Utorak, 30.07.2013.

17:31

Dinkić bez vlasti posle 12 godina

Mlađan Dinkić nakon nešto više od 12 godina ostao je bez ikakve funkcije u vlasti. On je od 5. oktobra 2000. godine obeležio političku scenu u Srbiji.

Izvor: B92

Dinkiæ bez vlasti posle 12 godina IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar

pre 10 godina

I mora da nam vrati onih 1000 evra. Posto nas je lagao za to, onda kamata jos 100 odsto. Pa onda sve ove godine, 1000 odsta. Neka se snadje kako ume i zna za to. A onda za unistenje drzave 12 godina, u ekonomoskom smislu, robija.

lokve

pre 10 godina

Četvrtinu i više radnog veka provesti na najvišim funkcijama ito kao mlad čovek.Šta bi drugo poželeo. To se može samo u Srbiji i nigde više.

Saša

pre 10 godina

Meni je ipak nejasna sva ova histerija protiv Dinkića. A šta ste očekivali, Švajcarsku za 5 godina, od kada smo skinuli Miloševića. To što je Milošević Srbiji uradio za 10 godina, to ne može da se popravi 50 narednih godina, pa ma ko bio na vlasti. Naše društvo je duboko bolesno i treba mu šok lečenje. Svi su bolesni od vladara, do naroda, do najcrnjeg prosjaka. Dinkić je jedan od retkih političara koji se u toj žabokrečini "drznuo" da radi konkretne stvari. Svi ostali su u fazonu "ne talasaj", odnosno ja na miru da kradem, a posle mene, šta me briga, ja sam se obezbedio. Ispada da je najveća Dinkićeva greška onih famoznih 1000 evra koje "duguje" svakom od nas pojedinačno. Nažalost jedna smešna izjava ga je mnogo koštala. Videćemo ko će nam sada biti ministar finansija. Ali mogu da se opkladim u jedno. KO GOD DA DOĐE BIĆE ISPLJUVAN NAJGORE. Nudim 1000 evra :-).

bzvz

pre 10 godina

Sad treba formirati jedan istrazni tim i rekonstruisati citavu istoriju Mladjinih aktivnosti.Onda to predociti nadleznim institucijama.Pa ako je sve cisto,onda ok.Ali da li neko veruje u to?Pa samo oko trece fabrike cigareta pljustali su milioni evra mita.Najobicniji posrednik je dobio par stotina hiljada,bilo ih je na raznim nivoima,a Mladja je vodio igru.A to je samo jedan primer,koliko ih ima?!Desetine.

vex

pre 10 godina

Dodatak biografiji: Zatvorio 4 banke pod izgovorom da su nelikvidne, ukinuo SDK(SPP) i konfiskovao kancelarije i opremu za njegovu nacionalnu stedionicu i naterao i narod i drzavu da sve transakcije vrse iskljucivo preko stranih banki. Pare sa Kipra je pojela maca, konfiskovao Karicu Mobtel... itd itd.

cobi

pre 10 godina

Možda će sada kada je Dinkić otišao građanima biti dozvoljeno da jedni drugima uplaćuju devizna sretstva na bankovne račune. Ciao Đomla i ne vraćaj se.

Dejan Popovic

pre 10 godina

On je svoj posao sa labusom odradio i sad moze u penziju..Pun je kao brod..doveo nas je do bede.Posao direktnog agenta operativca je završen.Sad dolaze neki drugi koji će na uzetih bezbroj milijardi i 20 godina da nam da mrvice sa stola zbog kojih ćemo svi za njih da gasamo!!!

vosa

pre 10 godina

... gitaru u ruke nabij zuljeva i sviraj ... samo ne znam ko ce ga slusati posle 12 godisnje politizovanja ... vratili se isti bez poslednjeg dos-ovca.

Dragan

pre 10 godina

Dok je SPS u vlasti i dok se pljačke države i naroda od 90-ih ne reše, ništa ne znači jedan Mlađan. Ima takvih kao on još dosta koje bi trebalo tretirati!

besko

pre 10 godina

Ako je istina ona prica da je Dinkic rekao fijatu da ogranici zarade na 350e a ovi su nudili 600, pa njemu mora da se zakonom zabrani ucesce u bilo kakvoj Vladi ikada.

jooe

pre 10 godina

Pa eto ne može ni njegovo da bude večno dosta je bilo.... od čega li će sad da živi ? baš sam u sekiraciji!!
Vala napatio je se ovaj narod s njegovim fik idejama i stvarno je bilo dosta daj te nekog drugog da proba on nešto da uradi da ako neko uspe da izvadi ovu zemlju iz bule posle ovog Dinkića!!!!

Mirko

pre 10 godina

Posluzio je kao Trojanski konj da se izigra Demokratska strankab i ponovo, kao 90-tih, formira crveno crna koalicija, tj. Vlada koja ce biti prihvatljiva Zapadu. URS je bio taj "lakmus" koji je stvar razblazio i ucinio pitkijom. Kada je cilj ispunjen sada su ih crveno crni sutnuli. Krug se zatvorio. Dobrodosli u 90-te 2013-te..

Siniša

pre 10 godina

Poslednja svetla tačka u Vladi Srbije uklonjena! Srbija je ponovo u mraku, sa preostalim kadrom nesposobnim da vodi piljaru, kamo li državu! Karić se vraća, reformi nema nigde, Vučić licimer radi šta mu volja (puko dokopavanje vlasti, drugo niti radi niti ume), Dačić... uhhhhh

Ajmo svi minut ćutanja zbog ove velike žalosti i mraka koji nas čeka!

Minut! Amin!

Nenad

pre 10 godina

Tek posle ove smene Dinkica izaci ce zvanicni podaci koliko je taj covek unazadio i komplet unistio ekonomiju ove zemlje,Srbiji ce trebati decenije da dodje na nivo iz 80-ih godina!Uvalio nas je u debeli ekonomski minus a proci ce nekaznjeno kao i sve lopuze do sada

pitanja

pre 10 godina

Problem je sto se zadnjih godina falsifikuje nedavna proslost i to najcesce od nostalgije. Ruku na srce, Srbija je i tih sada nazovi "zlatnih '80-ih" imala ogromne probleme sa tzv. industrijskim gigantima. Cast izuzecima ali vecina su bili teski gubitasi. Pare je uglavnom donosila poljoprivreda. I to kakva- slabo subvencionisana, nezasticena, nestimulisana, sa zapustenim navodnjavanjem, sa tendencijom da se opljacka seljaka sto vise kroz ucjene sa otkupnim cijenama i marifetlucima sa kursom DM (u ta doba) bas pred isplate dobara... Ubjedjen sam da je zbog toga bar dobar dio ljudi otislo u grad. Priznajem, pojeo sam "sto se ne jede" naivno misleci da ce vlast poslije Milosevica prvo srediti poljoprivredu. Mozda grijesim dusu, ali mi se cini kao fakat da je malo toga tu uradjeno. A tu bi se pare vratile, i ne samo vratile nego bi se vracale svake godine. Ne ide mi u glavu kako i zasto to nije uradjeno. Sta bi bilo sa Srbijom da su prinosi po hektaru na nivou Holandije? A radi se o kvalitetnijoj zemlji u prosjeku. I tako, ne ide mi u glavu pa ne ide zasto pare nisu ulozene u to a pod 2, hidroenergiju, od cega je Srbija fino zivjela tih "zlatnih '80-ih". Isto kao i prihodi od hrane, tvrdi kes od struje je dolazio stalno i punio rupe u budzetu. Ni tu se nesta veliko nije radilo. A sta bi bilo da se bar 10 miljardi evra pametno ubacilo u te dvije stavke? Srbija bi bila na konju. A koliko je straceno? 50 milijardi evra i vise. Sramota.

MUKNAVI

pre 10 godina

Uf na**bo je "Fender" Drndalo ,stizu Karici,finasijeri cica Tome i frakcije njegovih radikala, a onda bice gledanje te farme .Narod,nikako svi,navijat ce ,novine,pojedine,proftirat ce,postat cemo opet Monarhija, i to ce trajati dok stvarno ne zakrece creva..a onda..apatija,polako ozivljavanje i lumper`proleterijat revolucija pa onaj ko dozivi imace opet sve..kao i njegov deda nekad.

marko

pre 10 godina

Izneo istinu o aferama 2003 i otišao u opoziciju

Rekao da će dati ostavku ako Srbija ne počne pregovore, i dao je 2006, i otišao u opoziciju

Krenuo da izgradi fabriku u Zaječaru - dobio otkaz, i otišao u opoziciju

Ukupno je bio ministar finansija 3 godine - ali svi ga pljuju da 13 godina upropaštava finansije.

Onih hiljadu evra? Nikad nije obećao. Obećao je akcije, a svi su čuli ono što im se svidelo, zar ne?

Mlađan Dinkić - čovek koji nam je potreban, ali ga ne zaslužujemo

stelja

pre 10 godina

iako je dosadio svima sad se plasim kog nekvalifikovanog kuma brata prijatelja ce preko veze da stave na to mesto. pozicija toliko odgovorna da ocekujem mega fijasko drzave u narednih god dana.

beli glas Srbiji za spas

pre 10 godina

Na sledećim izborima opozicione stranke nikada neće moći da postignu bilo kakav dogovor jer su međusobno zavađene i podeljene. Iako je, pojedinačno posmatrano, dobro da više nema ni DS-a ni URS-a ni DSS-a ipak će se sve ovo na srednje staze oolupati nama o glavu - svaka vlast kvari čoveka a apsolutna vlast ga kvari apsolutno.

lokator

pre 10 godina

Penzija bato.Uzeo si ti dobru lovu za to vreme,teraj se sad u tri lepe.Tako i ovaj smrad Dacic,pa Vucic hajte svi da vas ne gledamo lazovcine i foliranti.

nina

pre 10 godina

"On je od 5. oktobra 2000. godine obeležio političku scenu u Srbiji."
zato nam i jeste ovako i zato su sad dacic i vucic na vlast.to zlo od coveka bi trebao da je na robiji !jos je djindjic hteo da ga se resi !

Ivan London

pre 10 godina

Pozadina svih dogadjaja je zapravo revansizam Bogoljuba Karica i pripreme za njegov povratak u Srbiju. Svi znamo kako su Karici stvorili svoju imperiju i to nema kome nije jasno.

Dinkic je bio kljucna figura u "rusenju" Karica i svih dogadjaja i zakulisanih radnji oko "preuzimanja" BK televizije i prodaje Mobtela. Dinkic kao i Karic su sve ovo vreme u konflilktu oko medjusobnih interesa kao i u neprestanoj borbi za moc i prevlast.

Izgleda da je Bogoljub konacano dosao glave Dinkicu i da se uskoro vratiti u zemlju. Dinkic je trenutno u velikom problemu i ko zna sta mu se sve jos sprema u skorijoj buducnosti u reziji Ivice Dacica i Aleksandra Vucica.

Da ne spominjemo Dinkicevu famoznu istragu tokova novca na Kirpu bez ikakvog rezultata.

Neko je ozbiljno profitirao od proterivanja Dinkica iz Vlade a na najvecem gubitku u poslednjih 25 godina su gradjani Srbije koji su samo nemi posmatraci svih dogadjaja i zbog opterecenosti egzistincijalnim problemima nemaju mogucnost za zapamte sve lose dogadjaje kao ii ucesnike istih.

Ger-mann

pre 10 godina

AJ se kladimo da se Dinkic samoizbacio ponovo jer ZNA da je zemlja bankrotirala, i da para u kasi ima jos za kratko vreme. Podrzace manjinsku Vladu, a cim ispraznimo kasu i cim ne bude bilo vise para za plate i penzije, pogodite ko ce se javiti, da kaze kako je sve propalo bez NjEGA !

Majstor broj jedan

pre 10 godina

Ispunio je svoju misiju...Sve je prodato i sve sto vredi otislo...Sad moze i da ga osude i blate, ostavio je neizbrisiv trag u nasim i zivotima generacija koje dolaze...Najvise mu zameram za laznu nadu koju nam je dao 5-tog oktobra, a mi kao budale verovale najvecem glumcu...

Fenix

pre 10 godina

Ja sam imao vlast u jednom nocnom klubu 5 godina, dosao je i meni kraj, smenili me nisam hteo da radim za male pare, mogao sam da kradem koliko sam hteo ali nisam takav. Da su me roditelji ucili da se ugledam na politicare a ne na njih sada bih imao svoj kafic. REALNOST ! ! !

Freelander

pre 10 godina

Ovi komentari su puni nepodnosljivog jednoumlja (maloumlja). Samo u toj disciplini postizemo ozbiljne uspehe i nacionalni konsenzus.

Dijana

pre 10 godina

Da mi je žao-nije!
Da sam ovo očekivala-jesam!
Da se nadam da će biti bolje-nadam se!

Jer u ovoj zemlji bi konačno trebalo nešto da krene na bolje

roki

pre 10 godina

Ovo je najveca stetocina Srbije zajedno sa Djelicem, Vlahovicem i svim onim ljudima koji su ucestvovali u privatizaciji u Srbiji.
Totalno unistena privreda.
Da li znate da smo 1998 imali veci obim industrijske proizvodnje i veci broj radnika nego danas. OD 1995-1999 se bolje zivelo nego ijedne godine od 2000 do danas.
Sramota sta su nam uradili ovi pohlepni gadovi koji su za malu lovu unistili nasu privredu zbog visih interesa.
A nadam se da ce Dinkic makar zbog Nacionalne Stedionice da krivicno odgovara....

Ekonomija destrukcije

pre 10 godina

Vratice se Dinkara da nas prodaje za sitne pare, zakonski elegantno ometa proizivodnju i izvoz, i naravno usporava Juzni tok i ruske investicije i koriscenje povoljnih kredita i ugovora.
Pa nece valjda zapadne gazde da ga puste niz vodu ako nisu pronasli adekvatnu zamenu?!
Nemojte da nas plasite ekonomskim razvojem!

samo polako

pre 10 godina

Dodao bih i da je sve ove godine radio marljivo i produktivno za svoje strane poslodavce. Istraga će pokazati da li su ga nagrađivalji novcem, neobjavljivanjem kompromitujućih materijala, ili jednostavno tapšanjem po ramenu. U svakom slučaju, odradio je posao, i doći će vreme kada će se suočiti sa zakonskim posledicama.

Mrga

pre 10 godina

Dodatak biografiji "...krajem Jula 2013,posle smene sa ministarske funkcije, otvorena je istraga za zloupotrebe sluzbenog polozaja za SVE GODINE PROVEDENE U RAZNIM VLADAMA Republike Srbije od 2000-2013..."

sunovrat

pre 10 godina

Najveći sunovrat smo u ekonomiji zemlje doziveli baš u tom periodu...čak gorem dugoročno gledano i od ratnih i infaltornih godina od 1990-2000....jasno je...tada je sve bilo još uvek naše,društveno i drzavno,srpsko, a sad smo skoro sve prodali i predali tajkunima bliskim Dinkiću i takvima kao on.Kakav je to bio potez vidimo danas.Ekonomija i privreda razoreni toliko da i sama vlast kuka na sav glas o tome.Ali je beznadje u oporavak ono što je daleko gore.Povezano sa korupcijo,kriminalom i nestručnošću.Gubitak Kosova jer nismo više imali snage za bilo kakav otpor pritiscima.A kad se prodaš takva te sudbina i čeka.

Kvazimodo Sorabius

pre 10 godina

A sad otvoriti Dinkićev dosije - prepun kriminala: upad s dugim cevima u NB, odnošenje gotovine i zlatnih poluga; podvala sa NEPOSTOJEĆOM Euroaxis bankom u Moskvi; KRAĐA pokradenih "Kiparskih para"; gušenje 4 banke i otimanje njihove imovine koja je poslužila za podvalu sa "nacionalnom štedionicom"; zapošljavanja svojih "potomaka" u "nacionalnu štedionicu"; bajke i podvala sa raznoraznim "nacionalnim" zamajavanjima - poput NIP-a; teška podvala sa FIAT-om i izmišljenim investicijama - a ustvari je sve Srbija platila; mešetarenje sa ulaganjima u gradove gde su njegovi pajtaši na vlasti...
Spisak je duži od Dunava - a proteže se i u više država.
Pod hitno mu oduzeti pasoš i pokrenuti istragu!!!
Kako god - danas je srećan dan za Srbiju!
PS.
Kakve veze ima NACIJA sa službom za zapošljavanje? - Hitno promeniti ime u Državna služba za zapošljavanje. Isto i sa NIP-om
Prosto - Srbija nema naciju, već Srpski narod i nacionalne manjine.

Stefan

pre 10 godina

A sto ne spomenuste cinjenicu da je nasilno postao guverner NBS upadom u samu tu instituciju? Bilo ko od nas da je pokusao tako nesto sada bi sedeo u cuzi dok on evo 12 godina se sladi nasim znojem.

Milovan iz Smedereva

pre 10 godina

Svojim mudrim, takoreći ekspertskim vodjenjem finansija, doveo nas je u slepi sokak. Možda je od toga on imao neke koristi. Narod ne.

Freelander

pre 10 godina

Uvek, ali bas uvek je za stanje u ekonomiji najodgovornija najjaca stranka u vladi i (personalno) njen premijer. Svi znamo ko je zapravo premijer u ovoj vladi. Ovaj odijum protov Dinkica je odraz licemerja; svi znaju da nam je ekonomija na izdisaju ali niko nece da upre prstom u pravog krivca!

Gruzanin

pre 10 godina

Vise nemamo snage ni da se radujemo, koliko nas je ovaj akrep unistio. " O da li ce sloboda umeti da peva, kao sto su suznji pevali o njoj ". Prodje konacnoooooo!

Mika

pre 10 godina

Dinkic je baron, a ipak je za Dacica ideal moralnosti. I to nedostizan. Tadic bi morao da odgovara za povampirenje SPS-a, najveceg grobara Srba i Srbije.

sasa

pre 10 godina

4 godine je dovoljno da neko popravi ekopnomiju ako je imao pozicije koje je imao Dinkic, narod crkava, dakle, vreme je da ode. Za 12 godina i Tito je nakon rata vise izgradio Srbiju nego Dinkic.

OjsOjs

pre 10 godina

Posto je u Narodnu banku (i na
politicku scenu) upao sa carapom
na glavi, red bi bio da zavrsi tamo
gde zavrsavaju pljackasi u normalnim
nekorumpiranim drzavama.
12 godina, 12 dugih godina...
kaze jedna pesma.....

Mrga

pre 10 godina

Dodatak biografiji "...krajem Jula 2013,posle smene sa ministarske funkcije, otvorena je istraga za zloupotrebe sluzbenog polozaja za SVE GODINE PROVEDENE U RAZNIM VLADAMA Republike Srbije od 2000-2013..."

Milovan iz Smedereva

pre 10 godina

Svojim mudrim, takoreći ekspertskim vodjenjem finansija, doveo nas je u slepi sokak. Možda je od toga on imao neke koristi. Narod ne.

roki

pre 10 godina

Ovo je najveca stetocina Srbije zajedno sa Djelicem, Vlahovicem i svim onim ljudima koji su ucestvovali u privatizaciji u Srbiji.
Totalno unistena privreda.
Da li znate da smo 1998 imali veci obim industrijske proizvodnje i veci broj radnika nego danas. OD 1995-1999 se bolje zivelo nego ijedne godine od 2000 do danas.
Sramota sta su nam uradili ovi pohlepni gadovi koji su za malu lovu unistili nasu privredu zbog visih interesa.
A nadam se da ce Dinkic makar zbog Nacionalne Stedionice da krivicno odgovara....

sasa

pre 10 godina

4 godine je dovoljno da neko popravi ekopnomiju ako je imao pozicije koje je imao Dinkic, narod crkava, dakle, vreme je da ode. Za 12 godina i Tito je nakon rata vise izgradio Srbiju nego Dinkic.

Kvazimodo Sorabius

pre 10 godina

A sad otvoriti Dinkićev dosije - prepun kriminala: upad s dugim cevima u NB, odnošenje gotovine i zlatnih poluga; podvala sa NEPOSTOJEĆOM Euroaxis bankom u Moskvi; KRAĐA pokradenih "Kiparskih para"; gušenje 4 banke i otimanje njihove imovine koja je poslužila za podvalu sa "nacionalnom štedionicom"; zapošljavanja svojih "potomaka" u "nacionalnu štedionicu"; bajke i podvala sa raznoraznim "nacionalnim" zamajavanjima - poput NIP-a; teška podvala sa FIAT-om i izmišljenim investicijama - a ustvari je sve Srbija platila; mešetarenje sa ulaganjima u gradove gde su njegovi pajtaši na vlasti...
Spisak je duži od Dunava - a proteže se i u više država.
Pod hitno mu oduzeti pasoš i pokrenuti istragu!!!
Kako god - danas je srećan dan za Srbiju!
PS.
Kakve veze ima NACIJA sa službom za zapošljavanje? - Hitno promeniti ime u Državna služba za zapošljavanje. Isto i sa NIP-om
Prosto - Srbija nema naciju, već Srpski narod i nacionalne manjine.

Mika

pre 10 godina

Dinkic je baron, a ipak je za Dacica ideal moralnosti. I to nedostizan. Tadic bi morao da odgovara za povampirenje SPS-a, najveceg grobara Srba i Srbije.

Ger-mann

pre 10 godina

AJ se kladimo da se Dinkic samoizbacio ponovo jer ZNA da je zemlja bankrotirala, i da para u kasi ima jos za kratko vreme. Podrzace manjinsku Vladu, a cim ispraznimo kasu i cim ne bude bilo vise para za plate i penzije, pogodite ko ce se javiti, da kaze kako je sve propalo bez NjEGA !

sunovrat

pre 10 godina

Najveći sunovrat smo u ekonomiji zemlje doziveli baš u tom periodu...čak gorem dugoročno gledano i od ratnih i infaltornih godina od 1990-2000....jasno je...tada je sve bilo još uvek naše,društveno i drzavno,srpsko, a sad smo skoro sve prodali i predali tajkunima bliskim Dinkiću i takvima kao on.Kakav je to bio potez vidimo danas.Ekonomija i privreda razoreni toliko da i sama vlast kuka na sav glas o tome.Ali je beznadje u oporavak ono što je daleko gore.Povezano sa korupcijo,kriminalom i nestručnošću.Gubitak Kosova jer nismo više imali snage za bilo kakav otpor pritiscima.A kad se prodaš takva te sudbina i čeka.

Majstor broj jedan

pre 10 godina

Ispunio je svoju misiju...Sve je prodato i sve sto vredi otislo...Sad moze i da ga osude i blate, ostavio je neizbrisiv trag u nasim i zivotima generacija koje dolaze...Najvise mu zameram za laznu nadu koju nam je dao 5-tog oktobra, a mi kao budale verovale najvecem glumcu...

OjsOjs

pre 10 godina

Posto je u Narodnu banku (i na
politicku scenu) upao sa carapom
na glavi, red bi bio da zavrsi tamo
gde zavrsavaju pljackasi u normalnim
nekorumpiranim drzavama.
12 godina, 12 dugih godina...
kaze jedna pesma.....

Stefan

pre 10 godina

A sto ne spomenuste cinjenicu da je nasilno postao guverner NBS upadom u samu tu instituciju? Bilo ko od nas da je pokusao tako nesto sada bi sedeo u cuzi dok on evo 12 godina se sladi nasim znojem.

nina

pre 10 godina

"On je od 5. oktobra 2000. godine obeležio političku scenu u Srbiji."
zato nam i jeste ovako i zato su sad dacic i vucic na vlast.to zlo od coveka bi trebao da je na robiji !jos je djindjic hteo da ga se resi !

Ekonomija destrukcije

pre 10 godina

Vratice se Dinkara da nas prodaje za sitne pare, zakonski elegantno ometa proizivodnju i izvoz, i naravno usporava Juzni tok i ruske investicije i koriscenje povoljnih kredita i ugovora.
Pa nece valjda zapadne gazde da ga puste niz vodu ako nisu pronasli adekvatnu zamenu?!
Nemojte da nas plasite ekonomskim razvojem!

Gruzanin

pre 10 godina

Vise nemamo snage ni da se radujemo, koliko nas je ovaj akrep unistio. " O da li ce sloboda umeti da peva, kao sto su suznji pevali o njoj ". Prodje konacnoooooo!

samo polako

pre 10 godina

Dodao bih i da je sve ove godine radio marljivo i produktivno za svoje strane poslodavce. Istraga će pokazati da li su ga nagrađivalji novcem, neobjavljivanjem kompromitujućih materijala, ili jednostavno tapšanjem po ramenu. U svakom slučaju, odradio je posao, i doći će vreme kada će se suočiti sa zakonskim posledicama.

Ivan London

pre 10 godina

Pozadina svih dogadjaja je zapravo revansizam Bogoljuba Karica i pripreme za njegov povratak u Srbiju. Svi znamo kako su Karici stvorili svoju imperiju i to nema kome nije jasno.

Dinkic je bio kljucna figura u "rusenju" Karica i svih dogadjaja i zakulisanih radnji oko "preuzimanja" BK televizije i prodaje Mobtela. Dinkic kao i Karic su sve ovo vreme u konflilktu oko medjusobnih interesa kao i u neprestanoj borbi za moc i prevlast.

Izgleda da je Bogoljub konacano dosao glave Dinkicu i da se uskoro vratiti u zemlju. Dinkic je trenutno u velikom problemu i ko zna sta mu se sve jos sprema u skorijoj buducnosti u reziji Ivice Dacica i Aleksandra Vucica.

Da ne spominjemo Dinkicevu famoznu istragu tokova novca na Kirpu bez ikakvog rezultata.

Neko je ozbiljno profitirao od proterivanja Dinkica iz Vlade a na najvecem gubitku u poslednjih 25 godina su gradjani Srbije koji su samo nemi posmatraci svih dogadjaja i zbog opterecenosti egzistincijalnim problemima nemaju mogucnost za zapamte sve lose dogadjaje kao ii ucesnike istih.

Fenix

pre 10 godina

Ja sam imao vlast u jednom nocnom klubu 5 godina, dosao je i meni kraj, smenili me nisam hteo da radim za male pare, mogao sam da kradem koliko sam hteo ali nisam takav. Da su me roditelji ucili da se ugledam na politicare a ne na njih sada bih imao svoj kafic. REALNOST ! ! !

Freelander

pre 10 godina

Uvek, ali bas uvek je za stanje u ekonomiji najodgovornija najjaca stranka u vladi i (personalno) njen premijer. Svi znamo ko je zapravo premijer u ovoj vladi. Ovaj odijum protov Dinkica je odraz licemerja; svi znaju da nam je ekonomija na izdisaju ali niko nece da upre prstom u pravog krivca!

Dijana

pre 10 godina

Da mi je žao-nije!
Da sam ovo očekivala-jesam!
Da se nadam da će biti bolje-nadam se!

Jer u ovoj zemlji bi konačno trebalo nešto da krene na bolje

Freelander

pre 10 godina

Ovi komentari su puni nepodnosljivog jednoumlja (maloumlja). Samo u toj disciplini postizemo ozbiljne uspehe i nacionalni konsenzus.

besko

pre 10 godina

Ako je istina ona prica da je Dinkic rekao fijatu da ogranici zarade na 350e a ovi su nudili 600, pa njemu mora da se zakonom zabrani ucesce u bilo kakvoj Vladi ikada.

pitanja

pre 10 godina

Problem je sto se zadnjih godina falsifikuje nedavna proslost i to najcesce od nostalgije. Ruku na srce, Srbija je i tih sada nazovi "zlatnih '80-ih" imala ogromne probleme sa tzv. industrijskim gigantima. Cast izuzecima ali vecina su bili teski gubitasi. Pare je uglavnom donosila poljoprivreda. I to kakva- slabo subvencionisana, nezasticena, nestimulisana, sa zapustenim navodnjavanjem, sa tendencijom da se opljacka seljaka sto vise kroz ucjene sa otkupnim cijenama i marifetlucima sa kursom DM (u ta doba) bas pred isplate dobara... Ubjedjen sam da je zbog toga bar dobar dio ljudi otislo u grad. Priznajem, pojeo sam "sto se ne jede" naivno misleci da ce vlast poslije Milosevica prvo srediti poljoprivredu. Mozda grijesim dusu, ali mi se cini kao fakat da je malo toga tu uradjeno. A tu bi se pare vratile, i ne samo vratile nego bi se vracale svake godine. Ne ide mi u glavu kako i zasto to nije uradjeno. Sta bi bilo sa Srbijom da su prinosi po hektaru na nivou Holandije? A radi se o kvalitetnijoj zemlji u prosjeku. I tako, ne ide mi u glavu pa ne ide zasto pare nisu ulozene u to a pod 2, hidroenergiju, od cega je Srbija fino zivjela tih "zlatnih '80-ih". Isto kao i prihodi od hrane, tvrdi kes od struje je dolazio stalno i punio rupe u budzetu. Ni tu se nesta veliko nije radilo. A sta bi bilo da se bar 10 miljardi evra pametno ubacilo u te dvije stavke? Srbija bi bila na konju. A koliko je straceno? 50 milijardi evra i vise. Sramota.

lokator

pre 10 godina

Penzija bato.Uzeo si ti dobru lovu za to vreme,teraj se sad u tri lepe.Tako i ovaj smrad Dacic,pa Vucic hajte svi da vas ne gledamo lazovcine i foliranti.

Dragan

pre 10 godina

Dok je SPS u vlasti i dok se pljačke države i naroda od 90-ih ne reše, ništa ne znači jedan Mlađan. Ima takvih kao on još dosta koje bi trebalo tretirati!

Mirko

pre 10 godina

Posluzio je kao Trojanski konj da se izigra Demokratska strankab i ponovo, kao 90-tih, formira crveno crna koalicija, tj. Vlada koja ce biti prihvatljiva Zapadu. URS je bio taj "lakmus" koji je stvar razblazio i ucinio pitkijom. Kada je cilj ispunjen sada su ih crveno crni sutnuli. Krug se zatvorio. Dobrodosli u 90-te 2013-te..

Dejan Popovic

pre 10 godina

On je svoj posao sa labusom odradio i sad moze u penziju..Pun je kao brod..doveo nas je do bede.Posao direktnog agenta operativca je završen.Sad dolaze neki drugi koji će na uzetih bezbroj milijardi i 20 godina da nam da mrvice sa stola zbog kojih ćemo svi za njih da gasamo!!!

Nenad

pre 10 godina

Tek posle ove smene Dinkica izaci ce zvanicni podaci koliko je taj covek unazadio i komplet unistio ekonomiju ove zemlje,Srbiji ce trebati decenije da dodje na nivo iz 80-ih godina!Uvalio nas je u debeli ekonomski minus a proci ce nekaznjeno kao i sve lopuze do sada

beli glas Srbiji za spas

pre 10 godina

Na sledećim izborima opozicione stranke nikada neće moći da postignu bilo kakav dogovor jer su međusobno zavađene i podeljene. Iako je, pojedinačno posmatrano, dobro da više nema ni DS-a ni URS-a ni DSS-a ipak će se sve ovo na srednje staze oolupati nama o glavu - svaka vlast kvari čoveka a apsolutna vlast ga kvari apsolutno.

stelja

pre 10 godina

iako je dosadio svima sad se plasim kog nekvalifikovanog kuma brata prijatelja ce preko veze da stave na to mesto. pozicija toliko odgovorna da ocekujem mega fijasko drzave u narednih god dana.

Siniša

pre 10 godina

Poslednja svetla tačka u Vladi Srbije uklonjena! Srbija je ponovo u mraku, sa preostalim kadrom nesposobnim da vodi piljaru, kamo li državu! Karić se vraća, reformi nema nigde, Vučić licimer radi šta mu volja (puko dokopavanje vlasti, drugo niti radi niti ume), Dačić... uhhhhh

Ajmo svi minut ćutanja zbog ove velike žalosti i mraka koji nas čeka!

Minut! Amin!

MUKNAVI

pre 10 godina

Uf na**bo je "Fender" Drndalo ,stizu Karici,finasijeri cica Tome i frakcije njegovih radikala, a onda bice gledanje te farme .Narod,nikako svi,navijat ce ,novine,pojedine,proftirat ce,postat cemo opet Monarhija, i to ce trajati dok stvarno ne zakrece creva..a onda..apatija,polako ozivljavanje i lumper`proleterijat revolucija pa onaj ko dozivi imace opet sve..kao i njegov deda nekad.

vex

pre 10 godina

Dodatak biografiji: Zatvorio 4 banke pod izgovorom da su nelikvidne, ukinuo SDK(SPP) i konfiskovao kancelarije i opremu za njegovu nacionalnu stedionicu i naterao i narod i drzavu da sve transakcije vrse iskljucivo preko stranih banki. Pare sa Kipra je pojela maca, konfiskovao Karicu Mobtel... itd itd.

cobi

pre 10 godina

Možda će sada kada je Dinkić otišao građanima biti dozvoljeno da jedni drugima uplaćuju devizna sretstva na bankovne račune. Ciao Đomla i ne vraćaj se.

marko

pre 10 godina

Izneo istinu o aferama 2003 i otišao u opoziciju

Rekao da će dati ostavku ako Srbija ne počne pregovore, i dao je 2006, i otišao u opoziciju

Krenuo da izgradi fabriku u Zaječaru - dobio otkaz, i otišao u opoziciju

Ukupno je bio ministar finansija 3 godine - ali svi ga pljuju da 13 godina upropaštava finansije.

Onih hiljadu evra? Nikad nije obećao. Obećao je akcije, a svi su čuli ono što im se svidelo, zar ne?

Mlađan Dinkić - čovek koji nam je potreban, ali ga ne zaslužujemo

vosa

pre 10 godina

... gitaru u ruke nabij zuljeva i sviraj ... samo ne znam ko ce ga slusati posle 12 godisnje politizovanja ... vratili se isti bez poslednjeg dos-ovca.

jooe

pre 10 godina

Pa eto ne može ni njegovo da bude večno dosta je bilo.... od čega li će sad da živi ? baš sam u sekiraciji!!
Vala napatio je se ovaj narod s njegovim fik idejama i stvarno je bilo dosta daj te nekog drugog da proba on nešto da uradi da ako neko uspe da izvadi ovu zemlju iz bule posle ovog Dinkića!!!!

bzvz

pre 10 godina

Sad treba formirati jedan istrazni tim i rekonstruisati citavu istoriju Mladjinih aktivnosti.Onda to predociti nadleznim institucijama.Pa ako je sve cisto,onda ok.Ali da li neko veruje u to?Pa samo oko trece fabrike cigareta pljustali su milioni evra mita.Najobicniji posrednik je dobio par stotina hiljada,bilo ih je na raznim nivoima,a Mladja je vodio igru.A to je samo jedan primer,koliko ih ima?!Desetine.

Saša

pre 10 godina

Meni je ipak nejasna sva ova histerija protiv Dinkića. A šta ste očekivali, Švajcarsku za 5 godina, od kada smo skinuli Miloševića. To što je Milošević Srbiji uradio za 10 godina, to ne može da se popravi 50 narednih godina, pa ma ko bio na vlasti. Naše društvo je duboko bolesno i treba mu šok lečenje. Svi su bolesni od vladara, do naroda, do najcrnjeg prosjaka. Dinkić je jedan od retkih političara koji se u toj žabokrečini "drznuo" da radi konkretne stvari. Svi ostali su u fazonu "ne talasaj", odnosno ja na miru da kradem, a posle mene, šta me briga, ja sam se obezbedio. Ispada da je najveća Dinkićeva greška onih famoznih 1000 evra koje "duguje" svakom od nas pojedinačno. Nažalost jedna smešna izjava ga je mnogo koštala. Videćemo ko će nam sada biti ministar finansija. Ali mogu da se opkladim u jedno. KO GOD DA DOĐE BIĆE ISPLJUVAN NAJGORE. Nudim 1000 evra :-).

Aleksandar

pre 10 godina

I mora da nam vrati onih 1000 evra. Posto nas je lagao za to, onda kamata jos 100 odsto. Pa onda sve ove godine, 1000 odsta. Neka se snadje kako ume i zna za to. A onda za unistenje drzave 12 godina, u ekonomoskom smislu, robija.

lokve

pre 10 godina

Četvrtinu i više radnog veka provesti na najvišim funkcijama ito kao mlad čovek.Šta bi drugo poželeo. To se može samo u Srbiji i nigde više.

Freelander

pre 10 godina

Uvek, ali bas uvek je za stanje u ekonomiji najodgovornija najjaca stranka u vladi i (personalno) njen premijer. Svi znamo ko je zapravo premijer u ovoj vladi. Ovaj odijum protov Dinkica je odraz licemerja; svi znaju da nam je ekonomija na izdisaju ali niko nece da upre prstom u pravog krivca!

roki

pre 10 godina

Ovo je najveca stetocina Srbije zajedno sa Djelicem, Vlahovicem i svim onim ljudima koji su ucestvovali u privatizaciji u Srbiji.
Totalno unistena privreda.
Da li znate da smo 1998 imali veci obim industrijske proizvodnje i veci broj radnika nego danas. OD 1995-1999 se bolje zivelo nego ijedne godine od 2000 do danas.
Sramota sta su nam uradili ovi pohlepni gadovi koji su za malu lovu unistili nasu privredu zbog visih interesa.
A nadam se da ce Dinkic makar zbog Nacionalne Stedionice da krivicno odgovara....

marko

pre 10 godina

Izneo istinu o aferama 2003 i otišao u opoziciju

Rekao da će dati ostavku ako Srbija ne počne pregovore, i dao je 2006, i otišao u opoziciju

Krenuo da izgradi fabriku u Zaječaru - dobio otkaz, i otišao u opoziciju

Ukupno je bio ministar finansija 3 godine - ali svi ga pljuju da 13 godina upropaštava finansije.

Onih hiljadu evra? Nikad nije obećao. Obećao je akcije, a svi su čuli ono što im se svidelo, zar ne?

Mlađan Dinkić - čovek koji nam je potreban, ali ga ne zaslužujemo

Siniša

pre 10 godina

Poslednja svetla tačka u Vladi Srbije uklonjena! Srbija je ponovo u mraku, sa preostalim kadrom nesposobnim da vodi piljaru, kamo li državu! Karić se vraća, reformi nema nigde, Vučić licimer radi šta mu volja (puko dokopavanje vlasti, drugo niti radi niti ume), Dačić... uhhhhh

Ajmo svi minut ćutanja zbog ove velike žalosti i mraka koji nas čeka!

Minut! Amin!

Mika

pre 10 godina

Dinkic je baron, a ipak je za Dacica ideal moralnosti. I to nedostizan. Tadic bi morao da odgovara za povampirenje SPS-a, najveceg grobara Srba i Srbije.

Freelander

pre 10 godina

Ovi komentari su puni nepodnosljivog jednoumlja (maloumlja). Samo u toj disciplini postizemo ozbiljne uspehe i nacionalni konsenzus.

sunovrat

pre 10 godina

Najveći sunovrat smo u ekonomiji zemlje doziveli baš u tom periodu...čak gorem dugoročno gledano i od ratnih i infaltornih godina od 1990-2000....jasno je...tada je sve bilo još uvek naše,društveno i drzavno,srpsko, a sad smo skoro sve prodali i predali tajkunima bliskim Dinkiću i takvima kao on.Kakav je to bio potez vidimo danas.Ekonomija i privreda razoreni toliko da i sama vlast kuka na sav glas o tome.Ali je beznadje u oporavak ono što je daleko gore.Povezano sa korupcijo,kriminalom i nestručnošću.Gubitak Kosova jer nismo više imali snage za bilo kakav otpor pritiscima.A kad se prodaš takva te sudbina i čeka.

Mrga

pre 10 godina

Dodatak biografiji "...krajem Jula 2013,posle smene sa ministarske funkcije, otvorena je istraga za zloupotrebe sluzbenog polozaja za SVE GODINE PROVEDENE U RAZNIM VLADAMA Republike Srbije od 2000-2013..."

Dijana

pre 10 godina

Da mi je žao-nije!
Da sam ovo očekivala-jesam!
Da se nadam da će biti bolje-nadam se!

Jer u ovoj zemlji bi konačno trebalo nešto da krene na bolje

Ivan London

pre 10 godina

Pozadina svih dogadjaja je zapravo revansizam Bogoljuba Karica i pripreme za njegov povratak u Srbiju. Svi znamo kako su Karici stvorili svoju imperiju i to nema kome nije jasno.

Dinkic je bio kljucna figura u "rusenju" Karica i svih dogadjaja i zakulisanih radnji oko "preuzimanja" BK televizije i prodaje Mobtela. Dinkic kao i Karic su sve ovo vreme u konflilktu oko medjusobnih interesa kao i u neprestanoj borbi za moc i prevlast.

Izgleda da je Bogoljub konacano dosao glave Dinkicu i da se uskoro vratiti u zemlju. Dinkic je trenutno u velikom problemu i ko zna sta mu se sve jos sprema u skorijoj buducnosti u reziji Ivice Dacica i Aleksandra Vucica.

Da ne spominjemo Dinkicevu famoznu istragu tokova novca na Kirpu bez ikakvog rezultata.

Neko je ozbiljno profitirao od proterivanja Dinkica iz Vlade a na najvecem gubitku u poslednjih 25 godina su gradjani Srbije koji su samo nemi posmatraci svih dogadjaja i zbog opterecenosti egzistincijalnim problemima nemaju mogucnost za zapamte sve lose dogadjaje kao ii ucesnike istih.

Kvazimodo Sorabius

pre 10 godina

A sad otvoriti Dinkićev dosije - prepun kriminala: upad s dugim cevima u NB, odnošenje gotovine i zlatnih poluga; podvala sa NEPOSTOJEĆOM Euroaxis bankom u Moskvi; KRAĐA pokradenih "Kiparskih para"; gušenje 4 banke i otimanje njihove imovine koja je poslužila za podvalu sa "nacionalnom štedionicom"; zapošljavanja svojih "potomaka" u "nacionalnu štedionicu"; bajke i podvala sa raznoraznim "nacionalnim" zamajavanjima - poput NIP-a; teška podvala sa FIAT-om i izmišljenim investicijama - a ustvari je sve Srbija platila; mešetarenje sa ulaganjima u gradove gde su njegovi pajtaši na vlasti...
Spisak je duži od Dunava - a proteže se i u više država.
Pod hitno mu oduzeti pasoš i pokrenuti istragu!!!
Kako god - danas je srećan dan za Srbiju!
PS.
Kakve veze ima NACIJA sa službom za zapošljavanje? - Hitno promeniti ime u Državna služba za zapošljavanje. Isto i sa NIP-om
Prosto - Srbija nema naciju, već Srpski narod i nacionalne manjine.

Saša

pre 10 godina

Meni je ipak nejasna sva ova histerija protiv Dinkića. A šta ste očekivali, Švajcarsku za 5 godina, od kada smo skinuli Miloševića. To što je Milošević Srbiji uradio za 10 godina, to ne može da se popravi 50 narednih godina, pa ma ko bio na vlasti. Naše društvo je duboko bolesno i treba mu šok lečenje. Svi su bolesni od vladara, do naroda, do najcrnjeg prosjaka. Dinkić je jedan od retkih političara koji se u toj žabokrečini "drznuo" da radi konkretne stvari. Svi ostali su u fazonu "ne talasaj", odnosno ja na miru da kradem, a posle mene, šta me briga, ja sam se obezbedio. Ispada da je najveća Dinkićeva greška onih famoznih 1000 evra koje "duguje" svakom od nas pojedinačno. Nažalost jedna smešna izjava ga je mnogo koštala. Videćemo ko će nam sada biti ministar finansija. Ali mogu da se opkladim u jedno. KO GOD DA DOĐE BIĆE ISPLJUVAN NAJGORE. Nudim 1000 evra :-).

samo polako

pre 10 godina

Dodao bih i da je sve ove godine radio marljivo i produktivno za svoje strane poslodavce. Istraga će pokazati da li su ga nagrađivalji novcem, neobjavljivanjem kompromitujućih materijala, ili jednostavno tapšanjem po ramenu. U svakom slučaju, odradio je posao, i doći će vreme kada će se suočiti sa zakonskim posledicama.

Stefan

pre 10 godina

A sto ne spomenuste cinjenicu da je nasilno postao guverner NBS upadom u samu tu instituciju? Bilo ko od nas da je pokusao tako nesto sada bi sedeo u cuzi dok on evo 12 godina se sladi nasim znojem.

Ekonomija destrukcije

pre 10 godina

Vratice se Dinkara da nas prodaje za sitne pare, zakonski elegantno ometa proizivodnju i izvoz, i naravno usporava Juzni tok i ruske investicije i koriscenje povoljnih kredita i ugovora.
Pa nece valjda zapadne gazde da ga puste niz vodu ako nisu pronasli adekvatnu zamenu?!
Nemojte da nas plasite ekonomskim razvojem!

Milovan iz Smedereva

pre 10 godina

Svojim mudrim, takoreći ekspertskim vodjenjem finansija, doveo nas je u slepi sokak. Možda je od toga on imao neke koristi. Narod ne.

Mirko

pre 10 godina

Posluzio je kao Trojanski konj da se izigra Demokratska strankab i ponovo, kao 90-tih, formira crveno crna koalicija, tj. Vlada koja ce biti prihvatljiva Zapadu. URS je bio taj "lakmus" koji je stvar razblazio i ucinio pitkijom. Kada je cilj ispunjen sada su ih crveno crni sutnuli. Krug se zatvorio. Dobrodosli u 90-te 2013-te..

sasa

pre 10 godina

4 godine je dovoljno da neko popravi ekopnomiju ako je imao pozicije koje je imao Dinkic, narod crkava, dakle, vreme je da ode. Za 12 godina i Tito je nakon rata vise izgradio Srbiju nego Dinkic.

OjsOjs

pre 10 godina

Posto je u Narodnu banku (i na
politicku scenu) upao sa carapom
na glavi, red bi bio da zavrsi tamo
gde zavrsavaju pljackasi u normalnim
nekorumpiranim drzavama.
12 godina, 12 dugih godina...
kaze jedna pesma.....

Gruzanin

pre 10 godina

Vise nemamo snage ni da se radujemo, koliko nas je ovaj akrep unistio. " O da li ce sloboda umeti da peva, kao sto su suznji pevali o njoj ". Prodje konacnoooooo!

Ger-mann

pre 10 godina

AJ se kladimo da se Dinkic samoizbacio ponovo jer ZNA da je zemlja bankrotirala, i da para u kasi ima jos za kratko vreme. Podrzace manjinsku Vladu, a cim ispraznimo kasu i cim ne bude bilo vise para za plate i penzije, pogodite ko ce se javiti, da kaze kako je sve propalo bez NjEGA !

Majstor broj jedan

pre 10 godina

Ispunio je svoju misiju...Sve je prodato i sve sto vredi otislo...Sad moze i da ga osude i blate, ostavio je neizbrisiv trag u nasim i zivotima generacija koje dolaze...Najvise mu zameram za laznu nadu koju nam je dao 5-tog oktobra, a mi kao budale verovale najvecem glumcu...

nina

pre 10 godina

"On je od 5. oktobra 2000. godine obeležio političku scenu u Srbiji."
zato nam i jeste ovako i zato su sad dacic i vucic na vlast.to zlo od coveka bi trebao da je na robiji !jos je djindjic hteo da ga se resi !

Fenix

pre 10 godina

Ja sam imao vlast u jednom nocnom klubu 5 godina, dosao je i meni kraj, smenili me nisam hteo da radim za male pare, mogao sam da kradem koliko sam hteo ali nisam takav. Da su me roditelji ucili da se ugledam na politicare a ne na njih sada bih imao svoj kafic. REALNOST ! ! !

stelja

pre 10 godina

iako je dosadio svima sad se plasim kog nekvalifikovanog kuma brata prijatelja ce preko veze da stave na to mesto. pozicija toliko odgovorna da ocekujem mega fijasko drzave u narednih god dana.

Aleksandar

pre 10 godina

I mora da nam vrati onih 1000 evra. Posto nas je lagao za to, onda kamata jos 100 odsto. Pa onda sve ove godine, 1000 odsta. Neka se snadje kako ume i zna za to. A onda za unistenje drzave 12 godina, u ekonomoskom smislu, robija.

beli glas Srbiji za spas

pre 10 godina

Na sledećim izborima opozicione stranke nikada neće moći da postignu bilo kakav dogovor jer su međusobno zavađene i podeljene. Iako je, pojedinačno posmatrano, dobro da više nema ni DS-a ni URS-a ni DSS-a ipak će se sve ovo na srednje staze oolupati nama o glavu - svaka vlast kvari čoveka a apsolutna vlast ga kvari apsolutno.

besko

pre 10 godina

Ako je istina ona prica da je Dinkic rekao fijatu da ogranici zarade na 350e a ovi su nudili 600, pa njemu mora da se zakonom zabrani ucesce u bilo kakvoj Vladi ikada.

Dragan

pre 10 godina

Dok je SPS u vlasti i dok se pljačke države i naroda od 90-ih ne reše, ništa ne znači jedan Mlađan. Ima takvih kao on još dosta koje bi trebalo tretirati!

Dejan Popovic

pre 10 godina

On je svoj posao sa labusom odradio i sad moze u penziju..Pun je kao brod..doveo nas je do bede.Posao direktnog agenta operativca je završen.Sad dolaze neki drugi koji će na uzetih bezbroj milijardi i 20 godina da nam da mrvice sa stola zbog kojih ćemo svi za njih da gasamo!!!

cobi

pre 10 godina

Možda će sada kada je Dinkić otišao građanima biti dozvoljeno da jedni drugima uplaćuju devizna sretstva na bankovne račune. Ciao Đomla i ne vraćaj se.

lokator

pre 10 godina

Penzija bato.Uzeo si ti dobru lovu za to vreme,teraj se sad u tri lepe.Tako i ovaj smrad Dacic,pa Vucic hajte svi da vas ne gledamo lazovcine i foliranti.

MUKNAVI

pre 10 godina

Uf na**bo je "Fender" Drndalo ,stizu Karici,finasijeri cica Tome i frakcije njegovih radikala, a onda bice gledanje te farme .Narod,nikako svi,navijat ce ,novine,pojedine,proftirat ce,postat cemo opet Monarhija, i to ce trajati dok stvarno ne zakrece creva..a onda..apatija,polako ozivljavanje i lumper`proleterijat revolucija pa onaj ko dozivi imace opet sve..kao i njegov deda nekad.

Nenad

pre 10 godina

Tek posle ove smene Dinkica izaci ce zvanicni podaci koliko je taj covek unazadio i komplet unistio ekonomiju ove zemlje,Srbiji ce trebati decenije da dodje na nivo iz 80-ih godina!Uvalio nas je u debeli ekonomski minus a proci ce nekaznjeno kao i sve lopuze do sada

jooe

pre 10 godina

Pa eto ne može ni njegovo da bude večno dosta je bilo.... od čega li će sad da živi ? baš sam u sekiraciji!!
Vala napatio je se ovaj narod s njegovim fik idejama i stvarno je bilo dosta daj te nekog drugog da proba on nešto da uradi da ako neko uspe da izvadi ovu zemlju iz bule posle ovog Dinkića!!!!

bzvz

pre 10 godina

Sad treba formirati jedan istrazni tim i rekonstruisati citavu istoriju Mladjinih aktivnosti.Onda to predociti nadleznim institucijama.Pa ako je sve cisto,onda ok.Ali da li neko veruje u to?Pa samo oko trece fabrike cigareta pljustali su milioni evra mita.Najobicniji posrednik je dobio par stotina hiljada,bilo ih je na raznim nivoima,a Mladja je vodio igru.A to je samo jedan primer,koliko ih ima?!Desetine.

vex

pre 10 godina

Dodatak biografiji: Zatvorio 4 banke pod izgovorom da su nelikvidne, ukinuo SDK(SPP) i konfiskovao kancelarije i opremu za njegovu nacionalnu stedionicu i naterao i narod i drzavu da sve transakcije vrse iskljucivo preko stranih banki. Pare sa Kipra je pojela maca, konfiskovao Karicu Mobtel... itd itd.

lokve

pre 10 godina

Četvrtinu i više radnog veka provesti na najvišim funkcijama ito kao mlad čovek.Šta bi drugo poželeo. To se može samo u Srbiji i nigde više.

pitanja

pre 10 godina

Problem je sto se zadnjih godina falsifikuje nedavna proslost i to najcesce od nostalgije. Ruku na srce, Srbija je i tih sada nazovi "zlatnih '80-ih" imala ogromne probleme sa tzv. industrijskim gigantima. Cast izuzecima ali vecina su bili teski gubitasi. Pare je uglavnom donosila poljoprivreda. I to kakva- slabo subvencionisana, nezasticena, nestimulisana, sa zapustenim navodnjavanjem, sa tendencijom da se opljacka seljaka sto vise kroz ucjene sa otkupnim cijenama i marifetlucima sa kursom DM (u ta doba) bas pred isplate dobara... Ubjedjen sam da je zbog toga bar dobar dio ljudi otislo u grad. Priznajem, pojeo sam "sto se ne jede" naivno misleci da ce vlast poslije Milosevica prvo srediti poljoprivredu. Mozda grijesim dusu, ali mi se cini kao fakat da je malo toga tu uradjeno. A tu bi se pare vratile, i ne samo vratile nego bi se vracale svake godine. Ne ide mi u glavu kako i zasto to nije uradjeno. Sta bi bilo sa Srbijom da su prinosi po hektaru na nivou Holandije? A radi se o kvalitetnijoj zemlji u prosjeku. I tako, ne ide mi u glavu pa ne ide zasto pare nisu ulozene u to a pod 2, hidroenergiju, od cega je Srbija fino zivjela tih "zlatnih '80-ih". Isto kao i prihodi od hrane, tvrdi kes od struje je dolazio stalno i punio rupe u budzetu. Ni tu se nesta veliko nije radilo. A sta bi bilo da se bar 10 miljardi evra pametno ubacilo u te dvije stavke? Srbija bi bila na konju. A koliko je straceno? 50 milijardi evra i vise. Sramota.

vosa

pre 10 godina

... gitaru u ruke nabij zuljeva i sviraj ... samo ne znam ko ce ga slusati posle 12 godisnje politizovanja ... vratili se isti bez poslednjeg dos-ovca.