Sreda, 31.07.2013.

09:17

Dačić: Ništa nisam nudio Dinkiću

Dačić kaže da Srbija nema vremena za prevremene parlamentarne izbore i da ništa nije nudio Mlađanu Dinkiću. Danas odluka o Obradoviću i Đukić Dejanovićevoj.

Izvor: Beta

Daèiæ: Ništa nisam nudio Dinkiæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

KO - TRAZI - VECE - IZGUBI - IZ - VRECE

pre 10 godina

Jedino sto je dobro uradio za Srbije Ivica Dacic to je da je konacno sklonio Mladjana Dinkica od vlasti. Upropastio je sve ono sto je vredelo u Srbiji od ekonomije, finansija. Posto je mnogo trazio, dobio je ono sto je objektivno i zasluzio davno.

ВЛАДА СТРУЧЊАКА

pre 10 godina

***
Подржавам предлог да се формира ВЛАДА СТРУЧЊАКА из свих странака, јер СВЕ НОРМАЛНЕ грађане Србије интересује већа запосленост, већа плата, сигурнији и безбеднији живот њихових породица, прихватање ЕУ стандарда, добри односи са суседима на Балкану и Европи,.. једноставно речено ДА ЖИВЕ КАО НОРМАЛАН СВЕТ У ЕВРОПИ..
За то су потребни СТРУЧНИ, ЧАСНИ, ПОШТЕНИ кадрови из свих странака у Србији, а Владу морају водити много КВАЛИТЕНИЈЕ ЛИЧНОСТИ него што су:
Дачић, Кркобабићи, Обрадовићи, Тончеви, Палме, Љајићи, Угљанин, Јовановићи,......

Merlin

pre 10 godina

Pa ti si Daci rekao onomad i da nisi jeo tortu sa Bananom pa posle ispade da jesi ali onako, neobavezno...ko tebi bre da veruje?

Premijer

pre 10 godina

Ovaj lik opstaje isključivo zahvaljujući podršci iz USA. On je jedini pristao da završi priču oko Kosova i Metohije prema njihovom planu i zato opstaje na toj funkciji. Kada završi sve što je predvidjeno, pustiće ga Amerikanci "niz vodu".

Siniša

pre 10 godina

Prosto je neverovatno šta radi ovaj čovek i kako mu to funkcioneri SPS dozvoljavaju, umesto da ga smene. On smenjuje sve, ali sebe NE. Svi su loše radili, a on, šta je sa njim...pa on je trebao prvi da leti.
Možeš samo da sanjaš o drugom mestu na izborima, biće borba za cenzus, a nadam se da će se do izbora saznati sve o aferi Dačić-Miša banana. ...pa i DS je na predhodnim izborima bila druga, ali nije na vlasti...

Rodoljub

pre 10 godina

"Dačić je naglasio da, ukoliko bi se i išlo na izbore, njihov rezultat bi bio sličan - SNS bi bila prva, a SPS druga"

Ha,ha,ha, na cemu je ovaj Dacic, pa DS je u najmanju ruku duplo jaca stranka od SPSa, po svim ,pa cak i ovim namestenim SNS istrazivanjima , koji crni SPS drugi?! Ovaj se pretvara u malog Slobu, te ne trebaju nam izbori,te ovo, te ono...
Izbori pod hitno, Vucicu sta si se uplasio ovog malog Slobe!
Napred Demokratska stranka!!!
Zivela Srbija!

Malina

pre 10 godina

Sto se Dinkicevih lazi tice, stoje, svi ih se secamo i osecamo, ali mora se priznati da je Dacic tu vestinu savladao mnogo ranije s tim i uspesnije.
U medjusobnom nadmudrivanju, potpuno previdjaju da ce im zadovoljstvo
igrarija prekinuti neko ko misli da nastavi da radi i ko je iz tih razloga sve ovo i zapoceo, a sto je najvaznije, NE SLUZI SE LAZIMA ! Ne pokusavaj ucenjivati postena coveka !

lenkicaT

pre 10 godina

Bas si odgovoran - kojeg god da izaberes imas razloga i za smenu onog drugog,al da bi se zaista pokazao odgovornim ne bi trebao sebi i dalje da zadrzavas obe funkcije.Nudim pomoc: Posto si zadovoljan obavljanjem funkcije ministra unutrasnjih poslova, a narod - po istrazivanjima bar nas 74%, smatra da premijer treba da bude trenutno najodgovorniji covek u Vladi, Aleksandard Vucic- eto resenja.

drNo

pre 10 godina

Kompletna rekonstrukcija bi bila da se SNS i njem predsednik zahvale SPS-u i g-dinu Dačiću, i da formiraju lepo vladu sa DZVM i LDP-om.Premijer bi naravno bio g-din Vučić, ministar policije iz DZVM-a, a glavni pregovarač sa EU Čedomir Jovanović.Dovoljno bi bilo 12 ministarstava.
(Tihi Don, 31. jul 2013 10:02)
Čekaj,jel vi Snowbordisti iz Kashmira,odjednom niste gadljivi na light radikale.

čubra

pre 10 godina

Vučić više ne treba da se smara sa ovim dvojicom vlastoljubaca, već da ide na izbore. Izbori su manje lošija opcija, nego biti u vlasti sa ljudima poput Dinkića i Dačića koji ne biraju sredstva kako bi ostali na vlast.

ivaan

pre 10 godina

Богами лепо је то наштимовао Дачић! Предложио је и инсистира да се Динкић одстрани из власти, али да ипак задњу реч о томе дају напредњаци, односно Вучић. То је само још један доказ колико је он несигуран и да све важне одлуке, попут врућег кромпира, прослеђује лидеру еру Снс.

djolefrankfurt

pre 10 godina

ma kavi oni ovi vojni udar ,proglasenje kraljrvine ( znam vase price kralj ne zna srpski ok ali to je samo sada za 20 god. sve ok sto se jezika tice) ustavno parlamentarna monarhija 4 godine vlada nacionalnog spasa i hapsenje cele politicke ekipe zabrana sps sns dss i ostih

бидермајер

pre 10 godina

Бахати комуњарски изрод. Немам друге речи за сподобу типа дачић.Надамо се да ће снс (чији нисам присталица) смакнути јарам са комуњарама заувек у србији.

Natalija

pre 10 godina

Slazem se sa Dacicem da bi nakon izbora redosled stranaka bio ovakav kakvog ga on opisuje, ali bi odnos snaga bio mnogo drugaciji i u korist naprednjaka. Obzirom na njihovu popularnost, ocekujem da osvoje skoro polovinu poslanickih mesta, te u tom slucaju joj mozda SPS i ne bi bio idealan partner u novoj Vladi, vec neko sasvim drugi.

Cacanin

pre 10 godina

Sve je u redu Gospodine,osim...Kofera,Banane,Galenike,Dunava,Mupa,Tonceva i drugih savetnika,Partizana...da ne nabrajam dalje.Sve je u redu,budi spokojan,ti si slika i prilika politicara u Srbiji

pamtim još

pre 10 godina

A nisam nikad imao veze ni sa kakvim koferčetom, a ponajmanje sa Slobodanom Miloševićem. Zlonamerni su svi koji tvrde da sam bio Miloševićev portparol i da su koferčetu bile stotine hiljada evra...

slobo

pre 10 godina

Ти, Вучић и Динкић сте ојадили Србију и дајте трајне оставке једино је то решење, избори што пре за спас Србије

Cacak

pre 10 godina

Koga vise interesuje sta se dogovaraju politicari u Srbiji.Od kako znam za sebe,a imam 35 god,nisam video da je neki politicki dogovor doneo nesto dobro mojoj zemlji i pogotovo mojoj porodici.Tako da se vi talite sa foteljama kako hocete.Sve jedno mi je da li ce da krade Mladja,Dacic ili neko drugi.Mene necete videti na glasanju.

neško

pre 10 godina

Dačić sada priča da izbori nisu dobrodošli u ovom momentu, a istina je da Dačić želi da izbori budu što kasnije, kako bi on što duže bio na mestu premijera, jer je njemu jasno da će posle izbora mesto premijera pripasti stranci koja će osvojiti minimum 40% glasova, a to je SNS, i premijer će biti političar koji ima ubedljivo najveću podršku među građanima, a to je Vučić.

Don

pre 10 godina

Svi ti verujemo !

Ova rekonstrukcija nije personalne prirode
Ova rekonstrukcija ce doneti bolje Srbiji

Mene stvarno zanima da li smo mi Srbi toliko egoisticni , i sta to stvarno vlast nudi . Da li se uopste vredi toliko boriti za nju. Ne vidim smisao zivota u kome nemas osnovu slobodu - slobodu kretanja bez telohranitelja. Rasim kaze " ja bih jedino izgubio ": A sta to bi izgubio . Zasto je bilo kome bitno sto vise ministarstava , ako mu je zelja da poboljsa zivot gradjanima Srbije. Ovo je meni vec sve zalosno sto ja stvarno ne vidim buducnost moje drzave , a stvarno zelim da zivim u njoj.
Pitam se : Boze da li postoji neko ko stvarno hoce da nam ucini zivot boljim ...

Tihi Don

pre 10 godina

Kompletna rekonstrukcija bi bila da se SNS i njem predsednik zahvale SPS-u i g-dinu Dačiću, i da formiraju lepo vladu sa DZVM i LDP-om.Premijer bi naravno bio g-din Vučić, ministar policije iz DZVM-a, a glavni pregovarač sa EU Čedomir Jovanović.Dovoljno bi bilo 12 ministarstava.

Pjer

pre 10 godina

I sada cemo mesecima da slusamo ko je kome sta nudio,ko je posten a ko lopov i tako na prodje zivot u budalastine nasih postenih politicara ...!!!

Vampirela

pre 10 godina

Logicno je da se Dacicu ne zuri na izbore, on smatra da je rekonstrukcija za njega zavrsena. Iako je URS napustio vladu, Vucic ce kao pokretac same rekonstrukcije odluciti da li je ispunjena njena svrha ili cemo ipak ici na izbore.

Mr Kan

pre 10 godina

Ni kafu mu nisi ponudio?! U bre kakav si to covek....Kakva smejurija od zemlje....da nije istina smejao bih se, ovako mi samo ostaje da placem...

kićan

pre 10 godina

Ne pada mi na pamet da branim uništitelja srpske ekonomije Mlađana Dinkića. On treba da ide u opoziciju, ali ovaj Dačić se baš osilio. Kakvi su Dačićevi rezultati i u prethodnoj vladi, a i u ovo?

SaRa

pre 10 godina

Samo se vas dvojica raspravljajte, nista ozbiljnije nismo ni ocekivali od nekoga kome je samo do pozicije stalo. Malo ste se rekla bih zaigrali, nesnadjeni ste u celoj prici, jer niste navikli da vodite odgovornu politiku i u interesu gradjana i drzave. Da budu izbori, mozda bi i bili drugi po osvojenim glasovima, ali nemojte biti toliko samouvereni da bi ostali u vlasti.....

Neznalica

pre 10 godina

Dacic se osilio. Nisam siguran da ne bi znatno pao na izborima ako se sukobi sa Vucicem. Dosta rizikuje. Mislim da bi na izborims sa 45% glasova SNS uzeo apsolutnu vecinu u skupstini. Pitanje je samo da li to zeli posto ce onda snositi i svu odgovornost. Nema svaljivanja krivice na drugoga.

igor

pre 10 godina

Čekaj malo, pa zar razgovorima nije prisustvovao i treći čovek - neka Vučić kaže kako je bilo na sastanku ako ima hrabrosti i poštenja

Whiplash

pre 10 godina

(Veselin, 31. jul 2013 09:50)

Jel onog kralja sto natuca srpski? A ako ti je vec stalo do kosova sta trazis na b92 idi dole pa pokazi patriJotizam....

desimirBUK

pre 10 godina

Zato mi se ne svidja njegov pristup rekonstrukciji. Stranka koja bi izborom dokazala da ima najvecu podrsku gradjana je smenila 4 ministra (te Vucic sebe s mesta ministra), a sta je uradio Dacic? Plasi se on izbora, jer definitivno izborima se otvara mogucnost da Aleksandr Vucic bude premijer, suvise se Dacic uljuljkao u toj fotelji u predhodnih godinu dana, treba ga malo promrdati..

gradac

pre 10 godina

Mnogi misle isto. Zašto bi Dačić nešto nudio Dinkiću.Ako je ikom u interesu da vlada radi dobro to je Dačiću. Više je već znano da niko pametan ne skače sebi u stomak, Dačić sigurno zna šta radi.

samo malo

pre 10 godina

Cekajte ljudi, sad meni neko hoce da kaze da je Dinkic veci lopov i zlo od Dacica i ekipe iz SPS-a?! Koferce, kolubara, prosveta, koridor, devedesete...na jednoj strani, 1000e akcija ali i prodaja Mobtela za 2 milijarde, Etihad itd. na drugoj. MOzda sam ja lud, ali da Dacic nekome drzi slovo, pa to nema nigde! Na izbore, pa da onda napravimo dobru i stabilnu vladu jer ovakav "Premijer" je sramota za Srbiju! Dinkic ispod cenzusa, Dacic u opoziciju! Izbori su resenje!

Sumadinac

pre 10 godina

Bas tebe Dacicu briga za narod u Srbiji! Ti samo mislis na svoje stranacke kolege , one koji su se preko partijske knjizice SPS-a uvalili u dobre drzavne firme. Svi do jednog direktora su ucesnici nekih afera.,al naravno njih niko ne dira,zaposleni sede jedan preko drugoga jer nema mesta za sve,pola od njih ne rade nista a primaju platu. Vi ste bre rak rana ove Srbije, ne mogu vise da vas gledam!!!

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Ja licno VERUJEM Dinkicu !
Nezavisno od toga kakav ce biti ishod ove "komedije" u kojoj se sve svodi na to da na kraju Ivica Dacic zadrzi funkciju "Premijera bez portfelja"!

Ritter

pre 10 godina

Arogancija Ivice Dacica dostize vrhunac i nastavlja u starom stilu njegovog pokojnog sefa i SPSa. Stranka koja je jedva presla cenzus na pretproslim izborima i imala 15% na proslim izborima ucenjuje sve ostale. Sta oni nude, nisam cuo koliko ministara ce da promene ako uopste i imaju sa kim da ih zamene? Dacic treba da urami sliku Borisa Tadica koji ih je vaskrso.

nije valjda!?

pre 10 godina

Niste nudili ali je on tražio! A niste nudili skoro ništa kada je u pitanju vaša koalicija a vezano za rekonstrukciju Vlade. Ili ste mislili da su jedino vaši bili dobri?

strucnjak

pre 10 godina

Koga briga vise...dovoljna je ona Rasimova " ja bih jedini izgubio u rekonstrukciji". Sve sto vise pricate bice upotrebljeno protiv vas. JA VISE NE GLASAM

daywho

pre 10 godina

U slucaju izbora, SPS bi prosao katastrofalno i toga je Dacic svestan. Najmanje njemu odgovaraju izbori, zato se i uplasio. Iskreno se nadam da ce se raspisati izbori i da se nakon toga SPS posalje u istoriju, gde mu je i mesto.

Veselin

pre 10 godina

Vučić i Dačić vojno pandurska hunta je odradila posao za katoličke jezuite iz Vatikana. Prodali su Kosmet! A ovo sa rekonstrukcijom Kolonijalne uprave tzv.Vlade i sa Dinkićem jezuitom je samo zamajavanje gladnih usta koja hodju Srbijom. Mi imamo samo jeda izlaz da …..... kaparisane plaćenike i postavimo kralja.

Deda Pera

pre 10 godina

Ma verujemo mi tebi sve:
i da si se promenuo i postao Jevropejac
i da koferče sa Evrići nije bilo tvoje
i da nisi ucenjivao DS
i da ne ucenjuješ SNS (nasanjkao si ih domaćinski, te SNS-ovce, alal ti)
i da lepo pevaš Miljacku...
sve ti mi verujemo.

Frojd

pre 10 godina

Cek, cek Dacicu, da se stavi tacka na rekonstrukciju, A TI? Ti i tvoji sve savrseno radili, jel? Digla se prasina oko Dinkica pa da se ti prikrijes u istoj i prodjes neprimecen? Nece moci.........

Bojan Miljkovic

pre 10 godina

Zanimljivo je koliko pljuvača ima ovde. Kad treba neko da se ocrni, svi su spremni. Kad treba nešto da se uradi, nigde nikog nema. Danas ne valja Dinkić, sutra Vučić, Dačić ili nije bitno, samo da se oplete po nekome. Pri tom uopšte nije bitno da li je iko išta uradio od političara i kakvi su mu rezultati. Traže se idoli koji će da omoguće lagodan život bez mnogo rada. Srbija prosto vrvi od takvih, svi znamo. Ako vam se već ne sviđa Dinkić, što je u redu, ko vam se sviđa? Što ne kažete ko sa političke scene radi baš ono što vi mislite da treba? Svi u publici, niko na terenu.
A da ste pravi ljudi kao što niste, treba da se uhvatite i učlanite u neku partiju, ili osnujete svoju partiju, jer vi biste to sigurno mnoooogo bolje radli i vodili zemlju od ovih sada ili onih starih, koji god da su. Jer po mom shvatanju, pravo da kritikuju imaju samo oni koji umeju, mogu i hoće da bolje urade od onog kojeg kritikuju. Inače su pametniji ako ćute.
I Srbiji neće biti bolje dok svi pljuvači i nepljuvači ne krenu da rade, osnivaju male i velike firme i bore se za pristojan život ne gledajući previše tv i politiku. A vi sanjajte i pljujte, to vam niko ne može zabraniti. Ja mnogo volim svoju zemlju, ali što sam stariji, sve sam ubeđeniji da Srbiju čini pretežno varvarski, priglup i neradnički orijentisan narod. E sad, izgubio sam 15 minuta mog radnog vremena u nadi da ću bar nekolicinu pljuvača da urazumim. Ako sam u tome uspeo, ispunio sam srećom moj današnji dan.

Deda Pera

pre 10 godina

Ma verujemo mi tebi sve:
i da si se promenuo i postao Jevropejac
i da koferče sa Evrići nije bilo tvoje
i da nisi ucenjivao DS
i da ne ucenjuješ SNS (nasanjkao si ih domaćinski, te SNS-ovce, alal ti)
i da lepo pevaš Miljacku...
sve ti mi verujemo.

daywho

pre 10 godina

U slucaju izbora, SPS bi prosao katastrofalno i toga je Dacic svestan. Najmanje njemu odgovaraju izbori, zato se i uplasio. Iskreno se nadam da ce se raspisati izbori i da se nakon toga SPS posalje u istoriju, gde mu je i mesto.

nije valjda!?

pre 10 godina

Niste nudili ali je on tražio! A niste nudili skoro ništa kada je u pitanju vaša koalicija a vezano za rekonstrukciju Vlade. Ili ste mislili da su jedino vaši bili dobri?

Bojan Miljkovic

pre 10 godina

Zanimljivo je koliko pljuvača ima ovde. Kad treba neko da se ocrni, svi su spremni. Kad treba nešto da se uradi, nigde nikog nema. Danas ne valja Dinkić, sutra Vučić, Dačić ili nije bitno, samo da se oplete po nekome. Pri tom uopšte nije bitno da li je iko išta uradio od političara i kakvi su mu rezultati. Traže se idoli koji će da omoguće lagodan život bez mnogo rada. Srbija prosto vrvi od takvih, svi znamo. Ako vam se već ne sviđa Dinkić, što je u redu, ko vam se sviđa? Što ne kažete ko sa političke scene radi baš ono što vi mislite da treba? Svi u publici, niko na terenu.
A da ste pravi ljudi kao što niste, treba da se uhvatite i učlanite u neku partiju, ili osnujete svoju partiju, jer vi biste to sigurno mnoooogo bolje radli i vodili zemlju od ovih sada ili onih starih, koji god da su. Jer po mom shvatanju, pravo da kritikuju imaju samo oni koji umeju, mogu i hoće da bolje urade od onog kojeg kritikuju. Inače su pametniji ako ćute.
I Srbiji neće biti bolje dok svi pljuvači i nepljuvači ne krenu da rade, osnivaju male i velike firme i bore se za pristojan život ne gledajući previše tv i politiku. A vi sanjajte i pljujte, to vam niko ne može zabraniti. Ja mnogo volim svoju zemlju, ali što sam stariji, sve sam ubeđeniji da Srbiju čini pretežno varvarski, priglup i neradnički orijentisan narod. E sad, izgubio sam 15 minuta mog radnog vremena u nadi da ću bar nekolicinu pljuvača da urazumim. Ako sam u tome uspeo, ispunio sam srećom moj današnji dan.

samo malo

pre 10 godina

Cekajte ljudi, sad meni neko hoce da kaze da je Dinkic veci lopov i zlo od Dacica i ekipe iz SPS-a?! Koferce, kolubara, prosveta, koridor, devedesete...na jednoj strani, 1000e akcija ali i prodaja Mobtela za 2 milijarde, Etihad itd. na drugoj. MOzda sam ja lud, ali da Dacic nekome drzi slovo, pa to nema nigde! Na izbore, pa da onda napravimo dobru i stabilnu vladu jer ovakav "Premijer" je sramota za Srbiju! Dinkic ispod cenzusa, Dacic u opoziciju! Izbori su resenje!

Frojd

pre 10 godina

Cek, cek Dacicu, da se stavi tacka na rekonstrukciju, A TI? Ti i tvoji sve savrseno radili, jel? Digla se prasina oko Dinkica pa da se ti prikrijes u istoj i prodjes neprimecen? Nece moci.........

strucnjak

pre 10 godina

Koga briga vise...dovoljna je ona Rasimova " ja bih jedini izgubio u rekonstrukciji". Sve sto vise pricate bice upotrebljeno protiv vas. JA VISE NE GLASAM

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Ja licno VERUJEM Dinkicu !
Nezavisno od toga kakav ce biti ishod ove "komedije" u kojoj se sve svodi na to da na kraju Ivica Dacic zadrzi funkciju "Premijera bez portfelja"!

Ritter

pre 10 godina

Arogancija Ivice Dacica dostize vrhunac i nastavlja u starom stilu njegovog pokojnog sefa i SPSa. Stranka koja je jedva presla cenzus na pretproslim izborima i imala 15% na proslim izborima ucenjuje sve ostale. Sta oni nude, nisam cuo koliko ministara ce da promene ako uopste i imaju sa kim da ih zamene? Dacic treba da urami sliku Borisa Tadica koji ih je vaskrso.

Tihi Don

pre 10 godina

Kompletna rekonstrukcija bi bila da se SNS i njem predsednik zahvale SPS-u i g-dinu Dačiću, i da formiraju lepo vladu sa DZVM i LDP-om.Premijer bi naravno bio g-din Vučić, ministar policije iz DZVM-a, a glavni pregovarač sa EU Čedomir Jovanović.Dovoljno bi bilo 12 ministarstava.

slobo

pre 10 godina

Ти, Вучић и Динкић сте ојадили Србију и дајте трајне оставке једино је то решење, избори што пре за спас Србије

pamtim još

pre 10 godina

A nisam nikad imao veze ni sa kakvim koferčetom, a ponajmanje sa Slobodanom Miloševićem. Zlonamerni su svi koji tvrde da sam bio Miloševićev portparol i da su koferčetu bile stotine hiljada evra...

kićan

pre 10 godina

Ne pada mi na pamet da branim uništitelja srpske ekonomije Mlađana Dinkića. On treba da ide u opoziciju, ali ovaj Dačić se baš osilio. Kakvi su Dačićevi rezultati i u prethodnoj vladi, a i u ovo?

бидермајер

pre 10 godina

Бахати комуњарски изрод. Немам друге речи за сподобу типа дачић.Надамо се да ће снс (чији нисам присталица) смакнути јарам са комуњарама заувек у србији.

Don

pre 10 godina

Svi ti verujemo !

Ova rekonstrukcija nije personalne prirode
Ova rekonstrukcija ce doneti bolje Srbiji

Mene stvarno zanima da li smo mi Srbi toliko egoisticni , i sta to stvarno vlast nudi . Da li se uopste vredi toliko boriti za nju. Ne vidim smisao zivota u kome nemas osnovu slobodu - slobodu kretanja bez telohranitelja. Rasim kaze " ja bih jedino izgubio ": A sta to bi izgubio . Zasto je bilo kome bitno sto vise ministarstava , ako mu je zelja da poboljsa zivot gradjanima Srbije. Ovo je meni vec sve zalosno sto ja stvarno ne vidim buducnost moje drzave , a stvarno zelim da zivim u njoj.
Pitam se : Boze da li postoji neko ko stvarno hoce da nam ucini zivot boljim ...

Sumadinac

pre 10 godina

Bas tebe Dacicu briga za narod u Srbiji! Ti samo mislis na svoje stranacke kolege , one koji su se preko partijske knjizice SPS-a uvalili u dobre drzavne firme. Svi do jednog direktora su ucesnici nekih afera.,al naravno njih niko ne dira,zaposleni sede jedan preko drugoga jer nema mesta za sve,pola od njih ne rade nista a primaju platu. Vi ste bre rak rana ove Srbije, ne mogu vise da vas gledam!!!

Mr Kan

pre 10 godina

Ni kafu mu nisi ponudio?! U bre kakav si to covek....Kakva smejurija od zemlje....da nije istina smejao bih se, ovako mi samo ostaje da placem...

Veselin

pre 10 godina

Vučić i Dačić vojno pandurska hunta je odradila posao za katoličke jezuite iz Vatikana. Prodali su Kosmet! A ovo sa rekonstrukcijom Kolonijalne uprave tzv.Vlade i sa Dinkićem jezuitom je samo zamajavanje gladnih usta koja hodju Srbijom. Mi imamo samo jeda izlaz da …..... kaparisane plaćenike i postavimo kralja.

Cacanin

pre 10 godina

Sve je u redu Gospodine,osim...Kofera,Banane,Galenike,Dunava,Mupa,Tonceva i drugih savetnika,Partizana...da ne nabrajam dalje.Sve je u redu,budi spokojan,ti si slika i prilika politicara u Srbiji

Pjer

pre 10 godina

I sada cemo mesecima da slusamo ko je kome sta nudio,ko je posten a ko lopov i tako na prodje zivot u budalastine nasih postenih politicara ...!!!

Whiplash

pre 10 godina

(Veselin, 31. jul 2013 09:50)

Jel onog kralja sto natuca srpski? A ako ti je vec stalo do kosova sta trazis na b92 idi dole pa pokazi patriJotizam....

igor

pre 10 godina

Čekaj malo, pa zar razgovorima nije prisustvovao i treći čovek - neka Vučić kaže kako je bilo na sastanku ako ima hrabrosti i poštenja

Cacak

pre 10 godina

Koga vise interesuje sta se dogovaraju politicari u Srbiji.Od kako znam za sebe,a imam 35 god,nisam video da je neki politicki dogovor doneo nesto dobro mojoj zemlji i pogotovo mojoj porodici.Tako da se vi talite sa foteljama kako hocete.Sve jedno mi je da li ce da krade Mladja,Dacic ili neko drugi.Mene necete videti na glasanju.

ivaan

pre 10 godina

Богами лепо је то наштимовао Дачић! Предложио је и инсистира да се Динкић одстрани из власти, али да ипак задњу реч о томе дају напредњаци, односно Вучић. То је само још један доказ колико је он несигуран и да све важне одлуке, попут врућег кромпира, прослеђује лидеру еру Снс.

djolefrankfurt

pre 10 godina

ma kavi oni ovi vojni udar ,proglasenje kraljrvine ( znam vase price kralj ne zna srpski ok ali to je samo sada za 20 god. sve ok sto se jezika tice) ustavno parlamentarna monarhija 4 godine vlada nacionalnog spasa i hapsenje cele politicke ekipe zabrana sps sns dss i ostih

drNo

pre 10 godina

Kompletna rekonstrukcija bi bila da se SNS i njem predsednik zahvale SPS-u i g-dinu Dačiću, i da formiraju lepo vladu sa DZVM i LDP-om.Premijer bi naravno bio g-din Vučić, ministar policije iz DZVM-a, a glavni pregovarač sa EU Čedomir Jovanović.Dovoljno bi bilo 12 ministarstava.
(Tihi Don, 31. jul 2013 10:02)
Čekaj,jel vi Snowbordisti iz Kashmira,odjednom niste gadljivi na light radikale.

SaRa

pre 10 godina

Samo se vas dvojica raspravljajte, nista ozbiljnije nismo ni ocekivali od nekoga kome je samo do pozicije stalo. Malo ste se rekla bih zaigrali, nesnadjeni ste u celoj prici, jer niste navikli da vodite odgovornu politiku i u interesu gradjana i drzave. Da budu izbori, mozda bi i bili drugi po osvojenim glasovima, ali nemojte biti toliko samouvereni da bi ostali u vlasti.....

Natalija

pre 10 godina

Slazem se sa Dacicem da bi nakon izbora redosled stranaka bio ovakav kakvog ga on opisuje, ali bi odnos snaga bio mnogo drugaciji i u korist naprednjaka. Obzirom na njihovu popularnost, ocekujem da osvoje skoro polovinu poslanickih mesta, te u tom slucaju joj mozda SPS i ne bi bio idealan partner u novoj Vladi, vec neko sasvim drugi.

neško

pre 10 godina

Dačić sada priča da izbori nisu dobrodošli u ovom momentu, a istina je da Dačić želi da izbori budu što kasnije, kako bi on što duže bio na mestu premijera, jer je njemu jasno da će posle izbora mesto premijera pripasti stranci koja će osvojiti minimum 40% glasova, a to je SNS, i premijer će biti političar koji ima ubedljivo najveću podršku među građanima, a to je Vučić.

desimirBUK

pre 10 godina

Zato mi se ne svidja njegov pristup rekonstrukciji. Stranka koja bi izborom dokazala da ima najvecu podrsku gradjana je smenila 4 ministra (te Vucic sebe s mesta ministra), a sta je uradio Dacic? Plasi se on izbora, jer definitivno izborima se otvara mogucnost da Aleksandr Vucic bude premijer, suvise se Dacic uljuljkao u toj fotelji u predhodnih godinu dana, treba ga malo promrdati..

Neznalica

pre 10 godina

Dacic se osilio. Nisam siguran da ne bi znatno pao na izborima ako se sukobi sa Vucicem. Dosta rizikuje. Mislim da bi na izborims sa 45% glasova SNS uzeo apsolutnu vecinu u skupstini. Pitanje je samo da li to zeli posto ce onda snositi i svu odgovornost. Nema svaljivanja krivice na drugoga.

čubra

pre 10 godina

Vučić više ne treba da se smara sa ovim dvojicom vlastoljubaca, već da ide na izbore. Izbori su manje lošija opcija, nego biti u vlasti sa ljudima poput Dinkića i Dačića koji ne biraju sredstva kako bi ostali na vlast.

gradac

pre 10 godina

Mnogi misle isto. Zašto bi Dačić nešto nudio Dinkiću.Ako je ikom u interesu da vlada radi dobro to je Dačiću. Više je već znano da niko pametan ne skače sebi u stomak, Dačić sigurno zna šta radi.

lenkicaT

pre 10 godina

Bas si odgovoran - kojeg god da izaberes imas razloga i za smenu onog drugog,al da bi se zaista pokazao odgovornim ne bi trebao sebi i dalje da zadrzavas obe funkcije.Nudim pomoc: Posto si zadovoljan obavljanjem funkcije ministra unutrasnjih poslova, a narod - po istrazivanjima bar nas 74%, smatra da premijer treba da bude trenutno najodgovorniji covek u Vladi, Aleksandard Vucic- eto resenja.

Rodoljub

pre 10 godina

"Dačić je naglasio da, ukoliko bi se i išlo na izbore, njihov rezultat bi bio sličan - SNS bi bila prva, a SPS druga"

Ha,ha,ha, na cemu je ovaj Dacic, pa DS je u najmanju ruku duplo jaca stranka od SPSa, po svim ,pa cak i ovim namestenim SNS istrazivanjima , koji crni SPS drugi?! Ovaj se pretvara u malog Slobu, te ne trebaju nam izbori,te ovo, te ono...
Izbori pod hitno, Vucicu sta si se uplasio ovog malog Slobe!
Napred Demokratska stranka!!!
Zivela Srbija!

Premijer

pre 10 godina

Ovaj lik opstaje isključivo zahvaljujući podršci iz USA. On je jedini pristao da završi priču oko Kosova i Metohije prema njihovom planu i zato opstaje na toj funkciji. Kada završi sve što je predvidjeno, pustiće ga Amerikanci "niz vodu".

Malina

pre 10 godina

Sto se Dinkicevih lazi tice, stoje, svi ih se secamo i osecamo, ali mora se priznati da je Dacic tu vestinu savladao mnogo ranije s tim i uspesnije.
U medjusobnom nadmudrivanju, potpuno previdjaju da ce im zadovoljstvo
igrarija prekinuti neko ko misli da nastavi da radi i ko je iz tih razloga sve ovo i zapoceo, a sto je najvaznije, NE SLUZI SE LAZIMA ! Ne pokusavaj ucenjivati postena coveka !

Merlin

pre 10 godina

Pa ti si Daci rekao onomad i da nisi jeo tortu sa Bananom pa posle ispade da jesi ali onako, neobavezno...ko tebi bre da veruje?

Vampirela

pre 10 godina

Logicno je da se Dacicu ne zuri na izbore, on smatra da je rekonstrukcija za njega zavrsena. Iako je URS napustio vladu, Vucic ce kao pokretac same rekonstrukcije odluciti da li je ispunjena njena svrha ili cemo ipak ici na izbore.

Siniša

pre 10 godina

Prosto je neverovatno šta radi ovaj čovek i kako mu to funkcioneri SPS dozvoljavaju, umesto da ga smene. On smenjuje sve, ali sebe NE. Svi su loše radili, a on, šta je sa njim...pa on je trebao prvi da leti.
Možeš samo da sanjaš o drugom mestu na izborima, biće borba za cenzus, a nadam se da će se do izbora saznati sve o aferi Dačić-Miša banana. ...pa i DS je na predhodnim izborima bila druga, ali nije na vlasti...

KO - TRAZI - VECE - IZGUBI - IZ - VRECE

pre 10 godina

Jedino sto je dobro uradio za Srbije Ivica Dacic to je da je konacno sklonio Mladjana Dinkica od vlasti. Upropastio je sve ono sto je vredelo u Srbiji od ekonomije, finansija. Posto je mnogo trazio, dobio je ono sto je objektivno i zasluzio davno.

ВЛАДА СТРУЧЊАКА

pre 10 godina

***
Подржавам предлог да се формира ВЛАДА СТРУЧЊАКА из свих странака, јер СВЕ НОРМАЛНЕ грађане Србије интересује већа запосленост, већа плата, сигурнији и безбеднији живот њихових породица, прихватање ЕУ стандарда, добри односи са суседима на Балкану и Европи,.. једноставно речено ДА ЖИВЕ КАО НОРМАЛАН СВЕТ У ЕВРОПИ..
За то су потребни СТРУЧНИ, ЧАСНИ, ПОШТЕНИ кадрови из свих странака у Србији, а Владу морају водити много КВАЛИТЕНИЈЕ ЛИЧНОСТИ него што су:
Дачић, Кркобабићи, Обрадовићи, Тончеви, Палме, Љајићи, Угљанин, Јовановићи,......

Veselin

pre 10 godina

Vučić i Dačić vojno pandurska hunta je odradila posao za katoličke jezuite iz Vatikana. Prodali su Kosmet! A ovo sa rekonstrukcijom Kolonijalne uprave tzv.Vlade i sa Dinkićem jezuitom je samo zamajavanje gladnih usta koja hodju Srbijom. Mi imamo samo jeda izlaz da …..... kaparisane plaćenike i postavimo kralja.

Bojan Miljkovic

pre 10 godina

Zanimljivo je koliko pljuvača ima ovde. Kad treba neko da se ocrni, svi su spremni. Kad treba nešto da se uradi, nigde nikog nema. Danas ne valja Dinkić, sutra Vučić, Dačić ili nije bitno, samo da se oplete po nekome. Pri tom uopšte nije bitno da li je iko išta uradio od političara i kakvi su mu rezultati. Traže se idoli koji će da omoguće lagodan život bez mnogo rada. Srbija prosto vrvi od takvih, svi znamo. Ako vam se već ne sviđa Dinkić, što je u redu, ko vam se sviđa? Što ne kažete ko sa političke scene radi baš ono što vi mislite da treba? Svi u publici, niko na terenu.
A da ste pravi ljudi kao što niste, treba da se uhvatite i učlanite u neku partiju, ili osnujete svoju partiju, jer vi biste to sigurno mnoooogo bolje radli i vodili zemlju od ovih sada ili onih starih, koji god da su. Jer po mom shvatanju, pravo da kritikuju imaju samo oni koji umeju, mogu i hoće da bolje urade od onog kojeg kritikuju. Inače su pametniji ako ćute.
I Srbiji neće biti bolje dok svi pljuvači i nepljuvači ne krenu da rade, osnivaju male i velike firme i bore se za pristojan život ne gledajući previše tv i politiku. A vi sanjajte i pljujte, to vam niko ne može zabraniti. Ja mnogo volim svoju zemlju, ali što sam stariji, sve sam ubeđeniji da Srbiju čini pretežno varvarski, priglup i neradnički orijentisan narod. E sad, izgubio sam 15 minuta mog radnog vremena u nadi da ću bar nekolicinu pljuvača da urazumim. Ako sam u tome uspeo, ispunio sam srećom moj današnji dan.

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Ja licno VERUJEM Dinkicu !
Nezavisno od toga kakav ce biti ishod ove "komedije" u kojoj se sve svodi na to da na kraju Ivica Dacic zadrzi funkciju "Premijera bez portfelja"!

gradac

pre 10 godina

Mnogi misle isto. Zašto bi Dačić nešto nudio Dinkiću.Ako je ikom u interesu da vlada radi dobro to je Dačiću. Više je već znano da niko pametan ne skače sebi u stomak, Dačić sigurno zna šta radi.

Tihi Don

pre 10 godina

Kompletna rekonstrukcija bi bila da se SNS i njem predsednik zahvale SPS-u i g-dinu Dačiću, i da formiraju lepo vladu sa DZVM i LDP-om.Premijer bi naravno bio g-din Vučić, ministar policije iz DZVM-a, a glavni pregovarač sa EU Čedomir Jovanović.Dovoljno bi bilo 12 ministarstava.

daywho

pre 10 godina

U slucaju izbora, SPS bi prosao katastrofalno i toga je Dacic svestan. Najmanje njemu odgovaraju izbori, zato se i uplasio. Iskreno se nadam da ce se raspisati izbori i da se nakon toga SPS posalje u istoriju, gde mu je i mesto.

slobo

pre 10 godina

Ти, Вучић и Динкић сте ојадили Србију и дајте трајне оставке једино је то решење, избори што пре за спас Србије

djolefrankfurt

pre 10 godina

ma kavi oni ovi vojni udar ,proglasenje kraljrvine ( znam vase price kralj ne zna srpski ok ali to je samo sada za 20 god. sve ok sto se jezika tice) ustavno parlamentarna monarhija 4 godine vlada nacionalnog spasa i hapsenje cele politicke ekipe zabrana sps sns dss i ostih

neško

pre 10 godina

Dačić sada priča da izbori nisu dobrodošli u ovom momentu, a istina je da Dačić želi da izbori budu što kasnije, kako bi on što duže bio na mestu premijera, jer je njemu jasno da će posle izbora mesto premijera pripasti stranci koja će osvojiti minimum 40% glasova, a to je SNS, i premijer će biti političar koji ima ubedljivo najveću podršku među građanima, a to je Vučić.

samo malo

pre 10 godina

Cekajte ljudi, sad meni neko hoce da kaze da je Dinkic veci lopov i zlo od Dacica i ekipe iz SPS-a?! Koferce, kolubara, prosveta, koridor, devedesete...na jednoj strani, 1000e akcija ali i prodaja Mobtela za 2 milijarde, Etihad itd. na drugoj. MOzda sam ja lud, ali da Dacic nekome drzi slovo, pa to nema nigde! Na izbore, pa da onda napravimo dobru i stabilnu vladu jer ovakav "Premijer" je sramota za Srbiju! Dinkic ispod cenzusa, Dacic u opoziciju! Izbori su resenje!

Natalija

pre 10 godina

Slazem se sa Dacicem da bi nakon izbora redosled stranaka bio ovakav kakvog ga on opisuje, ali bi odnos snaga bio mnogo drugaciji i u korist naprednjaka. Obzirom na njihovu popularnost, ocekujem da osvoje skoro polovinu poslanickih mesta, te u tom slucaju joj mozda SPS i ne bi bio idealan partner u novoj Vladi, vec neko sasvim drugi.

бидермајер

pre 10 godina

Бахати комуњарски изрод. Немам друге речи за сподобу типа дачић.Надамо се да ће снс (чији нисам присталица) смакнути јарам са комуњарама заувек у србији.

Deda Pera

pre 10 godina

Ma verujemo mi tebi sve:
i da si se promenuo i postao Jevropejac
i da koferče sa Evrići nije bilo tvoje
i da nisi ucenjivao DS
i da ne ucenjuješ SNS (nasanjkao si ih domaćinski, te SNS-ovce, alal ti)
i da lepo pevaš Miljacku...
sve ti mi verujemo.

Frojd

pre 10 godina

Cek, cek Dacicu, da se stavi tacka na rekonstrukciju, A TI? Ti i tvoji sve savrseno radili, jel? Digla se prasina oko Dinkica pa da se ti prikrijes u istoj i prodjes neprimecen? Nece moci.........

lenkicaT

pre 10 godina

Bas si odgovoran - kojeg god da izaberes imas razloga i za smenu onog drugog,al da bi se zaista pokazao odgovornim ne bi trebao sebi i dalje da zadrzavas obe funkcije.Nudim pomoc: Posto si zadovoljan obavljanjem funkcije ministra unutrasnjih poslova, a narod - po istrazivanjima bar nas 74%, smatra da premijer treba da bude trenutno najodgovorniji covek u Vladi, Aleksandard Vucic- eto resenja.

Whiplash

pre 10 godina

(Veselin, 31. jul 2013 09:50)

Jel onog kralja sto natuca srpski? A ako ti je vec stalo do kosova sta trazis na b92 idi dole pa pokazi patriJotizam....

Neznalica

pre 10 godina

Dacic se osilio. Nisam siguran da ne bi znatno pao na izborima ako se sukobi sa Vucicem. Dosta rizikuje. Mislim da bi na izborims sa 45% glasova SNS uzeo apsolutnu vecinu u skupstini. Pitanje je samo da li to zeli posto ce onda snositi i svu odgovornost. Nema svaljivanja krivice na drugoga.

drNo

pre 10 godina

Kompletna rekonstrukcija bi bila da se SNS i njem predsednik zahvale SPS-u i g-dinu Dačiću, i da formiraju lepo vladu sa DZVM i LDP-om.Premijer bi naravno bio g-din Vučić, ministar policije iz DZVM-a, a glavni pregovarač sa EU Čedomir Jovanović.Dovoljno bi bilo 12 ministarstava.
(Tihi Don, 31. jul 2013 10:02)
Čekaj,jel vi Snowbordisti iz Kashmira,odjednom niste gadljivi na light radikale.

nije valjda!?

pre 10 godina

Niste nudili ali je on tražio! A niste nudili skoro ništa kada je u pitanju vaša koalicija a vezano za rekonstrukciju Vlade. Ili ste mislili da su jedino vaši bili dobri?

Vampirela

pre 10 godina

Logicno je da se Dacicu ne zuri na izbore, on smatra da je rekonstrukcija za njega zavrsena. Iako je URS napustio vladu, Vucic ce kao pokretac same rekonstrukcije odluciti da li je ispunjena njena svrha ili cemo ipak ici na izbore.

čubra

pre 10 godina

Vučić više ne treba da se smara sa ovim dvojicom vlastoljubaca, već da ide na izbore. Izbori su manje lošija opcija, nego biti u vlasti sa ljudima poput Dinkića i Dačića koji ne biraju sredstva kako bi ostali na vlast.

strucnjak

pre 10 godina

Koga briga vise...dovoljna je ona Rasimova " ja bih jedini izgubio u rekonstrukciji". Sve sto vise pricate bice upotrebljeno protiv vas. JA VISE NE GLASAM

ivaan

pre 10 godina

Богами лепо је то наштимовао Дачић! Предложио је и инсистира да се Динкић одстрани из власти, али да ипак задњу реч о томе дају напредњаци, односно Вучић. То је само још један доказ колико је он несигуран и да све важне одлуке, попут врућег кромпира, прослеђује лидеру еру Снс.

desimirBUK

pre 10 godina

Zato mi se ne svidja njegov pristup rekonstrukciji. Stranka koja bi izborom dokazala da ima najvecu podrsku gradjana je smenila 4 ministra (te Vucic sebe s mesta ministra), a sta je uradio Dacic? Plasi se on izbora, jer definitivno izborima se otvara mogucnost da Aleksandr Vucic bude premijer, suvise se Dacic uljuljkao u toj fotelji u predhodnih godinu dana, treba ga malo promrdati..

SaRa

pre 10 godina

Samo se vas dvojica raspravljajte, nista ozbiljnije nismo ni ocekivali od nekoga kome je samo do pozicije stalo. Malo ste se rekla bih zaigrali, nesnadjeni ste u celoj prici, jer niste navikli da vodite odgovornu politiku i u interesu gradjana i drzave. Da budu izbori, mozda bi i bili drugi po osvojenim glasovima, ali nemojte biti toliko samouvereni da bi ostali u vlasti.....

Ritter

pre 10 godina

Arogancija Ivice Dacica dostize vrhunac i nastavlja u starom stilu njegovog pokojnog sefa i SPSa. Stranka koja je jedva presla cenzus na pretproslim izborima i imala 15% na proslim izborima ucenjuje sve ostale. Sta oni nude, nisam cuo koliko ministara ce da promene ako uopste i imaju sa kim da ih zamene? Dacic treba da urami sliku Borisa Tadica koji ih je vaskrso.

kićan

pre 10 godina

Ne pada mi na pamet da branim uništitelja srpske ekonomije Mlađana Dinkića. On treba da ide u opoziciju, ali ovaj Dačić se baš osilio. Kakvi su Dačićevi rezultati i u prethodnoj vladi, a i u ovo?

Sumadinac

pre 10 godina

Bas tebe Dacicu briga za narod u Srbiji! Ti samo mislis na svoje stranacke kolege , one koji su se preko partijske knjizice SPS-a uvalili u dobre drzavne firme. Svi do jednog direktora su ucesnici nekih afera.,al naravno njih niko ne dira,zaposleni sede jedan preko drugoga jer nema mesta za sve,pola od njih ne rade nista a primaju platu. Vi ste bre rak rana ove Srbije, ne mogu vise da vas gledam!!!

pamtim još

pre 10 godina

A nisam nikad imao veze ni sa kakvim koferčetom, a ponajmanje sa Slobodanom Miloševićem. Zlonamerni su svi koji tvrde da sam bio Miloševićev portparol i da su koferčetu bile stotine hiljada evra...

Cacak

pre 10 godina

Koga vise interesuje sta se dogovaraju politicari u Srbiji.Od kako znam za sebe,a imam 35 god,nisam video da je neki politicki dogovor doneo nesto dobro mojoj zemlji i pogotovo mojoj porodici.Tako da se vi talite sa foteljama kako hocete.Sve jedno mi je da li ce da krade Mladja,Dacic ili neko drugi.Mene necete videti na glasanju.

Mr Kan

pre 10 godina

Ni kafu mu nisi ponudio?! U bre kakav si to covek....Kakva smejurija od zemlje....da nije istina smejao bih se, ovako mi samo ostaje da placem...

Don

pre 10 godina

Svi ti verujemo !

Ova rekonstrukcija nije personalne prirode
Ova rekonstrukcija ce doneti bolje Srbiji

Mene stvarno zanima da li smo mi Srbi toliko egoisticni , i sta to stvarno vlast nudi . Da li se uopste vredi toliko boriti za nju. Ne vidim smisao zivota u kome nemas osnovu slobodu - slobodu kretanja bez telohranitelja. Rasim kaze " ja bih jedino izgubio ": A sta to bi izgubio . Zasto je bilo kome bitno sto vise ministarstava , ako mu je zelja da poboljsa zivot gradjanima Srbije. Ovo je meni vec sve zalosno sto ja stvarno ne vidim buducnost moje drzave , a stvarno zelim da zivim u njoj.
Pitam se : Boze da li postoji neko ko stvarno hoce da nam ucini zivot boljim ...

Cacanin

pre 10 godina

Sve je u redu Gospodine,osim...Kofera,Banane,Galenike,Dunava,Mupa,Tonceva i drugih savetnika,Partizana...da ne nabrajam dalje.Sve je u redu,budi spokojan,ti si slika i prilika politicara u Srbiji

Siniša

pre 10 godina

Prosto je neverovatno šta radi ovaj čovek i kako mu to funkcioneri SPS dozvoljavaju, umesto da ga smene. On smenjuje sve, ali sebe NE. Svi su loše radili, a on, šta je sa njim...pa on je trebao prvi da leti.
Možeš samo da sanjaš o drugom mestu na izborima, biće borba za cenzus, a nadam se da će se do izbora saznati sve o aferi Dačić-Miša banana. ...pa i DS je na predhodnim izborima bila druga, ali nije na vlasti...

Pjer

pre 10 godina

I sada cemo mesecima da slusamo ko je kome sta nudio,ko je posten a ko lopov i tako na prodje zivot u budalastine nasih postenih politicara ...!!!

igor

pre 10 godina

Čekaj malo, pa zar razgovorima nije prisustvovao i treći čovek - neka Vučić kaže kako je bilo na sastanku ako ima hrabrosti i poštenja

Rodoljub

pre 10 godina

"Dačić je naglasio da, ukoliko bi se i išlo na izbore, njihov rezultat bi bio sličan - SNS bi bila prva, a SPS druga"

Ha,ha,ha, na cemu je ovaj Dacic, pa DS je u najmanju ruku duplo jaca stranka od SPSa, po svim ,pa cak i ovim namestenim SNS istrazivanjima , koji crni SPS drugi?! Ovaj se pretvara u malog Slobu, te ne trebaju nam izbori,te ovo, te ono...
Izbori pod hitno, Vucicu sta si se uplasio ovog malog Slobe!
Napred Demokratska stranka!!!
Zivela Srbija!

Merlin

pre 10 godina

Pa ti si Daci rekao onomad i da nisi jeo tortu sa Bananom pa posle ispade da jesi ali onako, neobavezno...ko tebi bre da veruje?

Premijer

pre 10 godina

Ovaj lik opstaje isključivo zahvaljujući podršci iz USA. On je jedini pristao da završi priču oko Kosova i Metohije prema njihovom planu i zato opstaje na toj funkciji. Kada završi sve što je predvidjeno, pustiće ga Amerikanci "niz vodu".

Malina

pre 10 godina

Sto se Dinkicevih lazi tice, stoje, svi ih se secamo i osecamo, ali mora se priznati da je Dacic tu vestinu savladao mnogo ranije s tim i uspesnije.
U medjusobnom nadmudrivanju, potpuno previdjaju da ce im zadovoljstvo
igrarija prekinuti neko ko misli da nastavi da radi i ko je iz tih razloga sve ovo i zapoceo, a sto je najvaznije, NE SLUZI SE LAZIMA ! Ne pokusavaj ucenjivati postena coveka !

ВЛАДА СТРУЧЊАКА

pre 10 godina

***
Подржавам предлог да се формира ВЛАДА СТРУЧЊАКА из свих странака, јер СВЕ НОРМАЛНЕ грађане Србије интересује већа запосленост, већа плата, сигурнији и безбеднији живот њихових породица, прихватање ЕУ стандарда, добри односи са суседима на Балкану и Европи,.. једноставно речено ДА ЖИВЕ КАО НОРМАЛАН СВЕТ У ЕВРОПИ..
За то су потребни СТРУЧНИ, ЧАСНИ, ПОШТЕНИ кадрови из свих странака у Србији, а Владу морају водити много КВАЛИТЕНИЈЕ ЛИЧНОСТИ него што су:
Дачић, Кркобабићи, Обрадовићи, Тончеви, Палме, Љајићи, Угљанин, Јовановићи,......

KO - TRAZI - VECE - IZGUBI - IZ - VRECE

pre 10 godina

Jedino sto je dobro uradio za Srbije Ivica Dacic to je da je konacno sklonio Mladjana Dinkica od vlasti. Upropastio je sve ono sto je vredelo u Srbiji od ekonomije, finansija. Posto je mnogo trazio, dobio je ono sto je objektivno i zasluzio davno.