Sreda, 10.07.2013.

16:51

Kostić: Vučić se ne libi da menja

Vučić se ne libi da menja Srbiju. Spremnost za promene je ono što Vučića čini sličnim bivšem premijeru, kaže za Nedeljnik prvi čovek MK grupe Miodrag Kostić.

Izvor: Tanjug

Kostiæ: Vuèiæ se ne libi da menja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

jevgenija

pre 10 godina

Zahvaljujuci Djindjicevoj viziji Lole i jeste kupovao secerane za po 1 evro. Sad se nameracio na nesto drugo pa se slihta Vucicu ne bi li mu on to i dozvolio.

Aleksandra

pre 10 godina

Kako te nije sramota da uporedjujes djindjica i Vucica ! Dokle nas dovela djindjiceva vizija?Samo kad se setim da je za malo ta vizija pobedila i treci put sav se najezim!

JA SAM

pre 10 godina

POREĐENJE U ČINJENICAMA IZGLEDA OVAKO

ZORAN ĐINĐIĆ - Otpisano 7 milijardi e duga za 2 godine
aleksandar vučić - zaduženo 4 milijarde za 1 godinu

ZORAN ĐINĐIĆ - Povećana prosečna plata sa 40 na 400 e
aleksandar vučić - smanjena prosečna plata sa 350 na 330 e

ZORAN ĐINĐIĆ - Povećan standard građana za 150 % za 2 godine
aleksandar vučić - smanjen standard (kupovna moć) za 30 % za 1 godinu.

ZORAN ĐINĐIĆ - Od 1991 do 2003 se zalagao ze EU i dobre odnose u regionu
aleksandar vučić - od 91 do 2011 se zalagao za sukobe i protiv EU, Amerike, NATO, domaćih izdajnika i stranih plaćenika (svi koji su za EU)

ZORAN ĐINĐIĆ - Padao mu rejting a RADIO na nepopularnim reformama
aleksandar vučić - raste mu rejting a populista i demagog i samo PRIČA o reformama.

HOĆETE JOŠ ???

TOP

pre 10 godina

smatram kosticevu izjavu neumesnom.neka djindjic pociva u miru. vucic pred sobom ima vreme da zavrsi ono sto je zapoceo. gradjani su uz njega,cak i oni apoliticni , veruju u vuciceve reforme.

lukavo ili naivno???

pre 10 godina

Pazi ti taktike lukavog Kola.Hvali Vučića da se vlasi ne dosete da se šlihta Vučiću,a spominje i Đinđića da mu ovi drugi ne zamere da ga je "izdao".Kolo to neće da može da ti prođe...reče Šojić...

rastislav

pre 10 godina

Lepo je naš narod rekao: "ne boj se neprijatelja, nego se čuvaj prijatelja". Da se pokojni premijer pridržavao ove narodne izreke, možda ne bi ni doživeo ovakvu sudbinu.

no passaran...

pre 10 godina

Nešto ovde gadno “ne miriše”! Pranje savesti ili pokušaj povezivanja sa vodećom političkom strankom u Srbiji. Abolicije radi!

gojko

pre 10 godina

Đinđić je smatrao da prioriteti Srbije moraju da budu pomirenje u regionu, reforma pravosuđa i nezavisne institucije, privlačenje stranih investicija, izgradnja infrastrukture i ulaganje u obrazovanje. Aktuelna vlada je prva vlada posle Đinđića koja iskreno radi na ovim prioritetima, o kojima je i Đinđić pričao.

Sasvim obicna devojka

pre 10 godina

Mozda je energija i zelja za promenama ista, ali je namera drugacija. Drzati predavanja o suvoparnoj i apstraktnoj ideji demokratije i realna briga za narod i njegove potrebe nije isto. Nama treba neko, ko ne govori samo, vec to i cini, neko ko je blizak narodu, ne neko ko ce da nam uvodi neki novi poredak, bez resavanja konkretnih problema. E takav je Vucic, a koliko vidim i ostali gradjani to vide i cene.

Srbijanka

pre 10 godina

Zašto bi se libio da promeni Srbiju? Čovek je izabran da pomogne ovom narodu jer to svakako hoće to i radi! Svi su samo obećavali, a ništa uradili nisu. Osim što su punili svoje džepove i buđelare! Vučić je čovek koji se bori za ovu zemlju, jedini kojem je Srbija zaista važna!

Noca

pre 10 godina

Vucic je dokzao da hoce da resi svaki problem a ne da ih gura pod tepih,Srbija je sada cenjenija u svetu na korad do EU po najvise zahvaljujuci Vucicu.

Laza

pre 10 godina

Kostic je ovim tekstom postavio novu granicu laskanja za sve Vuciceve ulizice. Da vidimo ko ce sledeci da pokusa da bude jos veci beskicmenjak, u NIN-u, naravno, gde drugo.

Vuka S

pre 10 godina

Aleksandar Vucic nije ni blizu pomenutog pok. premijera. G. ministar odbrane Aleksandar, je jak na delu za razliku od dr Djindjica, koji je puno pricao. Neka mu je laka zemlja, kako nije ljudima muka da toliko pominju doktora, ne moze covek ni na onom svetu da bude miran.

zoran

pre 10 godina

... Kako vas bre nije stid? Pa zar ste zaboravili da je Vojislav Šešelj najavio "Krvavo proleće" na nekoliko nedelja pred Đinđićevo ubistvo? Pa zar Tomislav Nikolić nije rekao ono za "Brozov problem sa nogom" i to povezao sa Đinđićem i to na DVE NEDELJE pre ubistva? Tada je, na istoj pozornici, sve vreme stajao A. Vučić koji je bezrezervno aplaudirao svojim šefovima.

Siniša

pre 10 godina

Tajkunska posla, oni se uvek uz trenutne vladare...Šta njega briga kako narod živi, koliko ima nezaposlenih, kolike su cene, a plate bedne...on ima za cilj da nastavi sa bogaćenjem, a uz pomoć vlasti...

змај од ноћаја

pre 10 godina

Вучић има харизму и одлучност али сам он не може да стигне на све стране.

drinska regata@

pre 10 godina

Kad ti to kazu oni koji vas nisu mirisali do juce e onda to ima tezinu ili je mozda Kostic time zeleo da se uslihta? Hmmm. Nekopca se Vucic na ledja.

jovica

pre 10 godina

Čovek je prepoznao Vučićeve kvalitete i zato tako i govori.
(Odin, 10. jul 2013 19:12)
Na ovaj način je i počinjao uz svesrdnu podršku DOS koalicije. Kupovao šećerane za evro, ušće za neki dolar više... Ma kako god da ga bacite dočeka se kao mačka!

Anunaki

pre 10 godina

Kostic hvali i uporedjuje djidjica i vucica,sta reci koju poruku poslati...
(djindjic radio a acke "spavao",kako kaze..., 10. jul 2013 18:07)

Čovek se verovatno uplašio za sebe pa se sad dodvorava Vučiću.

Irena

pre 10 godina

Vucic je nesto najbolje sto se Srbiji desilo na politickoj sceni koja je na sve licila osim na mesto na kome ministri rade za drzavu i ovaj narod. I zato i ovoga puta sva podrska ide Vucicu.

sofija

pre 10 godina

Zoran Đinđić bi najviše zamerki imao upravo na rad svojih naslednika u DS-u, i pojedinaca koji su se godinama bogatili na račun države. Koristili su svoje članstvo u DS-u da bi pare iz državnog budžeta prelili u svoje privatne džepove.

Hana

pre 10 godina

Ko je i kakav je Aleksandar Vucic zna citava nacija , a takodje zna i ko je M Kostic...G-dine Kosticu, zasto mislite da svi politicki relevantni cinioci vole slatko ?! Da Vam kazem, Vucic ce se pre uhvatiti za gorko i koselo samo da je pravedno i ispravno, te primena Vasih iskustva od ranije danas izgledaju samo kao neuspeli pokusaj .

Murga

pre 10 godina

Ume Kole ponekad da bude i zaboravan, kada mu to odgovara. Tako u svojim retkim trenucima patriotizma uporno zaboravlja da pomene kako daleko više zemljišta ima u Ukrajini, gde godišnje proizvodi 100 miliona tona pšenice koju lageruje u najvećem silosu u toj zemlji, koji pripada, kome drugom, nego njemu lično.

Isto tako mudrujući o dovođenju stranog kapitala u Srbiju, isključivo u formi daljih zaduživanja, Kole nikako da pomene kredit koji je Evropska banka za obnovu i razvoj 2007. dodelila njegovoj firmi Agroinvest, a koji je kompletno otišao za podršku razvoju primarne poljoprivrede u – Ukrajini.

Djordje Cvarkov

pre 10 godina

U Sns-u se prepoznaje iskrena zelja da menja zemlju na bolje, i sve mere koje se preduzimaju, ukljucujuci borbu protiv korupcije, i datum od eu, je ta partija inicirala, zato i zasluzuje ovoliku podrsku naroda.

BOŽANA 63

pre 10 godina

Ovde mi nista nije jasno Kole danas se u svim novinama hvali Aleksandra Vucica da je prosto degutantno to citati. Mnogi danas hvale Akeksandra Vucica, pitam ih gde su bili pre godinu dana.
Svako treba raditi u okviru svoje oblasti i nece biti problema.
Sto se tice smena naravno da Vucic nema problema jer je cist, takodje upozoravao je pojedince da moraju raditi u interesu gradjana, ali su se oni pravili gluvi. Sada je to doslo na naplatu, sami su krivi znaju oni to vrlo dobro.

milanche

pre 10 godina

hajde da Mr.Kostic lpo vrati secerane, za koje EU trazi da se ispita privatizacija ...svi znamo da je se obogatio nakon uzimanja secerana !!!ovo je zalosno !!!

ministar

pre 10 godina

Tačno tako! Videli smo kako su prošli Knežević i Obradović! Neradnicima i muljatorima se tresu gaće!! Dovoljan je samo jedan neustrašivi, neumorni i nenadmašni borac protiv nepravde i kriminala, vaš i moj komšija - SPAJDERMEN!!! Tantara, tantara spajder-pig, spajder pig, cant fly, cant gmizati....tra la lalal!! Spajdermeeeeeen!!

Patrijota

pre 10 godina

Bio si se uvukao Tadicu, a sada jedva viris iz Vuciceve zadnjice; samo malo noge ostale! Ali, znaj prijatelju da ti je to sve kratkog daha kao sto ce ti i Vucic biti, a onda cete ubrzo skupa sa jos gomilom istih, prevaranata i lopova moci da se dugo, dugo druzite u Zabeli ili nekoj slicnoj ustanovi!

striker

pre 10 godina

Kako ga nije sramota da poredi Đinđića sa Vučićem kad svi znamo kakvu je politiku Vučić zagovarao u Đinđićevo vreme. Pa on je sa njegovim bivšim radikalima bio najveća prepreka Zoranovoj ideji o evrointegraciji našeg društva i rešavanju pitanja Kosova...!!!
Vučić je običan plagijator Zoranove politike.

MarlBoro

pre 10 godina

Kole tako danas ima između 20.000 i 30.000 hektara oranica u Srbiji. Baš skroman kapital za onoga ko za sebe tvrdi da je pare zaradio švercujući farmerke.

P. Desimir

pre 10 godina

Malo ih je takvih, kao Vucic, spremnih, odlucnih, odgovornih koji rade za interes naroda i umeju da Srbiju promene na bolje. Malo ih je takvih i bilo do sada-zato ostaju upamceni u istoriji srpske politike, a uvek cine iskljucivo velika dela. Lepo je biti svedok menjanja Srbije na bolje-danas, na nacin na koji to radi Vucic.

uros kalabic

pre 10 godina

@Mingela
posto mislis da kupovina fabrike za 1euro ne podrazumeva preuzimnje svih njenih dugova, sto ti onda ne kupis US Steel u Smederevu pa postanes milioner ko Kostic i usput spasis Smederevo od propasti??!!!
Vlada ionako trazi kupca za 1evro vec godinu dana i vise pa niko nece

krokodilska suza

pre 10 godina

Kako je poceo ja bi mu predlozio da se okumi sa Vucicem,jos mu on nije bio kum,a kad sebe predlaze da pomogne citam da trecu stranu planira da osisa ovaj put se namerio na manje poljoprivrednike,dali ce mu proci videcemo.

Kapri

pre 10 godina

Nekada blizak narko-bosu Nenadu Opačiću, direktor DS u vreme Zorana Đinđića, šećerane je kupovao za tri evra, svoje poslovne interese branio, ako treba, i oružjem, nekada su ga zvali i „mister 50 odsto“, a danas veliki zeljoposednik u Srbiji i Ukrajini i najveći zagovornik GMO-hrane u Srbiji i Monsantov štićenik..I ovakav nam priča priče?

Mingela

pre 10 godina

DA mu nije bilo DS-a koji mu je poklono secerane, ne bi od njega bilo nista. Polonili mu fabrike za par evra i sav secer koji je bio u magacinima. Sto je najcrnje i sada se isti bogati na isti nacin. Ponovo mu dozvoljavaju prevelike cene proizvoda, kupovinu zemljista za dz. Lako je pod takvim uslovima steci pare za kupovinu Carnex-a akcije NIS-a itd. I moja baba, i to mrtva pijana, bi se obogatila na taj nacin. Sa ovakvim "biznismenima" i jos gorim politicarima Srbija mora da propadne. Kad se bude promenila vlast, ako ne uspe da je kupi, isti ce ispariti iz zemlje.

Srdjan Milosevic

pre 10 godina

Kakav Kostic, kakvi novokomponovani bogatasi, kakvi instant fabrikanti, kakvi tajkuni, kakvi bakraci...
Kakvi privrednici, kakvi Megatrendovi, kakve male mature, kakav jad i kakav cemer.
Jadna Srbijo, jadna ti majka ko ti deli pamet.
Sunce tame ti Srbijo, svanjiva svako jutro.

Mile Šećer

pre 10 godina

Jeste da čovek mora da se uvuče na pravo mesto ako hoće da uspe, ali ova stvar počinje da mi previše smrdi... ne zvao se ja Mile.

Kosticu,

pre 10 godina

Za ime sveta prestani da se šlihtaš tako ružno i bez osnova. To što si završio da tebe ne proveravaju, nije i ne sme biti razlog ovakvog ponašanja bilo kog coveka, a po najmanje G.Kostica. Velikog biznismena koji je stvorio imperiju isto kao i Miškovic, Beko, Grujic...

fljus

pre 10 godina

Izgleda da se neko priblizio MK komercu u istrazi pa se MK malo udidio. Ili ih niko ni ne dira pa je ovo preventivno (bas ga je zaredjao sa sns izjavama u poslednjih par dana). Ali svakako je uvredljivo. I za Vucica koji je Djindjica nazivao nemackim spijunom, i za samog Djindjica. Ma koliko Vucic sad pokusavao kao da ga kopira izjavama da treba da menjamo navike, cistimo dvorista i slicno, prosto je neukusno. Znamo svi kako je reagovao kad je bio bulevar Zorana Djindjica. To nije radio kao zabludeli klinac, pubertetlija ili pod hipnozom, to je bilo pre par godina. Ok, sad je shvatio da je pao Berlinski zid (ahahah), video da ne moze onako, malo se umio i ok, ajde, prihvatamo. Ali ovo je ipak degutantno. Nadam se samo da botokratija nece ovu vest kontaminirati svoji afirmativnim prepricavanjem vesti koju komentarisu. Nemojte deco, neku drugu vest nadjite.

Kosticu,

pre 10 godina

Za ime sveta prestani da se šlihtaš tako ružno i bez osnova. To što si završio da tebe ne proveravaju, nije i ne sme biti razlog ovakvog ponašanja bilo kog coveka, a po najmanje G.Kostica. Velikog biznismena koji je stvorio imperiju isto kao i Miškovic, Beko, Grujic...

drinska regata@

pre 10 godina

Kad ti to kazu oni koji vas nisu mirisali do juce e onda to ima tezinu ili je mozda Kostic time zeleo da se uslihta? Hmmm. Nekopca se Vucic na ledja.

змај од ноћаја

pre 10 godina

Вучић има харизму и одлучност али сам он не може да стигне на све стране.

Noca

pre 10 godina

Vucic je dokzao da hoce da resi svaki problem a ne da ih gura pod tepih,Srbija je sada cenjenija u svetu na korad do EU po najvise zahvaljujuci Vucicu.

BOŽANA 63

pre 10 godina

Ovde mi nista nije jasno Kole danas se u svim novinama hvali Aleksandra Vucica da je prosto degutantno to citati. Mnogi danas hvale Akeksandra Vucica, pitam ih gde su bili pre godinu dana.
Svako treba raditi u okviru svoje oblasti i nece biti problema.
Sto se tice smena naravno da Vucic nema problema jer je cist, takodje upozoravao je pojedince da moraju raditi u interesu gradjana, ali su se oni pravili gluvi. Sada je to doslo na naplatu, sami su krivi znaju oni to vrlo dobro.

Vuka S

pre 10 godina

Aleksandar Vucic nije ni blizu pomenutog pok. premijera. G. ministar odbrane Aleksandar, je jak na delu za razliku od dr Djindjica, koji je puno pricao. Neka mu je laka zemlja, kako nije ljudima muka da toliko pominju doktora, ne moze covek ni na onom svetu da bude miran.

Djordje Cvarkov

pre 10 godina

U Sns-u se prepoznaje iskrena zelja da menja zemlju na bolje, i sve mere koje se preduzimaju, ukljucujuci borbu protiv korupcije, i datum od eu, je ta partija inicirala, zato i zasluzuje ovoliku podrsku naroda.

P. Desimir

pre 10 godina

Malo ih je takvih, kao Vucic, spremnih, odlucnih, odgovornih koji rade za interes naroda i umeju da Srbiju promene na bolje. Malo ih je takvih i bilo do sada-zato ostaju upamceni u istoriji srpske politike, a uvek cine iskljucivo velika dela. Lepo je biti svedok menjanja Srbije na bolje-danas, na nacin na koji to radi Vucic.

Kapri

pre 10 godina

Nekada blizak narko-bosu Nenadu Opačiću, direktor DS u vreme Zorana Đinđića, šećerane je kupovao za tri evra, svoje poslovne interese branio, ako treba, i oružjem, nekada su ga zvali i „mister 50 odsto“, a danas veliki zeljoposednik u Srbiji i Ukrajini i najveći zagovornik GMO-hrane u Srbiji i Monsantov štićenik..I ovakav nam priča priče?

Hana

pre 10 godina

Ko je i kakav je Aleksandar Vucic zna citava nacija , a takodje zna i ko je M Kostic...G-dine Kosticu, zasto mislite da svi politicki relevantni cinioci vole slatko ?! Da Vam kazem, Vucic ce se pre uhvatiti za gorko i koselo samo da je pravedno i ispravno, te primena Vasih iskustva od ranije danas izgledaju samo kao neuspeli pokusaj .

Irena

pre 10 godina

Vucic je nesto najbolje sto se Srbiji desilo na politickoj sceni koja je na sve licila osim na mesto na kome ministri rade za drzavu i ovaj narod. I zato i ovoga puta sva podrska ide Vucicu.

milanche

pre 10 godina

hajde da Mr.Kostic lpo vrati secerane, za koje EU trazi da se ispita privatizacija ...svi znamo da je se obogatio nakon uzimanja secerana !!!ovo je zalosno !!!

Anunaki

pre 10 godina

Kostic hvali i uporedjuje djidjica i vucica,sta reci koju poruku poslati...
(djindjic radio a acke "spavao",kako kaze..., 10. jul 2013 18:07)

Čovek se verovatno uplašio za sebe pa se sad dodvorava Vučiću.

Mingela

pre 10 godina

DA mu nije bilo DS-a koji mu je poklono secerane, ne bi od njega bilo nista. Polonili mu fabrike za par evra i sav secer koji je bio u magacinima. Sto je najcrnje i sada se isti bogati na isti nacin. Ponovo mu dozvoljavaju prevelike cene proizvoda, kupovinu zemljista za dz. Lako je pod takvim uslovima steci pare za kupovinu Carnex-a akcije NIS-a itd. I moja baba, i to mrtva pijana, bi se obogatila na taj nacin. Sa ovakvim "biznismenima" i jos gorim politicarima Srbija mora da propadne. Kad se bude promenila vlast, ako ne uspe da je kupi, isti ce ispariti iz zemlje.

fljus

pre 10 godina

Izgleda da se neko priblizio MK komercu u istrazi pa se MK malo udidio. Ili ih niko ni ne dira pa je ovo preventivno (bas ga je zaredjao sa sns izjavama u poslednjih par dana). Ali svakako je uvredljivo. I za Vucica koji je Djindjica nazivao nemackim spijunom, i za samog Djindjica. Ma koliko Vucic sad pokusavao kao da ga kopira izjavama da treba da menjamo navike, cistimo dvorista i slicno, prosto je neukusno. Znamo svi kako je reagovao kad je bio bulevar Zorana Djindjica. To nije radio kao zabludeli klinac, pubertetlija ili pod hipnozom, to je bilo pre par godina. Ok, sad je shvatio da je pao Berlinski zid (ahahah), video da ne moze onako, malo se umio i ok, ajde, prihvatamo. Ali ovo je ipak degutantno. Nadam se samo da botokratija nece ovu vest kontaminirati svoji afirmativnim prepricavanjem vesti koju komentarisu. Nemojte deco, neku drugu vest nadjite.

striker

pre 10 godina

Kako ga nije sramota da poredi Đinđića sa Vučićem kad svi znamo kakvu je politiku Vučić zagovarao u Đinđićevo vreme. Pa on je sa njegovim bivšim radikalima bio najveća prepreka Zoranovoj ideji o evrointegraciji našeg društva i rešavanju pitanja Kosova...!!!
Vučić je običan plagijator Zoranove politike.

Mile Šećer

pre 10 godina

Jeste da čovek mora da se uvuče na pravo mesto ako hoće da uspe, ali ova stvar počinje da mi previše smrdi... ne zvao se ja Mile.

Patrijota

pre 10 godina

Bio si se uvukao Tadicu, a sada jedva viris iz Vuciceve zadnjice; samo malo noge ostale! Ali, znaj prijatelju da ti je to sve kratkog daha kao sto ce ti i Vucic biti, a onda cete ubrzo skupa sa jos gomilom istih, prevaranata i lopova moci da se dugo, dugo druzite u Zabeli ili nekoj slicnoj ustanovi!

zoran

pre 10 godina

... Kako vas bre nije stid? Pa zar ste zaboravili da je Vojislav Šešelj najavio "Krvavo proleće" na nekoliko nedelja pred Đinđićevo ubistvo? Pa zar Tomislav Nikolić nije rekao ono za "Brozov problem sa nogom" i to povezao sa Đinđićem i to na DVE NEDELJE pre ubistva? Tada je, na istoj pozornici, sve vreme stajao A. Vučić koji je bezrezervno aplaudirao svojim šefovima.

jovica

pre 10 godina

Čovek je prepoznao Vučićeve kvalitete i zato tako i govori.
(Odin, 10. jul 2013 19:12)
Na ovaj način je i počinjao uz svesrdnu podršku DOS koalicije. Kupovao šećerane za evro, ušće za neki dolar više... Ma kako god da ga bacite dočeka se kao mačka!

Srdjan Milosevic

pre 10 godina

Kakav Kostic, kakvi novokomponovani bogatasi, kakvi instant fabrikanti, kakvi tajkuni, kakvi bakraci...
Kakvi privrednici, kakvi Megatrendovi, kakve male mature, kakav jad i kakav cemer.
Jadna Srbijo, jadna ti majka ko ti deli pamet.
Sunce tame ti Srbijo, svanjiva svako jutro.

Siniša

pre 10 godina

Tajkunska posla, oni se uvek uz trenutne vladare...Šta njega briga kako narod živi, koliko ima nezaposlenih, kolike su cene, a plate bedne...on ima za cilj da nastavi sa bogaćenjem, a uz pomoć vlasti...

MarlBoro

pre 10 godina

Kole tako danas ima između 20.000 i 30.000 hektara oranica u Srbiji. Baš skroman kapital za onoga ko za sebe tvrdi da je pare zaradio švercujući farmerke.

krokodilska suza

pre 10 godina

Kako je poceo ja bi mu predlozio da se okumi sa Vucicem,jos mu on nije bio kum,a kad sebe predlaze da pomogne citam da trecu stranu planira da osisa ovaj put se namerio na manje poljoprivrednike,dali ce mu proci videcemo.

ministar

pre 10 godina

Tačno tako! Videli smo kako su prošli Knežević i Obradović! Neradnicima i muljatorima se tresu gaće!! Dovoljan je samo jedan neustrašivi, neumorni i nenadmašni borac protiv nepravde i kriminala, vaš i moj komšija - SPAJDERMEN!!! Tantara, tantara spajder-pig, spajder pig, cant fly, cant gmizati....tra la lalal!! Spajdermeeeeeen!!

Laza

pre 10 godina

Kostic je ovim tekstom postavio novu granicu laskanja za sve Vuciceve ulizice. Da vidimo ko ce sledeci da pokusa da bude jos veci beskicmenjak, u NIN-u, naravno, gde drugo.

Murga

pre 10 godina

Ume Kole ponekad da bude i zaboravan, kada mu to odgovara. Tako u svojim retkim trenucima patriotizma uporno zaboravlja da pomene kako daleko više zemljišta ima u Ukrajini, gde godišnje proizvodi 100 miliona tona pšenice koju lageruje u najvećem silosu u toj zemlji, koji pripada, kome drugom, nego njemu lično.

Isto tako mudrujući o dovođenju stranog kapitala u Srbiju, isključivo u formi daljih zaduživanja, Kole nikako da pomene kredit koji je Evropska banka za obnovu i razvoj 2007. dodelila njegovoj firmi Agroinvest, a koji je kompletno otišao za podršku razvoju primarne poljoprivrede u – Ukrajini.

JA SAM

pre 10 godina

POREĐENJE U ČINJENICAMA IZGLEDA OVAKO

ZORAN ĐINĐIĆ - Otpisano 7 milijardi e duga za 2 godine
aleksandar vučić - zaduženo 4 milijarde za 1 godinu

ZORAN ĐINĐIĆ - Povećana prosečna plata sa 40 na 400 e
aleksandar vučić - smanjena prosečna plata sa 350 na 330 e

ZORAN ĐINĐIĆ - Povećan standard građana za 150 % za 2 godine
aleksandar vučić - smanjen standard (kupovna moć) za 30 % za 1 godinu.

ZORAN ĐINĐIĆ - Od 1991 do 2003 se zalagao ze EU i dobre odnose u regionu
aleksandar vučić - od 91 do 2011 se zalagao za sukobe i protiv EU, Amerike, NATO, domaćih izdajnika i stranih plaćenika (svi koji su za EU)

ZORAN ĐINĐIĆ - Padao mu rejting a RADIO na nepopularnim reformama
aleksandar vučić - raste mu rejting a populista i demagog i samo PRIČA o reformama.

HOĆETE JOŠ ???

uros kalabic

pre 10 godina

@Mingela
posto mislis da kupovina fabrike za 1euro ne podrazumeva preuzimnje svih njenih dugova, sto ti onda ne kupis US Steel u Smederevu pa postanes milioner ko Kostic i usput spasis Smederevo od propasti??!!!
Vlada ionako trazi kupca za 1evro vec godinu dana i vise pa niko nece

lukavo ili naivno???

pre 10 godina

Pazi ti taktike lukavog Kola.Hvali Vučića da se vlasi ne dosete da se šlihta Vučiću,a spominje i Đinđića da mu ovi drugi ne zamere da ga je "izdao".Kolo to neće da može da ti prođe...reče Šojić...

sofija

pre 10 godina

Zoran Đinđić bi najviše zamerki imao upravo na rad svojih naslednika u DS-u, i pojedinaca koji su se godinama bogatili na račun države. Koristili su svoje članstvo u DS-u da bi pare iz državnog budžeta prelili u svoje privatne džepove.

no passaran...

pre 10 godina

Nešto ovde gadno “ne miriše”! Pranje savesti ili pokušaj povezivanja sa vodećom političkom strankom u Srbiji. Abolicije radi!

rastislav

pre 10 godina

Lepo je naš narod rekao: "ne boj se neprijatelja, nego se čuvaj prijatelja". Da se pokojni premijer pridržavao ove narodne izreke, možda ne bi ni doživeo ovakvu sudbinu.

Sasvim obicna devojka

pre 10 godina

Mozda je energija i zelja za promenama ista, ali je namera drugacija. Drzati predavanja o suvoparnoj i apstraktnoj ideji demokratije i realna briga za narod i njegove potrebe nije isto. Nama treba neko, ko ne govori samo, vec to i cini, neko ko je blizak narodu, ne neko ko ce da nam uvodi neki novi poredak, bez resavanja konkretnih problema. E takav je Vucic, a koliko vidim i ostali gradjani to vide i cene.

gojko

pre 10 godina

Đinđić je smatrao da prioriteti Srbije moraju da budu pomirenje u regionu, reforma pravosuđa i nezavisne institucije, privlačenje stranih investicija, izgradnja infrastrukture i ulaganje u obrazovanje. Aktuelna vlada je prva vlada posle Đinđića koja iskreno radi na ovim prioritetima, o kojima je i Đinđić pričao.

TOP

pre 10 godina

smatram kosticevu izjavu neumesnom.neka djindjic pociva u miru. vucic pred sobom ima vreme da zavrsi ono sto je zapoceo. gradjani su uz njega,cak i oni apoliticni , veruju u vuciceve reforme.

Srbijanka

pre 10 godina

Zašto bi se libio da promeni Srbiju? Čovek je izabran da pomogne ovom narodu jer to svakako hoće to i radi! Svi su samo obećavali, a ništa uradili nisu. Osim što su punili svoje džepove i buđelare! Vučić je čovek koji se bori za ovu zemlju, jedini kojem je Srbija zaista važna!

jevgenija

pre 10 godina

Zahvaljujuci Djindjicevoj viziji Lole i jeste kupovao secerane za po 1 evro. Sad se nameracio na nesto drugo pa se slihta Vucicu ne bi li mu on to i dozvolio.

Aleksandra

pre 10 godina

Kako te nije sramota da uporedjujes djindjica i Vucica ! Dokle nas dovela djindjiceva vizija?Samo kad se setim da je za malo ta vizija pobedila i treci put sav se najezim!

zoran

pre 10 godina

... Kako vas bre nije stid? Pa zar ste zaboravili da je Vojislav Šešelj najavio "Krvavo proleće" na nekoliko nedelja pred Đinđićevo ubistvo? Pa zar Tomislav Nikolić nije rekao ono za "Brozov problem sa nogom" i to povezao sa Đinđićem i to na DVE NEDELJE pre ubistva? Tada je, na istoj pozornici, sve vreme stajao A. Vučić koji je bezrezervno aplaudirao svojim šefovima.

Laza

pre 10 godina

Kostic je ovim tekstom postavio novu granicu laskanja za sve Vuciceve ulizice. Da vidimo ko ce sledeci da pokusa da bude jos veci beskicmenjak, u NIN-u, naravno, gde drugo.

striker

pre 10 godina

Kako ga nije sramota da poredi Đinđića sa Vučićem kad svi znamo kakvu je politiku Vučić zagovarao u Đinđićevo vreme. Pa on je sa njegovim bivšim radikalima bio najveća prepreka Zoranovoj ideji o evrointegraciji našeg društva i rešavanju pitanja Kosova...!!!
Vučić je običan plagijator Zoranove politike.

Patrijota

pre 10 godina

Bio si se uvukao Tadicu, a sada jedva viris iz Vuciceve zadnjice; samo malo noge ostale! Ali, znaj prijatelju da ti je to sve kratkog daha kao sto ce ti i Vucic biti, a onda cete ubrzo skupa sa jos gomilom istih, prevaranata i lopova moci da se dugo, dugo druzite u Zabeli ili nekoj slicnoj ustanovi!

ministar

pre 10 godina

Tačno tako! Videli smo kako su prošli Knežević i Obradović! Neradnicima i muljatorima se tresu gaće!! Dovoljan je samo jedan neustrašivi, neumorni i nenadmašni borac protiv nepravde i kriminala, vaš i moj komšija - SPAJDERMEN!!! Tantara, tantara spajder-pig, spajder pig, cant fly, cant gmizati....tra la lalal!! Spajdermeeeeeen!!

fljus

pre 10 godina

Izgleda da se neko priblizio MK komercu u istrazi pa se MK malo udidio. Ili ih niko ni ne dira pa je ovo preventivno (bas ga je zaredjao sa sns izjavama u poslednjih par dana). Ali svakako je uvredljivo. I za Vucica koji je Djindjica nazivao nemackim spijunom, i za samog Djindjica. Ma koliko Vucic sad pokusavao kao da ga kopira izjavama da treba da menjamo navike, cistimo dvorista i slicno, prosto je neukusno. Znamo svi kako je reagovao kad je bio bulevar Zorana Djindjica. To nije radio kao zabludeli klinac, pubertetlija ili pod hipnozom, to je bilo pre par godina. Ok, sad je shvatio da je pao Berlinski zid (ahahah), video da ne moze onako, malo se umio i ok, ajde, prihvatamo. Ali ovo je ipak degutantno. Nadam se samo da botokratija nece ovu vest kontaminirati svoji afirmativnim prepricavanjem vesti koju komentarisu. Nemojte deco, neku drugu vest nadjite.

Mile Šećer

pre 10 godina

Jeste da čovek mora da se uvuče na pravo mesto ako hoće da uspe, ali ova stvar počinje da mi previše smrdi... ne zvao se ja Mile.

krokodilska suza

pre 10 godina

Kako je poceo ja bi mu predlozio da se okumi sa Vucicem,jos mu on nije bio kum,a kad sebe predlaze da pomogne citam da trecu stranu planira da osisa ovaj put se namerio na manje poljoprivrednike,dali ce mu proci videcemo.

Mingela

pre 10 godina

DA mu nije bilo DS-a koji mu je poklono secerane, ne bi od njega bilo nista. Polonili mu fabrike za par evra i sav secer koji je bio u magacinima. Sto je najcrnje i sada se isti bogati na isti nacin. Ponovo mu dozvoljavaju prevelike cene proizvoda, kupovinu zemljista za dz. Lako je pod takvim uslovima steci pare za kupovinu Carnex-a akcije NIS-a itd. I moja baba, i to mrtva pijana, bi se obogatila na taj nacin. Sa ovakvim "biznismenima" i jos gorim politicarima Srbija mora da propadne. Kad se bude promenila vlast, ako ne uspe da je kupi, isti ce ispariti iz zemlje.

sofija

pre 10 godina

Zoran Đinđić bi najviše zamerki imao upravo na rad svojih naslednika u DS-u, i pojedinaca koji su se godinama bogatili na račun države. Koristili su svoje članstvo u DS-u da bi pare iz državnog budžeta prelili u svoje privatne džepove.

jovica

pre 10 godina

Čovek je prepoznao Vučićeve kvalitete i zato tako i govori.
(Odin, 10. jul 2013 19:12)
Na ovaj način je i počinjao uz svesrdnu podršku DOS koalicije. Kupovao šećerane za evro, ušće za neki dolar više... Ma kako god da ga bacite dočeka se kao mačka!

Srdjan Milosevic

pre 10 godina

Kakav Kostic, kakvi novokomponovani bogatasi, kakvi instant fabrikanti, kakvi tajkuni, kakvi bakraci...
Kakvi privrednici, kakvi Megatrendovi, kakve male mature, kakav jad i kakav cemer.
Jadna Srbijo, jadna ti majka ko ti deli pamet.
Sunce tame ti Srbijo, svanjiva svako jutro.

P. Desimir

pre 10 godina

Malo ih je takvih, kao Vucic, spremnih, odlucnih, odgovornih koji rade za interes naroda i umeju da Srbiju promene na bolje. Malo ih je takvih i bilo do sada-zato ostaju upamceni u istoriji srpske politike, a uvek cine iskljucivo velika dela. Lepo je biti svedok menjanja Srbije na bolje-danas, na nacin na koji to radi Vucic.

Djordje Cvarkov

pre 10 godina

U Sns-u se prepoznaje iskrena zelja da menja zemlju na bolje, i sve mere koje se preduzimaju, ukljucujuci borbu protiv korupcije, i datum od eu, je ta partija inicirala, zato i zasluzuje ovoliku podrsku naroda.

змај од ноћаја

pre 10 godina

Вучић има харизму и одлучност али сам он не може да стигне на све стране.

Noca

pre 10 godina

Vucic je dokzao da hoce da resi svaki problem a ne da ih gura pod tepih,Srbija je sada cenjenija u svetu na korad do EU po najvise zahvaljujuci Vucicu.

Irena

pre 10 godina

Vucic je nesto najbolje sto se Srbiji desilo na politickoj sceni koja je na sve licila osim na mesto na kome ministri rade za drzavu i ovaj narod. I zato i ovoga puta sva podrska ide Vucicu.

Vuka S

pre 10 godina

Aleksandar Vucic nije ni blizu pomenutog pok. premijera. G. ministar odbrane Aleksandar, je jak na delu za razliku od dr Djindjica, koji je puno pricao. Neka mu je laka zemlja, kako nije ljudima muka da toliko pominju doktora, ne moze covek ni na onom svetu da bude miran.

Hana

pre 10 godina

Ko je i kakav je Aleksandar Vucic zna citava nacija , a takodje zna i ko je M Kostic...G-dine Kosticu, zasto mislite da svi politicki relevantni cinioci vole slatko ?! Da Vam kazem, Vucic ce se pre uhvatiti za gorko i koselo samo da je pravedno i ispravno, te primena Vasih iskustva od ranije danas izgledaju samo kao neuspeli pokusaj .

Srbijanka

pre 10 godina

Zašto bi se libio da promeni Srbiju? Čovek je izabran da pomogne ovom narodu jer to svakako hoće to i radi! Svi su samo obećavali, a ništa uradili nisu. Osim što su punili svoje džepove i buđelare! Vučić je čovek koji se bori za ovu zemlju, jedini kojem je Srbija zaista važna!

BOŽANA 63

pre 10 godina

Ovde mi nista nije jasno Kole danas se u svim novinama hvali Aleksandra Vucica da je prosto degutantno to citati. Mnogi danas hvale Akeksandra Vucica, pitam ih gde su bili pre godinu dana.
Svako treba raditi u okviru svoje oblasti i nece biti problema.
Sto se tice smena naravno da Vucic nema problema jer je cist, takodje upozoravao je pojedince da moraju raditi u interesu gradjana, ali su se oni pravili gluvi. Sada je to doslo na naplatu, sami su krivi znaju oni to vrlo dobro.

drinska regata@

pre 10 godina

Kad ti to kazu oni koji vas nisu mirisali do juce e onda to ima tezinu ili je mozda Kostic time zeleo da se uslihta? Hmmm. Nekopca se Vucic na ledja.

JA SAM

pre 10 godina

POREĐENJE U ČINJENICAMA IZGLEDA OVAKO

ZORAN ĐINĐIĆ - Otpisano 7 milijardi e duga za 2 godine
aleksandar vučić - zaduženo 4 milijarde za 1 godinu

ZORAN ĐINĐIĆ - Povećana prosečna plata sa 40 na 400 e
aleksandar vučić - smanjena prosečna plata sa 350 na 330 e

ZORAN ĐINĐIĆ - Povećan standard građana za 150 % za 2 godine
aleksandar vučić - smanjen standard (kupovna moć) za 30 % za 1 godinu.

ZORAN ĐINĐIĆ - Od 1991 do 2003 se zalagao ze EU i dobre odnose u regionu
aleksandar vučić - od 91 do 2011 se zalagao za sukobe i protiv EU, Amerike, NATO, domaćih izdajnika i stranih plaćenika (svi koji su za EU)

ZORAN ĐINĐIĆ - Padao mu rejting a RADIO na nepopularnim reformama
aleksandar vučić - raste mu rejting a populista i demagog i samo PRIČA o reformama.

HOĆETE JOŠ ???

uros kalabic

pre 10 godina

@Mingela
posto mislis da kupovina fabrike za 1euro ne podrazumeva preuzimnje svih njenih dugova, sto ti onda ne kupis US Steel u Smederevu pa postanes milioner ko Kostic i usput spasis Smederevo od propasti??!!!
Vlada ionako trazi kupca za 1evro vec godinu dana i vise pa niko nece

Anunaki

pre 10 godina

Kostic hvali i uporedjuje djidjica i vucica,sta reci koju poruku poslati...
(djindjic radio a acke "spavao",kako kaze..., 10. jul 2013 18:07)

Čovek se verovatno uplašio za sebe pa se sad dodvorava Vučiću.

Sasvim obicna devojka

pre 10 godina

Mozda je energija i zelja za promenama ista, ali je namera drugacija. Drzati predavanja o suvoparnoj i apstraktnoj ideji demokratije i realna briga za narod i njegove potrebe nije isto. Nama treba neko, ko ne govori samo, vec to i cini, neko ko je blizak narodu, ne neko ko ce da nam uvodi neki novi poredak, bez resavanja konkretnih problema. E takav je Vucic, a koliko vidim i ostali gradjani to vide i cene.

gojko

pre 10 godina

Đinđić je smatrao da prioriteti Srbije moraju da budu pomirenje u regionu, reforma pravosuđa i nezavisne institucije, privlačenje stranih investicija, izgradnja infrastrukture i ulaganje u obrazovanje. Aktuelna vlada je prva vlada posle Đinđića koja iskreno radi na ovim prioritetima, o kojima je i Đinđić pričao.

Aleksandra

pre 10 godina

Kako te nije sramota da uporedjujes djindjica i Vucica ! Dokle nas dovela djindjiceva vizija?Samo kad se setim da je za malo ta vizija pobedila i treci put sav se najezim!

Kapri

pre 10 godina

Nekada blizak narko-bosu Nenadu Opačiću, direktor DS u vreme Zorana Đinđića, šećerane je kupovao za tri evra, svoje poslovne interese branio, ako treba, i oružjem, nekada su ga zvali i „mister 50 odsto“, a danas veliki zeljoposednik u Srbiji i Ukrajini i najveći zagovornik GMO-hrane u Srbiji i Monsantov štićenik..I ovakav nam priča priče?

TOP

pre 10 godina

smatram kosticevu izjavu neumesnom.neka djindjic pociva u miru. vucic pred sobom ima vreme da zavrsi ono sto je zapoceo. gradjani su uz njega,cak i oni apoliticni , veruju u vuciceve reforme.

Kosticu,

pre 10 godina

Za ime sveta prestani da se šlihtaš tako ružno i bez osnova. To što si završio da tebe ne proveravaju, nije i ne sme biti razlog ovakvog ponašanja bilo kog coveka, a po najmanje G.Kostica. Velikog biznismena koji je stvorio imperiju isto kao i Miškovic, Beko, Grujic...

milanche

pre 10 godina

hajde da Mr.Kostic lpo vrati secerane, za koje EU trazi da se ispita privatizacija ...svi znamo da je se obogatio nakon uzimanja secerana !!!ovo je zalosno !!!

MarlBoro

pre 10 godina

Kole tako danas ima između 20.000 i 30.000 hektara oranica u Srbiji. Baš skroman kapital za onoga ko za sebe tvrdi da je pare zaradio švercujući farmerke.

Murga

pre 10 godina

Ume Kole ponekad da bude i zaboravan, kada mu to odgovara. Tako u svojim retkim trenucima patriotizma uporno zaboravlja da pomene kako daleko više zemljišta ima u Ukrajini, gde godišnje proizvodi 100 miliona tona pšenice koju lageruje u najvećem silosu u toj zemlji, koji pripada, kome drugom, nego njemu lično.

Isto tako mudrujući o dovođenju stranog kapitala u Srbiju, isključivo u formi daljih zaduživanja, Kole nikako da pomene kredit koji je Evropska banka za obnovu i razvoj 2007. dodelila njegovoj firmi Agroinvest, a koji je kompletno otišao za podršku razvoju primarne poljoprivrede u – Ukrajini.

Siniša

pre 10 godina

Tajkunska posla, oni se uvek uz trenutne vladare...Šta njega briga kako narod živi, koliko ima nezaposlenih, kolike su cene, a plate bedne...on ima za cilj da nastavi sa bogaćenjem, a uz pomoć vlasti...

no passaran...

pre 10 godina

Nešto ovde gadno “ne miriše”! Pranje savesti ili pokušaj povezivanja sa vodećom političkom strankom u Srbiji. Abolicije radi!

rastislav

pre 10 godina

Lepo je naš narod rekao: "ne boj se neprijatelja, nego se čuvaj prijatelja". Da se pokojni premijer pridržavao ove narodne izreke, možda ne bi ni doživeo ovakvu sudbinu.

lukavo ili naivno???

pre 10 godina

Pazi ti taktike lukavog Kola.Hvali Vučića da se vlasi ne dosete da se šlihta Vučiću,a spominje i Đinđića da mu ovi drugi ne zamere da ga je "izdao".Kolo to neće da može da ti prođe...reče Šojić...

jevgenija

pre 10 godina

Zahvaljujuci Djindjicevoj viziji Lole i jeste kupovao secerane za po 1 evro. Sad se nameracio na nesto drugo pa se slihta Vucicu ne bi li mu on to i dozvolio.