Subota, 15.06.2013.

21:07

Prlainović i Rađen ostaju u Zvezdi

Jedan od najboljih vaterpolista sveta i kapiten Crvene zvezde Andrija Prlainović predvodiće i sledeće sezone zvaničnog prvaka Evrope.

Izvor:

Prlainoviæ i Raðen ostaju u Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Šampion ne gleda daj je maj ili junac

pre 10 godina

&(One night in May, 16. jun 2013 00:02)

Pa čoveče, VI STE PROBALI! I pljuvanje u dalj, i drmanje koševa i "tiho i elegantno" podvaljivanje u tihim, majskim večerima. I grubo uz pomoć vatrogasnog aparata, i laser, i sudijski autorski šou i saopštenja o neočešljanoj BABI, ali slaba vajda. Providno!!!

Ko hebe ... budućnost, sad je važno kako mi je!

pre 10 godina

& Kako nema grobara? A Prlainović? Čujem da kupujete i mlade Šapića i Vujasinovića.
(Preferiram grobare, 15. jun 2013 23:07)

/sarcasm in/ Naravno, sve cist grobar do grobara koji nikad nije igrao u Zvezdi /sarcasm out/...
(PeraQ, 16. jun 2013 00:34)

Shvatili ste da ne vredi pojedinačno, treba gledati celinu ali dosad niste imali para za ekipu. Sad su druga vremena, skorojevići cvetaju a kod nas: IMA SE, MOŽE SE! U Partizanu: Hvala Bogu, traže nas i ne pitaju šta košta! Narod: PIŠI PROPALO!

qqlele

pre 10 godina

Kao Grobar sam došao da pozdravim odluku Prlainovića da ostane u Srbiji. Bez obzira što je sada u Zvezdi i dalje sam mu zahvalan na našoj sedmoj tituli 2010. kojoj je dao svoj puni doprinos. Ali, sam onda u komentarima pročitao "Odu Grobarima" i moram da pohvalim autora. To je nešto naj, ali ubedljivo najgluplje što sam ikada pročitao. Vežbaj dečkonjo. Imaš tema na pretek.

struki

pre 10 godina

Da mi je znati gde je sad onaj "genije",sto je dan pose osvojene titule prvaka evrope,napisao kako ja Andrija potpisao za Primorje? Ljudskoj zlobi i pakosti(Partizanovih navijaca),nikad kraja....Bravo momci,dupla kruna kod nas sigurna,a za evroligu ce biti tesko,ali sve je moguce,uz par pojacanja,ko zna?

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

Vidjeh pre neki dan Andriju i Leku Ivovica zajedno u jednom kaficu.Sigurno se Andrija zahvalio najboljem strijelcu lige sampiona sto nije zapeo u finalu :) Ti si ponos naseg grada Andrijaaa!!!

Sole

pre 10 godina

Oda Grobarima

Grobarima je postalo krivo ,
što Partizan ne osvaja sve živo ,
a i ono što su osvojili ,
s teškom mukom su izborili.

U nebesa sebe dižu ,
pa zbog toga nikako ne stižu ,
da istini u oči pogledaju ,
i časno poraz priznaju.

Da bi Grobarima bilo lakše ,
udaraju drugima packe ,
podbadaju sa svih strana ,
to im je duhovna hrana.

Drugi klubovi se pojačali ,
a Grobari se odmah zapitali ,
odakle pare za pojačanja ,
zašto to niko ne kažnjava.

Zato čim Partizan počne loše da igra ,
Grobarima zaigra ego ,
pa su im sudije krive ,
jer druge vraćaju iz mrtvih u žive.

Da bi Grobarima bilo lakše ,
udaraju drugima packe ,
podbadaju sa svih strana ,
to im je duhovna hrana.

I nikako im ne prija ,
da neko drugi Partizan razbija ,
da neki drugi klub titulu osvoji ,
kad samo Partizan postoji.

Najviše na svetu celom bi voleli ,
da se SD Partizan - u dodeli ,
da večito ima primat ,
bez obzira na rezultat.

Da bi Grobarima bilo lakše ,
udaraju drugima packe ,
podbadaju sa svih strana ,
to im je duhovna hrana.

Sole

pre 10 godina

Evo ja sam grobar i prestanite da smarate sa tim.
Dobro je da u vaterpolu imamo jaku Zvezdu.
(šarlatani jedni, 15. jun 2013 21:51)

Lepo je to što ti voliš da imamo jaku Zvezdu , ali znaš kako se kaže , jedna lasta ne čini proleće , zato , ima da delije uzvraćaju grobarima istom merom i da ih prozivaju , sve dok oni ne prestanu da nas i naše klubove prozivaju , i navijaju protiv nas i protiv toga da mi imamo jake klubove.
U proteklih godinu dana , ne postoji ni jedna vest o Crvenoj zvezdi u kojoj nas grobari nisu ocrnili , ili se podsmevali u stilu kako nam se omakla pobeda , ili kako veštačke tvorevine nema da opstanu više od jedne sezone , ili odakle pare za dovođenje igrača , a ne vidim da su se Delije interesovale za to odakle pare za igrače koje su igrali u bilo kom klubu u okviru SD Partizan...

Sole

pre 10 godina

Ja sam grobar i ama uopste me nije zabrinula ova vest..vi ste bolji od nas bili za duska pijetlovica sad kad je on otisao isti smo s tim sto su nasi klinci napredovali..a vi kao prvaci evrope i dalje imate kompleks od partizana pa samo grobare spominjete u komentarima..medjutim i dalje mi nije zao sto sam navijao za vas u finalu protiv hrvata
(23:47 u 28.minutu utakmice, 16. jun 2013 00:14)

A da mi je znati od koga vi imate kompleks , kada na svakoj vesti vezanoj za crvenu zvzdu , 2 / 3 komentara su vaši. Kad je neka vest o Zvezdi , komentara ima maltene duplo više nego kada je u pitanju neka vest o Partizanu.

Bojan

pre 10 godina

Ovde vest kako ostaju reprezentativci Srbije, a na drugoj strani Partizan mora da proda klince sa kojima je igrao prosle sezone i da igra sa jos mladjima. Hvala Srbijo svaki dan dokazujes zasto polako nestajes.

my way

pre 10 godina

Ekstra, svaka cast pre svega Andriji, a i Radjenu! Pijetlovica nek zameni Savic i ustedi se na kinti:) Dovodimo i crnogorske reprezentativce iz Jadrana, bivseg Partizanovog igraca Aleksandra Radovica i golmana Milosa Scepanovica.

One night in May

pre 10 godina

Odlicna vest, valjda vam je jasno da u fudbalu i basketu nema sta da trazite u ovom veku, za vas je uvek vaterpolo bio najvaznija sporedna stvar na svetu. Valjda ce tako i ostati.
(KODAR78, 15. jun 2013 23:04)

A sto to vi konkretno IMATE da trazite u kosarci i fudbalu u ovom veku (sto se fudbala tice, zapravo, u bilo kom veku)??

Je l' ste osvojili neki medjunarodni trofej?? Je l' ste mozda bili svetski sampioni ikada u bilo kom sportu????

Je l' ste mozda AKTUELNI sampioni kontinenta u bilo kom sportu? I malo je verovatno da cete IKADA ponovo i biti...

23:47 u 28.minutu utakmice

pre 10 godina

ja sam grobar i ama uopste me nije zabrinula ova vest..vi ste bolji od nas bili za duska pijetlovica sad kad je on otisao isti smo s tim sto su nasi klinci napredovali..a vi kao prvaci evrope i dalje imate kompleks od partizana pa samo grobare spominjete u komentarima..medjutim i dalje mi nije zao sto sam navijao za vas u finalu protiv hrvata

Samo je prava vest vest, ostalo su patke

pre 10 godina

Ko je ovu vest zvanično izrekao? Klub, sami vaterpolisti? Zašto ovo moje pitanje ne sme da bude objavljeno? Zato što može da sruši kulu od karata.

Ova vest nema nijedan zvaničan izvor

pre 10 godina

Vaterpolisti u Čeljabinsku, kad su sa njima postignuti dogovori, kad je sa njima razgovarano, ko je dao ovu vest? Samo oni koji ne znaju da čitaju tekstove u sve odmah poveruu, a ja kažem da je sve ovo, zasad, opsena.

damnicon

pre 10 godina

...covek zna da je postao legenda CRVENE ZVEZDE vec sad, kapiten poput Stevana Stojanovica, dostojan da digne pehar za sve ZVEZDASE na SVETU...

PeraQ

pre 10 godina

Kako nema grobara? A Prlainović? Čujem da kupujete i mlade Šapića i Vujasinovića.
(Preferiram grobare, 15. jun 2013 23:07)

/sarcasm in/ Naravno, sve cist grobar do grobara koji nikad nije igrao u Zvezdi /sarcasm out/...

NEDJA

pre 10 godina

Ma,kakav fudbal i kosarka,vaterpolo je najbitniji sport,u celoj Evropi se prica o Zvezdinim vaterpolistima.Svi evropski mediji javljaju da se zbog toga u Srbiji živi bolje.

KODAR78

pre 10 godina

Odlicna vest, valjda vam je jasno da u fudbalu i basketu nema sta da trazite u ovom veku, za vas je uvek vaterpolo bio najvaznija sporedna stvar na svetu. Valjda ce tako i ostati.

Pera

pre 10 godina

Prosto ne mogu da verujem. Verovatno je imao odlicnih ponuda ali je ostao pri tome da ne ide iz Zvezde. On je radak primer pravog sportiste, uz to neverovatno skroman momak. Svaka cast majstore.

bane

pre 10 godina

vidim neke smesne komentare koji ovo predstavljaju kao veliku pobedu I time gase rezultat partizana u kosarci :-D vi imate veze sa realnim zivotom kao. sto vaterpolo I kosarka imaju veze jedno sa drugim

Delija UE

pre 10 godina

Bravo Andrija delijo! Pa da ponovimo i sledece sezone, ovosezonske rezultate. Dobro je sto su pronadjene pare, jer nije bilo zanimljivo dok je samo jedan klub vladao i imao kintu.

'

pre 10 godina

To majstori! U inat svima i uprkos svemu, na nesreću onih koji su se juče i danas naslađivali i radovali! Pa opet da cepamo! "Osvojili smo sveee..."

GoGo

pre 10 godina

Oce covek lepo i sledece godine da uzme ovaj trofej. Resio lepo i oce!
I to od Alise. Mi Zvezdasi volimo dame i gospodsku igru koja se zove sah. Ovu sliku ocu da vidim u ovo vreme i u istim rukama i naredne godine.
I neka nam je Sa Srecom, brate !

Sole

pre 10 godina

Ovo je lepa vest. Bez obzira šta drugi mislili , bolje da mi (Srpski klubovi) dominiramo sa našim igračima , nego da Pro reko to isto radi sa našim igračima.

P.S.
Gde su nestali grobari? Baš je pusto bez njihovih komentara na vestima o Crvenoj zvezdi.

Heroes

pre 10 godina

Bas mi za onih iskompleksiranih grobara sto su se poradovali,kad su culi da Pijetlovic ide u Rusiju..Spominjali neki Becej ne znam sta.E koliko ste jadni kad se radujete tudjoj nesreci, dosta vas je cak navijalo za Jug, to samo govori o vama...Ah da Prlainovic je dosao samo zbog para, to ste pricali,da se zapamti..

Zvezdas

pre 10 godina

Gde su grobari? Pa cekajte da se oporave od soka...
Evo namerno ovo napisah teskom mukom.I sada je to kao neki komentar. Nekoga sam kao pecnuo, provocirao itd. trla baba lan...
Zelim pre svega da izrazim veliko zadovoljstvo i srecu sto je moja Zvezda osvojila ovaj veliki trofej.Igrala je za svoje boje i za svoje navijace, kao i za navijace cele Srbije. Cestitam i Partizanu na ucescu u F4 i velikoj borbi.Sigurno su nam pomogli osvajanju ovog pehara, jer su Jug dobro izmorili.Cestitam i Radnickom. Sto se tice vaterpola u Srbiji,ja sam miran.
A za nas fudbal, za nasu kosarku, da se borimo svi i da to vratimo tamo gde je nekada bilo.Rekoh ja pre neko vece.Da se borimo i da zasluzimo.

Heroes

pre 10 godina

Bas mi za onih iskompleksiranih grobara sto su se poradovali,kad su culi da Pijetlovic ide u Rusiju..Spominjali neki Becej ne znam sta.E koliko ste jadni kad se radujete tudjoj nesreci, dosta vas je cak navijalo za Jug, to samo govori o vama...Ah da Prlainovic je dosao samo zbog para, to ste pricali,da se zapamti..

Sole

pre 10 godina

Ovo je lepa vest. Bez obzira šta drugi mislili , bolje da mi (Srpski klubovi) dominiramo sa našim igračima , nego da Pro reko to isto radi sa našim igračima.

P.S.
Gde su nestali grobari? Baš je pusto bez njihovih komentara na vestima o Crvenoj zvezdi.

'

pre 10 godina

To majstori! U inat svima i uprkos svemu, na nesreću onih koji su se juče i danas naslađivali i radovali! Pa opet da cepamo! "Osvojili smo sveee..."

Delija UE

pre 10 godina

Bravo Andrija delijo! Pa da ponovimo i sledece sezone, ovosezonske rezultate. Dobro je sto su pronadjene pare, jer nije bilo zanimljivo dok je samo jedan klub vladao i imao kintu.

Zvezdas

pre 10 godina

Gde su grobari? Pa cekajte da se oporave od soka...
Evo namerno ovo napisah teskom mukom.I sada je to kao neki komentar. Nekoga sam kao pecnuo, provocirao itd. trla baba lan...
Zelim pre svega da izrazim veliko zadovoljstvo i srecu sto je moja Zvezda osvojila ovaj veliki trofej.Igrala je za svoje boje i za svoje navijace, kao i za navijace cele Srbije. Cestitam i Partizanu na ucescu u F4 i velikoj borbi.Sigurno su nam pomogli osvajanju ovog pehara, jer su Jug dobro izmorili.Cestitam i Radnickom. Sto se tice vaterpola u Srbiji,ja sam miran.
A za nas fudbal, za nasu kosarku, da se borimo svi i da to vratimo tamo gde je nekada bilo.Rekoh ja pre neko vece.Da se borimo i da zasluzimo.

Pera

pre 10 godina

Prosto ne mogu da verujem. Verovatno je imao odlicnih ponuda ali je ostao pri tome da ne ide iz Zvezde. On je radak primer pravog sportiste, uz to neverovatno skroman momak. Svaka cast majstore.

GoGo

pre 10 godina

Oce covek lepo i sledece godine da uzme ovaj trofej. Resio lepo i oce!
I to od Alise. Mi Zvezdasi volimo dame i gospodsku igru koja se zove sah. Ovu sliku ocu da vidim u ovo vreme i u istim rukama i naredne godine.
I neka nam je Sa Srecom, brate !

One night in May

pre 10 godina

Odlicna vest, valjda vam je jasno da u fudbalu i basketu nema sta da trazite u ovom veku, za vas je uvek vaterpolo bio najvaznija sporedna stvar na svetu. Valjda ce tako i ostati.
(KODAR78, 15. jun 2013 23:04)

A sto to vi konkretno IMATE da trazite u kosarci i fudbalu u ovom veku (sto se fudbala tice, zapravo, u bilo kom veku)??

Je l' ste osvojili neki medjunarodni trofej?? Je l' ste mozda bili svetski sampioni ikada u bilo kom sportu????

Je l' ste mozda AKTUELNI sampioni kontinenta u bilo kom sportu? I malo je verovatno da cete IKADA ponovo i biti...

damnicon

pre 10 godina

...covek zna da je postao legenda CRVENE ZVEZDE vec sad, kapiten poput Stevana Stojanovica, dostojan da digne pehar za sve ZVEZDASE na SVETU...

Sole

pre 10 godina

Ja sam grobar i ama uopste me nije zabrinula ova vest..vi ste bolji od nas bili za duska pijetlovica sad kad je on otisao isti smo s tim sto su nasi klinci napredovali..a vi kao prvaci evrope i dalje imate kompleks od partizana pa samo grobare spominjete u komentarima..medjutim i dalje mi nije zao sto sam navijao za vas u finalu protiv hrvata
(23:47 u 28.minutu utakmice, 16. jun 2013 00:14)

A da mi je znati od koga vi imate kompleks , kada na svakoj vesti vezanoj za crvenu zvzdu , 2 / 3 komentara su vaši. Kad je neka vest o Zvezdi , komentara ima maltene duplo više nego kada je u pitanju neka vest o Partizanu.

my way

pre 10 godina

Ekstra, svaka cast pre svega Andriji, a i Radjenu! Pijetlovica nek zameni Savic i ustedi se na kinti:) Dovodimo i crnogorske reprezentativce iz Jadrana, bivseg Partizanovog igraca Aleksandra Radovica i golmana Milosa Scepanovica.

NEDJA

pre 10 godina

Ma,kakav fudbal i kosarka,vaterpolo je najbitniji sport,u celoj Evropi se prica o Zvezdinim vaterpolistima.Svi evropski mediji javljaju da se zbog toga u Srbiji živi bolje.

Sole

pre 10 godina

Evo ja sam grobar i prestanite da smarate sa tim.
Dobro je da u vaterpolu imamo jaku Zvezdu.
(šarlatani jedni, 15. jun 2013 21:51)

Lepo je to što ti voliš da imamo jaku Zvezdu , ali znaš kako se kaže , jedna lasta ne čini proleće , zato , ima da delije uzvraćaju grobarima istom merom i da ih prozivaju , sve dok oni ne prestanu da nas i naše klubove prozivaju , i navijaju protiv nas i protiv toga da mi imamo jake klubove.
U proteklih godinu dana , ne postoji ni jedna vest o Crvenoj zvezdi u kojoj nas grobari nisu ocrnili , ili se podsmevali u stilu kako nam se omakla pobeda , ili kako veštačke tvorevine nema da opstanu više od jedne sezone , ili odakle pare za dovođenje igrača , a ne vidim da su se Delije interesovale za to odakle pare za igrače koje su igrali u bilo kom klubu u okviru SD Partizan...

Sole

pre 10 godina

Oda Grobarima

Grobarima je postalo krivo ,
što Partizan ne osvaja sve živo ,
a i ono što su osvojili ,
s teškom mukom su izborili.

U nebesa sebe dižu ,
pa zbog toga nikako ne stižu ,
da istini u oči pogledaju ,
i časno poraz priznaju.

Da bi Grobarima bilo lakše ,
udaraju drugima packe ,
podbadaju sa svih strana ,
to im je duhovna hrana.

Drugi klubovi se pojačali ,
a Grobari se odmah zapitali ,
odakle pare za pojačanja ,
zašto to niko ne kažnjava.

Zato čim Partizan počne loše da igra ,
Grobarima zaigra ego ,
pa su im sudije krive ,
jer druge vraćaju iz mrtvih u žive.

Da bi Grobarima bilo lakše ,
udaraju drugima packe ,
podbadaju sa svih strana ,
to im je duhovna hrana.

I nikako im ne prija ,
da neko drugi Partizan razbija ,
da neki drugi klub titulu osvoji ,
kad samo Partizan postoji.

Najviše na svetu celom bi voleli ,
da se SD Partizan - u dodeli ,
da večito ima primat ,
bez obzira na rezultat.

Da bi Grobarima bilo lakše ,
udaraju drugima packe ,
podbadaju sa svih strana ,
to im je duhovna hrana.

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

Vidjeh pre neki dan Andriju i Leku Ivovica zajedno u jednom kaficu.Sigurno se Andrija zahvalio najboljem strijelcu lige sampiona sto nije zapeo u finalu :) Ti si ponos naseg grada Andrijaaa!!!

PeraQ

pre 10 godina

Kako nema grobara? A Prlainović? Čujem da kupujete i mlade Šapića i Vujasinovića.
(Preferiram grobare, 15. jun 2013 23:07)

/sarcasm in/ Naravno, sve cist grobar do grobara koji nikad nije igrao u Zvezdi /sarcasm out/...

Bojan

pre 10 godina

Ovde vest kako ostaju reprezentativci Srbije, a na drugoj strani Partizan mora da proda klince sa kojima je igrao prosle sezone i da igra sa jos mladjima. Hvala Srbijo svaki dan dokazujes zasto polako nestajes.

23:47 u 28.minutu utakmice

pre 10 godina

ja sam grobar i ama uopste me nije zabrinula ova vest..vi ste bolji od nas bili za duska pijetlovica sad kad je on otisao isti smo s tim sto su nasi klinci napredovali..a vi kao prvaci evrope i dalje imate kompleks od partizana pa samo grobare spominjete u komentarima..medjutim i dalje mi nije zao sto sam navijao za vas u finalu protiv hrvata

KODAR78

pre 10 godina

Odlicna vest, valjda vam je jasno da u fudbalu i basketu nema sta da trazite u ovom veku, za vas je uvek vaterpolo bio najvaznija sporedna stvar na svetu. Valjda ce tako i ostati.

bane

pre 10 godina

vidim neke smesne komentare koji ovo predstavljaju kao veliku pobedu I time gase rezultat partizana u kosarci :-D vi imate veze sa realnim zivotom kao. sto vaterpolo I kosarka imaju veze jedno sa drugim

struki

pre 10 godina

Da mi je znati gde je sad onaj "genije",sto je dan pose osvojene titule prvaka evrope,napisao kako ja Andrija potpisao za Primorje? Ljudskoj zlobi i pakosti(Partizanovih navijaca),nikad kraja....Bravo momci,dupla kruna kod nas sigurna,a za evroligu ce biti tesko,ali sve je moguce,uz par pojacanja,ko zna?

qqlele

pre 10 godina

Kao Grobar sam došao da pozdravim odluku Prlainovića da ostane u Srbiji. Bez obzira što je sada u Zvezdi i dalje sam mu zahvalan na našoj sedmoj tituli 2010. kojoj je dao svoj puni doprinos. Ali, sam onda u komentarima pročitao "Odu Grobarima" i moram da pohvalim autora. To je nešto naj, ali ubedljivo najgluplje što sam ikada pročitao. Vežbaj dečkonjo. Imaš tema na pretek.

Šampion ne gleda daj je maj ili junac

pre 10 godina

&(One night in May, 16. jun 2013 00:02)

Pa čoveče, VI STE PROBALI! I pljuvanje u dalj, i drmanje koševa i "tiho i elegantno" podvaljivanje u tihim, majskim večerima. I grubo uz pomoć vatrogasnog aparata, i laser, i sudijski autorski šou i saopštenja o neočešljanoj BABI, ali slaba vajda. Providno!!!

Ko hebe ... budućnost, sad je važno kako mi je!

pre 10 godina

& Kako nema grobara? A Prlainović? Čujem da kupujete i mlade Šapića i Vujasinovića.
(Preferiram grobare, 15. jun 2013 23:07)

/sarcasm in/ Naravno, sve cist grobar do grobara koji nikad nije igrao u Zvezdi /sarcasm out/...
(PeraQ, 16. jun 2013 00:34)

Shvatili ste da ne vredi pojedinačno, treba gledati celinu ali dosad niste imali para za ekipu. Sad su druga vremena, skorojevići cvetaju a kod nas: IMA SE, MOŽE SE! U Partizanu: Hvala Bogu, traže nas i ne pitaju šta košta! Narod: PIŠI PROPALO!

Samo je prava vest vest, ostalo su patke

pre 10 godina

Ko je ovu vest zvanično izrekao? Klub, sami vaterpolisti? Zašto ovo moje pitanje ne sme da bude objavljeno? Zato što može da sruši kulu od karata.

Ova vest nema nijedan zvaničan izvor

pre 10 godina

Vaterpolisti u Čeljabinsku, kad su sa njima postignuti dogovori, kad je sa njima razgovarano, ko je dao ovu vest? Samo oni koji ne znaju da čitaju tekstove u sve odmah poveruu, a ja kažem da je sve ovo, zasad, opsena.

Heroes

pre 10 godina

Bas mi za onih iskompleksiranih grobara sto su se poradovali,kad su culi da Pijetlovic ide u Rusiju..Spominjali neki Becej ne znam sta.E koliko ste jadni kad se radujete tudjoj nesreci, dosta vas je cak navijalo za Jug, to samo govori o vama...Ah da Prlainovic je dosao samo zbog para, to ste pricali,da se zapamti..

23:47 u 28.minutu utakmice

pre 10 godina

ja sam grobar i ama uopste me nije zabrinula ova vest..vi ste bolji od nas bili za duska pijetlovica sad kad je on otisao isti smo s tim sto su nasi klinci napredovali..a vi kao prvaci evrope i dalje imate kompleks od partizana pa samo grobare spominjete u komentarima..medjutim i dalje mi nije zao sto sam navijao za vas u finalu protiv hrvata

NEDJA

pre 10 godina

Ma,kakav fudbal i kosarka,vaterpolo je najbitniji sport,u celoj Evropi se prica o Zvezdinim vaterpolistima.Svi evropski mediji javljaju da se zbog toga u Srbiji živi bolje.

KODAR78

pre 10 godina

Odlicna vest, valjda vam je jasno da u fudbalu i basketu nema sta da trazite u ovom veku, za vas je uvek vaterpolo bio najvaznija sporedna stvar na svetu. Valjda ce tako i ostati.

bane

pre 10 godina

vidim neke smesne komentare koji ovo predstavljaju kao veliku pobedu I time gase rezultat partizana u kosarci :-D vi imate veze sa realnim zivotom kao. sto vaterpolo I kosarka imaju veze jedno sa drugim

Sole

pre 10 godina

Ovo je lepa vest. Bez obzira šta drugi mislili , bolje da mi (Srpski klubovi) dominiramo sa našim igračima , nego da Pro reko to isto radi sa našim igračima.

P.S.
Gde su nestali grobari? Baš je pusto bez njihovih komentara na vestima o Crvenoj zvezdi.

Bojan

pre 10 godina

Ovde vest kako ostaju reprezentativci Srbije, a na drugoj strani Partizan mora da proda klince sa kojima je igrao prosle sezone i da igra sa jos mladjima. Hvala Srbijo svaki dan dokazujes zasto polako nestajes.

One night in May

pre 10 godina

Odlicna vest, valjda vam je jasno da u fudbalu i basketu nema sta da trazite u ovom veku, za vas je uvek vaterpolo bio najvaznija sporedna stvar na svetu. Valjda ce tako i ostati.
(KODAR78, 15. jun 2013 23:04)

A sto to vi konkretno IMATE da trazite u kosarci i fudbalu u ovom veku (sto se fudbala tice, zapravo, u bilo kom veku)??

Je l' ste osvojili neki medjunarodni trofej?? Je l' ste mozda bili svetski sampioni ikada u bilo kom sportu????

Je l' ste mozda AKTUELNI sampioni kontinenta u bilo kom sportu? I malo je verovatno da cete IKADA ponovo i biti...

'

pre 10 godina

To majstori! U inat svima i uprkos svemu, na nesreću onih koji su se juče i danas naslađivali i radovali! Pa opet da cepamo! "Osvojili smo sveee..."

Sole

pre 10 godina

Ja sam grobar i ama uopste me nije zabrinula ova vest..vi ste bolji od nas bili za duska pijetlovica sad kad je on otisao isti smo s tim sto su nasi klinci napredovali..a vi kao prvaci evrope i dalje imate kompleks od partizana pa samo grobare spominjete u komentarima..medjutim i dalje mi nije zao sto sam navijao za vas u finalu protiv hrvata
(23:47 u 28.minutu utakmice, 16. jun 2013 00:14)

A da mi je znati od koga vi imate kompleks , kada na svakoj vesti vezanoj za crvenu zvzdu , 2 / 3 komentara su vaši. Kad je neka vest o Zvezdi , komentara ima maltene duplo više nego kada je u pitanju neka vest o Partizanu.

Delija UE

pre 10 godina

Bravo Andrija delijo! Pa da ponovimo i sledece sezone, ovosezonske rezultate. Dobro je sto su pronadjene pare, jer nije bilo zanimljivo dok je samo jedan klub vladao i imao kintu.

Sole

pre 10 godina

Oda Grobarima

Grobarima je postalo krivo ,
što Partizan ne osvaja sve živo ,
a i ono što su osvojili ,
s teškom mukom su izborili.

U nebesa sebe dižu ,
pa zbog toga nikako ne stižu ,
da istini u oči pogledaju ,
i časno poraz priznaju.

Da bi Grobarima bilo lakše ,
udaraju drugima packe ,
podbadaju sa svih strana ,
to im je duhovna hrana.

Drugi klubovi se pojačali ,
a Grobari se odmah zapitali ,
odakle pare za pojačanja ,
zašto to niko ne kažnjava.

Zato čim Partizan počne loše da igra ,
Grobarima zaigra ego ,
pa su im sudije krive ,
jer druge vraćaju iz mrtvih u žive.

Da bi Grobarima bilo lakše ,
udaraju drugima packe ,
podbadaju sa svih strana ,
to im je duhovna hrana.

I nikako im ne prija ,
da neko drugi Partizan razbija ,
da neki drugi klub titulu osvoji ,
kad samo Partizan postoji.

Najviše na svetu celom bi voleli ,
da se SD Partizan - u dodeli ,
da večito ima primat ,
bez obzira na rezultat.

Da bi Grobarima bilo lakše ,
udaraju drugima packe ,
podbadaju sa svih strana ,
to im je duhovna hrana.

Sole

pre 10 godina

Evo ja sam grobar i prestanite da smarate sa tim.
Dobro je da u vaterpolu imamo jaku Zvezdu.
(šarlatani jedni, 15. jun 2013 21:51)

Lepo je to što ti voliš da imamo jaku Zvezdu , ali znaš kako se kaže , jedna lasta ne čini proleće , zato , ima da delije uzvraćaju grobarima istom merom i da ih prozivaju , sve dok oni ne prestanu da nas i naše klubove prozivaju , i navijaju protiv nas i protiv toga da mi imamo jake klubove.
U proteklih godinu dana , ne postoji ni jedna vest o Crvenoj zvezdi u kojoj nas grobari nisu ocrnili , ili se podsmevali u stilu kako nam se omakla pobeda , ili kako veštačke tvorevine nema da opstanu više od jedne sezone , ili odakle pare za dovođenje igrača , a ne vidim da su se Delije interesovale za to odakle pare za igrače koje su igrali u bilo kom klubu u okviru SD Partizan...

Zvezdas

pre 10 godina

Gde su grobari? Pa cekajte da se oporave od soka...
Evo namerno ovo napisah teskom mukom.I sada je to kao neki komentar. Nekoga sam kao pecnuo, provocirao itd. trla baba lan...
Zelim pre svega da izrazim veliko zadovoljstvo i srecu sto je moja Zvezda osvojila ovaj veliki trofej.Igrala je za svoje boje i za svoje navijace, kao i za navijace cele Srbije. Cestitam i Partizanu na ucescu u F4 i velikoj borbi.Sigurno su nam pomogli osvajanju ovog pehara, jer su Jug dobro izmorili.Cestitam i Radnickom. Sto se tice vaterpola u Srbiji,ja sam miran.
A za nas fudbal, za nasu kosarku, da se borimo svi i da to vratimo tamo gde je nekada bilo.Rekoh ja pre neko vece.Da se borimo i da zasluzimo.

GoGo

pre 10 godina

Oce covek lepo i sledece godine da uzme ovaj trofej. Resio lepo i oce!
I to od Alise. Mi Zvezdasi volimo dame i gospodsku igru koja se zove sah. Ovu sliku ocu da vidim u ovo vreme i u istim rukama i naredne godine.
I neka nam je Sa Srecom, brate !

Ova vest nema nijedan zvaničan izvor

pre 10 godina

Vaterpolisti u Čeljabinsku, kad su sa njima postignuti dogovori, kad je sa njima razgovarano, ko je dao ovu vest? Samo oni koji ne znaju da čitaju tekstove u sve odmah poveruu, a ja kažem da je sve ovo, zasad, opsena.

Samo je prava vest vest, ostalo su patke

pre 10 godina

Ko je ovu vest zvanično izrekao? Klub, sami vaterpolisti? Zašto ovo moje pitanje ne sme da bude objavljeno? Zato što može da sruši kulu od karata.

Pera

pre 10 godina

Prosto ne mogu da verujem. Verovatno je imao odlicnih ponuda ali je ostao pri tome da ne ide iz Zvezde. On je radak primer pravog sportiste, uz to neverovatno skroman momak. Svaka cast majstore.

damnicon

pre 10 godina

...covek zna da je postao legenda CRVENE ZVEZDE vec sad, kapiten poput Stevana Stojanovica, dostojan da digne pehar za sve ZVEZDASE na SVETU...

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

Vidjeh pre neki dan Andriju i Leku Ivovica zajedno u jednom kaficu.Sigurno se Andrija zahvalio najboljem strijelcu lige sampiona sto nije zapeo u finalu :) Ti si ponos naseg grada Andrijaaa!!!

Šampion ne gleda daj je maj ili junac

pre 10 godina

&(One night in May, 16. jun 2013 00:02)

Pa čoveče, VI STE PROBALI! I pljuvanje u dalj, i drmanje koševa i "tiho i elegantno" podvaljivanje u tihim, majskim večerima. I grubo uz pomoć vatrogasnog aparata, i laser, i sudijski autorski šou i saopštenja o neočešljanoj BABI, ali slaba vajda. Providno!!!

qqlele

pre 10 godina

Kao Grobar sam došao da pozdravim odluku Prlainovića da ostane u Srbiji. Bez obzira što je sada u Zvezdi i dalje sam mu zahvalan na našoj sedmoj tituli 2010. kojoj je dao svoj puni doprinos. Ali, sam onda u komentarima pročitao "Odu Grobarima" i moram da pohvalim autora. To je nešto naj, ali ubedljivo najgluplje što sam ikada pročitao. Vežbaj dečkonjo. Imaš tema na pretek.

PeraQ

pre 10 godina

Kako nema grobara? A Prlainović? Čujem da kupujete i mlade Šapića i Vujasinovića.
(Preferiram grobare, 15. jun 2013 23:07)

/sarcasm in/ Naravno, sve cist grobar do grobara koji nikad nije igrao u Zvezdi /sarcasm out/...

my way

pre 10 godina

Ekstra, svaka cast pre svega Andriji, a i Radjenu! Pijetlovica nek zameni Savic i ustedi se na kinti:) Dovodimo i crnogorske reprezentativce iz Jadrana, bivseg Partizanovog igraca Aleksandra Radovica i golmana Milosa Scepanovica.

struki

pre 10 godina

Da mi je znati gde je sad onaj "genije",sto je dan pose osvojene titule prvaka evrope,napisao kako ja Andrija potpisao za Primorje? Ljudskoj zlobi i pakosti(Partizanovih navijaca),nikad kraja....Bravo momci,dupla kruna kod nas sigurna,a za evroligu ce biti tesko,ali sve je moguce,uz par pojacanja,ko zna?

Ko hebe ... budućnost, sad je važno kako mi je!

pre 10 godina

& Kako nema grobara? A Prlainović? Čujem da kupujete i mlade Šapića i Vujasinovića.
(Preferiram grobare, 15. jun 2013 23:07)

/sarcasm in/ Naravno, sve cist grobar do grobara koji nikad nije igrao u Zvezdi /sarcasm out/...
(PeraQ, 16. jun 2013 00:34)

Shvatili ste da ne vredi pojedinačno, treba gledati celinu ali dosad niste imali para za ekipu. Sad su druga vremena, skorojevići cvetaju a kod nas: IMA SE, MOŽE SE! U Partizanu: Hvala Bogu, traže nas i ne pitaju šta košta! Narod: PIŠI PROPALO!