Petak, 26.07.2013.

14:02

Uhapšeni zbog ubistva ispred Saunda

Tri osobe su uhapšene zbog osnovane sumnje da su juče ispred splava "Saund" na smrt pretukli mladića, saopštio je MUP.

Izvor: B92

Uhapšeni zbog ubistva ispred Saunda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

163 Komentari

Sortiraj po:

Poremecen sistem vrednosti

pre 10 godina

Obezbedjene splava je obezbedilo coveku sigurnu smrt....Eto za sta su placeni....Oni da znaju da rade nesto drugo ne bi radili u obezbedjenju...Produtaju momci 50 kg droge za misice, napucaju se kao volovi, od tolikih misica im nestane i ono malo mozga sto su imali, a ''pametnim'' devojcicama gace same spadaju kada vide takve tipove( sve dok njih ne nasamaraju, a onda se opamete i postanu jos vece kucke)

Aleksandar

pre 10 godina

Sve Miladin do Miladina!Gde ste novinari,da istrazite ovo ubistvo,dajte puna imena i prezimena ovih UBICA,ko su oni,da nisu neki od njih možda policajci ili bivši policajci???

Nenad

pre 10 godina

A ja bih još pre 13 godina krenuo od Željka Mitrovića, tog zlog čoveka koji tendenciozno proizvodi armiju idiota.
On je fabrika za ubijanje i mora mu se oduzeti pravo na javnu delatnost!
Niko iole obrazovan ne ide na takva seljačka mesta da sluša tu imbecilnu tačkastu muziku i AMIN!
Ništa se drugo i ne može očekivati sa takvim vaspitanjem, to pričam već više od 20 godina.

8 ruka istine

pre 10 godina

A što se tiče incidenta na Sound ...ako su panduri nesposobni da skapiraju ko radi po splavovima i ko SE RADI po splavovima nek samo pitaju ...svi bre znaju .

Milan

pre 10 godina

Da pogadjam: da vam ne obezbedjuju splav "strucnjaci" Dusana Panajotovica ili tako neki slicni koji majkemi nisu sa tribine? Da pogadjam dalje: ovi "strucnjaci" vam ne prodaju po kilogram koke za vece na splavu?

Jesam pogodio?

I za kraj: je l' vas nije bar malo blam da izdate ovakvo saopstenje?

Selja

pre 10 godina

Nece raditi do kraja mrseca.... kako ih nije sramota... treba ih sve zatvoriti a sponzoruse hraniti s manje belog praha da do ovog ne dođe opet

MIla

pre 10 godina

Na trulom zapadu kafane se zatvaraju u 1 po ponoci. Maloletnici ne mogu ni da primirisu cigarama i alkoholu.
Uzgred biblioteka i kuca nikoga do sad nije ubila ....

iz mraka u sumrak i nazada

pre 10 godina

Politicar koji bi mogao u Srbiji nesto da promeni trebalo bi da bude: mnogo jak, vrlo utecajan, podosta bogat, inteligentan, drzak, skolovan, lud, posten, i nadasve dobar covek. Znamo li nekog takvog? Ja ne, ali se nadam da ce se kad tad pojaviti (kao Robin Hud) da samelje sve te bogate ljigavce i bahate ubice i da nama normalnima da nadu i sansu pre nego sto Srbija na samrti izdahne. Hvala.

Natalija Nikolić

pre 10 godina

Ubijeni mladić (nema veze sa kriminalom) otac mu je bio rektor univerziteta Braće Karić. Sin rektora. To najbolje odslikava u kakvom HAOSU od društva živimo. To me podsetilo na jedna slučaj od pre 26 g kada je tako u Moskvi stradala ćerka rektora Moskovskog univerziteta. Krenula sa svojim dečkom u šetnju svojim kolima, zaustavili ih “huligani” (tipa “naši”) hteli su da im UJRADU auto. Ali kako su ga ukrali? Tako što su nesretnu devojku i njenog mladića UBILI. Eto tako izgledaju zemlje gde nema kritične mase građanske kulture.

koliko je ovo Srpsko beznadje, ni dno ne moze da mu se vidi

pre 10 godina

Htedoh da napisem zasto neko nesto ucini, zasto neko ne lupi sakom.. ali onda sam poceo da se smejem glasno sam sebi.

joca

pre 10 godina

uhapšena trojica, a tukla ga trinaestorica.
sve vrle patriote i junaci.
dok se taj ološ ne pošalje na doživotnu robiju, nećemo biti sigurni ni ispred kućnog praga, kamoli u diskoteci...

Nesa

pre 10 godina

Kad bi se javili svi koji su bez razloga prebijeni od strane obezbedjenja splavova,red bi bio kilometarski. A smesno i zalosno koliko je lazi u izjavi vlasnika splava Sound. Ko je uopste ta osoba?

Onako

pre 10 godina

Da bi se ovakve situacije sprečile, za početak je potrebno zabraniti rad svih splavova, diskoteka, kafića i kafana posle 23h. Ko ne može i ne ume da se zabavi, i druži, za videla, ne treba ni da se zabavlja i druži.

Dule

pre 10 godina

Splavovi leti i nocni klubovi zimi su u vlasnistvu polu sveta i polu kriminalaca koji angazuju polu robijase kao obezbedjenje. Neka neki novinar objavi imena vlasnika i obezbedjenja svih ovih mesta pa ce svima biti jasno zasto je nastradao nevin mladic.

Lynch Mob

pre 10 godina

"Nece raditi do kraja meseca." To je jedan vikend, ovaj koji pocinje. Sramotno. Kao i uvek do sada, ubice ce se provuci, kao i njihovi poslodavci. Besmisleno je postalo traziti pravdu na sudu.

Bane

pre 10 godina

Splavovi i nocni klubovi su zreli za Insajder B92. Javno da objave ko su vlasnici, ko radi obezbedjenje i kako takvi opstaju 20 godina.

Зокиша

pre 10 godina

лице данашње наше земље!!! јадни смо ми незаштичени остављени сами себи ја одавно идем напољу са поштољем у футроли па ја сам ошо на посао кући остала жена и деца они мене очекују да се вратим па и у затвор да завршим опет им се вратим а шљам са самара никада-Се не врати...

klaker

pre 10 godina

@od slihtanja......prijatelju, noie db regrutovao arkana na stadionu nego ga je poslao da tamo regrutuje besprizorne likove za ono sto su planirali 90ih. nisu u dbu i slicnim sluzbama debili, znaju oni da su likovi na tribinama samo bezmozgasko topovsko meso. problem postoji i dan danas zato sto je ekipa koja je skinula slobicinu kamarilu ista, iz istog sinjela. sve te tipove su zadrzali, nove generacije imbecila sa tribina regrutovali za 'patriotske stvari' na jugu. sta mislis koga su slali iz beograda da pali postaje na administrativnoj crti? u vreme tadiceve ekipe koji je 'evropljanin'. zato ih i boli uvo za njega i brze bolje su podrzali 'reformisane' iz rezima 90ih.

Hrvoje Srbijanović

pre 10 godina

Ovim bezmozgasima sto su ga prebili treba dati po 40 godina pa nek razmisljaju u celiji.
(psiholog, 26. jul 2013 17:17)

Ma kakvi 40 godina, pa ih puste posle 15. Smrtnu kaznu vratiti, TO JE REALNO ONO PRAVO!

kobe bryant

pre 10 godina

Jedan od nabilovanih majmuna iz obezbedjenja je momak te devojke zbog koje je sve počelo. Jaka mi je to devojka koja je za momka izabrala gorilu bez mozga koja moze čoveku da slomi kičmu. Samo robija moze da promeni stvari.

Mimi

pre 10 godina

3 uhapsena? Vlasnik splava, sta se sa njim desava? Zasto on nije uhapsen? Nisu samo trojica tukli ovu dvojicu mucenika! Sta rade Djilas, Vucic, Dacic, Nikolic? Zasto dozvoljavate da vam zveri komadaju gradjane? Sta rade oni cirkuzaneri iz vrha policije, oni sto setaju sa pozicije na poziciju dok im zaposleni prze ljude? Pusticete i ovaj slucaj niz vodu zato sto....? Zato sto? Ko je vlasnik splava? Koja je osnovna delatnost na tim splavovima?

mnogo pametan

pre 10 godina

Fedju sam poznavao preko njegovog brata od tetke. Cela familija je retko mirna i veoma dobrodusna,kao i jadni Fedja. Ovo je velika tragedija, tuga,bol,ne samo za porodicu nego i za sve dobre ljude koji zive u glavnom gradu.

ben akiba

pre 10 godina

menadzeru bedo ljudska. kako te nije sramota da izjavis kako se tuca odigrala ispred splava? nije tuce ni bilo nego prebijanje ljudi od strane za to obucenih siledzija. pored toga sam konflikt je sigurno zapocet na tvom splavu a vrlo verovatno su sirotog coveka izvukli napolje i ubili.
stidi se.

krug dvojke

pre 10 godina

kada vidim face obezbedjenja klubova,splavova i slicnih mesta i njihovo glumatanje kako su bitan faktor odmah najcesce izgubim volju da udjem u iste.

Zoran Hajdic

pre 10 godina

Ovlascenja koja je policija imala kod Milosevicevog rezima bila su prevelika,otud i pojava bahatosti.
Medjutim,danas su ovlascenja policije nikakva,ponizeni su i devastirani,otud i sve veci broj ovakvih dogadjaja,kao i umesanosti pripadnika policije u kriminalnim radnjama.

Naravno da su ogromna vecina njih cestiti i posteni ljudi,ali ovaj sistem ih unisti kao i nas same.Sve vide,sve znaju,ali zbog novog zakona o ovlascenjima,politickog uplitanja u izbor staresina,dvostrukih standarda,pali su u svojevrsnu depresiju,jer osecaju smrad u svojim redovima i drustvu generalno.
Pricam kao neko ko je vrlo blizak policiji.

Oni,koji se krecu na tankoj zici ove i one druge strane zakona,u stalnom su iskusenju,a ovakav status policije i drustva uopste,sve vise im daje podstreka da pomisle da im je sve dozvoljeno!
Otud sve veci broj ovakvih nemilih dogadjaja.

U tri reci:

- mnogo strozija i efikasnija kaznena politika(depolitizovani sudovi)
- veca ovlascenja policije
- profesionalizacija,a ne politizacija policije
- vremensko ogranicenje rada ugostiteljskim objektima(dosta krace)
- profesionalno i licencirano obezbedjenje(skolovani,sa dozvolom za rad iz policije)

Sve je lako resivo,medjutim,za tako nesto,potrebna je volja onih koji upravljaju drzavom.
S obzirom da od toga nema nista,izbegavajte problematicna mesta,cuvajte se,a onda ce vas i sam Bog cuvati!

neznani junak

pre 10 godina

imam 45 godina, dok sam izlazio kao momak nikad mi se nije desilo da se potucem sa bilo kim, mada je bilo raznih situacija i tuce su se desavale. Imam sina od 14 godina i naravno strah u ocima sta mu se sve moze desiti za koju godinu....svi smo mi necija deca ili hvala bogu i neciji roditelji.MISLITE O TOME....

aleksandra

pre 10 godina

A kad je menadzeru splava mirna savest,da izjavi ovako nesto,zasto vise nema njihove stranice na fejsu?!Pitam se zasto!!Prvo su brisali komentare,a sad su stranu uklonili.Sram da ih bude!!!!!!

Miša, Bgd

pre 10 godina

Kakvi crni navijači... oni sede unutra i prave ceh u visini prosečne plate. Zna se ko radi obezbeđenje, bivši/aktivni policajci ili sportisti. Ti isti rade kao i privatno obezbeđenje tj. telohranitelji razno raznima. Sve je to jedan začarani krug, sprega svega i svačega (svakoga). Nije lepo sročeno da ko kontroliše obezbeđenje kontroliše i trgovinu narkoticima ... već ko kontroliše trgovinu narkoticima kontroliše i obezbeđenje. Znam da zvuči isto ali nije tako. Takođe, ne prodaje obezbeđenje drogu. Oni su tu da čuvaju one koji to rade. Osionost i brutalnost istih proizilazi od činjenica da iza njih stoji moć.

k

pre 10 godina

Sto posto policajci čim kriju imena i lica.

Pa i ovi što ubiše devojku na adi su i dalje samo osumnjičeni ali su bile njihove slike i imena.

Buda Baba

pre 10 godina

Mene ovakve vesti vise ni ne iznenadjuju,sto je strasno.Postale su nasa svakodnevnica :(

Iako cu dobiti mnogo minusa od pripadnika mladje populacije,moram da ukazem na neke stvari.
Elem,rano jutro izmedju srede i cetvrtka,03.30h i ovakav nemio dogadjaj!?
Sklon sam misljenju,da je mnogo manja mogucnost da vam se dese ruzne stvari,ako sami ne trazite djavola!

Sa aspekta bezbednosti,gledano cak i statisticki,u gluvo doba se desava najveci broj kriminalnih radnji,nasilja,silovanja,premlacivanja,ubistava.
Neki ce reci da to nema nikakve veze sa uzrokom ovakvih desavanja,ali grese.
Iako policija radi u tri smene,mnogo je efikasnija u prvoj i drugoj smeni,nego u trecoj.Do ponoci grad ne spava,mnogo je veca cirkulacija ljudi,roditelji u setnji sa decom,penzioneri,turisti...sto znaci i veci broj potencijalnih svedoka tj. manje pogodne okolnosti za izvrsitelje kriminogenih radnji.
Naravno da to nece spreciti takve pojave,ali u svakom slucaju,bilo bi ih mnogo manje.

Pristalica sam angazovanja licenciranog profesionalnog obezbedjenja(psiho-profil,krivicno nekaznjavani,dozvola) i ogranicenja rada ugostiteljskih objekata do najkasnije 02h vikendom tj. do ponoci radnim danima.Bilo bi neobicno mesec dana dok se mladi ne bi navikli,i svako cudo u tri dana.

Iskreno saucesce porodici nastradalog.

dusko lokin

pre 10 godina

(psiholog, 26. jul 2013 17:17)
Secam se izjava likova koji su provalili u stan i ubili dva deteta,rekli su nesto tipa ko im je kriv kad nisu bili u skoli.Ja bi vam dao neko vreme u zatvoru da razmislite o tome koliko ste covek posto ne mozete da zalite mlad ljudski zivot.

reptil

pre 10 godina

mi smo drustvo sa totalnom metastazom,metastazom koja je pocela 90-ih a nije uopste lecena.ovde je smrt ovakvog drustva neizbezna.posle ce se valjda roditi nesto bolje i zdravije.

Lala iz Banata

pre 10 godina

MUP je brzo reagovao. Ali istraga ne sme stati na hapšenju te 3 osobe kojima javnost treba znati imena jer nisu deca. Gde je odgovornost tzv. menadzera splava? Da li je neko iz splava trebao nazvati policiju ili zaustaviti nasilje ispred Saunda?

psiholog

pre 10 godina

realno ne mogu mnogo da zalim za ljudima koji su na splavovima radnim danima u 3:30 ujutru ..... sta lepo tamo moze da se desi ???
da je bio zaposlen i isao ujutru na posao ne bi ga prebili.

Ovim bezmozgasima sto su ga prebili treba dati po 40 godina pa nek razmisljaju u celiji.

spree 15

pre 10 godina

Nisu se vratile devedesete,devedesetih je policija pravila racije i tukla,nije se po mom kraju urlalo do 6 ujutru.Mi nismo smeli da kazemo policajcu nista,danas policija ne sme da legitimise 5 jedva punoletnih klinaca,takodje obezbedjenje nije ubijalo ljude.
U stranim zemljama postoje ljudi koji su obuceni da rade posao obezbedjenja jer nije dovoljno da si jak,treba znati sa pijanim i svakakvim ljudima kasno nocu,kod nas sve da ih skupis da im das subjekat,predikat i objekat ne bi uspeli da sastave kako treba.

čačak

pre 10 godina

imam osećaj da će biti kao tatona. nije on umro od udaraca, već je sam skočio na beton. i još jedna stvar meni ovde promiče. mislim da bi određeni ceh ovog ubistva trebao da plati i sam vlasnik lokala. njegova je očita krivica što nije unajmio profesionalce već siledžije. najmanje što pošten svet u beogradu treba da uradi je da bojkotuje taj splav, tog vlasnika, i da ostali narod na to da poziva. da i oni shvate da im profit ne donose razne barabe već pošten, kulturan i uglađen svet. a ta stvar je na svima nama. nije ni na političarima, ni na policiji, ni na raznim firmama za obezbeđenje.

Od šlihtanja nema selameta

pre 10 godina

Na vestima B92 su rekli da je „javna tajna da je obezbeđenje splavova u rukama navijačkih grupa“. Ne mogu da shvatim da ne mogu da pohapse bagru koja se bavi narkoticima, reketiranjem i ubistvima i svaka vlast ih toleriše. Decenijama se na tribinama regrutuju kriminalci i državne ubice, od Arkana pa naovamo. Ovo nije prvi slučaj, sećamo se i ubistva gaženjem dečaka Dušana Jovanovića na Zelenom vencu, pamtimo i glumca Dragana Maksimovića kog su takođe ubili navijači Rada, zatim je tu Bris Taton koji je, jelte, "sam skočio", upropašćenog života policajca i grafita "Pravda za Uroša", a sada i ovaj jadni momak i njegov prijatelj koji će verovatno celog života sebe da krivi što je došlo do toga. Planiram da odem na protest i volela bih da nas bude milion, jer samo tako možemo da pokušamo da pritisnemo političare da rade za nas, a ne za rulju.
Ovako, imamo ministra policije, koji je sada i premijer i koji izborne rezulate čeka na bakljadi sa vođom Alkatraza koji u slobodno vreme bode ljude noževima. Klik: http://www.telegraf.rs/vesti/393423-skandal-ukinuta-presuda-vodji-alkatraza-koji-je-bio-na-proslavi-sps-a-video
Imamo i šefa svih žbirova koji primaju plate od našeg poreza da nas štite koji nema problem da za savetnika direktora Elektrovojvodine postavi malog krimosa sa Marakane, inače mu je u IO stranke. Klik: http://www.kurir-info.rs/sacekusa-clanak-1404
Ovo su samo dva slučaja koji su se pojavljivali u medijima. Možete misliti šta se sve dešava daleko od znanja javnosti!

H13A

pre 10 godina

40 godina i rade taj posao... Ta dvojica verovatno imaju i porodicu, zene, mladu decu... Upropastili su zivot porodici ubijenog, i svojim porodicama, a ovaj N.U. ce najbolje godine provesti u zatvoru, a ta devojka ce naci drugog za mesec dana... Sta ti je zivot... Na zapadu se zna opis njihovog posla, tamo se kulturno zovu "izbacivaci", ko pravi problem, biva izbacen napolje i to je to, ako se nesto buni, zove se patrola policije i oni resavaju posao dalje, a ovde ce biti divlji zapad sve dok se svi lokali ne pozatvaraju i ne budu organizovane igranke od 18-22...

ludi pera

pre 10 godina

a ministar policije vjerovatno misli da zasluzuje pohvale zato sto je
sigurnost i bezbjednost u drzavi na visokom nivou, izgleda da i on nije
upoznat i informisan, al je dobro zasticen...

Don't Mess with Texas

pre 10 godina

Sljam...stoka...imbecili...beskicmenjaci...nista manje od elektricne stolice ne zasluzuju...ni pop opelo da im procita...gamad jedna...

katastrofa

pre 10 godina

Ovde je neko pomenuo i podsetio me na pokojnog Becu i njegovog oca koje je pobio onaj bolesni momak,inace sin okorelog kriminalca sa kolonije.. koji je "dobro poznat" u mom Zemunu zadnjih 20 godina. Dakle doticni koliko se ja secam samara devojku, stariji covek koji sa sinom ceka rostilj ustaje i pokusava da smiri momka koji ga automatki upuca i lagano izadje. Sinu treba nekoliko sekundi da dodje sebi i u afektu istrcava golih ruku napolje prema ma....u koji se okrece i ubija i pokojnog Becu. Moje pitanje je sta treba neko da uradi u ovoj zemlji da bi dobio vise od 10 godina i ako neko zna za takve slucajeve neka ih navede. Hvala

Dvdesetsestogodisnjakinja

pre 10 godina

To obezbedjenje Sounda je uzasno i niko im nista ne moze. Stalno moras da se prepires sa njima ako nisi nabijena na stikle sa sisama do nosa kako i zasto si dosao i koliko godina imas, pri tome se izivljavaju, podsmevaju i cesto ne prihvataju pokazanu licnu kartu. I evo sta se sad dogadja.. A nekad je bio kul splav sa opustenim ljudima...

dejan5

pre 10 godina

Povratak u mracne devedesete,nasminkane kurte i murte opet na vlasti,gamad ubise coveka zbog devojke...zbog takvih me je sramota sto sam Srbin.Saucesce porodici mladica,ubice obesiti za genitalije kojima se ponose za primer ostalima.Olosi!

Dejan

pre 10 godina

E aj sad da vidimo..ako je za tatona bilo po 40 godina da vidimo sta je sad...Ali niko ne moze da digne kaznu koliko apelacionu sud po cenovniku moze da je skine...

Milan

pre 10 godina

Malo hemija, malo koks, malo steroidi, malo bleja teretana teretana bleja, malo okruzenje 10 istih takvih i na kraju dobijes mnoooogo "hrabrog" magarca koji bi da se nije nasvirao svim i svacim bio najobicniji mis.

Ivana

pre 10 godina

sram da bude menadzera za to sto je izjavio. nisu ga prebili na splavu, ma je l'? a nije rekao da ga je prebilo njihovo obezbedjenje. pa sve da vas zatvore da robijate u samicama.

debeli

pre 10 godina

Saucesce momku, ovo nisu uradili ni obicni navijaci, ni huligani, vec ljudi bez casti, bez duse. Kod pravih fudbalskih huligana postoji pravilo da se slabiji ne dira, i da se u tuci ne koristi nista od oruzija, kada protivnik padne na zemlju, vise se ne udara. Fudbalski huligani drze do fer pleja u tuci sa protivnikom. Ovo je divljastvo i bestijalno izivljavanje.

zapanjena

pre 10 godina

Mi smo stigmatizovano društvo.Ne vidim svrhu postojanja tih splavova na Adi s obzirom na broj teških krivičnih dela koja se događaju poslednjih godina.Imam sina od dvadesetdve godine,kad dođe petak,subota ja sam na plafonu.Ne bojim se njega nego tih "snagatora" koji gaze lome.Sigurna sam i da su na nekim narkoticima,neverovatno mi je to zverstvo koje se razvilo.I to majmunisanje tri,pet,sto na jednog.Duboko smo propali,i u pravu je neko od komentatora,Srbijom vladaju organizovane bande koje ubijaju,a kazneni zakon je ne blag,nego podstiče nasilje.Mnogo je teško i opasno živeti u Srbiji.Bila te večeri na Adi s prijateljem,na drugoj strani.Noćno kupanje.Videli smo kad smo se vraćali,specijalce,evo sad čitam ubistvo.Duboko sam se potresla,ne mogu više da trpim ovo zlo i nasilje i smrti,tako mučne i tako teške.Ubiti nekog na smrt je za smrtnu kaznu.Čemu humanizam,kad su oko nas zveri.Posmatram i komunalce,idu ko kriminalci ulicom.Pa sve ono po GSP-u zbog bus-plusa.A tek kontrolori,muškarci koji stoje uz kontrolorku.Gleda očima zveri,prosto da ga bez razmišljanja lišite...neću napistati čega znate i sami.Za pet godina očekujem da će dete da mi ode,što dalje i podržavam ga.Znam da svugde ima nasilja,ali Srbija je previše mala i zlo je postalo način života većine i svi su izloženi nasilju.U porodici,na poslu,nad životinjama.Kako nam se to dogodilo i dokle ćemo stići.Nek je mladiću laka crna zemlja.Koliko tuge i očaja i bola oko nas.Srbija.Ubija.

Bari1991

pre 10 godina

Ovo ni meni nikad nije bilo ispravno.Manja je kazna za ubistvo batinama,nego za ubistvo vatrenim oruzjem,iako je patnja zrtve neuporedivo veca.Kao fol,sa oruzjem je umisljaj,a gazenje do smrti,po njima nije.Ove zveri su to juce uradile vise nego svesno!!!Jadna li nam majka,svim normalnim,sa ovakvim zakonodavcima i pravosudjem.

aleksandra

pre 10 godina

Fedora nisam poznavala,ali mi sve njegove fotografije koje videh po novinama,govore vise od bilo kakvih prica o njemu.Vidi mu se u ocima da je bio dobrica.Ne mogu da se smirim od kad sam ovu vest procitala.Prebiti coveka do smrti,na pravdi Boga,bez ikakvog razloga,sutirati ga onesvescenog u glavu,polomiti mu vrat i kicmu.Ljudi moji,pa ovo je i vise nego tesko ubistvo sa predumisljajem,i ako ovo nije za smrtnu kaznu,onda ne znam sta jeste?!I kakvi crni inicijali zlikovaca,dajte njihova puna imena i prezimena,sa sve slikama,da cela javnost vidi ko su ubice.Nabildovana bagra,iskompleksirana i bez mozga.Dragi decko,pocivaj u miru,nadam se da ce ovi zlikovci biti adekvatno kaznjeni,u protivnom,mi kao narod i ne trab da postojimo!!!!!!

Danijela

pre 10 godina

koliko sam primetila, ovde je uslo u modu da vise njih bije samo jednog, i to od najranijeg detinjstva. licno sam videla kako to rade klinci ispred obdanista, u skolskom, pored igraonice, u parkicu...sve u bloku 70. kada zovem policiju da prijavim...

Jelena

pre 10 godina

Fedor nije stranac. Znamo se iz VI beogradske gimnazije. On je bio divan decko, jedan od najpopularnijih osoba u skoli koji se od svih ostalih razlikovao po tome sto je UVEK STITIO slabije od sebe. Prema svima se ophodio sa postovanjem, i ne poznajem osobu koja ga nije gotivila. Koja zivotinja moze da se posvadja sa Fekom to meni nije jasno. Pocivaj u miru Feko! I Bog uvek uzme najbolje.

Deratizacija

pre 10 godina

Ovde je kao u zoni sumraka,policijac te ubije pa te zapali umesto da te štiti,obezbeđenje te šutira u glavu dok ne izdahneš umesto da te zaštiti.Monstrumi su među nama,treba uvesti smrtnu kaznu...

Dejan

pre 10 godina

Ako je istina sto pricaju ocevidci, da su tukli onesvescenog coveka 20 minuta, ja bih uveo smrtnu kaznu za takve ludake. Ako neko nekog ubije pistoljem, ok je 10-15-20 godina zatvora ali ako se neko izivljava, onda smrtna kazna. Ovde je totalno nebitno da li su se zakacili zbog devojke, politike, droge, imamo zveri medju tim radnicim obezbedjenja. Gledao sam kako 10 minuta sutiraju jednog momka ispred XL-a, to nisu ljudi, to su zveri i za takve treba smrtna kazna.

Горан

pre 10 godina

Због оваквих звери треба вратити смртну казну.
Оном ко их је запослио треба одузети сплав и послати га на робију минимум 10 година па ће други власници оваквих места пазити кога запошљавају.
Место или "спортски" клуб где су прошли обуку ако су је уопште прошли затворити уз доживотну забрану делатношћу власнику и тренеру ако су га имали.
Када ће држава прогледати везано за разноразна приватна обезбеђења и прописати и обезбедити поштовање норми за поседовање истих.
Нажалост ово је све слика нашег друштва и државе у којој се ниједан закон не примењује стриктно, државе у којој се разматра да ли се несрећни Брис Татон убио сам, државе у којој и писани и електронски медији често покушавају да оправдају насиље.

NN

pre 10 godina

Saucesce porodici ubijenog mladica.

- radnici obezbedjenja na splavovima su neretko likovi koji rade u nekim od specijalnih jedinica. Mozda otud samo inicijali
- Apelacioni sud tumaci optuznice i ako one nisu dobro sacinjene sa svim dokazima, onda optuznica biva ponistena. Treba se pitati da li su 'slabe' optuznice namerno ili slucajno nacinjene kao 'slabe'?!?

pera peric

pre 10 godina

ocigledno da su ovo imbecili koji su za najgori oblik robije.Ako su vec branili cast devojke,moglo je i sa obicnim samarom da se zavrsi.Sta su oni dokazivali?Da mogu da ubiju i prebiju pijanog coveka?Debilcine jedne!

svetlana

pre 10 godina

Kažite puna imena, nisu maloletni!!! Sve te tabadžije koje rade ko obezbedjenje su patološke i latentne ubice, kazna i z avlasnike klubova, splavova i sl....da se ispita da li prolaze medicinsku kontrolu i sl. Zbog flerta sa devojkom, mnogo je jaka ta devojka kad se sa takvima zabavlja, sve izgovori se nalaze da bi se neko ubio. Sramota za ovaj grad i sve ostale normalne ljude koji izadju samo da bi se proveli. Dačiću podnesi ostavku na mesto ministra MUP-a pod hitno!!!

Socijaldemokrata

pre 10 godina

Nadam se da ce u slucaju da ih proglase krivin dobiti kazne u duzini trajanja kao i osudjeni u slucaju Taton. Svaki nevino nastradali stanovnik Srbije vredi ako ne vise barem kao stanovnik Francuske.

Natasa

pre 10 godina

Treba bojkotovati Saund i sva ostala mesta gde " zaposljavaju" takvu bagru. Ako policija i sudovi tolerisu tu bagru i njihove "poslodavce", red bi bio da mi kao gradjani nesto preduzmemo.

jagator

pre 10 godina

Вечерас испред саунда у 20 сати је окупљање Фекиних пријатеља. Сви који желе да му одају пошту и да искажу незадовољство на цивилизован начин, због овог, и сличних, догађаја који од овог дивног града праве џунглу су добродошли.

marija

pre 10 godina

Zveri su za kavez, a za ovako surovo ubistvo ni godina manje od maksimalne kazne.
Ovo vise nije normalno, porast nasilja je jeziv, a drzava se ne pita zasto.
Hocete Farmu, dobili ste Farmu.
I bice sve gore.

MR

pre 10 godina

I ja bih odmah potpisao peticiju "ZA smrtnu kaznu" za onoga ko namerno ubije nekaoga! Ajde bre vise... kao nije humano... A ubica je kao human???!!!

Miloš

pre 10 godina

U SAD su to lepo uredili - ukoliko u toku vršenja jednog krivičnog dela dođe do drugog, ozbiljnijeg, svima koji su učestvovali u tom delu, bez obzira ko je neposredni počinilac, sudi se za teže krivično delo.

U SAD bi se dakle, ovim psihopatama - svoj trojici - sudilo za ubistvo. U Srbiji će se prvo utvrđivati budalaštine poput toga čiji je tačno udarac izazvao smrtni ishod (!!!), taj jedan će se za to optužiti, a ostali pomagači će biti tek učesnici u tuči.

U svakom slučaju, mislim da nam je svima jasno da će svi zajedno u zatvoru odsedeti veliki odmor i jedan i po slobodan vikend.

I još jedna gnusna stvar srpskog zakonodavno/pravosudnog sistema koju možda mnogi ne znaju: ukoliko vas neko napadne (a preživite) na suđenje ćete biti pozvani kao učesnik tuče, i vaša adresa će biti na pozivu, zajedno sa adresama onih koji su vas napali! Tek se na sudu, kao, kao može odrediti ko je tačno šta radio u "tuči" (tj. napadu)!!! Odatle i novinari zapravo ni ne mogu da napišu drugačije, sem da je u pitanju bila "tuča", iako je jasno šta je zaista u pitanju. U suprotnom, ko zna za šta bi mogli da ih ganjaju.

david

pre 10 godina

Ova strasna smrt je najupecatljiviji indikator opasnog stanja u koji je dospela ova zemlja. Svako moze da bude ubijen batinama od copora, da umre u agoniji, zbog jedne reci, pogleda, bilo cega. Svakog moze da rastrgne horda siledzija, tek tako.

Mislite o ovome vi nemocni, uplaseni, samozadovoljni nosioci vlasti, ministri, sefovi policija, tuzioci, sudije, gradonacelnici, tajkuni. Sutra i vase dete moze da ovako skonca pod batinama rulje: dok pokusa da objasni da je bas vase dete, vec ce mu slomiti kicmu.

Da li ste svesni da gradom i citavom zemljom, ustvari, rukovode bande?

Ovakvi neki D.Z, M.U., itd. Ne smete cak ni imena da im saopstite medijima. A oni sada i bukvalno odlucuju o zivotu i smrti svakog od nas. Ako ne idemo na splavove, naci ce nas u saobracaju, restoranu, u trznom centru, bilo gde...

S

pre 10 godina

Interesantno je da je jednog Tatona moglo da ubije 12 ljudi, a jednog Fedora ne, iako je sve viđeno, svedoka kao salate, sve se zna... Od 20 ostade 3, ostalih 17 čekaju neku novu priliku da ubiju batinama.

bocko

pre 10 godina

Izgleda neki mnogo jaki momci.Trojica na jednog,koje pi....e.Sad kada ste dokazali da ste mnogo opasni i jaki,po jedno tridiset godina da lepo dobijetre da se prekalite kao prave muskarcine.

Goran

pre 10 godina

ja ne znam ko n izasto je dao dozvolu za to ruglo na rekama, splavove treba sve skloniti sa reka. neko je od gore sam ouzeo pare za te dozvole. kaoi za razne lokacije po gradu. ispod belog dvora je bila lepa sumica koja je prodata bogatasima za velike pare. al isplavovi su stvarno ruglo to nema nigde u svetu u normalnim zemljama
(ma, 26. jul 2013 15:03)

Imas ti splavovi i u Becu, ali ima pored njih odmah i jedan auto interventne policije i u blizini ima i jedan auto hitne pomoci. I to svakog petka i subote.

Tuce ima svuda, ali kod nas se ne tuku pa hajd prvi padne i gotova stvar. Kod nas dok ne prestanes da dises, nece da prestane da te tuce.... to je razlika. Trauma 90tih jos uvek je u nama i to samo promena drustva iz korena moze da promeni.

silja

pre 10 godina

Nece da se zavrsi kao ono "sam se ubo u ledja i skocio sa mosta" vec : Dzamija se sama zapalila. SkoMi nije krao a svi znamo da STUDENT NIJE ZAPALIO ZITO. Mislim - sta reci

...sve sve ali nista

pre 10 godina

sin zeljka mitrovica je vozio kako kaze istraga izmedju 54 i 60 km na sat !!! e tako ce i ovi da prodju... ispasce da se nesretni momak sam udarao nogama u glavu!!!

grok

pre 10 godina

imena im se kriju jer su osumnjiceni, a ne osudjeni. kad bude dokazano da su pretukli decka, nece biti inicijala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cabelina, 26. jul 2013 15:12)

Ajde! A kad su Dzaju i Buturovica hapsili nije bilo inicijala, vec direktnog prenosa hapsenja, iako su bili samo osumnjiceni, bas kako si ti to lepo objasnio.
Vamo neke majmuncine stite inicijalima, iako vec na prvi pogled mozes da shvatis kako im je mesto u zatvoru, ako ne zbog ovog slucaja onda zbog nekog drugug, jer sve su to neki od ranije poznati policiji.

...sve sve ali nista

pre 10 godina

1000 huligana terorise ceo grad! u dilu su sa policijom..rasturaju narkotike,premlacuju,uvode "red" i zavlace strah u kosti!! srbiji treba SABLJA !!!

Sladjana

pre 10 godina

Ja necu vise da iden na taj SOUND ! Treba svi ti iz obezbedjenja da se proveravaju i pre nego pocnu da rade taj posao.. Ne sme svako da radi taj posao..

Olimp

pre 10 godina

Pozvao bih ovom prilikom sve Fedorove
prijatelje, kao i ljude koji zele da odaju
pocast pokojnom Fedoru, da se danas 26.07.
u 20:00h okupe ispred splava Sound i da
ponesu svecu, kako bismo na ovaj nacin
odali pocast nashem dragom prijatelju!
Zamolio bih sve da sutra uvece savladaju
svoje emocije i da uradimo ovo na miran i
civilizovan nacin!

Hvala u napred svima!

Marko nb

pre 10 godina

Za ovo treba da dobiju vise nego da su ga upucali. Znate li bre vi koliko treba da si poremecen i koliko treba vremena nekoga da mlatis da ga skroz izlomis i ubijes! Uzas i sramota. A spreman sam da se kladim da nece dobiti vise od 10god a odlezati 5-7god sramno. Ne bih im dao ispod 25god i pravo na pomilovanje posle 20god.

Miki

pre 10 godina

Oni bi trebalo da chuvaju goste, a ne da ih biju i ubijaju.. treba biti profesionalac.. Uzas !! Valjda ce zbog ovoga neko konachno odgovarati... 20 god. je malo. Ode mladi zivot zbog hira koje-kakvih Buzdovana i Brdjana.

Dno

pre 10 godina

Osecam neizmeran bes i beznadje dok citam ovo. Da je ovo normalna drzava, kao sto nije, da je vode normalni ljudi, ova trojica ne bi vise videla belog dana. Stoka na svakom koraku. Svaki put kad mislim da samo na dnu mi potonemo jos dublje. Ovaj ponor nema kraja.
Pocivaj u miru.

banana drzava

pre 10 godina

Nama treba ponovo nesto slicno Golom otoku, i kazne na po 40 godina, i prinudni rad u rudnicima da se dovedu ovakvi u red.

Al nema sta da se brinemo Apelacioni sud komedije ce verovatno i ove osloboditi....

ma

pre 10 godina

ja ne znam ko n izasto je dao dozvolu za to ruglo na rekama, splavove treba sve skloniti sa reka. neko je od gore sam ouzeo pare za te dozvole. kaoi za razne lokacije po gradu. ispod belog dvora je bila lepa sumica koja je prodata bogatasima za velike pare. al isplavovi su stvarno ruglo to nema nigde u svetu u normalnim zemljama

edrush

pre 10 godina

Boze, koji monstrumi! Dajte imena i slike. I zasto samo 3 kad ih je bilo 20? Zasto nam ovakve fukare kroje kapu? Sramota i tuga, jadan covek i njegova porodica. A taj Saund je katastrofa i treba ga zatvoriti!

Straw Dog

pre 10 godina

Pazite, ova dvojica, skoro četiri banke. Dakle, nisu mladi, impulsivni, a i život dajem da im ovo nije prvo "delo", već da su od ranije poznati miliciji. Biće interesantno koje će "olakšavajuće okolnosti" da nadje sud u ovom slučaju. Inače, uz svo poštovanje prema Fedoru i njegovoj porodici, mislim da da ovi monstrumi neće da dobiju više od tri godine. Svaki.

Брис Татон

pre 10 godina

Не разумем зашто су ова тројица невиних људи ухапшени ?! Па дотични је сам себе изударао из све снаге и тако је подлегао ранама. Чисто сумњам да су га ова тројица поштених радника обезбеђења и пипли.Срамота за наш правосудни систем ...

truth

pre 10 godina

Pocnite da nazivate stvari pravi imenima, a ne da pogresni terminima stvarate blazu sliku - to nije bila tuca, nego zverski napad obezbedjenja na ove momke.

ana

pre 10 godina

Zasto nije uhapsen i vlasnik splava, on je odgovoran za svoje radnike!? Nadam se da ce sav taj sljam i dno dna, koji je ucestvovao u tuci dobiti minimum od 20-30 godina zatvora.

euroskeptik

pre 10 godina

A zasto samo trojica ? Tuzilac ima primer presude za slicnu situaciju samo treba da ga primeni.. Svi koji su se zatekli u blizini a znali su cuvare..230 godina ukupno robije i to je to. Ili zivot Srbina vredi manje ?

bbra

pre 10 godina

a kada dodju vece glave i navijaci nema ih nigde.. ne smeju da gledaju u njih a ne da pomisle nesto,ali vazno da biju mrsave,jadne i slabe.. i to njih pet na jednog

Kiblatore

pre 10 godina

Kako da pokrenem peticuju za uvodjenje smrtne kazne? A u svakom klubu oboezbdjenju su likovi koji se sire maksimalno i jedva cekaju i najmanji povod da se isprazne na nekome, jer im sva ta hemija udara u ono malo mozdane mase!!

Dragan Pavlović

pre 10 godina

Gospodo,hapsite sve koji su učestvovali u tako monstruoznom ubistvu. Svi koji su učestvovali u tuči ,a nisu prijavili ubistvo niti pozvali hitnu pomoć su uistinu ubice.

Danilo

pre 10 godina

Ko sme moze da radi u obezbedjenju?
Da li postoji neka licenca?
Koja su njihova ovlascenja?

Nema odgovora! Anarhija u klubovima i splavovima!

Njihovo izivljavanje je samo sve gore! I onda kad se neko ponizen i uvrijedjen se vrati naoruzan, svi ce reci da je poludio!

Ne! Nije on poludio nego drzava dozvoljava ANARHIJU!

nidža

pre 10 godina

A onda će i za njih sutra netko širom grada pisati grafite “Pravda za…” ne razmišljajući šta su i na kakav način učinili ne samo žrtvi nego i nama građanima!

dragan

pre 10 godina

dozivotna! i ukinuti splavove! dosta vise sa splavovima i sponzorusama! oporezovati narodnjake i pink, 75 posto kao u Francuskoj! dosta je bilo vise!

Misha

pre 10 godina

Dajte puna imena i prezimena, nisu maloletnici da moraju da se stite inicijalima. Uhapseni su, nema bojazni od bekstva ili skrivanja. Dajte puna imena da znamo ko su ljudi koji nekome POLOME KICMU zato sto je, mozda, gledao neciju devojku.

Rade

pre 10 godina

'Ajmo sad po 50 godina robije, pa da vidimo da li ce tima sto imaju steroide umesto mozga pasti na pamet da ikoga udare bez preke potrebe

Pavle

pre 10 godina

Dokle?Minimum jednom nedeljno nesto se desi na splavovima,sada je jos jedan momak tragicno nastradao..Pa koliko je to morao da se zameri nekome da bi mu oduzeli zivot?Koje to zivotinje pune steroida rade na tim splavovima??Gde je policija,zasto se ne poveca kontrola na splavonima i oko njih?koliko jos mladih ljudi treba da nastrada!!????!!Ima li kraja ovom ludilu?Pa ovo vise nije nas Beograd,a i krivica je i delimicno nasa,nas Beogradjana,imamo li mi snage da nesto uradimo i pokazemo da je dosta!!!!!

Dejan Popovic

pre 10 godina

Kazna gazdi splava za angazovanje mrkih domacih medveda za posao koji treba da obavljaju profesionalci.tuzba momka koji je preziveo I zaplena celokupnog splava.Enormne finansijske kazne...Splavovi do nisu nista bolji...dogadja se ovo jamo cesto samo je sada neko nazalost podlegao ranama...

pedja

pre 10 godina

Bitange sprcale u dupe po 40 godina.. dao bih im po 40 posto vise ne moze! Kolika zver trebas da budes da tako zgazis decka??? Promaseni zivoti, gde ja zivim jbt???

redbarone

pre 10 godina

Kazite mi molim vas ko su bili ovi "ljudi"? Dal su bili zandari ili takozvani profesonialci? Boze, pa taj covek umro, kako god, al umro. U moje vreme, kad smo se tukli, ko je pao, znaci bio je patos, taj je bio slobodan do daljneg... Verovali ili ne. Al i u tuci smo se drzali za tu neku becarsku postenost.

Posmatrač

pre 10 godina

Fedor je ubijen jer se nekom učinilo da je prebijanje (do smrti lomljenjem vratne kičme) opravdana kazna za navodnu krivicu žrtve (muvanje tuđe devojke) i zbog uverenja da organi MUP i pravosuđe neće reagovati na odgovarajući način.

Bojan Stefanović

pre 10 godina

Kako taj Fedor ima strano ime, a ne pominje se da je stranac?
Zar nije skandal ako je ubijen strani državljanin.
Možda je u pitanju Rus koji je poprimio isključivo naše državljanstvo, ali ni to mi ne zvuči baš logično.
 

Posmatrač

pre 10 godina

Fedor je ubijen jer se nekom učinilo da je prebijanje (do smrti lomljenjem vratne kičme) opravdana kazna za navodnu krivicu žrtve (muvanje tuđe devojke) i zbog uverenja da organi MUP i pravosuđe neće reagovati na odgovarajući način.

dragan

pre 10 godina

dozivotna! i ukinuti splavove! dosta vise sa splavovima i sponzorusama! oporezovati narodnjake i pink, 75 posto kao u Francuskoj! dosta je bilo vise!

Rade

pre 10 godina

'Ajmo sad po 50 godina robije, pa da vidimo da li ce tima sto imaju steroide umesto mozga pasti na pamet da ikoga udare bez preke potrebe

ana

pre 10 godina

Zasto nije uhapsen i vlasnik splava, on je odgovoran za svoje radnike!? Nadam se da ce sav taj sljam i dno dna, koji je ucestvovao u tuci dobiti minimum od 20-30 godina zatvora.

Misha

pre 10 godina

Dajte puna imena i prezimena, nisu maloletnici da moraju da se stite inicijalima. Uhapseni su, nema bojazni od bekstva ili skrivanja. Dajte puna imena da znamo ko su ljudi koji nekome POLOME KICMU zato sto je, mozda, gledao neciju devojku.

Danilo

pre 10 godina

Ko sme moze da radi u obezbedjenju?
Da li postoji neka licenca?
Koja su njihova ovlascenja?

Nema odgovora! Anarhija u klubovima i splavovima!

Njihovo izivljavanje je samo sve gore! I onda kad se neko ponizen i uvrijedjen se vrati naoruzan, svi ce reci da je poludio!

Ne! Nije on poludio nego drzava dozvoljava ANARHIJU!

pedja

pre 10 godina

Bitange sprcale u dupe po 40 godina.. dao bih im po 40 posto vise ne moze! Kolika zver trebas da budes da tako zgazis decka??? Promaseni zivoti, gde ja zivim jbt???

Straw Dog

pre 10 godina

Pazite, ova dvojica, skoro četiri banke. Dakle, nisu mladi, impulsivni, a i život dajem da im ovo nije prvo "delo", već da su od ranije poznati miliciji. Biće interesantno koje će "olakšavajuće okolnosti" da nadje sud u ovom slučaju. Inače, uz svo poštovanje prema Fedoru i njegovoj porodici, mislim da da ovi monstrumi neće da dobiju više od tri godine. Svaki.

redbarone

pre 10 godina

Kazite mi molim vas ko su bili ovi "ljudi"? Dal su bili zandari ili takozvani profesonialci? Boze, pa taj covek umro, kako god, al umro. U moje vreme, kad smo se tukli, ko je pao, znaci bio je patos, taj je bio slobodan do daljneg... Verovali ili ne. Al i u tuci smo se drzali za tu neku becarsku postenost.

Dragan Pavlović

pre 10 godina

Gospodo,hapsite sve koji su učestvovali u tako monstruoznom ubistvu. Svi koji su učestvovali u tuči ,a nisu prijavili ubistvo niti pozvali hitnu pomoć su uistinu ubice.

truth

pre 10 godina

Pocnite da nazivate stvari pravi imenima, a ne da pogresni terminima stvarate blazu sliku - to nije bila tuca, nego zverski napad obezbedjenja na ove momke.

Kiblatore

pre 10 godina

Kako da pokrenem peticuju za uvodjenje smrtne kazne? A u svakom klubu oboezbdjenju su likovi koji se sire maksimalno i jedva cekaju i najmanji povod da se isprazne na nekome, jer im sva ta hemija udara u ono malo mozdane mase!!

Pavle

pre 10 godina

Dokle?Minimum jednom nedeljno nesto se desi na splavovima,sada je jos jedan momak tragicno nastradao..Pa koliko je to morao da se zameri nekome da bi mu oduzeli zivot?Koje to zivotinje pune steroida rade na tim splavovima??Gde je policija,zasto se ne poveca kontrola na splavonima i oko njih?koliko jos mladih ljudi treba da nastrada!!????!!Ima li kraja ovom ludilu?Pa ovo vise nije nas Beograd,a i krivica je i delimicno nasa,nas Beogradjana,imamo li mi snage da nesto uradimo i pokazemo da je dosta!!!!!

...sve sve ali nista

pre 10 godina

1000 huligana terorise ceo grad! u dilu su sa policijom..rasturaju narkotike,premlacuju,uvode "red" i zavlace strah u kosti!! srbiji treba SABLJA !!!

Брис Татон

pre 10 godina

Не разумем зашто су ова тројица невиних људи ухапшени ?! Па дотични је сам себе изударао из све снаге и тако је подлегао ранама. Чисто сумњам да су га ова тројица поштених радника обезбеђења и пипли.Срамота за наш правосудни систем ...

...sve sve ali nista

pre 10 godina

sin zeljka mitrovica je vozio kako kaze istraga izmedju 54 i 60 km na sat !!! e tako ce i ovi da prodju... ispasce da se nesretni momak sam udarao nogama u glavu!!!

Milan

pre 10 godina

Malo hemija, malo koks, malo steroidi, malo bleja teretana teretana bleja, malo okruzenje 10 istih takvih i na kraju dobijes mnoooogo "hrabrog" magarca koji bi da se nije nasvirao svim i svacim bio najobicniji mis.

Miloš

pre 10 godina

U SAD su to lepo uredili - ukoliko u toku vršenja jednog krivičnog dela dođe do drugog, ozbiljnijeg, svima koji su učestvovali u tom delu, bez obzira ko je neposredni počinilac, sudi se za teže krivično delo.

U SAD bi se dakle, ovim psihopatama - svoj trojici - sudilo za ubistvo. U Srbiji će se prvo utvrđivati budalaštine poput toga čiji je tačno udarac izazvao smrtni ishod (!!!), taj jedan će se za to optužiti, a ostali pomagači će biti tek učesnici u tuči.

U svakom slučaju, mislim da nam je svima jasno da će svi zajedno u zatvoru odsedeti veliki odmor i jedan i po slobodan vikend.

I još jedna gnusna stvar srpskog zakonodavno/pravosudnog sistema koju možda mnogi ne znaju: ukoliko vas neko napadne (a preživite) na suđenje ćete biti pozvani kao učesnik tuče, i vaša adresa će biti na pozivu, zajedno sa adresama onih koji su vas napali! Tek se na sudu, kao, kao može odrediti ko je tačno šta radio u "tuči" (tj. napadu)!!! Odatle i novinari zapravo ni ne mogu da napišu drugačije, sem da je u pitanju bila "tuča", iako je jasno šta je zaista u pitanju. U suprotnom, ko zna za šta bi mogli da ih ganjaju.

grok

pre 10 godina

imena im se kriju jer su osumnjiceni, a ne osudjeni. kad bude dokazano da su pretukli decka, nece biti inicijala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cabelina, 26. jul 2013 15:12)

Ajde! A kad su Dzaju i Buturovica hapsili nije bilo inicijala, vec direktnog prenosa hapsenja, iako su bili samo osumnjiceni, bas kako si ti to lepo objasnio.
Vamo neke majmuncine stite inicijalima, iako vec na prvi pogled mozes da shvatis kako im je mesto u zatvoru, ako ne zbog ovog slucaja onda zbog nekog drugug, jer sve su to neki od ranije poznati policiji.

marija

pre 10 godina

Zveri su za kavez, a za ovako surovo ubistvo ni godina manje od maksimalne kazne.
Ovo vise nije normalno, porast nasilja je jeziv, a drzava se ne pita zasto.
Hocete Farmu, dobili ste Farmu.
I bice sve gore.

Jelena

pre 10 godina

Fedor nije stranac. Znamo se iz VI beogradske gimnazije. On je bio divan decko, jedan od najpopularnijih osoba u skoli koji se od svih ostalih razlikovao po tome sto je UVEK STITIO slabije od sebe. Prema svima se ophodio sa postovanjem, i ne poznajem osobu koja ga nije gotivila. Koja zivotinja moze da se posvadja sa Fekom to meni nije jasno. Pocivaj u miru Feko! I Bog uvek uzme najbolje.

bocko

pre 10 godina

Izgleda neki mnogo jaki momci.Trojica na jednog,koje pi....e.Sad kada ste dokazali da ste mnogo opasni i jaki,po jedno tridiset godina da lepo dobijetre da se prekalite kao prave muskarcine.

MR

pre 10 godina

I ja bih odmah potpisao peticiju "ZA smrtnu kaznu" za onoga ko namerno ubije nekaoga! Ajde bre vise... kao nije humano... A ubica je kao human???!!!

Dno

pre 10 godina

Osecam neizmeran bes i beznadje dok citam ovo. Da je ovo normalna drzava, kao sto nije, da je vode normalni ljudi, ova trojica ne bi vise videla belog dana. Stoka na svakom koraku. Svaki put kad mislim da samo na dnu mi potonemo jos dublje. Ovaj ponor nema kraja.
Pocivaj u miru.

david

pre 10 godina

Ova strasna smrt je najupecatljiviji indikator opasnog stanja u koji je dospela ova zemlja. Svako moze da bude ubijen batinama od copora, da umre u agoniji, zbog jedne reci, pogleda, bilo cega. Svakog moze da rastrgne horda siledzija, tek tako.

Mislite o ovome vi nemocni, uplaseni, samozadovoljni nosioci vlasti, ministri, sefovi policija, tuzioci, sudije, gradonacelnici, tajkuni. Sutra i vase dete moze da ovako skonca pod batinama rulje: dok pokusa da objasni da je bas vase dete, vec ce mu slomiti kicmu.

Da li ste svesni da gradom i citavom zemljom, ustvari, rukovode bande?

Ovakvi neki D.Z, M.U., itd. Ne smete cak ni imena da im saopstite medijima. A oni sada i bukvalno odlucuju o zivotu i smrti svakog od nas. Ako ne idemo na splavove, naci ce nas u saobracaju, restoranu, u trznom centru, bilo gde...

S

pre 10 godina

Interesantno je da je jednog Tatona moglo da ubije 12 ljudi, a jednog Fedora ne, iako je sve viđeno, svedoka kao salate, sve se zna... Od 20 ostade 3, ostalih 17 čekaju neku novu priliku da ubiju batinama.

edrush

pre 10 godina

Boze, koji monstrumi! Dajte imena i slike. I zasto samo 3 kad ih je bilo 20? Zasto nam ovakve fukare kroje kapu? Sramota i tuga, jadan covek i njegova porodica. A taj Saund je katastrofa i treba ga zatvoriti!

Natasa

pre 10 godina

Treba bojkotovati Saund i sva ostala mesta gde " zaposljavaju" takvu bagru. Ako policija i sudovi tolerisu tu bagru i njihove "poslodavce", red bi bio da mi kao gradjani nesto preduzmemo.

Dejan Popovic

pre 10 godina

Kazna gazdi splava za angazovanje mrkih domacih medveda za posao koji treba da obavljaju profesionalci.tuzba momka koji je preziveo I zaplena celokupnog splava.Enormne finansijske kazne...Splavovi do nisu nista bolji...dogadja se ovo jamo cesto samo je sada neko nazalost podlegao ranama...

nidža

pre 10 godina

A onda će i za njih sutra netko širom grada pisati grafite “Pravda za…” ne razmišljajući šta su i na kakav način učinili ne samo žrtvi nego i nama građanima!

Deratizacija

pre 10 godina

Ovde je kao u zoni sumraka,policijac te ubije pa te zapali umesto da te štiti,obezbeđenje te šutira u glavu dok ne izdahneš umesto da te zaštiti.Monstrumi su među nama,treba uvesti smrtnu kaznu...

ben akiba

pre 10 godina

menadzeru bedo ljudska. kako te nije sramota da izjavis kako se tuca odigrala ispred splava? nije tuce ni bilo nego prebijanje ljudi od strane za to obucenih siledzija. pored toga sam konflikt je sigurno zapocet na tvom splavu a vrlo verovatno su sirotog coveka izvukli napolje i ubili.
stidi se.

Marko nb

pre 10 godina

Za ovo treba da dobiju vise nego da su ga upucali. Znate li bre vi koliko treba da si poremecen i koliko treba vremena nekoga da mlatis da ga skroz izlomis i ubijes! Uzas i sramota. A spreman sam da se kladim da nece dobiti vise od 10god a odlezati 5-7god sramno. Ne bih im dao ispod 25god i pravo na pomilovanje posle 20god.

Miki

pre 10 godina

Oni bi trebalo da chuvaju goste, a ne da ih biju i ubijaju.. treba biti profesionalac.. Uzas !! Valjda ce zbog ovoga neko konachno odgovarati... 20 god. je malo. Ode mladi zivot zbog hira koje-kakvih Buzdovana i Brdjana.

bbra

pre 10 godina

a kada dodju vece glave i navijaci nema ih nigde.. ne smeju da gledaju u njih a ne da pomisle nesto,ali vazno da biju mrsave,jadne i slabe.. i to njih pet na jednog

Dvdesetsestogodisnjakinja

pre 10 godina

To obezbedjenje Sounda je uzasno i niko im nista ne moze. Stalno moras da se prepires sa njima ako nisi nabijena na stikle sa sisama do nosa kako i zasto si dosao i koliko godina imas, pri tome se izivljavaju, podsmevaju i cesto ne prihvataju pokazanu licnu kartu. I evo sta se sad dogadja.. A nekad je bio kul splav sa opustenim ljudima...

kobe bryant

pre 10 godina

Jedan od nabilovanih majmuna iz obezbedjenja je momak te devojke zbog koje je sve počelo. Jaka mi je to devojka koja je za momka izabrala gorilu bez mozga koja moze čoveku da slomi kičmu. Samo robija moze da promeni stvari.

Sladjana

pre 10 godina

Ja necu vise da iden na taj SOUND ! Treba svi ti iz obezbedjenja da se proveravaju i pre nego pocnu da rade taj posao.. Ne sme svako da radi taj posao..

svetlana

pre 10 godina

Kažite puna imena, nisu maloletni!!! Sve te tabadžije koje rade ko obezbedjenje su patološke i latentne ubice, kazna i z avlasnike klubova, splavova i sl....da se ispita da li prolaze medicinsku kontrolu i sl. Zbog flerta sa devojkom, mnogo je jaka ta devojka kad se sa takvima zabavlja, sve izgovori se nalaze da bi se neko ubio. Sramota za ovaj grad i sve ostale normalne ljude koji izadju samo da bi se proveli. Dačiću podnesi ostavku na mesto ministra MUP-a pod hitno!!!

H13A

pre 10 godina

40 godina i rade taj posao... Ta dvojica verovatno imaju i porodicu, zene, mladu decu... Upropastili su zivot porodici ubijenog, i svojim porodicama, a ovaj N.U. ce najbolje godine provesti u zatvoru, a ta devojka ce naci drugog za mesec dana... Sta ti je zivot... Na zapadu se zna opis njihovog posla, tamo se kulturno zovu "izbacivaci", ko pravi problem, biva izbacen napolje i to je to, ako se nesto buni, zove se patrola policije i oni resavaju posao dalje, a ovde ce biti divlji zapad sve dok se svi lokali ne pozatvaraju i ne budu organizovane igranke od 18-22...

Socijaldemokrata

pre 10 godina

Nadam se da ce u slucaju da ih proglase krivin dobiti kazne u duzini trajanja kao i osudjeni u slucaju Taton. Svaki nevino nastradali stanovnik Srbije vredi ako ne vise barem kao stanovnik Francuske.

aleksandra

pre 10 godina

Fedora nisam poznavala,ali mi sve njegove fotografije koje videh po novinama,govore vise od bilo kakvih prica o njemu.Vidi mu se u ocima da je bio dobrica.Ne mogu da se smirim od kad sam ovu vest procitala.Prebiti coveka do smrti,na pravdi Boga,bez ikakvog razloga,sutirati ga onesvescenog u glavu,polomiti mu vrat i kicmu.Ljudi moji,pa ovo je i vise nego tesko ubistvo sa predumisljajem,i ako ovo nije za smrtnu kaznu,onda ne znam sta jeste?!I kakvi crni inicijali zlikovaca,dajte njihova puna imena i prezimena,sa sve slikama,da cela javnost vidi ko su ubice.Nabildovana bagra,iskompleksirana i bez mozga.Dragi decko,pocivaj u miru,nadam se da ce ovi zlikovci biti adekvatno kaznjeni,u protivnom,mi kao narod i ne trab da postojimo!!!!!!

euroskeptik

pre 10 godina

A zasto samo trojica ? Tuzilac ima primer presude za slicnu situaciju samo treba da ga primeni.. Svi koji su se zatekli u blizini a znali su cuvare..230 godina ukupno robije i to je to. Ili zivot Srbina vredi manje ?

jagator

pre 10 godina

Вечерас испред саунда у 20 сати је окупљање Фекиних пријатеља. Сви који желе да му одају пошту и да искажу незадовољство на цивилизован начин, због овог, и сличних, догађаја који од овог дивног града праве џунглу су добродошли.

mnogo pametan

pre 10 godina

Fedju sam poznavao preko njegovog brata od tetke. Cela familija je retko mirna i veoma dobrodusna,kao i jadni Fedja. Ovo je velika tragedija, tuga,bol,ne samo za porodicu nego i za sve dobre ljude koji zive u glavnom gradu.

pera peric

pre 10 godina

ocigledno da su ovo imbecili koji su za najgori oblik robije.Ako su vec branili cast devojke,moglo je i sa obicnim samarom da se zavrsi.Sta su oni dokazivali?Da mogu da ubiju i prebiju pijanog coveka?Debilcine jedne!

silja

pre 10 godina

Nece da se zavrsi kao ono "sam se ubo u ledja i skocio sa mosta" vec : Dzamija se sama zapalila. SkoMi nije krao a svi znamo da STUDENT NIJE ZAPALIO ZITO. Mislim - sta reci

Горан

pre 10 godina

Због оваквих звери треба вратити смртну казну.
Оном ко их је запослио треба одузети сплав и послати га на робију минимум 10 година па ће други власници оваквих места пазити кога запошљавају.
Место или "спортски" клуб где су прошли обуку ако су је уопште прошли затворити уз доживотну забрану делатношћу власнику и тренеру ако су га имали.
Када ће држава прогледати везано за разноразна приватна обезбеђења и прописати и обезбедити поштовање норми за поседовање истих.
Нажалост ово је све слика нашег друштва и државе у којој се ниједан закон не примењује стриктно, државе у којој се разматра да ли се несрећни Брис Татон убио сам, државе у којој и писани и електронски медији често покушавају да оправдају насиље.

Danijela

pre 10 godina

koliko sam primetila, ovde je uslo u modu da vise njih bije samo jednog, i to od najranijeg detinjstva. licno sam videla kako to rade klinci ispred obdanista, u skolskom, pored igraonice, u parkicu...sve u bloku 70. kada zovem policiju da prijavim...

banana drzava

pre 10 godina

Nama treba ponovo nesto slicno Golom otoku, i kazne na po 40 godina, i prinudni rad u rudnicima da se dovedu ovakvi u red.

Al nema sta da se brinemo Apelacioni sud komedije ce verovatno i ove osloboditi....

NN

pre 10 godina

Saucesce porodici ubijenog mladica.

- radnici obezbedjenja na splavovima su neretko likovi koji rade u nekim od specijalnih jedinica. Mozda otud samo inicijali
- Apelacioni sud tumaci optuznice i ako one nisu dobro sacinjene sa svim dokazima, onda optuznica biva ponistena. Treba se pitati da li su 'slabe' optuznice namerno ili slucajno nacinjene kao 'slabe'?!?

Don't Mess with Texas

pre 10 godina

Sljam...stoka...imbecili...beskicmenjaci...nista manje od elektricne stolice ne zasluzuju...ni pop opelo da im procita...gamad jedna...

Goran

pre 10 godina

ja ne znam ko n izasto je dao dozvolu za to ruglo na rekama, splavove treba sve skloniti sa reka. neko je od gore sam ouzeo pare za te dozvole. kaoi za razne lokacije po gradu. ispod belog dvora je bila lepa sumica koja je prodata bogatasima za velike pare. al isplavovi su stvarno ruglo to nema nigde u svetu u normalnim zemljama
(ma, 26. jul 2013 15:03)

Imas ti splavovi i u Becu, ali ima pored njih odmah i jedan auto interventne policije i u blizini ima i jedan auto hitne pomoci. I to svakog petka i subote.

Tuce ima svuda, ali kod nas se ne tuku pa hajd prvi padne i gotova stvar. Kod nas dok ne prestanes da dises, nece da prestane da te tuce.... to je razlika. Trauma 90tih jos uvek je u nama i to samo promena drustva iz korena moze da promeni.

Ivana

pre 10 godina

sram da bude menadzera za to sto je izjavio. nisu ga prebili na splavu, ma je l'? a nije rekao da ga je prebilo njihovo obezbedjenje. pa sve da vas zatvore da robijate u samicama.

katastrofa

pre 10 godina

Ovde je neko pomenuo i podsetio me na pokojnog Becu i njegovog oca koje je pobio onaj bolesni momak,inace sin okorelog kriminalca sa kolonije.. koji je "dobro poznat" u mom Zemunu zadnjih 20 godina. Dakle doticni koliko se ja secam samara devojku, stariji covek koji sa sinom ceka rostilj ustaje i pokusava da smiri momka koji ga automatki upuca i lagano izadje. Sinu treba nekoliko sekundi da dodje sebi i u afektu istrcava golih ruku napolje prema ma....u koji se okrece i ubija i pokojnog Becu. Moje pitanje je sta treba neko da uradi u ovoj zemlji da bi dobio vise od 10 godina i ako neko zna za takve slucajeve neka ih navede. Hvala

dejan5

pre 10 godina

Povratak u mracne devedesete,nasminkane kurte i murte opet na vlasti,gamad ubise coveka zbog devojke...zbog takvih me je sramota sto sam Srbin.Saucesce porodici mladica,ubice obesiti za genitalije kojima se ponose za primer ostalima.Olosi!

zapanjena

pre 10 godina

Mi smo stigmatizovano društvo.Ne vidim svrhu postojanja tih splavova na Adi s obzirom na broj teških krivičnih dela koja se događaju poslednjih godina.Imam sina od dvadesetdve godine,kad dođe petak,subota ja sam na plafonu.Ne bojim se njega nego tih "snagatora" koji gaze lome.Sigurna sam i da su na nekim narkoticima,neverovatno mi je to zverstvo koje se razvilo.I to majmunisanje tri,pet,sto na jednog.Duboko smo propali,i u pravu je neko od komentatora,Srbijom vladaju organizovane bande koje ubijaju,a kazneni zakon je ne blag,nego podstiče nasilje.Mnogo je teško i opasno živeti u Srbiji.Bila te večeri na Adi s prijateljem,na drugoj strani.Noćno kupanje.Videli smo kad smo se vraćali,specijalce,evo sad čitam ubistvo.Duboko sam se potresla,ne mogu više da trpim ovo zlo i nasilje i smrti,tako mučne i tako teške.Ubiti nekog na smrt je za smrtnu kaznu.Čemu humanizam,kad su oko nas zveri.Posmatram i komunalce,idu ko kriminalci ulicom.Pa sve ono po GSP-u zbog bus-plusa.A tek kontrolori,muškarci koji stoje uz kontrolorku.Gleda očima zveri,prosto da ga bez razmišljanja lišite...neću napistati čega znate i sami.Za pet godina očekujem da će dete da mi ode,što dalje i podržavam ga.Znam da svugde ima nasilja,ali Srbija je previše mala i zlo je postalo način života većine i svi su izloženi nasilju.U porodici,na poslu,nad životinjama.Kako nam se to dogodilo i dokle ćemo stići.Nek je mladiću laka crna zemlja.Koliko tuge i očaja i bola oko nas.Srbija.Ubija.

aleksandra

pre 10 godina

A kad je menadzeru splava mirna savest,da izjavi ovako nesto,zasto vise nema njihove stranice na fejsu?!Pitam se zasto!!Prvo su brisali komentare,a sad su stranu uklonili.Sram da ih bude!!!!!!

Mimi

pre 10 godina

3 uhapsena? Vlasnik splava, sta se sa njim desava? Zasto on nije uhapsen? Nisu samo trojica tukli ovu dvojicu mucenika! Sta rade Djilas, Vucic, Dacic, Nikolic? Zasto dozvoljavate da vam zveri komadaju gradjane? Sta rade oni cirkuzaneri iz vrha policije, oni sto setaju sa pozicije na poziciju dok im zaposleni prze ljude? Pusticete i ovaj slucaj niz vodu zato sto....? Zato sto? Ko je vlasnik splava? Koja je osnovna delatnost na tim splavovima?

Hrvoje Srbijanović

pre 10 godina

Ovim bezmozgasima sto su ga prebili treba dati po 40 godina pa nek razmisljaju u celiji.
(psiholog, 26. jul 2013 17:17)

Ma kakvi 40 godina, pa ih puste posle 15. Smrtnu kaznu vratiti, TO JE REALNO ONO PRAVO!

krug dvojke

pre 10 godina

kada vidim face obezbedjenja klubova,splavova i slicnih mesta i njihovo glumatanje kako su bitan faktor odmah najcesce izgubim volju da udjem u iste.

Natalija Nikolić

pre 10 godina

Ubijeni mladić (nema veze sa kriminalom) otac mu je bio rektor univerziteta Braće Karić. Sin rektora. To najbolje odslikava u kakvom HAOSU od društva živimo. To me podsetilo na jedna slučaj od pre 26 g kada je tako u Moskvi stradala ćerka rektora Moskovskog univerziteta. Krenula sa svojim dečkom u šetnju svojim kolima, zaustavili ih “huligani” (tipa “naši”) hteli su da im UJRADU auto. Ali kako su ga ukrali? Tako što su nesretnu devojku i njenog mladića UBILI. Eto tako izgledaju zemlje gde nema kritične mase građanske kulture.

Od šlihtanja nema selameta

pre 10 godina

Na vestima B92 su rekli da je „javna tajna da je obezbeđenje splavova u rukama navijačkih grupa“. Ne mogu da shvatim da ne mogu da pohapse bagru koja se bavi narkoticima, reketiranjem i ubistvima i svaka vlast ih toleriše. Decenijama se na tribinama regrutuju kriminalci i državne ubice, od Arkana pa naovamo. Ovo nije prvi slučaj, sećamo se i ubistva gaženjem dečaka Dušana Jovanovića na Zelenom vencu, pamtimo i glumca Dragana Maksimovića kog su takođe ubili navijači Rada, zatim je tu Bris Taton koji je, jelte, "sam skočio", upropašćenog života policajca i grafita "Pravda za Uroša", a sada i ovaj jadni momak i njegov prijatelj koji će verovatno celog života sebe da krivi što je došlo do toga. Planiram da odem na protest i volela bih da nas bude milion, jer samo tako možemo da pokušamo da pritisnemo političare da rade za nas, a ne za rulju.
Ovako, imamo ministra policije, koji je sada i premijer i koji izborne rezulate čeka na bakljadi sa vođom Alkatraza koji u slobodno vreme bode ljude noževima. Klik: http://www.telegraf.rs/vesti/393423-skandal-ukinuta-presuda-vodji-alkatraza-koji-je-bio-na-proslavi-sps-a-video
Imamo i šefa svih žbirova koji primaju plate od našeg poreza da nas štite koji nema problem da za savetnika direktora Elektrovojvodine postavi malog krimosa sa Marakane, inače mu je u IO stranke. Klik: http://www.kurir-info.rs/sacekusa-clanak-1404
Ovo su samo dva slučaja koji su se pojavljivali u medijima. Možete misliti šta se sve dešava daleko od znanja javnosti!

Dejan

pre 10 godina

Ako je istina sto pricaju ocevidci, da su tukli onesvescenog coveka 20 minuta, ja bih uveo smrtnu kaznu za takve ludake. Ako neko nekog ubije pistoljem, ok je 10-15-20 godina zatvora ali ako se neko izivljava, onda smrtna kazna. Ovde je totalno nebitno da li su se zakacili zbog devojke, politike, droge, imamo zveri medju tim radnicim obezbedjenja. Gledao sam kako 10 minuta sutiraju jednog momka ispred XL-a, to nisu ljudi, to su zveri i za takve treba smrtna kazna.

ma

pre 10 godina

ja ne znam ko n izasto je dao dozvolu za to ruglo na rekama, splavove treba sve skloniti sa reka. neko je od gore sam ouzeo pare za te dozvole. kaoi za razne lokacije po gradu. ispod belog dvora je bila lepa sumica koja je prodata bogatasima za velike pare. al isplavovi su stvarno ruglo to nema nigde u svetu u normalnim zemljama

Lala iz Banata

pre 10 godina

MUP je brzo reagovao. Ali istraga ne sme stati na hapšenju te 3 osobe kojima javnost treba znati imena jer nisu deca. Gde je odgovornost tzv. menadzera splava? Da li je neko iz splava trebao nazvati policiju ili zaustaviti nasilje ispred Saunda?

joca

pre 10 godina

uhapšena trojica, a tukla ga trinaestorica.
sve vrle patriote i junaci.
dok se taj ološ ne pošalje na doživotnu robiju, nećemo biti sigurni ni ispred kućnog praga, kamoli u diskoteci...

Bari1991

pre 10 godina

Ovo ni meni nikad nije bilo ispravno.Manja je kazna za ubistvo batinama,nego za ubistvo vatrenim oruzjem,iako je patnja zrtve neuporedivo veca.Kao fol,sa oruzjem je umisljaj,a gazenje do smrti,po njima nije.Ove zveri su to juce uradile vise nego svesno!!!Jadna li nam majka,svim normalnim,sa ovakvim zakonodavcima i pravosudjem.

Miša, Bgd

pre 10 godina

Kakvi crni navijači... oni sede unutra i prave ceh u visini prosečne plate. Zna se ko radi obezbeđenje, bivši/aktivni policajci ili sportisti. Ti isti rade kao i privatno obezbeđenje tj. telohranitelji razno raznima. Sve je to jedan začarani krug, sprega svega i svačega (svakoga). Nije lepo sročeno da ko kontroliše obezbeđenje kontroliše i trgovinu narkoticima ... već ko kontroliše trgovinu narkoticima kontroliše i obezbeđenje. Znam da zvuči isto ali nije tako. Takođe, ne prodaje obezbeđenje drogu. Oni su tu da čuvaju one koji to rade. Osionost i brutalnost istih proizilazi od činjenica da iza njih stoji moć.

spree 15

pre 10 godina

Nisu se vratile devedesete,devedesetih je policija pravila racije i tukla,nije se po mom kraju urlalo do 6 ujutru.Mi nismo smeli da kazemo policajcu nista,danas policija ne sme da legitimise 5 jedva punoletnih klinaca,takodje obezbedjenje nije ubijalo ljude.
U stranim zemljama postoje ljudi koji su obuceni da rade posao obezbedjenja jer nije dovoljno da si jak,treba znati sa pijanim i svakakvim ljudima kasno nocu,kod nas sve da ih skupis da im das subjekat,predikat i objekat ne bi uspeli da sastave kako treba.

Olimp

pre 10 godina

Pozvao bih ovom prilikom sve Fedorove
prijatelje, kao i ljude koji zele da odaju
pocast pokojnom Fedoru, da se danas 26.07.
u 20:00h okupe ispred splava Sound i da
ponesu svecu, kako bismo na ovaj nacin
odali pocast nashem dragom prijatelju!
Zamolio bih sve da sutra uvece savladaju
svoje emocije i da uradimo ovo na miran i
civilizovan nacin!

Hvala u napred svima!

Dejan

pre 10 godina

E aj sad da vidimo..ako je za tatona bilo po 40 godina da vidimo sta je sad...Ali niko ne moze da digne kaznu koliko apelacionu sud po cenovniku moze da je skine...

dusko lokin

pre 10 godina

(psiholog, 26. jul 2013 17:17)
Secam se izjava likova koji su provalili u stan i ubili dva deteta,rekli su nesto tipa ko im je kriv kad nisu bili u skoli.Ja bi vam dao neko vreme u zatvoru da razmislite o tome koliko ste covek posto ne mozete da zalite mlad ljudski zivot.

Dule

pre 10 godina

Splavovi leti i nocni klubovi zimi su u vlasnistvu polu sveta i polu kriminalaca koji angazuju polu robijase kao obezbedjenje. Neka neki novinar objavi imena vlasnika i obezbedjenja svih ovih mesta pa ce svima biti jasno zasto je nastradao nevin mladic.

Bane

pre 10 godina

Splavovi i nocni klubovi su zreli za Insajder B92. Javno da objave ko su vlasnici, ko radi obezbedjenje i kako takvi opstaju 20 godina.

ludi pera

pre 10 godina

a ministar policije vjerovatno misli da zasluzuje pohvale zato sto je
sigurnost i bezbjednost u drzavi na visokom nivou, izgleda da i on nije
upoznat i informisan, al je dobro zasticen...

k

pre 10 godina

Sto posto policajci čim kriju imena i lica.

Pa i ovi što ubiše devojku na adi su i dalje samo osumnjičeni ali su bile njihove slike i imena.

neznani junak

pre 10 godina

imam 45 godina, dok sam izlazio kao momak nikad mi se nije desilo da se potucem sa bilo kim, mada je bilo raznih situacija i tuce su se desavale. Imam sina od 14 godina i naravno strah u ocima sta mu se sve moze desiti za koju godinu....svi smo mi necija deca ili hvala bogu i neciji roditelji.MISLITE O TOME....

Lynch Mob

pre 10 godina

"Nece raditi do kraja meseca." To je jedan vikend, ovaj koji pocinje. Sramotno. Kao i uvek do sada, ubice ce se provuci, kao i njihovi poslodavci. Besmisleno je postalo traziti pravdu na sudu.

MIla

pre 10 godina

Na trulom zapadu kafane se zatvaraju u 1 po ponoci. Maloletnici ne mogu ni da primirisu cigarama i alkoholu.
Uzgred biblioteka i kuca nikoga do sad nije ubila ....

debeli

pre 10 godina

Saucesce momku, ovo nisu uradili ni obicni navijaci, ni huligani, vec ljudi bez casti, bez duse. Kod pravih fudbalskih huligana postoji pravilo da se slabiji ne dira, i da se u tuci ne koristi nista od oruzija, kada protivnik padne na zemlju, vise se ne udara. Fudbalski huligani drze do fer pleja u tuci sa protivnikom. Ovo je divljastvo i bestijalno izivljavanje.

Nesa

pre 10 godina

Kad bi se javili svi koji su bez razloga prebijeni od strane obezbedjenja splavova,red bi bio kilometarski. A smesno i zalosno koliko je lazi u izjavi vlasnika splava Sound. Ko je uopste ta osoba?

čačak

pre 10 godina

imam osećaj da će biti kao tatona. nije on umro od udaraca, već je sam skočio na beton. i još jedna stvar meni ovde promiče. mislim da bi određeni ceh ovog ubistva trebao da plati i sam vlasnik lokala. njegova je očita krivica što nije unajmio profesionalce već siledžije. najmanje što pošten svet u beogradu treba da uradi je da bojkotuje taj splav, tog vlasnika, i da ostali narod na to da poziva. da i oni shvate da im profit ne donose razne barabe već pošten, kulturan i uglađen svet. a ta stvar je na svima nama. nije ni na političarima, ni na policiji, ni na raznim firmama za obezbeđenje.

Buda Baba

pre 10 godina

Mene ovakve vesti vise ni ne iznenadjuju,sto je strasno.Postale su nasa svakodnevnica :(

Iako cu dobiti mnogo minusa od pripadnika mladje populacije,moram da ukazem na neke stvari.
Elem,rano jutro izmedju srede i cetvrtka,03.30h i ovakav nemio dogadjaj!?
Sklon sam misljenju,da je mnogo manja mogucnost da vam se dese ruzne stvari,ako sami ne trazite djavola!

Sa aspekta bezbednosti,gledano cak i statisticki,u gluvo doba se desava najveci broj kriminalnih radnji,nasilja,silovanja,premlacivanja,ubistava.
Neki ce reci da to nema nikakve veze sa uzrokom ovakvih desavanja,ali grese.
Iako policija radi u tri smene,mnogo je efikasnija u prvoj i drugoj smeni,nego u trecoj.Do ponoci grad ne spava,mnogo je veca cirkulacija ljudi,roditelji u setnji sa decom,penzioneri,turisti...sto znaci i veci broj potencijalnih svedoka tj. manje pogodne okolnosti za izvrsitelje kriminogenih radnji.
Naravno da to nece spreciti takve pojave,ali u svakom slucaju,bilo bi ih mnogo manje.

Pristalica sam angazovanja licenciranog profesionalnog obezbedjenja(psiho-profil,krivicno nekaznjavani,dozvola) i ogranicenja rada ugostiteljskih objekata do najkasnije 02h vikendom tj. do ponoci radnim danima.Bilo bi neobicno mesec dana dok se mladi ne bi navikli,i svako cudo u tri dana.

Iskreno saucesce porodici nastradalog.

Onako

pre 10 godina

Da bi se ovakve situacije sprečile, za početak je potrebno zabraniti rad svih splavova, diskoteka, kafića i kafana posle 23h. Ko ne može i ne ume da se zabavi, i druži, za videla, ne treba ni da se zabavlja i druži.

klaker

pre 10 godina

@od slihtanja......prijatelju, noie db regrutovao arkana na stadionu nego ga je poslao da tamo regrutuje besprizorne likove za ono sto su planirali 90ih. nisu u dbu i slicnim sluzbama debili, znaju oni da su likovi na tribinama samo bezmozgasko topovsko meso. problem postoji i dan danas zato sto je ekipa koja je skinula slobicinu kamarilu ista, iz istog sinjela. sve te tipove su zadrzali, nove generacije imbecila sa tribina regrutovali za 'patriotske stvari' na jugu. sta mislis koga su slali iz beograda da pali postaje na administrativnoj crti? u vreme tadiceve ekipe koji je 'evropljanin'. zato ih i boli uvo za njega i brze bolje su podrzali 'reformisane' iz rezima 90ih.

koliko je ovo Srpsko beznadje, ni dno ne moze da mu se vidi

pre 10 godina

Htedoh da napisem zasto neko nesto ucini, zasto neko ne lupi sakom.. ali onda sam poceo da se smejem glasno sam sebi.

iz mraka u sumrak i nazada

pre 10 godina

Politicar koji bi mogao u Srbiji nesto da promeni trebalo bi da bude: mnogo jak, vrlo utecajan, podosta bogat, inteligentan, drzak, skolovan, lud, posten, i nadasve dobar covek. Znamo li nekog takvog? Ja ne, ali se nadam da ce se kad tad pojaviti (kao Robin Hud) da samelje sve te bogate ljigavce i bahate ubice i da nama normalnima da nadu i sansu pre nego sto Srbija na samrti izdahne. Hvala.

reptil

pre 10 godina

mi smo drustvo sa totalnom metastazom,metastazom koja je pocela 90-ih a nije uopste lecena.ovde je smrt ovakvog drustva neizbezna.posle ce se valjda roditi nesto bolje i zdravije.

Zoran Hajdic

pre 10 godina

Ovlascenja koja je policija imala kod Milosevicevog rezima bila su prevelika,otud i pojava bahatosti.
Medjutim,danas su ovlascenja policije nikakva,ponizeni su i devastirani,otud i sve veci broj ovakvih dogadjaja,kao i umesanosti pripadnika policije u kriminalnim radnjama.

Naravno da su ogromna vecina njih cestiti i posteni ljudi,ali ovaj sistem ih unisti kao i nas same.Sve vide,sve znaju,ali zbog novog zakona o ovlascenjima,politickog uplitanja u izbor staresina,dvostrukih standarda,pali su u svojevrsnu depresiju,jer osecaju smrad u svojim redovima i drustvu generalno.
Pricam kao neko ko je vrlo blizak policiji.

Oni,koji se krecu na tankoj zici ove i one druge strane zakona,u stalnom su iskusenju,a ovakav status policije i drustva uopste,sve vise im daje podstreka da pomisle da im je sve dozvoljeno!
Otud sve veci broj ovakvih nemilih dogadjaja.

U tri reci:

- mnogo strozija i efikasnija kaznena politika(depolitizovani sudovi)
- veca ovlascenja policije
- profesionalizacija,a ne politizacija policije
- vremensko ogranicenje rada ugostiteljskim objektima(dosta krace)
- profesionalno i licencirano obezbedjenje(skolovani,sa dozvolom za rad iz policije)

Sve je lako resivo,medjutim,za tako nesto,potrebna je volja onih koji upravljaju drzavom.
S obzirom da od toga nema nista,izbegavajte problematicna mesta,cuvajte se,a onda ce vas i sam Bog cuvati!

Bojan Stefanović

pre 10 godina

Kako taj Fedor ima strano ime, a ne pominje se da je stranac?
Zar nije skandal ako je ubijen strani državljanin.
Možda je u pitanju Rus koji je poprimio isključivo naše državljanstvo, ali ni to mi ne zvuči baš logično.
 

psiholog

pre 10 godina

realno ne mogu mnogo da zalim za ljudima koji su na splavovima radnim danima u 3:30 ujutru ..... sta lepo tamo moze da se desi ???
da je bio zaposlen i isao ujutru na posao ne bi ga prebili.

Ovim bezmozgasima sto su ga prebili treba dati po 40 godina pa nek razmisljaju u celiji.

Зокиша

pre 10 godina

лице данашње наше земље!!! јадни смо ми незаштичени остављени сами себи ја одавно идем напољу са поштољем у футроли па ја сам ошо на посао кући остала жена и деца они мене очекују да се вратим па и у затвор да завршим опет им се вратим а шљам са самара никада-Се не врати...

Poremecen sistem vrednosti

pre 10 godina

Obezbedjene splava je obezbedilo coveku sigurnu smrt....Eto za sta su placeni....Oni da znaju da rade nesto drugo ne bi radili u obezbedjenju...Produtaju momci 50 kg droge za misice, napucaju se kao volovi, od tolikih misica im nestane i ono malo mozga sto su imali, a ''pametnim'' devojcicama gace same spadaju kada vide takve tipove( sve dok njih ne nasamaraju, a onda se opamete i postanu jos vece kucke)

Nenad

pre 10 godina

A ja bih još pre 13 godina krenuo od Željka Mitrovića, tog zlog čoveka koji tendenciozno proizvodi armiju idiota.
On je fabrika za ubijanje i mora mu se oduzeti pravo na javnu delatnost!
Niko iole obrazovan ne ide na takva seljačka mesta da sluša tu imbecilnu tačkastu muziku i AMIN!
Ništa se drugo i ne može očekivati sa takvim vaspitanjem, to pričam već više od 20 godina.

Milan

pre 10 godina

Da pogadjam: da vam ne obezbedjuju splav "strucnjaci" Dusana Panajotovica ili tako neki slicni koji majkemi nisu sa tribine? Da pogadjam dalje: ovi "strucnjaci" vam ne prodaju po kilogram koke za vece na splavu?

Jesam pogodio?

I za kraj: je l' vas nije bar malo blam da izdate ovakvo saopstenje?

Aleksandar

pre 10 godina

Sve Miladin do Miladina!Gde ste novinari,da istrazite ovo ubistvo,dajte puna imena i prezimena ovih UBICA,ko su oni,da nisu neki od njih možda policajci ili bivši policajci???

8 ruka istine

pre 10 godina

A što se tiče incidenta na Sound ...ako su panduri nesposobni da skapiraju ko radi po splavovima i ko SE RADI po splavovima nek samo pitaju ...svi bre znaju .

Selja

pre 10 godina

Nece raditi do kraja mrseca.... kako ih nije sramota... treba ih sve zatvoriti a sponzoruse hraniti s manje belog praha da do ovog ne dođe opet

Bojan Stefanović

pre 10 godina

Kako taj Fedor ima strano ime, a ne pominje se da je stranac?
Zar nije skandal ako je ubijen strani državljanin.
Možda je u pitanju Rus koji je poprimio isključivo naše državljanstvo, ali ni to mi ne zvuči baš logično.
 

psiholog

pre 10 godina

realno ne mogu mnogo da zalim za ljudima koji su na splavovima radnim danima u 3:30 ujutru ..... sta lepo tamo moze da se desi ???
da je bio zaposlen i isao ujutru na posao ne bi ga prebili.

Ovim bezmozgasima sto su ga prebili treba dati po 40 godina pa nek razmisljaju u celiji.

dragan

pre 10 godina

dozivotna! i ukinuti splavove! dosta vise sa splavovima i sponzorusama! oporezovati narodnjake i pink, 75 posto kao u Francuskoj! dosta je bilo vise!

debeli

pre 10 godina

Saucesce momku, ovo nisu uradili ni obicni navijaci, ni huligani, vec ljudi bez casti, bez duse. Kod pravih fudbalskih huligana postoji pravilo da se slabiji ne dira, i da se u tuci ne koristi nista od oruzija, kada protivnik padne na zemlju, vise se ne udara. Fudbalski huligani drze do fer pleja u tuci sa protivnikom. Ovo je divljastvo i bestijalno izivljavanje.

Брис Татон

pre 10 godina

Не разумем зашто су ова тројица невиних људи ухапшени ?! Па дотични је сам себе изударао из све снаге и тако је подлегао ранама. Чисто сумњам да су га ова тројица поштених радника обезбеђења и пипли.Срамота за наш правосудни систем ...

Onako

pre 10 godina

Da bi se ovakve situacije sprečile, za početak je potrebno zabraniti rad svih splavova, diskoteka, kafića i kafana posle 23h. Ko ne može i ne ume da se zabavi, i druži, za videla, ne treba ni da se zabavlja i druži.

redbarone

pre 10 godina

Kazite mi molim vas ko su bili ovi "ljudi"? Dal su bili zandari ili takozvani profesonialci? Boze, pa taj covek umro, kako god, al umro. U moje vreme, kad smo se tukli, ko je pao, znaci bio je patos, taj je bio slobodan do daljneg... Verovali ili ne. Al i u tuci smo se drzali za tu neku becarsku postenost.

ana

pre 10 godina

Zasto nije uhapsen i vlasnik splava, on je odgovoran za svoje radnike!? Nadam se da ce sav taj sljam i dno dna, koji je ucestvovao u tuci dobiti minimum od 20-30 godina zatvora.

ma

pre 10 godina

ja ne znam ko n izasto je dao dozvolu za to ruglo na rekama, splavove treba sve skloniti sa reka. neko je od gore sam ouzeo pare za te dozvole. kaoi za razne lokacije po gradu. ispod belog dvora je bila lepa sumica koja je prodata bogatasima za velike pare. al isplavovi su stvarno ruglo to nema nigde u svetu u normalnim zemljama

dejan5

pre 10 godina

Povratak u mracne devedesete,nasminkane kurte i murte opet na vlasti,gamad ubise coveka zbog devojke...zbog takvih me je sramota sto sam Srbin.Saucesce porodici mladica,ubice obesiti za genitalije kojima se ponose za primer ostalima.Olosi!

klaker

pre 10 godina

@od slihtanja......prijatelju, noie db regrutovao arkana na stadionu nego ga je poslao da tamo regrutuje besprizorne likove za ono sto su planirali 90ih. nisu u dbu i slicnim sluzbama debili, znaju oni da su likovi na tribinama samo bezmozgasko topovsko meso. problem postoji i dan danas zato sto je ekipa koja je skinula slobicinu kamarilu ista, iz istog sinjela. sve te tipove su zadrzali, nove generacije imbecila sa tribina regrutovali za 'patriotske stvari' na jugu. sta mislis koga su slali iz beograda da pali postaje na administrativnoj crti? u vreme tadiceve ekipe koji je 'evropljanin'. zato ih i boli uvo za njega i brze bolje su podrzali 'reformisane' iz rezima 90ih.

euroskeptik

pre 10 godina

A zasto samo trojica ? Tuzilac ima primer presude za slicnu situaciju samo treba da ga primeni.. Svi koji su se zatekli u blizini a znali su cuvare..230 godina ukupno robije i to je to. Ili zivot Srbina vredi manje ?

S

pre 10 godina

Interesantno je da je jednog Tatona moglo da ubije 12 ljudi, a jednog Fedora ne, iako je sve viđeno, svedoka kao salate, sve se zna... Od 20 ostade 3, ostalih 17 čekaju neku novu priliku da ubiju batinama.

Rade

pre 10 godina

'Ajmo sad po 50 godina robije, pa da vidimo da li ce tima sto imaju steroide umesto mozga pasti na pamet da ikoga udare bez preke potrebe

zapanjena

pre 10 godina

Mi smo stigmatizovano društvo.Ne vidim svrhu postojanja tih splavova na Adi s obzirom na broj teških krivičnih dela koja se događaju poslednjih godina.Imam sina od dvadesetdve godine,kad dođe petak,subota ja sam na plafonu.Ne bojim se njega nego tih "snagatora" koji gaze lome.Sigurna sam i da su na nekim narkoticima,neverovatno mi je to zverstvo koje se razvilo.I to majmunisanje tri,pet,sto na jednog.Duboko smo propali,i u pravu je neko od komentatora,Srbijom vladaju organizovane bande koje ubijaju,a kazneni zakon je ne blag,nego podstiče nasilje.Mnogo je teško i opasno živeti u Srbiji.Bila te večeri na Adi s prijateljem,na drugoj strani.Noćno kupanje.Videli smo kad smo se vraćali,specijalce,evo sad čitam ubistvo.Duboko sam se potresla,ne mogu više da trpim ovo zlo i nasilje i smrti,tako mučne i tako teške.Ubiti nekog na smrt je za smrtnu kaznu.Čemu humanizam,kad su oko nas zveri.Posmatram i komunalce,idu ko kriminalci ulicom.Pa sve ono po GSP-u zbog bus-plusa.A tek kontrolori,muškarci koji stoje uz kontrolorku.Gleda očima zveri,prosto da ga bez razmišljanja lišite...neću napistati čega znate i sami.Za pet godina očekujem da će dete da mi ode,što dalje i podržavam ga.Znam da svugde ima nasilja,ali Srbija je previše mala i zlo je postalo način života većine i svi su izloženi nasilju.U porodici,na poslu,nad životinjama.Kako nam se to dogodilo i dokle ćemo stići.Nek je mladiću laka crna zemlja.Koliko tuge i očaja i bola oko nas.Srbija.Ubija.

Buda Baba

pre 10 godina

Mene ovakve vesti vise ni ne iznenadjuju,sto je strasno.Postale su nasa svakodnevnica :(

Iako cu dobiti mnogo minusa od pripadnika mladje populacije,moram da ukazem na neke stvari.
Elem,rano jutro izmedju srede i cetvrtka,03.30h i ovakav nemio dogadjaj!?
Sklon sam misljenju,da je mnogo manja mogucnost da vam se dese ruzne stvari,ako sami ne trazite djavola!

Sa aspekta bezbednosti,gledano cak i statisticki,u gluvo doba se desava najveci broj kriminalnih radnji,nasilja,silovanja,premlacivanja,ubistava.
Neki ce reci da to nema nikakve veze sa uzrokom ovakvih desavanja,ali grese.
Iako policija radi u tri smene,mnogo je efikasnija u prvoj i drugoj smeni,nego u trecoj.Do ponoci grad ne spava,mnogo je veca cirkulacija ljudi,roditelji u setnji sa decom,penzioneri,turisti...sto znaci i veci broj potencijalnih svedoka tj. manje pogodne okolnosti za izvrsitelje kriminogenih radnji.
Naravno da to nece spreciti takve pojave,ali u svakom slucaju,bilo bi ih mnogo manje.

Pristalica sam angazovanja licenciranog profesionalnog obezbedjenja(psiho-profil,krivicno nekaznjavani,dozvola) i ogranicenja rada ugostiteljskih objekata do najkasnije 02h vikendom tj. do ponoci radnim danima.Bilo bi neobicno mesec dana dok se mladi ne bi navikli,i svako cudo u tri dana.

Iskreno saucesce porodici nastradalog.

ben akiba

pre 10 godina

menadzeru bedo ljudska. kako te nije sramota da izjavis kako se tuca odigrala ispred splava? nije tuce ni bilo nego prebijanje ljudi od strane za to obucenih siledzija. pored toga sam konflikt je sigurno zapocet na tvom splavu a vrlo verovatno su sirotog coveka izvukli napolje i ubili.
stidi se.

MIla

pre 10 godina

Na trulom zapadu kafane se zatvaraju u 1 po ponoci. Maloletnici ne mogu ni da primirisu cigarama i alkoholu.
Uzgred biblioteka i kuca nikoga do sad nije ubila ....

Misha

pre 10 godina

Dajte puna imena i prezimena, nisu maloletnici da moraju da se stite inicijalima. Uhapseni su, nema bojazni od bekstva ili skrivanja. Dajte puna imena da znamo ko su ljudi koji nekome POLOME KICMU zato sto je, mozda, gledao neciju devojku.

Mimi

pre 10 godina

3 uhapsena? Vlasnik splava, sta se sa njim desava? Zasto on nije uhapsen? Nisu samo trojica tukli ovu dvojicu mucenika! Sta rade Djilas, Vucic, Dacic, Nikolic? Zasto dozvoljavate da vam zveri komadaju gradjane? Sta rade oni cirkuzaneri iz vrha policije, oni sto setaju sa pozicije na poziciju dok im zaposleni prze ljude? Pusticete i ovaj slucaj niz vodu zato sto....? Zato sto? Ko je vlasnik splava? Koja je osnovna delatnost na tim splavovima?

Зокиша

pre 10 godina

лице данашње наше земље!!! јадни смо ми незаштичени остављени сами себи ја одавно идем напољу са поштољем у футроли па ја сам ошо на посао кући остала жена и деца они мене очекују да се вратим па и у затвор да завршим опет им се вратим а шљам са самара никада-Се не врати...

kobe bryant

pre 10 godina

Jedan od nabilovanih majmuna iz obezbedjenja je momak te devojke zbog koje je sve počelo. Jaka mi je to devojka koja je za momka izabrala gorilu bez mozga koja moze čoveku da slomi kičmu. Samo robija moze da promeni stvari.

Posmatrač

pre 10 godina

Fedor je ubijen jer se nekom učinilo da je prebijanje (do smrti lomljenjem vratne kičme) opravdana kazna za navodnu krivicu žrtve (muvanje tuđe devojke) i zbog uverenja da organi MUP i pravosuđe neće reagovati na odgovarajući način.

truth

pre 10 godina

Pocnite da nazivate stvari pravi imenima, a ne da pogresni terminima stvarate blazu sliku - to nije bila tuca, nego zverski napad obezbedjenja na ove momke.

edrush

pre 10 godina

Boze, koji monstrumi! Dajte imena i slike. I zasto samo 3 kad ih je bilo 20? Zasto nam ovakve fukare kroje kapu? Sramota i tuga, jadan covek i njegova porodica. A taj Saund je katastrofa i treba ga zatvoriti!

...sve sve ali nista

pre 10 godina

sin zeljka mitrovica je vozio kako kaze istraga izmedju 54 i 60 km na sat !!! e tako ce i ovi da prodju... ispasce da se nesretni momak sam udarao nogama u glavu!!!

Dno

pre 10 godina

Osecam neizmeran bes i beznadje dok citam ovo. Da je ovo normalna drzava, kao sto nije, da je vode normalni ljudi, ova trojica ne bi vise videla belog dana. Stoka na svakom koraku. Svaki put kad mislim da samo na dnu mi potonemo jos dublje. Ovaj ponor nema kraja.
Pocivaj u miru.

Dvdesetsestogodisnjakinja

pre 10 godina

To obezbedjenje Sounda je uzasno i niko im nista ne moze. Stalno moras da se prepires sa njima ako nisi nabijena na stikle sa sisama do nosa kako i zasto si dosao i koliko godina imas, pri tome se izivljavaju, podsmevaju i cesto ne prihvataju pokazanu licnu kartu. I evo sta se sad dogadja.. A nekad je bio kul splav sa opustenim ljudima...

ludi pera

pre 10 godina

a ministar policije vjerovatno misli da zasluzuje pohvale zato sto je
sigurnost i bezbjednost u drzavi na visokom nivou, izgleda da i on nije
upoznat i informisan, al je dobro zasticen...

Zoran Hajdic

pre 10 godina

Ovlascenja koja je policija imala kod Milosevicevog rezima bila su prevelika,otud i pojava bahatosti.
Medjutim,danas su ovlascenja policije nikakva,ponizeni su i devastirani,otud i sve veci broj ovakvih dogadjaja,kao i umesanosti pripadnika policije u kriminalnim radnjama.

Naravno da su ogromna vecina njih cestiti i posteni ljudi,ali ovaj sistem ih unisti kao i nas same.Sve vide,sve znaju,ali zbog novog zakona o ovlascenjima,politickog uplitanja u izbor staresina,dvostrukih standarda,pali su u svojevrsnu depresiju,jer osecaju smrad u svojim redovima i drustvu generalno.
Pricam kao neko ko je vrlo blizak policiji.

Oni,koji se krecu na tankoj zici ove i one druge strane zakona,u stalnom su iskusenju,a ovakav status policije i drustva uopste,sve vise im daje podstreka da pomisle da im je sve dozvoljeno!
Otud sve veci broj ovakvih nemilih dogadjaja.

U tri reci:

- mnogo strozija i efikasnija kaznena politika(depolitizovani sudovi)
- veca ovlascenja policije
- profesionalizacija,a ne politizacija policije
- vremensko ogranicenje rada ugostiteljskim objektima(dosta krace)
- profesionalno i licencirano obezbedjenje(skolovani,sa dozvolom za rad iz policije)

Sve je lako resivo,medjutim,za tako nesto,potrebna je volja onih koji upravljaju drzavom.
S obzirom da od toga nema nista,izbegavajte problematicna mesta,cuvajte se,a onda ce vas i sam Bog cuvati!

Straw Dog

pre 10 godina

Pazite, ova dvojica, skoro četiri banke. Dakle, nisu mladi, impulsivni, a i život dajem da im ovo nije prvo "delo", već da su od ranije poznati miliciji. Biće interesantno koje će "olakšavajuće okolnosti" da nadje sud u ovom slučaju. Inače, uz svo poštovanje prema Fedoru i njegovoj porodici, mislim da da ovi monstrumi neće da dobiju više od tri godine. Svaki.

pedja

pre 10 godina

Bitange sprcale u dupe po 40 godina.. dao bih im po 40 posto vise ne moze! Kolika zver trebas da budes da tako zgazis decka??? Promaseni zivoti, gde ja zivim jbt???

marija

pre 10 godina

Zveri su za kavez, a za ovako surovo ubistvo ni godina manje od maksimalne kazne.
Ovo vise nije normalno, porast nasilja je jeziv, a drzava se ne pita zasto.
Hocete Farmu, dobili ste Farmu.
I bice sve gore.

Socijaldemokrata

pre 10 godina

Nadam se da ce u slucaju da ih proglase krivin dobiti kazne u duzini trajanja kao i osudjeni u slucaju Taton. Svaki nevino nastradali stanovnik Srbije vredi ako ne vise barem kao stanovnik Francuske.

Miki

pre 10 godina

Oni bi trebalo da chuvaju goste, a ne da ih biju i ubijaju.. treba biti profesionalac.. Uzas !! Valjda ce zbog ovoga neko konachno odgovarati... 20 god. je malo. Ode mladi zivot zbog hira koje-kakvih Buzdovana i Brdjana.

silja

pre 10 godina

Nece da se zavrsi kao ono "sam se ubo u ledja i skocio sa mosta" vec : Dzamija se sama zapalila. SkoMi nije krao a svi znamo da STUDENT NIJE ZAPALIO ZITO. Mislim - sta reci

aleksandra

pre 10 godina

Fedora nisam poznavala,ali mi sve njegove fotografije koje videh po novinama,govore vise od bilo kakvih prica o njemu.Vidi mu se u ocima da je bio dobrica.Ne mogu da se smirim od kad sam ovu vest procitala.Prebiti coveka do smrti,na pravdi Boga,bez ikakvog razloga,sutirati ga onesvescenog u glavu,polomiti mu vrat i kicmu.Ljudi moji,pa ovo je i vise nego tesko ubistvo sa predumisljajem,i ako ovo nije za smrtnu kaznu,onda ne znam sta jeste?!I kakvi crni inicijali zlikovaca,dajte njihova puna imena i prezimena,sa sve slikama,da cela javnost vidi ko su ubice.Nabildovana bagra,iskompleksirana i bez mozga.Dragi decko,pocivaj u miru,nadam se da ce ovi zlikovci biti adekvatno kaznjeni,u protivnom,mi kao narod i ne trab da postojimo!!!!!!

spree 15

pre 10 godina

Nisu se vratile devedesete,devedesetih je policija pravila racije i tukla,nije se po mom kraju urlalo do 6 ujutru.Mi nismo smeli da kazemo policajcu nista,danas policija ne sme da legitimise 5 jedva punoletnih klinaca,takodje obezbedjenje nije ubijalo ljude.
U stranim zemljama postoje ljudi koji su obuceni da rade posao obezbedjenja jer nije dovoljno da si jak,treba znati sa pijanim i svakakvim ljudima kasno nocu,kod nas sve da ih skupis da im das subjekat,predikat i objekat ne bi uspeli da sastave kako treba.

Dule

pre 10 godina

Splavovi leti i nocni klubovi zimi su u vlasnistvu polu sveta i polu kriminalaca koji angazuju polu robijase kao obezbedjenje. Neka neki novinar objavi imena vlasnika i obezbedjenja svih ovih mesta pa ce svima biti jasno zasto je nastradao nevin mladic.

Natalija Nikolić

pre 10 godina

Ubijeni mladić (nema veze sa kriminalom) otac mu je bio rektor univerziteta Braće Karić. Sin rektora. To najbolje odslikava u kakvom HAOSU od društva živimo. To me podsetilo na jedna slučaj od pre 26 g kada je tako u Moskvi stradala ćerka rektora Moskovskog univerziteta. Krenula sa svojim dečkom u šetnju svojim kolima, zaustavili ih “huligani” (tipa “naši”) hteli su da im UJRADU auto. Ali kako su ga ukrali? Tako što su nesretnu devojku i njenog mladića UBILI. Eto tako izgledaju zemlje gde nema kritične mase građanske kulture.

Danilo

pre 10 godina

Ko sme moze da radi u obezbedjenju?
Da li postoji neka licenca?
Koja su njihova ovlascenja?

Nema odgovora! Anarhija u klubovima i splavovima!

Njihovo izivljavanje je samo sve gore! I onda kad se neko ponizen i uvrijedjen se vrati naoruzan, svi ce reci da je poludio!

Ne! Nije on poludio nego drzava dozvoljava ANARHIJU!

Kiblatore

pre 10 godina

Kako da pokrenem peticuju za uvodjenje smrtne kazne? A u svakom klubu oboezbdjenju su likovi koji se sire maksimalno i jedva cekaju i najmanji povod da se isprazne na nekome, jer im sva ta hemija udara u ono malo mozdane mase!!

Dejan Popovic

pre 10 godina

Kazna gazdi splava za angazovanje mrkih domacih medveda za posao koji treba da obavljaju profesionalci.tuzba momka koji je preziveo I zaplena celokupnog splava.Enormne finansijske kazne...Splavovi do nisu nista bolji...dogadja se ovo jamo cesto samo je sada neko nazalost podlegao ranama...

bocko

pre 10 godina

Izgleda neki mnogo jaki momci.Trojica na jednog,koje pi....e.Sad kada ste dokazali da ste mnogo opasni i jaki,po jedno tridiset godina da lepo dobijetre da se prekalite kao prave muskarcine.

Goran

pre 10 godina

ja ne znam ko n izasto je dao dozvolu za to ruglo na rekama, splavove treba sve skloniti sa reka. neko je od gore sam ouzeo pare za te dozvole. kaoi za razne lokacije po gradu. ispod belog dvora je bila lepa sumica koja je prodata bogatasima za velike pare. al isplavovi su stvarno ruglo to nema nigde u svetu u normalnim zemljama
(ma, 26. jul 2013 15:03)

Imas ti splavovi i u Becu, ali ima pored njih odmah i jedan auto interventne policije i u blizini ima i jedan auto hitne pomoci. I to svakog petka i subote.

Tuce ima svuda, ali kod nas se ne tuku pa hajd prvi padne i gotova stvar. Kod nas dok ne prestanes da dises, nece da prestane da te tuce.... to je razlika. Trauma 90tih jos uvek je u nama i to samo promena drustva iz korena moze da promeni.

Jelena

pre 10 godina

Fedor nije stranac. Znamo se iz VI beogradske gimnazije. On je bio divan decko, jedan od najpopularnijih osoba u skoli koji se od svih ostalih razlikovao po tome sto je UVEK STITIO slabije od sebe. Prema svima se ophodio sa postovanjem, i ne poznajem osobu koja ga nije gotivila. Koja zivotinja moze da se posvadja sa Fekom to meni nije jasno. Pocivaj u miru Feko! I Bog uvek uzme najbolje.

H13A

pre 10 godina

40 godina i rade taj posao... Ta dvojica verovatno imaju i porodicu, zene, mladu decu... Upropastili su zivot porodici ubijenog, i svojim porodicama, a ovaj N.U. ce najbolje godine provesti u zatvoru, a ta devojka ce naci drugog za mesec dana... Sta ti je zivot... Na zapadu se zna opis njihovog posla, tamo se kulturno zovu "izbacivaci", ko pravi problem, biva izbacen napolje i to je to, ako se nesto buni, zove se patrola policije i oni resavaju posao dalje, a ovde ce biti divlji zapad sve dok se svi lokali ne pozatvaraju i ne budu organizovane igranke od 18-22...

Don't Mess with Texas

pre 10 godina

Sljam...stoka...imbecili...beskicmenjaci...nista manje od elektricne stolice ne zasluzuju...ni pop opelo da im procita...gamad jedna...

reptil

pre 10 godina

mi smo drustvo sa totalnom metastazom,metastazom koja je pocela 90-ih a nije uopste lecena.ovde je smrt ovakvog drustva neizbezna.posle ce se valjda roditi nesto bolje i zdravije.

Lynch Mob

pre 10 godina

"Nece raditi do kraja meseca." To je jedan vikend, ovaj koji pocinje. Sramotno. Kao i uvek do sada, ubice ce se provuci, kao i njihovi poslodavci. Besmisleno je postalo traziti pravdu na sudu.

Dragan Pavlović

pre 10 godina

Gospodo,hapsite sve koji su učestvovali u tako monstruoznom ubistvu. Svi koji su učestvovali u tuči ,a nisu prijavili ubistvo niti pozvali hitnu pomoć su uistinu ubice.

nidža

pre 10 godina

A onda će i za njih sutra netko širom grada pisati grafite “Pravda za…” ne razmišljajući šta su i na kakav način učinili ne samo žrtvi nego i nama građanima!

bbra

pre 10 godina

a kada dodju vece glave i navijaci nema ih nigde.. ne smeju da gledaju u njih a ne da pomisle nesto,ali vazno da biju mrsave,jadne i slabe.. i to njih pet na jednog

Miloš

pre 10 godina

U SAD su to lepo uredili - ukoliko u toku vršenja jednog krivičnog dela dođe do drugog, ozbiljnijeg, svima koji su učestvovali u tom delu, bez obzira ko je neposredni počinilac, sudi se za teže krivično delo.

U SAD bi se dakle, ovim psihopatama - svoj trojici - sudilo za ubistvo. U Srbiji će se prvo utvrđivati budalaštine poput toga čiji je tačno udarac izazvao smrtni ishod (!!!), taj jedan će se za to optužiti, a ostali pomagači će biti tek učesnici u tuči.

U svakom slučaju, mislim da nam je svima jasno da će svi zajedno u zatvoru odsedeti veliki odmor i jedan i po slobodan vikend.

I još jedna gnusna stvar srpskog zakonodavno/pravosudnog sistema koju možda mnogi ne znaju: ukoliko vas neko napadne (a preživite) na suđenje ćete biti pozvani kao učesnik tuče, i vaša adresa će biti na pozivu, zajedno sa adresama onih koji su vas napali! Tek se na sudu, kao, kao može odrediti ko je tačno šta radio u "tuči" (tj. napadu)!!! Odatle i novinari zapravo ni ne mogu da napišu drugačije, sem da je u pitanju bila "tuča", iako je jasno šta je zaista u pitanju. U suprotnom, ko zna za šta bi mogli da ih ganjaju.

MR

pre 10 godina

I ja bih odmah potpisao peticiju "ZA smrtnu kaznu" za onoga ko namerno ubije nekaoga! Ajde bre vise... kao nije humano... A ubica je kao human???!!!

Marko nb

pre 10 godina

Za ovo treba da dobiju vise nego da su ga upucali. Znate li bre vi koliko treba da si poremecen i koliko treba vremena nekoga da mlatis da ga skroz izlomis i ubijes! Uzas i sramota. A spreman sam da se kladim da nece dobiti vise od 10god a odlezati 5-7god sramno. Ne bih im dao ispod 25god i pravo na pomilovanje posle 20god.

...sve sve ali nista

pre 10 godina

1000 huligana terorise ceo grad! u dilu su sa policijom..rasturaju narkotike,premlacuju,uvode "red" i zavlace strah u kosti!! srbiji treba SABLJA !!!

Sladjana

pre 10 godina

Ja necu vise da iden na taj SOUND ! Treba svi ti iz obezbedjenja da se proveravaju i pre nego pocnu da rade taj posao.. Ne sme svako da radi taj posao..

svetlana

pre 10 godina

Kažite puna imena, nisu maloletni!!! Sve te tabadžije koje rade ko obezbedjenje su patološke i latentne ubice, kazna i z avlasnike klubova, splavova i sl....da se ispita da li prolaze medicinsku kontrolu i sl. Zbog flerta sa devojkom, mnogo je jaka ta devojka kad se sa takvima zabavlja, sve izgovori se nalaze da bi se neko ubio. Sramota za ovaj grad i sve ostale normalne ljude koji izadju samo da bi se proveli. Dačiću podnesi ostavku na mesto ministra MUP-a pod hitno!!!

banana drzava

pre 10 godina

Nama treba ponovo nesto slicno Golom otoku, i kazne na po 40 godina, i prinudni rad u rudnicima da se dovedu ovakvi u red.

Al nema sta da se brinemo Apelacioni sud komedije ce verovatno i ove osloboditi....

NN

pre 10 godina

Saucesce porodici ubijenog mladica.

- radnici obezbedjenja na splavovima su neretko likovi koji rade u nekim od specijalnih jedinica. Mozda otud samo inicijali
- Apelacioni sud tumaci optuznice i ako one nisu dobro sacinjene sa svim dokazima, onda optuznica biva ponistena. Treba se pitati da li su 'slabe' optuznice namerno ili slucajno nacinjene kao 'slabe'?!?

Горан

pre 10 godina

Због оваквих звери треба вратити смртну казну.
Оном ко их је запослио треба одузети сплав и послати га на робију минимум 10 година па ће други власници оваквих места пазити кога запошљавају.
Место или "спортски" клуб где су прошли обуку ако су је уопште прошли затворити уз доживотну забрану делатношћу власнику и тренеру ако су га имали.
Када ће држава прогледати везано за разноразна приватна обезбеђења и прописати и обезбедити поштовање норми за поседовање истих.
Нажалост ово је све слика нашег друштва и државе у којој се ниједан закон не примењује стриктно, државе у којој се разматра да ли се несрећни Брис Татон убио сам, државе у којој и писани и електронски медији често покушавају да оправдају насиље.

Dejan

pre 10 godina

E aj sad da vidimo..ako je za tatona bilo po 40 godina da vidimo sta je sad...Ali niko ne moze da digne kaznu koliko apelacionu sud po cenovniku moze da je skine...

Bari1991

pre 10 godina

Ovo ni meni nikad nije bilo ispravno.Manja je kazna za ubistvo batinama,nego za ubistvo vatrenim oruzjem,iako je patnja zrtve neuporedivo veca.Kao fol,sa oruzjem je umisljaj,a gazenje do smrti,po njima nije.Ove zveri su to juce uradile vise nego svesno!!!Jadna li nam majka,svim normalnim,sa ovakvim zakonodavcima i pravosudjem.

Dejan

pre 10 godina

Ako je istina sto pricaju ocevidci, da su tukli onesvescenog coveka 20 minuta, ja bih uveo smrtnu kaznu za takve ludake. Ako neko nekog ubije pistoljem, ok je 10-15-20 godina zatvora ali ako se neko izivljava, onda smrtna kazna. Ovde je totalno nebitno da li su se zakacili zbog devojke, politike, droge, imamo zveri medju tim radnicim obezbedjenja. Gledao sam kako 10 minuta sutiraju jednog momka ispred XL-a, to nisu ljudi, to su zveri i za takve treba smrtna kazna.

Ivana

pre 10 godina

sram da bude menadzera za to sto je izjavio. nisu ga prebili na splavu, ma je l'? a nije rekao da ga je prebilo njihovo obezbedjenje. pa sve da vas zatvore da robijate u samicama.

aleksandra

pre 10 godina

A kad je menadzeru splava mirna savest,da izjavi ovako nesto,zasto vise nema njihove stranice na fejsu?!Pitam se zasto!!Prvo su brisali komentare,a sad su stranu uklonili.Sram da ih bude!!!!!!

čačak

pre 10 godina

imam osećaj da će biti kao tatona. nije on umro od udaraca, već je sam skočio na beton. i još jedna stvar meni ovde promiče. mislim da bi određeni ceh ovog ubistva trebao da plati i sam vlasnik lokala. njegova je očita krivica što nije unajmio profesionalce već siledžije. najmanje što pošten svet u beogradu treba da uradi je da bojkotuje taj splav, tog vlasnika, i da ostali narod na to da poziva. da i oni shvate da im profit ne donose razne barabe već pošten, kulturan i uglađen svet. a ta stvar je na svima nama. nije ni na političarima, ni na policiji, ni na raznim firmama za obezbeđenje.

dusko lokin

pre 10 godina

(psiholog, 26. jul 2013 17:17)
Secam se izjava likova koji su provalili u stan i ubili dva deteta,rekli su nesto tipa ko im je kriv kad nisu bili u skoli.Ja bi vam dao neko vreme u zatvoru da razmislite o tome koliko ste covek posto ne mozete da zalite mlad ljudski zivot.

Nesa

pre 10 godina

Kad bi se javili svi koji su bez razloga prebijeni od strane obezbedjenja splavova,red bi bio kilometarski. A smesno i zalosno koliko je lazi u izjavi vlasnika splava Sound. Ko je uopste ta osoba?

joca

pre 10 godina

uhapšena trojica, a tukla ga trinaestorica.
sve vrle patriote i junaci.
dok se taj ološ ne pošalje na doživotnu robiju, nećemo biti sigurni ni ispred kućnog praga, kamoli u diskoteci...

koliko je ovo Srpsko beznadje, ni dno ne moze da mu se vidi

pre 10 godina

Htedoh da napisem zasto neko nesto ucini, zasto neko ne lupi sakom.. ali onda sam poceo da se smejem glasno sam sebi.

Milan

pre 10 godina

Da pogadjam: da vam ne obezbedjuju splav "strucnjaci" Dusana Panajotovica ili tako neki slicni koji majkemi nisu sa tribine? Da pogadjam dalje: ovi "strucnjaci" vam ne prodaju po kilogram koke za vece na splavu?

Jesam pogodio?

I za kraj: je l' vas nije bar malo blam da izdate ovakvo saopstenje?

Nenad

pre 10 godina

A ja bih još pre 13 godina krenuo od Željka Mitrovića, tog zlog čoveka koji tendenciozno proizvodi armiju idiota.
On je fabrika za ubijanje i mora mu se oduzeti pravo na javnu delatnost!
Niko iole obrazovan ne ide na takva seljačka mesta da sluša tu imbecilnu tačkastu muziku i AMIN!
Ništa se drugo i ne može očekivati sa takvim vaspitanjem, to pričam već više od 20 godina.

Pavle

pre 10 godina

Dokle?Minimum jednom nedeljno nesto se desi na splavovima,sada je jos jedan momak tragicno nastradao..Pa koliko je to morao da se zameri nekome da bi mu oduzeli zivot?Koje to zivotinje pune steroida rade na tim splavovima??Gde je policija,zasto se ne poveca kontrola na splavonima i oko njih?koliko jos mladih ljudi treba da nastrada!!????!!Ima li kraja ovom ludilu?Pa ovo vise nije nas Beograd,a i krivica je i delimicno nasa,nas Beogradjana,imamo li mi snage da nesto uradimo i pokazemo da je dosta!!!!!

Olimp

pre 10 godina

Pozvao bih ovom prilikom sve Fedorove
prijatelje, kao i ljude koji zele da odaju
pocast pokojnom Fedoru, da se danas 26.07.
u 20:00h okupe ispred splava Sound i da
ponesu svecu, kako bismo na ovaj nacin
odali pocast nashem dragom prijatelju!
Zamolio bih sve da sutra uvece savladaju
svoje emocije i da uradimo ovo na miran i
civilizovan nacin!

Hvala u napred svima!

Natasa

pre 10 godina

Treba bojkotovati Saund i sva ostala mesta gde " zaposljavaju" takvu bagru. Ako policija i sudovi tolerisu tu bagru i njihove "poslodavce", red bi bio da mi kao gradjani nesto preduzmemo.

david

pre 10 godina

Ova strasna smrt je najupecatljiviji indikator opasnog stanja u koji je dospela ova zemlja. Svako moze da bude ubijen batinama od copora, da umre u agoniji, zbog jedne reci, pogleda, bilo cega. Svakog moze da rastrgne horda siledzija, tek tako.

Mislite o ovome vi nemocni, uplaseni, samozadovoljni nosioci vlasti, ministri, sefovi policija, tuzioci, sudije, gradonacelnici, tajkuni. Sutra i vase dete moze da ovako skonca pod batinama rulje: dok pokusa da objasni da je bas vase dete, vec ce mu slomiti kicmu.

Da li ste svesni da gradom i citavom zemljom, ustvari, rukovode bande?

Ovakvi neki D.Z, M.U., itd. Ne smete cak ni imena da im saopstite medijima. A oni sada i bukvalno odlucuju o zivotu i smrti svakog od nas. Ako ne idemo na splavove, naci ce nas u saobracaju, restoranu, u trznom centru, bilo gde...

grok

pre 10 godina

imena im se kriju jer su osumnjiceni, a ne osudjeni. kad bude dokazano da su pretukli decka, nece biti inicijala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cabelina, 26. jul 2013 15:12)

Ajde! A kad su Dzaju i Buturovica hapsili nije bilo inicijala, vec direktnog prenosa hapsenja, iako su bili samo osumnjiceni, bas kako si ti to lepo objasnio.
Vamo neke majmuncine stite inicijalima, iako vec na prvi pogled mozes da shvatis kako im je mesto u zatvoru, ako ne zbog ovog slucaja onda zbog nekog drugug, jer sve su to neki od ranije poznati policiji.

jagator

pre 10 godina

Вечерас испред саунда у 20 сати је окупљање Фекиних пријатеља. Сви који желе да му одају пошту и да искажу незадовољство на цивилизован начин, због овог, и сличних, догађаја који од овог дивног града праве џунглу су добродошли.

Danijela

pre 10 godina

koliko sam primetila, ovde je uslo u modu da vise njih bije samo jednog, i to od najranijeg detinjstva. licno sam videla kako to rade klinci ispred obdanista, u skolskom, pored igraonice, u parkicu...sve u bloku 70. kada zovem policiju da prijavim...

Deratizacija

pre 10 godina

Ovde je kao u zoni sumraka,policijac te ubije pa te zapali umesto da te štiti,obezbeđenje te šutira u glavu dok ne izdahneš umesto da te zaštiti.Monstrumi su među nama,treba uvesti smrtnu kaznu...

Milan

pre 10 godina

Malo hemija, malo koks, malo steroidi, malo bleja teretana teretana bleja, malo okruzenje 10 istih takvih i na kraju dobijes mnoooogo "hrabrog" magarca koji bi da se nije nasvirao svim i svacim bio najobicniji mis.

pera peric

pre 10 godina

ocigledno da su ovo imbecili koji su za najgori oblik robije.Ako su vec branili cast devojke,moglo je i sa obicnim samarom da se zavrsi.Sta su oni dokazivali?Da mogu da ubiju i prebiju pijanog coveka?Debilcine jedne!

katastrofa

pre 10 godina

Ovde je neko pomenuo i podsetio me na pokojnog Becu i njegovog oca koje je pobio onaj bolesni momak,inace sin okorelog kriminalca sa kolonije.. koji je "dobro poznat" u mom Zemunu zadnjih 20 godina. Dakle doticni koliko se ja secam samara devojku, stariji covek koji sa sinom ceka rostilj ustaje i pokusava da smiri momka koji ga automatki upuca i lagano izadje. Sinu treba nekoliko sekundi da dodje sebi i u afektu istrcava golih ruku napolje prema ma....u koji se okrece i ubija i pokojnog Becu. Moje pitanje je sta treba neko da uradi u ovoj zemlji da bi dobio vise od 10 godina i ako neko zna za takve slucajeve neka ih navede. Hvala

neznani junak

pre 10 godina

imam 45 godina, dok sam izlazio kao momak nikad mi se nije desilo da se potucem sa bilo kim, mada je bilo raznih situacija i tuce su se desavale. Imam sina od 14 godina i naravno strah u ocima sta mu se sve moze desiti za koju godinu....svi smo mi necija deca ili hvala bogu i neciji roditelji.MISLITE O TOME....

k

pre 10 godina

Sto posto policajci čim kriju imena i lica.

Pa i ovi što ubiše devojku na adi su i dalje samo osumnjičeni ali su bile njihove slike i imena.

Miša, Bgd

pre 10 godina

Kakvi crni navijači... oni sede unutra i prave ceh u visini prosečne plate. Zna se ko radi obezbeđenje, bivši/aktivni policajci ili sportisti. Ti isti rade kao i privatno obezbeđenje tj. telohranitelji razno raznima. Sve je to jedan začarani krug, sprega svega i svačega (svakoga). Nije lepo sročeno da ko kontroliše obezbeđenje kontroliše i trgovinu narkoticima ... već ko kontroliše trgovinu narkoticima kontroliše i obezbeđenje. Znam da zvuči isto ali nije tako. Takođe, ne prodaje obezbeđenje drogu. Oni su tu da čuvaju one koji to rade. Osionost i brutalnost istih proizilazi od činjenica da iza njih stoji moć.

Lala iz Banata

pre 10 godina

MUP je brzo reagovao. Ali istraga ne sme stati na hapšenju te 3 osobe kojima javnost treba znati imena jer nisu deca. Gde je odgovornost tzv. menadzera splava? Da li je neko iz splava trebao nazvati policiju ili zaustaviti nasilje ispred Saunda?

krug dvojke

pre 10 godina

kada vidim face obezbedjenja klubova,splavova i slicnih mesta i njihovo glumatanje kako su bitan faktor odmah najcesce izgubim volju da udjem u iste.

Od šlihtanja nema selameta

pre 10 godina

Na vestima B92 su rekli da je „javna tajna da je obezbeđenje splavova u rukama navijačkih grupa“. Ne mogu da shvatim da ne mogu da pohapse bagru koja se bavi narkoticima, reketiranjem i ubistvima i svaka vlast ih toleriše. Decenijama se na tribinama regrutuju kriminalci i državne ubice, od Arkana pa naovamo. Ovo nije prvi slučaj, sećamo se i ubistva gaženjem dečaka Dušana Jovanovića na Zelenom vencu, pamtimo i glumca Dragana Maksimovića kog su takođe ubili navijači Rada, zatim je tu Bris Taton koji je, jelte, "sam skočio", upropašćenog života policajca i grafita "Pravda za Uroša", a sada i ovaj jadni momak i njegov prijatelj koji će verovatno celog života sebe da krivi što je došlo do toga. Planiram da odem na protest i volela bih da nas bude milion, jer samo tako možemo da pokušamo da pritisnemo političare da rade za nas, a ne za rulju.
Ovako, imamo ministra policije, koji je sada i premijer i koji izborne rezulate čeka na bakljadi sa vođom Alkatraza koji u slobodno vreme bode ljude noževima. Klik: http://www.telegraf.rs/vesti/393423-skandal-ukinuta-presuda-vodji-alkatraza-koji-je-bio-na-proslavi-sps-a-video
Imamo i šefa svih žbirova koji primaju plate od našeg poreza da nas štite koji nema problem da za savetnika direktora Elektrovojvodine postavi malog krimosa sa Marakane, inače mu je u IO stranke. Klik: http://www.kurir-info.rs/sacekusa-clanak-1404
Ovo su samo dva slučaja koji su se pojavljivali u medijima. Možete misliti šta se sve dešava daleko od znanja javnosti!

Hrvoje Srbijanović

pre 10 godina

Ovim bezmozgasima sto su ga prebili treba dati po 40 godina pa nek razmisljaju u celiji.
(psiholog, 26. jul 2013 17:17)

Ma kakvi 40 godina, pa ih puste posle 15. Smrtnu kaznu vratiti, TO JE REALNO ONO PRAVO!

mnogo pametan

pre 10 godina

Fedju sam poznavao preko njegovog brata od tetke. Cela familija je retko mirna i veoma dobrodusna,kao i jadni Fedja. Ovo je velika tragedija, tuga,bol,ne samo za porodicu nego i za sve dobre ljude koji zive u glavnom gradu.

Bane

pre 10 godina

Splavovi i nocni klubovi su zreli za Insajder B92. Javno da objave ko su vlasnici, ko radi obezbedjenje i kako takvi opstaju 20 godina.

iz mraka u sumrak i nazada

pre 10 godina

Politicar koji bi mogao u Srbiji nesto da promeni trebalo bi da bude: mnogo jak, vrlo utecajan, podosta bogat, inteligentan, drzak, skolovan, lud, posten, i nadasve dobar covek. Znamo li nekog takvog? Ja ne, ali se nadam da ce se kad tad pojaviti (kao Robin Hud) da samelje sve te bogate ljigavce i bahate ubice i da nama normalnima da nadu i sansu pre nego sto Srbija na samrti izdahne. Hvala.

Selja

pre 10 godina

Nece raditi do kraja mrseca.... kako ih nije sramota... treba ih sve zatvoriti a sponzoruse hraniti s manje belog praha da do ovog ne dođe opet

8 ruka istine

pre 10 godina

A što se tiče incidenta na Sound ...ako su panduri nesposobni da skapiraju ko radi po splavovima i ko SE RADI po splavovima nek samo pitaju ...svi bre znaju .

Poremecen sistem vrednosti

pre 10 godina

Obezbedjene splava je obezbedilo coveku sigurnu smrt....Eto za sta su placeni....Oni da znaju da rade nesto drugo ne bi radili u obezbedjenju...Produtaju momci 50 kg droge za misice, napucaju se kao volovi, od tolikih misica im nestane i ono malo mozga sto su imali, a ''pametnim'' devojcicama gace same spadaju kada vide takve tipove( sve dok njih ne nasamaraju, a onda se opamete i postanu jos vece kucke)

Aleksandar

pre 10 godina

Sve Miladin do Miladina!Gde ste novinari,da istrazite ovo ubistvo,dajte puna imena i prezimena ovih UBICA,ko su oni,da nisu neki od njih možda policajci ili bivši policajci???