Petak, 26.07.2013.

14:57

Mrkonjić odlazi: Doviđenja, deco

Predsedništvo SPS prihvatilo zahtev funkcionera stranke i ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića da bude razrešen funkcije u Vladi Srbije, saopštio je SPS.

Izvor: B92

Mrkonjiæ odlazi: Doviðenja, deco IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

Rocker

pre 10 godina

Mrkonjic je shvatio da je bolje da dostojanstveno ode. Daj Boze da buduci ministar bude bolji i sa vise energije i para za projekte.

Pa nije Srpska kasa socijalna sluzba za neradnike

pre 10 godina

Sad jos da prihvate tvoju ostavku, jer i na tebe se izmedju ostalog i mislilo, dobro i ukapirao pa sam da oostavku sa sacuvas ono malo dostojanstva sto ti je ostalo. A tako treba i svi ostali buduci i sadesnji da prodju ako slicni budu. Pa nije Srpska kasa socijalna sluzba za neradnike. Ni ovaj narod nema a daje vama.

magnetofon

pre 10 godina

Dacicu trebas smeniti Obradovica Dejanovicku, za pocetak, naravno svaka cast Mrkonjicu da potezu, jeste mu vreme za penziju, al ii ovi ostali ne rade nikako , psole dosta skandala sa Dejanovickom i Obradovicem prvi bi trebali biti na spisku. Mnogo bolje rade ministri iz SNS –a, pa ih Vucic opet smenjuje.

RAZMISLJAM - POSTENO

pre 10 godina

Ako je posteno dosta je bio ministar. Doslo je do zamora materijala. Nadam se da sada moze mirno bez ikakvih problema da se posveti menadzerskim poslovima kod Ane Bekute. Zelim mu puno uspeha u novom poslu.

Miloš J. Kosovac

pre 10 godina

Šteta za one koji nam se rugaju, jer je ovaj lik pravi predstavnik primitivog i amoralnog dela Srbije. Ima ih još u Vladi, no ovako ubedljiv tip koji je decenijama radio na propast Srbije, nekada samo kao inženjer, a u vreme Slobe dupelizac njegov, da ga je to držalo da mu ni mlađani Dača nije mogao ništa, sve dok nije postajla opasnost da svi iz SPS odlete sa vlasti.

Temptation

pre 10 godina

Da da,kao Mrka otišao...Gde bre otišao,jer rekao Nikolić pre dve nedelje da će Mrki da ponudi mesto u pretsedništvu!!!Sad bar nećemo da ga gledamo,ali će tu da bude...Politička lustracija!

Kućica na Drini

pre 10 godina

Zašto propagandisti iz SNS-a ne traže da se Dačić oslobodi svoje druge funkcije (ministarstva policije), ako se Vučić već odriče min.odbrane ? Zašto socijalisti forsiraju svoje kadrove stare preko 65 godina (direktori jav.preduzeća,drž.sekretari) i tako drastično krše zakon , a milion ljudi ne radi i bori se za goli život ? Odgovor na ovo je : Dačić se plaši ,, koferčeta,, ,a ovi matori krševi su ih debelo zadužili.

zlobni cinik

pre 10 godina

Ne radujte se previše ljudi, ćak i onih godina kada formalno nije bio ministar i kad je SPS bio u opoziciji, Mrka je drmao putarstvom; konkretno mislim na Čumeta i njegov čuveni Defense road, Mrka se često pojavljivao na gradilištima i najsrdačnije pozdravljao sa Čumetom. Izgleda , sa ove distance, da je sve to bio Mrkin projekat, a da je Čume obebedio mašine i kapital

Obradovic?

pre 10 godina

Obradovic? Obradovic? Covek koji se ne mesa u svoj posao ostaje? Pa, dajte, molim vas? Dejanovicka? Pa, ako ovako nastavimo nece biti niti doktora niti zivog pacijenta u Srbiji vise...

Rajko

pre 10 godina

Па за није он лично рек'о пре неки дан да остаје? У сваком случају добро је за Србију што овај човек одлази. Барем га не морамо гледати више како ништа не ради.

Aleksandar

pre 10 godina

Samo pogledajte slike u clanku! Svi izlaze iz uglancanih limuzina, vozaci im otvaraju vrata, tasna-masna... Pomoslio bi covek da su ovo najveci strucnjaci neke velike zemlje npr. Nemacke ili sl. Kako nikog od njih nije sramota!?

boban

pre 10 godina

opusteno. narod je glupav pa eto tebe ponovo cim pre...

Nema nama spasa ...jedino svi da se uklone ...mislim na sve vladajuce stranke od 20000-te.
Il citat iz filma ... od Dragana Jovanovica ..Nije Sloba .. mi smo G..

Gore

pre 10 godina

Svi izlaze iz crnih limuzina! Kao sto su to nekada radili njihove idejne vodje. Zasto se cudimo sto su putevi nedovrseni I izrovani, vozila gradskog saobracaja kao da smo se zamrzli u sedamdesetim, zeleznica se krece brzinom tramvaja a vremenska prognoza je tacnija od reda voznje! Privilegije su jedina stvar kojom vesto prikrivaju svoju neinventivnost, nadprosecnu prosecnost I neznanje!

MUKNAVI

pre 10 godina

Nikuda on i oni ne odlaze,premestaju se i prave predstavu da zadovolje Narod i zato je cica mrko i rekao ..dovidjenja!Otisli bi ,svi u paketu,kada bi Narod napravio "rekonstrukciju" ali za sada toga nema,Gradjani su podeljeni,jer su vlasnicku strukturu,"privatizacijom" kurte-murte promenile pa sada manjina ima sve ono sto je bilo narodno,a Gradjane zaposljavaju partije.Gradjani su podeljeni izmedju stranaka i ako ne dodju Gradjani do pameti nastat ce uskoro tuca,ozbiljna,oko..moja stranka je bolja,za koga si glaso`-za njih bre- oni gube moji dobijaju itd!

...

pre 10 godina

Konacno, taj sto je para nam uzeo a nista nije izgradio...

Cak je I Velja mnogo bolji od njega, nesto se mislim da se tu dosta njih ugradjuje i sad ce da nameste nekog novog ko ce opet da bude u dilu i da se ugradjuje

Gricko

pre 10 godina

Dovidjenja cika Mrko, konacno ti videsmo ledja...ali plasim se ne zadugo, ne da tebe Ivica, osta si mu u amanet od bivseg vam vodje....

zoran

pre 10 godina

Dovedite nekog iz belog sveta i platiti im da vode drzavu,jer ovde postenih nema,to je ocigledno.Svi su jaki samo na recima a DELA , 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Владимир

pre 10 godina

Мрка је велики прегалац и трудбеник наспрам С. Ђ. Дејановић.
Он је са својих 10км ауто пута постигао 10х више од дотичне у здравству.
Он је можда атрактавнији за медије, ал истински хаос, анархија, расуло и пропаст је у здравтству.

Optimista

pre 10 godina

A šta je bilo sa ostalima? Nije moguće da samo on nije radio punim kapacitetom. Ne verujem da će SNS dozvoliti smenu samo 1 ministra iz SPS-a.

smakevic

pre 10 godina

Jos jednom je Aleksandar Vucic pokazao koliko je posten prema sebi, stranci, ali najbitnije prema gradjanima Srbije! Njegov najveci kriticar je upravo on! Dinkicu, spasi Srbiju i skloni se.

b&s

pre 10 godina

Najjaca stranka menja cetiri ministra, dok Dacic menja penzionera koji nije zavrsio nijedan autoput koji je zapoceo, a ostavlja ministra prosvete koji je upropastio srpsko skolstvo. Dinkic misli da je nezamenljiv. Ekonomski mag koji je razorio srpsku ekonomiju zajedno sa Djelicem. Zamenti Obradovica, Slavicu Djukic, Mrkonjica i URS izbaciti iz VLADE.

dule

pre 10 godina

Nadam se da ce doci neko ko ne mora da bude posteniji posto je to kod nasih politicara nemoguce ali makar pametniji i onaj ko je radan u nameri da zavrsi vise koridor 10.

Bonzita sa cokoladom

pre 10 godina

Ogromna steta!... Intelektualna gromada i jedan od najcestitijih medju nama odlazi sa tako vazne funkcije. Tek nam sada spasa nema. Mrko vrati se!... Ne moras kao ministar nista da radis, ali ne uskracuj nam cast da te i dalje hranimo i na drzavnim jaslama drzimo.

winston

pre 10 godina

Ovo je sala, ne rekonstrukcija. Ministari sto su lose radili ostaju, a samo izbacili jednog starca. SPSci se bore za politicki zivot, to je ocigledno, i nemogu da izbace svoje, i ako su totalno nesposobni. Jedino da idemo u izbore, i da narod izbaci te SPS ministare sto nevaljaju, i u to pripada i Ivica Dacic, naj veci slo Srpkoj vladi.

ahahahahahahahah

pre 10 godina

A juce covek dade jos jedan rok, i sad ode.

13 godina, a auto put nije gotov.

Jeste li vi uopste ljudi? Imate li imalo obraza, paraziti nijedni?

Ovaj narod nece ustati dok ne nestane marmelade u prodavnicama. Dok nam farmu ne zabrane.

19 84

pre 10 godina

A taman je mislio da nema sanse da se njemu tako nesto dogodi kad ono....Vreme je njemu odavno za penziju ili bavljenje estradom, dosta se slikao sada neka odmara malo.

Dejan Kosi

pre 10 godina

I sta bi na kraju...sve su prihvatili, sve se slazu ... sve tako treba ...A KOGA SU SMENILI...sem Mrke koji je ja sam dao ostavku ?????????

trtoslav

pre 10 godina

Nista od rekonstrukcije ako DINKIC ne dobije nogu.
Pa on bi trebao i pre metuzalema Mrkonjica da leti iz vlade. Dinkic je sinonim ekonomske propasti i unistavanja srpske privrede. Zbogom jednom zauvek.

Neko spolja

pre 10 godina

Mrka dao ostavku? Ma nemojte? Podseti me na računovođu u našoj firmi Da li u ovoj zemlji postoji kazneno delo za nemar na radnom mestu, za pogrešno (ne)korišćenje milijardi evra koje su spucane u sektorima pod nadležnošću dotičnog "neimara", za propadanje, krađu i uništavanje građevinskog sektora u Srbiji? Muka me spopala kada sam čuo da Mrka "nudi" ostavku. Čime li ih samo drži u šahu, da mi je znati.

bezimena

pre 10 godina

Ma nije moguće das u se kola slomila samo na Mrkonjiću? Ovi nas vuku za nos a njihov raste kao kod Pinokija!
(Đepeto..., 26. jul 2013 17:37)

Naravno da nas vuku za nos, jer ni jedan jedini ministar nema rezultate, samo neki imaju afere!

Ova Vlada je KATASTROFALNA!

Bonzita sa cokoladom

pre 10 godina

Sjajna cirkuska predstava!... Zongleri se pojavljuju jedan za drugim i izvode najraznovrsnije akrobacije. A publika u transu, zaokupljena atraktivnim egzibicijama koje se smenjuju kao na traci. Nikome u masi, pa cak i onima navodno pozvanijim, koji se bave umnim analizama, ne pada na pamet pitanje kako je bilo moguce da mozgovi koji se sada smenjuju na doticne pozicije pre godinu dana uopste budu postavljeni?!... Kakva je to zapravo proslog leta vlast uspostavljena kada neke od svojih glavnih mislioca i vizionara sada zamenjuje nekim toboz novim, boljim delatnicima? Degustatoru istancanih cula ne treba mnogo da u nozdrvama svojim miris crvljive trulezi jos izdaleka oseti... Populisti bez autenticnih ideja u ovoj zemlji odavno najudobnije zive.

b&s

pre 10 godina

Za godinu dana svog funkcionisanja ova Vlada je ostvarila višedecenijski cilj otvorivši pregovore o pristupanju Srbije Evropskoj Uniji. To je rezultat pokrenutih reformi, napretka u dijalogu Beograda i Prištine, i ostvarenih uspeha u borbi protiv kriminala i korupcije.

podanik

pre 10 godina

ah, kakva divna vest! odlazi nesposobnjakovic koji je za 10 godina uspeo da izzgrdai desetak kilometara autoputa, koji je vec pun rupa, i da nas novac preusmeri u svoje i stranacke dzepove.
nadam se da ce dobto priliku da o svemu razmisli u bespolatnom dugogodisnjem smestaju.

Necu_u_Tor

pre 10 godina

Obradovic? Nauka u rasulu, I put se desava da u nekoj zemlji naucnici protestvuju, desetine hiljada ljudi prozivele agoniju zbog nesposobnosti oko obicnog prijemnog ispita i nista?

Dejanoviceva? Nema lekova, napravljen haos sa javnim navkama, na najobicniju operaciju katarakte ceka se danima, afera do afere na sve strane i nikom nista?

Bajatovic? Navodno Srbija Gas samo jede novac, kupuje propale firme, a platice stotine hiljada?

Ministar policije - znam - cupavo... Ali bar je zemlja sigurna, tu je obezbedjenje da nas brani... Ok, ako ono zataji, tu je zandarmerija, zar ne?

A i ja se bez veze nerviram, i vo sto su pustili mrkonjica je previse za istu ekipu koja je zarila i palila '90...

etoo

pre 10 godina

Botovi SNS-a dobili instrukcije da pljuju po SPS-u.Fino.Cesto spominju izbore...velicaju vodju(naravno)...spominju izbore...velicaju vodju...


Znaci bice izbora.

b&s

pre 10 godina

Najjaca stranka menja cetiri ministra, dok Dacic menja penzionera koji nije zavrsio nijedan autoput koji je zapoceo, a ostavlja ministra prosvete koji je upropastio srpsko skolstvo. Dinkic misli da je nezamenljiv. Ekonomski mag koji je razorio srpsku ekonomiju zajedno sa Djelicem. Zamenti Obradovica, Slavicu Djukic, Mrkonjica i URS izbaciti iz VLADE.

zoran

pre 10 godina

Mrko,nisam te cenio,ali ti si smeker,gospodin i strucnjak za ministarku Slavicu,a pogotovo za ministra Obradovica!Nisam za SPS i uvek sam bio protiv SPS-a,ali kod tebe Mrko uvek sam cenio sto se nikada nisi odrekao svoga predsednika i sto si u tome bio dosledan do kraja!

vlado

pre 10 godina

Neviđeno licemerje, Obradovića zaboraviše sve je Ok, ako on ostane ministar Vučiću ništa više ne verujem. Sve prevarant do prevaranta

4567890123

pre 10 godina

Mrkonjic i treba da ode, kao i Obradovic, nadam se da ce tako i biti. Ako se ne dogovore oko rekonstrukcije, izbori su najbolje resenje.

Magomed

pre 10 godina

Sad je kasno, Sirbistan je vec izgubio trku. Bugarska i Rumunija su izgradile mrezu. A Sirbistan nece skoro imati puteve, tako da, dovidjenja.

Neša

pre 10 godina

Da li je moguće da se stalno apostrofira kao uspeh ove Vlade to što je dobijen datum za otpočinjanje pregovora sa EZ.Pa time se ova zemlja bavi godinama.Da su prethodne Vlade prihvatile ovo što je prihvatila ova Vlada u vezi sa Kosovom datum bi bio dobijen i tada.SNS u šinjelu Radikala,a posebno čelni ljudi bili su žestoki protvnici bilo kakvih ustupaka Kosovu.I zato dajte nam argumentaciju,ako već govorite o uspehu Vlade o stanju naše privrede.Poznato je,a to osećamo na svojim plećima da je sa urušavanjem naše privrede nastavlkjeno.Obećanih poslova,investicija i sl.nisui ni približno ostvarena..Mi živimo sve lošije i lošije.Po ulicama gradjanin nije siguran.Svakodnevna gotovo ubistva,napadi na javnim mestima i dr.To su teme,za nas obične ljude,za procenu rada ove Vlade.Sa tog stanovišta ona je veoma loša.I sama najava njene rekonstrukcije ide tako sporo i traljavo da očigledno to nije rešenje.Zato dajte nove izbore posle kojih će jedna stranka da vlada,ako to ne bude bilo moguće treba najsupešniji da vode računa sa kim ulaze u koaliciju.Dinkić je srušio već dve Valde,a evo na putu je da to ostvari i sa trećom.A sama ta činjenica je veliki minus za SNS.Uozbiljite se dajte pregled obećanja i ostvarenja u porvoj godini pa onda tvrdite o svom uspehu.

муџибур рахман

pre 10 godina

Е сад важи она; ко не уме да направи а све уништи,па то су комушти. И "највећег неимара" поткопаше,срам да вас буде...А где је онај уобичајени "аутокритички осврт" на крају седнице цкскј? Дадосте Мрку неимара место свих нерадника министара.

Misko

pre 10 godina

Aham, to je u smislu - izaberite novog ministra, a meni dajte neku drugu funkciju, po mogucnosti sa boljim primanjima, Ana je postala zahtevna...

smakevic

pre 10 godina

Misim da će Vučić tražiti još promena što se tiče SPS-a. Veoma je bitno da je i SPS prihvatio razdvajanje ministarstva finansija i ekonomije i lidera URS-a stavilo u delikatnu poziciju kod odlučivanja oko rekonstrukcije da podeli svoje ministarstvo i promeni nekog ministra.

Nikola

pre 10 godina

Častan potez mrkonjića. Znao sam da će postupiti baš na taj način. Bilo mi je veoma žao što je došlo do toga , ipak je on jedan ponosan graditelj Srbije, čovek koji je bio na braniku graditeljstva baš kada je to trebalo. nadam se da će baš s obzirom na ovakav častan potez čoveka koji je ipak u godinama, narod moći da se seća samo onoga od pre 12 godina kada je taj čovek gradio po SR Jugoslaviji ono što je tada bilo najpotrebnije, mostove, a što je i danas. Ovaj period zadnjih par godina nije učinio mnogo, ali razumem, čovek je u godinama i umoran od posla, ovo je i dobar potez jer nama je gradnja puteva i obnova saobracaja uopšte preko potrebna pre članstva u EU za 9 godina. Podrška Mrkiju i hvala za sve što je učinio, pamtićemo samo ono najbolje!

Celicna ledi

pre 10 godina

Mrkonjic ponudi ostavku i tu sve treba da se zavrsi? A sta je sa ostalim ukrasima, da ne kazem kalaterlanim stetama, iz SPS-a? Svaka cast Vucicu na pokusajima da se rekonstrukcija sporvede ali mislim da su ovo corava posla. Nego da lepo narod kaze sta misli!

Sveznalica

pre 10 godina

Naravno SPS ce sada sve prihvatiti samo da ne budu izbri jer jedino po njih bi se lose zavrsilo sve. Ali nije u redu da SNS smeni 4 ministra a SPS od gomile koji ne rade kako treba da zamaze oci i smeni jednog.

Ja, donaana

pre 10 godina

Ove komunjare iz SPS treba izbaciti iz koalicije! Prvo su surovali sa Tadicem a sada sa Vucicem! Lukavo! Napred Vucic, Ja sam za nove izbore i da se pohapse svi lopovi iz DS i SPS!

novica952

pre 10 godina

Dali će ostavka i zamenu svog ministarskog mesta koju je ponudio Mrkonjić shvativši da je ovo neophodno da bi se rekonstrukcija privela kraju biti dovoljna što se tiče SPS-a ili će biti neophodno da se izvrši i još neka zamena videće se nakon ponovnog susreta lidera koalicije kada se bude pravio personalni sastav vlade.Ono što je sigurno misim da će Vučić tražiti još promena što se tiče SPS-a i da će se u tom pravcu morati ići još napred prema nekom od ministara.veoma je bitno da je i SPS prihvatio razdvajanje ministarstva finansija i ekonomije i lidera URS-a stavilo u delikatnu poziciju kod odlučivanja oko rekonstrukcije da podeli svoje ministarstvo i promeni nekog ministra.

crni domino

pre 10 godina

A Obradovic, a Dejanovic a Premijer Dacic?
Svo troje , napolje iz Vlade! Ne zasluzujete ta mesta!
PS: Povedite sa sobom Dinkica i Krkobabica starijeg!

NScentar

pre 10 godina

Da su zmenili Knezevica kad su trebali, gospodin "Alfatoksina", nego dobili ideju za neku rekonstrukciju, sada im je gorko palo. Ali ako ostane taj lik Knezevic u ministarstvo, onda je Vucic i ova vlada jedna bedna smejurija.

Stojann

pre 10 godina

Pa zar samo Mrkonjic da bude smenjen, sta je sa ostalima? SPS ima toliko nesposobnih kadrova da je to strasno, Dejanovic, Obradovic, zatim Dacic, katastrofa je da jedan Dacic posle tolikih afera i dalje bude u vladi...

mrak

pre 10 godina

Samo ih pogledajte: svaki ministar dolazi svojim autom (sa zatamnjenim staklima) i svojim soferom, koji lakejski otvara vrata. Cime li su oni to zasluzili!!!?? O Dejanovicki i njenim toaletama da ne pricam, dok u zemlji nema para za spasavanje decijih zivota. Kamo srece da svi budu "rekonstruisani"! Znam, nece to mnogo sta promeniti, ali da ih bar vise ne gledamo.

бидермајер

pre 10 godina

Титови а после Слобови комуњарски карактери. Докле год буде и једног живог у србији се ништа променути неће.

Bolje 200 lopova na slobodi nego jedan autokrata na vlasti

pre 10 godina

Umesto loših viceva, samo to znate, upitajte se i odgovorite ko je tvorac ove ideje o "rekonstrukciji"? I ko je posle tri meseca od formiranja vlade počeo da govori o ozborima? I ko je hteo mesto premijera prostom zamenom mesta, iako tako nešto Ustav ne predviđa. I gde bi danas bio Vučić da su Dačić i Dinkić napravili koaliciju sa demokratama? I koliko to naprednjaci imaju mesta u parlamentu da bi mogli sami om svemu da odlučuju? Imaju 55 poslanika! Previše laika meša se u pravni sistem zemlje i hoće izbore, a ova vlada još nije sastavila punu godinu. I kako bi na izborima prošao Vučić, posle velike demagogije i praznih obećanja? Izbori bi ga sigurno koštali vlsti i to je jedino dobro što bi doneli - vladu bez njega.

novica952

pre 10 godina

Iako su jučerašnji sastanak novinari i mediji proglasili za dan d očigledno je da je to današnji dan kada sve tri stranke imaju sastanke najviših organa stranke u pokušaju da se nađe rešenje za problem rekonstrukcije. Očekujem da SPS i predsedništvo koje zaseda da hrabro uđe u proces rekonstrukcije i zameni sve one svoje ministre kako bi se dobila funkcionalnija vlada sa većim efektima u radu.Dali će Dačić uspeti da natera svoje stare kadrove da prihvate rekonstrukciju kao normalno stanje i to shvate u interesu Srbije ili će to smatrati udarom na sopstvenu ličnost i suprostaviti se svom lideruu ovom zadatku.Šta će iz svega ispasti videće se danas i u naredna dva dana jer je i ovoj rekonstrukciji došao kraj kao svim stvarima na svetu.

Dubioza

pre 10 godina

Hajde Ivice uradi nesto konkretno. Odstreli Obradovića i Dejanovićku pa da se radi dalje normalno. Izbore ti ne bih preporučivao jer se nećeš tu hleba najesti pored Vučića.

srpski patriota

pre 10 godina

Ove silne vesti o najnovijem rijalitiju "rekonstrukcija", iako su veoma obimne ipak nisu potpune. Nedostaju važni podaci, npr ko je na sastanku pio kiselu vodu a ko običnu flaširanu, koje marke, da li je neko pio Koka Kolu ili Pepsi, ili možda čak i Sinalko, pa intervjui sa kafe kuvaricama, ko traži tursku kafu, a ko Nes ili kapućino. Pa onda detaljne analize eminentnih analitičara na osnovu tih podataka.

Iraklije

pre 10 godina

Da iskreno žele rekonstrukciju socijalisti bi se već dogovorili,ali oni samo zamajavaju narod.Preko glave mi je više tih njihovih priča i sastanaka,najbolje rešenje su izbori.

NScentar

pre 10 godina

Očekujemo rešenje koje će biti efikasno!
(FIHRETA, 26. jul 2013 15:14)
Ako odu Obradovic, Dukic-Dejanovic, Mrkonjic, Bajatovic, i Dacic ostavi ministarvtvo MUPa, onda ce biti neko efikasno resenje. I da zamolim Dacica, nemojte onoga Ruzica da stavite u neko ministarstvo, on je tako jedan antipatican lik, da je tesko ga gledati i slusati. On ce samo dodati do nepopularnost SPSa, ali dobro, Dacic je u tu stranku gazda, pa ce da vidimo sta za njega znaci rekonstrukcija.

SARENI - TIGAR

pre 10 godina

Sto je bilo daleko dodje blzu. Tako i da SPS mora da se konacno izjasni oko rekonstrukcije i svojih ministara. Nema vise odugovlacenja ili ce da menjaju nesposobne kadrove ili idemo na izbore.

Cica

pre 10 godina

Ako do sada nista nisu odlucili , ova sednica je samo gubljenje vremena . Gospodine Dacicu mislim da niste ni svesni da ce "zahvaljujuci" vama ipak morati da se odrze izbori.

Nole

pre 10 godina

Kakva je ovo banda! Kao da na drugim pozicijama mogu više... Pa ne bi mogli ni dinar da zarade da ne rade u Vladi. Pa gde su im ti stručnjaci...

podlipaš

pre 10 godina

Zaključak: svi su radili dobro, dali sve od sebe, te nema razloga za smenu. Posebne pohvale - Obradoviću, Dejanovićki, Mrki...Podbacili su samo Rade portir i Mica čistačica - pa će dobiti šut kartu....

бидермајер

pre 10 godina

Титови а после Слобови комуњарски карактери. Докле год буде и једног живог у србији се ништа променути неће.

Nole

pre 10 godina

Kakva je ovo banda! Kao da na drugim pozicijama mogu više... Pa ne bi mogli ni dinar da zarade da ne rade u Vladi. Pa gde su im ti stručnjaci...

Dubioza

pre 10 godina

Hajde Ivice uradi nesto konkretno. Odstreli Obradovića i Dejanovićku pa da se radi dalje normalno. Izbore ti ne bih preporučivao jer se nećeš tu hleba najesti pored Vučića.

mrak

pre 10 godina

Samo ih pogledajte: svaki ministar dolazi svojim autom (sa zatamnjenim staklima) i svojim soferom, koji lakejski otvara vrata. Cime li su oni to zasluzili!!!?? O Dejanovicki i njenim toaletama da ne pricam, dok u zemlji nema para za spasavanje decijih zivota. Kamo srece da svi budu "rekonstruisani"! Znam, nece to mnogo sta promeniti, ali da ih bar vise ne gledamo.

Iraklije

pre 10 godina

Da iskreno žele rekonstrukciju socijalisti bi se već dogovorili,ali oni samo zamajavaju narod.Preko glave mi je više tih njihovih priča i sastanaka,najbolje rešenje su izbori.

crni domino

pre 10 godina

A Obradovic, a Dejanovic a Premijer Dacic?
Svo troje , napolje iz Vlade! Ne zasluzujete ta mesta!
PS: Povedite sa sobom Dinkica i Krkobabica starijeg!

Misko

pre 10 godina

Aham, to je u smislu - izaberite novog ministra, a meni dajte neku drugu funkciju, po mogucnosti sa boljim primanjima, Ana je postala zahtevna...

Stojann

pre 10 godina

Pa zar samo Mrkonjic da bude smenjen, sta je sa ostalima? SPS ima toliko nesposobnih kadrova da je to strasno, Dejanovic, Obradovic, zatim Dacic, katastrofa je da jedan Dacic posle tolikih afera i dalje bude u vladi...

Ja, donaana

pre 10 godina

Ove komunjare iz SPS treba izbaciti iz koalicije! Prvo su surovali sa Tadicem a sada sa Vucicem! Lukavo! Napred Vucic, Ja sam za nove izbore i da se pohapse svi lopovi iz DS i SPS!

podlipaš

pre 10 godina

Zaključak: svi su radili dobro, dali sve od sebe, te nema razloga za smenu. Posebne pohvale - Obradoviću, Dejanovićki, Mrki...Podbacili su samo Rade portir i Mica čistačica - pa će dobiti šut kartu....

Sveznalica

pre 10 godina

Naravno SPS ce sada sve prihvatiti samo da ne budu izbri jer jedino po njih bi se lose zavrsilo sve. Ali nije u redu da SNS smeni 4 ministra a SPS od gomile koji ne rade kako treba da zamaze oci i smeni jednog.

podanik

pre 10 godina

ah, kakva divna vest! odlazi nesposobnjakovic koji je za 10 godina uspeo da izzgrdai desetak kilometara autoputa, koji je vec pun rupa, i da nas novac preusmeri u svoje i stranacke dzepove.
nadam se da ce dobto priliku da o svemu razmisli u bespolatnom dugogodisnjem smestaju.

b&s

pre 10 godina

Najjaca stranka menja cetiri ministra, dok Dacic menja penzionera koji nije zavrsio nijedan autoput koji je zapoceo, a ostavlja ministra prosvete koji je upropastio srpsko skolstvo. Dinkic misli da je nezamenljiv. Ekonomski mag koji je razorio srpsku ekonomiju zajedno sa Djelicem. Zamenti Obradovica, Slavicu Djukic, Mrkonjica i URS izbaciti iz VLADE.

Celicna ledi

pre 10 godina

Mrkonjic ponudi ostavku i tu sve treba da se zavrsi? A sta je sa ostalim ukrasima, da ne kazem kalaterlanim stetama, iz SPS-a? Svaka cast Vucicu na pokusajima da se rekonstrukcija sporvede ali mislim da su ovo corava posla. Nego da lepo narod kaze sta misli!

trtoslav

pre 10 godina

Nista od rekonstrukcije ako DINKIC ne dobije nogu.
Pa on bi trebao i pre metuzalema Mrkonjica da leti iz vlade. Dinkic je sinonim ekonomske propasti i unistavanja srpske privrede. Zbogom jednom zauvek.

Cica

pre 10 godina

Ako do sada nista nisu odlucili , ova sednica je samo gubljenje vremena . Gospodine Dacicu mislim da niste ni svesni da ce "zahvaljujuci" vama ipak morati da se odrze izbori.

SARENI - TIGAR

pre 10 godina

Sto je bilo daleko dodje blzu. Tako i da SPS mora da se konacno izjasni oko rekonstrukcije i svojih ministara. Nema vise odugovlacenja ili ce da menjaju nesposobne kadrove ili idemo na izbore.

Magomed

pre 10 godina

Sad je kasno, Sirbistan je vec izgubio trku. Bugarska i Rumunija su izgradile mrezu. A Sirbistan nece skoro imati puteve, tako da, dovidjenja.

Necu_u_Tor

pre 10 godina

Obradovic? Nauka u rasulu, I put se desava da u nekoj zemlji naucnici protestvuju, desetine hiljada ljudi prozivele agoniju zbog nesposobnosti oko obicnog prijemnog ispita i nista?

Dejanoviceva? Nema lekova, napravljen haos sa javnim navkama, na najobicniju operaciju katarakte ceka se danima, afera do afere na sve strane i nikom nista?

Bajatovic? Navodno Srbija Gas samo jede novac, kupuje propale firme, a platice stotine hiljada?

Ministar policije - znam - cupavo... Ali bar je zemlja sigurna, tu je obezbedjenje da nas brani... Ok, ako ono zataji, tu je zandarmerija, zar ne?

A i ja se bez veze nerviram, i vo sto su pustili mrkonjica je previse za istu ekipu koja je zarila i palila '90...

ahahahahahahahah

pre 10 godina

A juce covek dade jos jedan rok, i sad ode.

13 godina, a auto put nije gotov.

Jeste li vi uopste ljudi? Imate li imalo obraza, paraziti nijedni?

Ovaj narod nece ustati dok ne nestane marmelade u prodavnicama. Dok nam farmu ne zabrane.

4567890123

pre 10 godina

Mrkonjic i treba da ode, kao i Obradovic, nadam se da ce tako i biti. Ako se ne dogovore oko rekonstrukcije, izbori su najbolje resenje.

smakevic

pre 10 godina

Misim da će Vučić tražiti još promena što se tiče SPS-a. Veoma je bitno da je i SPS prihvatio razdvajanje ministarstva finansija i ekonomije i lidera URS-a stavilo u delikatnu poziciju kod odlučivanja oko rekonstrukcije da podeli svoje ministarstvo i promeni nekog ministra.

Neko spolja

pre 10 godina

Mrka dao ostavku? Ma nemojte? Podseti me na računovođu u našoj firmi Da li u ovoj zemlji postoji kazneno delo za nemar na radnom mestu, za pogrešno (ne)korišćenje milijardi evra koje su spucane u sektorima pod nadležnošću dotičnog "neimara", za propadanje, krađu i uništavanje građevinskog sektora u Srbiji? Muka me spopala kada sam čuo da Mrka "nudi" ostavku. Čime li ih samo drži u šahu, da mi je znati.

winston

pre 10 godina

Ovo je sala, ne rekonstrukcija. Ministari sto su lose radili ostaju, a samo izbacili jednog starca. SPSci se bore za politicki zivot, to je ocigledno, i nemogu da izbace svoje, i ako su totalno nesposobni. Jedino da idemo u izbore, i da narod izbaci te SPS ministare sto nevaljaju, i u to pripada i Ivica Dacic, naj veci slo Srpkoj vladi.

19 84

pre 10 godina

A taman je mislio da nema sanse da se njemu tako nesto dogodi kad ono....Vreme je njemu odavno za penziju ili bavljenje estradom, dosta se slikao sada neka odmara malo.

Bonzita sa cokoladom

pre 10 godina

Ogromna steta!... Intelektualna gromada i jedan od najcestitijih medju nama odlazi sa tako vazne funkcije. Tek nam sada spasa nema. Mrko vrati se!... Ne moras kao ministar nista da radis, ali ne uskracuj nam cast da te i dalje hranimo i na drzavnim jaslama drzimo.

b&s

pre 10 godina

Za godinu dana svog funkcionisanja ova Vlada je ostvarila višedecenijski cilj otvorivši pregovore o pristupanju Srbije Evropskoj Uniji. To je rezultat pokrenutih reformi, napretka u dijalogu Beograda i Prištine, i ostvarenih uspeha u borbi protiv kriminala i korupcije.

srpski patriota

pre 10 godina

Ove silne vesti o najnovijem rijalitiju "rekonstrukcija", iako su veoma obimne ipak nisu potpune. Nedostaju važni podaci, npr ko je na sastanku pio kiselu vodu a ko običnu flaširanu, koje marke, da li je neko pio Koka Kolu ili Pepsi, ili možda čak i Sinalko, pa intervjui sa kafe kuvaricama, ko traži tursku kafu, a ko Nes ili kapućino. Pa onda detaljne analize eminentnih analitičara na osnovu tih podataka.

b&s

pre 10 godina

Najjaca stranka menja cetiri ministra, dok Dacic menja penzionera koji nije zavrsio nijedan autoput koji je zapoceo, a ostavlja ministra prosvete koji je upropastio srpsko skolstvo. Dinkic misli da je nezamenljiv. Ekonomski mag koji je razorio srpsku ekonomiju zajedno sa Djelicem. Zamenti Obradovica, Slavicu Djukic, Mrkonjica i URS izbaciti iz VLADE.

etoo

pre 10 godina

Botovi SNS-a dobili instrukcije da pljuju po SPS-u.Fino.Cesto spominju izbore...velicaju vodju(naravno)...spominju izbore...velicaju vodju...


Znaci bice izbora.

novica952

pre 10 godina

Dali će ostavka i zamenu svog ministarskog mesta koju je ponudio Mrkonjić shvativši da je ovo neophodno da bi se rekonstrukcija privela kraju biti dovoljna što se tiče SPS-a ili će biti neophodno da se izvrši i još neka zamena videće se nakon ponovnog susreta lidera koalicije kada se bude pravio personalni sastav vlade.Ono što je sigurno misim da će Vučić tražiti još promena što se tiče SPS-a i da će se u tom pravcu morati ići još napred prema nekom od ministara.veoma je bitno da je i SPS prihvatio razdvajanje ministarstva finansija i ekonomije i lidera URS-a stavilo u delikatnu poziciju kod odlučivanja oko rekonstrukcije da podeli svoje ministarstvo i promeni nekog ministra.

Bolje 200 lopova na slobodi nego jedan autokrata na vlasti

pre 10 godina

Umesto loših viceva, samo to znate, upitajte se i odgovorite ko je tvorac ove ideje o "rekonstrukciji"? I ko je posle tri meseca od formiranja vlade počeo da govori o ozborima? I ko je hteo mesto premijera prostom zamenom mesta, iako tako nešto Ustav ne predviđa. I gde bi danas bio Vučić da su Dačić i Dinkić napravili koaliciju sa demokratama? I koliko to naprednjaci imaju mesta u parlamentu da bi mogli sami om svemu da odlučuju? Imaju 55 poslanika! Previše laika meša se u pravni sistem zemlje i hoće izbore, a ova vlada još nije sastavila punu godinu. I kako bi na izborima prošao Vučić, posle velike demagogije i praznih obećanja? Izbori bi ga sigurno koštali vlsti i to je jedino dobro što bi doneli - vladu bez njega.

vlado

pre 10 godina

Neviđeno licemerje, Obradovića zaboraviše sve je Ok, ako on ostane ministar Vučiću ništa više ne verujem. Sve prevarant do prevaranta

bezimena

pre 10 godina

Ma nije moguće das u se kola slomila samo na Mrkonjiću? Ovi nas vuku za nos a njihov raste kao kod Pinokija!
(Đepeto..., 26. jul 2013 17:37)

Naravno da nas vuku za nos, jer ni jedan jedini ministar nema rezultate, samo neki imaju afere!

Ova Vlada je KATASTROFALNA!

NScentar

pre 10 godina

Da su zmenili Knezevica kad su trebali, gospodin "Alfatoksina", nego dobili ideju za neku rekonstrukciju, sada im je gorko palo. Ali ako ostane taj lik Knezevic u ministarstvo, onda je Vucic i ova vlada jedna bedna smejurija.

Neša

pre 10 godina

Da li je moguće da se stalno apostrofira kao uspeh ove Vlade to što je dobijen datum za otpočinjanje pregovora sa EZ.Pa time se ova zemlja bavi godinama.Da su prethodne Vlade prihvatile ovo što je prihvatila ova Vlada u vezi sa Kosovom datum bi bio dobijen i tada.SNS u šinjelu Radikala,a posebno čelni ljudi bili su žestoki protvnici bilo kakvih ustupaka Kosovu.I zato dajte nam argumentaciju,ako već govorite o uspehu Vlade o stanju naše privrede.Poznato je,a to osećamo na svojim plećima da je sa urušavanjem naše privrede nastavlkjeno.Obećanih poslova,investicija i sl.nisui ni približno ostvarena..Mi živimo sve lošije i lošije.Po ulicama gradjanin nije siguran.Svakodnevna gotovo ubistva,napadi na javnim mestima i dr.To su teme,za nas obične ljude,za procenu rada ove Vlade.Sa tog stanovišta ona je veoma loša.I sama najava njene rekonstrukcije ide tako sporo i traljavo da očigledno to nije rešenje.Zato dajte nove izbore posle kojih će jedna stranka da vlada,ako to ne bude bilo moguće treba najsupešniji da vode računa sa kim ulaze u koaliciju.Dinkić je srušio već dve Valde,a evo na putu je da to ostvari i sa trećom.A sama ta činjenica je veliki minus za SNS.Uozbiljite se dajte pregled obećanja i ostvarenja u porvoj godini pa onda tvrdite o svom uspehu.

Bonzita sa cokoladom

pre 10 godina

Sjajna cirkuska predstava!... Zongleri se pojavljuju jedan za drugim i izvode najraznovrsnije akrobacije. A publika u transu, zaokupljena atraktivnim egzibicijama koje se smenjuju kao na traci. Nikome u masi, pa cak i onima navodno pozvanijim, koji se bave umnim analizama, ne pada na pamet pitanje kako je bilo moguce da mozgovi koji se sada smenjuju na doticne pozicije pre godinu dana uopste budu postavljeni?!... Kakva je to zapravo proslog leta vlast uspostavljena kada neke od svojih glavnih mislioca i vizionara sada zamenjuje nekim toboz novim, boljim delatnicima? Degustatoru istancanih cula ne treba mnogo da u nozdrvama svojim miris crvljive trulezi jos izdaleka oseti... Populisti bez autenticnih ideja u ovoj zemlji odavno najudobnije zive.

zoran

pre 10 godina

Mrko,nisam te cenio,ali ti si smeker,gospodin i strucnjak za ministarku Slavicu,a pogotovo za ministra Obradovica!Nisam za SPS i uvek sam bio protiv SPS-a,ali kod tebe Mrko uvek sam cenio sto se nikada nisi odrekao svoga predsednika i sto si u tome bio dosledan do kraja!

NScentar

pre 10 godina

Očekujemo rešenje koje će biti efikasno!
(FIHRETA, 26. jul 2013 15:14)
Ako odu Obradovic, Dukic-Dejanovic, Mrkonjic, Bajatovic, i Dacic ostavi ministarvtvo MUPa, onda ce biti neko efikasno resenje. I da zamolim Dacica, nemojte onoga Ruzica da stavite u neko ministarstvo, on je tako jedan antipatican lik, da je tesko ga gledati i slusati. On ce samo dodati do nepopularnost SPSa, ali dobro, Dacic je u tu stranku gazda, pa ce da vidimo sta za njega znaci rekonstrukcija.

Dejan Kosi

pre 10 godina

I sta bi na kraju...sve su prihvatili, sve se slazu ... sve tako treba ...A KOGA SU SMENILI...sem Mrke koji je ja sam dao ostavku ?????????

dule

pre 10 godina

Nadam se da ce doci neko ko ne mora da bude posteniji posto je to kod nasih politicara nemoguce ali makar pametniji i onaj ko je radan u nameri da zavrsi vise koridor 10.

Optimista

pre 10 godina

A šta je bilo sa ostalima? Nije moguće da samo on nije radio punim kapacitetom. Ne verujem da će SNS dozvoliti smenu samo 1 ministra iz SPS-a.

smakevic

pre 10 godina

Jos jednom je Aleksandar Vucic pokazao koliko je posten prema sebi, stranci, ali najbitnije prema gradjanima Srbije! Njegov najveci kriticar je upravo on! Dinkicu, spasi Srbiju i skloni se.

муџибур рахман

pre 10 godina

Е сад важи она; ко не уме да направи а све уништи,па то су комушти. И "највећег неимара" поткопаше,срам да вас буде...А где је онај уобичајени "аутокритички осврт" на крају седнице цкскј? Дадосте Мрку неимара место свих нерадника министара.

zoran

pre 10 godina

Dovedite nekog iz belog sveta i platiti im da vode drzavu,jer ovde postenih nema,to je ocigledno.Svi su jaki samo na recima a DELA , 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Владимир

pre 10 godina

Мрка је велики прегалац и трудбеник наспрам С. Ђ. Дејановић.
Он је са својих 10км ауто пута постигао 10х више од дотичне у здравству.
Он је можда атрактавнији за медије, ал истински хаос, анархија, расуло и пропаст је у здравтству.

Nikola

pre 10 godina

Častan potez mrkonjića. Znao sam da će postupiti baš na taj način. Bilo mi je veoma žao što je došlo do toga , ipak je on jedan ponosan graditelj Srbije, čovek koji je bio na braniku graditeljstva baš kada je to trebalo. nadam se da će baš s obzirom na ovakav častan potez čoveka koji je ipak u godinama, narod moći da se seća samo onoga od pre 12 godina kada je taj čovek gradio po SR Jugoslaviji ono što je tada bilo najpotrebnije, mostove, a što je i danas. Ovaj period zadnjih par godina nije učinio mnogo, ali razumem, čovek je u godinama i umoran od posla, ovo je i dobar potez jer nama je gradnja puteva i obnova saobracaja uopšte preko potrebna pre članstva u EU za 9 godina. Podrška Mrkiju i hvala za sve što je učinio, pamtićemo samo ono najbolje!

novica952

pre 10 godina

Iako su jučerašnji sastanak novinari i mediji proglasili za dan d očigledno je da je to današnji dan kada sve tri stranke imaju sastanke najviših organa stranke u pokušaju da se nađe rešenje za problem rekonstrukcije. Očekujem da SPS i predsedništvo koje zaseda da hrabro uđe u proces rekonstrukcije i zameni sve one svoje ministre kako bi se dobila funkcionalnija vlada sa većim efektima u radu.Dali će Dačić uspeti da natera svoje stare kadrove da prihvate rekonstrukciju kao normalno stanje i to shvate u interesu Srbije ili će to smatrati udarom na sopstvenu ličnost i suprostaviti se svom lideruu ovom zadatku.Šta će iz svega ispasti videće se danas i u naredna dva dana jer je i ovoj rekonstrukciji došao kraj kao svim stvarima na svetu.

Gricko

pre 10 godina

Dovidjenja cika Mrko, konacno ti videsmo ledja...ali plasim se ne zadugo, ne da tebe Ivica, osta si mu u amanet od bivseg vam vodje....

Aleksandar

pre 10 godina

Samo pogledajte slike u clanku! Svi izlaze iz uglancanih limuzina, vozaci im otvaraju vrata, tasna-masna... Pomoslio bi covek da su ovo najveci strucnjaci neke velike zemlje npr. Nemacke ili sl. Kako nikog od njih nije sramota!?

RAZMISLJAM - POSTENO

pre 10 godina

Ako je posteno dosta je bio ministar. Doslo je do zamora materijala. Nadam se da sada moze mirno bez ikakvih problema da se posveti menadzerskim poslovima kod Ane Bekute. Zelim mu puno uspeha u novom poslu.

Pa nije Srpska kasa socijalna sluzba za neradnike

pre 10 godina

Sad jos da prihvate tvoju ostavku, jer i na tebe se izmedju ostalog i mislilo, dobro i ukapirao pa sam da oostavku sa sacuvas ono malo dostojanstva sto ti je ostalo. A tako treba i svi ostali buduci i sadesnji da prodju ako slicni budu. Pa nije Srpska kasa socijalna sluzba za neradnike. Ni ovaj narod nema a daje vama.

Gore

pre 10 godina

Svi izlaze iz crnih limuzina! Kao sto su to nekada radili njihove idejne vodje. Zasto se cudimo sto su putevi nedovrseni I izrovani, vozila gradskog saobracaja kao da smo se zamrzli u sedamdesetim, zeleznica se krece brzinom tramvaja a vremenska prognoza je tacnija od reda voznje! Privilegije su jedina stvar kojom vesto prikrivaju svoju neinventivnost, nadprosecnu prosecnost I neznanje!

Obradovic?

pre 10 godina

Obradovic? Obradovic? Covek koji se ne mesa u svoj posao ostaje? Pa, dajte, molim vas? Dejanovicka? Pa, ako ovako nastavimo nece biti niti doktora niti zivog pacijenta u Srbiji vise...

zlobni cinik

pre 10 godina

Ne radujte se previše ljudi, ćak i onih godina kada formalno nije bio ministar i kad je SPS bio u opoziciji, Mrka je drmao putarstvom; konkretno mislim na Čumeta i njegov čuveni Defense road, Mrka se često pojavljivao na gradilištima i najsrdačnije pozdravljao sa Čumetom. Izgleda , sa ove distance, da je sve to bio Mrkin projekat, a da je Čume obebedio mašine i kapital

Kućica na Drini

pre 10 godina

Zašto propagandisti iz SNS-a ne traže da se Dačić oslobodi svoje druge funkcije (ministarstva policije), ako se Vučić već odriče min.odbrane ? Zašto socijalisti forsiraju svoje kadrove stare preko 65 godina (direktori jav.preduzeća,drž.sekretari) i tako drastično krše zakon , a milion ljudi ne radi i bori se za goli život ? Odgovor na ovo je : Dačić se plaši ,, koferčeta,, ,a ovi matori krševi su ih debelo zadužili.

Temptation

pre 10 godina

Da da,kao Mrka otišao...Gde bre otišao,jer rekao Nikolić pre dve nedelje da će Mrki da ponudi mesto u pretsedništvu!!!Sad bar nećemo da ga gledamo,ali će tu da bude...Politička lustracija!

Miloš J. Kosovac

pre 10 godina

Šteta za one koji nam se rugaju, jer je ovaj lik pravi predstavnik primitivog i amoralnog dela Srbije. Ima ih još u Vladi, no ovako ubedljiv tip koji je decenijama radio na propast Srbije, nekada samo kao inženjer, a u vreme Slobe dupelizac njegov, da ga je to držalo da mu ni mlađani Dača nije mogao ništa, sve dok nije postajla opasnost da svi iz SPS odlete sa vlasti.

MUKNAVI

pre 10 godina

Nikuda on i oni ne odlaze,premestaju se i prave predstavu da zadovolje Narod i zato je cica mrko i rekao ..dovidjenja!Otisli bi ,svi u paketu,kada bi Narod napravio "rekonstrukciju" ali za sada toga nema,Gradjani su podeljeni,jer su vlasnicku strukturu,"privatizacijom" kurte-murte promenile pa sada manjina ima sve ono sto je bilo narodno,a Gradjane zaposljavaju partije.Gradjani su podeljeni izmedju stranaka i ako ne dodju Gradjani do pameti nastat ce uskoro tuca,ozbiljna,oko..moja stranka je bolja,za koga si glaso`-za njih bre- oni gube moji dobijaju itd!

...

pre 10 godina

Konacno, taj sto je para nam uzeo a nista nije izgradio...

Cak je I Velja mnogo bolji od njega, nesto se mislim da se tu dosta njih ugradjuje i sad ce da nameste nekog novog ko ce opet da bude u dilu i da se ugradjuje

boban

pre 10 godina

opusteno. narod je glupav pa eto tebe ponovo cim pre...

Nema nama spasa ...jedino svi da se uklone ...mislim na sve vladajuce stranke od 20000-te.
Il citat iz filma ... od Dragana Jovanovica ..Nije Sloba .. mi smo G..

Rajko

pre 10 godina

Па за није он лично рек'о пре неки дан да остаје? У сваком случају добро је за Србију што овај човек одлази. Барем га не морамо гледати више како ништа не ради.

magnetofon

pre 10 godina

Dacicu trebas smeniti Obradovica Dejanovicku, za pocetak, naravno svaka cast Mrkonjicu da potezu, jeste mu vreme za penziju, al ii ovi ostali ne rade nikako , psole dosta skandala sa Dejanovickom i Obradovicem prvi bi trebali biti na spisku. Mnogo bolje rade ministri iz SNS –a, pa ih Vucic opet smenjuje.

Rocker

pre 10 godina

Mrkonjic je shvatio da je bolje da dostojanstveno ode. Daj Boze da buduci ministar bude bolji i sa vise energije i para za projekte.

Bolje 200 lopova na slobodi nego jedan autokrata na vlasti

pre 10 godina

Umesto loših viceva, samo to znate, upitajte se i odgovorite ko je tvorac ove ideje o "rekonstrukciji"? I ko je posle tri meseca od formiranja vlade počeo da govori o ozborima? I ko je hteo mesto premijera prostom zamenom mesta, iako tako nešto Ustav ne predviđa. I gde bi danas bio Vučić da su Dačić i Dinkić napravili koaliciju sa demokratama? I koliko to naprednjaci imaju mesta u parlamentu da bi mogli sami om svemu da odlučuju? Imaju 55 poslanika! Previše laika meša se u pravni sistem zemlje i hoće izbore, a ova vlada još nije sastavila punu godinu. I kako bi na izborima prošao Vučić, posle velike demagogije i praznih obećanja? Izbori bi ga sigurno koštali vlsti i to je jedino dobro što bi doneli - vladu bez njega.

Nikola

pre 10 godina

Častan potez mrkonjića. Znao sam da će postupiti baš na taj način. Bilo mi je veoma žao što je došlo do toga , ipak je on jedan ponosan graditelj Srbije, čovek koji je bio na braniku graditeljstva baš kada je to trebalo. nadam se da će baš s obzirom na ovakav častan potez čoveka koji je ipak u godinama, narod moći da se seća samo onoga od pre 12 godina kada je taj čovek gradio po SR Jugoslaviji ono što je tada bilo najpotrebnije, mostove, a što je i danas. Ovaj period zadnjih par godina nije učinio mnogo, ali razumem, čovek je u godinama i umoran od posla, ovo je i dobar potez jer nama je gradnja puteva i obnova saobracaja uopšte preko potrebna pre članstva u EU za 9 godina. Podrška Mrkiju i hvala za sve što je učinio, pamtićemo samo ono najbolje!

etoo

pre 10 godina

Botovi SNS-a dobili instrukcije da pljuju po SPS-u.Fino.Cesto spominju izbore...velicaju vodju(naravno)...spominju izbore...velicaju vodju...


Znaci bice izbora.

NScentar

pre 10 godina

Da su zmenili Knezevica kad su trebali, gospodin "Alfatoksina", nego dobili ideju za neku rekonstrukciju, sada im je gorko palo. Ali ako ostane taj lik Knezevic u ministarstvo, onda je Vucic i ova vlada jedna bedna smejurija.

Neša

pre 10 godina

Da li je moguće da se stalno apostrofira kao uspeh ove Vlade to što je dobijen datum za otpočinjanje pregovora sa EZ.Pa time se ova zemlja bavi godinama.Da su prethodne Vlade prihvatile ovo što je prihvatila ova Vlada u vezi sa Kosovom datum bi bio dobijen i tada.SNS u šinjelu Radikala,a posebno čelni ljudi bili su žestoki protvnici bilo kakvih ustupaka Kosovu.I zato dajte nam argumentaciju,ako već govorite o uspehu Vlade o stanju naše privrede.Poznato je,a to osećamo na svojim plećima da je sa urušavanjem naše privrede nastavlkjeno.Obećanih poslova,investicija i sl.nisui ni približno ostvarena..Mi živimo sve lošije i lošije.Po ulicama gradjanin nije siguran.Svakodnevna gotovo ubistva,napadi na javnim mestima i dr.To su teme,za nas obične ljude,za procenu rada ove Vlade.Sa tog stanovišta ona je veoma loša.I sama najava njene rekonstrukcije ide tako sporo i traljavo da očigledno to nije rešenje.Zato dajte nove izbore posle kojih će jedna stranka da vlada,ako to ne bude bilo moguće treba najsupešniji da vode računa sa kim ulaze u koaliciju.Dinkić je srušio već dve Valde,a evo na putu je da to ostvari i sa trećom.A sama ta činjenica je veliki minus za SNS.Uozbiljite se dajte pregled obećanja i ostvarenja u porvoj godini pa onda tvrdite o svom uspehu.

NScentar

pre 10 godina

Očekujemo rešenje koje će biti efikasno!
(FIHRETA, 26. jul 2013 15:14)
Ako odu Obradovic, Dukic-Dejanovic, Mrkonjic, Bajatovic, i Dacic ostavi ministarvtvo MUPa, onda ce biti neko efikasno resenje. I da zamolim Dacica, nemojte onoga Ruzica da stavite u neko ministarstvo, on je tako jedan antipatican lik, da je tesko ga gledati i slusati. On ce samo dodati do nepopularnost SPSa, ali dobro, Dacic je u tu stranku gazda, pa ce da vidimo sta za njega znaci rekonstrukcija.

муџибур рахман

pre 10 godina

Е сад важи она; ко не уме да направи а све уништи,па то су комушти. И "највећег неимара" поткопаше,срам да вас буде...А где је онај уобичајени "аутокритички осврт" на крају седнице цкскј? Дадосте Мрку неимара место свих нерадника министара.

Bonzita sa cokoladom

pre 10 godina

Sjajna cirkuska predstava!... Zongleri se pojavljuju jedan za drugim i izvode najraznovrsnije akrobacije. A publika u transu, zaokupljena atraktivnim egzibicijama koje se smenjuju kao na traci. Nikome u masi, pa cak i onima navodno pozvanijim, koji se bave umnim analizama, ne pada na pamet pitanje kako je bilo moguce da mozgovi koji se sada smenjuju na doticne pozicije pre godinu dana uopste budu postavljeni?!... Kakva je to zapravo proslog leta vlast uspostavljena kada neke od svojih glavnih mislioca i vizionara sada zamenjuje nekim toboz novim, boljim delatnicima? Degustatoru istancanih cula ne treba mnogo da u nozdrvama svojim miris crvljive trulezi jos izdaleka oseti... Populisti bez autenticnih ideja u ovoj zemlji odavno najudobnije zive.

zoran

pre 10 godina

Mrko,nisam te cenio,ali ti si smeker,gospodin i strucnjak za ministarku Slavicu,a pogotovo za ministra Obradovica!Nisam za SPS i uvek sam bio protiv SPS-a,ali kod tebe Mrko uvek sam cenio sto se nikada nisi odrekao svoga predsednika i sto si u tome bio dosledan do kraja!

vlado

pre 10 godina

Neviđeno licemerje, Obradovića zaboraviše sve je Ok, ako on ostane ministar Vučiću ništa više ne verujem. Sve prevarant do prevaranta

smakevic

pre 10 godina

Jos jednom je Aleksandar Vucic pokazao koliko je posten prema sebi, stranci, ali najbitnije prema gradjanima Srbije! Njegov najveci kriticar je upravo on! Dinkicu, spasi Srbiju i skloni se.

bezimena

pre 10 godina

Ma nije moguće das u se kola slomila samo na Mrkonjiću? Ovi nas vuku za nos a njihov raste kao kod Pinokija!
(Đepeto..., 26. jul 2013 17:37)

Naravno da nas vuku za nos, jer ni jedan jedini ministar nema rezultate, samo neki imaju afere!

Ova Vlada je KATASTROFALNA!

novica952

pre 10 godina

Iako su jučerašnji sastanak novinari i mediji proglasili za dan d očigledno je da je to današnji dan kada sve tri stranke imaju sastanke najviših organa stranke u pokušaju da se nađe rešenje za problem rekonstrukcije. Očekujem da SPS i predsedništvo koje zaseda da hrabro uđe u proces rekonstrukcije i zameni sve one svoje ministre kako bi se dobila funkcionalnija vlada sa većim efektima u radu.Dali će Dačić uspeti da natera svoje stare kadrove da prihvate rekonstrukciju kao normalno stanje i to shvate u interesu Srbije ili će to smatrati udarom na sopstvenu ličnost i suprostaviti se svom lideruu ovom zadatku.Šta će iz svega ispasti videće se danas i u naredna dva dana jer je i ovoj rekonstrukciji došao kraj kao svim stvarima na svetu.

Dejan Kosi

pre 10 godina

I sta bi na kraju...sve su prihvatili, sve se slazu ... sve tako treba ...A KOGA SU SMENILI...sem Mrke koji je ja sam dao ostavku ?????????

бидермајер

pre 10 godina

Титови а после Слобови комуњарски карактери. Докле год буде и једног живог у србији се ништа променути неће.

Ja, donaana

pre 10 godina

Ove komunjare iz SPS treba izbaciti iz koalicije! Prvo su surovali sa Tadicem a sada sa Vucicem! Lukavo! Napred Vucic, Ja sam za nove izbore i da se pohapse svi lopovi iz DS i SPS!

b&s

pre 10 godina

Za godinu dana svog funkcionisanja ova Vlada je ostvarila višedecenijski cilj otvorivši pregovore o pristupanju Srbije Evropskoj Uniji. To je rezultat pokrenutih reformi, napretka u dijalogu Beograda i Prištine, i ostvarenih uspeha u borbi protiv kriminala i korupcije.

srpski patriota

pre 10 godina

Ove silne vesti o najnovijem rijalitiju "rekonstrukcija", iako su veoma obimne ipak nisu potpune. Nedostaju važni podaci, npr ko je na sastanku pio kiselu vodu a ko običnu flaširanu, koje marke, da li je neko pio Koka Kolu ili Pepsi, ili možda čak i Sinalko, pa intervjui sa kafe kuvaricama, ko traži tursku kafu, a ko Nes ili kapućino. Pa onda detaljne analize eminentnih analitičara na osnovu tih podataka.

b&s

pre 10 godina

Najjaca stranka menja cetiri ministra, dok Dacic menja penzionera koji nije zavrsio nijedan autoput koji je zapoceo, a ostavlja ministra prosvete koji je upropastio srpsko skolstvo. Dinkic misli da je nezamenljiv. Ekonomski mag koji je razorio srpsku ekonomiju zajedno sa Djelicem. Zamenti Obradovica, Slavicu Djukic, Mrkonjica i URS izbaciti iz VLADE.

Dubioza

pre 10 godina

Hajde Ivice uradi nesto konkretno. Odstreli Obradovića i Dejanovićku pa da se radi dalje normalno. Izbore ti ne bih preporučivao jer se nećeš tu hleba najesti pored Vučića.

Cica

pre 10 godina

Ako do sada nista nisu odlucili , ova sednica je samo gubljenje vremena . Gospodine Dacicu mislim da niste ni svesni da ce "zahvaljujuci" vama ipak morati da se odrze izbori.

trtoslav

pre 10 godina

Nista od rekonstrukcije ako DINKIC ne dobije nogu.
Pa on bi trebao i pre metuzalema Mrkonjica da leti iz vlade. Dinkic je sinonim ekonomske propasti i unistavanja srpske privrede. Zbogom jednom zauvek.

Bonzita sa cokoladom

pre 10 godina

Ogromna steta!... Intelektualna gromada i jedan od najcestitijih medju nama odlazi sa tako vazne funkcije. Tek nam sada spasa nema. Mrko vrati se!... Ne moras kao ministar nista da radis, ali ne uskracuj nam cast da te i dalje hranimo i na drzavnim jaslama drzimo.

Nole

pre 10 godina

Kakva je ovo banda! Kao da na drugim pozicijama mogu više... Pa ne bi mogli ni dinar da zarade da ne rade u Vladi. Pa gde su im ti stručnjaci...

b&s

pre 10 godina

Najjaca stranka menja cetiri ministra, dok Dacic menja penzionera koji nije zavrsio nijedan autoput koji je zapoceo, a ostavlja ministra prosvete koji je upropastio srpsko skolstvo. Dinkic misli da je nezamenljiv. Ekonomski mag koji je razorio srpsku ekonomiju zajedno sa Djelicem. Zamenti Obradovica, Slavicu Djukic, Mrkonjica i URS izbaciti iz VLADE.

Iraklije

pre 10 godina

Da iskreno žele rekonstrukciju socijalisti bi se već dogovorili,ali oni samo zamajavaju narod.Preko glave mi je više tih njihovih priča i sastanaka,najbolje rešenje su izbori.

Celicna ledi

pre 10 godina

Mrkonjic ponudi ostavku i tu sve treba da se zavrsi? A sta je sa ostalim ukrasima, da ne kazem kalaterlanim stetama, iz SPS-a? Svaka cast Vucicu na pokusajima da se rekonstrukcija sporvede ali mislim da su ovo corava posla. Nego da lepo narod kaze sta misli!

Magomed

pre 10 godina

Sad je kasno, Sirbistan je vec izgubio trku. Bugarska i Rumunija su izgradile mrezu. A Sirbistan nece skoro imati puteve, tako da, dovidjenja.

winston

pre 10 godina

Ovo je sala, ne rekonstrukcija. Ministari sto su lose radili ostaju, a samo izbacili jednog starca. SPSci se bore za politicki zivot, to je ocigledno, i nemogu da izbace svoje, i ako su totalno nesposobni. Jedino da idemo u izbore, i da narod izbaci te SPS ministare sto nevaljaju, i u to pripada i Ivica Dacic, naj veci slo Srpkoj vladi.

mrak

pre 10 godina

Samo ih pogledajte: svaki ministar dolazi svojim autom (sa zatamnjenim staklima) i svojim soferom, koji lakejski otvara vrata. Cime li su oni to zasluzili!!!?? O Dejanovicki i njenim toaletama da ne pricam, dok u zemlji nema para za spasavanje decijih zivota. Kamo srece da svi budu "rekonstruisani"! Znam, nece to mnogo sta promeniti, ali da ih bar vise ne gledamo.

crni domino

pre 10 godina

A Obradovic, a Dejanovic a Premijer Dacic?
Svo troje , napolje iz Vlade! Ne zasluzujete ta mesta!
PS: Povedite sa sobom Dinkica i Krkobabica starijeg!

podlipaš

pre 10 godina

Zaključak: svi su radili dobro, dali sve od sebe, te nema razloga za smenu. Posebne pohvale - Obradoviću, Dejanovićki, Mrki...Podbacili su samo Rade portir i Mica čistačica - pa će dobiti šut kartu....

Stojann

pre 10 godina

Pa zar samo Mrkonjic da bude smenjen, sta je sa ostalima? SPS ima toliko nesposobnih kadrova da je to strasno, Dejanovic, Obradovic, zatim Dacic, katastrofa je da jedan Dacic posle tolikih afera i dalje bude u vladi...

Misko

pre 10 godina

Aham, to je u smislu - izaberite novog ministra, a meni dajte neku drugu funkciju, po mogucnosti sa boljim primanjima, Ana je postala zahtevna...

Sveznalica

pre 10 godina

Naravno SPS ce sada sve prihvatiti samo da ne budu izbri jer jedino po njih bi se lose zavrsilo sve. Ali nije u redu da SNS smeni 4 ministra a SPS od gomile koji ne rade kako treba da zamaze oci i smeni jednog.

Necu_u_Tor

pre 10 godina

Obradovic? Nauka u rasulu, I put se desava da u nekoj zemlji naucnici protestvuju, desetine hiljada ljudi prozivele agoniju zbog nesposobnosti oko obicnog prijemnog ispita i nista?

Dejanoviceva? Nema lekova, napravljen haos sa javnim navkama, na najobicniju operaciju katarakte ceka se danima, afera do afere na sve strane i nikom nista?

Bajatovic? Navodno Srbija Gas samo jede novac, kupuje propale firme, a platice stotine hiljada?

Ministar policije - znam - cupavo... Ali bar je zemlja sigurna, tu je obezbedjenje da nas brani... Ok, ako ono zataji, tu je zandarmerija, zar ne?

A i ja se bez veze nerviram, i vo sto su pustili mrkonjica je previse za istu ekipu koja je zarila i palila '90...

SARENI - TIGAR

pre 10 godina

Sto je bilo daleko dodje blzu. Tako i da SPS mora da se konacno izjasni oko rekonstrukcije i svojih ministara. Nema vise odugovlacenja ili ce da menjaju nesposobne kadrove ili idemo na izbore.

novica952

pre 10 godina

Dali će ostavka i zamenu svog ministarskog mesta koju je ponudio Mrkonjić shvativši da je ovo neophodno da bi se rekonstrukcija privela kraju biti dovoljna što se tiče SPS-a ili će biti neophodno da se izvrši i još neka zamena videće se nakon ponovnog susreta lidera koalicije kada se bude pravio personalni sastav vlade.Ono što je sigurno misim da će Vučić tražiti još promena što se tiče SPS-a i da će se u tom pravcu morati ići još napred prema nekom od ministara.veoma je bitno da je i SPS prihvatio razdvajanje ministarstva finansija i ekonomije i lidera URS-a stavilo u delikatnu poziciju kod odlučivanja oko rekonstrukcije da podeli svoje ministarstvo i promeni nekog ministra.

smakevic

pre 10 godina

Misim da će Vučić tražiti još promena što se tiče SPS-a. Veoma je bitno da je i SPS prihvatio razdvajanje ministarstva finansija i ekonomije i lidera URS-a stavilo u delikatnu poziciju kod odlučivanja oko rekonstrukcije da podeli svoje ministarstvo i promeni nekog ministra.

19 84

pre 10 godina

A taman je mislio da nema sanse da se njemu tako nesto dogodi kad ono....Vreme je njemu odavno za penziju ili bavljenje estradom, dosta se slikao sada neka odmara malo.

ahahahahahahahah

pre 10 godina

A juce covek dade jos jedan rok, i sad ode.

13 godina, a auto put nije gotov.

Jeste li vi uopste ljudi? Imate li imalo obraza, paraziti nijedni?

Ovaj narod nece ustati dok ne nestane marmelade u prodavnicama. Dok nam farmu ne zabrane.

...

pre 10 godina

Konacno, taj sto je para nam uzeo a nista nije izgradio...

Cak je I Velja mnogo bolji od njega, nesto se mislim da se tu dosta njih ugradjuje i sad ce da nameste nekog novog ko ce opet da bude u dilu i da se ugradjuje

4567890123

pre 10 godina

Mrkonjic i treba da ode, kao i Obradovic, nadam se da ce tako i biti. Ako se ne dogovore oko rekonstrukcije, izbori su najbolje resenje.

podanik

pre 10 godina

ah, kakva divna vest! odlazi nesposobnjakovic koji je za 10 godina uspeo da izzgrdai desetak kilometara autoputa, koji je vec pun rupa, i da nas novac preusmeri u svoje i stranacke dzepove.
nadam se da ce dobto priliku da o svemu razmisli u bespolatnom dugogodisnjem smestaju.

Neko spolja

pre 10 godina

Mrka dao ostavku? Ma nemojte? Podseti me na računovođu u našoj firmi Da li u ovoj zemlji postoji kazneno delo za nemar na radnom mestu, za pogrešno (ne)korišćenje milijardi evra koje su spucane u sektorima pod nadležnošću dotičnog "neimara", za propadanje, krađu i uništavanje građevinskog sektora u Srbiji? Muka me spopala kada sam čuo da Mrka "nudi" ostavku. Čime li ih samo drži u šahu, da mi je znati.

dule

pre 10 godina

Nadam se da ce doci neko ko ne mora da bude posteniji posto je to kod nasih politicara nemoguce ali makar pametniji i onaj ko je radan u nameri da zavrsi vise koridor 10.

Optimista

pre 10 godina

A šta je bilo sa ostalima? Nije moguće da samo on nije radio punim kapacitetom. Ne verujem da će SNS dozvoliti smenu samo 1 ministra iz SPS-a.

Владимир

pre 10 godina

Мрка је велики прегалац и трудбеник наспрам С. Ђ. Дејановић.
Он је са својих 10км ауто пута постигао 10х више од дотичне у здравству.
Он је можда атрактавнији за медије, ал истински хаос, анархија, расуло и пропаст је у здравтству.

Gricko

pre 10 godina

Dovidjenja cika Mrko, konacno ti videsmo ledja...ali plasim se ne zadugo, ne da tebe Ivica, osta si mu u amanet od bivseg vam vodje....

MUKNAVI

pre 10 godina

Nikuda on i oni ne odlaze,premestaju se i prave predstavu da zadovolje Narod i zato je cica mrko i rekao ..dovidjenja!Otisli bi ,svi u paketu,kada bi Narod napravio "rekonstrukciju" ali za sada toga nema,Gradjani su podeljeni,jer su vlasnicku strukturu,"privatizacijom" kurte-murte promenile pa sada manjina ima sve ono sto je bilo narodno,a Gradjane zaposljavaju partije.Gradjani su podeljeni izmedju stranaka i ako ne dodju Gradjani do pameti nastat ce uskoro tuca,ozbiljna,oko..moja stranka je bolja,za koga si glaso`-za njih bre- oni gube moji dobijaju itd!

Gore

pre 10 godina

Svi izlaze iz crnih limuzina! Kao sto su to nekada radili njihove idejne vodje. Zasto se cudimo sto su putevi nedovrseni I izrovani, vozila gradskog saobracaja kao da smo se zamrzli u sedamdesetim, zeleznica se krece brzinom tramvaja a vremenska prognoza je tacnija od reda voznje! Privilegije su jedina stvar kojom vesto prikrivaju svoju neinventivnost, nadprosecnu prosecnost I neznanje!

Aleksandar

pre 10 godina

Samo pogledajte slike u clanku! Svi izlaze iz uglancanih limuzina, vozaci im otvaraju vrata, tasna-masna... Pomoslio bi covek da su ovo najveci strucnjaci neke velike zemlje npr. Nemacke ili sl. Kako nikog od njih nije sramota!?

boban

pre 10 godina

opusteno. narod je glupav pa eto tebe ponovo cim pre...

Nema nama spasa ...jedino svi da se uklone ...mislim na sve vladajuce stranke od 20000-te.
Il citat iz filma ... od Dragana Jovanovica ..Nije Sloba .. mi smo G..

Rajko

pre 10 godina

Па за није он лично рек'о пре неки дан да остаје? У сваком случају добро је за Србију што овај човек одлази. Барем га не морамо гледати више како ништа не ради.

Obradovic?

pre 10 godina

Obradovic? Obradovic? Covek koji se ne mesa u svoj posao ostaje? Pa, dajte, molim vas? Dejanovicka? Pa, ako ovako nastavimo nece biti niti doktora niti zivog pacijenta u Srbiji vise...

zlobni cinik

pre 10 godina

Ne radujte se previše ljudi, ćak i onih godina kada formalno nije bio ministar i kad je SPS bio u opoziciji, Mrka je drmao putarstvom; konkretno mislim na Čumeta i njegov čuveni Defense road, Mrka se često pojavljivao na gradilištima i najsrdačnije pozdravljao sa Čumetom. Izgleda , sa ove distance, da je sve to bio Mrkin projekat, a da je Čume obebedio mašine i kapital

Kućica na Drini

pre 10 godina

Zašto propagandisti iz SNS-a ne traže da se Dačić oslobodi svoje druge funkcije (ministarstva policije), ako se Vučić već odriče min.odbrane ? Zašto socijalisti forsiraju svoje kadrove stare preko 65 godina (direktori jav.preduzeća,drž.sekretari) i tako drastično krše zakon , a milion ljudi ne radi i bori se za goli život ? Odgovor na ovo je : Dačić se plaši ,, koferčeta,, ,a ovi matori krševi su ih debelo zadužili.

Temptation

pre 10 godina

Da da,kao Mrka otišao...Gde bre otišao,jer rekao Nikolić pre dve nedelje da će Mrki da ponudi mesto u pretsedništvu!!!Sad bar nećemo da ga gledamo,ali će tu da bude...Politička lustracija!

Miloš J. Kosovac

pre 10 godina

Šteta za one koji nam se rugaju, jer je ovaj lik pravi predstavnik primitivog i amoralnog dela Srbije. Ima ih još u Vladi, no ovako ubedljiv tip koji je decenijama radio na propast Srbije, nekada samo kao inženjer, a u vreme Slobe dupelizac njegov, da ga je to držalo da mu ni mlađani Dača nije mogao ništa, sve dok nije postajla opasnost da svi iz SPS odlete sa vlasti.

RAZMISLJAM - POSTENO

pre 10 godina

Ako je posteno dosta je bio ministar. Doslo je do zamora materijala. Nadam se da sada moze mirno bez ikakvih problema da se posveti menadzerskim poslovima kod Ane Bekute. Zelim mu puno uspeha u novom poslu.

magnetofon

pre 10 godina

Dacicu trebas smeniti Obradovica Dejanovicku, za pocetak, naravno svaka cast Mrkonjicu da potezu, jeste mu vreme za penziju, al ii ovi ostali ne rade nikako , psole dosta skandala sa Dejanovickom i Obradovicem prvi bi trebali biti na spisku. Mnogo bolje rade ministri iz SNS –a, pa ih Vucic opet smenjuje.

Pa nije Srpska kasa socijalna sluzba za neradnike

pre 10 godina

Sad jos da prihvate tvoju ostavku, jer i na tebe se izmedju ostalog i mislilo, dobro i ukapirao pa sam da oostavku sa sacuvas ono malo dostojanstva sto ti je ostalo. A tako treba i svi ostali buduci i sadesnji da prodju ako slicni budu. Pa nije Srpska kasa socijalna sluzba za neradnike. Ni ovaj narod nema a daje vama.

zoran

pre 10 godina

Dovedite nekog iz belog sveta i platiti im da vode drzavu,jer ovde postenih nema,to je ocigledno.Svi su jaki samo na recima a DELA , 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Rocker

pre 10 godina

Mrkonjic je shvatio da je bolje da dostojanstveno ode. Daj Boze da buduci ministar bude bolji i sa vise energije i para za projekte.