Petak, 28.06.2013.

07:48

Za koncert Bekute milion dinara

Za koncert Ane Bekute povodom Dana opštine Gornji Milanovac plaćeno je 1.051.280 dinara, saopšteno je novinarima iz kabineta predsednika opštine.

Izvor: Beta

Za koncert Bekute milion dinara IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

128 Komentari

Sortiraj po:

grof_Vlad

pre 10 godina

Bruka i sramota! Narod jedva sastavlja kraj sa krajem! Hoću izbore, neću više da gledam ove likove kao što su Mrkonjić, Palma, Obradović, Krkobabići... uništiše nam bre državu!

Zlobnica

pre 10 godina

Ako mnogi nisu znali, Gornji Milanovac je poznat po velikom broju fabrika koje pune budžet sa više miliona gubitaka, broj nezaposlenih radnika je svaki dan sve veći, tako da je razumljivo da je narodu organizovan koncert da plače od muke gde su njihove pare.

Maja Marijana

pre 10 godina

Pre nekih pet-šest godina sam napustila Milanovac i preselila se jer je grad postepeno počeo da umire. U to vreme su otpustili više od četvrtine radnika, sprovedena je privatizacija mnogih, a privatno preduzetništvo je bilo loše razvijeno. Stvari su se sa godinama samo pogoršale, a veoma je bezobzirno prema tim ljudima način trošenja njihovog novca.

Makica

pre 10 godina

Strašno je koliko su neki ljudi samoživi, a sa druge strane je strašno koliko taj jadan narod može da istrpi. Dokle će više da se finansiraju Mrkonjićeve ljubavne veze?

Vesna80

pre 10 godina

Čist bezbobrazluk. Krajnje je vreme da se ovaj Mrkonjić skloni sa političke scene i da prestane da troši državni novac zarad svoje drage.

Nataeos

pre 10 godina

Ovo je stvarno dno dna!Perete pare preko pevaljki i svaleracije,pa vi cete da vodite zemlju?Da ali samo u ambis kao i pre 20 godina!
(Cisko kid, 28. jun 2013 08:19)

ne vidis da smo vec u ambisu do guse.., polako pa i glava upada!

mr.key

pre 10 godina

A kad je opstina Cuprija uletela sa pet miliona dinara za FK Jagodinu(sa kojim ona nikakve veze nema) tad ste cutali? Pa malo je jedna Ana Bekuta za ovakav narod, premalo.

autentična Sremica

pre 10 godina

Baš je gadno čitati ovakve informacije, pa dokle će te dve spodobe da kriminališu po državi!Užas!Još će sutra ta pevaljka tražiti i nacionalnu penziju, kao što je više njih to do sada i uspelo da ostvari.Prevrće mi se stomak od mučnine, a pune su TV stanice i ostali mediji apela za priloge za operacije, bolesnu decu...FUJ vlastodršci, FUJ, smatrajte se ispljivanim, odavde do večnosti!

Aleksandar

pre 10 godina

pa dobro, narod to voli a ona nece za dzaba da peva
(aleks, 28. jun 2013 09:11)

Narod voli i rakiju, je l' država treba da mu dotera cisternu rakije da se našljoska?

Nenad

pre 10 godina

E Srbijo, Srbijo. A zimi skole, bolnice, i ostale ustanove nemaju grejanje a milion dinara ode na Bekutu. Stvarno sramota. Nama nikada nece biti bolje!

mala

pre 10 godina

Sto ste birali to ste dobili, Mrkonjica, Ilica, Tacica,Vucica spisak je nepresusan, za sve su krive demokrate a sada sunovrat, Bekutin concert mil eura, concert Srpske majke tj bake videcemo. OVA ZEMLJA JE FARMA
Vidite li promenu u svojim novcanicima, jedino pravo pitanje,

Darko

pre 10 godina

daj bre skinite vise ovog sa vlasti! provode se za narodne pare ,pa jos dize cenu putarine za 20 posto,od 1.jula,jer su izbegavali placanje poreza na putarine.sve ce da poskupi od prvog jula za 20 posto zbog toga,jer ce biti izgovor da se sva roba transportuje ,jelte... i to bas u letnjoj sezoni ,da se sto vise nakupe para!sve najgore,pu pu pu...cao

dragana

pre 10 godina

Bahato i bezbrazno. Ovo i još gore treba da se dešava ovom narodu koji veruje u prazne priče o uspesima nove vlasti čuj hapse i bore se protiv korupcije a ne vide svoje prazne novčanike, preskupu hranu struju troškove za komunalije, prazne i zapuštene zdravstvene ustanove. Još nismo na dnu još treba da padamo. Putuj Evropo i ne pitaj za nas.

polarna veverica

pre 10 godina

Kao što svi znate u Gornjem Milanovcu nema nezaposlenih, socijalno ugroženih, interno raseljenih, infrastruktura je savršena,tako da nisu imali pametniji način da potroše novac!

Milan

pre 10 godina

I narod cuti.Pa treba da mu bude jos gore,da nema sta da jede.Neka i dalje glasa za ove Slobine i nove radikale.Jos jedan dokaz da je narod glup i ne obrazovan.Sto je narod gluplji i neobrazovaniji sa njime sa lako vlada i manipulise.

Mrka Bekuta

pre 10 godina

Na ovo je suviše trošiti reči i komentare. Na ovo treba da reaguje Vlada Srbije i MUP. Čije si pare trošio Mrkonjiću? Koliko je državnih firmi, a na tvoj lični poziv doniralo konceret Ane Bekute. Treba proveriti i firmu Privredno društvo "Brojanica" d.o.o. i Beoton, Baneta Obradovića. Neke firme su donacije uplaćivale na Beoton.Uzimati od gladnog i napaćenog naroda. Užasno se osećam pri pomisli koga mi plaćamo.

Stevan Sibinčić

pre 10 godina

Kaligula je postavio konja za senatora,a i naša vlast ima isti smisao za humor.Samo,to je bio kraj Velike Rimske Imperije...

BorkoGM

pre 10 godina

.Predsednik G. Milanovca zna da se smeska na ulici svakom gradjaninu, tapse po ramenu, tepa... A ovamo nam neposredno zavlaci ruke u dzepove! Ja kao sugradjanin doticnog trazim da preuzme odgovornost za ovu kradju gradjana i podnese ostavku! Niko od nas nije pitan, koga zelimo da nam peva za Dan opstine, do sam Mirkovic i SPS! Pa i na nove lokalne izbore, dobro bi nam dosli!

Nislija

pre 10 godina

A za najveci jazz festival u Evropi " Nisville Jazz Festival", mozda i jedinu manifestaciju koja se desava u mom gradu, vlada Srbije nema ni DINARA! Moracemo da pocnemo da Vam prinosimo zrtve u vidu pecenih Volova , kupusa, piva i rakije da se malo odobrovoljite i smilujete. Kad ce te bre da probijete embargo u mozgu!

Analitičar

pre 10 godina

Zar stre toliko naivni. "Smena" znači oprostiti mu sve lopovluke, bezobrazluke, častiti ga velikom penzijom. Ej Srbijo!!!, opameti se. Ovaj lopov, hoštapler, smeje se u brk ovom nemoćnom i jadnom narodu i radi šta hoće. Njemu je mesto u zatvor. On i slični njemu, a ima ih mnogo, ojadiše ovu zemlju. Niko u svetu nas ne ceni. Poslednji smo u svemu. Narod sludjen i naivan sve to trpi. Ako ništa drugo, onda ih bar kaznite na izborima.

DEJAN MARKOVIĆ

pre 10 godina

Samo da podsetim sve one koji imaju pamćenje kišne gliste, da su Vučić i Nikolić bili devedesetih godina deo vlade koja je totalno, ekonomski, kulturno, socijalno i moralno razorila ovu državu i ovo društvo i da mi kao narod i društvo još dugi niz decenija nećemo moći da se oporavimo od te užasne politike čije su, da ponovim, jedne od perjanica bili Vučić i Nikolić! Ali nije to najgore, najgore je to što se dotična gospoda nikada nije pokajala ili javno izvinila ovom narodu zbog toga što su bili deo tog zločinačkog režima iz devedesetih godina!

Frle

pre 10 godina

Hocemo u Evropu.Bekuta se ugledala na svetske zvezde.Cudno nije trazila bele ruze na sve strane da ih posmatra - kao Dzenifer Lopez - kada je bila na koncertu u Beogradu.

wer

pre 10 godina

Jedna stvar mi nije jasna..
Vi svi revolucionari mislite ajmo na ulice da srusimo bagru, malo da pucamo i vesamo po banderama... (a ima ih koji su zasluzili)

Niste citali kako se zavrsilo na hiljade revolucija sirom sveta samo u poslednjem veku?

Zaboravili ste da smo i mi imali jednu ne tako davno?

Nije problem samo u promeni vlasti nego u duboko ukorenjenom i negovanom primitivizmu, I POSAO SE NE ZAVRSAVA KADA REVOLUCIJA DONESE 'SLOBODU', 'PRAVDU' i 'DEMOKRATIJU'. TEK TADA POCINJE!

Neko

pre 10 godina

Citam ovo i mislim kakva su stoka politacari, nista ne rade, uzimaju pare od drzave i sl i onda shvatim da sam pao u junu ispite zato sto nista ucio nisam i da zivim na grbaci svojih roditelja isuvise luksuzno nego sto zasluzujem i dodjoh da zakljucka da sam isti kao oni. Uzimam knjigu u ruke iako nesto nisam planirao i krecem da ucim sa velikim apetitom jer ne zelim da budem kao oni! Ako nista drugo, hvala Mrko, zbog tebe cu da pokidam julski rok!

zile

pre 10 godina

Ma šta ih briga, ne troše svoje pare! Što faliće im dlaka sa glave? Ma dajte molim vas, ko je još odgovarao zbog velikih krađa? Niko! Samo još bolje napreduješ, postaneš direktor preko noći....

obor

pre 10 godina

Ako je to ona sama primila to je previše zarditi za 3 sata. Ako je to raspoređeno na sve koji su učestvovali u koncertu, a ona nosioc ugovora, onda je OK.

kostass

pre 10 godina

procitao sam sve komentare,slazem se sa mnogima da je to previse para za koncert.Ali se neslazem sa ovom DS ovskom bratijom koja je zaboravila sve lopovluke ove zemlje sto su ucinjeni pod njihovim ,ili vodjstvom njihovih ,pulena koji su ovu zemlju ojadili i unistili.I vi imate smelosti i morala da o nekome nesto kazete negativno.Sve sto se dogadjalo i trenutno dogadja instalirali ste gospodo vi za ovih 13 godina pljacke sramote i kabadahijskog ponasanja. Urusili ste sve sto je posteno i normalno.Vasi vlastodrsci su podrzavali pljacku likvidaciju i kumovska zaposljavanja po sistemu sto gori na radnim mestima to se bolje pljacka.I zato se pokrite i nemojte se javljati barem 10 godina,a onda cemo videti ko je sta uradio.Sram vas bilo sve vas.A gospodin Mrkonjic je trebao ooooddddavvvnnnoooo u robiju zbog svega sto je uradioAli on je "nasa dika" dje se sme na njega.

Energoprojektil

pre 10 godina

Isto tako su se i gradjevinske firme terale da placaju za koncert Ane Bekute, da doniraju za koncert Saulica itd... Kriminal, harac, lopovluk.

криминална власт

pre 10 godina

За тих 10 хиљада евра сте могли да запослите ЈЕДНУ трудницу и да јој дајете плату наредне 2 године. Али боље је певати и забављати него радити.

RAJAC

pre 10 godina

Ovakvom bahatom ponašanju članova SPS-a se mora stati na put pa Milanovčani probudite se Sloba nije živ ostale su samo lopine posle njega.

nemanja

pre 10 godina

muka mi je majke mi,povraca mi se vise od ovakvih vesti...gade mi se svi...ako neko smeni ovog idiota od coveka i corkira ga na 10-godisnji odmor u Zabelu ima moj glas do kraja zivota...molim samo DS stranacke poslusnike da se ne javljaju i komentarisu jer su oni i doveli ovu spodobu na vlast

Donnie Darko

pre 10 godina

Pre svih komentara tipa: sramota, oj, Srbijo medju šljivama, ostavka, koji smo mi magarci, na ulice, palim odavde i slicno, mene samo interesuje jedno. Da li stanovnici Gornjeg Milanovca zele koncert Ane Bekute? Da li mu se raduju ili su besni kako Opstina trosi novac ili ih zbog sopstvenih problema zabole uvo? Ako je ovo poslednje u pitanju, onda sto se svi žale....

apsurd

pre 10 godina

pa dokle bre vise... Grozno se osecam dok citam ovo i spremam se za posao u firmi gde primam 14.500,00 mesecno radim i nedeljom... Ja sam ovca a Ana Bekuta i Mrka su cobani, bas lepo. Bruka.

Goga

pre 10 godina

Ovo sa G.Milanovcem nije izuzetak. To je za Anu i Mrku pravilo. Neka novinari provere njihov "nastup" u okviru Privredne večeri u banji "Junaković" tokom prošlogodišnjih "Apatinskih ribarskih večeri". Tezgu im je namestilo njihovo partijsko društvo koje je na vlasti u ovoj opštini.
Ja tebi, iz mog budžeta, dajem za lokalne saobraćajnice, a ti meni, preko Aninog koncerta, iz tvog budžeta, u privatni džep. Recept za sveopštu sreću na očigled zaglupljenog naroda.

Ciča Pera

pre 10 godina

Iskreno se nadam da će ovaj blesav narod na sledećim izborima jasno odlučiti da li je za ovakvo rasipništvo.... Sramota velika!

pevačicaMica

pre 10 godina

hahaha ja sam i privredno drustvo...ja sam i direktor...ja i pevam i potpisujem ...ja lovu i ubiram...ehej za 7.500 Eur morala bih još ponešto raditi ovako koBog ...voziMiško...! vaša Ana bez balvana....
kraj Srbije se nazire sa ovima!

mrle

pre 10 godina

Nikad se mi necemo pokrenuti. Ovaj koncert je najmanji problem, ali svako ko je mislio da ce promeniti nas mentalitet grdno se prevario...

zenon

pre 10 godina

ako sam dobro izračunao u ovoj budžetskoj godini na osnovu sredstava koja su predviđene za "usluge...", Bekuta u tom gradu može da održi još 40 koncerata. treba požuriti, godina prođe dok trepneš, a pare leže na računu. možda neko kvaran iz tog budžeta potroši novac za renoviranje škole ili vrtića ili ambulante ili .....

pitam se,pitam

pre 10 godina

Sve cestitke organizatoru!!!Ovako" bogata" zemlja i treba da pomaze "kulturu"!!!
E,pa ne mogu da verujem kakva smo mi to nazovi drzava!To se ni u nekoj apsolutistickoj zemlji ne bi dozvolilo!Apsolutna sramota za sve ucesnike ovog blama!

komarac

pre 10 godina

Mrki šampion pomaže sirotoj Ani da se snađe oko koncerata. Cijena - prava sitnica, 10.000 evrića sa pdv.
Ništa se ne sikirajte, sad će Vučić iz džepa izvući kakvo spektakularno hapšenje da se problem zataška.
ps. poseban pozz za SNS Botove koji su više nego prepoznatljivi na B92. :-)

miki

pre 10 godina

Malo se kraducka!
Eh da su smuvali pare samo na Bekuti... Milione je odnela Despotovica! Samovolja, neznanje, bahatost, nenamensko trošenje para, lopovluk na sve strane... Da li još nešto treba da se istražni organi "sete" da treba da rade svoj posao!

Vid

pre 10 godina

Neka! Dok vi sanjate datume i EU, veličate borbu protiv korupcije, hvalite ovog ili onog iz vlasti, ljudi pljačkaju državnu kasu. U izbornoj kampanji će vam pričati da je ova vlada bila oličenje poštenja i da vam je donela bolji život. Eh, moji vi... nije ovo za smenu Mrkonjića, nego svih. Mislite da nisu znali?

Zlatko

pre 10 godina

"Bravo" za "humanitarnog umetnika" Anu Bekutu...ta stavka o humanitarnom radu će sigurno imati težinu kad bude jednog dana aplicirala za nacionalnu penziju,a Mrka joj bude svedok o "humanitarnom radu"..."ooo,zemljo...profundaj se.."

Kradi,kradi,nećeš još dugo!

pre 10 godina

Jel Vi hoćete psihički da nas uništite?Malo Vam je što nas svakodnevnim iz nesposobnosti izmišljenim povećanjem nameta i harača pljačkaju već izgleda hoćete da nam stavite do znanja da u ovoj zemlji ima NEDODIRLJIVIH kojima i ovakve pljačke prolaze?SRAMOTA BRE ŠTA SE TRPI!

bobica

pre 10 godina

Stvarno je sramota za vlast šta sve dopušta. Mesecima se priča na koji način ova žena organizuje koncerte, ko joj je menadžer, i niko ništa ne preduzima povodom toga. Stvarno smo dno od države!

Istrazite...

pre 10 godina

I u Loznici je skoro pevao Djordje David pod pokroviteljstvom URS-a.
Ispitajte i kolko je njemu Dinkic dao nasih para za otvaranje usta na ovoj krizi...

dokle vise

pre 10 godina

Ona uzela milionce iz drzavnog budzeta,a ovaj njen hoce da poveca putarinu.Narod da placa njihov bezobrazluk.Ova zemlja je katastrofa i to svi znaju zato smo tu gde jesmo i nema pomaka na bolje.Zakoni postoje za obicne ljude a ove imucne ne dotice.

Dr.Mir.Cirovic

pre 10 godina

Osim 0,5L negazirane vode ugovorite arg.stejk,zemicke od belog brasna i puterku zel.salatu, stono belo i litar kis.vode,ah da eventuelno kolonjsu vodu posle brijanja i shisedo kremu.
Smesno je kako vas ovi muzikanti vuku za nos!Ja primam 650,-eura platu mesecno neto znaci moram da radim celu godinu da ostvarim dohodak i za moje saradnike i upotrebni materijal ipak sam pogresio trebalo je da postanem muzikant inace sviram KONTRA-bas.
Dr.Mir.Cirovic zubni lekar

Charlie

pre 10 godina

Mi ih izabrali, zato tisina.
Kakvi mi takvi i oni.
Mediokriteti, megalomani, lenstine i bukadzije.
Pamet u glavu sestre i braco Srbi tj gradjani Srbije i sklanjajte prvo najgore na izborima a ne bojkotom da ih reinkarnirate...pa onda malo gore sklonimo, dakle isto kao mulj, korak po korak do bistre vode...

vzv

pre 10 godina

pa kad niko nece da plati ulaznicu za njen koncert! mora zena da se snadje... ne moze ni drug mrki da se kompromituje vise, sad ce izbori...

smederevac

pre 10 godina

Srbija zemlja prevaranata i neradnika i mi trcimo za EU mi moramo prvo da stvorimo naviku za rad a to je ustajanje u 4 pa tri smene pa 12 sati itd itd to je Evropa a ne sedenje po kaficima ceo dan ja imam jedan dan slobodan i ako padne kisa sranje za na posao neradnici !!

Ckema

pre 10 godina

Ima li granica ovolikoj bahatosti? Dignuću kapu samo onoj stranci koja očisti svoje redove od ovakvih ljudi i počne da angažuje stručnjake na ministarskim i mestima u raznim upravnim odborima. Dačiću, Vućiću, ako ne uradite uskoro nešto, onda ste i vi kao Mrkonjić i slični!

danilo

pre 10 godina

U Japanu bio političar zbog ovoga izvršio harakiri.
U Skandinaviji bi bio smešten na posmatranje.
Nismo mi tako oštri, al' jedna ostavka bar bi značila nešto.
P.S. A i Mrkiju je odavno vreme za penziju jer imam utisak da i on ovde nije nevin...

Slobo

pre 10 godina

Ja ovde ne vidim nista sporno. Ovde gde zivim(u pitanju je isto tako jedno malo mesto u inostranstvu), za ovakve proslave, opstina obricno potrosi desetine hiljada eura na vatromet, koji traje 15, 20 minuta. Bekuta u Srbiji radi ovakve proslave oduvek, a ne verujem da bi vecina gradjana pozelela nekog drugog ili boljeg.

zoran_bgd

pre 10 godina

I posle se cudimo zasto otezu sa datumom i svim drugim stvarima! Lopovska drzava. Korupcija i privilegije na ocigled nas poreznika za razliku od obicnog sveta koji sve to gleda i trpi. Ma treba njima ukaljana motka a ne datum. SRAMOTA!

Indy

pre 10 godina

Evo ovako. Ako nas ne prime u EU time će oštetiti mali broj poštenih ljudi u Srbiji. Ako nas prime, dolazi im gomila bahatog ološa. Potpuno ih razumem što žele da se zaštite i spremni su da žrtvuju grupicu kvalitetnih građana Srbije koji nisu pobegli napolje.

Rade

pre 10 godina

Kada bi najbolji ucenici i studenti trazili stipendiju koja je desetina ovog budzeta- glatko bi ih odbili. Svako jutro novi napredni ujedinjeni socijalni vic

Mik

pre 10 godina

A ovamo datum, borba protiv korupcije i ostale šarene laže. Dao bi ja vama datum, do kojeg bi trunuli u zatvoru...i to daleko u budućnosti.

MiraO.

pre 10 godina

Moj sin je inženjer i master sociolog. Nije zaposlen. Zamislite samo koliko ljudi ne radi u mestu gde je gospođa ministarka pevala? Zamislite samo koliko ozlojeđenih ljudi danas ovo čita? Zemljo otvori se. Da li će iko ikada ovom nemoralu i kriminalu stati na put?!

Cisko kid

pre 10 godina

Ovo je stvarno dno dna!Perete pare preko pevaljki i svaleracije,pa vi cete da vodite zemlju?Da ali samo u ambis kao i pre 20 godina!

Atina

pre 10 godina

Na sta se trose ovolike pare... Nemam reci!! U ovoj zemlji su ocigledno poremeceni prioriteti, bitno da se za terevenku uvek ima novca, sramota!

Ivljanin

pre 10 godina

Oni su jos i dobro prosli ! Nezvanicno imam informaciju da je u Aleksandrovcu Zupskom dobila duplo vise novca. Pa bih molio te iste novinare ako mogu da i tu informaciju iskopaju da vidimo dali su to samo glasine ili istinite price.

Cisko kid

pre 10 godina

Ovo je stvarno dno dna!Perete pare preko pevaljki i svaleracije,pa vi cete da vodite zemlju?Da ali samo u ambis kao i pre 20 godina!

Atina

pre 10 godina

Na sta se trose ovolike pare... Nemam reci!! U ovoj zemlji su ocigledno poremeceni prioriteti, bitno da se za terevenku uvek ima novca, sramota!

MiraO.

pre 10 godina

Moj sin je inženjer i master sociolog. Nije zaposlen. Zamislite samo koliko ljudi ne radi u mestu gde je gospođa ministarka pevala? Zamislite samo koliko ozlojeđenih ljudi danas ovo čita? Zemljo otvori se. Da li će iko ikada ovom nemoralu i kriminalu stati na put?!

Indy

pre 10 godina

Evo ovako. Ako nas ne prime u EU time će oštetiti mali broj poštenih ljudi u Srbiji. Ako nas prime, dolazi im gomila bahatog ološa. Potpuno ih razumem što žele da se zaštite i spremni su da žrtvuju grupicu kvalitetnih građana Srbije koji nisu pobegli napolje.

Ivljanin

pre 10 godina

Oni su jos i dobro prosli ! Nezvanicno imam informaciju da je u Aleksandrovcu Zupskom dobila duplo vise novca. Pa bih molio te iste novinare ako mogu da i tu informaciju iskopaju da vidimo dali su to samo glasine ili istinite price.

apsurd

pre 10 godina

pa dokle bre vise... Grozno se osecam dok citam ovo i spremam se za posao u firmi gde primam 14.500,00 mesecno radim i nedeljom... Ja sam ovca a Ana Bekuta i Mrka su cobani, bas lepo. Bruka.

danilo

pre 10 godina

U Japanu bio političar zbog ovoga izvršio harakiri.
U Skandinaviji bi bio smešten na posmatranje.
Nismo mi tako oštri, al' jedna ostavka bar bi značila nešto.
P.S. A i Mrkiju je odavno vreme za penziju jer imam utisak da i on ovde nije nevin...

Zlatko

pre 10 godina

"Bravo" za "humanitarnog umetnika" Anu Bekutu...ta stavka o humanitarnom radu će sigurno imati težinu kad bude jednog dana aplicirala za nacionalnu penziju,a Mrka joj bude svedok o "humanitarnom radu"..."ooo,zemljo...profundaj se.."

komarac

pre 10 godina

Mrki šampion pomaže sirotoj Ani da se snađe oko koncerata. Cijena - prava sitnica, 10.000 evrića sa pdv.
Ništa se ne sikirajte, sad će Vučić iz džepa izvući kakvo spektakularno hapšenje da se problem zataška.
ps. poseban pozz za SNS Botove koji su više nego prepoznatljivi na B92. :-)

криминална власт

pre 10 godina

За тих 10 хиљада евра сте могли да запослите ЈЕДНУ трудницу и да јој дајете плату наредне 2 године. Али боље је певати и забављати него радити.

Mik

pre 10 godina

A ovamo datum, borba protiv korupcije i ostale šarene laže. Dao bi ja vama datum, do kojeg bi trunuli u zatvoru...i to daleko u budućnosti.

Neko

pre 10 godina

Citam ovo i mislim kakva su stoka politacari, nista ne rade, uzimaju pare od drzave i sl i onda shvatim da sam pao u junu ispite zato sto nista ucio nisam i da zivim na grbaci svojih roditelja isuvise luksuzno nego sto zasluzujem i dodjoh da zakljucka da sam isti kao oni. Uzimam knjigu u ruke iako nesto nisam planirao i krecem da ucim sa velikim apetitom jer ne zelim da budem kao oni! Ako nista drugo, hvala Mrko, zbog tebe cu da pokidam julski rok!

dokle vise

pre 10 godina

Ona uzela milionce iz drzavnog budzeta,a ovaj njen hoce da poveca putarinu.Narod da placa njihov bezobrazluk.Ova zemlja je katastrofa i to svi znaju zato smo tu gde jesmo i nema pomaka na bolje.Zakoni postoje za obicne ljude a ove imucne ne dotice.

nemanja

pre 10 godina

muka mi je majke mi,povraca mi se vise od ovakvih vesti...gade mi se svi...ako neko smeni ovog idiota od coveka i corkira ga na 10-godisnji odmor u Zabelu ima moj glas do kraja zivota...molim samo DS stranacke poslusnike da se ne javljaju i komentarisu jer su oni i doveli ovu spodobu na vlast

Rade

pre 10 godina

Kada bi najbolji ucenici i studenti trazili stipendiju koja je desetina ovog budzeta- glatko bi ih odbili. Svako jutro novi napredni ujedinjeni socijalni vic

Vid

pre 10 godina

Neka! Dok vi sanjate datume i EU, veličate borbu protiv korupcije, hvalite ovog ili onog iz vlasti, ljudi pljačkaju državnu kasu. U izbornoj kampanji će vam pričati da je ova vlada bila oličenje poštenja i da vam je donela bolji život. Eh, moji vi... nije ovo za smenu Mrkonjića, nego svih. Mislite da nisu znali?

Istrazite...

pre 10 godina

I u Loznici je skoro pevao Djordje David pod pokroviteljstvom URS-a.
Ispitajte i kolko je njemu Dinkic dao nasih para za otvaranje usta na ovoj krizi...

zoran_bgd

pre 10 godina

I posle se cudimo zasto otezu sa datumom i svim drugim stvarima! Lopovska drzava. Korupcija i privilegije na ocigled nas poreznika za razliku od obicnog sveta koji sve to gleda i trpi. Ma treba njima ukaljana motka a ne datum. SRAMOTA!

pevačicaMica

pre 10 godina

hahaha ja sam i privredno drustvo...ja sam i direktor...ja i pevam i potpisujem ...ja lovu i ubiram...ehej za 7.500 Eur morala bih još ponešto raditi ovako koBog ...voziMiško...! vaša Ana bez balvana....
kraj Srbije se nazire sa ovima!

Goga

pre 10 godina

Ovo sa G.Milanovcem nije izuzetak. To je za Anu i Mrku pravilo. Neka novinari provere njihov "nastup" u okviru Privredne večeri u banji "Junaković" tokom prošlogodišnjih "Apatinskih ribarskih večeri". Tezgu im je namestilo njihovo partijsko društvo koje je na vlasti u ovoj opštini.
Ja tebi, iz mog budžeta, dajem za lokalne saobraćajnice, a ti meni, preko Aninog koncerta, iz tvog budžeta, u privatni džep. Recept za sveopštu sreću na očigled zaglupljenog naroda.

bobica

pre 10 godina

Stvarno je sramota za vlast šta sve dopušta. Mesecima se priča na koji način ova žena organizuje koncerte, ko joj je menadžer, i niko ništa ne preduzima povodom toga. Stvarno smo dno od države!

pitam se,pitam

pre 10 godina

Sve cestitke organizatoru!!!Ovako" bogata" zemlja i treba da pomaze "kulturu"!!!
E,pa ne mogu da verujem kakva smo mi to nazovi drzava!To se ni u nekoj apsolutistickoj zemlji ne bi dozvolilo!Apsolutna sramota za sve ucesnike ovog blama!

zenon

pre 10 godina

ako sam dobro izračunao u ovoj budžetskoj godini na osnovu sredstava koja su predviđene za "usluge...", Bekuta u tom gradu može da održi još 40 koncerata. treba požuriti, godina prođe dok trepneš, a pare leže na računu. možda neko kvaran iz tog budžeta potroši novac za renoviranje škole ili vrtića ili ambulante ili .....

RAJAC

pre 10 godina

Ovakvom bahatom ponašanju članova SPS-a se mora stati na put pa Milanovčani probudite se Sloba nije živ ostale su samo lopine posle njega.

Charlie

pre 10 godina

Mi ih izabrali, zato tisina.
Kakvi mi takvi i oni.
Mediokriteti, megalomani, lenstine i bukadzije.
Pamet u glavu sestre i braco Srbi tj gradjani Srbije i sklanjajte prvo najgore na izborima a ne bojkotom da ih reinkarnirate...pa onda malo gore sklonimo, dakle isto kao mulj, korak po korak do bistre vode...

polarna veverica

pre 10 godina

Kao što svi znate u Gornjem Milanovcu nema nezaposlenih, socijalno ugroženih, interno raseljenih, infrastruktura je savršena,tako da nisu imali pametniji način da potroše novac!

vzv

pre 10 godina

pa kad niko nece da plati ulaznicu za njen koncert! mora zena da se snadje... ne moze ni drug mrki da se kompromituje vise, sad ce izbori...

wer

pre 10 godina

Jedna stvar mi nije jasna..
Vi svi revolucionari mislite ajmo na ulice da srusimo bagru, malo da pucamo i vesamo po banderama... (a ima ih koji su zasluzili)

Niste citali kako se zavrsilo na hiljade revolucija sirom sveta samo u poslednjem veku?

Zaboravili ste da smo i mi imali jednu ne tako davno?

Nije problem samo u promeni vlasti nego u duboko ukorenjenom i negovanom primitivizmu, I POSAO SE NE ZAVRSAVA KADA REVOLUCIJA DONESE 'SLOBODU', 'PRAVDU' i 'DEMOKRATIJU'. TEK TADA POCINJE!

Kradi,kradi,nećeš još dugo!

pre 10 godina

Jel Vi hoćete psihički da nas uništite?Malo Vam je što nas svakodnevnim iz nesposobnosti izmišljenim povećanjem nameta i harača pljačkaju već izgleda hoćete da nam stavite do znanja da u ovoj zemlji ima NEDODIRLJIVIH kojima i ovakve pljačke prolaze?SRAMOTA BRE ŠTA SE TRPI!

Dr.Mir.Cirovic

pre 10 godina

Osim 0,5L negazirane vode ugovorite arg.stejk,zemicke od belog brasna i puterku zel.salatu, stono belo i litar kis.vode,ah da eventuelno kolonjsu vodu posle brijanja i shisedo kremu.
Smesno je kako vas ovi muzikanti vuku za nos!Ja primam 650,-eura platu mesecno neto znaci moram da radim celu godinu da ostvarim dohodak i za moje saradnike i upotrebni materijal ipak sam pogresio trebalo je da postanem muzikant inace sviram KONTRA-bas.
Dr.Mir.Cirovic zubni lekar

Ckema

pre 10 godina

Ima li granica ovolikoj bahatosti? Dignuću kapu samo onoj stranci koja očisti svoje redove od ovakvih ljudi i počne da angažuje stručnjake na ministarskim i mestima u raznim upravnim odborima. Dačiću, Vućiću, ako ne uradite uskoro nešto, onda ste i vi kao Mrkonjić i slični!

Analitičar

pre 10 godina

Zar stre toliko naivni. "Smena" znači oprostiti mu sve lopovluke, bezobrazluke, častiti ga velikom penzijom. Ej Srbijo!!!, opameti se. Ovaj lopov, hoštapler, smeje se u brk ovom nemoćnom i jadnom narodu i radi šta hoće. Njemu je mesto u zatvor. On i slični njemu, a ima ih mnogo, ojadiše ovu zemlju. Niko u svetu nas ne ceni. Poslednji smo u svemu. Narod sludjen i naivan sve to trpi. Ako ništa drugo, onda ih bar kaznite na izborima.

Ciča Pera

pre 10 godina

Iskreno se nadam da će ovaj blesav narod na sledećim izborima jasno odlučiti da li je za ovakvo rasipništvo.... Sramota velika!

Nislija

pre 10 godina

A za najveci jazz festival u Evropi " Nisville Jazz Festival", mozda i jedinu manifestaciju koja se desava u mom gradu, vlada Srbije nema ni DINARA! Moracemo da pocnemo da Vam prinosimo zrtve u vidu pecenih Volova , kupusa, piva i rakije da se malo odobrovoljite i smilujete. Kad ce te bre da probijete embargo u mozgu!

smederevac

pre 10 godina

Srbija zemlja prevaranata i neradnika i mi trcimo za EU mi moramo prvo da stvorimo naviku za rad a to je ustajanje u 4 pa tri smene pa 12 sati itd itd to je Evropa a ne sedenje po kaficima ceo dan ja imam jedan dan slobodan i ako padne kisa sranje za na posao neradnici !!

Donnie Darko

pre 10 godina

Pre svih komentara tipa: sramota, oj, Srbijo medju šljivama, ostavka, koji smo mi magarci, na ulice, palim odavde i slicno, mene samo interesuje jedno. Da li stanovnici Gornjeg Milanovca zele koncert Ane Bekute? Da li mu se raduju ili su besni kako Opstina trosi novac ili ih zbog sopstvenih problema zabole uvo? Ako je ovo poslednje u pitanju, onda sto se svi žale....

zile

pre 10 godina

Ma šta ih briga, ne troše svoje pare! Što faliće im dlaka sa glave? Ma dajte molim vas, ko je još odgovarao zbog velikih krađa? Niko! Samo još bolje napreduješ, postaneš direktor preko noći....

Energoprojektil

pre 10 godina

Isto tako su se i gradjevinske firme terale da placaju za koncert Ane Bekute, da doniraju za koncert Saulica itd... Kriminal, harac, lopovluk.

DEJAN MARKOVIĆ

pre 10 godina

Samo da podsetim sve one koji imaju pamćenje kišne gliste, da su Vučić i Nikolić bili devedesetih godina deo vlade koja je totalno, ekonomski, kulturno, socijalno i moralno razorila ovu državu i ovo društvo i da mi kao narod i društvo još dugi niz decenija nećemo moći da se oporavimo od te užasne politike čije su, da ponovim, jedne od perjanica bili Vučić i Nikolić! Ali nije to najgore, najgore je to što se dotična gospoda nikada nije pokajala ili javno izvinila ovom narodu zbog toga što su bili deo tog zločinačkog režima iz devedesetih godina!

Nenad

pre 10 godina

E Srbijo, Srbijo. A zimi skole, bolnice, i ostale ustanove nemaju grejanje a milion dinara ode na Bekutu. Stvarno sramota. Nama nikada nece biti bolje!

Mrka Bekuta

pre 10 godina

Na ovo je suviše trošiti reči i komentare. Na ovo treba da reaguje Vlada Srbije i MUP. Čije si pare trošio Mrkonjiću? Koliko je državnih firmi, a na tvoj lični poziv doniralo konceret Ane Bekute. Treba proveriti i firmu Privredno društvo "Brojanica" d.o.o. i Beoton, Baneta Obradovića. Neke firme su donacije uplaćivale na Beoton.Uzimati od gladnog i napaćenog naroda. Užasno se osećam pri pomisli koga mi plaćamo.

Stevan Sibinčić

pre 10 godina

Kaligula je postavio konja za senatora,a i naša vlast ima isti smisao za humor.Samo,to je bio kraj Velike Rimske Imperije...

mrle

pre 10 godina

Nikad se mi necemo pokrenuti. Ovaj koncert je najmanji problem, ali svako ko je mislio da ce promeniti nas mentalitet grdno se prevario...

dragana

pre 10 godina

Bahato i bezbrazno. Ovo i još gore treba da se dešava ovom narodu koji veruje u prazne priče o uspesima nove vlasti čuj hapse i bore se protiv korupcije a ne vide svoje prazne novčanike, preskupu hranu struju troškove za komunalije, prazne i zapuštene zdravstvene ustanove. Još nismo na dnu još treba da padamo. Putuj Evropo i ne pitaj za nas.

Darko

pre 10 godina

daj bre skinite vise ovog sa vlasti! provode se za narodne pare ,pa jos dize cenu putarine za 20 posto,od 1.jula,jer su izbegavali placanje poreza na putarine.sve ce da poskupi od prvog jula za 20 posto zbog toga,jer ce biti izgovor da se sva roba transportuje ,jelte... i to bas u letnjoj sezoni ,da se sto vise nakupe para!sve najgore,pu pu pu...cao

Aleksandar

pre 10 godina

pa dobro, narod to voli a ona nece za dzaba da peva
(aleks, 28. jun 2013 09:11)

Narod voli i rakiju, je l' država treba da mu dotera cisternu rakije da se našljoska?

Milan

pre 10 godina

I narod cuti.Pa treba da mu bude jos gore,da nema sta da jede.Neka i dalje glasa za ove Slobine i nove radikale.Jos jedan dokaz da je narod glup i ne obrazovan.Sto je narod gluplji i neobrazovaniji sa njime sa lako vlada i manipulise.

mala

pre 10 godina

Sto ste birali to ste dobili, Mrkonjica, Ilica, Tacica,Vucica spisak je nepresusan, za sve su krive demokrate a sada sunovrat, Bekutin concert mil eura, concert Srpske majke tj bake videcemo. OVA ZEMLJA JE FARMA
Vidite li promenu u svojim novcanicima, jedino pravo pitanje,

miki

pre 10 godina

Malo se kraducka!
Eh da su smuvali pare samo na Bekuti... Milione je odnela Despotovica! Samovolja, neznanje, bahatost, nenamensko trošenje para, lopovluk na sve strane... Da li još nešto treba da se istražni organi "sete" da treba da rade svoj posao!

BorkoGM

pre 10 godina

.Predsednik G. Milanovca zna da se smeska na ulici svakom gradjaninu, tapse po ramenu, tepa... A ovamo nam neposredno zavlaci ruke u dzepove! Ja kao sugradjanin doticnog trazim da preuzme odgovornost za ovu kradju gradjana i podnese ostavku! Niko od nas nije pitan, koga zelimo da nam peva za Dan opstine, do sam Mirkovic i SPS! Pa i na nove lokalne izbore, dobro bi nam dosli!

autentična Sremica

pre 10 godina

Baš je gadno čitati ovakve informacije, pa dokle će te dve spodobe da kriminališu po državi!Užas!Još će sutra ta pevaljka tražiti i nacionalnu penziju, kao što je više njih to do sada i uspelo da ostvari.Prevrće mi se stomak od mučnine, a pune su TV stanice i ostali mediji apela za priloge za operacije, bolesnu decu...FUJ vlastodršci, FUJ, smatrajte se ispljivanim, odavde do večnosti!

Frle

pre 10 godina

Hocemo u Evropu.Bekuta se ugledala na svetske zvezde.Cudno nije trazila bele ruze na sve strane da ih posmatra - kao Dzenifer Lopez - kada je bila na koncertu u Beogradu.

Nataeos

pre 10 godina

Ovo je stvarno dno dna!Perete pare preko pevaljki i svaleracije,pa vi cete da vodite zemlju?Da ali samo u ambis kao i pre 20 godina!
(Cisko kid, 28. jun 2013 08:19)

ne vidis da smo vec u ambisu do guse.., polako pa i glava upada!

kostass

pre 10 godina

procitao sam sve komentare,slazem se sa mnogima da je to previse para za koncert.Ali se neslazem sa ovom DS ovskom bratijom koja je zaboravila sve lopovluke ove zemlje sto su ucinjeni pod njihovim ,ili vodjstvom njihovih ,pulena koji su ovu zemlju ojadili i unistili.I vi imate smelosti i morala da o nekome nesto kazete negativno.Sve sto se dogadjalo i trenutno dogadja instalirali ste gospodo vi za ovih 13 godina pljacke sramote i kabadahijskog ponasanja. Urusili ste sve sto je posteno i normalno.Vasi vlastodrsci su podrzavali pljacku likvidaciju i kumovska zaposljavanja po sistemu sto gori na radnim mestima to se bolje pljacka.I zato se pokrite i nemojte se javljati barem 10 godina,a onda cemo videti ko je sta uradio.Sram vas bilo sve vas.A gospodin Mrkonjic je trebao ooooddddavvvnnnoooo u robiju zbog svega sto je uradioAli on je "nasa dika" dje se sme na njega.

mr.key

pre 10 godina

A kad je opstina Cuprija uletela sa pet miliona dinara za FK Jagodinu(sa kojim ona nikakve veze nema) tad ste cutali? Pa malo je jedna Ana Bekuta za ovakav narod, premalo.

Slobo

pre 10 godina

Ja ovde ne vidim nista sporno. Ovde gde zivim(u pitanju je isto tako jedno malo mesto u inostranstvu), za ovakve proslave, opstina obricno potrosi desetine hiljada eura na vatromet, koji traje 15, 20 minuta. Bekuta u Srbiji radi ovakve proslave oduvek, a ne verujem da bi vecina gradjana pozelela nekog drugog ili boljeg.

obor

pre 10 godina

Ako je to ona sama primila to je previše zarditi za 3 sata. Ako je to raspoređeno na sve koji su učestvovali u koncertu, a ona nosioc ugovora, onda je OK.

Maja Marijana

pre 10 godina

Pre nekih pet-šest godina sam napustila Milanovac i preselila se jer je grad postepeno počeo da umire. U to vreme su otpustili više od četvrtine radnika, sprovedena je privatizacija mnogih, a privatno preduzetništvo je bilo loše razvijeno. Stvari su se sa godinama samo pogoršale, a veoma je bezobzirno prema tim ljudima način trošenja njihovog novca.

Makica

pre 10 godina

Strašno je koliko su neki ljudi samoživi, a sa druge strane je strašno koliko taj jadan narod može da istrpi. Dokle će više da se finansiraju Mrkonjićeve ljubavne veze?

Vesna80

pre 10 godina

Čist bezbobrazluk. Krajnje je vreme da se ovaj Mrkonjić skloni sa političke scene i da prestane da troši državni novac zarad svoje drage.

Zlobnica

pre 10 godina

Ako mnogi nisu znali, Gornji Milanovac je poznat po velikom broju fabrika koje pune budžet sa više miliona gubitaka, broj nezaposlenih radnika je svaki dan sve veći, tako da je razumljivo da je narodu organizovan koncert da plače od muke gde su njihove pare.

grof_Vlad

pre 10 godina

Bruka i sramota! Narod jedva sastavlja kraj sa krajem! Hoću izbore, neću više da gledam ove likove kao što su Mrkonjić, Palma, Obradović, Krkobabići... uništiše nam bre državu!

Slobo

pre 10 godina

Ja ovde ne vidim nista sporno. Ovde gde zivim(u pitanju je isto tako jedno malo mesto u inostranstvu), za ovakve proslave, opstina obricno potrosi desetine hiljada eura na vatromet, koji traje 15, 20 minuta. Bekuta u Srbiji radi ovakve proslave oduvek, a ne verujem da bi vecina gradjana pozelela nekog drugog ili boljeg.

kostass

pre 10 godina

procitao sam sve komentare,slazem se sa mnogima da je to previse para za koncert.Ali se neslazem sa ovom DS ovskom bratijom koja je zaboravila sve lopovluke ove zemlje sto su ucinjeni pod njihovim ,ili vodjstvom njihovih ,pulena koji su ovu zemlju ojadili i unistili.I vi imate smelosti i morala da o nekome nesto kazete negativno.Sve sto se dogadjalo i trenutno dogadja instalirali ste gospodo vi za ovih 13 godina pljacke sramote i kabadahijskog ponasanja. Urusili ste sve sto je posteno i normalno.Vasi vlastodrsci su podrzavali pljacku likvidaciju i kumovska zaposljavanja po sistemu sto gori na radnim mestima to se bolje pljacka.I zato se pokrite i nemojte se javljati barem 10 godina,a onda cemo videti ko je sta uradio.Sram vas bilo sve vas.A gospodin Mrkonjic je trebao ooooddddavvvnnnoooo u robiju zbog svega sto je uradioAli on je "nasa dika" dje se sme na njega.

obor

pre 10 godina

Ako je to ona sama primila to je previše zarditi za 3 sata. Ako je to raspoređeno na sve koji su učestvovali u koncertu, a ona nosioc ugovora, onda je OK.

mala

pre 10 godina

Sto ste birali to ste dobili, Mrkonjica, Ilica, Tacica,Vucica spisak je nepresusan, za sve su krive demokrate a sada sunovrat, Bekutin concert mil eura, concert Srpske majke tj bake videcemo. OVA ZEMLJA JE FARMA
Vidite li promenu u svojim novcanicima, jedino pravo pitanje,

Charlie

pre 10 godina

Mi ih izabrali, zato tisina.
Kakvi mi takvi i oni.
Mediokriteti, megalomani, lenstine i bukadzije.
Pamet u glavu sestre i braco Srbi tj gradjani Srbije i sklanjajte prvo najgore na izborima a ne bojkotom da ih reinkarnirate...pa onda malo gore sklonimo, dakle isto kao mulj, korak po korak do bistre vode...

nemanja

pre 10 godina

muka mi je majke mi,povraca mi se vise od ovakvih vesti...gade mi se svi...ako neko smeni ovog idiota od coveka i corkira ga na 10-godisnji odmor u Zabelu ima moj glas do kraja zivota...molim samo DS stranacke poslusnike da se ne javljaju i komentarisu jer su oni i doveli ovu spodobu na vlast

Indy

pre 10 godina

Evo ovako. Ako nas ne prime u EU time će oštetiti mali broj poštenih ljudi u Srbiji. Ako nas prime, dolazi im gomila bahatog ološa. Potpuno ih razumem što žele da se zaštite i spremni su da žrtvuju grupicu kvalitetnih građana Srbije koji nisu pobegli napolje.

Atina

pre 10 godina

Na sta se trose ovolike pare... Nemam reci!! U ovoj zemlji su ocigledno poremeceni prioriteti, bitno da se za terevenku uvek ima novca, sramota!

Mik

pre 10 godina

A ovamo datum, borba protiv korupcije i ostale šarene laže. Dao bi ja vama datum, do kojeg bi trunuli u zatvoru...i to daleko u budućnosti.

Donnie Darko

pre 10 godina

Pre svih komentara tipa: sramota, oj, Srbijo medju šljivama, ostavka, koji smo mi magarci, na ulice, palim odavde i slicno, mene samo interesuje jedno. Da li stanovnici Gornjeg Milanovca zele koncert Ane Bekute? Da li mu se raduju ili su besni kako Opstina trosi novac ili ih zbog sopstvenih problema zabole uvo? Ako je ovo poslednje u pitanju, onda sto se svi žale....

komarac

pre 10 godina

Mrki šampion pomaže sirotoj Ani da se snađe oko koncerata. Cijena - prava sitnica, 10.000 evrića sa pdv.
Ništa se ne sikirajte, sad će Vučić iz džepa izvući kakvo spektakularno hapšenje da se problem zataška.
ps. poseban pozz za SNS Botove koji su više nego prepoznatljivi na B92. :-)

mr.key

pre 10 godina

A kad je opstina Cuprija uletela sa pet miliona dinara za FK Jagodinu(sa kojim ona nikakve veze nema) tad ste cutali? Pa malo je jedna Ana Bekuta za ovakav narod, premalo.

MiraO.

pre 10 godina

Moj sin je inženjer i master sociolog. Nije zaposlen. Zamislite samo koliko ljudi ne radi u mestu gde je gospođa ministarka pevala? Zamislite samo koliko ozlojeđenih ljudi danas ovo čita? Zemljo otvori se. Da li će iko ikada ovom nemoralu i kriminalu stati na put?!

apsurd

pre 10 godina

pa dokle bre vise... Grozno se osecam dok citam ovo i spremam se za posao u firmi gde primam 14.500,00 mesecno radim i nedeljom... Ja sam ovca a Ana Bekuta i Mrka su cobani, bas lepo. Bruka.

Ivljanin

pre 10 godina

Oni su jos i dobro prosli ! Nezvanicno imam informaciju da je u Aleksandrovcu Zupskom dobila duplo vise novca. Pa bih molio te iste novinare ako mogu da i tu informaciju iskopaju da vidimo dali su to samo glasine ili istinite price.

Cisko kid

pre 10 godina

Ovo je stvarno dno dna!Perete pare preko pevaljki i svaleracije,pa vi cete da vodite zemlju?Da ali samo u ambis kao i pre 20 godina!

bobica

pre 10 godina

Stvarno je sramota za vlast šta sve dopušta. Mesecima se priča na koji način ova žena organizuje koncerte, ko joj je menadžer, i niko ništa ne preduzima povodom toga. Stvarno smo dno od države!

danilo

pre 10 godina

U Japanu bio političar zbog ovoga izvršio harakiri.
U Skandinaviji bi bio smešten na posmatranje.
Nismo mi tako oštri, al' jedna ostavka bar bi značila nešto.
P.S. A i Mrkiju je odavno vreme za penziju jer imam utisak da i on ovde nije nevin...

Dr.Mir.Cirovic

pre 10 godina

Osim 0,5L negazirane vode ugovorite arg.stejk,zemicke od belog brasna i puterku zel.salatu, stono belo i litar kis.vode,ah da eventuelno kolonjsu vodu posle brijanja i shisedo kremu.
Smesno je kako vas ovi muzikanti vuku za nos!Ja primam 650,-eura platu mesecno neto znaci moram da radim celu godinu da ostvarim dohodak i za moje saradnike i upotrebni materijal ipak sam pogresio trebalo je da postanem muzikant inace sviram KONTRA-bas.
Dr.Mir.Cirovic zubni lekar

Zlatko

pre 10 godina

"Bravo" za "humanitarnog umetnika" Anu Bekutu...ta stavka o humanitarnom radu će sigurno imati težinu kad bude jednog dana aplicirala za nacionalnu penziju,a Mrka joj bude svedok o "humanitarnom radu"..."ooo,zemljo...profundaj se.."

Ckema

pre 10 godina

Ima li granica ovolikoj bahatosti? Dignuću kapu samo onoj stranci koja očisti svoje redove od ovakvih ljudi i počne da angažuje stručnjake na ministarskim i mestima u raznim upravnim odborima. Dačiću, Vućiću, ako ne uradite uskoro nešto, onda ste i vi kao Mrkonjić i slični!

Rade

pre 10 godina

Kada bi najbolji ucenici i studenti trazili stipendiju koja je desetina ovog budzeta- glatko bi ih odbili. Svako jutro novi napredni ujedinjeni socijalni vic

Kradi,kradi,nećeš još dugo!

pre 10 godina

Jel Vi hoćete psihički da nas uništite?Malo Vam je što nas svakodnevnim iz nesposobnosti izmišljenim povećanjem nameta i harača pljačkaju već izgleda hoćete da nam stavite do znanja da u ovoj zemlji ima NEDODIRLJIVIH kojima i ovakve pljačke prolaze?SRAMOTA BRE ŠTA SE TRPI!

smederevac

pre 10 godina

Srbija zemlja prevaranata i neradnika i mi trcimo za EU mi moramo prvo da stvorimo naviku za rad a to je ustajanje u 4 pa tri smene pa 12 sati itd itd to je Evropa a ne sedenje po kaficima ceo dan ja imam jedan dan slobodan i ako padne kisa sranje za na posao neradnici !!

pitam se,pitam

pre 10 godina

Sve cestitke organizatoru!!!Ovako" bogata" zemlja i treba da pomaze "kulturu"!!!
E,pa ne mogu da verujem kakva smo mi to nazovi drzava!To se ni u nekoj apsolutistickoj zemlji ne bi dozvolilo!Apsolutna sramota za sve ucesnike ovog blama!

mrle

pre 10 godina

Nikad se mi necemo pokrenuti. Ovaj koncert je najmanji problem, ali svako ko je mislio da ce promeniti nas mentalitet grdno se prevario...

zenon

pre 10 godina

ako sam dobro izračunao u ovoj budžetskoj godini na osnovu sredstava koja su predviđene za "usluge...", Bekuta u tom gradu može da održi još 40 koncerata. treba požuriti, godina prođe dok trepneš, a pare leže na računu. možda neko kvaran iz tog budžeta potroši novac za renoviranje škole ili vrtića ili ambulante ili .....

RAJAC

pre 10 godina

Ovakvom bahatom ponašanju članova SPS-a se mora stati na put pa Milanovčani probudite se Sloba nije živ ostale su samo lopine posle njega.

Ciča Pera

pre 10 godina

Iskreno se nadam da će ovaj blesav narod na sledećim izborima jasno odlučiti da li je za ovakvo rasipništvo.... Sramota velika!

Vid

pre 10 godina

Neka! Dok vi sanjate datume i EU, veličate borbu protiv korupcije, hvalite ovog ili onog iz vlasti, ljudi pljačkaju državnu kasu. U izbornoj kampanji će vam pričati da je ova vlada bila oličenje poštenja i da vam je donela bolji život. Eh, moji vi... nije ovo za smenu Mrkonjića, nego svih. Mislite da nisu znali?

Goga

pre 10 godina

Ovo sa G.Milanovcem nije izuzetak. To je za Anu i Mrku pravilo. Neka novinari provere njihov "nastup" u okviru Privredne večeri u banji "Junaković" tokom prošlogodišnjih "Apatinskih ribarskih večeri". Tezgu im je namestilo njihovo partijsko društvo koje je na vlasti u ovoj opštini.
Ja tebi, iz mog budžeta, dajem za lokalne saobraćajnice, a ti meni, preko Aninog koncerta, iz tvog budžeta, u privatni džep. Recept za sveopštu sreću na očigled zaglupljenog naroda.

miki

pre 10 godina

Malo se kraducka!
Eh da su smuvali pare samo na Bekuti... Milione je odnela Despotovica! Samovolja, neznanje, bahatost, nenamensko trošenje para, lopovluk na sve strane... Da li još nešto treba da se istražni organi "sete" da treba da rade svoj posao!

Energoprojektil

pre 10 godina

Isto tako su se i gradjevinske firme terale da placaju za koncert Ane Bekute, da doniraju za koncert Saulica itd... Kriminal, harac, lopovluk.

wer

pre 10 godina

Jedna stvar mi nije jasna..
Vi svi revolucionari mislite ajmo na ulice da srusimo bagru, malo da pucamo i vesamo po banderama... (a ima ih koji su zasluzili)

Niste citali kako se zavrsilo na hiljade revolucija sirom sveta samo u poslednjem veku?

Zaboravili ste da smo i mi imali jednu ne tako davno?

Nije problem samo u promeni vlasti nego u duboko ukorenjenom i negovanom primitivizmu, I POSAO SE NE ZAVRSAVA KADA REVOLUCIJA DONESE 'SLOBODU', 'PRAVDU' i 'DEMOKRATIJU'. TEK TADA POCINJE!

zile

pre 10 godina

Ma šta ih briga, ne troše svoje pare! Što faliće im dlaka sa glave? Ma dajte molim vas, ko je još odgovarao zbog velikih krađa? Niko! Samo još bolje napreduješ, postaneš direktor preko noći....

Neko

pre 10 godina

Citam ovo i mislim kakva su stoka politacari, nista ne rade, uzimaju pare od drzave i sl i onda shvatim da sam pao u junu ispite zato sto nista ucio nisam i da zivim na grbaci svojih roditelja isuvise luksuzno nego sto zasluzujem i dodjoh da zakljucka da sam isti kao oni. Uzimam knjigu u ruke iako nesto nisam planirao i krecem da ucim sa velikim apetitom jer ne zelim da budem kao oni! Ako nista drugo, hvala Mrko, zbog tebe cu da pokidam julski rok!

DEJAN MARKOVIĆ

pre 10 godina

Samo da podsetim sve one koji imaju pamćenje kišne gliste, da su Vučić i Nikolić bili devedesetih godina deo vlade koja je totalno, ekonomski, kulturno, socijalno i moralno razorila ovu državu i ovo društvo i da mi kao narod i društvo još dugi niz decenija nećemo moći da se oporavimo od te užasne politike čije su, da ponovim, jedne od perjanica bili Vučić i Nikolić! Ali nije to najgore, najgore je to što se dotična gospoda nikada nije pokajala ili javno izvinila ovom narodu zbog toga što su bili deo tog zločinačkog režima iz devedesetih godina!

dragana

pre 10 godina

Bahato i bezbrazno. Ovo i još gore treba da se dešava ovom narodu koji veruje u prazne priče o uspesima nove vlasti čuj hapse i bore se protiv korupcije a ne vide svoje prazne novčanike, preskupu hranu struju troškove za komunalije, prazne i zapuštene zdravstvene ustanove. Još nismo na dnu još treba da padamo. Putuj Evropo i ne pitaj za nas.

vzv

pre 10 godina

pa kad niko nece da plati ulaznicu za njen koncert! mora zena da se snadje... ne moze ni drug mrki da se kompromituje vise, sad ce izbori...

zoran_bgd

pre 10 godina

I posle se cudimo zasto otezu sa datumom i svim drugim stvarima! Lopovska drzava. Korupcija i privilegije na ocigled nas poreznika za razliku od obicnog sveta koji sve to gleda i trpi. Ma treba njima ukaljana motka a ne datum. SRAMOTA!

dokle vise

pre 10 godina

Ona uzela milionce iz drzavnog budzeta,a ovaj njen hoce da poveca putarinu.Narod da placa njihov bezobrazluk.Ova zemlja je katastrofa i to svi znaju zato smo tu gde jesmo i nema pomaka na bolje.Zakoni postoje za obicne ljude a ove imucne ne dotice.

Istrazite...

pre 10 godina

I u Loznici je skoro pevao Djordje David pod pokroviteljstvom URS-a.
Ispitajte i kolko je njemu Dinkic dao nasih para za otvaranje usta na ovoj krizi...

pevačicaMica

pre 10 godina

hahaha ja sam i privredno drustvo...ja sam i direktor...ja i pevam i potpisujem ...ja lovu i ubiram...ehej za 7.500 Eur morala bih još ponešto raditi ovako koBog ...voziMiško...! vaša Ana bez balvana....
kraj Srbije se nazire sa ovima!

криминална власт

pre 10 godina

За тих 10 хиљада евра сте могли да запослите ЈЕДНУ трудницу и да јој дајете плату наредне 2 године. Али боље је певати и забављати него радити.

Nislija

pre 10 godina

A za najveci jazz festival u Evropi " Nisville Jazz Festival", mozda i jedinu manifestaciju koja se desava u mom gradu, vlada Srbije nema ni DINARA! Moracemo da pocnemo da Vam prinosimo zrtve u vidu pecenih Volova , kupusa, piva i rakije da se malo odobrovoljite i smilujete. Kad ce te bre da probijete embargo u mozgu!

Analitičar

pre 10 godina

Zar stre toliko naivni. "Smena" znači oprostiti mu sve lopovluke, bezobrazluke, častiti ga velikom penzijom. Ej Srbijo!!!, opameti se. Ovaj lopov, hoštapler, smeje se u brk ovom nemoćnom i jadnom narodu i radi šta hoće. Njemu je mesto u zatvor. On i slični njemu, a ima ih mnogo, ojadiše ovu zemlju. Niko u svetu nas ne ceni. Poslednji smo u svemu. Narod sludjen i naivan sve to trpi. Ako ništa drugo, onda ih bar kaznite na izborima.

Stevan Sibinčić

pre 10 godina

Kaligula je postavio konja za senatora,a i naša vlast ima isti smisao za humor.Samo,to je bio kraj Velike Rimske Imperije...

Frle

pre 10 godina

Hocemo u Evropu.Bekuta se ugledala na svetske zvezde.Cudno nije trazila bele ruze na sve strane da ih posmatra - kao Dzenifer Lopez - kada je bila na koncertu u Beogradu.

BorkoGM

pre 10 godina

.Predsednik G. Milanovca zna da se smeska na ulici svakom gradjaninu, tapse po ramenu, tepa... A ovamo nam neposredno zavlaci ruke u dzepove! Ja kao sugradjanin doticnog trazim da preuzme odgovornost za ovu kradju gradjana i podnese ostavku! Niko od nas nije pitan, koga zelimo da nam peva za Dan opstine, do sam Mirkovic i SPS! Pa i na nove lokalne izbore, dobro bi nam dosli!

Milan

pre 10 godina

I narod cuti.Pa treba da mu bude jos gore,da nema sta da jede.Neka i dalje glasa za ove Slobine i nove radikale.Jos jedan dokaz da je narod glup i ne obrazovan.Sto je narod gluplji i neobrazovaniji sa njime sa lako vlada i manipulise.

Nenad

pre 10 godina

E Srbijo, Srbijo. A zimi skole, bolnice, i ostale ustanove nemaju grejanje a milion dinara ode na Bekutu. Stvarno sramota. Nama nikada nece biti bolje!

Mrka Bekuta

pre 10 godina

Na ovo je suviše trošiti reči i komentare. Na ovo treba da reaguje Vlada Srbije i MUP. Čije si pare trošio Mrkonjiću? Koliko je državnih firmi, a na tvoj lični poziv doniralo konceret Ane Bekute. Treba proveriti i firmu Privredno društvo "Brojanica" d.o.o. i Beoton, Baneta Obradovića. Neke firme su donacije uplaćivale na Beoton.Uzimati od gladnog i napaćenog naroda. Užasno se osećam pri pomisli koga mi plaćamo.

Darko

pre 10 godina

daj bre skinite vise ovog sa vlasti! provode se za narodne pare ,pa jos dize cenu putarine za 20 posto,od 1.jula,jer su izbegavali placanje poreza na putarine.sve ce da poskupi od prvog jula za 20 posto zbog toga,jer ce biti izgovor da se sva roba transportuje ,jelte... i to bas u letnjoj sezoni ,da se sto vise nakupe para!sve najgore,pu pu pu...cao

polarna veverica

pre 10 godina

Kao što svi znate u Gornjem Milanovcu nema nezaposlenih, socijalno ugroženih, interno raseljenih, infrastruktura je savršena,tako da nisu imali pametniji način da potroše novac!

Aleksandar

pre 10 godina

pa dobro, narod to voli a ona nece za dzaba da peva
(aleks, 28. jun 2013 09:11)

Narod voli i rakiju, je l' država treba da mu dotera cisternu rakije da se našljoska?

autentična Sremica

pre 10 godina

Baš je gadno čitati ovakve informacije, pa dokle će te dve spodobe da kriminališu po državi!Užas!Još će sutra ta pevaljka tražiti i nacionalnu penziju, kao što je više njih to do sada i uspelo da ostvari.Prevrće mi se stomak od mučnine, a pune su TV stanice i ostali mediji apela za priloge za operacije, bolesnu decu...FUJ vlastodršci, FUJ, smatrajte se ispljivanim, odavde do večnosti!

Nataeos

pre 10 godina

Ovo je stvarno dno dna!Perete pare preko pevaljki i svaleracije,pa vi cete da vodite zemlju?Da ali samo u ambis kao i pre 20 godina!
(Cisko kid, 28. jun 2013 08:19)

ne vidis da smo vec u ambisu do guse.., polako pa i glava upada!

Vesna80

pre 10 godina

Čist bezbobrazluk. Krajnje je vreme da se ovaj Mrkonjić skloni sa političke scene i da prestane da troši državni novac zarad svoje drage.

Zlobnica

pre 10 godina

Ako mnogi nisu znali, Gornji Milanovac je poznat po velikom broju fabrika koje pune budžet sa više miliona gubitaka, broj nezaposlenih radnika je svaki dan sve veći, tako da je razumljivo da je narodu organizovan koncert da plače od muke gde su njihove pare.

Maja Marijana

pre 10 godina

Pre nekih pet-šest godina sam napustila Milanovac i preselila se jer je grad postepeno počeo da umire. U to vreme su otpustili više od četvrtine radnika, sprovedena je privatizacija mnogih, a privatno preduzetništvo je bilo loše razvijeno. Stvari su se sa godinama samo pogoršale, a veoma je bezobzirno prema tim ljudima način trošenja njihovog novca.

Makica

pre 10 godina

Strašno je koliko su neki ljudi samoživi, a sa druge strane je strašno koliko taj jadan narod može da istrpi. Dokle će više da se finansiraju Mrkonjićeve ljubavne veze?

grof_Vlad

pre 10 godina

Bruka i sramota! Narod jedva sastavlja kraj sa krajem! Hoću izbore, neću više da gledam ove likove kao što su Mrkonjić, Palma, Obradović, Krkobabići... uništiše nam bre državu!