Subota, 06.07.2013.

09:44

Svi SNS-ovci bi Vučića za premijera

Ministar pravde Nikola Selaković ocenio je, povodom najavljene rekonstrukcije , da su rezultati tima njegovog ministarstva dobri, ali da treba raditi još bolje.

Izvor: Tanjug

Svi SNS-ovci bi Vuèiæa za premijera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

164 Komentari

Sortiraj po:

Vanja Petrović

pre 10 godina

Vucic je najbolji politicar u istoriji kojeg je Srbija mogla imati. Toliko posten a toliko radan i odgovoran to se retko vidja. Njemu je zaista stalo do srbije i naroda. I zato zeli daje ociti d kriminala i korupcije, i da je dovede u red. Da mu zemlja bude za primer. Kako radi tako i dobija poverenje gradjana pa vi prosudite ko je najbolji. Zato bi trebao biti premijer.
(trenerica, 6. jul 2013 10:44

TRAGIČNO! NEPISMENO! TRAGIČNO! NEISTINITO! NEPISMENO!

nidža

pre 10 godina

Možemo mi njega voleti ili ne bitno je ono što narod odluči. A trenutno ga najveći broj građana podržava!Pogotovo što je koalicija oko SPS-a sve bremenitija aferama!

Dangić

pre 10 godina

Ogromna većina građana je za opciju da Vučić bude premijer. Upravo zbog toga prilikom razgovora o rekonstrukciji vlade treba razmotriti i tu opciju.

Srbin 100%

pre 10 godina

Ministar Selakovic je uradio dosta na afirmaciji i poboljsanju ugleda pravosudnih organa u drustvu kao i povecanju poverenja gradjana u sudove i sudske procese,ima jos dosta posla i ja nemam sumnje da ce ministar i njegov tim nastaviti da rade posao kao do sada,strucno i efikasno

ZoranNS

pre 10 godina

I ja htedoh da se uvučem u Vučićev kofer, valjda je tamo jako lepo kada se ovoliki trpaju, ali vraga ne možeš, toliko je pretrpan da ga ne možeš zatvoriti.

strmi

pre 10 godina

Vučić bi sigurno bio dobar premijer jer je uspostavio mnogo bolje kontakte sa svetskim liderima nego što je to bilo u vreme vladavine DS-a i Tadića. Odnosi su sada mnogo bolji i sa Putinom, i sa evropskim zvaničnicima, a i sa ljudima iz američke administracije, o čemu svedoči i nedavno upozorenje Albancima da se ne mešaju u unutrašnje stvari u Srbiji

Rambo Amadeus

pre 10 godina

Inspektor Nagib je inspektor bio covjek vrlo iskrene reputacije,al inspektor Nagib je prepoznav'o rupe cak i u zakonu gravitacije......Sibicar Ragib je bio sibicar,privatno civilno-vojno sumnjivo lice,za kratko je stek'o masala kapital ulozivsi stranku i tri prazne sibice.........Danju Ragib,uvece Nagib,ista frizura ,pogled i kljun,sibicar Ragib je nagibu bio "the dark side of the moon"

barracuda

pre 10 godina

Vučić je takav čovek da malo šta ne može da radi.Gde god da bude on će savesno i pošteno da radi svoj posao pri tom poštujući zakon.
(BARAKUDA, 6. jul 2013 11:39)



Alo, o kakvom poštenju Aleksandra Vučića govoriš?

Ne možete na jednoj strani da se borite protiv korupcije tako što ćete dići medijsku frku hapšenjem određenih osoba, a istovremeno da sami odlučujete ko će i kako u nekom sportu da bude stimulisan novcem SVIH GRAĐANA, a ko ne. To radi upravo vaš predvodnik. Dakle, morate da se oslobodite dvostrukih aršina... do tada svi botovi SNS-a odletite vašem Betmenu i lepršajte opnastim krilcima.

anđelka

pre 10 godina

Vučić je jasan. Ova koalicija nije nikakvo ostvarenje snova, i trajaće sve dok vlada bude imala razultate, a kada rezultata ne bude ići će se na nove izbore, pa neka građani Srbije kažu šta misle o kojem političaru, ili stranci.

bulldozer

pre 10 godina

@(Biskup, 6. jul 2013 13:37)
Kada bi svi u Vladi bili korektni kao Vucic, i bili samokriticni. Vlada bi daleko dogurala. Ali prvi Dacic nece moci nista da kaze Mrkonjicu i Obradovicu, a dalje da ne pricamo.

Ima i Vučić svojih "Mrkonjića i Obradovića", ali za razliku od Dačića, mislim da će imati snage i podršku da ih smeni.

Darko

pre 10 godina

Slazem se sa Nikolom Selakovicem! Mislim da bi Aleksandar Vucic na mestu premijera bio dobar potez ali prica se svakako ne sme zavrsiti na tome! Treba promeniti jos dosta stvari, pre svega smene odredjenih ministara koji do sad svoj posao nisu radili valjano.

Frodo

pre 10 godina

Vučić je takav čovek da malo šta ne može da radi.Gde god da bude on će savesno i pošteno da radi svoj posao pri tom poštujući zakon.
(BARAKUDA, 6. jul 2013 11:39)

Očekujem da sledeći dirigent Beogradske filharmonije bude A.Vučić, a ako se slučajno uprazni mesto patrijarha SPC, mislim da već sada znamo ko bi bio najkvalitetniji novi patrijarh.

A ako hoćemo zlatne medalje u međunarodnim sportskim takmičenjima, zna se koga treba postaviti za selektora fudbalske, košarkaške, vaterpolo, odbojkaške, rukometaške, hokejaške, streljačke, mačevalačke, skijaške i šahovske reprezentacije Srbije. I muške i ženske, i seniorske i juniorske, naravno.

Ako se nedajbože Novaku Đokoviću desi ozbiljniji pad forme, već pogađate ko jedini može da ga zameni na terenu toliko dostojno i dobro, da ćemo se samo pitati otkad je to Novak počeo da nosi cvike!

Dragi botovi, ne znam šta sve Vućić može ili ne može da uradi, ali znam sigurno da NE MOŽE da postavi granice vašoj gluposti i vašim smešno-ljigavim komentaroma!

AVIJATICAR

pre 10 godina

Ono sto je sigurno vecina gradjana Srbije je za to da premijer Srbije bude Aleksandar Vucic. Ne znam da li cete naci bilo kog clana SNS koji vam nece reci da predsednik stranke treba da bude i premijer. Svaka stranka tome stremi. Medjutim, lider SNS istice da je za gradjane najbitniji rezultat Vlade, a ne ko je na kojoj funkciji.

živan

pre 10 godina

Vučić je dobio funkciju koordinatora službi bezbednosti i na tom planu se u Srbiji mnogo uradilo, i tu je već borba protiv korupcije počela da ulazi u institucionalne vode. Takođe, i što se tiče pristupanja Srbije EU, urađeno je mnogo. Postignut je sporazum po pitanju Kosova. Vučić je na ovim poljima napravio i više nego što je bilo ko i očekivao. Da bi SNS mogao bitnije da utiče na ekonomije, koja je trenutnio najveći problem, mora u skladu sa svojim rejtingom da ima mogućnost uticaja na ekomoska kretanja.

Kontrast

pre 10 godina

Mogli bi malo da pišemo i o zaslugama ministra Selakovića,kojeg da nije bilo i dandanas mnoge sudije ne bi bile vraćene na posao,u oblasti sudstva i kaznenih zakona je takođe učinjeno dosta a koliko znam i prvi je ministar pravde koji je posetio Haške pritvorenike iz Srbije i koji se bori da svi osuđeni u tom sudu svoje kazne izdržavaju u Srbiji kod svoje kuće.

Josip

pre 10 godina

Kad se neko svojim radom i trudom, pokaze kao kvalitetna i sposobna osoba, onda nam i takva osoba treba, koja zna da ceni gradjane i da im pomogne.

Srbijanka

pre 10 godina

Da, Aleksandar Vučić je primer dobre politike! I grad i selo glasaju za njega, to znači da je Srbija u njemu preopoznala čoveka koji o njoj brine! Takvi ljudi treba da vode ovu zemlju. Rad, red i disciplina! I biće kako treba da bude, da kvalitet jednom u životu ispliva na površinu!

jare 86

pre 10 godina

Vucic je ambiciozan i ima zelju da uradi nesto najzad za svoj narod, zato samo napred imate punu podrsku za rekonstrukciju i kvalitetne ljude koji ce da misle na dobrobit naroda!

ZoranNS

pre 10 godina

A ja se već uplašio da će Srbija ostati bez svog, "naj" vođe, ali ne daju se Srbi tako lako, našli oni svog najpoštenijeg, najlepšeg, najmuškatasrijeg, najpametnijeg, svog naj, naj, naj, naj, koji bi za narod dao .... ne znam šta bi dao, ali ovi obožavaoci na ovom sajtu verovatno znaju.

Ronin

pre 10 godina

Posteno gledajuci, Vucic je najefikasniji u vladi, najvise radi i bio bi odlican kao premijer.Pre svega ima autoritet u drzavi veci od bilo koga.
(Jacimovic Mile, 6. jul 2013 11:15)

Slažem se da bi Vučić bio najbolji premijer u datom trenutku, al da bi se to uradilo moraće nov koalicioni sporazum da se podpiše ili da se ide na izbore.

Srbijanka

pre 10 godina

Svi smo mi ponosni što imamo Aleksandra Vučića! On je čovek koga interesuje rad i napredak ove zemlje! Interesuje ga da narod živi bolje, da svi budu zadovoljni, a ne fotelja! On nije kao ostali! Zato narod i hoće Vučića jer je jedini koji ima rezultate! Vučiću puna podrška od cele Srbije!

бидермајер

pre 10 godina

Још пре толико је качио таблу "Булевар Ратка Младића"...А сада премијер!?

severnjak

pre 10 godina

"Svi smo mi ponosni što imamo Aleksandra Vučića! On je čovek koga interesuje rad i napredak ove zemlje! Interesuje ga da narod živi bolje, da svi budu zadovoljni, a ne fotelja! On nije kao ostali! Zato narod i hoće Vučića jer je jedini koji ima rezultate! Vučiću puna podrška od cele Srbije!
(Srbijanka, 6. jul 2013 15:02) "

Ima Srbije i van tvog sela, a verujem da je tvoje selo pponosno na njega.

Smarate, i dosadni ste. i dalje ne razumem svrhu ovoga što radite, to valjda samo vi znate.

Perenic Zlatibor

pre 10 godina

Nema sumnje da Vucic pokusava sa ostalima da od ove Vlade napravi istorijski dobru za Srbiju. Ali neznam koliko ce to uspeti rekonstrukcijom, mozda bi bolje bilo da se izadje na vanredne parlamentarne izbore.

rmala

pre 10 godina

I ja bi da budem Megan Fox ali nisam, mada I ovaj Premijer sa podignutom bradicom nije nista bolji. Sta ce Toma na Wimbdonu, ko mu placa put I karte, mi. Toma = Tadic

Obecanje

pre 10 godina

Zemlji Srbiji a i svima nama koji u njoj zivimo sigurno bi bolje bilo kada bi Prmijer bio Aleksandar Vucic. Po poverenju gradjana koje ima on to i zasluzuje.

Cesar

pre 10 godina

Da mene pitate, mislim da bi na rekonstrukciji koja treba da usledi, ministarstvo pravde trebal oda dobije najvisu ocenu, jer je, verovatno, jedino koje je radilo onako kako se i ocekivalo - transparentno, s akonkretnim potezima i sprovodjenjem reformi.

kaiser

pre 10 godina

Ej bre botine, što mu ne trčite štafetu i ne organizujete slet?

Šta tačno mislite da radite time što zagađujete medijski prostor ovim bljutavim šlihtanjem?

Mislite da će to od Vučka napraviti boljeg čoveka, i da će ga cela nacija voleti onoliko koliko ga vi volite?

Vučko je i dalje običan politički šibicar koji ljudima prodaje iluziju da znaju ispod koje kutije šibica je kuglica, a vi ste i dalje samo deo njegove ekipe koja žrtvama skreće pažnju da su ostali bez para.

Ili samo gazdi stvarate iluziju da ga narod voli "jer se razume u sve"?

Samo bi poslednji ****** mogao da nadje ijednu lepu reč za čoveka koji je sa svojim saučesnicima nepovratno unazadio i unakazio Srbiju, i kako dođavola vi mislite to da promenite?

kanibal

pre 10 godina

Na stranu što tom demagogu i populisti ne bh dao ni kokice u kiosku da prodaje (jer e ume), ali kako dođavola mislite da uglavite na mesto premijera čoveka koji ceo svoj život gubi u svom gradu?

Njegov rođeni grad ga neće za gradonačelnika, ali vi bi ste ga na silu da nama bude premijer?

Ne treba nama iz unutrašnjosti mnogo da razmišljamo, ako ga njegova sredina, i ljudi koji ga lično znaju ne žele, onda pogotovo nije potreban ni nama. Sve nam je jasno, i to potvrdjuje moje mišljenje koje imam o njemu.

Mislim, možete ga natriti, ali silom, a sve što se silom natura u blatu brzo tavrši. Ne samo u Srbiji, tako je u celom univerzumu.

Macosa

pre 10 godina

Vučić je jedini uz Selakovića vredan vrlo dobre ocene za dosadašnji rad i doprinos ovoj vladi. Realnost je da bude sledeći premijer, to je sve više izvesno, mada je bolje da to postane nakon izbora.

Lokum

pre 10 godina

Odlicno resenje za uspavane ministre, svakih sest meseci kontrola i rekonstrukcija. Dosta je bilo vecitih socijalistickih ministara.

Brandenberg

pre 10 godina

Mislim da ce tesko gospodin Vucic odraditi kvalitetno rekonstrukciju Vlade. Najlosiji ministri u Vladi su iz SPS I URS, mislim da Dacic nece moci da ukroti i smeni svoje ministre.

Thor

pre 10 godina

Lepo kaže Selaković, najlakše je biti premijer, al najbitnije je kako se radi, kao što to i Vučić radi ne bitno na kojoj je poziciji jer iza njega ostaju rezultati, isto tako radi i Selaković, i kad bi imali više takvog mladog kadrova u ministarstvu mi bi naprosto krenuli napred velikom brzinom.

Ikonija S

pre 10 godina

Naravno da svi žele da vide Aleksandra Vučića kao premijera, obzirom da jedino on može da iznese teret odgovornosti. Iz onog što smo videli iz Brisela, pokazao je da poseduje doslednost u branjenju stavova, i da nije osoba koja će ići linijom manjeg otpora i prihvatiti sve što mu se nudilo.

vladimir

pre 10 godina

...pozivam b92, da ukine ovu funkcionalnost, "komentari", ili hajde krenite da naplacujete prostor za reklamiranje SNS-a!! uzasno je sve ovo, znaci Vucic ovo, Vucic ono..Vucic kao ginekolog, kao pilot, ne znam da li ste culi radikali, Vucic ima odredjena iskustva sa podmornicama, Vucic u svemiru...svemocni Vucic, vi koji ga uzdizete u nebesa, e da Vam kazem sta ja mislim, Vucic je licemer, bio ostao, i ostace, radikal koji je presvukao dres, al cud je cud..

milanchee

pre 10 godina

Uvek moze bolje gospodine ministre, sto ste vi i pokazali. Samo nemojte sada stati, nego jos jace u reforme, da konacno dobijemo pravo sudstvo.

Kale

pre 10 godina

Pa on jedini zna put Srbije do bolje i bezbednije buducnosti. On je covek koji do sada najvise pokazao od svih khudi na politickoj sceni pa je i red da jedan takav covek ude novi premijer.

Frulas

pre 10 godina

Neophodno za zemlju Srbiju i sve nas koji u njoj zivimo je da Aleksandar Vucic postane premijer Srbije. Ako to SPS i URS ne zele da prihvate, novi izbori su jedino resenje.

Biskup

pre 10 godina

Kada bi svi u Vladi bili korektni kao Vucic, i bili samokriticni. Vlada bi daleko dogurala. Ali prvi Dacic nece moci nista da kaze Mrkonjicu i Obradovicu, a dalje da ne pricamo.

Odin

pre 10 godina

Ja se nadam da će Selaković srediti kompletno stanje u pravosuđu i da će mo moći što ranije da kažemo da nam je pravosuđe dobro, jako i sređeno jer vidi se on ima potencijala da to uradi.

Srba Dj.

pre 10 godina

Nestvarno udvoristvo,stvaranje kulta licnosti i neverovatni nedostatak
minimuma ljudskog dostojansva!Valjda je pametniji od svojh poltrona,oni
ce ga na kraju gurnuti u blato!

in medias res

pre 10 godina

smatram da takvo raspolozenje vlada i u narodu.slika o srbiji se znatno izmenila sa dolaskom aleksandra vucica i to vise nijedan kriticar ne moze da ospori. videli smo sta je ispunjavanje uslova, suocavanje sa problemima koji se nisu resavali godinama.videli smo sta znaci izaci pred narod i saopstiti cinjenice,koliko god one bile nepovoljne i raditi na njima.mesto premijera je sinonim za coveka koji treba da bude radan,sposoban,autoritativan i organizovan i ljudi su to prepoznali u vucicu.

sumorni

pre 10 godina

"Selaković je najavio da bi 1. septembra na Kosovu i Metohiji trebalo da počnu s radom novi sudovi, u kojima će raditi srpske sudije, srpski zapisničari, srpska sudska straža, srpsko tužilaštvo. "

... po albanskim zakonima.

Slobodno završi, nema potrebe da se stidiš, ipak su to i TVOJE zasluge, a njih rado ističete.

internet stab

pre 10 godina

internet aktivisti SNS-a veoma azurni na svim portalima. komentari podrske vucicu su imali 0 pluseva i po 20 minusa a onda u samo par minuta 100 pluseva i 30 minusa. koliko vas placaju po kliku? :D

Kole

pre 10 godina

Mislim da je potpuno u redu da premijer bude Vucic, tako nekako i zamisljam premijera..kao glavnu figuru u Vladi, covek od reci i akcije..Dacic samo prica, Mirko je samo postojao i zauzimao prostor. Blic stripovi su najbolje oslikavali njegovu ulogu u Vladi.

Lela

pre 10 godina

Bio premijer ili ne,Vucic i na svojoj poziciji koju ima,a svakako je vazna i velika,saoseca sa ovim narodom i polako ali sigurno stvara uslove za bolji zivot u ovoj zemlji.Koliko je do njega on radi.Trud ce se svakako isplatiti.

Blans

pre 10 godina

Bas me interesuje kako ce i koliko uspesno biti obavljena rekonstrukcija. Sticem utisak da Dacic bas nije srecan zbog toga. Socijalisti su strucnjaci da jedni drugima cuvaju ledja. A osim toga sta ce Dinkic u vladi posle toliko prevara srpskog naroda? Cini mi se da je Vucic jedini iskren i odlucan

Enac

pre 10 godina

@(Alkibijad, 6. jul 2013 11:56)
Lako se rešava takav problem,ako ostale sve strane ne pokažu minimum razumevanja ićiće se na izbore. Pa ko voli-nek izvoli.

nišlijka

pre 10 godina

Interesuje me zbog čega je aktuelni državni sekretar ministarstva pravde svojevremeno proglašen nedostojnim kao i šta ga je prodostojilo za sadašnju funkciju.

Panonski

pre 10 godina

Sto se mene tice, Vucic je vec premijer. Apsolutno je nebitna titula. Bitan je rad i rezultati. Siguran sam kada bi Vucica pitali, da prvi ne bi potencirao bilo kakvu funkciju, jer naprosto nije takav covek.

Radoman ilic

pre 10 godina

Ministar Selakovic je po meni jedan od efikasnijih ministara u vladi, doneo je mnogo osvezenja u pravosudni sistem,i ispravio neke greske iz proslosti.

ognjen

pre 10 godina

Vučiće ja prilikom formiranja vlade, prepuštajući mesto premijera Ivici Dačiću, pokazao da mu nisu bitne funkcije. Isto to je potvrdio i Rasim Ljajić, koji je sve dobio sa kvote SNS-a. Vučiću je bitno da dobije iskrenu podršku koalicionih partnera u borbi protiv korupcije i kriminala. Ako te podrške nema, SNS i Aleksandar Vučić ne beže od izbora, jer prema svim istraživanjima SNS je u ovom trenutku ubedljivo najjača stranka u Srbiji.

Kolonel

pre 10 godina

Ako tako kaže jedan od najkvalitetnijih iz plejade mlađih političara koji je uveo red u pravosuđe,vratio sudije i tužioce na posao,ukinuo klevetu kao krivično delo,obišao zatvorenike u Hagu i još mnogo toga,onda je sve jasno.

Grunf

pre 10 godina

Pažnja ljubitelji lika i dela Aleksanda Vučića.Sad uzimajte miš u ruke i odmah kliknite na minus.Otkidate na delo Aleksandra Vučića gore nego komunisti na Tita.Ministarstvo za forume i dodeljivanje pluseva i minusa u ovoj vladi jedino funkcioniše.SNS je toliko obećavao a ništa specijalno uradio nije.Odjednom vodeći funkcioneri SNS.a a dojučerašnji SRS koji su imali megalomanske zahteve doveli su Srbiju koja izgleda sada kao skraćeni korner.Okreću se iz krajnje desne trake po sred bele linije s lakim prelaskom u levo.Zaista ima li išta gore od desničara-nacionaliste do socijaliste.Zapitajte se uošte kako je moguće da jeedan čovek radi nekoliko poslova ma kakvi da su.Što ga ložite?Šta Vam je lider kriv?Tačno je da se on ponaša i radi kao Premijer Srbije.Da li je to Vama normalna politička sizuacija u jednoj zemlji?Sam Vam je poručio da nije oduševljen klimoglavcima.Ja nisam glasač SNS-a ali je potpuno nerazumno da se obožavaoci dela A.Vučića poašaju upravo kao klimoglavci.Toliko ga hvalite da u stavri Srbiji bi terbala samo jedna funkcija Ministarstvo Aleksandar Vučić.Po Vama sve zna. Ekonomiju, finnasije, pravo, sport, zdravstvo, prosvetu, gradjevinu,bezbednosnu i obaveštajnu delatnost.Ajde malo se probudite i okrenite oko sebe i sagledajte gde ste i kako živimo svi mi poslednjih skoro 30 godina.Zapitajte se ko je krenuo protivs svih.Zapitajte se u ratnim dejstvima koju smo to teritoriju osvojili. On je propagirao ideju Velike Srbije a kolika je zaključite sami.

Glass

pre 10 godina

Dacicu zelim da se jos malo osramoti negde, da ispliva jos neka istina o njemu u javnosti pa da se na posletku i sam pocisti iz politike! Srbiju treba da vodi hrabar i posten covek, pozrtvovan i ambiciozan, covek koji ima viziju i zelju da nesto promeni! Takav je sada samo jedan!

Android

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je covek koji najvise vodi racuna o interesima celog srpskog naroda, i to radi sa takvom energijom i predanoscu da zasluzuje da bude premijer.

Stefan

pre 10 godina

E vidite nismo bas svi iz sns za Vučića, ovo je katastrofa šta se radi, zloupotrebljavaju medije gore nego sve prethodne vlasti, truju nas, ništa nije urađeno a kadrovi su gori nego bilo kad u istoriji ovog naroda... Ljudi osvestite se, šta vam je, vidite li Vi gde živimo i kako živimo?!? Kakav Vučić, kakvi bakrači ovo je rasulo! Svi hvale Vučića a ništa apsolutno ništa nije urađeno. Lično sam razočaran u SNS, glasao sam za promene na bolje a ne na loše.

BARAKUDA

pre 10 godina

Vučić je takav čovek da malo šta ne može da radi.Gde god da bude on će savesno i pošteno da radi svoj posao pri tom poštujući zakon.

Kolibri

pre 10 godina

Bio premijer, ili ne, on ce se svakako pitati za sve u Vladi, i bice najodgovorniji i za dobre i za lose stvari. Sto je sasvim u redu sto se mene tice.

Doro

pre 10 godina

Vicina bi se slozila da je za Vucica najadekvatnije premijersko mesto, ali s'obzirom da njemu nisu toliko bitne funkcije koliko nas napredak, videcemo sta ce se iz svega izroditi, jer nas uskoro ocekuje i rekonstrukcija Vlade, tako da nista nije iskljuceno.

sds

pre 10 godina

Bravoza Vucica, ponosim se sto sam ti dao glas, i opet cu to urdaiti. Jako sam zadovoljna koliko se trudis za svoj narod. Odavno sam rekla ti si rodjen za premijera
(masnica, 6. jul 2013 10:35)

Dao? Zadovoljna? Bot^2

munZ

pre 10 godina

Selakoviću, ti imaš 29 godina i ministar si pravosuđa! Je li tebi tu nešto čudno? U biografiji ti stoji da si pre ovoga radio kao asistent - gledao si da li studenti prepisuju i da li piju neprijateljsku vodu "Janu". I to te kvalifikuje za ministra jednog od najbitnijih minsitarstava države u tranziciji? Koje to profesionalno i životno iskustvo imaš? Kapiram ja da rezonuješ da je i tvoja prethodnica postala ministarka sa 32 godine i da je pre toga bila sekretarica i administrativac. Kako da ti kažem - tebe 95% firmi ne bi zaposlilo sa takvim životnim stavom i "portfoliom". TI SI EPITOM svega onoga lošeg u političkom sistemu Srbije, primer mladog i obrazovanog koji je krenuo političkom prečicom, nabacio imidž "odlučnog i beskompromisnog", a suštine nema. To bi bilo OK da radiš to o svom trošku. Batice, ovako nije u redu...

dijaspora

pre 10 godina

Vucic bi bio najbolji premijer kojeg bi Srbija mogla da dobije ali Vučić ne može sam sve da radi i drugi moraju da se trude bar upola koliko se on trudi.

Sasa Tramp

pre 10 godina

Ma Vucic je i sada premijer, nego sta cemo sa ovim izmisljenim nametima i otimacinama koje ste poceli da namecete jos kao radikali kada ste bili svojevremeno u vladi sa SPS-om, i koje nastavljate i sada po izgovorom "porez na luksuz", a sto nastavljate i sada.
Koja budala izmisli da moraju da se atestiraju vozila koja koriste gas kao pogonsko gorivo iako su vec uredno atestirana i atest im vazi jos 2,3.4 godine?
B A N D O !!!

Šišmiš

pre 10 godina

Mislim da Dacic treba da se zamisli kako su radili njegovi ministri u ovoj Vladi i da li SPS zasluzuje da participira u ovoj Vladi, a kamoli da on zadrzi premijersko mesto.

Chima

pre 10 godina

Dacicu zelim da se jos malo osramoti negde, da ispliva jos neka istina o njemu u javnosti pa da se na posletku i sam pocisti iz politike! Srbiju treba da vodi hrabar i posten covek, pozrtvovan i ambiciozan, covek koji ima viziju i zelju da nesto promeni! Takav je sada samo jedan!

Darkoni Dark

pre 10 godina

Apsurd je da vladu vodi premijer cija stranka ima oko 10 posto i plus da je cine nesposobni ministri i kadrovi. Pitanje je vremena kad ce se desiti da Vucic bude prvi covek u vladi.

Jacimovic Mile

pre 10 godina

Posteno gledajuci, Vucic je najefikasniji u vladi, najvise radi i bio bi odlican kao premijer.Pre svega ima autoritet u drzavi veci od bilo koga.

Neutralna

pre 10 godina

Uz pomoc Vucica Srbija ide uzlaznom putanjom,ovaj covek je za kratko vreme dosta uradio za Srbiju svidelo se to nekom ili ne,nadam se da ce da ce imati snage i volje da nastavi da se bori sa svim problemima koji su zadesili nasu zemlju i totalno je nebitno da li ce to raditi sa premijerske pozicije ili ne.

IvanaS

pre 10 godina

xaxaxa,kakav naslov..pa ako cemo tom logikom, svi SPS-ovci hoce Dacica, svi LDP-ovci hoce Cedu, svi DSS-ovci hoce Kostunicu, svi DS-ovci hoce..hmmm..ne znam koga bi oni hteli,ali bi nasli nekog... Pa, bre, ne vredjajte nam inteligenciju vise!!!

smeker

pre 10 godina

Toliko pohvala jednom coveku i poltronstva me podseca na jedno vrlo blisko vreme.I tada smo se klanjali i kleli u lik i delo jedinog nam spasioca pa smo prosli ko...Mozda ovaj i ima dobru nameru ,ali mesati se u sve i svi cekati sta ce on da kaze nije dobro za nikoga pa i njega.Pa mi nismo ni za datum bili sigurni dok onaj Slovenac nije objasnio,i normalno nikom nista.

Petar Filipovic

pre 10 godina

Ivica Dacic je izvanredan politicar sa izuzetnim politickim driblingom.On je politikolog.Pretrpan obavezama.Mesto premijera najbolje moze obavljati osoba koja je izvanredan poznavalac prava i ekonomije.Aleksandar Vucic je prava osoba za premijera.Konkurencije - nema !

srbinKIM

pre 10 godina

vucic je populista i demagog. Trebalo je 15 godina da ga trpimo kako srbuje i cetnikuje da bi sad naglo sazreo i progledo. Bez trunke savesti i odgovornosti sad on nama drzi lekciju iz demokratije? Tako da Vucic se nalazi u stadijumu koji se moze opisati kao politicki pubertet - Postao je svesan onoga sto govori ali ne i onoga sto radi. Srbija nema vremena da se bavi necijim pubertetskim trzavicama. Srbiji trebaju nova lica. Poput kukuriku koalicije u hrvatskoj koja je hdz poslala u 20 ti vek. A dacic vuci toma pripadaju 20 tom veku samo im jos nisu javili.

Казабланка

pre 10 godina

Реалност је да СНС ужива највеће поверење у народу искључиво резлтатима и радом. СПС је изгубио компас у вођењу државе што ће резултирати дебаклом на изборима и коначно да им народ види леђа. Само кад видим њихове министре ухвати ме блага језа.

Statisticar

pre 10 godina

(banex

kako izracuna leba ti. sada kada bi bili izbori ne bi izlaznost bila veca od 40%. Ljudima je izbora preko glave.I kada se sakupi partijska vojska SNS da po direktivi glasa eto 40% podrske.U pametnim zemljama bi se zapitali zasto je izlaznost mala i zasto na takvu izlaznost neko ima vecinu. Meni i mojoj porodicci ne bi palo na pamet da izadju na nekakve buduce izbore. Za koga da glasamo. Svi su ista *****. Istrazivanja se prave za onoga ko plati i takav je i rezultat

Nova Dinastija

pre 10 godina

Evo nama novog Oca nacije.Kao Kim Il Sung.Onda ce Danilo ili Milica da izuce svetske skole i da naslede dragog nam druga Acu. I tako redom. Pojavice se Aca II pa Aca III . Narodno veselje a bice ustolicen i za Patrijarha

Alkibijad

pre 10 godina

Svi SNS-ovci bi definitivno voleli da imaju Vučića za premijera,ali postoji nešto što se zove koalicioni sporazum.Vučić bi mogao da postane premijer ali nakon novih izbora

dobrosav

pre 10 godina

Vučić bi bio dobar premijer zbog toga što bi rezultati ministara bili odlučujući za dalji rad ministara, a smenjivanjem ministara iz SNS-a bi dao primer i svojim koalicionim partnerima, kod kojih takođe ima ministra koji ne zaslužuju da budu ministri. Takođe Vučić daje primer i DS-u, koji se nije držao ovog principa u prethodnim godinama.

Gabon

pre 10 godina

U ovim komentarima zaista vidim previse hvale. Mislim da nema potrebe za tim. Pravi ljudi, poput Vucica ce raditi, pa makar ga i 90 posto ljudi mrzelo. Rezultate niko ne moze osporiti. A to retko koji drugi politicar ima kod nas.

vesna istok

pre 10 godina

Dacic je ucenom dosao na mesto premijera, i ako ima bar malo obraza treba da prepusti svoje mesto coveku koji uziva ogromno poverenje gradjana i koji je najvise povukao u novoj vladi pa samim tim i mnogo vise zasluzuje da bude premijer.

Poslusnost

pre 10 godina

Pa to bi bilo izvanredno, jer kao Vucic nijedan nije tako odgovoran, i posten. Stvarno bi trebali da se to obestini, mnogo jos afera bi procurelo, i svasta bi se otkrilo,

tenak

pre 10 godina

Pa koliko mu je stalo do napretka Srbije i kako resava sve probleme nase drzave, stvarno i najvise zasluzuje to mesto. Niko od dosadasnjih politicara se nije ovoliko borio da unapredi Srbiju

masnica

pre 10 godina

Bravoza Vucica, ponosim se sto sam ti dao glas, i opet cu to urdaiti. Jako sam zadovoljna koliko se trudis za svoj narod. Odavno sam rekla ti si rodjen za premijera

Milorad

pre 10 godina

"koči enormna doza nepoverenja koja postoji između Srba i Albanaca, stvarana decenijama" - zahvaljujuci DIREKTNO Nikolicu, Vucicu i Dacicu. Njima i njihovim politickim ocevima i mentorima, Seselju i Milosevicu. A to sto imate 4-5 meseci da sprovedete u delo ogroman posao, i to su ovi isti krivi. Da su pre 20 godina radili to sto sad MORA da rade, ne bi bilo ovih problema, niti bi bilo izbeglica, razorene zemlje, bombardovanja, unakazene i osakacene ekonomije, Kosovo bi verovatno (skoro 99% sam siguran) bilo i dalje u Srbiji u vidu neke federacije koju smo molili da nam daju pre 5-6 godina u Becu tipa Hong Konga...sve ste vi ovo mogli da radite na vreme ali ste terali svoju pricu, srbovali, bogatili se, krkali, pucali, inatili se svetu... U medjuvremenu stotine hiljade mladih, ukljucujuci i mene je bespovratno otislo, u medjuvremenu zemlja upropascena, u medjuvremenu ubijen najbolji politicar 21 veka u Srbiji, u medjuvremenu otisli SVI - Slovenija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, Crna Gora, Kosovo i vidi cuda, svima krenulo i svanulo kad su se nas otarasili. Nije mi vas zao ama cvonjka, sta vise...

grus

pre 10 godina

Mislim da premijersko mesto treba da pripadne onome ko iza sebe ima najveću podršku u biračkom telu. Srbiju čekaju bolne reforme koje se mogu sprovesti samo ukoliko premijer ima pun legitimitet i jaku podrsku u biračkom telu.

jablanko

pre 10 godina

Sve sto je Vucic obecao to je i ispunio,verujem da ce i ovaj put tako isto biti. Verujem ti bezuslovno jer sma se uverio koliko si posvecen svom narodu.samo napred.

vuk

pre 10 godina

Ja i moja porodica glasali smo za SNS u nadi da će biti bolje...medjutim ja sam dobio otkaz kao tehnološki višak u Zeleznicama(a zaposlili su preko 200 svojih članova),supruga je na minimalcu,sve je poskupelo čak sam i dete ispisao iz vrtića...plašim se sta bi bilo kada bi ovaj manipulator i prodavac magle postao premijer.

Milena Petrovic

pre 10 godina

Nemam nista protiv Ivice Dacica, naprotiv mislim da je recit i inteligentan i da ume da se nosi sa izazovima, ali sa druge strane jedina stvarna, snazna sveza snaga u ovoj vladi jeste Aleksandar Vucic. Nije mi se nikad nesto posebno svidjao, mislila sam da nema bog zna kakve kapacitete i drugi politicari su uvek privlacili vise paznje. Ali za ovo kratko vreme koliko je u vladi pokrenuo je toliko toga i sve sto je uradio uradio je kako bi to obican covek rekao " kao da radi iz moje glave i iz mog srca". Kao da je pogodio cemu vecina nas stremi i sta vecina nas zeli. Mislim da je on stvarni pokretac i motor ove vlade i da je realno bas on vodi i po meni on jeste premijer zvao se on tako ili ne.

banex

pre 10 godina

Redak je slučaj da stranka koja ima više od 40%, a možda i blizu 50%, podrške među građanima, nema svog čoveka na mestu premijera. Međutim, Vučić ne insistira na mestu premijera, jer njemu nisu bitne funkcije, ali Vučić inasistira na temeljnoj rekonstrukciji vlade, sprovođenju neophodnih ekonomskih mera, i beskompromisnoj borbi protiv korupcije u kojoj nedodirljivih neće biti.

trenerica

pre 10 godina

Vucic je najbolji politicar u istoriji kojeg je Srbija mogla imati. Toliko posten a toliko radan i odgovoran to se retko vidja. Njemu je zaista stalo do srbije i naroda. I zato zeli daje ociti d kriminala i korupcije, i da je dovede u red. Da mu zemlja bude za primer. Kako radi tako i dobija poverenje gradjana pa vi prosudite ko je najbolji. Zato bi trebao biti premijer.

Srdjan Bg

pre 10 godina

Ma nego kako drugacije,da bude vice premijer, predsednik,zamenik premijera,pod predsednik, guverner,ministar policije zamenik ministra policije,vojni ministar i njegov savetnik,predsednik svih opstina i domova zdravlja,svih kucnih saveta,jednom recju covek za sve,a u medju vremenu i da ga kloniramo u vise komada,da se covek previse ne umara jer inace nece moci da obavlja revnosno sve funkcije.

Zasluzeno

pre 10 godina

Vucic je jedini najodgovorniji covek u vladi i inace. POdrska za Vucica, koji je uradio gomilu stvari za kratko vreme, ako realno sagledate videcete da smao Vucic juri i radi u interesu ovog naroda.

Smenjenim treba zatvoriti sva vrata u drzavnoj administraciji ili nista od rekonstrukcije...

pre 10 godina

Ako ce rekonstrukcija da podrazumeva to da se smenjeni ministri, razni direktori, gradonacelnici itd samo premeste s jedne na drugu funkciju, kao na primer u medijima spominjani Obradovic kome se vec sad trazi drugo mesto u administraciji onda od te rekonstrukcije nema nista i takve rekonstrukcije smo vec gledali i u predhodnima vladama.

Suburban

pre 10 godina

Trebao je Vucic, ali ispalo je kako je ispalo, moralo je da dodvori koalicionom partneru kako bi uopste doslo do promena. Sasvim sam siguran, da ce na sledecim izborima zauzeti poziciju premijera, jer je u vise navrata pokazao istrajnost vecu od drugih.

Kremic

pre 10 godina

Mnogo ministara ne radi dobro u vladi, a mislim i da stite mnogo svojih ljudi. Vucic ne zeli tako da radi, on hoce posteno, is vi koji su krivi zap o nesto da odgovaraju, zato podrzavam ovo potpuno. Zato bi volela on da bude premijer.

Lincoln rehAB

pre 10 godina

Mislim da bi Vucic bio idealno resenje za premijera, ali ne vidim zasto bi na sebe preuzimao i tu fakticku odgovornost, kada je i onako njegova poslednja i sada!

crna guja

pre 10 godina

Dacicu: 1,2,3 - PALIIIII!!!

Jer ne moze Gos'n Prvi da ostane tu neki ministarcic odbrane, s obzirom da je najsposobniji, najlepsi, najpametniji i najevropskiji na kugli zemaljskoj, mora biti bar Premijer i ministar ekonomije i glavni pregovarac sa Evropom i najveci naucnik i Vladika i.......!!!

Humpalot

pre 10 godina

Premijer drzave mora biti covek koji uvazava 100% postovanje i poverenje gradjana. U slucaju sadasnjeg stanja u Srbiji, vidimo da Dacic nema to poverenje, a kako bi ga i imao nakon toliko afera i sramote koja se radja u stranci kojom on rukovodi!

Bacvanin

pre 10 godina

Isto onog coveka zele za premijera, koji je izjavio da ako ne dobijemo datum, podnosi ostavku?
Ili je mozda Vucic to tako i planirao: neuspeh u dobijanju datuma posluzi kao alibi za davanje ostavke na poziciju podpredsednika Vlade, pa onda sa te pozicije na premijersko mesto.
Mi smo jedina zemlja de se neuspeh nagradjuje.

Cirkus na SNS nacin

pre 10 godina

I moj kucni savet je za to da predsednik mog kucnog saveta bude drug Vucic.

Samo pitam da li on za svaku funkciju dobija lovu ili radi nesto volonterski. Da li prima lovu kao vice premijer ili Ministar odbrane. Da li prima kao sef svih tajnih sluzbi. Prevazisli smo neke totalitarne rezime. U rukama jednog coveka je sve .On je i pregovarac i policajac i sudija i tuzilac i Ministar odbrane i ekonomista i privrednik i BIA i predsednik udruzenja pecarosa i dobrovoljnog vatrogasnog drustva. On je bukvalno sve.I jos jedan pokazatelj da stranka koju on vodi nema kadrove. Da li je nesto ovako moguce u Nemckoj, Britaniji pa i Rusiji ili ima slicnosti Sa severnom Korejom

Kapri

pre 10 godina

@(Licemerje, 6. jul 2013 10:32)
Narod je svojim glasovima već objasnio koga bi voleo da vidi na poziciji premijera,druga je stvar što nam je izborni zakon pun nedostataka i omogućava nekim strankama ucenjivački kapacitet.

Bagira

pre 10 godina

Iz dana u dan politicki mrak biva osvetljen sve vise. Na takvom svetlu jasno se vidi ciji je mesto gde...a Dacicevo nije sigurno tu gde se kao nuzno zlo nametnuo!

Lotofjoy

pre 10 godina

Ne znam ko zeli da za premijera ima onog bahatog lika koji zna samo da populise i manipulise...Ja, ja, ja, ide prvo njegov stomak, pa ego, pa tek onda onda covek i premijer...

Baloon

pre 10 godina

Preuzeti odgovornost na svim nivoima vlasti je izuzetno tezak i odgovoran momenat! Obzirom da je Dacic pokazao svoju nespremnost na rezove i krajnju nesposobnost za upravljanjem sopstvenom strankom, ne vidim zasto bi imao poverenje gradjana za vodjenje drzave!

Aplikant

pre 10 godina

Vučić je previše dobar da bi to uradio na ovaj način mada bih ja lično voleo da počne da sluša glas naroda i želje a svakako jedna od najvećih je da upravo baš on postane premijer.

jovan

pre 10 godina

Cuj ovo svi njegovi sklaveri bi hteli da on bude premijer? Sta je vlada za vas muzicka revija zelja, radio Sabac? Vlada nije nicija prcija drug vas voljeni je izgubio na izborima za gradonacelnika katastrofalno(po treci put), tako da te vase snove ostavite za vasu partijsku igranku i posela.

banex

pre 10 godina

Redak je slučaj da stranka koja ima više od 40%, a možda i blizu 50%, podrške među građanima, nema svog čoveka na mestu premijera. Međutim, Vučić ne insistira na mestu premijera, jer njemu nisu bitne funkcije, ali Vučić inasistira na temeljnoj rekonstrukciji vlade, sprovođenju neophodnih ekonomskih mera, i beskompromisnoj borbi protiv korupcije u kojoj nedodirljivih neće biti.

Alkibijad

pre 10 godina

Svi SNS-ovci bi definitivno voleli da imaju Vučića za premijera,ali postoji nešto što se zove koalicioni sporazum.Vučić bi mogao da postane premijer ali nakon novih izbora

Milena Petrovic

pre 10 godina

Nemam nista protiv Ivice Dacica, naprotiv mislim da je recit i inteligentan i da ume da se nosi sa izazovima, ali sa druge strane jedina stvarna, snazna sveza snaga u ovoj vladi jeste Aleksandar Vucic. Nije mi se nikad nesto posebno svidjao, mislila sam da nema bog zna kakve kapacitete i drugi politicari su uvek privlacili vise paznje. Ali za ovo kratko vreme koliko je u vladi pokrenuo je toliko toga i sve sto je uradio uradio je kako bi to obican covek rekao " kao da radi iz moje glave i iz mog srca". Kao da je pogodio cemu vecina nas stremi i sta vecina nas zeli. Mislim da je on stvarni pokretac i motor ove vlade i da je realno bas on vodi i po meni on jeste premijer zvao se on tako ili ne.

Kolibri

pre 10 godina

Bio premijer, ili ne, on ce se svakako pitati za sve u Vladi, i bice najodgovorniji i za dobre i za lose stvari. Sto je sasvim u redu sto se mene tice.

grus

pre 10 godina

Mislim da premijersko mesto treba da pripadne onome ko iza sebe ima najveću podršku u biračkom telu. Srbiju čekaju bolne reforme koje se mogu sprovesti samo ukoliko premijer ima pun legitimitet i jaku podrsku u biračkom telu.

dobrosav

pre 10 godina

Vučić bi bio dobar premijer zbog toga što bi rezultati ministara bili odlučujući za dalji rad ministara, a smenjivanjem ministara iz SNS-a bi dao primer i svojim koalicionim partnerima, kod kojih takođe ima ministra koji ne zaslužuju da budu ministri. Takođe Vučić daje primer i DS-u, koji se nije držao ovog principa u prethodnim godinama.

Darkoni Dark

pre 10 godina

Apsurd je da vladu vodi premijer cija stranka ima oko 10 posto i plus da je cine nesposobni ministri i kadrovi. Pitanje je vremena kad ce se desiti da Vucic bude prvi covek u vladi.

Josip

pre 10 godina

Kad se neko svojim radom i trudom, pokaze kao kvalitetna i sposobna osoba, onda nam i takva osoba treba, koja zna da ceni gradjane i da im pomogne.

Srbijanka

pre 10 godina

Da, Aleksandar Vučić je primer dobre politike! I grad i selo glasaju za njega, to znači da je Srbija u njemu preopoznala čoveka koji o njoj brine! Takvi ljudi treba da vode ovu zemlju. Rad, red i disciplina! I biće kako treba da bude, da kvalitet jednom u životu ispliva na površinu!

Darko

pre 10 godina

Slazem se sa Nikolom Selakovicem! Mislim da bi Aleksandar Vucic na mestu premijera bio dobar potez ali prica se svakako ne sme zavrsiti na tome! Treba promeniti jos dosta stvari, pre svega smene odredjenih ministara koji do sad svoj posao nisu radili valjano.

Šišmiš

pre 10 godina

Mislim da Dacic treba da se zamisli kako su radili njegovi ministri u ovoj Vladi i da li SPS zasluzuje da participira u ovoj Vladi, a kamoli da on zadrzi premijersko mesto.

Ronin

pre 10 godina

Posteno gledajuci, Vucic je najefikasniji u vladi, najvise radi i bio bi odlican kao premijer.Pre svega ima autoritet u drzavi veci od bilo koga.
(Jacimovic Mile, 6. jul 2013 11:15)

Slažem se da bi Vučić bio najbolji premijer u datom trenutku, al da bi se to uradilo moraće nov koalicioni sporazum da se podpiše ili da se ide na izbore.

Lincoln rehAB

pre 10 godina

Mislim da bi Vucic bio idealno resenje za premijera, ali ne vidim zasto bi na sebe preuzimao i tu fakticku odgovornost, kada je i onako njegova poslednja i sada!

crna guja

pre 10 godina

Dacicu: 1,2,3 - PALIIIII!!!

Jer ne moze Gos'n Prvi da ostane tu neki ministarcic odbrane, s obzirom da je najsposobniji, najlepsi, najpametniji i najevropskiji na kugli zemaljskoj, mora biti bar Premijer i ministar ekonomije i glavni pregovarac sa Evropom i najveci naucnik i Vladika i.......!!!

Kremic

pre 10 godina

Mnogo ministara ne radi dobro u vladi, a mislim i da stite mnogo svojih ljudi. Vucic ne zeli tako da radi, on hoce posteno, is vi koji su krivi zap o nesto da odgovaraju, zato podrzavam ovo potpuno. Zato bi volela on da bude premijer.

Android

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je covek koji najvise vodi racuna o interesima celog srpskog naroda, i to radi sa takvom energijom i predanoscu da zasluzuje da bude premijer.

Казабланка

pre 10 godina

Реалност је да СНС ужива највеће поверење у народу искључиво резлтатима и радом. СПС је изгубио компас у вођењу државе што ће резултирати дебаклом на изборима и коначно да им народ види леђа. Само кад видим њихове министре ухвати ме блага језа.

Suburban

pre 10 godina

Trebao je Vucic, ali ispalo je kako je ispalo, moralo je da dodvori koalicionom partneru kako bi uopste doslo do promena. Sasvim sam siguran, da ce na sledecim izborima zauzeti poziciju premijera, jer je u vise navrata pokazao istrajnost vecu od drugih.

Poslusnost

pre 10 godina

Pa to bi bilo izvanredno, jer kao Vucic nijedan nije tako odgovoran, i posten. Stvarno bi trebali da se to obestini, mnogo jos afera bi procurelo, i svasta bi se otkrilo,

Aplikant

pre 10 godina

Vučić je previše dobar da bi to uradio na ovaj način mada bih ja lično voleo da počne da sluša glas naroda i želje a svakako jedna od najvećih je da upravo baš on postane premijer.

jablanko

pre 10 godina

Sve sto je Vucic obecao to je i ispunio,verujem da ce i ovaj put tako isto biti. Verujem ti bezuslovno jer sma se uverio koliko si posvecen svom narodu.samo napred.

Chima

pre 10 godina

Dacicu zelim da se jos malo osramoti negde, da ispliva jos neka istina o njemu u javnosti pa da se na posletku i sam pocisti iz politike! Srbiju treba da vodi hrabar i posten covek, pozrtvovan i ambiciozan, covek koji ima viziju i zelju da nesto promeni! Takav je sada samo jedan!

Bagira

pre 10 godina

Iz dana u dan politicki mrak biva osvetljen sve vise. Na takvom svetlu jasno se vidi ciji je mesto gde...a Dacicevo nije sigurno tu gde se kao nuzno zlo nametnuo!

tenak

pre 10 godina

Pa koliko mu je stalo do napretka Srbije i kako resava sve probleme nase drzave, stvarno i najvise zasluzuje to mesto. Niko od dosadasnjih politicara se nije ovoliko borio da unapredi Srbiju

Zasluzeno

pre 10 godina

Vucic je jedini najodgovorniji covek u vladi i inace. POdrska za Vucica, koji je uradio gomilu stvari za kratko vreme, ako realno sagledate videcete da smao Vucic juri i radi u interesu ovog naroda.

dijaspora

pre 10 godina

Vucic bi bio najbolji premijer kojeg bi Srbija mogla da dobije ali Vučić ne može sam sve da radi i drugi moraju da se trude bar upola koliko se on trudi.

Gabon

pre 10 godina

U ovim komentarima zaista vidim previse hvale. Mislim da nema potrebe za tim. Pravi ljudi, poput Vucica ce raditi, pa makar ga i 90 posto ljudi mrzelo. Rezultate niko ne moze osporiti. A to retko koji drugi politicar ima kod nas.

Perenic Zlatibor

pre 10 godina

Nema sumnje da Vucic pokusava sa ostalima da od ove Vlade napravi istorijski dobru za Srbiju. Ali neznam koliko ce to uspeti rekonstrukcijom, mozda bi bolje bilo da se izadje na vanredne parlamentarne izbore.

jare 86

pre 10 godina

Vucic je ambiciozan i ima zelju da uradi nesto najzad za svoj narod, zato samo napred imate punu podrsku za rekonstrukciju i kvalitetne ljude koji ce da misle na dobrobit naroda!

Humpalot

pre 10 godina

Premijer drzave mora biti covek koji uvazava 100% postovanje i poverenje gradjana. U slucaju sadasnjeg stanja u Srbiji, vidimo da Dacic nema to poverenje, a kako bi ga i imao nakon toliko afera i sramote koja se radja u stranci kojom on rukovodi!

Kapri

pre 10 godina

@(Licemerje, 6. jul 2013 10:32)
Narod je svojim glasovima već objasnio koga bi voleo da vidi na poziciji premijera,druga je stvar što nam je izborni zakon pun nedostataka i omogućava nekim strankama ucenjivački kapacitet.

živan

pre 10 godina

Vučić je dobio funkciju koordinatora službi bezbednosti i na tom planu se u Srbiji mnogo uradilo, i tu je već borba protiv korupcije počela da ulazi u institucionalne vode. Takođe, i što se tiče pristupanja Srbije EU, urađeno je mnogo. Postignut je sporazum po pitanju Kosova. Vučić je na ovim poljima napravio i više nego što je bilo ko i očekivao. Da bi SNS mogao bitnije da utiče na ekonomije, koja je trenutnio najveći problem, mora u skladu sa svojim rejtingom da ima mogućnost uticaja na ekomoska kretanja.

AVIJATICAR

pre 10 godina

Ono sto je sigurno vecina gradjana Srbije je za to da premijer Srbije bude Aleksandar Vucic. Ne znam da li cete naci bilo kog clana SNS koji vam nece reci da predsednik stranke treba da bude i premijer. Svaka stranka tome stremi. Medjutim, lider SNS istice da je za gradjane najbitniji rezultat Vlade, a ne ko je na kojoj funkciji.

Kontrast

pre 10 godina

Mogli bi malo da pišemo i o zaslugama ministra Selakovića,kojeg da nije bilo i dandanas mnoge sudije ne bi bile vraćene na posao,u oblasti sudstva i kaznenih zakona je takođe učinjeno dosta a koliko znam i prvi je ministar pravde koji je posetio Haške pritvorenike iz Srbije i koji se bori da svi osuđeni u tom sudu svoje kazne izdržavaju u Srbiji kod svoje kuće.

Macosa

pre 10 godina

Vučić je jedini uz Selakovića vredan vrlo dobre ocene za dosadašnji rad i doprinos ovoj vladi. Realnost je da bude sledeći premijer, to je sve više izvesno, mada je bolje da to postane nakon izbora.

Frulas

pre 10 godina

Neophodno za zemlju Srbiju i sve nas koji u njoj zivimo je da Aleksandar Vucic postane premijer Srbije. Ako to SPS i URS ne zele da prihvate, novi izbori su jedino resenje.

anđelka

pre 10 godina

Vučić je jasan. Ova koalicija nije nikakvo ostvarenje snova, i trajaće sve dok vlada bude imala razultate, a kada rezultata ne bude ići će se na nove izbore, pa neka građani Srbije kažu šta misle o kojem političaru, ili stranci.

in medias res

pre 10 godina

smatram da takvo raspolozenje vlada i u narodu.slika o srbiji se znatno izmenila sa dolaskom aleksandra vucica i to vise nijedan kriticar ne moze da ospori. videli smo sta je ispunjavanje uslova, suocavanje sa problemima koji se nisu resavali godinama.videli smo sta znaci izaci pred narod i saopstiti cinjenice,koliko god one bile nepovoljne i raditi na njima.mesto premijera je sinonim za coveka koji treba da bude radan,sposoban,autoritativan i organizovan i ljudi su to prepoznali u vucicu.

Baloon

pre 10 godina

Preuzeti odgovornost na svim nivoima vlasti je izuzetno tezak i odgovoran momenat! Obzirom da je Dacic pokazao svoju nespremnost na rezove i krajnju nesposobnost za upravljanjem sopstvenom strankom, ne vidim zasto bi imao poverenje gradjana za vodjenje drzave!

masnica

pre 10 godina

Bravoza Vucica, ponosim se sto sam ti dao glas, i opet cu to urdaiti. Jako sam zadovoljna koliko se trudis za svoj narod. Odavno sam rekla ti si rodjen za premijera

Jacimovic Mile

pre 10 godina

Posteno gledajuci, Vucic je najefikasniji u vladi, najvise radi i bio bi odlican kao premijer.Pre svega ima autoritet u drzavi veci od bilo koga.

Obecanje

pre 10 godina

Zemlji Srbiji a i svima nama koji u njoj zivimo sigurno bi bolje bilo kada bi Prmijer bio Aleksandar Vucic. Po poverenju gradjana koje ima on to i zasluzuje.

Neutralna

pre 10 godina

Uz pomoc Vucica Srbija ide uzlaznom putanjom,ovaj covek je za kratko vreme dosta uradio za Srbiju svidelo se to nekom ili ne,nadam se da ce da ce imati snage i volje da nastavi da se bori sa svim problemima koji su zadesili nasu zemlju i totalno je nebitno da li ce to raditi sa premijerske pozicije ili ne.

Doro

pre 10 godina

Vicina bi se slozila da je za Vucica najadekvatnije premijersko mesto, ali s'obzirom da njemu nisu toliko bitne funkcije koliko nas napredak, videcemo sta ce se iz svega izroditi, jer nas uskoro ocekuje i rekonstrukcija Vlade, tako da nista nije iskljuceno.

Blans

pre 10 godina

Bas me interesuje kako ce i koliko uspesno biti obavljena rekonstrukcija. Sticem utisak da Dacic bas nije srecan zbog toga. Socijalisti su strucnjaci da jedni drugima cuvaju ledja. A osim toga sta ce Dinkic u vladi posle toliko prevara srpskog naroda? Cini mi se da je Vucic jedini iskren i odlucan

Kolonel

pre 10 godina

Ako tako kaže jedan od najkvalitetnijih iz plejade mlađih političara koji je uveo red u pravosuđe,vratio sudije i tužioce na posao,ukinuo klevetu kao krivično delo,obišao zatvorenike u Hagu i još mnogo toga,onda je sve jasno.

Odin

pre 10 godina

Ja se nadam da će Selaković srediti kompletno stanje u pravosuđu i da će mo moći što ranije da kažemo da nam je pravosuđe dobro, jako i sređeno jer vidi se on ima potencijala da to uradi.

Cesar

pre 10 godina

Da mene pitate, mislim da bi na rekonstrukciji koja treba da usledi, ministarstvo pravde trebal oda dobije najvisu ocenu, jer je, verovatno, jedino koje je radilo onako kako se i ocekivalo - transparentno, s akonkretnim potezima i sprovodjenjem reformi.

ognjen

pre 10 godina

Vučiće ja prilikom formiranja vlade, prepuštajući mesto premijera Ivici Dačiću, pokazao da mu nisu bitne funkcije. Isto to je potvrdio i Rasim Ljajić, koji je sve dobio sa kvote SNS-a. Vučiću je bitno da dobije iskrenu podršku koalicionih partnera u borbi protiv korupcije i kriminala. Ako te podrške nema, SNS i Aleksandar Vučić ne beže od izbora, jer prema svim istraživanjima SNS je u ovom trenutku ubedljivo najjača stranka u Srbiji.

Lela

pre 10 godina

Bio premijer ili ne,Vucic i na svojoj poziciji koju ima,a svakako je vazna i velika,saoseca sa ovim narodom i polako ali sigurno stvara uslove za bolji zivot u ovoj zemlji.Koliko je do njega on radi.Trud ce se svakako isplatiti.

bulldozer

pre 10 godina

@(Biskup, 6. jul 2013 13:37)
Kada bi svi u Vladi bili korektni kao Vucic, i bili samokriticni. Vlada bi daleko dogurala. Ali prvi Dacic nece moci nista da kaze Mrkonjicu i Obradovicu, a dalje da ne pricamo.

Ima i Vučić svojih "Mrkonjića i Obradovića", ali za razliku od Dačića, mislim da će imati snage i podršku da ih smeni.

Petar Filipovic

pre 10 godina

Ivica Dacic je izvanredan politicar sa izuzetnim politickim driblingom.On je politikolog.Pretrpan obavezama.Mesto premijera najbolje moze obavljati osoba koja je izvanredan poznavalac prava i ekonomije.Aleksandar Vucic je prava osoba za premijera.Konkurencije - nema !

Glass

pre 10 godina

Dacicu zelim da se jos malo osramoti negde, da ispliva jos neka istina o njemu u javnosti pa da se na posletku i sam pocisti iz politike! Srbiju treba da vodi hrabar i posten covek, pozrtvovan i ambiciozan, covek koji ima viziju i zelju da nesto promeni! Takav je sada samo jedan!

Panonski

pre 10 godina

Sto se mene tice, Vucic je vec premijer. Apsolutno je nebitna titula. Bitan je rad i rezultati. Siguran sam kada bi Vucica pitali, da prvi ne bi potencirao bilo kakvu funkciju, jer naprosto nije takav covek.

Kole

pre 10 godina

Mislim da je potpuno u redu da premijer bude Vucic, tako nekako i zamisljam premijera..kao glavnu figuru u Vladi, covek od reci i akcije..Dacic samo prica, Mirko je samo postojao i zauzimao prostor. Blic stripovi su najbolje oslikavali njegovu ulogu u Vladi.

Biskup

pre 10 godina

Kada bi svi u Vladi bili korektni kao Vucic, i bili samokriticni. Vlada bi daleko dogurala. Ali prvi Dacic nece moci nista da kaze Mrkonjicu i Obradovicu, a dalje da ne pricamo.

Thor

pre 10 godina

Lepo kaže Selaković, najlakše je biti premijer, al najbitnije je kako se radi, kao što to i Vučić radi ne bitno na kojoj je poziciji jer iza njega ostaju rezultati, isto tako radi i Selaković, i kad bi imali više takvog mladog kadrova u ministarstvu mi bi naprosto krenuli napred velikom brzinom.

Ikonija S

pre 10 godina

Naravno da svi žele da vide Aleksandra Vučića kao premijera, obzirom da jedino on može da iznese teret odgovornosti. Iz onog što smo videli iz Brisela, pokazao je da poseduje doslednost u branjenju stavova, i da nije osoba koja će ići linijom manjeg otpora i prihvatiti sve što mu se nudilo.

Kale

pre 10 godina

Pa on jedini zna put Srbije do bolje i bezbednije buducnosti. On je covek koji do sada najvise pokazao od svih khudi na politickoj sceni pa je i red da jedan takav covek ude novi premijer.

milanchee

pre 10 godina

Uvek moze bolje gospodine ministre, sto ste vi i pokazali. Samo nemojte sada stati, nego jos jace u reforme, da konacno dobijemo pravo sudstvo.

strmi

pre 10 godina

Vučić bi sigurno bio dobar premijer jer je uspostavio mnogo bolje kontakte sa svetskim liderima nego što je to bilo u vreme vladavine DS-a i Tadića. Odnosi su sada mnogo bolji i sa Putinom, i sa evropskim zvaničnicima, a i sa ljudima iz američke administracije, o čemu svedoči i nedavno upozorenje Albancima da se ne mešaju u unutrašnje stvari u Srbiji

Radoman ilic

pre 10 godina

Ministar Selakovic je po meni jedan od efikasnijih ministara u vladi, doneo je mnogo osvezenja u pravosudni sistem,i ispravio neke greske iz proslosti.

Srbijanka

pre 10 godina

Svi smo mi ponosni što imamo Aleksandra Vučića! On je čovek koga interesuje rad i napredak ove zemlje! Interesuje ga da narod živi bolje, da svi budu zadovoljni, a ne fotelja! On nije kao ostali! Zato narod i hoće Vučića jer je jedini koji ima rezultate! Vučiću puna podrška od cele Srbije!

Lokum

pre 10 godina

Odlicno resenje za uspavane ministre, svakih sest meseci kontrola i rekonstrukcija. Dosta je bilo vecitih socijalistickih ministara.

vesna istok

pre 10 godina

Dacic je ucenom dosao na mesto premijera, i ako ima bar malo obraza treba da prepusti svoje mesto coveku koji uziva ogromno poverenje gradjana i koji je najvise povukao u novoj vladi pa samim tim i mnogo vise zasluzuje da bude premijer.

Enac

pre 10 godina

@(Alkibijad, 6. jul 2013 11:56)
Lako se rešava takav problem,ako ostale sve strane ne pokažu minimum razumevanja ićiće se na izbore. Pa ko voli-nek izvoli.

trenerica

pre 10 godina

Vucic je najbolji politicar u istoriji kojeg je Srbija mogla imati. Toliko posten a toliko radan i odgovoran to se retko vidja. Njemu je zaista stalo do srbije i naroda. I zato zeli daje ociti d kriminala i korupcije, i da je dovede u red. Da mu zemlja bude za primer. Kako radi tako i dobija poverenje gradjana pa vi prosudite ko je najbolji. Zato bi trebao biti premijer.

IvanaS

pre 10 godina

xaxaxa,kakav naslov..pa ako cemo tom logikom, svi SPS-ovci hoce Dacica, svi LDP-ovci hoce Cedu, svi DSS-ovci hoce Kostunicu, svi DS-ovci hoce..hmmm..ne znam koga bi oni hteli,ali bi nasli nekog... Pa, bre, ne vredjajte nam inteligenciju vise!!!

Bacvanin

pre 10 godina

Isto onog coveka zele za premijera, koji je izjavio da ako ne dobijemo datum, podnosi ostavku?
Ili je mozda Vucic to tako i planirao: neuspeh u dobijanju datuma posluzi kao alibi za davanje ostavke na poziciju podpredsednika Vlade, pa onda sa te pozicije na premijersko mesto.
Mi smo jedina zemlja de se neuspeh nagradjuje.

Brandenberg

pre 10 godina

Mislim da ce tesko gospodin Vucic odraditi kvalitetno rekonstrukciju Vlade. Najlosiji ministri u Vladi su iz SPS I URS, mislim da Dacic nece moci da ukroti i smeni svoje ministre.

vuk

pre 10 godina

Ja i moja porodica glasali smo za SNS u nadi da će biti bolje...medjutim ja sam dobio otkaz kao tehnološki višak u Zeleznicama(a zaposlili su preko 200 svojih članova),supruga je na minimalcu,sve je poskupelo čak sam i dete ispisao iz vrtića...plašim se sta bi bilo kada bi ovaj manipulator i prodavac magle postao premijer.

munZ

pre 10 godina

Selakoviću, ti imaš 29 godina i ministar si pravosuđa! Je li tebi tu nešto čudno? U biografiji ti stoji da si pre ovoga radio kao asistent - gledao si da li studenti prepisuju i da li piju neprijateljsku vodu "Janu". I to te kvalifikuje za ministra jednog od najbitnijih minsitarstava države u tranziciji? Koje to profesionalno i životno iskustvo imaš? Kapiram ja da rezonuješ da je i tvoja prethodnica postala ministarka sa 32 godine i da je pre toga bila sekretarica i administrativac. Kako da ti kažem - tebe 95% firmi ne bi zaposlilo sa takvim životnim stavom i "portfoliom". TI SI EPITOM svega onoga lošeg u političkom sistemu Srbije, primer mladog i obrazovanog koji je krenuo političkom prečicom, nabacio imidž "odlučnog i beskompromisnog", a suštine nema. To bi bilo OK da radiš to o svom trošku. Batice, ovako nije u redu...

Milorad

pre 10 godina

"koči enormna doza nepoverenja koja postoji između Srba i Albanaca, stvarana decenijama" - zahvaljujuci DIREKTNO Nikolicu, Vucicu i Dacicu. Njima i njihovim politickim ocevima i mentorima, Seselju i Milosevicu. A to sto imate 4-5 meseci da sprovedete u delo ogroman posao, i to su ovi isti krivi. Da su pre 20 godina radili to sto sad MORA da rade, ne bi bilo ovih problema, niti bi bilo izbeglica, razorene zemlje, bombardovanja, unakazene i osakacene ekonomije, Kosovo bi verovatno (skoro 99% sam siguran) bilo i dalje u Srbiji u vidu neke federacije koju smo molili da nam daju pre 5-6 godina u Becu tipa Hong Konga...sve ste vi ovo mogli da radite na vreme ali ste terali svoju pricu, srbovali, bogatili se, krkali, pucali, inatili se svetu... U medjuvremenu stotine hiljade mladih, ukljucujuci i mene je bespovratno otislo, u medjuvremenu zemlja upropascena, u medjuvremenu ubijen najbolji politicar 21 veka u Srbiji, u medjuvremenu otisli SVI - Slovenija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, Crna Gora, Kosovo i vidi cuda, svima krenulo i svanulo kad su se nas otarasili. Nije mi vas zao ama cvonjka, sta vise...

Lotofjoy

pre 10 godina

Ne znam ko zeli da za premijera ima onog bahatog lika koji zna samo da populise i manipulise...Ja, ja, ja, ide prvo njegov stomak, pa ego, pa tek onda onda covek i premijer...

Srdjan Bg

pre 10 godina

Ma nego kako drugacije,da bude vice premijer, predsednik,zamenik premijera,pod predsednik, guverner,ministar policije zamenik ministra policije,vojni ministar i njegov savetnik,predsednik svih opstina i domova zdravlja,svih kucnih saveta,jednom recju covek za sve,a u medju vremenu i da ga kloniramo u vise komada,da se covek previse ne umara jer inace nece moci da obavlja revnosno sve funkcije.

Cirkus na SNS nacin

pre 10 godina

I moj kucni savet je za to da predsednik mog kucnog saveta bude drug Vucic.

Samo pitam da li on za svaku funkciju dobija lovu ili radi nesto volonterski. Da li prima lovu kao vice premijer ili Ministar odbrane. Da li prima kao sef svih tajnih sluzbi. Prevazisli smo neke totalitarne rezime. U rukama jednog coveka je sve .On je i pregovarac i policajac i sudija i tuzilac i Ministar odbrane i ekonomista i privrednik i BIA i predsednik udruzenja pecarosa i dobrovoljnog vatrogasnog drustva. On je bukvalno sve.I jos jedan pokazatelj da stranka koju on vodi nema kadrove. Da li je nesto ovako moguce u Nemckoj, Britaniji pa i Rusiji ili ima slicnosti Sa severnom Korejom

Nova Dinastija

pre 10 godina

Evo nama novog Oca nacije.Kao Kim Il Sung.Onda ce Danilo ili Milica da izuce svetske skole i da naslede dragog nam druga Acu. I tako redom. Pojavice se Aca II pa Aca III . Narodno veselje a bice ustolicen i za Patrijarha

Smenjenim treba zatvoriti sva vrata u drzavnoj administraciji ili nista od rekonstrukcije...

pre 10 godina

Ako ce rekonstrukcija da podrazumeva to da se smenjeni ministri, razni direktori, gradonacelnici itd samo premeste s jedne na drugu funkciju, kao na primer u medijima spominjani Obradovic kome se vec sad trazi drugo mesto u administraciji onda od te rekonstrukcije nema nista i takve rekonstrukcije smo vec gledali i u predhodnima vladama.

srbinKIM

pre 10 godina

vucic je populista i demagog. Trebalo je 15 godina da ga trpimo kako srbuje i cetnikuje da bi sad naglo sazreo i progledo. Bez trunke savesti i odgovornosti sad on nama drzi lekciju iz demokratije? Tako da Vucic se nalazi u stadijumu koji se moze opisati kao politicki pubertet - Postao je svesan onoga sto govori ali ne i onoga sto radi. Srbija nema vremena da se bavi necijim pubertetskim trzavicama. Srbiji trebaju nova lica. Poput kukuriku koalicije u hrvatskoj koja je hdz poslala u 20 ti vek. A dacic vuci toma pripadaju 20 tom veku samo im jos nisu javili.

Statisticar

pre 10 godina

(banex

kako izracuna leba ti. sada kada bi bili izbori ne bi izlaznost bila veca od 40%. Ljudima je izbora preko glave.I kada se sakupi partijska vojska SNS da po direktivi glasa eto 40% podrske.U pametnim zemljama bi se zapitali zasto je izlaznost mala i zasto na takvu izlaznost neko ima vecinu. Meni i mojoj porodicci ne bi palo na pamet da izadju na nekakve buduce izbore. Za koga da glasamo. Svi su ista *****. Istrazivanja se prave za onoga ko plati i takav je i rezultat

Grunf

pre 10 godina

Pažnja ljubitelji lika i dela Aleksanda Vučića.Sad uzimajte miš u ruke i odmah kliknite na minus.Otkidate na delo Aleksandra Vučića gore nego komunisti na Tita.Ministarstvo za forume i dodeljivanje pluseva i minusa u ovoj vladi jedino funkcioniše.SNS je toliko obećavao a ništa specijalno uradio nije.Odjednom vodeći funkcioneri SNS.a a dojučerašnji SRS koji su imali megalomanske zahteve doveli su Srbiju koja izgleda sada kao skraćeni korner.Okreću se iz krajnje desne trake po sred bele linije s lakim prelaskom u levo.Zaista ima li išta gore od desničara-nacionaliste do socijaliste.Zapitajte se uošte kako je moguće da jeedan čovek radi nekoliko poslova ma kakvi da su.Što ga ložite?Šta Vam je lider kriv?Tačno je da se on ponaša i radi kao Premijer Srbije.Da li je to Vama normalna politička sizuacija u jednoj zemlji?Sam Vam je poručio da nije oduševljen klimoglavcima.Ja nisam glasač SNS-a ali je potpuno nerazumno da se obožavaoci dela A.Vučića poašaju upravo kao klimoglavci.Toliko ga hvalite da u stavri Srbiji bi terbala samo jedna funkcija Ministarstvo Aleksandar Vučić.Po Vama sve zna. Ekonomiju, finnasije, pravo, sport, zdravstvo, prosvetu, gradjevinu,bezbednosnu i obaveštajnu delatnost.Ajde malo se probudite i okrenite oko sebe i sagledajte gde ste i kako živimo svi mi poslednjih skoro 30 godina.Zapitajte se ko je krenuo protivs svih.Zapitajte se u ratnim dejstvima koju smo to teritoriju osvojili. On je propagirao ideju Velike Srbije a kolika je zaključite sami.

Srba Dj.

pre 10 godina

Nestvarno udvoristvo,stvaranje kulta licnosti i neverovatni nedostatak
minimuma ljudskog dostojansva!Valjda je pametniji od svojh poltrona,oni
ce ga na kraju gurnuti u blato!

jovan

pre 10 godina

Cuj ovo svi njegovi sklaveri bi hteli da on bude premijer? Sta je vlada za vas muzicka revija zelja, radio Sabac? Vlada nije nicija prcija drug vas voljeni je izgubio na izborima za gradonacelnika katastrofalno(po treci put), tako da te vase snove ostavite za vasu partijsku igranku i posela.

Stefan

pre 10 godina

E vidite nismo bas svi iz sns za Vučića, ovo je katastrofa šta se radi, zloupotrebljavaju medije gore nego sve prethodne vlasti, truju nas, ništa nije urađeno a kadrovi su gori nego bilo kad u istoriji ovog naroda... Ljudi osvestite se, šta vam je, vidite li Vi gde živimo i kako živimo?!? Kakav Vučić, kakvi bakrači ovo je rasulo! Svi hvale Vučića a ništa apsolutno ništa nije urađeno. Lično sam razočaran u SNS, glasao sam za promene na bolje a ne na loše.

internet stab

pre 10 godina

internet aktivisti SNS-a veoma azurni na svim portalima. komentari podrske vucicu su imali 0 pluseva i po 20 minusa a onda u samo par minuta 100 pluseva i 30 minusa. koliko vas placaju po kliku? :D

nišlijka

pre 10 godina

Interesuje me zbog čega je aktuelni državni sekretar ministarstva pravde svojevremeno proglašen nedostojnim kao i šta ga je prodostojilo za sadašnju funkciju.

vladimir

pre 10 godina

...pozivam b92, da ukine ovu funkcionalnost, "komentari", ili hajde krenite da naplacujete prostor za reklamiranje SNS-a!! uzasno je sve ovo, znaci Vucic ovo, Vucic ono..Vucic kao ginekolog, kao pilot, ne znam da li ste culi radikali, Vucic ima odredjena iskustva sa podmornicama, Vucic u svemiru...svemocni Vucic, vi koji ga uzdizete u nebesa, e da Vam kazem sta ja mislim, Vucic je licemer, bio ostao, i ostace, radikal koji je presvukao dres, al cud je cud..

sds

pre 10 godina

Bravoza Vucica, ponosim se sto sam ti dao glas, i opet cu to urdaiti. Jako sam zadovoljna koliko se trudis za svoj narod. Odavno sam rekla ti si rodjen za premijera
(masnica, 6. jul 2013 10:35)

Dao? Zadovoljna? Bot^2

Sasa Tramp

pre 10 godina

Ma Vucic je i sada premijer, nego sta cemo sa ovim izmisljenim nametima i otimacinama koje ste poceli da namecete jos kao radikali kada ste bili svojevremeno u vladi sa SPS-om, i koje nastavljate i sada po izgovorom "porez na luksuz", a sto nastavljate i sada.
Koja budala izmisli da moraju da se atestiraju vozila koja koriste gas kao pogonsko gorivo iako su vec uredno atestirana i atest im vazi jos 2,3.4 godine?
B A N D O !!!

smeker

pre 10 godina

Toliko pohvala jednom coveku i poltronstva me podseca na jedno vrlo blisko vreme.I tada smo se klanjali i kleli u lik i delo jedinog nam spasioca pa smo prosli ko...Mozda ovaj i ima dobru nameru ,ali mesati se u sve i svi cekati sta ce on da kaze nije dobro za nikoga pa i njega.Pa mi nismo ni za datum bili sigurni dok onaj Slovenac nije objasnio,i normalno nikom nista.

kaiser

pre 10 godina

Ej bre botine, što mu ne trčite štafetu i ne organizujete slet?

Šta tačno mislite da radite time što zagađujete medijski prostor ovim bljutavim šlihtanjem?

Mislite da će to od Vučka napraviti boljeg čoveka, i da će ga cela nacija voleti onoliko koliko ga vi volite?

Vučko je i dalje običan politički šibicar koji ljudima prodaje iluziju da znaju ispod koje kutije šibica je kuglica, a vi ste i dalje samo deo njegove ekipe koja žrtvama skreće pažnju da su ostali bez para.

Ili samo gazdi stvarate iluziju da ga narod voli "jer se razume u sve"?

Samo bi poslednji ****** mogao da nadje ijednu lepu reč za čoveka koji je sa svojim saučesnicima nepovratno unazadio i unakazio Srbiju, i kako dođavola vi mislite to da promenite?

severnjak

pre 10 godina

"Svi smo mi ponosni što imamo Aleksandra Vučića! On je čovek koga interesuje rad i napredak ove zemlje! Interesuje ga da narod živi bolje, da svi budu zadovoljni, a ne fotelja! On nije kao ostali! Zato narod i hoće Vučića jer je jedini koji ima rezultate! Vučiću puna podrška od cele Srbije!
(Srbijanka, 6. jul 2013 15:02) "

Ima Srbije i van tvog sela, a verujem da je tvoje selo pponosno na njega.

Smarate, i dosadni ste. i dalje ne razumem svrhu ovoga što radite, to valjda samo vi znate.

Frodo

pre 10 godina

Vučić je takav čovek da malo šta ne može da radi.Gde god da bude on će savesno i pošteno da radi svoj posao pri tom poštujući zakon.
(BARAKUDA, 6. jul 2013 11:39)

Očekujem da sledeći dirigent Beogradske filharmonije bude A.Vučić, a ako se slučajno uprazni mesto patrijarha SPC, mislim da već sada znamo ko bi bio najkvalitetniji novi patrijarh.

A ako hoćemo zlatne medalje u međunarodnim sportskim takmičenjima, zna se koga treba postaviti za selektora fudbalske, košarkaške, vaterpolo, odbojkaške, rukometaške, hokejaške, streljačke, mačevalačke, skijaške i šahovske reprezentacije Srbije. I muške i ženske, i seniorske i juniorske, naravno.

Ako se nedajbože Novaku Đokoviću desi ozbiljniji pad forme, već pogađate ko jedini može da ga zameni na terenu toliko dostojno i dobro, da ćemo se samo pitati otkad je to Novak počeo da nosi cvike!

Dragi botovi, ne znam šta sve Vućić može ili ne može da uradi, ali znam sigurno da NE MOŽE da postavi granice vašoj gluposti i vašim smešno-ljigavim komentaroma!

rmala

pre 10 godina

I ja bi da budem Megan Fox ali nisam, mada I ovaj Premijer sa podignutom bradicom nije nista bolji. Sta ce Toma na Wimbdonu, ko mu placa put I karte, mi. Toma = Tadic

бидермајер

pre 10 godina

Још пре толико је качио таблу "Булевар Ратка Младића"...А сада премијер!?

kanibal

pre 10 godina

Na stranu što tom demagogu i populisti ne bh dao ni kokice u kiosku da prodaje (jer e ume), ali kako dođavola mislite da uglavite na mesto premijera čoveka koji ceo svoj život gubi u svom gradu?

Njegov rođeni grad ga neće za gradonačelnika, ali vi bi ste ga na silu da nama bude premijer?

Ne treba nama iz unutrašnjosti mnogo da razmišljamo, ako ga njegova sredina, i ljudi koji ga lično znaju ne žele, onda pogotovo nije potreban ni nama. Sve nam je jasno, i to potvrdjuje moje mišljenje koje imam o njemu.

Mislim, možete ga natriti, ali silom, a sve što se silom natura u blatu brzo tavrši. Ne samo u Srbiji, tako je u celom univerzumu.

ZoranNS

pre 10 godina

A ja se već uplašio da će Srbija ostati bez svog, "naj" vođe, ali ne daju se Srbi tako lako, našli oni svog najpoštenijeg, najlepšeg, najmuškatasrijeg, najpametnijeg, svog naj, naj, naj, naj, koji bi za narod dao .... ne znam šta bi dao, ali ovi obožavaoci na ovom sajtu verovatno znaju.

ZoranNS

pre 10 godina

I ja htedoh da se uvučem u Vučićev kofer, valjda je tamo jako lepo kada se ovoliki trpaju, ali vraga ne možeš, toliko je pretrpan da ga ne možeš zatvoriti.

sumorni

pre 10 godina

"Selaković je najavio da bi 1. septembra na Kosovu i Metohiji trebalo da počnu s radom novi sudovi, u kojima će raditi srpske sudije, srpski zapisničari, srpska sudska straža, srpsko tužilaštvo. "

... po albanskim zakonima.

Slobodno završi, nema potrebe da se stidiš, ipak su to i TVOJE zasluge, a njih rado ističete.

barracuda

pre 10 godina

Vučić je takav čovek da malo šta ne može da radi.Gde god da bude on će savesno i pošteno da radi svoj posao pri tom poštujući zakon.
(BARAKUDA, 6. jul 2013 11:39)



Alo, o kakvom poštenju Aleksandra Vučića govoriš?

Ne možete na jednoj strani da se borite protiv korupcije tako što ćete dići medijsku frku hapšenjem određenih osoba, a istovremeno da sami odlučujete ko će i kako u nekom sportu da bude stimulisan novcem SVIH GRAĐANA, a ko ne. To radi upravo vaš predvodnik. Dakle, morate da se oslobodite dvostrukih aršina... do tada svi botovi SNS-a odletite vašem Betmenu i lepršajte opnastim krilcima.

Rambo Amadeus

pre 10 godina

Inspektor Nagib je inspektor bio covjek vrlo iskrene reputacije,al inspektor Nagib je prepoznav'o rupe cak i u zakonu gravitacije......Sibicar Ragib je bio sibicar,privatno civilno-vojno sumnjivo lice,za kratko je stek'o masala kapital ulozivsi stranku i tri prazne sibice.........Danju Ragib,uvece Nagib,ista frizura ,pogled i kljun,sibicar Ragib je nagibu bio "the dark side of the moon"

BARAKUDA

pre 10 godina

Vučić je takav čovek da malo šta ne može da radi.Gde god da bude on će savesno i pošteno da radi svoj posao pri tom poštujući zakon.

nidža

pre 10 godina

Možemo mi njega voleti ili ne bitno je ono što narod odluči. A trenutno ga najveći broj građana podržava!Pogotovo što je koalicija oko SPS-a sve bremenitija aferama!

Srbin 100%

pre 10 godina

Ministar Selakovic je uradio dosta na afirmaciji i poboljsanju ugleda pravosudnih organa u drustvu kao i povecanju poverenja gradjana u sudove i sudske procese,ima jos dosta posla i ja nemam sumnje da ce ministar i njegov tim nastaviti da rade posao kao do sada,strucno i efikasno

Dangić

pre 10 godina

Ogromna većina građana je za opciju da Vučić bude premijer. Upravo zbog toga prilikom razgovora o rekonstrukciji vlade treba razmotriti i tu opciju.

Vanja Petrović

pre 10 godina

Vucic je najbolji politicar u istoriji kojeg je Srbija mogla imati. Toliko posten a toliko radan i odgovoran to se retko vidja. Njemu je zaista stalo do srbije i naroda. I zato zeli daje ociti d kriminala i korupcije, i da je dovede u red. Da mu zemlja bude za primer. Kako radi tako i dobija poverenje gradjana pa vi prosudite ko je najbolji. Zato bi trebao biti premijer.
(trenerica, 6. jul 2013 10:44

TRAGIČNO! NEPISMENO! TRAGIČNO! NEISTINITO! NEPISMENO!

Bacvanin

pre 10 godina

Isto onog coveka zele za premijera, koji je izjavio da ako ne dobijemo datum, podnosi ostavku?
Ili je mozda Vucic to tako i planirao: neuspeh u dobijanju datuma posluzi kao alibi za davanje ostavke na poziciju podpredsednika Vlade, pa onda sa te pozicije na premijersko mesto.
Mi smo jedina zemlja de se neuspeh nagradjuje.

Srdjan Bg

pre 10 godina

Ma nego kako drugacije,da bude vice premijer, predsednik,zamenik premijera,pod predsednik, guverner,ministar policije zamenik ministra policije,vojni ministar i njegov savetnik,predsednik svih opstina i domova zdravlja,svih kucnih saveta,jednom recju covek za sve,a u medju vremenu i da ga kloniramo u vise komada,da se covek previse ne umara jer inace nece moci da obavlja revnosno sve funkcije.

crna guja

pre 10 godina

Dacicu: 1,2,3 - PALIIIII!!!

Jer ne moze Gos'n Prvi da ostane tu neki ministarcic odbrane, s obzirom da je najsposobniji, najlepsi, najpametniji i najevropskiji na kugli zemaljskoj, mora biti bar Premijer i ministar ekonomije i glavni pregovarac sa Evropom i najveci naucnik i Vladika i.......!!!

vuk

pre 10 godina

Ja i moja porodica glasali smo za SNS u nadi da će biti bolje...medjutim ja sam dobio otkaz kao tehnološki višak u Zeleznicama(a zaposlili su preko 200 svojih članova),supruga je na minimalcu,sve je poskupelo čak sam i dete ispisao iz vrtića...plašim se sta bi bilo kada bi ovaj manipulator i prodavac magle postao premijer.

BARAKUDA

pre 10 godina

Vučić je takav čovek da malo šta ne može da radi.Gde god da bude on će savesno i pošteno da radi svoj posao pri tom poštujući zakon.

sds

pre 10 godina

Bravoza Vucica, ponosim se sto sam ti dao glas, i opet cu to urdaiti. Jako sam zadovoljna koliko se trudis za svoj narod. Odavno sam rekla ti si rodjen za premijera
(masnica, 6. jul 2013 10:35)

Dao? Zadovoljna? Bot^2

Cirkus na SNS nacin

pre 10 godina

I moj kucni savet je za to da predsednik mog kucnog saveta bude drug Vucic.

Samo pitam da li on za svaku funkciju dobija lovu ili radi nesto volonterski. Da li prima lovu kao vice premijer ili Ministar odbrane. Da li prima kao sef svih tajnih sluzbi. Prevazisli smo neke totalitarne rezime. U rukama jednog coveka je sve .On je i pregovarac i policajac i sudija i tuzilac i Ministar odbrane i ekonomista i privrednik i BIA i predsednik udruzenja pecarosa i dobrovoljnog vatrogasnog drustva. On je bukvalno sve.I jos jedan pokazatelj da stranka koju on vodi nema kadrove. Da li je nesto ovako moguce u Nemckoj, Britaniji pa i Rusiji ili ima slicnosti Sa severnom Korejom

jovan

pre 10 godina

Cuj ovo svi njegovi sklaveri bi hteli da on bude premijer? Sta je vlada za vas muzicka revija zelja, radio Sabac? Vlada nije nicija prcija drug vas voljeni je izgubio na izborima za gradonacelnika katastrofalno(po treci put), tako da te vase snove ostavite za vasu partijsku igranku i posela.

smeker

pre 10 godina

Toliko pohvala jednom coveku i poltronstva me podseca na jedno vrlo blisko vreme.I tada smo se klanjali i kleli u lik i delo jedinog nam spasioca pa smo prosli ko...Mozda ovaj i ima dobru nameru ,ali mesati se u sve i svi cekati sta ce on da kaze nije dobro za nikoga pa i njega.Pa mi nismo ni za datum bili sigurni dok onaj Slovenac nije objasnio,i normalno nikom nista.

Statisticar

pre 10 godina

(banex

kako izracuna leba ti. sada kada bi bili izbori ne bi izlaznost bila veca od 40%. Ljudima je izbora preko glave.I kada se sakupi partijska vojska SNS da po direktivi glasa eto 40% podrske.U pametnim zemljama bi se zapitali zasto je izlaznost mala i zasto na takvu izlaznost neko ima vecinu. Meni i mojoj porodicci ne bi palo na pamet da izadju na nekakve buduce izbore. Za koga da glasamo. Svi su ista *****. Istrazivanja se prave za onoga ko plati i takav je i rezultat

srbinKIM

pre 10 godina

vucic je populista i demagog. Trebalo je 15 godina da ga trpimo kako srbuje i cetnikuje da bi sad naglo sazreo i progledo. Bez trunke savesti i odgovornosti sad on nama drzi lekciju iz demokratije? Tako da Vucic se nalazi u stadijumu koji se moze opisati kao politicki pubertet - Postao je svesan onoga sto govori ali ne i onoga sto radi. Srbija nema vremena da se bavi necijim pubertetskim trzavicama. Srbiji trebaju nova lica. Poput kukuriku koalicije u hrvatskoj koja je hdz poslala u 20 ti vek. A dacic vuci toma pripadaju 20 tom veku samo im jos nisu javili.

Nova Dinastija

pre 10 godina

Evo nama novog Oca nacije.Kao Kim Il Sung.Onda ce Danilo ili Milica da izuce svetske skole i da naslede dragog nam druga Acu. I tako redom. Pojavice se Aca II pa Aca III . Narodno veselje a bice ustolicen i za Patrijarha

Sasa Tramp

pre 10 godina

Ma Vucic je i sada premijer, nego sta cemo sa ovim izmisljenim nametima i otimacinama koje ste poceli da namecete jos kao radikali kada ste bili svojevremeno u vladi sa SPS-om, i koje nastavljate i sada po izgovorom "porez na luksuz", a sto nastavljate i sada.
Koja budala izmisli da moraju da se atestiraju vozila koja koriste gas kao pogonsko gorivo iako su vec uredno atestirana i atest im vazi jos 2,3.4 godine?
B A N D O !!!

Frodo

pre 10 godina

Vučić je takav čovek da malo šta ne može da radi.Gde god da bude on će savesno i pošteno da radi svoj posao pri tom poštujući zakon.
(BARAKUDA, 6. jul 2013 11:39)

Očekujem da sledeći dirigent Beogradske filharmonije bude A.Vučić, a ako se slučajno uprazni mesto patrijarha SPC, mislim da već sada znamo ko bi bio najkvalitetniji novi patrijarh.

A ako hoćemo zlatne medalje u međunarodnim sportskim takmičenjima, zna se koga treba postaviti za selektora fudbalske, košarkaške, vaterpolo, odbojkaške, rukometaške, hokejaške, streljačke, mačevalačke, skijaške i šahovske reprezentacije Srbije. I muške i ženske, i seniorske i juniorske, naravno.

Ako se nedajbože Novaku Đokoviću desi ozbiljniji pad forme, već pogađate ko jedini može da ga zameni na terenu toliko dostojno i dobro, da ćemo se samo pitati otkad je to Novak počeo da nosi cvike!

Dragi botovi, ne znam šta sve Vućić može ili ne može da uradi, ali znam sigurno da NE MOŽE da postavi granice vašoj gluposti i vašim smešno-ljigavim komentaroma!

severnjak

pre 10 godina

"Svi smo mi ponosni što imamo Aleksandra Vučića! On je čovek koga interesuje rad i napredak ove zemlje! Interesuje ga da narod živi bolje, da svi budu zadovoljni, a ne fotelja! On nije kao ostali! Zato narod i hoće Vučića jer je jedini koji ima rezultate! Vučiću puna podrška od cele Srbije!
(Srbijanka, 6. jul 2013 15:02) "

Ima Srbije i van tvog sela, a verujem da je tvoje selo pponosno na njega.

Smarate, i dosadni ste. i dalje ne razumem svrhu ovoga što radite, to valjda samo vi znate.

munZ

pre 10 godina

Selakoviću, ti imaš 29 godina i ministar si pravosuđa! Je li tebi tu nešto čudno? U biografiji ti stoji da si pre ovoga radio kao asistent - gledao si da li studenti prepisuju i da li piju neprijateljsku vodu "Janu". I to te kvalifikuje za ministra jednog od najbitnijih minsitarstava države u tranziciji? Koje to profesionalno i životno iskustvo imaš? Kapiram ja da rezonuješ da je i tvoja prethodnica postala ministarka sa 32 godine i da je pre toga bila sekretarica i administrativac. Kako da ti kažem - tebe 95% firmi ne bi zaposlilo sa takvim životnim stavom i "portfoliom". TI SI EPITOM svega onoga lošeg u političkom sistemu Srbije, primer mladog i obrazovanog koji je krenuo političkom prečicom, nabacio imidž "odlučnog i beskompromisnog", a suštine nema. To bi bilo OK da radiš to o svom trošku. Batice, ovako nije u redu...

ZoranNS

pre 10 godina

A ja se već uplašio da će Srbija ostati bez svog, "naj" vođe, ali ne daju se Srbi tako lako, našli oni svog najpoštenijeg, najlepšeg, najmuškatasrijeg, najpametnijeg, svog naj, naj, naj, naj, koji bi za narod dao .... ne znam šta bi dao, ali ovi obožavaoci na ovom sajtu verovatno znaju.

barracuda

pre 10 godina

Vučić je takav čovek da malo šta ne može da radi.Gde god da bude on će savesno i pošteno da radi svoj posao pri tom poštujući zakon.
(BARAKUDA, 6. jul 2013 11:39)



Alo, o kakvom poštenju Aleksandra Vučića govoriš?

Ne možete na jednoj strani da se borite protiv korupcije tako što ćete dići medijsku frku hapšenjem određenih osoba, a istovremeno da sami odlučujete ko će i kako u nekom sportu da bude stimulisan novcem SVIH GRAĐANA, a ko ne. To radi upravo vaš predvodnik. Dakle, morate da se oslobodite dvostrukih aršina... do tada svi botovi SNS-a odletite vašem Betmenu i lepršajte opnastim krilcima.

kaiser

pre 10 godina

Ej bre botine, što mu ne trčite štafetu i ne organizujete slet?

Šta tačno mislite da radite time što zagađujete medijski prostor ovim bljutavim šlihtanjem?

Mislite da će to od Vučka napraviti boljeg čoveka, i da će ga cela nacija voleti onoliko koliko ga vi volite?

Vučko je i dalje običan politički šibicar koji ljudima prodaje iluziju da znaju ispod koje kutije šibica je kuglica, a vi ste i dalje samo deo njegove ekipe koja žrtvama skreće pažnju da su ostali bez para.

Ili samo gazdi stvarate iluziju da ga narod voli "jer se razume u sve"?

Samo bi poslednji ****** mogao da nadje ijednu lepu reč za čoveka koji je sa svojim saučesnicima nepovratno unazadio i unakazio Srbiju, i kako dođavola vi mislite to da promenite?

Grunf

pre 10 godina

Pažnja ljubitelji lika i dela Aleksanda Vučića.Sad uzimajte miš u ruke i odmah kliknite na minus.Otkidate na delo Aleksandra Vučića gore nego komunisti na Tita.Ministarstvo za forume i dodeljivanje pluseva i minusa u ovoj vladi jedino funkcioniše.SNS je toliko obećavao a ništa specijalno uradio nije.Odjednom vodeći funkcioneri SNS.a a dojučerašnji SRS koji su imali megalomanske zahteve doveli su Srbiju koja izgleda sada kao skraćeni korner.Okreću se iz krajnje desne trake po sred bele linije s lakim prelaskom u levo.Zaista ima li išta gore od desničara-nacionaliste do socijaliste.Zapitajte se uošte kako je moguće da jeedan čovek radi nekoliko poslova ma kakvi da su.Što ga ložite?Šta Vam je lider kriv?Tačno je da se on ponaša i radi kao Premijer Srbije.Da li je to Vama normalna politička sizuacija u jednoj zemlji?Sam Vam je poručio da nije oduševljen klimoglavcima.Ja nisam glasač SNS-a ali je potpuno nerazumno da se obožavaoci dela A.Vučića poašaju upravo kao klimoglavci.Toliko ga hvalite da u stavri Srbiji bi terbala samo jedna funkcija Ministarstvo Aleksandar Vučić.Po Vama sve zna. Ekonomiju, finnasije, pravo, sport, zdravstvo, prosvetu, gradjevinu,bezbednosnu i obaveštajnu delatnost.Ajde malo se probudite i okrenite oko sebe i sagledajte gde ste i kako živimo svi mi poslednjih skoro 30 godina.Zapitajte se ko je krenuo protivs svih.Zapitajte se u ratnim dejstvima koju smo to teritoriju osvojili. On je propagirao ideju Velike Srbije a kolika je zaključite sami.

ZoranNS

pre 10 godina

I ja htedoh da se uvučem u Vučićev kofer, valjda je tamo jako lepo kada se ovoliki trpaju, ali vraga ne možeš, toliko je pretrpan da ga ne možeš zatvoriti.

Lotofjoy

pre 10 godina

Ne znam ko zeli da za premijera ima onog bahatog lika koji zna samo da populise i manipulise...Ja, ja, ja, ide prvo njegov stomak, pa ego, pa tek onda onda covek i premijer...

kanibal

pre 10 godina

Na stranu što tom demagogu i populisti ne bh dao ni kokice u kiosku da prodaje (jer e ume), ali kako dođavola mislite da uglavite na mesto premijera čoveka koji ceo svoj život gubi u svom gradu?

Njegov rođeni grad ga neće za gradonačelnika, ali vi bi ste ga na silu da nama bude premijer?

Ne treba nama iz unutrašnjosti mnogo da razmišljamo, ako ga njegova sredina, i ljudi koji ga lično znaju ne žele, onda pogotovo nije potreban ni nama. Sve nam je jasno, i to potvrdjuje moje mišljenje koje imam o njemu.

Mislim, možete ga natriti, ali silom, a sve što se silom natura u blatu brzo tavrši. Ne samo u Srbiji, tako je u celom univerzumu.

rmala

pre 10 godina

I ja bi da budem Megan Fox ali nisam, mada I ovaj Premijer sa podignutom bradicom nije nista bolji. Sta ce Toma na Wimbdonu, ko mu placa put I karte, mi. Toma = Tadic

internet stab

pre 10 godina

internet aktivisti SNS-a veoma azurni na svim portalima. komentari podrske vucicu su imali 0 pluseva i po 20 minusa a onda u samo par minuta 100 pluseva i 30 minusa. koliko vas placaju po kliku? :D

бидермајер

pre 10 godina

Још пре толико је качио таблу "Булевар Ратка Младића"...А сада премијер!?

vladimir

pre 10 godina

...pozivam b92, da ukine ovu funkcionalnost, "komentari", ili hajde krenite da naplacujete prostor za reklamiranje SNS-a!! uzasno je sve ovo, znaci Vucic ovo, Vucic ono..Vucic kao ginekolog, kao pilot, ne znam da li ste culi radikali, Vucic ima odredjena iskustva sa podmornicama, Vucic u svemiru...svemocni Vucic, vi koji ga uzdizete u nebesa, e da Vam kazem sta ja mislim, Vucic je licemer, bio ostao, i ostace, radikal koji je presvukao dres, al cud je cud..

Rambo Amadeus

pre 10 godina

Inspektor Nagib je inspektor bio covjek vrlo iskrene reputacije,al inspektor Nagib je prepoznav'o rupe cak i u zakonu gravitacije......Sibicar Ragib je bio sibicar,privatno civilno-vojno sumnjivo lice,za kratko je stek'o masala kapital ulozivsi stranku i tri prazne sibice.........Danju Ragib,uvece Nagib,ista frizura ,pogled i kljun,sibicar Ragib je nagibu bio "the dark side of the moon"

Srba Dj.

pre 10 godina

Nestvarno udvoristvo,stvaranje kulta licnosti i neverovatni nedostatak
minimuma ljudskog dostojansva!Valjda je pametniji od svojh poltrona,oni
ce ga na kraju gurnuti u blato!

nišlijka

pre 10 godina

Interesuje me zbog čega je aktuelni državni sekretar ministarstva pravde svojevremeno proglašen nedostojnim kao i šta ga je prodostojilo za sadašnju funkciju.

Stefan

pre 10 godina

E vidite nismo bas svi iz sns za Vučića, ovo je katastrofa šta se radi, zloupotrebljavaju medije gore nego sve prethodne vlasti, truju nas, ništa nije urađeno a kadrovi su gori nego bilo kad u istoriji ovog naroda... Ljudi osvestite se, šta vam je, vidite li Vi gde živimo i kako živimo?!? Kakav Vučić, kakvi bakrači ovo je rasulo! Svi hvale Vučića a ništa apsolutno ništa nije urađeno. Lično sam razočaran u SNS, glasao sam za promene na bolje a ne na loše.

Milorad

pre 10 godina

"koči enormna doza nepoverenja koja postoji između Srba i Albanaca, stvarana decenijama" - zahvaljujuci DIREKTNO Nikolicu, Vucicu i Dacicu. Njima i njihovim politickim ocevima i mentorima, Seselju i Milosevicu. A to sto imate 4-5 meseci da sprovedete u delo ogroman posao, i to su ovi isti krivi. Da su pre 20 godina radili to sto sad MORA da rade, ne bi bilo ovih problema, niti bi bilo izbeglica, razorene zemlje, bombardovanja, unakazene i osakacene ekonomije, Kosovo bi verovatno (skoro 99% sam siguran) bilo i dalje u Srbiji u vidu neke federacije koju smo molili da nam daju pre 5-6 godina u Becu tipa Hong Konga...sve ste vi ovo mogli da radite na vreme ali ste terali svoju pricu, srbovali, bogatili se, krkali, pucali, inatili se svetu... U medjuvremenu stotine hiljade mladih, ukljucujuci i mene je bespovratno otislo, u medjuvremenu zemlja upropascena, u medjuvremenu ubijen najbolji politicar 21 veka u Srbiji, u medjuvremenu otisli SVI - Slovenija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, Crna Gora, Kosovo i vidi cuda, svima krenulo i svanulo kad su se nas otarasili. Nije mi vas zao ama cvonjka, sta vise...

grus

pre 10 godina

Mislim da premijersko mesto treba da pripadne onome ko iza sebe ima najveću podršku u biračkom telu. Srbiju čekaju bolne reforme koje se mogu sprovesti samo ukoliko premijer ima pun legitimitet i jaku podrsku u biračkom telu.

trenerica

pre 10 godina

Vucic je najbolji politicar u istoriji kojeg je Srbija mogla imati. Toliko posten a toliko radan i odgovoran to se retko vidja. Njemu je zaista stalo do srbije i naroda. I zato zeli daje ociti d kriminala i korupcije, i da je dovede u red. Da mu zemlja bude za primer. Kako radi tako i dobija poverenje gradjana pa vi prosudite ko je najbolji. Zato bi trebao biti premijer.

masnica

pre 10 godina

Bravoza Vucica, ponosim se sto sam ti dao glas, i opet cu to urdaiti. Jako sam zadovoljna koliko se trudis za svoj narod. Odavno sam rekla ti si rodjen za premijera

Zasluzeno

pre 10 godina

Vucic je jedini najodgovorniji covek u vladi i inace. POdrska za Vucica, koji je uradio gomilu stvari za kratko vreme, ako realno sagledate videcete da smao Vucic juri i radi u interesu ovog naroda.

Radoman ilic

pre 10 godina

Ministar Selakovic je po meni jedan od efikasnijih ministara u vladi, doneo je mnogo osvezenja u pravosudni sistem,i ispravio neke greske iz proslosti.

banex

pre 10 godina

Redak je slučaj da stranka koja ima više od 40%, a možda i blizu 50%, podrške među građanima, nema svog čoveka na mestu premijera. Međutim, Vučić ne insistira na mestu premijera, jer njemu nisu bitne funkcije, ali Vučić inasistira na temeljnoj rekonstrukciji vlade, sprovođenju neophodnih ekonomskih mera, i beskompromisnoj borbi protiv korupcije u kojoj nedodirljivih neće biti.

Aplikant

pre 10 godina

Vučić je previše dobar da bi to uradio na ovaj način mada bih ja lično voleo da počne da sluša glas naroda i želje a svakako jedna od najvećih je da upravo baš on postane premijer.

Milena Petrovic

pre 10 godina

Nemam nista protiv Ivice Dacica, naprotiv mislim da je recit i inteligentan i da ume da se nosi sa izazovima, ali sa druge strane jedina stvarna, snazna sveza snaga u ovoj vladi jeste Aleksandar Vucic. Nije mi se nikad nesto posebno svidjao, mislila sam da nema bog zna kakve kapacitete i drugi politicari su uvek privlacili vise paznje. Ali za ovo kratko vreme koliko je u vladi pokrenuo je toliko toga i sve sto je uradio uradio je kako bi to obican covek rekao " kao da radi iz moje glave i iz mog srca". Kao da je pogodio cemu vecina nas stremi i sta vecina nas zeli. Mislim da je on stvarni pokretac i motor ove vlade i da je realno bas on vodi i po meni on jeste premijer zvao se on tako ili ne.

dobrosav

pre 10 godina

Vučić bi bio dobar premijer zbog toga što bi rezultati ministara bili odlučujući za dalji rad ministara, a smenjivanjem ministara iz SNS-a bi dao primer i svojim koalicionim partnerima, kod kojih takođe ima ministra koji ne zaslužuju da budu ministri. Takođe Vučić daje primer i DS-u, koji se nije držao ovog principa u prethodnim godinama.

Lincoln rehAB

pre 10 godina

Mislim da bi Vucic bio idealno resenje za premijera, ali ne vidim zasto bi na sebe preuzimao i tu fakticku odgovornost, kada je i onako njegova poslednja i sada!

tenak

pre 10 godina

Pa koliko mu je stalo do napretka Srbije i kako resava sve probleme nase drzave, stvarno i najvise zasluzuje to mesto. Niko od dosadasnjih politicara se nije ovoliko borio da unapredi Srbiju

jablanko

pre 10 godina

Sve sto je Vucic obecao to je i ispunio,verujem da ce i ovaj put tako isto biti. Verujem ti bezuslovno jer sma se uverio koliko si posvecen svom narodu.samo napred.

ognjen

pre 10 godina

Vučiće ja prilikom formiranja vlade, prepuštajući mesto premijera Ivici Dačiću, pokazao da mu nisu bitne funkcije. Isto to je potvrdio i Rasim Ljajić, koji je sve dobio sa kvote SNS-a. Vučiću je bitno da dobije iskrenu podršku koalicionih partnera u borbi protiv korupcije i kriminala. Ako te podrške nema, SNS i Aleksandar Vučić ne beže od izbora, jer prema svim istraživanjima SNS je u ovom trenutku ubedljivo najjača stranka u Srbiji.

Lela

pre 10 godina

Bio premijer ili ne,Vucic i na svojoj poziciji koju ima,a svakako je vazna i velika,saoseca sa ovim narodom i polako ali sigurno stvara uslove za bolji zivot u ovoj zemlji.Koliko je do njega on radi.Trud ce se svakako isplatiti.

Panonski

pre 10 godina

Sto se mene tice, Vucic je vec premijer. Apsolutno je nebitna titula. Bitan je rad i rezultati. Siguran sam kada bi Vucica pitali, da prvi ne bi potencirao bilo kakvu funkciju, jer naprosto nije takav covek.

Petar Filipovic

pre 10 godina

Ivica Dacic je izvanredan politicar sa izuzetnim politickim driblingom.On je politikolog.Pretrpan obavezama.Mesto premijera najbolje moze obavljati osoba koja je izvanredan poznavalac prava i ekonomije.Aleksandar Vucic je prava osoba za premijera.Konkurencije - nema !

Poslusnost

pre 10 godina

Pa to bi bilo izvanredno, jer kao Vucic nijedan nije tako odgovoran, i posten. Stvarno bi trebali da se to obestini, mnogo jos afera bi procurelo, i svasta bi se otkrilo,

Kolonel

pre 10 godina

Ako tako kaže jedan od najkvalitetnijih iz plejade mlađih političara koji je uveo red u pravosuđe,vratio sudije i tužioce na posao,ukinuo klevetu kao krivično delo,obišao zatvorenike u Hagu i još mnogo toga,onda je sve jasno.

Suburban

pre 10 godina

Trebao je Vucic, ali ispalo je kako je ispalo, moralo je da dodvori koalicionom partneru kako bi uopste doslo do promena. Sasvim sam siguran, da ce na sledecim izborima zauzeti poziciju premijera, jer je u vise navrata pokazao istrajnost vecu od drugih.

in medias res

pre 10 godina

smatram da takvo raspolozenje vlada i u narodu.slika o srbiji se znatno izmenila sa dolaskom aleksandra vucica i to vise nijedan kriticar ne moze da ospori. videli smo sta je ispunjavanje uslova, suocavanje sa problemima koji se nisu resavali godinama.videli smo sta znaci izaci pred narod i saopstiti cinjenice,koliko god one bile nepovoljne i raditi na njima.mesto premijera je sinonim za coveka koji treba da bude radan,sposoban,autoritativan i organizovan i ljudi su to prepoznali u vucicu.

Kremic

pre 10 godina

Mnogo ministara ne radi dobro u vladi, a mislim i da stite mnogo svojih ljudi. Vucic ne zeli tako da radi, on hoce posteno, is vi koji su krivi zap o nesto da odgovaraju, zato podrzavam ovo potpuno. Zato bi volela on da bude premijer.

Kole

pre 10 godina

Mislim da je potpuno u redu da premijer bude Vucic, tako nekako i zamisljam premijera..kao glavnu figuru u Vladi, covek od reci i akcije..Dacic samo prica, Mirko je samo postojao i zauzimao prostor. Blic stripovi su najbolje oslikavali njegovu ulogu u Vladi.

vesna istok

pre 10 godina

Dacic je ucenom dosao na mesto premijera, i ako ima bar malo obraza treba da prepusti svoje mesto coveku koji uziva ogromno poverenje gradjana i koji je najvise povukao u novoj vladi pa samim tim i mnogo vise zasluzuje da bude premijer.

Gabon

pre 10 godina

U ovim komentarima zaista vidim previse hvale. Mislim da nema potrebe za tim. Pravi ljudi, poput Vucica ce raditi, pa makar ga i 90 posto ljudi mrzelo. Rezultate niko ne moze osporiti. A to retko koji drugi politicar ima kod nas.

Android

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je covek koji najvise vodi racuna o interesima celog srpskog naroda, i to radi sa takvom energijom i predanoscu da zasluzuje da bude premijer.

dijaspora

pre 10 godina

Vucic bi bio najbolji premijer kojeg bi Srbija mogla da dobije ali Vučić ne može sam sve da radi i drugi moraju da se trude bar upola koliko se on trudi.

Humpalot

pre 10 godina

Premijer drzave mora biti covek koji uvazava 100% postovanje i poverenje gradjana. U slucaju sadasnjeg stanja u Srbiji, vidimo da Dacic nema to poverenje, a kako bi ga i imao nakon toliko afera i sramote koja se radja u stranci kojom on rukovodi!

Bagira

pre 10 godina

Iz dana u dan politicki mrak biva osvetljen sve vise. Na takvom svetlu jasno se vidi ciji je mesto gde...a Dacicevo nije sigurno tu gde se kao nuzno zlo nametnuo!

Neutralna

pre 10 godina

Uz pomoc Vucica Srbija ide uzlaznom putanjom,ovaj covek je za kratko vreme dosta uradio za Srbiju svidelo se to nekom ili ne,nadam se da ce da ce imati snage i volje da nastavi da se bori sa svim problemima koji su zadesili nasu zemlju i totalno je nebitno da li ce to raditi sa premijerske pozicije ili ne.

Казабланка

pre 10 godina

Реалност је да СНС ужива највеће поверење у народу искључиво резлтатима и радом. СПС је изгубио компас у вођењу државе што ће резултирати дебаклом на изборима и коначно да им народ види леђа. Само кад видим њихове министре ухвати ме блага језа.

Kolibri

pre 10 godina

Bio premijer, ili ne, on ce se svakako pitati za sve u Vladi, i bice najodgovorniji i za dobre i za lose stvari. Sto je sasvim u redu sto se mene tice.

Baloon

pre 10 godina

Preuzeti odgovornost na svim nivoima vlasti je izuzetno tezak i odgovoran momenat! Obzirom da je Dacic pokazao svoju nespremnost na rezove i krajnju nesposobnost za upravljanjem sopstvenom strankom, ne vidim zasto bi imao poverenje gradjana za vodjenje drzave!

Kapri

pre 10 godina

@(Licemerje, 6. jul 2013 10:32)
Narod je svojim glasovima već objasnio koga bi voleo da vidi na poziciji premijera,druga je stvar što nam je izborni zakon pun nedostataka i omogućava nekim strankama ucenjivački kapacitet.

Jacimovic Mile

pre 10 godina

Posteno gledajuci, Vucic je najefikasniji u vladi, najvise radi i bio bi odlican kao premijer.Pre svega ima autoritet u drzavi veci od bilo koga.

Darkoni Dark

pre 10 godina

Apsurd je da vladu vodi premijer cija stranka ima oko 10 posto i plus da je cine nesposobni ministri i kadrovi. Pitanje je vremena kad ce se desiti da Vucic bude prvi covek u vladi.

Glass

pre 10 godina

Dacicu zelim da se jos malo osramoti negde, da ispliva jos neka istina o njemu u javnosti pa da se na posletku i sam pocisti iz politike! Srbiju treba da vodi hrabar i posten covek, pozrtvovan i ambiciozan, covek koji ima viziju i zelju da nesto promeni! Takav je sada samo jedan!

Blans

pre 10 godina

Bas me interesuje kako ce i koliko uspesno biti obavljena rekonstrukcija. Sticem utisak da Dacic bas nije srecan zbog toga. Socijalisti su strucnjaci da jedni drugima cuvaju ledja. A osim toga sta ce Dinkic u vladi posle toliko prevara srpskog naroda? Cini mi se da je Vucic jedini iskren i odlucan

Doro

pre 10 godina

Vicina bi se slozila da je za Vucica najadekvatnije premijersko mesto, ali s'obzirom da njemu nisu toliko bitne funkcije koliko nas napredak, videcemo sta ce se iz svega izroditi, jer nas uskoro ocekuje i rekonstrukcija Vlade, tako da nista nije iskljuceno.

Chima

pre 10 godina

Dacicu zelim da se jos malo osramoti negde, da ispliva jos neka istina o njemu u javnosti pa da se na posletku i sam pocisti iz politike! Srbiju treba da vodi hrabar i posten covek, pozrtvovan i ambiciozan, covek koji ima viziju i zelju da nesto promeni! Takav je sada samo jedan!

Dangić

pre 10 godina

Ogromna većina građana je za opciju da Vučić bude premijer. Upravo zbog toga prilikom razgovora o rekonstrukciji vlade treba razmotriti i tu opciju.

Alkibijad

pre 10 godina

Svi SNS-ovci bi definitivno voleli da imaju Vučića za premijera,ali postoji nešto što se zove koalicioni sporazum.Vučić bi mogao da postane premijer ali nakon novih izbora

Macosa

pre 10 godina

Vučić je jedini uz Selakovića vredan vrlo dobre ocene za dosadašnji rad i doprinos ovoj vladi. Realnost je da bude sledeći premijer, to je sve više izvesno, mada je bolje da to postane nakon izbora.

Srbijanka

pre 10 godina

Svi smo mi ponosni što imamo Aleksandra Vučića! On je čovek koga interesuje rad i napredak ove zemlje! Interesuje ga da narod živi bolje, da svi budu zadovoljni, a ne fotelja! On nije kao ostali! Zato narod i hoće Vučića jer je jedini koji ima rezultate! Vučiću puna podrška od cele Srbije!

Ikonija S

pre 10 godina

Naravno da svi žele da vide Aleksandra Vučića kao premijera, obzirom da jedino on može da iznese teret odgovornosti. Iz onog što smo videli iz Brisela, pokazao je da poseduje doslednost u branjenju stavova, i da nije osoba koja će ići linijom manjeg otpora i prihvatiti sve što mu se nudilo.

Biskup

pre 10 godina

Kada bi svi u Vladi bili korektni kao Vucic, i bili samokriticni. Vlada bi daleko dogurala. Ali prvi Dacic nece moci nista da kaze Mrkonjicu i Obradovicu, a dalje da ne pricamo.

Odin

pre 10 godina

Ja se nadam da će Selaković srediti kompletno stanje u pravosuđu i da će mo moći što ranije da kažemo da nam je pravosuđe dobro, jako i sređeno jer vidi se on ima potencijala da to uradi.

Frulas

pre 10 godina

Neophodno za zemlju Srbiju i sve nas koji u njoj zivimo je da Aleksandar Vucic postane premijer Srbije. Ako to SPS i URS ne zele da prihvate, novi izbori su jedino resenje.

Srbijanka

pre 10 godina

Da, Aleksandar Vučić je primer dobre politike! I grad i selo glasaju za njega, to znači da je Srbija u njemu preopoznala čoveka koji o njoj brine! Takvi ljudi treba da vode ovu zemlju. Rad, red i disciplina! I biće kako treba da bude, da kvalitet jednom u životu ispliva na površinu!

živan

pre 10 godina

Vučić je dobio funkciju koordinatora službi bezbednosti i na tom planu se u Srbiji mnogo uradilo, i tu je već borba protiv korupcije počela da ulazi u institucionalne vode. Takođe, i što se tiče pristupanja Srbije EU, urađeno je mnogo. Postignut je sporazum po pitanju Kosova. Vučić je na ovim poljima napravio i više nego što je bilo ko i očekivao. Da bi SNS mogao bitnije da utiče na ekonomije, koja je trenutnio najveći problem, mora u skladu sa svojim rejtingom da ima mogućnost uticaja na ekomoska kretanja.

AVIJATICAR

pre 10 godina

Ono sto je sigurno vecina gradjana Srbije je za to da premijer Srbije bude Aleksandar Vucic. Ne znam da li cete naci bilo kog clana SNS koji vam nece reci da predsednik stranke treba da bude i premijer. Svaka stranka tome stremi. Medjutim, lider SNS istice da je za gradjane najbitniji rezultat Vlade, a ne ko je na kojoj funkciji.

Darko

pre 10 godina

Slazem se sa Nikolom Selakovicem! Mislim da bi Aleksandar Vucic na mestu premijera bio dobar potez ali prica se svakako ne sme zavrsiti na tome! Treba promeniti jos dosta stvari, pre svega smene odredjenih ministara koji do sad svoj posao nisu radili valjano.

Srbin 100%

pre 10 godina

Ministar Selakovic je uradio dosta na afirmaciji i poboljsanju ugleda pravosudnih organa u drustvu kao i povecanju poverenja gradjana u sudove i sudske procese,ima jos dosta posla i ja nemam sumnje da ce ministar i njegov tim nastaviti da rade posao kao do sada,strucno i efikasno

Thor

pre 10 godina

Lepo kaže Selaković, najlakše je biti premijer, al najbitnije je kako se radi, kao što to i Vučić radi ne bitno na kojoj je poziciji jer iza njega ostaju rezultati, isto tako radi i Selaković, i kad bi imali više takvog mladog kadrova u ministarstvu mi bi naprosto krenuli napred velikom brzinom.

Kale

pre 10 godina

Pa on jedini zna put Srbije do bolje i bezbednije buducnosti. On je covek koji do sada najvise pokazao od svih khudi na politickoj sceni pa je i red da jedan takav covek ude novi premijer.

milanchee

pre 10 godina

Uvek moze bolje gospodine ministre, sto ste vi i pokazali. Samo nemojte sada stati, nego jos jace u reforme, da konacno dobijemo pravo sudstvo.

jare 86

pre 10 godina

Vucic je ambiciozan i ima zelju da uradi nesto najzad za svoj narod, zato samo napred imate punu podrsku za rekonstrukciju i kvalitetne ljude koji ce da misle na dobrobit naroda!

Josip

pre 10 godina

Kad se neko svojim radom i trudom, pokaze kao kvalitetna i sposobna osoba, onda nam i takva osoba treba, koja zna da ceni gradjane i da im pomogne.

Kontrast

pre 10 godina

Mogli bi malo da pišemo i o zaslugama ministra Selakovića,kojeg da nije bilo i dandanas mnoge sudije ne bi bile vraćene na posao,u oblasti sudstva i kaznenih zakona je takođe učinjeno dosta a koliko znam i prvi je ministar pravde koji je posetio Haške pritvorenike iz Srbije i koji se bori da svi osuđeni u tom sudu svoje kazne izdržavaju u Srbiji kod svoje kuće.

strmi

pre 10 godina

Vučić bi sigurno bio dobar premijer jer je uspostavio mnogo bolje kontakte sa svetskim liderima nego što je to bilo u vreme vladavine DS-a i Tadića. Odnosi su sada mnogo bolji i sa Putinom, i sa evropskim zvaničnicima, a i sa ljudima iz američke administracije, o čemu svedoči i nedavno upozorenje Albancima da se ne mešaju u unutrašnje stvari u Srbiji

Šišmiš

pre 10 godina

Mislim da Dacic treba da se zamisli kako su radili njegovi ministri u ovoj Vladi i da li SPS zasluzuje da participira u ovoj Vladi, a kamoli da on zadrzi premijersko mesto.

Lokum

pre 10 godina

Odlicno resenje za uspavane ministre, svakih sest meseci kontrola i rekonstrukcija. Dosta je bilo vecitih socijalistickih ministara.

Obecanje

pre 10 godina

Zemlji Srbiji a i svima nama koji u njoj zivimo sigurno bi bolje bilo kada bi Prmijer bio Aleksandar Vucic. Po poverenju gradjana koje ima on to i zasluzuje.

Cesar

pre 10 godina

Da mene pitate, mislim da bi na rekonstrukciji koja treba da usledi, ministarstvo pravde trebal oda dobije najvisu ocenu, jer je, verovatno, jedino koje je radilo onako kako se i ocekivalo - transparentno, s akonkretnim potezima i sprovodjenjem reformi.

nidža

pre 10 godina

Možemo mi njega voleti ili ne bitno je ono što narod odluči. A trenutno ga najveći broj građana podržava!Pogotovo što je koalicija oko SPS-a sve bremenitija aferama!

Smenjenim treba zatvoriti sva vrata u drzavnoj administraciji ili nista od rekonstrukcije...

pre 10 godina

Ako ce rekonstrukcija da podrazumeva to da se smenjeni ministri, razni direktori, gradonacelnici itd samo premeste s jedne na drugu funkciju, kao na primer u medijima spominjani Obradovic kome se vec sad trazi drugo mesto u administraciji onda od te rekonstrukcije nema nista i takve rekonstrukcije smo vec gledali i u predhodnima vladama.

Enac

pre 10 godina

@(Alkibijad, 6. jul 2013 11:56)
Lako se rešava takav problem,ako ostale sve strane ne pokažu minimum razumevanja ićiće se na izbore. Pa ko voli-nek izvoli.

Perenic Zlatibor

pre 10 godina

Nema sumnje da Vucic pokusava sa ostalima da od ove Vlade napravi istorijski dobru za Srbiju. Ali neznam koliko ce to uspeti rekonstrukcijom, mozda bi bolje bilo da se izadje na vanredne parlamentarne izbore.

anđelka

pre 10 godina

Vučić je jasan. Ova koalicija nije nikakvo ostvarenje snova, i trajaće sve dok vlada bude imala razultate, a kada rezultata ne bude ići će se na nove izbore, pa neka građani Srbije kažu šta misle o kojem političaru, ili stranci.

bulldozer

pre 10 godina

@(Biskup, 6. jul 2013 13:37)
Kada bi svi u Vladi bili korektni kao Vucic, i bili samokriticni. Vlada bi daleko dogurala. Ali prvi Dacic nece moci nista da kaze Mrkonjicu i Obradovicu, a dalje da ne pricamo.

Ima i Vučić svojih "Mrkonjića i Obradovića", ali za razliku od Dačića, mislim da će imati snage i podršku da ih smeni.

Brandenberg

pre 10 godina

Mislim da ce tesko gospodin Vucic odraditi kvalitetno rekonstrukciju Vlade. Najlosiji ministri u Vladi su iz SPS I URS, mislim da Dacic nece moci da ukroti i smeni svoje ministre.

Ronin

pre 10 godina

Posteno gledajuci, Vucic je najefikasniji u vladi, najvise radi i bio bi odlican kao premijer.Pre svega ima autoritet u drzavi veci od bilo koga.
(Jacimovic Mile, 6. jul 2013 11:15)

Slažem se da bi Vučić bio najbolji premijer u datom trenutku, al da bi se to uradilo moraće nov koalicioni sporazum da se podpiše ili da se ide na izbore.

IvanaS

pre 10 godina

xaxaxa,kakav naslov..pa ako cemo tom logikom, svi SPS-ovci hoce Dacica, svi LDP-ovci hoce Cedu, svi DSS-ovci hoce Kostunicu, svi DS-ovci hoce..hmmm..ne znam koga bi oni hteli,ali bi nasli nekog... Pa, bre, ne vredjajte nam inteligenciju vise!!!

sumorni

pre 10 godina

"Selaković je najavio da bi 1. septembra na Kosovu i Metohiji trebalo da počnu s radom novi sudovi, u kojima će raditi srpske sudije, srpski zapisničari, srpska sudska straža, srpsko tužilaštvo. "

... po albanskim zakonima.

Slobodno završi, nema potrebe da se stidiš, ipak su to i TVOJE zasluge, a njih rado ističete.

Vanja Petrović

pre 10 godina

Vucic je najbolji politicar u istoriji kojeg je Srbija mogla imati. Toliko posten a toliko radan i odgovoran to se retko vidja. Njemu je zaista stalo do srbije i naroda. I zato zeli daje ociti d kriminala i korupcije, i da je dovede u red. Da mu zemlja bude za primer. Kako radi tako i dobija poverenje gradjana pa vi prosudite ko je najbolji. Zato bi trebao biti premijer.
(trenerica, 6. jul 2013 10:44

TRAGIČNO! NEPISMENO! TRAGIČNO! NEISTINITO! NEPISMENO!