Nedelja, 23.06.2013.

09:56

Nikoliću priznanje na Dan policije

Danas se obeležava Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije, a tim povodom predsednik Nikolić dobio je priznanje - Plaketu "Jakov Nenadović".

Izvor: B92

Nikoliæu priznanje na Dan policije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

ZOki

pre 10 godina

Kako vreme prolazi sve se sigurnije osecam u ovoj zemlji. Pocelo je ciscenje losih osoba, krenulo se sa vrha, pokupili se tajkunu, sad idemo na one ispod. Samo tako nastavite momci!

Drgana981

pre 10 godina

Dobro je da je drzava i smanjila ,,dozvoljenu kradju,, sa 15.000 din. na bar 5000din. Ono je stvarno bila sramota za dravu a velika steta za male privrednike.

juca

pre 10 godina

Pa ljudu Ministar ne moze da kontrolise Zandarmeriju, reketi, iznude, zelenasenje, pitajte Nislije, I ada on daje orden Ministarstva koje njije njegovo nego Dikicevo

Ddule

pre 10 godina

Kao dugorocni i dugotrajni navijac EU, Rusije i Kine, mislim da je dosao vreme da i ja dobijem koj Paket ili Znacku. Nije fer da politikani dele znacke samo medjusobno!

Good boy

pre 10 godina

Sredjuje se vrh ledenog brega za sada, tj. mocni krimninalci a ja cekam i da pravda dodje i do ovih sitnijih drustvenih stetocina.

Duplo

pre 10 godina

Ja mislim da ovu Paketu zasluzio Kostunica, jer on najbolje zna kako treba stititi ustav drzave.
Predsedniku treba davati neku bolju (zlatnu) znacku, a ne policijsku paketu. Takve pakete dobijam i ja, postom, najmanje dve godisnje.

Cvrsta ruka treba Srbima

pre 10 godina

Opste je poznato da Srbi vole cvrstu ruku inace svi pocnu da prave haos i rade sta zele dok napokon svi zajedno ne uniste zemlju, a pritom se zale na neke druge koji to rade, o sebi i svojim lopovlucima naravno ne govore. Zato se nadam da cemo poceti da nalikujemo na uredjenu drzavu gde i policija radi svoj posao.

Batinajnje_zena_uz_blagoslov_policije

pre 10 godina

Ne znam ali policija u nasoj zemlji i dalje ima pravo da kad zena prijavi zlostavljanjeu porodici, da sama odluci hoce li manijaka privesti i isporuciti pravosudnim organima ili zastititi tako sto samo dodje i ,,majsora u batinanju,, potapse po rameni i kaze ,, nemoj vise ako se jos jednom desi mozda cu morati da te isporucim.,, I onda zena naravno dobije takve batine od kojih premine ili ima ,,srece,, da odmah dobije metak ili sekiru u glavu i spasi se muka umiranja.

Rasa

pre 10 godina

Danas odlikovanje,a juce u manastiru kraj trebinje ne bese nikog da ga doceka.cudna kontradikcija...ili judi iz SPC nisu imali nikakvu medalju za predsednika pa nisu imali sa cim predsedniku na oci

Uskok

pre 10 godina

Predsednik Nikolic je zasluzio ovo priznanje iz prostog razloga sto SNS INSISTIRA da se uvede pravna drzava koju treba da stiti policija.

skrich

pre 10 godina

Koliko god vi napadali predsednika nema apsolutno nikakvog gesta kojeg bi se stideo,u radu policije se malo toga promenilo ali krece na bolje pa videcemo sta vreme donosi.

Danijel

pre 10 godina

Ja tebe serdaru ,ti mene vojvodo,a kakva smo ..... , znamo i sami :)... Nadam se da je Toma spremio neko odlikovanje za Dačeka :) , čisto kurtoazije radi.

Mira kojoj nece da objave komentar

pre 10 godina

Sta su se ovi iz NS uzbudili oko proslave, zale se na blokade, pominju vozove? Dragi zemljaci, uzivajte i vi bar jedan dan tretman koji Beograd ima svakog dana, mozda vas to malo obrazuje da ne pljuskate Beogradomrziteljske komentare ubuduce. Licno iskustvo je velika stvar.

zola

pre 10 godina

Sto se predsednika tice nisam video da je i jednim svojim gestom i pojavom bilo gde narusio ili urusio ugled zemlje kako neki ovde pisu,a policija konacno moze da radi po ps-u bez mesanja i uticaja politicara.

IvaBO

pre 10 godina

Cestitke predsedniku za dobijenu plaketu,zasluzio je i pohavle i ovu nagradu za koordinaciju svih sluzbi bezbednosti u borbu protiv korupcije.Dokazao je i opravdao ukazano poverenje gradjana, te obavio veoma tezak zadatak - uspeo je da povrati Srbiji i gradjanima Srbije nadu, a Srbija je ponovo zemlja u kojoj postoji pravda jednaka za sve i vera u uspeh (bitne stvari kojih je Srbija bila zeljna do njegovog izbora za predsednika). S zeljom da i dalje vodi Srbiju tim pravicnim putem,jos jednom -cestitke.

Krstic

pre 10 godina

Rece predsednik srbije policija mora biti depolitizovana,ako sam dobro razumeo,samo bih ga podsetio Dacic je predsednik vlade,ministar unutrasnjih poslova,i predsednik SPS,neznam da li ima jos neku funkciju.Da li se to odnosi I na njega.

marija

pre 10 godina

"Do pre godinu dana korupcija i organizovani kriminal su vodili državu... politika Srbije, pa i bezbednosna, bila je u rukama organizovanog kriminala, dileri droge su postrojavali i davali naređenja", rekao je Nikolić na obeležavanju Dana policije u Novom Sadu.

Dacicu, da li je ovo tacno sto je rekao Predsednik?????????

moje predvidjanje

pre 10 godina

Dzoni

Sada kada pisem imas 13 pozitivnih ocena i nula negativnih . Tako je i sa ostalim komentarima posle tebe. Sada su deca na rucku. Kada se vrate za pola sata ostaces na 13 ali zato minusa 120

Panonski

pre 10 godina

Cestitke predsedniku. Kao retko kad, "Jakov" odlazi u prave ruke. Ako je neko zasluzio priznanje u borbi protiv kriminala i korupcije, to je Tomislav Nikolic..

svetac

pre 10 godina

Sledeceg meseca ce Dacic dobiti orden od Nikolica. I tako sve u krug-lepo je biti VLAST.Juce Trebinje danas Beograd a sutra? Mozda, Nobelova nagrada! Ne znam sto sam ovo napisao, valjda mi zasmetalo sto im svi mnogo podilazite, bez razloga. Jer svaka vlast u Srbiji nikome ne polaze racune, tako da moze da vlada kako hoce za vreme svog mandata. Bez ikakve odgovornosti. Uz novokomponovane pevacice, novokomponovane biznismene dobismo i novokomponovane politicare: Jedno misli-dok ne udje u stranku, drugo govori-u predizbornoj kampanji a trece radi-kad dodje na vlast. Sve je TURBO-FOLK!

Peko

pre 10 godina

Zasluzeno Bogami nema sta,sto se policije tice nadam se da je doslo vreme da se radi po zakonu,ima mnogo postenih i casnih ali ne mogu oni da dodju do izrazaja od pojedinaca koji srozavaju ugled policije.

pancho

pre 10 godina

Priznanje za posten rad i politiku pomirenja stvarno zasluzeno,policija konacno moze da radi po zakonu i bez straha od mesanja politicara i mafijasa,a mozda i sad vidim da obican saobracajac zaustavi neki brutalni dzip negde u nekom selu i napise mu kaznu.

Zlatko

pre 10 godina

Dobro mu je rekao Grigorije : ZA VELIKE REČI POTREBNE SU VELIKE ŠKOLE!
Vi ste, Predsedniče, amnestirali najokorelije kriminalce! O čemu pričate?! O hapšenju nesrećnog radnika štamparije, koji će biti odgovoran za sve neverovatne stvari koje se dešavaju u prosveti otkad je ministar Obradović dr Žarko( po kome Beograd možemo napisati malim početnim slovom)?!
Predsedniče, izgleda da je ovo junsko sunce prejako za vašu glavu!

Crni Gruja

pre 10 godina

Predsednik Nikolic bi , kada shvati koliko je smesan cin dodeljivanja plakete samom sebi, trebao plaketu da pokloni nekom iz policije. Bilo kome ko je pokazao neke ljudske ili policijske kvalitete. To bi doprinelo da postane jos popularniji tamo gde je vec popularan a i sire. Po gotovo jer pokazuje neke , jos uvek sumnjive znake, da postaje i on sam normalniji.

Crni

pre 10 godina

Ovo je samo potvrda dobrog i postenog rada predsednika,a ovi sto ga ne ne vole ne moraju da ga blate u komentarima,ni ja nisam voleo bivseg pa ga nisam ni pljuvao ni blato.

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Ej, Dacicu prokuzio vas je drud Precednik, Stari! Njemu ordenje i putovanje u Trebinje, a tebi i Vucicu vlast, putovanja po svetu, intervjui za sve belosvetske novine i TV, slikanje, prijemi, pa cak i istorija. Razljutilo bi i pitomu macu, zar ne?

Dduplo

pre 10 godina

Ako nije zasluzio Predsednik, nezman ko bi ga zasluzio.
G. Nikolic je lezao na stiropor duze neko iko, izdrzao vise nego ljudsko bice moze, pa najzad kao rezultat njegovog posta, danasnja vlada je tu gdje je on zahtevao.
Bez g. Nikolica ova vlada ne bi postajala ni na nebesku Srbiju.
Dacic bi trebao da istu nagradu podeli i Vucicu, jer Vucic i Nikoli su isti, dva u jednom.

Kole

pre 10 godina

(Dragan Jurić, 23. jun 2013 16:34)
U svakoj zemlji pa i u Srbiji bezbednosni protokol nalaze da se obezbedi mesto dolaska i posete predsednika drzave i tu nema nista cudno.

Rodoljub

pre 10 godina

Skandalozan govor Nikolica danas ispred ivice Dacica, pljunuo je u lice celom MUPu na celu sa Dacicem . prica o tome kako su dileri droge postrojavali celnike MUPa , a ne govori koga. Skandalozan govor, a Dacic cuti i ne sme da pisne.
Katastrofa ko je nama Predsednik i ko je nama Premijer i Ministar MUPa!!!

zoran

pre 10 godina

Onaj vaš prethodnik beše pravio centralnu proslavu 1989. na Kosmetu pa posle bi šta bi. Sad, kada ste se opet varatili na vlast, umesto u GLAVNOM GRADU, vi se švrćakate po državi i šenlučite. Da li će se istorija ponoviti, ostaje nam da sačekamo i vidimo. Samo se nadam da nećemo dugo čekati. Šta više, ubeđen sam da nećemo...

lokator

pre 10 godina

Ovaj predsednik Nikolic je tipican primer nekoga ko nije dorastao svojoj ulozi.Bolje da je u taj mikrofon ispricao kako je dosao do fakultetske diplome sa 55 i kusur godina i izvinio se Srbiji za sve bljuvotine koje je pricao i radio u proteklih 20 godina.

Dzoni

pre 10 godina

Da li su svesni ovi light radikali sto hvale svoga vodju koliko su nepismeni?! Bolje da vezbaju gramatiku i pravopis srpskog jezika nego sto ostavljaju ovde jadne komentare!!!

vladan

pre 10 godina

Sraman govor Nikolića. Priča o tome kako je do pre dana vladao haos i carovao kriminal
a pored njega ministar policije u to doba, direktor policije u to doba.....Jedino ako ne misli
da je dolaskom Vladimira Božovića došlo do velikog preokreta u radu policije.
Ovo je smešno. Još jedan gaf Nikolića. On je ionako svoju karijeru završio. Mladi lavovi
su ga već pojeli, sami još da mu neko javi.

radun

pre 10 godina

Zato ce mi naredna povisica penzije vredeti kao jeftinija paklica cigareta. Ali prethodno ce me ubediti i da je to uspeh vlasti, jer mogla je drzava da bankrotira.

Gospojinka

pre 10 godina

Cestitke predseniku za dobijenu plaketu,zasluzio je i pohavle i nagrade, mada mu je valjda najveca nagrada poverenje naroda koje smo mu dali 20.maja 2012., a kasnije ispunjenjem obecanja,kojim je postao predsednik svih gradjana,ukljucenjem u borbu protiv korupcije, ustedama, poboljsanju odnosa s zemljama u okruzejuje sve ucinio vredno i pohvale i podrske i opravdao nase poverenje.

Smrt fašizmu, .!. komunizmu!

pre 10 godina

Kako su se krimosa iz NS-a odmah uzbudili kada su čuli ovu vest, pa se odmah pozivaju na neki šatro vojvođanski nacionalizam i traže da se policija pošalje na neko drugo mesto. E neće da može, dosta je bilo vašeg osionog ponašanja i terorisanja celog grada.

Aleksandar

pre 10 godina

Pa tol'ko je odlikovanja podelio, red je da i on dobije nešto da zakači na pleća junačka. Da ima su čim da izađe pred rakijski kazan.

dusan

pre 10 godina

"Polaganju venca ispred izgade MUP-a Srbije prisustvovali su i direktor policije Milorad Veljović, državni sekretar u MUP-u Vladimir Božović, komandant žandarmerije Bratislav Dikić i drugi funkcioneri policije."


BRATISLAV DIKIĆ ???

Kako vas nije sramota !!!
Da se podsetimo ....

01.04.2013.

SEKTOR unutrašnje kontrole (SUK) MUP Srbije završio je istragu o grupi pripadnika Žandarmerije, koji se dovode u vezu sa najtežim krivičnim delima počinjenim na teritoriji niškog okruga. Izveštaj, u kom su i imena komandanta Žandarmerije Bratislava Dikića i njegovog brata Dragana prosleđen je nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Posle niza nerasvetljenih događaja u Nišu, od reketiranja i zelenašenja do likvidacija, pojedini građani su za ova (ne)dela optužili pojedince iz policije i Žandarmerije. Usledila je istraga SUK, zbog koje su čak, kako je bilo navedeno, bili ugroženi životi inspektora ovog sektora i njihovog načelnika.

TRESNJIN - CVET

pre 10 godina

Koliko vidim da su oni sto ne mogu da se pomire sa cinjenicom da je predsednik Srbije Tomislav Nikolic. Sa toliko gorcine, besa, bezobrazluka su se okomili sto su drugi odlucili da mu dodele priznanje, jedna velika sramota takozvanih patriota. Svaka cast MUP-u stosu se opredelili da dodele priznanje predsedniku Tomislavu Nikolic.

Cirkus na srpski nacin

pre 10 godina

A gde je priznanje za Veliku i malu gospojina, za prvi maj,7 juli, 29 Novembar. Mora da prestigne onog koji lezi u kuci cveca.Cirkus od drzave.

jovan

pre 10 godina

Nikolicu plaketa za borbu protiv krimilala i korupcije? Dakle ovde nema vise normalnih! Ovde je sve gola farsa, veoma, veoma los teatar koga smo prinudjeni da gledamo sirom otvorenih ociju, ruku vezanih na ledjima i sa krpom u ustima!

milan

pre 10 godina

@Djordje, pa zato sto se vi Vojvodjani jedino nesto brecate u ovoj zemlji pa da malo demonstriraju silu, sta ce ovde kod nas u Bg ili bilo gde drugde kad mi ko ovce mirno cekamo svoj red

novosadjanin

pre 10 godina

Smaraci sa tri razreda, jer se na te gluposti trose pare? Sta je to, demonstacija sile? Pa demonstrirajte je na krimosima sa kojima se druzite. Vratite se vozom kojim ste dosli.

Putar

pre 10 godina

Kakvo razbacivanje para u vreme krize! 1000 i 1000 dnevnica, stotne službenih kola, ručkovi i bahanalije!
Dok neki nemaju ni za suva leba!
Jel to premijeru štednja?
Svaki dan putuju, vozaju se, u pratnji bude po 10 vozila. Evo Toma se šeta po Trebinju, bez bilo kakve koristi po državu.
Nije čudo što smo propali. U isto vreme ne daju pare ni da se okrpe rupe na putevima, pokosi trava sl.

novosadjanin

pre 10 godina

Smaraci sa tri razreda, jer se na te gluposti trose pare? Sta je to, demonstacija sile? Pa demonstrirajte je na krimosima sa kojima se druzite. Vratite se vozom kojim ste dosli.

Smrt fašizmu, .!. komunizmu!

pre 10 godina

Kako su se krimosa iz NS-a odmah uzbudili kada su čuli ovu vest, pa se odmah pozivaju na neki šatro vojvođanski nacionalizam i traže da se policija pošalje na neko drugo mesto. E neće da može, dosta je bilo vašeg osionog ponašanja i terorisanja celog grada.

Putar

pre 10 godina

Kakvo razbacivanje para u vreme krize! 1000 i 1000 dnevnica, stotne službenih kola, ručkovi i bahanalije!
Dok neki nemaju ni za suva leba!
Jel to premijeru štednja?
Svaki dan putuju, vozaju se, u pratnji bude po 10 vozila. Evo Toma se šeta po Trebinju, bez bilo kakve koristi po državu.
Nije čudo što smo propali. U isto vreme ne daju pare ni da se okrpe rupe na putevima, pokosi trava sl.

vladan

pre 10 godina

Sraman govor Nikolića. Priča o tome kako je do pre dana vladao haos i carovao kriminal
a pored njega ministar policije u to doba, direktor policije u to doba.....Jedino ako ne misli
da je dolaskom Vladimira Božovića došlo do velikog preokreta u radu policije.
Ovo je smešno. Još jedan gaf Nikolića. On je ionako svoju karijeru završio. Mladi lavovi
su ga već pojeli, sami još da mu neko javi.

dusan

pre 10 godina

"Polaganju venca ispred izgade MUP-a Srbije prisustvovali su i direktor policije Milorad Veljović, državni sekretar u MUP-u Vladimir Božović, komandant žandarmerije Bratislav Dikić i drugi funkcioneri policije."


BRATISLAV DIKIĆ ???

Kako vas nije sramota !!!
Da se podsetimo ....

01.04.2013.

SEKTOR unutrašnje kontrole (SUK) MUP Srbije završio je istragu o grupi pripadnika Žandarmerije, koji se dovode u vezu sa najtežim krivičnim delima počinjenim na teritoriji niškog okruga. Izveštaj, u kom su i imena komandanta Žandarmerije Bratislava Dikića i njegovog brata Dragana prosleđen je nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Posle niza nerasvetljenih događaja u Nišu, od reketiranja i zelenašenja do likvidacija, pojedini građani su za ova (ne)dela optužili pojedince iz policije i Žandarmerije. Usledila je istraga SUK, zbog koje su čak, kako je bilo navedeno, bili ugroženi životi inspektora ovog sektora i njihovog načelnika.

Rodoljub

pre 10 godina

Skandalozan govor Nikolica danas ispred ivice Dacica, pljunuo je u lice celom MUPu na celu sa Dacicem . prica o tome kako su dileri droge postrojavali celnike MUPa , a ne govori koga. Skandalozan govor, a Dacic cuti i ne sme da pisne.
Katastrofa ko je nama Predsednik i ko je nama Premijer i Ministar MUPa!!!

jovan

pre 10 godina

Nikolicu plaketa za borbu protiv krimilala i korupcije? Dakle ovde nema vise normalnih! Ovde je sve gola farsa, veoma, veoma los teatar koga smo prinudjeni da gledamo sirom otvorenih ociju, ruku vezanih na ledjima i sa krpom u ustima!

Aleksandar

pre 10 godina

Pa tol'ko je odlikovanja podelio, red je da i on dobije nešto da zakači na pleća junačka. Da ima su čim da izađe pred rakijski kazan.

Cirkus na srpski nacin

pre 10 godina

A gde je priznanje za Veliku i malu gospojina, za prvi maj,7 juli, 29 Novembar. Mora da prestigne onog koji lezi u kuci cveca.Cirkus od drzave.

radun

pre 10 godina

Zato ce mi naredna povisica penzije vredeti kao jeftinija paklica cigareta. Ali prethodno ce me ubediti i da je to uspeh vlasti, jer mogla je drzava da bankrotira.

lokator

pre 10 godina

Ovaj predsednik Nikolic je tipican primer nekoga ko nije dorastao svojoj ulozi.Bolje da je u taj mikrofon ispricao kako je dosao do fakultetske diplome sa 55 i kusur godina i izvinio se Srbiji za sve bljuvotine koje je pricao i radio u proteklih 20 godina.

Zlatko

pre 10 godina

Dobro mu je rekao Grigorije : ZA VELIKE REČI POTREBNE SU VELIKE ŠKOLE!
Vi ste, Predsedniče, amnestirali najokorelije kriminalce! O čemu pričate?! O hapšenju nesrećnog radnika štamparije, koji će biti odgovoran za sve neverovatne stvari koje se dešavaju u prosveti otkad je ministar Obradović dr Žarko( po kome Beograd možemo napisati malim početnim slovom)?!
Predsedniče, izgleda da je ovo junsko sunce prejako za vašu glavu!

zoran

pre 10 godina

Onaj vaš prethodnik beše pravio centralnu proslavu 1989. na Kosmetu pa posle bi šta bi. Sad, kada ste se opet varatili na vlast, umesto u GLAVNOM GRADU, vi se švrćakate po državi i šenlučite. Da li će se istorija ponoviti, ostaje nam da sačekamo i vidimo. Samo se nadam da nećemo dugo čekati. Šta više, ubeđen sam da nećemo...

Dzoni

pre 10 godina

Da li su svesni ovi light radikali sto hvale svoga vodju koliko su nepismeni?! Bolje da vezbaju gramatiku i pravopis srpskog jezika nego sto ostavljaju ovde jadne komentare!!!

milan

pre 10 godina

@Djordje, pa zato sto se vi Vojvodjani jedino nesto brecate u ovoj zemlji pa da malo demonstriraju silu, sta ce ovde kod nas u Bg ili bilo gde drugde kad mi ko ovce mirno cekamo svoj red

Danijel

pre 10 godina

Ja tebe serdaru ,ti mene vojvodo,a kakva smo ..... , znamo i sami :)... Nadam se da je Toma spremio neko odlikovanje za Dačeka :) , čisto kurtoazije radi.

marija

pre 10 godina

"Do pre godinu dana korupcija i organizovani kriminal su vodili državu... politika Srbije, pa i bezbednosna, bila je u rukama organizovanog kriminala, dileri droge su postrojavali i davali naređenja", rekao je Nikolić na obeležavanju Dana policije u Novom Sadu.

Dacicu, da li je ovo tacno sto je rekao Predsednik?????????

Dduplo

pre 10 godina

Ako nije zasluzio Predsednik, nezman ko bi ga zasluzio.
G. Nikolic je lezao na stiropor duze neko iko, izdrzao vise nego ljudsko bice moze, pa najzad kao rezultat njegovog posta, danasnja vlada je tu gdje je on zahtevao.
Bez g. Nikolica ova vlada ne bi postajala ni na nebesku Srbiju.
Dacic bi trebao da istu nagradu podeli i Vucicu, jer Vucic i Nikoli su isti, dva u jednom.

Krstic

pre 10 godina

Rece predsednik srbije policija mora biti depolitizovana,ako sam dobro razumeo,samo bih ga podsetio Dacic je predsednik vlade,ministar unutrasnjih poslova,i predsednik SPS,neznam da li ima jos neku funkciju.Da li se to odnosi I na njega.

svetac

pre 10 godina

Sledeceg meseca ce Dacic dobiti orden od Nikolica. I tako sve u krug-lepo je biti VLAST.Juce Trebinje danas Beograd a sutra? Mozda, Nobelova nagrada! Ne znam sto sam ovo napisao, valjda mi zasmetalo sto im svi mnogo podilazite, bez razloga. Jer svaka vlast u Srbiji nikome ne polaze racune, tako da moze da vlada kako hoce za vreme svog mandata. Bez ikakve odgovornosti. Uz novokomponovane pevacice, novokomponovane biznismene dobismo i novokomponovane politicare: Jedno misli-dok ne udje u stranku, drugo govori-u predizbornoj kampanji a trece radi-kad dodje na vlast. Sve je TURBO-FOLK!

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Ej, Dacicu prokuzio vas je drud Precednik, Stari! Njemu ordenje i putovanje u Trebinje, a tebi i Vucicu vlast, putovanja po svetu, intervjui za sve belosvetske novine i TV, slikanje, prijemi, pa cak i istorija. Razljutilo bi i pitomu macu, zar ne?

Crni Gruja

pre 10 godina

Predsednik Nikolic bi , kada shvati koliko je smesan cin dodeljivanja plakete samom sebi, trebao plaketu da pokloni nekom iz policije. Bilo kome ko je pokazao neke ljudske ili policijske kvalitete. To bi doprinelo da postane jos popularniji tamo gde je vec popularan a i sire. Po gotovo jer pokazuje neke , jos uvek sumnjive znake, da postaje i on sam normalniji.

moje predvidjanje

pre 10 godina

Dzoni

Sada kada pisem imas 13 pozitivnih ocena i nula negativnih . Tako je i sa ostalim komentarima posle tebe. Sada su deca na rucku. Kada se vrate za pola sata ostaces na 13 ali zato minusa 120

Ddule

pre 10 godina

Kao dugorocni i dugotrajni navijac EU, Rusije i Kine, mislim da je dosao vreme da i ja dobijem koj Paket ili Znacku. Nije fer da politikani dele znacke samo medjusobno!

Mira kojoj nece da objave komentar

pre 10 godina

Sta su se ovi iz NS uzbudili oko proslave, zale se na blokade, pominju vozove? Dragi zemljaci, uzivajte i vi bar jedan dan tretman koji Beograd ima svakog dana, mozda vas to malo obrazuje da ne pljuskate Beogradomrziteljske komentare ubuduce. Licno iskustvo je velika stvar.

Batinajnje_zena_uz_blagoslov_policije

pre 10 godina

Ne znam ali policija u nasoj zemlji i dalje ima pravo da kad zena prijavi zlostavljanjeu porodici, da sama odluci hoce li manijaka privesti i isporuciti pravosudnim organima ili zastititi tako sto samo dodje i ,,majsora u batinanju,, potapse po rameni i kaze ,, nemoj vise ako se jos jednom desi mozda cu morati da te isporucim.,, I onda zena naravno dobije takve batine od kojih premine ili ima ,,srece,, da odmah dobije metak ili sekiru u glavu i spasi se muka umiranja.

Peko

pre 10 godina

Zasluzeno Bogami nema sta,sto se policije tice nadam se da je doslo vreme da se radi po zakonu,ima mnogo postenih i casnih ali ne mogu oni da dodju do izrazaja od pojedinaca koji srozavaju ugled policije.

Kole

pre 10 godina

(Dragan Jurić, 23. jun 2013 16:34)
U svakoj zemlji pa i u Srbiji bezbednosni protokol nalaze da se obezbedi mesto dolaska i posete predsednika drzave i tu nema nista cudno.

Rasa

pre 10 godina

Danas odlikovanje,a juce u manastiru kraj trebinje ne bese nikog da ga doceka.cudna kontradikcija...ili judi iz SPC nisu imali nikakvu medalju za predsednika pa nisu imali sa cim predsedniku na oci

Panonski

pre 10 godina

Cestitke predsedniku. Kao retko kad, "Jakov" odlazi u prave ruke. Ako je neko zasluzio priznanje u borbi protiv kriminala i korupcije, to je Tomislav Nikolic..

Duplo

pre 10 godina

Ja mislim da ovu Paketu zasluzio Kostunica, jer on najbolje zna kako treba stititi ustav drzave.
Predsedniku treba davati neku bolju (zlatnu) znacku, a ne policijsku paketu. Takve pakete dobijam i ja, postom, najmanje dve godisnje.

TRESNJIN - CVET

pre 10 godina

Koliko vidim da su oni sto ne mogu da se pomire sa cinjenicom da je predsednik Srbije Tomislav Nikolic. Sa toliko gorcine, besa, bezobrazluka su se okomili sto su drugi odlucili da mu dodele priznanje, jedna velika sramota takozvanih patriota. Svaka cast MUP-u stosu se opredelili da dodele priznanje predsedniku Tomislavu Nikolic.

Gospojinka

pre 10 godina

Cestitke predseniku za dobijenu plaketu,zasluzio je i pohavle i nagrade, mada mu je valjda najveca nagrada poverenje naroda koje smo mu dali 20.maja 2012., a kasnije ispunjenjem obecanja,kojim je postao predsednik svih gradjana,ukljucenjem u borbu protiv korupcije, ustedama, poboljsanju odnosa s zemljama u okruzejuje sve ucinio vredno i pohvale i podrske i opravdao nase poverenje.

Crni

pre 10 godina

Ovo je samo potvrda dobrog i postenog rada predsednika,a ovi sto ga ne ne vole ne moraju da ga blate u komentarima,ni ja nisam voleo bivseg pa ga nisam ni pljuvao ni blato.

zola

pre 10 godina

Sto se predsednika tice nisam video da je i jednim svojim gestom i pojavom bilo gde narusio ili urusio ugled zemlje kako neki ovde pisu,a policija konacno moze da radi po ps-u bez mesanja i uticaja politicara.

IvaBO

pre 10 godina

Cestitke predsedniku za dobijenu plaketu,zasluzio je i pohavle i ovu nagradu za koordinaciju svih sluzbi bezbednosti u borbu protiv korupcije.Dokazao je i opravdao ukazano poverenje gradjana, te obavio veoma tezak zadatak - uspeo je da povrati Srbiji i gradjanima Srbije nadu, a Srbija je ponovo zemlja u kojoj postoji pravda jednaka za sve i vera u uspeh (bitne stvari kojih je Srbija bila zeljna do njegovog izbora za predsednika). S zeljom da i dalje vodi Srbiju tim pravicnim putem,jos jednom -cestitke.

skrich

pre 10 godina

Koliko god vi napadali predsednika nema apsolutno nikakvog gesta kojeg bi se stideo,u radu policije se malo toga promenilo ali krece na bolje pa videcemo sta vreme donosi.

Cvrsta ruka treba Srbima

pre 10 godina

Opste je poznato da Srbi vole cvrstu ruku inace svi pocnu da prave haos i rade sta zele dok napokon svi zajedno ne uniste zemlju, a pritom se zale na neke druge koji to rade, o sebi i svojim lopovlucima naravno ne govore. Zato se nadam da cemo poceti da nalikujemo na uredjenu drzavu gde i policija radi svoj posao.

pancho

pre 10 godina

Priznanje za posten rad i politiku pomirenja stvarno zasluzeno,policija konacno moze da radi po zakonu i bez straha od mesanja politicara i mafijasa,a mozda i sad vidim da obican saobracajac zaustavi neki brutalni dzip negde u nekom selu i napise mu kaznu.

Uskok

pre 10 godina

Predsednik Nikolic je zasluzio ovo priznanje iz prostog razloga sto SNS INSISTIRA da se uvede pravna drzava koju treba da stiti policija.

Good boy

pre 10 godina

Sredjuje se vrh ledenog brega za sada, tj. mocni krimninalci a ja cekam i da pravda dodje i do ovih sitnijih drustvenih stetocina.

Drgana981

pre 10 godina

Dobro je da je drzava i smanjila ,,dozvoljenu kradju,, sa 15.000 din. na bar 5000din. Ono je stvarno bila sramota za dravu a velika steta za male privrednike.

ZOki

pre 10 godina

Kako vreme prolazi sve se sigurnije osecam u ovoj zemlji. Pocelo je ciscenje losih osoba, krenulo se sa vrha, pokupili se tajkunu, sad idemo na one ispod. Samo tako nastavite momci!

juca

pre 10 godina

Pa ljudu Ministar ne moze da kontrolise Zandarmeriju, reketi, iznude, zelenasenje, pitajte Nislije, I ada on daje orden Ministarstva koje njije njegovo nego Dikicevo

novosadjanin

pre 10 godina

Smaraci sa tri razreda, jer se na te gluposti trose pare? Sta je to, demonstacija sile? Pa demonstrirajte je na krimosima sa kojima se druzite. Vratite se vozom kojim ste dosli.

Putar

pre 10 godina

Kakvo razbacivanje para u vreme krize! 1000 i 1000 dnevnica, stotne službenih kola, ručkovi i bahanalije!
Dok neki nemaju ni za suva leba!
Jel to premijeru štednja?
Svaki dan putuju, vozaju se, u pratnji bude po 10 vozila. Evo Toma se šeta po Trebinju, bez bilo kakve koristi po državu.
Nije čudo što smo propali. U isto vreme ne daju pare ni da se okrpe rupe na putevima, pokosi trava sl.

Cirkus na srpski nacin

pre 10 godina

A gde je priznanje za Veliku i malu gospojina, za prvi maj,7 juli, 29 Novembar. Mora da prestigne onog koji lezi u kuci cveca.Cirkus od drzave.

TRESNJIN - CVET

pre 10 godina

Koliko vidim da su oni sto ne mogu da se pomire sa cinjenicom da je predsednik Srbije Tomislav Nikolic. Sa toliko gorcine, besa, bezobrazluka su se okomili sto su drugi odlucili da mu dodele priznanje, jedna velika sramota takozvanih patriota. Svaka cast MUP-u stosu se opredelili da dodele priznanje predsedniku Tomislavu Nikolic.

Gospojinka

pre 10 godina

Cestitke predseniku za dobijenu plaketu,zasluzio je i pohavle i nagrade, mada mu je valjda najveca nagrada poverenje naroda koje smo mu dali 20.maja 2012., a kasnije ispunjenjem obecanja,kojim je postao predsednik svih gradjana,ukljucenjem u borbu protiv korupcije, ustedama, poboljsanju odnosa s zemljama u okruzejuje sve ucinio vredno i pohvale i podrske i opravdao nase poverenje.

Crni

pre 10 godina

Ovo je samo potvrda dobrog i postenog rada predsednika,a ovi sto ga ne ne vole ne moraju da ga blate u komentarima,ni ja nisam voleo bivseg pa ga nisam ni pljuvao ni blato.

Panonski

pre 10 godina

Cestitke predsedniku. Kao retko kad, "Jakov" odlazi u prave ruke. Ako je neko zasluzio priznanje u borbi protiv kriminala i korupcije, to je Tomislav Nikolic..

skrich

pre 10 godina

Koliko god vi napadali predsednika nema apsolutno nikakvog gesta kojeg bi se stideo,u radu policije se malo toga promenilo ali krece na bolje pa videcemo sta vreme donosi.

pancho

pre 10 godina

Priznanje za posten rad i politiku pomirenja stvarno zasluzeno,policija konacno moze da radi po zakonu i bez straha od mesanja politicara i mafijasa,a mozda i sad vidim da obican saobracajac zaustavi neki brutalni dzip negde u nekom selu i napise mu kaznu.

zola

pre 10 godina

Sto se predsednika tice nisam video da je i jednim svojim gestom i pojavom bilo gde narusio ili urusio ugled zemlje kako neki ovde pisu,a policija konacno moze da radi po ps-u bez mesanja i uticaja politicara.

IvaBO

pre 10 godina

Cestitke predsedniku za dobijenu plaketu,zasluzio je i pohavle i ovu nagradu za koordinaciju svih sluzbi bezbednosti u borbu protiv korupcije.Dokazao je i opravdao ukazano poverenje gradjana, te obavio veoma tezak zadatak - uspeo je da povrati Srbiji i gradjanima Srbije nadu, a Srbija je ponovo zemlja u kojoj postoji pravda jednaka za sve i vera u uspeh (bitne stvari kojih je Srbija bila zeljna do njegovog izbora za predsednika). S zeljom da i dalje vodi Srbiju tim pravicnim putem,jos jednom -cestitke.

Smrt fašizmu, .!. komunizmu!

pre 10 godina

Kako su se krimosa iz NS-a odmah uzbudili kada su čuli ovu vest, pa se odmah pozivaju na neki šatro vojvođanski nacionalizam i traže da se policija pošalje na neko drugo mesto. E neće da može, dosta je bilo vašeg osionog ponašanja i terorisanja celog grada.

Peko

pre 10 godina

Zasluzeno Bogami nema sta,sto se policije tice nadam se da je doslo vreme da se radi po zakonu,ima mnogo postenih i casnih ali ne mogu oni da dodju do izrazaja od pojedinaca koji srozavaju ugled policije.

Uskok

pre 10 godina

Predsednik Nikolic je zasluzio ovo priznanje iz prostog razloga sto SNS INSISTIRA da se uvede pravna drzava koju treba da stiti policija.

Mira kojoj nece da objave komentar

pre 10 godina

Sta su se ovi iz NS uzbudili oko proslave, zale se na blokade, pominju vozove? Dragi zemljaci, uzivajte i vi bar jedan dan tretman koji Beograd ima svakog dana, mozda vas to malo obrazuje da ne pljuskate Beogradomrziteljske komentare ubuduce. Licno iskustvo je velika stvar.

milan

pre 10 godina

@Djordje, pa zato sto se vi Vojvodjani jedino nesto brecate u ovoj zemlji pa da malo demonstriraju silu, sta ce ovde kod nas u Bg ili bilo gde drugde kad mi ko ovce mirno cekamo svoj red

Kole

pre 10 godina

(Dragan Jurić, 23. jun 2013 16:34)
U svakoj zemlji pa i u Srbiji bezbednosni protokol nalaze da se obezbedi mesto dolaska i posete predsednika drzave i tu nema nista cudno.

dusan

pre 10 godina

"Polaganju venca ispred izgade MUP-a Srbije prisustvovali su i direktor policije Milorad Veljović, državni sekretar u MUP-u Vladimir Božović, komandant žandarmerije Bratislav Dikić i drugi funkcioneri policije."


BRATISLAV DIKIĆ ???

Kako vas nije sramota !!!
Da se podsetimo ....

01.04.2013.

SEKTOR unutrašnje kontrole (SUK) MUP Srbije završio je istragu o grupi pripadnika Žandarmerije, koji se dovode u vezu sa najtežim krivičnim delima počinjenim na teritoriji niškog okruga. Izveštaj, u kom su i imena komandanta Žandarmerije Bratislava Dikića i njegovog brata Dragana prosleđen je nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Posle niza nerasvetljenih događaja u Nišu, od reketiranja i zelenašenja do likvidacija, pojedini građani su za ova (ne)dela optužili pojedince iz policije i Žandarmerije. Usledila je istraga SUK, zbog koje su čak, kako je bilo navedeno, bili ugroženi životi inspektora ovog sektora i njihovog načelnika.

zoran

pre 10 godina

Onaj vaš prethodnik beše pravio centralnu proslavu 1989. na Kosmetu pa posle bi šta bi. Sad, kada ste se opet varatili na vlast, umesto u GLAVNOM GRADU, vi se švrćakate po državi i šenlučite. Da li će se istorija ponoviti, ostaje nam da sačekamo i vidimo. Samo se nadam da nećemo dugo čekati. Šta više, ubeđen sam da nećemo...

Cvrsta ruka treba Srbima

pre 10 godina

Opste je poznato da Srbi vole cvrstu ruku inace svi pocnu da prave haos i rade sta zele dok napokon svi zajedno ne uniste zemlju, a pritom se zale na neke druge koji to rade, o sebi i svojim lopovlucima naravno ne govore. Zato se nadam da cemo poceti da nalikujemo na uredjenu drzavu gde i policija radi svoj posao.

Dduplo

pre 10 godina

Ako nije zasluzio Predsednik, nezman ko bi ga zasluzio.
G. Nikolic je lezao na stiropor duze neko iko, izdrzao vise nego ljudsko bice moze, pa najzad kao rezultat njegovog posta, danasnja vlada je tu gdje je on zahtevao.
Bez g. Nikolica ova vlada ne bi postajala ni na nebesku Srbiju.
Dacic bi trebao da istu nagradu podeli i Vucicu, jer Vucic i Nikoli su isti, dva u jednom.

Zlatko

pre 10 godina

Dobro mu je rekao Grigorije : ZA VELIKE REČI POTREBNE SU VELIKE ŠKOLE!
Vi ste, Predsedniče, amnestirali najokorelije kriminalce! O čemu pričate?! O hapšenju nesrećnog radnika štamparije, koji će biti odgovoran za sve neverovatne stvari koje se dešavaju u prosveti otkad je ministar Obradović dr Žarko( po kome Beograd možemo napisati malim početnim slovom)?!
Predsedniče, izgleda da je ovo junsko sunce prejako za vašu glavu!

Rodoljub

pre 10 godina

Skandalozan govor Nikolica danas ispred ivice Dacica, pljunuo je u lice celom MUPu na celu sa Dacicem . prica o tome kako su dileri droge postrojavali celnike MUPa , a ne govori koga. Skandalozan govor, a Dacic cuti i ne sme da pisne.
Katastrofa ko je nama Predsednik i ko je nama Premijer i Ministar MUPa!!!

lokator

pre 10 godina

Ovaj predsednik Nikolic je tipican primer nekoga ko nije dorastao svojoj ulozi.Bolje da je u taj mikrofon ispricao kako je dosao do fakultetske diplome sa 55 i kusur godina i izvinio se Srbiji za sve bljuvotine koje je pricao i radio u proteklih 20 godina.

Bucko razmisljam

pre 10 godina

Ej, Dacicu prokuzio vas je drud Precednik, Stari! Njemu ordenje i putovanje u Trebinje, a tebi i Vucicu vlast, putovanja po svetu, intervjui za sve belosvetske novine i TV, slikanje, prijemi, pa cak i istorija. Razljutilo bi i pitomu macu, zar ne?

Duplo

pre 10 godina

Ja mislim da ovu Paketu zasluzio Kostunica, jer on najbolje zna kako treba stititi ustav drzave.
Predsedniku treba davati neku bolju (zlatnu) znacku, a ne policijsku paketu. Takve pakete dobijam i ja, postom, najmanje dve godisnje.

Good boy

pre 10 godina

Sredjuje se vrh ledenog brega za sada, tj. mocni krimninalci a ja cekam i da pravda dodje i do ovih sitnijih drustvenih stetocina.

Dzoni

pre 10 godina

Da li su svesni ovi light radikali sto hvale svoga vodju koliko su nepismeni?! Bolje da vezbaju gramatiku i pravopis srpskog jezika nego sto ostavljaju ovde jadne komentare!!!

Crni Gruja

pre 10 godina

Predsednik Nikolic bi , kada shvati koliko je smesan cin dodeljivanja plakete samom sebi, trebao plaketu da pokloni nekom iz policije. Bilo kome ko je pokazao neke ljudske ili policijske kvalitete. To bi doprinelo da postane jos popularniji tamo gde je vec popularan a i sire. Po gotovo jer pokazuje neke , jos uvek sumnjive znake, da postaje i on sam normalniji.

moje predvidjanje

pre 10 godina

Dzoni

Sada kada pisem imas 13 pozitivnih ocena i nula negativnih . Tako je i sa ostalim komentarima posle tebe. Sada su deca na rucku. Kada se vrate za pola sata ostaces na 13 ali zato minusa 120

Krstic

pre 10 godina

Rece predsednik srbije policija mora biti depolitizovana,ako sam dobro razumeo,samo bih ga podsetio Dacic je predsednik vlade,ministar unutrasnjih poslova,i predsednik SPS,neznam da li ima jos neku funkciju.Da li se to odnosi I na njega.

Danijel

pre 10 godina

Ja tebe serdaru ,ti mene vojvodo,a kakva smo ..... , znamo i sami :)... Nadam se da je Toma spremio neko odlikovanje za Dačeka :) , čisto kurtoazije radi.

jovan

pre 10 godina

Nikolicu plaketa za borbu protiv krimilala i korupcije? Dakle ovde nema vise normalnih! Ovde je sve gola farsa, veoma, veoma los teatar koga smo prinudjeni da gledamo sirom otvorenih ociju, ruku vezanih na ledjima i sa krpom u ustima!

vladan

pre 10 godina

Sraman govor Nikolića. Priča o tome kako je do pre dana vladao haos i carovao kriminal
a pored njega ministar policije u to doba, direktor policije u to doba.....Jedino ako ne misli
da je dolaskom Vladimira Božovića došlo do velikog preokreta u radu policije.
Ovo je smešno. Još jedan gaf Nikolića. On je ionako svoju karijeru završio. Mladi lavovi
su ga već pojeli, sami još da mu neko javi.

svetac

pre 10 godina

Sledeceg meseca ce Dacic dobiti orden od Nikolica. I tako sve u krug-lepo je biti VLAST.Juce Trebinje danas Beograd a sutra? Mozda, Nobelova nagrada! Ne znam sto sam ovo napisao, valjda mi zasmetalo sto im svi mnogo podilazite, bez razloga. Jer svaka vlast u Srbiji nikome ne polaze racune, tako da moze da vlada kako hoce za vreme svog mandata. Bez ikakve odgovornosti. Uz novokomponovane pevacice, novokomponovane biznismene dobismo i novokomponovane politicare: Jedno misli-dok ne udje u stranku, drugo govori-u predizbornoj kampanji a trece radi-kad dodje na vlast. Sve je TURBO-FOLK!

Batinajnje_zena_uz_blagoslov_policije

pre 10 godina

Ne znam ali policija u nasoj zemlji i dalje ima pravo da kad zena prijavi zlostavljanjeu porodici, da sama odluci hoce li manijaka privesti i isporuciti pravosudnim organima ili zastititi tako sto samo dodje i ,,majsora u batinanju,, potapse po rameni i kaze ,, nemoj vise ako se jos jednom desi mozda cu morati da te isporucim.,, I onda zena naravno dobije takve batine od kojih premine ili ima ,,srece,, da odmah dobije metak ili sekiru u glavu i spasi se muka umiranja.

Aleksandar

pre 10 godina

Pa tol'ko je odlikovanja podelio, red je da i on dobije nešto da zakači na pleća junačka. Da ima su čim da izađe pred rakijski kazan.

radun

pre 10 godina

Zato ce mi naredna povisica penzije vredeti kao jeftinija paklica cigareta. Ali prethodno ce me ubediti i da je to uspeh vlasti, jer mogla je drzava da bankrotira.

marija

pre 10 godina

"Do pre godinu dana korupcija i organizovani kriminal su vodili državu... politika Srbije, pa i bezbednosna, bila je u rukama organizovanog kriminala, dileri droge su postrojavali i davali naređenja", rekao je Nikolić na obeležavanju Dana policije u Novom Sadu.

Dacicu, da li je ovo tacno sto je rekao Predsednik?????????

Rasa

pre 10 godina

Danas odlikovanje,a juce u manastiru kraj trebinje ne bese nikog da ga doceka.cudna kontradikcija...ili judi iz SPC nisu imali nikakvu medalju za predsednika pa nisu imali sa cim predsedniku na oci

Ddule

pre 10 godina

Kao dugorocni i dugotrajni navijac EU, Rusije i Kine, mislim da je dosao vreme da i ja dobijem koj Paket ili Znacku. Nije fer da politikani dele znacke samo medjusobno!

juca

pre 10 godina

Pa ljudu Ministar ne moze da kontrolise Zandarmeriju, reketi, iznude, zelenasenje, pitajte Nislije, I ada on daje orden Ministarstva koje njije njegovo nego Dikicevo

Drgana981

pre 10 godina

Dobro je da je drzava i smanjila ,,dozvoljenu kradju,, sa 15.000 din. na bar 5000din. Ono je stvarno bila sramota za dravu a velika steta za male privrednike.

ZOki

pre 10 godina

Kako vreme prolazi sve se sigurnije osecam u ovoj zemlji. Pocelo je ciscenje losih osoba, krenulo se sa vrha, pokupili se tajkunu, sad idemo na one ispod. Samo tako nastavite momci!