Ponedeljak, 23.09.2013.

00:10

Zahtev SNS i DSS za smenu Đilasa

Odbornici SNS i DSS predali su danas u Skupštini grada Beograda zahtev za smenu gradonačelnika Dragana Đilasa.

Izvor: Tanjug

Zahtev SNS i DSS za smenu Ðilasa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

139 Komentari

Sortiraj po:

novicavg

pre 10 godina

SNS i DSS odnosno Aleksandar Jović i Andreja Mladenović su zajedničku u skupštini grada predali zahtev za smenu gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.U ovom trenutku ova većina ima 55 odbornika od 110 i potrebno je izjašnjenje PUPS.a koji se još koleba ili jednog nezavisnog odbornika da bi predlog prošao i došlo do smene gradonačelnika.Aleksandar Jovičić je istako da će se tek odlaskom Đilasa pokazati šta se zapravo krije iza vladavine ovog čoveka i kolika je stvarna zaduženost grada i koje su druge malverzacije rađene.DSS odnosno gopsodin Mladenović je potvrdio da je ovo legitimni zahtev većine i da nema nikakokvog rušenja i nezakonitih radnji i da je skupština grada jedino mesto gde se gradonačelnik bira ili smenjuje.

sanja

pre 10 godina

Ovo je naša realnost. A oni koji žive u snovim i koji Đilasa smatraju nedodirljivim vreme je da se probude. Naravno prekomponovanje vlasti je proces star desetak i iviše godina i stvarno mi nije jasno ko bi danas mogao da se pobuni protiv onoga što je i on koristio u praksi.

Dejan

pre 10 godina

Pa nije mu deda ostavio mesto gradonačelnika u nasledstvo...bio je, pokazao šta i kako zna ...nek brate ide...pa nije Tito da doživotno bude gradonačelnik...nema ljutiš...zaboraviste brzo kako se rešila dilema 2008.- koj će da bude kapetan od "Belu lađu"...ovaj je nasukao brod...vreme je da ga neko ponovo vrati u plovne vode!

Vladimir

pre 10 godina

SRAM DA VAS BUDE.
Bezočno, bezobrazno otimanje vlasti.
Ni Stross Kan ni Guzenbauer ni bog otac ne mogu ovde ništa da urade.
Narod na koji se toliko pozivate svaki put kad spremate neku brlju nije glasao ovako u Beogradu.
Odvratno, ali vratiće se to vama gospodo radikali.

djusika

pre 10 godina

Da li iko pismen može da mi kaže da li je BG jedini grad u Srbiji ili to tako samo deluje? Mi smo izgleda svi zaboravili da je vladajuća ekipa, nepismena i sa diplomama koje su apsurdne, sedela 90-ih tik iza Slobe i predstavljala vladajuće....kako da ih nazovem....ma nemam reči za njih....VUK DLAKU MENJA ALI ĆUD NIKADA!

IrinaJ

pre 10 godina

Kako god da se okrene dobro je da Đilas malo pauzira od vlasti. Kakva je to demokratija koja stalno ima potrebu da jedan čovek bude na vlast. Kažem jedan čovek jer DS potencira sada Đilasa ispred političkog programa DS-a. Mislim da bi ipak trebalo da građani glasaju za politički program i stranku, a ne da se Đilas izdiže iznad svega toga.

Milica

pre 10 godina

Meni zaista nije jasno, da li je Beograd jedina stvar koja ne funkcioniše u ovoj državi?
Čak, sve ono što je nekada i koliko toliko funkcionisalo, više ne funkcioniše, sve je stalo, a gospoda iz vladajućih partija samo misli na svoje gu***e i gde da ih uvale, kao da nisu dosta do sada za tričavih godinu i po uništili.

Rugala se ...

pre 10 godina

Pre godinu i po narod je želeo promene.
Ali do sada ništa niste uradili osim što ste rušili vlast u gradovima Srbije.
Argumenti "neracionalno trošenje novca, ogromna prezaduženost, dovođenje javnih preduzeća u finansijski kolaps" se odnose i na Vladu Srbije sa sve Ministrima i stranim savetnicima.

ODGOVORI 1

pre 10 godina

(zoran, 23. septembar 2013 14:27)

Ode Đilasu vam ne pomažu.Samo što se tiče pominjanja autobusa iz Poljske dok naš IKARBUS grca kako bi preživeo ova teška vremena,za to ćete posebno da odgovarate.

PRINCIP (gavrilo)

pre 10 godina

Stara narodna izreka kaže: "KAKO DOŠO, TAKO OŠO", ili prevedeno na današnja dešavanja u Beogradu, Đilas je došao na mesto gradonačelnika Beograda uz tvrdnju da je dobro da se republička vlast preslika i na Beograd, i zahvaljujući tom principu će i otići sa mesta gradonačelnika, i ako je takav princip bio prihvaljuv DS-u 2008. godine, onda je taj princip prihvatljiv i danas.

jovica

pre 10 godina

Sutra će se videti kolika je “snaga” PUPS-a ali i stabilnost koalicije oko SPS-a (ili možda više ozbiljnost i iskrenost koalicije koju vodi Dačić)!

podseti me sta to bese mozak?

pre 10 godina

Verujemo da će sutra gradska skupština smeniti Đilasa sa mesta gradonačelnika i postaviti nekog za vršioca dužnosti do izbora novog. Ovo su beograđani već odavno tražili jer ih je ova aktuelna vlast u Beogradu dovela do prosjačkog štapa.
(Miljacka, 23. septembar 2013 16:45)

Jel' ta vlast zasluzna i za totalni kolaps cele Srbije?!Ili ce biti da su za to krivi ovi koji ce da na silu menjaju vlast u BG?

crv

pre 10 godina

Nije mi jasno odakle vam pravo da povlacite znak jednakosti izmedju beogradskog duha, nacina razmisljanja, kulture i jos uvek aktuelnog gradonacelnika.
Za vecinu "pedigriranih" beogradjana sa kojima se druzim, od kojih niko ne glasa za SNS, on predstavlja cistu suprotnost svemu pomenutom.

Miljacka

pre 10 godina

Verujemo da će sutra gradska skupština smeniti Đilasa sa mesta gradonačelnika i postaviti nekog za vršioca dužnosti do izbora novog. Ovo su beograđani već odavno tražili jer ih je ova aktuelna vlast u Beogradu dovela do prosjačkog štapa.

Oooooj Srbijo

pre 10 godina

Grad napravo seljacinama iz Surcina Dom Zdravlja a dodjosi ,izbeglice simpatizeri SNS-a zvizde Djilasu. Niste vi iz Surcina zasluzili nista iz grada Beograda.Sto ste se gurali da budete opstina. Doveli ih iz Grmovca, Busija

Tatjana

pre 10 godina

Bez bilo kakve namere da laskam TV i SAJTU b92, ali sam se oduvek oslanjala upravo na nepristrasnost i objektivnost koju pruža svim mislećim ljudima...Često sam pratila komentare na značajne vesti, da oslušnem i deo koji predstavlja narod - VOX POPULI.Komentari su bili sadržajni, razmenjivali su se stavovi, vidjenja, sugestije...OVO ŠTO SE DEŠAVA U POSLEDNJE VREME JE SRAMNO!!! Sve podleže idolatriji, hvalospevima vladajuće partije i "velikog" vodje. Svako suprotno mišljenje i kritika su mete napada ili obeleženi "crvenim negodovanjem". Demokratija se guši i na ovaj način. JEDNOUMLJE CARUJE! Da li neko stvarno misli da se na taj način kreira javno mnjenje i rejting SNS-a? Svi obrazovani, kulturni i pametni ljudi vam se podsmevaju! Skinite se sa b92!

Psihoanaliticar

pre 10 godina

Kada zasednu ovi "strucnjaci"sa Megatrenda u gradsku fotelju prvo ce za nekoliko dana da "otkriju" da je zaduzenost Beograda 3 milijardi evra, da je Djilas strpao u svoj dzep 2 milijarde evra, da su direktori komunalnih preduzeca strpali po 100 milona evra.Od sutra krece haranga na partijskom listu Kurir.Kada sve to"otkriju" "strucnjaci" sa dopisnih vecernjih fakulteta nece im pasti napamet raspisivanje izbora jre ce biti odgovor da "Srbija ima pametnija posla" i da izbori dosta kostaju.Jedino ne kostaju u Vojvodini i tamo ne vazi da Srbija ima pametnija posla

BG-USA

pre 10 godina

Dragi moji Beogradjani, molim vas odbranite nas grad! Ako ovim Orkovima podje za rukom da sruse i poslednji bedem Evropske Srbije, decenijama cete placati ceh svojoj ravnodusnosti.

ZoranNS

pre 10 godina

OĆEMO izbore, NEĆEMO izbore, u Vojvodini SNS oće izbore mada nema nikakvog osnova, a U BEOGRADU NEĆE(ne sme na izbore), mada je jedini legitiman način da se Đilas smeni. Gospodo SNS odlučite se ŠTA VI ZAPRAVO HOĆETE. Već više od godine dana posle izbora vi još uvek mučite ovu državu vašom nezajažljivošću i bolesnom željom za vlašću. SNS hvala na minusima, vaši minusi su za mene čast, ovak svako vidi da nisam jedan od vas.

zaluđeni

pre 10 godina

Ako vam je ovih stotinak pluseva i minusa sva vaša snaga, onda svaka vam čast. Zaista imate OGROMNU podršku VEĆINE građana Beograda.

Heheheheh...

Raspišite Izbore, čik! Ima bre da izađem četvoronoške! U nosilima da me nose ima da izađem! Pa vi mislite da će prostaci, primitvci i seljačine (seljačine, ne seljaci, naravno) da pobede u Beogradu? Never, majstori! NEVER...

rada

pre 10 godina

Djilas nije pobedio u BGD zahvaljujuci Sviljancu Surcinu I Zemunu. Pobedio je zahvaljujuci Savakom Vencu I Vracaru, tako bi bjilo I sada. Beli listici su shvatili, prva ja. Koliko se Grad zaduzio, koliko je Republicka vlada do sada zaduzila Grad. Ja vidim Djilasov most. Sve ostalo su spekulacije. Sjase kurta da

zoran

pre 10 godina

I?

Kada počinje rušenje nepotrebnih mostova?
Kada počinje demontaža aparata BUS-Plus?
Kada počinje oranje "gazele" i transferzale Bubanj Potok-Aerodrom?
Kada počinje vraćanje novih tramvaja Špancima?
Kada počinje vraćanje novi autobusa Poljacima?
Kada počinje vraćanje tramvajskih šina na Bulevaru i vraćanje "Buvljak" tezgi po trotoarima?
Kada počinje postavljanje hiljada konzervi za pečenje pljeskavica po trotoarima, travnjacima i na sred pešačkih prolaza?

Kada počinje oranje kilometara novih popločanih trotoara?
Kada počinje rušenje novih obdaništa?
Kada počinje ukidanje dodatka za trudnice i kada će iste da vrate pare?
Kada počinje ukidanje dodatka penzosima i kada će da vrate pare?
Kada ćete Kineze da najurite sa mosta Zemun-Borča u izgradnji?
Kada, kada, kada????

Za sve ovo nabrojano, SNS je okrivio DS za nenamensko trošenje gradskih para. Znači, TO NE TREBA! E sad, kako to da shvatim kada je u toj gradskoj vlasti sedeo i SPS sa kojim ćete opet da pravite gradsku vlast i sa kojim ste vlast u Državi???

danica

pre 10 godina

(sasa jokic, 23. septembar 2013 12:51)

Nije to nista. nikako da docekamo da Insajder pocne da se bavi Djelicem ,Piticem, Vlahovicem, Sutanovcem, Dukicem, Djialsom, i tako redom. Tek cemo tada svi da se cudimo.

ijaaaaaaaaooooooooo

pre 10 godina

ijaaaaaaaaooooooooo a kad od srede budu naprednjaci i spsovci na vlasti nema više plaćanja gsp,ne plaćam infostan,u centru grada bacam smeće ISKLJUČIVO pored kante za smeće,ne plaćam parking,prijavljujem se da sam nezaposlen da bi mi dete vrtić plaćalo 500 dindži,ima da vučem komunalnu policiju za uši,a u centru grada kod ruskog cara ima da postavim kartonsku tezgu i da prodajem piratske diskove...pa vi vidite kako ćete da punite budžet...ŽIVEO SNS!!!

HUNTER

pre 10 godina

Ovi iz DSSa stvarno ne znaju šta rade. Zbog smene gradonačlnika se udružuju sa onima koji, kako reče Koštunica, vode Srbiju u propast.

ZJ 51

pre 10 godina

O.K. smenite ga,a posle bice vam valjda bolje,ili nece? Svi ste to hteli,
kukali ste najvise za taj vas prevoz.Kontrola,cemu,rekli ste,a svuda se u svetu upravi tako radi...A sta ce biti kada ti sledeci dodju? Bolje? Ne!!!
Videcete onda taj prevoz,javite se ovde i recite iskreno sta bi!
Ah,zamalo zaboravih,eno vam N.Sad,procvetao je sa radikalima preobucenim.

lale

pre 10 godina

otpravnik demokrata@ ocito da ti nisi uopste ucio matematiku! 4.5 milijardi novog duga nije potroseno na servisiranje starog duga vec samo 400 miliona! Nije greh ako neznas ali jeste greh to sto pišeš laži! Za vreme prethidne vlade godisnje je bilo prosecno 2 milijardi investicija a za vreme ove 000000000000 investicija dakle i ovde si lagao!!! A o korupciji i kriminalu svi vidimo sta se desava u zenlji! Toliko si lazi napisao da si ti sigurno placen da trolujes po forumima

@SNOVHVATICA--MAJA

pre 10 godina

Citirate V.Pesic, da ne može da biznismen bude gradonacelnik. To je najveca glupost ikad izgovorena. Pesickin animozitet protiv Tadica je njena licna stvar.
Da li ste vi ikad culi da bogati trba da budu na vlasti. Tako je u svetu.
Prvo, zato što znaju da prave novac,
a drugo jer nemaju razloga da budu korumpirani. Vec dovoljno imaju.
Najstrašnije je da vam na vlast dođu oni koji ništa ne znaju, pa makar bili i pošteni jer takvom gradu nema napretka. Ostaje samo tavorenje.

BOJKOTUJMO

pre 10 godina

Po ugledu na ove SNS-ovce

OD SUTRA BOJKOTUJMO KUCANJE KARATA U GRADSKOM PREVOZU!!!!
Pa cik neka mi pridje kontrolor!!!

I CIK DA VIDIM KOLIKO CU MINUSA DOBITI!!!

Sramota

pre 10 godina

Sada sam na PRVOJ TV gledala emisiju "tacno u 13". Dolazi Gradonacelnik u Surcin da OTVORI DOM ZDRAVLJA, a njih 10tak starijih gradjana sa obelezjima SNS i sa sve transparentima i pistaljkama vicu UUUAAA!
Eeeejjj, nismo mi nista drugo ni zasluzili!!! I Bogu hvala sto smo se zaduzili - znaci nesto se uradili, sada kada ovi dodju bice KASE PUNE, jer se nista nece ni raditi!
Bagra!

prokleta avlija

pre 10 godina

(Otpravnik demokrata, 23. septembar 2013 12:42)

1. lažeš,niste otplatili nijedan kredit uzet za vreme DS,otplatili kredite koje je uzela sfrj pre 35 godina,400mil evra,ostatak od 5,6 milija ste potrošili na tekuće troškove jer ste nesposobni i niste uspeli da sprečite talas otpuštanja i propadnja 30000 firmi
2. naravno da nemate diplome zato dovodite silovatelja iz francuske i prevaranta iz austrije za savetnike
3. voljeni vučić spava 3 sata dnevno,16 meseci na vlasti,prima infuziju,nijedan krimos u zatvor,oslobodio 3500
4. jutros bačena bomba u rakovici,zaklana žena u jagodini,pretučeni italijani u kragujevcu,u surčinu u obračunu kriminalaca ima ranjenih,8 mrtvih na drumovima tokom vikenda
5. 200.000 otpštenih za 5 godina vlasti DS je posledica najvece krize u istoriji covecanstva,100.000 otpuštenih za vreme 15 meseci Vučičeve vladavine je rezultat neznanja i nesposobnosti
6. lažeš,pre dolaska dos plate su bile 40 maraka da bi posle 1 godine vlasti dos-a narasle na 300 maraka
7. za 15 meseci Vučićevog terora pad industrijske proizvodnje 17%, inflacija 10%,relana pad zarade 10%,pad kupovne moći 15%,pad prometa 25%
8. nismo priznali kosovo,srbi ucestvuju na kosovskim izborima,srbi policajci nose kape sa grbom kosova
9. ko je u pravu oko aflatoksina znaju izvoznici mleka,zabranjen uvoz mleka i mlečnih proizvoda iz Srbije u zemlje EU i CEFTA

možete da izmišljate koliko hoćete,imamo oči,uši a bogami i internet,nije ovo 1990 pa da imamo samo RTS i KURIR

jovica

pre 10 godina

Hitno smena! Ako PUPS i SDPS nece da glasaju za Djilasovu smenu, neka ih lepo izbace iz vlade a onda neka idu da se zaposle u bus plus.
(Nikola, 23. septembar 2013 10:04)
I onako su njihovi glasači najrevnosniji korisnici usluga GSP-a.

Worgen

pre 10 godina

DS je već odavno propao. Dozvolili su da ljudi zapadnu u letargiju i izgube svaku nadu da će se nešto promeniti na bolje. Znam da nisam usamljen u ovom mišljenju. Istina je i da je Đilas toliko puta imao izjave koje nisu dostojne jednog gradonačelnika. Ma, pokazali su šta mogu i koji su njihovi kadrovi.

povraca mi se

pre 10 godina

Ja razumem ove sto su protiv smene Djilasa, navikli su na ovako bedan zivot, ne znaju za bolje ... ali ... dajte priliku sebi u ovom zivotu, da osetite boljitak i kako je lepo ziveti u Srbiji u kojoj se vodi ispravna politika, koja je u interesu naroda i drzave
(Jasmina, 23. septembar 2013 10:29)
Mislis na ovu ispravnu politiku:
1. 5 milijardi se zaduzili za godinu dana
2. Kazandzije i rostiljdzije na funkcijama
3. Investicije 300 miliona za godinu dana (obecali 100 milijardi ukupno,10 milijardi godisnje)
4. Kriminal u vrtoglavom porastu a 3500 kriminalaca pomilovano?
5. 100.000 novih nezaposlenih za godinu dana
6. Pad zivotnog standarda iz dana u dan
7. Rekonstrukcija Vlade koja traje 6 meseci
8. Priznavanje Kosova
9. Aflatoksin u mleku (obecali da ce granicu vratiti za 15 dana a ona je i dan danas ista)
10. Ko je "pokrao" izbore"?
11. Dinkic ministar,a sad savetnik
....
itd itd

Jel' to u interesu naroda?Jel' to taj bolji zivot?

pesnaja u vugla da ostanu bez zuba

pre 10 godina

Zivela narodna revolucija!!! Napred SNS!!!
(kleverson, 23. septembar 2013 11:58)

Revolucije ce tek da bude.Samo sto ce SNS bit sa "druge strane"!

Oni su najveca prevara u istoriji politike u Srbiji.I ujedno su i najveci izdajnici.

Otpravnik demokrata

pre 10 godina

(povraca mi se, 23. septembar 2013 12:11)

1. Očigledno da si išao na popravni iz matematike.4 milijarde je tekuće sevisiranje dospelih skupih kredita na naplatu koje su podizali u prethodnom sazivu tj Vlada Mirka Cvetkovića
2. Nekada diploma i visoke škole ne znače ništa. .Pogledaj samo ove silne EKSPERTE iz prethodne Vlade kao i direktore. Pozavršavaše po pirtvorima za kriminal i korupciju
3.A ko želi da ulaže u banana i mafijašku državu koju smo imali do pre samo godinu i nešto dana? NIKO!
4.Koji je kriminal u porastu? Nijedan, Naprotiv.
5. Podsćedam da je stopa nezaposlenosti u periodu od 4 doine podignuta za čitavih 10 i više posto a da je za godinu dana smanjena za 1,2 % prema ZVANIČNIM podacima
6. Ako se uero kreće u sasvim primerenim granicama onda ne može doći do pada životnog standarda. Najveći pad standarda je zabeležen dolaskom DOS-a na vlast i poskupljenjem struje od neverovatnih 600 %.
7. Za vreme rekonstrukcije Vlada Srbije je radila punim svojim kapacitetom i nije bilo "kočenja". Naprotiv, mnogi ministri su se trgli i počeli da rade.
8. Pokaži mesto na Briselskom dogovoru gde piše da je KiM priznato?!
9.Aflatiksin je političko pitanje koje je pokrenuo Ješić (DS)a zna se iz kojih razloga
10. I pta je tu sporno?

BOT killer

pre 10 godina

Vidim pitali su Djilas i Tadic narod i 2008 kada su na silu napravili vlast u Beogradu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Whiplash, 23. septembar 2013 05:50)

Jel' si ti glup ili se samo pravis?

Pogledaj rezultate tih izbora za pocetak.Tvoj voljeni Alek je i onda kao i prosle godine dobrano dobio po repu.I dobice opet,samo ako ima m... da izadjen a izbore.

sasa jokic

pre 10 godina

Gledajte veceras insajder, i videcete sta nam je DSS uradio. Taj isti sa kojim ulazite u koaliciju, i rusite demokratski izabranog gradonacelnika.

jajara

pre 10 godina

republicka kasa ispraznjena, osim paucine. beogradska, jos ima podosta para za lapanje. SMENJUJ DJILASA. tako je najverovatnije izgledao sastanak 'prepostenih'..

Pepeljuga

pre 10 godina

Krajnje vreme je bili da dodje do promene vlasti u Beogradu,godinama vladaju Djilas i socijalisti a sve gore se zivi.Samo promenama do boljeg zivota za sve ,ako treba raspisati izbore i promene su sigurne.

strujni udar

pre 10 godina

Ljudi da se ne lažemo, smeniće ga. I to je loše za Beograđane ali je dobro za DS. Jer sve oni znaju i kako je narod prost, i naivan pa govore uličnim jezikom, prosipaju mu demagogiju kako uhapsiše sve kriminalce na svetu, kukuju nad svojom sudbinom unapred, ali su zaboravili na najjače Srpsko oružje a to je INAT. Vidim po komentarima da uspevaju da vrate veliki broj DS-ovaca. Jer možda su glasači zbunjeni polirikom DS-a trenutno ali sigurno se naježe od crveno-crne koalicije. Čestitam vam naprednjaci vi najviše radite da podognete rejting DS-a, i odlično vam ide.

Comel

pre 10 godina

Krajne je vreme za promenu i da se preispita dosadašnje upravljanje glavnim gradom koji je doveden pred rub propasti. Ko zna šta će sve isplivati na površinu kada se uzburka voda.

nišlijka

pre 10 godina

Kada je DS inicirala smenu Smiljka Kostića ovaj nije nikoga cimao na protest nego ih je razbio na referendumu. Đilas nema tu mogućnost, nakon tog poraza menjali su izborni zakon i on nije izabrano nego je postavljeno lice. Zbog toga je neophodna promena izbornog zakona da mi biramo gradonačelnika, on svoj tim i da se gradska skupština onemogući da ga sapliće.

Crni orao

pre 10 godina

Sanija Z

Evo ja da ti nesto kazem.Za razliku od "tvojih" Djilas je usao u politiku sa zavidnim bankovnim kontom. Nije se ogrebao za stan od 140 kvadrata posle samo dva radna dana kao Ministar u vladi. Od kada je sveta i veka ni jedan javni gradski prevoz na svetu ne posluje sa pozitivom.Uvek su subvencionisani od grada. Da bi poslovali pozitivno onda bi cena karte bila 500 dinara a mesecna 5000 hiljada.Izgleda da je tebi i tvojima jedini problem Bus Plus.Kako komunalna preduzeca da funkcionisu kada polovina dodjosa u Beograd ne placa komunalije. NIje Beograd alajbegova slama za svu srpsku sirotinju

petar

pre 10 godina

Ovaj je trebalo da bude smenjen odavno, ali ako ce napredjaci da dodju na njegovo mesto onda je bolje da ga ne menjaju. Mislim da je Andreja Mladenovic pravi kandidat, ali kod nas pravi nikad ne dobijaju sansu.

bojan

pre 10 godina

Iznece argumente za smenu Djilasa koji su potpuno jasni -" neracionalno trošenje novca Beograđana, ogromna prezaduženost, dovođenje javnih preduzeća u finansijski kolaps..."Pa to vazi I za Vladu Srbije-neracionalno trosenje para budzetskih obveznika, enormno zaduzivanje zemlje(preko 4 milijarde eura), dovodjenje javnih budzetskih sistema u kolaps (milijarda eura deficita, rupr u budzetu).

Covek

pre 10 godina

Posto je ovom narodu kratka pamet, samo cu vas podsetiti na neke cifre od prosle godine. DS u Beogradu je osvojio 36,1% glasova, dok su SNS i DSS (ovi koji bi sad da ga smene) zajedno osvojili 31.9%
Na kraju krajeva jel se gradjani pitaju nesto ili trenutna drzavna vlast brise nas glas i vrlo direktno potvrdjuje da smo im biti samo uoci izbora a ne i posle izbora?
Moj glas ne dirajte i ostavite se Beograda ili izlazimo na ulice!

Dr.

pre 10 godina

"neracionalno trošenje novca Beograđana, ogromna prezaduženost, dovođenje javnih preduzeća u finansijski kolaps..."

Cek pa da li kojim slucajem ovo isto samo u vecoj meri i jos sire, na primer propast zdravstva, nestasice lekova, propast skolstva, propast sudstva, PROPAST PRIVREDE, propast trgovine, PROPAST GRADJANA...

ne radi republicka vlada. Pa daj prvo da smenimo Dacica, Vucica...
Djilas je mnooogo manje zla napravio od gore pomenutih JAHACA APOKALIPSE.

Piki

pre 10 godina

Potrebno je što pre rešiti ovu situaciju u našem glavnom gradu. Za sve ove godine unazad Beograd je postao grad iz kog se beži,koji više nema onu harizmu koju je nekad imao i koja se osećala u svim krajevima Beograda. Sad se svaki kraj deli na ove ili one,vaše ili naše i hteo to neko da prizna ili ne to je stanje stvari.

ilija

pre 10 godina

Svima je jasno da Djilas vise nema podrsku i vreme je da ode a to sto DS najavljuje proteste mogu da protestuju koliko hoce prokockali su poverenje gradjani i sada je vreme da ispastaju

Sanija Z

pre 10 godina

Čitajući komentare, ne mogu da verujem da ima još onih koji favorizuju lik i delo gradonačelnika Đilasa. Da se ne pitaju kakvog materijalnog stanja je ušao u politiku, a kakvog je sada? Da se ne pitaju zašto je GSP u velikom deficitu, zašto konzorcium "Apeks" zgrće milione od bus-plus, i ko su oni uopšte,i kako su od male firme postali konzorcium? Da se ne pitaju zašto su sva javna preduzeća koja su direktno pod jurisdikcijom grada pred stečajem? Ako vi ne vidite, ili iz nekog razloga samo vama svojstvenih ne želite da vidite, ja vidim kao i ogromna većina građana Beograda!!!!!!!!!!

roger

pre 10 godina

Sta cemo ova zemlja ide u propast. Dosla mi je drugarica iz NY, I zapanjila se koliko se Beograd promenio na bolje. Najgori smenjuju najbolje tako je to u Srbiji. Sada ce da pricaju kako je Djilas krao I na tome da zasnivaju svoj uspeh. Ide Zima da vidimo ko ce biti kriv za neociscene ulice. Posle ovoga proverite svoj rejting.

pera p

pre 10 godina

Kakav bre narod. Djilasa je biralo 110 odbornika. Dacic 2008. dao funkciju, sada uzima. Dacic bira gradonacelnika Beograda, bas mu se osladilo. Dosta! Zato Beogradska inicijativa!

Dr.

pre 10 godina

Posmatrajuci dogadjaje i ambijent mogu da zakljucim samo jedno, smena Djilasa je jedini nacin da prezivimo.
Naime Naprednjaci i bulumenta su u toj meri upropastili upropascenu Srbiju da je preostao jedini nacin da prezivimo da smenimo Djilasa pa da potece med i mleko Dunavom i Savom te da zahvatimo malo mleka i meda i zivimo ko Bogovi na Olimpu. Naprednjaci ce nam dodatno darivati nektar svoje lucidnosti te cemo proziveti zivote hedonisticki.
Idila jedna!
Gledajte sa bolje strane na smenu Djilasa. Niko nece morati da radi, spusti se do Save ili Dunava, kome je sta blize i zahvati koliko mu treba.
Cist komunizam u reziji SNS.
E ako za 1 sek. nakon smene ne potece med i mleko onda treba iskoristiti tursko nasledje i upotrebiti kolac.
Neki doduse veruju da bi glogov kolac bio uputniji ali to je vec stvar afiniteta.

Баново Брдо

pre 10 godina

Не подржавам ни СНС, ни ДС, ни СПС, ни ЛДП, па сам опет за смену Ђиласа, под условом да се направи прелазна власт и распишу ванредни градски избори, који би се одржали до краја године. Очигледно је да тренутно нико нема стабилну већину и да је садашња власт изгубила легитимитет. То је најпоштеније и најздравије за функционисање града. Дакле, нови избори, па да се онда пребројимо и видимо како даље.

ns

pre 10 godina

Sramota, nemam reci za ovakvu bahatost i bezobrazluk SNS i SPS. Ne mogu da zamislim da Beograd 2013. godine vode radikali i milosevicevci. Ali kod nas je sve moguce. Dragi sugradjani, pomolimo se Bogu da za sledece tri godine nas grad ne postane tuzna prica i da ovi ostrasceni od naseg lepog grada ne naprave palanacku mahalu. Vidimo kako je Novi Sad procvetao od kad su nasilno preuzeli vlast. ljudi ne mogu da se nazale sta im se desava sa gradom.
DSS, ta salon partija, ne zavredjuje ni komentar.
Lupajte minuse ali mene licno je sramota i nikada, ama nikada moja porodica i ja necemo glasati za crveno-crnu koaliciju koja nas je unesrecila i zavilo u crno devedesetih.

parkinson

pre 10 godina

Vucicu, resi vec jednom ovu za.......iju, izadji Djilasu na crtu, verovatno ti je to jos neispunjena zelja , da vec jednom pobedis Djilasa u Beogradu i pokazes svojim glasacima da te Beograd zeli ! Ako ga sada ne dobijes batali se politike, ali ti licno da se kandidujes, ne da poturis jadnog Arsica, Babica i Stefanovica koji ce tesko da ti oprosti sto si ga nabudjio u Skupstini !

Sunovrat

pre 10 godina

@zoki Znate kako se kaže? Jedan probao pa se us..o. Zar zbog 6000, 7000 članova napredne stranke treba ceo Beograd da ispašta? Kako vas samo nije sramota? Đilas je za Beograd učinio više nego i jedan do sada gradonačelnik, a vi zarad lične koristi želite Beograd da odvedete u propast? Sramota!

Tanja

pre 10 godina

Zasto se na ovakav nacin smenjuje covek koji je imenom i prezimenom izabran.
..raspisite izbore pa ponovo da glasamo na isti nacin, pa ako neko drugi pobedi nek rukovodi Beogradom..ovo je stvarno sramno i bezobrazno....e moj Beograde, vreme je da ponovo budes na ulici, kao onog 5.OKTOBRA...

prokleta avlija

pre 10 godina

nema više mesta na republici i lokalu za zapošljavanje sns-ovaca...ostade samo Beograd...nego samo da pitam...šta bi sa 100 milijardi investicija,šta bi sa kreditima arapa za navodnjavanje,kada ce arapi napokon dati lovu za onih 16500 hektara u vojvodini...ko će platiti 200 miliona evra duga JATA...gde je otišlo 5 milijardi evra koje je vučić pozajmio od stranih banaka za 9 meseci vlasti...kada će stići 6 ruskih aviona i odakle nam milijardu evra za 6 ruskih aviona...rekli ste sredinom septembra arapi otvaraju inovacioni centar zbog fabrike čipova,evo kraj septembra je gde je centar,gde je fabrika čipova...da nam objasni kako je lažna i kriminalna država kosovo od početka godine imala duplo više direktnih stranih investicija nego srbija...da objasni kako je za 14 meseci vučićeve vlasti posao izgubilo 100.000 ljudi...da objasni zašto nam je deficit budžeta veći nego za vreme ratova i sankcija...i tako...i za kraj naravno da sns neće i ne sme raspisati izbore u beogradu u gradu u kojem SNS nije prešao cenzus na savskom vencu...toliko

crni domino

pre 10 godina

Hajde rusiiiiiii!
Zamlate jedne, to samo i znate da radite u ovih godinu ipo dana.
I da se zaduzujete...
Beogradjani, moje saucesce!
PS: Tadicu, jel vidis sta si uradio 2008!? Protiv volje naroda! Sada cutis ko popisan "pocasni predsednik". Velja Ilic je bio u pravu kada je rekao da si ti obicna strina! Gukni nesto! Rasturi radikale ako si sposoban! Inace, ne javljaj se vise!

Tihi Don

pre 10 godina

Gospodo demokrate, POD HITNO Zakazati VANREDNI KONGRES. SMENITI Đilasa, a Borka , Balšu, i oba Srđana ISKLJUČITI. PRONTNO što bi rekla moja baba ili će se stvarno ostvariti upozorenje Nemačke: DS kaput.

Snohvatica

pre 10 godina

Nemam nista protiv Djilasa ali slazem se sa onim sto je izgovorila Vesna Pesic a to je da ne moze neko da bude i biznismen i gradonacelnik. To je za mene najveci sukob interesa. Prema tome ili-ili.

rada

pre 10 godina

Dva puta su me zvali, istrazivanje javnog mnjenja. Oba puta sam rekla da bih glasala za Vucica I SNS. Najgoru laz sam izrekla. Samo se vi vodite iztrazivanjima. Sidajuci Djilasa skinuli ste I sebe. Vlast I fotelje su cudo.

Nikola

pre 10 godina

Hitno smena!

Ako PUPS i SDPS nece da glasaju za Djilasovu smenu, neka ih lepo izbace iz vlade a onda neka idu da se zaposle u bus plus.

Jasmina

pre 10 godina

Ja razumem ove sto su protiv smene Djilasa, navikli su na ovako bedan zivot, ne znaju za bolje ... ali ... dajte priliku sebi u ovom zivotu, da osetite boljitak i kako je lepo ziveti u Srbiji u kojoj se vodi ispravna politika, koja je u interesu naroda i drzave

Kako drugacije

pre 10 godina

Istorija je uciteljica zivota..a ona nam je dala jednu izreku:
"Dva losa, ubise Milosa", samo sto mi i dalje odbijamo da ucimo istoriju, zato tako i prolazimo u zivotu.

sy

pre 10 godina

Dragi moji Novosadjani,Beograd vam nije Novi Sad i mi Beogradjani cemo odmah izaci na ulice ukoliko smene Djilasa za koga je velika vecina glasala.Mi volimo Djilasa,jer radi po Beogradu vise nego bilo ko u poslednjih 50 godina,a vi samo cutite i gledajte sta vam radikali rade od onako lepog grada,proci cete kao Zemun 90-ih.

u krug, u krug

pre 10 godina

vežbaju se na srbiji više od godinu dana i pali su na svim testovima, sada će vežbati na beogradu, a kada načine dovoljno štete i očiste sve institucije, neka nova rekonstrukcija će ih pomesti i doći će novi alavi bezveznjaci da nastave....

zoki

pre 10 godina

Dragi sugradjani. Ako je vama Djilas dobar mi onda ne zivimo u istom Beogradu.
Ne kazem da ce neko iz SNS-a biti bolji, ali dok ne proba ne mozemo da tvrdimo.

novinar

pre 10 godina

Najsmesnije sto SNS-ovci dobise zadatak da lupaju minuse na svaki njima neodgovarajuci komentar. Ako mislite da cete tako doprineti utisku da vecina podrzava farsu koju ste isplanirali, sacekajmo izbore...

Bojke

pre 10 godina

Pocela jutarnja smena SNS internet divizije. Odjednom niklo po 60-70 minusa na sve protiv njih I sve sto je bilo do pre sat vremena, postaje obrnuto. Ajde popijte kaficu pa I meni jedno 200 minusa, minimum. Samo grdno se varate ako mislite da niste provaljeni.

MilanCh

pre 10 godina

Dokle vise sa smenom Djilasa. Godinu dana se protracili dok je on radio. Uzmite se u pamet, dajte nesto za narod konkretno, a ne samo za vlast da bi bili na vlasti.

pterodaktil

pre 10 godina

Au, al' će biti veselo... SNS ne zna šta bi ni sa Novim Sadom, a Beograd je pet puta veći. Beograđani, nek' vam je Bog u pomoći.
(Rodrigez, 23. septembar 2013 05:19)

Fala Bogu.
I dosad se kralo, a sada se uništava, evo vam samo jedan mali primer:
JP "Stan".
Promenili su direktora (normalno), i svoje pozapošljavali do mere da ima preko 250 "službenika" i koječega na oko 40 majstora.
Pošto ne može da se namiri cela bulumenta, od aprila nemaju plate, a sada nemaju ni goriva (!) - uzmite u obzir da samo npr. Liman IV ima oko 5.500 stanova, da ne pominjem druge delove grada koje "Stan" održava.
Vozila stoje, majstori idu okolo ili peške, gde mogu, ili za svoje pare sipaju 10 l pa nekako... A to je samo jedno JP, dalje da i ne načinjem.
Šta mislite šta će biti u Beogradu?

Dragan Miladinovic

pre 10 godina

Mislim da su i ljudi u DSS-u shvatili da im preti konačna marginalizacija, pa su rešili da se priključe SNS-u. Možda im je to i pametnije od dosadašnje politike i verovatno će zauzvrat dobiti neko javno preduzećce u Beogradu da ga vode.

codeman

pre 10 godina

Farsa, jedina dobra stvar oko čitave frke je ta što će glasači SPS-a kazniti ovu izdaju na sledećim izborima. Djilasa treba da smeni SPS koji je sa njim u svim preduzećima i koji su na kraju krajeva, glasali za sva trošenja sredstava..... Penzioneri izadjite iz SPS-a više, dosta je bilo

Fleki

pre 10 godina

I DSS sada alapljivo rusi Djilasa sa ovim radikalima,samo da i oni nesto pokupe sa truloga lesa.
Toliko se ovi krimosi politicari ispreplitali,da mi SNS,SPS,DSS,LDP i ostali dodju ko listici u istom WC papiru.Bagra lopovska nece dobiti ni glasa od mene.Treba samno pustiti vodu.Necu bre da dajem legitimnost vise nikome,pa i kad zajasu ti isti lopovi,mogu reci sebi da sa tim nemam ama bas nikakve veze.Umrecu casno.

srpski patriota

pre 10 godina

danas
"Odborničke grupe SNS i DSS predaće ujutru Predlog za razrešenje gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa"
juče
"Koštunica: SNS vodi Srbiju ka slomu"
komentar nepotreban

ne dirajte Beograd

pre 10 godina

Da li gospoda SRS-SNS,SPS DSS pitaju nas,gradjane, sta mi mislimo o ovom cirkusu?Ko im daje pravo da ponistavaju nase glasove i nasu izbornu volju?Zasto ne raspisu izbore?Danas Beograd,a sutra?Ma,da,ovaj REZIM je resio sve probleme u Srbiji i sada im je jedini problem Beograd.Ne dirajte Beograd,radite ,za promenu,nesto korisno za sve gradjane Srbije ako to uopste mozete, umete,i znate.

Milenko Pavlov

pre 10 godina

DSS na sledecim izborima u Beogradu sigurno ne prelazi cenzus. Njihove glasove u Beogradu preuzece kompletno Dveri i SRS.Mislim da je to i postenije, jer kako komentarisati DSS ,koji danas saopstava da sadasnja Vlada gura Srbiju u katastrofu, a posle 5 minuta sa istima tim ruse Djilasa u Beogradu, koji je dobio ubedljivo najvise glasova beogradjana!
Ovo sve pisem , jer sam ja na proslim izborima glasao za DSS u Beogradu, a sledeci put glasam za Dveri.
Pozdrav
P.S. Nikad vise DSS.

strujni udar

pre 10 godina

Ha,ha,ha,ha patriote i izdajice zajedno ruše Đilasa. Jer kad neko ima rezultate rodoljublje više nije bitno.Uvek napadaj onog sposobnog. Ali to vam je fatalna greška. Odmah ćete udvostručiti rejting DS-u. Vraćate ih na velika vrata.

Gordan

pre 10 godina

Praviti Vlast bez nekoga ko je dobio 38% glasova na izborima, a prvi sledeci 25% , meni je ovo potpuno krsenje izborne volje gradjana Beograda. Cemu li se nada DSS na sledecim izborima, kada radi ovako necasnu stvar. Svako iole normalan na javnoj sceni je rekao da je ovo potpuno nelegitimno i da se takve stvari jednostavno ne rade . Legalno jeste, ali je potpuno nelegitimno i ovi sto ovo danas rade, rizikuju da beogradjani na sledecim izborima glasaju za Djilasa natpolovicnom vecinom. Beogradjani jednostavno zestoko kaznjavaju ovakvo politikanstvo i silovanje njihove izborne volje!
Ja cu doci na miting protiv smene Djilasa, iako nisam glasao za njega.

MilanCh

pre 10 godina

Svi ce glasati za smenu. I Djilas ce biti smenjen.
ALi niko ne daje resenje sta posle, niti daje kandidata koji ce preuzeti odgovornost. Toliko o tome, posle godinu dana iste price.

srpski patriota

pre 10 godina

danas
"Odborničke grupe SNS i DSS predaće ujutru Predlog za razrešenje gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa"
juče
"Koštunica: SNS vodi Srbiju ka slomu"
komentar nepotreban

strujni udar

pre 10 godina

Ha,ha,ha,ha patriote i izdajice zajedno ruše Đilasa. Jer kad neko ima rezultate rodoljublje više nije bitno.Uvek napadaj onog sposobnog. Ali to vam je fatalna greška. Odmah ćete udvostručiti rejting DS-u. Vraćate ih na velika vrata.

Bojke

pre 10 godina

Pocela jutarnja smena SNS internet divizije. Odjednom niklo po 60-70 minusa na sve protiv njih I sve sto je bilo do pre sat vremena, postaje obrnuto. Ajde popijte kaficu pa I meni jedno 200 minusa, minimum. Samo grdno se varate ako mislite da niste provaljeni.

Dragan Miladinovic

pre 10 godina

Mislim da su i ljudi u DSS-u shvatili da im preti konačna marginalizacija, pa su rešili da se priključe SNS-u. Možda im je to i pametnije od dosadašnje politike i verovatno će zauzvrat dobiti neko javno preduzećce u Beogradu da ga vode.

Gordan

pre 10 godina

Praviti Vlast bez nekoga ko je dobio 38% glasova na izborima, a prvi sledeci 25% , meni je ovo potpuno krsenje izborne volje gradjana Beograda. Cemu li se nada DSS na sledecim izborima, kada radi ovako necasnu stvar. Svako iole normalan na javnoj sceni je rekao da je ovo potpuno nelegitimno i da se takve stvari jednostavno ne rade . Legalno jeste, ali je potpuno nelegitimno i ovi sto ovo danas rade, rizikuju da beogradjani na sledecim izborima glasaju za Djilasa natpolovicnom vecinom. Beogradjani jednostavno zestoko kaznjavaju ovakvo politikanstvo i silovanje njihove izborne volje!
Ja cu doci na miting protiv smene Djilasa, iako nisam glasao za njega.

ne dirajte Beograd

pre 10 godina

Da li gospoda SRS-SNS,SPS DSS pitaju nas,gradjane, sta mi mislimo o ovom cirkusu?Ko im daje pravo da ponistavaju nase glasove i nasu izbornu volju?Zasto ne raspisu izbore?Danas Beograd,a sutra?Ma,da,ovaj REZIM je resio sve probleme u Srbiji i sada im je jedini problem Beograd.Ne dirajte Beograd,radite ,za promenu,nesto korisno za sve gradjane Srbije ako to uopste mozete, umete,i znate.

novinar

pre 10 godina

Najsmesnije sto SNS-ovci dobise zadatak da lupaju minuse na svaki njima neodgovarajuci komentar. Ako mislite da cete tako doprineti utisku da vecina podrzava farsu koju ste isplanirali, sacekajmo izbore...

Jasmina

pre 10 godina

Ja razumem ove sto su protiv smene Djilasa, navikli su na ovako bedan zivot, ne znaju za bolje ... ali ... dajte priliku sebi u ovom zivotu, da osetite boljitak i kako je lepo ziveti u Srbiji u kojoj se vodi ispravna politika, koja je u interesu naroda i drzave

danica

pre 10 godina

(sasa jokic, 23. septembar 2013 12:51)

Nije to nista. nikako da docekamo da Insajder pocne da se bavi Djelicem ,Piticem, Vlahovicem, Sutanovcem, Dukicem, Djialsom, i tako redom. Tek cemo tada svi da se cudimo.

Worgen

pre 10 godina

DS je već odavno propao. Dozvolili su da ljudi zapadnu u letargiju i izgube svaku nadu da će se nešto promeniti na bolje. Znam da nisam usamljen u ovom mišljenju. Istina je i da je Đilas toliko puta imao izjave koje nisu dostojne jednog gradonačelnika. Ma, pokazali su šta mogu i koji su njihovi kadrovi.

MilanCh

pre 10 godina

Svi ce glasati za smenu. I Djilas ce biti smenjen.
ALi niko ne daje resenje sta posle, niti daje kandidata koji ce preuzeti odgovornost. Toliko o tome, posle godinu dana iste price.

Otpravnik demokrata

pre 10 godina

(povraca mi se, 23. septembar 2013 12:11)

1. Očigledno da si išao na popravni iz matematike.4 milijarde je tekuće sevisiranje dospelih skupih kredita na naplatu koje su podizali u prethodnom sazivu tj Vlada Mirka Cvetkovića
2. Nekada diploma i visoke škole ne znače ništa. .Pogledaj samo ove silne EKSPERTE iz prethodne Vlade kao i direktore. Pozavršavaše po pirtvorima za kriminal i korupciju
3.A ko želi da ulaže u banana i mafijašku državu koju smo imali do pre samo godinu i nešto dana? NIKO!
4.Koji je kriminal u porastu? Nijedan, Naprotiv.
5. Podsćedam da je stopa nezaposlenosti u periodu od 4 doine podignuta za čitavih 10 i više posto a da je za godinu dana smanjena za 1,2 % prema ZVANIČNIM podacima
6. Ako se uero kreće u sasvim primerenim granicama onda ne može doći do pada životnog standarda. Najveći pad standarda je zabeležen dolaskom DOS-a na vlast i poskupljenjem struje od neverovatnih 600 %.
7. Za vreme rekonstrukcije Vlada Srbije je radila punim svojim kapacitetom i nije bilo "kočenja". Naprotiv, mnogi ministri su se trgli i počeli da rade.
8. Pokaži mesto na Briselskom dogovoru gde piše da je KiM priznato?!
9.Aflatiksin je političko pitanje koje je pokrenuo Ješić (DS)a zna se iz kojih razloga
10. I pta je tu sporno?

Comel

pre 10 godina

Krajne je vreme za promenu i da se preispita dosadašnje upravljanje glavnim gradom koji je doveden pred rub propasti. Ko zna šta će sve isplivati na površinu kada se uzburka voda.

ilija

pre 10 godina

Svima je jasno da Djilas vise nema podrsku i vreme je da ode a to sto DS najavljuje proteste mogu da protestuju koliko hoce prokockali su poverenje gradjani i sada je vreme da ispastaju

Pepeljuga

pre 10 godina

Krajnje vreme je bili da dodje do promene vlasti u Beogradu,godinama vladaju Djilas i socijalisti a sve gore se zivi.Samo promenama do boljeg zivota za sve ,ako treba raspisati izbore i promene su sigurne.

Sanija Z

pre 10 godina

Čitajući komentare, ne mogu da verujem da ima još onih koji favorizuju lik i delo gradonačelnika Đilasa. Da se ne pitaju kakvog materijalnog stanja je ušao u politiku, a kakvog je sada? Da se ne pitaju zašto je GSP u velikom deficitu, zašto konzorcium "Apeks" zgrće milione od bus-plus, i ko su oni uopšte,i kako su od male firme postali konzorcium? Da se ne pitaju zašto su sva javna preduzeća koja su direktno pod jurisdikcijom grada pred stečajem? Ako vi ne vidite, ili iz nekog razloga samo vama svojstvenih ne želite da vidite, ja vidim kao i ogromna većina građana Beograda!!!!!!!!!!

PRINCIP (gavrilo)

pre 10 godina

Stara narodna izreka kaže: "KAKO DOŠO, TAKO OŠO", ili prevedeno na današnja dešavanja u Beogradu, Đilas je došao na mesto gradonačelnika Beograda uz tvrdnju da je dobro da se republička vlast preslika i na Beograd, i zahvaljujući tom principu će i otići sa mesta gradonačelnika, i ako je takav princip bio prihvaljuv DS-u 2008. godine, onda je taj princip prihvatljiv i danas.

ODGOVORI 1

pre 10 godina

(zoran, 23. septembar 2013 14:27)

Ode Đilasu vam ne pomažu.Samo što se tiče pominjanja autobusa iz Poljske dok naš IKARBUS grca kako bi preživeo ova teška vremena,za to ćete posebno da odgovarate.

pterodaktil

pre 10 godina

Au, al' će biti veselo... SNS ne zna šta bi ni sa Novim Sadom, a Beograd je pet puta veći. Beograđani, nek' vam je Bog u pomoći.
(Rodrigez, 23. septembar 2013 05:19)

Fala Bogu.
I dosad se kralo, a sada se uništava, evo vam samo jedan mali primer:
JP "Stan".
Promenili su direktora (normalno), i svoje pozapošljavali do mere da ima preko 250 "službenika" i koječega na oko 40 majstora.
Pošto ne može da se namiri cela bulumenta, od aprila nemaju plate, a sada nemaju ni goriva (!) - uzmite u obzir da samo npr. Liman IV ima oko 5.500 stanova, da ne pominjem druge delove grada koje "Stan" održava.
Vozila stoje, majstori idu okolo ili peške, gde mogu, ili za svoje pare sipaju 10 l pa nekako... A to je samo jedno JP, dalje da i ne načinjem.
Šta mislite šta će biti u Beogradu?

Miljacka

pre 10 godina

Verujemo da će sutra gradska skupština smeniti Đilasa sa mesta gradonačelnika i postaviti nekog za vršioca dužnosti do izbora novog. Ovo su beograđani već odavno tražili jer ih je ova aktuelna vlast u Beogradu dovela do prosjačkog štapa.

IrinaJ

pre 10 godina

Kako god da se okrene dobro je da Đilas malo pauzira od vlasti. Kakva je to demokratija koja stalno ima potrebu da jedan čovek bude na vlast. Kažem jedan čovek jer DS potencira sada Đilasa ispred političkog programa DS-a. Mislim da bi ipak trebalo da građani glasaju za politički program i stranku, a ne da se Đilas izdiže iznad svega toga.

Dejan

pre 10 godina

Pa nije mu deda ostavio mesto gradonačelnika u nasledstvo...bio je, pokazao šta i kako zna ...nek brate ide...pa nije Tito da doživotno bude gradonačelnik...nema ljutiš...zaboraviste brzo kako se rešila dilema 2008.- koj će da bude kapetan od "Belu lađu"...ovaj je nasukao brod...vreme je da ga neko ponovo vrati u plovne vode!

MilanCh

pre 10 godina

Dokle vise sa smenom Djilasa. Godinu dana se protracili dok je on radio. Uzmite se u pamet, dajte nesto za narod konkretno, a ne samo za vlast da bi bili na vlasti.

sy

pre 10 godina

Dragi moji Novosadjani,Beograd vam nije Novi Sad i mi Beogradjani cemo odmah izaci na ulice ukoliko smene Djilasa za koga je velika vecina glasala.Mi volimo Djilasa,jer radi po Beogradu vise nego bilo ko u poslednjih 50 godina,a vi samo cutite i gledajte sta vam radikali rade od onako lepog grada,proci cete kao Zemun 90-ih.

Milenko Pavlov

pre 10 godina

DSS na sledecim izborima u Beogradu sigurno ne prelazi cenzus. Njihove glasove u Beogradu preuzece kompletno Dveri i SRS.Mislim da je to i postenije, jer kako komentarisati DSS ,koji danas saopstava da sadasnja Vlada gura Srbiju u katastrofu, a posle 5 minuta sa istima tim ruse Djilasa u Beogradu, koji je dobio ubedljivo najvise glasova beogradjana!
Ovo sve pisem , jer sam ja na proslim izborima glasao za DSS u Beogradu, a sledeci put glasam za Dveri.
Pozdrav
P.S. Nikad vise DSS.

prokleta avlija

pre 10 godina

(Otpravnik demokrata, 23. septembar 2013 12:42)

1. lažeš,niste otplatili nijedan kredit uzet za vreme DS,otplatili kredite koje je uzela sfrj pre 35 godina,400mil evra,ostatak od 5,6 milija ste potrošili na tekuće troškove jer ste nesposobni i niste uspeli da sprečite talas otpuštanja i propadnja 30000 firmi
2. naravno da nemate diplome zato dovodite silovatelja iz francuske i prevaranta iz austrije za savetnike
3. voljeni vučić spava 3 sata dnevno,16 meseci na vlasti,prima infuziju,nijedan krimos u zatvor,oslobodio 3500
4. jutros bačena bomba u rakovici,zaklana žena u jagodini,pretučeni italijani u kragujevcu,u surčinu u obračunu kriminalaca ima ranjenih,8 mrtvih na drumovima tokom vikenda
5. 200.000 otpštenih za 5 godina vlasti DS je posledica najvece krize u istoriji covecanstva,100.000 otpuštenih za vreme 15 meseci Vučičeve vladavine je rezultat neznanja i nesposobnosti
6. lažeš,pre dolaska dos plate su bile 40 maraka da bi posle 1 godine vlasti dos-a narasle na 300 maraka
7. za 15 meseci Vučićevog terora pad industrijske proizvodnje 17%, inflacija 10%,relana pad zarade 10%,pad kupovne moći 15%,pad prometa 25%
8. nismo priznali kosovo,srbi ucestvuju na kosovskim izborima,srbi policajci nose kape sa grbom kosova
9. ko je u pravu oko aflatoksina znaju izvoznici mleka,zabranjen uvoz mleka i mlečnih proizvoda iz Srbije u zemlje EU i CEFTA

možete da izmišljate koliko hoćete,imamo oči,uši a bogami i internet,nije ovo 1990 pa da imamo samo RTS i KURIR

zaluđeni

pre 10 godina

Ako vam je ovih stotinak pluseva i minusa sva vaša snaga, onda svaka vam čast. Zaista imate OGROMNU podršku VEĆINE građana Beograda.

Heheheheh...

Raspišite Izbore, čik! Ima bre da izađem četvoronoške! U nosilima da me nose ima da izađem! Pa vi mislite da će prostaci, primitvci i seljačine (seljačine, ne seljaci, naravno) da pobede u Beogradu? Never, majstori! NEVER...

zoran

pre 10 godina

I?

Kada počinje rušenje nepotrebnih mostova?
Kada počinje demontaža aparata BUS-Plus?
Kada počinje oranje "gazele" i transferzale Bubanj Potok-Aerodrom?
Kada počinje vraćanje novih tramvaja Špancima?
Kada počinje vraćanje novi autobusa Poljacima?
Kada počinje vraćanje tramvajskih šina na Bulevaru i vraćanje "Buvljak" tezgi po trotoarima?
Kada počinje postavljanje hiljada konzervi za pečenje pljeskavica po trotoarima, travnjacima i na sred pešačkih prolaza?

Kada počinje oranje kilometara novih popločanih trotoara?
Kada počinje rušenje novih obdaništa?
Kada počinje ukidanje dodatka za trudnice i kada će iste da vrate pare?
Kada počinje ukidanje dodatka penzosima i kada će da vrate pare?
Kada ćete Kineze da najurite sa mosta Zemun-Borča u izgradnji?
Kada, kada, kada????

Za sve ovo nabrojano, SNS je okrivio DS za nenamensko trošenje gradskih para. Znači, TO NE TREBA! E sad, kako to da shvatim kada je u toj gradskoj vlasti sedeo i SPS sa kojim ćete opet da pravite gradsku vlast i sa kojim ste vlast u Državi???

povraca mi se

pre 10 godina

Ja razumem ove sto su protiv smene Djilasa, navikli su na ovako bedan zivot, ne znaju za bolje ... ali ... dajte priliku sebi u ovom zivotu, da osetite boljitak i kako je lepo ziveti u Srbiji u kojoj se vodi ispravna politika, koja je u interesu naroda i drzave
(Jasmina, 23. septembar 2013 10:29)
Mislis na ovu ispravnu politiku:
1. 5 milijardi se zaduzili za godinu dana
2. Kazandzije i rostiljdzije na funkcijama
3. Investicije 300 miliona za godinu dana (obecali 100 milijardi ukupno,10 milijardi godisnje)
4. Kriminal u vrtoglavom porastu a 3500 kriminalaca pomilovano?
5. 100.000 novih nezaposlenih za godinu dana
6. Pad zivotnog standarda iz dana u dan
7. Rekonstrukcija Vlade koja traje 6 meseci
8. Priznavanje Kosova
9. Aflatoksin u mleku (obecali da ce granicu vratiti za 15 dana a ona je i dan danas ista)
10. Ko je "pokrao" izbore"?
11. Dinkic ministar,a sad savetnik
....
itd itd

Jel' to u interesu naroda?Jel' to taj bolji zivot?

roger

pre 10 godina

Sta cemo ova zemlja ide u propast. Dosla mi je drugarica iz NY, I zapanjila se koliko se Beograd promenio na bolje. Najgori smenjuju najbolje tako je to u Srbiji. Sada ce da pricaju kako je Djilas krao I na tome da zasnivaju svoj uspeh. Ide Zima da vidimo ko ce biti kriv za neociscene ulice. Posle ovoga proverite svoj rejting.

Fleki

pre 10 godina

I DSS sada alapljivo rusi Djilasa sa ovim radikalima,samo da i oni nesto pokupe sa truloga lesa.
Toliko se ovi krimosi politicari ispreplitali,da mi SNS,SPS,DSS,LDP i ostali dodju ko listici u istom WC papiru.Bagra lopovska nece dobiti ni glasa od mene.Treba samno pustiti vodu.Necu bre da dajem legitimnost vise nikome,pa i kad zajasu ti isti lopovi,mogu reci sebi da sa tim nemam ama bas nikakve veze.Umrecu casno.

codeman

pre 10 godina

Farsa, jedina dobra stvar oko čitave frke je ta što će glasači SPS-a kazniti ovu izdaju na sledećim izborima. Djilasa treba da smeni SPS koji je sa njim u svim preduzećima i koji su na kraju krajeva, glasali za sva trošenja sredstava..... Penzioneri izadjite iz SPS-a više, dosta je bilo

ns

pre 10 godina

Sramota, nemam reci za ovakvu bahatost i bezobrazluk SNS i SPS. Ne mogu da zamislim da Beograd 2013. godine vode radikali i milosevicevci. Ali kod nas je sve moguce. Dragi sugradjani, pomolimo se Bogu da za sledece tri godine nas grad ne postane tuzna prica i da ovi ostrasceni od naseg lepog grada ne naprave palanacku mahalu. Vidimo kako je Novi Sad procvetao od kad su nasilno preuzeli vlast. ljudi ne mogu da se nazale sta im se desava sa gradom.
DSS, ta salon partija, ne zavredjuje ni komentar.
Lupajte minuse ali mene licno je sramota i nikada, ama nikada moja porodica i ja necemo glasati za crveno-crnu koaliciju koja nas je unesrecila i zavilo u crno devedesetih.

Sramota

pre 10 godina

Sada sam na PRVOJ TV gledala emisiju "tacno u 13". Dolazi Gradonacelnik u Surcin da OTVORI DOM ZDRAVLJA, a njih 10tak starijih gradjana sa obelezjima SNS i sa sve transparentima i pistaljkama vicu UUUAAA!
Eeeejjj, nismo mi nista drugo ni zasluzili!!! I Bogu hvala sto smo se zaduzili - znaci nesto se uradili, sada kada ovi dodju bice KASE PUNE, jer se nista nece ni raditi!
Bagra!

ijaaaaaaaaooooooooo

pre 10 godina

ijaaaaaaaaooooooooo a kad od srede budu naprednjaci i spsovci na vlasti nema više plaćanja gsp,ne plaćam infostan,u centru grada bacam smeće ISKLJUČIVO pored kante za smeće,ne plaćam parking,prijavljujem se da sam nezaposlen da bi mi dete vrtić plaćalo 500 dindži,ima da vučem komunalnu policiju za uši,a u centru grada kod ruskog cara ima da postavim kartonsku tezgu i da prodajem piratske diskove...pa vi vidite kako ćete da punite budžet...ŽIVEO SNS!!!

HUNTER

pre 10 godina

Ovi iz DSSa stvarno ne znaju šta rade. Zbog smene gradonačlnika se udružuju sa onima koji, kako reče Koštunica, vode Srbiju u propast.

u krug, u krug

pre 10 godina

vežbaju se na srbiji više od godinu dana i pali su na svim testovima, sada će vežbati na beogradu, a kada načine dovoljno štete i očiste sve institucije, neka nova rekonstrukcija će ih pomesti i doći će novi alavi bezveznjaci da nastave....

Dr.

pre 10 godina

Posmatrajuci dogadjaje i ambijent mogu da zakljucim samo jedno, smena Djilasa je jedini nacin da prezivimo.
Naime Naprednjaci i bulumenta su u toj meri upropastili upropascenu Srbiju da je preostao jedini nacin da prezivimo da smenimo Djilasa pa da potece med i mleko Dunavom i Savom te da zahvatimo malo mleka i meda i zivimo ko Bogovi na Olimpu. Naprednjaci ce nam dodatno darivati nektar svoje lucidnosti te cemo proziveti zivote hedonisticki.
Idila jedna!
Gledajte sa bolje strane na smenu Djilasa. Niko nece morati da radi, spusti se do Save ili Dunava, kome je sta blize i zahvati koliko mu treba.
Cist komunizam u reziji SNS.
E ako za 1 sek. nakon smene ne potece med i mleko onda treba iskoristiti tursko nasledje i upotrebiti kolac.
Neki doduse veruju da bi glogov kolac bio uputniji ali to je vec stvar afiniteta.

Kako drugacije

pre 10 godina

Istorija je uciteljica zivota..a ona nam je dala jednu izreku:
"Dva losa, ubise Milosa", samo sto mi i dalje odbijamo da ucimo istoriju, zato tako i prolazimo u zivotu.

prokleta avlija

pre 10 godina

nema više mesta na republici i lokalu za zapošljavanje sns-ovaca...ostade samo Beograd...nego samo da pitam...šta bi sa 100 milijardi investicija,šta bi sa kreditima arapa za navodnjavanje,kada ce arapi napokon dati lovu za onih 16500 hektara u vojvodini...ko će platiti 200 miliona evra duga JATA...gde je otišlo 5 milijardi evra koje je vučić pozajmio od stranih banaka za 9 meseci vlasti...kada će stići 6 ruskih aviona i odakle nam milijardu evra za 6 ruskih aviona...rekli ste sredinom septembra arapi otvaraju inovacioni centar zbog fabrike čipova,evo kraj septembra je gde je centar,gde je fabrika čipova...da nam objasni kako je lažna i kriminalna država kosovo od početka godine imala duplo više direktnih stranih investicija nego srbija...da objasni kako je za 14 meseci vučićeve vlasti posao izgubilo 100.000 ljudi...da objasni zašto nam je deficit budžeta veći nego za vreme ratova i sankcija...i tako...i za kraj naravno da sns neće i ne sme raspisati izbore u beogradu u gradu u kojem SNS nije prešao cenzus na savskom vencu...toliko

Dr.

pre 10 godina

"neracionalno trošenje novca Beograđana, ogromna prezaduženost, dovođenje javnih preduzeća u finansijski kolaps..."

Cek pa da li kojim slucajem ovo isto samo u vecoj meri i jos sire, na primer propast zdravstva, nestasice lekova, propast skolstva, propast sudstva, PROPAST PRIVREDE, propast trgovine, PROPAST GRADJANA...

ne radi republicka vlada. Pa daj prvo da smenimo Dacica, Vucica...
Djilas je mnooogo manje zla napravio od gore pomenutih JAHACA APOKALIPSE.

sasa jokic

pre 10 godina

Gledajte veceras insajder, i videcete sta nam je DSS uradio. Taj isti sa kojim ulazite u koaliciju, i rusite demokratski izabranog gradonacelnika.

zoki

pre 10 godina

Dragi sugradjani. Ako je vama Djilas dobar mi onda ne zivimo u istom Beogradu.
Ne kazem da ce neko iz SNS-a biti bolji, ali dok ne proba ne mozemo da tvrdimo.

Sunovrat

pre 10 godina

@zoki Znate kako se kaže? Jedan probao pa se us..o. Zar zbog 6000, 7000 članova napredne stranke treba ceo Beograd da ispašta? Kako vas samo nije sramota? Đilas je za Beograd učinio više nego i jedan do sada gradonačelnik, a vi zarad lične koristi želite Beograd da odvedete u propast? Sramota!

Crni orao

pre 10 godina

Sanija Z

Evo ja da ti nesto kazem.Za razliku od "tvojih" Djilas je usao u politiku sa zavidnim bankovnim kontom. Nije se ogrebao za stan od 140 kvadrata posle samo dva radna dana kao Ministar u vladi. Od kada je sveta i veka ni jedan javni gradski prevoz na svetu ne posluje sa pozitivom.Uvek su subvencionisani od grada. Da bi poslovali pozitivno onda bi cena karte bila 500 dinara a mesecna 5000 hiljada.Izgleda da je tebi i tvojima jedini problem Bus Plus.Kako komunalna preduzeca da funkcionisu kada polovina dodjosa u Beograd ne placa komunalije. NIje Beograd alajbegova slama za svu srpsku sirotinju

BOJKOTUJMO

pre 10 godina

Po ugledu na ove SNS-ovce

OD SUTRA BOJKOTUJMO KUCANJE KARATA U GRADSKOM PREVOZU!!!!
Pa cik neka mi pridje kontrolor!!!

I CIK DA VIDIM KOLIKO CU MINUSA DOBITI!!!

Covek

pre 10 godina

Posto je ovom narodu kratka pamet, samo cu vas podsetiti na neke cifre od prosle godine. DS u Beogradu je osvojio 36,1% glasova, dok su SNS i DSS (ovi koji bi sad da ga smene) zajedno osvojili 31.9%
Na kraju krajeva jel se gradjani pitaju nesto ili trenutna drzavna vlast brise nas glas i vrlo direktno potvrdjuje da smo im biti samo uoci izbora a ne i posle izbora?
Moj glas ne dirajte i ostavite se Beograda ili izlazimo na ulice!

Tanja

pre 10 godina

Zasto se na ovakav nacin smenjuje covek koji je imenom i prezimenom izabran.
..raspisite izbore pa ponovo da glasamo na isti nacin, pa ako neko drugi pobedi nek rukovodi Beogradom..ovo je stvarno sramno i bezobrazno....e moj Beograde, vreme je da ponovo budes na ulici, kao onog 5.OKTOBRA...

Piki

pre 10 godina

Potrebno je što pre rešiti ovu situaciju u našem glavnom gradu. Za sve ove godine unazad Beograd je postao grad iz kog se beži,koji više nema onu harizmu koju je nekad imao i koja se osećala u svim krajevima Beograda. Sad se svaki kraj deli na ove ili one,vaše ili naše i hteo to neko da prizna ili ne to je stanje stvari.

pesnaja u vugla da ostanu bez zuba

pre 10 godina

Zivela narodna revolucija!!! Napred SNS!!!
(kleverson, 23. septembar 2013 11:58)

Revolucije ce tek da bude.Samo sto ce SNS bit sa "druge strane"!

Oni su najveca prevara u istoriji politike u Srbiji.I ujedno su i najveci izdajnici.

ZoranNS

pre 10 godina

OĆEMO izbore, NEĆEMO izbore, u Vojvodini SNS oće izbore mada nema nikakvog osnova, a U BEOGRADU NEĆE(ne sme na izbore), mada je jedini legitiman način da se Đilas smeni. Gospodo SNS odlučite se ŠTA VI ZAPRAVO HOĆETE. Već više od godine dana posle izbora vi još uvek mučite ovu državu vašom nezajažljivošću i bolesnom željom za vlašću. SNS hvala na minusima, vaši minusi su za mene čast, ovak svako vidi da nisam jedan od vas.

Nikola

pre 10 godina

Hitno smena!

Ako PUPS i SDPS nece da glasaju za Djilasovu smenu, neka ih lepo izbace iz vlade a onda neka idu da se zaposle u bus plus.

Tatjana

pre 10 godina

Bez bilo kakve namere da laskam TV i SAJTU b92, ali sam se oduvek oslanjala upravo na nepristrasnost i objektivnost koju pruža svim mislećim ljudima...Često sam pratila komentare na značajne vesti, da oslušnem i deo koji predstavlja narod - VOX POPULI.Komentari su bili sadržajni, razmenjivali su se stavovi, vidjenja, sugestije...OVO ŠTO SE DEŠAVA U POSLEDNJE VREME JE SRAMNO!!! Sve podleže idolatriji, hvalospevima vladajuće partije i "velikog" vodje. Svako suprotno mišljenje i kritika su mete napada ili obeleženi "crvenim negodovanjem". Demokratija se guši i na ovaj način. JEDNOUMLJE CARUJE! Da li neko stvarno misli da se na taj način kreira javno mnjenje i rejting SNS-a? Svi obrazovani, kulturni i pametni ljudi vam se podsmevaju! Skinite se sa b92!

Баново Брдо

pre 10 godina

Не подржавам ни СНС, ни ДС, ни СПС, ни ЛДП, па сам опет за смену Ђиласа, под условом да се направи прелазна власт и распишу ванредни градски избори, који би се одржали до краја године. Очигледно је да тренутно нико нема стабилну већину и да је садашња власт изгубила легитимитет. То је најпоштеније и најздравије за функционисање града. Дакле, нови избори, па да се онда пребројимо и видимо како даље.

rada

pre 10 godina

Dva puta su me zvali, istrazivanje javnog mnjenja. Oba puta sam rekla da bih glasala za Vucica I SNS. Najgoru laz sam izrekla. Samo se vi vodite iztrazivanjima. Sidajuci Djilasa skinuli ste I sebe. Vlast I fotelje su cudo.

bojan

pre 10 godina

Iznece argumente za smenu Djilasa koji su potpuno jasni -" neracionalno trošenje novca Beograđana, ogromna prezaduženost, dovođenje javnih preduzeća u finansijski kolaps..."Pa to vazi I za Vladu Srbije-neracionalno trosenje para budzetskih obveznika, enormno zaduzivanje zemlje(preko 4 milijarde eura), dovodjenje javnih budzetskih sistema u kolaps (milijarda eura deficita, rupr u budzetu).

ZJ 51

pre 10 godina

O.K. smenite ga,a posle bice vam valjda bolje,ili nece? Svi ste to hteli,
kukali ste najvise za taj vas prevoz.Kontrola,cemu,rekli ste,a svuda se u svetu upravi tako radi...A sta ce biti kada ti sledeci dodju? Bolje? Ne!!!
Videcete onda taj prevoz,javite se ovde i recite iskreno sta bi!
Ah,zamalo zaboravih,eno vam N.Sad,procvetao je sa radikalima preobucenim.

jajara

pre 10 godina

republicka kasa ispraznjena, osim paucine. beogradska, jos ima podosta para za lapanje. SMENJUJ DJILASA. tako je najverovatnije izgledao sastanak 'prepostenih'..

rada

pre 10 godina

Djilas nije pobedio u BGD zahvaljujuci Sviljancu Surcinu I Zemunu. Pobedio je zahvaljujuci Savakom Vencu I Vracaru, tako bi bjilo I sada. Beli listici su shvatili, prva ja. Koliko se Grad zaduzio, koliko je Republicka vlada do sada zaduzila Grad. Ja vidim Djilasov most. Sve ostalo su spekulacije. Sjase kurta da

BG-USA

pre 10 godina

Dragi moji Beogradjani, molim vas odbranite nas grad! Ako ovim Orkovima podje za rukom da sruse i poslednji bedem Evropske Srbije, decenijama cete placati ceh svojoj ravnodusnosti.

strujni udar

pre 10 godina

Ljudi da se ne lažemo, smeniće ga. I to je loše za Beograđane ali je dobro za DS. Jer sve oni znaju i kako je narod prost, i naivan pa govore uličnim jezikom, prosipaju mu demagogiju kako uhapsiše sve kriminalce na svetu, kukuju nad svojom sudbinom unapred, ali su zaboravili na najjače Srpsko oružje a to je INAT. Vidim po komentarima da uspevaju da vrate veliki broj DS-ovaca. Jer možda su glasači zbunjeni polirikom DS-a trenutno ali sigurno se naježe od crveno-crne koalicije. Čestitam vam naprednjaci vi najviše radite da podognete rejting DS-a, i odlično vam ide.

@SNOVHVATICA--MAJA

pre 10 godina

Citirate V.Pesic, da ne može da biznismen bude gradonacelnik. To je najveca glupost ikad izgovorena. Pesickin animozitet protiv Tadica je njena licna stvar.
Da li ste vi ikad culi da bogati trba da budu na vlasti. Tako je u svetu.
Prvo, zato što znaju da prave novac,
a drugo jer nemaju razloga da budu korumpirani. Vec dovoljno imaju.
Najstrašnije je da vam na vlast dođu oni koji ništa ne znaju, pa makar bili i pošteni jer takvom gradu nema napretka. Ostaje samo tavorenje.

parkinson

pre 10 godina

Vucicu, resi vec jednom ovu za.......iju, izadji Djilasu na crtu, verovatno ti je to jos neispunjena zelja , da vec jednom pobedis Djilasa u Beogradu i pokazes svojim glasacima da te Beograd zeli ! Ako ga sada ne dobijes batali se politike, ali ti licno da se kandidujes, ne da poturis jadnog Arsica, Babica i Stefanovica koji ce tesko da ti oprosti sto si ga nabudjio u Skupstini !

Oooooj Srbijo

pre 10 godina

Grad napravo seljacinama iz Surcina Dom Zdravlja a dodjosi ,izbeglice simpatizeri SNS-a zvizde Djilasu. Niste vi iz Surcina zasluzili nista iz grada Beograda.Sto ste se gurali da budete opstina. Doveli ih iz Grmovca, Busija

crni domino

pre 10 godina

Hajde rusiiiiiii!
Zamlate jedne, to samo i znate da radite u ovih godinu ipo dana.
I da se zaduzujete...
Beogradjani, moje saucesce!
PS: Tadicu, jel vidis sta si uradio 2008!? Protiv volje naroda! Sada cutis ko popisan "pocasni predsednik". Velja Ilic je bio u pravu kada je rekao da si ti obicna strina! Gukni nesto! Rasturi radikale ako si sposoban! Inace, ne javljaj se vise!

Psihoanaliticar

pre 10 godina

Kada zasednu ovi "strucnjaci"sa Megatrenda u gradsku fotelju prvo ce za nekoliko dana da "otkriju" da je zaduzenost Beograda 3 milijardi evra, da je Djilas strpao u svoj dzep 2 milijarde evra, da su direktori komunalnih preduzeca strpali po 100 milona evra.Od sutra krece haranga na partijskom listu Kurir.Kada sve to"otkriju" "strucnjaci" sa dopisnih vecernjih fakulteta nece im pasti napamet raspisivanje izbora jre ce biti odgovor da "Srbija ima pametnija posla" i da izbori dosta kostaju.Jedino ne kostaju u Vojvodini i tamo ne vazi da Srbija ima pametnija posla

BOT killer

pre 10 godina

Vidim pitali su Djilas i Tadic narod i 2008 kada su na silu napravili vlast u Beogradu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Whiplash, 23. septembar 2013 05:50)

Jel' si ti glup ili se samo pravis?

Pogledaj rezultate tih izbora za pocetak.Tvoj voljeni Alek je i onda kao i prosle godine dobrano dobio po repu.I dobice opet,samo ako ima m... da izadjen a izbore.

lale

pre 10 godina

otpravnik demokrata@ ocito da ti nisi uopste ucio matematiku! 4.5 milijardi novog duga nije potroseno na servisiranje starog duga vec samo 400 miliona! Nije greh ako neznas ali jeste greh to sto pišeš laži! Za vreme prethidne vlade godisnje je bilo prosecno 2 milijardi investicija a za vreme ove 000000000000 investicija dakle i ovde si lagao!!! A o korupciji i kriminalu svi vidimo sta se desava u zenlji! Toliko si lazi napisao da si ti sigurno placen da trolujes po forumima

podseti me sta to bese mozak?

pre 10 godina

Verujemo da će sutra gradska skupština smeniti Đilasa sa mesta gradonačelnika i postaviti nekog za vršioca dužnosti do izbora novog. Ovo su beograđani već odavno tražili jer ih je ova aktuelna vlast u Beogradu dovela do prosjačkog štapa.
(Miljacka, 23. septembar 2013 16:45)

Jel' ta vlast zasluzna i za totalni kolaps cele Srbije?!Ili ce biti da su za to krivi ovi koji ce da na silu menjaju vlast u BG?

jovica

pre 10 godina

Hitno smena! Ako PUPS i SDPS nece da glasaju za Djilasovu smenu, neka ih lepo izbace iz vlade a onda neka idu da se zaposle u bus plus.
(Nikola, 23. septembar 2013 10:04)
I onako su njihovi glasači najrevnosniji korisnici usluga GSP-a.

pera p

pre 10 godina

Kakav bre narod. Djilasa je biralo 110 odbornika. Dacic 2008. dao funkciju, sada uzima. Dacic bira gradonacelnika Beograda, bas mu se osladilo. Dosta! Zato Beogradska inicijativa!

Rugala se ...

pre 10 godina

Pre godinu i po narod je želeo promene.
Ali do sada ništa niste uradili osim što ste rušili vlast u gradovima Srbije.
Argumenti "neracionalno trošenje novca, ogromna prezaduženost, dovođenje javnih preduzeća u finansijski kolaps" se odnose i na Vladu Srbije sa sve Ministrima i stranim savetnicima.

nišlijka

pre 10 godina

Kada je DS inicirala smenu Smiljka Kostića ovaj nije nikoga cimao na protest nego ih je razbio na referendumu. Đilas nema tu mogućnost, nakon tog poraza menjali su izborni zakon i on nije izabrano nego je postavljeno lice. Zbog toga je neophodna promena izbornog zakona da mi biramo gradonačelnika, on svoj tim i da se gradska skupština onemogući da ga sapliće.

crv

pre 10 godina

Nije mi jasno odakle vam pravo da povlacite znak jednakosti izmedju beogradskog duha, nacina razmisljanja, kulture i jos uvek aktuelnog gradonacelnika.
Za vecinu "pedigriranih" beogradjana sa kojima se druzim, od kojih niko ne glasa za SNS, on predstavlja cistu suprotnost svemu pomenutom.

Snohvatica

pre 10 godina

Nemam nista protiv Djilasa ali slazem se sa onim sto je izgovorila Vesna Pesic a to je da ne moze neko da bude i biznismen i gradonacelnik. To je za mene najveci sukob interesa. Prema tome ili-ili.

Tihi Don

pre 10 godina

Gospodo demokrate, POD HITNO Zakazati VANREDNI KONGRES. SMENITI Đilasa, a Borka , Balšu, i oba Srđana ISKLJUČITI. PRONTNO što bi rekla moja baba ili će se stvarno ostvariti upozorenje Nemačke: DS kaput.

Vladimir

pre 10 godina

SRAM DA VAS BUDE.
Bezočno, bezobrazno otimanje vlasti.
Ni Stross Kan ni Guzenbauer ni bog otac ne mogu ovde ništa da urade.
Narod na koji se toliko pozivate svaki put kad spremate neku brlju nije glasao ovako u Beogradu.
Odvratno, ali vratiće se to vama gospodo radikali.

Milica

pre 10 godina

Meni zaista nije jasno, da li je Beograd jedina stvar koja ne funkcioniše u ovoj državi?
Čak, sve ono što je nekada i koliko toliko funkcionisalo, više ne funkcioniše, sve je stalo, a gospoda iz vladajućih partija samo misli na svoje gu***e i gde da ih uvale, kao da nisu dosta do sada za tričavih godinu i po uništili.

jovica

pre 10 godina

Sutra će se videti kolika je “snaga” PUPS-a ali i stabilnost koalicije oko SPS-a (ili možda više ozbiljnost i iskrenost koalicije koju vodi Dačić)!

djusika

pre 10 godina

Da li iko pismen može da mi kaže da li je BG jedini grad u Srbiji ili to tako samo deluje? Mi smo izgleda svi zaboravili da je vladajuća ekipa, nepismena i sa diplomama koje su apsurdne, sedela 90-ih tik iza Slobe i predstavljala vladajuće....kako da ih nazovem....ma nemam reči za njih....VUK DLAKU MENJA ALI ĆUD NIKADA!

petar

pre 10 godina

Ovaj je trebalo da bude smenjen odavno, ali ako ce napredjaci da dodju na njegovo mesto onda je bolje da ga ne menjaju. Mislim da je Andreja Mladenovic pravi kandidat, ali kod nas pravi nikad ne dobijaju sansu.

sanja

pre 10 godina

Ovo je naša realnost. A oni koji žive u snovim i koji Đilasa smatraju nedodirljivim vreme je da se probude. Naravno prekomponovanje vlasti je proces star desetak i iviše godina i stvarno mi nije jasno ko bi danas mogao da se pobuni protiv onoga što je i on koristio u praksi.

novicavg

pre 10 godina

SNS i DSS odnosno Aleksandar Jović i Andreja Mladenović su zajedničku u skupštini grada predali zahtev za smenu gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.U ovom trenutku ova većina ima 55 odbornika od 110 i potrebno je izjašnjenje PUPS.a koji se još koleba ili jednog nezavisnog odbornika da bi predlog prošao i došlo do smene gradonačelnika.Aleksandar Jovičić je istako da će se tek odlaskom Đilasa pokazati šta se zapravo krije iza vladavine ovog čoveka i kolika je stvarna zaduženost grada i koje su druge malverzacije rađene.DSS odnosno gopsodin Mladenović je potvrdio da je ovo legitimni zahtev većine i da nema nikakokvog rušenja i nezakonitih radnji i da je skupština grada jedino mesto gde se gradonačelnik bira ili smenjuje.

petar

pre 10 godina

Ovaj je trebalo da bude smenjen odavno, ali ako ce napredjaci da dodju na njegovo mesto onda je bolje da ga ne menjaju. Mislim da je Andreja Mladenovic pravi kandidat, ali kod nas pravi nikad ne dobijaju sansu.

Gordan

pre 10 godina

Praviti Vlast bez nekoga ko je dobio 38% glasova na izborima, a prvi sledeci 25% , meni je ovo potpuno krsenje izborne volje gradjana Beograda. Cemu li se nada DSS na sledecim izborima, kada radi ovako necasnu stvar. Svako iole normalan na javnoj sceni je rekao da je ovo potpuno nelegitimno i da se takve stvari jednostavno ne rade . Legalno jeste, ali je potpuno nelegitimno i ovi sto ovo danas rade, rizikuju da beogradjani na sledecim izborima glasaju za Djilasa natpolovicnom vecinom. Beogradjani jednostavno zestoko kaznjavaju ovakvo politikanstvo i silovanje njihove izborne volje!
Ja cu doci na miting protiv smene Djilasa, iako nisam glasao za njega.

pera p

pre 10 godina

Kakav bre narod. Djilasa je biralo 110 odbornika. Dacic 2008. dao funkciju, sada uzima. Dacic bira gradonacelnika Beograda, bas mu se osladilo. Dosta! Zato Beogradska inicijativa!

strujni udar

pre 10 godina

Ha,ha,ha,ha patriote i izdajice zajedno ruše Đilasa. Jer kad neko ima rezultate rodoljublje više nije bitno.Uvek napadaj onog sposobnog. Ali to vam je fatalna greška. Odmah ćete udvostručiti rejting DS-u. Vraćate ih na velika vrata.

ne dirajte Beograd

pre 10 godina

Da li gospoda SRS-SNS,SPS DSS pitaju nas,gradjane, sta mi mislimo o ovom cirkusu?Ko im daje pravo da ponistavaju nase glasove i nasu izbornu volju?Zasto ne raspisu izbore?Danas Beograd,a sutra?Ma,da,ovaj REZIM je resio sve probleme u Srbiji i sada im je jedini problem Beograd.Ne dirajte Beograd,radite ,za promenu,nesto korisno za sve gradjane Srbije ako to uopste mozete, umete,i znate.

novinar

pre 10 godina

Najsmesnije sto SNS-ovci dobise zadatak da lupaju minuse na svaki njima neodgovarajuci komentar. Ako mislite da cete tako doprineti utisku da vecina podrzava farsu koju ste isplanirali, sacekajmo izbore...

sy

pre 10 godina

Dragi moji Novosadjani,Beograd vam nije Novi Sad i mi Beogradjani cemo odmah izaci na ulice ukoliko smene Djilasa za koga je velika vecina glasala.Mi volimo Djilasa,jer radi po Beogradu vise nego bilo ko u poslednjih 50 godina,a vi samo cutite i gledajte sta vam radikali rade od onako lepog grada,proci cete kao Zemun 90-ih.

Bojke

pre 10 godina

Pocela jutarnja smena SNS internet divizije. Odjednom niklo po 60-70 minusa na sve protiv njih I sve sto je bilo do pre sat vremena, postaje obrnuto. Ajde popijte kaficu pa I meni jedno 200 minusa, minimum. Samo grdno se varate ako mislite da niste provaljeni.

nišlijka

pre 10 godina

Kada je DS inicirala smenu Smiljka Kostića ovaj nije nikoga cimao na protest nego ih je razbio na referendumu. Đilas nema tu mogućnost, nakon tog poraza menjali su izborni zakon i on nije izabrano nego je postavljeno lice. Zbog toga je neophodna promena izbornog zakona da mi biramo gradonačelnika, on svoj tim i da se gradska skupština onemogući da ga sapliće.

srpski patriota

pre 10 godina

danas
"Odborničke grupe SNS i DSS predaće ujutru Predlog za razrešenje gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa"
juče
"Koštunica: SNS vodi Srbiju ka slomu"
komentar nepotreban

Fleki

pre 10 godina

I DSS sada alapljivo rusi Djilasa sa ovim radikalima,samo da i oni nesto pokupe sa truloga lesa.
Toliko se ovi krimosi politicari ispreplitali,da mi SNS,SPS,DSS,LDP i ostali dodju ko listici u istom WC papiru.Bagra lopovska nece dobiti ni glasa od mene.Treba samno pustiti vodu.Necu bre da dajem legitimnost vise nikome,pa i kad zajasu ti isti lopovi,mogu reci sebi da sa tim nemam ama bas nikakve veze.Umrecu casno.

rada

pre 10 godina

Djilas nije pobedio u BGD zahvaljujuci Sviljancu Surcinu I Zemunu. Pobedio je zahvaljujuci Savakom Vencu I Vracaru, tako bi bjilo I sada. Beli listici su shvatili, prva ja. Koliko se Grad zaduzio, koliko je Republicka vlada do sada zaduzila Grad. Ja vidim Djilasov most. Sve ostalo su spekulacije. Sjase kurta da

prokleta avlija

pre 10 godina

(Otpravnik demokrata, 23. septembar 2013 12:42)

1. lažeš,niste otplatili nijedan kredit uzet za vreme DS,otplatili kredite koje je uzela sfrj pre 35 godina,400mil evra,ostatak od 5,6 milija ste potrošili na tekuće troškove jer ste nesposobni i niste uspeli da sprečite talas otpuštanja i propadnja 30000 firmi
2. naravno da nemate diplome zato dovodite silovatelja iz francuske i prevaranta iz austrije za savetnike
3. voljeni vučić spava 3 sata dnevno,16 meseci na vlasti,prima infuziju,nijedan krimos u zatvor,oslobodio 3500
4. jutros bačena bomba u rakovici,zaklana žena u jagodini,pretučeni italijani u kragujevcu,u surčinu u obračunu kriminalaca ima ranjenih,8 mrtvih na drumovima tokom vikenda
5. 200.000 otpštenih za 5 godina vlasti DS je posledica najvece krize u istoriji covecanstva,100.000 otpuštenih za vreme 15 meseci Vučičeve vladavine je rezultat neznanja i nesposobnosti
6. lažeš,pre dolaska dos plate su bile 40 maraka da bi posle 1 godine vlasti dos-a narasle na 300 maraka
7. za 15 meseci Vučićevog terora pad industrijske proizvodnje 17%, inflacija 10%,relana pad zarade 10%,pad kupovne moći 15%,pad prometa 25%
8. nismo priznali kosovo,srbi ucestvuju na kosovskim izborima,srbi policajci nose kape sa grbom kosova
9. ko je u pravu oko aflatoksina znaju izvoznici mleka,zabranjen uvoz mleka i mlečnih proizvoda iz Srbije u zemlje EU i CEFTA

možete da izmišljate koliko hoćete,imamo oči,uši a bogami i internet,nije ovo 1990 pa da imamo samo RTS i KURIR

pesnaja u vugla da ostanu bez zuba

pre 10 godina

Zivela narodna revolucija!!! Napred SNS!!!
(kleverson, 23. septembar 2013 11:58)

Revolucije ce tek da bude.Samo sto ce SNS bit sa "druge strane"!

Oni su najveca prevara u istoriji politike u Srbiji.I ujedno su i najveci izdajnici.

zoran

pre 10 godina

I?

Kada počinje rušenje nepotrebnih mostova?
Kada počinje demontaža aparata BUS-Plus?
Kada počinje oranje "gazele" i transferzale Bubanj Potok-Aerodrom?
Kada počinje vraćanje novih tramvaja Špancima?
Kada počinje vraćanje novi autobusa Poljacima?
Kada počinje vraćanje tramvajskih šina na Bulevaru i vraćanje "Buvljak" tezgi po trotoarima?
Kada počinje postavljanje hiljada konzervi za pečenje pljeskavica po trotoarima, travnjacima i na sred pešačkih prolaza?

Kada počinje oranje kilometara novih popločanih trotoara?
Kada počinje rušenje novih obdaništa?
Kada počinje ukidanje dodatka za trudnice i kada će iste da vrate pare?
Kada počinje ukidanje dodatka penzosima i kada će da vrate pare?
Kada ćete Kineze da najurite sa mosta Zemun-Borča u izgradnji?
Kada, kada, kada????

Za sve ovo nabrojano, SNS je okrivio DS za nenamensko trošenje gradskih para. Znači, TO NE TREBA! E sad, kako to da shvatim kada je u toj gradskoj vlasti sedeo i SPS sa kojim ćete opet da pravite gradsku vlast i sa kojim ste vlast u Državi???

BOT killer

pre 10 godina

Vidim pitali su Djilas i Tadic narod i 2008 kada su na silu napravili vlast u Beogradu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Whiplash, 23. septembar 2013 05:50)

Jel' si ti glup ili se samo pravis?

Pogledaj rezultate tih izbora za pocetak.Tvoj voljeni Alek je i onda kao i prosle godine dobrano dobio po repu.I dobice opet,samo ako ima m... da izadjen a izbore.

Oooooj Srbijo

pre 10 godina

Grad napravo seljacinama iz Surcina Dom Zdravlja a dodjosi ,izbeglice simpatizeri SNS-a zvizde Djilasu. Niste vi iz Surcina zasluzili nista iz grada Beograda.Sto ste se gurali da budete opstina. Doveli ih iz Grmovca, Busija

Sramota

pre 10 godina

Sada sam na PRVOJ TV gledala emisiju "tacno u 13". Dolazi Gradonacelnik u Surcin da OTVORI DOM ZDRAVLJA, a njih 10tak starijih gradjana sa obelezjima SNS i sa sve transparentima i pistaljkama vicu UUUAAA!
Eeeejjj, nismo mi nista drugo ni zasluzili!!! I Bogu hvala sto smo se zaduzili - znaci nesto se uradili, sada kada ovi dodju bice KASE PUNE, jer se nista nece ni raditi!
Bagra!

MilanCh

pre 10 godina

Svi ce glasati za smenu. I Djilas ce biti smenjen.
ALi niko ne daje resenje sta posle, niti daje kandidata koji ce preuzeti odgovornost. Toliko o tome, posle godinu dana iste price.

pterodaktil

pre 10 godina

Au, al' će biti veselo... SNS ne zna šta bi ni sa Novim Sadom, a Beograd je pet puta veći. Beograđani, nek' vam je Bog u pomoći.
(Rodrigez, 23. septembar 2013 05:19)

Fala Bogu.
I dosad se kralo, a sada se uništava, evo vam samo jedan mali primer:
JP "Stan".
Promenili su direktora (normalno), i svoje pozapošljavali do mere da ima preko 250 "službenika" i koječega na oko 40 majstora.
Pošto ne može da se namiri cela bulumenta, od aprila nemaju plate, a sada nemaju ni goriva (!) - uzmite u obzir da samo npr. Liman IV ima oko 5.500 stanova, da ne pominjem druge delove grada koje "Stan" održava.
Vozila stoje, majstori idu okolo ili peške, gde mogu, ili za svoje pare sipaju 10 l pa nekako... A to je samo jedno JP, dalje da i ne načinjem.
Šta mislite šta će biti u Beogradu?

jajara

pre 10 godina

republicka kasa ispraznjena, osim paucine. beogradska, jos ima podosta para za lapanje. SMENJUJ DJILASA. tako je najverovatnije izgledao sastanak 'prepostenih'..

codeman

pre 10 godina

Farsa, jedina dobra stvar oko čitave frke je ta što će glasači SPS-a kazniti ovu izdaju na sledećim izborima. Djilasa treba da smeni SPS koji je sa njim u svim preduzećima i koji su na kraju krajeva, glasali za sva trošenja sredstava..... Penzioneri izadjite iz SPS-a više, dosta je bilo

Kako drugacije

pre 10 godina

Istorija je uciteljica zivota..a ona nam je dala jednu izreku:
"Dva losa, ubise Milosa", samo sto mi i dalje odbijamo da ucimo istoriju, zato tako i prolazimo u zivotu.

u krug, u krug

pre 10 godina

vežbaju se na srbiji više od godinu dana i pali su na svim testovima, sada će vežbati na beogradu, a kada načine dovoljno štete i očiste sve institucije, neka nova rekonstrukcija će ih pomesti i doći će novi alavi bezveznjaci da nastave....

ijaaaaaaaaooooooooo

pre 10 godina

ijaaaaaaaaooooooooo a kad od srede budu naprednjaci i spsovci na vlasti nema više plaćanja gsp,ne plaćam infostan,u centru grada bacam smeće ISKLJUČIVO pored kante za smeće,ne plaćam parking,prijavljujem se da sam nezaposlen da bi mi dete vrtić plaćalo 500 dindži,ima da vučem komunalnu policiju za uši,a u centru grada kod ruskog cara ima da postavim kartonsku tezgu i da prodajem piratske diskove...pa vi vidite kako ćete da punite budžet...ŽIVEO SNS!!!

BG-USA

pre 10 godina

Dragi moji Beogradjani, molim vas odbranite nas grad! Ako ovim Orkovima podje za rukom da sruse i poslednji bedem Evropske Srbije, decenijama cete placati ceh svojoj ravnodusnosti.

roger

pre 10 godina

Sta cemo ova zemlja ide u propast. Dosla mi je drugarica iz NY, I zapanjila se koliko se Beograd promenio na bolje. Najgori smenjuju najbolje tako je to u Srbiji. Sada ce da pricaju kako je Djilas krao I na tome da zasnivaju svoj uspeh. Ide Zima da vidimo ko ce biti kriv za neociscene ulice. Posle ovoga proverite svoj rejting.

ns

pre 10 godina

Sramota, nemam reci za ovakvu bahatost i bezobrazluk SNS i SPS. Ne mogu da zamislim da Beograd 2013. godine vode radikali i milosevicevci. Ali kod nas je sve moguce. Dragi sugradjani, pomolimo se Bogu da za sledece tri godine nas grad ne postane tuzna prica i da ovi ostrasceni od naseg lepog grada ne naprave palanacku mahalu. Vidimo kako je Novi Sad procvetao od kad su nasilno preuzeli vlast. ljudi ne mogu da se nazale sta im se desava sa gradom.
DSS, ta salon partija, ne zavredjuje ni komentar.
Lupajte minuse ali mene licno je sramota i nikada, ama nikada moja porodica i ja necemo glasati za crveno-crnu koaliciju koja nas je unesrecila i zavilo u crno devedesetih.

zaluđeni

pre 10 godina

Ako vam je ovih stotinak pluseva i minusa sva vaša snaga, onda svaka vam čast. Zaista imate OGROMNU podršku VEĆINE građana Beograda.

Heheheheh...

Raspišite Izbore, čik! Ima bre da izađem četvoronoške! U nosilima da me nose ima da izađem! Pa vi mislite da će prostaci, primitvci i seljačine (seljačine, ne seljaci, naravno) da pobede u Beogradu? Never, majstori! NEVER...

Psihoanaliticar

pre 10 godina

Kada zasednu ovi "strucnjaci"sa Megatrenda u gradsku fotelju prvo ce za nekoliko dana da "otkriju" da je zaduzenost Beograda 3 milijardi evra, da je Djilas strpao u svoj dzep 2 milijarde evra, da su direktori komunalnih preduzeca strpali po 100 milona evra.Od sutra krece haranga na partijskom listu Kurir.Kada sve to"otkriju" "strucnjaci" sa dopisnih vecernjih fakulteta nece im pasti napamet raspisivanje izbora jre ce biti odgovor da "Srbija ima pametnija posla" i da izbori dosta kostaju.Jedino ne kostaju u Vojvodini i tamo ne vazi da Srbija ima pametnija posla

Sunovrat

pre 10 godina

@zoki Znate kako se kaže? Jedan probao pa se us..o. Zar zbog 6000, 7000 članova napredne stranke treba ceo Beograd da ispašta? Kako vas samo nije sramota? Đilas je za Beograd učinio više nego i jedan do sada gradonačelnik, a vi zarad lične koristi želite Beograd da odvedete u propast? Sramota!

rada

pre 10 godina

Dva puta su me zvali, istrazivanje javnog mnjenja. Oba puta sam rekla da bih glasala za Vucica I SNS. Najgoru laz sam izrekla. Samo se vi vodite iztrazivanjima. Sidajuci Djilasa skinuli ste I sebe. Vlast I fotelje su cudo.

Tatjana

pre 10 godina

Bez bilo kakve namere da laskam TV i SAJTU b92, ali sam se oduvek oslanjala upravo na nepristrasnost i objektivnost koju pruža svim mislećim ljudima...Često sam pratila komentare na značajne vesti, da oslušnem i deo koji predstavlja narod - VOX POPULI.Komentari su bili sadržajni, razmenjivali su se stavovi, vidjenja, sugestije...OVO ŠTO SE DEŠAVA U POSLEDNJE VREME JE SRAMNO!!! Sve podleže idolatriji, hvalospevima vladajuće partije i "velikog" vodje. Svako suprotno mišljenje i kritika su mete napada ili obeleženi "crvenim negodovanjem". Demokratija se guši i na ovaj način. JEDNOUMLJE CARUJE! Da li neko stvarno misli da se na taj način kreira javno mnjenje i rejting SNS-a? Svi obrazovani, kulturni i pametni ljudi vam se podsmevaju! Skinite se sa b92!

podseti me sta to bese mozak?

pre 10 godina

Verujemo da će sutra gradska skupština smeniti Đilasa sa mesta gradonačelnika i postaviti nekog za vršioca dužnosti do izbora novog. Ovo su beograđani već odavno tražili jer ih je ova aktuelna vlast u Beogradu dovela do prosjačkog štapa.
(Miljacka, 23. septembar 2013 16:45)

Jel' ta vlast zasluzna i za totalni kolaps cele Srbije?!Ili ce biti da su za to krivi ovi koji ce da na silu menjaju vlast u BG?

lale

pre 10 godina

otpravnik demokrata@ ocito da ti nisi uopste ucio matematiku! 4.5 milijardi novog duga nije potroseno na servisiranje starog duga vec samo 400 miliona! Nije greh ako neznas ali jeste greh to sto pišeš laži! Za vreme prethidne vlade godisnje je bilo prosecno 2 milijardi investicija a za vreme ove 000000000000 investicija dakle i ovde si lagao!!! A o korupciji i kriminalu svi vidimo sta se desava u zenlji! Toliko si lazi napisao da si ti sigurno placen da trolujes po forumima

ZJ 51

pre 10 godina

O.K. smenite ga,a posle bice vam valjda bolje,ili nece? Svi ste to hteli,
kukali ste najvise za taj vas prevoz.Kontrola,cemu,rekli ste,a svuda se u svetu upravi tako radi...A sta ce biti kada ti sledeci dodju? Bolje? Ne!!!
Videcete onda taj prevoz,javite se ovde i recite iskreno sta bi!
Ah,zamalo zaboravih,eno vam N.Sad,procvetao je sa radikalima preobucenim.

Tanja

pre 10 godina

Zasto se na ovakav nacin smenjuje covek koji je imenom i prezimenom izabran.
..raspisite izbore pa ponovo da glasamo na isti nacin, pa ako neko drugi pobedi nek rukovodi Beogradom..ovo je stvarno sramno i bezobrazno....e moj Beograde, vreme je da ponovo budes na ulici, kao onog 5.OKTOBRA...

parkinson

pre 10 godina

Vucicu, resi vec jednom ovu za.......iju, izadji Djilasu na crtu, verovatno ti je to jos neispunjena zelja , da vec jednom pobedis Djilasa u Beogradu i pokazes svojim glasacima da te Beograd zeli ! Ako ga sada ne dobijes batali se politike, ali ti licno da se kandidujes, ne da poturis jadnog Arsica, Babica i Stefanovica koji ce tesko da ti oprosti sto si ga nabudjio u Skupstini !

ZoranNS

pre 10 godina

OĆEMO izbore, NEĆEMO izbore, u Vojvodini SNS oće izbore mada nema nikakvog osnova, a U BEOGRADU NEĆE(ne sme na izbore), mada je jedini legitiman način da se Đilas smeni. Gospodo SNS odlučite se ŠTA VI ZAPRAVO HOĆETE. Već više od godine dana posle izbora vi još uvek mučite ovu državu vašom nezajažljivošću i bolesnom željom za vlašću. SNS hvala na minusima, vaši minusi su za mene čast, ovak svako vidi da nisam jedan od vas.

Covek

pre 10 godina

Posto je ovom narodu kratka pamet, samo cu vas podsetiti na neke cifre od prosle godine. DS u Beogradu je osvojio 36,1% glasova, dok su SNS i DSS (ovi koji bi sad da ga smene) zajedno osvojili 31.9%
Na kraju krajeva jel se gradjani pitaju nesto ili trenutna drzavna vlast brise nas glas i vrlo direktno potvrdjuje da smo im biti samo uoci izbora a ne i posle izbora?
Moj glas ne dirajte i ostavite se Beograda ili izlazimo na ulice!

povraca mi se

pre 10 godina

Ja razumem ove sto su protiv smene Djilasa, navikli su na ovako bedan zivot, ne znaju za bolje ... ali ... dajte priliku sebi u ovom zivotu, da osetite boljitak i kako je lepo ziveti u Srbiji u kojoj se vodi ispravna politika, koja je u interesu naroda i drzave
(Jasmina, 23. septembar 2013 10:29)
Mislis na ovu ispravnu politiku:
1. 5 milijardi se zaduzili za godinu dana
2. Kazandzije i rostiljdzije na funkcijama
3. Investicije 300 miliona za godinu dana (obecali 100 milijardi ukupno,10 milijardi godisnje)
4. Kriminal u vrtoglavom porastu a 3500 kriminalaca pomilovano?
5. 100.000 novih nezaposlenih za godinu dana
6. Pad zivotnog standarda iz dana u dan
7. Rekonstrukcija Vlade koja traje 6 meseci
8. Priznavanje Kosova
9. Aflatoksin u mleku (obecali da ce granicu vratiti za 15 dana a ona je i dan danas ista)
10. Ko je "pokrao" izbore"?
11. Dinkic ministar,a sad savetnik
....
itd itd

Jel' to u interesu naroda?Jel' to taj bolji zivot?

BOJKOTUJMO

pre 10 godina

Po ugledu na ove SNS-ovce

OD SUTRA BOJKOTUJMO KUCANJE KARATA U GRADSKOM PREVOZU!!!!
Pa cik neka mi pridje kontrolor!!!

I CIK DA VIDIM KOLIKO CU MINUSA DOBITI!!!

Crni orao

pre 10 godina

Sanija Z

Evo ja da ti nesto kazem.Za razliku od "tvojih" Djilas je usao u politiku sa zavidnim bankovnim kontom. Nije se ogrebao za stan od 140 kvadrata posle samo dva radna dana kao Ministar u vladi. Od kada je sveta i veka ni jedan javni gradski prevoz na svetu ne posluje sa pozitivom.Uvek su subvencionisani od grada. Da bi poslovali pozitivno onda bi cena karte bila 500 dinara a mesecna 5000 hiljada.Izgleda da je tebi i tvojima jedini problem Bus Plus.Kako komunalna preduzeca da funkcionisu kada polovina dodjosa u Beograd ne placa komunalije. NIje Beograd alajbegova slama za svu srpsku sirotinju

Dr.

pre 10 godina

Posmatrajuci dogadjaje i ambijent mogu da zakljucim samo jedno, smena Djilasa je jedini nacin da prezivimo.
Naime Naprednjaci i bulumenta su u toj meri upropastili upropascenu Srbiju da je preostao jedini nacin da prezivimo da smenimo Djilasa pa da potece med i mleko Dunavom i Savom te da zahvatimo malo mleka i meda i zivimo ko Bogovi na Olimpu. Naprednjaci ce nam dodatno darivati nektar svoje lucidnosti te cemo proziveti zivote hedonisticki.
Idila jedna!
Gledajte sa bolje strane na smenu Djilasa. Niko nece morati da radi, spusti se do Save ili Dunava, kome je sta blize i zahvati koliko mu treba.
Cist komunizam u reziji SNS.
E ako za 1 sek. nakon smene ne potece med i mleko onda treba iskoristiti tursko nasledje i upotrebiti kolac.
Neki doduse veruju da bi glogov kolac bio uputniji ali to je vec stvar afiniteta.

bojan

pre 10 godina

Iznece argumente za smenu Djilasa koji su potpuno jasni -" neracionalno trošenje novca Beograđana, ogromna prezaduženost, dovođenje javnih preduzeća u finansijski kolaps..."Pa to vazi I za Vladu Srbije-neracionalno trosenje para budzetskih obveznika, enormno zaduzivanje zemlje(preko 4 milijarde eura), dovodjenje javnih budzetskih sistema u kolaps (milijarda eura deficita, rupr u budzetu).

Rugala se ...

pre 10 godina

Pre godinu i po narod je želeo promene.
Ali do sada ništa niste uradili osim što ste rušili vlast u gradovima Srbije.
Argumenti "neracionalno trošenje novca, ogromna prezaduženost, dovođenje javnih preduzeća u finansijski kolaps" se odnose i na Vladu Srbije sa sve Ministrima i stranim savetnicima.

@SNOVHVATICA--MAJA

pre 10 godina

Citirate V.Pesic, da ne može da biznismen bude gradonacelnik. To je najveca glupost ikad izgovorena. Pesickin animozitet protiv Tadica je njena licna stvar.
Da li ste vi ikad culi da bogati trba da budu na vlasti. Tako je u svetu.
Prvo, zato što znaju da prave novac,
a drugo jer nemaju razloga da budu korumpirani. Vec dovoljno imaju.
Najstrašnije je da vam na vlast dođu oni koji ništa ne znaju, pa makar bili i pošteni jer takvom gradu nema napretka. Ostaje samo tavorenje.

Dr.

pre 10 godina

"neracionalno trošenje novca Beograđana, ogromna prezaduženost, dovođenje javnih preduzeća u finansijski kolaps..."

Cek pa da li kojim slucajem ovo isto samo u vecoj meri i jos sire, na primer propast zdravstva, nestasice lekova, propast skolstva, propast sudstva, PROPAST PRIVREDE, propast trgovine, PROPAST GRADJANA...

ne radi republicka vlada. Pa daj prvo da smenimo Dacica, Vucica...
Djilas je mnooogo manje zla napravio od gore pomenutih JAHACA APOKALIPSE.

prokleta avlija

pre 10 godina

nema više mesta na republici i lokalu za zapošljavanje sns-ovaca...ostade samo Beograd...nego samo da pitam...šta bi sa 100 milijardi investicija,šta bi sa kreditima arapa za navodnjavanje,kada ce arapi napokon dati lovu za onih 16500 hektara u vojvodini...ko će platiti 200 miliona evra duga JATA...gde je otišlo 5 milijardi evra koje je vučić pozajmio od stranih banaka za 9 meseci vlasti...kada će stići 6 ruskih aviona i odakle nam milijardu evra za 6 ruskih aviona...rekli ste sredinom septembra arapi otvaraju inovacioni centar zbog fabrike čipova,evo kraj septembra je gde je centar,gde je fabrika čipova...da nam objasni kako je lažna i kriminalna država kosovo od početka godine imala duplo više direktnih stranih investicija nego srbija...da objasni kako je za 14 meseci vučićeve vlasti posao izgubilo 100.000 ljudi...da objasni zašto nam je deficit budžeta veći nego za vreme ratova i sankcija...i tako...i za kraj naravno da sns neće i ne sme raspisati izbore u beogradu u gradu u kojem SNS nije prešao cenzus na savskom vencu...toliko

Milica

pre 10 godina

Meni zaista nije jasno, da li je Beograd jedina stvar koja ne funkcioniše u ovoj državi?
Čak, sve ono što je nekada i koliko toliko funkcionisalo, više ne funkcioniše, sve je stalo, a gospoda iz vladajućih partija samo misli na svoje gu***e i gde da ih uvale, kao da nisu dosta do sada za tričavih godinu i po uništili.

strujni udar

pre 10 godina

Ljudi da se ne lažemo, smeniće ga. I to je loše za Beograđane ali je dobro za DS. Jer sve oni znaju i kako je narod prost, i naivan pa govore uličnim jezikom, prosipaju mu demagogiju kako uhapsiše sve kriminalce na svetu, kukuju nad svojom sudbinom unapred, ali su zaboravili na najjače Srpsko oružje a to je INAT. Vidim po komentarima da uspevaju da vrate veliki broj DS-ovaca. Jer možda su glasači zbunjeni polirikom DS-a trenutno ali sigurno se naježe od crveno-crne koalicije. Čestitam vam naprednjaci vi najviše radite da podognete rejting DS-a, i odlično vam ide.

Vladimir

pre 10 godina

SRAM DA VAS BUDE.
Bezočno, bezobrazno otimanje vlasti.
Ni Stross Kan ni Guzenbauer ni bog otac ne mogu ovde ništa da urade.
Narod na koji se toliko pozivate svaki put kad spremate neku brlju nije glasao ovako u Beogradu.
Odvratno, ali vratiće se to vama gospodo radikali.

djusika

pre 10 godina

Da li iko pismen može da mi kaže da li je BG jedini grad u Srbiji ili to tako samo deluje? Mi smo izgleda svi zaboravili da je vladajuća ekipa, nepismena i sa diplomama koje su apsurdne, sedela 90-ih tik iza Slobe i predstavljala vladajuće....kako da ih nazovem....ma nemam reči za njih....VUK DLAKU MENJA ALI ĆUD NIKADA!

MilanCh

pre 10 godina

Dokle vise sa smenom Djilasa. Godinu dana se protracili dok je on radio. Uzmite se u pamet, dajte nesto za narod konkretno, a ne samo za vlast da bi bili na vlasti.

zoki

pre 10 godina

Dragi sugradjani. Ako je vama Djilas dobar mi onda ne zivimo u istom Beogradu.
Ne kazem da ce neko iz SNS-a biti bolji, ali dok ne proba ne mozemo da tvrdimo.

Milenko Pavlov

pre 10 godina

DSS na sledecim izborima u Beogradu sigurno ne prelazi cenzus. Njihove glasove u Beogradu preuzece kompletno Dveri i SRS.Mislim da je to i postenije, jer kako komentarisati DSS ,koji danas saopstava da sadasnja Vlada gura Srbiju u katastrofu, a posle 5 minuta sa istima tim ruse Djilasa u Beogradu, koji je dobio ubedljivo najvise glasova beogradjana!
Ovo sve pisem , jer sam ja na proslim izborima glasao za DSS u Beogradu, a sledeci put glasam za Dveri.
Pozdrav
P.S. Nikad vise DSS.

Sanija Z

pre 10 godina

Čitajući komentare, ne mogu da verujem da ima još onih koji favorizuju lik i delo gradonačelnika Đilasa. Da se ne pitaju kakvog materijalnog stanja je ušao u politiku, a kakvog je sada? Da se ne pitaju zašto je GSP u velikom deficitu, zašto konzorcium "Apeks" zgrće milione od bus-plus, i ko su oni uopšte,i kako su od male firme postali konzorcium? Da se ne pitaju zašto su sva javna preduzeća koja su direktno pod jurisdikcijom grada pred stečajem? Ako vi ne vidite, ili iz nekog razloga samo vama svojstvenih ne želite da vidite, ja vidim kao i ogromna većina građana Beograda!!!!!!!!!!

ilija

pre 10 godina

Svima je jasno da Djilas vise nema podrsku i vreme je da ode a to sto DS najavljuje proteste mogu da protestuju koliko hoce prokockali su poverenje gradjani i sada je vreme da ispastaju

Otpravnik demokrata

pre 10 godina

(povraca mi se, 23. septembar 2013 12:11)

1. Očigledno da si išao na popravni iz matematike.4 milijarde je tekuće sevisiranje dospelih skupih kredita na naplatu koje su podizali u prethodnom sazivu tj Vlada Mirka Cvetkovića
2. Nekada diploma i visoke škole ne znače ništa. .Pogledaj samo ove silne EKSPERTE iz prethodne Vlade kao i direktore. Pozavršavaše po pirtvorima za kriminal i korupciju
3.A ko želi da ulaže u banana i mafijašku državu koju smo imali do pre samo godinu i nešto dana? NIKO!
4.Koji je kriminal u porastu? Nijedan, Naprotiv.
5. Podsćedam da je stopa nezaposlenosti u periodu od 4 doine podignuta za čitavih 10 i više posto a da je za godinu dana smanjena za 1,2 % prema ZVANIČNIM podacima
6. Ako se uero kreće u sasvim primerenim granicama onda ne može doći do pada životnog standarda. Najveći pad standarda je zabeležen dolaskom DOS-a na vlast i poskupljenjem struje od neverovatnih 600 %.
7. Za vreme rekonstrukcije Vlada Srbije je radila punim svojim kapacitetom i nije bilo "kočenja". Naprotiv, mnogi ministri su se trgli i počeli da rade.
8. Pokaži mesto na Briselskom dogovoru gde piše da je KiM priznato?!
9.Aflatiksin je političko pitanje koje je pokrenuo Ješić (DS)a zna se iz kojih razloga
10. I pta je tu sporno?

Jasmina

pre 10 godina

Ja razumem ove sto su protiv smene Djilasa, navikli su na ovako bedan zivot, ne znaju za bolje ... ali ... dajte priliku sebi u ovom zivotu, da osetite boljitak i kako je lepo ziveti u Srbiji u kojoj se vodi ispravna politika, koja je u interesu naroda i drzave

sasa jokic

pre 10 godina

Gledajte veceras insajder, i videcete sta nam je DSS uradio. Taj isti sa kojim ulazite u koaliciju, i rusite demokratski izabranog gradonacelnika.

Tihi Don

pre 10 godina

Gospodo demokrate, POD HITNO Zakazati VANREDNI KONGRES. SMENITI Đilasa, a Borka , Balšu, i oba Srđana ISKLJUČITI. PRONTNO što bi rekla moja baba ili će se stvarno ostvariti upozorenje Nemačke: DS kaput.

Comel

pre 10 godina

Krajne je vreme za promenu i da se preispita dosadašnje upravljanje glavnim gradom koji je doveden pred rub propasti. Ko zna šta će sve isplivati na površinu kada se uzburka voda.

HUNTER

pre 10 godina

Ovi iz DSSa stvarno ne znaju šta rade. Zbog smene gradonačlnika se udružuju sa onima koji, kako reče Koštunica, vode Srbiju u propast.

Pepeljuga

pre 10 godina

Krajnje vreme je bili da dodje do promene vlasti u Beogradu,godinama vladaju Djilas i socijalisti a sve gore se zivi.Samo promenama do boljeg zivota za sve ,ako treba raspisati izbore i promene su sigurne.

Nikola

pre 10 godina

Hitno smena!

Ako PUPS i SDPS nece da glasaju za Djilasovu smenu, neka ih lepo izbace iz vlade a onda neka idu da se zaposle u bus plus.

danica

pre 10 godina

(sasa jokic, 23. septembar 2013 12:51)

Nije to nista. nikako da docekamo da Insajder pocne da se bavi Djelicem ,Piticem, Vlahovicem, Sutanovcem, Dukicem, Djialsom, i tako redom. Tek cemo tada svi da se cudimo.

Piki

pre 10 godina

Potrebno je što pre rešiti ovu situaciju u našem glavnom gradu. Za sve ove godine unazad Beograd je postao grad iz kog se beži,koji više nema onu harizmu koju je nekad imao i koja se osećala u svim krajevima Beograda. Sad se svaki kraj deli na ove ili one,vaše ili naše i hteo to neko da prizna ili ne to je stanje stvari.

Miljacka

pre 10 godina

Verujemo da će sutra gradska skupština smeniti Đilasa sa mesta gradonačelnika i postaviti nekog za vršioca dužnosti do izbora novog. Ovo su beograđani već odavno tražili jer ih je ova aktuelna vlast u Beogradu dovela do prosjačkog štapa.

Worgen

pre 10 godina

DS je već odavno propao. Dozvolili su da ljudi zapadnu u letargiju i izgube svaku nadu da će se nešto promeniti na bolje. Znam da nisam usamljen u ovom mišljenju. Istina je i da je Đilas toliko puta imao izjave koje nisu dostojne jednog gradonačelnika. Ma, pokazali su šta mogu i koji su njihovi kadrovi.

Snohvatica

pre 10 godina

Nemam nista protiv Djilasa ali slazem se sa onim sto je izgovorila Vesna Pesic a to je da ne moze neko da bude i biznismen i gradonacelnik. To je za mene najveci sukob interesa. Prema tome ili-ili.

Баново Брдо

pre 10 godina

Не подржавам ни СНС, ни ДС, ни СПС, ни ЛДП, па сам опет за смену Ђиласа, под условом да се направи прелазна власт и распишу ванредни градски избори, који би се одржали до краја године. Очигледно је да тренутно нико нема стабилну већину и да је садашња власт изгубила легитимитет. То је најпоштеније и најздравије за функционисање града. Дакле, нови избори, па да се онда пребројимо и видимо како даље.

jovica

pre 10 godina

Hitno smena! Ako PUPS i SDPS nece da glasaju za Djilasovu smenu, neka ih lepo izbace iz vlade a onda neka idu da se zaposle u bus plus.
(Nikola, 23. septembar 2013 10:04)
I onako su njihovi glasači najrevnosniji korisnici usluga GSP-a.

crv

pre 10 godina

Nije mi jasno odakle vam pravo da povlacite znak jednakosti izmedju beogradskog duha, nacina razmisljanja, kulture i jos uvek aktuelnog gradonacelnika.
Za vecinu "pedigriranih" beogradjana sa kojima se druzim, od kojih niko ne glasa za SNS, on predstavlja cistu suprotnost svemu pomenutom.

Dragan Miladinovic

pre 10 godina

Mislim da su i ljudi u DSS-u shvatili da im preti konačna marginalizacija, pa su rešili da se priključe SNS-u. Možda im je to i pametnije od dosadašnje politike i verovatno će zauzvrat dobiti neko javno preduzećce u Beogradu da ga vode.

jovica

pre 10 godina

Sutra će se videti kolika je “snaga” PUPS-a ali i stabilnost koalicije oko SPS-a (ili možda više ozbiljnost i iskrenost koalicije koju vodi Dačić)!

ODGOVORI 1

pre 10 godina

(zoran, 23. septembar 2013 14:27)

Ode Đilasu vam ne pomažu.Samo što se tiče pominjanja autobusa iz Poljske dok naš IKARBUS grca kako bi preživeo ova teška vremena,za to ćete posebno da odgovarate.

PRINCIP (gavrilo)

pre 10 godina

Stara narodna izreka kaže: "KAKO DOŠO, TAKO OŠO", ili prevedeno na današnja dešavanja u Beogradu, Đilas je došao na mesto gradonačelnika Beograda uz tvrdnju da je dobro da se republička vlast preslika i na Beograd, i zahvaljujući tom principu će i otići sa mesta gradonačelnika, i ako je takav princip bio prihvaljuv DS-u 2008. godine, onda je taj princip prihvatljiv i danas.

crni domino

pre 10 godina

Hajde rusiiiiiii!
Zamlate jedne, to samo i znate da radite u ovih godinu ipo dana.
I da se zaduzujete...
Beogradjani, moje saucesce!
PS: Tadicu, jel vidis sta si uradio 2008!? Protiv volje naroda! Sada cutis ko popisan "pocasni predsednik". Velja Ilic je bio u pravu kada je rekao da si ti obicna strina! Gukni nesto! Rasturi radikale ako si sposoban! Inace, ne javljaj se vise!

IrinaJ

pre 10 godina

Kako god da se okrene dobro je da Đilas malo pauzira od vlasti. Kakva je to demokratija koja stalno ima potrebu da jedan čovek bude na vlast. Kažem jedan čovek jer DS potencira sada Đilasa ispred političkog programa DS-a. Mislim da bi ipak trebalo da građani glasaju za politički program i stranku, a ne da se Đilas izdiže iznad svega toga.

Dejan

pre 10 godina

Pa nije mu deda ostavio mesto gradonačelnika u nasledstvo...bio je, pokazao šta i kako zna ...nek brate ide...pa nije Tito da doživotno bude gradonačelnik...nema ljutiš...zaboraviste brzo kako se rešila dilema 2008.- koj će da bude kapetan od "Belu lađu"...ovaj je nasukao brod...vreme je da ga neko ponovo vrati u plovne vode!

sanja

pre 10 godina

Ovo je naša realnost. A oni koji žive u snovim i koji Đilasa smatraju nedodirljivim vreme je da se probude. Naravno prekomponovanje vlasti je proces star desetak i iviše godina i stvarno mi nije jasno ko bi danas mogao da se pobuni protiv onoga što je i on koristio u praksi.

novicavg

pre 10 godina

SNS i DSS odnosno Aleksandar Jović i Andreja Mladenović su zajedničku u skupštini grada predali zahtev za smenu gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.U ovom trenutku ova većina ima 55 odbornika od 110 i potrebno je izjašnjenje PUPS.a koji se još koleba ili jednog nezavisnog odbornika da bi predlog prošao i došlo do smene gradonačelnika.Aleksandar Jovičić je istako da će se tek odlaskom Đilasa pokazati šta se zapravo krije iza vladavine ovog čoveka i kolika je stvarna zaduženost grada i koje su druge malverzacije rađene.DSS odnosno gopsodin Mladenović je potvrdio da je ovo legitimni zahtev većine i da nema nikakokvog rušenja i nezakonitih radnji i da je skupština grada jedino mesto gde se gradonačelnik bira ili smenjuje.