Petak, 16.08.2013.

19:26

Priveden zbog pretnji Vučiću

Policija privela Pavla Ćosića koji je na Fejsbuku ostavio poruku u kojoj poziva na ubistvo vicepremijera Aleksandra Vučića i nudi novac onome ko to učini.

Izvor: Blic

Priveden zbog pretnji Vuèiæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

213 Komentari

Sortiraj po:

Lela

pre 10 godina

Ovo je zaista strasno!Tako nesto se moglo ocekivati jer kada neko "odskace" od drugih,takve stvari su neminovne,narocito kada je politika u pitanju.Nadam se da ce policija istraziti slucaj i da se takve stvari nece vise dogadjati.

GOMOLAVA

pre 10 godina

Kako nas narod kaze: Sto trezan misli, pijan govori,ali kolio sam shvatio ovaj nije bio pijan, ne bi ga trebalo olako shvatiti. Normalnom coveku ne moze pasti na pamet da pise o necijem ubistvu ni u sali, a jos manje da se posle vadi da je problematican status brzo obrisao i da je bio u poremecenom stanju svesti. Njega pod hitno treba staviti pod kontrolu i nadzor.

Optimista-ipak

pre 10 godina

Ne znam šta se to sve desilo u ljudskoj svesti, pa im ovakve misli padaju na pamet. Ako je neko neistomišljenik određene politike, to mu ne daje pravo da na ovakav način izražava svoje nezadovoljstvo i preti ubistvom, a sa druge strane upućuje javni poziv da mu se obrate sa idejama i još nudi novac. Tužilaštvo će imati dosta posla.

zaluđeni

pre 10 godina

"Treba li nam bolji primer od Djindjica?"
(drzava da radi svoj posao!, 17. avgust 2013 13:44)

Odličan primer stvaranja atmosfere za pripremu linča. Bolji nisi mogao naći.

E sad! Da li se sećaš ko je stvarao tada atmosferu? Ne sećaš se? E, ja ću da ti kažem, majstore!
Stvarali su je i stvorili su je Svi Radikali na čelu sa Šešeljem, Nikolić, Vućić i drugi, svi SPS-ovci na čelu sa Dačićem, Bajatovićem, Šuvakovićem, Mirjana Marković, Vojislav Koštunica, BracanovićI, Ace Tomići, Stanišići, i svi ostali iz te garniture.
Da li je iko od ovih nabrojanih igde odgovarao za stvaranje atmosfere? Nije, prijatelju. Zbog toga nikome od njih ne fali dlaka sa glave. A činjenica da se deo njih sada ŠEPURI na vlasti gvori o tome kako jedan deo ovog tupavog naroda ima pamćenje amebe ili su jednostavno tolike debilčine da im treba zabraniti da izlaze na izbore.
E sada, kada je neka pijana budalčina lupetala po netu u vezi Mesije, onda tog lika treba u zatvor. Čudan kriterijum, zaista.

лун краљ поноћи

pre 10 godina

Ево како се стиче публицитет,неком по репу а неком добро дошло.

г4

pre 10 godina

Када је Николић претио Ђинђићу и када је рекао да му није жао Ћурувије, онда је то могло? Лицемери.

Suburban

pre 10 godina

A secam se kako je policija spavala posle prvih pretnji prosle godine vicepremijeru, a vidim sada se odmah reagovalo. Kao prvo niko, nikom ne sme da preti, pogotovo ne nekom na visokom polozaju, a najmilije mi je sto su ga odmah priveli jer to pokazuje ozbiljnost sistema kao drzave i sto je moralo nekada da se stane sa tom praksom da oni koji prete ostanu nekaznjeni.

Valjevka

pre 10 godina

Za ovakve postupke doticni gospodin svakako treba da odgovara. Pa sta mi obicni gradjani da ocekujemo sto se tice nase bezbednosti, kada se funkcionerima moze javno pretiti i da to prodje nekaznjeno?

Ma ajde

pre 10 godina

@.
(in medias res, 17. avgust 2013 13:38)

Narod Srbije je naučio i da prepozna DB-ovce, čiji se broj upetostručio dolaskom tog istinskog državnika na vlast. Zemlja nam je postala popovsko - policijska džamahirija.

drzava da radi svoj posao!

pre 10 godina

Odlicna reakcija. Samo tako, osuditi na odgovarajuce kazne, pa kada odlsuzi svoje, neka opet preti.
Imamo mi vec odlicno iskustvo sa tim pretnjama, tako se stvara atmosfera za linc, nakon koje obavezno i usledi linc. Ne bi ovaj tip ubio Vucica, ali bi stvarao atmosferu da je takvo ubistvo pozeljno i dobro za sve nas. U medjuvremenu bi mu se pridruzili i mnogi drugi. A kada se stvori takva slika u narodu, onda se lako nadju ljudi i sredstva da se takvo ubistvo i pocini.
Treba li nam bolji primer od Djindjica?

Grubin

pre 10 godina

Danas na internetu moze da pise ko sta hoce, postoji prevelika sloboda. Kontrola bi trebala da bude sto veca, pogotovo na drustvenim mrezama. Sramota je da neko sa ovakvim stvarima moze i da se sali. Licitiranje necijeg zivota i javno pozivanje na linc je stopostotno kaznjivo

pera

pre 10 godina

A zašto policija ne preduzme iste mere protiv onih koji pišu "Čekamo vas" po zidovima Beograda? Trebalo bi da smo svi pred zakonom jednaki. Ili ne?!

in medias res

pre 10 godina

17.08.2013. u 12:17
in medias res

kriju se po marginama i zapećcima. rad i rezultate, u ovom slucaju aleksandra vucica, ne mogu da oproste oni koji jeftinim humorom i gluposcu pokusavaju da budu medijski atraktivni,pa makar i na pola sata.naravno,takve provokacije im nece uspeti jer je narod srbije naucio da razlikuje istinskog drzavnika od šalabajzera i provokatora.

Hrundi

pre 10 godina

Što trezan misli, pijan govori" - ne bi ga trebalo olako shvatiti. Normalnom čoveku ne može pasti na pamet da piše o nečijem ubistvu ni u šali, a još manje da se posle vadi da je problematičan status brzo obrisao i da je bio u poremećenom stanju svesti.
(Auuu, 17. avgust 2013 11:12)

Ovakav i slični komentari su najobičnija glupost, da ne kažem paranoja. Pavla lično poznajem i radi se o kvalitetnom čoveku koji ni mrava ne bi zgazio a kamoli ubijao bilo koga na ovaj ili onaj način... "Poremećeno stanje svesti", za neupućene, na srpskom znači "zarakijalo se". I, za kraj, ima nas dosta koji smo bar jednom seli pod gasom i piskarali budalaštine na Fejsbuku i to nije ništa novo niti neuobičajeno.

memorija

pre 10 godina

Ma koga bre vi zezate?
Kada ste pretili Djindjicu, to ste bili vi politicari, SPS, Radikali (SNS), DSS, a sada se kao trzate na fejsbuk statuse nekih bednika kojima je dosta vasih lazi, gluposti, obecanja i izgovora... Manipulatori.

katica popović

pre 10 godina

„Pečat“ i slični mediji (a tzv huligane da i ne spominjem) pa čak i RTS, danas sam na drugom programu radija od 10h slušala te „ideologe ratova u rukavicama“ koji svakodnevno (evo već 23 godnine) nekažnjeno truju naš narod i nastavljaju da šire mržnju. Šire već 23 godine „teoriju zavere“ da bi prikrili da su ONI paceri tj. potpuno nesposbni da budu političke i kulturne vođe našeg naroda. Ne samo što su nas uveli u samubilačke ratove nego bi da se oni pitaju mi ponovo trebali da ratujemo, dokle? Do poslednjeg srbina. Tako to izgleda Vučiću i Dačiću kad glavni „trovači“ imaju prećutnu dozvolu „cenatara moći“ da neometano mentalno zagađuju Srbiju.

Auuu

pre 10 godina

"Što trezan misli, pijan govori" - ne bi ga trebalo olako shvatiti. Normalnom čoveku ne može pasti na pamet da piše o nečijem ubistvu ni u šali, a još manje da se posle vadi da je problematičan status brzo obrisao i da je bio u poremećenom stanju svesti.

vladimir srdanovic

pre 10 godina

Ja bih tom novinaru zabranio rakiju sledecih 6 meseci. Garantujem da bi se popravio. Popio covek malo, hteo da napravi neslanu salu a napravio neopevanu glupost. Specijalno bih mu zabranio dunjevacu ili kruskovacu jer ko zna kakve extrate dodaju, posle 6 meseci moze da pije samo sljivu!

interim

pre 10 godina

Moze da bude nesuvisla sala ali moze da bude i mnogo ozbiljnije... Svojom borbom protiv kriminala i korupcije Vucic je neminovno stekao veliki broj neprijatelja.

Grkinja

pre 10 godina

Mislim da bi ovakva ponasanja trebalo sankcionisati,bezo obzira sta na to kaze Vucic.Niciji zivot ne moze biti ugrozen.A ne verujem da je ovo neka namestaljka,pa nijedan zdrav razum ovo ne bi izmislio.Ako su neki drugi pribegavali takvim trikovima,ne verujem da Vucic radi isto to.

Samo pitam

pre 10 godina

Markentiski trik. Jos kolumnista Pecata i javno postavio ovaj oglas na FB. U roku od par minuta moze da se otkrije ko je lik.Zasto ovo Srbiji treba i kome treba? Prvo prisluskivanje (Listing nije prisluskivanje) i sada ovo

Ana Bolen

pre 10 godina

Treba preduprediti ovakve stvari,kakva crna reklama kao sto govore u komentarima.Sad vidimo da ni za Djindjica neki pokusaji nisu bili reklama.Treba policija da odreaguje ovako kada je svaki gradjanin u pitanju,jer,pretnja je krivicno delo.

garavi

pre 10 godina

e ovako se skupljaju politicki poeni i glasaci stariji od 60god. te fore ne prolaze . sve ce da uradi samo da ne mora da prica o cenama struje , goriva , grejanja , platama , nemastini . . . izbegavanje odgovornosti . bas ste se lepo setili ! kad se on potrosi bice atentat i ba onog mastera 100%

...

pre 10 godina

Zanimljivo je da su se ti isti likovi koji sada plaću nad sigurnosti velikog vođe smejali kad je veliki vođa i njegov šef diploma slao pretnje Đinđiću.
Bez brige radikali vođa je živ. I poživit će nam nadam se dovoljno dugo da odgovara za zlo koje je sejao.

Bubica

pre 10 godina

U Srbiji je poremecen sistem vrednosti i sada treba da gradimo novi.Ako vec zeli nesto tako da uradi,zar se ne radi to na malo suptilniji nacin?!Ja pre mislim da je ovaj Cosic zeljan senzacije,ko je za njega inace na neki drugi nacin cuo?!Inace,pohvala za policiju i ovakvo reagovanje,nista ne treba prepustiti slucaju.

dno dna

pre 10 godina

Pavle Ćosić je (skoro pa rodonačelnik, ovde kod nas) karikiranih vesti. U poslednje vreme je "kolumnista" u Pečatu, gde objavljuje svoje "umotvorine" u rubrici 'Agencijske vesti Pavle Ćosić', poput: "Fond za humanitarno pravo osudio humanitarnu akciju Novaka Đokovića". http://www.pecat.co.rs/category/agencijske-vesti-pavle-cosic/
U jednom delu javnosti postoji pomama za takvim, karikiranim "vestima", a najveće zadovoljstvo predstavlja kad se neko "upeca" i onda kreće lavina podsmeha.
Meni je sve to ODVRATNO.

Ana Conja

pre 10 godina

Mislim da osoba koja je ovo pokusala " nije bas savim kako treba" , ali i da tako preko Facebooka nije moguce naruciti ubistvo a istovremeno policija takvoj poruci moze vrlo lako da udje u trag. Ne znam sta je taj covek zapravo hteo ali mi je sve ovo nekako besmisleno i ne razumem zasto bi to neko uradio. U svakom slucaju ucinio je nesto sto je kaznjivo pa ce i biti kaznjen a o njegovim motivima mi mozemo samo da nagadjamo.

b&s

pre 10 godina

Ja licno mislim da ovo nije marketinski potez, kako neki smatraju. Vucicu to ne treba. I treba da se uhapsi i kazni na nacin propisan zakonom. Zakoni i sluze da bi se postovali i primenjivali.

Sapienti sat

pre 10 godina

Pretnja je krivicno delo,pa bez obzira na koji nacin odn. kojim putem je upucena.Ne treba ovo vezivati za Vucica kao drzavnog funkcionera,vec bi u svim slucajevima trebalo postupiti kao sto je drzava postupila i u ovom.

A?

pre 10 godina

Pa, posto si bio "poremecen", sad neka ti advokata plati onaj koji je tebi i naredio da pises ovo... A kako si vec "poremecen", ne bi ti lose bilo u "Lazi Lazarevicu", jedno desetak godina...

Stanko M.

pre 10 godina

Strasno, sta sve ljudi sebi dopuste, da se tako poigravaju sa tudjim zivotom. Treba da snosi posledice za takav uzasavajuci postupak.

kurcubicka

pre 10 godina

Osuditi ga onako i onoliko koliko bi dobio u jednoj uredjenoj civilizovanoj zemlji tipa Francuska ili Velika Britanija.. Sa ljudskim zivotima se vise ne moze igrati.

Zaphod

pre 10 godina

Heroin se prodaje na svakom ćošku, a policija se bavi ovakvim glupostima... Da je neko iole normalan stvarno hteo to da uradi, ne bi se oglašavao na fejsbuku. Valjda hoće da narod pomisli da nešto rade, šta li...

steven

pre 10 godina

Javna pretnja visokom državnom funkcioneru ne sme proći nezapaženo i nekažnjeno.Dotični gospodin nema možda isti politički stav kao gospodin Vučić,ali to mu ni slučajno ne daje za pravo da preti i podstrekava na ubistvo.To što on u svoju odbranu navodi da je bio u poremećenom stanju je školski pokušaj da svoju krivicu anulira na taj način.Dalje je na policiji i tužilaštvu da preduzmu mere i do kraja utvrde ozbiljnost i namere čoveka koji je objavio to na svom Fejsbuk profilu.Niko ne bi smeo da ugrožava bezbednost najviših državnih funkcionera,niti bilo kog građanina ove zemlje,i u protivnom treba da bude suočen sa ozbiljnim zakonskim posledicama.

tweety

pre 10 godina

Strasno, ovo je za svaku osudu! Cim neko pocne da radi kako treba odmah hoce da ga sklone, uzas. Ovako poremeceni ljudi su za zatvor ili ludnicu!!!

Dejan

pre 10 godina

Čovek o kome je reč nije neobrazovan i glup (čak je napisao i rečnik sinonima), ali psihološki profil mu je sličan teroristi Unabomberu u Americi. Nezadovoljan je svojim životom, sve mu smeta i samo nešto kritikuje, fali mu vrlo mali okidač da svoju pretnju i realizuje. Bravo za policiju, takvi likovi su opasnost za društvo i informativni razgovor nije dovoljan - treba krivična prijava, novčana kazna i zatvor, da se niko više ne igra takvim stvarima.

ne dam ime, da me ne uhapse!

pre 10 godina

Vidim, veceras ostra selekcija komentara. Prvo, taj Cosic je najmanje novinar, ima milion drugih aktivnosti (pozitivnih!) i vise je ostavio iza sebe od vecine komentatora, koji samo znaju da dizu u nebesa ili pozivaju na linc. Drugo, ko je pratio, zna da su njegove izjave na Fejsu otprilike kao i Njuz. Nije mu prvi put da pretera, jednom je i mene zakacio nezgodno, ali Fejs je DRUSTVENA MREZA na kojoj se prvo povezes sa prijateljima, rodbinom, kolegama, poznanicima... i RAZMENJUJES SALE, IDEJE, INFORMACIJE LICNE PRIRODE i sad je to nesto ozbiljno. Ma daaaaj! To je isto kao da je to rekao na nekoj velikoj zurci.

VENDOKSIN - KAPI

pre 10 godina

S obzirom na to da se na Fejsbuku pojavila ozbiljna pretnja upucena sticenoj licnosti, ne samo u smislu pretnje nego i nudjenja novca da se likvidira odredjena sticena licnost, policija je pronasla to lice, privela ga i mi cemo dalje preduzimati mere u skladu sa zakonom, odnosno u dogovoru sa Tuzilastvom, zaista necuveno, dobro je sto je policija pronasla to lice.

Динаполис

pre 10 godina

Па да, сад се брани поремећеним стањем, класика. Играло се дете. Како није лудак, кад се брани поремећеним стањем?

marko

pre 10 godina

A ahahahaha,kakav car,10 soma evrica,pa njega samo malouman policajac moze da privede,nudi covek deset hiljada evra da neko ubije vucica,ahahahhaha,on je budala,a ovi iz policije su jos gori ili nemaju sta pametno da rade,mrzim ih sve,i vucica i tog sto nudi pare i policiju,ahahahhahahahah!

Bata Irig

pre 10 godina

Ma ovde je rec o coveku koji je hteo da skrene paznju na sebe na bilo koji nacin, verujem da nije opasan ali je, kad moram tako da kazem, glup. I naravno da treba da snosi posledice svoje gluposti i nepromisljenosti.

zar nije tako?

pre 10 godina

srbi inače imaju običaj ubijati svoje dobre političare, ljude koji se bore da budućnost bude bolja a nacionaliste i sličnu gamad koja sve uništava podržavaju. tužno ali istinito.

Zemun grad SPO

pre 10 godina

Svaka pretnja i sličan ispad su za svaku osudu. Pečat je novina koja pokušava narodu ogaditi EU, a pozadina tome je interes daljeg profitiranja nekih ljudi u postojećem sistemu. Ako je neko pokazao da može mržnjom da sludi čitave narodne mase, onda je to vlasnik Pečata koji je devedesetih trovao mržnjom i ratnim huškanjem celu naciju. Tada je bio direktor TV Beograd, poznatije kao TV Bastilje.

Žalosna Sova, osobno

pre 10 godina

Ne mogu, da se ne nasmejem! Gledajući pluse i minuse, konstatiram, da kao obićno, Srbi mnogo prićate, a ništa ne uradite! Nek vam je sa srećom!:))

konobar

pre 10 godina

"e srbijo eto po ovome se vidi diskriminacija i mrznja vojvodine pa Pajticu su plakate lepili da ga treba ubiti pitam se gde je ta osoba nije ni pokusano da ga nadju a kamo li da ga hapse i osude jer je gospodin Pajtic iz vojvodine a Vucic on je nebeski srbin odmah su nasli pocinioca sta da kazemo mora se pravda isterati i da se ovako nesto ne desi
(sava, 16. avgust 2013 22:20) "

Lako je za objasniti. Prema radikalskoj percepciji, kada neko radikalu preti - to je loše delo. Ali kad radikal preti nekom drugom, to je onda dobro delo.

Zato su i sa ubistvom Đinđića pravili viceve, ali skaču ko opareni kad se neko zeza na Fejsu.

Manijakalna paranoja, sa ogromnom dozom egomanije.

Slobodan Budjevac

pre 10 godina

Srasno je vise kakvim se trikovima sluzi gospodin Vucic .Sa pomenutim Vucicem se licno znam jer sam kao jako mlad isao na sve mitinge SRS u kojima je i on ucestvovao i koje je on organizovao i tada sam bio razocaran cinjenicom koliki je taj covek Narcis i koliko je teatralan.Ovim putem bi mu priljatejski porucio da se mane ovih glupih fora jer koliko je brzo porastao toliko ce brzo i pasti .Seti se Vucicu da zapad sve svoje sluge pre ili kasnije pusti niz vodu ,razmisli dobro kuda ces onda ,znaj da si otiso predaleko hteo da priznas ili ne izdao si zemlju ,izdao si ustav ,znaj da se zato odgovara.Budi svestan da si postavio lose ljude po firmama koji se nisu nigde ostvarili koji nisu dobili sansu u svojim strankama pre nego sto su presli u SNS ,znaj da si poput magneta pokupio sav sljam u Srbiji ,jedne kao hapsis a drugima dopustas da rade sta hoce .Molim te uhapsi i mene za ovo sto sam pisao jer znam da ti smeta jer te istina boli ,a budi uveren da ima ljudi koji nikada nece cutati i koji ce uvek pricati istinu bez obzira koje posledice trpeli .Zivela ponosna Srbija

SciFi

pre 10 godina

Ima budala raznih, naravno to im ne daje za pravo da se ponasaju na ovaj nacin. Drzavnik je drzavnik, a ovakvo ponasanje je anti-drzavno, sto mora biti sankcionisano.

Perikle

pre 10 godina

Sve i da se ovaj dasa sprdao sa ovakvim sto je pisao, ali kako nije razmisljao o posledicama koje je mogao da izazove, to mi nije jasno? Mogao je da isprovocira nekog da zaista pokusa tako nesto, uostalom sebe je zakopao zauvek. Nadam se da ce mu dobro odbiti bubrege, da mu nikada vise tako ne padne na pamet.

ivaBO

pre 10 godina

Jos je vise za osudu sto to napisa novinar, koji bi trebao da zna koliko reci mogu da odjeknu u javnosti, pa valjda zna i da sve tako objavljeno dodje do citaoca, a na neke labilne-ovako ponudjena suma moze da utice , te ci isto tako uraditi zlo "u poremecenom stanju svesti", a da li je to opravdanje za bilo sta-poremeceno stanje svesti.???

Chivas

pre 10 godina

Covek je obrukao svoju profesiju.Jeste da u svakom zitu ima kukolja, ali nazalost po tim pojedincima posle posmatramo celinu. U ovo danasnje vreme kada novinarstvo dozivljava svoj sunovrat, ovakav potez jednog valjda novinara baca dodatnu senku na medije. Ko su ljudi koji angazuju takve novinare, sa kojim ciljem ih koriste...?

Whiskey

pre 10 godina

Ne kapiram ovaj Vucicev samaricanski akt, kao da se ne preduzima nista, ali ok. Mozda zaista tako misli, mozda je marketing, ali sta god da je, ne bih se slozio, jer nije sprdnja atak na drzavnika njegovog ranga, jos u ovakvom trenutku u kome je Vucicevo postojanje bitno za drzavu! Svi da je sprdnja, ne sme se prepustiti slucaju ovakvo ponasanje!

GoldenEgg

pre 10 godina

Nije ovo lepo. Daje ideju drugim likovima koji imaju mu..a za tako nesto. Pogresno je ovo jako. Posrnuli smo kao narod mnogo, ove stvari nemaju kraj. Ne zelim da zvucim zlokobno ali slicne stvari su se desavale i onomad a epilog te price nije bio dobar ni za pojedinca ni za drzavu!

albert

pre 10 godina

Čovek je malo niže tako lepo napisao suštinu, da mogu samo da ponovim njegov komentar:

"A sta je doticno "zasticeno lice" radilo ceo svoj radikalski politicki zivot u javnim nastupima? Raspirivao nacionalnu mrznju i podstrekivao na zlocine nad nesrbima podrzavajuci ih; velicao i stitio zlocince poput Ratka Mladica, pretio nebrojeno puta raznim ljudima koji su mu bili protivnici politike, lupetao paleci narod o Velikoj Srbiji sa suludim granicama, vredjao sve i svakoga ko mu se nije svidjao, propagirao fasisticke stavove radikalske stranke i da ne nabrajam dalje, sve se to zna jer je bilo JAVNO!!!
I zasto on nikada nije bio uhapsen i procesuiran po krivicnim zakonima??? I ON MI JE SA OSTALIM RADIKALIMA "ZASTICENO LICE" DANAS???
Samo polako, zazalice Srbija najludju odluku u svojoj istoriji dovodeci ovog neizivljenog radikala na celo vlasti!!! Rezultati se za pametne vec odavno vide, a o posledicama cemo raspravljati nakon sto budu nastale i kada ih budemo decenijama ispravljali gubeci svoje zivota i zivote nase dece!!!???"

Alal vera majstore.

R2D2

pre 10 godina

Najgore je sto ovi lajavi likovi kao taj novinar, nemaju herca za takve stvari, niti to misle ozbiljno, jer da misle drugacije bi radili. Poenta je da ovako nesto izaziva lavinu drugih stvari.

Savo Derikonja

pre 10 godina

Vučić je bio u pravu kada je rekao da policija pusti i da ne preduzima nikakve mere protiv dotične osobe. Ne naručuje se i ne organizuje ubistvo prvog potpredednika vlade preko facebooka.

MILICA

pre 10 godina

Naravno i da jeste, i da nije sala, to su ozbiljne stvari, ubijani su kraljevi sve do premijera. Shvatiti svaku pretnju ozbiljno ma kakva bila, policija treba da odradi posao kao i sudstvo, skeptik sam sto se tice i jednih i drugih....

sava

pre 10 godina

e srbijo eto po ovome se vidi diskriminacija i mrznja vojvodine pa Pajticu su plakate lepili da ga treba ubiti pitam se gde je ta osoba nije ni pokusano da ga nadju a kamo li da ga hapse i osude jer je gospodin Pajtic iz vojvodine a Vucic on je nebeski srbin odmah su nasli pocinioca sta da kazemo mora se pravda isterati i da se ovako nesto ne desi

vojvodjanin

pre 10 godina

a vidi ovog Vucica kao da je od zlata,ne kazem treba zastiti ljude ali ovo su ciste budalastine preko kojih on dobija rejting,to samo govori o mentalitetu naseg naroda

NY

pre 10 godina

Samo budala i neznalica moze preko FB da preti.IP adresa se nadje za pet minuta ko god je informaticki pismen. Ja sa za pet minuta pronasao mail sa koga jedna osoba salje komentare i lupa minuse na svaki negativan komentar o Vucicu i SNS-u..Onaj ko preti i ozbiljno misli ne oglasava se.Ali treba da odgovara.Budaletina

zika

pre 10 godina

zar covek mora da zna da rukuje policiskim patentom zvanim fejsbuk da bi video da smo u srbiji polugladni. ovu propast i glad u srbiji organizuje vucic preko dvadeset godina. a taj fejsbuk mora da bude izuzet kao magnetofonska traka za dokazni materijal na sudu ili bilo gde, jer ga policija zloupotrbljava setimo samo ono agenta sa aerodroma seremetjevo, jer to je mogao i vucuc posto je egzibicionista i sam ubaciti preko policijskih 'eksperata' zarad samoreklamerstva. to ce se kolko sutra zaboraviti. vucic je dvadeset godina propastio srbiju. gde je rezultat. i pored predsednika drzave i predsednika vlade ispade da je on glavniji od njih, jer samo njemu prete. zar to nije krsenje ustavnog poretka.

prepametan

pre 10 godina

BRISELSKI sporazum pa Miskovicevo hapsenje, aflatoksin pa opet hapsenje (ne secam se tacno koga), ... guzva oko izbora na Kosovu opet neka pretnja na Fejsbuku... Ma daj vise mnogo je ljigavo, providno i odvratno. Ni ja ne znam sto se oglasavam komentarima ali zaista ovaj Vucic je totalno puko i sad nezna gde udara. Ja sam mislio da je kolko tolko ozbiljan a ovo bre ispade prava sprdacina od promena. Bombarduje nas nekakvim planovima, pretnjama, aferama, novim ekspertima a sve je u sustini SMUTI I PROSPI. Mislim da je ovo POCETAK KRAJA ovog OSAMUCENOG BRODA koji nezna kuda ide.Kad bi ga vodio i kapetan NA BELU LADJDJU bolje bi vodio ovu drzavu od ovih samozaljubljenih!!! IDI BRE ...

jovo

pre 10 godina

Fejs nije ni malo naivna stvar,kako neki to pokušavaju da predstave!Poenta je u tome što je čovek NOVINAR.Iz branše onih kojima se nesme ništa reći.Koliko ima novinara koji će danas sutra da traže zaštitu za kolegu.Jer bože moj ovo je ugrožavanje ljudskih i esnafskih prava.Sada će NUNS da se oglasi i kaže to je ugrožavanje slobode govora!Mnogo zla je krenulo i dan danas iz njihovih prava da mogu da pišu šte god!

Бојан Илић

pre 10 godina

Човек у афекту свашта напише не размишљајући...
А иначе ни овде нема "некога" ко свашта "слуша"!
А дао Бог, сви смо "храбри"...

branko

pre 10 godina

Lepo je da se svako izjasni I da svoj komentar sto postujem I tako bi trebamo u demokratskom drustvu koje mi jos ne poznajemo svih vise razloga.Dali je sala ili nije niko nemoze nikome da preti .Zamislite na aerodromu kazete da imate malu bombu Dali je to sala bilo gde u svetu.Ja Sam imao tu salu sa prijateljem u Sidneju dobio je 5 godina zatvora.Ako hocete zakon modernu Srbiju bolji zivot onda je svaka pretnja za sve nas ozbiljna manimo se salaiI ubistva svakodnevnih u Srbiju.

1%

pre 10 godina

Ne secam se da je sadasnji preCednik , jos pre pojave Facebooka, bio uhapsen zbog izjave: 'Poručite Đinđiću ako ga budete videli, da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom?''.

zmitjkoe

pre 10 godina

Ja razumem da se neko ne slaze sa njegovim stavovima, iako su ispravni, ali ovako nesto je za moje pojmove previse sokantno. Treba vise paznje obratiti na ovakve bolesnike.
(Berta, 16. avgust 2013 20:30)

Pogotovo ako se radi o zasticenom licu.

AlekS

pre 10 godina

Ja razumem da se neko ne slaze sa njegovim stavovima, iako su ispravni, ali ovako nesto je za moje pojmove previse sokantno. Treba vise paznje obratiti na ovakve bolesnike.
(Berta, 16. avgust 2013 20:30)

I ja se ne slazem sa pretnjama, ali otkada se VELEIZDAJA ZOVE "STAV" ?

1%

pre 10 godina

Konacno postajemo normalna zemlja u kojoj policija radi svoj posao
(Tisa, 16. avgust 2013 20:52)

Slazem se....i jedva cekam da ta ista policija uhapsi onu dvojicu sto su pre nesto vise od godinu dana prosipali glasacke listice iz dzakova ispred skupstine. Mislim da su ih tada i slikali, i najverovatnije su ih i snimile neke TV ekipe...Nadam se da ce to biti dovoljni dokazi da se bar pokrene istraga protiv te dvojice, i da nam objasne kako su dosli do njih...
Eto, i ja se nadam da ova zemlja postane normalna i da policija pocne da radi svoj posao..

Nikola

pre 10 godina

Ово што се десило са новинаром Павлом Ћосићем може да има далекосежне последице по власт. Наиме, сви смо свесни да је власт суспендовала Устав многим противуставним одлукама. Николић је изјавио да је Скупштина гласала за решења која су у супротности са Уставом. Ако је тако, онда више нема Устава, нема ни кривичног закона, па тако ни било какве одговорности Павла Ћосића. Дакле, не може Вучић који је суспендовао Устав да се позива на кривично дело по закону који почива на Уставу. У случају да Ћосић буде оптужен за ово, можда би требао да се брани управо на овај начин. Лако може да се деси да Вучић и крену у лов на зеца, а са праћкама наиђу на медведа...

ne igraj se vatrom

pre 10 godina

Ljudi se najbolje uče na primeru, pa očekujem da posle hapšenja po kratkom postupku usledi stroga kazna (pod uslovom da svi advokati nisu na moru, naravno)...

zika

pre 10 godina

vucic prica o marsalovom. obmanjuje. zar to nije krivicno delo. propali smo totalno a vucicprica kao da je ovde raj na zemlji. to kao da je neko pretio staljinu okruzenim ubicama

Grunf

pre 10 godina

Možemo uzeti u bzir da je vest tačna iako naravno u to niko ne veruje.Ozbiljne pretnje u ozbiljnim državama to ne objavljuju.Kako je sveta i veka zna se čemu služe službe državnih bezbednosti i tu se ništa niti će se ikada promeniti u praksi.Tužno je da u jednoj državi kada nemaš čime da obraduješ narod ili da pokažeš neki rezultata onda se setiš ovakvih stvari.Slab odjek u javnosti dečka sa Jejla.Kako da sakriješ novu šalu EPS-a prema gradjanima Srbije.Recimo jedno pitanje za sve one koji pišu na forumima i čoveka koji se bavi korupcijuom.Imali smo pre nekoliko meseci pokušaj EPS-a da naplati 2% više PDV-a.Dakle država je pokušala da kroz svoje vlasništvo napuni državnu kasu.Sada opet po pitanju EPS-a svi startujemo od nule. Zašto. Jja moram da idem u EDB i da čekam u redu i da dam saglasnost za prenosa sredstava EPS snabdevanju.Mali broj ljudi ima račun nula.Onaj ko je plaćao neka ima recimo 2evra više i treba da satima stoji u redu.Ko će za 2 evra da izgubi pola dana jer niko i ne zna kada će prebaciti taj novac a koliko će izgubiti odsustvovanjem sa posla.Koliki broj će odustati pa puta broj brojila do astronomske cifre dolazite.Kome idu te pare?Dalje onaj ko je imao veliki dug ako uradi ne znam šta 1/3 će mu otpisati. Dakle na tri godine,jedna godina gratis.Šta je pošten gradjanin u Srbiji.Dakle čisto kao suza korpcija na državnom nivou.Zašto EDB onda ne prebaci i minus i plus "Snabdevanju".Ko im daje za pravo da maltretiraju gradjane Srbije svojim besmislenim zakonima.

Neko

pre 10 godina

Probajte da se tako "nasalite" da imate recimo bombu na bilo kom americkom aerodromu, pa ce vidite kako cete prodjete. Dosta mi je takvih "sala", sta bi bilo da je neko iz "sale" opsovao recimo rodbinu tog tipa, pa tako sala po sala. Naucite vec jednom da je rec tesko oruzje.

Onomej

pre 10 godina

Ima budala raznih, naravno to im ne daje za pravo da se ponasaju na ovaj nacin. Drzavnik je drzavnik, a ovakvo ponasanje je anti-drzavno, sto mora biti sankcionisano.

István

pre 10 godina

"Prema njegovim rečima, Vučić je tražio od policije da ne preduzima nikakve mere prema navedenoj osobi. "
Vucic trazio od policije da ne postuje zakon?Jeste li ga priveli?

zmitjkoe

pre 10 godina

U svetu se ovakvi ispadi kažnjavaju debelom zatvorskom kaznom, tako da i ovaj čovek mora odgovarati po zakonu.
(wawa, 16. avgust 2013 20:22)

Kakav zakon kad je gospodin Vucic jasno rekao da ne diraju coveka. Gospodin Vucic je prepoznao da je ovaj mladic to uradio za vreme rastrojstva.

Selena

pre 10 godina

Najveci zlocini se ucine u trenucima kada razum ne vlada. Zato ni ovo objasnjenje koje je pocinilac poruke izrekao ne sme da se uzme kao olaksavajuca okolnost. Ako je to razlog ovakvog istupa, onda postoje i druge metode koje moraju da se primene u cilju lecenja takve osobe. Nikakvi benefiti ne smeju da budu primenjeni ni prema kim, jer Srbija mora da bude bezbedna zemlja.

Maris13

pre 10 godina

Poruka koju je napisao novinar ,,Pecata" ima samo jedno znacene: narucivanje atentata na vicepremijera Aleksandra Vucica. To ne sme drugojacije ni da se pokusa da se protumaci. I, mora da se zna, da ova poruka ima posebnu tezinu jer dovodi do destabilizacije situacije u zemlji i pojave sumnji da li je Srbija bezbedna zemlja. Ova poruka moze da se protumaci i kao pretnja svima koji se budu zalagali za reforme u Srbiji i koji budu sledili put SNS-a i Aleksandra Vucica. Na srecu, Aleksandar Vucic je covek kome se veruje jer je sve izreceno i realizovao, bio je i ostao dosledan i svojih reci i svojih dela, i u narodu u Srbiji uziva veliki ugled te takve pretnje, ma od koga dolazile i u kojim stanjima bile te osobe nece uspeti da zaustave ono sto je zapoceto i sto ima vidljive pozitivne rezultate koji konacno treba da dovedu da Srbija bude ogledan primer kako mogu da se rese definisani problemi i da Srbija spadne u red razvijenih zemalja u regionu.

zaboravio ime

pre 10 godina

Pa gospodo taj isti Vucic u skupstini Srbije poziva na masakr sto muslimana za jednog Srbina et on ima pravo pozivat da se ubije sto ljudi a ovaj se nsmije posalit na njegov racun i normalno nije odgovaro sve kamera snimila al nema dokaza kao ni za paljenje ambasada al vucicevi botovi bi odma na vesala coveka za obicnu salu.

Miki

pre 10 godina

"Policija je privela osobu koja je juče na svojoj Fejsbuk stranici pozvala na ubistvo vicepremijera Aleksandra Vučića i ponudila novac onome ko to učini"
Hajde sad odavde da se razjasni ko nudi pare za ubistvo. Privedeni ili policija? Ili privedeni radi za nekog u policiji. Kad je pre mesec dana puštao lažnu vest posl koje je usledila serija pretnji Nataši Kandić, to je moglo da prođe. Sad se izgleda nestaško malo previše zaigrao...

kolca

pre 10 godina

Pa zar je moguce da se ovakve stvari javno objavljuju, ovaj narod vise nemam meru. Ovog coveka treba odmah osuditi da se nbi ponovile slicne stvari

Cirkus

pre 10 godina

Za prvog coveka policije ozbiljna je pretnja ako neko nudi 20 evra za ubistvo?!?! To mu dodje ko sto su maltretirali onog coveka da plati racun od 45 para. U Srbiji ljudi ne umeju cak da razdvoje ni ozbiljno od neozbiljnog verovatno zato sto su sami neozbiljni ili glume da su ozbiljni.

Vladimirr

pre 10 godina

bio je veoma slican slucaj u Americi nedavno, neki crnac (!) je pretio Obami (skoro ista prica, daje pare za to ko ubije Obamu) i dobio je mislim godinu dana zatvora. Sada tamo lezi i pita se sta mu je to trebalo u zivotu... Fejsbuk zna da bude opasan za neumerene potrosace:)

Milennko

pre 10 godina

Strasno u sta se pretvorilo nase drustvo, dobro je da su policija i tuzilastvo pravovremeno reagovali. Ovakvi prekrsaji se moraju najstroze kaznjavati i sankcionisati, jer pretnja jednom drzavniku je isto kao i pretnja drzavi.

tamiš

pre 10 godina

Pobogu, videla sam taj status, bilo je ocigledno da je sprdacina u pitanju
(Dobrila, 16. avgust 2013 19:43)
Da li je nešto sprdačina ili ne, utvrdiće istražni organi. Nisam i nikada neću glasati za SNS, podržavam "druge" opcije. Ali ljudi u Srbiji moraju da nauče posledice reči i dela. Imamo istoriju brutalnih ubistav državnika (od Karađorđa do Đinđića), jedno političko slepilo i isključivost. Sama činjenica da ovoliko ljudi otvoreno ili latentno podržava potez ovog čoveka koji preti govori o nivou svesti u ovoj tužnoj zemlji.

1%

pre 10 godina

Ne secam se da je sadasnji preCednik , jos pre pojave Facebooka, bio uhapsen zbog izjave: 'Poručite Đinđiću ako ga budete videli, da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom?''.
(1%, 16. avgust 2013 21:03)

# Link komentara
Preporučujem (+17)
Ne preporučujem (-93)

Molio bih policiju da istrazi ko je lupio ova 93 minusa , jer su time dali podrsku onima koji su organizovali i izvrsili atentat na Djindjica. Nadam se da ih Vucic nece zamoliti da se ne treba baviti time...Mozda mu je negde ostalo na lageru onih nalepnica sa imenom generala Mladica...

Anti-Bot

pre 10 godina

Za bilo koju vest u kojoj su dominantni nas Kralj-Sunce i SNS, ni ne citam komentare, vec lupam pluseve na one koji su za oko stotinak u minusu. U inat botovima...

pajkan genije

pre 10 godina

Svaku pretnju treba shvatiti ozbiljno, jer nas je istorija naucila da su se takve pretnje ostvarivale, ubijali su nam kraljeve, prestolonaslednike, premijere.., samo zato sto se na vreme nije reagovalo!!
(Pajkan, 16. avgust 2013 19:40)


ako te se sete za dan bezbednosti,sete...

hahahhahahahahh koji si ti balkanski spijun :)

Aca P.

pre 10 godina

Ljudi, razumem da volite Vucica, ali vas molim da razmislite: da li ste ikada culi ijednog drzavnika koji na pretnje smrcu porucije policiji-nemojte da ga hapsite. Mozete li da zamislite Obamu ili Putina ili bilo kog evropskog drzavnika da tako nesto kaze? Pa zar to ne lici na meksicku seriju, ta patetika. Ili mozda venecuelansku, nisam siguran?

Darija

pre 10 godina

Ne sme da se tolerise ovakvo ponasanje nikome, a posebno licima koja su po svom profesionalnom opredeljenju predodredjena da kreiraju javno mnjenje u Srbiji svojim profesionalnim, objektivnim i blagovremenim informisanjem javnosti. Pored adekvatno primenjenih mera od strane Ministarstva unutrasnjih poslova, ocekujem adekvatnu reakciju i lista ,,Pecat" jer je ovo lice novinar naznacenog lista.

Silvester

pre 10 godina

Ne znam šta je gluplje, da li taj lik koji je to pisao na FB-u, ili činjenica da panduri jure FB manijake... imaju valjda pametnija posla i jedni i drugi?

Ivan

pre 10 godina

I sta ako doticni obrise komentar, gde su onda dokazi da je pretio ikome?
Da nece mozda nadlezni organi da treze od Zukenberga ili od Obame ili Snowdena da pristupi tamo nalogu i pronadje dokaz?
Sta je bilo sa slobodom izrazavanja?.. sledece ce biti, da je sanjao atentat pa da je zbog toga priveden pravdi. haha

Boza Pub

pre 10 godina

@(Deyan, 16. avgust 2013 19:54)
Vucicu covece, predizborna kampanja je zavrsena odavno. Sada si vlast, uozbilji se, dosta je politickog marketinga, glasackih listica, laznih atentata, krajnje je vreme da se uozbiljis, nemoj da pravis komediju od moje drzave, aman.

Vučić je jedan vrlo ozbiljan čovek i ne verujem da mu pada na pamet da se bavi ovakvom vrstom marketinga. Nema ovo veze ni sa predizbornom kampanjom niti se ovakvim stvarima pravi komedija. Ozbiljna je stvar pretnja smrću, pa i preko društvenih mreža koje su izuzetno rasprostranjene, i zato je treba shvatati kao realnu opasnost.

ivanaBBB

pre 10 godina

StopPretnjama
Petak, 16. 08. 2013. 19:21h
neregistrovan korisnik

Svaki komentar podsmesjive prirode na ovu temu, zaista bi shvatila kao podrsku ovakve nesmotrenosti (nadam se), jer treba imati mere u objavama na drustvenim mrezama. Svakako sam za kaznjavanje svih onih koji ovakve stvari pisu - dok se ne sazna prava namera (sala ili ne), na zalost moze nekad biti i kasno. Podrska za sluzbe koje su reagovale. Bezbednost svih nas je bitna.

frljanje_s_termini

pre 10 godina

Класичан потез диктатора у силазној путањи, измишљање атентата ради покушаја одржања подршке. И Тадић и Милошевић су то радили.
(Милан, 16. avgust 2013 19:43)

@Pa čoveče, nisu Tadić, pa čak ni Milošević, bili diktatori, niti je to Vučić. Jel znaš ti uopšte šta znači reč "diktator"?

Patrijota

pre 10 godina

A sta je doticno "zasticeno lice" radilo ceo svoj radikalski politicki zivot u javnim nastupima? Raspirivao nacionalnu mrznju i podstrekivao na zlocine nad nesrbima podrzavajuci ih; velicao i stitio zlocince poput Ratka Mladica, pretio nebrojeno puta raznim ljudima koji su mu bili protivnici politike, lupetao paleci narod o Velikoj Srbiji sa suludim granicama, vredjao sve i svakoga ko mu se nije svidjao, propagirao fasisticke stavove radikalske stranke i da ne nabrajam dalje, sve se to zna jer je bilo JAVNO!!!
I zasto on nikada nije bio uhapsen i procesuiran po krivicnim zakonima??? I ON MI JE SA OSTALIM RADIKALIMA "ZASTICENO LICE" DANAS???
Samo polako, zazalice Srbija najludju odluku u svojoj istoriji dovodeci ovog neizivljenog radikala na celo vlasti!!! Rezultati se za pametne vec odavno vide, a o posledicama cemo raspravljati nakon sto budu nastale i kada ih budemo decenijama ispravljali gubeci svoje zivota i zivote nase dece!!!???

Saša73

pre 10 godina

Ovo je još jedan dokaz da je Vučić najobičniji demagog kakvog znamo iz bajke o "Šešeljugi". On nam kao i nekada prodaje senzacije za jedan dan, a sve u cilju skrivanja proste činjenice da je nesposoban da sa "svojim SRS" pristalicama reši bilo koji problem u Srbiji. Ljudi od struke i ugleda beže od gore pomenutog, a poslušnici popunjavaju mesta. I šta ćemo sad? Bavićemo se pisanjem na internetu, jer eto u Srbiji policija nema pametnijeg poskla.

drakce dragoljupce

pre 10 godina

Ovaj novinar je naverovatnije hteo da skrene paznju na sebe, ali u svakom slucaju ne sme proci nekaznjeno da bi bilo za nauk buducima koji smisljaju ovako neslane sale

Nemanja

pre 10 godina

Malopre je čovek objavio status da nije uhapšen, već je samo bio priveden na inf. razgovor. Daleko od toga da ga branim, za takav status bih ga ja zatvorio na duuuuuže vreme, ali poenta ovog mog komentara je da ne bi trebalo da verujete svemu što napišu novine...

Alexei

pre 10 godina

A i Vucic me nervira sto on trazi da se ovaj kreten sa FBa pusti. Nek policija radi svoj posao, ti radi svoj. Nekoliko dana u zatvoru i nece mu vise pasti na pamet da se glupira.

freedom

pre 10 godina

@(ivanaBBB, 16. avgust 2013 20:17)
Svaki komentar podsmesjive prirode na ovu temu, zaista bi shvatila kao podrsku ovakve nesmotrenosti (nadam se), jer treba imati mere u objavama na drustvenim mrezama. Svakako sam za kaznjavanje svih onih koji ovakve stvari pisu - dok se ne sazna prava namera (sala ili ne), na zalost moze nekad biti i kasno. Podrska za sluzbe koje su reagovale. Bezbednost svih nas je bitna.
------------------------------


Ja se, na primer, uopste ne osecam bezbedno okruzen tolikim jednoumljem i osobama koje bi lincovale druge samo zato sto imaju drugacije misljenje. Posto ste vi, kao takvi, pretnja mojoj i opstoj bezbednosti, da li cete se sami predati policiji ili treba da vas prijavim? Bezbednost svih nas je bitna!

Isto Bisa..

pre 10 godina

@Bisa...Sestro, ili brate! Zar mislite da je 90 posto nas nepismeno? Ne, vi i ne znate da mislite, krivi su ovi koji to objavljuju! Dajte bre, dosta je vise...

DRAŽA KG

pre 10 godina

Treba uhapsiti kompletno rukovodstvo SNS-a zbog laži koje su prezentovali narodu u predizbornoj kampanji,na čelu sa Tomom i Vučićem.To bi bila pravna država za koju smo glasali ,na sud pa neka objasne narodu gde su ta silna radna mesta koja su obećali,gde su stotine milijardi dolara stranih investicija,gde je hapšenje Dinkića,gde je ukidanje TV pretplate,gde su dokazi za prevaru sa famoznim džakom glasačkih listića između prvog i drugog kruga glasanja....?Za takvu prevaru svog rođenog naroda dragi moji u svakoj normalnoj državi se ide u zatvor!Nisam za pretnje ali za pravnu državu jesam!Godina dana njihove vlasti je prošla i možda oni misle da imaju vremena koliko hoće ali naša deca nemaju,zato pošto ne vidim nikakve rezultate rada tih prepoštenih SNS-ovaca apelujem ovde na direktora policije da to sve pohapsi zbog gore navedenog,jer oni su nas zaveli i naveli da glasamo za njih a ništa se ne dešava od obećanog!ČISTA PREVARA!

ivanpancevac

pre 10 godina

Gospodin koji je ovo uradio je napravio veliku glupost, jer ko bi normalan pristao na izvršenje atentata preko fejsbuka, pa čak i da se radi o nekom građaninu a ne o državnom funkcioneru?

Berta

pre 10 godina

Ja razumem da se neko ne slaze sa njegovim stavovima, iako su ispravni, ali ovako nesto je za moje pojmove previse sokantno. Treba vise paznje obratiti na ovakve bolesnike.

ne zna se za salu..

pre 10 godina

Decko je komedijas, pogledajte mu Fejs, nudio je 5 evra koliko cujem.
On je jedan od osnivaca njuz.net koliko opet cujem..

Ovo je presmesno cime se murija bavi..

neglasac

pre 10 godina

banana drzava
policija hapsi preko facebooka
za text, hapsi ljude i prebija na sred ulice a posle preti da cute kad pogrese
sto ne uhapse predsednika kome su ukrali dzace listica a nigde ga nema


LAZ osnovna odlika srpskih politicara 25 god..

Miloki

pre 10 godina

Ma dajte molim vas, to je nista drigo nego mladost ludost. Ko planira takvo nesto i objavljuje to javno na sva zvona? Htelo se da bude cool. Vucic je u pravu kad je trazio od policije da ne poduzima nista.

Deyan

pre 10 godina

(Boza Pub, 16. avgust 2013 20:19)

Da li Vi zaista u ovo verujete, da mu je neko pretio smrcu preko Fejsbuka,
dajte ljudi budimo malo ozbiljni!

Psiholog

pre 10 godina

Znaci ako hoces da naudis nekome, napravi lazni profil, nabacis dosta prijatelja, kreni javno da prozivas i osoba cije su informacije na profilu ode u zatvor! Smesno!

IvaBO-ru

pre 10 godina

IvanaBORU
Petak, 16. 08. 2013. 19:16h
neregistrovan korisnik

A jel iko smatra da ne treba uhapsiti nekoga ko tako nesto napise??? Licno treba da se obraca paznja sta se pise po drustvenim mrezama, ne zna se, dok se ne ispita, sta je kome saljivo (ovo zasigurno nije pametnima smesno), a sta je kome zapravo namera. Treba stati vise na put pretnjama ( bilo kome da su upucene).

Pajkan

pre 10 godina

Svaku pretnju treba shvatiti ozbiljno, jer nas je istorija naucila da su se takve pretnje ostvarivale, ubijali su nam kraljeve, prestolonaslednike, premijere.., samo zato sto se na vreme nije reagovalo!!

Nevidljiva xy

pre 10 godina

Neka kaze ko mu je idejni vodja! Zasto je to napisao kad i deca znaju da ce biti uhapsen u roku od par sati? Sta je tebalo da postigne time?

Krivokapic

pre 10 godina

E da smo hapsili sve koji prete danas bi zatvori bili puni a u njima bi lezali Vucic, Nikolic, Seselj, Ivica Dacic, Vucelic I ostale turbo patrijote koji su do pre neki dan pretili nama izdajnicima. Das mo hapsili na vreme, danas bi bili normalna drzava, a ne banana republika koju od 1987, sa kratkim prekidima (2001-2003), zamajava jedna te ista grupa neobrazovanih zamlata.

ccc

pre 10 godina

ne znam sta je gore: to sto su u zatvoru odavno trebali da budu oni koji su na ubistva i nasilje pozivali devedesetih ili to sto danasnji podrzavaoci tih istih, samo umivenih, prizivaju secanja na goli otok i sa uzivanjem prete kako bi tamo slali "nepodobne".

Bisa

pre 10 godina

To je uredu, i treba da se uhapsi, ali isti taj Vucic treba da radi isto tako, da se uhapre jidi koju krsezan ako ga uopste u Srbiji ima za narod, a ne samo za politicare i tajkune
zalosna Srbijo, dignit svo glas za ravnoparvnost svih gradjana, ako mislite da prezivite

Милан

pre 10 godina

Класичан потез диктатора у силазној путањи, измишљање атентата ради покушаја одржања подршке. И Тадић и Милошевић су то радили.

Gora

pre 10 godina

Oduvek sam bio protiv Vucicevih ranije "konstruktivnih i spasilackih mera i poteza, zajedno sa zakonom o informisanju"
Medjutim pretnja,nudjenje novca za likvidaciju bilo koje licnosti je kriminal najgore vrste i treba ga u korenu saseci.Jesam rigorozan jer je demokratija dostigla toliko ANARHIJE da se ljudi jednostavno i plase uciniti bilo kakav novi korak ili pokusa da uvede stvari u neki red(u poslednje vreme je moram priznati Predsednik SNS a.
Licno sam reagovao na neke "naucnike"koji dele diplome,magistrature, i doktorate nauka na racun prinudne i nasilne asimilacije u kako je ja zovem mojoj MIKRONEZIJI.

kursadzija

pre 10 godina

Nadam se samo da će duži vremenski period ostati u zatvoru jer me užasava i pomisao da se takav hanibal slobodno šeta ovom zemljom.

GospojinkaP

pre 10 godina

I treba da ga uhapse, zabrinulo bi me da niko nije reagovao. Ne zna se da li je necija namera, zaista da plati ubistvo ili se samo sali. Nadam se(mada me malo i plasi razmisljanja pojedinaca)da je narod Srbije zaista u vecem broju normalan i da ne smatra ovu, nadam se nesmotrenost, a ne stvarnu nameru, smesnom-jer je strasno.

silueta

pre 10 godina

Sramota je naša kao građana što postoje i nagoveštaji ovakvih pretnji bilo kome, a kamoli prvom čoveku Srbije, pa još javno. Društvene mreže su jedno zlo koje će nam pre ili kasnije doći glave. Možda je ovo početak toga.

Holy Smoke

pre 10 godina

Ne znam ko je "jaci" - ova "velika braca" sto pomno prate "Fejsbuk", ili ovaj prevejani populista, koji, zaboga, oprasta. Ne misli on na sebe, nije on bitan, zrtvovao bi on svoj zivot, I vise puta, kad bi samo moglo. Smejurija.

A velika braca se zanela k'o CIA - prate se sve pretnje pomno. Nemo' neko da nam udari na zasticena lica! Ono, teroristi su vec raskomadali zemlju, sledeci su stali u red (malo se i guraju), ali nasa je milicija tu iskljucivo da stiti narodne "izabranike". Sve da sutra netragom nestane citava drzavna teritorija, oni ce I dalje biti koncentrisani oko svojih "izabranika" kao roj pcela. Do tada na ulicama vlada potpuna anarhija, a gradjane niko ne stiti.

Deyan

pre 10 godina

Vucicu covece, predizborna kampanja je zavrsena odavno. Sada si vlast, uozbilji se, dosta je politickog marketinga, glasackih listica, laznih atentata, krajnje je vreme da se uozbiljis, nemoj da pravis komediju od moje drzave, aman.

Pajkan

pre 10 godina

Svaku pretnju treba shvatiti ozbiljno, jer nas je istorija naucila da su se takve pretnje ostvarivale, ubijali su nam kraljeve, prestolonaslednike, premijere.., samo zato sto se na vreme nije reagovalo!!

Nevidljiva xy

pre 10 godina

Neka kaze ko mu je idejni vodja! Zasto je to napisao kad i deca znaju da ce biti uhapsen u roku od par sati? Sta je tebalo da postigne time?

zar nije tako?

pre 10 godina

srbi inače imaju običaj ubijati svoje dobre političare, ljude koji se bore da budućnost bude bolja a nacionaliste i sličnu gamad koja sve uništava podržavaju. tužno ali istinito.

freedom

pre 10 godina

@(ivanaBBB, 16. avgust 2013 20:17)
Svaki komentar podsmesjive prirode na ovu temu, zaista bi shvatila kao podrsku ovakve nesmotrenosti (nadam se), jer treba imati mere u objavama na drustvenim mrezama. Svakako sam za kaznjavanje svih onih koji ovakve stvari pisu - dok se ne sazna prava namera (sala ili ne), na zalost moze nekad biti i kasno. Podrska za sluzbe koje su reagovale. Bezbednost svih nas je bitna.
------------------------------


Ja se, na primer, uopste ne osecam bezbedno okruzen tolikim jednoumljem i osobama koje bi lincovale druge samo zato sto imaju drugacije misljenje. Posto ste vi, kao takvi, pretnja mojoj i opstoj bezbednosti, da li cete se sami predati policiji ili treba da vas prijavim? Bezbednost svih nas je bitna!

frljanje_s_termini

pre 10 godina

Класичан потез диктатора у силазној путањи, измишљање атентата ради покушаја одржања подршке. И Тадић и Милошевић су то радили.
(Милан, 16. avgust 2013 19:43)

@Pa čoveče, nisu Tadić, pa čak ni Milošević, bili diktatori, niti je to Vučić. Jel znaš ti uopšte šta znači reč "diktator"?

Милан

pre 10 godina

Класичан потез диктатора у силазној путањи, измишљање атентата ради покушаја одржања подршке. И Тадић и Милошевић су то радили.

GospojinkaP

pre 10 godina

I treba da ga uhapse, zabrinulo bi me da niko nije reagovao. Ne zna se da li je necija namera, zaista da plati ubistvo ili se samo sali. Nadam se(mada me malo i plasi razmisljanja pojedinaca)da je narod Srbije zaista u vecem broju normalan i da ne smatra ovu, nadam se nesmotrenost, a ne stvarnu nameru, smesnom-jer je strasno.

Neko

pre 10 godina

Probajte da se tako "nasalite" da imate recimo bombu na bilo kom americkom aerodromu, pa ce vidite kako cete prodjete. Dosta mi je takvih "sala", sta bi bilo da je neko iz "sale" opsovao recimo rodbinu tog tipa, pa tako sala po sala. Naucite vec jednom da je rec tesko oruzje.

kursadzija

pre 10 godina

Nadam se samo da će duži vremenski period ostati u zatvoru jer me užasava i pomisao da se takav hanibal slobodno šeta ovom zemljom.

Bata Irig

pre 10 godina

Ma ovde je rec o coveku koji je hteo da skrene paznju na sebe na bilo koji nacin, verujem da nije opasan ali je, kad moram tako da kazem, glup. I naravno da treba da snosi posledice svoje gluposti i nepromisljenosti.

Alexei

pre 10 godina

A i Vucic me nervira sto on trazi da se ovaj kreten sa FBa pusti. Nek policija radi svoj posao, ti radi svoj. Nekoliko dana u zatvoru i nece mu vise pasti na pamet da se glupira.

dno dna

pre 10 godina

Pavle Ćosić je (skoro pa rodonačelnik, ovde kod nas) karikiranih vesti. U poslednje vreme je "kolumnista" u Pečatu, gde objavljuje svoje "umotvorine" u rubrici 'Agencijske vesti Pavle Ćosić', poput: "Fond za humanitarno pravo osudio humanitarnu akciju Novaka Đokovića". http://www.pecat.co.rs/category/agencijske-vesti-pavle-cosic/
U jednom delu javnosti postoji pomama za takvim, karikiranim "vestima", a najveće zadovoljstvo predstavlja kad se neko "upeca" i onda kreće lavina podsmeha.
Meni je sve to ODVRATNO.

drzava da radi svoj posao!

pre 10 godina

Odlicna reakcija. Samo tako, osuditi na odgovarajuce kazne, pa kada odlsuzi svoje, neka opet preti.
Imamo mi vec odlicno iskustvo sa tim pretnjama, tako se stvara atmosfera za linc, nakon koje obavezno i usledi linc. Ne bi ovaj tip ubio Vucica, ali bi stvarao atmosferu da je takvo ubistvo pozeljno i dobro za sve nas. U medjuvremenu bi mu se pridruzili i mnogi drugi. A kada se stvori takva slika u narodu, onda se lako nadju ljudi i sredstva da se takvo ubistvo i pocini.
Treba li nam bolji primer od Djindjica?

GoldenEgg

pre 10 godina

Nije ovo lepo. Daje ideju drugim likovima koji imaju mu..a za tako nesto. Pogresno je ovo jako. Posrnuli smo kao narod mnogo, ove stvari nemaju kraj. Ne zelim da zvucim zlokobno ali slicne stvari su se desavale i onomad a epilog te price nije bio dobar ni za pojedinca ni za drzavu!

silueta

pre 10 godina

Sramota je naša kao građana što postoje i nagoveštaji ovakvih pretnji bilo kome, a kamoli prvom čoveku Srbije, pa još javno. Društvene mreže su jedno zlo koje će nam pre ili kasnije doći glave. Možda je ovo početak toga.

Boza Pub

pre 10 godina

@(Deyan, 16. avgust 2013 19:54)
Vucicu covece, predizborna kampanja je zavrsena odavno. Sada si vlast, uozbilji se, dosta je politickog marketinga, glasackih listica, laznih atentata, krajnje je vreme da se uozbiljis, nemoj da pravis komediju od moje drzave, aman.

Vučić je jedan vrlo ozbiljan čovek i ne verujem da mu pada na pamet da se bavi ovakvom vrstom marketinga. Nema ovo veze ni sa predizbornom kampanjom niti se ovakvim stvarima pravi komedija. Ozbiljna je stvar pretnja smrću, pa i preko društvenih mreža koje su izuzetno rasprostranjene, i zato je treba shvatati kao realnu opasnost.

Zemun grad SPO

pre 10 godina

Svaka pretnja i sličan ispad su za svaku osudu. Pečat je novina koja pokušava narodu ogaditi EU, a pozadina tome je interes daljeg profitiranja nekih ljudi u postojećem sistemu. Ako je neko pokazao da može mržnjom da sludi čitave narodne mase, onda je to vlasnik Pečata koji je devedesetih trovao mržnjom i ratnim huškanjem celu naciju. Tada je bio direktor TV Beograd, poznatije kao TV Bastilje.

Milennko

pre 10 godina

Strasno u sta se pretvorilo nase drustvo, dobro je da su policija i tuzilastvo pravovremeno reagovali. Ovakvi prekrsaji se moraju najstroze kaznjavati i sankcionisati, jer pretnja jednom drzavniku je isto kao i pretnja drzavi.

Whiskey

pre 10 godina

Ne kapiram ovaj Vucicev samaricanski akt, kao da se ne preduzima nista, ali ok. Mozda zaista tako misli, mozda je marketing, ali sta god da je, ne bih se slozio, jer nije sprdnja atak na drzavnika njegovog ranga, jos u ovakvom trenutku u kome je Vucicevo postojanje bitno za drzavu! Svi da je sprdnja, ne sme se prepustiti slucaju ovakvo ponasanje!

Selena

pre 10 godina

Najveci zlocini se ucine u trenucima kada razum ne vlada. Zato ni ovo objasnjenje koje je pocinilac poruke izrekao ne sme da se uzme kao olaksavajuca okolnost. Ako je to razlog ovakvog istupa, onda postoje i druge metode koje moraju da se primene u cilju lecenja takve osobe. Nikakvi benefiti ne smeju da budu primenjeni ni prema kim, jer Srbija mora da bude bezbedna zemlja.

SciFi

pre 10 godina

Ima budala raznih, naravno to im ne daje za pravo da se ponasaju na ovaj nacin. Drzavnik je drzavnik, a ovakvo ponasanje je anti-drzavno, sto mora biti sankcionisano.

Ana Conja

pre 10 godina

Mislim da osoba koja je ovo pokusala " nije bas savim kako treba" , ali i da tako preko Facebooka nije moguce naruciti ubistvo a istovremeno policija takvoj poruci moze vrlo lako da udje u trag. Ne znam sta je taj covek zapravo hteo ali mi je sve ovo nekako besmisleno i ne razumem zasto bi to neko uradio. U svakom slucaju ucinio je nesto sto je kaznjivo pa ce i biti kaznjen a o njegovim motivima mi mozemo samo da nagadjamo.

Valjevka

pre 10 godina

Za ovakve postupke doticni gospodin svakako treba da odgovara. Pa sta mi obicni gradjani da ocekujemo sto se tice nase bezbednosti, kada se funkcionerima moze javno pretiti i da to prodje nekaznjeno?

Maris13

pre 10 godina

Poruka koju je napisao novinar ,,Pecata" ima samo jedno znacene: narucivanje atentata na vicepremijera Aleksandra Vucica. To ne sme drugojacije ni da se pokusa da se protumaci. I, mora da se zna, da ova poruka ima posebnu tezinu jer dovodi do destabilizacije situacije u zemlji i pojave sumnji da li je Srbija bezbedna zemlja. Ova poruka moze da se protumaci i kao pretnja svima koji se budu zalagali za reforme u Srbiji i koji budu sledili put SNS-a i Aleksandra Vucica. Na srecu, Aleksandar Vucic je covek kome se veruje jer je sve izreceno i realizovao, bio je i ostao dosledan i svojih reci i svojih dela, i u narodu u Srbiji uziva veliki ugled te takve pretnje, ma od koga dolazile i u kojim stanjima bile te osobe nece uspeti da zaustave ono sto je zapoceto i sto ima vidljive pozitivne rezultate koji konacno treba da dovedu da Srbija bude ogledan primer kako mogu da se rese definisani problemi i da Srbija spadne u red razvijenih zemalja u regionu.

Динаполис

pre 10 godina

Па да, сад се брани поремећеним стањем, класика. Играло се дете. Како није лудак, кад се брани поремећеним стањем?

ivanaBBB

pre 10 godina

StopPretnjama
Petak, 16. 08. 2013. 19:21h
neregistrovan korisnik

Svaki komentar podsmesjive prirode na ovu temu, zaista bi shvatila kao podrsku ovakve nesmotrenosti (nadam se), jer treba imati mere u objavama na drustvenim mrezama. Svakako sam za kaznjavanje svih onih koji ovakve stvari pisu - dok se ne sazna prava namera (sala ili ne), na zalost moze nekad biti i kasno. Podrska za sluzbe koje su reagovale. Bezbednost svih nas je bitna.

Perikle

pre 10 godina

Sve i da se ovaj dasa sprdao sa ovakvim sto je pisao, ali kako nije razmisljao o posledicama koje je mogao da izazove, to mi nije jasno? Mogao je da isprovocira nekog da zaista pokusa tako nesto, uostalom sebe je zakopao zauvek. Nadam se da ce mu dobro odbiti bubrege, da mu nikada vise tako ne padne na pamet.

ivaBO

pre 10 godina

Jos je vise za osudu sto to napisa novinar, koji bi trebao da zna koliko reci mogu da odjeknu u javnosti, pa valjda zna i da sve tako objavljeno dodje do citaoca, a na neke labilne-ovako ponudjena suma moze da utice , te ci isto tako uraditi zlo "u poremecenom stanju svesti", a da li je to opravdanje za bilo sta-poremeceno stanje svesti.???

Ana Bolen

pre 10 godina

Treba preduprediti ovakve stvari,kakva crna reklama kao sto govore u komentarima.Sad vidimo da ni za Djindjica neki pokusaji nisu bili reklama.Treba policija da odreaguje ovako kada je svaki gradjanin u pitanju,jer,pretnja je krivicno delo.

vladimir srdanovic

pre 10 godina

Ja bih tom novinaru zabranio rakiju sledecih 6 meseci. Garantujem da bi se popravio. Popio covek malo, hteo da napravi neslanu salu a napravio neopevanu glupost. Specijalno bih mu zabranio dunjevacu ili kruskovacu jer ko zna kakve extrate dodaju, posle 6 meseci moze da pije samo sljivu!

Grubin

pre 10 godina

Danas na internetu moze da pise ko sta hoce, postoji prevelika sloboda. Kontrola bi trebala da bude sto veca, pogotovo na drustvenim mrezama. Sramota je da neko sa ovakvim stvarima moze i da se sali. Licitiranje necijeg zivota i javno pozivanje na linc je stopostotno kaznjivo

Gora

pre 10 godina

Oduvek sam bio protiv Vucicevih ranije "konstruktivnih i spasilackih mera i poteza, zajedno sa zakonom o informisanju"
Medjutim pretnja,nudjenje novca za likvidaciju bilo koje licnosti je kriminal najgore vrste i treba ga u korenu saseci.Jesam rigorozan jer je demokratija dostigla toliko ANARHIJE da se ljudi jednostavno i plase uciniti bilo kakav novi korak ili pokusa da uvede stvari u neki red(u poslednje vreme je moram priznati Predsednik SNS a.
Licno sam reagovao na neke "naucnike"koji dele diplome,magistrature, i doktorate nauka na racun prinudne i nasilne asimilacije u kako je ja zovem mojoj MIKRONEZIJI.

branko

pre 10 godina

Lepo je da se svako izjasni I da svoj komentar sto postujem I tako bi trebamo u demokratskom drustvu koje mi jos ne poznajemo svih vise razloga.Dali je sala ili nije niko nemoze nikome da preti .Zamislite na aerodromu kazete da imate malu bombu Dali je to sala bilo gde u svetu.Ja Sam imao tu salu sa prijateljem u Sidneju dobio je 5 godina zatvora.Ako hocete zakon modernu Srbiju bolji zivot onda je svaka pretnja za sve nas ozbiljna manimo se salaiI ubistva svakodnevnih u Srbiju.

Dejan

pre 10 godina

Čovek o kome je reč nije neobrazovan i glup (čak je napisao i rečnik sinonima), ali psihološki profil mu je sličan teroristi Unabomberu u Americi. Nezadovoljan je svojim životom, sve mu smeta i samo nešto kritikuje, fali mu vrlo mali okidač da svoju pretnju i realizuje. Bravo za policiju, takvi likovi su opasnost za društvo i informativni razgovor nije dovoljan - treba krivična prijava, novčana kazna i zatvor, da se niko više ne igra takvim stvarima.

Deyan

pre 10 godina

Vucicu covece, predizborna kampanja je zavrsena odavno. Sada si vlast, uozbilji se, dosta je politickog marketinga, glasackih listica, laznih atentata, krajnje je vreme da se uozbiljis, nemoj da pravis komediju od moje drzave, aman.

Stanko M.

pre 10 godina

Strasno, sta sve ljudi sebi dopuste, da se tako poigravaju sa tudjim zivotom. Treba da snosi posledice za takav uzasavajuci postupak.

Sapienti sat

pre 10 godina

Pretnja je krivicno delo,pa bez obzira na koji nacin odn. kojim putem je upucena.Ne treba ovo vezivati za Vucica kao drzavnog funkcionera,vec bi u svim slucajevima trebalo postupiti kao sto je drzava postupila i u ovom.

in medias res

pre 10 godina

17.08.2013. u 12:17
in medias res

kriju se po marginama i zapećcima. rad i rezultate, u ovom slucaju aleksandra vucica, ne mogu da oproste oni koji jeftinim humorom i gluposcu pokusavaju da budu medijski atraktivni,pa makar i na pola sata.naravno,takve provokacije im nece uspeti jer je narod srbije naucio da razlikuje istinskog drzavnika od šalabajzera i provokatora.

Auuu

pre 10 godina

"Što trezan misli, pijan govori" - ne bi ga trebalo olako shvatiti. Normalnom čoveku ne može pasti na pamet da piše o nečijem ubistvu ni u šali, a još manje da se posle vadi da je problematičan status brzo obrisao i da je bio u poremećenom stanju svesti.

kolca

pre 10 godina

Pa zar je moguce da se ovakve stvari javno objavljuju, ovaj narod vise nemam meru. Ovog coveka treba odmah osuditi da se nbi ponovile slicne stvari

A?

pre 10 godina

Pa, posto si bio "poremecen", sad neka ti advokata plati onaj koji je tebi i naredio da pises ovo... A kako si vec "poremecen", ne bi ti lose bilo u "Lazi Lazarevicu", jedno desetak godina...

Darija

pre 10 godina

Ne sme da se tolerise ovakvo ponasanje nikome, a posebno licima koja su po svom profesionalnom opredeljenju predodredjena da kreiraju javno mnjenje u Srbiji svojim profesionalnim, objektivnim i blagovremenim informisanjem javnosti. Pored adekvatno primenjenih mera od strane Ministarstva unutrasnjih poslova, ocekujem adekvatnu reakciju i lista ,,Pecat" jer je ovo lice novinar naznacenog lista.

Vladimirr

pre 10 godina

bio je veoma slican slucaj u Americi nedavno, neki crnac (!) je pretio Obami (skoro ista prica, daje pare za to ko ubije Obamu) i dobio je mislim godinu dana zatvora. Sada tamo lezi i pita se sta mu je to trebalo u zivotu... Fejsbuk zna da bude opasan za neumerene potrosace:)

Chivas

pre 10 godina

Covek je obrukao svoju profesiju.Jeste da u svakom zitu ima kukolja, ali nazalost po tim pojedincima posle posmatramo celinu. U ovo danasnje vreme kada novinarstvo dozivljava svoj sunovrat, ovakav potez jednog valjda novinara baca dodatnu senku na medije. Ko su ljudi koji angazuju takve novinare, sa kojim ciljem ih koriste...?

b&s

pre 10 godina

Ja licno mislim da ovo nije marketinski potez, kako neki smatraju. Vucicu to ne treba. I treba da se uhapsi i kazni na nacin propisan zakonom. Zakoni i sluze da bi se postovali i primenjivali.

Suburban

pre 10 godina

A secam se kako je policija spavala posle prvih pretnji prosle godine vicepremijeru, a vidim sada se odmah reagovalo. Kao prvo niko, nikom ne sme da preti, pogotovo ne nekom na visokom polozaju, a najmilije mi je sto su ga odmah priveli jer to pokazuje ozbiljnost sistema kao drzave i sto je moralo nekada da se stane sa tom praksom da oni koji prete ostanu nekaznjeni.

Optimista-ipak

pre 10 godina

Ne znam šta se to sve desilo u ljudskoj svesti, pa im ovakve misli padaju na pamet. Ako je neko neistomišljenik određene politike, to mu ne daje pravo da na ovakav način izražava svoje nezadovoljstvo i preti ubistvom, a sa druge strane upućuje javni poziv da mu se obrate sa idejama i još nudi novac. Tužilaštvo će imati dosta posla.

Bubica

pre 10 godina

U Srbiji je poremecen sistem vrednosti i sada treba da gradimo novi.Ako vec zeli nesto tako da uradi,zar se ne radi to na malo suptilniji nacin?!Ja pre mislim da je ovaj Cosic zeljan senzacije,ko je za njega inace na neki drugi nacin cuo?!Inace,pohvala za policiju i ovakvo reagovanje,nista ne treba prepustiti slucaju.

interim

pre 10 godina

Moze da bude nesuvisla sala ali moze da bude i mnogo ozbiljnije... Svojom borbom protiv kriminala i korupcije Vucic je neminovno stekao veliki broj neprijatelja.

Onomej

pre 10 godina

Ima budala raznih, naravno to im ne daje za pravo da se ponasaju na ovaj nacin. Drzavnik je drzavnik, a ovakvo ponasanje je anti-drzavno, sto mora biti sankcionisano.

Grkinja

pre 10 godina

Mislim da bi ovakva ponasanja trebalo sankcionisati,bezo obzira sta na to kaze Vucic.Niciji zivot ne moze biti ugrozen.A ne verujem da je ovo neka namestaljka,pa nijedan zdrav razum ovo ne bi izmislio.Ako su neki drugi pribegavali takvim trikovima,ne verujem da Vucic radi isto to.

Berta

pre 10 godina

Ja razumem da se neko ne slaze sa njegovim stavovima, iako su ispravni, ali ovako nesto je za moje pojmove previse sokantno. Treba vise paznje obratiti na ovakve bolesnike.

IvaBO-ru

pre 10 godina

IvanaBORU
Petak, 16. 08. 2013. 19:16h
neregistrovan korisnik

A jel iko smatra da ne treba uhapsiti nekoga ko tako nesto napise??? Licno treba da se obraca paznja sta se pise po drustvenim mrezama, ne zna se, dok se ne ispita, sta je kome saljivo (ovo zasigurno nije pametnima smesno), a sta je kome zapravo namera. Treba stati vise na put pretnjama ( bilo kome da su upucene).

tweety

pre 10 godina

Strasno, ovo je za svaku osudu! Cim neko pocne da radi kako treba odmah hoce da ga sklone, uzas. Ovako poremeceni ljudi su za zatvor ili ludnicu!!!

steven

pre 10 godina

Javna pretnja visokom državnom funkcioneru ne sme proći nezapaženo i nekažnjeno.Dotični gospodin nema možda isti politički stav kao gospodin Vučić,ali to mu ni slučajno ne daje za pravo da preti i podstrekava na ubistvo.To što on u svoju odbranu navodi da je bio u poremećenom stanju je školski pokušaj da svoju krivicu anulira na taj način.Dalje je na policiji i tužilaštvu da preduzmu mere i do kraja utvrde ozbiljnost i namere čoveka koji je objavio to na svom Fejsbuk profilu.Niko ne bi smeo da ugrožava bezbednost najviših državnih funkcionera,niti bilo kog građanina ove zemlje,i u protivnom treba da bude suočen sa ozbiljnim zakonskim posledicama.

kurcubicka

pre 10 godina

Osuditi ga onako i onoliko koliko bi dobio u jednoj uredjenoj civilizovanoj zemlji tipa Francuska ili Velika Britanija.. Sa ljudskim zivotima se vise ne moze igrati.

Krivokapic

pre 10 godina

E da smo hapsili sve koji prete danas bi zatvori bili puni a u njima bi lezali Vucic, Nikolic, Seselj, Ivica Dacic, Vucelic I ostale turbo patrijote koji su do pre neki dan pretili nama izdajnicima. Das mo hapsili na vreme, danas bi bili normalna drzava, a ne banana republika koju od 1987, sa kratkim prekidima (2001-2003), zamajava jedna te ista grupa neobrazovanih zamlata.

ne igraj se vatrom

pre 10 godina

Ljudi se najbolje uče na primeru, pa očekujem da posle hapšenja po kratkom postupku usledi stroga kazna (pod uslovom da svi advokati nisu na moru, naravno)...

Holy Smoke

pre 10 godina

Ne znam ko je "jaci" - ova "velika braca" sto pomno prate "Fejsbuk", ili ovaj prevejani populista, koji, zaboga, oprasta. Ne misli on na sebe, nije on bitan, zrtvovao bi on svoj zivot, I vise puta, kad bi samo moglo. Smejurija.

A velika braca se zanela k'o CIA - prate se sve pretnje pomno. Nemo' neko da nam udari na zasticena lica! Ono, teroristi su vec raskomadali zemlju, sledeci su stali u red (malo se i guraju), ali nasa je milicija tu iskljucivo da stiti narodne "izabranike". Sve da sutra netragom nestane citava drzavna teritorija, oni ce I dalje biti koncentrisani oko svojih "izabranika" kao roj pcela. Do tada na ulicama vlada potpuna anarhija, a gradjane niko ne stiti.

Bisa

pre 10 godina

To je uredu, i treba da se uhapsi, ali isti taj Vucic treba da radi isto tako, da se uhapre jidi koju krsezan ako ga uopste u Srbiji ima za narod, a ne samo za politicare i tajkune
zalosna Srbijo, dignit svo glas za ravnoparvnost svih gradjana, ako mislite da prezivite

DRAŽA KG

pre 10 godina

Treba uhapsiti kompletno rukovodstvo SNS-a zbog laži koje su prezentovali narodu u predizbornoj kampanji,na čelu sa Tomom i Vučićem.To bi bila pravna država za koju smo glasali ,na sud pa neka objasne narodu gde su ta silna radna mesta koja su obećali,gde su stotine milijardi dolara stranih investicija,gde je hapšenje Dinkića,gde je ukidanje TV pretplate,gde su dokazi za prevaru sa famoznim džakom glasačkih listića između prvog i drugog kruga glasanja....?Za takvu prevaru svog rođenog naroda dragi moji u svakoj normalnoj državi se ide u zatvor!Nisam za pretnje ali za pravnu državu jesam!Godina dana njihove vlasti je prošla i možda oni misle da imaju vremena koliko hoće ali naša deca nemaju,zato pošto ne vidim nikakve rezultate rada tih prepoštenih SNS-ovaca apelujem ovde na direktora policije da to sve pohapsi zbog gore navedenog,jer oni su nas zaveli i naveli da glasamo za njih a ništa se ne dešava od obećanog!ČISTA PREVARA!

konobar

pre 10 godina

"e srbijo eto po ovome se vidi diskriminacija i mrznja vojvodine pa Pajticu su plakate lepili da ga treba ubiti pitam se gde je ta osoba nije ni pokusano da ga nadju a kamo li da ga hapse i osude jer je gospodin Pajtic iz vojvodine a Vucic on je nebeski srbin odmah su nasli pocinioca sta da kazemo mora se pravda isterati i da se ovako nesto ne desi
(sava, 16. avgust 2013 22:20) "

Lako je za objasniti. Prema radikalskoj percepciji, kada neko radikalu preti - to je loše delo. Ali kad radikal preti nekom drugom, to je onda dobro delo.

Zato su i sa ubistvom Đinđića pravili viceve, ali skaču ko opareni kad se neko zeza na Fejsu.

Manijakalna paranoja, sa ogromnom dozom egomanije.

ne zna se za salu..

pre 10 godina

Decko je komedijas, pogledajte mu Fejs, nudio je 5 evra koliko cujem.
On je jedan od osnivaca njuz.net koliko opet cujem..

Ovo je presmesno cime se murija bavi..

Saša73

pre 10 godina

Ovo je još jedan dokaz da je Vučić najobičniji demagog kakvog znamo iz bajke o "Šešeljugi". On nam kao i nekada prodaje senzacije za jedan dan, a sve u cilju skrivanja proste činjenice da je nesposoban da sa "svojim SRS" pristalicama reši bilo koji problem u Srbiji. Ljudi od struke i ugleda beže od gore pomenutog, a poslušnici popunjavaju mesta. I šta ćemo sad? Bavićemo se pisanjem na internetu, jer eto u Srbiji policija nema pametnijeg poskla.

marko

pre 10 godina

A ahahahaha,kakav car,10 soma evrica,pa njega samo malouman policajac moze da privede,nudi covek deset hiljada evra da neko ubije vucica,ahahahhaha,on je budala,a ovi iz policije su jos gori ili nemaju sta pametno da rade,mrzim ih sve,i vucica i tog sto nudi pare i policiju,ahahahhahahahah!

ivanpancevac

pre 10 godina

Gospodin koji je ovo uradio je napravio veliku glupost, jer ko bi normalan pristao na izvršenje atentata preko fejsbuka, pa čak i da se radi o nekom građaninu a ne o državnom funkcioneru?

Deyan

pre 10 godina

(Boza Pub, 16. avgust 2013 20:19)

Da li Vi zaista u ovo verujete, da mu je neko pretio smrcu preko Fejsbuka,
dajte ljudi budimo malo ozbiljni!

1%

pre 10 godina

Ne secam se da je sadasnji preCednik , jos pre pojave Facebooka, bio uhapsen zbog izjave: 'Poručite Đinđiću ako ga budete videli, da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom?''.

1%

pre 10 godina

Konacno postajemo normalna zemlja u kojoj policija radi svoj posao
(Tisa, 16. avgust 2013 20:52)

Slazem se....i jedva cekam da ta ista policija uhapsi onu dvojicu sto su pre nesto vise od godinu dana prosipali glasacke listice iz dzakova ispred skupstine. Mislim da su ih tada i slikali, i najverovatnije su ih i snimile neke TV ekipe...Nadam se da ce to biti dovoljni dokazi da se bar pokrene istraga protiv te dvojice, i da nam objasne kako su dosli do njih...
Eto, i ja se nadam da ova zemlja postane normalna i da policija pocne da radi svoj posao..

albert

pre 10 godina

Čovek je malo niže tako lepo napisao suštinu, da mogu samo da ponovim njegov komentar:

"A sta je doticno "zasticeno lice" radilo ceo svoj radikalski politicki zivot u javnim nastupima? Raspirivao nacionalnu mrznju i podstrekivao na zlocine nad nesrbima podrzavajuci ih; velicao i stitio zlocince poput Ratka Mladica, pretio nebrojeno puta raznim ljudima koji su mu bili protivnici politike, lupetao paleci narod o Velikoj Srbiji sa suludim granicama, vredjao sve i svakoga ko mu se nije svidjao, propagirao fasisticke stavove radikalske stranke i da ne nabrajam dalje, sve se to zna jer je bilo JAVNO!!!
I zasto on nikada nije bio uhapsen i procesuiran po krivicnim zakonima??? I ON MI JE SA OSTALIM RADIKALIMA "ZASTICENO LICE" DANAS???
Samo polako, zazalice Srbija najludju odluku u svojoj istoriji dovodeci ovog neizivljenog radikala na celo vlasti!!! Rezultati se za pametne vec odavno vide, a o posledicama cemo raspravljati nakon sto budu nastale i kada ih budemo decenijama ispravljali gubeci svoje zivota i zivote nase dece!!!???"

Alal vera majstore.

Patrijota

pre 10 godina

A sta je doticno "zasticeno lice" radilo ceo svoj radikalski politicki zivot u javnim nastupima? Raspirivao nacionalnu mrznju i podstrekivao na zlocine nad nesrbima podrzavajuci ih; velicao i stitio zlocince poput Ratka Mladica, pretio nebrojeno puta raznim ljudima koji su mu bili protivnici politike, lupetao paleci narod o Velikoj Srbiji sa suludim granicama, vredjao sve i svakoga ko mu se nije svidjao, propagirao fasisticke stavove radikalske stranke i da ne nabrajam dalje, sve se to zna jer je bilo JAVNO!!!
I zasto on nikada nije bio uhapsen i procesuiran po krivicnim zakonima??? I ON MI JE SA OSTALIM RADIKALIMA "ZASTICENO LICE" DANAS???
Samo polako, zazalice Srbija najludju odluku u svojoj istoriji dovodeci ovog neizivljenog radikala na celo vlasti!!! Rezultati se za pametne vec odavno vide, a o posledicama cemo raspravljati nakon sto budu nastale i kada ih budemo decenijama ispravljali gubeci svoje zivota i zivote nase dece!!!???

neglasac

pre 10 godina

banana drzava
policija hapsi preko facebooka
za text, hapsi ljude i prebija na sred ulice a posle preti da cute kad pogrese
sto ne uhapse predsednika kome su ukrali dzace listica a nigde ga nema


LAZ osnovna odlika srpskih politicara 25 god..

Anti-Bot

pre 10 godina

Za bilo koju vest u kojoj su dominantni nas Kralj-Sunce i SNS, ni ne citam komentare, vec lupam pluseve na one koji su za oko stotinak u minusu. U inat botovima...

Aca P.

pre 10 godina

Ljudi, razumem da volite Vucica, ali vas molim da razmislite: da li ste ikada culi ijednog drzavnika koji na pretnje smrcu porucije policiji-nemojte da ga hapsite. Mozete li da zamislite Obamu ili Putina ili bilo kog evropskog drzavnika da tako nesto kaze? Pa zar to ne lici na meksicku seriju, ta patetika. Ili mozda venecuelansku, nisam siguran?

István

pre 10 godina

"Prema njegovim rečima, Vučić je tražio od policije da ne preduzima nikakve mere prema navedenoj osobi. "
Vucic trazio od policije da ne postuje zakon?Jeste li ga priveli?

ccc

pre 10 godina

ne znam sta je gore: to sto su u zatvoru odavno trebali da budu oni koji su na ubistva i nasilje pozivali devedesetih ili to sto danasnji podrzavaoci tih istih, samo umivenih, prizivaju secanja na goli otok i sa uzivanjem prete kako bi tamo slali "nepodobne".

zaboravio ime

pre 10 godina

Pa gospodo taj isti Vucic u skupstini Srbije poziva na masakr sto muslimana za jednog Srbina et on ima pravo pozivat da se ubije sto ljudi a ovaj se nsmije posalit na njegov racun i normalno nije odgovaro sve kamera snimila al nema dokaza kao ni za paljenje ambasada al vucicevi botovi bi odma na vesala coveka za obicnu salu.

1%

pre 10 godina

Ne secam se da je sadasnji preCednik , jos pre pojave Facebooka, bio uhapsen zbog izjave: 'Poručite Đinđiću ako ga budete videli, da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom?''.
(1%, 16. avgust 2013 21:03)

# Link komentara
Preporučujem (+17)
Ne preporučujem (-93)

Molio bih policiju da istrazi ko je lupio ova 93 minusa , jer su time dali podrsku onima koji su organizovali i izvrsili atentat na Djindjica. Nadam se da ih Vucic nece zamoliti da se ne treba baviti time...Mozda mu je negde ostalo na lageru onih nalepnica sa imenom generala Mladica...

Psiholog

pre 10 godina

Znaci ako hoces da naudis nekome, napravi lazni profil, nabacis dosta prijatelja, kreni javno da prozivas i osoba cije su informacije na profilu ode u zatvor! Smesno!

pajkan genije

pre 10 godina

Svaku pretnju treba shvatiti ozbiljno, jer nas je istorija naucila da su se takve pretnje ostvarivale, ubijali su nam kraljeve, prestolonaslednike, premijere.., samo zato sto se na vreme nije reagovalo!!
(Pajkan, 16. avgust 2013 19:40)


ako te se sete za dan bezbednosti,sete...

hahahhahahahahh koji si ti balkanski spijun :)

memorija

pre 10 godina

Ma koga bre vi zezate?
Kada ste pretili Djindjicu, to ste bili vi politicari, SPS, Radikali (SNS), DSS, a sada se kao trzate na fejsbuk statuse nekih bednika kojima je dosta vasih lazi, gluposti, obecanja i izgovora... Manipulatori.

Silvester

pre 10 godina

Ne znam šta je gluplje, da li taj lik koji je to pisao na FB-u, ili činjenica da panduri jure FB manijake... imaju valjda pametnija posla i jedni i drugi?

jovo

pre 10 godina

Fejs nije ni malo naivna stvar,kako neki to pokušavaju da predstave!Poenta je u tome što je čovek NOVINAR.Iz branše onih kojima se nesme ništa reći.Koliko ima novinara koji će danas sutra da traže zaštitu za kolegu.Jer bože moj ovo je ugrožavanje ljudskih i esnafskih prava.Sada će NUNS da se oglasi i kaže to je ugrožavanje slobode govora!Mnogo zla je krenulo i dan danas iz njihovih prava da mogu da pišu šte god!

Miki

pre 10 godina

"Policija je privela osobu koja je juče na svojoj Fejsbuk stranici pozvala na ubistvo vicepremijera Aleksandra Vučića i ponudila novac onome ko to učini"
Hajde sad odavde da se razjasni ko nudi pare za ubistvo. Privedeni ili policija? Ili privedeni radi za nekog u policiji. Kad je pre mesec dana puštao lažnu vest posl koje je usledila serija pretnji Nataši Kandić, to je moglo da prođe. Sad se izgleda nestaško malo previše zaigrao...

г4

pre 10 godina

Када је Николић претио Ђинђићу и када је рекао да му није жао Ћурувије, онда је то могло? Лицемери.

prepametan

pre 10 godina

BRISELSKI sporazum pa Miskovicevo hapsenje, aflatoksin pa opet hapsenje (ne secam se tacno koga), ... guzva oko izbora na Kosovu opet neka pretnja na Fejsbuku... Ma daj vise mnogo je ljigavo, providno i odvratno. Ni ja ne znam sto se oglasavam komentarima ali zaista ovaj Vucic je totalno puko i sad nezna gde udara. Ja sam mislio da je kolko tolko ozbiljan a ovo bre ispade prava sprdacina od promena. Bombarduje nas nekakvim planovima, pretnjama, aferama, novim ekspertima a sve je u sustini SMUTI I PROSPI. Mislim da je ovo POCETAK KRAJA ovog OSAMUCENOG BRODA koji nezna kuda ide.Kad bi ga vodio i kapetan NA BELU LADJDJU bolje bi vodio ovu drzavu od ovih samozaljubljenih!!! IDI BRE ...

Isto Bisa..

pre 10 godina

@Bisa...Sestro, ili brate! Zar mislite da je 90 posto nas nepismeno? Ne, vi i ne znate da mislite, krivi su ovi koji to objavljuju! Dajte bre, dosta je vise...

Nemanja

pre 10 godina

Malopre je čovek objavio status da nije uhapšen, već je samo bio priveden na inf. razgovor. Daleko od toga da ga branim, za takav status bih ga ja zatvorio na duuuuuže vreme, ali poenta ovog mog komentara je da ne bi trebalo da verujete svemu što napišu novine...

Ivan

pre 10 godina

I sta ako doticni obrise komentar, gde su onda dokazi da je pretio ikome?
Da nece mozda nadlezni organi da treze od Zukenberga ili od Obame ili Snowdena da pristupi tamo nalogu i pronadje dokaz?
Sta je bilo sa slobodom izrazavanja?.. sledece ce biti, da je sanjao atentat pa da je zbog toga priveden pravdi. haha

AlekS

pre 10 godina

Ja razumem da se neko ne slaze sa njegovim stavovima, iako su ispravni, ali ovako nesto je za moje pojmove previse sokantno. Treba vise paznje obratiti na ovakve bolesnike.
(Berta, 16. avgust 2013 20:30)

I ja se ne slazem sa pretnjama, ali otkada se VELEIZDAJA ZOVE "STAV" ?

...

pre 10 godina

Zanimljivo je da su se ti isti likovi koji sada plaću nad sigurnosti velikog vođe smejali kad je veliki vođa i njegov šef diploma slao pretnje Đinđiću.
Bez brige radikali vođa je živ. I poživit će nam nadam se dovoljno dugo da odgovara za zlo koje je sejao.

Grunf

pre 10 godina

Možemo uzeti u bzir da je vest tačna iako naravno u to niko ne veruje.Ozbiljne pretnje u ozbiljnim državama to ne objavljuju.Kako je sveta i veka zna se čemu služe službe državnih bezbednosti i tu se ništa niti će se ikada promeniti u praksi.Tužno je da u jednoj državi kada nemaš čime da obraduješ narod ili da pokažeš neki rezultata onda se setiš ovakvih stvari.Slab odjek u javnosti dečka sa Jejla.Kako da sakriješ novu šalu EPS-a prema gradjanima Srbije.Recimo jedno pitanje za sve one koji pišu na forumima i čoveka koji se bavi korupcijuom.Imali smo pre nekoliko meseci pokušaj EPS-a da naplati 2% više PDV-a.Dakle država je pokušala da kroz svoje vlasništvo napuni državnu kasu.Sada opet po pitanju EPS-a svi startujemo od nule. Zašto. Jja moram da idem u EDB i da čekam u redu i da dam saglasnost za prenosa sredstava EPS snabdevanju.Mali broj ljudi ima račun nula.Onaj ko je plaćao neka ima recimo 2evra više i treba da satima stoji u redu.Ko će za 2 evra da izgubi pola dana jer niko i ne zna kada će prebaciti taj novac a koliko će izgubiti odsustvovanjem sa posla.Koliki broj će odustati pa puta broj brojila do astronomske cifre dolazite.Kome idu te pare?Dalje onaj ko je imao veliki dug ako uradi ne znam šta 1/3 će mu otpisati. Dakle na tri godine,jedna godina gratis.Šta je pošten gradjanin u Srbiji.Dakle čisto kao suza korpcija na državnom nivou.Zašto EDB onda ne prebaci i minus i plus "Snabdevanju".Ko im daje za pravo da maltretiraju gradjane Srbije svojim besmislenim zakonima.

vojvodjanin

pre 10 godina

a vidi ovog Vucica kao da je od zlata,ne kazem treba zastiti ljude ali ovo su ciste budalastine preko kojih on dobija rejting,to samo govori o mentalitetu naseg naroda

Nikola

pre 10 godina

Ово што се десило са новинаром Павлом Ћосићем може да има далекосежне последице по власт. Наиме, сви смо свесни да је власт суспендовала Устав многим противуставним одлукама. Николић је изјавио да је Скупштина гласала за решења која су у супротности са Уставом. Ако је тако, онда више нема Устава, нема ни кривичног закона, па тако ни било какве одговорности Павла Ћосића. Дакле, не може Вучић који је суспендовао Устав да се позива на кривично дело по закону који почива на Уставу. У случају да Ћосић буде оптужен за ово, можда би требао да се брани управо на овај начин. Лако може да се деси да Вучић и крену у лов на зеца, а са праћкама наиђу на медведа...

sava

pre 10 godina

e srbijo eto po ovome se vidi diskriminacija i mrznja vojvodine pa Pajticu su plakate lepili da ga treba ubiti pitam se gde je ta osoba nije ni pokusano da ga nadju a kamo li da ga hapse i osude jer je gospodin Pajtic iz vojvodine a Vucic on je nebeski srbin odmah su nasli pocinioca sta da kazemo mora se pravda isterati i da se ovako nesto ne desi

zmitjkoe

pre 10 godina

U svetu se ovakvi ispadi kažnjavaju debelom zatvorskom kaznom, tako da i ovaj čovek mora odgovarati po zakonu.
(wawa, 16. avgust 2013 20:22)

Kakav zakon kad je gospodin Vucic jasno rekao da ne diraju coveka. Gospodin Vucic je prepoznao da je ovaj mladic to uradio za vreme rastrojstva.

Slobodan Budjevac

pre 10 godina

Srasno je vise kakvim se trikovima sluzi gospodin Vucic .Sa pomenutim Vucicem se licno znam jer sam kao jako mlad isao na sve mitinge SRS u kojima je i on ucestvovao i koje je on organizovao i tada sam bio razocaran cinjenicom koliki je taj covek Narcis i koliko je teatralan.Ovim putem bi mu priljatejski porucio da se mane ovih glupih fora jer koliko je brzo porastao toliko ce brzo i pasti .Seti se Vucicu da zapad sve svoje sluge pre ili kasnije pusti niz vodu ,razmisli dobro kuda ces onda ,znaj da si otiso predaleko hteo da priznas ili ne izdao si zemlju ,izdao si ustav ,znaj da se zato odgovara.Budi svestan da si postavio lose ljude po firmama koji se nisu nigde ostvarili koji nisu dobili sansu u svojim strankama pre nego sto su presli u SNS ,znaj da si poput magneta pokupio sav sljam u Srbiji ,jedne kao hapsis a drugima dopustas da rade sta hoce .Molim te uhapsi i mene za ovo sto sam pisao jer znam da ti smeta jer te istina boli ,a budi uveren da ima ljudi koji nikada nece cutati i koji ce uvek pricati istinu bez obzira koje posledice trpeli .Zivela ponosna Srbija

Žalosna Sova, osobno

pre 10 godina

Ne mogu, da se ne nasmejem! Gledajući pluse i minuse, konstatiram, da kao obićno, Srbi mnogo prićate, a ništa ne uradite! Nek vam je sa srećom!:))

zika

pre 10 godina

vucic prica o marsalovom. obmanjuje. zar to nije krivicno delo. propali smo totalno a vucicprica kao da je ovde raj na zemlji. to kao da je neko pretio staljinu okruzenim ubicama

katica popović

pre 10 godina

„Pečat“ i slični mediji (a tzv huligane da i ne spominjem) pa čak i RTS, danas sam na drugom programu radija od 10h slušala te „ideologe ratova u rukavicama“ koji svakodnevno (evo već 23 godnine) nekažnjeno truju naš narod i nastavljaju da šire mržnju. Šire već 23 godine „teoriju zavere“ da bi prikrili da su ONI paceri tj. potpuno nesposbni da budu političke i kulturne vođe našeg naroda. Ne samo što su nas uveli u samubilačke ratove nego bi da se oni pitaju mi ponovo trebali da ratujemo, dokle? Do poslednjeg srbina. Tako to izgleda Vučiću i Dačiću kad glavni „trovači“ imaju prećutnu dozvolu „cenatara moći“ da neometano mentalno zagađuju Srbiju.

garavi

pre 10 godina

e ovako se skupljaju politicki poeni i glasaci stariji od 60god. te fore ne prolaze . sve ce da uradi samo da ne mora da prica o cenama struje , goriva , grejanja , platama , nemastini . . . izbegavanje odgovornosti . bas ste se lepo setili ! kad se on potrosi bice atentat i ba onog mastera 100%

Miloki

pre 10 godina

Ma dajte molim vas, to je nista drigo nego mladost ludost. Ko planira takvo nesto i objavljuje to javno na sva zvona? Htelo se da bude cool. Vucic je u pravu kad je trazio od policije da ne poduzima nista.

Savo Derikonja

pre 10 godina

Vučić je bio u pravu kada je rekao da policija pusti i da ne preduzima nikakve mere protiv dotične osobe. Ne naručuje se i ne organizuje ubistvo prvog potpredednika vlade preko facebooka.

zaluđeni

pre 10 godina

"Treba li nam bolji primer od Djindjica?"
(drzava da radi svoj posao!, 17. avgust 2013 13:44)

Odličan primer stvaranja atmosfere za pripremu linča. Bolji nisi mogao naći.

E sad! Da li se sećaš ko je stvarao tada atmosferu? Ne sećaš se? E, ja ću da ti kažem, majstore!
Stvarali su je i stvorili su je Svi Radikali na čelu sa Šešeljem, Nikolić, Vućić i drugi, svi SPS-ovci na čelu sa Dačićem, Bajatovićem, Šuvakovićem, Mirjana Marković, Vojislav Koštunica, BracanovićI, Ace Tomići, Stanišići, i svi ostali iz te garniture.
Da li je iko od ovih nabrojanih igde odgovarao za stvaranje atmosfere? Nije, prijatelju. Zbog toga nikome od njih ne fali dlaka sa glave. A činjenica da se deo njih sada ŠEPURI na vlasti gvori o tome kako jedan deo ovog tupavog naroda ima pamćenje amebe ili su jednostavno tolike debilčine da im treba zabraniti da izlaze na izbore.
E sada, kada je neka pijana budalčina lupetala po netu u vezi Mesije, onda tog lika treba u zatvor. Čudan kriterijum, zaista.

Cirkus

pre 10 godina

Za prvog coveka policije ozbiljna je pretnja ako neko nudi 20 evra za ubistvo?!?! To mu dodje ko sto su maltretirali onog coveka da plati racun od 45 para. U Srbiji ljudi ne umeju cak da razdvoje ni ozbiljno od neozbiljnog verovatno zato sto su sami neozbiljni ili glume da su ozbiljni.

Zaphod

pre 10 godina

Heroin se prodaje na svakom ćošku, a policija se bavi ovakvim glupostima... Da je neko iole normalan stvarno hteo to da uradi, ne bi se oglašavao na fejsbuku. Valjda hoće da narod pomisli da nešto rade, šta li...

pera

pre 10 godina

A zašto policija ne preduzme iste mere protiv onih koji pišu "Čekamo vas" po zidovima Beograda? Trebalo bi da smo svi pred zakonom jednaki. Ili ne?!

NY

pre 10 godina

Samo budala i neznalica moze preko FB da preti.IP adresa se nadje za pet minuta ko god je informaticki pismen. Ja sa za pet minuta pronasao mail sa koga jedna osoba salje komentare i lupa minuse na svaki negativan komentar o Vucicu i SNS-u..Onaj ko preti i ozbiljno misli ne oglasava se.Ali treba da odgovara.Budaletina

Hrundi

pre 10 godina

Što trezan misli, pijan govori" - ne bi ga trebalo olako shvatiti. Normalnom čoveku ne može pasti na pamet da piše o nečijem ubistvu ni u šali, a još manje da se posle vadi da je problematičan status brzo obrisao i da je bio u poremećenom stanju svesti.
(Auuu, 17. avgust 2013 11:12)

Ovakav i slični komentari su najobičnija glupost, da ne kažem paranoja. Pavla lično poznajem i radi se o kvalitetnom čoveku koji ni mrava ne bi zgazio a kamoli ubijao bilo koga na ovaj ili onaj način... "Poremećeno stanje svesti", za neupućene, na srpskom znači "zarakijalo se". I, za kraj, ima nas dosta koji smo bar jednom seli pod gasom i piskarali budalaštine na Fejsbuku i to nije ništa novo niti neuobičajeno.

Ma ajde

pre 10 godina

@.
(in medias res, 17. avgust 2013 13:38)

Narod Srbije je naučio i da prepozna DB-ovce, čiji se broj upetostručio dolaskom tog istinskog državnika na vlast. Zemlja nam je postala popovsko - policijska džamahirija.

drakce dragoljupce

pre 10 godina

Ovaj novinar je naverovatnije hteo da skrene paznju na sebe, ali u svakom slucaju ne sme proci nekaznjeno da bi bilo za nauk buducima koji smisljaju ovako neslane sale

zika

pre 10 godina

zar covek mora da zna da rukuje policiskim patentom zvanim fejsbuk da bi video da smo u srbiji polugladni. ovu propast i glad u srbiji organizuje vucic preko dvadeset godina. a taj fejsbuk mora da bude izuzet kao magnetofonska traka za dokazni materijal na sudu ili bilo gde, jer ga policija zloupotrbljava setimo samo ono agenta sa aerodroma seremetjevo, jer to je mogao i vucuc posto je egzibicionista i sam ubaciti preko policijskih 'eksperata' zarad samoreklamerstva. to ce se kolko sutra zaboraviti. vucic je dvadeset godina propastio srbiju. gde je rezultat. i pored predsednika drzave i predsednika vlade ispade da je on glavniji od njih, jer samo njemu prete. zar to nije krsenje ustavnog poretka.

Бојан Илић

pre 10 godina

Човек у афекту свашта напише не размишљајући...
А иначе ни овде нема "некога" ко свашта "слуша"!
А дао Бог, сви смо "храбри"...

Samo pitam

pre 10 godina

Markentiski trik. Jos kolumnista Pecata i javno postavio ovaj oglas na FB. U roku od par minuta moze da se otkrije ko je lik.Zasto ovo Srbiji treba i kome treba? Prvo prisluskivanje (Listing nije prisluskivanje) i sada ovo

tamiš

pre 10 godina

Pobogu, videla sam taj status, bilo je ocigledno da je sprdacina u pitanju
(Dobrila, 16. avgust 2013 19:43)
Da li je nešto sprdačina ili ne, utvrdiće istražni organi. Nisam i nikada neću glasati za SNS, podržavam "druge" opcije. Ali ljudi u Srbiji moraju da nauče posledice reči i dela. Imamo istoriju brutalnih ubistav državnika (od Karađorđa do Đinđića), jedno političko slepilo i isključivost. Sama činjenica da ovoliko ljudi otvoreno ili latentno podržava potez ovog čoveka koji preti govori o nivou svesti u ovoj tužnoj zemlji.

zmitjkoe

pre 10 godina

Ja razumem da se neko ne slaze sa njegovim stavovima, iako su ispravni, ali ovako nesto je za moje pojmove previse sokantno. Treba vise paznje obratiti na ovakve bolesnike.
(Berta, 16. avgust 2013 20:30)

Pogotovo ako se radi o zasticenom licu.

ne dam ime, da me ne uhapse!

pre 10 godina

Vidim, veceras ostra selekcija komentara. Prvo, taj Cosic je najmanje novinar, ima milion drugih aktivnosti (pozitivnih!) i vise je ostavio iza sebe od vecine komentatora, koji samo znaju da dizu u nebesa ili pozivaju na linc. Drugo, ko je pratio, zna da su njegove izjave na Fejsu otprilike kao i Njuz. Nije mu prvi put da pretera, jednom je i mene zakacio nezgodno, ali Fejs je DRUSTVENA MREZA na kojoj se prvo povezes sa prijateljima, rodbinom, kolegama, poznanicima... i RAZMENJUJES SALE, IDEJE, INFORMACIJE LICNE PRIRODE i sad je to nesto ozbiljno. Ma daaaaj! To je isto kao da je to rekao na nekoj velikoj zurci.

MILICA

pre 10 godina

Naravno i da jeste, i da nije sala, to su ozbiljne stvari, ubijani su kraljevi sve do premijera. Shvatiti svaku pretnju ozbiljno ma kakva bila, policija treba da odradi posao kao i sudstvo, skeptik sam sto se tice i jednih i drugih....

лун краљ поноћи

pre 10 godina

Ево како се стиче публицитет,неком по репу а неком добро дошло.

R2D2

pre 10 godina

Najgore je sto ovi lajavi likovi kao taj novinar, nemaju herca za takve stvari, niti to misle ozbiljno, jer da misle drugacije bi radili. Poenta je da ovako nesto izaziva lavinu drugih stvari.

GOMOLAVA

pre 10 godina

Kako nas narod kaze: Sto trezan misli, pijan govori,ali kolio sam shvatio ovaj nije bio pijan, ne bi ga trebalo olako shvatiti. Normalnom coveku ne moze pasti na pamet da pise o necijem ubistvu ni u sali, a jos manje da se posle vadi da je problematican status brzo obrisao i da je bio u poremecenom stanju svesti. Njega pod hitno treba staviti pod kontrolu i nadzor.

VENDOKSIN - KAPI

pre 10 godina

S obzirom na to da se na Fejsbuku pojavila ozbiljna pretnja upucena sticenoj licnosti, ne samo u smislu pretnje nego i nudjenja novca da se likvidira odredjena sticena licnost, policija je pronasla to lice, privela ga i mi cemo dalje preduzimati mere u skladu sa zakonom, odnosno u dogovoru sa Tuzilastvom, zaista necuveno, dobro je sto je policija pronasla to lice.

Lela

pre 10 godina

Ovo je zaista strasno!Tako nesto se moglo ocekivati jer kada neko "odskace" od drugih,takve stvari su neminovne,narocito kada je politika u pitanju.Nadam se da ce policija istraziti slucaj i da se takve stvari nece vise dogadjati.

Милан

pre 10 godina

Класичан потез диктатора у силазној путањи, измишљање атентата ради покушаја одржања подршке. И Тадић и Милошевић су то радили.

Holy Smoke

pre 10 godina

Ne znam ko je "jaci" - ova "velika braca" sto pomno prate "Fejsbuk", ili ovaj prevejani populista, koji, zaboga, oprasta. Ne misli on na sebe, nije on bitan, zrtvovao bi on svoj zivot, I vise puta, kad bi samo moglo. Smejurija.

A velika braca se zanela k'o CIA - prate se sve pretnje pomno. Nemo' neko da nam udari na zasticena lica! Ono, teroristi su vec raskomadali zemlju, sledeci su stali u red (malo se i guraju), ali nasa je milicija tu iskljucivo da stiti narodne "izabranike". Sve da sutra netragom nestane citava drzavna teritorija, oni ce I dalje biti koncentrisani oko svojih "izabranika" kao roj pcela. Do tada na ulicama vlada potpuna anarhija, a gradjane niko ne stiti.

zmitjkoe

pre 10 godina

U svetu se ovakvi ispadi kažnjavaju debelom zatvorskom kaznom, tako da i ovaj čovek mora odgovarati po zakonu.
(wawa, 16. avgust 2013 20:22)

Kakav zakon kad je gospodin Vucic jasno rekao da ne diraju coveka. Gospodin Vucic je prepoznao da je ovaj mladic to uradio za vreme rastrojstva.

Aca P.

pre 10 godina

Ljudi, razumem da volite Vucica, ali vas molim da razmislite: da li ste ikada culi ijednog drzavnika koji na pretnje smrcu porucije policiji-nemojte da ga hapsite. Mozete li da zamislite Obamu ili Putina ili bilo kog evropskog drzavnika da tako nesto kaze? Pa zar to ne lici na meksicku seriju, ta patetika. Ili mozda venecuelansku, nisam siguran?

Nemanja

pre 10 godina

Malopre je čovek objavio status da nije uhapšen, već je samo bio priveden na inf. razgovor. Daleko od toga da ga branim, za takav status bih ga ja zatvorio na duuuuuže vreme, ali poenta ovog mog komentara je da ne bi trebalo da verujete svemu što napišu novine...

Deyan

pre 10 godina

Vucicu covece, predizborna kampanja je zavrsena odavno. Sada si vlast, uozbilji se, dosta je politickog marketinga, glasackih listica, laznih atentata, krajnje je vreme da se uozbiljis, nemoj da pravis komediju od moje drzave, aman.

vojvodjanin

pre 10 godina

a vidi ovog Vucica kao da je od zlata,ne kazem treba zastiti ljude ali ovo su ciste budalastine preko kojih on dobija rejting,to samo govori o mentalitetu naseg naroda

drakce dragoljupce

pre 10 godina

Ovaj novinar je naverovatnije hteo da skrene paznju na sebe, ali u svakom slucaju ne sme proci nekaznjeno da bi bilo za nauk buducima koji smisljaju ovako neslane sale

Savo Derikonja

pre 10 godina

Vučić je bio u pravu kada je rekao da policija pusti i da ne preduzima nikakve mere protiv dotične osobe. Ne naručuje se i ne organizuje ubistvo prvog potpredednika vlade preko facebooka.

Saša73

pre 10 godina

Ovo je još jedan dokaz da je Vučić najobičniji demagog kakvog znamo iz bajke o "Šešeljugi". On nam kao i nekada prodaje senzacije za jedan dan, a sve u cilju skrivanja proste činjenice da je nesposoban da sa "svojim SRS" pristalicama reši bilo koji problem u Srbiji. Ljudi od struke i ugleda beže od gore pomenutog, a poslušnici popunjavaju mesta. I šta ćemo sad? Bavićemo se pisanjem na internetu, jer eto u Srbiji policija nema pametnijeg poskla.

zaboravio ime

pre 10 godina

Pa gospodo taj isti Vucic u skupstini Srbije poziva na masakr sto muslimana za jednog Srbina et on ima pravo pozivat da se ubije sto ljudi a ovaj se nsmije posalit na njegov racun i normalno nije odgovaro sve kamera snimila al nema dokaza kao ni za paljenje ambasada al vucicevi botovi bi odma na vesala coveka za obicnu salu.

Deyan

pre 10 godina

(Boza Pub, 16. avgust 2013 20:19)

Da li Vi zaista u ovo verujete, da mu je neko pretio smrcu preko Fejsbuka,
dajte ljudi budimo malo ozbiljni!

albert

pre 10 godina

Čovek je malo niže tako lepo napisao suštinu, da mogu samo da ponovim njegov komentar:

"A sta je doticno "zasticeno lice" radilo ceo svoj radikalski politicki zivot u javnim nastupima? Raspirivao nacionalnu mrznju i podstrekivao na zlocine nad nesrbima podrzavajuci ih; velicao i stitio zlocince poput Ratka Mladica, pretio nebrojeno puta raznim ljudima koji su mu bili protivnici politike, lupetao paleci narod o Velikoj Srbiji sa suludim granicama, vredjao sve i svakoga ko mu se nije svidjao, propagirao fasisticke stavove radikalske stranke i da ne nabrajam dalje, sve se to zna jer je bilo JAVNO!!!
I zasto on nikada nije bio uhapsen i procesuiran po krivicnim zakonima??? I ON MI JE SA OSTALIM RADIKALIMA "ZASTICENO LICE" DANAS???
Samo polako, zazalice Srbija najludju odluku u svojoj istoriji dovodeci ovog neizivljenog radikala na celo vlasti!!! Rezultati se za pametne vec odavno vide, a o posledicama cemo raspravljati nakon sto budu nastale i kada ih budemo decenijama ispravljali gubeci svoje zivota i zivote nase dece!!!???"

Alal vera majstore.

AlekS

pre 10 godina

Ja razumem da se neko ne slaze sa njegovim stavovima, iako su ispravni, ali ovako nesto je za moje pojmove previse sokantno. Treba vise paznje obratiti na ovakve bolesnike.
(Berta, 16. avgust 2013 20:30)

I ja se ne slazem sa pretnjama, ali otkada se VELEIZDAJA ZOVE "STAV" ?

pajkan genije

pre 10 godina

Svaku pretnju treba shvatiti ozbiljno, jer nas je istorija naucila da su se takve pretnje ostvarivale, ubijali su nam kraljeve, prestolonaslednike, premijere.., samo zato sto se na vreme nije reagovalo!!
(Pajkan, 16. avgust 2013 19:40)


ako te se sete za dan bezbednosti,sete...

hahahhahahahahh koji si ti balkanski spijun :)

katica popović

pre 10 godina

„Pečat“ i slični mediji (a tzv huligane da i ne spominjem) pa čak i RTS, danas sam na drugom programu radija od 10h slušala te „ideologe ratova u rukavicama“ koji svakodnevno (evo već 23 godnine) nekažnjeno truju naš narod i nastavljaju da šire mržnju. Šire već 23 godine „teoriju zavere“ da bi prikrili da su ONI paceri tj. potpuno nesposbni da budu političke i kulturne vođe našeg naroda. Ne samo što su nas uveli u samubilačke ratove nego bi da se oni pitaju mi ponovo trebali da ratujemo, dokle? Do poslednjeg srbina. Tako to izgleda Vučiću i Dačiću kad glavni „trovači“ imaju prećutnu dozvolu „cenatara moći“ da neometano mentalno zagađuju Srbiju.

Krivokapic

pre 10 godina

E da smo hapsili sve koji prete danas bi zatvori bili puni a u njima bi lezali Vucic, Nikolic, Seselj, Ivica Dacic, Vucelic I ostale turbo patrijote koji su do pre neki dan pretili nama izdajnicima. Das mo hapsili na vreme, danas bi bili normalna drzava, a ne banana republika koju od 1987, sa kratkim prekidima (2001-2003), zamajava jedna te ista grupa neobrazovanih zamlata.

г4

pre 10 godina

Када је Николић претио Ђинђићу и када је рекао да му није жао Ћурувије, онда је то могло? Лицемери.

NY

pre 10 godina

Samo budala i neznalica moze preko FB da preti.IP adresa se nadje za pet minuta ko god je informaticki pismen. Ja sa za pet minuta pronasao mail sa koga jedna osoba salje komentare i lupa minuse na svaki negativan komentar o Vucicu i SNS-u..Onaj ko preti i ozbiljno misli ne oglasava se.Ali treba da odgovara.Budaletina

Miloki

pre 10 godina

Ma dajte molim vas, to je nista drigo nego mladost ludost. Ko planira takvo nesto i objavljuje to javno na sva zvona? Htelo se da bude cool. Vucic je u pravu kad je trazio od policije da ne poduzima nista.

Žalosna Sova, osobno

pre 10 godina

Ne mogu, da se ne nasmejem! Gledajući pluse i minuse, konstatiram, da kao obićno, Srbi mnogo prićate, a ništa ne uradite! Nek vam je sa srećom!:))

лун краљ поноћи

pre 10 godina

Ево како се стиче публицитет,неком по репу а неком добро дошло.

prepametan

pre 10 godina

BRISELSKI sporazum pa Miskovicevo hapsenje, aflatoksin pa opet hapsenje (ne secam se tacno koga), ... guzva oko izbora na Kosovu opet neka pretnja na Fejsbuku... Ma daj vise mnogo je ljigavo, providno i odvratno. Ni ja ne znam sto se oglasavam komentarima ali zaista ovaj Vucic je totalno puko i sad nezna gde udara. Ja sam mislio da je kolko tolko ozbiljan a ovo bre ispade prava sprdacina od promena. Bombarduje nas nekakvim planovima, pretnjama, aferama, novim ekspertima a sve je u sustini SMUTI I PROSPI. Mislim da je ovo POCETAK KRAJA ovog OSAMUCENOG BRODA koji nezna kuda ide.Kad bi ga vodio i kapetan NA BELU LADJDJU bolje bi vodio ovu drzavu od ovih samozaljubljenih!!! IDI BRE ...

ne zna se za salu..

pre 10 godina

Decko je komedijas, pogledajte mu Fejs, nudio je 5 evra koliko cujem.
On je jedan od osnivaca njuz.net koliko opet cujem..

Ovo je presmesno cime se murija bavi..

1%

pre 10 godina

Ne secam se da je sadasnji preCednik , jos pre pojave Facebooka, bio uhapsen zbog izjave: 'Poručite Đinđiću ako ga budete videli, da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom?''.
(1%, 16. avgust 2013 21:03)

# Link komentara
Preporučujem (+17)
Ne preporučujem (-93)

Molio bih policiju da istrazi ko je lupio ova 93 minusa , jer su time dali podrsku onima koji su organizovali i izvrsili atentat na Djindjica. Nadam se da ih Vucic nece zamoliti da se ne treba baviti time...Mozda mu je negde ostalo na lageru onih nalepnica sa imenom generala Mladica...

marko

pre 10 godina

A ahahahaha,kakav car,10 soma evrica,pa njega samo malouman policajac moze da privede,nudi covek deset hiljada evra da neko ubije vucica,ahahahhaha,on je budala,a ovi iz policije su jos gori ili nemaju sta pametno da rade,mrzim ih sve,i vucica i tog sto nudi pare i policiju,ahahahhahahahah!

Hrundi

pre 10 godina

Što trezan misli, pijan govori" - ne bi ga trebalo olako shvatiti. Normalnom čoveku ne može pasti na pamet da piše o nečijem ubistvu ni u šali, a još manje da se posle vadi da je problematičan status brzo obrisao i da je bio u poremećenom stanju svesti.
(Auuu, 17. avgust 2013 11:12)

Ovakav i slični komentari su najobičnija glupost, da ne kažem paranoja. Pavla lično poznajem i radi se o kvalitetnom čoveku koji ni mrava ne bi zgazio a kamoli ubijao bilo koga na ovaj ili onaj način... "Poremećeno stanje svesti", za neupućene, na srpskom znači "zarakijalo se". I, za kraj, ima nas dosta koji smo bar jednom seli pod gasom i piskarali budalaštine na Fejsbuku i to nije ništa novo niti neuobičajeno.

1%

pre 10 godina

Konacno postajemo normalna zemlja u kojoj policija radi svoj posao
(Tisa, 16. avgust 2013 20:52)

Slazem se....i jedva cekam da ta ista policija uhapsi onu dvojicu sto su pre nesto vise od godinu dana prosipali glasacke listice iz dzakova ispred skupstine. Mislim da su ih tada i slikali, i najverovatnije su ih i snimile neke TV ekipe...Nadam se da ce to biti dovoljni dokazi da se bar pokrene istraga protiv te dvojice, i da nam objasne kako su dosli do njih...
Eto, i ja se nadam da ova zemlja postane normalna i da policija pocne da radi svoj posao..

sava

pre 10 godina

e srbijo eto po ovome se vidi diskriminacija i mrznja vojvodine pa Pajticu su plakate lepili da ga treba ubiti pitam se gde je ta osoba nije ni pokusano da ga nadju a kamo li da ga hapse i osude jer je gospodin Pajtic iz vojvodine a Vucic on je nebeski srbin odmah su nasli pocinioca sta da kazemo mora se pravda isterati i da se ovako nesto ne desi

pera

pre 10 godina

A zašto policija ne preduzme iste mere protiv onih koji pišu "Čekamo vas" po zidovima Beograda? Trebalo bi da smo svi pred zakonom jednaki. Ili ne?!

DRAŽA KG

pre 10 godina

Treba uhapsiti kompletno rukovodstvo SNS-a zbog laži koje su prezentovali narodu u predizbornoj kampanji,na čelu sa Tomom i Vučićem.To bi bila pravna država za koju smo glasali ,na sud pa neka objasne narodu gde su ta silna radna mesta koja su obećali,gde su stotine milijardi dolara stranih investicija,gde je hapšenje Dinkića,gde je ukidanje TV pretplate,gde su dokazi za prevaru sa famoznim džakom glasačkih listića između prvog i drugog kruga glasanja....?Za takvu prevaru svog rođenog naroda dragi moji u svakoj normalnoj državi se ide u zatvor!Nisam za pretnje ali za pravnu državu jesam!Godina dana njihove vlasti je prošla i možda oni misle da imaju vremena koliko hoće ali naša deca nemaju,zato pošto ne vidim nikakve rezultate rada tih prepoštenih SNS-ovaca apelujem ovde na direktora policije da to sve pohapsi zbog gore navedenog,jer oni su nas zaveli i naveli da glasamo za njih a ništa se ne dešava od obećanog!ČISTA PREVARA!

Patrijota

pre 10 godina

A sta je doticno "zasticeno lice" radilo ceo svoj radikalski politicki zivot u javnim nastupima? Raspirivao nacionalnu mrznju i podstrekivao na zlocine nad nesrbima podrzavajuci ih; velicao i stitio zlocince poput Ratka Mladica, pretio nebrojeno puta raznim ljudima koji su mu bili protivnici politike, lupetao paleci narod o Velikoj Srbiji sa suludim granicama, vredjao sve i svakoga ko mu se nije svidjao, propagirao fasisticke stavove radikalske stranke i da ne nabrajam dalje, sve se to zna jer je bilo JAVNO!!!
I zasto on nikada nije bio uhapsen i procesuiran po krivicnim zakonima??? I ON MI JE SA OSTALIM RADIKALIMA "ZASTICENO LICE" DANAS???
Samo polako, zazalice Srbija najludju odluku u svojoj istoriji dovodeci ovog neizivljenog radikala na celo vlasti!!! Rezultati se za pametne vec odavno vide, a o posledicama cemo raspravljati nakon sto budu nastale i kada ih budemo decenijama ispravljali gubeci svoje zivota i zivote nase dece!!!???

memorija

pre 10 godina

Ma koga bre vi zezate?
Kada ste pretili Djindjicu, to ste bili vi politicari, SPS, Radikali (SNS), DSS, a sada se kao trzate na fejsbuk statuse nekih bednika kojima je dosta vasih lazi, gluposti, obecanja i izgovora... Manipulatori.

zika

pre 10 godina

zar covek mora da zna da rukuje policiskim patentom zvanim fejsbuk da bi video da smo u srbiji polugladni. ovu propast i glad u srbiji organizuje vucic preko dvadeset godina. a taj fejsbuk mora da bude izuzet kao magnetofonska traka za dokazni materijal na sudu ili bilo gde, jer ga policija zloupotrbljava setimo samo ono agenta sa aerodroma seremetjevo, jer to je mogao i vucuc posto je egzibicionista i sam ubaciti preko policijskih 'eksperata' zarad samoreklamerstva. to ce se kolko sutra zaboraviti. vucic je dvadeset godina propastio srbiju. gde je rezultat. i pored predsednika drzave i predsednika vlade ispade da je on glavniji od njih, jer samo njemu prete. zar to nije krsenje ustavnog poretka.

ne dam ime, da me ne uhapse!

pre 10 godina

Vidim, veceras ostra selekcija komentara. Prvo, taj Cosic je najmanje novinar, ima milion drugih aktivnosti (pozitivnih!) i vise je ostavio iza sebe od vecine komentatora, koji samo znaju da dizu u nebesa ili pozivaju na linc. Drugo, ko je pratio, zna da su njegove izjave na Fejsu otprilike kao i Njuz. Nije mu prvi put da pretera, jednom je i mene zakacio nezgodno, ali Fejs je DRUSTVENA MREZA na kojoj se prvo povezes sa prijateljima, rodbinom, kolegama, poznanicima... i RAZMENJUJES SALE, IDEJE, INFORMACIJE LICNE PRIRODE i sad je to nesto ozbiljno. Ma daaaaj! To je isto kao da je to rekao na nekoj velikoj zurci.

ccc

pre 10 godina

ne znam sta je gore: to sto su u zatvoru odavno trebali da budu oni koji su na ubistva i nasilje pozivali devedesetih ili to sto danasnji podrzavaoci tih istih, samo umivenih, prizivaju secanja na goli otok i sa uzivanjem prete kako bi tamo slali "nepodobne".

Grunf

pre 10 godina

Možemo uzeti u bzir da je vest tačna iako naravno u to niko ne veruje.Ozbiljne pretnje u ozbiljnim državama to ne objavljuju.Kako je sveta i veka zna se čemu služe službe državnih bezbednosti i tu se ništa niti će se ikada promeniti u praksi.Tužno je da u jednoj državi kada nemaš čime da obraduješ narod ili da pokažeš neki rezultata onda se setiš ovakvih stvari.Slab odjek u javnosti dečka sa Jejla.Kako da sakriješ novu šalu EPS-a prema gradjanima Srbije.Recimo jedno pitanje za sve one koji pišu na forumima i čoveka koji se bavi korupcijuom.Imali smo pre nekoliko meseci pokušaj EPS-a da naplati 2% više PDV-a.Dakle država je pokušala da kroz svoje vlasništvo napuni državnu kasu.Sada opet po pitanju EPS-a svi startujemo od nule. Zašto. Jja moram da idem u EDB i da čekam u redu i da dam saglasnost za prenosa sredstava EPS snabdevanju.Mali broj ljudi ima račun nula.Onaj ko je plaćao neka ima recimo 2evra više i treba da satima stoji u redu.Ko će za 2 evra da izgubi pola dana jer niko i ne zna kada će prebaciti taj novac a koliko će izgubiti odsustvovanjem sa posla.Koliki broj će odustati pa puta broj brojila do astronomske cifre dolazite.Kome idu te pare?Dalje onaj ko je imao veliki dug ako uradi ne znam šta 1/3 će mu otpisati. Dakle na tri godine,jedna godina gratis.Šta je pošten gradjanin u Srbiji.Dakle čisto kao suza korpcija na državnom nivou.Zašto EDB onda ne prebaci i minus i plus "Snabdevanju".Ko im daje za pravo da maltretiraju gradjane Srbije svojim besmislenim zakonima.

R2D2

pre 10 godina

Najgore je sto ovi lajavi likovi kao taj novinar, nemaju herca za takve stvari, niti to misle ozbiljno, jer da misle drugacije bi radili. Poenta je da ovako nesto izaziva lavinu drugih stvari.

garavi

pre 10 godina

e ovako se skupljaju politicki poeni i glasaci stariji od 60god. te fore ne prolaze . sve ce da uradi samo da ne mora da prica o cenama struje , goriva , grejanja , platama , nemastini . . . izbegavanje odgovornosti . bas ste se lepo setili ! kad se on potrosi bice atentat i ba onog mastera 100%

Samo pitam

pre 10 godina

Markentiski trik. Jos kolumnista Pecata i javno postavio ovaj oglas na FB. U roku od par minuta moze da se otkrije ko je lik.Zasto ovo Srbiji treba i kome treba? Prvo prisluskivanje (Listing nije prisluskivanje) i sada ovo

neglasac

pre 10 godina

banana drzava
policija hapsi preko facebooka
za text, hapsi ljude i prebija na sred ulice a posle preti da cute kad pogrese
sto ne uhapse predsednika kome su ukrali dzace listica a nigde ga nema


LAZ osnovna odlika srpskih politicara 25 god..

Ivan

pre 10 godina

I sta ako doticni obrise komentar, gde su onda dokazi da je pretio ikome?
Da nece mozda nadlezni organi da treze od Zukenberga ili od Obame ili Snowdena da pristupi tamo nalogu i pronadje dokaz?
Sta je bilo sa slobodom izrazavanja?.. sledece ce biti, da je sanjao atentat pa da je zbog toga priveden pravdi. haha

zmitjkoe

pre 10 godina

Ja razumem da se neko ne slaze sa njegovim stavovima, iako su ispravni, ali ovako nesto je za moje pojmove previse sokantno. Treba vise paznje obratiti na ovakve bolesnike.
(Berta, 16. avgust 2013 20:30)

Pogotovo ako se radi o zasticenom licu.

VENDOKSIN - KAPI

pre 10 godina

S obzirom na to da se na Fejsbuku pojavila ozbiljna pretnja upucena sticenoj licnosti, ne samo u smislu pretnje nego i nudjenja novca da se likvidira odredjena sticena licnost, policija je pronasla to lice, privela ga i mi cemo dalje preduzimati mere u skladu sa zakonom, odnosno u dogovoru sa Tuzilastvom, zaista necuveno, dobro je sto je policija pronasla to lice.

Zaphod

pre 10 godina

Heroin se prodaje na svakom ćošku, a policija se bavi ovakvim glupostima... Da je neko iole normalan stvarno hteo to da uradi, ne bi se oglašavao na fejsbuku. Valjda hoće da narod pomisli da nešto rade, šta li...

Psiholog

pre 10 godina

Znaci ako hoces da naudis nekome, napravi lazni profil, nabacis dosta prijatelja, kreni javno da prozivas i osoba cije su informacije na profilu ode u zatvor! Smesno!

Nikola

pre 10 godina

Ово што се десило са новинаром Павлом Ћосићем може да има далекосежне последице по власт. Наиме, сви смо свесни да је власт суспендовала Устав многим противуставним одлукама. Николић је изјавио да је Скупштина гласала за решења која су у супротности са Уставом. Ако је тако, онда више нема Устава, нема ни кривичног закона, па тако ни било какве одговорности Павла Ћосића. Дакле, не може Вучић који је суспендовао Устав да се позива на кривично дело по закону који почива на Уставу. У случају да Ћосић буде оптужен за ово, можда би требао да се брани управо на овај начин. Лако може да се деси да Вучић и крену у лов на зеца, а са праћкама наиђу на медведа...

konobar

pre 10 godina

"e srbijo eto po ovome se vidi diskriminacija i mrznja vojvodine pa Pajticu su plakate lepili da ga treba ubiti pitam se gde je ta osoba nije ni pokusano da ga nadju a kamo li da ga hapse i osude jer je gospodin Pajtic iz vojvodine a Vucic on je nebeski srbin odmah su nasli pocinioca sta da kazemo mora se pravda isterati i da se ovako nesto ne desi
(sava, 16. avgust 2013 22:20) "

Lako je za objasniti. Prema radikalskoj percepciji, kada neko radikalu preti - to je loše delo. Ali kad radikal preti nekom drugom, to je onda dobro delo.

Zato su i sa ubistvom Đinđića pravili viceve, ali skaču ko opareni kad se neko zeza na Fejsu.

Manijakalna paranoja, sa ogromnom dozom egomanije.

zaluđeni

pre 10 godina

"Treba li nam bolji primer od Djindjica?"
(drzava da radi svoj posao!, 17. avgust 2013 13:44)

Odličan primer stvaranja atmosfere za pripremu linča. Bolji nisi mogao naći.

E sad! Da li se sećaš ko je stvarao tada atmosferu? Ne sećaš se? E, ja ću da ti kažem, majstore!
Stvarali su je i stvorili su je Svi Radikali na čelu sa Šešeljem, Nikolić, Vućić i drugi, svi SPS-ovci na čelu sa Dačićem, Bajatovićem, Šuvakovićem, Mirjana Marković, Vojislav Koštunica, BracanovićI, Ace Tomići, Stanišići, i svi ostali iz te garniture.
Da li je iko od ovih nabrojanih igde odgovarao za stvaranje atmosfere? Nije, prijatelju. Zbog toga nikome od njih ne fali dlaka sa glave. A činjenica da se deo njih sada ŠEPURI na vlasti gvori o tome kako jedan deo ovog tupavog naroda ima pamćenje amebe ili su jednostavno tolike debilčine da im treba zabraniti da izlaze na izbore.
E sada, kada je neka pijana budalčina lupetala po netu u vezi Mesije, onda tog lika treba u zatvor. Čudan kriterijum, zaista.

Slobodan Budjevac

pre 10 godina

Srasno je vise kakvim se trikovima sluzi gospodin Vucic .Sa pomenutim Vucicem se licno znam jer sam kao jako mlad isao na sve mitinge SRS u kojima je i on ucestvovao i koje je on organizovao i tada sam bio razocaran cinjenicom koliki je taj covek Narcis i koliko je teatralan.Ovim putem bi mu priljatejski porucio da se mane ovih glupih fora jer koliko je brzo porastao toliko ce brzo i pasti .Seti se Vucicu da zapad sve svoje sluge pre ili kasnije pusti niz vodu ,razmisli dobro kuda ces onda ,znaj da si otiso predaleko hteo da priznas ili ne izdao si zemlju ,izdao si ustav ,znaj da se zato odgovara.Budi svestan da si postavio lose ljude po firmama koji se nisu nigde ostvarili koji nisu dobili sansu u svojim strankama pre nego sto su presli u SNS ,znaj da si poput magneta pokupio sav sljam u Srbiji ,jedne kao hapsis a drugima dopustas da rade sta hoce .Molim te uhapsi i mene za ovo sto sam pisao jer znam da ti smeta jer te istina boli ,a budi uveren da ima ljudi koji nikada nece cutati i koji ce uvek pricati istinu bez obzira koje posledice trpeli .Zivela ponosna Srbija

Ma ajde

pre 10 godina

@.
(in medias res, 17. avgust 2013 13:38)

Narod Srbije je naučio i da prepozna DB-ovce, čiji se broj upetostručio dolaskom tog istinskog državnika na vlast. Zemlja nam je postala popovsko - policijska džamahirija.

Cirkus

pre 10 godina

Za prvog coveka policije ozbiljna je pretnja ako neko nudi 20 evra za ubistvo?!?! To mu dodje ko sto su maltretirali onog coveka da plati racun od 45 para. U Srbiji ljudi ne umeju cak da razdvoje ni ozbiljno od neozbiljnog verovatno zato sto su sami neozbiljni ili glume da su ozbiljni.

Miki

pre 10 godina

"Policija je privela osobu koja je juče na svojoj Fejsbuk stranici pozvala na ubistvo vicepremijera Aleksandra Vučića i ponudila novac onome ko to učini"
Hajde sad odavde da se razjasni ko nudi pare za ubistvo. Privedeni ili policija? Ili privedeni radi za nekog u policiji. Kad je pre mesec dana puštao lažnu vest posl koje je usledila serija pretnji Nataši Kandić, to je moglo da prođe. Sad se izgleda nestaško malo previše zaigrao...

1%

pre 10 godina

Ne secam se da je sadasnji preCednik , jos pre pojave Facebooka, bio uhapsen zbog izjave: 'Poručite Đinđiću ako ga budete videli, da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom?''.

zika

pre 10 godina

vucic prica o marsalovom. obmanjuje. zar to nije krivicno delo. propali smo totalno a vucicprica kao da je ovde raj na zemlji. to kao da je neko pretio staljinu okruzenim ubicama

Silvester

pre 10 godina

Ne znam šta je gluplje, da li taj lik koji je to pisao na FB-u, ili činjenica da panduri jure FB manijake... imaju valjda pametnija posla i jedni i drugi?

István

pre 10 godina

"Prema njegovim rečima, Vučić je tražio od policije da ne preduzima nikakve mere prema navedenoj osobi. "
Vucic trazio od policije da ne postuje zakon?Jeste li ga priveli?

Isto Bisa..

pre 10 godina

@Bisa...Sestro, ili brate! Zar mislite da je 90 posto nas nepismeno? Ne, vi i ne znate da mislite, krivi su ovi koji to objavljuju! Dajte bre, dosta je vise...

kursadzija

pre 10 godina

Nadam se samo da će duži vremenski period ostati u zatvoru jer me užasava i pomisao da se takav hanibal slobodno šeta ovom zemljom.

frljanje_s_termini

pre 10 godina

Класичан потез диктатора у силазној путањи, измишљање атентата ради покушаја одржања подршке. И Тадић и Милошевић су то радили.
(Милан, 16. avgust 2013 19:43)

@Pa čoveče, nisu Tadić, pa čak ni Milošević, bili diktatori, niti je to Vučić. Jel znaš ti uopšte šta znači reč "diktator"?

Pajkan

pre 10 godina

Svaku pretnju treba shvatiti ozbiljno, jer nas je istorija naucila da su se takve pretnje ostvarivale, ubijali su nam kraljeve, prestolonaslednike, premijere.., samo zato sto se na vreme nije reagovalo!!

Boza Pub

pre 10 godina

@(Deyan, 16. avgust 2013 19:54)
Vucicu covece, predizborna kampanja je zavrsena odavno. Sada si vlast, uozbilji se, dosta je politickog marketinga, glasackih listica, laznih atentata, krajnje je vreme da se uozbiljis, nemoj da pravis komediju od moje drzave, aman.

Vučić je jedan vrlo ozbiljan čovek i ne verujem da mu pada na pamet da se bavi ovakvom vrstom marketinga. Nema ovo veze ni sa predizbornom kampanjom niti se ovakvim stvarima pravi komedija. Ozbiljna je stvar pretnja smrću, pa i preko društvenih mreža koje su izuzetno rasprostranjene, i zato je treba shvatati kao realnu opasnost.

Бојан Илић

pre 10 godina

Човек у афекту свашта напише не размишљајући...
А иначе ни овде нема "некога" ко свашта "слуша"!
А дао Бог, сви смо "храбри"...

MILICA

pre 10 godina

Naravno i da jeste, i da nije sala, to su ozbiljne stvari, ubijani su kraljevi sve do premijera. Shvatiti svaku pretnju ozbiljno ma kakva bila, policija treba da odradi posao kao i sudstvo, skeptik sam sto se tice i jednih i drugih....

silueta

pre 10 godina

Sramota je naša kao građana što postoje i nagoveštaji ovakvih pretnji bilo kome, a kamoli prvom čoveku Srbije, pa još javno. Društvene mreže su jedno zlo koje će nam pre ili kasnije doći glave. Možda je ovo početak toga.

tamiš

pre 10 godina

Pobogu, videla sam taj status, bilo je ocigledno da je sprdacina u pitanju
(Dobrila, 16. avgust 2013 19:43)
Da li je nešto sprdačina ili ne, utvrdiće istražni organi. Nisam i nikada neću glasati za SNS, podržavam "druge" opcije. Ali ljudi u Srbiji moraju da nauče posledice reči i dela. Imamo istoriju brutalnih ubistav državnika (od Karađorđa do Đinđića), jedno političko slepilo i isključivost. Sama činjenica da ovoliko ljudi otvoreno ili latentno podržava potez ovog čoveka koji preti govori o nivou svesti u ovoj tužnoj zemlji.

GospojinkaP

pre 10 godina

I treba da ga uhapse, zabrinulo bi me da niko nije reagovao. Ne zna se da li je necija namera, zaista da plati ubistvo ili se samo sali. Nadam se(mada me malo i plasi razmisljanja pojedinaca)da je narod Srbije zaista u vecem broju normalan i da ne smatra ovu, nadam se nesmotrenost, a ne stvarnu nameru, smesnom-jer je strasno.

zar nije tako?

pre 10 godina

srbi inače imaju običaj ubijati svoje dobre političare, ljude koji se bore da budućnost bude bolja a nacionaliste i sličnu gamad koja sve uništava podržavaju. tužno ali istinito.

Alexei

pre 10 godina

A i Vucic me nervira sto on trazi da se ovaj kreten sa FBa pusti. Nek policija radi svoj posao, ti radi svoj. Nekoliko dana u zatvoru i nece mu vise pasti na pamet da se glupira.

Maris13

pre 10 godina

Poruka koju je napisao novinar ,,Pecata" ima samo jedno znacene: narucivanje atentata na vicepremijera Aleksandra Vucica. To ne sme drugojacije ni da se pokusa da se protumaci. I, mora da se zna, da ova poruka ima posebnu tezinu jer dovodi do destabilizacije situacije u zemlji i pojave sumnji da li je Srbija bezbedna zemlja. Ova poruka moze da se protumaci i kao pretnja svima koji se budu zalagali za reforme u Srbiji i koji budu sledili put SNS-a i Aleksandra Vucica. Na srecu, Aleksandar Vucic je covek kome se veruje jer je sve izreceno i realizovao, bio je i ostao dosledan i svojih reci i svojih dela, i u narodu u Srbiji uziva veliki ugled te takve pretnje, ma od koga dolazile i u kojim stanjima bile te osobe nece uspeti da zaustave ono sto je zapoceto i sto ima vidljive pozitivne rezultate koji konacno treba da dovedu da Srbija bude ogledan primer kako mogu da se rese definisani problemi i da Srbija spadne u red razvijenih zemalja u regionu.

Nevidljiva xy

pre 10 godina

Neka kaze ko mu je idejni vodja! Zasto je to napisao kad i deca znaju da ce biti uhapsen u roku od par sati? Sta je tebalo da postigne time?

Bisa

pre 10 godina

To je uredu, i treba da se uhapsi, ali isti taj Vucic treba da radi isto tako, da se uhapre jidi koju krsezan ako ga uopste u Srbiji ima za narod, a ne samo za politicare i tajkune
zalosna Srbijo, dignit svo glas za ravnoparvnost svih gradjana, ako mislite da prezivite

Berta

pre 10 godina

Ja razumem da se neko ne slaze sa njegovim stavovima, iako su ispravni, ali ovako nesto je za moje pojmove previse sokantno. Treba vise paznje obratiti na ovakve bolesnike.

Perikle

pre 10 godina

Sve i da se ovaj dasa sprdao sa ovakvim sto je pisao, ali kako nije razmisljao o posledicama koje je mogao da izazove, to mi nije jasno? Mogao je da isprovocira nekog da zaista pokusa tako nesto, uostalom sebe je zakopao zauvek. Nadam se da ce mu dobro odbiti bubrege, da mu nikada vise tako ne padne na pamet.

Gora

pre 10 godina

Oduvek sam bio protiv Vucicevih ranije "konstruktivnih i spasilackih mera i poteza, zajedno sa zakonom o informisanju"
Medjutim pretnja,nudjenje novca za likvidaciju bilo koje licnosti je kriminal najgore vrste i treba ga u korenu saseci.Jesam rigorozan jer je demokratija dostigla toliko ANARHIJE da se ljudi jednostavno i plase uciniti bilo kakav novi korak ili pokusa da uvede stvari u neki red(u poslednje vreme je moram priznati Predsednik SNS a.
Licno sam reagovao na neke "naucnike"koji dele diplome,magistrature, i doktorate nauka na racun prinudne i nasilne asimilacije u kako je ja zovem mojoj MIKRONEZIJI.

SciFi

pre 10 godina

Ima budala raznih, naravno to im ne daje za pravo da se ponasaju na ovaj nacin. Drzavnik je drzavnik, a ovakvo ponasanje je anti-drzavno, sto mora biti sankcionisano.

IvaBO-ru

pre 10 godina

IvanaBORU
Petak, 16. 08. 2013. 19:16h
neregistrovan korisnik

A jel iko smatra da ne treba uhapsiti nekoga ko tako nesto napise??? Licno treba da se obraca paznja sta se pise po drustvenim mrezama, ne zna se, dok se ne ispita, sta je kome saljivo (ovo zasigurno nije pametnima smesno), a sta je kome zapravo namera. Treba stati vise na put pretnjama ( bilo kome da su upucene).

Milennko

pre 10 godina

Strasno u sta se pretvorilo nase drustvo, dobro je da su policija i tuzilastvo pravovremeno reagovali. Ovakvi prekrsaji se moraju najstroze kaznjavati i sankcionisati, jer pretnja jednom drzavniku je isto kao i pretnja drzavi.

Darija

pre 10 godina

Ne sme da se tolerise ovakvo ponasanje nikome, a posebno licima koja su po svom profesionalnom opredeljenju predodredjena da kreiraju javno mnjenje u Srbiji svojim profesionalnim, objektivnim i blagovremenim informisanjem javnosti. Pored adekvatno primenjenih mera od strane Ministarstva unutrasnjih poslova, ocekujem adekvatnu reakciju i lista ,,Pecat" jer je ovo lice novinar naznacenog lista.

ivanaBBB

pre 10 godina

StopPretnjama
Petak, 16. 08. 2013. 19:21h
neregistrovan korisnik

Svaki komentar podsmesjive prirode na ovu temu, zaista bi shvatila kao podrsku ovakve nesmotrenosti (nadam se), jer treba imati mere u objavama na drustvenim mrezama. Svakako sam za kaznjavanje svih onih koji ovakve stvari pisu - dok se ne sazna prava namera (sala ili ne), na zalost moze nekad biti i kasno. Podrska za sluzbe koje su reagovale. Bezbednost svih nas je bitna.

ivanpancevac

pre 10 godina

Gospodin koji je ovo uradio je napravio veliku glupost, jer ko bi normalan pristao na izvršenje atentata preko fejsbuka, pa čak i da se radi o nekom građaninu a ne o državnom funkcioneru?

ne igraj se vatrom

pre 10 godina

Ljudi se najbolje uče na primeru, pa očekujem da posle hapšenja po kratkom postupku usledi stroga kazna (pod uslovom da svi advokati nisu na moru, naravno)...

kolca

pre 10 godina

Pa zar je moguce da se ovakve stvari javno objavljuju, ovaj narod vise nemam meru. Ovog coveka treba odmah osuditi da se nbi ponovile slicne stvari

Neko

pre 10 godina

Probajte da se tako "nasalite" da imate recimo bombu na bilo kom americkom aerodromu, pa ce vidite kako cete prodjete. Dosta mi je takvih "sala", sta bi bilo da je neko iz "sale" opsovao recimo rodbinu tog tipa, pa tako sala po sala. Naucite vec jednom da je rec tesko oruzje.

Selena

pre 10 godina

Najveci zlocini se ucine u trenucima kada razum ne vlada. Zato ni ovo objasnjenje koje je pocinilac poruke izrekao ne sme da se uzme kao olaksavajuca okolnost. Ako je to razlog ovakvog istupa, onda postoje i druge metode koje moraju da se primene u cilju lecenja takve osobe. Nikakvi benefiti ne smeju da budu primenjeni ni prema kim, jer Srbija mora da bude bezbedna zemlja.

interim

pre 10 godina

Moze da bude nesuvisla sala ali moze da bude i mnogo ozbiljnije... Svojom borbom protiv kriminala i korupcije Vucic je neminovno stekao veliki broj neprijatelja.

freedom

pre 10 godina

@(ivanaBBB, 16. avgust 2013 20:17)
Svaki komentar podsmesjive prirode na ovu temu, zaista bi shvatila kao podrsku ovakve nesmotrenosti (nadam se), jer treba imati mere u objavama na drustvenim mrezama. Svakako sam za kaznjavanje svih onih koji ovakve stvari pisu - dok se ne sazna prava namera (sala ili ne), na zalost moze nekad biti i kasno. Podrska za sluzbe koje su reagovale. Bezbednost svih nas je bitna.
------------------------------


Ja se, na primer, uopste ne osecam bezbedno okruzen tolikim jednoumljem i osobama koje bi lincovale druge samo zato sto imaju drugacije misljenje. Posto ste vi, kao takvi, pretnja mojoj i opstoj bezbednosti, da li cete se sami predati policiji ili treba da vas prijavim? Bezbednost svih nas je bitna!

in medias res

pre 10 godina

17.08.2013. u 12:17
in medias res

kriju se po marginama i zapećcima. rad i rezultate, u ovom slucaju aleksandra vucica, ne mogu da oproste oni koji jeftinim humorom i gluposcu pokusavaju da budu medijski atraktivni,pa makar i na pola sata.naravno,takve provokacije im nece uspeti jer je narod srbije naucio da razlikuje istinskog drzavnika od šalabajzera i provokatora.

Grkinja

pre 10 godina

Mislim da bi ovakva ponasanja trebalo sankcionisati,bezo obzira sta na to kaze Vucic.Niciji zivot ne moze biti ugrozen.A ne verujem da je ovo neka namestaljka,pa nijedan zdrav razum ovo ne bi izmislio.Ako su neki drugi pribegavali takvim trikovima,ne verujem da Vucic radi isto to.

Vladimirr

pre 10 godina

bio je veoma slican slucaj u Americi nedavno, neki crnac (!) je pretio Obami (skoro ista prica, daje pare za to ko ubije Obamu) i dobio je mislim godinu dana zatvora. Sada tamo lezi i pita se sta mu je to trebalo u zivotu... Fejsbuk zna da bude opasan za neumerene potrosace:)

Zemun grad SPO

pre 10 godina

Svaka pretnja i sličan ispad su za svaku osudu. Pečat je novina koja pokušava narodu ogaditi EU, a pozadina tome je interes daljeg profitiranja nekih ljudi u postojećem sistemu. Ako je neko pokazao da može mržnjom da sludi čitave narodne mase, onda je to vlasnik Pečata koji je devedesetih trovao mržnjom i ratnim huškanjem celu naciju. Tada je bio direktor TV Beograd, poznatije kao TV Bastilje.

Whiskey

pre 10 godina

Ne kapiram ovaj Vucicev samaricanski akt, kao da se ne preduzima nista, ali ok. Mozda zaista tako misli, mozda je marketing, ali sta god da je, ne bih se slozio, jer nije sprdnja atak na drzavnika njegovog ranga, jos u ovakvom trenutku u kome je Vucicevo postojanje bitno za drzavu! Svi da je sprdnja, ne sme se prepustiti slucaju ovakvo ponasanje!

Grubin

pre 10 godina

Danas na internetu moze da pise ko sta hoce, postoji prevelika sloboda. Kontrola bi trebala da bude sto veca, pogotovo na drustvenim mrezama. Sramota je da neko sa ovakvim stvarima moze i da se sali. Licitiranje necijeg zivota i javno pozivanje na linc je stopostotno kaznjivo

Onomej

pre 10 godina

Ima budala raznih, naravno to im ne daje za pravo da se ponasaju na ovaj nacin. Drzavnik je drzavnik, a ovakvo ponasanje je anti-drzavno, sto mora biti sankcionisano.

jovo

pre 10 godina

Fejs nije ni malo naivna stvar,kako neki to pokušavaju da predstave!Poenta je u tome što je čovek NOVINAR.Iz branše onih kojima se nesme ništa reći.Koliko ima novinara koji će danas sutra da traže zaštitu za kolegu.Jer bože moj ovo je ugrožavanje ljudskih i esnafskih prava.Sada će NUNS da se oglasi i kaže to je ugrožavanje slobode govora!Mnogo zla je krenulo i dan danas iz njihovih prava da mogu da pišu šte god!

Auuu

pre 10 godina

"Što trezan misli, pijan govori" - ne bi ga trebalo olako shvatiti. Normalnom čoveku ne može pasti na pamet da piše o nečijem ubistvu ni u šali, a još manje da se posle vadi da je problematičan status brzo obrisao i da je bio u poremećenom stanju svesti.

b&s

pre 10 godina

Ja licno mislim da ovo nije marketinski potez, kako neki smatraju. Vucicu to ne treba. I treba da se uhapsi i kazni na nacin propisan zakonom. Zakoni i sluze da bi se postovali i primenjivali.

Chivas

pre 10 godina

Covek je obrukao svoju profesiju.Jeste da u svakom zitu ima kukolja, ali nazalost po tim pojedincima posle posmatramo celinu. U ovo danasnje vreme kada novinarstvo dozivljava svoj sunovrat, ovakav potez jednog valjda novinara baca dodatnu senku na medije. Ko su ljudi koji angazuju takve novinare, sa kojim ciljem ih koriste...?

GoldenEgg

pre 10 godina

Nije ovo lepo. Daje ideju drugim likovima koji imaju mu..a za tako nesto. Pogresno je ovo jako. Posrnuli smo kao narod mnogo, ove stvari nemaju kraj. Ne zelim da zvucim zlokobno ali slicne stvari su se desavale i onomad a epilog te price nije bio dobar ni za pojedinca ni za drzavu!

Bata Irig

pre 10 godina

Ma ovde je rec o coveku koji je hteo da skrene paznju na sebe na bilo koji nacin, verujem da nije opasan ali je, kad moram tako da kazem, glup. I naravno da treba da snosi posledice svoje gluposti i nepromisljenosti.

Динаполис

pre 10 godina

Па да, сад се брани поремећеним стањем, класика. Играло се дете. Како није лудак, кад се брани поремећеним стањем?

drzava da radi svoj posao!

pre 10 godina

Odlicna reakcija. Samo tako, osuditi na odgovarajuce kazne, pa kada odlsuzi svoje, neka opet preti.
Imamo mi vec odlicno iskustvo sa tim pretnjama, tako se stvara atmosfera za linc, nakon koje obavezno i usledi linc. Ne bi ovaj tip ubio Vucica, ali bi stvarao atmosferu da je takvo ubistvo pozeljno i dobro za sve nas. U medjuvremenu bi mu se pridruzili i mnogi drugi. A kada se stvori takva slika u narodu, onda se lako nadju ljudi i sredstva da se takvo ubistvo i pocini.
Treba li nam bolji primer od Djindjica?

Anti-Bot

pre 10 godina

Za bilo koju vest u kojoj su dominantni nas Kralj-Sunce i SNS, ni ne citam komentare, vec lupam pluseve na one koji su za oko stotinak u minusu. U inat botovima...

Dejan

pre 10 godina

Čovek o kome je reč nije neobrazovan i glup (čak je napisao i rečnik sinonima), ali psihološki profil mu je sličan teroristi Unabomberu u Americi. Nezadovoljan je svojim životom, sve mu smeta i samo nešto kritikuje, fali mu vrlo mali okidač da svoju pretnju i realizuje. Bravo za policiju, takvi likovi su opasnost za društvo i informativni razgovor nije dovoljan - treba krivična prijava, novčana kazna i zatvor, da se niko više ne igra takvim stvarima.

Valjevka

pre 10 godina

Za ovakve postupke doticni gospodin svakako treba da odgovara. Pa sta mi obicni gradjani da ocekujemo sto se tice nase bezbednosti, kada se funkcionerima moze javno pretiti i da to prodje nekaznjeno?

branko

pre 10 godina

Lepo je da se svako izjasni I da svoj komentar sto postujem I tako bi trebamo u demokratskom drustvu koje mi jos ne poznajemo svih vise razloga.Dali je sala ili nije niko nemoze nikome da preti .Zamislite na aerodromu kazete da imate malu bombu Dali je to sala bilo gde u svetu.Ja Sam imao tu salu sa prijateljem u Sidneju dobio je 5 godina zatvora.Ako hocete zakon modernu Srbiju bolji zivot onda je svaka pretnja za sve nas ozbiljna manimo se salaiI ubistva svakodnevnih u Srbiju.

ivaBO

pre 10 godina

Jos je vise za osudu sto to napisa novinar, koji bi trebao da zna koliko reci mogu da odjeknu u javnosti, pa valjda zna i da sve tako objavljeno dodje do citaoca, a na neke labilne-ovako ponudjena suma moze da utice , te ci isto tako uraditi zlo "u poremecenom stanju svesti", a da li je to opravdanje za bilo sta-poremeceno stanje svesti.???

tweety

pre 10 godina

Strasno, ovo je za svaku osudu! Cim neko pocne da radi kako treba odmah hoce da ga sklone, uzas. Ovako poremeceni ljudi su za zatvor ili ludnicu!!!

Ana Bolen

pre 10 godina

Treba preduprediti ovakve stvari,kakva crna reklama kao sto govore u komentarima.Sad vidimo da ni za Djindjica neki pokusaji nisu bili reklama.Treba policija da odreaguje ovako kada je svaki gradjanin u pitanju,jer,pretnja je krivicno delo.

Suburban

pre 10 godina

A secam se kako je policija spavala posle prvih pretnji prosle godine vicepremijeru, a vidim sada se odmah reagovalo. Kao prvo niko, nikom ne sme da preti, pogotovo ne nekom na visokom polozaju, a najmilije mi je sto su ga odmah priveli jer to pokazuje ozbiljnost sistema kao drzave i sto je moralo nekada da se stane sa tom praksom da oni koji prete ostanu nekaznjeni.

kurcubicka

pre 10 godina

Osuditi ga onako i onoliko koliko bi dobio u jednoj uredjenoj civilizovanoj zemlji tipa Francuska ili Velika Britanija.. Sa ljudskim zivotima se vise ne moze igrati.

steven

pre 10 godina

Javna pretnja visokom državnom funkcioneru ne sme proći nezapaženo i nekažnjeno.Dotični gospodin nema možda isti politički stav kao gospodin Vučić,ali to mu ni slučajno ne daje za pravo da preti i podstrekava na ubistvo.To što on u svoju odbranu navodi da je bio u poremećenom stanju je školski pokušaj da svoju krivicu anulira na taj način.Dalje je na policiji i tužilaštvu da preduzmu mere i do kraja utvrde ozbiljnost i namere čoveka koji je objavio to na svom Fejsbuk profilu.Niko ne bi smeo da ugrožava bezbednost najviših državnih funkcionera,niti bilo kog građanina ove zemlje,i u protivnom treba da bude suočen sa ozbiljnim zakonskim posledicama.

Bubica

pre 10 godina

U Srbiji je poremecen sistem vrednosti i sada treba da gradimo novi.Ako vec zeli nesto tako da uradi,zar se ne radi to na malo suptilniji nacin?!Ja pre mislim da je ovaj Cosic zeljan senzacije,ko je za njega inace na neki drugi nacin cuo?!Inace,pohvala za policiju i ovakvo reagovanje,nista ne treba prepustiti slucaju.

Stanko M.

pre 10 godina

Strasno, sta sve ljudi sebi dopuste, da se tako poigravaju sa tudjim zivotom. Treba da snosi posledice za takav uzasavajuci postupak.

A?

pre 10 godina

Pa, posto si bio "poremecen", sad neka ti advokata plati onaj koji je tebi i naredio da pises ovo... A kako si vec "poremecen", ne bi ti lose bilo u "Lazi Lazarevicu", jedno desetak godina...

...

pre 10 godina

Zanimljivo je da su se ti isti likovi koji sada plaću nad sigurnosti velikog vođe smejali kad je veliki vođa i njegov šef diploma slao pretnje Đinđiću.
Bez brige radikali vođa je živ. I poživit će nam nadam se dovoljno dugo da odgovara za zlo koje je sejao.

vladimir srdanovic

pre 10 godina

Ja bih tom novinaru zabranio rakiju sledecih 6 meseci. Garantujem da bi se popravio. Popio covek malo, hteo da napravi neslanu salu a napravio neopevanu glupost. Specijalno bih mu zabranio dunjevacu ili kruskovacu jer ko zna kakve extrate dodaju, posle 6 meseci moze da pije samo sljivu!

Sapienti sat

pre 10 godina

Pretnja je krivicno delo,pa bez obzira na koji nacin odn. kojim putem je upucena.Ne treba ovo vezivati za Vucica kao drzavnog funkcionera,vec bi u svim slucajevima trebalo postupiti kao sto je drzava postupila i u ovom.

Ana Conja

pre 10 godina

Mislim da osoba koja je ovo pokusala " nije bas savim kako treba" , ali i da tako preko Facebooka nije moguce naruciti ubistvo a istovremeno policija takvoj poruci moze vrlo lako da udje u trag. Ne znam sta je taj covek zapravo hteo ali mi je sve ovo nekako besmisleno i ne razumem zasto bi to neko uradio. U svakom slucaju ucinio je nesto sto je kaznjivo pa ce i biti kaznjen a o njegovim motivima mi mozemo samo da nagadjamo.

dno dna

pre 10 godina

Pavle Ćosić je (skoro pa rodonačelnik, ovde kod nas) karikiranih vesti. U poslednje vreme je "kolumnista" u Pečatu, gde objavljuje svoje "umotvorine" u rubrici 'Agencijske vesti Pavle Ćosić', poput: "Fond za humanitarno pravo osudio humanitarnu akciju Novaka Đokovića". http://www.pecat.co.rs/category/agencijske-vesti-pavle-cosic/
U jednom delu javnosti postoji pomama za takvim, karikiranim "vestima", a najveće zadovoljstvo predstavlja kad se neko "upeca" i onda kreće lavina podsmeha.
Meni je sve to ODVRATNO.

GOMOLAVA

pre 10 godina

Kako nas narod kaze: Sto trezan misli, pijan govori,ali kolio sam shvatio ovaj nije bio pijan, ne bi ga trebalo olako shvatiti. Normalnom coveku ne moze pasti na pamet da pise o necijem ubistvu ni u sali, a jos manje da se posle vadi da je problematican status brzo obrisao i da je bio u poremecenom stanju svesti. Njega pod hitno treba staviti pod kontrolu i nadzor.

Lela

pre 10 godina

Ovo je zaista strasno!Tako nesto se moglo ocekivati jer kada neko "odskace" od drugih,takve stvari su neminovne,narocito kada je politika u pitanju.Nadam se da ce policija istraziti slucaj i da se takve stvari nece vise dogadjati.

Optimista-ipak

pre 10 godina

Ne znam šta se to sve desilo u ljudskoj svesti, pa im ovakve misli padaju na pamet. Ako je neko neistomišljenik određene politike, to mu ne daje pravo da na ovakav način izražava svoje nezadovoljstvo i preti ubistvom, a sa druge strane upućuje javni poziv da mu se obrate sa idejama i još nudi novac. Tužilaštvo će imati dosta posla.