Četvrtak, 25.07.2013.

09:16

Sastanak završen, svako pri svome

Sastanak Vučića, Dačića i Dinkića o rekonstrukciji Vlade je završen tako što su svi ostali pri svojim ranijim stavovima.

Izvor: B92

Sastanak završen, svako pri svome IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

169 Komentari

Sortiraj po:

Tijana S

pre 10 godina

Ni dalja borba protiv korupcije,ni dalji put ka evrontegraciji, a da ne pominjem razvoj ekonomije,nije moguc sa Dacicem i Dinkicem u Vladi!Izbori su neophodni!

VASHsmKA

pre 10 godina

Srbiji izbori u ovom trenutku mogu samo da znace jos jedno usporavanje i odlaganje svega sto je postignuto u ovih godinu dana ove vlade,da li ce male stranke zarad svojih interesa i svojih licnih stavova opet odmoci gradjanima Srbije ili sada kada napokon postoji sansa da se nesto ozbiljno uradi tu sansu i iskoristiti

Verovali ili ne

pre 10 godina

Ni dalja borba protiv korupcije,ni dalji put ka evrontegraciji, a da ne pominjem razvoj ekonomije,nije moguc sa Dacicem i Dinkicem u Vladi!Izbori su neophodni!

Provincijalka

pre 10 godina

Gospodo iz SPS-a I URS-a, vi ste u koaliciji,odgovoran rad stoji samo iza Aleksandra Vucica koji opet za svoje postupke ne bezi od odgovornosti niti se krije iza izjava prijemcivih za usi naroda.Vlada ima nekih rezultata, Premijeru, ali joj je rekonstrukcija neminovna zarad efikasnijeg rada, od Vas se ocekuje da sabrete i oduzmete svoje!
Ako se bas u rekonstrukciji “ I ne snadjete “ najbolje, racunicu cemo izvesti na izborima.

ministar sa ograničenom odgovornošću...

pre 10 godina

Ma prihvata Dinkić timski rad pod uslovom da je on u timu. I kolektivna odgovornost mu odgovara!

JovaNS

pre 10 godina

Ovi beskorisni sastanci, koji služe samo za zamajavanje sluđenog naroda, neodoljivo podsećaju na nekadašnje sastanke DOS-a... Šatro, iskrsli su neki problemi koje samo vajni lideri mogu da reše, pa svi čekaju da se oni napokon sastanu, a oni imaju neke druge neodložne obaveze, pa se onda, ipak, skupe, pa... Bla bla truć... A Srbija, tone li tone...

jooe

pre 10 godina

ma ako neće kokaj izbore pa da kupe prnje i da stupi na snagu apsolutna vlast SNS-a i ćao...samo se nešto premišljaju ko da su u poziciji da mogu to da rade da imaju neke konkretne rezultate pa da imaju iza čega da stanu a ne oni bi da ne rade ništa a da ostanu tu de jesu ... e to je DS naviko svoje ministre!!!!!!!

liderčići

pre 10 godina

Pastora i Čedu umesto Dinkića, to je dobitna kombinacija za Srbiju!
(SNS, 25. jul 2013 23:13)
Koja će to borba biti u opoziciji za "lidera"! DS - SPS - LDP - URS - LSV...

MihajloZ

pre 10 godina

Pa i slep već vidi da od dogovora i rekonstrukcije nema ništa. Dajte izbore, pa da se završi ovaj koalicioni ucenjivački cirkus već jednom...

Stanko M.

pre 10 godina

Vucicu , nemoj vise da se zamajavas, vidis da koalicioni partneri nece da menjaju ove svoje koji ne rade dobro (a ocigledno da ih ima mnogo), onda da se ide na izbore.

karasdjordje

pre 10 godina

da prosle godine Vucic nije usao u vladu mi nikada nebismo saznali kao su nas godinama plackali Miskovic,kadrovi DS,SPS,URS i najbolje je da se raspisu izbori a narod ce glasati za one koji se trude i hoce da urede, izvade ovu zemlju iz teske krize

G M

pre 10 godina

URS i SPS ocigledno nesolidni za bilo kakav ozbiljan poduhvat.Izbori su jedino resenje da se stvori politicki ambijent koji ce voditi Srbiju dalje.

Lučka bb

pre 10 godina

Ili ce biti rekonstrukcije ili ce Vucic raspisati izbore. Za nedokazane i nesavesne politicare poput Dinkica i Dacica bila je potrebna cvrsta ruka da ih malo prodrma i prosvesti, da shvate da im ministarstva nisu ostavljena u nasledje.

Srbin 100%

pre 10 godina

Onda bi i mi gradjani trebali da jasno kazemo nas stav da nam je dosta vise odlaganja ne moze Srbija biti taoc Dinkica i Dacica,izbori pa cemo onda videti kome ce narod poveriti svoju buducnost

BOZANA 63

pre 10 godina

Ili ce konacno biti rekonstrukcije ili ce Aleksandar Vucic raspisati izbore. Za nedokazane i nesavesne politicare poput Mladjana Dinkica i Ivicu Dacica bila je potrebna cvrsta ruka da ih malo prodrma , da shvate da im ministarstva nisu ostavljena u nasledje. Ako nisu shvatili to do sada Vucicu nemoj da ih vise molis idi na izbore.

niki

pre 10 godina

sve su političke kombinacije u Srbiji isprobane, ajde Vučiću još jednu neisprobanu, probaj sa Čedom. Naravno da se šalim. Ti i Dačić treba odmah da podnesete ostavke zbog neispunjenja obećanja kao prvo a Ustav da ne spominjem da mi ne bi cenzurisali komentar

konjina

pre 10 godina

zao mi je!! deda mi je poginuo kao srbin, otac mi je umro kao srbin, a ja ja zelim da umrem kao budala i da svo cetvoro mooje dece pamte takvog kao budalu, jer da nije umro bi kao amerikanac, rus, kubanac indijanac!! sramota me da moja deca pamte prepoznajuci vreme u kojem sam ziveo i sa kim sam srbovao i na kraju kao srbin i umro ne cineci nista! sramota me predaka da sebe srbinom nazovem, stid me je svih nas i svih vas i svih njih. Neka nam je Bog u pomoci, jaca kosava ce nas pomesti sa Balkana

Djordje NS

pre 10 godina

Kad god mi ovi stranački plaćenici iz SNS Gebels marketinške mašinerije po komandi počnu da veličaju Vučića, uvek u mojim komentarima im postavim pitanje šta su to Vučić i njegovi ministri iz SNS-a uradili dobro za ovih više od godinu dana, uvek dobijem samo gomilu neargumentovanih minusa, ali zato nikad konkretan odgovor. Ali svi, pa i oni sami znaju odgovor - NIŠTA!

Plavetnilo

pre 10 godina

Nadam se da ova rekonstrukcija nece ici na stetu gradjana Srbije.Verujem da Vucic zeli najbolje ovom rekonstrukcijom,ali nisam bas sigurna i za ostale stranke vladajuce kaolicije.Kako se ponasaju,kao da oni imaju 40% podrske biraca,toliku samovolju odavno nisam videla.

Superhik

pre 10 godina

Ovde je dosta protiv Dinkica, ali problem je u tome sto mi trenutno nemamo dovoljno politicke volje a ni kvalitetan kadar koji bi se uhvatio u kostac sa ovako velikim problemima. Ko god da dodje na njegovo mesto uradio bi isto: zaduzivao se pod nesto povoljnijim uslovima kako bi vracao stare dugove. Problemi su mnogo ozbiljniji i nadmasuju ovaj pokusaj rekonstrukcije.

Sync

pre 10 godina

ono sto se kaze; imam backup, ali rado cu na sledecim izborima izaci da glasam, a ne da crtam cica glisu ili pokazujem svoje crtacke vestine, i glasacu za ds pa makar mi se ruka osusila, da ne bude zabune oduvek sam tako i glasao, ali od 2008. jok, pa tacno bi se ubio 2008. da sam glasao za ds, a dobio i sps pride, srecom nisam pomogao sps tada, da preko ds dodje do svega ovoga sto danas, 5 godina posle jasno vidimo. dakle ja u tome nisam ucestvovao i to neka se pribelezi, isto kao sto nisam ucestvovao da ovi genijalci sns diplomci, mega zvezde, i tipovi koji jasno vide prekookenske brodove kako klize moravom dodju na pozicije na kojima su danas. ali nisam zaboravio da je isti taj ds precutno dozvolio prilikom raspada srs da poslanici iz srs, a koji sebe prozvase novom strankom i nadenuse si ime sns sede u parlamentu i primaju za to pare od nas, pa i mene, koji sa tim nemam nikakve veze i koji u tome nisam ucestvovao. bez obzira na sve to sto sam oprostio, ali nisam zaboravio, ds ce ipak dobiti glas od mene na sledecim izborima i nadam se da ovako ili slicno razmislja i onih 50% glasaca koji standardno ne glasaju, ali da ce ovoga puta to uciniti, u interesu naroda kako to vole da kazu politicari, u interesu dece koja treba da stasaju ovde i sa ponosom da kazu odakle su. moje misljenje o politicarima pojedinacno ne mogu da iznosim sada, jer kuburim sa karakterima, ali mogu napisati da su svi odreda neodgovorni, a odgovornost ucimo kao prvu lekciju u zivotu od svojih roditelja

Lala

pre 10 godina

Izbori su samo malo šira rekonstrukcija, bacanje para da Čeda dođe umesto Dinkića npr. Srbiji treba jedan VELIKI referendum sa kratkim i jasnim pitanjem: EU ili Kosovo i Metohija?

mirotvorac

pre 10 godina

Vucicu digni cenzus za koalicije i raspisi izbore da se Srbija konacno oslobodi malih ucenjivackih stranaka, a ti da mozes normalno da sprovedes reforme.

madjilac

pre 10 godina

Ja zemljo srbijo sta si dozivela da ta tako unakazuju ovi koji su devedesetih isto to radili.narode sto se desilo tada ocekivati je sa socijalistima I radikalima isto.Kakvo zamajavanje a ti narode kada budu izbori opet glasaj za njih.Znam ih od smog njihovog pocetka politicke karijere I nemogu nikad da razumem kako oni mogu vode srbiju vise stete su naneli srbiji Vucic Toma I kostunica nego Milosevic.

novicavg

pre 10 godina

Sad tek ništa nije jasno kuda će sve ovo odvesti rekonstrukcija.dali je kratak sastanak znak da nema dogovora ili da su se tako brzo dogovorili o svemu.Pre bih rekao da je Dinkić opet uzeo odstupnicu i dao sebi pravo da opet premišlja i kalkuliše kako bi sebi dao još koji dan za pravbljenje strategije, a možda ćeka da sutra Vučić na glavnom odboru SNS obelodani prvo smenjivanje u SNS-u i zahteve ove stranke prema ostalim učesnicima koalicionog dogovora.Činjenica da se kraj odluke približava i da još uvek sve nije jasno i da će čelnici koalicije morati u roku od dan dva da donesu čini se sudbonosne odluke kako sada izgleda bar za nekog člana koalicije a možda i za svo troje.Potpuna je nepoznanica u kom pravcu će ovo sve krenuti.

Владо Бања Лука

pre 10 godina

Кад је пукла прича о "датуму", навалили са "реконструкцијом". А за то вријеме лагано издају и продају Космет и живе људе. Какво спиновање... Па, и Тависток институт из САД-а би им позавидео!

Arsen Lupen

pre 10 godina

Na dva mesta politicari treba da zauzmu kljucne pozicije, a to je predsednik Vlade a drugo ministar policije, koji mora da dokaze da je normalan, da nikada nije tukao svoju zenu i decu ili podrzavao nekoga ko je bezdusno tukao svoj narod i na taj isti narod izvodio tenkove. Na sva ostala ministarska mesta postaviti samo dokazane svetske strucnjake, a ne poslusne politicare pa jos lopine i neznalice kao sto su Knezevic-Salford, Obradovic-Test, i svi ostali njima slicni pripadnici koje kakvih stranaka a nesposobni.

Vanja Petrović

pre 10 godina

Smesno je reci da Vucic diktira pravila igre,da vedri i oblaci, jer nista ne moze jedan covek da uradi ako ga okolina ne podrzava i ne ide u istom smeru...
(STOLE, 25. jul 2013 11:49)

Vučić je samo jedan prevejani manipulator masa...samo blebeće i baroniše...no, kapa dole, ima i koga, koji od njega prave idola,sve dok je onih koji gledaju a ne vide da je Srbija u kolapsu, i da vlada nemaština, glad i korupcija!

Podsećam šta je Bog poručio po Mojsiju u Deset božijih zapovesti:

2. Ne pravi sebi idola niti kakva lika; nemoj im se klanjati niti im služiti.

Ko razume, shvatiće!

mrtva trka za lidera opozicije...

pre 10 godina

IZBORI! Sve je jeftinije od ovakve i ovako sklepane Vlade! Dokazali na kraju! Dodatni problem za DS je što im u front opozicije dolazi i SPS.

Grunf

pre 10 godina

Koliko puta već vidjeno.Od bivše SFRJ pa dp danas u Srbiji niko nije sppreman za kompromis za dobro narada osim da vodi godinama besmislene razgovore bez ikakvih rezulatata.Samo kada čovek pomisli da su danas sedela tri čoveka vodila neki razgovor a verovatno dremali i jedan drugog nezainteresovano slušali jer već unapred znaju šta ko hoće.Za godinu dana ova Vlada nije prstom mrdnula da poboljša život gradjana naravno kao i prethodna i ona pre nje i tako redom.Samo zamislite do čega im je u stvari stalo.Do vlasti i ništa više.Žalosno je sve ovo gledati,slušati.Samo do pre nekoliko meseci imali smo istorijsku vladu punu ljubavi,saradnje,odgovornosti.Vladu najstručnijih.Ajde kada već ne misle o nama nego samo o njima hoće li neko izaći i reći šta su oni pogrešili i sada treba rekonstrukcija.Oni da kažu javno mi znamo.Ako Predsednik SNS traži temeljnu rekonstrukciju a ovi neće šta dalje razgovaraš.Opet ćeš morati da praviš kompromise koji nigde ne vode.Opet će ti sediti neki ivica sa 14% glasova ili neki Mladja.Aco treba da sprovedeš u delo volju gradjana.Prošle izbore si dobio sledeće mrka kapa ako ovako nastaviš.Ja nisam tvoj čak ni simpatizer ali Srbija je SNS-u dala najveći broj glasova i mesto predsednika države.Kako meni tako i svima obavezan si kao Predsednik SNS-a da shodno tome ponašaš.Svemoguć nisi, a počeo si da donosiš procene i zaključke po principu da taman toliko znaš o nečemu da ništa ne znaš.Mnogo bre boli da smo stalno "najgluplji " u društvu

sanino

pre 10 godina

Ja na to gledam ovako:

Posto sam u inistranstvu vec puno godina, politicka situacija u Srbiji je za mene izvor nepresusnog humora i uveseljavanja. Tu spadaju i razne rezolucije, deklaracije, platforme, izbori, rederendumi i naravno ustav. Bilo je veselo i pre ali je onda to bilo zamuceno ubijanjem koja je sada prestalo. Smesno je da narod jos uvek, posle mnogo promasaja, izabira da ga uzjasu. Smeh je vrlo dobar za zdravlje ali mi je u poslednje vreme doktor savetovao da ne pratim srpske vesti, kaze da od preteranog smejanja mogu da dobijem srcani udar.

miro

pre 10 godina

Očito da tu nema konstruktivnog dijaloga, a siguran sam i parlamentarizma.Kao što su za svađu potrebna dvojica tako su potrebna dvojica i za mirenje i za dogovor. To znači kompromis. U kompromisu svi dobiju i svi ponešto gube. Političari trebaju biti spremni na kompromis i dijalog u koliko misle voditi svoj narod u pozitivnom smjeru.

zlatan

pre 10 godina

Najjaca partija a to je SNS i njen lider Aleksandar Vucic treba da odrede pravila ponasanja i delovanja u rekonstruisanoj vladi. Ako to koalicioni partneri ne zele ili strvarno ne mogu da prihvate treba raspisati izbore. A onda je na narodu da izabere koga hoce.

i.j.kv

pre 10 godina

Vucicu Aleksandre, ne mozes sam da uradis sto si zamislio...ali si u mnogo boljoj situaciji nego pokojni premijer Djindjic koji je bukvalno bio sam u zelji da promeni Srbiju....Sada niko ne zeli da je menja a Vucicev predlog je naisao na protivljenje svojih partnera...oni ne zele da se promene i drze se parole da budu jedinstveni...jesu jedinstveni u unistavanju Srbije,verujem da to Vucic shvata ali i oko sebe okruzen je neznalicama i nesposobnjakovicima tako da nam nema pomoci...

Dica

pre 10 godina

Prvo sam mislio da je armija SNSovaca zaduzena da salje komentare o izborima, a onda sam shvatio da je svaki drugi komentar u fazonu "ajmo na izbore", samim tim, nisu samo SNSovci, nego izgleda i obican narod pocinje da razmislja u tom pravcu....pa da vas priupitam :

Ma, ljudi, jel ste vi normalni !?! Mislim da ni malo niste svesni sta znace novi izbori za ovu zemlju ? Ne, to ne znaci boljitak, to samo znaci narednih 6 meseci da niko nista ne radi, a verujte mi (jer sam na poziciji da to odlicno vidim), nasa ionako posrnula privreda to ne moze da izdrzi. Vec je opasno na kolenima, jos 6 meseci propagande, nerada, ustolicenja i uhodavanja....pa to nece sigurno izdrzati....a verujte, onda UOPSTE nije bitno ko je za koga glasao, ako privreda kolabira, dzabe i 150% koje bi eventualno SNS dobio. Ja ne mogu da razumem takvu motivaciju, svodi se na to : "daj ja da budem glavni, i da donosim sve odluke, pa neka i sve propadne". Pa jel tu ima logike ? Pa, vi ljudi koji prizivate izbore jel ste zaposljeni uopste? Ili ste na birou, pa samo lezerno komentarisete od kuce? Ja zaista ne razumem, izbori, i novih 6 meseci nerada, to je cisto samoubistvo za Srbiju...

Gicko

pre 10 godina

Zezanje ovog naroda traje od kad nas je Milosevic zajahao 1989 nacionalizmom a on sam je bio komunista do kraja! Ovi njegovi jastrebovi su sada evropejci i bave se korupcijom a sta su bili do 2000? Izbori bre!!!

Bucko razmisljam

pre 10 godina

PROTEKTORAT braco, Protektorat je jedino resenje za Srbiju !
Zbog cega bi gradjani izlazili na izbora, koga da biraju i sta da biraju ?
Opet te iste ?

laf u srcu

pre 10 godina

KOJA bljuvotina od ove vlasti. Pa ovi ne znaju gde su vise suplji. Nemaju , ni jedan od njih, ni dana nekog efektivnbog rada osim sto zamlacuju ovaj narod, u proseku po dvadesetak godina. Sve redom od prvog do zadnjeg najuriti i zabraniti im da se bave politikom u narednih 25 godina. Na vlast nek dodju neki totalni anonimusi (namesnistvo) jer ovo je sve isprde.lo
nema nam spasa !!!

bogdan

pre 10 godina

Sastanak završen, svako pri svome... Dakle SMS glasovi odlucuju a ja se mislim: Mladja najbolje svira gitaru, Ivica najbolje peva a Aca najbolje glumi...

Vule

pre 10 godina

"Izbori pa Čedo spasavaaj!"

Posle ovih sto su najavili ubistvo premijera Djindjica kao dobro obavesteni ili mozda i vise od toga, dolazi oruzar zemunskog klana,koji je ubicama predao na trajnu upotrebu komplete policijskog naoruzanja za "tihe" politicke likvidacije.

Kada narod shvati, da je Djindjic osudjen na smrt od strane vrha drzave,a Zoran Zivkovic prodan "iznutra", glasanje ce iznenaditi mnoge poklonike muzicara,asistenata,dramaturga,psihologa...

ustuk

pre 10 godina

au,vučo,ala te zezaju ovi što nisu ni pola prešli na izborima,ali u tvojoj koaliciji kolo vode. da li je moguće da si isti ko oni? odgovara ti to? strašno šta radite narodu. imate sreće pa je narod malo takši sa mozgom,zaboravlja sve

Nikolina

pre 10 godina

Vucicu daj prekini vise tu pricu sa tim Benama i raspisi nove izbore da gradjani izaberu one koji ce da rade a ne samo da sede u skupstinii primaju platu za svoj nerad.

Beogradjanin

pre 10 godina

Vucicu, eto ako si smeker i stvarno borac protiv korupcije, izbaci sve iz Vlade, pozovi SPO , LDP i stranku nasih Madjara ( usput jedine tri stranke koje se zalazu za otvaranje dosijea UDBE) i resi problem.
Oni ce ti pruziti podrsku u borbi protiv UDBE.
Narod takodje spreman za UDBU jer su svi spoznali sta Udbasi rade po Srbiji.
Samo da li si ti taj smeker?
Imas cistu situaciju na dlanu da se UDBA demontira jednom zauvek , jesi smeker, nezavisan igrac ili nisi?

Stanoje P.

pre 10 godina

Ja to više ne bi trpeo, ni tzv. koalicione partnere koji na svakom ćosšku zabijaju nož u leđa, ni tzv. opoziciju koja se busa u grudi da će "spasiti" Srbiju. Raspisuj već jednom te izbore Vučiću pa kom opanci kom obojci!

grunf

pre 10 godina

komentari sa najvise pluseva su od snsOVACA. njih ne citam. ovi kriticni. koji imaju i sadrzaj i nisu hvalospev svetoj trojci su sa najvise minusa . ovako brz izbor tj selekciju dobrih komentara omogucuje jedna od OVACA es en esa. najmocnije kada je komentar dvosmislen OVCIna inteligencija pocne da strajkuje i ne ostavi uopste nijedan od svojih sto glasova .

Shone

pre 10 godina

Kakva glupost! A što da se odrekne ako nije pravio greške? A ako su svi pravili greške, zašto da se odrekne svaka stranka "nekog svog jakog stranačkog aduta" a ne nekog svog slabog stranačkog aduta, ako je šteta jednaka? Očigledno nije merilo kvalitet rada, nego nekakav novi "kluč". AL' neka... sve će im se to obiti o glavu uskoro. Biće iznenađenja :D

Rade

pre 10 godina

Dok je ova vlada došla u situaciju da se rekonstruiše nakon godinu dana vlasti to znači da sama prizna da nije dobra i da nije ništa uradila.Da danas do dogovora nije došlo to znači da će novi sastav vlade biti opet na silu uslovljen raznim koalicijama i već viđenim šemama gde male stranke bez podrške građana vuku konce i vode celu politiku.U jednom trenutku sam malo poverovao da bi ova vlada nešto mogla i uraditi,međutim vidim da je to potpuno ista priča kao ranije.Dve trećine građana Srbije radi za minimalac i stanje se pogoršava svaki dan.Nema nam spasa

OjsOjs

pre 10 godina

Mogu SNS botovi da polome tastature od sopanja minusa, ali sasvim je jasno da se njihov totem, presvuceni radikalski omladinac, seseljevo cedo, cica tomin potrcko, naprimao samarcina od prefriganog Dacica i prevejanog dinkica, poslednjih dana toliko da mu se muti u glavi.
Sad cemo videti sta ce odluciti centralna otadzbinska uprava, pardon GO, SNS-a. Sigurno ce doneti odluku u skladu sa naucnim principima iz cica tominog doplomskog!

Mina

pre 10 godina

Da mi je neko rekao da bih rado pozelela Vladu SNS i LDP, ne bih verovala... Ali sada, mislim da bi nas to jedino spaslo i Dacica i Dinkica... I da, mnogo mi je zao sto je Djilas unistio DS, jer bi normalan i posten DS sa SNS imao najbolju Vladu! I otarasio se raznih satelita i malih ucenjivackih stranaka, Krkobabica, Palme i sl...

Dr.Tifus

pre 10 godina

U ovoj drzavi treba zameniti ili reciklirati min. 80% zatucane i bahate populacije. A na vlast mozemo staviti Nemce i Japance i necemo osetiti nikakvu promenu na bolje...

Karneval zivotinja

pre 10 godina

Ja sam za to da se nestrucni kadrovi zamene nekim novim,boljim i uspesnijim.To sto je neko ministar toliko dugo (kao sto Mrkonjic kaze da je on) ne daje mu za pravo da se ponasa tako kako se ponasa,slabo radi za gradjane,a vise za svoj licni imidz i imidz svoje izabranice...

Gavra

pre 10 godina

Gangam style! Al' nas ovi jashu. Sad ce struja da poskupi 10%. U rebalansiranom budzetu odvojeno novih 3,5 mlrd din za otpustanja. Hronicna nestasica lekova. Nema para za kulturu. O obrazovanju najbolje pitajte male maturante. Uz svu muku kupujemo MiG-ove, radare...Uz sve to, jedino sigurno je da ce Foto Toni da se rekonstruise. Izucava engleski u 100 lekcija (jer ne zna ni jedan strani jezik), jer ce biti imenovan za Ambasadora u Emiratima!!!!!!!

Djordje NS

pre 10 godina

Jao kako su mi dobri ovi SNS klimači glavama... Kao izbacimo Dinkića i onda će ova vlada biti prava ili idemo na izbore pa izbacimo i Dinkića i Dačića pa da nam Vučić od Srbije napravi Švajcarsku... Ha, ha, ha... Gde vam gospodin Žalosna Sova nabavlja te ružičaste naočare da kroz njih gledate kad vidite uspešne SNS ministre kao i samog vožda? Šta je to bilo koji ministar iz SNS-a dobro uradio počev od prvog potpredsednika vlade i ministra odbrane. A izborima se samo zanosite i velikim rejtingom jer se vašem obmanjivanju naroda nazire brzi kraj pa samim tim i rejting se topi kao mehur od sapunice. Jedva čekamo iznore da vam svoj trojici zauvek vidimo leđa.

Nik

pre 10 godina

Izbori naravno, greskom su dosli na vlast ,nisu se nadali zato toliko amatera u vladi, iskusnih direktora , vlasnika pecenjare, raznih "magistara , doktora" , vreme je da se taj cirkus zavrsi.

Zorana

pre 10 godina

Pa cemu rekonstrukcija ako je vlada za godinu dana postigla "istorijski uspeh"? Ko je to video da se smenjuje vise od polovine ministara ako je vlada dobro radila a Dacic, kao premijer, valjda to najbolje zna? Ako iz SNSa salju poruku da ce se promeniti vise od polovine ministara onda se ne moze nista drugo zakjluciti nego da ja ta vlada za godinu dana katastrofalno radila i tu nema onda price o rekonstrukciji nego o padu vlade i novim izborima. Pa hoce li svake godine menjaii pola vlade, eksperimentisati sa ovim i onim ljudima? Vucic zamajava ovaj narod najvecom mogucom demagogijom a sto je najtragicnije to mu i uspeva. Dive mu se kao resenom coveku da menja sve sto ne valja, pa i sebe samog, nije se on rodio u fotelji, kaze. Kakve prazne reci, ali svaki balon koji se mnogo naduva na kraju pukne. Na nasu nesrecu mi tonemo sve dublje i dublje a razni Vucici, Nikolici, Dacici se igraju politike i smeju nam se.

007

pre 10 godina

sinoc sam pogledao na you tub-u dva dela insider-a " pljacka stoleca". za mene koji zivim u inostranstvu je to novo. vecina vas ste to videli na tv. KATASTROFA!!!! ljudi ja vam se cudim. vama mora da je sve to poznato. kako ste mogli glasati za ove lopove?!? kakva rekonstrukcija?! treba te ih SVE smenuti i pred sud. pa oni vas bez skrupula pljackaju uz saglasnost vlade!! konstenirani vodja, najveci borac protiv korupcije samo na osnovu insider-a bi mogao da pozatvara i osudi sve koliko je dokaza izneto ali... LJUDI PROBUDITE SE!!!

vera

pre 10 godina

Ova vlada ispade najnesposobnija do sada. Vise nemam poverenja u ovu garnituru.SNS me je totalno razocarao. Puno zapoceli nista dovrsili. tapkamo u mestu gore nego pre godinu dana.

Merlin

pre 10 godina

Ja bre lepo pisem ovde danima,sta nas zamajavaju,ko je ovde ikad dao fotelju dobrovoljno? Mora da se ide na izbore i da se gubi vreme.

Laki

pre 10 godina

Kako su samo smesni kad kazu da je ova vlada postigla istoriski uspeh, a sta to, za godinu zaduzili nas 4 milijarde Eu, sve poskupelo porez podignut na 20% znatno se losije zivi, puteve i ne krpe a ne da grade nove.Potpisali sporazum pa daleko je veci teret bio isporuciti ratne zlocince od ovog potpisa.Sta covek da kaze samohvaljivci bruka, rekonstrujisu nesto cisto mlate nesto o nasem trosku, gde su obecane investicije gdje ekonomija mani me vise Miskovica i Kosova.

Branislav 58

pre 10 godina

Ruku na srce,kadrovi SNS-a su najlošiji i to je od samog početka jasno.Da li SNS ima zamene koje će biti bolje,ne verujem.SPS je nastavio sa provereno lošim rešenjima,a ne verujem da ima bolje.Nisam simpatizer URSa,naprotiv,ali izgleda da su Grubješićka i Kalanovićka sasvim, ok radile.Najsumnjiviji je sam Dinkić,koji se bavi kozmetikom a ne suštinom,i ekonomski problemi se gomilaju.Nažalost,Vučićeva hrabrost i rešenost da nešto uradi,u koju još sumnjam,nije dovoljna,nema s kim da menja stvari,kažem,ako to nije samo početni entuzijazam.Sve u svemu,ne piše nam se dobro i sa rekonstrukcijom i bez nje

Posmatrač

pre 10 godina

Mene ovo zabrinjava. Sutra će se prenositi sednica naprednjaka i govor Vučića, javljaju da ima podršku u javnosti 74%, a to znači da on hoće izbore i da apsolutno vlada. Ugasili smo s njim. Vuk dlaku menja li ćud nikad.

peca

pre 10 godina

sta mislite o strankama i njihovim liderima koje imenuju svoje najuglednije ljude na ministarske pozicije, a posle godinu dana kazu da gotovo nijedan ne valja?!

Mira

pre 10 godina

Pod hitno uraditi sledece - Aleksandar Vucic - premijer, ministar spoljnih poslova, ministar sporta i omladine, ministar untrasnjh poslova, ministar odbrane i ambasador u Vasingtonu, Mira Markovic - ministarka prosvete i nauke, Bogoljub Karic - ministar prvrede, finansija, telekomunikacija i ambasadora u Pristini, Svetlana Raznatovic - ministarka kulture. To je to. efikasna vlada da se vise ne zamajava ovaj narod. Napred braco naprednjaci!

Predratni demokrata

pre 10 godina

Idemo na izbore i da se formira nova koalicija bez naprednjaka (nazadnjaka), mada se i bez izbora to može uraditi. neka izbora, da se legitmno i legalno Vučić uveri da je vreme demagoje prošlo i da je njegova moć dana tu negde do 30-32 procenta glasova. Ako se drugi ujedine, a to je neminovno jer nas naprednjaci vode u jednoumlje, imali bismo razloga za optimizam. Siguran sam da bi bez Vučka bilo bolje, mi hoćemo miran život a ne radikalsku halabuku.

vlada

pre 10 godina

Sve je to u redu ali hoce li neko odgovarati za los izbor , pa nije narod birao ministre vec Vucic ,Dacic i Dinkic . evo i Zajecar dobio gradonacelnika po meri .Nadam se samo da smo mesto naučili pa da ih necemo ponovo birati.

maligan

pre 10 godina

Svi koji su bili sa Dinkicem u vlasti pre ili kasnije zavrsili su gadjanje:
Dss, Ds , Bosko Nicic itd ,a on je uvek tu i ako ga Vucic ne izbaci iz Vlade
ond dzaba mu sve.

zgonjceaus

pre 10 godina

(garavi, 25. jul 2013 10:22)
Koji si ti Car, ti si najveca legenda...
Samo da se ne bavis toliko sofizmom bilo bi jos bolje.

mihajlo

pre 10 godina

Početne,laicima vidljive,psihosomatske manifestacije u razvoju mladoga Kobe!Ali,"čika dr."će ga uskoro izlečiti!Dok još trenira na svojoj frakciji!

bogdan

pre 10 godina

Gospodu iz vlade treba zatvoriti u salu,zaključati je i ne puštati ih napolje dok ne donesu rešenje.Dosta je bahatih ,nesposobnih i lenjih ministara.Izabrani su od strane svojih stranaka po poslušnosti a ne stručnosti i lideri stranaka to moraju da reše.Ako nemaju dobre kadrove neka to odmah priznaju,nije sramota ,pa neka budu izabrani drugi ,sposobni,ljudi.Ovako odosmo pod led.A narod neće dugo ćutati.

DEDA CVETKO

pre 10 godina

Prognoza:

- Dinkic i URS ispadaju iz vlade; URS se raspada, delovi prilaze SPS-u. JS, Penzioneri takodje prilaze SPS-u, NS prilazi narodnjacima.

- SPO i Savez Madjara ulaze u Vladu.

- Vucic i Dacic menjaju mesta; Vucic postaje premijer.

- Dinkic trazi azil u Severnoj Koreji, biva zaustavljen na Surcinu i preusmeren u Zabelu. Djilas uhapsen posto ga je uhvatio kontrolor BUS Plusa bez karte. Popularnost vlade dostize 99.50 %. Vicic proglasen za narodnog heroja.

- Serija neobicnih clanaka u Kuriru baca senku na Dacicevu ulogu u privatizaciji. Dacic se iznenada priseca da ima zakazano kod zubara, izlazi iz vlade, nastavlja da podrzava vladu iz senke. SPS se raspada, clanstvo u buljucima prilazi SNS-u

- Proglasavaju se izbori, SNS dobija 120% glasova, Gveri, Zveri, Tvari, 1389, Obrazovci, Seseljevci, LDP, Djilasovci, Monarhisti i nacionalne manjine svi zajedno dobijaju 3 glasa.

- Krunisanje Vucica u Crkvi Svetog Marka; kraljevska porodica dobila poziv, odbila da ucestvuje.

- SPC proglasava Vucica za sveca, gradi ogromni Hram Svetog Ace na Velikom Ratnom Ostrvu. Angela Merkel moli Vucica da mu poljubi papucu. Bog trazi audijenciju kod Vucica, biva odbijen.

Nikola

pre 10 godina

Koliko je sve ovo jadno i bedno.

Sada su svi zaboravili kako je i formirana ova vlada. Naime, ova vlada je rezultat ucene i cenkanja Ivice Dacica, politickim prezivljavanjem Dinkica i zeljom za vlast Aleksandra Vucica.

Skoro godinu dana nas truju kako je ova vlada dobra i sjajna a da nemaju nikakve rezultate. Borba protiv korupcije- Miskovic na slobodi! Obecane milijarde evra investicija- nista! Smanjenje nezaposlenosti- jos 40 hiljada ljudi je ostalo bez posla u odnosu na 2012. godinu! Suspendovanje Borkovih briselskih sporazuma- jos su gori od njega! Dobijanje datuma za otpocinjanje pregovora- nema datuma! Departizacija javnih preduzeca- pecenjara Kolubara! Smanjenje 100 agencija- ukinuto je samo sedam!

Dakle za godinu dana vlade Kosovo je sve dalje od Srbije i Srbija je jos siromasnija!

Ako je ova vlada dobro radila - zasto je onda rekonstruisete?

kelner

pre 10 godina

Mislim da bi Premijer konačno trebao da išutira iz Vlade ministra vojnog, pošto je on izvor svih problema.

U sve se petlja, osim u svoj resor, i zahvaljujući njemu ova rekonstrukcija sa pravom i služi narodu za podsprdavanje.

Zahvalite se čoveku, kuite mu kiosk i neka prodaje kokice, neka konačno počne da živi od svog rada.

Paor

pre 10 godina

Ja sam bas voleo da ova rekonstrukcija propadne i da konacno odemo na te izbore, nakon kojih bi se SNS oslobodio SPS-a i URS-a, i svih ostalih malih stranka koje se ponasaju kao pijavice, i naravno da vidimo Djilasovu pravu snagu, posto se zna da je SNS izmedju 40% -

MickeyM

pre 10 godina

Dosta razgovora, dosta nepotrebnih izbora, idemo na novi peti oktobar, jedino tako Srbija može zaustaviti veliku letnju rasprodaju!

duskam

pre 10 godina

AMAN dokle izbori,reizbori, reforme,rekonstrukcije , DOKLE? OPAMETITE SE -PRESTANITE DA MUDRUJETE I DA SE INATITE.smanjite broj ministara, ministarstava,poslanika u Skupstini/koji se samo preganjaju i prepucavaju-kao na farmi/,smanjite broj cinovnika u drzavnom aparatu,smanjite nepotrebne troskove /posto prihoda nema/,smanjite broj cinovnika u lokalnim upravama i samoupravama,placajte sami troskove koje nepotrebno pravite ,prestanite da se preganjate ko je bio GORI, i sto je najvaznije , hoce li Srbija doziveti da oni koji njom upravljaju budu i moralno i materijalno/svojom licnom imovinom/ - odgovorni za ono sta rade i kako rade ?Dokle ce ova ojadjena Srbija da se zabavlja sa mangupima ko je i koliko uzeo-ukrao -proneverio-zloupotrebio vlast itd,ali tek kad odu sa vlasti , a kako sve cesce vidimo svi posle budu oslobodjeni .DOKLE ???

knight

pre 10 godina

Mene samo interesuje da li će Gospodin Dinkić biti i onda u vladi i ako ne predje cenzus?! Narod je rekao šta misli u vezi njega dobio u 5% glasova i opet je u vladi! Nama ekonomija nikako da krene a Vi Gospodo političari zapitajte se zašto?!

stojan

pre 10 godina

Vikend jeste kljucan i odlucujuci o daljoj sudbini vlade. Nadam se dogovoru. (1984, 25. jul 2013 11:46);
Jeste, vikend je važan!!! Slavim dečije rodjendane

Moca

pre 10 godina

Izbori, i to sto pre. Sa Dinkicevim ministrima koji se ne mesaju u svoj posao i Dacicevim lopurdama se vise ne moze. Kod Tadica su pregurali pun mandat jer ih je na okupu drzao novac koji je sipan iz svih izvora, a Vucic ocigledno ne zeli da primeni taj recept. Izbori, pa da prezreli penzioneri i URS tetke koje sluze kao ikebana u Nemanjinoj 11 odu gde im je i mesto - na smetliste istorije.

Patrijota

pre 10 godina

Dajte vise prekinite sa lazima i glupostima i prekinite te cirkuse! Kakva rekonstrukcija, kakvi dogovori i razgovori? Raspisite izbore kao sto ste i namerili i kraj price!

Динаполис

pre 10 godina

Може Дачић да прича шта год хоће, али ако не одради темељну реконструкцију својих кадрова, та влада не може успешно да ради. У том случају, избори су најбоље могуће решење.

Новак Никач

pre 10 godina

Јасна ја ситуација.За ових годину дана,наши политички езотерици и сеоски алхемичари, смутили су нам чорбу коју никако не можемо, а богами и не смемо да је кушамо.Тражили су камен мудрости, а добили само обичан смрдљиви бусен реалности, који нас већ годину дана удара по тинтари.Е, сад је све јасније- да Вучић и Дачић, магови тајних састанака, политички приучени мађионичари,опсценари наше стварности,камеленонисти Николићевог реда,под хитно, да се врате у задњу клупу политичког живота у Србији.Не знам када ће, ако не сад.Избори!Да видимо како се балон маркентишких манипулација полако и сигурно издувава на већ осрамоћеној и ошамућеној Србији.

Dr.

pre 10 godina

Zadatak iz matematike za ucenike 1. razreda sns osnovne skole

Vlada ima 19 clanova. Treba izbaciti 5 nesposobnih ministara iz SPS, 3 nesposobna ministra iz URSa. Koliko nessposobnih ministara SNS treba izbaciti iz nesposobne vlade od 19 clanova da bi narod ziveo bolje?

5 + 3 + x = 19

STOLE

pre 10 godina

Smesno je reci da Vucic diktira pravila igre,da vedri i oblaci, jer nista ne moze jedan covek da uradi ako ga okolina ne podrzava i ne ide u istom smeru. Ideja za rekonstrukcijom mozda jeste njegova, i mozda je on bio prvi koji je uocio da neka ministarstva ne stimaju, da mogu bolje da rade ali valjda u toj Vladi ima jos nekih ozbiljnih ljudi. Nadam se da je tako i da ce i ostali predstavnici biti dovoljno realni pa podrzati ovu rekonstrukciju. Izbori nam ne trebaju.

garavi

pre 10 godina

uh sto volim kad nallozim ove kako ih ostali zovu BOTOVE hahahahahahaha . sljam . bas volim da vidim minuse od vas , znaci da sam normalan i da razmisljam kao sav NORMALAN svet .

mirjana

pre 10 godina

Pazi ovog ...vlada otvoreno govori gradjanima o problemima...jok mi smo pali s kruske pa ne vidimo probleme pa vi treba da nam pricate o njima. Dosta je bilo price, a sad izbori kakva crna rekonstrukcija! Moze biti da si se ti premjeru uplasio izbora, a i ova ekipa oko tebe!

ŠitaKe

pre 10 godina

Željno isčekujemo rekonstrukciju i toliko je ispraćena u medijima da ja apsolutno mislim da će date stranke uraditi najbolje, jer u suprotnom neće moči izaći narodu na oči!!

rakovica

pre 10 godina

Samo u Srbiji ovakva budalastina moze da da bude tema ovako dugo.SNS u nedostatku pravih prica i pravih resenja zamajava narod sa sa rekonstrukcijom necega sto uopste ne valja,nije tu resenje rekonstrukcija nego je resenje da se Vucic vrati u opoziciju ili propadosmo.

garavi

pre 10 godina

cela drzava nenormalna kad dozvoljavamo da nas zezaju sa rekon. stvarno nema smisla ovo . daj bre izbore i nove ljude bez vucica , dacica , dinkica , nikolica . . .

Banat1

pre 10 godina

Ako bi se jos oslobodili dezurnog "smetala" Dinkica,koji i predhodnim sazivima nije doneo nista dobro vec naprotiv upropastio je sve cega je se dotakao,ova vlada bi bila odlicna.Na kraju krajeva najavljeni su parlamentarni izbori pa ce se sve isfiltrirati....

Panter

pre 10 godina

Najbolje resenje su izbori. Svi smo svesni da dosta kostaju i da bi na trenutak usporili zapocete procese, ali ako je to cena da se oslobodimo Dinkica, a i Dacica, isplativi su itekako.

Grunf

pre 10 godina

I šta se dogodilo kada ste se probudili g-dine Dačiću.Srbiaj sa Vama i sliičnima godinama kuca na vrata EU.Sada smo dostigli nivo da su se vrata odškrinula.Vrlo je nekorektno da izjavljujete i govorite neistine i da pri tom ne snosite nikakvu odgovornost da ste otvorili pregovore sa EU.Kada več to tvrdite koji je datum početka pregovora.Molio bih tačan dan,mesec i godinu početka pregovora.Pa čoveče juče su svi objavili da kada god hoće razgovore ej razgovore mogu da prekinu u bilo kom trenutku.Narodu Srbije možete da iznosite neistine kao i da smo pobedili NATO,sve teritorije na kojoj žive Srbi,da u Srbiji vlada red i to me jako boli što ima 14%njih koji Vam veruje.Shavtite Tatka Angelu Merkel prevariti nećete.Probali ste i videli kako ste prošli.A rekonstrukcija igrate već prepoznatljivu igru koju ste igrali i posle izbora prošle godine.Nema rokova,polako.To razumem jer stranka koja je prošla kao da je osvojila 90% glasova gde da joj se žuri.Nadam se da će makar SNS kada DS nije bio mudar da Vas najuri i stavi u ćošak gde VAm je mesto.Na žalost i SNS je primio u svoje redove ceo JUL,dobar deo SPS pa nam polako vraćaju sve "likove" iz prošlosti.Valjda da se ne opustimo da se podsetimo.Inače vrata će Vam već zalupiti ispred nosa za koji mesec.

Panter

pre 10 godina

Najbolje resenje su izbori. Svi smo svesni da dosta kostaju i da bi na trenutak usporili zapocete procese, ali ako je to cena da se oslobodimo Dinkica, a i Dacica, isplativi su itekako.

Patrijota

pre 10 godina

Dajte vise prekinite sa lazima i glupostima i prekinite te cirkuse! Kakva rekonstrukcija, kakvi dogovori i razgovori? Raspisite izbore kao sto ste i namerili i kraj price!

Banat1

pre 10 godina

Ako bi se jos oslobodili dezurnog "smetala" Dinkica,koji i predhodnim sazivima nije doneo nista dobro vec naprotiv upropastio je sve cega je se dotakao,ova vlada bi bila odlicna.Na kraju krajeva najavljeni su parlamentarni izbori pa ce se sve isfiltrirati....

ŠitaKe

pre 10 godina

Željno isčekujemo rekonstrukciju i toliko je ispraćena u medijima da ja apsolutno mislim da će date stranke uraditi najbolje, jer u suprotnom neće moči izaći narodu na oči!!

DEDA CVETKO

pre 10 godina

Prognoza:

- Dinkic i URS ispadaju iz vlade; URS se raspada, delovi prilaze SPS-u. JS, Penzioneri takodje prilaze SPS-u, NS prilazi narodnjacima.

- SPO i Savez Madjara ulaze u Vladu.

- Vucic i Dacic menjaju mesta; Vucic postaje premijer.

- Dinkic trazi azil u Severnoj Koreji, biva zaustavljen na Surcinu i preusmeren u Zabelu. Djilas uhapsen posto ga je uhvatio kontrolor BUS Plusa bez karte. Popularnost vlade dostize 99.50 %. Vicic proglasen za narodnog heroja.

- Serija neobicnih clanaka u Kuriru baca senku na Dacicevu ulogu u privatizaciji. Dacic se iznenada priseca da ima zakazano kod zubara, izlazi iz vlade, nastavlja da podrzava vladu iz senke. SPS se raspada, clanstvo u buljucima prilazi SNS-u

- Proglasavaju se izbori, SNS dobija 120% glasova, Gveri, Zveri, Tvari, 1389, Obrazovci, Seseljevci, LDP, Djilasovci, Monarhisti i nacionalne manjine svi zajedno dobijaju 3 glasa.

- Krunisanje Vucica u Crkvi Svetog Marka; kraljevska porodica dobila poziv, odbila da ucestvuje.

- SPC proglasava Vucica za sveca, gradi ogromni Hram Svetog Ace na Velikom Ratnom Ostrvu. Angela Merkel moli Vucica da mu poljubi papucu. Bog trazi audijenciju kod Vucica, biva odbijen.

Динаполис

pre 10 godina

Може Дачић да прича шта год хоће, али ако не одради темељну реконструкцију својих кадрова, та влада не може успешно да ради. У том случају, избори су најбоље могуће решење.

Gicko

pre 10 godina

Zezanje ovog naroda traje od kad nas je Milosevic zajahao 1989 nacionalizmom a on sam je bio komunista do kraja! Ovi njegovi jastrebovi su sada evropejci i bave se korupcijom a sta su bili do 2000? Izbori bre!!!

garavi

pre 10 godina

uh sto volim kad nallozim ove kako ih ostali zovu BOTOVE hahahahahahaha . sljam . bas volim da vidim minuse od vas , znaci da sam normalan i da razmisljam kao sav NORMALAN svet .

Dr.

pre 10 godina

Zadatak iz matematike za ucenike 1. razreda sns osnovne skole

Vlada ima 19 clanova. Treba izbaciti 5 nesposobnih ministara iz SPS, 3 nesposobna ministra iz URSa. Koliko nessposobnih ministara SNS treba izbaciti iz nesposobne vlade od 19 clanova da bi narod ziveo bolje?

5 + 3 + x = 19

STOLE

pre 10 godina

Smesno je reci da Vucic diktira pravila igre,da vedri i oblaci, jer nista ne moze jedan covek da uradi ako ga okolina ne podrzava i ne ide u istom smeru. Ideja za rekonstrukcijom mozda jeste njegova, i mozda je on bio prvi koji je uocio da neka ministarstva ne stimaju, da mogu bolje da rade ali valjda u toj Vladi ima jos nekih ozbiljnih ljudi. Nadam se da je tako i da ce i ostali predstavnici biti dovoljno realni pa podrzati ovu rekonstrukciju. Izbori nam ne trebaju.

garavi

pre 10 godina

cela drzava nenormalna kad dozvoljavamo da nas zezaju sa rekon. stvarno nema smisla ovo . daj bre izbore i nove ljude bez vucica , dacica , dinkica , nikolica . . .

rakovica

pre 10 godina

Samo u Srbiji ovakva budalastina moze da da bude tema ovako dugo.SNS u nedostatku pravih prica i pravih resenja zamajava narod sa sa rekonstrukcijom necega sto uopste ne valja,nije tu resenje rekonstrukcija nego je resenje da se Vucic vrati u opoziciju ili propadosmo.

Karneval zivotinja

pre 10 godina

Ja sam za to da se nestrucni kadrovi zamene nekim novim,boljim i uspesnijim.To sto je neko ministar toliko dugo (kao sto Mrkonjic kaze da je on) ne daje mu za pravo da se ponasa tako kako se ponasa,slabo radi za gradjane,a vise za svoj licni imidz i imidz svoje izabranice...

Новак Никач

pre 10 godina

Јасна ја ситуација.За ових годину дана,наши политички езотерици и сеоски алхемичари, смутили су нам чорбу коју никако не можемо, а богами и не смемо да је кушамо.Тражили су камен мудрости, а добили само обичан смрдљиви бусен реалности, који нас већ годину дана удара по тинтари.Е, сад је све јасније- да Вучић и Дачић, магови тајних састанака, политички приучени мађионичари,опсценари наше стварности,камеленонисти Николићевог реда,под хитно, да се врате у задњу клупу политичког живота у Србији.Не знам када ће, ако не сад.Избори!Да видимо како се балон маркентишких манипулација полако и сигурно издувава на већ осрамоћеној и ошамућеној Србији.

mirjana

pre 10 godina

Pazi ovog ...vlada otvoreno govori gradjanima o problemima...jok mi smo pali s kruske pa ne vidimo probleme pa vi treba da nam pricate o njima. Dosta je bilo price, a sad izbori kakva crna rekonstrukcija! Moze biti da si se ti premjeru uplasio izbora, a i ova ekipa oko tebe!

OjsOjs

pre 10 godina

Mogu SNS botovi da polome tastature od sopanja minusa, ali sasvim je jasno da se njihov totem, presvuceni radikalski omladinac, seseljevo cedo, cica tomin potrcko, naprimao samarcina od prefriganog Dacica i prevejanog dinkica, poslednjih dana toliko da mu se muti u glavi.
Sad cemo videti sta ce odluciti centralna otadzbinska uprava, pardon GO, SNS-a. Sigurno ce doneti odluku u skladu sa naucnim principima iz cica tominog doplomskog!

mrtva trka za lidera opozicije...

pre 10 godina

IZBORI! Sve je jeftinije od ovakve i ovako sklepane Vlade! Dokazali na kraju! Dodatni problem za DS je što im u front opozicije dolazi i SPS.

Stanoje P.

pre 10 godina

Ja to više ne bi trpeo, ni tzv. koalicione partnere koji na svakom ćosšku zabijaju nož u leđa, ni tzv. opoziciju koja se busa u grudi da će "spasiti" Srbiju. Raspisuj već jednom te izbore Vučiću pa kom opanci kom obojci!

miro

pre 10 godina

Očito da tu nema konstruktivnog dijaloga, a siguran sam i parlamentarizma.Kao što su za svađu potrebna dvojica tako su potrebna dvojica i za mirenje i za dogovor. To znači kompromis. U kompromisu svi dobiju i svi ponešto gube. Političari trebaju biti spremni na kompromis i dijalog u koliko misle voditi svoj narod u pozitivnom smjeru.

zlatan

pre 10 godina

Najjaca partija a to je SNS i njen lider Aleksandar Vucic treba da odrede pravila ponasanja i delovanja u rekonstruisanoj vladi. Ako to koalicioni partneri ne zele ili strvarno ne mogu da prihvate treba raspisati izbore. A onda je na narodu da izabere koga hoce.

Djordje NS

pre 10 godina

Jao kako su mi dobri ovi SNS klimači glavama... Kao izbacimo Dinkića i onda će ova vlada biti prava ili idemo na izbore pa izbacimo i Dinkića i Dačića pa da nam Vučić od Srbije napravi Švajcarsku... Ha, ha, ha... Gde vam gospodin Žalosna Sova nabavlja te ružičaste naočare da kroz njih gledate kad vidite uspešne SNS ministre kao i samog vožda? Šta je to bilo koji ministar iz SNS-a dobro uradio počev od prvog potpredsednika vlade i ministra odbrane. A izborima se samo zanosite i velikim rejtingom jer se vašem obmanjivanju naroda nazire brzi kraj pa samim tim i rejting se topi kao mehur od sapunice. Jedva čekamo iznore da vam svoj trojici zauvek vidimo leđa.

bogdan

pre 10 godina

Sastanak završen, svako pri svome... Dakle SMS glasovi odlucuju a ja se mislim: Mladja najbolje svira gitaru, Ivica najbolje peva a Aca najbolje glumi...

Grunf

pre 10 godina

I šta se dogodilo kada ste se probudili g-dine Dačiću.Srbiaj sa Vama i sliičnima godinama kuca na vrata EU.Sada smo dostigli nivo da su se vrata odškrinula.Vrlo je nekorektno da izjavljujete i govorite neistine i da pri tom ne snosite nikakvu odgovornost da ste otvorili pregovore sa EU.Kada več to tvrdite koji je datum početka pregovora.Molio bih tačan dan,mesec i godinu početka pregovora.Pa čoveče juče su svi objavili da kada god hoće razgovore ej razgovore mogu da prekinu u bilo kom trenutku.Narodu Srbije možete da iznosite neistine kao i da smo pobedili NATO,sve teritorije na kojoj žive Srbi,da u Srbiji vlada red i to me jako boli što ima 14%njih koji Vam veruje.Shavtite Tatka Angelu Merkel prevariti nećete.Probali ste i videli kako ste prošli.A rekonstrukcija igrate već prepoznatljivu igru koju ste igrali i posle izbora prošle godine.Nema rokova,polako.To razumem jer stranka koja je prošla kao da je osvojila 90% glasova gde da joj se žuri.Nadam se da će makar SNS kada DS nije bio mudar da Vas najuri i stavi u ćošak gde VAm je mesto.Na žalost i SNS je primio u svoje redove ceo JUL,dobar deo SPS pa nam polako vraćaju sve "likove" iz prošlosti.Valjda da se ne opustimo da se podsetimo.Inače vrata će Vam već zalupiti ispred nosa za koji mesec.

Zorana

pre 10 godina

Pa cemu rekonstrukcija ako je vlada za godinu dana postigla "istorijski uspeh"? Ko je to video da se smenjuje vise od polovine ministara ako je vlada dobro radila a Dacic, kao premijer, valjda to najbolje zna? Ako iz SNSa salju poruku da ce se promeniti vise od polovine ministara onda se ne moze nista drugo zakjluciti nego da ja ta vlada za godinu dana katastrofalno radila i tu nema onda price o rekonstrukciji nego o padu vlade i novim izborima. Pa hoce li svake godine menjaii pola vlade, eksperimentisati sa ovim i onim ljudima? Vucic zamajava ovaj narod najvecom mogucom demagogijom a sto je najtragicnije to mu i uspeva. Dive mu se kao resenom coveku da menja sve sto ne valja, pa i sebe samog, nije se on rodio u fotelji, kaze. Kakve prazne reci, ali svaki balon koji se mnogo naduva na kraju pukne. Na nasu nesrecu mi tonemo sve dublje i dublje a razni Vucici, Nikolici, Dacici se igraju politike i smeju nam se.

Bucko razmisljam

pre 10 godina

PROTEKTORAT braco, Protektorat je jedino resenje za Srbiju !
Zbog cega bi gradjani izlazili na izbora, koga da biraju i sta da biraju ?
Opet te iste ?

Rade

pre 10 godina

Dok je ova vlada došla u situaciju da se rekonstruiše nakon godinu dana vlasti to znači da sama prizna da nije dobra i da nije ništa uradila.Da danas do dogovora nije došlo to znači da će novi sastav vlade biti opet na silu uslovljen raznim koalicijama i već viđenim šemama gde male stranke bez podrške građana vuku konce i vode celu politiku.U jednom trenutku sam malo poverovao da bi ova vlada nešto mogla i uraditi,međutim vidim da je to potpuno ista priča kao ranije.Dve trećine građana Srbije radi za minimalac i stanje se pogoršava svaki dan.Nema nam spasa

Gavra

pre 10 godina

Gangam style! Al' nas ovi jashu. Sad ce struja da poskupi 10%. U rebalansiranom budzetu odvojeno novih 3,5 mlrd din za otpustanja. Hronicna nestasica lekova. Nema para za kulturu. O obrazovanju najbolje pitajte male maturante. Uz svu muku kupujemo MiG-ove, radare...Uz sve to, jedino sigurno je da ce Foto Toni da se rekonstruise. Izucava engleski u 100 lekcija (jer ne zna ni jedan strani jezik), jer ce biti imenovan za Ambasadora u Emiratima!!!!!!!

Beogradjanin

pre 10 godina

Vucicu, eto ako si smeker i stvarno borac protiv korupcije, izbaci sve iz Vlade, pozovi SPO , LDP i stranku nasih Madjara ( usput jedine tri stranke koje se zalazu za otvaranje dosijea UDBE) i resi problem.
Oni ce ti pruziti podrsku u borbi protiv UDBE.
Narod takodje spreman za UDBU jer su svi spoznali sta Udbasi rade po Srbiji.
Samo da li si ti taj smeker?
Imas cistu situaciju na dlanu da se UDBA demontira jednom zauvek , jesi smeker, nezavisan igrac ili nisi?

Vanja Petrović

pre 10 godina

Smesno je reci da Vucic diktira pravila igre,da vedri i oblaci, jer nista ne moze jedan covek da uradi ako ga okolina ne podrzava i ne ide u istom smeru...
(STOLE, 25. jul 2013 11:49)

Vučić je samo jedan prevejani manipulator masa...samo blebeće i baroniše...no, kapa dole, ima i koga, koji od njega prave idola,sve dok je onih koji gledaju a ne vide da je Srbija u kolapsu, i da vlada nemaština, glad i korupcija!

Podsećam šta je Bog poručio po Mojsiju u Deset božijih zapovesti:

2. Ne pravi sebi idola niti kakva lika; nemoj im se klanjati niti im služiti.

Ko razume, shvatiće!

Dr.Tifus

pre 10 godina

U ovoj drzavi treba zameniti ili reciklirati min. 80% zatucane i bahate populacije. A na vlast mozemo staviti Nemce i Japance i necemo osetiti nikakvu promenu na bolje...

ustuk

pre 10 godina

au,vučo,ala te zezaju ovi što nisu ni pola prešli na izborima,ali u tvojoj koaliciji kolo vode. da li je moguće da si isti ko oni? odgovara ti to? strašno šta radite narodu. imate sreće pa je narod malo takši sa mozgom,zaboravlja sve

Vule

pre 10 godina

"Izbori pa Čedo spasavaaj!"

Posle ovih sto su najavili ubistvo premijera Djindjica kao dobro obavesteni ili mozda i vise od toga, dolazi oruzar zemunskog klana,koji je ubicama predao na trajnu upotrebu komplete policijskog naoruzanja za "tihe" politicke likvidacije.

Kada narod shvati, da je Djindjic osudjen na smrt od strane vrha drzave,a Zoran Zivkovic prodan "iznutra", glasanje ce iznenaditi mnoge poklonike muzicara,asistenata,dramaturga,psihologa...

Nik

pre 10 godina

Izbori naravno, greskom su dosli na vlast ,nisu se nadali zato toliko amatera u vladi, iskusnih direktora , vlasnika pecenjare, raznih "magistara , doktora" , vreme je da se taj cirkus zavrsi.

laf u srcu

pre 10 godina

KOJA bljuvotina od ove vlasti. Pa ovi ne znaju gde su vise suplji. Nemaju , ni jedan od njih, ni dana nekog efektivnbog rada osim sto zamlacuju ovaj narod, u proseku po dvadesetak godina. Sve redom od prvog do zadnjeg najuriti i zabraniti im da se bave politikom u narednih 25 godina. Na vlast nek dodju neki totalni anonimusi (namesnistvo) jer ovo je sve isprde.lo
nema nam spasa !!!

grunf

pre 10 godina

komentari sa najvise pluseva su od snsOVACA. njih ne citam. ovi kriticni. koji imaju i sadrzaj i nisu hvalospev svetoj trojci su sa najvise minusa . ovako brz izbor tj selekciju dobrih komentara omogucuje jedna od OVACA es en esa. najmocnije kada je komentar dvosmislen OVCIna inteligencija pocne da strajkuje i ne ostavi uopste nijedan od svojih sto glasova .

007

pre 10 godina

sinoc sam pogledao na you tub-u dva dela insider-a " pljacka stoleca". za mene koji zivim u inostranstvu je to novo. vecina vas ste to videli na tv. KATASTROFA!!!! ljudi ja vam se cudim. vama mora da je sve to poznato. kako ste mogli glasati za ove lopove?!? kakva rekonstrukcija?! treba te ih SVE smenuti i pred sud. pa oni vas bez skrupula pljackaju uz saglasnost vlade!! konstenirani vodja, najveci borac protiv korupcije samo na osnovu insider-a bi mogao da pozatvara i osudi sve koliko je dokaza izneto ali... LJUDI PROBUDITE SE!!!

sanino

pre 10 godina

Ja na to gledam ovako:

Posto sam u inistranstvu vec puno godina, politicka situacija u Srbiji je za mene izvor nepresusnog humora i uveseljavanja. Tu spadaju i razne rezolucije, deklaracije, platforme, izbori, rederendumi i naravno ustav. Bilo je veselo i pre ali je onda to bilo zamuceno ubijanjem koja je sada prestalo. Smesno je da narod jos uvek, posle mnogo promasaja, izabira da ga uzjasu. Smeh je vrlo dobar za zdravlje ali mi je u poslednje vreme doktor savetovao da ne pratim srpske vesti, kaze da od preteranog smejanja mogu da dobijem srcani udar.

Mira

pre 10 godina

Pod hitno uraditi sledece - Aleksandar Vucic - premijer, ministar spoljnih poslova, ministar sporta i omladine, ministar untrasnjh poslova, ministar odbrane i ambasador u Vasingtonu, Mira Markovic - ministarka prosvete i nauke, Bogoljub Karic - ministar prvrede, finansija, telekomunikacija i ambasadora u Pristini, Svetlana Raznatovic - ministarka kulture. To je to. efikasna vlada da se vise ne zamajava ovaj narod. Napred braco naprednjaci!

Nikola

pre 10 godina

Koliko je sve ovo jadno i bedno.

Sada su svi zaboravili kako je i formirana ova vlada. Naime, ova vlada je rezultat ucene i cenkanja Ivice Dacica, politickim prezivljavanjem Dinkica i zeljom za vlast Aleksandra Vucica.

Skoro godinu dana nas truju kako je ova vlada dobra i sjajna a da nemaju nikakve rezultate. Borba protiv korupcije- Miskovic na slobodi! Obecane milijarde evra investicija- nista! Smanjenje nezaposlenosti- jos 40 hiljada ljudi je ostalo bez posla u odnosu na 2012. godinu! Suspendovanje Borkovih briselskih sporazuma- jos su gori od njega! Dobijanje datuma za otpocinjanje pregovora- nema datuma! Departizacija javnih preduzeca- pecenjara Kolubara! Smanjenje 100 agencija- ukinuto je samo sedam!

Dakle za godinu dana vlade Kosovo je sve dalje od Srbije i Srbija je jos siromasnija!

Ako je ova vlada dobro radila - zasto je onda rekonstruisete?

Djordje NS

pre 10 godina

Kad god mi ovi stranački plaćenici iz SNS Gebels marketinške mašinerije po komandi počnu da veličaju Vučića, uvek u mojim komentarima im postavim pitanje šta su to Vučić i njegovi ministri iz SNS-a uradili dobro za ovih više od godinu dana, uvek dobijem samo gomilu neargumentovanih minusa, ali zato nikad konkretan odgovor. Ali svi, pa i oni sami znaju odgovor - NIŠTA!

Branislav 58

pre 10 godina

Ruku na srce,kadrovi SNS-a su najlošiji i to je od samog početka jasno.Da li SNS ima zamene koje će biti bolje,ne verujem.SPS je nastavio sa provereno lošim rešenjima,a ne verujem da ima bolje.Nisam simpatizer URSa,naprotiv,ali izgleda da su Grubješićka i Kalanovićka sasvim, ok radile.Najsumnjiviji je sam Dinkić,koji se bavi kozmetikom a ne suštinom,i ekonomski problemi se gomilaju.Nažalost,Vučićeva hrabrost i rešenost da nešto uradi,u koju još sumnjam,nije dovoljna,nema s kim da menja stvari,kažem,ako to nije samo početni entuzijazam.Sve u svemu,ne piše nam se dobro i sa rekonstrukcijom i bez nje

Mina

pre 10 godina

Da mi je neko rekao da bih rado pozelela Vladu SNS i LDP, ne bih verovala... Ali sada, mislim da bi nas to jedino spaslo i Dacica i Dinkica... I da, mnogo mi je zao sto je Djilas unistio DS, jer bi normalan i posten DS sa SNS imao najbolju Vladu! I otarasio se raznih satelita i malih ucenjivackih stranaka, Krkobabica, Palme i sl...

Posmatrač

pre 10 godina

Mene ovo zabrinjava. Sutra će se prenositi sednica naprednjaka i govor Vučića, javljaju da ima podršku u javnosti 74%, a to znači da on hoće izbore i da apsolutno vlada. Ugasili smo s njim. Vuk dlaku menja li ćud nikad.

Dica

pre 10 godina

Prvo sam mislio da je armija SNSovaca zaduzena da salje komentare o izborima, a onda sam shvatio da je svaki drugi komentar u fazonu "ajmo na izbore", samim tim, nisu samo SNSovci, nego izgleda i obican narod pocinje da razmislja u tom pravcu....pa da vas priupitam :

Ma, ljudi, jel ste vi normalni !?! Mislim da ni malo niste svesni sta znace novi izbori za ovu zemlju ? Ne, to ne znaci boljitak, to samo znaci narednih 6 meseci da niko nista ne radi, a verujte mi (jer sam na poziciji da to odlicno vidim), nasa ionako posrnula privreda to ne moze da izdrzi. Vec je opasno na kolenima, jos 6 meseci propagande, nerada, ustolicenja i uhodavanja....pa to nece sigurno izdrzati....a verujte, onda UOPSTE nije bitno ko je za koga glasao, ako privreda kolabira, dzabe i 150% koje bi eventualno SNS dobio. Ja ne mogu da razumem takvu motivaciju, svodi se na to : "daj ja da budem glavni, i da donosim sve odluke, pa neka i sve propadne". Pa jel tu ima logike ? Pa, vi ljudi koji prizivate izbore jel ste zaposljeni uopste? Ili ste na birou, pa samo lezerno komentarisete od kuce? Ja zaista ne razumem, izbori, i novih 6 meseci nerada, to je cisto samoubistvo za Srbiju...

Laki

pre 10 godina

Kako su samo smesni kad kazu da je ova vlada postigla istoriski uspeh, a sta to, za godinu zaduzili nas 4 milijarde Eu, sve poskupelo porez podignut na 20% znatno se losije zivi, puteve i ne krpe a ne da grade nove.Potpisali sporazum pa daleko je veci teret bio isporuciti ratne zlocince od ovog potpisa.Sta covek da kaze samohvaljivci bruka, rekonstrujisu nesto cisto mlate nesto o nasem trosku, gde su obecane investicije gdje ekonomija mani me vise Miskovica i Kosova.

Predratni demokrata

pre 10 godina

Idemo na izbore i da se formira nova koalicija bez naprednjaka (nazadnjaka), mada se i bez izbora to može uraditi. neka izbora, da se legitmno i legalno Vučić uveri da je vreme demagoje prošlo i da je njegova moć dana tu negde do 30-32 procenta glasova. Ako se drugi ujedine, a to je neminovno jer nas naprednjaci vode u jednoumlje, imali bismo razloga za optimizam. Siguran sam da bi bez Vučka bilo bolje, mi hoćemo miran život a ne radikalsku halabuku.

Shone

pre 10 godina

Kakva glupost! A što da se odrekne ako nije pravio greške? A ako su svi pravili greške, zašto da se odrekne svaka stranka "nekog svog jakog stranačkog aduta" a ne nekog svog slabog stranačkog aduta, ako je šteta jednaka? Očigledno nije merilo kvalitet rada, nego nekakav novi "kluč". AL' neka... sve će im se to obiti o glavu uskoro. Biće iznenađenja :D

Владо Бања Лука

pre 10 godina

Кад је пукла прича о "датуму", навалили са "реконструкцијом". А за то вријеме лагано издају и продају Космет и живе људе. Какво спиновање... Па, и Тависток институт из САД-а би им позавидео!

niki

pre 10 godina

sve su političke kombinacije u Srbiji isprobane, ajde Vučiću još jednu neisprobanu, probaj sa Čedom. Naravno da se šalim. Ti i Dačić treba odmah da podnesete ostavke zbog neispunjenja obećanja kao prvo a Ustav da ne spominjem da mi ne bi cenzurisali komentar

madjilac

pre 10 godina

Ja zemljo srbijo sta si dozivela da ta tako unakazuju ovi koji su devedesetih isto to radili.narode sto se desilo tada ocekivati je sa socijalistima I radikalima isto.Kakvo zamajavanje a ti narode kada budu izbori opet glasaj za njih.Znam ih od smog njihovog pocetka politicke karijere I nemogu nikad da razumem kako oni mogu vode srbiju vise stete su naneli srbiji Vucic Toma I kostunica nego Milosevic.

vera

pre 10 godina

Ova vlada ispade najnesposobnija do sada. Vise nemam poverenja u ovu garnituru.SNS me je totalno razocarao. Puno zapoceli nista dovrsili. tapkamo u mestu gore nego pre godinu dana.

Sync

pre 10 godina

ono sto se kaze; imam backup, ali rado cu na sledecim izborima izaci da glasam, a ne da crtam cica glisu ili pokazujem svoje crtacke vestine, i glasacu za ds pa makar mi se ruka osusila, da ne bude zabune oduvek sam tako i glasao, ali od 2008. jok, pa tacno bi se ubio 2008. da sam glasao za ds, a dobio i sps pride, srecom nisam pomogao sps tada, da preko ds dodje do svega ovoga sto danas, 5 godina posle jasno vidimo. dakle ja u tome nisam ucestvovao i to neka se pribelezi, isto kao sto nisam ucestvovao da ovi genijalci sns diplomci, mega zvezde, i tipovi koji jasno vide prekookenske brodove kako klize moravom dodju na pozicije na kojima su danas. ali nisam zaboravio da je isti taj ds precutno dozvolio prilikom raspada srs da poslanici iz srs, a koji sebe prozvase novom strankom i nadenuse si ime sns sede u parlamentu i primaju za to pare od nas, pa i mene, koji sa tim nemam nikakve veze i koji u tome nisam ucestvovao. bez obzira na sve to sto sam oprostio, ali nisam zaboravio, ds ce ipak dobiti glas od mene na sledecim izborima i nadam se da ovako ili slicno razmislja i onih 50% glasaca koji standardno ne glasaju, ali da ce ovoga puta to uciniti, u interesu naroda kako to vole da kazu politicari, u interesu dece koja treba da stasaju ovde i sa ponosom da kazu odakle su. moje misljenje o politicarima pojedinacno ne mogu da iznosim sada, jer kuburim sa karakterima, ali mogu napisati da su svi odreda neodgovorni, a odgovornost ucimo kao prvu lekciju u zivotu od svojih roditelja

konjina

pre 10 godina

zao mi je!! deda mi je poginuo kao srbin, otac mi je umro kao srbin, a ja ja zelim da umrem kao budala i da svo cetvoro mooje dece pamte takvog kao budalu, jer da nije umro bi kao amerikanac, rus, kubanac indijanac!! sramota me da moja deca pamte prepoznajuci vreme u kojem sam ziveo i sa kim sam srbovao i na kraju kao srbin i umro ne cineci nista! sramota me predaka da sebe srbinom nazovem, stid me je svih nas i svih vas i svih njih. Neka nam je Bog u pomoci, jaca kosava ce nas pomesti sa Balkana

vlada

pre 10 godina

Sve je to u redu ali hoce li neko odgovarati za los izbor , pa nije narod birao ministre vec Vucic ,Dacic i Dinkic . evo i Zajecar dobio gradonacelnika po meri .Nadam se samo da smo mesto naučili pa da ih necemo ponovo birati.

Arsen Lupen

pre 10 godina

Na dva mesta politicari treba da zauzmu kljucne pozicije, a to je predsednik Vlade a drugo ministar policije, koji mora da dokaze da je normalan, da nikada nije tukao svoju zenu i decu ili podrzavao nekoga ko je bezdusno tukao svoj narod i na taj isti narod izvodio tenkove. Na sva ostala ministarska mesta postaviti samo dokazane svetske strucnjake, a ne poslusne politicare pa jos lopine i neznalice kao sto su Knezevic-Salford, Obradovic-Test, i svi ostali njima slicni pripadnici koje kakvih stranaka a nesposobni.

Grunf

pre 10 godina

Koliko puta već vidjeno.Od bivše SFRJ pa dp danas u Srbiji niko nije sppreman za kompromis za dobro narada osim da vodi godinama besmislene razgovore bez ikakvih rezulatata.Samo kada čovek pomisli da su danas sedela tri čoveka vodila neki razgovor a verovatno dremali i jedan drugog nezainteresovano slušali jer već unapred znaju šta ko hoće.Za godinu dana ova Vlada nije prstom mrdnula da poboljša život gradjana naravno kao i prethodna i ona pre nje i tako redom.Samo zamislite do čega im je u stvari stalo.Do vlasti i ništa više.Žalosno je sve ovo gledati,slušati.Samo do pre nekoliko meseci imali smo istorijsku vladu punu ljubavi,saradnje,odgovornosti.Vladu najstručnijih.Ajde kada već ne misle o nama nego samo o njima hoće li neko izaći i reći šta su oni pogrešili i sada treba rekonstrukcija.Oni da kažu javno mi znamo.Ako Predsednik SNS traži temeljnu rekonstrukciju a ovi neće šta dalje razgovaraš.Opet ćeš morati da praviš kompromise koji nigde ne vode.Opet će ti sediti neki ivica sa 14% glasova ili neki Mladja.Aco treba da sprovedeš u delo volju gradjana.Prošle izbore si dobio sledeće mrka kapa ako ovako nastaviš.Ja nisam tvoj čak ni simpatizer ali Srbija je SNS-u dala najveći broj glasova i mesto predsednika države.Kako meni tako i svima obavezan si kao Predsednik SNS-a da shodno tome ponašaš.Svemoguć nisi, a počeo si da donosiš procene i zaključke po principu da taman toliko znaš o nečemu da ništa ne znaš.Mnogo bre boli da smo stalno "najgluplji " u društvu

kelner

pre 10 godina

Mislim da bi Premijer konačno trebao da išutira iz Vlade ministra vojnog, pošto je on izvor svih problema.

U sve se petlja, osim u svoj resor, i zahvaljujući njemu ova rekonstrukcija sa pravom i služi narodu za podsprdavanje.

Zahvalite se čoveku, kuite mu kiosk i neka prodaje kokice, neka konačno počne da živi od svog rada.

peca

pre 10 godina

sta mislite o strankama i njihovim liderima koje imenuju svoje najuglednije ljude na ministarske pozicije, a posle godinu dana kazu da gotovo nijedan ne valja?!

Merlin

pre 10 godina

Ja bre lepo pisem ovde danima,sta nas zamajavaju,ko je ovde ikad dao fotelju dobrovoljno? Mora da se ide na izbore i da se gubi vreme.

Nikolina

pre 10 godina

Vucicu daj prekini vise tu pricu sa tim Benama i raspisi nove izbore da gradjani izaberu one koji ce da rade a ne samo da sede u skupstinii primaju platu za svoj nerad.

duskam

pre 10 godina

AMAN dokle izbori,reizbori, reforme,rekonstrukcije , DOKLE? OPAMETITE SE -PRESTANITE DA MUDRUJETE I DA SE INATITE.smanjite broj ministara, ministarstava,poslanika u Skupstini/koji se samo preganjaju i prepucavaju-kao na farmi/,smanjite broj cinovnika u drzavnom aparatu,smanjite nepotrebne troskove /posto prihoda nema/,smanjite broj cinovnika u lokalnim upravama i samoupravama,placajte sami troskove koje nepotrebno pravite ,prestanite da se preganjate ko je bio GORI, i sto je najvaznije , hoce li Srbija doziveti da oni koji njom upravljaju budu i moralno i materijalno/svojom licnom imovinom/ - odgovorni za ono sta rade i kako rade ?Dokle ce ova ojadjena Srbija da se zabavlja sa mangupima ko je i koliko uzeo-ukrao -proneverio-zloupotrebio vlast itd,ali tek kad odu sa vlasti , a kako sve cesce vidimo svi posle budu oslobodjeni .DOKLE ???

bogdan

pre 10 godina

Gospodu iz vlade treba zatvoriti u salu,zaključati je i ne puštati ih napolje dok ne donesu rešenje.Dosta je bahatih ,nesposobnih i lenjih ministara.Izabrani su od strane svojih stranaka po poslušnosti a ne stručnosti i lideri stranaka to moraju da reše.Ako nemaju dobre kadrove neka to odmah priznaju,nije sramota ,pa neka budu izabrani drugi ,sposobni,ljudi.Ovako odosmo pod led.A narod neće dugo ćutati.

i.j.kv

pre 10 godina

Vucicu Aleksandre, ne mozes sam da uradis sto si zamislio...ali si u mnogo boljoj situaciji nego pokojni premijer Djindjic koji je bukvalno bio sam u zelji da promeni Srbiju....Sada niko ne zeli da je menja a Vucicev predlog je naisao na protivljenje svojih partnera...oni ne zele da se promene i drze se parole da budu jedinstveni...jesu jedinstveni u unistavanju Srbije,verujem da to Vucic shvata ali i oko sebe okruzen je neznalicama i nesposobnjakovicima tako da nam nema pomoci...

MickeyM

pre 10 godina

Dosta razgovora, dosta nepotrebnih izbora, idemo na novi peti oktobar, jedino tako Srbija može zaustaviti veliku letnju rasprodaju!

stojan

pre 10 godina

Vikend jeste kljucan i odlucujuci o daljoj sudbini vlade. Nadam se dogovoru. (1984, 25. jul 2013 11:46);
Jeste, vikend je važan!!! Slavim dečije rodjendane

knight

pre 10 godina

Mene samo interesuje da li će Gospodin Dinkić biti i onda u vladi i ako ne predje cenzus?! Narod je rekao šta misli u vezi njega dobio u 5% glasova i opet je u vladi! Nama ekonomija nikako da krene a Vi Gospodo političari zapitajte se zašto?!

maligan

pre 10 godina

Svi koji su bili sa Dinkicem u vlasti pre ili kasnije zavrsili su gadjanje:
Dss, Ds , Bosko Nicic itd ,a on je uvek tu i ako ga Vucic ne izbaci iz Vlade
ond dzaba mu sve.

Lala

pre 10 godina

Izbori su samo malo šira rekonstrukcija, bacanje para da Čeda dođe umesto Dinkića npr. Srbiji treba jedan VELIKI referendum sa kratkim i jasnim pitanjem: EU ili Kosovo i Metohija?

Paor

pre 10 godina

Ja sam bas voleo da ova rekonstrukcija propadne i da konacno odemo na te izbore, nakon kojih bi se SNS oslobodio SPS-a i URS-a, i svih ostalih malih stranka koje se ponasaju kao pijavice, i naravno da vidimo Djilasovu pravu snagu, posto se zna da je SNS izmedju 40% -

novicavg

pre 10 godina

Sad tek ništa nije jasno kuda će sve ovo odvesti rekonstrukcija.dali je kratak sastanak znak da nema dogovora ili da su se tako brzo dogovorili o svemu.Pre bih rekao da je Dinkić opet uzeo odstupnicu i dao sebi pravo da opet premišlja i kalkuliše kako bi sebi dao još koji dan za pravbljenje strategije, a možda ćeka da sutra Vučić na glavnom odboru SNS obelodani prvo smenjivanje u SNS-u i zahteve ove stranke prema ostalim učesnicima koalicionog dogovora.Činjenica da se kraj odluke približava i da još uvek sve nije jasno i da će čelnici koalicije morati u roku od dan dva da donesu čini se sudbonosne odluke kako sada izgleda bar za nekog člana koalicije a možda i za svo troje.Potpuna je nepoznanica u kom pravcu će ovo sve krenuti.

Superhik

pre 10 godina

Ovde je dosta protiv Dinkica, ali problem je u tome sto mi trenutno nemamo dovoljno politicke volje a ni kvalitetan kadar koji bi se uhvatio u kostac sa ovako velikim problemima. Ko god da dodje na njegovo mesto uradio bi isto: zaduzivao se pod nesto povoljnijim uslovima kako bi vracao stare dugove. Problemi su mnogo ozbiljniji i nadmasuju ovaj pokusaj rekonstrukcije.

mihajlo

pre 10 godina

Početne,laicima vidljive,psihosomatske manifestacije u razvoju mladoga Kobe!Ali,"čika dr."će ga uskoro izlečiti!Dok još trenira na svojoj frakciji!

mirotvorac

pre 10 godina

Vucicu digni cenzus za koalicije i raspisi izbore da se Srbija konacno oslobodi malih ucenjivackih stranaka, a ti da mozes normalno da sprovedes reforme.

zgonjceaus

pre 10 godina

(garavi, 25. jul 2013 10:22)
Koji si ti Car, ti si najveca legenda...
Samo da se ne bavis toliko sofizmom bilo bi jos bolje.

BOZANA 63

pre 10 godina

Ili ce konacno biti rekonstrukcije ili ce Aleksandar Vucic raspisati izbore. Za nedokazane i nesavesne politicare poput Mladjana Dinkica i Ivicu Dacica bila je potrebna cvrsta ruka da ih malo prodrma , da shvate da im ministarstva nisu ostavljena u nasledje. Ako nisu shvatili to do sada Vucicu nemoj da ih vise molis idi na izbore.

Moca

pre 10 godina

Izbori, i to sto pre. Sa Dinkicevim ministrima koji se ne mesaju u svoj posao i Dacicevim lopurdama se vise ne moze. Kod Tadica su pregurali pun mandat jer ih je na okupu drzao novac koji je sipan iz svih izvora, a Vucic ocigledno ne zeli da primeni taj recept. Izbori, pa da prezreli penzioneri i URS tetke koje sluze kao ikebana u Nemanjinoj 11 odu gde im je i mesto - na smetliste istorije.

Plavetnilo

pre 10 godina

Nadam se da ova rekonstrukcija nece ici na stetu gradjana Srbije.Verujem da Vucic zeli najbolje ovom rekonstrukcijom,ali nisam bas sigurna i za ostale stranke vladajuce kaolicije.Kako se ponasaju,kao da oni imaju 40% podrske biraca,toliku samovolju odavno nisam videla.

Srbin 100%

pre 10 godina

Onda bi i mi gradjani trebali da jasno kazemo nas stav da nam je dosta vise odlaganja ne moze Srbija biti taoc Dinkica i Dacica,izbori pa cemo onda videti kome ce narod poveriti svoju buducnost

MihajloZ

pre 10 godina

Pa i slep već vidi da od dogovora i rekonstrukcije nema ništa. Dajte izbore, pa da se završi ovaj koalicioni ucenjivački cirkus već jednom...

JovaNS

pre 10 godina

Ovi beskorisni sastanci, koji služe samo za zamajavanje sluđenog naroda, neodoljivo podsećaju na nekadašnje sastanke DOS-a... Šatro, iskrsli su neki problemi koje samo vajni lideri mogu da reše, pa svi čekaju da se oni napokon sastanu, a oni imaju neke druge neodložne obaveze, pa se onda, ipak, skupe, pa... Bla bla truć... A Srbija, tone li tone...

ministar sa ograničenom odgovornošću...

pre 10 godina

Ma prihvata Dinkić timski rad pod uslovom da je on u timu. I kolektivna odgovornost mu odgovara!

Lučka bb

pre 10 godina

Ili ce biti rekonstrukcije ili ce Vucic raspisati izbore. Za nedokazane i nesavesne politicare poput Dinkica i Dacica bila je potrebna cvrsta ruka da ih malo prodrma i prosvesti, da shvate da im ministarstva nisu ostavljena u nasledje.

liderčići

pre 10 godina

Pastora i Čedu umesto Dinkića, to je dobitna kombinacija za Srbiju!
(SNS, 25. jul 2013 23:13)
Koja će to borba biti u opoziciji za "lidera"! DS - SPS - LDP - URS - LSV...

VASHsmKA

pre 10 godina

Srbiji izbori u ovom trenutku mogu samo da znace jos jedno usporavanje i odlaganje svega sto je postignuto u ovih godinu dana ove vlade,da li ce male stranke zarad svojih interesa i svojih licnih stavova opet odmoci gradjanima Srbije ili sada kada napokon postoji sansa da se nesto ozbiljno uradi tu sansu i iskoristiti

Stanko M.

pre 10 godina

Vucicu , nemoj vise da se zamajavas, vidis da koalicioni partneri nece da menjaju ove svoje koji ne rade dobro (a ocigledno da ih ima mnogo), onda da se ide na izbore.

karasdjordje

pre 10 godina

da prosle godine Vucic nije usao u vladu mi nikada nebismo saznali kao su nas godinama plackali Miskovic,kadrovi DS,SPS,URS i najbolje je da se raspisu izbori a narod ce glasati za one koji se trude i hoce da urede, izvade ovu zemlju iz teske krize

jooe

pre 10 godina

ma ako neće kokaj izbore pa da kupe prnje i da stupi na snagu apsolutna vlast SNS-a i ćao...samo se nešto premišljaju ko da su u poziciji da mogu to da rade da imaju neke konkretne rezultate pa da imaju iza čega da stanu a ne oni bi da ne rade ništa a da ostanu tu de jesu ... e to je DS naviko svoje ministre!!!!!!!

Verovali ili ne

pre 10 godina

Ni dalja borba protiv korupcije,ni dalji put ka evrontegraciji, a da ne pominjem razvoj ekonomije,nije moguc sa Dacicem i Dinkicem u Vladi!Izbori su neophodni!

Tijana S

pre 10 godina

Ni dalja borba protiv korupcije,ni dalji put ka evrontegraciji, a da ne pominjem razvoj ekonomije,nije moguc sa Dacicem i Dinkicem u Vladi!Izbori su neophodni!

G M

pre 10 godina

URS i SPS ocigledno nesolidni za bilo kakav ozbiljan poduhvat.Izbori su jedino resenje da se stvori politicki ambijent koji ce voditi Srbiju dalje.

Provincijalka

pre 10 godina

Gospodo iz SPS-a I URS-a, vi ste u koaliciji,odgovoran rad stoji samo iza Aleksandra Vucica koji opet za svoje postupke ne bezi od odgovornosti niti se krije iza izjava prijemcivih za usi naroda.Vlada ima nekih rezultata, Premijeru, ali joj je rekonstrukcija neminovna zarad efikasnijeg rada, od Vas se ocekuje da sabrete i oduzmete svoje!
Ako se bas u rekonstrukciji “ I ne snadjete “ najbolje, racunicu cemo izvesti na izborima.

rakovica

pre 10 godina

Samo u Srbiji ovakva budalastina moze da da bude tema ovako dugo.SNS u nedostatku pravih prica i pravih resenja zamajava narod sa sa rekonstrukcijom necega sto uopste ne valja,nije tu resenje rekonstrukcija nego je resenje da se Vucic vrati u opoziciju ili propadosmo.

garavi

pre 10 godina

cela drzava nenormalna kad dozvoljavamo da nas zezaju sa rekon. stvarno nema smisla ovo . daj bre izbore i nove ljude bez vucica , dacica , dinkica , nikolica . . .

Dr.

pre 10 godina

Zadatak iz matematike za ucenike 1. razreda sns osnovne skole

Vlada ima 19 clanova. Treba izbaciti 5 nesposobnih ministara iz SPS, 3 nesposobna ministra iz URSa. Koliko nessposobnih ministara SNS treba izbaciti iz nesposobne vlade od 19 clanova da bi narod ziveo bolje?

5 + 3 + x = 19

Новак Никач

pre 10 godina

Јасна ја ситуација.За ових годину дана,наши политички езотерици и сеоски алхемичари, смутили су нам чорбу коју никако не можемо, а богами и не смемо да је кушамо.Тражили су камен мудрости, а добили само обичан смрдљиви бусен реалности, који нас већ годину дана удара по тинтари.Е, сад је све јасније- да Вучић и Дачић, магови тајних састанака, политички приучени мађионичари,опсценари наше стварности,камеленонисти Николићевог реда,под хитно, да се врате у задњу клупу политичког живота у Србији.Не знам када ће, ако не сад.Избори!Да видимо како се балон маркентишких манипулација полако и сигурно издувава на већ осрамоћеној и ошамућеној Србији.

Plavetnilo

pre 10 godina

Nadam se da ova rekonstrukcija nece ici na stetu gradjana Srbije.Verujem da Vucic zeli najbolje ovom rekonstrukcijom,ali nisam bas sigurna i za ostale stranke vladajuce kaolicije.Kako se ponasaju,kao da oni imaju 40% podrske biraca,toliku samovolju odavno nisam videla.

novicavg

pre 10 godina

Sad tek ništa nije jasno kuda će sve ovo odvesti rekonstrukcija.dali je kratak sastanak znak da nema dogovora ili da su se tako brzo dogovorili o svemu.Pre bih rekao da je Dinkić opet uzeo odstupnicu i dao sebi pravo da opet premišlja i kalkuliše kako bi sebi dao još koji dan za pravbljenje strategije, a možda ćeka da sutra Vučić na glavnom odboru SNS obelodani prvo smenjivanje u SNS-u i zahteve ove stranke prema ostalim učesnicima koalicionog dogovora.Činjenica da se kraj odluke približava i da još uvek sve nije jasno i da će čelnici koalicije morati u roku od dan dva da donesu čini se sudbonosne odluke kako sada izgleda bar za nekog člana koalicije a možda i za svo troje.Potpuna je nepoznanica u kom pravcu će ovo sve krenuti.

DEDA CVETKO

pre 10 godina

Prognoza:

- Dinkic i URS ispadaju iz vlade; URS se raspada, delovi prilaze SPS-u. JS, Penzioneri takodje prilaze SPS-u, NS prilazi narodnjacima.

- SPO i Savez Madjara ulaze u Vladu.

- Vucic i Dacic menjaju mesta; Vucic postaje premijer.

- Dinkic trazi azil u Severnoj Koreji, biva zaustavljen na Surcinu i preusmeren u Zabelu. Djilas uhapsen posto ga je uhvatio kontrolor BUS Plusa bez karte. Popularnost vlade dostize 99.50 %. Vicic proglasen za narodnog heroja.

- Serija neobicnih clanaka u Kuriru baca senku na Dacicevu ulogu u privatizaciji. Dacic se iznenada priseca da ima zakazano kod zubara, izlazi iz vlade, nastavlja da podrzava vladu iz senke. SPS se raspada, clanstvo u buljucima prilazi SNS-u

- Proglasavaju se izbori, SNS dobija 120% glasova, Gveri, Zveri, Tvari, 1389, Obrazovci, Seseljevci, LDP, Djilasovci, Monarhisti i nacionalne manjine svi zajedno dobijaju 3 glasa.

- Krunisanje Vucica u Crkvi Svetog Marka; kraljevska porodica dobila poziv, odbila da ucestvuje.

- SPC proglasava Vucica za sveca, gradi ogromni Hram Svetog Ace na Velikom Ratnom Ostrvu. Angela Merkel moli Vucica da mu poljubi papucu. Bog trazi audijenciju kod Vucica, biva odbijen.

Beogradjanin

pre 10 godina

Vucicu, eto ako si smeker i stvarno borac protiv korupcije, izbaci sve iz Vlade, pozovi SPO , LDP i stranku nasih Madjara ( usput jedine tri stranke koje se zalazu za otvaranje dosijea UDBE) i resi problem.
Oni ce ti pruziti podrsku u borbi protiv UDBE.
Narod takodje spreman za UDBU jer su svi spoznali sta Udbasi rade po Srbiji.
Samo da li si ti taj smeker?
Imas cistu situaciju na dlanu da se UDBA demontira jednom zauvek , jesi smeker, nezavisan igrac ili nisi?

garavi

pre 10 godina

uh sto volim kad nallozim ove kako ih ostali zovu BOTOVE hahahahahahaha . sljam . bas volim da vidim minuse od vas , znaci da sam normalan i da razmisljam kao sav NORMALAN svet .

niki

pre 10 godina

sve su političke kombinacije u Srbiji isprobane, ajde Vučiću još jednu neisprobanu, probaj sa Čedom. Naravno da se šalim. Ti i Dačić treba odmah da podnesete ostavke zbog neispunjenja obećanja kao prvo a Ustav da ne spominjem da mi ne bi cenzurisali komentar

Владо Бања Лука

pre 10 godina

Кад је пукла прича о "датуму", навалили са "реконструкцијом". А за то вријеме лагано издају и продају Космет и живе људе. Какво спиновање... Па, и Тависток институт из САД-а би им позавидео!

Mina

pre 10 godina

Da mi je neko rekao da bih rado pozelela Vladu SNS i LDP, ne bih verovala... Ali sada, mislim da bi nas to jedino spaslo i Dacica i Dinkica... I da, mnogo mi je zao sto je Djilas unistio DS, jer bi normalan i posten DS sa SNS imao najbolju Vladu! I otarasio se raznih satelita i malih ucenjivackih stranaka, Krkobabica, Palme i sl...

ustuk

pre 10 godina

au,vučo,ala te zezaju ovi što nisu ni pola prešli na izborima,ali u tvojoj koaliciji kolo vode. da li je moguće da si isti ko oni? odgovara ti to? strašno šta radite narodu. imate sreće pa je narod malo takši sa mozgom,zaboravlja sve

grunf

pre 10 godina

komentari sa najvise pluseva su od snsOVACA. njih ne citam. ovi kriticni. koji imaju i sadrzaj i nisu hvalospev svetoj trojci su sa najvise minusa . ovako brz izbor tj selekciju dobrih komentara omogucuje jedna od OVACA es en esa. najmocnije kada je komentar dvosmislen OVCIna inteligencija pocne da strajkuje i ne ostavi uopste nijedan od svojih sto glasova .

OjsOjs

pre 10 godina

Mogu SNS botovi da polome tastature od sopanja minusa, ali sasvim je jasno da se njihov totem, presvuceni radikalski omladinac, seseljevo cedo, cica tomin potrcko, naprimao samarcina od prefriganog Dacica i prevejanog dinkica, poslednjih dana toliko da mu se muti u glavi.
Sad cemo videti sta ce odluciti centralna otadzbinska uprava, pardon GO, SNS-a. Sigurno ce doneti odluku u skladu sa naucnim principima iz cica tominog doplomskog!

i.j.kv

pre 10 godina

Vucicu Aleksandre, ne mozes sam da uradis sto si zamislio...ali si u mnogo boljoj situaciji nego pokojni premijer Djindjic koji je bukvalno bio sam u zelji da promeni Srbiju....Sada niko ne zeli da je menja a Vucicev predlog je naisao na protivljenje svojih partnera...oni ne zele da se promene i drze se parole da budu jedinstveni...jesu jedinstveni u unistavanju Srbije,verujem da to Vucic shvata ali i oko sebe okruzen je neznalicama i nesposobnjakovicima tako da nam nema pomoci...

Djordje NS

pre 10 godina

Jao kako su mi dobri ovi SNS klimači glavama... Kao izbacimo Dinkića i onda će ova vlada biti prava ili idemo na izbore pa izbacimo i Dinkića i Dačića pa da nam Vučić od Srbije napravi Švajcarsku... Ha, ha, ha... Gde vam gospodin Žalosna Sova nabavlja te ružičaste naočare da kroz njih gledate kad vidite uspešne SNS ministre kao i samog vožda? Šta je to bilo koji ministar iz SNS-a dobro uradio počev od prvog potpredsednika vlade i ministra odbrane. A izborima se samo zanosite i velikim rejtingom jer se vašem obmanjivanju naroda nazire brzi kraj pa samim tim i rejting se topi kao mehur od sapunice. Jedva čekamo iznore da vam svoj trojici zauvek vidimo leđa.

sanino

pre 10 godina

Ja na to gledam ovako:

Posto sam u inistranstvu vec puno godina, politicka situacija u Srbiji je za mene izvor nepresusnog humora i uveseljavanja. Tu spadaju i razne rezolucije, deklaracije, platforme, izbori, rederendumi i naravno ustav. Bilo je veselo i pre ali je onda to bilo zamuceno ubijanjem koja je sada prestalo. Smesno je da narod jos uvek, posle mnogo promasaja, izabira da ga uzjasu. Smeh je vrlo dobar za zdravlje ali mi je u poslednje vreme doktor savetovao da ne pratim srpske vesti, kaze da od preteranog smejanja mogu da dobijem srcani udar.

konjina

pre 10 godina

zao mi je!! deda mi je poginuo kao srbin, otac mi je umro kao srbin, a ja ja zelim da umrem kao budala i da svo cetvoro mooje dece pamte takvog kao budalu, jer da nije umro bi kao amerikanac, rus, kubanac indijanac!! sramota me da moja deca pamte prepoznajuci vreme u kojem sam ziveo i sa kim sam srbovao i na kraju kao srbin i umro ne cineci nista! sramota me predaka da sebe srbinom nazovem, stid me je svih nas i svih vas i svih njih. Neka nam je Bog u pomoci, jaca kosava ce nas pomesti sa Balkana

Vule

pre 10 godina

"Izbori pa Čedo spasavaaj!"

Posle ovih sto su najavili ubistvo premijera Djindjica kao dobro obavesteni ili mozda i vise od toga, dolazi oruzar zemunskog klana,koji je ubicama predao na trajnu upotrebu komplete policijskog naoruzanja za "tihe" politicke likvidacije.

Kada narod shvati, da je Djindjic osudjen na smrt od strane vrha drzave,a Zoran Zivkovic prodan "iznutra", glasanje ce iznenaditi mnoge poklonike muzicara,asistenata,dramaturga,psihologa...

Shone

pre 10 godina

Kakva glupost! A što da se odrekne ako nije pravio greške? A ako su svi pravili greške, zašto da se odrekne svaka stranka "nekog svog jakog stranačkog aduta" a ne nekog svog slabog stranačkog aduta, ako je šteta jednaka? Očigledno nije merilo kvalitet rada, nego nekakav novi "kluč". AL' neka... sve će im se to obiti o glavu uskoro. Biće iznenađenja :D

Gavra

pre 10 godina

Gangam style! Al' nas ovi jashu. Sad ce struja da poskupi 10%. U rebalansiranom budzetu odvojeno novih 3,5 mlrd din za otpustanja. Hronicna nestasica lekova. Nema para za kulturu. O obrazovanju najbolje pitajte male maturante. Uz svu muku kupujemo MiG-ove, radare...Uz sve to, jedino sigurno je da ce Foto Toni da se rekonstruise. Izucava engleski u 100 lekcija (jer ne zna ni jedan strani jezik), jer ce biti imenovan za Ambasadora u Emiratima!!!!!!!

Vanja Petrović

pre 10 godina

Smesno je reci da Vucic diktira pravila igre,da vedri i oblaci, jer nista ne moze jedan covek da uradi ako ga okolina ne podrzava i ne ide u istom smeru...
(STOLE, 25. jul 2013 11:49)

Vučić je samo jedan prevejani manipulator masa...samo blebeće i baroniše...no, kapa dole, ima i koga, koji od njega prave idola,sve dok je onih koji gledaju a ne vide da je Srbija u kolapsu, i da vlada nemaština, glad i korupcija!

Podsećam šta je Bog poručio po Mojsiju u Deset božijih zapovesti:

2. Ne pravi sebi idola niti kakva lika; nemoj im se klanjati niti im služiti.

Ko razume, shvatiće!

Nik

pre 10 godina

Izbori naravno, greskom su dosli na vlast ,nisu se nadali zato toliko amatera u vladi, iskusnih direktora , vlasnika pecenjare, raznih "magistara , doktora" , vreme je da se taj cirkus zavrsi.

Zorana

pre 10 godina

Pa cemu rekonstrukcija ako je vlada za godinu dana postigla "istorijski uspeh"? Ko je to video da se smenjuje vise od polovine ministara ako je vlada dobro radila a Dacic, kao premijer, valjda to najbolje zna? Ako iz SNSa salju poruku da ce se promeniti vise od polovine ministara onda se ne moze nista drugo zakjluciti nego da ja ta vlada za godinu dana katastrofalno radila i tu nema onda price o rekonstrukciji nego o padu vlade i novim izborima. Pa hoce li svake godine menjaii pola vlade, eksperimentisati sa ovim i onim ljudima? Vucic zamajava ovaj narod najvecom mogucom demagogijom a sto je najtragicnije to mu i uspeva. Dive mu se kao resenom coveku da menja sve sto ne valja, pa i sebe samog, nije se on rodio u fotelji, kaze. Kakve prazne reci, ali svaki balon koji se mnogo naduva na kraju pukne. Na nasu nesrecu mi tonemo sve dublje i dublje a razni Vucici, Nikolici, Dacici se igraju politike i smeju nam se.

Grunf

pre 10 godina

Koliko puta već vidjeno.Od bivše SFRJ pa dp danas u Srbiji niko nije sppreman za kompromis za dobro narada osim da vodi godinama besmislene razgovore bez ikakvih rezulatata.Samo kada čovek pomisli da su danas sedela tri čoveka vodila neki razgovor a verovatno dremali i jedan drugog nezainteresovano slušali jer već unapred znaju šta ko hoće.Za godinu dana ova Vlada nije prstom mrdnula da poboljša život gradjana naravno kao i prethodna i ona pre nje i tako redom.Samo zamislite do čega im je u stvari stalo.Do vlasti i ništa više.Žalosno je sve ovo gledati,slušati.Samo do pre nekoliko meseci imali smo istorijsku vladu punu ljubavi,saradnje,odgovornosti.Vladu najstručnijih.Ajde kada već ne misle o nama nego samo o njima hoće li neko izaći i reći šta su oni pogrešili i sada treba rekonstrukcija.Oni da kažu javno mi znamo.Ako Predsednik SNS traži temeljnu rekonstrukciju a ovi neće šta dalje razgovaraš.Opet ćeš morati da praviš kompromise koji nigde ne vode.Opet će ti sediti neki ivica sa 14% glasova ili neki Mladja.Aco treba da sprovedeš u delo volju gradjana.Prošle izbore si dobio sledeće mrka kapa ako ovako nastaviš.Ja nisam tvoj čak ni simpatizer ali Srbija je SNS-u dala najveći broj glasova i mesto predsednika države.Kako meni tako i svima obavezan si kao Predsednik SNS-a da shodno tome ponašaš.Svemoguć nisi, a počeo si da donosiš procene i zaključke po principu da taman toliko znaš o nečemu da ništa ne znaš.Mnogo bre boli da smo stalno "najgluplji " u društvu

laf u srcu

pre 10 godina

KOJA bljuvotina od ove vlasti. Pa ovi ne znaju gde su vise suplji. Nemaju , ni jedan od njih, ni dana nekog efektivnbog rada osim sto zamlacuju ovaj narod, u proseku po dvadesetak godina. Sve redom od prvog do zadnjeg najuriti i zabraniti im da se bave politikom u narednih 25 godina. Na vlast nek dodju neki totalni anonimusi (namesnistvo) jer ovo je sve isprde.lo
nema nam spasa !!!

007

pre 10 godina

sinoc sam pogledao na you tub-u dva dela insider-a " pljacka stoleca". za mene koji zivim u inostranstvu je to novo. vecina vas ste to videli na tv. KATASTROFA!!!! ljudi ja vam se cudim. vama mora da je sve to poznato. kako ste mogli glasati za ove lopove?!? kakva rekonstrukcija?! treba te ih SVE smenuti i pred sud. pa oni vas bez skrupula pljackaju uz saglasnost vlade!! konstenirani vodja, najveci borac protiv korupcije samo na osnovu insider-a bi mogao da pozatvara i osudi sve koliko je dokaza izneto ali... LJUDI PROBUDITE SE!!!

Rade

pre 10 godina

Dok je ova vlada došla u situaciju da se rekonstruiše nakon godinu dana vlasti to znači da sama prizna da nije dobra i da nije ništa uradila.Da danas do dogovora nije došlo to znači da će novi sastav vlade biti opet na silu uslovljen raznim koalicijama i već viđenim šemama gde male stranke bez podrške građana vuku konce i vode celu politiku.U jednom trenutku sam malo poverovao da bi ova vlada nešto mogla i uraditi,međutim vidim da je to potpuno ista priča kao ranije.Dve trećine građana Srbije radi za minimalac i stanje se pogoršava svaki dan.Nema nam spasa

bogdan

pre 10 godina

Sastanak završen, svako pri svome... Dakle SMS glasovi odlucuju a ja se mislim: Mladja najbolje svira gitaru, Ivica najbolje peva a Aca najbolje glumi...

Nikolina

pre 10 godina

Vucicu daj prekini vise tu pricu sa tim Benama i raspisi nove izbore da gradjani izaberu one koji ce da rade a ne samo da sede u skupstinii primaju platu za svoj nerad.

Dr.Tifus

pre 10 godina

U ovoj drzavi treba zameniti ili reciklirati min. 80% zatucane i bahate populacije. A na vlast mozemo staviti Nemce i Japance i necemo osetiti nikakvu promenu na bolje...

Bucko razmisljam

pre 10 godina

PROTEKTORAT braco, Protektorat je jedino resenje za Srbiju !
Zbog cega bi gradjani izlazili na izbora, koga da biraju i sta da biraju ?
Opet te iste ?

Grunf

pre 10 godina

I šta se dogodilo kada ste se probudili g-dine Dačiću.Srbiaj sa Vama i sliičnima godinama kuca na vrata EU.Sada smo dostigli nivo da su se vrata odškrinula.Vrlo je nekorektno da izjavljujete i govorite neistine i da pri tom ne snosite nikakvu odgovornost da ste otvorili pregovore sa EU.Kada več to tvrdite koji je datum početka pregovora.Molio bih tačan dan,mesec i godinu početka pregovora.Pa čoveče juče su svi objavili da kada god hoće razgovore ej razgovore mogu da prekinu u bilo kom trenutku.Narodu Srbije možete da iznosite neistine kao i da smo pobedili NATO,sve teritorije na kojoj žive Srbi,da u Srbiji vlada red i to me jako boli što ima 14%njih koji Vam veruje.Shavtite Tatka Angelu Merkel prevariti nećete.Probali ste i videli kako ste prošli.A rekonstrukcija igrate već prepoznatljivu igru koju ste igrali i posle izbora prošle godine.Nema rokova,polako.To razumem jer stranka koja je prošla kao da je osvojila 90% glasova gde da joj se žuri.Nadam se da će makar SNS kada DS nije bio mudar da Vas najuri i stavi u ćošak gde VAm je mesto.Na žalost i SNS je primio u svoje redove ceo JUL,dobar deo SPS pa nam polako vraćaju sve "likove" iz prošlosti.Valjda da se ne opustimo da se podsetimo.Inače vrata će Vam već zalupiti ispred nosa za koji mesec.

Dica

pre 10 godina

Prvo sam mislio da je armija SNSovaca zaduzena da salje komentare o izborima, a onda sam shvatio da je svaki drugi komentar u fazonu "ajmo na izbore", samim tim, nisu samo SNSovci, nego izgleda i obican narod pocinje da razmislja u tom pravcu....pa da vas priupitam :

Ma, ljudi, jel ste vi normalni !?! Mislim da ni malo niste svesni sta znace novi izbori za ovu zemlju ? Ne, to ne znaci boljitak, to samo znaci narednih 6 meseci da niko nista ne radi, a verujte mi (jer sam na poziciji da to odlicno vidim), nasa ionako posrnula privreda to ne moze da izdrzi. Vec je opasno na kolenima, jos 6 meseci propagande, nerada, ustolicenja i uhodavanja....pa to nece sigurno izdrzati....a verujte, onda UOPSTE nije bitno ko je za koga glasao, ako privreda kolabira, dzabe i 150% koje bi eventualno SNS dobio. Ja ne mogu da razumem takvu motivaciju, svodi se na to : "daj ja da budem glavni, i da donosim sve odluke, pa neka i sve propadne". Pa jel tu ima logike ? Pa, vi ljudi koji prizivate izbore jel ste zaposljeni uopste? Ili ste na birou, pa samo lezerno komentarisete od kuce? Ja zaista ne razumem, izbori, i novih 6 meseci nerada, to je cisto samoubistvo za Srbiju...

Panter

pre 10 godina

Najbolje resenje su izbori. Svi smo svesni da dosta kostaju i da bi na trenutak usporili zapocete procese, ali ako je to cena da se oslobodimo Dinkica, a i Dacica, isplativi su itekako.

ŠitaKe

pre 10 godina

Željno isčekujemo rekonstrukciju i toliko je ispraćena u medijima da ja apsolutno mislim da će date stranke uraditi najbolje, jer u suprotnom neće moči izaći narodu na oči!!

Banat1

pre 10 godina

Ako bi se jos oslobodili dezurnog "smetala" Dinkica,koji i predhodnim sazivima nije doneo nista dobro vec naprotiv upropastio je sve cega je se dotakao,ova vlada bi bila odlicna.Na kraju krajeva najavljeni su parlamentarni izbori pa ce se sve isfiltrirati....

STOLE

pre 10 godina

Smesno je reci da Vucic diktira pravila igre,da vedri i oblaci, jer nista ne moze jedan covek da uradi ako ga okolina ne podrzava i ne ide u istom smeru. Ideja za rekonstrukcijom mozda jeste njegova, i mozda je on bio prvi koji je uocio da neka ministarstva ne stimaju, da mogu bolje da rade ali valjda u toj Vladi ima jos nekih ozbiljnih ljudi. Nadam se da je tako i da ce i ostali predstavnici biti dovoljno realni pa podrzati ovu rekonstrukciju. Izbori nam ne trebaju.

zlatan

pre 10 godina

Najjaca partija a to je SNS i njen lider Aleksandar Vucic treba da odrede pravila ponasanja i delovanja u rekonstruisanoj vladi. Ako to koalicioni partneri ne zele ili strvarno ne mogu da prihvate treba raspisati izbore. A onda je na narodu da izabere koga hoce.

mirjana

pre 10 godina

Pazi ovog ...vlada otvoreno govori gradjanima o problemima...jok mi smo pali s kruske pa ne vidimo probleme pa vi treba da nam pricate o njima. Dosta je bilo price, a sad izbori kakva crna rekonstrukcija! Moze biti da si se ti premjeru uplasio izbora, a i ova ekipa oko tebe!

Динаполис

pre 10 godina

Може Дачић да прича шта год хоће, али ако не одради темељну реконструкцију својих кадрова, та влада не може успешно да ради. У том случају, избори су најбоље могуће решење.

mirotvorac

pre 10 godina

Vucicu digni cenzus za koalicije i raspisi izbore da se Srbija konacno oslobodi malih ucenjivackih stranaka, a ti da mozes normalno da sprovedes reforme.

Paor

pre 10 godina

Ja sam bas voleo da ova rekonstrukcija propadne i da konacno odemo na te izbore, nakon kojih bi se SNS oslobodio SPS-a i URS-a, i svih ostalih malih stranka koje se ponasaju kao pijavice, i naravno da vidimo Djilasovu pravu snagu, posto se zna da je SNS izmedju 40% -

BOZANA 63

pre 10 godina

Ili ce konacno biti rekonstrukcije ili ce Aleksandar Vucic raspisati izbore. Za nedokazane i nesavesne politicare poput Mladjana Dinkica i Ivicu Dacica bila je potrebna cvrsta ruka da ih malo prodrma , da shvate da im ministarstva nisu ostavljena u nasledje. Ako nisu shvatili to do sada Vucicu nemoj da ih vise molis idi na izbore.

Stanoje P.

pre 10 godina

Ja to više ne bi trpeo, ni tzv. koalicione partnere koji na svakom ćosšku zabijaju nož u leđa, ni tzv. opoziciju koja se busa u grudi da će "spasiti" Srbiju. Raspisuj već jednom te izbore Vučiću pa kom opanci kom obojci!

Lala

pre 10 godina

Izbori su samo malo šira rekonstrukcija, bacanje para da Čeda dođe umesto Dinkića npr. Srbiji treba jedan VELIKI referendum sa kratkim i jasnim pitanjem: EU ili Kosovo i Metohija?

Patrijota

pre 10 godina

Dajte vise prekinite sa lazima i glupostima i prekinite te cirkuse! Kakva rekonstrukcija, kakvi dogovori i razgovori? Raspisite izbore kao sto ste i namerili i kraj price!

Moca

pre 10 godina

Izbori, i to sto pre. Sa Dinkicevim ministrima koji se ne mesaju u svoj posao i Dacicevim lopurdama se vise ne moze. Kod Tadica su pregurali pun mandat jer ih je na okupu drzao novac koji je sipan iz svih izvora, a Vucic ocigledno ne zeli da primeni taj recept. Izbori, pa da prezreli penzioneri i URS tetke koje sluze kao ikebana u Nemanjinoj 11 odu gde im je i mesto - na smetliste istorije.

Gicko

pre 10 godina

Zezanje ovog naroda traje od kad nas je Milosevic zajahao 1989 nacionalizmom a on sam je bio komunista do kraja! Ovi njegovi jastrebovi su sada evropejci i bave se korupcijom a sta su bili do 2000? Izbori bre!!!

mrtva trka za lidera opozicije...

pre 10 godina

IZBORI! Sve je jeftinije od ovakve i ovako sklepane Vlade! Dokazali na kraju! Dodatni problem za DS je što im u front opozicije dolazi i SPS.

Sync

pre 10 godina

ono sto se kaze; imam backup, ali rado cu na sledecim izborima izaci da glasam, a ne da crtam cica glisu ili pokazujem svoje crtacke vestine, i glasacu za ds pa makar mi se ruka osusila, da ne bude zabune oduvek sam tako i glasao, ali od 2008. jok, pa tacno bi se ubio 2008. da sam glasao za ds, a dobio i sps pride, srecom nisam pomogao sps tada, da preko ds dodje do svega ovoga sto danas, 5 godina posle jasno vidimo. dakle ja u tome nisam ucestvovao i to neka se pribelezi, isto kao sto nisam ucestvovao da ovi genijalci sns diplomci, mega zvezde, i tipovi koji jasno vide prekookenske brodove kako klize moravom dodju na pozicije na kojima su danas. ali nisam zaboravio da je isti taj ds precutno dozvolio prilikom raspada srs da poslanici iz srs, a koji sebe prozvase novom strankom i nadenuse si ime sns sede u parlamentu i primaju za to pare od nas, pa i mene, koji sa tim nemam nikakve veze i koji u tome nisam ucestvovao. bez obzira na sve to sto sam oprostio, ali nisam zaboravio, ds ce ipak dobiti glas od mene na sledecim izborima i nadam se da ovako ili slicno razmislja i onih 50% glasaca koji standardno ne glasaju, ali da ce ovoga puta to uciniti, u interesu naroda kako to vole da kazu politicari, u interesu dece koja treba da stasaju ovde i sa ponosom da kazu odakle su. moje misljenje o politicarima pojedinacno ne mogu da iznosim sada, jer kuburim sa karakterima, ali mogu napisati da su svi odreda neodgovorni, a odgovornost ucimo kao prvu lekciju u zivotu od svojih roditelja

Predratni demokrata

pre 10 godina

Idemo na izbore i da se formira nova koalicija bez naprednjaka (nazadnjaka), mada se i bez izbora to može uraditi. neka izbora, da se legitmno i legalno Vučić uveri da je vreme demagoje prošlo i da je njegova moć dana tu negde do 30-32 procenta glasova. Ako se drugi ujedine, a to je neminovno jer nas naprednjaci vode u jednoumlje, imali bismo razloga za optimizam. Siguran sam da bi bez Vučka bilo bolje, mi hoćemo miran život a ne radikalsku halabuku.

madjilac

pre 10 godina

Ja zemljo srbijo sta si dozivela da ta tako unakazuju ovi koji su devedesetih isto to radili.narode sto se desilo tada ocekivati je sa socijalistima I radikalima isto.Kakvo zamajavanje a ti narode kada budu izbori opet glasaj za njih.Znam ih od smog njihovog pocetka politicke karijere I nemogu nikad da razumem kako oni mogu vode srbiju vise stete su naneli srbiji Vucic Toma I kostunica nego Milosevic.

Branislav 58

pre 10 godina

Ruku na srce,kadrovi SNS-a su najlošiji i to je od samog početka jasno.Da li SNS ima zamene koje će biti bolje,ne verujem.SPS je nastavio sa provereno lošim rešenjima,a ne verujem da ima bolje.Nisam simpatizer URSa,naprotiv,ali izgleda da su Grubješićka i Kalanovićka sasvim, ok radile.Najsumnjiviji je sam Dinkić,koji se bavi kozmetikom a ne suštinom,i ekonomski problemi se gomilaju.Nažalost,Vučićeva hrabrost i rešenost da nešto uradi,u koju još sumnjam,nije dovoljna,nema s kim da menja stvari,kažem,ako to nije samo početni entuzijazam.Sve u svemu,ne piše nam se dobro i sa rekonstrukcijom i bez nje

miro

pre 10 godina

Očito da tu nema konstruktivnog dijaloga, a siguran sam i parlamentarizma.Kao što su za svađu potrebna dvojica tako su potrebna dvojica i za mirenje i za dogovor. To znači kompromis. U kompromisu svi dobiju i svi ponešto gube. Političari trebaju biti spremni na kompromis i dijalog u koliko misle voditi svoj narod u pozitivnom smjeru.

Djordje NS

pre 10 godina

Kad god mi ovi stranački plaćenici iz SNS Gebels marketinške mašinerije po komandi počnu da veličaju Vučića, uvek u mojim komentarima im postavim pitanje šta su to Vučić i njegovi ministri iz SNS-a uradili dobro za ovih više od godinu dana, uvek dobijem samo gomilu neargumentovanih minusa, ali zato nikad konkretan odgovor. Ali svi, pa i oni sami znaju odgovor - NIŠTA!

Mira

pre 10 godina

Pod hitno uraditi sledece - Aleksandar Vucic - premijer, ministar spoljnih poslova, ministar sporta i omladine, ministar untrasnjh poslova, ministar odbrane i ambasador u Vasingtonu, Mira Markovic - ministarka prosvete i nauke, Bogoljub Karic - ministar prvrede, finansija, telekomunikacija i ambasadora u Pristini, Svetlana Raznatovic - ministarka kulture. To je to. efikasna vlada da se vise ne zamajava ovaj narod. Napred braco naprednjaci!

vlada

pre 10 godina

Sve je to u redu ali hoce li neko odgovarati za los izbor , pa nije narod birao ministre vec Vucic ,Dacic i Dinkic . evo i Zajecar dobio gradonacelnika po meri .Nadam se samo da smo mesto naučili pa da ih necemo ponovo birati.

Karneval zivotinja

pre 10 godina

Ja sam za to da se nestrucni kadrovi zamene nekim novim,boljim i uspesnijim.To sto je neko ministar toliko dugo (kao sto Mrkonjic kaze da je on) ne daje mu za pravo da se ponasa tako kako se ponasa,slabo radi za gradjane,a vise za svoj licni imidz i imidz svoje izabranice...

knight

pre 10 godina

Mene samo interesuje da li će Gospodin Dinkić biti i onda u vladi i ako ne predje cenzus?! Narod je rekao šta misli u vezi njega dobio u 5% glasova i opet je u vladi! Nama ekonomija nikako da krene a Vi Gospodo političari zapitajte se zašto?!

kelner

pre 10 godina

Mislim da bi Premijer konačno trebao da išutira iz Vlade ministra vojnog, pošto je on izvor svih problema.

U sve se petlja, osim u svoj resor, i zahvaljujući njemu ova rekonstrukcija sa pravom i služi narodu za podsprdavanje.

Zahvalite se čoveku, kuite mu kiosk i neka prodaje kokice, neka konačno počne da živi od svog rada.

maligan

pre 10 godina

Svi koji su bili sa Dinkicem u vlasti pre ili kasnije zavrsili su gadjanje:
Dss, Ds , Bosko Nicic itd ,a on je uvek tu i ako ga Vucic ne izbaci iz Vlade
ond dzaba mu sve.

Laki

pre 10 godina

Kako su samo smesni kad kazu da je ova vlada postigla istoriski uspeh, a sta to, za godinu zaduzili nas 4 milijarde Eu, sve poskupelo porez podignut na 20% znatno se losije zivi, puteve i ne krpe a ne da grade nove.Potpisali sporazum pa daleko je veci teret bio isporuciti ratne zlocince od ovog potpisa.Sta covek da kaze samohvaljivci bruka, rekonstrujisu nesto cisto mlate nesto o nasem trosku, gde su obecane investicije gdje ekonomija mani me vise Miskovica i Kosova.

Superhik

pre 10 godina

Ovde je dosta protiv Dinkica, ali problem je u tome sto mi trenutno nemamo dovoljno politicke volje a ni kvalitetan kadar koji bi se uhvatio u kostac sa ovako velikim problemima. Ko god da dodje na njegovo mesto uradio bi isto: zaduzivao se pod nesto povoljnijim uslovima kako bi vracao stare dugove. Problemi su mnogo ozbiljniji i nadmasuju ovaj pokusaj rekonstrukcije.

Verovali ili ne

pre 10 godina

Ni dalja borba protiv korupcije,ni dalji put ka evrontegraciji, a da ne pominjem razvoj ekonomije,nije moguc sa Dacicem i Dinkicem u Vladi!Izbori su neophodni!

zgonjceaus

pre 10 godina

(garavi, 25. jul 2013 10:22)
Koji si ti Car, ti si najveca legenda...
Samo da se ne bavis toliko sofizmom bilo bi jos bolje.

mihajlo

pre 10 godina

Početne,laicima vidljive,psihosomatske manifestacije u razvoju mladoga Kobe!Ali,"čika dr."će ga uskoro izlečiti!Dok još trenira na svojoj frakciji!

vera

pre 10 godina

Ova vlada ispade najnesposobnija do sada. Vise nemam poverenja u ovu garnituru.SNS me je totalno razocarao. Puno zapoceli nista dovrsili. tapkamo u mestu gore nego pre godinu dana.

Nikola

pre 10 godina

Koliko je sve ovo jadno i bedno.

Sada su svi zaboravili kako je i formirana ova vlada. Naime, ova vlada je rezultat ucene i cenkanja Ivice Dacica, politickim prezivljavanjem Dinkica i zeljom za vlast Aleksandra Vucica.

Skoro godinu dana nas truju kako je ova vlada dobra i sjajna a da nemaju nikakve rezultate. Borba protiv korupcije- Miskovic na slobodi! Obecane milijarde evra investicija- nista! Smanjenje nezaposlenosti- jos 40 hiljada ljudi je ostalo bez posla u odnosu na 2012. godinu! Suspendovanje Borkovih briselskih sporazuma- jos su gori od njega! Dobijanje datuma za otpocinjanje pregovora- nema datuma! Departizacija javnih preduzeca- pecenjara Kolubara! Smanjenje 100 agencija- ukinuto je samo sedam!

Dakle za godinu dana vlade Kosovo je sve dalje od Srbije i Srbija je jos siromasnija!

Ako je ova vlada dobro radila - zasto je onda rekonstruisete?

bogdan

pre 10 godina

Gospodu iz vlade treba zatvoriti u salu,zaključati je i ne puštati ih napolje dok ne donesu rešenje.Dosta je bahatih ,nesposobnih i lenjih ministara.Izabrani su od strane svojih stranaka po poslušnosti a ne stručnosti i lideri stranaka to moraju da reše.Ako nemaju dobre kadrove neka to odmah priznaju,nije sramota ,pa neka budu izabrani drugi ,sposobni,ljudi.Ovako odosmo pod led.A narod neće dugo ćutati.

Merlin

pre 10 godina

Ja bre lepo pisem ovde danima,sta nas zamajavaju,ko je ovde ikad dao fotelju dobrovoljno? Mora da se ide na izbore i da se gubi vreme.

Arsen Lupen

pre 10 godina

Na dva mesta politicari treba da zauzmu kljucne pozicije, a to je predsednik Vlade a drugo ministar policije, koji mora da dokaze da je normalan, da nikada nije tukao svoju zenu i decu ili podrzavao nekoga ko je bezdusno tukao svoj narod i na taj isti narod izvodio tenkove. Na sva ostala ministarska mesta postaviti samo dokazane svetske strucnjake, a ne poslusne politicare pa jos lopine i neznalice kao sto su Knezevic-Salford, Obradovic-Test, i svi ostali njima slicni pripadnici koje kakvih stranaka a nesposobni.

karasdjordje

pre 10 godina

da prosle godine Vucic nije usao u vladu mi nikada nebismo saznali kao su nas godinama plackali Miskovic,kadrovi DS,SPS,URS i najbolje je da se raspisu izbori a narod ce glasati za one koji se trude i hoce da urede, izvade ovu zemlju iz teske krize

liderčići

pre 10 godina

Pastora i Čedu umesto Dinkića, to je dobitna kombinacija za Srbiju!
(SNS, 25. jul 2013 23:13)
Koja će to borba biti u opoziciji za "lidera"! DS - SPS - LDP - URS - LSV...

jooe

pre 10 godina

ma ako neće kokaj izbore pa da kupe prnje i da stupi na snagu apsolutna vlast SNS-a i ćao...samo se nešto premišljaju ko da su u poziciji da mogu to da rade da imaju neke konkretne rezultate pa da imaju iza čega da stanu a ne oni bi da ne rade ništa a da ostanu tu de jesu ... e to je DS naviko svoje ministre!!!!!!!

VASHsmKA

pre 10 godina

Srbiji izbori u ovom trenutku mogu samo da znace jos jedno usporavanje i odlaganje svega sto je postignuto u ovih godinu dana ove vlade,da li ce male stranke zarad svojih interesa i svojih licnih stavova opet odmoci gradjanima Srbije ili sada kada napokon postoji sansa da se nesto ozbiljno uradi tu sansu i iskoristiti

duskam

pre 10 godina

AMAN dokle izbori,reizbori, reforme,rekonstrukcije , DOKLE? OPAMETITE SE -PRESTANITE DA MUDRUJETE I DA SE INATITE.smanjite broj ministara, ministarstava,poslanika u Skupstini/koji se samo preganjaju i prepucavaju-kao na farmi/,smanjite broj cinovnika u drzavnom aparatu,smanjite nepotrebne troskove /posto prihoda nema/,smanjite broj cinovnika u lokalnim upravama i samoupravama,placajte sami troskove koje nepotrebno pravite ,prestanite da se preganjate ko je bio GORI, i sto je najvaznije , hoce li Srbija doziveti da oni koji njom upravljaju budu i moralno i materijalno/svojom licnom imovinom/ - odgovorni za ono sta rade i kako rade ?Dokle ce ova ojadjena Srbija da se zabavlja sa mangupima ko je i koliko uzeo-ukrao -proneverio-zloupotrebio vlast itd,ali tek kad odu sa vlasti , a kako sve cesce vidimo svi posle budu oslobodjeni .DOKLE ???

MickeyM

pre 10 godina

Dosta razgovora, dosta nepotrebnih izbora, idemo na novi peti oktobar, jedino tako Srbija može zaustaviti veliku letnju rasprodaju!

stojan

pre 10 godina

Vikend jeste kljucan i odlucujuci o daljoj sudbini vlade. Nadam se dogovoru. (1984, 25. jul 2013 11:46);
Jeste, vikend je važan!!! Slavim dečije rodjendane

peca

pre 10 godina

sta mislite o strankama i njihovim liderima koje imenuju svoje najuglednije ljude na ministarske pozicije, a posle godinu dana kazu da gotovo nijedan ne valja?!

Posmatrač

pre 10 godina

Mene ovo zabrinjava. Sutra će se prenositi sednica naprednjaka i govor Vučića, javljaju da ima podršku u javnosti 74%, a to znači da on hoće izbore i da apsolutno vlada. Ugasili smo s njim. Vuk dlaku menja li ćud nikad.

Stanko M.

pre 10 godina

Vucicu , nemoj vise da se zamajavas, vidis da koalicioni partneri nece da menjaju ove svoje koji ne rade dobro (a ocigledno da ih ima mnogo), onda da se ide na izbore.

Srbin 100%

pre 10 godina

Onda bi i mi gradjani trebali da jasno kazemo nas stav da nam je dosta vise odlaganja ne moze Srbija biti taoc Dinkica i Dacica,izbori pa cemo onda videti kome ce narod poveriti svoju buducnost

G M

pre 10 godina

URS i SPS ocigledno nesolidni za bilo kakav ozbiljan poduhvat.Izbori su jedino resenje da se stvori politicki ambijent koji ce voditi Srbiju dalje.

Lučka bb

pre 10 godina

Ili ce biti rekonstrukcije ili ce Vucic raspisati izbore. Za nedokazane i nesavesne politicare poput Dinkica i Dacica bila je potrebna cvrsta ruka da ih malo prodrma i prosvesti, da shvate da im ministarstva nisu ostavljena u nasledje.

MihajloZ

pre 10 godina

Pa i slep već vidi da od dogovora i rekonstrukcije nema ništa. Dajte izbore, pa da se završi ovaj koalicioni ucenjivački cirkus već jednom...

JovaNS

pre 10 godina

Ovi beskorisni sastanci, koji služe samo za zamajavanje sluđenog naroda, neodoljivo podsećaju na nekadašnje sastanke DOS-a... Šatro, iskrsli su neki problemi koje samo vajni lideri mogu da reše, pa svi čekaju da se oni napokon sastanu, a oni imaju neke druge neodložne obaveze, pa se onda, ipak, skupe, pa... Bla bla truć... A Srbija, tone li tone...

ministar sa ograničenom odgovornošću...

pre 10 godina

Ma prihvata Dinkić timski rad pod uslovom da je on u timu. I kolektivna odgovornost mu odgovara!

Provincijalka

pre 10 godina

Gospodo iz SPS-a I URS-a, vi ste u koaliciji,odgovoran rad stoji samo iza Aleksandra Vucica koji opet za svoje postupke ne bezi od odgovornosti niti se krije iza izjava prijemcivih za usi naroda.Vlada ima nekih rezultata, Premijeru, ali joj je rekonstrukcija neminovna zarad efikasnijeg rada, od Vas se ocekuje da sabrete i oduzmete svoje!
Ako se bas u rekonstrukciji “ I ne snadjete “ najbolje, racunicu cemo izvesti na izborima.

Tijana S

pre 10 godina

Ni dalja borba protiv korupcije,ni dalji put ka evrontegraciji, a da ne pominjem razvoj ekonomije,nije moguc sa Dacicem i Dinkicem u Vladi!Izbori su neophodni!