Utorak, 17.09.2013.

14:27

Dokazano da su muškarci "laki"

Izvor: hot.hr

Dokazano da su muškarci "laki" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

M

pre 10 godina

Ovaj lik izgleda bzvz, nije dovoljno samo imati "plocice", nije uopste sarmantan a i mrsav je. Ova devojka nije uopste lepa, zgodna je, sto se vidi da je dovoljno "zagorelim" muskarcima. Svi muskarci koji su pristali su ocigledno single, a ovih par momaka sto je prikazano da su je odbili su u vezi ili su jedino oni normalni da ne prihvataju sex sa zenom koja iz cista mira pridje na ulici i skicavim glasom pita za sex. :-) Nije im dobra anketa :-) Niko normalan nece pristati da spava sa nekim sa kim se poznaje 5 sekundi (osim ako se ne radi o tezem obliku zagorelosti) bio muskarac ili zena. Nisu svi muskarci laki, kao ni sve zene, samo je pitanje koliko su (ne)zadovoljni svojim seksualnim zivotom.

andrija

pre 10 godina

ljudi, zene se od nastanka covecanstva pa i zenke u zivotinjskom carstvu ne predaju odmah..one vole da gledaju trud,da gledaju borbu za njih i budu osvojene ili pobedjene u toj seksualnoj igri.plus zena je lukavija od muskarca i prvo razmislja mozgom a muskarac znamo svi kojom stvari.zena je plen i ona se plasi,obazriva je.druga stvar je da zeni prilaze stalno i flertuju sa njom svakodnevno muskarci ma kako ona iggledala.ne mora da bude top model.i zato nije joj tolika frka da se kresne odmah plus sto njen mozak oseca prevaru.kod muskarca mozak ne postoji kod ovakve devojke i trci u ambis ako treba radi seksa sa njom.a to da su zene manje lake i sa ne vole sex je smesno.ja bi rekao da hoce da budu lake mogu uvek a da vole sex isto kao i musksrci.

Ja

pre 10 godina

Hm ima nekoliko "olakšavajućih" okolnosti što žene izbegavaju seks sa nepoznatim muškarcem. Muškarci su snažniji i opasniji. Žena može da ostane trudna. A tu su i polne bolesti ali to pogađa sve jednako. Treba li još?

Petar

pre 10 godina

Pa evo ni ja ne bih pristao da mi ovakva riba priđe na sred ulice i iz čista mira traži sex. A volim seks više nego 'leba da jedem.
Ali otkud znam dal nema sidu? Koja je cena sveta toga? Možda je bolesna pa hoće što više njih da zarazi. Možda nije ali zbog 1 kresa ne bih rizikovao.
Drugo, ako od mene traži sex a ne poznaje me, onda je pre mene spavala sa njih milion, na istu foru, tako da mi pada u očima.
Da sam JA prišao takvoj curi, skupio hrabrost i pitao je a ona odmah rekla da hoće, onda ne bih razmišljao,.ovako....čim tako poželjna devojka na ulici traži sex od stranaca, nisu tu čista posla, ( a i nisu , jer je skrivena kamera u pitanju).
A devojke isto tako misle, to je očigledno,.samo ''strah'' sprečava ljude da imaju sex sa totalnim strancem, ali ima onih koji bi da rizikuju.,nekad prođe sve OK, a nekad vam opadne kosa posle godinu dana i onda od kajanja nemate ništa.
Na ovaj način svako ko ima mozga ne bi pristao.,ili bi pristao ali da prvo odu na kontrolu, pa onda može svake noći cele noći.

Bora

pre 10 godina

Ovaj muskarac je malo feminiziran, mozda ga i zbog toga odbijaju, ovu devojku neki odbijaju jer ne mogu da veruju da se to njima desava i misle da sanjaju

Holy Smoke

pre 10 godina

Pa, naravno da vecina zena ne bi pristala na tako nesto. Jednostavno, zena mora da pripazi s kim ce se naci nasamo. Fizicki je slabija i svasta moze da joj se desi.

Vidra

pre 10 godina

Da, verovatno žene nisu ozbiljno shvatale ovog dečka (a baš je sladak), ili su "osećale" da je u pitanju neka podvala. Pobedile su ove bakice. Jedna, što se sunča kaže:"Ti si stvarno drag, ali ja mogu samo da budem tvoja mama, a ti moj sin!", a druga koja jede sladoled: "Gubi se odmah, zvaću karabinjere..."

ninepi

pre 10 godina

Uh ala je analiza i zakljucak.
Hajde ovako, neka 100 direktora muskaraca ponudi seks 100 svojih koleginica, verovatno bi svih 100 njih pristale. A da 100 sefica ponudi isto 100 kolega, broj ne bi presao 50 njih muskaraca koji bi prihvatio, tacnije to bi zavisilo od seksipila sefica. Zakljucak: zene ce odigrati iz interesa, a muskarci iz srca. Uostalom zato muskarci i cesce obolevaju od bolesti srca.
Kada pravite analize, pravite ih kvalitetno, a ne kvantittetno, isuvise odisu feminizmom.

btw

pre 10 godina

@the ugly truth

O cemu bulaznis? Te zene u crnoj hronici ne prebijaju ni stranci ni bogati tipovi - najcesce ih prebijaju sasvim prosecni Srbi. Ali dobro, ako ti odgovara da lecis komplekse ovde, samo izvoli.

handsome

pre 10 godina

(the ugly truth, 17. septembar 2013 15:51) Odličan komentar,lično sam imao
priliku u to i sam da se uverim,pre par godina dve moje bivše u par meseci sretnem,kad ono međutim,jedna prebijena razvedena i... a druga nešto slično
tužila ga zbog basilja u porodici pitam ja pa kako ih nađoste tako dražesne
a odgovor je bio istiiii,pa volim da idem glavom kroz zid,beatyful !!!

hehehe

pre 10 godina

"a da napravite istraživanje gde lep muškarac, zgodan, ostvaren, siguran u sebe, inteligentan, ima para ... "spontano" prilazi devojci, i u šaljivom razgovoru predlaže da se vide još neki put, i da ne bi želeo da bude odbijen jer je pored svega što jeste i što se vidi, on tip čoveka za ozbiljne, posvećene veze.

I isto to na kontra stranu.

pa da vidimo onda procente ..."
(pera, 17. septembar 2013 15:19)

Bravo, bar donekle... Jedna je stvar kad neko ženi prilazi kao manijak a druga kad joj priđe sa opuštenom pričom. Ispade po ovome da žene nikad nisu imale "seks za jedno veče" što je smešno, jer s kim ga onda imaju muškarci!? Poenta je u priči, ili prosto privlačnosti, evo meni konkretno ovaj muškarac iz snimka NIJE privlačan i ne bih pristala. Da mi se dopao - BIH, evo otvoreno kažem. Realno, žene su foliranti i to me užasno nervira, jer nas otvorene i normalne onda okarakterišu kao k****, što je smešno. Imala sam jako malo partnera, a sa jednim mi se dogodio taj čuveni seks za jednu noć i bilo je super :) Mogu misliti koji procenat žena je radio isto što i muški - varao i slično, a prave se svetice - jadno. Dajte ljudi, ovo je 21-i vek. I žene vole orgazam :D Skapirajte to. A u balavljenju za lepim muškarcima umemo da budemo sto puta gore od muških. Slušanje ženskih priča - neprocenjivo :)

namcor

pre 10 godina

Logicno. Ovde sam se nadobijao minusa kada sam jednom na slicnu temu pisao ovo sto cu sada ponoviti, ali razmislite malo. Osnovna razlika izmedju zene i muskarca je bioloska. I samim tim preneta na nagone. Muskarac (muzjak) moze imati neogranicen broj partnerki i imati stotine dece (bioloski gledano). Zena, opet, moze za devet meseci da iznese jednu trudnocu i donese mali broj potomaka. U svom plodnom periodu, ogromna je razlika u potencijalu muskarca i zene. Dok ona moze doneti na svet ogranicen, mali broj potomaka, za to vreme muskarac moze imati ceo mali grad. Ponavljam, ne diskutujem ovde o socijalnom, moralnom i drugim aspektima. Samo o bioloskom i iz toga proizilazucem psiholoskom. Zene mnogo vise biraju partnere. To je instinkt. Biraju kvalitetnog muskarca (muzjaka) kako bi potomstvo bilo zdravije, jace. Kod muskarca je taj instinkt mnogo manje izrazen. Mislim da razumete sta mislim.

đura

pre 10 godina

od sto nijedna nije pristala što dovodi do zaključka da ženama nije do onih stvari ili lažu.ipak mislim da je ovo drugo što će potvrditi i brojni plusevi.

realna realnost u realnom svetu

pre 10 godina

(Тигрица, 17. septembar 2013 16:03)

verovala ili ne dosta njih, jer iako ih zaobilazite u sirokom luku (mislim na zenski rod u srbiji) oni postoje i njihov udeo nije mali...

to sto oni vama nisu interesantni kao "baje" koji dominiraju (materijalno i fizicki - a nikako intelektualno) gde god da se nadju (u kaficu, ulici ili splavu...) to je vas problem...

jedino mi iz ovog snimka nije jasno da li se kamera videla ili je bila skrivena (to bi razjasnilo puno stvari)

Тигрица

pre 10 godina

''on tip čoveka za ozbiljne, posvećene veze.
I isto to na kontra stranu.
pa da vidimo onda procente ...''

@pera: А сада два озбиљна питања:
1. У тој озбиљној и посвећеној вези нема секса?
2. Колико би мушкараца у старту прихватило озбиљну и посвећену везу?

vlada

pre 10 godina

pristalo bi isto toliko zena,nego one osecaju da je neka fora,pa se plase.Kada bi bile sigurne u diskreciju,pristalo bi 80% i jednih i drugih

zahir

pre 10 godina

Glupo istrazivanje... Za devojke takva vrsta starta govori o njemu da je manijak.. A za muskarce je sve jedno sta je.. Ako su slobodni nije im frka..

pera

pre 10 godina

a da napravite istraživanje gde lep muškarac, zgodan, ostvaren, siguran u sebe, inteligentan, ima para ... "spontano" prilazi devojci, i u šaljivom razgovoru predlaže da se vide još neki put, i da ne bi želeo da bude odbijen jer je pored svega što jeste i što se vidi, on tip čoveka za ozbiljne, posvećene veze.

I isto to na kontra stranu.

pa da vidimo onda procente ...

Aron

pre 10 godina

Kod nas bi što se žena tiče bi bilo isto ašto se muškarca tiče bilo bi više.Jer kod nas seksa ima vrlo malo tako da ne bi propustili priliku

Kol

pre 10 godina

Ha ha pa nismo laki nego se nama ne nudi sex kao zenama realno zenama se od 16 godine maltene konstantno nudi sex od vecine muskaraca koje upoznaju u zivotu, dok mi trazimo i moramo dobro da se pomucimo da bi dobili sex (placanje prostituke ne racunam), tako da nista cudno u ovim klipovima!

Slučajna

pre 10 godina

Zapravo video pokazuje da smo u suštini isti, muškarci i žene. Pola muškaraca je odbilo takođe, a pola žena što su kao rekle ne, pristale bi samo da momak nije bio onako napadan, postoji mogućnost da je manijak i inače opasnost je veća. Tako da, 50-50 i jedni i drugi.

Марко

pre 10 godina

Овако нешто кад би покушао у Србији да на овај начин приђеш девојци питаш је то гарант би добио шамар или у ону ствар.

the ugly truth

pre 10 godina

da je lik dosao u srbiju (dakle isti lik sa tim izgledom i stranim pasosem u dzepu) sigurno bi bar 75 devojaka ovde odmah pristalo bez razmisljanja...
(pogledajte malo koliko nasih devojaka se udaje ili bukvalno "predaje" strancima koji izgledaju mnogo gore nego onaj lik)

da je dosao neki baja (ne mora ni da bude lep) sa bmw-om (novijim naravno) i pitao to isto devojke u srbiji bi bar 50 pristale!

mozete da lazete sami sebe koliko hocete ovde je takva situacija,
i to sto vas nekolicina (obicno ovde na forumima) "nije takva" ni najmanje ne menja sustinu, a to je da je dobro poznato kakav je ovde muskarac pozeljan!
(delimicno zato nam je i crna hronika puna prebijenih bracnih dugarica, partnerki, ljubavnica, itd...)

Kol

pre 10 godina

Ha ha pa nismo laki nego se nama ne nudi sex kao zenama realno zenama se od 16 godine maltene konstantno nudi sex od vecine muskaraca koje upoznaju u zivotu, dok mi trazimo i moramo dobro da se pomucimo da bi dobili sex (placanje prostituke ne racunam), tako da nista cudno u ovim klipovima!

zahir

pre 10 godina

Glupo istrazivanje... Za devojke takva vrsta starta govori o njemu da je manijak.. A za muskarce je sve jedno sta je.. Ako su slobodni nije im frka..

pera

pre 10 godina

a da napravite istraživanje gde lep muškarac, zgodan, ostvaren, siguran u sebe, inteligentan, ima para ... "spontano" prilazi devojci, i u šaljivom razgovoru predlaže da se vide još neki put, i da ne bi želeo da bude odbijen jer je pored svega što jeste i što se vidi, on tip čoveka za ozbiljne, posvećene veze.

I isto to na kontra stranu.

pa da vidimo onda procente ...

the ugly truth

pre 10 godina

da je lik dosao u srbiju (dakle isti lik sa tim izgledom i stranim pasosem u dzepu) sigurno bi bar 75 devojaka ovde odmah pristalo bez razmisljanja...
(pogledajte malo koliko nasih devojaka se udaje ili bukvalno "predaje" strancima koji izgledaju mnogo gore nego onaj lik)

da je dosao neki baja (ne mora ni da bude lep) sa bmw-om (novijim naravno) i pitao to isto devojke u srbiji bi bar 50 pristale!

mozete da lazete sami sebe koliko hocete ovde je takva situacija,
i to sto vas nekolicina (obicno ovde na forumima) "nije takva" ni najmanje ne menja sustinu, a to je da je dobro poznato kakav je ovde muskarac pozeljan!
(delimicno zato nam je i crna hronika puna prebijenih bracnih dugarica, partnerki, ljubavnica, itd...)

Марко

pre 10 godina

Овако нешто кад би покушао у Србији да на овај начин приђеш девојци питаш је то гарант би добио шамар или у ону ствар.

vlada

pre 10 godina

pristalo bi isto toliko zena,nego one osecaju da je neka fora,pa se plase.Kada bi bile sigurne u diskreciju,pristalo bi 80% i jednih i drugih

Slučajna

pre 10 godina

Zapravo video pokazuje da smo u suštini isti, muškarci i žene. Pola muškaraca je odbilo takođe, a pola žena što su kao rekle ne, pristale bi samo da momak nije bio onako napadan, postoji mogućnost da je manijak i inače opasnost je veća. Tako da, 50-50 i jedni i drugi.

Aron

pre 10 godina

Kod nas bi što se žena tiče bi bilo isto ašto se muškarca tiče bilo bi više.Jer kod nas seksa ima vrlo malo tako da ne bi propustili priliku

đura

pre 10 godina

od sto nijedna nije pristala što dovodi do zaključka da ženama nije do onih stvari ili lažu.ipak mislim da je ovo drugo što će potvrditi i brojni plusevi.

handsome

pre 10 godina

(the ugly truth, 17. septembar 2013 15:51) Odličan komentar,lično sam imao
priliku u to i sam da se uverim,pre par godina dve moje bivše u par meseci sretnem,kad ono međutim,jedna prebijena razvedena i... a druga nešto slično
tužila ga zbog basilja u porodici pitam ja pa kako ih nađoste tako dražesne
a odgovor je bio istiiii,pa volim da idem glavom kroz zid,beatyful !!!

realna realnost u realnom svetu

pre 10 godina

(Тигрица, 17. septembar 2013 16:03)

verovala ili ne dosta njih, jer iako ih zaobilazite u sirokom luku (mislim na zenski rod u srbiji) oni postoje i njihov udeo nije mali...

to sto oni vama nisu interesantni kao "baje" koji dominiraju (materijalno i fizicki - a nikako intelektualno) gde god da se nadju (u kaficu, ulici ili splavu...) to je vas problem...

jedino mi iz ovog snimka nije jasno da li se kamera videla ili je bila skrivena (to bi razjasnilo puno stvari)

Тигрица

pre 10 godina

''on tip čoveka za ozbiljne, posvećene veze.
I isto to na kontra stranu.
pa da vidimo onda procente ...''

@pera: А сада два озбиљна питања:
1. У тој озбиљној и посвећеној вези нема секса?
2. Колико би мушкараца у старту прихватило озбиљну и посвећену везу?

hehehe

pre 10 godina

"a da napravite istraživanje gde lep muškarac, zgodan, ostvaren, siguran u sebe, inteligentan, ima para ... "spontano" prilazi devojci, i u šaljivom razgovoru predlaže da se vide još neki put, i da ne bi želeo da bude odbijen jer je pored svega što jeste i što se vidi, on tip čoveka za ozbiljne, posvećene veze.

I isto to na kontra stranu.

pa da vidimo onda procente ..."
(pera, 17. septembar 2013 15:19)

Bravo, bar donekle... Jedna je stvar kad neko ženi prilazi kao manijak a druga kad joj priđe sa opuštenom pričom. Ispade po ovome da žene nikad nisu imale "seks za jedno veče" što je smešno, jer s kim ga onda imaju muškarci!? Poenta je u priči, ili prosto privlačnosti, evo meni konkretno ovaj muškarac iz snimka NIJE privlačan i ne bih pristala. Da mi se dopao - BIH, evo otvoreno kažem. Realno, žene su foliranti i to me užasno nervira, jer nas otvorene i normalne onda okarakterišu kao k****, što je smešno. Imala sam jako malo partnera, a sa jednim mi se dogodio taj čuveni seks za jednu noć i bilo je super :) Mogu misliti koji procenat žena je radio isto što i muški - varao i slično, a prave se svetice - jadno. Dajte ljudi, ovo je 21-i vek. I žene vole orgazam :D Skapirajte to. A u balavljenju za lepim muškarcima umemo da budemo sto puta gore od muških. Slušanje ženskih priča - neprocenjivo :)

Petar

pre 10 godina

Pa evo ni ja ne bih pristao da mi ovakva riba priđe na sred ulice i iz čista mira traži sex. A volim seks više nego 'leba da jedem.
Ali otkud znam dal nema sidu? Koja je cena sveta toga? Možda je bolesna pa hoće što više njih da zarazi. Možda nije ali zbog 1 kresa ne bih rizikovao.
Drugo, ako od mene traži sex a ne poznaje me, onda je pre mene spavala sa njih milion, na istu foru, tako da mi pada u očima.
Da sam JA prišao takvoj curi, skupio hrabrost i pitao je a ona odmah rekla da hoće, onda ne bih razmišljao,.ovako....čim tako poželjna devojka na ulici traži sex od stranaca, nisu tu čista posla, ( a i nisu , jer je skrivena kamera u pitanju).
A devojke isto tako misle, to je očigledno,.samo ''strah'' sprečava ljude da imaju sex sa totalnim strancem, ali ima onih koji bi da rizikuju.,nekad prođe sve OK, a nekad vam opadne kosa posle godinu dana i onda od kajanja nemate ništa.
Na ovaj način svako ko ima mozga ne bi pristao.,ili bi pristao ali da prvo odu na kontrolu, pa onda može svake noći cele noći.

namcor

pre 10 godina

Logicno. Ovde sam se nadobijao minusa kada sam jednom na slicnu temu pisao ovo sto cu sada ponoviti, ali razmislite malo. Osnovna razlika izmedju zene i muskarca je bioloska. I samim tim preneta na nagone. Muskarac (muzjak) moze imati neogranicen broj partnerki i imati stotine dece (bioloski gledano). Zena, opet, moze za devet meseci da iznese jednu trudnocu i donese mali broj potomaka. U svom plodnom periodu, ogromna je razlika u potencijalu muskarca i zene. Dok ona moze doneti na svet ogranicen, mali broj potomaka, za to vreme muskarac moze imati ceo mali grad. Ponavljam, ne diskutujem ovde o socijalnom, moralnom i drugim aspektima. Samo o bioloskom i iz toga proizilazucem psiholoskom. Zene mnogo vise biraju partnere. To je instinkt. Biraju kvalitetnog muskarca (muzjaka) kako bi potomstvo bilo zdravije, jace. Kod muskarca je taj instinkt mnogo manje izrazen. Mislim da razumete sta mislim.

ninepi

pre 10 godina

Uh ala je analiza i zakljucak.
Hajde ovako, neka 100 direktora muskaraca ponudi seks 100 svojih koleginica, verovatno bi svih 100 njih pristale. A da 100 sefica ponudi isto 100 kolega, broj ne bi presao 50 njih muskaraca koji bi prihvatio, tacnije to bi zavisilo od seksipila sefica. Zakljucak: zene ce odigrati iz interesa, a muskarci iz srca. Uostalom zato muskarci i cesce obolevaju od bolesti srca.
Kada pravite analize, pravite ih kvalitetno, a ne kvantittetno, isuvise odisu feminizmom.

Ja

pre 10 godina

Hm ima nekoliko "olakšavajućih" okolnosti što žene izbegavaju seks sa nepoznatim muškarcem. Muškarci su snažniji i opasniji. Žena može da ostane trudna. A tu su i polne bolesti ali to pogađa sve jednako. Treba li još?

Vidra

pre 10 godina

Da, verovatno žene nisu ozbiljno shvatale ovog dečka (a baš je sladak), ili su "osećale" da je u pitanju neka podvala. Pobedile su ove bakice. Jedna, što se sunča kaže:"Ti si stvarno drag, ali ja mogu samo da budem tvoja mama, a ti moj sin!", a druga koja jede sladoled: "Gubi se odmah, zvaću karabinjere..."

Holy Smoke

pre 10 godina

Pa, naravno da vecina zena ne bi pristala na tako nesto. Jednostavno, zena mora da pripazi s kim ce se naci nasamo. Fizicki je slabija i svasta moze da joj se desi.

Bora

pre 10 godina

Ovaj muskarac je malo feminiziran, mozda ga i zbog toga odbijaju, ovu devojku neki odbijaju jer ne mogu da veruju da se to njima desava i misle da sanjaju

M

pre 10 godina

Ovaj lik izgleda bzvz, nije dovoljno samo imati "plocice", nije uopste sarmantan a i mrsav je. Ova devojka nije uopste lepa, zgodna je, sto se vidi da je dovoljno "zagorelim" muskarcima. Svi muskarci koji su pristali su ocigledno single, a ovih par momaka sto je prikazano da su je odbili su u vezi ili su jedino oni normalni da ne prihvataju sex sa zenom koja iz cista mira pridje na ulici i skicavim glasom pita za sex. :-) Nije im dobra anketa :-) Niko normalan nece pristati da spava sa nekim sa kim se poznaje 5 sekundi (osim ako se ne radi o tezem obliku zagorelosti) bio muskarac ili zena. Nisu svi muskarci laki, kao ni sve zene, samo je pitanje koliko su (ne)zadovoljni svojim seksualnim zivotom.

btw

pre 10 godina

@the ugly truth

O cemu bulaznis? Te zene u crnoj hronici ne prebijaju ni stranci ni bogati tipovi - najcesce ih prebijaju sasvim prosecni Srbi. Ali dobro, ako ti odgovara da lecis komplekse ovde, samo izvoli.

andrija

pre 10 godina

ljudi, zene se od nastanka covecanstva pa i zenke u zivotinjskom carstvu ne predaju odmah..one vole da gledaju trud,da gledaju borbu za njih i budu osvojene ili pobedjene u toj seksualnoj igri.plus zena je lukavija od muskarca i prvo razmislja mozgom a muskarac znamo svi kojom stvari.zena je plen i ona se plasi,obazriva je.druga stvar je da zeni prilaze stalno i flertuju sa njom svakodnevno muskarci ma kako ona iggledala.ne mora da bude top model.i zato nije joj tolika frka da se kresne odmah plus sto njen mozak oseca prevaru.kod muskarca mozak ne postoji kod ovakve devojke i trci u ambis ako treba radi seksa sa njom.a to da su zene manje lake i sa ne vole sex je smesno.ja bi rekao da hoce da budu lake mogu uvek a da vole sex isto kao i musksrci.

the ugly truth

pre 10 godina

da je lik dosao u srbiju (dakle isti lik sa tim izgledom i stranim pasosem u dzepu) sigurno bi bar 75 devojaka ovde odmah pristalo bez razmisljanja...
(pogledajte malo koliko nasih devojaka se udaje ili bukvalno "predaje" strancima koji izgledaju mnogo gore nego onaj lik)

da je dosao neki baja (ne mora ni da bude lep) sa bmw-om (novijim naravno) i pitao to isto devojke u srbiji bi bar 50 pristale!

mozete da lazete sami sebe koliko hocete ovde je takva situacija,
i to sto vas nekolicina (obicno ovde na forumima) "nije takva" ni najmanje ne menja sustinu, a to je da je dobro poznato kakav je ovde muskarac pozeljan!
(delimicno zato nam je i crna hronika puna prebijenih bracnih dugarica, partnerki, ljubavnica, itd...)

Тигрица

pre 10 godina

''on tip čoveka za ozbiljne, posvećene veze.
I isto to na kontra stranu.
pa da vidimo onda procente ...''

@pera: А сада два озбиљна питања:
1. У тој озбиљној и посвећеној вези нема секса?
2. Колико би мушкараца у старту прихватило озбиљну и посвећену везу?

Slučajna

pre 10 godina

Zapravo video pokazuje da smo u suštini isti, muškarci i žene. Pola muškaraca je odbilo takođe, a pola žena što su kao rekle ne, pristale bi samo da momak nije bio onako napadan, postoji mogućnost da je manijak i inače opasnost je veća. Tako da, 50-50 i jedni i drugi.

đura

pre 10 godina

od sto nijedna nije pristala što dovodi do zaključka da ženama nije do onih stvari ili lažu.ipak mislim da je ovo drugo što će potvrditi i brojni plusevi.

vlada

pre 10 godina

pristalo bi isto toliko zena,nego one osecaju da je neka fora,pa se plase.Kada bi bile sigurne u diskreciju,pristalo bi 80% i jednih i drugih

pera

pre 10 godina

a da napravite istraživanje gde lep muškarac, zgodan, ostvaren, siguran u sebe, inteligentan, ima para ... "spontano" prilazi devojci, i u šaljivom razgovoru predlaže da se vide još neki put, i da ne bi želeo da bude odbijen jer je pored svega što jeste i što se vidi, on tip čoveka za ozbiljne, posvećene veze.

I isto to na kontra stranu.

pa da vidimo onda procente ...

Марко

pre 10 godina

Овако нешто кад би покушао у Србији да на овај начин приђеш девојци питаш је то гарант би добио шамар или у ону ствар.

ninepi

pre 10 godina

Uh ala je analiza i zakljucak.
Hajde ovako, neka 100 direktora muskaraca ponudi seks 100 svojih koleginica, verovatno bi svih 100 njih pristale. A da 100 sefica ponudi isto 100 kolega, broj ne bi presao 50 njih muskaraca koji bi prihvatio, tacnije to bi zavisilo od seksipila sefica. Zakljucak: zene ce odigrati iz interesa, a muskarci iz srca. Uostalom zato muskarci i cesce obolevaju od bolesti srca.
Kada pravite analize, pravite ih kvalitetno, a ne kvantittetno, isuvise odisu feminizmom.

handsome

pre 10 godina

(the ugly truth, 17. septembar 2013 15:51) Odličan komentar,lično sam imao
priliku u to i sam da se uverim,pre par godina dve moje bivše u par meseci sretnem,kad ono međutim,jedna prebijena razvedena i... a druga nešto slično
tužila ga zbog basilja u porodici pitam ja pa kako ih nađoste tako dražesne
a odgovor je bio istiiii,pa volim da idem glavom kroz zid,beatyful !!!

Kol

pre 10 godina

Ha ha pa nismo laki nego se nama ne nudi sex kao zenama realno zenama se od 16 godine maltene konstantno nudi sex od vecine muskaraca koje upoznaju u zivotu, dok mi trazimo i moramo dobro da se pomucimo da bi dobili sex (placanje prostituke ne racunam), tako da nista cudno u ovim klipovima!

Aron

pre 10 godina

Kod nas bi što se žena tiče bi bilo isto ašto se muškarca tiče bilo bi više.Jer kod nas seksa ima vrlo malo tako da ne bi propustili priliku

andrija

pre 10 godina

ljudi, zene se od nastanka covecanstva pa i zenke u zivotinjskom carstvu ne predaju odmah..one vole da gledaju trud,da gledaju borbu za njih i budu osvojene ili pobedjene u toj seksualnoj igri.plus zena je lukavija od muskarca i prvo razmislja mozgom a muskarac znamo svi kojom stvari.zena je plen i ona se plasi,obazriva je.druga stvar je da zeni prilaze stalno i flertuju sa njom svakodnevno muskarci ma kako ona iggledala.ne mora da bude top model.i zato nije joj tolika frka da se kresne odmah plus sto njen mozak oseca prevaru.kod muskarca mozak ne postoji kod ovakve devojke i trci u ambis ako treba radi seksa sa njom.a to da su zene manje lake i sa ne vole sex je smesno.ja bi rekao da hoce da budu lake mogu uvek a da vole sex isto kao i musksrci.

zahir

pre 10 godina

Glupo istrazivanje... Za devojke takva vrsta starta govori o njemu da je manijak.. A za muskarce je sve jedno sta je.. Ako su slobodni nije im frka..

realna realnost u realnom svetu

pre 10 godina

(Тигрица, 17. septembar 2013 16:03)

verovala ili ne dosta njih, jer iako ih zaobilazite u sirokom luku (mislim na zenski rod u srbiji) oni postoje i njihov udeo nije mali...

to sto oni vama nisu interesantni kao "baje" koji dominiraju (materijalno i fizicki - a nikako intelektualno) gde god da se nadju (u kaficu, ulici ili splavu...) to je vas problem...

jedino mi iz ovog snimka nije jasno da li se kamera videla ili je bila skrivena (to bi razjasnilo puno stvari)

namcor

pre 10 godina

Logicno. Ovde sam se nadobijao minusa kada sam jednom na slicnu temu pisao ovo sto cu sada ponoviti, ali razmislite malo. Osnovna razlika izmedju zene i muskarca je bioloska. I samim tim preneta na nagone. Muskarac (muzjak) moze imati neogranicen broj partnerki i imati stotine dece (bioloski gledano). Zena, opet, moze za devet meseci da iznese jednu trudnocu i donese mali broj potomaka. U svom plodnom periodu, ogromna je razlika u potencijalu muskarca i zene. Dok ona moze doneti na svet ogranicen, mali broj potomaka, za to vreme muskarac moze imati ceo mali grad. Ponavljam, ne diskutujem ovde o socijalnom, moralnom i drugim aspektima. Samo o bioloskom i iz toga proizilazucem psiholoskom. Zene mnogo vise biraju partnere. To je instinkt. Biraju kvalitetnog muskarca (muzjaka) kako bi potomstvo bilo zdravije, jace. Kod muskarca je taj instinkt mnogo manje izrazen. Mislim da razumete sta mislim.

btw

pre 10 godina

@the ugly truth

O cemu bulaznis? Te zene u crnoj hronici ne prebijaju ni stranci ni bogati tipovi - najcesce ih prebijaju sasvim prosecni Srbi. Ali dobro, ako ti odgovara da lecis komplekse ovde, samo izvoli.

Holy Smoke

pre 10 godina

Pa, naravno da vecina zena ne bi pristala na tako nesto. Jednostavno, zena mora da pripazi s kim ce se naci nasamo. Fizicki je slabija i svasta moze da joj se desi.

Bora

pre 10 godina

Ovaj muskarac je malo feminiziran, mozda ga i zbog toga odbijaju, ovu devojku neki odbijaju jer ne mogu da veruju da se to njima desava i misle da sanjaju

Ja

pre 10 godina

Hm ima nekoliko "olakšavajućih" okolnosti što žene izbegavaju seks sa nepoznatim muškarcem. Muškarci su snažniji i opasniji. Žena može da ostane trudna. A tu su i polne bolesti ali to pogađa sve jednako. Treba li još?

hehehe

pre 10 godina

"a da napravite istraživanje gde lep muškarac, zgodan, ostvaren, siguran u sebe, inteligentan, ima para ... "spontano" prilazi devojci, i u šaljivom razgovoru predlaže da se vide još neki put, i da ne bi želeo da bude odbijen jer je pored svega što jeste i što se vidi, on tip čoveka za ozbiljne, posvećene veze.

I isto to na kontra stranu.

pa da vidimo onda procente ..."
(pera, 17. septembar 2013 15:19)

Bravo, bar donekle... Jedna je stvar kad neko ženi prilazi kao manijak a druga kad joj priđe sa opuštenom pričom. Ispade po ovome da žene nikad nisu imale "seks za jedno veče" što je smešno, jer s kim ga onda imaju muškarci!? Poenta je u priči, ili prosto privlačnosti, evo meni konkretno ovaj muškarac iz snimka NIJE privlačan i ne bih pristala. Da mi se dopao - BIH, evo otvoreno kažem. Realno, žene su foliranti i to me užasno nervira, jer nas otvorene i normalne onda okarakterišu kao k****, što je smešno. Imala sam jako malo partnera, a sa jednim mi se dogodio taj čuveni seks za jednu noć i bilo je super :) Mogu misliti koji procenat žena je radio isto što i muški - varao i slično, a prave se svetice - jadno. Dajte ljudi, ovo je 21-i vek. I žene vole orgazam :D Skapirajte to. A u balavljenju za lepim muškarcima umemo da budemo sto puta gore od muških. Slušanje ženskih priča - neprocenjivo :)

M

pre 10 godina

Ovaj lik izgleda bzvz, nije dovoljno samo imati "plocice", nije uopste sarmantan a i mrsav je. Ova devojka nije uopste lepa, zgodna je, sto se vidi da je dovoljno "zagorelim" muskarcima. Svi muskarci koji su pristali su ocigledno single, a ovih par momaka sto je prikazano da su je odbili su u vezi ili su jedino oni normalni da ne prihvataju sex sa zenom koja iz cista mira pridje na ulici i skicavim glasom pita za sex. :-) Nije im dobra anketa :-) Niko normalan nece pristati da spava sa nekim sa kim se poznaje 5 sekundi (osim ako se ne radi o tezem obliku zagorelosti) bio muskarac ili zena. Nisu svi muskarci laki, kao ni sve zene, samo je pitanje koliko su (ne)zadovoljni svojim seksualnim zivotom.

Vidra

pre 10 godina

Da, verovatno žene nisu ozbiljno shvatale ovog dečka (a baš je sladak), ili su "osećale" da je u pitanju neka podvala. Pobedile su ove bakice. Jedna, što se sunča kaže:"Ti si stvarno drag, ali ja mogu samo da budem tvoja mama, a ti moj sin!", a druga koja jede sladoled: "Gubi se odmah, zvaću karabinjere..."

Petar

pre 10 godina

Pa evo ni ja ne bih pristao da mi ovakva riba priđe na sred ulice i iz čista mira traži sex. A volim seks više nego 'leba da jedem.
Ali otkud znam dal nema sidu? Koja je cena sveta toga? Možda je bolesna pa hoće što više njih da zarazi. Možda nije ali zbog 1 kresa ne bih rizikovao.
Drugo, ako od mene traži sex a ne poznaje me, onda je pre mene spavala sa njih milion, na istu foru, tako da mi pada u očima.
Da sam JA prišao takvoj curi, skupio hrabrost i pitao je a ona odmah rekla da hoće, onda ne bih razmišljao,.ovako....čim tako poželjna devojka na ulici traži sex od stranaca, nisu tu čista posla, ( a i nisu , jer je skrivena kamera u pitanju).
A devojke isto tako misle, to je očigledno,.samo ''strah'' sprečava ljude da imaju sex sa totalnim strancem, ali ima onih koji bi da rizikuju.,nekad prođe sve OK, a nekad vam opadne kosa posle godinu dana i onda od kajanja nemate ništa.
Na ovaj način svako ko ima mozga ne bi pristao.,ili bi pristao ali da prvo odu na kontrolu, pa onda može svake noći cele noći.