Petak, 20.09.2013.

10:17

Đilas: Sramno da Subotić blati

Predsednik DS Dragan Đilas ocenio da je sramno što se Stanku Subotiću dozvoljava da u javnosti blati porodicu ubijenog premijera Zorana Đinđića.

Izvor: B92

Ðilas: Sramno da Subotiæ blati IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

SilverFox

pre 10 godina

(SilverFox, 21. septembar 2013 16:46)

O čemu ti to majke ti.Dokel više da obmanjujete javnost,vašim poluistinama i lažima.Taj dečko od 15 godina je napravio 90 krivičnih dela,ali u kom periodu je to u zadnje 3 godine,a ne za zadnju godinu.Ne želim da ga opravdavam,ali da njegove roditelje nisu opljačkali žuti uništavajući fabrike i terajući decu tih roditelja, pošto oni nisu u mogućnosti da im pomognu,u kandže kriminala.Tu je problem,problem je u vama što ste sišli sa vlasti,a ne kod ovih što su tek zauzeli vlast.
(zamena teza, 21. septembar 2013 21:17)

Vidi, prijatelju...
Činjenica je da je u NS kriminal uvišetručen nego do pre par godina.
Nije muka samo ono što se čita u novinama - nego ono što živim svaki dan: radim s ljudima, a na poslu nam u poslednje vreme ne kradu samo ono što držimo u zubima, da ne kažem u gaćama.

Uzroci su brojni i složeni - ali posledice su jasne i treba ih rešavati SADA.
A rešava ih pravna država; vidi, mi možemo kao prevarene žene još 15 godina da se naganjamo ko je kriv, šta je bilo i ko je šta kome rekao, ali od toga nema sreće.

Ova deca su kriminalci SADA, kolju i pljačkaju upravo SADA, i sada ODMAH treba ovo da rešavamo.

A mi pravnu državu nemamo, jer da imamo - roditelji ove balavurdije bi popili i kazne i robije, a klinci bi išli u Rakovac u kamenolom, da se malko tamo razonode...

Nadam se da sam ti sad pojasnio o čemu sam govorio.

zamena teza

pre 10 godina

(SilverFox, 21. septembar 2013 16:46)

O čemu ti to majke ti.Dokel više da obmanjujete javnost,vašim poluistinama i lažima.Taj dečko od 15 godina je napravio 90 krivičnih dela,ali u kom periodu je to u zadnje 3 godine,a ne za zadnju godinu.Ne želim da ga opravdavam,ali da njegove roditelje nisu opljačkali žuti uništavajući fabrike i terajući decu tih roditelja, pošto oni nisu u mogućnosti da im pomognu,u kandže kriminala.Tu je problem,problem je u vama što ste sišli sa vlasti,a ne kod ovih što su tek zauzeli vlast.

MilanCh

pre 10 godina

Nije Subotic jedini kriminalac koji slobodno seta i komentarise, vodi politiku u Srbiji. U protekloj godini toliko njih je amnestirano da je to nevolja izaci na ulicu.

SilverFox

pre 10 godina

Ko god da je kriv odgovarace pred zakonom. Konacno imamo drzavu i pravni sistem koji vise nije tzv. demokratsko nezavisno sudstvo
(idimidodjimi, 20. septembar 2013 15:12)

Jel'?
U Novom Sadu imamo zakon koji dozvoljava da klinac od 15 godina ima 90 prijava za krivična dela, i da je na slobodi.
To je pravna država?
Ako živite u Australiji, stvarno se izvinjavam :).

A clockwork orange

pre 10 godina

More botovi... Vama nije sumnjivo što je čovek s Interpolove poternice potegao sa Ženevskog jezera baš sada i baš ovo da izjavi?
Ne sećate se tih radikalskih fazona?
A clockwork orange...

KGB

pre 10 godina

Sve mora biti istrazeno i svi moraju odgovarati za svoje postupke. Ne sme biti zasticenih i nedodirljivih. Ta vremena su, srecom, iza nas.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Plaćeni navijači radikala, da li vi uopšte znate o čemu se ovde radi, šta se stavlja na teret Subotiću (za šta je optužen) i da li znate da je istraga podignuta kada je premijer bio Koštunica...da li znate da je Subotić rekao da su mu to namestili Mišković i Beko, jer mu, navodno, duguju neku lovu (za kupovinu Luke Beograd, Novosti...)...da ga izbace iz biznisa...itd. Naravno da znate, ali nalog partije mora da se poštuje, pa piskarate ovde budalaštine. Jako je providno ovo što rade prepakovani radikali, možda bi i pomislio da nemaju veze sa ovom budalaštinom, ali kad vidim dirigovano komentarisanje, glasanje...to je najveći dokaz, da je ovo samo nastavak prljave, odvratne kampanje...

Emporio Armani

pre 10 godina

A šta ćemo u slučaju da govori istinu, da li bi i tad, ukoliko bi se njegove tvrdnje pokazala kao istinite, kazao da je u pitanju blaćenje?

Ivana

pre 10 godina

Jedina sramota u Srbiji jeste da se ne znaju narucioci ( i izvrsioci) ubistava premijera Zorana Djindjica, generala policije Boska Buhe, Momira Gavrilovica,sudije Nebojse Simeunovica, ministra odbrana Pavla Bulatovica, hrabrog Slavka Curuvije, hrabre Dade Vujasinovic, direktora JAT-a Zike Petrovica,generala policije Radovana Stojicica,svedoka ubistva premijera Kuje Krijestorca,sekretara FSJ Branka Bulatovica,gardista u Topcideru.... Niko ne moze biti postedjen istrage bilo da je sudija,policajac,politicar ili bilo ko je svesno zataskao vazne cinjenice u bilo kojoj istrazi serije najsramnijih likvidacija u istoriji Srbije.
Zasto je streljan Zoran Djindjic na vratima zgrade vlade Srbije ispod iskljucenih kamera ?

opajdara

pre 10 godina

Pustite coveka da prica sta se sve dogadjalo u Srbiji, "kolevci demokratije 2000". On je zivi svedok tih desavanja i na najupecatljiviji nacin ce nam preneti utiske o politickim liderima toga doba.na se koga je prevozio svojim avionom.

ribe

pre 10 godina

Sve treba ispitati i utvrditi činjenice. Ništa se ne može sakriti, niti se smijebdrugog okriviti da je kriv, ako se želi sve isterati na čistac. To i jest zadatak pravosuđa. Onda ko bude kriv neka odgovara. Ni jedno ime ne sme biti zaštićeno, ma o kom licu se radilo.

rada

pre 10 godina

E ovo sa uplaticama je vrh. Toliki novac se ne uplacuje uplatnicama nego Bankarskim transferima, posebno kada neko zivi u Svajcerskoj. Za verifikaciju uvesti tablicu mnozenja.

zoki dolina cupova

pre 10 godina

seseljeva i slobina ekipa pono je tu..sacuvali su svoje prljave pare..uzeli pol. moc i sadace preko nas da vrse operaciju. u zivo(izivljavanje nad najsironasnim slojevima stanovnista..tzv reforme..uz standardne price kako smo mi lenji i neradnici)..demokratska stranka je ubila i zadnju sansu da se u ovoj zemlji moze nesto promeniti na bolje..sa opstim lopovlukom na svim nivoima vlasti i pravljenje politicke koalicije sa dacicem..

Mile sa Čubure

pre 10 godina

Stanko Subotić od krojača početkom 90-tih stigao do multimilionera za samo par godina. Ima nekretnine u svim većim gradovima Evrope, imao je privatni avion. Pare je zaradio švercom cigareta tokom 90-tih, kada je na vlasti bila ista koalicija kao i sada. Čovek je sumnjičen da je platio ubistvo Ive Pukanića, a govori se da je odgovoran i za ubistvo Vanje Bokana u Atini. Podignuta optužnica za šverc cigareta i u Italiji ali je kasnije volšebno oslobođen... Da li imamo veći primer tajkuna u Srbiji-nemamo. Pojavljuje se u Srbiji nakon višegodišnjeg bekstva, uz kauciju 10 puta manju od one koju je nudio pre par godina i ne priča više ništa o švercu(zašta je optužen) već samo optužuje DS. Onda priča da su ga čelnici DS-a reketirali, pa posle kaže da je osnovao fond za unapređenje demokratije u kome je ostalo milion evra, za koji mu je Tadić rekao da ga da Ružici. Pa kako su ga onda reketirali. To ispada da Tadić nije hteo da primi mito(koji je on nazvao fondom za unapređenje demokratije) od njega. Samo bih je još pitao Vučića ko je odobrio da mu se smanji kaucija i gde je razlika od 4,5miliona. I još nešto: da se kladimo da će vrlo brzo da bude oslobođen...

SAMO -PO - ZAKONU

pre 10 godina

Dragan Djilas umesto da vodi svoju stranku ciji je predsednik on se stavio u zastitu krseci pri tom sve zakonske norme sud ne donese odluku on vec unapred kaze kako je to hajka protiv njegovih prijatelaj, pri tome ne nenudeci ni jedan validan dokaz. Stanko Subotic - Cane se rodio upravo za vreme vladavine DS-a dok im je valjao bio je zasticen od hapsenja. Sada kada je poceo da proziva sve one sa kojima je zajednicki radio to se ne svidja gospodinu Draganu Djilasu. Tu nema i nesme da bude izusetaka, ako on nekog optuzuje bez argumenata za to treba da odgovara.

Daniel

pre 10 godina

Gospodine uskoro bivši gradonačelniče, u vašem saopštenju veoma naivno pokušavate da plasirate laž da je Stanko Subotić izneo optužube, između ostalih, i na račun Zorana Đinđića. To je još jedna zloupotreba ubijenog premijera i slamka za koju se uzalud hvatate. Kao i većina građana, ne mogu da znam, niti tvrdim da je ono što govori gospodin Subotić cela istina, mada godinama pratim šta mediji o tome pišu (naročito oni koji nisu pod kontrolom DS-a), ali vrlo dobro osećam, kao i većina građana, posledice vašeg beksompromisnog lopovluka koji zovete politikom. Vi, Boris Tadić i ekipa oko vas toliko ste obesmislili život u Srbiji, da Aleksandar Vučić pored vas izgleda kao pozitivan lik.

neopredeljen

pre 10 godina

Dragane ako dozvoliš jedan savet. Nemoj da u ovo uvlačiš DS i da potpisuješ stranačka saopštenje po ovom pitanju. Pusti Tadića i Miki Rakića da se lepo sami brane. I sam znaš da je istina, a ne blaćenje, barem negde ne pola puta.

rada

pre 10 godina

Njegova objava dokaz da je uplatio pare Ruzici Djindjic, koja mi bas I nije simpaticna , to je smesno. Na sudu se ne trazi Pravda nego pravo. Mora imati dokaz o trasveru novca na necije ime. Ovo postaje smesno, Videce se u Strazburu. Sta ce ova zemlja obestecenja da placa. OBJAVITE KOPIJU TRANSVERA, I radite nesto, kada skinete, vec jednom Djilasa, sta cete. Pajtica pa opet rekonstrukcija.

1985

pre 10 godina

Jeste sramo da Subotić blati porodicu Đinđić ali ako je Ružica uzela tolike pare treba to najoštrije osuditi.Kada se utvrdi krivica onda treba pričati.Nadam se da će se to istražiti i utvrditi navodi Subotića.Istina uvek na kraju izađe na videlo.

sumadinac Atl

pre 10 godina

pa subotic je i postao tajkun u vreme milosevica(dacica) seselja(vucica/nikolica)
samo sto vecina komentatora tad nije bila rodjena. glavni svercer duvana zajedno sa bivsim ortakom milom djukanovicem.
njega u zatvor a ne jemstvo. kako neko daje jemstvo a bio je u bekstvu? zasto je bezao ako nije kriv?

;)

pre 10 godina

Subotić se brani, a u odbrani su sva sredstva dozvoljena. Na tužilaštvu da proveri ima li istine u toj odbrani i spere ljagu sa prozvanih ili ih procesuira. Moram da potsetim da su parlamentarci tokom rasprave priznali da nisu u obavezi da iznose istinu tokom diskusija i da ih imunitet štiti odgovornosti za izošenje neistine.

ramadani

pre 10 godina

pitao bih ove sto napadaju subotica da li oni stvarno misle da on nije davao novac ds-u i njihovim clanovima.poternica je montirana od strane miskovica,beka i ds-a jer im se dopale novosti i futura plus sa 1300 objekata...toliko

Nikola original

pre 10 godina

Znači SNS botovi,sada podržavate Caneta zato što napada DS i sve one koji su pokušali da stanu na put najvećim kriminalcima u ovoj zemlji.Pretpostavljam da bi isto tako lajkovali Tačija ako bi rekao koju ružnu o Tadiću ili još bolje o Đilasu,ali dobro vama je sve oprošteno,uživajte dok možete,iovako braneći najveće kriminalce urušavate ugled svoje stranke,samo napred.

Adam

pre 10 godina

Kako sam ja razumeo Subotic i nije predstvnik verske zajednice nego biznisa koji se nalazi na samoj granici zakona. Trgovao je u zemlji koja je pod sankcijama robom stranog porekla. Dakle, covek se ne predstavlja kao borac za slobodu i demokratiju nego kao borac za pare. Predastavnik je kapitala i biznisa koji je bio tog obima da je morao biti poveza sa politicarima. Sta se sad vama tu ne svidja nije mi jasno. Sadrzina njegovog svedocenja ili cinjenica da uopste svedoci?? Koliko ja znam on svaku tvrdnju mora da argumentuje ili kroz postupak da se materijalno dokaze. Dakle ne moze da "blati". Spvajte mirno, koliko mozete da spavate mirno.

stidim se sto sam ikada glasao za DS

pre 10 godina

Sacekao vas Stanko Subotic na krivini... gradski izbori, borba za cenzus, rasulo u stranci, sve sto je vredelo je napustilo DS, ostao samo politicki olos i sljam a Stanko Subotic jos objavljuje neki prljav ves. Pa stvarno nije u redu...

dejan

pre 10 godina

Juce pozva subotic na poligraf Tadica i ostale, kojima je davao novac. Ne vidim razlog, ako nisu krivi, da ne odu na poligraf i to dokazu. Onda ga tuziti za veliki iznos novca zbog uvrede i povrede casti itd. i ovako zatadjune 60 hiljada mesecno, imso bi odakle da plati

Pričaj mi priču

pre 10 godina

I ja mislim da nije lepo da neko ružno priča o pokojnom premijeru. Što se tiče pričanja u DS-u može slobodno da oplete Subotić po svima. Ko malo razmišlja shvatiće da deo Subotićevih priča ima neke logike. Ko je Đilas da Subotiću zabranjuje da priča bilo šta.

Dr.Brele

pre 10 godina

Uz duzno postovanje prema ubijenom Djindjicu, zamislite njegovu decu za nekih par godina kako krse zakon. Da li bi bilo sramota dirati ih zato sto su porodica ubijenog premijera? Manite se mrtvog coveka demokrate. Upravo zbog toga sto uporno pokusavate da zivite na racun njegove slave a radite potpuno suprotno, nalazite se tu gde ste sada.

hijavata

pre 10 godina

Zamena teza. Cane Subotic se sudi zbog sverca cigareta. Sverc se dogodio devedesetih.Ko je tada bio na vlasti?? Kakve bre veze ima Ruzica ili Zoran Djindjic.I da je dao pare pa sta.Vozio se Zoran Djindjic njegovim avionom na sastanak u Nemacku.Kakve to vezeima. Ne sudi se Canetu zbog davanja para ili sa vidjanjem sa nekim od politicara.I Dacic se vidjao sa Lukom Bojovicem pa mu se ne sudi zbog toga i jos primio lovu u aferi koferce i oslobodjen

Konstatacija

pre 10 godina

Srle

I ja sam na svom sajtu napisao da sam pozajmio Obami milion dolara za predizbornu kampanjui prilozio sve priznanice

Kada se neko stavi u procep najlakse je da optuzuje bivsu vlast.Cane nije sverao cigare za vreme vladavine DOS-a vec za vreme vladavine Milosevica. Ko mu je to omogucio,ko se utalio,pitanje je za Ivicu Dacica koji je i tada bio neki sraf u Milosevicevom okruzenju i koji je bio zaduzen za krimose i sverc.Onda je tu i Kertes direktor carine. Ali ne sme sada na Dacica.Mozda je instruiran radi slobode da ocrni sve od Djindjica do Djilasa

Frodo

pre 10 godina

Dokaze da je novac isplacen Ruzici Djindjic objavio je na svom sopstvenom sajtu jos pre nekih par godina, sto ukljucuje potpisane uplatnice i priznanice o predaji novca...
(Srle, 20. septembar 2013 10:28)

Imaš link na taj sajt? Naravno, ako postoji i nisi ga ti izmislio.

Veoma bih voleo da pogledam te "potpisane uplatnice i priznanice" jer kod muljavina i podmićivanja posluje se s koferima keša (pitaj nešto Ivicu o tome) i malo ko pravi uredno "potpisane uplatnice i priznanice" tako da su te stvari izuzetno retke.

A voleo bih da lično pogledam pomalo i zato što Canetu verujem koliko i Vučiću, plus zato što iz ličnog iskustva znam da Photoshop u rukama poznavaoca može čuda da (u)čini. Na primer, daj mi samo primerak tvog potpisa pa ću ti napraviti priznanicu da si primio milion dolara od Fidela Kastra da ubiješ Kenedija, a garant transakcije je Osama Bin Laden.

sasa jokic

pre 10 godina

Koliko me pamcenje sluzi, ovaj krojac iz Uba pre godinu dana imao je "upad" u emisiju Jugoslava Cosica, u toku gostovanja bosa iz senke Milana Beka. Tom prilikom optuzio je Beka i Miskovica da su gaprevarili za 50 miliona Eura, i da je to razlog njegovog progona.
Evo ga danas sa novim scenariom, doduse smnanjio je cifru. Ja verujem da je te pare dao DS-u, mozda i Ruzici Djindjic, ali svi znamo zasto je dao, i kakva je pozadina davanja para ljudima na vlasti.
Jeste Dusan Mihajlovic reketirao doticnog gospodina, ali to ne umanjuje njegovu odgovornost za sverc cigareta, i enormnog bogacenja istim.
Zasto danas ne prica o Micovicu i Nikitovicu, koji su ga prevarili za mnogo vecu sumu? Zasto vise ne pominje Beka i Miskovica? Pa zar On nije idealan svedok za borbu protiv korupcije? Cinjenica da to vise nijectema, a da svi znamo da ima dil sa Tomom i Vucicem, govori o "iskrenoj" borbimprotiv organizovanog kriminala.
Napali su (omrazenog) Miskovica, kako bi pridobili podrskh naroda, kada su to dobiki, pustili su ga iz pritvora, i sada pocinje otkrivanje stvarnih namera. Unistiti DS, kakav je takav je, ipak je naj jaca evropska stranka.
Verovatno sledi i drugi krug amnestije, za Legiju moraju da budu obazriviji, ali smislice nesto. Evo krenuli su da blate pokojnog Zorana i porodicu.
Vu(c)k(o) dlaku menja, ali cud nikada!

Srle

pre 10 godina

Dokaze da je novac isplacen Ruzici Djindjic objavio je na svom sopstvenom sajtu jos pre nekih par godina, sto ukljucuje potpisane uplatnice i priznanice o predaji novca...

vuk

pre 10 godina

Interesantno je da se Subotic bas sada pojavi,ukinu mu poternicu,glavni svedok optuzbe kaze da se salio a on optuzi DS,Tadica,Ruzicu...i sve pred izbore u Beogradu..providna Vuciceceva podmetanja.

Milos

pre 10 godina

Ma da, a vi iz DS-a ga uopste niste reketirali, kao ni bilo kog drugog poslovnjaka, i vasi DS kadrovi nikad nisu uzeli mito, ni za 1 tender, ni za 1 gradjevinsku dozvolu i ni za 1 privatizaciju. Ma reci im covece, samo ostro, sram da ga bude, i Caneta i novinare. Nego najbolje da uvedemo cenzuru pa da se uopste ne zna sta ljudi pricaju, tako ce biti najbolje a i niko nece biti uvredjen.

Kalifornija

pre 10 godina

Ja bih pre da tuzilastvo ispita navode i da se vidi da li je to istina. Pretresti sve pomenute u tekstu POGOTOVO porodicu pokojnog premijera. Jer ako je istina onda su to uznemiravajuce vesti.
Osim toga sto Tadic ne pristane na poligraf i da se sazna istina vec jednom.

Izdajnik

pre 10 godina

sta te to cudi? pa radikali su uvek bili poznati po tome, ovo je njihova skola. Podseticu vas na knjigu V Seselja(Vuckovog ucitelja) "Ubistvo mafijaskog premijera" , knjiga (ako je u opste mozemo nazvati knjigom) koju je promovisao Vucic i Nikolic... a danas pokusavaju na sve nacine da uporedjuju Zorana sa Vucicem sto je ravno ludilu! imali smo priliku ,nismo je iskoristili i vratili se u devedesete...

strong

pre 10 godina

Nisam simpatizer ovog i ovakvog DS.Zato ovo što ću napisati sa njima nema veze.Gospodin Subotić se pre ovih poslednjih izbora sastao u Parizu u jednom od elitnih hotela sa mnogo zvezdica u organizaciji "novinara" Marića sa Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem.To pametnom čoveku sve lepo objašnjava.Čudi me da ovu vest kada se potegnu i objave Subotićeve izjave a potvrđenu od samog Vučića,niko ne spomene od vas novinara.Tadić i Đilas po zadatku uništavaju DS i to im vrlo dobro ide.

Kalifornija

pre 10 godina

Ja bih pre da tuzilastvo ispita navode i da se vidi da li je to istina. Pretresti sve pomenute u tekstu POGOTOVO porodicu pokojnog premijera. Jer ako je istina onda su to uznemiravajuce vesti.
Osim toga sto Tadic ne pristane na poligraf i da se sazna istina vec jednom.

stidim se sto sam ikada glasao za DS

pre 10 godina

Sacekao vas Stanko Subotic na krivini... gradski izbori, borba za cenzus, rasulo u stranci, sve sto je vredelo je napustilo DS, ostao samo politicki olos i sljam a Stanko Subotic jos objavljuje neki prljav ves. Pa stvarno nije u redu...

Srle

pre 10 godina

Dokaze da je novac isplacen Ruzici Djindjic objavio je na svom sopstvenom sajtu jos pre nekih par godina, sto ukljucuje potpisane uplatnice i priznanice o predaji novca...

Milos

pre 10 godina

Ma da, a vi iz DS-a ga uopste niste reketirali, kao ni bilo kog drugog poslovnjaka, i vasi DS kadrovi nikad nisu uzeli mito, ni za 1 tender, ni za 1 gradjevinsku dozvolu i ni za 1 privatizaciju. Ma reci im covece, samo ostro, sram da ga bude, i Caneta i novinare. Nego najbolje da uvedemo cenzuru pa da se uopste ne zna sta ljudi pricaju, tako ce biti najbolje a i niko nece biti uvredjen.

Mile sa Čubure

pre 10 godina

Stanko Subotić od krojača početkom 90-tih stigao do multimilionera za samo par godina. Ima nekretnine u svim većim gradovima Evrope, imao je privatni avion. Pare je zaradio švercom cigareta tokom 90-tih, kada je na vlasti bila ista koalicija kao i sada. Čovek je sumnjičen da je platio ubistvo Ive Pukanića, a govori se da je odgovoran i za ubistvo Vanje Bokana u Atini. Podignuta optužnica za šverc cigareta i u Italiji ali je kasnije volšebno oslobođen... Da li imamo veći primer tajkuna u Srbiji-nemamo. Pojavljuje se u Srbiji nakon višegodišnjeg bekstva, uz kauciju 10 puta manju od one koju je nudio pre par godina i ne priča više ništa o švercu(zašta je optužen) već samo optužuje DS. Onda priča da su ga čelnici DS-a reketirali, pa posle kaže da je osnovao fond za unapređenje demokratije u kome je ostalo milion evra, za koji mu je Tadić rekao da ga da Ružici. Pa kako su ga onda reketirali. To ispada da Tadić nije hteo da primi mito(koji je on nazvao fondom za unapređenje demokratije) od njega. Samo bih je još pitao Vučića ko je odobrio da mu se smanji kaucija i gde je razlika od 4,5miliona. I još nešto: da se kladimo da će vrlo brzo da bude oslobođen...

Pričaj mi priču

pre 10 godina

I ja mislim da nije lepo da neko ružno priča o pokojnom premijeru. Što se tiče pričanja u DS-u može slobodno da oplete Subotić po svima. Ko malo razmišlja shvatiće da deo Subotićevih priča ima neke logike. Ko je Đilas da Subotiću zabranjuje da priča bilo šta.

Daniel

pre 10 godina

Gospodine uskoro bivši gradonačelniče, u vašem saopštenju veoma naivno pokušavate da plasirate laž da je Stanko Subotić izneo optužube, između ostalih, i na račun Zorana Đinđića. To je još jedna zloupotreba ubijenog premijera i slamka za koju se uzalud hvatate. Kao i većina građana, ne mogu da znam, niti tvrdim da je ono što govori gospodin Subotić cela istina, mada godinama pratim šta mediji o tome pišu (naročito oni koji nisu pod kontrolom DS-a), ali vrlo dobro osećam, kao i većina građana, posledice vašeg beksompromisnog lopovluka koji zovete politikom. Vi, Boris Tadić i ekipa oko vas toliko ste obesmislili život u Srbiji, da Aleksandar Vučić pored vas izgleda kao pozitivan lik.

zoki dolina cupova

pre 10 godina

seseljeva i slobina ekipa pono je tu..sacuvali su svoje prljave pare..uzeli pol. moc i sadace preko nas da vrse operaciju. u zivo(izivljavanje nad najsironasnim slojevima stanovnista..tzv reforme..uz standardne price kako smo mi lenji i neradnici)..demokratska stranka je ubila i zadnju sansu da se u ovoj zemlji moze nesto promeniti na bolje..sa opstim lopovlukom na svim nivoima vlasti i pravljenje politicke koalicije sa dacicem..

neopredeljen

pre 10 godina

Dragane ako dozvoliš jedan savet. Nemoj da u ovo uvlačiš DS i da potpisuješ stranačka saopštenje po ovom pitanju. Pusti Tadića i Miki Rakića da se lepo sami brane. I sam znaš da je istina, a ne blaćenje, barem negde ne pola puta.

Ivana

pre 10 godina

Jedina sramota u Srbiji jeste da se ne znaju narucioci ( i izvrsioci) ubistava premijera Zorana Djindjica, generala policije Boska Buhe, Momira Gavrilovica,sudije Nebojse Simeunovica, ministra odbrana Pavla Bulatovica, hrabrog Slavka Curuvije, hrabre Dade Vujasinovic, direktora JAT-a Zike Petrovica,generala policije Radovana Stojicica,svedoka ubistva premijera Kuje Krijestorca,sekretara FSJ Branka Bulatovica,gardista u Topcideru.... Niko ne moze biti postedjen istrage bilo da je sudija,policajac,politicar ili bilo ko je svesno zataskao vazne cinjenice u bilo kojoj istrazi serije najsramnijih likvidacija u istoriji Srbije.
Zasto je streljan Zoran Djindjic na vratima zgrade vlade Srbije ispod iskljucenih kamera ?

1985

pre 10 godina

Jeste sramo da Subotić blati porodicu Đinđić ali ako je Ružica uzela tolike pare treba to najoštrije osuditi.Kada se utvrdi krivica onda treba pričati.Nadam se da će se to istražiti i utvrditi navodi Subotića.Istina uvek na kraju izađe na videlo.

vuk

pre 10 godina

Interesantno je da se Subotic bas sada pojavi,ukinu mu poternicu,glavni svedok optuzbe kaze da se salio a on optuzi DS,Tadica,Ruzicu...i sve pred izbore u Beogradu..providna Vuciceceva podmetanja.

KGB

pre 10 godina

Sve mora biti istrazeno i svi moraju odgovarati za svoje postupke. Ne sme biti zasticenih i nedodirljivih. Ta vremena su, srecom, iza nas.

SAMO -PO - ZAKONU

pre 10 godina

Dragan Djilas umesto da vodi svoju stranku ciji je predsednik on se stavio u zastitu krseci pri tom sve zakonske norme sud ne donese odluku on vec unapred kaze kako je to hajka protiv njegovih prijatelaj, pri tome ne nenudeci ni jedan validan dokaz. Stanko Subotic - Cane se rodio upravo za vreme vladavine DS-a dok im je valjao bio je zasticen od hapsenja. Sada kada je poceo da proziva sve one sa kojima je zajednicki radio to se ne svidja gospodinu Draganu Djilasu. Tu nema i nesme da bude izusetaka, ako on nekog optuzuje bez argumenata za to treba da odgovara.

Emporio Armani

pre 10 godina

A šta ćemo u slučaju da govori istinu, da li bi i tad, ukoliko bi se njegove tvrdnje pokazala kao istinite, kazao da je u pitanju blaćenje?

dejan

pre 10 godina

Juce pozva subotic na poligraf Tadica i ostale, kojima je davao novac. Ne vidim razlog, ako nisu krivi, da ne odu na poligraf i to dokazu. Onda ga tuziti za veliki iznos novca zbog uvrede i povrede casti itd. i ovako zatadjune 60 hiljada mesecno, imso bi odakle da plati

Izdajnik

pre 10 godina

sta te to cudi? pa radikali su uvek bili poznati po tome, ovo je njihova skola. Podseticu vas na knjigu V Seselja(Vuckovog ucitelja) "Ubistvo mafijaskog premijera" , knjiga (ako je u opste mozemo nazvati knjigom) koju je promovisao Vucic i Nikolic... a danas pokusavaju na sve nacine da uporedjuju Zorana sa Vucicem sto je ravno ludilu! imali smo priliku ,nismo je iskoristili i vratili se u devedesete...

Dr.Brele

pre 10 godina

Uz duzno postovanje prema ubijenom Djindjicu, zamislite njegovu decu za nekih par godina kako krse zakon. Da li bi bilo sramota dirati ih zato sto su porodica ubijenog premijera? Manite se mrtvog coveka demokrate. Upravo zbog toga sto uporno pokusavate da zivite na racun njegove slave a radite potpuno suprotno, nalazite se tu gde ste sada.

Adam

pre 10 godina

Kako sam ja razumeo Subotic i nije predstvnik verske zajednice nego biznisa koji se nalazi na samoj granici zakona. Trgovao je u zemlji koja je pod sankcijama robom stranog porekla. Dakle, covek se ne predstavlja kao borac za slobodu i demokratiju nego kao borac za pare. Predastavnik je kapitala i biznisa koji je bio tog obima da je morao biti poveza sa politicarima. Sta se sad vama tu ne svidja nije mi jasno. Sadrzina njegovog svedocenja ili cinjenica da uopste svedoci?? Koliko ja znam on svaku tvrdnju mora da argumentuje ili kroz postupak da se materijalno dokaze. Dakle ne moze da "blati". Spvajte mirno, koliko mozete da spavate mirno.

sasa jokic

pre 10 godina

Koliko me pamcenje sluzi, ovaj krojac iz Uba pre godinu dana imao je "upad" u emisiju Jugoslava Cosica, u toku gostovanja bosa iz senke Milana Beka. Tom prilikom optuzio je Beka i Miskovica da su gaprevarili za 50 miliona Eura, i da je to razlog njegovog progona.
Evo ga danas sa novim scenariom, doduse smnanjio je cifru. Ja verujem da je te pare dao DS-u, mozda i Ruzici Djindjic, ali svi znamo zasto je dao, i kakva je pozadina davanja para ljudima na vlasti.
Jeste Dusan Mihajlovic reketirao doticnog gospodina, ali to ne umanjuje njegovu odgovornost za sverc cigareta, i enormnog bogacenja istim.
Zasto danas ne prica o Micovicu i Nikitovicu, koji su ga prevarili za mnogo vecu sumu? Zasto vise ne pominje Beka i Miskovica? Pa zar On nije idealan svedok za borbu protiv korupcije? Cinjenica da to vise nijectema, a da svi znamo da ima dil sa Tomom i Vucicem, govori o "iskrenoj" borbimprotiv organizovanog kriminala.
Napali su (omrazenog) Miskovica, kako bi pridobili podrskh naroda, kada su to dobiki, pustili su ga iz pritvora, i sada pocinje otkrivanje stvarnih namera. Unistiti DS, kakav je takav je, ipak je naj jaca evropska stranka.
Verovatno sledi i drugi krug amnestije, za Legiju moraju da budu obazriviji, ali smislice nesto. Evo krenuli su da blate pokojnog Zorana i porodicu.
Vu(c)k(o) dlaku menja, ali cud nikada!

hijavata

pre 10 godina

Zamena teza. Cane Subotic se sudi zbog sverca cigareta. Sverc se dogodio devedesetih.Ko je tada bio na vlasti?? Kakve bre veze ima Ruzica ili Zoran Djindjic.I da je dao pare pa sta.Vozio se Zoran Djindjic njegovim avionom na sastanak u Nemacku.Kakve to vezeima. Ne sudi se Canetu zbog davanja para ili sa vidjanjem sa nekim od politicara.I Dacic se vidjao sa Lukom Bojovicem pa mu se ne sudi zbog toga i jos primio lovu u aferi koferce i oslobodjen

ribe

pre 10 godina

Sve treba ispitati i utvrditi činjenice. Ništa se ne može sakriti, niti se smijebdrugog okriviti da je kriv, ako se želi sve isterati na čistac. To i jest zadatak pravosuđa. Onda ko bude kriv neka odgovara. Ni jedno ime ne sme biti zaštićeno, ma o kom licu se radilo.

opajdara

pre 10 godina

Pustite coveka da prica sta se sve dogadjalo u Srbiji, "kolevci demokratije 2000". On je zivi svedok tih desavanja i na najupecatljiviji nacin ce nam preneti utiske o politickim liderima toga doba.na se koga je prevozio svojim avionom.

Frodo

pre 10 godina

Dokaze da je novac isplacen Ruzici Djindjic objavio je na svom sopstvenom sajtu jos pre nekih par godina, sto ukljucuje potpisane uplatnice i priznanice o predaji novca...
(Srle, 20. septembar 2013 10:28)

Imaš link na taj sajt? Naravno, ako postoji i nisi ga ti izmislio.

Veoma bih voleo da pogledam te "potpisane uplatnice i priznanice" jer kod muljavina i podmićivanja posluje se s koferima keša (pitaj nešto Ivicu o tome) i malo ko pravi uredno "potpisane uplatnice i priznanice" tako da su te stvari izuzetno retke.

A voleo bih da lično pogledam pomalo i zato što Canetu verujem koliko i Vučiću, plus zato što iz ličnog iskustva znam da Photoshop u rukama poznavaoca može čuda da (u)čini. Na primer, daj mi samo primerak tvog potpisa pa ću ti napraviti priznanicu da si primio milion dolara od Fidela Kastra da ubiješ Kenedija, a garant transakcije je Osama Bin Laden.

strong

pre 10 godina

Nisam simpatizer ovog i ovakvog DS.Zato ovo što ću napisati sa njima nema veze.Gospodin Subotić se pre ovih poslednjih izbora sastao u Parizu u jednom od elitnih hotela sa mnogo zvezdica u organizaciji "novinara" Marića sa Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem.To pametnom čoveku sve lepo objašnjava.Čudi me da ovu vest kada se potegnu i objave Subotićeve izjave a potvrđenu od samog Vučića,niko ne spomene od vas novinara.Tadić i Đilas po zadatku uništavaju DS i to im vrlo dobro ide.

Konstatacija

pre 10 godina

Srle

I ja sam na svom sajtu napisao da sam pozajmio Obami milion dolara za predizbornu kampanjui prilozio sve priznanice

Kada se neko stavi u procep najlakse je da optuzuje bivsu vlast.Cane nije sverao cigare za vreme vladavine DOS-a vec za vreme vladavine Milosevica. Ko mu je to omogucio,ko se utalio,pitanje je za Ivicu Dacica koji je i tada bio neki sraf u Milosevicevom okruzenju i koji je bio zaduzen za krimose i sverc.Onda je tu i Kertes direktor carine. Ali ne sme sada na Dacica.Mozda je instruiran radi slobode da ocrni sve od Djindjica do Djilasa

sumadinac Atl

pre 10 godina

pa subotic je i postao tajkun u vreme milosevica(dacica) seselja(vucica/nikolica)
samo sto vecina komentatora tad nije bila rodjena. glavni svercer duvana zajedno sa bivsim ortakom milom djukanovicem.
njega u zatvor a ne jemstvo. kako neko daje jemstvo a bio je u bekstvu? zasto je bezao ako nije kriv?

Nikola original

pre 10 godina

Znači SNS botovi,sada podržavate Caneta zato što napada DS i sve one koji su pokušali da stanu na put najvećim kriminalcima u ovoj zemlji.Pretpostavljam da bi isto tako lajkovali Tačija ako bi rekao koju ružnu o Tadiću ili još bolje o Đilasu,ali dobro vama je sve oprošteno,uživajte dok možete,iovako braneći najveće kriminalce urušavate ugled svoje stranke,samo napred.

ramadani

pre 10 godina

pitao bih ove sto napadaju subotica da li oni stvarno misle da on nije davao novac ds-u i njihovim clanovima.poternica je montirana od strane miskovica,beka i ds-a jer im se dopale novosti i futura plus sa 1300 objekata...toliko

rada

pre 10 godina

Njegova objava dokaz da je uplatio pare Ruzici Djindjic, koja mi bas I nije simpaticna , to je smesno. Na sudu se ne trazi Pravda nego pravo. Mora imati dokaz o trasveru novca na necije ime. Ovo postaje smesno, Videce se u Strazburu. Sta ce ova zemlja obestecenja da placa. OBJAVITE KOPIJU TRANSVERA, I radite nesto, kada skinete, vec jednom Djilasa, sta cete. Pajtica pa opet rekonstrukcija.

;)

pre 10 godina

Subotić se brani, a u odbrani su sva sredstva dozvoljena. Na tužilaštvu da proveri ima li istine u toj odbrani i spere ljagu sa prozvanih ili ih procesuira. Moram da potsetim da su parlamentarci tokom rasprave priznali da nisu u obavezi da iznose istinu tokom diskusija i da ih imunitet štiti odgovornosti za izošenje neistine.

rada

pre 10 godina

E ovo sa uplaticama je vrh. Toliki novac se ne uplacuje uplatnicama nego Bankarskim transferima, posebno kada neko zivi u Svajcerskoj. Za verifikaciju uvesti tablicu mnozenja.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Plaćeni navijači radikala, da li vi uopšte znate o čemu se ovde radi, šta se stavlja na teret Subotiću (za šta je optužen) i da li znate da je istraga podignuta kada je premijer bio Koštunica...da li znate da je Subotić rekao da su mu to namestili Mišković i Beko, jer mu, navodno, duguju neku lovu (za kupovinu Luke Beograd, Novosti...)...da ga izbace iz biznisa...itd. Naravno da znate, ali nalog partije mora da se poštuje, pa piskarate ovde budalaštine. Jako je providno ovo što rade prepakovani radikali, možda bi i pomislio da nemaju veze sa ovom budalaštinom, ali kad vidim dirigovano komentarisanje, glasanje...to je najveći dokaz, da je ovo samo nastavak prljave, odvratne kampanje...

A clockwork orange

pre 10 godina

More botovi... Vama nije sumnjivo što je čovek s Interpolove poternice potegao sa Ženevskog jezera baš sada i baš ovo da izjavi?
Ne sećate se tih radikalskih fazona?
A clockwork orange...

SilverFox

pre 10 godina

(SilverFox, 21. septembar 2013 16:46)

O čemu ti to majke ti.Dokel više da obmanjujete javnost,vašim poluistinama i lažima.Taj dečko od 15 godina je napravio 90 krivičnih dela,ali u kom periodu je to u zadnje 3 godine,a ne za zadnju godinu.Ne želim da ga opravdavam,ali da njegove roditelje nisu opljačkali žuti uništavajući fabrike i terajući decu tih roditelja, pošto oni nisu u mogućnosti da im pomognu,u kandže kriminala.Tu je problem,problem je u vama što ste sišli sa vlasti,a ne kod ovih što su tek zauzeli vlast.
(zamena teza, 21. septembar 2013 21:17)

Vidi, prijatelju...
Činjenica je da je u NS kriminal uvišetručen nego do pre par godina.
Nije muka samo ono što se čita u novinama - nego ono što živim svaki dan: radim s ljudima, a na poslu nam u poslednje vreme ne kradu samo ono što držimo u zubima, da ne kažem u gaćama.

Uzroci su brojni i složeni - ali posledice su jasne i treba ih rešavati SADA.
A rešava ih pravna država; vidi, mi možemo kao prevarene žene još 15 godina da se naganjamo ko je kriv, šta je bilo i ko je šta kome rekao, ali od toga nema sreće.

Ova deca su kriminalci SADA, kolju i pljačkaju upravo SADA, i sada ODMAH treba ovo da rešavamo.

A mi pravnu državu nemamo, jer da imamo - roditelji ove balavurdije bi popili i kazne i robije, a klinci bi išli u Rakovac u kamenolom, da se malko tamo razonode...

Nadam se da sam ti sad pojasnio o čemu sam govorio.

SilverFox

pre 10 godina

Ko god da je kriv odgovarace pred zakonom. Konacno imamo drzavu i pravni sistem koji vise nije tzv. demokratsko nezavisno sudstvo
(idimidodjimi, 20. septembar 2013 15:12)

Jel'?
U Novom Sadu imamo zakon koji dozvoljava da klinac od 15 godina ima 90 prijava za krivična dela, i da je na slobodi.
To je pravna država?
Ako živite u Australiji, stvarno se izvinjavam :).

MilanCh

pre 10 godina

Nije Subotic jedini kriminalac koji slobodno seta i komentarise, vodi politiku u Srbiji. U protekloj godini toliko njih je amnestirano da je to nevolja izaci na ulicu.

zamena teza

pre 10 godina

(SilverFox, 21. septembar 2013 16:46)

O čemu ti to majke ti.Dokel više da obmanjujete javnost,vašim poluistinama i lažima.Taj dečko od 15 godina je napravio 90 krivičnih dela,ali u kom periodu je to u zadnje 3 godine,a ne za zadnju godinu.Ne želim da ga opravdavam,ali da njegove roditelje nisu opljačkali žuti uništavajući fabrike i terajući decu tih roditelja, pošto oni nisu u mogućnosti da im pomognu,u kandže kriminala.Tu je problem,problem je u vama što ste sišli sa vlasti,a ne kod ovih što su tek zauzeli vlast.

vuk

pre 10 godina

Interesantno je da se Subotic bas sada pojavi,ukinu mu poternicu,glavni svedok optuzbe kaze da se salio a on optuzi DS,Tadica,Ruzicu...i sve pred izbore u Beogradu..providna Vuciceceva podmetanja.

Izdajnik

pre 10 godina

sta te to cudi? pa radikali su uvek bili poznati po tome, ovo je njihova skola. Podseticu vas na knjigu V Seselja(Vuckovog ucitelja) "Ubistvo mafijaskog premijera" , knjiga (ako je u opste mozemo nazvati knjigom) koju je promovisao Vucic i Nikolic... a danas pokusavaju na sve nacine da uporedjuju Zorana sa Vucicem sto je ravno ludilu! imali smo priliku ,nismo je iskoristili i vratili se u devedesete...

sasa jokic

pre 10 godina

Koliko me pamcenje sluzi, ovaj krojac iz Uba pre godinu dana imao je "upad" u emisiju Jugoslava Cosica, u toku gostovanja bosa iz senke Milana Beka. Tom prilikom optuzio je Beka i Miskovica da su gaprevarili za 50 miliona Eura, i da je to razlog njegovog progona.
Evo ga danas sa novim scenariom, doduse smnanjio je cifru. Ja verujem da je te pare dao DS-u, mozda i Ruzici Djindjic, ali svi znamo zasto je dao, i kakva je pozadina davanja para ljudima na vlasti.
Jeste Dusan Mihajlovic reketirao doticnog gospodina, ali to ne umanjuje njegovu odgovornost za sverc cigareta, i enormnog bogacenja istim.
Zasto danas ne prica o Micovicu i Nikitovicu, koji su ga prevarili za mnogo vecu sumu? Zasto vise ne pominje Beka i Miskovica? Pa zar On nije idealan svedok za borbu protiv korupcije? Cinjenica da to vise nijectema, a da svi znamo da ima dil sa Tomom i Vucicem, govori o "iskrenoj" borbimprotiv organizovanog kriminala.
Napali su (omrazenog) Miskovica, kako bi pridobili podrskh naroda, kada su to dobiki, pustili su ga iz pritvora, i sada pocinje otkrivanje stvarnih namera. Unistiti DS, kakav je takav je, ipak je naj jaca evropska stranka.
Verovatno sledi i drugi krug amnestije, za Legiju moraju da budu obazriviji, ali smislice nesto. Evo krenuli su da blate pokojnog Zorana i porodicu.
Vu(c)k(o) dlaku menja, ali cud nikada!

Frodo

pre 10 godina

Dokaze da je novac isplacen Ruzici Djindjic objavio je na svom sopstvenom sajtu jos pre nekih par godina, sto ukljucuje potpisane uplatnice i priznanice o predaji novca...
(Srle, 20. septembar 2013 10:28)

Imaš link na taj sajt? Naravno, ako postoji i nisi ga ti izmislio.

Veoma bih voleo da pogledam te "potpisane uplatnice i priznanice" jer kod muljavina i podmićivanja posluje se s koferima keša (pitaj nešto Ivicu o tome) i malo ko pravi uredno "potpisane uplatnice i priznanice" tako da su te stvari izuzetno retke.

A voleo bih da lično pogledam pomalo i zato što Canetu verujem koliko i Vučiću, plus zato što iz ličnog iskustva znam da Photoshop u rukama poznavaoca može čuda da (u)čini. Na primer, daj mi samo primerak tvog potpisa pa ću ti napraviti priznanicu da si primio milion dolara od Fidela Kastra da ubiješ Kenedija, a garant transakcije je Osama Bin Laden.

strong

pre 10 godina

Nisam simpatizer ovog i ovakvog DS.Zato ovo što ću napisati sa njima nema veze.Gospodin Subotić se pre ovih poslednjih izbora sastao u Parizu u jednom od elitnih hotela sa mnogo zvezdica u organizaciji "novinara" Marića sa Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem.To pametnom čoveku sve lepo objašnjava.Čudi me da ovu vest kada se potegnu i objave Subotićeve izjave a potvrđenu od samog Vučića,niko ne spomene od vas novinara.Tadić i Đilas po zadatku uništavaju DS i to im vrlo dobro ide.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Plaćeni navijači radikala, da li vi uopšte znate o čemu se ovde radi, šta se stavlja na teret Subotiću (za šta je optužen) i da li znate da je istraga podignuta kada je premijer bio Koštunica...da li znate da je Subotić rekao da su mu to namestili Mišković i Beko, jer mu, navodno, duguju neku lovu (za kupovinu Luke Beograd, Novosti...)...da ga izbace iz biznisa...itd. Naravno da znate, ali nalog partije mora da se poštuje, pa piskarate ovde budalaštine. Jako je providno ovo što rade prepakovani radikali, možda bi i pomislio da nemaju veze sa ovom budalaštinom, ali kad vidim dirigovano komentarisanje, glasanje...to je najveći dokaz, da je ovo samo nastavak prljave, odvratne kampanje...

sumadinac Atl

pre 10 godina

pa subotic je i postao tajkun u vreme milosevica(dacica) seselja(vucica/nikolica)
samo sto vecina komentatora tad nije bila rodjena. glavni svercer duvana zajedno sa bivsim ortakom milom djukanovicem.
njega u zatvor a ne jemstvo. kako neko daje jemstvo a bio je u bekstvu? zasto je bezao ako nije kriv?

rada

pre 10 godina

Njegova objava dokaz da je uplatio pare Ruzici Djindjic, koja mi bas I nije simpaticna , to je smesno. Na sudu se ne trazi Pravda nego pravo. Mora imati dokaz o trasveru novca na necije ime. Ovo postaje smesno, Videce se u Strazburu. Sta ce ova zemlja obestecenja da placa. OBJAVITE KOPIJU TRANSVERA, I radite nesto, kada skinete, vec jednom Djilasa, sta cete. Pajtica pa opet rekonstrukcija.

hijavata

pre 10 godina

Zamena teza. Cane Subotic se sudi zbog sverca cigareta. Sverc se dogodio devedesetih.Ko je tada bio na vlasti?? Kakve bre veze ima Ruzica ili Zoran Djindjic.I da je dao pare pa sta.Vozio se Zoran Djindjic njegovim avionom na sastanak u Nemacku.Kakve to vezeima. Ne sudi se Canetu zbog davanja para ili sa vidjanjem sa nekim od politicara.I Dacic se vidjao sa Lukom Bojovicem pa mu se ne sudi zbog toga i jos primio lovu u aferi koferce i oslobodjen

stidim se sto sam ikada glasao za DS

pre 10 godina

Sacekao vas Stanko Subotic na krivini... gradski izbori, borba za cenzus, rasulo u stranci, sve sto je vredelo je napustilo DS, ostao samo politicki olos i sljam a Stanko Subotic jos objavljuje neki prljav ves. Pa stvarno nije u redu...

Srle

pre 10 godina

Dokaze da je novac isplacen Ruzici Djindjic objavio je na svom sopstvenom sajtu jos pre nekih par godina, sto ukljucuje potpisane uplatnice i priznanice o predaji novca...

Kalifornija

pre 10 godina

Ja bih pre da tuzilastvo ispita navode i da se vidi da li je to istina. Pretresti sve pomenute u tekstu POGOTOVO porodicu pokojnog premijera. Jer ako je istina onda su to uznemiravajuce vesti.
Osim toga sto Tadic ne pristane na poligraf i da se sazna istina vec jednom.

rada

pre 10 godina

E ovo sa uplaticama je vrh. Toliki novac se ne uplacuje uplatnicama nego Bankarskim transferima, posebno kada neko zivi u Svajcerskoj. Za verifikaciju uvesti tablicu mnozenja.

Konstatacija

pre 10 godina

Srle

I ja sam na svom sajtu napisao da sam pozajmio Obami milion dolara za predizbornu kampanjui prilozio sve priznanice

Kada se neko stavi u procep najlakse je da optuzuje bivsu vlast.Cane nije sverao cigare za vreme vladavine DOS-a vec za vreme vladavine Milosevica. Ko mu je to omogucio,ko se utalio,pitanje je za Ivicu Dacica koji je i tada bio neki sraf u Milosevicevom okruzenju i koji je bio zaduzen za krimose i sverc.Onda je tu i Kertes direktor carine. Ali ne sme sada na Dacica.Mozda je instruiran radi slobode da ocrni sve od Djindjica do Djilasa

Pričaj mi priču

pre 10 godina

I ja mislim da nije lepo da neko ružno priča o pokojnom premijeru. Što se tiče pričanja u DS-u može slobodno da oplete Subotić po svima. Ko malo razmišlja shvatiće da deo Subotićevih priča ima neke logike. Ko je Đilas da Subotiću zabranjuje da priča bilo šta.

Dr.Brele

pre 10 godina

Uz duzno postovanje prema ubijenom Djindjicu, zamislite njegovu decu za nekih par godina kako krse zakon. Da li bi bilo sramota dirati ih zato sto su porodica ubijenog premijera? Manite se mrtvog coveka demokrate. Upravo zbog toga sto uporno pokusavate da zivite na racun njegove slave a radite potpuno suprotno, nalazite se tu gde ste sada.

Milos

pre 10 godina

Ma da, a vi iz DS-a ga uopste niste reketirali, kao ni bilo kog drugog poslovnjaka, i vasi DS kadrovi nikad nisu uzeli mito, ni za 1 tender, ni za 1 gradjevinsku dozvolu i ni za 1 privatizaciju. Ma reci im covece, samo ostro, sram da ga bude, i Caneta i novinare. Nego najbolje da uvedemo cenzuru pa da se uopste ne zna sta ljudi pricaju, tako ce biti najbolje a i niko nece biti uvredjen.

Daniel

pre 10 godina

Gospodine uskoro bivši gradonačelniče, u vašem saopštenju veoma naivno pokušavate da plasirate laž da je Stanko Subotić izneo optužube, između ostalih, i na račun Zorana Đinđića. To je još jedna zloupotreba ubijenog premijera i slamka za koju se uzalud hvatate. Kao i većina građana, ne mogu da znam, niti tvrdim da je ono što govori gospodin Subotić cela istina, mada godinama pratim šta mediji o tome pišu (naročito oni koji nisu pod kontrolom DS-a), ali vrlo dobro osećam, kao i većina građana, posledice vašeg beksompromisnog lopovluka koji zovete politikom. Vi, Boris Tadić i ekipa oko vas toliko ste obesmislili život u Srbiji, da Aleksandar Vučić pored vas izgleda kao pozitivan lik.

dejan

pre 10 godina

Juce pozva subotic na poligraf Tadica i ostale, kojima je davao novac. Ne vidim razlog, ako nisu krivi, da ne odu na poligraf i to dokazu. Onda ga tuziti za veliki iznos novca zbog uvrede i povrede casti itd. i ovako zatadjune 60 hiljada mesecno, imso bi odakle da plati

SAMO -PO - ZAKONU

pre 10 godina

Dragan Djilas umesto da vodi svoju stranku ciji je predsednik on se stavio u zastitu krseci pri tom sve zakonske norme sud ne donese odluku on vec unapred kaze kako je to hajka protiv njegovih prijatelaj, pri tome ne nenudeci ni jedan validan dokaz. Stanko Subotic - Cane se rodio upravo za vreme vladavine DS-a dok im je valjao bio je zasticen od hapsenja. Sada kada je poceo da proziva sve one sa kojima je zajednicki radio to se ne svidja gospodinu Draganu Djilasu. Tu nema i nesme da bude izusetaka, ako on nekog optuzuje bez argumenata za to treba da odgovara.

ramadani

pre 10 godina

pitao bih ove sto napadaju subotica da li oni stvarno misle da on nije davao novac ds-u i njihovim clanovima.poternica je montirana od strane miskovica,beka i ds-a jer im se dopale novosti i futura plus sa 1300 objekata...toliko

Mile sa Čubure

pre 10 godina

Stanko Subotić od krojača početkom 90-tih stigao do multimilionera za samo par godina. Ima nekretnine u svim većim gradovima Evrope, imao je privatni avion. Pare je zaradio švercom cigareta tokom 90-tih, kada je na vlasti bila ista koalicija kao i sada. Čovek je sumnjičen da je platio ubistvo Ive Pukanića, a govori se da je odgovoran i za ubistvo Vanje Bokana u Atini. Podignuta optužnica za šverc cigareta i u Italiji ali je kasnije volšebno oslobođen... Da li imamo veći primer tajkuna u Srbiji-nemamo. Pojavljuje se u Srbiji nakon višegodišnjeg bekstva, uz kauciju 10 puta manju od one koju je nudio pre par godina i ne priča više ništa o švercu(zašta je optužen) već samo optužuje DS. Onda priča da su ga čelnici DS-a reketirali, pa posle kaže da je osnovao fond za unapređenje demokratije u kome je ostalo milion evra, za koji mu je Tadić rekao da ga da Ružici. Pa kako su ga onda reketirali. To ispada da Tadić nije hteo da primi mito(koji je on nazvao fondom za unapređenje demokratije) od njega. Samo bih je još pitao Vučića ko je odobrio da mu se smanji kaucija i gde je razlika od 4,5miliona. I još nešto: da se kladimo da će vrlo brzo da bude oslobođen...

1985

pre 10 godina

Jeste sramo da Subotić blati porodicu Đinđić ali ako je Ružica uzela tolike pare treba to najoštrije osuditi.Kada se utvrdi krivica onda treba pričati.Nadam se da će se to istražiti i utvrditi navodi Subotića.Istina uvek na kraju izađe na videlo.

Nikola original

pre 10 godina

Znači SNS botovi,sada podržavate Caneta zato što napada DS i sve one koji su pokušali da stanu na put najvećim kriminalcima u ovoj zemlji.Pretpostavljam da bi isto tako lajkovali Tačija ako bi rekao koju ružnu o Tadiću ili još bolje o Đilasu,ali dobro vama je sve oprošteno,uživajte dok možete,iovako braneći najveće kriminalce urušavate ugled svoje stranke,samo napred.

neopredeljen

pre 10 godina

Dragane ako dozvoliš jedan savet. Nemoj da u ovo uvlačiš DS i da potpisuješ stranačka saopštenje po ovom pitanju. Pusti Tadića i Miki Rakića da se lepo sami brane. I sam znaš da je istina, a ne blaćenje, barem negde ne pola puta.

zoki dolina cupova

pre 10 godina

seseljeva i slobina ekipa pono je tu..sacuvali su svoje prljave pare..uzeli pol. moc i sadace preko nas da vrse operaciju. u zivo(izivljavanje nad najsironasnim slojevima stanovnista..tzv reforme..uz standardne price kako smo mi lenji i neradnici)..demokratska stranka je ubila i zadnju sansu da se u ovoj zemlji moze nesto promeniti na bolje..sa opstim lopovlukom na svim nivoima vlasti i pravljenje politicke koalicije sa dacicem..

Adam

pre 10 godina

Kako sam ja razumeo Subotic i nije predstvnik verske zajednice nego biznisa koji se nalazi na samoj granici zakona. Trgovao je u zemlji koja je pod sankcijama robom stranog porekla. Dakle, covek se ne predstavlja kao borac za slobodu i demokratiju nego kao borac za pare. Predastavnik je kapitala i biznisa koji je bio tog obima da je morao biti poveza sa politicarima. Sta se sad vama tu ne svidja nije mi jasno. Sadrzina njegovog svedocenja ili cinjenica da uopste svedoci?? Koliko ja znam on svaku tvrdnju mora da argumentuje ili kroz postupak da se materijalno dokaze. Dakle ne moze da "blati". Spvajte mirno, koliko mozete da spavate mirno.

opajdara

pre 10 godina

Pustite coveka da prica sta se sve dogadjalo u Srbiji, "kolevci demokratije 2000". On je zivi svedok tih desavanja i na najupecatljiviji nacin ce nam preneti utiske o politickim liderima toga doba.na se koga je prevozio svojim avionom.

;)

pre 10 godina

Subotić se brani, a u odbrani su sva sredstva dozvoljena. Na tužilaštvu da proveri ima li istine u toj odbrani i spere ljagu sa prozvanih ili ih procesuira. Moram da potsetim da su parlamentarci tokom rasprave priznali da nisu u obavezi da iznose istinu tokom diskusija i da ih imunitet štiti odgovornosti za izošenje neistine.

Emporio Armani

pre 10 godina

A šta ćemo u slučaju da govori istinu, da li bi i tad, ukoliko bi se njegove tvrdnje pokazala kao istinite, kazao da je u pitanju blaćenje?

ribe

pre 10 godina

Sve treba ispitati i utvrditi činjenice. Ništa se ne može sakriti, niti se smijebdrugog okriviti da je kriv, ako se želi sve isterati na čistac. To i jest zadatak pravosuđa. Onda ko bude kriv neka odgovara. Ni jedno ime ne sme biti zaštićeno, ma o kom licu se radilo.

KGB

pre 10 godina

Sve mora biti istrazeno i svi moraju odgovarati za svoje postupke. Ne sme biti zasticenih i nedodirljivih. Ta vremena su, srecom, iza nas.

A clockwork orange

pre 10 godina

More botovi... Vama nije sumnjivo što je čovek s Interpolove poternice potegao sa Ženevskog jezera baš sada i baš ovo da izjavi?
Ne sećate se tih radikalskih fazona?
A clockwork orange...

Ivana

pre 10 godina

Jedina sramota u Srbiji jeste da se ne znaju narucioci ( i izvrsioci) ubistava premijera Zorana Djindjica, generala policije Boska Buhe, Momira Gavrilovica,sudije Nebojse Simeunovica, ministra odbrana Pavla Bulatovica, hrabrog Slavka Curuvije, hrabre Dade Vujasinovic, direktora JAT-a Zike Petrovica,generala policije Radovana Stojicica,svedoka ubistva premijera Kuje Krijestorca,sekretara FSJ Branka Bulatovica,gardista u Topcideru.... Niko ne moze biti postedjen istrage bilo da je sudija,policajac,politicar ili bilo ko je svesno zataskao vazne cinjenice u bilo kojoj istrazi serije najsramnijih likvidacija u istoriji Srbije.
Zasto je streljan Zoran Djindjic na vratima zgrade vlade Srbije ispod iskljucenih kamera ?

SilverFox

pre 10 godina

Ko god da je kriv odgovarace pred zakonom. Konacno imamo drzavu i pravni sistem koji vise nije tzv. demokratsko nezavisno sudstvo
(idimidodjimi, 20. septembar 2013 15:12)

Jel'?
U Novom Sadu imamo zakon koji dozvoljava da klinac od 15 godina ima 90 prijava za krivična dela, i da je na slobodi.
To je pravna država?
Ako živite u Australiji, stvarno se izvinjavam :).

MilanCh

pre 10 godina

Nije Subotic jedini kriminalac koji slobodno seta i komentarise, vodi politiku u Srbiji. U protekloj godini toliko njih je amnestirano da je to nevolja izaci na ulicu.

zamena teza

pre 10 godina

(SilverFox, 21. septembar 2013 16:46)

O čemu ti to majke ti.Dokel više da obmanjujete javnost,vašim poluistinama i lažima.Taj dečko od 15 godina je napravio 90 krivičnih dela,ali u kom periodu je to u zadnje 3 godine,a ne za zadnju godinu.Ne želim da ga opravdavam,ali da njegove roditelje nisu opljačkali žuti uništavajući fabrike i terajući decu tih roditelja, pošto oni nisu u mogućnosti da im pomognu,u kandže kriminala.Tu je problem,problem je u vama što ste sišli sa vlasti,a ne kod ovih što su tek zauzeli vlast.

SilverFox

pre 10 godina

(SilverFox, 21. septembar 2013 16:46)

O čemu ti to majke ti.Dokel više da obmanjujete javnost,vašim poluistinama i lažima.Taj dečko od 15 godina je napravio 90 krivičnih dela,ali u kom periodu je to u zadnje 3 godine,a ne za zadnju godinu.Ne želim da ga opravdavam,ali da njegove roditelje nisu opljačkali žuti uništavajući fabrike i terajući decu tih roditelja, pošto oni nisu u mogućnosti da im pomognu,u kandže kriminala.Tu je problem,problem je u vama što ste sišli sa vlasti,a ne kod ovih što su tek zauzeli vlast.
(zamena teza, 21. septembar 2013 21:17)

Vidi, prijatelju...
Činjenica je da je u NS kriminal uvišetručen nego do pre par godina.
Nije muka samo ono što se čita u novinama - nego ono što živim svaki dan: radim s ljudima, a na poslu nam u poslednje vreme ne kradu samo ono što držimo u zubima, da ne kažem u gaćama.

Uzroci su brojni i složeni - ali posledice su jasne i treba ih rešavati SADA.
A rešava ih pravna država; vidi, mi možemo kao prevarene žene još 15 godina da se naganjamo ko je kriv, šta je bilo i ko je šta kome rekao, ali od toga nema sreće.

Ova deca su kriminalci SADA, kolju i pljačkaju upravo SADA, i sada ODMAH treba ovo da rešavamo.

A mi pravnu državu nemamo, jer da imamo - roditelji ove balavurdije bi popili i kazne i robije, a klinci bi išli u Rakovac u kamenolom, da se malko tamo razonode...

Nadam se da sam ti sad pojasnio o čemu sam govorio.