Petak, 21.06.2013.

09:53

DS: Štedionica je Dinkićevo "delo"

DS je saopštila da i ona i Božidar Đelić, koji je, kako navodi, branio državni interes u slučaju Nacionalne štedionice, podržavaju istragu u tom slučaju.

Izvor: B92

DS: Štedionica je Dinkiæevo "delo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

BRKA - TRANS

pre 10 godina

Ko je odgovoran za Nacionalnu štedionici istražni organi će utvrditi u to sam apsolutno siguran. Ovo mi lici na prozivanje kao Djilas Mitrovic.Ko god bude umešan u ove nečasne rabote moraće da odgovara. Bez razliki bio to Dinkić , Đelić ili neko treći.Ništa ne sme ostati ne razjašnjeno, samo je ovde problem sta cemo ako se utvrdi da je Djelic kriv, covek otisao u SAD izgleda da nema nameru da se vise vrati.

Dangić

pre 10 godina

Ko je odgovoran za Nacionalnu štedionici istražni organi će utvrditi. Ko god bude umešan u ove nečasne rabote moraće da odgovara. Bez razliki bio to Dinkić , Đelić ili neko treći.Ništa ne sme ostati ne razjašnjeno.

Xy

pre 10 godina

Čekajte, zar ste svi zaboravili da je DS smenio Dinkića?!zaboravili ste sukob sa cvetkovicem? Pa sto je dinkic osnovao urs, i ko ga je finansirao?

Provincijalka

pre 10 godina

Nacionalna stedionica je CEDO Mladjana Dinkica , koje je sam kreirao i sa ponosom predstavio kao "buducnost Srpskog bankarstva " , pompezno i nista manje samouvereno do li akcije od 1 000 Eura, da bi se od pominjanja te teme branio Tadicevim imenom, bas kao i danas Djelicevim, oko Nacionalne.
Ni Tadica ni Djelica nista ne amnestira pri Dinkicevim izjavama, jer su definitivno morali ( ako vec nisu ) imati uvid u manipulatorske sposobnosti svog partnera u tako znacajnim resorima ...NBS , finansije, ekonomija,privatizacije...No, na ovu temu ce tacku staviti istrazni organi, eventualno tuzilastvo,jer Srbija zeli moze i mora da funkcionise kao pravna drzava.

pera

pre 10 godina

Vucicu, zelis li jos bolji rejting? Zelis li da vladas narednih 20 godina? Reaguj. A vi gospodo iz DS-a imali ste priliku i svi znamo kako ste je iskoristili.

medikament

pre 10 godina

Ma i jedan i drugi su krivi, jer da su radili kako treba sada zemlja ne bi bila u ovoj ekonomskoj katastrofi. Dzabe prebacuju lopticu jedan na drugog

Twitter

pre 10 godina

Ne zna se ko je vise kriv, da li djelic da li dinkic, ne mogu da izdvojim ni jednog od njih dvojice. Tako da su mi podjednako obojica krivi sto se toga tice.

Ela

pre 10 godina

U paketu DS, G 17+ ,LDP sve sa nevladinim organizacijama su toliko dobrog doneli ovoj zemlji i njenim gradjanima da vam treba zahvaliti sa jednom velikom metlom.U krajnjoj liniji zadrzite pare ako nemogu da vas provale, ali se micite da vas vise ne gledamo i ne slusamo. Basta.

novicavg

pre 10 godina

Ovo sa Nacionalnom štedionicom se mora da kraja ispitati jer je očigledno da je nakon ulaska u Narodnu banku tada guverner Dinkić imao instrumente da sve ovo oko nacionalne štedionice sprovede onako kako je na kraju i završeno, sav kapital zgrade i oprema koja je posedovala ta formirana banka u kojoj je u svemu odlučivao Dinkić otišla u iz bankarskog sistema Srbije kao i da nije postojala.Godine posle petokotobarskih događaja dvehiljaditegodine bila su smutna vremena kada je moglo da se radnjama ovog manupulatora kakv je Dinkić ostvari ovako zamišljen plan pljačkanja ove banke.Ali za to je kriva i DS koja sada se odvažuje i gospodin Đelić da ovo pitanje pokrenu shvatajući da država preko gospodina Vučić i njegove borbe protiv korupcije i kriminala ovu stvar može da istera na čistac.

Ivana

pre 10 godina

DS je potpuno u pravu po ovom pitanju. Nadam se da ce sve oko nacionalne stedionice biti istrazeno i procesuirano a odgovorni za ovu brljotinu odgovarati. Hamovic i Lazarevic su bili finasijeri G17+ i DSS-a pa ne cudi sto su kasnije i postali vlasnici jer od 2004 ove dve stranke su uz podrsku SPS-a napravile vladu a cela prica je polako odlazila u zaborav bez obzira na pokusaje Insajdera ... do danas nadam se.

Glorija

pre 10 godina

Upropastiti sve što se može upropastiti je bila prethodna politika! Ova sada vodi politiku spasiti što se spasiti da.....i to je dobro! Ali i DS treba da odgovara što su Dinkiću dozvolili da se pšonaša tako kako se ponaša

kosta

pre 10 godina

Ima još zanimljivih privatizacija kao što je recimo Novi dom koji je kupio g. Vlahović sa prijateljima. Pored toga što nije ispoštovao obavezu o nastavku delatnosti i ostvarivanju većinskih prihoda iz nje dok traju obaveze iz ugovora, postavlja pitanje kako je nešto prodato po tako niskoj ceni, odnosno kako se godinu dana kasnije zaradi više nego što je imovina plaćena

tomy

pre 10 godina

Manje zemlje a vise lopovluka nisam vidio n a svetu,svaki dan nova afera koja bi u nekoj zemlji predstavljala vanrendno stanje dok se ne resi.

Nema pravde i neće je biti

pre 10 godina

@(kosta, 21. jun 2013 12:06)
U projektu Novi Dom glavnu reč je imao Danko Đunić dok je Vlahović bio politički kišobran. U celu priču je uključen i društveni establišment Beograda ima glumica, sportista... svi su se oni materijalno potpomogli preko grbače radnika Novog Doma da bi nastavili svoj život elite i da bi radnicima omogućili da nastave svoju ulogu večite žrtve.
Danas je Novi Dom pijavica na telu Idee i Telekoma kojima izdaje poslovni prostor. Pritom vlasnici nekretnina podmićuju odgovorne u navedenim kompanijama za produženje ugovora o zakupu tako da se taj kancer širi i dalje. Kad se sve sabere i oduzme uopšte nema mnogo smisla ispitivati privatizacije već je daleko efikasnije i pravičnije na duge staze pohapsiti celu ekipu i oduzeti im imovinu i predati je penzionom fondu Srbije na upravljanje a tamo zaposliti vrhunske menadžere koji se neće primati na korupciju. To bi bila socijalna pravda i prava reforma penzionog sistema koji bi tako kompletno mogli skinuti sa budžeta a tako oslobođen budžetski novac preusmeriti u zdravstvo.
Za tako radikalan projekat reforme Srbiji treba novi Karađorđe a ne Miloš koji nam se nudi.

Biraš Đilasa dob...čekaj, ne, biraš Vučića, dobiješ Dinkića!

pre 10 godina

Đelića i Dinkića, ni na slici, a kamo li bilo gde da vidim!
Počastila bi ih za svoj trud i rad sa jednom dobrom metalnom ogradom i jednim prigastim odelom..
(Laura je rekla ne, 21. jun 2013 11:12)

Pa upitaj onda, prvog podoca nacije, šta se zgodi s onim prugastim odijelom, kojim je mantijao po skupštini? Da ga nije negdje zagubio?

emirati

pre 10 godina

Svi znamo da je iskljucivi i jedini krivac za Banke,i SDK - Dinkic ! Pa on je sa kalasnjikovima i ekipom ulazio u Banke! To ga malo podsetite.U svakoj drugoj zemlji, bio bi momentalno u zatvoru! Sta se tada radilo i odnelo iz Banke, kao i gde su pare sa Kipra, samo Dinkic zna!

krle - dron

pre 10 godina

Djelic je inace poznat kao cuvar drzavne imovine pa je tako sacekao postara na stepenicama da primi sudsko resenje i vrati karicima 35-miliona eura ne razmisljajuci pri tom da ima pravo zalbe u roku 15-dana, VEOMA REVNOSNO nema sta, pa drugi sitni slucaj kad je prepisao drzavnu banku drugom uknjizio sebi 20-meleona eura i jos se hvalio u parlamentu kako je to zbog njegove pameti a ne zbog drzavnog penkala kojim je sve potpisao i prepisao, mahali su u parlamentu i nekakvim njegovim namerama da pravi fabriku duvana sa neki tadasnji kriminalci ali se on vadio da mu FBI- nije dostavio na vreme njihov dosije, on je u principu veoma svesrdan i svestran i tu mu se nema sta zameriti ali bi za narod bilo korisnije da je to odradjivao u Nemackoj, mislim oni su mnogo imucniji...

Svakodnevnica

pre 10 godina

Svaki dan nova afera sve gora i gora. Svaki dan pozivate (ko podrzava) ili prozivate (ko je protiv) Vucica da reaguje. I, da li reaguje?

aca

pre 10 godina

Jos jedan napad advokatskog lobija na Dinkica, a sve zbog njegovog pokusaja da i advokati placaju porez kao i ostali gradjani Srbije.

p.s. Da li je Vucic pravnik?

SASA

pre 10 godina

Vučiću, najbolja rekonstrukcija Vlade je ukoliko uhapsiš Dinkića...Jednim udarcem ubiješ dve muve i tako ubrzaš preko potrebne reforme u društvu...

DPolitka

pre 10 godina

DS: Štedionica je Dinkićevo "delo"

Slazem se sa vam bar jedanput, medjutim to neznaci da ste vi nevinasce i svetla buducnost Srbije sa vasim "ekspertima" i LIDERIMA od koji su neki izuzetno ekonomski uspeli u Srbiji nakon povratka iz inostranstva a da tamo nisu imali ni deseti deo onoga sto su ovde stekli vec mrak iz koga se jos nije izaslo i pitanje je da li ce se izaci sa ovakvom vladom....

petar

pre 10 godina

Kriv je Dinkic ali i DS koji je bio zajedno sa njim u vlasti...
(Pepeljuga, 21. jun 2013 11:00)

OK, onda je sad kriv i SNS jer je sa istim tim Dinkicem u vlasti!!! Zar ne?

Analiticar

pre 10 godina

Eno Kurir partijsko policijski list SNS-a je naceo novu temu u satanizovanju DS-a.Dva dana je bilo sa Zeljkom Mitrovicem protiv Djilasa a danas nova serija. Na naslovnoj strani sta kaze Dinkic u vezi Djelica. A pre toga su objavili da je Djelic pobegao iz zemlje. Dinkic ima obraz ko djon. Kada nesto kaze ni da pocrveni. Ni za sta on nije kriv a mi propadamo svaki dan. Zivimo sve gore. Od kakoje dosla nova vlast da su zadrzali nivo iz aprila 2012 za koji su rekli da je najgore bilo. A evidentno je da narod zivi se ve losije i losije

Pravda

pre 10 godina

Dinkiću, Dinkiću... pa dokle više laži, prevara... valjda će doći taj dan kada ćeš odgovarati za sve prevare, da će Vučić da ti uruči odelo na pruge, koje ti je odavno spremio...Pazite šta je uradio-smislio, novac od državnih rezervi dao je na raspolaganje tajkunima (Eksim banka-Lazarević, Hamović), pošto je rasturio 4 državne banke, a da bi vratio poverenje građana u banke osnovao je ,,državnu'' banku i dao joj fin naziv ,,Nacionalna štedionica'' (za prevaru) i dodelio im posao isplate stare devizne štednje (70%, ili oko 2,5 milijardi evra, zarada od ovog posla je izuzetno dobra, još kad posao dobiješ bez tendera, ma milina), dao je bazu podataka o 800.000 klijenata (a to je najvrednije) i dao im poslovni prostor na najatraktivnijim i najeksluzivnijim lokacijama i opremu nekadašnjeg ZOP-a, besplatno, naravno. Sav taj poslovni prostor, oprema itd nije upisana kao vlasništvo Srbije, u vidu akcija. Dinkiću, a da li poznaješ Nikolu Živanovića i koja je bila njegaova rola u ovoj prevari? Da nećeš možda da kažeš da ga ne poznaješ, da je to Đelićev čovek za prevare, a ne tvoj pajtaš... Inače, tadašnji ministar u saveznoj vladi Jovan Ranković (kadar DSS) digao je čitavu frku oko ove prevare, ali pošto je kadar DSS, a Koštunici je trebao Dinkić da vladaju od 2004. g. afera je zataškana. Zaključak - sve dok je na vlasti afere će stajati u fioci, a možda i neće... Vučiću, reaguj i ode ti rejting na 90%...

manojlo

pre 10 godina

Ne zna covek ko se od ove dvojice vise nakrao, ali ako bih morao da biram glasao bih za Dinkica, bar sto se tzv. Nacionalne stedionice tice. Obojicu treba detaljno ispitati, pa ako su krivi zna se sta im sleduje...

Brat Djura

pre 10 godina

Da,da,i vi gospodo iz DS-a ste nevini,pogotvo Djelic.I dinkic i Djelic treba debelo da se pitaju sta su i kako su odradili najvecu protivzakonitu mahinaciju u vezi Nacionalne stedionice.

Bond

pre 10 godina

Nema potrebe da se ovde prepiremo oko toga ko je kriv.Pravosudni organi će utvrditi da li je kriv Dinkić ili Djelić,ili možda obojica...

Laura je rekla ne

pre 10 godina

Đelića i Dinkića, ni na slici, a kamo li bilo gde da vidim!
Počastila bi ih za svoj trud i rad sa jednom dobrom metalnom ogradom i jednim prigastim odelom jer mislim da, pošto se ponašaju kao Šojići, da bi im lepo stojalo!
Zatvor za svakog od njih, jer su bili nepošteni, jer su obmanjivali narod i jer su dojadili narodu!

tacno

pre 10 godina

Sve je ovo tačno, a znalo se i odmah nakon što je Štedionica napravljena, samo iz nekog razloga niko nije hteo da talasa i ide na tadašnji G17. Samo da podsetim da je pre ovoga Dinkić kao guverner ukinuo i 4 najveće srspke banke (Beobanku, Bogradsku banku, Slavija banku i Investbanku) bez ikakvog realnog opravdanja, jer su ove banke imale mnogo veća potraživanja i imovinu od dugova. Sve ove banke i danas postoje (u stečaju) i još uvek im stižu rate kredita od starih dužnika. Ovime je Dinkić ubio domaći bankarski sistem (koji je krvotok ekonomije svake države) i širom je otvorio vrata ulasku stranih banaka (koje su zahvaljujući tome preuzele 80% bankarstva u Srbiji).
Ova izdaja je mnogo veća od nekih drugih, a Dinkić je za zasluge dobio izgleda doživotno ministarsko mesto....

NIšlijsko devojče

pre 10 godina

Doslo je vreme za obracun sa Dinkicem, ocigledno. I treba, treba I da se vidi ko je to profitirao I ko je to zahvaljujuci stedionici uzeo velike pare, naravno pare da se vrate a svi odgovorni da se kazne.
(Nele, 21. jun 2013 10:17)
Pare bih volela da se vrate mada nešto čisto sumnjam jer je i više nego očigledno jer ih nema jer su potrošene! A za kažnjavanje.... reklo bi se da se čeka Vučić da krene sa hapšenjem!!!

Antikorucionas

pre 10 godina

Bez presecanja Gordijevog cvora jasnog "kriminala oko nacionalne stedionice" nema velikih uspeha u borbi protiv gotovo potpune kriminalizacije Srbije.

Bjelica

pre 10 godina

Nije nase, nasli smo!!!! Kako je dobro biti politicar u ovoj zemlji, nikada ni za sta nisi kriv i uvek si u pravu i uvek je neko drugi zgresio i uvek si ti jos onda pricao da to nije dobro i uvek nije tvoja nadleznost.......Svaki put isti scenario i svaki put prodje!!!!!!

Mi smo

pre 10 godina

E ako je Dinkić izjavio nešto, pa još za Kurir, onda mu moramo verovati, zar ne braćo i sestre? Ipak je to novi Dinkić, nije to onaj što nas je doveo gde smo sada...

Nele

pre 10 godina

Doslo je vreme za obracun sa Dinkicem, ocigledno. I treba, treba I da se vidi ko je to profitirao I ko je to zahvaljujuci stedionici uzeo velike pare, naravno pare da se vrate a svi odgovorni da se kazne.

Marko

pre 10 godina

Ma Dinkic je propast za ekonomiju, Vucic moze da se pozdravi sa rejtingom dok mu finansije vodi Dinkic, izduvace se sa 40% na 10%, uz to trebalo bi da se postavi pitanje Vuciceve krivicne odgovornosti zato sto i pored saznanja o radnjama doticnog magistra nije preduzeo zakonom predvidjene mere.

Pravda

pre 10 godina

Dinkiću, Dinkiću... pa dokle više laži, prevara... valjda će doći taj dan kada ćeš odgovarati za sve prevare, da će Vučić da ti uruči odelo na pruge, koje ti je odavno spremio...Pazite šta je uradio-smislio, novac od državnih rezervi dao je na raspolaganje tajkunima (Eksim banka-Lazarević, Hamović), pošto je rasturio 4 državne banke, a da bi vratio poverenje građana u banke osnovao je ,,državnu'' banku i dao joj fin naziv ,,Nacionalna štedionica'' (za prevaru) i dodelio im posao isplate stare devizne štednje (70%, ili oko 2,5 milijardi evra, zarada od ovog posla je izuzetno dobra, još kad posao dobiješ bez tendera, ma milina), dao je bazu podataka o 800.000 klijenata (a to je najvrednije) i dao im poslovni prostor na najatraktivnijim i najeksluzivnijim lokacijama i opremu nekadašnjeg ZOP-a, besplatno, naravno. Sav taj poslovni prostor, oprema itd nije upisana kao vlasništvo Srbije, u vidu akcija. Dinkiću, a da li poznaješ Nikolu Živanovića i koja je bila njegaova rola u ovoj prevari? Da nećeš možda da kažeš da ga ne poznaješ, da je to Đelićev čovek za prevare, a ne tvoj pajtaš... Inače, tadašnji ministar u saveznoj vladi Jovan Ranković (kadar DSS) digao je čitavu frku oko ove prevare, ali pošto je kadar DSS, a Koštunici je trebao Dinkić da vladaju od 2004. g. afera je zataškana. Zaključak - sve dok je na vlasti afere će stajati u fioci, a možda i neće... Vučiću, reaguj i ode ti rejting na 90%...

Nele

pre 10 godina

Doslo je vreme za obracun sa Dinkicem, ocigledno. I treba, treba I da se vidi ko je to profitirao I ko je to zahvaljujuci stedionici uzeo velike pare, naravno pare da se vrate a svi odgovorni da se kazne.

Antikorucionas

pre 10 godina

Bez presecanja Gordijevog cvora jasnog "kriminala oko nacionalne stedionice" nema velikih uspeha u borbi protiv gotovo potpune kriminalizacije Srbije.

SASA

pre 10 godina

Vučiću, najbolja rekonstrukcija Vlade je ukoliko uhapsiš Dinkića...Jednim udarcem ubiješ dve muve i tako ubrzaš preko potrebne reforme u društvu...

Provincijalka

pre 10 godina

Nacionalna stedionica je CEDO Mladjana Dinkica , koje je sam kreirao i sa ponosom predstavio kao "buducnost Srpskog bankarstva " , pompezno i nista manje samouvereno do li akcije od 1 000 Eura, da bi se od pominjanja te teme branio Tadicevim imenom, bas kao i danas Djelicevim, oko Nacionalne.
Ni Tadica ni Djelica nista ne amnestira pri Dinkicevim izjavama, jer su definitivno morali ( ako vec nisu ) imati uvid u manipulatorske sposobnosti svog partnera u tako znacajnim resorima ...NBS , finansije, ekonomija,privatizacije...No, na ovu temu ce tacku staviti istrazni organi, eventualno tuzilastvo,jer Srbija zeli moze i mora da funkcionise kao pravna drzava.

Laura je rekla ne

pre 10 godina

Đelića i Dinkića, ni na slici, a kamo li bilo gde da vidim!
Počastila bi ih za svoj trud i rad sa jednom dobrom metalnom ogradom i jednim prigastim odelom jer mislim da, pošto se ponašaju kao Šojići, da bi im lepo stojalo!
Zatvor za svakog od njih, jer su bili nepošteni, jer su obmanjivali narod i jer su dojadili narodu!

Bond

pre 10 godina

Nema potrebe da se ovde prepiremo oko toga ko je kriv.Pravosudni organi će utvrditi da li je kriv Dinkić ili Djelić,ili možda obojica...

medikament

pre 10 godina

Ma i jedan i drugi su krivi, jer da su radili kako treba sada zemlja ne bi bila u ovoj ekonomskoj katastrofi. Dzabe prebacuju lopticu jedan na drugog

krle - dron

pre 10 godina

Djelic je inace poznat kao cuvar drzavne imovine pa je tako sacekao postara na stepenicama da primi sudsko resenje i vrati karicima 35-miliona eura ne razmisljajuci pri tom da ima pravo zalbe u roku 15-dana, VEOMA REVNOSNO nema sta, pa drugi sitni slucaj kad je prepisao drzavnu banku drugom uknjizio sebi 20-meleona eura i jos se hvalio u parlamentu kako je to zbog njegove pameti a ne zbog drzavnog penkala kojim je sve potpisao i prepisao, mahali su u parlamentu i nekakvim njegovim namerama da pravi fabriku duvana sa neki tadasnji kriminalci ali se on vadio da mu FBI- nije dostavio na vreme njihov dosije, on je u principu veoma svesrdan i svestran i tu mu se nema sta zameriti ali bi za narod bilo korisnije da je to odradjivao u Nemackoj, mislim oni su mnogo imucniji...

manojlo

pre 10 godina

Ne zna covek ko se od ove dvojice vise nakrao, ali ako bih morao da biram glasao bih za Dinkica, bar sto se tzv. Nacionalne stedionice tice. Obojicu treba detaljno ispitati, pa ako su krivi zna se sta im sleduje...

Twitter

pre 10 godina

Ne zna se ko je vise kriv, da li djelic da li dinkic, ne mogu da izdvojim ni jednog od njih dvojice. Tako da su mi podjednako obojica krivi sto se toga tice.

Brat Djura

pre 10 godina

Da,da,i vi gospodo iz DS-a ste nevini,pogotvo Djelic.I dinkic i Djelic treba debelo da se pitaju sta su i kako su odradili najvecu protivzakonitu mahinaciju u vezi Nacionalne stedionice.

Ela

pre 10 godina

U paketu DS, G 17+ ,LDP sve sa nevladinim organizacijama su toliko dobrog doneli ovoj zemlji i njenim gradjanima da vam treba zahvaliti sa jednom velikom metlom.U krajnjoj liniji zadrzite pare ako nemogu da vas provale, ali se micite da vas vise ne gledamo i ne slusamo. Basta.

NIšlijsko devojče

pre 10 godina

Doslo je vreme za obracun sa Dinkicem, ocigledno. I treba, treba I da se vidi ko je to profitirao I ko je to zahvaljujuci stedionici uzeo velike pare, naravno pare da se vrate a svi odgovorni da se kazne.
(Nele, 21. jun 2013 10:17)
Pare bih volela da se vrate mada nešto čisto sumnjam jer je i više nego očigledno jer ih nema jer su potrošene! A za kažnjavanje.... reklo bi se da se čeka Vučić da krene sa hapšenjem!!!

novicavg

pre 10 godina

Ovo sa Nacionalnom štedionicom se mora da kraja ispitati jer je očigledno da je nakon ulaska u Narodnu banku tada guverner Dinkić imao instrumente da sve ovo oko nacionalne štedionice sprovede onako kako je na kraju i završeno, sav kapital zgrade i oprema koja je posedovala ta formirana banka u kojoj je u svemu odlučivao Dinkić otišla u iz bankarskog sistema Srbije kao i da nije postojala.Godine posle petokotobarskih događaja dvehiljaditegodine bila su smutna vremena kada je moglo da se radnjama ovog manupulatora kakv je Dinkić ostvari ovako zamišljen plan pljačkanja ove banke.Ali za to je kriva i DS koja sada se odvažuje i gospodin Đelić da ovo pitanje pokrenu shvatajući da država preko gospodina Vučić i njegove borbe protiv korupcije i kriminala ovu stvar može da istera na čistac.

pera

pre 10 godina

Vucicu, zelis li jos bolji rejting? Zelis li da vladas narednih 20 godina? Reaguj. A vi gospodo iz DS-a imali ste priliku i svi znamo kako ste je iskoristili.

Mi smo

pre 10 godina

E ako je Dinkić izjavio nešto, pa još za Kurir, onda mu moramo verovati, zar ne braćo i sestre? Ipak je to novi Dinkić, nije to onaj što nas je doveo gde smo sada...

Svakodnevnica

pre 10 godina

Svaki dan nova afera sve gora i gora. Svaki dan pozivate (ko podrzava) ili prozivate (ko je protiv) Vucica da reaguje. I, da li reaguje?

Marko

pre 10 godina

Ma Dinkic je propast za ekonomiju, Vucic moze da se pozdravi sa rejtingom dok mu finansije vodi Dinkic, izduvace se sa 40% na 10%, uz to trebalo bi da se postavi pitanje Vuciceve krivicne odgovornosti zato sto i pored saznanja o radnjama doticnog magistra nije preduzeo zakonom predvidjene mere.

Glorija

pre 10 godina

Upropastiti sve što se može upropastiti je bila prethodna politika! Ova sada vodi politiku spasiti što se spasiti da.....i to je dobro! Ali i DS treba da odgovara što su Dinkiću dozvolili da se pšonaša tako kako se ponaša

emirati

pre 10 godina

Svi znamo da je iskljucivi i jedini krivac za Banke,i SDK - Dinkic ! Pa on je sa kalasnjikovima i ekipom ulazio u Banke! To ga malo podsetite.U svakoj drugoj zemlji, bio bi momentalno u zatvoru! Sta se tada radilo i odnelo iz Banke, kao i gde su pare sa Kipra, samo Dinkic zna!

tacno

pre 10 godina

Sve je ovo tačno, a znalo se i odmah nakon što je Štedionica napravljena, samo iz nekog razloga niko nije hteo da talasa i ide na tadašnji G17. Samo da podsetim da je pre ovoga Dinkić kao guverner ukinuo i 4 najveće srspke banke (Beobanku, Bogradsku banku, Slavija banku i Investbanku) bez ikakvog realnog opravdanja, jer su ove banke imale mnogo veća potraživanja i imovinu od dugova. Sve ove banke i danas postoje (u stečaju) i još uvek im stižu rate kredita od starih dužnika. Ovime je Dinkić ubio domaći bankarski sistem (koji je krvotok ekonomije svake države) i širom je otvorio vrata ulasku stranih banaka (koje su zahvaljujući tome preuzele 80% bankarstva u Srbiji).
Ova izdaja je mnogo veća od nekih drugih, a Dinkić je za zasluge dobio izgleda doživotno ministarsko mesto....

Analiticar

pre 10 godina

Eno Kurir partijsko policijski list SNS-a je naceo novu temu u satanizovanju DS-a.Dva dana je bilo sa Zeljkom Mitrovicem protiv Djilasa a danas nova serija. Na naslovnoj strani sta kaze Dinkic u vezi Djelica. A pre toga su objavili da je Djelic pobegao iz zemlje. Dinkic ima obraz ko djon. Kada nesto kaze ni da pocrveni. Ni za sta on nije kriv a mi propadamo svaki dan. Zivimo sve gore. Od kakoje dosla nova vlast da su zadrzali nivo iz aprila 2012 za koji su rekli da je najgore bilo. A evidentno je da narod zivi se ve losije i losije

kosta

pre 10 godina

Ima još zanimljivih privatizacija kao što je recimo Novi dom koji je kupio g. Vlahović sa prijateljima. Pored toga što nije ispoštovao obavezu o nastavku delatnosti i ostvarivanju većinskih prihoda iz nje dok traju obaveze iz ugovora, postavlja pitanje kako je nešto prodato po tako niskoj ceni, odnosno kako se godinu dana kasnije zaradi više nego što je imovina plaćena

tomy

pre 10 godina

Manje zemlje a vise lopovluka nisam vidio n a svetu,svaki dan nova afera koja bi u nekoj zemlji predstavljala vanrendno stanje dok se ne resi.

Bjelica

pre 10 godina

Nije nase, nasli smo!!!! Kako je dobro biti politicar u ovoj zemlji, nikada ni za sta nisi kriv i uvek si u pravu i uvek je neko drugi zgresio i uvek si ti jos onda pricao da to nije dobro i uvek nije tvoja nadleznost.......Svaki put isti scenario i svaki put prodje!!!!!!

petar

pre 10 godina

Kriv je Dinkic ali i DS koji je bio zajedno sa njim u vlasti...
(Pepeljuga, 21. jun 2013 11:00)

OK, onda je sad kriv i SNS jer je sa istim tim Dinkicem u vlasti!!! Zar ne?

Ivana

pre 10 godina

DS je potpuno u pravu po ovom pitanju. Nadam se da ce sve oko nacionalne stedionice biti istrazeno i procesuirano a odgovorni za ovu brljotinu odgovarati. Hamovic i Lazarevic su bili finasijeri G17+ i DSS-a pa ne cudi sto su kasnije i postali vlasnici jer od 2004 ove dve stranke su uz podrsku SPS-a napravile vladu a cela prica je polako odlazila u zaborav bez obzira na pokusaje Insajdera ... do danas nadam se.

Biraš Đilasa dob...čekaj, ne, biraš Vučića, dobiješ Dinkića!

pre 10 godina

Đelića i Dinkića, ni na slici, a kamo li bilo gde da vidim!
Počastila bi ih za svoj trud i rad sa jednom dobrom metalnom ogradom i jednim prigastim odelom..
(Laura je rekla ne, 21. jun 2013 11:12)

Pa upitaj onda, prvog podoca nacije, šta se zgodi s onim prugastim odijelom, kojim je mantijao po skupštini? Da ga nije negdje zagubio?

Nema pravde i neće je biti

pre 10 godina

@(kosta, 21. jun 2013 12:06)
U projektu Novi Dom glavnu reč je imao Danko Đunić dok je Vlahović bio politički kišobran. U celu priču je uključen i društveni establišment Beograda ima glumica, sportista... svi su se oni materijalno potpomogli preko grbače radnika Novog Doma da bi nastavili svoj život elite i da bi radnicima omogućili da nastave svoju ulogu večite žrtve.
Danas je Novi Dom pijavica na telu Idee i Telekoma kojima izdaje poslovni prostor. Pritom vlasnici nekretnina podmićuju odgovorne u navedenim kompanijama za produženje ugovora o zakupu tako da se taj kancer širi i dalje. Kad se sve sabere i oduzme uopšte nema mnogo smisla ispitivati privatizacije već je daleko efikasnije i pravičnije na duge staze pohapsiti celu ekipu i oduzeti im imovinu i predati je penzionom fondu Srbije na upravljanje a tamo zaposliti vrhunske menadžere koji se neće primati na korupciju. To bi bila socijalna pravda i prava reforma penzionog sistema koji bi tako kompletno mogli skinuti sa budžeta a tako oslobođen budžetski novac preusmeriti u zdravstvo.
Za tako radikalan projekat reforme Srbiji treba novi Karađorđe a ne Miloš koji nam se nudi.

DPolitka

pre 10 godina

DS: Štedionica je Dinkićevo "delo"

Slazem se sa vam bar jedanput, medjutim to neznaci da ste vi nevinasce i svetla buducnost Srbije sa vasim "ekspertima" i LIDERIMA od koji su neki izuzetno ekonomski uspeli u Srbiji nakon povratka iz inostranstva a da tamo nisu imali ni deseti deo onoga sto su ovde stekli vec mrak iz koga se jos nije izaslo i pitanje je da li ce se izaci sa ovakvom vladom....

Xy

pre 10 godina

Čekajte, zar ste svi zaboravili da je DS smenio Dinkića?!zaboravili ste sukob sa cvetkovicem? Pa sto je dinkic osnovao urs, i ko ga je finansirao?

aca

pre 10 godina

Jos jedan napad advokatskog lobija na Dinkica, a sve zbog njegovog pokusaja da i advokati placaju porez kao i ostali gradjani Srbije.

p.s. Da li je Vucic pravnik?

Dangić

pre 10 godina

Ko je odgovoran za Nacionalnu štedionici istražni organi će utvrditi. Ko god bude umešan u ove nečasne rabote moraće da odgovara. Bez razliki bio to Dinkić , Đelić ili neko treći.Ništa ne sme ostati ne razjašnjeno.

BRKA - TRANS

pre 10 godina

Ko je odgovoran za Nacionalnu štedionici istražni organi će utvrditi u to sam apsolutno siguran. Ovo mi lici na prozivanje kao Djilas Mitrovic.Ko god bude umešan u ove nečasne rabote moraće da odgovara. Bez razliki bio to Dinkić , Đelić ili neko treći.Ništa ne sme ostati ne razjašnjeno, samo je ovde problem sta cemo ako se utvrdi da je Djelic kriv, covek otisao u SAD izgleda da nema nameru da se vise vrati.

aca

pre 10 godina

Jos jedan napad advokatskog lobija na Dinkica, a sve zbog njegovog pokusaja da i advokati placaju porez kao i ostali gradjani Srbije.

p.s. Da li je Vucic pravnik?

Analiticar

pre 10 godina

Eno Kurir partijsko policijski list SNS-a je naceo novu temu u satanizovanju DS-a.Dva dana je bilo sa Zeljkom Mitrovicem protiv Djilasa a danas nova serija. Na naslovnoj strani sta kaze Dinkic u vezi Djelica. A pre toga su objavili da je Djelic pobegao iz zemlje. Dinkic ima obraz ko djon. Kada nesto kaze ni da pocrveni. Ni za sta on nije kriv a mi propadamo svaki dan. Zivimo sve gore. Od kakoje dosla nova vlast da su zadrzali nivo iz aprila 2012 za koji su rekli da je najgore bilo. A evidentno je da narod zivi se ve losije i losije

Biraš Đilasa dob...čekaj, ne, biraš Vučića, dobiješ Dinkića!

pre 10 godina

Đelića i Dinkića, ni na slici, a kamo li bilo gde da vidim!
Počastila bi ih za svoj trud i rad sa jednom dobrom metalnom ogradom i jednim prigastim odelom..
(Laura je rekla ne, 21. jun 2013 11:12)

Pa upitaj onda, prvog podoca nacije, šta se zgodi s onim prugastim odijelom, kojim je mantijao po skupštini? Da ga nije negdje zagubio?

DPolitka

pre 10 godina

DS: Štedionica je Dinkićevo "delo"

Slazem se sa vam bar jedanput, medjutim to neznaci da ste vi nevinasce i svetla buducnost Srbije sa vasim "ekspertima" i LIDERIMA od koji su neki izuzetno ekonomski uspeli u Srbiji nakon povratka iz inostranstva a da tamo nisu imali ni deseti deo onoga sto su ovde stekli vec mrak iz koga se jos nije izaslo i pitanje je da li ce se izaci sa ovakvom vladom....

petar

pre 10 godina

Kriv je Dinkic ali i DS koji je bio zajedno sa njim u vlasti...
(Pepeljuga, 21. jun 2013 11:00)

OK, onda je sad kriv i SNS jer je sa istim tim Dinkicem u vlasti!!! Zar ne?

Nema pravde i neće je biti

pre 10 godina

@(kosta, 21. jun 2013 12:06)
U projektu Novi Dom glavnu reč je imao Danko Đunić dok je Vlahović bio politički kišobran. U celu priču je uključen i društveni establišment Beograda ima glumica, sportista... svi su se oni materijalno potpomogli preko grbače radnika Novog Doma da bi nastavili svoj život elite i da bi radnicima omogućili da nastave svoju ulogu večite žrtve.
Danas je Novi Dom pijavica na telu Idee i Telekoma kojima izdaje poslovni prostor. Pritom vlasnici nekretnina podmićuju odgovorne u navedenim kompanijama za produženje ugovora o zakupu tako da se taj kancer širi i dalje. Kad se sve sabere i oduzme uopšte nema mnogo smisla ispitivati privatizacije već je daleko efikasnije i pravičnije na duge staze pohapsiti celu ekipu i oduzeti im imovinu i predati je penzionom fondu Srbije na upravljanje a tamo zaposliti vrhunske menadžere koji se neće primati na korupciju. To bi bila socijalna pravda i prava reforma penzionog sistema koji bi tako kompletno mogli skinuti sa budžeta a tako oslobođen budžetski novac preusmeriti u zdravstvo.
Za tako radikalan projekat reforme Srbiji treba novi Karađorđe a ne Miloš koji nam se nudi.

Xy

pre 10 godina

Čekajte, zar ste svi zaboravili da je DS smenio Dinkića?!zaboravili ste sukob sa cvetkovicem? Pa sto je dinkic osnovao urs, i ko ga je finansirao?

Ivana

pre 10 godina

DS je potpuno u pravu po ovom pitanju. Nadam se da ce sve oko nacionalne stedionice biti istrazeno i procesuirano a odgovorni za ovu brljotinu odgovarati. Hamovic i Lazarevic su bili finasijeri G17+ i DSS-a pa ne cudi sto su kasnije i postali vlasnici jer od 2004 ove dve stranke su uz podrsku SPS-a napravile vladu a cela prica je polako odlazila u zaborav bez obzira na pokusaje Insajdera ... do danas nadam se.

Marko

pre 10 godina

Ma Dinkic je propast za ekonomiju, Vucic moze da se pozdravi sa rejtingom dok mu finansije vodi Dinkic, izduvace se sa 40% na 10%, uz to trebalo bi da se postavi pitanje Vuciceve krivicne odgovornosti zato sto i pored saznanja o radnjama doticnog magistra nije preduzeo zakonom predvidjene mere.

Glorija

pre 10 godina

Upropastiti sve što se može upropastiti je bila prethodna politika! Ova sada vodi politiku spasiti što se spasiti da.....i to je dobro! Ali i DS treba da odgovara što su Dinkiću dozvolili da se pšonaša tako kako se ponaša

Brat Djura

pre 10 godina

Da,da,i vi gospodo iz DS-a ste nevini,pogotvo Djelic.I dinkic i Djelic treba debelo da se pitaju sta su i kako su odradili najvecu protivzakonitu mahinaciju u vezi Nacionalne stedionice.

Bjelica

pre 10 godina

Nije nase, nasli smo!!!! Kako je dobro biti politicar u ovoj zemlji, nikada ni za sta nisi kriv i uvek si u pravu i uvek je neko drugi zgresio i uvek si ti jos onda pricao da to nije dobro i uvek nije tvoja nadleznost.......Svaki put isti scenario i svaki put prodje!!!!!!

manojlo

pre 10 godina

Ne zna covek ko se od ove dvojice vise nakrao, ali ako bih morao da biram glasao bih za Dinkica, bar sto se tzv. Nacionalne stedionice tice. Obojicu treba detaljno ispitati, pa ako su krivi zna se sta im sleduje...

krle - dron

pre 10 godina

Djelic je inace poznat kao cuvar drzavne imovine pa je tako sacekao postara na stepenicama da primi sudsko resenje i vrati karicima 35-miliona eura ne razmisljajuci pri tom da ima pravo zalbe u roku 15-dana, VEOMA REVNOSNO nema sta, pa drugi sitni slucaj kad je prepisao drzavnu banku drugom uknjizio sebi 20-meleona eura i jos se hvalio u parlamentu kako je to zbog njegove pameti a ne zbog drzavnog penkala kojim je sve potpisao i prepisao, mahali su u parlamentu i nekakvim njegovim namerama da pravi fabriku duvana sa neki tadasnji kriminalci ali se on vadio da mu FBI- nije dostavio na vreme njihov dosije, on je u principu veoma svesrdan i svestran i tu mu se nema sta zameriti ali bi za narod bilo korisnije da je to odradjivao u Nemackoj, mislim oni su mnogo imucniji...

Ela

pre 10 godina

U paketu DS, G 17+ ,LDP sve sa nevladinim organizacijama su toliko dobrog doneli ovoj zemlji i njenim gradjanima da vam treba zahvaliti sa jednom velikom metlom.U krajnjoj liniji zadrzite pare ako nemogu da vas provale, ali se micite da vas vise ne gledamo i ne slusamo. Basta.

Bond

pre 10 godina

Nema potrebe da se ovde prepiremo oko toga ko je kriv.Pravosudni organi će utvrditi da li je kriv Dinkić ili Djelić,ili možda obojica...

Laura je rekla ne

pre 10 godina

Đelića i Dinkića, ni na slici, a kamo li bilo gde da vidim!
Počastila bi ih za svoj trud i rad sa jednom dobrom metalnom ogradom i jednim prigastim odelom jer mislim da, pošto se ponašaju kao Šojići, da bi im lepo stojalo!
Zatvor za svakog od njih, jer su bili nepošteni, jer su obmanjivali narod i jer su dojadili narodu!

medikament

pre 10 godina

Ma i jedan i drugi su krivi, jer da su radili kako treba sada zemlja ne bi bila u ovoj ekonomskoj katastrofi. Dzabe prebacuju lopticu jedan na drugog

NIšlijsko devojče

pre 10 godina

Doslo je vreme za obracun sa Dinkicem, ocigledno. I treba, treba I da se vidi ko je to profitirao I ko je to zahvaljujuci stedionici uzeo velike pare, naravno pare da se vrate a svi odgovorni da se kazne.
(Nele, 21. jun 2013 10:17)
Pare bih volela da se vrate mada nešto čisto sumnjam jer je i više nego očigledno jer ih nema jer su potrošene! A za kažnjavanje.... reklo bi se da se čeka Vučić da krene sa hapšenjem!!!

novicavg

pre 10 godina

Ovo sa Nacionalnom štedionicom se mora da kraja ispitati jer je očigledno da je nakon ulaska u Narodnu banku tada guverner Dinkić imao instrumente da sve ovo oko nacionalne štedionice sprovede onako kako je na kraju i završeno, sav kapital zgrade i oprema koja je posedovala ta formirana banka u kojoj je u svemu odlučivao Dinkić otišla u iz bankarskog sistema Srbije kao i da nije postojala.Godine posle petokotobarskih događaja dvehiljaditegodine bila su smutna vremena kada je moglo da se radnjama ovog manupulatora kakv je Dinkić ostvari ovako zamišljen plan pljačkanja ove banke.Ali za to je kriva i DS koja sada se odvažuje i gospodin Đelić da ovo pitanje pokrenu shvatajući da država preko gospodina Vučić i njegove borbe protiv korupcije i kriminala ovu stvar može da istera na čistac.

Twitter

pre 10 godina

Ne zna se ko je vise kriv, da li djelic da li dinkic, ne mogu da izdvojim ni jednog od njih dvojice. Tako da su mi podjednako obojica krivi sto se toga tice.

Mi smo

pre 10 godina

E ako je Dinkić izjavio nešto, pa još za Kurir, onda mu moramo verovati, zar ne braćo i sestre? Ipak je to novi Dinkić, nije to onaj što nas je doveo gde smo sada...

tacno

pre 10 godina

Sve je ovo tačno, a znalo se i odmah nakon što je Štedionica napravljena, samo iz nekog razloga niko nije hteo da talasa i ide na tadašnji G17. Samo da podsetim da je pre ovoga Dinkić kao guverner ukinuo i 4 najveće srspke banke (Beobanku, Bogradsku banku, Slavija banku i Investbanku) bez ikakvog realnog opravdanja, jer su ove banke imale mnogo veća potraživanja i imovinu od dugova. Sve ove banke i danas postoje (u stečaju) i još uvek im stižu rate kredita od starih dužnika. Ovime je Dinkić ubio domaći bankarski sistem (koji je krvotok ekonomije svake države) i širom je otvorio vrata ulasku stranih banaka (koje su zahvaljujući tome preuzele 80% bankarstva u Srbiji).
Ova izdaja je mnogo veća od nekih drugih, a Dinkić je za zasluge dobio izgleda doživotno ministarsko mesto....

Svakodnevnica

pre 10 godina

Svaki dan nova afera sve gora i gora. Svaki dan pozivate (ko podrzava) ili prozivate (ko je protiv) Vucica da reaguje. I, da li reaguje?

pera

pre 10 godina

Vucicu, zelis li jos bolji rejting? Zelis li da vladas narednih 20 godina? Reaguj. A vi gospodo iz DS-a imali ste priliku i svi znamo kako ste je iskoristili.

Dangić

pre 10 godina

Ko je odgovoran za Nacionalnu štedionici istražni organi će utvrditi. Ko god bude umešan u ove nečasne rabote moraće da odgovara. Bez razliki bio to Dinkić , Đelić ili neko treći.Ništa ne sme ostati ne razjašnjeno.

Nele

pre 10 godina

Doslo je vreme za obracun sa Dinkicem, ocigledno. I treba, treba I da se vidi ko je to profitirao I ko je to zahvaljujuci stedionici uzeo velike pare, naravno pare da se vrate a svi odgovorni da se kazne.

Pravda

pre 10 godina

Dinkiću, Dinkiću... pa dokle više laži, prevara... valjda će doći taj dan kada ćeš odgovarati za sve prevare, da će Vučić da ti uruči odelo na pruge, koje ti je odavno spremio...Pazite šta je uradio-smislio, novac od državnih rezervi dao je na raspolaganje tajkunima (Eksim banka-Lazarević, Hamović), pošto je rasturio 4 državne banke, a da bi vratio poverenje građana u banke osnovao je ,,državnu'' banku i dao joj fin naziv ,,Nacionalna štedionica'' (za prevaru) i dodelio im posao isplate stare devizne štednje (70%, ili oko 2,5 milijardi evra, zarada od ovog posla je izuzetno dobra, još kad posao dobiješ bez tendera, ma milina), dao je bazu podataka o 800.000 klijenata (a to je najvrednije) i dao im poslovni prostor na najatraktivnijim i najeksluzivnijim lokacijama i opremu nekadašnjeg ZOP-a, besplatno, naravno. Sav taj poslovni prostor, oprema itd nije upisana kao vlasništvo Srbije, u vidu akcija. Dinkiću, a da li poznaješ Nikolu Živanovića i koja je bila njegaova rola u ovoj prevari? Da nećeš možda da kažeš da ga ne poznaješ, da je to Đelićev čovek za prevare, a ne tvoj pajtaš... Inače, tadašnji ministar u saveznoj vladi Jovan Ranković (kadar DSS) digao je čitavu frku oko ove prevare, ali pošto je kadar DSS, a Koštunici je trebao Dinkić da vladaju od 2004. g. afera je zataškana. Zaključak - sve dok je na vlasti afere će stajati u fioci, a možda i neće... Vučiću, reaguj i ode ti rejting na 90%...

emirati

pre 10 godina

Svi znamo da je iskljucivi i jedini krivac za Banke,i SDK - Dinkic ! Pa on je sa kalasnjikovima i ekipom ulazio u Banke! To ga malo podsetite.U svakoj drugoj zemlji, bio bi momentalno u zatvoru! Sta se tada radilo i odnelo iz Banke, kao i gde su pare sa Kipra, samo Dinkic zna!

Antikorucionas

pre 10 godina

Bez presecanja Gordijevog cvora jasnog "kriminala oko nacionalne stedionice" nema velikih uspeha u borbi protiv gotovo potpune kriminalizacije Srbije.

kosta

pre 10 godina

Ima još zanimljivih privatizacija kao što je recimo Novi dom koji je kupio g. Vlahović sa prijateljima. Pored toga što nije ispoštovao obavezu o nastavku delatnosti i ostvarivanju većinskih prihoda iz nje dok traju obaveze iz ugovora, postavlja pitanje kako je nešto prodato po tako niskoj ceni, odnosno kako se godinu dana kasnije zaradi više nego što je imovina plaćena

Provincijalka

pre 10 godina

Nacionalna stedionica je CEDO Mladjana Dinkica , koje je sam kreirao i sa ponosom predstavio kao "buducnost Srpskog bankarstva " , pompezno i nista manje samouvereno do li akcije od 1 000 Eura, da bi se od pominjanja te teme branio Tadicevim imenom, bas kao i danas Djelicevim, oko Nacionalne.
Ni Tadica ni Djelica nista ne amnestira pri Dinkicevim izjavama, jer su definitivno morali ( ako vec nisu ) imati uvid u manipulatorske sposobnosti svog partnera u tako znacajnim resorima ...NBS , finansije, ekonomija,privatizacije...No, na ovu temu ce tacku staviti istrazni organi, eventualno tuzilastvo,jer Srbija zeli moze i mora da funkcionise kao pravna drzava.

BRKA - TRANS

pre 10 godina

Ko je odgovoran za Nacionalnu štedionici istražni organi će utvrditi u to sam apsolutno siguran. Ovo mi lici na prozivanje kao Djilas Mitrovic.Ko god bude umešan u ove nečasne rabote moraće da odgovara. Bez razliki bio to Dinkić , Đelić ili neko treći.Ništa ne sme ostati ne razjašnjeno, samo je ovde problem sta cemo ako se utvrdi da je Djelic kriv, covek otisao u SAD izgleda da nema nameru da se vise vrati.

SASA

pre 10 godina

Vučiću, najbolja rekonstrukcija Vlade je ukoliko uhapsiš Dinkića...Jednim udarcem ubiješ dve muve i tako ubrzaš preko potrebne reforme u društvu...

tomy

pre 10 godina

Manje zemlje a vise lopovluka nisam vidio n a svetu,svaki dan nova afera koja bi u nekoj zemlji predstavljala vanrendno stanje dok se ne resi.