Nedelja, 04.08.2013.

23:57

"Očekivala sam iskrenost od Dačića"

Potpredsednica SNS i ministarka energetike Zorana Mihajlović izjavila da je od Ivice Dačića očekivala iskren izveštaj o radu kao ministra unutrašnjih poslova.

Izvor: Danas

"Oèekivala sam iskrenost od Daèiæa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

118 Komentari

Sortiraj po:

Кадилак

pre 10 godina

Заиста ми није јасно шта је то госпођа Михајловић погрешно рекла? Дачићево и понашање СПС-а је у стилу Динкића и УРС-а, сви смо радили савршено, али немамо ништа са тим што резултата нема. Посебно се то односи на рад МУП-а који Дачић ни по цену живота не жели да препусти, вероватно због тога што би се свашта открило. А ни обећање да ће открити убице Ранка Панића из редова Жандармерије није испунио.

Mirjanic

pre 10 godina

Njemu levo oko vise ne veruje desnom , a kamoli mi !
Politikancic koga je vaskraso najpre Kostunica , apotom i DS , nece zadugo moci da istraje sa svojom " svitom " , ni na politickoj sceni, jos manje u organima vlasti, jer se svaka druga afera u nizu , gle cuda vezuje bas za
SPS kadove . Narod gleda, i pamti, Ivice, a i PUPS se vec preracunava...

Malina

pre 10 godina

Ivica Dacic , sa svojim retorickim sposobnostima, performansima , " rezultatima rada" svojim i svojih kadrova , je dovoljo dugo i dovoljno prepoznatljivo na politickoj sceni Srbije da mu NE VERUJEM BAS NISTA !
Ako PUPS napusti koaliciju sa SPS-om, bice jasno vidljivo koliko mu jos gradjana uopste veruje... On to vrlo dobro zna, zato se i preznojava pri pomenu izbora , zato i oblandira izvestaje o svom " radu " , zato je i fleksibilan po pitanju rekonstrukcije... misli o sebi i samo o sebi, bar na jos neki vremenski period...

sanjica

pre 10 godina

Nazalost, ne mogu izgleda svi da budu dovoljno objektivni i samokriticni, a predstavljaju sebe u tom svetlu... Svaki posao treba da se izmeri, a ko ne zadovoljava kriterijume treba da da mesto nekom drugom.

PLAVI - SAFIR

pre 10 godina

Svaki covek treba da shvati da uvek moze bolje i trebalo bi da se Ivica Dacic povuce jer ocigledno nije radio svoj posao kako treba. U zivotu ne mozete stici na sve strane, ko tako radi nema rezultata. Aleksandar Vucic je to shvatio na vreme koji je daleko veci radnik od Dacica. Kada ste posveceni necemu onda se trudite da budete bolji nego sto jeste.Ivica Dacic napravio je toliko propusta, pa bio bi red da je podneo ostavku na mestu ministra policije.

tripko

pre 10 godina

Narod je očekivao od njega mnogo više, pre svega kao premijera a onda i kao ministra, sve u svemu, razočarao je građane Srbije i to i dalje čini.

Coka

pre 10 godina

Dačić i iskrenost, možda u nekom filmu. U realnosti, Dačić sve radi samo ne iskreno i ne voli istinu. A mi smo se umorili od lažnih obećanja i neistine! Zorana, Vi ste žena koja takođe ima cilj, a to je lepša, modernija, bolja i prosperitetnija Srbija!

Bukovski

pre 10 godina

Gospodja ministarka korektno radi svoj posao, pa je logicno da to ocekuje i od drugih. Medjutim poznavajuci Ivicu takva ocekivanja su nerealna. On jednostavno ne moze biti iskren zarad istine, jer je ljubav prema funkcijama veca.

Aska

pre 10 godina

O Dacicu nikada nisam imala neko posebno misljenje,ali posle ovog vidi se da mu je cilj da zadrzi sto vise za sebe ,a sa druge strane govori, da sve sto radi, radi u "interesu gradjana". Pomalo licemerno s njegove strane.

MiLoŠ ŠiD

pre 10 godina

Razumem Vučića kada je rešio da zbog državnih interesa ne ide sada na izbore, ali kada se završi sa implementaciojom sporazuma oko Kosova, treba bez razmišljanja ići na izbore, jer će SNS nakon izbora moći sam ili uz pomoć par manjih stranaka da formira vladu, i samo takva vlada može Srbiju, da povede u EU, i da rešava nagomilane ekonomske probleme. Vlada u kojoj će i dalje bitan igrač biti Dačić zvani "koferče", ne može do kraja iskreno da se upusti u borbu protiv korupcije.

OBOSTRANO - POSTOVANJE

pre 10 godina

Ocekivao sam iskren izvestaj o sopstvenom radu Ivice Dacica kao sto je to ocekivao veliki broj gradjana Srbije,kao sto je to ocekivala i ministarka Zorana Mihajlovic posebno o propustima. Jer niko danas u Srbiji ne moze reci da je sve idealno. A ako zelite da radite zaista dobro svoj posao ministra, onda ne mozete obavljati vise poslova u isto vreme. Jer je situacija teska i trazi da budu posveceni danonocno resoru koji vode. Ni ostavka Aleksandra Vucica nije prodrmala Ivica Dacicu da razmislja i on u tom pravcu da podnese ostavku na mestu ministra policije.

Popka Bebic

pre 10 godina

draga, 5. avgust 2013 00:24
A zasto da ne prokomentarise? Ko je dobro radio ima prava i od drugih to da ocekuje. Ovo je slobodna zemlja, svako ima pravo glasno i jasno da se izrazava.

Globalno zagrevanje

pre 10 godina

Ovo je jedna od retkih ministarki koja se moze osloniti iskljucivo na svoj rad. Poenta price nije u njoj nego u Dacicu, ali mi smo takavnarod da uvek i unapred osudjujemo. Od njega se ocekivalo da podnese detaljan izvestaj o radu MUP-a, sto svi znamo da nije ucinio. A taj resor je jedan od vaznijih u Srbiji u kome je korupcija na prvom mestu. I mi smo ocekivali da ce Dacic kao sto je i obecao poraditi na tome i posvetiti se svim silama u borbi protiv kriminala sto bi olaksalo rad i ostalim resorima u vladi, a on to nije ucinio. Tako da ne vidim zasto se sada polemise o radu ministarke Zorane, koji nema veze sa ovim tekstom.

Evelin

pre 10 godina

Dacic je covek bez ikakvih skrupula. On naravno, posto toliko voli vlast, moc i novac, nastavlja da radi po starom. Od njega ocekivati istinu je gotovo nemoguce. Pa navikli smo godinama da nas laze i maze.

Lola

pre 10 godina

Naravno da uvek može bolje i trebalo bi da se Dačić povuče jer očigledno nije radio svoj posao kako treba. U životu ne možete na sve strane, onda nema rezultata. Kada ste posvećeni nečemu onda se trudite da budete bolji nego što jeste. Dačić ima toliko propusta, red bi bio da ga smene. Nije on toliko veran Srbiji i narodu, on završava svoje poslove i baš ga briga. Hoćemo ljude koji se bore za narod!

Branko

pre 10 godina

Pa ministarka je i Podpredsednik SNS dakle, ne znam sta je tu cudno sto se oglasava???
(Stanislava, 5. avgust 2013 12:09)
A ja sam sve vreme mislio da je ona u prvom redu Ministarka (polagala je zakletvu) pa tek onda član neke stranke ili njen podpredsednik. Valjda je zabranjeno da se iznose politički stavovi stranaka dok si u državnoj službi ili ovo važi samo za "sitnu boraniju". Ministar može da iznosi samo stav Vlade u čijem je sastavu a ne stav stranke iz koje je došao. Čim Ministar iznosi mišljenje suprotno mišljenju Vlade to znači da Ministar mora da napusti tu Vladu. Tako je bar u demokratskim državama u Svetu.

Branko

pre 10 godina

Pa ministarka je i Podpredsednik SNS dakle, ne znam sta je tu cudno sto se oglasava???
(Stanislava, 5. avgust 2013 12:09)
A ja sam sve vreme mislio da je ona u prvom redu Ministarka (polagala je zakletvu) pa tek onda član neke stranke ili njen podpredsednik. Valjda je zabranjeno da se iznose politički stavovi stranaka dok si u državnoj službi ili ovo važi samo za "sitnu boraniju". Ministar može da iznosi samo stav Vlade u čijem je sastavu a ne stav stranke iz koje je došao. Čim Ministar iznosi mišljenje suprotno mišljenju Vlade to znači da Ministar mora da napusti tu Vladu. Tako je bar u demokratskim državama u Svetu.

kaćekla

pre 10 godina

"Očekivala sam iskren izvešštaj o sopstvenom radu, posebno o propustima. Jer niko danas u Srbiji ne može reći da je sve idealno. A ako želite da radite zaista dobro svoj posao ministra, onda ne možete obavljati više poslova u isto vreme. Jer je situacija teška i traži da budemo posvećeni danonoćno resoru koji vodimo".
Tačno. No ministri podnose izveštaj njemu. a ne on njimaAV6F3W.Šef je šef. Dva posla se teško mogu obavljati istovremeno, pogotovo ta koja Dačić obavlja.Ipak treba reći da to dobro radi.

sumorni

pre 10 godina

AKo budem brbljala i kad me pitaju, i kad me ne pitaju, i vezano za moje ministartstvo, a i vezano za tudja ministarstva, i ako pri tom budem glasna, ljudi će misliti da nešto zaista i radim.

oklopnik

pre 10 godina

Dacic mora da smenjuje neradnike ali pod hitno treba da menja i Zakon o policiji koji je napravljen tako da stiti glavesine, naime, u policiji ima kvalitetnog kadra ali dzaba kada ne može da se probija od megatrendovaca, fabusovaca, poljoprovrednika, kuvara, pekara, mlekara...a da pri tom taj dobar kadar ne može da dodje do izrazaja jer kad jednom postavite načelnika taj je načelnik do kraja svog radnog veka bez obzira što svoj posao ne radi kako treba, jer ga Zakon o policiji stiti!

Krivi

pre 10 godina

Oooo evo ga Ministarka je ukljucila struju u stabu SNS i sada sa 49 Ip adresa radimo punom parom na zastiti lika i dela Rumenke.
:-)
Samo napred . Isti stab je imao i DS ... ostalo je istorija.
Samo krivite sliku sebi i obicnom gradjaninu o vama.

Perisa

pre 10 godina

Nis do skora nije imao nacelnika policije a Dacic je godinama ministar, kako je moguce da jedan od najvecih fradova u zemlji tako dugo bude bez nacelnika policije.Policija je postala veoma korumpirana i na to niko ne reaguje,bahati policajci maltretiraju gradjane. Dacici je odavno zreo za smenu ministra policije i ako on ostane na tom mestu nakon rekonstrukcije sve pada u vodu jer nije temeljna kako je najavljivano.

Dragi

pre 10 godina

Našla vreća zakrpu, jer svi vi u vladi zaslužujete smenu. Nažalost i zamene su jednako loše. Lepa ministarka može da se pohvali u svom "uspešnom" mandatu jedino "bogatim" dekolteom, a Dača ni tim ne može.

бидермајер

pre 10 godina

Радикалски језици,али овога пута синхрони. А зашто неискреност министра мупа и ујдурме у жандармерији и мупу (сада под пуним црногорским руководством) Е моји срби па то вам је тако од Броза ,од '45-те наовамо удба вас мучи? Мучиће вас дуго и удба и мафија ,шта србијанска шта увозна.

toza

pre 10 godina

A ja sam očekivao da će se ministarka baviti vise svojim ministarstvom a manje biti potparol SNS-a. Deo ministarstva koji se bavi ekologijom kao i da ne postoji ili ministarku ne interesuje. Kao što je nenormalno bilo surogat ministarstvo finansija i privrede nište bolje nije ni mešanje ekologije sa energetikom, pa rudarstva sa prostornim planiranjem...
Sve to se dešava kada se ministarstva prave po željama budućih ministara.

Nikola

pre 10 godina

U Srbiji je na delu jedan politicki fenomen.

Naime, imamo ogromnu popularnost Aleksandra Vucica i da je ovo normalna zemlja, najlogicnije bi bilo da se raspisu izbori.

Dakle, imamo coveka koga podrzava veliki broj ljudi ali on ne moze da preuzme punu odgovornost. Upravo zbog toga sto nemamo suverenitet, njemu je zabranjeno raspisivanje izbora a to je rezultiralo rekonstrukcijom vlade- citaj, klasican neuspeh vlade- inace da je uspesna, ne bi bila ni rekonstruisana.

Nakon rekonstrukcije, kada bi trebale da budu zakopane ratne sekire i da se stvori utisak kod gradjana kako je sve u redu, danas imamo izjavu ministarke u Vladi Srbije koja kritikuje svog predsednika vlade. Pa da li je to normalno?

Ako ga kritikuje u medijima, mozete onda misliti kako saradjuju? Pa nikako.

E, sada, da je to situacija u nekoj drugoj zemlji, moglo bi bas da nas bude briga, medjutim, kako oni misle da vode ovu zemlju kada nisu u stanju ni da saradjuju?

Pozornik

pre 10 godina

Nema Daca sa cim da se pohvali, inace je obicno iskren, ministar je u MUP-u u ciji se rad ne mesa, jer u nasoj policiji gde treba da se zna neki red vlada opšti haos i kriminal i to svi znaju a niko nista ne preduzima. Međutim koliko je policija placena dobro i funkcionise, niko nije lud da stavlja glavu u torbu za 400 evra mesecno! Tako da mi država nećemo biti sve tok se taj nered ne počisti. U policiji ne može da napreduje pametan čovek,zakon mu to ne dozvoljava jer kad jednom postave načelnika taj ostaje načelnik do penzije ili do kraja života.

PACIJENT

pre 10 godina

MUP ne da ni po cenu svega jer odmah padaju njegovi redom pod istragu od Mrke, Bajatovica, Slavice i Obradovica a dovodjenje Skundrica iz 90-tih je cisto vredjanje inteligencije naroda!

Istoricar

pre 10 godina

Drz se ti svog resora i prodavanje magle.Ali ima nesto sto je upravu. Ne poznajem ni jednu zemlju osim Severne Koreje gde Premijer drzi i Ministarstvo unutrasnjih poslova.Zasto? Zato sto je svima poznato da je Mali Napoleon voleo drusto kriminalaca.Jos od vremena kada je bio junosa u SPS-u devedesetih.Mnogi od njih su izvrsavali prljave poslove za partiju.I zato drzi taj resor da se ne otkriju dosijeei ko se sa kim sastajao. Misa banana je samo jedan detalj koji je isplivao u javnost. Jos je Luka Bojovic prisutan

Igor

pre 10 godina

Očekivao je i Šešelj mnogo što šta od vas, pa nikom ništa... ili nije tako?
Zanimljivo je kad neko priča o iskrenosti, vrlinama.... dok istina truli u zatvoru...

Zlopamtilo

pre 10 godina

Ja sam očekivao bar 20%(dvadesetposto) nižu cenu struje pošto je tvoja stranka i ti sa njom pobedila na izborima zahvaljujući tom i još mnogim obećanjima .Šta sad ja da mislim ?

vule

pre 10 godina

"A ako želite da radite zaista dobro svoj posao ministra, onda ne možete obavljati više poslova u isto vreme."
kako se ne seti da ovo kaze do pre sedam dana, dok joj je i shef imao dve fotelje !!!??

krle - dron

pre 10 godina

Traziti od komunjara iskrenost je pravi izraz narodne naivnosti,to je za njih izraz nepristojnosti jer oni se drze svog genetskog poremecenog gesla use,nase i podase,sta ces takvi su,zacudjuje jedino da su jos uvek u vlasti i to je razlog veci za zabrinutost za svest naroda....

Pajkan

pre 10 godina

Kakav Dacicev izvestaj, sta da napise u njega, kako ni jedan nacelnik Policijske uprave nema resenje po novoj sistematizaciji radnih mesta u MUP-u koja je doneta pre godinu i po dana, i kako zbog toga ne rade nista tj ne preuzimaju nikakve obaveze ali zato primaju nacenikovske plate, kako mu je policija korumpirana i bahata, pa nije lud to da napise!!!

aleksić aleksandar

pre 10 godina

Reče ministarka: -"A ako želite da radite zaista dobro svoj posao ministra, onda ne možete obavljati više poslova u isto vreme. Jer je situacija teška i traži da budemo posvećeni danonoćno resoru koji vodimo". Gospođo, pa nemojte da ovo dođe do Aleksandra, molim Vas....! Kad smo već kod njega.....koji beše njegov resor..?

Trifun

pre 10 godina

Nikada bolji i kvaklitetniji komentari. HVALA sve je receno.
Ministarka(bez rezultata, bez znanja), koja je trebalo prva da ode, drzi pridike. Ziv mi Todor da mi podrzava I. Pod. Vlade Srbiije. Trifun

Vojvodinac

pre 10 godina

Sve što je rekla ministraka, tačno je, ali mora se dodati:
Prvo svaki ministar treba srediti svoj resor, a posle gledati kolege.
U Energetci je potpuno rasulo, srtuja je poskupela van svih razumnih granica, kao i mnogi drugi energenti, bez ikakvog osnova (na međunarodnom tržištu sve je stabilno).
Obnovljivi izvori energije stoje u mestu, a neophodni su što pre.
Šta se dešava sa pravnom regulativom u oblasti izgradnje vetrenjača (vetroparkova)!? Tu ne treba ništa izmišljati, iskustva u komšiluku je dovoljno, samo treba neko "stručan", a to izgleda najviše fali u vladi!!!

nije basna...

pre 10 godina

Pitalica: “Posudio sam tvom bratu 2000 dinara uz dogovor da mi vraća po 1000 mesečno. Koliko će mi biti dužan za dva meseca!” “Dve hiljade!” “Ti ne znaš matematiku!” “A ti ne znaš mog brata!”

Geneve81

pre 10 godina

Ja bi ovu plavusu menjao sa onu nasu presednicu Jahjagu. Ova bar zna svoj narod da laze i ima dugacak jezik da brbla, a ova nasa ni da laze ne zna.

gradjanska neposlusnost

pre 10 godina

Moze li Dacic da vam podnese izvestaj koliko se zaposlilo partijskih vojnika u ``Elektrovojvodini`` od januara 2013!

Naravno da treba da skoci struja, treba tolike ljude neko da izdrzava.
Pa portir na ulazu uprave ``Elektrovojvodine`` ima 45000din platu + prijava.

Strasno sam ljut koliko je to rasipnistvo u ``Elektrovojvodini``!

Milorad

pre 10 godina

Ministarko,nije moguce da ti je nejasno o cemu se radi.Evo predpostavke koja je totalno prisutna u narodu,ali ko pita narod.Komentarisacu kao neko ko istinski zeli otvorenu borbu i posten tretman svih u toj borbi(borba za bolju Srbiju).
Odmotavanje klupka o najvažnijim stvarima zavisi od policije i ministra.Dacic,uz insistiranje onih koji su ga tu instalirali,nikad dobrovoljno nece otici dok oni ne nadju alternativu koja im odgovara.Premijer je nebitna stvar za Dačića.Policija je kljuc.On je to i uslovio pre stupanja u koaliciju.Dacic je vest i daje odgovore koji se ne odnose na konkretno pitanje.Eto,niste ga naterali da prica o policiji u kojoj ima more problema upravo zbog kadrovanja.Ko je na vrhu piramide kadrova policije?
Prvi pred korak napretka Srbije je,stvarno,stavljanje policije u sluzbu zakona i ustava.Bila je i delom i sad je,u sluzbi nepostene Srbije(mislim na kljucne kadrove).Mediji koji promovišu i satanizuju,nisu nezavisni nego su u sluzbi politike i lose Srbije.Potpuno netransparentno je uradjena postavljenje direktora policije,smena direktora žandarmerije i postavljenje novog.Mozda su to sve dobri potezi,ali izgledaju krajnje mutni i zato komentari u narodu.Ako se tako nastavi,Srbija ce ostati bez gradjana,jer niko ne zeli ziveti u Nusicevom Mrtvom Moru i ustajaloj zabokrecini.Ministarko,zena si ,a zene su poštenije i hrabrije od muških,otvori se i bez alegorija i metafora postavi pitanja na koja Dacic mora odgovoriti ili otici iz politike.

mozak

pre 10 godina

gospodjo bolje se bavite vasim poslom,umesto sto stalno raspravljate i komentarisete koje sta koliko rekao,video,mogao,uzeo,probao..u drugim resorima,sektorima.imate vas delokrug posla,ako vam se nesto cini sumnjivim kod vas,posaljite inspekciju i pustite da ih rade.a ne ko one babe sto sede ispred svojih kuca po ceo dan i prate ko sve prodje,kako je obucen,sta radi,koje koga,koja je koga,zasto...itd

Branko

pre 10 godina

A kad će na dnevnom redu da bude tvoj izveštaj o sređivanju stanja u Srbijagasu i kako si dobila "no-no" od rusa?
(crni, 5. avgust 2013 06:51)
Nije dobila "no-no" od Rusa već od samog Bajatovića, kada ju je podsetio ko je finansirao SNS nakon odvajanja od SRS.

savo

pre 10 godina

Prijatelj mi radi u elektrovojvodini i kaze da je za ovih godinu dana primljeno toliko raznih savetnika i kancelarijskih radnika da to nije normalno,mozda da neko napise izvestaj o tome?

Svašta

pre 10 godina

A da li znate kako izgleda hapšenje lokalnih kriminalaca u Lazarevcu i Valjevu, kad preteraju baš svaku meru ...?
Tako što ih hapse republikanci, i to što prvo nenajavljeni dođu u policijske stanice ta dva grada, zatvore vrata i svima u stanici narede da odlože mobilne telefone i radio stanice, da ne bi pala dojava, pa onda odu i hapse koga treba. I vi od ministra TAKVOG resora očekujete iskren i POŠTEN izveštaj....svašta...

Dejan L

pre 10 godina

Dacic 23 god unistava Srbiju.
Da nece u izvestaju da napise da 23 godine ima podrsku biraca glupog nepismenog tela koje i dalje veruje u SPS.
150km za 5 god.
Neotvoreni dosijei, Veljovicu mrsh.
Djukic-Dejanovic od BMW-a sa mashnom do danas sa izjavom ima lekova.
Jel ovaj narod slep ili mazohistichan?

SPS NS

pre 10 godina

Ministarka od Premijera očekuje izvestaj ???
Alo ???
Expertu iz kabineta Labusa (zaduzena za akcije JugoRosGasa) ???
Spusti se na zemlju, i kaži ti nama zasto je poskupela struja ?
gde su socijalne karte ? zasto Srbijagas i posle 1,5 godinu guraš u ambis cenom gasa ? Ko je u Elektrovojvodini kupovao satove od hamovića i lazarevića i sl.
Podnesi ti nama izvestaj !

Dispecer

pre 10 godina

Dacic je trebalo da prepusti drugom ministarstvo policije ako gledamo realno.Ali,ne, kakvi on da prizna da ne moze da postigne oboje. E tako je pokazao da mu je vlast najpreca od svega.

visnja

pre 10 godina

A ti si kao uspesna? Obecala si smanjenje cene elektricne energije a povecala si ih. U normalnoj drzavi za to se ide u zatvor a ne u fotelju. Tvoja izjava da su socijalne karte zavrsene je najvulgarnija laz koju sam cuo na politickoj sceni Srbije. (Ko god nesto zna o socijalnim kartama - zna o cemu pisem). To je dovoljan dokaz da si nejnesposobnija u ovoj vladi.

stojan

pre 10 godina

I Vama to nedostaje. Lagali ste narod o noćnoj tarifi preko dana,pa od toga ništa. Srbija ne spava noću zbog toga, a vi još podižete cene. Vi niste uviđavni, pričate mnogo bez veze.Sram vas bilo!

mattko

pre 10 godina

Ova minstarka treba sa objasni slucaj poskupljenja struje cija je tarifa osim one u najnizoj slenoj zoni na hiper evropskom nivou od 15-18 centi po kwh.Ima dugacak jezik za druge ali iizvuci od nje nesto o energetici je isto kao kada kisa obilazi oko Kragujevca. A Dinkic ima bar taj Kragujevac i FIAT , Dacic ima Briselski sporazum a sta ima ona kao svoj rezultat? Rekonstrukciju EPS? Ili mozda beskrajnu ljubav za svog partijskog sefa?

runner

pre 10 godina

A baš je pomislio da će SNS zaboraviti i da će se izvući. Pa naravno da je MUP jedno od gorućih problema ove države. Toliki kriminal, toliki oružani obračuni među kriminalnim klanovima, toliko ubistava na ulicama, toliko pogibija u saobraćaju, sati i sati čekanja na graničnim prelazima, problemi sa žandarmerijom, korupcija, bahatost i kriminal među policijom, godinama mnoge gradske uprave policije bez načelnika itd.itd. MUP zreo za radikalne promene a on i dalje "veruje" kako je u stanju da bude predsednik Vlade i ministar policije. Ne krije li se možda nešto drugo iza toga?

Pedja NS

pre 10 godina

Iskrenost? Ovakva iskrenost:
http://www.youtube.com/watch?v=YlaGFq4PDIk

Ne zna se ko vise neistine izgovori u te kamere bez ikakve odgovornosti.

Penzos

pre 10 godina

Da li vi gospođo znate koje ministarstvo vodite? Celo vreme vi istražujete hapsite procesuirate smenjujete i sl... A struja dva puta poskupela, energenti takođe,lopovluka u energetskom sektoru više nego ikada, Južni tok nije ni počeo,rudnici u haotičnom stanju, ekologija na najnižem nivou,.... Mi smo penzioneri naivni što redovno plaćamo struju a vi najvećim i bogatim dužnicima vršite reprogram dugova do 40%. To je poniženje za nas penzionere. Ali vi sve bolje znate od drugih vi ste glasnogovornik bez rezultata odnosno analitički gledano sa poražavajućim rezultatima ali sa jakim lažnim marketingom sa jednim ciljem podići cenu struje na 10 evrocenti što je pre moguće pa ko preživi pričaće o vašim uspesima.

jovan

pre 10 godina

A ko je to vas pitao za misljenje sta vi zaboga ocekujete od Dacica, i odakle vama uverenje da to interesuje bilo koga u ovoj zemlji gospodja ministarka? Pa to je bilo tako predvidivo da cete sada da krenete orkestrirano na njega zato sto je predrliblovao vaseg gospodar Vucica da mu jos usi zvone. Vi postajete, primecujem, sve veci smor po medijima , po uzoru na vaseg predsednika stranke.

Milos

pre 10 godina

To sto neki ministri nisu sposobni da obavljaju dva posla istovremeno,ne znaci da niko nije sposoban.Nego je to jednom Vucic pomenuo i sad ovi njegovi to danonocno ponavljaju.Poput Babica,Mirovica,pa i Zorane i njima sl. oni ne mogu kvalitetno da obavljaju ni jedan posao,al im jos niko nije rekao...

SolidSnake

pre 10 godina

To sam i ocekivao, Dacic je uvek imao visoko misljenje o sebi, kako o sebi tako i o svom radu, a rezultati njegovog rada nevidljivi!

David Pantovic

pre 10 godina

Niko od vas ne radi nista. Samo dajete izjave za vesti I slikate se za novine. Dosadni ste . Ajde svi vi iznesite u javnost vase rezultate. Sta ste uradili za Srbiju, za Ovaj narod a ne samo za vasu reklamu. Molim vas . Hocu da procitam sve vase rezultate a ne da to delite izmedju sebe.

stelele

pre 10 godina

dokle ce bre ovaj ex socijalista I covek koji je unistio srbiju da we sheta slobidan.? jel iko uopste pokusao DA istrazi cime se on baviio 90tih? pa neki postupak na sudu... Nikon nije Palo na pamet a .)

garavi

pre 10 godina

ti bi pricala dok ima kiseonika u atmosferi . ceo dan , celu noc ti bi da pricas i da se slikas a nista ama bas nista ne radis . i ti si trebala isto kao dinkic crveni karton i napolje .

aleks

pre 10 godina

Dosta vise te propagande SNS-a. Da se razumemo, ne volim Dacica, ali da neko govori drugome da nije preispitao sebe... Smenili su potpuno nebitne ministre, a pri tom ih je Vucic nahvalio kao da su najbolji na svetu. Vucic koristi fraze kako je samokritican, kako imaju gresaka itd.. ali kada konkretno treba da se prizna propust, ona nema ni jednog. Ni aflatoksin, ni ministar koji hoce da kopa kanale..ma nista. Kada budem cuo konkretno sta je SNS zamerio sebi i svojim ministrima, onda cu verovati da ono sto rade nije cista propaganda.

Uvek isti

pre 10 godina

A mi nismo očekivali da ćemo dotičnog gledati kao premijera 2013 već da će zajedno sa partijskim drugovima završiti u istorijskim arhivama.

draga

pre 10 godina

Ministarka Zorana i dalje komentariše druge resore. Kada će ona da napiše izveštaj o svom ministarstvu i "prikladnu" rečenicu o poskupljenju struje? I dalje je uživljena u ulogu vicepremijera...:-)

carli

pre 10 godina

daj zeno pocni vec jednom da radis svoj posao i ja sam ocekivao da imam kvalitetnu energiju to jest da znam sta placam koliko potrosim ,da ima brojilo koje ne registruje napon ispod 195 vati da mogu da dezurni elektricari u distibucijama dezuraju da budu tu kada se pojavi kvar da ga otklone a ne da tezgare za vreme dezurstva,da zaposleni u distibucij vrse tacno i na vreme ocitavanje elektricnih brojila a ne da za to angazuju nezaposlene preko omladinskih zadruga,da se naplati potrosena enerija a ne da pojedinic duguju milionske iznose i da za utuzenje angazujete privatne advokate koji to papreno naplacuju a goila pravnika vam baulja i spava po kancelarijama to sam ocekivao a ne da mi svaki put govorite kao je enerija u odnosu na evropu znatno jeftinija a nista niste uradili da se poveca produktivnost i da se povecaju zarade puno toga sam ocekivao a ne da zbog tebe ,tvog sefa i tebi slicnih ni frizidre ne smem da otvorim jer se bojim da ce te iskociti iz njega i na kraju ili na pocetku reci ovom ludom narodu da od oktobra pravite dladu sa DS je je tako naredjenu zato sto su vam oni sacuvali mandate kada ste pobegli od seselja sto bi rekao balasevic mogao bih ja jos toga puno kasti ali muka mi je vise od vasih praznih prica daj zeno pocni vec jednom da se mesas u svoj posao

e2

pre 10 godina

Ministarka, narod očekuje od Vas izveštaj o poskupljenju struje, kao i o još mnogim stvarima. Simpatični ste mi, ali to nije dovoljno, hoću izveštaj.

e2

pre 10 godina

Ministarka, narod očekuje od Vas izveštaj o poskupljenju struje, kao i o još mnogim stvarima. Simpatični ste mi, ali to nije dovoljno, hoću izveštaj.

carli

pre 10 godina

daj zeno pocni vec jednom da radis svoj posao i ja sam ocekivao da imam kvalitetnu energiju to jest da znam sta placam koliko potrosim ,da ima brojilo koje ne registruje napon ispod 195 vati da mogu da dezurni elektricari u distibucijama dezuraju da budu tu kada se pojavi kvar da ga otklone a ne da tezgare za vreme dezurstva,da zaposleni u distibucij vrse tacno i na vreme ocitavanje elektricnih brojila a ne da za to angazuju nezaposlene preko omladinskih zadruga,da se naplati potrosena enerija a ne da pojedinic duguju milionske iznose i da za utuzenje angazujete privatne advokate koji to papreno naplacuju a goila pravnika vam baulja i spava po kancelarijama to sam ocekivao a ne da mi svaki put govorite kao je enerija u odnosu na evropu znatno jeftinija a nista niste uradili da se poveca produktivnost i da se povecaju zarade puno toga sam ocekivao a ne da zbog tebe ,tvog sefa i tebi slicnih ni frizidre ne smem da otvorim jer se bojim da ce te iskociti iz njega i na kraju ili na pocetku reci ovom ludom narodu da od oktobra pravite dladu sa DS je je tako naredjenu zato sto su vam oni sacuvali mandate kada ste pobegli od seselja sto bi rekao balasevic mogao bih ja jos toga puno kasti ali muka mi je vise od vasih praznih prica daj zeno pocni vec jednom da se mesas u svoj posao

draga

pre 10 godina

Ministarka Zorana i dalje komentariše druge resore. Kada će ona da napiše izveštaj o svom ministarstvu i "prikladnu" rečenicu o poskupljenju struje? I dalje je uživljena u ulogu vicepremijera...:-)

gradjanska neposlusnost

pre 10 godina

Moze li Dacic da vam podnese izvestaj koliko se zaposlilo partijskih vojnika u ``Elektrovojvodini`` od januara 2013!

Naravno da treba da skoci struja, treba tolike ljude neko da izdrzava.
Pa portir na ulazu uprave ``Elektrovojvodine`` ima 45000din platu + prijava.

Strasno sam ljut koliko je to rasipnistvo u ``Elektrovojvodini``!

MiLoŠ ŠiD

pre 10 godina

Razumem Vučića kada je rešio da zbog državnih interesa ne ide sada na izbore, ali kada se završi sa implementaciojom sporazuma oko Kosova, treba bez razmišljanja ići na izbore, jer će SNS nakon izbora moći sam ili uz pomoć par manjih stranaka da formira vladu, i samo takva vlada može Srbiju, da povede u EU, i da rešava nagomilane ekonomske probleme. Vlada u kojoj će i dalje bitan igrač biti Dačić zvani "koferče", ne može do kraja iskreno da se upusti u borbu protiv korupcije.

Popka Bebic

pre 10 godina

draga, 5. avgust 2013 00:24
A zasto da ne prokomentarise? Ko je dobro radio ima prava i od drugih to da ocekuje. Ovo je slobodna zemlja, svako ima pravo glasno i jasno da se izrazava.

Lola

pre 10 godina

Naravno da uvek može bolje i trebalo bi da se Dačić povuče jer očigledno nije radio svoj posao kako treba. U životu ne možete na sve strane, onda nema rezultata. Kada ste posvećeni nečemu onda se trudite da budete bolji nego što jeste. Dačić ima toliko propusta, red bi bio da ga smene. Nije on toliko veran Srbiji i narodu, on završava svoje poslove i baš ga briga. Hoćemo ljude koji se bore za narod!

Evelin

pre 10 godina

Dacic je covek bez ikakvih skrupula. On naravno, posto toliko voli vlast, moc i novac, nastavlja da radi po starom. Od njega ocekivati istinu je gotovo nemoguce. Pa navikli smo godinama da nas laze i maze.

garavi

pre 10 godina

ti bi pricala dok ima kiseonika u atmosferi . ceo dan , celu noc ti bi da pricas i da se slikas a nista ama bas nista ne radis . i ti si trebala isto kao dinkic crveni karton i napolje .

Coka

pre 10 godina

Dačić i iskrenost, možda u nekom filmu. U realnosti, Dačić sve radi samo ne iskreno i ne voli istinu. A mi smo se umorili od lažnih obećanja i neistine! Zorana, Vi ste žena koja takođe ima cilj, a to je lepša, modernija, bolja i prosperitetnija Srbija!

SPS NS

pre 10 godina

Ministarka od Premijera očekuje izvestaj ???
Alo ???
Expertu iz kabineta Labusa (zaduzena za akcije JugoRosGasa) ???
Spusti se na zemlju, i kaži ti nama zasto je poskupela struja ?
gde su socijalne karte ? zasto Srbijagas i posle 1,5 godinu guraš u ambis cenom gasa ? Ko je u Elektrovojvodini kupovao satove od hamovića i lazarevića i sl.
Podnesi ti nama izvestaj !

Dejan L

pre 10 godina

Dacic 23 god unistava Srbiju.
Da nece u izvestaju da napise da 23 godine ima podrsku biraca glupog nepismenog tela koje i dalje veruje u SPS.
150km za 5 god.
Neotvoreni dosijei, Veljovicu mrsh.
Djukic-Dejanovic od BMW-a sa mashnom do danas sa izjavom ima lekova.
Jel ovaj narod slep ili mazohistichan?

Svašta

pre 10 godina

A da li znate kako izgleda hapšenje lokalnih kriminalaca u Lazarevcu i Valjevu, kad preteraju baš svaku meru ...?
Tako što ih hapse republikanci, i to što prvo nenajavljeni dođu u policijske stanice ta dva grada, zatvore vrata i svima u stanici narede da odlože mobilne telefone i radio stanice, da ne bi pala dojava, pa onda odu i hapse koga treba. I vi od ministra TAKVOG resora očekujete iskren i POŠTEN izveštaj....svašta...

OBOSTRANO - POSTOVANJE

pre 10 godina

Ocekivao sam iskren izvestaj o sopstvenom radu Ivice Dacica kao sto je to ocekivao veliki broj gradjana Srbije,kao sto je to ocekivala i ministarka Zorana Mihajlovic posebno o propustima. Jer niko danas u Srbiji ne moze reci da je sve idealno. A ako zelite da radite zaista dobro svoj posao ministra, onda ne mozete obavljati vise poslova u isto vreme. Jer je situacija teska i trazi da budu posveceni danonocno resoru koji vode. Ni ostavka Aleksandra Vucica nije prodrmala Ivica Dacicu da razmislja i on u tom pravcu da podnese ostavku na mestu ministra policije.

Dispecer

pre 10 godina

Dacic je trebalo da prepusti drugom ministarstvo policije ako gledamo realno.Ali,ne, kakvi on da prizna da ne moze da postigne oboje. E tako je pokazao da mu je vlast najpreca od svega.

runner

pre 10 godina

A baš je pomislio da će SNS zaboraviti i da će se izvući. Pa naravno da je MUP jedno od gorućih problema ove države. Toliki kriminal, toliki oružani obračuni među kriminalnim klanovima, toliko ubistava na ulicama, toliko pogibija u saobraćaju, sati i sati čekanja na graničnim prelazima, problemi sa žandarmerijom, korupcija, bahatost i kriminal među policijom, godinama mnoge gradske uprave policije bez načelnika itd.itd. MUP zreo za radikalne promene a on i dalje "veruje" kako je u stanju da bude predsednik Vlade i ministar policije. Ne krije li se možda nešto drugo iza toga?

Branko

pre 10 godina

A kad će na dnevnom redu da bude tvoj izveštaj o sređivanju stanja u Srbijagasu i kako si dobila "no-no" od rusa?
(crni, 5. avgust 2013 06:51)
Nije dobila "no-no" od Rusa već od samog Bajatovića, kada ju je podsetio ko je finansirao SNS nakon odvajanja od SRS.

PLAVI - SAFIR

pre 10 godina

Svaki covek treba da shvati da uvek moze bolje i trebalo bi da se Ivica Dacic povuce jer ocigledno nije radio svoj posao kako treba. U zivotu ne mozete stici na sve strane, ko tako radi nema rezultata. Aleksandar Vucic je to shvatio na vreme koji je daleko veci radnik od Dacica. Kada ste posveceni necemu onda se trudite da budete bolji nego sto jeste.Ivica Dacic napravio je toliko propusta, pa bio bi red da je podneo ostavku na mestu ministra policije.

savo

pre 10 godina

Prijatelj mi radi u elektrovojvodini i kaze da je za ovih godinu dana primljeno toliko raznih savetnika i kancelarijskih radnika da to nije normalno,mozda da neko napise izvestaj o tome?

aleks

pre 10 godina

Dosta vise te propagande SNS-a. Da se razumemo, ne volim Dacica, ali da neko govori drugome da nije preispitao sebe... Smenili su potpuno nebitne ministre, a pri tom ih je Vucic nahvalio kao da su najbolji na svetu. Vucic koristi fraze kako je samokritican, kako imaju gresaka itd.. ali kada konkretno treba da se prizna propust, ona nema ni jednog. Ni aflatoksin, ni ministar koji hoce da kopa kanale..ma nista. Kada budem cuo konkretno sta je SNS zamerio sebi i svojim ministrima, onda cu verovati da ono sto rade nije cista propaganda.

Aska

pre 10 godina

O Dacicu nikada nisam imala neko posebno misljenje,ali posle ovog vidi se da mu je cilj da zadrzi sto vise za sebe ,a sa druge strane govori, da sve sto radi, radi u "interesu gradjana". Pomalo licemerno s njegove strane.

tripko

pre 10 godina

Narod je očekivao od njega mnogo više, pre svega kao premijera a onda i kao ministra, sve u svemu, razočarao je građane Srbije i to i dalje čini.

oklopnik

pre 10 godina

Dacic mora da smenjuje neradnike ali pod hitno treba da menja i Zakon o policiji koji je napravljen tako da stiti glavesine, naime, u policiji ima kvalitetnog kadra ali dzaba kada ne može da se probija od megatrendovaca, fabusovaca, poljoprovrednika, kuvara, pekara, mlekara...a da pri tom taj dobar kadar ne može da dodje do izrazaja jer kad jednom postavite načelnika taj je načelnik do kraja svog radnog veka bez obzira što svoj posao ne radi kako treba, jer ga Zakon o policiji stiti!

Penzos

pre 10 godina

Da li vi gospođo znate koje ministarstvo vodite? Celo vreme vi istražujete hapsite procesuirate smenjujete i sl... A struja dva puta poskupela, energenti takođe,lopovluka u energetskom sektoru više nego ikada, Južni tok nije ni počeo,rudnici u haotičnom stanju, ekologija na najnižem nivou,.... Mi smo penzioneri naivni što redovno plaćamo struju a vi najvećim i bogatim dužnicima vršite reprogram dugova do 40%. To je poniženje za nas penzionere. Ali vi sve bolje znate od drugih vi ste glasnogovornik bez rezultata odnosno analitički gledano sa poražavajućim rezultatima ali sa jakim lažnim marketingom sa jednim ciljem podići cenu struje na 10 evrocenti što je pre moguće pa ko preživi pričaće o vašim uspesima.

krle - dron

pre 10 godina

Traziti od komunjara iskrenost je pravi izraz narodne naivnosti,to je za njih izraz nepristojnosti jer oni se drze svog genetskog poremecenog gesla use,nase i podase,sta ces takvi su,zacudjuje jedino da su jos uvek u vlasti i to je razlog veci za zabrinutost za svest naroda....

David Pantovic

pre 10 godina

Niko od vas ne radi nista. Samo dajete izjave za vesti I slikate se za novine. Dosadni ste . Ajde svi vi iznesite u javnost vase rezultate. Sta ste uradili za Srbiju, za Ovaj narod a ne samo za vasu reklamu. Molim vas . Hocu da procitam sve vase rezultate a ne da to delite izmedju sebe.

Pozornik

pre 10 godina

Nema Daca sa cim da se pohvali, inace je obicno iskren, ministar je u MUP-u u ciji se rad ne mesa, jer u nasoj policiji gde treba da se zna neki red vlada opšti haos i kriminal i to svi znaju a niko nista ne preduzima. Međutim koliko je policija placena dobro i funkcionise, niko nije lud da stavlja glavu u torbu za 400 evra mesecno! Tako da mi država nećemo biti sve tok se taj nered ne počisti. U policiji ne može da napreduje pametan čovek,zakon mu to ne dozvoljava jer kad jednom postave načelnika taj ostaje načelnik do penzije ili do kraja života.

mattko

pre 10 godina

Ova minstarka treba sa objasni slucaj poskupljenja struje cija je tarifa osim one u najnizoj slenoj zoni na hiper evropskom nivou od 15-18 centi po kwh.Ima dugacak jezik za druge ali iizvuci od nje nesto o energetici je isto kao kada kisa obilazi oko Kragujevca. A Dinkic ima bar taj Kragujevac i FIAT , Dacic ima Briselski sporazum a sta ima ona kao svoj rezultat? Rekonstrukciju EPS? Ili mozda beskrajnu ljubav za svog partijskog sefa?

visnja

pre 10 godina

A ti si kao uspesna? Obecala si smanjenje cene elektricne energije a povecala si ih. U normalnoj drzavi za to se ide u zatvor a ne u fotelju. Tvoja izjava da su socijalne karte zavrsene je najvulgarnija laz koju sam cuo na politickoj sceni Srbije. (Ko god nesto zna o socijalnim kartama - zna o cemu pisem). To je dovoljan dokaz da si nejnesposobnija u ovoj vladi.

Globalno zagrevanje

pre 10 godina

Ovo je jedna od retkih ministarki koja se moze osloniti iskljucivo na svoj rad. Poenta price nije u njoj nego u Dacicu, ali mi smo takavnarod da uvek i unapred osudjujemo. Od njega se ocekivalo da podnese detaljan izvestaj o radu MUP-a, sto svi znamo da nije ucinio. A taj resor je jedan od vaznijih u Srbiji u kome je korupcija na prvom mestu. I mi smo ocekivali da ce Dacic kao sto je i obecao poraditi na tome i posvetiti se svim silama u borbi protiv kriminala sto bi olaksalo rad i ostalim resorima u vladi, a on to nije ucinio. Tako da ne vidim zasto se sada polemise o radu ministarke Zorane, koji nema veze sa ovim tekstom.

Uvek isti

pre 10 godina

A mi nismo očekivali da ćemo dotičnog gledati kao premijera 2013 već da će zajedno sa partijskim drugovima završiti u istorijskim arhivama.

stojan

pre 10 godina

I Vama to nedostaje. Lagali ste narod o noćnoj tarifi preko dana,pa od toga ništa. Srbija ne spava noću zbog toga, a vi još podižete cene. Vi niste uviđavni, pričate mnogo bez veze.Sram vas bilo!

mozak

pre 10 godina

gospodjo bolje se bavite vasim poslom,umesto sto stalno raspravljate i komentarisete koje sta koliko rekao,video,mogao,uzeo,probao..u drugim resorima,sektorima.imate vas delokrug posla,ako vam se nesto cini sumnjivim kod vas,posaljite inspekciju i pustite da ih rade.a ne ko one babe sto sede ispred svojih kuca po ceo dan i prate ko sve prodje,kako je obucen,sta radi,koje koga,koja je koga,zasto...itd

jovan

pre 10 godina

A ko je to vas pitao za misljenje sta vi zaboga ocekujete od Dacica, i odakle vama uverenje da to interesuje bilo koga u ovoj zemlji gospodja ministarka? Pa to je bilo tako predvidivo da cete sada da krenete orkestrirano na njega zato sto je predrliblovao vaseg gospodar Vucica da mu jos usi zvone. Vi postajete, primecujem, sve veci smor po medijima , po uzoru na vaseg predsednika stranke.

Geneve81

pre 10 godina

Ja bi ovu plavusu menjao sa onu nasu presednicu Jahjagu. Ova bar zna svoj narod da laze i ima dugacak jezik da brbla, a ova nasa ni da laze ne zna.

Pedja NS

pre 10 godina

Iskrenost? Ovakva iskrenost:
http://www.youtube.com/watch?v=YlaGFq4PDIk

Ne zna se ko vise neistine izgovori u te kamere bez ikakve odgovornosti.

Milos

pre 10 godina

To sto neki ministri nisu sposobni da obavljaju dva posla istovremeno,ne znaci da niko nije sposoban.Nego je to jednom Vucic pomenuo i sad ovi njegovi to danonocno ponavljaju.Poput Babica,Mirovica,pa i Zorane i njima sl. oni ne mogu kvalitetno da obavljaju ni jedan posao,al im jos niko nije rekao...

nije basna...

pre 10 godina

Pitalica: “Posudio sam tvom bratu 2000 dinara uz dogovor da mi vraća po 1000 mesečno. Koliko će mi biti dužan za dva meseca!” “Dve hiljade!” “Ti ne znaš matematiku!” “A ti ne znaš mog brata!”

aleksić aleksandar

pre 10 godina

Reče ministarka: -"A ako želite da radite zaista dobro svoj posao ministra, onda ne možete obavljati više poslova u isto vreme. Jer je situacija teška i traži da budemo posvećeni danonoćno resoru koji vodimo". Gospođo, pa nemojte da ovo dođe do Aleksandra, molim Vas....! Kad smo već kod njega.....koji beše njegov resor..?

Vojvodinac

pre 10 godina

Sve što je rekla ministraka, tačno je, ali mora se dodati:
Prvo svaki ministar treba srediti svoj resor, a posle gledati kolege.
U Energetci je potpuno rasulo, srtuja je poskupela van svih razumnih granica, kao i mnogi drugi energenti, bez ikakvog osnova (na međunarodnom tržištu sve je stabilno).
Obnovljivi izvori energije stoje u mestu, a neophodni su što pre.
Šta se dešava sa pravnom regulativom u oblasti izgradnje vetrenjača (vetroparkova)!? Tu ne treba ništa izmišljati, iskustva u komšiluku je dovoljno, samo treba neko "stručan", a to izgleda najviše fali u vladi!!!

Pajkan

pre 10 godina

Kakav Dacicev izvestaj, sta da napise u njega, kako ni jedan nacelnik Policijske uprave nema resenje po novoj sistematizaciji radnih mesta u MUP-u koja je doneta pre godinu i po dana, i kako zbog toga ne rade nista tj ne preuzimaju nikakve obaveze ali zato primaju nacenikovske plate, kako mu je policija korumpirana i bahata, pa nije lud to da napise!!!

vule

pre 10 godina

"A ako želite da radite zaista dobro svoj posao ministra, onda ne možete obavljati više poslova u isto vreme."
kako se ne seti da ovo kaze do pre sedam dana, dok joj je i shef imao dve fotelje !!!??

Trifun

pre 10 godina

Nikada bolji i kvaklitetniji komentari. HVALA sve je receno.
Ministarka(bez rezultata, bez znanja), koja je trebalo prva da ode, drzi pridike. Ziv mi Todor da mi podrzava I. Pod. Vlade Srbiije. Trifun

Perisa

pre 10 godina

Nis do skora nije imao nacelnika policije a Dacic je godinama ministar, kako je moguce da jedan od najvecih fradova u zemlji tako dugo bude bez nacelnika policije.Policija je postala veoma korumpirana i na to niko ne reaguje,bahati policajci maltretiraju gradjane. Dacici je odavno zreo za smenu ministra policije i ako on ostane na tom mestu nakon rekonstrukcije sve pada u vodu jer nije temeljna kako je najavljivano.

Milorad

pre 10 godina

Ministarko,nije moguce da ti je nejasno o cemu se radi.Evo predpostavke koja je totalno prisutna u narodu,ali ko pita narod.Komentarisacu kao neko ko istinski zeli otvorenu borbu i posten tretman svih u toj borbi(borba za bolju Srbiju).
Odmotavanje klupka o najvažnijim stvarima zavisi od policije i ministra.Dacic,uz insistiranje onih koji su ga tu instalirali,nikad dobrovoljno nece otici dok oni ne nadju alternativu koja im odgovara.Premijer je nebitna stvar za Dačića.Policija je kljuc.On je to i uslovio pre stupanja u koaliciju.Dacic je vest i daje odgovore koji se ne odnose na konkretno pitanje.Eto,niste ga naterali da prica o policiji u kojoj ima more problema upravo zbog kadrovanja.Ko je na vrhu piramide kadrova policije?
Prvi pred korak napretka Srbije je,stvarno,stavljanje policije u sluzbu zakona i ustava.Bila je i delom i sad je,u sluzbi nepostene Srbije(mislim na kljucne kadrove).Mediji koji promovišu i satanizuju,nisu nezavisni nego su u sluzbi politike i lose Srbije.Potpuno netransparentno je uradjena postavljenje direktora policije,smena direktora žandarmerije i postavljenje novog.Mozda su to sve dobri potezi,ali izgledaju krajnje mutni i zato komentari u narodu.Ako se tako nastavi,Srbija ce ostati bez gradjana,jer niko ne zeli ziveti u Nusicevom Mrtvom Moru i ustajaloj zabokrecini.Ministarko,zena si ,a zene su poštenije i hrabrije od muških,otvori se i bez alegorija i metafora postavi pitanja na koja Dacic mora odgovoriti ili otici iz politike.

Zlopamtilo

pre 10 godina

Ja sam očekivao bar 20%(dvadesetposto) nižu cenu struje pošto je tvoja stranka i ti sa njom pobedila na izborima zahvaljujući tom i još mnogim obećanjima .Šta sad ja da mislim ?

Igor

pre 10 godina

Očekivao je i Šešelj mnogo što šta od vas, pa nikom ništa... ili nije tako?
Zanimljivo je kad neko priča o iskrenosti, vrlinama.... dok istina truli u zatvoru...

PACIJENT

pre 10 godina

MUP ne da ni po cenu svega jer odmah padaju njegovi redom pod istragu od Mrke, Bajatovica, Slavice i Obradovica a dovodjenje Skundrica iz 90-tih je cisto vredjanje inteligencije naroda!

Istoricar

pre 10 godina

Drz se ti svog resora i prodavanje magle.Ali ima nesto sto je upravu. Ne poznajem ni jednu zemlju osim Severne Koreje gde Premijer drzi i Ministarstvo unutrasnjih poslova.Zasto? Zato sto je svima poznato da je Mali Napoleon voleo drusto kriminalaca.Jos od vremena kada je bio junosa u SPS-u devedesetih.Mnogi od njih su izvrsavali prljave poslove za partiju.I zato drzi taj resor da se ne otkriju dosijeei ko se sa kim sastajao. Misa banana je samo jedan detalj koji je isplivao u javnost. Jos je Luka Bojovic prisutan

stelele

pre 10 godina

dokle ce bre ovaj ex socijalista I covek koji je unistio srbiju da we sheta slobidan.? jel iko uopste pokusao DA istrazi cime se on baviio 90tih? pa neki postupak na sudu... Nikon nije Palo na pamet a .)

sumorni

pre 10 godina

AKo budem brbljala i kad me pitaju, i kad me ne pitaju, i vezano za moje ministartstvo, a i vezano za tudja ministarstva, i ako pri tom budem glasna, ljudi će misliti da nešto zaista i radim.

SolidSnake

pre 10 godina

To sam i ocekivao, Dacic je uvek imao visoko misljenje o sebi, kako o sebi tako i o svom radu, a rezultati njegovog rada nevidljivi!

toza

pre 10 godina

A ja sam očekivao da će se ministarka baviti vise svojim ministarstvom a manje biti potparol SNS-a. Deo ministarstva koji se bavi ekologijom kao i da ne postoji ili ministarku ne interesuje. Kao što je nenormalno bilo surogat ministarstvo finansija i privrede nište bolje nije ni mešanje ekologije sa energetikom, pa rudarstva sa prostornim planiranjem...
Sve to se dešava kada se ministarstva prave po željama budućih ministara.

Dragi

pre 10 godina

Našla vreća zakrpu, jer svi vi u vladi zaslužujete smenu. Nažalost i zamene su jednako loše. Lepa ministarka može da se pohvali u svom "uspešnom" mandatu jedino "bogatim" dekolteom, a Dača ni tim ne može.

Nikola

pre 10 godina

U Srbiji je na delu jedan politicki fenomen.

Naime, imamo ogromnu popularnost Aleksandra Vucica i da je ovo normalna zemlja, najlogicnije bi bilo da se raspisu izbori.

Dakle, imamo coveka koga podrzava veliki broj ljudi ali on ne moze da preuzme punu odgovornost. Upravo zbog toga sto nemamo suverenitet, njemu je zabranjeno raspisivanje izbora a to je rezultiralo rekonstrukcijom vlade- citaj, klasican neuspeh vlade- inace da je uspesna, ne bi bila ni rekonstruisana.

Nakon rekonstrukcije, kada bi trebale da budu zakopane ratne sekire i da se stvori utisak kod gradjana kako je sve u redu, danas imamo izjavu ministarke u Vladi Srbije koja kritikuje svog predsednika vlade. Pa da li je to normalno?

Ako ga kritikuje u medijima, mozete onda misliti kako saradjuju? Pa nikako.

E, sada, da je to situacija u nekoj drugoj zemlji, moglo bi bas da nas bude briga, medjutim, kako oni misle da vode ovu zemlju kada nisu u stanju ni da saradjuju?

Krivi

pre 10 godina

Oooo evo ga Ministarka je ukljucila struju u stabu SNS i sada sa 49 Ip adresa radimo punom parom na zastiti lika i dela Rumenke.
:-)
Samo napred . Isti stab je imao i DS ... ostalo je istorija.
Samo krivite sliku sebi i obicnom gradjaninu o vama.

бидермајер

pre 10 godina

Радикалски језици,али овога пута синхрони. А зашто неискреност министра мупа и ујдурме у жандармерији и мупу (сада под пуним црногорским руководством) Е моји срби па то вам је тако од Броза ,од '45-те наовамо удба вас мучи? Мучиће вас дуго и удба и мафија ,шта србијанска шта увозна.

Branko

pre 10 godina

Pa ministarka je i Podpredsednik SNS dakle, ne znam sta je tu cudno sto se oglasava???
(Stanislava, 5. avgust 2013 12:09)
A ja sam sve vreme mislio da je ona u prvom redu Ministarka (polagala je zakletvu) pa tek onda član neke stranke ili njen podpredsednik. Valjda je zabranjeno da se iznose politički stavovi stranaka dok si u državnoj službi ili ovo važi samo za "sitnu boraniju". Ministar može da iznosi samo stav Vlade u čijem je sastavu a ne stav stranke iz koje je došao. Čim Ministar iznosi mišljenje suprotno mišljenju Vlade to znači da Ministar mora da napusti tu Vladu. Tako je bar u demokratskim državama u Svetu.

Branko

pre 10 godina

Pa ministarka je i Podpredsednik SNS dakle, ne znam sta je tu cudno sto se oglasava???
(Stanislava, 5. avgust 2013 12:09)
A ja sam sve vreme mislio da je ona u prvom redu Ministarka (polagala je zakletvu) pa tek onda član neke stranke ili njen podpredsednik. Valjda je zabranjeno da se iznose politički stavovi stranaka dok si u državnoj službi ili ovo važi samo za "sitnu boraniju". Ministar može da iznosi samo stav Vlade u čijem je sastavu a ne stav stranke iz koje je došao. Čim Ministar iznosi mišljenje suprotno mišljenju Vlade to znači da Ministar mora da napusti tu Vladu. Tako je bar u demokratskim državama u Svetu.

Bukovski

pre 10 godina

Gospodja ministarka korektno radi svoj posao, pa je logicno da to ocekuje i od drugih. Medjutim poznavajuci Ivicu takva ocekivanja su nerealna. On jednostavno ne moze biti iskren zarad istine, jer je ljubav prema funkcijama veca.

Кадилак

pre 10 godina

Заиста ми није јасно шта је то госпођа Михајловић погрешно рекла? Дачићево и понашање СПС-а је у стилу Динкића и УРС-а, сви смо радили савршено, али немамо ништа са тим што резултата нема. Посебно се то односи на рад МУП-а који Дачић ни по цену живота не жели да препусти, вероватно због тога што би се свашта открило. А ни обећање да ће открити убице Ранка Панића из редова Жандармерије није испунио.

kaćekla

pre 10 godina

"Očekivala sam iskren izvešštaj o sopstvenom radu, posebno o propustima. Jer niko danas u Srbiji ne može reći da je sve idealno. A ako želite da radite zaista dobro svoj posao ministra, onda ne možete obavljati više poslova u isto vreme. Jer je situacija teška i traži da budemo posvećeni danonoćno resoru koji vodimo".
Tačno. No ministri podnose izveštaj njemu. a ne on njimaAV6F3W.Šef je šef. Dva posla se teško mogu obavljati istovremeno, pogotovo ta koja Dačić obavlja.Ipak treba reći da to dobro radi.

sanjica

pre 10 godina

Nazalost, ne mogu izgleda svi da budu dovoljno objektivni i samokriticni, a predstavljaju sebe u tom svetlu... Svaki posao treba da se izmeri, a ko ne zadovoljava kriterijume treba da da mesto nekom drugom.

Malina

pre 10 godina

Ivica Dacic , sa svojim retorickim sposobnostima, performansima , " rezultatima rada" svojim i svojih kadrova , je dovoljo dugo i dovoljno prepoznatljivo na politickoj sceni Srbije da mu NE VERUJEM BAS NISTA !
Ako PUPS napusti koaliciju sa SPS-om, bice jasno vidljivo koliko mu jos gradjana uopste veruje... On to vrlo dobro zna, zato se i preznojava pri pomenu izbora , zato i oblandira izvestaje o svom " radu " , zato je i fleksibilan po pitanju rekonstrukcije... misli o sebi i samo o sebi, bar na jos neki vremenski period...

Mirjanic

pre 10 godina

Njemu levo oko vise ne veruje desnom , a kamoli mi !
Politikancic koga je vaskraso najpre Kostunica , apotom i DS , nece zadugo moci da istraje sa svojom " svitom " , ni na politickoj sceni, jos manje u organima vlasti, jer se svaka druga afera u nizu , gle cuda vezuje bas za
SPS kadove . Narod gleda, i pamti, Ivice, a i PUPS se vec preracunava...

Uvek isti

pre 10 godina

A mi nismo očekivali da ćemo dotičnog gledati kao premijera 2013 već da će zajedno sa partijskim drugovima završiti u istorijskim arhivama.

aleks

pre 10 godina

Dosta vise te propagande SNS-a. Da se razumemo, ne volim Dacica, ali da neko govori drugome da nije preispitao sebe... Smenili su potpuno nebitne ministre, a pri tom ih je Vucic nahvalio kao da su najbolji na svetu. Vucic koristi fraze kako je samokritican, kako imaju gresaka itd.. ali kada konkretno treba da se prizna propust, ona nema ni jednog. Ni aflatoksin, ni ministar koji hoce da kopa kanale..ma nista. Kada budem cuo konkretno sta je SNS zamerio sebi i svojim ministrima, onda cu verovati da ono sto rade nije cista propaganda.

carli

pre 10 godina

daj zeno pocni vec jednom da radis svoj posao i ja sam ocekivao da imam kvalitetnu energiju to jest da znam sta placam koliko potrosim ,da ima brojilo koje ne registruje napon ispod 195 vati da mogu da dezurni elektricari u distibucijama dezuraju da budu tu kada se pojavi kvar da ga otklone a ne da tezgare za vreme dezurstva,da zaposleni u distibucij vrse tacno i na vreme ocitavanje elektricnih brojila a ne da za to angazuju nezaposlene preko omladinskih zadruga,da se naplati potrosena enerija a ne da pojedinic duguju milionske iznose i da za utuzenje angazujete privatne advokate koji to papreno naplacuju a goila pravnika vam baulja i spava po kancelarijama to sam ocekivao a ne da mi svaki put govorite kao je enerija u odnosu na evropu znatno jeftinija a nista niste uradili da se poveca produktivnost i da se povecaju zarade puno toga sam ocekivao a ne da zbog tebe ,tvog sefa i tebi slicnih ni frizidre ne smem da otvorim jer se bojim da ce te iskociti iz njega i na kraju ili na pocetku reci ovom ludom narodu da od oktobra pravite dladu sa DS je je tako naredjenu zato sto su vam oni sacuvali mandate kada ste pobegli od seselja sto bi rekao balasevic mogao bih ja jos toga puno kasti ali muka mi je vise od vasih praznih prica daj zeno pocni vec jednom da se mesas u svoj posao

draga

pre 10 godina

Ministarka Zorana i dalje komentariše druge resore. Kada će ona da napiše izveštaj o svom ministarstvu i "prikladnu" rečenicu o poskupljenju struje? I dalje je uživljena u ulogu vicepremijera...:-)

Igor

pre 10 godina

Očekivao je i Šešelj mnogo što šta od vas, pa nikom ništa... ili nije tako?
Zanimljivo je kad neko priča o iskrenosti, vrlinama.... dok istina truli u zatvoru...

jovan

pre 10 godina

A ko je to vas pitao za misljenje sta vi zaboga ocekujete od Dacica, i odakle vama uverenje da to interesuje bilo koga u ovoj zemlji gospodja ministarka? Pa to je bilo tako predvidivo da cete sada da krenete orkestrirano na njega zato sto je predrliblovao vaseg gospodar Vucica da mu jos usi zvone. Vi postajete, primecujem, sve veci smor po medijima , po uzoru na vaseg predsednika stranke.

toza

pre 10 godina

A ja sam očekivao da će se ministarka baviti vise svojim ministarstvom a manje biti potparol SNS-a. Deo ministarstva koji se bavi ekologijom kao i da ne postoji ili ministarku ne interesuje. Kao što je nenormalno bilo surogat ministarstvo finansija i privrede nište bolje nije ni mešanje ekologije sa energetikom, pa rudarstva sa prostornim planiranjem...
Sve to se dešava kada se ministarstva prave po željama budućih ministara.

e2

pre 10 godina

Ministarka, narod očekuje od Vas izveštaj o poskupljenju struje, kao i o još mnogim stvarima. Simpatični ste mi, ali to nije dovoljno, hoću izveštaj.

Vojvodinac

pre 10 godina

Sve što je rekla ministraka, tačno je, ali mora se dodati:
Prvo svaki ministar treba srediti svoj resor, a posle gledati kolege.
U Energetci je potpuno rasulo, srtuja je poskupela van svih razumnih granica, kao i mnogi drugi energenti, bez ikakvog osnova (na međunarodnom tržištu sve je stabilno).
Obnovljivi izvori energije stoje u mestu, a neophodni su što pre.
Šta se dešava sa pravnom regulativom u oblasti izgradnje vetrenjača (vetroparkova)!? Tu ne treba ništa izmišljati, iskustva u komšiluku je dovoljno, samo treba neko "stručan", a to izgleda najviše fali u vladi!!!

savo

pre 10 godina

Prijatelj mi radi u elektrovojvodini i kaze da je za ovih godinu dana primljeno toliko raznih savetnika i kancelarijskih radnika da to nije normalno,mozda da neko napise izvestaj o tome?

SPS NS

pre 10 godina

Ministarka od Premijera očekuje izvestaj ???
Alo ???
Expertu iz kabineta Labusa (zaduzena za akcije JugoRosGasa) ???
Spusti se na zemlju, i kaži ti nama zasto je poskupela struja ?
gde su socijalne karte ? zasto Srbijagas i posle 1,5 godinu guraš u ambis cenom gasa ? Ko je u Elektrovojvodini kupovao satove od hamovića i lazarevića i sl.
Podnesi ti nama izvestaj !

mozak

pre 10 godina

gospodjo bolje se bavite vasim poslom,umesto sto stalno raspravljate i komentarisete koje sta koliko rekao,video,mogao,uzeo,probao..u drugim resorima,sektorima.imate vas delokrug posla,ako vam se nesto cini sumnjivim kod vas,posaljite inspekciju i pustite da ih rade.a ne ko one babe sto sede ispred svojih kuca po ceo dan i prate ko sve prodje,kako je obucen,sta radi,koje koga,koja je koga,zasto...itd

Branko

pre 10 godina

Pa ministarka je i Podpredsednik SNS dakle, ne znam sta je tu cudno sto se oglasava???
(Stanislava, 5. avgust 2013 12:09)
A ja sam sve vreme mislio da je ona u prvom redu Ministarka (polagala je zakletvu) pa tek onda član neke stranke ili njen podpredsednik. Valjda je zabranjeno da se iznose politički stavovi stranaka dok si u državnoj službi ili ovo važi samo za "sitnu boraniju". Ministar može da iznosi samo stav Vlade u čijem je sastavu a ne stav stranke iz koje je došao. Čim Ministar iznosi mišljenje suprotno mišljenju Vlade to znači da Ministar mora da napusti tu Vladu. Tako je bar u demokratskim državama u Svetu.

mattko

pre 10 godina

Ova minstarka treba sa objasni slucaj poskupljenja struje cija je tarifa osim one u najnizoj slenoj zoni na hiper evropskom nivou od 15-18 centi po kwh.Ima dugacak jezik za druge ali iizvuci od nje nesto o energetici je isto kao kada kisa obilazi oko Kragujevca. A Dinkic ima bar taj Kragujevac i FIAT , Dacic ima Briselski sporazum a sta ima ona kao svoj rezultat? Rekonstrukciju EPS? Ili mozda beskrajnu ljubav za svog partijskog sefa?

бидермајер

pre 10 godina

Радикалски језици,али овога пута синхрони. А зашто неискреност министра мупа и ујдурме у жандармерији и мупу (сада под пуним црногорским руководством) Е моји срби па то вам је тако од Броза ,од '45-те наовамо удба вас мучи? Мучиће вас дуго и удба и мафија ,шта србијанска шта увозна.

Penzos

pre 10 godina

Da li vi gospođo znate koje ministarstvo vodite? Celo vreme vi istražujete hapsite procesuirate smenjujete i sl... A struja dva puta poskupela, energenti takođe,lopovluka u energetskom sektoru više nego ikada, Južni tok nije ni počeo,rudnici u haotičnom stanju, ekologija na najnižem nivou,.... Mi smo penzioneri naivni što redovno plaćamo struju a vi najvećim i bogatim dužnicima vršite reprogram dugova do 40%. To je poniženje za nas penzionere. Ali vi sve bolje znate od drugih vi ste glasnogovornik bez rezultata odnosno analitički gledano sa poražavajućim rezultatima ali sa jakim lažnim marketingom sa jednim ciljem podići cenu struje na 10 evrocenti što je pre moguće pa ko preživi pričaće o vašim uspesima.

Geneve81

pre 10 godina

Ja bi ovu plavusu menjao sa onu nasu presednicu Jahjagu. Ova bar zna svoj narod da laze i ima dugacak jezik da brbla, a ova nasa ni da laze ne zna.

nije basna...

pre 10 godina

Pitalica: “Posudio sam tvom bratu 2000 dinara uz dogovor da mi vraća po 1000 mesečno. Koliko će mi biti dužan za dva meseca!” “Dve hiljade!” “Ti ne znaš matematiku!” “A ti ne znaš mog brata!”

Dragi

pre 10 godina

Našla vreća zakrpu, jer svi vi u vladi zaslužujete smenu. Nažalost i zamene su jednako loše. Lepa ministarka može da se pohvali u svom "uspešnom" mandatu jedino "bogatim" dekolteom, a Dača ni tim ne može.

Branko

pre 10 godina

Pa ministarka je i Podpredsednik SNS dakle, ne znam sta je tu cudno sto se oglasava???
(Stanislava, 5. avgust 2013 12:09)
A ja sam sve vreme mislio da je ona u prvom redu Ministarka (polagala je zakletvu) pa tek onda član neke stranke ili njen podpredsednik. Valjda je zabranjeno da se iznose politički stavovi stranaka dok si u državnoj službi ili ovo važi samo za "sitnu boraniju". Ministar može da iznosi samo stav Vlade u čijem je sastavu a ne stav stranke iz koje je došao. Čim Ministar iznosi mišljenje suprotno mišljenju Vlade to znači da Ministar mora da napusti tu Vladu. Tako je bar u demokratskim državama u Svetu.

Milos

pre 10 godina

To sto neki ministri nisu sposobni da obavljaju dva posla istovremeno,ne znaci da niko nije sposoban.Nego je to jednom Vucic pomenuo i sad ovi njegovi to danonocno ponavljaju.Poput Babica,Mirovica,pa i Zorane i njima sl. oni ne mogu kvalitetno da obavljaju ni jedan posao,al im jos niko nije rekao...

Pedja NS

pre 10 godina

Iskrenost? Ovakva iskrenost:
http://www.youtube.com/watch?v=YlaGFq4PDIk

Ne zna se ko vise neistine izgovori u te kamere bez ikakve odgovornosti.

kaćekla

pre 10 godina

"Očekivala sam iskren izvešštaj o sopstvenom radu, posebno o propustima. Jer niko danas u Srbiji ne može reći da je sve idealno. A ako želite da radite zaista dobro svoj posao ministra, onda ne možete obavljati više poslova u isto vreme. Jer je situacija teška i traži da budemo posvećeni danonoćno resoru koji vodimo".
Tačno. No ministri podnose izveštaj njemu. a ne on njimaAV6F3W.Šef je šef. Dva posla se teško mogu obavljati istovremeno, pogotovo ta koja Dačić obavlja.Ipak treba reći da to dobro radi.

aleksić aleksandar

pre 10 godina

Reče ministarka: -"A ako želite da radite zaista dobro svoj posao ministra, onda ne možete obavljati više poslova u isto vreme. Jer je situacija teška i traži da budemo posvećeni danonoćno resoru koji vodimo". Gospođo, pa nemojte da ovo dođe do Aleksandra, molim Vas....! Kad smo već kod njega.....koji beše njegov resor..?

Zlopamtilo

pre 10 godina

Ja sam očekivao bar 20%(dvadesetposto) nižu cenu struje pošto je tvoja stranka i ti sa njom pobedila na izborima zahvaljujući tom i još mnogim obećanjima .Šta sad ja da mislim ?

stojan

pre 10 godina

I Vama to nedostaje. Lagali ste narod o noćnoj tarifi preko dana,pa od toga ništa. Srbija ne spava noću zbog toga, a vi još podižete cene. Vi niste uviđavni, pričate mnogo bez veze.Sram vas bilo!

vule

pre 10 godina

"A ako želite da radite zaista dobro svoj posao ministra, onda ne možete obavljati više poslova u isto vreme."
kako se ne seti da ovo kaze do pre sedam dana, dok joj je i shef imao dve fotelje !!!??

Trifun

pre 10 godina

Nikada bolji i kvaklitetniji komentari. HVALA sve je receno.
Ministarka(bez rezultata, bez znanja), koja je trebalo prva da ode, drzi pridike. Ziv mi Todor da mi podrzava I. Pod. Vlade Srbiije. Trifun

Nikola

pre 10 godina

U Srbiji je na delu jedan politicki fenomen.

Naime, imamo ogromnu popularnost Aleksandra Vucica i da je ovo normalna zemlja, najlogicnije bi bilo da se raspisu izbori.

Dakle, imamo coveka koga podrzava veliki broj ljudi ali on ne moze da preuzme punu odgovornost. Upravo zbog toga sto nemamo suverenitet, njemu je zabranjeno raspisivanje izbora a to je rezultiralo rekonstrukcijom vlade- citaj, klasican neuspeh vlade- inace da je uspesna, ne bi bila ni rekonstruisana.

Nakon rekonstrukcije, kada bi trebale da budu zakopane ratne sekire i da se stvori utisak kod gradjana kako je sve u redu, danas imamo izjavu ministarke u Vladi Srbije koja kritikuje svog predsednika vlade. Pa da li je to normalno?

Ako ga kritikuje u medijima, mozete onda misliti kako saradjuju? Pa nikako.

E, sada, da je to situacija u nekoj drugoj zemlji, moglo bi bas da nas bude briga, medjutim, kako oni misle da vode ovu zemlju kada nisu u stanju ni da saradjuju?

visnja

pre 10 godina

A ti si kao uspesna? Obecala si smanjenje cene elektricne energije a povecala si ih. U normalnoj drzavi za to se ide u zatvor a ne u fotelju. Tvoja izjava da su socijalne karte zavrsene je najvulgarnija laz koju sam cuo na politickoj sceni Srbije. (Ko god nesto zna o socijalnim kartama - zna o cemu pisem). To je dovoljan dokaz da si nejnesposobnija u ovoj vladi.

sumorni

pre 10 godina

AKo budem brbljala i kad me pitaju, i kad me ne pitaju, i vezano za moje ministartstvo, a i vezano za tudja ministarstva, i ako pri tom budem glasna, ljudi će misliti da nešto zaista i radim.

Istoricar

pre 10 godina

Drz se ti svog resora i prodavanje magle.Ali ima nesto sto je upravu. Ne poznajem ni jednu zemlju osim Severne Koreje gde Premijer drzi i Ministarstvo unutrasnjih poslova.Zasto? Zato sto je svima poznato da je Mali Napoleon voleo drusto kriminalaca.Jos od vremena kada je bio junosa u SPS-u devedesetih.Mnogi od njih su izvrsavali prljave poslove za partiju.I zato drzi taj resor da se ne otkriju dosijeei ko se sa kim sastajao. Misa banana je samo jedan detalj koji je isplivao u javnost. Jos je Luka Bojovic prisutan

Branko

pre 10 godina

A kad će na dnevnom redu da bude tvoj izveštaj o sređivanju stanja u Srbijagasu i kako si dobila "no-no" od rusa?
(crni, 5. avgust 2013 06:51)
Nije dobila "no-no" od Rusa već od samog Bajatovića, kada ju je podsetio ko je finansirao SNS nakon odvajanja od SRS.

Krivi

pre 10 godina

Oooo evo ga Ministarka je ukljucila struju u stabu SNS i sada sa 49 Ip adresa radimo punom parom na zastiti lika i dela Rumenke.
:-)
Samo napred . Isti stab je imao i DS ... ostalo je istorija.
Samo krivite sliku sebi i obicnom gradjaninu o vama.

PACIJENT

pre 10 godina

MUP ne da ni po cenu svega jer odmah padaju njegovi redom pod istragu od Mrke, Bajatovica, Slavice i Obradovica a dovodjenje Skundrica iz 90-tih je cisto vredjanje inteligencije naroda!

Pajkan

pre 10 godina

Kakav Dacicev izvestaj, sta da napise u njega, kako ni jedan nacelnik Policijske uprave nema resenje po novoj sistematizaciji radnih mesta u MUP-u koja je doneta pre godinu i po dana, i kako zbog toga ne rade nista tj ne preuzimaju nikakve obaveze ali zato primaju nacenikovske plate, kako mu je policija korumpirana i bahata, pa nije lud to da napise!!!

Milorad

pre 10 godina

Ministarko,nije moguce da ti je nejasno o cemu se radi.Evo predpostavke koja je totalno prisutna u narodu,ali ko pita narod.Komentarisacu kao neko ko istinski zeli otvorenu borbu i posten tretman svih u toj borbi(borba za bolju Srbiju).
Odmotavanje klupka o najvažnijim stvarima zavisi od policije i ministra.Dacic,uz insistiranje onih koji su ga tu instalirali,nikad dobrovoljno nece otici dok oni ne nadju alternativu koja im odgovara.Premijer je nebitna stvar za Dačića.Policija je kljuc.On je to i uslovio pre stupanja u koaliciju.Dacic je vest i daje odgovore koji se ne odnose na konkretno pitanje.Eto,niste ga naterali da prica o policiji u kojoj ima more problema upravo zbog kadrovanja.Ko je na vrhu piramide kadrova policije?
Prvi pred korak napretka Srbije je,stvarno,stavljanje policije u sluzbu zakona i ustava.Bila je i delom i sad je,u sluzbi nepostene Srbije(mislim na kljucne kadrove).Mediji koji promovišu i satanizuju,nisu nezavisni nego su u sluzbi politike i lose Srbije.Potpuno netransparentno je uradjena postavljenje direktora policije,smena direktora žandarmerije i postavljenje novog.Mozda su to sve dobri potezi,ali izgledaju krajnje mutni i zato komentari u narodu.Ako se tako nastavi,Srbija ce ostati bez gradjana,jer niko ne zeli ziveti u Nusicevom Mrtvom Moru i ustajaloj zabokrecini.Ministarko,zena si ,a zene su poštenije i hrabrije od muških,otvori se i bez alegorija i metafora postavi pitanja na koja Dacic mora odgovoriti ili otici iz politike.

stelele

pre 10 godina

dokle ce bre ovaj ex socijalista I covek koji je unistio srbiju da we sheta slobidan.? jel iko uopste pokusao DA istrazi cime se on baviio 90tih? pa neki postupak na sudu... Nikon nije Palo na pamet a .)

SolidSnake

pre 10 godina

To sam i ocekivao, Dacic je uvek imao visoko misljenje o sebi, kako o sebi tako i o svom radu, a rezultati njegovog rada nevidljivi!

Dispecer

pre 10 godina

Dacic je trebalo da prepusti drugom ministarstvo policije ako gledamo realno.Ali,ne, kakvi on da prizna da ne moze da postigne oboje. E tako je pokazao da mu je vlast najpreca od svega.

runner

pre 10 godina

A baš je pomislio da će SNS zaboraviti i da će se izvući. Pa naravno da je MUP jedno od gorućih problema ove države. Toliki kriminal, toliki oružani obračuni među kriminalnim klanovima, toliko ubistava na ulicama, toliko pogibija u saobraćaju, sati i sati čekanja na graničnim prelazima, problemi sa žandarmerijom, korupcija, bahatost i kriminal među policijom, godinama mnoge gradske uprave policije bez načelnika itd.itd. MUP zreo za radikalne promene a on i dalje "veruje" kako je u stanju da bude predsednik Vlade i ministar policije. Ne krije li se možda nešto drugo iza toga?

Dejan L

pre 10 godina

Dacic 23 god unistava Srbiju.
Da nece u izvestaju da napise da 23 godine ima podrsku biraca glupog nepismenog tela koje i dalje veruje u SPS.
150km za 5 god.
Neotvoreni dosijei, Veljovicu mrsh.
Djukic-Dejanovic od BMW-a sa mashnom do danas sa izjavom ima lekova.
Jel ovaj narod slep ili mazohistichan?

Popka Bebic

pre 10 godina

draga, 5. avgust 2013 00:24
A zasto da ne prokomentarise? Ko je dobro radio ima prava i od drugih to da ocekuje. Ovo je slobodna zemlja, svako ima pravo glasno i jasno da se izrazava.

krle - dron

pre 10 godina

Traziti od komunjara iskrenost je pravi izraz narodne naivnosti,to je za njih izraz nepristojnosti jer oni se drze svog genetskog poremecenog gesla use,nase i podase,sta ces takvi su,zacudjuje jedino da su jos uvek u vlasti i to je razlog veci za zabrinutost za svest naroda....

Pozornik

pre 10 godina

Nema Daca sa cim da se pohvali, inace je obicno iskren, ministar je u MUP-u u ciji se rad ne mesa, jer u nasoj policiji gde treba da se zna neki red vlada opšti haos i kriminal i to svi znaju a niko nista ne preduzima. Međutim koliko je policija placena dobro i funkcionise, niko nije lud da stavlja glavu u torbu za 400 evra mesecno! Tako da mi država nećemo biti sve tok se taj nered ne počisti. U policiji ne može da napreduje pametan čovek,zakon mu to ne dozvoljava jer kad jednom postave načelnika taj ostaje načelnik do penzije ili do kraja života.

oklopnik

pre 10 godina

Dacic mora da smenjuje neradnike ali pod hitno treba da menja i Zakon o policiji koji je napravljen tako da stiti glavesine, naime, u policiji ima kvalitetnog kadra ali dzaba kada ne može da se probija od megatrendovaca, fabusovaca, poljoprovrednika, kuvara, pekara, mlekara...a da pri tom taj dobar kadar ne može da dodje do izrazaja jer kad jednom postavite načelnika taj je načelnik do kraja svog radnog veka bez obzira što svoj posao ne radi kako treba, jer ga Zakon o policiji stiti!

Bukovski

pre 10 godina

Gospodja ministarka korektno radi svoj posao, pa je logicno da to ocekuje i od drugih. Medjutim poznavajuci Ivicu takva ocekivanja su nerealna. On jednostavno ne moze biti iskren zarad istine, jer je ljubav prema funkcijama veca.

Svašta

pre 10 godina

A da li znate kako izgleda hapšenje lokalnih kriminalaca u Lazarevcu i Valjevu, kad preteraju baš svaku meru ...?
Tako što ih hapse republikanci, i to što prvo nenajavljeni dođu u policijske stanice ta dva grada, zatvore vrata i svima u stanici narede da odlože mobilne telefone i radio stanice, da ne bi pala dojava, pa onda odu i hapse koga treba. I vi od ministra TAKVOG resora očekujete iskren i POŠTEN izveštaj....svašta...

Globalno zagrevanje

pre 10 godina

Ovo je jedna od retkih ministarki koja se moze osloniti iskljucivo na svoj rad. Poenta price nije u njoj nego u Dacicu, ali mi smo takavnarod da uvek i unapred osudjujemo. Od njega se ocekivalo da podnese detaljan izvestaj o radu MUP-a, sto svi znamo da nije ucinio. A taj resor je jedan od vaznijih u Srbiji u kome je korupcija na prvom mestu. I mi smo ocekivali da ce Dacic kao sto je i obecao poraditi na tome i posvetiti se svim silama u borbi protiv kriminala sto bi olaksalo rad i ostalim resorima u vladi, a on to nije ucinio. Tako da ne vidim zasto se sada polemise o radu ministarke Zorane, koji nema veze sa ovim tekstom.

MiLoŠ ŠiD

pre 10 godina

Razumem Vučića kada je rešio da zbog državnih interesa ne ide sada na izbore, ali kada se završi sa implementaciojom sporazuma oko Kosova, treba bez razmišljanja ići na izbore, jer će SNS nakon izbora moći sam ili uz pomoć par manjih stranaka da formira vladu, i samo takva vlada može Srbiju, da povede u EU, i da rešava nagomilane ekonomske probleme. Vlada u kojoj će i dalje bitan igrač biti Dačić zvani "koferče", ne može do kraja iskreno da se upusti u borbu protiv korupcije.

garavi

pre 10 godina

ti bi pricala dok ima kiseonika u atmosferi . ceo dan , celu noc ti bi da pricas i da se slikas a nista ama bas nista ne radis . i ti si trebala isto kao dinkic crveni karton i napolje .

gradjanska neposlusnost

pre 10 godina

Moze li Dacic da vam podnese izvestaj koliko se zaposlilo partijskih vojnika u ``Elektrovojvodini`` od januara 2013!

Naravno da treba da skoci struja, treba tolike ljude neko da izdrzava.
Pa portir na ulazu uprave ``Elektrovojvodine`` ima 45000din platu + prijava.

Strasno sam ljut koliko je to rasipnistvo u ``Elektrovojvodini``!

Aska

pre 10 godina

O Dacicu nikada nisam imala neko posebno misljenje,ali posle ovog vidi se da mu je cilj da zadrzi sto vise za sebe ,a sa druge strane govori, da sve sto radi, radi u "interesu gradjana". Pomalo licemerno s njegove strane.

David Pantovic

pre 10 godina

Niko od vas ne radi nista. Samo dajete izjave za vesti I slikate se za novine. Dosadni ste . Ajde svi vi iznesite u javnost vase rezultate. Sta ste uradili za Srbiju, za Ovaj narod a ne samo za vasu reklamu. Molim vas . Hocu da procitam sve vase rezultate a ne da to delite izmedju sebe.

Perisa

pre 10 godina

Nis do skora nije imao nacelnika policije a Dacic je godinama ministar, kako je moguce da jedan od najvecih fradova u zemlji tako dugo bude bez nacelnika policije.Policija je postala veoma korumpirana i na to niko ne reaguje,bahati policajci maltretiraju gradjane. Dacici je odavno zreo za smenu ministra policije i ako on ostane na tom mestu nakon rekonstrukcije sve pada u vodu jer nije temeljna kako je najavljivano.

Lola

pre 10 godina

Naravno da uvek može bolje i trebalo bi da se Dačić povuče jer očigledno nije radio svoj posao kako treba. U životu ne možete na sve strane, onda nema rezultata. Kada ste posvećeni nečemu onda se trudite da budete bolji nego što jeste. Dačić ima toliko propusta, red bi bio da ga smene. Nije on toliko veran Srbiji i narodu, on završava svoje poslove i baš ga briga. Hoćemo ljude koji se bore za narod!

Evelin

pre 10 godina

Dacic je covek bez ikakvih skrupula. On naravno, posto toliko voli vlast, moc i novac, nastavlja da radi po starom. Od njega ocekivati istinu je gotovo nemoguce. Pa navikli smo godinama da nas laze i maze.

OBOSTRANO - POSTOVANJE

pre 10 godina

Ocekivao sam iskren izvestaj o sopstvenom radu Ivice Dacica kao sto je to ocekivao veliki broj gradjana Srbije,kao sto je to ocekivala i ministarka Zorana Mihajlovic posebno o propustima. Jer niko danas u Srbiji ne moze reci da je sve idealno. A ako zelite da radite zaista dobro svoj posao ministra, onda ne mozete obavljati vise poslova u isto vreme. Jer je situacija teska i trazi da budu posveceni danonocno resoru koji vode. Ni ostavka Aleksandra Vucica nije prodrmala Ivica Dacicu da razmislja i on u tom pravcu da podnese ostavku na mestu ministra policije.

Coka

pre 10 godina

Dačić i iskrenost, možda u nekom filmu. U realnosti, Dačić sve radi samo ne iskreno i ne voli istinu. A mi smo se umorili od lažnih obećanja i neistine! Zorana, Vi ste žena koja takođe ima cilj, a to je lepša, modernija, bolja i prosperitetnija Srbija!

tripko

pre 10 godina

Narod je očekivao od njega mnogo više, pre svega kao premijera a onda i kao ministra, sve u svemu, razočarao je građane Srbije i to i dalje čini.

PLAVI - SAFIR

pre 10 godina

Svaki covek treba da shvati da uvek moze bolje i trebalo bi da se Ivica Dacic povuce jer ocigledno nije radio svoj posao kako treba. U zivotu ne mozete stici na sve strane, ko tako radi nema rezultata. Aleksandar Vucic je to shvatio na vreme koji je daleko veci radnik od Dacica. Kada ste posveceni necemu onda se trudite da budete bolji nego sto jeste.Ivica Dacic napravio je toliko propusta, pa bio bi red da je podneo ostavku na mestu ministra policije.

sanjica

pre 10 godina

Nazalost, ne mogu izgleda svi da budu dovoljno objektivni i samokriticni, a predstavljaju sebe u tom svetlu... Svaki posao treba da se izmeri, a ko ne zadovoljava kriterijume treba da da mesto nekom drugom.

Malina

pre 10 godina

Ivica Dacic , sa svojim retorickim sposobnostima, performansima , " rezultatima rada" svojim i svojih kadrova , je dovoljo dugo i dovoljno prepoznatljivo na politickoj sceni Srbije da mu NE VERUJEM BAS NISTA !
Ako PUPS napusti koaliciju sa SPS-om, bice jasno vidljivo koliko mu jos gradjana uopste veruje... On to vrlo dobro zna, zato se i preznojava pri pomenu izbora , zato i oblandira izvestaje o svom " radu " , zato je i fleksibilan po pitanju rekonstrukcije... misli o sebi i samo o sebi, bar na jos neki vremenski period...

Mirjanic

pre 10 godina

Njemu levo oko vise ne veruje desnom , a kamoli mi !
Politikancic koga je vaskraso najpre Kostunica , apotom i DS , nece zadugo moci da istraje sa svojom " svitom " , ni na politickoj sceni, jos manje u organima vlasti, jer se svaka druga afera u nizu , gle cuda vezuje bas za
SPS kadove . Narod gleda, i pamti, Ivice, a i PUPS se vec preracunava...

Кадилак

pre 10 godina

Заиста ми није јасно шта је то госпођа Михајловић погрешно рекла? Дачићево и понашање СПС-а је у стилу Динкића и УРС-а, сви смо радили савршено, али немамо ништа са тим што резултата нема. Посебно се то односи на рад МУП-а који Дачић ни по цену живота не жели да препусти, вероватно због тога што би се свашта открило. А ни обећање да ће открити убице Ранка Панића из редова Жандармерије није испунио.