Utorak, 03.09.2013.

15:06

SNS:Đilas miljama daleko iza Vučića

Odbornička grupa SNS u Skupštini Beograda smatra da do promene vlasti u Beogradu mora doći, ali će odluku o tome doneti Aleksandar Vučić i Ivica Dačić.

Izvor: B92

SNS:Ðilas miljama daleko iza Vuèiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

matori

pre 10 godina

Saša činjenica je da se minusevima i plusevima da promeni stvarnost, već samo pokazuje podršku koja ta politika ima.I ne vidim opasnost , suprotno čak je dobro da Srbija ima stranku koja uživa ovoliku podršku naroda koji veruje da je moguće popraviti i ono što su pokvarili oni koji kukaju da plašew političkoj jednoumlja.
(petak13, 4. septembar 2013 18:54)

Bože, u kojoj omaglici vi živite?
S jedne strane, ne negirate da su minusi i plusevi naručeni, a sa druge - uvereni ste da to pokazuje STVARNOST, "realnu podršku" ovim ili onim komentarima?!
Prenesite Kancelariji da to ima kontraefekat, a ako ste u dilemi - pogledajte komentare malko pažljivije, videćete koliko ih ima na račun botova...

Danijela

pre 10 godina

Slažem se sa tim da je Đilas imao veliku podršku birača na prethodnim izborima. Međutim, činjenica je da je taj rezultat ostvaren na osnovu toga što birači, zbog kontrole medija od strane aktuelnog gradonačelnika, nisu bili upoznati sa svim kompromitujućim aktivnostima i enormnom bogatstvu pojedinih članova demokratske stranke i njihovog predsednika.

petak13

pre 10 godina

Molim da se udaracima minusa i pluseva iz SNS objasni da time ne mogu da promene stvarnost!
U svakom slucaju opasno je za Srbiju da jedna stranka ima toliku podrsku ljudi bez sopstvenog misljenja, da ne upotrebim teze kvalifikacije.
(sasa jokic, 3. septembar 2013 18:02)
Saša činjenica je da se minusevima i plusevima da promeni stvarnost, već samo pokazuje podršku koja ta politika ima.I ne vidim opasnost , suprotno čak je dobro da Srbija ima stranku koja uživa ovoliku podršku naroda koji veruje da je moguće popraviti i ono što su pokvarili oni koji kukaju da plašew političkoj jednoumlja.

Milan Josic

pre 10 godina

Izborna volja gradjana od prosle godine ni izbliza ne pokazuje trenutno stanje. Gradjani su uvideli da DS ne moze Beogradu doneti nista dobro i vreme im je da idu.

izborčići

pre 10 godina

Treba raspisati izbore u Beogradu pa da vidimo šta Beograđani misle! Đilas bi se tada uverio da nema ni približnu podršku građana kakvu je nekada imao.

Malo stopalo

pre 10 godina

Dokle se vlast u Beogradu ne bude sredila, Srbija nije sigurna. Realna situacija je da mnogo toga mora da se radi na potpuno drugaciji nacin nego prethodnih godina. To znaci, menjati ljude koji su dejstvovali tih prethodnih godina!

Sara81

pre 10 godina

Pa ko gubi taj ima pravo i da se i ljuti, i da histerise ako hoce. To nikome nije pomoglo. Zivot kad daje – daje. Al kad uzima onda uzima, i tu izigravanje besnih glista ne pomaze. Poenta je -Kolo srece se okrece.

Sirijus

pre 10 godina

Da nije onako, uprskao sa cenom onog mosta na Adi koji nam, je ogulio kozu, i da nam ne guli kozu svaki dan sa Bus plusom, dobro bi on prosao u vlasti u Bg-u, ali bas je pravio greske u koracima, nema sta...

Кадилак

pre 10 godina

У ситуацији када би сви заједно требало радити на опоравку Србије и привлачењу страних инвестиција, појединци сада у својству опозиције, износе страшне оптужбе на рачун оних којима је припао нимало захвалан задатак да после њих, воде државу. Могу да разумем да се размењују аргументи везано за политику, али не могу да схватим личну дисквалификацију Вучића само зато што не знају или не умеју да му приговоре било шта чињенично.

niki

pre 10 godina

Mislim da je Đilas još odavno izgubio vezu sa narodom. A to je ono što će ga jako skupo koštati. Danas imamo situaciju zatvorenih fabrika, nezaposlenost na svakom koraku a plaćamo naskuplji prevoz u Evropi. Pojedinci su u Beogradu preko noći postajali bogataši a to narod ne može oprostiti.

Keti S.

pre 10 godina

Postovani clanovi i simpatizeri SNS,te lika i dela vaseg SV.Ace,da li je moguce da ne uvidjate da se polako ali sigurno pretvarate u tragikomicne pajace.Da li vi zaista mislite da se svi mi "lozimo"na vaseg Acu i njegovu"borbu protiv korupcije"?Protiv te posasti se treba boriti donosenjem kvalitetnih zakona,te stvaranjem pravnog okvira koji ce korupciju svesti na onaj nivo na kome je u demokratski visoko razvijenim drzavama.Ako hocete razracunavanje sa bogatasima,odrezite im porez na imovinu,a ako je ne prijavljuju onda tek sledi "corka".Ovako vasa "borba protiv korupcije"je najprostackiji vid populizma namenjenog vasim zivotno neuspesnim i isfrustriranim biracima,koji svoje frustracije "lece"kroz"orgazmicko"dozivljavanje vasih hapsenja,gde su svi koji imaju nekog veceg cash-a automatski pod sumnjom i po default-u lopovi.Da li mislite da smo svi mi kratkog pamcenja i da ne znamo da je resavanje svih ovih slucajeva,kojima se vi sada kitite,zapoceto za vreme prethodne vlade,ali za razliku od vas,ta vlada na celu sa DS-m nije "bukacila"nego zaista nastojala da drzavu konacno posle vase visegodisnje opstrukcije,postavi na zdrave osnove.Vi ste tu gde jeste jer treba da zavrsite prljavi poslic oko Kosova,a posle toga sta bude.Takodje ne treba sa uma smetnuti cinjenicu da se jaz izmedju Wolfija i Tomeka sve vise povecava,te je potrebno sto je moguce vise "izreklamirati"onoga koji je zvanicno postao predsednik stranke,ali nezvanicno....Pitajte Nikolica Jr.You are so ridiculous!

neko ko pamti

pre 10 godina

Kada neko počinje svoj ,,radni vek,, sa zadatkom da se ovako ponaša sa svim ovim ,,biserima,, u jednom dahu,, MANJAK REZULTATA, HISTERIJA, MILJAMA DALEKO OD GOSPODARA STRANKE,KLIMA KOJA IZ DVE STRANE KAŽE DA JE DJILAS RAZORIO BEOGRAD,, NORMALAN ČOVEK IZ BEOGRADA MORA DA SE ZAPITA ODAKLE SE OVAJ POJAVIO .U Zemunu se sa ,,celih 30 ,tak %izlaska na ,,izbore,,,pobedili u onim sredinama gde su dovedene izbeglice iz ,,branjenih sredina,, ,,zaslugom,, bivšeg gurua ove stranke, promenjenog srednjeg slova,Razoren je Beograd u ,,Mitingu za podršku Haškim optuženicima ,, zbog kojih smo bili u izolaciji od celoga sveta ,,SAMO 2O ,TAK GODINA,, Koliko košta Most , svako se može ,Ako Zna da koristi kompjuter onako kako treba ,uveriti, jer je podatak JAVAN I ne podleže partijskoj ,,matematici,, s Megableje , jer se ovde i 12 godina konstantno pominje kao ,,istina,, a matematika SE S TIM ,,PODATKOM ,, NE SLAŽE.NAVEDITE KOJIH SU TO 12 ,13 GODINA ,KOJIM BARATATE KAO NA PIJACI.S obzirom na Megableja ,,učinak, nije ni čudo,, matematika je tamo kao i sve ostalo,, ZNANJE,, na rate,, S UPLATNICOM,,.Kada se ,,vojnici,, iz stranke SNS PODRAZUMEVAJU , ,NENORMALNO,, je DA SE u DS poštuje volja Djilasa. I ,,njegovi tajkuni,, ,, ZABORAVILI,, ste DA DSS I DS NISU ISTO NIT SU BILI ISTO , A NOSIOCI , PATRIJOTSKE PLJAČKE SU IZ DSS , BAR JEDNO NAUČITE ODJEDNOM KAD SE VEĆ ,,NESEĆATE,, ISTOG TAKVOG RAZARANJA BEOGRADA OVE ,,PATRIJOTSKE,, STRANKE.Učinak vam je I ! , TRI MRTVA !,,Bravo,, nema šta

smiljka

pre 10 godina

Ovakvi komentari vredjaju inetlegenciju Beogradjana Zar da neko u ime gradjana bira gradonacelnika Ko je taj ko ima pravo da uzme moj glas. o kojim gradjanima Beograda prica rezim gospodina Vucica.Morali posle svakog rata stari Beogradjani da trpe volju onih koji i neznaju mnogo o Beogradu.Treba li Beograd da dozivi sudbinu cele Srbije.

MilanCh

pre 10 godina

Pitam se dokle ce istu pricu da vrte? Vlast u Beogradu je takva da trn u oku naprednjacima ne moze da se izvadi dok ne vide ledja najboljem gradonacelniku ikada Draganu Djilasu.
Godinu dana zamajavu narod sa praznim pricama a za to vreme Djilas napravio cudo. Sada odjednom nista ne valja, lom i grom. Pa to i lici na neradnike. Imaju mnogo gradova u svojim rukama, nista nisu uradili, Beograd im fali.

Kosta

pre 10 godina

Gospodine Djilase, proslo je vase vreme i vreme partije koju ste preuzeli a koja je u prethodnom periodu vladavine dovela do brojnih problema u Srbiji jer su vasi kadrovi svoje interese stavili ispred interesa naroda ove Drzave. Bolje bi bilo da se dostojanstveno povucete iz politickog zivota i nastavite svoju karijeru uspesnog poslovnog coveka, kako ste se predstavljali. Prepustite gradonacelnicko mesto licima koja imaju ideje kakve su potrebne ovom vremenu, ali i zelju i entuzijazam da te ideje sto pre realizuju u praksi. Na politicku scenu je stupila partija koja je shvatila savremene zahteve ovog vremena, partija koja je definisala strategiju izlaska iz krize i uz koju je vecina naroda u Srbiji, a ciji predsednik Aleksandar Vucic ima dovoljno snage da inicira i proprati sva sustinska desavanja koja ce biti neophodna da se sprovedu i u srpskoj prestonici.

ZoranNS

pre 10 godina

SNS menja portparole ali FRAZE NIKADA, portparoli i članovi ove partije kao da su progutali istu ploču, kao da su išli na kurs u Šešeljevom megatrendu.

Rodoljub

pre 10 godina

Puna podrska Draganu Djilasu, poslusao sam celu njegovu konferenciju za stampu i imam samo jednu poruku za ove SNSovce , kao ni do sad , tako ni od sada nikada Beogradom nece vladati ovakvi kao sto vam je ovaj Jovicic i slicni.Na sledecim izborima u Beogradu Dragan Djilas dobija preko 40%i to ce vam valjda sve objasniti sta beogradjani misle o vama .
Nece proci!

potkivač

pre 10 godina

Ne bi se reklo!
Raspisite izbore u celoj Srbiji pa da vidimo! Bilo bi u redu!
Moze i u Beogradu!
PS: Nadam se da "beli listici" i spavaci, nece dozvoliti da bivsi radikali uzmu potpunu vlast u ruke. Bio bi to kraj svega za Srbiju. I sada osecamo posledice gresaka belih i spavaca. Njihovi (skolovani) glasaci uredno izlaze na glasanje.

Dalia

pre 10 godina

Volja gradjana je da bolje i kvalitetnije zive, a ne znam kako im je to DS omogucio za onih 12 godina vladavine. Nije mi jasno po kojim je to kriterijumima jedino DS Bogom dan da bude alfa I omega srpske politike. Predsednik DS-a je ipak mali igrac u ovim velikim politickim igrarijama, ne snalazi se najbolje. Neko jednostvno nema tolike kapacitete koliko god da se trudi.

Beogradjanin starosedelac

pre 10 godina

Dalia,

Upravo ovi tvoji bi da nepostuju volju gradjana. Gradjani Beograda su sa37% glasova rekli svoje. Rekli i 2008 godine, reklii 2006 godine rekli i 1997 godine. Ali ovi tvoji bi svaki dan hteli izbore dok ne dodju na vlast.I u Vojvodini takodje.I nece nikada doci na vlast bez obzira sto je pola provincije doslo u Beogradu grad gde ne valja vlast zar ne

maja

pre 10 godina

kakva demagogija, kakav manjak argumenata i racnika, a visak bahate, nekulturne i drske arogancije...zao mi je nas normalnih, a sto se tice onih koji misle da ce ovakvi da im donesu bolje sutra...neka im je dragi bog u pomoci !

Dexa

pre 10 godina

Po minusima se vidi da vas Megatrendovaca ima dosta ovde.. ili samo onih koji misle da takav neko treba da se pita za bilo sta u ovoj tuznoj zemlji.. mali je ogranicen

vrazalic

pre 10 godina

Verovatno je DS zaboravio na sve svoje promasaje, koji su ostavili katastrofalne posledice u ovoj drzavi, pa sad neko iz njihovih redova daje sebi za pravo da drugoga uci kako se vodi drzava. Amnezija mozga, definitivno.

sasa jokic

pre 10 godina

Molim da se udaracima minusa i pluseva iz SNS objasni da time ne mogu da promene stvarnost!
U svakom slucaju opasno je za Srbiju da jedna stranka ima toliku podrsku ljudi bez sopstvenog misljenja, da ne upotrebim teze kvalifikacije.

bata Rus

pre 10 godina

Imali smo priliku poslednjih meseci da vidimo kakvi se "demokratski" procesi odvijaju u Demokratskoj stranci. Nekadasnji predsednik stranke ucenjen da mora da ode sa te funkcije, sadasnji je covek popularan u krugu dvojke u glavnom gradu, jedan od visokih funkcionera se tereti za ucestvovanje u korupcionaskim radnjama, a ostali se medjusobno optuzuju. Svako prica svoju pricu, svako trazi krivca u drugom, svako izdaje ideale da bi se priklonio trenutno popularnijoj struji unutar stranke. Demokratija na delu, nema sta. I oni drze predavanje o tome kako se vodi zemlja I sta je odgovornost?

Ivan

pre 10 godina

"Postoji klima na obe strane da su promene neophodne i da je (Dragan) Đilas razorio Beograd", rekao je Jovičić. ????? Au sinovac čiji si ti? Oklen si ti ???

nada

pre 10 godina

Naravno, nismo zaboravili Evropejca kako kači tablu na Novom Beogradu,menjajuci ime bulevara Dr. Z. Djindjica u bul. Ratka Mladica, Djilasu nije ni blizu!

Kol

pre 10 godina

Vi ti ovog balavca juce obukao odelo prvi put i sad misli da zna nesto, evo ja prvi ako budu izbori ima da glasam za ds jer ste vi radikali mnogo bre osilili!

Prle

pre 10 godina

Kakva politička gromada se obratila gradjanima Bgd-a... I kakva paleta srećnih i nasmejanih ljudi u pozadini... Ovi će se nešto pitati u našem gradu?? Ajde palite i žuti i crveni i plavi.

ADAM

pre 10 godina

Kada su svojevremeno pokojnom Premijeru Djindjiću rekli da on i njegova Vlada ne uživaju veliko povrerenje naroda, on je odgovorio rečima koje bi bile dovoljne svakom gradjaninu sa koeficijentom inteligencije većim od broja cipela:
"U zemljama u tranziciji vlade su ili popularne ili uspešne!".

SNSDAP

pre 10 godina

Kad bi SNS smio na izbore u Beogardu. Ali ne smije, jasno mu je kako bi prošao. Kao i uvijek do sad, ma kako se zvao. U BGD-u se slabo nostrifikuju diplome sa šumskih koledža, u tm je stvar.

SPerkunic

pre 10 godina

A sta na sve ovo kaze PUPS, i oni su u gradskoj vlasti? Ili, ko njih uopste pita za nesto.
(smejem se, 3. septembar 2013 15:43)

Hvala,nama je dobro...mislim,kako god okrenete...

VS

pre 10 godina

Ja stvarno ne znam, ko veruje sarlatanima kao sto su ovi. Pa svako ko ima prosecan IQ moze da vidi kakve gluposti i izmisljotine prica ovaj mini Mirovic.

sasa jokic

pre 10 godina

G.Jovicicu, daleko od toga da sam Djilasov fan, ali Tvoj predesednik stranke mnogo prica po pitanju istraga, a malo radi.
Ne cujem komentar o Pusicu, koji Te istrage vodi, a optuzuju ga za tezak kriminal u Novom Sadu?!
Za godinu dana "borbe " protiv organizovanog kriminala, samo je Miskovic pritvoren, pa pusten, i to za najmanje delo koje mu se stavlja na teret.

novica952

pre 10 godina

Šef odborničke grupe SNS u skupštini grada gospodin Jovičić je u pravu da je Đilas počeo histerično da se ponaša i da SNS treba da sačeka komešanje u SPS-u nastalo ostavkom predsednika Antića a da posle toga zajedno sa SPS-om napravi potpuni zaokret u politici koja se vodi u Beogradu.Napadima na SNS i Vučića Đilas pokušava da prikrije stvarnu diktaturu koju Đilas sprovidi rukovodeći gradom i strankom.Koncepcija vođenja države od strane Vučića je potpuno različita od one koji vodi Đilas rukovodeći gradom i pokušavajući da na svaki način sačuva stečene pozicije.Ova promena predsednika skupštine grada je prilika za novo pregrupisavanje SNS i SPS-a i sa ostalim partnerima da se napravi potpini zaokret u političkom vođenju Beograda.

parkinson

pre 10 godina

Boga mi , ne bi voleo da budem i kozi predsednika srbijanske Skupstine mladog Srefanovica, koji je upozorio svog sefa stranke ( cela Srbija cula)o nekorektnom obracanju (uvrde) opoziciji !? Kako je Vucic reagovao to smo nadam se videli ? Na primedbu opozicije da je Vucic uvredom Stefanovica uvredio i Srbiju, mladi Stefanovic skupio "hrabrost" i rekao kako on nije shvatio ostro Vucicevo reagovanje kao uvredu , sta ce jadnik , tek mu predstoje muke Tantalove !?

Мики

pre 10 godina

Морам да признам да се помало већ плашим ових напредњака, ово постаје већ озбиљно.

komsinica

pre 10 godina

Ma koliko oni to zeleli, odluku o promenama u Beogradu nece donositi ni Dacic ni Vucic, vec kao i uvek beogradjani, a to plasi i jednog i drugog.

bora

pre 10 godina

Ja cu da uhapsim, ja najbolji student, ja mangup sa beogradskog asfalta, ja sa ambasadorima, ja sa seicima, ja pa ja! Aman ljudi, vidite li o kojoj licnosti se ovde radi. Beli listici, sladite se, sami ce te morati da mu se suprostavljate. Do tada, ljubite ga!

Fearless

pre 10 godina

Hoće li neko stranku da izvuče iz d....a Aleksandra Vučića?

Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, po ceo dan, svaki dan, u svakom obraćanju, svakom nivou vlasti...

Dosta više. Radite nešto konkretno!

sloba n

pre 10 godina

Izjava da je Djolas miljama iza Vicica sluti na to da se od Vucica pravi bozanstvo u koje se ne sme dirnuti. To nije dobro , Srbiju bi jos jedan diktator unistio do kraja. Postoje 2 coveka koje u Srbiji ne smes da pomenes u losem kontekstu a to je Vucic Aleksandar i Novak Djokovic .

6.oktobar

pre 10 godina

E, narode pa shvatih znacenje 6. oktobra koji je Vucic toliko pominjao. 6. oktobar ce biti simbolika kada ga budemo skidali kao slobu, na nasu zalost opet ce morati kuka i motika da radi.

teamoe

pre 10 godina

Pitajte Vučiću vašeg običnog člana ili jednog od vaših poluobrazovanih direktora koliko u jednoj milji ima kilometara. Nemaju pojma a vi se koristite tim izrazima. Vi ste najneobrazovanija vlast ikada.

Marko

pre 10 godina

Gospodo iz SNS-a mnogo pricate o tome kako ste jaki, a izbora nigde. Ej bre ni jedan jedini goruci problem u Srbiji niste resili, ekonomiju ste sunovratili..... zato vi necete izbore. Pa raspisite ih vec jednom, republicke i lokalne, ali ne vi vasom demagogijom zamarate i obmanjujete javnost bas da ne bi raspisali izbore, sramota i najobicnija diktatura, samo gospodo sada se stvari daleko brze odvijaju nego sto je to bio slucaj devedesetih, za godinu dana ste ga ugasili.
Zato ste vi nervozni....

Nenad

pre 10 godina

@
(JOVAN, 3. septembar 2013 15:42)

Jovane, sve si lepo napisao. Svaka ti cast. Bog neka nam je na pomoci ako radikali preuzmu apsolutnu vlast. Da, dobro ste procitali. RADIKALI. Ipak njihovi svakodnevni nastupi, tj bolje reci ispadi, svakim danom mi sve vise pokazuju kako sam mnogo pogresio sto nisam izasao na prosle izbore. Ne znam kome sam se inatio. Samom sebi izgleda. Strah me hvata kada ih na TV-u vidim ovako zajapurene. Narocito onog glumca Vucica.

Laik

pre 10 godina

Molim nekog stručnjaka da mi objasni ko je i kada prvi put uveo praksu da se prilikom obraćanja nekog predstavnika stranke iza njegovih leđa pojavljuje gomila manekena i manekenki ?!

Nikola Milanovic

pre 10 godina

Niti je Beograd razoren niti se lose vodi ali vi pljujete sve i svasta sto nije vi tako da je to normalno od naprdnjaka. Razoricete ga vi ali tada ce biti kasno ako uopste dodjete sto ce biti tiha katastrofa kao u Novom Sadu. Ali nema veze Nemacka napreduje na svim frontovima (Gebels)

cega se pametan stidi...budala se time ponosi...

pre 10 godina

Razlika izmedju Vucica i Djilasa je ta sto Vucic ne mora javno da moli svoje clanove da ne pljuju po njemu i stranci. U sns se zna za red.
(ibanez, 3. septembar 2013 15:46)

To nije red nego udvoristvo i diktatura.Niko ne sme ni da pomisli a kamoli da kaze nesto sto se Vucicu ne svidja.I to je kao normalno?

Victor Hugo

pre 10 godina

Iako sam izrazito apolitičan, pročitao sma nekim čudom vest.

Gledam sliku koja ga prati i shvatam da ne postoje reči u našem lepom i živopisnom jeziku kojima bih dočarao koliko ste mi neizrecivo jeftini i neuki. Rekao bih i jadni, a smo ipak jadniji mi koji smo u prilici da vas slušamo.

Da se razumemo, ovo važi za sve partije, mada je tačno i da za neke važi malo više.

mila

pre 10 godina

Pa Djilas i treba miljama da bude udaljen od Vucica, ne treba da se spusta na radikalski nivo a i pobedio ga je u direktnoj borbi za mesto gradonacelnika.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Greska tvoja. nisu Djilasa birali Beogradjani nego postizborna koaliciona matematika odnosno Dacic.
(smiljka, 3. septembar 2013 15:51)

Matematika kaže da je 50(odbornika DS) više od 37(odbornika SNS i 15 strančica u koaliciji), a da je 50 tri puta više od 13(odbornika SPS). Ne znam zašto se malađani Jovičić, sledbenik Acike, plaši da imenom i prezimenom izaberemo gradonačelnika, kad je toliko siguran da Đilas ne radi dobro...i tu nema stranačke matematike, već čiste matematike - gradonačelnik je onaj koji dobije najviše glasova građana - to je najpoštenije. Pitanje za Vučića, jer on najbolje zna odgovor. Da li tajne službe prate, kao devedesetih, politička protivnike? Sve mi se čini da DA.
Što se tiče ponašanja Vučića, pa to je neviđeni skandal, to čak ni Milošević nije radio...ne da preti, nego čak i (o)daje poverljive informacije iz istraga, zbog čega bi trebao da odgovara, a radi se o tome da je rekao u skupštini da se vodi istraga protiv kriminalaca iz Niša, i čak naveo njihova imena, i da će uskoro biti uhapšeni, samo im još nije ,,javio'' kog dana i u koliko sati(pa da znaju, i da zbrišu na vreme) će policija doći da ih hapsi. Ovo da je javno rekao neki policajac završio bi u zatvoru. Da ne govorim šta se sve piše po tabloidima, koji su pod kontrolom režima(SNS). Sada se vodi hajka protiv policajca Pušića(koga je Vučić hvalio na sva usta), jer nije izvršio zadatak, a zadatak je bio - da kako god zna i ume uhapsi nekog iz vlade Vojvodine. Diktatori.

Rade B

pre 10 godina

Prvi zamenik nikako da shvati da dobre namere, uopštena obećanja o boljim rezultatima i medijski izveštaji o podršci naroda ništa ne vrede bez realnih učinaka.
Jedini koji to shvata i uporno radi u tom pravcu, posle Đinđića, je Dragan Đilas, gradonačelnik Beograda. Upravo to je razlog zašto on toliko smeta vodećim ljudima SNS i SPS. Đilas može svoje rezultate da meri izgrađenim objektima, zbrinutim beskućnicima, siromašnom decom kojima je pomogao da imaju lepše detinjstvo, porodiljama kojima je olakšao materinstvo, itd.
Vodeći dvojac vlade jedino se može pohvaliti brojem promenjenih stavova, izdatih političkih saboraca, izmišljenih afera, lažnnih obećanja. Jedino su debelo u pravu kada računaju na slabo pamćenje i jaku apatiju napaćenog naroda.

STOP JEDNOUMLJU!

pre 10 godina

A koji su etapni ciljevi ove Vlade?
Pokrenite se! Pokrenite vec jednom Srbiju u "deklarisanom" pravcu. Isto cujem i citam vec vise od godinu dana. Imate Skupstinsko poverenje Narod-a, Vladajde, Izglasajte zakone za boljitak Srbije. Dosta ste glumili Policajce! Ocigledno je da Vi, sem deklarisanih politickih parola i profucanih fraza, nista vise ne nudite ovom Narodu. Ako je neko, zvali se oni: Djilas, Kostunica, Dacic ili pak Vucic, proneverio zakon /Drzavu, zasto se time nebavi Tuzilastvo. Aman za Aman, Ti si, Bre politicar i nikog ti ne hapsis!

janja

pre 10 godina

a sta je to vucic uradio i koji je to njegov rezultat?
sta uhapsio miska pa ga pustio,wow
jel sagradio nesto,jel otvorio nesto?
nisi ti bre puno pametan:)o)))))))

au, sta naprica

pre 10 godina

ovi njegovi podanici postaše jos gori od ovih botova na netu.
Da mi je neko pricao da u Beogradu zivi ovoliko polupismenog,praznoglavog, mladog sveta ne bih mu verovala.

mnogo si mali

pre 10 godina

skinuli smo mnogo prevarante bolje od tebe Vucicu to i tebe ceka ,samo nisi svestan.Ako prorade beli listici i skoci odziv za izbore ,nece te biti miljama na vidiku

Goran

pre 10 godina

Idi ti dečko kod svog bahatog šefa da te nauči nekim novim političkim cakama koje on u zadnje vreme primenjuje jer od galame i mahanja rukama nema ništa. Dan radnog staža nemaš, bilo bi ti bolje da nadješ neki pristojan posao i dokažeš se u struci pa kad se dokažeš onda ćeš imati kapacitet da nekog kritikuješ i vredjaš ovako si smešan mali poltrončić.
Ako misliš da ćeš ceo život da živiš na našoj grbači i primaš platu kao poslanik u nekoj skupštini onda se malo potrudi pa kreni npr. sa nekim dobrotvornim radom da daš svoj doprinos ovom društvu umesto što nas sve zamlaćuješ. Pokušaj da nešto učiniš za svoje komšije i sugradjane ali teško da imaš kapacitet da budeš predsednik skupštine stanara.

Ivana

pre 10 godina

E pa, stvarno bezobrazluk! Reći bilo šta, ali da Đilas nema rezultate! O zapošljavanju neću ni da pričam, kod nas se ne zna koliko sns kadrova je zapošljeno zadnjih godinu dana, od čega 85% nestručnih.

Mile sa Čubure

pre 10 godina

A iz koje generacije Megatrenda je ovaj? Šta je radio do sada i je li ikada išta radio? I dokle će, u naciji čija je prosečna visina među većim u svetu, ovi iskompleksirani da nam sole pamet?

jednom BOT uvek BOT

pre 10 godina

Naravno da se ponasa histericno, pa fotelja mu je u pitanju, krajnje je vreme da se u Beogradu dese promene, gradjani vise ne mogu da trpe bahatost Djilasa!
(Ashketchum, 3. septembar 2013 15:24)

Krajnje je vreme da se u Srbiji dese promene, gradjani vise ne mogu da trpe bahatost Vucica,Dacica i njihovih internet hordi!
O poskupljenjima,nezaposlenosti,padu zivotnog standarda i bezbednosti da ne pricamo...

anonymous

pre 10 godina

kako očekivati normalne izjave od klinca (ali više mu odgovara epitet 'balavac') koji je juče prvi put obukao odelo i stavio kravatu...

ZoranNS

pre 10 godina

Ko je histeričan videlo se za tri dana zasedanja Skupštine, nije bilo Vučićeve replike DS-u a da na početku i kraju rečenice nije spominjao Đilasa, već sam se uplašio da će mu relčenice izgledati ovako. Đilas, Đilas, Đilas, pa Đilas tajkun, Đilas, Đilas. E sad sam vam odgovorio na sva vaša pitanja dokazima, ali vi očito niste razumeli, moram da priznam nisam ni ja.

slobo

pre 10 godina

Naravno da se ponasa histericno, pa fotelja mu je u pitanju, krajnje je vreme da se u Beogradu dese promene, gradjani vise ne mogu da trpe bahatost Djilasa!
(Ashketchum, 3. septembar 2013 15:24)
# стварно вам није лако када сте све изборе за град Београд изгубили од кандидата Демократске странке и зато сви разумемо ваш гнев али ту помоћи нема опет ћемо да победимо

slobodan

pre 10 godina

Vucic je mnogo puta izjavio ..."ja cu uhapsiti...",to jeste protiv zakonito i tu nema dileme.
Gospodo iz SNS-a zapitajte se koliko cete trajati i sta ce se desavati kada sidjete sa vlasti.Ili zaista mislite da cete zauvek vladati?

Ashketchum

pre 10 godina

Naravno da se ponasa histericno, pa fotelja mu je u pitanju, krajnje je vreme da se u Beogradu dese promene, gradjani vise ne mogu da trpe bahatost Djilasa!

Dr.

pre 10 godina

Dragi nasi SNS Otadzbinska upravo i SNS botovi,

Nije Djilas histerican vec nazalost ne bas sposoban. Ako vam je za utehu vasa partija se pokazala jos nesposobnijom sve sa Vucicem i Dacicem na celu.
Evo Argumenata
1. Za ovih godinu dana stanje u drzavi se pogorsalo po svim parametrima.
2. Medju svojim clanovima niste bili u stanju da nadjete kadrove vec ste posle jedne godine demonstriranja nesposobnosti i proizvodnje jedino afera zakukali u pomoc.
3. Prihvatanje Krstica na mesto ministra je jadno. Covek bez imalo iskustva i bez ijedne reference. Clanstvo u klubu u kome je bio Bus Krstica nece uciniti sposobnim, kao sto master predsednik nece postati A. Merkel PhD...
4. Ne iz uverenja ste priznali Kosovo i zato nemate hrabrosti da izadjete pred narod i kazete sta ste uradili.
5. Ne da se niste obracunali sa korupcijom nego bih rekao da ste je i pospesili. Zaduzili ste zemlju, sada je rasprodajete nekim Arapima...
Dakle demokrati pre vas su malo uradili i od to malo nazalost vise od pola loseg. SNS osim sto je priznao nesposobnost vlastitih kadrova, i nedostatak istih, nije uradio ama bas nista dobrog.
Mozete praviti buku, mozete obmanjivati ali pre ili kasnije koliko god bili neuroticni, gradjani ce se probuditi ako ni zbog cega drugog a ono ce ih probuditi beda u koju ih gurate.

Dusan

pre 10 godina

Koje funkcije u Beogradu zauzimaju Vucic i Dacic pa da oni odlucuju o tome kada ce gradonacelnik biti smenjen? Ovo samo govori o besmislenosti lokalnih samouprava u partijskoj Srbiji kada se o svemu odlucuje na stranackim glavnim odborima, predsednistvima, kolegijumima... Direktan izbor je dobro resenje u sadasnjem sistemu jer se tako gradonacelnicima daje smisao jer ne mogu da ih smenjuju partijski lideri ali ipak hitno treba uvesti vecinske izbore na svim nivoima.

Djosek

pre 10 godina

Uf, ala su se ovi osilili! Posle izbora u selima I varosicama nase lepe zemlje, kao I gde zive dobri naivni ljudi, dolaze izbori u Beogradu, koji je potluno sruga prica. Ljudi ovde lakse prepoznaju prevarante I sibicare. Na lokalu I ne treba predsednik stranke da bude nosilac, vec nekl ko lokalnu funkciju treba da obavlja. Kad pogledam kandidate SNS, jasno mi je zasto stavljaju Vucica svugde u prvi plan, ali I taj Vucic je izgubio od Djilasa pre samo godinu dana.
Mislim da I sam Djilas jedva ceka te izbore.

emili

pre 10 godina

Pa naravno da je miljama daleko kad je obisao pola sveta za godinu dana trazeci partnere i investitore za Srbiju, obnavljao stara prijateljstva i sklapao nova, borio se u Briselu za prava nasih ljudi na KiM, u Rusiji dogovarao strateska partnerstva, u prebogatim Emiratima dogovarao donacije i saradnju... Za sve to vreme Djilas nije izasao iz Beograda.

Žika

pre 10 godina

Dragi političari, ne mlatite praznu slamu.
Ne primamo plate, ratko Mitrović Dedinje ne prima platu od januara 2013. godine, vi se samo pričate priče. Mi nemamo živce da dugo slušamo priče.

Ratni veteran

pre 10 godina

I Tadic je s Ivicom sadio tikve Aleksandre Veliki...!A posle kise dolazi sunce,tako da 6.oktobar mora da se desi ali ne sa Vama na celu mali vuce!

mali brabonjak

pre 10 godina

zar nemate neki vispren, argumentovan komentar? osim što odmah sipate uvrede, diskvalifikacije i primitivizam u izražavanju...
od vas političari - nikada neće postati. samo političke tračare.

JOVAN

pre 10 godina

Ako je neso histericno, histericna su saopstenja SNS-a.
Ne znam ko pise saopstenja SNS-a ali ona su uvek prepuna jezika mrznje, diskvalifikacija neprimerenih civilizovanim ljudima i politicki nekorektnim ocenama. Reci poput "histericni bolsenik" "moralna nakaza" "preplaseni kriminalac" "pljacka i otimanje" "razorio i unistio" a sa druge strane "jedino vucic" "hrabar i mudar vucic" "samo vucic" "daleko ste od vucica" itd... itd... itd...
SNS je uveo u Srbiju manire koji ce skupo kostati najvise njih same.

Sara

pre 10 godina

Sramota bre! Odluku o tome donose Vucic i Dacic. Dosta ste rusili izbornu volju gradjana. Djilasa su izglasali Beogradjani i oni mogu samo da odluce ukoliko mu uskrate poverenje na izborima a za to nema razloga jer on svoj posao radi bolje nego sto bi ga ostali radili sigurno!

Sara

pre 10 godina

Sramota bre! Odluku o tome donose Vucic i Dacic. Dosta ste rusili izbornu volju gradjana. Djilasa su izglasali Beogradjani i oni mogu samo da odluce ukoliko mu uskrate poverenje na izborima a za to nema razloga jer on svoj posao radi bolje nego sto bi ga ostali radili sigurno!

Dr.

pre 10 godina

Dragi nasi SNS Otadzbinska upravo i SNS botovi,

Nije Djilas histerican vec nazalost ne bas sposoban. Ako vam je za utehu vasa partija se pokazala jos nesposobnijom sve sa Vucicem i Dacicem na celu.
Evo Argumenata
1. Za ovih godinu dana stanje u drzavi se pogorsalo po svim parametrima.
2. Medju svojim clanovima niste bili u stanju da nadjete kadrove vec ste posle jedne godine demonstriranja nesposobnosti i proizvodnje jedino afera zakukali u pomoc.
3. Prihvatanje Krstica na mesto ministra je jadno. Covek bez imalo iskustva i bez ijedne reference. Clanstvo u klubu u kome je bio Bus Krstica nece uciniti sposobnim, kao sto master predsednik nece postati A. Merkel PhD...
4. Ne iz uverenja ste priznali Kosovo i zato nemate hrabrosti da izadjete pred narod i kazete sta ste uradili.
5. Ne da se niste obracunali sa korupcijom nego bih rekao da ste je i pospesili. Zaduzili ste zemlju, sada je rasprodajete nekim Arapima...
Dakle demokrati pre vas su malo uradili i od to malo nazalost vise od pola loseg. SNS osim sto je priznao nesposobnost vlastitih kadrova, i nedostatak istih, nije uradio ama bas nista dobrog.
Mozete praviti buku, mozete obmanjivati ali pre ili kasnije koliko god bili neuroticni, gradjani ce se probuditi ako ni zbog cega drugog a ono ce ih probuditi beda u koju ih gurate.

ZoranNS

pre 10 godina

Ko je histeričan videlo se za tri dana zasedanja Skupštine, nije bilo Vučićeve replike DS-u a da na početku i kraju rečenice nije spominjao Đilasa, već sam se uplašio da će mu relčenice izgledati ovako. Đilas, Đilas, Đilas, pa Đilas tajkun, Đilas, Đilas. E sad sam vam odgovorio na sva vaša pitanja dokazima, ali vi očito niste razumeli, moram da priznam nisam ni ja.

slobodan

pre 10 godina

Vucic je mnogo puta izjavio ..."ja cu uhapsiti...",to jeste protiv zakonito i tu nema dileme.
Gospodo iz SNS-a zapitajte se koliko cete trajati i sta ce se desavati kada sidjete sa vlasti.Ili zaista mislite da cete zauvek vladati?

JOVAN

pre 10 godina

Ako je neso histericno, histericna su saopstenja SNS-a.
Ne znam ko pise saopstenja SNS-a ali ona su uvek prepuna jezika mrznje, diskvalifikacija neprimerenih civilizovanim ljudima i politicki nekorektnim ocenama. Reci poput "histericni bolsenik" "moralna nakaza" "preplaseni kriminalac" "pljacka i otimanje" "razorio i unistio" a sa druge strane "jedino vucic" "hrabar i mudar vucic" "samo vucic" "daleko ste od vucica" itd... itd... itd...
SNS je uveo u Srbiju manire koji ce skupo kostati najvise njih same.

Kosta

pre 10 godina

Gospodine Djilase, proslo je vase vreme i vreme partije koju ste preuzeli a koja je u prethodnom periodu vladavine dovela do brojnih problema u Srbiji jer su vasi kadrovi svoje interese stavili ispred interesa naroda ove Drzave. Bolje bi bilo da se dostojanstveno povucete iz politickog zivota i nastavite svoju karijeru uspesnog poslovnog coveka, kako ste se predstavljali. Prepustite gradonacelnicko mesto licima koja imaju ideje kakve su potrebne ovom vremenu, ali i zelju i entuzijazam da te ideje sto pre realizuju u praksi. Na politicku scenu je stupila partija koja je shvatila savremene zahteve ovog vremena, partija koja je definisala strategiju izlaska iz krize i uz koju je vecina naroda u Srbiji, a ciji predsednik Aleksandar Vucic ima dovoljno snage da inicira i proprati sva sustinska desavanja koja ce biti neophodna da se sprovedu i u srpskoj prestonici.

Dalia

pre 10 godina

Volja gradjana je da bolje i kvalitetnije zive, a ne znam kako im je to DS omogucio za onih 12 godina vladavine. Nije mi jasno po kojim je to kriterijumima jedino DS Bogom dan da bude alfa I omega srpske politike. Predsednik DS-a je ipak mali igrac u ovim velikim politickim igrarijama, ne snalazi se najbolje. Neko jednostvno nema tolike kapacitete koliko god da se trudi.

vrazalic

pre 10 godina

Verovatno je DS zaboravio na sve svoje promasaje, koji su ostavili katastrofalne posledice u ovoj drzavi, pa sad neko iz njihovih redova daje sebi za pravo da drugoga uci kako se vodi drzava. Amnezija mozga, definitivno.

Djosek

pre 10 godina

Uf, ala su se ovi osilili! Posle izbora u selima I varosicama nase lepe zemlje, kao I gde zive dobri naivni ljudi, dolaze izbori u Beogradu, koji je potluno sruga prica. Ljudi ovde lakse prepoznaju prevarante I sibicare. Na lokalu I ne treba predsednik stranke da bude nosilac, vec nekl ko lokalnu funkciju treba da obavlja. Kad pogledam kandidate SNS, jasno mi je zasto stavljaju Vucica svugde u prvi plan, ali I taj Vucic je izgubio od Djilasa pre samo godinu dana.
Mislim da I sam Djilas jedva ceka te izbore.

Mile sa Čubure

pre 10 godina

A iz koje generacije Megatrenda je ovaj? Šta je radio do sada i je li ikada išta radio? I dokle će, u naciji čija je prosečna visina među većim u svetu, ovi iskompleksirani da nam sole pamet?

bora

pre 10 godina

Ja cu da uhapsim, ja najbolji student, ja mangup sa beogradskog asfalta, ja sa ambasadorima, ja sa seicima, ja pa ja! Aman ljudi, vidite li o kojoj licnosti se ovde radi. Beli listici, sladite se, sami ce te morati da mu se suprostavljate. Do tada, ljubite ga!

Žika

pre 10 godina

Dragi političari, ne mlatite praznu slamu.
Ne primamo plate, ratko Mitrović Dedinje ne prima platu od januara 2013. godine, vi se samo pričate priče. Mi nemamo živce da dugo slušamo priče.

anonymous

pre 10 godina

kako očekivati normalne izjave od klinca (ali više mu odgovara epitet 'balavac') koji je juče prvi put obukao odelo i stavio kravatu...

Goran

pre 10 godina

Idi ti dečko kod svog bahatog šefa da te nauči nekim novim političkim cakama koje on u zadnje vreme primenjuje jer od galame i mahanja rukama nema ništa. Dan radnog staža nemaš, bilo bi ti bolje da nadješ neki pristojan posao i dokažeš se u struci pa kad se dokažeš onda ćeš imati kapacitet da nekog kritikuješ i vredjaš ovako si smešan mali poltrončić.
Ako misliš da ćeš ceo život da živiš na našoj grbači i primaš platu kao poslanik u nekoj skupštini onda se malo potrudi pa kreni npr. sa nekim dobrotvornim radom da daš svoj doprinos ovom društvu umesto što nas sve zamlaćuješ. Pokušaj da nešto učiniš za svoje komšije i sugradjane ali teško da imaš kapacitet da budeš predsednik skupštine stanara.

jednom BOT uvek BOT

pre 10 godina

Naravno da se ponasa histericno, pa fotelja mu je u pitanju, krajnje je vreme da se u Beogradu dese promene, gradjani vise ne mogu da trpe bahatost Djilasa!
(Ashketchum, 3. septembar 2013 15:24)

Krajnje je vreme da se u Srbiji dese promene, gradjani vise ne mogu da trpe bahatost Vucica,Dacica i njihovih internet hordi!
O poskupljenjima,nezaposlenosti,padu zivotnog standarda i bezbednosti da ne pricamo...

cega se pametan stidi...budala se time ponosi...

pre 10 godina

Razlika izmedju Vucica i Djilasa je ta sto Vucic ne mora javno da moli svoje clanove da ne pljuju po njemu i stranci. U sns se zna za red.
(ibanez, 3. septembar 2013 15:46)

To nije red nego udvoristvo i diktatura.Niko ne sme ni da pomisli a kamoli da kaze nesto sto se Vucicu ne svidja.I to je kao normalno?

Ratni veteran

pre 10 godina

I Tadic je s Ivicom sadio tikve Aleksandre Veliki...!A posle kise dolazi sunce,tako da 6.oktobar mora da se desi ali ne sa Vama na celu mali vuce!

mali brabonjak

pre 10 godina

zar nemate neki vispren, argumentovan komentar? osim što odmah sipate uvrede, diskvalifikacije i primitivizam u izražavanju...
od vas političari - nikada neće postati. samo političke tračare.

Dusan

pre 10 godina

Koje funkcije u Beogradu zauzimaju Vucic i Dacic pa da oni odlucuju o tome kada ce gradonacelnik biti smenjen? Ovo samo govori o besmislenosti lokalnih samouprava u partijskoj Srbiji kada se o svemu odlucuje na stranackim glavnim odborima, predsednistvima, kolegijumima... Direktan izbor je dobro resenje u sadasnjem sistemu jer se tako gradonacelnicima daje smisao jer ne mogu da ih smenjuju partijski lideri ali ipak hitno treba uvesti vecinske izbore na svim nivoima.

slobo

pre 10 godina

Naravno da se ponasa histericno, pa fotelja mu je u pitanju, krajnje je vreme da se u Beogradu dese promene, gradjani vise ne mogu da trpe bahatost Djilasa!
(Ashketchum, 3. septembar 2013 15:24)
# стварно вам није лако када сте све изборе за град Београд изгубили од кандидата Демократске странке и зато сви разумемо ваш гнев али ту помоћи нема опет ћемо да победимо

ADAM

pre 10 godina

Kada su svojevremeno pokojnom Premijeru Djindjiću rekli da on i njegova Vlada ne uživaju veliko povrerenje naroda, on je odgovorio rečima koje bi bile dovoljne svakom gradjaninu sa koeficijentom inteligencije većim od broja cipela:
"U zemljama u tranziciji vlade su ili popularne ili uspešne!".

Ivana

pre 10 godina

E pa, stvarno bezobrazluk! Reći bilo šta, ali da Đilas nema rezultate! O zapošljavanju neću ni da pričam, kod nas se ne zna koliko sns kadrova je zapošljeno zadnjih godinu dana, od čega 85% nestručnih.

Laik

pre 10 godina

Molim nekog stručnjaka da mi objasni ko je i kada prvi put uveo praksu da se prilikom obraćanja nekog predstavnika stranke iza njegovih leđa pojavljuje gomila manekena i manekenki ?!

maja

pre 10 godina

kakva demagogija, kakav manjak argumenata i racnika, a visak bahate, nekulturne i drske arogancije...zao mi je nas normalnih, a sto se tice onih koji misle da ce ovakvi da im donesu bolje sutra...neka im je dragi bog u pomoci !

teamoe

pre 10 godina

Pitajte Vučiću vašeg običnog člana ili jednog od vaših poluobrazovanih direktora koliko u jednoj milji ima kilometara. Nemaju pojma a vi se koristite tim izrazima. Vi ste najneobrazovanija vlast ikada.

Nenad

pre 10 godina

@
(JOVAN, 3. septembar 2013 15:42)

Jovane, sve si lepo napisao. Svaka ti cast. Bog neka nam je na pomoci ako radikali preuzmu apsolutnu vlast. Da, dobro ste procitali. RADIKALI. Ipak njihovi svakodnevni nastupi, tj bolje reci ispadi, svakim danom mi sve vise pokazuju kako sam mnogo pogresio sto nisam izasao na prosle izbore. Ne znam kome sam se inatio. Samom sebi izgleda. Strah me hvata kada ih na TV-u vidim ovako zajapurene. Narocito onog glumca Vucica.

Fearless

pre 10 godina

Hoće li neko stranku da izvuče iz d....a Aleksandra Vučića?

Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, po ceo dan, svaki dan, u svakom obraćanju, svakom nivou vlasti...

Dosta više. Radite nešto konkretno!

SNSDAP

pre 10 godina

Kad bi SNS smio na izbore u Beogardu. Ali ne smije, jasno mu je kako bi prošao. Kao i uvijek do sad, ma kako se zvao. U BGD-u se slabo nostrifikuju diplome sa šumskih koledža, u tm je stvar.

sasa jokic

pre 10 godina

G.Jovicicu, daleko od toga da sam Djilasov fan, ali Tvoj predesednik stranke mnogo prica po pitanju istraga, a malo radi.
Ne cujem komentar o Pusicu, koji Te istrage vodi, a optuzuju ga za tezak kriminal u Novom Sadu?!
Za godinu dana "borbe " protiv organizovanog kriminala, samo je Miskovic pritvoren, pa pusten, i to za najmanje delo koje mu se stavlja na teret.

potkivač

pre 10 godina

Ne bi se reklo!
Raspisite izbore u celoj Srbiji pa da vidimo! Bilo bi u redu!
Moze i u Beogradu!
PS: Nadam se da "beli listici" i spavaci, nece dozvoliti da bivsi radikali uzmu potpunu vlast u ruke. Bio bi to kraj svega za Srbiju. I sada osecamo posledice gresaka belih i spavaca. Njihovi (skolovani) glasaci uredno izlaze na glasanje.

Rodoljub

pre 10 godina

Puna podrska Draganu Djilasu, poslusao sam celu njegovu konferenciju za stampu i imam samo jednu poruku za ove SNSovce , kao ni do sad , tako ni od sada nikada Beogradom nece vladati ovakvi kao sto vam je ovaj Jovicic i slicni.Na sledecim izborima u Beogradu Dragan Djilas dobija preko 40%i to ce vam valjda sve objasniti sta beogradjani misle o vama .
Nece proci!

mila

pre 10 godina

Pa Djilas i treba miljama da bude udaljen od Vucica, ne treba da se spusta na radikalski nivo a i pobedio ga je u direktnoj borbi za mesto gradonacelnika.

au, sta naprica

pre 10 godina

ovi njegovi podanici postaše jos gori od ovih botova na netu.
Da mi je neko pricao da u Beogradu zivi ovoliko polupismenog,praznoglavog, mladog sveta ne bih mu verovala.

VS

pre 10 godina

Ja stvarno ne znam, ko veruje sarlatanima kao sto su ovi. Pa svako ko ima prosecan IQ moze da vidi kakve gluposti i izmisljotine prica ovaj mini Mirovic.

Dexa

pre 10 godina

Po minusima se vidi da vas Megatrendovaca ima dosta ovde.. ili samo onih koji misle da takav neko treba da se pita za bilo sta u ovoj tuznoj zemlji.. mali je ogranicen

janja

pre 10 godina

a sta je to vucic uradio i koji je to njegov rezultat?
sta uhapsio miska pa ga pustio,wow
jel sagradio nesto,jel otvorio nesto?
nisi ti bre puno pametan:)o)))))))

Ivan

pre 10 godina

"Postoji klima na obe strane da su promene neophodne i da je (Dragan) Đilas razorio Beograd", rekao je Jovičić. ????? Au sinovac čiji si ti? Oklen si ti ???

Beogradjanin starosedelac

pre 10 godina

Dalia,

Upravo ovi tvoji bi da nepostuju volju gradjana. Gradjani Beograda su sa37% glasova rekli svoje. Rekli i 2008 godine, reklii 2006 godine rekli i 1997 godine. Ali ovi tvoji bi svaki dan hteli izbore dok ne dodju na vlast.I u Vojvodini takodje.I nece nikada doci na vlast bez obzira sto je pola provincije doslo u Beogradu grad gde ne valja vlast zar ne

mnogo si mali

pre 10 godina

skinuli smo mnogo prevarante bolje od tebe Vucicu to i tebe ceka ,samo nisi svestan.Ako prorade beli listici i skoci odziv za izbore ,nece te biti miljama na vidiku

Rade B

pre 10 godina

Prvi zamenik nikako da shvati da dobre namere, uopštena obećanja o boljim rezultatima i medijski izveštaji o podršci naroda ništa ne vrede bez realnih učinaka.
Jedini koji to shvata i uporno radi u tom pravcu, posle Đinđića, je Dragan Đilas, gradonačelnik Beograda. Upravo to je razlog zašto on toliko smeta vodećim ljudima SNS i SPS. Đilas može svoje rezultate da meri izgrađenim objektima, zbrinutim beskućnicima, siromašnom decom kojima je pomogao da imaju lepše detinjstvo, porodiljama kojima je olakšao materinstvo, itd.
Vodeći dvojac vlade jedino se može pohvaliti brojem promenjenih stavova, izdatih političkih saboraca, izmišljenih afera, lažnnih obećanja. Jedino su debelo u pravu kada računaju na slabo pamćenje i jaku apatiju napaćenog naroda.

6.oktobar

pre 10 godina

E, narode pa shvatih znacenje 6. oktobra koji je Vucic toliko pominjao. 6. oktobar ce biti simbolika kada ga budemo skidali kao slobu, na nasu zalost opet ce morati kuka i motika da radi.

Marko

pre 10 godina

Gospodo iz SNS-a mnogo pricate o tome kako ste jaki, a izbora nigde. Ej bre ni jedan jedini goruci problem u Srbiji niste resili, ekonomiju ste sunovratili..... zato vi necete izbore. Pa raspisite ih vec jednom, republicke i lokalne, ali ne vi vasom demagogijom zamarate i obmanjujete javnost bas da ne bi raspisali izbore, sramota i najobicnija diktatura, samo gospodo sada se stvari daleko brze odvijaju nego sto je to bio slucaj devedesetih, za godinu dana ste ga ugasili.
Zato ste vi nervozni....

Prle

pre 10 godina

Kakva politička gromada se obratila gradjanima Bgd-a... I kakva paleta srećnih i nasmejanih ljudi u pozadini... Ovi će se nešto pitati u našem gradu?? Ajde palite i žuti i crveni i plavi.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Greska tvoja. nisu Djilasa birali Beogradjani nego postizborna koaliciona matematika odnosno Dacic.
(smiljka, 3. septembar 2013 15:51)

Matematika kaže da je 50(odbornika DS) više od 37(odbornika SNS i 15 strančica u koaliciji), a da je 50 tri puta više od 13(odbornika SPS). Ne znam zašto se malađani Jovičić, sledbenik Acike, plaši da imenom i prezimenom izaberemo gradonačelnika, kad je toliko siguran da Đilas ne radi dobro...i tu nema stranačke matematike, već čiste matematike - gradonačelnik je onaj koji dobije najviše glasova građana - to je najpoštenije. Pitanje za Vučića, jer on najbolje zna odgovor. Da li tajne službe prate, kao devedesetih, politička protivnike? Sve mi se čini da DA.
Što se tiče ponašanja Vučića, pa to je neviđeni skandal, to čak ni Milošević nije radio...ne da preti, nego čak i (o)daje poverljive informacije iz istraga, zbog čega bi trebao da odgovara, a radi se o tome da je rekao u skupštini da se vodi istraga protiv kriminalaca iz Niša, i čak naveo njihova imena, i da će uskoro biti uhapšeni, samo im još nije ,,javio'' kog dana i u koliko sati(pa da znaju, i da zbrišu na vreme) će policija doći da ih hapsi. Ovo da je javno rekao neki policajac završio bi u zatvoru. Da ne govorim šta se sve piše po tabloidima, koji su pod kontrolom režima(SNS). Sada se vodi hajka protiv policajca Pušića(koga je Vučić hvalio na sva usta), jer nije izvršio zadatak, a zadatak je bio - da kako god zna i ume uhapsi nekog iz vlade Vojvodine. Diktatori.

Nikola Milanovic

pre 10 godina

Niti je Beograd razoren niti se lose vodi ali vi pljujete sve i svasta sto nije vi tako da je to normalno od naprdnjaka. Razoricete ga vi ali tada ce biti kasno ako uopste dodjete sto ce biti tiha katastrofa kao u Novom Sadu. Ali nema veze Nemacka napreduje na svim frontovima (Gebels)

Мики

pre 10 godina

Морам да признам да се помало већ плашим ових напредњака, ово постаје већ озбиљно.

sloba n

pre 10 godina

Izjava da je Djolas miljama iza Vicica sluti na to da se od Vucica pravi bozanstvo u koje se ne sme dirnuti. To nije dobro , Srbiju bi jos jedan diktator unistio do kraja. Postoje 2 coveka koje u Srbiji ne smes da pomenes u losem kontekstu a to je Vucic Aleksandar i Novak Djokovic .

MilanCh

pre 10 godina

Pitam se dokle ce istu pricu da vrte? Vlast u Beogradu je takva da trn u oku naprednjacima ne moze da se izvadi dok ne vide ledja najboljem gradonacelniku ikada Draganu Djilasu.
Godinu dana zamajavu narod sa praznim pricama a za to vreme Djilas napravio cudo. Sada odjednom nista ne valja, lom i grom. Pa to i lici na neradnike. Imaju mnogo gradova u svojim rukama, nista nisu uradili, Beograd im fali.

ZoranNS

pre 10 godina

SNS menja portparole ali FRAZE NIKADA, portparoli i članovi ove partije kao da su progutali istu ploču, kao da su išli na kurs u Šešeljevom megatrendu.

STOP JEDNOUMLJU!

pre 10 godina

A koji su etapni ciljevi ove Vlade?
Pokrenite se! Pokrenite vec jednom Srbiju u "deklarisanom" pravcu. Isto cujem i citam vec vise od godinu dana. Imate Skupstinsko poverenje Narod-a, Vladajde, Izglasajte zakone za boljitak Srbije. Dosta ste glumili Policajce! Ocigledno je da Vi, sem deklarisanih politickih parola i profucanih fraza, nista vise ne nudite ovom Narodu. Ako je neko, zvali se oni: Djilas, Kostunica, Dacic ili pak Vucic, proneverio zakon /Drzavu, zasto se time nebavi Tuzilastvo. Aman za Aman, Ti si, Bre politicar i nikog ti ne hapsis!

nada

pre 10 godina

Naravno, nismo zaboravili Evropejca kako kači tablu na Novom Beogradu,menjajuci ime bulevara Dr. Z. Djindjica u bul. Ratka Mladica, Djilasu nije ni blizu!

Kol

pre 10 godina

Vi ti ovog balavca juce obukao odelo prvi put i sad misli da zna nesto, evo ja prvi ako budu izbori ima da glasam za ds jer ste vi radikali mnogo bre osilili!

smiljka

pre 10 godina

Ovakvi komentari vredjaju inetlegenciju Beogradjana Zar da neko u ime gradjana bira gradonacelnika Ko je taj ko ima pravo da uzme moj glas. o kojim gradjanima Beograda prica rezim gospodina Vucica.Morali posle svakog rata stari Beogradjani da trpe volju onih koji i neznaju mnogo o Beogradu.Treba li Beograd da dozivi sudbinu cele Srbije.

Victor Hugo

pre 10 godina

Iako sam izrazito apolitičan, pročitao sma nekim čudom vest.

Gledam sliku koja ga prati i shvatam da ne postoje reči u našem lepom i živopisnom jeziku kojima bih dočarao koliko ste mi neizrecivo jeftini i neuki. Rekao bih i jadni, a smo ipak jadniji mi koji smo u prilici da vas slušamo.

Da se razumemo, ovo važi za sve partije, mada je tačno i da za neke važi malo više.

parkinson

pre 10 godina

Boga mi , ne bi voleo da budem i kozi predsednika srbijanske Skupstine mladog Srefanovica, koji je upozorio svog sefa stranke ( cela Srbija cula)o nekorektnom obracanju (uvrde) opoziciji !? Kako je Vucic reagovao to smo nadam se videli ? Na primedbu opozicije da je Vucic uvredom Stefanovica uvredio i Srbiju, mladi Stefanovic skupio "hrabrost" i rekao kako on nije shvatio ostro Vucicevo reagovanje kao uvredu , sta ce jadnik , tek mu predstoje muke Tantalove !?

komsinica

pre 10 godina

Ma koliko oni to zeleli, odluku o promenama u Beogradu nece donositi ni Dacic ni Vucic, vec kao i uvek beogradjani, a to plasi i jednog i drugog.

sasa jokic

pre 10 godina

Molim da se udaracima minusa i pluseva iz SNS objasni da time ne mogu da promene stvarnost!
U svakom slucaju opasno je za Srbiju da jedna stranka ima toliku podrsku ljudi bez sopstvenog misljenja, da ne upotrebim teze kvalifikacije.

neko ko pamti

pre 10 godina

Kada neko počinje svoj ,,radni vek,, sa zadatkom da se ovako ponaša sa svim ovim ,,biserima,, u jednom dahu,, MANJAK REZULTATA, HISTERIJA, MILJAMA DALEKO OD GOSPODARA STRANKE,KLIMA KOJA IZ DVE STRANE KAŽE DA JE DJILAS RAZORIO BEOGRAD,, NORMALAN ČOVEK IZ BEOGRADA MORA DA SE ZAPITA ODAKLE SE OVAJ POJAVIO .U Zemunu se sa ,,celih 30 ,tak %izlaska na ,,izbore,,,pobedili u onim sredinama gde su dovedene izbeglice iz ,,branjenih sredina,, ,,zaslugom,, bivšeg gurua ove stranke, promenjenog srednjeg slova,Razoren je Beograd u ,,Mitingu za podršku Haškim optuženicima ,, zbog kojih smo bili u izolaciji od celoga sveta ,,SAMO 2O ,TAK GODINA,, Koliko košta Most , svako se može ,Ako Zna da koristi kompjuter onako kako treba ,uveriti, jer je podatak JAVAN I ne podleže partijskoj ,,matematici,, s Megableje , jer se ovde i 12 godina konstantno pominje kao ,,istina,, a matematika SE S TIM ,,PODATKOM ,, NE SLAŽE.NAVEDITE KOJIH SU TO 12 ,13 GODINA ,KOJIM BARATATE KAO NA PIJACI.S obzirom na Megableja ,,učinak, nije ni čudo,, matematika je tamo kao i sve ostalo,, ZNANJE,, na rate,, S UPLATNICOM,,.Kada se ,,vojnici,, iz stranke SNS PODRAZUMEVAJU , ,NENORMALNO,, je DA SE u DS poštuje volja Djilasa. I ,,njegovi tajkuni,, ,, ZABORAVILI,, ste DA DSS I DS NISU ISTO NIT SU BILI ISTO , A NOSIOCI , PATRIJOTSKE PLJAČKE SU IZ DSS , BAR JEDNO NAUČITE ODJEDNOM KAD SE VEĆ ,,NESEĆATE,, ISTOG TAKVOG RAZARANJA BEOGRADA OVE ,,PATRIJOTSKE,, STRANKE.Učinak vam je I ! , TRI MRTVA !,,Bravo,, nema šta

SPerkunic

pre 10 godina

A sta na sve ovo kaze PUPS, i oni su u gradskoj vlasti? Ili, ko njih uopste pita za nesto.
(smejem se, 3. septembar 2013 15:43)

Hvala,nama je dobro...mislim,kako god okrenete...

Ashketchum

pre 10 godina

Naravno da se ponasa histericno, pa fotelja mu je u pitanju, krajnje je vreme da se u Beogradu dese promene, gradjani vise ne mogu da trpe bahatost Djilasa!

Keti S.

pre 10 godina

Postovani clanovi i simpatizeri SNS,te lika i dela vaseg SV.Ace,da li je moguce da ne uvidjate da se polako ali sigurno pretvarate u tragikomicne pajace.Da li vi zaista mislite da se svi mi "lozimo"na vaseg Acu i njegovu"borbu protiv korupcije"?Protiv te posasti se treba boriti donosenjem kvalitetnih zakona,te stvaranjem pravnog okvira koji ce korupciju svesti na onaj nivo na kome je u demokratski visoko razvijenim drzavama.Ako hocete razracunavanje sa bogatasima,odrezite im porez na imovinu,a ako je ne prijavljuju onda tek sledi "corka".Ovako vasa "borba protiv korupcije"je najprostackiji vid populizma namenjenog vasim zivotno neuspesnim i isfrustriranim biracima,koji svoje frustracije "lece"kroz"orgazmicko"dozivljavanje vasih hapsenja,gde su svi koji imaju nekog veceg cash-a automatski pod sumnjom i po default-u lopovi.Da li mislite da smo svi mi kratkog pamcenja i da ne znamo da je resavanje svih ovih slucajeva,kojima se vi sada kitite,zapoceto za vreme prethodne vlade,ali za razliku od vas,ta vlada na celu sa DS-m nije "bukacila"nego zaista nastojala da drzavu konacno posle vase visegodisnje opstrukcije,postavi na zdrave osnove.Vi ste tu gde jeste jer treba da zavrsite prljavi poslic oko Kosova,a posle toga sta bude.Takodje ne treba sa uma smetnuti cinjenicu da se jaz izmedju Wolfija i Tomeka sve vise povecava,te je potrebno sto je moguce vise "izreklamirati"onoga koji je zvanicno postao predsednik stranke,ali nezvanicno....Pitajte Nikolica Jr.You are so ridiculous!

emili

pre 10 godina

Pa naravno da je miljama daleko kad je obisao pola sveta za godinu dana trazeci partnere i investitore za Srbiju, obnavljao stara prijateljstva i sklapao nova, borio se u Briselu za prava nasih ljudi na KiM, u Rusiji dogovarao strateska partnerstva, u prebogatim Emiratima dogovarao donacije i saradnju... Za sve to vreme Djilas nije izasao iz Beograda.

novica952

pre 10 godina

Šef odborničke grupe SNS u skupštini grada gospodin Jovičić je u pravu da je Đilas počeo histerično da se ponaša i da SNS treba da sačeka komešanje u SPS-u nastalo ostavkom predsednika Antića a da posle toga zajedno sa SPS-om napravi potpuni zaokret u politici koja se vodi u Beogradu.Napadima na SNS i Vučića Đilas pokušava da prikrije stvarnu diktaturu koju Đilas sprovidi rukovodeći gradom i strankom.Koncepcija vođenja države od strane Vučića je potpuno različita od one koji vodi Đilas rukovodeći gradom i pokušavajući da na svaki način sačuva stečene pozicije.Ova promena predsednika skupštine grada je prilika za novo pregrupisavanje SNS i SPS-a i sa ostalim partnerima da se napravi potpini zaokret u političkom vođenju Beograda.

bata Rus

pre 10 godina

Imali smo priliku poslednjih meseci da vidimo kakvi se "demokratski" procesi odvijaju u Demokratskoj stranci. Nekadasnji predsednik stranke ucenjen da mora da ode sa te funkcije, sadasnji je covek popularan u krugu dvojke u glavnom gradu, jedan od visokih funkcionera se tereti za ucestvovanje u korupcionaskim radnjama, a ostali se medjusobno optuzuju. Svako prica svoju pricu, svako trazi krivca u drugom, svako izdaje ideale da bi se priklonio trenutno popularnijoj struji unutar stranke. Demokratija na delu, nema sta. I oni drze predavanje o tome kako se vodi zemlja I sta je odgovornost?

niki

pre 10 godina

Mislim da je Đilas još odavno izgubio vezu sa narodom. A to je ono što će ga jako skupo koštati. Danas imamo situaciju zatvorenih fabrika, nezaposlenost na svakom koraku a plaćamo naskuplji prevoz u Evropi. Pojedinci su u Beogradu preko noći postajali bogataši a to narod ne može oprostiti.

Malo stopalo

pre 10 godina

Dokle se vlast u Beogradu ne bude sredila, Srbija nije sigurna. Realna situacija je da mnogo toga mora da se radi na potpuno drugaciji nacin nego prethodnih godina. To znaci, menjati ljude koji su dejstvovali tih prethodnih godina!

Sara81

pre 10 godina

Pa ko gubi taj ima pravo i da se i ljuti, i da histerise ako hoce. To nikome nije pomoglo. Zivot kad daje – daje. Al kad uzima onda uzima, i tu izigravanje besnih glista ne pomaze. Poenta je -Kolo srece se okrece.

izborčići

pre 10 godina

Treba raspisati izbore u Beogradu pa da vidimo šta Beograđani misle! Đilas bi se tada uverio da nema ni približnu podršku građana kakvu je nekada imao.

Кадилак

pre 10 godina

У ситуацији када би сви заједно требало радити на опоравку Србије и привлачењу страних инвестиција, појединци сада у својству опозиције, износе страшне оптужбе на рачун оних којима је припао нимало захвалан задатак да после њих, воде државу. Могу да разумем да се размењују аргументи везано за политику, али не могу да схватим личну дисквалификацију Вучића само зато што не знају или не умеју да му приговоре било шта чињенично.

Sirijus

pre 10 godina

Da nije onako, uprskao sa cenom onog mosta na Adi koji nam, je ogulio kozu, i da nam ne guli kozu svaki dan sa Bus plusom, dobro bi on prosao u vlasti u Bg-u, ali bas je pravio greske u koracima, nema sta...

Milan Josic

pre 10 godina

Izborna volja gradjana od prosle godine ni izbliza ne pokazuje trenutno stanje. Gradjani su uvideli da DS ne moze Beogradu doneti nista dobro i vreme im je da idu.

Danijela

pre 10 godina

Slažem se sa tim da je Đilas imao veliku podršku birača na prethodnim izborima. Međutim, činjenica je da je taj rezultat ostvaren na osnovu toga što birači, zbog kontrole medija od strane aktuelnog gradonačelnika, nisu bili upoznati sa svim kompromitujućim aktivnostima i enormnom bogatstvu pojedinih članova demokratske stranke i njihovog predsednika.

matori

pre 10 godina

Saša činjenica je da se minusevima i plusevima da promeni stvarnost, već samo pokazuje podršku koja ta politika ima.I ne vidim opasnost , suprotno čak je dobro da Srbija ima stranku koja uživa ovoliku podršku naroda koji veruje da je moguće popraviti i ono što su pokvarili oni koji kukaju da plašew političkoj jednoumlja.
(petak13, 4. septembar 2013 18:54)

Bože, u kojoj omaglici vi živite?
S jedne strane, ne negirate da su minusi i plusevi naručeni, a sa druge - uvereni ste da to pokazuje STVARNOST, "realnu podršku" ovim ili onim komentarima?!
Prenesite Kancelariji da to ima kontraefekat, a ako ste u dilemi - pogledajte komentare malko pažljivije, videćete koliko ih ima na račun botova...

petak13

pre 10 godina

Molim da se udaracima minusa i pluseva iz SNS objasni da time ne mogu da promene stvarnost!
U svakom slucaju opasno je za Srbiju da jedna stranka ima toliku podrsku ljudi bez sopstvenog misljenja, da ne upotrebim teze kvalifikacije.
(sasa jokic, 3. septembar 2013 18:02)
Saša činjenica je da se minusevima i plusevima da promeni stvarnost, već samo pokazuje podršku koja ta politika ima.I ne vidim opasnost , suprotno čak je dobro da Srbija ima stranku koja uživa ovoliku podršku naroda koji veruje da je moguće popraviti i ono što su pokvarili oni koji kukaju da plašew političkoj jednoumlja.

Sara

pre 10 godina

Sramota bre! Odluku o tome donose Vucic i Dacic. Dosta ste rusili izbornu volju gradjana. Djilasa su izglasali Beogradjani i oni mogu samo da odluce ukoliko mu uskrate poverenje na izborima a za to nema razloga jer on svoj posao radi bolje nego sto bi ga ostali radili sigurno!

emili

pre 10 godina

Pa naravno da je miljama daleko kad je obisao pola sveta za godinu dana trazeci partnere i investitore za Srbiju, obnavljao stara prijateljstva i sklapao nova, borio se u Briselu za prava nasih ljudi na KiM, u Rusiji dogovarao strateska partnerstva, u prebogatim Emiratima dogovarao donacije i saradnju... Za sve to vreme Djilas nije izasao iz Beograda.

novica952

pre 10 godina

Šef odborničke grupe SNS u skupštini grada gospodin Jovičić je u pravu da je Đilas počeo histerično da se ponaša i da SNS treba da sačeka komešanje u SPS-u nastalo ostavkom predsednika Antića a da posle toga zajedno sa SPS-om napravi potpuni zaokret u politici koja se vodi u Beogradu.Napadima na SNS i Vučića Đilas pokušava da prikrije stvarnu diktaturu koju Đilas sprovidi rukovodeći gradom i strankom.Koncepcija vođenja države od strane Vučića je potpuno različita od one koji vodi Đilas rukovodeći gradom i pokušavajući da na svaki način sačuva stečene pozicije.Ova promena predsednika skupštine grada je prilika za novo pregrupisavanje SNS i SPS-a i sa ostalim partnerima da se napravi potpini zaokret u političkom vođenju Beograda.

bata Rus

pre 10 godina

Imali smo priliku poslednjih meseci da vidimo kakvi se "demokratski" procesi odvijaju u Demokratskoj stranci. Nekadasnji predsednik stranke ucenjen da mora da ode sa te funkcije, sadasnji je covek popularan u krugu dvojke u glavnom gradu, jedan od visokih funkcionera se tereti za ucestvovanje u korupcionaskim radnjama, a ostali se medjusobno optuzuju. Svako prica svoju pricu, svako trazi krivca u drugom, svako izdaje ideale da bi se priklonio trenutno popularnijoj struji unutar stranke. Demokratija na delu, nema sta. I oni drze predavanje o tome kako se vodi zemlja I sta je odgovornost?

Ashketchum

pre 10 godina

Naravno da se ponasa histericno, pa fotelja mu je u pitanju, krajnje je vreme da se u Beogradu dese promene, gradjani vise ne mogu da trpe bahatost Djilasa!

Мики

pre 10 godina

Морам да признам да се помало већ плашим ових напредњака, ово постаје већ озбиљно.

Fearless

pre 10 godina

Hoće li neko stranku da izvuče iz d....a Aleksandra Vučića?

Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vučić, po ceo dan, svaki dan, u svakom obraćanju, svakom nivou vlasti...

Dosta više. Radite nešto konkretno!

potkivač

pre 10 godina

Ne bi se reklo!
Raspisite izbore u celoj Srbiji pa da vidimo! Bilo bi u redu!
Moze i u Beogradu!
PS: Nadam se da "beli listici" i spavaci, nece dozvoliti da bivsi radikali uzmu potpunu vlast u ruke. Bio bi to kraj svega za Srbiju. I sada osecamo posledice gresaka belih i spavaca. Njihovi (skolovani) glasaci uredno izlaze na glasanje.

komsinica

pre 10 godina

Ma koliko oni to zeleli, odluku o promenama u Beogradu nece donositi ni Dacic ni Vucic, vec kao i uvek beogradjani, a to plasi i jednog i drugog.

neko ko pamti

pre 10 godina

Kada neko počinje svoj ,,radni vek,, sa zadatkom da se ovako ponaša sa svim ovim ,,biserima,, u jednom dahu,, MANJAK REZULTATA, HISTERIJA, MILJAMA DALEKO OD GOSPODARA STRANKE,KLIMA KOJA IZ DVE STRANE KAŽE DA JE DJILAS RAZORIO BEOGRAD,, NORMALAN ČOVEK IZ BEOGRADA MORA DA SE ZAPITA ODAKLE SE OVAJ POJAVIO .U Zemunu se sa ,,celih 30 ,tak %izlaska na ,,izbore,,,pobedili u onim sredinama gde su dovedene izbeglice iz ,,branjenih sredina,, ,,zaslugom,, bivšeg gurua ove stranke, promenjenog srednjeg slova,Razoren je Beograd u ,,Mitingu za podršku Haškim optuženicima ,, zbog kojih smo bili u izolaciji od celoga sveta ,,SAMO 2O ,TAK GODINA,, Koliko košta Most , svako se može ,Ako Zna da koristi kompjuter onako kako treba ,uveriti, jer je podatak JAVAN I ne podleže partijskoj ,,matematici,, s Megableje , jer se ovde i 12 godina konstantno pominje kao ,,istina,, a matematika SE S TIM ,,PODATKOM ,, NE SLAŽE.NAVEDITE KOJIH SU TO 12 ,13 GODINA ,KOJIM BARATATE KAO NA PIJACI.S obzirom na Megableja ,,učinak, nije ni čudo,, matematika je tamo kao i sve ostalo,, ZNANJE,, na rate,, S UPLATNICOM,,.Kada se ,,vojnici,, iz stranke SNS PODRAZUMEVAJU , ,NENORMALNO,, je DA SE u DS poštuje volja Djilasa. I ,,njegovi tajkuni,, ,, ZABORAVILI,, ste DA DSS I DS NISU ISTO NIT SU BILI ISTO , A NOSIOCI , PATRIJOTSKE PLJAČKE SU IZ DSS , BAR JEDNO NAUČITE ODJEDNOM KAD SE VEĆ ,,NESEĆATE,, ISTOG TAKVOG RAZARANJA BEOGRADA OVE ,,PATRIJOTSKE,, STRANKE.Učinak vam je I ! , TRI MRTVA !,,Bravo,, nema šta

smiljka

pre 10 godina

Ovakvi komentari vredjaju inetlegenciju Beogradjana Zar da neko u ime gradjana bira gradonacelnika Ko je taj ko ima pravo da uzme moj glas. o kojim gradjanima Beograda prica rezim gospodina Vucica.Morali posle svakog rata stari Beogradjani da trpe volju onih koji i neznaju mnogo o Beogradu.Treba li Beograd da dozivi sudbinu cele Srbije.

cega se pametan stidi...budala se time ponosi...

pre 10 godina

Razlika izmedju Vucica i Djilasa je ta sto Vucic ne mora javno da moli svoje clanove da ne pljuju po njemu i stranci. U sns se zna za red.
(ibanez, 3. septembar 2013 15:46)

To nije red nego udvoristvo i diktatura.Niko ne sme ni da pomisli a kamoli da kaze nesto sto se Vucicu ne svidja.I to je kao normalno?

Beogradjanin starosedelac

pre 10 godina

Dalia,

Upravo ovi tvoji bi da nepostuju volju gradjana. Gradjani Beograda su sa37% glasova rekli svoje. Rekli i 2008 godine, reklii 2006 godine rekli i 1997 godine. Ali ovi tvoji bi svaki dan hteli izbore dok ne dodju na vlast.I u Vojvodini takodje.I nece nikada doci na vlast bez obzira sto je pola provincije doslo u Beogradu grad gde ne valja vlast zar ne

mnogo si mali

pre 10 godina

skinuli smo mnogo prevarante bolje od tebe Vucicu to i tebe ceka ,samo nisi svestan.Ako prorade beli listici i skoci odziv za izbore ,nece te biti miljama na vidiku

teamoe

pre 10 godina

Pitajte Vučiću vašeg običnog člana ili jednog od vaših poluobrazovanih direktora koliko u jednoj milji ima kilometara. Nemaju pojma a vi se koristite tim izrazima. Vi ste najneobrazovanija vlast ikada.

nada

pre 10 godina

Naravno, nismo zaboravili Evropejca kako kači tablu na Novom Beogradu,menjajuci ime bulevara Dr. Z. Djindjica u bul. Ratka Mladica, Djilasu nije ni blizu!

SPerkunic

pre 10 godina

A sta na sve ovo kaze PUPS, i oni su u gradskoj vlasti? Ili, ko njih uopste pita za nesto.
(smejem se, 3. septembar 2013 15:43)

Hvala,nama je dobro...mislim,kako god okrenete...

Nenad

pre 10 godina

@
(JOVAN, 3. septembar 2013 15:42)

Jovane, sve si lepo napisao. Svaka ti cast. Bog neka nam je na pomoci ako radikali preuzmu apsolutnu vlast. Da, dobro ste procitali. RADIKALI. Ipak njihovi svakodnevni nastupi, tj bolje reci ispadi, svakim danom mi sve vise pokazuju kako sam mnogo pogresio sto nisam izasao na prosle izbore. Ne znam kome sam se inatio. Samom sebi izgleda. Strah me hvata kada ih na TV-u vidim ovako zajapurene. Narocito onog glumca Vucica.

sasa jokic

pre 10 godina

G.Jovicicu, daleko od toga da sam Djilasov fan, ali Tvoj predesednik stranke mnogo prica po pitanju istraga, a malo radi.
Ne cujem komentar o Pusicu, koji Te istrage vodi, a optuzuju ga za tezak kriminal u Novom Sadu?!
Za godinu dana "borbe " protiv organizovanog kriminala, samo je Miskovic pritvoren, pa pusten, i to za najmanje delo koje mu se stavlja na teret.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Greska tvoja. nisu Djilasa birali Beogradjani nego postizborna koaliciona matematika odnosno Dacic.
(smiljka, 3. septembar 2013 15:51)

Matematika kaže da je 50(odbornika DS) više od 37(odbornika SNS i 15 strančica u koaliciji), a da je 50 tri puta više od 13(odbornika SPS). Ne znam zašto se malađani Jovičić, sledbenik Acike, plaši da imenom i prezimenom izaberemo gradonačelnika, kad je toliko siguran da Đilas ne radi dobro...i tu nema stranačke matematike, već čiste matematike - gradonačelnik je onaj koji dobije najviše glasova građana - to je najpoštenije. Pitanje za Vučića, jer on najbolje zna odgovor. Da li tajne službe prate, kao devedesetih, politička protivnike? Sve mi se čini da DA.
Što se tiče ponašanja Vučića, pa to je neviđeni skandal, to čak ni Milošević nije radio...ne da preti, nego čak i (o)daje poverljive informacije iz istraga, zbog čega bi trebao da odgovara, a radi se o tome da je rekao u skupštini da se vodi istraga protiv kriminalaca iz Niša, i čak naveo njihova imena, i da će uskoro biti uhapšeni, samo im još nije ,,javio'' kog dana i u koliko sati(pa da znaju, i da zbrišu na vreme) će policija doći da ih hapsi. Ovo da je javno rekao neki policajac završio bi u zatvoru. Da ne govorim šta se sve piše po tabloidima, koji su pod kontrolom režima(SNS). Sada se vodi hajka protiv policajca Pušića(koga je Vučić hvalio na sva usta), jer nije izvršio zadatak, a zadatak je bio - da kako god zna i ume uhapsi nekog iz vlade Vojvodine. Diktatori.

Ivan

pre 10 godina

"Postoji klima na obe strane da su promene neophodne i da je (Dragan) Đilas razorio Beograd", rekao je Jovičić. ????? Au sinovac čiji si ti? Oklen si ti ???

MilanCh

pre 10 godina

Pitam se dokle ce istu pricu da vrte? Vlast u Beogradu je takva da trn u oku naprednjacima ne moze da se izvadi dok ne vide ledja najboljem gradonacelniku ikada Draganu Djilasu.
Godinu dana zamajavu narod sa praznim pricama a za to vreme Djilas napravio cudo. Sada odjednom nista ne valja, lom i grom. Pa to i lici na neradnike. Imaju mnogo gradova u svojim rukama, nista nisu uradili, Beograd im fali.

STOP JEDNOUMLJU!

pre 10 godina

A koji su etapni ciljevi ove Vlade?
Pokrenite se! Pokrenite vec jednom Srbiju u "deklarisanom" pravcu. Isto cujem i citam vec vise od godinu dana. Imate Skupstinsko poverenje Narod-a, Vladajde, Izglasajte zakone za boljitak Srbije. Dosta ste glumili Policajce! Ocigledno je da Vi, sem deklarisanih politickih parola i profucanih fraza, nista vise ne nudite ovom Narodu. Ako je neko, zvali se oni: Djilas, Kostunica, Dacic ili pak Vucic, proneverio zakon /Drzavu, zasto se time nebavi Tuzilastvo. Aman za Aman, Ti si, Bre politicar i nikog ti ne hapsis!

Marko

pre 10 godina

Gospodo iz SNS-a mnogo pricate o tome kako ste jaki, a izbora nigde. Ej bre ni jedan jedini goruci problem u Srbiji niste resili, ekonomiju ste sunovratili..... zato vi necete izbore. Pa raspisite ih vec jednom, republicke i lokalne, ali ne vi vasom demagogijom zamarate i obmanjujete javnost bas da ne bi raspisali izbore, sramota i najobicnija diktatura, samo gospodo sada se stvari daleko brze odvijaju nego sto je to bio slucaj devedesetih, za godinu dana ste ga ugasili.
Zato ste vi nervozni....

Dusan

pre 10 godina

Koje funkcije u Beogradu zauzimaju Vucic i Dacic pa da oni odlucuju o tome kada ce gradonacelnik biti smenjen? Ovo samo govori o besmislenosti lokalnih samouprava u partijskoj Srbiji kada se o svemu odlucuje na stranackim glavnim odborima, predsednistvima, kolegijumima... Direktan izbor je dobro resenje u sadasnjem sistemu jer se tako gradonacelnicima daje smisao jer ne mogu da ih smenjuju partijski lideri ali ipak hitno treba uvesti vecinske izbore na svim nivoima.

Laik

pre 10 godina

Molim nekog stručnjaka da mi objasni ko je i kada prvi put uveo praksu da se prilikom obraćanja nekog predstavnika stranke iza njegovih leđa pojavljuje gomila manekena i manekenki ?!

SNSDAP

pre 10 godina

Kad bi SNS smio na izbore u Beogardu. Ali ne smije, jasno mu je kako bi prošao. Kao i uvijek do sad, ma kako se zvao. U BGD-u se slabo nostrifikuju diplome sa šumskih koledža, u tm je stvar.

janja

pre 10 godina

a sta je to vucic uradio i koji je to njegov rezultat?
sta uhapsio miska pa ga pustio,wow
jel sagradio nesto,jel otvorio nesto?
nisi ti bre puno pametan:)o)))))))

6.oktobar

pre 10 godina

E, narode pa shvatih znacenje 6. oktobra koji je Vucic toliko pominjao. 6. oktobar ce biti simbolika kada ga budemo skidali kao slobu, na nasu zalost opet ce morati kuka i motika da radi.

VS

pre 10 godina

Ja stvarno ne znam, ko veruje sarlatanima kao sto su ovi. Pa svako ko ima prosecan IQ moze da vidi kakve gluposti i izmisljotine prica ovaj mini Mirovic.

Prle

pre 10 godina

Kakva politička gromada se obratila gradjanima Bgd-a... I kakva paleta srećnih i nasmejanih ljudi u pozadini... Ovi će se nešto pitati u našem gradu?? Ajde palite i žuti i crveni i plavi.

maja

pre 10 godina

kakva demagogija, kakav manjak argumenata i racnika, a visak bahate, nekulturne i drske arogancije...zao mi je nas normalnih, a sto se tice onih koji misle da ce ovakvi da im donesu bolje sutra...neka im je dragi bog u pomoci !

ZoranNS

pre 10 godina

Ko je histeričan videlo se za tri dana zasedanja Skupštine, nije bilo Vučićeve replike DS-u a da na početku i kraju rečenice nije spominjao Đilasa, već sam se uplašio da će mu relčenice izgledati ovako. Đilas, Đilas, Đilas, pa Đilas tajkun, Đilas, Đilas. E sad sam vam odgovorio na sva vaša pitanja dokazima, ali vi očito niste razumeli, moram da priznam nisam ni ja.

slobodan

pre 10 godina

Vucic je mnogo puta izjavio ..."ja cu uhapsiti...",to jeste protiv zakonito i tu nema dileme.
Gospodo iz SNS-a zapitajte se koliko cete trajati i sta ce se desavati kada sidjete sa vlasti.Ili zaista mislite da cete zauvek vladati?

bora

pre 10 godina

Ja cu da uhapsim, ja najbolji student, ja mangup sa beogradskog asfalta, ja sa ambasadorima, ja sa seicima, ja pa ja! Aman ljudi, vidite li o kojoj licnosti se ovde radi. Beli listici, sladite se, sami ce te morati da mu se suprostavljate. Do tada, ljubite ga!

sloba n

pre 10 godina

Izjava da je Djolas miljama iza Vicica sluti na to da se od Vucica pravi bozanstvo u koje se ne sme dirnuti. To nije dobro , Srbiju bi jos jedan diktator unistio do kraja. Postoje 2 coveka koje u Srbiji ne smes da pomenes u losem kontekstu a to je Vucic Aleksandar i Novak Djokovic .

Dr.

pre 10 godina

Dragi nasi SNS Otadzbinska upravo i SNS botovi,

Nije Djilas histerican vec nazalost ne bas sposoban. Ako vam je za utehu vasa partija se pokazala jos nesposobnijom sve sa Vucicem i Dacicem na celu.
Evo Argumenata
1. Za ovih godinu dana stanje u drzavi se pogorsalo po svim parametrima.
2. Medju svojim clanovima niste bili u stanju da nadjete kadrove vec ste posle jedne godine demonstriranja nesposobnosti i proizvodnje jedino afera zakukali u pomoc.
3. Prihvatanje Krstica na mesto ministra je jadno. Covek bez imalo iskustva i bez ijedne reference. Clanstvo u klubu u kome je bio Bus Krstica nece uciniti sposobnim, kao sto master predsednik nece postati A. Merkel PhD...
4. Ne iz uverenja ste priznali Kosovo i zato nemate hrabrosti da izadjete pred narod i kazete sta ste uradili.
5. Ne da se niste obracunali sa korupcijom nego bih rekao da ste je i pospesili. Zaduzili ste zemlju, sada je rasprodajete nekim Arapima...
Dakle demokrati pre vas su malo uradili i od to malo nazalost vise od pola loseg. SNS osim sto je priznao nesposobnost vlastitih kadrova, i nedostatak istih, nije uradio ama bas nista dobrog.
Mozete praviti buku, mozete obmanjivati ali pre ili kasnije koliko god bili neuroticni, gradjani ce se probuditi ako ni zbog cega drugog a ono ce ih probuditi beda u koju ih gurate.

Rade B

pre 10 godina

Prvi zamenik nikako da shvati da dobre namere, uopštena obećanja o boljim rezultatima i medijski izveštaji o podršci naroda ništa ne vrede bez realnih učinaka.
Jedini koji to shvata i uporno radi u tom pravcu, posle Đinđića, je Dragan Đilas, gradonačelnik Beograda. Upravo to je razlog zašto on toliko smeta vodećim ljudima SNS i SPS. Đilas može svoje rezultate da meri izgrađenim objektima, zbrinutim beskućnicima, siromašnom decom kojima je pomogao da imaju lepše detinjstvo, porodiljama kojima je olakšao materinstvo, itd.
Vodeći dvojac vlade jedino se može pohvaliti brojem promenjenih stavova, izdatih političkih saboraca, izmišljenih afera, lažnnih obećanja. Jedino su debelo u pravu kada računaju na slabo pamćenje i jaku apatiju napaćenog naroda.

parkinson

pre 10 godina

Boga mi , ne bi voleo da budem i kozi predsednika srbijanske Skupstine mladog Srefanovica, koji je upozorio svog sefa stranke ( cela Srbija cula)o nekorektnom obracanju (uvrde) opoziciji !? Kako je Vucic reagovao to smo nadam se videli ? Na primedbu opozicije da je Vucic uvredom Stefanovica uvredio i Srbiju, mladi Stefanovic skupio "hrabrost" i rekao kako on nije shvatio ostro Vucicevo reagovanje kao uvredu , sta ce jadnik , tek mu predstoje muke Tantalove !?

ZoranNS

pre 10 godina

SNS menja portparole ali FRAZE NIKADA, portparoli i članovi ove partije kao da su progutali istu ploču, kao da su išli na kurs u Šešeljevom megatrendu.

Victor Hugo

pre 10 godina

Iako sam izrazito apolitičan, pročitao sma nekim čudom vest.

Gledam sliku koja ga prati i shvatam da ne postoje reči u našem lepom i živopisnom jeziku kojima bih dočarao koliko ste mi neizrecivo jeftini i neuki. Rekao bih i jadni, a smo ipak jadniji mi koji smo u prilici da vas slušamo.

Da se razumemo, ovo važi za sve partije, mada je tačno i da za neke važi malo više.

au, sta naprica

pre 10 godina

ovi njegovi podanici postaše jos gori od ovih botova na netu.
Da mi je neko pricao da u Beogradu zivi ovoliko polupismenog,praznoglavog, mladog sveta ne bih mu verovala.

Djosek

pre 10 godina

Uf, ala su se ovi osilili! Posle izbora u selima I varosicama nase lepe zemlje, kao I gde zive dobri naivni ljudi, dolaze izbori u Beogradu, koji je potluno sruga prica. Ljudi ovde lakse prepoznaju prevarante I sibicare. Na lokalu I ne treba predsednik stranke da bude nosilac, vec nekl ko lokalnu funkciju treba da obavlja. Kad pogledam kandidate SNS, jasno mi je zasto stavljaju Vucica svugde u prvi plan, ali I taj Vucic je izgubio od Djilasa pre samo godinu dana.
Mislim da I sam Djilas jedva ceka te izbore.

sasa jokic

pre 10 godina

Molim da se udaracima minusa i pluseva iz SNS objasni da time ne mogu da promene stvarnost!
U svakom slucaju opasno je za Srbiju da jedna stranka ima toliku podrsku ljudi bez sopstvenog misljenja, da ne upotrebim teze kvalifikacije.

Dexa

pre 10 godina

Po minusima se vidi da vas Megatrendovaca ima dosta ovde.. ili samo onih koji misle da takav neko treba da se pita za bilo sta u ovoj tuznoj zemlji.. mali je ogranicen

slobo

pre 10 godina

Naravno da se ponasa histericno, pa fotelja mu je u pitanju, krajnje je vreme da se u Beogradu dese promene, gradjani vise ne mogu da trpe bahatost Djilasa!
(Ashketchum, 3. septembar 2013 15:24)
# стварно вам није лако када сте све изборе за град Београд изгубили од кандидата Демократске странке и зато сви разумемо ваш гнев али ту помоћи нема опет ћемо да победимо

Rodoljub

pre 10 godina

Puna podrska Draganu Djilasu, poslusao sam celu njegovu konferenciju za stampu i imam samo jednu poruku za ove SNSovce , kao ni do sad , tako ni od sada nikada Beogradom nece vladati ovakvi kao sto vam je ovaj Jovicic i slicni.Na sledecim izborima u Beogradu Dragan Djilas dobija preko 40%i to ce vam valjda sve objasniti sta beogradjani misle o vama .
Nece proci!

JOVAN

pre 10 godina

Ako je neso histericno, histericna su saopstenja SNS-a.
Ne znam ko pise saopstenja SNS-a ali ona su uvek prepuna jezika mrznje, diskvalifikacija neprimerenih civilizovanim ljudima i politicki nekorektnim ocenama. Reci poput "histericni bolsenik" "moralna nakaza" "preplaseni kriminalac" "pljacka i otimanje" "razorio i unistio" a sa druge strane "jedino vucic" "hrabar i mudar vucic" "samo vucic" "daleko ste od vucica" itd... itd... itd...
SNS je uveo u Srbiju manire koji ce skupo kostati najvise njih same.

jednom BOT uvek BOT

pre 10 godina

Naravno da se ponasa histericno, pa fotelja mu je u pitanju, krajnje je vreme da se u Beogradu dese promene, gradjani vise ne mogu da trpe bahatost Djilasa!
(Ashketchum, 3. septembar 2013 15:24)

Krajnje je vreme da se u Srbiji dese promene, gradjani vise ne mogu da trpe bahatost Vucica,Dacica i njihovih internet hordi!
O poskupljenjima,nezaposlenosti,padu zivotnog standarda i bezbednosti da ne pricamo...

Mile sa Čubure

pre 10 godina

A iz koje generacije Megatrenda je ovaj? Šta je radio do sada i je li ikada išta radio? I dokle će, u naciji čija je prosečna visina među većim u svetu, ovi iskompleksirani da nam sole pamet?

Nikola Milanovic

pre 10 godina

Niti je Beograd razoren niti se lose vodi ali vi pljujete sve i svasta sto nije vi tako da je to normalno od naprdnjaka. Razoricete ga vi ali tada ce biti kasno ako uopste dodjete sto ce biti tiha katastrofa kao u Novom Sadu. Ali nema veze Nemacka napreduje na svim frontovima (Gebels)

mali brabonjak

pre 10 godina

zar nemate neki vispren, argumentovan komentar? osim što odmah sipate uvrede, diskvalifikacije i primitivizam u izražavanju...
od vas političari - nikada neće postati. samo političke tračare.

Ratni veteran

pre 10 godina

I Tadic je s Ivicom sadio tikve Aleksandre Veliki...!A posle kise dolazi sunce,tako da 6.oktobar mora da se desi ali ne sa Vama na celu mali vuce!

Goran

pre 10 godina

Idi ti dečko kod svog bahatog šefa da te nauči nekim novim političkim cakama koje on u zadnje vreme primenjuje jer od galame i mahanja rukama nema ništa. Dan radnog staža nemaš, bilo bi ti bolje da nadješ neki pristojan posao i dokažeš se u struci pa kad se dokažeš onda ćeš imati kapacitet da nekog kritikuješ i vredjaš ovako si smešan mali poltrončić.
Ako misliš da ćeš ceo život da živiš na našoj grbači i primaš platu kao poslanik u nekoj skupštini onda se malo potrudi pa kreni npr. sa nekim dobrotvornim radom da daš svoj doprinos ovom društvu umesto što nas sve zamlaćuješ. Pokušaj da nešto učiniš za svoje komšije i sugradjane ali teško da imaš kapacitet da budeš predsednik skupštine stanara.

mila

pre 10 godina

Pa Djilas i treba miljama da bude udaljen od Vucica, ne treba da se spusta na radikalski nivo a i pobedio ga je u direktnoj borbi za mesto gradonacelnika.

Kol

pre 10 godina

Vi ti ovog balavca juce obukao odelo prvi put i sad misli da zna nesto, evo ja prvi ako budu izbori ima da glasam za ds jer ste vi radikali mnogo bre osilili!

Ivana

pre 10 godina

E pa, stvarno bezobrazluk! Reći bilo šta, ali da Đilas nema rezultate! O zapošljavanju neću ni da pričam, kod nas se ne zna koliko sns kadrova je zapošljeno zadnjih godinu dana, od čega 85% nestručnih.

ADAM

pre 10 godina

Kada su svojevremeno pokojnom Premijeru Djindjiću rekli da on i njegova Vlada ne uživaju veliko povrerenje naroda, on je odgovorio rečima koje bi bile dovoljne svakom gradjaninu sa koeficijentom inteligencije većim od broja cipela:
"U zemljama u tranziciji vlade su ili popularne ili uspešne!".

Kosta

pre 10 godina

Gospodine Djilase, proslo je vase vreme i vreme partije koju ste preuzeli a koja je u prethodnom periodu vladavine dovela do brojnih problema u Srbiji jer su vasi kadrovi svoje interese stavili ispred interesa naroda ove Drzave. Bolje bi bilo da se dostojanstveno povucete iz politickog zivota i nastavite svoju karijeru uspesnog poslovnog coveka, kako ste se predstavljali. Prepustite gradonacelnicko mesto licima koja imaju ideje kakve su potrebne ovom vremenu, ali i zelju i entuzijazam da te ideje sto pre realizuju u praksi. Na politicku scenu je stupila partija koja je shvatila savremene zahteve ovog vremena, partija koja je definisala strategiju izlaska iz krize i uz koju je vecina naroda u Srbiji, a ciji predsednik Aleksandar Vucic ima dovoljno snage da inicira i proprati sva sustinska desavanja koja ce biti neophodna da se sprovedu i u srpskoj prestonici.

Dalia

pre 10 godina

Volja gradjana je da bolje i kvalitetnije zive, a ne znam kako im je to DS omogucio za onih 12 godina vladavine. Nije mi jasno po kojim je to kriterijumima jedino DS Bogom dan da bude alfa I omega srpske politike. Predsednik DS-a je ipak mali igrac u ovim velikim politickim igrarijama, ne snalazi se najbolje. Neko jednostvno nema tolike kapacitete koliko god da se trudi.

Žika

pre 10 godina

Dragi političari, ne mlatite praznu slamu.
Ne primamo plate, ratko Mitrović Dedinje ne prima platu od januara 2013. godine, vi se samo pričate priče. Mi nemamo živce da dugo slušamo priče.

vrazalic

pre 10 godina

Verovatno je DS zaboravio na sve svoje promasaje, koji su ostavili katastrofalne posledice u ovoj drzavi, pa sad neko iz njihovih redova daje sebi za pravo da drugoga uci kako se vodi drzava. Amnezija mozga, definitivno.

niki

pre 10 godina

Mislim da je Đilas još odavno izgubio vezu sa narodom. A to je ono što će ga jako skupo koštati. Danas imamo situaciju zatvorenih fabrika, nezaposlenost na svakom koraku a plaćamo naskuplji prevoz u Evropi. Pojedinci su u Beogradu preko noći postajali bogataši a to narod ne može oprostiti.

izborčići

pre 10 godina

Treba raspisati izbore u Beogradu pa da vidimo šta Beograđani misle! Đilas bi se tada uverio da nema ni približnu podršku građana kakvu je nekada imao.

Sara81

pre 10 godina

Pa ko gubi taj ima pravo i da se i ljuti, i da histerise ako hoce. To nikome nije pomoglo. Zivot kad daje – daje. Al kad uzima onda uzima, i tu izigravanje besnih glista ne pomaze. Poenta je -Kolo srece se okrece.

Sirijus

pre 10 godina

Da nije onako, uprskao sa cenom onog mosta na Adi koji nam, je ogulio kozu, i da nam ne guli kozu svaki dan sa Bus plusom, dobro bi on prosao u vlasti u Bg-u, ali bas je pravio greske u koracima, nema sta...

Malo stopalo

pre 10 godina

Dokle se vlast u Beogradu ne bude sredila, Srbija nije sigurna. Realna situacija je da mnogo toga mora da se radi na potpuno drugaciji nacin nego prethodnih godina. To znaci, menjati ljude koji su dejstvovali tih prethodnih godina!

anonymous

pre 10 godina

kako očekivati normalne izjave od klinca (ali više mu odgovara epitet 'balavac') koji je juče prvi put obukao odelo i stavio kravatu...

Keti S.

pre 10 godina

Postovani clanovi i simpatizeri SNS,te lika i dela vaseg SV.Ace,da li je moguce da ne uvidjate da se polako ali sigurno pretvarate u tragikomicne pajace.Da li vi zaista mislite da se svi mi "lozimo"na vaseg Acu i njegovu"borbu protiv korupcije"?Protiv te posasti se treba boriti donosenjem kvalitetnih zakona,te stvaranjem pravnog okvira koji ce korupciju svesti na onaj nivo na kome je u demokratski visoko razvijenim drzavama.Ako hocete razracunavanje sa bogatasima,odrezite im porez na imovinu,a ako je ne prijavljuju onda tek sledi "corka".Ovako vasa "borba protiv korupcije"je najprostackiji vid populizma namenjenog vasim zivotno neuspesnim i isfrustriranim biracima,koji svoje frustracije "lece"kroz"orgazmicko"dozivljavanje vasih hapsenja,gde su svi koji imaju nekog veceg cash-a automatski pod sumnjom i po default-u lopovi.Da li mislite da smo svi mi kratkog pamcenja i da ne znamo da je resavanje svih ovih slucajeva,kojima se vi sada kitite,zapoceto za vreme prethodne vlade,ali za razliku od vas,ta vlada na celu sa DS-m nije "bukacila"nego zaista nastojala da drzavu konacno posle vase visegodisnje opstrukcije,postavi na zdrave osnove.Vi ste tu gde jeste jer treba da zavrsite prljavi poslic oko Kosova,a posle toga sta bude.Takodje ne treba sa uma smetnuti cinjenicu da se jaz izmedju Wolfija i Tomeka sve vise povecava,te je potrebno sto je moguce vise "izreklamirati"onoga koji je zvanicno postao predsednik stranke,ali nezvanicno....Pitajte Nikolica Jr.You are so ridiculous!

Milan Josic

pre 10 godina

Izborna volja gradjana od prosle godine ni izbliza ne pokazuje trenutno stanje. Gradjani su uvideli da DS ne moze Beogradu doneti nista dobro i vreme im je da idu.

Кадилак

pre 10 godina

У ситуацији када би сви заједно требало радити на опоравку Србије и привлачењу страних инвестиција, појединци сада у својству опозиције, износе страшне оптужбе на рачун оних којима је припао нимало захвалан задатак да после њих, воде државу. Могу да разумем да се размењују аргументи везано за политику, али не могу да схватим личну дисквалификацију Вучића само зато што не знају или не умеју да му приговоре било шта чињенично.

petak13

pre 10 godina

Molim da se udaracima minusa i pluseva iz SNS objasni da time ne mogu da promene stvarnost!
U svakom slucaju opasno je za Srbiju da jedna stranka ima toliku podrsku ljudi bez sopstvenog misljenja, da ne upotrebim teze kvalifikacije.
(sasa jokic, 3. septembar 2013 18:02)
Saša činjenica je da se minusevima i plusevima da promeni stvarnost, već samo pokazuje podršku koja ta politika ima.I ne vidim opasnost , suprotno čak je dobro da Srbija ima stranku koja uživa ovoliku podršku naroda koji veruje da je moguće popraviti i ono što su pokvarili oni koji kukaju da plašew političkoj jednoumlja.

Danijela

pre 10 godina

Slažem se sa tim da je Đilas imao veliku podršku birača na prethodnim izborima. Međutim, činjenica je da je taj rezultat ostvaren na osnovu toga što birači, zbog kontrole medija od strane aktuelnog gradonačelnika, nisu bili upoznati sa svim kompromitujućim aktivnostima i enormnom bogatstvu pojedinih članova demokratske stranke i njihovog predsednika.

matori

pre 10 godina

Saša činjenica je da se minusevima i plusevima da promeni stvarnost, već samo pokazuje podršku koja ta politika ima.I ne vidim opasnost , suprotno čak je dobro da Srbija ima stranku koja uživa ovoliku podršku naroda koji veruje da je moguće popraviti i ono što su pokvarili oni koji kukaju da plašew političkoj jednoumlja.
(petak13, 4. septembar 2013 18:54)

Bože, u kojoj omaglici vi živite?
S jedne strane, ne negirate da su minusi i plusevi naručeni, a sa druge - uvereni ste da to pokazuje STVARNOST, "realnu podršku" ovim ili onim komentarima?!
Prenesite Kancelariji da to ima kontraefekat, a ako ste u dilemi - pogledajte komentare malko pažljivije, videćete koliko ih ima na račun botova...