Nedelja, 16.06.2013.

10:07

Bubalu određen pritvor do 30 dana

Sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do mesec dana Predragu Bubalu i još sedamorici osumnjičenih za zloupotrebe prilikom prodaje akcija Luke Beograd.

Izvor: Tanjug

Bubalu odreðen pritvor do 30 dana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Miroslav D.

pre 10 godina

Pozdravljam svaki potez u borbi protiv kriminala i korupcije. Bez iskoraka u rešenju problema kriminala i korupcije malo je verovatan i povratak srpske ekonomije na neku prihvatljivu stopu privrednog rasta.

Srbin 100%

pre 10 godina

Gradjani Srbije su godinama bespomocno gledali kako vlast uzima novac i unistava nasu buducnost i buducnost nase dece,krajnje je vreme bilo da neko stane na put ovoj bolesti koja je pretila da uzdrma temelje nase drzave

titin

pre 10 godina

Kriminal i korupcija su ozbiljno pretili opstanku Srbije kao države. Zbog toga započeta borba protiv korupcije i kriminala, mora biti nastavljena nesmanjenom žestinom.

lisko

pre 10 godina

Protivnici borbe protiv korupcije su, u najvećem delu, upravo oni koji se boje istraga, jer nisu bili baš prepošteni u prošlosti.

rajko r. gm

pre 10 godina

Tokom protekle decenije sistem usluga, prijateljstva i rodbinskih veza rezultirao je činjenicom da je Srbija u svetu označena kao zemlja u kojoj caruje korupcija.

biljana

pre 10 godina

To su ti uspešni biznismeni i privrednici. Lako je biti biznismen kada uzmeš kredit od 5 miliona evra, i nikad ga ne vratis, pa uzmeš još jedan kao reprogram pa ne vratiš ni njega, a političari na vlasti drže zaleđinu i uzimaju provizije. Tako je Srbija funkcionisala u vreme vladavine DS-a, i zato danas imamo ovolika hapšenja.

nolika

pre 10 godina

Polako borba protiv korupcije ulazi u institucionalne vode. Zahvaljujući Vučiću došlo je vreme da u Srbiji svako radi svoj posao. Dosta je bilo uplitanja politike u sve institucije, posle Vučića u Srbiji više neće biti važno ko je na vlasti, uspostaviće se sistem i samo tako Srbija može da napreduje.

Gile

pre 10 godina

Лопови су почели да поткрадају једни друге. Овакви неспоразуми могући су само због тога што се код нас још не зна ко је све лопов.
Д.Р.

Dragan

pre 10 godina

Interesantno je da i vlast i postovani pisci komentara potpuno ignorisu one koji su tu najvise osteceni, male akcionare Luke. I za vlast i za publiku, ovo je samo cirkus gde svi navijaju da lopovi budu uhvaceni. A pravda, ona nije bitna izgleda.

igor

pre 10 godina

Samo u srpskom pravosudju mozete istovremeno imati nezakonitu prodaju i zakonitu kupovinu.Kako se nisu setili kupovine shecerana za 3dm?Da li je moguce da su toliko mnogo vredele!?Kakve veze sa vrednoshcu akcija ima procena vrednosti preduzeca?Nisu prodavali preduzece,vec akcije.Koliko ce po tom principu vredeti akcije galenike,kad samo skulpture koshtaju milione.Vrednost akcija zavisi od prihoda i profitabilnosti a ne od proceniteljeve namere.

SUDSKI VEŠTAK

pre 10 godina

Jasna i očekivana reakcija suda.Da ne bi uticao na svedoke,neka se Bubalo malo hladi u ćorci i budite sigurni da ima podebela optužnica za njega inače ga ne bi hapsili.

Jablan

pre 10 godina

Svaki dan se cuje po neka nova afera, i gomila proneverenih para je u pitanju. Oduzmite im sve sto su nezakonito stekli pa da vidite kako se Srbija i njen budzet oporavljaju.

Mikael Hansen

pre 10 godina

Dugo vremena smo se pitali ima li Srbija uopšte naslednika Đinđića. Odgovor je dobijen u liku Vučića, čoveka koji pleni istom tom energijom i pravdoljubivošću ...

NIS

pre 10 godina

e pa počelo je, a da li će se nekad preispitati privatizavcija NIS-a, zamislite takva kompanija za 400 miliona evra, gospodine Radosavljeviću znam da su Vam ruke pune posla ali ima još školovanih ljudi koji bi Vam rado pritekli u pomoć. Gradjani Srbije zaslužuju informaciju o toj privatizaciji.

Pele

pre 10 godina

Kostunice izdaj sad neko "pametno" saopstenje!
(mi, 16. jun 2013 11:55)
Koštunica je zbunjen i zatečen. Kako sada da sroči smislen komentar, a da se u njemu ne pominje Kosovo?
Mada je on takve situacije ranije rešavao ćutanjem. Kao, npr. ono kada je Dejan Mihajlov priznao na sudu da je lagao u cilju političke kampanje.

leonid

pre 10 godina

Borba protiv korupcije i kriminala ne može stati dok je Vučić u vladi Srbije. Vučić je garancija da će ta borba biti neprekidna i beskompromisna.

Viktor

pre 10 godina

Da je ranije funkcionisala borba protiv korupcije do ovolikih kradja ne bi doslo. Samo da se nadje neki mehanizam da vrate pokradeno.

DukeOfYork@London

pre 10 godina

Gde je u svemu tome Kostunica Dr Vojislav. Zasto se ne pozove na odgovornost Bubalov sef Dr Neobavesteni? Muka mi je svaki put kad ga brane i pricaju kako on licno nije nista ukrao (naravno i nikog odstrelio). Njegova odgovornost i kao predsednika i kao kasnijeg predsednika vlade ne moze se izbrisati. Srpski nacionalisticki korpus koji ga brani iz sve snage nikad nece pokleknuti. Ali upravo zbog toga i postoji zakon koji mora da pokaze i dokaze svima da se u ime navodnih svetlih ciljeva ne moze bezobzirno pljackati.

Viktor

pre 10 godina

Da je ranije funkcionisala borba protiv korupcije do ovolikih kradja ne bi doslo. Samo da se nadje neki mehanizam da vrate pokradeno.

Milan L NS

pre 10 godina

Borba protiv korupcije i kriminala je u stvari pitanja opstanka ove države. Ili ce Srbija biti uređena država u kojoj će zakon važiti za sve podjednaki, ili ne treba ni da postoji, zbog toga treba dati veliku podrska Aleksandru Vučiću u ovoj beskompromisnoj borbi protiv korupcije i kriminala.

koviljac

pre 10 godina

Ne sumnjam da će svi koji su činili nezakonite radnje, a za koje se to može dokazati, biti procesuirani. Sigurno je da Vučić ni po cenu novih izbora neće odustajati od nulte tolerancije na korupciju.

Milos

pre 10 godina

Dokle kod neki politicar ne bude osudjen na pravu kaznu kao u svakoj uredjenoj zemlji(20-30god. za ovakve i slicne stvari)plus oduzimanje imovine mene ovakvi spektakularni naslovi uopste ne impresioniraju.Problem je sistem.Pozdrav.

ivan.88

pre 10 godina

ej, 5.7M evra, pa jel znaju oni koja to para. I Miskovic ko zna koliko nakrao kada nudio samo za slobodu 25M E. ccc, sramota za one koje su dozvolili da dodje do toga. To da ne pustaju na slobodu naredne 20 godine!

draganzr

pre 10 godina

obratite paznju na pluseve i minuse. cim spomenes legalistu kao saucesnika, garantovano sledi neverovatna bujica minusa! ako krenes u hvalospeve svetog nam vucica pljuste plusevi. znaci: i dalje nemamo kritican stav, volimo da smo ovce. starog cobana zamenuli mladjim.

ravijojla

pre 10 godina

kada niste vi njih sada oni hapse vas šta ćeš imaš u životu samo jednu priliku da učinis ispravnu stvar i kada ne uradiš evo šta se desi

Smiljka

pre 10 godina

Nikad necu zaboraviti kad nam je na sastanku Bubalo rekao molim vas ali i moja deca studiraju i ja imam dva studenta. Jedno mu je studiralo u Marseju a drugo u Hong Kongu. A ja svojim sudentima nisam imala za kiriju u Novom Sadu da dam. Ako je nekom drago znajuci sta si uradio sa Livnicom i kako si nam se obracao kao radnicima, meni je drago Bubalo. Ne cudi me nista u vezi Bubala i sta je uradio sa Lukom Beograd, to je samo produzetak njegovog rada. Treba ga ispitati i za Livnicu kako je privatizovao firmu i sa kojim parama je skolovao decu po inostranstvu, kupovao kuce, otvorio firme po Beogradu i Kikindi.

Krusevljanin

pre 10 godina

He, he, he... Nije to jedina privatizacija, gde je drzava ostecena. Neka se provere i privatizacije u Krusevcu. Videcete kako su preduzeca koja su fino radila, namerno upropascena u dogovoru sa direktorima, da bi se jeftinije prodala. A sve kao u filmu TESNA KOZA.
Ali koga to briga... Krusevac je i onako dalje od Beograda...

draško

pre 10 godina

Srbija najzad ima nekoga ko sme i može da se obračuna sa svima koji su ogrezli u kriminal i korupciju. Vučić je krenuo u borbu o kojoj pre njega niko nije smeo ni da pomisli. Tu borbu je mogao da pokrene samo neko ko ima mnogo hrabrosti, i ko nema mrlje u svom političkom životu, a Vučić je jedan od retkih takvih političara u Srbiji.

samoJA

pre 10 godina

Sve odgovorne za malverzacije treba procesuirati i njihovu imovinu zapleniti i prodati,da bi se naplatila svaka greška koju su napravili

Mirjana

pre 10 godina

Naravno to se i ocekivalo,sve trba hapsiti i preispitati ko god da je pa lepo oduzeti imovinu a novac u budzet,a oni neka odmore od lepog zivota..

milanko

pre 10 godina

Zbog toga što su ministri u vreme vladavine DSS-a i DS-a bili zaštićeni kao „beli medvedi", Srbija je i postala zemlja u kojoj caruje korupcija.

Nera

pre 10 godina

Ma sve hapsiti,ali samo se pitam ima li mesta po zatvorima,za sav ovaj lopovluk..A svako ko je ostetio drzavu mora da odgovara!!!!!!!!

Stevan

pre 10 godina

Ma naravno da je kriv sto ce se i dokazati,polako ima ih jos sve po zakonu Vucic je dobro uradio kriminal i korupcija su cvetali a narod ispastao...

draganzr

pre 10 godina

da li je moguce da kostunica (najodgovorniji za dvadesetak spornih privatizacija i jos mnogo toga pocev od atentata na zorana ...) i ovu vladajucu garnituru ima u saci cim ne smeju da mu se priblize. predhodna vlast nije smela ni na informativni razgovor da ga pozove! koje li informacije on ima kojima moze (kao i recimo tijanic - dozivotni vlasnik javnog servisa tj. rts-a) da ucenjuje celokupni pravni sistem i sve nadlezne institucije? ili ga kao i bajatovica cuvaju rusi?

Slavica

pre 10 godina

Pa nek on školuje decu po Hong Kongu i Marseju od tuđih para. Naša su grcala, delio nam otkaze kao konfete i nije ga bilo briga. Pravda je spora ali dostižna.

valjevac

pre 10 godina

Prethodnih godina u Srbiji je bila prisutna sistemska korupcija u koju su bili uključeni najviši državni funkcioneri. Vučić je uspeo da pokrene borbu protiv korupcije, i polako se, zahvaljujući Vučiću, uspostavlja institucionalna borbu protiv korupcije, što i jeste cilj svake zemlje.

TOZA - PECAROS

pre 10 godina

Ono sto je zaista neverovatno da je,narod Srbije u soku bar jednom nedeljno sa informacijama o proneverenim ciframa koje tesko da ume i da napise odnosno razume. Jos bi trebao da se saoseca odnosno da zali ovakve, dok njihove stranke se brane tim sto odmah izadju u javnost gde ih brane kako je to politicka hajka na njihove clanove.

Zvonko Petrovic

pre 10 godina

Ljudi moji, ima li gde da nije napravljena nikakva steta i da je sve cisto?? Strasno sta je sve u ovoj drzavi radjeno.Pa to se kupilo i sakom i kapom.

Slavica

pre 10 godina

Pa nek on školuje decu po Hong Kongu i Marseju od tuđih para. Naša su grcala, delio nam otkaze kao konfete i nije ga bilo briga. Pravda je spora ali dostižna.

Smiljka

pre 10 godina

Nikad necu zaboraviti kad nam je na sastanku Bubalo rekao molim vas ali i moja deca studiraju i ja imam dva studenta. Jedno mu je studiralo u Marseju a drugo u Hong Kongu. A ja svojim sudentima nisam imala za kiriju u Novom Sadu da dam. Ako je nekom drago znajuci sta si uradio sa Livnicom i kako si nam se obracao kao radnicima, meni je drago Bubalo. Ne cudi me nista u vezi Bubala i sta je uradio sa Lukom Beograd, to je samo produzetak njegovog rada. Treba ga ispitati i za Livnicu kako je privatizovao firmu i sa kojim parama je skolovao decu po inostranstvu, kupovao kuce, otvorio firme po Beogradu i Kikindi.

Zvonko Petrovic

pre 10 godina

Ljudi moji, ima li gde da nije napravljena nikakva steta i da je sve cisto?? Strasno sta je sve u ovoj drzavi radjeno.Pa to se kupilo i sakom i kapom.

DukeOfYork@London

pre 10 godina

Gde je u svemu tome Kostunica Dr Vojislav. Zasto se ne pozove na odgovornost Bubalov sef Dr Neobavesteni? Muka mi je svaki put kad ga brane i pricaju kako on licno nije nista ukrao (naravno i nikog odstrelio). Njegova odgovornost i kao predsednika i kao kasnijeg predsednika vlade ne moze se izbrisati. Srpski nacionalisticki korpus koji ga brani iz sve snage nikad nece pokleknuti. Ali upravo zbog toga i postoji zakon koji mora da pokaze i dokaze svima da se u ime navodnih svetlih ciljeva ne moze bezobzirno pljackati.

milanko

pre 10 godina

Zbog toga što su ministri u vreme vladavine DSS-a i DS-a bili zaštićeni kao „beli medvedi", Srbija je i postala zemlja u kojoj caruje korupcija.

valjevac

pre 10 godina

Prethodnih godina u Srbiji je bila prisutna sistemska korupcija u koju su bili uključeni najviši državni funkcioneri. Vučić je uspeo da pokrene borbu protiv korupcije, i polako se, zahvaljujući Vučiću, uspostavlja institucionalna borbu protiv korupcije, što i jeste cilj svake zemlje.

Mirjana

pre 10 godina

Naravno to se i ocekivalo,sve trba hapsiti i preispitati ko god da je pa lepo oduzeti imovinu a novac u budzet,a oni neka odmore od lepog zivota..

biljana

pre 10 godina

To su ti uspešni biznismeni i privrednici. Lako je biti biznismen kada uzmeš kredit od 5 miliona evra, i nikad ga ne vratis, pa uzmeš još jedan kao reprogram pa ne vratiš ni njega, a političari na vlasti drže zaleđinu i uzimaju provizije. Tako je Srbija funkcionisala u vreme vladavine DS-a, i zato danas imamo ovolika hapšenja.

ivan.88

pre 10 godina

ej, 5.7M evra, pa jel znaju oni koja to para. I Miskovic ko zna koliko nakrao kada nudio samo za slobodu 25M E. ccc, sramota za one koje su dozvolili da dodje do toga. To da ne pustaju na slobodu naredne 20 godine!

lisko

pre 10 godina

Protivnici borbe protiv korupcije su, u najvećem delu, upravo oni koji se boje istraga, jer nisu bili baš prepošteni u prošlosti.

samoJA

pre 10 godina

Sve odgovorne za malverzacije treba procesuirati i njihovu imovinu zapleniti i prodati,da bi se naplatila svaka greška koju su napravili

leonid

pre 10 godina

Borba protiv korupcije i kriminala ne može stati dok je Vučić u vladi Srbije. Vučić je garancija da će ta borba biti neprekidna i beskompromisna.

titin

pre 10 godina

Kriminal i korupcija su ozbiljno pretili opstanku Srbije kao države. Zbog toga započeta borba protiv korupcije i kriminala, mora biti nastavljena nesmanjenom žestinom.

Viktor

pre 10 godina

Da je ranije funkcionisala borba protiv korupcije do ovolikih kradja ne bi doslo. Samo da se nadje neki mehanizam da vrate pokradeno.

Jablan

pre 10 godina

Svaki dan se cuje po neka nova afera, i gomila proneverenih para je u pitanju. Oduzmite im sve sto su nezakonito stekli pa da vidite kako se Srbija i njen budzet oporavljaju.

Gile

pre 10 godina

Лопови су почели да поткрадају једни друге. Овакви неспоразуми могући су само због тога што се код нас још не зна ко је све лопов.
Д.Р.

Milan L NS

pre 10 godina

Borba protiv korupcije i kriminala je u stvari pitanja opstanka ove države. Ili ce Srbija biti uređena država u kojoj će zakon važiti za sve podjednaki, ili ne treba ni da postoji, zbog toga treba dati veliku podrska Aleksandru Vučiću u ovoj beskompromisnoj borbi protiv korupcije i kriminala.

TOZA - PECAROS

pre 10 godina

Ono sto je zaista neverovatno da je,narod Srbije u soku bar jednom nedeljno sa informacijama o proneverenim ciframa koje tesko da ume i da napise odnosno razume. Jos bi trebao da se saoseca odnosno da zali ovakve, dok njihove stranke se brane tim sto odmah izadju u javnost gde ih brane kako je to politicka hajka na njihove clanove.

nolika

pre 10 godina

Polako borba protiv korupcije ulazi u institucionalne vode. Zahvaljujući Vučiću došlo je vreme da u Srbiji svako radi svoj posao. Dosta je bilo uplitanja politike u sve institucije, posle Vučića u Srbiji više neće biti važno ko je na vlasti, uspostaviće se sistem i samo tako Srbija može da napreduje.

rajko r. gm

pre 10 godina

Tokom protekle decenije sistem usluga, prijateljstva i rodbinskih veza rezultirao je činjenicom da je Srbija u svetu označena kao zemlja u kojoj caruje korupcija.

Nera

pre 10 godina

Ma sve hapsiti,ali samo se pitam ima li mesta po zatvorima,za sav ovaj lopovluk..A svako ko je ostetio drzavu mora da odgovara!!!!!!!!

koviljac

pre 10 godina

Ne sumnjam da će svi koji su činili nezakonite radnje, a za koje se to može dokazati, biti procesuirani. Sigurno je da Vučić ni po cenu novih izbora neće odustajati od nulte tolerancije na korupciju.

SUDSKI VEŠTAK

pre 10 godina

Jasna i očekivana reakcija suda.Da ne bi uticao na svedoke,neka se Bubalo malo hladi u ćorci i budite sigurni da ima podebela optužnica za njega inače ga ne bi hapsili.

draško

pre 10 godina

Srbija najzad ima nekoga ko sme i može da se obračuna sa svima koji su ogrezli u kriminal i korupciju. Vučić je krenuo u borbu o kojoj pre njega niko nije smeo ni da pomisli. Tu borbu je mogao da pokrene samo neko ko ima mnogo hrabrosti, i ko nema mrlje u svom političkom životu, a Vučić je jedan od retkih takvih političara u Srbiji.

Viktor

pre 10 godina

Da je ranije funkcionisala borba protiv korupcije do ovolikih kradja ne bi doslo. Samo da se nadje neki mehanizam da vrate pokradeno.

Stevan

pre 10 godina

Ma naravno da je kriv sto ce se i dokazati,polako ima ih jos sve po zakonu Vucic je dobro uradio kriminal i korupcija su cvetali a narod ispastao...

Mikael Hansen

pre 10 godina

Dugo vremena smo se pitali ima li Srbija uopšte naslednika Đinđića. Odgovor je dobijen u liku Vučića, čoveka koji pleni istom tom energijom i pravdoljubivošću ...

Pele

pre 10 godina

Kostunice izdaj sad neko "pametno" saopstenje!
(mi, 16. jun 2013 11:55)
Koštunica je zbunjen i zatečen. Kako sada da sroči smislen komentar, a da se u njemu ne pominje Kosovo?
Mada je on takve situacije ranije rešavao ćutanjem. Kao, npr. ono kada je Dejan Mihajlov priznao na sudu da je lagao u cilju političke kampanje.

igor

pre 10 godina

Samo u srpskom pravosudju mozete istovremeno imati nezakonitu prodaju i zakonitu kupovinu.Kako se nisu setili kupovine shecerana za 3dm?Da li je moguce da su toliko mnogo vredele!?Kakve veze sa vrednoshcu akcija ima procena vrednosti preduzeca?Nisu prodavali preduzece,vec akcije.Koliko ce po tom principu vredeti akcije galenike,kad samo skulpture koshtaju milione.Vrednost akcija zavisi od prihoda i profitabilnosti a ne od proceniteljeve namere.

NIS

pre 10 godina

e pa počelo je, a da li će se nekad preispitati privatizavcija NIS-a, zamislite takva kompanija za 400 miliona evra, gospodine Radosavljeviću znam da su Vam ruke pune posla ali ima još školovanih ljudi koji bi Vam rado pritekli u pomoć. Gradjani Srbije zaslužuju informaciju o toj privatizaciji.

draganzr

pre 10 godina

da li je moguce da kostunica (najodgovorniji za dvadesetak spornih privatizacija i jos mnogo toga pocev od atentata na zorana ...) i ovu vladajucu garnituru ima u saci cim ne smeju da mu se priblize. predhodna vlast nije smela ni na informativni razgovor da ga pozove! koje li informacije on ima kojima moze (kao i recimo tijanic - dozivotni vlasnik javnog servisa tj. rts-a) da ucenjuje celokupni pravni sistem i sve nadlezne institucije? ili ga kao i bajatovica cuvaju rusi?

draganzr

pre 10 godina

obratite paznju na pluseve i minuse. cim spomenes legalistu kao saucesnika, garantovano sledi neverovatna bujica minusa! ako krenes u hvalospeve svetog nam vucica pljuste plusevi. znaci: i dalje nemamo kritican stav, volimo da smo ovce. starog cobana zamenuli mladjim.

ravijojla

pre 10 godina

kada niste vi njih sada oni hapse vas šta ćeš imaš u životu samo jednu priliku da učinis ispravnu stvar i kada ne uradiš evo šta se desi

Krusevljanin

pre 10 godina

He, he, he... Nije to jedina privatizacija, gde je drzava ostecena. Neka se provere i privatizacije u Krusevcu. Videcete kako su preduzeca koja su fino radila, namerno upropascena u dogovoru sa direktorima, da bi se jeftinije prodala. A sve kao u filmu TESNA KOZA.
Ali koga to briga... Krusevac je i onako dalje od Beograda...

Milos

pre 10 godina

Dokle kod neki politicar ne bude osudjen na pravu kaznu kao u svakoj uredjenoj zemlji(20-30god. za ovakve i slicne stvari)plus oduzimanje imovine mene ovakvi spektakularni naslovi uopste ne impresioniraju.Problem je sistem.Pozdrav.

Dragan

pre 10 godina

Interesantno je da i vlast i postovani pisci komentara potpuno ignorisu one koji su tu najvise osteceni, male akcionare Luke. I za vlast i za publiku, ovo je samo cirkus gde svi navijaju da lopovi budu uhvaceni. A pravda, ona nije bitna izgleda.

Miroslav D.

pre 10 godina

Pozdravljam svaki potez u borbi protiv kriminala i korupcije. Bez iskoraka u rešenju problema kriminala i korupcije malo je verovatan i povratak srpske ekonomije na neku prihvatljivu stopu privrednog rasta.

Srbin 100%

pre 10 godina

Gradjani Srbije su godinama bespomocno gledali kako vlast uzima novac i unistava nasu buducnost i buducnost nase dece,krajnje je vreme bilo da neko stane na put ovoj bolesti koja je pretila da uzdrma temelje nase drzave

draganzr

pre 10 godina

obratite paznju na pluseve i minuse. cim spomenes legalistu kao saucesnika, garantovano sledi neverovatna bujica minusa! ako krenes u hvalospeve svetog nam vucica pljuste plusevi. znaci: i dalje nemamo kritican stav, volimo da smo ovce. starog cobana zamenuli mladjim.

Dragan

pre 10 godina

Interesantno je da i vlast i postovani pisci komentara potpuno ignorisu one koji su tu najvise osteceni, male akcionare Luke. I za vlast i za publiku, ovo je samo cirkus gde svi navijaju da lopovi budu uhvaceni. A pravda, ona nije bitna izgleda.

ravijojla

pre 10 godina

kada niste vi njih sada oni hapse vas šta ćeš imaš u životu samo jednu priliku da učinis ispravnu stvar i kada ne uradiš evo šta se desi

Milos

pre 10 godina

Dokle kod neki politicar ne bude osudjen na pravu kaznu kao u svakoj uredjenoj zemlji(20-30god. za ovakve i slicne stvari)plus oduzimanje imovine mene ovakvi spektakularni naslovi uopste ne impresioniraju.Problem je sistem.Pozdrav.

Krusevljanin

pre 10 godina

He, he, he... Nije to jedina privatizacija, gde je drzava ostecena. Neka se provere i privatizacije u Krusevcu. Videcete kako su preduzeca koja su fino radila, namerno upropascena u dogovoru sa direktorima, da bi se jeftinije prodala. A sve kao u filmu TESNA KOZA.
Ali koga to briga... Krusevac je i onako dalje od Beograda...

draganzr

pre 10 godina

da li je moguce da kostunica (najodgovorniji za dvadesetak spornih privatizacija i jos mnogo toga pocev od atentata na zorana ...) i ovu vladajucu garnituru ima u saci cim ne smeju da mu se priblize. predhodna vlast nije smela ni na informativni razgovor da ga pozove! koje li informacije on ima kojima moze (kao i recimo tijanic - dozivotni vlasnik javnog servisa tj. rts-a) da ucenjuje celokupni pravni sistem i sve nadlezne institucije? ili ga kao i bajatovica cuvaju rusi?

valjevac

pre 10 godina

Prethodnih godina u Srbiji je bila prisutna sistemska korupcija u koju su bili uključeni najviši državni funkcioneri. Vučić je uspeo da pokrene borbu protiv korupcije, i polako se, zahvaljujući Vučiću, uspostavlja institucionalna borbu protiv korupcije, što i jeste cilj svake zemlje.

leonid

pre 10 godina

Borba protiv korupcije i kriminala ne može stati dok je Vučić u vladi Srbije. Vučić je garancija da će ta borba biti neprekidna i beskompromisna.

Mikael Hansen

pre 10 godina

Dugo vremena smo se pitali ima li Srbija uopšte naslednika Đinđića. Odgovor je dobijen u liku Vučića, čoveka koji pleni istom tom energijom i pravdoljubivošću ...

draško

pre 10 godina

Srbija najzad ima nekoga ko sme i može da se obračuna sa svima koji su ogrezli u kriminal i korupciju. Vučić je krenuo u borbu o kojoj pre njega niko nije smeo ni da pomisli. Tu borbu je mogao da pokrene samo neko ko ima mnogo hrabrosti, i ko nema mrlje u svom političkom životu, a Vučić je jedan od retkih takvih političara u Srbiji.

milanko

pre 10 godina

Zbog toga što su ministri u vreme vladavine DSS-a i DS-a bili zaštićeni kao „beli medvedi", Srbija je i postala zemlja u kojoj caruje korupcija.

nolika

pre 10 godina

Polako borba protiv korupcije ulazi u institucionalne vode. Zahvaljujući Vučiću došlo je vreme da u Srbiji svako radi svoj posao. Dosta je bilo uplitanja politike u sve institucije, posle Vučića u Srbiji više neće biti važno ko je na vlasti, uspostaviće se sistem i samo tako Srbija može da napreduje.

koviljac

pre 10 godina

Ne sumnjam da će svi koji su činili nezakonite radnje, a za koje se to može dokazati, biti procesuirani. Sigurno je da Vučić ni po cenu novih izbora neće odustajati od nulte tolerancije na korupciju.

Stevan

pre 10 godina

Ma naravno da je kriv sto ce se i dokazati,polako ima ih jos sve po zakonu Vucic je dobro uradio kriminal i korupcija su cvetali a narod ispastao...

Slavica

pre 10 godina

Pa nek on školuje decu po Hong Kongu i Marseju od tuđih para. Naša su grcala, delio nam otkaze kao konfete i nije ga bilo briga. Pravda je spora ali dostižna.

TOZA - PECAROS

pre 10 godina

Ono sto je zaista neverovatno da je,narod Srbije u soku bar jednom nedeljno sa informacijama o proneverenim ciframa koje tesko da ume i da napise odnosno razume. Jos bi trebao da se saoseca odnosno da zali ovakve, dok njihove stranke se brane tim sto odmah izadju u javnost gde ih brane kako je to politicka hajka na njihove clanove.

Milan L NS

pre 10 godina

Borba protiv korupcije i kriminala je u stvari pitanja opstanka ove države. Ili ce Srbija biti uređena država u kojoj će zakon važiti za sve podjednaki, ili ne treba ni da postoji, zbog toga treba dati veliku podrska Aleksandru Vučiću u ovoj beskompromisnoj borbi protiv korupcije i kriminala.

biljana

pre 10 godina

To su ti uspešni biznismeni i privrednici. Lako je biti biznismen kada uzmeš kredit od 5 miliona evra, i nikad ga ne vratis, pa uzmeš još jedan kao reprogram pa ne vratiš ni njega, a političari na vlasti drže zaleđinu i uzimaju provizije. Tako je Srbija funkcionisala u vreme vladavine DS-a, i zato danas imamo ovolika hapšenja.

ivan.88

pre 10 godina

ej, 5.7M evra, pa jel znaju oni koja to para. I Miskovic ko zna koliko nakrao kada nudio samo za slobodu 25M E. ccc, sramota za one koje su dozvolili da dodje do toga. To da ne pustaju na slobodu naredne 20 godine!

DukeOfYork@London

pre 10 godina

Gde je u svemu tome Kostunica Dr Vojislav. Zasto se ne pozove na odgovornost Bubalov sef Dr Neobavesteni? Muka mi je svaki put kad ga brane i pricaju kako on licno nije nista ukrao (naravno i nikog odstrelio). Njegova odgovornost i kao predsednika i kao kasnijeg predsednika vlade ne moze se izbrisati. Srpski nacionalisticki korpus koji ga brani iz sve snage nikad nece pokleknuti. Ali upravo zbog toga i postoji zakon koji mora da pokaze i dokaze svima da se u ime navodnih svetlih ciljeva ne moze bezobzirno pljackati.

SUDSKI VEŠTAK

pre 10 godina

Jasna i očekivana reakcija suda.Da ne bi uticao na svedoke,neka se Bubalo malo hladi u ćorci i budite sigurni da ima podebela optužnica za njega inače ga ne bi hapsili.

Viktor

pre 10 godina

Da je ranije funkcionisala borba protiv korupcije do ovolikih kradja ne bi doslo. Samo da se nadje neki mehanizam da vrate pokradeno.

samoJA

pre 10 godina

Sve odgovorne za malverzacije treba procesuirati i njihovu imovinu zapleniti i prodati,da bi se naplatila svaka greška koju su napravili

Smiljka

pre 10 godina

Nikad necu zaboraviti kad nam je na sastanku Bubalo rekao molim vas ali i moja deca studiraju i ja imam dva studenta. Jedno mu je studiralo u Marseju a drugo u Hong Kongu. A ja svojim sudentima nisam imala za kiriju u Novom Sadu da dam. Ako je nekom drago znajuci sta si uradio sa Livnicom i kako si nam se obracao kao radnicima, meni je drago Bubalo. Ne cudi me nista u vezi Bubala i sta je uradio sa Lukom Beograd, to je samo produzetak njegovog rada. Treba ga ispitati i za Livnicu kako je privatizovao firmu i sa kojim parama je skolovao decu po inostranstvu, kupovao kuce, otvorio firme po Beogradu i Kikindi.

Viktor

pre 10 godina

Da je ranije funkcionisala borba protiv korupcije do ovolikih kradja ne bi doslo. Samo da se nadje neki mehanizam da vrate pokradeno.

Gile

pre 10 godina

Лопови су почели да поткрадају једни друге. Овакви неспоразуми могући су само због тога што се код нас још не зна ко је све лопов.
Д.Р.

titin

pre 10 godina

Kriminal i korupcija su ozbiljno pretili opstanku Srbije kao države. Zbog toga započeta borba protiv korupcije i kriminala, mora biti nastavljena nesmanjenom žestinom.

lisko

pre 10 godina

Protivnici borbe protiv korupcije su, u najvećem delu, upravo oni koji se boje istraga, jer nisu bili baš prepošteni u prošlosti.

Zvonko Petrovic

pre 10 godina

Ljudi moji, ima li gde da nije napravljena nikakva steta i da je sve cisto?? Strasno sta je sve u ovoj drzavi radjeno.Pa to se kupilo i sakom i kapom.

Mirjana

pre 10 godina

Naravno to se i ocekivalo,sve trba hapsiti i preispitati ko god da je pa lepo oduzeti imovinu a novac u budzet,a oni neka odmore od lepog zivota..

Pele

pre 10 godina

Kostunice izdaj sad neko "pametno" saopstenje!
(mi, 16. jun 2013 11:55)
Koštunica je zbunjen i zatečen. Kako sada da sroči smislen komentar, a da se u njemu ne pominje Kosovo?
Mada je on takve situacije ranije rešavao ćutanjem. Kao, npr. ono kada je Dejan Mihajlov priznao na sudu da je lagao u cilju političke kampanje.

Jablan

pre 10 godina

Svaki dan se cuje po neka nova afera, i gomila proneverenih para je u pitanju. Oduzmite im sve sto su nezakonito stekli pa da vidite kako se Srbija i njen budzet oporavljaju.

NIS

pre 10 godina

e pa počelo je, a da li će se nekad preispitati privatizavcija NIS-a, zamislite takva kompanija za 400 miliona evra, gospodine Radosavljeviću znam da su Vam ruke pune posla ali ima još školovanih ljudi koji bi Vam rado pritekli u pomoć. Gradjani Srbije zaslužuju informaciju o toj privatizaciji.

igor

pre 10 godina

Samo u srpskom pravosudju mozete istovremeno imati nezakonitu prodaju i zakonitu kupovinu.Kako se nisu setili kupovine shecerana za 3dm?Da li je moguce da su toliko mnogo vredele!?Kakve veze sa vrednoshcu akcija ima procena vrednosti preduzeca?Nisu prodavali preduzece,vec akcije.Koliko ce po tom principu vredeti akcije galenike,kad samo skulpture koshtaju milione.Vrednost akcija zavisi od prihoda i profitabilnosti a ne od proceniteljeve namere.

rajko r. gm

pre 10 godina

Tokom protekle decenije sistem usluga, prijateljstva i rodbinskih veza rezultirao je činjenicom da je Srbija u svetu označena kao zemlja u kojoj caruje korupcija.

Srbin 100%

pre 10 godina

Gradjani Srbije su godinama bespomocno gledali kako vlast uzima novac i unistava nasu buducnost i buducnost nase dece,krajnje je vreme bilo da neko stane na put ovoj bolesti koja je pretila da uzdrma temelje nase drzave

Nera

pre 10 godina

Ma sve hapsiti,ali samo se pitam ima li mesta po zatvorima,za sav ovaj lopovluk..A svako ko je ostetio drzavu mora da odgovara!!!!!!!!

Miroslav D.

pre 10 godina

Pozdravljam svaki potez u borbi protiv kriminala i korupcije. Bez iskoraka u rešenju problema kriminala i korupcije malo je verovatan i povratak srpske ekonomije na neku prihvatljivu stopu privrednog rasta.