Četvrtak, 26.09.2013.

00:57

Čanak: Vučić se drži date reči

Kranje je vreme da prestane kriminalizovanje pokrajinskih institucija i da počne saradnja "Nemanjine i Banovine", izjavio je lider LSV-a Nenad Čanak.

Izvor: Blic

Èanak: Vuèiæ se drži date reèi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

155 Komentari

Sortiraj po:

Горан

pre 10 godina

За разлику од демократске странке која због сопствене неспособности и проблема унутар странке губе власт свуда, и за то им је увек крив неко други, а то је по правилу СНС и Вучић, Чанак ипак реалније сагледава ситуацију. Јасно је да су те две странке веома различитих погледа на многен ствари, али ни Чанак не може а да не истакне Вучићеву снагу, одлучност и особину да увек држи реч, што обећа то и уради.

Darko

pre 10 godina

Pa covek skace sam sebi u usta, sta je do skoro pricao za Vucica a sada od jedanput Aca je covek od reci i ispunjava ono sto kaze. Da li je to prihvatanje realnosti..

Mira

pre 10 godina

U politici je sve moguće. Čanak priznaje da radi za interes svoje stranke,
a to je da budu u vlasti. Drugi nemaju hrabroasti to javno da kažu.

AlanFord

pre 10 godina

Konacno da Canak govori u mirnim i konstruktivnim tonovima kakvi prilice ozbiljnom politicaru. Sigurno da je Vucic covek od reci kada je to i Canak primetio. Bice sa Pokrajinom sve kako treba.

SALAS - U MALOM - RITU

pre 10 godina

Prosto ne mogu da verujem da se Nenad Canak okrenuo za 360 stepeni kada je politika u pitanju. Iz njegove izjave covek mora dobro da se zamisli, da bi doneo sud sta je hteo da kaze. Od jednog buntovnika protivnika svega i svacega. Sada je poceo da hvali Aleksandra Vucica, vladu Srbije. Moram da priznam da je tu potpuno u pravu, jer je rekao istinu. Samo da bi to bilo u stvarnosti istinito, to mora da pokaze prakticno i na delu. Time sto ce uskratiti podrsku DS u Vojvodini.

winston

pre 10 godina

Kakvo G jedno, nemogu da verujem. Na kraju, u Srbiju ima vrlo malo politicara sto veruju u ono sto su govorili, sto vole Srbiju i svoj grad, i sto vole svoj narod i da se bore za nji. Canak je dokaz da Srpska politika je jedan biznis, gde politicari samo gledaju svoje dupe i svoju stranku, i nista drugo. Moram da idem sad da se tusiram, od kad sam procitao sta Canak govori. Sram te bilo gnjivico jedna.

Licemer

pre 10 godina

Ma vidite ljudi da se Čanak upleo ko pile u kučine,iako je dobro verziran,kao govornik nije mogao da sam sebi ne da ćusku, iako mu je to tesko palo,da li je to namerno, ili se nesto valja iza brda, videćemo

winston

pre 10 godina

Mozda saznao da ce Vucic da uhapsi, za onu aferu gde je branio neku rodjaku u kafanu u dva sata ujutru, pa se sada malo okrenuo? Srpska politika, zalostna i bedna. Sami gnjizavi bez kicme.

Aries

pre 10 godina

Sad jedno blago slihtanje. Treba nekako obezbediti simpatije, jer covek je izubio kredibilitet. Savetujem Vucicu da se ne prima na ove komplimente...

Vojvođanka

pre 10 godina

Lepo je kada uvažavamo ljude koji rade nešto dobro, korisno...Ali je jako važno i da znamo šta govorimo, da dobro promislimo pre nego što damo jake kvalifikacije o ljudima. Važno je i da stojimo iza svojih reči.
A najvažnije je da od usta ne pravimo d...!
Od sledećeg koraka će se znati da li je ovo propast Lige kao stranke. Jer pravi Ligaši ovo Čankovo prosvetljenje neće prihvatiti.

Lala iz Banata!

pre 10 godina

Saradnja je bila tešnja dok je u Nemanjinoj bila neka druga garnitura. Tada je Vojvodinu “zakidala na meri” i Banovina i Nemanjina!

D61

pre 10 godina

Šta ti je demokracija. Kad ja kažem, napišem, da je Vučić čovek koji za sada vodi zemlju besprekorno, nema objavljivanja komentara, a kad kaže Čanak, ceo tekst...

ZoranNS

pre 10 godina

Čanak opet bira manje zlo, kada je od vojvođana napadan što ne napusti DS pošto ništa ne rade za Vojvodinu, on reče DS je manje zlo od Vučića.

mikica

pre 10 godina

Vučić je ozbiljan političar, to je više nego dokazao. Veliko zalaganje za bolju Srbiju, za brže integracije u EU, borba protiv korupcije. Neka samo tako nastavi.

Bulevarac

pre 10 godina

Bilo bi korektno da pored imena gospodina Canka, kada ga vec citirate ili pisete o njemu stavite zarez, i napisete visegodiisnji saradnik DB-a, jer je i to njegovo zanimanje.

Anita

pre 10 godina

Ne znam da li da se ovo shvati kao objektivan i realan stav ili kao neko podilazenje i dodvoravanje sadasnjoj vlasti clana LSV. Samo onaj ko ne boravi u Srbiji moze da bude totalni nepoznanik onoga sto se trenutno desava na ovim prostorima i ne moze da bude svedok napora koji pojedinci cine kako bismo u svetu imali dobru reputaciju. Nas vise ne zanima daleka proslost, moramo da krenemo napred bez repova. Kao sto je u Beogradu resen problem visegodisnjeg propadanja javnih preduzeca i kao sto ce biti resavan problem nezaposlenosti i siromastva, tako i Vojvodina treba da dobije odgovarajucu pomoc i podrsku drzave a ne da prica o nekakvim otcepljenjima i zaverama. U svakom slucaju, Canak koji sam ima burnu proslost i afere i rrijalitije iza sebe, ima po najmanje prava da bilo koga stavlja u negativan kontekst, ali ako je na pohvalama tezak,onda ovo mnogo znaci.

Dr.

pre 10 godina

Nenade secas li se Bajagine pesme "Rimljani"? Da podsetim

Cuvari dalekih granica javljaju preko glasnika
Juzna plemena napredna su stigla ispod zidina
I sve je vise barbara, a sve je manje Rimljana.

Polazim teska koraka
Srcem trgujem ispod oblaka
Oci ti ne pokazujem
Vidim, ne gledam, samo osecam.

Odlazim mokrom ulicom
Dane protekle brisem gumicom
Trudim se da se ne secam
Kad zaboravim, lakse podnosim.

Vandali ne drze rec!
Obecali su bolji zivot. Dobili smo .....
Obecali su veci standard. Dobili smo...
Obecali su 100 mlrd investicija. Dobili smo...
Obecali su borbu protiv korupcije. Dobili smo..
Obecali su bolje zdravstvo. Dobili smo...
Obecali su bolje sudstvo. Dobili smo...
Obecali su bolje skolstvo.Dobili smo...
Obecali su vise za nauku. Dobili smo..
....

Zigi014

pre 10 godina

Kao ovako nesto izjavi covek koji u svom govoru ne moze bez napada i od kojeg cete tesko cuti bilo koju lepu rec o svojim politickim ne istomisljenicima onda je svaki komentar dalji o Vucicu suvisan...

Nick

pre 10 godina

Jeste li primetili da Canak vise ne pita "gde su nasi novci?", nego bi presao preko toga i odmah pricao o Vojvodini. E pa prvo cemo o tome gde su novci. Ne verujem da su kod Vucica.

sarmagedon

pre 10 godina

Dobro je sto su se i tebi otvorile oci posle dugo godina,ali to te neci spasiti odgovornosti za jurnjavu po N.sadu i batinjanje po kafanama.

poznavaoc stanja

pre 10 godina

Vucica nema nesto ovih dana u javnosti.Nesto tu DEBELO NE STIMA.bojim se da su mu otkazali strani savetnici,Mubadala i jos neki.A i DACIC&PALMA ga razvaljuju iz sve snage.ponavljam nesto DEBELO NIJE U REDU.

Mladen Mladenovic

pre 10 godina

Nema veće opasnosti po vladajuću koaliciju odnosno, konkretno, SNS ako akceptira i udje u koaliciju sa SPO i strankom gospodina Čanka.Znamo kako su prošli petooktobarski revolucionari, koji su se udružili sa strankama koje su nespojive i napravili koaliciju "S koca i konopca".Gospodin Čanak, kao i gospodin Draškovič, svojim umilnim glasićima traže pažnju. I udeo u "kolaču" naravno. Nisu toliko važni, ni jedan ni drugi, čak bi im se mogao udeliti i deo tog "kolača" vlasti, koji je tako neodoljiv ali, NJIHOV POSAO JE ŠTETA, a Srbija to više ne sme dozvoliti.Njihov moto je "Što gore po Srbiju to bolje po nas". Valjda je posle toliko godina jasno šta su ciljevi pojedinih "lidera".

Da li znaš, da li znaš...

pre 10 godina

„Di su naši novci“ vikao je proteklih godina g. Čanak na sav glas i osvajao simpatije Vojvođana. Odgovor Kroz hapšenja odgovornih u RZV kao i svih ostalih... njegovih koalicionih partnera, odgovor mu je dat, ali gle!? Čanak više ne pita „di su naši novci“, već bi pričao o Vojvodini? Može g. Čanak, pričaćemo o Vojvodini, odmah pošto utvrdimo di su naši novci...

Dođi juče

pre 10 godina

Kao beli listic imam pravo da prokomentarisem bez ikakve naklonosti nikome. Vucic jeste ucinio vise nego "demokrate" (za koje sam 2 puta glasao,priznajem). Uspostavljen je kontakt sa EU i resavanje Kosova i nista drugo. Ne otvaraju se fabrike tek tako a i zasto bi? Kome da prodas robu? Koju robu? Kome da prodas a da neko ne pokrade pare u startu.

Nece biti drugacije dok narod ne promeni svest za 180* a to ce biti nikad. Postovanje tudjeg misljenja bez agresije nije u genetickom kodu vecine gradjana Srbije. Ne postoji savrseno uredjenog drustva ali postoji dobro uredjeno. Ugledajmo se na njih a ne samo evre kad dobijamo.Pri tome ne mislim na istok.

Petar

pre 10 godina

Evo vam jos jedan dokaz da je nasa politika jedna najobicnija pijacarska trgovina profesionalno neuspesnih mediokriteta. Sve su oni spremni da poreknu zarad ostanka u igri.
Ovo nema veze sa pragmatizmom i visim ciljem, prosto svi traze uhlebljenje na budzetu.
Sada je sasvim jasno koliko su politicke partije u stvari mehuri od sapunice i koliko nisu u stanju da prezive bez vlasti. Svi se utrkuju da se dodvore radikalcicima i podrze njihove obmane, a na racun DS-a koji ih je slepovao godinama. Krajnje parazitsko ponasanje.

Uzmite samo jednu cinjenicu u obzir. Niko, ali niko do sada nije rekao da drzava treba da se smanji (drzavni aparat). Svi redom zaposljavaju svoje, prave ministarstva za ko zna sta (Velja i Mrka???), a zamislite sta jos ne vidimo. Sve to nas obicne platioce poreza jezivo mnogo kosta.

Vukašin. Hadžikaradžić

pre 10 godina

Evo ga, bio se pritajio , a sad opet priča priče. Ko je on da nešto ocenjuje i očekuje. Ovakvom treba suditi za sve što je uradio a naročito za ono što nije , a morao je. Tolike godine bačene u propast, tolika nesposobnost, toliko laži , toliko nevaspitanja , toliko oholosti i samoživosti. Sa ovakvima Srbija nije mogla bolje , to je sigurno.

PrinceOfPersia

pre 10 godina

Slazem se, izbori zavise samo od jednog coveka, znamo i kog, ali mi nisu jasne ove male stranke, zeljno iscekuju nove izbore??? A svesni su da na buducim izborima da ce se za cenzus vecina boriti!

25 Jahre

pre 10 godina

Nisam u Srbiji,ali sam sa njom prezivljavao sve probleme,a onda se i jako radovao retkim uspesima. Ovo sada je,meni se cini,jos i gore od Slobinog vladanja! Ima li neko jos morala i karaktera? Kraj kraja! Pa kad je Canak
ovo rekao...

Panter

pre 10 godina

Svako moze da ne voli Vucica, da se poziva na njegovu proslost, ali niko ne moze da ospori da je disciplinovan, odgovoran i sposoban covek i politicar.

Rke Koke

pre 10 godina

Drži reč da će istražiti ko je krao na izborima. Izgleda da Čanak DS-u ne predviđa skori povratak na vlast, pa da se ušlihta Vučiću da bi došao do neke pozicije što pre.

neko nepotreban

pre 10 godina

zasto se u medijima daje prostor za ovakve ljude kao Canak koji su bez staza i kvalifikacijama vise od trinaest godina zamajavali srbiju , koji imaju debele kriminalne i udbaske dosijee, koji su ziveli na grbaci naroda i od mita i korupcije tajkuna i kumovskih veza. canak je nikogovic koji bi trebalo da je u velikoj ilegali jer je svojim ponasanjem i izjavama doprineo desetogodisnjem uzasu u srbiji . njemu treba odrediti lustraciju , da doveka nema pravo da dospe, ne u politiku, nego u javnost.

cvetic NS

pre 10 godina

@(Aleksandar, 26. septembar 2013 04:05)
Iskreno mislim da si sasvim dobro analizirao situaciju. Sledeci izbori: SNS pravi samostalno Vladu. Jos da SPS i PUPS odu u penziju...

Beli listic

pre 10 godina

To je odlika ozbiljnog politicara, gde se dogovor ispostuje, a rec je rec. Nego... Gde su listici? Gde su strana ulaganja? Koliko je novih radnih mesta otvoreno? Koliko mladih ljudi beze preko "Grane"? Mi nemozemo da zivimo samo od vasih reci i belosvetskih pozajmica/ zaduzivanja, kako bi se nahranili partijski drugovi koji sede u raznoraznim foteljama. O privatnom sektoru niko ne razmislja! Rasnoraznim "medijskim" hapsenjima, cak i u slucajevima gde postoji samo mala sumnja, a ujedno da spomenem i aktuelnu hajku u Beogradu, nestvarno je i ocekivati strana ulaganja. Ozbiljni politicari su jako potrebni, Dogovor kucu gradi, a nesloga rusi. Nije pozeljno pristupiti resavanju nekog problema/ projekta sa poistovetnim rasmisljanjem, ali pobogu: Zar o tome nemozete kulturno raspravljati u nadleznim institucijama? U tome je i vrednost jednog ozbiljnog politicara. Samo na takav nacin moze da uziva moj respekt i poverenje.

pitam se pitam

pre 10 godina

Pa što jes jes, eto Vučić je onomad obećao da će uhvatiti i izvesti pred lice pravde one koji su ukrali džakove sa glasačkim listićima, i čovek je to uradio!
Ili nije?...

Vlado Banja Luka

pre 10 godina

Izgleda da se i sam Čanak iznenadio koliki je Vučić izdajnik. Onoliki koliki se on nije ni usuđivao da pokuša da bude... Boji se da ga strani nalogodavci ne otkače, sad kad su našli bolje sluge!

Komentar

pre 10 godina

Nisam Vucicev fan ali poznajem taj tip ljudi. On, da se lepo izrazim, ima "hrabrosti" da se suoci i resava probleme. On je kao parni valjak - uzasno spor i inertan. Ali zato kada krene nemoguce ga je zaustaviti. Ukratko, sa Aleksandrom Vucicem na celu ova drzava ima neke sanse.

Zorice

pre 10 godina

Upecao se i Nenad, I am just a human, Canak.

Imali smo mi za mog zivota dovoljno takvih "on je super ali se okruzio budalama", "on je super, ali samo slab na onu njegovu koja sve vuce konce", "on je super, ali ne moze sve sam jer a ostali su budale i nesposobni" i slicno.

Dovoljno je takvih bilo za utvrdjivanje znanja, pa pametni Canak nije mogao da ne prepozna isto u svojim recima. Za palanku me ne cudi. Pre bih rekla da iz nekog razloga nije "hteo" da prepozna.

Kovin

pre 10 godina

Čim ga ti podržavaš tu nešto debelo smrdi. A što se obećanja tiče pitajte Vučka za halu Pinki i krov koji je on tobože sredio da ne prokišnjava.
Maznuli pare iz Pinkija i prelili u Zemunske Novine, šešeljevo glasilo tada, a krov osto isti, šupalj kao sir. Srbi imaju kratko pamćenje. Čim ga Čanak podržava i hvali to tek smrdi.

Бојан Илић

pre 10 godina

Пара врти где бургија неће!
А и Критор столица!
A како се завршило оно испред кафане?

DexR

pre 10 godina

Bože Gospode kako je ovo ljigavo. Politika u Srbiji je pravi kupleraj. Čime su kupili Čanka kada je pristao da ovako priča. Znači sledi nasilna smena vlasti u Vojvodini.

Djordje S

pre 10 godina

"Što se tiče Aleksandra Vučića, uprkos njegovoj, za mene diskutabilnoj prošlosti, o njemu mogu da kažem da je ozbiljan i čovek i političar od reči.“
Pa, do juče je pljuvao po njemu, a sada kad vidi da se spremaju izbori sad počeo da se poltroniše.
Nije ni čudo što nam je ovako u državi. Političari su svinje jer smo mi (narod) jadnici koji ne žele da štite svoja prava već samo čekamo da pojedemo ono što je iza svinje ostalo u njenom kopanju.

Nemanja

pre 10 godina

Najveci nas problem sto vecina ljudi smatra da je zadatak opozicije da na svakom koraku pljuje aktuelnu vlast bez obzira dal je nesto dobro ili ne.
Na zalost i vecina opozicije tako dozivljava njen zadatak.
Svaka cast Nenade!

tuga nasa

pre 10 godina

Koje reci se drzi? Vucic nije ispunio ni jedno jedino obecanje.Ali bas nijedno.

A Canak,nazalost,po ko zna koji put profamise sebe i svoju stranku.Da li zato sto ima "putera na glavi" ili zato sto zeli da ostvari jos neki licni interes ne znam,ali ovo je jadno.

Stvarno sto neko rece,jos da se vrati Seselj pada pravi koaliciju sa Cedom,ili evo npr. sa Cankom pa da cirkus bude zaista kompletan.

Kropotkin

pre 10 godina

Cak i Canak skijas i batinas razume situaciju, samo izgubljeni DS se okrece LDP-u i opet bi da glume neke intelektualce i da pricaju bajke.

aleks

pre 10 godina

Ja ne znam više u kojoj zemlji živim. Vesna Pešić hvali Vučića. Ružica Đinđić hvali Vučića. Čanak hvali Vučića. Samo čekam kad će Ćuruvija da se javi "odande" da ga i on pohvali.

Miloš

pre 10 godina

Dobro je, Čanak, znamo mi u NS da si prodao grad SNS-u i da obožavaš Vučića. Ti si jedan od onih koji je "dobar sa svima". Uvek bio i ostao. A ovakvim "vučićuvlakačkim" izjavama samo dodatno unižavaš samog sebe u očima građana koji pamte malo bolje.

Goran

pre 10 godina

Trebalo bi da se osnuje KLUB ULIZICA Aleksandra Vucica. Vec je degutantno koliko ljudi (pardon, politicari) koji su toboze bili opozicija SPS-u, JUL-u i SRS-u 90-ih, sada sa divljenjem (neki prelaze i granicu divljenja) govore o njemu. Nece da podsete kako je dosao do stana, nece da kazu kako je globio i gasio medije po Srbiji, nece da kazu kako je prelepljivao Bulevar Zorana Djindjica, nece da kazu kako je uvek bio na strani Mladica, Karadzica i ostalih, itd. To sto je od 1990. do 2008. pricai jedno, a od nastanka SNS (citavih 18 godina!!!-punoletstvo) promenio plocu, sada kazu da je za divljenje da se covek promeni. Hm? Mi nikada nismo ni culi iz usta Vucica da se promenio po bilo kom pitanju, samo cujemo od ulizica da se on po njima promenio. Takodje, nikome od podrzavalaca lika i dela Vucica nije palo na pamet da se sete Vojislava Seselja. Nikada nisam podrzavao ni njega ni politiku koju je vodio, ali je za razliku od Vucica i Nikolica ostao DOSLEDAN onome za sta se zalaze. Danas Vucic i Nikolic obilaze evropske i svetske prestonice i sa divljenjem govore o zapadnim vrednostima i o tome kako je za Srbiju jedini put bas tamo, a Seselj cami tolike godine u zatvoru. Pusteni su toliki zlikovci (koji su licno ubijali) iz Haga sa svih strana, samo Seselj "visi".

Pišta

pre 10 godina

Juče Pastor danas Čanak, hvalospevi na račun Vučića samo pljušte. Jasno je da se koalicioni partneri Pajtića okreću od njega i da će posle verovatnog debakla Ds u Vrbasu pasti vlada u Banovini.

novica952

pre 10 godina

Saradnja republičke vlade i kako kaže Čanak "banovine" traje i može biti bolja ili lošija ali za to postoje razlozi sa obe strane.najviše zavisi od onih koji sede u zgradi "banovine" i smišljaju razne marifetluke uperene protiv Srbije i to u najtežim trenucima po Srbiju poput famozne deklaracije o Vojvodini.Ne može se gurati prst u oko vladajućoj koaliciji od strane DS i LSV koji upravljaju i imaju većinu u Vojvodini a istovremeno očekivati da Beograd svoje obaveze ispunjava do kraja.

crni domino

pre 10 godina

Gospodine Canak, pa moglo bi od psihopata i da bude nesto!?
Po nekoj vasoj logici, ne treba ih menjati i treba im dati jos vise vremena za eksperimente. Vama izgleda odgovaraju njihovi eksperimenti?
Gospodine Canak, otupela vam je politicka ostrica. Da necete i vi u naprednjake, posto je u modi kod naseg naroda biti bez karaktera!

onako usput

pre 10 godina

Canak je 100% upravu:
"Dačićev i Vučićev kabinet" imao uspeha kada je reč o Kosovu i evropskim integracijama"
e jedino se ja ne secam da su to obecali u izbornoj kampanji nego su pricali o nekakovom BRIKS-u, silnim parama iz Rusije i da ce traziti sprovodjenje rezolucije 1247, a uradili su ono sto je LDP rekao da treba da se uradi po pitanju Kosova!

vruca ringla

pre 10 godina

canak se promenio i to sa razlogom, da ne prodje kao i DS-druzina. bahati canak-mimikrija. kakve ideje, programi, samo je bitno sacuvati slobodu i "nase" pare. nista nam nece bii bolje ni sa ovim skakavcima

krle - dron

pre 10 godina

Kad ga slusa sada covek nemoze da izbegne utisku da se Canak za 180 stepeni REVIDIRAO ,izgleda da je prestao nocom da kafanci,ili se tek vratio sa golog otoka,drugi covek nacisto,bice nesto na kraju od njega,mozda on i nije bio toliko los nego je samo tako izgledao,verovatno je okruzenje na njega lose uticalo....

vetrenjača

pre 10 godina

reče čovek i ostade živ. shvatio izgleda da se onim batinama diskreditovao, pa sad menja stranu da bi opet uvatio neki vetar za na vlast. tužno

Novosadjanin

pre 10 godina

Jeste li primetili da je SNS u predizbornom periodu o Canku i LSV pricao kao o najgorim lopovima? Jeste li primetili da se samo clanovi DS-a hapse, a cak i ligasi ostaju nedodirljivi?
Da li vam je sada jasno zasto Canak ovako lepo prica o Vucicu?

Бојан Илић

pre 10 godina

Дај Боже!
Држава изнад страначких "несугласица"!
Али је то код нас "мисаона именица", барем по оном што се гледа сваки дан!

Cipiripi

pre 10 godina

Ne znam sta ovim zeli da postigne Canak ali, jasno je da je Vucic ozbiljan u svojim namerama i da zeli uredjenu zemlju. Svi mi i treba da mu pomognemo u tome, koliko ko je u mogucnosti.

Flavije sa Slavije

pre 10 godina

Vucic se ne drzi date reci, primer najnoviji je Beograd, sta je izjavio pre godinu i po napustajuci gradsku skupstinu a sta je sada uradio, lazov.

sekularista

pre 10 godina

Koliko vidim Canak se ne brine zbog ocajnog stanja u pravosudju, namece se da je na svom licnom primeru zadovoljan radom suda i time sto njegova optuznica negde cami. Sto se tice drzanja Vucicevih obecanja, jedno od najvise ponavljanih bilo je 'uhapsicemo Dinkica'. Toliko, hvala.

sumorni

pre 10 godina

Ej bre Čanak...

Radikali su to, čoveče... Radikali i Vojvodina ne mogu postojati u isto vreme.

Što maca omaci, to miša lovi, ma kako ti njih zvao. Ko to nije naučio, taj će se kajati doveka. Kad si pa ti uspeo da zaboraviš ko su i šta su, i koji je njihov "minuli rad" u Vojvodini? Šefu im još sude za zločine po njoj...

Miljacka

pre 10 godina

Gospodine Čanak , Vojvođani nisu zadovolji kako funkcioniše pokrajinska vlast pa zato traže da se ista što pre promeni. Nadamo se da će gospodin Pajtić vrlo brzo podneti ostavku i da će se raspisati izbori kako bi Vojvođani mogli sebi izabrati vlast koja će malo više voditi računa i njihovim životnim problemima.

Јутарњи

pre 10 godina

Је л се то мени чини или се овај насилник, што је прво батинао па безочно лагао да никога није ни такао, улизује Вучићу? 'Ајмо мало образа Нешо. Знамо да је тешко, али мало. Узгред, шта све имаш од имовине и како си је стекао? 22-огодишњим бављењем политике или си био мало и паор? Ако може, таксативно, ставку по ставку.

Vukodav

pre 10 godina

Zar i ti sine Brute? :)
Izgleda će stvarno izbori na proleće...

Kaže Čanak da će sačekati rezultate, lepo je to samo mi rezultate čekamo već 15 meseci.
Tačno je da oko Kosova ima napretka (a samim tim i u evropskim integracijama) ali osim toga ništa. Taj je problem svako mogao da reši, onako kako su ga ovi rešili, neformalnim priznanjem Kosova.

Stalno se ističe borba protiv korupcije a nemamo nijednu presudu, već naprotiv, imamo apelacioni sud koji oslobađa već osuđene!

Nego šta bi sa onim incidentom, jel' osuđen gospodin Čanak?

ns

pre 10 godina

Kakav hvalospev! Uplasio se Canak da i on ne zavrsi u zatvoru. Ko bi onda vozio motorne sanke centrom grada, ko bi se tukao po kafanama, ko bi glumio opoziciju,...

Goran

pre 10 godina

Mora se prvo utvrditi gospodine Canak da li ste vi 90-tih godina bili spijun BIA-e, kao sto tvrdi Kurir, a on je obicno solidno obavesten kada se radi o informacijama iz policije, ili niste. Kada to utvrdimo onda mozemo da vas slusamo.

budvala

pre 10 godina

Kao lider i neprikosnovemi demokrata koji mrzi autokratsko ponaseanje bilo koga u srbiji, ti koji si se borio i predvodio lmade iz LSV, ti koji si stvorio i pomogao Forum Žena LSV, ti koji si uvek otvoreno slusao nase predloge i zalbe unutar partije, ti koji si jasno i opravdano odabrao kadar za GO LSV, ti koji si unutrasnje protivnike u nasoj stranci pronaso i uklonio na jedan demokratski i kulturan nacin, ti koji si Stevi pomogao, ti koji se boriš protiv velmoža i lažnih šćepana, ti hrabri vozaču sanki i zaštitniku mladih nocnih frajli, o ti......
Član GoLSV NS br.8

Milorad

pre 10 godina

Ti ovo rekao?...Ti koji si redovno napusavao radikale u Skupstini? Ti koji si ih "istresao" iz gaca? Ti koji si se mazao sa Vucicem da se nije znalo ko koga u Saveznoj 02-03? Sta sve necu da dozivim. Kolektivno ludilo...Canak i Vesna Pesic hvale Seseljevog prvenca.

moje ime

pre 10 godina

da li sam ja lud ili sta ? navedite mi molim vas tri stvari koje je Vucic obecao i ispunio ( sve sa linkovima ). Samo tri, i ja cu biti manje lud.

Aleksandar

pre 10 godina

Cak je i Canak skapirao o cemu se radi, ali DS jos uvek ne moze i tali se sa Cedom. Vucic ih je porazio sa njihovom pricom, na sledecim izborima covek sam pravi vladu bez ikakvih problema. Opet cu napisati, ono sto mozgovi u DS ne shvataju je da ljudi nisu glasali za njih, vec za nadu, progres, izlaz iz poprilicno teske situacije. Cak su i bivsi radikali skapirali, ali DS jos nije... partnerstvo sa Cedom... uzas, borice se za cenzus.

darko

pre 10 godina

Ko ste vI gospodine Canak?
"već trći put zaredom svrstana u nedovoljno razvijene regione." - pa tako dobijate vece subvencije. Zasto se bunite?
Ako nekome treba primer, neka se pise.

Dušan

pre 10 godina

Kako bi izgledale zamenjene role:
Vučić je izjavio kako su "lopovske akcije oko pomoći trudnicama u kojima se funkcioneri LSV, LDP i DS bogate na račun nevinih žena koje doprinose uništenju bele kuge u Srbiji", krajnje "nesmotrene i sebične na najodvratniji način". A politiku oko Kosova, Vučić je ocenio "izdajničkom i antisrpskom" u kojoj "opet isti funkcioneri pune džepove zapadnim novcem". Dačić je izjavio da "pomaganje odvajanju Kosova od strane Vojvođanske vlade samo dokazuje njihovu želju ka daljem rasparčavanju srpskih teritorija i zlobu podstaknutu ljubomorom na rezultate SPS-a."

Razlika između ljudi s jedne strane i SNSa i SPSa s druge strane.

drzava..

pre 10 godina

Ja ne mogu da shvatim da neki ljudi,misle da i dalje imaju neki kredibilitet posle one brutalne tuce...Mislili smo da u ovoj drzavi svi odgovaramo pred zakonom jednako!Medjutim kad su obicni gradjani u pitanju sudovi su mnogo efikasniji i nekako strozi!Kad su politicari i tajkuni u pitanju tu se vec sudjenja produzuju ,pa i zastarevaju na kraju...Mnogi se slucajevi nekako cudno procesuiraju!?!Pa nam sada ti isti mediji,sto su nas danima bombardovali uzasnim slikama sa lica mesta i prikazivala nam slike onog prebijenog coveka,pa cak i priznanje pa i napustanje skupstine zbog toga,cute...Gradjani jedino sto nisu culi i procitali preko tih istih medija je kakav je konacni sudski epilog!Ako doticni vec pretenduje da se pojavljuje i komentarise preko medija razne drustvene i politicke dogadjaje,trebalo bi bar da znamo nesto o tom slucaju...Posto se ipak pojavljuje,nije nam jasno da li je to u svrhu politickog marketinga ili licne propagande!A onda se pitamo u kakvoj mi to drzavi zivimo,kakvi su nam ti uzori kad znamo da je prebio coveka a niko jos nije odgovarao...Da li ova zemlja pretenduje da zakoni budu isti za sve gradjana i samim tim i sudske odluke...Ili je ovo totalitarna zemlja, gde neki odredjeni politicki mocnici, mogu da vas pretuku ili njihovi telohranitelji i da na kraju niko ne odgovara! Voleli bi da verujemo,da je to vreme proslo!!

Mirko

pre 10 godina

Jel ovo onaj čovek što je naneo teške telesne povrede drugom čoveku uz pomoć štapa i "gorila"? I šta kažete, daje intervju, jel iz zatvora? A da, u Srbiji takvi ne idu u zatvore, nego u fotelje i naslovne strane.

Red Rad Disciplina

pre 10 godina

Ma najbolje je dvopartijski sistem , SNS i VNS ( vojvodjanska napredna stranka ) , da se vise ne zamajavamo i da nas ne boli glava , mnogo stranaka bre , narod prosto ne zna od srece koga da izabere . Predlazem Nenada Canka za prvog predsednika VNS-a . Ima li ko protiv ? , posto vidim da su svi za .

Mala lala

pre 10 godina

Gdine Canak, mozete slobodno da promenite naziv Vaseg tviter naloga iz XXL_Tulip u XXS_Tulip, jer ste se ovom poltronskom izjavom sveli na velicinu makovog zrna, makar u moralnom smislu. Vidite valjda da je u Novom Sadu vrag odneo salu i da vise ne moze da se zivi od nedostatka dokaza, pa se po hitnom postupku valja dodvoriti Vucicu.

antifa

pre 10 godina

došla su zadnja vremena kada se i čanak ulizuje vučiću. Još samo da se i šešelj vrati, pa da stupi u koaliciju sa čedom jovanovićem i onda smo sve moguće kombinacije videli

Pacovi iz podruma uzeli su vlast

pre 10 godina

"Stavite na usta hanzaplast, pacovi iz podruma uzeli su vlast" - na kraju će Bora Đorđević ispasti prorok kao i ekipa iz Top liste nadrealista.
Ovakvo ulizivanje zemlja Srbija nije videla u čitavoj svojoj istoriji. Stvarno je Mijač u pravu što je našu političku scenu uporedio sa gmizavcima.

antifa

pre 10 godina

došla su zadnja vremena kada se i čanak ulizuje vučiću. Još samo da se i šešelj vrati, pa da stupi u koaliciju sa čedom jovanovićem i onda smo sve moguće kombinacije videli

Pišta

pre 10 godina

Juče Pastor danas Čanak, hvalospevi na račun Vučića samo pljušte. Jasno je da se koalicioni partneri Pajtića okreću od njega i da će posle verovatnog debakla Ds u Vrbasu pasti vlada u Banovini.

Mala lala

pre 10 godina

Gdine Canak, mozete slobodno da promenite naziv Vaseg tviter naloga iz XXL_Tulip u XXS_Tulip, jer ste se ovom poltronskom izjavom sveli na velicinu makovog zrna, makar u moralnom smislu. Vidite valjda da je u Novom Sadu vrag odneo salu i da vise ne moze da se zivi od nedostatka dokaza, pa se po hitnom postupku valja dodvoriti Vucicu.

Aleksandar

pre 10 godina

Cak je i Canak skapirao o cemu se radi, ali DS jos uvek ne moze i tali se sa Cedom. Vucic ih je porazio sa njihovom pricom, na sledecim izborima covek sam pravi vladu bez ikakvih problema. Opet cu napisati, ono sto mozgovi u DS ne shvataju je da ljudi nisu glasali za njih, vec za nadu, progres, izlaz iz poprilicno teske situacije. Cak su i bivsi radikali skapirali, ali DS jos nije... partnerstvo sa Cedom... uzas, borice se za cenzus.

Komentar

pre 10 godina

Nisam Vucicev fan ali poznajem taj tip ljudi. On, da se lepo izrazim, ima "hrabrosti" da se suoci i resava probleme. On je kao parni valjak - uzasno spor i inertan. Ali zato kada krene nemoguce ga je zaustaviti. Ukratko, sa Aleksandrom Vucicem na celu ova drzava ima neke sanse.

cvetic NS

pre 10 godina

@(Aleksandar, 26. septembar 2013 04:05)
Iskreno mislim da si sasvim dobro analizirao situaciju. Sledeci izbori: SNS pravi samostalno Vladu. Jos da SPS i PUPS odu u penziju...

sarmagedon

pre 10 godina

Dobro je sto su se i tebi otvorile oci posle dugo godina,ali to te neci spasiti odgovornosti za jurnjavu po N.sadu i batinjanje po kafanama.

Cipiripi

pre 10 godina

Ne znam sta ovim zeli da postigne Canak ali, jasno je da je Vucic ozbiljan u svojim namerama i da zeli uredjenu zemlju. Svi mi i treba da mu pomognemo u tome, koliko ko je u mogucnosti.

Miljacka

pre 10 godina

Gospodine Čanak , Vojvođani nisu zadovolji kako funkcioniše pokrajinska vlast pa zato traže da se ista što pre promeni. Nadamo se da će gospodin Pajtić vrlo brzo podneti ostavku i da će se raspisati izbori kako bi Vojvođani mogli sebi izabrati vlast koja će malo više voditi računa i njihovim životnim problemima.

novica952

pre 10 godina

Saradnja republičke vlade i kako kaže Čanak "banovine" traje i može biti bolja ili lošija ali za to postoje razlozi sa obe strane.najviše zavisi od onih koji sede u zgradi "banovine" i smišljaju razne marifetluke uperene protiv Srbije i to u najtežim trenucima po Srbiju poput famozne deklaracije o Vojvodini.Ne može se gurati prst u oko vladajućoj koaliciji od strane DS i LSV koji upravljaju i imaju većinu u Vojvodini a istovremeno očekivati da Beograd svoje obaveze ispunjava do kraja.

Бојан Илић

pre 10 godina

Пара врти где бургија неће!
А и Критор столица!
A како се завршило оно испред кафане?

mikica

pre 10 godina

Vučić je ozbiljan političar, to je više nego dokazao. Veliko zalaganje za bolju Srbiju, za brže integracije u EU, borba protiv korupcije. Neka samo tako nastavi.

Бојан Илић

pre 10 godina

Дај Боже!
Држава изнад страначких "несугласица"!
Али је то код нас "мисаона именица", барем по оном што се гледа сваки дан!

Da li znaš, da li znaš...

pre 10 godina

„Di su naši novci“ vikao je proteklih godina g. Čanak na sav glas i osvajao simpatije Vojvođana. Odgovor Kroz hapšenja odgovornih u RZV kao i svih ostalih... njegovih koalicionih partnera, odgovor mu je dat, ali gle!? Čanak više ne pita „di su naši novci“, već bi pričao o Vojvodini? Može g. Čanak, pričaćemo o Vojvodini, odmah pošto utvrdimo di su naši novci...

SALAS - U MALOM - RITU

pre 10 godina

Prosto ne mogu da verujem da se Nenad Canak okrenuo za 360 stepeni kada je politika u pitanju. Iz njegove izjave covek mora dobro da se zamisli, da bi doneo sud sta je hteo da kaze. Od jednog buntovnika protivnika svega i svacega. Sada je poceo da hvali Aleksandra Vucica, vladu Srbije. Moram da priznam da je tu potpuno u pravu, jer je rekao istinu. Samo da bi to bilo u stvarnosti istinito, to mora da pokaze prakticno i na delu. Time sto ce uskratiti podrsku DS u Vojvodini.

Kropotkin

pre 10 godina

Cak i Canak skijas i batinas razume situaciju, samo izgubljeni DS se okrece LDP-u i opet bi da glume neke intelektualce i da pricaju bajke.

Aries

pre 10 godina

Sad jedno blago slihtanje. Treba nekako obezbediti simpatije, jer covek je izubio kredibilitet. Savetujem Vucicu da se ne prima na ove komplimente...

Pacovi iz podruma uzeli su vlast

pre 10 godina

"Stavite na usta hanzaplast, pacovi iz podruma uzeli su vlast" - na kraju će Bora Đorđević ispasti prorok kao i ekipa iz Top liste nadrealista.
Ovakvo ulizivanje zemlja Srbija nije videla u čitavoj svojoj istoriji. Stvarno je Mijač u pravu što je našu političku scenu uporedio sa gmizavcima.

D61

pre 10 godina

Šta ti je demokracija. Kad ja kažem, napišem, da je Vučić čovek koji za sada vodi zemlju besprekorno, nema objavljivanja komentara, a kad kaže Čanak, ceo tekst...

Vukašin. Hadžikaradžić

pre 10 godina

Evo ga, bio se pritajio , a sad opet priča priče. Ko je on da nešto ocenjuje i očekuje. Ovakvom treba suditi za sve što je uradio a naročito za ono što nije , a morao je. Tolike godine bačene u propast, tolika nesposobnost, toliko laži , toliko nevaspitanja , toliko oholosti i samoživosti. Sa ovakvima Srbija nije mogla bolje , to je sigurno.

Anita

pre 10 godina

Ne znam da li da se ovo shvati kao objektivan i realan stav ili kao neko podilazenje i dodvoravanje sadasnjoj vlasti clana LSV. Samo onaj ko ne boravi u Srbiji moze da bude totalni nepoznanik onoga sto se trenutno desava na ovim prostorima i ne moze da bude svedok napora koji pojedinci cine kako bismo u svetu imali dobru reputaciju. Nas vise ne zanima daleka proslost, moramo da krenemo napred bez repova. Kao sto je u Beogradu resen problem visegodisnjeg propadanja javnih preduzeca i kao sto ce biti resavan problem nezaposlenosti i siromastva, tako i Vojvodina treba da dobije odgovarajucu pomoc i podrsku drzave a ne da prica o nekakvim otcepljenjima i zaverama. U svakom slucaju, Canak koji sam ima burnu proslost i afere i rrijalitije iza sebe, ima po najmanje prava da bilo koga stavlja u negativan kontekst, ali ako je na pohvalama tezak,onda ovo mnogo znaci.

Bulevarac

pre 10 godina

Bilo bi korektno da pored imena gospodina Canka, kada ga vec citirate ili pisete o njemu stavite zarez, i napisete visegodiisnji saradnik DB-a, jer je i to njegovo zanimanje.

Milorad

pre 10 godina

Ti ovo rekao?...Ti koji si redovno napusavao radikale u Skupstini? Ti koji si ih "istresao" iz gaca? Ti koji si se mazao sa Vucicem da se nije znalo ko koga u Saveznoj 02-03? Sta sve necu da dozivim. Kolektivno ludilo...Canak i Vesna Pesic hvale Seseljevog prvenca.

PrinceOfPersia

pre 10 godina

Slazem se, izbori zavise samo od jednog coveka, znamo i kog, ali mi nisu jasne ove male stranke, zeljno iscekuju nove izbore??? A svesni su da na buducim izborima da ce se za cenzus vecina boriti!

ns

pre 10 godina

Kakav hvalospev! Uplasio se Canak da i on ne zavrsi u zatvoru. Ko bi onda vozio motorne sanke centrom grada, ko bi se tukao po kafanama, ko bi glumio opoziciju,...

Panter

pre 10 godina

Svako moze da ne voli Vucica, da se poziva na njegovu proslost, ali niko ne moze da ospori da je disciplinovan, odgovoran i sposoban covek i politicar.

sumorni

pre 10 godina

Ej bre Čanak...

Radikali su to, čoveče... Radikali i Vojvodina ne mogu postojati u isto vreme.

Što maca omaci, to miša lovi, ma kako ti njih zvao. Ko to nije naučio, taj će se kajati doveka. Kad si pa ti uspeo da zaboraviš ko su i šta su, i koji je njihov "minuli rad" u Vojvodini? Šefu im još sude za zločine po njoj...

Licemer

pre 10 godina

Ma vidite ljudi da se Čanak upleo ko pile u kučine,iako je dobro verziran,kao govornik nije mogao da sam sebi ne da ćusku, iako mu je to tesko palo,da li je to namerno, ili se nesto valja iza brda, videćemo

Lala iz Banata!

pre 10 godina

Saradnja je bila tešnja dok je u Nemanjinoj bila neka druga garnitura. Tada je Vojvodinu “zakidala na meri” i Banovina i Nemanjina!

Zigi014

pre 10 godina

Kao ovako nesto izjavi covek koji u svom govoru ne moze bez napada i od kojeg cete tesko cuti bilo koju lepu rec o svojim politickim ne istomisljenicima onda je svaki komentar dalji o Vucicu suvisan...

aleks

pre 10 godina

Ja ne znam više u kojoj zemlji živim. Vesna Pešić hvali Vučića. Ružica Đinđić hvali Vučića. Čanak hvali Vučića. Samo čekam kad će Ćuruvija da se javi "odande" da ga i on pohvali.

moje ime

pre 10 godina

da li sam ja lud ili sta ? navedite mi molim vas tri stvari koje je Vucic obecao i ispunio ( sve sa linkovima ). Samo tri, i ja cu biti manje lud.

Flavije sa Slavije

pre 10 godina

Vucic se ne drzi date reci, primer najnoviji je Beograd, sta je izjavio pre godinu i po napustajuci gradsku skupstinu a sta je sada uradio, lazov.

Nick

pre 10 godina

Jeste li primetili da Canak vise ne pita "gde su nasi novci?", nego bi presao preko toga i odmah pricao o Vojvodini. E pa prvo cemo o tome gde su novci. Ne verujem da su kod Vucica.

Јутарњи

pre 10 godina

Је л се то мени чини или се овај насилник, што је прво батинао па безочно лагао да никога није ни такао, улизује Вучићу? 'Ајмо мало образа Нешо. Знамо да је тешко, али мало. Узгред, шта све имаш од имовине и како си је стекао? 22-огодишњим бављењем политике или си био мало и паор? Ако може, таксативно, ставку по ставку.

Novosadjanin

pre 10 godina

Jeste li primetili da je SNS u predizbornom periodu o Canku i LSV pricao kao o najgorim lopovima? Jeste li primetili da se samo clanovi DS-a hapse, a cak i ligasi ostaju nedodirljivi?
Da li vam je sada jasno zasto Canak ovako lepo prica o Vucicu?

Djordje S

pre 10 godina

"Što se tiče Aleksandra Vučića, uprkos njegovoj, za mene diskutabilnoj prošlosti, o njemu mogu da kažem da je ozbiljan i čovek i političar od reči.“
Pa, do juče je pljuvao po njemu, a sada kad vidi da se spremaju izbori sad počeo da se poltroniše.
Nije ni čudo što nam je ovako u državi. Političari su svinje jer smo mi (narod) jadnici koji ne žele da štite svoja prava već samo čekamo da pojedemo ono što je iza svinje ostalo u njenom kopanju.

onako usput

pre 10 godina

Canak je 100% upravu:
"Dačićev i Vučićev kabinet" imao uspeha kada je reč o Kosovu i evropskim integracijama"
e jedino se ja ne secam da su to obecali u izbornoj kampanji nego su pricali o nekakovom BRIKS-u, silnim parama iz Rusije i da ce traziti sprovodjenje rezolucije 1247, a uradili su ono sto je LDP rekao da treba da se uradi po pitanju Kosova!

Vlado Banja Luka

pre 10 godina

Izgleda da se i sam Čanak iznenadio koliki je Vučić izdajnik. Onoliki koliki se on nije ni usuđivao da pokuša da bude... Boji se da ga strani nalogodavci ne otkače, sad kad su našli bolje sluge!

crni domino

pre 10 godina

Gospodine Canak, pa moglo bi od psihopata i da bude nesto!?
Po nekoj vasoj logici, ne treba ih menjati i treba im dati jos vise vremena za eksperimente. Vama izgleda odgovaraju njihovi eksperimenti?
Gospodine Canak, otupela vam je politicka ostrica. Da necete i vi u naprednjake, posto je u modi kod naseg naroda biti bez karaktera!

Vukodav

pre 10 godina

Zar i ti sine Brute? :)
Izgleda će stvarno izbori na proleće...

Kaže Čanak da će sačekati rezultate, lepo je to samo mi rezultate čekamo već 15 meseci.
Tačno je da oko Kosova ima napretka (a samim tim i u evropskim integracijama) ali osim toga ništa. Taj je problem svako mogao da reši, onako kako su ga ovi rešili, neformalnim priznanjem Kosova.

Stalno se ističe borba protiv korupcije a nemamo nijednu presudu, već naprotiv, imamo apelacioni sud koji oslobađa već osuđene!

Nego šta bi sa onim incidentom, jel' osuđen gospodin Čanak?

budvala

pre 10 godina

Kao lider i neprikosnovemi demokrata koji mrzi autokratsko ponaseanje bilo koga u srbiji, ti koji si se borio i predvodio lmade iz LSV, ti koji si stvorio i pomogao Forum Žena LSV, ti koji si uvek otvoreno slusao nase predloge i zalbe unutar partije, ti koji si jasno i opravdano odabrao kadar za GO LSV, ti koji si unutrasnje protivnike u nasoj stranci pronaso i uklonio na jedan demokratski i kulturan nacin, ti koji si Stevi pomogao, ti koji se boriš protiv velmoža i lažnih šćepana, ti hrabri vozaču sanki i zaštitniku mladih nocnih frajli, o ti......
Član GoLSV NS br.8

tuga nasa

pre 10 godina

Koje reci se drzi? Vucic nije ispunio ni jedno jedino obecanje.Ali bas nijedno.

A Canak,nazalost,po ko zna koji put profamise sebe i svoju stranku.Da li zato sto ima "putera na glavi" ili zato sto zeli da ostvari jos neki licni interes ne znam,ali ovo je jadno.

Stvarno sto neko rece,jos da se vrati Seselj pada pravi koaliciju sa Cedom,ili evo npr. sa Cankom pa da cirkus bude zaista kompletan.

vetrenjača

pre 10 godina

reče čovek i ostade živ. shvatio izgleda da se onim batinama diskreditovao, pa sad menja stranu da bi opet uvatio neki vetar za na vlast. tužno

Mirko

pre 10 godina

Jel ovo onaj čovek što je naneo teške telesne povrede drugom čoveku uz pomoć štapa i "gorila"? I šta kažete, daje intervju, jel iz zatvora? A da, u Srbiji takvi ne idu u zatvore, nego u fotelje i naslovne strane.

Goran

pre 10 godina

Mora se prvo utvrditi gospodine Canak da li ste vi 90-tih godina bili spijun BIA-e, kao sto tvrdi Kurir, a on je obicno solidno obavesten kada se radi o informacijama iz policije, ili niste. Kada to utvrdimo onda mozemo da vas slusamo.

Red Rad Disciplina

pre 10 godina

Ma najbolje je dvopartijski sistem , SNS i VNS ( vojvodjanska napredna stranka ) , da se vise ne zamajavamo i da nas ne boli glava , mnogo stranaka bre , narod prosto ne zna od srece koga da izabere . Predlazem Nenada Canka za prvog predsednika VNS-a . Ima li ko protiv ? , posto vidim da su svi za .

DexR

pre 10 godina

Bože Gospode kako je ovo ljigavo. Politika u Srbiji je pravi kupleraj. Čime su kupili Čanka kada je pristao da ovako priča. Znači sledi nasilna smena vlasti u Vojvodini.

poznavaoc stanja

pre 10 godina

Vucica nema nesto ovih dana u javnosti.Nesto tu DEBELO NE STIMA.bojim se da su mu otkazali strani savetnici,Mubadala i jos neki.A i DACIC&PALMA ga razvaljuju iz sve snage.ponavljam nesto DEBELO NIJE U REDU.

winston

pre 10 godina

Kakvo G jedno, nemogu da verujem. Na kraju, u Srbiju ima vrlo malo politicara sto veruju u ono sto su govorili, sto vole Srbiju i svoj grad, i sto vole svoj narod i da se bore za nji. Canak je dokaz da Srpska politika je jedan biznis, gde politicari samo gledaju svoje dupe i svoju stranku, i nista drugo. Moram da idem sad da se tusiram, od kad sam procitao sta Canak govori. Sram te bilo gnjivico jedna.

Beli listic

pre 10 godina

To je odlika ozbiljnog politicara, gde se dogovor ispostuje, a rec je rec. Nego... Gde su listici? Gde su strana ulaganja? Koliko je novih radnih mesta otvoreno? Koliko mladih ljudi beze preko "Grane"? Mi nemozemo da zivimo samo od vasih reci i belosvetskih pozajmica/ zaduzivanja, kako bi se nahranili partijski drugovi koji sede u raznoraznim foteljama. O privatnom sektoru niko ne razmislja! Rasnoraznim "medijskim" hapsenjima, cak i u slucajevima gde postoji samo mala sumnja, a ujedno da spomenem i aktuelnu hajku u Beogradu, nestvarno je i ocekivati strana ulaganja. Ozbiljni politicari su jako potrebni, Dogovor kucu gradi, a nesloga rusi. Nije pozeljno pristupiti resavanju nekog problema/ projekta sa poistovetnim rasmisljanjem, ali pobogu: Zar o tome nemozete kulturno raspravljati u nadleznim institucijama? U tome je i vrednost jednog ozbiljnog politicara. Samo na takav nacin moze da uziva moj respekt i poverenje.

Kovin

pre 10 godina

Čim ga ti podržavaš tu nešto debelo smrdi. A što se obećanja tiče pitajte Vučka za halu Pinki i krov koji je on tobože sredio da ne prokišnjava.
Maznuli pare iz Pinkija i prelili u Zemunske Novine, šešeljevo glasilo tada, a krov osto isti, šupalj kao sir. Srbi imaju kratko pamćenje. Čim ga Čanak podržava i hvali to tek smrdi.

Dođi juče

pre 10 godina

Kao beli listic imam pravo da prokomentarisem bez ikakve naklonosti nikome. Vucic jeste ucinio vise nego "demokrate" (za koje sam 2 puta glasao,priznajem). Uspostavljen je kontakt sa EU i resavanje Kosova i nista drugo. Ne otvaraju se fabrike tek tako a i zasto bi? Kome da prodas robu? Koju robu? Kome da prodas a da neko ne pokrade pare u startu.

Nece biti drugacije dok narod ne promeni svest za 180* a to ce biti nikad. Postovanje tudjeg misljenja bez agresije nije u genetickom kodu vecine gradjana Srbije. Ne postoji savrseno uredjenog drustva ali postoji dobro uredjeno. Ugledajmo se na njih a ne samo evre kad dobijamo.Pri tome ne mislim na istok.

Dr.

pre 10 godina

Nenade secas li se Bajagine pesme "Rimljani"? Da podsetim

Cuvari dalekih granica javljaju preko glasnika
Juzna plemena napredna su stigla ispod zidina
I sve je vise barbara, a sve je manje Rimljana.

Polazim teska koraka
Srcem trgujem ispod oblaka
Oci ti ne pokazujem
Vidim, ne gledam, samo osecam.

Odlazim mokrom ulicom
Dane protekle brisem gumicom
Trudim se da se ne secam
Kad zaboravim, lakse podnosim.

Vandali ne drze rec!
Obecali su bolji zivot. Dobili smo .....
Obecali su veci standard. Dobili smo...
Obecali su 100 mlrd investicija. Dobili smo...
Obecali su borbu protiv korupcije. Dobili smo..
Obecali su bolje zdravstvo. Dobili smo...
Obecali su bolje sudstvo. Dobili smo...
Obecali su bolje skolstvo.Dobili smo...
Obecali su vise za nauku. Dobili smo..
....

Petar

pre 10 godina

Evo vam jos jedan dokaz da je nasa politika jedna najobicnija pijacarska trgovina profesionalno neuspesnih mediokriteta. Sve su oni spremni da poreknu zarad ostanka u igri.
Ovo nema veze sa pragmatizmom i visim ciljem, prosto svi traze uhlebljenje na budzetu.
Sada je sasvim jasno koliko su politicke partije u stvari mehuri od sapunice i koliko nisu u stanju da prezive bez vlasti. Svi se utrkuju da se dodvore radikalcicima i podrze njihove obmane, a na racun DS-a koji ih je slepovao godinama. Krajnje parazitsko ponasanje.

Uzmite samo jednu cinjenicu u obzir. Niko, ali niko do sada nije rekao da drzava treba da se smanji (drzavni aparat). Svi redom zaposljavaju svoje, prave ministarstva za ko zna sta (Velja i Mrka???), a zamislite sta jos ne vidimo. Sve to nas obicne platioce poreza jezivo mnogo kosta.

Miloš

pre 10 godina

Dobro je, Čanak, znamo mi u NS da si prodao grad SNS-u i da obožavaš Vučića. Ti si jedan od onih koji je "dobar sa svima". Uvek bio i ostao. A ovakvim "vučićuvlakačkim" izjavama samo dodatno unižavaš samog sebe u očima građana koji pamte malo bolje.

25 Jahre

pre 10 godina

Nisam u Srbiji,ali sam sa njom prezivljavao sve probleme,a onda se i jako radovao retkim uspesima. Ovo sada je,meni se cini,jos i gore od Slobinog vladanja! Ima li neko jos morala i karaktera? Kraj kraja! Pa kad je Canak
ovo rekao...

Dušan

pre 10 godina

Kako bi izgledale zamenjene role:
Vučić je izjavio kako su "lopovske akcije oko pomoći trudnicama u kojima se funkcioneri LSV, LDP i DS bogate na račun nevinih žena koje doprinose uništenju bele kuge u Srbiji", krajnje "nesmotrene i sebične na najodvratniji način". A politiku oko Kosova, Vučić je ocenio "izdajničkom i antisrpskom" u kojoj "opet isti funkcioneri pune džepove zapadnim novcem". Dačić je izjavio da "pomaganje odvajanju Kosova od strane Vojvođanske vlade samo dokazuje njihovu želju ka daljem rasparčavanju srpskih teritorija i zlobu podstaknutu ljubomorom na rezultate SPS-a."

Razlika između ljudi s jedne strane i SNSa i SPSa s druge strane.

sekularista

pre 10 godina

Koliko vidim Canak se ne brine zbog ocajnog stanja u pravosudju, namece se da je na svom licnom primeru zadovoljan radom suda i time sto njegova optuznica negde cami. Sto se tice drzanja Vucicevih obecanja, jedno od najvise ponavljanih bilo je 'uhapsicemo Dinkica'. Toliko, hvala.

Goran

pre 10 godina

Trebalo bi da se osnuje KLUB ULIZICA Aleksandra Vucica. Vec je degutantno koliko ljudi (pardon, politicari) koji su toboze bili opozicija SPS-u, JUL-u i SRS-u 90-ih, sada sa divljenjem (neki prelaze i granicu divljenja) govore o njemu. Nece da podsete kako je dosao do stana, nece da kazu kako je globio i gasio medije po Srbiji, nece da kazu kako je prelepljivao Bulevar Zorana Djindjica, nece da kazu kako je uvek bio na strani Mladica, Karadzica i ostalih, itd. To sto je od 1990. do 2008. pricai jedno, a od nastanka SNS (citavih 18 godina!!!-punoletstvo) promenio plocu, sada kazu da je za divljenje da se covek promeni. Hm? Mi nikada nismo ni culi iz usta Vucica da se promenio po bilo kom pitanju, samo cujemo od ulizica da se on po njima promenio. Takodje, nikome od podrzavalaca lika i dela Vucica nije palo na pamet da se sete Vojislava Seselja. Nikada nisam podrzavao ni njega ni politiku koju je vodio, ali je za razliku od Vucica i Nikolica ostao DOSLEDAN onome za sta se zalaze. Danas Vucic i Nikolic obilaze evropske i svetske prestonice i sa divljenjem govore o zapadnim vrednostima i o tome kako je za Srbiju jedini put bas tamo, a Seselj cami tolike godine u zatvoru. Pusteni su toliki zlikovci (koji su licno ubijali) iz Haga sa svih strana, samo Seselj "visi".

pitam se pitam

pre 10 godina

Pa što jes jes, eto Vučić je onomad obećao da će uhvatiti i izvesti pred lice pravde one koji su ukrali džakove sa glasačkim listićima, i čovek je to uradio!
Ili nije?...

Rke Koke

pre 10 godina

Drži reč da će istražiti ko je krao na izborima. Izgleda da Čanak DS-u ne predviđa skori povratak na vlast, pa da se ušlihta Vučiću da bi došao do neke pozicije što pre.

krle - dron

pre 10 godina

Kad ga slusa sada covek nemoze da izbegne utisku da se Canak za 180 stepeni REVIDIRAO ,izgleda da je prestao nocom da kafanci,ili se tek vratio sa golog otoka,drugi covek nacisto,bice nesto na kraju od njega,mozda on i nije bio toliko los nego je samo tako izgledao,verovatno je okruzenje na njega lose uticalo....

Nemanja

pre 10 godina

Najveci nas problem sto vecina ljudi smatra da je zadatak opozicije da na svakom koraku pljuje aktuelnu vlast bez obzira dal je nesto dobro ili ne.
Na zalost i vecina opozicije tako dozivljava njen zadatak.
Svaka cast Nenade!

Mladen Mladenovic

pre 10 godina

Nema veće opasnosti po vladajuću koaliciju odnosno, konkretno, SNS ako akceptira i udje u koaliciju sa SPO i strankom gospodina Čanka.Znamo kako su prošli petooktobarski revolucionari, koji su se udružili sa strankama koje su nespojive i napravili koaliciju "S koca i konopca".Gospodin Čanak, kao i gospodin Draškovič, svojim umilnim glasićima traže pažnju. I udeo u "kolaču" naravno. Nisu toliko važni, ni jedan ni drugi, čak bi im se mogao udeliti i deo tog "kolača" vlasti, koji je tako neodoljiv ali, NJIHOV POSAO JE ŠTETA, a Srbija to više ne sme dozvoliti.Njihov moto je "Što gore po Srbiju to bolje po nas". Valjda je posle toliko godina jasno šta su ciljevi pojedinih "lidera".

drzava..

pre 10 godina

Ja ne mogu da shvatim da neki ljudi,misle da i dalje imaju neki kredibilitet posle one brutalne tuce...Mislili smo da u ovoj drzavi svi odgovaramo pred zakonom jednako!Medjutim kad su obicni gradjani u pitanju sudovi su mnogo efikasniji i nekako strozi!Kad su politicari i tajkuni u pitanju tu se vec sudjenja produzuju ,pa i zastarevaju na kraju...Mnogi se slucajevi nekako cudno procesuiraju!?!Pa nam sada ti isti mediji,sto su nas danima bombardovali uzasnim slikama sa lica mesta i prikazivala nam slike onog prebijenog coveka,pa cak i priznanje pa i napustanje skupstine zbog toga,cute...Gradjani jedino sto nisu culi i procitali preko tih istih medija je kakav je konacni sudski epilog!Ako doticni vec pretenduje da se pojavljuje i komentarise preko medija razne drustvene i politicke dogadjaje,trebalo bi bar da znamo nesto o tom slucaju...Posto se ipak pojavljuje,nije nam jasno da li je to u svrhu politickog marketinga ili licne propagande!A onda se pitamo u kakvoj mi to drzavi zivimo,kakvi su nam ti uzori kad znamo da je prebio coveka a niko jos nije odgovarao...Da li ova zemlja pretenduje da zakoni budu isti za sve gradjana i samim tim i sudske odluke...Ili je ovo totalitarna zemlja, gde neki odredjeni politicki mocnici, mogu da vas pretuku ili njihovi telohranitelji i da na kraju niko ne odgovara! Voleli bi da verujemo,da je to vreme proslo!!

Zorice

pre 10 godina

Upecao se i Nenad, I am just a human, Canak.

Imali smo mi za mog zivota dovoljno takvih "on je super ali se okruzio budalama", "on je super, ali samo slab na onu njegovu koja sve vuce konce", "on je super, ali ne moze sve sam jer a ostali su budale i nesposobni" i slicno.

Dovoljno je takvih bilo za utvrdjivanje znanja, pa pametni Canak nije mogao da ne prepozna isto u svojim recima. Za palanku me ne cudi. Pre bih rekla da iz nekog razloga nije "hteo" da prepozna.

neko nepotreban

pre 10 godina

zasto se u medijima daje prostor za ovakve ljude kao Canak koji su bez staza i kvalifikacijama vise od trinaest godina zamajavali srbiju , koji imaju debele kriminalne i udbaske dosijee, koji su ziveli na grbaci naroda i od mita i korupcije tajkuna i kumovskih veza. canak je nikogovic koji bi trebalo da je u velikoj ilegali jer je svojim ponasanjem i izjavama doprineo desetogodisnjem uzasu u srbiji . njemu treba odrediti lustraciju , da doveka nema pravo da dospe, ne u politiku, nego u javnost.

darko

pre 10 godina

Ko ste vI gospodine Canak?
"već trći put zaredom svrstana u nedovoljno razvijene regione." - pa tako dobijate vece subvencije. Zasto se bunite?
Ako nekome treba primer, neka se pise.

vruca ringla

pre 10 godina

canak se promenio i to sa razlogom, da ne prodje kao i DS-druzina. bahati canak-mimikrija. kakve ideje, programi, samo je bitno sacuvati slobodu i "nase" pare. nista nam nece bii bolje ni sa ovim skakavcima

Vojvođanka

pre 10 godina

Lepo je kada uvažavamo ljude koji rade nešto dobro, korisno...Ali je jako važno i da znamo šta govorimo, da dobro promislimo pre nego što damo jake kvalifikacije o ljudima. Važno je i da stojimo iza svojih reči.
A najvažnije je da od usta ne pravimo d...!
Od sledećeg koraka će se znati da li je ovo propast Lige kao stranke. Jer pravi Ligaši ovo Čankovo prosvetljenje neće prihvatiti.

ZoranNS

pre 10 godina

Čanak opet bira manje zlo, kada je od vojvođana napadan što ne napusti DS pošto ništa ne rade za Vojvodinu, on reče DS je manje zlo od Vučića.

winston

pre 10 godina

Mozda saznao da ce Vucic da uhapsi, za onu aferu gde je branio neku rodjaku u kafanu u dva sata ujutru, pa se sada malo okrenuo? Srpska politika, zalostna i bedna. Sami gnjizavi bez kicme.

AlanFord

pre 10 godina

Konacno da Canak govori u mirnim i konstruktivnim tonovima kakvi prilice ozbiljnom politicaru. Sigurno da je Vucic covek od reci kada je to i Canak primetio. Bice sa Pokrajinom sve kako treba.

Mira

pre 10 godina

U politici je sve moguće. Čanak priznaje da radi za interes svoje stranke,
a to je da budu u vlasti. Drugi nemaju hrabroasti to javno da kažu.

Darko

pre 10 godina

Pa covek skace sam sebi u usta, sta je do skoro pricao za Vucica a sada od jedanput Aca je covek od reci i ispunjava ono sto kaze. Da li je to prihvatanje realnosti..

Горан

pre 10 godina

За разлику од демократске странке која због сопствене неспособности и проблема унутар странке губе власт свуда, и за то им је увек крив неко други, а то је по правилу СНС и Вучић, Чанак ипак реалније сагледава ситуацију. Јасно је да су те две странке веома различитих погледа на многен ствари, али ни Чанак не може а да не истакне Вучићеву снагу, одлучност и особину да увек држи реч, што обећа то и уради.

sumorni

pre 10 godina

Ej bre Čanak...

Radikali su to, čoveče... Radikali i Vojvodina ne mogu postojati u isto vreme.

Što maca omaci, to miša lovi, ma kako ti njih zvao. Ko to nije naučio, taj će se kajati doveka. Kad si pa ti uspeo da zaboraviš ko su i šta su, i koji je njihov "minuli rad" u Vojvodini? Šefu im još sude za zločine po njoj...

Mala lala

pre 10 godina

Gdine Canak, mozete slobodno da promenite naziv Vaseg tviter naloga iz XXL_Tulip u XXS_Tulip, jer ste se ovom poltronskom izjavom sveli na velicinu makovog zrna, makar u moralnom smislu. Vidite valjda da je u Novom Sadu vrag odneo salu i da vise ne moze da se zivi od nedostatka dokaza, pa se po hitnom postupku valja dodvoriti Vucicu.

poznavaoc stanja

pre 10 godina

Vucica nema nesto ovih dana u javnosti.Nesto tu DEBELO NE STIMA.bojim se da su mu otkazali strani savetnici,Mubadala i jos neki.A i DACIC&PALMA ga razvaljuju iz sve snage.ponavljam nesto DEBELO NIJE U REDU.

Dr.

pre 10 godina

Nenade secas li se Bajagine pesme "Rimljani"? Da podsetim

Cuvari dalekih granica javljaju preko glasnika
Juzna plemena napredna su stigla ispod zidina
I sve je vise barbara, a sve je manje Rimljana.

Polazim teska koraka
Srcem trgujem ispod oblaka
Oci ti ne pokazujem
Vidim, ne gledam, samo osecam.

Odlazim mokrom ulicom
Dane protekle brisem gumicom
Trudim se da se ne secam
Kad zaboravim, lakse podnosim.

Vandali ne drze rec!
Obecali su bolji zivot. Dobili smo .....
Obecali su veci standard. Dobili smo...
Obecali su 100 mlrd investicija. Dobili smo...
Obecali su borbu protiv korupcije. Dobili smo..
Obecali su bolje zdravstvo. Dobili smo...
Obecali su bolje sudstvo. Dobili smo...
Obecali su bolje skolstvo.Dobili smo...
Obecali su vise za nauku. Dobili smo..
....

Pacovi iz podruma uzeli su vlast

pre 10 godina

"Stavite na usta hanzaplast, pacovi iz podruma uzeli su vlast" - na kraju će Bora Đorđević ispasti prorok kao i ekipa iz Top liste nadrealista.
Ovakvo ulizivanje zemlja Srbija nije videla u čitavoj svojoj istoriji. Stvarno je Mijač u pravu što je našu političku scenu uporedio sa gmizavcima.

Flavije sa Slavije

pre 10 godina

Vucic se ne drzi date reci, primer najnoviji je Beograd, sta je izjavio pre godinu i po napustajuci gradsku skupstinu a sta je sada uradio, lazov.

Novosadjanin

pre 10 godina

Jeste li primetili da je SNS u predizbornom periodu o Canku i LSV pricao kao o najgorim lopovima? Jeste li primetili da se samo clanovi DS-a hapse, a cak i ligasi ostaju nedodirljivi?
Da li vam je sada jasno zasto Canak ovako lepo prica o Vucicu?

aleks

pre 10 godina

Ja ne znam više u kojoj zemlji živim. Vesna Pešić hvali Vučića. Ružica Đinđić hvali Vučića. Čanak hvali Vučića. Samo čekam kad će Ćuruvija da se javi "odande" da ga i on pohvali.

Vlado Banja Luka

pre 10 godina

Izgleda da se i sam Čanak iznenadio koliki je Vučić izdajnik. Onoliki koliki se on nije ni usuđivao da pokuša da bude... Boji se da ga strani nalogodavci ne otkače, sad kad su našli bolje sluge!

antifa

pre 10 godina

došla su zadnja vremena kada se i čanak ulizuje vučiću. Još samo da se i šešelj vrati, pa da stupi u koaliciju sa čedom jovanovićem i onda smo sve moguće kombinacije videli

onako usput

pre 10 godina

Canak je 100% upravu:
"Dačićev i Vučićev kabinet" imao uspeha kada je reč o Kosovu i evropskim integracijama"
e jedino se ja ne secam da su to obecali u izbornoj kampanji nego su pricali o nekakovom BRIKS-u, silnim parama iz Rusije i da ce traziti sprovodjenje rezolucije 1247, a uradili su ono sto je LDP rekao da treba da se uradi po pitanju Kosova!

moje ime

pre 10 godina

da li sam ja lud ili sta ? navedite mi molim vas tri stvari koje je Vucic obecao i ispunio ( sve sa linkovima ). Samo tri, i ja cu biti manje lud.

vetrenjača

pre 10 godina

reče čovek i ostade živ. shvatio izgleda da se onim batinama diskreditovao, pa sad menja stranu da bi opet uvatio neki vetar za na vlast. tužno

Beli listic

pre 10 godina

To je odlika ozbiljnog politicara, gde se dogovor ispostuje, a rec je rec. Nego... Gde su listici? Gde su strana ulaganja? Koliko je novih radnih mesta otvoreno? Koliko mladih ljudi beze preko "Grane"? Mi nemozemo da zivimo samo od vasih reci i belosvetskih pozajmica/ zaduzivanja, kako bi se nahranili partijski drugovi koji sede u raznoraznim foteljama. O privatnom sektoru niko ne razmislja! Rasnoraznim "medijskim" hapsenjima, cak i u slucajevima gde postoji samo mala sumnja, a ujedno da spomenem i aktuelnu hajku u Beogradu, nestvarno je i ocekivati strana ulaganja. Ozbiljni politicari su jako potrebni, Dogovor kucu gradi, a nesloga rusi. Nije pozeljno pristupiti resavanju nekog problema/ projekta sa poistovetnim rasmisljanjem, ali pobogu: Zar o tome nemozete kulturno raspravljati u nadleznim institucijama? U tome je i vrednost jednog ozbiljnog politicara. Samo na takav nacin moze da uziva moj respekt i poverenje.

Goran

pre 10 godina

Trebalo bi da se osnuje KLUB ULIZICA Aleksandra Vucica. Vec je degutantno koliko ljudi (pardon, politicari) koji su toboze bili opozicija SPS-u, JUL-u i SRS-u 90-ih, sada sa divljenjem (neki prelaze i granicu divljenja) govore o njemu. Nece da podsete kako je dosao do stana, nece da kazu kako je globio i gasio medije po Srbiji, nece da kazu kako je prelepljivao Bulevar Zorana Djindjica, nece da kazu kako je uvek bio na strani Mladica, Karadzica i ostalih, itd. To sto je od 1990. do 2008. pricai jedno, a od nastanka SNS (citavih 18 godina!!!-punoletstvo) promenio plocu, sada kazu da je za divljenje da se covek promeni. Hm? Mi nikada nismo ni culi iz usta Vucica da se promenio po bilo kom pitanju, samo cujemo od ulizica da se on po njima promenio. Takodje, nikome od podrzavalaca lika i dela Vucica nije palo na pamet da se sete Vojislava Seselja. Nikada nisam podrzavao ni njega ni politiku koju je vodio, ali je za razliku od Vucica i Nikolica ostao DOSLEDAN onome za sta se zalaze. Danas Vucic i Nikolic obilaze evropske i svetske prestonice i sa divljenjem govore o zapadnim vrednostima i o tome kako je za Srbiju jedini put bas tamo, a Seselj cami tolike godine u zatvoru. Pusteni su toliki zlikovci (koji su licno ubijali) iz Haga sa svih strana, samo Seselj "visi".

Milorad

pre 10 godina

Ti ovo rekao?...Ti koji si redovno napusavao radikale u Skupstini? Ti koji si ih "istresao" iz gaca? Ti koji si se mazao sa Vucicem da se nije znalo ko koga u Saveznoj 02-03? Sta sve necu da dozivim. Kolektivno ludilo...Canak i Vesna Pesic hvale Seseljevog prvenca.

25 Jahre

pre 10 godina

Nisam u Srbiji,ali sam sa njom prezivljavao sve probleme,a onda se i jako radovao retkim uspesima. Ovo sada je,meni se cini,jos i gore od Slobinog vladanja! Ima li neko jos morala i karaktera? Kraj kraja! Pa kad je Canak
ovo rekao...

drzava..

pre 10 godina

Ja ne mogu da shvatim da neki ljudi,misle da i dalje imaju neki kredibilitet posle one brutalne tuce...Mislili smo da u ovoj drzavi svi odgovaramo pred zakonom jednako!Medjutim kad su obicni gradjani u pitanju sudovi su mnogo efikasniji i nekako strozi!Kad su politicari i tajkuni u pitanju tu se vec sudjenja produzuju ,pa i zastarevaju na kraju...Mnogi se slucajevi nekako cudno procesuiraju!?!Pa nam sada ti isti mediji,sto su nas danima bombardovali uzasnim slikama sa lica mesta i prikazivala nam slike onog prebijenog coveka,pa cak i priznanje pa i napustanje skupstine zbog toga,cute...Gradjani jedino sto nisu culi i procitali preko tih istih medija je kakav je konacni sudski epilog!Ako doticni vec pretenduje da se pojavljuje i komentarise preko medija razne drustvene i politicke dogadjaje,trebalo bi bar da znamo nesto o tom slucaju...Posto se ipak pojavljuje,nije nam jasno da li je to u svrhu politickog marketinga ili licne propagande!A onda se pitamo u kakvoj mi to drzavi zivimo,kakvi su nam ti uzori kad znamo da je prebio coveka a niko jos nije odgovarao...Da li ova zemlja pretenduje da zakoni budu isti za sve gradjana i samim tim i sudske odluke...Ili je ovo totalitarna zemlja, gde neki odredjeni politicki mocnici, mogu da vas pretuku ili njihovi telohranitelji i da na kraju niko ne odgovara! Voleli bi da verujemo,da je to vreme proslo!!

Kovin

pre 10 godina

Čim ga ti podržavaš tu nešto debelo smrdi. A što se obećanja tiče pitajte Vučka za halu Pinki i krov koji je on tobože sredio da ne prokišnjava.
Maznuli pare iz Pinkija i prelili u Zemunske Novine, šešeljevo glasilo tada, a krov osto isti, šupalj kao sir. Srbi imaju kratko pamćenje. Čim ga Čanak podržava i hvali to tek smrdi.

sekularista

pre 10 godina

Koliko vidim Canak se ne brine zbog ocajnog stanja u pravosudju, namece se da je na svom licnom primeru zadovoljan radom suda i time sto njegova optuznica negde cami. Sto se tice drzanja Vucicevih obecanja, jedno od najvise ponavljanih bilo je 'uhapsicemo Dinkica'. Toliko, hvala.

crni domino

pre 10 godina

Gospodine Canak, pa moglo bi od psihopata i da bude nesto!?
Po nekoj vasoj logici, ne treba ih menjati i treba im dati jos vise vremena za eksperimente. Vama izgleda odgovaraju njihovi eksperimenti?
Gospodine Canak, otupela vam je politicka ostrica. Da necete i vi u naprednjake, posto je u modi kod naseg naroda biti bez karaktera!

ns

pre 10 godina

Kakav hvalospev! Uplasio se Canak da i on ne zavrsi u zatvoru. Ko bi onda vozio motorne sanke centrom grada, ko bi se tukao po kafanama, ko bi glumio opoziciju,...

Vojvođanka

pre 10 godina

Lepo je kada uvažavamo ljude koji rade nešto dobro, korisno...Ali je jako važno i da znamo šta govorimo, da dobro promislimo pre nego što damo jake kvalifikacije o ljudima. Važno je i da stojimo iza svojih reči.
A najvažnije je da od usta ne pravimo d...!
Od sledećeg koraka će se znati da li je ovo propast Lige kao stranke. Jer pravi Ligaši ovo Čankovo prosvetljenje neće prihvatiti.

ZoranNS

pre 10 godina

Čanak opet bira manje zlo, kada je od vojvođana napadan što ne napusti DS pošto ništa ne rade za Vojvodinu, on reče DS je manje zlo od Vučića.

Djordje S

pre 10 godina

"Što se tiče Aleksandra Vučića, uprkos njegovoj, za mene diskutabilnoj prošlosti, o njemu mogu da kažem da je ozbiljan i čovek i političar od reči.“
Pa, do juče je pljuvao po njemu, a sada kad vidi da se spremaju izbori sad počeo da se poltroniše.
Nije ni čudo što nam je ovako u državi. Političari su svinje jer smo mi (narod) jadnici koji ne žele da štite svoja prava već samo čekamo da pojedemo ono što je iza svinje ostalo u njenom kopanju.

pitam se pitam

pre 10 godina

Pa što jes jes, eto Vučić je onomad obećao da će uhvatiti i izvesti pred lice pravde one koji su ukrali džakove sa glasačkim listićima, i čovek je to uradio!
Ili nije?...

Rke Koke

pre 10 godina

Drži reč da će istražiti ko je krao na izborima. Izgleda da Čanak DS-u ne predviđa skori povratak na vlast, pa da se ušlihta Vučiću da bi došao do neke pozicije što pre.

Komentar

pre 10 godina

Nisam Vucicev fan ali poznajem taj tip ljudi. On, da se lepo izrazim, ima "hrabrosti" da se suoci i resava probleme. On je kao parni valjak - uzasno spor i inertan. Ali zato kada krene nemoguce ga je zaustaviti. Ukratko, sa Aleksandrom Vucicem na celu ova drzava ima neke sanse.

Јутарњи

pre 10 godina

Је л се то мени чини или се овај насилник, што је прво батинао па безочно лагао да никога није ни такао, улизује Вучићу? 'Ајмо мало образа Нешо. Знамо да је тешко, али мало. Узгред, шта све имаш од имовине и како си је стекао? 22-огодишњим бављењем политике или си био мало и паор? Ако може, таксативно, ставку по ставку.

Aleksandar

pre 10 godina

Cak je i Canak skapirao o cemu se radi, ali DS jos uvek ne moze i tali se sa Cedom. Vucic ih je porazio sa njihovom pricom, na sledecim izborima covek sam pravi vladu bez ikakvih problema. Opet cu napisati, ono sto mozgovi u DS ne shvataju je da ljudi nisu glasali za njih, vec za nadu, progres, izlaz iz poprilicno teske situacije. Cak su i bivsi radikali skapirali, ali DS jos nije... partnerstvo sa Cedom... uzas, borice se za cenzus.

winston

pre 10 godina

Mozda saznao da ce Vucic da uhapsi, za onu aferu gde je branio neku rodjaku u kafanu u dva sata ujutru, pa se sada malo okrenuo? Srpska politika, zalostna i bedna. Sami gnjizavi bez kicme.

Zorice

pre 10 godina

Upecao se i Nenad, I am just a human, Canak.

Imali smo mi za mog zivota dovoljno takvih "on je super ali se okruzio budalama", "on je super, ali samo slab na onu njegovu koja sve vuce konce", "on je super, ali ne moze sve sam jer a ostali su budale i nesposobni" i slicno.

Dovoljno je takvih bilo za utvrdjivanje znanja, pa pametni Canak nije mogao da ne prepozna isto u svojim recima. Za palanku me ne cudi. Pre bih rekla da iz nekog razloga nije "hteo" da prepozna.

Vukodav

pre 10 godina

Zar i ti sine Brute? :)
Izgleda će stvarno izbori na proleće...

Kaže Čanak da će sačekati rezultate, lepo je to samo mi rezultate čekamo već 15 meseci.
Tačno je da oko Kosova ima napretka (a samim tim i u evropskim integracijama) ali osim toga ništa. Taj je problem svako mogao da reši, onako kako su ga ovi rešili, neformalnim priznanjem Kosova.

Stalno se ističe borba protiv korupcije a nemamo nijednu presudu, već naprotiv, imamo apelacioni sud koji oslobađa već osuđene!

Nego šta bi sa onim incidentom, jel' osuđen gospodin Čanak?

Goran

pre 10 godina

Mora se prvo utvrditi gospodine Canak da li ste vi 90-tih godina bili spijun BIA-e, kao sto tvrdi Kurir, a on je obicno solidno obavesten kada se radi o informacijama iz policije, ili niste. Kada to utvrdimo onda mozemo da vas slusamo.

Dušan

pre 10 godina

Kako bi izgledale zamenjene role:
Vučić je izjavio kako su "lopovske akcije oko pomoći trudnicama u kojima se funkcioneri LSV, LDP i DS bogate na račun nevinih žena koje doprinose uništenju bele kuge u Srbiji", krajnje "nesmotrene i sebične na najodvratniji način". A politiku oko Kosova, Vučić je ocenio "izdajničkom i antisrpskom" u kojoj "opet isti funkcioneri pune džepove zapadnim novcem". Dačić je izjavio da "pomaganje odvajanju Kosova od strane Vojvođanske vlade samo dokazuje njihovu želju ka daljem rasparčavanju srpskih teritorija i zlobu podstaknutu ljubomorom na rezultate SPS-a."

Razlika između ljudi s jedne strane i SNSa i SPSa s druge strane.

Red Rad Disciplina

pre 10 godina

Ma najbolje je dvopartijski sistem , SNS i VNS ( vojvodjanska napredna stranka ) , da se vise ne zamajavamo i da nas ne boli glava , mnogo stranaka bre , narod prosto ne zna od srece koga da izabere . Predlazem Nenada Canka za prvog predsednika VNS-a . Ima li ko protiv ? , posto vidim da su svi za .

Mirko

pre 10 godina

Jel ovo onaj čovek što je naneo teške telesne povrede drugom čoveku uz pomoć štapa i "gorila"? I šta kažete, daje intervju, jel iz zatvora? A da, u Srbiji takvi ne idu u zatvore, nego u fotelje i naslovne strane.

budvala

pre 10 godina

Kao lider i neprikosnovemi demokrata koji mrzi autokratsko ponaseanje bilo koga u srbiji, ti koji si se borio i predvodio lmade iz LSV, ti koji si stvorio i pomogao Forum Žena LSV, ti koji si uvek otvoreno slusao nase predloge i zalbe unutar partije, ti koji si jasno i opravdano odabrao kadar za GO LSV, ti koji si unutrasnje protivnike u nasoj stranci pronaso i uklonio na jedan demokratski i kulturan nacin, ti koji si Stevi pomogao, ti koji se boriš protiv velmoža i lažnih šćepana, ti hrabri vozaču sanki i zaštitniku mladih nocnih frajli, o ti......
Član GoLSV NS br.8

Petar

pre 10 godina

Evo vam jos jedan dokaz da je nasa politika jedna najobicnija pijacarska trgovina profesionalno neuspesnih mediokriteta. Sve su oni spremni da poreknu zarad ostanka u igri.
Ovo nema veze sa pragmatizmom i visim ciljem, prosto svi traze uhlebljenje na budzetu.
Sada je sasvim jasno koliko su politicke partije u stvari mehuri od sapunice i koliko nisu u stanju da prezive bez vlasti. Svi se utrkuju da se dodvore radikalcicima i podrze njihove obmane, a na racun DS-a koji ih je slepovao godinama. Krajnje parazitsko ponasanje.

Uzmite samo jednu cinjenicu u obzir. Niko, ali niko do sada nije rekao da drzava treba da se smanji (drzavni aparat). Svi redom zaposljavaju svoje, prave ministarstva za ko zna sta (Velja i Mrka???), a zamislite sta jos ne vidimo. Sve to nas obicne platioce poreza jezivo mnogo kosta.

Kropotkin

pre 10 godina

Cak i Canak skijas i batinas razume situaciju, samo izgubljeni DS se okrece LDP-u i opet bi da glume neke intelektualce i da pricaju bajke.

sarmagedon

pre 10 godina

Dobro je sto su se i tebi otvorile oci posle dugo godina,ali to te neci spasiti odgovornosti za jurnjavu po N.sadu i batinjanje po kafanama.

DexR

pre 10 godina

Bože Gospode kako je ovo ljigavo. Politika u Srbiji je pravi kupleraj. Čime su kupili Čanka kada je pristao da ovako priča. Znači sledi nasilna smena vlasti u Vojvodini.

Miloš

pre 10 godina

Dobro je, Čanak, znamo mi u NS da si prodao grad SNS-u i da obožavaš Vučića. Ti si jedan od onih koji je "dobar sa svima". Uvek bio i ostao. A ovakvim "vučićuvlakačkim" izjavama samo dodatno unižavaš samog sebe u očima građana koji pamte malo bolje.

Cipiripi

pre 10 godina

Ne znam sta ovim zeli da postigne Canak ali, jasno je da je Vucic ozbiljan u svojim namerama i da zeli uredjenu zemlju. Svi mi i treba da mu pomognemo u tome, koliko ko je u mogucnosti.

krle - dron

pre 10 godina

Kad ga slusa sada covek nemoze da izbegne utisku da se Canak za 180 stepeni REVIDIRAO ,izgleda da je prestao nocom da kafanci,ili se tek vratio sa golog otoka,drugi covek nacisto,bice nesto na kraju od njega,mozda on i nije bio toliko los nego je samo tako izgledao,verovatno je okruzenje na njega lose uticalo....

Nemanja

pre 10 godina

Najveci nas problem sto vecina ljudi smatra da je zadatak opozicije da na svakom koraku pljuje aktuelnu vlast bez obzira dal je nesto dobro ili ne.
Na zalost i vecina opozicije tako dozivljava njen zadatak.
Svaka cast Nenade!

Panter

pre 10 godina

Svako moze da ne voli Vucica, da se poziva na njegovu proslost, ali niko ne moze da ospori da je disciplinovan, odgovoran i sposoban covek i politicar.

cvetic NS

pre 10 godina

@(Aleksandar, 26. septembar 2013 04:05)
Iskreno mislim da si sasvim dobro analizirao situaciju. Sledeci izbori: SNS pravi samostalno Vladu. Jos da SPS i PUPS odu u penziju...

Miljacka

pre 10 godina

Gospodine Čanak , Vojvođani nisu zadovolji kako funkcioniše pokrajinska vlast pa zato traže da se ista što pre promeni. Nadamo se da će gospodin Pajtić vrlo brzo podneti ostavku i da će se raspisati izbori kako bi Vojvođani mogli sebi izabrati vlast koja će malo više voditi računa i njihovim životnim problemima.

Pišta

pre 10 godina

Juče Pastor danas Čanak, hvalospevi na račun Vučića samo pljušte. Jasno je da se koalicioni partneri Pajtića okreću od njega i da će posle verovatnog debakla Ds u Vrbasu pasti vlada u Banovini.

mikica

pre 10 godina

Vučić je ozbiljan političar, to je više nego dokazao. Veliko zalaganje za bolju Srbiju, za brže integracije u EU, borba protiv korupcije. Neka samo tako nastavi.

novica952

pre 10 godina

Saradnja republičke vlade i kako kaže Čanak "banovine" traje i može biti bolja ili lošija ali za to postoje razlozi sa obe strane.najviše zavisi od onih koji sede u zgradi "banovine" i smišljaju razne marifetluke uperene protiv Srbije i to u najtežim trenucima po Srbiju poput famozne deklaracije o Vojvodini.Ne može se gurati prst u oko vladajućoj koaliciji od strane DS i LSV koji upravljaju i imaju većinu u Vojvodini a istovremeno očekivati da Beograd svoje obaveze ispunjava do kraja.

Vukašin. Hadžikaradžić

pre 10 godina

Evo ga, bio se pritajio , a sad opet priča priče. Ko je on da nešto ocenjuje i očekuje. Ovakvom treba suditi za sve što je uradio a naročito za ono što nije , a morao je. Tolike godine bačene u propast, tolika nesposobnost, toliko laži , toliko nevaspitanja , toliko oholosti i samoživosti. Sa ovakvima Srbija nije mogla bolje , to je sigurno.

Mladen Mladenovic

pre 10 godina

Nema veće opasnosti po vladajuću koaliciju odnosno, konkretno, SNS ako akceptira i udje u koaliciju sa SPO i strankom gospodina Čanka.Znamo kako su prošli petooktobarski revolucionari, koji su se udružili sa strankama koje su nespojive i napravili koaliciju "S koca i konopca".Gospodin Čanak, kao i gospodin Draškovič, svojim umilnim glasićima traže pažnju. I udeo u "kolaču" naravno. Nisu toliko važni, ni jedan ni drugi, čak bi im se mogao udeliti i deo tog "kolača" vlasti, koji je tako neodoljiv ali, NJIHOV POSAO JE ŠTETA, a Srbija to više ne sme dozvoliti.Njihov moto je "Što gore po Srbiju to bolje po nas". Valjda je posle toliko godina jasno šta su ciljevi pojedinih "lidera".

Dođi juče

pre 10 godina

Kao beli listic imam pravo da prokomentarisem bez ikakve naklonosti nikome. Vucic jeste ucinio vise nego "demokrate" (za koje sam 2 puta glasao,priznajem). Uspostavljen je kontakt sa EU i resavanje Kosova i nista drugo. Ne otvaraju se fabrike tek tako a i zasto bi? Kome da prodas robu? Koju robu? Kome da prodas a da neko ne pokrade pare u startu.

Nece biti drugacije dok narod ne promeni svest za 180* a to ce biti nikad. Postovanje tudjeg misljenja bez agresije nije u genetickom kodu vecine gradjana Srbije. Ne postoji savrseno uredjenog drustva ali postoji dobro uredjeno. Ugledajmo se na njih a ne samo evre kad dobijamo.Pri tome ne mislim na istok.

neko nepotreban

pre 10 godina

zasto se u medijima daje prostor za ovakve ljude kao Canak koji su bez staza i kvalifikacijama vise od trinaest godina zamajavali srbiju , koji imaju debele kriminalne i udbaske dosijee, koji su ziveli na grbaci naroda i od mita i korupcije tajkuna i kumovskih veza. canak je nikogovic koji bi trebalo da je u velikoj ilegali jer je svojim ponasanjem i izjavama doprineo desetogodisnjem uzasu u srbiji . njemu treba odrediti lustraciju , da doveka nema pravo da dospe, ne u politiku, nego u javnost.

darko

pre 10 godina

Ko ste vI gospodine Canak?
"već trći put zaredom svrstana u nedovoljno razvijene regione." - pa tako dobijate vece subvencije. Zasto se bunite?
Ako nekome treba primer, neka se pise.

Da li znaš, da li znaš...

pre 10 godina

„Di su naši novci“ vikao je proteklih godina g. Čanak na sav glas i osvajao simpatije Vojvođana. Odgovor Kroz hapšenja odgovornih u RZV kao i svih ostalih... njegovih koalicionih partnera, odgovor mu je dat, ali gle!? Čanak više ne pita „di su naši novci“, već bi pričao o Vojvodini? Može g. Čanak, pričaćemo o Vojvodini, odmah pošto utvrdimo di su naši novci...

Anita

pre 10 godina

Ne znam da li da se ovo shvati kao objektivan i realan stav ili kao neko podilazenje i dodvoravanje sadasnjoj vlasti clana LSV. Samo onaj ko ne boravi u Srbiji moze da bude totalni nepoznanik onoga sto se trenutno desava na ovim prostorima i ne moze da bude svedok napora koji pojedinci cine kako bismo u svetu imali dobru reputaciju. Nas vise ne zanima daleka proslost, moramo da krenemo napred bez repova. Kao sto je u Beogradu resen problem visegodisnjeg propadanja javnih preduzeca i kao sto ce biti resavan problem nezaposlenosti i siromastva, tako i Vojvodina treba da dobije odgovarajucu pomoc i podrsku drzave a ne da prica o nekakvim otcepljenjima i zaverama. U svakom slucaju, Canak koji sam ima burnu proslost i afere i rrijalitije iza sebe, ima po najmanje prava da bilo koga stavlja u negativan kontekst, ali ako je na pohvalama tezak,onda ovo mnogo znaci.

Бојан Илић

pre 10 godina

Пара врти где бургија неће!
А и Критор столица!
A како се завршило оно испред кафане?

Бојан Илић

pre 10 godina

Дај Боже!
Држава изнад страначких "несугласица"!
Али је то код нас "мисаона именица", барем по оном што се гледа сваки дан!

tuga nasa

pre 10 godina

Koje reci se drzi? Vucic nije ispunio ni jedno jedino obecanje.Ali bas nijedno.

A Canak,nazalost,po ko zna koji put profamise sebe i svoju stranku.Da li zato sto ima "putera na glavi" ili zato sto zeli da ostvari jos neki licni interes ne znam,ali ovo je jadno.

Stvarno sto neko rece,jos da se vrati Seselj pada pravi koaliciju sa Cedom,ili evo npr. sa Cankom pa da cirkus bude zaista kompletan.

vruca ringla

pre 10 godina

canak se promenio i to sa razlogom, da ne prodje kao i DS-druzina. bahati canak-mimikrija. kakve ideje, programi, samo je bitno sacuvati slobodu i "nase" pare. nista nam nece bii bolje ni sa ovim skakavcima

Zigi014

pre 10 godina

Kao ovako nesto izjavi covek koji u svom govoru ne moze bez napada i od kojeg cete tesko cuti bilo koju lepu rec o svojim politickim ne istomisljenicima onda je svaki komentar dalji o Vucicu suvisan...

SALAS - U MALOM - RITU

pre 10 godina

Prosto ne mogu da verujem da se Nenad Canak okrenuo za 360 stepeni kada je politika u pitanju. Iz njegove izjave covek mora dobro da se zamisli, da bi doneo sud sta je hteo da kaze. Od jednog buntovnika protivnika svega i svacega. Sada je poceo da hvali Aleksandra Vucica, vladu Srbije. Moram da priznam da je tu potpuno u pravu, jer je rekao istinu. Samo da bi to bilo u stvarnosti istinito, to mora da pokaze prakticno i na delu. Time sto ce uskratiti podrsku DS u Vojvodini.

Bulevarac

pre 10 godina

Bilo bi korektno da pored imena gospodina Canka, kada ga vec citirate ili pisete o njemu stavite zarez, i napisete visegodiisnji saradnik DB-a, jer je i to njegovo zanimanje.

PrinceOfPersia

pre 10 godina

Slazem se, izbori zavise samo od jednog coveka, znamo i kog, ali mi nisu jasne ove male stranke, zeljno iscekuju nove izbore??? A svesni su da na buducim izborima da ce se za cenzus vecina boriti!

Nick

pre 10 godina

Jeste li primetili da Canak vise ne pita "gde su nasi novci?", nego bi presao preko toga i odmah pricao o Vojvodini. E pa prvo cemo o tome gde su novci. Ne verujem da su kod Vucica.

D61

pre 10 godina

Šta ti je demokracija. Kad ja kažem, napišem, da je Vučić čovek koji za sada vodi zemlju besprekorno, nema objavljivanja komentara, a kad kaže Čanak, ceo tekst...

AlanFord

pre 10 godina

Konacno da Canak govori u mirnim i konstruktivnim tonovima kakvi prilice ozbiljnom politicaru. Sigurno da je Vucic covek od reci kada je to i Canak primetio. Bice sa Pokrajinom sve kako treba.

Lala iz Banata!

pre 10 godina

Saradnja je bila tešnja dok je u Nemanjinoj bila neka druga garnitura. Tada je Vojvodinu “zakidala na meri” i Banovina i Nemanjina!

Licemer

pre 10 godina

Ma vidite ljudi da se Čanak upleo ko pile u kučine,iako je dobro verziran,kao govornik nije mogao da sam sebi ne da ćusku, iako mu je to tesko palo,da li je to namerno, ili se nesto valja iza brda, videćemo

winston

pre 10 godina

Kakvo G jedno, nemogu da verujem. Na kraju, u Srbiju ima vrlo malo politicara sto veruju u ono sto su govorili, sto vole Srbiju i svoj grad, i sto vole svoj narod i da se bore za nji. Canak je dokaz da Srpska politika je jedan biznis, gde politicari samo gledaju svoje dupe i svoju stranku, i nista drugo. Moram da idem sad da se tusiram, od kad sam procitao sta Canak govori. Sram te bilo gnjivico jedna.

Mira

pre 10 godina

U politici je sve moguće. Čanak priznaje da radi za interes svoje stranke,
a to je da budu u vlasti. Drugi nemaju hrabroasti to javno da kažu.

Darko

pre 10 godina

Pa covek skace sam sebi u usta, sta je do skoro pricao za Vucica a sada od jedanput Aca je covek od reci i ispunjava ono sto kaze. Da li je to prihvatanje realnosti..

Aries

pre 10 godina

Sad jedno blago slihtanje. Treba nekako obezbediti simpatije, jer covek je izubio kredibilitet. Savetujem Vucicu da se ne prima na ove komplimente...

Горан

pre 10 godina

За разлику од демократске странке која због сопствене неспособности и проблема унутар странке губе власт свуда, и за то им је увек крив неко други, а то је по правилу СНС и Вучић, Чанак ипак реалније сагледава ситуацију. Јасно је да су те две странке веома различитих погледа на многен ствари, али ни Чанак не може а да не истакне Вучићеву снагу, одлучност и особину да увек држи реч, што обећа то и уради.