Utorak, 23.07.2013.

00:50

"Vlada nema rešenje za ekonomiju"

Dušan Petrović, šef poslaničkog kluba Zajedno za Srbiju, kaže da nije razgovarano o mogućnosti da u predstojećoj rekonstrukciji podrži vladu ili zameni URS.

Izvor: Tanjug

"Vlada nema rešenje za ekonomiju" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Malina

pre 10 godina

Od svih dosad "vidjenih resenja" , pa i za ekonomiju , narocito u vremenu
prisustva Petrovica kao "visokog funkcionera " u vlasti,najveci rezultat mozemo zapaziti u spsobnosti i osecaju za sticanjem i prosirivanjem licnih
"privrednih vidika ", sto ga svakako nece preporuciti kao prekopodobnog i za prvog coveka srpske ekonomije.

Mustra

pre 10 godina

Ako ja nešto ovde razumem... Gospodin Petrović je advokat, ako se dobro sećam? Kako misli da vodi ekonomiju? Najzad, zašto svi ti propali političari ne odu natrag u svoju struku, nije tako lukrativno, šta li? Strašno...

Gde se dede ponos

pre 10 godina

Dušane Petroviću, ja još nisam videla ni jednog političara koji je na ovaj način i u ovoj meri prosto pojeo svoj ponos kako bi se ponudio vladajućoj garnituri. Ako je i za jednog političara, mnogo je :(

Pavladoljska

pre 10 godina

Polako, Petrovicu,pa cime se Vi to preporucujete ?
Zar ne treba najpre , da iza sebe imate odredjeni procenat biracke podrske?
Ako ste kredibilni na osnovu "stare slave" , e pa neka hvala , a i
Sabac nije prekosveta...

tomislav

pre 10 godina

(змај од ноћаја, 23. jul 2013 12:26)

zaboravice onog momenta kad A.V. zameni dinkica petrovicem, ima oma da bude dobar, kao sto je dinkic bio dobar do pre neki mesec kad su botovi bili uporni u tvrdnjama da je on sve prethodnih 12 godina radio po nalogu DSa, i da ce se sad sve promeniti zato sto je glavni igrac A.V.

Nišlijsko devojče

pre 10 godina

Molim vladajuću garnituru da i Petrovića pita za savet....zar ne vidite da vam se čovek nudi ko na tanjiru....u zamenu za fotelju!

Nevena

pre 10 godina

S obzirom na zateceno stanje u drzavi, ova vlada je napravila dobar pocetak. Ipak necemo ni da zaboravimo da je Dusan Petrovic bio jedan od ucesnika u unistavanju zemlje. To sto vise nije u DS, ne menja tu cinjenicu.

змај од ноћаја

pre 10 godina

мислите да је народ заборавио шта сте урадили док сте били министар пољопривреде?

Siniša

pre 10 godina

Nema zato što taj resor vodi Mlađa, sada se radi na tome da se on smeni.
(didić, 23. jul 2013 09:33)

Ma da, a SNS ga podržava, glasa za budžet, zakone, povećanje poreza, uzimanje kredita...Prema tome, ne možete da se operete, svi ste zajedno krivi.
A što se tiče Petrovića i ekipe(npr Boško Ristić, koji je upropastio reformu pravosuđa, pa onaj hoštapler Đidić...) ako takvi likovi treba da podržavaju vladu ili čak i uđu u vladu onda je jasno da je SNS veeelika prevara, a rejting će da im opadne brzinom kojom su ga i stekli, kao probušeni balon...

Milan

pre 10 godina

Baš tako. Agenda zapada nije sadržavala rešenja za ekonomiju, samo Kosovo, EU i borbu protiv korupcije. Mora Vučić po nova uputstva.

Milica D

pre 10 godina

Gospodine Petroviću, da vlast u kojoj ste učestvovali nije dovela državu do ivice provalije, sadašnja vlast ne bi imala ove probleme oko ekonomije.

Jole

pre 10 godina

Jeste, jedini vidljivi rezultati su Kosovo i EU i na kraju dolazi ekonomija koja ce biti maturski rad ove vlade.To je bio jedinipravi redosled stvari jer ekonomiju ne mozemo srediti bez EU.

Vojvodinac

pre 10 godina

Petrovića umesto Dinkića momentalno!
Dokazao čovek šta se sve može sa 10%, a ovaj Dinkić ni sa 20% ne može da se skrpi.
E gde bi nam krj bio da svi radimo kao g.Petrović.... verovatno u okviru ove jadne državice, jer svuda preko se poštuju zakoni!!

Jelena

pre 10 godina

Petrović nekoga kritikuje?! Vi ste se gospodine pokazali, a da ste iskreno bili uz DS ne bi pobegli brže-bolje. Nego, ne odgovara Đilas, nije mekan kao Boris, ne može ko kako hoće.

jedan dva tri

pre 10 godina

Gospodine Petorovicu, ocigledno ste ubedjeni da biste vi mogli mnog efikasnije da vodine ekonomiju ove zemlje, samo kad bi vam gradjani verovali. Ali, vasa proslost i sposobnost u vodjenju drzave je jasna, jer da ste umeli i znali da to radite, bili biste na vlasti, ovako samo mozete da demagogisete, a to nikome ne treba.

krle - dron

pre 10 godina

Pa naravno da nema resenja za ekonomiju,vlada za to nije ni sklepana nago da bi se napravila formula za promene i izlazak iz ponora u koju je od Petrovica i njegovih zutih lopurdi drzava i narod dovedena.Mladja je samo silom prilika trenutno tu gde jeste i radi po sistemu seci usi krpi dupe,ZATO se i posle samo godinu dana pravi rekonstrukcija jer su se koliko toliko stvorili preduslovi za ekonomiju,nije se moglo na razvalinama drustva punog kriminala u institucijama krenuti ni razmisljati o ekonomiji,sada posle godinu dana bespostedne borbe protiv kriminala i korupcije drustvo narocito pravosudje koje je osnov ekonomije dobija svoje obrise i to je evropa prepoznala I KONACNO VREME za ekonomiju je i doslo.Sada treba i mora SNS- po cenu novih izbora da dovede naseg strucnjaka iz Cikaga ili Brusela koji ce na otvorenom konkursu da iznese svoju viziju nove industralizacije srbije i koju ce da pretvori u delo.Upamtite bez brzometne izgradnje najmanje 5000- novih fabrika u kojima ce mladi narastaju naci posao od kojeg ce kao ljudi moci da zive srbija se nece pomeriti iz bede,A OVDE PAMETI za tako obilan i vitalan zahvat NEMA,sistem tandara mandara Mladje ,Mrke,Bajata i ostalih klonova mora da nestane sa javne scene srbije....

Mitar rabadžija

pre 10 godina

Bivši ministar poljoprivrede u prethodnoj Vladi Srbije koja je ocenjena kao najgora Vlada Srbije u istoriji postojanja države.
Svaki komentar je suvišan na njegove izjave.

19 84

pre 10 godina

Slozila bi se sa Petrovicem da dok je Djilas na celu, DS nema buducnost. Kao i dok je na celu naseg lepog grada, i tu je potrebna zamena. Da bi se napredovalo.

velimir

pre 10 godina

Najbolje bi bilo da se raspišu vanredne parlamentarni izbori u kojima bi se narod izjasnio koga žele za premijera, a očigledno je da na mestu premijera građani Srbije žele Vučića. Samo sa premijerom koji uživa ogromnu podršku među građanima Srbije, Srbija može da se nada ekonomskom oporavku, većim inostranim investicijama i poboljšanju životnog standarda stanovništva.

aleksandar grozni

pre 10 godina

Naravno da nema pa nisu oni dosli na vlast da nama bude bolje nego njima,a kakav ste pa vi to imali ekonomski plan,videli smo i zato nisam za vas ni glasao niticu ikada vise glasati.

Beli

pre 10 godina

Jedna od "veselijih" izjava u ovoj "rekonstrukciji" je ona Dinkićeva - da je bio "mekan" kod naplate poreza. E, kad to ne bude zavisilio od čoveka nego od Poreske uprave, onda imamo o čemu da pričamo. Nama treba neki IRS, da se obveznicima gaće tresu kad uđu u firmu, ma koje veličine bila.

Mislite da ćete vi to moći, Petroviću?

mf

pre 10 godina

imam ja, 200 000 iz administracije na koridore i lopatu u ruke, pa kad zavrse onda da kopaju kanale za navodnjavanje, pa kad zavrse onda na plantaze da beru voce i povrce, OVDE NECE NIKO DA RADI, A HOCE REZULTATE ....u Hercegovini su vadili kamen po kamen da kultivisu jednu njivicu da bi preziveli

solista

pre 10 godina

Pošto je na sednici glavnog odbora URS-a preovladavalo mišljenje da URS nema boljih kandidata za ministre od aktuelnih, o očigledno je da aktuelni ministri iz URS-a nemaju nikakve rezultate u svom radu, onda je najbolje da URS ide u opoziciju.

marginalci, stop!

pre 10 godina

I neće ju imati dok god budu kompletirali timove ljudima koji nemaju podršku (većinsku) nacije. Dosta više kombi stranaka.

CVETKOVA - PIJACA

pre 10 godina

Srbiji je neophodan nov politički dogovor. Suština tog dogovora trebalo bi da bude odgovor na pitanje koliko smo mi, kao građani, spremni da platimo funkcionisanje svoje države. Ako rekonstrukcija otvori put ka ovakvom dogovoru, onda će ona biti dobra

perica

pre 10 godina

Ovaj covek je imao bezbroj prilika da pokaze svoju zabrinutost za Srbiju I narod pa je nesamo to preskocio vec zagovarao divlje radnje bezbroj sad bogatih drugova zato cemu sad toliko interesovanje za onim sto govori !?

Leptirica

pre 10 godina

Vlada i ne moze da ima resenje za ekonomiju kada je strucnjak Dinkic upropastio sve sto je mogao. A sada je najglasniji po pitanju rekonstrukcije. Zbog takvih i ne mozemo da idemo napred.

MUKNAVI

pre 10 godina

Ni jedan od vas koji se motate u Srpskoj politici nema resenje za boljitke vecine Gradjana.Vi se bavite politikom iz licnih interesa i ocerupali ste sve cega ste se dohvatili i to strpali manjini u dzepove,a vecina cuti,trpi, dok ne pukne i porazbija vam vase dvorove,i rasturi vase latifundije jer u Srbiji nece biti nikoga ko ce vas da zastiti,brani.Ako mislis Petrovicu da ce to biti kulovi koji se motaju oko vas i svih partija i njihovih gazda,onda se varas,jer oni niti imaju snage da se odupru kuki i motici,niti motiva..jer nema vise ni za njih ,od vas,love koja moze da plati njih i njihovu odbranu vas pred "cunamijom" Gradjana koje ste odrali do daske zbog vase pohlepe..

odlikovanje

pre 10 godina

Koji su ovo savetnici,kriticari i to ministri prosle vlade...Ko ispravi ono sto ste vi uradili u prethodnoj vladi, trebalo bi da dobije najvise odlikovanje od ovog naroda...

jedan dva tri

pre 10 godina

Gospodine Petorovicu, ocigledno ste ubedjeni da biste vi mogli mnog efikasnije da vodine ekonomiju ove zemlje, samo kad bi vam gradjani verovali. Ali, vasa proslost i sposobnost u vodjenju drzave je jasna, jer da ste umeli i znali da to radite, bili biste na vlasti, ovako samo mozete da demagogisete, a to nikome ne treba.

MUKNAVI

pre 10 godina

Ni jedan od vas koji se motate u Srpskoj politici nema resenje za boljitke vecine Gradjana.Vi se bavite politikom iz licnih interesa i ocerupali ste sve cega ste se dohvatili i to strpali manjini u dzepove,a vecina cuti,trpi, dok ne pukne i porazbija vam vase dvorove,i rasturi vase latifundije jer u Srbiji nece biti nikoga ko ce vas da zastiti,brani.Ako mislis Petrovicu da ce to biti kulovi koji se motaju oko vas i svih partija i njihovih gazda,onda se varas,jer oni niti imaju snage da se odupru kuki i motici,niti motiva..jer nema vise ni za njih ,od vas,love koja moze da plati njih i njihovu odbranu vas pred "cunamijom" Gradjana koje ste odrali do daske zbog vase pohlepe..

Leptirica

pre 10 godina

Vlada i ne moze da ima resenje za ekonomiju kada je strucnjak Dinkic upropastio sve sto je mogao. A sada je najglasniji po pitanju rekonstrukcije. Zbog takvih i ne mozemo da idemo napred.

odlikovanje

pre 10 godina

Koji su ovo savetnici,kriticari i to ministri prosle vlade...Ko ispravi ono sto ste vi uradili u prethodnoj vladi, trebalo bi da dobije najvise odlikovanje od ovog naroda...

Beli

pre 10 godina

Jedna od "veselijih" izjava u ovoj "rekonstrukciji" je ona Dinkićeva - da je bio "mekan" kod naplate poreza. E, kad to ne bude zavisilio od čoveka nego od Poreske uprave, onda imamo o čemu da pričamo. Nama treba neki IRS, da se obveznicima gaće tresu kad uđu u firmu, ma koje veličine bila.

Mislite da ćete vi to moći, Petroviću?

Nišlijsko devojče

pre 10 godina

Molim vladajuću garnituru da i Petrovića pita za savet....zar ne vidite da vam se čovek nudi ko na tanjiru....u zamenu za fotelju!

Jole

pre 10 godina

Jeste, jedini vidljivi rezultati su Kosovo i EU i na kraju dolazi ekonomija koja ce biti maturski rad ove vlade.To je bio jedinipravi redosled stvari jer ekonomiju ne mozemo srediti bez EU.

CVETKOVA - PIJACA

pre 10 godina

Srbiji je neophodan nov politički dogovor. Suština tog dogovora trebalo bi da bude odgovor na pitanje koliko smo mi, kao građani, spremni da platimo funkcionisanje svoje države. Ako rekonstrukcija otvori put ka ovakvom dogovoru, onda će ona biti dobra

solista

pre 10 godina

Pošto je na sednici glavnog odbora URS-a preovladavalo mišljenje da URS nema boljih kandidata za ministre od aktuelnih, o očigledno je da aktuelni ministri iz URS-a nemaju nikakve rezultate u svom radu, onda je najbolje da URS ide u opoziciju.

Vojvodinac

pre 10 godina

Petrovića umesto Dinkića momentalno!
Dokazao čovek šta se sve može sa 10%, a ovaj Dinkić ni sa 20% ne može da se skrpi.
E gde bi nam krj bio da svi radimo kao g.Petrović.... verovatno u okviru ove jadne državice, jer svuda preko se poštuju zakoni!!

krle - dron

pre 10 godina

Pa naravno da nema resenja za ekonomiju,vlada za to nije ni sklepana nago da bi se napravila formula za promene i izlazak iz ponora u koju je od Petrovica i njegovih zutih lopurdi drzava i narod dovedena.Mladja je samo silom prilika trenutno tu gde jeste i radi po sistemu seci usi krpi dupe,ZATO se i posle samo godinu dana pravi rekonstrukcija jer su se koliko toliko stvorili preduslovi za ekonomiju,nije se moglo na razvalinama drustva punog kriminala u institucijama krenuti ni razmisljati o ekonomiji,sada posle godinu dana bespostedne borbe protiv kriminala i korupcije drustvo narocito pravosudje koje je osnov ekonomije dobija svoje obrise i to je evropa prepoznala I KONACNO VREME za ekonomiju je i doslo.Sada treba i mora SNS- po cenu novih izbora da dovede naseg strucnjaka iz Cikaga ili Brusela koji ce na otvorenom konkursu da iznese svoju viziju nove industralizacije srbije i koju ce da pretvori u delo.Upamtite bez brzometne izgradnje najmanje 5000- novih fabrika u kojima ce mladi narastaju naci posao od kojeg ce kao ljudi moci da zive srbija se nece pomeriti iz bede,A OVDE PAMETI za tako obilan i vitalan zahvat NEMA,sistem tandara mandara Mladje ,Mrke,Bajata i ostalih klonova mora da nestane sa javne scene srbije....

Milan

pre 10 godina

Baš tako. Agenda zapada nije sadržavala rešenja za ekonomiju, samo Kosovo, EU i borbu protiv korupcije. Mora Vučić po nova uputstva.

Siniša

pre 10 godina

Nema zato što taj resor vodi Mlađa, sada se radi na tome da se on smeni.
(didić, 23. jul 2013 09:33)

Ma da, a SNS ga podržava, glasa za budžet, zakone, povećanje poreza, uzimanje kredita...Prema tome, ne možete da se operete, svi ste zajedno krivi.
A što se tiče Petrovića i ekipe(npr Boško Ristić, koji je upropastio reformu pravosuđa, pa onaj hoštapler Đidić...) ako takvi likovi treba da podržavaju vladu ili čak i uđu u vladu onda je jasno da je SNS veeelika prevara, a rejting će da im opadne brzinom kojom su ga i stekli, kao probušeni balon...

Nevena

pre 10 godina

S obzirom na zateceno stanje u drzavi, ova vlada je napravila dobar pocetak. Ipak necemo ni da zaboravimo da je Dusan Petrovic bio jedan od ucesnika u unistavanju zemlje. To sto vise nije u DS, ne menja tu cinjenicu.

змај од ноћаја

pre 10 godina

мислите да је народ заборавио шта сте урадили док сте били министар пољопривреде?

marginalci, stop!

pre 10 godina

I neće ju imati dok god budu kompletirali timove ljudima koji nemaju podršku (većinsku) nacije. Dosta više kombi stranaka.

mf

pre 10 godina

imam ja, 200 000 iz administracije na koridore i lopatu u ruke, pa kad zavrse onda da kopaju kanale za navodnjavanje, pa kad zavrse onda na plantaze da beru voce i povrce, OVDE NECE NIKO DA RADI, A HOCE REZULTATE ....u Hercegovini su vadili kamen po kamen da kultivisu jednu njivicu da bi preziveli

aleksandar grozni

pre 10 godina

Naravno da nema pa nisu oni dosli na vlast da nama bude bolje nego njima,a kakav ste pa vi to imali ekonomski plan,videli smo i zato nisam za vas ni glasao niticu ikada vise glasati.

19 84

pre 10 godina

Slozila bi se sa Petrovicem da dok je Djilas na celu, DS nema buducnost. Kao i dok je na celu naseg lepog grada, i tu je potrebna zamena. Da bi se napredovalo.

tomislav

pre 10 godina

(змај од ноћаја, 23. jul 2013 12:26)

zaboravice onog momenta kad A.V. zameni dinkica petrovicem, ima oma da bude dobar, kao sto je dinkic bio dobar do pre neki mesec kad su botovi bili uporni u tvrdnjama da je on sve prethodnih 12 godina radio po nalogu DSa, i da ce se sad sve promeniti zato sto je glavni igrac A.V.

perica

pre 10 godina

Ovaj covek je imao bezbroj prilika da pokaze svoju zabrinutost za Srbiju I narod pa je nesamo to preskocio vec zagovarao divlje radnje bezbroj sad bogatih drugova zato cemu sad toliko interesovanje za onim sto govori !?

Mitar rabadžija

pre 10 godina

Bivši ministar poljoprivrede u prethodnoj Vladi Srbije koja je ocenjena kao najgora Vlada Srbije u istoriji postojanja države.
Svaki komentar je suvišan na njegove izjave.

Jelena

pre 10 godina

Petrović nekoga kritikuje?! Vi ste se gospodine pokazali, a da ste iskreno bili uz DS ne bi pobegli brže-bolje. Nego, ne odgovara Đilas, nije mekan kao Boris, ne može ko kako hoće.

Milica D

pre 10 godina

Gospodine Petroviću, da vlast u kojoj ste učestvovali nije dovela državu do ivice provalije, sadašnja vlast ne bi imala ove probleme oko ekonomije.

velimir

pre 10 godina

Najbolje bi bilo da se raspišu vanredne parlamentarni izbori u kojima bi se narod izjasnio koga žele za premijera, a očigledno je da na mestu premijera građani Srbije žele Vučića. Samo sa premijerom koji uživa ogromnu podršku među građanima Srbije, Srbija može da se nada ekonomskom oporavku, većim inostranim investicijama i poboljšanju životnog standarda stanovništva.

Gde se dede ponos

pre 10 godina

Dušane Petroviću, ja još nisam videla ni jednog političara koji je na ovaj način i u ovoj meri prosto pojeo svoj ponos kako bi se ponudio vladajućoj garnituri. Ako je i za jednog političara, mnogo je :(

Malina

pre 10 godina

Od svih dosad "vidjenih resenja" , pa i za ekonomiju , narocito u vremenu
prisustva Petrovica kao "visokog funkcionera " u vlasti,najveci rezultat mozemo zapaziti u spsobnosti i osecaju za sticanjem i prosirivanjem licnih
"privrednih vidika ", sto ga svakako nece preporuciti kao prekopodobnog i za prvog coveka srpske ekonomije.

Pavladoljska

pre 10 godina

Polako, Petrovicu,pa cime se Vi to preporucujete ?
Zar ne treba najpre , da iza sebe imate odredjeni procenat biracke podrske?
Ako ste kredibilni na osnovu "stare slave" , e pa neka hvala , a i
Sabac nije prekosveta...

Mustra

pre 10 godina

Ako ja nešto ovde razumem... Gospodin Petrović je advokat, ako se dobro sećam? Kako misli da vodi ekonomiju? Najzad, zašto svi ti propali političari ne odu natrag u svoju struku, nije tako lukrativno, šta li? Strašno...

jedan dva tri

pre 10 godina

Gospodine Petorovicu, ocigledno ste ubedjeni da biste vi mogli mnog efikasnije da vodine ekonomiju ove zemlje, samo kad bi vam gradjani verovali. Ali, vasa proslost i sposobnost u vodjenju drzave je jasna, jer da ste umeli i znali da to radite, bili biste na vlasti, ovako samo mozete da demagogisete, a to nikome ne treba.

odlikovanje

pre 10 godina

Koji su ovo savetnici,kriticari i to ministri prosle vlade...Ko ispravi ono sto ste vi uradili u prethodnoj vladi, trebalo bi da dobije najvise odlikovanje od ovog naroda...

Nevena

pre 10 godina

S obzirom na zateceno stanje u drzavi, ova vlada je napravila dobar pocetak. Ipak necemo ni da zaboravimo da je Dusan Petrovic bio jedan od ucesnika u unistavanju zemlje. To sto vise nije u DS, ne menja tu cinjenicu.

MUKNAVI

pre 10 godina

Ni jedan od vas koji se motate u Srpskoj politici nema resenje za boljitke vecine Gradjana.Vi se bavite politikom iz licnih interesa i ocerupali ste sve cega ste se dohvatili i to strpali manjini u dzepove,a vecina cuti,trpi, dok ne pukne i porazbija vam vase dvorove,i rasturi vase latifundije jer u Srbiji nece biti nikoga ko ce vas da zastiti,brani.Ako mislis Petrovicu da ce to biti kulovi koji se motaju oko vas i svih partija i njihovih gazda,onda se varas,jer oni niti imaju snage da se odupru kuki i motici,niti motiva..jer nema vise ni za njih ,od vas,love koja moze da plati njih i njihovu odbranu vas pred "cunamijom" Gradjana koje ste odrali do daske zbog vase pohlepe..

змај од ноћаја

pre 10 godina

мислите да је народ заборавио шта сте урадили док сте били министар пољопривреде?

perica

pre 10 godina

Ovaj covek je imao bezbroj prilika da pokaze svoju zabrinutost za Srbiju I narod pa je nesamo to preskocio vec zagovarao divlje radnje bezbroj sad bogatih drugova zato cemu sad toliko interesovanje za onim sto govori !?

Milica D

pre 10 godina

Gospodine Petroviću, da vlast u kojoj ste učestvovali nije dovela državu do ivice provalije, sadašnja vlast ne bi imala ove probleme oko ekonomije.

Nišlijsko devojče

pre 10 godina

Molim vladajuću garnituru da i Petrovića pita za savet....zar ne vidite da vam se čovek nudi ko na tanjiru....u zamenu za fotelju!

Leptirica

pre 10 godina

Vlada i ne moze da ima resenje za ekonomiju kada je strucnjak Dinkic upropastio sve sto je mogao. A sada je najglasniji po pitanju rekonstrukcije. Zbog takvih i ne mozemo da idemo napred.

19 84

pre 10 godina

Slozila bi se sa Petrovicem da dok je Djilas na celu, DS nema buducnost. Kao i dok je na celu naseg lepog grada, i tu je potrebna zamena. Da bi se napredovalo.

velimir

pre 10 godina

Najbolje bi bilo da se raspišu vanredne parlamentarni izbori u kojima bi se narod izjasnio koga žele za premijera, a očigledno je da na mestu premijera građani Srbije žele Vučića. Samo sa premijerom koji uživa ogromnu podršku među građanima Srbije, Srbija može da se nada ekonomskom oporavku, većim inostranim investicijama i poboljšanju životnog standarda stanovništva.

Mitar rabadžija

pre 10 godina

Bivši ministar poljoprivrede u prethodnoj Vladi Srbije koja je ocenjena kao najgora Vlada Srbije u istoriji postojanja države.
Svaki komentar je suvišan na njegove izjave.

Vojvodinac

pre 10 godina

Petrovića umesto Dinkića momentalno!
Dokazao čovek šta se sve može sa 10%, a ovaj Dinkić ni sa 20% ne može da se skrpi.
E gde bi nam krj bio da svi radimo kao g.Petrović.... verovatno u okviru ove jadne državice, jer svuda preko se poštuju zakoni!!

Jelena

pre 10 godina

Petrović nekoga kritikuje?! Vi ste se gospodine pokazali, a da ste iskreno bili uz DS ne bi pobegli brže-bolje. Nego, ne odgovara Đilas, nije mekan kao Boris, ne može ko kako hoće.

Jole

pre 10 godina

Jeste, jedini vidljivi rezultati su Kosovo i EU i na kraju dolazi ekonomija koja ce biti maturski rad ove vlade.To je bio jedinipravi redosled stvari jer ekonomiju ne mozemo srediti bez EU.

marginalci, stop!

pre 10 godina

I neće ju imati dok god budu kompletirali timove ljudima koji nemaju podršku (većinsku) nacije. Dosta više kombi stranaka.

aleksandar grozni

pre 10 godina

Naravno da nema pa nisu oni dosli na vlast da nama bude bolje nego njima,a kakav ste pa vi to imali ekonomski plan,videli smo i zato nisam za vas ni glasao niticu ikada vise glasati.

Siniša

pre 10 godina

Nema zato što taj resor vodi Mlađa, sada se radi na tome da se on smeni.
(didić, 23. jul 2013 09:33)

Ma da, a SNS ga podržava, glasa za budžet, zakone, povećanje poreza, uzimanje kredita...Prema tome, ne možete da se operete, svi ste zajedno krivi.
A što se tiče Petrovića i ekipe(npr Boško Ristić, koji je upropastio reformu pravosuđa, pa onaj hoštapler Đidić...) ako takvi likovi treba da podržavaju vladu ili čak i uđu u vladu onda je jasno da je SNS veeelika prevara, a rejting će da im opadne brzinom kojom su ga i stekli, kao probušeni balon...

solista

pre 10 godina

Pošto je na sednici glavnog odbora URS-a preovladavalo mišljenje da URS nema boljih kandidata za ministre od aktuelnih, o očigledno je da aktuelni ministri iz URS-a nemaju nikakve rezultate u svom radu, onda je najbolje da URS ide u opoziciju.

krle - dron

pre 10 godina

Pa naravno da nema resenja za ekonomiju,vlada za to nije ni sklepana nago da bi se napravila formula za promene i izlazak iz ponora u koju je od Petrovica i njegovih zutih lopurdi drzava i narod dovedena.Mladja je samo silom prilika trenutno tu gde jeste i radi po sistemu seci usi krpi dupe,ZATO se i posle samo godinu dana pravi rekonstrukcija jer su se koliko toliko stvorili preduslovi za ekonomiju,nije se moglo na razvalinama drustva punog kriminala u institucijama krenuti ni razmisljati o ekonomiji,sada posle godinu dana bespostedne borbe protiv kriminala i korupcije drustvo narocito pravosudje koje je osnov ekonomije dobija svoje obrise i to je evropa prepoznala I KONACNO VREME za ekonomiju je i doslo.Sada treba i mora SNS- po cenu novih izbora da dovede naseg strucnjaka iz Cikaga ili Brusela koji ce na otvorenom konkursu da iznese svoju viziju nove industralizacije srbije i koju ce da pretvori u delo.Upamtite bez brzometne izgradnje najmanje 5000- novih fabrika u kojima ce mladi narastaju naci posao od kojeg ce kao ljudi moci da zive srbija se nece pomeriti iz bede,A OVDE PAMETI za tako obilan i vitalan zahvat NEMA,sistem tandara mandara Mladje ,Mrke,Bajata i ostalih klonova mora da nestane sa javne scene srbije....

tomislav

pre 10 godina

(змај од ноћаја, 23. jul 2013 12:26)

zaboravice onog momenta kad A.V. zameni dinkica petrovicem, ima oma da bude dobar, kao sto je dinkic bio dobar do pre neki mesec kad su botovi bili uporni u tvrdnjama da je on sve prethodnih 12 godina radio po nalogu DSa, i da ce se sad sve promeniti zato sto je glavni igrac A.V.

Pavladoljska

pre 10 godina

Polako, Petrovicu,pa cime se Vi to preporucujete ?
Zar ne treba najpre , da iza sebe imate odredjeni procenat biracke podrske?
Ako ste kredibilni na osnovu "stare slave" , e pa neka hvala , a i
Sabac nije prekosveta...

Gde se dede ponos

pre 10 godina

Dušane Petroviću, ja još nisam videla ni jednog političara koji je na ovaj način i u ovoj meri prosto pojeo svoj ponos kako bi se ponudio vladajućoj garnituri. Ako je i za jednog političara, mnogo je :(

CVETKOVA - PIJACA

pre 10 godina

Srbiji je neophodan nov politički dogovor. Suština tog dogovora trebalo bi da bude odgovor na pitanje koliko smo mi, kao građani, spremni da platimo funkcionisanje svoje države. Ako rekonstrukcija otvori put ka ovakvom dogovoru, onda će ona biti dobra

mf

pre 10 godina

imam ja, 200 000 iz administracije na koridore i lopatu u ruke, pa kad zavrse onda da kopaju kanale za navodnjavanje, pa kad zavrse onda na plantaze da beru voce i povrce, OVDE NECE NIKO DA RADI, A HOCE REZULTATE ....u Hercegovini su vadili kamen po kamen da kultivisu jednu njivicu da bi preziveli

Beli

pre 10 godina

Jedna od "veselijih" izjava u ovoj "rekonstrukciji" je ona Dinkićeva - da je bio "mekan" kod naplate poreza. E, kad to ne bude zavisilio od čoveka nego od Poreske uprave, onda imamo o čemu da pričamo. Nama treba neki IRS, da se obveznicima gaće tresu kad uđu u firmu, ma koje veličine bila.

Mislite da ćete vi to moći, Petroviću?

Milan

pre 10 godina

Baš tako. Agenda zapada nije sadržavala rešenja za ekonomiju, samo Kosovo, EU i borbu protiv korupcije. Mora Vučić po nova uputstva.

Mustra

pre 10 godina

Ako ja nešto ovde razumem... Gospodin Petrović je advokat, ako se dobro sećam? Kako misli da vodi ekonomiju? Najzad, zašto svi ti propali političari ne odu natrag u svoju struku, nije tako lukrativno, šta li? Strašno...

Malina

pre 10 godina

Od svih dosad "vidjenih resenja" , pa i za ekonomiju , narocito u vremenu
prisustva Petrovica kao "visokog funkcionera " u vlasti,najveci rezultat mozemo zapaziti u spsobnosti i osecaju za sticanjem i prosirivanjem licnih
"privrednih vidika ", sto ga svakako nece preporuciti kao prekopodobnog i za prvog coveka srpske ekonomije.