Petak, 30.08.2013.

15:29

Dačić: Mi se nećemo birati u ponoć

Završena sednica skupštine na čijem dnevnom redu je izbor članova rekonstruisane vlade. Ivica Dačić nakon što je izneo ekspoze, vodio je polemiku sa opozicijom.

Izvor: B92

Daèiæ: Mi se neæemo birati u ponoæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

nidža

pre 10 godina

Slika i prilika naše stvarnosti. Ma stvarno su pravi predstavnici naroda! Međe, klevete preko plota, tračevi uz jutarnju kafu...

Пешчани Човек

pre 10 godina

Народна изрека каже да се увек може боље, тако нешто би требало да важи и када су наши министри у шитању. Ипак не треба сметнути са ума шта је наслеђено после 12 година, те да сад доспевају на наплату силни кредити који су ненаменски узимани у протеклом периоду. Но, чини ми се да су резултати који су остварени бољи и већи од њихових претходника. У том смислу задатак нових министара је да наставе тренд рада на бољитку грађана и државе у целини.

zgubidanska

pre 10 godina

'divna' osobina ovih što se ne skidaju s vlasti i oko vlasti decenijama, je što sve ružno i prljavo zaborave. to isto očekuju od ostalih. e pa, neće moći.
zakasali ste sa ovom reciklažom, otaljavali mesecima i gubili vreme, na našu štetu pre svega, sada seirite i aplaudirate sami sebi....zgubidani.

Romanija

pre 10 godina

Ono što je za povalu jeste da ovu novu vladu sačinjava veliki broj mladih stručnjaka ,što daje garanciju da će vlada preduzeti sve mere da se građani izvuku iz bede. Posebno raduje što je dosta članova vlade koji ne pripadaju ni jednoj stranci što znači da se vodilo računa da se na ministarska mesta postave zaista stručni ljudi.

Danijel M. Bela Crkva

pre 10 godina

Čini mi se da je Vučić mnogo ozbiljnije prišao rekonstrukciji od Dačića. Nije insistirao na tome da na ministarska mesta postavi svoje stranačke kolege, birao je ljude koji mogu adekvatno da odgovore izazovima koji se pred njih postavljaju...i to je ok. S druge strane, Dačić i ostali funkcioneri SPS-a su demonstrirali popriličnu neozbiljnost...i iskazali jedinu osobinu koju imaju...a to je žeđ za vlašću i funkcijama. A Srbiji je dosta parazita koji isisavaju njen budžet, a ne dopunjuju ga!

tomislav

pre 10 godina

jeste culi vi kad je dacic s ponosom rekao da je u sastavljanju svake vlade ucestvovao, osim djindjiceve (jedine valjane)... i sad posle 23 godine se ne oseca odgovornim za rusevine u kojima zivimo? kako samo pljuje po petom oktobru.. sad, zamislite, radikali i slobisti uce demokrate i cedu o evropeizmu... a na pitanja "zasto ovo ovako?" oni odgovaraju "pa i vi ste, pa sta"... da je pravde, kao sto je nema, vucic, toma i dacic bi robijali trinaestu godinu

SNS prevaranti

pre 10 godina

Зашто једноставно не избегнемо ту расправу и пустимо људе да раде и покажу шта умеју, па онда ако не обављају посао како треба, сменити и поставити другог.
(змај од ноћаја, 30. avgust 2013 19:53)

Pa to ste govorili i pre godinu dana pa vidimo dokle ste nas doveli. Nije vlada igrarija, a mi predmet za učenje početnika, eksperimentisanje...Da li ste vi uopšte ukapirali koji je program vlade, šta su ciljevi...nemate pojima, a podržavate...Npr. da li uopšte znate koji je program za poljoprivredu, šta su ciljevi i kako do njih doći, rokovi...nemate pojima, kao ni ja, jer ništa nismo čuli...i tako redom za svaki sektor, nema jasnog programa i plana, rokova...čuli smo samo fraze, populističke pričice, budalaštine za naivčine...

valjevac

pre 10 godina

Ne zna se ko je gori i nevaspitaniji, Premijer, prvi potpredsednik ili ovi njihovi uvlakaci sa kmentarima.
Vucicu bi bilo bolje da ide kod tadica da ga nauci kako se ophodi sa ljudima nego sto trosi pare ovog gladnog naroda i placa najskuplje PR po Evropi.
(Boze, ko je gori?, 30. avgust 2013 20:29)

Barem covek da se nasmeje ako nista drugo smisleno ne moze da procita :)

1%

pre 10 godina

Hvala to sto si nas podsetio, bar one koji nemaju "kratku pamet" i pamte vasu vlast od ranije..
(1%, 30. avgust 2013 20:51)

# Link komentara
Preporučujem (+33)
Ne preporučujem (-116)

Evo ih 116 koji imaju manje od 23 godine....

borisov

pre 10 godina

Cirkus od opozicije. Glavna fora im je da posle svake opstrukcije rada kada za to budu opomenuti kukaju kako ih vlast terorise i ne da im da govore, a kako su i dalje zarobljeni u devedesetim jos nisu shvatili da gradjanima moraju da ponude nesto vise sem trule demagogije.

realni

pre 10 godina

Demokratama i Cedi sada sve smeta, za sve imaju zamerku. A u stvari najvise im smeta sto ne sede preko puta svojih sadasnjih mesta. Da su sa druge strane sve bi bilo ok.

Nevena

pre 10 godina

Smatram poslednju Dacicevu izjavu kao zabrinjavajuce upozoravajucu. On je rekao: - Ova vlada ima cvrst osnov svog postojanja i ona ce postojati sve dok MI to budemo zeleli''. Gde je tu demokratija i zelja gradjana Srbije? GDE!?

hari

pre 10 godina

Fascinantan je taj nivo svesti i neozbiljnosti coveka koji je obavljao i zeli da obavlja najodgovornije funkcije uzemlji, kada Sutanovac prica o nocnim vladama, a ocekuje da su svi zaboravili da je i sam biran za ministra u ponoc. Ili je on zaboravio.

ošišana ovca al vuna ne raste

pre 10 godina

Bio sam ubedjen da ovo nikada necu reci, ali jedina prava opozicija je LDP u ovom trenutku. Ostali pipkaju situaciju kao bolesna jajca... Ili se to samo zove "politički korektno"

GagY

pre 10 godina

Tesko nama,ali blizi se oktobar6.
(István, 30. avgust 2013 21:24)

Zašto čekati oktobar, trebalo bi iskoristiti finale leta, da ne gutamo suzavac po kiši.

Jack

pre 10 godina

Procitao sam nekoliko pasusa, ali nisam toliki mazohista da citam sta sve jedan Dacic izjavljuje. Ni na pun stomak ne bih citao, a kamoli sad na prazan.

mlekadzija

pre 10 godina

Partijski kadar opozicije vredno radi i lupa minuse odn. pluseve gde treba... salu na stranu. Ne mogu da razumem zasto se sadasnja opozicija, tj. ministri bivsi sada ljute zbog istog onog sto su i oni radili kad su bili na vlasti...odn. nisu uradili a mogli su. Nije fer, valjda misle da niko nista ne pamti ili ih prosto nije briga. Ima nas mnogo koji doooobro pamtimo njihovo dvanaestogodisnje upravljanje Srbijom...

neka treca srbija

pre 10 godina

ne mogu da shvatim hvalospeve o ovoj vlasti koja je samo uspesno nastavila stopama prethodne da zamajava narod...nema nama srece dok celokupnoj politickoj "eliti" ne kupimo karte u jednom pravcu i dodju neki novi klinci

Motka samo g....motka

pre 10 godina

Zmaj od nocaja
Pa zato sto tvoji u glas visu: "Srbija nemoze da ceka","Srbija nema vise vremena"! Sad bi da ih pustimo da se malo vezbaju,pa da vidimo onda sta ce biti!? A "vreme",a "ne moze da ceka"?

zlobni cinik

pre 10 godina

Zamolio bih novopostavljenog ministra kulture g-dina Tasovca da za početak donese one rekvizite iz emisije "Ja imam talenat" gde bi mi obični gradjani imali mogućnost da pritiskamo one dugmiće koji su palili crveno "X" i stvarali onaj grozni zvuk što je bio znak da kandidat nema ni trunke talenta. Moje lično mišljenje je da ova "rekonstruisana" vlada ne bi preživela takvo glasanje.
A mogao bi i TV Pink da pozajmi stolicu sa detektorom laži iz "Trenutka istine" pa da Dačić & Co prodju i taj test; mislim da bi se studio zapalio od reakcije detektora laži na lupetanja gore navedenih.
I samo da se razumemo, ako kritikujem ovu vlast ne znači da sam neki vatreni pristalica opozicije; nisu ni oni ništa bolji, ali mislim da bi se gore navedeni predlozi lepo uklopili u nastavak rijalitija zvanog "Rekonstrukcija Vlade Srbije"

sale60

pre 10 godina

Samo se pitam ko dezura na ovoj stranici i daje minuse svima koji su protiv ove takozvane vlade.Bre Dacicu kako te nije sramota da pogledas a kamo li da polemises sa poslanicima DS-a koje si do juce dizao u nebesa a sada si se priklonio radikalima pa nastavljas zapocetu pricu koja je zavrsena 2000-te.To ima samo u Srbiji da neko velica nekog ko je davno sahranjen.Pitam se dokle ce ceo svet da nam se smeje.
(Nebojsa, 30. avgust 2013 19:55)

Ne lupaju oni minuse kada pises protiv vlade, Dacica, cak i Tome, oni lupaju minuse samo gde je spomenut Vucic negativno. Evo i tvoj komentar je primer. Nisi spomeuo Vucica, pa nemas 130 minusa.
Ispiranje mozga ala Dzulijani ili ti SAD.

Komentator

pre 10 godina

E pa dočekasmo da u Skupštini Srđan Dragojević kao POSLANIK SPS-a položi zakletvu ZAJEDNO SA PARTIJSKIM KOLEGOM MILUTINOM MRKONJIĆEM.

Boze, ko je gori?

pre 10 godina

Ne zna se ko je gori i nevaspitaniji, Premijer, prvi potpredsednik ili ovi njihovi uvlakaci sa kmentarima.
Vucicu bi bilo bolje da ide kod tadica da ga nauci kako se ophodi sa ljudima nego sto trosi pare ovog gladnog naroda i placa najskuplje PR po Evropi. Dacic je pojam domaceg nevaspitanja i primitivizma.
Nazalost oni su stvarnost Srbije.

milan

pre 10 godina

A sto se tice biranja u ponoc Dacicu vi ste toliko ponoci utrosili za jednu rekonstrukciju vlasti i opet ste u zadnji momenat doneli odluke tj. prezentirali imena.

anonymus

pre 10 godina

Meni se cini da je predsednik skupstine madi Stefanovic rekao da ce rasparava trajati dok je dan a sada je pao mrak vec je 8 i 35h. A o ponasanju tog Stefanovica, no comment. E sada kako stvari sto verujem da ce na kraju svi ovi ljudi sto bi trebalo da budu ministri, na kraju ispasti marionete Vucica zajedno sa Dacicem. Posebno ce Vucic dirigovati sa finansijama a maska ce biti Krstic.

1%

pre 10 godina

Znate šta, mi smo zajedno 23 godine i znamo se toliko dugo...

Znamo se, znamo, Dacicu, Vucicu & co....znamo vas "ko zlu paru"...
Dobro si to napomenuo, posto te 23 godine sada skrivate ko zmija noge...posebno Toma i Vucic...

Hvala to sto si nas podsetio, bar one koji nemaju "kratku pamet" i pamte vasu vlast od ranije..

Tihi Don

pre 10 godina

Fenomenalan nastup G-dina Stefanovica Borka ,G-dina Mikovića i ostalih iz DS.Tako se hrabro suprotstavlja , i to je put da smenimo i ovu vladu i Prvog Podpredsednika

змај од ноћаја

pre 10 godina

Зашто једноставно не избегнемо ту расправу и пустимо људе да раде и покажу шта умеју, па онда ако не обављају посао како треба, сменити и поставити другог.

Kvazimodo Sorabius

pre 10 godina

"ova narodna vlada" ce jos zesce i s vise energije, proganjati TUDJE TAJKUNE, s jos vise ljubavi ce cuvati SVOJE, jer, bogo moj, oni su posecivali preCednika na siroporu i u JUL-ovskoj klinici.
Ama SVE onako kako su zacrtali Montgomeri i Djulijani, da se ne lazemo.
A Kosovo i jadni narod na njemu? Neoplakane zrtve, neotkriveni grobovi, imovina, manastiri..? Kosmet dadose odmah a u "Evropu" cemo na Kukovo ljeto!
Narod? Koji narod, u Srbiji postoji samo MASA koju je lako zavesti, cim neko nasteluje pricu: Broz, Milosevic, Sheselj, Draskovic... A sada je na dnu - Vucic i Dacic!
Ne moze da gasi vatru onaj ko je potpalio!
A pranje biografija je moralno?

Nebojsa

pre 10 godina

Samo se pitam ko dezura na ovoj stranici i daje minuse svima koji su protiv ove takozvane vlade.Bre Dacicu kako te nije sramota da pogledas a kamo li da polemises sa poslanicima DS-a koje si do juce dizao u nebesa a sada si se priklonio radikalima pa nastavljas zapocetu pricu koja je zavrsena 2000-te.To ima samo u Srbiji da neko velica nekog ko je davno sahranjen.Pitam se dokle ce ceo svet da nam se smeje.

Patrijota

pre 10 godina

Ona prva "expertska vlada" posle izbora Dacic-Vucic-Dinkic je bila neizbrisiva bruka Srbije! A ova sada "rekonstruisana" je NAJVECA BRUKA U ISTORIJI SRBIJE, koja ce ostati za nauk pokolenjima da uce koliko su im preci (mi) bili glupi, nepismeni i mazihisti i da ih (nas) proklinju za sva vremena sta smo im ucinili za njihovu buducnost!?
Pitanje je samo dokle ce to moci da traje i kada ce doci trenutak otreznjenja? Ukoliko ne bude bilo brzo ostace nesagledive posledice koje nam deca nece moci ispraviti generacijama!?

penzionerka

pre 10 godina

*****
Volela bih da Dr. IVan Klajn objasni zašto je rečenica ""Mi se nećemo birati u ponoć " gramatički potpuno pogrešna tj. nepismena mada moram priznati da je politički tačna. Oni će se stvarno birati ,a neće biti izabrani.
*****

Gradjanin Srbije

pre 10 godina

Sramota je da Vucic i Dacic drze tiradu od po pola sata.Kao da su na svojoj stranackoj skupstini. Jedan seljacki mentalitet Ivice Dacica pri obracanju poslanicima opozicije.A nikako da kaze da li je u njemu jos duh Slobodana Milosevica ili duh evropske Srbije.Aleksandar Vucic se isto ponasa kao da je na glavnom odboru svoje stranke. Kao da je Srbija njegova dedovina. Sramota

duh

pre 10 godina

"Sramotno je to gospodine Tranvcevicu", oduze mu rec i da opomenu. Alal ti odgovor. Prvo mu nije ni odgovorio, vec demagoski ga prekinuo i iskoristio sve moci da ga ucutka. Jak si mi ti politicar.

Moka

pre 10 godina

Gospoda iz opozicije ocigledno ne znaju sta hoce. Stalno su pozurivali vladu da se zavrsi rekonstrukcija a sada gospodin Ceda , kaze da se ne pozuruje. Ocigledno im ne odgovara da ova vlada krene sa radom ,stalno izmisljajuci nove izgovore. Gospodo iz opozicije narod je vec odavno video sa kim ima za posla zato su vam i okrenuli ledja.

moguce

pre 10 godina

Jel samo ja ovo vidim ili svi preporuceni komentari izgledaju kao sazvakane poltronske poruke SNS-ovih pristalica? O kakvoj odgovornosti i radu bilo ko od vas prica, mesec dana bez ministra finansija, to nema ni u odeljenskoj zajednici!!

analiticar

pre 10 godina

Skupstina opet lici na grotesku i cist revansizam. Bedno. Za predlozene ministre potrebna je rasprava od najmanje 2-3 skupstinske diskusije i javnost ima pravo da postavlja pitanja; A oni bi da to ubrzaju? Ne odgovara im rasprava;
Palma kaze da nema vremena; pa u iptanju je interes zemlje (?!!)
Stevanovic (predsednik skupstine) umesto da bude predsednik skupstine cele Srbije samo razmislja iz partijskog ugla; "Ne mogu clanovic vlade da polazu racune pred organom koji ih NE bira ??? a ko bira ministre gospodine Stefanovicu? Oni koji imaju vece politicke misice ?
A potom Babic; Babiceva uloga je da bude razbijac svake konstruktivne rasprave u skupstini; Pre par dana su naprednjaci bili pozvani da obrazloze otkud Radulovic predlog za ministra? i trazili obrazlozenje jer vrsacka pivara je otisla na dobos za pet hiljada evra, a Radulovic kao stecajni upravnik nije odradio vazan deo posla;
Radulovic ima dosta nejasnog u svojoj biografiji --Babic je prekinuo diskusiju koja je u interesu Srbije;
Ocigledno nadjacava interes nekih privrednika koje predvodi Knezevic; a interes Srbije? Asocijaciaj malih i srednjih preduzeca je samo jedna interesna grupa --dalje veli Knezevic on ce svom "zemi" placati savetnike --ko to
moze da odobri; Pa to je cist konflikt interesa; Dokle ce srpska skupstina i rekonstrukcija vlade da bude rasomon?

Pametnjaković

pre 10 godina

Ovo bi bilo smešno da nije žalosno. Bilo ko da je na vlasti, u Srbiji opozicija uvek opstruiše, da bi se stekao utisak da opozicija postoji i da oni svi ne rade zajedno u cilju jahanja ovaca, tj. naroda. To je taktika koja je do sada palila, ali šta se desilo kao rezultat toga. Sve je manji broj ljudi u Srbiji, sve je veći broj siromašnih, sve je više nezaposlenih, sve je više gladnih i bolesnih, itd. Na kraju, kada ne bude više bilo naroda, biće samo ovi, a onda i njih čeka ista sudbina. Umesto da su napravili sistem koji vrednuje rad i poštenje, a kažnjava nerad, gluposti i kriminal, oni sve vreme rade na očuvanju postojećeg. Moramo naći snage da sprovedemo revoluciju i sve ove kreature šutnemo u istoriju i oslobodimo sebe jednom zauvek. Oni su svi isti, ne postoje različite opcije na glasačkom listiću. Onaj ko izlazi na izbore ima prazninu u glavi.

Bole iz skole

pre 10 godina

Ovaj Dačić osim što je osion i bahat on je i bezobrazan.. oseća se jako i moćno. Ali ne zaboravite druze Dacicu i vas idol Milosevic se isto tako ponašao pa svi znamo kako je zavrsio. Ničija nije gorela do zore druze Dacicu.

Aca

pre 10 godina

Najbolji ucenik V.Seselja,A.Vucic je na ovoj sednici pokazao pravo lice radikalskog jurisnika,deset godina su unistavali ovu zemlju,vodili ratove u kojima nisu/nismo ucestvovali,nazivali nas stranim placenicima,prebijali i zatvarali,i ON sad drzi nekom predavanja,on govori o ksenofobiji?

Za život Čoveka!!!

pre 10 godina

Naravno, ne bi vas trebalo birati u ponoć.
Vas bi trebalo najuriti da se bavite politikom u nekoj od evropskounijskih država!
Tamo vi pripadate. To je vaša otadžbina.
Ali, dok je tu, morao je lažni socijalista da se ponovo oglasi sa rekonstruktivno-kapitalističko-neoliberalnim planom dalje dekonstrukcije i uništavanja domaće privrede i teritorijalnog i duhovnog otudjivanja Srbije od same sebe!
Banda kapitalistička i izdajnička na čelu sa Vučijem, Dačijem, Dinkićijem i Nikolićijem nastaviće da rovari i grobari Srbiju i gradjane Srbije!
Namerili da nas nateraju da živimo kao Rumuni i Bugari.
Namerili da nas nateraju da živimo evropskounijsko-natovski i slugerajsko-ulizički.
Namerili da nas prodaju kao roblje za bedne zarade radi bogaćenja multinacionalnih koncerna, domaćih tajkuna i stranih trgovinskih lanaca!
Namerili da nas nateraju da potiskujemo osećanje i doživljaj samopoštovanja, dostojanstva i samobitnosti!
Ali, ustaće narod kad-tad!

KAD SE NAROD DIGNE, IMA DA SEVA!!!

svastara

pre 10 godina

Ovaj Jovanovic vise ne zna sta da predlozi. Prvo je hteo da se proces rekonstrukcije ubrza , sad hoce da se prolongira. Alo covece, pa koga ti za******s?

Via Serbia

pre 10 godina

Mogli bi oni za sest meseci opet da naprave jednu cistku, ako su zaboravili nekog da pa da procite. A i za koji mesec ce se lepo videti kome je i koliko islo od ruke pa taman da se se „proseje”opet malo. Sto se cesce „seju”, bolje ce da rade!

218765

pre 10 godina

Rekonstrukcija Vlade je temeljna, i uradjena bez greske i zbog toga je taj postupak duze trajao, sigurna sam da ce rad nove Vlade rezultirati boljim zivotom gradjana.

bananica

pre 10 godina

Ja mislim da je jedan Krstic mnogo bolji od Mirka Cvetkovica, da je Selakovic za pet klasa bolji I sposobniji od Malovicke, da je Rodic posteniji od Sutanovca, a da ne pominjem Vucica, koji se pokazao kao sto posto bolji od svih ministara koji su sedeli u vladama od 2000.-ite do prosle godine, zajedno.

Dragana Gaga

pre 10 godina

“Eksperti”, koje navodno ima DS I kojima se hvali na sva usta, bili su u prethodnoj Vladi. Onoj Vladi koja je ovu drzavu upropastila. Ti “eksperti”, danas u Skupstini daju sebi za pravo da ustanu I obezvrede one koji podizu drzavu iz blata I pokusavaju da joj u svetu obezbede ugled.

Medena

pre 10 godina

Mislim da cemo pored toga cuti jos mnogo toga. Neka se lepo iznese u javnost sve, ali sada pricaju o tome i konstantno se vracaju u nazad umesto da se okrenu ka onome sto nas ocekuje i kako da prevazidjemo sve to sto nas ceka.

dalia

pre 10 godina

U Vladi su ljudi koji dovode eksperte, angazuju mlade I obrazovane ljude I pokusavaju da promene sistem koji se pokazao kao truo I korumpiran. Nije mi jasno zasto se opozicija buni, posto je evidentno da nema argumente ni ideje.

Zaniah

pre 10 godina

Verujem da su napravili neki dobar dogovor prilikom formiranja Vlade, dogovor kojeg se sve strane jos uvek drze Sta cemo mi sa ovim reformama koje su zapocete? Vlada mora da ostane jaka, sigurna, i pribrana. A ne da se saplice o svaki kamen.

la Luna

pre 10 godina

Ne trebamo mi da se brinemo oko njihovog poverenja ili ne poverenja, dokle svako od njih bude radio svoj posao, bice dobro. Sada neka se pouce iskustvima onih ministara koji su izgubili fotelje, pa ako im je nesto uslo u glavu bice bolje nego pre.

dobri

pre 10 godina

Sustina ove rekonstrukcije je bolja efikasnost politike koju Vlada ima nameru da sprovodi, sto je vise nego odgovorno. Toliko nestranackih licnosti u Vladi pokazuje samo ozbiljnost u nameri da se Srbija pokrene sa mrtve tacke.

Draško

pre 10 godina

Srbija će dobiti novu, bolju, vladu koja će imati dvotrećinsku podršku u narodu i koja će biti spremna na velike odluke. Zahvaljujući SNS-u ovakvi procesi u kojima se meri prolazno vreme javnim funkcionerima su novina u Srbiji.

sterling

pre 10 godina

mislim da Vucic shvata da je drzava losom dugogodisnjom politikom u ozbiljnoj krizi i prvi je predlozio nestranacke a strucne ljude,zahvaljujuci ovakvim potezima i njegovom energijom ova vlada je mnogo efikasnija od proslih

Екистика

pre 10 godina

Не видим разлог да се расправља толико, колико видим, најављује се расправа до касно у ноћ. Зашто једноставно не избегнемо ту расправу и пустимо људе да раде и покажу шта умеју, па онда ако не обављају посао како треба, сменити и поставити другог. Заиста не видим значај расправа до прекомерног губљења времена, а то нам никако није потребно, нисмо у таквој позицији.

Ljuba Moljac

pre 10 godina

Ipak, mislim da SPS nije idealan partner naprednjacima u ovoj Vladi. Mislim da itekako koci napredak Srbije, zbog nekih svojih ranijih postupaka. I verujem da nisam jedini koji bi prvi digao ruku ZA da se Vucic bira za premijera.

Goca

pre 10 godina

Mislim da je ova rekonstrukcija sprovedena dosledno i sa pozitivnim rezultatima. Dokazano je da može da se radi na boljoj Srbiji, kad se hoće.

BOŽANA 63

pre 10 godina

U danu kada sve treba da protekne u redu i dostojanstvu opozicija u svojoj nemoci pribegava, da je Poslovnik skupstine prekrsen i tako stalno u krug, mada su i oni svesni da nisu u pravu. Jedino sto oduzimaju vreme nikakve koristi od toga nemaju. ono sto je vazno da su svi koji treba da se nadju u Skupstini danas da su prisutni.

Komentator

pre 10 godina

E pa dočekasmo da u Skupštini Srđan Dragojević kao POSLANIK SPS-a položi zakletvu ZAJEDNO SA PARTIJSKIM KOLEGOM MILUTINOM MRKONJIĆEM.

BOŽANA 63

pre 10 godina

U danu kada sve treba da protekne u redu i dostojanstvu opozicija u svojoj nemoci pribegava, da je Poslovnik skupstine prekrsen i tako stalno u krug, mada su i oni svesni da nisu u pravu. Jedino sto oduzimaju vreme nikakve koristi od toga nemaju. ono sto je vazno da su svi koji treba da se nadju u Skupstini danas da su prisutni.

Dragana Gaga

pre 10 godina

“Eksperti”, koje navodno ima DS I kojima se hvali na sva usta, bili su u prethodnoj Vladi. Onoj Vladi koja je ovu drzavu upropastila. Ti “eksperti”, danas u Skupstini daju sebi za pravo da ustanu I obezvrede one koji podizu drzavu iz blata I pokusavaju da joj u svetu obezbede ugled.

dalia

pre 10 godina

U Vladi su ljudi koji dovode eksperte, angazuju mlade I obrazovane ljude I pokusavaju da promene sistem koji se pokazao kao truo I korumpiran. Nije mi jasno zasto se opozicija buni, posto je evidentno da nema argumente ni ideje.

milan

pre 10 godina

A sto se tice biranja u ponoc Dacicu vi ste toliko ponoci utrosili za jednu rekonstrukciju vlasti i opet ste u zadnji momenat doneli odluke tj. prezentirali imena.

Ljuba Moljac

pre 10 godina

Ipak, mislim da SPS nije idealan partner naprednjacima u ovoj Vladi. Mislim da itekako koci napredak Srbije, zbog nekih svojih ranijih postupaka. I verujem da nisam jedini koji bi prvi digao ruku ZA da se Vucic bira za premijera.

Bole iz skole

pre 10 godina

Ovaj Dačić osim što je osion i bahat on je i bezobrazan.. oseća se jako i moćno. Ali ne zaboravite druze Dacicu i vas idol Milosevic se isto tako ponašao pa svi znamo kako je zavrsio. Ničija nije gorela do zore druze Dacicu.

змај од ноћаја

pre 10 godina

Зашто једноставно не избегнемо ту расправу и пустимо људе да раде и покажу шта умеју, па онда ако не обављају посао како треба, сменити и поставити другог.

bananica

pre 10 godina

Ja mislim da je jedan Krstic mnogo bolji od Mirka Cvetkovica, da je Selakovic za pet klasa bolji I sposobniji od Malovicke, da je Rodic posteniji od Sutanovca, a da ne pominjem Vucica, koji se pokazao kao sto posto bolji od svih ministara koji su sedeli u vladama od 2000.-ite do prosle godine, zajedno.

Goca

pre 10 godina

Mislim da je ova rekonstrukcija sprovedena dosledno i sa pozitivnim rezultatima. Dokazano je da može da se radi na boljoj Srbiji, kad se hoće.

Moka

pre 10 godina

Gospoda iz opozicije ocigledno ne znaju sta hoce. Stalno su pozurivali vladu da se zavrsi rekonstrukcija a sada gospodin Ceda , kaze da se ne pozuruje. Ocigledno im ne odgovara da ova vlada krene sa radom ,stalno izmisljajuci nove izgovore. Gospodo iz opozicije narod je vec odavno video sa kim ima za posla zato su vam i okrenuli ledja.

sterling

pre 10 godina

mislim da Vucic shvata da je drzava losom dugogodisnjom politikom u ozbiljnoj krizi i prvi je predlozio nestranacke a strucne ljude,zahvaljujuci ovakvim potezima i njegovom energijom ova vlada je mnogo efikasnija od proslih

218765

pre 10 godina

Rekonstrukcija Vlade je temeljna, i uradjena bez greske i zbog toga je taj postupak duze trajao, sigurna sam da ce rad nove Vlade rezultirati boljim zivotom gradjana.

Draško

pre 10 godina

Srbija će dobiti novu, bolju, vladu koja će imati dvotrećinsku podršku u narodu i koja će biti spremna na velike odluke. Zahvaljujući SNS-u ovakvi procesi u kojima se meri prolazno vreme javnim funkcionerima su novina u Srbiji.

dobri

pre 10 godina

Sustina ove rekonstrukcije je bolja efikasnost politike koju Vlada ima nameru da sprovodi, sto je vise nego odgovorno. Toliko nestranackih licnosti u Vladi pokazuje samo ozbiljnost u nameri da se Srbija pokrene sa mrtve tacke.

Aca

pre 10 godina

Najbolji ucenik V.Seselja,A.Vucic je na ovoj sednici pokazao pravo lice radikalskog jurisnika,deset godina su unistavali ovu zemlju,vodili ratove u kojima nisu/nismo ucestvovali,nazivali nas stranim placenicima,prebijali i zatvarali,i ON sad drzi nekom predavanja,on govori o ksenofobiji?

moguce

pre 10 godina

Jel samo ja ovo vidim ili svi preporuceni komentari izgledaju kao sazvakane poltronske poruke SNS-ovih pristalica? O kakvoj odgovornosti i radu bilo ko od vas prica, mesec dana bez ministra finansija, to nema ni u odeljenskoj zajednici!!

svastara

pre 10 godina

Ovaj Jovanovic vise ne zna sta da predlozi. Prvo je hteo da se proces rekonstrukcije ubrza , sad hoce da se prolongira. Alo covece, pa koga ti za******s?

Tihi Don

pre 10 godina

Fenomenalan nastup G-dina Stefanovica Borka ,G-dina Mikovića i ostalih iz DS.Tako se hrabro suprotstavlja , i to je put da smenimo i ovu vladu i Prvog Podpredsednika

Gradjanin Srbije

pre 10 godina

Sramota je da Vucic i Dacic drze tiradu od po pola sata.Kao da su na svojoj stranackoj skupstini. Jedan seljacki mentalitet Ivice Dacica pri obracanju poslanicima opozicije.A nikako da kaze da li je u njemu jos duh Slobodana Milosevica ili duh evropske Srbije.Aleksandar Vucic se isto ponasa kao da je na glavnom odboru svoje stranke. Kao da je Srbija njegova dedovina. Sramota

1%

pre 10 godina

Znate šta, mi smo zajedno 23 godine i znamo se toliko dugo...

Znamo se, znamo, Dacicu, Vucicu & co....znamo vas "ko zlu paru"...
Dobro si to napomenuo, posto te 23 godine sada skrivate ko zmija noge...posebno Toma i Vucic...

Hvala to sto si nas podsetio, bar one koji nemaju "kratku pamet" i pamte vasu vlast od ranije..

Boze, ko je gori?

pre 10 godina

Ne zna se ko je gori i nevaspitaniji, Premijer, prvi potpredsednik ili ovi njihovi uvlakaci sa kmentarima.
Vucicu bi bilo bolje da ide kod tadica da ga nauci kako se ophodi sa ljudima nego sto trosi pare ovog gladnog naroda i placa najskuplje PR po Evropi. Dacic je pojam domaceg nevaspitanja i primitivizma.
Nazalost oni su stvarnost Srbije.

Patrijota

pre 10 godina

Ona prva "expertska vlada" posle izbora Dacic-Vucic-Dinkic je bila neizbrisiva bruka Srbije! A ova sada "rekonstruisana" je NAJVECA BRUKA U ISTORIJI SRBIJE, koja ce ostati za nauk pokolenjima da uce koliko su im preci (mi) bili glupi, nepismeni i mazihisti i da ih (nas) proklinju za sva vremena sta smo im ucinili za njihovu buducnost!?
Pitanje je samo dokle ce to moci da traje i kada ce doci trenutak otreznjenja? Ukoliko ne bude bilo brzo ostace nesagledive posledice koje nam deca nece moci ispraviti generacijama!?

la Luna

pre 10 godina

Ne trebamo mi da se brinemo oko njihovog poverenja ili ne poverenja, dokle svako od njih bude radio svoj posao, bice dobro. Sada neka se pouce iskustvima onih ministara koji su izgubili fotelje, pa ako im je nesto uslo u glavu bice bolje nego pre.

Nebojsa

pre 10 godina

Samo se pitam ko dezura na ovoj stranici i daje minuse svima koji su protiv ove takozvane vlade.Bre Dacicu kako te nije sramota da pogledas a kamo li da polemises sa poslanicima DS-a koje si do juce dizao u nebesa a sada si se priklonio radikalima pa nastavljas zapocetu pricu koja je zavrsena 2000-te.To ima samo u Srbiji da neko velica nekog ko je davno sahranjen.Pitam se dokle ce ceo svet da nam se smeje.

Kvazimodo Sorabius

pre 10 godina

"ova narodna vlada" ce jos zesce i s vise energije, proganjati TUDJE TAJKUNE, s jos vise ljubavi ce cuvati SVOJE, jer, bogo moj, oni su posecivali preCednika na siroporu i u JUL-ovskoj klinici.
Ama SVE onako kako su zacrtali Montgomeri i Djulijani, da se ne lazemo.
A Kosovo i jadni narod na njemu? Neoplakane zrtve, neotkriveni grobovi, imovina, manastiri..? Kosmet dadose odmah a u "Evropu" cemo na Kukovo ljeto!
Narod? Koji narod, u Srbiji postoji samo MASA koju je lako zavesti, cim neko nasteluje pricu: Broz, Milosevic, Sheselj, Draskovic... A sada je na dnu - Vucic i Dacic!
Ne moze da gasi vatru onaj ko je potpalio!
A pranje biografija je moralno?

Za život Čoveka!!!

pre 10 godina

Naravno, ne bi vas trebalo birati u ponoć.
Vas bi trebalo najuriti da se bavite politikom u nekoj od evropskounijskih država!
Tamo vi pripadate. To je vaša otadžbina.
Ali, dok je tu, morao je lažni socijalista da se ponovo oglasi sa rekonstruktivno-kapitalističko-neoliberalnim planom dalje dekonstrukcije i uništavanja domaće privrede i teritorijalnog i duhovnog otudjivanja Srbije od same sebe!
Banda kapitalistička i izdajnička na čelu sa Vučijem, Dačijem, Dinkićijem i Nikolićijem nastaviće da rovari i grobari Srbiju i gradjane Srbije!
Namerili da nas nateraju da živimo kao Rumuni i Bugari.
Namerili da nas nateraju da živimo evropskounijsko-natovski i slugerajsko-ulizički.
Namerili da nas prodaju kao roblje za bedne zarade radi bogaćenja multinacionalnih koncerna, domaćih tajkuna i stranih trgovinskih lanaca!
Namerili da nas nateraju da potiskujemo osećanje i doživljaj samopoštovanja, dostojanstva i samobitnosti!
Ali, ustaće narod kad-tad!

KAD SE NAROD DIGNE, IMA DA SEVA!!!

analiticar

pre 10 godina

Skupstina opet lici na grotesku i cist revansizam. Bedno. Za predlozene ministre potrebna je rasprava od najmanje 2-3 skupstinske diskusije i javnost ima pravo da postavlja pitanja; A oni bi da to ubrzaju? Ne odgovara im rasprava;
Palma kaze da nema vremena; pa u iptanju je interes zemlje (?!!)
Stevanovic (predsednik skupstine) umesto da bude predsednik skupstine cele Srbije samo razmislja iz partijskog ugla; "Ne mogu clanovic vlade da polazu racune pred organom koji ih NE bira ??? a ko bira ministre gospodine Stefanovicu? Oni koji imaju vece politicke misice ?
A potom Babic; Babiceva uloga je da bude razbijac svake konstruktivne rasprave u skupstini; Pre par dana su naprednjaci bili pozvani da obrazloze otkud Radulovic predlog za ministra? i trazili obrazlozenje jer vrsacka pivara je otisla na dobos za pet hiljada evra, a Radulovic kao stecajni upravnik nije odradio vazan deo posla;
Radulovic ima dosta nejasnog u svojoj biografiji --Babic je prekinuo diskusiju koja je u interesu Srbije;
Ocigledno nadjacava interes nekih privrednika koje predvodi Knezevic; a interes Srbije? Asocijaciaj malih i srednjih preduzeca je samo jedna interesna grupa --dalje veli Knezevic on ce svom "zemi" placati savetnike --ko to
moze da odobri; Pa to je cist konflikt interesa; Dokle ce srpska skupstina i rekonstrukcija vlade da bude rasomon?

sale60

pre 10 godina

Samo se pitam ko dezura na ovoj stranici i daje minuse svima koji su protiv ove takozvane vlade.Bre Dacicu kako te nije sramota da pogledas a kamo li da polemises sa poslanicima DS-a koje si do juce dizao u nebesa a sada si se priklonio radikalima pa nastavljas zapocetu pricu koja je zavrsena 2000-te.To ima samo u Srbiji da neko velica nekog ko je davno sahranjen.Pitam se dokle ce ceo svet da nam se smeje.
(Nebojsa, 30. avgust 2013 19:55)

Ne lupaju oni minuse kada pises protiv vlade, Dacica, cak i Tome, oni lupaju minuse samo gde je spomenut Vucic negativno. Evo i tvoj komentar je primer. Nisi spomeuo Vucica, pa nemas 130 minusa.
Ispiranje mozga ala Dzulijani ili ti SAD.

duh

pre 10 godina

"Sramotno je to gospodine Tranvcevicu", oduze mu rec i da opomenu. Alal ti odgovor. Prvo mu nije ni odgovorio, vec demagoski ga prekinuo i iskoristio sve moci da ga ucutka. Jak si mi ti politicar.

anonymus

pre 10 godina

Meni se cini da je predsednik skupstine madi Stefanovic rekao da ce rasparava trajati dok je dan a sada je pao mrak vec je 8 i 35h. A o ponasanju tog Stefanovica, no comment. E sada kako stvari sto verujem da ce na kraju svi ovi ljudi sto bi trebalo da budu ministri, na kraju ispasti marionete Vucica zajedno sa Dacicem. Posebno ce Vucic dirigovati sa finansijama a maska ce biti Krstic.

GagY

pre 10 godina

Tesko nama,ali blizi se oktobar6.
(István, 30. avgust 2013 21:24)

Zašto čekati oktobar, trebalo bi iskoristiti finale leta, da ne gutamo suzavac po kiši.

penzionerka

pre 10 godina

*****
Volela bih da Dr. IVan Klajn objasni zašto je rečenica ""Mi se nećemo birati u ponoć " gramatički potpuno pogrešna tj. nepismena mada moram priznati da je politički tačna. Oni će se stvarno birati ,a neće biti izabrani.
*****

ošišana ovca al vuna ne raste

pre 10 godina

Bio sam ubedjen da ovo nikada necu reci, ali jedina prava opozicija je LDP u ovom trenutku. Ostali pipkaju situaciju kao bolesna jajca... Ili se to samo zove "politički korektno"

neka treca srbija

pre 10 godina

ne mogu da shvatim hvalospeve o ovoj vlasti koja je samo uspesno nastavila stopama prethodne da zamajava narod...nema nama srece dok celokupnoj politickoj "eliti" ne kupimo karte u jednom pravcu i dodju neki novi klinci

Jack

pre 10 godina

Procitao sam nekoliko pasusa, ali nisam toliki mazohista da citam sta sve jedan Dacic izjavljuje. Ni na pun stomak ne bih citao, a kamoli sad na prazan.

Motka samo g....motka

pre 10 godina

Zmaj od nocaja
Pa zato sto tvoji u glas visu: "Srbija nemoze da ceka","Srbija nema vise vremena"! Sad bi da ih pustimo da se malo vezbaju,pa da vidimo onda sta ce biti!? A "vreme",a "ne moze da ceka"?

zlobni cinik

pre 10 godina

Zamolio bih novopostavljenog ministra kulture g-dina Tasovca da za početak donese one rekvizite iz emisije "Ja imam talenat" gde bi mi obični gradjani imali mogućnost da pritiskamo one dugmiće koji su palili crveno "X" i stvarali onaj grozni zvuk što je bio znak da kandidat nema ni trunke talenta. Moje lično mišljenje je da ova "rekonstruisana" vlada ne bi preživela takvo glasanje.
A mogao bi i TV Pink da pozajmi stolicu sa detektorom laži iz "Trenutka istine" pa da Dačić & Co prodju i taj test; mislim da bi se studio zapalio od reakcije detektora laži na lupetanja gore navedenih.
I samo da se razumemo, ako kritikujem ovu vlast ne znači da sam neki vatreni pristalica opozicije; nisu ni oni ništa bolji, ali mislim da bi se gore navedeni predlozi lepo uklopili u nastavak rijalitija zvanog "Rekonstrukcija Vlade Srbije"

Nevena

pre 10 godina

Smatram poslednju Dacicevu izjavu kao zabrinjavajuce upozoravajucu. On je rekao: - Ova vlada ima cvrst osnov svog postojanja i ona ce postojati sve dok MI to budemo zeleli''. Gde je tu demokratija i zelja gradjana Srbije? GDE!?

Pametnjaković

pre 10 godina

Ovo bi bilo smešno da nije žalosno. Bilo ko da je na vlasti, u Srbiji opozicija uvek opstruiše, da bi se stekao utisak da opozicija postoji i da oni svi ne rade zajedno u cilju jahanja ovaca, tj. naroda. To je taktika koja je do sada palila, ali šta se desilo kao rezultat toga. Sve je manji broj ljudi u Srbiji, sve je veći broj siromašnih, sve je više nezaposlenih, sve je više gladnih i bolesnih, itd. Na kraju, kada ne bude više bilo naroda, biće samo ovi, a onda i njih čeka ista sudbina. Umesto da su napravili sistem koji vrednuje rad i poštenje, a kažnjava nerad, gluposti i kriminal, oni sve vreme rade na očuvanju postojećeg. Moramo naći snage da sprovedemo revoluciju i sve ove kreature šutnemo u istoriju i oslobodimo sebe jednom zauvek. Oni su svi isti, ne postoje različite opcije na glasačkom listiću. Onaj ko izlazi na izbore ima prazninu u glavi.

Via Serbia

pre 10 godina

Mogli bi oni za sest meseci opet da naprave jednu cistku, ako su zaboravili nekog da pa da procite. A i za koji mesec ce se lepo videti kome je i koliko islo od ruke pa taman da se se „proseje”opet malo. Sto se cesce „seju”, bolje ce da rade!

1%

pre 10 godina

Hvala to sto si nas podsetio, bar one koji nemaju "kratku pamet" i pamte vasu vlast od ranije..
(1%, 30. avgust 2013 20:51)

# Link komentara
Preporučujem (+33)
Ne preporučujem (-116)

Evo ih 116 koji imaju manje od 23 godine....

Medena

pre 10 godina

Mislim da cemo pored toga cuti jos mnogo toga. Neka se lepo iznese u javnost sve, ali sada pricaju o tome i konstantno se vracaju u nazad umesto da se okrenu ka onome sto nas ocekuje i kako da prevazidjemo sve to sto nas ceka.

valjevac

pre 10 godina

Ne zna se ko je gori i nevaspitaniji, Premijer, prvi potpredsednik ili ovi njihovi uvlakaci sa kmentarima.
Vucicu bi bilo bolje da ide kod tadica da ga nauci kako se ophodi sa ljudima nego sto trosi pare ovog gladnog naroda i placa najskuplje PR po Evropi.
(Boze, ko je gori?, 30. avgust 2013 20:29)

Barem covek da se nasmeje ako nista drugo smisleno ne moze da procita :)

tomislav

pre 10 godina

jeste culi vi kad je dacic s ponosom rekao da je u sastavljanju svake vlade ucestvovao, osim djindjiceve (jedine valjane)... i sad posle 23 godine se ne oseca odgovornim za rusevine u kojima zivimo? kako samo pljuje po petom oktobru.. sad, zamislite, radikali i slobisti uce demokrate i cedu o evropeizmu... a na pitanja "zasto ovo ovako?" oni odgovaraju "pa i vi ste, pa sta"... da je pravde, kao sto je nema, vucic, toma i dacic bi robijali trinaestu godinu

SNS prevaranti

pre 10 godina

Зашто једноставно не избегнемо ту расправу и пустимо људе да раде и покажу шта умеју, па онда ако не обављају посао како треба, сменити и поставити другог.
(змај од ноћаја, 30. avgust 2013 19:53)

Pa to ste govorili i pre godinu dana pa vidimo dokle ste nas doveli. Nije vlada igrarija, a mi predmet za učenje početnika, eksperimentisanje...Da li ste vi uopšte ukapirali koji je program vlade, šta su ciljevi...nemate pojima, a podržavate...Npr. da li uopšte znate koji je program za poljoprivredu, šta su ciljevi i kako do njih doći, rokovi...nemate pojima, kao ni ja, jer ništa nismo čuli...i tako redom za svaki sektor, nema jasnog programa i plana, rokova...čuli smo samo fraze, populističke pričice, budalaštine za naivčine...

realni

pre 10 godina

Demokratama i Cedi sada sve smeta, za sve imaju zamerku. A u stvari najvise im smeta sto ne sede preko puta svojih sadasnjih mesta. Da su sa druge strane sve bi bilo ok.

borisov

pre 10 godina

Cirkus od opozicije. Glavna fora im je da posle svake opstrukcije rada kada za to budu opomenuti kukaju kako ih vlast terorise i ne da im da govore, a kako su i dalje zarobljeni u devedesetim jos nisu shvatili da gradjanima moraju da ponude nesto vise sem trule demagogije.

hari

pre 10 godina

Fascinantan je taj nivo svesti i neozbiljnosti coveka koji je obavljao i zeli da obavlja najodgovornije funkcije uzemlji, kada Sutanovac prica o nocnim vladama, a ocekuje da su svi zaboravili da je i sam biran za ministra u ponoc. Ili je on zaboravio.

Екистика

pre 10 godina

Не видим разлог да се расправља толико, колико видим, најављује се расправа до касно у ноћ. Зашто једноставно не избегнемо ту расправу и пустимо људе да раде и покажу шта умеју, па онда ако не обављају посао како треба, сменити и поставити другог. Заиста не видим значај расправа до прекомерног губљења времена, а то нам никако није потребно, нисмо у таквој позицији.

mlekadzija

pre 10 godina

Partijski kadar opozicije vredno radi i lupa minuse odn. pluseve gde treba... salu na stranu. Ne mogu da razumem zasto se sadasnja opozicija, tj. ministri bivsi sada ljute zbog istog onog sto su i oni radili kad su bili na vlasti...odn. nisu uradili a mogli su. Nije fer, valjda misle da niko nista ne pamti ili ih prosto nije briga. Ima nas mnogo koji doooobro pamtimo njihovo dvanaestogodisnje upravljanje Srbijom...

Danijel M. Bela Crkva

pre 10 godina

Čini mi se da je Vučić mnogo ozbiljnije prišao rekonstrukciji od Dačića. Nije insistirao na tome da na ministarska mesta postavi svoje stranačke kolege, birao je ljude koji mogu adekvatno da odgovore izazovima koji se pred njih postavljaju...i to je ok. S druge strane, Dačić i ostali funkcioneri SPS-a su demonstrirali popriličnu neozbiljnost...i iskazali jedinu osobinu koju imaju...a to je žeđ za vlašću i funkcijama. A Srbiji je dosta parazita koji isisavaju njen budžet, a ne dopunjuju ga!

zgubidanska

pre 10 godina

'divna' osobina ovih što se ne skidaju s vlasti i oko vlasti decenijama, je što sve ružno i prljavo zaborave. to isto očekuju od ostalih. e pa, neće moći.
zakasali ste sa ovom reciklažom, otaljavali mesecima i gubili vreme, na našu štetu pre svega, sada seirite i aplaudirate sami sebi....zgubidani.

Zaniah

pre 10 godina

Verujem da su napravili neki dobar dogovor prilikom formiranja Vlade, dogovor kojeg se sve strane jos uvek drze Sta cemo mi sa ovim reformama koje su zapocete? Vlada mora da ostane jaka, sigurna, i pribrana. A ne da se saplice o svaki kamen.

Romanija

pre 10 godina

Ono što je za povalu jeste da ovu novu vladu sačinjava veliki broj mladih stručnjaka ,što daje garanciju da će vlada preduzeti sve mere da se građani izvuku iz bede. Posebno raduje što je dosta članova vlade koji ne pripadaju ni jednoj stranci što znači da se vodilo računa da se na ministarska mesta postave zaista stručni ljudi.

Пешчани Човек

pre 10 godina

Народна изрека каже да се увек може боље, тако нешто би требало да важи и када су наши министри у шитању. Ипак не треба сметнути са ума шта је наслеђено после 12 година, те да сад доспевају на наплату силни кредити који су ненаменски узимани у протеклом периоду. Но, чини ми се да су резултати који су остварени бољи и већи од њихових претходника. У том смислу задатак нових министара је да наставе тренд рада на бољитку грађана и државе у целини.

nidža

pre 10 godina

Slika i prilika naše stvarnosti. Ma stvarno su pravi predstavnici naroda! Međe, klevete preko plota, tračevi uz jutarnju kafu...

analiticar

pre 10 godina

Skupstina opet lici na grotesku i cist revansizam. Bedno. Za predlozene ministre potrebna je rasprava od najmanje 2-3 skupstinske diskusije i javnost ima pravo da postavlja pitanja; A oni bi da to ubrzaju? Ne odgovara im rasprava;
Palma kaze da nema vremena; pa u iptanju je interes zemlje (?!!)
Stevanovic (predsednik skupstine) umesto da bude predsednik skupstine cele Srbije samo razmislja iz partijskog ugla; "Ne mogu clanovic vlade da polazu racune pred organom koji ih NE bira ??? a ko bira ministre gospodine Stefanovicu? Oni koji imaju vece politicke misice ?
A potom Babic; Babiceva uloga je da bude razbijac svake konstruktivne rasprave u skupstini; Pre par dana su naprednjaci bili pozvani da obrazloze otkud Radulovic predlog za ministra? i trazili obrazlozenje jer vrsacka pivara je otisla na dobos za pet hiljada evra, a Radulovic kao stecajni upravnik nije odradio vazan deo posla;
Radulovic ima dosta nejasnog u svojoj biografiji --Babic je prekinuo diskusiju koja je u interesu Srbije;
Ocigledno nadjacava interes nekih privrednika koje predvodi Knezevic; a interes Srbije? Asocijaciaj malih i srednjih preduzeca je samo jedna interesna grupa --dalje veli Knezevic on ce svom "zemi" placati savetnike --ko to
moze da odobri; Pa to je cist konflikt interesa; Dokle ce srpska skupstina i rekonstrukcija vlade da bude rasomon?

Medena

pre 10 godina

Mislim da cemo pored toga cuti jos mnogo toga. Neka se lepo iznese u javnost sve, ali sada pricaju o tome i konstantno se vracaju u nazad umesto da se okrenu ka onome sto nas ocekuje i kako da prevazidjemo sve to sto nas ceka.

GagY

pre 10 godina

Tesko nama,ali blizi se oktobar6.
(István, 30. avgust 2013 21:24)

Zašto čekati oktobar, trebalo bi iskoristiti finale leta, da ne gutamo suzavac po kiši.

Tihi Don

pre 10 godina

Fenomenalan nastup G-dina Stefanovica Borka ,G-dina Mikovića i ostalih iz DS.Tako se hrabro suprotstavlja , i to je put da smenimo i ovu vladu i Prvog Podpredsednika

ošišana ovca al vuna ne raste

pre 10 godina

Bio sam ubedjen da ovo nikada necu reci, ali jedina prava opozicija je LDP u ovom trenutku. Ostali pipkaju situaciju kao bolesna jajca... Ili se to samo zove "politički korektno"

Pametnjaković

pre 10 godina

Ovo bi bilo smešno da nije žalosno. Bilo ko da je na vlasti, u Srbiji opozicija uvek opstruiše, da bi se stekao utisak da opozicija postoji i da oni svi ne rade zajedno u cilju jahanja ovaca, tj. naroda. To je taktika koja je do sada palila, ali šta se desilo kao rezultat toga. Sve je manji broj ljudi u Srbiji, sve je veći broj siromašnih, sve je više nezaposlenih, sve je više gladnih i bolesnih, itd. Na kraju, kada ne bude više bilo naroda, biće samo ovi, a onda i njih čeka ista sudbina. Umesto da su napravili sistem koji vrednuje rad i poštenje, a kažnjava nerad, gluposti i kriminal, oni sve vreme rade na očuvanju postojećeg. Moramo naći snage da sprovedemo revoluciju i sve ove kreature šutnemo u istoriju i oslobodimo sebe jednom zauvek. Oni su svi isti, ne postoje različite opcije na glasačkom listiću. Onaj ko izlazi na izbore ima prazninu u glavi.

anonymus

pre 10 godina

Meni se cini da je predsednik skupstine madi Stefanovic rekao da ce rasparava trajati dok je dan a sada je pao mrak vec je 8 i 35h. A o ponasanju tog Stefanovica, no comment. E sada kako stvari sto verujem da ce na kraju svi ovi ljudi sto bi trebalo da budu ministri, na kraju ispasti marionete Vucica zajedno sa Dacicem. Posebno ce Vucic dirigovati sa finansijama a maska ce biti Krstic.

Motka samo g....motka

pre 10 godina

Zmaj od nocaja
Pa zato sto tvoji u glas visu: "Srbija nemoze da ceka","Srbija nema vise vremena"! Sad bi da ih pustimo da se malo vezbaju,pa da vidimo onda sta ce biti!? A "vreme",a "ne moze da ceka"?

Aca

pre 10 godina

Najbolji ucenik V.Seselja,A.Vucic je na ovoj sednici pokazao pravo lice radikalskog jurisnika,deset godina su unistavali ovu zemlju,vodili ratove u kojima nisu/nismo ucestvovali,nazivali nas stranim placenicima,prebijali i zatvarali,i ON sad drzi nekom predavanja,on govori o ksenofobiji?

Gradjanin Srbije

pre 10 godina

Sramota je da Vucic i Dacic drze tiradu od po pola sata.Kao da su na svojoj stranackoj skupstini. Jedan seljacki mentalitet Ivice Dacica pri obracanju poslanicima opozicije.A nikako da kaze da li je u njemu jos duh Slobodana Milosevica ili duh evropske Srbije.Aleksandar Vucic se isto ponasa kao da je na glavnom odboru svoje stranke. Kao da je Srbija njegova dedovina. Sramota

1%

pre 10 godina

Znate šta, mi smo zajedno 23 godine i znamo se toliko dugo...

Znamo se, znamo, Dacicu, Vucicu & co....znamo vas "ko zlu paru"...
Dobro si to napomenuo, posto te 23 godine sada skrivate ko zmija noge...posebno Toma i Vucic...

Hvala to sto si nas podsetio, bar one koji nemaju "kratku pamet" i pamte vasu vlast od ranije..

zlobni cinik

pre 10 godina

Zamolio bih novopostavljenog ministra kulture g-dina Tasovca da za početak donese one rekvizite iz emisije "Ja imam talenat" gde bi mi obični gradjani imali mogućnost da pritiskamo one dugmiće koji su palili crveno "X" i stvarali onaj grozni zvuk što je bio znak da kandidat nema ni trunke talenta. Moje lično mišljenje je da ova "rekonstruisana" vlada ne bi preživela takvo glasanje.
A mogao bi i TV Pink da pozajmi stolicu sa detektorom laži iz "Trenutka istine" pa da Dačić & Co prodju i taj test; mislim da bi se studio zapalio od reakcije detektora laži na lupetanja gore navedenih.
I samo da se razumemo, ako kritikujem ovu vlast ne znači da sam neki vatreni pristalica opozicije; nisu ni oni ništa bolji, ali mislim da bi se gore navedeni predlozi lepo uklopili u nastavak rijalitija zvanog "Rekonstrukcija Vlade Srbije"

Za život Čoveka!!!

pre 10 godina

Naravno, ne bi vas trebalo birati u ponoć.
Vas bi trebalo najuriti da se bavite politikom u nekoj od evropskounijskih država!
Tamo vi pripadate. To je vaša otadžbina.
Ali, dok je tu, morao je lažni socijalista da se ponovo oglasi sa rekonstruktivno-kapitalističko-neoliberalnim planom dalje dekonstrukcije i uništavanja domaće privrede i teritorijalnog i duhovnog otudjivanja Srbije od same sebe!
Banda kapitalistička i izdajnička na čelu sa Vučijem, Dačijem, Dinkićijem i Nikolićijem nastaviće da rovari i grobari Srbiju i gradjane Srbije!
Namerili da nas nateraju da živimo kao Rumuni i Bugari.
Namerili da nas nateraju da živimo evropskounijsko-natovski i slugerajsko-ulizički.
Namerili da nas prodaju kao roblje za bedne zarade radi bogaćenja multinacionalnih koncerna, domaćih tajkuna i stranih trgovinskih lanaca!
Namerili da nas nateraju da potiskujemo osećanje i doživljaj samopoštovanja, dostojanstva i samobitnosti!
Ali, ustaće narod kad-tad!

KAD SE NAROD DIGNE, IMA DA SEVA!!!

Boze, ko je gori?

pre 10 godina

Ne zna se ko je gori i nevaspitaniji, Premijer, prvi potpredsednik ili ovi njihovi uvlakaci sa kmentarima.
Vucicu bi bilo bolje da ide kod tadica da ga nauci kako se ophodi sa ljudima nego sto trosi pare ovog gladnog naroda i placa najskuplje PR po Evropi. Dacic je pojam domaceg nevaspitanja i primitivizma.
Nazalost oni su stvarnost Srbije.

neka treca srbija

pre 10 godina

ne mogu da shvatim hvalospeve o ovoj vlasti koja je samo uspesno nastavila stopama prethodne da zamajava narod...nema nama srece dok celokupnoj politickoj "eliti" ne kupimo karte u jednom pravcu i dodju neki novi klinci

moguce

pre 10 godina

Jel samo ja ovo vidim ili svi preporuceni komentari izgledaju kao sazvakane poltronske poruke SNS-ovih pristalica? O kakvoj odgovornosti i radu bilo ko od vas prica, mesec dana bez ministra finansija, to nema ni u odeljenskoj zajednici!!

Patrijota

pre 10 godina

Ona prva "expertska vlada" posle izbora Dacic-Vucic-Dinkic je bila neizbrisiva bruka Srbije! A ova sada "rekonstruisana" je NAJVECA BRUKA U ISTORIJI SRBIJE, koja ce ostati za nauk pokolenjima da uce koliko su im preci (mi) bili glupi, nepismeni i mazihisti i da ih (nas) proklinju za sva vremena sta smo im ucinili za njihovu buducnost!?
Pitanje je samo dokle ce to moci da traje i kada ce doci trenutak otreznjenja? Ukoliko ne bude bilo brzo ostace nesagledive posledice koje nam deca nece moci ispraviti generacijama!?

penzionerka

pre 10 godina

*****
Volela bih da Dr. IVan Klajn objasni zašto je rečenica ""Mi se nećemo birati u ponoć " gramatički potpuno pogrešna tj. nepismena mada moram priznati da je politički tačna. Oni će se stvarno birati ,a neće biti izabrani.
*****

sale60

pre 10 godina

Samo se pitam ko dezura na ovoj stranici i daje minuse svima koji su protiv ove takozvane vlade.Bre Dacicu kako te nije sramota da pogledas a kamo li da polemises sa poslanicima DS-a koje si do juce dizao u nebesa a sada si se priklonio radikalima pa nastavljas zapocetu pricu koja je zavrsena 2000-te.To ima samo u Srbiji da neko velica nekog ko je davno sahranjen.Pitam se dokle ce ceo svet da nam se smeje.
(Nebojsa, 30. avgust 2013 19:55)

Ne lupaju oni minuse kada pises protiv vlade, Dacica, cak i Tome, oni lupaju minuse samo gde je spomenut Vucic negativno. Evo i tvoj komentar je primer. Nisi spomeuo Vucica, pa nemas 130 minusa.
Ispiranje mozga ala Dzulijani ili ti SAD.

Nebojsa

pre 10 godina

Samo se pitam ko dezura na ovoj stranici i daje minuse svima koji su protiv ove takozvane vlade.Bre Dacicu kako te nije sramota da pogledas a kamo li da polemises sa poslanicima DS-a koje si do juce dizao u nebesa a sada si se priklonio radikalima pa nastavljas zapocetu pricu koja je zavrsena 2000-te.To ima samo u Srbiji da neko velica nekog ko je davno sahranjen.Pitam se dokle ce ceo svet da nam se smeje.

duh

pre 10 godina

"Sramotno je to gospodine Tranvcevicu", oduze mu rec i da opomenu. Alal ti odgovor. Prvo mu nije ni odgovorio, vec demagoski ga prekinuo i iskoristio sve moci da ga ucutka. Jak si mi ti politicar.

Kvazimodo Sorabius

pre 10 godina

"ova narodna vlada" ce jos zesce i s vise energije, proganjati TUDJE TAJKUNE, s jos vise ljubavi ce cuvati SVOJE, jer, bogo moj, oni su posecivali preCednika na siroporu i u JUL-ovskoj klinici.
Ama SVE onako kako su zacrtali Montgomeri i Djulijani, da se ne lazemo.
A Kosovo i jadni narod na njemu? Neoplakane zrtve, neotkriveni grobovi, imovina, manastiri..? Kosmet dadose odmah a u "Evropu" cemo na Kukovo ljeto!
Narod? Koji narod, u Srbiji postoji samo MASA koju je lako zavesti, cim neko nasteluje pricu: Broz, Milosevic, Sheselj, Draskovic... A sada je na dnu - Vucic i Dacic!
Ne moze da gasi vatru onaj ko je potpalio!
A pranje biografija je moralno?

bananica

pre 10 godina

Ja mislim da je jedan Krstic mnogo bolji od Mirka Cvetkovica, da je Selakovic za pet klasa bolji I sposobniji od Malovicke, da je Rodic posteniji od Sutanovca, a da ne pominjem Vucica, koji se pokazao kao sto posto bolji od svih ministara koji su sedeli u vladama od 2000.-ite do prosle godine, zajedno.

Goca

pre 10 godina

Mislim da je ova rekonstrukcija sprovedena dosledno i sa pozitivnim rezultatima. Dokazano je da može da se radi na boljoj Srbiji, kad se hoće.

Екистика

pre 10 godina

Не видим разлог да се расправља толико, колико видим, најављује се расправа до касно у ноћ. Зашто једноставно не избегнемо ту расправу и пустимо људе да раде и покажу шта умеју, па онда ако не обављају посао како треба, сменити и поставити другог. Заиста не видим значај расправа до прекомерног губљења времена, а то нам никако није потребно, нисмо у таквој позицији.

Dragana Gaga

pre 10 godina

“Eksperti”, koje navodno ima DS I kojima se hvali na sva usta, bili su u prethodnoj Vladi. Onoj Vladi koja je ovu drzavu upropastila. Ti “eksperti”, danas u Skupstini daju sebi za pravo da ustanu I obezvrede one koji podizu drzavu iz blata I pokusavaju da joj u svetu obezbede ugled.

Via Serbia

pre 10 godina

Mogli bi oni za sest meseci opet da naprave jednu cistku, ako su zaboravili nekog da pa da procite. A i za koji mesec ce se lepo videti kome je i koliko islo od ruke pa taman da se se „proseje”opet malo. Sto se cesce „seju”, bolje ce da rade!

BOŽANA 63

pre 10 godina

U danu kada sve treba da protekne u redu i dostojanstvu opozicija u svojoj nemoci pribegava, da je Poslovnik skupstine prekrsen i tako stalno u krug, mada su i oni svesni da nisu u pravu. Jedino sto oduzimaju vreme nikakve koristi od toga nemaju. ono sto je vazno da su svi koji treba da se nadju u Skupstini danas da su prisutni.

218765

pre 10 godina

Rekonstrukcija Vlade je temeljna, i uradjena bez greske i zbog toga je taj postupak duze trajao, sigurna sam da ce rad nove Vlade rezultirati boljim zivotom gradjana.

Zaniah

pre 10 godina

Verujem da su napravili neki dobar dogovor prilikom formiranja Vlade, dogovor kojeg se sve strane jos uvek drze Sta cemo mi sa ovim reformama koje su zapocete? Vlada mora da ostane jaka, sigurna, i pribrana. A ne da se saplice o svaki kamen.

Draško

pre 10 godina

Srbija će dobiti novu, bolju, vladu koja će imati dvotrećinsku podršku u narodu i koja će biti spremna na velike odluke. Zahvaljujući SNS-u ovakvi procesi u kojima se meri prolazno vreme javnim funkcionerima su novina u Srbiji.

sterling

pre 10 godina

mislim da Vucic shvata da je drzava losom dugogodisnjom politikom u ozbiljnoj krizi i prvi je predlozio nestranacke a strucne ljude,zahvaljujuci ovakvim potezima i njegovom energijom ova vlada je mnogo efikasnija od proslih

dalia

pre 10 godina

U Vladi su ljudi koji dovode eksperte, angazuju mlade I obrazovane ljude I pokusavaju da promene sistem koji se pokazao kao truo I korumpiran. Nije mi jasno zasto se opozicija buni, posto je evidentno da nema argumente ni ideje.

svastara

pre 10 godina

Ovaj Jovanovic vise ne zna sta da predlozi. Prvo je hteo da se proces rekonstrukcije ubrza , sad hoce da se prolongira. Alo covece, pa koga ti za******s?

Moka

pre 10 godina

Gospoda iz opozicije ocigledno ne znaju sta hoce. Stalno su pozurivali vladu da se zavrsi rekonstrukcija a sada gospodin Ceda , kaze da se ne pozuruje. Ocigledno im ne odgovara da ova vlada krene sa radom ,stalno izmisljajuci nove izgovore. Gospodo iz opozicije narod je vec odavno video sa kim ima za posla zato su vam i okrenuli ledja.

Ljuba Moljac

pre 10 godina

Ipak, mislim da SPS nije idealan partner naprednjacima u ovoj Vladi. Mislim da itekako koci napredak Srbije, zbog nekih svojih ranijih postupaka. I verujem da nisam jedini koji bi prvi digao ruku ZA da se Vucic bira za premijera.

dobri

pre 10 godina

Sustina ove rekonstrukcije je bolja efikasnost politike koju Vlada ima nameru da sprovodi, sto je vise nego odgovorno. Toliko nestranackih licnosti u Vladi pokazuje samo ozbiljnost u nameri da se Srbija pokrene sa mrtve tacke.

змај од ноћаја

pre 10 godina

Зашто једноставно не избегнемо ту расправу и пустимо људе да раде и покажу шта умеју, па онда ако не обављају посао како треба, сменити и поставити другог.

mlekadzija

pre 10 godina

Partijski kadar opozicije vredno radi i lupa minuse odn. pluseve gde treba... salu na stranu. Ne mogu da razumem zasto se sadasnja opozicija, tj. ministri bivsi sada ljute zbog istog onog sto su i oni radili kad su bili na vlasti...odn. nisu uradili a mogli su. Nije fer, valjda misle da niko nista ne pamti ili ih prosto nije briga. Ima nas mnogo koji doooobro pamtimo njihovo dvanaestogodisnje upravljanje Srbijom...

la Luna

pre 10 godina

Ne trebamo mi da se brinemo oko njihovog poverenja ili ne poverenja, dokle svako od njih bude radio svoj posao, bice dobro. Sada neka se pouce iskustvima onih ministara koji su izgubili fotelje, pa ako im je nesto uslo u glavu bice bolje nego pre.

borisov

pre 10 godina

Cirkus od opozicije. Glavna fora im je da posle svake opstrukcije rada kada za to budu opomenuti kukaju kako ih vlast terorise i ne da im da govore, a kako su i dalje zarobljeni u devedesetim jos nisu shvatili da gradjanima moraju da ponude nesto vise sem trule demagogije.

realni

pre 10 godina

Demokratama i Cedi sada sve smeta, za sve imaju zamerku. A u stvari najvise im smeta sto ne sede preko puta svojih sadasnjih mesta. Da su sa druge strane sve bi bilo ok.

Romanija

pre 10 godina

Ono što je za povalu jeste da ovu novu vladu sačinjava veliki broj mladih stručnjaka ,što daje garanciju da će vlada preduzeti sve mere da se građani izvuku iz bede. Posebno raduje što je dosta članova vlade koji ne pripadaju ni jednoj stranci što znači da se vodilo računa da se na ministarska mesta postave zaista stručni ljudi.

hari

pre 10 godina

Fascinantan je taj nivo svesti i neozbiljnosti coveka koji je obavljao i zeli da obavlja najodgovornije funkcije uzemlji, kada Sutanovac prica o nocnim vladama, a ocekuje da su svi zaboravili da je i sam biran za ministra u ponoc. Ili je on zaboravio.

Danijel M. Bela Crkva

pre 10 godina

Čini mi se da je Vučić mnogo ozbiljnije prišao rekonstrukciji od Dačića. Nije insistirao na tome da na ministarska mesta postavi svoje stranačke kolege, birao je ljude koji mogu adekvatno da odgovore izazovima koji se pred njih postavljaju...i to je ok. S druge strane, Dačić i ostali funkcioneri SPS-a su demonstrirali popriličnu neozbiljnost...i iskazali jedinu osobinu koju imaju...a to je žeđ za vlašću i funkcijama. A Srbiji je dosta parazita koji isisavaju njen budžet, a ne dopunjuju ga!

Bole iz skole

pre 10 godina

Ovaj Dačić osim što je osion i bahat on je i bezobrazan.. oseća se jako i moćno. Ali ne zaboravite druze Dacicu i vas idol Milosevic se isto tako ponašao pa svi znamo kako je zavrsio. Ničija nije gorela do zore druze Dacicu.

Nevena

pre 10 godina

Smatram poslednju Dacicevu izjavu kao zabrinjavajuce upozoravajucu. On je rekao: - Ova vlada ima cvrst osnov svog postojanja i ona ce postojati sve dok MI to budemo zeleli''. Gde je tu demokratija i zelja gradjana Srbije? GDE!?

valjevac

pre 10 godina

Ne zna se ko je gori i nevaspitaniji, Premijer, prvi potpredsednik ili ovi njihovi uvlakaci sa kmentarima.
Vucicu bi bilo bolje da ide kod tadica da ga nauci kako se ophodi sa ljudima nego sto trosi pare ovog gladnog naroda i placa najskuplje PR po Evropi.
(Boze, ko je gori?, 30. avgust 2013 20:29)

Barem covek da se nasmeje ako nista drugo smisleno ne moze da procita :)

Jack

pre 10 godina

Procitao sam nekoliko pasusa, ali nisam toliki mazohista da citam sta sve jedan Dacic izjavljuje. Ni na pun stomak ne bih citao, a kamoli sad na prazan.

1%

pre 10 godina

Hvala to sto si nas podsetio, bar one koji nemaju "kratku pamet" i pamte vasu vlast od ranije..
(1%, 30. avgust 2013 20:51)

# Link komentara
Preporučujem (+33)
Ne preporučujem (-116)

Evo ih 116 koji imaju manje od 23 godine....

tomislav

pre 10 godina

jeste culi vi kad je dacic s ponosom rekao da je u sastavljanju svake vlade ucestvovao, osim djindjiceve (jedine valjane)... i sad posle 23 godine se ne oseca odgovornim za rusevine u kojima zivimo? kako samo pljuje po petom oktobru.. sad, zamislite, radikali i slobisti uce demokrate i cedu o evropeizmu... a na pitanja "zasto ovo ovako?" oni odgovaraju "pa i vi ste, pa sta"... da je pravde, kao sto je nema, vucic, toma i dacic bi robijali trinaestu godinu

Пешчани Човек

pre 10 godina

Народна изрека каже да се увек може боље, тако нешто би требало да важи и када су наши министри у шитању. Ипак не треба сметнути са ума шта је наслеђено после 12 година, те да сад доспевају на наплату силни кредити који су ненаменски узимани у протеклом периоду. Но, чини ми се да су резултати који су остварени бољи и већи од њихових претходника. У том смислу задатак нових министара је да наставе тренд рада на бољитку грађана и државе у целини.

Komentator

pre 10 godina

E pa dočekasmo da u Skupštini Srđan Dragojević kao POSLANIK SPS-a položi zakletvu ZAJEDNO SA PARTIJSKIM KOLEGOM MILUTINOM MRKONJIĆEM.

SNS prevaranti

pre 10 godina

Зашто једноставно не избегнемо ту расправу и пустимо људе да раде и покажу шта умеју, па онда ако не обављају посао како треба, сменити и поставити другог.
(змај од ноћаја, 30. avgust 2013 19:53)

Pa to ste govorili i pre godinu dana pa vidimo dokle ste nas doveli. Nije vlada igrarija, a mi predmet za učenje početnika, eksperimentisanje...Da li ste vi uopšte ukapirali koji je program vlade, šta su ciljevi...nemate pojima, a podržavate...Npr. da li uopšte znate koji je program za poljoprivredu, šta su ciljevi i kako do njih doći, rokovi...nemate pojima, kao ni ja, jer ništa nismo čuli...i tako redom za svaki sektor, nema jasnog programa i plana, rokova...čuli smo samo fraze, populističke pričice, budalaštine za naivčine...

milan

pre 10 godina

A sto se tice biranja u ponoc Dacicu vi ste toliko ponoci utrosili za jednu rekonstrukciju vlasti i opet ste u zadnji momenat doneli odluke tj. prezentirali imena.

zgubidanska

pre 10 godina

'divna' osobina ovih što se ne skidaju s vlasti i oko vlasti decenijama, je što sve ružno i prljavo zaborave. to isto očekuju od ostalih. e pa, neće moći.
zakasali ste sa ovom reciklažom, otaljavali mesecima i gubili vreme, na našu štetu pre svega, sada seirite i aplaudirate sami sebi....zgubidani.

nidža

pre 10 godina

Slika i prilika naše stvarnosti. Ma stvarno su pravi predstavnici naroda! Međe, klevete preko plota, tračevi uz jutarnju kafu...