Nedelja, 25.08.2013.

11:30

Dinkić Vučićev zamenik

Mlađan Dinkić na predlog Aleksandra Vučića ostaje da radi u Vladi Srbije kao zamenik predsednika Komiteta Vlade za saradnju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Izvor: B92

Dinkiæ Vuèiæev zamenik IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

290 Komentari

Sortiraj po:

MRV

pre 10 godina

Лепо сам ја вама говорио да бојкотујете изборе или убаците неважећи листић.

bataSMraka

pre 10 godina

Ako Dinkic nije imao konkretnih i obecavajucih uspeha u ministarstvu ekonomije to ne znaci da se na ovom polju nece pokazati uspesnim,Vucic jos ni jednom nije pogresio kada je usao u ovu vladu do sada su sve njegove odluke bile u skladu sa dryavnim prioritetima pa neka i ovome da sansu

бела рада

pre 10 godina

Каже Вучић”Неће нама стране владе водити политику”. Неће више јер су тај део посла већ обавили. Сада су прешли да нам уређују Комитете за сарадњу.

rox

pre 10 godina

srbiji se prosle godine dogodila najbolja stvar u poslednjih 20 godina. napokon su radikali/naprednjaci dosli na vlast. da je bilo srece, moglo se ustedeti mozda i 10 godina, nema veze, sada su oni na vlasti. narod je morao ovo da dozivi. posle ove vlade, srbija ce tek biti zrela za promene i progres. nadam se da izbori nece usledeti uskoro, bila bi velika steta za srbiju.

obican smrtnik

pre 10 godina

E vala docekacu i te izbore kad tad, a onda za godinu dve a mozda i manje, iz moje kuce od sadasnjih dva bice cetiri glasa protiv ovog Vucica Dinkica i ekipe! Taman deca da steknu pravo glasa...pa babe i deda pa razocarani komsiluk, iha ima nas. Jednom za svagda da ih posaljemo u istoriju. Muka mi je da slusam vise ove gluposti godinu i kusur. Tavorimo u mestu i svesno propadamo dok se ovi prenemazu te oko Kosva pa EU pa rekonstrukcija....ma more svima vama u sadasnjoj vlasti jedna g...motka!

Srbin 100%

pre 10 godina

Verujem da velika vecina gradjana Srbije bez obzira na politicku pripadnost ne mogu da smisle Dinkica i njegov propali ekonomski koncept,ali se ovde radi o nekim stvarima vecim od licnog animoziteta i treba biti realan i prihvatiti cinjenicu da predstavnici kompanija iz U.A.E. zele ucesce ovog coveka u realizaciji buducih projekata i smatram da moramo tu cinjenicu prihvatiti jer se radi o velikim investicijama koje ce otvoriti vise hiljada radnih mesta ali takodje i podici imidz nase zemlje medju drugim potencijalnim stranim ulagacima

1%

pre 10 godina

Od januara meseca 2013.godine Vučić nam priča o rekonstrukciji i dok mi razmišljamo ko će biti ministar on lepo ode u Brisel potpisa sve što mu je naredjeno i tako mi izgubismo Kosovo. I sada vam nije jasno? Vi ste beznadežan slučaj.
(Cinik, 25. avgust 2013 16:18)

Voleo bih da si u pravu. Ni na jedan dokument, koji se tice nekog "vruceg krompira" on nije stavio svoj potpis. Moze se slobodno reci da je ideoloski vodja, ali taj lukavi Vucic, kao i uvek, u svojoj politickoj karijeri, nikad nije preuzeo odgovornost. Jedini dokument koji je potpisao je zakon o slobodi medija u vladi 1999god. kad je zavio u crno svo srpsko novinarstvo.
Dakle, u poslednjih godinu dana, njegov potpis se ne moze nigde naci. Samo pamfleti i propaganda preko medija o tajkunima, lopovluku, pljackama..i nista vise...nista vise..
Mesao se u sve..spoljnu politiku, Kosovo, ekonomiju, sport, vojsku ( nesto manje iako mu je to bio resor)..ali pisani trag nigde nije ostavio. Da izuzmemo one ugovore-dogovore o "dobrim namerama"...to je neobavezujuci dokument.
Ne branim Dacica, daleko mu lepa kuca, ali on je svoje d...e svuda postavljao u Vucicevo ime, i mislim da to definitivno nece dugo trajati.
Ovim "remontom" vlade, kako je to Vucic nazavao, on je sebi obezbedio mesto "bez briga". Potpresednik vlade za bezbednost, sta li...predsednik komiteteta za saradnju sa arpima...a ovamo se busa u grudi i naravno, kiti tudjim perjem..
cek,idem da povratim...danas sam to vec jednom uradio...bljak!

sumadinac atl

pre 10 godina

koliko para dobija vucic za rad u komitetu a koliko ce dobijati dinkic? departizacija i jedan covek jedna funkcija su bili izborni slogani vucica a sad mogu da mu nabrojim 6 najmanje.
ovim potezom vucic igra protiv spsa i dacica. licemeri na nivou!
demokratski socijalisti, napredni radikali i regionalni g17....
sramota. nisam citao komentare ali znam da sns vojska sad hvali dinkica. do pre pet dana su pricali da nije dobro radio...

Alelni geni

pre 10 godina

Kao obican gradjanin gledajuci i citajuci sve ovo stekao sam misljenje da verovatno se tezi ka nekom jedinstvu koje je nama sada preko potrebno i ujedno daleko od razumevanja ovakvog poteza. Da sudim ne mogu jer nije moralno posto potkrepljujuce cinjenice ne znam. Verujem da Vucic to zna i nadam se boljem. A sto se tice poslovnih kontakata, tacno je to sto Vucic prica, stranci ne znaju i ne zanima ih ko je koja stranka oni gledaju coveka sa kome su saradjivali, ako se to prekine smatrace nas neozbiljnim kurentima na ekonomskom planu i sta smo onda postigli. Zbog toga kazem ne bih da sudim jer ne znam puno. Misljenja sam da je poslovno dobar potez Vucica.

Milanche

pre 10 godina

Samo vi iz stranke negativno ocenjujte komentare, narod zna zasto pise komentare i ko je Dinkic i ko je vas Vucic koji je dao jedno obecanje, a onda ga menja, sta moze i da se ocekuje od coveka koji je promenio stranku i postao sad kvazi naprednjak, covek za velike promene.... Ja ne vidim nikakav napredak sa partnerom kao sto mu Dinkic, koga je hteo da procesuira, a sad mu je dobar ;) prava tragikomedija...

Rade

pre 10 godina

Prosto je tragikomicno citati komentare onih koji su "zaprepasceni" Dinkicevim imenovanjem kao zamenika jednog medjudrzavnog komiteta da bi zavrsio vazne poslove na kojima je zajedno sa Vucicem intenzivno radio prethodnih godinu dana u korist svih gradjana ove drzave.

Voditi komitet ne da nije isto sto i voditi ministarstvo nego nije cak ni isto kao recimo biti obican sekretar ili cinovnik u nekom ministarstvu. Komitet je zaduzen sa konkretan posao, u ovom slucaju pregovore sa Emiratima, a svaki dogovor zahteva potvrdu nadleznih ministarstava i(li) vlade.

Inace, ti isti "zaprepasceni" likovi nisu nimalo zaprepasceni time sto su Dacic i ostali socijalisti zadrzali kljucne ministarske pozicije na kojima su se katastrofalno pokazali proteklih godinu dana a zaboravili su i na Misa Bananu, Dacicevo javno sprdanje sa ustavom ove zemlje, itd. To im sve ocito nimalo ne smeta, Dacic im bas super premijer, ali smeta im to sto je Dinkic zamenik jednog od nekoliko medjudrzavnih komiteta bez ikakvog politickog uticaja na vladu. To im je kobajagi pravi "skandal"...

Onima koji se busaju u prsa da bi radije ostali bez ovih investicija iz Emirata porucio bih da im niko nije dao pravo da se u ime svih gradjana ove drzave odricu bilo koje investicije i boljeg zivota. Ove reakcije su nazalost slika i prilika jedne patoloske tabloidne svesti koja nas konstantno koci i gura unazad.

SJ

pre 10 godina

Nekada su govorili da ce mu odma po preuzimanju vlasti obuci sarenu bluzu,a oni mu dali prvo ministarstvo,a potom mesto savetnika.KOLEKTIVNO LUDILO!

BANEX 022

pre 10 godina

Ništa u imenovanju Dinkića za Vučićevg zamenika za saradnju sa UAE nije sporno, jer su investicije iz Emirata ono što može da pokrene čitavu srpsku ekonomiju, a do sada u razgovore sa investitorima iz Emirata, posle Vučića najviše je bio uključen Dinkić. Investitore iz Emirata ne interesuje sukob Dačića i Dinkića, zbog kojeg je Dinkić izbačen iz vlade, jer oni ne žele svog sagovornika za ulaganja u Srbiju da menjaju na svakih 6 meseci, a Vučić kao političar kome je državni interes na prvom mestu se odlučio da tim koji razgovara sa investitorima iz Emirata ne menja, i da u tom timu i dalje bude Dinkić, i tako i treba da se ponaša svaka ozbiljna država, kakva postaje i Srbija zahvaljujući Vučiću.

Ona

pre 10 godina

@Jači od Betmena, Mandraka i Hudinija zajedno.
(Ti si kao magija, 25. avgust 2013 17:08)

A Koperfilda si zaboravio :)?

A sad da se podsetite, svi ostali su promenljive, on je konstanta.

http://www.youtube.com/watch?v=IbzvuIDvTgM

A sad ozbiljno

Mi smo, dragi moji, zrtve mentaliteta. Zato oni koji ga ne dele beze, kad im prodju godine u kojima covek veruje da pojedinac menja svet.

kraljevicMarko

pre 10 godina

Nisu oni svesni "snage" Dinkica...ne znaju Arapi u sta se upustaju...sad kad pocne i njihovu politicku scenu da kroji...pa da im rusi vlade...uhhh...kukace oni jos!!!

Bojan

pre 10 godina

Mislim da niste u pravu kad ne objavljujete moje komentare i nasih SNS clanova GO. Bravo bre Vucicu, ti si pobedio, samo napred hrabro i sto zesce udri po raji

Milos

pre 10 godina

E sad sam se prevario sto sam glasao za SNS i nikad vise. Moj glas su izgubili a nesto ne verujem da ce ga iko drugi dobiti... Svi me razocarali.

Kolo, kolo, naokolo

pre 10 godina

E pa, gospodo i drugovi, kada dodju sledeci izbori, a vi lepo kupanje, sisanje, brijanje, bela kosulja, cist ves, naviksane crne cipele, pa gospodju sa pundjom ili svezom trajnom pod ruku, pa na glasanje. Ujutru rano, to se podrazumeva. Da izaberete neke druge koji od vas nece da prave budale !

providni ste

pre 10 godina

svaki kometar koji osuđuje ovu, za sve ovu ponižavajuću, farsu dobije tačno od 90 do 100 negativnih komentara od strane stranačkih SNS sitnih duša koje za mučenih 20 evra dnevno kucaju ovde i lajkuju suprotno od onoga što misli 90% samosvenih građana kojima sve ovo smučilo. brojim negativnekomente...zaradite tu svoju crkavicu, dabogda vam prisela. :)

marin

pre 10 godina

E, moji URS-ovci, al vas ispali vodja. Sve vas je pozvao da se povučete sa funkcija i položaja, čak i na lokalu, kako bi sebi, ali samo zbog sebe, ojačao pregovaračku poziciju, a sad vas sve ostavlja na cedilu. Ovo je kraj URSa, a i pouka za druge. Dok god ovce budu bile glupe, pastiri će biti okrutni!

Naivno

pre 10 godina

I odmah stranacki vojnici poceli da lupaju minuse svim komentarima sa kritikama na racun SNS... Rat je Mir, Neznanje je Moc, Sloboda je Ropstvo! Kao sto rekoh, za bolje i nismo...

FLY FLY

pre 10 godina

Saradnja sa Emiratima je od strateškog značaja za Srbiju, jer se nakon uspostavljanja partnerstva izmedju Etihada i JAT-a, iz ove prijateljske zemlje u narednom periodu očekuju ogromne investicije, a deo njih je upravo Dinkićev tim u velikoj meri već pripremiO i na ovom mestu će idi koristan vladi.

Gadafi

pre 10 godina

Logicno je ovo skroz, pa Dinkic je covek koji radi u korist zapada i amerike pa neka ga skloni neko ako sme. Sad mi je jasno da je u stvari sve jedno ko je na vlasti ima da se radi kako nam se kaze, moze milimetar levo ili desno nista vise od toga.
Nasi politicari su nezavisni isto koliko i oni sa Kosova, sve ce ovo biti vlasnistvo imperijalista sa zapada i amerike, a mi cemo da giljamo za 300 eura mesecno i to samo ko ima srece. Nemoguce je da postoji drugo objasnjenje s obzirom da je uvek neki drmator u vladi a da ima tako malu podrsku.
Kako su nas samo navukli na tanak led, a mi magarci naseli, kao oce da nam pomognu, zbog cega bi neko nama pomagao? Dosli su da pokupe sve za male pare, a tu je ovaj da im to omoguci.

sasa jokic

pre 10 godina

Ljudi moraju da shvate da je Dinkic danas, ono sto je neksda bila Borka Vucic. Za odredjene (svetske) centre moci kontrolise tokove novca.
Apsolutno nije tacno da bi njegovo sklanjanje izazvalo negodovanje kod UAE, cak naprotiv, mnogo bi se lakse dogovaralo bez njega.
Ovo je najgori moguci (iznudjeni) potez od strane Vucica, ovim je pokazao da nema nista od stvarne borbe protiv korupcije, i da je kako bi se zastitio od Tome i Dacica, spreman i na ovakve poteze.
Bruka i sramota, alavom i beskrupuloznom coveku dati najmocniji resurs i pomoci mu da ponovo (uz pomoc tih para) udje u parlament samo je dokaz da je Vucic majstor demagogije.

lale

pre 10 godina

Pa dal je moguce da simpatizeri snsa ovo podrzavaju posle visegodisnje hajke na Dinkica i obecanja da ce ga uhapsiti! E ovde se jasno vidi zasto su snsOVCE botovi, sve sto uradi vrh stranke za njih je to svetinja bez pogovora...

Cirkus na SNS nacin

pre 10 godina

I sada neka neko ne kaze da je ovo farsa.Od 18 Ministara samo sedam novih.Oni koji su maknuti ostadose savetnici.Niko nije hteo da se suoci sa realnoscu.Cuvaju se partijski drugovii bivsi kadrovi. Kao zao im je .

Poredi Djelica i Krstica.I on zna da Djelic ima 11 miliona dolara.A koliko Vucicu ti imas za ovo ktratko vreme. dali su ti seoduzili Seici i Djulijani
Za minstra Rodica kaze da dolazi na posao upola sedam a odlazi kasno uvece sa posla.A jedno vremeigra igrice na kompu i resava Sudoku. Prava demagogija. Nije vazno koliko radis vec staradis.kakav je toposao u Mnistarsrtvu odbrane za rad od 17 casova.E bas me je rasplakao. Kaze skroman covek koji ide biciklom na posao i nema pratnju

Cinik

pre 10 godina

Da li sada shvatate šta je ova rekonstrukcija za koju se zalagao Vučić. Ne shvatate? Evo da uprostim. To vam je isto kao kada je Siniša Mihajlović zvao novinare da pogode sastav naše reprezentacije protiv Hrvatske i dok oni pogodiše sastav mi izgubismo sa 2:0. Jel, sada jasno šta pričam? Opet nije. Evo, najprostije. Od januara meseca 2013.godine Vučić nam priča o rekonstrukciji i dok mi razmišljamo ko će biti ministar on lepo ode u Brisel potpisa sve što mu je naredjeno i tako mi izgubismo Kosovo. I sada vam nije jasno? Vi ste beznadežan slučaj.

Digi

pre 10 godina

Sutra rano zorom idem da se uclanim u URS jer ako moze da bude Zamenik Vucicu sto nebi mogao da bude i moj sef partije. Digi, digi dajke, digi digi do...o ho ho ho

sasa jokic

pre 10 godina

Manje bi mi smetalo da je uzeo Beka, iz iste su ekipe, ali Dinkica vise ocima ne mogu da vidim!
Neko mu je samo rekao;" Idi Ti na more, mi cemo da sredimo stvar".

zorica

pre 10 godina

dokle god budemo gledali u vladi Dacica,Dinkica Velju Ilic Mrkonjica,Slavicu,Krkobabice I citavu vojsku ovakvih od Srbije nema nista sve je gore i gore dok se nesklone svi koji ovih 20 godina vode Srbiju i dovelije u glib do guse ne budu smenjeni od Srbije nema nista niti ce Vucic uspeti u svojoj borbi da Srbiju stavi na zdrave noge do sada su se sve vlade ponasale u odnosu na Srbiju kao direktori koji su postavljani po firmama sa cijlem da uniste firme i prodaju ih u bescenje a radnike na ulicu,

Srbijo, jahao te nije samo ko je zurio na avion

pre 10 godina

Vucic koji je u sred skupstine mahao straftastom filmskom zatvorskom uniformom Dinkicu, sad ga uskrsava i drzi uz sebe.
Pri tome, Dinkic je covek koji ne sme slobodno da seta ulicama Srbije, jer je sravnio nadu i ekonomiju Srbije, nema nikakvo uporiste u narodu a nesmenjiv je.
Sta vam to govori?
Ocigledno da on odlicno radi neki posao, posao iznosenja novca iz zemlje, posao Srba kao jeftine radne snage, posao trajnog siromastva Srbije u koju moze da se ubacuje i uvozi sve i svasta a proizvodi sto manje.
Vucic je ocigledno obican evnuh pred Dinkicevim gazdama koje su i njegove sad. A s obzirom da ovaj narod pamti 3 sekunda najvise, sve ce ovo biti odlicno, i nece omesti nase blazeno i programirano siromastvo u kome izglasavamo nanovo i nanovo nase unesrecitelje usrecujemo da imaju legitimitet u jahanju.

Nenad

pre 10 godina

Koliko kontroverzi oko ovog Mlađana.
Sa jedne strane, otvoreno je priznao da je lagao u vezi 1000 evra od akcija državnih preduzeća što je bio vetar u leđa kampanji Borisa Tadića na izborima, a sa druge eto, dovodi strane investitore što je najteži posao. O kvantitetu i kvalitetu, nažalost, niko nema pojma jer smo nedemokratska zemlja i dalje.

Hombre

pre 10 godina

Što se love tiče sad će Mlađi biti bolje nego dok je bio ministar, jer sad će legalno da "kaplje" i pomoćnicka plata i provizije za poslove sa šeicima. Međutim, pošto su oni svi sujetni, on bi svakako više voleo da je ostao Ministar iako bi onda izokola morao da kraducka. Ali, vlast je vlast i slast, slađa od svega. A Vučko je ovo morao da uradi, klasičan iznuđeni potez, jer bi ih u suprotnom Mlađa ucenjivao neophodnošću svog prisustva, što je vrlo verovatno, pa bi bili dovedeni u pitanje neki poslovi sa Šeicima, a Mlađa je važniji sam sebi nego poslovi za dobrobit Srbije. E tu je Vučko pokazao da je odgovoran kao političar. Prelazi preko lične sujete (netrpeljivost prema Mlađi), jer mu je važniji interes Srbije od sopstvenog interesa. Tu se on dosta razlikuje od svih ostalih samoljubivih srpskih političara tipa Velje, Mrke , Bajatog, Bejbi Krkobabe, Žutog i svih ostalih. Verujete li u ovo?

Miladin

pre 10 godina

Kad vec nije prugasto odelo sa brojem,nije lose dobiti mesto zamenika Predsednika u Vladinom Komitetu za saradnju sa Emiratima,na predlog Gospodara Vucica,ispred Centralnog Komiteta Srpske Najnaprednije Stranke! :) Komedija i to besplatna!

Ratni veteran

pre 10 godina

Zar njega koji je unistio privredu,banke i nikad nije pao s vlasti!!?Aleksandre, Tadic ga se nije dzaba odreko ,to je grobar Srpske privrede !

добацујем за столом

pre 10 godina

Хахахаха, а да ли ће Динкић морати на посао да долази у оној пругастој пиџами коју му је својевремено обећао Вучић?

Thor

pre 10 godina

Emirati su pregovarali sa Dinkićem i ako bi njega pomerili kao ličnost Emirati bi smatrali da smo neozbiljni, što nikako ne smemo da dopustimo, pa tako mislim da je ovo bila i logična odluka A.Vučića. Ovde barem, pod ovim okolnostima, Dinkić ne može ništa da vrda.

meda

pre 10 godina

Toliko o rekunstrukciji, sprdnji, izjavama, šali, puj pike nevaži itd..... Kao što sam pisao pre rekonstrukcije kada sam rekao trla baba lan tako i sada tvrdim, sledeći potez je bankrot i nažalost izbori i mnogo utrošenog vremena na vlast neznalica i nesposobnih ljudi koji nisu u stanju ni jedn0 obećanje da ispune. Prihvatam da mi svako kaže i da sam neznalica i slepac ali ja nevidim ama baš ništa dobro sa ovom vladom a svako ko misli suprotno neka me ubedi i razuveri , stojim na raspolaganju.

brada

pre 10 godina

Meni su najsipmaticniji komenrati ovih sto brane i opravdavaju Vuciceve postupke. Da sutra izadje i kaze da svi moramo da skocimo u bunar ti bi ljudi skocili odmah. On je covek u predizbornoj kampanji rekao da ce prvo Mladju da uhapsi i da je on najkrivlji za stanje ekonomije. A sad su u ljubavi!!!

Srbin iz Bara

pre 10 godina

NATO.... Samo je NATO kriv što nas nije 99-te poravnao i što nisu zasadili paradajz, makar da Evropa ima nekakve koristi..... + U Baru sam sa porodicom već 14 godina i do sada sam odbijao bilo kakvu mogućnost da se odreknem srpskog državljanstva i dobijem crnogorsko, iako me je svojeglavost što se naciona tiče već skupo koštala. Nakon ove vesti, NIKADA I NIKADA VIŠE mi oko neće trepnuti za Srbijom, Kosovom i Metohijom. Porodica na prvom mestu, ne živi se 1000 godina...

DNO DNA

pre 10 godina

Pa Vucicu....ne treba ti Dinkic!!! On je najobicnije dno dna!!!! Svi su radovali kada je napokon dobio on i njegou usljivi URS sut kartu iz Nemanjine....medjutim ne treba se radovati pre vremena...stigao si i da nas razocaras!!!

hahahaa

pre 10 godina

Mladja - mladi strucnjak iz inostranstva. Treba ga podrzati i dati mu sansu. Ocigledno jedini zna arapski jezik. Sledeci put, ponovo glasajte i dajte podrsku ljudima koji nas prave budalama...

klenga

pre 10 godina

Cile,u pravu si.vučić je mahao robijaškim odelom ministra dinkića...i svi sem mene,su očekivali tešku robiju za dotičnog...ali ,meni je poznat demagoški mentalitet presvučenih radikala,pa sam oduvek znao da je svaka njegova i njihova priča čisto blebetanje...bio je tu i hleb za tri dinara,bulevar ratka mladića,jeftina tarifa struje od 14-16,džak sa pokradenim lističima,sto milijardi e. investicija ,itd,itd...i da se nevračamo malo više unazad,bisera ima na pretek...samo jedno pitanje se postavlja-kako neko normalan,sa prosečnim znanjem,kulturom i inteligencijom može da se navata na to?...

Zivko

pre 10 godina

Moram da skinem kapu Vucicevim savetnicima za marketing ,da ne kazem zaglupljivanje naroda,doveli su struku na jos jedan visi nivo,nadmasili cak i neprikosnovene genijalce Sapera i Krstica! Zime nema za ovu garnituru,recept se zna,cvrsto drzati medijski mrak i samo plasirati do besvesti ono sto raja zeli da cuje,svi siti i Vucici na broju..:)

tajkunski arapi...

pre 10 godina

Kazu zuckasti komentatori da se prica po gradu kako su neki tajkuni doveli arapske investitore!!! Sto jesu li ih do sada cuvali u svom privatnom steku i za svoje potrebe,pa sad resili da se otvore!Ma palite vise sa tim glupostima.Ne kopcamo se mi vise na ledjima!Verovali smo u te mastarije godinama...Zbog vas vise covek ne moze nikome da veruje..Kad god neko pocne nesto da mi prica ili obecava,ja se setim vas i odmah mi sve to presedne!!Ma zbog vas ,nikome vise nista ne verujem!Nista i nikoga oni nama nisu doveli,oni su mozda doveli nekoga,ali samo sebi licno...

Milos

pre 10 godina

Vučić je opasan šahista. Dačiću je prepustio ulogu "izdajnika Kosova"; Dačić daje autogolove izjavama protiv eksperata u Vladi, kojih je, realno, Srbija gladna - ali mora, jer on disciplinu u stranci održava na klasičan način, kupovinom, uglavljivanjem svojih partijskih kadrova. Kao i DS...dok u SNS važi Vučić uber alles, jer bez njega nema stranke. Dalje, nervira ga sa Dinkićem, i dalje ga gura u poziciju da mandat na vlasti troši baveći se politikanstvom i kadrovskim svađama - pored njega i Vučić i Dinkić izgledaju kao istinski posvećeni boljitku zemlje. DS je ostavio potpuno bez oštrice - veći je Evropljanin od njih, samo što on ima disciplinovanu stranku, koja daleko manje krade - za Srbe je i to veliko. Dačić i Đilas su u potpuno podređenom položaju, svi se boje izbora sem Vučića. Majstor. Nisam ovo očekivao. A što je najbolje, možda i za običnog čovjeka na dobro izađe...

milos

pre 10 godina

Nas vodja Vucic je krenuo odmah u borbu protiv nezaposlenosti tako sto je nezaposlenog Mladju odmah zaposlio. Tako treba sa reci na dela. Volim te Vucicu

Pametnjaković

pre 10 godina

Oni nas zezaju u zdrav mozak. Sve su to ista g..... Samo revolucija, samo revolucija, braćo i sestre Srbi. Ali ona prava revolucija, da počistimo Srbiju.

mile

pre 10 godina

Biznis od uvek prepoznaje sposobne i one koji rade posao. Dinkic je uvek bio konkretan i uvek je radio u interesu Srbije, za razliku od ostalih koje je zuljalo to sto pored njega ispadaju ocigleno losi, nesposobni i neradnici. Pa kada su videli da covek ima rezultate i da mu popularnost raste svuda gde je nesto i uspeo da ostvari, onda su ga brze bolje skinuli iz fokusa. Tu mislim na SPS. I Vucic zna ko je sposoban, a ko je nesposoban u vlasti. Nego, 'ajmo sada horski: a nasih 1000 eura Dinkicu... Manipulisati nasim javnim mnjenjem je lako, ali stranim biznismenima koji hoce da uloze i da na ulozenom zarade - nije.

Milanche

pre 10 godina

To je isti onaj Vucic koji je govorio da kad dodje na vlast, ima da procesuira Dinkica po kratkom postupku....a sta je ovo sad, samo dokaz kakva je vlada, nemaju kadra, pa onda nema veze moze opet Dinkic posto nisu mogli da nadju jos jednog Krstica iz Amerike...

Beli luk & glogov kolac

pre 10 godina

Ovaj lik je neunistiv. Nekakav politicki vampir koji se svake noci vraca iako su ga ubili prethodne. A pri tome je velika stetocina.

KLEKOVACA - ZARI

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je ovom svojom odlukom pokazao da mu nije bitan svoj licni imidz, vec da uvek stavlja drzavni interes ispred svojih. Mladjan Dinkic hteo to neko da prizna ili ne ima velike zasluge oko dolaska Emirata u Srbiju. Znam da ce sada biti onih koji ce ovo zestoko napadati, ali neka malo bolje razmisle pre nego sto donesu svoj stav i sud. Pa kakvo bi mislenje imali ljudi iz Emirata o Srbiji da je totalno skrajnut covek sa kojim su uspostavili dobar kontakt.

redbarone

pre 10 godina

A zta ste vi ocekivali? Gospodin nosi crvenu-belu kosulju, zvezda imals ogromne dugove na sve stranu, naravno gospodin u te kosulje sve sredjiva, sve im pokriva i zataska, a ti NARODE NADOKNADI SVE TO, posto je zvezda Institucija, ali gospon Vucic se ne bavi sa sportom, sta mislite , pored onolike obaveza, pa jos i Zvezda?! To je scenario,koje priznaju... A to sto u prolece, kada je Zvezda bila na ivicu ponora, /finansijski/, i gospon Vucic zajedno sa Dzajom u gluva doba noci ima sastanak sa celnicima Srpskog "Instituta za fudbal", e o tome svi zvezdasi cute ,naravno i sns-ovci. Mrzim i Partizan i Zvezdu, i sve neistinu, i prljavstine, koje prodaju ovi pokvareni politicari, i sportski direktori, i ostala bagra. Ko god mi daje minuse nek pogleda malo unazad / posteno i korektno / pa da se cujemo. Ja sam covek koji stoji uvek iza svoje reci, al ovde u Srbiji to je premalo. Hteo sam reci , da Dinkic zna sve o Vucicu, kako god se to vama naprednjacima ne svidja. Nije ni on cvecka i ikona, zaboravite to ipriznacete na kraju. Zao mi je sto sam vas razocarao. Jednom radikal-uvek radikal, avi oricajte bajke kome hocete...

Cile

pre 10 godina

Da li me sećanje vara ili savršeno služi - Vučić beše onaj što je u Skupštini mahao sa prugastom zatvorskom odećom namenjenoj upravo Dinkiću!

coga505

pre 10 godina

Što se čudite i šizite? Svi ovi Mapetovci su posledica nekih tamo izbora na kojima su ovce glasale, ili kao fol ubacivale u kutije "bele" listiće. Niko nema pragvo da čantra kako ova ekipa nije njegov izbor. Jeste, izbor je svih nas, jer kakav narod, takva i država i poliričari, ako su mapetovci političari, a ne obični - gusari.
Coga 505

aca

pre 10 godina

Rekao sam jednom prilikom da kao sto je sad Vucic enormno visoko po ispitivanju javnog mnjenja, moze krenuti i u kontra smeru. Jedan od ovih velikih kikseva je i Dinkic koji na volseban nacin opstaje u vrhu vlasti pa cak i kao pomocnik, nema veze.Neverovatna je pozicija da sesta stranka po jacini u Srbiji ima takvu moc i uticaj na Vucica, pogotovo sto nije davno vreme kada je Vucic o nju govorio sve najgore. Pretpostavljam da Vucic zna sta radi a ovo je noz u ledja Dacicu.

milos

pre 10 godina

Clan CK SK. Ovaj narod i ne zasluzuje bolje. Ovaj mu sio dres pre neku godinu a sad u CK. E SNS-ovci nemojte da se cudite bice vama Dinkic i Vucic umesto Vucica. I tako do konacne propasti.

stidim se svoje drzave

pre 10 godina

(besna glista, 25. avgust 2013 13:27)

tako je, i da dodam:
MIS MO NAJGLUPLJI I NAJLOSIJI NAROD NA SVETU !!!
KAKAV NAROD, TAKVI POLITICARI, TAKVA I DRZAVA !

BANANA !!!

ajmo...

pre 10 godina

Pametno je sto jer Mladja ostao u vladi.Zao mi je i Suzane Grubjesic ako ne bude vise u vladi...Ona je super lik a i bila je vredna...Mladja i njegovo iskustvo a i poznavanje tokova kretanja u privredi do sada su od neprocenjivog znacaja.On je bio ipak sve vreme u zizi dogadjaja..Ko je zaista u proslosti odgovoran,neka sude institucje koje su zaduzene za to! A vlada treba da nastavi tamo gde je stala...

Da mi je neko pričao, ne bih mu verovao

pre 10 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ... umreću od smeha ... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ...
In your face, naprednjaci! Imate li neki komentar na ovo? Da li se osećate prevarenim? Da li vam je ostalo bar imalo dostojanstva i obraza, ili ćete i dalje da udarate minuse na svaki negativan komentar o Vučiću? Da li ...

брбљивац

pre 10 godina

E sad bi trebalo svima biti jasno osim, naravno, zatucanih SNS-ovaca i
nacionalista zasto Merkelova izbegava susrete sa "vrhom" ove vlade.
Vucicu i svi oko njega, niste vi ni za ono crno ispod nokta onog Tadica.
Ajde sto blamirate sami sebe, nego nam za ovih godinu dana srozaste
sve ono sto je vas predhodnik Tadic uradio za ponovni ugled Srbije
u Evropi i svetu. Lupajte minuse po mom komentaru to je jedino sto umete jer vam je glava suplja kao cev od puske a nije ni cudo kod ovakvog vaseg omiljenog "vice premijera" sto ste takvi. Zalosno i pogubno za srpski narod ali sa nadom ne za dugo.

Ako se ikad sretnemo, plaćam turu ...

pre 10 godina

Veliko hvala, momci i devojke, posle teškog mamurluka, ulepšali ste mi dan vašim komentarima. Ali BAŠ ulepšali. Odavno se nisam tako smejao.
Najveći fazon je što ovi ne znaju koji je komentar sarkastičan, koji ironičan, a koji ozbiljan, pa lupaju pluseve i minuse i gde treba i gde ne treba.

Cica

pre 10 godina

Sada je oper dobio legitimaciju, da prdaje otetu zemlju, a da zaduzuje i daje narod, da bi placao radna mesta
ja mislim da ke rec 'Katastrofa' suvise blaga za ovo sta se radi sa Srbijom

runi

pre 10 godina

stalno citam "jadni narod","mucenici"..ovaj narod je dno i ne zasluzuje nista bolje od onog sto mu se desava..jedino ima srecu da je glup pa i ne vidi..da je recimo danad potpredsednik kralj gospodar univerzuma Aca imao sednicu svoje sranke u nacionalnam dnevniku na pinku..kuku nama

lucidna duša

pre 10 godina

Vidim ovde ljudi prete belim listićima. Pa to oni i hoće, da na izbore izađe ukupno 20.000 ljudi pa da uzmu 99% glasova na šačici uzorka. Uhlebili su oni solidnu bratiju za ovih godinu dana, nikada jači glasački aparat. Uzjahali su i neće sići skoro, a nama se crno piše. Crnje. Najcrnje.

Trolovim Smorajlo

pre 10 godina

(proxima centauri, 25. avgust 2013 13:57)

Ovo je sjajan potez Vucica i dovesce daljem ucrvrscivanju veza sa UAE i nadamo se da ce se pridruziti expert Milosavljevic radi izvoza vakcina a i Dulic-Markovic je sjajan kadar za zastitu od poplava te ce njeno iskustvo sigurno pomoci u pobedi nad susom u UAE.
A sad, gde je moja kesica cipsa?

boris

pre 10 godina

Pa sta tu ima cudno, normalno je da Dinkic ostane kao pregovarac u poslovima sa Emiratima, kada je vec toliko dugo deo tog procesa. Vucic jos jednom pokazuje da mu je na prvom mestu interes da Srbija pocne da napreduje sto brze.
(Anastasija, 25. avgust 2013 12:37)

Bože Anastasija...bolje da ništa ne pišeš. Osim ako si plaćena da šalješ ono šta drugi stavljaju.

zoran

pre 10 godina

Ovakvo muljanje u politici nekada, kad sam ja bio mlad, zvalo se rotacija.

A da Dinkić nije GOSPODINU Vučiću ša'n'o na uvce da će SVE kazati??? Pazite! Arapi su opasni trgovci, samo da znate. Oni su imali pismo i pisali su pre 1500 godina. A plovili morima, odlično trgovali i pre toga.

crni domino

pre 10 godina

Ovi nekadasnji radikali od vlade napravise sprdacinu! A perjanica im je Dacic!
Ima li nekoga u ovoj Srbiji da im kaze da su nesposobne blente koje unistavaju drzavu!
Bas njih briga za glas naroda! Imaju oni svoje podguzne muve koje im aplaudiraju i bodre ih.
Pitam se, citaju li njihova deca ove komentare!?

neca

pre 10 godina

Juce sam Vam rekao da nije Simpo i porez problem nego sastav vlade,kupuje se vreme koga nema.Cak se ne kupuje nego otima.Jadan smo mi narod.Sta je tu bolje ?Izbor ministara lici na maturske panoe na kome fotograf premesta slike.

Aleksandar

pre 10 godina

Halo Bing kako brat?, šta!!!!???? postao ministar energetike u Srbiji !!!???? nevjerovatno, slušaj da li te zanima koncesija za jedan auto-put ? , cijena prava sitnica....

Bisa

pre 10 godina

Stvarno neverovatna stvar, nisam mogla da verujem da dinkic ima tako jak lobi, verovatno je za sve godine vladavine, toliko svima dao para, da moraju i dalje da ga drze.
Jadna Srbija, a ki misli da je Vucic reformator i posten taj je verovatno toliko izgubio pamet, da ga ni Bog nemore spasti.

Macedoroman

pre 10 godina

U gradu se šuška da su arapske investitore u Srbiju doveli neki naši tajkuni. Kako bi izbegli negativan publicitet, izbacili su Dinkića ispred sebe. Inače, Dinkić,kako ga u privrednim krugovima znaju i kao "predstavnika krupnog kapitala" je neophodan da bi se ove tajkunske kombinacije finalizirale. Primer je kupovina hotela na Kopaoniku po besmisleno niskoj ceni. Mene lično je teško ubediti da je Kopaonik prioritet u finansijskom poslovanju Arapa. Biće da su ovaj hotel "maznuli" naši ljudi.

vlada

pre 10 godina

"Komiteta Vlade za saradnju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima"


Ma pustite dinkića, vidite kako ovi otvaraju nova ministarstva, komitete, agencije itd...
Treba svu tu veliku rodbinu uhlebiti negde u Vladi!

Zveki

pre 10 godina

sns je ovde godinu i nesto dana na vlasti,a uradili su mnooogo toga nego ste vi toliko zaludjeni da verujet samo midijima i njihovim baronijama.. pogledajte malo vratite se u nazad 5 goidna koliko su nam 'ovi' obecavali i onda pogledajte godinu dana u nazad i videcete da je sns sve to uradio a medijski se nisi eksponirali uopste samo su najavljivali !

Milica

pre 10 godina

Da li moze neko da mi odgovori: 1. Sta je Komitet za saradnju sa UAE? 2. Kada je osnovan? 3. Od kada je Vucic predsednik tog komiteta? 4. Ko je bio potpredsednik tog tela do danas? 5. Da li to znaci da je smenjen Sinisa Mali? Koliko se secamo, do danas je on bio ''glavni'' za saradnju sa UAE, a za taj komitet niko ne zna...

krle - dron

pre 10 godina

Ovo samo pokazuje koliko je Vucic posten i pragmatican covek koji gleda da srbija ima konkretne koristi jer Dinkic je taj ciji kontakti su omogucili Vucicu da ga Sheik uopste primi na razgovor gde je na ttm- cekao malte ne u predsoblju 3- dana iz cega je kasnije proizaslo veliko licno prijateljstvo Vucica i Sheika ali da nije bilo Dinkica do toga nebi ni doslo i ovaj potez Vucica je za svaku pohvalu,a ovo je siguran znak da ce novi izbori biti za godinu dana i konacan pocetak kraja ukletih komunjara u vlasti u srbiji.

boki

pre 10 godina

ovakav komentar sam vec jednom slao. u trenutku kada ovo pisem, najveci broj komentara u kojima se kritikuje vucic ima izmedju 93 i 96 minusa. botovi prosarajte malo, providni ste ;-)

KANTAR

pre 10 godina

Ovaj čovek je neuništiv,mislim na Dinkića.Gde god ko na vlast dođe eto njega,pa ako ne može da bude ministar neka bar bude pomoćnik.Nemam komentar za ovo,nadam se da ovi znaju šta rade što ga i dalje tu ostavljaju.

proxima centauri

pre 10 godina

Da sam do ovog trenutka bila simpatizerka SNS-a momentalno bih postala "beli listic".
Moram da vas podsetim: simpatizeri SNS-a, vi ne podnosite Dinkica.
( ne podnosim ga ni ja). Procitala sam na ovom sajtu hiljade vasih komentara u kojima ga najstrasnije diskvalifikujete.

Kako vi razmisljate? Koji su vam reperi? Sta je za vas nezamislivo? Zar je moguce, da posle svega sto nam se desilo u poslednjih dvadeset i malo vise godina, vi jos uvek mozete, bilo koga da bezrezervno podrzavate?

Neverovatno.

Monty Python's Flying Circus

pre 10 godina

A sada.... jos samo "Ministarstvo krivog hoda"... Kakava evropska vizija buducnosti kod nas i to jos davnih '70-tih... Monty Python's Flying Circus - LIVE IN SERBIA!

pera

pre 10 godina

Hahahaha, rekonstrukcija vlade, kakva fora, skidam kapu Vucicu. Ovo mi lici na sibicarenje...idemo..ko otera Mladju, dobije Mladju...idemo ljudi... jos malo... idemo... ko otera Djilasa, dobije Djilasa... Nema lazi, nema prevare, rekonstrukcija zavrsena, a svi ostali u vladi samo izrotirali fotelje. Politicari mi lice na skocice loptice...kako god ih bacis oni se odbijaju i skakucu i neunistivi su i kada si mislio da si ih izgubio oni su uvek tu negde pored tebe spremni za sledece bacanje (po vladi sa fotelje na fotelju). Vucicu, mnogo ti je dobra rekonstrukcija vlade, godinu dana je proslo boljitka nema, cene luduju, evro skace, narod gladuje a isti ljudi su i dalje u foteljama. Da su nesto znali i mogli do sada bi uradili. Jadni smo mi sa ovakvim vodjom, jedno prica, drugo radi i nema mu*** da zavede red. Jak na recima slab na delu. Nema nama nista bolje dok je ovakvih oko nas.

Idemo dalje

pre 10 godina

Gospodin Dinkic se jako lose i nekopetentno pokazao na mestu ministra finansija, sto ne znaci da ne moze obavljati bilo koji drugi posao u Vladi, jer su gradjani izabrali URS kao jednu od vladajucih stranaka. Prvi potpredsednik Vlade Vucic, pruzice mu sansu da ostane u Vladi i pomogne u borbi za napredak Srbije. Na Dinkicu je hoce li tu sansu opravdati i dati svoj maksimum kako bi borba bila brza i efikasnija.

dejana

pre 10 godina

Još samo da objave kako ipak moraju odbiti Mrkonjićevu ostavku i ostaviti ga na mestu ministra i super. Mislili su da će ovom tzv. rekonstrukcijom uspeti da zamažu oči narodu... Meni nisu. Mada mislim da ih više ni nije briga šta narod misli. Svakako će kako-tako dospeti na vlast, ili će bar nešto dobiti od države po političkoj liniji, bili vlast ili opozicija. Njima dobro. Toliko sam zgrožena da mi stvarno dođe da odem odavde. Reklo bi se da im je i cilj da svi pametni odu i ostanu politički poltroni, kojima je lako upravljati i pred čijim očima će nastaviti da kradu. Samo ne znam odakle će više krasti kad su sve rasprodali, uništili...

Petar

pre 10 godina

pa čekaj, jel to vučić imao 3 funkcije... pa zar nije rekao da može samo jednu da radi, kao spadaju mu ramena od umora a sad može da bude i predsednik komiteta!?

sasa

pre 10 godina

"zamenik predsednika Komiteta Vlade za saradnju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima"... i dinkicu ponovo imunitet! u alan fordu je bilo ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena! jaoj, ljudi, da li postoji jedna osoba koja ce da izadje na sledece izbore? ovo je farsa, sa ciljem da ekipa nastavi da krade! presaberite se u svojim glavama, gradjani srbije, i razmislite o svom odnosu prema ovim likovima koji su privatizovali srbiju.

sasa jokic

pre 10 godina

Vidim puno komentara, "Kakav samar Ivici?".
Ovo je samar svim postenim gradjanima Srbije, a najvise glasacima SNS-a!
"Komitet za saradnju sa UAE?! Dali Kozi da cuva kupus!

Nenad

pre 10 godina

Meni se svidja ova vest Dinkic zna da pregovara. Sps i dacic su hteli da ga uklone ali nisu uspeli jer je dinkic stavljen na vlast jer ga ljudi sa zapada zele (amerika)

...sve sve ali nista

pre 10 godina

sad ce glasaci sns-a da hvale ovaj potez svog lidera..a pre dve nedelje pljuvali dinkica... zasto ne razmisljate svojom a ne acinom glavom??

Darko

pre 10 godina

Rekonstrukcija Vlade u Srbiji je kada prvi potpredsednik Vlade Vučić smeni Vučića sa mesta prvog potpredsednika Vlade i na upražnjeno mesto prvog potpredsednika Vlade postavi Vučića.

moj scenario

pre 10 godina

znaci Lazar Krstic je samo igracka - zrtveno jagnje. Dilovi su dublji i ko koga za sta drzi. Bicu maliciozan:
Kako ce pred arape sa novim covekom kada su arapi u Dinkica vec investirali.
E moj narode maloumni i sa memorijskim opsegom malo duzim od zlatne ribice.

bbz

pre 10 godina

vucic zbunjuje svoje botove sto lupaju pluseve,ne mogu da zamislim sada njihov haos u glavi pogotovo ako moraju da lupe plus na ovu vest,treba imati jak zeludac za to,ali ja se ne bojim mogu oni to,ahahhaha

Dusan

pre 10 godina

U vladi mogu da budu samo strucnjaci i ljudi bez ikakve veze sa kriminalom, Mladja je sve to, on je isto, onaj, eksperat. Ah, umalo da zaboravim, svaka cast Vucicu postenjacino, cvrsta ruko!

gilgamesh

pre 10 godina

dinkic je prvi poceo da ugovara poslove sa emiratima i doveo ih u srbiju. mozda je moguci razlog zasto ga je vucic zadrzao.vazno je da je urs izasao iz vlade.

Rke Koke

pre 10 godina

Verovatno Arapi u celom svetu imaju taj luksuz da s kim počnu o nečem da pregovaraju, taj doživotno ostaje na funkciji. Mi poništavamo svoje institucije i njihov značaj, jer navodno Arapi ne kapiraju da u Evropi države nisu privatna svojina, pa će Šejk Vučić staviti agu Dinkića, da se Arapi ne naljute. PONIŽAVANJE SRBIJE (naročito što je dato objašnjenje gnusna radikalska laž).

dd

pre 10 godina

(MarkoZR, 25. avgust 2013 11:57)

Ovo je klasika. Izmisljaju komisije, komitete, udruzenja pozrtvovanih politicara, kancelarije. U celoj zemlji se dobijaju otkazi, samo se u postovanoj vladi zaposljavaju. Stalno. Dokle? Protesti ljudi, protesti!

1%

pre 10 godina

Pazi te izraze i nazive ..pa da padnes sa stolice od smeha..:
-Komitet za saradnju!!!!!( poslednje sto mi vraca secanje na to je : Centralni Komitet Saveza Komunista Jugoslavije hehehe)
-Drzava je u remontu!!!...pa ko to jos pametan moze da kaze..
-Stausno neutralne opstine ( koje proizilaze iz statusno neutralnih izbora)

novicavg

pre 10 godina

Ovo angažovanje gospodina Dinikića kao zamenika komiteta za saradnju može da ima dva apsekta jedan je to da je on zaista učestovao u dovođenju arapa kao investitora u našu zemlju a ti ljudi ze prvenstveno vezuje za ljude sa kojima pregovaraju a ne za državu a drugi aspekt ovog angažovanja pože biti i protivteža Dačićevim nastojanju da potpuno eleminiše URS iz svih političkih zbivanja na nivou centralne vlasti. Opet mi nije jasno da gospodin Vučić daje na značaju Dinkiću čiji lokalni čelnicu ruše SNS iz lokalnih samouprava a poslednji primer je Aleksandrovac.Nisu li ovo pilitičke igge koji obični ljudi ne razumeju a sve su u svrhu nekih višuh političkih ciljeva.

Crni Zmaj

pre 10 godina

A da ga zamolimo da ostane i za saradnju sa Kinom...Moravski "Koridor", Autoput kroz Frusku Goru...treba to zavrsiti...CRBC...CMEC...HSS..a i sire.Videcemo...

Marko

pre 10 godina

Ne znam za svemir, al znam da je ljudska glupost beskonacna. Ko god je ucestvovao u ozbiljnim pregovorima oko bilo cega sa ozbiljnim ljudima, zna da je Vucic opet u pravu kad ostavlja Dinkica na ovom polozaju.

To sto ortonormalnom potrosacu ovo izgleda kao apsurd i nije neko iznenadjenje.

kako drugacije

pre 10 godina

Ma ovo je uticao neko sa strane-Banana Drzava..
Vise se Montgomerijev Covic pita u ovoj zemlji od premijera i vicepremijera...jer ima jaca ledja, tako to ide kod nas...

mlekadzija

pre 10 godina

Dakle stetocina ostaje i pored svega. Vucic ce zazaliti zbog ove glupost. Najbolje je obrazlozenje odluke. Steta je velika sto nisu ugurali i Suzanu i Vericu...

sara

pre 10 godina

Ocekivano. Dinkic zna mnogo prljavih stvari o clanovima vlade da bi ga ostavili bez icega. Eh kada ce nas narod da svati da nasi politicari brinu samo za svoje d*** i samo gledaju da sto vise ojade ovaj jadan narod. SVI DO JEDNOG!

Mr.T

pre 10 godina

Znaci sad vise nije lazov, lopov, nesposobnjakovic... Ja zaista ne znam u kakvom svetu zive politicari?!? Da li u javnosti nastupaju kao potpuno shizofrene licnosti, pa danas moze jedna krajnost, a sutra sasvim druga, a u privatnom se druze po kafanama, u fazonu: "Kako sam te danas unistio", "Nema veze sutra cu ja tebe", "Ziveli u to ime"...

Mile 011

pre 10 godina

Dakle po pitanju "borbe protiv kriminala" ( za godinu dana nije podignuta ni jedna optužnica a o prvostepenoj presudi možemo samo da sanjamo ) Dinkić ima VUČIĆEV IMUNITET . "ČESTITAM" .

Anastasija

pre 10 godina

Pa sta tu ima cudno, normalno je da Dinkic ostane kao pregovarac u poslovima sa Emiratima, kada je vec toliko dugo deo tog procesa. Vucic jos jednom pokazuje da mu je na prvom mestu interes da Srbija pocne da napreduje sto brze.

Nevidljiva xy

pre 10 godina

Upoznat je u potpunosti sa detaljima posla,bio je u pregovorima,bilo bi neozbiljno da svaki put kad razogvaraju sa Emiratima,dodje na razgovor nekodrugi...mislim da je opravdanost odluke potpuna,Vucic ce to iskontrolisati i ispratiti do kraja...

Smrt Fašizmu

pre 10 godina

Vise nema dileme: finansijska i obavestajna elita Srbije, distancirana od zdravog nacionalnog interesa blokira ovu zemlju od kretanja u ispravnom smeru. Ispravan smer je onaj koji tezi istini i pravdi, i kao takav se neminovno priblizava drustvenim kretanjima vecine civilizovanih zemalja sveta.
Nedovoljno prosveceno i zaostalo drustvo poput ovoga, nema mogucnost prepoznavanja ovakve devijacije i kao takvo je izvanredan medijum za mesetarenje ovakvih bandita.
To je mozda i glavni razlog zasto ova sredina nema istoriju ni buducnost bez velikih stresova, jer kada dostigne kriticni nivo devijacije, sledi joj nasilje.

SNS bot

pre 10 godina

Sta je drugari, zbunjeni ste, nema komentara podske Aleku? Ajd kreci!
Nema veze,do juce smo ga hvalili jer ga je izbacio,a sada ga vraca...
Ma nema veze,on je najbolji,ne greci ni onomad ni sada!? Ziveo Alek!

Ryber Palunko

pre 10 godina

Kako ono bijaše:'Glasaš za Đilasa, dobiješ Dinkića'? Retardi iz 'SNS cyber-divizije', da li se dobro sjećam? Ako se ne sjećate, ima ovdje kod mene još jedan plakat na trafo-stanici, pa da vam ga donesem? Za arhivu, jer kanda ste ih sve pobacali.

Lazic Milos

pre 10 godina

Ako je u interesu Srbije da Dinkic posto je zapoceo pregovore, on ih i zavrski onda je to opravdano. Svaki strani investitor nam je veoma bitan.

vlajzi

pre 10 godina

Kako Vucic voli da zaj... botove! Hahahah... ubise se jadni pljujuci Dinkica, i sam Vucko mu obecavase onomad zatvorsku odecu, a sad?!
hahahahah, placem od smeha! jadni SNS botovi...
:D

Mitas

pre 10 godina

U tom slucaju crno ti se pise Vucicu. Ovim potezom razocaraces mnoge, a Dinkicu si opet poklonio cenzus. Dajes mu svoju "zlatnu koku".

Dinkic da ti **** pomera - stidi se!

Patrijota

pre 10 godina

Ha,ha,ha...to Vucko majstore, tako se radi prava rekonstrukcija! Koji li je ovde dil pao i zasto nije tesko naslutiti? Nisu bitni detalji nego sustina, a ona je da neko (Dinkic) nekoga (Dacica, Vucica i kompaniju) drzi za j..a i to sa obe ruke, a verujte to mnogo boli???
Inace ova vest je super, jer je samo nastavak svakodnevnih dokaza narodu sta i kako rade radikali i socijalisti, gubeci se totalno u glupostima, nesposobnosti, znanju i zelji da nesto ucine!!!

Ekonom

pre 10 godina

Tako je Aco! Dinketa nesposobni mogu samo da te mrze! Dinke je pojam za celu SPS ekipu. Sa Grubjesickom i Kalanovickom najbolji deo Vlade. Samo sto se Dačić malo preračunao pa je pomislio da ce sa Dinkićem otići i problem umešanosti njegovih ljudi u afere Simpo, Farmakom, Galenika, Azotara...

Sasa73

pre 10 godina

Vučić od pre neki dan, svima ispunjava želje i odlično zna šta bi ko želeo. Čuva se od pomahnitalog Dinkića koji ne može da živi bez neke funkcije u Vladi. Za razliku od devedesetih kada je verovao u "Šešeljugu", facinantno je i njegovo uživljavanje u želje prebogatih Arapa. Ovo je marketing, marketing i ništa drugo. Vučić nam je devedesetih prodavao maglu, a to za dobre novce radi i sada.

zealot

pre 10 godina

nije šija nego vrat
funkcije su u svakom slučaju uvek glupost. to što je neko ministar ne znači da je bistar već u ovoj zemlji da je takva osoba uglavnom nečija marioneta, pijun, žrtveni jarac.
još nešto, izgleda da treba da imamo komitet za svaku zemlju sa kojom se sarađuje? vučiću, ovo je Vaša ogromna promena u vladi srbije?

DokleBre

pre 10 godina

Ma Daaaaaaj, kakvi Emirati, kakav komitet,
Jel moguce da je uticaj stranih institucija toliki da bez Mladje
nema vlade,
ovako mu vracaju zahvalnost za sve sto je za njih uradio,
mi cemo svi nestati sa planete Zemlje ali grobar Srbije, ostaje, svira i skija

Patrijota

pre 10 godina

Ha,ha,ha...to Vucko majstore, tako se radi prava rekonstrukcija! Koji li je ovde dil pao i zasto nije tesko naslutiti? Nisu bitni detalji nego sustina, a ona je da neko (Dinkic) nekoga (Dacica, Vucica i kompaniju) drzi za j..a i to sa obe ruke, a verujte to mnogo boli???
Inace ova vest je super, jer je samo nastavak svakodnevnih dokaza narodu sta i kako rade radikali i socijalisti, gubeci se totalno u glupostima, nesposobnosti, znanju i zelji da nesto ucine!!!

vlajzi

pre 10 godina

Kako Vucic voli da zaj... botove! Hahahah... ubise se jadni pljujuci Dinkica, i sam Vucko mu obecavase onomad zatvorsku odecu, a sad?!
hahahahah, placem od smeha! jadni SNS botovi...
:D

Ekonom

pre 10 godina

Tako je Aco! Dinketa nesposobni mogu samo da te mrze! Dinke je pojam za celu SPS ekipu. Sa Grubjesickom i Kalanovickom najbolji deo Vlade. Samo sto se Dačić malo preračunao pa je pomislio da ce sa Dinkićem otići i problem umešanosti njegovih ljudi u afere Simpo, Farmakom, Galenika, Azotara...

DokleBre

pre 10 godina

Ma Daaaaaaj, kakvi Emirati, kakav komitet,
Jel moguce da je uticaj stranih institucija toliki da bez Mladje
nema vlade,
ovako mu vracaju zahvalnost za sve sto je za njih uradio,
mi cemo svi nestati sa planete Zemlje ali grobar Srbije, ostaje, svira i skija

novicavg

pre 10 godina

Ovo angažovanje gospodina Dinikića kao zamenika komiteta za saradnju može da ima dva apsekta jedan je to da je on zaista učestovao u dovođenju arapa kao investitora u našu zemlju a ti ljudi ze prvenstveno vezuje za ljude sa kojima pregovaraju a ne za državu a drugi aspekt ovog angažovanja pože biti i protivteža Dačićevim nastojanju da potpuno eleminiše URS iz svih političkih zbivanja na nivou centralne vlasti. Opet mi nije jasno da gospodin Vučić daje na značaju Dinkiću čiji lokalni čelnicu ruše SNS iz lokalnih samouprava a poslednji primer je Aleksandrovac.Nisu li ovo pilitičke igge koji obični ljudi ne razumeju a sve su u svrhu nekih višuh političkih ciljeva.

KLEKOVACA - ZARI

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je ovom svojom odlukom pokazao da mu nije bitan svoj licni imidz, vec da uvek stavlja drzavni interes ispred svojih. Mladjan Dinkic hteo to neko da prizna ili ne ima velike zasluge oko dolaska Emirata u Srbiju. Znam da ce sada biti onih koji ce ovo zestoko napadati, ali neka malo bolje razmisle pre nego sto donesu svoj stav i sud. Pa kakvo bi mislenje imali ljudi iz Emirata o Srbiji da je totalno skrajnut covek sa kojim su uspostavili dobar kontakt.

Anastasija

pre 10 godina

Pa sta tu ima cudno, normalno je da Dinkic ostane kao pregovarac u poslovima sa Emiratima, kada je vec toliko dugo deo tog procesa. Vucic jos jednom pokazuje da mu je na prvom mestu interes da Srbija pocne da napreduje sto brze.

Sasa73

pre 10 godina

Vučić od pre neki dan, svima ispunjava želje i odlično zna šta bi ko želeo. Čuva se od pomahnitalog Dinkića koji ne može da živi bez neke funkcije u Vladi. Za razliku od devedesetih kada je verovao u "Šešeljugu", facinantno je i njegovo uživljavanje u želje prebogatih Arapa. Ovo je marketing, marketing i ništa drugo. Vučić nam je devedesetih prodavao maglu, a to za dobre novce radi i sada.

Idemo dalje

pre 10 godina

Gospodin Dinkic se jako lose i nekopetentno pokazao na mestu ministra finansija, sto ne znaci da ne moze obavljati bilo koji drugi posao u Vladi, jer su gradjani izabrali URS kao jednu od vladajucih stranaka. Prvi potpredsednik Vlade Vucic, pruzice mu sansu da ostane u Vladi i pomogne u borbi za napredak Srbije. Na Dinkicu je hoce li tu sansu opravdati i dati svoj maksimum kako bi borba bila brza i efikasnija.

Marko

pre 10 godina

Ne znam za svemir, al znam da je ljudska glupost beskonacna. Ko god je ucestvovao u ozbiljnim pregovorima oko bilo cega sa ozbiljnim ljudima, zna da je Vucic opet u pravu kad ostavlja Dinkica na ovom polozaju.

To sto ortonormalnom potrosacu ovo izgleda kao apsurd i nije neko iznenadjenje.

Mitas

pre 10 godina

U tom slucaju crno ti se pise Vucicu. Ovim potezom razocaraces mnoge, a Dinkicu si opet poklonio cenzus. Dajes mu svoju "zlatnu koku".

Dinkic da ti **** pomera - stidi se!

Alelni geni

pre 10 godina

Kao obican gradjanin gledajuci i citajuci sve ovo stekao sam misljenje da verovatno se tezi ka nekom jedinstvu koje je nama sada preko potrebno i ujedno daleko od razumevanja ovakvog poteza. Da sudim ne mogu jer nije moralno posto potkrepljujuce cinjenice ne znam. Verujem da Vucic to zna i nadam se boljem. A sto se tice poslovnih kontakata, tacno je to sto Vucic prica, stranci ne znaju i ne zanima ih ko je koja stranka oni gledaju coveka sa kome su saradjivali, ako se to prekine smatrace nas neozbiljnim kurentima na ekonomskom planu i sta smo onda postigli. Zbog toga kazem ne bih da sudim jer ne znam puno. Misljenja sam da je poslovno dobar potez Vucica.

sara

pre 10 godina

Ocekivano. Dinkic zna mnogo prljavih stvari o clanovima vlade da bi ga ostavili bez icega. Eh kada ce nas narod da svati da nasi politicari brinu samo za svoje d*** i samo gledaju da sto vise ojade ovaj jadan narod. SVI DO JEDNOG!

Nevidljiva xy

pre 10 godina

Upoznat je u potpunosti sa detaljima posla,bio je u pregovorima,bilo bi neozbiljno da svaki put kad razogvaraju sa Emiratima,dodje na razgovor nekodrugi...mislim da je opravdanost odluke potpuna,Vucic ce to iskontrolisati i ispratiti do kraja...

ajmo...

pre 10 godina

Pametno je sto jer Mladja ostao u vladi.Zao mi je i Suzane Grubjesic ako ne bude vise u vladi...Ona je super lik a i bila je vredna...Mladja i njegovo iskustvo a i poznavanje tokova kretanja u privredi do sada su od neprocenjivog znacaja.On je bio ipak sve vreme u zizi dogadjaja..Ko je zaista u proslosti odgovoran,neka sude institucje koje su zaduzene za to! A vlada treba da nastavi tamo gde je stala...

BANEX 022

pre 10 godina

Ništa u imenovanju Dinkića za Vučićevg zamenika za saradnju sa UAE nije sporno, jer su investicije iz Emirata ono što može da pokrene čitavu srpsku ekonomiju, a do sada u razgovore sa investitorima iz Emirata, posle Vučića najviše je bio uključen Dinkić. Investitore iz Emirata ne interesuje sukob Dačića i Dinkića, zbog kojeg je Dinkić izbačen iz vlade, jer oni ne žele svog sagovornika za ulaganja u Srbiju da menjaju na svakih 6 meseci, a Vučić kao političar kome je državni interes na prvom mestu se odlučio da tim koji razgovara sa investitorima iz Emirata ne menja, i da u tom timu i dalje bude Dinkić, i tako i treba da se ponaša svaka ozbiljna država, kakva postaje i Srbija zahvaljujući Vučiću.

Rade

pre 10 godina

Prosto je tragikomicno citati komentare onih koji su "zaprepasceni" Dinkicevim imenovanjem kao zamenika jednog medjudrzavnog komiteta da bi zavrsio vazne poslove na kojima je zajedno sa Vucicem intenzivno radio prethodnih godinu dana u korist svih gradjana ove drzave.

Voditi komitet ne da nije isto sto i voditi ministarstvo nego nije cak ni isto kao recimo biti obican sekretar ili cinovnik u nekom ministarstvu. Komitet je zaduzen sa konkretan posao, u ovom slucaju pregovore sa Emiratima, a svaki dogovor zahteva potvrdu nadleznih ministarstava i(li) vlade.

Inace, ti isti "zaprepasceni" likovi nisu nimalo zaprepasceni time sto su Dacic i ostali socijalisti zadrzali kljucne ministarske pozicije na kojima su se katastrofalno pokazali proteklih godinu dana a zaboravili su i na Misa Bananu, Dacicevo javno sprdanje sa ustavom ove zemlje, itd. To im sve ocito nimalo ne smeta, Dacic im bas super premijer, ali smeta im to sto je Dinkic zamenik jednog od nekoliko medjudrzavnih komiteta bez ikakvog politickog uticaja na vladu. To im je kobajagi pravi "skandal"...

Onima koji se busaju u prsa da bi radije ostali bez ovih investicija iz Emirata porucio bih da im niko nije dao pravo da se u ime svih gradjana ove drzave odricu bilo koje investicije i boljeg zivota. Ove reakcije su nazalost slika i prilika jedne patoloske tabloidne svesti koja nas konstantno koci i gura unazad.

krle - dron

pre 10 godina

Ovo samo pokazuje koliko je Vucic posten i pragmatican covek koji gleda da srbija ima konkretne koristi jer Dinkic je taj ciji kontakti su omogucili Vucicu da ga Sheik uopste primi na razgovor gde je na ttm- cekao malte ne u predsoblju 3- dana iz cega je kasnije proizaslo veliko licno prijateljstvo Vucica i Sheika ali da nije bilo Dinkica do toga nebi ni doslo i ovaj potez Vucica je za svaku pohvalu,a ovo je siguran znak da ce novi izbori biti za godinu dana i konacan pocetak kraja ukletih komunjara u vlasti u srbiji.

FLY FLY

pre 10 godina

Saradnja sa Emiratima je od strateškog značaja za Srbiju, jer se nakon uspostavljanja partnerstva izmedju Etihada i JAT-a, iz ove prijateljske zemlje u narednom periodu očekuju ogromne investicije, a deo njih je upravo Dinkićev tim u velikoj meri već pripremiO i na ovom mestu će idi koristan vladi.

Thor

pre 10 godina

Emirati su pregovarali sa Dinkićem i ako bi njega pomerili kao ličnost Emirati bi smatrali da smo neozbiljni, što nikako ne smemo da dopustimo, pa tako mislim da je ovo bila i logična odluka A.Vučića. Ovde barem, pod ovim okolnostima, Dinkić ne može ništa da vrda.

tajkunski arapi...

pre 10 godina

Kazu zuckasti komentatori da se prica po gradu kako su neki tajkuni doveli arapske investitore!!! Sto jesu li ih do sada cuvali u svom privatnom steku i za svoje potrebe,pa sad resili da se otvore!Ma palite vise sa tim glupostima.Ne kopcamo se mi vise na ledjima!Verovali smo u te mastarije godinama...Zbog vas vise covek ne moze nikome da veruje..Kad god neko pocne nesto da mi prica ili obecava,ja se setim vas i odmah mi sve to presedne!!Ma zbog vas ,nikome vise nista ne verujem!Nista i nikoga oni nama nisu doveli,oni su mozda doveli nekoga,ali samo sebi licno...

SNS bot

pre 10 godina

Sta je drugari, zbunjeni ste, nema komentara podske Aleku? Ajd kreci!
Nema veze,do juce smo ga hvalili jer ga je izbacio,a sada ga vraca...
Ma nema veze,on je najbolji,ne greci ni onomad ni sada!? Ziveo Alek!

Zveki

pre 10 godina

sns je ovde godinu i nesto dana na vlasti,a uradili su mnooogo toga nego ste vi toliko zaludjeni da verujet samo midijima i njihovim baronijama.. pogledajte malo vratite se u nazad 5 goidna koliko su nam 'ovi' obecavali i onda pogledajte godinu dana u nazad i videcete da je sns sve to uradio a medijski se nisi eksponirali uopste samo su najavljivali !

mile

pre 10 godina

Biznis od uvek prepoznaje sposobne i one koji rade posao. Dinkic je uvek bio konkretan i uvek je radio u interesu Srbije, za razliku od ostalih koje je zuljalo to sto pored njega ispadaju ocigleno losi, nesposobni i neradnici. Pa kada su videli da covek ima rezultate i da mu popularnost raste svuda gde je nesto i uspeo da ostvari, onda su ga brze bolje skinuli iz fokusa. Tu mislim na SPS. I Vucic zna ko je sposoban, a ko je nesposoban u vlasti. Nego, 'ajmo sada horski: a nasih 1000 eura Dinkicu... Manipulisati nasim javnim mnjenjem je lako, ali stranim biznismenima koji hoce da uloze i da na ulozenom zarade - nije.

Rke Koke

pre 10 godina

Verovatno Arapi u celom svetu imaju taj luksuz da s kim počnu o nečem da pregovaraju, taj doživotno ostaje na funkciji. Mi poništavamo svoje institucije i njihov značaj, jer navodno Arapi ne kapiraju da u Evropi države nisu privatna svojina, pa će Šejk Vučić staviti agu Dinkića, da se Arapi ne naljute. PONIŽAVANJE SRBIJE (naročito što je dato objašnjenje gnusna radikalska laž).

stidim se svoje drzave

pre 10 godina

(besna glista, 25. avgust 2013 13:27)

tako je, i da dodam:
MIS MO NAJGLUPLJI I NAJLOSIJI NAROD NA SVETU !!!
KAKAV NAROD, TAKVI POLITICARI, TAKVA I DRZAVA !

BANANA !!!

sasa jokic

pre 10 godina

Vidim puno komentara, "Kakav samar Ivici?".
Ovo je samar svim postenim gradjanima Srbije, a najvise glasacima SNS-a!
"Komitet za saradnju sa UAE?! Dali Kozi da cuva kupus!

gilgamesh

pre 10 godina

dinkic je prvi poceo da ugovara poslove sa emiratima i doveo ih u srbiju. mozda je moguci razlog zasto ga je vucic zadrzao.vazno je da je urs izasao iz vlade.

dd

pre 10 godina

(MarkoZR, 25. avgust 2013 11:57)

Ovo je klasika. Izmisljaju komisije, komitete, udruzenja pozrtvovanih politicara, kancelarije. U celoj zemlji se dobijaju otkazi, samo se u postovanoj vladi zaposljavaju. Stalno. Dokle? Protesti ljudi, protesti!

1%

pre 10 godina

Pazi te izraze i nazive ..pa da padnes sa stolice od smeha..:
-Komitet za saradnju!!!!!( poslednje sto mi vraca secanje na to je : Centralni Komitet Saveza Komunista Jugoslavije hehehe)
-Drzava je u remontu!!!...pa ko to jos pametan moze da kaze..
-Stausno neutralne opstine ( koje proizilaze iz statusno neutralnih izbora)

Lazic Milos

pre 10 godina

Ako je u interesu Srbije da Dinkic posto je zapoceo pregovore, on ih i zavrski onda je to opravdano. Svaki strani investitor nam je veoma bitan.

bbz

pre 10 godina

vucic zbunjuje svoje botove sto lupaju pluseve,ne mogu da zamislim sada njihov haos u glavi pogotovo ako moraju da lupe plus na ovu vest,treba imati jak zeludac za to,ali ja se ne bojim mogu oni to,ahahhaha

Da mi je neko pričao, ne bih mu verovao

pre 10 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ... umreću od smeha ... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ...
In your face, naprednjaci! Imate li neki komentar na ovo? Da li se osećate prevarenim? Da li vam je ostalo bar imalo dostojanstva i obraza, ili ćete i dalje da udarate minuse na svaki negativan komentar o Vučiću? Da li ...

proxima centauri

pre 10 godina

Da sam do ovog trenutka bila simpatizerka SNS-a momentalno bih postala "beli listic".
Moram da vas podsetim: simpatizeri SNS-a, vi ne podnosite Dinkica.
( ne podnosim ga ni ja). Procitala sam na ovom sajtu hiljade vasih komentara u kojima ga najstrasnije diskvalifikujete.

Kako vi razmisljate? Koji su vam reperi? Sta je za vas nezamislivo? Zar je moguce, da posle svega sto nam se desilo u poslednjih dvadeset i malo vise godina, vi jos uvek mozete, bilo koga da bezrezervno podrzavate?

Neverovatno.

Cile

pre 10 godina

Da li me sećanje vara ili savršeno služi - Vučić beše onaj što je u Skupštini mahao sa prugastom zatvorskom odećom namenjenoj upravo Dinkiću!

Darko

pre 10 godina

Rekonstrukcija Vlade u Srbiji je kada prvi potpredsednik Vlade Vučić smeni Vučića sa mesta prvog potpredsednika Vlade i na upražnjeno mesto prvog potpredsednika Vlade postavi Vučića.

Bisa

pre 10 godina

Stvarno neverovatna stvar, nisam mogla da verujem da dinkic ima tako jak lobi, verovatno je za sve godine vladavine, toliko svima dao para, da moraju i dalje da ga drze.
Jadna Srbija, a ki misli da je Vucic reformator i posten taj je verovatno toliko izgubio pamet, da ga ni Bog nemore spasti.

pera

pre 10 godina

Hahahaha, rekonstrukcija vlade, kakva fora, skidam kapu Vucicu. Ovo mi lici na sibicarenje...idemo..ko otera Mladju, dobije Mladju...idemo ljudi... jos malo... idemo... ko otera Djilasa, dobije Djilasa... Nema lazi, nema prevare, rekonstrukcija zavrsena, a svi ostali u vladi samo izrotirali fotelje. Politicari mi lice na skocice loptice...kako god ih bacis oni se odbijaju i skakucu i neunistivi su i kada si mislio da si ih izgubio oni su uvek tu negde pored tebe spremni za sledece bacanje (po vladi sa fotelje na fotelju). Vucicu, mnogo ti je dobra rekonstrukcija vlade, godinu dana je proslo boljitka nema, cene luduju, evro skace, narod gladuje a isti ljudi su i dalje u foteljama. Da su nesto znali i mogli do sada bi uradili. Jadni smo mi sa ovakvim vodjom, jedno prica, drugo radi i nema mu*** da zavede red. Jak na recima slab na delu. Nema nama nista bolje dok je ovakvih oko nas.

Milica

pre 10 godina

Da li moze neko da mi odgovori: 1. Sta je Komitet za saradnju sa UAE? 2. Kada je osnovan? 3. Od kada je Vucic predsednik tog komiteta? 4. Ko je bio potpredsednik tog tela do danas? 5. Da li to znaci da je smenjen Sinisa Mali? Koliko se secamo, do danas je on bio ''glavni'' za saradnju sa UAE, a za taj komitet niko ne zna...

Mr.T

pre 10 godina

Znaci sad vise nije lazov, lopov, nesposobnjakovic... Ja zaista ne znam u kakvom svetu zive politicari?!? Da li u javnosti nastupaju kao potpuno shizofrene licnosti, pa danas moze jedna krajnost, a sutra sasvim druga, a u privatnom se druze po kafanama, u fazonu: "Kako sam te danas unistio", "Nema veze sutra cu ja tebe", "Ziveli u to ime"...

crni domino

pre 10 godina

Ovi nekadasnji radikali od vlade napravise sprdacinu! A perjanica im je Dacic!
Ima li nekoga u ovoj Srbiji da im kaze da su nesposobne blente koje unistavaju drzavu!
Bas njih briga za glas naroda! Imaju oni svoje podguzne muve koje im aplaudiraju i bodre ih.
Pitam se, citaju li njihova deca ove komentare!?

Ryber Palunko

pre 10 godina

Kako ono bijaše:'Glasaš za Đilasa, dobiješ Dinkića'? Retardi iz 'SNS cyber-divizije', da li se dobro sjećam? Ako se ne sjećate, ima ovdje kod mene još jedan plakat na trafo-stanici, pa da vam ga donesem? Za arhivu, jer kanda ste ih sve pobacali.

moj scenario

pre 10 godina

znaci Lazar Krstic je samo igracka - zrtveno jagnje. Dilovi su dublji i ko koga za sta drzi. Bicu maliciozan:
Kako ce pred arape sa novim covekom kada su arapi u Dinkica vec investirali.
E moj narode maloumni i sa memorijskim opsegom malo duzim od zlatne ribice.

Beli luk & glogov kolac

pre 10 godina

Ovaj lik je neunistiv. Nekakav politicki vampir koji se svake noci vraca iako su ga ubili prethodne. A pri tome je velika stetocina.

Mile 011

pre 10 godina

Dakle po pitanju "borbe protiv kriminala" ( za godinu dana nije podignuta ni jedna optužnica a o prvostepenoj presudi možemo samo da sanjamo ) Dinkić ima VUČIĆEV IMUNITET . "ČESTITAM" .

...sve sve ali nista

pre 10 godina

sad ce glasaci sns-a da hvale ovaj potez svog lidera..a pre dve nedelje pljuvali dinkica... zasto ne razmisljate svojom a ne acinom glavom??

mlekadzija

pre 10 godina

Dakle stetocina ostaje i pored svega. Vucic ce zazaliti zbog ove glupost. Najbolje je obrazlozenje odluke. Steta je velika sto nisu ugurali i Suzanu i Vericu...

Smrt Fašizmu

pre 10 godina

Vise nema dileme: finansijska i obavestajna elita Srbije, distancirana od zdravog nacionalnog interesa blokira ovu zemlju od kretanja u ispravnom smeru. Ispravan smer je onaj koji tezi istini i pravdi, i kao takav se neminovno priblizava drustvenim kretanjima vecine civilizovanih zemalja sveta.
Nedovoljno prosveceno i zaostalo drustvo poput ovoga, nema mogucnost prepoznavanja ovakve devijacije i kao takvo je izvanredan medijum za mesetarenje ovakvih bandita.
To je mozda i glavni razlog zasto ova sredina nema istoriju ni buducnost bez velikih stresova, jer kada dostigne kriticni nivo devijacije, sledi joj nasilje.

boris

pre 10 godina

Pa sta tu ima cudno, normalno je da Dinkic ostane kao pregovarac u poslovima sa Emiratima, kada je vec toliko dugo deo tog procesa. Vucic jos jednom pokazuje da mu je na prvom mestu interes da Srbija pocne da napreduje sto brze.
(Anastasija, 25. avgust 2013 12:37)

Bože Anastasija...bolje da ništa ne pišeš. Osim ako si plaćena da šalješ ono šta drugi stavljaju.

vlada

pre 10 godina

"Komiteta Vlade za saradnju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima"


Ma pustite dinkića, vidite kako ovi otvaraju nova ministarstva, komitete, agencije itd...
Treba svu tu veliku rodbinu uhlebiti negde u Vladi!

брбљивац

pre 10 godina

E sad bi trebalo svima biti jasno osim, naravno, zatucanih SNS-ovaca i
nacionalista zasto Merkelova izbegava susrete sa "vrhom" ove vlade.
Vucicu i svi oko njega, niste vi ni za ono crno ispod nokta onog Tadica.
Ajde sto blamirate sami sebe, nego nam za ovih godinu dana srozaste
sve ono sto je vas predhodnik Tadic uradio za ponovni ugled Srbije
u Evropi i svetu. Lupajte minuse po mom komentaru to je jedino sto umete jer vam je glava suplja kao cev od puske a nije ni cudo kod ovakvog vaseg omiljenog "vice premijera" sto ste takvi. Zalosno i pogubno za srpski narod ali sa nadom ne za dugo.

dejana

pre 10 godina

Još samo da objave kako ipak moraju odbiti Mrkonjićevu ostavku i ostaviti ga na mestu ministra i super. Mislili su da će ovom tzv. rekonstrukcijom uspeti da zamažu oči narodu... Meni nisu. Mada mislim da ih više ni nije briga šta narod misli. Svakako će kako-tako dospeti na vlast, ili će bar nešto dobiti od države po političkoj liniji, bili vlast ili opozicija. Njima dobro. Toliko sam zgrožena da mi stvarno dođe da odem odavde. Reklo bi se da im je i cilj da svi pametni odu i ostanu politički poltroni, kojima je lako upravljati i pred čijim očima će nastaviti da kradu. Samo ne znam odakle će više krasti kad su sve rasprodali, uništili...

boki

pre 10 godina

ovakav komentar sam vec jednom slao. u trenutku kada ovo pisem, najveci broj komentara u kojima se kritikuje vucic ima izmedju 93 i 96 minusa. botovi prosarajte malo, providni ste ;-)

sasa

pre 10 godina

"zamenik predsednika Komiteta Vlade za saradnju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima"... i dinkicu ponovo imunitet! u alan fordu je bilo ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena! jaoj, ljudi, da li postoji jedna osoba koja ce da izadje na sledece izbore? ovo je farsa, sa ciljem da ekipa nastavi da krade! presaberite se u svojim glavama, gradjani srbije, i razmislite o svom odnosu prema ovim likovima koji su privatizovali srbiju.

Aleksandar

pre 10 godina

Halo Bing kako brat?, šta!!!!???? postao ministar energetike u Srbiji !!!???? nevjerovatno, slušaj da li te zanima koncesija za jedan auto-put ? , cijena prava sitnica....

zealot

pre 10 godina

nije šija nego vrat
funkcije su u svakom slučaju uvek glupost. to što je neko ministar ne znači da je bistar već u ovoj zemlji da je takva osoba uglavnom nečija marioneta, pijun, žrtveni jarac.
još nešto, izgleda da treba da imamo komitet za svaku zemlju sa kojom se sarađuje? vučiću, ovo je Vaša ogromna promena u vladi srbije?

lucidna duša

pre 10 godina

Vidim ovde ljudi prete belim listićima. Pa to oni i hoće, da na izbore izađe ukupno 20.000 ljudi pa da uzmu 99% glasova na šačici uzorka. Uhlebili su oni solidnu bratiju za ovih godinu dana, nikada jači glasački aparat. Uzjahali su i neće sići skoro, a nama se crno piše. Crnje. Najcrnje.

Petar

pre 10 godina

pa čekaj, jel to vučić imao 3 funkcije... pa zar nije rekao da može samo jednu da radi, kao spadaju mu ramena od umora a sad može da bude i predsednik komiteta!?

neca

pre 10 godina

Juce sam Vam rekao da nije Simpo i porez problem nego sastav vlade,kupuje se vreme koga nema.Cak se ne kupuje nego otima.Jadan smo mi narod.Sta je tu bolje ?Izbor ministara lici na maturske panoe na kome fotograf premesta slike.

Ako se ikad sretnemo, plaćam turu ...

pre 10 godina

Veliko hvala, momci i devojke, posle teškog mamurluka, ulepšali ste mi dan vašim komentarima. Ali BAŠ ulepšali. Odavno se nisam tako smejao.
Najveći fazon je što ovi ne znaju koji je komentar sarkastičan, koji ironičan, a koji ozbiljan, pa lupaju pluseve i minuse i gde treba i gde ne treba.

Macedoroman

pre 10 godina

U gradu se šuška da su arapske investitore u Srbiju doveli neki naši tajkuni. Kako bi izbegli negativan publicitet, izbacili su Dinkića ispred sebe. Inače, Dinkić,kako ga u privrednim krugovima znaju i kao "predstavnika krupnog kapitala" je neophodan da bi se ove tajkunske kombinacije finalizirale. Primer je kupovina hotela na Kopaoniku po besmisleno niskoj ceni. Mene lično je teško ubediti da je Kopaonik prioritet u finansijskom poslovanju Arapa. Biće da su ovaj hotel "maznuli" naši ljudi.

Naivno

pre 10 godina

I odmah stranacki vojnici poceli da lupaju minuse svim komentarima sa kritikama na racun SNS... Rat je Mir, Neznanje je Moc, Sloboda je Ropstvo! Kao sto rekoh, za bolje i nismo...

runi

pre 10 godina

stalno citam "jadni narod","mucenici"..ovaj narod je dno i ne zasluzuje nista bolje od onog sto mu se desava..jedino ima srecu da je glup pa i ne vidi..da je recimo danad potpredsednik kralj gospodar univerzuma Aca imao sednicu svoje sranke u nacionalnam dnevniku na pinku..kuku nama

zoran

pre 10 godina

Ovakvo muljanje u politici nekada, kad sam ja bio mlad, zvalo se rotacija.

A da Dinkić nije GOSPODINU Vučiću ša'n'o na uvce da će SVE kazati??? Pazite! Arapi su opasni trgovci, samo da znate. Oni su imali pismo i pisali su pre 1500 godina. A plovili morima, odlično trgovali i pre toga.

Cica

pre 10 godina

Sada je oper dobio legitimaciju, da prdaje otetu zemlju, a da zaduzuje i daje narod, da bi placao radna mesta
ja mislim da ke rec 'Katastrofa' suvise blaga za ovo sta se radi sa Srbijom

milos

pre 10 godina

Clan CK SK. Ovaj narod i ne zasluzuje bolje. Ovaj mu sio dres pre neku godinu a sad u CK. E SNS-ovci nemojte da se cudite bice vama Dinkic i Vucic umesto Vucica. I tako do konacne propasti.

Monty Python's Flying Circus

pre 10 godina

A sada.... jos samo "Ministarstvo krivog hoda"... Kakava evropska vizija buducnosti kod nas i to jos davnih '70-tih... Monty Python's Flying Circus - LIVE IN SERBIA!

coga505

pre 10 godina

Što se čudite i šizite? Svi ovi Mapetovci su posledica nekih tamo izbora na kojima su ovce glasale, ili kao fol ubacivale u kutije "bele" listiće. Niko nema pragvo da čantra kako ova ekipa nije njegov izbor. Jeste, izbor je svih nas, jer kakav narod, takva i država i poliričari, ako su mapetovci političari, a ne obični - gusari.
Coga 505

KANTAR

pre 10 godina

Ovaj čovek je neuništiv,mislim na Dinkića.Gde god ko na vlast dođe eto njega,pa ako ne može da bude ministar neka bar bude pomoćnik.Nemam komentar za ovo,nadam se da ovi znaju šta rade što ga i dalje tu ostavljaju.

Trolovim Smorajlo

pre 10 godina

(proxima centauri, 25. avgust 2013 13:57)

Ovo je sjajan potez Vucica i dovesce daljem ucrvrscivanju veza sa UAE i nadamo se da ce se pridruziti expert Milosavljevic radi izvoza vakcina a i Dulic-Markovic je sjajan kadar za zastitu od poplava te ce njeno iskustvo sigurno pomoci u pobedi nad susom u UAE.
A sad, gde je moja kesica cipsa?

providni ste

pre 10 godina

svaki kometar koji osuđuje ovu, za sve ovu ponižavajuću, farsu dobije tačno od 90 do 100 negativnih komentara od strane stranačkih SNS sitnih duša koje za mučenih 20 evra dnevno kucaju ovde i lajkuju suprotno od onoga što misli 90% samosvenih građana kojima sve ovo smučilo. brojim negativnekomente...zaradite tu svoju crkavicu, dabogda vam prisela. :)

kako drugacije

pre 10 godina

Ma ovo je uticao neko sa strane-Banana Drzava..
Vise se Montgomerijev Covic pita u ovoj zemlji od premijera i vicepremijera...jer ima jaca ledja, tako to ide kod nas...

Crni Zmaj

pre 10 godina

A da ga zamolimo da ostane i za saradnju sa Kinom...Moravski "Koridor", Autoput kroz Frusku Goru...treba to zavrsiti...CRBC...CMEC...HSS..a i sire.Videcemo...

Dusan

pre 10 godina

U vladi mogu da budu samo strucnjaci i ljudi bez ikakve veze sa kriminalom, Mladja je sve to, on je isto, onaj, eksperat. Ah, umalo da zaboravim, svaka cast Vucicu postenjacino, cvrsta ruko!

aca

pre 10 godina

Rekao sam jednom prilikom da kao sto je sad Vucic enormno visoko po ispitivanju javnog mnjenja, moze krenuti i u kontra smeru. Jedan od ovih velikih kikseva je i Dinkic koji na volseban nacin opstaje u vrhu vlasti pa cak i kao pomocnik, nema veze.Neverovatna je pozicija da sesta stranka po jacini u Srbiji ima takvu moc i uticaj na Vucica, pogotovo sto nije davno vreme kada je Vucic o nju govorio sve najgore. Pretpostavljam da Vucic zna sta radi a ovo je noz u ledja Dacicu.

Srbijo, jahao te nije samo ko je zurio na avion

pre 10 godina

Vucic koji je u sred skupstine mahao straftastom filmskom zatvorskom uniformom Dinkicu, sad ga uskrsava i drzi uz sebe.
Pri tome, Dinkic je covek koji ne sme slobodno da seta ulicama Srbije, jer je sravnio nadu i ekonomiju Srbije, nema nikakvo uporiste u narodu a nesmenjiv je.
Sta vam to govori?
Ocigledno da on odlicno radi neki posao, posao iznosenja novca iz zemlje, posao Srba kao jeftine radne snage, posao trajnog siromastva Srbije u koju moze da se ubacuje i uvozi sve i svasta a proizvodi sto manje.
Vucic je ocigledno obican evnuh pred Dinkicevim gazdama koje su i njegove sad. A s obzirom da ovaj narod pamti 3 sekunda najvise, sve ce ovo biti odlicno, i nece omesti nase blazeno i programirano siromastvo u kome izglasavamo nanovo i nanovo nase unesrecitelje usrecujemo da imaju legitimitet u jahanju.

marin

pre 10 godina

E, moji URS-ovci, al vas ispali vodja. Sve vas je pozvao da se povučete sa funkcija i položaja, čak i na lokalu, kako bi sebi, ali samo zbog sebe, ojačao pregovaračku poziciju, a sad vas sve ostavlja na cedilu. Ovo je kraj URSa, a i pouka za druge. Dok god ovce budu bile glupe, pastiri će biti okrutni!

redbarone

pre 10 godina

A zta ste vi ocekivali? Gospodin nosi crvenu-belu kosulju, zvezda imals ogromne dugove na sve stranu, naravno gospodin u te kosulje sve sredjiva, sve im pokriva i zataska, a ti NARODE NADOKNADI SVE TO, posto je zvezda Institucija, ali gospon Vucic se ne bavi sa sportom, sta mislite , pored onolike obaveza, pa jos i Zvezda?! To je scenario,koje priznaju... A to sto u prolece, kada je Zvezda bila na ivicu ponora, /finansijski/, i gospon Vucic zajedno sa Dzajom u gluva doba noci ima sastanak sa celnicima Srpskog "Instituta za fudbal", e o tome svi zvezdasi cute ,naravno i sns-ovci. Mrzim i Partizan i Zvezdu, i sve neistinu, i prljavstine, koje prodaju ovi pokvareni politicari, i sportski direktori, i ostala bagra. Ko god mi daje minuse nek pogleda malo unazad / posteno i korektno / pa da se cujemo. Ja sam covek koji stoji uvek iza svoje reci, al ovde u Srbiji to je premalo. Hteo sam reci , da Dinkic zna sve o Vucicu, kako god se to vama naprednjacima ne svidja. Nije ni on cvecka i ikona, zaboravite to ipriznacete na kraju. Zao mi je sto sam vas razocarao. Jednom radikal-uvek radikal, avi oricajte bajke kome hocete...

Srbin iz Bara

pre 10 godina

NATO.... Samo je NATO kriv što nas nije 99-te poravnao i što nisu zasadili paradajz, makar da Evropa ima nekakve koristi..... + U Baru sam sa porodicom već 14 godina i do sada sam odbijao bilo kakvu mogućnost da se odreknem srpskog državljanstva i dobijem crnogorsko, iako me je svojeglavost što se naciona tiče već skupo koštala. Nakon ove vesti, NIKADA I NIKADA VIŠE mi oko neće trepnuti za Srbijom, Kosovom i Metohijom. Porodica na prvom mestu, ne živi se 1000 godina...

Milos

pre 10 godina

E sad sam se prevario sto sam glasao za SNS i nikad vise. Moj glas su izgubili a nesto ne verujem da ce ga iko drugi dobiti... Svi me razocarali.

brada

pre 10 godina

Meni su najsipmaticniji komenrati ovih sto brane i opravdavaju Vuciceve postupke. Da sutra izadje i kaze da svi moramo da skocimo u bunar ti bi ljudi skocili odmah. On je covek u predizbornoj kampanji rekao da ce prvo Mladju da uhapsi i da je on najkrivlji za stanje ekonomije. A sad su u ljubavi!!!

Cinik

pre 10 godina

Da li sada shvatate šta je ova rekonstrukcija za koju se zalagao Vučić. Ne shvatate? Evo da uprostim. To vam je isto kao kada je Siniša Mihajlović zvao novinare da pogode sastav naše reprezentacije protiv Hrvatske i dok oni pogodiše sastav mi izgubismo sa 2:0. Jel, sada jasno šta pričam? Opet nije. Evo, najprostije. Od januara meseca 2013.godine Vučić nam priča o rekonstrukciji i dok mi razmišljamo ko će biti ministar on lepo ode u Brisel potpisa sve što mu je naredjeno i tako mi izgubismo Kosovo. I sada vam nije jasno? Vi ste beznadežan slučaj.

klenga

pre 10 godina

Cile,u pravu si.vučić je mahao robijaškim odelom ministra dinkića...i svi sem mene,su očekivali tešku robiju za dotičnog...ali ,meni je poznat demagoški mentalitet presvučenih radikala,pa sam oduvek znao da je svaka njegova i njihova priča čisto blebetanje...bio je tu i hleb za tri dinara,bulevar ratka mladića,jeftina tarifa struje od 14-16,džak sa pokradenim lističima,sto milijardi e. investicija ,itd,itd...i da se nevračamo malo više unazad,bisera ima na pretek...samo jedno pitanje se postavlja-kako neko normalan,sa prosečnim znanjem,kulturom i inteligencijom može da se navata na to?...

milos

pre 10 godina

Nas vodja Vucic je krenuo odmah u borbu protiv nezaposlenosti tako sto je nezaposlenog Mladju odmah zaposlio. Tako treba sa reci na dela. Volim te Vucicu

Nenad

pre 10 godina

Meni se svidja ova vest Dinkic zna da pregovara. Sps i dacic su hteli da ga uklone ali nisu uspeli jer je dinkic stavljen na vlast jer ga ljudi sa zapada zele (amerika)

Zivko

pre 10 godina

Moram da skinem kapu Vucicevim savetnicima za marketing ,da ne kazem zaglupljivanje naroda,doveli su struku na jos jedan visi nivo,nadmasili cak i neprikosnovene genijalce Sapera i Krstica! Zime nema za ovu garnituru,recept se zna,cvrsto drzati medijski mrak i samo plasirati do besvesti ono sto raja zeli da cuje,svi siti i Vucici na broju..:)

Kolo, kolo, naokolo

pre 10 godina

E pa, gospodo i drugovi, kada dodju sledeci izbori, a vi lepo kupanje, sisanje, brijanje, bela kosulja, cist ves, naviksane crne cipele, pa gospodju sa pundjom ili svezom trajnom pod ruku, pa na glasanje. Ujutru rano, to se podrazumeva. Da izaberete neke druge koji od vas nece da prave budale !

Milanche

pre 10 godina

To je isti onaj Vucic koji je govorio da kad dodje na vlast, ima da procesuira Dinkica po kratkom postupku....a sta je ovo sad, samo dokaz kakva je vlada, nemaju kadra, pa onda nema veze moze opet Dinkic posto nisu mogli da nadju jos jednog Krstica iz Amerike...

Digi

pre 10 godina

Sutra rano zorom idem da se uclanim u URS jer ako moze da bude Zamenik Vucicu sto nebi mogao da bude i moj sef partije. Digi, digi dajke, digi digi do...o ho ho ho

Ratni veteran

pre 10 godina

Zar njega koji je unistio privredu,banke i nikad nije pao s vlasti!!?Aleksandre, Tadic ga se nije dzaba odreko ,to je grobar Srpske privrede !

SJ

pre 10 godina

Nekada su govorili da ce mu odma po preuzimanju vlasti obuci sarenu bluzu,a oni mu dali prvo ministarstvo,a potom mesto savetnika.KOLEKTIVNO LUDILO!

Pametnjaković

pre 10 godina

Oni nas zezaju u zdrav mozak. Sve su to ista g..... Samo revolucija, samo revolucija, braćo i sestre Srbi. Ali ona prava revolucija, da počistimo Srbiju.

Cirkus na SNS nacin

pre 10 godina

I sada neka neko ne kaze da je ovo farsa.Od 18 Ministara samo sedam novih.Oni koji su maknuti ostadose savetnici.Niko nije hteo da se suoci sa realnoscu.Cuvaju se partijski drugovii bivsi kadrovi. Kao zao im je .

Poredi Djelica i Krstica.I on zna da Djelic ima 11 miliona dolara.A koliko Vucicu ti imas za ovo ktratko vreme. dali su ti seoduzili Seici i Djulijani
Za minstra Rodica kaze da dolazi na posao upola sedam a odlazi kasno uvece sa posla.A jedno vremeigra igrice na kompu i resava Sudoku. Prava demagogija. Nije vazno koliko radis vec staradis.kakav je toposao u Mnistarsrtvu odbrane za rad od 17 casova.E bas me je rasplakao. Kaze skroman covek koji ide biciklom na posao i nema pratnju

Milanche

pre 10 godina

Samo vi iz stranke negativno ocenjujte komentare, narod zna zasto pise komentare i ko je Dinkic i ko je vas Vucic koji je dao jedno obecanje, a onda ga menja, sta moze i da se ocekuje od coveka koji je promenio stranku i postao sad kvazi naprednjak, covek za velike promene.... Ja ne vidim nikakav napredak sa partnerom kao sto mu Dinkic, koga je hteo da procesuira, a sad mu je dobar ;) prava tragikomedija...

meda

pre 10 godina

Toliko o rekunstrukciji, sprdnji, izjavama, šali, puj pike nevaži itd..... Kao što sam pisao pre rekonstrukcije kada sam rekao trla baba lan tako i sada tvrdim, sledeći potez je bankrot i nažalost izbori i mnogo utrošenog vremena na vlast neznalica i nesposobnih ljudi koji nisu u stanju ni jedn0 obećanje da ispune. Prihvatam da mi svako kaže i da sam neznalica i slepac ali ja nevidim ama baš ništa dobro sa ovom vladom a svako ko misli suprotno neka me ubedi i razuveri , stojim na raspolaganju.

добацујем за столом

pre 10 godina

Хахахаха, а да ли ће Динкић морати на посао да долази у оној пругастој пиџами коју му је својевремено обећао Вучић?

Bojan

pre 10 godina

Mislim da niste u pravu kad ne objavljujete moje komentare i nasih SNS clanova GO. Bravo bre Vucicu, ti si pobedio, samo napred hrabro i sto zesce udri po raji

Miladin

pre 10 godina

Kad vec nije prugasto odelo sa brojem,nije lose dobiti mesto zamenika Predsednika u Vladinom Komitetu za saradnju sa Emiratima,na predlog Gospodara Vucica,ispred Centralnog Komiteta Srpske Najnaprednije Stranke! :) Komedija i to besplatna!

hahahaa

pre 10 godina

Mladja - mladi strucnjak iz inostranstva. Treba ga podrzati i dati mu sansu. Ocigledno jedini zna arapski jezik. Sledeci put, ponovo glasajte i dajte podrsku ljudima koji nas prave budalama...

Ona

pre 10 godina

@Jači od Betmena, Mandraka i Hudinija zajedno.
(Ti si kao magija, 25. avgust 2013 17:08)

A Koperfilda si zaboravio :)?

A sad da se podsetite, svi ostali su promenljive, on je konstanta.

http://www.youtube.com/watch?v=IbzvuIDvTgM

A sad ozbiljno

Mi smo, dragi moji, zrtve mentaliteta. Zato oni koji ga ne dele beze, kad im prodju godine u kojima covek veruje da pojedinac menja svet.

1%

pre 10 godina

Od januara meseca 2013.godine Vučić nam priča o rekonstrukciji i dok mi razmišljamo ko će biti ministar on lepo ode u Brisel potpisa sve što mu je naredjeno i tako mi izgubismo Kosovo. I sada vam nije jasno? Vi ste beznadežan slučaj.
(Cinik, 25. avgust 2013 16:18)

Voleo bih da si u pravu. Ni na jedan dokument, koji se tice nekog "vruceg krompira" on nije stavio svoj potpis. Moze se slobodno reci da je ideoloski vodja, ali taj lukavi Vucic, kao i uvek, u svojoj politickoj karijeri, nikad nije preuzeo odgovornost. Jedini dokument koji je potpisao je zakon o slobodi medija u vladi 1999god. kad je zavio u crno svo srpsko novinarstvo.
Dakle, u poslednjih godinu dana, njegov potpis se ne moze nigde naci. Samo pamfleti i propaganda preko medija o tajkunima, lopovluku, pljackama..i nista vise...nista vise..
Mesao se u sve..spoljnu politiku, Kosovo, ekonomiju, sport, vojsku ( nesto manje iako mu je to bio resor)..ali pisani trag nigde nije ostavio. Da izuzmemo one ugovore-dogovore o "dobrim namerama"...to je neobavezujuci dokument.
Ne branim Dacica, daleko mu lepa kuca, ali on je svoje d...e svuda postavljao u Vucicevo ime, i mislim da to definitivno nece dugo trajati.
Ovim "remontom" vlade, kako je to Vucic nazavao, on je sebi obezbedio mesto "bez briga". Potpresednik vlade za bezbednost, sta li...predsednik komiteteta za saradnju sa arpima...a ovamo se busa u grudi i naravno, kiti tudjim perjem..
cek,idem da povratim...danas sam to vec jednom uradio...bljak!

sasa jokic

pre 10 godina

Ljudi moraju da shvate da je Dinkic danas, ono sto je neksda bila Borka Vucic. Za odredjene (svetske) centre moci kontrolise tokove novca.
Apsolutno nije tacno da bi njegovo sklanjanje izazvalo negodovanje kod UAE, cak naprotiv, mnogo bi se lakse dogovaralo bez njega.
Ovo je najgori moguci (iznudjeni) potez od strane Vucica, ovim je pokazao da nema nista od stvarne borbe protiv korupcije, i da je kako bi se zastitio od Tome i Dacica, spreman i na ovakve poteze.
Bruka i sramota, alavom i beskrupuloznom coveku dati najmocniji resurs i pomoci mu da ponovo (uz pomoc tih para) udje u parlament samo je dokaz da je Vucic majstor demagogije.

sumadinac atl

pre 10 godina

koliko para dobija vucic za rad u komitetu a koliko ce dobijati dinkic? departizacija i jedan covek jedna funkcija su bili izborni slogani vucica a sad mogu da mu nabrojim 6 najmanje.
ovim potezom vucic igra protiv spsa i dacica. licemeri na nivou!
demokratski socijalisti, napredni radikali i regionalni g17....
sramota. nisam citao komentare ali znam da sns vojska sad hvali dinkica. do pre pet dana su pricali da nije dobro radio...

lale

pre 10 godina

Pa dal je moguce da simpatizeri snsa ovo podrzavaju posle visegodisnje hajke na Dinkica i obecanja da ce ga uhapsiti! E ovde se jasno vidi zasto su snsOVCE botovi, sve sto uradi vrh stranke za njih je to svetinja bez pogovora...

obican smrtnik

pre 10 godina

E vala docekacu i te izbore kad tad, a onda za godinu dve a mozda i manje, iz moje kuce od sadasnjih dva bice cetiri glasa protiv ovog Vucica Dinkica i ekipe! Taman deca da steknu pravo glasa...pa babe i deda pa razocarani komsiluk, iha ima nas. Jednom za svagda da ih posaljemo u istoriju. Muka mi je da slusam vise ove gluposti godinu i kusur. Tavorimo u mestu i svesno propadamo dok se ovi prenemazu te oko Kosva pa EU pa rekonstrukcija....ma more svima vama u sadasnjoj vlasti jedna g...motka!

DNO DNA

pre 10 godina

Pa Vucicu....ne treba ti Dinkic!!! On je najobicnije dno dna!!!! Svi su radovali kada je napokon dobio on i njegou usljivi URS sut kartu iz Nemanjine....medjutim ne treba se radovati pre vremena...stigao si i da nas razocaras!!!

kraljevicMarko

pre 10 godina

Nisu oni svesni "snage" Dinkica...ne znaju Arapi u sta se upustaju...sad kad pocne i njihovu politicku scenu da kroji...pa da im rusi vlade...uhhh...kukace oni jos!!!

Hombre

pre 10 godina

Što se love tiče sad će Mlađi biti bolje nego dok je bio ministar, jer sad će legalno da "kaplje" i pomoćnicka plata i provizije za poslove sa šeicima. Međutim, pošto su oni svi sujetni, on bi svakako više voleo da je ostao Ministar iako bi onda izokola morao da kraducka. Ali, vlast je vlast i slast, slađa od svega. A Vučko je ovo morao da uradi, klasičan iznuđeni potez, jer bi ih u suprotnom Mlađa ucenjivao neophodnošću svog prisustva, što je vrlo verovatno, pa bi bili dovedeni u pitanje neki poslovi sa Šeicima, a Mlađa je važniji sam sebi nego poslovi za dobrobit Srbije. E tu je Vučko pokazao da je odgovoran kao političar. Prelazi preko lične sujete (netrpeljivost prema Mlađi), jer mu je važniji interes Srbije od sopstvenog interesa. Tu se on dosta razlikuje od svih ostalih samoljubivih srpskih političara tipa Velje, Mrke , Bajatog, Bejbi Krkobabe, Žutog i svih ostalih. Verujete li u ovo?

Nenad

pre 10 godina

Koliko kontroverzi oko ovog Mlađana.
Sa jedne strane, otvoreno je priznao da je lagao u vezi 1000 evra od akcija državnih preduzeća što je bio vetar u leđa kampanji Borisa Tadića na izborima, a sa druge eto, dovodi strane investitore što je najteži posao. O kvantitetu i kvalitetu, nažalost, niko nema pojma jer smo nedemokratska zemlja i dalje.

sasa jokic

pre 10 godina

Manje bi mi smetalo da je uzeo Beka, iz iste su ekipe, ali Dinkica vise ocima ne mogu da vidim!
Neko mu je samo rekao;" Idi Ti na more, mi cemo da sredimo stvar".

zorica

pre 10 godina

dokle god budemo gledali u vladi Dacica,Dinkica Velju Ilic Mrkonjica,Slavicu,Krkobabice I citavu vojsku ovakvih od Srbije nema nista sve je gore i gore dok se nesklone svi koji ovih 20 godina vode Srbiju i dovelije u glib do guse ne budu smenjeni od Srbije nema nista niti ce Vucic uspeti u svojoj borbi da Srbiju stavi na zdrave noge do sada su se sve vlade ponasale u odnosu na Srbiju kao direktori koji su postavljani po firmama sa cijlem da uniste firme i prodaju ih u bescenje a radnike na ulicu,

Gadafi

pre 10 godina

Logicno je ovo skroz, pa Dinkic je covek koji radi u korist zapada i amerike pa neka ga skloni neko ako sme. Sad mi je jasno da je u stvari sve jedno ko je na vlasti ima da se radi kako nam se kaze, moze milimetar levo ili desno nista vise od toga.
Nasi politicari su nezavisni isto koliko i oni sa Kosova, sve ce ovo biti vlasnistvo imperijalista sa zapada i amerike, a mi cemo da giljamo za 300 eura mesecno i to samo ko ima srece. Nemoguce je da postoji drugo objasnjenje s obzirom da je uvek neki drmator u vladi a da ima tako malu podrsku.
Kako su nas samo navukli na tanak led, a mi magarci naseli, kao oce da nam pomognu, zbog cega bi neko nama pomagao? Dosli su da pokupe sve za male pare, a tu je ovaj da im to omoguci.

бела рада

pre 10 godina

Каже Вучић”Неће нама стране владе водити политику”. Неће више јер су тај део посла већ обавили. Сада су прешли да нам уређују Комитете за сарадњу.

rox

pre 10 godina

srbiji se prosle godine dogodila najbolja stvar u poslednjih 20 godina. napokon su radikali/naprednjaci dosli na vlast. da je bilo srece, moglo se ustedeti mozda i 10 godina, nema veze, sada su oni na vlasti. narod je morao ovo da dozivi. posle ove vlade, srbija ce tek biti zrela za promene i progres. nadam se da izbori nece usledeti uskoro, bila bi velika steta za srbiju.

Milos

pre 10 godina

Vučić je opasan šahista. Dačiću je prepustio ulogu "izdajnika Kosova"; Dačić daje autogolove izjavama protiv eksperata u Vladi, kojih je, realno, Srbija gladna - ali mora, jer on disciplinu u stranci održava na klasičan način, kupovinom, uglavljivanjem svojih partijskih kadrova. Kao i DS...dok u SNS važi Vučić uber alles, jer bez njega nema stranke. Dalje, nervira ga sa Dinkićem, i dalje ga gura u poziciju da mandat na vlasti troši baveći se politikanstvom i kadrovskim svađama - pored njega i Vučić i Dinkić izgledaju kao istinski posvećeni boljitku zemlje. DS je ostavio potpuno bez oštrice - veći je Evropljanin od njih, samo što on ima disciplinovanu stranku, koja daleko manje krade - za Srbe je i to veliko. Dačić i Đilas su u potpuno podređenom položaju, svi se boje izbora sem Vučića. Majstor. Nisam ovo očekivao. A što je najbolje, možda i za običnog čovjeka na dobro izađe...

Srbin 100%

pre 10 godina

Verujem da velika vecina gradjana Srbije bez obzira na politicku pripadnost ne mogu da smisle Dinkica i njegov propali ekonomski koncept,ali se ovde radi o nekim stvarima vecim od licnog animoziteta i treba biti realan i prihvatiti cinjenicu da predstavnici kompanija iz U.A.E. zele ucesce ovog coveka u realizaciji buducih projekata i smatram da moramo tu cinjenicu prihvatiti jer se radi o velikim investicijama koje ce otvoriti vise hiljada radnih mesta ali takodje i podici imidz nase zemlje medju drugim potencijalnim stranim ulagacima

bataSMraka

pre 10 godina

Ako Dinkic nije imao konkretnih i obecavajucih uspeha u ministarstvu ekonomije to ne znaci da se na ovom polju nece pokazati uspesnim,Vucic jos ni jednom nije pogresio kada je usao u ovu vladu do sada su sve njegove odluke bile u skladu sa dryavnim prioritetima pa neka i ovome da sansu

MRV

pre 10 godina

Лепо сам ја вама говорио да бојкотујете изборе или убаците неважећи листић.

Patrijota

pre 10 godina

Ha,ha,ha...to Vucko majstore, tako se radi prava rekonstrukcija! Koji li je ovde dil pao i zasto nije tesko naslutiti? Nisu bitni detalji nego sustina, a ona je da neko (Dinkic) nekoga (Dacica, Vucica i kompaniju) drzi za j..a i to sa obe ruke, a verujte to mnogo boli???
Inace ova vest je super, jer je samo nastavak svakodnevnih dokaza narodu sta i kako rade radikali i socijalisti, gubeci se totalno u glupostima, nesposobnosti, znanju i zelji da nesto ucine!!!

Nenad

pre 10 godina

Meni se svidja ova vest Dinkic zna da pregovara. Sps i dacic su hteli da ga uklone ali nisu uspeli jer je dinkic stavljen na vlast jer ga ljudi sa zapada zele (amerika)

vlajzi

pre 10 godina

Kako Vucic voli da zaj... botove! Hahahah... ubise se jadni pljujuci Dinkica, i sam Vucko mu obecavase onomad zatvorsku odecu, a sad?!
hahahahah, placem od smeha! jadni SNS botovi...
:D

Sasa73

pre 10 godina

Vučić od pre neki dan, svima ispunjava želje i odlično zna šta bi ko želeo. Čuva se od pomahnitalog Dinkića koji ne može da živi bez neke funkcije u Vladi. Za razliku od devedesetih kada je verovao u "Šešeljugu", facinantno je i njegovo uživljavanje u želje prebogatih Arapa. Ovo je marketing, marketing i ništa drugo. Vučić nam je devedesetih prodavao maglu, a to za dobre novce radi i sada.

1%

pre 10 godina

Pazi te izraze i nazive ..pa da padnes sa stolice od smeha..:
-Komitet za saradnju!!!!!( poslednje sto mi vraca secanje na to je : Centralni Komitet Saveza Komunista Jugoslavije hehehe)
-Drzava je u remontu!!!...pa ko to jos pametan moze da kaze..
-Stausno neutralne opstine ( koje proizilaze iz statusno neutralnih izbora)

sasa

pre 10 godina

"zamenik predsednika Komiteta Vlade za saradnju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima"... i dinkicu ponovo imunitet! u alan fordu je bilo ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena! jaoj, ljudi, da li postoji jedna osoba koja ce da izadje na sledece izbore? ovo je farsa, sa ciljem da ekipa nastavi da krade! presaberite se u svojim glavama, gradjani srbije, i razmislite o svom odnosu prema ovim likovima koji su privatizovali srbiju.

moj scenario

pre 10 godina

znaci Lazar Krstic je samo igracka - zrtveno jagnje. Dilovi su dublji i ko koga za sta drzi. Bicu maliciozan:
Kako ce pred arape sa novim covekom kada su arapi u Dinkica vec investirali.
E moj narode maloumni i sa memorijskim opsegom malo duzim od zlatne ribice.

pera

pre 10 godina

Hahahaha, rekonstrukcija vlade, kakva fora, skidam kapu Vucicu. Ovo mi lici na sibicarenje...idemo..ko otera Mladju, dobije Mladju...idemo ljudi... jos malo... idemo... ko otera Djilasa, dobije Djilasa... Nema lazi, nema prevare, rekonstrukcija zavrsena, a svi ostali u vladi samo izrotirali fotelje. Politicari mi lice na skocice loptice...kako god ih bacis oni se odbijaju i skakucu i neunistivi su i kada si mislio da si ih izgubio oni su uvek tu negde pored tebe spremni za sledece bacanje (po vladi sa fotelje na fotelju). Vucicu, mnogo ti je dobra rekonstrukcija vlade, godinu dana je proslo boljitka nema, cene luduju, evro skace, narod gladuje a isti ljudi su i dalje u foteljama. Da su nesto znali i mogli do sada bi uradili. Jadni smo mi sa ovakvim vodjom, jedno prica, drugo radi i nema mu*** da zavede red. Jak na recima slab na delu. Nema nama nista bolje dok je ovakvih oko nas.

Mitas

pre 10 godina

U tom slucaju crno ti se pise Vucicu. Ovim potezom razocaraces mnoge, a Dinkicu si opet poklonio cenzus. Dajes mu svoju "zlatnu koku".

Dinkic da ti **** pomera - stidi se!

Trolovim Smorajlo

pre 10 godina

(proxima centauri, 25. avgust 2013 13:57)

Ovo je sjajan potez Vucica i dovesce daljem ucrvrscivanju veza sa UAE i nadamo se da ce se pridruziti expert Milosavljevic radi izvoza vakcina a i Dulic-Markovic je sjajan kadar za zastitu od poplava te ce njeno iskustvo sigurno pomoci u pobedi nad susom u UAE.
A sad, gde je moja kesica cipsa?

zealot

pre 10 godina

nije šija nego vrat
funkcije su u svakom slučaju uvek glupost. to što je neko ministar ne znači da je bistar već u ovoj zemlji da je takva osoba uglavnom nečija marioneta, pijun, žrtveni jarac.
još nešto, izgleda da treba da imamo komitet za svaku zemlju sa kojom se sarađuje? vučiću, ovo je Vaša ogromna promena u vladi srbije?

брбљивац

pre 10 godina

E sad bi trebalo svima biti jasno osim, naravno, zatucanih SNS-ovaca i
nacionalista zasto Merkelova izbegava susrete sa "vrhom" ove vlade.
Vucicu i svi oko njega, niste vi ni za ono crno ispod nokta onog Tadica.
Ajde sto blamirate sami sebe, nego nam za ovih godinu dana srozaste
sve ono sto je vas predhodnik Tadic uradio za ponovni ugled Srbije
u Evropi i svetu. Lupajte minuse po mom komentaru to je jedino sto umete jer vam je glava suplja kao cev od puske a nije ni cudo kod ovakvog vaseg omiljenog "vice premijera" sto ste takvi. Zalosno i pogubno za srpski narod ali sa nadom ne za dugo.

aca

pre 10 godina

Rekao sam jednom prilikom da kao sto je sad Vucic enormno visoko po ispitivanju javnog mnjenja, moze krenuti i u kontra smeru. Jedan od ovih velikih kikseva je i Dinkic koji na volseban nacin opstaje u vrhu vlasti pa cak i kao pomocnik, nema veze.Neverovatna je pozicija da sesta stranka po jacini u Srbiji ima takvu moc i uticaj na Vucica, pogotovo sto nije davno vreme kada je Vucic o nju govorio sve najgore. Pretpostavljam da Vucic zna sta radi a ovo je noz u ledja Dacicu.

Milos

pre 10 godina

E sad sam se prevario sto sam glasao za SNS i nikad vise. Moj glas su izgubili a nesto ne verujem da ce ga iko drugi dobiti... Svi me razocarali.

Srbin iz Bara

pre 10 godina

NATO.... Samo je NATO kriv što nas nije 99-te poravnao i što nisu zasadili paradajz, makar da Evropa ima nekakve koristi..... + U Baru sam sa porodicom već 14 godina i do sada sam odbijao bilo kakvu mogućnost da se odreknem srpskog državljanstva i dobijem crnogorsko, iako me je svojeglavost što se naciona tiče već skupo koštala. Nakon ove vesti, NIKADA I NIKADA VIŠE mi oko neće trepnuti za Srbijom, Kosovom i Metohijom. Porodica na prvom mestu, ne živi se 1000 godina...

boris

pre 10 godina

Pa sta tu ima cudno, normalno je da Dinkic ostane kao pregovarac u poslovima sa Emiratima, kada je vec toliko dugo deo tog procesa. Vucic jos jednom pokazuje da mu je na prvom mestu interes da Srbija pocne da napreduje sto brze.
(Anastasija, 25. avgust 2013 12:37)

Bože Anastasija...bolje da ništa ne pišeš. Osim ako si plaćena da šalješ ono šta drugi stavljaju.

Ryber Palunko

pre 10 godina

Kako ono bijaše:'Glasaš za Đilasa, dobiješ Dinkića'? Retardi iz 'SNS cyber-divizije', da li se dobro sjećam? Ako se ne sjećate, ima ovdje kod mene još jedan plakat na trafo-stanici, pa da vam ga donesem? Za arhivu, jer kanda ste ih sve pobacali.

KANTAR

pre 10 godina

Ovaj čovek je neuništiv,mislim na Dinkića.Gde god ko na vlast dođe eto njega,pa ako ne može da bude ministar neka bar bude pomoćnik.Nemam komentar za ovo,nadam se da ovi znaju šta rade što ga i dalje tu ostavljaju.

neca

pre 10 godina

Juce sam Vam rekao da nije Simpo i porez problem nego sastav vlade,kupuje se vreme koga nema.Cak se ne kupuje nego otima.Jadan smo mi narod.Sta je tu bolje ?Izbor ministara lici na maturske panoe na kome fotograf premesta slike.

proxima centauri

pre 10 godina

Da sam do ovog trenutka bila simpatizerka SNS-a momentalno bih postala "beli listic".
Moram da vas podsetim: simpatizeri SNS-a, vi ne podnosite Dinkica.
( ne podnosim ga ni ja). Procitala sam na ovom sajtu hiljade vasih komentara u kojima ga najstrasnije diskvalifikujete.

Kako vi razmisljate? Koji su vam reperi? Sta je za vas nezamislivo? Zar je moguce, da posle svega sto nam se desilo u poslednjih dvadeset i malo vise godina, vi jos uvek mozete, bilo koga da bezrezervno podrzavate?

Neverovatno.

Ona

pre 10 godina

@Jači od Betmena, Mandraka i Hudinija zajedno.
(Ti si kao magija, 25. avgust 2013 17:08)

A Koperfilda si zaboravio :)?

A sad da se podsetite, svi ostali su promenljive, on je konstanta.

http://www.youtube.com/watch?v=IbzvuIDvTgM

A sad ozbiljno

Mi smo, dragi moji, zrtve mentaliteta. Zato oni koji ga ne dele beze, kad im prodju godine u kojima covek veruje da pojedinac menja svet.

sasa jokic

pre 10 godina

Vidim puno komentara, "Kakav samar Ivici?".
Ovo je samar svim postenim gradjanima Srbije, a najvise glasacima SNS-a!
"Komitet za saradnju sa UAE?! Dali Kozi da cuva kupus!

Darko

pre 10 godina

Rekonstrukcija Vlade u Srbiji je kada prvi potpredsednik Vlade Vučić smeni Vučića sa mesta prvog potpredsednika Vlade i na upražnjeno mesto prvog potpredsednika Vlade postavi Vučića.

Milanche

pre 10 godina

To je isti onaj Vucic koji je govorio da kad dodje na vlast, ima da procesuira Dinkica po kratkom postupku....a sta je ovo sad, samo dokaz kakva je vlada, nemaju kadra, pa onda nema veze moze opet Dinkic posto nisu mogli da nadju jos jednog Krstica iz Amerike...

...sve sve ali nista

pre 10 godina

sad ce glasaci sns-a da hvale ovaj potez svog lidera..a pre dve nedelje pljuvali dinkica... zasto ne razmisljate svojom a ne acinom glavom??

runi

pre 10 godina

stalno citam "jadni narod","mucenici"..ovaj narod je dno i ne zasluzuje nista bolje od onog sto mu se desava..jedino ima srecu da je glup pa i ne vidi..da je recimo danad potpredsednik kralj gospodar univerzuma Aca imao sednicu svoje sranke u nacionalnam dnevniku na pinku..kuku nama

Macedoroman

pre 10 godina

U gradu se šuška da su arapske investitore u Srbiju doveli neki naši tajkuni. Kako bi izbegli negativan publicitet, izbacili su Dinkića ispred sebe. Inače, Dinkić,kako ga u privrednim krugovima znaju i kao "predstavnika krupnog kapitala" je neophodan da bi se ove tajkunske kombinacije finalizirale. Primer je kupovina hotela na Kopaoniku po besmisleno niskoj ceni. Mene lično je teško ubediti da je Kopaonik prioritet u finansijskom poslovanju Arapa. Biće da su ovaj hotel "maznuli" naši ljudi.

Bisa

pre 10 godina

Stvarno neverovatna stvar, nisam mogla da verujem da dinkic ima tako jak lobi, verovatno je za sve godine vladavine, toliko svima dao para, da moraju i dalje da ga drze.
Jadna Srbija, a ki misli da je Vucic reformator i posten taj je verovatno toliko izgubio pamet, da ga ni Bog nemore spasti.

milos

pre 10 godina

Nas vodja Vucic je krenuo odmah u borbu protiv nezaposlenosti tako sto je nezaposlenog Mladju odmah zaposlio. Tako treba sa reci na dela. Volim te Vucicu

sasa jokic

pre 10 godina

Ljudi moraju da shvate da je Dinkic danas, ono sto je neksda bila Borka Vucic. Za odredjene (svetske) centre moci kontrolise tokove novca.
Apsolutno nije tacno da bi njegovo sklanjanje izazvalo negodovanje kod UAE, cak naprotiv, mnogo bi se lakse dogovaralo bez njega.
Ovo je najgori moguci (iznudjeni) potez od strane Vucica, ovim je pokazao da nema nista od stvarne borbe protiv korupcije, i da je kako bi se zastitio od Tome i Dacica, spreman i na ovakve poteze.
Bruka i sramota, alavom i beskrupuloznom coveku dati najmocniji resurs i pomoci mu da ponovo (uz pomoc tih para) udje u parlament samo je dokaz da je Vucic majstor demagogije.

marin

pre 10 godina

E, moji URS-ovci, al vas ispali vodja. Sve vas je pozvao da se povučete sa funkcija i položaja, čak i na lokalu, kako bi sebi, ali samo zbog sebe, ojačao pregovaračku poziciju, a sad vas sve ostavlja na cedilu. Ovo je kraj URSa, a i pouka za druge. Dok god ovce budu bile glupe, pastiri će biti okrutni!

DokleBre

pre 10 godina

Ma Daaaaaaj, kakvi Emirati, kakav komitet,
Jel moguce da je uticaj stranih institucija toliki da bez Mladje
nema vlade,
ovako mu vracaju zahvalnost za sve sto je za njih uradio,
mi cemo svi nestati sa planete Zemlje ali grobar Srbije, ostaje, svira i skija

milos

pre 10 godina

Clan CK SK. Ovaj narod i ne zasluzuje bolje. Ovaj mu sio dres pre neku godinu a sad u CK. E SNS-ovci nemojte da se cudite bice vama Dinkic i Vucic umesto Vucica. I tako do konacne propasti.

brada

pre 10 godina

Meni su najsipmaticniji komenrati ovih sto brane i opravdavaju Vuciceve postupke. Da sutra izadje i kaze da svi moramo da skocimo u bunar ti bi ljudi skocili odmah. On je covek u predizbornoj kampanji rekao da ce prvo Mladju da uhapsi i da je on najkrivlji za stanje ekonomije. A sad su u ljubavi!!!

boki

pre 10 godina

ovakav komentar sam vec jednom slao. u trenutku kada ovo pisem, najveci broj komentara u kojima se kritikuje vucic ima izmedju 93 i 96 minusa. botovi prosarajte malo, providni ste ;-)

Bojan

pre 10 godina

Mislim da niste u pravu kad ne objavljujete moje komentare i nasih SNS clanova GO. Bravo bre Vucicu, ti si pobedio, samo napred hrabro i sto zesce udri po raji

KLEKOVACA - ZARI

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je ovom svojom odlukom pokazao da mu nije bitan svoj licni imidz, vec da uvek stavlja drzavni interes ispred svojih. Mladjan Dinkic hteo to neko da prizna ili ne ima velike zasluge oko dolaska Emirata u Srbiju. Znam da ce sada biti onih koji ce ovo zestoko napadati, ali neka malo bolje razmisle pre nego sto donesu svoj stav i sud. Pa kakvo bi mislenje imali ljudi iz Emirata o Srbiji da je totalno skrajnut covek sa kojim su uspostavili dobar kontakt.

meda

pre 10 godina

Toliko o rekunstrukciji, sprdnji, izjavama, šali, puj pike nevaži itd..... Kao što sam pisao pre rekonstrukcije kada sam rekao trla baba lan tako i sada tvrdim, sledeći potez je bankrot i nažalost izbori i mnogo utrošenog vremena na vlast neznalica i nesposobnih ljudi koji nisu u stanju ni jedn0 obećanje da ispune. Prihvatam da mi svako kaže i da sam neznalica i slepac ali ja nevidim ama baš ništa dobro sa ovom vladom a svako ko misli suprotno neka me ubedi i razuveri , stojim na raspolaganju.

Cirkus na SNS nacin

pre 10 godina

I sada neka neko ne kaze da je ovo farsa.Od 18 Ministara samo sedam novih.Oni koji su maknuti ostadose savetnici.Niko nije hteo da se suoci sa realnoscu.Cuvaju se partijski drugovii bivsi kadrovi. Kao zao im je .

Poredi Djelica i Krstica.I on zna da Djelic ima 11 miliona dolara.A koliko Vucicu ti imas za ovo ktratko vreme. dali su ti seoduzili Seici i Djulijani
Za minstra Rodica kaze da dolazi na posao upola sedam a odlazi kasno uvece sa posla.A jedno vremeigra igrice na kompu i resava Sudoku. Prava demagogija. Nije vazno koliko radis vec staradis.kakav je toposao u Mnistarsrtvu odbrane za rad od 17 casova.E bas me je rasplakao. Kaze skroman covek koji ide biciklom na posao i nema pratnju

Monty Python's Flying Circus

pre 10 godina

A sada.... jos samo "Ministarstvo krivog hoda"... Kakava evropska vizija buducnosti kod nas i to jos davnih '70-tih... Monty Python's Flying Circus - LIVE IN SERBIA!

stidim se svoje drzave

pre 10 godina

(besna glista, 25. avgust 2013 13:27)

tako je, i da dodam:
MIS MO NAJGLUPLJI I NAJLOSIJI NAROD NA SVETU !!!
KAKAV NAROD, TAKVI POLITICARI, TAKVA I DRZAVA !

BANANA !!!

crni domino

pre 10 godina

Ovi nekadasnji radikali od vlade napravise sprdacinu! A perjanica im je Dacic!
Ima li nekoga u ovoj Srbiji da im kaze da su nesposobne blente koje unistavaju drzavu!
Bas njih briga za glas naroda! Imaju oni svoje podguzne muve koje im aplaudiraju i bodre ih.
Pitam se, citaju li njihova deca ove komentare!?

SJ

pre 10 godina

Nekada su govorili da ce mu odma po preuzimanju vlasti obuci sarenu bluzu,a oni mu dali prvo ministarstvo,a potom mesto savetnika.KOLEKTIVNO LUDILO!

1%

pre 10 godina

Od januara meseca 2013.godine Vučić nam priča o rekonstrukciji i dok mi razmišljamo ko će biti ministar on lepo ode u Brisel potpisa sve što mu je naredjeno i tako mi izgubismo Kosovo. I sada vam nije jasno? Vi ste beznadežan slučaj.
(Cinik, 25. avgust 2013 16:18)

Voleo bih da si u pravu. Ni na jedan dokument, koji se tice nekog "vruceg krompira" on nije stavio svoj potpis. Moze se slobodno reci da je ideoloski vodja, ali taj lukavi Vucic, kao i uvek, u svojoj politickoj karijeri, nikad nije preuzeo odgovornost. Jedini dokument koji je potpisao je zakon o slobodi medija u vladi 1999god. kad je zavio u crno svo srpsko novinarstvo.
Dakle, u poslednjih godinu dana, njegov potpis se ne moze nigde naci. Samo pamfleti i propaganda preko medija o tajkunima, lopovluku, pljackama..i nista vise...nista vise..
Mesao se u sve..spoljnu politiku, Kosovo, ekonomiju, sport, vojsku ( nesto manje iako mu je to bio resor)..ali pisani trag nigde nije ostavio. Da izuzmemo one ugovore-dogovore o "dobrim namerama"...to je neobavezujuci dokument.
Ne branim Dacica, daleko mu lepa kuca, ali on je svoje d...e svuda postavljao u Vucicevo ime, i mislim da to definitivno nece dugo trajati.
Ovim "remontom" vlade, kako je to Vucic nazavao, on je sebi obezbedio mesto "bez briga". Potpresednik vlade za bezbednost, sta li...predsednik komiteteta za saradnju sa arpima...a ovamo se busa u grudi i naravno, kiti tudjim perjem..
cek,idem da povratim...danas sam to vec jednom uradio...bljak!

Idemo dalje

pre 10 godina

Gospodin Dinkic se jako lose i nekopetentno pokazao na mestu ministra finansija, sto ne znaci da ne moze obavljati bilo koji drugi posao u Vladi, jer su gradjani izabrali URS kao jednu od vladajucih stranaka. Prvi potpredsednik Vlade Vucic, pruzice mu sansu da ostane u Vladi i pomogne u borbi za napredak Srbije. Na Dinkicu je hoce li tu sansu opravdati i dati svoj maksimum kako bi borba bila brza i efikasnija.

redbarone

pre 10 godina

A zta ste vi ocekivali? Gospodin nosi crvenu-belu kosulju, zvezda imals ogromne dugove na sve stranu, naravno gospodin u te kosulje sve sredjiva, sve im pokriva i zataska, a ti NARODE NADOKNADI SVE TO, posto je zvezda Institucija, ali gospon Vucic se ne bavi sa sportom, sta mislite , pored onolike obaveza, pa jos i Zvezda?! To je scenario,koje priznaju... A to sto u prolece, kada je Zvezda bila na ivicu ponora, /finansijski/, i gospon Vucic zajedno sa Dzajom u gluva doba noci ima sastanak sa celnicima Srpskog "Instituta za fudbal", e o tome svi zvezdasi cute ,naravno i sns-ovci. Mrzim i Partizan i Zvezdu, i sve neistinu, i prljavstine, koje prodaju ovi pokvareni politicari, i sportski direktori, i ostala bagra. Ko god mi daje minuse nek pogleda malo unazad / posteno i korektno / pa da se cujemo. Ja sam covek koji stoji uvek iza svoje reci, al ovde u Srbiji to je premalo. Hteo sam reci , da Dinkic zna sve o Vucicu, kako god se to vama naprednjacima ne svidja. Nije ni on cvecka i ikona, zaboravite to ipriznacete na kraju. Zao mi je sto sam vas razocarao. Jednom radikal-uvek radikal, avi oricajte bajke kome hocete...

Kolo, kolo, naokolo

pre 10 godina

E pa, gospodo i drugovi, kada dodju sledeci izbori, a vi lepo kupanje, sisanje, brijanje, bela kosulja, cist ves, naviksane crne cipele, pa gospodju sa pundjom ili svezom trajnom pod ruku, pa na glasanje. Ujutru rano, to se podrazumeva. Da izaberete neke druge koji od vas nece da prave budale !

dd

pre 10 godina

(MarkoZR, 25. avgust 2013 11:57)

Ovo je klasika. Izmisljaju komisije, komitete, udruzenja pozrtvovanih politicara, kancelarije. U celoj zemlji se dobijaju otkazi, samo se u postovanoj vladi zaposljavaju. Stalno. Dokle? Protesti ljudi, protesti!

bbz

pre 10 godina

vucic zbunjuje svoje botove sto lupaju pluseve,ne mogu da zamislim sada njihov haos u glavi pogotovo ako moraju da lupe plus na ovu vest,treba imati jak zeludac za to,ali ja se ne bojim mogu oni to,ahahhaha

Petar

pre 10 godina

pa čekaj, jel to vučić imao 3 funkcije... pa zar nije rekao da može samo jednu da radi, kao spadaju mu ramena od umora a sad može da bude i predsednik komiteta!?

vlada

pre 10 godina

"Komiteta Vlade za saradnju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima"


Ma pustite dinkića, vidite kako ovi otvaraju nova ministarstva, komitete, agencije itd...
Treba svu tu veliku rodbinu uhlebiti negde u Vladi!

Aleksandar

pre 10 godina

Halo Bing kako brat?, šta!!!!???? postao ministar energetike u Srbiji !!!???? nevjerovatno, slušaj da li te zanima koncesija za jedan auto-put ? , cijena prava sitnica....

coga505

pre 10 godina

Što se čudite i šizite? Svi ovi Mapetovci su posledica nekih tamo izbora na kojima su ovce glasale, ili kao fol ubacivale u kutije "bele" listiće. Niko nema pragvo da čantra kako ova ekipa nije njegov izbor. Jeste, izbor je svih nas, jer kakav narod, takva i država i poliričari, ako su mapetovci političari, a ne obični - gusari.
Coga 505

Srbijo, jahao te nije samo ko je zurio na avion

pre 10 godina

Vucic koji je u sred skupstine mahao straftastom filmskom zatvorskom uniformom Dinkicu, sad ga uskrsava i drzi uz sebe.
Pri tome, Dinkic je covek koji ne sme slobodno da seta ulicama Srbije, jer je sravnio nadu i ekonomiju Srbije, nema nikakvo uporiste u narodu a nesmenjiv je.
Sta vam to govori?
Ocigledno da on odlicno radi neki posao, posao iznosenja novca iz zemlje, posao Srba kao jeftine radne snage, posao trajnog siromastva Srbije u koju moze da se ubacuje i uvozi sve i svasta a proizvodi sto manje.
Vucic je ocigledno obican evnuh pred Dinkicevim gazdama koje su i njegove sad. A s obzirom da ovaj narod pamti 3 sekunda najvise, sve ce ovo biti odlicno, i nece omesti nase blazeno i programirano siromastvo u kome izglasavamo nanovo i nanovo nase unesrecitelje usrecujemo da imaju legitimitet u jahanju.

zoran

pre 10 godina

Ovakvo muljanje u politici nekada, kad sam ja bio mlad, zvalo se rotacija.

A da Dinkić nije GOSPODINU Vučiću ša'n'o na uvce da će SVE kazati??? Pazite! Arapi su opasni trgovci, samo da znate. Oni su imali pismo i pisali su pre 1500 godina. A plovili morima, odlično trgovali i pre toga.

hahahaa

pre 10 godina

Mladja - mladi strucnjak iz inostranstva. Treba ga podrzati i dati mu sansu. Ocigledno jedini zna arapski jezik. Sledeci put, ponovo glasajte i dajte podrsku ljudima koji nas prave budalama...

Naivno

pre 10 godina

I odmah stranacki vojnici poceli da lupaju minuse svim komentarima sa kritikama na racun SNS... Rat je Mir, Neznanje je Moc, Sloboda je Ropstvo! Kao sto rekoh, za bolje i nismo...

Milanche

pre 10 godina

Samo vi iz stranke negativno ocenjujte komentare, narod zna zasto pise komentare i ko je Dinkic i ko je vas Vucic koji je dao jedno obecanje, a onda ga menja, sta moze i da se ocekuje od coveka koji je promenio stranku i postao sad kvazi naprednjak, covek za velike promene.... Ja ne vidim nikakav napredak sa partnerom kao sto mu Dinkic, koga je hteo da procesuira, a sad mu je dobar ;) prava tragikomedija...

Rke Koke

pre 10 godina

Verovatno Arapi u celom svetu imaju taj luksuz da s kim počnu o nečem da pregovaraju, taj doživotno ostaje na funkciji. Mi poništavamo svoje institucije i njihov značaj, jer navodno Arapi ne kapiraju da u Evropi države nisu privatna svojina, pa će Šejk Vučić staviti agu Dinkića, da se Arapi ne naljute. PONIŽAVANJE SRBIJE (naročito što je dato objašnjenje gnusna radikalska laž).

mlekadzija

pre 10 godina

Dakle stetocina ostaje i pored svega. Vucic ce zazaliti zbog ove glupost. Najbolje je obrazlozenje odluke. Steta je velika sto nisu ugurali i Suzanu i Vericu...

Crni Zmaj

pre 10 godina

A da ga zamolimo da ostane i za saradnju sa Kinom...Moravski "Koridor", Autoput kroz Frusku Goru...treba to zavrsiti...CRBC...CMEC...HSS..a i sire.Videcemo...

Dusan

pre 10 godina

U vladi mogu da budu samo strucnjaci i ljudi bez ikakve veze sa kriminalom, Mladja je sve to, on je isto, onaj, eksperat. Ah, umalo da zaboravim, svaka cast Vucicu postenjacino, cvrsta ruko!

Mile 011

pre 10 godina

Dakle po pitanju "borbe protiv kriminala" ( za godinu dana nije podignuta ni jedna optužnica a o prvostepenoj presudi možemo samo da sanjamo ) Dinkić ima VUČIĆEV IMUNITET . "ČESTITAM" .

SNS bot

pre 10 godina

Sta je drugari, zbunjeni ste, nema komentara podske Aleku? Ajd kreci!
Nema veze,do juce smo ga hvalili jer ga je izbacio,a sada ga vraca...
Ma nema veze,on je najbolji,ne greci ni onomad ni sada!? Ziveo Alek!

sara

pre 10 godina

Ocekivano. Dinkic zna mnogo prljavih stvari o clanovima vlade da bi ga ostavili bez icega. Eh kada ce nas narod da svati da nasi politicari brinu samo za svoje d*** i samo gledaju da sto vise ojade ovaj jadan narod. SVI DO JEDNOG!

Da mi je neko pričao, ne bih mu verovao

pre 10 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ... umreću od smeha ... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ...
In your face, naprednjaci! Imate li neki komentar na ovo? Da li se osećate prevarenim? Da li vam je ostalo bar imalo dostojanstva i obraza, ili ćete i dalje da udarate minuse na svaki negativan komentar o Vučiću? Da li ...

Ekonom

pre 10 godina

Tako je Aco! Dinketa nesposobni mogu samo da te mrze! Dinke je pojam za celu SPS ekipu. Sa Grubjesickom i Kalanovickom najbolji deo Vlade. Samo sto se Dačić malo preračunao pa je pomislio da ce sa Dinkićem otići i problem umešanosti njegovih ljudi u afere Simpo, Farmakom, Galenika, Azotara...

Mr.T

pre 10 godina

Znaci sad vise nije lazov, lopov, nesposobnjakovic... Ja zaista ne znam u kakvom svetu zive politicari?!? Da li u javnosti nastupaju kao potpuno shizofrene licnosti, pa danas moze jedna krajnost, a sutra sasvim druga, a u privatnom se druze po kafanama, u fazonu: "Kako sam te danas unistio", "Nema veze sutra cu ja tebe", "Ziveli u to ime"...

Milica

pre 10 godina

Da li moze neko da mi odgovori: 1. Sta je Komitet za saradnju sa UAE? 2. Kada je osnovan? 3. Od kada je Vucic predsednik tog komiteta? 4. Ko je bio potpredsednik tog tela do danas? 5. Da li to znaci da je smenjen Sinisa Mali? Koliko se secamo, do danas je on bio ''glavni'' za saradnju sa UAE, a za taj komitet niko ne zna...

Cile

pre 10 godina

Da li me sećanje vara ili savršeno služi - Vučić beše onaj što je u Skupštini mahao sa prugastom zatvorskom odećom namenjenoj upravo Dinkiću!

Cica

pre 10 godina

Sada je oper dobio legitimaciju, da prdaje otetu zemlju, a da zaduzuje i daje narod, da bi placao radna mesta
ja mislim da ke rec 'Katastrofa' suvise blaga za ovo sta se radi sa Srbijom

dejana

pre 10 godina

Još samo da objave kako ipak moraju odbiti Mrkonjićevu ostavku i ostaviti ga na mestu ministra i super. Mislili su da će ovom tzv. rekonstrukcijom uspeti da zamažu oči narodu... Meni nisu. Mada mislim da ih više ni nije briga šta narod misli. Svakako će kako-tako dospeti na vlast, ili će bar nešto dobiti od države po političkoj liniji, bili vlast ili opozicija. Njima dobro. Toliko sam zgrožena da mi stvarno dođe da odem odavde. Reklo bi se da im je i cilj da svi pametni odu i ostanu politički poltroni, kojima je lako upravljati i pred čijim očima će nastaviti da kradu. Samo ne znam odakle će više krasti kad su sve rasprodali, uništili...

lucidna duša

pre 10 godina

Vidim ovde ljudi prete belim listićima. Pa to oni i hoće, da na izbore izađe ukupno 20.000 ljudi pa da uzmu 99% glasova na šačici uzorka. Uhlebili su oni solidnu bratiju za ovih godinu dana, nikada jači glasački aparat. Uzjahali su i neće sići skoro, a nama se crno piše. Crnje. Najcrnje.

Ako se ikad sretnemo, plaćam turu ...

pre 10 godina

Veliko hvala, momci i devojke, posle teškog mamurluka, ulepšali ste mi dan vašim komentarima. Ali BAŠ ulepšali. Odavno se nisam tako smejao.
Najveći fazon je što ovi ne znaju koji je komentar sarkastičan, koji ironičan, a koji ozbiljan, pa lupaju pluseve i minuse i gde treba i gde ne treba.

sumadinac atl

pre 10 godina

koliko para dobija vucic za rad u komitetu a koliko ce dobijati dinkic? departizacija i jedan covek jedna funkcija su bili izborni slogani vucica a sad mogu da mu nabrojim 6 najmanje.
ovim potezom vucic igra protiv spsa i dacica. licemeri na nivou!
demokratski socijalisti, napredni radikali i regionalni g17....
sramota. nisam citao komentare ali znam da sns vojska sad hvali dinkica. do pre pet dana su pricali da nije dobro radio...

Pametnjaković

pre 10 godina

Oni nas zezaju u zdrav mozak. Sve su to ista g..... Samo revolucija, samo revolucija, braćo i sestre Srbi. Ali ona prava revolucija, da počistimo Srbiju.

klenga

pre 10 godina

Cile,u pravu si.vučić je mahao robijaškim odelom ministra dinkića...i svi sem mene,su očekivali tešku robiju za dotičnog...ali ,meni je poznat demagoški mentalitet presvučenih radikala,pa sam oduvek znao da je svaka njegova i njihova priča čisto blebetanje...bio je tu i hleb za tri dinara,bulevar ratka mladića,jeftina tarifa struje od 14-16,džak sa pokradenim lističima,sto milijardi e. investicija ,itd,itd...i da se nevračamo malo više unazad,bisera ima na pretek...samo jedno pitanje se postavlja-kako neko normalan,sa prosečnim znanjem,kulturom i inteligencijom može da se navata na to?...

Anastasija

pre 10 godina

Pa sta tu ima cudno, normalno je da Dinkic ostane kao pregovarac u poslovima sa Emiratima, kada je vec toliko dugo deo tog procesa. Vucic jos jednom pokazuje da mu je na prvom mestu interes da Srbija pocne da napreduje sto brze.

Zivko

pre 10 godina

Moram da skinem kapu Vucicevim savetnicima za marketing ,da ne kazem zaglupljivanje naroda,doveli su struku na jos jedan visi nivo,nadmasili cak i neprikosnovene genijalce Sapera i Krstica! Zime nema za ovu garnituru,recept se zna,cvrsto drzati medijski mrak i samo plasirati do besvesti ono sto raja zeli da cuje,svi siti i Vucici na broju..:)

Ratni veteran

pre 10 godina

Zar njega koji je unistio privredu,banke i nikad nije pao s vlasti!!?Aleksandre, Tadic ga se nije dzaba odreko ,to je grobar Srpske privrede !

providni ste

pre 10 godina

svaki kometar koji osuđuje ovu, za sve ovu ponižavajuću, farsu dobije tačno od 90 do 100 negativnih komentara od strane stranačkih SNS sitnih duša koje za mučenih 20 evra dnevno kucaju ovde i lajkuju suprotno od onoga što misli 90% samosvenih građana kojima sve ovo smučilo. brojim negativnekomente...zaradite tu svoju crkavicu, dabogda vam prisela. :)

Beli luk & glogov kolac

pre 10 godina

Ovaj lik je neunistiv. Nekakav politicki vampir koji se svake noci vraca iako su ga ubili prethodne. A pri tome je velika stetocina.

Digi

pre 10 godina

Sutra rano zorom idem da se uclanim u URS jer ako moze da bude Zamenik Vucicu sto nebi mogao da bude i moj sef partije. Digi, digi dajke, digi digi do...o ho ho ho

kako drugacije

pre 10 godina

Ma ovo je uticao neko sa strane-Banana Drzava..
Vise se Montgomerijev Covic pita u ovoj zemlji od premijera i vicepremijera...jer ima jaca ledja, tako to ide kod nas...

Lazic Milos

pre 10 godina

Ako je u interesu Srbije da Dinkic posto je zapoceo pregovore, on ih i zavrski onda je to opravdano. Svaki strani investitor nam je veoma bitan.

Zveki

pre 10 godina

sns je ovde godinu i nesto dana na vlasti,a uradili su mnooogo toga nego ste vi toliko zaludjeni da verujet samo midijima i njihovim baronijama.. pogledajte malo vratite se u nazad 5 goidna koliko su nam 'ovi' obecavali i onda pogledajte godinu dana u nazad i videcete da je sns sve to uradio a medijski se nisi eksponirali uopste samo su najavljivali !

krle - dron

pre 10 godina

Ovo samo pokazuje koliko je Vucic posten i pragmatican covek koji gleda da srbija ima konkretne koristi jer Dinkic je taj ciji kontakti su omogucili Vucicu da ga Sheik uopste primi na razgovor gde je na ttm- cekao malte ne u predsoblju 3- dana iz cega je kasnije proizaslo veliko licno prijateljstvo Vucica i Sheika ali da nije bilo Dinkica do toga nebi ni doslo i ovaj potez Vucica je za svaku pohvalu,a ovo je siguran znak da ce novi izbori biti za godinu dana i konacan pocetak kraja ukletih komunjara u vlasti u srbiji.

Thor

pre 10 godina

Emirati su pregovarali sa Dinkićem i ako bi njega pomerili kao ličnost Emirati bi smatrali da smo neozbiljni, što nikako ne smemo da dopustimo, pa tako mislim da je ovo bila i logična odluka A.Vučića. Ovde barem, pod ovim okolnostima, Dinkić ne može ništa da vrda.

Nevidljiva xy

pre 10 godina

Upoznat je u potpunosti sa detaljima posla,bio je u pregovorima,bilo bi neozbiljno da svaki put kad razogvaraju sa Emiratima,dodje na razgovor nekodrugi...mislim da je opravdanost odluke potpuna,Vucic ce to iskontrolisati i ispratiti do kraja...

gilgamesh

pre 10 godina

dinkic je prvi poceo da ugovara poslove sa emiratima i doveo ih u srbiju. mozda je moguci razlog zasto ga je vucic zadrzao.vazno je da je urs izasao iz vlade.

ajmo...

pre 10 godina

Pametno je sto jer Mladja ostao u vladi.Zao mi je i Suzane Grubjesic ako ne bude vise u vladi...Ona je super lik a i bila je vredna...Mladja i njegovo iskustvo a i poznavanje tokova kretanja u privredi do sada su od neprocenjivog znacaja.On je bio ipak sve vreme u zizi dogadjaja..Ko je zaista u proslosti odgovoran,neka sude institucje koje su zaduzene za to! A vlada treba da nastavi tamo gde je stala...

Marko

pre 10 godina

Ne znam za svemir, al znam da je ljudska glupost beskonacna. Ko god je ucestvovao u ozbiljnim pregovorima oko bilo cega sa ozbiljnim ljudima, zna da je Vucic opet u pravu kad ostavlja Dinkica na ovom polozaju.

To sto ortonormalnom potrosacu ovo izgleda kao apsurd i nije neko iznenadjenje.

FLY FLY

pre 10 godina

Saradnja sa Emiratima je od strateškog značaja za Srbiju, jer se nakon uspostavljanja partnerstva izmedju Etihada i JAT-a, iz ove prijateljske zemlje u narednom periodu očekuju ogromne investicije, a deo njih je upravo Dinkićev tim u velikoj meri već pripremiO i na ovom mestu će idi koristan vladi.

novicavg

pre 10 godina

Ovo angažovanje gospodina Dinikića kao zamenika komiteta za saradnju može da ima dva apsekta jedan je to da je on zaista učestovao u dovođenju arapa kao investitora u našu zemlju a ti ljudi ze prvenstveno vezuje za ljude sa kojima pregovaraju a ne za državu a drugi aspekt ovog angažovanja pože biti i protivteža Dačićevim nastojanju da potpuno eleminiše URS iz svih političkih zbivanja na nivou centralne vlasti. Opet mi nije jasno da gospodin Vučić daje na značaju Dinkiću čiji lokalni čelnicu ruše SNS iz lokalnih samouprava a poslednji primer je Aleksandrovac.Nisu li ovo pilitičke igge koji obični ljudi ne razumeju a sve su u svrhu nekih višuh političkih ciljeva.

BANEX 022

pre 10 godina

Ništa u imenovanju Dinkića za Vučićevg zamenika za saradnju sa UAE nije sporno, jer su investicije iz Emirata ono što može da pokrene čitavu srpsku ekonomiju, a do sada u razgovore sa investitorima iz Emirata, posle Vučića najviše je bio uključen Dinkić. Investitore iz Emirata ne interesuje sukob Dačića i Dinkića, zbog kojeg je Dinkić izbačen iz vlade, jer oni ne žele svog sagovornika za ulaganja u Srbiju da menjaju na svakih 6 meseci, a Vučić kao političar kome je državni interes na prvom mestu se odlučio da tim koji razgovara sa investitorima iz Emirata ne menja, i da u tom timu i dalje bude Dinkić, i tako i treba da se ponaša svaka ozbiljna država, kakva postaje i Srbija zahvaljujući Vučiću.

mile

pre 10 godina

Biznis od uvek prepoznaje sposobne i one koji rade posao. Dinkic je uvek bio konkretan i uvek je radio u interesu Srbije, za razliku od ostalih koje je zuljalo to sto pored njega ispadaju ocigleno losi, nesposobni i neradnici. Pa kada su videli da covek ima rezultate i da mu popularnost raste svuda gde je nesto i uspeo da ostvari, onda su ga brze bolje skinuli iz fokusa. Tu mislim na SPS. I Vucic zna ko je sposoban, a ko je nesposoban u vlasti. Nego, 'ajmo sada horski: a nasih 1000 eura Dinkicu... Manipulisati nasim javnim mnjenjem je lako, ali stranim biznismenima koji hoce da uloze i da na ulozenom zarade - nije.

Alelni geni

pre 10 godina

Kao obican gradjanin gledajuci i citajuci sve ovo stekao sam misljenje da verovatno se tezi ka nekom jedinstvu koje je nama sada preko potrebno i ujedno daleko od razumevanja ovakvog poteza. Da sudim ne mogu jer nije moralno posto potkrepljujuce cinjenice ne znam. Verujem da Vucic to zna i nadam se boljem. A sto se tice poslovnih kontakata, tacno je to sto Vucic prica, stranci ne znaju i ne zanima ih ko je koja stranka oni gledaju coveka sa kome su saradjivali, ako se to prekine smatrace nas neozbiljnim kurentima na ekonomskom planu i sta smo onda postigli. Zbog toga kazem ne bih da sudim jer ne znam puno. Misljenja sam da je poslovno dobar potez Vucica.

tajkunski arapi...

pre 10 godina

Kazu zuckasti komentatori da se prica po gradu kako su neki tajkuni doveli arapske investitore!!! Sto jesu li ih do sada cuvali u svom privatnom steku i za svoje potrebe,pa sad resili da se otvore!Ma palite vise sa tim glupostima.Ne kopcamo se mi vise na ledjima!Verovali smo u te mastarije godinama...Zbog vas vise covek ne moze nikome da veruje..Kad god neko pocne nesto da mi prica ili obecava,ja se setim vas i odmah mi sve to presedne!!Ma zbog vas ,nikome vise nista ne verujem!Nista i nikoga oni nama nisu doveli,oni su mozda doveli nekoga,ali samo sebi licno...

Rade

pre 10 godina

Prosto je tragikomicno citati komentare onih koji su "zaprepasceni" Dinkicevim imenovanjem kao zamenika jednog medjudrzavnog komiteta da bi zavrsio vazne poslove na kojima je zajedno sa Vucicem intenzivno radio prethodnih godinu dana u korist svih gradjana ove drzave.

Voditi komitet ne da nije isto sto i voditi ministarstvo nego nije cak ni isto kao recimo biti obican sekretar ili cinovnik u nekom ministarstvu. Komitet je zaduzen sa konkretan posao, u ovom slucaju pregovore sa Emiratima, a svaki dogovor zahteva potvrdu nadleznih ministarstava i(li) vlade.

Inace, ti isti "zaprepasceni" likovi nisu nimalo zaprepasceni time sto su Dacic i ostali socijalisti zadrzali kljucne ministarske pozicije na kojima su se katastrofalno pokazali proteklih godinu dana a zaboravili su i na Misa Bananu, Dacicevo javno sprdanje sa ustavom ove zemlje, itd. To im sve ocito nimalo ne smeta, Dacic im bas super premijer, ali smeta im to sto je Dinkic zamenik jednog od nekoliko medjudrzavnih komiteta bez ikakvog politickog uticaja na vladu. To im je kobajagi pravi "skandal"...

Onima koji se busaju u prsa da bi radije ostali bez ovih investicija iz Emirata porucio bih da im niko nije dao pravo da se u ime svih gradjana ove drzave odricu bilo koje investicije i boljeg zivota. Ove reakcije su nazalost slika i prilika jedne patoloske tabloidne svesti koja nas konstantno koci i gura unazad.

Milos

pre 10 godina

Vučić je opasan šahista. Dačiću je prepustio ulogu "izdajnika Kosova"; Dačić daje autogolove izjavama protiv eksperata u Vladi, kojih je, realno, Srbija gladna - ali mora, jer on disciplinu u stranci održava na klasičan način, kupovinom, uglavljivanjem svojih partijskih kadrova. Kao i DS...dok u SNS važi Vučić uber alles, jer bez njega nema stranke. Dalje, nervira ga sa Dinkićem, i dalje ga gura u poziciju da mandat na vlasti troši baveći se politikanstvom i kadrovskim svađama - pored njega i Vučić i Dinkić izgledaju kao istinski posvećeni boljitku zemlje. DS je ostavio potpuno bez oštrice - veći je Evropljanin od njih, samo što on ima disciplinovanu stranku, koja daleko manje krade - za Srbe je i to veliko. Dačić i Đilas su u potpuno podređenom položaju, svi se boje izbora sem Vučića. Majstor. Nisam ovo očekivao. A što je najbolje, možda i za običnog čovjeka na dobro izađe...

Srbin 100%

pre 10 godina

Verujem da velika vecina gradjana Srbije bez obzira na politicku pripadnost ne mogu da smisle Dinkica i njegov propali ekonomski koncept,ali se ovde radi o nekim stvarima vecim od licnog animoziteta i treba biti realan i prihvatiti cinjenicu da predstavnici kompanija iz U.A.E. zele ucesce ovog coveka u realizaciji buducih projekata i smatram da moramo tu cinjenicu prihvatiti jer se radi o velikim investicijama koje ce otvoriti vise hiljada radnih mesta ali takodje i podici imidz nase zemlje medju drugim potencijalnim stranim ulagacima

Hombre

pre 10 godina

Što se love tiče sad će Mlađi biti bolje nego dok je bio ministar, jer sad će legalno da "kaplje" i pomoćnicka plata i provizije za poslove sa šeicima. Međutim, pošto su oni svi sujetni, on bi svakako više voleo da je ostao Ministar iako bi onda izokola morao da kraducka. Ali, vlast je vlast i slast, slađa od svega. A Vučko je ovo morao da uradi, klasičan iznuđeni potez, jer bi ih u suprotnom Mlađa ucenjivao neophodnošću svog prisustva, što je vrlo verovatno, pa bi bili dovedeni u pitanje neki poslovi sa Šeicima, a Mlađa je važniji sam sebi nego poslovi za dobrobit Srbije. E tu je Vučko pokazao da je odgovoran kao političar. Prelazi preko lične sujete (netrpeljivost prema Mlađi), jer mu je važniji interes Srbije od sopstvenog interesa. Tu se on dosta razlikuje od svih ostalih samoljubivih srpskih političara tipa Velje, Mrke , Bajatog, Bejbi Krkobabe, Žutog i svih ostalih. Verujete li u ovo?

Smrt Fašizmu

pre 10 godina

Vise nema dileme: finansijska i obavestajna elita Srbije, distancirana od zdravog nacionalnog interesa blokira ovu zemlju od kretanja u ispravnom smeru. Ispravan smer je onaj koji tezi istini i pravdi, i kao takav se neminovno priblizava drustvenim kretanjima vecine civilizovanih zemalja sveta.
Nedovoljno prosveceno i zaostalo drustvo poput ovoga, nema mogucnost prepoznavanja ovakve devijacije i kao takvo je izvanredan medijum za mesetarenje ovakvih bandita.
To je mozda i glavni razlog zasto ova sredina nema istoriju ni buducnost bez velikih stresova, jer kada dostigne kriticni nivo devijacije, sledi joj nasilje.

Nenad

pre 10 godina

Koliko kontroverzi oko ovog Mlađana.
Sa jedne strane, otvoreno je priznao da je lagao u vezi 1000 evra od akcija državnih preduzeća što je bio vetar u leđa kampanji Borisa Tadića na izborima, a sa druge eto, dovodi strane investitore što je najteži posao. O kvantitetu i kvalitetu, nažalost, niko nema pojma jer smo nedemokratska zemlja i dalje.

rox

pre 10 godina

srbiji se prosle godine dogodila najbolja stvar u poslednjih 20 godina. napokon su radikali/naprednjaci dosli na vlast. da je bilo srece, moglo se ustedeti mozda i 10 godina, nema veze, sada su oni na vlasti. narod je morao ovo da dozivi. posle ove vlade, srbija ce tek biti zrela za promene i progres. nadam se da izbori nece usledeti uskoro, bila bi velika steta za srbiju.

kraljevicMarko

pre 10 godina

Nisu oni svesni "snage" Dinkica...ne znaju Arapi u sta se upustaju...sad kad pocne i njihovu politicku scenu da kroji...pa da im rusi vlade...uhhh...kukace oni jos!!!

bataSMraka

pre 10 godina

Ako Dinkic nije imao konkretnih i obecavajucih uspeha u ministarstvu ekonomije to ne znaci da se na ovom polju nece pokazati uspesnim,Vucic jos ni jednom nije pogresio kada je usao u ovu vladu do sada su sve njegove odluke bile u skladu sa dryavnim prioritetima pa neka i ovome da sansu

DNO DNA

pre 10 godina

Pa Vucicu....ne treba ti Dinkic!!! On je najobicnije dno dna!!!! Svi su radovali kada je napokon dobio on i njegou usljivi URS sut kartu iz Nemanjine....medjutim ne treba se radovati pre vremena...stigao si i da nas razocaras!!!

sasa jokic

pre 10 godina

Manje bi mi smetalo da je uzeo Beka, iz iste su ekipe, ali Dinkica vise ocima ne mogu da vidim!
Neko mu je samo rekao;" Idi Ti na more, mi cemo da sredimo stvar".

zorica

pre 10 godina

dokle god budemo gledali u vladi Dacica,Dinkica Velju Ilic Mrkonjica,Slavicu,Krkobabice I citavu vojsku ovakvih od Srbije nema nista sve je gore i gore dok se nesklone svi koji ovih 20 godina vode Srbiju i dovelije u glib do guse ne budu smenjeni od Srbije nema nista niti ce Vucic uspeti u svojoj borbi da Srbiju stavi na zdrave noge do sada su se sve vlade ponasale u odnosu na Srbiju kao direktori koji su postavljani po firmama sa cijlem da uniste firme i prodaju ih u bescenje a radnike na ulicu,

obican smrtnik

pre 10 godina

E vala docekacu i te izbore kad tad, a onda za godinu dve a mozda i manje, iz moje kuce od sadasnjih dva bice cetiri glasa protiv ovog Vucica Dinkica i ekipe! Taman deca da steknu pravo glasa...pa babe i deda pa razocarani komsiluk, iha ima nas. Jednom za svagda da ih posaljemo u istoriju. Muka mi je da slusam vise ove gluposti godinu i kusur. Tavorimo u mestu i svesno propadamo dok se ovi prenemazu te oko Kosva pa EU pa rekonstrukcija....ma more svima vama u sadasnjoj vlasti jedna g...motka!

MRV

pre 10 godina

Лепо сам ја вама говорио да бојкотујете изборе или убаците неважећи листић.

добацујем за столом

pre 10 godina

Хахахаха, а да ли ће Динкић морати на посао да долази у оној пругастој пиџами коју му је својевремено обећао Вучић?

Miladin

pre 10 godina

Kad vec nije prugasto odelo sa brojem,nije lose dobiti mesto zamenika Predsednika u Vladinom Komitetu za saradnju sa Emiratima,na predlog Gospodara Vucica,ispred Centralnog Komiteta Srpske Najnaprednije Stranke! :) Komedija i to besplatna!

Cinik

pre 10 godina

Da li sada shvatate šta je ova rekonstrukcija za koju se zalagao Vučić. Ne shvatate? Evo da uprostim. To vam je isto kao kada je Siniša Mihajlović zvao novinare da pogode sastav naše reprezentacije protiv Hrvatske i dok oni pogodiše sastav mi izgubismo sa 2:0. Jel, sada jasno šta pričam? Opet nije. Evo, najprostije. Od januara meseca 2013.godine Vučić nam priča o rekonstrukciji i dok mi razmišljamo ko će biti ministar on lepo ode u Brisel potpisa sve što mu je naredjeno i tako mi izgubismo Kosovo. I sada vam nije jasno? Vi ste beznadežan slučaj.

Gadafi

pre 10 godina

Logicno je ovo skroz, pa Dinkic je covek koji radi u korist zapada i amerike pa neka ga skloni neko ako sme. Sad mi je jasno da je u stvari sve jedno ko je na vlasti ima da se radi kako nam se kaze, moze milimetar levo ili desno nista vise od toga.
Nasi politicari su nezavisni isto koliko i oni sa Kosova, sve ce ovo biti vlasnistvo imperijalista sa zapada i amerike, a mi cemo da giljamo za 300 eura mesecno i to samo ko ima srece. Nemoguce je da postoji drugo objasnjenje s obzirom da je uvek neki drmator u vladi a da ima tako malu podrsku.
Kako su nas samo navukli na tanak led, a mi magarci naseli, kao oce da nam pomognu, zbog cega bi neko nama pomagao? Dosli su da pokupe sve za male pare, a tu je ovaj da im to omoguci.

lale

pre 10 godina

Pa dal je moguce da simpatizeri snsa ovo podrzavaju posle visegodisnje hajke na Dinkica i obecanja da ce ga uhapsiti! E ovde se jasno vidi zasto su snsOVCE botovi, sve sto uradi vrh stranke za njih je to svetinja bez pogovora...

бела рада

pre 10 godina

Каже Вучић”Неће нама стране владе водити политику”. Неће више јер су тај део посла већ обавили. Сада су прешли да нам уређују Комитете за сарадњу.