Četvrtak, 18.07.2013.

23:58

Danas: Peticija za povratak Dikića

Uprkos tvrdnjama da je stanje u Žandarmeriji normalno, u toku je sve otvorenije nezadovoljstvo <a href="http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=07&dd=16&nav_category=16&nav_id=733046" class="text-link" target= "_blank">odlukom Ivice Dačića da smeni komandanta Bratislava Dikića</a>.

Izvor: Danas

Danas: Peticija za povratak Dikiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

змај од ноћаја

pre 10 godina

да ли је неко мислио на Дикића,зашто је уопште отишао?сад сви желимо да се он врати.

krle - dron

pre 10 godina

Jos jedna ocita potvrda da su policijske snage DEFEKTNO ustrojene sa svim NAKAZNIM POSLEDICAMA,u svim normalnim zemljama zandarmerija je VOJNA formacija,kakvi protesti, kakve peticije, KAKVI BAKRACI,pod vojnu upravu i nalevo krug,na upravljanje drzavom po kumrovackim biltenima dolaskom Tome je stavljena ne tocka nego bre tacka.MUP- mora da preuzme pravosudje jos juce i da ga pravno i formacijski ustroji,tu je leglo teskog kriminala i zato pravosudje kad ga preuzme mora da otpusti SVE IZ MUP-a i da zaposli armiju mladih skolovanih bez posla zeljnih hleba koji ce casno vrsiti duznost,DRUGACIJE srbija se nece pomeriti prema civilizaciji.

ja sam

pre 10 godina

Mali rat sa Albancima?! WOW,
sumokradice ozbiljna pretnja
Zandarmeriji
(hahaha joooj sramote, 19. jul 2013
12:53)

Video bih tebe da li bi se smejao da ti metak Kalasnjikova proleti pored glave! Sumokradice ne nose Kalasnjikove i apsolutno ne ulaze u oruzane sukobe sa specijalcima u trajanju od pola sata! Zandarmerija rizikuje svoje zivote i stite nase gradjane od pomahnitalih terorista. Sram te bilo!

hahaha joooj sramote

pre 10 godina

Sta se dogodilo od pohvale Dikica do smene? Mali rat sa Albancima u tri navrata. Sta je Dacic izjavio sutradan?
(ja sam, 19. jul 2013 12:24)
Mali rat sa Albancima?! WOW, sumokradice ozbiljna pretnja Zandarmeriji

ja sam

pre 10 godina

Kako je moguce da ne kapirate ovu politicku smenu? Sada ce i Zandarmerija biti privatizovana kao sto je sudstvo, tuzilastvo, policija... Sta se dogodilo od pohvale Dikica do smene? Mali rat sa Albancima u tri navrata. Sta je Dacic izjavio sutradan?

legionar

pre 10 godina

Ko je ikada radio sa zandarmerijom znao da je ovo lupanje.Kao u svakom vojnom sistemu ovo se ne desava.Nisu se Beretke bunile i protestvovale kad im je raspustena jedinica,a kamo li da to radi zandarmerija. Klasican napad SNS na SPS.Ovi americki poltroni SNS bi zeleli svu vlast za sebe

Frodo

pre 10 godina

Da li je na ovo mislio Dikić kad je rekao "nekima smetam, ali neka, doći će neko drugo vreme"? Da li je ovo početak tog drugog i možda "starosrpskog" vremena?
Srbi su se potukli sa skoro svim komšijama. Pošto nismo shvatili da silai batine nisu normalan način komunikacije, ne gine nam da se na kraju ne potučemo i međusobno. Jer mi umemo (samo) da se bijemo, a rad i pamet nisu nam jače strane, zar ne?

solarna olujica

pre 10 godina

...rasformirajte zandarmeriju policiju i vojsku...siguran sam onda da nema cega da se bojite....ostacete zauvek na vlasti...iskreno se nadam u tom slucaju kvalitetnom napadu kosovske vojske...uspesno osvajanje teritorija...a vama politicari bajni...zelim ono poznato "...ne imali ni roda ni poroda..." poznate reci ????

Lalegator

pre 10 godina

Nije Dačić smenio Dikića, nego je to uradio direktor policije. Potpis ministra čista je formalnost. Šta bi se desilo da ministar nije uradio tu formalnost, potpisao rešenje? Bio bi to povod za ozbiljnu krizu u policiji.
(Da budemo pošteni, 19. jul 2013 02:13)

Leteo bi Veljovic i to bi bilo najbolje sto se poodavno desilo u policiji.

Alek

pre 10 godina

Dakle problem je PETICIJA !?! Nisam ni na cijoj strani, ali sam iznenadjen komentarima. Puc? Zatvor? Ukinuti :) ? Molim da me neko uputi, da li je Zakonom o MUP ( zandarmeriji) Republike Srbije zabranjeno da zaposleni potpisuju peticiju ciji je cilj da se RAZJASNE OKOLNOSTI pod kojima je smenjen Dikic? Potpisati peticiju za povecanje plata? Peticija za nove uniforme?

Hvala i svako dobro.


p.s. Komentar ne sadrzi elemente govora mrznje, psovke, uvrede, vezan je za temu teksta, komentara i iskreno se nadam da ce biti objavljen.

prle

pre 10 godina

Ma kakva bre peticija.Zna se lanac komandovanja i ko kosi a ko vodu nosi.Ko postavlja i smenjuje.Ko nece neka skine uniformu i ide da cuva ovce.Posto je mnogo njih od ovaca doslo.

Sasa

pre 10 godina

Drzava mora da se postavo kao drzava SAD i ODMAH, ili je niko nece postovati, a bolest ce krenuti da se siri. SVIMA koji su potpisali peticiju, momentalan otkaz, a organizatorima privodjenje i kazna zatvora za izdaju.

tatamata

pre 10 godina

hmm...što bi tekao KOŠ-tunjavi ...pa ljudi imaju pravo kao i doktori..kao i zaposleni bilo gde na svetu.....xaxa
SADA DA TE VIDIM DRŽAVO SRBIJO KAKO SE BRANIŠ POSLE DESET GODINA OD UBISTVA PREMIJERA?!
ZNAŠ LI ŠTA ČINITI ILI....?! QQnama

Deja vu

pre 10 godina

Ne znam zašto me ova vest asocira na pobunu crvenih beretki, Đinđića i Koštunicu. Da li će ovoga puta država biti jača, ili opet gubi.

nn

pre 10 godina

nisam siguran da bi 300 od tih 3300 potpisalo peticiju (prvi odred koji je i osnovao ovi sto snimaju spotove i rade na marketingu), a ovi ostali njih 3000 sigurno ne, jer skoro da nisu postojali za njega. Mnogo si zla naneo pojedincima i zato putuj i cekaj da ti bog sudi na kog se i pozivas za kojeg ne verujem. da i postoji, jer ko zna gde bi bio do sada. A ovo 1800 je cist falsifikat trazi covek medijsku paznju.

Merion

pre 10 godina

To je stanje u policiji. Traze objasnjenje za smenu kao da je policija deciji vrtic. Sve po spisku kazniti. Da ne bi mislili da se bez njih ne moze.

nenad

pre 10 godina

Zapisati i raspustiti SVE. SVE!
Ovo su nove Legije i Pacovi u procesu uspona, svakome od nas građana bi propustili par metaka kroz čelo samo ako je to u njihovom interesu.

Helios

pre 10 godina

Ukoliko je ovo istina (ne medijska patka ili SNS šamar SPSu i kreiranje što izbora što potpune dominacije) onda je ovo prava bomba.
Ukoliko je istina (pojave se silna imena načelnika i većine pripadnika žandarmerije) onda čak i da isteraju svoje Dačić i Veljović gube do kraja legitimitet vođstva policije.
Ali sve što treba za deo javnosti koji je razvio anti-srpski refleks je da šapneš "opet JSO" i mozgić im calne. Nesvesno i odma zavape uvek istim banalnim argumentativnim trikom. Pošto je sve na svetu povezano oni proizvoljno nategnu na stranu gde im odgovara Količinu i Opseg Odgovornosti i - hoplaaa: zlikovac je zapljunut. Prava Hag-finta. dr. Šipman je u 20 godina ubio preko 200 ili i 500 pacijenata - šta je trebalo: smeniti Kraljicu, Royal Society, pobiti zadnjih 6 UK ministara zdravlja? Vi ste nakon Bodrum skandala spoznali da je Načelnik demokrata u stvari šemokrata i tražili da leti? Ajmo asovi, "otkrijte" krvavu vezu Dikić-Koštunica!
U MUPu je niz onih koji treba da lete pre Dikića, ta majska zora što je manipulacijom oko ambasada i džamije režirala smenu vlasti a produžetak svog biznisa!
Možda je Dikić: bizgov, patriJota, zapošljava svoju rodbinu, nema stručne kvalitete, vodi svoj biznis i iz 101 razloga treba TAKOĐE da bude smenjen i nije ni trebao da vodi Žandarmeriju. Мож да биде - ал не мора да значи. Ne znam. Ako je postojao zahtev Dikića za smenu baš tog žandarma a stopiran je onda ovaj slučaj EKSPLICITNO znači obratno: drugi moraju da lete a Dikić NE!

KOKOS

pre 10 godina

ja ne razumem zašto mediji,objavljuju ove vesti,i pridaju značaj celom slučaju,malo imamo problema u ovoj državi,nikad teže se nije sastavljao kraj sa krajem,a te što su potpisali,peticiju,sve na njivu,da vade šargarepu

samokazi

pre 10 godina

vreme je da se taj osinjak polako razturi ,u blizoj proslosti smo videli gde to vodi . nije nimalo lep osecaj biti sa tim kvazi patriotama , koji gledaju samo svoj interes .......

Vuk

pre 10 godina

A sada veliko spremanje, sve ih pocistiti odjednom. I ovako su policija I zandarmerija leglo kriminalaca. Koliko znam nema vise samoupravljanja a pogotovo u policiji I zandarmeriji. A ovu barabu bivseg zandara koji misli da mu je glavna preporuka da komanduje zandarmerijom da je veliki srbin treba poslati na jedan detaljan pregled kod strucnjaka za glavu.

smrdi na puč

pre 10 godina

Sad svih tih 140 oficira i 1800 pripadnika pohapsiti zbog odbijanja naređenja i kontrole od strane civilne vlasti! Naređenje-izvršenje. Ko ne želi više da bude pripadnik i ispunjava uslove, razrešiti ga, one koji odbijaju naređenja i odluke nadležnih procesuirati po pravilu službe i zakonima Srbije!

Da budemo pošteni

pre 10 godina

Nije Dačić smenio Dikića, nego je to uradio direktor policije. Potpis ministra čista je formalnost. Šta bi se desilo da ministar nije uradio tu formalnost, potpisao rešenje? Bio bi to povod za ozbiljnu krizu u policiji.

Vrlo je važno ko stoji iza peticije

pre 10 godina

Igraju se delije... Šta je ova peticija, najava puča? Da li smo već zaboravili na pobunu onih iz Kule kad su krenuli da ruše vladu i zauzmu Beograd? Ovi u uniformi smenu nazivaju sramnom? To govori da smo daleko od prave države, kad policajci odluku direktora i ministra nazivaju sramnom. Za smenu nekog policijskog ili vojnog lica sa funkcije ne daje se obrazloženje. Onaj ko te doveo taj te i odvodi. To je tako, nema rasprave.

Justin

pre 10 godina

Taj bi spisak mogao drzavi pomoci da proceslja policiju i ostale bezbednosne sluzbe. Sami se prijavljuju. I verovatno veruju da mogu da izraze svoj protest sve sa svojim sredstvima za rad,uz svesrdnu podrsku Kostunice i slicnih. Gospodina Dikica gledao sam u Cosicevoj emisiji na b92 i u najmanju ruku sam se osecao neprijatno zbog tolike bahatosti celnika jedne takve formacije.

Ivan

pre 10 godina

Sta se zanose, nije njihov posao da biraju, i nije posao ministarstva da zandarmerija bude zadovoljna ministrom.
Valjda cemo opet morati da izlazimo na kraj sa bezbednjacima koji jos nisu naucili da izvrsavaju naredjenja.

Ako smem da kazem

pre 10 godina

Vi ste trenirani da slusate I odrzavate drustveni poredak, a ne da pravite peticije protiv drzavnih politickih odluka! Sta je sledece? Drzavni udar?

dzoki

pre 10 godina

Treba da ga smene,tj trebali su ranije. Ovaj povod sa dvostrukim ubistvom je kao kada bi ministar zdravlja odgovarao za zubara koji je ubio nekoga.

daba

pre 10 godina

E da smo mi ozbiljna drzava kao sto smo nekada bili ti ljudi ne bi docekali jutro u svojim krevetima, samo zamisljam tamo '70 i neke kako neko u policiji ili vojsci potpisuje peticiju zbog odluke ministra, hahahaha, pa njima bi Goli otok bio luna park... Kakva crna peticija pripadnika oruzanih snaga drzave, pa oni su tu da cute i rade sta im se NAREDI, a ne da bistre politiku! Da li postoji i jedna ozbiljna drzava u kojoj policajci preispituju odluke ministra policije potpisivanjem peticije? Ali kakav ministar takvi pripadnici minisatrstva!

Labud

pre 10 godina

njih ima skoro 2000? pa ko da im se suprotstavi? prasinari sto ne smeju ni nadobudnim bumbarima po gradu muziku iz kola da utisaju....tuga

Gdanbo

pre 10 godina

Ma sta ce nam Dikic i Zandarmerija, ma bolje Komunalni policajci da nas cuvaju, pa ce braca Arnauti do Sombora ubrzo doci. hehehe. Drzi se Dikicu. Mi sa juga smo uz tebe.....

Mirda

pre 10 godina

A da vi to ipak raspustite dok je jos vreme?
Pobunu paravojne jedinice od 3300 ljudi ce morati NATO da gusi, jer skoro da su brojniji od sumarskog udruzenja koje zovete vojska.

Vladislav

pre 10 godina

Misljenja sam da je Dikica trebalo smeniti poodavno,jos u doba formiranja novog JSO-a ,medjutim ovaj izgovor je smesan i vredja inteligenciju.U konkretnom slucaju,kazniti Dikica nema nikakvog smisla ukoliko se ne kazne neposredno pretpostavljeni zandarmu Krsticu,od vodnika do komandanta odreda.Ako se to ne sprovede,ovo ce biti jasan pokazatelj da se Dacic i Veljovic boje Dikica a ne obrnuto,te da im je trebao trivijalan izgovor da smene Dikica zbog proslih greha,na providan nacin da i "vuk bude sit i ovce na broju".

Proleter

pre 10 godina

Kakva peticija na naredbu pretpostavljenog ??? Ovi što to organizuju i potpisuju samo potvrđuju da ne razumeju kako funkcioniše i šta znači sistem komandovanja. Pa nije policija i vojska tvornička hala ili zemljoradnička zadruga. Ako hoće da pišu peticije ili da štrajkuju trebali su tamo tražiti posao. Naredba pretpostavljenog starešine se ne izvršava samo ako bi njeno izvršenje predstavljalo krivično delo. Ovi što to potpisuju su zalutali u uniformu.

Bole

pre 10 godina

Treba otpustiti svakog nezadovoljnog, bez straha da će te siledžije početi da se bave kriminalom, jer se mnogi od njih kriminalom već bave. Civilna kontrola policije je osnovna stvar i svako ko je protiv nje mora biti odstranjen iz službe.

C zacin

pre 10 godina

,,sa zahtevom za objašnjenje "zašto je sramno razrešen dužnosti komandant Žandarmerije Bratislav Dikić". .."
--------------------------------

Dali je razresen sramno ili ne dalo bi se diskutovti.
Ja licno mislim da je pored komndata cele zandarmerije ISTOVREMENO duznosti treba biti razresen i komandant jedinice u Kraljevu,

Da bi se ovo kako tako zavrslo [stavilo ad akta] postoji naprimer ovaj nacin:
- da Dikic zatrazi od kolega policajaca da ga ne podrzavaju/ne bune se, a da mu za uzvrat Nikolic da mesto ambasadora i time ga usput 'skloni' iz Srbije
Naravno pre toga bi trebalo 'ocistiti mrlju' u Dikicevoj biografiji, a nastalu ovim razresenjem

Sve ovo pod uslovom da Dikic nema politickih ambicija

Malo cudi sato se povodom ovog nije javio i prvi podpredsednik Vucic jer je na neki nacin on 'sef svih bezbedonosnih agencija' od kojih je zandarmerija jedna.
A njegovo nejavljanje cudi jer se do sada javljao recimo povodom pretplate, malina, aflatoksina,...[u sve se mesao - kao "C" zacin]

zoran

pre 10 godina

Ja kad vam napisah da mi se ovo ni najmanje ne dopada i da sve to neće i ne može da iziđe na dobro, vi mi niste objavili komentar.

"Rekonstrukcija" ne ide po Vučićevom planu a oni obojica i Vučić i Dačić prepuni taštine. Kako će sve na kraju da ze završi ostaje nam da sačekamo i da vidimo.

zucko

pre 10 godina

Zemljaci, vi ne drzite dizgine u rukama! Zamislite da u Nemackoj oficiri traze da im ministar odbrane obrazlozi smenu nekog generala. Ovo je jos jedan dokaz ludila u kome zivimo

Vuk

pre 10 godina

A sada veliko spremanje, sve ih pocistiti odjednom. I ovako su policija I zandarmerija leglo kriminalaca. Koliko znam nema vise samoupravljanja a pogotovo u policiji I zandarmeriji. A ovu barabu bivseg zandara koji misli da mu je glavna preporuka da komanduje zandarmerijom da je veliki srbin treba poslati na jedan detaljan pregled kod strucnjaka za glavu.

Vrlo je važno ko stoji iza peticije

pre 10 godina

Igraju se delije... Šta je ova peticija, najava puča? Da li smo već zaboravili na pobunu onih iz Kule kad su krenuli da ruše vladu i zauzmu Beograd? Ovi u uniformi smenu nazivaju sramnom? To govori da smo daleko od prave države, kad policajci odluku direktora i ministra nazivaju sramnom. Za smenu nekog policijskog ili vojnog lica sa funkcije ne daje se obrazloženje. Onaj ko te doveo taj te i odvodi. To je tako, nema rasprave.

Justin

pre 10 godina

Taj bi spisak mogao drzavi pomoci da proceslja policiju i ostale bezbednosne sluzbe. Sami se prijavljuju. I verovatno veruju da mogu da izraze svoj protest sve sa svojim sredstvima za rad,uz svesrdnu podrsku Kostunice i slicnih. Gospodina Dikica gledao sam u Cosicevoj emisiji na b92 i u najmanju ruku sam se osecao neprijatno zbog tolike bahatosti celnika jedne takve formacije.

daba

pre 10 godina

E da smo mi ozbiljna drzava kao sto smo nekada bili ti ljudi ne bi docekali jutro u svojim krevetima, samo zamisljam tamo '70 i neke kako neko u policiji ili vojsci potpisuje peticiju zbog odluke ministra, hahahaha, pa njima bi Goli otok bio luna park... Kakva crna peticija pripadnika oruzanih snaga drzave, pa oni su tu da cute i rade sta im se NAREDI, a ne da bistre politiku! Da li postoji i jedna ozbiljna drzava u kojoj policajci preispituju odluke ministra policije potpisivanjem peticije? Ali kakav ministar takvi pripadnici minisatrstva!

Ivan

pre 10 godina

Sta se zanose, nije njihov posao da biraju, i nije posao ministarstva da zandarmerija bude zadovoljna ministrom.
Valjda cemo opet morati da izlazimo na kraj sa bezbednjacima koji jos nisu naucili da izvrsavaju naredjenja.

Mirda

pre 10 godina

A da vi to ipak raspustite dok je jos vreme?
Pobunu paravojne jedinice od 3300 ljudi ce morati NATO da gusi, jer skoro da su brojniji od sumarskog udruzenja koje zovete vojska.

smrdi na puč

pre 10 godina

Sad svih tih 140 oficira i 1800 pripadnika pohapsiti zbog odbijanja naređenja i kontrole od strane civilne vlasti! Naređenje-izvršenje. Ko ne želi više da bude pripadnik i ispunjava uslove, razrešiti ga, one koji odbijaju naređenja i odluke nadležnih procesuirati po pravilu službe i zakonima Srbije!

samokazi

pre 10 godina

vreme je da se taj osinjak polako razturi ,u blizoj proslosti smo videli gde to vodi . nije nimalo lep osecaj biti sa tim kvazi patriotama , koji gledaju samo svoj interes .......

Labud

pre 10 godina

njih ima skoro 2000? pa ko da im se suprotstavi? prasinari sto ne smeju ni nadobudnim bumbarima po gradu muziku iz kola da utisaju....tuga

Da budemo pošteni

pre 10 godina

Nije Dačić smenio Dikića, nego je to uradio direktor policije. Potpis ministra čista je formalnost. Šta bi se desilo da ministar nije uradio tu formalnost, potpisao rešenje? Bio bi to povod za ozbiljnu krizu u policiji.

Helios

pre 10 godina

Ukoliko je ovo istina (ne medijska patka ili SNS šamar SPSu i kreiranje što izbora što potpune dominacije) onda je ovo prava bomba.
Ukoliko je istina (pojave se silna imena načelnika i većine pripadnika žandarmerije) onda čak i da isteraju svoje Dačić i Veljović gube do kraja legitimitet vođstva policije.
Ali sve što treba za deo javnosti koji je razvio anti-srpski refleks je da šapneš "opet JSO" i mozgić im calne. Nesvesno i odma zavape uvek istim banalnim argumentativnim trikom. Pošto je sve na svetu povezano oni proizvoljno nategnu na stranu gde im odgovara Količinu i Opseg Odgovornosti i - hoplaaa: zlikovac je zapljunut. Prava Hag-finta. dr. Šipman je u 20 godina ubio preko 200 ili i 500 pacijenata - šta je trebalo: smeniti Kraljicu, Royal Society, pobiti zadnjih 6 UK ministara zdravlja? Vi ste nakon Bodrum skandala spoznali da je Načelnik demokrata u stvari šemokrata i tražili da leti? Ajmo asovi, "otkrijte" krvavu vezu Dikić-Koštunica!
U MUPu je niz onih koji treba da lete pre Dikića, ta majska zora što je manipulacijom oko ambasada i džamije režirala smenu vlasti a produžetak svog biznisa!
Možda je Dikić: bizgov, patriJota, zapošljava svoju rodbinu, nema stručne kvalitete, vodi svoj biznis i iz 101 razloga treba TAKOĐE da bude smenjen i nije ni trebao da vodi Žandarmeriju. Мож да биде - ал не мора да значи. Ne znam. Ako je postojao zahtev Dikića za smenu baš tog žandarma a stopiran je onda ovaj slučaj EKSPLICITNO znači obratno: drugi moraju da lete a Dikić NE!

zucko

pre 10 godina

Zemljaci, vi ne drzite dizgine u rukama! Zamislite da u Nemackoj oficiri traze da im ministar odbrane obrazlozi smenu nekog generala. Ovo je jos jedan dokaz ludila u kome zivimo

dzoki

pre 10 godina

Treba da ga smene,tj trebali su ranije. Ovaj povod sa dvostrukim ubistvom je kao kada bi ministar zdravlja odgovarao za zubara koji je ubio nekoga.

Proleter

pre 10 godina

Kakva peticija na naredbu pretpostavljenog ??? Ovi što to organizuju i potpisuju samo potvrđuju da ne razumeju kako funkcioniše i šta znači sistem komandovanja. Pa nije policija i vojska tvornička hala ili zemljoradnička zadruga. Ako hoće da pišu peticije ili da štrajkuju trebali su tamo tražiti posao. Naredba pretpostavljenog starešine se ne izvršava samo ako bi njeno izvršenje predstavljalo krivično delo. Ovi što to potpisuju su zalutali u uniformu.

Bole

pre 10 godina

Treba otpustiti svakog nezadovoljnog, bez straha da će te siledžije početi da se bave kriminalom, jer se mnogi od njih kriminalom već bave. Civilna kontrola policije je osnovna stvar i svako ko je protiv nje mora biti odstranjen iz službe.

Gdanbo

pre 10 godina

Ma sta ce nam Dikic i Zandarmerija, ma bolje Komunalni policajci da nas cuvaju, pa ce braca Arnauti do Sombora ubrzo doci. hehehe. Drzi se Dikicu. Mi sa juga smo uz tebe.....

Ako smem da kazem

pre 10 godina

Vi ste trenirani da slusate I odrzavate drustveni poredak, a ne da pravite peticije protiv drzavnih politickih odluka! Sta je sledece? Drzavni udar?

zoran

pre 10 godina

Ja kad vam napisah da mi se ovo ni najmanje ne dopada i da sve to neće i ne može da iziđe na dobro, vi mi niste objavili komentar.

"Rekonstrukcija" ne ide po Vučićevom planu a oni obojica i Vučić i Dačić prepuni taštine. Kako će sve na kraju da ze završi ostaje nam da sačekamo i da vidimo.

C zacin

pre 10 godina

,,sa zahtevom za objašnjenje "zašto je sramno razrešen dužnosti komandant Žandarmerije Bratislav Dikić". .."
--------------------------------

Dali je razresen sramno ili ne dalo bi se diskutovti.
Ja licno mislim da je pored komndata cele zandarmerije ISTOVREMENO duznosti treba biti razresen i komandant jedinice u Kraljevu,

Da bi se ovo kako tako zavrslo [stavilo ad akta] postoji naprimer ovaj nacin:
- da Dikic zatrazi od kolega policajaca da ga ne podrzavaju/ne bune se, a da mu za uzvrat Nikolic da mesto ambasadora i time ga usput 'skloni' iz Srbije
Naravno pre toga bi trebalo 'ocistiti mrlju' u Dikicevoj biografiji, a nastalu ovim razresenjem

Sve ovo pod uslovom da Dikic nema politickih ambicija

Malo cudi sato se povodom ovog nije javio i prvi podpredsednik Vucic jer je na neki nacin on 'sef svih bezbedonosnih agencija' od kojih je zandarmerija jedna.
A njegovo nejavljanje cudi jer se do sada javljao recimo povodom pretplate, malina, aflatoksina,...[u sve se mesao - kao "C" zacin]

Vladislav

pre 10 godina

Misljenja sam da je Dikica trebalo smeniti poodavno,jos u doba formiranja novog JSO-a ,medjutim ovaj izgovor je smesan i vredja inteligenciju.U konkretnom slucaju,kazniti Dikica nema nikakvog smisla ukoliko se ne kazne neposredno pretpostavljeni zandarmu Krsticu,od vodnika do komandanta odreda.Ako se to ne sprovede,ovo ce biti jasan pokazatelj da se Dacic i Veljovic boje Dikica a ne obrnuto,te da im je trebao trivijalan izgovor da smene Dikica zbog proslih greha,na providan nacin da i "vuk bude sit i ovce na broju".

nenad

pre 10 godina

Zapisati i raspustiti SVE. SVE!
Ovo su nove Legije i Pacovi u procesu uspona, svakome od nas građana bi propustili par metaka kroz čelo samo ako je to u njihovom interesu.

ja sam

pre 10 godina

Mali rat sa Albancima?! WOW,
sumokradice ozbiljna pretnja
Zandarmeriji
(hahaha joooj sramote, 19. jul 2013
12:53)

Video bih tebe da li bi se smejao da ti metak Kalasnjikova proleti pored glave! Sumokradice ne nose Kalasnjikove i apsolutno ne ulaze u oruzane sukobe sa specijalcima u trajanju od pola sata! Zandarmerija rizikuje svoje zivote i stite nase gradjane od pomahnitalih terorista. Sram te bilo!

tatamata

pre 10 godina

hmm...što bi tekao KOŠ-tunjavi ...pa ljudi imaju pravo kao i doktori..kao i zaposleni bilo gde na svetu.....xaxa
SADA DA TE VIDIM DRŽAVO SRBIJO KAKO SE BRANIŠ POSLE DESET GODINA OD UBISTVA PREMIJERA?!
ZNAŠ LI ŠTA ČINITI ILI....?! QQnama

Sasa

pre 10 godina

Drzava mora da se postavo kao drzava SAD i ODMAH, ili je niko nece postovati, a bolest ce krenuti da se siri. SVIMA koji su potpisali peticiju, momentalan otkaz, a organizatorima privodjenje i kazna zatvora za izdaju.

Deja vu

pre 10 godina

Ne znam zašto me ova vest asocira na pobunu crvenih beretki, Đinđića i Koštunicu. Da li će ovoga puta država biti jača, ili opet gubi.

legionar

pre 10 godina

Ko je ikada radio sa zandarmerijom znao da je ovo lupanje.Kao u svakom vojnom sistemu ovo se ne desava.Nisu se Beretke bunile i protestvovale kad im je raspustena jedinica,a kamo li da to radi zandarmerija. Klasican napad SNS na SPS.Ovi americki poltroni SNS bi zeleli svu vlast za sebe

hahaha joooj sramote

pre 10 godina

Sta se dogodilo od pohvale Dikica do smene? Mali rat sa Albancima u tri navrata. Sta je Dacic izjavio sutradan?
(ja sam, 19. jul 2013 12:24)
Mali rat sa Albancima?! WOW, sumokradice ozbiljna pretnja Zandarmeriji

prle

pre 10 godina

Ma kakva bre peticija.Zna se lanac komandovanja i ko kosi a ko vodu nosi.Ko postavlja i smenjuje.Ko nece neka skine uniformu i ide da cuva ovce.Posto je mnogo njih od ovaca doslo.

Alek

pre 10 godina

Dakle problem je PETICIJA !?! Nisam ni na cijoj strani, ali sam iznenadjen komentarima. Puc? Zatvor? Ukinuti :) ? Molim da me neko uputi, da li je Zakonom o MUP ( zandarmeriji) Republike Srbije zabranjeno da zaposleni potpisuju peticiju ciji je cilj da se RAZJASNE OKOLNOSTI pod kojima je smenjen Dikic? Potpisati peticiju za povecanje plata? Peticija za nove uniforme?

Hvala i svako dobro.


p.s. Komentar ne sadrzi elemente govora mrznje, psovke, uvrede, vezan je za temu teksta, komentara i iskreno se nadam da ce biti objavljen.

KOKOS

pre 10 godina

ja ne razumem zašto mediji,objavljuju ove vesti,i pridaju značaj celom slučaju,malo imamo problema u ovoj državi,nikad teže se nije sastavljao kraj sa krajem,a te što su potpisali,peticiju,sve na njivu,da vade šargarepu

nn

pre 10 godina

nisam siguran da bi 300 od tih 3300 potpisalo peticiju (prvi odred koji je i osnovao ovi sto snimaju spotove i rade na marketingu), a ovi ostali njih 3000 sigurno ne, jer skoro da nisu postojali za njega. Mnogo si zla naneo pojedincima i zato putuj i cekaj da ti bog sudi na kog se i pozivas za kojeg ne verujem. da i postoji, jer ko zna gde bi bio do sada. A ovo 1800 je cist falsifikat trazi covek medijsku paznju.

ja sam

pre 10 godina

Kako je moguce da ne kapirate ovu politicku smenu? Sada ce i Zandarmerija biti privatizovana kao sto je sudstvo, tuzilastvo, policija... Sta se dogodilo od pohvale Dikica do smene? Mali rat sa Albancima u tri navrata. Sta je Dacic izjavio sutradan?

Merion

pre 10 godina

To je stanje u policiji. Traze objasnjenje za smenu kao da je policija deciji vrtic. Sve po spisku kazniti. Da ne bi mislili da se bez njih ne moze.

Frodo

pre 10 godina

Da li je na ovo mislio Dikić kad je rekao "nekima smetam, ali neka, doći će neko drugo vreme"? Da li je ovo početak tog drugog i možda "starosrpskog" vremena?
Srbi su se potukli sa skoro svim komšijama. Pošto nismo shvatili da silai batine nisu normalan način komunikacije, ne gine nam da se na kraju ne potučemo i međusobno. Jer mi umemo (samo) da se bijemo, a rad i pamet nisu nam jače strane, zar ne?

krle - dron

pre 10 godina

Jos jedna ocita potvrda da su policijske snage DEFEKTNO ustrojene sa svim NAKAZNIM POSLEDICAMA,u svim normalnim zemljama zandarmerija je VOJNA formacija,kakvi protesti, kakve peticije, KAKVI BAKRACI,pod vojnu upravu i nalevo krug,na upravljanje drzavom po kumrovackim biltenima dolaskom Tome je stavljena ne tocka nego bre tacka.MUP- mora da preuzme pravosudje jos juce i da ga pravno i formacijski ustroji,tu je leglo teskog kriminala i zato pravosudje kad ga preuzme mora da otpusti SVE IZ MUP-a i da zaposli armiju mladih skolovanih bez posla zeljnih hleba koji ce casno vrsiti duznost,DRUGACIJE srbija se nece pomeriti prema civilizaciji.

Lalegator

pre 10 godina

Nije Dačić smenio Dikića, nego je to uradio direktor policije. Potpis ministra čista je formalnost. Šta bi se desilo da ministar nije uradio tu formalnost, potpisao rešenje? Bio bi to povod za ozbiljnu krizu u policiji.
(Da budemo pošteni, 19. jul 2013 02:13)

Leteo bi Veljovic i to bi bilo najbolje sto se poodavno desilo u policiji.

solarna olujica

pre 10 godina

...rasformirajte zandarmeriju policiju i vojsku...siguran sam onda da nema cega da se bojite....ostacete zauvek na vlasti...iskreno se nadam u tom slucaju kvalitetnom napadu kosovske vojske...uspesno osvajanje teritorija...a vama politicari bajni...zelim ono poznato "...ne imali ni roda ni poroda..." poznate reci ????

змај од ноћаја

pre 10 godina

да ли је неко мислио на Дикића,зашто је уопште отишао?сад сви желимо да се он врати.

Gdanbo

pre 10 godina

Ma sta ce nam Dikic i Zandarmerija, ma bolje Komunalni policajci da nas cuvaju, pa ce braca Arnauti do Sombora ubrzo doci. hehehe. Drzi se Dikicu. Mi sa juga smo uz tebe.....

Helios

pre 10 godina

Ukoliko je ovo istina (ne medijska patka ili SNS šamar SPSu i kreiranje što izbora što potpune dominacije) onda je ovo prava bomba.
Ukoliko je istina (pojave se silna imena načelnika i većine pripadnika žandarmerije) onda čak i da isteraju svoje Dačić i Veljović gube do kraja legitimitet vođstva policije.
Ali sve što treba za deo javnosti koji je razvio anti-srpski refleks je da šapneš "opet JSO" i mozgić im calne. Nesvesno i odma zavape uvek istim banalnim argumentativnim trikom. Pošto je sve na svetu povezano oni proizvoljno nategnu na stranu gde im odgovara Količinu i Opseg Odgovornosti i - hoplaaa: zlikovac je zapljunut. Prava Hag-finta. dr. Šipman je u 20 godina ubio preko 200 ili i 500 pacijenata - šta je trebalo: smeniti Kraljicu, Royal Society, pobiti zadnjih 6 UK ministara zdravlja? Vi ste nakon Bodrum skandala spoznali da je Načelnik demokrata u stvari šemokrata i tražili da leti? Ajmo asovi, "otkrijte" krvavu vezu Dikić-Koštunica!
U MUPu je niz onih koji treba da lete pre Dikića, ta majska zora što je manipulacijom oko ambasada i džamije režirala smenu vlasti a produžetak svog biznisa!
Možda je Dikić: bizgov, patriJota, zapošljava svoju rodbinu, nema stručne kvalitete, vodi svoj biznis i iz 101 razloga treba TAKOĐE da bude smenjen i nije ni trebao da vodi Žandarmeriju. Мож да биде - ал не мора да значи. Ne znam. Ako je postojao zahtev Dikića za smenu baš tog žandarma a stopiran je onda ovaj slučaj EKSPLICITNO znači obratno: drugi moraju da lete a Dikić NE!

Vuk

pre 10 godina

A sada veliko spremanje, sve ih pocistiti odjednom. I ovako su policija I zandarmerija leglo kriminalaca. Koliko znam nema vise samoupravljanja a pogotovo u policiji I zandarmeriji. A ovu barabu bivseg zandara koji misli da mu je glavna preporuka da komanduje zandarmerijom da je veliki srbin treba poslati na jedan detaljan pregled kod strucnjaka za glavu.

Vrlo je važno ko stoji iza peticije

pre 10 godina

Igraju se delije... Šta je ova peticija, najava puča? Da li smo već zaboravili na pobunu onih iz Kule kad su krenuli da ruše vladu i zauzmu Beograd? Ovi u uniformi smenu nazivaju sramnom? To govori da smo daleko od prave države, kad policajci odluku direktora i ministra nazivaju sramnom. Za smenu nekog policijskog ili vojnog lica sa funkcije ne daje se obrazloženje. Onaj ko te doveo taj te i odvodi. To je tako, nema rasprave.

Justin

pre 10 godina

Taj bi spisak mogao drzavi pomoci da proceslja policiju i ostale bezbednosne sluzbe. Sami se prijavljuju. I verovatno veruju da mogu da izraze svoj protest sve sa svojim sredstvima za rad,uz svesrdnu podrsku Kostunice i slicnih. Gospodina Dikica gledao sam u Cosicevoj emisiji na b92 i u najmanju ruku sam se osecao neprijatno zbog tolike bahatosti celnika jedne takve formacije.

smrdi na puč

pre 10 godina

Sad svih tih 140 oficira i 1800 pripadnika pohapsiti zbog odbijanja naređenja i kontrole od strane civilne vlasti! Naređenje-izvršenje. Ko ne želi više da bude pripadnik i ispunjava uslove, razrešiti ga, one koji odbijaju naređenja i odluke nadležnih procesuirati po pravilu službe i zakonima Srbije!

Ivan

pre 10 godina

Sta se zanose, nije njihov posao da biraju, i nije posao ministarstva da zandarmerija bude zadovoljna ministrom.
Valjda cemo opet morati da izlazimo na kraj sa bezbednjacima koji jos nisu naucili da izvrsavaju naredjenja.

daba

pre 10 godina

E da smo mi ozbiljna drzava kao sto smo nekada bili ti ljudi ne bi docekali jutro u svojim krevetima, samo zamisljam tamo '70 i neke kako neko u policiji ili vojsci potpisuje peticiju zbog odluke ministra, hahahaha, pa njima bi Goli otok bio luna park... Kakva crna peticija pripadnika oruzanih snaga drzave, pa oni su tu da cute i rade sta im se NAREDI, a ne da bistre politiku! Da li postoji i jedna ozbiljna drzava u kojoj policajci preispituju odluke ministra policije potpisivanjem peticije? Ali kakav ministar takvi pripadnici minisatrstva!

Mirda

pre 10 godina

A da vi to ipak raspustite dok je jos vreme?
Pobunu paravojne jedinice od 3300 ljudi ce morati NATO da gusi, jer skoro da su brojniji od sumarskog udruzenja koje zovete vojska.

samokazi

pre 10 godina

vreme je da se taj osinjak polako razturi ,u blizoj proslosti smo videli gde to vodi . nije nimalo lep osecaj biti sa tim kvazi patriotama , koji gledaju samo svoj interes .......

Bole

pre 10 godina

Treba otpustiti svakog nezadovoljnog, bez straha da će te siledžije početi da se bave kriminalom, jer se mnogi od njih kriminalom već bave. Civilna kontrola policije je osnovna stvar i svako ko je protiv nje mora biti odstranjen iz službe.

Vladislav

pre 10 godina

Misljenja sam da je Dikica trebalo smeniti poodavno,jos u doba formiranja novog JSO-a ,medjutim ovaj izgovor je smesan i vredja inteligenciju.U konkretnom slucaju,kazniti Dikica nema nikakvog smisla ukoliko se ne kazne neposredno pretpostavljeni zandarmu Krsticu,od vodnika do komandanta odreda.Ako se to ne sprovede,ovo ce biti jasan pokazatelj da se Dacic i Veljovic boje Dikica a ne obrnuto,te da im je trebao trivijalan izgovor da smene Dikica zbog proslih greha,na providan nacin da i "vuk bude sit i ovce na broju".

Labud

pre 10 godina

njih ima skoro 2000? pa ko da im se suprotstavi? prasinari sto ne smeju ni nadobudnim bumbarima po gradu muziku iz kola da utisaju....tuga

dzoki

pre 10 godina

Treba da ga smene,tj trebali su ranije. Ovaj povod sa dvostrukim ubistvom je kao kada bi ministar zdravlja odgovarao za zubara koji je ubio nekoga.

Da budemo pošteni

pre 10 godina

Nije Dačić smenio Dikića, nego je to uradio direktor policije. Potpis ministra čista je formalnost. Šta bi se desilo da ministar nije uradio tu formalnost, potpisao rešenje? Bio bi to povod za ozbiljnu krizu u policiji.

zucko

pre 10 godina

Zemljaci, vi ne drzite dizgine u rukama! Zamislite da u Nemackoj oficiri traze da im ministar odbrane obrazlozi smenu nekog generala. Ovo je jos jedan dokaz ludila u kome zivimo

ja sam

pre 10 godina

Mali rat sa Albancima?! WOW,
sumokradice ozbiljna pretnja
Zandarmeriji
(hahaha joooj sramote, 19. jul 2013
12:53)

Video bih tebe da li bi se smejao da ti metak Kalasnjikova proleti pored glave! Sumokradice ne nose Kalasnjikove i apsolutno ne ulaze u oruzane sukobe sa specijalcima u trajanju od pola sata! Zandarmerija rizikuje svoje zivote i stite nase gradjane od pomahnitalih terorista. Sram te bilo!

C zacin

pre 10 godina

,,sa zahtevom za objašnjenje "zašto je sramno razrešen dužnosti komandant Žandarmerije Bratislav Dikić". .."
--------------------------------

Dali je razresen sramno ili ne dalo bi se diskutovti.
Ja licno mislim da je pored komndata cele zandarmerije ISTOVREMENO duznosti treba biti razresen i komandant jedinice u Kraljevu,

Da bi se ovo kako tako zavrslo [stavilo ad akta] postoji naprimer ovaj nacin:
- da Dikic zatrazi od kolega policajaca da ga ne podrzavaju/ne bune se, a da mu za uzvrat Nikolic da mesto ambasadora i time ga usput 'skloni' iz Srbije
Naravno pre toga bi trebalo 'ocistiti mrlju' u Dikicevoj biografiji, a nastalu ovim razresenjem

Sve ovo pod uslovom da Dikic nema politickih ambicija

Malo cudi sato se povodom ovog nije javio i prvi podpredsednik Vucic jer je na neki nacin on 'sef svih bezbedonosnih agencija' od kojih je zandarmerija jedna.
A njegovo nejavljanje cudi jer se do sada javljao recimo povodom pretplate, malina, aflatoksina,...[u sve se mesao - kao "C" zacin]

ja sam

pre 10 godina

Kako je moguce da ne kapirate ovu politicku smenu? Sada ce i Zandarmerija biti privatizovana kao sto je sudstvo, tuzilastvo, policija... Sta se dogodilo od pohvale Dikica do smene? Mali rat sa Albancima u tri navrata. Sta je Dacic izjavio sutradan?

Proleter

pre 10 godina

Kakva peticija na naredbu pretpostavljenog ??? Ovi što to organizuju i potpisuju samo potvrđuju da ne razumeju kako funkcioniše i šta znači sistem komandovanja. Pa nije policija i vojska tvornička hala ili zemljoradnička zadruga. Ako hoće da pišu peticije ili da štrajkuju trebali su tamo tražiti posao. Naredba pretpostavljenog starešine se ne izvršava samo ako bi njeno izvršenje predstavljalo krivično delo. Ovi što to potpisuju su zalutali u uniformu.

legionar

pre 10 godina

Ko je ikada radio sa zandarmerijom znao da je ovo lupanje.Kao u svakom vojnom sistemu ovo se ne desava.Nisu se Beretke bunile i protestvovale kad im je raspustena jedinica,a kamo li da to radi zandarmerija. Klasican napad SNS na SPS.Ovi americki poltroni SNS bi zeleli svu vlast za sebe

zoran

pre 10 godina

Ja kad vam napisah da mi se ovo ni najmanje ne dopada i da sve to neće i ne može da iziđe na dobro, vi mi niste objavili komentar.

"Rekonstrukcija" ne ide po Vučićevom planu a oni obojica i Vučić i Dačić prepuni taštine. Kako će sve na kraju da ze završi ostaje nam da sačekamo i da vidimo.

solarna olujica

pre 10 godina

...rasformirajte zandarmeriju policiju i vojsku...siguran sam onda da nema cega da se bojite....ostacete zauvek na vlasti...iskreno se nadam u tom slucaju kvalitetnom napadu kosovske vojske...uspesno osvajanje teritorija...a vama politicari bajni...zelim ono poznato "...ne imali ni roda ni poroda..." poznate reci ????

Ako smem da kazem

pre 10 godina

Vi ste trenirani da slusate I odrzavate drustveni poredak, a ne da pravite peticije protiv drzavnih politickih odluka! Sta je sledece? Drzavni udar?

KOKOS

pre 10 godina

ja ne razumem zašto mediji,objavljuju ove vesti,i pridaju značaj celom slučaju,malo imamo problema u ovoj državi,nikad teže se nije sastavljao kraj sa krajem,a te što su potpisali,peticiju,sve na njivu,da vade šargarepu

nn

pre 10 godina

nisam siguran da bi 300 od tih 3300 potpisalo peticiju (prvi odred koji je i osnovao ovi sto snimaju spotove i rade na marketingu), a ovi ostali njih 3000 sigurno ne, jer skoro da nisu postojali za njega. Mnogo si zla naneo pojedincima i zato putuj i cekaj da ti bog sudi na kog se i pozivas za kojeg ne verujem. da i postoji, jer ko zna gde bi bio do sada. A ovo 1800 je cist falsifikat trazi covek medijsku paznju.

Sasa

pre 10 godina

Drzava mora da se postavo kao drzava SAD i ODMAH, ili je niko nece postovati, a bolest ce krenuti da se siri. SVIMA koji su potpisali peticiju, momentalan otkaz, a organizatorima privodjenje i kazna zatvora za izdaju.

Deja vu

pre 10 godina

Ne znam zašto me ova vest asocira na pobunu crvenih beretki, Đinđića i Koštunicu. Da li će ovoga puta država biti jača, ili opet gubi.

Alek

pre 10 godina

Dakle problem je PETICIJA !?! Nisam ni na cijoj strani, ali sam iznenadjen komentarima. Puc? Zatvor? Ukinuti :) ? Molim da me neko uputi, da li je Zakonom o MUP ( zandarmeriji) Republike Srbije zabranjeno da zaposleni potpisuju peticiju ciji je cilj da se RAZJASNE OKOLNOSTI pod kojima je smenjen Dikic? Potpisati peticiju za povecanje plata? Peticija za nove uniforme?

Hvala i svako dobro.


p.s. Komentar ne sadrzi elemente govora mrznje, psovke, uvrede, vezan je za temu teksta, komentara i iskreno se nadam da ce biti objavljen.

tatamata

pre 10 godina

hmm...što bi tekao KOŠ-tunjavi ...pa ljudi imaju pravo kao i doktori..kao i zaposleni bilo gde na svetu.....xaxa
SADA DA TE VIDIM DRŽAVO SRBIJO KAKO SE BRANIŠ POSLE DESET GODINA OD UBISTVA PREMIJERA?!
ZNAŠ LI ŠTA ČINITI ILI....?! QQnama

hahaha joooj sramote

pre 10 godina

Sta se dogodilo od pohvale Dikica do smene? Mali rat sa Albancima u tri navrata. Sta je Dacic izjavio sutradan?
(ja sam, 19. jul 2013 12:24)
Mali rat sa Albancima?! WOW, sumokradice ozbiljna pretnja Zandarmeriji

nenad

pre 10 godina

Zapisati i raspustiti SVE. SVE!
Ovo su nove Legije i Pacovi u procesu uspona, svakome od nas građana bi propustili par metaka kroz čelo samo ako je to u njihovom interesu.

Merion

pre 10 godina

To je stanje u policiji. Traze objasnjenje za smenu kao da je policija deciji vrtic. Sve po spisku kazniti. Da ne bi mislili da se bez njih ne moze.

Lalegator

pre 10 godina

Nije Dačić smenio Dikića, nego je to uradio direktor policije. Potpis ministra čista je formalnost. Šta bi se desilo da ministar nije uradio tu formalnost, potpisao rešenje? Bio bi to povod za ozbiljnu krizu u policiji.
(Da budemo pošteni, 19. jul 2013 02:13)

Leteo bi Veljovic i to bi bilo najbolje sto se poodavno desilo u policiji.

Frodo

pre 10 godina

Da li je na ovo mislio Dikić kad je rekao "nekima smetam, ali neka, doći će neko drugo vreme"? Da li je ovo početak tog drugog i možda "starosrpskog" vremena?
Srbi su se potukli sa skoro svim komšijama. Pošto nismo shvatili da silai batine nisu normalan način komunikacije, ne gine nam da se na kraju ne potučemo i međusobno. Jer mi umemo (samo) da se bijemo, a rad i pamet nisu nam jače strane, zar ne?

krle - dron

pre 10 godina

Jos jedna ocita potvrda da su policijske snage DEFEKTNO ustrojene sa svim NAKAZNIM POSLEDICAMA,u svim normalnim zemljama zandarmerija je VOJNA formacija,kakvi protesti, kakve peticije, KAKVI BAKRACI,pod vojnu upravu i nalevo krug,na upravljanje drzavom po kumrovackim biltenima dolaskom Tome je stavljena ne tocka nego bre tacka.MUP- mora da preuzme pravosudje jos juce i da ga pravno i formacijski ustroji,tu je leglo teskog kriminala i zato pravosudje kad ga preuzme mora da otpusti SVE IZ MUP-a i da zaposli armiju mladih skolovanih bez posla zeljnih hleba koji ce casno vrsiti duznost,DRUGACIJE srbija se nece pomeriti prema civilizaciji.

змај од ноћаја

pre 10 godina

да ли је неко мислио на Дикића,зашто је уопште отишао?сад сви желимо да се он врати.

prle

pre 10 godina

Ma kakva bre peticija.Zna se lanac komandovanja i ko kosi a ko vodu nosi.Ko postavlja i smenjuje.Ko nece neka skine uniformu i ide da cuva ovce.Posto je mnogo njih od ovaca doslo.