Subota, 29.06.2013.

12:56

Dačić: Sa EU i o rakiji i prasićima

Predsednik Vlade Ivica Dačić rekao je da je danas u Srbiji na "dnevnom redu" tehnička organizacija i pripreme za pregovore o članstvu u Evropskoj uniji.

Izvor: B92

Daèiæ: Sa EU i o rakiji i prasiæima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

141 Komentari

Sortiraj po:

mala

pre 10 godina

Kakva jeftina propaganda, Druze Predsednice vlade dali znate koliko ima alkoholicara u Srbiji, ne , ne znaju ni psihijatri. Propagirati Srbiju kroz prasice I radzu neverovatno. DNO. Bas mi je drago sto ne mozete da zavucete prstice u Evropske fondove, jer je sve ovo oko datuma bilo oko zavlacenja prstica. Dali znate da njegov prazan stan cuva po 5 policajaca dan I noc. Znam komsinica, a ko placa te policajce mi I sve u krug

mia

pre 10 godina

@Bre:
Ne lupetaj. Stadnardizovace se stvari tako da seljaci i velike farme (svejedno) ne mogu da posipaju hranu svim i svacim kako hoce pa smo svi bolesni, najbolesniji u Evropi. A organsku kranu sam kupovala u sred Londona, kao i neprskane jabucice kod seljaka oko Kembridza.

boki71

pre 10 godina

Obicna propaganda!!U Austriji sam jeo prasetinu sa raznja.Ima normalno da se kupe zaklani i ocisceni prasici u kasapnicama.I to jeftinije nego kod nas u Srbiji!Za pecenje rakije nisam siguran,ali sam cuo da moze i da mora proci kroz stroge kontrole pre konzumiranja!

vera

pre 10 godina

@Zeljko:
Ne, nego ce ti njima pricati kako se peku prasici. Mozda je to jedino sto Srbi i rade jer ako nisi primetio svi, skeneri, rentgeni, laboraorije,kucni aparati su ti strani, samponi, kreme, kola, sva tehnika, racunari...Naspram svih ovih naucnih i civilizacijskih dostignuca tebi je u glavi jedino prase? Sta je sa tvojom glavom? ti onda idi u sumu i zivi bez svih proizvoda koje je neko u svetu smislio i zadrzi srpsko prase (jer nesto da napravimo ocigledno nismo sposobni)> Daj bre, ne sremotite se lupetanjima ovakvim.

Džoni

pre 10 godina

Mi smo nepopravljivi! Od Vidovdana 1389 pa evo do Vidovdana 2013 mi poraze pretvaramo u pobede kad god nam to odgovara! Svi su čekali taj famozni datum a onda kada ga ipak 28-og nismo dobili ovi naši stručnjaci su napravili priču kao da smo sve brige prebrinuli! Toliko je iz Evropskih izveštaja jasno da nećemo ući u EU dok god ne priznamo Državu Kosovo i ne uspostavimo medjudržavne odnose! Ali i to je samo jedan od uslova! E sad ko će biti baja pa to i zvanično priznati videćemo!

nesa usa

pre 10 godina

Svako prica o onom sto najbolje zna i poseduje. Dacic o prasicima, Vucic o prodavanju magle.
Srpski narod nema o cemu da prica; ne zato sto ne zna nista, nego zato sto nista ne poseduje.

b

pre 10 godina

pa tebi su rakija, jagnjici i prasici najbitniji u zivotu, jer si istorijski gledano iz te komunisticko-prasece-jagnjece brigade, ajde bre vise ne lazite narod, i sta slavite, neki datum, a ja vas pitam koji datum, kada ce i kog datuma odpoceti pregovori, to izgleda samo ti, vucic, nikolic i vulin znate, a kako to drecun ne zna, ma bre samo da se pokrijete s usima i da cutite i povucete se sa vlasti jer niste sposobni da vodite drzavu, nego samo varate, lazete i obmanjujete ovaj napaceni i gladni narod, TREBA DA NAROD UZME MOTKE U RUKE I DA VAS NAJURI KAO STETOCINE

oki

pre 10 godina

Kada policija i ostali prestanu da voze sluzbena kola, ovoj drzavi ce krenuti. Do tad ce oni biti neprestan izliv novca iz vec prazne kase.

b

pre 10 godina

koji je to datum, kazi bre tacno, da li je to 2015, 2025, 2050, kazi bre tacan datum, dan, mesec, godinu, busali ste se u grudi i kleli u taj datum, a ne znate kada ce biti taj datum, ne lazi bre vise narod, vec podnesi ostavku, kritikovali ste i pljuvali Tadica kada se rukovao s tacijem, a vi sada samo sto jedan drugom ne gurnute jezik koliko se ljubite

EU STANDARDI

pre 10 godina

ЕУ стандарди су добри за грађане Србије, зато већина ЗАХТЕВА да наши политичари максимално скрате трајање преговора..
Влада мора да коначно реши односе са КиМ, а да истовремено :
- изврши реформу правосуђа и похапси велике криминалце,
- смањи број незапослених, тако што ће повећати инвестиције у ПОЉОПРИВРЕДУ и ПРОИЗВОДЊУ робе за девизе.

Из Владе морају отићи сви који коче реформе због својих себичних интереса и нису имали храбрости да свима у јавном сектору СМАЊЕ:
ДЕО плате преко 400 евра, за 10% ,
а ДЕО преко 1.000 евра смање за 20% ,
и те паре уложе у отварање нових радних места.

CH

pre 10 godina

Ko ce da vodi pregovore? Kad SNS nema kadar za to oni su polupismeni bahati ne znaju protokole valjda ce neki konobar ili poslasticar koji govori samo srpski, ovi ce pristati na sve od toga ce narod imati samo štete

bre

pre 10 godina

što se rakije tiče, biće zabranjeno pravljenje po kućama ako nemate ISO sertifikat 9001 koji za svaki proizvod domaće radinosti košta 100K €, to će se uskoro desiti Hrvatima koji neće više moći ni med da kupe na selu, a pijace mogu slobodno da zatvore ako povrće nije iste veličine

bratko

pre 10 godina

"Koferce" govori o novom zaposljavanju kadrova za razne "timove"...a nece biti, kaze, mesta strancarenju u tim timovima??! HAHAHAHA...zalim sto nemam veca slova da docaram kako sam se slatko nasmejao ovakvim glupim izjavama!!! Nas premijer...sta reci...

Kale... brdo...

pre 10 godina

Ovo je jedina vest koja je potrebna u vezi sa zemljom Srbijom i datumom januarom.
Na osnovu nje se kristalno jasno vidi koliko ovaj čovek veze nema ni šta radi, ni koji mu je posao, ničim izazvan, zapao u ruke.
Pa da su nasumično intervju u kafani sa prvim treznim radili, ne bi na ovakvog nesrećnika naleteli.

može to u srbiji

pre 10 godina

kakve izjave, a ta bi drugo i očekivaki od političara, al bar sam se nasmejo do suza, kakve ovaj izbacuje npr. "On je naveo da će za to biti potrebno anagažovanje možda i nekoliko hiljada ljudi gde, kako je naglasio, nema mesta međustranačkom nadmetanju". ili "Premijer je naglasio da zbog obimnog posla koji predstoji on neće ići na odmor, iako su letnji odmori u EU od kraja jula do kraja avgusta". da je ovo napisano na njuz.net ne bi bilo ni pola toliko smešno....

Kale... brdo...

pre 10 godina

A šta kaže Eštonova za Miljacku, 'oće moći da se ispregovara da se i dalje peva na srpskom, a ne na 28 zvaničnih jezika?

I šta će biti sa trendžama? 'Oće i dalje moći da se furaju po Knezu i u izlascima?

Ja mislim da su moratorijum na hrvatsku verziju Miljacke i trendže po Knezu crvena linija našeg dostojanstva ispod koje ne možemo da idemo. Jesu još Koštunica i Tadić uspostavili nacionalni konsenzus oko ulaska u EU uz očuvanje nacionalnog identiteta i tradicionalnih vrednosti?

Sad mi pade na pamet: i šta će biti sa Moravom? Mislim ako će morati da se odtrpava iz plastičnih flaša ko će to moći da prihvati?

lady

pre 10 godina

Velikodusno od premijera sto nece na odmor. Ja bih, al' nemam od cega. Zato me pozovite u jedan od tih 35 timova, da i ja dam doprinos evropskoj buducnosti Srbije, a ne da dangubim na Adi.

samo gledam

pre 10 godina

koci! hallo!!! stani sa pripremama ekipom novih foteljesa koji ce du nas dodatno kostati. to je sve tek na redu kada ODRADITE, ZAVRSITE sto ste eu obecali i sto oni traze. zbog polovicno odradjenih stvari su vam dali jos vremena. ili hocete jos koji produzetak?

Добривоје

pre 10 godina

Ко о чему наш дуче о ракији и прасићима док му се држава разашива. Дођи у Цикоте на једну љуту да видиш како гори, а можда добијеш и једног прасића ако останеш на ногама :-D

Cista demagogija i populizam

pre 10 godina

Cista demagogija i populizam, od prve do poslednje reci...na sta ce u Srbiji biti stavljen akcenat? Na "koliko sam ja tu dobar" modus placanja? Hiljade novih drzavnih sluzbenika-zombija na ledjima privrede u tragovima i kolabirajuceg privatnog sektora? Gadite mi se svi, hohstapleri najobicniji...

nista ne znaci

pre 10 godina

Pazi, nismo ni dobili datum a ovaj je poceo pregovore a da nema jos sa kim da pregovara i odma se uvatio za prasice. Sve je potaman jos samo prasice da ne tamanimo.
Lepo su zitoradjani smislili da za Vidovdan Ivica dobije kalendar a da ova napravi javno veselje na Uscu. E pa nije im uspelo. Ova je nagomilala seljobere na poljani, al onaj je dobio samo datum za "ne lipsi magarce do zelene trave".

Samo vas gledam

pre 10 godina

ma boli EU i za kazan i za razanj. bitno da to ne prodajem. to je vec njihov posao, a ja cu porez placati livadom, njivom, pa kucom. zatim ce mi uzeti decu da ubedjuju "one" kao sto su ubedjivali i nas. onda ce poceti da snimaju filmove o ubedjivanju na licu mesta i to prikazivati kao nekad predstave sa gladijatorima po arenama.
nadam se samo da ce novi Spartak ipak pobediti...

perfex

pre 10 godina

Sada sam čitao Dojče vele.nama su juče rekli da će nam u januaru reci kada počinju pregovori i to ako prodjemo dve kontrole sprovodjenja Briselskog sporazuma??..pa čemu jučerašnje fanfare i slavlje??!!

Valter

pre 10 godina

Ej bre komsije Srbi,alal me nasmijaste do suze.Da Vas nema,izmisliti bi Vas trebalo.Komentator Oliver me neterao da palcem od smeha....."ha,ha....experti iz EU i domaci strucnjacu veru se u Gornji Klokocevac da plene stare i kazane....."!!!Svaka cast majstore.Volim ovakve teme jer o politicarima iliti cobanima,mislimo isto u Hrvatskoj i Srbiji.Nema jezika da se opisu nasi biseri do Srpsko-Hrvatskog.Moze i obrnuto,na isto mu ga dodje.Ah,de su vremena Ckalje,Kamiondzija,Zikinih dinastija....Materijala za komedije,vezano za EU na pretek.Pozdrav iz Istre!

Flash Gordon

pre 10 godina

Njegova ekselencija gospodin Dacic ce,bez sumnje voditi visokokvalitetne i sadrzajne razgovore sa evropskim zvanicnicima o vrstama i nacinu odgoja srpskih prasica kao i konzumiranju istih.Veceg eksperta u tom polju ova zemlja nikada nije imala...Ostaje nam da sa zanimanjem pratimo njegova izlaganja.Srecan put u Brisel!

Swedenonline

pre 10 godina

" On je još jednom ukazao da je vlada koju vodi postigla istoprijski uspeh jer je za 11 meseci uradila ono što nijedna druga nije pre nje i da će zato ući u istoriju."... sta se ovaj hvali, pa stanovnistvo Srbije je naviklo da skida gace, laje, buni se ali kad se svetlo ugasi... elem, ko god je hteo..

Anex

pre 10 godina

Da niste ložili narod na gluposti i ludila razna davnih decenija, bili bismo u EU. Mrzim vas šlj... jedan! Gubo i sramoto roda svoga!

Fidel

pre 10 godina

U Hrvatskoj se takođe peče rakija po domaćinstvima, a ispregovarano je da može da se ispeče do 50 litara za tzv. lične potrebe, a preko toga se plaća akciza na alkoholna pića. Naravno da to nitko neće kontrolisati, kao ni klanje svinja po kućama. Potpuno nevažan dio pregovora koji služi za loženje raje protiv EU.

balega sa asfalta

pre 10 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem.
Pa nije drzava smejurija, nego je narod smejurija. Sto bi rekao Pera Lukovic: retko glup narod.

Dule

pre 10 godina

sad se setih - pa zar Hrvati izgubise "odojak" (tako se valjda kod njih zove 'srpsko' prasece pecenje'?
(au, 29. jun 2013 18:52)
_______________________________________

Ne! :) I dalje koljemo svinje, pećemo odojke, prasce, svinje, rakiju, pravimo pekmez... Sve je isto kao prije. Jedino oni koji prodaju imaju restrikcije, tj. moraju imati puno veće higijenske uvjete itd...

Izdaja

pre 10 godina

I rakija i prasići su također mit kad uđeš tamo u EU. Nema više " Ej Milivoje, idem za Niš, ću svrnem na pet minuta da mi odvojiš jednog prasića i pet kile rakije. Zaboravi na te navike i podnesi ostavku pre oktobra.

penzionerka

pre 10 godina

I šta sad? Devedesetih godina vas (kad jiš nešto očekujete od života) sud radikala, spsovaca i julovaca,doduše uz pomoć porote od dva miliona glasača, osudi na doživotnu bedu, izolovanost, mržnju prema svemu i svima ,a sve na osnovu izmišljenih dokaza. Posle dvadeset godina gospoda sudije su shvatili da su pogrešili, da su bili u zabludi, da su mislili da narod to hoće i sada su rešili da vas puste iz doživotnog zatvora ,a da vi za to morate da im budete neizmerno zahvalni. Sada, kada imate 20 godina više,kada znate da nećete da dočekate ta njihova obećanja o boljem životu. Da li sada možemo da ih tužimo sudu u Strazburu za sav duševni bol, siromaštvo, propast svih moralnih vrednosti i što je najtragičnije gubitak hiljada života koje nam je njihova politika donela ,a čije posledice i sada osećamo.

susjed vegetarijanac

pre 10 godina

Ma ne brinite ništa zbog prasića,samo EU činovnicima morate dokazati da ih koljete ne humani način,glava u momentu klanja im mora biti okrenuta prema Tahitiju,a vi morate 10 puta izgovoriti mantru "bolje biti pijan nego star" i to je to.Oni tako rade u svojim EU klaonicama.U kratkim crtama,želi se postići što humaniji standard,tako da bi životinje i same poželjele biti što prije zaklane na takav humani način,zapravo,ne bi ih niti trebalo tjerati na klanje,one će same navaljivati.U stvari,razloga za brigu nema...

zoran

pre 10 godina

Зхиторадја + Бајцхетина рулес...

Kad smo mi doživeli da nam SPS i radikali uvode u Evropska pravila. E moj Đinđiću zbog čega si dao život, samo se pitam?

Branislav

pre 10 godina

Srbija nije "dobila" nikakav datum i nista nije odredeno , vec ponovo uslovljeno od strane Nemacke. I kada dode do pocetka ispunjavanja zadataka iz poglavlja ( to nisu pregovori vec ispunjavanje zadatog) pa do momenta eventualnog prijema u proseku prode 10 godina. To jednostavno znaci da Srbija nece uci u EU pre 2024 a najverovatnije oko 2030, ako EU bude jos egzistirala.
Kazite vec jednom cinjenice, nemojte praviti od ovoga izbornu kampanju.

Oliver

pre 10 godina

Već zamišljam stručnjake EU & lokalne experte sa workshopa kako se veru u Gornji Klokočevac, da plene satare i kazane. A tamo ekipa Kraljević Marko/Vilijam Volis spremila topao doček. Biće to prekretnica u istoriju Evropske unije.

O.o

pre 10 godina

Meni se cini da je Hrvatima trebalo 8 godina da zavrse sva poglavlja, pritom su makar 2x organizovaniji, tipujem da Srb i Cg ulaze u EU oko 2022-3 najranije. To ako uspiju da suzbiju korupciju, pohapse i OSUDE gomilu pokvarenih politicara, a svi znamo da kod nas vrana vrani oci ne vadi. Al' evo vidjecemo...

zoran

pre 10 godina

Da upravljate i vodite svoju porodicu kao sto vodite ovu drzavu i vi i vasi prethodnici,davno bi vas porodica napustila i prosili biste na ulici.Mi nazalost moramo da vas trpimo i nemamo gde da odemo.I prestanite vise da nas davite sa EU i uradite bar jednu dobru stvar za ovaj narod i drzavu ili vi ne vidite da ovde nista ne funkcionise kako treba.

ni mrve bureka neprijatelju!

pre 10 godina

Zar je Srbija trazila prijem u Organizaciju Islamskih Zemalja, pa mislite da u srpskim prasicima ima neceg specificnog!? Mislite da nigde drugde svinje "tradicionalno" nisu klali u domacoj radinosti? I da to i tamo nije bilo festa.
Ah, da... da se ne zaborave kajmak, gibanica, slatko od sljiva i naravno - rezanci s makom! Mislim, kad budu razgovarali o tim prasicima i rakiji.

Gurman Joca

pre 10 godina

Gospodo Srbi, prasci u Srbiji ce za nekoliko godina da slave. Vise niko nece smeti da ih kkkkk....lje. Konacno ce doziveti da budu stokilasi a onda ono sto je receno u EU. Bice sunke Sumadijske, Vojvodjanske ...............ili najbolje raznorazne sunke iz Srbije ali ce verovatno cvarci sa ovcijim sirom nestati sa jelovnika jer izazivaju visoki pritisak i debelu zadnjicu.

XXX

pre 10 godina

A jel ću SMETI ja tada za razliku od sada kada šaljem komentar da se predstavim punim imenom i prezimenom i ništa da mi se ne desi. Jaoo jedva čekam.

Grunf

pre 10 godina

Uspeh za 11 meseci.Pa vi ste fenomeni svetske poitičke scene.Užasno je to što predstavljate stvari na takav način.Ni jedna to vlada nije uradila.Niko Vas ne hvali pa sami sebe hvalite.Čoveče to je proces koji traje i nekoj vladi će nešto zapasati.Ko zna ko će i u kavim okolnostima objaviti punopravno članstvo EU.Svi koristite one izraze "Ja nemam nikav problem " produced by Vučić.Imate ih na pretek čim tako mislite.Pa pogledajet samo šta je apelacioni (oslobadjajući)sud uradio unazad nekoliko meseci.Na početku mandata ste nam mozak probili sa Dulićem jer ako je neko ukrao čokoladnu bananicu iu samiške bio je to Dulić.Sad lekari klinike Decedre.Ili apelacioni sud ima moćne sudije a tužilaštvo nesposobnjakoviće pa se sve da osloboditi ili je to namerna sistemska greška.Tako će biti i sa Miškovićem.Sa ovima iz azotare,Luke.Karić Vam nudi 20 milona.Istaržili ste odakle mu.Muzikantu koji se obogatio podseticu mladje na pomoći za KiM iz celog sveta kada su pljuštali u kasu švajcarci,dojč marke i dolari uz tekstove kao umrlice u "Politici".Idete u Moskvu pa što ga braća_Rrusi ne uhapse i ne isporuče zajedno sa Markom g-dine Premijeru.To Nemci hoće. Sprovodjenje pravde i zakona.Obradovali ste se pristupnim fondovima.Savki evrić moraćete da pravdate.Vi i vaši drugari nemate sluha toliku širinu,znanje da shvatite šta treba da uradite da izvučete ovaj nasuknai brod,poravite ga i u plovnom stanju usidrite u luku!I ja ne idem na odmor i sedim kući jer mi otimate decenijama!Do guše u "-"

Rakija minus

pre 10 godina

@juji
"@nemirni moci ces peci rakiju,al ces morati platit drzavi za svaki kotao koji ispeces,tako je u Hrvatskoj.Pripremite se u EU ima propis za svaku glupost."

A za kontrolu angazovace jos 200 rakija-kontrolora !

Vladimir / Utrecht

pre 10 godina

Ja zivim u EU/NL i znam da je ovo tacno! Treba razumeti da EU nije "normalna" drzava, vec kooperacija i zajednica zajednickih interesa a pre svega ekonomskih! I naravno da se raspravlja i o najmanjim detaljima kao sto su domace radinosti, prehrambeni proizvodi, procesi proizvodnje... Bilo je ovde dosta rasprava na tu temu, posto birokrate iz Brusela nemaju uvo za nacionalne identitete, pa su Italijani digli veliku galamu oko svojih maloprodajnih sireva, vina, sunki... a isto tako su i portugalci i spanci bili veoma kivni na Brusel kada su otkrili da njihovi suhomesnati proizvodi, koje tradicionalno proizvode i po 1000god, sada za Brusel nisu dobri i moraju se ukinuti!? Odma mogu da vam garantujem da ce ona tradicionalna Daca ( klanje svinja ) prvo sto ce biti zabranjeno i kaznjivo, a onda verovatno i domaca rakija, vino, kobasice, sunke, kiseli kupus...Brusel mora da ima kontrolu, a sve sto nemoze da se kontrolise je jednostavno zabranjeno! Ono sto hocu da kazem je da ce Srbija morati prvo da edukuje svoje administrativce i da ih dobro pripremi da se bore za svaki cvarak i kobasicu, kako bi srtbija sacuvala svoj integritet i kulturno nasledje! A da ne pricam o tome da je farmaceutisticka industrija kao i Monsanto i Kodeks Alimentaris nasao svoje mesto i lobiste u Bruselu i da ce uciniti sve da udju u te vase Banana republike na velika vrata! A vi, u Jugoslovenskim drzavama, nemate intelektualnu masu i obrazovane i upucene ljude s visokim moralnim standardima da vas zastite!

XJHVD

pre 10 godina

Jel će moći moj komšija da uključi aparat za varenje,strug,bušilicu i da mi obori napon na 180 a da pritom nema prijavljenu firmu i ne plaća POREZ.Radi na crno.

crni domino

pre 10 godina

Za rakiju nema da brines, pokupili brendove Hrvati i Slovenci, a prasici su zabranjeni za klanje! Jedino ce da nam zabrane da pecemo rakiju onako kako to radimo decenijama!
To ti je tako. Ako si mislio da se malo urcis pred narodom, zakasnio si!
Takodje si zakasnio i za Kajmak i za Ajvar!
Nego gledaj da sto pre vratis Aflatoksin u dozvoljene granice jer cemo kao narod nestati pre vremena i pocni da razmisljas kako narod da pravi i proizvodi konstantno kvalitetno a ne da murdari uz blagoslov vlasti kad god mu se ukaze prilika za to! To ovi, sto ocekujemo pare od njih, znaju debelo da kazne! Bugari i Rumuni zbog toga tapkaju u mestu.

Jovana

pre 10 godina

Dačić se pravi neobavešten kao jedan njegov prethodnik.
Pre nego što ti, Dačiću, stigneš do rakije i prasića, moraćeš prvo da se baviš nekim drugim stvarima. Proveri lepo redosled koraka. Prvo ide ukidanje diskriminacije manjinskih grupa, sloboda ostvarivanja građanskih prava (javno okupljanje je tu samo jedna sitnica), razdvajanje crkve i države, pravna država (jednakost pred zakonom svih, uključujući tu popove, narko dilere, ubice i kriminalce zvane "navijači" i slične).

Dok na red stignu prasići ti ćeš već biti vegetarijanac.

misko

pre 10 godina

Ma pustide sad i rakiju i prasice,bolje da se pozabavimo sprovodjenjem sporazuma..i da se pozabavimo nasim putevima,zdravljem i skolstvom,a tiu pre svega mislim na Mrkonjica,danas kolaps na obiliznici iz pravca NS ka Bubanj Potoku,nisma mogao da prodjem 45.min syajao u koloni..onda zdravlje ,kod doktora se ceka u najbolje slucaju do 2 sata..i zasto su nam ucenici losi,znanje nam je sve losije i losije....to su problemi koje treba resiti,pursimo i prasice i rakiju...mi cemo je uvek praviti,i klati prasice,bas ce neko da dolazi u neku zabit da ot kaznjava,ali naravno mora se kontrolisati poreklo i hrana za te zivotinje...

Valter

pre 10 godina

De si krenuo premijeru sa rakijom i prasicima?Od dana dobivanja datuma do ulaska u EU,Hrvatskoj je trebalo 8 godina.Treba uskladiti preko 700 zakona,oko 25 velikih poglavlja......cekaj dok pocme o korupciji,kriminalu,ratnim temama.....u ovih 8 godina,smrklo nam se svima od Evrope i ulaska.Mnogi su,cak i jedan premijer,neki ministri u zatvoru.Teror tek pocinje.Prasici i rakija dolaze pod razno,na kraju!

mixi

pre 10 godina

slogan sledecih izbora sps je prasici nemaju alternativu , a ovih drugih i rusija i prasici....mi smo prasici, prasici su nasi .....svi svi svi za prasice ...prasici za bolji zivot .za prasice ,znas zasto .pokrenimo prasice .prasici se saginjati nece .razlicak jer nisu svi prasici isti .jaki prasici jaka srbija

Морава и брда

pre 10 godina

А кад је на реду ЕКОНОМИЈА; , привреда, производња,извоз, обнова од лоповлука...
Кад је на реду повраћај ПОКРАДЕНИХ НОВАЦА!?
Кад је на реду живот грађана!???????????????????????

buducnost zagarantovana

pre 10 godina

Karleusa,Ceca,prasici,jagnjici,rakija...to je taj kulturoloski kod koji je EU prepoznala...Tesla ,Pupin,Milankovic,Pancic,Mariceva...to je prevazidjeno...

wikipedia

pre 10 godina

Zaboravite sada na detalje ( rakija i prasići), mislite i usredotočite se na glavni problem : implementaciju sporazuma potpisanog s Kosovom jer bez napretka i opipljivih rezultata u implementaciji neće biti početka pregovora u januaru 2014 ili će pad za vrijeme trajanja pregovora uslijediti veliki zastoji, a tomu ga dođe na isto. Treba pažljivo pročitati tekst odluka Evropskog savjeta i imati na umu što je Angela rekla novinarima nakon što je odluka donijeta. Iskreni pozdrav svima.

juji

pre 10 godina

@nemirni moci ces peci rakiju,al ces morati platit drzavi za svaki kotao koji ispeces,tako je u Hrvatskoj.Pripremite se u EU ima propis za svaku glupost.

baka

pre 10 godina

35 timova i jedan centralni?! Pa ko ce da plati rad tih ljudi?!?!?! To je preko 1000 plata mjesecno koje sigurni nece biti male jer jos se nije rodio politicar koji je volontirao u nekom projektu! Najmanje patriote su politicari, dok se jos u SFRJ islo na dobrovoljne akcije niti jedan nije ucestvovao u njima a ni danas nije bolje

Dušica

pre 10 godina

Treba samo što bolje sastaviti timove za pregovaranje,a naša rakija i prasići trebaju se plasirati na inostrano tržište što bolje.Što da ne kada je rakija srpsko piće.

ludi pera

pre 10 godina

sad posto je obavio posao, mogo bi malo na janjece a i prasece, malo
rakice da podmaze grlo pa pesma,.. ko bi rekooo., cuda da se deeessseee...

natnes

pre 10 godina

Od Gazimestana preko Kozaračkog kola i "Nedamo stranim trupama da udju na našu teritoriju ni po koju cenu " do sadađnjeg, faktički priznanja Kosova. Fantastičan luping vladajuće većine sa računom ispostavljenim nama, običnom narodu.
Ali ipak, na kraju, iskrene čestitke. Vreovaću da tada i u tom trenutku nije moglo drugačije. Najzad krećemo tamo gde pripadamo, šta je bilo bilo je ...

Janko

pre 10 godina

Ova pojava i njegova partija su nam uzeli 25 godina života. Sad i dalje nastavljaju da svoje promašaje, neznanje i šizofreniju prodaju kao svoj uspeh. Moj predlog je da se odmah pristupi ponovnoj industrijalizaciji zemlje, sa maksimalnim naglaskom na metalsku industriju, oslanjajući se na napredne kineske komapanije, koje nam mogu pomoći da budemo konkurentni na evropskom tržištu. Npr. Japan nije jak zbog elektronike i informatike, nego zbog čeličana i metalske industrije. To se ne može ostvariti sa ljudima plitke pameti i poltronskog, pasivnog pristupa politici i životu.

mixi

pre 10 godina

ko o cemu dacic o prasicima ,rakiji,i o narodnoj muzici ....takvi ni u africku uniju nemozemo...umesto da prica o kulturi ,nauci ,orazovanju.....on baja opleo odma po rakiji i pecenju...ova evropa je ludja od nas sto nam i dade datum

srki

pre 10 godina

Pozabavite se vi sa lopovlukom u Srbiji a sto se tice prasica i rakije da mi to na los nacin pecemo nebi Dacic bio tako bucmast i rumen.

Ranko

pre 10 godina

Dacic,Vucic i Nikolic kao i armija njihovih obozavalaca treba zaista da slave! Ovo im je vrhunac moci i slave,od Vidovdana 2013 te godine,jedini im je pravac onaj ka dole,a uteha im je sto ce taj put biti dug i sto ce ih dugo grejati toplota tek dobijenog datuma za zatum ,dakle biti ce na vlasti a to je ujedno i losa vest za armiju njihovih obozavalaca jer ce da uvide da se izdaja nikom u historiji nije isplatila pa nece ni njima (nama).Bice interesantno sve to gledati,realno bolje nismo ni zasluzili,na Cecinom konceru 130 000 ljudi a na protestu povodom izdaje na Vidovdan 1300 ljudi,svaki je komantar izlisan,mislim da nismo dostojni svojih predaka.Vezite se-polecemo pravo u ambis!

MUKNAVI

pre 10 godina

Evo opet jos "radnih mesta" , po kancelarijama.A o tom zaposljavanju odlucuju..kurte murte,burazeri,kumovi itd koji glede` iz dzipova,i siroko,raskreceno to je sada trend,setaju po Srbiji i "obicnom narodu" obecavaju boljitke,legalizacijama,putarinama,taksama i ostalim..haracima.

Stanislava

pre 10 godina

Sada nam sledi rad i posvecenost do detalja svemu, ali i dugo najavljivana rekonstrukcija jer da bi se ceo proces ispratio kako treba moramo sprovesti reforme.

Nema više vremena

pre 10 godina

Sad će opet 6 meseci da mlate birokratske pipirevke - pregovori, platforme, timovi, akcioni planovi... ne, ni sa ovima nema bolje, tražimo dalje.

kmv

pre 10 godina

kako vlast, koju vrse ljudi bez dana radnog staza s politickog,moze da donese bilo kakav pomak u bilo kojoj grano ekomomije privrede zdravstva....?

marija

pre 10 godina

..."Pokazalo se da možemo i da smo sposobni da ostvarimo rezultat,..., kaze Dacic.

To sto neko potpisuje sve sto mu se stavi pod nos, ne trazi nikakvu sposobnost, ili tvojim recnikom, to moze i moja baba.
To sto ste vi potpisali, Dacicu, mogao je svaki cinovnik ove drzave.

Milan

pre 10 godina

A protest "Spasimo Nauku"" u utorak 2. jula u 11h protiv partijskog druga gospodina premijera koji je grobar prosvete i nauke u Srbiji. Zasto ne kaze nesto više o tome?

ja sa Novog Zelanda

pre 10 godina

Svaka izjava ovog lika je degutantna i tera na povracanje. On i njegova stranka su doveli narod do ovog katastrofalnog stanja, da nije bilo njega i njih Srbija bi bila mesto za normalan zivot. Sad svaku mrvicu iz EU pripisuje sebi. Srusio kuce i sad deli pocepane cebadi da se narod ogrne. Prvo je osiromasio narod, posizofrenio, poseljancio i napravio ga po svom nakaradnom kalupu. Sad mu vise niko nista ne moze jer je stvorio klonove koji ce da ga podrzavaju. OD EU nema nista, to i on zna al isplati mu se da takvom narodu prodaje maglu za debele pare.

Ko je kriv mi smo krivi, mi NAROD glup, blesav,naivan...

pre 10 godina

Ko ce da ispuni te unutrasnje norme koje trazi EU?
Da nece mozda Mrkonjic ili mozda Ilic ili 0bradovic ili mozda mlada SPS nada koja pretenduje da zaseni i svoje straije kolege u pricanju praznih prioca i prosipanju demagogije aka Ruzic.

Prvo nas cenjeni Gospodine Premijeru pogledajte malo oko seba ( na lokalu kakvo je stanje lose i ogrezlo u korupciji i raznoraznim malverzacijama to je neopisivo recima),pogledajte i stavite prst na cele i dubko se zamislite i videcete kakvi su sve ljudi oko vas, i da sa tim ljudima nema nekog iole veceg napredka za nasu zemlju za nas narod.
Onda takodje pogledajte i gledajte i gledajte dok ne vidite da ste i vi isti ko i oni...

Ekn

pre 10 godina

Sredite vi ekonomiju i sudstvo i napravite dobar poslovni ambijent, a neka to sve bude na putu da postanemo kolko tolko normalni. Sadasnje stanje u kome je cela privreda zavezana u jedan veliki mornarski čvor, nikako ne valja.

Mika 2

pre 10 godina

DAJTE sredite elementarne stvari u Srbiji, koje ne zavise od EU , Rusije i SAD. Neće Srbija imati stanovnika kada dodje red za njen ulazak u EU. Svi će otići. Spustite se malo na zemlju.

Mika 2

pre 10 godina

DAJTE sredite elementarne stvari u Srbiji, koje ne zavise od EU , Rusije i SAD. Neće Srbija imati stanovnika kada dodje red za njen ulazak u EU. Svi će otići. Spustite se malo na zemlju.

Ekn

pre 10 godina

Sredite vi ekonomiju i sudstvo i napravite dobar poslovni ambijent, a neka to sve bude na putu da postanemo kolko tolko normalni. Sadasnje stanje u kome je cela privreda zavezana u jedan veliki mornarski čvor, nikako ne valja.

ja sa Novog Zelanda

pre 10 godina

Svaka izjava ovog lika je degutantna i tera na povracanje. On i njegova stranka su doveli narod do ovog katastrofalnog stanja, da nije bilo njega i njih Srbija bi bila mesto za normalan zivot. Sad svaku mrvicu iz EU pripisuje sebi. Srusio kuce i sad deli pocepane cebadi da se narod ogrne. Prvo je osiromasio narod, posizofrenio, poseljancio i napravio ga po svom nakaradnom kalupu. Sad mu vise niko nista ne moze jer je stvorio klonove koji ce da ga podrzavaju. OD EU nema nista, to i on zna al isplati mu se da takvom narodu prodaje maglu za debele pare.

Ko je kriv mi smo krivi, mi NAROD glup, blesav,naivan...

pre 10 godina

Ko ce da ispuni te unutrasnje norme koje trazi EU?
Da nece mozda Mrkonjic ili mozda Ilic ili 0bradovic ili mozda mlada SPS nada koja pretenduje da zaseni i svoje straije kolege u pricanju praznih prioca i prosipanju demagogije aka Ruzic.

Prvo nas cenjeni Gospodine Premijeru pogledajte malo oko seba ( na lokalu kakvo je stanje lose i ogrezlo u korupciji i raznoraznim malverzacijama to je neopisivo recima),pogledajte i stavite prst na cele i dubko se zamislite i videcete kakvi su sve ljudi oko vas, i da sa tim ljudima nema nekog iole veceg napredka za nasu zemlju za nas narod.
Onda takodje pogledajte i gledajte i gledajte dok ne vidite da ste i vi isti ko i oni...

Milan

pre 10 godina

A protest "Spasimo Nauku"" u utorak 2. jula u 11h protiv partijskog druga gospodina premijera koji je grobar prosvete i nauke u Srbiji. Zasto ne kaze nesto više o tome?

buducnost zagarantovana

pre 10 godina

Karleusa,Ceca,prasici,jagnjici,rakija...to je taj kulturoloski kod koji je EU prepoznala...Tesla ,Pupin,Milankovic,Pancic,Mariceva...to je prevazidjeno...

Nema više vremena

pre 10 godina

Sad će opet 6 meseci da mlate birokratske pipirevke - pregovori, platforme, timovi, akcioni planovi... ne, ni sa ovima nema bolje, tražimo dalje.

kmv

pre 10 godina

kako vlast, koju vrse ljudi bez dana radnog staza s politickog,moze da donese bilo kakav pomak u bilo kojoj grano ekomomije privrede zdravstva....?

Valter

pre 10 godina

Ej bre komsije Srbi,alal me nasmijaste do suze.Da Vas nema,izmisliti bi Vas trebalo.Komentator Oliver me neterao da palcem od smeha....."ha,ha....experti iz EU i domaci strucnjacu veru se u Gornji Klokocevac da plene stare i kazane....."!!!Svaka cast majstore.Volim ovakve teme jer o politicarima iliti cobanima,mislimo isto u Hrvatskoj i Srbiji.Nema jezika da se opisu nasi biseri do Srpsko-Hrvatskog.Moze i obrnuto,na isto mu ga dodje.Ah,de su vremena Ckalje,Kamiondzija,Zikinih dinastija....Materijala za komedije,vezano za EU na pretek.Pozdrav iz Istre!

Jovana

pre 10 godina

Dačić se pravi neobavešten kao jedan njegov prethodnik.
Pre nego što ti, Dačiću, stigneš do rakije i prasića, moraćeš prvo da se baviš nekim drugim stvarima. Proveri lepo redosled koraka. Prvo ide ukidanje diskriminacije manjinskih grupa, sloboda ostvarivanja građanskih prava (javno okupljanje je tu samo jedna sitnica), razdvajanje crkve i države, pravna država (jednakost pred zakonom svih, uključujući tu popove, narko dilere, ubice i kriminalce zvane "navijači" i slične).

Dok na red stignu prasići ti ćeš već biti vegetarijanac.

Valter

pre 10 godina

De si krenuo premijeru sa rakijom i prasicima?Od dana dobivanja datuma do ulaska u EU,Hrvatskoj je trebalo 8 godina.Treba uskladiti preko 700 zakona,oko 25 velikih poglavlja......cekaj dok pocme o korupciji,kriminalu,ratnim temama.....u ovih 8 godina,smrklo nam se svima od Evrope i ulaska.Mnogi su,cak i jedan premijer,neki ministri u zatvoru.Teror tek pocinje.Prasici i rakija dolaze pod razno,na kraju!

marija

pre 10 godina

..."Pokazalo se da možemo i da smo sposobni da ostvarimo rezultat,..., kaze Dacic.

To sto neko potpisuje sve sto mu se stavi pod nos, ne trazi nikakvu sposobnost, ili tvojim recnikom, to moze i moja baba.
To sto ste vi potpisali, Dacicu, mogao je svaki cinovnik ove drzave.

Vladimir / Utrecht

pre 10 godina

Ja zivim u EU/NL i znam da je ovo tacno! Treba razumeti da EU nije "normalna" drzava, vec kooperacija i zajednica zajednickih interesa a pre svega ekonomskih! I naravno da se raspravlja i o najmanjim detaljima kao sto su domace radinosti, prehrambeni proizvodi, procesi proizvodnje... Bilo je ovde dosta rasprava na tu temu, posto birokrate iz Brusela nemaju uvo za nacionalne identitete, pa su Italijani digli veliku galamu oko svojih maloprodajnih sireva, vina, sunki... a isto tako su i portugalci i spanci bili veoma kivni na Brusel kada su otkrili da njihovi suhomesnati proizvodi, koje tradicionalno proizvode i po 1000god, sada za Brusel nisu dobri i moraju se ukinuti!? Odma mogu da vam garantujem da ce ona tradicionalna Daca ( klanje svinja ) prvo sto ce biti zabranjeno i kaznjivo, a onda verovatno i domaca rakija, vino, kobasice, sunke, kiseli kupus...Brusel mora da ima kontrolu, a sve sto nemoze da se kontrolise je jednostavno zabranjeno! Ono sto hocu da kazem je da ce Srbija morati prvo da edukuje svoje administrativce i da ih dobro pripremi da se bore za svaki cvarak i kobasicu, kako bi srtbija sacuvala svoj integritet i kulturno nasledje! A da ne pricam o tome da je farmaceutisticka industrija kao i Monsanto i Kodeks Alimentaris nasao svoje mesto i lobiste u Bruselu i da ce uciniti sve da udju u te vase Banana republike na velika vrata! A vi, u Jugoslovenskim drzavama, nemate intelektualnu masu i obrazovane i upucene ljude s visokim moralnim standardima da vas zastite!

Grunf

pre 10 godina

Uspeh za 11 meseci.Pa vi ste fenomeni svetske poitičke scene.Užasno je to što predstavljate stvari na takav način.Ni jedna to vlada nije uradila.Niko Vas ne hvali pa sami sebe hvalite.Čoveče to je proces koji traje i nekoj vladi će nešto zapasati.Ko zna ko će i u kavim okolnostima objaviti punopravno članstvo EU.Svi koristite one izraze "Ja nemam nikav problem " produced by Vučić.Imate ih na pretek čim tako mislite.Pa pogledajet samo šta je apelacioni (oslobadjajući)sud uradio unazad nekoliko meseci.Na početku mandata ste nam mozak probili sa Dulićem jer ako je neko ukrao čokoladnu bananicu iu samiške bio je to Dulić.Sad lekari klinike Decedre.Ili apelacioni sud ima moćne sudije a tužilaštvo nesposobnjakoviće pa se sve da osloboditi ili je to namerna sistemska greška.Tako će biti i sa Miškovićem.Sa ovima iz azotare,Luke.Karić Vam nudi 20 milona.Istaržili ste odakle mu.Muzikantu koji se obogatio podseticu mladje na pomoći za KiM iz celog sveta kada su pljuštali u kasu švajcarci,dojč marke i dolari uz tekstove kao umrlice u "Politici".Idete u Moskvu pa što ga braća_Rrusi ne uhapse i ne isporuče zajedno sa Markom g-dine Premijeru.To Nemci hoće. Sprovodjenje pravde i zakona.Obradovali ste se pristupnim fondovima.Savki evrić moraćete da pravdate.Vi i vaši drugari nemate sluha toliku širinu,znanje da shvatite šta treba da uradite da izvučete ovaj nasuknai brod,poravite ga i u plovnom stanju usidrite u luku!I ja ne idem na odmor i sedim kući jer mi otimate decenijama!Do guše u "-"

mixi

pre 10 godina

slogan sledecih izbora sps je prasici nemaju alternativu , a ovih drugih i rusija i prasici....mi smo prasici, prasici su nasi .....svi svi svi za prasice ...prasici za bolji zivot .za prasice ,znas zasto .pokrenimo prasice .prasici se saginjati nece .razlicak jer nisu svi prasici isti .jaki prasici jaka srbija

Морава и брда

pre 10 godina

А кад је на реду ЕКОНОМИЈА; , привреда, производња,извоз, обнова од лоповлука...
Кад је на реду повраћај ПОКРАДЕНИХ НОВАЦА!?
Кад је на реду живот грађана!???????????????????????

mixi

pre 10 godina

ko o cemu dacic o prasicima ,rakiji,i o narodnoj muzici ....takvi ni u africku uniju nemozemo...umesto da prica o kulturi ,nauci ,orazovanju.....on baja opleo odma po rakiji i pecenju...ova evropa je ludja od nas sto nam i dade datum

Janko

pre 10 godina

Ova pojava i njegova partija su nam uzeli 25 godina života. Sad i dalje nastavljaju da svoje promašaje, neznanje i šizofreniju prodaju kao svoj uspeh. Moj predlog je da se odmah pristupi ponovnoj industrijalizaciji zemlje, sa maksimalnim naglaskom na metalsku industriju, oslanjajući se na napredne kineske komapanije, koje nam mogu pomoći da budemo konkurentni na evropskom tržištu. Npr. Japan nije jak zbog elektronike i informatike, nego zbog čeličana i metalske industrije. To se ne može ostvariti sa ljudima plitke pameti i poltronskog, pasivnog pristupa politici i životu.

srki

pre 10 godina

Pozabavite se vi sa lopovlukom u Srbiji a sto se tice prasica i rakije da mi to na los nacin pecemo nebi Dacic bio tako bucmast i rumen.

zoran

pre 10 godina

Зхиторадја + Бајцхетина рулес...

Kad smo mi doživeli da nam SPS i radikali uvode u Evropska pravila. E moj Đinđiću zbog čega si dao život, samo se pitam?

perfex

pre 10 godina

Sada sam čitao Dojče vele.nama su juče rekli da će nam u januaru reci kada počinju pregovori i to ako prodjemo dve kontrole sprovodjenja Briselskog sporazuma??..pa čemu jučerašnje fanfare i slavlje??!!

penzionerka

pre 10 godina

I šta sad? Devedesetih godina vas (kad jiš nešto očekujete od života) sud radikala, spsovaca i julovaca,doduše uz pomoć porote od dva miliona glasača, osudi na doživotnu bedu, izolovanost, mržnju prema svemu i svima ,a sve na osnovu izmišljenih dokaza. Posle dvadeset godina gospoda sudije su shvatili da su pogrešili, da su bili u zabludi, da su mislili da narod to hoće i sada su rešili da vas puste iz doživotnog zatvora ,a da vi za to morate da im budete neizmerno zahvalni. Sada, kada imate 20 godina više,kada znate da nećete da dočekate ta njihova obećanja o boljem životu. Da li sada možemo da ih tužimo sudu u Strazburu za sav duševni bol, siromaštvo, propast svih moralnih vrednosti i što je najtragičnije gubitak hiljada života koje nam je njihova politika donela ,a čije posledice i sada osećamo.

XJHVD

pre 10 godina

Jel će moći moj komšija da uključi aparat za varenje,strug,bušilicu i da mi obori napon na 180 a da pritom nema prijavljenu firmu i ne plaća POREZ.Radi na crno.

O.o

pre 10 godina

Meni se cini da je Hrvatima trebalo 8 godina da zavrse sva poglavlja, pritom su makar 2x organizovaniji, tipujem da Srb i Cg ulaze u EU oko 2022-3 najranije. To ako uspiju da suzbiju korupciju, pohapse i OSUDE gomilu pokvarenih politicara, a svi znamo da kod nas vrana vrani oci ne vadi. Al' evo vidjecemo...

Oliver

pre 10 godina

Već zamišljam stručnjake EU & lokalne experte sa workshopa kako se veru u Gornji Klokočevac, da plene satare i kazane. A tamo ekipa Kraljević Marko/Vilijam Volis spremila topao doček. Biće to prekretnica u istoriju Evropske unije.

Fidel

pre 10 godina

U Hrvatskoj se takođe peče rakija po domaćinstvima, a ispregovarano je da može da se ispeče do 50 litara za tzv. lične potrebe, a preko toga se plaća akciza na alkoholna pića. Naravno da to nitko neće kontrolisati, kao ni klanje svinja po kućama. Potpuno nevažan dio pregovora koji služi za loženje raje protiv EU.

ludi pera

pre 10 godina

sad posto je obavio posao, mogo bi malo na janjece a i prasece, malo
rakice da podmaze grlo pa pesma,.. ko bi rekooo., cuda da se deeessseee...

balega sa asfalta

pre 10 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem.
Pa nije drzava smejurija, nego je narod smejurija. Sto bi rekao Pera Lukovic: retko glup narod.

MUKNAVI

pre 10 godina

Evo opet jos "radnih mesta" , po kancelarijama.A o tom zaposljavanju odlucuju..kurte murte,burazeri,kumovi itd koji glede` iz dzipova,i siroko,raskreceno to je sada trend,setaju po Srbiji i "obicnom narodu" obecavaju boljitke,legalizacijama,putarinama,taksama i ostalim..haracima.

crni domino

pre 10 godina

Za rakiju nema da brines, pokupili brendove Hrvati i Slovenci, a prasici su zabranjeni za klanje! Jedino ce da nam zabrane da pecemo rakiju onako kako to radimo decenijama!
To ti je tako. Ako si mislio da se malo urcis pred narodom, zakasnio si!
Takodje si zakasnio i za Kajmak i za Ajvar!
Nego gledaj da sto pre vratis Aflatoksin u dozvoljene granice jer cemo kao narod nestati pre vremena i pocni da razmisljas kako narod da pravi i proizvodi konstantno kvalitetno a ne da murdari uz blagoslov vlasti kad god mu se ukaze prilika za to! To ovi, sto ocekujemo pare od njih, znaju debelo da kazne! Bugari i Rumuni zbog toga tapkaju u mestu.

Flash Gordon

pre 10 godina

Njegova ekselencija gospodin Dacic ce,bez sumnje voditi visokokvalitetne i sadrzajne razgovore sa evropskim zvanicnicima o vrstama i nacinu odgoja srpskih prasica kao i konzumiranju istih.Veceg eksperta u tom polju ova zemlja nikada nije imala...Ostaje nam da sa zanimanjem pratimo njegova izlaganja.Srecan put u Brisel!

nista ne znaci

pre 10 godina

Pazi, nismo ni dobili datum a ovaj je poceo pregovore a da nema jos sa kim da pregovara i odma se uvatio za prasice. Sve je potaman jos samo prasice da ne tamanimo.
Lepo su zitoradjani smislili da za Vidovdan Ivica dobije kalendar a da ova napravi javno veselje na Uscu. E pa nije im uspelo. Ova je nagomilala seljobere na poljani, al onaj je dobio samo datum za "ne lipsi magarce do zelene trave".

Kale... brdo...

pre 10 godina

Ovo je jedina vest koja je potrebna u vezi sa zemljom Srbijom i datumom januarom.
Na osnovu nje se kristalno jasno vidi koliko ovaj čovek veze nema ni šta radi, ni koji mu je posao, ničim izazvan, zapao u ruke.
Pa da su nasumično intervju u kafani sa prvim treznim radili, ne bi na ovakvog nesrećnika naleteli.

juji

pre 10 godina

@nemirni moci ces peci rakiju,al ces morati platit drzavi za svaki kotao koji ispeces,tako je u Hrvatskoj.Pripremite se u EU ima propis za svaku glupost.

Branislav

pre 10 godina

Srbija nije "dobila" nikakav datum i nista nije odredeno , vec ponovo uslovljeno od strane Nemacke. I kada dode do pocetka ispunjavanja zadataka iz poglavlja ( to nisu pregovori vec ispunjavanje zadatog) pa do momenta eventualnog prijema u proseku prode 10 godina. To jednostavno znaci da Srbija nece uci u EU pre 2024 a najverovatnije oko 2030, ako EU bude jos egzistirala.
Kazite vec jednom cinjenice, nemojte praviti od ovoga izbornu kampanju.

Dule

pre 10 godina

sad se setih - pa zar Hrvati izgubise "odojak" (tako se valjda kod njih zove 'srpsko' prasece pecenje'?
(au, 29. jun 2013 18:52)
_______________________________________

Ne! :) I dalje koljemo svinje, pećemo odojke, prasce, svinje, rakiju, pravimo pekmez... Sve je isto kao prije. Jedino oni koji prodaju imaju restrikcije, tj. moraju imati puno veće higijenske uvjete itd...

Anex

pre 10 godina

Da niste ložili narod na gluposti i ludila razna davnih decenija, bili bismo u EU. Mrzim vas šlj... jedan! Gubo i sramoto roda svoga!

baka

pre 10 godina

35 timova i jedan centralni?! Pa ko ce da plati rad tih ljudi?!?!?! To je preko 1000 plata mjesecno koje sigurni nece biti male jer jos se nije rodio politicar koji je volontirao u nekom projektu! Najmanje patriote su politicari, dok se jos u SFRJ islo na dobrovoljne akcije niti jedan nije ucestvovao u njima a ni danas nije bolje

wikipedia

pre 10 godina

Zaboravite sada na detalje ( rakija i prasići), mislite i usredotočite se na glavni problem : implementaciju sporazuma potpisanog s Kosovom jer bez napretka i opipljivih rezultata u implementaciji neće biti početka pregovora u januaru 2014 ili će pad za vrijeme trajanja pregovora uslijediti veliki zastoji, a tomu ga dođe na isto. Treba pažljivo pročitati tekst odluka Evropskog savjeta i imati na umu što je Angela rekla novinarima nakon što je odluka donijeta. Iskreni pozdrav svima.

XXX

pre 10 godina

A jel ću SMETI ja tada za razliku od sada kada šaljem komentar da se predstavim punim imenom i prezimenom i ništa da mi se ne desi. Jaoo jedva čekam.

Ranko

pre 10 godina

Dacic,Vucic i Nikolic kao i armija njihovih obozavalaca treba zaista da slave! Ovo im je vrhunac moci i slave,od Vidovdana 2013 te godine,jedini im je pravac onaj ka dole,a uteha im je sto ce taj put biti dug i sto ce ih dugo grejati toplota tek dobijenog datuma za zatum ,dakle biti ce na vlasti a to je ujedno i losa vest za armiju njihovih obozavalaca jer ce da uvide da se izdaja nikom u historiji nije isplatila pa nece ni njima (nama).Bice interesantno sve to gledati,realno bolje nismo ni zasluzili,na Cecinom konceru 130 000 ljudi a na protestu povodom izdaje na Vidovdan 1300 ljudi,svaki je komantar izlisan,mislim da nismo dostojni svojih predaka.Vezite se-polecemo pravo u ambis!

Rakija minus

pre 10 godina

@juji
"@nemirni moci ces peci rakiju,al ces morati platit drzavi za svaki kotao koji ispeces,tako je u Hrvatskoj.Pripremite se u EU ima propis za svaku glupost."

A za kontrolu angazovace jos 200 rakija-kontrolora !

Cista demagogija i populizam

pre 10 godina

Cista demagogija i populizam, od prve do poslednje reci...na sta ce u Srbiji biti stavljen akcenat? Na "koliko sam ja tu dobar" modus placanja? Hiljade novih drzavnih sluzbenika-zombija na ledjima privrede u tragovima i kolabirajuceg privatnog sektora? Gadite mi se svi, hohstapleri najobicniji...

b

pre 10 godina

koji je to datum, kazi bre tacno, da li je to 2015, 2025, 2050, kazi bre tacan datum, dan, mesec, godinu, busali ste se u grudi i kleli u taj datum, a ne znate kada ce biti taj datum, ne lazi bre vise narod, vec podnesi ostavku, kritikovali ste i pljuvali Tadica kada se rukovao s tacijem, a vi sada samo sto jedan drugom ne gurnute jezik koliko se ljubite

lady

pre 10 godina

Velikodusno od premijera sto nece na odmor. Ja bih, al' nemam od cega. Zato me pozovite u jedan od tih 35 timova, da i ja dam doprinos evropskoj buducnosti Srbije, a ne da dangubim na Adi.

susjed vegetarijanac

pre 10 godina

Ma ne brinite ništa zbog prasića,samo EU činovnicima morate dokazati da ih koljete ne humani način,glava u momentu klanja im mora biti okrenuta prema Tahitiju,a vi morate 10 puta izgovoriti mantru "bolje biti pijan nego star" i to je to.Oni tako rade u svojim EU klaonicama.U kratkim crtama,želi se postići što humaniji standard,tako da bi životinje i same poželjele biti što prije zaklane na takav humani način,zapravo,ne bi ih niti trebalo tjerati na klanje,one će same navaljivati.U stvari,razloga za brigu nema...

CH

pre 10 godina

Ko ce da vodi pregovore? Kad SNS nema kadar za to oni su polupismeni bahati ne znaju protokole valjda ce neki konobar ili poslasticar koji govori samo srpski, ovi ce pristati na sve od toga ce narod imati samo štete

zoran

pre 10 godina

Da upravljate i vodite svoju porodicu kao sto vodite ovu drzavu i vi i vasi prethodnici,davno bi vas porodica napustila i prosili biste na ulici.Mi nazalost moramo da vas trpimo i nemamo gde da odemo.I prestanite vise da nas davite sa EU i uradite bar jednu dobru stvar za ovaj narod i drzavu ili vi ne vidite da ovde nista ne funkcionise kako treba.

b

pre 10 godina

pa tebi su rakija, jagnjici i prasici najbitniji u zivotu, jer si istorijski gledano iz te komunisticko-prasece-jagnjece brigade, ajde bre vise ne lazite narod, i sta slavite, neki datum, a ja vas pitam koji datum, kada ce i kog datuma odpoceti pregovori, to izgleda samo ti, vucic, nikolic i vulin znate, a kako to drecun ne zna, ma bre samo da se pokrijete s usima i da cutite i povucete se sa vlasti jer niste sposobni da vodite drzavu, nego samo varate, lazete i obmanjujete ovaj napaceni i gladni narod, TREBA DA NAROD UZME MOTKE U RUKE I DA VAS NAJURI KAO STETOCINE

Kale... brdo...

pre 10 godina

A šta kaže Eštonova za Miljacku, 'oće moći da se ispregovara da se i dalje peva na srpskom, a ne na 28 zvaničnih jezika?

I šta će biti sa trendžama? 'Oće i dalje moći da se furaju po Knezu i u izlascima?

Ja mislim da su moratorijum na hrvatsku verziju Miljacke i trendže po Knezu crvena linija našeg dostojanstva ispod koje ne možemo da idemo. Jesu još Koštunica i Tadić uspostavili nacionalni konsenzus oko ulaska u EU uz očuvanje nacionalnog identiteta i tradicionalnih vrednosti?

Sad mi pade na pamet: i šta će biti sa Moravom? Mislim ako će morati da se odtrpava iz plastičnih flaša ko će to moći da prihvati?

Добривоје

pre 10 godina

Ко о чему наш дуче о ракији и прасићима док му се држава разашива. Дођи у Цикоте на једну љуту да видиш како гори, а можда добијеш и једног прасића ако останеш на ногама :-D

EU STANDARDI

pre 10 godina

ЕУ стандарди су добри за грађане Србије, зато већина ЗАХТЕВА да наши политичари максимално скрате трајање преговора..
Влада мора да коначно реши односе са КиМ, а да истовремено :
- изврши реформу правосуђа и похапси велике криминалце,
- смањи број незапослених, тако што ће повећати инвестиције у ПОЉОПРИВРЕДУ и ПРОИЗВОДЊУ робе за девизе.

Из Владе морају отићи сви који коче реформе због својих себичних интереса и нису имали храбрости да свима у јавном сектору СМАЊЕ:
ДЕО плате преко 400 евра, за 10% ,
а ДЕО преко 1.000 евра смање за 20% ,
и те паре уложе у отварање нових радних места.

Gurman Joca

pre 10 godina

Gospodo Srbi, prasci u Srbiji ce za nekoliko godina da slave. Vise niko nece smeti da ih kkkkk....lje. Konacno ce doziveti da budu stokilasi a onda ono sto je receno u EU. Bice sunke Sumadijske, Vojvodjanske ...............ili najbolje raznorazne sunke iz Srbije ali ce verovatno cvarci sa ovcijim sirom nestati sa jelovnika jer izazivaju visoki pritisak i debelu zadnjicu.

ni mrve bureka neprijatelju!

pre 10 godina

Zar je Srbija trazila prijem u Organizaciju Islamskih Zemalja, pa mislite da u srpskim prasicima ima neceg specificnog!? Mislite da nigde drugde svinje "tradicionalno" nisu klali u domacoj radinosti? I da to i tamo nije bilo festa.
Ah, da... da se ne zaborave kajmak, gibanica, slatko od sljiva i naravno - rezanci s makom! Mislim, kad budu razgovarali o tim prasicima i rakiji.

bratko

pre 10 godina

"Koferce" govori o novom zaposljavanju kadrova za razne "timove"...a nece biti, kaze, mesta strancarenju u tim timovima??! HAHAHAHA...zalim sto nemam veca slova da docaram kako sam se slatko nasmejao ovakvim glupim izjavama!!! Nas premijer...sta reci...

natnes

pre 10 godina

Od Gazimestana preko Kozaračkog kola i "Nedamo stranim trupama da udju na našu teritoriju ni po koju cenu " do sadađnjeg, faktički priznanja Kosova. Fantastičan luping vladajuće većine sa računom ispostavljenim nama, običnom narodu.
Ali ipak, na kraju, iskrene čestitke. Vreovaću da tada i u tom trenutku nije moglo drugačije. Najzad krećemo tamo gde pripadamo, šta je bilo bilo je ...

Swedenonline

pre 10 godina

" On je još jednom ukazao da je vlada koju vodi postigla istoprijski uspeh jer je za 11 meseci uradila ono što nijedna druga nije pre nje i da će zato ući u istoriju."... sta se ovaj hvali, pa stanovnistvo Srbije je naviklo da skida gace, laje, buni se ali kad se svetlo ugasi... elem, ko god je hteo..

može to u srbiji

pre 10 godina

kakve izjave, a ta bi drugo i očekivaki od političara, al bar sam se nasmejo do suza, kakve ovaj izbacuje npr. "On je naveo da će za to biti potrebno anagažovanje možda i nekoliko hiljada ljudi gde, kako je naglasio, nema mesta međustranačkom nadmetanju". ili "Premijer je naglasio da zbog obimnog posla koji predstoji on neće ići na odmor, iako su letnji odmori u EU od kraja jula do kraja avgusta". da je ovo napisano na njuz.net ne bi bilo ni pola toliko smešno....

misko

pre 10 godina

Ma pustide sad i rakiju i prasice,bolje da se pozabavimo sprovodjenjem sporazuma..i da se pozabavimo nasim putevima,zdravljem i skolstvom,a tiu pre svega mislim na Mrkonjica,danas kolaps na obiliznici iz pravca NS ka Bubanj Potoku,nisma mogao da prodjem 45.min syajao u koloni..onda zdravlje ,kod doktora se ceka u najbolje slucaju do 2 sata..i zasto su nam ucenici losi,znanje nam je sve losije i losije....to su problemi koje treba resiti,pursimo i prasice i rakiju...mi cemo je uvek praviti,i klati prasice,bas ce neko da dolazi u neku zabit da ot kaznjava,ali naravno mora se kontrolisati poreklo i hrana za te zivotinje...

samo gledam

pre 10 godina

koci! hallo!!! stani sa pripremama ekipom novih foteljesa koji ce du nas dodatno kostati. to je sve tek na redu kada ODRADITE, ZAVRSITE sto ste eu obecali i sto oni traze. zbog polovicno odradjenih stvari su vam dali jos vremena. ili hocete jos koji produzetak?

oki

pre 10 godina

Kada policija i ostali prestanu da voze sluzbena kola, ovoj drzavi ce krenuti. Do tad ce oni biti neprestan izliv novca iz vec prazne kase.

Izdaja

pre 10 godina

I rakija i prasići su također mit kad uđeš tamo u EU. Nema više " Ej Milivoje, idem za Niš, ću svrnem na pet minuta da mi odvojiš jednog prasića i pet kile rakije. Zaboravi na te navike i podnesi ostavku pre oktobra.

bre

pre 10 godina

što se rakije tiče, biće zabranjeno pravljenje po kućama ako nemate ISO sertifikat 9001 koji za svaki proizvod domaće radinosti košta 100K €, to će se uskoro desiti Hrvatima koji neće više moći ni med da kupe na selu, a pijace mogu slobodno da zatvore ako povrće nije iste veličine

Samo vas gledam

pre 10 godina

ma boli EU i za kazan i za razanj. bitno da to ne prodajem. to je vec njihov posao, a ja cu porez placati livadom, njivom, pa kucom. zatim ce mi uzeti decu da ubedjuju "one" kao sto su ubedjivali i nas. onda ce poceti da snimaju filmove o ubedjivanju na licu mesta i to prikazivati kao nekad predstave sa gladijatorima po arenama.
nadam se samo da ce novi Spartak ipak pobediti...

Stanislava

pre 10 godina

Sada nam sledi rad i posvecenost do detalja svemu, ali i dugo najavljivana rekonstrukcija jer da bi se ceo proces ispratio kako treba moramo sprovesti reforme.

Dušica

pre 10 godina

Treba samo što bolje sastaviti timove za pregovaranje,a naša rakija i prasići trebaju se plasirati na inostrano tržište što bolje.Što da ne kada je rakija srpsko piće.

Džoni

pre 10 godina

Mi smo nepopravljivi! Od Vidovdana 1389 pa evo do Vidovdana 2013 mi poraze pretvaramo u pobede kad god nam to odgovara! Svi su čekali taj famozni datum a onda kada ga ipak 28-og nismo dobili ovi naši stručnjaci su napravili priču kao da smo sve brige prebrinuli! Toliko je iz Evropskih izveštaja jasno da nećemo ući u EU dok god ne priznamo Državu Kosovo i ne uspostavimo medjudržavne odnose! Ali i to je samo jedan od uslova! E sad ko će biti baja pa to i zvanično priznati videćemo!

boki71

pre 10 godina

Obicna propaganda!!U Austriji sam jeo prasetinu sa raznja.Ima normalno da se kupe zaklani i ocisceni prasici u kasapnicama.I to jeftinije nego kod nas u Srbiji!Za pecenje rakije nisam siguran,ali sam cuo da moze i da mora proci kroz stroge kontrole pre konzumiranja!

vera

pre 10 godina

@Zeljko:
Ne, nego ce ti njima pricati kako se peku prasici. Mozda je to jedino sto Srbi i rade jer ako nisi primetio svi, skeneri, rentgeni, laboraorije,kucni aparati su ti strani, samponi, kreme, kola, sva tehnika, racunari...Naspram svih ovih naucnih i civilizacijskih dostignuca tebi je u glavi jedino prase? Sta je sa tvojom glavom? ti onda idi u sumu i zivi bez svih proizvoda koje je neko u svetu smislio i zadrzi srpsko prase (jer nesto da napravimo ocigledno nismo sposobni)> Daj bre, ne sremotite se lupetanjima ovakvim.

mala

pre 10 godina

Kakva jeftina propaganda, Druze Predsednice vlade dali znate koliko ima alkoholicara u Srbiji, ne , ne znaju ni psihijatri. Propagirati Srbiju kroz prasice I radzu neverovatno. DNO. Bas mi je drago sto ne mozete da zavucete prstice u Evropske fondove, jer je sve ovo oko datuma bilo oko zavlacenja prstica. Dali znate da njegov prazan stan cuva po 5 policajaca dan I noc. Znam komsinica, a ko placa te policajce mi I sve u krug

nesa usa

pre 10 godina

Svako prica o onom sto najbolje zna i poseduje. Dacic o prasicima, Vucic o prodavanju magle.
Srpski narod nema o cemu da prica; ne zato sto ne zna nista, nego zato sto nista ne poseduje.

mia

pre 10 godina

@Bre:
Ne lupetaj. Stadnardizovace se stvari tako da seljaci i velike farme (svejedno) ne mogu da posipaju hranu svim i svacim kako hoce pa smo svi bolesni, najbolesniji u Evropi. A organsku kranu sam kupovala u sred Londona, kao i neprskane jabucice kod seljaka oko Kembridza.

bre

pre 10 godina

što se rakije tiče, biće zabranjeno pravljenje po kućama ako nemate ISO sertifikat 9001 koji za svaki proizvod domaće radinosti košta 100K €, to će se uskoro desiti Hrvatima koji neće više moći ni med da kupe na selu, a pijace mogu slobodno da zatvore ako povrće nije iste veličine

ja sa Novog Zelanda

pre 10 godina

Svaka izjava ovog lika je degutantna i tera na povracanje. On i njegova stranka su doveli narod do ovog katastrofalnog stanja, da nije bilo njega i njih Srbija bi bila mesto za normalan zivot. Sad svaku mrvicu iz EU pripisuje sebi. Srusio kuce i sad deli pocepane cebadi da se narod ogrne. Prvo je osiromasio narod, posizofrenio, poseljancio i napravio ga po svom nakaradnom kalupu. Sad mu vise niko nista ne moze jer je stvorio klonove koji ce da ga podrzavaju. OD EU nema nista, to i on zna al isplati mu se da takvom narodu prodaje maglu za debele pare.

Dušica

pre 10 godina

Treba samo što bolje sastaviti timove za pregovaranje,a naša rakija i prasići trebaju se plasirati na inostrano tržište što bolje.Što da ne kada je rakija srpsko piće.

wikipedia

pre 10 godina

Zaboravite sada na detalje ( rakija i prasići), mislite i usredotočite se na glavni problem : implementaciju sporazuma potpisanog s Kosovom jer bez napretka i opipljivih rezultata u implementaciji neće biti početka pregovora u januaru 2014 ili će pad za vrijeme trajanja pregovora uslijediti veliki zastoji, a tomu ga dođe na isto. Treba pažljivo pročitati tekst odluka Evropskog savjeta i imati na umu što je Angela rekla novinarima nakon što je odluka donijeta. Iskreni pozdrav svima.

Vladimir / Utrecht

pre 10 godina

Ja zivim u EU/NL i znam da je ovo tacno! Treba razumeti da EU nije "normalna" drzava, vec kooperacija i zajednica zajednickih interesa a pre svega ekonomskih! I naravno da se raspravlja i o najmanjim detaljima kao sto su domace radinosti, prehrambeni proizvodi, procesi proizvodnje... Bilo je ovde dosta rasprava na tu temu, posto birokrate iz Brusela nemaju uvo za nacionalne identitete, pa su Italijani digli veliku galamu oko svojih maloprodajnih sireva, vina, sunki... a isto tako su i portugalci i spanci bili veoma kivni na Brusel kada su otkrili da njihovi suhomesnati proizvodi, koje tradicionalno proizvode i po 1000god, sada za Brusel nisu dobri i moraju se ukinuti!? Odma mogu da vam garantujem da ce ona tradicionalna Daca ( klanje svinja ) prvo sto ce biti zabranjeno i kaznjivo, a onda verovatno i domaca rakija, vino, kobasice, sunke, kiseli kupus...Brusel mora da ima kontrolu, a sve sto nemoze da se kontrolise je jednostavno zabranjeno! Ono sto hocu da kazem je da ce Srbija morati prvo da edukuje svoje administrativce i da ih dobro pripremi da se bore za svaki cvarak i kobasicu, kako bi srtbija sacuvala svoj integritet i kulturno nasledje! A da ne pricam o tome da je farmaceutisticka industrija kao i Monsanto i Kodeks Alimentaris nasao svoje mesto i lobiste u Bruselu i da ce uciniti sve da udju u te vase Banana republike na velika vrata! A vi, u Jugoslovenskim drzavama, nemate intelektualnu masu i obrazovane i upucene ljude s visokim moralnim standardima da vas zastite!

EU STANDARDI

pre 10 godina

ЕУ стандарди су добри за грађане Србије, зато већина ЗАХТЕВА да наши политичари максимално скрате трајање преговора..
Влада мора да коначно реши односе са КиМ, а да истовремено :
- изврши реформу правосуђа и похапси велике криминалце,
- смањи број незапослених, тако што ће повећати инвестиције у ПОЉОПРИВРЕДУ и ПРОИЗВОДЊУ робе за девизе.

Из Владе морају отићи сви који коче реформе због својих себичних интереса и нису имали храбрости да свима у јавном сектору СМАЊЕ:
ДЕО плате преко 400 евра, за 10% ,
а ДЕО преко 1.000 евра смање за 20% ,
и те паре уложе у отварање нових радних места.

Ko je kriv mi smo krivi, mi NAROD glup, blesav,naivan...

pre 10 godina

Ko ce da ispuni te unutrasnje norme koje trazi EU?
Da nece mozda Mrkonjic ili mozda Ilic ili 0bradovic ili mozda mlada SPS nada koja pretenduje da zaseni i svoje straije kolege u pricanju praznih prioca i prosipanju demagogije aka Ruzic.

Prvo nas cenjeni Gospodine Premijeru pogledajte malo oko seba ( na lokalu kakvo je stanje lose i ogrezlo u korupciji i raznoraznim malverzacijama to je neopisivo recima),pogledajte i stavite prst na cele i dubko se zamislite i videcete kakvi su sve ljudi oko vas, i da sa tim ljudima nema nekog iole veceg napredka za nasu zemlju za nas narod.
Onda takodje pogledajte i gledajte i gledajte dok ne vidite da ste i vi isti ko i oni...

Ranko

pre 10 godina

Dacic,Vucic i Nikolic kao i armija njihovih obozavalaca treba zaista da slave! Ovo im je vrhunac moci i slave,od Vidovdana 2013 te godine,jedini im je pravac onaj ka dole,a uteha im je sto ce taj put biti dug i sto ce ih dugo grejati toplota tek dobijenog datuma za zatum ,dakle biti ce na vlasti a to je ujedno i losa vest za armiju njihovih obozavalaca jer ce da uvide da se izdaja nikom u historiji nije isplatila pa nece ni njima (nama).Bice interesantno sve to gledati,realno bolje nismo ni zasluzili,na Cecinom konceru 130 000 ljudi a na protestu povodom izdaje na Vidovdan 1300 ljudi,svaki je komantar izlisan,mislim da nismo dostojni svojih predaka.Vezite se-polecemo pravo u ambis!

Nema više vremena

pre 10 godina

Sad će opet 6 meseci da mlate birokratske pipirevke - pregovori, platforme, timovi, akcioni planovi... ne, ni sa ovima nema bolje, tražimo dalje.

marija

pre 10 godina

..."Pokazalo se da možemo i da smo sposobni da ostvarimo rezultat,..., kaze Dacic.

To sto neko potpisuje sve sto mu se stavi pod nos, ne trazi nikakvu sposobnost, ili tvojim recnikom, to moze i moja baba.
To sto ste vi potpisali, Dacicu, mogao je svaki cinovnik ove drzave.

Stanislava

pre 10 godina

Sada nam sledi rad i posvecenost do detalja svemu, ali i dugo najavljivana rekonstrukcija jer da bi se ceo proces ispratio kako treba moramo sprovesti reforme.

natnes

pre 10 godina

Od Gazimestana preko Kozaračkog kola i "Nedamo stranim trupama da udju na našu teritoriju ni po koju cenu " do sadađnjeg, faktički priznanja Kosova. Fantastičan luping vladajuće većine sa računom ispostavljenim nama, običnom narodu.
Ali ipak, na kraju, iskrene čestitke. Vreovaću da tada i u tom trenutku nije moglo drugačije. Najzad krećemo tamo gde pripadamo, šta je bilo bilo je ...

Valter

pre 10 godina

De si krenuo premijeru sa rakijom i prasicima?Od dana dobivanja datuma do ulaska u EU,Hrvatskoj je trebalo 8 godina.Treba uskladiti preko 700 zakona,oko 25 velikih poglavlja......cekaj dok pocme o korupciji,kriminalu,ratnim temama.....u ovih 8 godina,smrklo nam se svima od Evrope i ulaska.Mnogi su,cak i jedan premijer,neki ministri u zatvoru.Teror tek pocinje.Prasici i rakija dolaze pod razno,na kraju!

Izdaja

pre 10 godina

I rakija i prasići su također mit kad uđeš tamo u EU. Nema više " Ej Milivoje, idem za Niš, ću svrnem na pet minuta da mi odvojiš jednog prasića i pet kile rakije. Zaboravi na te navike i podnesi ostavku pre oktobra.

misko

pre 10 godina

Ma pustide sad i rakiju i prasice,bolje da se pozabavimo sprovodjenjem sporazuma..i da se pozabavimo nasim putevima,zdravljem i skolstvom,a tiu pre svega mislim na Mrkonjica,danas kolaps na obiliznici iz pravca NS ka Bubanj Potoku,nisma mogao da prodjem 45.min syajao u koloni..onda zdravlje ,kod doktora se ceka u najbolje slucaju do 2 sata..i zasto su nam ucenici losi,znanje nam je sve losije i losije....to su problemi koje treba resiti,pursimo i prasice i rakiju...mi cemo je uvek praviti,i klati prasice,bas ce neko da dolazi u neku zabit da ot kaznjava,ali naravno mora se kontrolisati poreklo i hrana za te zivotinje...

XJHVD

pre 10 godina

Jel će moći moj komšija da uključi aparat za varenje,strug,bušilicu i da mi obori napon na 180 a da pritom nema prijavljenu firmu i ne plaća POREZ.Radi na crno.

Mika 2

pre 10 godina

DAJTE sredite elementarne stvari u Srbiji, koje ne zavise od EU , Rusije i SAD. Neće Srbija imati stanovnika kada dodje red za njen ulazak u EU. Svi će otići. Spustite se malo na zemlju.

baka

pre 10 godina

35 timova i jedan centralni?! Pa ko ce da plati rad tih ljudi?!?!?! To je preko 1000 plata mjesecno koje sigurni nece biti male jer jos se nije rodio politicar koji je volontirao u nekom projektu! Najmanje patriote su politicari, dok se jos u SFRJ islo na dobrovoljne akcije niti jedan nije ucestvovao u njima a ni danas nije bolje

Anex

pre 10 godina

Da niste ložili narod na gluposti i ludila razna davnih decenija, bili bismo u EU. Mrzim vas šlj... jedan! Gubo i sramoto roda svoga!

b

pre 10 godina

pa tebi su rakija, jagnjici i prasici najbitniji u zivotu, jer si istorijski gledano iz te komunisticko-prasece-jagnjece brigade, ajde bre vise ne lazite narod, i sta slavite, neki datum, a ja vas pitam koji datum, kada ce i kog datuma odpoceti pregovori, to izgleda samo ti, vucic, nikolic i vulin znate, a kako to drecun ne zna, ma bre samo da se pokrijete s usima i da cutite i povucete se sa vlasti jer niste sposobni da vodite drzavu, nego samo varate, lazete i obmanjujete ovaj napaceni i gladni narod, TREBA DA NAROD UZME MOTKE U RUKE I DA VAS NAJURI KAO STETOCINE

b

pre 10 godina

koji je to datum, kazi bre tacno, da li je to 2015, 2025, 2050, kazi bre tacan datum, dan, mesec, godinu, busali ste se u grudi i kleli u taj datum, a ne znate kada ce biti taj datum, ne lazi bre vise narod, vec podnesi ostavku, kritikovali ste i pljuvali Tadica kada se rukovao s tacijem, a vi sada samo sto jedan drugom ne gurnute jezik koliko se ljubite

kmv

pre 10 godina

kako vlast, koju vrse ljudi bez dana radnog staza s politickog,moze da donese bilo kakav pomak u bilo kojoj grano ekomomije privrede zdravstva....?

juji

pre 10 godina

@nemirni moci ces peci rakiju,al ces morati platit drzavi za svaki kotao koji ispeces,tako je u Hrvatskoj.Pripremite se u EU ima propis za svaku glupost.

Branislav

pre 10 godina

Srbija nije "dobila" nikakav datum i nista nije odredeno , vec ponovo uslovljeno od strane Nemacke. I kada dode do pocetka ispunjavanja zadataka iz poglavlja ( to nisu pregovori vec ispunjavanje zadatog) pa do momenta eventualnog prijema u proseku prode 10 godina. To jednostavno znaci da Srbija nece uci u EU pre 2024 a najverovatnije oko 2030, ako EU bude jos egzistirala.
Kazite vec jednom cinjenice, nemojte praviti od ovoga izbornu kampanju.

zoran

pre 10 godina

Зхиторадја + Бајцхетина рулес...

Kad smo mi doživeli da nam SPS i radikali uvode u Evropska pravila. E moj Đinđiću zbog čega si dao život, samo se pitam?

balega sa asfalta

pre 10 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem.
Pa nije drzava smejurija, nego je narod smejurija. Sto bi rekao Pera Lukovic: retko glup narod.

Swedenonline

pre 10 godina

" On je još jednom ukazao da je vlada koju vodi postigla istoprijski uspeh jer je za 11 meseci uradila ono što nijedna druga nije pre nje i da će zato ući u istoriju."... sta se ovaj hvali, pa stanovnistvo Srbije je naviklo da skida gace, laje, buni se ali kad se svetlo ugasi... elem, ko god je hteo..

XXX

pre 10 godina

A jel ću SMETI ja tada za razliku od sada kada šaljem komentar da se predstavim punim imenom i prezimenom i ništa da mi se ne desi. Jaoo jedva čekam.

Ekn

pre 10 godina

Sredite vi ekonomiju i sudstvo i napravite dobar poslovni ambijent, a neka to sve bude na putu da postanemo kolko tolko normalni. Sadasnje stanje u kome je cela privreda zavezana u jedan veliki mornarski čvor, nikako ne valja.

Milan

pre 10 godina

A protest "Spasimo Nauku"" u utorak 2. jula u 11h protiv partijskog druga gospodina premijera koji je grobar prosvete i nauke u Srbiji. Zasto ne kaze nesto više o tome?

Grunf

pre 10 godina

Uspeh za 11 meseci.Pa vi ste fenomeni svetske poitičke scene.Užasno je to što predstavljate stvari na takav način.Ni jedna to vlada nije uradila.Niko Vas ne hvali pa sami sebe hvalite.Čoveče to je proces koji traje i nekoj vladi će nešto zapasati.Ko zna ko će i u kavim okolnostima objaviti punopravno članstvo EU.Svi koristite one izraze "Ja nemam nikav problem " produced by Vučić.Imate ih na pretek čim tako mislite.Pa pogledajet samo šta je apelacioni (oslobadjajući)sud uradio unazad nekoliko meseci.Na početku mandata ste nam mozak probili sa Dulićem jer ako je neko ukrao čokoladnu bananicu iu samiške bio je to Dulić.Sad lekari klinike Decedre.Ili apelacioni sud ima moćne sudije a tužilaštvo nesposobnjakoviće pa se sve da osloboditi ili je to namerna sistemska greška.Tako će biti i sa Miškovićem.Sa ovima iz azotare,Luke.Karić Vam nudi 20 milona.Istaržili ste odakle mu.Muzikantu koji se obogatio podseticu mladje na pomoći za KiM iz celog sveta kada su pljuštali u kasu švajcarci,dojč marke i dolari uz tekstove kao umrlice u "Politici".Idete u Moskvu pa što ga braća_Rrusi ne uhapse i ne isporuče zajedno sa Markom g-dine Premijeru.To Nemci hoće. Sprovodjenje pravde i zakona.Obradovali ste se pristupnim fondovima.Savki evrić moraćete da pravdate.Vi i vaši drugari nemate sluha toliku širinu,znanje da shvatite šta treba da uradite da izvučete ovaj nasuknai brod,poravite ga i u plovnom stanju usidrite u luku!I ja ne idem na odmor i sedim kući jer mi otimate decenijama!Do guše u "-"

Gurman Joca

pre 10 godina

Gospodo Srbi, prasci u Srbiji ce za nekoliko godina da slave. Vise niko nece smeti da ih kkkkk....lje. Konacno ce doziveti da budu stokilasi a onda ono sto je receno u EU. Bice sunke Sumadijske, Vojvodjanske ...............ili najbolje raznorazne sunke iz Srbije ali ce verovatno cvarci sa ovcijim sirom nestati sa jelovnika jer izazivaju visoki pritisak i debelu zadnjicu.

Dule

pre 10 godina

sad se setih - pa zar Hrvati izgubise "odojak" (tako se valjda kod njih zove 'srpsko' prasece pecenje'?
(au, 29. jun 2013 18:52)
_______________________________________

Ne! :) I dalje koljemo svinje, pećemo odojke, prasce, svinje, rakiju, pravimo pekmez... Sve je isto kao prije. Jedino oni koji prodaju imaju restrikcije, tj. moraju imati puno veće higijenske uvjete itd...

Kale... brdo...

pre 10 godina

A šta kaže Eštonova za Miljacku, 'oće moći da se ispregovara da se i dalje peva na srpskom, a ne na 28 zvaničnih jezika?

I šta će biti sa trendžama? 'Oće i dalje moći da se furaju po Knezu i u izlascima?

Ja mislim da su moratorijum na hrvatsku verziju Miljacke i trendže po Knezu crvena linija našeg dostojanstva ispod koje ne možemo da idemo. Jesu još Koštunica i Tadić uspostavili nacionalni konsenzus oko ulaska u EU uz očuvanje nacionalnog identiteta i tradicionalnih vrednosti?

Sad mi pade na pamet: i šta će biti sa Moravom? Mislim ako će morati da se odtrpava iz plastičnih flaša ko će to moći da prihvati?

CH

pre 10 godina

Ko ce da vodi pregovore? Kad SNS nema kadar za to oni su polupismeni bahati ne znaju protokole valjda ce neki konobar ili poslasticar koji govori samo srpski, ovi ce pristati na sve od toga ce narod imati samo štete

Janko

pre 10 godina

Ova pojava i njegova partija su nam uzeli 25 godina života. Sad i dalje nastavljaju da svoje promašaje, neznanje i šizofreniju prodaju kao svoj uspeh. Moj predlog je da se odmah pristupi ponovnoj industrijalizaciji zemlje, sa maksimalnim naglaskom na metalsku industriju, oslanjajući se na napredne kineske komapanije, koje nam mogu pomoći da budemo konkurentni na evropskom tržištu. Npr. Japan nije jak zbog elektronike i informatike, nego zbog čeličana i metalske industrije. To se ne može ostvariti sa ljudima plitke pameti i poltronskog, pasivnog pristupa politici i životu.

Jovana

pre 10 godina

Dačić se pravi neobavešten kao jedan njegov prethodnik.
Pre nego što ti, Dačiću, stigneš do rakije i prasića, moraćeš prvo da se baviš nekim drugim stvarima. Proveri lepo redosled koraka. Prvo ide ukidanje diskriminacije manjinskih grupa, sloboda ostvarivanja građanskih prava (javno okupljanje je tu samo jedna sitnica), razdvajanje crkve i države, pravna država (jednakost pred zakonom svih, uključujući tu popove, narko dilere, ubice i kriminalce zvane "navijači" i slične).

Dok na red stignu prasići ti ćeš već biti vegetarijanac.

Rakija minus

pre 10 godina

@juji
"@nemirni moci ces peci rakiju,al ces morati platit drzavi za svaki kotao koji ispeces,tako je u Hrvatskoj.Pripremite se u EU ima propis za svaku glupost."

A za kontrolu angazovace jos 200 rakija-kontrolora !

crni domino

pre 10 godina

Za rakiju nema da brines, pokupili brendove Hrvati i Slovenci, a prasici su zabranjeni za klanje! Jedino ce da nam zabrane da pecemo rakiju onako kako to radimo decenijama!
To ti je tako. Ako si mislio da se malo urcis pred narodom, zakasnio si!
Takodje si zakasnio i za Kajmak i za Ajvar!
Nego gledaj da sto pre vratis Aflatoksin u dozvoljene granice jer cemo kao narod nestati pre vremena i pocni da razmisljas kako narod da pravi i proizvodi konstantno kvalitetno a ne da murdari uz blagoslov vlasti kad god mu se ukaze prilika za to! To ovi, sto ocekujemo pare od njih, znaju debelo da kazne! Bugari i Rumuni zbog toga tapkaju u mestu.

susjed vegetarijanac

pre 10 godina

Ma ne brinite ništa zbog prasića,samo EU činovnicima morate dokazati da ih koljete ne humani način,glava u momentu klanja im mora biti okrenuta prema Tahitiju,a vi morate 10 puta izgovoriti mantru "bolje biti pijan nego star" i to je to.Oni tako rade u svojim EU klaonicama.U kratkim crtama,želi se postići što humaniji standard,tako da bi životinje i same poželjele biti što prije zaklane na takav humani način,zapravo,ne bi ih niti trebalo tjerati na klanje,one će same navaljivati.U stvari,razloga za brigu nema...

penzionerka

pre 10 godina

I šta sad? Devedesetih godina vas (kad jiš nešto očekujete od života) sud radikala, spsovaca i julovaca,doduše uz pomoć porote od dva miliona glasača, osudi na doživotnu bedu, izolovanost, mržnju prema svemu i svima ,a sve na osnovu izmišljenih dokaza. Posle dvadeset godina gospoda sudije su shvatili da su pogrešili, da su bili u zabludi, da su mislili da narod to hoće i sada su rešili da vas puste iz doživotnog zatvora ,a da vi za to morate da im budete neizmerno zahvalni. Sada, kada imate 20 godina više,kada znate da nećete da dočekate ta njihova obećanja o boljem životu. Da li sada možemo da ih tužimo sudu u Strazburu za sav duševni bol, siromaštvo, propast svih moralnih vrednosti i što je najtragičnije gubitak hiljada života koje nam je njihova politika donela ,a čije posledice i sada osećamo.

Fidel

pre 10 godina

U Hrvatskoj se takođe peče rakija po domaćinstvima, a ispregovarano je da može da se ispeče do 50 litara za tzv. lične potrebe, a preko toga se plaća akciza na alkoholna pića. Naravno da to nitko neće kontrolisati, kao ni klanje svinja po kućama. Potpuno nevažan dio pregovora koji služi za loženje raje protiv EU.

Valter

pre 10 godina

Ej bre komsije Srbi,alal me nasmijaste do suze.Da Vas nema,izmisliti bi Vas trebalo.Komentator Oliver me neterao da palcem od smeha....."ha,ha....experti iz EU i domaci strucnjacu veru se u Gornji Klokocevac da plene stare i kazane....."!!!Svaka cast majstore.Volim ovakve teme jer o politicarima iliti cobanima,mislimo isto u Hrvatskoj i Srbiji.Nema jezika da se opisu nasi biseri do Srpsko-Hrvatskog.Moze i obrnuto,na isto mu ga dodje.Ah,de su vremena Ckalje,Kamiondzija,Zikinih dinastija....Materijala za komedije,vezano za EU na pretek.Pozdrav iz Istre!

Samo vas gledam

pre 10 godina

ma boli EU i za kazan i za razanj. bitno da to ne prodajem. to je vec njihov posao, a ja cu porez placati livadom, njivom, pa kucom. zatim ce mi uzeti decu da ubedjuju "one" kao sto su ubedjivali i nas. onda ce poceti da snimaju filmove o ubedjivanju na licu mesta i to prikazivati kao nekad predstave sa gladijatorima po arenama.
nadam se samo da ce novi Spartak ipak pobediti...

Добривоје

pre 10 godina

Ко о чему наш дуче о ракији и прасићима док му се држава разашива. Дођи у Цикоте на једну љуту да видиш како гори, а можда добијеш и једног прасића ако останеш на ногама :-D

mixi

pre 10 godina

ko o cemu dacic o prasicima ,rakiji,i o narodnoj muzici ....takvi ni u africku uniju nemozemo...umesto da prica o kulturi ,nauci ,orazovanju.....on baja opleo odma po rakiji i pecenju...ova evropa je ludja od nas sto nam i dade datum

mixi

pre 10 godina

slogan sledecih izbora sps je prasici nemaju alternativu , a ovih drugih i rusija i prasici....mi smo prasici, prasici su nasi .....svi svi svi za prasice ...prasici za bolji zivot .za prasice ,znas zasto .pokrenimo prasice .prasici se saginjati nece .razlicak jer nisu svi prasici isti .jaki prasici jaka srbija

buducnost zagarantovana

pre 10 godina

Karleusa,Ceca,prasici,jagnjici,rakija...to je taj kulturoloski kod koji je EU prepoznala...Tesla ,Pupin,Milankovic,Pancic,Mariceva...to je prevazidjeno...

O.o

pre 10 godina

Meni se cini da je Hrvatima trebalo 8 godina da zavrse sva poglavlja, pritom su makar 2x organizovaniji, tipujem da Srb i Cg ulaze u EU oko 2022-3 najranije. To ako uspiju da suzbiju korupciju, pohapse i OSUDE gomilu pokvarenih politicara, a svi znamo da kod nas vrana vrani oci ne vadi. Al' evo vidjecemo...

perfex

pre 10 godina

Sada sam čitao Dojče vele.nama su juče rekli da će nam u januaru reci kada počinju pregovori i to ako prodjemo dve kontrole sprovodjenja Briselskog sporazuma??..pa čemu jučerašnje fanfare i slavlje??!!

samo gledam

pre 10 godina

koci! hallo!!! stani sa pripremama ekipom novih foteljesa koji ce du nas dodatno kostati. to je sve tek na redu kada ODRADITE, ZAVRSITE sto ste eu obecali i sto oni traze. zbog polovicno odradjenih stvari su vam dali jos vremena. ili hocete jos koji produzetak?

oki

pre 10 godina

Kada policija i ostali prestanu da voze sluzbena kola, ovoj drzavi ce krenuti. Do tad ce oni biti neprestan izliv novca iz vec prazne kase.

ni mrve bureka neprijatelju!

pre 10 godina

Zar je Srbija trazila prijem u Organizaciju Islamskih Zemalja, pa mislite da u srpskim prasicima ima neceg specificnog!? Mislite da nigde drugde svinje "tradicionalno" nisu klali u domacoj radinosti? I da to i tamo nije bilo festa.
Ah, da... da se ne zaborave kajmak, gibanica, slatko od sljiva i naravno - rezanci s makom! Mislim, kad budu razgovarali o tim prasicima i rakiji.

Oliver

pre 10 godina

Već zamišljam stručnjake EU & lokalne experte sa workshopa kako se veru u Gornji Klokočevac, da plene satare i kazane. A tamo ekipa Kraljević Marko/Vilijam Volis spremila topao doček. Biće to prekretnica u istoriju Evropske unije.

Cista demagogija i populizam

pre 10 godina

Cista demagogija i populizam, od prve do poslednje reci...na sta ce u Srbiji biti stavljen akcenat? Na "koliko sam ja tu dobar" modus placanja? Hiljade novih drzavnih sluzbenika-zombija na ledjima privrede u tragovima i kolabirajuceg privatnog sektora? Gadite mi se svi, hohstapleri najobicniji...

nista ne znaci

pre 10 godina

Pazi, nismo ni dobili datum a ovaj je poceo pregovore a da nema jos sa kim da pregovara i odma se uvatio za prasice. Sve je potaman jos samo prasice da ne tamanimo.
Lepo su zitoradjani smislili da za Vidovdan Ivica dobije kalendar a da ova napravi javno veselje na Uscu. E pa nije im uspelo. Ova je nagomilala seljobere na poljani, al onaj je dobio samo datum za "ne lipsi magarce do zelene trave".

Kale... brdo...

pre 10 godina

Ovo je jedina vest koja je potrebna u vezi sa zemljom Srbijom i datumom januarom.
Na osnovu nje se kristalno jasno vidi koliko ovaj čovek veze nema ni šta radi, ni koji mu je posao, ničim izazvan, zapao u ruke.
Pa da su nasumično intervju u kafani sa prvim treznim radili, ne bi na ovakvog nesrećnika naleteli.

ludi pera

pre 10 godina

sad posto je obavio posao, mogo bi malo na janjece a i prasece, malo
rakice da podmaze grlo pa pesma,.. ko bi rekooo., cuda da se deeessseee...

srki

pre 10 godina

Pozabavite se vi sa lopovlukom u Srbiji a sto se tice prasica i rakije da mi to na los nacin pecemo nebi Dacic bio tako bucmast i rumen.

Морава и брда

pre 10 godina

А кад је на реду ЕКОНОМИЈА; , привреда, производња,извоз, обнова од лоповлука...
Кад је на реду повраћај ПОКРАДЕНИХ НОВАЦА!?
Кад је на реду живот грађана!???????????????????????

lady

pre 10 godina

Velikodusno od premijera sto nece na odmor. Ja bih, al' nemam od cega. Zato me pozovite u jedan od tih 35 timova, da i ja dam doprinos evropskoj buducnosti Srbije, a ne da dangubim na Adi.

može to u srbiji

pre 10 godina

kakve izjave, a ta bi drugo i očekivaki od političara, al bar sam se nasmejo do suza, kakve ovaj izbacuje npr. "On je naveo da će za to biti potrebno anagažovanje možda i nekoliko hiljada ljudi gde, kako je naglasio, nema mesta međustranačkom nadmetanju". ili "Premijer je naglasio da zbog obimnog posla koji predstoji on neće ići na odmor, iako su letnji odmori u EU od kraja jula do kraja avgusta". da je ovo napisano na njuz.net ne bi bilo ni pola toliko smešno....

vera

pre 10 godina

@Zeljko:
Ne, nego ce ti njima pricati kako se peku prasici. Mozda je to jedino sto Srbi i rade jer ako nisi primetio svi, skeneri, rentgeni, laboraorije,kucni aparati su ti strani, samponi, kreme, kola, sva tehnika, racunari...Naspram svih ovih naucnih i civilizacijskih dostignuca tebi je u glavi jedino prase? Sta je sa tvojom glavom? ti onda idi u sumu i zivi bez svih proizvoda koje je neko u svetu smislio i zadrzi srpsko prase (jer nesto da napravimo ocigledno nismo sposobni)> Daj bre, ne sremotite se lupetanjima ovakvim.

boki71

pre 10 godina

Obicna propaganda!!U Austriji sam jeo prasetinu sa raznja.Ima normalno da se kupe zaklani i ocisceni prasici u kasapnicama.I to jeftinije nego kod nas u Srbiji!Za pecenje rakije nisam siguran,ali sam cuo da moze i da mora proci kroz stroge kontrole pre konzumiranja!

MUKNAVI

pre 10 godina

Evo opet jos "radnih mesta" , po kancelarijama.A o tom zaposljavanju odlucuju..kurte murte,burazeri,kumovi itd koji glede` iz dzipova,i siroko,raskreceno to je sada trend,setaju po Srbiji i "obicnom narodu" obecavaju boljitke,legalizacijama,putarinama,taksama i ostalim..haracima.

zoran

pre 10 godina

Da upravljate i vodite svoju porodicu kao sto vodite ovu drzavu i vi i vasi prethodnici,davno bi vas porodica napustila i prosili biste na ulici.Mi nazalost moramo da vas trpimo i nemamo gde da odemo.I prestanite vise da nas davite sa EU i uradite bar jednu dobru stvar za ovaj narod i drzavu ili vi ne vidite da ovde nista ne funkcionise kako treba.

Flash Gordon

pre 10 godina

Njegova ekselencija gospodin Dacic ce,bez sumnje voditi visokokvalitetne i sadrzajne razgovore sa evropskim zvanicnicima o vrstama i nacinu odgoja srpskih prasica kao i konzumiranju istih.Veceg eksperta u tom polju ova zemlja nikada nije imala...Ostaje nam da sa zanimanjem pratimo njegova izlaganja.Srecan put u Brisel!

bratko

pre 10 godina

"Koferce" govori o novom zaposljavanju kadrova za razne "timove"...a nece biti, kaze, mesta strancarenju u tim timovima??! HAHAHAHA...zalim sto nemam veca slova da docaram kako sam se slatko nasmejao ovakvim glupim izjavama!!! Nas premijer...sta reci...

nesa usa

pre 10 godina

Svako prica o onom sto najbolje zna i poseduje. Dacic o prasicima, Vucic o prodavanju magle.
Srpski narod nema o cemu da prica; ne zato sto ne zna nista, nego zato sto nista ne poseduje.

Džoni

pre 10 godina

Mi smo nepopravljivi! Od Vidovdana 1389 pa evo do Vidovdana 2013 mi poraze pretvaramo u pobede kad god nam to odgovara! Svi su čekali taj famozni datum a onda kada ga ipak 28-og nismo dobili ovi naši stručnjaci su napravili priču kao da smo sve brige prebrinuli! Toliko je iz Evropskih izveštaja jasno da nećemo ući u EU dok god ne priznamo Državu Kosovo i ne uspostavimo medjudržavne odnose! Ali i to je samo jedan od uslova! E sad ko će biti baja pa to i zvanično priznati videćemo!

mia

pre 10 godina

@Bre:
Ne lupetaj. Stadnardizovace se stvari tako da seljaci i velike farme (svejedno) ne mogu da posipaju hranu svim i svacim kako hoce pa smo svi bolesni, najbolesniji u Evropi. A organsku kranu sam kupovala u sred Londona, kao i neprskane jabucice kod seljaka oko Kembridza.

mala

pre 10 godina

Kakva jeftina propaganda, Druze Predsednice vlade dali znate koliko ima alkoholicara u Srbiji, ne , ne znaju ni psihijatri. Propagirati Srbiju kroz prasice I radzu neverovatno. DNO. Bas mi je drago sto ne mozete da zavucete prstice u Evropske fondove, jer je sve ovo oko datuma bilo oko zavlacenja prstica. Dali znate da njegov prazan stan cuva po 5 policajaca dan I noc. Znam komsinica, a ko placa te policajce mi I sve u krug