Petak, 28.06.2013.

14:45

DSS: Datum kada Vlada preda Kosovo

DSS smatra da Srbija neće dobiti tačan datum za početak pristupnih pregovora sa EU dok Vlada Srbije ne ispuni sve zahteve Prištine i preda Kosovo.

Izvor: Beta

DSS: Datum kada Vlada preda Kosovo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Boris

pre 10 godina

Toliko pljuju EU, istu onu za koju su se i sami zalagali, a vrhunac licemerja je to sto konkretno, deca ovog Samardzica upravo u zemljama EU zive i studiraju.

Roma

pre 10 godina

"Datuma nema. Datum se odlaze za januar, a u decembru ce Evropski savet oceniti sta je Srbija uradila na primeni briselskog sporazuma, dakle igra se nastavlja", rekao je potpredsednik DSS Slobodan Samardzic novinarima u Narodnoj skupstini.

ovi postadose i vidovnjaci, qq...

Goroljub

pre 10 godina

A evo ih i paranoici... ma, kako vas vise nije sramota? meni je uzasno neprijatno kad citam njihova saopstenja, ovo je cist mazohizam partije koja je sebe toliko srozala da nema dalje.

Lalegator

pre 10 godina

Gospodo iz DSS videli smo na izborima koliko narod podrzava vasu politiku! Na sledecim izborima cete da se borite za cenzus, i daj boza da budete ispod crte!
(oni, 28. jun 2013 19:16)

To sto je DSS van politicke scene je odprilike razlog zasto je ovom narodu odzvonilo.
Medijska manipulacija i odsustvo nacionalnog identiteta.
Mozda i ne treba vise da bude Srbije.
Ali je najpogubnije sto cemo je sami unistiti.

Kalin

pre 10 godina

"Srbija nece dobiti datum dok ne izruci kompletno Kosovo", rekao je Samardzic i dodao da bi Srbija trebalo da prekine evropske integracije.

ne brini ti nista, nego seti se za vreme cijeg mandata je KiM proglasila nezavisnost, pa se onda javi.

TomR

pre 10 godina

Niti smete da nas gledate u oci, niti da bilo sta komentarisete. Obraz vam je kao djon. Penzionisite se, losi ste i kao opozicija.

Bata Irig

pre 10 godina

Ma ovaj dss preteruje i hvata na rodoljublje vec duze vreme. A dok su bili na vlasti nisam video da su radili kako danas pricaju.

Lexus

pre 10 godina

Toliko vam je losa EU a decu ste poslali da vam zive u istoj, kad ste toliko protiv nje onda to pokazite na licnom primeru a ne da jedno pricate a drugo radite.

Dragance

pre 10 godina

Pa i ne znam bas kako moze Srbija da "izruci kompletno Kosovo"? Ovaj problem ste mogli vi da resite dok ste bili na vlasti svima bi nam bilo sada lakse.

VIDOVDAN

pre 10 godina

Vi ste gospodine Samardzicu jedan tako dvolican covek , koji je bio zaduzen da resava sudbinu ljudi sa KIM- a . Ama bas nista niste ucinili dobro za Srbe sa Severa KIM-a. Prestanite vec jednom da glumite patriotu, prvo dovedite sinove iz inostranstva, kada Vam se ne svidja svet pa cete tek onda imati pravo da pricate na ovu temu. Prestanite vec jednom da potcenjujete tudji rad, vec uradite nesto dobro za svoju drzavu.

Cvorovic

pre 10 godina

Dok je DSS bio na vlasti Kosovo i Crna Gora su otisli. Kostunica je Kosovo resavao tako sto se smejao na Kosovu s kalasnjikovom u rukama. Niko s njima nece. Nego, ako mislite da niko nece da odgovara za paljenje ambasada i dzamija varate se.

oni

pre 10 godina

Gospodo iz DSS videli smo na izborima koliko narod podrzava vasu politiku! Na sledecim izborima cete da se borite za cenzus, i daj boza da budete ispod crte!

maja

pre 10 godina

Status Kosova nije rešen, i bitno je da Kosovo bez obzira koliko ga zemalja prizna neće moći biti član UN, dokle god Rusija i Kina podržavaju Srbiju. Bivši britanski ambasador je rekao pre neki dan da će Kosovo imati sudbinu Palestine, jer će veoma teško biti član UN.

katica

pre 10 godina

Cinično je da nas DSS nečemu savetuje, zašto? Ideologija koju su oni zastupali dovela je do samoubilačkog rata sa NATO i kapitulacije u Kumanovu (znači „gubitku“ Kosova). To je ideologija „poricanja“ i „obmanjivanja“ građana o našoj prošlosti i sadašnjosti. Mrze Evropu i misle da je Rusija spas za nas. Znači NUDE MIT jer ta ideologija sa činjenicama života nema ama baš nikave veze. Rusija nije u stanju sama sebe da prehrani. Sve što postoji u Rusiji (što ju je vekovima činilo vojnom silom) je deo evropske tradicije (nauke, tehnike, kulture). 1989 umesto da Srbija prva od zemalja real-socijalizma uđe u EU takva ideologija (DSS zajedno sa ideologijom JULA) nas je skrenula u samoubilačke ratove u YU. Alternativa Srbija kao deo Evropske porodice ili Srbija kao „ruska gubernija“ je lažna. To nikada nije bila alteraniva. Srbija kao „ruska gubernija“ je NESTAJANJE I UMIRANJE Srbije.
Ps. 24 godine nasilnog držanja Srbije kao gubernije dovelo je do potpunog kolapsa, atrofije svih tokova života, opadanja svih znanja i sposobnosti naroda. Spas za Srbiju je da Voja (K i Šeki) zatraže politički azil u Rusiji i da se lepo pridruže Miri. Pustite vi Srbiju narodu koji nije poput vas samoubilački nastojen!

2012

pre 10 godina

Ovima DSS-a teba svaki dan da neko drzi predavanje sta se desava u politici, kasne jedno 3 godine, u velikom su zaostatku za danasnjicom...

jeste jeste i te kakAo

pre 10 godina

"Kako da predamo nesto sto ni nemamo?..."
(Bacvanin, 28. jun 2013 14:50)

Dobro, a ako je izgubljeno još 99`, zašto nas još uvek uslovljavaju sa tim? Kako, ako mi nemamo nikakve veze više sa tim od 99`? Tačno je, tada je počelo da se gubi, ali nisu te 99ÿ uspostavljeni "prelazi", "oficiri", priznanja dokumenata, nije tad Kosovo dobilo medjunarodni broj. To se sve dešava od tada i još traje. Čovek je u pravu datum nije dobijen, a pregovori počinju "kada se implementira sporazum" je zamenjeno umesto starije "da se počne sa implementacijom". Pametnom je jasno da hoće da zaokruže nezavisnost Kosova pre ulaska, pa ko voli nek izvoli.

Klod

pre 10 godina

Kod ovog licemera iz DSSa se radi o poremećaju, tj. o teškom iščešenju svesti!
Samardžićeva zadojenost kosovskim mitom, višeslojnom kompleksnošću i neprijateljstvom prema svim civilizovanim narodima, a naročito prema EU i SAD je tako snažno mentalno otrovala većinu naše omladine da smo kolektivno, i to onako genetski postali nesposobni da objektivno sagledamo stvarnost u vezi s Kosovom a time i vlastiti nacionalni interes.
Ovo je još jedno saopštenje iz DSSa koje je nastalo kao posledica totalnog pogubljenja u vremenu i prostoru, kao i kolektivne šizofrenije koja je prisutna u toj stranci poslednjih 15 godina!

Будућност

pre 10 godina

Srpski narod mora da gleda u buducnost, postujuci sopstvenu proslost i prepoznajuci sve prepreke koje su pred nјim, ali i nalazeci najbolјi moguci nacin da ih zaobidјe i pobedi. Ne trebaju nam oni koji ce nas umesto u buducnost vracati u proslost, dosta nam je tavorenјa na marginama normalnog zivota. Zato gospodo iz DSS-a mozete ovo dobijanјe datuma da nipodastavate koliko god zelite, Srbija je izabrala bolјi zivot i tacka.

Milan Aba

pre 10 godina

Samardjic je do nedavno autoratitivno tvrdio da Hrvatska nece uci u EU. To je govorio nakon sto je Hrvatskoj dodeljen 1. juli kao dan pristupa. Ovaj nije glup, ali je bezobrazan i bez skrupula. Provesor na fakultetu gde truje klince svojim nazadnim stavovima!

Lalegator

pre 10 godina

Kako da predamo nesto sto ni nemamo? Predato je Kosovo jos davne 99', u Kumanovu. Samardjicu, Vi bi ste makar trebali da znate, deca i omladina vecinom zele u Pariz i Bec a ne u Pristinu ili Pec. TO je i razlog zasto je jos 90' bilo vise Srba u Becu nego na celom Kosovu.
Voleli smo mi Kosovo, ali onako, iz daljine. Zato je i raja odlazila sa Kosova u Beograd ili na Zapad, pa cak ni oni koji su zbog Srbovanja morali napustiti Krajinu nisu isli na Kosovo, iako sebe smatraju velikim Srbima.
(Bacvanin, 28. jun 2013 14:50)

Sto se onda tek 2013. potpisuje Briselski sporazum?

Zasto "Kosovo" nema stolicu u UN?

Zasto ga jos uvek nije priznalo vise od pola sveta?

Zasto se za prodaju "Kosovskog" telekoma americka firma dogovara sa nasim Telekomom?

Deca mogu i danas u Pariz i Bec,ali na u vrh glave 2 dana,i za ta dva dana ce ovde da se narade mesec dana.

Plebs koji je 13 godina podrzavao do imbecilnosti intergacije u EU sada ne bi priznao da debakl i krah cele te price pa taman se drzava dezintegrisala na njihove oci.Sto se upravo i desava.

Ili ste u pravu ili ova drzava moze i da nepostoji,ali da priznate da ste pogresili i da okrenete ka alternativama,to nikako ne.

Ni pod stavkom razno.

Dzeronimo

pre 10 godina

Da Vlada u kojoj je bio DSS od 2003. do 2008. godine nije kočila evrointegracije,Srbija bi već bila u EU a gradjani bi daleko bolje živeli. Gradjani su prepoznali tu destruktivnu politiku DSS pa zato dotična stranka uživa podršku 5% gradjana.

Hijavata

pre 10 godina

Sudeći po onome što piše evropska i briselska štampa, ovo je najtačnija izjava. Nemci kažu da su pregovori odloženi za januar 2014. godine. DSS bar ne obmanjuje o EU, bez obzira na stav koji imaju o integraciji. Pošteno.

Ser Aleks

pre 10 godina

Srbija nema vise vremena da ceka ulazak u EU, tako da danasnje dobijanje datuma za pregovore, pa cak i u januaru, veliki korak ka EU. Jer ukoliko Srbija bude tavorila van Evropske unije to ce se pre svega odraziti na nasu egzistenciju, dok gospoda iz DSS ima od cega da zivi kad ih bolji zivot gradjana ne zanima.

Helios

pre 10 godina

I ne samo to, da ni tada neće biti "Datuma", nego i kad bude... Datum znači SAMO da se kreće kroz listu od 35 poglavlja! A Turska, koja pregovara o pristupu 20 godina negde je na pola, bez obzira što je u skoro svemu ispred Bugarske i Rumunije.
Datum je žvaka za budale koje su i glasači stranaka, tj. ovce našeg najvećeg organizovanog kriminala. To je sredstvo obmane tih koji rade u svoju korist i korist struja u EU koje čine zlo Srbiji a na štetu svih nas nepartijskih i normalnih. PatriJota, patriota ili ne, potpuno svejedno.

niko

pre 10 godina

Gospodo iz DSS videli smo na izborima koliko narod podrzava vasu politiku! Na sledecim izborima cete da se borite za cenzus, i daj boza da budete ispod crte!

Singidunum

pre 10 godina

Daleko je od toga da Kostunica nije drzavnik i da njegova stranka nema pametnih ljudi, sta vise mislim da imaju jako kvalitetan kadar...jednostavno njihova politka nije u skladu sa ovim vremenom i teznjama modernog drustva...nekako su zaostali u vremenu i prostoru! Nazalost ili ce morati da malo osavremene politiku ili ce se suociti sa SPO modelom...

Adapter

pre 10 godina

Da li ikada pomislite za koliko propalih zivota, za koliko "odlivenih" mozgova ste zasluzni vi i vasa politika? Da li vam nekada srce zaigra, i da li vas ponekada presece stomak onako kao kada padate, kada osetite da ste krivi za neke lose poteze koje ste ucinili, ili za one dobre koje je trebalo da ucinite a niste...Dragi moji teoreticari...daleko ste vi od politike i drzavotvorstva, a jos dalje od realnosti...

anja

pre 10 godina

DSS još uvek ima hrabrosti da nekoga na nešto proziva. Ko da više neko i sluša šta DSS i Koštunica pričaju. Samo kad se vidi koliko su prikupili ljudi na mitingu pre 10-tak dana, sve je jasno. DSS ima svojih 6-7 % glasača i to je njihov maksimun.

Optimus Prime

pre 10 godina

Gospodi iz DSS-a moram da porucim da zbog njihove inatne retro politike i jesmo u ovoj poziciji. Zbog njihovog kurazenja i nemanja m..da da priznaju nase mesto u ovom vremenu odluke su mnogo kasnije. Zbog lepljivih prstiju mnogo smo jeftinije prodali i prosli mnogo losije nego da smo krenuli na vreme...kada kazem vreme mislim na vreme dok su oni bili na vlasti

Transporter

pre 10 godina

Sta reci a ne pogresiti za ovaj tim strucnjaka sa doktorima i profesorima na celu, sta im poruciti a da oni vec to ne znaju... Gospodo politika je primenjena nauka a ne teorija...morate primeniti ono sto su vas naucili, a vi ste propustili neki cas ocigledno! Politka i drzavotvorstvo se ne vode ratovanjem i inatom, mrznjom i zapinjanjem, vec osmehom, mudroscu i smislom za dobru trgovinu!!! Vama sve ove karakteristike nedostaju. Nazalost zbog vas i vama slicnih neko vreme nas percipiraju kao retro naciju, sto svakako nismo!!!

Noca

pre 10 godina

Kada ce se ovi iz DSS-a konacno probuditi i svatiti da Srbija nece u izolaciju bedu sankcije,vec hoce normalan siguran zivot u dobrim odnosima sa celim svetom.

Speed

pre 10 godina

Zaista verujem da u DSS ima cestitih i racionalno zdravih ljudi, nazalost cesto njihovi glasno govornici ne razmisljaju i ne deluju racionalno, zato im stranka i jeste u bunaru. Realna stvar je da se uklone barikade, ukoliko nasa drzava zeli da dobije podrsku i ukoliko shiptari zele da napreduju u skladu sa civilizacijom.

Bacvanin

pre 10 godina

Kako da predamo nesto sto ni nemamo? Predato je Kosovo jos davne 99', u Kumanovu. Samardjicu, Vi bi ste makar trebali da znate, deca i omladina vecinom zele u Pariz i Bec a ne u Pristinu ili Pec. TO je i razlog zasto je jos 90' bilo vise Srba u Becu nego na celom Kosovu.
Voleli smo mi Kosovo, ali onako, iz daljine. Zato je i raja odlazila sa Kosova u Beograd ili na Zapad, pa cak ni oni koji su zbog Srbovanja morali napustiti Krajinu nisu isli na Kosovo, iako sebe smatraju velikim Srbima.

maja

pre 10 godina

Status Kosova nije rešen, i bitno je da Kosovo bez obzira koliko ga zemalja prizna neće moći biti član UN, dokle god Rusija i Kina podržavaju Srbiju. Bivši britanski ambasador je rekao pre neki dan da će Kosovo imati sudbinu Palestine, jer će veoma teško biti član UN.

Ser Aleks

pre 10 godina

Srbija nema vise vremena da ceka ulazak u EU, tako da danasnje dobijanje datuma za pregovore, pa cak i u januaru, veliki korak ka EU. Jer ukoliko Srbija bude tavorila van Evropske unije to ce se pre svega odraziti na nasu egzistenciju, dok gospoda iz DSS ima od cega da zivi kad ih bolji zivot gradjana ne zanima.

Bacvanin

pre 10 godina

Kako da predamo nesto sto ni nemamo? Predato je Kosovo jos davne 99', u Kumanovu. Samardjicu, Vi bi ste makar trebali da znate, deca i omladina vecinom zele u Pariz i Bec a ne u Pristinu ili Pec. TO je i razlog zasto je jos 90' bilo vise Srba u Becu nego na celom Kosovu.
Voleli smo mi Kosovo, ali onako, iz daljine. Zato je i raja odlazila sa Kosova u Beograd ili na Zapad, pa cak ni oni koji su zbog Srbovanja morali napustiti Krajinu nisu isli na Kosovo, iako sebe smatraju velikim Srbima.

niko

pre 10 godina

Gospodo iz DSS videli smo na izborima koliko narod podrzava vasu politiku! Na sledecim izborima cete da se borite za cenzus, i daj boza da budete ispod crte!

Transporter

pre 10 godina

Sta reci a ne pogresiti za ovaj tim strucnjaka sa doktorima i profesorima na celu, sta im poruciti a da oni vec to ne znaju... Gospodo politika je primenjena nauka a ne teorija...morate primeniti ono sto su vas naucili, a vi ste propustili neki cas ocigledno! Politka i drzavotvorstvo se ne vode ratovanjem i inatom, mrznjom i zapinjanjem, vec osmehom, mudroscu i smislom za dobru trgovinu!!! Vama sve ove karakteristike nedostaju. Nazalost zbog vas i vama slicnih neko vreme nas percipiraju kao retro naciju, sto svakako nismo!!!

anja

pre 10 godina

DSS još uvek ima hrabrosti da nekoga na nešto proziva. Ko da više neko i sluša šta DSS i Koštunica pričaju. Samo kad se vidi koliko su prikupili ljudi na mitingu pre 10-tak dana, sve je jasno. DSS ima svojih 6-7 % glasača i to je njihov maksimun.

Будућност

pre 10 godina

Srpski narod mora da gleda u buducnost, postujuci sopstvenu proslost i prepoznajuci sve prepreke koje su pred nјim, ali i nalazeci najbolјi moguci nacin da ih zaobidјe i pobedi. Ne trebaju nam oni koji ce nas umesto u buducnost vracati u proslost, dosta nam je tavorenјa na marginama normalnog zivota. Zato gospodo iz DSS-a mozete ovo dobijanјe datuma da nipodastavate koliko god zelite, Srbija je izabrala bolјi zivot i tacka.

Dzeronimo

pre 10 godina

Da Vlada u kojoj je bio DSS od 2003. do 2008. godine nije kočila evrointegracije,Srbija bi već bila u EU a gradjani bi daleko bolje živeli. Gradjani su prepoznali tu destruktivnu politiku DSS pa zato dotična stranka uživa podršku 5% gradjana.

Speed

pre 10 godina

Zaista verujem da u DSS ima cestitih i racionalno zdravih ljudi, nazalost cesto njihovi glasno govornici ne razmisljaju i ne deluju racionalno, zato im stranka i jeste u bunaru. Realna stvar je da se uklone barikade, ukoliko nasa drzava zeli da dobije podrsku i ukoliko shiptari zele da napreduju u skladu sa civilizacijom.

Klod

pre 10 godina

Kod ovog licemera iz DSSa se radi o poremećaju, tj. o teškom iščešenju svesti!
Samardžićeva zadojenost kosovskim mitom, višeslojnom kompleksnošću i neprijateljstvom prema svim civilizovanim narodima, a naročito prema EU i SAD je tako snažno mentalno otrovala većinu naše omladine da smo kolektivno, i to onako genetski postali nesposobni da objektivno sagledamo stvarnost u vezi s Kosovom a time i vlastiti nacionalni interes.
Ovo je još jedno saopštenje iz DSSa koje je nastalo kao posledica totalnog pogubljenja u vremenu i prostoru, kao i kolektivne šizofrenije koja je prisutna u toj stranci poslednjih 15 godina!

Adapter

pre 10 godina

Da li ikada pomislite za koliko propalih zivota, za koliko "odlivenih" mozgova ste zasluzni vi i vasa politika? Da li vam nekada srce zaigra, i da li vas ponekada presece stomak onako kao kada padate, kada osetite da ste krivi za neke lose poteze koje ste ucinili, ili za one dobre koje je trebalo da ucinite a niste...Dragi moji teoreticari...daleko ste vi od politike i drzavotvorstva, a jos dalje od realnosti...

2012

pre 10 godina

Ovima DSS-a teba svaki dan da neko drzi predavanje sta se desava u politici, kasne jedno 3 godine, u velikom su zaostatku za danasnjicom...

Milan Aba

pre 10 godina

Samardjic je do nedavno autoratitivno tvrdio da Hrvatska nece uci u EU. To je govorio nakon sto je Hrvatskoj dodeljen 1. juli kao dan pristupa. Ovaj nije glup, ali je bezobrazan i bez skrupula. Provesor na fakultetu gde truje klince svojim nazadnim stavovima!

Singidunum

pre 10 godina

Daleko je od toga da Kostunica nije drzavnik i da njegova stranka nema pametnih ljudi, sta vise mislim da imaju jako kvalitetan kadar...jednostavno njihova politka nije u skladu sa ovim vremenom i teznjama modernog drustva...nekako su zaostali u vremenu i prostoru! Nazalost ili ce morati da malo osavremene politiku ili ce se suociti sa SPO modelom...

Optimus Prime

pre 10 godina

Gospodi iz DSS-a moram da porucim da zbog njihove inatne retro politike i jesmo u ovoj poziciji. Zbog njihovog kurazenja i nemanja m..da da priznaju nase mesto u ovom vremenu odluke su mnogo kasnije. Zbog lepljivih prstiju mnogo smo jeftinije prodali i prosli mnogo losije nego da smo krenuli na vreme...kada kazem vreme mislim na vreme dok su oni bili na vlasti

Noca

pre 10 godina

Kada ce se ovi iz DSS-a konacno probuditi i svatiti da Srbija nece u izolaciju bedu sankcije,vec hoce normalan siguran zivot u dobrim odnosima sa celim svetom.

oni

pre 10 godina

Gospodo iz DSS videli smo na izborima koliko narod podrzava vasu politiku! Na sledecim izborima cete da se borite za cenzus, i daj boza da budete ispod crte!

katica

pre 10 godina

Cinično je da nas DSS nečemu savetuje, zašto? Ideologija koju su oni zastupali dovela je do samoubilačkog rata sa NATO i kapitulacije u Kumanovu (znači „gubitku“ Kosova). To je ideologija „poricanja“ i „obmanjivanja“ građana o našoj prošlosti i sadašnjosti. Mrze Evropu i misle da je Rusija spas za nas. Znači NUDE MIT jer ta ideologija sa činjenicama života nema ama baš nikave veze. Rusija nije u stanju sama sebe da prehrani. Sve što postoji u Rusiji (što ju je vekovima činilo vojnom silom) je deo evropske tradicije (nauke, tehnike, kulture). 1989 umesto da Srbija prva od zemalja real-socijalizma uđe u EU takva ideologija (DSS zajedno sa ideologijom JULA) nas je skrenula u samoubilačke ratove u YU. Alternativa Srbija kao deo Evropske porodice ili Srbija kao „ruska gubernija“ je lažna. To nikada nije bila alteraniva. Srbija kao „ruska gubernija“ je NESTAJANJE I UMIRANJE Srbije.
Ps. 24 godine nasilnog držanja Srbije kao gubernije dovelo je do potpunog kolapsa, atrofije svih tokova života, opadanja svih znanja i sposobnosti naroda. Spas za Srbiju je da Voja (K i Šeki) zatraže politički azil u Rusiji i da se lepo pridruže Miri. Pustite vi Srbiju narodu koji nije poput vas samoubilački nastojen!

jeste jeste i te kakAo

pre 10 godina

"Kako da predamo nesto sto ni nemamo?..."
(Bacvanin, 28. jun 2013 14:50)

Dobro, a ako je izgubljeno još 99`, zašto nas još uvek uslovljavaju sa tim? Kako, ako mi nemamo nikakve veze više sa tim od 99`? Tačno je, tada je počelo da se gubi, ali nisu te 99ÿ uspostavljeni "prelazi", "oficiri", priznanja dokumenata, nije tad Kosovo dobilo medjunarodni broj. To se sve dešava od tada i još traje. Čovek je u pravu datum nije dobijen, a pregovori počinju "kada se implementira sporazum" je zamenjeno umesto starije "da se počne sa implementacijom". Pametnom je jasno da hoće da zaokruže nezavisnost Kosova pre ulaska, pa ko voli nek izvoli.

Lalegator

pre 10 godina

Kako da predamo nesto sto ni nemamo? Predato je Kosovo jos davne 99', u Kumanovu. Samardjicu, Vi bi ste makar trebali da znate, deca i omladina vecinom zele u Pariz i Bec a ne u Pristinu ili Pec. TO je i razlog zasto je jos 90' bilo vise Srba u Becu nego na celom Kosovu.
Voleli smo mi Kosovo, ali onako, iz daljine. Zato je i raja odlazila sa Kosova u Beograd ili na Zapad, pa cak ni oni koji su zbog Srbovanja morali napustiti Krajinu nisu isli na Kosovo, iako sebe smatraju velikim Srbima.
(Bacvanin, 28. jun 2013 14:50)

Sto se onda tek 2013. potpisuje Briselski sporazum?

Zasto "Kosovo" nema stolicu u UN?

Zasto ga jos uvek nije priznalo vise od pola sveta?

Zasto se za prodaju "Kosovskog" telekoma americka firma dogovara sa nasim Telekomom?

Deca mogu i danas u Pariz i Bec,ali na u vrh glave 2 dana,i za ta dva dana ce ovde da se narade mesec dana.

Plebs koji je 13 godina podrzavao do imbecilnosti intergacije u EU sada ne bi priznao da debakl i krah cele te price pa taman se drzava dezintegrisala na njihove oci.Sto se upravo i desava.

Ili ste u pravu ili ova drzava moze i da nepostoji,ali da priznate da ste pogresili i da okrenete ka alternativama,to nikako ne.

Ni pod stavkom razno.

Helios

pre 10 godina

I ne samo to, da ni tada neće biti "Datuma", nego i kad bude... Datum znači SAMO da se kreće kroz listu od 35 poglavlja! A Turska, koja pregovara o pristupu 20 godina negde je na pola, bez obzira što je u skoro svemu ispred Bugarske i Rumunije.
Datum je žvaka za budale koje su i glasači stranaka, tj. ovce našeg najvećeg organizovanog kriminala. To je sredstvo obmane tih koji rade u svoju korist i korist struja u EU koje čine zlo Srbiji a na štetu svih nas nepartijskih i normalnih. PatriJota, patriota ili ne, potpuno svejedno.

Hijavata

pre 10 godina

Sudeći po onome što piše evropska i briselska štampa, ovo je najtačnija izjava. Nemci kažu da su pregovori odloženi za januar 2014. godine. DSS bar ne obmanjuje o EU, bez obzira na stav koji imaju o integraciji. Pošteno.

Cvorovic

pre 10 godina

Dok je DSS bio na vlasti Kosovo i Crna Gora su otisli. Kostunica je Kosovo resavao tako sto se smejao na Kosovu s kalasnjikovom u rukama. Niko s njima nece. Nego, ako mislite da niko nece da odgovara za paljenje ambasada i dzamija varate se.

VIDOVDAN

pre 10 godina

Vi ste gospodine Samardzicu jedan tako dvolican covek , koji je bio zaduzen da resava sudbinu ljudi sa KIM- a . Ama bas nista niste ucinili dobro za Srbe sa Severa KIM-a. Prestanite vec jednom da glumite patriotu, prvo dovedite sinove iz inostranstva, kada Vam se ne svidja svet pa cete tek onda imati pravo da pricate na ovu temu. Prestanite vec jednom da potcenjujete tudji rad, vec uradite nesto dobro za svoju drzavu.

Dragance

pre 10 godina

Pa i ne znam bas kako moze Srbija da "izruci kompletno Kosovo"? Ovaj problem ste mogli vi da resite dok ste bili na vlasti svima bi nam bilo sada lakse.

TomR

pre 10 godina

Niti smete da nas gledate u oci, niti da bilo sta komentarisete. Obraz vam je kao djon. Penzionisite se, losi ste i kao opozicija.

Bata Irig

pre 10 godina

Ma ovaj dss preteruje i hvata na rodoljublje vec duze vreme. A dok su bili na vlasti nisam video da su radili kako danas pricaju.

Lexus

pre 10 godina

Toliko vam je losa EU a decu ste poslali da vam zive u istoj, kad ste toliko protiv nje onda to pokazite na licnom primeru a ne da jedno pricate a drugo radite.

Kalin

pre 10 godina

"Srbija nece dobiti datum dok ne izruci kompletno Kosovo", rekao je Samardzic i dodao da bi Srbija trebalo da prekine evropske integracije.

ne brini ti nista, nego seti se za vreme cijeg mandata je KiM proglasila nezavisnost, pa se onda javi.

Lalegator

pre 10 godina

Gospodo iz DSS videli smo na izborima koliko narod podrzava vasu politiku! Na sledecim izborima cete da se borite za cenzus, i daj boza da budete ispod crte!
(oni, 28. jun 2013 19:16)

To sto je DSS van politicke scene je odprilike razlog zasto je ovom narodu odzvonilo.
Medijska manipulacija i odsustvo nacionalnog identiteta.
Mozda i ne treba vise da bude Srbije.
Ali je najpogubnije sto cemo je sami unistiti.

Goroljub

pre 10 godina

A evo ih i paranoici... ma, kako vas vise nije sramota? meni je uzasno neprijatno kad citam njihova saopstenja, ovo je cist mazohizam partije koja je sebe toliko srozala da nema dalje.

Roma

pre 10 godina

"Datuma nema. Datum se odlaze za januar, a u decembru ce Evropski savet oceniti sta je Srbija uradila na primeni briselskog sporazuma, dakle igra se nastavlja", rekao je potpredsednik DSS Slobodan Samardzic novinarima u Narodnoj skupstini.

ovi postadose i vidovnjaci, qq...

Boris

pre 10 godina

Toliko pljuju EU, istu onu za koju su se i sami zalagali, a vrhunac licemerja je to sto konkretno, deca ovog Samardzica upravo u zemljama EU zive i studiraju.

Hijavata

pre 10 godina

Sudeći po onome što piše evropska i briselska štampa, ovo je najtačnija izjava. Nemci kažu da su pregovori odloženi za januar 2014. godine. DSS bar ne obmanjuje o EU, bez obzira na stav koji imaju o integraciji. Pošteno.

oni

pre 10 godina

Gospodo iz DSS videli smo na izborima koliko narod podrzava vasu politiku! Na sledecim izborima cete da se borite za cenzus, i daj boza da budete ispod crte!

Helios

pre 10 godina

I ne samo to, da ni tada neće biti "Datuma", nego i kad bude... Datum znači SAMO da se kreće kroz listu od 35 poglavlja! A Turska, koja pregovara o pristupu 20 godina negde je na pola, bez obzira što je u skoro svemu ispred Bugarske i Rumunije.
Datum je žvaka za budale koje su i glasači stranaka, tj. ovce našeg najvećeg organizovanog kriminala. To je sredstvo obmane tih koji rade u svoju korist i korist struja u EU koje čine zlo Srbiji a na štetu svih nas nepartijskih i normalnih. PatriJota, patriota ili ne, potpuno svejedno.

Bacvanin

pre 10 godina

Kako da predamo nesto sto ni nemamo? Predato je Kosovo jos davne 99', u Kumanovu. Samardjicu, Vi bi ste makar trebali da znate, deca i omladina vecinom zele u Pariz i Bec a ne u Pristinu ili Pec. TO je i razlog zasto je jos 90' bilo vise Srba u Becu nego na celom Kosovu.
Voleli smo mi Kosovo, ali onako, iz daljine. Zato je i raja odlazila sa Kosova u Beograd ili na Zapad, pa cak ni oni koji su zbog Srbovanja morali napustiti Krajinu nisu isli na Kosovo, iako sebe smatraju velikim Srbima.

niko

pre 10 godina

Gospodo iz DSS videli smo na izborima koliko narod podrzava vasu politiku! Na sledecim izborima cete da se borite za cenzus, i daj boza da budete ispod crte!

Klod

pre 10 godina

Kod ovog licemera iz DSSa se radi o poremećaju, tj. o teškom iščešenju svesti!
Samardžićeva zadojenost kosovskim mitom, višeslojnom kompleksnošću i neprijateljstvom prema svim civilizovanim narodima, a naročito prema EU i SAD je tako snažno mentalno otrovala većinu naše omladine da smo kolektivno, i to onako genetski postali nesposobni da objektivno sagledamo stvarnost u vezi s Kosovom a time i vlastiti nacionalni interes.
Ovo je još jedno saopštenje iz DSSa koje je nastalo kao posledica totalnog pogubljenja u vremenu i prostoru, kao i kolektivne šizofrenije koja je prisutna u toj stranci poslednjih 15 godina!

anja

pre 10 godina

DSS još uvek ima hrabrosti da nekoga na nešto proziva. Ko da više neko i sluša šta DSS i Koštunica pričaju. Samo kad se vidi koliko su prikupili ljudi na mitingu pre 10-tak dana, sve je jasno. DSS ima svojih 6-7 % glasača i to je njihov maksimun.

Lalegator

pre 10 godina

Kako da predamo nesto sto ni nemamo? Predato je Kosovo jos davne 99', u Kumanovu. Samardjicu, Vi bi ste makar trebali da znate, deca i omladina vecinom zele u Pariz i Bec a ne u Pristinu ili Pec. TO je i razlog zasto je jos 90' bilo vise Srba u Becu nego na celom Kosovu.
Voleli smo mi Kosovo, ali onako, iz daljine. Zato je i raja odlazila sa Kosova u Beograd ili na Zapad, pa cak ni oni koji su zbog Srbovanja morali napustiti Krajinu nisu isli na Kosovo, iako sebe smatraju velikim Srbima.
(Bacvanin, 28. jun 2013 14:50)

Sto se onda tek 2013. potpisuje Briselski sporazum?

Zasto "Kosovo" nema stolicu u UN?

Zasto ga jos uvek nije priznalo vise od pola sveta?

Zasto se za prodaju "Kosovskog" telekoma americka firma dogovara sa nasim Telekomom?

Deca mogu i danas u Pariz i Bec,ali na u vrh glave 2 dana,i za ta dva dana ce ovde da se narade mesec dana.

Plebs koji je 13 godina podrzavao do imbecilnosti intergacije u EU sada ne bi priznao da debakl i krah cele te price pa taman se drzava dezintegrisala na njihove oci.Sto se upravo i desava.

Ili ste u pravu ili ova drzava moze i da nepostoji,ali da priznate da ste pogresili i da okrenete ka alternativama,to nikako ne.

Ni pod stavkom razno.

Optimus Prime

pre 10 godina

Gospodi iz DSS-a moram da porucim da zbog njihove inatne retro politike i jesmo u ovoj poziciji. Zbog njihovog kurazenja i nemanja m..da da priznaju nase mesto u ovom vremenu odluke su mnogo kasnije. Zbog lepljivih prstiju mnogo smo jeftinije prodali i prosli mnogo losije nego da smo krenuli na vreme...kada kazem vreme mislim na vreme dok su oni bili na vlasti

Milan Aba

pre 10 godina

Samardjic je do nedavno autoratitivno tvrdio da Hrvatska nece uci u EU. To je govorio nakon sto je Hrvatskoj dodeljen 1. juli kao dan pristupa. Ovaj nije glup, ali je bezobrazan i bez skrupula. Provesor na fakultetu gde truje klince svojim nazadnim stavovima!

Noca

pre 10 godina

Kada ce se ovi iz DSS-a konacno probuditi i svatiti da Srbija nece u izolaciju bedu sankcije,vec hoce normalan siguran zivot u dobrim odnosima sa celim svetom.

Transporter

pre 10 godina

Sta reci a ne pogresiti za ovaj tim strucnjaka sa doktorima i profesorima na celu, sta im poruciti a da oni vec to ne znaju... Gospodo politika je primenjena nauka a ne teorija...morate primeniti ono sto su vas naucili, a vi ste propustili neki cas ocigledno! Politka i drzavotvorstvo se ne vode ratovanjem i inatom, mrznjom i zapinjanjem, vec osmehom, mudroscu i smislom za dobru trgovinu!!! Vama sve ove karakteristike nedostaju. Nazalost zbog vas i vama slicnih neko vreme nas percipiraju kao retro naciju, sto svakako nismo!!!

Speed

pre 10 godina

Zaista verujem da u DSS ima cestitih i racionalno zdravih ljudi, nazalost cesto njihovi glasno govornici ne razmisljaju i ne deluju racionalno, zato im stranka i jeste u bunaru. Realna stvar je da se uklone barikade, ukoliko nasa drzava zeli da dobije podrsku i ukoliko shiptari zele da napreduju u skladu sa civilizacijom.

Ser Aleks

pre 10 godina

Srbija nema vise vremena da ceka ulazak u EU, tako da danasnje dobijanje datuma za pregovore, pa cak i u januaru, veliki korak ka EU. Jer ukoliko Srbija bude tavorila van Evropske unije to ce se pre svega odraziti na nasu egzistenciju, dok gospoda iz DSS ima od cega da zivi kad ih bolji zivot gradjana ne zanima.

maja

pre 10 godina

Status Kosova nije rešen, i bitno je da Kosovo bez obzira koliko ga zemalja prizna neće moći biti član UN, dokle god Rusija i Kina podržavaju Srbiju. Bivši britanski ambasador je rekao pre neki dan da će Kosovo imati sudbinu Palestine, jer će veoma teško biti član UN.

jeste jeste i te kakAo

pre 10 godina

"Kako da predamo nesto sto ni nemamo?..."
(Bacvanin, 28. jun 2013 14:50)

Dobro, a ako je izgubljeno još 99`, zašto nas još uvek uslovljavaju sa tim? Kako, ako mi nemamo nikakve veze više sa tim od 99`? Tačno je, tada je počelo da se gubi, ali nisu te 99ÿ uspostavljeni "prelazi", "oficiri", priznanja dokumenata, nije tad Kosovo dobilo medjunarodni broj. To se sve dešava od tada i još traje. Čovek je u pravu datum nije dobijen, a pregovori počinju "kada se implementira sporazum" je zamenjeno umesto starije "da se počne sa implementacijom". Pametnom je jasno da hoće da zaokruže nezavisnost Kosova pre ulaska, pa ko voli nek izvoli.

Singidunum

pre 10 godina

Daleko je od toga da Kostunica nije drzavnik i da njegova stranka nema pametnih ljudi, sta vise mislim da imaju jako kvalitetan kadar...jednostavno njihova politka nije u skladu sa ovim vremenom i teznjama modernog drustva...nekako su zaostali u vremenu i prostoru! Nazalost ili ce morati da malo osavremene politiku ili ce se suociti sa SPO modelom...

Dzeronimo

pre 10 godina

Da Vlada u kojoj je bio DSS od 2003. do 2008. godine nije kočila evrointegracije,Srbija bi već bila u EU a gradjani bi daleko bolje živeli. Gradjani su prepoznali tu destruktivnu politiku DSS pa zato dotična stranka uživa podršku 5% gradjana.

Будућност

pre 10 godina

Srpski narod mora da gleda u buducnost, postujuci sopstvenu proslost i prepoznajuci sve prepreke koje su pred nјim, ali i nalazeci najbolјi moguci nacin da ih zaobidјe i pobedi. Ne trebaju nam oni koji ce nas umesto u buducnost vracati u proslost, dosta nam je tavorenјa na marginama normalnog zivota. Zato gospodo iz DSS-a mozete ovo dobijanјe datuma da nipodastavate koliko god zelite, Srbija je izabrala bolјi zivot i tacka.

2012

pre 10 godina

Ovima DSS-a teba svaki dan da neko drzi predavanje sta se desava u politici, kasne jedno 3 godine, u velikom su zaostatku za danasnjicom...

Adapter

pre 10 godina

Da li ikada pomislite za koliko propalih zivota, za koliko "odlivenih" mozgova ste zasluzni vi i vasa politika? Da li vam nekada srce zaigra, i da li vas ponekada presece stomak onako kao kada padate, kada osetite da ste krivi za neke lose poteze koje ste ucinili, ili za one dobre koje je trebalo da ucinite a niste...Dragi moji teoreticari...daleko ste vi od politike i drzavotvorstva, a jos dalje od realnosti...

katica

pre 10 godina

Cinično je da nas DSS nečemu savetuje, zašto? Ideologija koju su oni zastupali dovela je do samoubilačkog rata sa NATO i kapitulacije u Kumanovu (znači „gubitku“ Kosova). To je ideologija „poricanja“ i „obmanjivanja“ građana o našoj prošlosti i sadašnjosti. Mrze Evropu i misle da je Rusija spas za nas. Znači NUDE MIT jer ta ideologija sa činjenicama života nema ama baš nikave veze. Rusija nije u stanju sama sebe da prehrani. Sve što postoji u Rusiji (što ju je vekovima činilo vojnom silom) je deo evropske tradicije (nauke, tehnike, kulture). 1989 umesto da Srbija prva od zemalja real-socijalizma uđe u EU takva ideologija (DSS zajedno sa ideologijom JULA) nas je skrenula u samoubilačke ratove u YU. Alternativa Srbija kao deo Evropske porodice ili Srbija kao „ruska gubernija“ je lažna. To nikada nije bila alteraniva. Srbija kao „ruska gubernija“ je NESTAJANJE I UMIRANJE Srbije.
Ps. 24 godine nasilnog držanja Srbije kao gubernije dovelo je do potpunog kolapsa, atrofije svih tokova života, opadanja svih znanja i sposobnosti naroda. Spas za Srbiju je da Voja (K i Šeki) zatraže politički azil u Rusiji i da se lepo pridruže Miri. Pustite vi Srbiju narodu koji nije poput vas samoubilački nastojen!

Cvorovic

pre 10 godina

Dok je DSS bio na vlasti Kosovo i Crna Gora su otisli. Kostunica je Kosovo resavao tako sto se smejao na Kosovu s kalasnjikovom u rukama. Niko s njima nece. Nego, ako mislite da niko nece da odgovara za paljenje ambasada i dzamija varate se.

VIDOVDAN

pre 10 godina

Vi ste gospodine Samardzicu jedan tako dvolican covek , koji je bio zaduzen da resava sudbinu ljudi sa KIM- a . Ama bas nista niste ucinili dobro za Srbe sa Severa KIM-a. Prestanite vec jednom da glumite patriotu, prvo dovedite sinove iz inostranstva, kada Vam se ne svidja svet pa cete tek onda imati pravo da pricate na ovu temu. Prestanite vec jednom da potcenjujete tudji rad, vec uradite nesto dobro za svoju drzavu.

Dragance

pre 10 godina

Pa i ne znam bas kako moze Srbija da "izruci kompletno Kosovo"? Ovaj problem ste mogli vi da resite dok ste bili na vlasti svima bi nam bilo sada lakse.

Lexus

pre 10 godina

Toliko vam je losa EU a decu ste poslali da vam zive u istoj, kad ste toliko protiv nje onda to pokazite na licnom primeru a ne da jedno pricate a drugo radite.

TomR

pre 10 godina

Niti smete da nas gledate u oci, niti da bilo sta komentarisete. Obraz vam je kao djon. Penzionisite se, losi ste i kao opozicija.

Bata Irig

pre 10 godina

Ma ovaj dss preteruje i hvata na rodoljublje vec duze vreme. A dok su bili na vlasti nisam video da su radili kako danas pricaju.

Kalin

pre 10 godina

"Srbija nece dobiti datum dok ne izruci kompletno Kosovo", rekao je Samardzic i dodao da bi Srbija trebalo da prekine evropske integracije.

ne brini ti nista, nego seti se za vreme cijeg mandata je KiM proglasila nezavisnost, pa se onda javi.

Lalegator

pre 10 godina

Gospodo iz DSS videli smo na izborima koliko narod podrzava vasu politiku! Na sledecim izborima cete da se borite za cenzus, i daj boza da budete ispod crte!
(oni, 28. jun 2013 19:16)

To sto je DSS van politicke scene je odprilike razlog zasto je ovom narodu odzvonilo.
Medijska manipulacija i odsustvo nacionalnog identiteta.
Mozda i ne treba vise da bude Srbije.
Ali je najpogubnije sto cemo je sami unistiti.

Goroljub

pre 10 godina

A evo ih i paranoici... ma, kako vas vise nije sramota? meni je uzasno neprijatno kad citam njihova saopstenja, ovo je cist mazohizam partije koja je sebe toliko srozala da nema dalje.

Roma

pre 10 godina

"Datuma nema. Datum se odlaze za januar, a u decembru ce Evropski savet oceniti sta je Srbija uradila na primeni briselskog sporazuma, dakle igra se nastavlja", rekao je potpredsednik DSS Slobodan Samardzic novinarima u Narodnoj skupstini.

ovi postadose i vidovnjaci, qq...

Boris

pre 10 godina

Toliko pljuju EU, istu onu za koju su se i sami zalagali, a vrhunac licemerja je to sto konkretno, deca ovog Samardzica upravo u zemljama EU zive i studiraju.