Petak, 09.08.2013.

08:30

LE: Partizanu lakše, Voši teže

Fudbaleri Partizana i Vojvodine u petak rano ujutro su saznali ko će im biti potencijalni protivnici na poslednjoj stepenici za ulazak u Ligu Evrope.

Izvor: JT

LE: Partizanu lakše, Voši teže IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

kalimero

pre 10 godina

taman kako treba,, jer je i Vosa mnogo bolji tim od Partizana,, ja sam Delija ,, al' svaka cast Vosi ,, jedina je malo osvetlala obraz posrnulog srpskog fudbala.., nadam se da se nece opustiti posle ovog velikog trijumfa, i da ce uspjeti uci u LE ... srecno...

Kovac

pre 10 godina

Nemojte ljudi,zaboravljate da se Vosa ozbiljno pojacala, ostao je Oumaru,dosli su Kaludjerovic,Simon Vukcevic, tu je Kezman sa svojim kontaktima po Evropi,u klubu se radi kvalitetno zadnjih godina,ovi rezultati nisu slucajni.Sto se Partizana tice, jedino Nome Kalju i taj austrijski treceligas Pasing,mogu biti lagani protivnici,s obzirom na prikazano u prve dve utakmice sa Sirakom i Ludogorecom,ostali ce biti vraski teski protivnici.Nadamo se kad se uigraju taj Fofana i Djemba Djemba,eventualno ostane Mitar, vrati se Stojke,da ce se nivo igre popeti na neki visi nivo.

xMADx

pre 10 godina

toliko zvezdasa pljuje partizan... a partizan i vosa imaju sanse da prodju a vasa zvezda opet nista... partizan igra slabo al on ce vrlo verovatno proci... a to se na kraju samo racuna!

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

na transfermarktu.de pise da je ivan ivanov od sinoc igrac bazela ,2 miljona su uplatili partizanu,molim redakciju b92.net koju smatram najboljom u srbiji da proveri tu informaciju.sto se tice protivnika ...nadam se sto laksim za oba dva kluba.trabzon nebi bio dobar za vosu,ne opet na turke..bilo ko da dodje bice im tesko.a partizan? pa daj taj pasching bre da se igramo;)) zivim u austriji ,oni su treceligasi koji su prosle sezone iz kupa izbacili red bull salzburg austriju i rapid.nemaju oni sta da traze u evropi tako da mislim da bi to za raspali partizan bilo najbolje resenje.

pozz

Bre!

pre 10 godina

Ako alaudiras na mene, ja sam samo realan, Moja Zvezda je vec ispala (toliko realno i vredi u ovom momentu)
Vi grobari nemate skoro uopste sanse ne zato sto vas ja nevolim, nego zato sto to sta vi igrate tesko da je fudbal...
Jedino je stvarno Vojvodina odigrala kako treba.

samo partizan

pre 10 godina

vosi svaka cast!
veliki uspeh,sada nema sta da izgubi.
nego prodaja najboljeg spica u zemlji me malo podseca na partizan,zar nije dovoljno uci u lE i uzeti te pare sto ce dobiti od prodaje abubakara?!

nasa igra ce biti bolja,djemba,obradovic i grbic su dobra pojacanja,samo da dobiju na snazi,fofana ima brzinu koju niko nema u partizanu,
bice to dobat tim.

samo da vosa ima malo srece na zrebu i imamo 2 predstavnika u lE

nikola

pre 10 godina

nego prodaja najboljeg spica u zemlji me malo podseca na partizan,zar nije dovoljno uci u lE i uzeti te pare sto ce dobiti od prodaje abubakara?!
(samo partizan, 9. avgust 2013 12:05)

Abubakaru ističe ugovor za nekoliko meseci, ako ga sad ne prodaju otići će za džaba. Zato su i doveli Kaluđerovića, da mu već spreme zamenu. Iskreno, i treba da ide, momak je sjajan i nadam se da će igrati u dobrom klubu, ali mora i Voša uzeti neke pare, za razliku od blizanaca njih ne finansira Vlada Vojvodine ili štatijaznam.

A incident na JNA?

pre 10 godina

Kad se javi zvezdaš da kaže da se nada da Partizan nema šanse ali da Vojvodini želi sve najbolje, lako je zaključiti o kakvom se poremećaju radi. Srećom nije težak ali je na nesreću, masovan. Ništa lakše nego izbaksuzirati stvar a nizašta, zarad želje da se utopiš u masi, da si pripadnik najveće gomile. I posle, teramo dalje. DOKLE, bre?

Banja Luka

pre 10 godina

Pa, ljudi, sta vam je!? Zar je moguce da se ovdje prizeljkuje Trabzon? Jeste Bursa solidna ekipa, ali je glupo na osnovu toga misliti da ce Vojvodina isto proci i protiv Trabzona koji je daleko bolja ekipa u ovom trenutku.

Pa, jeste li vi vidjeli kakvu ekipu ima Trabzon? Doveli su gomilu fantastacnih igraca ovog ljeta, kao i u poslednje 2-3 sezone...Nedavno su za Trabzon potpisali Jose Bosingwa i Florant Malouda, a tu su jos i Marc Janko, Didier Zokora, Emerson,...Daleko bolja ekipa od Burse.

Dinamo Tbilisi je "mina" i mogao bi biti nezgodan protivnik za Partizan, ukoliko se desi da se ovaj par izvuce. Doveli su dosta dobrih igraca...Vratili Merebashvili-a iz Vojvodine, doveli Ustaritza iz Athletic Bilbaoa, doveli Xisca(bivsi igrac Valencie, Betisa i Levantea),...i uz jos nekoliko dobrih igraca, Dinamo Tbilisi je jako nezgodna ekpa, a takodje su ekipa sa velikom tradicijom.

Osim ovih Estonaca, nijedna druga ekipa nije za potcijeniti.

marko

pre 10 godina

Gde ste bili prethodnih sezona da pričate o lošem suđenju VOjvodini u domaćem prvenstvu kad su ih pobeđivali svi redom, svaka čast Vojvodini ove sezone i očigledno imaju najbolji tim ali to opet moraju da pokažu, ko je njima kriv što su prethodnih sezona gubili od Borče i igrali kod kuće nerešeno sa Metalcom, Smederevom i ostalima.

Pew

pre 10 godina

Nome Kalju...kladio sam se na sve i svasta.Finska treca,nigerija prva liga,singapur prva liga I relativno znam sve te amaterske timove al za ove...nikad cuo.

Konstatacija

pre 10 godina

Platinijev zakon za sirotinju.Ispadnes i opet igras za Ligu Evrope. Pobedis i igras za Ligu sampiona.Izgubis i igras Ligu Evrope.Ne pisem ovi zbog Zvezde vec u Ligu Evrope se nisu plasirali i te kako jaki timovi iz zapadnih zemalja (Cirih, Vitese,Briz)

Mi tamo, kad ono medjutim

pre 10 godina

Da nam je fudbal normalan kao sto nije, imali bi mnogo vise pobeda sa tri kluba, koeficijent raste i izbegli bi bruku igranja i ispadanja u prvim krugovima od nekih anonimusa fudbalske scene. Jedino sto ne fali je podrska sa tribina, i pored toga upravama i savezu to nista ne znaci...

sebastijan

pre 10 godina

U Partizanovoj grupi svi nepovlasceni boga mole da izvuku Partizan a ne Totenhem, Udineze, Estoril, Makabi ili Dnjepar, dok je raspolozenje u Vosinoj povlascenoj grupi sledece "sve, sveeeeeee (Molde, Esbjerg, Grashopers, Kukesi)" samo Vosa neeeeeeee!

Mile

pre 10 godina

@carl cox a sta je Rubin igrao majke ti africku ligu sampiona jel se secate pre neku godinu kad su dobili u sred Barselone,tezi su protivnik i od Fiorentini i Sent Etjena protiv Jagodine su igrali sto neko rece dole onoliko koliko im treba

zzz

pre 10 godina

Za Vosu idealan protivnik bi bio Serif bez ikakve sumnje,dok ni trabzon ne ni nio los zreb s obzirom da su oni dosta slabiji od burse,zavrsili su sezonu na sredini a bursa kao 4.
Za Partizan bi idealan zreb bio pashing (austrijski treceligas!? koji igra evropu zbog osvojenog kupa) i Nome Kalju,dok su ostali u ovom trenutku velike prepreke za crno-bele..Svi timovi su bili dominantni u svojim dosadasnjim mecevima,sem Dinama koji je ispao od steaue,i to ih namucio,tj nisu izgubili u bukurestu..

Drasko

pre 10 godina

Dajte nam Estonce ili Austrijance...mogu i Rumuni.

p.s.: u kojem sesiru je Zvezda?
(Makaveli, 9. avgust 2013 09:07)

Batice ako vam dodju rumuni ne da nemate sta da trazite...za razliku od tebe dobro poznajem ovaj klub i gledam ih cesto,moli Boga Gospoda da njih ne izvucete.
Srecno Vosho!

merkurije mudri

pre 10 godina

Pogledajte sta je Voša morala da prodje da bi dosla do ovog zreba, dok je Partizan morao samo da ispadne. i opet povlascen. Krivo mi je sto nije bilo obrnuto

JEDNACINA SA VISE NEPOZNATIH

pre 10 godina

Haha komentari su presmesni. Nikako u Srbiji da se shvati da nema laksi i tezi protivnik. Pasing inace austrijski TRECELIGAS koji je osvojio kup. Partizan eventualno moze da prodje dalje, al mislim da ce dobiti Astru a Vosa ce da izvuce Sent Etjen.

Bre!

pre 10 godina

Vosa jedina ovde ima neke sanse, minimalne, ali sanse. Pokazali su da umeju a sad jos da ih vidimo protiv neke ekipe koja isto zna pa mozda...
Grobari nemaju nikakve sanse, moze protiv njih i neka beton liga pa opet ne vredi...
Jedino je Zvezda pokazala pravi odnos snage kluba i trenutne situacije u Srpskom fudbalu i zemlji, ispala je iz takmicenja... :(

trener29zg

pre 10 godina

Novi Sad mi je predivan!
Novosađanke još više..

Sretno Vojvodini, gledao sam tekmu sinoc i mislio sam da igra Monaco, odličmi su!

Grom

pre 10 godina

Grobar sam ali koga god da izvučemo ne treba da prodjemo bilo bi ne zasluženo prema svemu do sad prikazanom,voši želim puno sreće da izvuku šerif,sa trabzonom bi bilo egal,ove tri ekipe su dosta jače,rubin je protiv jagodine igrao rutinski koliko mu je trebalo.

blb

pre 10 godina

Gledano ovi timovi iz partizanovog sesira nisu nista posebno i trebalo bi da ih prodje,ali sa onakvom igrom tesko da ce i Gruzine proci.Svakako mislim da bi Slovan L. i Astru (oni igraju sjajno,nisu porazeni na 6 meceva u LE-kvali.).Najbolje bi bilo da izvucemo N?mme Kalju.Vosa bi onakvom igrom pregazila sve iz par. sesira,ali realno ona moze imati velike sanse protiv Serifa,sa ostalim bi imala velikih problem ali lopta je okrugla , npr. ko je mislio da ce Samrok pobediti Partizan pre tih meceva.Svakako,sreca Vosi i Partizanu i nadam se da cemo ih gledati oboje u LE.

Roki cetri

pre 10 godina

Ko god da izvuce Partizan imace srece prilikom zdrijeba.Isto kao sto je imao i Crnomorec kad je dobio Zvezdu kao i Ludogorec kad je izvukao Partizan.Ovakav bezidejni,neopasni, nekonkretni i impotentni fudbal malo ko jos igra u Evropi.Ovako se igralo u periodu 1980-1987.Prvo sam se nervirao pa sam se onda poceo da se smijem.Prvo sam mislio da je ovo neka parodija na moderan fudbal kad ono nije.Sto je najgore vidi se na igracima da bi zeljeli,da se trude,ali brate mili nacin na koji igraju je smjesan.Jos 15tak 20 dana do prvi septembra.Odprilike pocetkom septembra nasih klubova vise nema po Evropi,a redovito ispadnu od klubova za koje prvi put cujemo u zivotu dok ozbiljni igraci i klubovi zavrsavaju sa zagrijavanjem.Za Zvezdine i Partizanove protivniketakav zdrijeb znaci prolazak bez mnogo stresa.

Zemun

pre 10 godina

Ispada po komentarima da je Vojvodina neki strasan tim.Polako ljudi,ne znaci mnogo to sto su izbacili Bursu koja zaista jeste dobar tim ali su Turci poznati po namestanju,kao sto je i Vojvodina poznata kao tim sa provinciskim mentalitetom.Kad god da zatreba najvise nema ih nigde.Voleo bih da gresim ali je tako.U utakmici za trofej i jedna Jagodina im je nepremostiva prepreka.

Grobar od malena...

pre 10 godina

Znači Voša prolazi, a Partizan?!
Videćemo, zavisi kome će Kimi dodeliti kapitensku traku!
Fuj, fuj, fuj gadi mi se srpski fudbal!!!

Hope

pre 10 godina

Partizanu je svaka grupa preteska, steta sto Vosa nije nosilac, igrala bi LE 100%. Vosa je pokazala da moze da se nosi sa ozbiljnim klubovima, a bojim se da su za partizan i ovi estonci problematicni

Billy piton

pre 10 godina

Ja bih voleo da igraju Voša i Fiorentina! :) Da vidim koliki su dometi Vojvodininog tima u ovom trenutku.Inače koji god od ovih timova bude igrao sa Slaninarima neće imati lak posao.Čak mislim da su šanse 50:50 u svim duelima izuzev,protiv Šerifa gde je Voša favorit,i Fiorentine gde prednost imaju žabari.Partizan ima smejuriju od žreba,ali,nažalost,moja Zvezda nema ni toliko...

savest

pre 10 godina

svetski i evropski sampion bi danas bio u zrebu da glavni navijac nije sinoc u guci imao koncert, doduse i ostatak ekipe ide tamo za vikend

Davids

pre 10 godina

Sto se tice Pace sve sem Astre se prolazi lagano, Astra lomi kod kuce , sa ovakvom odbranom kakva nam je sad dali bi nam 5 komada.

Sto se tice Vose iskreno se nadam da ce ih pogledati sreca ovog puta, barem toliko da izbegnu italijane prvenstveno i francuze.

Mile

pre 10 godina

Mozda nije lose za Vojvodinu Sent Etjen prosle godine je anemicna Zvezda na misice ispala od Bordoa,Partizan ako dobije Liberec ispada sve ostalo ima sanse

BVK

pre 10 godina

@ Nidza

Vi ste ispadanjem od premocnog Ludogoreca stigli do ove faze takmicenja, a ne pobedom. Dakle, vi ste ovde ispali, niste se kvalifikovali. Pa posle ukupno dva gola protiv mocnih Jermena i Bugara, bolje se ne javljate.

carl cox

pre 10 godina

Vosa moze da izbaci sve osim fiorentine. Pa kad je neki od ovih klubova igrao u ligi sampiona zadnji put? Nikad. Eto, bursa je pre ja mislim 2 godine igrala, pa su ih lale izbacile, tako da... A partizanu moze pomoci samo vlaska madjija ako ne izvuce ove estonce.

dejan

pre 10 godina

Meni je zao kad cujem da neko kaze da mu je zao sto je zvezda ispala, ja da sam zvezdas bilo bi mi zao da je onakva zvezda prosla, kao sto mi je zao sto onakav partizan prolazi vec godinama. Zao mi je sto nam je fudbal takav, da ono malo dobrih igraca sto imamo odlazi za smesne pare, koje odlaze ko zna gde, a dovode se jeftini igraci od 30 i nesto leta i oni koje niko drugi nece, u klubu ostaje samo ono sto nemoze da se proda.E to je meni zao.I zao mi je sto ljudi i dalje idu na utakmice, na taj nacin daju podrsku svemu sto se radi.

kily81

pre 10 godina

Napred, Vošo! Veliki sam Zvezdaš i srce hoće da mi pukne zbog sinocnjeg ispadanja (u stvari više zbog tužne igre), ali mi je izuzetno drago zbog vas. Pokazali ste kako može, u skromnim uslovima, ali sa sjajnom organizacijom, da se napravi odlična ekipa predvođena sjajnim mladim trenerom, koja itekako može da parira i vrlo jakim evropskim ekipama. Želim vam da izbegnete Fiorentinu i Rubin, a sa ostalim ekipama iz šešira imate velike šanse. Što se tiče Partizana, ne bih da potcenjujem, ali mislim da je kod njih žestok raspad sistema u svakom smislu (kao i u Zvezdi) i iako ove ekipe iz njegovog šešira po imenima deluju smešno, ne bih se usudio da kažem da su crno-beli favoriti. Ako sve bude regularno, a to je na žalost teško, ove godine Voša šampion, a neka se Zvezda i Partizan sa Jagodinom, koja je takođe sjajno odigrala protiv Rubina, bore za pozicije od 2. do 4. mesta.

Momčilo

pre 10 godina

Partizan šanse ima jedino protiv Estonaca i možda Gruzijaca, Vojvodina sigurno prolazi Šerif i Trabzon, sa ostalima tu su negdje, možda je Rubin najnezgodniji.

Dacicu-Kimi-Tole-Grobari-Vas-Vole

pre 10 godina

Kako Partizan ima lake protivnike, prvo u kvalifikacijama za LŠ, a sad i za LE. A ljudi ne mogu ni gol da daju. Ispali u predposlednjem kolu za LŠ i lagano idu u zadnje kolo za LE. Ej pa nekad si morao da igras sa ozbiljnim klubovima i tek ako ispadnes u poslednjem kolu imao si sansu za Uefa cup. Mnogo je glup ovaj sistem. Dabogda Partizan izvukao Tun, a Vojvodina Šerif!

danilo

pre 10 godina

Partizan ima odličnu grupu i vidi se sva prednost minulog rada.
Imamo dobre šanse protiv svake od ovih ekipa, a druga je stvar to što mi već dugo nismo favoriti nigde.
Ipak za 2 miliona evra bonusa- ima da odigraju 100 posto.
Uz svu euforiju u vezi Vojvodine, protiv Moldavaca u igri,sa Turcima blag autsajder dok sa ostalima je potrebna još jedna senzacija...

U svakom slučaju bio bi veliki uspeh da prodju obe ekipe, bili bi osvojeni dragoceni bodovi za iduće godine a po žrebu se vidi koliko je to važno.

Mrak

pre 10 godina

Partizan prolazi Estonce ili Pašing .Sa ostalima bi bilo zanimljivo.Česi su uvek neugodni.ali to nije bitno,bitno je da mi pravi navijači bojkotujemo ovu upravu .Sad je vreme za to a ne kada bude sredina prvenstva Istok i Zapad ujedinite se u SUBOTU NEKA STADION BUDE PRAZAN ! ! ! Čeka se prvi kiks Rašovića i teraju ga ko Stanoja.Nažalost ko ode na tekmu podržava upravu u njihovim foteljama

wiener

pre 10 godina

vojvodina ima tezak zadatak jer su osim sheriffa svi timovi jaki, ali ako su mogli da prodju burzaspor mozda mogu i trabzon. ostali su mnogo jaki, ali nikad ne reci nikad.

partizan je u dobroj poziciji jer su realno polovina potencijalnih protivnika slabi (dinamo tbilisi, estonci, ausrijski treceligas pasching, pa i astra iz rumunije), ali ako igraju kako su igrali i to moze biti previse.

Kum Ruzvelt

pre 10 godina

ljudi budite realni....mi smo patuljci u fudbalu, 41. mesto!!!!!
ako vojvodina prodje u LE, nema sanse za titulu, oni (kao ni jedan nas klub, ako je sve regularno) jednostavno nisu spremni/navikli da igraju na 2 fronta. dalje, rubin je igrao protiv jagodine sigurno koliko mu treba i ima rezervi (sto se vidi u ruskom prvenstvu u derbijima), ljudi doziraju (kao nole kada igra sa slabijima). sent etjen je prepun crnaca i igra fenomenalno kod kuce, tako da ostaju serif i eventualno trabzon kao pozeljni protivnici...
partizan, sta reci.... cinjenica da im se igra popravlja (ali igrati sa 2 zadnja vezna kod kuce i protiv siraka i ludogoreca je smesno!!!) iz meca u mec. nema 'leba u igri sa jednim napadacem i 2 zadnja vezna jer to nije ni falkao, ni mesi, ni ibra, ni neko ko zna nesto (i potpuno je odsecen).... mora se napasti sa vise igraca, stvoriti visak i tako davati golove. odu li mitrovic i ivanov sada bilo koji tim (od 6) ce biti tesko proci.
ispali su i briz, vitese, itd.... a za dlaku da je prosao diferdanz iz luksemburga (penali)....!!!

Milan

pre 10 godina

Trabzonspor, Bursaspor.. koja je razlika? :)

A za moj Partizan.. mislim da nema lakog protivnika, nazalost.. kako cemo mi nekog da izbacimo, to je pitanje, posto za to treba da se da gol.

Nbt

pre 10 godina

Bar da udjemo u LE kad za LS nismo, realno ovo nisu neka imena, i ispadanje bi bilo jos veca bruka, a Vosi zelim serif, da i oni udju u LE, zasluzili su ljudi, svaka im cast...

Zolisd

pre 10 godina

E pa ovako. Svi timovi iz sesira u kome je Partizan prizeljkuju bas njega za protivnika, dok svi timovi iz sesira u kome je Vosa strahuju da im ne padne Vosa.

veliku strumf

pre 10 godina

Vala, ko sve ne igra 4. kolo, a mi ispali. Za polovinu ovih timova sto su Partizanovi potencijalni protivnici nikad nisam ni cuo (a redovno pratim fudbal iako se ne kladim). Partizan mora da pridje, koga god da dobije. Vosa samo da izbegne Fiorentinu, pa i St Etjen, sa ostalima moze da igra. Naravno da Kadu i ekipa deluju kao najbolje resenje.

neki drugi iz novog sada

pre 10 godina

Voša može imati sreće... Fiorentina i Sent Etjen su svemirski brodovi, ali Šerif i Trabzonspor (bio 9. u turskom prvenstvu, Bursa je bila 4., otišli su u kvalifikacije jer su igrali finale Kupa) mogu da nas usreće. Rubin je nepoznanica, svi su unapred otpisali Jagodinu kada su igrali sa njima, a na kraju ispao maltene ravnpravan duel.

Жеца

pre 10 godina

Естонци би били најбољи, можда Аустријанци и Грузици. За Вошу Шериф остали јаки.

Brixton

pre 10 godina

Partizan od ovih moze samo da prodje Nome Kalju, a Vosa moze da igra sa Serifom, Trabzonom, pa cak i Sent Etjenom. Sa Fiorentinom i Rubinom nema bas sanse.

Opet, mislim da Vojvodina ima vece sanse da prodje od Partizana.

Kakav Pasing, to nema sanse da prodje Partizan, da ne pricamo o Liberecu, Astri i Tunu. Sa Tbilisijem je 50:50.

who, me?

pre 10 godina

Samo Fiorentina i Rubin da se izbegnu, ovo ostalo moze da se izbaci. Partizan ako bude igrao kao do sada ispada od bilo koje od ovih ekipa, ako budu igrali kao na pripremama, mogu sve da prodju...

Ako kaniš pobediti, ne smeš izgubiti.

pre 10 godina

Dinamo Tbilisi, samo ovi da ne zapadnu. Tada 100% završavamo. I sa Slovanom bi bilo povuci-potegni, dok sa ostalima, uz tešku muku, imamo bar nekakvu šansu.

neki drugi iz novog sada

pre 10 godina

Voša može imati sreće... Fiorentina i Sent Etjen su svemirski brodovi, ali Šerif i Trabzonspor (bio 9. u turskom prvenstvu, Bursa je bila 4., otišli su u kvalifikacije jer su igrali finale Kupa) mogu da nas usreće. Rubin je nepoznanica, svi su unapred otpisali Jagodinu kada su igrali sa njima, a na kraju ispao maltene ravnpravan duel.

Жеца

pre 10 godina

Естонци би били најбољи, можда Аустријанци и Грузици. За Вошу Шериф остали јаки.

who, me?

pre 10 godina

Samo Fiorentina i Rubin da se izbegnu, ovo ostalo moze da se izbaci. Partizan ako bude igrao kao do sada ispada od bilo koje od ovih ekipa, ako budu igrali kao na pripremama, mogu sve da prodju...

Nbt

pre 10 godina

Bar da udjemo u LE kad za LS nismo, realno ovo nisu neka imena, i ispadanje bi bilo jos veca bruka, a Vosi zelim serif, da i oni udju u LE, zasluzili su ljudi, svaka im cast...

kily81

pre 10 godina

Napred, Vošo! Veliki sam Zvezdaš i srce hoće da mi pukne zbog sinocnjeg ispadanja (u stvari više zbog tužne igre), ali mi je izuzetno drago zbog vas. Pokazali ste kako može, u skromnim uslovima, ali sa sjajnom organizacijom, da se napravi odlična ekipa predvođena sjajnim mladim trenerom, koja itekako može da parira i vrlo jakim evropskim ekipama. Želim vam da izbegnete Fiorentinu i Rubin, a sa ostalim ekipama iz šešira imate velike šanse. Što se tiče Partizana, ne bih da potcenjujem, ali mislim da je kod njih žestok raspad sistema u svakom smislu (kao i u Zvezdi) i iako ove ekipe iz njegovog šešira po imenima deluju smešno, ne bih se usudio da kažem da su crno-beli favoriti. Ako sve bude regularno, a to je na žalost teško, ove godine Voša šampion, a neka se Zvezda i Partizan sa Jagodinom, koja je takođe sjajno odigrala protiv Rubina, bore za pozicije od 2. do 4. mesta.

Brixton

pre 10 godina

Partizan od ovih moze samo da prodje Nome Kalju, a Vosa moze da igra sa Serifom, Trabzonom, pa cak i Sent Etjenom. Sa Fiorentinom i Rubinom nema bas sanse.

Opet, mislim da Vojvodina ima vece sanse da prodje od Partizana.

Kakav Pasing, to nema sanse da prodje Partizan, da ne pricamo o Liberecu, Astri i Tunu. Sa Tbilisijem je 50:50.

Ako kaniš pobediti, ne smeš izgubiti.

pre 10 godina

Dinamo Tbilisi, samo ovi da ne zapadnu. Tada 100% završavamo. I sa Slovanom bi bilo povuci-potegni, dok sa ostalima, uz tešku muku, imamo bar nekakvu šansu.

Zolisd

pre 10 godina

E pa ovako. Svi timovi iz sesira u kome je Partizan prizeljkuju bas njega za protivnika, dok svi timovi iz sesira u kome je Vosa strahuju da im ne padne Vosa.

veliku strumf

pre 10 godina

Vala, ko sve ne igra 4. kolo, a mi ispali. Za polovinu ovih timova sto su Partizanovi potencijalni protivnici nikad nisam ni cuo (a redovno pratim fudbal iako se ne kladim). Partizan mora da pridje, koga god da dobije. Vosa samo da izbegne Fiorentinu, pa i St Etjen, sa ostalima moze da igra. Naravno da Kadu i ekipa deluju kao najbolje resenje.

Mrak

pre 10 godina

Partizan prolazi Estonce ili Pašing .Sa ostalima bi bilo zanimljivo.Česi su uvek neugodni.ali to nije bitno,bitno je da mi pravi navijači bojkotujemo ovu upravu .Sad je vreme za to a ne kada bude sredina prvenstva Istok i Zapad ujedinite se u SUBOTU NEKA STADION BUDE PRAZAN ! ! ! Čeka se prvi kiks Rašovića i teraju ga ko Stanoja.Nažalost ko ode na tekmu podržava upravu u njihovim foteljama

Momčilo

pre 10 godina

Partizan šanse ima jedino protiv Estonaca i možda Gruzijaca, Vojvodina sigurno prolazi Šerif i Trabzon, sa ostalima tu su negdje, možda je Rubin najnezgodniji.

BVK

pre 10 godina

@ Nidza

Vi ste ispadanjem od premocnog Ludogoreca stigli do ove faze takmicenja, a ne pobedom. Dakle, vi ste ovde ispali, niste se kvalifikovali. Pa posle ukupno dva gola protiv mocnih Jermena i Bugara, bolje se ne javljate.

danilo

pre 10 godina

Partizan ima odličnu grupu i vidi se sva prednost minulog rada.
Imamo dobre šanse protiv svake od ovih ekipa, a druga je stvar to što mi već dugo nismo favoriti nigde.
Ipak za 2 miliona evra bonusa- ima da odigraju 100 posto.
Uz svu euforiju u vezi Vojvodine, protiv Moldavaca u igri,sa Turcima blag autsajder dok sa ostalima je potrebna još jedna senzacija...

U svakom slučaju bio bi veliki uspeh da prodju obe ekipe, bili bi osvojeni dragoceni bodovi za iduće godine a po žrebu se vidi koliko je to važno.

Milan

pre 10 godina

Trabzonspor, Bursaspor.. koja je razlika? :)

A za moj Partizan.. mislim da nema lakog protivnika, nazalost.. kako cemo mi nekog da izbacimo, to je pitanje, posto za to treba da se da gol.

savest

pre 10 godina

svetski i evropski sampion bi danas bio u zrebu da glavni navijac nije sinoc u guci imao koncert, doduse i ostatak ekipe ide tamo za vikend

Kum Ruzvelt

pre 10 godina

ljudi budite realni....mi smo patuljci u fudbalu, 41. mesto!!!!!
ako vojvodina prodje u LE, nema sanse za titulu, oni (kao ni jedan nas klub, ako je sve regularno) jednostavno nisu spremni/navikli da igraju na 2 fronta. dalje, rubin je igrao protiv jagodine sigurno koliko mu treba i ima rezervi (sto se vidi u ruskom prvenstvu u derbijima), ljudi doziraju (kao nole kada igra sa slabijima). sent etjen je prepun crnaca i igra fenomenalno kod kuce, tako da ostaju serif i eventualno trabzon kao pozeljni protivnici...
partizan, sta reci.... cinjenica da im se igra popravlja (ali igrati sa 2 zadnja vezna kod kuce i protiv siraka i ludogoreca je smesno!!!) iz meca u mec. nema 'leba u igri sa jednim napadacem i 2 zadnja vezna jer to nije ni falkao, ni mesi, ni ibra, ni neko ko zna nesto (i potpuno je odsecen).... mora se napasti sa vise igraca, stvoriti visak i tako davati golove. odu li mitrovic i ivanov sada bilo koji tim (od 6) ce biti tesko proci.
ispali su i briz, vitese, itd.... a za dlaku da je prosao diferdanz iz luksemburga (penali)....!!!

carl cox

pre 10 godina

Vosa moze da izbaci sve osim fiorentine. Pa kad je neki od ovih klubova igrao u ligi sampiona zadnji put? Nikad. Eto, bursa je pre ja mislim 2 godine igrala, pa su ih lale izbacile, tako da... A partizanu moze pomoci samo vlaska madjija ako ne izvuce ove estonce.

dejan

pre 10 godina

Meni je zao kad cujem da neko kaze da mu je zao sto je zvezda ispala, ja da sam zvezdas bilo bi mi zao da je onakva zvezda prosla, kao sto mi je zao sto onakav partizan prolazi vec godinama. Zao mi je sto nam je fudbal takav, da ono malo dobrih igraca sto imamo odlazi za smesne pare, koje odlaze ko zna gde, a dovode se jeftini igraci od 30 i nesto leta i oni koje niko drugi nece, u klubu ostaje samo ono sto nemoze da se proda.E to je meni zao.I zao mi je sto ljudi i dalje idu na utakmice, na taj nacin daju podrsku svemu sto se radi.

Mile

pre 10 godina

Mozda nije lose za Vojvodinu Sent Etjen prosle godine je anemicna Zvezda na misice ispala od Bordoa,Partizan ako dobije Liberec ispada sve ostalo ima sanse

trener29zg

pre 10 godina

Novi Sad mi je predivan!
Novosađanke još više..

Sretno Vojvodini, gledao sam tekmu sinoc i mislio sam da igra Monaco, odličmi su!

Dacicu-Kimi-Tole-Grobari-Vas-Vole

pre 10 godina

Kako Partizan ima lake protivnike, prvo u kvalifikacijama za LŠ, a sad i za LE. A ljudi ne mogu ni gol da daju. Ispali u predposlednjem kolu za LŠ i lagano idu u zadnje kolo za LE. Ej pa nekad si morao da igras sa ozbiljnim klubovima i tek ako ispadnes u poslednjem kolu imao si sansu za Uefa cup. Mnogo je glup ovaj sistem. Dabogda Partizan izvukao Tun, a Vojvodina Šerif!

Roki cetri

pre 10 godina

Ko god da izvuce Partizan imace srece prilikom zdrijeba.Isto kao sto je imao i Crnomorec kad je dobio Zvezdu kao i Ludogorec kad je izvukao Partizan.Ovakav bezidejni,neopasni, nekonkretni i impotentni fudbal malo ko jos igra u Evropi.Ovako se igralo u periodu 1980-1987.Prvo sam se nervirao pa sam se onda poceo da se smijem.Prvo sam mislio da je ovo neka parodija na moderan fudbal kad ono nije.Sto je najgore vidi se na igracima da bi zeljeli,da se trude,ali brate mili nacin na koji igraju je smjesan.Jos 15tak 20 dana do prvi septembra.Odprilike pocetkom septembra nasih klubova vise nema po Evropi,a redovito ispadnu od klubova za koje prvi put cujemo u zivotu dok ozbiljni igraci i klubovi zavrsavaju sa zagrijavanjem.Za Zvezdine i Partizanove protivniketakav zdrijeb znaci prolazak bez mnogo stresa.

A incident na JNA?

pre 10 godina

Kad se javi zvezdaš da kaže da se nada da Partizan nema šanse ali da Vojvodini želi sve najbolje, lako je zaključiti o kakvom se poremećaju radi. Srećom nije težak ali je na nesreću, masovan. Ništa lakše nego izbaksuzirati stvar a nizašta, zarad želje da se utopiš u masi, da si pripadnik najveće gomile. I posle, teramo dalje. DOKLE, bre?

wiener

pre 10 godina

vojvodina ima tezak zadatak jer su osim sheriffa svi timovi jaki, ali ako su mogli da prodju burzaspor mozda mogu i trabzon. ostali su mnogo jaki, ali nikad ne reci nikad.

partizan je u dobroj poziciji jer su realno polovina potencijalnih protivnika slabi (dinamo tbilisi, estonci, ausrijski treceligas pasching, pa i astra iz rumunije), ali ako igraju kako su igrali i to moze biti previse.

Zemun

pre 10 godina

Ispada po komentarima da je Vojvodina neki strasan tim.Polako ljudi,ne znaci mnogo to sto su izbacili Bursu koja zaista jeste dobar tim ali su Turci poznati po namestanju,kao sto je i Vojvodina poznata kao tim sa provinciskim mentalitetom.Kad god da zatreba najvise nema ih nigde.Voleo bih da gresim ali je tako.U utakmici za trofej i jedna Jagodina im je nepremostiva prepreka.

Billy piton

pre 10 godina

Ja bih voleo da igraju Voša i Fiorentina! :) Da vidim koliki su dometi Vojvodininog tima u ovom trenutku.Inače koji god od ovih timova bude igrao sa Slaninarima neće imati lak posao.Čak mislim da su šanse 50:50 u svim duelima izuzev,protiv Šerifa gde je Voša favorit,i Fiorentine gde prednost imaju žabari.Partizan ima smejuriju od žreba,ali,nažalost,moja Zvezda nema ni toliko...

Grobar od malena...

pre 10 godina

Znači Voša prolazi, a Partizan?!
Videćemo, zavisi kome će Kimi dodeliti kapitensku traku!
Fuj, fuj, fuj gadi mi se srpski fudbal!!!

samo partizan

pre 10 godina

vosi svaka cast!
veliki uspeh,sada nema sta da izgubi.
nego prodaja najboljeg spica u zemlji me malo podseca na partizan,zar nije dovoljno uci u lE i uzeti te pare sto ce dobiti od prodaje abubakara?!

nasa igra ce biti bolja,djemba,obradovic i grbic su dobra pojacanja,samo da dobiju na snazi,fofana ima brzinu koju niko nema u partizanu,
bice to dobat tim.

samo da vosa ima malo srece na zrebu i imamo 2 predstavnika u lE

Davids

pre 10 godina

Sto se tice Pace sve sem Astre se prolazi lagano, Astra lomi kod kuce , sa ovakvom odbranom kakva nam je sad dali bi nam 5 komada.

Sto se tice Vose iskreno se nadam da ce ih pogledati sreca ovog puta, barem toliko da izbegnu italijane prvenstveno i francuze.

Pew

pre 10 godina

Nome Kalju...kladio sam se na sve i svasta.Finska treca,nigerija prva liga,singapur prva liga I relativno znam sve te amaterske timove al za ove...nikad cuo.

merkurije mudri

pre 10 godina

Pogledajte sta je Voša morala da prodje da bi dosla do ovog zreba, dok je Partizan morao samo da ispadne. i opet povlascen. Krivo mi je sto nije bilo obrnuto

Hope

pre 10 godina

Partizanu je svaka grupa preteska, steta sto Vosa nije nosilac, igrala bi LE 100%. Vosa je pokazala da moze da se nosi sa ozbiljnim klubovima, a bojim se da su za partizan i ovi estonci problematicni

Grom

pre 10 godina

Grobar sam ali koga god da izvučemo ne treba da prodjemo bilo bi ne zasluženo prema svemu do sad prikazanom,voši želim puno sreće da izvuku šerif,sa trabzonom bi bilo egal,ove tri ekipe su dosta jače,rubin je protiv jagodine igrao rutinski koliko mu je trebalo.

sebastijan

pre 10 godina

U Partizanovoj grupi svi nepovlasceni boga mole da izvuku Partizan a ne Totenhem, Udineze, Estoril, Makabi ili Dnjepar, dok je raspolozenje u Vosinoj povlascenoj grupi sledece "sve, sveeeeeee (Molde, Esbjerg, Grashopers, Kukesi)" samo Vosa neeeeeeee!

Drasko

pre 10 godina

Dajte nam Estonce ili Austrijance...mogu i Rumuni.

p.s.: u kojem sesiru je Zvezda?
(Makaveli, 9. avgust 2013 09:07)

Batice ako vam dodju rumuni ne da nemate sta da trazite...za razliku od tebe dobro poznajem ovaj klub i gledam ih cesto,moli Boga Gospoda da njih ne izvucete.
Srecno Vosho!

JEDNACINA SA VISE NEPOZNATIH

pre 10 godina

Haha komentari su presmesni. Nikako u Srbiji da se shvati da nema laksi i tezi protivnik. Pasing inace austrijski TRECELIGAS koji je osvojio kup. Partizan eventualno moze da prodje dalje, al mislim da ce dobiti Astru a Vosa ce da izvuce Sent Etjen.

Banja Luka

pre 10 godina

Pa, ljudi, sta vam je!? Zar je moguce da se ovdje prizeljkuje Trabzon? Jeste Bursa solidna ekipa, ali je glupo na osnovu toga misliti da ce Vojvodina isto proci i protiv Trabzona koji je daleko bolja ekipa u ovom trenutku.

Pa, jeste li vi vidjeli kakvu ekipu ima Trabzon? Doveli su gomilu fantastacnih igraca ovog ljeta, kao i u poslednje 2-3 sezone...Nedavno su za Trabzon potpisali Jose Bosingwa i Florant Malouda, a tu su jos i Marc Janko, Didier Zokora, Emerson,...Daleko bolja ekipa od Burse.

Dinamo Tbilisi je "mina" i mogao bi biti nezgodan protivnik za Partizan, ukoliko se desi da se ovaj par izvuce. Doveli su dosta dobrih igraca...Vratili Merebashvili-a iz Vojvodine, doveli Ustaritza iz Athletic Bilbaoa, doveli Xisca(bivsi igrac Valencie, Betisa i Levantea),...i uz jos nekoliko dobrih igraca, Dinamo Tbilisi je jako nezgodna ekpa, a takodje su ekipa sa velikom tradicijom.

Osim ovih Estonaca, nijedna druga ekipa nije za potcijeniti.

blb

pre 10 godina

Gledano ovi timovi iz partizanovog sesira nisu nista posebno i trebalo bi da ih prodje,ali sa onakvom igrom tesko da ce i Gruzine proci.Svakako mislim da bi Slovan L. i Astru (oni igraju sjajno,nisu porazeni na 6 meceva u LE-kvali.).Najbolje bi bilo da izvucemo N?mme Kalju.Vosa bi onakvom igrom pregazila sve iz par. sesira,ali realno ona moze imati velike sanse protiv Serifa,sa ostalim bi imala velikih problem ali lopta je okrugla , npr. ko je mislio da ce Samrok pobediti Partizan pre tih meceva.Svakako,sreca Vosi i Partizanu i nadam se da cemo ih gledati oboje u LE.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

na transfermarktu.de pise da je ivan ivanov od sinoc igrac bazela ,2 miljona su uplatili partizanu,molim redakciju b92.net koju smatram najboljom u srbiji da proveri tu informaciju.sto se tice protivnika ...nadam se sto laksim za oba dva kluba.trabzon nebi bio dobar za vosu,ne opet na turke..bilo ko da dodje bice im tesko.a partizan? pa daj taj pasching bre da se igramo;)) zivim u austriji ,oni su treceligasi koji su prosle sezone iz kupa izbacili red bull salzburg austriju i rapid.nemaju oni sta da traze u evropi tako da mislim da bi to za raspali partizan bilo najbolje resenje.

pozz

Mile

pre 10 godina

@carl cox a sta je Rubin igrao majke ti africku ligu sampiona jel se secate pre neku godinu kad su dobili u sred Barselone,tezi su protivnik i od Fiorentini i Sent Etjena protiv Jagodine su igrali sto neko rece dole onoliko koliko im treba

marko

pre 10 godina

Gde ste bili prethodnih sezona da pričate o lošem suđenju VOjvodini u domaćem prvenstvu kad su ih pobeđivali svi redom, svaka čast Vojvodini ove sezone i očigledno imaju najbolji tim ali to opet moraju da pokažu, ko je njima kriv što su prethodnih sezona gubili od Borče i igrali kod kuće nerešeno sa Metalcom, Smederevom i ostalima.

Mi tamo, kad ono medjutim

pre 10 godina

Da nam je fudbal normalan kao sto nije, imali bi mnogo vise pobeda sa tri kluba, koeficijent raste i izbegli bi bruku igranja i ispadanja u prvim krugovima od nekih anonimusa fudbalske scene. Jedino sto ne fali je podrska sa tribina, i pored toga upravama i savezu to nista ne znaci...

zzz

pre 10 godina

Za Vosu idealan protivnik bi bio Serif bez ikakve sumnje,dok ni trabzon ne ni nio los zreb s obzirom da su oni dosta slabiji od burse,zavrsili su sezonu na sredini a bursa kao 4.
Za Partizan bi idealan zreb bio pashing (austrijski treceligas!? koji igra evropu zbog osvojenog kupa) i Nome Kalju,dok su ostali u ovom trenutku velike prepreke za crno-bele..Svi timovi su bili dominantni u svojim dosadasnjim mecevima,sem Dinama koji je ispao od steaue,i to ih namucio,tj nisu izgubili u bukurestu..

Bre!

pre 10 godina

Vosa jedina ovde ima neke sanse, minimalne, ali sanse. Pokazali su da umeju a sad jos da ih vidimo protiv neke ekipe koja isto zna pa mozda...
Grobari nemaju nikakve sanse, moze protiv njih i neka beton liga pa opet ne vredi...
Jedino je Zvezda pokazala pravi odnos snage kluba i trenutne situacije u Srpskom fudbalu i zemlji, ispala je iz takmicenja... :(

kalimero

pre 10 godina

taman kako treba,, jer je i Vosa mnogo bolji tim od Partizana,, ja sam Delija ,, al' svaka cast Vosi ,, jedina je malo osvetlala obraz posrnulog srpskog fudbala.., nadam se da se nece opustiti posle ovog velikog trijumfa, i da ce uspjeti uci u LE ... srecno...

Konstatacija

pre 10 godina

Platinijev zakon za sirotinju.Ispadnes i opet igras za Ligu Evrope. Pobedis i igras za Ligu sampiona.Izgubis i igras Ligu Evrope.Ne pisem ovi zbog Zvezde vec u Ligu Evrope se nisu plasirali i te kako jaki timovi iz zapadnih zemalja (Cirih, Vitese,Briz)

Bre!

pre 10 godina

Ako alaudiras na mene, ja sam samo realan, Moja Zvezda je vec ispala (toliko realno i vredi u ovom momentu)
Vi grobari nemate skoro uopste sanse ne zato sto vas ja nevolim, nego zato sto to sta vi igrate tesko da je fudbal...
Jedino je stvarno Vojvodina odigrala kako treba.

Kovac

pre 10 godina

Nemojte ljudi,zaboravljate da se Vosa ozbiljno pojacala, ostao je Oumaru,dosli su Kaludjerovic,Simon Vukcevic, tu je Kezman sa svojim kontaktima po Evropi,u klubu se radi kvalitetno zadnjih godina,ovi rezultati nisu slucajni.Sto se Partizana tice, jedino Nome Kalju i taj austrijski treceligas Pasing,mogu biti lagani protivnici,s obzirom na prikazano u prve dve utakmice sa Sirakom i Ludogorecom,ostali ce biti vraski teski protivnici.Nadamo se kad se uigraju taj Fofana i Djemba Djemba,eventualno ostane Mitar, vrati se Stojke,da ce se nivo igre popeti na neki visi nivo.

nikola

pre 10 godina

nego prodaja najboljeg spica u zemlji me malo podseca na partizan,zar nije dovoljno uci u lE i uzeti te pare sto ce dobiti od prodaje abubakara?!
(samo partizan, 9. avgust 2013 12:05)

Abubakaru ističe ugovor za nekoliko meseci, ako ga sad ne prodaju otići će za džaba. Zato su i doveli Kaluđerovića, da mu već spreme zamenu. Iskreno, i treba da ide, momak je sjajan i nadam se da će igrati u dobrom klubu, ali mora i Voša uzeti neke pare, za razliku od blizanaca njih ne finansira Vlada Vojvodine ili štatijaznam.

xMADx

pre 10 godina

toliko zvezdasa pljuje partizan... a partizan i vosa imaju sanse da prodju a vasa zvezda opet nista... partizan igra slabo al on ce vrlo verovatno proci... a to se na kraju samo racuna!

Brixton

pre 10 godina

Partizan od ovih moze samo da prodje Nome Kalju, a Vosa moze da igra sa Serifom, Trabzonom, pa cak i Sent Etjenom. Sa Fiorentinom i Rubinom nema bas sanse.

Opet, mislim da Vojvodina ima vece sanse da prodje od Partizana.

Kakav Pasing, to nema sanse da prodje Partizan, da ne pricamo o Liberecu, Astri i Tunu. Sa Tbilisijem je 50:50.

Zemun

pre 10 godina

Ispada po komentarima da je Vojvodina neki strasan tim.Polako ljudi,ne znaci mnogo to sto su izbacili Bursu koja zaista jeste dobar tim ali su Turci poznati po namestanju,kao sto je i Vojvodina poznata kao tim sa provinciskim mentalitetom.Kad god da zatreba najvise nema ih nigde.Voleo bih da gresim ali je tako.U utakmici za trofej i jedna Jagodina im je nepremostiva prepreka.

Mrak

pre 10 godina

Partizan prolazi Estonce ili Pašing .Sa ostalima bi bilo zanimljivo.Česi su uvek neugodni.ali to nije bitno,bitno je da mi pravi navijači bojkotujemo ovu upravu .Sad je vreme za to a ne kada bude sredina prvenstva Istok i Zapad ujedinite se u SUBOTU NEKA STADION BUDE PRAZAN ! ! ! Čeka se prvi kiks Rašovića i teraju ga ko Stanoja.Nažalost ko ode na tekmu podržava upravu u njihovim foteljama

Dacicu-Kimi-Tole-Grobari-Vas-Vole

pre 10 godina

Kako Partizan ima lake protivnike, prvo u kvalifikacijama za LŠ, a sad i za LE. A ljudi ne mogu ni gol da daju. Ispali u predposlednjem kolu za LŠ i lagano idu u zadnje kolo za LE. Ej pa nekad si morao da igras sa ozbiljnim klubovima i tek ako ispadnes u poslednjem kolu imao si sansu za Uefa cup. Mnogo je glup ovaj sistem. Dabogda Partizan izvukao Tun, a Vojvodina Šerif!

A incident na JNA?

pre 10 godina

Kad se javi zvezdaš da kaže da se nada da Partizan nema šanse ali da Vojvodini želi sve najbolje, lako je zaključiti o kakvom se poremećaju radi. Srećom nije težak ali je na nesreću, masovan. Ništa lakše nego izbaksuzirati stvar a nizašta, zarad želje da se utopiš u masi, da si pripadnik najveće gomile. I posle, teramo dalje. DOKLE, bre?

veliku strumf

pre 10 godina

Vala, ko sve ne igra 4. kolo, a mi ispali. Za polovinu ovih timova sto su Partizanovi potencijalni protivnici nikad nisam ni cuo (a redovno pratim fudbal iako se ne kladim). Partizan mora da pridje, koga god da dobije. Vosa samo da izbegne Fiorentinu, pa i St Etjen, sa ostalima moze da igra. Naravno da Kadu i ekipa deluju kao najbolje resenje.

Жеца

pre 10 godina

Естонци би били најбољи, можда Аустријанци и Грузици. За Вошу Шериф остали јаки.

Momčilo

pre 10 godina

Partizan šanse ima jedino protiv Estonaca i možda Gruzijaca, Vojvodina sigurno prolazi Šerif i Trabzon, sa ostalima tu su negdje, možda je Rubin najnezgodniji.

Mile

pre 10 godina

Mozda nije lose za Vojvodinu Sent Etjen prosle godine je anemicna Zvezda na misice ispala od Bordoa,Partizan ako dobije Liberec ispada sve ostalo ima sanse

kily81

pre 10 godina

Napred, Vošo! Veliki sam Zvezdaš i srce hoće da mi pukne zbog sinocnjeg ispadanja (u stvari više zbog tužne igre), ali mi je izuzetno drago zbog vas. Pokazali ste kako može, u skromnim uslovima, ali sa sjajnom organizacijom, da se napravi odlična ekipa predvođena sjajnim mladim trenerom, koja itekako može da parira i vrlo jakim evropskim ekipama. Želim vam da izbegnete Fiorentinu i Rubin, a sa ostalim ekipama iz šešira imate velike šanse. Što se tiče Partizana, ne bih da potcenjujem, ali mislim da je kod njih žestok raspad sistema u svakom smislu (kao i u Zvezdi) i iako ove ekipe iz njegovog šešira po imenima deluju smešno, ne bih se usudio da kažem da su crno-beli favoriti. Ako sve bude regularno, a to je na žalost teško, ove godine Voša šampion, a neka se Zvezda i Partizan sa Jagodinom, koja je takođe sjajno odigrala protiv Rubina, bore za pozicije od 2. do 4. mesta.

Ako kaniš pobediti, ne smeš izgubiti.

pre 10 godina

Dinamo Tbilisi, samo ovi da ne zapadnu. Tada 100% završavamo. I sa Slovanom bi bilo povuci-potegni, dok sa ostalima, uz tešku muku, imamo bar nekakvu šansu.

BVK

pre 10 godina

@ Nidza

Vi ste ispadanjem od premocnog Ludogoreca stigli do ove faze takmicenja, a ne pobedom. Dakle, vi ste ovde ispali, niste se kvalifikovali. Pa posle ukupno dva gola protiv mocnih Jermena i Bugara, bolje se ne javljate.

Konstatacija

pre 10 godina

Platinijev zakon za sirotinju.Ispadnes i opet igras za Ligu Evrope. Pobedis i igras za Ligu sampiona.Izgubis i igras Ligu Evrope.Ne pisem ovi zbog Zvezde vec u Ligu Evrope se nisu plasirali i te kako jaki timovi iz zapadnih zemalja (Cirih, Vitese,Briz)

neki drugi iz novog sada

pre 10 godina

Voša može imati sreće... Fiorentina i Sent Etjen su svemirski brodovi, ali Šerif i Trabzonspor (bio 9. u turskom prvenstvu, Bursa je bila 4., otišli su u kvalifikacije jer su igrali finale Kupa) mogu da nas usreće. Rubin je nepoznanica, svi su unapred otpisali Jagodinu kada su igrali sa njima, a na kraju ispao maltene ravnpravan duel.

savest

pre 10 godina

svetski i evropski sampion bi danas bio u zrebu da glavni navijac nije sinoc u guci imao koncert, doduse i ostatak ekipe ide tamo za vikend

Kum Ruzvelt

pre 10 godina

ljudi budite realni....mi smo patuljci u fudbalu, 41. mesto!!!!!
ako vojvodina prodje u LE, nema sanse za titulu, oni (kao ni jedan nas klub, ako je sve regularno) jednostavno nisu spremni/navikli da igraju na 2 fronta. dalje, rubin je igrao protiv jagodine sigurno koliko mu treba i ima rezervi (sto se vidi u ruskom prvenstvu u derbijima), ljudi doziraju (kao nole kada igra sa slabijima). sent etjen je prepun crnaca i igra fenomenalno kod kuce, tako da ostaju serif i eventualno trabzon kao pozeljni protivnici...
partizan, sta reci.... cinjenica da im se igra popravlja (ali igrati sa 2 zadnja vezna kod kuce i protiv siraka i ludogoreca je smesno!!!) iz meca u mec. nema 'leba u igri sa jednim napadacem i 2 zadnja vezna jer to nije ni falkao, ni mesi, ni ibra, ni neko ko zna nesto (i potpuno je odsecen).... mora se napasti sa vise igraca, stvoriti visak i tako davati golove. odu li mitrovic i ivanov sada bilo koji tim (od 6) ce biti tesko proci.
ispali su i briz, vitese, itd.... a za dlaku da je prosao diferdanz iz luksemburga (penali)....!!!

Zolisd

pre 10 godina

E pa ovako. Svi timovi iz sesira u kome je Partizan prizeljkuju bas njega za protivnika, dok svi timovi iz sesira u kome je Vosa strahuju da im ne padne Vosa.

Roki cetri

pre 10 godina

Ko god da izvuce Partizan imace srece prilikom zdrijeba.Isto kao sto je imao i Crnomorec kad je dobio Zvezdu kao i Ludogorec kad je izvukao Partizan.Ovakav bezidejni,neopasni, nekonkretni i impotentni fudbal malo ko jos igra u Evropi.Ovako se igralo u periodu 1980-1987.Prvo sam se nervirao pa sam se onda poceo da se smijem.Prvo sam mislio da je ovo neka parodija na moderan fudbal kad ono nije.Sto je najgore vidi se na igracima da bi zeljeli,da se trude,ali brate mili nacin na koji igraju je smjesan.Jos 15tak 20 dana do prvi septembra.Odprilike pocetkom septembra nasih klubova vise nema po Evropi,a redovito ispadnu od klubova za koje prvi put cujemo u zivotu dok ozbiljni igraci i klubovi zavrsavaju sa zagrijavanjem.Za Zvezdine i Partizanove protivniketakav zdrijeb znaci prolazak bez mnogo stresa.

Bre!

pre 10 godina

Vosa jedina ovde ima neke sanse, minimalne, ali sanse. Pokazali su da umeju a sad jos da ih vidimo protiv neke ekipe koja isto zna pa mozda...
Grobari nemaju nikakve sanse, moze protiv njih i neka beton liga pa opet ne vredi...
Jedino je Zvezda pokazala pravi odnos snage kluba i trenutne situacije u Srpskom fudbalu i zemlji, ispala je iz takmicenja... :(

Drasko

pre 10 godina

Dajte nam Estonce ili Austrijance...mogu i Rumuni.

p.s.: u kojem sesiru je Zvezda?
(Makaveli, 9. avgust 2013 09:07)

Batice ako vam dodju rumuni ne da nemate sta da trazite...za razliku od tebe dobro poznajem ovaj klub i gledam ih cesto,moli Boga Gospoda da njih ne izvucete.
Srecno Vosho!

merkurije mudri

pre 10 godina

Pogledajte sta je Voša morala da prodje da bi dosla do ovog zreba, dok je Partizan morao samo da ispadne. i opet povlascen. Krivo mi je sto nije bilo obrnuto

Grobar od malena...

pre 10 godina

Znači Voša prolazi, a Partizan?!
Videćemo, zavisi kome će Kimi dodeliti kapitensku traku!
Fuj, fuj, fuj gadi mi se srpski fudbal!!!

sebastijan

pre 10 godina

U Partizanovoj grupi svi nepovlasceni boga mole da izvuku Partizan a ne Totenhem, Udineze, Estoril, Makabi ili Dnjepar, dok je raspolozenje u Vosinoj povlascenoj grupi sledece "sve, sveeeeeee (Molde, Esbjerg, Grashopers, Kukesi)" samo Vosa neeeeeeee!

danilo

pre 10 godina

Partizan ima odličnu grupu i vidi se sva prednost minulog rada.
Imamo dobre šanse protiv svake od ovih ekipa, a druga je stvar to što mi već dugo nismo favoriti nigde.
Ipak za 2 miliona evra bonusa- ima da odigraju 100 posto.
Uz svu euforiju u vezi Vojvodine, protiv Moldavaca u igri,sa Turcima blag autsajder dok sa ostalima je potrebna još jedna senzacija...

U svakom slučaju bio bi veliki uspeh da prodju obe ekipe, bili bi osvojeni dragoceni bodovi za iduće godine a po žrebu se vidi koliko je to važno.

dejan

pre 10 godina

Meni je zao kad cujem da neko kaze da mu je zao sto je zvezda ispala, ja da sam zvezdas bilo bi mi zao da je onakva zvezda prosla, kao sto mi je zao sto onakav partizan prolazi vec godinama. Zao mi je sto nam je fudbal takav, da ono malo dobrih igraca sto imamo odlazi za smesne pare, koje odlaze ko zna gde, a dovode se jeftini igraci od 30 i nesto leta i oni koje niko drugi nece, u klubu ostaje samo ono sto nemoze da se proda.E to je meni zao.I zao mi je sto ljudi i dalje idu na utakmice, na taj nacin daju podrsku svemu sto se radi.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

na transfermarktu.de pise da je ivan ivanov od sinoc igrac bazela ,2 miljona su uplatili partizanu,molim redakciju b92.net koju smatram najboljom u srbiji da proveri tu informaciju.sto se tice protivnika ...nadam se sto laksim za oba dva kluba.trabzon nebi bio dobar za vosu,ne opet na turke..bilo ko da dodje bice im tesko.a partizan? pa daj taj pasching bre da se igramo;)) zivim u austriji ,oni su treceligasi koji su prosle sezone iz kupa izbacili red bull salzburg austriju i rapid.nemaju oni sta da traze u evropi tako da mislim da bi to za raspali partizan bilo najbolje resenje.

pozz

samo partizan

pre 10 godina

vosi svaka cast!
veliki uspeh,sada nema sta da izgubi.
nego prodaja najboljeg spica u zemlji me malo podseca na partizan,zar nije dovoljno uci u lE i uzeti te pare sto ce dobiti od prodaje abubakara?!

nasa igra ce biti bolja,djemba,obradovic i grbic su dobra pojacanja,samo da dobiju na snazi,fofana ima brzinu koju niko nema u partizanu,
bice to dobat tim.

samo da vosa ima malo srece na zrebu i imamo 2 predstavnika u lE

who, me?

pre 10 godina

Samo Fiorentina i Rubin da se izbegnu, ovo ostalo moze da se izbaci. Partizan ako bude igrao kao do sada ispada od bilo koje od ovih ekipa, ako budu igrali kao na pripremama, mogu sve da prodju...

Nbt

pre 10 godina

Bar da udjemo u LE kad za LS nismo, realno ovo nisu neka imena, i ispadanje bi bilo jos veca bruka, a Vosi zelim serif, da i oni udju u LE, zasluzili su ljudi, svaka im cast...

carl cox

pre 10 godina

Vosa moze da izbaci sve osim fiorentine. Pa kad je neki od ovih klubova igrao u ligi sampiona zadnji put? Nikad. Eto, bursa je pre ja mislim 2 godine igrala, pa su ih lale izbacile, tako da... A partizanu moze pomoci samo vlaska madjija ako ne izvuce ove estonce.

Grom

pre 10 godina

Grobar sam ali koga god da izvučemo ne treba da prodjemo bilo bi ne zasluženo prema svemu do sad prikazanom,voši želim puno sreće da izvuku šerif,sa trabzonom bi bilo egal,ove tri ekipe su dosta jače,rubin je protiv jagodine igrao rutinski koliko mu je trebalo.

Billy piton

pre 10 godina

Ja bih voleo da igraju Voša i Fiorentina! :) Da vidim koliki su dometi Vojvodininog tima u ovom trenutku.Inače koji god od ovih timova bude igrao sa Slaninarima neće imati lak posao.Čak mislim da su šanse 50:50 u svim duelima izuzev,protiv Šerifa gde je Voša favorit,i Fiorentine gde prednost imaju žabari.Partizan ima smejuriju od žreba,ali,nažalost,moja Zvezda nema ni toliko...

marko

pre 10 godina

Gde ste bili prethodnih sezona da pričate o lošem suđenju VOjvodini u domaćem prvenstvu kad su ih pobeđivali svi redom, svaka čast Vojvodini ove sezone i očigledno imaju najbolji tim ali to opet moraju da pokažu, ko je njima kriv što su prethodnih sezona gubili od Borče i igrali kod kuće nerešeno sa Metalcom, Smederevom i ostalima.

JEDNACINA SA VISE NEPOZNATIH

pre 10 godina

Haha komentari su presmesni. Nikako u Srbiji da se shvati da nema laksi i tezi protivnik. Pasing inace austrijski TRECELIGAS koji je osvojio kup. Partizan eventualno moze da prodje dalje, al mislim da ce dobiti Astru a Vosa ce da izvuce Sent Etjen.

Mile

pre 10 godina

@carl cox a sta je Rubin igrao majke ti africku ligu sampiona jel se secate pre neku godinu kad su dobili u sred Barselone,tezi su protivnik i od Fiorentini i Sent Etjena protiv Jagodine su igrali sto neko rece dole onoliko koliko im treba

Davids

pre 10 godina

Sto se tice Pace sve sem Astre se prolazi lagano, Astra lomi kod kuce , sa ovakvom odbranom kakva nam je sad dali bi nam 5 komada.

Sto se tice Vose iskreno se nadam da ce ih pogledati sreca ovog puta, barem toliko da izbegnu italijane prvenstveno i francuze.

Milan

pre 10 godina

Trabzonspor, Bursaspor.. koja je razlika? :)

A za moj Partizan.. mislim da nema lakog protivnika, nazalost.. kako cemo mi nekog da izbacimo, to je pitanje, posto za to treba da se da gol.

Hope

pre 10 godina

Partizanu je svaka grupa preteska, steta sto Vosa nije nosilac, igrala bi LE 100%. Vosa je pokazala da moze da se nosi sa ozbiljnim klubovima, a bojim se da su za partizan i ovi estonci problematicni

Pew

pre 10 godina

Nome Kalju...kladio sam se na sve i svasta.Finska treca,nigerija prva liga,singapur prva liga I relativno znam sve te amaterske timove al za ove...nikad cuo.

xMADx

pre 10 godina

toliko zvezdasa pljuje partizan... a partizan i vosa imaju sanse da prodju a vasa zvezda opet nista... partizan igra slabo al on ce vrlo verovatno proci... a to se na kraju samo racuna!

trener29zg

pre 10 godina

Novi Sad mi je predivan!
Novosađanke još više..

Sretno Vojvodini, gledao sam tekmu sinoc i mislio sam da igra Monaco, odličmi su!

Banja Luka

pre 10 godina

Pa, ljudi, sta vam je!? Zar je moguce da se ovdje prizeljkuje Trabzon? Jeste Bursa solidna ekipa, ali je glupo na osnovu toga misliti da ce Vojvodina isto proci i protiv Trabzona koji je daleko bolja ekipa u ovom trenutku.

Pa, jeste li vi vidjeli kakvu ekipu ima Trabzon? Doveli su gomilu fantastacnih igraca ovog ljeta, kao i u poslednje 2-3 sezone...Nedavno su za Trabzon potpisali Jose Bosingwa i Florant Malouda, a tu su jos i Marc Janko, Didier Zokora, Emerson,...Daleko bolja ekipa od Burse.

Dinamo Tbilisi je "mina" i mogao bi biti nezgodan protivnik za Partizan, ukoliko se desi da se ovaj par izvuce. Doveli su dosta dobrih igraca...Vratili Merebashvili-a iz Vojvodine, doveli Ustaritza iz Athletic Bilbaoa, doveli Xisca(bivsi igrac Valencie, Betisa i Levantea),...i uz jos nekoliko dobrih igraca, Dinamo Tbilisi je jako nezgodna ekpa, a takodje su ekipa sa velikom tradicijom.

Osim ovih Estonaca, nijedna druga ekipa nije za potcijeniti.

nikola

pre 10 godina

nego prodaja najboljeg spica u zemlji me malo podseca na partizan,zar nije dovoljno uci u lE i uzeti te pare sto ce dobiti od prodaje abubakara?!
(samo partizan, 9. avgust 2013 12:05)

Abubakaru ističe ugovor za nekoliko meseci, ako ga sad ne prodaju otići će za džaba. Zato su i doveli Kaluđerovića, da mu već spreme zamenu. Iskreno, i treba da ide, momak je sjajan i nadam se da će igrati u dobrom klubu, ali mora i Voša uzeti neke pare, za razliku od blizanaca njih ne finansira Vlada Vojvodine ili štatijaznam.

Kovac

pre 10 godina

Nemojte ljudi,zaboravljate da se Vosa ozbiljno pojacala, ostao je Oumaru,dosli su Kaludjerovic,Simon Vukcevic, tu je Kezman sa svojim kontaktima po Evropi,u klubu se radi kvalitetno zadnjih godina,ovi rezultati nisu slucajni.Sto se Partizana tice, jedino Nome Kalju i taj austrijski treceligas Pasing,mogu biti lagani protivnici,s obzirom na prikazano u prve dve utakmice sa Sirakom i Ludogorecom,ostali ce biti vraski teski protivnici.Nadamo se kad se uigraju taj Fofana i Djemba Djemba,eventualno ostane Mitar, vrati se Stojke,da ce se nivo igre popeti na neki visi nivo.

kalimero

pre 10 godina

taman kako treba,, jer je i Vosa mnogo bolji tim od Partizana,, ja sam Delija ,, al' svaka cast Vosi ,, jedina je malo osvetlala obraz posrnulog srpskog fudbala.., nadam se da se nece opustiti posle ovog velikog trijumfa, i da ce uspjeti uci u LE ... srecno...

wiener

pre 10 godina

vojvodina ima tezak zadatak jer su osim sheriffa svi timovi jaki, ali ako su mogli da prodju burzaspor mozda mogu i trabzon. ostali su mnogo jaki, ali nikad ne reci nikad.

partizan je u dobroj poziciji jer su realno polovina potencijalnih protivnika slabi (dinamo tbilisi, estonci, ausrijski treceligas pasching, pa i astra iz rumunije), ali ako igraju kako su igrali i to moze biti previse.

blb

pre 10 godina

Gledano ovi timovi iz partizanovog sesira nisu nista posebno i trebalo bi da ih prodje,ali sa onakvom igrom tesko da ce i Gruzine proci.Svakako mislim da bi Slovan L. i Astru (oni igraju sjajno,nisu porazeni na 6 meceva u LE-kvali.).Najbolje bi bilo da izvucemo N?mme Kalju.Vosa bi onakvom igrom pregazila sve iz par. sesira,ali realno ona moze imati velike sanse protiv Serifa,sa ostalim bi imala velikih problem ali lopta je okrugla , npr. ko je mislio da ce Samrok pobediti Partizan pre tih meceva.Svakako,sreca Vosi i Partizanu i nadam se da cemo ih gledati oboje u LE.

Mi tamo, kad ono medjutim

pre 10 godina

Da nam je fudbal normalan kao sto nije, imali bi mnogo vise pobeda sa tri kluba, koeficijent raste i izbegli bi bruku igranja i ispadanja u prvim krugovima od nekih anonimusa fudbalske scene. Jedino sto ne fali je podrska sa tribina, i pored toga upravama i savezu to nista ne znaci...

zzz

pre 10 godina

Za Vosu idealan protivnik bi bio Serif bez ikakve sumnje,dok ni trabzon ne ni nio los zreb s obzirom da su oni dosta slabiji od burse,zavrsili su sezonu na sredini a bursa kao 4.
Za Partizan bi idealan zreb bio pashing (austrijski treceligas!? koji igra evropu zbog osvojenog kupa) i Nome Kalju,dok su ostali u ovom trenutku velike prepreke za crno-bele..Svi timovi su bili dominantni u svojim dosadasnjim mecevima,sem Dinama koji je ispao od steaue,i to ih namucio,tj nisu izgubili u bukurestu..

Bre!

pre 10 godina

Ako alaudiras na mene, ja sam samo realan, Moja Zvezda je vec ispala (toliko realno i vredi u ovom momentu)
Vi grobari nemate skoro uopste sanse ne zato sto vas ja nevolim, nego zato sto to sta vi igrate tesko da je fudbal...
Jedino je stvarno Vojvodina odigrala kako treba.