Utorak, 30.07.2013.

09:29

Babić: Dačić da se odrekne MUP-a

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS Zoran Babić izjavio da predsednik Vlade Ivica Dačić treba da sledi primer Aleksandra Vučića i da se odrekne funkcije u MUP.

Izvor: B92

Babiæ: Daèiæ da se odrekne MUP-a IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Pavladoljska

pre 10 godina

Ako se svoje druge funkcije mogao odreci Prvi Potpredsednik, iako je sektor Vojske RS vodio jednako predano I uspesno kao i ostale svoje obaveze, ne vidim razloga zasto bi Dacic zadrzao svoja dva visoka mesta u Vladi gde su uporedjivanja sa Vucicevim ostvarenjima , ravna nevidljivim, bez individualizma , i sa
naglasenom teznjom ka samoocuvanju.Uostalom, na Dinkicevom primeru se moze i nauciti , da predugo zadrazavanje u jednom resoru ne znaci i uspeh istog...Dacic zeli da ostane ne dve stolice...

Laki

pre 10 godina

Da je ovo drzava Dacic bi za koferce i bananu bio u zatvoru, a ne nista se ne ispituje a hapse lekare za 100 eura.Vucicu nula si.

bezimena

pre 10 godina

SNS (+15 stranaka i pokreta) pokušava da na "mala vrata" prigrabi svu vlast, ali neće da može. Izvol'te na izbore, osvojite SAMI većinu glasova pa ćete biti apsolutni vladari. Dok to ne ostvarite PST, jer vi ste i sada većina u vlasti sa oko svega 15% realne podrške gradjana Srbije!

MickeyM

pre 10 godina

@Nikola... ne brini, dignuće se SNS neka stvar kao recimo rejting u oktobru a onda nema k.... zvane SPS a ni drugih, a sa ovim botovima ovde ne mogu da prave Vladu :-D

Nikola

pre 10 godina

SPS izgleda kao k.... kada je i DS i SNS prigrabe da bi se dočepali vlasti a onda pred zoru kada se ustoliče samo kažu Idi, više mi nisi potrebna!

Stevanović

pre 10 godina

Ne daj se Dačiću, ne zato što sam simpatizer SPS i tebe, daleko bilo nego zato što uvek biramo manje zlo a tebe su u svakoj vlasti smatrali za džokera u rukavu i namestili su vam aferu ispita i aferu u policiji a ti i dalje ćutiš?

gradac

pre 10 godina

Dačić neće biti smetnja ako se na osnovu pokazatelja utvrdi da njegovo ministarstvo nije dobro radilo. Valjda postoje kriteriji da bi se ocenio nečiji rad i reklo nekom da napusti ili ustupi funkciju.Rad i rezultati rada treba da su merilo statusa za svakog pa i Dačića.

Kućica na Drini

pre 10 godina

Ako je Dačiču MUP- Srbije toliko prirastao za srce neka se odrekne premijerske fotelje i neka se više ne šeta po Briselu . Ali izgleda nepita se samo Dačić , jer su tu brojni drž. sekretari i savetnici stariji preko 65 godina .Također, Dačića žuljaju brojne sumnje i afere (koferče, Šarić , Tončev, itd). Pokušao je da smeni ceo vrh policije ali mu ta karta nije prošla, jer se pitaju i spoljni faktori.

Kofice, lopatice, šlaufi i roze kupaće gaće

pre 10 godina

Odgovorno lice na preduzećeto kao što je policija i direktor na policajci da se momentalno odlikom radničkog saveta koji će da glasa jednoglasno, jer ja tako kažem, da se SMENI jer ovo stanje postaje neizdrživo, drugarice i drugovi!
A pošto mi želimo da nastavimo da nezaustavljimo srljamo u progres i u budućnos* vi ćete da se smenite , a mi ćemo da nastavimo sa daljim radom!

Tahoe

pre 10 godina

Ja sam uvek za promene... ko u reklami, pogotovo sto ipak treba cisto iz principa zameniti jer ako on nije zgresio, zgresio je neko od njegovih koji su dosli zajedno sa njim, a poznajuci nase politicare malo je verovatno da je suprotno...

Milos Obilic

pre 10 godina

Koja komedija su ovi SNS botovi! hahahahah
Komentar: 'Dole Dacic, dole Dinkic!' ima sve pluseve.
A komentar: 'Dole Dacic, dole Dinkic, dole Vucic!' sve same minuseve.
Instrukcija za SNS botove: ako pomenu Vucica u recenici u bilo kom negativnom kontekstu, lupaj minus!
Nadam se samo da moj komentar nece imati vise pluseva od minuseva, jer bi to bio znak da sam ozbiljno bolestan... :(

Горан Арсић

pre 10 godina

Вучић има само једног или два максимално бота што му дижу рејтинг бар овде са минусима и плусевима али грађани Србије нису овце или телад да се примају на то. Зато Вучић због неуспеxа у вођењу политике и неуспеxа у очувању државниx интереса треба одмаx ПРВИ да оде са власти.

Sufler54

pre 10 godina

Da li nam je kolektivno pamćenje loša strana, pamet kratka a sudbina neizvesna, il' se to meni samo učinilo da je Dačić od 2008. godine vrlo aktuelan? Pa da li neko stvarno misli da on ima ikakvih skrupula? Opstanak na vlasti – to je jedino što njega interesuje.

Shark

pre 10 godina

Vic je iz stare Jugoslavije:
Razgovaraju dve ajkule u jadranskom moru koji im je zalogaj bolji.
Prva kaže da najviše voli nemce-dobro popunjeni a druga kaže da to nije ništa i da ona najviše preferira YU političare.
Zašto pita prva.
Pa kreneš od glave i tu nema ništa ali kad stigneš do stomaka ono još trojica unutra.

P.S.Babiću pazi gde Vučić ide na more,preporuči mu neka hladna mora.

dejan

pre 10 godina

I Vučić da se odrekne funkcije Premijera, Predsednika, policajca, vojnika to jest da podnese neopozivu ostavku na sve funkcije zbog kršenja Ustava u vezi KiM, jasnije zbog izdaje KiM i svakodnevnih laži u vezi datuma.

svi naši vučići

pre 10 godina

vučić premijer, vučić ministar svih ministarstava, predsednik svih predsedništava, svih uprava; ostali da se "časno" povuku i ustupe mu sva mesta.
onda će se bar znati, kom opanci - kom obojci, nema više ono, kriv murta, kriv kurta. znaće se ko je odgovoran.

nukleus

pre 10 godina

Ne brine on o tom ministarstvu i napuštanju fotelje. Njemu, navodno, Dinkić smeta. A zašto? Pa zato što je svestan da mora da ga unizi jer, ako dođe do izbora, po procentima će biti vrlo blizu. Jednostavno, ugrožen je. A za ministarstvo ko te pita. Nek je nama naša policija lepa i debela. Fuj!

Nervozna.Sinkopa

pre 10 godina

Otišao bi on iz policije, kad bi znao da posle toga niko neće da ga juri.
Taj uopšte nije naivan, ali ga treba skloniti sa političke scene što pre. On je zlo u malom pakovanju.

MPetrovic

pre 10 godina

Ne bi ja tu dirala nista,ko zna kakav bi bio onaj posle njega...Mozda bi nam seo za vrat,cesljao nesto kroz papire,a znate da mi to u javnim preduzecima uopste ne volimo...Mozda ne daj Boze neko od nas licno bude kriv za nesto...ne bih da ceprkamo...a necemo,dok je Dacic ministar! Obecao nam je,a on drzi obecanja,stvarno!

Mamba

pre 10 godina

Dačić je odavno trebao da napusti tu funkciju, jer takvu ozbiljnu funkciju i ministarstvo mogu da vode ljudi koji nisu imali mali milion afera i dovođeni u vezu sa raznim sumnjivim licima.

Kolibri

pre 10 godina

Iz mnogo razloga smatram da Dacic treva da podnese ostavku na mesto ministrta policije a jedan od njih je svakako korupcija i veliki kriminal unutar MUP-a.

master

pre 10 godina

Ovi botovi su čudo,kako se neki njihov javi eto ih,sve znaju.Sada je na redu Dačić i njegovo ministrovanje policijom.Nemoguće je biti bolji od A.Vučića jer ako on nemože da radi dve stvari odjednom ne može niko.Što se mene tiče Dačić može da nestane iz političkog života odmah i zauvek a da za ruku povede i vašeg velikog vođu.A gospodin Babić bi mogao da skokne do nekog rudnika pa da malo tamo podmetne leđa a ne da narod stekne utisak da se poltronstvo u ovoj zemlji isplati.

SLazic

pre 10 godina

Ja sam tu,kao da nisam...vodim racuna i ne bojim se Daciceve smene.Obican sam kancelarijski pacov i mene to ne uzrujava.Primecujem da su se mnogi rukovodeci kadrovi udruzili da spasu ministra...

Prljavi Hari

pre 10 godina

U policiji ima kvalitetnog kardra ali dzaba ne može da se probija od megatrendovaca,fabusovaca,poljoprovrednika,kuvara,pekara,mlekara...a o pri tom taj dobar kadar ne može da dodje do izrazaja jer kad jednom postavite načelnika taj je načelnik do kraja svog radnog veka bez obzira što svoj posao ne radi kako treba,sve u svemu jako je lose stanje u policiji za koje je ogovoran Dacic, jer ne moze raditi tako dva odgovorna posla u isto vreme.

Pink Panter

pre 10 godina

MUP je u haosu vec dugi niz godina, a Dacic po mom skromnom misljenju nista nije konkretno uradio povodom toga. Tako da ne vidim razlog zasto bi ostao na mestu na kom je sada.

garavi

pre 10 godina

ceo mandat cete se prepucsvati ko radi ko ne , ko ce u mup , ko kod zandara , ko vise radi . . . a mi trpimo vasa sr. . . nja . ruši vladu , daj izbore

blagica

pre 10 godina

Naravno da Dinkic treba da ode. Ucesce Dinkica u ovoj kao i u svim drugim vladama je isto kao kada stavis so u tortu. Niti moze da se jede , niti cemu sluzi, samo bacene pare za sastojke.

Grunf

pre 10 godina

S bzirom nabroj minusa koji sam ostavrio napisanim tekstom vrlo sam zadovoljan da sve što ovde napišem unazad godinu dana se sve obistini.Potpuno delim definitivno mišljneje sa Aleksandrom Vučičem d mu je preko glave klimoglavaca.Nisam simpatizer niti glasač SNS-a ali za ono što je u pravu u pravu je.Klimoglavci,botovi,okružen licemernim lažnim simpatizerima koji ne znaju ni za šta su glasali.To su klimoglavci preletači.Podguzne muve.Njih Aco treba da se rešiš da ih učauriš.Oni ti pružaju lažnu sliku tvog "uspeha".To su tvoji najveći kočničari. S njima niko nigde dogurati neće.Te podguzne muve su urušile ovu Srbiju za 100evra.Te podguzne muve danas će braniti tebe sutra Djilasa,prekosutra Čedu.Nima je svejedno.Sutra kada ne budeš Više aktuelan kda od tebe neće zavisiti ama bašništa na glogov kolac će te nabijati i optuživati da si ti najodgoverniji što je Srbija ovde gde jeste.Šteta klimoglavci što postpjite i što ste se toliko zapatili u Srbiji.Toliko ste mutirali da vas je skoro nemoguće rešiti.Samo mi odgovorite na jedno klimoglavci SNS-a jer niste shvatili tekst.Ako ste glasali za SNS ko bi po Vama trebao da bude Premijer države kada se konstitisala Vlada Republike Srbije.Ja još branim Acu.Dokle je ovo došlo.

Waldemar

pre 10 godina

Sve je to super, ali Dacic je ukapirao da ne mora da ispunjava nikakve zahteve SNS-a. Shvatio je da je potreban SNS-u, tj. Vucicu kao pregovarac sa Tacijem, a to je uloga koju bi Vucic da izbegne po svaku cenu. I zaista, sta ce SNS da uradi ako Dacic ne ispuni njihove zahteve ? Da nece da raspisu izbore ? Naravno da ne, jer bi onda osvojili ogromnu vecinu u parlamentu i Vucic bi morao (hteo ili ne, da postane premijer), a to bi znacilo i da zauzme Dacicevu poziciju u pregovorima sa Tacijem.

Ukratko, ako SNS zaista zeli da Dacic ispuni njihove zahteve, onda moraju da budu spremni da izadju na izbore i osvoje vlast ukoliko to ovaj odbije.

KRIKX

pre 10 godina

U policiji gde treba da se zna neki red vlada opšti haos i kriminal i to svi znaju. Mi država nećemo biti sve tok se taj nered ne počisti. U policiji ne može da napreduje pametan čovek,zakon mu to ne dozvoljava jer kad jednom postave načelnika taj ostaje načelnik do penzije ili do kraja života, a za to najvecu odgovornst snosi ministar.

MetalaC

pre 10 godina

Dacic vrlo uspesno maze nama svima oci, kao za rekonstrukciju je a ni R od rekonstrukcije. Prvo smenio je Mrkonjica koji ce sad kako sam cuo biti njegov pomocnik, znaci i ovako i onako je Mrkonicu dobro a to je isto kao slucaj gde je smenjen Dikic u Zandarmeriji a postace pomocnik direktora Veljovica iz MUP-a..Znaci samo menjanje funkcija, nikakvu rekonstrukciju Dacic ne propagira.

Grunf

pre 10 godina

Naravno da bi trebao da se odrekne Ministarstva Policije i ne samo toga nego SPS ne bi ni trebao da bude u Vladi RS jer to nije rezultat izborne volje gradjana.Zašto je bitno čega se odrekao Vučić ili SNS pa bi sada zbog toga trebao SPS i URS da učine isto.Kao i u prošlom mandatu Vlade SPS nij ezaslužio da tu sedi zbog izbornih rezultata.DS se tada kao i sada SNS bavio političkom ttrgovinom.Koji je to glasač u prošloj vladi glasajući za DS ili sada za SNS video SPS u vladi.Sada je još gore jer je SPS dobio najvažniju funkciju a to je mesto PREMIJERA sa 14% glasova.Kada budete poštovali volju gradjana ma kakva god da je onda će nešto biti.Koalicije postoje svuda ali zaista ovde su krajnje neprirodne.Setite se samo politika SPS dokle je dovela ovu zemlju.Samo posle nekoliko godina počeli su od Ministarstva Policije,Prosvete,predsednika skupštine itd. a danas sa rezultatom 14% glasova SPS ima mesto Premijera i sve one iste iz prethodne vlade koje je upravo tadašnji SRS a posle SNS kritikovao do iznemoglsoti.Mošda grešim ali nigde nisam video da levičar i desničar čine vladu ili desničar je malo manje desničar.Kao što sam smatrao za prošli sastav Vlade RS tako smatram i za sadšnji sastav Vlade da je protivprirodni poltički blud prema glasačima.Traži policiju.Normalno.Osramoćen pred javnošću jer u borbi protiv korupcije lanac ishrane je prekinut.Sam mu je dao sve što je tražio.Vučić je sam stvorio uslove da ubira prinose koje je potamanio grad i cunami.Ko ispašta-gradgani Srbije

Orhan

pre 10 godina

Milicija nam je u haosu vec godinama, sto znaci da on bas i ne obavlja dobro funkciju ministra unutrasnjih poslova. Iskreno ni kao premijer nije mnogo zasijao. Sve u svemu Dacica isto kao i Dinkica treba zameniti.

Misha

pre 10 godina

Prvo smanjili broj ministara..sad ce ih ponovo biti vise,kao i do pre godinu dana.Samo vezujte za drzavne jasle..ima jos sena...ovce gledaju u nebo ne pasu!!!Svi smenjeni ce ostati na nekim drzavnim funkcijama..a postavice nove na teret naroda..sve vec vidjeno.Sve sto pohapsise..pustice..uz debelu kauciju.Niko se ne pita odakle pare za nju..nema veze sto su i te pare od nezakonitih radnji zbog kojih su i uhapseni..STRASNO!!!Ko ima novac,krasce i ubijace bez posledica..a obican narod(ovce) i dalje ce blejati i gledati u nebo.Realnost Srbije..jadno.

zlatan

pre 10 godina

Za ekonomski preporod Srbije Dacic i nije problem ako uspe da suzbije sujetu i skloni se sa mesta ministra policije gde objektivno i nije mogao nista da radi. Ne treba smetnuti sa uma da Dacic nije isti premijer kao sto je bio Cvetkovic. Ali zato Dinkic kao apsolutni gospodar novcanih tokova od 5. oktobra na ovamo i nemilosrdni rusirelj srpske privrede i brutalnog socijalnog raslojavanja apslosutno je smetnja za bilo kakv napredak u ekonomiji.

ALEX

pre 10 godina

Dacic za vreme svog mandata nije promenio ni jednog načelnika policijskih uprava, koji se ponašaju toliko bahato da kvare ugled cele policije, a da ne govorim kakav je neadekvatan stručni i obrazovni kadar, na načelničkim i šefovskim pozicijama u većini Policijskih uprava, to su ljudi sa diplomama menadžera, pedagoga, nastavnika fizičkog vaspitanja, poljoprivrednika, i sl. a ne diplomirani pravnici, ekonomisti, ili policijski akademci, i sve dok se tako bude vodila kadrovska politika u MUP-u naša policija će biti neupotrebljiva, i zato treba da ode!

pobedili smo NATO

pre 10 godina

Iako mrzim Naprednjake, sa ovim razmisljanjem da Dacic napusti mesto Ministra policije u potpunosti se slazem!
On je imao dovoljno vremena da ocisti udbaske dosijee mnogih a posle bi imao vreme i da objasni u odredjenim institucijama afere Kofer, Saric i ostale aktivnosti iz svoje proslosti!

Aksal

pre 10 godina

Sve je vise kriminala i oruzanih sukoba po gradovima Srbije tako da policija i ne funkcionise bas najbolje. Ne moze premijer da ima toliko vremena i snage da putuje po svetu, vrsi premijersku duznost i da vodi racuna o sigurnosti u zemlji. Neceg mora da se odrekne a logicnije mi je da se odrekne MUP-a.

Milana

pre 10 godina

Izgleda da bi Babić hteo neko ministarstvo za sebe. Mogu da zamislim kakva je borba za fotelje u ovoj rekonstrukciji kad moraju da od jednog naprave dva ministarstva, a plan je na početku bio da ih bude manje! "Raspodela plena", što bi rekao Veber :/

Panter

pre 10 godina

Dacic ce uraditi sve da ostane na vlasti. Izmedju ostalog, odrecice se resora koji nije bas na zavidnom nivo, a dotle je dosao zahvaljujuci njegovim (ne)angazovanjem. Zna da bi izbori za njega znacili prelazak u opoziciju, a to coveku, koji voli moc, fotelju i pare, ne odgovara

Terra Nova

pre 10 godina

Potpuno je zapostavio ministarstvo unutrašnjih poslova i trebao bi neko drugi da obavlja tu funkciju. Ako se Vučič odriče ministarstva odbrane, Dačić bi trebao isto da postupi ako želi da se postignu bolji rezultati u resoru policije.

DusankaC

pre 10 godina

Samokriticnosti se niko ne moze nauciti, kao ni odgovornosti, cak ni kad se primerom pokaze kako treba, neki nece da slede dobar primer. Sto se mene tice moze da ostane Ministar unutrasnjih poslova, al onda premijer nek bude Vucic i tako je do sada pokazao da je zasluzio- odgovorniji je,odlucniji i narod ga podrzava.

opajdara

pre 10 godina

Na to se mislilo kada se stalno ponavljalo da partneri treba da slede Vucicev primer. Dacic je premijer i neka energiju i rad ulozi na toj poziciji, a sredjivanje katastrofalnog stanja u policiji neka prepusti nekom sa manje putera na glavi.

Deda Pera

pre 10 godina

Vučić nije u stanju da obavlja dve funkcije zato što ni intelektualno, ali ni obrayovno nema taj kapacitet.
Dačić je sa druge strane daleko iskusniji političar ali i ministar UP već drugi mandat, pa kao takav naravno da je superiorniji u odnosu na Šešeljevog i Niklićevog malog.

Marinko Rokvic

pre 10 godina

Babicu Babicu, morate pod hitno da krenete u izgradnju novig zatvora, ako stvarni mislite MUP da iscupate iz ruku SPS. POd hitno inace morce opet amnestija da jajare izadju napolje da nprave mesta velikim lopovima

pobedili smo NATO

pre 10 godina

Iako mrzim Naprednjake, sa ovim razmisljanjem da Dacic napusti mesto Ministra policije u potpunosti se slazem!
On je imao dovoljno vremena da ocisti udbaske dosijee mnogih a posle bi imao vreme i da objasni u odredjenim institucijama afere Kofer, Saric i ostale aktivnosti iz svoje proslosti!

Nervozna.Sinkopa

pre 10 godina

Otišao bi on iz policije, kad bi znao da posle toga niko neće da ga juri.
Taj uopšte nije naivan, ali ga treba skloniti sa političke scene što pre. On je zlo u malom pakovanju.

Orhan

pre 10 godina

Milicija nam je u haosu vec godinama, sto znaci da on bas i ne obavlja dobro funkciju ministra unutrasnjih poslova. Iskreno ni kao premijer nije mnogo zasijao. Sve u svemu Dacica isto kao i Dinkica treba zameniti.

Kolibri

pre 10 godina

Iz mnogo razloga smatram da Dacic treva da podnese ostavku na mesto ministrta policije a jedan od njih je svakako korupcija i veliki kriminal unutar MUP-a.

MPetrovic

pre 10 godina

Ne bi ja tu dirala nista,ko zna kakav bi bio onaj posle njega...Mozda bi nam seo za vrat,cesljao nesto kroz papire,a znate da mi to u javnim preduzecima uopste ne volimo...Mozda ne daj Boze neko od nas licno bude kriv za nesto...ne bih da ceprkamo...a necemo,dok je Dacic ministar! Obecao nam je,a on drzi obecanja,stvarno!

nukleus

pre 10 godina

Ne brine on o tom ministarstvu i napuštanju fotelje. Njemu, navodno, Dinkić smeta. A zašto? Pa zato što je svestan da mora da ga unizi jer, ako dođe do izbora, po procentima će biti vrlo blizu. Jednostavno, ugrožen je. A za ministarstvo ko te pita. Nek je nama naša policija lepa i debela. Fuj!

MetalaC

pre 10 godina

Dacic vrlo uspesno maze nama svima oci, kao za rekonstrukciju je a ni R od rekonstrukcije. Prvo smenio je Mrkonjica koji ce sad kako sam cuo biti njegov pomocnik, znaci i ovako i onako je Mrkonicu dobro a to je isto kao slucaj gde je smenjen Dikic u Zandarmeriji a postace pomocnik direktora Veljovica iz MUP-a..Znaci samo menjanje funkcija, nikakvu rekonstrukciju Dacic ne propagira.

zlatan

pre 10 godina

Za ekonomski preporod Srbije Dacic i nije problem ako uspe da suzbije sujetu i skloni se sa mesta ministra policije gde objektivno i nije mogao nista da radi. Ne treba smetnuti sa uma da Dacic nije isti premijer kao sto je bio Cvetkovic. Ali zato Dinkic kao apsolutni gospodar novcanih tokova od 5. oktobra na ovamo i nemilosrdni rusirelj srpske privrede i brutalnog socijalnog raslojavanja apslosutno je smetnja za bilo kakv napredak u ekonomiji.

SLazic

pre 10 godina

Ja sam tu,kao da nisam...vodim racuna i ne bojim se Daciceve smene.Obican sam kancelarijski pacov i mene to ne uzrujava.Primecujem da su se mnogi rukovodeci kadrovi udruzili da spasu ministra...

Pink Panter

pre 10 godina

MUP je u haosu vec dugi niz godina, a Dacic po mom skromnom misljenju nista nije konkretno uradio povodom toga. Tako da ne vidim razlog zasto bi ostao na mestu na kom je sada.

ALEX

pre 10 godina

Dacic za vreme svog mandata nije promenio ni jednog načelnika policijskih uprava, koji se ponašaju toliko bahato da kvare ugled cele policije, a da ne govorim kakav je neadekvatan stručni i obrazovni kadar, na načelničkim i šefovskim pozicijama u većini Policijskih uprava, to su ljudi sa diplomama menadžera, pedagoga, nastavnika fizičkog vaspitanja, poljoprivrednika, i sl. a ne diplomirani pravnici, ekonomisti, ili policijski akademci, i sve dok se tako bude vodila kadrovska politika u MUP-u naša policija će biti neupotrebljiva, i zato treba da ode!

Kofice, lopatice, šlaufi i roze kupaće gaće

pre 10 godina

Odgovorno lice na preduzećeto kao što je policija i direktor na policajci da se momentalno odlikom radničkog saveta koji će da glasa jednoglasno, jer ja tako kažem, da se SMENI jer ovo stanje postaje neizdrživo, drugarice i drugovi!
A pošto mi želimo da nastavimo da nezaustavljimo srljamo u progres i u budućnos* vi ćete da se smenite , a mi ćemo da nastavimo sa daljim radom!

Mamba

pre 10 godina

Dačić je odavno trebao da napusti tu funkciju, jer takvu ozbiljnu funkciju i ministarstvo mogu da vode ljudi koji nisu imali mali milion afera i dovođeni u vezu sa raznim sumnjivim licima.

KRIKX

pre 10 godina

U policiji gde treba da se zna neki red vlada opšti haos i kriminal i to svi znaju. Mi država nećemo biti sve tok se taj nered ne počisti. U policiji ne može da napreduje pametan čovek,zakon mu to ne dozvoljava jer kad jednom postave načelnika taj ostaje načelnik do penzije ili do kraja života, a za to najvecu odgovornst snosi ministar.

blagica

pre 10 godina

Naravno da Dinkic treba da ode. Ucesce Dinkica u ovoj kao i u svim drugim vladama je isto kao kada stavis so u tortu. Niti moze da se jede , niti cemu sluzi, samo bacene pare za sastojke.

Tahoe

pre 10 godina

Ja sam uvek za promene... ko u reklami, pogotovo sto ipak treba cisto iz principa zameniti jer ako on nije zgresio, zgresio je neko od njegovih koji su dosli zajedno sa njim, a poznajuci nase politicare malo je verovatno da je suprotno...

opajdara

pre 10 godina

Na to se mislilo kada se stalno ponavljalo da partneri treba da slede Vucicev primer. Dacic je premijer i neka energiju i rad ulozi na toj poziciji, a sredjivanje katastrofalnog stanja u policiji neka prepusti nekom sa manje putera na glavi.

DusankaC

pre 10 godina

Samokriticnosti se niko ne moze nauciti, kao ni odgovornosti, cak ni kad se primerom pokaze kako treba, neki nece da slede dobar primer. Sto se mene tice moze da ostane Ministar unutrasnjih poslova, al onda premijer nek bude Vucic i tako je do sada pokazao da je zasluzio- odgovorniji je,odlucniji i narod ga podrzava.

Terra Nova

pre 10 godina

Potpuno je zapostavio ministarstvo unutrašnjih poslova i trebao bi neko drugi da obavlja tu funkciju. Ako se Vučič odriče ministarstva odbrane, Dačić bi trebao isto da postupi ako želi da se postignu bolji rezultati u resoru policije.

Panter

pre 10 godina

Dacic ce uraditi sve da ostane na vlasti. Izmedju ostalog, odrecice se resora koji nije bas na zavidnom nivo, a dotle je dosao zahvaljujuci njegovim (ne)angazovanjem. Zna da bi izbori za njega znacili prelazak u opoziciju, a to coveku, koji voli moc, fotelju i pare, ne odgovara

Aksal

pre 10 godina

Sve je vise kriminala i oruzanih sukoba po gradovima Srbije tako da policija i ne funkcionise bas najbolje. Ne moze premijer da ima toliko vremena i snage da putuje po svetu, vrsi premijersku duznost i da vodi racuna o sigurnosti u zemlji. Neceg mora da se odrekne a logicnije mi je da se odrekne MUP-a.

Marinko Rokvic

pre 10 godina

Babicu Babicu, morate pod hitno da krenete u izgradnju novig zatvora, ako stvarni mislite MUP da iscupate iz ruku SPS. POd hitno inace morce opet amnestija da jajare izadju napolje da nprave mesta velikim lopovima

Deda Pera

pre 10 godina

Vučić nije u stanju da obavlja dve funkcije zato što ni intelektualno, ali ni obrayovno nema taj kapacitet.
Dačić je sa druge strane daleko iskusniji političar ali i ministar UP već drugi mandat, pa kao takav naravno da je superiorniji u odnosu na Šešeljevog i Niklićevog malog.

Prljavi Hari

pre 10 godina

U policiji ima kvalitetnog kardra ali dzaba ne može da se probija od megatrendovaca,fabusovaca,poljoprovrednika,kuvara,pekara,mlekara...a o pri tom taj dobar kadar ne može da dodje do izrazaja jer kad jednom postavite načelnika taj je načelnik do kraja svog radnog veka bez obzira što svoj posao ne radi kako treba,sve u svemu jako je lose stanje u policiji za koje je ogovoran Dacic, jer ne moze raditi tako dva odgovorna posla u isto vreme.

Milana

pre 10 godina

Izgleda da bi Babić hteo neko ministarstvo za sebe. Mogu da zamislim kakva je borba za fotelje u ovoj rekonstrukciji kad moraju da od jednog naprave dva ministarstva, a plan je na početku bio da ih bude manje! "Raspodela plena", što bi rekao Veber :/

svi naši vučići

pre 10 godina

vučić premijer, vučić ministar svih ministarstava, predsednik svih predsedništava, svih uprava; ostali da se "časno" povuku i ustupe mu sva mesta.
onda će se bar znati, kom opanci - kom obojci, nema više ono, kriv murta, kriv kurta. znaće se ko je odgovoran.

Горан Арсић

pre 10 godina

Вучић има само једног или два максимално бота што му дижу рејтинг бар овде са минусима и плусевима али грађани Србије нису овце или телад да се примају на то. Зато Вучић због неуспеxа у вођењу политике и неуспеxа у очувању државниx интереса треба одмаx ПРВИ да оде са власти.

Milos Obilic

pre 10 godina

Koja komedija su ovi SNS botovi! hahahahah
Komentar: 'Dole Dacic, dole Dinkic!' ima sve pluseve.
A komentar: 'Dole Dacic, dole Dinkic, dole Vucic!' sve same minuseve.
Instrukcija za SNS botove: ako pomenu Vucica u recenici u bilo kom negativnom kontekstu, lupaj minus!
Nadam se samo da moj komentar nece imati vise pluseva od minuseva, jer bi to bio znak da sam ozbiljno bolestan... :(

Shark

pre 10 godina

Vic je iz stare Jugoslavije:
Razgovaraju dve ajkule u jadranskom moru koji im je zalogaj bolji.
Prva kaže da najviše voli nemce-dobro popunjeni a druga kaže da to nije ništa i da ona najviše preferira YU političare.
Zašto pita prva.
Pa kreneš od glave i tu nema ništa ali kad stigneš do stomaka ono još trojica unutra.

P.S.Babiću pazi gde Vučić ide na more,preporuči mu neka hladna mora.

Grunf

pre 10 godina

Naravno da bi trebao da se odrekne Ministarstva Policije i ne samo toga nego SPS ne bi ni trebao da bude u Vladi RS jer to nije rezultat izborne volje gradjana.Zašto je bitno čega se odrekao Vučić ili SNS pa bi sada zbog toga trebao SPS i URS da učine isto.Kao i u prošlom mandatu Vlade SPS nij ezaslužio da tu sedi zbog izbornih rezultata.DS se tada kao i sada SNS bavio političkom ttrgovinom.Koji je to glasač u prošloj vladi glasajući za DS ili sada za SNS video SPS u vladi.Sada je još gore jer je SPS dobio najvažniju funkciju a to je mesto PREMIJERA sa 14% glasova.Kada budete poštovali volju gradjana ma kakva god da je onda će nešto biti.Koalicije postoje svuda ali zaista ovde su krajnje neprirodne.Setite se samo politika SPS dokle je dovela ovu zemlju.Samo posle nekoliko godina počeli su od Ministarstva Policije,Prosvete,predsednika skupštine itd. a danas sa rezultatom 14% glasova SPS ima mesto Premijera i sve one iste iz prethodne vlade koje je upravo tadašnji SRS a posle SNS kritikovao do iznemoglsoti.Mošda grešim ali nigde nisam video da levičar i desničar čine vladu ili desničar je malo manje desničar.Kao što sam smatrao za prošli sastav Vlade RS tako smatram i za sadšnji sastav Vlade da je protivprirodni poltički blud prema glasačima.Traži policiju.Normalno.Osramoćen pred javnošću jer u borbi protiv korupcije lanac ishrane je prekinut.Sam mu je dao sve što je tražio.Vučić je sam stvorio uslove da ubira prinose koje je potamanio grad i cunami.Ko ispašta-gradgani Srbije

Misha

pre 10 godina

Prvo smanjili broj ministara..sad ce ih ponovo biti vise,kao i do pre godinu dana.Samo vezujte za drzavne jasle..ima jos sena...ovce gledaju u nebo ne pasu!!!Svi smenjeni ce ostati na nekim drzavnim funkcijama..a postavice nove na teret naroda..sve vec vidjeno.Sve sto pohapsise..pustice..uz debelu kauciju.Niko se ne pita odakle pare za nju..nema veze sto su i te pare od nezakonitih radnji zbog kojih su i uhapseni..STRASNO!!!Ko ima novac,krasce i ubijace bez posledica..a obican narod(ovce) i dalje ce blejati i gledati u nebo.Realnost Srbije..jadno.

dejan

pre 10 godina

I Vučić da se odrekne funkcije Premijera, Predsednika, policajca, vojnika to jest da podnese neopozivu ostavku na sve funkcije zbog kršenja Ustava u vezi KiM, jasnije zbog izdaje KiM i svakodnevnih laži u vezi datuma.

master

pre 10 godina

Ovi botovi su čudo,kako se neki njihov javi eto ih,sve znaju.Sada je na redu Dačić i njegovo ministrovanje policijom.Nemoguće je biti bolji od A.Vučića jer ako on nemože da radi dve stvari odjednom ne može niko.Što se mene tiče Dačić može da nestane iz političkog života odmah i zauvek a da za ruku povede i vašeg velikog vođu.A gospodin Babić bi mogao da skokne do nekog rudnika pa da malo tamo podmetne leđa a ne da narod stekne utisak da se poltronstvo u ovoj zemlji isplati.

Waldemar

pre 10 godina

Sve je to super, ali Dacic je ukapirao da ne mora da ispunjava nikakve zahteve SNS-a. Shvatio je da je potreban SNS-u, tj. Vucicu kao pregovarac sa Tacijem, a to je uloga koju bi Vucic da izbegne po svaku cenu. I zaista, sta ce SNS da uradi ako Dacic ne ispuni njihove zahteve ? Da nece da raspisu izbore ? Naravno da ne, jer bi onda osvojili ogromnu vecinu u parlamentu i Vucic bi morao (hteo ili ne, da postane premijer), a to bi znacilo i da zauzme Dacicevu poziciju u pregovorima sa Tacijem.

Ukratko, ako SNS zaista zeli da Dacic ispuni njihove zahteve, onda moraju da budu spremni da izadju na izbore i osvoje vlast ukoliko to ovaj odbije.

Grunf

pre 10 godina

S bzirom nabroj minusa koji sam ostavrio napisanim tekstom vrlo sam zadovoljan da sve što ovde napišem unazad godinu dana se sve obistini.Potpuno delim definitivno mišljneje sa Aleksandrom Vučičem d mu je preko glave klimoglavaca.Nisam simpatizer niti glasač SNS-a ali za ono što je u pravu u pravu je.Klimoglavci,botovi,okružen licemernim lažnim simpatizerima koji ne znaju ni za šta su glasali.To su klimoglavci preletači.Podguzne muve.Njih Aco treba da se rešiš da ih učauriš.Oni ti pružaju lažnu sliku tvog "uspeha".To su tvoji najveći kočničari. S njima niko nigde dogurati neće.Te podguzne muve su urušile ovu Srbiju za 100evra.Te podguzne muve danas će braniti tebe sutra Djilasa,prekosutra Čedu.Nima je svejedno.Sutra kada ne budeš Više aktuelan kda od tebe neće zavisiti ama bašništa na glogov kolac će te nabijati i optuživati da si ti najodgoverniji što je Srbija ovde gde jeste.Šteta klimoglavci što postpjite i što ste se toliko zapatili u Srbiji.Toliko ste mutirali da vas je skoro nemoguće rešiti.Samo mi odgovorite na jedno klimoglavci SNS-a jer niste shvatili tekst.Ako ste glasali za SNS ko bi po Vama trebao da bude Premijer države kada se konstitisala Vlada Republike Srbije.Ja još branim Acu.Dokle je ovo došlo.

garavi

pre 10 godina

ceo mandat cete se prepucsvati ko radi ko ne , ko ce u mup , ko kod zandara , ko vise radi . . . a mi trpimo vasa sr. . . nja . ruši vladu , daj izbore

Sufler54

pre 10 godina

Da li nam je kolektivno pamćenje loša strana, pamet kratka a sudbina neizvesna, il' se to meni samo učinilo da je Dačić od 2008. godine vrlo aktuelan? Pa da li neko stvarno misli da on ima ikakvih skrupula? Opstanak na vlasti – to je jedino što njega interesuje.

Kućica na Drini

pre 10 godina

Ako je Dačiču MUP- Srbije toliko prirastao za srce neka se odrekne premijerske fotelje i neka se više ne šeta po Briselu . Ali izgleda nepita se samo Dačić , jer su tu brojni drž. sekretari i savetnici stariji preko 65 godina .Također, Dačića žuljaju brojne sumnje i afere (koferče, Šarić , Tončev, itd). Pokušao je da smeni ceo vrh policije ali mu ta karta nije prošla, jer se pitaju i spoljni faktori.

bezimena

pre 10 godina

SNS (+15 stranaka i pokreta) pokušava da na "mala vrata" prigrabi svu vlast, ali neće da može. Izvol'te na izbore, osvojite SAMI većinu glasova pa ćete biti apsolutni vladari. Dok to ne ostvarite PST, jer vi ste i sada većina u vlasti sa oko svega 15% realne podrške gradjana Srbije!

Stevanović

pre 10 godina

Ne daj se Dačiću, ne zato što sam simpatizer SPS i tebe, daleko bilo nego zato što uvek biramo manje zlo a tebe su u svakoj vlasti smatrali za džokera u rukavu i namestili su vam aferu ispita i aferu u policiji a ti i dalje ćutiš?

Laki

pre 10 godina

Da je ovo drzava Dacic bi za koferce i bananu bio u zatvoru, a ne nista se ne ispituje a hapse lekare za 100 eura.Vucicu nula si.

Nikola

pre 10 godina

SPS izgleda kao k.... kada je i DS i SNS prigrabe da bi se dočepali vlasti a onda pred zoru kada se ustoliče samo kažu Idi, više mi nisi potrebna!

gradac

pre 10 godina

Dačić neće biti smetnja ako se na osnovu pokazatelja utvrdi da njegovo ministarstvo nije dobro radilo. Valjda postoje kriteriji da bi se ocenio nečiji rad i reklo nekom da napusti ili ustupi funkciju.Rad i rezultati rada treba da su merilo statusa za svakog pa i Dačića.

MickeyM

pre 10 godina

@Nikola... ne brini, dignuće se SNS neka stvar kao recimo rejting u oktobru a onda nema k.... zvane SPS a ni drugih, a sa ovim botovima ovde ne mogu da prave Vladu :-D

Pavladoljska

pre 10 godina

Ako se svoje druge funkcije mogao odreci Prvi Potpredsednik, iako je sektor Vojske RS vodio jednako predano I uspesno kao i ostale svoje obaveze, ne vidim razloga zasto bi Dacic zadrzao svoja dva visoka mesta u Vladi gde su uporedjivanja sa Vucicevim ostvarenjima , ravna nevidljivim, bez individualizma , i sa
naglasenom teznjom ka samoocuvanju.Uostalom, na Dinkicevom primeru se moze i nauciti , da predugo zadrazavanje u jednom resoru ne znaci i uspeh istog...Dacic zeli da ostane ne dve stolice...

Milana

pre 10 godina

Izgleda da bi Babić hteo neko ministarstvo za sebe. Mogu da zamislim kakva je borba za fotelje u ovoj rekonstrukciji kad moraju da od jednog naprave dva ministarstva, a plan je na početku bio da ih bude manje! "Raspodela plena", što bi rekao Veber :/

svi naši vučići

pre 10 godina

vučić premijer, vučić ministar svih ministarstava, predsednik svih predsedništava, svih uprava; ostali da se "časno" povuku i ustupe mu sva mesta.
onda će se bar znati, kom opanci - kom obojci, nema više ono, kriv murta, kriv kurta. znaće se ko je odgovoran.

Deda Pera

pre 10 godina

Vučić nije u stanju da obavlja dve funkcije zato što ni intelektualno, ali ni obrayovno nema taj kapacitet.
Dačić je sa druge strane daleko iskusniji političar ali i ministar UP već drugi mandat, pa kao takav naravno da je superiorniji u odnosu na Šešeljevog i Niklićevog malog.

Shark

pre 10 godina

Vic je iz stare Jugoslavije:
Razgovaraju dve ajkule u jadranskom moru koji im je zalogaj bolji.
Prva kaže da najviše voli nemce-dobro popunjeni a druga kaže da to nije ništa i da ona najviše preferira YU političare.
Zašto pita prva.
Pa kreneš od glave i tu nema ništa ali kad stigneš do stomaka ono još trojica unutra.

P.S.Babiću pazi gde Vučić ide na more,preporuči mu neka hladna mora.

master

pre 10 godina

Ovi botovi su čudo,kako se neki njihov javi eto ih,sve znaju.Sada je na redu Dačić i njegovo ministrovanje policijom.Nemoguće je biti bolji od A.Vučića jer ako on nemože da radi dve stvari odjednom ne može niko.Što se mene tiče Dačić može da nestane iz političkog života odmah i zauvek a da za ruku povede i vašeg velikog vođu.A gospodin Babić bi mogao da skokne do nekog rudnika pa da malo tamo podmetne leđa a ne da narod stekne utisak da se poltronstvo u ovoj zemlji isplati.

dejan

pre 10 godina

I Vučić da se odrekne funkcije Premijera, Predsednika, policajca, vojnika to jest da podnese neopozivu ostavku na sve funkcije zbog kršenja Ustava u vezi KiM, jasnije zbog izdaje KiM i svakodnevnih laži u vezi datuma.

Waldemar

pre 10 godina

Sve je to super, ali Dacic je ukapirao da ne mora da ispunjava nikakve zahteve SNS-a. Shvatio je da je potreban SNS-u, tj. Vucicu kao pregovarac sa Tacijem, a to je uloga koju bi Vucic da izbegne po svaku cenu. I zaista, sta ce SNS da uradi ako Dacic ne ispuni njihove zahteve ? Da nece da raspisu izbore ? Naravno da ne, jer bi onda osvojili ogromnu vecinu u parlamentu i Vucic bi morao (hteo ili ne, da postane premijer), a to bi znacilo i da zauzme Dacicevu poziciju u pregovorima sa Tacijem.

Ukratko, ako SNS zaista zeli da Dacic ispuni njihove zahteve, onda moraju da budu spremni da izadju na izbore i osvoje vlast ukoliko to ovaj odbije.

Grunf

pre 10 godina

S bzirom nabroj minusa koji sam ostavrio napisanim tekstom vrlo sam zadovoljan da sve što ovde napišem unazad godinu dana se sve obistini.Potpuno delim definitivno mišljneje sa Aleksandrom Vučičem d mu je preko glave klimoglavaca.Nisam simpatizer niti glasač SNS-a ali za ono što je u pravu u pravu je.Klimoglavci,botovi,okružen licemernim lažnim simpatizerima koji ne znaju ni za šta su glasali.To su klimoglavci preletači.Podguzne muve.Njih Aco treba da se rešiš da ih učauriš.Oni ti pružaju lažnu sliku tvog "uspeha".To su tvoji najveći kočničari. S njima niko nigde dogurati neće.Te podguzne muve su urušile ovu Srbiju za 100evra.Te podguzne muve danas će braniti tebe sutra Djilasa,prekosutra Čedu.Nima je svejedno.Sutra kada ne budeš Više aktuelan kda od tebe neće zavisiti ama bašništa na glogov kolac će te nabijati i optuživati da si ti najodgoverniji što je Srbija ovde gde jeste.Šteta klimoglavci što postpjite i što ste se toliko zapatili u Srbiji.Toliko ste mutirali da vas je skoro nemoguće rešiti.Samo mi odgovorite na jedno klimoglavci SNS-a jer niste shvatili tekst.Ako ste glasali za SNS ko bi po Vama trebao da bude Premijer države kada se konstitisala Vlada Republike Srbije.Ja još branim Acu.Dokle je ovo došlo.

garavi

pre 10 godina

ceo mandat cete se prepucsvati ko radi ko ne , ko ce u mup , ko kod zandara , ko vise radi . . . a mi trpimo vasa sr. . . nja . ruši vladu , daj izbore

Misha

pre 10 godina

Prvo smanjili broj ministara..sad ce ih ponovo biti vise,kao i do pre godinu dana.Samo vezujte za drzavne jasle..ima jos sena...ovce gledaju u nebo ne pasu!!!Svi smenjeni ce ostati na nekim drzavnim funkcijama..a postavice nove na teret naroda..sve vec vidjeno.Sve sto pohapsise..pustice..uz debelu kauciju.Niko se ne pita odakle pare za nju..nema veze sto su i te pare od nezakonitih radnji zbog kojih su i uhapseni..STRASNO!!!Ko ima novac,krasce i ubijace bez posledica..a obican narod(ovce) i dalje ce blejati i gledati u nebo.Realnost Srbije..jadno.

Prljavi Hari

pre 10 godina

U policiji ima kvalitetnog kardra ali dzaba ne može da se probija od megatrendovaca,fabusovaca,poljoprovrednika,kuvara,pekara,mlekara...a o pri tom taj dobar kadar ne može da dodje do izrazaja jer kad jednom postavite načelnika taj je načelnik do kraja svog radnog veka bez obzira što svoj posao ne radi kako treba,sve u svemu jako je lose stanje u policiji za koje je ogovoran Dacic, jer ne moze raditi tako dva odgovorna posla u isto vreme.

Grunf

pre 10 godina

Naravno da bi trebao da se odrekne Ministarstva Policije i ne samo toga nego SPS ne bi ni trebao da bude u Vladi RS jer to nije rezultat izborne volje gradjana.Zašto je bitno čega se odrekao Vučić ili SNS pa bi sada zbog toga trebao SPS i URS da učine isto.Kao i u prošlom mandatu Vlade SPS nij ezaslužio da tu sedi zbog izbornih rezultata.DS se tada kao i sada SNS bavio političkom ttrgovinom.Koji je to glasač u prošloj vladi glasajući za DS ili sada za SNS video SPS u vladi.Sada je još gore jer je SPS dobio najvažniju funkciju a to je mesto PREMIJERA sa 14% glasova.Kada budete poštovali volju gradjana ma kakva god da je onda će nešto biti.Koalicije postoje svuda ali zaista ovde su krajnje neprirodne.Setite se samo politika SPS dokle je dovela ovu zemlju.Samo posle nekoliko godina počeli su od Ministarstva Policije,Prosvete,predsednika skupštine itd. a danas sa rezultatom 14% glasova SPS ima mesto Premijera i sve one iste iz prethodne vlade koje je upravo tadašnji SRS a posle SNS kritikovao do iznemoglsoti.Mošda grešim ali nigde nisam video da levičar i desničar čine vladu ili desničar je malo manje desničar.Kao što sam smatrao za prošli sastav Vlade RS tako smatram i za sadšnji sastav Vlade da je protivprirodni poltički blud prema glasačima.Traži policiju.Normalno.Osramoćen pred javnošću jer u borbi protiv korupcije lanac ishrane je prekinut.Sam mu je dao sve što je tražio.Vučić je sam stvorio uslove da ubira prinose koje je potamanio grad i cunami.Ko ispašta-gradgani Srbije

DusankaC

pre 10 godina

Samokriticnosti se niko ne moze nauciti, kao ni odgovornosti, cak ni kad se primerom pokaze kako treba, neki nece da slede dobar primer. Sto se mene tice moze da ostane Ministar unutrasnjih poslova, al onda premijer nek bude Vucic i tako je do sada pokazao da je zasluzio- odgovorniji je,odlucniji i narod ga podrzava.

opajdara

pre 10 godina

Na to se mislilo kada se stalno ponavljalo da partneri treba da slede Vucicev primer. Dacic je premijer i neka energiju i rad ulozi na toj poziciji, a sredjivanje katastrofalnog stanja u policiji neka prepusti nekom sa manje putera na glavi.

Terra Nova

pre 10 godina

Potpuno je zapostavio ministarstvo unutrašnjih poslova i trebao bi neko drugi da obavlja tu funkciju. Ako se Vučič odriče ministarstva odbrane, Dačić bi trebao isto da postupi ako želi da se postignu bolji rezultati u resoru policije.

pobedili smo NATO

pre 10 godina

Iako mrzim Naprednjake, sa ovim razmisljanjem da Dacic napusti mesto Ministra policije u potpunosti se slazem!
On je imao dovoljno vremena da ocisti udbaske dosijee mnogih a posle bi imao vreme i da objasni u odredjenim institucijama afere Kofer, Saric i ostale aktivnosti iz svoje proslosti!

Marinko Rokvic

pre 10 godina

Babicu Babicu, morate pod hitno da krenete u izgradnju novig zatvora, ako stvarni mislite MUP da iscupate iz ruku SPS. POd hitno inace morce opet amnestija da jajare izadju napolje da nprave mesta velikim lopovima

Panter

pre 10 godina

Dacic ce uraditi sve da ostane na vlasti. Izmedju ostalog, odrecice se resora koji nije bas na zavidnom nivo, a dotle je dosao zahvaljujuci njegovim (ne)angazovanjem. Zna da bi izbori za njega znacili prelazak u opoziciju, a to coveku, koji voli moc, fotelju i pare, ne odgovara

blagica

pre 10 godina

Naravno da Dinkic treba da ode. Ucesce Dinkica u ovoj kao i u svim drugim vladama je isto kao kada stavis so u tortu. Niti moze da se jede , niti cemu sluzi, samo bacene pare za sastojke.

zlatan

pre 10 godina

Za ekonomski preporod Srbije Dacic i nije problem ako uspe da suzbije sujetu i skloni se sa mesta ministra policije gde objektivno i nije mogao nista da radi. Ne treba smetnuti sa uma da Dacic nije isti premijer kao sto je bio Cvetkovic. Ali zato Dinkic kao apsolutni gospodar novcanih tokova od 5. oktobra na ovamo i nemilosrdni rusirelj srpske privrede i brutalnog socijalnog raslojavanja apslosutno je smetnja za bilo kakv napredak u ekonomiji.

ALEX

pre 10 godina

Dacic za vreme svog mandata nije promenio ni jednog načelnika policijskih uprava, koji se ponašaju toliko bahato da kvare ugled cele policije, a da ne govorim kakav je neadekvatan stručni i obrazovni kadar, na načelničkim i šefovskim pozicijama u većini Policijskih uprava, to su ljudi sa diplomama menadžera, pedagoga, nastavnika fizičkog vaspitanja, poljoprivrednika, i sl. a ne diplomirani pravnici, ekonomisti, ili policijski akademci, i sve dok se tako bude vodila kadrovska politika u MUP-u naša policija će biti neupotrebljiva, i zato treba da ode!

Nervozna.Sinkopa

pre 10 godina

Otišao bi on iz policije, kad bi znao da posle toga niko neće da ga juri.
Taj uopšte nije naivan, ali ga treba skloniti sa političke scene što pre. On je zlo u malom pakovanju.

MetalaC

pre 10 godina

Dacic vrlo uspesno maze nama svima oci, kao za rekonstrukciju je a ni R od rekonstrukcije. Prvo smenio je Mrkonjica koji ce sad kako sam cuo biti njegov pomocnik, znaci i ovako i onako je Mrkonicu dobro a to je isto kao slucaj gde je smenjen Dikic u Zandarmeriji a postace pomocnik direktora Veljovica iz MUP-a..Znaci samo menjanje funkcija, nikakvu rekonstrukciju Dacic ne propagira.

Pink Panter

pre 10 godina

MUP je u haosu vec dugi niz godina, a Dacic po mom skromnom misljenju nista nije konkretno uradio povodom toga. Tako da ne vidim razlog zasto bi ostao na mestu na kom je sada.

nukleus

pre 10 godina

Ne brine on o tom ministarstvu i napuštanju fotelje. Njemu, navodno, Dinkić smeta. A zašto? Pa zato što je svestan da mora da ga unizi jer, ako dođe do izbora, po procentima će biti vrlo blizu. Jednostavno, ugrožen je. A za ministarstvo ko te pita. Nek je nama naša policija lepa i debela. Fuj!

Kolibri

pre 10 godina

Iz mnogo razloga smatram da Dacic treva da podnese ostavku na mesto ministrta policije a jedan od njih je svakako korupcija i veliki kriminal unutar MUP-a.

Orhan

pre 10 godina

Milicija nam je u haosu vec godinama, sto znaci da on bas i ne obavlja dobro funkciju ministra unutrasnjih poslova. Iskreno ni kao premijer nije mnogo zasijao. Sve u svemu Dacica isto kao i Dinkica treba zameniti.

MPetrovic

pre 10 godina

Ne bi ja tu dirala nista,ko zna kakav bi bio onaj posle njega...Mozda bi nam seo za vrat,cesljao nesto kroz papire,a znate da mi to u javnim preduzecima uopste ne volimo...Mozda ne daj Boze neko od nas licno bude kriv za nesto...ne bih da ceprkamo...a necemo,dok je Dacic ministar! Obecao nam je,a on drzi obecanja,stvarno!

Stevanović

pre 10 godina

Ne daj se Dačiću, ne zato što sam simpatizer SPS i tebe, daleko bilo nego zato što uvek biramo manje zlo a tebe su u svakoj vlasti smatrali za džokera u rukavu i namestili su vam aferu ispita i aferu u policiji a ti i dalje ćutiš?

MickeyM

pre 10 godina

@Nikola... ne brini, dignuće se SNS neka stvar kao recimo rejting u oktobru a onda nema k.... zvane SPS a ni drugih, a sa ovim botovima ovde ne mogu da prave Vladu :-D

Kućica na Drini

pre 10 godina

Ako je Dačiču MUP- Srbije toliko prirastao za srce neka se odrekne premijerske fotelje i neka se više ne šeta po Briselu . Ali izgleda nepita se samo Dačić , jer su tu brojni drž. sekretari i savetnici stariji preko 65 godina .Također, Dačića žuljaju brojne sumnje i afere (koferče, Šarić , Tončev, itd). Pokušao je da smeni ceo vrh policije ali mu ta karta nije prošla, jer se pitaju i spoljni faktori.

Aksal

pre 10 godina

Sve je vise kriminala i oruzanih sukoba po gradovima Srbije tako da policija i ne funkcionise bas najbolje. Ne moze premijer da ima toliko vremena i snage da putuje po svetu, vrsi premijersku duznost i da vodi racuna o sigurnosti u zemlji. Neceg mora da se odrekne a logicnije mi je da se odrekne MUP-a.

KRIKX

pre 10 godina

U policiji gde treba da se zna neki red vlada opšti haos i kriminal i to svi znaju. Mi država nećemo biti sve tok se taj nered ne počisti. U policiji ne može da napreduje pametan čovek,zakon mu to ne dozvoljava jer kad jednom postave načelnika taj ostaje načelnik do penzije ili do kraja života, a za to najvecu odgovornst snosi ministar.

Mamba

pre 10 godina

Dačić je odavno trebao da napusti tu funkciju, jer takvu ozbiljnu funkciju i ministarstvo mogu da vode ljudi koji nisu imali mali milion afera i dovođeni u vezu sa raznim sumnjivim licima.

Горан Арсић

pre 10 godina

Вучић има само једног или два максимално бота што му дижу рејтинг бар овде са минусима и плусевима али грађани Србије нису овце или телад да се примају на то. Зато Вучић због неуспеxа у вођењу политике и неуспеxа у очувању државниx интереса треба одмаx ПРВИ да оде са власти.

Milos Obilic

pre 10 godina

Koja komedija su ovi SNS botovi! hahahahah
Komentar: 'Dole Dacic, dole Dinkic!' ima sve pluseve.
A komentar: 'Dole Dacic, dole Dinkic, dole Vucic!' sve same minuseve.
Instrukcija za SNS botove: ako pomenu Vucica u recenici u bilo kom negativnom kontekstu, lupaj minus!
Nadam se samo da moj komentar nece imati vise pluseva od minuseva, jer bi to bio znak da sam ozbiljno bolestan... :(

gradac

pre 10 godina

Dačić neće biti smetnja ako se na osnovu pokazatelja utvrdi da njegovo ministarstvo nije dobro radilo. Valjda postoje kriteriji da bi se ocenio nečiji rad i reklo nekom da napusti ili ustupi funkciju.Rad i rezultati rada treba da su merilo statusa za svakog pa i Dačića.

SLazic

pre 10 godina

Ja sam tu,kao da nisam...vodim racuna i ne bojim se Daciceve smene.Obican sam kancelarijski pacov i mene to ne uzrujava.Primecujem da su se mnogi rukovodeci kadrovi udruzili da spasu ministra...

Nikola

pre 10 godina

SPS izgleda kao k.... kada je i DS i SNS prigrabe da bi se dočepali vlasti a onda pred zoru kada se ustoliče samo kažu Idi, više mi nisi potrebna!

bezimena

pre 10 godina

SNS (+15 stranaka i pokreta) pokušava da na "mala vrata" prigrabi svu vlast, ali neće da može. Izvol'te na izbore, osvojite SAMI većinu glasova pa ćete biti apsolutni vladari. Dok to ne ostvarite PST, jer vi ste i sada većina u vlasti sa oko svega 15% realne podrške gradjana Srbije!

Sufler54

pre 10 godina

Da li nam je kolektivno pamćenje loša strana, pamet kratka a sudbina neizvesna, il' se to meni samo učinilo da je Dačić od 2008. godine vrlo aktuelan? Pa da li neko stvarno misli da on ima ikakvih skrupula? Opstanak na vlasti – to je jedino što njega interesuje.

Kofice, lopatice, šlaufi i roze kupaće gaće

pre 10 godina

Odgovorno lice na preduzećeto kao što je policija i direktor na policajci da se momentalno odlikom radničkog saveta koji će da glasa jednoglasno, jer ja tako kažem, da se SMENI jer ovo stanje postaje neizdrživo, drugarice i drugovi!
A pošto mi želimo da nastavimo da nezaustavljimo srljamo u progres i u budućnos* vi ćete da se smenite , a mi ćemo da nastavimo sa daljim radom!

Tahoe

pre 10 godina

Ja sam uvek za promene... ko u reklami, pogotovo sto ipak treba cisto iz principa zameniti jer ako on nije zgresio, zgresio je neko od njegovih koji su dosli zajedno sa njim, a poznajuci nase politicare malo je verovatno da je suprotno...

Laki

pre 10 godina

Da je ovo drzava Dacic bi za koferce i bananu bio u zatvoru, a ne nista se ne ispituje a hapse lekare za 100 eura.Vucicu nula si.

Pavladoljska

pre 10 godina

Ako se svoje druge funkcije mogao odreci Prvi Potpredsednik, iako je sektor Vojske RS vodio jednako predano I uspesno kao i ostale svoje obaveze, ne vidim razloga zasto bi Dacic zadrzao svoja dva visoka mesta u Vladi gde su uporedjivanja sa Vucicevim ostvarenjima , ravna nevidljivim, bez individualizma , i sa
naglasenom teznjom ka samoocuvanju.Uostalom, na Dinkicevom primeru se moze i nauciti , da predugo zadrazavanje u jednom resoru ne znaci i uspeh istog...Dacic zeli da ostane ne dve stolice...