Petak, 16.08.2013.

21:48

Nikolić Obami: Ne priznajemo Kosovo

Predsednik Nikolić izjavio, na sastanku sa Obaminim polubratom, da je Srbija odlučna da ne prizna Kosovo čak i po cenu da ugrozi svoj ulazak u EU.

Izvor: Beta

Nikoliæ Obami: Ne priznajemo Kosovo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

122 Komentari

Sortiraj po:

LenkaR-T

pre 10 godina

Ono što je najvažnije i što treba istaći, zbog svih koji tvrde i iznose neargumentovano neistine, da je pravu i jedinu istinu i svoj stav : (što je većina nas i znala),opet i prilikom ove posete predsednik ponovio- Srbija je odlučna da ne prizna Kosovo čak i po cenu da ugrozi svoj ulazak u EU. Imamo svoj cilj, al imamo i ponos, svoju zemlju i svoj narod'vrednosti koje nemaju cenu.

robert

pre 10 godina

dok si bio u radkalsko stranku skoro 20g nisi putovao u inostranstvo,od kad si na precedicko mesto samo ides od jedno na druge drzave bez ikakvo veze cekas ljude pa koju ulogu ima taj polu bratni obame on ni 2% glasova ni u svoi u svoji zemli

Milam L. 021

pre 10 godina

Ništa loše ne može da proistekne iz razgovora predsednika Nikolića sa polubratom Baraka Obame, predsednika najveće svetske sile. Ne očekujem neku preveliku korist od ovog razgovora, ali sam siguran da štete po Srbiju od ovog razgovora neće biti nikakve, samo može da bude koristi.

probus

pre 10 godina

Predsednik Nikolić samo radi svoj posao, i to poprilično dobro, i ne meša se u ono što nije u njegovoj nadležnosti, za razliku od svog prethodnika koji je bio i preCednik, i premijer, i minister, i to izgleda nekom smeta.

pedja

pre 10 godina

ovo lici na 419-nigerijsku prevaru,kako bas kod nas da se mimo americke ambasade pojavi brat Predsednika i trazi pare za Fondaciju koja je osnovana GDE?bilo bi interesantno saznati ko ga je doveo od srba i sa kakvom namerom?!

vlada

pre 10 godina

"Barack Obama’s brother accused of fraud over charity he set up in family name. What the organization is said to have done – advertised that it has non-profit status when it allegedly doesn’t – may equate to fraud.
Its president and founder, Abon’go “Roy’ Malik Obama, is Barack Obama’s half-brother and was the best man at his wedding, but he has a checkered past.
He was accused of being a wife beater and seducing the newest of his twelve wives while she was a 17-year-old school girl.
Malik settled in the Obamas' ancestral home, Nyang'oma Kogelo, a village of several hundred people. He prefers its slow pace to that of the city. He runs a small electronics shop a half-hour's drive outside of town."

Aleksandar

pre 10 godina

Ovo prisem ovim nalozenicima na politicare, koji se nalaze iza svojih komentara.
Politicari, svuda u svetu, su najveci trolovi koji postoje. Stalno pricaju o nekih uspesima, da ce se ovo srediti, da ce ono, da ce sve biti bolje. Za svoga zivota i sa znanjem istorije i sa znanjem prevarantskih govora, to nigde u svetu nece biti. Jer ja i dan danas vidjam siromastvo, glad, prevare, ratove, muljanja, olos i sve ostalo lose.
A vi sta vidite? Ili ste slepci.

ZevS

pre 10 godina

(Бранко, 17. avgust 2013 19:41)

Svi ste ovde neki botovi ali sam primetio da ds botova ima najvise jer jedino oni pominju sns botove i prozivaju ljude koji razlicito misle od njih.

Zlatko

pre 10 godina

Smijali ste se i rugali kada je u Srbiju dolazio zamjenik pomoćnika državnoga tajnika SAD-a, a sada predsjednik Srbije službeno prima polubrata američkog predsjednika... Da nije krajnje komično i groteskno, bilo bi za plakati.

Бранко

pre 10 godina

Видим да су се ботови из СНС овде намножили као печурке после кише - биће да су успели да заврше почетни курс коришћења рачунара и тастатуре.То је за њих био огроман интелектуални напор !

Djordje Milosevic

pre 10 godina

Jel' neko rekao Nikolicu da je ovaj lik obican gradjanin Kenije? Bolje da je dosao koji dan ranije pa da ga Dacic povede na Gucu, bilo udavaca pod satorima koliko volis!

Mačak

pre 10 godina

"Pa da li su ovi normalni!!!! Predsednik se sastao sa Obaminim polubratom!!! Šta je sledeće? Sastanak sa tetkom Angele Merkel, zaovom Vladimira Putina ili komšijom Fransoa Olana!!!!O Bože!!!!
(Watchdog, 17. avgust 2013 17:55)" - hahahaha. Trebao ga je primiti, ali u ćevapdžinicu.

Srbin sa Kosova koji zivi u Sremu!

pre 10 godina

Ovakvom izjavom je predsednik zapusio usta svim dusebriznicima koji su ga kritikovali da se ne drzi izbornog obecanja i koji su kritikovali Briselski sporazum, Kosovo je srpsko i nikada ga Srbija nece priznati!

Marko

pre 10 godina

E neka si mu rekao, zveknuo si rukom o sto, i jel vi ono potpisaste briselski sporazum po kome se Kosovu priznaje zakonodavna, izvrsna i sudska vlast i kojim se ukidaju srpske drzavne institucije na severu Kosova, sto je jednako drzavnosti. E neka si im rekao da nedamo Kosovo .....

laza

pre 10 godina

druze obama mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo...
aaahahahahaha...koja vest
malika za preCenika pa da svi slozno zapevamo obama vamo, obama onamo....hahahaha

Cinik

pre 10 godina

To ne ide zajedno jedno sa drugim. Ako ne priznajemo nezavisnost Kosova postavlja se pitanje a iz kojih razloga primoravamo ljude sa Kosva da izadju na izbore. Ovako kako priča gospodin Nikolić ispada da su ljudi sa Kosova u pravu kada ne žele na izbore. Ili Nikolić priča ono što mu je potrebno za izbore ili ponovo kao po običaju ne govori istinu. Ne možemo u EU ako ne priznamo nezavisnost Kosova i to će biti završni udarac koji će nam Nemačka zadati za neku godinu.

Kirk

pre 10 godina

(marija, 17. avgust 2013 16:05)

pa jesi ti....?

Primanje ovakvih gostiju i davanje ovakvih izjava je najveće srozavanje ugleda naše zemlje!!!

Ama, šta ti je bre ženo

Watchdog

pre 10 godina

Pa da li su ovi normalni!!!! Predsednik se sastao sa Obaminim polubratom!!! Šta je sledeće? Sastanak sa tetkom Angele Merkel, zaovom Vladimira Putina ili komšijom Fransoa Olana!!!!

O Bože!!!!

radosav

pre 10 godina

mnogo je lep naš predsednik , i kulturan !
zna da govori !
pravog smo odabrali gospodin Nikolića
svagde ga cene i sa radošću dočekuju kako i dolikuje

demian

pre 10 godina

Pokvareni gramofon...daj bre čoveče nauči vec jednom da kažeš nesto drugo osim ' ne priznajemo Kosovo', ubijas!!!Sagovornika bolje da ne komentarišem...

Dragan Makedonija

pre 10 godina

Kad Sam procitao da je bio u Makedoniju reko Sam ok je banana drzava svaki marketing je dobar neki nebitni likovi ga prosetali I nagostili
Ali kad Sam video kod vas da ga je vash presednik oficijalno primio cak mu I prica oko EY I Kosova umro Sam od smeha

Влада смарач

pre 10 godina

Ово је одличан маркетинг за Србију и могући наговештај доласка много моћнијих политичара у земљу.

12189764

pre 10 godina

Ovakva poseta je verovatno zaslugom predsednika Nikolica, pokazao je u svetu da je skroman, jednostavan, posten covek, sto je za svaku pohvalu.

Logic

pre 10 godina

Tačno, musliman može da ima samo 4 žene, a onaj dozvoljeni višak - ne znam da li tu ima ograničenja - zvao se, ili se još uvek zove harem. To po mome oskudnom poznavanju istorije, a gledaoci Sulejmana znaju bolje. Neki to smatraju malo necivilizacijskim, eto - tema za PHD: "Civilizacijski pomak tipa DSKan, Berluskoni (Lewinski?), i njegov ekonomski značaj".

dosledan

pre 10 godina

Samo nek nas predsednik prima polubrata od Obame, da li on zna da je Obamina sestra od strica u zavadi sa njegovom sestrom od tetke a samim tim i sa polubratom. Plasim se da ovde moze doci do ozbiljnog narusavanja odnosa u familiji Obama a Srbiji geo-politicko strateski to uopste nije potrebno sada kada se dogovara projekat modernizacije vazduhoplova. :)

Malice...

pre 10 godina

E,Malice..Pa ti kao i ovi nasi politicari..Prodavnicu imas a konsultant si u Vasingtonu..Cega konsultant?Nego i mi imamo lepe zene i dobru klopu..Makedonci nas siju za ajvar,pindzur,ljutenicu...Ali zato mi nemamo sta nemamo...Ma i od ptice mleko..Ma uopste mnogo smo priemcljivi na ugledne goste,pa se bukvalno polomimo!!!Spremi se za splavove,a onda malo i neku kafanu,pa ce se tu naci neka dugonoga pevacica za atmosferu, na nivou...I tako,pa kad odes kod brata da mu kazes,da smo mi druzeljubvi i da uspesno odrzavamo medjususedske odnose sami sa sobom...Jer mi nikaoga i nista bre ne priznajemo i tacka!!!Ovo bre nam izleti svremena na vreme...T nam je kao draga nam postapalica,za svecane prlike...I jos nesto i ovde pripazi novcanik...Pogotovo u autobusu cuvaj ne samo novcanik nego i glavu..Jer ako ti udju ovi iz bus-plusa,nece ti ni brat biti od pomoci...Kod nas sve mozes ali cik kartu za autobus da ne platis..Gotov si,covece!!!

Makedonac

pre 10 godina

@zozon

Nisu ga odlikuvali Makedonci, vec neka organizacije koje za zalaze za prava i mir na balkanu sa sadistem u Skopje.Tako da to nema nikakve veze sa drzavnim odlikuvanja.Ta organizacija predstavlja drzave celog balkana

Sloba

pre 10 godina

Ha,ha, onomad skinuli sat Bushu u Albaniji, sad ovome maznuli kofer. A jer ima nas Toma nekog brata ili polubrata pa da se oni sastaju sa ovim visokim gostom? Ako nema onda bi mogao neki vlasnik elektro radnje da uskoci da bude razgovor kako treba.

Vladimirr

pre 10 godina

Musliman moze da ima samo 4 zene. Koliko se secam, samo je Prorok imao 12 zena, ali on je imao specijalni status:) Tako da cenjeni gospodin Obama stariji moze ili da ima 12 zena, ili da bude musliman, ne oba dva zajedno:)

goran

pre 10 godina

Sutra ce mu Toma reci da posle Srbije najvise voli Keniju i ponuditi mu da postane ministar inostranih poslova.Premijer Dacic ce mu naci kofer sa izgubljenim stvarima,a mogu i da ga odvedu u zooloski vrt u Jagodinu i pokazu mu sa koliko brige se odnosimo prema Jovanchi zirafi.Posto je rodjak svog slavnog brata mogao bi da postane akademik SANU i redovni profesor Megadent univerziteta

BRATAC - SAČULATAC

pre 10 godina

Svaki susret godi sa stranim drzavljaninom i funcionerom. Mozda je ovo pripremni susret za dolazak Obame u Srbiju. Predsednik Tomislav Nikolic ce sigurno dobro predstaviti Srbiju u svakom slucaju.

Napoleon X.

pre 10 godina

Polubrat?Preko oca ili majke?Nije sve jedno kad se desi jedan znacanjan susret,za ceo svet.
Sutra necu ni izaci iz kuce,sigurno ce biti haos u sobracaju.

zozon

pre 10 godina

Juce su ga Makedonci odlikovali.
Nece me zacuditi ako to sutra ne uradi i Nikolic i naravno 'da koju kintu' [drzavnih para] u fondaciju koju vodi

zozon

pre 10 godina

Juce su ga Makedonci odlikovali.
Nece me zacuditi ako to sutra ne uradi i Nikolic i naravno 'da koju kintu' [drzavnih para] u fondaciju koju vodi

dosledan

pre 10 godina

Samo nek nas predsednik prima polubrata od Obame, da li on zna da je Obamina sestra od strica u zavadi sa njegovom sestrom od tetke a samim tim i sa polubratom. Plasim se da ovde moze doci do ozbiljnog narusavanja odnosa u familiji Obama a Srbiji geo-politicko strateski to uopste nije potrebno sada kada se dogovara projekat modernizacije vazduhoplova. :)

goran

pre 10 godina

Sutra ce mu Toma reci da posle Srbije najvise voli Keniju i ponuditi mu da postane ministar inostranih poslova.Premijer Dacic ce mu naci kofer sa izgubljenim stvarima,a mogu i da ga odvedu u zooloski vrt u Jagodinu i pokazu mu sa koliko brige se odnosimo prema Jovanchi zirafi.Posto je rodjak svog slavnog brata mogao bi da postane akademik SANU i redovni profesor Megadent univerziteta

Watchdog

pre 10 godina

Pa da li su ovi normalni!!!! Predsednik se sastao sa Obaminim polubratom!!! Šta je sledeće? Sastanak sa tetkom Angele Merkel, zaovom Vladimira Putina ili komšijom Fransoa Olana!!!!

O Bože!!!!

Mačak

pre 10 godina

"Pa da li su ovi normalni!!!! Predsednik se sastao sa Obaminim polubratom!!! Šta je sledeće? Sastanak sa tetkom Angele Merkel, zaovom Vladimira Putina ili komšijom Fransoa Olana!!!!O Bože!!!!
(Watchdog, 17. avgust 2013 17:55)" - hahahaha. Trebao ga je primiti, ali u ćevapdžinicu.

Napoleon X.

pre 10 godina

Polubrat?Preko oca ili majke?Nije sve jedno kad se desi jedan znacanjan susret,za ceo svet.
Sutra necu ni izaci iz kuce,sigurno ce biti haos u sobracaju.

Dragan Makedonija

pre 10 godina

Kad Sam procitao da je bio u Makedoniju reko Sam ok je banana drzava svaki marketing je dobar neki nebitni likovi ga prosetali I nagostili
Ali kad Sam video kod vas da ga je vash presednik oficijalno primio cak mu I prica oko EY I Kosova umro Sam od smeha

Makedonac

pre 10 godina

@zozon

Nisu ga odlikuvali Makedonci, vec neka organizacije koje za zalaze za prava i mir na balkanu sa sadistem u Skopje.Tako da to nema nikakve veze sa drzavnim odlikuvanja.Ta organizacija predstavlja drzave celog balkana

Sloba

pre 10 godina

Ha,ha, onomad skinuli sat Bushu u Albaniji, sad ovome maznuli kofer. A jer ima nas Toma nekog brata ili polubrata pa da se oni sastaju sa ovim visokim gostom? Ako nema onda bi mogao neki vlasnik elektro radnje da uskoci da bude razgovor kako treba.

Djordje Milosevic

pre 10 godina

Jel' neko rekao Nikolicu da je ovaj lik obican gradjanin Kenije? Bolje da je dosao koji dan ranije pa da ga Dacic povede na Gucu, bilo udavaca pod satorima koliko volis!

Marko

pre 10 godina

E neka si mu rekao, zveknuo si rukom o sto, i jel vi ono potpisaste briselski sporazum po kome se Kosovu priznaje zakonodavna, izvrsna i sudska vlast i kojim se ukidaju srpske drzavne institucije na severu Kosova, sto je jednako drzavnosti. E neka si im rekao da nedamo Kosovo .....

demian

pre 10 godina

Pokvareni gramofon...daj bre čoveče nauči vec jednom da kažeš nesto drugo osim ' ne priznajemo Kosovo', ubijas!!!Sagovornika bolje da ne komentarišem...

Бранко

pre 10 godina

Видим да су се ботови из СНС овде намножили као печурке после кише - биће да су успели да заврше почетни курс коришћења рачунара и тастатуре.То је за њих био огроман интелектуални напор !

ZevS

pre 10 godina

(Бранко, 17. avgust 2013 19:41)

Svi ste ovde neki botovi ali sam primetio da ds botova ima najvise jer jedino oni pominju sns botove i prozivaju ljude koji razlicito misle od njih.

radosav

pre 10 godina

mnogo je lep naš predsednik , i kulturan !
zna da govori !
pravog smo odabrali gospodin Nikolića
svagde ga cene i sa radošću dočekuju kako i dolikuje

Zlatko

pre 10 godina

Smijali ste se i rugali kada je u Srbiju dolazio zamjenik pomoćnika državnoga tajnika SAD-a, a sada predsjednik Srbije službeno prima polubrata američkog predsjednika... Da nije krajnje komično i groteskno, bilo bi za plakati.

Aleksandar

pre 10 godina

Ovo prisem ovim nalozenicima na politicare, koji se nalaze iza svojih komentara.
Politicari, svuda u svetu, su najveci trolovi koji postoje. Stalno pricaju o nekih uspesima, da ce se ovo srediti, da ce ono, da ce sve biti bolje. Za svoga zivota i sa znanjem istorije i sa znanjem prevarantskih govora, to nigde u svetu nece biti. Jer ja i dan danas vidjam siromastvo, glad, prevare, ratove, muljanja, olos i sve ostalo lose.
A vi sta vidite? Ili ste slepci.

BRATAC - SAČULATAC

pre 10 godina

Svaki susret godi sa stranim drzavljaninom i funcionerom. Mozda je ovo pripremni susret za dolazak Obame u Srbiju. Predsednik Tomislav Nikolic ce sigurno dobro predstaviti Srbiju u svakom slucaju.

12189764

pre 10 godina

Ovakva poseta je verovatno zaslugom predsednika Nikolica, pokazao je u svetu da je skroman, jednostavan, posten covek, sto je za svaku pohvalu.

Влада смарач

pre 10 godina

Ово је одличан маркетинг за Србију и могући наговештај доласка много моћнијих политичара у земљу.

Srbin sa Kosova koji zivi u Sremu!

pre 10 godina

Ovakvom izjavom je predsednik zapusio usta svim dusebriznicima koji su ga kritikovali da se ne drzi izbornog obecanja i koji su kritikovali Briselski sporazum, Kosovo je srpsko i nikada ga Srbija nece priznati!

laza

pre 10 godina

druze obama mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo...
aaahahahahaha...koja vest
malika za preCenika pa da svi slozno zapevamo obama vamo, obama onamo....hahahaha

Logic

pre 10 godina

Tačno, musliman može da ima samo 4 žene, a onaj dozvoljeni višak - ne znam da li tu ima ograničenja - zvao se, ili se još uvek zove harem. To po mome oskudnom poznavanju istorije, a gledaoci Sulejmana znaju bolje. Neki to smatraju malo necivilizacijskim, eto - tema za PHD: "Civilizacijski pomak tipa DSKan, Berluskoni (Lewinski?), i njegov ekonomski značaj".

Kirk

pre 10 godina

(marija, 17. avgust 2013 16:05)

pa jesi ti....?

Primanje ovakvih gostiju i davanje ovakvih izjava je najveće srozavanje ugleda naše zemlje!!!

Ama, šta ti je bre ženo

Cinik

pre 10 godina

To ne ide zajedno jedno sa drugim. Ako ne priznajemo nezavisnost Kosova postavlja se pitanje a iz kojih razloga primoravamo ljude sa Kosva da izadju na izbore. Ovako kako priča gospodin Nikolić ispada da su ljudi sa Kosova u pravu kada ne žele na izbore. Ili Nikolić priča ono što mu je potrebno za izbore ili ponovo kao po običaju ne govori istinu. Ne možemo u EU ako ne priznamo nezavisnost Kosova i to će biti završni udarac koji će nam Nemačka zadati za neku godinu.

Vladimirr

pre 10 godina

Musliman moze da ima samo 4 zene. Koliko se secam, samo je Prorok imao 12 zena, ali on je imao specijalni status:) Tako da cenjeni gospodin Obama stariji moze ili da ima 12 zena, ili da bude musliman, ne oba dva zajedno:)

Malice...

pre 10 godina

E,Malice..Pa ti kao i ovi nasi politicari..Prodavnicu imas a konsultant si u Vasingtonu..Cega konsultant?Nego i mi imamo lepe zene i dobru klopu..Makedonci nas siju za ajvar,pindzur,ljutenicu...Ali zato mi nemamo sta nemamo...Ma i od ptice mleko..Ma uopste mnogo smo priemcljivi na ugledne goste,pa se bukvalno polomimo!!!Spremi se za splavove,a onda malo i neku kafanu,pa ce se tu naci neka dugonoga pevacica za atmosferu, na nivou...I tako,pa kad odes kod brata da mu kazes,da smo mi druzeljubvi i da uspesno odrzavamo medjususedske odnose sami sa sobom...Jer mi nikaoga i nista bre ne priznajemo i tacka!!!Ovo bre nam izleti svremena na vreme...T nam je kao draga nam postapalica,za svecane prlike...I jos nesto i ovde pripazi novcanik...Pogotovo u autobusu cuvaj ne samo novcanik nego i glavu..Jer ako ti udju ovi iz bus-plusa,nece ti ni brat biti od pomoci...Kod nas sve mozes ali cik kartu za autobus da ne platis..Gotov si,covece!!!

vlada

pre 10 godina

"Barack Obama’s brother accused of fraud over charity he set up in family name. What the organization is said to have done – advertised that it has non-profit status when it allegedly doesn’t – may equate to fraud.
Its president and founder, Abon’go “Roy’ Malik Obama, is Barack Obama’s half-brother and was the best man at his wedding, but he has a checkered past.
He was accused of being a wife beater and seducing the newest of his twelve wives while she was a 17-year-old school girl.
Malik settled in the Obamas' ancestral home, Nyang'oma Kogelo, a village of several hundred people. He prefers its slow pace to that of the city. He runs a small electronics shop a half-hour's drive outside of town."

robert

pre 10 godina

dok si bio u radkalsko stranku skoro 20g nisi putovao u inostranstvo,od kad si na precedicko mesto samo ides od jedno na druge drzave bez ikakvo veze cekas ljude pa koju ulogu ima taj polu bratni obame on ni 2% glasova ni u svoi u svoji zemli

pedja

pre 10 godina

ovo lici na 419-nigerijsku prevaru,kako bas kod nas da se mimo americke ambasade pojavi brat Predsednika i trazi pare za Fondaciju koja je osnovana GDE?bilo bi interesantno saznati ko ga je doveo od srba i sa kakvom namerom?!

probus

pre 10 godina

Predsednik Nikolić samo radi svoj posao, i to poprilično dobro, i ne meša se u ono što nije u njegovoj nadležnosti, za razliku od svog prethodnika koji je bio i preCednik, i premijer, i minister, i to izgleda nekom smeta.

Milam L. 021

pre 10 godina

Ništa loše ne može da proistekne iz razgovora predsednika Nikolića sa polubratom Baraka Obame, predsednika najveće svetske sile. Ne očekujem neku preveliku korist od ovog razgovora, ali sam siguran da štete po Srbiju od ovog razgovora neće biti nikakve, samo može da bude koristi.

LenkaR-T

pre 10 godina

Ono što je najvažnije i što treba istaći, zbog svih koji tvrde i iznose neargumentovano neistine, da je pravu i jedinu istinu i svoj stav : (što je većina nas i znala),opet i prilikom ove posete predsednik ponovio- Srbija je odlučna da ne prizna Kosovo čak i po cenu da ugrozi svoj ulazak u EU. Imamo svoj cilj, al imamo i ponos, svoju zemlju i svoj narod'vrednosti koje nemaju cenu.

BRATAC - SAČULATAC

pre 10 godina

Svaki susret godi sa stranim drzavljaninom i funcionerom. Mozda je ovo pripremni susret za dolazak Obame u Srbiju. Predsednik Tomislav Nikolic ce sigurno dobro predstaviti Srbiju u svakom slucaju.

Влада смарач

pre 10 godina

Ово је одличан маркетинг за Србију и могући наговештај доласка много моћнијих политичара у земљу.

12189764

pre 10 godina

Ovakva poseta je verovatno zaslugom predsednika Nikolica, pokazao je u svetu da je skroman, jednostavan, posten covek, sto je za svaku pohvalu.

Srbin sa Kosova koji zivi u Sremu!

pre 10 godina

Ovakvom izjavom je predsednik zapusio usta svim dusebriznicima koji su ga kritikovali da se ne drzi izbornog obecanja i koji su kritikovali Briselski sporazum, Kosovo je srpsko i nikada ga Srbija nece priznati!

Napoleon X.

pre 10 godina

Polubrat?Preko oca ili majke?Nije sve jedno kad se desi jedan znacanjan susret,za ceo svet.
Sutra necu ni izaci iz kuce,sigurno ce biti haos u sobracaju.

zozon

pre 10 godina

Juce su ga Makedonci odlikovali.
Nece me zacuditi ako to sutra ne uradi i Nikolic i naravno 'da koju kintu' [drzavnih para] u fondaciju koju vodi

Malice...

pre 10 godina

E,Malice..Pa ti kao i ovi nasi politicari..Prodavnicu imas a konsultant si u Vasingtonu..Cega konsultant?Nego i mi imamo lepe zene i dobru klopu..Makedonci nas siju za ajvar,pindzur,ljutenicu...Ali zato mi nemamo sta nemamo...Ma i od ptice mleko..Ma uopste mnogo smo priemcljivi na ugledne goste,pa se bukvalno polomimo!!!Spremi se za splavove,a onda malo i neku kafanu,pa ce se tu naci neka dugonoga pevacica za atmosferu, na nivou...I tako,pa kad odes kod brata da mu kazes,da smo mi druzeljubvi i da uspesno odrzavamo medjususedske odnose sami sa sobom...Jer mi nikaoga i nista bre ne priznajemo i tacka!!!Ovo bre nam izleti svremena na vreme...T nam je kao draga nam postapalica,za svecane prlike...I jos nesto i ovde pripazi novcanik...Pogotovo u autobusu cuvaj ne samo novcanik nego i glavu..Jer ako ti udju ovi iz bus-plusa,nece ti ni brat biti od pomoci...Kod nas sve mozes ali cik kartu za autobus da ne platis..Gotov si,covece!!!

Logic

pre 10 godina

Tačno, musliman može da ima samo 4 žene, a onaj dozvoljeni višak - ne znam da li tu ima ograničenja - zvao se, ili se još uvek zove harem. To po mome oskudnom poznavanju istorije, a gledaoci Sulejmana znaju bolje. Neki to smatraju malo necivilizacijskim, eto - tema za PHD: "Civilizacijski pomak tipa DSKan, Berluskoni (Lewinski?), i njegov ekonomski značaj".

Бранко

pre 10 godina

Видим да су се ботови из СНС овде намножили као печурке после кише - биће да су успели да заврше почетни курс коришћења рачунара и тастатуре.То је за њих био огроман интелектуални напор !

Vladimirr

pre 10 godina

Musliman moze da ima samo 4 zene. Koliko se secam, samo je Prorok imao 12 zena, ali on je imao specijalni status:) Tako da cenjeni gospodin Obama stariji moze ili da ima 12 zena, ili da bude musliman, ne oba dva zajedno:)

Marko

pre 10 godina

E neka si mu rekao, zveknuo si rukom o sto, i jel vi ono potpisaste briselski sporazum po kome se Kosovu priznaje zakonodavna, izvrsna i sudska vlast i kojim se ukidaju srpske drzavne institucije na severu Kosova, sto je jednako drzavnosti. E neka si im rekao da nedamo Kosovo .....

Zlatko

pre 10 godina

Smijali ste se i rugali kada je u Srbiju dolazio zamjenik pomoćnika državnoga tajnika SAD-a, a sada predsjednik Srbije službeno prima polubrata američkog predsjednika... Da nije krajnje komično i groteskno, bilo bi za plakati.

radosav

pre 10 godina

mnogo je lep naš predsednik , i kulturan !
zna da govori !
pravog smo odabrali gospodin Nikolića
svagde ga cene i sa radošću dočekuju kako i dolikuje

goran

pre 10 godina

Sutra ce mu Toma reci da posle Srbije najvise voli Keniju i ponuditi mu da postane ministar inostranih poslova.Premijer Dacic ce mu naci kofer sa izgubljenim stvarima,a mogu i da ga odvedu u zooloski vrt u Jagodinu i pokazu mu sa koliko brige se odnosimo prema Jovanchi zirafi.Posto je rodjak svog slavnog brata mogao bi da postane akademik SANU i redovni profesor Megadent univerziteta

dosledan

pre 10 godina

Samo nek nas predsednik prima polubrata od Obame, da li on zna da je Obamina sestra od strica u zavadi sa njegovom sestrom od tetke a samim tim i sa polubratom. Plasim se da ovde moze doci do ozbiljnog narusavanja odnosa u familiji Obama a Srbiji geo-politicko strateski to uopste nije potrebno sada kada se dogovara projekat modernizacije vazduhoplova. :)

Mačak

pre 10 godina

"Pa da li su ovi normalni!!!! Predsednik se sastao sa Obaminim polubratom!!! Šta je sledeće? Sastanak sa tetkom Angele Merkel, zaovom Vladimira Putina ili komšijom Fransoa Olana!!!!O Bože!!!!
(Watchdog, 17. avgust 2013 17:55)" - hahahaha. Trebao ga je primiti, ali u ćevapdžinicu.

Kirk

pre 10 godina

(marija, 17. avgust 2013 16:05)

pa jesi ti....?

Primanje ovakvih gostiju i davanje ovakvih izjava je najveće srozavanje ugleda naše zemlje!!!

Ama, šta ti je bre ženo

Sloba

pre 10 godina

Ha,ha, onomad skinuli sat Bushu u Albaniji, sad ovome maznuli kofer. A jer ima nas Toma nekog brata ili polubrata pa da se oni sastaju sa ovim visokim gostom? Ako nema onda bi mogao neki vlasnik elektro radnje da uskoci da bude razgovor kako treba.

Djordje Milosevic

pre 10 godina

Jel' neko rekao Nikolicu da je ovaj lik obican gradjanin Kenije? Bolje da je dosao koji dan ranije pa da ga Dacic povede na Gucu, bilo udavaca pod satorima koliko volis!

Dragan Makedonija

pre 10 godina

Kad Sam procitao da je bio u Makedoniju reko Sam ok je banana drzava svaki marketing je dobar neki nebitni likovi ga prosetali I nagostili
Ali kad Sam video kod vas da ga je vash presednik oficijalno primio cak mu I prica oko EY I Kosova umro Sam od smeha

Cinik

pre 10 godina

To ne ide zajedno jedno sa drugim. Ako ne priznajemo nezavisnost Kosova postavlja se pitanje a iz kojih razloga primoravamo ljude sa Kosva da izadju na izbore. Ovako kako priča gospodin Nikolić ispada da su ljudi sa Kosova u pravu kada ne žele na izbore. Ili Nikolić priča ono što mu je potrebno za izbore ili ponovo kao po običaju ne govori istinu. Ne možemo u EU ako ne priznamo nezavisnost Kosova i to će biti završni udarac koji će nam Nemačka zadati za neku godinu.

Watchdog

pre 10 godina

Pa da li su ovi normalni!!!! Predsednik se sastao sa Obaminim polubratom!!! Šta je sledeće? Sastanak sa tetkom Angele Merkel, zaovom Vladimira Putina ili komšijom Fransoa Olana!!!!

O Bože!!!!

demian

pre 10 godina

Pokvareni gramofon...daj bre čoveče nauči vec jednom da kažeš nesto drugo osim ' ne priznajemo Kosovo', ubijas!!!Sagovornika bolje da ne komentarišem...

pedja

pre 10 godina

ovo lici na 419-nigerijsku prevaru,kako bas kod nas da se mimo americke ambasade pojavi brat Predsednika i trazi pare za Fondaciju koja je osnovana GDE?bilo bi interesantno saznati ko ga je doveo od srba i sa kakvom namerom?!

laza

pre 10 godina

druze obama mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo...
aaahahahahaha...koja vest
malika za preCenika pa da svi slozno zapevamo obama vamo, obama onamo....hahahaha

vlada

pre 10 godina

"Barack Obama’s brother accused of fraud over charity he set up in family name. What the organization is said to have done – advertised that it has non-profit status when it allegedly doesn’t – may equate to fraud.
Its president and founder, Abon’go “Roy’ Malik Obama, is Barack Obama’s half-brother and was the best man at his wedding, but he has a checkered past.
He was accused of being a wife beater and seducing the newest of his twelve wives while she was a 17-year-old school girl.
Malik settled in the Obamas' ancestral home, Nyang'oma Kogelo, a village of several hundred people. He prefers its slow pace to that of the city. He runs a small electronics shop a half-hour's drive outside of town."

ZevS

pre 10 godina

(Бранко, 17. avgust 2013 19:41)

Svi ste ovde neki botovi ali sam primetio da ds botova ima najvise jer jedino oni pominju sns botove i prozivaju ljude koji razlicito misle od njih.

Aleksandar

pre 10 godina

Ovo prisem ovim nalozenicima na politicare, koji se nalaze iza svojih komentara.
Politicari, svuda u svetu, su najveci trolovi koji postoje. Stalno pricaju o nekih uspesima, da ce se ovo srediti, da ce ono, da ce sve biti bolje. Za svoga zivota i sa znanjem istorije i sa znanjem prevarantskih govora, to nigde u svetu nece biti. Jer ja i dan danas vidjam siromastvo, glad, prevare, ratove, muljanja, olos i sve ostalo lose.
A vi sta vidite? Ili ste slepci.

probus

pre 10 godina

Predsednik Nikolić samo radi svoj posao, i to poprilično dobro, i ne meša se u ono što nije u njegovoj nadležnosti, za razliku od svog prethodnika koji je bio i preCednik, i premijer, i minister, i to izgleda nekom smeta.

Milam L. 021

pre 10 godina

Ništa loše ne može da proistekne iz razgovora predsednika Nikolića sa polubratom Baraka Obame, predsednika najveće svetske sile. Ne očekujem neku preveliku korist od ovog razgovora, ali sam siguran da štete po Srbiju od ovog razgovora neće biti nikakve, samo može da bude koristi.

Makedonac

pre 10 godina

@zozon

Nisu ga odlikuvali Makedonci, vec neka organizacije koje za zalaze za prava i mir na balkanu sa sadistem u Skopje.Tako da to nema nikakve veze sa drzavnim odlikuvanja.Ta organizacija predstavlja drzave celog balkana

LenkaR-T

pre 10 godina

Ono što je najvažnije i što treba istaći, zbog svih koji tvrde i iznose neargumentovano neistine, da je pravu i jedinu istinu i svoj stav : (što je većina nas i znala),opet i prilikom ove posete predsednik ponovio- Srbija je odlučna da ne prizna Kosovo čak i po cenu da ugrozi svoj ulazak u EU. Imamo svoj cilj, al imamo i ponos, svoju zemlju i svoj narod'vrednosti koje nemaju cenu.

robert

pre 10 godina

dok si bio u radkalsko stranku skoro 20g nisi putovao u inostranstvo,od kad si na precedicko mesto samo ides od jedno na druge drzave bez ikakvo veze cekas ljude pa koju ulogu ima taj polu bratni obame on ni 2% glasova ni u svoi u svoji zemli