Utorak, 27.08.2013.

16:27

Delta: Nismo plaćali karte Vučiću

Kompanija Delta holding demantovala navode da su ta<a href="http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&amp;mm=08&amp;dd=26&amp;nav_category=11&amp;nav_id=746587" class="text-link" target= "_blank"> kompanija i Miroslav Mi&#154;ković plaćali avionske karte vicepremijeru Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. </a>

Izvor: Tanjug

Delta: Nismo plaæali karte Vuèiæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

novica952

pre 10 godina

Sad treba pozvati Jovanovica da javno kaze ko ga je nagovorio da napada Vucica lazima.I konacno da se vidi ko se iza koga krije.
(Pepeljuga, 28. avgust 2013 07:30)
Ma ko ga je nagovorio, čovek prolupao načisto i prića sve i svašta za govornicom.Njegova glavna preukupacija da se bavi politikanstvom i da ovom narodu prodaje maglu i to svi znaju.Zna i on da sve što kaže nije istina ali ide onom paroloma da što više ne govoriš istinu, laž je sve veća

111007

pre 10 godina

Za vreme DS-a se sve kupovalo novcem, drago mi je da se polako prestaje sa tom praksom i da pocinju da se cene neke druge vrednosti.

milan mima karadzic

pre 10 godina

O čemu se ovde zapravo radi, po mom mišljenju: Vučića očigledno kompromituju Čedini navodi. Nečeg tu ima. Vučić negira Čedine navode (naravno) i dan pre Deltinog saopštenja izgovara da će "pitati sutra Miškovića da kaže da li je tačno da mu je plaćao karte". (Btw pitam se, kako je to vicepremijer zamišljao da pita građanina Miškovića da se izjasni. Telefonom? E-mail-om? U kom postupku? Ili smatra da je javni poziv, kao demonstracija moći, dovoljan). Dakle, Vučiću je važno da Srbija slučajno ne pomisli kako Čeda govori istinu. Zato Vučić poziva samog Miškovića da jasno kaže da li su Čedini navodi tačni. I eto nama Deltinog saopštenja. Šta je drugo mogao da kaže Mišković sa pritvorom koji mu visi nad glavom, od onoga što je rečeno u saopštenju. (Kada je već javno lepo "zamoljen"). Sad Vučić može da kaže, evo, vidite građani Srbije da ne lažem. To što ovo potvrđuje čovek koji je osumnjičen za kriminalne radnje, nije bitno. Sada mu verujte. A kada kaže da je nevin povodom mojih aktuelnih optužbi nemojte da mu verujete.

Šta je ovde zastrašujuće? To što jedan političar sa enormnim rejtigom koji je rezultat spleta mnogih okolnosti, na prvu naznaku svoje kompromitacije panično reaguje, negira, proziva, vapi za time da izbriše pomisao da ima mrlju, da je isti kao i svi drugi politčari u Srbiji. Iz onoga što je ovim povodom preduzeo jasno je da će on čuvati svoju vlast(rejting) po svaku cenu. Ne sluti na dobro. Strah me je od Vučićevog straha.

Tackica

pre 10 godina

Pa,sto je Miskovic placao politicarima kartu,oni imaju para.Trebalo bi obicnom narodu.Ah,da,oni nisu mogli da mu cuvaju "ledja".Sad je sve doslo na naplatu.

Pepeljuga

pre 10 godina

Sad treba pozvati Jovanovica da javno kaze ko ga je nagovorio da napada Vucica lazima.I konacno da se vidi ko se iza koga krije.

Бајадера

pre 10 godina

Пустите Вучића да се концентрише на оно што жели да уради са нашом земљом. Ове оптужбе су смешан покушај љубоморних, лицемерних и завидних људи да осујете његов рад.

CANE - SREMAC -54

pre 10 godina

Kompanija Delta se danas konacno obratila javnosti i odlucno demantoval glasina da je ikada ta firma platila bilo kakav put ili aranzman Aleksandru Vucicu i njegovim blizim rodjacima i prijateljima. Smatram da je neumesno i neprimereno da se ime njihove kompanije i njenog vlasnika zloupotrebljava u politicke svrhe i da se iznose lazi da bi se ostvarili politicki poeni.

desimirBUK

pre 10 godina

Mnogi jesu saradjivali, al Aleksandard Vucic-nije. Receno i potvrdjeno. Svim zlim jezicima, valjda je jasno da se u borbu protiv korupcije i kriminala uplice hrabar i posten covek kojem ne mozete naci 'mrlju",niti olako nesto "prisiti". Istina je jedna i uvek izadje na videlo, pa se nadam i da ce se saznati ko jeste saradjivao, jer znamo ko nije i ko ne bi sebi dozvolio saradnju s Miskovicem. Nijednom optuzbom niste narod ubedili u svoje zle price

Volens-nolens

pre 10 godina

Ne bi Vucic prodao svoj obraz zbog jedne karte.Ali, da li gdin Miskovic moze meni da plati jednu avionsku kartu?Ja se nikad nisam vozila avionom. :)

Aca

pre 10 godina

Samo se vi prepucavajte preko medija, ali nije narod toliko blesav. Kad budem video bar jednu pravosnaznu presudu za bilo kog tajkuna onda mozete reci da se borite protiv korupcije.

balerina rokoko

pre 10 godina

E sad kad smo se vec dotakli te teme lepo recite koji su to politicari bili,da se zapuse usta onima koji mozda pametuju a trebali bi da cute.

drakceeee

pre 10 godina

Sasvim logicno i ocekivano saopstenje iz Delte,pa ko normalan moze da zamisli najzesceg protivnika korupcije u ovakvim pricama, pa niko naravno.

deskoB

pre 10 godina

Pokusavaju da sliku o Vucicu naruse oni koji su upravo bili jedni od ljudi s kojima je Miskovic saradjivao, ili bar s njihovim strankama (strankom).

Hedona

pre 10 godina

Čedomiru Jovanoviću je krivo što je njegova stranka finansirana od strane Miroslava Miškovića i šo su mu tajkuni dozvolili da kupi Fidelinku. Čedomir Jovanović svakako radi na uništavanju naše države. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države.

vgrad

pre 10 godina

Ovim demantijem iz Delte da ova kompanija nije nikada platila kartu Aleksandru Vučiću ili članovima njegove porodice je potvrda da je u skupštinskoj raspravi izneta laž da je gospodin Mišković plaćao avionske karte za gospodina Vučića.Očigledno je gospodin Jovanović ponesen jučerašnjom raspravom u Skupštini zlopotrebio govornicu i izneo niz neistina na račun Vučića iznerviran prozivanjem od strane poslanika pozicije.pale su obostrano teške reči, sve je to ličilo na jedan veliki cirkus.Šta će gospodin Vučić učiniti posle ovoga demantija ostaje da vidimo ali se ovo neće završiti verovatno na ovome.

Milan

pre 10 godina

A mozda nije bas Vucicu, al Tomi, ovom, onom radikalu, ups pardon, mislim naprednjaku. Evo znam da Mirovic na primer ne bi odbio tako velikodusne ponude.

Coka

pre 10 godina

Nikako ne razumem zašto je krucijalno pitanje za državu Srbiju da li je neko nekome platio avionsku kartu, ili nije? Mogu li da podsetim da: državni dug je preko 55% BDP-a; zaduživanje raste 250 mil EUR na mesečnom nivou; nezaposlenih je već više od 30% zvanično, nezvanično i daleko više; strane investicije su do pola milijarde evra - samo pomenuti Miško je u 2011. uneo skoro milijardu evra.... i možemo tako do sutra. Mnogo bitnih, mnogo loših stvari, a nekom je u interesu da se bavimo Miškom, kao da je on Srbija. Nije, gospodo, ma šta vi pokušavali da dokažete.

winston

pre 10 godina

Ma Cedi je krivo sto je Vucic lepsi i zgodniji od njega i sto zene poludeli za njim !
(parkinson, 27. avgust 2013 18:19)

Da, mora da im se svidjaju njegove usne, iste kao Cecine. Da li si ti corav, ili zezas?

VladimirUE

pre 10 godina

@Malena Evo malo razmisljanja, koliko smo placali meso, hleb, mleko, ulje, gorivo, struju u martu 2012 a koliko danas, a koliko ce to biti sutra, ili koliko smo primali platu tada a koliko danas, ili koliko od nas vise i ne prima platu, jer je SNS ostavio bez posla desetine hiljada radnika, istina pozaposlio je on armiju partijskih poslusnika na drzavne jasle. More motka treba, a ne razmisljanje.

New_Dahiyas

pre 10 godina

Naravno da nisu hteli da saradjuju sa Vučićem. A svako ko nije hteo da ulazi u prljave igre sa SNSom, od kad su počeli da preuzimaju vlast na svim nivoima u Srbiji, je kažnjen, na ovaj ili onaj način. Svuda su se pozicionirali

Glas Malih

pre 10 godina

e sad cemo mi svaki dan da pogadjamo kom politicaru je Delta platila avionsku kartu a oni narednog dana nek demantuju, pa tako dok ne pogodimo ko je taj (politicar)!
odlican reality show, kolika je kvota na Dinkica recimo?! znamo da taj zamotano g*v*o ne bi odbio!

Biljana

pre 10 godina

Nije dobro sto se svako pitanje i svaki problem pretvara i za i protiv ALeksandra Vucica. Nije, takodje, dobro ni sto se svaka etiketa poltickog protivniku lepi sa nazivom Miroslava Miskovica. Ako ovo saopstenje nesto u tome promeni - dobro je.

Panter

pre 10 godina

Bilo je mnogo politicara koji su uzimali pare od Miskovica i pomogli mu da uspostavi monopol. Nijednog trenutka nisam ni pomislila da je medju njima gospodin Vucic.

Mile sa Čubure

pre 10 godina

E još samo da nam Selaković pokaže gde to ima ski-pas od 80 000 evra...Kako naprednjaci skaču kao opareni kada njih neko za nešto prozove a oni lupetaju šta god im pada na pamet. Ja sam odavno čuo priču da je Mišković platio lečenje Vučićevoj supruzi u inostranstvu. Da li je to tačno ne znam, neću da lupam kao godpodin Seljaković ali pouzdano znam da je podržao Nikolića na predsedničkim izborima. I kad smo već kod imetka, pitajte bivšeg predsednika stranke odakle mu stan na Novom Beogradu od 800 000evra. Sa kojim je on tajkunima u kombinciji?

Dedli

pre 10 godina

Ovo vam je klasicno gangstersko ucenjivanje...Pa samo pogledajte na internetu koliko zajednickih slika Vucica, Tome i Miskovica postoje...

Pametnom dosta

Marko

pre 10 godina

Zna li neko kako se zove clan glavnog odbora SNS i finansijer koji ima 150 stanova u vlasnistvu svoje firme a koji duguje milione evra cacanskoj i agrobanci?? Ah pa ima njih jos ustaknutih biznismena u SNS-u, ko li je ono posecivao Tomu u bolnici, ah da gospodin Beko je snimljen u poseti i srdacnom razgovoru, koliko li je ono Knezevicu nadjeno para u licnom sefu, on kaze od donatora, gde li zavrsise te pare???? Trenirajte dzudo i druzite se sa tajkunima, a kunite se u to da saosecate i da stitite malog coveka.........

Milan Petrovic

pre 10 godina

Nešto se mnogo "žacnuo" g.Vučić na izjavu g.Jovanovića. Kao da tu ima neke istine... Dok je sin g.Miškovića u pritvoru (kućnom doduše), Delta će napisati u saopštenju šta god treba da se g.Vučić ne iznervira i najavi ponovno hapšenje na naslovnoj stranici Informera i Kurira.

Najbolje bi bilo kada bi g.Jovanović do kraja rekao šta zna. On treba da kaže, a ne ucenjena Delta.

Noj

pre 10 godina

Da je bio siguran u svoju tvrdnju Čeda bi rekao i gde je Vučić putovao pa mu je Delta plaćala karte. S obzirom na rejting svoje stranke, Čeda je počeo da se ponaša kao pevačice kojima opada popularnost. Izazivaju skandale kako bi se pojavljivale u medijima. Možda su i one fotografije sa skijanja dokaz ove tvrdnje.

Marko

pre 10 godina

Ne znam da li ce neko od predstavnika politickog establismenta primeniti ovaj nacin saopstavanja informacija, tacnije da je bitnija istinitost od politicke konjukture i potrebe za pragmaticnoscu. Delta je izdala saopstenje reagujuci na skupstinsku polemiku i na izvestan nacin osnazila tvrdnje potpredsednika Vlade vezane za koriscenje nekih benificija, iako je on najglasniji bio u osudi Delte i Miroslava Miskovica.

sajber mala

pre 10 godina

Ipak, nije Vucic jedan od onih politicara koji saradjuju sa tajkunima i kontroverznim biznismenima. Da jeste, vec bi imao vilu sa bazenom, jaku firmu ili nesto slicno. A ima i takvih koji su se bavljenjem politikom obezbedili za tri zivota, primera je mnogo.

EVELIN

pre 10 godina

Istina uvek izadje na videlo. Ima onih podlih, koji su verovali u optuzbe predsednika LDP-a. Drago mi je da je ispao smesan po ko zna koji put.

deda toma

pre 10 godina

Krajnje je vreme da Miskovic javno kaze kome je sve davao pare, kome je placao karte i cinio druge usluge. Da se ocisti malo zito od kukolja medju nasim politicarima.

Cirkus

pre 10 godina

Ljudi pa da li je moguce da je neko juce Cedu shavatio za ozbiljno, njemu je politika zabava i skupstina mu sluzi samo za sprdacinu, dok su mu "zenine" privatne firme prioritet, tako da njegove izjave sluze samo zabavu naroda, a ovakava zijava Miskovica je samo dokaz mojoj tvrdnji!

Динаполис

pre 10 godina

Зашто Делта не објави са којим је све политичарима сарађивала и зашто, мене то интересује од јутрос.

Paja

pre 10 godina

Boze ljudi, vi svi kao da ste se juce rodili!!

Nista od ovoga nije istinito, nego neko prisiljava Deltu da pise ovakve izjave. Zato sto:

a) Da je ovo istino, jos bi juce objavili demanti, ili ranije tokom danasnjeg dana

b) Sta god mislili o Cedi, morate se zapitati zasto je bas za avionske karte prozivao Vucica, a ne za nesto drugo.

Ima tu necega..

Kalimero

pre 10 godina

Bez Cede i njegovih konstatacija na politickoj sceni Srbije bi bilo dosadno, pozitivno je samo to sto te malo ko uzima za ozbiljno, evo ispostavilo se da opet nije govorio istinu kao i mnogo puta dod sad!

kockica

pre 10 godina

Sa kojim je to politicarima saradjivala Delta i kakve je sve privilegije imao Miskovic od te saradnje? Narod bi ovo veoma hteo da zna.

kockica

pre 10 godina

Sa kojim je to politicarima saradjivala Delta i kakve je sve privilegije imao Miskovic od te saradnje? Narod bi ovo veoma hteo da zna.

Динаполис

pre 10 godina

Зашто Делта не објави са којим је све политичарима сарађивала и зашто, мене то интересује од јутрос.

Cirkus

pre 10 godina

Ljudi pa da li je moguce da je neko juce Cedu shavatio za ozbiljno, njemu je politika zabava i skupstina mu sluzi samo za sprdacinu, dok su mu "zenine" privatne firme prioritet, tako da njegove izjave sluze samo zabavu naroda, a ovakava zijava Miskovica je samo dokaz mojoj tvrdnji!

Milan Petrovic

pre 10 godina

Nešto se mnogo "žacnuo" g.Vučić na izjavu g.Jovanovića. Kao da tu ima neke istine... Dok je sin g.Miškovića u pritvoru (kućnom doduše), Delta će napisati u saopštenju šta god treba da se g.Vučić ne iznervira i najavi ponovno hapšenje na naslovnoj stranici Informera i Kurira.

Najbolje bi bilo kada bi g.Jovanović do kraja rekao šta zna. On treba da kaže, a ne ucenjena Delta.

deda toma

pre 10 godina

Krajnje je vreme da Miskovic javno kaze kome je sve davao pare, kome je placao karte i cinio druge usluge. Da se ocisti malo zito od kukolja medju nasim politicarima.

sajber mala

pre 10 godina

Ipak, nije Vucic jedan od onih politicara koji saradjuju sa tajkunima i kontroverznim biznismenima. Da jeste, vec bi imao vilu sa bazenom, jaku firmu ili nesto slicno. A ima i takvih koji su se bavljenjem politikom obezbedili za tri zivota, primera je mnogo.

Coka

pre 10 godina

Nikako ne razumem zašto je krucijalno pitanje za državu Srbiju da li je neko nekome platio avionsku kartu, ili nije? Mogu li da podsetim da: državni dug je preko 55% BDP-a; zaduživanje raste 250 mil EUR na mesečnom nivou; nezaposlenih je već više od 30% zvanično, nezvanično i daleko više; strane investicije su do pola milijarde evra - samo pomenuti Miško je u 2011. uneo skoro milijardu evra.... i možemo tako do sutra. Mnogo bitnih, mnogo loših stvari, a nekom je u interesu da se bavimo Miškom, kao da je on Srbija. Nije, gospodo, ma šta vi pokušavali da dokažete.

deskoB

pre 10 godina

Pokusavaju da sliku o Vucicu naruse oni koji su upravo bili jedni od ljudi s kojima je Miskovic saradjivao, ili bar s njihovim strankama (strankom).

vgrad

pre 10 godina

Ovim demantijem iz Delte da ova kompanija nije nikada platila kartu Aleksandru Vučiću ili članovima njegove porodice je potvrda da je u skupštinskoj raspravi izneta laž da je gospodin Mišković plaćao avionske karte za gospodina Vučića.Očigledno je gospodin Jovanović ponesen jučerašnjom raspravom u Skupštini zlopotrebio govornicu i izneo niz neistina na račun Vučića iznerviran prozivanjem od strane poslanika pozicije.pale su obostrano teške reči, sve je to ličilo na jedan veliki cirkus.Šta će gospodin Vučić učiniti posle ovoga demantija ostaje da vidimo ali se ovo neće završiti verovatno na ovome.

Biljana

pre 10 godina

Nije dobro sto se svako pitanje i svaki problem pretvara i za i protiv ALeksandra Vucica. Nije, takodje, dobro ni sto se svaka etiketa poltickog protivniku lepi sa nazivom Miroslava Miskovica. Ako ovo saopstenje nesto u tome promeni - dobro je.

Volens-nolens

pre 10 godina

Ne bi Vucic prodao svoj obraz zbog jedne karte.Ali, da li gdin Miskovic moze meni da plati jednu avionsku kartu?Ja se nikad nisam vozila avionom. :)

Hedona

pre 10 godina

Čedomiru Jovanoviću je krivo što je njegova stranka finansirana od strane Miroslava Miškovića i šo su mu tajkuni dozvolili da kupi Fidelinku. Čedomir Jovanović svakako radi na uništavanju naše države. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države.

Noj

pre 10 godina

Da je bio siguran u svoju tvrdnju Čeda bi rekao i gde je Vučić putovao pa mu je Delta plaćala karte. S obzirom na rejting svoje stranke, Čeda je počeo da se ponaša kao pevačice kojima opada popularnost. Izazivaju skandale kako bi se pojavljivale u medijima. Možda su i one fotografije sa skijanja dokaz ove tvrdnje.

Panter

pre 10 godina

Bilo je mnogo politicara koji su uzimali pare od Miskovica i pomogli mu da uspostavi monopol. Nijednog trenutka nisam ni pomislila da je medju njima gospodin Vucic.

winston

pre 10 godina

Ma Cedi je krivo sto je Vucic lepsi i zgodniji od njega i sto zene poludeli za njim !
(parkinson, 27. avgust 2013 18:19)

Da, mora da im se svidjaju njegove usne, iste kao Cecine. Da li si ti corav, ili zezas?

Kalimero

pre 10 godina

Bez Cede i njegovih konstatacija na politickoj sceni Srbije bi bilo dosadno, pozitivno je samo to sto te malo ko uzima za ozbiljno, evo ispostavilo se da opet nije govorio istinu kao i mnogo puta dod sad!

Mile sa Čubure

pre 10 godina

E još samo da nam Selaković pokaže gde to ima ski-pas od 80 000 evra...Kako naprednjaci skaču kao opareni kada njih neko za nešto prozove a oni lupetaju šta god im pada na pamet. Ja sam odavno čuo priču da je Mišković platio lečenje Vučićevoj supruzi u inostranstvu. Da li je to tačno ne znam, neću da lupam kao godpodin Seljaković ali pouzdano znam da je podržao Nikolića na predsedničkim izborima. I kad smo već kod imetka, pitajte bivšeg predsednika stranke odakle mu stan na Novom Beogradu od 800 000evra. Sa kojim je on tajkunima u kombinciji?

Dedli

pre 10 godina

Ovo vam je klasicno gangstersko ucenjivanje...Pa samo pogledajte na internetu koliko zajednickih slika Vucica, Tome i Miskovica postoje...

Pametnom dosta

Marko

pre 10 godina

Zna li neko kako se zove clan glavnog odbora SNS i finansijer koji ima 150 stanova u vlasnistvu svoje firme a koji duguje milione evra cacanskoj i agrobanci?? Ah pa ima njih jos ustaknutih biznismena u SNS-u, ko li je ono posecivao Tomu u bolnici, ah da gospodin Beko je snimljen u poseti i srdacnom razgovoru, koliko li je ono Knezevicu nadjeno para u licnom sefu, on kaze od donatora, gde li zavrsise te pare???? Trenirajte dzudo i druzite se sa tajkunima, a kunite se u to da saosecate i da stitite malog coveka.........

Paja

pre 10 godina

Boze ljudi, vi svi kao da ste se juce rodili!!

Nista od ovoga nije istinito, nego neko prisiljava Deltu da pise ovakve izjave. Zato sto:

a) Da je ovo istino, jos bi juce objavili demanti, ili ranije tokom danasnjeg dana

b) Sta god mislili o Cedi, morate se zapitati zasto je bas za avionske karte prozivao Vucica, a ne za nesto drugo.

Ima tu necega..

VladimirUE

pre 10 godina

@Malena Evo malo razmisljanja, koliko smo placali meso, hleb, mleko, ulje, gorivo, struju u martu 2012 a koliko danas, a koliko ce to biti sutra, ili koliko smo primali platu tada a koliko danas, ili koliko od nas vise i ne prima platu, jer je SNS ostavio bez posla desetine hiljada radnika, istina pozaposlio je on armiju partijskih poslusnika na drzavne jasle. More motka treba, a ne razmisljanje.

New_Dahiyas

pre 10 godina

Naravno da nisu hteli da saradjuju sa Vučićem. A svako ko nije hteo da ulazi u prljave igre sa SNSom, od kad su počeli da preuzimaju vlast na svim nivoima u Srbiji, je kažnjen, na ovaj ili onaj način. Svuda su se pozicionirali

Milan

pre 10 godina

A mozda nije bas Vucicu, al Tomi, ovom, onom radikalu, ups pardon, mislim naprednjaku. Evo znam da Mirovic na primer ne bi odbio tako velikodusne ponude.

Glas Malih

pre 10 godina

e sad cemo mi svaki dan da pogadjamo kom politicaru je Delta platila avionsku kartu a oni narednog dana nek demantuju, pa tako dok ne pogodimo ko je taj (politicar)!
odlican reality show, kolika je kvota na Dinkica recimo?! znamo da taj zamotano g*v*o ne bi odbio!

EVELIN

pre 10 godina

Istina uvek izadje na videlo. Ima onih podlih, koji su verovali u optuzbe predsednika LDP-a. Drago mi je da je ispao smesan po ko zna koji put.

Marko

pre 10 godina

Ne znam da li ce neko od predstavnika politickog establismenta primeniti ovaj nacin saopstavanja informacija, tacnije da je bitnija istinitost od politicke konjukture i potrebe za pragmaticnoscu. Delta je izdala saopstenje reagujuci na skupstinsku polemiku i na izvestan nacin osnazila tvrdnje potpredsednika Vlade vezane za koriscenje nekih benificija, iako je on najglasniji bio u osudi Delte i Miroslava Miskovica.

milan mima karadzic

pre 10 godina

O čemu se ovde zapravo radi, po mom mišljenju: Vučića očigledno kompromituju Čedini navodi. Nečeg tu ima. Vučić negira Čedine navode (naravno) i dan pre Deltinog saopštenja izgovara da će "pitati sutra Miškovića da kaže da li je tačno da mu je plaćao karte". (Btw pitam se, kako je to vicepremijer zamišljao da pita građanina Miškovića da se izjasni. Telefonom? E-mail-om? U kom postupku? Ili smatra da je javni poziv, kao demonstracija moći, dovoljan). Dakle, Vučiću je važno da Srbija slučajno ne pomisli kako Čeda govori istinu. Zato Vučić poziva samog Miškovića da jasno kaže da li su Čedini navodi tačni. I eto nama Deltinog saopštenja. Šta je drugo mogao da kaže Mišković sa pritvorom koji mu visi nad glavom, od onoga što je rečeno u saopštenju. (Kada je već javno lepo "zamoljen"). Sad Vučić može da kaže, evo, vidite građani Srbije da ne lažem. To što ovo potvrđuje čovek koji je osumnjičen za kriminalne radnje, nije bitno. Sada mu verujte. A kada kaže da je nevin povodom mojih aktuelnih optužbi nemojte da mu verujete.

Šta je ovde zastrašujuće? To što jedan političar sa enormnim rejtigom koji je rezultat spleta mnogih okolnosti, na prvu naznaku svoje kompromitacije panično reaguje, negira, proziva, vapi za time da izbriše pomisao da ima mrlju, da je isti kao i svi drugi politčari u Srbiji. Iz onoga što je ovim povodom preduzeo jasno je da će on čuvati svoju vlast(rejting) po svaku cenu. Ne sluti na dobro. Strah me je od Vučićevog straha.

drakceeee

pre 10 godina

Sasvim logicno i ocekivano saopstenje iz Delte,pa ko normalan moze da zamisli najzesceg protivnika korupcije u ovakvim pricama, pa niko naravno.

balerina rokoko

pre 10 godina

E sad kad smo se vec dotakli te teme lepo recite koji su to politicari bili,da se zapuse usta onima koji mozda pametuju a trebali bi da cute.

CANE - SREMAC -54

pre 10 godina

Kompanija Delta se danas konacno obratila javnosti i odlucno demantoval glasina da je ikada ta firma platila bilo kakav put ili aranzman Aleksandru Vucicu i njegovim blizim rodjacima i prijateljima. Smatram da je neumesno i neprimereno da se ime njihove kompanije i njenog vlasnika zloupotrebljava u politicke svrhe i da se iznose lazi da bi se ostvarili politicki poeni.

Aca

pre 10 godina

Samo se vi prepucavajte preko medija, ali nije narod toliko blesav. Kad budem video bar jednu pravosnaznu presudu za bilo kog tajkuna onda mozete reci da se borite protiv korupcije.

Pepeljuga

pre 10 godina

Sad treba pozvati Jovanovica da javno kaze ko ga je nagovorio da napada Vucica lazima.I konacno da se vidi ko se iza koga krije.

111007

pre 10 godina

Za vreme DS-a se sve kupovalo novcem, drago mi je da se polako prestaje sa tom praksom i da pocinju da se cene neke druge vrednosti.

desimirBUK

pre 10 godina

Mnogi jesu saradjivali, al Aleksandard Vucic-nije. Receno i potvrdjeno. Svim zlim jezicima, valjda je jasno da se u borbu protiv korupcije i kriminala uplice hrabar i posten covek kojem ne mozete naci 'mrlju",niti olako nesto "prisiti". Istina je jedna i uvek izadje na videlo, pa se nadam i da ce se saznati ko jeste saradjivao, jer znamo ko nije i ko ne bi sebi dozvolio saradnju s Miskovicem. Nijednom optuzbom niste narod ubedili u svoje zle price

Бајадера

pre 10 godina

Пустите Вучића да се концентрише на оно што жели да уради са нашом земљом. Ове оптужбе су смешан покушај љубоморних, лицемерних и завидних људи да осујете његов рад.

Tackica

pre 10 godina

Pa,sto je Miskovic placao politicarima kartu,oni imaju para.Trebalo bi obicnom narodu.Ah,da,oni nisu mogli da mu cuvaju "ledja".Sad je sve doslo na naplatu.

novica952

pre 10 godina

Sad treba pozvati Jovanovica da javno kaze ko ga je nagovorio da napada Vucica lazima.I konacno da se vidi ko se iza koga krije.
(Pepeljuga, 28. avgust 2013 07:30)
Ma ko ga je nagovorio, čovek prolupao načisto i prića sve i svašta za govornicom.Njegova glavna preukupacija da se bavi politikanstvom i da ovom narodu prodaje maglu i to svi znaju.Zna i on da sve što kaže nije istina ali ide onom paroloma da što više ne govoriš istinu, laž je sve veća

Dedli

pre 10 godina

Ovo vam je klasicno gangstersko ucenjivanje...Pa samo pogledajte na internetu koliko zajednickih slika Vucica, Tome i Miskovica postoje...

Pametnom dosta

Mile sa Čubure

pre 10 godina

E još samo da nam Selaković pokaže gde to ima ski-pas od 80 000 evra...Kako naprednjaci skaču kao opareni kada njih neko za nešto prozove a oni lupetaju šta god im pada na pamet. Ja sam odavno čuo priču da je Mišković platio lečenje Vučićevoj supruzi u inostranstvu. Da li je to tačno ne znam, neću da lupam kao godpodin Seljaković ali pouzdano znam da je podržao Nikolića na predsedničkim izborima. I kad smo već kod imetka, pitajte bivšeg predsednika stranke odakle mu stan na Novom Beogradu od 800 000evra. Sa kojim je on tajkunima u kombinciji?

Marko

pre 10 godina

Ne znam da li ce neko od predstavnika politickog establismenta primeniti ovaj nacin saopstavanja informacija, tacnije da je bitnija istinitost od politicke konjukture i potrebe za pragmaticnoscu. Delta je izdala saopstenje reagujuci na skupstinsku polemiku i na izvestan nacin osnazila tvrdnje potpredsednika Vlade vezane za koriscenje nekih benificija, iako je on najglasniji bio u osudi Delte i Miroslava Miskovica.

Paja

pre 10 godina

Boze ljudi, vi svi kao da ste se juce rodili!!

Nista od ovoga nije istinito, nego neko prisiljava Deltu da pise ovakve izjave. Zato sto:

a) Da je ovo istino, jos bi juce objavili demanti, ili ranije tokom danasnjeg dana

b) Sta god mislili o Cedi, morate se zapitati zasto je bas za avionske karte prozivao Vucica, a ne za nesto drugo.

Ima tu necega..

Marko

pre 10 godina

Zna li neko kako se zove clan glavnog odbora SNS i finansijer koji ima 150 stanova u vlasnistvu svoje firme a koji duguje milione evra cacanskoj i agrobanci?? Ah pa ima njih jos ustaknutih biznismena u SNS-u, ko li je ono posecivao Tomu u bolnici, ah da gospodin Beko je snimljen u poseti i srdacnom razgovoru, koliko li je ono Knezevicu nadjeno para u licnom sefu, on kaze od donatora, gde li zavrsise te pare???? Trenirajte dzudo i druzite se sa tajkunima, a kunite se u to da saosecate i da stitite malog coveka.........

drakceeee

pre 10 godina

Sasvim logicno i ocekivano saopstenje iz Delte,pa ko normalan moze da zamisli najzesceg protivnika korupcije u ovakvim pricama, pa niko naravno.

VladimirUE

pre 10 godina

@Malena Evo malo razmisljanja, koliko smo placali meso, hleb, mleko, ulje, gorivo, struju u martu 2012 a koliko danas, a koliko ce to biti sutra, ili koliko smo primali platu tada a koliko danas, ili koliko od nas vise i ne prima platu, jer je SNS ostavio bez posla desetine hiljada radnika, istina pozaposlio je on armiju partijskih poslusnika na drzavne jasle. More motka treba, a ne razmisljanje.

New_Dahiyas

pre 10 godina

Naravno da nisu hteli da saradjuju sa Vučićem. A svako ko nije hteo da ulazi u prljave igre sa SNSom, od kad su počeli da preuzimaju vlast na svim nivoima u Srbiji, je kažnjen, na ovaj ili onaj način. Svuda su se pozicionirali

Milan

pre 10 godina

A mozda nije bas Vucicu, al Tomi, ovom, onom radikalu, ups pardon, mislim naprednjaku. Evo znam da Mirovic na primer ne bi odbio tako velikodusne ponude.

Cirkus

pre 10 godina

Ljudi pa da li je moguce da je neko juce Cedu shavatio za ozbiljno, njemu je politika zabava i skupstina mu sluzi samo za sprdacinu, dok su mu "zenine" privatne firme prioritet, tako da njegove izjave sluze samo zabavu naroda, a ovakava zijava Miskovica je samo dokaz mojoj tvrdnji!

EVELIN

pre 10 godina

Istina uvek izadje na videlo. Ima onih podlih, koji su verovali u optuzbe predsednika LDP-a. Drago mi je da je ispao smesan po ko zna koji put.

Panter

pre 10 godina

Bilo je mnogo politicara koji su uzimali pare od Miskovica i pomogli mu da uspostavi monopol. Nijednog trenutka nisam ni pomislila da je medju njima gospodin Vucic.

Kalimero

pre 10 godina

Bez Cede i njegovih konstatacija na politickoj sceni Srbije bi bilo dosadno, pozitivno je samo to sto te malo ko uzima za ozbiljno, evo ispostavilo se da opet nije govorio istinu kao i mnogo puta dod sad!

sajber mala

pre 10 godina

Ipak, nije Vucic jedan od onih politicara koji saradjuju sa tajkunima i kontroverznim biznismenima. Da jeste, vec bi imao vilu sa bazenom, jaku firmu ili nesto slicno. A ima i takvih koji su se bavljenjem politikom obezbedili za tri zivota, primera je mnogo.

Noj

pre 10 godina

Da je bio siguran u svoju tvrdnju Čeda bi rekao i gde je Vučić putovao pa mu je Delta plaćala karte. S obzirom na rejting svoje stranke, Čeda je počeo da se ponaša kao pevačice kojima opada popularnost. Izazivaju skandale kako bi se pojavljivale u medijima. Možda su i one fotografije sa skijanja dokaz ove tvrdnje.

winston

pre 10 godina

Ma Cedi je krivo sto je Vucic lepsi i zgodniji od njega i sto zene poludeli za njim !
(parkinson, 27. avgust 2013 18:19)

Da, mora da im se svidjaju njegove usne, iste kao Cecine. Da li si ti corav, ili zezas?

Hedona

pre 10 godina

Čedomiru Jovanoviću je krivo što je njegova stranka finansirana od strane Miroslava Miškovića i šo su mu tajkuni dozvolili da kupi Fidelinku. Čedomir Jovanović svakako radi na uništavanju naše države. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države.

kockica

pre 10 godina

Sa kojim je to politicarima saradjivala Delta i kakve je sve privilegije imao Miskovic od te saradnje? Narod bi ovo veoma hteo da zna.

Milan Petrovic

pre 10 godina

Nešto se mnogo "žacnuo" g.Vučić na izjavu g.Jovanovića. Kao da tu ima neke istine... Dok je sin g.Miškovića u pritvoru (kućnom doduše), Delta će napisati u saopštenju šta god treba da se g.Vučić ne iznervira i najavi ponovno hapšenje na naslovnoj stranici Informera i Kurira.

Najbolje bi bilo kada bi g.Jovanović do kraja rekao šta zna. On treba da kaže, a ne ucenjena Delta.

Biljana

pre 10 godina

Nije dobro sto se svako pitanje i svaki problem pretvara i za i protiv ALeksandra Vucica. Nije, takodje, dobro ni sto se svaka etiketa poltickog protivniku lepi sa nazivom Miroslava Miskovica. Ako ovo saopstenje nesto u tome promeni - dobro je.

deda toma

pre 10 godina

Krajnje je vreme da Miskovic javno kaze kome je sve davao pare, kome je placao karte i cinio druge usluge. Da se ocisti malo zito od kukolja medju nasim politicarima.

vgrad

pre 10 godina

Ovim demantijem iz Delte da ova kompanija nije nikada platila kartu Aleksandru Vučiću ili članovima njegove porodice je potvrda da je u skupštinskoj raspravi izneta laž da je gospodin Mišković plaćao avionske karte za gospodina Vučića.Očigledno je gospodin Jovanović ponesen jučerašnjom raspravom u Skupštini zlopotrebio govornicu i izneo niz neistina na račun Vučića iznerviran prozivanjem od strane poslanika pozicije.pale su obostrano teške reči, sve je to ličilo na jedan veliki cirkus.Šta će gospodin Vučić učiniti posle ovoga demantija ostaje da vidimo ali se ovo neće završiti verovatno na ovome.

Динаполис

pre 10 godina

Зашто Делта не објави са којим је све политичарима сарађивала и зашто, мене то интересује од јутрос.

Glas Malih

pre 10 godina

e sad cemo mi svaki dan da pogadjamo kom politicaru je Delta platila avionsku kartu a oni narednog dana nek demantuju, pa tako dok ne pogodimo ko je taj (politicar)!
odlican reality show, kolika je kvota na Dinkica recimo?! znamo da taj zamotano g*v*o ne bi odbio!

Coka

pre 10 godina

Nikako ne razumem zašto je krucijalno pitanje za državu Srbiju da li je neko nekome platio avionsku kartu, ili nije? Mogu li da podsetim da: državni dug je preko 55% BDP-a; zaduživanje raste 250 mil EUR na mesečnom nivou; nezaposlenih je već više od 30% zvanično, nezvanično i daleko više; strane investicije su do pola milijarde evra - samo pomenuti Miško je u 2011. uneo skoro milijardu evra.... i možemo tako do sutra. Mnogo bitnih, mnogo loših stvari, a nekom je u interesu da se bavimo Miškom, kao da je on Srbija. Nije, gospodo, ma šta vi pokušavali da dokažete.

deskoB

pre 10 godina

Pokusavaju da sliku o Vucicu naruse oni koji su upravo bili jedni od ljudi s kojima je Miskovic saradjivao, ili bar s njihovim strankama (strankom).

desimirBUK

pre 10 godina

Mnogi jesu saradjivali, al Aleksandard Vucic-nije. Receno i potvrdjeno. Svim zlim jezicima, valjda je jasno da se u borbu protiv korupcije i kriminala uplice hrabar i posten covek kojem ne mozete naci 'mrlju",niti olako nesto "prisiti". Istina je jedna i uvek izadje na videlo, pa se nadam i da ce se saznati ko jeste saradjivao, jer znamo ko nije i ko ne bi sebi dozvolio saradnju s Miskovicem. Nijednom optuzbom niste narod ubedili u svoje zle price

Бајадера

pre 10 godina

Пустите Вучића да се концентрише на оно што жели да уради са нашом земљом. Ове оптужбе су смешан покушај љубоморних, лицемерних и завидних људи да осујете његов рад.

Pepeljuga

pre 10 godina

Sad treba pozvati Jovanovica da javno kaze ko ga je nagovorio da napada Vucica lazima.I konacno da se vidi ko se iza koga krije.

Tackica

pre 10 godina

Pa,sto je Miskovic placao politicarima kartu,oni imaju para.Trebalo bi obicnom narodu.Ah,da,oni nisu mogli da mu cuvaju "ledja".Sad je sve doslo na naplatu.

Volens-nolens

pre 10 godina

Ne bi Vucic prodao svoj obraz zbog jedne karte.Ali, da li gdin Miskovic moze meni da plati jednu avionsku kartu?Ja se nikad nisam vozila avionom. :)

balerina rokoko

pre 10 godina

E sad kad smo se vec dotakli te teme lepo recite koji su to politicari bili,da se zapuse usta onima koji mozda pametuju a trebali bi da cute.

milan mima karadzic

pre 10 godina

O čemu se ovde zapravo radi, po mom mišljenju: Vučića očigledno kompromituju Čedini navodi. Nečeg tu ima. Vučić negira Čedine navode (naravno) i dan pre Deltinog saopštenja izgovara da će "pitati sutra Miškovića da kaže da li je tačno da mu je plaćao karte". (Btw pitam se, kako je to vicepremijer zamišljao da pita građanina Miškovića da se izjasni. Telefonom? E-mail-om? U kom postupku? Ili smatra da je javni poziv, kao demonstracija moći, dovoljan). Dakle, Vučiću je važno da Srbija slučajno ne pomisli kako Čeda govori istinu. Zato Vučić poziva samog Miškovića da jasno kaže da li su Čedini navodi tačni. I eto nama Deltinog saopštenja. Šta je drugo mogao da kaže Mišković sa pritvorom koji mu visi nad glavom, od onoga što je rečeno u saopštenju. (Kada je već javno lepo "zamoljen"). Sad Vučić može da kaže, evo, vidite građani Srbije da ne lažem. To što ovo potvrđuje čovek koji je osumnjičen za kriminalne radnje, nije bitno. Sada mu verujte. A kada kaže da je nevin povodom mojih aktuelnih optužbi nemojte da mu verujete.

Šta je ovde zastrašujuće? To što jedan političar sa enormnim rejtigom koji je rezultat spleta mnogih okolnosti, na prvu naznaku svoje kompromitacije panično reaguje, negira, proziva, vapi za time da izbriše pomisao da ima mrlju, da je isti kao i svi drugi politčari u Srbiji. Iz onoga što je ovim povodom preduzeo jasno je da će on čuvati svoju vlast(rejting) po svaku cenu. Ne sluti na dobro. Strah me je od Vučićevog straha.

111007

pre 10 godina

Za vreme DS-a se sve kupovalo novcem, drago mi je da se polako prestaje sa tom praksom i da pocinju da se cene neke druge vrednosti.

Aca

pre 10 godina

Samo se vi prepucavajte preko medija, ali nije narod toliko blesav. Kad budem video bar jednu pravosnaznu presudu za bilo kog tajkuna onda mozete reci da se borite protiv korupcije.

CANE - SREMAC -54

pre 10 godina

Kompanija Delta se danas konacno obratila javnosti i odlucno demantoval glasina da je ikada ta firma platila bilo kakav put ili aranzman Aleksandru Vucicu i njegovim blizim rodjacima i prijateljima. Smatram da je neumesno i neprimereno da se ime njihove kompanije i njenog vlasnika zloupotrebljava u politicke svrhe i da se iznose lazi da bi se ostvarili politicki poeni.

novica952

pre 10 godina

Sad treba pozvati Jovanovica da javno kaze ko ga je nagovorio da napada Vucica lazima.I konacno da se vidi ko se iza koga krije.
(Pepeljuga, 28. avgust 2013 07:30)
Ma ko ga je nagovorio, čovek prolupao načisto i prića sve i svašta za govornicom.Njegova glavna preukupacija da se bavi politikanstvom i da ovom narodu prodaje maglu i to svi znaju.Zna i on da sve što kaže nije istina ali ide onom paroloma da što više ne govoriš istinu, laž je sve veća