Ponedeljak, 22.07.2013.

15:20

LDP: Rekonstrukcija postala cirkus

Poslanik LDP Bojan Đurić izjavio da se priča o rekonstrukciji vlade pretvorila u "kompletan cirkus" i da u vladajućoj koaliciji ne postoji minimum saglasnosti.

Izvor: Tanjug

LDP: Rekonstrukcija postala cirkus IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

VASHsmKA

pre 10 godina

Zasto pozivate na izbore kada znate da necete proci cenzus,i vi i DS sada pricate o nekoj kozmetici i zamazivanju a pitanje je sta ste vi toliko dobro ucinili dok ste bili na vlasti

DIMCE - ZAFRKANOVSKI

pre 10 godina

Zaista ne znam na cemu gradi ovakve kvalifikacije i tvrdnje gospodin Djuric iz LDP-a. Jos nije ni zavrsena rekonstrukcija oni raspalili da kritikuju. Kako tako nisu bili zustri kada je prosla vlada vrsila rekonstrukciju 2011 godine pa to je bio cirkus od rekonstrukcije vlade.

MiniME

pre 10 godina

Da vlada jeste formirana da se smeni bivsa vlast, sta je tu cudno? Da li je trebalo godinama nemo da se posmatra vase rasipanje onim sto su svi nasi oci mukom sticali...nekako vam se moralo stati na put...Nazalost nuzno zlo je bio sporazum sa dva najveca krivca za lose stanje drzave...sada je doslo vreme da se situacija kristalizuje ali se paraziti drze svim silama. LDP umesto da pomogne, trazi uhlebljenje preko DS i njihovih pipaka...pogresno se nadajuci da na izborima imaju neke sanse!

Alotofvagina

pre 10 godina

A sta bi oni radili da ne pljunu po vlasti(ds ldp) da li bi mozda iskoristili svoje donatore i stranacka sredstva da pomognu nekom, da nekog posalju na lecenje, da obezbede hranu i smestaj onima kojima je potrebno, da svojim kontaktima promovisu Srbiju(jer i njih je ova zemlja othranila) i pomognu priliv investicija? Ne, njima nije bitna dobrobit nacije niti coveka, vec samo njihov licni interes, a to nije tesko primetiti...

35555555555

pre 10 godina

Gospodine Djuricu, LDP je cirkus, a rekonstrukcija je jedan proces koji se sprovodi da bi se smenili ministri koji ne rade dobro svoj posao i da bi se na njihova mesta postavili kvalitetni ljudi koji ce doprineti vecem napretku u njihovoj oblasti.

b&s

pre 10 godina

Mozda je za vas sve ovo cirkus, ali za nas gradjane nije. Ako je neko cirkus onda ste to vi, imate najmanju podrsku naroda, tako da je najbolje da cutite.

šica

pre 10 godina

Vučić kao predsednik ubedljivo najpopularnije stranke u Srbiji, ima i najveću odgovornost, za kompletan rad vlade, pa i za pitanje ekonomije, i on od te odgovornosti ne beži. On ne želi da se skriva iza Dinkića, ali ne želi ni da na sebe preuzima odgovornost za ekonomsku situaciju, ukoliko nema mogućnost da na nju utiče. Zbog toga Vučić potpuno korektno traži jedan deo resora ekonomije.

Srbin 100%

pre 10 godina

Gospodin Djuric neka ne brine ako se ne postuju principi i kriterijumi za rekonstrukciju idemo na izbore,sto verujem da nece bas biti najsrecnije resenje po partiju doticnog

GreenDragon

pre 10 godina

Sve neke mudrice u opoziciji, a ni jedan od njih nikada nije nista dobro uradio za svoju zemlju...sve sto su uradili jeste potkradanje naroda i prodaja neceg sto nisu stekli...o cemu bi idejni tvorac ove partije mogao dosta da nam kaze, obzirom da je i sam ukljucen u te procese...vrlo!!!

ObiWanKenobi

pre 10 godina

"Od vladajuće koalicije, koja je formirana na ideologiji štrajka glađu i klečenja na stiroporu, niko i nije mogao da očekuje bilo kakve konkretne ili dobre rezultate", rekao je Đurić.
Covek je sve lepo rekao u jednoj recenici. Bravo Djuricu.

Duci0167

pre 10 godina

Atentatom na Z.Đinđica,Srbija je izgubila jedinog i iskrenog reformatora. Znao je sta je Evropa,kako treba sa njima i kako ostvariti cilj. Sad ga,jelte,svi nesto gotive a proglasili su ga za drzavnog neprijatelja i placenika. Ovo danas je jedna sprdacina i manipulacija narodom. Ej,podelili smo se na patriote i eu fanatike. Jos puske da nam podele pa da se poubijamo. Retko spominjem Z.Đ. ali tu se menjanje svesti Srbije za Evropu prekida. Eventualno priznanje da neki ministar nije dobro radio svoj posao se dozivljava previse licno. Nije greska stranke vec ministra licno,menjaj ga.

Freelander

pre 10 godina

Zar zaista mislite da SNS i/ili SPS kroz rekonstrukciju mogu sadasnje ministre da zamene boljim? Nema boljih, to im je najbolje sto imaju! Zar ne vidite da ne mogu da imenuju Glavnog pregovaraca? Nemaju ga u svojim redovima, a i kako bi kad do juce nisu ni verovali u EU!

Dust

pre 10 godina

A sta bi oni radili da ne pljunu po vlasti(ds ldp) da li bi mozda iskoristili svoje donatore i stranacka sredstva da pomognu nekom, da nekog posalju na lecenje, da obezbede hranu i smestaj onima kojima je potrebno, da svojim kontaktima promovisu Srbiju(jer i njih je ova zemlja othranila) i pomognu priliv investicija? Ne, njima nije bitna dobrobit nacije niti coveka, vec samo njihov licni interes, a to nije tesko primetiti...

petak13

pre 10 godina

Šta bi drugo LDP i potpredsednik Đurić da pričaju u skupštinskoj pauzi predstavnicima medija da priča nego o rekonstrukciji i koristeći ovu temu napada SNS kao okosnicu ove koalicije navodeći stvari koje nikako ne stoje i koje ne odražavaju pravo stanje stvari.U odsustvu mogućnosti da kao opoziciona stranka na bilo koji način utiče na ova događanja, koristi se svaka prilika da se u nemogućnosti programskog profilisanja i argumentima utiče na politička dešavanja koristi oprobanu taktiku napadanja svakog poteza vlade i koalicije.Dali je cirkus gospodine Đuriću ili je iskrena želja da se sve u Srbiji postavi na mnogo jače osnove i da se ekonomska pitanja i sve drugo okrene u drugom pravcu koji obezbeđuje boljitak pokazaće još ova nedelja.Ili rešenje kako treba ili izbori po volji građana.

poltron

pre 10 godina

"Dzaba pricate LDP-ovci, vasa dela govore vise od vasih reci...a zapravo vasa dela su vise nedela...kada se sve lepo sumira...
(Voltron, 22. jul 2013 19:09) "

Od kad su to nedela borba za vaskoliko srBstvo i njegove istorijske teritorije, za granice Karlobag-Karlovac..., i Veliku Srbiju???

LDP se za to borio više od dve decenije časno i pošteno, tek su pre dve godine načuli nešto za tu EU i sad pričaju o njoj, ali samo iz demagoških razloga?

Zašto su to nedela? Ti si protiv Srbije i srBskog naroda???

Liba

pre 10 godina

Ovo mnogo obecava, pa ako Vucic zaista napravi i taj korak, to mu je jos desetak procenata na rejtingu, dakle, covek zaista resio da se potpuno preda Srbiji i njenom narodu, a narod to uvek ume i da nagradi, glasovima na izborima....

frustrirana nacija

pre 10 godina

pričaju o smeni nesposobnih i dovođenju sposobnih??!! pa gde su ti stručni, pametni, sposobni naprednjački kadrovi? gde ih kriju sve vreme?
letnja parapolitička igrarija za dokone i besposlene...

duki

pre 10 godina

Yasto je postala cirkus.ako neko ne radi dobro svoj posao treba ga smeniti i na njegovo mesto postaviti sposobnije.(Petrica, 22. jul 2013 16:44)
Zato što od rekonstrukcije nema ništa. Pašće po neki ministar, izbaciće URS, marginalizovaće SPS i postaviti nekoliko polupismenih naprednjaka da rade ono što im veliki "PRVI" potpredsednik kaže, jer samo on zna kako treba.

kanibal

pre 10 godina

(Malina, 22. jul 2013 18:17) "

Nisam ni ja nikada bio u Vladi, ali možete mi verovati da umam da prepoznam lošu sapunsku seriju poput "rekonstrukcije"

Verujem da bi stranka g. Đurića to uradila onako kako to radi ostatak od 200 država na svetu - naime, ministar taj i taj ne stiže da obavi poslove, ili se pojavi afera vezana za njega.

Onda premijer objavi da će rekonstruisati Vladu, jer ministar taj i taj ne zadovoljava, na sednici Vlade se imenovani ministar smeni, a umesto njega postavi novi, i priča je gotova.

Šta mi imamo ovde umesto toga?

Imamo Vladu koja tvrdi da neki ministri "ne rade dobro", a da pri tom nema ni maglovitu ideju koji bi to ministri bili.

Zatim traži od SVIH ministara lično da se izsamokritikuju, kao što su to morali da rade robijaši na Golom otoku svaki dan posle ručka. Ukoliko nisu bili radi batinama, smislili bi grehe koje bi izsamokritikovali, i sobni kapo bi možda bio zadovoljan.

Tako i vi sad, niko se ne usudjuje da kaže koji to ministar nije dobro radio, jer ako se izleti pa navede pogrešnog, završio je karijeru kao oni koji su '48-me makar i slučajno hvalili Staljina.

A ko za inat, Centralni Komitet nikako da saopšti ko je na listi za odstrel (pljuvanje) pa i vi sad sve nešto stidljivo, i samo tudje pljuckate, iz čiste opreznosti...

Crtani filmovi vam nisu ravni.

Filip

pre 10 godina

Tuga i sramota Srbije nisu Vucic, Nikolic, Djilas i slicni sharlatani. Tuga i sramota Srbije su oni gradjani koji te i takve uvek iznova izaberu da urnisu ovu zemlju.

Bojan

pre 10 godina

Pa poalko traje već 6 meseci, samo da se vrate sa odmora i da poskupi struja, pa će ponovo da uhapse Miška, pa kreće Farma...
Ma ludilo nam lepo.

Blago onome ko zna da ne zna

pre 10 godina

Bitno je da vi gospodine Djuricu sa vasim Cedicom imate plan za bolju Srbiju a neznam kakav.O cemu vi pricate,ako da bog vi ni cenzus nece da prodjete.
(Neksi, 22. jul 2013 15:40)

Valjda NE ZNAM, a i nećeTE. Koji Bog je dao da ti školu prođeš?

Malina

pre 10 godina

Kako procenjuete G-dine Djuricu da je rekonstrukcija postala cirkus ?
Nikada niste bili u prilici da formirate vlast i kreirate politicke relacije i odnose ,nikada u prilci da snosite odgovornost za donesene odluke,znaci, cak jedva dovoljno biracke podrske i za koje mesto u Parlamentu,gde Vas lider ima svoje performanse ... Kako bi LDP , nadliberalni, nadevropski nastrojen sprovodio rekonstrukciju...?

Fidel Kastrovic

pre 10 godina

Da mozda cirkus ne predje u opelo posle rekonstrukcije vlade ? Kada se URS kao mostobran finasijske i biznis elite pomeri a neko drugo preuzme resor - Pandorina kutija se mora otvoriti.Sporne i nesporne privatizacije pod palicom menadzerke a sada Mladjinog drzavnog sekretara Dragijane Radonjic Petrovic koja je reketirala tajkune pa se u sve privatizacije "ugradjivala" suvlasnistvom u privrednim drustvima koja su placana ali samo virtuelno preko Beogradske berze koja je omogucila cirkus od trgovine sa HOV jer Agencija za nadzor finansijskih trzista u zemlji Srbiji nije ni postojala."Veliki brat" ima podatke kako je Ceda preko Agroposlova gde je ruskinju postavio za direktora uzimao kredite iz Fonda za razvoj.Isti slucaj je sa firmom na istoj adresi na N Bgd, u kojoj je direktor Cedina supuga.Dali Ceda ima biznis plan jer privatizacija kojom je on kao utesnu nagradu dobio Fidelinku " u zakup" ce biti ponistena ! Nije bas za cirkus. Rec "liberal" potice od latinske reci liber ( slobodan ) a liberali sebe vide kao zastitnike slobode.
Dobro je da neki od njih na slobodi i ostanu.Pored Cede oni koji su se nekada borili protiv kriminala a sada ?

Dejan

pre 10 godina

Nije los ovaj Djuric, inteligentan, uvek jasan i hirurski precizan. Steta samo sto je pristao da mu Ceda bude sef.
Al' dobro, bolje i Ceda nego Toma i Vucic

Neksi

pre 10 godina

Bitno je da vi gospodine Djuricu sa vasim Cedicom imate plan za bolju Srbiju a neznam kakav.O cemu vi pricate,ako da bog vi ni cenzus nece da prodjete.

Dejan

pre 10 godina

Nije los ovaj Djuric, inteligentan, uvek jasan i hirurski precizan. Steta samo sto je pristao da mu Ceda bude sef.
Al' dobro, bolje i Ceda nego Toma i Vucic

Blago onome ko zna da ne zna

pre 10 godina

Bitno je da vi gospodine Djuricu sa vasim Cedicom imate plan za bolju Srbiju a neznam kakav.O cemu vi pricate,ako da bog vi ni cenzus nece da prodjete.
(Neksi, 22. jul 2013 15:40)

Valjda NE ZNAM, a i nećeTE. Koji Bog je dao da ti školu prođeš?

Bojan

pre 10 godina

Pa poalko traje već 6 meseci, samo da se vrate sa odmora i da poskupi struja, pa će ponovo da uhapse Miška, pa kreće Farma...
Ma ludilo nam lepo.

duki

pre 10 godina

Yasto je postala cirkus.ako neko ne radi dobro svoj posao treba ga smeniti i na njegovo mesto postaviti sposobnije.(Petrica, 22. jul 2013 16:44)
Zato što od rekonstrukcije nema ništa. Pašće po neki ministar, izbaciće URS, marginalizovaće SPS i postaviti nekoliko polupismenih naprednjaka da rade ono što im veliki "PRVI" potpredsednik kaže, jer samo on zna kako treba.

Filip

pre 10 godina

Tuga i sramota Srbije nisu Vucic, Nikolic, Djilas i slicni sharlatani. Tuga i sramota Srbije su oni gradjani koji te i takve uvek iznova izaberu da urnisu ovu zemlju.

frustrirana nacija

pre 10 godina

pričaju o smeni nesposobnih i dovođenju sposobnih??!! pa gde su ti stručni, pametni, sposobni naprednjački kadrovi? gde ih kriju sve vreme?
letnja parapolitička igrarija za dokone i besposlene...

kanibal

pre 10 godina

(Malina, 22. jul 2013 18:17) "

Nisam ni ja nikada bio u Vladi, ali možete mi verovati da umam da prepoznam lošu sapunsku seriju poput "rekonstrukcije"

Verujem da bi stranka g. Đurića to uradila onako kako to radi ostatak od 200 država na svetu - naime, ministar taj i taj ne stiže da obavi poslove, ili se pojavi afera vezana za njega.

Onda premijer objavi da će rekonstruisati Vladu, jer ministar taj i taj ne zadovoljava, na sednici Vlade se imenovani ministar smeni, a umesto njega postavi novi, i priča je gotova.

Šta mi imamo ovde umesto toga?

Imamo Vladu koja tvrdi da neki ministri "ne rade dobro", a da pri tom nema ni maglovitu ideju koji bi to ministri bili.

Zatim traži od SVIH ministara lično da se izsamokritikuju, kao što su to morali da rade robijaši na Golom otoku svaki dan posle ručka. Ukoliko nisu bili radi batinama, smislili bi grehe koje bi izsamokritikovali, i sobni kapo bi možda bio zadovoljan.

Tako i vi sad, niko se ne usudjuje da kaže koji to ministar nije dobro radio, jer ako se izleti pa navede pogrešnog, završio je karijeru kao oni koji su '48-me makar i slučajno hvalili Staljina.

A ko za inat, Centralni Komitet nikako da saopšti ko je na listi za odstrel (pljuvanje) pa i vi sad sve nešto stidljivo, i samo tudje pljuckate, iz čiste opreznosti...

Crtani filmovi vam nisu ravni.

Neksi

pre 10 godina

Bitno je da vi gospodine Djuricu sa vasim Cedicom imate plan za bolju Srbiju a neznam kakav.O cemu vi pricate,ako da bog vi ni cenzus nece da prodjete.

poltron

pre 10 godina

"Dzaba pricate LDP-ovci, vasa dela govore vise od vasih reci...a zapravo vasa dela su vise nedela...kada se sve lepo sumira...
(Voltron, 22. jul 2013 19:09) "

Od kad su to nedela borba za vaskoliko srBstvo i njegove istorijske teritorije, za granice Karlobag-Karlovac..., i Veliku Srbiju???

LDP se za to borio više od dve decenije časno i pošteno, tek su pre dve godine načuli nešto za tu EU i sad pričaju o njoj, ali samo iz demagoških razloga?

Zašto su to nedela? Ti si protiv Srbije i srBskog naroda???

Duci0167

pre 10 godina

Atentatom na Z.Đinđica,Srbija je izgubila jedinog i iskrenog reformatora. Znao je sta je Evropa,kako treba sa njima i kako ostvariti cilj. Sad ga,jelte,svi nesto gotive a proglasili su ga za drzavnog neprijatelja i placenika. Ovo danas je jedna sprdacina i manipulacija narodom. Ej,podelili smo se na patriote i eu fanatike. Jos puske da nam podele pa da se poubijamo. Retko spominjem Z.Đ. ali tu se menjanje svesti Srbije za Evropu prekida. Eventualno priznanje da neki ministar nije dobro radio svoj posao se dozivljava previse licno. Nije greska stranke vec ministra licno,menjaj ga.

Freelander

pre 10 godina

Zar zaista mislite da SNS i/ili SPS kroz rekonstrukciju mogu sadasnje ministre da zamene boljim? Nema boljih, to im je najbolje sto imaju! Zar ne vidite da ne mogu da imenuju Glavnog pregovaraca? Nemaju ga u svojim redovima, a i kako bi kad do juce nisu ni verovali u EU!

Fidel Kastrovic

pre 10 godina

Da mozda cirkus ne predje u opelo posle rekonstrukcije vlade ? Kada se URS kao mostobran finasijske i biznis elite pomeri a neko drugo preuzme resor - Pandorina kutija se mora otvoriti.Sporne i nesporne privatizacije pod palicom menadzerke a sada Mladjinog drzavnog sekretara Dragijane Radonjic Petrovic koja je reketirala tajkune pa se u sve privatizacije "ugradjivala" suvlasnistvom u privrednim drustvima koja su placana ali samo virtuelno preko Beogradske berze koja je omogucila cirkus od trgovine sa HOV jer Agencija za nadzor finansijskih trzista u zemlji Srbiji nije ni postojala."Veliki brat" ima podatke kako je Ceda preko Agroposlova gde je ruskinju postavio za direktora uzimao kredite iz Fonda za razvoj.Isti slucaj je sa firmom na istoj adresi na N Bgd, u kojoj je direktor Cedina supuga.Dali Ceda ima biznis plan jer privatizacija kojom je on kao utesnu nagradu dobio Fidelinku " u zakup" ce biti ponistena ! Nije bas za cirkus. Rec "liberal" potice od latinske reci liber ( slobodan ) a liberali sebe vide kao zastitnike slobode.
Dobro je da neki od njih na slobodi i ostanu.Pored Cede oni koji su se nekada borili protiv kriminala a sada ?

ObiWanKenobi

pre 10 godina

"Od vladajuće koalicije, koja je formirana na ideologiji štrajka glađu i klečenja na stiroporu, niko i nije mogao da očekuje bilo kakve konkretne ili dobre rezultate", rekao je Đurić.
Covek je sve lepo rekao u jednoj recenici. Bravo Djuricu.

Malina

pre 10 godina

Kako procenjuete G-dine Djuricu da je rekonstrukcija postala cirkus ?
Nikada niste bili u prilici da formirate vlast i kreirate politicke relacije i odnose ,nikada u prilci da snosite odgovornost za donesene odluke,znaci, cak jedva dovoljno biracke podrske i za koje mesto u Parlamentu,gde Vas lider ima svoje performanse ... Kako bi LDP , nadliberalni, nadevropski nastrojen sprovodio rekonstrukciju...?

35555555555

pre 10 godina

Gospodine Djuricu, LDP je cirkus, a rekonstrukcija je jedan proces koji se sprovodi da bi se smenili ministri koji ne rade dobro svoj posao i da bi se na njihova mesta postavili kvalitetni ljudi koji ce doprineti vecem napretku u njihovoj oblasti.

Liba

pre 10 godina

Ovo mnogo obecava, pa ako Vucic zaista napravi i taj korak, to mu je jos desetak procenata na rejtingu, dakle, covek zaista resio da se potpuno preda Srbiji i njenom narodu, a narod to uvek ume i da nagradi, glasovima na izborima....

b&s

pre 10 godina

Mozda je za vas sve ovo cirkus, ali za nas gradjane nije. Ako je neko cirkus onda ste to vi, imate najmanju podrsku naroda, tako da je najbolje da cutite.

Dust

pre 10 godina

A sta bi oni radili da ne pljunu po vlasti(ds ldp) da li bi mozda iskoristili svoje donatore i stranacka sredstva da pomognu nekom, da nekog posalju na lecenje, da obezbede hranu i smestaj onima kojima je potrebno, da svojim kontaktima promovisu Srbiju(jer i njih je ova zemlja othranila) i pomognu priliv investicija? Ne, njima nije bitna dobrobit nacije niti coveka, vec samo njihov licni interes, a to nije tesko primetiti...

Srbin 100%

pre 10 godina

Gospodin Djuric neka ne brine ako se ne postuju principi i kriterijumi za rekonstrukciju idemo na izbore,sto verujem da nece bas biti najsrecnije resenje po partiju doticnog

DIMCE - ZAFRKANOVSKI

pre 10 godina

Zaista ne znam na cemu gradi ovakve kvalifikacije i tvrdnje gospodin Djuric iz LDP-a. Jos nije ni zavrsena rekonstrukcija oni raspalili da kritikuju. Kako tako nisu bili zustri kada je prosla vlada vrsila rekonstrukciju 2011 godine pa to je bio cirkus od rekonstrukcije vlade.

petak13

pre 10 godina

Šta bi drugo LDP i potpredsednik Đurić da pričaju u skupštinskoj pauzi predstavnicima medija da priča nego o rekonstrukciji i koristeći ovu temu napada SNS kao okosnicu ove koalicije navodeći stvari koje nikako ne stoje i koje ne odražavaju pravo stanje stvari.U odsustvu mogućnosti da kao opoziciona stranka na bilo koji način utiče na ova događanja, koristi se svaka prilika da se u nemogućnosti programskog profilisanja i argumentima utiče na politička dešavanja koristi oprobanu taktiku napadanja svakog poteza vlade i koalicije.Dali je cirkus gospodine Đuriću ili je iskrena želja da se sve u Srbiji postavi na mnogo jače osnove i da se ekonomska pitanja i sve drugo okrene u drugom pravcu koji obezbeđuje boljitak pokazaće još ova nedelja.Ili rešenje kako treba ili izbori po volji građana.

šica

pre 10 godina

Vučić kao predsednik ubedljivo najpopularnije stranke u Srbiji, ima i najveću odgovornost, za kompletan rad vlade, pa i za pitanje ekonomije, i on od te odgovornosti ne beži. On ne želi da se skriva iza Dinkića, ali ne želi ni da na sebe preuzima odgovornost za ekonomsku situaciju, ukoliko nema mogućnost da na nju utiče. Zbog toga Vučić potpuno korektno traži jedan deo resora ekonomije.

Alotofvagina

pre 10 godina

A sta bi oni radili da ne pljunu po vlasti(ds ldp) da li bi mozda iskoristili svoje donatore i stranacka sredstva da pomognu nekom, da nekog posalju na lecenje, da obezbede hranu i smestaj onima kojima je potrebno, da svojim kontaktima promovisu Srbiju(jer i njih je ova zemlja othranila) i pomognu priliv investicija? Ne, njima nije bitna dobrobit nacije niti coveka, vec samo njihov licni interes, a to nije tesko primetiti...

MiniME

pre 10 godina

Da vlada jeste formirana da se smeni bivsa vlast, sta je tu cudno? Da li je trebalo godinama nemo da se posmatra vase rasipanje onim sto su svi nasi oci mukom sticali...nekako vam se moralo stati na put...Nazalost nuzno zlo je bio sporazum sa dva najveca krivca za lose stanje drzave...sada je doslo vreme da se situacija kristalizuje ali se paraziti drze svim silama. LDP umesto da pomogne, trazi uhlebljenje preko DS i njihovih pipaka...pogresno se nadajuci da na izborima imaju neke sanse!

VASHsmKA

pre 10 godina

Zasto pozivate na izbore kada znate da necete proci cenzus,i vi i DS sada pricate o nekoj kozmetici i zamazivanju a pitanje je sta ste vi toliko dobro ucinili dok ste bili na vlasti

GreenDragon

pre 10 godina

Sve neke mudrice u opoziciji, a ni jedan od njih nikada nije nista dobro uradio za svoju zemlju...sve sto su uradili jeste potkradanje naroda i prodaja neceg sto nisu stekli...o cemu bi idejni tvorac ove partije mogao dosta da nam kaze, obzirom da je i sam ukljucen u te procese...vrlo!!!

Neksi

pre 10 godina

Bitno je da vi gospodine Djuricu sa vasim Cedicom imate plan za bolju Srbiju a neznam kakav.O cemu vi pricate,ako da bog vi ni cenzus nece da prodjete.

Malina

pre 10 godina

Kako procenjuete G-dine Djuricu da je rekonstrukcija postala cirkus ?
Nikada niste bili u prilici da formirate vlast i kreirate politicke relacije i odnose ,nikada u prilci da snosite odgovornost za donesene odluke,znaci, cak jedva dovoljno biracke podrske i za koje mesto u Parlamentu,gde Vas lider ima svoje performanse ... Kako bi LDP , nadliberalni, nadevropski nastrojen sprovodio rekonstrukciju...?

Liba

pre 10 godina

Ovo mnogo obecava, pa ako Vucic zaista napravi i taj korak, to mu je jos desetak procenata na rejtingu, dakle, covek zaista resio da se potpuno preda Srbiji i njenom narodu, a narod to uvek ume i da nagradi, glasovima na izborima....

Fidel Kastrovic

pre 10 godina

Da mozda cirkus ne predje u opelo posle rekonstrukcije vlade ? Kada se URS kao mostobran finasijske i biznis elite pomeri a neko drugo preuzme resor - Pandorina kutija se mora otvoriti.Sporne i nesporne privatizacije pod palicom menadzerke a sada Mladjinog drzavnog sekretara Dragijane Radonjic Petrovic koja je reketirala tajkune pa se u sve privatizacije "ugradjivala" suvlasnistvom u privrednim drustvima koja su placana ali samo virtuelno preko Beogradske berze koja je omogucila cirkus od trgovine sa HOV jer Agencija za nadzor finansijskih trzista u zemlji Srbiji nije ni postojala."Veliki brat" ima podatke kako je Ceda preko Agroposlova gde je ruskinju postavio za direktora uzimao kredite iz Fonda za razvoj.Isti slucaj je sa firmom na istoj adresi na N Bgd, u kojoj je direktor Cedina supuga.Dali Ceda ima biznis plan jer privatizacija kojom je on kao utesnu nagradu dobio Fidelinku " u zakup" ce biti ponistena ! Nije bas za cirkus. Rec "liberal" potice od latinske reci liber ( slobodan ) a liberali sebe vide kao zastitnike slobode.
Dobro je da neki od njih na slobodi i ostanu.Pored Cede oni koji su se nekada borili protiv kriminala a sada ?

Dust

pre 10 godina

A sta bi oni radili da ne pljunu po vlasti(ds ldp) da li bi mozda iskoristili svoje donatore i stranacka sredstva da pomognu nekom, da nekog posalju na lecenje, da obezbede hranu i smestaj onima kojima je potrebno, da svojim kontaktima promovisu Srbiju(jer i njih je ova zemlja othranila) i pomognu priliv investicija? Ne, njima nije bitna dobrobit nacije niti coveka, vec samo njihov licni interes, a to nije tesko primetiti...

petak13

pre 10 godina

Šta bi drugo LDP i potpredsednik Đurić da pričaju u skupštinskoj pauzi predstavnicima medija da priča nego o rekonstrukciji i koristeći ovu temu napada SNS kao okosnicu ove koalicije navodeći stvari koje nikako ne stoje i koje ne odražavaju pravo stanje stvari.U odsustvu mogućnosti da kao opoziciona stranka na bilo koji način utiče na ova događanja, koristi se svaka prilika da se u nemogućnosti programskog profilisanja i argumentima utiče na politička dešavanja koristi oprobanu taktiku napadanja svakog poteza vlade i koalicije.Dali je cirkus gospodine Đuriću ili je iskrena želja da se sve u Srbiji postavi na mnogo jače osnove i da se ekonomska pitanja i sve drugo okrene u drugom pravcu koji obezbeđuje boljitak pokazaće još ova nedelja.Ili rešenje kako treba ili izbori po volji građana.

Dejan

pre 10 godina

Nije los ovaj Djuric, inteligentan, uvek jasan i hirurski precizan. Steta samo sto je pristao da mu Ceda bude sef.
Al' dobro, bolje i Ceda nego Toma i Vucic

poltron

pre 10 godina

"Dzaba pricate LDP-ovci, vasa dela govore vise od vasih reci...a zapravo vasa dela su vise nedela...kada se sve lepo sumira...
(Voltron, 22. jul 2013 19:09) "

Od kad su to nedela borba za vaskoliko srBstvo i njegove istorijske teritorije, za granice Karlobag-Karlovac..., i Veliku Srbiju???

LDP se za to borio više od dve decenije časno i pošteno, tek su pre dve godine načuli nešto za tu EU i sad pričaju o njoj, ali samo iz demagoških razloga?

Zašto su to nedela? Ti si protiv Srbije i srBskog naroda???

Blago onome ko zna da ne zna

pre 10 godina

Bitno je da vi gospodine Djuricu sa vasim Cedicom imate plan za bolju Srbiju a neznam kakav.O cemu vi pricate,ako da bog vi ni cenzus nece da prodjete.
(Neksi, 22. jul 2013 15:40)

Valjda NE ZNAM, a i nećeTE. Koji Bog je dao da ti školu prođeš?

duki

pre 10 godina

Yasto je postala cirkus.ako neko ne radi dobro svoj posao treba ga smeniti i na njegovo mesto postaviti sposobnije.(Petrica, 22. jul 2013 16:44)
Zato što od rekonstrukcije nema ništa. Pašće po neki ministar, izbaciće URS, marginalizovaće SPS i postaviti nekoliko polupismenih naprednjaka da rade ono što im veliki "PRVI" potpredsednik kaže, jer samo on zna kako treba.

Filip

pre 10 godina

Tuga i sramota Srbije nisu Vucic, Nikolic, Djilas i slicni sharlatani. Tuga i sramota Srbije su oni gradjani koji te i takve uvek iznova izaberu da urnisu ovu zemlju.

ObiWanKenobi

pre 10 godina

"Od vladajuće koalicije, koja je formirana na ideologiji štrajka glađu i klečenja na stiroporu, niko i nije mogao da očekuje bilo kakve konkretne ili dobre rezultate", rekao je Đurić.
Covek je sve lepo rekao u jednoj recenici. Bravo Djuricu.

GreenDragon

pre 10 godina

Sve neke mudrice u opoziciji, a ni jedan od njih nikada nije nista dobro uradio za svoju zemlju...sve sto su uradili jeste potkradanje naroda i prodaja neceg sto nisu stekli...o cemu bi idejni tvorac ove partije mogao dosta da nam kaze, obzirom da je i sam ukljucen u te procese...vrlo!!!

Bojan

pre 10 godina

Pa poalko traje već 6 meseci, samo da se vrate sa odmora i da poskupi struja, pa će ponovo da uhapse Miška, pa kreće Farma...
Ma ludilo nam lepo.

frustrirana nacija

pre 10 godina

pričaju o smeni nesposobnih i dovođenju sposobnih??!! pa gde su ti stručni, pametni, sposobni naprednjački kadrovi? gde ih kriju sve vreme?
letnja parapolitička igrarija za dokone i besposlene...

Duci0167

pre 10 godina

Atentatom na Z.Đinđica,Srbija je izgubila jedinog i iskrenog reformatora. Znao je sta je Evropa,kako treba sa njima i kako ostvariti cilj. Sad ga,jelte,svi nesto gotive a proglasili su ga za drzavnog neprijatelja i placenika. Ovo danas je jedna sprdacina i manipulacija narodom. Ej,podelili smo se na patriote i eu fanatike. Jos puske da nam podele pa da se poubijamo. Retko spominjem Z.Đ. ali tu se menjanje svesti Srbije za Evropu prekida. Eventualno priznanje da neki ministar nije dobro radio svoj posao se dozivljava previse licno. Nije greska stranke vec ministra licno,menjaj ga.

Srbin 100%

pre 10 godina

Gospodin Djuric neka ne brine ako se ne postuju principi i kriterijumi za rekonstrukciju idemo na izbore,sto verujem da nece bas biti najsrecnije resenje po partiju doticnog

35555555555

pre 10 godina

Gospodine Djuricu, LDP je cirkus, a rekonstrukcija je jedan proces koji se sprovodi da bi se smenili ministri koji ne rade dobro svoj posao i da bi se na njihova mesta postavili kvalitetni ljudi koji ce doprineti vecem napretku u njihovoj oblasti.

b&s

pre 10 godina

Mozda je za vas sve ovo cirkus, ali za nas gradjane nije. Ako je neko cirkus onda ste to vi, imate najmanju podrsku naroda, tako da je najbolje da cutite.

kanibal

pre 10 godina

(Malina, 22. jul 2013 18:17) "

Nisam ni ja nikada bio u Vladi, ali možete mi verovati da umam da prepoznam lošu sapunsku seriju poput "rekonstrukcije"

Verujem da bi stranka g. Đurića to uradila onako kako to radi ostatak od 200 država na svetu - naime, ministar taj i taj ne stiže da obavi poslove, ili se pojavi afera vezana za njega.

Onda premijer objavi da će rekonstruisati Vladu, jer ministar taj i taj ne zadovoljava, na sednici Vlade se imenovani ministar smeni, a umesto njega postavi novi, i priča je gotova.

Šta mi imamo ovde umesto toga?

Imamo Vladu koja tvrdi da neki ministri "ne rade dobro", a da pri tom nema ni maglovitu ideju koji bi to ministri bili.

Zatim traži od SVIH ministara lično da se izsamokritikuju, kao što su to morali da rade robijaši na Golom otoku svaki dan posle ručka. Ukoliko nisu bili radi batinama, smislili bi grehe koje bi izsamokritikovali, i sobni kapo bi možda bio zadovoljan.

Tako i vi sad, niko se ne usudjuje da kaže koji to ministar nije dobro radio, jer ako se izleti pa navede pogrešnog, završio je karijeru kao oni koji su '48-me makar i slučajno hvalili Staljina.

A ko za inat, Centralni Komitet nikako da saopšti ko je na listi za odstrel (pljuvanje) pa i vi sad sve nešto stidljivo, i samo tudje pljuckate, iz čiste opreznosti...

Crtani filmovi vam nisu ravni.

Freelander

pre 10 godina

Zar zaista mislite da SNS i/ili SPS kroz rekonstrukciju mogu sadasnje ministre da zamene boljim? Nema boljih, to im je najbolje sto imaju! Zar ne vidite da ne mogu da imenuju Glavnog pregovaraca? Nemaju ga u svojim redovima, a i kako bi kad do juce nisu ni verovali u EU!

Alotofvagina

pre 10 godina

A sta bi oni radili da ne pljunu po vlasti(ds ldp) da li bi mozda iskoristili svoje donatore i stranacka sredstva da pomognu nekom, da nekog posalju na lecenje, da obezbede hranu i smestaj onima kojima je potrebno, da svojim kontaktima promovisu Srbiju(jer i njih je ova zemlja othranila) i pomognu priliv investicija? Ne, njima nije bitna dobrobit nacije niti coveka, vec samo njihov licni interes, a to nije tesko primetiti...

MiniME

pre 10 godina

Da vlada jeste formirana da se smeni bivsa vlast, sta je tu cudno? Da li je trebalo godinama nemo da se posmatra vase rasipanje onim sto su svi nasi oci mukom sticali...nekako vam se moralo stati na put...Nazalost nuzno zlo je bio sporazum sa dva najveca krivca za lose stanje drzave...sada je doslo vreme da se situacija kristalizuje ali se paraziti drze svim silama. LDP umesto da pomogne, trazi uhlebljenje preko DS i njihovih pipaka...pogresno se nadajuci da na izborima imaju neke sanse!

šica

pre 10 godina

Vučić kao predsednik ubedljivo najpopularnije stranke u Srbiji, ima i najveću odgovornost, za kompletan rad vlade, pa i za pitanje ekonomije, i on od te odgovornosti ne beži. On ne želi da se skriva iza Dinkića, ali ne želi ni da na sebe preuzima odgovornost za ekonomsku situaciju, ukoliko nema mogućnost da na nju utiče. Zbog toga Vučić potpuno korektno traži jedan deo resora ekonomije.

DIMCE - ZAFRKANOVSKI

pre 10 godina

Zaista ne znam na cemu gradi ovakve kvalifikacije i tvrdnje gospodin Djuric iz LDP-a. Jos nije ni zavrsena rekonstrukcija oni raspalili da kritikuju. Kako tako nisu bili zustri kada je prosla vlada vrsila rekonstrukciju 2011 godine pa to je bio cirkus od rekonstrukcije vlade.

VASHsmKA

pre 10 godina

Zasto pozivate na izbore kada znate da necete proci cenzus,i vi i DS sada pricate o nekoj kozmetici i zamazivanju a pitanje je sta ste vi toliko dobro ucinili dok ste bili na vlasti