Ponedeljak, 29.07.2013.

15:56

Sastanak se nastavlja sutra u podne

Sastanak lidera koalicije u Vladi Srbije je završen nešto posle 21 sat i nastavlja se sutra u 12 sati, saznaje B92.

Izvor: B92

Sastanak se nastavlja sutra u podne IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

236 Komentari

Sortiraj po:

gradac

pre 10 godina

Pa dobro, može u podne.Klima radi, malo je i zahladnelo, napitaka ima ako nekom pozli.Neka samo budu mirni i gledaju interes Srbije i bit će više cenjeni pre ili kasnije.

zlatan

pre 10 godina

Za ekonomski preporod Srbije Dacic i nije problem ako uspe da suzbije sujetu i skloni se sa mesta ministra policije gde objektivno i nije mogao nista da radi. Ne treba smetnuti sa uma da Dacic nije isti premijer kao sto je bio Cvetkovic. Ali zato Dinkic kao apsolutni gospodar novcanih tokova od 5. oktobra na ovamo i nemilosrdni rusirelj srpske privrede i brutalnog socijalnog raslojavanja apslosutno je smetnja za bilo kakv napredak u ekonomiji.

jevgenija

pre 10 godina

Ako se ni posle danasnjeg sastanka Dinkic ne izbaci iz vlade i za ovu vladajucu vecinu moci cemo da kazemo ako i za sve prosle "Dzaba ste krecili"

zlatan

pre 10 godina

(igor, 30. jul 2013 00:17)

Od svega sto si rekao jedino je istina da ce Dinkic zavrsiti u istoriskom blatu, a u sadsnjem zivotu u zatvoru. Postanska stedionica na primer.

lokve

pre 10 godina

I previše gubimo vremena za nešto što bi trebali rešiti brže. Ali dobro, takvi smo. Bitno je da rezulzat bude za dobro Srbije i srpskog naroda.Sve ostalo je manje bitno.

Svetlost

pre 10 godina

Dinkic je precenio svoju poziciju i misli da jedino on zna da vodi ekonomiju Srbije,smenite ga i dovedite nekog mladjeg da ga nauci kako se to radi.

Miomirka

pre 10 godina

Dobro bi bilo da ovo sastančenje prestane, pa da se malo i radi. Ako i narod i vlada hoće Dinkićevu smenu, onda bi čovek stvarno trebalo da shvati da je nepoželjan i da sam da ostavku.

Svi vuci siti i sve ovce na broju

pre 10 godina

@Ne može to da se pravi tek tako.
Može!!!
Uz parlamentarnu podršku SPO-DHSS, Dušan Petrović Group i...ako treba!!!

jooe

pre 10 godina

Ako Dinkić bude nastavio da razvlači tek neće dobro da prođe!!! Najbolje mu je da pristane na ponudu i da počnu nešto da rade da se sve ovo ne razvlači više kako on kaže!! E prava je lola ovaj Dinkić nego iskušava Vučićevo strpljenje oće ovaj na kraju da poludi i da preseče pa kom obojci....

Ugroženi građanin

pre 10 godina

Ako je tačno da će Dinkić da ode iz vlade, bio bi red. Dosta smo ga gledali i dosta je bilo njegovih fabrikovanih afera u cilju rušenja više vlada. Ako se to desi, onda su na prvom mestu i naprednjaci i Aleksandar Vučić preveliki zalogaj za njega. Al' što se tiče zaključaka i prognoza, što se nardoski kaže: "PRVO SKOČI, PA RECI HOP!"

Ahilijus

pre 10 godina

SNS zeli temeljnu rekonstrukciju da bi vlada mogla jos bolje da radi ali koalicioni partneri nedaju smene svojih ministara jer boljih nemaju.

Gordićev čvor!

pre 10 godina

Nadam se da će danas biti razrešen “gordijev čvor” zvan rekonstrukcija Vlade Srbije. Mnogo se zapetljalo i moraće mačem!

Gordijev se čvor razvezuje mačem...

pre 10 godina

Zanimljivo je poređenje sa onih osam predsednika što su se bezuspešno sastajali u Titovim vilama širom bivše nam države. I znamo kako je sve završilo!

BARBI

pre 10 godina

Dinkic ni Obradovic, a ni Dacic ne treba da ostanu u Vladi Srbije!!! Bila bi sramota da ostanu posle svega!!! Sa Dinkicem i Obradovicem cemo tesko u EU!!!

manojlo

pre 10 godina

Rasplet sutrašnjeg sastanka: Dinkić pobegao glavom bez obzira iz politike, pošto mu je ionako "svega preko glave", a Dačić smenio sve svoje potpredsednike i konačno ostao sam u svojoj stranci. Srbija konačno može napred.

Miroslav D.

pre 10 godina

Vidi Vucic da ovi iz SPS-a i URS-a koji su u vladi ne rade dobro, i to je kamen spoticanja cele vlade i drzave, ne rade dobro a nece da budu smenjeni ,onda lepo na izbore pa ce ih narod smeniti.

cist racun

pre 10 godina

A po tim izborima SNS ima 24%, a SPS 14%. Znaci ili neko od gore-navedenih ili izbori
(ne moze to da se pravi tek tako, 29. jul 2013 23:21)
Posle formiranja skupstine, rezultati izbora prestaju da budu relevantni, vec broj poslanika, ko je koliko dobio! Saberi poslanike SNS i SPS, pa ces videti da im poslanici URS-a ne trebaju za skupstinsku vecinu. Skupstinska vecina ima 140 poslanika.
SNS - 73, SPS - 44 = 117
URS - 16
SVM - 5
Stranke manjina - 5
Moze bez URS-a da opstane skupstinska vecina, samo - tako!

Stanko M.

pre 10 godina

Vucicu , ako koalicioni partneri nece da menjaju ove svoje koji ne rade dobro (a ocigledno da ih ima mnogo), onda da se ide na izbore.

Rajko Cvetkovic

pre 10 godina

Imam amandman: Odmah najuriti Dinkića i vratiti SAMOUPRAVLJANJE i oj-ha. Carine na uvoz 300% i oj-ha. Sve nacionalizovati i oj-ha.

repete

pre 10 godina

Treba se ozbiljno pozabaviti pitanjem ostanka Dinkića u Vladi, jer od toga zavisi dalji razvoj Srpske ekonomije, a vidljivo je da već duže vreme nema pomaka na tom polju.

Bubica

pre 10 godina

Ako je Vucic tako brzo mogao da odluci ko nije dobro radio i ko napusta ministarsko mesto, mogu i ovi ostali. Nemam pojma zasto ovoliko odugovlace, znaju oni dobro ko nije radio kako treba.

igor

pre 10 godina

Pravićete vi Dinkića od blata!. Da nam je 5 takvih u Vladi, koji rade, grebu i rukama i nogama da nešto stvore i dobro urade - bili bi smo u Evropi do 2014.

Prosto je smešno kako svi vide Dinkića kao osobu krivu za sve srpske jade, a sps i ex-srs kadrovi su odjednom andjelčići i pozitivci.

Sada mi je tek jasno kakav smo narod, narod ovisnika o Farmi, Facebooku, zabušavanja, navikao da dobija a ne da zaradjuje, neprosvećen, nepošten i kratke pameti i sećanja. A i vi sa B92 ste odlučili da malo pripomognete, sa Kardašijanima, kao da nema dovoljno zaludnih u ovom narodu...

ukile

pre 10 godina

Vucic vise nece dopustiti nikakve igrarije Dacica ili Dinkica,ako se oni i dalje budu pravili pametni,Vucic treba momentalno da raspise nove izbore,da njih dvojicu nauci pameti.

ne moze to da se pravi tek tako

pre 10 godina

(Ivica na konju, 29. jul 2013 22:30)
Za novi koalicioni sporazum nakon izbacivanja URS-a je potreban partner sa odgovarajucim brojem/procentom poslanika (znaci DS, DSS ili LDP). Ne mogu SNS i SPS samo tako da "podele" i naprave Vladu, jos uvek vaze rezultati izbora a ne istrazivanje javnog mnjenja i podrske partijama. A po tim izborima SNS ima 24%, a SPS 14%. Znaci ili neko od gore-navedenih ili izbori

Sanja

pre 10 godina

Vucicu, ako imas problema sa koalicionim parterima kako bi nastavio borbu protiv korupcije, kazi otvoreno. Evo ja sam sposobnija od tebe i drage volje se prihvatam na tvoje mesto na kom si JALOV i sve vise IRITIRAS narod ! Na poziciji na kojoj se nalazis su potrebna M... a ocigledno ih zene danas imaju vise nego muskarci. Koliko "ozbiljnosti", "horor prica na rts-u", "obecanja", "hapsenja, pa evo sad ce, samo sto nije" i to sve u prici da bi nam nakon godinu dana vlasti servirao rekonstrukciju, a kao nisi znao s`kim sta radis. A nisi citao mejlove gradjana u kampanji na FB, "Vecera sa Vucicem", hehe. E bato, sad se vraca... SNS sjasi, vreme prolazi, nista bolje ne dolazi, ostaje sve na pricama, a to pratimo vec vise od dve decenije, makar ja sto se secam. Sanju za ministra policije i javnog informisanja, kunem se da bih za manje od godinu dana neke stvari dovela u red. Imam troje dece i ne plasim se nikog i niceg osim njihove egzitencije, a oni su mi najveci podstrek i volja za radom. Podrzavam sve koji posteno rade i postuju neke rokove, ne podrzavam nikog ko obecava i tavori, na racun mene, tebe, njih itd...

Glorija

pre 10 godina

Vučić bi trebalo da čuje glaas naroda i da kao najjača stranka u Srbiji da inicijativu da se raspišu izbori....dokle god se izbori ne održe, nekakve mutacije URSa koje neće biti dobre za Srbiju!

vodoinstalater

pre 10 godina

Tacno u podne kod O.K. Corrala.
(m4rk0, 29. jul 2013 22:31)

Pomešao si dva, inače remek dela, filmske umetnosti.

Ja bih pre rekao da ovi, svi u kompletu, spremaju narodu "Drvo za vešanje".

zulufar

pre 10 godina

Ne znam u čemu je problem da se Dinkiću zahvali na dosadašnjem radu i na njegovo mesto postavi neko ko se stvarno razume u ekonomiju.

Danijela

pre 10 godina

Trebalo bi da se izrotiraju, recimo da Dinkic vodi MUP, Dacic saobracaj, Vucic obrazovanje, a da finansije prepuste Goldman Sucks-u. Premijer nam ne treba, ionako rade kako im se kaze.

рада

pre 10 godina

Дачићу поднеси оставку на место министра и престани да ухлебљаваш твоје пропале кадрове на терет грбаче овог сиромашног народа-народ је прогледао...доста је више.......

Ivica na konju

pre 10 godina

Izbacivanjem URS-a iz Vladem novi koalicioni sporazum između SNS i SPS deli resore u rekonstruisanoj vladi "na pola", a premijer Ivica Dačić i SPS su u prednosti u odnosu na prvog potpredsednika Aleksandra Vučića i SNS, i "bez vanrednih izbora", zahvaljujući upravo "rekonstrukciji", koja je "kazna za najveću i najodgovorniju stranku"?!

izbori su najbolje resenje

pre 10 godina

Zar ne mislite da je najbolje za sve,narocito za nezadovoljne gradjane,da raspisete VANREDNE IZBORE?Uostalom,bolje je i tako nego da vlada padne.Za vas je tako bezbolnije.

Qurjak

pre 10 godina

Kakvo poziranje i prenemaganje.. Stvarno su vise prevrsili meru.. Kamo srece da su ovoliko vremena potrosili na nesto pametnije.. Tuzno, nije cak ni smesno :(

BORIS

pre 10 godina

Ne mogu da poverujem da Vucic napusta Ministarstvo odbrane sada kada treba da saberemo njegove velike uspehe u napretku odbrambene industrije. Setite se samo obecanja da cemo izvesti najmanje 100 miliona dolara u Indoneziju, septembar 2012,ogromnih ugovora sa UAE koji ce zaposliti celu nasu industriju itd. Da li ce doci dan da se barem jedno obecanje ovoga gospodina ispuni?

Vanja Petrović

pre 10 godina

Trio La Campanella, sutra, Tačno u podne!

Koje su ovo igrarije, lagarije i tričarije!!

I, znate li šta će da bude na kraju balade? Duplo ništa! Tresla se gora, rodio se miš!

master

pre 10 godina

Posle rekonstrukcije Srbija će biti druga zemlja na svetu koja je poslala čoveka na Mesec (rok kraj 2014-e) a prva na Mars(rok kraj 2017-e).Amerika,Rusija,Kina i EU neće znati šta ih je snašlo a o narodu koji će živeti kao bubreg u loju neću trošiti karaktere.Vladavina rekonstruisane vlade će zlatim slovima biti zabeležena u istoriji Srbije a svaki ministar buduće rekonstruisane vlade će u svom rodnom mestu imati spomenik od minimun 50 metara.Beogradski bulevari će dobiti imena ministara rekonstruisane vlade.Već sutra ću lično napisati dopis skupštini grada(samo Antiću,Đilasu nikako-miniraće) da bulevar Nikole Tesle bude promenjen u ime predsednika rekonstruisane vlade.Inicijativu za ostale ulice prepuštam mojim dragim sunarodnicima.

Srbijo veži se-polećemo

Loony Tune

pre 10 godina

Mi kao zemlja imamo pojedince da nam zavide, ali generalno kao narod smo mnogo glupi....Pa pogledajte ovu trojicu, likovi kao iz onog crtaca kada se nasukaju na pusto ostrvo i onako gladni jedan drugog vide kao hot dog i hamburger...mi cak imamo i treci sastojak.

slobodan

pre 10 godina

Treba poci samo od cinjenica.Plate i penzije u oktobru povecace za 0,5 posto,u aprilu 0,5 posto.Ako su cene zamrznute sta se moze kupiti za taj novac?Jedan casopis nedeljnik.Ali cene nisu zamrznute one rastu godisnje 10 posto.I za vreme DS-a je bilo slicno povecanje 2 posto.Hocu da kazem ljudi ko god da vodi finansije treba da obezbedi rast standarda.Mika,Zika,Pera ako je to 0,5 posto planirani rast onda treba menjati politiku koja se vodi.Mozemo mi svake godine rekonstruisati vladu ili ici na izbore,ali ako je rast 0,5 posto nama napretka nema.Dakle nova politika,a ne personalne promene ljudi koji nastavljaju u istom pogresnom smeru.

YugiOh

pre 10 godina

Da li taj momenat znaci da ce sps onda preuzeti finansije?!?!?!? Ljudi pa nemojte to da dozvolimo...finansije i mup...pa mozemo da se slikamo, ali ne za pasos i l.k...

Speed

pre 10 godina

Cek sad, ako ode Obradovic, a otisao je Mrkonjic, mora otici i slavna Slavka, a ko ce onda da ministruje...Znam Ruzic bice ministar za SiS...obzirom da mu dobro ide to Sve i Svasta...a cujem da mu kao i u politici, dobro ide sa cicama, prica se po bgd-u...nije mu zameriti ko bi odoleo takvom decaku...naocit posebno u oblasti oko novcanika...upravni odbori, sluzbena kola...

ArsenALL

pre 10 godina

I sretnemo se tako ja i Dacic danas, pitam ga ja o cemu se radi...a on ce meni:"Nije valjda da verujes u te gluposti?|"
Te tako i ja vama...Ne da se drug Dacic...mozda druga Obradovica i pusti malo u 'ladovinu, ali...sve je to znak pitanja...

Postovalac b92

pre 10 godina

Posle silnih minusa za Dinkica jasno je da ide u opoziciju.Komentari postaju jasnije sredsvo komunikacije nego neki mediji.

alexche

pre 10 godina

sefe, a sto ja? on je. Ne sefe on je. A ne ne on je. Ma sta ja kad je on? Ma ne ja, on? kako on, ja valjda, kako valjda on? ne on, vec ja? sta ja bre. on je? ne bre ja,
Alo bre pola 8, vecera......
Vec, kad pre
.....
ma ja sam bre sigurno, ne ne ne ja sam, ma molim te ja sam, ma ne ne ne ja sam, ma kako ti kad sam ja, ma ne ne ne,ti molim te ja sam, ma kakvi ti kad sam ja, alo bre ja sam molim te.................

a zivot ide, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Shaft

pre 10 godina

Da ih sad vidi gospodja ministarka...ili bolje Pera pisar iz administrativnog odeljenja...a ne dao Bog da ih nanjusi ujka Vasa ili jos gore drug zet!

mr.real

pre 10 godina

Sastančili par sati pa sutra nastavljaju od podne, ne daj Bože da počnu od 9 ujutru kao sav normalan svet. Eh, banda neradničko-političarska!

Dragan

pre 10 godina

Ovo je postala parodija u nastavcima.Dajte te izbotre po hitnom postupku inace ce nas ovo glodari pojesti.Vucic mi sada izgleda stvarno smesno.Svi znamo da komunisti i ovi novi julovci razmisljaju samo o svojim radnim mestima i foteljama i da ih buducnost Srbije ne zanima.Ko normalan jos moze da veruje u dobronamernost SPS-a i URS-a?

Acika

pre 10 godina

Najpravednije bi bilo da ako i Dinkic prestane da bude ministar finansija i gospodin Dacic koji je ministar policije i premijer , da ostavku na mesto ministra policije. Kako je i sam Vucic , rekao i uradio , jedan covek ne moze podjednako dobro da obavlja dve funkcije.

FatandSexy

pre 10 godina

I sretnemo se tako ja i Dacic danas, pitam ga ja o cemu se radi...a on ce meni:"Nije valjda da verujes u te gluposti?|"
Te tako i ja vama...Ne da se drug Dacic...mozda druga Obradovica i pusti malo u 'ladovinu, ali...sve je to znak pitanja...

BlackBall

pre 10 godina

Da li taj momenat znaci da ce sps onda preuzeti finansije?!?!?!? Ljudi pa nemojte to da dozvolimo...finansije i mup...pa mozemo da se slikamo, ali ne za pasos i l.k...

pero

pre 10 godina

Normalno, vešti Dinkić će i iz ovoga izvući korist, jer će ispasti da je on u pravu, a da su ga oni izbacili jer nisu hteli da poslušaju same sebe i prihvate ono što su se svi zajedno dogovorili.

neko iz mase

pre 10 godina

dok oni pregovaraju narod gladuje, pre svih ljudi sa Kosmeta kojima je Dinkić uskratio isplatu minimalne privremene nadoknade u iznosu od 8000 din koja se ne isplaćuje zato što je Dinkićevo ministarstvo najavilo da će uputiti predlog vladi da se isti ukine još retroaktivno jer je poslednja uplata bila za decembar 2012. sramota

Bonzita sa cokoladom

pre 10 godina

Lep pozdrav za Vuciceve mlade aktiviste koji ovde neumorno rade na formiranju lazne slike javnog mnjenja!... Za tzv. botove, kako ih neko nazva. Odmorite malo, izadjite na svez vazduh. Lepo je letnje vece. Besomucnim kliktanjem na komentare ne postizete nista. Istina, dobicete od sefa mozda neki dinar... Ali odavno je poznato da se realni problemi i bilo cija nesposobnost propagandom nikada nisu resavali. Nece ni ovoga puta...

Deda Tripko

pre 10 godina

Izgleda da Dinkica jos nisu nagovorili da se mirno povuce jer njega ni motkom ne mozes da isteras iz Vlade, voli covek fotelju pa to ti je, kao da mu je deda ostavio u nasledstvo!

crni dim

pre 10 godina

Crni dim i dalje izlazi iz odžaka vlade republike Srbije...još se čeka novi papa, mislim novi Mladja, narod je i dalje u šatorima ispred vlade, svi su u isčekivanju, izgleda da će se izbor odložiti za sutra...nastaviće se...

900

pre 10 godina

Njega je i DS izbacivao al se on opet vraćao,niko ne zna kako ali čovek je neuništiv,ko ptica trkačica..
Realno,i Slavica treba da ide,a o Bajatu ili familiji Krkobabića ne bih ni trošio reči.

da pa!?

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da je Dinkicu dato "pravo" da sebe predlaze za ministra finansija.Pa Vucicu, dete, ignorisi predloge tog majstora.On bi da opet radi sa parama a da nekom drugom preda ono sto je on i njegovi pajtosi upropascavao godinama! Samo sto dalje njegove ruke od drzave i njenih finansija...A ako bas treba da se pokaze neka "uzme" privredu, da se baR DELIMICNO ISKUPI

BEOgrad

pre 10 godina

Setio se Dinkic da neko treba da se zaposli, a ne samo da se narod otpusta...verovatno ima dosta nezaposlenog kadra, pa je resio da ih udomi...

Kaiser

pre 10 godina

Neće Vučko da deli plen sa Mlađom?

Razumem ga, čekao je predugo, i par puta je već izvisio, a sve ono što je bilo namenjeno njemu su uzeli drugi.

Nije lud da sad još i sa Dinkićem deli, Dačića doduše ne sme da pipne, jer bi završio u opoziciji dok kažeš keks.

METEOR

pre 10 godina

Da li verujete i u to čudo? Daj Bože,ali Malđa će ako treba i klečati samo kako bi ostao u vlasti,jer bez toga njega i njegovog URS nigde nema...

nn

pre 10 godina

Zaboravili su Slavicu Djukic Dejanovic! Napolje! Zdravstvo nam je na najnizim mogucim granama, i to je rezultat nesposobnih jul-sps kadrova. SMENA!!!

Branko

pre 10 godina

ovi su smešniji od Mapetovaca...ko nama državu vodi...Nakon sastanka očekujem vest, izbori, što bi u ovom trenutku i bilo najbolje...kako posle svega ovoga ti isti ljudi mogu imati poverenja jedni u druge i činiti stvari koje će nama doneti boljitak!!!???

BurnLikeAcid

pre 10 godina

Da ih sad vidi gospodja ministarka...ili bolje Pera pisar iz administrativnog odeljenja...a ne dao Bog da ih nanjusi ujka Vasa ili jos gore drug zet!

SeekAndDestroy!

pre 10 godina

Rekonstrukcije dok ne odu u paru Dacic i Dinkic...ipak su zajedno i dosli...ipak su zajedno i u koferu...vreme je da zajedno otputuju...

Apache

pre 10 godina

Srpski cirkus Monti Pajton se i dalje okreće u mestu. Ovo je već toliko smešno da je postalo tužno. Još jedanput je potpuno jasno, da Srbija nema ni dovoljne stručne kompetencije ni moralne čvrstine da se iz ovog blata i mulja izvuče. Personalne promene su za naivne i indoktrinisane slojeve ovog propalog društva.

Oblanda

pre 10 godina

Obradovic je konacno shvatio da je rezultat njegovog rada katastrofalan, na stranu afera mala matura,skolstvo nam je totalno unisteno,godinama nam nepismeni sede na vaznim funkcijama i sepure se svojoj kratkom pameti a sve zahvaljujuci ne sposobnom ministarstvu prosvete, cije ministarstvo deli licence privatnim fakultetima kao na pijaci!

Србин из Шипова

pre 10 godina

Вучићу ти си највише и сваки дан лагао народ у вези датума а често и у вези Шарића тако да је скроз неправедно да останеш на власти

sanjica

pre 10 godina

Ovo je lepa vest koju sam ocekivala da cujem, posebno zbog ministra Obradovica. Sramno bi bilo da je ostao u vladi narocito posle svega u vezi polaganja male mature.

;)

pre 10 godina

@da malo kraducka pa da razumete, pogledaj puteve nakon njegovog sklanjanja, dobri za razvijanje zdravstvenog turizma "vožnjom do razbijanja kamena u bubregu". Bolje da ništa nisu dirali, ovako, zahvaljujući Mrkinoj ekipi, Velja ispade dobar ministar.

BOŽANA 63

pre 10 godina

Krajnje je vreme da Mladajn Dinkic konacno ode sa ministarske pozicije dosta je unistio Srbiju od 2000 godine toliko je imao promasaja da ga u sportu ni jedan trener ne bi trpeo. Ako od i Zarko Obradovic to ce biti pun pogodak i rekonstrukcija po meri gradjana Srbije svaka cast Aleksandru Vucicu i Ivici Dacicu na hrabrosti.

Licemerje

pre 10 godina

Nema nama boljitka dok se svi oni ne sklone. Srbiji treba ideja, hrabri donosioci odluka, a ne skandal majstori i profesionalni davaoci praznih obećanja!

Миладин

pre 10 godina

Чиста намештаљка од стране СНС и једном и другом. Много провидно Вучићу, тако се не влада!

FRAJLA

pre 10 godina

Meni kao građaninu je dosadila priča o rekonstrukciji,dajte već jednom rešite se ne sposobnih ministara bez obzira kojoj stranci da pripadaju pa da krenem ka oporavku zemlje.

Toliko očigledno!

pre 10 godina

Bolju vest nisam procitala. Bravo! Isterao Vucic svoje i neka je!
(King of Leon, 29. jul 2013 16:06

Nije Vučić isterao svoje, nego Dačić! Ovo je Dačićev manevar da ne bi morao da se odrekne Ministarstva unutrašnjih poslova.

v

pre 10 godina

Samo kad smo doziveli da Obradoviću vidimo leđa. Sto se tiče Dinkica nisam zadovoljna al' bar su mu podelili ministarstvo. Daj šta das kad vec ne može sve. A Slavica se provukla iako je zdravstvo u rasulu.

cc

pre 10 godina

"Istovremeno, zasedalo je Predsedništvo SPS na kom je ostavku podneo ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić." Mrkonjic podnosi ostavku na ministarsku funkciju u stranci.
Partijska drzava nista drugo.

Day

pre 10 godina

sve sto nevalja i neradi u interesu ovog naroda treba izbacit iz vlade ja kao obican gradjanin ove drzave i ne stranacki opedeljen zelim rezultate a ne statistike nadam se da 99% gradjana republike Srbije tako razmislja..

TRUBA svira povečerje za URS

pre 10 godina

Hehehe to kao da Dačić zabija nož u leđa Dinkiću.On ga doveo u vladu,on ga sada i tera iz nje."Principijelni Dačić" nema šta,a to malo da zamaskira sa Obradovićem i nije mu neka maska,jer ovaj treba da ide pa ide.

Šojić

pre 10 godina

"Pa šta ćemo sad? Srbija ima da probadne" Ovaj Dinkić strašno me poseća na Šojića. Sve same obmane, presipanje iz šupljeg u prazno. Da li je stručno vođenje Srpske ekonomije zajsta zavrseno? Ili će još da nas "jaše"?

Дамјан

pre 10 godina

Каква вест! Само не знам што су се толико натезали, требали су то лепо одмах и да завршимо са тим! Само кад нема њих двојице више.

Milan Nis

pre 10 godina

Mora da ode ministar SELAKOVIC i niko vise.Naprednjaci mogu da mi lupaju i 1000 minusa,cinjenica je da kad je pravosudni sistem u jednoj zemlji UREDJEN,sve ostalo dodje na svoje mesto vrlo brzo i ekonomija i finansije i sport i kultura i obrazovanje...
Ovde nije problem doneti novi zakon PROBLEM JE STO GA NIKO NE POSTUJE!

GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

pre 10 godina

Vucicu legendo legendoooo !Srecan sam ko da smo osvojili svetsko prvenstvo u fudbalu!Ko da smo dali gol u 91. minutu Brazilcima!Vucko glasam te (da mi je neko rekao pre 3 god da cu da glasam za Vucka reko bi mu da je lood )

novicavg

pre 10 godina

E to će biti prava rekonstrukcija kad Mlađa napusti Nemanjinu i završi se karijera njegovog mešetarenja i večitog ministra finansija u svim vladama koje su u poslednjih petnaestak godina formiranje. Ako se ovo desi mislim da će to sasvim biti rekonstrukcija po volji građana i da će se Srbija najzad osloboditi okova u koji je uvukao gospodin Dinkić sa svojom pričom o regionalizaciji i decentralizaciji koja je bila u suštini priča da preko lokala namakne glasove za svoje pozicije u vrhu vlasti. Ako ovo izdejstvuje Vučić i premijer Dačić biće to znak velike pobede Srbije i činjenice da postoji potpuno jedinstvo oko stavova vlade u narednom periodu na liniji Vučić-Dačić.

moi

pre 10 godina

Zasto se ne kaze da je Knezevic najgori od svih, jer nas i dalje truje? Ili to vise nije vazno? A nije ta genijalna ideja njegova, vec su svi saucesnici. Najgori su. Dole Vlada!

Djorgo

pre 10 godina

E Mladjo, Mladjo, ispasce da si politicki ostario i da su te mangupi ``izradili``. A bogami 12-13 godina si ih sve `radio`` kako si hteo, i nas onako ``uz put``. Nije to malo, trebalo je to umeti. Ajd sad na neki pravi posao. Dosta je bilo politike za normalnog coveka ... .

Izbori sto pre...

pre 10 godina

Ako je to istina onda treba jos da ode i Dacic i svi njegovi drugovi i drugarice.
I to bi bio za pocetak jedan VELIKI korak napred,sve ostalo je samo produzenje agonije sa Dinkicevim partokrama i Dacicevim bahatim lopuzama.

Todor

pre 10 godina

...Dacic da saopsti da i on napusta MUP. Ovako....pravi se lud. Mozda se i ne pravi...
Gradjanima Srbije, dosta je njegovih zagonetki..
Tole

rastanak

pre 10 godina

Narodu je vec sve jasno i pokazano, mislim da je red URS-u da se povuce iz vlade bez ikakvog kompromisa i dogovora i da svoje ministre skloni,da na njihova mesta Vucic stavi ljudi koji su sposobni i spremni da nesto konkretno rade i urade, da se popravi stanje u nasoj zemlji i da se u narodu probudi nada za bolje sutra koja je skoro pa nestala medju ljudima.

Namrgođen

pre 10 godina

Dobro je što se mašina pokrenula. Neka se spreme direktori koji su unazadili ovu zemlju. Počevši od direktora RJ PTT pa nadalje....

United

pre 10 godina

Ovo bi bila pozitivna vest ako se ispostavi tačnom. Medjutim još ima ljudi iz SPS-a koji nisu postigli vidljive rezultate i koji takodje moraju biti smenjeni. Temeljna rekonstrukcija je neophodna kako presonalnih promena tako i promena kursa zemlje.

Divlji badem

pre 10 godina

Искрено се надам да ће тако бити. Тек онда би се могло рећи да реконструкција добија свој коначан смисао и да није била узалудна.

Izbori sto pre...

pre 10 godina

Ako je to istina onda treba jos da ode i Dacic i svi njegovi drugovi i drugarice.
I to bi bio za pocetak jedan VELIKI korak napred,sve ostalo je samo produzenje agonije sa Dinkicevim partokrama i Dacicevim bahatim lopuzama.

nn

pre 10 godina

Zaboravili su Slavicu Djukic Dejanovic! Napolje! Zdravstvo nam je na najnizim mogucim granama, i to je rezultat nesposobnih jul-sps kadrova. SMENA!!!

900

pre 10 godina

Njega je i DS izbacivao al se on opet vraćao,niko ne zna kako ali čovek je neuništiv,ko ptica trkačica..
Realno,i Slavica treba da ide,a o Bajatu ili familiji Krkobabića ne bih ni trošio reči.

SeekAndDestroy!

pre 10 godina

Rekonstrukcije dok ne odu u paru Dacic i Dinkic...ipak su zajedno i dosli...ipak su zajedno i u koferu...vreme je da zajedno otputuju...

Namrgođen

pre 10 godina

Dobro je što se mašina pokrenula. Neka se spreme direktori koji su unazadili ovu zemlju. Počevši od direktora RJ PTT pa nadalje....

rastanak

pre 10 godina

Narodu je vec sve jasno i pokazano, mislim da je red URS-u da se povuce iz vlade bez ikakvog kompromisa i dogovora i da svoje ministre skloni,da na njihova mesta Vucic stavi ljudi koji su sposobni i spremni da nesto konkretno rade i urade, da se popravi stanje u nasoj zemlji i da se u narodu probudi nada za bolje sutra koja je skoro pa nestala medju ljudima.

BEOgrad

pre 10 godina

Setio se Dinkic da neko treba da se zaposli, a ne samo da se narod otpusta...verovatno ima dosta nezaposlenog kadra, pa je resio da ih udomi...

TRUBA svira povečerje za URS

pre 10 godina

Hehehe to kao da Dačić zabija nož u leđa Dinkiću.On ga doveo u vladu,on ga sada i tera iz nje."Principijelni Dačić" nema šta,a to malo da zamaskira sa Obradovićem i nije mu neka maska,jer ovaj treba da ide pa ide.

Oblanda

pre 10 godina

Obradovic je konacno shvatio da je rezultat njegovog rada katastrofalan, na stranu afera mala matura,skolstvo nam je totalno unisteno,godinama nam nepismeni sede na vaznim funkcijama i sepure se svojoj kratkom pameti a sve zahvaljujuci ne sposobnom ministarstvu prosvete, cije ministarstvo deli licence privatnim fakultetima kao na pijaci!

sanjica

pre 10 godina

Ovo je lepa vest koju sam ocekivala da cujem, posebno zbog ministra Obradovica. Sramno bi bilo da je ostao u vladi narocito posle svega u vezi polaganja male mature.

novicavg

pre 10 godina

E to će biti prava rekonstrukcija kad Mlađa napusti Nemanjinu i završi se karijera njegovog mešetarenja i večitog ministra finansija u svim vladama koje su u poslednjih petnaestak godina formiranje. Ako se ovo desi mislim da će to sasvim biti rekonstrukcija po volji građana i da će se Srbija najzad osloboditi okova u koji je uvukao gospodin Dinkić sa svojom pričom o regionalizaciji i decentralizaciji koja je bila u suštini priča da preko lokala namakne glasove za svoje pozicije u vrhu vlasti. Ako ovo izdejstvuje Vučić i premijer Dačić biće to znak velike pobede Srbije i činjenice da postoji potpuno jedinstvo oko stavova vlade u narednom periodu na liniji Vučić-Dačić.

рада

pre 10 godina

Дачићу поднеси оставку на место министра и престани да ухлебљаваш твоје пропале кадрове на терет грбаче овог сиромашног народа-народ је прогледао...доста је више.......

Todor

pre 10 godina

...Dacic da saopsti da i on napusta MUP. Ovako....pravi se lud. Mozda se i ne pravi...
Gradjanima Srbije, dosta je njegovih zagonetki..
Tole

Kaiser

pre 10 godina

Neće Vučko da deli plen sa Mlađom?

Razumem ga, čekao je predugo, i par puta je već izvisio, a sve ono što je bilo namenjeno njemu su uzeli drugi.

Nije lud da sad još i sa Dinkićem deli, Dačića doduše ne sme da pipne, jer bi završio u opoziciji dok kažeš keks.

Milan Nis

pre 10 godina

Mora da ode ministar SELAKOVIC i niko vise.Naprednjaci mogu da mi lupaju i 1000 minusa,cinjenica je da kad je pravosudni sistem u jednoj zemlji UREDJEN,sve ostalo dodje na svoje mesto vrlo brzo i ekonomija i finansije i sport i kultura i obrazovanje...
Ovde nije problem doneti novi zakon PROBLEM JE STO GA NIKO NE POSTUJE!

v

pre 10 godina

Samo kad smo doziveli da Obradoviću vidimo leđa. Sto se tiče Dinkica nisam zadovoljna al' bar su mu podelili ministarstvo. Daj šta das kad vec ne može sve. A Slavica se provukla iako je zdravstvo u rasulu.

United

pre 10 godina

Ovo bi bila pozitivna vest ako se ispostavi tačnom. Medjutim još ima ljudi iz SPS-a koji nisu postigli vidljive rezultate i koji takodje moraju biti smenjeni. Temeljna rekonstrukcija je neophodna kako presonalnih promena tako i promena kursa zemlje.

Šojić

pre 10 godina

"Pa šta ćemo sad? Srbija ima da probadne" Ovaj Dinkić strašno me poseća na Šojića. Sve same obmane, presipanje iz šupljeg u prazno. Da li je stručno vođenje Srpske ekonomije zajsta zavrseno? Ili će još da nas "jaše"?

YugiOh

pre 10 godina

Da li taj momenat znaci da ce sps onda preuzeti finansije?!?!?!? Ljudi pa nemojte to da dozvolimo...finansije i mup...pa mozemo da se slikamo, ali ne za pasos i l.k...

Day

pre 10 godina

sve sto nevalja i neradi u interesu ovog naroda treba izbacit iz vlade ja kao obican gradjanin ove drzave i ne stranacki opedeljen zelim rezultate a ne statistike nadam se da 99% gradjana republike Srbije tako razmislja..

Divlji badem

pre 10 godina

Искрено се надам да ће тако бити. Тек онда би се могло рећи да реконструкција добија свој коначан смисао и да није била узалудна.

Speed

pre 10 godina

Cek sad, ako ode Obradovic, a otisao je Mrkonjic, mora otici i slavna Slavka, a ko ce onda da ministruje...Znam Ruzic bice ministar za SiS...obzirom da mu dobro ide to Sve i Svasta...a cujem da mu kao i u politici, dobro ide sa cicama, prica se po bgd-u...nije mu zameriti ko bi odoleo takvom decaku...naocit posebno u oblasti oko novcanika...upravni odbori, sluzbena kola...

Србин из Шипова

pre 10 godina

Вучићу ти си највише и сваки дан лагао народ у вези датума а често и у вези Шарића тако да је скроз неправедно да останеш на власти

Deda Tripko

pre 10 godina

Izgleda da Dinkica jos nisu nagovorili da se mirno povuce jer njega ni motkom ne mozes da isteras iz Vlade, voli covek fotelju pa to ti je, kao da mu je deda ostavio u nasledstvo!

Acika

pre 10 godina

Najpravednije bi bilo da ako i Dinkic prestane da bude ministar finansija i gospodin Dacic koji je ministar policije i premijer , da ostavku na mesto ministra policije. Kako je i sam Vucic , rekao i uradio , jedan covek ne moze podjednako dobro da obavlja dve funkcije.

METEOR

pre 10 godina

Da li verujete i u to čudo? Daj Bože,ali Malđa će ako treba i klečati samo kako bi ostao u vlasti,jer bez toga njega i njegovog URS nigde nema...

Дамјан

pre 10 godina

Каква вест! Само не знам што су се толико натезали, требали су то лепо одмах и да завршимо са тим! Само кад нема њих двојице више.

FRAJLA

pre 10 godina

Meni kao građaninu je dosadila priča o rekonstrukciji,dajte već jednom rešite se ne sposobnih ministara bez obzira kojoj stranci da pripadaju pa da krenem ka oporavku zemlje.

Bonzita sa cokoladom

pre 10 godina

Lep pozdrav za Vuciceve mlade aktiviste koji ovde neumorno rade na formiranju lazne slike javnog mnjenja!... Za tzv. botove, kako ih neko nazva. Odmorite malo, izadjite na svez vazduh. Lepo je letnje vece. Besomucnim kliktanjem na komentare ne postizete nista. Istina, dobicete od sefa mozda neki dinar... Ali odavno je poznato da se realni problemi i bilo cija nesposobnost propagandom nikada nisu resavali. Nece ni ovoga puta...

Toliko očigledno!

pre 10 godina

Bolju vest nisam procitala. Bravo! Isterao Vucic svoje i neka je!
(King of Leon, 29. jul 2013 16:06

Nije Vučić isterao svoje, nego Dačić! Ovo je Dačićev manevar da ne bi morao da se odrekne Ministarstva unutrašnjih poslova.

Qurjak

pre 10 godina

Kakvo poziranje i prenemaganje.. Stvarno su vise prevrsili meru.. Kamo srece da su ovoliko vremena potrosili na nesto pametnije.. Tuzno, nije cak ni smesno :(

crni dim

pre 10 godina

Crni dim i dalje izlazi iz odžaka vlade republike Srbije...još se čeka novi papa, mislim novi Mladja, narod je i dalje u šatorima ispred vlade, svi su u isčekivanju, izgleda da će se izbor odložiti za sutra...nastaviće se...

moi

pre 10 godina

Zasto se ne kaze da je Knezevic najgori od svih, jer nas i dalje truje? Ili to vise nije vazno? A nije ta genijalna ideja njegova, vec su svi saucesnici. Najgori su. Dole Vlada!

Licemerje

pre 10 godina

Nema nama boljitka dok se svi oni ne sklone. Srbiji treba ideja, hrabri donosioci odluka, a ne skandal majstori i profesionalni davaoci praznih obećanja!

BlackBall

pre 10 godina

Da li taj momenat znaci da ce sps onda preuzeti finansije?!?!?!? Ljudi pa nemojte to da dozvolimo...finansije i mup...pa mozemo da se slikamo, ali ne za pasos i l.k...

Apache

pre 10 godina

Srpski cirkus Monti Pajton se i dalje okreće u mestu. Ovo je već toliko smešno da je postalo tužno. Još jedanput je potpuno jasno, da Srbija nema ni dovoljne stručne kompetencije ni moralne čvrstine da se iz ovog blata i mulja izvuče. Personalne promene su za naivne i indoktrinisane slojeve ovog propalog društva.

Миладин

pre 10 godina

Чиста намештаљка од стране СНС и једном и другом. Много провидно Вучићу, тако се не влада!

cc

pre 10 godina

"Istovremeno, zasedalo je Predsedništvo SPS na kom je ostavku podneo ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić." Mrkonjic podnosi ostavku na ministarsku funkciju u stranci.
Partijska drzava nista drugo.

Postovalac b92

pre 10 godina

Posle silnih minusa za Dinkica jasno je da ide u opoziciju.Komentari postaju jasnije sredsvo komunikacije nego neki mediji.

Vanja Petrović

pre 10 godina

Trio La Campanella, sutra, Tačno u podne!

Koje su ovo igrarije, lagarije i tričarije!!

I, znate li šta će da bude na kraju balade? Duplo ništa! Tresla se gora, rodio se miš!

Branko

pre 10 godina

ovi su smešniji od Mapetovaca...ko nama državu vodi...Nakon sastanka očekujem vest, izbori, što bi u ovom trenutku i bilo najbolje...kako posle svega ovoga ti isti ljudi mogu imati poverenja jedni u druge i činiti stvari koje će nama doneti boljitak!!!???

ArsenALL

pre 10 godina

I sretnemo se tako ja i Dacic danas, pitam ga ja o cemu se radi...a on ce meni:"Nije valjda da verujes u te gluposti?|"
Te tako i ja vama...Ne da se drug Dacic...mozda druga Obradovica i pusti malo u 'ladovinu, ali...sve je to znak pitanja...

BORIS

pre 10 godina

Ne mogu da poverujem da Vucic napusta Ministarstvo odbrane sada kada treba da saberemo njegove velike uspehe u napretku odbrambene industrije. Setite se samo obecanja da cemo izvesti najmanje 100 miliona dolara u Indoneziju, septembar 2012,ogromnih ugovora sa UAE koji ce zaposliti celu nasu industriju itd. Da li ce doci dan da se barem jedno obecanje ovoga gospodina ispuni?

da pa!?

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da je Dinkicu dato "pravo" da sebe predlaze za ministra finansija.Pa Vucicu, dete, ignorisi predloge tog majstora.On bi da opet radi sa parama a da nekom drugom preda ono sto je on i njegovi pajtosi upropascavao godinama! Samo sto dalje njegove ruke od drzave i njenih finansija...A ako bas treba da se pokaze neka "uzme" privredu, da se baR DELIMICNO ISKUPI

Dragan

pre 10 godina

Ovo je postala parodija u nastavcima.Dajte te izbotre po hitnom postupku inace ce nas ovo glodari pojesti.Vucic mi sada izgleda stvarno smesno.Svi znamo da komunisti i ovi novi julovci razmisljaju samo o svojim radnim mestima i foteljama i da ih buducnost Srbije ne zanima.Ko normalan jos moze da veruje u dobronamernost SPS-a i URS-a?

mr.real

pre 10 godina

Sastančili par sati pa sutra nastavljaju od podne, ne daj Bože da počnu od 9 ujutru kao sav normalan svet. Eh, banda neradničko-političarska!

master

pre 10 godina

Posle rekonstrukcije Srbija će biti druga zemlja na svetu koja je poslala čoveka na Mesec (rok kraj 2014-e) a prva na Mars(rok kraj 2017-e).Amerika,Rusija,Kina i EU neće znati šta ih je snašlo a o narodu koji će živeti kao bubreg u loju neću trošiti karaktere.Vladavina rekonstruisane vlade će zlatim slovima biti zabeležena u istoriji Srbije a svaki ministar buduće rekonstruisane vlade će u svom rodnom mestu imati spomenik od minimun 50 metara.Beogradski bulevari će dobiti imena ministara rekonstruisane vlade.Već sutra ću lično napisati dopis skupštini grada(samo Antiću,Đilasu nikako-miniraće) da bulevar Nikole Tesle bude promenjen u ime predsednika rekonstruisane vlade.Inicijativu za ostale ulice prepuštam mojim dragim sunarodnicima.

Srbijo veži se-polećemo

Loony Tune

pre 10 godina

Mi kao zemlja imamo pojedince da nam zavide, ali generalno kao narod smo mnogo glupi....Pa pogledajte ovu trojicu, likovi kao iz onog crtaca kada se nasukaju na pusto ostrvo i onako gladni jedan drugog vide kao hot dog i hamburger...mi cak imamo i treci sastojak.

Sanja

pre 10 godina

Vucicu, ako imas problema sa koalicionim parterima kako bi nastavio borbu protiv korupcije, kazi otvoreno. Evo ja sam sposobnija od tebe i drage volje se prihvatam na tvoje mesto na kom si JALOV i sve vise IRITIRAS narod ! Na poziciji na kojoj se nalazis su potrebna M... a ocigledno ih zene danas imaju vise nego muskarci. Koliko "ozbiljnosti", "horor prica na rts-u", "obecanja", "hapsenja, pa evo sad ce, samo sto nije" i to sve u prici da bi nam nakon godinu dana vlasti servirao rekonstrukciju, a kao nisi znao s`kim sta radis. A nisi citao mejlove gradjana u kampanji na FB, "Vecera sa Vucicem", hehe. E bato, sad se vraca... SNS sjasi, vreme prolazi, nista bolje ne dolazi, ostaje sve na pricama, a to pratimo vec vise od dve decenije, makar ja sto se secam. Sanju za ministra policije i javnog informisanja, kunem se da bih za manje od godinu dana neke stvari dovela u red. Imam troje dece i ne plasim se nikog i niceg osim njihove egzitencije, a oni su mi najveci podstrek i volja za radom. Podrzavam sve koji posteno rade i postuju neke rokove, ne podrzavam nikog ko obecava i tavori, na racun mene, tebe, njih itd...

Danijela

pre 10 godina

Trebalo bi da se izrotiraju, recimo da Dinkic vodi MUP, Dacic saobracaj, Vucic obrazovanje, a da finansije prepuste Goldman Sucks-u. Premijer nam ne treba, ionako rade kako im se kaze.

Djorgo

pre 10 godina

E Mladjo, Mladjo, ispasce da si politicki ostario i da su te mangupi ``izradili``. A bogami 12-13 godina si ih sve `radio`` kako si hteo, i nas onako ``uz put``. Nije to malo, trebalo je to umeti. Ajd sad na neki pravi posao. Dosta je bilo politike za normalnog coveka ... .

BurnLikeAcid

pre 10 godina

Da ih sad vidi gospodja ministarka...ili bolje Pera pisar iz administrativnog odeljenja...a ne dao Bog da ih nanjusi ujka Vasa ili jos gore drug zet!

FatandSexy

pre 10 godina

I sretnemo se tako ja i Dacic danas, pitam ga ja o cemu se radi...a on ce meni:"Nije valjda da verujes u te gluposti?|"
Te tako i ja vama...Ne da se drug Dacic...mozda druga Obradovica i pusti malo u 'ladovinu, ali...sve je to znak pitanja...

alexche

pre 10 godina

sefe, a sto ja? on je. Ne sefe on je. A ne ne on je. Ma sta ja kad je on? Ma ne ja, on? kako on, ja valjda, kako valjda on? ne on, vec ja? sta ja bre. on je? ne bre ja,
Alo bre pola 8, vecera......
Vec, kad pre
.....
ma ja sam bre sigurno, ne ne ne ja sam, ma molim te ja sam, ma ne ne ne ja sam, ma kako ti kad sam ja, ma ne ne ne,ti molim te ja sam, ma kakvi ti kad sam ja, alo bre ja sam molim te.................

a zivot ide, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

BOŽANA 63

pre 10 godina

Krajnje je vreme da Mladajn Dinkic konacno ode sa ministarske pozicije dosta je unistio Srbiju od 2000 godine toliko je imao promasaja da ga u sportu ni jedan trener ne bi trpeo. Ako od i Zarko Obradovic to ce biti pun pogodak i rekonstrukcija po meri gradjana Srbije svaka cast Aleksandru Vucicu i Ivici Dacicu na hrabrosti.

neko iz mase

pre 10 godina

dok oni pregovaraju narod gladuje, pre svih ljudi sa Kosmeta kojima je Dinkić uskratio isplatu minimalne privremene nadoknade u iznosu od 8000 din koja se ne isplaćuje zato što je Dinkićevo ministarstvo najavilo da će uputiti predlog vladi da se isti ukine još retroaktivno jer je poslednja uplata bila za decembar 2012. sramota

;)

pre 10 godina

@da malo kraducka pa da razumete, pogledaj puteve nakon njegovog sklanjanja, dobri za razvijanje zdravstvenog turizma "vožnjom do razbijanja kamena u bubregu". Bolje da ništa nisu dirali, ovako, zahvaljujući Mrkinoj ekipi, Velja ispade dobar ministar.

GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

pre 10 godina

Vucicu legendo legendoooo !Srecan sam ko da smo osvojili svetsko prvenstvo u fudbalu!Ko da smo dali gol u 91. minutu Brazilcima!Vucko glasam te (da mi je neko rekao pre 3 god da cu da glasam za Vucka reko bi mu da je lood )

slobodan

pre 10 godina

Treba poci samo od cinjenica.Plate i penzije u oktobru povecace za 0,5 posto,u aprilu 0,5 posto.Ako su cene zamrznute sta se moze kupiti za taj novac?Jedan casopis nedeljnik.Ali cene nisu zamrznute one rastu godisnje 10 posto.I za vreme DS-a je bilo slicno povecanje 2 posto.Hocu da kazem ljudi ko god da vodi finansije treba da obezbedi rast standarda.Mika,Zika,Pera ako je to 0,5 posto planirani rast onda treba menjati politiku koja se vodi.Mozemo mi svake godine rekonstruisati vladu ili ici na izbore,ali ako je rast 0,5 posto nama napretka nema.Dakle nova politika,a ne personalne promene ljudi koji nastavljaju u istom pogresnom smeru.

Shaft

pre 10 godina

Da ih sad vidi gospodja ministarka...ili bolje Pera pisar iz administrativnog odeljenja...a ne dao Bog da ih nanjusi ujka Vasa ili jos gore drug zet!

izbori su najbolje resenje

pre 10 godina

Zar ne mislite da je najbolje za sve,narocito za nezadovoljne gradjane,da raspisete VANREDNE IZBORE?Uostalom,bolje je i tako nego da vlada padne.Za vas je tako bezbolnije.

vodoinstalater

pre 10 godina

Tacno u podne kod O.K. Corrala.
(m4rk0, 29. jul 2013 22:31)

Pomešao si dva, inače remek dela, filmske umetnosti.

Ja bih pre rekao da ovi, svi u kompletu, spremaju narodu "Drvo za vešanje".

pero

pre 10 godina

Normalno, vešti Dinkić će i iz ovoga izvući korist, jer će ispasti da je on u pravu, a da su ga oni izbacili jer nisu hteli da poslušaju same sebe i prihvate ono što su se svi zajedno dogovorili.

ne moze to da se pravi tek tako

pre 10 godina

(Ivica na konju, 29. jul 2013 22:30)
Za novi koalicioni sporazum nakon izbacivanja URS-a je potreban partner sa odgovarajucim brojem/procentom poslanika (znaci DS, DSS ili LDP). Ne mogu SNS i SPS samo tako da "podele" i naprave Vladu, jos uvek vaze rezultati izbora a ne istrazivanje javnog mnjenja i podrske partijama. A po tim izborima SNS ima 24%, a SPS 14%. Znaci ili neko od gore-navedenih ili izbori

Ivica na konju

pre 10 godina

Izbacivanjem URS-a iz Vladem novi koalicioni sporazum između SNS i SPS deli resore u rekonstruisanoj vladi "na pola", a premijer Ivica Dačić i SPS su u prednosti u odnosu na prvog potpredsednika Aleksandra Vučića i SNS, i "bez vanrednih izbora", zahvaljujući upravo "rekonstrukciji", koja je "kazna za najveću i najodgovorniju stranku"?!

Glorija

pre 10 godina

Vučić bi trebalo da čuje glaas naroda i da kao najjača stranka u Srbiji da inicijativu da se raspišu izbori....dokle god se izbori ne održe, nekakve mutacije URSa koje neće biti dobre za Srbiju!

Rajko Cvetkovic

pre 10 godina

Imam amandman: Odmah najuriti Dinkića i vratiti SAMOUPRAVLJANJE i oj-ha. Carine na uvoz 300% i oj-ha. Sve nacionalizovati i oj-ha.

ukile

pre 10 godina

Vucic vise nece dopustiti nikakve igrarije Dacica ili Dinkica,ako se oni i dalje budu pravili pametni,Vucic treba momentalno da raspise nove izbore,da njih dvojicu nauci pameti.

zulufar

pre 10 godina

Ne znam u čemu je problem da se Dinkiću zahvali na dosadašnjem radu i na njegovo mesto postavi neko ko se stvarno razume u ekonomiju.

igor

pre 10 godina

Pravićete vi Dinkića od blata!. Da nam je 5 takvih u Vladi, koji rade, grebu i rukama i nogama da nešto stvore i dobro urade - bili bi smo u Evropi do 2014.

Prosto je smešno kako svi vide Dinkića kao osobu krivu za sve srpske jade, a sps i ex-srs kadrovi su odjednom andjelčići i pozitivci.

Sada mi je tek jasno kakav smo narod, narod ovisnika o Farmi, Facebooku, zabušavanja, navikao da dobija a ne da zaradjuje, neprosvećen, nepošten i kratke pameti i sećanja. A i vi sa B92 ste odlučili da malo pripomognete, sa Kardašijanima, kao da nema dovoljno zaludnih u ovom narodu...

Ahilijus

pre 10 godina

SNS zeli temeljnu rekonstrukciju da bi vlada mogla jos bolje da radi ali koalicioni partneri nedaju smene svojih ministara jer boljih nemaju.

Svetlost

pre 10 godina

Dinkic je precenio svoju poziciju i misli da jedino on zna da vodi ekonomiju Srbije,smenite ga i dovedite nekog mladjeg da ga nauci kako se to radi.

jooe

pre 10 godina

Ako Dinkić bude nastavio da razvlači tek neće dobro da prođe!!! Najbolje mu je da pristane na ponudu i da počnu nešto da rade da se sve ovo ne razvlači više kako on kaže!! E prava je lola ovaj Dinkić nego iskušava Vučićevo strpljenje oće ovaj na kraju da poludi i da preseče pa kom obojci....

zlatan

pre 10 godina

Za ekonomski preporod Srbije Dacic i nije problem ako uspe da suzbije sujetu i skloni se sa mesta ministra policije gde objektivno i nije mogao nista da radi. Ne treba smetnuti sa uma da Dacic nije isti premijer kao sto je bio Cvetkovic. Ali zato Dinkic kao apsolutni gospodar novcanih tokova od 5. oktobra na ovamo i nemilosrdni rusirelj srpske privrede i brutalnog socijalnog raslojavanja apslosutno je smetnja za bilo kakv napredak u ekonomiji.

zlatan

pre 10 godina

(igor, 30. jul 2013 00:17)

Od svega sto si rekao jedino je istina da ce Dinkic zavrsiti u istoriskom blatu, a u sadsnjem zivotu u zatvoru. Postanska stedionica na primer.

Stanko M.

pre 10 godina

Vucicu , ako koalicioni partneri nece da menjaju ove svoje koji ne rade dobro (a ocigledno da ih ima mnogo), onda da se ide na izbore.

Miroslav D.

pre 10 godina

Vidi Vucic da ovi iz SPS-a i URS-a koji su u vladi ne rade dobro, i to je kamen spoticanja cele vlade i drzave, ne rade dobro a nece da budu smenjeni ,onda lepo na izbore pa ce ih narod smeniti.

BARBI

pre 10 godina

Dinkic ni Obradovic, a ni Dacic ne treba da ostanu u Vladi Srbije!!! Bila bi sramota da ostanu posle svega!!! Sa Dinkicem i Obradovicem cemo tesko u EU!!!

Gordićev čvor!

pre 10 godina

Nadam se da će danas biti razrešen “gordijev čvor” zvan rekonstrukcija Vlade Srbije. Mnogo se zapetljalo i moraće mačem!

Ugroženi građanin

pre 10 godina

Ako je tačno da će Dinkić da ode iz vlade, bio bi red. Dosta smo ga gledali i dosta je bilo njegovih fabrikovanih afera u cilju rušenja više vlada. Ako se to desi, onda su na prvom mestu i naprednjaci i Aleksandar Vučić preveliki zalogaj za njega. Al' što se tiče zaključaka i prognoza, što se nardoski kaže: "PRVO SKOČI, PA RECI HOP!"

Miomirka

pre 10 godina

Dobro bi bilo da ovo sastančenje prestane, pa da se malo i radi. Ako i narod i vlada hoće Dinkićevu smenu, onda bi čovek stvarno trebalo da shvati da je nepoželjan i da sam da ostavku.

cist racun

pre 10 godina

A po tim izborima SNS ima 24%, a SPS 14%. Znaci ili neko od gore-navedenih ili izbori
(ne moze to da se pravi tek tako, 29. jul 2013 23:21)
Posle formiranja skupstine, rezultati izbora prestaju da budu relevantni, vec broj poslanika, ko je koliko dobio! Saberi poslanike SNS i SPS, pa ces videti da im poslanici URS-a ne trebaju za skupstinsku vecinu. Skupstinska vecina ima 140 poslanika.
SNS - 73, SPS - 44 = 117
URS - 16
SVM - 5
Stranke manjina - 5
Moze bez URS-a da opstane skupstinska vecina, samo - tako!

Bubica

pre 10 godina

Ako je Vucic tako brzo mogao da odluci ko nije dobro radio i ko napusta ministarsko mesto, mogu i ovi ostali. Nemam pojma zasto ovoliko odugovlace, znaju oni dobro ko nije radio kako treba.

repete

pre 10 godina

Treba se ozbiljno pozabaviti pitanjem ostanka Dinkića u Vladi, jer od toga zavisi dalji razvoj Srpske ekonomije, a vidljivo je da već duže vreme nema pomaka na tom polju.

manojlo

pre 10 godina

Rasplet sutrašnjeg sastanka: Dinkić pobegao glavom bez obzira iz politike, pošto mu je ionako "svega preko glave", a Dačić smenio sve svoje potpredsednike i konačno ostao sam u svojoj stranci. Srbija konačno može napred.

Gordijev se čvor razvezuje mačem...

pre 10 godina

Zanimljivo je poređenje sa onih osam predsednika što su se bezuspešno sastajali u Titovim vilama širom bivše nam države. I znamo kako je sve završilo!

Svi vuci siti i sve ovce na broju

pre 10 godina

@Ne može to da se pravi tek tako.
Može!!!
Uz parlamentarnu podršku SPO-DHSS, Dušan Petrović Group i...ako treba!!!

lokve

pre 10 godina

I previše gubimo vremena za nešto što bi trebali rešiti brže. Ali dobro, takvi smo. Bitno je da rezulzat bude za dobro Srbije i srpskog naroda.Sve ostalo je manje bitno.

jevgenija

pre 10 godina

Ako se ni posle danasnjeg sastanka Dinkic ne izbaci iz vlade i za ovu vladajucu vecinu moci cemo da kazemo ako i za sve prosle "Dzaba ste krecili"

gradac

pre 10 godina

Pa dobro, može u podne.Klima radi, malo je i zahladnelo, napitaka ima ako nekom pozli.Neka samo budu mirni i gledaju interes Srbije i bit će više cenjeni pre ili kasnije.

BOŽANA 63

pre 10 godina

Krajnje je vreme da Mladajn Dinkic konacno ode sa ministarske pozicije dosta je unistio Srbiju od 2000 godine toliko je imao promasaja da ga u sportu ni jedan trener ne bi trpeo. Ako od i Zarko Obradovic to ce biti pun pogodak i rekonstrukcija po meri gradjana Srbije svaka cast Aleksandru Vucicu i Ivici Dacicu na hrabrosti.

Kaiser

pre 10 godina

Neće Vučko da deli plen sa Mlađom?

Razumem ga, čekao je predugo, i par puta je već izvisio, a sve ono što je bilo namenjeno njemu su uzeli drugi.

Nije lud da sad još i sa Dinkićem deli, Dačića doduše ne sme da pipne, jer bi završio u opoziciji dok kažeš keks.

Миладин

pre 10 godina

Чиста намештаљка од стране СНС и једном и другом. Много провидно Вучићу, тако се не влада!

moi

pre 10 godina

Zasto se ne kaze da je Knezevic najgori od svih, jer nas i dalje truje? Ili to vise nije vazno? A nije ta genijalna ideja njegova, vec su svi saucesnici. Najgori su. Dole Vlada!

Bonzita sa cokoladom

pre 10 godina

Lep pozdrav za Vuciceve mlade aktiviste koji ovde neumorno rade na formiranju lazne slike javnog mnjenja!... Za tzv. botove, kako ih neko nazva. Odmorite malo, izadjite na svez vazduh. Lepo je letnje vece. Besomucnim kliktanjem na komentare ne postizete nista. Istina, dobicete od sefa mozda neki dinar... Ali odavno je poznato da se realni problemi i bilo cija nesposobnost propagandom nikada nisu resavali. Nece ni ovoga puta...

cc

pre 10 godina

"Istovremeno, zasedalo je Predsedništvo SPS na kom je ostavku podneo ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić." Mrkonjic podnosi ostavku na ministarsku funkciju u stranci.
Partijska drzava nista drugo.

Србин из Шипова

pre 10 godina

Вучићу ти си највише и сваки дан лагао народ у вези датума а често и у вези Шарића тако да је скроз неправедно да останеш на власти

Milan Nis

pre 10 godina

Mora da ode ministar SELAKOVIC i niko vise.Naprednjaci mogu da mi lupaju i 1000 minusa,cinjenica je da kad je pravosudni sistem u jednoj zemlji UREDJEN,sve ostalo dodje na svoje mesto vrlo brzo i ekonomija i finansije i sport i kultura i obrazovanje...
Ovde nije problem doneti novi zakon PROBLEM JE STO GA NIKO NE POSTUJE!

Qurjak

pre 10 godina

Kakvo poziranje i prenemaganje.. Stvarno su vise prevrsili meru.. Kamo srece da su ovoliko vremena potrosili na nesto pametnije.. Tuzno, nije cak ni smesno :(

GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

pre 10 godina

Vucicu legendo legendoooo !Srecan sam ko da smo osvojili svetsko prvenstvo u fudbalu!Ko da smo dali gol u 91. minutu Brazilcima!Vucko glasam te (da mi je neko rekao pre 3 god da cu da glasam za Vucka reko bi mu da je lood )

Licemerje

pre 10 godina

Nema nama boljitka dok se svi oni ne sklone. Srbiji treba ideja, hrabri donosioci odluka, a ne skandal majstori i profesionalni davaoci praznih obećanja!

Danijela

pre 10 godina

Trebalo bi da se izrotiraju, recimo da Dinkic vodi MUP, Dacic saobracaj, Vucic obrazovanje, a da finansije prepuste Goldman Sucks-u. Premijer nam ne treba, ionako rade kako im se kaze.

BurnLikeAcid

pre 10 godina

Da ih sad vidi gospodja ministarka...ili bolje Pera pisar iz administrativnog odeljenja...a ne dao Bog da ih nanjusi ujka Vasa ili jos gore drug zet!

Branko

pre 10 godina

ovi su smešniji od Mapetovaca...ko nama državu vodi...Nakon sastanka očekujem vest, izbori, što bi u ovom trenutku i bilo najbolje...kako posle svega ovoga ti isti ljudi mogu imati poverenja jedni u druge i činiti stvari koje će nama doneti boljitak!!!???

BORIS

pre 10 godina

Ne mogu da poverujem da Vucic napusta Ministarstvo odbrane sada kada treba da saberemo njegove velike uspehe u napretku odbrambene industrije. Setite se samo obecanja da cemo izvesti najmanje 100 miliona dolara u Indoneziju, septembar 2012,ogromnih ugovora sa UAE koji ce zaposliti celu nasu industriju itd. Da li ce doci dan da se barem jedno obecanje ovoga gospodina ispuni?

Apache

pre 10 godina

Srpski cirkus Monti Pajton se i dalje okreće u mestu. Ovo je već toliko smešno da je postalo tužno. Još jedanput je potpuno jasno, da Srbija nema ni dovoljne stručne kompetencije ni moralne čvrstine da se iz ovog blata i mulja izvuče. Personalne promene su za naivne i indoktrinisane slojeve ovog propalog društva.

mr.real

pre 10 godina

Sastančili par sati pa sutra nastavljaju od podne, ne daj Bože da počnu od 9 ujutru kao sav normalan svet. Eh, banda neradničko-političarska!

Dragan

pre 10 godina

Ovo je postala parodija u nastavcima.Dajte te izbotre po hitnom postupku inace ce nas ovo glodari pojesti.Vucic mi sada izgleda stvarno smesno.Svi znamo da komunisti i ovi novi julovci razmisljaju samo o svojim radnim mestima i foteljama i da ih buducnost Srbije ne zanima.Ko normalan jos moze da veruje u dobronamernost SPS-a i URS-a?

master

pre 10 godina

Posle rekonstrukcije Srbija će biti druga zemlja na svetu koja je poslala čoveka na Mesec (rok kraj 2014-e) a prva na Mars(rok kraj 2017-e).Amerika,Rusija,Kina i EU neće znati šta ih je snašlo a o narodu koji će živeti kao bubreg u loju neću trošiti karaktere.Vladavina rekonstruisane vlade će zlatim slovima biti zabeležena u istoriji Srbije a svaki ministar buduće rekonstruisane vlade će u svom rodnom mestu imati spomenik od minimun 50 metara.Beogradski bulevari će dobiti imena ministara rekonstruisane vlade.Već sutra ću lično napisati dopis skupštini grada(samo Antiću,Đilasu nikako-miniraće) da bulevar Nikole Tesle bude promenjen u ime predsednika rekonstruisane vlade.Inicijativu za ostale ulice prepuštam mojim dragim sunarodnicima.

Srbijo veži se-polećemo

Toliko očigledno!

pre 10 godina

Bolju vest nisam procitala. Bravo! Isterao Vucic svoje i neka je!
(King of Leon, 29. jul 2013 16:06

Nije Vučić isterao svoje, nego Dačić! Ovo je Dačićev manevar da ne bi morao da se odrekne Ministarstva unutrašnjih poslova.

alexche

pre 10 godina

sefe, a sto ja? on je. Ne sefe on je. A ne ne on je. Ma sta ja kad je on? Ma ne ja, on? kako on, ja valjda, kako valjda on? ne on, vec ja? sta ja bre. on je? ne bre ja,
Alo bre pola 8, vecera......
Vec, kad pre
.....
ma ja sam bre sigurno, ne ne ne ja sam, ma molim te ja sam, ma ne ne ne ja sam, ma kako ti kad sam ja, ma ne ne ne,ti molim te ja sam, ma kakvi ti kad sam ja, alo bre ja sam molim te.................

a zivot ide, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Loony Tune

pre 10 godina

Mi kao zemlja imamo pojedince da nam zavide, ali generalno kao narod smo mnogo glupi....Pa pogledajte ovu trojicu, likovi kao iz onog crtaca kada se nasukaju na pusto ostrvo i onako gladni jedan drugog vide kao hot dog i hamburger...mi cak imamo i treci sastojak.

Vanja Petrović

pre 10 godina

Trio La Campanella, sutra, Tačno u podne!

Koje su ovo igrarije, lagarije i tričarije!!

I, znate li šta će da bude na kraju balade? Duplo ništa! Tresla se gora, rodio se miš!

Shaft

pre 10 godina

Da ih sad vidi gospodja ministarka...ili bolje Pera pisar iz administrativnog odeljenja...a ne dao Bog da ih nanjusi ujka Vasa ili jos gore drug zet!

slobodan

pre 10 godina

Treba poci samo od cinjenica.Plate i penzije u oktobru povecace za 0,5 posto,u aprilu 0,5 posto.Ako su cene zamrznute sta se moze kupiti za taj novac?Jedan casopis nedeljnik.Ali cene nisu zamrznute one rastu godisnje 10 posto.I za vreme DS-a je bilo slicno povecanje 2 posto.Hocu da kazem ljudi ko god da vodi finansije treba da obezbedi rast standarda.Mika,Zika,Pera ako je to 0,5 posto planirani rast onda treba menjati politiku koja se vodi.Mozemo mi svake godine rekonstruisati vladu ili ici na izbore,ali ako je rast 0,5 posto nama napretka nema.Dakle nova politika,a ne personalne promene ljudi koji nastavljaju u istom pogresnom smeru.

;)

pre 10 godina

@da malo kraducka pa da razumete, pogledaj puteve nakon njegovog sklanjanja, dobri za razvijanje zdravstvenog turizma "vožnjom do razbijanja kamena u bubregu". Bolje da ništa nisu dirali, ovako, zahvaljujući Mrkinoj ekipi, Velja ispade dobar ministar.

Ivica na konju

pre 10 godina

Izbacivanjem URS-a iz Vladem novi koalicioni sporazum između SNS i SPS deli resore u rekonstruisanoj vladi "na pola", a premijer Ivica Dačić i SPS su u prednosti u odnosu na prvog potpredsednika Aleksandra Vučića i SNS, i "bez vanrednih izbora", zahvaljujući upravo "rekonstrukciji", koja je "kazna za najveću i najodgovorniju stranku"?!

rastanak

pre 10 godina

Narodu je vec sve jasno i pokazano, mislim da je red URS-u da se povuce iz vlade bez ikakvog kompromisa i dogovora i da svoje ministre skloni,da na njihova mesta Vucic stavi ljudi koji su sposobni i spremni da nesto konkretno rade i urade, da se popravi stanje u nasoj zemlji i da se u narodu probudi nada za bolje sutra koja je skoro pa nestala medju ljudima.

pero

pre 10 godina

Normalno, vešti Dinkić će i iz ovoga izvući korist, jer će ispasti da je on u pravu, a da su ga oni izbacili jer nisu hteli da poslušaju same sebe i prihvate ono što su se svi zajedno dogovorili.

neko iz mase

pre 10 godina

dok oni pregovaraju narod gladuje, pre svih ljudi sa Kosmeta kojima je Dinkić uskratio isplatu minimalne privremene nadoknade u iznosu od 8000 din koja se ne isplaćuje zato što je Dinkićevo ministarstvo najavilo da će uputiti predlog vladi da se isti ukine još retroaktivno jer je poslednja uplata bila za decembar 2012. sramota

novicavg

pre 10 godina

E to će biti prava rekonstrukcija kad Mlađa napusti Nemanjinu i završi se karijera njegovog mešetarenja i večitog ministra finansija u svim vladama koje su u poslednjih petnaestak godina formiranje. Ako se ovo desi mislim da će to sasvim biti rekonstrukcija po volji građana i da će se Srbija najzad osloboditi okova u koji je uvukao gospodin Dinkić sa svojom pričom o regionalizaciji i decentralizaciji koja je bila u suštini priča da preko lokala namakne glasove za svoje pozicije u vrhu vlasti. Ako ovo izdejstvuje Vučić i premijer Dačić biće to znak velike pobede Srbije i činjenice da postoji potpuno jedinstvo oko stavova vlade u narednom periodu na liniji Vučić-Dačić.

izbori su najbolje resenje

pre 10 godina

Zar ne mislite da je najbolje za sve,narocito za nezadovoljne gradjane,da raspisete VANREDNE IZBORE?Uostalom,bolje je i tako nego da vlada padne.Za vas je tako bezbolnije.

ukile

pre 10 godina

Vucic vise nece dopustiti nikakve igrarije Dacica ili Dinkica,ako se oni i dalje budu pravili pametni,Vucic treba momentalno da raspise nove izbore,da njih dvojicu nauci pameti.

Izbori sto pre...

pre 10 godina

Ako je to istina onda treba jos da ode i Dacic i svi njegovi drugovi i drugarice.
I to bi bio za pocetak jedan VELIKI korak napred,sve ostalo je samo produzenje agonije sa Dinkicevim partokrama i Dacicevim bahatim lopuzama.

Divlji badem

pre 10 godina

Искрено се надам да ће тако бити. Тек онда би се могло рећи да реконструкција добија свој коначан смисао и да није била узалудна.

da pa!?

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da je Dinkicu dato "pravo" da sebe predlaze za ministra finansija.Pa Vucicu, dete, ignorisi predloge tog majstora.On bi da opet radi sa parama a da nekom drugom preda ono sto je on i njegovi pajtosi upropascavao godinama! Samo sto dalje njegove ruke od drzave i njenih finansija...A ako bas treba da se pokaze neka "uzme" privredu, da se baR DELIMICNO ISKUPI

v

pre 10 godina

Samo kad smo doziveli da Obradoviću vidimo leđa. Sto se tiče Dinkica nisam zadovoljna al' bar su mu podelili ministarstvo. Daj šta das kad vec ne može sve. A Slavica se provukla iako je zdravstvo u rasulu.

TRUBA svira povečerje za URS

pre 10 godina

Hehehe to kao da Dačić zabija nož u leđa Dinkiću.On ga doveo u vladu,on ga sada i tera iz nje."Principijelni Dačić" nema šta,a to malo da zamaskira sa Obradovićem i nije mu neka maska,jer ovaj treba da ide pa ide.

BEOgrad

pre 10 godina

Setio se Dinkic da neko treba da se zaposli, a ne samo da se narod otpusta...verovatno ima dosta nezaposlenog kadra, pa je resio da ih udomi...

Glorija

pre 10 godina

Vučić bi trebalo da čuje glaas naroda i da kao najjača stranka u Srbiji da inicijativu da se raspišu izbori....dokle god se izbori ne održe, nekakve mutacije URSa koje neće biti dobre za Srbiju!

Djorgo

pre 10 godina

E Mladjo, Mladjo, ispasce da si politicki ostario i da su te mangupi ``izradili``. A bogami 12-13 godina si ih sve `radio`` kako si hteo, i nas onako ``uz put``. Nije to malo, trebalo je to umeti. Ajd sad na neki pravi posao. Dosta je bilo politike za normalnog coveka ... .

SeekAndDestroy!

pre 10 godina

Rekonstrukcije dok ne odu u paru Dacic i Dinkic...ipak su zajedno i dosli...ipak su zajedno i u koferu...vreme je da zajedno otputuju...

Postovalac b92

pre 10 godina

Posle silnih minusa za Dinkica jasno je da ide u opoziciju.Komentari postaju jasnije sredsvo komunikacije nego neki mediji.

Acika

pre 10 godina

Najpravednije bi bilo da ako i Dinkic prestane da bude ministar finansija i gospodin Dacic koji je ministar policije i premijer , da ostavku na mesto ministra policije. Kako je i sam Vucic , rekao i uradio , jedan covek ne moze podjednako dobro da obavlja dve funkcije.

Šojić

pre 10 godina

"Pa šta ćemo sad? Srbija ima da probadne" Ovaj Dinkić strašno me poseća na Šojića. Sve same obmane, presipanje iz šupljeg u prazno. Da li je stručno vođenje Srpske ekonomije zajsta zavrseno? Ili će još da nas "jaše"?

Todor

pre 10 godina

...Dacic da saopsti da i on napusta MUP. Ovako....pravi se lud. Mozda se i ne pravi...
Gradjanima Srbije, dosta je njegovih zagonetki..
Tole

Дамјан

pre 10 godina

Каква вест! Само не знам што су се толико натезали, требали су то лепо одмах и да завршимо са тим! Само кад нема њих двојице више.

United

pre 10 godina

Ovo bi bila pozitivna vest ako se ispostavi tačnom. Medjutim još ima ljudi iz SPS-a koji nisu postigli vidljive rezultate i koji takodje moraju biti smenjeni. Temeljna rekonstrukcija je neophodna kako presonalnih promena tako i promena kursa zemlje.

METEOR

pre 10 godina

Da li verujete i u to čudo? Daj Bože,ali Malđa će ako treba i klečati samo kako bi ostao u vlasti,jer bez toga njega i njegovog URS nigde nema...

nn

pre 10 godina

Zaboravili su Slavicu Djukic Dejanovic! Napolje! Zdravstvo nam je na najnizim mogucim granama, i to je rezultat nesposobnih jul-sps kadrova. SMENA!!!

900

pre 10 godina

Njega je i DS izbacivao al se on opet vraćao,niko ne zna kako ali čovek je neuništiv,ko ptica trkačica..
Realno,i Slavica treba da ide,a o Bajatu ili familiji Krkobabića ne bih ni trošio reči.

Rajko Cvetkovic

pre 10 godina

Imam amandman: Odmah najuriti Dinkića i vratiti SAMOUPRAVLJANJE i oj-ha. Carine na uvoz 300% i oj-ha. Sve nacionalizovati i oj-ha.

Day

pre 10 godina

sve sto nevalja i neradi u interesu ovog naroda treba izbacit iz vlade ja kao obican gradjanin ove drzave i ne stranacki opedeljen zelim rezultate a ne statistike nadam se da 99% gradjana republike Srbije tako razmislja..

Oblanda

pre 10 godina

Obradovic je konacno shvatio da je rezultat njegovog rada katastrofalan, na stranu afera mala matura,skolstvo nam je totalno unisteno,godinama nam nepismeni sede na vaznim funkcijama i sepure se svojoj kratkom pameti a sve zahvaljujuci ne sposobnom ministarstvu prosvete, cije ministarstvo deli licence privatnim fakultetima kao na pijaci!

YugiOh

pre 10 godina

Da li taj momenat znaci da ce sps onda preuzeti finansije?!?!?!? Ljudi pa nemojte to da dozvolimo...finansije i mup...pa mozemo da se slikamo, ali ne za pasos i l.k...

Namrgođen

pre 10 godina

Dobro je što se mašina pokrenula. Neka se spreme direktori koji su unazadili ovu zemlju. Počevši od direktora RJ PTT pa nadalje....

FRAJLA

pre 10 godina

Meni kao građaninu je dosadila priča o rekonstrukciji,dajte već jednom rešite se ne sposobnih ministara bez obzira kojoj stranci da pripadaju pa da krenem ka oporavku zemlje.

Deda Tripko

pre 10 godina

Izgleda da Dinkica jos nisu nagovorili da se mirno povuce jer njega ni motkom ne mozes da isteras iz Vlade, voli covek fotelju pa to ti je, kao da mu je deda ostavio u nasledstvo!

ne moze to da se pravi tek tako

pre 10 godina

(Ivica na konju, 29. jul 2013 22:30)
Za novi koalicioni sporazum nakon izbacivanja URS-a je potreban partner sa odgovarajucim brojem/procentom poslanika (znaci DS, DSS ili LDP). Ne mogu SNS i SPS samo tako da "podele" i naprave Vladu, jos uvek vaze rezultati izbora a ne istrazivanje javnog mnjenja i podrske partijama. A po tim izborima SNS ima 24%, a SPS 14%. Znaci ili neko od gore-navedenih ili izbori

zulufar

pre 10 godina

Ne znam u čemu je problem da se Dinkiću zahvali na dosadašnjem radu i na njegovo mesto postavi neko ko se stvarno razume u ekonomiju.

sanjica

pre 10 godina

Ovo je lepa vest koju sam ocekivala da cujem, posebno zbog ministra Obradovica. Sramno bi bilo da je ostao u vladi narocito posle svega u vezi polaganja male mature.

BlackBall

pre 10 godina

Da li taj momenat znaci da ce sps onda preuzeti finansije?!?!?!? Ljudi pa nemojte to da dozvolimo...finansije i mup...pa mozemo da se slikamo, ali ne za pasos i l.k...

Speed

pre 10 godina

Cek sad, ako ode Obradovic, a otisao je Mrkonjic, mora otici i slavna Slavka, a ko ce onda da ministruje...Znam Ruzic bice ministar za SiS...obzirom da mu dobro ide to Sve i Svasta...a cujem da mu kao i u politici, dobro ide sa cicama, prica se po bgd-u...nije mu zameriti ko bi odoleo takvom decaku...naocit posebno u oblasti oko novcanika...upravni odbori, sluzbena kola...

рада

pre 10 godina

Дачићу поднеси оставку на место министра и престани да ухлебљаваш твоје пропале кадрове на терет грбаче овог сиромашног народа-народ је прогледао...доста је више.......

cist racun

pre 10 godina

A po tim izborima SNS ima 24%, a SPS 14%. Znaci ili neko od gore-navedenih ili izbori
(ne moze to da se pravi tek tako, 29. jul 2013 23:21)
Posle formiranja skupstine, rezultati izbora prestaju da budu relevantni, vec broj poslanika, ko je koliko dobio! Saberi poslanike SNS i SPS, pa ces videti da im poslanici URS-a ne trebaju za skupstinsku vecinu. Skupstinska vecina ima 140 poslanika.
SNS - 73, SPS - 44 = 117
URS - 16
SVM - 5
Stranke manjina - 5
Moze bez URS-a da opstane skupstinska vecina, samo - tako!

igor

pre 10 godina

Pravićete vi Dinkića od blata!. Da nam je 5 takvih u Vladi, koji rade, grebu i rukama i nogama da nešto stvore i dobro urade - bili bi smo u Evropi do 2014.

Prosto je smešno kako svi vide Dinkića kao osobu krivu za sve srpske jade, a sps i ex-srs kadrovi su odjednom andjelčići i pozitivci.

Sada mi je tek jasno kakav smo narod, narod ovisnika o Farmi, Facebooku, zabušavanja, navikao da dobija a ne da zaradjuje, neprosvećen, nepošten i kratke pameti i sećanja. A i vi sa B92 ste odlučili da malo pripomognete, sa Kardašijanima, kao da nema dovoljno zaludnih u ovom narodu...

Ahilijus

pre 10 godina

SNS zeli temeljnu rekonstrukciju da bi vlada mogla jos bolje da radi ali koalicioni partneri nedaju smene svojih ministara jer boljih nemaju.

crni dim

pre 10 godina

Crni dim i dalje izlazi iz odžaka vlade republike Srbije...još se čeka novi papa, mislim novi Mladja, narod je i dalje u šatorima ispred vlade, svi su u isčekivanju, izgleda da će se izbor odložiti za sutra...nastaviće se...

ArsenALL

pre 10 godina

I sretnemo se tako ja i Dacic danas, pitam ga ja o cemu se radi...a on ce meni:"Nije valjda da verujes u te gluposti?|"
Te tako i ja vama...Ne da se drug Dacic...mozda druga Obradovica i pusti malo u 'ladovinu, ali...sve je to znak pitanja...

vodoinstalater

pre 10 godina

Tacno u podne kod O.K. Corrala.
(m4rk0, 29. jul 2013 22:31)

Pomešao si dva, inače remek dela, filmske umetnosti.

Ja bih pre rekao da ovi, svi u kompletu, spremaju narodu "Drvo za vešanje".

Bubica

pre 10 godina

Ako je Vucic tako brzo mogao da odluci ko nije dobro radio i ko napusta ministarsko mesto, mogu i ovi ostali. Nemam pojma zasto ovoliko odugovlace, znaju oni dobro ko nije radio kako treba.

repete

pre 10 godina

Treba se ozbiljno pozabaviti pitanjem ostanka Dinkića u Vladi, jer od toga zavisi dalji razvoj Srpske ekonomije, a vidljivo je da već duže vreme nema pomaka na tom polju.

Stanko M.

pre 10 godina

Vucicu , ako koalicioni partneri nece da menjaju ove svoje koji ne rade dobro (a ocigledno da ih ima mnogo), onda da se ide na izbore.

Miroslav D.

pre 10 godina

Vidi Vucic da ovi iz SPS-a i URS-a koji su u vladi ne rade dobro, i to je kamen spoticanja cele vlade i drzave, ne rade dobro a nece da budu smenjeni ,onda lepo na izbore pa ce ih narod smeniti.

BARBI

pre 10 godina

Dinkic ni Obradovic, a ni Dacic ne treba da ostanu u Vladi Srbije!!! Bila bi sramota da ostanu posle svega!!! Sa Dinkicem i Obradovicem cemo tesko u EU!!!

manojlo

pre 10 godina

Rasplet sutrašnjeg sastanka: Dinkić pobegao glavom bez obzira iz politike, pošto mu je ionako "svega preko glave", a Dačić smenio sve svoje potpredsednike i konačno ostao sam u svojoj stranci. Srbija konačno može napred.

Gordićev čvor!

pre 10 godina

Nadam se da će danas biti razrešen “gordijev čvor” zvan rekonstrukcija Vlade Srbije. Mnogo se zapetljalo i moraće mačem!

Svi vuci siti i sve ovce na broju

pre 10 godina

@Ne može to da se pravi tek tako.
Može!!!
Uz parlamentarnu podršku SPO-DHSS, Dušan Petrović Group i...ako treba!!!

lokve

pre 10 godina

I previše gubimo vremena za nešto što bi trebali rešiti brže. Ali dobro, takvi smo. Bitno je da rezulzat bude za dobro Srbije i srpskog naroda.Sve ostalo je manje bitno.

FatandSexy

pre 10 godina

I sretnemo se tako ja i Dacic danas, pitam ga ja o cemu se radi...a on ce meni:"Nije valjda da verujes u te gluposti?|"
Te tako i ja vama...Ne da se drug Dacic...mozda druga Obradovica i pusti malo u 'ladovinu, ali...sve je to znak pitanja...

Sanja

pre 10 godina

Vucicu, ako imas problema sa koalicionim parterima kako bi nastavio borbu protiv korupcije, kazi otvoreno. Evo ja sam sposobnija od tebe i drage volje se prihvatam na tvoje mesto na kom si JALOV i sve vise IRITIRAS narod ! Na poziciji na kojoj se nalazis su potrebna M... a ocigledno ih zene danas imaju vise nego muskarci. Koliko "ozbiljnosti", "horor prica na rts-u", "obecanja", "hapsenja, pa evo sad ce, samo sto nije" i to sve u prici da bi nam nakon godinu dana vlasti servirao rekonstrukciju, a kao nisi znao s`kim sta radis. A nisi citao mejlove gradjana u kampanji na FB, "Vecera sa Vucicem", hehe. E bato, sad se vraca... SNS sjasi, vreme prolazi, nista bolje ne dolazi, ostaje sve na pricama, a to pratimo vec vise od dve decenije, makar ja sto se secam. Sanju za ministra policije i javnog informisanja, kunem se da bih za manje od godinu dana neke stvari dovela u red. Imam troje dece i ne plasim se nikog i niceg osim njihove egzitencije, a oni su mi najveci podstrek i volja za radom. Podrzavam sve koji posteno rade i postuju neke rokove, ne podrzavam nikog ko obecava i tavori, na racun mene, tebe, njih itd...

Gordijev se čvor razvezuje mačem...

pre 10 godina

Zanimljivo je poređenje sa onih osam predsednika što su se bezuspešno sastajali u Titovim vilama širom bivše nam države. I znamo kako je sve završilo!

Ugroženi građanin

pre 10 godina

Ako je tačno da će Dinkić da ode iz vlade, bio bi red. Dosta smo ga gledali i dosta je bilo njegovih fabrikovanih afera u cilju rušenja više vlada. Ako se to desi, onda su na prvom mestu i naprednjaci i Aleksandar Vučić preveliki zalogaj za njega. Al' što se tiče zaključaka i prognoza, što se nardoski kaže: "PRVO SKOČI, PA RECI HOP!"

Svetlost

pre 10 godina

Dinkic je precenio svoju poziciju i misli da jedino on zna da vodi ekonomiju Srbije,smenite ga i dovedite nekog mladjeg da ga nauci kako se to radi.

Miomirka

pre 10 godina

Dobro bi bilo da ovo sastančenje prestane, pa da se malo i radi. Ako i narod i vlada hoće Dinkićevu smenu, onda bi čovek stvarno trebalo da shvati da je nepoželjan i da sam da ostavku.

jooe

pre 10 godina

Ako Dinkić bude nastavio da razvlači tek neće dobro da prođe!!! Najbolje mu je da pristane na ponudu i da počnu nešto da rade da se sve ovo ne razvlači više kako on kaže!! E prava je lola ovaj Dinkić nego iskušava Vučićevo strpljenje oće ovaj na kraju da poludi i da preseče pa kom obojci....

zlatan

pre 10 godina

Za ekonomski preporod Srbije Dacic i nije problem ako uspe da suzbije sujetu i skloni se sa mesta ministra policije gde objektivno i nije mogao nista da radi. Ne treba smetnuti sa uma da Dacic nije isti premijer kao sto je bio Cvetkovic. Ali zato Dinkic kao apsolutni gospodar novcanih tokova od 5. oktobra na ovamo i nemilosrdni rusirelj srpske privrede i brutalnog socijalnog raslojavanja apslosutno je smetnja za bilo kakv napredak u ekonomiji.

zlatan

pre 10 godina

(igor, 30. jul 2013 00:17)

Od svega sto si rekao jedino je istina da ce Dinkic zavrsiti u istoriskom blatu, a u sadsnjem zivotu u zatvoru. Postanska stedionica na primer.

jevgenija

pre 10 godina

Ako se ni posle danasnjeg sastanka Dinkic ne izbaci iz vlade i za ovu vladajucu vecinu moci cemo da kazemo ako i za sve prosle "Dzaba ste krecili"

gradac

pre 10 godina

Pa dobro, može u podne.Klima radi, malo je i zahladnelo, napitaka ima ako nekom pozli.Neka samo budu mirni i gledaju interes Srbije i bit će više cenjeni pre ili kasnije.