Nedelja, 01.09.2013.

19:19

SNS brani Selakovića pred LDP-om

SNS je ocenila da su zahtevi predstavnika LDP za smenom ministra pravde Nikole Selakovića pokušaj da se umanji dosadašnji rezultat ove stranke.

Izvor: Tanjug

SNS brani Selakoviæa pred LDP-om IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

1330071

pre 10 godina

Od kada je ministar Selakovic postao ministar pravde radi se u skladu sa zakonom, a ne kako je to bilo do pre godinu dana, sa odredjivanjem kolektivnih pritvora, i istragama koje se nikada ne zavrsavaju, i sa politicki instruisanim optuznicama bez dokaza, zato LDP bolje da cuti.

Stanusa

pre 10 godina

"Prema njegovim rečima, Selaković je tako prejudicirao kako će istrage biti završene, ističući da ministar pravde ima određene nadležnosti i ocenio da ministar mora da bude oprezan u onome što radi i priča. " Neistina. Selakovići ništa nije prejudicirao, a pogotovo kakve ćie presude biti donesene.

Argumenti

pre 10 godina

LDP se očigledno mnogo plaši što će određene istrage uskoro biti okončane. Jedino što ovih dana rade je da se svađaju bez ikakvih argumenata. To im sigurno neće doneti veliku podršku na sledećim izborima.

malinica

pre 10 godina

Mislim da su svi građani shvatili ko se prvi usudio da krene u ozbiljnu borbu protiv kriminala i korupcije!Pustite priče koje ne piju vodu i radite kao što ste u proteklih godinu dana i rezultata mora biti!

*bane*

pre 10 godina

* Kakvi rezultati ?? Pa zar može još više da se umanji nesposobnost pojedinaca od kojih zavisi sudbina naše dece ! Nama su generacijski, poslednju šansu za kako tako normalan život nestale, kad su nam ubili prvog Premijera, a sad će izgleda i naša deca da budu uskraćena za sve što je normalno !! Kakvim se rezultatima SNS ponosi, da li su to jeftine fakultetske diplome u 60god., da vicepremijer sada uči dva jezika(usavršava), zato što je kad je to trebao da radi, sedeo u Skupšini sa Šešeljevom majicom ili možda još uvek u njoj spava.....povratak u devedesete.....neeeeee

glavom bez obzira...

pre 10 godina

(Milovan S Nikolić Sombor, 2. septembar 2013 03:18)
Ne branimo poslanike, (od)branimo slobodu misli i želju za istinom. A istina je davno pobegla iz Skupštine Srbije!

SOKO - DOLAZI

pre 10 godina

Srpska napredna stranka sa razlogom brani ministra pravde Nikolu Selakovic. Za rad u skladu sa zakonom, a ne za rad, kako je to bilo do pre godinu dana, sa odredjivanjem kolektivnih pritvora, i istragama koje se nikada ne zavrzavaju, i sa politicki instruisanim optuznicama bez dokaza. To vreme je iz nas, tako da LDP bez ikakvih dokaza optuzuje gosodina Selakovica.

Gavra

pre 10 godina

U ovoj zemlji procesuiraju se ljudi, a ne predmeti. To nam je najavio i Vodja time sto je rekao da ce ispitati Djilasa. Toliko o pravnoj drzavi.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 10 godina

Pokušaj dotičnog ministra da pegla poslanike je ptavo lice SNS politike
koja ne može da smisli da u ovoj zemlji mora da se poštuju prava poslanika
Gospodin Selaković prodaje pravnu diktaturu godinu dana tako da je do ovog
predloga moralo doći.
Ako poslanici vladajućh stranaka moraju biti klimoglavci opotzicija to
ne mora i netreba da prihvati već suprotno uključujući i traženje izbora
kao i smene nadobudnih kakav je Selaković

Екистика

pre 10 godina

Није ми јасна оптужба против Селаковића. Је' л можда требамо више деценија да чекамо да се оптужнице подигну или нестану? Мислим да то није одлика правне државе. Правосуђе треба бити објективно, експедитивно и ефикасно, што се најзад покушава да се успостави, и чини ми се да иде добрим током.

Leontina

pre 10 godina

Mi živimo u zemlji u kojoj na koju god stranu pogledali ili se okrenuli postoje samo teški momenti. Naša realnost je nažalost takva. Zahvaljujući kome? Odgovor je zahvaljujući mnogima. SNS je posle mnogo teških godina konačno uspela da nam ulije nadu u neku bolju budućnost i mogućnost rešavanja važnih problema. Oni se bore protiv svih grupa i pojedinaca koji su naneli štetu našoj državi. Ovaj poziv na smenu ministra pravde Nikole Selakovića je samo pokušaj da se umanji i izbriše njihov dosadašnji trud, ali to ne smemo dozvoliti ukoliko želimo da zaista doživimo ono „ bolje sutra“.

Nikola

pre 10 godina

koga vi nesposobni nazadnjaci pokusavate da ubedite da se borite protiv korupcije i kriminala, pa vas Toma je abolirao toliki broj kriminalaca koji su za kratko vreme ucinili mnoga nova krivicna dela. Zivim u zgradi gde se desilo ubistvo koje je ucinio kriminalac koji je nedavno aboliran. Prolazio je pored moje dece i dece ostalih komsija, sram vas bilo poltroni i neznalice.

Srbin 100%

pre 10 godina

Rad ministra Selakovica dosada nije uopste,ili je neznatno kritikovan i to sa razlogom jer je uspeo da reformise ministarstvo i da uvede red u nase pravosudje posle 2 propale reforme,ovo je zaista smesan pokusaj da se diskredituje ministar koji je,bez preterivanja,povratio nadu gradjanima u objektivnost suda i sudije

bajazit

pre 10 godina

Na toj sednici skupstine, koja se bavila izborom novih ministara, Selakovic je na provokaciju sefa poslanicke grupe DS-a (opozicija) a istovremeno i politickog direktora za evrointegracije pri ministarstvu spoljnih poslova (pozicija)? (sto bi reko Dacic, malo si (Borko) u sukobu interesa), samo branio rezultate rada svog ministarstva a izmedju ostalog i ugled jednog od sudija specijalnog suda koju je "Borko" iz ne zna se kojih razloga doveo u vezu sa politikom SNS-a.

Janja

pre 10 godina

LDP na jedan jako ruzan nacin pokusava da umanji borbu protiv korupcije i kriminala koju je ova vlast zapocela. To me nekako navodi na misao da njima iz nekog razloga to ne odgovara. Ipak je najvaznije sta narod misli, a mi smo jako zadovoljni radom ministra pravde.

Menka

pre 10 godina

Po meni ministarstvo pravde na celu sa Selakovicem je najvise radilo tokom ovih godinu dana, pa je samim tim dalo i najvise rezultata u vidu brojnih reformi sudstva, obilaskom gradjana na KiM i mnogim drugim stvarima, tako da su optuzbe na njihov nacin nerealne, i ne treba ih uopste ni sagledavati.

Kevendiš

pre 10 godina

Napad na jednog od najuspešnijih ministara u vladi je čist autogol LDPa i izaziva sumnju u umešanost firme sa imenom Podesta...

cipiripi

pre 10 godina

Bez obzira na sve tvrdnje celnih ljudi Ldp-a, Nikola radi svoj posao veoma uspesno. Dosta je unapredio sistem, naravno potrebno je uvek bolje i vise ali mislim da nema nikakvih razloga s obzirom na rezultate da se ovako prenagljeno reaguje i zahteva nesto sto nije pokrepljeno nekim jakim argumentima. I vrednim smene.

Oliver

pre 10 godina

"Ova Vlada, za razliku od prethodnih, ne vodi političku hajku protiv pojedinaca, već se beskompromisno bori protiv svih onih koji su naneli štetu Srbiji i njenim građanima", zaključuje se u saopštenju SNS.

Pa eto Selakovic je nepromisljenom izjavom naneo stetu Srbiji ali se protiv toga ne borite sto znaci da ste isti kao i sve ostale stranke. Selektivna pravda je odlika Srbije a ona se isteruje pa ako treba i nateze na drugovima neclanovima dok se zmuri kad su u pitanju drugovi clanovi.

Jasmina LA

pre 10 godina

Zar LDP sme i da se javi... izgleda da hoce da bace senku na rad SNS, ali to tesko ko moze da uradi, jer je borba protiv korupcije i kriminala istinita i jasno je ko ima razloga da se buni.

MPDU Viši savetnik

pre 10 godina

Da se umanje rezultati..koji rezultati??..izgleda da ovi iz SNS-a žive u nekom paralelnom univerzumu?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (vuk, 1. septembar 2013 19:45)

Ne bih da zvučim ovde kao neki stranači bot koji brani bilo koga, radim u ministarstvu već deset godina i došao sam preko veze koja nema veze sa bilo kojom strankom, hteo bih samo da podsetim sve da je ipak ova Selakovićeva garnitura uradila najviše za godinu dana. Pristojni su i kulturni, uvek otvoreni za nas državne službenike a ako te baš zanimaju rezultate, lepo su ih prezentovali ovde: http://www.youtube.com/watch?v=p7HxCxI0ba4. Iako je moglo još više, nije loše...

i bas lepo pevam i sviram...

pre 10 godina

"Ova Vlada, za razliku od prethodnih, ne vodi političku hajku protiv pojedinaca, već se beskompromisno bori protiv svih onih koji su naneli štetu Srbiji i njenim građanima", zaključuje se u saopštenju SNS.

A ja sam Elvis Prisli.

Volens-nolens

pre 10 godina

S obizrom da sam imala prilike da se upoznam sa radom pravosudja,mislim da je efikasnost pravosudnih organa znacajno porasla u poslednje vreme.Usvojeni su mnogi zakoni koji su dobili i najvise ocene od strane Venecijanske komisije.Dakle,mozda ova izjava nije primerena ministru,ali , s obzirom da je on najbolje upucen u stanje pravosudnih organa,zna kakvim kapacitetima raspolaze...

Avangarda

pre 10 godina

Snežana Malović je pravosudni sistem razorila i tada je sudstvo ličilo na sve samo ne na sudstvo. Sada je situacija promenjena i nema više pritisaka na sudije i pretnje koje su pre bile evidentne.

Jednom BOT uvek BOT

pre 10 godina

Ne mogu oni umanjiti dosadasnji rezultat SNS izjavama izmedju cijih se redova moze protumaciti da im ne odgovara vladavina zakona i prava, pa se zato i bune.
(Mirko Milovanovic, 1. septembar 2013 19:52)

Niti se rezultati mogu uvecati ovim suludim hvalospevima i udaranjem plusa i minusa na komentare.
A sto se tice vladavine prava i zakona...situacija je KATASTROFA!

Tezej

pre 10 godina

Ministar Selakovic se zalaze za vladavinu prava,gradi nove institucije ,posto ih nismo imali.Za vreme ministra Selakovica vracene su sudije koje nisu prosle reizbor (koji je,doduse,bio po sumnjivim kriterijumima),pa je samim tim povecao efikasnost dosadasnjeg sudstva.Sada te sudije i zaista zaradjuju svoju platu,a ne kao ranije,sede kod kuce i primaju istu.Ministar i kada je odgovorio Cedomiru Jovanovicu bio je kulturan i postovao Narodnu Skupstinu.Koliko sam gledao,nijedna ruzna rec od strane ministra.

Pero Papacoder

pre 10 godina

kako veze ima ovo saopstenje sa onim zbog cega LDP trazi smjenu ministra?????...ni jedne dodirne tacke.......kao da Mujo pita Hasu: " Koliko je sati? ", a Haso mu odgovori: " Pada snijeg".......

Mirko Milovanovic

pre 10 godina

Ne mogu oni umanjiti dosadasnji rezultat SNS izjavama izmedju cijih se redova moze protumaciti da im ne odgovara vladavina zakona i prava, pa se zato i bune.

Milena Vasic

pre 10 godina

To sto je konacno stvorena klima za rad tuzilastva i drugih drzavnih organa je cinjenica koja mnogima ne odgovara, odmotavanjem klupka doci ce se do dosta ljudi koji su dosad bili nedodirljivi.

deskoBUk

pre 10 godina

Ministar je ukazao da pravosudni organi rade svoj posao i da će ga raditi u skladu sa zakonom, to raduje sve nas jer konacno je pravosudje u Srbiji takvo da se radi efikasno- a oni koji se plase rezultata i mozda se osecaju i prozvanim, ocigledno su u neke stvari umesane i do sada vesto izbegavali zakon...

OSTOJA

pre 10 godina

Jasno mi je da LDP-u smeta rad u skladu sa zakonom, a ne kako je to bilo do pre godinu dana, sa određivanjem kolektivnih pritvora, i istragama koje se nikada ne završavaju, i sa mešanjem političara u optužnicame bez dokaza, to i vrapci znaju da je ono što muči LDP.

Kapadokija

pre 10 godina

Pa,zar da se smeni ministar za vreme cijeg mandata ce biti uvedena javnobeleznicka profesija koja ce garantovati vecu sigurnost u pravnom saobracaju?Da ne spominjem i mogucnost zaposljavanja velikog broja ljudi koji ce moci pristojno da zive od svog rada.

Jasmina LA

pre 10 godina

Zar LDP sme i da se javi... izgleda da hoce da bace senku na rad SNS, ali to tesko ko moze da uradi, jer je borba protiv korupcije i kriminala istinita i jasno je ko ima razloga da se buni.

cipiripi

pre 10 godina

Bez obzira na sve tvrdnje celnih ljudi Ldp-a, Nikola radi svoj posao veoma uspesno. Dosta je unapredio sistem, naravno potrebno je uvek bolje i vise ali mislim da nema nikakvih razloga s obzirom na rezultate da se ovako prenagljeno reaguje i zahteva nesto sto nije pokrepljeno nekim jakim argumentima. I vrednim smene.

Avangarda

pre 10 godina

Snežana Malović je pravosudni sistem razorila i tada je sudstvo ličilo na sve samo ne na sudstvo. Sada je situacija promenjena i nema više pritisaka na sudije i pretnje koje su pre bile evidentne.

Milena Vasic

pre 10 godina

To sto je konacno stvorena klima za rad tuzilastva i drugih drzavnih organa je cinjenica koja mnogima ne odgovara, odmotavanjem klupka doci ce se do dosta ljudi koji su dosad bili nedodirljivi.

deskoBUk

pre 10 godina

Ministar je ukazao da pravosudni organi rade svoj posao i da će ga raditi u skladu sa zakonom, to raduje sve nas jer konacno je pravosudje u Srbiji takvo da se radi efikasno- a oni koji se plase rezultata i mozda se osecaju i prozvanim, ocigledno su u neke stvari umesane i do sada vesto izbegavali zakon...

Mirko Milovanovic

pre 10 godina

Ne mogu oni umanjiti dosadasnji rezultat SNS izjavama izmedju cijih se redova moze protumaciti da im ne odgovara vladavina zakona i prava, pa se zato i bune.

Tezej

pre 10 godina

Ministar Selakovic se zalaze za vladavinu prava,gradi nove institucije ,posto ih nismo imali.Za vreme ministra Selakovica vracene su sudije koje nisu prosle reizbor (koji je,doduse,bio po sumnjivim kriterijumima),pa je samim tim povecao efikasnost dosadasnjeg sudstva.Sada te sudije i zaista zaradjuju svoju platu,a ne kao ranije,sede kod kuce i primaju istu.Ministar i kada je odgovorio Cedomiru Jovanovicu bio je kulturan i postovao Narodnu Skupstinu.Koliko sam gledao,nijedna ruzna rec od strane ministra.

Kapadokija

pre 10 godina

Pa,zar da se smeni ministar za vreme cijeg mandata ce biti uvedena javnobeleznicka profesija koja ce garantovati vecu sigurnost u pravnom saobracaju?Da ne spominjem i mogucnost zaposljavanja velikog broja ljudi koji ce moci pristojno da zive od svog rada.

MPDU Viši savetnik

pre 10 godina

Da se umanje rezultati..koji rezultati??..izgleda da ovi iz SNS-a žive u nekom paralelnom univerzumu?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (vuk, 1. septembar 2013 19:45)

Ne bih da zvučim ovde kao neki stranači bot koji brani bilo koga, radim u ministarstvu već deset godina i došao sam preko veze koja nema veze sa bilo kojom strankom, hteo bih samo da podsetim sve da je ipak ova Selakovićeva garnitura uradila najviše za godinu dana. Pristojni su i kulturni, uvek otvoreni za nas državne službenike a ako te baš zanimaju rezultate, lepo su ih prezentovali ovde: http://www.youtube.com/watch?v=p7HxCxI0ba4. Iako je moglo još više, nije loše...

OSTOJA

pre 10 godina

Jasno mi je da LDP-u smeta rad u skladu sa zakonom, a ne kako je to bilo do pre godinu dana, sa određivanjem kolektivnih pritvora, i istragama koje se nikada ne završavaju, i sa mešanjem političara u optužnicame bez dokaza, to i vrapci znaju da je ono što muči LDP.

bajazit

pre 10 godina

Na toj sednici skupstine, koja se bavila izborom novih ministara, Selakovic je na provokaciju sefa poslanicke grupe DS-a (opozicija) a istovremeno i politickog direktora za evrointegracije pri ministarstvu spoljnih poslova (pozicija)? (sto bi reko Dacic, malo si (Borko) u sukobu interesa), samo branio rezultate rada svog ministarstva a izmedju ostalog i ugled jednog od sudija specijalnog suda koju je "Borko" iz ne zna se kojih razloga doveo u vezu sa politikom SNS-a.

Volens-nolens

pre 10 godina

S obizrom da sam imala prilike da se upoznam sa radom pravosudja,mislim da je efikasnost pravosudnih organa znacajno porasla u poslednje vreme.Usvojeni su mnogi zakoni koji su dobili i najvise ocene od strane Venecijanske komisije.Dakle,mozda ova izjava nije primerena ministru,ali , s obzirom da je on najbolje upucen u stanje pravosudnih organa,zna kakvim kapacitetima raspolaze...

i bas lepo pevam i sviram...

pre 10 godina

"Ova Vlada, za razliku od prethodnih, ne vodi političku hajku protiv pojedinaca, već se beskompromisno bori protiv svih onih koji su naneli štetu Srbiji i njenim građanima", zaključuje se u saopštenju SNS.

A ja sam Elvis Prisli.

Jednom BOT uvek BOT

pre 10 godina

Ne mogu oni umanjiti dosadasnji rezultat SNS izjavama izmedju cijih se redova moze protumaciti da im ne odgovara vladavina zakona i prava, pa se zato i bune.
(Mirko Milovanovic, 1. septembar 2013 19:52)

Niti se rezultati mogu uvecati ovim suludim hvalospevima i udaranjem plusa i minusa na komentare.
A sto se tice vladavine prava i zakona...situacija je KATASTROFA!

Pero Papacoder

pre 10 godina

kako veze ima ovo saopstenje sa onim zbog cega LDP trazi smjenu ministra?????...ni jedne dodirne tacke.......kao da Mujo pita Hasu: " Koliko je sati? ", a Haso mu odgovori: " Pada snijeg".......

Oliver

pre 10 godina

"Ova Vlada, za razliku od prethodnih, ne vodi političku hajku protiv pojedinaca, već se beskompromisno bori protiv svih onih koji su naneli štetu Srbiji i njenim građanima", zaključuje se u saopštenju SNS.

Pa eto Selakovic je nepromisljenom izjavom naneo stetu Srbiji ali se protiv toga ne borite sto znaci da ste isti kao i sve ostale stranke. Selektivna pravda je odlika Srbije a ona se isteruje pa ako treba i nateze na drugovima neclanovima dok se zmuri kad su u pitanju drugovi clanovi.

Nikola

pre 10 godina

koga vi nesposobni nazadnjaci pokusavate da ubedite da se borite protiv korupcije i kriminala, pa vas Toma je abolirao toliki broj kriminalaca koji su za kratko vreme ucinili mnoga nova krivicna dela. Zivim u zgradi gde se desilo ubistvo koje je ucinio kriminalac koji je nedavno aboliran. Prolazio je pored moje dece i dece ostalih komsija, sram vas bilo poltroni i neznalice.

Kevendiš

pre 10 godina

Napad na jednog od najuspešnijih ministara u vladi je čist autogol LDPa i izaziva sumnju u umešanost firme sa imenom Podesta...

Gavra

pre 10 godina

U ovoj zemlji procesuiraju se ljudi, a ne predmeti. To nam je najavio i Vodja time sto je rekao da ce ispitati Djilasa. Toliko o pravnoj drzavi.

Menka

pre 10 godina

Po meni ministarstvo pravde na celu sa Selakovicem je najvise radilo tokom ovih godinu dana, pa je samim tim dalo i najvise rezultata u vidu brojnih reformi sudstva, obilaskom gradjana na KiM i mnogim drugim stvarima, tako da su optuzbe na njihov nacin nerealne, i ne treba ih uopste ni sagledavati.

Leontina

pre 10 godina

Mi živimo u zemlji u kojoj na koju god stranu pogledali ili se okrenuli postoje samo teški momenti. Naša realnost je nažalost takva. Zahvaljujući kome? Odgovor je zahvaljujući mnogima. SNS je posle mnogo teških godina konačno uspela da nam ulije nadu u neku bolju budućnost i mogućnost rešavanja važnih problema. Oni se bore protiv svih grupa i pojedinaca koji su naneli štetu našoj državi. Ovaj poziv na smenu ministra pravde Nikole Selakovića je samo pokušaj da se umanji i izbriše njihov dosadašnji trud, ali to ne smemo dozvoliti ukoliko želimo da zaista doživimo ono „ bolje sutra“.

SOKO - DOLAZI

pre 10 godina

Srpska napredna stranka sa razlogom brani ministra pravde Nikolu Selakovic. Za rad u skladu sa zakonom, a ne za rad, kako je to bilo do pre godinu dana, sa odredjivanjem kolektivnih pritvora, i istragama koje se nikada ne zavrzavaju, i sa politicki instruisanim optuznicama bez dokaza. To vreme je iz nas, tako da LDP bez ikakvih dokaza optuzuje gosodina Selakovica.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 10 godina

Pokušaj dotičnog ministra da pegla poslanike je ptavo lice SNS politike
koja ne može da smisli da u ovoj zemlji mora da se poštuju prava poslanika
Gospodin Selaković prodaje pravnu diktaturu godinu dana tako da je do ovog
predloga moralo doći.
Ako poslanici vladajućh stranaka moraju biti klimoglavci opotzicija to
ne mora i netreba da prihvati već suprotno uključujući i traženje izbora
kao i smene nadobudnih kakav je Selaković

glavom bez obzira...

pre 10 godina

(Milovan S Nikolić Sombor, 2. septembar 2013 03:18)
Ne branimo poslanike, (od)branimo slobodu misli i želju za istinom. A istina je davno pobegla iz Skupštine Srbije!

Janja

pre 10 godina

LDP na jedan jako ruzan nacin pokusava da umanji borbu protiv korupcije i kriminala koju je ova vlast zapocela. To me nekako navodi na misao da njima iz nekog razloga to ne odgovara. Ipak je najvaznije sta narod misli, a mi smo jako zadovoljni radom ministra pravde.

Srbin 100%

pre 10 godina

Rad ministra Selakovica dosada nije uopste,ili je neznatno kritikovan i to sa razlogom jer je uspeo da reformise ministarstvo i da uvede red u nase pravosudje posle 2 propale reforme,ovo je zaista smesan pokusaj da se diskredituje ministar koji je,bez preterivanja,povratio nadu gradjanima u objektivnost suda i sudije

Екистика

pre 10 godina

Није ми јасна оптужба против Селаковића. Је' л можда требамо више деценија да чекамо да се оптужнице подигну или нестану? Мислим да то није одлика правне државе. Правосуђе треба бити објективно, експедитивно и ефикасно, што се најзад покушава да се успостави, и чини ми се да иде добрим током.

Argumenti

pre 10 godina

LDP se očigledno mnogo plaši što će određene istrage uskoro biti okončane. Jedino što ovih dana rade je da se svađaju bez ikakvih argumenata. To im sigurno neće doneti veliku podršku na sledećim izborima.

1330071

pre 10 godina

Od kada je ministar Selakovic postao ministar pravde radi se u skladu sa zakonom, a ne kako je to bilo do pre godinu dana, sa odredjivanjem kolektivnih pritvora, i istragama koje se nikada ne zavrsavaju, i sa politicki instruisanim optuznicama bez dokaza, zato LDP bolje da cuti.

*bane*

pre 10 godina

* Kakvi rezultati ?? Pa zar može još više da se umanji nesposobnost pojedinaca od kojih zavisi sudbina naše dece ! Nama su generacijski, poslednju šansu za kako tako normalan život nestale, kad su nam ubili prvog Premijera, a sad će izgleda i naša deca da budu uskraćena za sve što je normalno !! Kakvim se rezultatima SNS ponosi, da li su to jeftine fakultetske diplome u 60god., da vicepremijer sada uči dva jezika(usavršava), zato što je kad je to trebao da radi, sedeo u Skupšini sa Šešeljevom majicom ili možda još uvek u njoj spava.....povratak u devedesete.....neeeeee

malinica

pre 10 godina

Mislim da su svi građani shvatili ko se prvi usudio da krene u ozbiljnu borbu protiv kriminala i korupcije!Pustite priče koje ne piju vodu i radite kao što ste u proteklih godinu dana i rezultata mora biti!

Stanusa

pre 10 godina

"Prema njegovim rečima, Selaković je tako prejudicirao kako će istrage biti završene, ističući da ministar pravde ima određene nadležnosti i ocenio da ministar mora da bude oprezan u onome što radi i priča. " Neistina. Selakovići ništa nije prejudicirao, a pogotovo kakve ćie presude biti donesene.

Pero Papacoder

pre 10 godina

kako veze ima ovo saopstenje sa onim zbog cega LDP trazi smjenu ministra?????...ni jedne dodirne tacke.......kao da Mujo pita Hasu: " Koliko je sati? ", a Haso mu odgovori: " Pada snijeg".......

Oliver

pre 10 godina

"Ova Vlada, za razliku od prethodnih, ne vodi političku hajku protiv pojedinaca, već se beskompromisno bori protiv svih onih koji su naneli štetu Srbiji i njenim građanima", zaključuje se u saopštenju SNS.

Pa eto Selakovic je nepromisljenom izjavom naneo stetu Srbiji ali se protiv toga ne borite sto znaci da ste isti kao i sve ostale stranke. Selektivna pravda je odlika Srbije a ona se isteruje pa ako treba i nateze na drugovima neclanovima dok se zmuri kad su u pitanju drugovi clanovi.

i bas lepo pevam i sviram...

pre 10 godina

"Ova Vlada, za razliku od prethodnih, ne vodi političku hajku protiv pojedinaca, već se beskompromisno bori protiv svih onih koji su naneli štetu Srbiji i njenim građanima", zaključuje se u saopštenju SNS.

A ja sam Elvis Prisli.

Jednom BOT uvek BOT

pre 10 godina

Ne mogu oni umanjiti dosadasnji rezultat SNS izjavama izmedju cijih se redova moze protumaciti da im ne odgovara vladavina zakona i prava, pa se zato i bune.
(Mirko Milovanovic, 1. septembar 2013 19:52)

Niti se rezultati mogu uvecati ovim suludim hvalospevima i udaranjem plusa i minusa na komentare.
A sto se tice vladavine prava i zakona...situacija je KATASTROFA!

Milena Vasic

pre 10 godina

To sto je konacno stvorena klima za rad tuzilastva i drugih drzavnih organa je cinjenica koja mnogima ne odgovara, odmotavanjem klupka doci ce se do dosta ljudi koji su dosad bili nedodirljivi.

deskoBUk

pre 10 godina

Ministar je ukazao da pravosudni organi rade svoj posao i da će ga raditi u skladu sa zakonom, to raduje sve nas jer konacno je pravosudje u Srbiji takvo da se radi efikasno- a oni koji se plase rezultata i mozda se osecaju i prozvanim, ocigledno su u neke stvari umesane i do sada vesto izbegavali zakon...

Jasmina LA

pre 10 godina

Zar LDP sme i da se javi... izgleda da hoce da bace senku na rad SNS, ali to tesko ko moze da uradi, jer je borba protiv korupcije i kriminala istinita i jasno je ko ima razloga da se buni.

cipiripi

pre 10 godina

Bez obzira na sve tvrdnje celnih ljudi Ldp-a, Nikola radi svoj posao veoma uspesno. Dosta je unapredio sistem, naravno potrebno je uvek bolje i vise ali mislim da nema nikakvih razloga s obzirom na rezultate da se ovako prenagljeno reaguje i zahteva nesto sto nije pokrepljeno nekim jakim argumentima. I vrednim smene.

OSTOJA

pre 10 godina

Jasno mi je da LDP-u smeta rad u skladu sa zakonom, a ne kako je to bilo do pre godinu dana, sa određivanjem kolektivnih pritvora, i istragama koje se nikada ne završavaju, i sa mešanjem političara u optužnicame bez dokaza, to i vrapci znaju da je ono što muči LDP.

Avangarda

pre 10 godina

Snežana Malović je pravosudni sistem razorila i tada je sudstvo ličilo na sve samo ne na sudstvo. Sada je situacija promenjena i nema više pritisaka na sudije i pretnje koje su pre bile evidentne.

Mirko Milovanovic

pre 10 godina

Ne mogu oni umanjiti dosadasnji rezultat SNS izjavama izmedju cijih se redova moze protumaciti da im ne odgovara vladavina zakona i prava, pa se zato i bune.

Kapadokija

pre 10 godina

Pa,zar da se smeni ministar za vreme cijeg mandata ce biti uvedena javnobeleznicka profesija koja ce garantovati vecu sigurnost u pravnom saobracaju?Da ne spominjem i mogucnost zaposljavanja velikog broja ljudi koji ce moci pristojno da zive od svog rada.

Tezej

pre 10 godina

Ministar Selakovic se zalaze za vladavinu prava,gradi nove institucije ,posto ih nismo imali.Za vreme ministra Selakovica vracene su sudije koje nisu prosle reizbor (koji je,doduse,bio po sumnjivim kriterijumima),pa je samim tim povecao efikasnost dosadasnjeg sudstva.Sada te sudije i zaista zaradjuju svoju platu,a ne kao ranije,sede kod kuce i primaju istu.Ministar i kada je odgovorio Cedomiru Jovanovicu bio je kulturan i postovao Narodnu Skupstinu.Koliko sam gledao,nijedna ruzna rec od strane ministra.

MPDU Viši savetnik

pre 10 godina

Da se umanje rezultati..koji rezultati??..izgleda da ovi iz SNS-a žive u nekom paralelnom univerzumu?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (vuk, 1. septembar 2013 19:45)

Ne bih da zvučim ovde kao neki stranači bot koji brani bilo koga, radim u ministarstvu već deset godina i došao sam preko veze koja nema veze sa bilo kojom strankom, hteo bih samo da podsetim sve da je ipak ova Selakovićeva garnitura uradila najviše za godinu dana. Pristojni su i kulturni, uvek otvoreni za nas državne službenike a ako te baš zanimaju rezultate, lepo su ih prezentovali ovde: http://www.youtube.com/watch?v=p7HxCxI0ba4. Iako je moglo još više, nije loše...

Volens-nolens

pre 10 godina

S obizrom da sam imala prilike da se upoznam sa radom pravosudja,mislim da je efikasnost pravosudnih organa znacajno porasla u poslednje vreme.Usvojeni su mnogi zakoni koji su dobili i najvise ocene od strane Venecijanske komisije.Dakle,mozda ova izjava nije primerena ministru,ali , s obzirom da je on najbolje upucen u stanje pravosudnih organa,zna kakvim kapacitetima raspolaze...

Janja

pre 10 godina

LDP na jedan jako ruzan nacin pokusava da umanji borbu protiv korupcije i kriminala koju je ova vlast zapocela. To me nekako navodi na misao da njima iz nekog razloga to ne odgovara. Ipak je najvaznije sta narod misli, a mi smo jako zadovoljni radom ministra pravde.

Kevendiš

pre 10 godina

Napad na jednog od najuspešnijih ministara u vladi je čist autogol LDPa i izaziva sumnju u umešanost firme sa imenom Podesta...

bajazit

pre 10 godina

Na toj sednici skupstine, koja se bavila izborom novih ministara, Selakovic je na provokaciju sefa poslanicke grupe DS-a (opozicija) a istovremeno i politickog direktora za evrointegracije pri ministarstvu spoljnih poslova (pozicija)? (sto bi reko Dacic, malo si (Borko) u sukobu interesa), samo branio rezultate rada svog ministarstva a izmedju ostalog i ugled jednog od sudija specijalnog suda koju je "Borko" iz ne zna se kojih razloga doveo u vezu sa politikom SNS-a.

Menka

pre 10 godina

Po meni ministarstvo pravde na celu sa Selakovicem je najvise radilo tokom ovih godinu dana, pa je samim tim dalo i najvise rezultata u vidu brojnih reformi sudstva, obilaskom gradjana na KiM i mnogim drugim stvarima, tako da su optuzbe na njihov nacin nerealne, i ne treba ih uopste ni sagledavati.

Leontina

pre 10 godina

Mi živimo u zemlji u kojoj na koju god stranu pogledali ili se okrenuli postoje samo teški momenti. Naša realnost je nažalost takva. Zahvaljujući kome? Odgovor je zahvaljujući mnogima. SNS je posle mnogo teških godina konačno uspela da nam ulije nadu u neku bolju budućnost i mogućnost rešavanja važnih problema. Oni se bore protiv svih grupa i pojedinaca koji su naneli štetu našoj državi. Ovaj poziv na smenu ministra pravde Nikole Selakovića je samo pokušaj da se umanji i izbriše njihov dosadašnji trud, ali to ne smemo dozvoliti ukoliko želimo da zaista doživimo ono „ bolje sutra“.

Srbin 100%

pre 10 godina

Rad ministra Selakovica dosada nije uopste,ili je neznatno kritikovan i to sa razlogom jer je uspeo da reformise ministarstvo i da uvede red u nase pravosudje posle 2 propale reforme,ovo je zaista smesan pokusaj da se diskredituje ministar koji je,bez preterivanja,povratio nadu gradjanima u objektivnost suda i sudije

Nikola

pre 10 godina

koga vi nesposobni nazadnjaci pokusavate da ubedite da se borite protiv korupcije i kriminala, pa vas Toma je abolirao toliki broj kriminalaca koji su za kratko vreme ucinili mnoga nova krivicna dela. Zivim u zgradi gde se desilo ubistvo koje je ucinio kriminalac koji je nedavno aboliran. Prolazio je pored moje dece i dece ostalih komsija, sram vas bilo poltroni i neznalice.

Gavra

pre 10 godina

U ovoj zemlji procesuiraju se ljudi, a ne predmeti. To nam je najavio i Vodja time sto je rekao da ce ispitati Djilasa. Toliko o pravnoj drzavi.

Екистика

pre 10 godina

Није ми јасна оптужба против Селаковића. Је' л можда требамо више деценија да чекамо да се оптужнице подигну или нестану? Мислим да то није одлика правне државе. Правосуђе треба бити објективно, експедитивно и ефикасно, што се најзад покушава да се успостави, и чини ми се да иде добрим током.

SOKO - DOLAZI

pre 10 godina

Srpska napredna stranka sa razlogom brani ministra pravde Nikolu Selakovic. Za rad u skladu sa zakonom, a ne za rad, kako je to bilo do pre godinu dana, sa odredjivanjem kolektivnih pritvora, i istragama koje se nikada ne zavrzavaju, i sa politicki instruisanim optuznicama bez dokaza. To vreme je iz nas, tako da LDP bez ikakvih dokaza optuzuje gosodina Selakovica.

Milovan S Nikolić Sombor

pre 10 godina

Pokušaj dotičnog ministra da pegla poslanike je ptavo lice SNS politike
koja ne može da smisli da u ovoj zemlji mora da se poštuju prava poslanika
Gospodin Selaković prodaje pravnu diktaturu godinu dana tako da je do ovog
predloga moralo doći.
Ako poslanici vladajućh stranaka moraju biti klimoglavci opotzicija to
ne mora i netreba da prihvati već suprotno uključujući i traženje izbora
kao i smene nadobudnih kakav je Selaković

glavom bez obzira...

pre 10 godina

(Milovan S Nikolić Sombor, 2. septembar 2013 03:18)
Ne branimo poslanike, (od)branimo slobodu misli i želju za istinom. A istina je davno pobegla iz Skupštine Srbije!

*bane*

pre 10 godina

* Kakvi rezultati ?? Pa zar može još više da se umanji nesposobnost pojedinaca od kojih zavisi sudbina naše dece ! Nama su generacijski, poslednju šansu za kako tako normalan život nestale, kad su nam ubili prvog Premijera, a sad će izgleda i naša deca da budu uskraćena za sve što je normalno !! Kakvim se rezultatima SNS ponosi, da li su to jeftine fakultetske diplome u 60god., da vicepremijer sada uči dva jezika(usavršava), zato što je kad je to trebao da radi, sedeo u Skupšini sa Šešeljevom majicom ili možda još uvek u njoj spava.....povratak u devedesete.....neeeeee

malinica

pre 10 godina

Mislim da su svi građani shvatili ko se prvi usudio da krene u ozbiljnu borbu protiv kriminala i korupcije!Pustite priče koje ne piju vodu i radite kao što ste u proteklih godinu dana i rezultata mora biti!

Argumenti

pre 10 godina

LDP se očigledno mnogo plaši što će određene istrage uskoro biti okončane. Jedino što ovih dana rade je da se svađaju bez ikakvih argumenata. To im sigurno neće doneti veliku podršku na sledećim izborima.

Stanusa

pre 10 godina

"Prema njegovim rečima, Selaković je tako prejudicirao kako će istrage biti završene, ističući da ministar pravde ima određene nadležnosti i ocenio da ministar mora da bude oprezan u onome što radi i priča. " Neistina. Selakovići ništa nije prejudicirao, a pogotovo kakve ćie presude biti donesene.

1330071

pre 10 godina

Od kada je ministar Selakovic postao ministar pravde radi se u skladu sa zakonom, a ne kako je to bilo do pre godinu dana, sa odredjivanjem kolektivnih pritvora, i istragama koje se nikada ne zavrsavaju, i sa politicki instruisanim optuznicama bez dokaza, zato LDP bolje da cuti.