Subota, 07.09.2013.

22:53

Đoković: Nisam igrao dobro

Novak Đoković izjavio je posle pobede nad Stanislasom Vavrinkom da nije igrao na svom maksimumu, ali da je podigao nivo kada je bilo potrebno.

Izvor: SO

Ðokoviæ: Nisam igrao dobro IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Iva

pre 10 godina

Po mom misljenju (naglasavam LAICKOM) mec je bio odlican,bilo je femomenalnih poena..malo Nole..malo Stanislas,bilo je i nepromisljenih gresaka sto je i normalno kada su obojica toliko zeleli pobedu. Kad bi se pogledala repriza meca,bez nervoze,videlo bi se da je zaista odlican tenis odigran. I mnogo me nerviraju oni koji komentarisu kako ce Nole sa ovakvon igrom izgubiti od Rafe..to niko ne moze znati pa ni Nole. Verovatno da postoje razlicite taktike za svakog protivnika. A sutra sta bude bice.

noletov brat

pre 10 godina

ajde nole mastore znam da mozes kad hoces,i mi smo svi sa tobom zato gazi i udri tvoha benhend paralela ne radi dobro jer si promeni reket,bolje da si zadrzao stari i tezi reket,tako lagan reket nema dobar balans sa slabije bekhend strane a ni forhend nije ni tako izbliza ubitacan,samim tim koristeci lagan reket izgubio si i misicne snage i mase na rukama i telu,ali vidi se da mozes podigao si puno nivo igre od ovih par izgubljenih i slabih turnura u zadnje vreme,i ono finale sa marejem i gledao si bas nemocno i slabo....provodi vreme sa sponzorima in marketingu kad si slobodan,kad igras turnir mani se tih stvari pa makar radio i za neku decu i humanitarce ili svetog petra,samo mislu o tenisu i sledecem protivniku,i ne deri se toliko posle vaznim poena i cak i ako dobijas i gubis,sve ti trosi energiju cak i vrisak pobede....deri se brate ali ne bas toliko, pusti nek ti poklic besa ili radosti eksplodira unutra u glavi...i prenesi energiju tamo gde treba,,,u ruke i noge a glavu i misao zadrzi cistu i bez emocija...idemo nole majstore, marsovcu sa balkana vole te tvoja braca....i uzmi malo tezi reket nole plsss...opet ce se vratiti beknhend dijagonala ....pa nek napadaju koliko hoce.....go nole time for ur super hulk mode...entertain us and whole world

Realno

pre 10 godina

Nole legendo,ako budeš igrao kao sinoć,ona zver od Nadala će te počistiti sa 3:0 bez ikakvog problema.Pogotovo ako mu šalješ lopticu na njegov forhend,sa onim efeom,ne promašuje linije.Mora to mnogo bolje,da bi ga malo spustio na zemlju,previše se razmahao na ovoj podlozi,šta bi tek na šljaci radio.Želim ti puno sreće i naravno pobedu.

Branko

pre 10 godina

Nole-
Igrao si dovoljno dobro da ubijes veselog Wavrinku. Posle meca, umalo covek da zaplace. Da se nije nafdao da ga pustis. E, on nije taj tip I rang igraca da to zasluzuje.
S, postovanjem.
Branko (teniser) iz Amerike

matorix

pre 10 godina

ne daj nole nikome da ti crpe energiju ni zeni ni ludom ocu ni pijavicama iz marketinga,posveti se samo igri ima kada ces da odmaras i uzivas a sada je vreme da iskujes zlatom svoje ime i pokazes srce protiv onog bivola sto nosi tange,tako je nole,da pokazes srce kojota,da se boris do poslednje kapi krvi!ne brini i Bog ce te onda pogledati.

navijačica

pre 10 godina

Od poslednjih 11 grand slamova 5 je osvojio Novak. U ponedeljak će biti 50%.
Idemo Nole!!!…!!
(exTerminator, 7. septembar 2013 23:56)
A u ostalih šest je igrao bar polufinale.Bravo za majstora,iako je u maloj krizi(kad nas je razmazio).

saša

pre 10 godina

Kao prvo Novak protiv Nadala nikad ne moze da igra lose pogotovo u finalu jer se tu stvara dodatna energija, jeste Rafa trenutno dominantan ali Novak ce u finalu kidati kao nikad, ocekujem atomski tenis epskih razmera i naravno 5 setova, i da ne pobedi boljeg nikada nismo imali, a ko navija protiv Novaka s'njim nesto nije u redu, Ja sam ubedjen da su to likovi kojima je uzor family Kardasijan, ajmo care bodricemo te kao nikada u zivotu, ova pobeda bi bila melem na ranu nasem narodu i Ti to znas, voimo te sta god da uradis u finalu, napred kralju...

smb

pre 10 godina

Dosani ste sa više , sa tim savetima da je Novak trebalo da igra agresivnije. Novak je igrao baš ono što je trebalo, davio ga je malo, po malo, dok nije puko.
Da ste slušali Vavrinkin intervju, čuli bi ste da je protiv Mareja baš bio plan da ga natera da igra agresivno, i da mu ne dozvoli beskonačno prebacivanje. Novak je imao loš početak meča, Stan mu nije dozvolio da igra svoju igru. Ali nije naseo, niti je izgubio živce kao Endi, već ga je "davio" polako i strpljivo, do pobede.

I'm sorry I do not speak Serbian

pre 10 godina

DJOKOVIC! This guy is really the king! Not his best day! But still fought by giving his everything! How can someone not love this guy! Never ceased to amaze me! Thank you Nole :) And respect to Wawrinka too! Hard luck!

smb

pre 10 godina

Pa ni Nadal ne briljira u meču sa Gaskeom, mada je od strane hejtera najavljeno "čišćenje, izuvanje..." i sl.
Biće ovo repriza 2011. Težak SF sa švajcarcem, pa Nadal u finalu.

NS

pre 10 godina

Obrni okreni ali Rafa uzima turnir. Ne vidim kako Nole moze sa ovakvom igrom da mu se suprostavi. Rafa igra ubitacno napadacki i statisticki je strasan. Dominacija i to kakva se retko vidja.

vlada

pre 10 godina

Ja ne znam kako ove nazovi Srbe nije sramota da pljuju po nekom, ko je toliko ucinio za ovu nasu zemlju(u sportskom smislu, ali ne mogu se zaboraviti na stalne akcije i prikupljanje pomoci deci), ko je bre legenda, velicina, ko je moje nacionalnosti...ej bre, neko navija protiv njega?? koji je to kompleks, mogu da zamislim hrvati kad citaju ovakve komentare sta misle o nama "Srbima". Stidite se kompleksasi! Napred NOLE

Jota

pre 10 godina

Kada prvi igarc sveta Novak Djokovic izjavi posle meca da je svajcarac igrao bolje , a nas Novak je dobio mec, to samo ukazuje na velicinu naseg ambasadora ,koji cvrsto stoji sa obe noge na zemlji i uvjek je objektivan.
Bravo Novace na pobedi, ali i na , iznad svega, fer i korektnoj izjavi.

draganns

pre 10 godina

ovakve pobede donose puno na samopouzdanju, onda igrac misli da moze sve na terenu i sa pravim stavom izlazi na naredni duel, poraz nije opcija, moze se izvuci iz svih situacija, a ostala je jos samo jedna stepenica ;)

nada ZR

pre 10 godina

Da nije,nije,ali Stanislas je izbacio Endija i to ladno,i igra svoj najbolji tenis.No dobro,sada je vazno da Gaske pobedi Nadala,idemo Risar!

oxydant

pre 10 godina

Naravno da nisi dobro igrao,jer si bio bezrazložno nervozan. Kao početnik!
Kad god se upustiš u udarački tenis sa Stanom, loše po tebe.Nije prvi put.
Kad si menjao ritam i jačinu udarca on je pravio greške.Ti si udarao loptu iz sve snage,Stan se izmakne 5 m. iza bez lajne i vraća kao od šale.
Slab refleks za polazak na mrežu.Želim ti mnogo bolju igru u finalu!

Her Zivorad

pre 10 godina

Bravo Djole bitna je pobeda, u finalu ako budes igrao protiv Zbunjenog samo agresivno agresivno i rezultat ce biti pozitivan.
Druga stvar, ovo je Djoletu sedmo zaredom finale na tvrdim podlogama na GS, mislim da je to rekord za tvrdu podlogu a i ukupan rekord sto se tice svih podloga, nisam cuo da je to cuveni Mats ili bilo ko drugi pomenuo, ali dobro da je kojim slucajem to Andi uradio druga bi se pesma pevala !

plazma

pre 10 godina

jel zna neko kad je finale u ponedeljak? nadam se da ce djokovic do tada shvati da besomucnim prebacivanjem loptice i cekanjem greske (koja se desi retko) nece protiv nadala nista postici. rafa je promenio stil igre vrlo je agresivan stalno napada salje dijagonale i cisti linije. dakle nole ce morati da skracuje poene i da mnogo vise napada a ne da se nadja tudjoj gresci. napred nole o srecno!!

zoran

pre 10 godina

Novak, sa ovom igrom , sve preko 3 gema po setu, ako uzmes Rafi, rachunaj kao pobedu. Plasim se da ces neki zavrshiti sa 0 na svojoj strani.

sasa jokic

pre 10 godina

Mnogo si kalkulisao, nisi napadao kad treba, prebacivao si i cekao greske. Ne mozesmtakomda pobedis Rafu, protiv njega moras agresivno, i hrabro.
Ovomje jedno od slabijih izdanja u ovoj godini, nadam se da je u pitanju los dan?

Psiholog

pre 10 godina

Novače, igrao si defanzivno, ziheraški, plašljivo i bez dovoljno samopuzdanja za No1! Dobio si Vavrinku na kondiciju, čovek je jedva stajao na nogama u petom setu. Protiv Nadala, sa ovakvom igrom biće 0:3, tj laka pobeda Španca!

pero

pre 10 godina

...lako je igrati protiv buranije. Cim dodje neko bolji pokvari se koncepcija. Ovo je sada isti onaj Novak koji je bio prije Dr Cetojevija. Nadal nije nista posebno ali za ovakog Novak je vise nego dovoljno.

vozd

pre 10 godina

Nije bilo bas kako treba ali pobedio si,odmori se do ponedeljka pa verovatno sa Rafom,i sta god uradio imaces postovanje svojih sunarodnika.NIko nema pravo bilo sta da ti prigovori jer niko od nas ni drzava nije ulagao u tebe pa zato ni nemamo pravo da trazimo od tebe bilo sta,a toliko si nam radosti doneo HVALA TI NA SVEMU!

cggc

pre 10 godina

Bravo!Dobro se zavrsilo kako je pocelo.SAmo maoje misljenje je da ce sa ovakvom igrom tesko moci protiv nadala previse igra pasivno mora to mnogo agresivnije

vozd

pre 10 godina

Nije bilo bas kako treba ali pobedio si,odmori se do ponedeljka pa verovatno sa Rafom,i sta god uradio imaces postovanje svojih sunarodnika.NIko nema pravo bilo sta da ti prigovori jer niko od nas ni drzava nije ulagao u tebe pa zato ni nemamo pravo da trazimo od tebe bilo sta,a toliko si nam radosti doneo HVALA TI NA SVEMU!

I'm sorry I do not speak Serbian

pre 10 godina

DJOKOVIC! This guy is really the king! Not his best day! But still fought by giving his everything! How can someone not love this guy! Never ceased to amaze me! Thank you Nole :) And respect to Wawrinka too! Hard luck!

vlada

pre 10 godina

Ja ne znam kako ove nazovi Srbe nije sramota da pljuju po nekom, ko je toliko ucinio za ovu nasu zemlju(u sportskom smislu, ali ne mogu se zaboraviti na stalne akcije i prikupljanje pomoci deci), ko je bre legenda, velicina, ko je moje nacionalnosti...ej bre, neko navija protiv njega?? koji je to kompleks, mogu da zamislim hrvati kad citaju ovakve komentare sta misle o nama "Srbima". Stidite se kompleksasi! Napred NOLE

Jota

pre 10 godina

Kada prvi igarc sveta Novak Djokovic izjavi posle meca da je svajcarac igrao bolje , a nas Novak je dobio mec, to samo ukazuje na velicinu naseg ambasadora ,koji cvrsto stoji sa obe noge na zemlji i uvjek je objektivan.
Bravo Novace na pobedi, ali i na , iznad svega, fer i korektnoj izjavi.

cggc

pre 10 godina

Bravo!Dobro se zavrsilo kako je pocelo.SAmo maoje misljenje je da ce sa ovakvom igrom tesko moci protiv nadala previse igra pasivno mora to mnogo agresivnije

nada ZR

pre 10 godina

Da nije,nije,ali Stanislas je izbacio Endija i to ladno,i igra svoj najbolji tenis.No dobro,sada je vazno da Gaske pobedi Nadala,idemo Risar!

oxydant

pre 10 godina

Naravno da nisi dobro igrao,jer si bio bezrazložno nervozan. Kao početnik!
Kad god se upustiš u udarački tenis sa Stanom, loše po tebe.Nije prvi put.
Kad si menjao ritam i jačinu udarca on je pravio greške.Ti si udarao loptu iz sve snage,Stan se izmakne 5 m. iza bez lajne i vraća kao od šale.
Slab refleks za polazak na mrežu.Želim ti mnogo bolju igru u finalu!

Psiholog

pre 10 godina

Novače, igrao si defanzivno, ziheraški, plašljivo i bez dovoljno samopuzdanja za No1! Dobio si Vavrinku na kondiciju, čovek je jedva stajao na nogama u petom setu. Protiv Nadala, sa ovakvom igrom biće 0:3, tj laka pobeda Španca!

draganns

pre 10 godina

ovakve pobede donose puno na samopouzdanju, onda igrac misli da moze sve na terenu i sa pravim stavom izlazi na naredni duel, poraz nije opcija, moze se izvuci iz svih situacija, a ostala je jos samo jedna stepenica ;)

plazma

pre 10 godina

jel zna neko kad je finale u ponedeljak? nadam se da ce djokovic do tada shvati da besomucnim prebacivanjem loptice i cekanjem greske (koja se desi retko) nece protiv nadala nista postici. rafa je promenio stil igre vrlo je agresivan stalno napada salje dijagonale i cisti linije. dakle nole ce morati da skracuje poene i da mnogo vise napada a ne da se nadja tudjoj gresci. napred nole o srecno!!

Her Zivorad

pre 10 godina

Bravo Djole bitna je pobeda, u finalu ako budes igrao protiv Zbunjenog samo agresivno agresivno i rezultat ce biti pozitivan.
Druga stvar, ovo je Djoletu sedmo zaredom finale na tvrdim podlogama na GS, mislim da je to rekord za tvrdu podlogu a i ukupan rekord sto se tice svih podloga, nisam cuo da je to cuveni Mats ili bilo ko drugi pomenuo, ali dobro da je kojim slucajem to Andi uradio druga bi se pesma pevala !

matorix

pre 10 godina

ne daj nole nikome da ti crpe energiju ni zeni ni ludom ocu ni pijavicama iz marketinga,posveti se samo igri ima kada ces da odmaras i uzivas a sada je vreme da iskujes zlatom svoje ime i pokazes srce protiv onog bivola sto nosi tange,tako je nole,da pokazes srce kojota,da se boris do poslednje kapi krvi!ne brini i Bog ce te onda pogledati.

saša

pre 10 godina

Kao prvo Novak protiv Nadala nikad ne moze da igra lose pogotovo u finalu jer se tu stvara dodatna energija, jeste Rafa trenutno dominantan ali Novak ce u finalu kidati kao nikad, ocekujem atomski tenis epskih razmera i naravno 5 setova, i da ne pobedi boljeg nikada nismo imali, a ko navija protiv Novaka s'njim nesto nije u redu, Ja sam ubedjen da su to likovi kojima je uzor family Kardasijan, ajmo care bodricemo te kao nikada u zivotu, ova pobeda bi bila melem na ranu nasem narodu i Ti to znas, voimo te sta god da uradis u finalu, napred kralju...

smb

pre 10 godina

Pa ni Nadal ne briljira u meču sa Gaskeom, mada je od strane hejtera najavljeno "čišćenje, izuvanje..." i sl.
Biće ovo repriza 2011. Težak SF sa švajcarcem, pa Nadal u finalu.

navijačica

pre 10 godina

Od poslednjih 11 grand slamova 5 je osvojio Novak. U ponedeljak će biti 50%.
Idemo Nole!!!…!!
(exTerminator, 7. septembar 2013 23:56)
A u ostalih šest je igrao bar polufinale.Bravo za majstora,iako je u maloj krizi(kad nas je razmazio).

Branko

pre 10 godina

Nole-
Igrao si dovoljno dobro da ubijes veselog Wavrinku. Posle meca, umalo covek da zaplace. Da se nije nafdao da ga pustis. E, on nije taj tip I rang igraca da to zasluzuje.
S, postovanjem.
Branko (teniser) iz Amerike

sasa jokic

pre 10 godina

Mnogo si kalkulisao, nisi napadao kad treba, prebacivao si i cekao greske. Ne mozesmtakomda pobedis Rafu, protiv njega moras agresivno, i hrabro.
Ovomje jedno od slabijih izdanja u ovoj godini, nadam se da je u pitanju los dan?

NS

pre 10 godina

Obrni okreni ali Rafa uzima turnir. Ne vidim kako Nole moze sa ovakvom igrom da mu se suprostavi. Rafa igra ubitacno napadacki i statisticki je strasan. Dominacija i to kakva se retko vidja.

smb

pre 10 godina

Dosani ste sa više , sa tim savetima da je Novak trebalo da igra agresivnije. Novak je igrao baš ono što je trebalo, davio ga je malo, po malo, dok nije puko.
Da ste slušali Vavrinkin intervju, čuli bi ste da je protiv Mareja baš bio plan da ga natera da igra agresivno, i da mu ne dozvoli beskonačno prebacivanje. Novak je imao loš početak meča, Stan mu nije dozvolio da igra svoju igru. Ali nije naseo, niti je izgubio živce kao Endi, već ga je "davio" polako i strpljivo, do pobede.

Realno

pre 10 godina

Nole legendo,ako budeš igrao kao sinoć,ona zver od Nadala će te počistiti sa 3:0 bez ikakvog problema.Pogotovo ako mu šalješ lopticu na njegov forhend,sa onim efeom,ne promašuje linije.Mora to mnogo bolje,da bi ga malo spustio na zemlju,previše se razmahao na ovoj podlozi,šta bi tek na šljaci radio.Želim ti puno sreće i naravno pobedu.

Iva

pre 10 godina

Po mom misljenju (naglasavam LAICKOM) mec je bio odlican,bilo je femomenalnih poena..malo Nole..malo Stanislas,bilo je i nepromisljenih gresaka sto je i normalno kada su obojica toliko zeleli pobedu. Kad bi se pogledala repriza meca,bez nervoze,videlo bi se da je zaista odlican tenis odigran. I mnogo me nerviraju oni koji komentarisu kako ce Nole sa ovakvon igrom izgubiti od Rafe..to niko ne moze znati pa ni Nole. Verovatno da postoje razlicite taktike za svakog protivnika. A sutra sta bude bice.

zoran

pre 10 godina

Novak, sa ovom igrom , sve preko 3 gema po setu, ako uzmes Rafi, rachunaj kao pobedu. Plasim se da ces neki zavrshiti sa 0 na svojoj strani.

noletov brat

pre 10 godina

ajde nole mastore znam da mozes kad hoces,i mi smo svi sa tobom zato gazi i udri tvoha benhend paralela ne radi dobro jer si promeni reket,bolje da si zadrzao stari i tezi reket,tako lagan reket nema dobar balans sa slabije bekhend strane a ni forhend nije ni tako izbliza ubitacan,samim tim koristeci lagan reket izgubio si i misicne snage i mase na rukama i telu,ali vidi se da mozes podigao si puno nivo igre od ovih par izgubljenih i slabih turnura u zadnje vreme,i ono finale sa marejem i gledao si bas nemocno i slabo....provodi vreme sa sponzorima in marketingu kad si slobodan,kad igras turnir mani se tih stvari pa makar radio i za neku decu i humanitarce ili svetog petra,samo mislu o tenisu i sledecem protivniku,i ne deri se toliko posle vaznim poena i cak i ako dobijas i gubis,sve ti trosi energiju cak i vrisak pobede....deri se brate ali ne bas toliko, pusti nek ti poklic besa ili radosti eksplodira unutra u glavi...i prenesi energiju tamo gde treba,,,u ruke i noge a glavu i misao zadrzi cistu i bez emocija...idemo nole majstore, marsovcu sa balkana vole te tvoja braca....i uzmi malo tezi reket nole plsss...opet ce se vratiti beknhend dijagonala ....pa nek napadaju koliko hoce.....go nole time for ur super hulk mode...entertain us and whole world

pero

pre 10 godina

...lako je igrati protiv buranije. Cim dodje neko bolji pokvari se koncepcija. Ovo je sada isti onaj Novak koji je bio prije Dr Cetojevija. Nadal nije nista posebno ali za ovakog Novak je vise nego dovoljno.

zoran

pre 10 godina

Novak, sa ovom igrom , sve preko 3 gema po setu, ako uzmes Rafi, rachunaj kao pobedu. Plasim se da ces neki zavrshiti sa 0 na svojoj strani.

NS

pre 10 godina

Obrni okreni ali Rafa uzima turnir. Ne vidim kako Nole moze sa ovakvom igrom da mu se suprostavi. Rafa igra ubitacno napadacki i statisticki je strasan. Dominacija i to kakva se retko vidja.

pero

pre 10 godina

...lako je igrati protiv buranije. Cim dodje neko bolji pokvari se koncepcija. Ovo je sada isti onaj Novak koji je bio prije Dr Cetojevija. Nadal nije nista posebno ali za ovakog Novak je vise nego dovoljno.

Psiholog

pre 10 godina

Novače, igrao si defanzivno, ziheraški, plašljivo i bez dovoljno samopuzdanja za No1! Dobio si Vavrinku na kondiciju, čovek je jedva stajao na nogama u petom setu. Protiv Nadala, sa ovakvom igrom biće 0:3, tj laka pobeda Španca!

vlada

pre 10 godina

Ja ne znam kako ove nazovi Srbe nije sramota da pljuju po nekom, ko je toliko ucinio za ovu nasu zemlju(u sportskom smislu, ali ne mogu se zaboraviti na stalne akcije i prikupljanje pomoci deci), ko je bre legenda, velicina, ko je moje nacionalnosti...ej bre, neko navija protiv njega?? koji je to kompleks, mogu da zamislim hrvati kad citaju ovakve komentare sta misle o nama "Srbima". Stidite se kompleksasi! Napred NOLE

Branko

pre 10 godina

Nole-
Igrao si dovoljno dobro da ubijes veselog Wavrinku. Posle meca, umalo covek da zaplace. Da se nije nafdao da ga pustis. E, on nije taj tip I rang igraca da to zasluzuje.
S, postovanjem.
Branko (teniser) iz Amerike

I'm sorry I do not speak Serbian

pre 10 godina

DJOKOVIC! This guy is really the king! Not his best day! But still fought by giving his everything! How can someone not love this guy! Never ceased to amaze me! Thank you Nole :) And respect to Wawrinka too! Hard luck!

matorix

pre 10 godina

ne daj nole nikome da ti crpe energiju ni zeni ni ludom ocu ni pijavicama iz marketinga,posveti se samo igri ima kada ces da odmaras i uzivas a sada je vreme da iskujes zlatom svoje ime i pokazes srce protiv onog bivola sto nosi tange,tako je nole,da pokazes srce kojota,da se boris do poslednje kapi krvi!ne brini i Bog ce te onda pogledati.

plazma

pre 10 godina

jel zna neko kad je finale u ponedeljak? nadam se da ce djokovic do tada shvati da besomucnim prebacivanjem loptice i cekanjem greske (koja se desi retko) nece protiv nadala nista postici. rafa je promenio stil igre vrlo je agresivan stalno napada salje dijagonale i cisti linije. dakle nole ce morati da skracuje poene i da mnogo vise napada a ne da se nadja tudjoj gresci. napred nole o srecno!!

Jota

pre 10 godina

Kada prvi igarc sveta Novak Djokovic izjavi posle meca da je svajcarac igrao bolje , a nas Novak je dobio mec, to samo ukazuje na velicinu naseg ambasadora ,koji cvrsto stoji sa obe noge na zemlji i uvjek je objektivan.
Bravo Novace na pobedi, ali i na , iznad svega, fer i korektnoj izjavi.

cggc

pre 10 godina

Bravo!Dobro se zavrsilo kako je pocelo.SAmo maoje misljenje je da ce sa ovakvom igrom tesko moci protiv nadala previse igra pasivno mora to mnogo agresivnije

nada ZR

pre 10 godina

Da nije,nije,ali Stanislas je izbacio Endija i to ladno,i igra svoj najbolji tenis.No dobro,sada je vazno da Gaske pobedi Nadala,idemo Risar!

vozd

pre 10 godina

Nije bilo bas kako treba ali pobedio si,odmori se do ponedeljka pa verovatno sa Rafom,i sta god uradio imaces postovanje svojih sunarodnika.NIko nema pravo bilo sta da ti prigovori jer niko od nas ni drzava nije ulagao u tebe pa zato ni nemamo pravo da trazimo od tebe bilo sta,a toliko si nam radosti doneo HVALA TI NA SVEMU!

sasa jokic

pre 10 godina

Mnogo si kalkulisao, nisi napadao kad treba, prebacivao si i cekao greske. Ne mozesmtakomda pobedis Rafu, protiv njega moras agresivno, i hrabro.
Ovomje jedno od slabijih izdanja u ovoj godini, nadam se da je u pitanju los dan?

oxydant

pre 10 godina

Naravno da nisi dobro igrao,jer si bio bezrazložno nervozan. Kao početnik!
Kad god se upustiš u udarački tenis sa Stanom, loše po tebe.Nije prvi put.
Kad si menjao ritam i jačinu udarca on je pravio greške.Ti si udarao loptu iz sve snage,Stan se izmakne 5 m. iza bez lajne i vraća kao od šale.
Slab refleks za polazak na mrežu.Želim ti mnogo bolju igru u finalu!

Her Zivorad

pre 10 godina

Bravo Djole bitna je pobeda, u finalu ako budes igrao protiv Zbunjenog samo agresivno agresivno i rezultat ce biti pozitivan.
Druga stvar, ovo je Djoletu sedmo zaredom finale na tvrdim podlogama na GS, mislim da je to rekord za tvrdu podlogu a i ukupan rekord sto se tice svih podloga, nisam cuo da je to cuveni Mats ili bilo ko drugi pomenuo, ali dobro da je kojim slucajem to Andi uradio druga bi se pesma pevala !

draganns

pre 10 godina

ovakve pobede donose puno na samopouzdanju, onda igrac misli da moze sve na terenu i sa pravim stavom izlazi na naredni duel, poraz nije opcija, moze se izvuci iz svih situacija, a ostala je jos samo jedna stepenica ;)

Realno

pre 10 godina

Nole legendo,ako budeš igrao kao sinoć,ona zver od Nadala će te počistiti sa 3:0 bez ikakvog problema.Pogotovo ako mu šalješ lopticu na njegov forhend,sa onim efeom,ne promašuje linije.Mora to mnogo bolje,da bi ga malo spustio na zemlju,previše se razmahao na ovoj podlozi,šta bi tek na šljaci radio.Želim ti puno sreće i naravno pobedu.

noletov brat

pre 10 godina

ajde nole mastore znam da mozes kad hoces,i mi smo svi sa tobom zato gazi i udri tvoha benhend paralela ne radi dobro jer si promeni reket,bolje da si zadrzao stari i tezi reket,tako lagan reket nema dobar balans sa slabije bekhend strane a ni forhend nije ni tako izbliza ubitacan,samim tim koristeci lagan reket izgubio si i misicne snage i mase na rukama i telu,ali vidi se da mozes podigao si puno nivo igre od ovih par izgubljenih i slabih turnura u zadnje vreme,i ono finale sa marejem i gledao si bas nemocno i slabo....provodi vreme sa sponzorima in marketingu kad si slobodan,kad igras turnir mani se tih stvari pa makar radio i za neku decu i humanitarce ili svetog petra,samo mislu o tenisu i sledecem protivniku,i ne deri se toliko posle vaznim poena i cak i ako dobijas i gubis,sve ti trosi energiju cak i vrisak pobede....deri se brate ali ne bas toliko, pusti nek ti poklic besa ili radosti eksplodira unutra u glavi...i prenesi energiju tamo gde treba,,,u ruke i noge a glavu i misao zadrzi cistu i bez emocija...idemo nole majstore, marsovcu sa balkana vole te tvoja braca....i uzmi malo tezi reket nole plsss...opet ce se vratiti beknhend dijagonala ....pa nek napadaju koliko hoce.....go nole time for ur super hulk mode...entertain us and whole world

saša

pre 10 godina

Kao prvo Novak protiv Nadala nikad ne moze da igra lose pogotovo u finalu jer se tu stvara dodatna energija, jeste Rafa trenutno dominantan ali Novak ce u finalu kidati kao nikad, ocekujem atomski tenis epskih razmera i naravno 5 setova, i da ne pobedi boljeg nikada nismo imali, a ko navija protiv Novaka s'njim nesto nije u redu, Ja sam ubedjen da su to likovi kojima je uzor family Kardasijan, ajmo care bodricemo te kao nikada u zivotu, ova pobeda bi bila melem na ranu nasem narodu i Ti to znas, voimo te sta god da uradis u finalu, napred kralju...

smb

pre 10 godina

Pa ni Nadal ne briljira u meču sa Gaskeom, mada je od strane hejtera najavljeno "čišćenje, izuvanje..." i sl.
Biće ovo repriza 2011. Težak SF sa švajcarcem, pa Nadal u finalu.

navijačica

pre 10 godina

Od poslednjih 11 grand slamova 5 je osvojio Novak. U ponedeljak će biti 50%.
Idemo Nole!!!…!!
(exTerminator, 7. septembar 2013 23:56)
A u ostalih šest je igrao bar polufinale.Bravo za majstora,iako je u maloj krizi(kad nas je razmazio).

smb

pre 10 godina

Dosani ste sa više , sa tim savetima da je Novak trebalo da igra agresivnije. Novak je igrao baš ono što je trebalo, davio ga je malo, po malo, dok nije puko.
Da ste slušali Vavrinkin intervju, čuli bi ste da je protiv Mareja baš bio plan da ga natera da igra agresivno, i da mu ne dozvoli beskonačno prebacivanje. Novak je imao loš početak meča, Stan mu nije dozvolio da igra svoju igru. Ali nije naseo, niti je izgubio živce kao Endi, već ga je "davio" polako i strpljivo, do pobede.

Iva

pre 10 godina

Po mom misljenju (naglasavam LAICKOM) mec je bio odlican,bilo je femomenalnih poena..malo Nole..malo Stanislas,bilo je i nepromisljenih gresaka sto je i normalno kada su obojica toliko zeleli pobedu. Kad bi se pogledala repriza meca,bez nervoze,videlo bi se da je zaista odlican tenis odigran. I mnogo me nerviraju oni koji komentarisu kako ce Nole sa ovakvon igrom izgubiti od Rafe..to niko ne moze znati pa ni Nole. Verovatno da postoje razlicite taktike za svakog protivnika. A sutra sta bude bice.