Utorak, 03.09.2013.

16:33

Vučić: Đilasove besmislice

Lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je da nema vremena da se bavi besmislicama lidera DS-a Dragana Đilasa.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ: Ðilasove besmislice IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

matori

pre 10 godina

Tvrdim da pola naroda ove države misli suprotno od tebe, da je upravi Vučić pravi čovek za ekonomski rastureni i devastiranu Srbiju i da vidimo kad prođe jedno,dve godine kakvo ćeš mišljenje imati o čoveku koji je imao ptelju da zmiji koja se zove korupcija stane na glavu, pa ga sad i Điki proziva.
(novica952, 4. septembar 2013 18:56)

Vučić ima podršku skoro 40% od oko 30% glasača, to je ono što se zna, naručene ankete sa kojekakvim budalaštinama ne računam. Dakle, daleko od polovine GRAĐANA.
Drugo, nema B od borbe protiv korupcije - vi ne vidite da je to drama, predstava kojom se skupljaju bodovi?
I najzad: kao što vi (očito) ne poznajete neke koji ne bi podržali gospodina Vučića, tako ja ne poznajem one koji bi ga podržali. IKAD.

novica952

pre 10 godina

E moj Vučiću, nikada ti nećeš biti pravi čovek. Radikal i pljuvač će uvek biti to što jeste. Malo se ocesao o EU ali pravo lice ne bledi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (m, 3. septembar 2013 19:26)
Tvrdim da pola naroda ove države misli suprotno od tebe, da je upravi Vučić pravi čovek za ekonomski rastureni i devastiranu Srbiju i da vidimo kad prođe jedno,dve godine kakvo ćeš mišljenje imati o čoveku koji je imao ptelju da zmiji koja se zove korupcija stane na glavu, pa ga sad i Điki proziva.

Nevidljiva xy

pre 10 godina

"Od drveta ne vidi sumu" Tako i Djilas ne vidi gde se nalazi i sta mu se desava.uhvatio se za Vucica,pa nije te on doveo u ovu sitaciju,sam si covece!

018

pre 10 godina

Kao verni demokrata sam razočaran u trenutno pretsedništvo i predsednika DS-a. Dolaskom Đilasa na mesto predsednika DS-a, je „umrla“ demokratija u Demokratskoj Stranci. Nije demokratije bilo preterano u DS-u, ni ranije, ali je sada nema uopšte, već je demokratija prerasla u diktaturu. Opozicija u Srbiji praktično i ne postoji, a opet zahvaljujući Đilasu, koji otima najistaknutije članove LSV-a, kao što je to bio slučaj sa Aleksandrom Jerkov, ili LDP-a, kao što je to bio slučaj sa Mišom Vrebalovim, i na taj način dodatno razjedinjuje opoziciju. Ukoliko se članstvo DS-a, u skorije vreme, ne probudi, i ne smeni Đilasa, malo šta će ostati od DS-a. Đilas će u potpunosti uništiti stranku, i rasterati glasače, a onda će trebati godine da se ti glasači povrate.

MIKULA

pre 10 godina

Braćo SNS-ovci, nemoj da ste tako zamerljivi. Treba i Đilasa razumeti. Nije ni njemu čoveku lako. Stranka mu u rasulu. Rejting pada. Šule osniva "pokret otpora". Petrović preuzima odbore po Srbiji. Vučić neće da ga prihvati za koalicionog partnera. Fotelja gradonačelnika mu se drma k'o Dajc na leru. Mosta na Adi tek treba da se obradi. Nije ni čudo što čovek priča nepovezano.

BoškO023

pre 10 godina

Što se tiče kadrova DS više liči na neku ekipu komičara, nego političara. Balša na čelu beogradskog DS-a. Šapić kandidat za budućeg gradonačelnika Beograda. Ali lepo naš narod kaže: "spram sveca i tropar". Tako je i u DS-u: "spram predsednika stranke, Đilasa, i predsednik beogradskog DS-a, Balša, a i kandidat za gradonačelnika Beograda, Šapić". Ovaj triling vodi sigurnim putem DS ka cenzusu.

GoJkO012

pre 10 godina

Neko ko misli dobro DS-u, a ko ima uticaja na gospodina Đilasa, bi trebao da mu da dobronameran savet, da što je moguće pre, dok još nije kasno, podnese ostavku na mesto predsednika DS-a.

Dušica

pre 10 godina

To se i vidi da gospodin Vučić nema vremena za besmislice ali vidi se i ko ima vremena.Rezultati sve govore a nažalost je u Beogradu stopa nezaposlenosti dostigla maksimum tako je da vreme da se to menja.

Mišo

pre 10 godina

U poslednje vreme čelnici DS daju nekave izjave koje nema ni smisla da se komentarišu.Od DS smo očekivali da će sa novim rukovodstvom ponovo postati jedna od najznačajnih političkih partija u Srbiji. Međutim novo rukovodstvo nastavilo sa pogrešnom politikom.

Veljko

pre 10 godina

Đilasu su dani kao gradonačelniku Beograda izbrojani, sve mu zavisi od dogovora Vučića i Dačića. Sada pokušava da napadom, proglašavanjem diktature od strane jednog čoveča, da se izvuče iz situacije. Ko nema "putera na glavi" i sam poziva organe da sve sa poslovanjem istraže.

Vuka S

pre 10 godina

I uvek ona stara dobro poznata i toliko puta ponavljana "svako ko gubi ima pravo da se ljuti". Ljudima poput g. Djilasa nikada dosta. Ko ne ume sam da se zaustavi, drugi ce mu tesko pomoci.

Vid

pre 10 godina

Opste je poznato da Srbi sa srbi funkcionisu samo kad imaju cvrstu ruku na vlasti, to je pocelo da se prica maovno kad je Tito umro i kad je nastao javasluk na sve strane preko visepartijskog sistema. Ja mrzim diktaturu i nadam se da ovo nije cilj ove vlade.

Beogradjanin starosedeoc

pre 10 godina

Nisam za naprednjake, ali lepo mu je rekao onaj iz SnS-a : ,,Sistem projekcije!,, On bas tako vlada u svojoj stranci. Sto jeste - jeste.

PAUN - STAKLOREZAC

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je potpuno u pravu kada veoma kratko i jasno kaze da ima daleko vaznijih poslova nego da se bavi besmislicama besposlenih ljudi, kao sto je gradonacelnik Beograda, kojeg ne interesuje zivot gradjana, vec trazi nacin kako da nekog blati i uveca svoj konto.

perspektiva

pre 10 godina

Vučić me svakim danom sve više oduševljava...nema čovek vremena za besmislice, ode da radi...a zna se: ko radi, ne boji se gladi. Primerno!

Del Boy

pre 10 godina

Djilas pokusava da skrene paznju sa bitnih stvari koje Vucic pokusava da uradi i da dovede Srbiju u red, na taj nacin hoce da prikupi politicke poene, ali to se ne radi tako.

Gavra

pre 10 godina

Konrad Adenauer je bio gradonacelnik Kelna. Kada je Hitler dosao na vlast, optuzio ga za korupciju i proganjao ga sve do kraja II sv. rata. Konrad Adenauer je bio prvi kancelar Savezne republike Nemacke. Najduzi Kancelar. Jedini evropski politicar koji je na izborima pobedio sa 80% glasova. Tvorac danasnje nemacke ekonomije.Jedan od tvoraca EU. Srbija danas je identicna Nemackoj iz 1936- 37!!! Jedan narod - jedan Vodja! Ziveo Vodja!

Bentley

pre 10 godina

Gsopodine Vučiću, znate li da ima jedna knjiga u kojoj su popisane predsednikove izjave od pre više godina, pa i decenija? Na primer - da nikad neće napustiti Radikale i slično...
Ozbiljno mislite da o vama neće biti još jedna takva? :)

jocko

pre 10 godina

Ovog mi je muka i da gledam,ali ako vam je glasači,ne branim žute ja sam za njih glasao samo da ovi " new radikali " ne dobiju,i evo ti sad.Nažalost
mislim da će se ovaj trend sa njima nastaviti i to dugo.Daleko od toga da je DS ono što je nekad bio,ali opet ne mogu da razumem taj mazohistički odnos prema sebi pre svega,gledajte samo ovu podvalu sa novim ministrima
još jedan pokazatelj diletantizma.Svaka čast ministru finansija našem nišliji,ali hajde da vidimo šta može čovek da uradi,i nije mi jasno da pored takvog posla koji radi u nejprestižnijoj cons. kući na svetu on dolazi da spasava Srbiju ?.Šta li su ga izlagali.Žao mi je Vanje i Tasovca unapred,ubrzo če im biti jasno u šta su se uvalili.Samo im onaj što spava samo na Simpovom nameštaju hvali za totalni haos, a biće ga,već je tu.

IBJ

pre 10 godina

Da li to stvarno jedan član vlade koristi obaveštajne službe da dežuraju po kafićima i dojavljuju mu ko se od njegovih koalicionih partnera sastaje sa kolegama iz opozicije? To stanje svesti sigurno ima neki latinski naziv.

Ali ako dotični time još i javno zamahuje za skupštinskom govornicom kao nekakvom političkom batinom, onda se to prosto srpski zove ZASTRAŠIVANJE. Ako to radi sada kad ima "komotnu" većinu, šta da očekujemo za par meseci kad se ta većina istanji? I to ima ime: TEROR.

Radikali i komunisti mogu i da se obuku u plave kapute sa žutim zvezdama, ali u njima više liče na klovnove nego na Evropejce.

m

pre 10 godina

E moj Vučiću, nikada ti nećeš biti pravi čovek. Radikal i pljuvač će uvek biti to što jeste. Malo se ocesao o EU ali pravo lice ne bledi.

Kuramoca

pre 10 godina

Znas Vucicu, nekada sam glasao za Borisa i secam se vremena kada mi se smucilo I da ga slusam i da ga gledam. To se desilo kada je poceo da veruje da Srbija postoji samo zato da bi on bio njen predsednik.

Sav ovaj narod koji ti danas veruje, zapitace se veoma brzo...
DA LI JE BAS MOGUCE DA SU SVI U SRBIJI LOPOVI, A POSTEN JE SAMO ALEKSANDAR VUCIC?
Kada se to desi, mrzece te isto kao i ja Borisa danas. Do tada, uzivaj, zelim ti puno srece, ti Srbe lazes 2x!

vidovita

pre 10 godina

Наши политичари су очигледно докони кад, где год да су, имају времена да се препуцавају са противницима. Највећи ударац би постигли да заправо и ураде нешто добро, али стварно и у потпуности добро. За државу и народ, за све, јер тако ће и њима бити добро. Али, не. Ово мора да звучи смешно ономе ко душе нема.

Boban

pre 10 godina

Ovo sta radi vajni VADIKAL Vucic u Skupstini Srbije,nije vidjeno od uvodjenja parlamentarizma.Onako nisko vrijedjati i izrazavati se o politickim neistomisljenicima,svojstveno je samo njegovom politickom "tati",Vojislavu Seselju. Izgleda da Vucic ne zna da najjace puca balon koji se najvise naduva,a on ga poslednjih mjeseci bas domacinski duva.

Kameleon

pre 10 godina

Ako danas ima mnogo važnog posla i nema vremena da se bavi besmislicama besposlenih ljudi, Alekksandar Vučić to može transparentno da saopšti, već, sutra, kao i kojim se to "lukrsativnim poslovima" bavi, kada "nema vremena" u duhu "parlamentarne demokratije" da odgovori na kritike da "uvodi diktaturu jednog čovek u Srbiju", iako je lider najveće vladajuće stranke?!
usput, mogao bi da "potvrdi ili demantuje" da je "prvi reformator Srbije" šeika-prestolonaslednika UAE gde, inače, nikada nije boravio ni kao turista, upoznao u tajnovitom hotelu u Škotskoj, nakon razgovora u Mi-5 i Mi-6?!

neda

pre 10 godina

Vucicu kako vas nije sramta samoga sebe vi ste dali KOSOVO saopstite narodu . Ja nisam bas neki simpatizer Djilasa on je radio ,gde ste vi radili na PALAMA tamo je vase mesto setite se vasih ranijih izjava . Mene je sramota i vas i presednika koju diplomu pokazuje .Ja sam pravnik isto sa visokom ocenom pa sta ,moj sin prava zavrsio u zirihu . Videla je SRBIJA za ova tri dana odlicno vas ko glasa KUPUJETE GLASOVE. Sta je sa SUBOTICEM:

Ivan

pre 10 godina

Dragi dežurni Vučićoljupci, molim vas prosledite mi podatke o konkursu na to radno mesto, pa da i ja zaradim neki dinar hvaleći gospodina Vučića i lupajući minuse onima koji pišu nešto protiv njega po internet portalima :).

runner

pre 10 godina

Nikakve besmislice Đilas nije izgovorio nego suštu istinu. Samo slepac ne vidi da su sve poluge vlasti u ovoj zemlji, u zadnjih godinu i kusur, u rukama jednog čoveka, Ace Vučić. On je Bogom dan za sve od statusa FK Crvene Zvezde pa preko hapšenja Miškovića i ostalih, aflatoksina u mleku do otkupne cene žitarica. Institucije države uopšte ne postoje po onoj Luja XIV: "Etat c'est moi". Samo još da sačekamo da hazjajinu izrastu brkovi.

milan

pre 10 godina

Vucicu to tebi nije bilo jasno 90-tih a nije ni danas, kada Vlada jedna partija u jednoj drzavi to je diktatura ili kada jedan predsednik partije dobije 100% glasova je isto tako nagovestaj diktature. Srbiju niko nemoze da promeni za cetiri da ne govorimo za godinu dana i ti nemoj da napadas tvoje politicke protivnike nego dokazi suprotno od toga.

susam

pre 10 godina

Koliko sam do sada videla sa Vucicem problema nemaju pošteni ljudi, uvek se busaju "postenjacine" čije poštenje veoma lako može da se dovede u pitanje.

Aperion

pre 10 godina

U skupštini svaki poslanik može da izjavi šta hoće, znajući da njihove reči niko neće proveravati, pogotovu građani koji to nisu u mogućnosti. Takođe znaju da je bitan odjek koji će te reči izazvati. Niko još nije snosio sankcije za ono što je izgovorio u skupštini iako to nije istina.

prokleta avlija

pre 10 godina

nego Vučiću gde je Mišković,gde je Beko,gde je tvoj drugar Kene,gde je tvoj drugar Šarić...naravno da Vučić nema vremena za Djilasa...Vučič je čovek koji sve radi...npr glanca fotelju po ceo dan i pije skupocena vina iz Franscuske...ni njemu samom nije jasno šta je uradio za ovih 15 meseci vlasti...Kosovo je sredio Dačić,datum izboksovao Dačić,finansije sredio Dinkić,Arape doveo Dinkić,izvoz povećao Dinkić,sve kriminalce i tajkune iz zatvora pustio VUČIĆ...eto rezultata

direktno u celo

pre 10 godina

Izdajnice!Strani placenice!
Taj Djilas takav kakav je za tebe GROMADA u svakom smislu.Taj je nesto stovrio i van ove drzave,i pre bavljenja politikom.I imao bi od cega da zivi da sutra napusti politiku.
A ti?Ti dana radnog staza nemas! Klasican manipulator.Nista,ali bas nista nisi zaradio u zivotu.Sve ti je "poklonjeno" od strane poreskih obveznika,ukljucujuci i stan koji si dobio.
Ali ne brini,vratice ti se ova bahatost kao bumerang.Ako ne pre,onda kad te gazde iz SAD puste niz vodu,izdajnice!

Историја

pre 10 godina

Драги Вучићу, како год било и шта год да је Драган Ђилас, он барем није, попут тебе, ушао у српску историју као нови Вук Бранковић, Украдене шолде историја не памти, за разлику од издајника и распикућа.

Prepucavate se ko je kriv, pa nije niko od vas bednih nasih politicara kriv,MI SMO KRIVI MI NAROD...

pre 10 godina

Cene skocile od hrane,komunalija,struje itd do raznoraznih poreza.
Kriminal i korupcija cvetaju ko i pre, jasavluk i lopovluk drzavne adminstracije isti ko i pre.
Na sve strane primeri kako ova drzava unistava(ko sto je i pre) dobre ljude a uzdize lose,gde se nagradjuje nepostenje,lopovluk i nerad a postenje i rad se kaznjava.
I dan danas zakon je ostao mrtvo slovo na papiru,cisto bezakonje i odsustvo pravne drzave,zakoni ove zemlje za nekog vaze a za nekog ne.
Sve u svemu osim par kozmetickih promena i ovih nestranackih ministara nista novo ni bolje nema u ovoj jadnoj drzavi, tu su neka hapsenja nekih lopuza.
Ali sve to smo gledali i pre, bilo je raznih mafija od djubretarske ,putarske i nema koje ne, i sve lepo se pohapsi a onda neki drugi podobni dodju i nastavljaju da kradu i dalje, eto to je ta borba protiv korupcije koja se vodi po istom sablonu vec dvadest i vise godina.
I neko se cudi sto nam je ovako.

SilverFox

pre 10 godina

Iskreno rečeno, mislim da je ovo samo drama, kao i sve ostalo što radi Vučić. Mnogo talambasanja, još više busanja u grudi junačke, a realno niti misli, niti može da smeni Đilasa.

A ako ga ipak smeni - možemo da pljucnemo u dalj na demokratske izbore bilo koga, jer čovek je ipak (dvaput) izglasan na izborima.

Djoka

pre 10 godina

Vecna srpska ceznja za mocnim vodjom i velikim tatom, koju delimo sa nasom pravoslavnom slovenskom bracom! Ovaj covek je jedan glasan, uporan i neumoljivi NAJAVLJIVAC - ali ama nista drugo od toga, ljudi pobogu osvestite se jer se radi o vasim sudbinama - i sve to kao da zlobodana milosevica nikada nije bilo, i kao da taj nije bio njegov covek od licnog poverenja! Pa dobro braco Srbi, ako ste takvi, onda slobodno zivite od slatkih obecanjca, samo nemojte ovome naduvanom coveku bas toliko ruku da ljubite!

Marko

pre 10 godina

Prvi demagog Srbije nema vremena za narod, sta ce kad mora da se gleda u ogledalo i zamislja da je mesavina Nikole Pasica i cara Dusana, e moj Vucicu podrska ti se topi.......

ne talasaj

pre 10 godina

od Vucicevih botova i sramote ljudi koji i dalje ipak podrzavaju ds samo zato sto su manje zlo i vise obrazovani od vuciceve ekipe pa se vise i ne oglasavaju po forumima stice se utisak da je u narodu desetostruka razlika u korist sns-a. jedno je sigurno, narodu treba alternativa koje nema. nisam nesto optimista po pitanju srednjoskolca zivkovica a jos manje cede ili petrovica. a i zasto bi se bilo ko kaljao u blatu sa ovim ljudima. pozdrav svim ljudima koji razmisljaju svojom glavom.

Serafim

pre 10 godina

Nije da hocu da nerviram SNS-OVCE, ali moram da primetim!
Gospodin Vucic je za 2 dana u skupstini o sebi samom govorio nekih 27x vise nego o celpj vladi,
i nekih 572% vise nego o celom SNS zajedno.
Priznacete da je malo degutantno kada *Bog koji je medju Srbe sisao* zali na skupstini da novine o njemu pisu da nije lep????

boki

pre 10 godina

Besmislice,nepismeni,dokoni,lopovi,lazovi,kako vas nije sramota,neobrazovani, glupi.
A ja, ja cu ovo ja cu ono,ja sam posten, najpametniji, najbolji,sve znam.
To je vokabular PPV pravi radikalski i samohvalisavi, i opet ovde masa lupa minuse a na izborima su glasali za potpuno drugu politiku.

bilo bi bolje

pre 10 godina

Vama koji ste mi nalupali silne minuse za nepun sat, bilo bi korisnije gazda otvori onu njegovu čuvenu "Kancelariju za brze odgovore".
Nama, koji mislimo svojom glavom, za razliku od vas,nemate sanse da promenite misljenje.
A i on moze zaista da se ponosi clanstvom......

Dokle vise

pre 10 godina

Pitam se samo da li ovaj narod ima mozak i da li ga sluzi pamcenje. Da li se secaju sta je pricao i kako se ponasao do juce nas "boziji covek" kako ga zovu vec.Sami ga bog poslao da ovima koji zaboravljaju osvezi pamcenje .Pa doticni Boziji covek je bio u vladi , ali pod drugim plastom , pa se borio vec za Srbiju i Srbstvo.Ja bih volela kada bi prestao da brine o ovom jadnom i napacenom narodu , mada ga je on i doveo tu gde jeste .Odakle pomenutom pravo da proziva Djilasa koji je nesto i uradio u ovom gradu ,koji nije izdajica , koji je izabran od gradjana za Gradonacelnika , koji je sa stecenim kapitalom dosao tu gde jeste i koji zna sta treba raditi .Jedini uslov je da narod pocne da misli svojom glavom .
Nepismen nije onaj ko ne zna da cita vec onaj koji veruje u sve sto procita

vgrad

pre 10 godina

Dok se Đilas bavi minornim i besmilenim stavrima kako kaže Vučić ovaj od važnih državnih stvari nemože ni glavu da podigne i da ima čas odmora.zato i takva reakcija gospodina Vučića na bockanja lidera demokrata Đilasa o navodnoj diktaturi i nekim drugim besmislenim zaključcima.I dok se Vučić bavi državnim poslovima i radi na popravci stanja u srbiji odgovor Đilasu spremio je gospodin Jovičić koji vodi odborničku grupu SNS u skupštini grada.Očekujem da posle Briselskih razgovora i pitanje dogopvora sa nekim stranim investitorima o Đilasu razgovaraju na najvišem nivou Vučić i Dačić i jednom za svagda reše pitanje funkcionisanje grada, koalicije i drugih problema.

ivan

pre 10 godina

xexe - pre tri dana na skupstini, ni jedna Vuciceva recenica nije prosla bez spominjanja Djilasa, sada kao nema vremna time da se bavi! Koja gluma, gluma za oskara.
Poruka za Vladu republike Srbije - stvarajte institucije, to je jedini vas posao, sve ostalo je posle lako. Bez institucija, samovoljom pojedinaca, makar oni bili i "preposteni" kao Vucic, nikada se nista nece uraditi! Na zalaost niko u toj vladi nema iskustva da proceni sta je potrebno, jer se u zivotu nikada nicim ozbiljnim nisu bavili! Pametni ljudi beze od politike, ili su dovoljno bogati da mogu time da se bave.

Bah

pre 10 godina

Vucic je toliko bio zagrizen u ideji velikosrpstva isto koliko sada ima opsesiju sobom i ubedjenje da je reformator. Patoloski veruje da je sam osoba uzuzetne bitnosti i sposobnosti.

Sale

pre 10 godina

Pored svih svadja i prepirki koje imaju SNS i DS jedno je sigurno - a to je da je u Srbiji JEDINI FAKTOR bezbednosti, stabilnosti, odgovornosti i napor u bilo cemu - ALEKSANDAR VUCIC!!! Da li se to moze opisati kao uvodjenje dikatature, da li se to moze nazvati tiranijom - ne znam niti me to interesuje.
Ono sto je ocigledno jeste da se SVAKA POLUGA VLASTI zasniva na A. Vucicu. Predsednika Srbije kao da nemamo, a jos manje imamo premijera Srbije. O ministarstvu policije da ne govorim.

Dakle, ko je vlast u Srbiji - Vucic; predsednik - nebitan, premijer jos manje a ministar policije ne postoji.

Voleo neko Vucica ili ne to je susta realnost na terenu. Ma kakvi bili LDP-ovci, DS-ovci, ovi ili oni - kad se sve sabere i oduzme - opet Vucic.

Ceca1965

pre 10 godina

Da se ne lazemo,Djilas nikada nije bio politicar drzavnickog tipa,njegovo iskustvo politicara i politicke moci je daleko ispod Tadicevog,ali je neuporedivo sa Vucicevim. Mislim da je to razlog Djilasovog malo drcnijeg ponasanja u poslednjim danima.

Zoran M.

pre 10 godina

Iskreno rečeno g-dine Vučiću ja kao građanin ne znam kome da verujem, jer svi pričate lepe priče a onda odjednom na skupštini čujem da treba zaustaviti finansijski sunovrat države, pa čujem da je sve više ljudi bez posla, a i oni koji rade opravdano strahuju d aostanu bez posla. Pre neki dan drugar imao platu 30000 dinara u teretani a sad gazda smanjuje na 15000 dinara, režije su sve skuplje a para niotkuda. Privreda propala ... ne znam i ne vidim da će biti bolje sve dok država ne bude počela smanjivati broj zaposlenih u svojim kancelarijama. Pa pogledajte samo Opštini Novi Beograd - četiri matičarke u jednoj kancelariji a kad tražiš nešta kaže se dođi sutra.... itd d ane nabrajam više - unate Vi to bolje od mene. Ja jedino što mogu reći jeste da ne vidim još uvek svetlo na kraju tunela.

kukuuuuu, tesko nama

pre 10 godina

Ovom se pored elementarnog domaceg nevaspitanja i zdravstveno stanje rapidno pogorsava.
Kad budes uradio u zivotu koliko Djilas onda mozes i da se hvalis a sad bolje cuti.Ima nas koji te pamtimo malo duze u raznoraznim izdanjima pocev od Pala pa do danas..........

NY citizen

pre 10 godina

Dezuraju Aca i njegovi. A cime se ti Alkesandre Vucicu bavis. Ganjanjem po Srbiji i belom svetu svakog ko nesto ima.U Americi,Nemackoj, Francuskoj je kriminal ako je neko utajio porez a ne neko ko je iskoristio zakonsku mogucnost zbog rupa u zakonu da ostvari dobit.Ali za to treba pamet?? A ne "najbolji student generacije" na Pravnom.Za to ne treba pamet vec zadnjica da zagrejes stolicu. Molim te nemoj u moje ime da tracis svoj mladi zivot i brines za Srbiju. Nastavak demagogije.A vidim posvojim roditeljima i drugarima u Srbiji da zive neuporedivo "bolje" od kada si Aleksandre Vucicu ti i tvoji dosli na vlast.Da nije mene pocrkali bi od gladi

kukuuuuu, tesko nama

pre 10 godina

Ovom se pored elementarnog domaceg nevaspitanja i zdravstveno stanje rapidno pogorsava.
Kad budes uradio u zivotu koliko Djilas onda mozes i da se hvalis a sad bolje cuti.Ima nas koji te pamtimo malo duze u raznoraznim izdanjima pocev od Pala pa do danas..........

Beogradjanin starosedeoc

pre 10 godina

Nisam za naprednjake, ali lepo mu je rekao onaj iz SnS-a : ,,Sistem projekcije!,, On bas tako vlada u svojoj stranci. Sto jeste - jeste.

Dušica

pre 10 godina

To se i vidi da gospodin Vučić nema vremena za besmislice ali vidi se i ko ima vremena.Rezultati sve govore a nažalost je u Beogradu stopa nezaposlenosti dostigla maksimum tako je da vreme da se to menja.

PAUN - STAKLOREZAC

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je potpuno u pravu kada veoma kratko i jasno kaze da ima daleko vaznijih poslova nego da se bavi besmislicama besposlenih ljudi, kao sto je gradonacelnik Beograda, kojeg ne interesuje zivot gradjana, vec trazi nacin kako da nekog blati i uveca svoj konto.

Vid

pre 10 godina

Opste je poznato da Srbi sa srbi funkcionisu samo kad imaju cvrstu ruku na vlasti, to je pocelo da se prica maovno kad je Tito umro i kad je nastao javasluk na sve strane preko visepartijskog sistema. Ja mrzim diktaturu i nadam se da ovo nije cilj ove vlade.

BoškO023

pre 10 godina

Što se tiče kadrova DS više liči na neku ekipu komičara, nego političara. Balša na čelu beogradskog DS-a. Šapić kandidat za budućeg gradonačelnika Beograda. Ali lepo naš narod kaže: "spram sveca i tropar". Tako je i u DS-u: "spram predsednika stranke, Đilasa, i predsednik beogradskog DS-a, Balša, a i kandidat za gradonačelnika Beograda, Šapić". Ovaj triling vodi sigurnim putem DS ka cenzusu.

GoJkO012

pre 10 godina

Neko ko misli dobro DS-u, a ko ima uticaja na gospodina Đilasa, bi trebao da mu da dobronameran savet, da što je moguće pre, dok još nije kasno, podnese ostavku na mesto predsednika DS-a.

Del Boy

pre 10 godina

Djilas pokusava da skrene paznju sa bitnih stvari koje Vucic pokusava da uradi i da dovede Srbiju u red, na taj nacin hoce da prikupi politicke poene, ali to se ne radi tako.

Vuka S

pre 10 godina

I uvek ona stara dobro poznata i toliko puta ponavljana "svako ko gubi ima pravo da se ljuti". Ljudima poput g. Djilasa nikada dosta. Ko ne ume sam da se zaustavi, drugi ce mu tesko pomoci.

perspektiva

pre 10 godina

Vučić me svakim danom sve više oduševljava...nema čovek vremena za besmislice, ode da radi...a zna se: ko radi, ne boji se gladi. Primerno!

Veljko

pre 10 godina

Đilasu su dani kao gradonačelniku Beograda izbrojani, sve mu zavisi od dogovora Vučića i Dačića. Sada pokušava da napadom, proglašavanjem diktature od strane jednog čoveča, da se izvuče iz situacije. Ko nema "putera na glavi" i sam poziva organe da sve sa poslovanjem istraže.

Mišo

pre 10 godina

U poslednje vreme čelnici DS daju nekave izjave koje nema ni smisla da se komentarišu.Od DS smo očekivali da će sa novim rukovodstvom ponovo postati jedna od najznačajnih političkih partija u Srbiji. Međutim novo rukovodstvo nastavilo sa pogrešnom politikom.

vgrad

pre 10 godina

Dok se Đilas bavi minornim i besmilenim stavrima kako kaže Vučić ovaj od važnih državnih stvari nemože ni glavu da podigne i da ima čas odmora.zato i takva reakcija gospodina Vučića na bockanja lidera demokrata Đilasa o navodnoj diktaturi i nekim drugim besmislenim zaključcima.I dok se Vučić bavi državnim poslovima i radi na popravci stanja u srbiji odgovor Đilasu spremio je gospodin Jovičić koji vodi odborničku grupu SNS u skupštini grada.Očekujem da posle Briselskih razgovora i pitanje dogopvora sa nekim stranim investitorima o Đilasu razgovaraju na najvišem nivou Vučić i Dačić i jednom za svagda reše pitanje funkcionisanje grada, koalicije i drugih problema.

susam

pre 10 godina

Koliko sam do sada videla sa Vucicem problema nemaju pošteni ljudi, uvek se busaju "postenjacine" čije poštenje veoma lako može da se dovede u pitanje.

NY citizen

pre 10 godina

Dezuraju Aca i njegovi. A cime se ti Alkesandre Vucicu bavis. Ganjanjem po Srbiji i belom svetu svakog ko nesto ima.U Americi,Nemackoj, Francuskoj je kriminal ako je neko utajio porez a ne neko ko je iskoristio zakonsku mogucnost zbog rupa u zakonu da ostvari dobit.Ali za to treba pamet?? A ne "najbolji student generacije" na Pravnom.Za to ne treba pamet vec zadnjica da zagrejes stolicu. Molim te nemoj u moje ime da tracis svoj mladi zivot i brines za Srbiju. Nastavak demagogije.A vidim posvojim roditeljima i drugarima u Srbiji da zive neuporedivo "bolje" od kada si Aleksandre Vucicu ti i tvoji dosli na vlast.Da nije mene pocrkali bi od gladi

ivan

pre 10 godina

xexe - pre tri dana na skupstini, ni jedna Vuciceva recenica nije prosla bez spominjanja Djilasa, sada kao nema vremna time da se bavi! Koja gluma, gluma za oskara.
Poruka za Vladu republike Srbije - stvarajte institucije, to je jedini vas posao, sve ostalo je posle lako. Bez institucija, samovoljom pojedinaca, makar oni bili i "preposteni" kao Vucic, nikada se nista nece uraditi! Na zalaost niko u toj vladi nema iskustva da proceni sta je potrebno, jer se u zivotu nikada nicim ozbiljnim nisu bavili! Pametni ljudi beze od politike, ili su dovoljno bogati da mogu time da se bave.

Ceca1965

pre 10 godina

Da se ne lazemo,Djilas nikada nije bio politicar drzavnickog tipa,njegovo iskustvo politicara i politicke moci je daleko ispod Tadicevog,ali je neuporedivo sa Vucicevim. Mislim da je to razlog Djilasovog malo drcnijeg ponasanja u poslednjim danima.

Bah

pre 10 godina

Vucic je toliko bio zagrizen u ideji velikosrpstva isto koliko sada ima opsesiju sobom i ubedjenje da je reformator. Patoloski veruje da je sam osoba uzuzetne bitnosti i sposobnosti.

bilo bi bolje

pre 10 godina

Vama koji ste mi nalupali silne minuse za nepun sat, bilo bi korisnije gazda otvori onu njegovu čuvenu "Kancelariju za brze odgovore".
Nama, koji mislimo svojom glavom, za razliku od vas,nemate sanse da promenite misljenje.
A i on moze zaista da se ponosi clanstvom......

direktno u celo

pre 10 godina

Izdajnice!Strani placenice!
Taj Djilas takav kakav je za tebe GROMADA u svakom smislu.Taj je nesto stovrio i van ove drzave,i pre bavljenja politikom.I imao bi od cega da zivi da sutra napusti politiku.
A ti?Ti dana radnog staza nemas! Klasican manipulator.Nista,ali bas nista nisi zaradio u zivotu.Sve ti je "poklonjeno" od strane poreskih obveznika,ukljucujuci i stan koji si dobio.
Ali ne brini,vratice ti se ova bahatost kao bumerang.Ako ne pre,onda kad te gazde iz SAD puste niz vodu,izdajnice!

boki

pre 10 godina

Besmislice,nepismeni,dokoni,lopovi,lazovi,kako vas nije sramota,neobrazovani, glupi.
A ja, ja cu ovo ja cu ono,ja sam posten, najpametniji, najbolji,sve znam.
To je vokabular PPV pravi radikalski i samohvalisavi, i opet ovde masa lupa minuse a na izborima su glasali za potpuno drugu politiku.

Serafim

pre 10 godina

Nije da hocu da nerviram SNS-OVCE, ali moram da primetim!
Gospodin Vucic je za 2 dana u skupstini o sebi samom govorio nekih 27x vise nego o celpj vladi,
i nekih 572% vise nego o celom SNS zajedno.
Priznacete da je malo degutantno kada *Bog koji je medju Srbe sisao* zali na skupstini da novine o njemu pisu da nije lep????

prokleta avlija

pre 10 godina

nego Vučiću gde je Mišković,gde je Beko,gde je tvoj drugar Kene,gde je tvoj drugar Šarić...naravno da Vučić nema vremena za Djilasa...Vučič je čovek koji sve radi...npr glanca fotelju po ceo dan i pije skupocena vina iz Franscuske...ni njemu samom nije jasno šta je uradio za ovih 15 meseci vlasti...Kosovo je sredio Dačić,datum izboksovao Dačić,finansije sredio Dinkić,Arape doveo Dinkić,izvoz povećao Dinkić,sve kriminalce i tajkune iz zatvora pustio VUČIĆ...eto rezultata

runner

pre 10 godina

Nikakve besmislice Đilas nije izgovorio nego suštu istinu. Samo slepac ne vidi da su sve poluge vlasti u ovoj zemlji, u zadnjih godinu i kusur, u rukama jednog čoveka, Ace Vučić. On je Bogom dan za sve od statusa FK Crvene Zvezde pa preko hapšenja Miškovića i ostalih, aflatoksina u mleku do otkupne cene žitarica. Institucije države uopšte ne postoje po onoj Luja XIV: "Etat c'est moi". Samo još da sačekamo da hazjajinu izrastu brkovi.

Историја

pre 10 godina

Драги Вучићу, како год било и шта год да је Драган Ђилас, он барем није, попут тебе, ушао у српску историју као нови Вук Бранковић, Украдене шолде историја не памти, за разлику од издајника и распикућа.

Zoran M.

pre 10 godina

Iskreno rečeno g-dine Vučiću ja kao građanin ne znam kome da verujem, jer svi pričate lepe priče a onda odjednom na skupštini čujem da treba zaustaviti finansijski sunovrat države, pa čujem da je sve više ljudi bez posla, a i oni koji rade opravdano strahuju d aostanu bez posla. Pre neki dan drugar imao platu 30000 dinara u teretani a sad gazda smanjuje na 15000 dinara, režije su sve skuplje a para niotkuda. Privreda propala ... ne znam i ne vidim da će biti bolje sve dok država ne bude počela smanjivati broj zaposlenih u svojim kancelarijama. Pa pogledajte samo Opštini Novi Beograd - četiri matičarke u jednoj kancelariji a kad tražiš nešta kaže se dođi sutra.... itd d ane nabrajam više - unate Vi to bolje od mene. Ja jedino što mogu reći jeste da ne vidim još uvek svetlo na kraju tunela.

Marko

pre 10 godina

Prvi demagog Srbije nema vremena za narod, sta ce kad mora da se gleda u ogledalo i zamislja da je mesavina Nikole Pasica i cara Dusana, e moj Vucicu podrska ti se topi.......

Ivan

pre 10 godina

Dragi dežurni Vučićoljupci, molim vas prosledite mi podatke o konkursu na to radno mesto, pa da i ja zaradim neki dinar hvaleći gospodina Vučića i lupajući minuse onima koji pišu nešto protiv njega po internet portalima :).

Djoka

pre 10 godina

Vecna srpska ceznja za mocnim vodjom i velikim tatom, koju delimo sa nasom pravoslavnom slovenskom bracom! Ovaj covek je jedan glasan, uporan i neumoljivi NAJAVLJIVAC - ali ama nista drugo od toga, ljudi pobogu osvestite se jer se radi o vasim sudbinama - i sve to kao da zlobodana milosevica nikada nije bilo, i kao da taj nije bio njegov covek od licnog poverenja! Pa dobro braco Srbi, ako ste takvi, onda slobodno zivite od slatkih obecanjca, samo nemojte ovome naduvanom coveku bas toliko ruku da ljubite!

neda

pre 10 godina

Vucicu kako vas nije sramta samoga sebe vi ste dali KOSOVO saopstite narodu . Ja nisam bas neki simpatizer Djilasa on je radio ,gde ste vi radili na PALAMA tamo je vase mesto setite se vasih ranijih izjava . Mene je sramota i vas i presednika koju diplomu pokazuje .Ja sam pravnik isto sa visokom ocenom pa sta ,moj sin prava zavrsio u zirihu . Videla je SRBIJA za ova tri dana odlicno vas ko glasa KUPUJETE GLASOVE. Sta je sa SUBOTICEM:

milan

pre 10 godina

Vucicu to tebi nije bilo jasno 90-tih a nije ni danas, kada Vlada jedna partija u jednoj drzavi to je diktatura ili kada jedan predsednik partije dobije 100% glasova je isto tako nagovestaj diktature. Srbiju niko nemoze da promeni za cetiri da ne govorimo za godinu dana i ti nemoj da napadas tvoje politicke protivnike nego dokazi suprotno od toga.

Dokle vise

pre 10 godina

Pitam se samo da li ovaj narod ima mozak i da li ga sluzi pamcenje. Da li se secaju sta je pricao i kako se ponasao do juce nas "boziji covek" kako ga zovu vec.Sami ga bog poslao da ovima koji zaboravljaju osvezi pamcenje .Pa doticni Boziji covek je bio u vladi , ali pod drugim plastom , pa se borio vec za Srbiju i Srbstvo.Ja bih volela kada bi prestao da brine o ovom jadnom i napacenom narodu , mada ga je on i doveo tu gde jeste .Odakle pomenutom pravo da proziva Djilasa koji je nesto i uradio u ovom gradu ,koji nije izdajica , koji je izabran od gradjana za Gradonacelnika , koji je sa stecenim kapitalom dosao tu gde jeste i koji zna sta treba raditi .Jedini uslov je da narod pocne da misli svojom glavom .
Nepismen nije onaj ko ne zna da cita vec onaj koji veruje u sve sto procita

SilverFox

pre 10 godina

Iskreno rečeno, mislim da je ovo samo drama, kao i sve ostalo što radi Vučić. Mnogo talambasanja, još više busanja u grudi junačke, a realno niti misli, niti može da smeni Đilasa.

A ako ga ipak smeni - možemo da pljucnemo u dalj na demokratske izbore bilo koga, jer čovek je ipak (dvaput) izglasan na izborima.

ne talasaj

pre 10 godina

od Vucicevih botova i sramote ljudi koji i dalje ipak podrzavaju ds samo zato sto su manje zlo i vise obrazovani od vuciceve ekipe pa se vise i ne oglasavaju po forumima stice se utisak da je u narodu desetostruka razlika u korist sns-a. jedno je sigurno, narodu treba alternativa koje nema. nisam nesto optimista po pitanju srednjoskolca zivkovica a jos manje cede ili petrovica. a i zasto bi se bilo ko kaljao u blatu sa ovim ljudima. pozdrav svim ljudima koji razmisljaju svojom glavom.

Kameleon

pre 10 godina

Ako danas ima mnogo važnog posla i nema vremena da se bavi besmislicama besposlenih ljudi, Alekksandar Vučić to može transparentno da saopšti, već, sutra, kao i kojim se to "lukrsativnim poslovima" bavi, kada "nema vremena" u duhu "parlamentarne demokratije" da odgovori na kritike da "uvodi diktaturu jednog čovek u Srbiju", iako je lider najveće vladajuće stranke?!
usput, mogao bi da "potvrdi ili demantuje" da je "prvi reformator Srbije" šeika-prestolonaslednika UAE gde, inače, nikada nije boravio ni kao turista, upoznao u tajnovitom hotelu u Škotskoj, nakon razgovora u Mi-5 i Mi-6?!

Sale

pre 10 godina

Pored svih svadja i prepirki koje imaju SNS i DS jedno je sigurno - a to je da je u Srbiji JEDINI FAKTOR bezbednosti, stabilnosti, odgovornosti i napor u bilo cemu - ALEKSANDAR VUCIC!!! Da li se to moze opisati kao uvodjenje dikatature, da li se to moze nazvati tiranijom - ne znam niti me to interesuje.
Ono sto je ocigledno jeste da se SVAKA POLUGA VLASTI zasniva na A. Vucicu. Predsednika Srbije kao da nemamo, a jos manje imamo premijera Srbije. O ministarstvu policije da ne govorim.

Dakle, ko je vlast u Srbiji - Vucic; predsednik - nebitan, premijer jos manje a ministar policije ne postoji.

Voleo neko Vucica ili ne to je susta realnost na terenu. Ma kakvi bili LDP-ovci, DS-ovci, ovi ili oni - kad se sve sabere i oduzme - opet Vucic.

Prepucavate se ko je kriv, pa nije niko od vas bednih nasih politicara kriv,MI SMO KRIVI MI NAROD...

pre 10 godina

Cene skocile od hrane,komunalija,struje itd do raznoraznih poreza.
Kriminal i korupcija cvetaju ko i pre, jasavluk i lopovluk drzavne adminstracije isti ko i pre.
Na sve strane primeri kako ova drzava unistava(ko sto je i pre) dobre ljude a uzdize lose,gde se nagradjuje nepostenje,lopovluk i nerad a postenje i rad se kaznjava.
I dan danas zakon je ostao mrtvo slovo na papiru,cisto bezakonje i odsustvo pravne drzave,zakoni ove zemlje za nekog vaze a za nekog ne.
Sve u svemu osim par kozmetickih promena i ovih nestranackih ministara nista novo ni bolje nema u ovoj jadnoj drzavi, tu su neka hapsenja nekih lopuza.
Ali sve to smo gledali i pre, bilo je raznih mafija od djubretarske ,putarske i nema koje ne, i sve lepo se pohapsi a onda neki drugi podobni dodju i nastavljaju da kradu i dalje, eto to je ta borba protiv korupcije koja se vodi po istom sablonu vec dvadest i vise godina.
I neko se cudi sto nam je ovako.

Boban

pre 10 godina

Ovo sta radi vajni VADIKAL Vucic u Skupstini Srbije,nije vidjeno od uvodjenja parlamentarizma.Onako nisko vrijedjati i izrazavati se o politickim neistomisljenicima,svojstveno je samo njegovom politickom "tati",Vojislavu Seselju. Izgleda da Vucic ne zna da najjace puca balon koji se najvise naduva,a on ga poslednjih mjeseci bas domacinski duva.

Kuramoca

pre 10 godina

Znas Vucicu, nekada sam glasao za Borisa i secam se vremena kada mi se smucilo I da ga slusam i da ga gledam. To se desilo kada je poceo da veruje da Srbija postoji samo zato da bi on bio njen predsednik.

Sav ovaj narod koji ti danas veruje, zapitace se veoma brzo...
DA LI JE BAS MOGUCE DA SU SVI U SRBIJI LOPOVI, A POSTEN JE SAMO ALEKSANDAR VUCIC?
Kada se to desi, mrzece te isto kao i ja Borisa danas. Do tada, uzivaj, zelim ti puno srece, ti Srbe lazes 2x!

m

pre 10 godina

E moj Vučiću, nikada ti nećeš biti pravi čovek. Radikal i pljuvač će uvek biti to što jeste. Malo se ocesao o EU ali pravo lice ne bledi.

Aperion

pre 10 godina

U skupštini svaki poslanik može da izjavi šta hoće, znajući da njihove reči niko neće proveravati, pogotovu građani koji to nisu u mogućnosti. Takođe znaju da je bitan odjek koji će te reči izazvati. Niko još nije snosio sankcije za ono što je izgovorio u skupštini iako to nije istina.

jocko

pre 10 godina

Ovog mi je muka i da gledam,ali ako vam je glasači,ne branim žute ja sam za njih glasao samo da ovi " new radikali " ne dobiju,i evo ti sad.Nažalost
mislim da će se ovaj trend sa njima nastaviti i to dugo.Daleko od toga da je DS ono što je nekad bio,ali opet ne mogu da razumem taj mazohistički odnos prema sebi pre svega,gledajte samo ovu podvalu sa novim ministrima
još jedan pokazatelj diletantizma.Svaka čast ministru finansija našem nišliji,ali hajde da vidimo šta može čovek da uradi,i nije mi jasno da pored takvog posla koji radi u nejprestižnijoj cons. kući na svetu on dolazi da spasava Srbiju ?.Šta li su ga izlagali.Žao mi je Vanje i Tasovca unapred,ubrzo če im biti jasno u šta su se uvalili.Samo im onaj što spava samo na Simpovom nameštaju hvali za totalni haos, a biće ga,već je tu.

IBJ

pre 10 godina

Da li to stvarno jedan član vlade koristi obaveštajne službe da dežuraju po kafićima i dojavljuju mu ko se od njegovih koalicionih partnera sastaje sa kolegama iz opozicije? To stanje svesti sigurno ima neki latinski naziv.

Ali ako dotični time još i javno zamahuje za skupštinskom govornicom kao nekakvom političkom batinom, onda se to prosto srpski zove ZASTRAŠIVANJE. Ako to radi sada kad ima "komotnu" većinu, šta da očekujemo za par meseci kad se ta većina istanji? I to ima ime: TEROR.

Radikali i komunisti mogu i da se obuku u plave kapute sa žutim zvezdama, ali u njima više liče na klovnove nego na Evropejce.

Bentley

pre 10 godina

Gsopodine Vučiću, znate li da ima jedna knjiga u kojoj su popisane predsednikove izjave od pre više godina, pa i decenija? Na primer - da nikad neće napustiti Radikale i slično...
Ozbiljno mislite da o vama neće biti još jedna takva? :)

vidovita

pre 10 godina

Наши политичари су очигледно докони кад, где год да су, имају времена да се препуцавају са противницима. Највећи ударац би постигли да заправо и ураде нешто добро, али стварно и у потпуности добро. За државу и народ, за све, јер тако ће и њима бити добро. Али, не. Ово мора да звучи смешно ономе ко душе нема.

Gavra

pre 10 godina

Konrad Adenauer je bio gradonacelnik Kelna. Kada je Hitler dosao na vlast, optuzio ga za korupciju i proganjao ga sve do kraja II sv. rata. Konrad Adenauer je bio prvi kancelar Savezne republike Nemacke. Najduzi Kancelar. Jedini evropski politicar koji je na izborima pobedio sa 80% glasova. Tvorac danasnje nemacke ekonomije.Jedan od tvoraca EU. Srbija danas je identicna Nemackoj iz 1936- 37!!! Jedan narod - jedan Vodja! Ziveo Vodja!

MIKULA

pre 10 godina

Braćo SNS-ovci, nemoj da ste tako zamerljivi. Treba i Đilasa razumeti. Nije ni njemu čoveku lako. Stranka mu u rasulu. Rejting pada. Šule osniva "pokret otpora". Petrović preuzima odbore po Srbiji. Vučić neće da ga prihvati za koalicionog partnera. Fotelja gradonačelnika mu se drma k'o Dajc na leru. Mosta na Adi tek treba da se obradi. Nije ni čudo što čovek priča nepovezano.

Nevidljiva xy

pre 10 godina

"Od drveta ne vidi sumu" Tako i Djilas ne vidi gde se nalazi i sta mu se desava.uhvatio se za Vucica,pa nije te on doveo u ovu sitaciju,sam si covece!

018

pre 10 godina

Kao verni demokrata sam razočaran u trenutno pretsedništvo i predsednika DS-a. Dolaskom Đilasa na mesto predsednika DS-a, je „umrla“ demokratija u Demokratskoj Stranci. Nije demokratije bilo preterano u DS-u, ni ranije, ali je sada nema uopšte, već je demokratija prerasla u diktaturu. Opozicija u Srbiji praktično i ne postoji, a opet zahvaljujući Đilasu, koji otima najistaknutije članove LSV-a, kao što je to bio slučaj sa Aleksandrom Jerkov, ili LDP-a, kao što je to bio slučaj sa Mišom Vrebalovim, i na taj način dodatno razjedinjuje opoziciju. Ukoliko se članstvo DS-a, u skorije vreme, ne probudi, i ne smeni Đilasa, malo šta će ostati od DS-a. Đilas će u potpunosti uništiti stranku, i rasterati glasače, a onda će trebati godine da se ti glasači povrate.

novica952

pre 10 godina

E moj Vučiću, nikada ti nećeš biti pravi čovek. Radikal i pljuvač će uvek biti to što jeste. Malo se ocesao o EU ali pravo lice ne bledi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (m, 3. septembar 2013 19:26)
Tvrdim da pola naroda ove države misli suprotno od tebe, da je upravi Vučić pravi čovek za ekonomski rastureni i devastiranu Srbiju i da vidimo kad prođe jedno,dve godine kakvo ćeš mišljenje imati o čoveku koji je imao ptelju da zmiji koja se zove korupcija stane na glavu, pa ga sad i Điki proziva.

matori

pre 10 godina

Tvrdim da pola naroda ove države misli suprotno od tebe, da je upravi Vučić pravi čovek za ekonomski rastureni i devastiranu Srbiju i da vidimo kad prođe jedno,dve godine kakvo ćeš mišljenje imati o čoveku koji je imao ptelju da zmiji koja se zove korupcija stane na glavu, pa ga sad i Điki proziva.
(novica952, 4. septembar 2013 18:56)

Vučić ima podršku skoro 40% od oko 30% glasača, to je ono što se zna, naručene ankete sa kojekakvim budalaštinama ne računam. Dakle, daleko od polovine GRAĐANA.
Drugo, nema B od borbe protiv korupcije - vi ne vidite da je to drama, predstava kojom se skupljaju bodovi?
I najzad: kao što vi (očito) ne poznajete neke koji ne bi podržali gospodina Vučića, tako ja ne poznajem one koji bi ga podržali. IKAD.

kukuuuuu, tesko nama

pre 10 godina

Ovom se pored elementarnog domaceg nevaspitanja i zdravstveno stanje rapidno pogorsava.
Kad budes uradio u zivotu koliko Djilas onda mozes i da se hvalis a sad bolje cuti.Ima nas koji te pamtimo malo duze u raznoraznim izdanjima pocev od Pala pa do danas..........

neda

pre 10 godina

Vucicu kako vas nije sramta samoga sebe vi ste dali KOSOVO saopstite narodu . Ja nisam bas neki simpatizer Djilasa on je radio ,gde ste vi radili na PALAMA tamo je vase mesto setite se vasih ranijih izjava . Mene je sramota i vas i presednika koju diplomu pokazuje .Ja sam pravnik isto sa visokom ocenom pa sta ,moj sin prava zavrsio u zirihu . Videla je SRBIJA za ova tri dana odlicno vas ko glasa KUPUJETE GLASOVE. Sta je sa SUBOTICEM:

Serafim

pre 10 godina

Nije da hocu da nerviram SNS-OVCE, ali moram da primetim!
Gospodin Vucic je za 2 dana u skupstini o sebi samom govorio nekih 27x vise nego o celpj vladi,
i nekih 572% vise nego o celom SNS zajedno.
Priznacete da je malo degutantno kada *Bog koji je medju Srbe sisao* zali na skupstini da novine o njemu pisu da nije lep????

Marko

pre 10 godina

Prvi demagog Srbije nema vremena za narod, sta ce kad mora da se gleda u ogledalo i zamislja da je mesavina Nikole Pasica i cara Dusana, e moj Vucicu podrska ti se topi.......

Ivan

pre 10 godina

Dragi dežurni Vučićoljupci, molim vas prosledite mi podatke o konkursu na to radno mesto, pa da i ja zaradim neki dinar hvaleći gospodina Vučića i lupajući minuse onima koji pišu nešto protiv njega po internet portalima :).

Boban

pre 10 godina

Ovo sta radi vajni VADIKAL Vucic u Skupstini Srbije,nije vidjeno od uvodjenja parlamentarizma.Onako nisko vrijedjati i izrazavati se o politickim neistomisljenicima,svojstveno je samo njegovom politickom "tati",Vojislavu Seselju. Izgleda da Vucic ne zna da najjace puca balon koji se najvise naduva,a on ga poslednjih mjeseci bas domacinski duva.

jocko

pre 10 godina

Ovog mi je muka i da gledam,ali ako vam je glasači,ne branim žute ja sam za njih glasao samo da ovi " new radikali " ne dobiju,i evo ti sad.Nažalost
mislim da će se ovaj trend sa njima nastaviti i to dugo.Daleko od toga da je DS ono što je nekad bio,ali opet ne mogu da razumem taj mazohistički odnos prema sebi pre svega,gledajte samo ovu podvalu sa novim ministrima
još jedan pokazatelj diletantizma.Svaka čast ministru finansija našem nišliji,ali hajde da vidimo šta može čovek da uradi,i nije mi jasno da pored takvog posla koji radi u nejprestižnijoj cons. kući na svetu on dolazi da spasava Srbiju ?.Šta li su ga izlagali.Žao mi je Vanje i Tasovca unapred,ubrzo če im biti jasno u šta su se uvalili.Samo im onaj što spava samo na Simpovom nameštaju hvali za totalni haos, a biće ga,već je tu.

Kuramoca

pre 10 godina

Znas Vucicu, nekada sam glasao za Borisa i secam se vremena kada mi se smucilo I da ga slusam i da ga gledam. To se desilo kada je poceo da veruje da Srbija postoji samo zato da bi on bio njen predsednik.

Sav ovaj narod koji ti danas veruje, zapitace se veoma brzo...
DA LI JE BAS MOGUCE DA SU SVI U SRBIJI LOPOVI, A POSTEN JE SAMO ALEKSANDAR VUCIC?
Kada se to desi, mrzece te isto kao i ja Borisa danas. Do tada, uzivaj, zelim ti puno srece, ti Srbe lazes 2x!

runner

pre 10 godina

Nikakve besmislice Đilas nije izgovorio nego suštu istinu. Samo slepac ne vidi da su sve poluge vlasti u ovoj zemlji, u zadnjih godinu i kusur, u rukama jednog čoveka, Ace Vučić. On je Bogom dan za sve od statusa FK Crvene Zvezde pa preko hapšenja Miškovića i ostalih, aflatoksina u mleku do otkupne cene žitarica. Institucije države uopšte ne postoje po onoj Luja XIV: "Etat c'est moi". Samo još da sačekamo da hazjajinu izrastu brkovi.

m

pre 10 godina

E moj Vučiću, nikada ti nećeš biti pravi čovek. Radikal i pljuvač će uvek biti to što jeste. Malo se ocesao o EU ali pravo lice ne bledi.

SilverFox

pre 10 godina

Iskreno rečeno, mislim da je ovo samo drama, kao i sve ostalo što radi Vučić. Mnogo talambasanja, još više busanja u grudi junačke, a realno niti misli, niti može da smeni Đilasa.

A ako ga ipak smeni - možemo da pljucnemo u dalj na demokratske izbore bilo koga, jer čovek je ipak (dvaput) izglasan na izborima.

NY citizen

pre 10 godina

Dezuraju Aca i njegovi. A cime se ti Alkesandre Vucicu bavis. Ganjanjem po Srbiji i belom svetu svakog ko nesto ima.U Americi,Nemackoj, Francuskoj je kriminal ako je neko utajio porez a ne neko ko je iskoristio zakonsku mogucnost zbog rupa u zakonu da ostvari dobit.Ali za to treba pamet?? A ne "najbolji student generacije" na Pravnom.Za to ne treba pamet vec zadnjica da zagrejes stolicu. Molim te nemoj u moje ime da tracis svoj mladi zivot i brines za Srbiju. Nastavak demagogije.A vidim posvojim roditeljima i drugarima u Srbiji da zive neuporedivo "bolje" od kada si Aleksandre Vucicu ti i tvoji dosli na vlast.Da nije mene pocrkali bi od gladi

vidovita

pre 10 godina

Наши политичари су очигледно докони кад, где год да су, имају времена да се препуцавају са противницима. Највећи ударац би постигли да заправо и ураде нешто добро, али стварно и у потпуности добро. За државу и народ, за све, јер тако ће и њима бити добро. Али, не. Ово мора да звучи смешно ономе ко душе нема.

IBJ

pre 10 godina

Da li to stvarno jedan član vlade koristi obaveštajne službe da dežuraju po kafićima i dojavljuju mu ko se od njegovih koalicionih partnera sastaje sa kolegama iz opozicije? To stanje svesti sigurno ima neki latinski naziv.

Ali ako dotični time još i javno zamahuje za skupštinskom govornicom kao nekakvom političkom batinom, onda se to prosto srpski zove ZASTRAŠIVANJE. Ako to radi sada kad ima "komotnu" većinu, šta da očekujemo za par meseci kad se ta većina istanji? I to ima ime: TEROR.

Radikali i komunisti mogu i da se obuku u plave kapute sa žutim zvezdama, ali u njima više liče na klovnove nego na Evropejce.

Bentley

pre 10 godina

Gsopodine Vučiću, znate li da ima jedna knjiga u kojoj su popisane predsednikove izjave od pre više godina, pa i decenija? Na primer - da nikad neće napustiti Radikale i slično...
Ozbiljno mislite da o vama neće biti još jedna takva? :)

Gavra

pre 10 godina

Konrad Adenauer je bio gradonacelnik Kelna. Kada je Hitler dosao na vlast, optuzio ga za korupciju i proganjao ga sve do kraja II sv. rata. Konrad Adenauer je bio prvi kancelar Savezne republike Nemacke. Najduzi Kancelar. Jedini evropski politicar koji je na izborima pobedio sa 80% glasova. Tvorac danasnje nemacke ekonomije.Jedan od tvoraca EU. Srbija danas je identicna Nemackoj iz 1936- 37!!! Jedan narod - jedan Vodja! Ziveo Vodja!

Zoran M.

pre 10 godina

Iskreno rečeno g-dine Vučiću ja kao građanin ne znam kome da verujem, jer svi pričate lepe priče a onda odjednom na skupštini čujem da treba zaustaviti finansijski sunovrat države, pa čujem da je sve više ljudi bez posla, a i oni koji rade opravdano strahuju d aostanu bez posla. Pre neki dan drugar imao platu 30000 dinara u teretani a sad gazda smanjuje na 15000 dinara, režije su sve skuplje a para niotkuda. Privreda propala ... ne znam i ne vidim da će biti bolje sve dok država ne bude počela smanjivati broj zaposlenih u svojim kancelarijama. Pa pogledajte samo Opštini Novi Beograd - četiri matičarke u jednoj kancelariji a kad tražiš nešta kaže se dođi sutra.... itd d ane nabrajam više - unate Vi to bolje od mene. Ja jedino što mogu reći jeste da ne vidim još uvek svetlo na kraju tunela.

Bah

pre 10 godina

Vucic je toliko bio zagrizen u ideji velikosrpstva isto koliko sada ima opsesiju sobom i ubedjenje da je reformator. Patoloski veruje da je sam osoba uzuzetne bitnosti i sposobnosti.

prokleta avlija

pre 10 godina

nego Vučiću gde je Mišković,gde je Beko,gde je tvoj drugar Kene,gde je tvoj drugar Šarić...naravno da Vučić nema vremena za Djilasa...Vučič je čovek koji sve radi...npr glanca fotelju po ceo dan i pije skupocena vina iz Franscuske...ni njemu samom nije jasno šta je uradio za ovih 15 meseci vlasti...Kosovo je sredio Dačić,datum izboksovao Dačić,finansije sredio Dinkić,Arape doveo Dinkić,izvoz povećao Dinkić,sve kriminalce i tajkune iz zatvora pustio VUČIĆ...eto rezultata

ivan

pre 10 godina

xexe - pre tri dana na skupstini, ni jedna Vuciceva recenica nije prosla bez spominjanja Djilasa, sada kao nema vremna time da se bavi! Koja gluma, gluma za oskara.
Poruka za Vladu republike Srbije - stvarajte institucije, to je jedini vas posao, sve ostalo je posle lako. Bez institucija, samovoljom pojedinaca, makar oni bili i "preposteni" kao Vucic, nikada se nista nece uraditi! Na zalaost niko u toj vladi nema iskustva da proceni sta je potrebno, jer se u zivotu nikada nicim ozbiljnim nisu bavili! Pametni ljudi beze od politike, ili su dovoljno bogati da mogu time da se bave.

Историја

pre 10 godina

Драги Вучићу, како год било и шта год да је Драган Ђилас, он барем није, попут тебе, ушао у српску историју као нови Вук Бранковић, Украдене шолде историја не памти, за разлику од издајника и распикућа.

bilo bi bolje

pre 10 godina

Vama koji ste mi nalupali silne minuse za nepun sat, bilo bi korisnije gazda otvori onu njegovu čuvenu "Kancelariju za brze odgovore".
Nama, koji mislimo svojom glavom, za razliku od vas,nemate sanse da promenite misljenje.
A i on moze zaista da se ponosi clanstvom......

direktno u celo

pre 10 godina

Izdajnice!Strani placenice!
Taj Djilas takav kakav je za tebe GROMADA u svakom smislu.Taj je nesto stovrio i van ove drzave,i pre bavljenja politikom.I imao bi od cega da zivi da sutra napusti politiku.
A ti?Ti dana radnog staza nemas! Klasican manipulator.Nista,ali bas nista nisi zaradio u zivotu.Sve ti je "poklonjeno" od strane poreskih obveznika,ukljucujuci i stan koji si dobio.
Ali ne brini,vratice ti se ova bahatost kao bumerang.Ako ne pre,onda kad te gazde iz SAD puste niz vodu,izdajnice!

Djoka

pre 10 godina

Vecna srpska ceznja za mocnim vodjom i velikim tatom, koju delimo sa nasom pravoslavnom slovenskom bracom! Ovaj covek je jedan glasan, uporan i neumoljivi NAJAVLJIVAC - ali ama nista drugo od toga, ljudi pobogu osvestite se jer se radi o vasim sudbinama - i sve to kao da zlobodana milosevica nikada nije bilo, i kao da taj nije bio njegov covek od licnog poverenja! Pa dobro braco Srbi, ako ste takvi, onda slobodno zivite od slatkih obecanjca, samo nemojte ovome naduvanom coveku bas toliko ruku da ljubite!

Dokle vise

pre 10 godina

Pitam se samo da li ovaj narod ima mozak i da li ga sluzi pamcenje. Da li se secaju sta je pricao i kako se ponasao do juce nas "boziji covek" kako ga zovu vec.Sami ga bog poslao da ovima koji zaboravljaju osvezi pamcenje .Pa doticni Boziji covek je bio u vladi , ali pod drugim plastom , pa se borio vec za Srbiju i Srbstvo.Ja bih volela kada bi prestao da brine o ovom jadnom i napacenom narodu , mada ga je on i doveo tu gde jeste .Odakle pomenutom pravo da proziva Djilasa koji je nesto i uradio u ovom gradu ,koji nije izdajica , koji je izabran od gradjana za Gradonacelnika , koji je sa stecenim kapitalom dosao tu gde jeste i koji zna sta treba raditi .Jedini uslov je da narod pocne da misli svojom glavom .
Nepismen nije onaj ko ne zna da cita vec onaj koji veruje u sve sto procita

Kameleon

pre 10 godina

Ako danas ima mnogo važnog posla i nema vremena da se bavi besmislicama besposlenih ljudi, Alekksandar Vučić to može transparentno da saopšti, već, sutra, kao i kojim se to "lukrsativnim poslovima" bavi, kada "nema vremena" u duhu "parlamentarne demokratije" da odgovori na kritike da "uvodi diktaturu jednog čovek u Srbiju", iako je lider najveće vladajuće stranke?!
usput, mogao bi da "potvrdi ili demantuje" da je "prvi reformator Srbije" šeika-prestolonaslednika UAE gde, inače, nikada nije boravio ni kao turista, upoznao u tajnovitom hotelu u Škotskoj, nakon razgovora u Mi-5 i Mi-6?!

boki

pre 10 godina

Besmislice,nepismeni,dokoni,lopovi,lazovi,kako vas nije sramota,neobrazovani, glupi.
A ja, ja cu ovo ja cu ono,ja sam posten, najpametniji, najbolji,sve znam.
To je vokabular PPV pravi radikalski i samohvalisavi, i opet ovde masa lupa minuse a na izborima su glasali za potpuno drugu politiku.

Prepucavate se ko je kriv, pa nije niko od vas bednih nasih politicara kriv,MI SMO KRIVI MI NAROD...

pre 10 godina

Cene skocile od hrane,komunalija,struje itd do raznoraznih poreza.
Kriminal i korupcija cvetaju ko i pre, jasavluk i lopovluk drzavne adminstracije isti ko i pre.
Na sve strane primeri kako ova drzava unistava(ko sto je i pre) dobre ljude a uzdize lose,gde se nagradjuje nepostenje,lopovluk i nerad a postenje i rad se kaznjava.
I dan danas zakon je ostao mrtvo slovo na papiru,cisto bezakonje i odsustvo pravne drzave,zakoni ove zemlje za nekog vaze a za nekog ne.
Sve u svemu osim par kozmetickih promena i ovih nestranackih ministara nista novo ni bolje nema u ovoj jadnoj drzavi, tu su neka hapsenja nekih lopuza.
Ali sve to smo gledali i pre, bilo je raznih mafija od djubretarske ,putarske i nema koje ne, i sve lepo se pohapsi a onda neki drugi podobni dodju i nastavljaju da kradu i dalje, eto to je ta borba protiv korupcije koja se vodi po istom sablonu vec dvadest i vise godina.
I neko se cudi sto nam je ovako.

ne talasaj

pre 10 godina

od Vucicevih botova i sramote ljudi koji i dalje ipak podrzavaju ds samo zato sto su manje zlo i vise obrazovani od vuciceve ekipe pa se vise i ne oglasavaju po forumima stice se utisak da je u narodu desetostruka razlika u korist sns-a. jedno je sigurno, narodu treba alternativa koje nema. nisam nesto optimista po pitanju srednjoskolca zivkovica a jos manje cede ili petrovica. a i zasto bi se bilo ko kaljao u blatu sa ovim ljudima. pozdrav svim ljudima koji razmisljaju svojom glavom.

vgrad

pre 10 godina

Dok se Đilas bavi minornim i besmilenim stavrima kako kaže Vučić ovaj od važnih državnih stvari nemože ni glavu da podigne i da ima čas odmora.zato i takva reakcija gospodina Vučića na bockanja lidera demokrata Đilasa o navodnoj diktaturi i nekim drugim besmislenim zaključcima.I dok se Vučić bavi državnim poslovima i radi na popravci stanja u srbiji odgovor Đilasu spremio je gospodin Jovičić koji vodi odborničku grupu SNS u skupštini grada.Očekujem da posle Briselskih razgovora i pitanje dogopvora sa nekim stranim investitorima o Đilasu razgovaraju na najvišem nivou Vučić i Dačić i jednom za svagda reše pitanje funkcionisanje grada, koalicije i drugih problema.

milan

pre 10 godina

Vucicu to tebi nije bilo jasno 90-tih a nije ni danas, kada Vlada jedna partija u jednoj drzavi to je diktatura ili kada jedan predsednik partije dobije 100% glasova je isto tako nagovestaj diktature. Srbiju niko nemoze da promeni za cetiri da ne govorimo za godinu dana i ti nemoj da napadas tvoje politicke protivnike nego dokazi suprotno od toga.

susam

pre 10 godina

Koliko sam do sada videla sa Vucicem problema nemaju pošteni ljudi, uvek se busaju "postenjacine" čije poštenje veoma lako može da se dovede u pitanje.

Sale

pre 10 godina

Pored svih svadja i prepirki koje imaju SNS i DS jedno je sigurno - a to je da je u Srbiji JEDINI FAKTOR bezbednosti, stabilnosti, odgovornosti i napor u bilo cemu - ALEKSANDAR VUCIC!!! Da li se to moze opisati kao uvodjenje dikatature, da li se to moze nazvati tiranijom - ne znam niti me to interesuje.
Ono sto je ocigledno jeste da se SVAKA POLUGA VLASTI zasniva na A. Vucicu. Predsednika Srbije kao da nemamo, a jos manje imamo premijera Srbije. O ministarstvu policije da ne govorim.

Dakle, ko je vlast u Srbiji - Vucic; predsednik - nebitan, premijer jos manje a ministar policije ne postoji.

Voleo neko Vucica ili ne to je susta realnost na terenu. Ma kakvi bili LDP-ovci, DS-ovci, ovi ili oni - kad se sve sabere i oduzme - opet Vucic.

Aperion

pre 10 godina

U skupštini svaki poslanik može da izjavi šta hoće, znajući da njihove reči niko neće proveravati, pogotovu građani koji to nisu u mogućnosti. Takođe znaju da je bitan odjek koji će te reči izazvati. Niko još nije snosio sankcije za ono što je izgovorio u skupštini iako to nije istina.

Ceca1965

pre 10 godina

Da se ne lazemo,Djilas nikada nije bio politicar drzavnickog tipa,njegovo iskustvo politicara i politicke moci je daleko ispod Tadicevog,ali je neuporedivo sa Vucicevim. Mislim da je to razlog Djilasovog malo drcnijeg ponasanja u poslednjim danima.

perspektiva

pre 10 godina

Vučić me svakim danom sve više oduševljava...nema čovek vremena za besmislice, ode da radi...a zna se: ko radi, ne boji se gladi. Primerno!

Del Boy

pre 10 godina

Djilas pokusava da skrene paznju sa bitnih stvari koje Vucic pokusava da uradi i da dovede Srbiju u red, na taj nacin hoce da prikupi politicke poene, ali to se ne radi tako.

Dušica

pre 10 godina

To se i vidi da gospodin Vučić nema vremena za besmislice ali vidi se i ko ima vremena.Rezultati sve govore a nažalost je u Beogradu stopa nezaposlenosti dostigla maksimum tako je da vreme da se to menja.

Veljko

pre 10 godina

Đilasu su dani kao gradonačelniku Beograda izbrojani, sve mu zavisi od dogovora Vučića i Dačića. Sada pokušava da napadom, proglašavanjem diktature od strane jednog čoveča, da se izvuče iz situacije. Ko nema "putera na glavi" i sam poziva organe da sve sa poslovanjem istraže.

Beogradjanin starosedeoc

pre 10 godina

Nisam za naprednjake, ali lepo mu je rekao onaj iz SnS-a : ,,Sistem projekcije!,, On bas tako vlada u svojoj stranci. Sto jeste - jeste.

PAUN - STAKLOREZAC

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je potpuno u pravu kada veoma kratko i jasno kaze da ima daleko vaznijih poslova nego da se bavi besmislicama besposlenih ljudi, kao sto je gradonacelnik Beograda, kojeg ne interesuje zivot gradjana, vec trazi nacin kako da nekog blati i uveca svoj konto.

GoJkO012

pre 10 godina

Neko ko misli dobro DS-u, a ko ima uticaja na gospodina Đilasa, bi trebao da mu da dobronameran savet, da što je moguće pre, dok još nije kasno, podnese ostavku na mesto predsednika DS-a.

BoškO023

pre 10 godina

Što se tiče kadrova DS više liči na neku ekipu komičara, nego političara. Balša na čelu beogradskog DS-a. Šapić kandidat za budućeg gradonačelnika Beograda. Ali lepo naš narod kaže: "spram sveca i tropar". Tako je i u DS-u: "spram predsednika stranke, Đilasa, i predsednik beogradskog DS-a, Balša, a i kandidat za gradonačelnika Beograda, Šapić". Ovaj triling vodi sigurnim putem DS ka cenzusu.

MIKULA

pre 10 godina

Braćo SNS-ovci, nemoj da ste tako zamerljivi. Treba i Đilasa razumeti. Nije ni njemu čoveku lako. Stranka mu u rasulu. Rejting pada. Šule osniva "pokret otpora". Petrović preuzima odbore po Srbiji. Vučić neće da ga prihvati za koalicionog partnera. Fotelja gradonačelnika mu se drma k'o Dajc na leru. Mosta na Adi tek treba da se obradi. Nije ni čudo što čovek priča nepovezano.

018

pre 10 godina

Kao verni demokrata sam razočaran u trenutno pretsedništvo i predsednika DS-a. Dolaskom Đilasa na mesto predsednika DS-a, je „umrla“ demokratija u Demokratskoj Stranci. Nije demokratije bilo preterano u DS-u, ni ranije, ali je sada nema uopšte, već je demokratija prerasla u diktaturu. Opozicija u Srbiji praktično i ne postoji, a opet zahvaljujući Đilasu, koji otima najistaknutije članove LSV-a, kao što je to bio slučaj sa Aleksandrom Jerkov, ili LDP-a, kao što je to bio slučaj sa Mišom Vrebalovim, i na taj način dodatno razjedinjuje opoziciju. Ukoliko se članstvo DS-a, u skorije vreme, ne probudi, i ne smeni Đilasa, malo šta će ostati od DS-a. Đilas će u potpunosti uništiti stranku, i rasterati glasače, a onda će trebati godine da se ti glasači povrate.

novica952

pre 10 godina

E moj Vučiću, nikada ti nećeš biti pravi čovek. Radikal i pljuvač će uvek biti to što jeste. Malo se ocesao o EU ali pravo lice ne bledi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (m, 3. septembar 2013 19:26)
Tvrdim da pola naroda ove države misli suprotno od tebe, da je upravi Vučić pravi čovek za ekonomski rastureni i devastiranu Srbiju i da vidimo kad prođe jedno,dve godine kakvo ćeš mišljenje imati o čoveku koji je imao ptelju da zmiji koja se zove korupcija stane na glavu, pa ga sad i Điki proziva.

Mišo

pre 10 godina

U poslednje vreme čelnici DS daju nekave izjave koje nema ni smisla da se komentarišu.Od DS smo očekivali da će sa novim rukovodstvom ponovo postati jedna od najznačajnih političkih partija u Srbiji. Međutim novo rukovodstvo nastavilo sa pogrešnom politikom.

Nevidljiva xy

pre 10 godina

"Od drveta ne vidi sumu" Tako i Djilas ne vidi gde se nalazi i sta mu se desava.uhvatio se za Vucica,pa nije te on doveo u ovu sitaciju,sam si covece!

Vid

pre 10 godina

Opste je poznato da Srbi sa srbi funkcionisu samo kad imaju cvrstu ruku na vlasti, to je pocelo da se prica maovno kad je Tito umro i kad je nastao javasluk na sve strane preko visepartijskog sistema. Ja mrzim diktaturu i nadam se da ovo nije cilj ove vlade.

Vuka S

pre 10 godina

I uvek ona stara dobro poznata i toliko puta ponavljana "svako ko gubi ima pravo da se ljuti". Ljudima poput g. Djilasa nikada dosta. Ko ne ume sam da se zaustavi, drugi ce mu tesko pomoci.

matori

pre 10 godina

Tvrdim da pola naroda ove države misli suprotno od tebe, da je upravi Vučić pravi čovek za ekonomski rastureni i devastiranu Srbiju i da vidimo kad prođe jedno,dve godine kakvo ćeš mišljenje imati o čoveku koji je imao ptelju da zmiji koja se zove korupcija stane na glavu, pa ga sad i Điki proziva.
(novica952, 4. septembar 2013 18:56)

Vučić ima podršku skoro 40% od oko 30% glasača, to je ono što se zna, naručene ankete sa kojekakvim budalaštinama ne računam. Dakle, daleko od polovine GRAĐANA.
Drugo, nema B od borbe protiv korupcije - vi ne vidite da je to drama, predstava kojom se skupljaju bodovi?
I najzad: kao što vi (očito) ne poznajete neke koji ne bi podržali gospodina Vučića, tako ja ne poznajem one koji bi ga podržali. IKAD.