Utorak, 30.07.2013.

16:31

Evo šta je tražio Mlađan Dinkić

URS ipak ne ostaje u Vladi Srbije, iako je iz izvora bliskih URS-u prvo bilo navedeno da ostaju u rekonstruisanoj vladi nakon što su postigli dogovor sa SNS-om.

Izvor: B92

Evo šta je tražio Mlaðan Dinkiæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

143 Komentari

Sortiraj po:

"minuli rad" doneo rezultate...

pre 10 godina

Dinkicu samo ti idi i ne osvrci se (Rus, 31. jul 2013 00:24)
A šta ostaje mišu ulovljenom u mišolovku do da pojede sir na koji je ulovljen?

orkani

pre 10 godina

Godinama je na političkoj sceni i nije naučio šta znači reč umerenost, treba imati obzira i objektivno sagledati stvari kada je rekonstrukcija u pitanju a ne samo da se razmišlja o čuvanju svoje fotelje.

1000 - EURA

pre 10 godina

Kako je moguce da Mladjan Dinkic koji vec 12 godina jedva prelazi cenzus uvek postavlja sulude zahteve,sve mu dodje kraj pa i vladavini Dinkica. Ovo je odlicna vest za gradjane Srbije, koji su predugo cekali.

HighVoltage

pre 10 godina

Ovo je situacija koja samu sebe resava! Pravilno postavljena borba sa takticki dobro pripremljnim elementima...nece dugo moci da se odrzava jedan deo ekipe u sah poziciji sa stalnom pretnjom mata nad glavom...To mora da pukne...a kada pukne ima da prska na sve strane...

OptimusPrime

pre 10 godina

Dinkic je toliko nerealnih stvari trazio cini mi se svesno da bi ga otrersli...iza te svesne akcije je pitanje kakva se reakcija ocekuje...i planira...nesto ne verujem da se u politici rade stvari preko kolena...a ako je tako onda likovi tipa Dinkic i nemaju sta tu da traze!

GreenDragon

pre 10 godina

Ovo je situacija koja samu sebe resava! Pravilno postavljena borba sa takticki dobro pripremljnim elementima...nece dugo moci da se odrzava jedan deo ekipe u sah poziciji sa stalnom pretnjom mata nad glavom...To mora da pukne...a kada pukne ima da prska na sve strane...

MickeyBlueEye

pre 10 godina

Megalomanske ideje i trazenja koja je Dinkic ispoljio u ovom trenutku, su najobicniji harikiri...nema kud pa ko veli da "pogine" casno!

DR.NO

pre 10 godina

Voleo bih da mogu da gledam jos dalje, ali bih voleo i da oni gledaju bar pola od Vucicevog dometa. Ovakvim raspletom pokazao je velicinu i sposobnost igre na rizik.

Eliot N.

pre 10 godina

Znao je da mu je dzaba da trazi.Ali je ipak pokusao,pohvalno.Ne brinem za njega vec za nase prazne dzepove.Aco,molim te nekog strucnog postavi u ministarstvo za finansije,tu smo "najtanji" a ti ostalo mozes i sam,svaka cast i pozdrav.

Karanovac do 1882

pre 10 godina

Sad može da se u potpunosti posveti svojoj muzičkoj karijeri, jer bar gitara mu ide dobro, jer kao političar nije dovoljno stručan da se bavi tako ozbiljnim stvarima, kao što su ekonomija i finansije.

mm87

pre 10 godina

Kada bismo bili i bez Dacica , mnogo bi bolje bilo. Ali to se moze samo uraditi raspisivanjem izbora, i ostaje nam samo da se nadamo da Vucic raspise vanredne izbore.

zipposerbia

pre 10 godina

Ne plaše se oni za resore i fotelje, ponajmanje za budućnost Srbije. Njih plaši vlastita sloboda i indicije da bi mogli da zasviraju klavir!

noc_lupeza

pre 10 godina

Kao da nas nije dovoljno izvozao, pa sad hoće i ministarstvo saobraćaja! Neki ljudi zaista nemaju skrupula, pa sve i da su vrhunski političari (kao što nisu)!

Beliotac

pre 10 godina

Kad bi postojala takva poluga za izbegavanje obojice u daljem sastavu vlade, ratosliljanjem od ova dva loša momka (Dinkića i Dačića), Srbija bi osetila boljitak za manje od šest meseci.

змај од ноћаја

pre 10 godina

и ја сам тражио 1000 евра акција па нисам добио,јел видиш Млађо како се враћа?

970 EUR

pre 10 godina

Sigurno bi ostao u vladi da je tražio, povrh svega, i ministarstvo prosvete, kulture, zdravlja i pravde! Kako ono beše "Jaki regioni, jaka Srbija"? Dosta je bilo šale i komike, vreme je da se ozbiljno radi!!!

pozoristarija

pre 10 godina

Naravno da ucenjuju, kad imamo lošeg premijera... Ustvari, nikad goreg nismo ni imali. Ne možemo očekivati da se neko ne igra s nama, ako jedini igrač u toj partiji, ne ume da poštuje pravila igre.

istinoljubac

pre 10 godina

Sumnjivo je i indikativno da je Mišković baš sada izašao iz pritvora... Koga li je sve ofirao za ovo vreme? Ima li dodirnih tačaka?

Рокстеди

pre 10 godina

Млађа дефинитивно нема мере. Човек живи у имагинарном свету, баш како је и водио економију, имагинарно.

Sufler54

pre 10 godina

Ucene nikada ništa dobro nisu donele ni ucenjivaču, ni ucenjenome. No, raduje činjenica da se makar neko odavde pozabavio budućnošću naše male zemlje.

Petar

pre 10 godina

SIEPA nikako URS niti bilo kome, jedno 10 puta sam pisao, trazio od SIEPA da prosirim svoje poslovanje svaki put su me ignorisali. Kasnije su mi neki prijatelji koji su dobili pomoc od SIEPA bili primorani da postanu clanovi URS-a kako bi dobili novac i da se jedino tako novac dobija.

Ja imam pitanje za celu vladu, zasto moram politici da budem opredeljen ako hocu da poslujem, za ovo nije demokratska drzava gde svi imaju mogucnosti i prava ili samo lazete ovaj narod.

Na vlasti nikako ni DS niti bilo ko sve su isti lopovi.

Pogledajte film Tezina Lanaca i sve ce vam biti jasno

Andria

pre 10 godina

Ljudiiiii , otišo Mlađa !!! Ma je li to moguće? Čovek je srasto sa foteljom, šta će sada sirak tužni. Da sam na njegovom mestu odma bi zbriso u npr. Južnoafričku repubiku.
Taj čovek je gori od cunamija. On je trajao 13 godina, naneo nam je štetu koju više niko ne može da nadoknadi. Kako je spretno bio uz svaku vlast sa svojih 5% glasača.
Ovo je svakako dobra vest, mada je malo prekasno došla. Nama više ni Bog ne može pomoći, koliko su nas ovi jazavci pokrali.
Odgovornost je svakako i na onima koji su dali ekonomiju najvećem lopovu,a takvih je iz svih stranaka.

streetspirit

pre 10 godina

Dinkić je odradio svoje.
Industrija i privreda više ne postoje.
Više ništa ne pravimo i potpuno smo zavisni od uvoza.
Uspeo je do duše sa regionima, sad postoje Beogradski, Novosadski i Kragujevacki, ostali gradovi se masovno napuštaju.
Naša hrana i voda je u vlasništvu stranog kapitala i plasira se u zemlje visokog standarda a nama su dali Matijevića i njegove obore se hranimo dvoglavim teladima i kucnim ljubimcima.
A do skora smo mogli proizvodnjom da namirimo gotovo kompletnu unutrašnju potrošnju.
Hvala Vam eksperti i puno pozdrava od radnika više stotina uništenih preduzeća.

Tom Hardy

pre 10 godina

Kud nisu oformili jednu celu vladu specijalno za Dinkića!? Nadam se da je ovo konačni kraj njegovog ozbiljnijeg učešća u srpskoj politici.

Dunja

pre 10 godina

....a on zatrazio sektor I T , i jos 4 + ...!?
Na osnovu cega, i sa kim, Mladjo ?! A i zasto, kada ti je podrska gradjana svedena na 2% . Koliko si realan u ostvarenjima i zahtevima, toliko ce ti na kraju i ostatii !

Bosnjak

pre 10 godina

Ovaj Dinkic je zlo. Iako Dacic nije zasluzio, glasacu za njega kad budu izbori, samo zbog ovog poteza. Dinkic je sramota za drzavu, za cijelo drustvo!

Branko

pre 10 godina

Super! Sada će konačno ingeniozni kadrovi SPS i SNS pokazati sve svoje sposobnosti i maestralno, kao i 90-tih, voditi javne finansije i privredu. Živi bili pa videli

pazarac

pre 10 godina

to su ti vrhunski obmanjivači zaglupele narodne mase. par rotacija a u suštini sve isto... bitno je samo da ne silazi ispod 40% popularnosti te iste mase

Frodo

pre 10 godina

Neće se on leba najesti od politike.
(miljacka, 30. jul 2013 17:09)

Grešiš, sine, mnogo grešiš! Taj ne samo da se najeo 'leba od politike, nego i putera preko 'leba. I to toliko da ga ima i na glavi u ogromnim količinama!

Ali uprkos užasnom kršu i lomu koji već punih 13 godina pravi u ekonomiji Srbije, očigledno je zaštićen kao redak beli jednorog i niko mu ništa ne može. Jedino što možemo je da se nadamo da ćemo jednog dana saznati razlog. Šteta koju je napravio je već odavno nepopravljiva.

namcor

pre 10 godina

Ma ministarstvo je ministarstvo. Dajte sta date, vazno je da sam Ministar. Boze, kada pogledam ovu politicku prostituciju, smuci mi se. Idem da opet procitam Arcibalda Rajsa. Da jos jednom sebi potvrdim koliko je covek dobro video nas Srbe!

Simerijanac Anarhista

pre 10 godina

ovo sto dinkic trazi je sasvim realno. ako treba da se odrekne ministarstava finansija i privrede, onda treba da dobije jednako vazna ministarstva. ne znam sta je vucic mislio, da ce dinkic i urs da prihvate da menjaju nesto za nista? zasto bi? dinkic je do sada oborio tri vlade, oborice i ovu cetvrtu. srbija konacno dobija opoziciju, pa makar ona bila i u liku dinkica, bar cemo imati nekog ko ce biti u stanju da kritikuje vlast, i to jako glasno. spremajte se za izbore naprednjaci, ali nemojte da se iznenadite ako ne prodje sve bas onako kako ste zeleli. ds je pao zato sto su se pred kraj previse osilili i umislili da mogu sami i da im niko ne treba. sns je prerano dosao u tu fazu.

citizenkane

pre 10 godina

Ha,ha.... dirnuo drzavni poreznik u osinje gnezdo SPS i JUL lopova pa mu odmah DB napravi skandal. Sada Koferce-Dacic cuva policiju kao oci svoje, jer da je nemaju ala bi tu letelo perje po SPS-u. Dakle Vucic ustvari i nema vlast, ili ako hocete da bi dobio stvarnu vlast on mora da se sada suprostavi komunjarama. Ne zato sto je u pitanju Dinkic, on je nevazan, vec zato sto nas jasu jos od 45' pa na ovamo, i sve unistise po Srbiji.

Pera

pre 10 godina

Nadam se da je ovo početak kraja poražavajuće prakse u Srbiji u kojoj se centar političkog života vrteo oko najmanjih stranka, a sve zahvaljujući njihovoj presudnoj ulozi u formiranju koalicija.

neny

pre 10 godina

Upitajte se malo zasto je ovaj covek vec 13 godina na ili blizu vlasti? Da cu vam tip. Ima pokroviteljstvo dve velike strane institucije. Obe imaju 3 slova.

Kiparski trougao

pre 10 godina

Mladja je glavni izvrsitelj posle 5. oktobra za trajno siromasnu Srbiju, jeftine radne snage. Americki je covek, pa sami skontajte detalje.
Ako dobije ova sektor investicija, to ce biti ono, 10000 evra po robu, za roba koj iradi za 200-250 evra. I to je ono na cemu je on bukvalno posvetio svoj zivot, ubijanju volje za zivotom u Srbiji, i cedjenju para i odnosenju istih iz Srbije.
Dakle oproban sistem koji je on patentirao i koji nas cini robovima u 21. veku, u sred Evrope.
U svakoj je vladi, ako njega nema - vlade padaju, niko mu ne moze nista, svi vide da je stetocina vise od decenije, ali on stoji neunistivo kao nuklearni otpad.
Zavera, ili coveka zaista drze mnogo veci interesi pa je nesmenjiv?

milan

pre 10 godina

Hahahahahaha komedija spasava ga veliki vezir koji mu je crtao zatvorsko odelo jel se secate botovi, toliko o tome koliko je veliki vezir covek od reci

loš potez,previd i konačno usledio je mat

pre 10 godina

Pa moram priznati da Dinkić i nije puno tražio,samo malo više nego što je do sada imao...kakav mešetar,kakve kombinacije...

vlada

pre 10 godina

Definitivno vučić i dačić nemaju nikakav kredibilitet. ovo je komedija. Na sledecim izborima i moj listić će biti beo! (dado, 30. jul 2013 17:18)
tako ces bas da zeznes vucica i dacica

Iz_Doljevca

pre 10 godina

Za gospodina koji tvrdi da u URS nema mesara,pekara..vec sami strucnjaci. Poziv da dodje u Doljevac, siromasnu opstinu na jugu Srbije u kojoj je URS osvojio ogormnu vecinu glasova (pesnicama, pistoljima...) i da vidi ko su funkcioneri URSa koji se ujedno nalaze na vlasti u Doljevcu (predsednik opstine, potpredsednik...), a ujedno su i clanovi predsednistva URSa, kao i glavnog odbora URSa. Niko nema vise od mesarske skole, mozda neko, neko ima neku srednju tehnicku skolu, ali zato imaju 10tak godina provedinih u zatvoru. E to su Dinkicevi saradnici. A sta ce im skola, na kraju krajeva. Za pesnicenje po ulicama, uterivanje straha skola nije potrebna...

Marec

pre 10 godina

Mladjo zelim ti sve najbolje ,ostavise politike vise ,uzmi ti sad gitaru i cepaj ,ako te ne zatvore da sviras klavir, sto si sve ovo dosad s....o sto se ekonomije tice.Sve najbolje

kzen

pre 10 godina

Kako je moguce da covek koji vec 20 godina jedva prelazi cenzus uvek postavlja sulude zahteve... I uvek mu ti zahtevi bivaju usliseni?
Samo u Srbiji.

JankoNS-razocarani gradjanin Srbije

pre 10 godina

Dinkicu, daj ti nama onih 1000 eura od akcija sto si nam obecao a onda nam objasni sta je bilo sa Nacionalnom Stedionicom pa kad sve to uradis onda mozes da trazis sta god hoces a dok to ne uradis nemas nikakvo pravo da bilo sta od koga trazis, svi znamo kakav si....

Dunja

pre 10 godina

Dakle, imali smo prilika i prilika da vidimo preterivanja i neskromnosti razne vrste, kada je Dinkic u pitanju, ali njegovi zahtevi su presedan !
Bez granica i obraza !

cale moze pivo

pre 10 godina

Kako moze ovakav covek nesto da trazi ?
Ne mogu da verujem funkcioner je vec duze od 5 godina uzimao je i bogu i narodu i sad trazi..

omG

pre 10 godina

To sto je on trazio totalno je nerealno, covek je pokazao da nista nije uradio kako treba i da ga samo fotelja interesuje, njegova stranka i njegovi ministri nista nisu postigli za napredak Srbije

VUCICU AKO DACICA OSTAVIS, GOTOVO JE...

pre 10 godina

Mozete pisati i pricati sta god hocete ali sa ovakvim ljudima ko sto je Dacic i njegovim SPS-om NAMA NEMA NAPRETKA...

Богдан

pre 10 godina

Динкић није нормалан... Народски речено, "аздисао" је :) Аман човече, сјаши са наше грбаче, 13 година је јашеш, мало ли ти је?

Ivan

pre 10 godina

Mnogo su ti gladne oci Dinkicu, ne moze bas sve...

Konacno da te ne gledamo vise.

Uzgred hvala jos jednom na onih 1000 evra od privatizacije...

htc

pre 10 godina

(neny, 30. jul 2013 17:09)
Hvala Neny, tu se zavrsava svaki komentar o tome sta mu je najbitnije. mada bi ja prosirio na 3x3 slova i jedno sa 4 slova.

i onako je svirac

pre 10 godina

moze ministar kulture nikako odbrane sporta i poljoprivrede pa neka odrzi ministarstvo kulture sa novcem koji je sam odobrio

Col Kurtz

pre 10 godina

Neće niko da radi legalno za 300 evra, a da mu od toga 120 evra država uzme za doprinose i poreze. To je nerazumno veliko zahvatanje i glavni generator sive ekonomije. Zato Dinkić i treba da ide.

bezimena

pre 10 godina

A kad ce Mladja da odgovara sto je ekonomiju doveo do propasti?
(Golija, 30. jul 2013 17:15)

Pitajte "svemogućeg" Vučića, čija se "moć" istopila kao i ona fusnota...jer DS je u prethodnom mandatu uspela da Dinkića vrati u skupštinsku klupu, a u VLAST ga je, umesto da mu obuče obećano robijaško odelo, na čemu je zaradjivao glasove, upravo vratio Vučić! ZAŠTO?

V.B.

pre 10 godina

I uzgred da mu daju i sport i kulturu i saobracaj i verske zajednice. I direktor JAT-a i Aerodroma i da bude jedini na vecerama sa predstavnicima FIAT-a.
Mislim, rec je o smanjenju resora a covek hoce 3 puta vise..

Pavke

pre 10 godina

Na ovaj naslov mogu samo da kažem - a ja tražim da mogu da se zaposlim, da Beograd napokon sjaše sa leđa ostatka Srbije i posebno Vojvodine. Tražim da imam platu od koje mogu da živim duže od 5-10 dana u toku meseca. Tražim da imam zdravstveno osiguranje na koje stvarno mogu da računam, da ne bude samo mrtvo slovo na papiru i gde sve sam kupujem. Hoću da putujem, da vidim svet, hoću da mogu da vratim državi svoje znanje koje sam stekao studirajući dva državna fakulteta. Hoću da više nema zapošljavanja preko veze, da nije bitna stranka, već znanje prilikom zapošljavanja... Tražim i da sam sigurniji u saobraćaju, tražim da je zakon isti za sve - da nema prava da te zgazi sin vlasnika televizije i da mu se ne desi ništa (iz prethodnih iskustava tako će biti na kraju). Hoću i da mogu da kažem slobodno da sam Srbin, da me nije sramota pred ostatkom sveta. Hoću da se provezem autoputem od Niša ka Novom Sadu a da mi usput ne ispadnu točkovi. Hoću da mi neko kaže zašto smo se zaglibili u dugove a pri tom, ništa od tih para nismo napravili. Hoću da mi neko objasni zašto smo skroz ugasili industriju, a forsiramo uvoz? Zašto je Srbija među skupljim zemljama u Evropi po pitanju hrane (i mnogo čega drugog)...
Eto, to ja hoću. Samo, mene niko ništa ne pita.

Nebojsa

pre 10 godina

Glavni pregovarac sa EU treba da bude nestranacka licnost, koja ne treba da zavisi od trenutne situacije na politickoj sceni. Zato je ovaj zahtev Mladjana Dinkica nevidjeno bezobrazan!

MBK

pre 10 godina

O da mu nije to malo previse sve sto zahteva,sram ga bilo. Na njegovom mestu se ne bi smela usuditi da trazim bilo sta,al njegova bahatost je konacno izbila u prvi plan.

Александар Џунић

pre 10 godina

УРС - каква малоумна идеја о називу странке. Прво нешто расцепкаш, а онда га уједињујеш. Једну малу Србијицу у 21. веку има резона административно распарчавати и то је решење, а једној Западној Аустралији која је већа од целог Балкана то не пада на памет. Да сте ви људи што нас јашете већ годинама и да имате иоле мало домаћинског, нестајале би једна за другом административне границе.

zoran

pre 10 godina

Pa realno, brate.

Ako hoćete pošteno, cenili ga ne cenili, od cele bulumenre jedini on IMA KAPACITET da uradi to šta traži da mu se poveri u nadležnost. I ako hoćete pošteno, kod njega u stranci nema ni Mesara, ni ćevabdžija a nema ni jedna "estradna umetnica" sa crnim brtelama...

Svesni su toga i Vučko i Dačko ali im je teško da priznaju. Evo primer: Kada su još najavili da će odrediti Glavnog pregovarača, pa ćute o tome k'o zaliveni. Zašto??? Zato što NEMAJU KOGA. Mislim da 80% njihovih poslanika i uposlenika ne zna Engleski a o nekom STRANOM jeziku da ne govorimo...

Nikada

pre 10 godina

Da te ne zaboli malo glava mladjo od svega trazenoga, Nisi mogao da vodis ekonomiju kako treba jedan resor kao sto se kaze a hoces ovu gomilu, ne zasmejavaj me molim te.

Pavke

pre 10 godina

Na ovaj naslov mogu samo da kažem - a ja tražim da mogu da se zaposlim, da Beograd napokon sjaše sa leđa ostatka Srbije i posebno Vojvodine. Tražim da imam platu od koje mogu da živim duže od 5-10 dana u toku meseca. Tražim da imam zdravstveno osiguranje na koje stvarno mogu da računam, da ne bude samo mrtvo slovo na papiru i gde sve sam kupujem. Hoću da putujem, da vidim svet, hoću da mogu da vratim državi svoje znanje koje sam stekao studirajući dva državna fakulteta. Hoću da više nema zapošljavanja preko veze, da nije bitna stranka, već znanje prilikom zapošljavanja... Tražim i da sam sigurniji u saobraćaju, tražim da je zakon isti za sve - da nema prava da te zgazi sin vlasnika televizije i da mu se ne desi ništa (iz prethodnih iskustava tako će biti na kraju). Hoću i da mogu da kažem slobodno da sam Srbin, da me nije sramota pred ostatkom sveta. Hoću da se provezem autoputem od Niša ka Novom Sadu a da mi usput ne ispadnu točkovi. Hoću da mi neko kaže zašto smo se zaglibili u dugove a pri tom, ništa od tih para nismo napravili. Hoću da mi neko objasni zašto smo skroz ugasili industriju, a forsiramo uvoz? Zašto je Srbija među skupljim zemljama u Evropi po pitanju hrane (i mnogo čega drugog)...
Eto, to ja hoću. Samo, mene niko ništa ne pita.

Nebojsa

pre 10 godina

Glavni pregovarac sa EU treba da bude nestranacka licnost, koja ne treba da zavisi od trenutne situacije na politickoj sceni. Zato je ovaj zahtev Mladjana Dinkica nevidjeno bezobrazan!

kzen

pre 10 godina

Kako je moguce da covek koji vec 20 godina jedva prelazi cenzus uvek postavlja sulude zahteve... I uvek mu ti zahtevi bivaju usliseni?
Samo u Srbiji.

Kiparski trougao

pre 10 godina

Mladja je glavni izvrsitelj posle 5. oktobra za trajno siromasnu Srbiju, jeftine radne snage. Americki je covek, pa sami skontajte detalje.
Ako dobije ova sektor investicija, to ce biti ono, 10000 evra po robu, za roba koj iradi za 200-250 evra. I to je ono na cemu je on bukvalno posvetio svoj zivot, ubijanju volje za zivotom u Srbiji, i cedjenju para i odnosenju istih iz Srbije.
Dakle oproban sistem koji je on patentirao i koji nas cini robovima u 21. veku, u sred Evrope.
U svakoj je vladi, ako njega nema - vlade padaju, niko mu ne moze nista, svi vide da je stetocina vise od decenije, ali on stoji neunistivo kao nuklearni otpad.
Zavera, ili coveka zaista drze mnogo veci interesi pa je nesmenjiv?

V.B.

pre 10 godina

I uzgred da mu daju i sport i kulturu i saobracaj i verske zajednice. I direktor JAT-a i Aerodroma i da bude jedini na vecerama sa predstavnicima FIAT-a.
Mislim, rec je o smanjenju resora a covek hoce 3 puta vise..

namcor

pre 10 godina

Ma ministarstvo je ministarstvo. Dajte sta date, vazno je da sam Ministar. Boze, kada pogledam ovu politicku prostituciju, smuci mi se. Idem da opet procitam Arcibalda Rajsa. Da jos jednom sebi potvrdim koliko je covek dobro video nas Srbe!

zoran

pre 10 godina

Pa realno, brate.

Ako hoćete pošteno, cenili ga ne cenili, od cele bulumenre jedini on IMA KAPACITET da uradi to šta traži da mu se poveri u nadležnost. I ako hoćete pošteno, kod njega u stranci nema ni Mesara, ni ćevabdžija a nema ni jedna "estradna umetnica" sa crnim brtelama...

Svesni su toga i Vučko i Dačko ali im je teško da priznaju. Evo primer: Kada su još najavili da će odrediti Glavnog pregovarača, pa ćute o tome k'o zaliveni. Zašto??? Zato što NEMAJU KOGA. Mislim da 80% njihovih poslanika i uposlenika ne zna Engleski a o nekom STRANOM jeziku da ne govorimo...

Nikada

pre 10 godina

Da te ne zaboli malo glava mladjo od svega trazenoga, Nisi mogao da vodis ekonomiju kako treba jedan resor kao sto se kaze a hoces ovu gomilu, ne zasmejavaj me molim te.

neny

pre 10 godina

Upitajte se malo zasto je ovaj covek vec 13 godina na ili blizu vlasti? Da cu vam tip. Ima pokroviteljstvo dve velike strane institucije. Obe imaju 3 slova.

milan

pre 10 godina

Hahahahahaha komedija spasava ga veliki vezir koji mu je crtao zatvorsko odelo jel se secate botovi, toliko o tome koliko je veliki vezir covek od reci

VUCICU AKO DACICA OSTAVIS, GOTOVO JE...

pre 10 godina

Mozete pisati i pricati sta god hocete ali sa ovakvim ljudima ko sto je Dacic i njegovim SPS-om NAMA NEMA NAPRETKA...

pazarac

pre 10 godina

to su ti vrhunski obmanjivači zaglupele narodne mase. par rotacija a u suštini sve isto... bitno je samo da ne silazi ispod 40% popularnosti te iste mase

cale moze pivo

pre 10 godina

Kako moze ovakav covek nesto da trazi ?
Ne mogu da verujem funkcioner je vec duze od 5 godina uzimao je i bogu i narodu i sad trazi..

Александар Џунић

pre 10 godina

УРС - каква малоумна идеја о називу странке. Прво нешто расцепкаш, а онда га уједињујеш. Једну малу Србијицу у 21. веку има резона административно распарчавати и то је решење, а једној Западној Аустралији која је већа од целог Балкана то не пада на памет. Да сте ви људи што нас јашете већ годинама и да имате иоле мало домаћинског, нестајале би једна за другом административне границе.

Frodo

pre 10 godina

Neće se on leba najesti od politike.
(miljacka, 30. jul 2013 17:09)

Grešiš, sine, mnogo grešiš! Taj ne samo da se najeo 'leba od politike, nego i putera preko 'leba. I to toliko da ga ima i na glavi u ogromnim količinama!

Ali uprkos užasnom kršu i lomu koji već punih 13 godina pravi u ekonomiji Srbije, očigledno je zaštićen kao redak beli jednorog i niko mu ništa ne može. Jedino što možemo je da se nadamo da ćemo jednog dana saznati razlog. Šteta koju je napravio je već odavno nepopravljiva.

vlada

pre 10 godina

Definitivno vučić i dačić nemaju nikakav kredibilitet. ovo je komedija. Na sledecim izborima i moj listić će biti beo! (dado, 30. jul 2013 17:18)
tako ces bas da zeznes vucica i dacica

MBK

pre 10 godina

O da mu nije to malo previse sve sto zahteva,sram ga bilo. Na njegovom mestu se ne bi smela usuditi da trazim bilo sta,al njegova bahatost je konacno izbila u prvi plan.

streetspirit

pre 10 godina

Dinkić je odradio svoje.
Industrija i privreda više ne postoje.
Više ništa ne pravimo i potpuno smo zavisni od uvoza.
Uspeo je do duše sa regionima, sad postoje Beogradski, Novosadski i Kragujevacki, ostali gradovi se masovno napuštaju.
Naša hrana i voda je u vlasništvu stranog kapitala i plasira se u zemlje visokog standarda a nama su dali Matijevića i njegove obore se hranimo dvoglavim teladima i kucnim ljubimcima.
A do skora smo mogli proizvodnjom da namirimo gotovo kompletnu unutrašnju potrošnju.
Hvala Vam eksperti i puno pozdrava od radnika više stotina uništenih preduzeća.

Iz_Doljevca

pre 10 godina

Za gospodina koji tvrdi da u URS nema mesara,pekara..vec sami strucnjaci. Poziv da dodje u Doljevac, siromasnu opstinu na jugu Srbije u kojoj je URS osvojio ogormnu vecinu glasova (pesnicama, pistoljima...) i da vidi ko su funkcioneri URSa koji se ujedno nalaze na vlasti u Doljevcu (predsednik opstine, potpredsednik...), a ujedno su i clanovi predsednistva URSa, kao i glavnog odbora URSa. Niko nema vise od mesarske skole, mozda neko, neko ima neku srednju tehnicku skolu, ali zato imaju 10tak godina provedinih u zatvoru. E to su Dinkicevi saradnici. A sta ce im skola, na kraju krajeva. Za pesnicenje po ulicama, uterivanje straha skola nije potrebna...

Ivan

pre 10 godina

Mnogo su ti gladne oci Dinkicu, ne moze bas sve...

Konacno da te ne gledamo vise.

Uzgred hvala jos jednom na onih 1000 evra od privatizacije...

Col Kurtz

pre 10 godina

Neće niko da radi legalno za 300 evra, a da mu od toga 120 evra država uzme za doprinose i poreze. To je nerazumno veliko zahvatanje i glavni generator sive ekonomije. Zato Dinkić i treba da ide.

omG

pre 10 godina

To sto je on trazio totalno je nerealno, covek je pokazao da nista nije uradio kako treba i da ga samo fotelja interesuje, njegova stranka i njegovi ministri nista nisu postigli za napredak Srbije

bezimena

pre 10 godina

A kad ce Mladja da odgovara sto je ekonomiju doveo do propasti?
(Golija, 30. jul 2013 17:15)

Pitajte "svemogućeg" Vučića, čija se "moć" istopila kao i ona fusnota...jer DS je u prethodnom mandatu uspela da Dinkića vrati u skupštinsku klupu, a u VLAST ga je, umesto da mu obuče obećano robijaško odelo, na čemu je zaradjivao glasove, upravo vratio Vučić! ZAŠTO?

Богдан

pre 10 godina

Динкић није нормалан... Народски речено, "аздисао" је :) Аман човече, сјаши са наше грбаче, 13 година је јашеш, мало ли ти је?

Marec

pre 10 godina

Mladjo zelim ti sve najbolje ,ostavise politike vise ,uzmi ti sad gitaru i cepaj ,ako te ne zatvore da sviras klavir, sto si sve ovo dosad s....o sto se ekonomije tice.Sve najbolje

citizenkane

pre 10 godina

Ha,ha.... dirnuo drzavni poreznik u osinje gnezdo SPS i JUL lopova pa mu odmah DB napravi skandal. Sada Koferce-Dacic cuva policiju kao oci svoje, jer da je nemaju ala bi tu letelo perje po SPS-u. Dakle Vucic ustvari i nema vlast, ili ako hocete da bi dobio stvarnu vlast on mora da se sada suprostavi komunjarama. Ne zato sto je u pitanju Dinkic, on je nevazan, vec zato sto nas jasu jos od 45' pa na ovamo, i sve unistise po Srbiji.

Tom Hardy

pre 10 godina

Kud nisu oformili jednu celu vladu specijalno za Dinkića!? Nadam se da je ovo konačni kraj njegovog ozbiljnijeg učešća u srpskoj politici.

Simerijanac Anarhista

pre 10 godina

ovo sto dinkic trazi je sasvim realno. ako treba da se odrekne ministarstava finansija i privrede, onda treba da dobije jednako vazna ministarstva. ne znam sta je vucic mislio, da ce dinkic i urs da prihvate da menjaju nesto za nista? zasto bi? dinkic je do sada oborio tri vlade, oborice i ovu cetvrtu. srbija konacno dobija opoziciju, pa makar ona bila i u liku dinkica, bar cemo imati nekog ko ce biti u stanju da kritikuje vlast, i to jako glasno. spremajte se za izbore naprednjaci, ali nemojte da se iznenadite ako ne prodje sve bas onako kako ste zeleli. ds je pao zato sto su se pred kraj previse osilili i umislili da mogu sami i da im niko ne treba. sns je prerano dosao u tu fazu.

JankoNS-razocarani gradjanin Srbije

pre 10 godina

Dinkicu, daj ti nama onih 1000 eura od akcija sto si nam obecao a onda nam objasni sta je bilo sa Nacionalnom Stedionicom pa kad sve to uradis onda mozes da trazis sta god hoces a dok to ne uradis nemas nikakvo pravo da bilo sta od koga trazis, svi znamo kakav si....

Pera

pre 10 godina

Nadam se da je ovo početak kraja poražavajuće prakse u Srbiji u kojoj se centar političkog života vrteo oko najmanjih stranka, a sve zahvaljujući njihovoj presudnoj ulozi u formiranju koalicija.

Andria

pre 10 godina

Ljudiiiii , otišo Mlađa !!! Ma je li to moguće? Čovek je srasto sa foteljom, šta će sada sirak tužni. Da sam na njegovom mestu odma bi zbriso u npr. Južnoafričku repubiku.
Taj čovek je gori od cunamija. On je trajao 13 godina, naneo nam je štetu koju više niko ne može da nadoknadi. Kako je spretno bio uz svaku vlast sa svojih 5% glasača.
Ovo je svakako dobra vest, mada je malo prekasno došla. Nama više ni Bog ne može pomoći, koliko su nas ovi jazavci pokrali.
Odgovornost je svakako i na onima koji su dali ekonomiju najvećem lopovu,a takvih je iz svih stranaka.

loš potez,previd i konačno usledio je mat

pre 10 godina

Pa moram priznati da Dinkić i nije puno tražio,samo malo više nego što je do sada imao...kakav mešetar,kakve kombinacije...

Petar

pre 10 godina

SIEPA nikako URS niti bilo kome, jedno 10 puta sam pisao, trazio od SIEPA da prosirim svoje poslovanje svaki put su me ignorisali. Kasnije su mi neki prijatelji koji su dobili pomoc od SIEPA bili primorani da postanu clanovi URS-a kako bi dobili novac i da se jedino tako novac dobija.

Ja imam pitanje za celu vladu, zasto moram politici da budem opredeljen ako hocu da poslujem, za ovo nije demokratska drzava gde svi imaju mogucnosti i prava ili samo lazete ovaj narod.

Na vlasti nikako ni DS niti bilo ko sve su isti lopovi.

Pogledajte film Tezina Lanaca i sve ce vam biti jasno

zipposerbia

pre 10 godina

Ne plaše se oni za resore i fotelje, ponajmanje za budućnost Srbije. Njih plaši vlastita sloboda i indicije da bi mogli da zasviraju klavir!

Bosnjak

pre 10 godina

Ovaj Dinkic je zlo. Iako Dacic nije zasluzio, glasacu za njega kad budu izbori, samo zbog ovog poteza. Dinkic je sramota za drzavu, za cijelo drustvo!

i onako je svirac

pre 10 godina

moze ministar kulture nikako odbrane sporta i poljoprivrede pa neka odrzi ministarstvo kulture sa novcem koji je sam odobrio

Dunja

pre 10 godina

....a on zatrazio sektor I T , i jos 4 + ...!?
Na osnovu cega, i sa kim, Mladjo ?! A i zasto, kada ti je podrska gradjana svedena na 2% . Koliko si realan u ostvarenjima i zahtevima, toliko ce ti na kraju i ostatii !

Branko

pre 10 godina

Super! Sada će konačno ingeniozni kadrovi SPS i SNS pokazati sve svoje sposobnosti i maestralno, kao i 90-tih, voditi javne finansije i privredu. Živi bili pa videli

noc_lupeza

pre 10 godina

Kao da nas nije dovoljno izvozao, pa sad hoće i ministarstvo saobraćaja! Neki ljudi zaista nemaju skrupula, pa sve i da su vrhunski političari (kao što nisu)!

Karanovac do 1882

pre 10 godina

Sad može da se u potpunosti posveti svojoj muzičkoj karijeri, jer bar gitara mu ide dobro, jer kao političar nije dovoljno stručan da se bavi tako ozbiljnim stvarima, kao što su ekonomija i finansije.

Dunja

pre 10 godina

Dakle, imali smo prilika i prilika da vidimo preterivanja i neskromnosti razne vrste, kada je Dinkic u pitanju, ali njegovi zahtevi su presedan !
Bez granica i obraza !

змај од ноћаја

pre 10 godina

и ја сам тражио 1000 евра акција па нисам добио,јел видиш Млађо како се враћа?

istinoljubac

pre 10 godina

Sumnjivo je i indikativno da je Mišković baš sada izašao iz pritvora... Koga li je sve ofirao za ovo vreme? Ima li dodirnih tačaka?

Рокстеди

pre 10 godina

Млађа дефинитивно нема мере. Човек живи у имагинарном свету, баш како је и водио економију, имагинарно.

1000 - EURA

pre 10 godina

Kako je moguce da Mladjan Dinkic koji vec 12 godina jedva prelazi cenzus uvek postavlja sulude zahteve,sve mu dodje kraj pa i vladavini Dinkica. Ovo je odlicna vest za gradjane Srbije, koji su predugo cekali.

htc

pre 10 godina

(neny, 30. jul 2013 17:09)
Hvala Neny, tu se zavrsava svaki komentar o tome sta mu je najbitnije. mada bi ja prosirio na 3x3 slova i jedno sa 4 slova.

970 EUR

pre 10 godina

Sigurno bi ostao u vladi da je tražio, povrh svega, i ministarstvo prosvete, kulture, zdravlja i pravde! Kako ono beše "Jaki regioni, jaka Srbija"? Dosta je bilo šale i komike, vreme je da se ozbiljno radi!!!

Beliotac

pre 10 godina

Kad bi postojala takva poluga za izbegavanje obojice u daljem sastavu vlade, ratosliljanjem od ova dva loša momka (Dinkića i Dačića), Srbija bi osetila boljitak za manje od šest meseci.

pozoristarija

pre 10 godina

Naravno da ucenjuju, kad imamo lošeg premijera... Ustvari, nikad goreg nismo ni imali. Ne možemo očekivati da se neko ne igra s nama, ako jedini igrač u toj partiji, ne ume da poštuje pravila igre.

Sufler54

pre 10 godina

Ucene nikada ništa dobro nisu donele ni ucenjivaču, ni ucenjenome. No, raduje činjenica da se makar neko odavde pozabavio budućnošću naše male zemlje.

mm87

pre 10 godina

Kada bismo bili i bez Dacica , mnogo bi bolje bilo. Ali to se moze samo uraditi raspisivanjem izbora, i ostaje nam samo da se nadamo da Vucic raspise vanredne izbore.

MickeyBlueEye

pre 10 godina

Megalomanske ideje i trazenja koja je Dinkic ispoljio u ovom trenutku, su najobicniji harikiri...nema kud pa ko veli da "pogine" casno!

OptimusPrime

pre 10 godina

Dinkic je toliko nerealnih stvari trazio cini mi se svesno da bi ga otrersli...iza te svesne akcije je pitanje kakva se reakcija ocekuje...i planira...nesto ne verujem da se u politici rade stvari preko kolena...a ako je tako onda likovi tipa Dinkic i nemaju sta tu da traze!

Eliot N.

pre 10 godina

Znao je da mu je dzaba da trazi.Ali je ipak pokusao,pohvalno.Ne brinem za njega vec za nase prazne dzepove.Aco,molim te nekog strucnog postavi u ministarstvo za finansije,tu smo "najtanji" a ti ostalo mozes i sam,svaka cast i pozdrav.

GreenDragon

pre 10 godina

Ovo je situacija koja samu sebe resava! Pravilno postavljena borba sa takticki dobro pripremljnim elementima...nece dugo moci da se odrzava jedan deo ekipe u sah poziciji sa stalnom pretnjom mata nad glavom...To mora da pukne...a kada pukne ima da prska na sve strane...

HighVoltage

pre 10 godina

Ovo je situacija koja samu sebe resava! Pravilno postavljena borba sa takticki dobro pripremljnim elementima...nece dugo moci da se odrzava jedan deo ekipe u sah poziciji sa stalnom pretnjom mata nad glavom...To mora da pukne...a kada pukne ima da prska na sve strane...

orkani

pre 10 godina

Godinama je na političkoj sceni i nije naučio šta znači reč umerenost, treba imati obzira i objektivno sagledati stvari kada je rekonstrukcija u pitanju a ne samo da se razmišlja o čuvanju svoje fotelje.

"minuli rad" doneo rezultate...

pre 10 godina

Dinkicu samo ti idi i ne osvrci se (Rus, 31. jul 2013 00:24)
A šta ostaje mišu ulovljenom u mišolovku do da pojede sir na koji je ulovljen?

DR.NO

pre 10 godina

Voleo bih da mogu da gledam jos dalje, ali bih voleo i da oni gledaju bar pola od Vucicevog dometa. Ovakvim raspletom pokazao je velicinu i sposobnost igre na rizik.

zoran

pre 10 godina

Pa realno, brate.

Ako hoćete pošteno, cenili ga ne cenili, od cele bulumenre jedini on IMA KAPACITET da uradi to šta traži da mu se poveri u nadležnost. I ako hoćete pošteno, kod njega u stranci nema ni Mesara, ni ćevabdžija a nema ni jedna "estradna umetnica" sa crnim brtelama...

Svesni su toga i Vučko i Dačko ali im je teško da priznaju. Evo primer: Kada su još najavili da će odrediti Glavnog pregovarača, pa ćute o tome k'o zaliveni. Zašto??? Zato što NEMAJU KOGA. Mislim da 80% njihovih poslanika i uposlenika ne zna Engleski a o nekom STRANOM jeziku da ne govorimo...

Simerijanac Anarhista

pre 10 godina

ovo sto dinkic trazi je sasvim realno. ako treba da se odrekne ministarstava finansija i privrede, onda treba da dobije jednako vazna ministarstva. ne znam sta je vucic mislio, da ce dinkic i urs da prihvate da menjaju nesto za nista? zasto bi? dinkic je do sada oborio tri vlade, oborice i ovu cetvrtu. srbija konacno dobija opoziciju, pa makar ona bila i u liku dinkica, bar cemo imati nekog ko ce biti u stanju da kritikuje vlast, i to jako glasno. spremajte se za izbore naprednjaci, ali nemojte da se iznenadite ako ne prodje sve bas onako kako ste zeleli. ds je pao zato sto su se pred kraj previse osilili i umislili da mogu sami i da im niko ne treba. sns je prerano dosao u tu fazu.

VUCICU AKO DACICA OSTAVIS, GOTOVO JE...

pre 10 godina

Mozete pisati i pricati sta god hocete ali sa ovakvim ljudima ko sto je Dacic i njegovim SPS-om NAMA NEMA NAPRETKA...

Pavke

pre 10 godina

Na ovaj naslov mogu samo da kažem - a ja tražim da mogu da se zaposlim, da Beograd napokon sjaše sa leđa ostatka Srbije i posebno Vojvodine. Tražim da imam platu od koje mogu da živim duže od 5-10 dana u toku meseca. Tražim da imam zdravstveno osiguranje na koje stvarno mogu da računam, da ne bude samo mrtvo slovo na papiru i gde sve sam kupujem. Hoću da putujem, da vidim svet, hoću da mogu da vratim državi svoje znanje koje sam stekao studirajući dva državna fakulteta. Hoću da više nema zapošljavanja preko veze, da nije bitna stranka, već znanje prilikom zapošljavanja... Tražim i da sam sigurniji u saobraćaju, tražim da je zakon isti za sve - da nema prava da te zgazi sin vlasnika televizije i da mu se ne desi ništa (iz prethodnih iskustava tako će biti na kraju). Hoću i da mogu da kažem slobodno da sam Srbin, da me nije sramota pred ostatkom sveta. Hoću da se provezem autoputem od Niša ka Novom Sadu a da mi usput ne ispadnu točkovi. Hoću da mi neko kaže zašto smo se zaglibili u dugove a pri tom, ništa od tih para nismo napravili. Hoću da mi neko objasni zašto smo skroz ugasili industriju, a forsiramo uvoz? Zašto je Srbija među skupljim zemljama u Evropi po pitanju hrane (i mnogo čega drugog)...
Eto, to ja hoću. Samo, mene niko ništa ne pita.

Александар Џунић

pre 10 godina

УРС - каква малоумна идеја о називу странке. Прво нешто расцепкаш, а онда га уједињујеш. Једну малу Србијицу у 21. веку има резона административно распарчавати и то је решење, а једној Западној Аустралији која је већа од целог Балкана то не пада на памет. Да сте ви људи што нас јашете већ годинама и да имате иоле мало домаћинског, нестајале би једна за другом административне границе.

milan

pre 10 godina

Hahahahahaha komedija spasava ga veliki vezir koji mu je crtao zatvorsko odelo jel se secate botovi, toliko o tome koliko je veliki vezir covek od reci

Kiparski trougao

pre 10 godina

Mladja je glavni izvrsitelj posle 5. oktobra za trajno siromasnu Srbiju, jeftine radne snage. Americki je covek, pa sami skontajte detalje.
Ako dobije ova sektor investicija, to ce biti ono, 10000 evra po robu, za roba koj iradi za 200-250 evra. I to je ono na cemu je on bukvalno posvetio svoj zivot, ubijanju volje za zivotom u Srbiji, i cedjenju para i odnosenju istih iz Srbije.
Dakle oproban sistem koji je on patentirao i koji nas cini robovima u 21. veku, u sred Evrope.
U svakoj je vladi, ako njega nema - vlade padaju, niko mu ne moze nista, svi vide da je stetocina vise od decenije, ali on stoji neunistivo kao nuklearni otpad.
Zavera, ili coveka zaista drze mnogo veci interesi pa je nesmenjiv?

neny

pre 10 godina

Upitajte se malo zasto je ovaj covek vec 13 godina na ili blizu vlasti? Da cu vam tip. Ima pokroviteljstvo dve velike strane institucije. Obe imaju 3 slova.

vlada

pre 10 godina

Definitivno vučić i dačić nemaju nikakav kredibilitet. ovo je komedija. Na sledecim izborima i moj listić će biti beo! (dado, 30. jul 2013 17:18)
tako ces bas da zeznes vucica i dacica

Nebojsa

pre 10 godina

Glavni pregovarac sa EU treba da bude nestranacka licnost, koja ne treba da zavisi od trenutne situacije na politickoj sceni. Zato je ovaj zahtev Mladjana Dinkica nevidjeno bezobrazan!

cale moze pivo

pre 10 godina

Kako moze ovakav covek nesto da trazi ?
Ne mogu da verujem funkcioner je vec duze od 5 godina uzimao je i bogu i narodu i sad trazi..

Богдан

pre 10 godina

Динкић није нормалан... Народски речено, "аздисао" је :) Аман човече, сјаши са наше грбаче, 13 година је јашеш, мало ли ти је?

bezimena

pre 10 godina

A kad ce Mladja da odgovara sto je ekonomiju doveo do propasti?
(Golija, 30. jul 2013 17:15)

Pitajte "svemogućeg" Vučića, čija se "moć" istopila kao i ona fusnota...jer DS je u prethodnom mandatu uspela da Dinkića vrati u skupštinsku klupu, a u VLAST ga je, umesto da mu obuče obećano robijaško odelo, na čemu je zaradjivao glasove, upravo vratio Vučić! ZAŠTO?

kzen

pre 10 godina

Kako je moguce da covek koji vec 20 godina jedva prelazi cenzus uvek postavlja sulude zahteve... I uvek mu ti zahtevi bivaju usliseni?
Samo u Srbiji.

pazarac

pre 10 godina

to su ti vrhunski obmanjivači zaglupele narodne mase. par rotacija a u suštini sve isto... bitno je samo da ne silazi ispod 40% popularnosti te iste mase

Marec

pre 10 godina

Mladjo zelim ti sve najbolje ,ostavise politike vise ,uzmi ti sad gitaru i cepaj ,ako te ne zatvore da sviras klavir, sto si sve ovo dosad s....o sto se ekonomije tice.Sve najbolje

Bosnjak

pre 10 godina

Ovaj Dinkic je zlo. Iako Dacic nije zasluzio, glasacu za njega kad budu izbori, samo zbog ovog poteza. Dinkic je sramota za drzavu, za cijelo drustvo!

omG

pre 10 godina

To sto je on trazio totalno je nerealno, covek je pokazao da nista nije uradio kako treba i da ga samo fotelja interesuje, njegova stranka i njegovi ministri nista nisu postigli za napredak Srbije

Petar

pre 10 godina

SIEPA nikako URS niti bilo kome, jedno 10 puta sam pisao, trazio od SIEPA da prosirim svoje poslovanje svaki put su me ignorisali. Kasnije su mi neki prijatelji koji su dobili pomoc od SIEPA bili primorani da postanu clanovi URS-a kako bi dobili novac i da se jedino tako novac dobija.

Ja imam pitanje za celu vladu, zasto moram politici da budem opredeljen ako hocu da poslujem, za ovo nije demokratska drzava gde svi imaju mogucnosti i prava ili samo lazete ovaj narod.

Na vlasti nikako ni DS niti bilo ko sve su isti lopovi.

Pogledajte film Tezina Lanaca i sve ce vam biti jasno

Tom Hardy

pre 10 godina

Kud nisu oformili jednu celu vladu specijalno za Dinkića!? Nadam se da je ovo konačni kraj njegovog ozbiljnijeg učešća u srpskoj politici.

Branko

pre 10 godina

Super! Sada će konačno ingeniozni kadrovi SPS i SNS pokazati sve svoje sposobnosti i maestralno, kao i 90-tih, voditi javne finansije i privredu. Živi bili pa videli

JankoNS-razocarani gradjanin Srbije

pre 10 godina

Dinkicu, daj ti nama onih 1000 eura od akcija sto si nam obecao a onda nam objasni sta je bilo sa Nacionalnom Stedionicom pa kad sve to uradis onda mozes da trazis sta god hoces a dok to ne uradis nemas nikakvo pravo da bilo sta od koga trazis, svi znamo kakav si....

citizenkane

pre 10 godina

Ha,ha.... dirnuo drzavni poreznik u osinje gnezdo SPS i JUL lopova pa mu odmah DB napravi skandal. Sada Koferce-Dacic cuva policiju kao oci svoje, jer da je nemaju ala bi tu letelo perje po SPS-u. Dakle Vucic ustvari i nema vlast, ili ako hocete da bi dobio stvarnu vlast on mora da se sada suprostavi komunjarama. Ne zato sto je u pitanju Dinkic, on je nevazan, vec zato sto nas jasu jos od 45' pa na ovamo, i sve unistise po Srbiji.

Pera

pre 10 godina

Nadam se da je ovo početak kraja poražavajuće prakse u Srbiji u kojoj se centar političkog života vrteo oko najmanjih stranka, a sve zahvaljujući njihovoj presudnoj ulozi u formiranju koalicija.

Dunja

pre 10 godina

....a on zatrazio sektor I T , i jos 4 + ...!?
Na osnovu cega, i sa kim, Mladjo ?! A i zasto, kada ti je podrska gradjana svedena na 2% . Koliko si realan u ostvarenjima i zahtevima, toliko ce ti na kraju i ostatii !

Eliot N.

pre 10 godina

Znao je da mu je dzaba da trazi.Ali je ipak pokusao,pohvalno.Ne brinem za njega vec za nase prazne dzepove.Aco,molim te nekog strucnog postavi u ministarstvo za finansije,tu smo "najtanji" a ti ostalo mozes i sam,svaka cast i pozdrav.

V.B.

pre 10 godina

I uzgred da mu daju i sport i kulturu i saobracaj i verske zajednice. I direktor JAT-a i Aerodroma i da bude jedini na vecerama sa predstavnicima FIAT-a.
Mislim, rec je o smanjenju resora a covek hoce 3 puta vise..

MBK

pre 10 godina

O da mu nije to malo previse sve sto zahteva,sram ga bilo. Na njegovom mestu se ne bi smela usuditi da trazim bilo sta,al njegova bahatost je konacno izbila u prvi plan.

namcor

pre 10 godina

Ma ministarstvo je ministarstvo. Dajte sta date, vazno je da sam Ministar. Boze, kada pogledam ovu politicku prostituciju, smuci mi se. Idem da opet procitam Arcibalda Rajsa. Da jos jednom sebi potvrdim koliko je covek dobro video nas Srbe!

Iz_Doljevca

pre 10 godina

Za gospodina koji tvrdi da u URS nema mesara,pekara..vec sami strucnjaci. Poziv da dodje u Doljevac, siromasnu opstinu na jugu Srbije u kojoj je URS osvojio ogormnu vecinu glasova (pesnicama, pistoljima...) i da vidi ko su funkcioneri URSa koji se ujedno nalaze na vlasti u Doljevcu (predsednik opstine, potpredsednik...), a ujedno su i clanovi predsednistva URSa, kao i glavnog odbora URSa. Niko nema vise od mesarske skole, mozda neko, neko ima neku srednju tehnicku skolu, ali zato imaju 10tak godina provedinih u zatvoru. E to su Dinkicevi saradnici. A sta ce im skola, na kraju krajeva. Za pesnicenje po ulicama, uterivanje straha skola nije potrebna...

i onako je svirac

pre 10 godina

moze ministar kulture nikako odbrane sporta i poljoprivrede pa neka odrzi ministarstvo kulture sa novcem koji je sam odobrio

Col Kurtz

pre 10 godina

Neće niko da radi legalno za 300 evra, a da mu od toga 120 evra država uzme za doprinose i poreze. To je nerazumno veliko zahvatanje i glavni generator sive ekonomije. Zato Dinkić i treba da ide.

Beliotac

pre 10 godina

Kad bi postojala takva poluga za izbegavanje obojice u daljem sastavu vlade, ratosliljanjem od ova dva loša momka (Dinkića i Dačića), Srbija bi osetila boljitak za manje od šest meseci.

Nikada

pre 10 godina

Da te ne zaboli malo glava mladjo od svega trazenoga, Nisi mogao da vodis ekonomiju kako treba jedan resor kao sto se kaze a hoces ovu gomilu, ne zasmejavaj me molim te.

htc

pre 10 godina

(neny, 30. jul 2013 17:09)
Hvala Neny, tu se zavrsava svaki komentar o tome sta mu je najbitnije. mada bi ja prosirio na 3x3 slova i jedno sa 4 slova.

Frodo

pre 10 godina

Neće se on leba najesti od politike.
(miljacka, 30. jul 2013 17:09)

Grešiš, sine, mnogo grešiš! Taj ne samo da se najeo 'leba od politike, nego i putera preko 'leba. I to toliko da ga ima i na glavi u ogromnim količinama!

Ali uprkos užasnom kršu i lomu koji već punih 13 godina pravi u ekonomiji Srbije, očigledno je zaštićen kao redak beli jednorog i niko mu ništa ne može. Jedino što možemo je da se nadamo da ćemo jednog dana saznati razlog. Šteta koju je napravio je već odavno nepopravljiva.

Dunja

pre 10 godina

Dakle, imali smo prilika i prilika da vidimo preterivanja i neskromnosti razne vrste, kada je Dinkic u pitanju, ali njegovi zahtevi su presedan !
Bez granica i obraza !

Andria

pre 10 godina

Ljudiiiii , otišo Mlađa !!! Ma je li to moguće? Čovek je srasto sa foteljom, šta će sada sirak tužni. Da sam na njegovom mestu odma bi zbriso u npr. Južnoafričku repubiku.
Taj čovek je gori od cunamija. On je trajao 13 godina, naneo nam je štetu koju više niko ne može da nadoknadi. Kako je spretno bio uz svaku vlast sa svojih 5% glasača.
Ovo je svakako dobra vest, mada je malo prekasno došla. Nama više ni Bog ne može pomoći, koliko su nas ovi jazavci pokrali.
Odgovornost je svakako i na onima koji su dali ekonomiju najvećem lopovu,a takvih je iz svih stranaka.

noc_lupeza

pre 10 godina

Kao da nas nije dovoljno izvozao, pa sad hoće i ministarstvo saobraćaja! Neki ljudi zaista nemaju skrupula, pa sve i da su vrhunski političari (kao što nisu)!

Karanovac do 1882

pre 10 godina

Sad može da se u potpunosti posveti svojoj muzičkoj karijeri, jer bar gitara mu ide dobro, jer kao političar nije dovoljno stručan da se bavi tako ozbiljnim stvarima, kao što su ekonomija i finansije.

loš potez,previd i konačno usledio je mat

pre 10 godina

Pa moram priznati da Dinkić i nije puno tražio,samo malo više nego što je do sada imao...kakav mešetar,kakve kombinacije...

Ivan

pre 10 godina

Mnogo su ti gladne oci Dinkicu, ne moze bas sve...

Konacno da te ne gledamo vise.

Uzgred hvala jos jednom na onih 1000 evra od privatizacije...

streetspirit

pre 10 godina

Dinkić je odradio svoje.
Industrija i privreda više ne postoje.
Više ništa ne pravimo i potpuno smo zavisni od uvoza.
Uspeo je do duše sa regionima, sad postoje Beogradski, Novosadski i Kragujevacki, ostali gradovi se masovno napuštaju.
Naša hrana i voda je u vlasništvu stranog kapitala i plasira se u zemlje visokog standarda a nama su dali Matijevića i njegove obore se hranimo dvoglavim teladima i kucnim ljubimcima.
A do skora smo mogli proizvodnjom da namirimo gotovo kompletnu unutrašnju potrošnju.
Hvala Vam eksperti i puno pozdrava od radnika više stotina uništenih preduzeća.

pozoristarija

pre 10 godina

Naravno da ucenjuju, kad imamo lošeg premijera... Ustvari, nikad goreg nismo ni imali. Ne možemo očekivati da se neko ne igra s nama, ako jedini igrač u toj partiji, ne ume da poštuje pravila igre.

Рокстеди

pre 10 godina

Млађа дефинитивно нема мере. Човек живи у имагинарном свету, баш како је и водио економију, имагинарно.

970 EUR

pre 10 godina

Sigurno bi ostao u vladi da je tražio, povrh svega, i ministarstvo prosvete, kulture, zdravlja i pravde! Kako ono beše "Jaki regioni, jaka Srbija"? Dosta je bilo šale i komike, vreme je da se ozbiljno radi!!!

mm87

pre 10 godina

Kada bismo bili i bez Dacica , mnogo bi bolje bilo. Ali to se moze samo uraditi raspisivanjem izbora, i ostaje nam samo da se nadamo da Vucic raspise vanredne izbore.

змај од ноћаја

pre 10 godina

и ја сам тражио 1000 евра акција па нисам добио,јел видиш Млађо како се враћа?

Sufler54

pre 10 godina

Ucene nikada ništa dobro nisu donele ni ucenjivaču, ni ucenjenome. No, raduje činjenica da se makar neko odavde pozabavio budućnošću naše male zemlje.

zipposerbia

pre 10 godina

Ne plaše se oni za resore i fotelje, ponajmanje za budućnost Srbije. Njih plaši vlastita sloboda i indicije da bi mogli da zasviraju klavir!

istinoljubac

pre 10 godina

Sumnjivo je i indikativno da je Mišković baš sada izašao iz pritvora... Koga li je sve ofirao za ovo vreme? Ima li dodirnih tačaka?

DR.NO

pre 10 godina

Voleo bih da mogu da gledam jos dalje, ali bih voleo i da oni gledaju bar pola od Vucicevog dometa. Ovakvim raspletom pokazao je velicinu i sposobnost igre na rizik.

MickeyBlueEye

pre 10 godina

Megalomanske ideje i trazenja koja je Dinkic ispoljio u ovom trenutku, su najobicniji harikiri...nema kud pa ko veli da "pogine" casno!

GreenDragon

pre 10 godina

Ovo je situacija koja samu sebe resava! Pravilno postavljena borba sa takticki dobro pripremljnim elementima...nece dugo moci da se odrzava jedan deo ekipe u sah poziciji sa stalnom pretnjom mata nad glavom...To mora da pukne...a kada pukne ima da prska na sve strane...

1000 - EURA

pre 10 godina

Kako je moguce da Mladjan Dinkic koji vec 12 godina jedva prelazi cenzus uvek postavlja sulude zahteve,sve mu dodje kraj pa i vladavini Dinkica. Ovo je odlicna vest za gradjane Srbije, koji su predugo cekali.

HighVoltage

pre 10 godina

Ovo je situacija koja samu sebe resava! Pravilno postavljena borba sa takticki dobro pripremljnim elementima...nece dugo moci da se odrzava jedan deo ekipe u sah poziciji sa stalnom pretnjom mata nad glavom...To mora da pukne...a kada pukne ima da prska na sve strane...

OptimusPrime

pre 10 godina

Dinkic je toliko nerealnih stvari trazio cini mi se svesno da bi ga otrersli...iza te svesne akcije je pitanje kakva se reakcija ocekuje...i planira...nesto ne verujem da se u politici rade stvari preko kolena...a ako je tako onda likovi tipa Dinkic i nemaju sta tu da traze!

orkani

pre 10 godina

Godinama je na političkoj sceni i nije naučio šta znači reč umerenost, treba imati obzira i objektivno sagledati stvari kada je rekonstrukcija u pitanju a ne samo da se razmišlja o čuvanju svoje fotelje.

"minuli rad" doneo rezultate...

pre 10 godina

Dinkicu samo ti idi i ne osvrci se (Rus, 31. jul 2013 00:24)
A šta ostaje mišu ulovljenom u mišolovku do da pojede sir na koji je ulovljen?