Utorak, 23.07.2013.

00:37

Sud naredio oslobađanje Miškovića

Miroslav Mišković dao je izjavu pred Specijalnim sudom da se neće kriti i vraćen je u Okružni zatvor radi procedure razduživanja. Nakon toga biće pušten.

Izvor: B92

Sud naredio oslobaðanje Miškoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

189 Komentari

Sortiraj po:

Buraz

pre 10 godina

Čemu tolika fama oko izlaska Miškovića iz pritvora? Sudski proces tek je na početku, ostaje još dosta toga da se otkrije. Završnu reč daće sud.

Ana Jovanovic

pre 10 godina

Cemu tolika frka sto je pusten da se brani sa slobode nije oslobidjen postupak je u toku i verujem da ce biti okoncana,nije on za dzaba lezao sedam meseci u zatvoru.

Neznamvisedesam

pre 10 godina

12 MILONA eura kosta zezanje naroda od decembra 2012 do danas?
Nije mi jasno kako su se nasli na 12MILONA e?
Evo ja cu da se kladim sa bilo kim da od presude nece da bude nista i to se kladim u 12 MILONA eura!
Sad je i vuk sit i ovce na broju!

Deki

pre 10 godina

@duki,nije bitna stranka, nego političari. Bili su radikali kada su se borili protiv svetskih moćnika, bili su radikali i kada su se borili protiv demokrata u zadnjih 10 godina. A onda su postali SNS, najveće demokrate u Srbiji. Kad čovek menja mišljenje zbog svojih interesa, to je za mene licemerje. Ma koliko dobrog uradili, biće mnogo manje od štete koju su napravili (a ništa i ne rade bolje od prethodnih).

Vojvođanka

pre 10 godina

Zar se mogao očekivati drugačiji epilog? Samo bih pitala gospodina SVEMOĆNOG (pošto se ništa ne sme raditi dok on ne smisli kako da se ispromoviše), zašto ga ne pustiše da se brani sa slobode onda kad je nudio duplo veći iznos? Ovako će opet narod da plati kad Mišković bude tužio državu što su ga toliko držali u zatvoru, a znamo da neće biti osuđen. Jer kako osuditi onoga ko ti je finansirao kampanju?

Новак Никач

pre 10 godina

Сад, моји добри и помало поштени Мишковићу, захвалите се ВучиДачију што су одржали реч-да ће институције радити по закону и да вас суд неће претерано малтретирати за дело које вам тужилац ставља на терт. У поступку ћете сигурно доказати да нисте криви, или ћете бити, само мало криви. Био би ред, да Вам се захвале што сте им обезбедили надувавање политичког рејтинга, и велики допринос у политичком позоришту растурања државе Србије. Лепо сте смислили ову причу.
Годину дана замајавате напаћен народ Мишковићем, а успут цепате Србију на парчиће. Е, сада мале политичке цицамице, незналице, кикирики моралисти и очајни лидери, очекујте да вам народ и грађани Србије ово неће заборавити. Шта рекосте? Поштени, добри и одлучни Вучић и Дачић?

Provincijalka

pre 10 godina

Da li je Miskovic jedini predmet u borbi protiv korupcije u ovoj zemlji ?
-Nije ! - lako, jednostavno i brzo bi bilo da jeste.
Da li ce se Vuciceva borba u tom smeru zaustaviti ?
-Naprotiv ! - nakon rekonstrukcije Vlade postace kompletnija i intenzivnija
Da li od resavanja korupcije zavise mnogi nagomilani ,lagodno tretirani problemi u ovoj zemlji?
-Definitivno ! - samo zdrav privredni ambijent moze doneti investicije , nova radna mesta i pomak u standardu stanovnistva
Da li zemlje EU kao prioritet u resavanju problema u Srbiji, sem pitanja KiM navode sistemsko resavanje korupcije u svim sferama?
- Bezuslovno DA !
Dakle , odbrana van pritvorskog prostora , nikako nije sloboda , a jemstvo
od 12 miliona nije garant da ce je i biti,naprotiv,postoje jos uvek tuzioci , mogucnost novih dokaza , novih iskaza...do izrecene presude, nije kraj.

Luka

pre 10 godina

Miskovic je zrtva politike drzavnog terora nad grajdanima Srbije poslednje dve decenije.Miskovica su oteli kriminalci sa policijskim znackama ,uzeli mu sedam miliona evra, a tuzioci i sudije dopustili da izadju iz zatvora i ubiju premijera Srbije Zorana Djindjica.Kada povezu otmicu ,najavu ubistva premijera i sva druga politicka ubistva, zatvor u Srbiji bice pun ministara i direktora policije.

Uros

pre 10 godina

Da je dao ove pare ranije mogli smo spasiti malu Tijanu, a i onu zenu bez ruku sto iz Sremske ulice. I onom bez noge mogli su da naprave jednu fensi mehanicku, mada bi je verovatno skinnuo jer bez nje ima vecu zaraadu. I onoj zeni sa Dorcola sto vec 15 godina ima sestru na samrti. I mogle su da se pokupuju sve one cestitke i slikovnice, od kojih deca obolela od raka dobijaju kosu i obrve. Da se zaustavimo ovde, prosjaka je uvek bilo i uvek su imali jako tuzne price, ali prosjacenje nema nikakve veze sa drzavom. Prosjacenje donosi velike pare, ali ugled u drustvu prosjaka treba da bude najnizi, i dok otimaju pare, a posebno kad ih troskare.

bibi

pre 10 godina

ako se već nisu sami setili, evo ja podsećam poreske organe da provere na koji je to legalan način DELTA sistem uplatila kauciju za svog osnivača, kojim je to zakonskim rešenjem dozvoljeno, čisto da i mi znamo "zlu ne trebalo"!
ako su mu isplatili dobit i za to platili porez koji se mora platiti kod isplate dobiti - unapred se izvinjavam, al dozvoljavam sebi da nešto sumnjam u to.
iiiii .... zašto o tome niko ne govori, niko ne postavlje to pitanje, a ajde probajte kao osnivač nekog privrednog društva da nešto slično uradite..... ima da vas poreska odere za sve poreze i doprinose kao da ste isplatili lični dohodak

ivan78bg

pre 10 godina

Sedam meseci i 11 dana je covek proveo u zatvoru,tek posle 6 meseci tog zatvora je postao OPTUZENI pre toga je bio osumnjicen.JAvljao se na svaki i neformalni poziv na razgovor pre pritvaranja.Zar vam to ne smeta?Nije bitno o kome se radi zar vam ne smeta to sto kod nas moze neko da se zatvori i drzi toliko dugo u zatvoru kao OSUMNJICENI?Meni je to porazavajuci cinjenica i dokaz da anshe sudstvo kao i tuzilastvo ne funkcionishe,tek je druga prica sto je instrumentizovano od strane politicara....

SNS bot - dijagnoza a ne zanimanje

pre 10 godina

Ovi botovi više ne znaju di udaraju. Toliko je dogorelo da dislajkuju i komentare koji napadaju Miškovića, tj. braniće i Miškovića sve dok to podrazumeva i odbranu Partije. Koji ste vi kraljevi, da je po Partiju pogodno branjenje onog Fricla koji je silovao žene u podrumu i njega biste hvalili!

Hug

pre 10 godina

Tesko ce mu ista dokazati. Zna se odakle je Miskovic. A, i ako ga osude, to ce biti simbolicno. Sto ste, molim, pustili Subotica sa poternice, a?

nikola

pre 10 godina

Ljudi ovo strasno, pa bolje da su dali pare za malu Tijanu koja je preminula u Hjustonu .. Nego za ove za....ncije,za sve se ima pare samo za bolesnu decu i siromasnu nema ..Drzava nam zbog toga i propada...
(cutu, 23. jul 2013 11:45)

SNS botovi su dislajkovali ovaj komentar. Dokaz o tome kakvi su to moralni pigmeji.

Dimnjačar

pre 10 godina

E polako dolaze moji komentari na površinu. Pre pola godine rekoh šta ako država bude morala Miškoviću sve ovo da nadoknadi.
Jedno je šta neko misli a drugo je šta se presudi.
A kad on državi stavi pod nos račun biće da se Srbija trese, nek pravosuđe nemisli da njegov predmet neće ići do Strazbura.
Ako on dobije spor u svoju korist to će biti bankrot Srbije.

Zika

pre 10 godina

@Deki
Da mogu, dao bih ti milion preporuka za odgovor grlici :)
Odavno nisam procitao smisleniji odgovor medju B92 komentarima s obzirom da su SNS aktivisti, blago receno, okupirali ovaj portal i smorili vise sa uvlacenjem...
Btw Ne kaze se u nasem narodu za dzaba, s... ko grlica

Mao

pre 10 godina

Evo fantastičnog primera kako izgleda efikasnost našeg pravosuđa: ne možeš iz pritvora, hoćeš da begaš; možeš iz pritvora, ali daj pare; dao si pare, ali nisi doneo potvrdu; imaš potvrdu, ali banci nije leglo; banci je legla uplata, ali idi prvo kod doktora; bio si na pregledu, ali nema sudije da potpiše, ajde sedi još malo... Zemljo Srbijo...

Snezana

pre 10 godina

Vise nas tisti rupa u Deltinoj kasi, nego budzetski krater, vise se bavimo odakle Miskovicu pare, nego zasto drzava nema novaca, a svima uzima.

duki

pre 10 godina

(Deki, 23. jul 2013 11:37)
Potpuno se slažem sa ovim komentarom. Ja, zahvaljući godinama pamtim i više, Tita, crvene marame, štafete, petoletke, ali jedan deo iz komentara mi smeta: gospoda iz SRS, a ne SNS, postala su proevropski orijentisana tek pre nešto više od godinu dana. Kada su pobedili na izborima. Takođe, neću zaboraviti izjavu Vučića da će vrlo brzo završiti istražne radnje u vezi Miškovića, jer oni nisu prethodna vlast da nekoga drže u zatvoru mesecima kao Kneževića, čija je oslobađajuća presuda, najblaže rečeno, čudna.

Malena

pre 10 godina

Pa dobro, razdužiće se u CZ-u, ali sad će biti znatno interesantnije videti kad počne proces razduživanja van te ustanove.

porodise i ovo vise

pre 10 godina

Ajde ispratih i ovo poradjanje. Nego sta Vucic ima da daje izjave o duzini procesa i brzini ? Ko je on da odlucuje o tome i ko mu to pravo daje? Mom pradedi su tako hteli da sude brzo i kratko pa ga ipak '45. ubise bez suda kazu da ne gube vreme. Vucic krsi svako pravilo postenog sudjenja ako odredjuje rok trajana procesa, a niti je ministar pravosudja, niti je advokat, niti tuzilac, a jos manje sudija. Mada, ovom izjavom je dao izgleda sebi i titulu sudije.

BGD

pre 10 godina

(Helios, 23. jul 2013 09:48)

Tebe uvek ima sa komentarima gde se brani saradnik UDBE Vojislav Kostunica.
Za tvoju informaciju 22 od 24 sporne privatizacije su bile za vreme Kostunice, a ucesnici svih privatizacija su deca i unuci Udbinih generala i pukovnika.
I ne brini, svi papiri postoje o tome sta je UDBA radila , tako da nemoj da spinujes kako nema pravnih osnova.
Zasto se udbaska banda ne procesuira jos u Srbiji, znamo i to zasto je tako.
Zna se svaki udbaski evro kako je otet, kako je opran i kako je vracen u Srbiju.
Samo je pitanje dana, nedelja ili blizeg vremena kada ce gradjanji Srbije iz Srbije i verovatno neki novi tuzilac gradjanin Srbije iz Srbije poceti zvanicni lov na udbasku bandu na tlu Srbije jer se svi znaju od A do S.
Udbaska igranka se nece zavrsiti u Srbiji sa pu i pike ne vazi.
Duguju nam puno, a racuni su spremni.

proxima centauri

pre 10 godina

Britanija je juce cekala malog princa.
Nasi monarhisti su bili prilicno revoltirani ponasanjem nas republikanaca.
Zato imam jedno pitanje za njih. Recimo, da Srbija ponovo postane kraljevina: prestolonaslednika imamo, a ko bi bio plemstvo? Miskovici (bas plavokrvna faca), Kostici, Hamovici, Subotici...?
Prema tome mi cekamo da nam ser (lord) Misko izadje iz pritvora:)

Che

pre 10 godina

Kad je ponudio 25 miliona, Sud odbio, a sad mu dali za 12...Sve vise sam ubedjen da je taj Sud grupa idiota koji su preko veze tu gde jesu

rigidni designator

pre 10 godina

Aps je posluži svrsi. Da Aca i Toma učvrste svoj pačvork od stranke i dobiju predstojeće izbore što ubedljivije. Šta da se radi kad je raja glupa i nepismena.
P.S Mišković će dobiti maksimalno jednu godinu nošenja nanogice

spremite kokice

pre 10 godina

Vezana vest: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=07&dd=23&nav_category=120&nav_id=735261
Biće vrloooo interesantno u narednom periodu, ne letite pred rudu sa komentarima, tek će ovde da se kuva

Lale

pre 10 godina

Није ми јасно где искупи овај ситниш од 12 милиона евра сад му остала сића од 22 милајарде.Баш ми га жао сиротан. Врати све покрадено немој да се правиш блесав

fizicar

pre 10 godina

ovim putem zelim da se zahvalim svim komentatorima mog komentara ( http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=735165#k10117562 )

nikada nisam dobio ovoliku paznju na ovom skromnom sajtu

za pola sata 50 i nesto komentara nije mala stvar, pa neka je i 50 negativnih

HVALA svim glasacima sa ovoga sajta

cutu

pre 10 godina

Ljudi ovo strasno, pa bolje da su dali pare za malu Tijanu koja je preminula u Hjustonu .. Nego za ove za....ncije,za sve se ima pare samo za bolesnu decu i siromasnu nema ..Drzava nam zbog toga i propada...

bole

pre 10 godina

Mišković je dobro poljuljan, najnormalnijom pravnom procedurom, a počeo je i da vraća opljačkane pare ovom narodu i državi. Čestitke i podrška Vučiću, jedini se odvažio da takvima stane na put.
(Dejan, 23. jul 2013 11:45)

Ajoj bote omašio si 100%. Al neka, još koji komentar pa ćeš dobiti posao kao domar u opštinskom odboru, kome trebaju ispiti i kvalifikacije... A šta ćeš kad ti smene Vučića sa vlasti? Šta ćeš kad skontaš da si godine i mesece potrošio na glupost umesto na usavršavanje?

Marko

pre 10 godina

Sud je vec pokazao efikasnost,ne mora se tome nadati Aleksandar Vucic. Osam meseci se pripremala optuznica, osam meseci je trajao pritvor, osam puta je ponavljano kako postoje cvrsti dokazi da je Miskovic spremna na bekstvo i konacno kasa je punija za 12 miliona Miskovicevih para.

ošh

pre 10 godina

pa samo da sačekamo malog princa prvo da vidimo,pa onda gosn miška !!!ili će biti obrnut redosled !miško pa princ,pitanje je sad!!!!!??

Dejan

pre 10 godina

Mišković je dobro poljuljan, najnormalnijom pravnom procedurom, a počeo je i da vraća opljačkane pare ovom narodu i državi. Čestitke i podrška Vučiću, jedini se odvažio da takvima stane na put.

belvil siti

pre 10 godina

Čim stigne Šarić i progovori, eto i Miška nazad iza rešetaka a možda i onog što je raščišćavao gradilište i okolinu...

zaq

pre 10 godina

Te pare koje je dao za jemstvo zaradio je na ledjima jadnog naroda.A veliki deo krivice za njegove mutne radnje snosi i bivsa vlast koja mu je dozvolila da radi sve to dok je obican narod kaznjavala na svakom cosku.
(grlica, 23. jul 2013 10:18)

Poceo je on jos za vreme Milosevica.

Dr.

pre 10 godina

Pogledati sliku!

"Dzo vam salje pozdrav lep
sa ostrva Jamajke
Dzo je majmun, igra step
stane u tvoj dzep..."

ovo je decija pesmica za 1. razred osnovne muzicke skole

eBora

pre 10 godina

Bas me briga za Miskovica kako ce da se brani,
Mene pogadja korupcija na lokalu, kod doktora, u opstini a tamo je stanje sve gore,dosli novi jos alaviji na pare

Sync

pre 10 godina

nista lakse nego uhapsiti nekoga, ali dokazati krivicu to je vec ozbiljan posao. svako hapsenje je pratila pompa po novinama, ali zato pustanja zbog nedostatka dokaza samo u kratkim pasusima u nekom cosku. sve to ukazuje na cisto politikanstvo i demagogiju. niko nije zasticen, ali zato niko nije ni pravosnazno osudjen.

Deki

pre 10 godina

@(grlica, 23. jul 2013 10:18)
ljudska psiha je čudo? Kad je Mišković uhapšen, ti si govorio, eto, ova vlast se bori protiv korupcije i kradje. Sad, kad je pušten uz jemstvo, ova vlast je opet dobra, a prošla je loša, jer se Mišković sa njom obogatio? Ne znam koliko si star, ali treba da znaš da se Mišković obogatio još za vreme Slobe, kada je ova vlast (bez Dinkića) podržavala Slobu! Ma koliko ova vlast uradila dobrog (a vidim da su isti kao i prošla vlast), ja im nikada neću zaboraviti njihovu politiku u vreme Slobe, kada su ga podržavali i učestvovali u stradanju srpskog naroda. Ja sam počeo da radim '93. i prva mi je plata bila 10 maraka. Dobro se sećam rata, praznih prodavnica, litar goriva 4 marke, izbeglice, Dnevnik od 19 i 30... To se nikada ne zaboravlja i ovi iz SNS i SPS su podržavali tadašnju politiku! Ne vode oni danas takvu politiku, jer znaju gde bi na kraju završili, ali im ja ono iz '90-ih godina nikada neću oprostiti. Lako je sada ulaziti u Evropu, kada je prošla vlast rešila pitanje Haga (izručila Karadžića, Slobu i Mladića), a isti ovi iz SNS su tada govorili da su demokrate tim izručenjima izdali Srbiju. Omladina očigledno ne pamti '90-te, ali ja ne zaboravljam. Do pre 5 godina Toma i Vučić su bili protiv EU i SAD, a sad su najveći evropejci i demokrate. Licemerje!

Vule

pre 10 godina

Mene samo interesuje kako su svi toliko sigurni da je krao. Čovek ima internacionalne kompanije od kojih sigurno ima ogromne prihode. Ne branim ga ni malo, samo pitam kako svi znaju da je kriv i pre suđenja, a ovamo ga držali u zatvoru pa pustili i očigledno im fale dokazi...

Dr.

pre 10 godina

Recept majstora balkanske kuhinje ili kako postati "inteligentan"

1. Miskovic podpredsenik vlade SR Srbije
2. Beko podpredsenik vlade SR Jugoslavije
3. T. Nikolic podpredsednik vlade SR Jugoslavije
4. Zivkovic, vd predsenika vlade Srbije
5. Vucic podpredsednik Vlade Srbije i ministar u vladi Srbije
6. Cedica podpredsednik vlade
....

Svi ovi bogati ljudi imaju nesto zajednicko.

SVI SU BILI POTPREDSENICI VLADE!

Dakle ako zelimo vise "inteligentnih" i bogatih, sposobnih ljudi trebalo bi doneti zakon po kome bi svaki gradjanin Srbije morao biti POTPREDSEDNIK VLADE bar na kratko.
Na taj nacin svima bi se otvorile oci i postali sposobni i "inteligentni" sto bi otvorilo put prema bogatstvu svakom pojedincu i drustvu kao celini.

Dakle svako od nas po 1 dan POTPREDSEDNIK VLADE SRBIJE i bog da nas vidi.

Sposobnost tipa Miskovica, Beka, Zivkovica, Dacica, Bajatovica, Nikolica, Vucica, Cede, Mede...
se stice na polozaju POTPREDSEDNKA VLADE.

miloš novi sad

pre 10 godina

Mišković nije na slobodi,Ne2013 10:32)

A šta "prejudicira" to što je u pritvoru proveo nekoliko meseci umesto 30 dana? A šta "prejudicira" to što za tih nekoliko meseci niko nije mogao ni da sastavi optužnicu, ni da skupi dokaze, ni da pokrene suđenje?

Odgovor - demagogija. Vučić ga je uhapsio jer mu je trebala reklama, a ne zato što je ikada planirao da ga optuži za bilo šta. Katastrofalno loša odluka, jer Vlada jedva da je preživela godinu dana, a pukotine se već pretvaraju u crne rupe a sve je manje prostora za marketing. Zato u narednim mesecima možemo očekivati isto tako besmislena hapšenja ljudi iz prethodnog režima, i naravno ti isti ljudi će biti pušteni posle nekoliko meseci.

Ukoliko ne mislite da su ovi SNSkajnet komentari "marketing", a ne najbolja antireklama u istoriji politike.

Somborac

pre 10 godina

Ako su nabavili dovoljno dokaza i svedoka, onda je i u redu sto su ga pustili. Ako je kriv, to ce se dokazati i sud ce tako presuditi bez obzira jel sad Miskovic u zatvoru ili nije, ipak je previse javnost umesana u ceo slucaj i sva desavanja da bi to sad, tek neko tako, zataskao.

Hm

pre 10 godina

Jemstvo se vraca Miskovicu nakon okoncanja postupka, nista drzava ovde nije zaradila. Jedino ako Miskovic pobegne se jemstvo zadrzava, ali u tom slucaju je pitanje sta je drzava izgubila...

tromb

pre 10 godina

Ako Miskovic bude dobar, vracaju mu evre? Ukradene evre! Sta me onda zaludjuju sa 12 miliona, kesh, srednji kurs. Mogao je i 50 miliona da uplati ako mu se vraca. Opet magla, Vucicu?

Mirko

pre 10 godina

Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković pre nego što bude pušten na slobodu moraće da da obećanje Specijalnom sudu da se neće kriti.

Obećanje - ludom radovanje!

maxi

pre 10 godina

Miskovic je kost u grlu svakog postenog gradjnina Srbije,isreno jedva cekam da se vrati iza resetaka jer tamo mu je mesto,imeriju koju ima sigurno nije legalno stekao.

vlada-so

pre 10 godina

pa i treba da je na slobodi, zašto da on robija a oni što su donosili zakone za njega i njemu slične, i dan danas se šepure po skuštini na narodnim jaslama već 25 godina. on je posledica, uzrok je politički ološ.

bravo

pre 10 godina

Da, sad izlazi, dao je mito rasprodao sta je imao najveci deo novca prebacio na neko tropsko ostrvo a verovatno je i kupio neko, zbrisace iz zemlje a nasi ce "za kaznu" da mu konfiskuju preostalu imovinu ovde i pojeo vuk magarca. Tj mi smo magarci. Ovde mu je preostalo verovatno 5% imovine i toga moze mirne duse da se odrekne. Voleo bih da nisam u pravu i da se drugacije zavrsi jer je svoju imperiju sazidao na nasem novcu koji je za Milosevica sklonio na kipar a onda povukao nazad kao svoj kapital. I to mu treba sve oduzeti. A njega i sve koji su mu to omogucili na dugogodisnje robije.

Zoran M.

pre 10 godina

Moja logika kaže da nije kriv Mišković koji je kupovao ono što su političari prodavali u bescenje. Hapsite takve političare! Isto tako smatram da država mora već jednom naučiti da građani Srbije treba da budu kapitalisti a oni obični državni službenici. To je gospodo kapitalizam - ko radi ima a ko ne radi nema. Dosta više sa komunističkim shvatanjima i hapšenjima sitnih riba, hapsite političare prethodnih vlada koje su uništile privredu zemlje.

samo PRIVREMENO

pre 10 godina

Mišković nije na slobodi,NEGO na privremenoj slobodi.To je velika razlika,a to ne prejudicira da li konačno neće biti i osuđen.

Svanuce, jer svanuti mora

pre 10 godina

@Cole
bravo za najsposobniju Vladu Srbije?! hahah pa oni ne mogu ni malu maturu da sprovedu... Najsposobniji... Hitno organizovati referendum sa pitanjem: "Da li ste za to da se svim politicarima, tj clanovima stranaka zabrani obavljanje funkcije u narednih 50 godina" ... sve je to ista bagra koja nas krade od 90tih na ovamo... samo menaju ime i oblike... uvesti 10 Nemaca i 10 Japanaca u tom periodu da se razvijemo konacno... ali to je nerealno, jer Srbin nece da podje od sebe i da se menja, lakse mu je da pljuje po drugom, a u njegovom dvoristu glib.. za nas je tacna izreka da svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje

sasa jokic

pre 10 godina

Zar nije bilo logicno da prvo plati poreze i doprinose? Za jemstvo ima a za porez nema?
Uglavnom, mislim da je ovo pocetak kraja "borbe" protiv korupcije. Kao i sletanje Aleksandra Vucica u srpsku realnost.
Trenutno nijedan ozbiljan prestupnik, da ne upotrebim pravu rec, nije ni u pritvoru, a ne da mu se sudi. To samo govori o nemoci policije (koja Veljovica natera da prihvati za savetnika coveka koga je par dana pre toga razresio).
I tuzilastva da procesuiraju mocnike.

zoran

pre 10 godina

Јака слобода мора сваког првог да се јавља у полицију, одузет пасош... једино да утекне код компањона карића и бог да га види...

Mameti

pre 10 godina

Socijalizam je ziv! Srbija ga ne da! Svi bogati su lopovi svi siromasni posteni! Ko radi taj i krade..stoga ne treba raditi vec hapsiti bogate i otimati im ono sto su iovako ukrali narodu! Svi politicari su lopovi (osim jednog ljubi ga majka)! Posto ne smem da kazem ruzne reci a ja cu da predlozim da se uvede stara turska kazna, na kolac!!!!! Ua lopovi, uaa, uaaa!
Uh umorio sam se gotov mi je radni dan, moram da dremnem.

Siniša

pre 10 godina

Ma to što izlazi nije bitno, bitno je da nam kaže ko ga je reketirao, kako je dao kredit SNS od 5 miliona evra za kampanju (Univerzal banka je Miškovićeva, ako niste znali), oko čega su se posvađali...da li oko toga što je tražio da se kredit vrati ili oko sponzorstva...nešto tu debelo smrdi, e sad šta tačno, mislim da nikada nećemo saznati, ali sigurno nije borba protiv korupcije, jer da jeste bili bi uhapšeni oni koji su načinili mnogo veću pljačku, a da vas podsetim - od 24 sporne privatizacije samo su 4 slučaja delimično, selektivno su pohapšeni ljudi, odrađena, ali velike prevare nisu ni taknute...

Srbijanka

pre 10 godina

Uzeti mu sve što je dužan državi! Sve što je zaradio na nepošten način i pritom oštetio državu da vrati! Samo što bi mu ja sve s kamatom naplatila! Sve po redu i Zakonu! Nije se Vučić džabe borio protiv korupcije, zato svako ko je državu oštetio mora da odgovara!

grlica

pre 10 godina

Te pare koje je dao za jemstvo zaradio je na ledjima jadnog naroda.A veliki deo krivice za njegove mutne radnje snosi i bivsa vlast koja mu je dozvolila da radi sve to dok je obican narod kaznjavala na svakom cosku.

Maksa

pre 10 godina

Prvi potpredsednik Vlade u moru pitanja koja muce gradjane ove zemlje licitira sa duzinom sudskog procesa. Odgovorno ponasanje.
Nemesanje u rad suda.

lole

pre 10 godina

koliko ovde ima onih koji sve znaju o tudjim zivotima i zaradama i milionima.... malo treba gledati i u svoje dvoriste, ko zna sta sve tamo raste

fizicar

pre 10 godina

da li je gospodin kriv ili nije, pokazace proces (ali nece biti kao u slucaju jozefa k). neka mu se sudi, pa sta se vec presudi

ja bih nesto drugo da komentarisem:
da li ono bese misko ponudio jemstvo od dvadeset (i mozda nesto) miliona evrica da ga puste da se brani sa slobode? negde drugi/treci dan kada su ga uhapsili?

sada ga pustise za duplo manje da se brani sa te iste slobode

proces obecava, nema sta

Kimo

pre 10 godina

Platio 12M evra? Sta znace te pare njemu, kad nisu njegove, a bio je spreman i duplo da dA :/
Ne zanima me giljotina. Neka vise pocne i da se zavrsi proces. Samo da ne ispadne ovaj slucaj, kao prethodni vec zavrseni, kad dodje nova vlast - novo sudjenje i agonija...

Radovanka H

pre 10 godina

Nista mi ne dobijamo ako je Miskovic u zatvoru.Sa parama koje vrati moze nesto i da se pokrene!Uostalom to ne znaci da ce biti oslobodjen.

Prevaren

pre 10 godina

Pa lepo sto je uplatio 12 000 000 .
Nas ojadjenih gradjana Srbije u predhodnim decenijama ima samo 6 000 000 (pola od iznosa)...
A odakle mu pare?
UZEO OD NAS.... a to znaci neka svakom od nas isplate po 1 MILION za prevare, ra ratove u kojima nismo ucestvovali, za patnje i nemastinu u prethodnih 25 godina...

ZLOBEX

pre 10 godina

Ovo "jemstvo" će sad lepo da se potroši, pa kad ga sudije proglase nevinim, onda će Njegovo Božanstvo da skuplja pare od ono malo radnika i seljaka što je preostalo, da vrati Mišku, zajedno sa odštetom za provedene dane na robiji.

Господин Друг

pre 10 godina

Почео је други чин драме "Живот и прикључениа Мирослава Мишковића".
Кратак опис радње:
- Мирослав беше "успешни" газда (не власник, него баш онако - газда).
- У немилост беше пао више пута због блага што је "стекао"
- Отимаше га за новце мале и веће, док је и он новце "скупљао"
- Онда га у тамницу бацише, слободу врећицом златника наплатише
- Тамничар се беше сеирио, док га суд народа није сустигао.

Још краће: Пресипање једном отетог новца назад у буџет да се покрију трошкови. Омиљени привредник Милошевићев се поново извукао, чека га Динкић, а на радост СПС-а.

25/12

pre 10 godina

Pre 3 meseca, sud je odbio ponudjenu kauciju od 25 miliona eura. Danas ga pusta da se brani sa slobode za duplo manje pare. Ako je Miskovic procenio da mu se isplati da pobegne iz zemlje po ceni od 25 miliona, pitam se da li mu se isplati da bezi po duplo manjoj ceni 12?

Misko M.

pre 10 godina

Ako je Miskovic platio jemstvo, ne znaci da je platio svoju slobodu i da nece nase pravosudje raditi sve kako bi dokazalo krivicu pomenutog nam gospodina. Gospodin Vucic je uspeo da ga uhapsi i sakupi dokaze za njegov pritovr, ali ne moze sve on sam, sad je red na nasim institucijama da dokazu krivicu Miskovica. Svi smo svedoci njegove korupiranosti, da se ne lazemo, ne moze neko steci toliku imovinu preko noci, a posteno.

stevan

pre 10 godina

Ajde sad da vidimo Eliota i Selakovica. Imam osecaj da ce da se dogode dve stvari. Otvaranje rupa u politici prvog potpredsednika, dakle shvajcarski sir je pun rupa spojio Vucko prstice ili ne spojio, a drugo ajde da sad vidimo rejting. Mora biti da "raste i raste".

Makedonac

pre 10 godina

Gde ima $$$ nema pravde.

Ako proceni da ce kazna biti velika napustice zemlju i kraj.Ako ne, ostace i izdrzace tu kaznu u zatvoru pred PC, TV i uslugom kao u hotelu sa pet zvezdica.

lokator

pre 10 godina

Vucicu, izasao ti Miskolc iz zatvora. Cime ces sad da se hvalis, a da nije radno vreme drzavnih gustera? Nemas cime, momce. U zemlji cveta kriminal i vlada siromastvo, a ti sam sebe hvalis.

Ja

pre 10 godina

Drzava je u ovom slucaju pokazala da je najveci podstrekac na kriminalne aktivnosti. Bitno je da se kaze kako je to najveca suma koju je naplatila. Uopste nije bitno to sto su ovom uplatom prekrseni zakoni ove zemlje. Neka Delta pokaze dokaz da je ovaj novac oporezovan po zakonu. Za druge svako podizanje novca u licne svrhe mora da bude oporezovano, ali ovde je takav dokaz nepotreban. Neka Miskovic izadje iz pritvora, ali je drzava ta koja mora da vodi racuna o sopstvenom interesu. Ako ce ovo pustanje da prouzrokuje novo krivicno delo, sama drzava mora da ga spreci. Dokle vise da se sve radi samo da bi neko za sebe brojao poene, a na stetu citavog naroda?

Helios

pre 10 godina

Sve je ovo jedno veliko i višestruko zamajavanje, pogubno po Srbiju.
1. Ni u jednom od tkzv. 24 slučaja koje je EU natuknula sledeći rad Verice Barać u suštini ne postoji pravni osnov za tužbu. Em su naši propisi neprecizni i kontradiktorni em je, manje više, sve urađeno formalno korektno. Iako se radi o najgorim lopinama, samo narušavanje zakona mnogo više izvršili su državni službenici, vojnici partija i "politička elita". Dokaz bi bio samo putem priznanja, svedoka ili snimaka nameštanja tendera itd. što se neće desiti nikad i svi to znaju. Sva ova Vučkova "ofanziva" je akt volje i samoreklame. Koliko god opravdano makar kao psihološka brana totalnom raspadu Srbije toliko i nekorektno spram željene nezavisnosti pravnog sistema. Ili neefikasno ili efikasno pravnim nasiljem, što je nerešiva dilema: pljačkaška demokratija i blato ili manje pljačkaška ali - diktatura.
2. Do presuda i pravosnažnih osuda ako ih i bude je godinama daleko a kamoli do suštine - gde su pare? Naprotiv, sva DOS, a sada i izmetnuta SPS i radikaliSNS ekipa nije prstom makla da povrati pare sa Kipra a kamoli ove.
3. Da ovde ima i jedna zaista proEU stranka, ona bi rešila za 15 godina pitanje stare imovine koje je apsolutni preduslov ulaska u EU. Ne, ali će se i dalje budaliti da su sve ove priHvatizacije ne DS-G17 nego Koštunica. Nikakve najočiglednije činjenice o tome ko se obogatio a ko nije neće razuveriti zaluđenu većinu, zbog apsolutnog medijskog ispiranja mozga "EU-ili-Smrt" prevarom.

zevs

pre 10 godina

Znaci ostetio drzavu za 155 Mio Eura i traze mu kauciju od 12 Mio Eura.

AKO IMAS PARE MOZES NA SLOBODU.

Treba da ga drze kao Seselja jedno deset godina u pritvoru pa da onda tek pocne sudjenje. Lop..., upropastio mnoge porodice i male preduzetnike.

mile

pre 10 godina

Od ponavljanja njegovog imena iz minut u minut na svakom kanalu i svim ostalim medijima meni se ljudi smucilo.Pa zar nema neka lepsa i prijatnija vest sem da Miskovic izlazi iz zatvora?Moram da prenesem svim novinarima i onima koji prave ovakve i slichne vesti-UGUSHILI STE VISHE!

Todor

pre 10 godina

Situacija sa Miskovicem se moze opisati ovako: Odem do trafike, ukradem paklu cigara, kad me uhvate vratim 3 cigare i ja sam sad ok... Alo covek ima milijarde pa tih 12 miliona evra ima iz carape da izvadi...

milos

pre 10 godina

Још један начин да мафија (држава) отме паре другој мафији (бизнисменима).

crna guja

pre 10 godina

Ma daaaa, bas ce biti efikasno, savetujem gos'n Prvom da pocne da skuplja lovu za astronomsku odstetu koju ce drzava morati da plati!!!

Kontrolor GSP

pre 10 godina

I bio je red, sramota da se ovako ponižava covek bez i jednog dokaza
da je kriv. Kad Miškovic konačno bude pobedio u sudskom postupku koji
se vodi protiv njega, tužiće državu i uzeti debele pare i ja se tome
unapred radujem, jer će to pokazati svu Vučićevu neozbiljnost i ojačati
demokratsku stranku predvođenu najboljim gradonačelnikom Beograda svih
vremena gospodinom Draganom Đilasom. Momenat Miškovićevog izlaska iz
pritvora je istovremeno i momenat početka vrtoglavog pada Vučićeve
popularnosti.

Ceda Popovic

pre 10 godina

Zavrsavajte ovu spansku seriju, mora nesto da se radi. Demagogija je potrosena, Kosovo je otpisano, Datum je (ili nije) dobijen, dajte da se spasava ovaj narod koji nema od cega da zivi. Treba praviti pare, a to cika Misko ipak bolje zna nego Centralna otadzbinska uprava i slicni vazni organi.

lotus

pre 10 godina

Nije mi pravo sto je izasao, ali ipak kad bolje razmislim nije ubio nikoga pa da mora nonstop da bude pritvoren. Kada dobije presudu onda ce vec morati malo duze da se odmara iza brave.

K

pre 10 godina

Zavrti mi se u glavi kad pomislim da ovako jedan prosečan čovek može da napravi toliku imperiju samo zbog inicijalnog političkog uticaja. Naravno on i slični njemu misle da su mnogo pametni ali ustvari sve su stekli na mišiće. I većinom sve stečeno je na račun države ili njenim uticajem. Da je neka država, trebala bi da ga primori da nastavi da radi što je radio ali da većina zarade ide tamo gde treba, da se poprave medicinski uslovi, pravosudje, putevi, zažive neke fabrike što su uništili i mnogo čega drugog. Ne mogu da shvatim kako možemo biti ovako sebičan i pokvaren narod, ako smo stvarno takvi onda ni ne zaslužujemo bolje.

Vojvodinac

pre 10 godina

12 miliona €!?
Svaka čast g.Miškoviću, taj nije gubio vreme.
Koincidencija je da je on napravio milione a država baš u isto vreme ode pod led!?
Najvažnije je da je on za 12 miliona € obezbedio pokriće, poreklo, i platio porez !?"#$"!?
E moj vučiću!?

Danijel

pre 10 godina

Završio čovek sa svojom ulogom zamajavanja narod oko predaje Kosova i sada mirno može da uživa.Ko nama garantuje da jeste bio u zatvoru sve ovo vreme?

bole tirkiz

pre 10 godina

Bolje da je ostao u pritvoru, zbog svoje sigurnosti. Ako pocne da druka kome je sve davao kintu, ne bi bio bas mnogo bezbedan napolju.

garavi

pre 10 godina

neka , covek je zasluzio . sad se vidi da je optuzen radi skupljanja politickih poena . vucic i drustvo treba da podnesu ostavku , sam je rekao to . ne mogu da ga optuze pa su sad i pare dobre . ako je pametan ovaj narod , treba da skinemo sa vlasti celu vladu i ove da posaljemo u istoriju .

aleksandar grozni

pre 10 godina

Akoje Beko na slobodi a isto to je radio zasta optuzuju Miskovica,onda je sasvim logicno da se brani sa slobode,ali?Kakvaje to sudska odluka da se novac preda u sudski depo i to iskljucivo u kesu,a dase niko normalan ne zapita odakle nekom toliki kes a da se zakon drasticno ne krsi.Ko moze u bilo kojoj zemlji na svetu da ima toliko kesa a da posluje po zakonu odnosno legalno?.Samo veliki narko igraci mogu da imaju toliko kesa na gomili,a ako neka firma moze da sakupi toliko kesa e toje onda signal za istraznog sudiju da ispita poslovanje takve firme,zar ne?.

Kimi Raikonen

pre 10 godina

Imam utisak da neki pojedinci namerno bacaju nekakvu priču da će pobeći ili da je slobodan Mišković. E pa takvi likovi su sa pravne strane totalno nepismeni.
Naime,optužnica je potvrđena i u punom je svom kapacitetu. Sada sledi suđenje.

beli

pre 10 godina

I sta je dati 12 miliona kada je ukrao milijardu, i neka mu sud oduzme 500 miliona eura imovine i dalje ce njemu i njegovim unucima ostati. I ko kaze da ne vredi krasti u Srbiji taj je budala!!!

VLADA Novi Sad

pre 10 godina

Hajde da savet za borbu protiv korupcije ispita odakle mu toliki novac?
Vi se kao država sprdate s nama!
Pozdrav iz Vojvodine

Dunjić

pre 10 godina

Briselski sporazum je potpisan. Amerikanci mogu da budu zadovoljni. SNS pobeđuje ubedljivo na sledećim izborima. Mišković je na slobodi! Sve je kako treba da bude! Srbi su mnogo naivan narod. Zato će da izumru kao dinosaurusi!!!

obrenko

pre 10 godina

Problem Vučića je bio što je on krenuo u borbu protiv korupcije bez ikakve institucionalne podrške, tj. sa korumpiranim institucijama. Sudstvo i policija očigledno nisu bili spremni za bezkompromisnu borbu protiv korupcije.

NemanjaVac8

pre 10 godina

Pa dobro. Objektivno sasvim je ok da se brani sa slobode (kućnog pritvora isl). Međutim, takođe je sasvim logično da na kraju bude osuđen na debelu robiju. E sad ... Ono što se meni ne dopada jeste podudarnost sa slučajem Dikić i puštanjem Miška iz pritvora. Ako se uzme u obzir da slučaj Dikić liči na slučaj beretke i Legija i ako se uzme da je prebogati Miško onomad otvoreno pretio Vučiću mislim da je logično da bi Aca morao da povede još više računa. Mi živimo u Srbiji i ništa ne sme da se prepušta slučaju, naročito posle onoga što se desilo Đinđiću.

jadna Srbija

pre 10 godina

Sto onda ne pustite i Karica da se vrati? On je jos svirao i harmoniku, barem nesto radio. A i univerzitet deci podigao. Sto je ovaj bolji od Karica?

vldjuka

pre 10 godina

Sramota, za sedam meseci je već trebalo doneti presudu. Na kraju će Miškoviću morati platiti svaki dan pritvora po ceni od 273972,60 eura. Račun sledi iz pretpostavke da je Mišković zaradio milijardu evra za deset godina.

Cole

pre 10 godina

Bravo za pravosuđe, bravo za borbu protiv
kriminala, bravo za borbu protiv korupcije,
bravo za najsposobniju Vladu Srbije, bravo za...
Sad još jedno godinu, godinu i po teškog kućnog pritvora,
pa da vidim onda da li će da vara, krade, podmićuje...

grlica

pre 10 godina

Te pare koje je dao za jemstvo zaradio je na ledjima jadnog naroda.A veliki deo krivice za njegove mutne radnje snosi i bivsa vlast koja mu je dozvolila da radi sve to dok je obican narod kaznjavala na svakom cosku.

bravo

pre 10 godina

Da, sad izlazi, dao je mito rasprodao sta je imao najveci deo novca prebacio na neko tropsko ostrvo a verovatno je i kupio neko, zbrisace iz zemlje a nasi ce "za kaznu" da mu konfiskuju preostalu imovinu ovde i pojeo vuk magarca. Tj mi smo magarci. Ovde mu je preostalo verovatno 5% imovine i toga moze mirne duse da se odrekne. Voleo bih da nisam u pravu i da se drugacije zavrsi jer je svoju imperiju sazidao na nasem novcu koji je za Milosevica sklonio na kipar a onda povukao nazad kao svoj kapital. I to mu treba sve oduzeti. A njega i sve koji su mu to omogucili na dugogodisnje robije.

maxi

pre 10 godina

Miskovic je kost u grlu svakog postenog gradjnina Srbije,isreno jedva cekam da se vrati iza resetaka jer tamo mu je mesto,imeriju koju ima sigurno nije legalno stekao.

Kimi Raikonen

pre 10 godina

Imam utisak da neki pojedinci namerno bacaju nekakvu priču da će pobeći ili da je slobodan Mišković. E pa takvi likovi su sa pravne strane totalno nepismeni.
Naime,optužnica je potvrđena i u punom je svom kapacitetu. Sada sledi suđenje.

obrenko

pre 10 godina

Problem Vučića je bio što je on krenuo u borbu protiv korupcije bez ikakve institucionalne podrške, tj. sa korumpiranim institucijama. Sudstvo i policija očigledno nisu bili spremni za bezkompromisnu borbu protiv korupcije.

Deki

pre 10 godina

@(grlica, 23. jul 2013 10:18)
ljudska psiha je čudo? Kad je Mišković uhapšen, ti si govorio, eto, ova vlast se bori protiv korupcije i kradje. Sad, kad je pušten uz jemstvo, ova vlast je opet dobra, a prošla je loša, jer se Mišković sa njom obogatio? Ne znam koliko si star, ali treba da znaš da se Mišković obogatio još za vreme Slobe, kada je ova vlast (bez Dinkića) podržavala Slobu! Ma koliko ova vlast uradila dobrog (a vidim da su isti kao i prošla vlast), ja im nikada neću zaboraviti njihovu politiku u vreme Slobe, kada su ga podržavali i učestvovali u stradanju srpskog naroda. Ja sam počeo da radim '93. i prva mi je plata bila 10 maraka. Dobro se sećam rata, praznih prodavnica, litar goriva 4 marke, izbeglice, Dnevnik od 19 i 30... To se nikada ne zaboravlja i ovi iz SNS i SPS su podržavali tadašnju politiku! Ne vode oni danas takvu politiku, jer znaju gde bi na kraju završili, ali im ja ono iz '90-ih godina nikada neću oprostiti. Lako je sada ulaziti u Evropu, kada je prošla vlast rešila pitanje Haga (izručila Karadžića, Slobu i Mladića), a isti ovi iz SNS su tada govorili da su demokrate tim izručenjima izdali Srbiju. Omladina očigledno ne pamti '90-te, ali ja ne zaboravljam. Do pre 5 godina Toma i Vučić su bili protiv EU i SAD, a sad su najveći evropejci i demokrate. Licemerje!

Somborac

pre 10 godina

Ako su nabavili dovoljno dokaza i svedoka, onda je i u redu sto su ga pustili. Ako je kriv, to ce se dokazati i sud ce tako presuditi bez obzira jel sad Miskovic u zatvoru ili nije, ipak je previse javnost umesana u ceo slucaj i sva desavanja da bi to sad, tek neko tako, zataskao.

Srbijanka

pre 10 godina

Uzeti mu sve što je dužan državi! Sve što je zaradio na nepošten način i pritom oštetio državu da vrati! Samo što bi mu ja sve s kamatom naplatila! Sve po redu i Zakonu! Nije se Vučić džabe borio protiv korupcije, zato svako ko je državu oštetio mora da odgovara!

zoran

pre 10 godina

Јака слобода мора сваког првог да се јавља у полицију, одузет пасош... једино да утекне код компањона карића и бог да га види...

NemanjaVac8

pre 10 godina

Pa dobro. Objektivno sasvim je ok da se brani sa slobode (kućnog pritvora isl). Međutim, takođe je sasvim logično da na kraju bude osuđen na debelu robiju. E sad ... Ono što se meni ne dopada jeste podudarnost sa slučajem Dikić i puštanjem Miška iz pritvora. Ako se uzme u obzir da slučaj Dikić liči na slučaj beretke i Legija i ako se uzme da je prebogati Miško onomad otvoreno pretio Vučiću mislim da je logično da bi Aca morao da povede još više računa. Mi živimo u Srbiji i ništa ne sme da se prepušta slučaju, naročito posle onoga što se desilo Đinđiću.

lotus

pre 10 godina

Nije mi pravo sto je izasao, ali ipak kad bolje razmislim nije ubio nikoga pa da mora nonstop da bude pritvoren. Kada dobije presudu onda ce vec morati malo duze da se odmara iza brave.

samo PRIVREMENO

pre 10 godina

Mišković nije na slobodi,NEGO na privremenoj slobodi.To je velika razlika,a to ne prejudicira da li konačno neće biti i osuđen.

aleksandar grozni

pre 10 godina

Akoje Beko na slobodi a isto to je radio zasta optuzuju Miskovica,onda je sasvim logicno da se brani sa slobode,ali?Kakvaje to sudska odluka da se novac preda u sudski depo i to iskljucivo u kesu,a dase niko normalan ne zapita odakle nekom toliki kes a da se zakon drasticno ne krsi.Ko moze u bilo kojoj zemlji na svetu da ima toliko kesa a da posluje po zakonu odnosno legalno?.Samo veliki narko igraci mogu da imaju toliko kesa na gomili,a ako neka firma moze da sakupi toliko kesa e toje onda signal za istraznog sudiju da ispita poslovanje takve firme,zar ne?.

belvil siti

pre 10 godina

Čim stigne Šarić i progovori, eto i Miška nazad iza rešetaka a možda i onog što je raščišćavao gradilište i okolinu...

Zoran M.

pre 10 godina

Moja logika kaže da nije kriv Mišković koji je kupovao ono što su političari prodavali u bescenje. Hapsite takve političare! Isto tako smatram da država mora već jednom naučiti da građani Srbije treba da budu kapitalisti a oni obični državni službenici. To je gospodo kapitalizam - ko radi ima a ko ne radi nema. Dosta više sa komunističkim shvatanjima i hapšenjima sitnih riba, hapsite političare prethodnih vlada koje su uništile privredu zemlje.

Dunjić

pre 10 godina

Briselski sporazum je potpisan. Amerikanci mogu da budu zadovoljni. SNS pobeđuje ubedljivo na sledećim izborima. Mišković je na slobodi! Sve je kako treba da bude! Srbi su mnogo naivan narod. Zato će da izumru kao dinosaurusi!!!

tromb

pre 10 godina

Ako Miskovic bude dobar, vracaju mu evre? Ukradene evre! Sta me onda zaludjuju sa 12 miliona, kesh, srednji kurs. Mogao je i 50 miliona da uplati ako mu se vraca. Opet magla, Vucicu?

miloš novi sad

pre 10 godina

Mišković nije na slobodi,Ne2013 10:32)

A šta "prejudicira" to što je u pritvoru proveo nekoliko meseci umesto 30 dana? A šta "prejudicira" to što za tih nekoliko meseci niko nije mogao ni da sastavi optužnicu, ni da skupi dokaze, ni da pokrene suđenje?

Odgovor - demagogija. Vučić ga je uhapsio jer mu je trebala reklama, a ne zato što je ikada planirao da ga optuži za bilo šta. Katastrofalno loša odluka, jer Vlada jedva da je preživela godinu dana, a pukotine se već pretvaraju u crne rupe a sve je manje prostora za marketing. Zato u narednim mesecima možemo očekivati isto tako besmislena hapšenja ljudi iz prethodnog režima, i naravno ti isti ljudi će biti pušteni posle nekoliko meseci.

Ukoliko ne mislite da su ovi SNSkajnet komentari "marketing", a ne najbolja antireklama u istoriji politike.

Hm

pre 10 godina

Jemstvo se vraca Miskovicu nakon okoncanja postupka, nista drzava ovde nije zaradila. Jedino ako Miskovic pobegne se jemstvo zadrzava, ali u tom slucaju je pitanje sta je drzava izgubila...

Kontrolor GSP

pre 10 godina

I bio je red, sramota da se ovako ponižava covek bez i jednog dokaza
da je kriv. Kad Miškovic konačno bude pobedio u sudskom postupku koji
se vodi protiv njega, tužiće državu i uzeti debele pare i ja se tome
unapred radujem, jer će to pokazati svu Vučićevu neozbiljnost i ojačati
demokratsku stranku predvođenu najboljim gradonačelnikom Beograda svih
vremena gospodinom Draganom Đilasom. Momenat Miškovićevog izlaska iz
pritvora je istovremeno i momenat početka vrtoglavog pada Vučićeve
popularnosti.

Dr.

pre 10 godina

Recept majstora balkanske kuhinje ili kako postati "inteligentan"

1. Miskovic podpredsenik vlade SR Srbije
2. Beko podpredsenik vlade SR Jugoslavije
3. T. Nikolic podpredsednik vlade SR Jugoslavije
4. Zivkovic, vd predsenika vlade Srbije
5. Vucic podpredsednik Vlade Srbije i ministar u vladi Srbije
6. Cedica podpredsednik vlade
....

Svi ovi bogati ljudi imaju nesto zajednicko.

SVI SU BILI POTPREDSENICI VLADE!

Dakle ako zelimo vise "inteligentnih" i bogatih, sposobnih ljudi trebalo bi doneti zakon po kome bi svaki gradjanin Srbije morao biti POTPREDSEDNIK VLADE bar na kratko.
Na taj nacin svima bi se otvorile oci i postali sposobni i "inteligentni" sto bi otvorilo put prema bogatstvu svakom pojedincu i drustvu kao celini.

Dakle svako od nas po 1 dan POTPREDSEDNIK VLADE SRBIJE i bog da nas vidi.

Sposobnost tipa Miskovica, Beka, Zivkovica, Dacica, Bajatovica, Nikolica, Vucica, Cede, Mede...
se stice na polozaju POTPREDSEDNKA VLADE.

Ceda Popovic

pre 10 godina

Zavrsavajte ovu spansku seriju, mora nesto da se radi. Demagogija je potrosena, Kosovo je otpisano, Datum je (ili nije) dobijen, dajte da se spasava ovaj narod koji nema od cega da zivi. Treba praviti pare, a to cika Misko ipak bolje zna nego Centralna otadzbinska uprava i slicni vazni organi.

cutu

pre 10 godina

Ljudi ovo strasno, pa bolje da su dali pare za malu Tijanu koja je preminula u Hjustonu .. Nego za ove za....ncije,za sve se ima pare samo za bolesnu decu i siromasnu nema ..Drzava nam zbog toga i propada...

garavi

pre 10 godina

neka , covek je zasluzio . sad se vidi da je optuzen radi skupljanja politickih poena . vucic i drustvo treba da podnesu ostavku , sam je rekao to . ne mogu da ga optuze pa su sad i pare dobre . ako je pametan ovaj narod , treba da skinemo sa vlasti celu vladu i ove da posaljemo u istoriju .

Kimo

pre 10 godina

Platio 12M evra? Sta znace te pare njemu, kad nisu njegove, a bio je spreman i duplo da dA :/
Ne zanima me giljotina. Neka vise pocne i da se zavrsi proces. Samo da ne ispadne ovaj slucaj, kao prethodni vec zavrseni, kad dodje nova vlast - novo sudjenje i agonija...

Cole

pre 10 godina

Bravo za pravosuđe, bravo za borbu protiv
kriminala, bravo za borbu protiv korupcije,
bravo za najsposobniju Vladu Srbije, bravo za...
Sad još jedno godinu, godinu i po teškog kućnog pritvora,
pa da vidim onda da li će da vara, krade, podmićuje...

lole

pre 10 godina

koliko ovde ima onih koji sve znaju o tudjim zivotima i zaradama i milionima.... malo treba gledati i u svoje dvoriste, ko zna sta sve tamo raste

Siniša

pre 10 godina

Ma to što izlazi nije bitno, bitno je da nam kaže ko ga je reketirao, kako je dao kredit SNS od 5 miliona evra za kampanju (Univerzal banka je Miškovićeva, ako niste znali), oko čega su se posvađali...da li oko toga što je tražio da se kredit vrati ili oko sponzorstva...nešto tu debelo smrdi, e sad šta tačno, mislim da nikada nećemo saznati, ali sigurno nije borba protiv korupcije, jer da jeste bili bi uhapšeni oni koji su načinili mnogo veću pljačku, a da vas podsetim - od 24 sporne privatizacije samo su 4 slučaja delimično, selektivno su pohapšeni ljudi, odrađena, ali velike prevare nisu ni taknute...

vldjuka

pre 10 godina

Sramota, za sedam meseci je već trebalo doneti presudu. Na kraju će Miškoviću morati platiti svaki dan pritvora po ceni od 273972,60 eura. Račun sledi iz pretpostavke da je Mišković zaradio milijardu evra za deset godina.

VLADA Novi Sad

pre 10 godina

Hajde da savet za borbu protiv korupcije ispita odakle mu toliki novac?
Vi se kao država sprdate s nama!
Pozdrav iz Vojvodine

crna guja

pre 10 godina

Ma daaaa, bas ce biti efikasno, savetujem gos'n Prvom da pocne da skuplja lovu za astronomsku odstetu koju ce drzava morati da plati!!!

Svanuce, jer svanuti mora

pre 10 godina

@Cole
bravo za najsposobniju Vladu Srbije?! hahah pa oni ne mogu ni malu maturu da sprovedu... Najsposobniji... Hitno organizovati referendum sa pitanjem: "Da li ste za to da se svim politicarima, tj clanovima stranaka zabrani obavljanje funkcije u narednih 50 godina" ... sve je to ista bagra koja nas krade od 90tih na ovamo... samo menaju ime i oblike... uvesti 10 Nemaca i 10 Japanaca u tom periodu da se razvijemo konacno... ali to je nerealno, jer Srbin nece da podje od sebe i da se menja, lakse mu je da pljuje po drugom, a u njegovom dvoristu glib.. za nas je tacna izreka da svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje

Sync

pre 10 godina

nista lakse nego uhapsiti nekoga, ali dokazati krivicu to je vec ozbiljan posao. svako hapsenje je pratila pompa po novinama, ali zato pustanja zbog nedostatka dokaza samo u kratkim pasusima u nekom cosku. sve to ukazuje na cisto politikanstvo i demagogiju. niko nije zasticen, ali zato niko nije ni pravosnazno osudjen.

Maksa

pre 10 godina

Prvi potpredsednik Vlade u moru pitanja koja muce gradjane ove zemlje licitira sa duzinom sudskog procesa. Odgovorno ponasanje.
Nemesanje u rad suda.

vlada-so

pre 10 godina

pa i treba da je na slobodi, zašto da on robija a oni što su donosili zakone za njega i njemu slične, i dan danas se šepure po skuštini na narodnim jaslama već 25 godina. on je posledica, uzrok je politički ološ.

Mirko

pre 10 godina

Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković pre nego što bude pušten na slobodu moraće da da obećanje Specijalnom sudu da se neće kriti.

Obećanje - ludom radovanje!

Marko

pre 10 godina

Sud je vec pokazao efikasnost,ne mora se tome nadati Aleksandar Vucic. Osam meseci se pripremala optuznica, osam meseci je trajao pritvor, osam puta je ponavljano kako postoje cvrsti dokazi da je Miskovic spremna na bekstvo i konacno kasa je punija za 12 miliona Miskovicevih para.

jadna Srbija

pre 10 godina

Sto onda ne pustite i Karica da se vrati? On je jos svirao i harmoniku, barem nesto radio. A i univerzitet deci podigao. Sto je ovaj bolji od Karica?

Dr.

pre 10 godina

Pogledati sliku!

"Dzo vam salje pozdrav lep
sa ostrva Jamajke
Dzo je majmun, igra step
stane u tvoj dzep..."

ovo je decija pesmica za 1. razred osnovne muzicke skole

lokator

pre 10 godina

Vucicu, izasao ti Miskolc iz zatvora. Cime ces sad da se hvalis, a da nije radno vreme drzavnih gustera? Nemas cime, momce. U zemlji cveta kriminal i vlada siromastvo, a ti sam sebe hvalis.

bole

pre 10 godina

Mišković je dobro poljuljan, najnormalnijom pravnom procedurom, a počeo je i da vraća opljačkane pare ovom narodu i državi. Čestitke i podrška Vučiću, jedini se odvažio da takvima stane na put.
(Dejan, 23. jul 2013 11:45)

Ajoj bote omašio si 100%. Al neka, još koji komentar pa ćeš dobiti posao kao domar u opštinskom odboru, kome trebaju ispiti i kvalifikacije... A šta ćeš kad ti smene Vučića sa vlasti? Šta ćeš kad skontaš da si godine i mesece potrošio na glupost umesto na usavršavanje?

Vojvodinac

pre 10 godina

12 miliona €!?
Svaka čast g.Miškoviću, taj nije gubio vreme.
Koincidencija je da je on napravio milione a država baš u isto vreme ode pod led!?
Najvažnije je da je on za 12 miliona € obezbedio pokriće, poreklo, i platio porez !?"#$"!?
E moj vučiću!?

25/12

pre 10 godina

Pre 3 meseca, sud je odbio ponudjenu kauciju od 25 miliona eura. Danas ga pusta da se brani sa slobode za duplo manje pare. Ako je Miskovic procenio da mu se isplati da pobegne iz zemlje po ceni od 25 miliona, pitam se da li mu se isplati da bezi po duplo manjoj ceni 12?

Mameti

pre 10 godina

Socijalizam je ziv! Srbija ga ne da! Svi bogati su lopovi svi siromasni posteni! Ko radi taj i krade..stoga ne treba raditi vec hapsiti bogate i otimati im ono sto su iovako ukrali narodu! Svi politicari su lopovi (osim jednog ljubi ga majka)! Posto ne smem da kazem ruzne reci a ja cu da predlozim da se uvede stara turska kazna, na kolac!!!!! Ua lopovi, uaa, uaaa!
Uh umorio sam se gotov mi je radni dan, moram da dremnem.

fizicar

pre 10 godina

da li je gospodin kriv ili nije, pokazace proces (ali nece biti kao u slucaju jozefa k). neka mu se sudi, pa sta se vec presudi

ja bih nesto drugo da komentarisem:
da li ono bese misko ponudio jemstvo od dvadeset (i mozda nesto) miliona evrica da ga puste da se brani sa slobode? negde drugi/treci dan kada su ga uhapsili?

sada ga pustise za duplo manje da se brani sa te iste slobode

proces obecava, nema sta

Vule

pre 10 godina

Mene samo interesuje kako su svi toliko sigurni da je krao. Čovek ima internacionalne kompanije od kojih sigurno ima ogromne prihode. Ne branim ga ni malo, samo pitam kako svi znaju da je kriv i pre suđenja, a ovamo ga držali u zatvoru pa pustili i očigledno im fale dokazi...

eBora

pre 10 godina

Bas me briga za Miskovica kako ce da se brani,
Mene pogadja korupcija na lokalu, kod doktora, u opstini a tamo je stanje sve gore,dosli novi jos alaviji na pare

SNS bot - dijagnoza a ne zanimanje

pre 10 godina

Ovi botovi više ne znaju di udaraju. Toliko je dogorelo da dislajkuju i komentare koji napadaju Miškovića, tj. braniće i Miškovića sve dok to podrazumeva i odbranu Partije. Koji ste vi kraljevi, da je po Partiju pogodno branjenje onog Fricla koji je silovao žene u podrumu i njega biste hvalili!

stevan

pre 10 godina

Ajde sad da vidimo Eliota i Selakovica. Imam osecaj da ce da se dogode dve stvari. Otvaranje rupa u politici prvog potpredsednika, dakle shvajcarski sir je pun rupa spojio Vucko prstice ili ne spojio, a drugo ajde da sad vidimo rejting. Mora biti da "raste i raste".

beli

pre 10 godina

I sta je dati 12 miliona kada je ukrao milijardu, i neka mu sud oduzme 500 miliona eura imovine i dalje ce njemu i njegovim unucima ostati. I ko kaze da ne vredi krasti u Srbiji taj je budala!!!

Danijel

pre 10 godina

Završio čovek sa svojom ulogom zamajavanja narod oko predaje Kosova i sada mirno može da uživa.Ko nama garantuje da jeste bio u zatvoru sve ovo vreme?

Helios

pre 10 godina

Sve je ovo jedno veliko i višestruko zamajavanje, pogubno po Srbiju.
1. Ni u jednom od tkzv. 24 slučaja koje je EU natuknula sledeći rad Verice Barać u suštini ne postoji pravni osnov za tužbu. Em su naši propisi neprecizni i kontradiktorni em je, manje više, sve urađeno formalno korektno. Iako se radi o najgorim lopinama, samo narušavanje zakona mnogo više izvršili su državni službenici, vojnici partija i "politička elita". Dokaz bi bio samo putem priznanja, svedoka ili snimaka nameštanja tendera itd. što se neće desiti nikad i svi to znaju. Sva ova Vučkova "ofanziva" je akt volje i samoreklame. Koliko god opravdano makar kao psihološka brana totalnom raspadu Srbije toliko i nekorektno spram željene nezavisnosti pravnog sistema. Ili neefikasno ili efikasno pravnim nasiljem, što je nerešiva dilema: pljačkaška demokratija i blato ili manje pljačkaška ali - diktatura.
2. Do presuda i pravosnažnih osuda ako ih i bude je godinama daleko a kamoli do suštine - gde su pare? Naprotiv, sva DOS, a sada i izmetnuta SPS i radikaliSNS ekipa nije prstom makla da povrati pare sa Kipra a kamoli ove.
3. Da ovde ima i jedna zaista proEU stranka, ona bi rešila za 15 godina pitanje stare imovine koje je apsolutni preduslov ulaska u EU. Ne, ali će se i dalje budaliti da su sve ove priHvatizacije ne DS-G17 nego Koštunica. Nikakve najočiglednije činjenice o tome ko se obogatio a ko nije neće razuveriti zaluđenu većinu, zbog apsolutnog medijskog ispiranja mozga "EU-ili-Smrt" prevarom.

Dejan

pre 10 godina

Mišković je dobro poljuljan, najnormalnijom pravnom procedurom, a počeo je i da vraća opljačkane pare ovom narodu i državi. Čestitke i podrška Vučiću, jedini se odvažio da takvima stane na put.

bole tirkiz

pre 10 godina

Bolje da je ostao u pritvoru, zbog svoje sigurnosti. Ako pocne da druka kome je sve davao kintu, ne bi bio bas mnogo bezbedan napolju.

ZLOBEX

pre 10 godina

Ovo "jemstvo" će sad lepo da se potroši, pa kad ga sudije proglase nevinim, onda će Njegovo Božanstvo da skuplja pare od ono malo radnika i seljaka što je preostalo, da vrati Mišku, zajedno sa odštetom za provedene dane na robiji.

zaq

pre 10 godina

Te pare koje je dao za jemstvo zaradio je na ledjima jadnog naroda.A veliki deo krivice za njegove mutne radnje snosi i bivsa vlast koja mu je dozvolila da radi sve to dok je obican narod kaznjavala na svakom cosku.
(grlica, 23. jul 2013 10:18)

Poceo je on jos za vreme Milosevica.

Snezana

pre 10 godina

Vise nas tisti rupa u Deltinoj kasi, nego budzetski krater, vise se bavimo odakle Miskovicu pare, nego zasto drzava nema novaca, a svima uzima.

sasa jokic

pre 10 godina

Zar nije bilo logicno da prvo plati poreze i doprinose? Za jemstvo ima a za porez nema?
Uglavnom, mislim da je ovo pocetak kraja "borbe" protiv korupcije. Kao i sletanje Aleksandra Vucica u srpsku realnost.
Trenutno nijedan ozbiljan prestupnik, da ne upotrebim pravu rec, nije ni u pritvoru, a ne da mu se sudi. To samo govori o nemoci policije (koja Veljovica natera da prihvati za savetnika coveka koga je par dana pre toga razresio).
I tuzilastva da procesuiraju mocnike.

K

pre 10 godina

Zavrti mi se u glavi kad pomislim da ovako jedan prosečan čovek može da napravi toliku imperiju samo zbog inicijalnog političkog uticaja. Naravno on i slični njemu misle da su mnogo pametni ali ustvari sve su stekli na mišiće. I većinom sve stečeno je na račun države ili njenim uticajem. Da je neka država, trebala bi da ga primori da nastavi da radi što je radio ali da većina zarade ide tamo gde treba, da se poprave medicinski uslovi, pravosudje, putevi, zažive neke fabrike što su uništili i mnogo čega drugog. Ne mogu da shvatim kako možemo biti ovako sebičan i pokvaren narod, ako smo stvarno takvi onda ni ne zaslužujemo bolje.

milos

pre 10 godina

Још један начин да мафија (држава) отме паре другој мафији (бизнисменима).

Che

pre 10 godina

Kad je ponudio 25 miliona, Sud odbio, a sad mu dali za 12...Sve vise sam ubedjen da je taj Sud grupa idiota koji su preko veze tu gde jesu

Ja

pre 10 godina

Drzava je u ovom slucaju pokazala da je najveci podstrekac na kriminalne aktivnosti. Bitno je da se kaze kako je to najveca suma koju je naplatila. Uopste nije bitno to sto su ovom uplatom prekrseni zakoni ove zemlje. Neka Delta pokaze dokaz da je ovaj novac oporezovan po zakonu. Za druge svako podizanje novca u licne svrhe mora da bude oporezovano, ali ovde je takav dokaz nepotreban. Neka Miskovic izadje iz pritvora, ali je drzava ta koja mora da vodi racuna o sopstvenom interesu. Ako ce ovo pustanje da prouzrokuje novo krivicno delo, sama drzava mora da ga spreci. Dokle vise da se sve radi samo da bi neko za sebe brojao poene, a na stetu citavog naroda?

Hug

pre 10 godina

Tesko ce mu ista dokazati. Zna se odakle je Miskovic. A, i ako ga osude, to ce biti simbolicno. Sto ste, molim, pustili Subotica sa poternice, a?

Prevaren

pre 10 godina

Pa lepo sto je uplatio 12 000 000 .
Nas ojadjenih gradjana Srbije u predhodnim decenijama ima samo 6 000 000 (pola od iznosa)...
A odakle mu pare?
UZEO OD NAS.... a to znaci neka svakom od nas isplate po 1 MILION za prevare, ra ratove u kojima nismo ucestvovali, za patnje i nemastinu u prethodnih 25 godina...

Todor

pre 10 godina

Situacija sa Miskovicem se moze opisati ovako: Odem do trafike, ukradem paklu cigara, kad me uhvate vratim 3 cigare i ja sam sad ok... Alo covek ima milijarde pa tih 12 miliona evra ima iz carape da izvadi...

Господин Друг

pre 10 godina

Почео је други чин драме "Живот и прикључениа Мирослава Мишковића".
Кратак опис радње:
- Мирослав беше "успешни" газда (не власник, него баш онако - газда).
- У немилост беше пао више пута због блага што је "стекао"
- Отимаше га за новце мале и веће, док је и он новце "скупљао"
- Онда га у тамницу бацише, слободу врећицом златника наплатише
- Тамничар се беше сеирио, док га суд народа није сустигао.

Још краће: Пресипање једном отетог новца назад у буџет да се покрију трошкови. Омиљени привредник Милошевићев се поново извукао, чека га Динкић, а на радост СПС-а.

ošh

pre 10 godina

pa samo da sačekamo malog princa prvo da vidimo,pa onda gosn miška !!!ili će biti obrnut redosled !miško pa princ,pitanje je sad!!!!!??

duki

pre 10 godina

(Deki, 23. jul 2013 11:37)
Potpuno se slažem sa ovim komentarom. Ja, zahvaljući godinama pamtim i više, Tita, crvene marame, štafete, petoletke, ali jedan deo iz komentara mi smeta: gospoda iz SRS, a ne SNS, postala su proevropski orijentisana tek pre nešto više od godinu dana. Kada su pobedili na izborima. Takođe, neću zaboraviti izjavu Vučića da će vrlo brzo završiti istražne radnje u vezi Miškovića, jer oni nisu prethodna vlast da nekoga drže u zatvoru mesecima kao Kneževića, čija je oslobađajuća presuda, najblaže rečeno, čudna.

Mao

pre 10 godina

Evo fantastičnog primera kako izgleda efikasnost našeg pravosuđa: ne možeš iz pritvora, hoćeš da begaš; možeš iz pritvora, ali daj pare; dao si pare, ali nisi doneo potvrdu; imaš potvrdu, ali banci nije leglo; banci je legla uplata, ali idi prvo kod doktora; bio si na pregledu, ali nema sudije da potpiše, ajde sedi još malo... Zemljo Srbijo...

Vojvođanka

pre 10 godina

Zar se mogao očekivati drugačiji epilog? Samo bih pitala gospodina SVEMOĆNOG (pošto se ništa ne sme raditi dok on ne smisli kako da se ispromoviše), zašto ga ne pustiše da se brani sa slobode onda kad je nudio duplo veći iznos? Ovako će opet narod da plati kad Mišković bude tužio državu što su ga toliko držali u zatvoru, a znamo da neće biti osuđen. Jer kako osuditi onoga ko ti je finansirao kampanju?

Новак Никач

pre 10 godina

Сад, моји добри и помало поштени Мишковићу, захвалите се ВучиДачију што су одржали реч-да ће институције радити по закону и да вас суд неће претерано малтретирати за дело које вам тужилац ставља на терт. У поступку ћете сигурно доказати да нисте криви, или ћете бити, само мало криви. Био би ред, да Вам се захвале што сте им обезбедили надувавање политичког рејтинга, и велики допринос у политичком позоришту растурања државе Србије. Лепо сте смислили ову причу.
Годину дана замајавате напаћен народ Мишковићем, а успут цепате Србију на парчиће. Е, сада мале политичке цицамице, незналице, кикирики моралисти и очајни лидери, очекујте да вам народ и грађани Србије ово неће заборавити. Шта рекосте? Поштени, добри и одлучни Вучић и Дачић?

Radovanka H

pre 10 godina

Nista mi ne dobijamo ako je Miskovic u zatvoru.Sa parama koje vrati moze nesto i da se pokrene!Uostalom to ne znaci da ce biti oslobodjen.

zevs

pre 10 godina

Znaci ostetio drzavu za 155 Mio Eura i traze mu kauciju od 12 Mio Eura.

AKO IMAS PARE MOZES NA SLOBODU.

Treba da ga drze kao Seselja jedno deset godina u pritvoru pa da onda tek pocne sudjenje. Lop..., upropastio mnoge porodice i male preduzetnike.

Makedonac

pre 10 godina

Gde ima $$$ nema pravde.

Ako proceni da ce kazna biti velika napustice zemlju i kraj.Ako ne, ostace i izdrzace tu kaznu u zatvoru pred PC, TV i uslugom kao u hotelu sa pet zvezdica.

mile

pre 10 godina

Od ponavljanja njegovog imena iz minut u minut na svakom kanalu i svim ostalim medijima meni se ljudi smucilo.Pa zar nema neka lepsa i prijatnija vest sem da Miskovic izlazi iz zatvora?Moram da prenesem svim novinarima i onima koji prave ovakve i slichne vesti-UGUSHILI STE VISHE!

ivan78bg

pre 10 godina

Sedam meseci i 11 dana je covek proveo u zatvoru,tek posle 6 meseci tog zatvora je postao OPTUZENI pre toga je bio osumnjicen.JAvljao se na svaki i neformalni poziv na razgovor pre pritvaranja.Zar vam to ne smeta?Nije bitno o kome se radi zar vam ne smeta to sto kod nas moze neko da se zatvori i drzi toliko dugo u zatvoru kao OSUMNJICENI?Meni je to porazavajuci cinjenica i dokaz da anshe sudstvo kao i tuzilastvo ne funkcionishe,tek je druga prica sto je instrumentizovano od strane politicara....

Luka

pre 10 godina

Miskovic je zrtva politike drzavnog terora nad grajdanima Srbije poslednje dve decenije.Miskovica su oteli kriminalci sa policijskim znackama ,uzeli mu sedam miliona evra, a tuzioci i sudije dopustili da izadju iz zatvora i ubiju premijera Srbije Zorana Djindjica.Kada povezu otmicu ,najavu ubistva premijera i sva druga politicka ubistva, zatvor u Srbiji bice pun ministara i direktora policije.

spremite kokice

pre 10 godina

Vezana vest: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=07&dd=23&nav_category=120&nav_id=735261
Biće vrloooo interesantno u narednom periodu, ne letite pred rudu sa komentarima, tek će ovde da se kuva

Zika

pre 10 godina

@Deki
Da mogu, dao bih ti milion preporuka za odgovor grlici :)
Odavno nisam procitao smisleniji odgovor medju B92 komentarima s obzirom da su SNS aktivisti, blago receno, okupirali ovaj portal i smorili vise sa uvlacenjem...
Btw Ne kaze se u nasem narodu za dzaba, s... ko grlica

porodise i ovo vise

pre 10 godina

Ajde ispratih i ovo poradjanje. Nego sta Vucic ima da daje izjave o duzini procesa i brzini ? Ko je on da odlucuje o tome i ko mu to pravo daje? Mom pradedi su tako hteli da sude brzo i kratko pa ga ipak '45. ubise bez suda kazu da ne gube vreme. Vucic krsi svako pravilo postenog sudjenja ako odredjuje rok trajana procesa, a niti je ministar pravosudja, niti je advokat, niti tuzilac, a jos manje sudija. Mada, ovom izjavom je dao izgleda sebi i titulu sudije.

BGD

pre 10 godina

(Helios, 23. jul 2013 09:48)

Tebe uvek ima sa komentarima gde se brani saradnik UDBE Vojislav Kostunica.
Za tvoju informaciju 22 od 24 sporne privatizacije su bile za vreme Kostunice, a ucesnici svih privatizacija su deca i unuci Udbinih generala i pukovnika.
I ne brini, svi papiri postoje o tome sta je UDBA radila , tako da nemoj da spinujes kako nema pravnih osnova.
Zasto se udbaska banda ne procesuira jos u Srbiji, znamo i to zasto je tako.
Zna se svaki udbaski evro kako je otet, kako je opran i kako je vracen u Srbiju.
Samo je pitanje dana, nedelja ili blizeg vremena kada ce gradjanji Srbije iz Srbije i verovatno neki novi tuzilac gradjanin Srbije iz Srbije poceti zvanicni lov na udbasku bandu na tlu Srbije jer se svi znaju od A do S.
Udbaska igranka se nece zavrsiti u Srbiji sa pu i pike ne vazi.
Duguju nam puno, a racuni su spremni.

Misko M.

pre 10 godina

Ako je Miskovic platio jemstvo, ne znaci da je platio svoju slobodu i da nece nase pravosudje raditi sve kako bi dokazalo krivicu pomenutog nam gospodina. Gospodin Vucic je uspeo da ga uhapsi i sakupi dokaze za njegov pritovr, ali ne moze sve on sam, sad je red na nasim institucijama da dokazu krivicu Miskovica. Svi smo svedoci njegove korupiranosti, da se ne lazemo, ne moze neko steci toliku imovinu preko noci, a posteno.

fizicar

pre 10 godina

ovim putem zelim da se zahvalim svim komentatorima mog komentara ( http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=735165#k10117562 )

nikada nisam dobio ovoliku paznju na ovom skromnom sajtu

za pola sata 50 i nesto komentara nije mala stvar, pa neka je i 50 negativnih

HVALA svim glasacima sa ovoga sajta

Provincijalka

pre 10 godina

Da li je Miskovic jedini predmet u borbi protiv korupcije u ovoj zemlji ?
-Nije ! - lako, jednostavno i brzo bi bilo da jeste.
Da li ce se Vuciceva borba u tom smeru zaustaviti ?
-Naprotiv ! - nakon rekonstrukcije Vlade postace kompletnija i intenzivnija
Da li od resavanja korupcije zavise mnogi nagomilani ,lagodno tretirani problemi u ovoj zemlji?
-Definitivno ! - samo zdrav privredni ambijent moze doneti investicije , nova radna mesta i pomak u standardu stanovnistva
Da li zemlje EU kao prioritet u resavanju problema u Srbiji, sem pitanja KiM navode sistemsko resavanje korupcije u svim sferama?
- Bezuslovno DA !
Dakle , odbrana van pritvorskog prostora , nikako nije sloboda , a jemstvo
od 12 miliona nije garant da ce je i biti,naprotiv,postoje jos uvek tuzioci , mogucnost novih dokaza , novih iskaza...do izrecene presude, nije kraj.

Dimnjačar

pre 10 godina

E polako dolaze moji komentari na površinu. Pre pola godine rekoh šta ako država bude morala Miškoviću sve ovo da nadoknadi.
Jedno je šta neko misli a drugo je šta se presudi.
A kad on državi stavi pod nos račun biće da se Srbija trese, nek pravosuđe nemisli da njegov predmet neće ići do Strazbura.
Ako on dobije spor u svoju korist to će biti bankrot Srbije.

Deki

pre 10 godina

@duki,nije bitna stranka, nego političari. Bili su radikali kada su se borili protiv svetskih moćnika, bili su radikali i kada su se borili protiv demokrata u zadnjih 10 godina. A onda su postali SNS, najveće demokrate u Srbiji. Kad čovek menja mišljenje zbog svojih interesa, to je za mene licemerje. Ma koliko dobrog uradili, biće mnogo manje od štete koju su napravili (a ništa i ne rade bolje od prethodnih).

nikola

pre 10 godina

Ljudi ovo strasno, pa bolje da su dali pare za malu Tijanu koja je preminula u Hjustonu .. Nego za ove za....ncije,za sve se ima pare samo za bolesnu decu i siromasnu nema ..Drzava nam zbog toga i propada...
(cutu, 23. jul 2013 11:45)

SNS botovi su dislajkovali ovaj komentar. Dokaz o tome kakvi su to moralni pigmeji.

Uros

pre 10 godina

Da je dao ove pare ranije mogli smo spasiti malu Tijanu, a i onu zenu bez ruku sto iz Sremske ulice. I onom bez noge mogli su da naprave jednu fensi mehanicku, mada bi je verovatno skinnuo jer bez nje ima vecu zaraadu. I onoj zeni sa Dorcola sto vec 15 godina ima sestru na samrti. I mogle su da se pokupuju sve one cestitke i slikovnice, od kojih deca obolela od raka dobijaju kosu i obrve. Da se zaustavimo ovde, prosjaka je uvek bilo i uvek su imali jako tuzne price, ali prosjacenje nema nikakve veze sa drzavom. Prosjacenje donosi velike pare, ali ugled u drustvu prosjaka treba da bude najnizi, i dok otimaju pare, a posebno kad ih troskare.

Malena

pre 10 godina

Pa dobro, razdužiće se u CZ-u, ali sad će biti znatno interesantnije videti kad počne proces razduživanja van te ustanove.

proxima centauri

pre 10 godina

Britanija je juce cekala malog princa.
Nasi monarhisti su bili prilicno revoltirani ponasanjem nas republikanaca.
Zato imam jedno pitanje za njih. Recimo, da Srbija ponovo postane kraljevina: prestolonaslednika imamo, a ko bi bio plemstvo? Miskovici (bas plavokrvna faca), Kostici, Hamovici, Subotici...?
Prema tome mi cekamo da nam ser (lord) Misko izadje iz pritvora:)

Neznamvisedesam

pre 10 godina

12 MILONA eura kosta zezanje naroda od decembra 2012 do danas?
Nije mi jasno kako su se nasli na 12MILONA e?
Evo ja cu da se kladim sa bilo kim da od presude nece da bude nista i to se kladim u 12 MILONA eura!
Sad je i vuk sit i ovce na broju!

Ana Jovanovic

pre 10 godina

Cemu tolika frka sto je pusten da se brani sa slobode nije oslobidjen postupak je u toku i verujem da ce biti okoncana,nije on za dzaba lezao sedam meseci u zatvoru.

Lale

pre 10 godina

Није ми јасно где искупи овај ситниш од 12 милиона евра сад му остала сића од 22 милајарде.Баш ми га жао сиротан. Врати све покрадено немој да се правиш блесав

bibi

pre 10 godina

ako se već nisu sami setili, evo ja podsećam poreske organe da provere na koji je to legalan način DELTA sistem uplatila kauciju za svog osnivača, kojim je to zakonskim rešenjem dozvoljeno, čisto da i mi znamo "zlu ne trebalo"!
ako su mu isplatili dobit i za to platili porez koji se mora platiti kod isplate dobiti - unapred se izvinjavam, al dozvoljavam sebi da nešto sumnjam u to.
iiiii .... zašto o tome niko ne govori, niko ne postavlje to pitanje, a ajde probajte kao osnivač nekog privrednog društva da nešto slično uradite..... ima da vas poreska odere za sve poreze i doprinose kao da ste isplatili lični dohodak

rigidni designator

pre 10 godina

Aps je posluži svrsi. Da Aca i Toma učvrste svoj pačvork od stranke i dobiju predstojeće izbore što ubedljivije. Šta da se radi kad je raja glupa i nepismena.
P.S Mišković će dobiti maksimalno jednu godinu nošenja nanogice

Buraz

pre 10 godina

Čemu tolika fama oko izlaska Miškovića iz pritvora? Sudski proces tek je na početku, ostaje još dosta toga da se otkrije. Završnu reč daće sud.

Cole

pre 10 godina

Bravo za pravosuđe, bravo za borbu protiv
kriminala, bravo za borbu protiv korupcije,
bravo za najsposobniju Vladu Srbije, bravo za...
Sad još jedno godinu, godinu i po teškog kućnog pritvora,
pa da vidim onda da li će da vara, krade, podmićuje...

Kontrolor GSP

pre 10 godina

I bio je red, sramota da se ovako ponižava covek bez i jednog dokaza
da je kriv. Kad Miškovic konačno bude pobedio u sudskom postupku koji
se vodi protiv njega, tužiće državu i uzeti debele pare i ja se tome
unapred radujem, jer će to pokazati svu Vučićevu neozbiljnost i ojačati
demokratsku stranku predvođenu najboljim gradonačelnikom Beograda svih
vremena gospodinom Draganom Đilasom. Momenat Miškovićevog izlaska iz
pritvora je istovremeno i momenat početka vrtoglavog pada Vučićeve
popularnosti.

garavi

pre 10 godina

neka , covek je zasluzio . sad se vidi da je optuzen radi skupljanja politickih poena . vucic i drustvo treba da podnesu ostavku , sam je rekao to . ne mogu da ga optuze pa su sad i pare dobre . ako je pametan ovaj narod , treba da skinemo sa vlasti celu vladu i ove da posaljemo u istoriju .

tromb

pre 10 godina

Ako Miskovic bude dobar, vracaju mu evre? Ukradene evre! Sta me onda zaludjuju sa 12 miliona, kesh, srednji kurs. Mogao je i 50 miliona da uplati ako mu se vraca. Opet magla, Vucicu?

Dejan

pre 10 godina

Mišković je dobro poljuljan, najnormalnijom pravnom procedurom, a počeo je i da vraća opljačkane pare ovom narodu i državi. Čestitke i podrška Vučiću, jedini se odvažio da takvima stane na put.

Dunjić

pre 10 godina

Briselski sporazum je potpisan. Amerikanci mogu da budu zadovoljni. SNS pobeđuje ubedljivo na sledećim izborima. Mišković je na slobodi! Sve je kako treba da bude! Srbi su mnogo naivan narod. Zato će da izumru kao dinosaurusi!!!

Mirko

pre 10 godina

Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković pre nego što bude pušten na slobodu moraće da da obećanje Specijalnom sudu da se neće kriti.

Obećanje - ludom radovanje!

Siniša

pre 10 godina

Ma to što izlazi nije bitno, bitno je da nam kaže ko ga je reketirao, kako je dao kredit SNS od 5 miliona evra za kampanju (Univerzal banka je Miškovićeva, ako niste znali), oko čega su se posvađali...da li oko toga što je tražio da se kredit vrati ili oko sponzorstva...nešto tu debelo smrdi, e sad šta tačno, mislim da nikada nećemo saznati, ali sigurno nije borba protiv korupcije, jer da jeste bili bi uhapšeni oni koji su načinili mnogo veću pljačku, a da vas podsetim - od 24 sporne privatizacije samo su 4 slučaja delimično, selektivno su pohapšeni ljudi, odrađena, ali velike prevare nisu ni taknute...

grlica

pre 10 godina

Te pare koje je dao za jemstvo zaradio je na ledjima jadnog naroda.A veliki deo krivice za njegove mutne radnje snosi i bivsa vlast koja mu je dozvolila da radi sve to dok je obican narod kaznjavala na svakom cosku.

vldjuka

pre 10 godina

Sramota, za sedam meseci je već trebalo doneti presudu. Na kraju će Miškoviću morati platiti svaki dan pritvora po ceni od 273972,60 eura. Račun sledi iz pretpostavke da je Mišković zaradio milijardu evra za deset godina.

crna guja

pre 10 godina

Ma daaaa, bas ce biti efikasno, savetujem gos'n Prvom da pocne da skuplja lovu za astronomsku odstetu koju ce drzava morati da plati!!!

Ceda Popovic

pre 10 godina

Zavrsavajte ovu spansku seriju, mora nesto da se radi. Demagogija je potrosena, Kosovo je otpisano, Datum je (ili nije) dobijen, dajte da se spasava ovaj narod koji nema od cega da zivi. Treba praviti pare, a to cika Misko ipak bolje zna nego Centralna otadzbinska uprava i slicni vazni organi.

Sync

pre 10 godina

nista lakse nego uhapsiti nekoga, ali dokazati krivicu to je vec ozbiljan posao. svako hapsenje je pratila pompa po novinama, ali zato pustanja zbog nedostatka dokaza samo u kratkim pasusima u nekom cosku. sve to ukazuje na cisto politikanstvo i demagogiju. niko nije zasticen, ali zato niko nije ni pravosnazno osudjen.

Vule

pre 10 godina

Mene samo interesuje kako su svi toliko sigurni da je krao. Čovek ima internacionalne kompanije od kojih sigurno ima ogromne prihode. Ne branim ga ni malo, samo pitam kako svi znaju da je kriv i pre suđenja, a ovamo ga držali u zatvoru pa pustili i očigledno im fale dokazi...

Srbijanka

pre 10 godina

Uzeti mu sve što je dužan državi! Sve što je zaradio na nepošten način i pritom oštetio državu da vrati! Samo što bi mu ja sve s kamatom naplatila! Sve po redu i Zakonu! Nije se Vučić džabe borio protiv korupcije, zato svako ko je državu oštetio mora da odgovara!

Mameti

pre 10 godina

Socijalizam je ziv! Srbija ga ne da! Svi bogati su lopovi svi siromasni posteni! Ko radi taj i krade..stoga ne treba raditi vec hapsiti bogate i otimati im ono sto su iovako ukrali narodu! Svi politicari su lopovi (osim jednog ljubi ga majka)! Posto ne smem da kazem ruzne reci a ja cu da predlozim da se uvede stara turska kazna, na kolac!!!!! Ua lopovi, uaa, uaaa!
Uh umorio sam se gotov mi je radni dan, moram da dremnem.

fizicar

pre 10 godina

da li je gospodin kriv ili nije, pokazace proces (ali nece biti kao u slucaju jozefa k). neka mu se sudi, pa sta se vec presudi

ja bih nesto drugo da komentarisem:
da li ono bese misko ponudio jemstvo od dvadeset (i mozda nesto) miliona evrica da ga puste da se brani sa slobode? negde drugi/treci dan kada su ga uhapsili?

sada ga pustise za duplo manje da se brani sa te iste slobode

proces obecava, nema sta

jadna Srbija

pre 10 godina

Sto onda ne pustite i Karica da se vrati? On je jos svirao i harmoniku, barem nesto radio. A i univerzitet deci podigao. Sto je ovaj bolji od Karica?

Maksa

pre 10 godina

Prvi potpredsednik Vlade u moru pitanja koja muce gradjane ove zemlje licitira sa duzinom sudskog procesa. Odgovorno ponasanje.
Nemesanje u rad suda.

Svanuce, jer svanuti mora

pre 10 godina

@Cole
bravo za najsposobniju Vladu Srbije?! hahah pa oni ne mogu ni malu maturu da sprovedu... Najsposobniji... Hitno organizovati referendum sa pitanjem: "Da li ste za to da se svim politicarima, tj clanovima stranaka zabrani obavljanje funkcije u narednih 50 godina" ... sve je to ista bagra koja nas krade od 90tih na ovamo... samo menaju ime i oblike... uvesti 10 Nemaca i 10 Japanaca u tom periodu da se razvijemo konacno... ali to je nerealno, jer Srbin nece da podje od sebe i da se menja, lakse mu je da pljuje po drugom, a u njegovom dvoristu glib.. za nas je tacna izreka da svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje

Vojvodinac

pre 10 godina

12 miliona €!?
Svaka čast g.Miškoviću, taj nije gubio vreme.
Koincidencija je da je on napravio milione a država baš u isto vreme ode pod led!?
Najvažnije je da je on za 12 miliona € obezbedio pokriće, poreklo, i platio porez !?"#$"!?
E moj vučiću!?

beli

pre 10 godina

I sta je dati 12 miliona kada je ukrao milijardu, i neka mu sud oduzme 500 miliona eura imovine i dalje ce njemu i njegovim unucima ostati. I ko kaze da ne vredi krasti u Srbiji taj je budala!!!

Kimi Raikonen

pre 10 godina

Imam utisak da neki pojedinci namerno bacaju nekakvu priču da će pobeći ili da je slobodan Mišković. E pa takvi likovi su sa pravne strane totalno nepismeni.
Naime,optužnica je potvrđena i u punom je svom kapacitetu. Sada sledi suđenje.

Provincijalka

pre 10 godina

Da li je Miskovic jedini predmet u borbi protiv korupcije u ovoj zemlji ?
-Nije ! - lako, jednostavno i brzo bi bilo da jeste.
Da li ce se Vuciceva borba u tom smeru zaustaviti ?
-Naprotiv ! - nakon rekonstrukcije Vlade postace kompletnija i intenzivnija
Da li od resavanja korupcije zavise mnogi nagomilani ,lagodno tretirani problemi u ovoj zemlji?
-Definitivno ! - samo zdrav privredni ambijent moze doneti investicije , nova radna mesta i pomak u standardu stanovnistva
Da li zemlje EU kao prioritet u resavanju problema u Srbiji, sem pitanja KiM navode sistemsko resavanje korupcije u svim sferama?
- Bezuslovno DA !
Dakle , odbrana van pritvorskog prostora , nikako nije sloboda , a jemstvo
od 12 miliona nije garant da ce je i biti,naprotiv,postoje jos uvek tuzioci , mogucnost novih dokaza , novih iskaza...do izrecene presude, nije kraj.

sasa jokic

pre 10 godina

Zar nije bilo logicno da prvo plati poreze i doprinose? Za jemstvo ima a za porez nema?
Uglavnom, mislim da je ovo pocetak kraja "borbe" protiv korupcije. Kao i sletanje Aleksandra Vucica u srpsku realnost.
Trenutno nijedan ozbiljan prestupnik, da ne upotrebim pravu rec, nije ni u pritvoru, a ne da mu se sudi. To samo govori o nemoci policije (koja Veljovica natera da prihvati za savetnika coveka koga je par dana pre toga razresio).
I tuzilastva da procesuiraju mocnike.

Marko

pre 10 godina

Sud je vec pokazao efikasnost,ne mora se tome nadati Aleksandar Vucic. Osam meseci se pripremala optuznica, osam meseci je trajao pritvor, osam puta je ponavljano kako postoje cvrsti dokazi da je Miskovic spremna na bekstvo i konacno kasa je punija za 12 miliona Miskovicevih para.

obrenko

pre 10 godina

Problem Vučića je bio što je on krenuo u borbu protiv korupcije bez ikakve institucionalne podrške, tj. sa korumpiranim institucijama. Sudstvo i policija očigledno nisu bili spremni za bezkompromisnu borbu protiv korupcije.

bravo

pre 10 godina

Da, sad izlazi, dao je mito rasprodao sta je imao najveci deo novca prebacio na neko tropsko ostrvo a verovatno je i kupio neko, zbrisace iz zemlje a nasi ce "za kaznu" da mu konfiskuju preostalu imovinu ovde i pojeo vuk magarca. Tj mi smo magarci. Ovde mu je preostalo verovatno 5% imovine i toga moze mirne duse da se odrekne. Voleo bih da nisam u pravu i da se drugacije zavrsi jer je svoju imperiju sazidao na nasem novcu koji je za Milosevica sklonio na kipar a onda povukao nazad kao svoj kapital. I to mu treba sve oduzeti. A njega i sve koji su mu to omogucili na dugogodisnje robije.

vlada-so

pre 10 godina

pa i treba da je na slobodi, zašto da on robija a oni što su donosili zakone za njega i njemu slične, i dan danas se šepure po skuštini na narodnim jaslama već 25 godina. on je posledica, uzrok je politički ološ.

cutu

pre 10 godina

Ljudi ovo strasno, pa bolje da su dali pare za malu Tijanu koja je preminula u Hjustonu .. Nego za ove za....ncije,za sve se ima pare samo za bolesnu decu i siromasnu nema ..Drzava nam zbog toga i propada...

NemanjaVac8

pre 10 godina

Pa dobro. Objektivno sasvim je ok da se brani sa slobode (kućnog pritvora isl). Međutim, takođe je sasvim logično da na kraju bude osuđen na debelu robiju. E sad ... Ono što se meni ne dopada jeste podudarnost sa slučajem Dikić i puštanjem Miška iz pritvora. Ako se uzme u obzir da slučaj Dikić liči na slučaj beretke i Legija i ako se uzme da je prebogati Miško onomad otvoreno pretio Vučiću mislim da je logično da bi Aca morao da povede još više računa. Mi živimo u Srbiji i ništa ne sme da se prepušta slučaju, naročito posle onoga što se desilo Đinđiću.

samo PRIVREMENO

pre 10 godina

Mišković nije na slobodi,NEGO na privremenoj slobodi.To je velika razlika,a to ne prejudicira da li konačno neće biti i osuđen.

lotus

pre 10 godina

Nije mi pravo sto je izasao, ali ipak kad bolje razmislim nije ubio nikoga pa da mora nonstop da bude pritvoren. Kada dobije presudu onda ce vec morati malo duze da se odmara iza brave.

maxi

pre 10 godina

Miskovic je kost u grlu svakog postenog gradjnina Srbije,isreno jedva cekam da se vrati iza resetaka jer tamo mu je mesto,imeriju koju ima sigurno nije legalno stekao.

Misko M.

pre 10 godina

Ako je Miskovic platio jemstvo, ne znaci da je platio svoju slobodu i da nece nase pravosudje raditi sve kako bi dokazalo krivicu pomenutog nam gospodina. Gospodin Vucic je uspeo da ga uhapsi i sakupi dokaze za njegov pritovr, ali ne moze sve on sam, sad je red na nasim institucijama da dokazu krivicu Miskovica. Svi smo svedoci njegove korupiranosti, da se ne lazemo, ne moze neko steci toliku imovinu preko noci, a posteno.

Somborac

pre 10 godina

Ako su nabavili dovoljno dokaza i svedoka, onda je i u redu sto su ga pustili. Ako je kriv, to ce se dokazati i sud ce tako presuditi bez obzira jel sad Miskovic u zatvoru ili nije, ipak je previse javnost umesana u ceo slucaj i sva desavanja da bi to sad, tek neko tako, zataskao.

belvil siti

pre 10 godina

Čim stigne Šarić i progovori, eto i Miška nazad iza rešetaka a možda i onog što je raščišćavao gradilište i okolinu...

aleksandar grozni

pre 10 godina

Akoje Beko na slobodi a isto to je radio zasta optuzuju Miskovica,onda je sasvim logicno da se brani sa slobode,ali?Kakvaje to sudska odluka da se novac preda u sudski depo i to iskljucivo u kesu,a dase niko normalan ne zapita odakle nekom toliki kes a da se zakon drasticno ne krsi.Ko moze u bilo kojoj zemlji na svetu da ima toliko kesa a da posluje po zakonu odnosno legalno?.Samo veliki narko igraci mogu da imaju toliko kesa na gomili,a ako neka firma moze da sakupi toliko kesa e toje onda signal za istraznog sudiju da ispita poslovanje takve firme,zar ne?.

Ja

pre 10 godina

Drzava je u ovom slucaju pokazala da je najveci podstrekac na kriminalne aktivnosti. Bitno je da se kaze kako je to najveca suma koju je naplatila. Uopste nije bitno to sto su ovom uplatom prekrseni zakoni ove zemlje. Neka Delta pokaze dokaz da je ovaj novac oporezovan po zakonu. Za druge svako podizanje novca u licne svrhe mora da bude oporezovano, ali ovde je takav dokaz nepotreban. Neka Miskovic izadje iz pritvora, ali je drzava ta koja mora da vodi racuna o sopstvenom interesu. Ako ce ovo pustanje da prouzrokuje novo krivicno delo, sama drzava mora da ga spreci. Dokle vise da se sve radi samo da bi neko za sebe brojao poene, a na stetu citavog naroda?

Radovanka H

pre 10 godina

Nista mi ne dobijamo ako je Miskovic u zatvoru.Sa parama koje vrati moze nesto i da se pokrene!Uostalom to ne znaci da ce biti oslobodjen.

lole

pre 10 godina

koliko ovde ima onih koji sve znaju o tudjim zivotima i zaradama i milionima.... malo treba gledati i u svoje dvoriste, ko zna sta sve tamo raste

miloš novi sad

pre 10 godina

Mišković nije na slobodi,Ne2013 10:32)

A šta "prejudicira" to što je u pritvoru proveo nekoliko meseci umesto 30 dana? A šta "prejudicira" to što za tih nekoliko meseci niko nije mogao ni da sastavi optužnicu, ni da skupi dokaze, ni da pokrene suđenje?

Odgovor - demagogija. Vučić ga je uhapsio jer mu je trebala reklama, a ne zato što je ikada planirao da ga optuži za bilo šta. Katastrofalno loša odluka, jer Vlada jedva da je preživela godinu dana, a pukotine se već pretvaraju u crne rupe a sve je manje prostora za marketing. Zato u narednim mesecima možemo očekivati isto tako besmislena hapšenja ljudi iz prethodnog režima, i naravno ti isti ljudi će biti pušteni posle nekoliko meseci.

Ukoliko ne mislite da su ovi SNSkajnet komentari "marketing", a ne najbolja antireklama u istoriji politike.

Uros

pre 10 godina

Da je dao ove pare ranije mogli smo spasiti malu Tijanu, a i onu zenu bez ruku sto iz Sremske ulice. I onom bez noge mogli su da naprave jednu fensi mehanicku, mada bi je verovatno skinnuo jer bez nje ima vecu zaraadu. I onoj zeni sa Dorcola sto vec 15 godina ima sestru na samrti. I mogle su da se pokupuju sve one cestitke i slikovnice, od kojih deca obolela od raka dobijaju kosu i obrve. Da se zaustavimo ovde, prosjaka je uvek bilo i uvek su imali jako tuzne price, ali prosjacenje nema nikakve veze sa drzavom. Prosjacenje donosi velike pare, ali ugled u drustvu prosjaka treba da bude najnizi, i dok otimaju pare, a posebno kad ih troskare.

VLADA Novi Sad

pre 10 godina

Hajde da savet za borbu protiv korupcije ispita odakle mu toliki novac?
Vi se kao država sprdate s nama!
Pozdrav iz Vojvodine

zoran

pre 10 godina

Јака слобода мора сваког првог да се јавља у полицију, одузет пасош... једино да утекне код компањона карића и бог да га види...

K

pre 10 godina

Zavrti mi se u glavi kad pomislim da ovako jedan prosečan čovek može da napravi toliku imperiju samo zbog inicijalnog političkog uticaja. Naravno on i slični njemu misle da su mnogo pametni ali ustvari sve su stekli na mišiće. I većinom sve stečeno je na račun države ili njenim uticajem. Da je neka država, trebala bi da ga primori da nastavi da radi što je radio ali da većina zarade ide tamo gde treba, da se poprave medicinski uslovi, pravosudje, putevi, zažive neke fabrike što su uništili i mnogo čega drugog. Ne mogu da shvatim kako možemo biti ovako sebičan i pokvaren narod, ako smo stvarno takvi onda ni ne zaslužujemo bolje.

25/12

pre 10 godina

Pre 3 meseca, sud je odbio ponudjenu kauciju od 25 miliona eura. Danas ga pusta da se brani sa slobode za duplo manje pare. Ako je Miskovic procenio da mu se isplati da pobegne iz zemlje po ceni od 25 miliona, pitam se da li mu se isplati da bezi po duplo manjoj ceni 12?

Deki

pre 10 godina

@(grlica, 23. jul 2013 10:18)
ljudska psiha je čudo? Kad je Mišković uhapšen, ti si govorio, eto, ova vlast se bori protiv korupcije i kradje. Sad, kad je pušten uz jemstvo, ova vlast je opet dobra, a prošla je loša, jer se Mišković sa njom obogatio? Ne znam koliko si star, ali treba da znaš da se Mišković obogatio još za vreme Slobe, kada je ova vlast (bez Dinkića) podržavala Slobu! Ma koliko ova vlast uradila dobrog (a vidim da su isti kao i prošla vlast), ja im nikada neću zaboraviti njihovu politiku u vreme Slobe, kada su ga podržavali i učestvovali u stradanju srpskog naroda. Ja sam počeo da radim '93. i prva mi je plata bila 10 maraka. Dobro se sećam rata, praznih prodavnica, litar goriva 4 marke, izbeglice, Dnevnik od 19 i 30... To se nikada ne zaboravlja i ovi iz SNS i SPS su podržavali tadašnju politiku! Ne vode oni danas takvu politiku, jer znaju gde bi na kraju završili, ali im ja ono iz '90-ih godina nikada neću oprostiti. Lako je sada ulaziti u Evropu, kada je prošla vlast rešila pitanje Haga (izručila Karadžića, Slobu i Mladića), a isti ovi iz SNS su tada govorili da su demokrate tim izručenjima izdali Srbiju. Omladina očigledno ne pamti '90-te, ali ja ne zaboravljam. Do pre 5 godina Toma i Vučić su bili protiv EU i SAD, a sad su najveći evropejci i demokrate. Licemerje!

bole

pre 10 godina

Mišković je dobro poljuljan, najnormalnijom pravnom procedurom, a počeo je i da vraća opljačkane pare ovom narodu i državi. Čestitke i podrška Vučiću, jedini se odvažio da takvima stane na put.
(Dejan, 23. jul 2013 11:45)

Ajoj bote omašio si 100%. Al neka, još koji komentar pa ćeš dobiti posao kao domar u opštinskom odboru, kome trebaju ispiti i kvalifikacije... A šta ćeš kad ti smene Vučića sa vlasti? Šta ćeš kad skontaš da si godine i mesece potrošio na glupost umesto na usavršavanje?

fizicar

pre 10 godina

ovim putem zelim da se zahvalim svim komentatorima mog komentara ( http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=735165#k10117562 )

nikada nisam dobio ovoliku paznju na ovom skromnom sajtu

za pola sata 50 i nesto komentara nije mala stvar, pa neka je i 50 negativnih

HVALA svim glasacima sa ovoga sajta

Danijel

pre 10 godina

Završio čovek sa svojom ulogom zamajavanja narod oko predaje Kosova i sada mirno može da uživa.Ko nama garantuje da jeste bio u zatvoru sve ovo vreme?

lokator

pre 10 godina

Vucicu, izasao ti Miskolc iz zatvora. Cime ces sad da se hvalis, a da nije radno vreme drzavnih gustera? Nemas cime, momce. U zemlji cveta kriminal i vlada siromastvo, a ti sam sebe hvalis.

zevs

pre 10 godina

Znaci ostetio drzavu za 155 Mio Eura i traze mu kauciju od 12 Mio Eura.

AKO IMAS PARE MOZES NA SLOBODU.

Treba da ga drze kao Seselja jedno deset godina u pritvoru pa da onda tek pocne sudjenje. Lop..., upropastio mnoge porodice i male preduzetnike.

mile

pre 10 godina

Od ponavljanja njegovog imena iz minut u minut na svakom kanalu i svim ostalim medijima meni se ljudi smucilo.Pa zar nema neka lepsa i prijatnija vest sem da Miskovic izlazi iz zatvora?Moram da prenesem svim novinarima i onima koji prave ovakve i slichne vesti-UGUSHILI STE VISHE!

Zoran M.

pre 10 godina

Moja logika kaže da nije kriv Mišković koji je kupovao ono što su političari prodavali u bescenje. Hapsite takve političare! Isto tako smatram da država mora već jednom naučiti da građani Srbije treba da budu kapitalisti a oni obični državni službenici. To je gospodo kapitalizam - ko radi ima a ko ne radi nema. Dosta više sa komunističkim shvatanjima i hapšenjima sitnih riba, hapsite političare prethodnih vlada koje su uništile privredu zemlje.

Kimo

pre 10 godina

Platio 12M evra? Sta znace te pare njemu, kad nisu njegove, a bio je spreman i duplo da dA :/
Ne zanima me giljotina. Neka vise pocne i da se zavrsi proces. Samo da ne ispadne ovaj slucaj, kao prethodni vec zavrseni, kad dodje nova vlast - novo sudjenje i agonija...

Dr.

pre 10 godina

Recept majstora balkanske kuhinje ili kako postati "inteligentan"

1. Miskovic podpredsenik vlade SR Srbije
2. Beko podpredsenik vlade SR Jugoslavije
3. T. Nikolic podpredsednik vlade SR Jugoslavije
4. Zivkovic, vd predsenika vlade Srbije
5. Vucic podpredsednik Vlade Srbije i ministar u vladi Srbije
6. Cedica podpredsednik vlade
....

Svi ovi bogati ljudi imaju nesto zajednicko.

SVI SU BILI POTPREDSENICI VLADE!

Dakle ako zelimo vise "inteligentnih" i bogatih, sposobnih ljudi trebalo bi doneti zakon po kome bi svaki gradjanin Srbije morao biti POTPREDSEDNIK VLADE bar na kratko.
Na taj nacin svima bi se otvorile oci i postali sposobni i "inteligentni" sto bi otvorilo put prema bogatstvu svakom pojedincu i drustvu kao celini.

Dakle svako od nas po 1 dan POTPREDSEDNIK VLADE SRBIJE i bog da nas vidi.

Sposobnost tipa Miskovica, Beka, Zivkovica, Dacica, Bajatovica, Nikolica, Vucica, Cede, Mede...
se stice na polozaju POTPREDSEDNKA VLADE.

Dr.

pre 10 godina

Pogledati sliku!

"Dzo vam salje pozdrav lep
sa ostrva Jamajke
Dzo je majmun, igra step
stane u tvoj dzep..."

ovo je decija pesmica za 1. razred osnovne muzicke skole

Hm

pre 10 godina

Jemstvo se vraca Miskovicu nakon okoncanja postupka, nista drzava ovde nije zaradila. Jedino ako Miskovic pobegne se jemstvo zadrzava, ali u tom slucaju je pitanje sta je drzava izgubila...

SNS bot - dijagnoza a ne zanimanje

pre 10 godina

Ovi botovi više ne znaju di udaraju. Toliko je dogorelo da dislajkuju i komentare koji napadaju Miškovića, tj. braniće i Miškovića sve dok to podrazumeva i odbranu Partije. Koji ste vi kraljevi, da je po Partiju pogodno branjenje onog Fricla koji je silovao žene u podrumu i njega biste hvalili!

bibi

pre 10 godina

ako se već nisu sami setili, evo ja podsećam poreske organe da provere na koji je to legalan način DELTA sistem uplatila kauciju za svog osnivača, kojim je to zakonskim rešenjem dozvoljeno, čisto da i mi znamo "zlu ne trebalo"!
ako su mu isplatili dobit i za to platili porez koji se mora platiti kod isplate dobiti - unapred se izvinjavam, al dozvoljavam sebi da nešto sumnjam u to.
iiiii .... zašto o tome niko ne govori, niko ne postavlje to pitanje, a ajde probajte kao osnivač nekog privrednog društva da nešto slično uradite..... ima da vas poreska odere za sve poreze i doprinose kao da ste isplatili lični dohodak

nikola

pre 10 godina

Ljudi ovo strasno, pa bolje da su dali pare za malu Tijanu koja je preminula u Hjustonu .. Nego za ove za....ncije,za sve se ima pare samo za bolesnu decu i siromasnu nema ..Drzava nam zbog toga i propada...
(cutu, 23. jul 2013 11:45)

SNS botovi su dislajkovali ovaj komentar. Dokaz o tome kakvi su to moralni pigmeji.

bole tirkiz

pre 10 godina

Bolje da je ostao u pritvoru, zbog svoje sigurnosti. Ako pocne da druka kome je sve davao kintu, ne bi bio bas mnogo bezbedan napolju.

stevan

pre 10 godina

Ajde sad da vidimo Eliota i Selakovica. Imam osecaj da ce da se dogode dve stvari. Otvaranje rupa u politici prvog potpredsednika, dakle shvajcarski sir je pun rupa spojio Vucko prstice ili ne spojio, a drugo ajde da sad vidimo rejting. Mora biti da "raste i raste".

milos

pre 10 godina

Још један начин да мафија (држава) отме паре другој мафији (бизнисменима).

Makedonac

pre 10 godina

Gde ima $$$ nema pravde.

Ako proceni da ce kazna biti velika napustice zemlju i kraj.Ako ne, ostace i izdrzace tu kaznu u zatvoru pred PC, TV i uslugom kao u hotelu sa pet zvezdica.

Helios

pre 10 godina

Sve je ovo jedno veliko i višestruko zamajavanje, pogubno po Srbiju.
1. Ni u jednom od tkzv. 24 slučaja koje je EU natuknula sledeći rad Verice Barać u suštini ne postoji pravni osnov za tužbu. Em su naši propisi neprecizni i kontradiktorni em je, manje više, sve urađeno formalno korektno. Iako se radi o najgorim lopinama, samo narušavanje zakona mnogo više izvršili su državni službenici, vojnici partija i "politička elita". Dokaz bi bio samo putem priznanja, svedoka ili snimaka nameštanja tendera itd. što se neće desiti nikad i svi to znaju. Sva ova Vučkova "ofanziva" je akt volje i samoreklame. Koliko god opravdano makar kao psihološka brana totalnom raspadu Srbije toliko i nekorektno spram željene nezavisnosti pravnog sistema. Ili neefikasno ili efikasno pravnim nasiljem, što je nerešiva dilema: pljačkaška demokratija i blato ili manje pljačkaška ali - diktatura.
2. Do presuda i pravosnažnih osuda ako ih i bude je godinama daleko a kamoli do suštine - gde su pare? Naprotiv, sva DOS, a sada i izmetnuta SPS i radikaliSNS ekipa nije prstom makla da povrati pare sa Kipra a kamoli ove.
3. Da ovde ima i jedna zaista proEU stranka, ona bi rešila za 15 godina pitanje stare imovine koje je apsolutni preduslov ulaska u EU. Ne, ali će se i dalje budaliti da su sve ove priHvatizacije ne DS-G17 nego Koštunica. Nikakve najočiglednije činjenice o tome ko se obogatio a ko nije neće razuveriti zaluđenu većinu, zbog apsolutnog medijskog ispiranja mozga "EU-ili-Smrt" prevarom.

Todor

pre 10 godina

Situacija sa Miskovicem se moze opisati ovako: Odem do trafike, ukradem paklu cigara, kad me uhvate vratim 3 cigare i ja sam sad ok... Alo covek ima milijarde pa tih 12 miliona evra ima iz carape da izvadi...

ZLOBEX

pre 10 godina

Ovo "jemstvo" će sad lepo da se potroši, pa kad ga sudije proglase nevinim, onda će Njegovo Božanstvo da skuplja pare od ono malo radnika i seljaka što je preostalo, da vrati Mišku, zajedno sa odštetom za provedene dane na robiji.

Господин Друг

pre 10 godina

Почео је други чин драме "Живот и прикључениа Мирослава Мишковића".
Кратак опис радње:
- Мирослав беше "успешни" газда (не власник, него баш онако - газда).
- У немилост беше пао више пута због блага што је "стекао"
- Отимаше га за новце мале и веће, док је и он новце "скупљао"
- Онда га у тамницу бацише, слободу врећицом златника наплатише
- Тамничар се беше сеирио, док га суд народа није сустигао.

Још краће: Пресипање једном отетог новца назад у буџет да се покрију трошкови. Омиљени привредник Милошевићев се поново извукао, чека га Динкић, а на радост СПС-а.

zaq

pre 10 godina

Te pare koje je dao za jemstvo zaradio je na ledjima jadnog naroda.A veliki deo krivice za njegove mutne radnje snosi i bivsa vlast koja mu je dozvolila da radi sve to dok je obican narod kaznjavala na svakom cosku.
(grlica, 23. jul 2013 10:18)

Poceo je on jos za vreme Milosevica.

eBora

pre 10 godina

Bas me briga za Miskovica kako ce da se brani,
Mene pogadja korupcija na lokalu, kod doktora, u opstini a tamo je stanje sve gore,dosli novi jos alaviji na pare

spremite kokice

pre 10 godina

Vezana vest: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=07&dd=23&nav_category=120&nav_id=735261
Biće vrloooo interesantno u narednom periodu, ne letite pred rudu sa komentarima, tek će ovde da se kuva

Snezana

pre 10 godina

Vise nas tisti rupa u Deltinoj kasi, nego budzetski krater, vise se bavimo odakle Miskovicu pare, nego zasto drzava nema novaca, a svima uzima.

Hug

pre 10 godina

Tesko ce mu ista dokazati. Zna se odakle je Miskovic. A, i ako ga osude, to ce biti simbolicno. Sto ste, molim, pustili Subotica sa poternice, a?

proxima centauri

pre 10 godina

Britanija je juce cekala malog princa.
Nasi monarhisti su bili prilicno revoltirani ponasanjem nas republikanaca.
Zato imam jedno pitanje za njih. Recimo, da Srbija ponovo postane kraljevina: prestolonaslednika imamo, a ko bi bio plemstvo? Miskovici (bas plavokrvna faca), Kostici, Hamovici, Subotici...?
Prema tome mi cekamo da nam ser (lord) Misko izadje iz pritvora:)

BGD

pre 10 godina

(Helios, 23. jul 2013 09:48)

Tebe uvek ima sa komentarima gde se brani saradnik UDBE Vojislav Kostunica.
Za tvoju informaciju 22 od 24 sporne privatizacije su bile za vreme Kostunice, a ucesnici svih privatizacija su deca i unuci Udbinih generala i pukovnika.
I ne brini, svi papiri postoje o tome sta je UDBA radila , tako da nemoj da spinujes kako nema pravnih osnova.
Zasto se udbaska banda ne procesuira jos u Srbiji, znamo i to zasto je tako.
Zna se svaki udbaski evro kako je otet, kako je opran i kako je vracen u Srbiju.
Samo je pitanje dana, nedelja ili blizeg vremena kada ce gradjanji Srbije iz Srbije i verovatno neki novi tuzilac gradjanin Srbije iz Srbije poceti zvanicni lov na udbasku bandu na tlu Srbije jer se svi znaju od A do S.
Udbaska igranka se nece zavrsiti u Srbiji sa pu i pike ne vazi.
Duguju nam puno, a racuni su spremni.

Luka

pre 10 godina

Miskovic je zrtva politike drzavnog terora nad grajdanima Srbije poslednje dve decenije.Miskovica su oteli kriminalci sa policijskim znackama ,uzeli mu sedam miliona evra, a tuzioci i sudije dopustili da izadju iz zatvora i ubiju premijera Srbije Zorana Djindjica.Kada povezu otmicu ,najavu ubistva premijera i sva druga politicka ubistva, zatvor u Srbiji bice pun ministara i direktora policije.

Deki

pre 10 godina

@duki,nije bitna stranka, nego političari. Bili su radikali kada su se borili protiv svetskih moćnika, bili su radikali i kada su se borili protiv demokrata u zadnjih 10 godina. A onda su postali SNS, najveće demokrate u Srbiji. Kad čovek menja mišljenje zbog svojih interesa, to je za mene licemerje. Ma koliko dobrog uradili, biće mnogo manje od štete koju su napravili (a ništa i ne rade bolje od prethodnih).

Buraz

pre 10 godina

Čemu tolika fama oko izlaska Miškovića iz pritvora? Sudski proces tek je na početku, ostaje još dosta toga da se otkrije. Završnu reč daće sud.

Prevaren

pre 10 godina

Pa lepo sto je uplatio 12 000 000 .
Nas ojadjenih gradjana Srbije u predhodnim decenijama ima samo 6 000 000 (pola od iznosa)...
A odakle mu pare?
UZEO OD NAS.... a to znaci neka svakom od nas isplate po 1 MILION za prevare, ra ratove u kojima nismo ucestvovali, za patnje i nemastinu u prethodnih 25 godina...

ošh

pre 10 godina

pa samo da sačekamo malog princa prvo da vidimo,pa onda gosn miška !!!ili će biti obrnut redosled !miško pa princ,pitanje je sad!!!!!??

Lale

pre 10 godina

Није ми јасно где искупи овај ситниш од 12 милиона евра сад му остала сића од 22 милајарде.Баш ми га жао сиротан. Врати све покрадено немој да се правиш блесав

ivan78bg

pre 10 godina

Sedam meseci i 11 dana je covek proveo u zatvoru,tek posle 6 meseci tog zatvora je postao OPTUZENI pre toga je bio osumnjicen.JAvljao se na svaki i neformalni poziv na razgovor pre pritvaranja.Zar vam to ne smeta?Nije bitno o kome se radi zar vam ne smeta to sto kod nas moze neko da se zatvori i drzi toliko dugo u zatvoru kao OSUMNJICENI?Meni je to porazavajuci cinjenica i dokaz da anshe sudstvo kao i tuzilastvo ne funkcionishe,tek je druga prica sto je instrumentizovano od strane politicara....

Dimnjačar

pre 10 godina

E polako dolaze moji komentari na površinu. Pre pola godine rekoh šta ako država bude morala Miškoviću sve ovo da nadoknadi.
Jedno je šta neko misli a drugo je šta se presudi.
A kad on državi stavi pod nos račun biće da se Srbija trese, nek pravosuđe nemisli da njegov predmet neće ići do Strazbura.
Ako on dobije spor u svoju korist to će biti bankrot Srbije.

duki

pre 10 godina

(Deki, 23. jul 2013 11:37)
Potpuno se slažem sa ovim komentarom. Ja, zahvaljući godinama pamtim i više, Tita, crvene marame, štafete, petoletke, ali jedan deo iz komentara mi smeta: gospoda iz SRS, a ne SNS, postala su proevropski orijentisana tek pre nešto više od godinu dana. Kada su pobedili na izborima. Takođe, neću zaboraviti izjavu Vučića da će vrlo brzo završiti istražne radnje u vezi Miškovića, jer oni nisu prethodna vlast da nekoga drže u zatvoru mesecima kao Kneževića, čija je oslobađajuća presuda, najblaže rečeno, čudna.

Malena

pre 10 godina

Pa dobro, razdužiće se u CZ-u, ali sad će biti znatno interesantnije videti kad počne proces razduživanja van te ustanove.

rigidni designator

pre 10 godina

Aps je posluži svrsi. Da Aca i Toma učvrste svoj pačvork od stranke i dobiju predstojeće izbore što ubedljivije. Šta da se radi kad je raja glupa i nepismena.
P.S Mišković će dobiti maksimalno jednu godinu nošenja nanogice

Zika

pre 10 godina

@Deki
Da mogu, dao bih ti milion preporuka za odgovor grlici :)
Odavno nisam procitao smisleniji odgovor medju B92 komentarima s obzirom da su SNS aktivisti, blago receno, okupirali ovaj portal i smorili vise sa uvlacenjem...
Btw Ne kaze se u nasem narodu za dzaba, s... ko grlica

porodise i ovo vise

pre 10 godina

Ajde ispratih i ovo poradjanje. Nego sta Vucic ima da daje izjave o duzini procesa i brzini ? Ko je on da odlucuje o tome i ko mu to pravo daje? Mom pradedi su tako hteli da sude brzo i kratko pa ga ipak '45. ubise bez suda kazu da ne gube vreme. Vucic krsi svako pravilo postenog sudjenja ako odredjuje rok trajana procesa, a niti je ministar pravosudja, niti je advokat, niti tuzilac, a jos manje sudija. Mada, ovom izjavom je dao izgleda sebi i titulu sudije.

Mao

pre 10 godina

Evo fantastičnog primera kako izgleda efikasnost našeg pravosuđa: ne možeš iz pritvora, hoćeš da begaš; možeš iz pritvora, ali daj pare; dao si pare, ali nisi doneo potvrdu; imaš potvrdu, ali banci nije leglo; banci je legla uplata, ali idi prvo kod doktora; bio si na pregledu, ali nema sudije da potpiše, ajde sedi još malo... Zemljo Srbijo...

Che

pre 10 godina

Kad je ponudio 25 miliona, Sud odbio, a sad mu dali za 12...Sve vise sam ubedjen da je taj Sud grupa idiota koji su preko veze tu gde jesu

Vojvođanka

pre 10 godina

Zar se mogao očekivati drugačiji epilog? Samo bih pitala gospodina SVEMOĆNOG (pošto se ništa ne sme raditi dok on ne smisli kako da se ispromoviše), zašto ga ne pustiše da se brani sa slobode onda kad je nudio duplo veći iznos? Ovako će opet narod da plati kad Mišković bude tužio državu što su ga toliko držali u zatvoru, a znamo da neće biti osuđen. Jer kako osuditi onoga ko ti je finansirao kampanju?

Новак Никач

pre 10 godina

Сад, моји добри и помало поштени Мишковићу, захвалите се ВучиДачију што су одржали реч-да ће институције радити по закону и да вас суд неће претерано малтретирати за дело које вам тужилац ставља на терт. У поступку ћете сигурно доказати да нисте криви, или ћете бити, само мало криви. Био би ред, да Вам се захвале што сте им обезбедили надувавање политичког рејтинга, и велики допринос у политичком позоришту растурања државе Србије. Лепо сте смислили ову причу.
Годину дана замајавате напаћен народ Мишковићем, а успут цепате Србију на парчиће. Е, сада мале политичке цицамице, незналице, кикирики моралисти и очајни лидери, очекујте да вам народ и грађани Србије ово неће заборавити. Шта рекосте? Поштени, добри и одлучни Вучић и Дачић?

Neznamvisedesam

pre 10 godina

12 MILONA eura kosta zezanje naroda od decembra 2012 do danas?
Nije mi jasno kako su se nasli na 12MILONA e?
Evo ja cu da se kladim sa bilo kim da od presude nece da bude nista i to se kladim u 12 MILONA eura!
Sad je i vuk sit i ovce na broju!

Ana Jovanovic

pre 10 godina

Cemu tolika frka sto je pusten da se brani sa slobode nije oslobidjen postupak je u toku i verujem da ce biti okoncana,nije on za dzaba lezao sedam meseci u zatvoru.