Sreda, 25.09.2013.

07:36

"Gradonačelnik ne mora da bude SNS"

SNS će narednih dana razgovarati s koalicionim partnerima i pokušati da formira vlast u Beogradu oročenu na šest meseci, kaže Nebojša Stefanović iz SNS.

Izvor: Blic

"Gradonaèelnik ne mora da bude SNS" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

140 Komentari

Sortiraj po:

22124875

pre 10 godina

Pohvale za Stefanovica koji je rekao da ne mora gradonacelnik da bude iz SNS-a u ovom trenutku, jer Djilas nije smenjen kako bi naprednjaci postavili nekog iz svojih redova na tu funkciju, iako se ne libe ni odgovornosti, ali bi po mome misljenju najbolje bilo kada bi naprednjaci vodili Beograd jer imaju plan i strucne i kvalitetne ljude.

Simon

pre 10 godina

Postavljanjem strucnih I odgovornih nestranackih funkcionera je jasan znak da naprednjacima jesu bitni interesi gradjana,a ne stranacki kao pojedinim partijama.

SLJIVA - RANKA

pre 10 godina

Naprednjaci imaju plan i strucne i kvalitetne ljude koji bi u narednih pola godine, do izbora, mogli da vode Beograd. Nadam se da ce vrh SNS -a doneti takvu odluku da gradonacelnik ne mora da bude iz naprednjaka, iako se ne libe da preuzmu odgovornosti.

godine koje su pojeli botovi

pre 10 godina

jedna partijska šeprtlja ima petlju da kaže da gradonačelnik ne mora biti iz sns-a!? NEMAJU kandidata, nemaju ljude kvalifikovane za taj posao, kritikuju, vređaju, osuđuju, a nemaju pojma kako dalje. đilas mi nije favorit, ali spram ovih žutokljunaca bez ikakvog radnog iskustva, on je car. sramota je šta sebi dozvoljavaju mediokriteti i neznalice, žao mi je što će i beograd i srbija ispaštati.

ivan78bg

pre 10 godina

Ako ne bude izbora u gradu uskoro DS treba da pozove gradjane na demonstracije!U BEogradu je DS dobila (ko je dobio po prigradskim naseljima me ne zanima)necu da moj zivot i zivot moje dece odredjuju dodjoshi!Ako se ipak to desi idem i ja i moja porodica stopama veceg dela beogradjana preko grane jer ovde normalnog zivota nema.

lale

pre 10 godina

Naravno da ne mora da bude iz vase stranke jer je svima jasno da nemate sposobne i ugledne kadrove! Znaci bice iz DSSa, ovo je direktno pljuvanje u lice beogradjanima! Ali vi zbog svoje pohlepe za vlasću niste svesni da ste ovakvim sramnim potezom probudili uspavane glasace DSa kao i mnoge druge koji inace ne glasaju za ds ali zbog ovog sada ce glasati

Marko Kraljević

pre 10 godina

Ok, formalini razlog smene je prezaduženost grada, hmmm..
ako to navode oni koji su nas za godinu dana zadužili za 5 milijardi, a da pri tome nisu ništa napravili sa tolikim novcem, onda uredu, nisam znao.. MegaDoktor juče kaže, pao je prihod Parking servisa, sa 342.000 u 2009, na 58.000 u 2012?? ček bre, zvanično na sajtu APRa prihod je oko 18 miliona evra?!?
i setim se, pa da, kada radikali-naprednjaci mašu papirima, jasno je da lažu.. a ovaj je i ministar.. čega bre.. molim?
Pa naravno da novi gradonačelnik neće biti iz sns, da ne bi mnogo boli oči beograđanima, a i sutra kada se budu podvlačili računi, a hoće.. lakše će biti optužiti negog guzz-kana-đulijanija

precanin

pre 10 godina

Svaka ti cast mladi covece ! Secam se , jer sam gledao prenos iz Skupstine, kada si svom sefu Vucicu, skrenuo paznju da ne vredja poslanike opozicije, na sta je on tebi, predsedniku Skupstine, zestoko odgovorio samo tako ! Cutao si i ako si bio u pravu, opozicionar bi za tako nesto izrekao opomenu, e takvi, koji uvrede progutaju sa smeskom daleko doguraju ! Samo da znas, sef ti to nece oprostiti nikada , bas zato sto si bi u pravu !!!

zlobni cinik

pre 10 godina

Ja razumem da SNS ovci koji ovde drže hvalospeve svojoj partiji-sekti, ali molim Vas dosta više sa vredjanjem inteligencije.
Zgražavate se nad zaduživanjem Beograda, šta radi republička vlada po tom pitanju?
Zgražavate se nad cenom mosta na Adi; ja vas pitam što se niste tako zgražavali kad je objavljeno da je most u Beškoj na kraju koštao 3-4 puta više od ugovorene cene? (doduše čovek odgovoran za to je vrlo ugledan član vašeg koalicionog partnera SPS-a M. Mrkonjić)
Pa setite se hajke od pre godinu dana na bivšeg guvernera Šoškića; drvlje i kamenje, te lopov, te glavni krivac za ekonomsku propast samo da bi se g-đa Jorgovanka uglavila na to mesto i posle toga nikom ništa?
A da i ne govorimo o selektivnoj pravdi i hapšenjima po Srbiji, dok je javna bezbednost bezbednost za nas obične gradjane sve gora i gora. Ali to nije važno sve dok se vaš koalicioni partner i ministar unutrašnjih poslova ne meša u svoj posao.
Imao bih još puno toga da pišem, ali mislim da je i ovo dovoljno!

zeka

pre 10 godina

Ne mogu da verujem koliko je Beograd zadužen. Šta će se tek naći u javnim preduzećima. Koliko ćemo vremena morati da vraćamo njihove dugove!

Gradjanin

pre 10 godina

Hahaha. Dajte SPS-u sa 15% biraca (ako i toliko imaju) cak i mesto Gradonacelnika Bg, koje je ocigledno posle Premijera najjaca funkcija u drzavi.

toza

pre 10 godina

Sinoć sam na studio B gledao obraćanja Đilasa odbornicima nakon smene.
Veoma pristojan i umeren govor. Ponovio je još jednom ono što ovde pristalice SNS onako naivno svakodnevno pitaju.
Najači utisak je što niko od odbornika nije imao snage čoveka da u oči pogleda. I Mladenović i Jovičić i onaj iz SPS svi oborili glave ko .....
Pametnom je dosta ta reakcija da zaključi ko govori istinu.

jelkica

pre 10 godina

Nebojsa Stefanovic bi mogao biti gradonacenik, zasto da ne! Pokazao je veliku odgovornost u parlamentu, ne sumnjam da bi dobro obaljao posao gradonacelnika.

Dr.

pre 10 godina

@ Matilda

SNS se dakle po Vasem visjenju vec godinu i vise dana bori za dobrobit gradjana Srbije.
Da li vi osecate tu dobrobit?
Da li verujete da i vasa okolina oseca tu dobrobit?
Da li je Vasa plata postala veca?
Da li su cene komunalnih usluga postale manje?
Da li su porezi i takse postale manje?
Ako je odgovor na postavljena pitanja Da, onda imate perceptivnih smetnji.
SNS i ostali su radeci"u korist gradjana" radili jedino za dobrobit svojih interesa a gradjanima je zivot otezan.
Sada hoce da upropaste i ovo malo sto je uradjeno u Beogradu.

spacabound

pre 10 godina

Pa naravno da ne mora kada ni nemate koga da stavite! Vama i nije bitno mesto gradonacelnika nego silne fotelje pored, fotelje u javnim preduzecima! Na to vi ciljate nazadnjaci!! Samo sto nema nista od toga, beogradjani ce vam opet pokazati na izborima!!!

Јагодица Бобица

pre 10 godina

Сад је најлакше пљунути на СНС, а када вам је Ђилас лупао по џеповима, онда сте се бунили. Када је била афера "Мост на Ади" и онда сте викали и букали против Ђиласа. Лопов је, то је свима јасно!!! Само напред Стефановићу, требају нам такви људи да нас усмере на прави пут !!!

kako ono bese :)?

pre 10 godina

Nebojsa Stefanovic bi mogao biti gradonacenik, zasto da ne! Pokazao je veliku odgovornost u parlamentu, ne sumnjam da bi dobro obaljao posao gradonacelnika.
(jelkica, 25. septembar 2013 11:36)

ne bi mogao zato sto ima nezgodan nadimak.

Matilda

pre 10 godina

Ova stranka svakodnevno dokazuje da nisu bitne stranacke boje, vec strucnost. Dok bi se ostali gramzivo borili za fotelju oni se bore za gradjane.

Gradjanin Beograda i Zemuna

pre 10 godina

Kaze da SNS ima strucne kadrove.Mozda misli na samog sebe.Ajde da vidimo koji su to "strucnjaci" gde su se pokazali i dokazali.Zar ti "strucnjaci" se nisu pokazali na primeru Zemuna gde bukvalno nista nije uradjeno od strane opstinske vlasti vec dvadeset godina.Zemunski kej jeuradila gradska vlast.Sta je sa Pinkijem? Juce je uparku drzao konferenciju i kao po obicaju po ugledu na njegovog sefa mlatio nekakvim papirima mogao je samo klikom na taster da izvuce zvanicne podatke Republickih institucija kada je upitanju zaduzenje grada.Za narednih sest meseci ce pokusati da dokaze da je Beograd zaduzen za 3 milijarde evra da je Djilas u dzep stavio 2 milijarde evra a ostali clanovi DS-a u javnim preduzecima po 100 miliona evra.Naravno uz pomoc Kurira i Informera.Danas u jednom ozbiljnom dnevnom listu ima sta je uradjeno za 5 godina vladavine Dragana Djilasa.Malo li je. Ali praznim glavama je jedini problem Bus Plus.Beogradjani ce svoje pokazati na izborima

Radovan VII

pre 10 godina

Sine, imas ti jos mnogo toga da naucis. Gradonacelnik jednog glavnog grada se ne smenjuje placenim anketama i spekulacijama, vec konkretnim dokazima i spremnim zamenikom koji ce koliko sledeceg dana preuzeti vodjenje grada. Narocito se to ne radi gradonacelniku koji je godinu dana ranije ubedljivo pobedio na izborima. Vlast koja pronalazi rupe u zakonu kako bi stigla do nekog cilja nema buducnost. Verujem da je i vama jasno na osnovu reakcije Beogradjana da vam ova farsa nece proci, a to ste lako mogli naslutiti i porukom koju su vam Beogradjani poslali na proslogodisnjim izborima. Znajuci to, postavlja se pitanje cemu cela ova farsa? Da li vam je toliko stalo do par meseci vlasti u Beogradu kako bi pokupili kajmak? Takvim pristupom ostacete i bez sira.

dragan

pre 10 godina

Plašim se da će medju prvim potezima ovih biti davanje PKB-a onom genetski modifikovanom šeiku i to za džabe.Tako su mu bez tendera prodali Jat a sad uzimamo kredite da mu kupimo avione.Uzajmili su 4 milijarde,planiraju još 4 a ništa nisu proizveli,napravili niti uložili u nešto osim u plate neradnika.Grešim,kopaju kanal bez vode.

Građanka

pre 10 godina

Čitajući neke komentare, naprosto ne mogu da se ne zapitam zar smo postali toliko maligni, ili pišemo ciljano obzirom da poraz ne možemo da prihvatimo?Moje mišljenje kao žitelja ovog grada bitno je da na mesto gradonačelnika dođe čovek koji će uraditi dosta toga, obzirom da Beograd poseduje velike potencijale samim svojim položajem.Apolitična sam, ali vidim kakvim autobusima se vozimo,pitam se gde su tolika podignuta obdaništa, kada ja ne vide ni jedan novopodignut u opštini u kojoj živim???

matematicar

pre 10 godina

Procitao sam u jednom komentaru da to sto je Djilas uradio za Bg niko nece... To je istina ali po ceni cega. Sever zemlje je opustosen, sve se sliva u Beograd dok ostatak samo propada... Uz duzno postovanje normalnih gradjana Beograda, takvu ste centralizaciju napravili da ste gradove poput Subotice na severu opustosili. Statisticki podaci od pre 15 godina svrstavaju Suboticu kao jednu od najrazvijenijih zajednica u ovom delu evrope, centar grada je imao vise kafica i lokala od knez Mihajlove. Sada nicega nema. Ne svidja mi se Vucic ali ovih kvazi demokrata je bilo dosta.... Isprani mozgovi proamerickog zivota cce ih i dalje podrzavati ali ojadili su narod i drzavu za svoj i donekle Beogradski budzet... Ko mi ne veruje neka proveri statistiku... Brojke ne lazu

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Kadrovi??? To zna i sam veliki vodja Aleksandar da nema kadrova.Zato ne resava BIA dovodi ne stranacke licnosti.Ali na pritisak jastrebova iz Beograda kao nedavno i u Novom Sadu morao je da legne na rudu. Partijski kadar mora da se negde uglavi. Sada kada nagrnu vodoinstaateri u Vodovod i kanalizaciju, zidari u Gradjevinsko zemljiste, jorgandzije,kazandzije, vunovlacari,i svi oni sa nepotpunom osnovnom i srednjom. To je kadar SNS-a. Imam priliku da ih gledam savaki dan na Opstini Cukarica

vlada

pre 10 godina

Kakva je stranka koja napravi korak pa dugo razmišlja šta posle.
Dvadeset godina čekaju da dođu na vlast a posle krpe i uvoze kadrove koje su najviše pljuvali iz MMFa i gnusnom im do juče zapada.
Ljudi oni pojima nemaju i ne treba mnogo inteligencije da se shvati da im je jedini plan od mesne zajednice do dršave da če sada svi otkrivati kriminal i korupciju a u stvari uništavati bilo koje drugačije mišljenje.
Kada to obave opet će krenuti avioni puni para za Kipar i stvaranje novih Miškovića i Karića. Ne ginu nam kante za benzin,redovi za hleb i sl.
Lupajte bre minuse zaradite apanažu .

Cipiripi

pre 10 godina

Neradi se ovde o postvci kadrova, vec o samom nacinu rada i funkcionisanju. Tacno je da u svakom zitu ima kukolja, imali smo priliku da se uverimo u to hiljadu puta. Radi se o tome, da konacno dodje neko kome ce gradjani biti prioritet, ko ne gleda samo svoju guzicu vec ko hoce i moze da radi. Imamo puno kvalitetnih i skolovanih kadrova koje treba uposliti, naime biro za nezaposlene je pun takvih. Eto dobre prilike da se utice na smanjenje nezaposlenosti koja moze imati efekta.

sasa jokic

pre 10 godina

Imamo...mi cemo.....uskoro cemo......U svakoj normalnoj zemlji ovo su smesne i neozbiljne izjave. Krenulimste u rusenje gradonacelnika grada koji je 70% srpske privrede, a nemate ni adekvatnu zamenu
Niti ste se izmedju sebe dogovorili ko ce sta da radi.
Sada ce krenuti cuvena ucenjivacka politika od strane DSS i SPS, nama dajte ovo, a namo ono.....a grad ce da odumire kao i ostatak zemlje, cekajuci prvu milijardu od obecanih 100.
Ja sam bio ubedjen da je Srbija naucila jednu od najtezih lekcija u istoriji tokom devedesetih godina, medjutim to nije slucaj. Par dobrih odela, podmladjeni likovi, i dalje bez stila, dovoljni su da evo vec godinu dana cekamo da se nesto desi?!
Jedino sto se ekspresno desilo je amnestija 3000 kriminalaca, i Briselski sporazum. Setimo se koliko su (Toma i Vucic) ometali DS da takav sporazum potpisu, nazivajuci ga izdajom......
Evo sad ce Oktobar, a Al Dahra ni jedno seme ne zasadi, pretpostavljam da ce tako biti i sa Mubadalom.
Bilo bi dobro da novinari priupitaju g.Vucica oko gasnog (ne)sporazuma, i da li ce to uticati na koalicijumsamDSS-om, onzirom da je rekao nulta tolerancija za kriminal i korupciju, a DSS u svim aferama kolovodja.

trt mrt

pre 10 godina

Imam dva predloga:
1. neko iz one ikebane koja stoji iza ovog coveka kad daje izjave. ako moze neka od one tri zamisljene devojke. moze i onaj momak koji samo nesto cokce i mase glavom. ili onaj sa teget carapama. nikako onaj sa desne strane sa V izrezom.
2. posto sam vrlo zadovoljan kako je PPV resio probleme u mom FK predlazem da kandidat bude neko od: Toncev, Kokeza, Dzajic, Covic, Stojadnovic. Mogu i djuture jer su uigran tim

zasticeni svedok

pre 10 godina

Moj Beograe! Okupcija je na snazi.Hapse nas na ulici,smenjuju Gradöčelnika ,sve nas nazivaju lopovima,na kraju ce i nas zameniti nekim poslusnijim gradjanima.Za godinu dana,koliko se napujcenih urana i zabludelog pogleda manekenisu po televizijama,mi smo izgubili i ono malo Kosova, izgubili posao...Jedva cekam da Mrkonjica postave za gradonacelnika,pa da se Ana Bekuta i gospa od Kragujevca lepo druze!Ako mali Vucic dovede seika za gradonacelnika,ili mozda nekog drugog dokazanog manijaka iz belog sveta,eto nama radosti!Odavde treba bezati pre nego nam ponovo zatvore granice!To sto je Djilas uradio sa svojim timom,oni ne mogu ni da zamisle.Ne poricem! Oni ce sigurno napraviti put kroz Pionirski park.Mora nesto velelepno da ostane i iza njih.Ako ikada odu!Cela ta rasomonijda sa golobradim momcima,koji su po prvi put obukli svoja skupa odela i krenuli da vode Beograd i ovu nesrecnu zemlju!Nek im pomognu Jeremic i Mladenovic,oni su svakoj vlasti mili bili!Osim ako Vucic ozbiljno ne racuna na Covica.I on je odlican plivac vec decenijama!Svasta je ovde moguce,pa i da orkertrirano smene Djilasa i ponirte sve sto je uradjeno!Kakav god on bio,Beograd nece skoro dobiti boljeg!Posle ovih sto vicu "drz'te lopove",nece ostati ni kamen na kamenu!

Igor

pre 10 godina

SNS se predhodnih godinu dana pokazala da dobro i odgovorno vodi svoju zemlju ,tako da veruje da ce i grad voditi isto tako dobro i da ce grad Beograd konacno krenuti napred i prestati da se zaduzuje.

Bob Rock

pre 10 godina

Ne mora da bude iz SNS, ali mora da bude strucan... Kao na primer novo postavljeni direktor kulturnog centra Bela Palanka, svrseni gimnazijalac prirodno tehnickog smera, a po zanimanju vlasnik kafane...

botine ne mozete da se sakrijete

pre 10 godina

Čitajući neke komentare, naprosto ne mogu da se ne zapitam zar smo postali toliko maligni, ili pišemo ciljano obzirom da poraz ne možemo da prihvatimo?Moje mišljenje kao žitelja ovog grada bitno je da na mesto gradonačelnika dođe čovek koji će uraditi dosta toga, obzirom da Beograd poseduje velike potencijale samim svojim položajem.Apolitična sam, ali vidim kakvim autobusima se vozimo,pitam se gde su tolika podignuta obdaništa, kada ja ne vide ni jedan novopodignut u opštini u kojoj živim???
(Građanka, 25. septembar 2013 10:28)

A koji je to covek?gde ja taj?

Ako ste vi apoliticni ja sam Elvis Prisli!!!

Bjelokosti

pre 10 godina

Hajde pricaj ti to nekom bolidu, jasno je da ste Djilasa smenili zato sto je uspesan gradonacelnik i sto je mnogo uradjeno za vreme njegovog mandata i kao takav ne ide vama u politicku korist. Svako koga ste vi radikali sa ili bez bedza blatili na kraju je ipak bio suprotno od vasih tvrdnji, price o prezaduzenosti grada su smesne jer po republickim izvorima grad duguje manje od 400 miliona sto nije problem za budzet grada odnosno prihode grada. Bolje bi bilo da objasnite ovom narodu kako i zasto se republika za godinu dana zaduzila vise od 4.5 milijarde i da li je nesto za te pare uradjeno ili su samo pokrivale rashode u budzetu. Videcemo kakvog sega-mega strucnjaka imate vi da ponudite ili podrzite, verovatno cemo mi Beogradjani Djilasa praviti od blata zbog vas.

Dr.

pre 10 godina

Posto su juce smenili Djilasa ja sinoc otidoh do Dunava da zahvatim malo meda, a plan je bio da posle skoknem i do Save po malo mleka. Kad ono nista! Ponovo su naprednjaci obmanuli gradjane? A mozda "posteni" ipak nije obmanuo, nego carinski organi drze med i mleko na granici. Posto sumnjam da je "poseteni" mesija slagao molim carinske organe da po skracenoj proceduri puste med i mleko sa carine gladnom narodu! Unapred hvala.

Miroljub

pre 10 godina

Gradonačelnik treba da bude iz one stranke koja ima najboljeg kandidata, koja ima šta da ponudi gradu. Mislim da su naprednjaci imali odličan koncept spuštanja grada ka rekama, kancelariju za brze odgovore - to sada treba i da sprovedu.

Bojan

pre 10 godina

Kako vladate NS u BG će da bude rat. Ovde u NS je za zadnjih godinu dana sve poskupelo, od vode 150% do grejanja 25%... Kriminalci trče slobodno pucaju i mlate ljude.
Jakoo nesposobno i korumpirano.
A nemate m..a za izbore.

hana

pre 10 godina

hajte molim vas dajte jedno ime i prezime od svih tih kompetentnih stručnih i sposobnih iz SNS? samo jedno ime ako ih je već toliko....
srušili ste gradonačelnika pa ćete sada da vidite šta ćete? a što se afera tiče...vodite računa da ne popijete tužbe zbog kleveta jer ni jednu aferu niste sposobni da dokažete. Bruka!

pera

pre 10 godina

Па наравно да неће дати градоначелника кад га и немају. Поред тога немају ни визију ни мисију. . . Жалосна је скупина СНС-а у Београду!

Ana

pre 10 godina

Odlično. Imate šest meseci da rešite problem terorisanja pola grada bukom sa splavova i iz noćnih klubova. To je pitanje kvaliteta života, zdravlja i ljudskih i građanskih prava oko 450 000 Beograđana koji su na udaru noćne buke. Sredite to do marta, i imate glasove.

asd

pre 10 godina

Afere kao i sa Dulicema na primer...nista od toga, samo hajka, naduvani balon, pa se kasnije stavi u senku. Sad pre izbora ce i njemu naci nesto kao uuuu a kasnije nista. Kao sa ukradenim listicima, jel'? A ljudi, vama oci zatvorene? Nisam iz beograda, ali nadam se izborima, gde se moze pokazati da je beograd ostao civilizovan.

nestranackiorijentisan

pre 10 godina

ja sam za to da ako postoji mogucnost da Stefanovic bude kandidat za novog gradonacelnika, covek je pravi primer politicara koji moze da sprovede dobru organizaciju sa ljudima koji mogu da formiraju dobre osnove za resavanje velikih dugovanja koja su napravljena. Pravi primer je besprekorno funkcionisanje Srpskog Parlamenta.

rider

pre 10 godina

Odlicno, znaci sada imate 6 meseci da pokazete kako grad zaista treba da se vodi, pa onda idemo na izbore, gde ce, nadam se, gradjani ispravno proceniti ko treba da bude sledeci gradonacelnik.
Mislim da necete biti ni do kolena Djilasu, ali voleo bih da gresim.

propali predsednik skupstine

pre 10 godina

Juce je iz govora ovog mladog coveka koji je bio clan radikalne stranke povremeno izbijala stara radikalska mrznja,pogotovo kad je govorio o 15 procenata ds-a. Ja stvarno ne znam kako ozbiljno shvatiti coveka kome je do 2009 Seselj bio idejni vodja i mogao je on da izadje iz radikala al radikal iz njega nece nikad.

nikola

pre 10 godina

U fazonu, ne znamo sta hocemo, al znamo sta necemo! Jednostavno nemate pravu zamenu u svojim redovima jer vas polupismeni kadar nema potencijala da vodi kucni savet a kamoli beograd. e, zato sada hocete da prebacite odgovornost na nekog drugog. Obice vam se o glavu ova bahatost!

dragan

pre 10 godina

Ovo je rečeno zato što vi nemate kvalitetnog čoveka i zato što ste smenjivali prethodnog sa puno laži i izmišljotina pa nećete moći mnogo toga ni da promenite na bolje.Nećete smanjiti cene prevoza,zaduživaćete se više nego ovi pre vas,nastavićete sa istim kao i prethodni jer ne znate bolje.

Roger.ch

pre 10 godina

Postavim pitanje da mi neko objasni kao bosancu koji nije bas upucen zasto se smjenio Djilas i dobijem 93 minusa...e jel to ta politika gosn Vucica da NIKO nista ne smije pitat,a i ako upita dobije odgovor tipa "nemojte da mi pricate o Srbiji vi koji ste je unistili,vi koji ovo koji ono"..jel to politika covjeka koji misli da je samo rjesenje u smjenama neistomisljenika a vidim mnogo vam drzava napreduje,e bojim se da ce vas radikali doci glave,a obecao vam je Vucina zemlju snova,Svicarsku,,,samo u Svicarskoj je plata vozaca 5000fr minimum a kod vas?

shimano

pre 10 godina

hahahahahahahahahahahahaaaa! ja preksinoć predvideo kako će nakon godinu dana vučko sa suzom u oku i drhtavim glasom reći kako čak ni oni najlepši,najpopularniji,najpametniji,najsposobniji, i naravno najpošteniji nemaju kadar za mesto gradonačelnika bg-a, a minusi leteli samo tako, kad ono ni 24h od smene djilasa nije prošlo a već izjavljuju da nemaju nikog ko bi ga zamenio! sada sam u dilemi, da li su moje "vidovnjačke" sposobnosti bile samoobmana ili ste vi sns-ovci najnesposobniji medju nesposobnima? kad vam se razbistri od sinoćnjeg delirijuma opijanjem tomovačom udrite minuse i ne žalite.

zbunjen

pre 10 godina

Zar gradjani Beograda nisu vec glasali za Djilasa? Ne shvatam sta sada ovo znaci? Ako su jednom glasali zasto ne bi opet, jedino, rezultat moze biti drugaciji ako se pokradu glasovi,

MatijaBG LDP

pre 10 godina

Dzaba vam,sta vamvredi kad Stari Grad,Vracar,Novi Beograd,Cukaricu,Palilulu,Savski Venac,dakle citav grad Beograd i dalje drzi koalicija DS/LDP...imacete gradonacelnika koji ce biti gradonacelnik Mladenovcu,Grockoj ,Lazarevcu,Zemunu,Surcinu,Obrenovcu...vi ste periferni i periferna vlast u ovom gradu i centar grada nikad necete drzati!

Zlopamtilo

pre 10 godina

'Naprednjaci imaju plan i stručne i kvalitetne ljude koji bi u narednih pola godine, do izbora, mogli da vode Beograd''


E tu je najveći problem i naš i SNS-ov. Problem je što su nekako došli na vlast bez kvalitetnih kadrova a još veći problem je što u međuvremenu nisu obezbedili kvalitetne kadrove .Tako sada imamo situaciju da se iza svake akcije ,odluke SNS-a ili države ,pre ili kasnije pojavi kao pajac ,imenom i prezimenom Aleksandar Vučić .To je posledica što je okružen nekvalitetnim ljudima koji su svesni svoje nemoći uzeli za sebe ulogu poltrona koji vođi bez obzira na sve stalno ponavljaju kako je lep ,pametan , nadasve vredan,...Sve je to razumljivo ali je nejasno kako Vučić koji je nesumljivo obrazovan ,inteligentan i energičan , ne vidi da bez obzira na sve te svoje kvalitete ,jedan čovek ne može imati kapacitet za sve što on sada radi.Kako ne vidi da ć svi ti tapšači ,kada se sistem jednog dana uruši a to se uvek desi kada se sistemi oslanjaju samo na jednog čoveka ,kada ih počnu prozivati za razne propuste i sl ,opušteno reći : Ljudi ,pa vi dobro znate ko je tada donosio odluke !

I sve se ovo dešava nedugo pošto je SNS pobedio na izborima DS čijeg je predsednika bio glas da se u sve meša ....,baš zbog toga!
Možda je i Tadić među savetnicima ...

Dr.

pre 10 godina

Marsalov(Vucica) plan je u Srbiji pokazao rezultate. Milion otvorenih radnih mesta, skok zarada, pad cena energenata, prehrambenih artikala, odece i obuce, rast zivotnog standarda pretocio se u razdraganost sirokih narodnih masa koja je uklonila poslednju prepreku na putu u Raj.
Pretpostavljam da SNS ima sigurno bar jos jednog mesiju koji ce potpomoci Svetog Tomu Kragujevackog i njegovo visocanstvo Aleksandra I - malog (u narodu zvanog 200 kvadrata +), na putu uveseljavanja i usrecivanja svekolikog naroda Serbskog!
Sad kad je procvetala majcica pravosllavna Srbija nema razloga da ne procveta i njena prestonica.
Kad smo vec kod prestonice, kako bi bilo da Aleksandra I malog postavimo na tron? Zaduzio nas je! 5 milijardi za godinu! Ili da sacekamo jos malo da nas zaduzi? Ipak se druzi sa Seicima pa da ne trpi komplekse!

Димитрије

pre 10 godina

Ђилас јесте био и остао део најужег штаба за унесрећивање и ојађивање Србије. Али каква је ово септичка јама, коју је напунио тријумвират јахача апокалипсе, сматрам да је ред да овде неко од учесника ове дискусије пусти ипак неку сузу за тим Ђиласом. Тим пре будућност наше пропасти и даљег посрнућа замишљена је на два стуба тј. добићемо два нова колца на које ће наши запдани џелати набијати Србију - савез Александра фон Волфа и истог овог Ђиласа! Није њега Вучић џаба пустио да више од годину дана затире трагове криминала у свом предузећу Београд д.н.н (пуни назив предузећа је Београд Друштво са Неограниченом Неодговорношћу).

Ne ide mi matematika

pre 10 godina

Neka bude 900 miliona OK, ne znam tacno bas sve sta je uradjeno, ali npr most, ulice sredjene, vrtici, skole, soc programi, itd.. Znaci nesto uradjeno! Republika za godinu dana zaduzila se 4,5 milijardi ali stvarno nisam cuo da je nesto izgradjeno ili uradjeno da se olaksa zivot gradjanima!

novica952

pre 10 godina

Završili smo jedan deo beogradske priče ali se jučerašnjom smenom aktuelnog gradonačelnika otvaraju mnoga druga pitanja a najvažnije je kuda i kako dalje.Beograd je veliki grad čije funkcionisanje traži punu posvećenost ljudi koji u gradu rade i ne trpi improvizacije.zato je zadatak nove skupštinske većine da sve oko grada uredi da funkcioniše perfektno jer će to biti reper beograđanima kad za šest meseci biraju novog gradonačelnika.Može lako da se desi da se u političkim kalkulacijama ko će i gde zasesti u gradu vladajuća većina preračuna i napravi sebi medveđu uslugu a Đilasu pruži priliku da se na funkciju gradonačelnika vrati na krilima nesloge vnove većine.

velko

pre 10 godina

Mislim da je ovo vrlo lukav i opravdan stav SNS. Za šest meseci njihov kandidat bi se samo ugruvao a oni obrukali. SPS treba da predloži Predsednika skupštine a Gradonačelnika izabrati iz redova DSS. Jedna se izdvaja među svim odbornicima. Profesor doktor sa Univerziteta, bivši ministar u Koštuničinoj Vladi Naumov. Voditi autoritativno grad u ovom međuprostoru treba poveriti osobi od znanja i autoriteta. Tih i stručan sa mlađim kolegama može uspešno premestiti ovaj interegnum.

Miki

pre 10 godina

Nemate kadrove. To ste pokazali na republičkom nivou. Spinujete. Zaustavili ste odluku za treće dete-besplatan vrtić. zaustavili ste odluku za produženi boravak. Zaustavili ste da Beograđani dobiju još 140 novih autobusa.I vi mislite na Beograđane. Kako da ne!

lale

pre 10 godina

''Naprednjaci imaju plan i stručne i kvalitetne ljude koji bi u narednih pola godine, do izbora, mogli da vode Beograd'', rekao Stefanović za Blic !!!! Pa koga ovi lazu!!! Pokazaliste u vladi i u drugim gradovima kolilo ste strucni! ZASTO DA CEKAMO 6 MESECI????? ZASTO SE BOJITE IZBIRA SADA?????? Uskoro krece totalna hajka na DS svakog meseca ce hapsiti clanove dsa boez dokaza...

znalac

pre 10 godina

naravno da gradonacelnik ne mora biti iz sns, niti iz bilo koje partije na valsti ili opozicije.
jednostavno, to mora biti beogradjanin koji razume svoij grad i svoje beogradjane, koji ima moci i strucnog znanja i postenje da radi odgovoran posao u interesu beogradjana.
moze biti bilo ko ko ima podrsku beogradjana i kvalitet.

Coco Bill

pre 10 godina

Pa normalno da nije važno. Bitno je da smo mi smenili Đilasa, da smo dobili veliki "novčani kolač" koji možemo da delimo našim alama, da smo dobili mesta za zapošljavanje naših kardova, uzgred sad će te tek videti koliko će biti zaposleno partijskih kadrova, a kako će funkcionisati celokupan gradski život, pa koga to zanima !!

Nebojsa

pre 10 godina

Evo, gradonacelnik moze da bude Mica Megatrend. Ako je covek uspeo da "proizvede" ovako uspesne kadrove (ministri, predsednici skupstine, ...) mora da je on sam neprevazidjeni dijamant.

EU Citizen

pre 10 godina

Usrećićite se sa DSS-om i SPS-om, tj. imate sve šanse da vidite najveće demonstracije u Beogradu od pafa Miloševića, ako ti lumeni pokušaju da proguraju neku kreaturu tipa Mrkonjića ili Mladenovića za gradonačelnika, ali tako vam i treba kada ste po svaku cenu hteli da sklonite sposobnog i uspešnog čoveka koji je vašeg šefa i šupljeg idola dvaput odrao kao jarca na izborima :)))

ToJ

pre 10 godina

Ako Dragan Dilas nije imao viziju onda stvarno treba da nam vlasnici pecenjara potazu taj put. Naprednjaci, sps-ovci i dss-ovci, ovo vam je bio jako los potez zbog kojeg cete izgubiti izbore u jako bliskoj buducnosti.

Na vlast se dolazi sa vizijom, kadrovima, politickim iskustvom, a ne zeljom za vlascu posto poto na svim nivoima.
Vucic je toliko postao ohol i zeljan vlasti i popularnosti da ce izgoreti mnogo brze nego sto se moze i pomisliti.

Jadna je zemlja Srbija koja ima ljude koji su do juce bili za Krlovac - Viroviticu, koji su tvrdili da su pobedili u ratu i sa onima koji ustvari i neznaju sta hoce ali stalno nesto kvare.

crni domino

pre 10 godina

Gospodo bivsi radikali, zar nije bolesno to sto radite?
Smenjujete coveka jer vas podrzavaju beskicmenjaci, nemate vaseg coveka jer ste stranka psihopata, podlaca i nesposobnjakovica, pa vam treba 6 meseci da pronadjete nekog bezkarakternog prevrtljivca.
Sinko zelenko, ne radi se to tako! Sa drzavom se ne treba igrati!

Jovan

pre 10 godina

Vucic u nedostatku realne politike, a jos vecem nedostatku ideja a najvecem nedostatku rezultata samo trosi vreme izmisljanjem tema. Prvo je vlada radila godinu dana, pa je ustanovljeno da je to lose, pa se rekonstruisala set meseci sada ce da izgube set meseci oko Beograda, posle jos sest mesici oko vojvodine i onda krece kampanja za sledece izbore, njima ce ceo mandat da prodje u zamajavanju gradjana...

a da ne pricam o tome koliko su losi kadrovi SNS-a, kod njih vlada negativna selekcija, jer je to skup nepismanih ljudi, i onda kada se pojavi neko normalan oni ga izbace iz stranke jer strci i ne uklapa se. Sada kada su dosli na vlast sada im je problem da pronadju jednog coveka koji ima fakultetsku diplomu a da nije magatrend ili kupljena na vecernjem fakultetu...

Pera kojot genije

pre 10 godina

Naravno da neće. Pa nemate koga da stavite...uvešćete te ga iz inostranstva...Evo da vam dam jedan predlog, možete onog Đulijanija što ga je Vučić vucarao po Beogradu pred izbore...taman odgovara, a i ne bi više bilo problema oko održavanja prajda, pa čovek ima iskustva u tome, zar ne?

Vojislav

pre 10 godina

Đilasa ste smenuli da onemogućite DS u uspešnom vođenju grada! Nema potrebe za dodatnim argumentovanjem pošto je to laž, zaduženost Beograda je sasvim normalna u odnosu na zaduženost Srbije a vi ste ju za nepune dve godine samo povećali !

Gale

pre 10 godina

Ne verujem ni jednima ni drugima. Ali, dosadašnji život me naučio: sve što radiš drugome, vratiće ti se. Ili: ono što ne želiš da se desi tebi, ne čini drugome.

Zoran

pre 10 godina

Gospodine Stefanovicu, meni vredja inteligenciju svako vase obracanje javnosti. Ako je BG zaduzen 900 miliona €, sto je malo vise i od stvarnog duga BG koji je 400 miliona € + kamate, onda mladi i ostrasceni gospodine po istoj formuli obracunajte dug Vlade RS i kazite da iznosi 40 milijardi €, a ne 19 milijardi + kamate. Sve je lose, sve je katastrofa, svi su lopovi i kriminalci. Samo ste vi lepi, pametni, posteni i uspesni. Ocaj zivi.

Milan Aba

pre 10 godina

''Naprednjaci imaju plan i stručne i kvalitetne ljude koji bi u narednih pola godine, do izbora, mogli da vode Beograd'', rekao Stefanović...

A ja imam krila i mogu da letim!

nenad t

pre 10 godina

Da se niste malo previše zaleteli, gospodo umiveni radikali? Jeste ovaj narod nepismen, ali ste vi mnogo drčni i upropastićete i narod i sebe... kao i vaši predhodnici devedesetih

nikola

pre 10 godina

U ime kolega sa Beogradskih pozorišta pitam: Zašto niko ne pominje kulturu? Zar i nama ne treba da se se obezbedi normalan život? Pitam se da li bilo ko od ovih novh političara ide u pozorište? Za ove stare znam.

Dobra2

pre 10 godina

Beograd je veliki sistem. Slazem se da pri izboru nije neophodno gledati stranacku pripadnost, vec odabrati osobu koja ce okupiti i ujediniti ljude ali i biti u stanju da uspesno upravlja gradom.

Goran Zoran

pre 10 godina

Ovo je korektno od strane SNS-a, ne mora da znacu da ce gradonacelnik Beograda biti iz redova ove stranke, jer je doslo vreme da se biraju ljudi na pozicijama po znanju i sposobnostima, a ne prema clanskoj karti. Bitno je da na mesto gradonacelnika Beograda dodje neko ko ce umeti da vodi grad na pravi nacin, u interesu njegovih stanovnika.

Roger.ch

pre 10 godina

Kao bosancu koji bas nije upucen mnogo u politiku Srbije jel moze neko da mi objasni zasto se mjenja Djilas,covjek koji je ipak uspjesan dosao u politiku,a sada ce vam ga zamjenit neki tamo kog nema pas za sta ujest,i to onaj Iz stranke gosn Vucica koji gledajuci ga samo kako prica vuche na opasnost po naciju i diktaturu

schmilo

pre 10 godina

Ne mora da bude iz SNSa ali sve ide ka tome da ce biti izdanak MegaTrenda.
Toliko o strucnim i sposobnim ljudima koje je obecala nova vlast

vet

pre 10 godina

Aha, sad cemo malo da birkamo gradonacelnika. Jedno sest meseci. Ko sto smo rekonstruisali vladu. Pa cemo na izbore. Pa eto, tu je sredina 2014. Onda idemo da prckamo po Vojvodini. Tu cemo da mlatimo praznu slamu do 2015. Onda izbori. I gle, 2016! Vreme za regularne izbore! Predali smo Kosovo, sve oranice su kod Arapa. Rusi imaju sve energente. Mission complete! Game over! Beeeeee

babaroga

pre 10 godina

Pa zar je moguće da je posle tolikih malverzacija Đilas samo smenjen sa mesta gradonačelnika. Ako je tako kao što pričate gde je tu zloupotreba službenog položaja, hapšenje, suđenje. Za takve stvari se ide u zatvor. Međutim to je samo otimačina za najveći kolač u Srbiji, jer je Beograd država u državi. Demagozi moji...

Dana

pre 10 godina

Beograd je nas glavni i najveci grad.Treba da zasija novim svetlom a od njega to moze napraviti samo sposoban covek,covek od poverenja a to je svakako neko ko je blizak vlastima i ko nece izneveriti njihovo poverenje.

Cipiripi

pre 10 godina

Sada kada je Djilas smenjen razlozi su manje vazni mada bih licno volela da snosi odgovornost za svoj rad do sada. Dalje, moraju se izabrati kvalitetni ljudi koji imaju viziju i zelju da unaprede nas grad. Sigurna sam da ce u narednih sest meseci situacija u nasem gradu da se popravi i da cemo krenuti uzlaznom putanjom, dosta smo cupkali u mestu i nadali se boljem.

zoran

pre 10 godina

Pokušati da formira vlast???? Aman zaman bre pa grad živi a vi ćete da se igrate vlasti! A ŠTA AKO POKUŠAJ PROPADNE???? Biće građanskki rat???
Dileje, ništa drugo. Nemate vi, sinovci, blage veze sa poslem koji se zove VOĐENJE DRŽAVE!!!

igi

pre 10 godina

Taman 6 meseci da razjurite sve sto je bilo sposobno u vodjenju Beograda,da dovedete naprednjacku bratiju,da svi glavni projekti stanu,i na kraju da pokusate da dovedete nekog nesposobnjakovica....

Kupi mi majko top

pre 10 godina

Da ne bi ste uvozili kadrove za upravljanje Beogradom dovedite Vase iz Leskovca ili Vranja. Sve su to strucni i "skolovani" kadrovi. Da se ne smejemo samo mi ovde, grevota je. I Beograd neka gleda malo cirkus.

Nebojsa

pre 10 godina

Evo, gradonacelnik moze da bude Mica Megatrend. Ako je covek uspeo da "proizvede" ovako uspesne kadrove (ministri, predsednici skupstine, ...) mora da je on sam neprevazidjeni dijamant.

Roger.ch

pre 10 godina

Kao bosancu koji bas nije upucen mnogo u politiku Srbije jel moze neko da mi objasni zasto se mjenja Djilas,covjek koji je ipak uspjesan dosao u politiku,a sada ce vam ga zamjenit neki tamo kog nema pas za sta ujest,i to onaj Iz stranke gosn Vucica koji gledajuci ga samo kako prica vuche na opasnost po naciju i diktaturu

Ana

pre 10 godina

Odlično. Imate šest meseci da rešite problem terorisanja pola grada bukom sa splavova i iz noćnih klubova. To je pitanje kvaliteta života, zdravlja i ljudskih i građanskih prava oko 450 000 Beograđana koji su na udaru noćne buke. Sredite to do marta, i imate glasove.

nenad t

pre 10 godina

Da se niste malo previše zaleteli, gospodo umiveni radikali? Jeste ovaj narod nepismen, ali ste vi mnogo drčni i upropastićete i narod i sebe... kao i vaši predhodnici devedesetih

Vojislav

pre 10 godina

Đilasa ste smenuli da onemogućite DS u uspešnom vođenju grada! Nema potrebe za dodatnim argumentovanjem pošto je to laž, zaduženost Beograda je sasvim normalna u odnosu na zaduženost Srbije a vi ste ju za nepune dve godine samo povećali !

Dana

pre 10 godina

Beograd je nas glavni i najveci grad.Treba da zasija novim svetlom a od njega to moze napraviti samo sposoban covek,covek od poverenja a to je svakako neko ko je blizak vlastima i ko nece izneveriti njihovo poverenje.

znalac

pre 10 godina

naravno da gradonacelnik ne mora biti iz sns, niti iz bilo koje partije na valsti ili opozicije.
jednostavno, to mora biti beogradjanin koji razume svoij grad i svoje beogradjane, koji ima moci i strucnog znanja i postenje da radi odgovoran posao u interesu beogradjana.
moze biti bilo ko ko ima podrsku beogradjana i kvalitet.

nestranackiorijentisan

pre 10 godina

ja sam za to da ako postoji mogucnost da Stefanovic bude kandidat za novog gradonacelnika, covek je pravi primer politicara koji moze da sprovede dobru organizaciju sa ljudima koji mogu da formiraju dobre osnove za resavanje velikih dugovanja koja su napravljena. Pravi primer je besprekorno funkcionisanje Srpskog Parlamenta.

matematicar

pre 10 godina

Procitao sam u jednom komentaru da to sto je Djilas uradio za Bg niko nece... To je istina ali po ceni cega. Sever zemlje je opustosen, sve se sliva u Beograd dok ostatak samo propada... Uz duzno postovanje normalnih gradjana Beograda, takvu ste centralizaciju napravili da ste gradove poput Subotice na severu opustosili. Statisticki podaci od pre 15 godina svrstavaju Suboticu kao jednu od najrazvijenijih zajednica u ovom delu evrope, centar grada je imao vise kafica i lokala od knez Mihajlove. Sada nicega nema. Ne svidja mi se Vucic ali ovih kvazi demokrata je bilo dosta.... Isprani mozgovi proamerickog zivota cce ih i dalje podrzavati ali ojadili su narod i drzavu za svoj i donekle Beogradski budzet... Ko mi ne veruje neka proveri statistiku... Brojke ne lazu

Jovan

pre 10 godina

Vucic u nedostatku realne politike, a jos vecem nedostatku ideja a najvecem nedostatku rezultata samo trosi vreme izmisljanjem tema. Prvo je vlada radila godinu dana, pa je ustanovljeno da je to lose, pa se rekonstruisala set meseci sada ce da izgube set meseci oko Beograda, posle jos sest mesici oko vojvodine i onda krece kampanja za sledece izbore, njima ce ceo mandat da prodje u zamajavanju gradjana...

a da ne pricam o tome koliko su losi kadrovi SNS-a, kod njih vlada negativna selekcija, jer je to skup nepismanih ljudi, i onda kada se pojavi neko normalan oni ga izbace iz stranke jer strci i ne uklapa se. Sada kada su dosli na vlast sada im je problem da pronadju jednog coveka koji ima fakultetsku diplomu a da nije magatrend ili kupljena na vecernjem fakultetu...

Miroljub

pre 10 godina

Gradonačelnik treba da bude iz one stranke koja ima najboljeg kandidata, koja ima šta da ponudi gradu. Mislim da su naprednjaci imali odličan koncept spuštanja grada ka rekama, kancelariju za brze odgovore - to sada treba i da sprovedu.

Građanka

pre 10 godina

Čitajući neke komentare, naprosto ne mogu da se ne zapitam zar smo postali toliko maligni, ili pišemo ciljano obzirom da poraz ne možemo da prihvatimo?Moje mišljenje kao žitelja ovog grada bitno je da na mesto gradonačelnika dođe čovek koji će uraditi dosta toga, obzirom da Beograd poseduje velike potencijale samim svojim položajem.Apolitična sam, ali vidim kakvim autobusima se vozimo,pitam se gde su tolika podignuta obdaništa, kada ja ne vide ni jedan novopodignut u opštini u kojoj živim???

Cipiripi

pre 10 godina

Neradi se ovde o postvci kadrova, vec o samom nacinu rada i funkcionisanju. Tacno je da u svakom zitu ima kukolja, imali smo priliku da se uverimo u to hiljadu puta. Radi se o tome, da konacno dodje neko kome ce gradjani biti prioritet, ko ne gleda samo svoju guzicu vec ko hoce i moze da radi. Imamo puno kvalitetnih i skolovanih kadrova koje treba uposliti, naime biro za nezaposlene je pun takvih. Eto dobre prilike da se utice na smanjenje nezaposlenosti koja moze imati efekta.

Igor

pre 10 godina

SNS se predhodnih godinu dana pokazala da dobro i odgovorno vodi svoju zemlju ,tako da veruje da ce i grad voditi isto tako dobro i da ce grad Beograd konacno krenuti napred i prestati da se zaduzuje.

Matilda

pre 10 godina

Ova stranka svakodnevno dokazuje da nisu bitne stranacke boje, vec strucnost. Dok bi se ostali gramzivo borili za fotelju oni se bore za gradjane.

zeka

pre 10 godina

Ne mogu da verujem koliko je Beograd zadužen. Šta će se tek naći u javnim preduzećima. Koliko ćemo vremena morati da vraćamo njihove dugove!

Dobra2

pre 10 godina

Beograd je veliki sistem. Slazem se da pri izboru nije neophodno gledati stranacku pripadnost, vec odabrati osobu koja ce okupiti i ujediniti ljude ali i biti u stanju da uspesno upravlja gradom.

Goran Zoran

pre 10 godina

Ovo je korektno od strane SNS-a, ne mora da znacu da ce gradonacelnik Beograda biti iz redova ove stranke, jer je doslo vreme da se biraju ljudi na pozicijama po znanju i sposobnostima, a ne prema clanskoj karti. Bitno je da na mesto gradonacelnika Beograda dodje neko ko ce umeti da vodi grad na pravi nacin, u interesu njegovih stanovnika.

Cipiripi

pre 10 godina

Sada kada je Djilas smenjen razlozi su manje vazni mada bih licno volela da snosi odgovornost za svoj rad do sada. Dalje, moraju se izabrati kvalitetni ljudi koji imaju viziju i zelju da unaprede nas grad. Sigurna sam da ce u narednih sest meseci situacija u nasem gradu da se popravi i da cemo krenuti uzlaznom putanjom, dosta smo cupkali u mestu i nadali se boljem.

jelkica

pre 10 godina

Nebojsa Stefanovic bi mogao biti gradonacenik, zasto da ne! Pokazao je veliku odgovornost u parlamentu, ne sumnjam da bi dobro obaljao posao gradonacelnika.

Јагодица Бобица

pre 10 godina

Сад је најлакше пљунути на СНС, а када вам је Ђилас лупао по џеповима, онда сте се бунили. Када је била афера "Мост на Ади" и онда сте викали и букали против Ђиласа. Лопов је, то је свима јасно!!! Само напред Стефановићу, требају нам такви људи да нас усмере на прави пут !!!

Milan Aba

pre 10 godina

''Naprednjaci imaju plan i stručne i kvalitetne ljude koji bi u narednih pola godine, do izbora, mogli da vode Beograd'', rekao Stefanović...

A ja imam krila i mogu da letim!

propali predsednik skupstine

pre 10 godina

Juce je iz govora ovog mladog coveka koji je bio clan radikalne stranke povremeno izbijala stara radikalska mrznja,pogotovo kad je govorio o 15 procenata ds-a. Ja stvarno ne znam kako ozbiljno shvatiti coveka kome je do 2009 Seselj bio idejni vodja i mogao je on da izadje iz radikala al radikal iz njega nece nikad.

crni domino

pre 10 godina

Gospodo bivsi radikali, zar nije bolesno to sto radite?
Smenjujete coveka jer vas podrzavaju beskicmenjaci, nemate vaseg coveka jer ste stranka psihopata, podlaca i nesposobnjakovica, pa vam treba 6 meseci da pronadjete nekog bezkarakternog prevrtljivca.
Sinko zelenko, ne radi se to tako! Sa drzavom se ne treba igrati!

Simon

pre 10 godina

Postavljanjem strucnih I odgovornih nestranackih funkcionera je jasan znak da naprednjacima jesu bitni interesi gradjana,a ne stranacki kao pojedinim partijama.

SLJIVA - RANKA

pre 10 godina

Naprednjaci imaju plan i strucne i kvalitetne ljude koji bi u narednih pola godine, do izbora, mogli da vode Beograd. Nadam se da ce vrh SNS -a doneti takvu odluku da gradonacelnik ne mora da bude iz naprednjaka, iako se ne libe da preuzmu odgovornosti.

Dr.

pre 10 godina

Marsalov(Vucica) plan je u Srbiji pokazao rezultate. Milion otvorenih radnih mesta, skok zarada, pad cena energenata, prehrambenih artikala, odece i obuce, rast zivotnog standarda pretocio se u razdraganost sirokih narodnih masa koja je uklonila poslednju prepreku na putu u Raj.
Pretpostavljam da SNS ima sigurno bar jos jednog mesiju koji ce potpomoci Svetog Tomu Kragujevackog i njegovo visocanstvo Aleksandra I - malog (u narodu zvanog 200 kvadrata +), na putu uveseljavanja i usrecivanja svekolikog naroda Serbskog!
Sad kad je procvetala majcica pravosllavna Srbija nema razloga da ne procveta i njena prestonica.
Kad smo vec kod prestonice, kako bi bilo da Aleksandra I malog postavimo na tron? Zaduzio nas je! 5 milijardi za godinu! Ili da sacekamo jos malo da nas zaduzi? Ipak se druzi sa Seicima pa da ne trpi komplekse!

Bojan

pre 10 godina

Kako vladate NS u BG će da bude rat. Ovde u NS je za zadnjih godinu dana sve poskupelo, od vode 150% do grejanja 25%... Kriminalci trče slobodno pucaju i mlate ljude.
Jakoo nesposobno i korumpirano.
A nemate m..a za izbore.

babaroga

pre 10 godina

Pa zar je moguće da je posle tolikih malverzacija Đilas samo smenjen sa mesta gradonačelnika. Ako je tako kao što pričate gde je tu zloupotreba službenog položaja, hapšenje, suđenje. Za takve stvari se ide u zatvor. Međutim to je samo otimačina za najveći kolač u Srbiji, jer je Beograd država u državi. Demagozi moji...

Miki

pre 10 godina

Nemate kadrove. To ste pokazali na republičkom nivou. Spinujete. Zaustavili ste odluku za treće dete-besplatan vrtić. zaustavili ste odluku za produženi boravak. Zaustavili ste da Beograđani dobiju još 140 novih autobusa.I vi mislite na Beograđane. Kako da ne!

Roger.ch

pre 10 godina

Postavim pitanje da mi neko objasni kao bosancu koji nije bas upucen zasto se smjenio Djilas i dobijem 93 minusa...e jel to ta politika gosn Vucica da NIKO nista ne smije pitat,a i ako upita dobije odgovor tipa "nemojte da mi pricate o Srbiji vi koji ste je unistili,vi koji ovo koji ono"..jel to politika covjeka koji misli da je samo rjesenje u smjenama neistomisljenika a vidim mnogo vam drzava napreduje,e bojim se da ce vas radikali doci glave,a obecao vam je Vucina zemlju snova,Svicarsku,,,samo u Svicarskoj je plata vozaca 5000fr minimum a kod vas?

zbunjen

pre 10 godina

Zar gradjani Beograda nisu vec glasali za Djilasa? Ne shvatam sta sada ovo znaci? Ako su jednom glasali zasto ne bi opet, jedino, rezultat moze biti drugaciji ako se pokradu glasovi,

lale

pre 10 godina

''Naprednjaci imaju plan i stručne i kvalitetne ljude koji bi u narednih pola godine, do izbora, mogli da vode Beograd'', rekao Stefanović za Blic !!!! Pa koga ovi lazu!!! Pokazaliste u vladi i u drugim gradovima kolilo ste strucni! ZASTO DA CEKAMO 6 MESECI????? ZASTO SE BOJITE IZBIRA SADA?????? Uskoro krece totalna hajka na DS svakog meseca ce hapsiti clanove dsa boez dokaza...

shimano

pre 10 godina

hahahahahahahahahahahahaaaa! ja preksinoć predvideo kako će nakon godinu dana vučko sa suzom u oku i drhtavim glasom reći kako čak ni oni najlepši,najpopularniji,najpametniji,najsposobniji, i naravno najpošteniji nemaju kadar za mesto gradonačelnika bg-a, a minusi leteli samo tako, kad ono ni 24h od smene djilasa nije prošlo a već izjavljuju da nemaju nikog ko bi ga zamenio! sada sam u dilemi, da li su moje "vidovnjačke" sposobnosti bile samoobmana ili ste vi sns-ovci najnesposobniji medju nesposobnima? kad vam se razbistri od sinoćnjeg delirijuma opijanjem tomovačom udrite minuse i ne žalite.

pera

pre 10 godina

Па наравно да неће дати градоначелника кад га и немају. Поред тога немају ни визију ни мисију. . . Жалосна је скупина СНС-а у Београду!

Ne ide mi matematika

pre 10 godina

Neka bude 900 miliona OK, ne znam tacno bas sve sta je uradjeno, ali npr most, ulice sredjene, vrtici, skole, soc programi, itd.. Znaci nesto uradjeno! Republika za godinu dana zaduzila se 4,5 milijardi ali stvarno nisam cuo da je nesto izgradjeno ili uradjeno da se olaksa zivot gradjanima!

asd

pre 10 godina

Afere kao i sa Dulicema na primer...nista od toga, samo hajka, naduvani balon, pa se kasnije stavi u senku. Sad pre izbora ce i njemu naci nesto kao uuuu a kasnije nista. Kao sa ukradenim listicima, jel'? A ljudi, vama oci zatvorene? Nisam iz beograda, ali nadam se izborima, gde se moze pokazati da je beograd ostao civilizovan.

MatijaBG LDP

pre 10 godina

Dzaba vam,sta vamvredi kad Stari Grad,Vracar,Novi Beograd,Cukaricu,Palilulu,Savski Venac,dakle citav grad Beograd i dalje drzi koalicija DS/LDP...imacete gradonacelnika koji ce biti gradonacelnik Mladenovcu,Grockoj ,Lazarevcu,Zemunu,Surcinu,Obrenovcu...vi ste periferni i periferna vlast u ovom gradu i centar grada nikad necete drzati!

Radovan VII

pre 10 godina

Sine, imas ti jos mnogo toga da naucis. Gradonacelnik jednog glavnog grada se ne smenjuje placenim anketama i spekulacijama, vec konkretnim dokazima i spremnim zamenikom koji ce koliko sledeceg dana preuzeti vodjenje grada. Narocito se to ne radi gradonacelniku koji je godinu dana ranije ubedljivo pobedio na izborima. Vlast koja pronalazi rupe u zakonu kako bi stigla do nekog cilja nema buducnost. Verujem da je i vama jasno na osnovu reakcije Beogradjana da vam ova farsa nece proci, a to ste lako mogli naslutiti i porukom koju su vam Beogradjani poslali na proslogodisnjim izborima. Znajuci to, postavlja se pitanje cemu cela ova farsa? Da li vam je toliko stalo do par meseci vlasti u Beogradu kako bi pokupili kajmak? Takvim pristupom ostacete i bez sira.

nikola

pre 10 godina

U fazonu, ne znamo sta hocemo, al znamo sta necemo! Jednostavno nemate pravu zamenu u svojim redovima jer vas polupismeni kadar nema potencijala da vodi kucni savet a kamoli beograd. e, zato sada hocete da prebacite odgovornost na nekog drugog. Obice vam se o glavu ova bahatost!

hana

pre 10 godina

hajte molim vas dajte jedno ime i prezime od svih tih kompetentnih stručnih i sposobnih iz SNS? samo jedno ime ako ih je već toliko....
srušili ste gradonačelnika pa ćete sada da vidite šta ćete? a što se afera tiče...vodite računa da ne popijete tužbe zbog kleveta jer ni jednu aferu niste sposobni da dokažete. Bruka!

Dr.

pre 10 godina

Posto su juce smenili Djilasa ja sinoc otidoh do Dunava da zahvatim malo meda, a plan je bio da posle skoknem i do Save po malo mleka. Kad ono nista! Ponovo su naprednjaci obmanuli gradjane? A mozda "posteni" ipak nije obmanuo, nego carinski organi drze med i mleko na granici. Posto sumnjam da je "poseteni" mesija slagao molim carinske organe da po skracenoj proceduri puste med i mleko sa carine gladnom narodu! Unapred hvala.

Pera kojot genije

pre 10 godina

Naravno da neće. Pa nemate koga da stavite...uvešćete te ga iz inostranstva...Evo da vam dam jedan predlog, možete onog Đulijanija što ga je Vučić vucarao po Beogradu pred izbore...taman odgovara, a i ne bi više bilo problema oko održavanja prajda, pa čovek ima iskustva u tome, zar ne?

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Kadrovi??? To zna i sam veliki vodja Aleksandar da nema kadrova.Zato ne resava BIA dovodi ne stranacke licnosti.Ali na pritisak jastrebova iz Beograda kao nedavno i u Novom Sadu morao je da legne na rudu. Partijski kadar mora da se negde uglavi. Sada kada nagrnu vodoinstaateri u Vodovod i kanalizaciju, zidari u Gradjevinsko zemljiste, jorgandzije,kazandzije, vunovlacari,i svi oni sa nepotpunom osnovnom i srednjom. To je kadar SNS-a. Imam priliku da ih gledam savaki dan na Opstini Cukarica

rider

pre 10 godina

Odlicno, znaci sada imate 6 meseci da pokazete kako grad zaista treba da se vodi, pa onda idemo na izbore, gde ce, nadam se, gradjani ispravno proceniti ko treba da bude sledeci gradonacelnik.
Mislim da necete biti ni do kolena Djilasu, ali voleo bih da gresim.

Gradjanin Beograda i Zemuna

pre 10 godina

Kaze da SNS ima strucne kadrove.Mozda misli na samog sebe.Ajde da vidimo koji su to "strucnjaci" gde su se pokazali i dokazali.Zar ti "strucnjaci" se nisu pokazali na primeru Zemuna gde bukvalno nista nije uradjeno od strane opstinske vlasti vec dvadeset godina.Zemunski kej jeuradila gradska vlast.Sta je sa Pinkijem? Juce je uparku drzao konferenciju i kao po obicaju po ugledu na njegovog sefa mlatio nekakvim papirima mogao je samo klikom na taster da izvuce zvanicne podatke Republickih institucija kada je upitanju zaduzenje grada.Za narednih sest meseci ce pokusati da dokaze da je Beograd zaduzen za 3 milijarde evra da je Djilas u dzep stavio 2 milijarde evra a ostali clanovi DS-a u javnim preduzecima po 100 miliona evra.Naravno uz pomoc Kurira i Informera.Danas u jednom ozbiljnom dnevnom listu ima sta je uradjeno za 5 godina vladavine Dragana Djilasa.Malo li je. Ali praznim glavama je jedini problem Bus Plus.Beogradjani ce svoje pokazati na izborima

Coco Bill

pre 10 godina

Pa normalno da nije važno. Bitno je da smo mi smenili Đilasa, da smo dobili veliki "novčani kolač" koji možemo da delimo našim alama, da smo dobili mesta za zapošljavanje naših kardova, uzgred sad će te tek videti koliko će biti zaposleno partijskih kadrova, a kako će funkcionisati celokupan gradski život, pa koga to zanima !!

zasticeni svedok

pre 10 godina

Moj Beograe! Okupcija je na snazi.Hapse nas na ulici,smenjuju Gradöčelnika ,sve nas nazivaju lopovima,na kraju ce i nas zameniti nekim poslusnijim gradjanima.Za godinu dana,koliko se napujcenih urana i zabludelog pogleda manekenisu po televizijama,mi smo izgubili i ono malo Kosova, izgubili posao...Jedva cekam da Mrkonjica postave za gradonacelnika,pa da se Ana Bekuta i gospa od Kragujevca lepo druze!Ako mali Vucic dovede seika za gradonacelnika,ili mozda nekog drugog dokazanog manijaka iz belog sveta,eto nama radosti!Odavde treba bezati pre nego nam ponovo zatvore granice!To sto je Djilas uradio sa svojim timom,oni ne mogu ni da zamisle.Ne poricem! Oni ce sigurno napraviti put kroz Pionirski park.Mora nesto velelepno da ostane i iza njih.Ako ikada odu!Cela ta rasomonijda sa golobradim momcima,koji su po prvi put obukli svoja skupa odela i krenuli da vode Beograd i ovu nesrecnu zemlju!Nek im pomognu Jeremic i Mladenovic,oni su svakoj vlasti mili bili!Osim ako Vucic ozbiljno ne racuna na Covica.I on je odlican plivac vec decenijama!Svasta je ovde moguce,pa i da orkertrirano smene Djilasa i ponirte sve sto je uradjeno!Kakav god on bio,Beograd nece skoro dobiti boljeg!Posle ovih sto vicu "drz'te lopove",nece ostati ni kamen na kamenu!

Bjelokosti

pre 10 godina

Hajde pricaj ti to nekom bolidu, jasno je da ste Djilasa smenili zato sto je uspesan gradonacelnik i sto je mnogo uradjeno za vreme njegovog mandata i kao takav ne ide vama u politicku korist. Svako koga ste vi radikali sa ili bez bedza blatili na kraju je ipak bio suprotno od vasih tvrdnji, price o prezaduzenosti grada su smesne jer po republickim izvorima grad duguje manje od 400 miliona sto nije problem za budzet grada odnosno prihode grada. Bolje bi bilo da objasnite ovom narodu kako i zasto se republika za godinu dana zaduzila vise od 4.5 milijarde i da li je nesto za te pare uradjeno ili su samo pokrivale rashode u budzetu. Videcemo kakvog sega-mega strucnjaka imate vi da ponudite ili podrzite, verovatno cemo mi Beogradjani Djilasa praviti od blata zbog vas.

Bob Rock

pre 10 godina

Ne mora da bude iz SNS, ali mora da bude strucan... Kao na primer novo postavljeni direktor kulturnog centra Bela Palanka, svrseni gimnazijalac prirodno tehnickog smera, a po zanimanju vlasnik kafane...

dragan

pre 10 godina

Plašim se da će medju prvim potezima ovih biti davanje PKB-a onom genetski modifikovanom šeiku i to za džabe.Tako su mu bez tendera prodali Jat a sad uzimamo kredite da mu kupimo avione.Uzajmili su 4 milijarde,planiraju još 4 a ništa nisu proizveli,napravili niti uložili u nešto osim u plate neradnika.Grešim,kopaju kanal bez vode.

vlada

pre 10 godina

Kakva je stranka koja napravi korak pa dugo razmišlja šta posle.
Dvadeset godina čekaju da dođu na vlast a posle krpe i uvoze kadrove koje su najviše pljuvali iz MMFa i gnusnom im do juče zapada.
Ljudi oni pojima nemaju i ne treba mnogo inteligencije da se shvati da im je jedini plan od mesne zajednice do dršave da če sada svi otkrivati kriminal i korupciju a u stvari uništavati bilo koje drugačije mišljenje.
Kada to obave opet će krenuti avioni puni para za Kipar i stvaranje novih Miškovića i Karića. Ne ginu nam kante za benzin,redovi za hleb i sl.
Lupajte bre minuse zaradite apanažu .

dragan

pre 10 godina

Ovo je rečeno zato što vi nemate kvalitetnog čoveka i zato što ste smenjivali prethodnog sa puno laži i izmišljotina pa nećete moći mnogo toga ni da promenite na bolje.Nećete smanjiti cene prevoza,zaduživaćete se više nego ovi pre vas,nastavićete sa istim kao i prethodni jer ne znate bolje.

Zoran

pre 10 godina

Gospodine Stefanovicu, meni vredja inteligenciju svako vase obracanje javnosti. Ako je BG zaduzen 900 miliona €, sto je malo vise i od stvarnog duga BG koji je 400 miliona € + kamate, onda mladi i ostrasceni gospodine po istoj formuli obracunajte dug Vlade RS i kazite da iznosi 40 milijardi €, a ne 19 milijardi + kamate. Sve je lose, sve je katastrofa, svi su lopovi i kriminalci. Samo ste vi lepi, pametni, posteni i uspesni. Ocaj zivi.

nikola

pre 10 godina

U ime kolega sa Beogradskih pozorišta pitam: Zašto niko ne pominje kulturu? Zar i nama ne treba da se se obezbedi normalan život? Pitam se da li bilo ko od ovih novh političara ide u pozorište? Za ove stare znam.

sasa jokic

pre 10 godina

Imamo...mi cemo.....uskoro cemo......U svakoj normalnoj zemlji ovo su smesne i neozbiljne izjave. Krenulimste u rusenje gradonacelnika grada koji je 70% srpske privrede, a nemate ni adekvatnu zamenu
Niti ste se izmedju sebe dogovorili ko ce sta da radi.
Sada ce krenuti cuvena ucenjivacka politika od strane DSS i SPS, nama dajte ovo, a namo ono.....a grad ce da odumire kao i ostatak zemlje, cekajuci prvu milijardu od obecanih 100.
Ja sam bio ubedjen da je Srbija naucila jednu od najtezih lekcija u istoriji tokom devedesetih godina, medjutim to nije slucaj. Par dobrih odela, podmladjeni likovi, i dalje bez stila, dovoljni su da evo vec godinu dana cekamo da se nesto desi?!
Jedino sto se ekspresno desilo je amnestija 3000 kriminalaca, i Briselski sporazum. Setimo se koliko su (Toma i Vucic) ometali DS da takav sporazum potpisu, nazivajuci ga izdajom......
Evo sad ce Oktobar, a Al Dahra ni jedno seme ne zasadi, pretpostavljam da ce tako biti i sa Mubadalom.
Bilo bi dobro da novinari priupitaju g.Vucica oko gasnog (ne)sporazuma, i da li ce to uticati na koalicijumsamDSS-om, onzirom da je rekao nulta tolerancija za kriminal i korupciju, a DSS u svim aferama kolovodja.

Zlopamtilo

pre 10 godina

'Naprednjaci imaju plan i stručne i kvalitetne ljude koji bi u narednih pola godine, do izbora, mogli da vode Beograd''


E tu je najveći problem i naš i SNS-ov. Problem je što su nekako došli na vlast bez kvalitetnih kadrova a još veći problem je što u međuvremenu nisu obezbedili kvalitetne kadrove .Tako sada imamo situaciju da se iza svake akcije ,odluke SNS-a ili države ,pre ili kasnije pojavi kao pajac ,imenom i prezimenom Aleksandar Vučić .To je posledica što je okružen nekvalitetnim ljudima koji su svesni svoje nemoći uzeli za sebe ulogu poltrona koji vođi bez obzira na sve stalno ponavljaju kako je lep ,pametan , nadasve vredan,...Sve je to razumljivo ali je nejasno kako Vučić koji je nesumljivo obrazovan ,inteligentan i energičan , ne vidi da bez obzira na sve te svoje kvalitete ,jedan čovek ne može imati kapacitet za sve što on sada radi.Kako ne vidi da ć svi ti tapšači ,kada se sistem jednog dana uruši a to se uvek desi kada se sistemi oslanjaju samo na jednog čoveka ,kada ih počnu prozivati za razne propuste i sl ,opušteno reći : Ljudi ,pa vi dobro znate ko je tada donosio odluke !

I sve se ovo dešava nedugo pošto je SNS pobedio na izborima DS čijeg je predsednika bio glas da se u sve meša ....,baš zbog toga!
Možda je i Tadić među savetnicima ...

trt mrt

pre 10 godina

Imam dva predloga:
1. neko iz one ikebane koja stoji iza ovog coveka kad daje izjave. ako moze neka od one tri zamisljene devojke. moze i onaj momak koji samo nesto cokce i mase glavom. ili onaj sa teget carapama. nikako onaj sa desne strane sa V izrezom.
2. posto sam vrlo zadovoljan kako je PPV resio probleme u mom FK predlazem da kandidat bude neko od: Toncev, Kokeza, Dzajic, Covic, Stojadnovic. Mogu i djuture jer su uigran tim

ToJ

pre 10 godina

Ako Dragan Dilas nije imao viziju onda stvarno treba da nam vlasnici pecenjara potazu taj put. Naprednjaci, sps-ovci i dss-ovci, ovo vam je bio jako los potez zbog kojeg cete izgubiti izbore u jako bliskoj buducnosti.

Na vlast se dolazi sa vizijom, kadrovima, politickim iskustvom, a ne zeljom za vlascu posto poto na svim nivoima.
Vucic je toliko postao ohol i zeljan vlasti i popularnosti da ce izgoreti mnogo brze nego sto se moze i pomisliti.

Jadna je zemlja Srbija koja ima ljude koji su do juce bili za Krlovac - Viroviticu, koji su tvrdili da su pobedili u ratu i sa onima koji ustvari i neznaju sta hoce ali stalno nesto kvare.

spacabound

pre 10 godina

Pa naravno da ne mora kada ni nemate koga da stavite! Vama i nije bitno mesto gradonacelnika nego silne fotelje pored, fotelje u javnim preduzecima! Na to vi ciljate nazadnjaci!! Samo sto nema nista od toga, beogradjani ce vam opet pokazati na izborima!!!

zoran

pre 10 godina

Pokušati da formira vlast???? Aman zaman bre pa grad živi a vi ćete da se igrate vlasti! A ŠTA AKO POKUŠAJ PROPADNE???? Biće građanskki rat???
Dileje, ništa drugo. Nemate vi, sinovci, blage veze sa poslem koji se zove VOĐENJE DRŽAVE!!!

vet

pre 10 godina

Aha, sad cemo malo da birkamo gradonacelnika. Jedno sest meseci. Ko sto smo rekonstruisali vladu. Pa cemo na izbore. Pa eto, tu je sredina 2014. Onda idemo da prckamo po Vojvodini. Tu cemo da mlatimo praznu slamu do 2015. Onda izbori. I gle, 2016! Vreme za regularne izbore! Predali smo Kosovo, sve oranice su kod Arapa. Rusi imaju sve energente. Mission complete! Game over! Beeeeee

EU Citizen

pre 10 godina

Usrećićite se sa DSS-om i SPS-om, tj. imate sve šanse da vidite najveće demonstracije u Beogradu od pafa Miloševića, ako ti lumeni pokušaju da proguraju neku kreaturu tipa Mrkonjića ili Mladenovića za gradonačelnika, ali tako vam i treba kada ste po svaku cenu hteli da sklonite sposobnog i uspešnog čoveka koji je vašeg šefa i šupljeg idola dvaput odrao kao jarca na izborima :)))

schmilo

pre 10 godina

Ne mora da bude iz SNSa ali sve ide ka tome da ce biti izdanak MegaTrenda.
Toliko o strucnim i sposobnim ljudima koje je obecala nova vlast

botine ne mozete da se sakrijete

pre 10 godina

Čitajući neke komentare, naprosto ne mogu da se ne zapitam zar smo postali toliko maligni, ili pišemo ciljano obzirom da poraz ne možemo da prihvatimo?Moje mišljenje kao žitelja ovog grada bitno je da na mesto gradonačelnika dođe čovek koji će uraditi dosta toga, obzirom da Beograd poseduje velike potencijale samim svojim položajem.Apolitična sam, ali vidim kakvim autobusima se vozimo,pitam se gde su tolika podignuta obdaništa, kada ja ne vide ni jedan novopodignut u opštini u kojoj živim???
(Građanka, 25. septembar 2013 10:28)

A koji je to covek?gde ja taj?

Ako ste vi apoliticni ja sam Elvis Prisli!!!

Dr.

pre 10 godina

@ Matilda

SNS se dakle po Vasem visjenju vec godinu i vise dana bori za dobrobit gradjana Srbije.
Da li vi osecate tu dobrobit?
Da li verujete da i vasa okolina oseca tu dobrobit?
Da li je Vasa plata postala veca?
Da li su cene komunalnih usluga postale manje?
Da li su porezi i takse postale manje?
Ako je odgovor na postavljena pitanja Da, onda imate perceptivnih smetnji.
SNS i ostali su radeci"u korist gradjana" radili jedino za dobrobit svojih interesa a gradjanima je zivot otezan.
Sada hoce da upropaste i ovo malo sto je uradjeno u Beogradu.

Kupi mi majko top

pre 10 godina

Da ne bi ste uvozili kadrove za upravljanje Beogradom dovedite Vase iz Leskovca ili Vranja. Sve su to strucni i "skolovani" kadrovi. Da se ne smejemo samo mi ovde, grevota je. I Beograd neka gleda malo cirkus.

igi

pre 10 godina

Taman 6 meseci da razjurite sve sto je bilo sposobno u vodjenju Beograda,da dovedete naprednjacku bratiju,da svi glavni projekti stanu,i na kraju da pokusate da dovedete nekog nesposobnjakovica....

toza

pre 10 godina

Sinoć sam na studio B gledao obraćanja Đilasa odbornicima nakon smene.
Veoma pristojan i umeren govor. Ponovio je još jednom ono što ovde pristalice SNS onako naivno svakodnevno pitaju.
Najači utisak je što niko od odbornika nije imao snage čoveka da u oči pogleda. I Mladenović i Jovičić i onaj iz SPS svi oborili glave ko .....
Pametnom je dosta ta reakcija da zaključi ko govori istinu.

Gradjanin

pre 10 godina

Hahaha. Dajte SPS-u sa 15% biraca (ako i toliko imaju) cak i mesto Gradonacelnika Bg, koje je ocigledno posle Premijera najjaca funkcija u drzavi.

kako ono bese :)?

pre 10 godina

Nebojsa Stefanovic bi mogao biti gradonacenik, zasto da ne! Pokazao je veliku odgovornost u parlamentu, ne sumnjam da bi dobro obaljao posao gradonacelnika.
(jelkica, 25. septembar 2013 11:36)

ne bi mogao zato sto ima nezgodan nadimak.

Gale

pre 10 godina

Ne verujem ni jednima ni drugima. Ali, dosadašnji život me naučio: sve što radiš drugome, vratiće ti se. Ili: ono što ne želiš da se desi tebi, ne čini drugome.

lale

pre 10 godina

Naravno da ne mora da bude iz vase stranke jer je svima jasno da nemate sposobne i ugledne kadrove! Znaci bice iz DSSa, ovo je direktno pljuvanje u lice beogradjanima! Ali vi zbog svoje pohlepe za vlasću niste svesni da ste ovakvim sramnim potezom probudili uspavane glasace DSa kao i mnoge druge koji inace ne glasaju za ds ali zbog ovog sada ce glasati

novica952

pre 10 godina

Završili smo jedan deo beogradske priče ali se jučerašnjom smenom aktuelnog gradonačelnika otvaraju mnoga druga pitanja a najvažnije je kuda i kako dalje.Beograd je veliki grad čije funkcionisanje traži punu posvećenost ljudi koji u gradu rade i ne trpi improvizacije.zato je zadatak nove skupštinske većine da sve oko grada uredi da funkcioniše perfektno jer će to biti reper beograđanima kad za šest meseci biraju novog gradonačelnika.Može lako da se desi da se u političkim kalkulacijama ko će i gde zasesti u gradu vladajuća većina preračuna i napravi sebi medveđu uslugu a Đilasu pruži priliku da se na funkciju gradonačelnika vrati na krilima nesloge vnove većine.

ivan78bg

pre 10 godina

Ako ne bude izbora u gradu uskoro DS treba da pozove gradjane na demonstracije!U BEogradu je DS dobila (ko je dobio po prigradskim naseljima me ne zanima)necu da moj zivot i zivot moje dece odredjuju dodjoshi!Ako se ipak to desi idem i ja i moja porodica stopama veceg dela beogradjana preko grane jer ovde normalnog zivota nema.

precanin

pre 10 godina

Svaka ti cast mladi covece ! Secam se , jer sam gledao prenos iz Skupstine, kada si svom sefu Vucicu, skrenuo paznju da ne vredja poslanike opozicije, na sta je on tebi, predsedniku Skupstine, zestoko odgovorio samo tako ! Cutao si i ako si bio u pravu, opozicionar bi za tako nesto izrekao opomenu, e takvi, koji uvrede progutaju sa smeskom daleko doguraju ! Samo da znas, sef ti to nece oprostiti nikada , bas zato sto si bi u pravu !!!

Димитрије

pre 10 godina

Ђилас јесте био и остао део најужег штаба за унесрећивање и ојађивање Србије. Али каква је ово септичка јама, коју је напунио тријумвират јахача апокалипсе, сматрам да је ред да овде неко од учесника ове дискусије пусти ипак неку сузу за тим Ђиласом. Тим пре будућност наше пропасти и даљег посрнућа замишљена је на два стуба тј. добићемо два нова колца на које ће наши запдани џелати набијати Србију - савез Александра фон Волфа и истог овог Ђиласа! Није њега Вучић џаба пустио да више од годину дана затире трагове криминала у свом предузећу Београд д.н.н (пуни назив предузећа је Београд Друштво са Неограниченом Неодговорношћу).

zlobni cinik

pre 10 godina

Ja razumem da SNS ovci koji ovde drže hvalospeve svojoj partiji-sekti, ali molim Vas dosta više sa vredjanjem inteligencije.
Zgražavate se nad zaduživanjem Beograda, šta radi republička vlada po tom pitanju?
Zgražavate se nad cenom mosta na Adi; ja vas pitam što se niste tako zgražavali kad je objavljeno da je most u Beškoj na kraju koštao 3-4 puta više od ugovorene cene? (doduše čovek odgovoran za to je vrlo ugledan član vašeg koalicionog partnera SPS-a M. Mrkonjić)
Pa setite se hajke od pre godinu dana na bivšeg guvernera Šoškića; drvlje i kamenje, te lopov, te glavni krivac za ekonomsku propast samo da bi se g-đa Jorgovanka uglavila na to mesto i posle toga nikom ništa?
A da i ne govorimo o selektivnoj pravdi i hapšenjima po Srbiji, dok je javna bezbednost bezbednost za nas obične gradjane sve gora i gora. Ali to nije važno sve dok se vaš koalicioni partner i ministar unutrašnjih poslova ne meša u svoj posao.
Imao bih još puno toga da pišem, ali mislim da je i ovo dovoljno!

godine koje su pojeli botovi

pre 10 godina

jedna partijska šeprtlja ima petlju da kaže da gradonačelnik ne mora biti iz sns-a!? NEMAJU kandidata, nemaju ljude kvalifikovane za taj posao, kritikuju, vređaju, osuđuju, a nemaju pojma kako dalje. đilas mi nije favorit, ali spram ovih žutokljunaca bez ikakvog radnog iskustva, on je car. sramota je šta sebi dozvoljavaju mediokriteti i neznalice, žao mi je što će i beograd i srbija ispaštati.

Marko Kraljević

pre 10 godina

Ok, formalini razlog smene je prezaduženost grada, hmmm..
ako to navode oni koji su nas za godinu dana zadužili za 5 milijardi, a da pri tome nisu ništa napravili sa tolikim novcem, onda uredu, nisam znao.. MegaDoktor juče kaže, pao je prihod Parking servisa, sa 342.000 u 2009, na 58.000 u 2012?? ček bre, zvanično na sajtu APRa prihod je oko 18 miliona evra?!?
i setim se, pa da, kada radikali-naprednjaci mašu papirima, jasno je da lažu.. a ovaj je i ministar.. čega bre.. molim?
Pa naravno da novi gradonačelnik neće biti iz sns, da ne bi mnogo boli oči beograđanima, a i sutra kada se budu podvlačili računi, a hoće.. lakše će biti optužiti negog guzz-kana-đulijanija

velko

pre 10 godina

Mislim da je ovo vrlo lukav i opravdan stav SNS. Za šest meseci njihov kandidat bi se samo ugruvao a oni obrukali. SPS treba da predloži Predsednika skupštine a Gradonačelnika izabrati iz redova DSS. Jedna se izdvaja među svim odbornicima. Profesor doktor sa Univerziteta, bivši ministar u Koštuničinoj Vladi Naumov. Voditi autoritativno grad u ovom međuprostoru treba poveriti osobi od znanja i autoriteta. Tih i stručan sa mlađim kolegama može uspešno premestiti ovaj interegnum.

22124875

pre 10 godina

Pohvale za Stefanovica koji je rekao da ne mora gradonacelnik da bude iz SNS-a u ovom trenutku, jer Djilas nije smenjen kako bi naprednjaci postavili nekog iz svojih redova na tu funkciju, iako se ne libe ni odgovornosti, ali bi po mome misljenju najbolje bilo kada bi naprednjaci vodili Beograd jer imaju plan i strucne i kvalitetne ljude.

Nebojsa

pre 10 godina

Evo, gradonacelnik moze da bude Mica Megatrend. Ako je covek uspeo da "proizvede" ovako uspesne kadrove (ministri, predsednici skupstine, ...) mora da je on sam neprevazidjeni dijamant.

velko

pre 10 godina

Mislim da je ovo vrlo lukav i opravdan stav SNS. Za šest meseci njihov kandidat bi se samo ugruvao a oni obrukali. SPS treba da predloži Predsednika skupštine a Gradonačelnika izabrati iz redova DSS. Jedna se izdvaja među svim odbornicima. Profesor doktor sa Univerziteta, bivši ministar u Koštuničinoj Vladi Naumov. Voditi autoritativno grad u ovom međuprostoru treba poveriti osobi od znanja i autoriteta. Tih i stručan sa mlađim kolegama može uspešno premestiti ovaj interegnum.

Vojislav

pre 10 godina

Đilasa ste smenuli da onemogućite DS u uspešnom vođenju grada! Nema potrebe za dodatnim argumentovanjem pošto je to laž, zaduženost Beograda je sasvim normalna u odnosu na zaduženost Srbije a vi ste ju za nepune dve godine samo povećali !

nenad t

pre 10 godina

Da se niste malo previše zaleteli, gospodo umiveni radikali? Jeste ovaj narod nepismen, ali ste vi mnogo drčni i upropastićete i narod i sebe... kao i vaši predhodnici devedesetih

crni domino

pre 10 godina

Gospodo bivsi radikali, zar nije bolesno to sto radite?
Smenjujete coveka jer vas podrzavaju beskicmenjaci, nemate vaseg coveka jer ste stranka psihopata, podlaca i nesposobnjakovica, pa vam treba 6 meseci da pronadjete nekog bezkarakternog prevrtljivca.
Sinko zelenko, ne radi se to tako! Sa drzavom se ne treba igrati!

Димитрије

pre 10 godina

Ђилас јесте био и остао део најужег штаба за унесрећивање и ојађивање Србије. Али каква је ово септичка јама, коју је напунио тријумвират јахача апокалипсе, сматрам да је ред да овде неко од учесника ове дискусије пусти ипак неку сузу за тим Ђиласом. Тим пре будућност наше пропасти и даљег посрнућа замишљена је на два стуба тј. добићемо два нова колца на које ће наши запдани џелати набијати Србију - савез Александра фон Волфа и истог овог Ђиласа! Није њега Вучић џаба пустио да више од годину дана затире трагове криминала у свом предузећу Београд д.н.н (пуни назив предузећа је Београд Друштво са Неограниченом Неодговорношћу).

Jovan

pre 10 godina

Vucic u nedostatku realne politike, a jos vecem nedostatku ideja a najvecem nedostatku rezultata samo trosi vreme izmisljanjem tema. Prvo je vlada radila godinu dana, pa je ustanovljeno da je to lose, pa se rekonstruisala set meseci sada ce da izgube set meseci oko Beograda, posle jos sest mesici oko vojvodine i onda krece kampanja za sledece izbore, njima ce ceo mandat da prodje u zamajavanju gradjana...

a da ne pricam o tome koliko su losi kadrovi SNS-a, kod njih vlada negativna selekcija, jer je to skup nepismanih ljudi, i onda kada se pojavi neko normalan oni ga izbace iz stranke jer strci i ne uklapa se. Sada kada su dosli na vlast sada im je problem da pronadju jednog coveka koji ima fakultetsku diplomu a da nije magatrend ili kupljena na vecernjem fakultetu...

Milan Aba

pre 10 godina

''Naprednjaci imaju plan i stručne i kvalitetne ljude koji bi u narednih pola godine, do izbora, mogli da vode Beograd'', rekao Stefanović...

A ja imam krila i mogu da letim!

Roger.ch

pre 10 godina

Kao bosancu koji bas nije upucen mnogo u politiku Srbije jel moze neko da mi objasni zasto se mjenja Djilas,covjek koji je ipak uspjesan dosao u politiku,a sada ce vam ga zamjenit neki tamo kog nema pas za sta ujest,i to onaj Iz stranke gosn Vucica koji gledajuci ga samo kako prica vuche na opasnost po naciju i diktaturu

babaroga

pre 10 godina

Pa zar je moguće da je posle tolikih malverzacija Đilas samo smenjen sa mesta gradonačelnika. Ako je tako kao što pričate gde je tu zloupotreba službenog položaja, hapšenje, suđenje. Za takve stvari se ide u zatvor. Međutim to je samo otimačina za najveći kolač u Srbiji, jer je Beograd država u državi. Demagozi moji...

Bojan

pre 10 godina

Kako vladate NS u BG će da bude rat. Ovde u NS je za zadnjih godinu dana sve poskupelo, od vode 150% do grejanja 25%... Kriminalci trče slobodno pucaju i mlate ljude.
Jakoo nesposobno i korumpirano.
A nemate m..a za izbore.

zasticeni svedok

pre 10 godina

Moj Beograe! Okupcija je na snazi.Hapse nas na ulici,smenjuju Gradöčelnika ,sve nas nazivaju lopovima,na kraju ce i nas zameniti nekim poslusnijim gradjanima.Za godinu dana,koliko se napujcenih urana i zabludelog pogleda manekenisu po televizijama,mi smo izgubili i ono malo Kosova, izgubili posao...Jedva cekam da Mrkonjica postave za gradonacelnika,pa da se Ana Bekuta i gospa od Kragujevca lepo druze!Ako mali Vucic dovede seika za gradonacelnika,ili mozda nekog drugog dokazanog manijaka iz belog sveta,eto nama radosti!Odavde treba bezati pre nego nam ponovo zatvore granice!To sto je Djilas uradio sa svojim timom,oni ne mogu ni da zamisle.Ne poricem! Oni ce sigurno napraviti put kroz Pionirski park.Mora nesto velelepno da ostane i iza njih.Ako ikada odu!Cela ta rasomonijda sa golobradim momcima,koji su po prvi put obukli svoja skupa odela i krenuli da vode Beograd i ovu nesrecnu zemlju!Nek im pomognu Jeremic i Mladenovic,oni su svakoj vlasti mili bili!Osim ako Vucic ozbiljno ne racuna na Covica.I on je odlican plivac vec decenijama!Svasta je ovde moguce,pa i da orkertrirano smene Djilasa i ponirte sve sto je uradjeno!Kakav god on bio,Beograd nece skoro dobiti boljeg!Posle ovih sto vicu "drz'te lopove",nece ostati ni kamen na kamenu!

Miki

pre 10 godina

Nemate kadrove. To ste pokazali na republičkom nivou. Spinujete. Zaustavili ste odluku za treće dete-besplatan vrtić. zaustavili ste odluku za produženi boravak. Zaustavili ste da Beograđani dobiju još 140 novih autobusa.I vi mislite na Beograđane. Kako da ne!

lale

pre 10 godina

''Naprednjaci imaju plan i stručne i kvalitetne ljude koji bi u narednih pola godine, do izbora, mogli da vode Beograd'', rekao Stefanović za Blic !!!! Pa koga ovi lazu!!! Pokazaliste u vladi i u drugim gradovima kolilo ste strucni! ZASTO DA CEKAMO 6 MESECI????? ZASTO SE BOJITE IZBIRA SADA?????? Uskoro krece totalna hajka na DS svakog meseca ce hapsiti clanove dsa boez dokaza...

Zlopamtilo

pre 10 godina

'Naprednjaci imaju plan i stručne i kvalitetne ljude koji bi u narednih pola godine, do izbora, mogli da vode Beograd''


E tu je najveći problem i naš i SNS-ov. Problem je što su nekako došli na vlast bez kvalitetnih kadrova a još veći problem je što u međuvremenu nisu obezbedili kvalitetne kadrove .Tako sada imamo situaciju da se iza svake akcije ,odluke SNS-a ili države ,pre ili kasnije pojavi kao pajac ,imenom i prezimenom Aleksandar Vučić .To je posledica što je okružen nekvalitetnim ljudima koji su svesni svoje nemoći uzeli za sebe ulogu poltrona koji vođi bez obzira na sve stalno ponavljaju kako je lep ,pametan , nadasve vredan,...Sve je to razumljivo ali je nejasno kako Vučić koji je nesumljivo obrazovan ,inteligentan i energičan , ne vidi da bez obzira na sve te svoje kvalitete ,jedan čovek ne može imati kapacitet za sve što on sada radi.Kako ne vidi da ć svi ti tapšači ,kada se sistem jednog dana uruši a to se uvek desi kada se sistemi oslanjaju samo na jednog čoveka ,kada ih počnu prozivati za razne propuste i sl ,opušteno reći : Ljudi ,pa vi dobro znate ko je tada donosio odluke !

I sve se ovo dešava nedugo pošto je SNS pobedio na izborima DS čijeg je predsednika bio glas da se u sve meša ....,baš zbog toga!
Možda je i Tadić među savetnicima ...

Dr.

pre 10 godina

Marsalov(Vucica) plan je u Srbiji pokazao rezultate. Milion otvorenih radnih mesta, skok zarada, pad cena energenata, prehrambenih artikala, odece i obuce, rast zivotnog standarda pretocio se u razdraganost sirokih narodnih masa koja je uklonila poslednju prepreku na putu u Raj.
Pretpostavljam da SNS ima sigurno bar jos jednog mesiju koji ce potpomoci Svetog Tomu Kragujevackog i njegovo visocanstvo Aleksandra I - malog (u narodu zvanog 200 kvadrata +), na putu uveseljavanja i usrecivanja svekolikog naroda Serbskog!
Sad kad je procvetala majcica pravosllavna Srbija nema razloga da ne procveta i njena prestonica.
Kad smo vec kod prestonice, kako bi bilo da Aleksandra I malog postavimo na tron? Zaduzio nas je! 5 milijardi za godinu! Ili da sacekamo jos malo da nas zaduzi? Ipak se druzi sa Seicima pa da ne trpi komplekse!

asd

pre 10 godina

Afere kao i sa Dulicema na primer...nista od toga, samo hajka, naduvani balon, pa se kasnije stavi u senku. Sad pre izbora ce i njemu naci nesto kao uuuu a kasnije nista. Kao sa ukradenim listicima, jel'? A ljudi, vama oci zatvorene? Nisam iz beograda, ali nadam se izborima, gde se moze pokazati da je beograd ostao civilizovan.

sasa jokic

pre 10 godina

Imamo...mi cemo.....uskoro cemo......U svakoj normalnoj zemlji ovo su smesne i neozbiljne izjave. Krenulimste u rusenje gradonacelnika grada koji je 70% srpske privrede, a nemate ni adekvatnu zamenu
Niti ste se izmedju sebe dogovorili ko ce sta da radi.
Sada ce krenuti cuvena ucenjivacka politika od strane DSS i SPS, nama dajte ovo, a namo ono.....a grad ce da odumire kao i ostatak zemlje, cekajuci prvu milijardu od obecanih 100.
Ja sam bio ubedjen da je Srbija naucila jednu od najtezih lekcija u istoriji tokom devedesetih godina, medjutim to nije slucaj. Par dobrih odela, podmladjeni likovi, i dalje bez stila, dovoljni su da evo vec godinu dana cekamo da se nesto desi?!
Jedino sto se ekspresno desilo je amnestija 3000 kriminalaca, i Briselski sporazum. Setimo se koliko su (Toma i Vucic) ometali DS da takav sporazum potpisu, nazivajuci ga izdajom......
Evo sad ce Oktobar, a Al Dahra ni jedno seme ne zasadi, pretpostavljam da ce tako biti i sa Mubadalom.
Bilo bi dobro da novinari priupitaju g.Vucica oko gasnog (ne)sporazuma, i da li ce to uticati na koalicijumsamDSS-om, onzirom da je rekao nulta tolerancija za kriminal i korupciju, a DSS u svim aferama kolovodja.

Bob Rock

pre 10 godina

Ne mora da bude iz SNS, ali mora da bude strucan... Kao na primer novo postavljeni direktor kulturnog centra Bela Palanka, svrseni gimnazijalac prirodno tehnickog smera, a po zanimanju vlasnik kafane...

Bjelokosti

pre 10 godina

Hajde pricaj ti to nekom bolidu, jasno je da ste Djilasa smenili zato sto je uspesan gradonacelnik i sto je mnogo uradjeno za vreme njegovog mandata i kao takav ne ide vama u politicku korist. Svako koga ste vi radikali sa ili bez bedza blatili na kraju je ipak bio suprotno od vasih tvrdnji, price o prezaduzenosti grada su smesne jer po republickim izvorima grad duguje manje od 400 miliona sto nije problem za budzet grada odnosno prihode grada. Bolje bi bilo da objasnite ovom narodu kako i zasto se republika za godinu dana zaduzila vise od 4.5 milijarde i da li je nesto za te pare uradjeno ili su samo pokrivale rashode u budzetu. Videcemo kakvog sega-mega strucnjaka imate vi da ponudite ili podrzite, verovatno cemo mi Beogradjani Djilasa praviti od blata zbog vas.

zbunjen

pre 10 godina

Zar gradjani Beograda nisu vec glasali za Djilasa? Ne shvatam sta sada ovo znaci? Ako su jednom glasali zasto ne bi opet, jedino, rezultat moze biti drugaciji ako se pokradu glasovi,

trt mrt

pre 10 godina

Imam dva predloga:
1. neko iz one ikebane koja stoji iza ovog coveka kad daje izjave. ako moze neka od one tri zamisljene devojke. moze i onaj momak koji samo nesto cokce i mase glavom. ili onaj sa teget carapama. nikako onaj sa desne strane sa V izrezom.
2. posto sam vrlo zadovoljan kako je PPV resio probleme u mom FK predlazem da kandidat bude neko od: Toncev, Kokeza, Dzajic, Covic, Stojadnovic. Mogu i djuture jer su uigran tim

vlada

pre 10 godina

Kakva je stranka koja napravi korak pa dugo razmišlja šta posle.
Dvadeset godina čekaju da dođu na vlast a posle krpe i uvoze kadrove koje su najviše pljuvali iz MMFa i gnusnom im do juče zapada.
Ljudi oni pojima nemaju i ne treba mnogo inteligencije da se shvati da im je jedini plan od mesne zajednice do dršave da če sada svi otkrivati kriminal i korupciju a u stvari uništavati bilo koje drugačije mišljenje.
Kada to obave opet će krenuti avioni puni para za Kipar i stvaranje novih Miškovića i Karića. Ne ginu nam kante za benzin,redovi za hleb i sl.
Lupajte bre minuse zaradite apanažu .

botine ne mozete da se sakrijete

pre 10 godina

Čitajući neke komentare, naprosto ne mogu da se ne zapitam zar smo postali toliko maligni, ili pišemo ciljano obzirom da poraz ne možemo da prihvatimo?Moje mišljenje kao žitelja ovog grada bitno je da na mesto gradonačelnika dođe čovek koji će uraditi dosta toga, obzirom da Beograd poseduje velike potencijale samim svojim položajem.Apolitična sam, ali vidim kakvim autobusima se vozimo,pitam se gde su tolika podignuta obdaništa, kada ja ne vide ni jedan novopodignut u opštini u kojoj živim???
(Građanka, 25. septembar 2013 10:28)

A koji je to covek?gde ja taj?

Ako ste vi apoliticni ja sam Elvis Prisli!!!

shimano

pre 10 godina

hahahahahahahahahahahahaaaa! ja preksinoć predvideo kako će nakon godinu dana vučko sa suzom u oku i drhtavim glasom reći kako čak ni oni najlepši,najpopularniji,najpametniji,najsposobniji, i naravno najpošteniji nemaju kadar za mesto gradonačelnika bg-a, a minusi leteli samo tako, kad ono ni 24h od smene djilasa nije prošlo a već izjavljuju da nemaju nikog ko bi ga zamenio! sada sam u dilemi, da li su moje "vidovnjačke" sposobnosti bile samoobmana ili ste vi sns-ovci najnesposobniji medju nesposobnima? kad vam se razbistri od sinoćnjeg delirijuma opijanjem tomovačom udrite minuse i ne žalite.

propali predsednik skupstine

pre 10 godina

Juce je iz govora ovog mladog coveka koji je bio clan radikalne stranke povremeno izbijala stara radikalska mrznja,pogotovo kad je govorio o 15 procenata ds-a. Ja stvarno ne znam kako ozbiljno shvatiti coveka kome je do 2009 Seselj bio idejni vodja i mogao je on da izadje iz radikala al radikal iz njega nece nikad.

Pera kojot genije

pre 10 godina

Naravno da neće. Pa nemate koga da stavite...uvešćete te ga iz inostranstva...Evo da vam dam jedan predlog, možete onog Đulijanija što ga je Vučić vucarao po Beogradu pred izbore...taman odgovara, a i ne bi više bilo problema oko održavanja prajda, pa čovek ima iskustva u tome, zar ne?

EU Citizen

pre 10 godina

Usrećićite se sa DSS-om i SPS-om, tj. imate sve šanse da vidite najveće demonstracije u Beogradu od pafa Miloševića, ako ti lumeni pokušaju da proguraju neku kreaturu tipa Mrkonjića ili Mladenovića za gradonačelnika, ali tako vam i treba kada ste po svaku cenu hteli da sklonite sposobnog i uspešnog čoveka koji je vašeg šefa i šupljeg idola dvaput odrao kao jarca na izborima :)))

MatijaBG LDP

pre 10 godina

Dzaba vam,sta vamvredi kad Stari Grad,Vracar,Novi Beograd,Cukaricu,Palilulu,Savski Venac,dakle citav grad Beograd i dalje drzi koalicija DS/LDP...imacete gradonacelnika koji ce biti gradonacelnik Mladenovcu,Grockoj ,Lazarevcu,Zemunu,Surcinu,Obrenovcu...vi ste periferni i periferna vlast u ovom gradu i centar grada nikad necete drzati!

kako ono bese :)?

pre 10 godina

Nebojsa Stefanovic bi mogao biti gradonacenik, zasto da ne! Pokazao je veliku odgovornost u parlamentu, ne sumnjam da bi dobro obaljao posao gradonacelnika.
(jelkica, 25. septembar 2013 11:36)

ne bi mogao zato sto ima nezgodan nadimak.

dragan

pre 10 godina

Ovo je rečeno zato što vi nemate kvalitetnog čoveka i zato što ste smenjivali prethodnog sa puno laži i izmišljotina pa nećete moći mnogo toga ni da promenite na bolje.Nećete smanjiti cene prevoza,zaduživaćete se više nego ovi pre vas,nastavićete sa istim kao i prethodni jer ne znate bolje.

spacabound

pre 10 godina

Pa naravno da ne mora kada ni nemate koga da stavite! Vama i nije bitno mesto gradonacelnika nego silne fotelje pored, fotelje u javnim preduzecima! Na to vi ciljate nazadnjaci!! Samo sto nema nista od toga, beogradjani ce vam opet pokazati na izborima!!!

igi

pre 10 godina

Taman 6 meseci da razjurite sve sto je bilo sposobno u vodjenju Beograda,da dovedete naprednjacku bratiju,da svi glavni projekti stanu,i na kraju da pokusate da dovedete nekog nesposobnjakovica....

ToJ

pre 10 godina

Ako Dragan Dilas nije imao viziju onda stvarno treba da nam vlasnici pecenjara potazu taj put. Naprednjaci, sps-ovci i dss-ovci, ovo vam je bio jako los potez zbog kojeg cete izgubiti izbore u jako bliskoj buducnosti.

Na vlast se dolazi sa vizijom, kadrovima, politickim iskustvom, a ne zeljom za vlascu posto poto na svim nivoima.
Vucic je toliko postao ohol i zeljan vlasti i popularnosti da ce izgoreti mnogo brze nego sto se moze i pomisliti.

Jadna je zemlja Srbija koja ima ljude koji su do juce bili za Krlovac - Viroviticu, koji su tvrdili da su pobedili u ratu i sa onima koji ustvari i neznaju sta hoce ali stalno nesto kvare.

hana

pre 10 godina

hajte molim vas dajte jedno ime i prezime od svih tih kompetentnih stručnih i sposobnih iz SNS? samo jedno ime ako ih je već toliko....
srušili ste gradonačelnika pa ćete sada da vidite šta ćete? a što se afera tiče...vodite računa da ne popijete tužbe zbog kleveta jer ni jednu aferu niste sposobni da dokažete. Bruka!

precanin

pre 10 godina

Svaka ti cast mladi covece ! Secam se , jer sam gledao prenos iz Skupstine, kada si svom sefu Vucicu, skrenuo paznju da ne vredja poslanike opozicije, na sta je on tebi, predsedniku Skupstine, zestoko odgovorio samo tako ! Cutao si i ako si bio u pravu, opozicionar bi za tako nesto izrekao opomenu, e takvi, koji uvrede progutaju sa smeskom daleko doguraju ! Samo da znas, sef ti to nece oprostiti nikada , bas zato sto si bi u pravu !!!

Zoran

pre 10 godina

Gospodine Stefanovicu, meni vredja inteligenciju svako vase obracanje javnosti. Ako je BG zaduzen 900 miliona €, sto je malo vise i od stvarnog duga BG koji je 400 miliona € + kamate, onda mladi i ostrasceni gospodine po istoj formuli obracunajte dug Vlade RS i kazite da iznosi 40 milijardi €, a ne 19 milijardi + kamate. Sve je lose, sve je katastrofa, svi su lopovi i kriminalci. Samo ste vi lepi, pametni, posteni i uspesni. Ocaj zivi.

Kaiser Von Banovo brdo

pre 10 godina

Kadrovi??? To zna i sam veliki vodja Aleksandar da nema kadrova.Zato ne resava BIA dovodi ne stranacke licnosti.Ali na pritisak jastrebova iz Beograda kao nedavno i u Novom Sadu morao je da legne na rudu. Partijski kadar mora da se negde uglavi. Sada kada nagrnu vodoinstaateri u Vodovod i kanalizaciju, zidari u Gradjevinsko zemljiste, jorgandzije,kazandzije, vunovlacari,i svi oni sa nepotpunom osnovnom i srednjom. To je kadar SNS-a. Imam priliku da ih gledam savaki dan na Opstini Cukarica

zoran

pre 10 godina

Pokušati da formira vlast???? Aman zaman bre pa grad živi a vi ćete da se igrate vlasti! A ŠTA AKO POKUŠAJ PROPADNE???? Biće građanskki rat???
Dileje, ništa drugo. Nemate vi, sinovci, blage veze sa poslem koji se zove VOĐENJE DRŽAVE!!!

Kupi mi majko top

pre 10 godina

Da ne bi ste uvozili kadrove za upravljanje Beogradom dovedite Vase iz Leskovca ili Vranja. Sve su to strucni i "skolovani" kadrovi. Da se ne smejemo samo mi ovde, grevota je. I Beograd neka gleda malo cirkus.

lale

pre 10 godina

Naravno da ne mora da bude iz vase stranke jer je svima jasno da nemate sposobne i ugledne kadrove! Znaci bice iz DSSa, ovo je direktno pljuvanje u lice beogradjanima! Ali vi zbog svoje pohlepe za vlasću niste svesni da ste ovakvim sramnim potezom probudili uspavane glasace DSa kao i mnoge druge koji inace ne glasaju za ds ali zbog ovog sada ce glasati

Dr.

pre 10 godina

Posto su juce smenili Djilasa ja sinoc otidoh do Dunava da zahvatim malo meda, a plan je bio da posle skoknem i do Save po malo mleka. Kad ono nista! Ponovo su naprednjaci obmanuli gradjane? A mozda "posteni" ipak nije obmanuo, nego carinski organi drze med i mleko na granici. Posto sumnjam da je "poseteni" mesija slagao molim carinske organe da po skracenoj proceduri puste med i mleko sa carine gladnom narodu! Unapred hvala.

pera

pre 10 godina

Па наравно да неће дати градоначелника кад га и немају. Поред тога немају ни визију ни мисију. . . Жалосна је скупина СНС-а у Београду!

Gradjanin Beograda i Zemuna

pre 10 godina

Kaze da SNS ima strucne kadrove.Mozda misli na samog sebe.Ajde da vidimo koji su to "strucnjaci" gde su se pokazali i dokazali.Zar ti "strucnjaci" se nisu pokazali na primeru Zemuna gde bukvalno nista nije uradjeno od strane opstinske vlasti vec dvadeset godina.Zemunski kej jeuradila gradska vlast.Sta je sa Pinkijem? Juce je uparku drzao konferenciju i kao po obicaju po ugledu na njegovog sefa mlatio nekakvim papirima mogao je samo klikom na taster da izvuce zvanicne podatke Republickih institucija kada je upitanju zaduzenje grada.Za narednih sest meseci ce pokusati da dokaze da je Beograd zaduzen za 3 milijarde evra da je Djilas u dzep stavio 2 milijarde evra a ostali clanovi DS-a u javnim preduzecima po 100 miliona evra.Naravno uz pomoc Kurira i Informera.Danas u jednom ozbiljnom dnevnom listu ima sta je uradjeno za 5 godina vladavine Dragana Djilasa.Malo li je. Ali praznim glavama je jedini problem Bus Plus.Beogradjani ce svoje pokazati na izborima

Radovan VII

pre 10 godina

Sine, imas ti jos mnogo toga da naucis. Gradonacelnik jednog glavnog grada se ne smenjuje placenim anketama i spekulacijama, vec konkretnim dokazima i spremnim zamenikom koji ce koliko sledeceg dana preuzeti vodjenje grada. Narocito se to ne radi gradonacelniku koji je godinu dana ranije ubedljivo pobedio na izborima. Vlast koja pronalazi rupe u zakonu kako bi stigla do nekog cilja nema buducnost. Verujem da je i vama jasno na osnovu reakcije Beogradjana da vam ova farsa nece proci, a to ste lako mogli naslutiti i porukom koju su vam Beogradjani poslali na proslogodisnjim izborima. Znajuci to, postavlja se pitanje cemu cela ova farsa? Da li vam je toliko stalo do par meseci vlasti u Beogradu kako bi pokupili kajmak? Takvim pristupom ostacete i bez sira.

ivan78bg

pre 10 godina

Ako ne bude izbora u gradu uskoro DS treba da pozove gradjane na demonstracije!U BEogradu je DS dobila (ko je dobio po prigradskim naseljima me ne zanima)necu da moj zivot i zivot moje dece odredjuju dodjoshi!Ako se ipak to desi idem i ja i moja porodica stopama veceg dela beogradjana preko grane jer ovde normalnog zivota nema.

Roger.ch

pre 10 godina

Postavim pitanje da mi neko objasni kao bosancu koji nije bas upucen zasto se smjenio Djilas i dobijem 93 minusa...e jel to ta politika gosn Vucica da NIKO nista ne smije pitat,a i ako upita dobije odgovor tipa "nemojte da mi pricate o Srbiji vi koji ste je unistili,vi koji ovo koji ono"..jel to politika covjeka koji misli da je samo rjesenje u smjenama neistomisljenika a vidim mnogo vam drzava napreduje,e bojim se da ce vas radikali doci glave,a obecao vam je Vucina zemlju snova,Svicarsku,,,samo u Svicarskoj je plata vozaca 5000fr minimum a kod vas?

dragan

pre 10 godina

Plašim se da će medju prvim potezima ovih biti davanje PKB-a onom genetski modifikovanom šeiku i to za džabe.Tako su mu bez tendera prodali Jat a sad uzimamo kredite da mu kupimo avione.Uzajmili su 4 milijarde,planiraju još 4 a ništa nisu proizveli,napravili niti uložili u nešto osim u plate neradnika.Grešim,kopaju kanal bez vode.

toza

pre 10 godina

Sinoć sam na studio B gledao obraćanja Đilasa odbornicima nakon smene.
Veoma pristojan i umeren govor. Ponovio je još jednom ono što ovde pristalice SNS onako naivno svakodnevno pitaju.
Najači utisak je što niko od odbornika nije imao snage čoveka da u oči pogleda. I Mladenović i Jovičić i onaj iz SPS svi oborili glave ko .....
Pametnom je dosta ta reakcija da zaključi ko govori istinu.

nikola

pre 10 godina

U fazonu, ne znamo sta hocemo, al znamo sta necemo! Jednostavno nemate pravu zamenu u svojim redovima jer vas polupismeni kadar nema potencijala da vodi kucni savet a kamoli beograd. e, zato sada hocete da prebacite odgovornost na nekog drugog. Obice vam se o glavu ova bahatost!

Coco Bill

pre 10 godina

Pa normalno da nije važno. Bitno je da smo mi smenili Đilasa, da smo dobili veliki "novčani kolač" koji možemo da delimo našim alama, da smo dobili mesta za zapošljavanje naših kardova, uzgred sad će te tek videti koliko će biti zaposleno partijskih kadrova, a kako će funkcionisati celokupan gradski život, pa koga to zanima !!

Ne ide mi matematika

pre 10 godina

Neka bude 900 miliona OK, ne znam tacno bas sve sta je uradjeno, ali npr most, ulice sredjene, vrtici, skole, soc programi, itd.. Znaci nesto uradjeno! Republika za godinu dana zaduzila se 4,5 milijardi ali stvarno nisam cuo da je nesto izgradjeno ili uradjeno da se olaksa zivot gradjanima!

Dr.

pre 10 godina

@ Matilda

SNS se dakle po Vasem visjenju vec godinu i vise dana bori za dobrobit gradjana Srbije.
Da li vi osecate tu dobrobit?
Da li verujete da i vasa okolina oseca tu dobrobit?
Da li je Vasa plata postala veca?
Da li su cene komunalnih usluga postale manje?
Da li su porezi i takse postale manje?
Ako je odgovor na postavljena pitanja Da, onda imate perceptivnih smetnji.
SNS i ostali su radeci"u korist gradjana" radili jedino za dobrobit svojih interesa a gradjanima je zivot otezan.
Sada hoce da upropaste i ovo malo sto je uradjeno u Beogradu.

rider

pre 10 godina

Odlicno, znaci sada imate 6 meseci da pokazete kako grad zaista treba da se vodi, pa onda idemo na izbore, gde ce, nadam se, gradjani ispravno proceniti ko treba da bude sledeci gradonacelnik.
Mislim da necete biti ni do kolena Djilasu, ali voleo bih da gresim.

Gradjanin

pre 10 godina

Hahaha. Dajte SPS-u sa 15% biraca (ako i toliko imaju) cak i mesto Gradonacelnika Bg, koje je ocigledno posle Premijera najjaca funkcija u drzavi.

zlobni cinik

pre 10 godina

Ja razumem da SNS ovci koji ovde drže hvalospeve svojoj partiji-sekti, ali molim Vas dosta više sa vredjanjem inteligencije.
Zgražavate se nad zaduživanjem Beograda, šta radi republička vlada po tom pitanju?
Zgražavate se nad cenom mosta na Adi; ja vas pitam što se niste tako zgražavali kad je objavljeno da je most u Beškoj na kraju koštao 3-4 puta više od ugovorene cene? (doduše čovek odgovoran za to je vrlo ugledan član vašeg koalicionog partnera SPS-a M. Mrkonjić)
Pa setite se hajke od pre godinu dana na bivšeg guvernera Šoškića; drvlje i kamenje, te lopov, te glavni krivac za ekonomsku propast samo da bi se g-đa Jorgovanka uglavila na to mesto i posle toga nikom ništa?
A da i ne govorimo o selektivnoj pravdi i hapšenjima po Srbiji, dok je javna bezbednost bezbednost za nas obične gradjane sve gora i gora. Ali to nije važno sve dok se vaš koalicioni partner i ministar unutrašnjih poslova ne meša u svoj posao.
Imao bih još puno toga da pišem, ali mislim da je i ovo dovoljno!

Marko Kraljević

pre 10 godina

Ok, formalini razlog smene je prezaduženost grada, hmmm..
ako to navode oni koji su nas za godinu dana zadužili za 5 milijardi, a da pri tome nisu ništa napravili sa tolikim novcem, onda uredu, nisam znao.. MegaDoktor juče kaže, pao je prihod Parking servisa, sa 342.000 u 2009, na 58.000 u 2012?? ček bre, zvanično na sajtu APRa prihod je oko 18 miliona evra?!?
i setim se, pa da, kada radikali-naprednjaci mašu papirima, jasno je da lažu.. a ovaj je i ministar.. čega bre.. molim?
Pa naravno da novi gradonačelnik neće biti iz sns, da ne bi mnogo boli oči beograđanima, a i sutra kada se budu podvlačili računi, a hoće.. lakše će biti optužiti negog guzz-kana-đulijanija

schmilo

pre 10 godina

Ne mora da bude iz SNSa ali sve ide ka tome da ce biti izdanak MegaTrenda.
Toliko o strucnim i sposobnim ljudima koje je obecala nova vlast

vet

pre 10 godina

Aha, sad cemo malo da birkamo gradonacelnika. Jedno sest meseci. Ko sto smo rekonstruisali vladu. Pa cemo na izbore. Pa eto, tu je sredina 2014. Onda idemo da prckamo po Vojvodini. Tu cemo da mlatimo praznu slamu do 2015. Onda izbori. I gle, 2016! Vreme za regularne izbore! Predali smo Kosovo, sve oranice su kod Arapa. Rusi imaju sve energente. Mission complete! Game over! Beeeeee

godine koje su pojeli botovi

pre 10 godina

jedna partijska šeprtlja ima petlju da kaže da gradonačelnik ne mora biti iz sns-a!? NEMAJU kandidata, nemaju ljude kvalifikovane za taj posao, kritikuju, vređaju, osuđuju, a nemaju pojma kako dalje. đilas mi nije favorit, ali spram ovih žutokljunaca bez ikakvog radnog iskustva, on je car. sramota je šta sebi dozvoljavaju mediokriteti i neznalice, žao mi je što će i beograd i srbija ispaštati.

Dana

pre 10 godina

Beograd je nas glavni i najveci grad.Treba da zasija novim svetlom a od njega to moze napraviti samo sposoban covek,covek od poverenja a to je svakako neko ko je blizak vlastima i ko nece izneveriti njihovo poverenje.

Goran Zoran

pre 10 godina

Ovo je korektno od strane SNS-a, ne mora da znacu da ce gradonacelnik Beograda biti iz redova ove stranke, jer je doslo vreme da se biraju ljudi na pozicijama po znanju i sposobnostima, a ne prema clanskoj karti. Bitno je da na mesto gradonacelnika Beograda dodje neko ko ce umeti da vodi grad na pravi nacin, u interesu njegovih stanovnika.

nestranackiorijentisan

pre 10 godina

ja sam za to da ako postoji mogucnost da Stefanovic bude kandidat za novog gradonacelnika, covek je pravi primer politicara koji moze da sprovede dobru organizaciju sa ljudima koji mogu da formiraju dobre osnove za resavanje velikih dugovanja koja su napravljena. Pravi primer je besprekorno funkcionisanje Srpskog Parlamenta.

nikola

pre 10 godina

U ime kolega sa Beogradskih pozorišta pitam: Zašto niko ne pominje kulturu? Zar i nama ne treba da se se obezbedi normalan život? Pitam se da li bilo ko od ovih novh političara ide u pozorište? Za ove stare znam.

Gale

pre 10 godina

Ne verujem ni jednima ni drugima. Ali, dosadašnji život me naučio: sve što radiš drugome, vratiće ti se. Ili: ono što ne želiš da se desi tebi, ne čini drugome.

Miroljub

pre 10 godina

Gradonačelnik treba da bude iz one stranke koja ima najboljeg kandidata, koja ima šta da ponudi gradu. Mislim da su naprednjaci imali odličan koncept spuštanja grada ka rekama, kancelariju za brze odgovore - to sada treba i da sprovedu.

Igor

pre 10 godina

SNS se predhodnih godinu dana pokazala da dobro i odgovorno vodi svoju zemlju ,tako da veruje da ce i grad voditi isto tako dobro i da ce grad Beograd konacno krenuti napred i prestati da se zaduzuje.

jelkica

pre 10 godina

Nebojsa Stefanovic bi mogao biti gradonacenik, zasto da ne! Pokazao je veliku odgovornost u parlamentu, ne sumnjam da bi dobro obaljao posao gradonacelnika.

Građanka

pre 10 godina

Čitajući neke komentare, naprosto ne mogu da se ne zapitam zar smo postali toliko maligni, ili pišemo ciljano obzirom da poraz ne možemo da prihvatimo?Moje mišljenje kao žitelja ovog grada bitno je da na mesto gradonačelnika dođe čovek koji će uraditi dosta toga, obzirom da Beograd poseduje velike potencijale samim svojim položajem.Apolitična sam, ali vidim kakvim autobusima se vozimo,pitam se gde su tolika podignuta obdaništa, kada ja ne vide ni jedan novopodignut u opštini u kojoj živim???

Matilda

pre 10 godina

Ova stranka svakodnevno dokazuje da nisu bitne stranacke boje, vec strucnost. Dok bi se ostali gramzivo borili za fotelju oni se bore za gradjane.

zeka

pre 10 godina

Ne mogu da verujem koliko je Beograd zadužen. Šta će se tek naći u javnim preduzećima. Koliko ćemo vremena morati da vraćamo njihove dugove!

Ana

pre 10 godina

Odlično. Imate šest meseci da rešite problem terorisanja pola grada bukom sa splavova i iz noćnih klubova. To je pitanje kvaliteta života, zdravlja i ljudskih i građanskih prava oko 450 000 Beograđana koji su na udaru noćne buke. Sredite to do marta, i imate glasove.

matematicar

pre 10 godina

Procitao sam u jednom komentaru da to sto je Djilas uradio za Bg niko nece... To je istina ali po ceni cega. Sever zemlje je opustosen, sve se sliva u Beograd dok ostatak samo propada... Uz duzno postovanje normalnih gradjana Beograda, takvu ste centralizaciju napravili da ste gradove poput Subotice na severu opustosili. Statisticki podaci od pre 15 godina svrstavaju Suboticu kao jednu od najrazvijenijih zajednica u ovom delu evrope, centar grada je imao vise kafica i lokala od knez Mihajlove. Sada nicega nema. Ne svidja mi se Vucic ali ovih kvazi demokrata je bilo dosta.... Isprani mozgovi proamerickog zivota cce ih i dalje podrzavati ali ojadili su narod i drzavu za svoj i donekle Beogradski budzet... Ko mi ne veruje neka proveri statistiku... Brojke ne lazu

Cipiripi

pre 10 godina

Sada kada je Djilas smenjen razlozi su manje vazni mada bih licno volela da snosi odgovornost za svoj rad do sada. Dalje, moraju se izabrati kvalitetni ljudi koji imaju viziju i zelju da unaprede nas grad. Sigurna sam da ce u narednih sest meseci situacija u nasem gradu da se popravi i da cemo krenuti uzlaznom putanjom, dosta smo cupkali u mestu i nadali se boljem.

Cipiripi

pre 10 godina

Neradi se ovde o postvci kadrova, vec o samom nacinu rada i funkcionisanju. Tacno je da u svakom zitu ima kukolja, imali smo priliku da se uverimo u to hiljadu puta. Radi se o tome, da konacno dodje neko kome ce gradjani biti prioritet, ko ne gleda samo svoju guzicu vec ko hoce i moze da radi. Imamo puno kvalitetnih i skolovanih kadrova koje treba uposliti, naime biro za nezaposlene je pun takvih. Eto dobre prilike da se utice na smanjenje nezaposlenosti koja moze imati efekta.

Јагодица Бобица

pre 10 godina

Сад је најлакше пљунути на СНС, а када вам је Ђилас лупао по џеповима, онда сте се бунили. Када је била афера "Мост на Ади" и онда сте викали и букали против Ђиласа. Лопов је, то је свима јасно!!! Само напред Стефановићу, требају нам такви људи да нас усмере на прави пут !!!

znalac

pre 10 godina

naravno da gradonacelnik ne mora biti iz sns, niti iz bilo koje partije na valsti ili opozicije.
jednostavno, to mora biti beogradjanin koji razume svoij grad i svoje beogradjane, koji ima moci i strucnog znanja i postenje da radi odgovoran posao u interesu beogradjana.
moze biti bilo ko ko ima podrsku beogradjana i kvalitet.

Dobra2

pre 10 godina

Beograd je veliki sistem. Slazem se da pri izboru nije neophodno gledati stranacku pripadnost, vec odabrati osobu koja ce okupiti i ujediniti ljude ali i biti u stanju da uspesno upravlja gradom.

novica952

pre 10 godina

Završili smo jedan deo beogradske priče ali se jučerašnjom smenom aktuelnog gradonačelnika otvaraju mnoga druga pitanja a najvažnije je kuda i kako dalje.Beograd je veliki grad čije funkcionisanje traži punu posvećenost ljudi koji u gradu rade i ne trpi improvizacije.zato je zadatak nove skupštinske većine da sve oko grada uredi da funkcioniše perfektno jer će to biti reper beograđanima kad za šest meseci biraju novog gradonačelnika.Može lako da se desi da se u političkim kalkulacijama ko će i gde zasesti u gradu vladajuća većina preračuna i napravi sebi medveđu uslugu a Đilasu pruži priliku da se na funkciju gradonačelnika vrati na krilima nesloge vnove većine.

SLJIVA - RANKA

pre 10 godina

Naprednjaci imaju plan i strucne i kvalitetne ljude koji bi u narednih pola godine, do izbora, mogli da vode Beograd. Nadam se da ce vrh SNS -a doneti takvu odluku da gradonacelnik ne mora da bude iz naprednjaka, iako se ne libe da preuzmu odgovornosti.

Simon

pre 10 godina

Postavljanjem strucnih I odgovornih nestranackih funkcionera je jasan znak da naprednjacima jesu bitni interesi gradjana,a ne stranacki kao pojedinim partijama.

22124875

pre 10 godina

Pohvale za Stefanovica koji je rekao da ne mora gradonacelnik da bude iz SNS-a u ovom trenutku, jer Djilas nije smenjen kako bi naprednjaci postavili nekog iz svojih redova na tu funkciju, iako se ne libe ni odgovornosti, ali bi po mome misljenju najbolje bilo kada bi naprednjaci vodili Beograd jer imaju plan i strucne i kvalitetne ljude.