Utorak, 11.06.2013.

14:02

Dinkić: Tabloidi pozivaju na linč

Ministar Dinkić traži sazivanje Nacionalnog saveta za bezbednost zbog "pojedinaca iz policije i tabloida koji pozivaju na linč". Nikolić: Neće biti sednice.

Izvor: Tanjug

Dinkiæ: Tabloidi pozivaju na linè IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

aleksandar grozni

pre 10 godina

Ja pazljivo procitao clanak i nigde ne nadjoh da oni Dinkica nesto optuzuju,vec se pitaju koje i po cijoj naredbi obustavio istragu,kada se doslo do Dinkica,i stvarmo Mladjo di su nasi novci?.

Jagodiceva

pre 10 godina

Crni Mladja, nema sa kim se nije posvadjao, samo sto ovoga puta ulogu ne igra interes licne prirode , te konflikt nece moci da resi potpisom .
Mislio je da ce moci Vucica da ucenjuje koalicijom,
i obezbedi cutanje o Nacionalnoj ?!
Zivotni projekat Dinkica je tezak u kilogramima,
samo jos da cujemo koliko, a nedodirljivih nece biti,
ni po koju cenu, rekao Vucic I nije se salio !

nezahvalan narod

pre 10 godina

Krajnje nezgodna situacija - Dinkić je u koaliciji sa onima koje ne može da ucenjuje a oni još zaposeli i neke bezbednosne službe a službenici u strahu za svoje pozicije pevaju li pevaju... sve Aci na uvce šapuću. Stvarno bre nije u redu da ovako ostavimo Dinkića na cedilu a dao nam je po 2000 evra od akcija.

PrinceOfPersia

pre 10 godina

Mnogi od vas u koalicij ste mislili da ako ste napravili vladu da ce te biti postedjeni istraga, sudjenja a kasnije i zatvora! To sto si sada ministar ne znaci da ne mozes biti smenjen i ne znaci da ne moze biti protiv tebe pokernut postupak!

SolidSnake

pre 10 godina

Pitam se kako ces sledece izbore da slazes narod, za prosle si obecavao akcije od 1000 evra, na izborima pre godinu dana si izasao sa strankom "Ujedninjeni regioni Srbije" gde si naglasavao da to nije stranka, gle cuda od jednom postadoste stranka, kakve li ces zeceve iz seseira da vadis na sledecim izborima, i pitanje je da li ces uipste i da predvodis stranku ne sledecim izborima, jer ti prstici nisu bas cisti!

PreDragMC

pre 10 godina

Izvini Dinkicu ali 10 godina si i ti u vlasti, moraces i ti da odgovaras za situaciju u drzavi nije posteno da samo tvoji drugovi iz DS-a odgovaraju!

nesa

pre 10 godina

E da ima suda pa da ,,oplete finansijski,,tabloide za sve sto izmisljaju, poceli bi da se bave novinarstvom. Podaci cure iz suda,tuzilastva,bolnica,mup-a,banaka....probuseni smo kao sir.

Boki

pre 10 godina

nije ovde rec o dinkicu, vec o zutoj stampi, tipa: kurir i informer...vucko informer je zanimljiv jos od 2003. godine, ali nikada niko nije javno osudio i sankcionisao takav tip husksckog tzv. novinarstva. btw, nek ga neko pita kako i na koji nacin je 'diplomirao' na fpn...a sto se dinkica tice, ako je kriv, drugar iz vlade nek pokrene zvanicne mehanizme i resi to. nema sta da ga on 'disciplinuje' preko tabloida...

Darko

pre 10 godina

Dinkicu sto ne trazis od Dacica da te zastiti, i onako ste zajedno skoro sve radili...
samo...cini mi se da ti Daca nece izaci u susret, jer te upravo on pusta niz vodu kao jedinu konekciju sa njegovim sramotama...
Budi samo pametan pa ga povuci sa sobom... ne predaj se bez borbe...

lokator

pre 10 godina

Pa sta je sad,cim tebe neko spomene ti se javis.Kada tabloidi lazu za Djilasa ili nekog drugog,ti cutis.Sram te bilo,mnogo si los covek.I stvarno,gde su te pare?

Negovan

pre 10 godina

Kakva gladijatorska borba za opstanak Dinkic vs Dacic...ko ce koga i ko ce kome...naravno uvek svoj svome...a ciji je koji pokazace vreme...

najdan

pre 10 godina

Kakav glup povod da se zatrazi sednica nacionalnog saveta za bezbednost...ne mogu da verujem koliki je politcki plicak taj Dinkic. Da zbog nekih natpisa u novinama trazi to...ne bih da ga castim vise a imao bih sa cime...

SinDragan LO

pre 10 godina

... Dinkica. Veca opasnost od njega za Srbiju su samo kriminalizovana policija i sluzbe bezbednosti.
(Ratko, 11. jun 2013 14:11)

Kako vi to razdvajate "Dinkića i službe bezbednosti"?
Gradonačelnik Loznice je član URS-a (G17+), već 9 godina a ranije je bio član SKJ, SPS, JUL-a, tada je bio i načelnik SUP-a i DB-a!
To je čovek ("knez Vidoje od Loznice") koji je formirao prvu opštinsku vlast sa SPS-om u "demokratskoj" Srbiji!
Članovi njegove stranke su nekadašnji funkcioneri SPS-a i JUL-a i njihovi potomci i poštovaoci!
Na mala vrata je uveo SPS ponovo u politiku i ona je (SPS) tu i danas.
Prvi je nakon prethodnih izbora oformio koaliciju G17+, SPS, SNS - a ta koalicija je nakon mesec dana formirana i u skupštini Srbije. Iako su "njegovi" komunalni policajci batinali članove i simpatizere SNS-a u predizbornoj kampanji (kao što to rade i Ničićevi, samo je SNS tamo uzvratio, a u Loznici su sve zaboravili kad im je "knez" ustupio deo svoje apsolutne vlasti i neke funkcije...).
Prvo treba proveriti činjenice/podatke, pa onda komentarisati...

tanja

pre 10 godina

Vi što se sada pozivate na DJilasa zaboravili ste da je upravo Dinkić bio prva zrtva Kurira, na naslovnij strani 80 dana za redom, tada se ni Djilas, niti bilo ko nije javio da brani.AKo ste pročitali demant Informeru u celini videli ste da DInkic ne traži zaštitu,vec naprotiv da se proces pokrene, jer je to jedini način da se dokaže istina, a on se isitne ne boji, jer da se boji, ćutao bi i ne bi se sukobljavao sa velikim partnerima kao što je bila DS i SNS koji drže i pravosudje i policiju. Ne boji se jer nema tih milion i milijardi,za razliku od nekih drugih.

Vizigot

pre 10 godina

Niko iz devedesetih osim Dragoljuba Milanovića i Mihalja Kerteza nije odgovarao. Zato ćemo danas da hapsimo "žute" i Dinkića. Oni su krivi, a ovi prethodni nisu. Alal ti vera, Srbijo!

Ekonom

pre 10 godina

@(Marko Pavlica, 11. jun 2013 15:30)
Činjenica je da je Karla del Ponte dala diskove sa računima na Kipru. Gde su ti CD-ovi? Ponteovu je inače italijanska mafija zvala Karla Kuga/Bič jer im je zamrsila konce. Interesantno bi bilo pogledati u dnevnike pokojnog Vladana Batića jer je on tada bio ministar pravde kome je ministarstvo finansija oduzelo diskove.

Baratas poluinformacijama
Karla je imala podatke o racunima u Svajcarskoj, a one sa Kipra nikada nije dobila od Kiprana. Te svajcarske podatke je prosledila nasim vlastima (setite se Milobana Bojica i njegovih para u CH) ali je stranka koja je tada podrzavala manjinsku vladu (SPS) uslovila da se to ne objavljuje jer onda vise nema podrske.
Nema Mladja veze sa tom pricom, nego je iza svega SPS i njihov interes da se ne hapse ljudi iz bivseg rezima.
Zar vi mislite da je Sloba bio tako naivan, da ostavi pare na izvolite u nekoj tamo kiparskoj banci. Pa koliko vi godina imate?

neko ko pamti

pre 10 godina

Ministar Mladjen Dinkić ,treba da objasni ,kako se u normalnim zemljama tretira odavanje imovinskog stanja privatnog lica ma ko to bio.Ili da ga podsete neki iz EU da se to tretira kao najteži prekršaj radne obaveze, i kažnjivo je po zakonu, a,,davalac podataka ,,leti pod ODMAH S POSLA.I ONAJ KO SE TIM PODATKOM,POSLUŽI U JAVNOSTI TAKODJE PODLEŽE ZAKONSKOM POSTUPKU,ZA KRŠENJE LIČNIH PRAVA.Ko to sme kod nas zna se , i nikom ništa jer DO SAD SE SAMO NAPADAO JEDAN ČOVEK A NIJE SE MISLILO DA TO MOŽE DA BUDE BUMERANG OSILJENIH I KRIMINALIZOVANIH ,,LISTOVA,,.Mr, Dinkić se jednom suočio sa istima i naplatio im ,al sad je ,,gluv,, bio i koristilo mu je itekako kad se neko drugi onako barapski napada .E sad ,,popi svu supu koju si skuvao mr.Dinkiću,, s takvima, i to VEEEELIKOM KUTLAČOM.Našao baš u kojoj crkvi da se pomoliš.PATRIJOTSKE IGRE SE NASTAVLJAJU TRKOM UNAZAD , SVE DO DAVNIH 90,tih I NJOHOVIH ,,DIVOTA,,.UŽIVAJTE ,AKO MOŽETE.SVA JE PRILIKA DA NEĆETE DUGO. UKOLIKO OVAJ NAROD NE PATI OD OZBILJNOG MAZOHIZMA.Za sve školovane i ,,nečlanove biblioteka,, to je naveća potvrda i znak da se ovde ne nadaju ničem dobrom i da se što pre udalje daleko , da ne gube ni čas. U civilizaciji se zna ko kosi a ko vodu nosi.Ovde ,,prolivači,,sa stažom od 30 godina samo imaju prodju.I svakim danom ih je više.Za njima ,,brišu,, ,,ostali,, i,,obični,,.I nemojte da mi izostavite komentar ,neču da se priključim ,,komentatorima,, po zadatku, ako je ovo slobodna zemlja i mnogo nas je izvan ,,članstva,,

nikola

pre 10 godina

Pa naravno kada je opštepoznato da je Vučićević iz informera policijski čovek za plasiranje svega tačnog i netačnog. A naprednjaci sada ćute jer su mediji njihovi a nekada su kukali. Šta ti je vlast. Promeniš se iz korena, a izbore dobili na paroli poništavanja svih dogovora sa Tačijem. Kakva prevara. Ali narod je dokazano kratkog pamćenja pa sve zaboravi. A Dinkić je posebna priča, jezičak na vagi koji pliva u svim vodama. Živeli Turci. Tako se bori za narodni interes, a ne kao mi, dve lepe reči, i glasaj glasaj. I eto 50% na izborima. Zato smo uvek bili na margini sveta. Kaže Dinkić fijat, kaže Vučić Emirati, kaže Nikolić Putin, kaže palma Italijani, kaže Mrka da ćemo dobiti autoput, kaže Krkobabić nema smanjenja plata i penzija, a nama sveee gooore, plata mi je 25 hiljada i nije se povećala ovih godinu dana ni dinar. Dva deteta školaraca, žena ne radi. I to je moja sudbina. Ali oni traže glasaj glasaj i glasaj i ja glasao. I zaj.....se ko nikad u životu. I šta sad?

Gligorije

pre 10 godina

Oteli se kontoli :-) zanci sta, dok ste vi kontrolisali nije smela muva da se cuje...a sada kada se kontrola premestila u ruke onih kojima bas i nije stalo mnogo do zemaljskog kao vama, hvata vas frka...Sramno je sta ste napravili od ove zemlje, ti Dinkicu, ti Dacicu i vasi sateliti iz DS-a...

Radenko

pre 10 godina

Politicki kraj je vrlo blizu Dinkicu...pitanje je samo kako ga docekati...nemoj mnogo da te zanese to sto si kombinovao sa Dacicem, izgleda da si zaboravio da on misli samo na sebe...pusta te niz vodu i to vec mozes da vidis...pusti ti njega prvi...ostaces na povrsini makar malo duze da uhvatis vazduh pre nego tebe neko povuce..

Penzioner

pre 10 godina

Ja nisam ni policajac, a ni predstvanik nekog medija, ali smatram da se jedna od najvećih štetočina koja je zahvatila srpsko društvo i koja pod hitno mora biti uklonjena! Kada kažem uklonjena, ne mislim na uklanjanje snajperom, već mislim na tvoje potuno razvlašćivanje i oduzimanje svih poluga moći, a koje nisu male. Ti godinama žariš i pališ na srpskoj političkoj sceni, sve finasijske poluge si držao u svojim rukama, a kada je lopovska ekipa G-17 otkrivena i kada se konačno videlo kakvi su to eksperti, formirao si regione nebi li poništio svoju vezu sa tom kriminalnom finansijskom organizacijom. Ti si direktno odgovoran za uništenje srpskih banaka, tako da Srbija danas nema sopstvenu banku, koja bi kreditirala srpske privrednike. Samo da te podsetim, uništio si npr. Invest Banku za koju si rekao da je u dubiozi jer je imala gubitak od tadašnjih 200 miliona maraka, a samo na računu u Švajcarskoj koji pripada toj banci je nađeno 380 miliona maraka. Gde je nestao taj novac? Kome si ga dao i koliki je tvoj deo? Direktno si odgovoran za uništenje mnogih firmi, od kojih su neke imale velike šanse za oporavak poput veliklog srpskog brenda GP RAD. Zato danas kriminalci i Kinezi grade po Srbiji, umesto da naše građevinske firme upošljavaju ljude i grade kapitalne objekte u Srbiji. Nadam se da će vrlo brzo, doći do izvođenja tebe i tvoje lopovske bratije iz G-17 pred lice pravde, da se jednom vidi kako si i po čijoj naredbi, uništavao srpsku ekonomiju.

David Pantovic

pre 10 godina

Kojim institucijama??? Sve lopov do lopova. Korupcija na velikom nivou. Lazovi kao ti na najvisim pozicijama. Ljudi nemaju vise ni snage ni motiva. Ubili ste nas. Fizicki I psihicki. I ne samo vi nego svi politicari koji su na vlasti posle I pre Zorana Djindjica. On je mozda I jedini mogao nesto da promeni Ali to nikad a necemo znati! Barem je oterao onog demona Milosevica u Hag. Oslobodili smo se velikog zla.

Pravda

pre 10 godina

Tuzilac i direktor policije su mala deca da otkriju sve sega-mega kombinacije u kojima je Dinkic omogucio u prethodnim godinama da se u Srbiji regrutuje nova elita koja konce drzi u svojim rukama i svojim potezima je kreirala finansijsku i ekonomsku stvarnost u Srbij i Crnoj Gori.Tu su kumovi, prijatelji i partijski saborci iz G 17+ - ,korumpirani profesori pravnog fakulteta i FEFA bankarske akademije, razni eksperti koji su za Deltu javno rekli da nije monopolista!
Srpske pare na frankfurtskoj,londonskoj i cikaskoj berzi kojom upravlja profesor bankarske akademije?! Expert za berzu.I za gubitke na berzi.
Likovi: Djelic, Vlahovic, Pitic, Crnobnja, Dugalic,Savic-savetnik Jorgovanke,Lazarevic,Knezevic,Homnen,Aleksic i drugi su nas napravili budalama " Tada ces spoznati istinu i istina ce te osloboditi."Ivan 8:32

runner

pre 10 godina

Dobro jutro, Kolumbo! Sad si se, kada su potkačili tvoje veličanstvo, setio da tabloidi pozivaju na linč, a dok su celu godinu medijski "čerečili i hapsili" članove DS-a i LDP-a, mudro si ćutao. Godinama pišu svakojake laži, insuanacije i klevete protiv Čedomira Jovanovića pa nisi tražio da se sastane Nacionalni savet za bezbednost. Neki dan su u jeku izborne tišine (Izbori za skupštinu Zemuna) proturili laž da je Đilas podigao 4 mil. evra u kešu pa nisi našao za shodno da ga zaštitiš. Tražiš pravdu za sebe al' je Ti ne daješ drugima. Ne treba ovoj zemlji selektivna pravda nego pravda i jednakost za sve. Kad to budemo imali lako ćemo se dogovoriti sa EU.

vagabunda

pre 10 godina

Šta je ovaj mislio da je zaštićeni medved.
Svaka čast Nikoliću za svoj stav.
Takvim stavom iskazuje da je za pravdu i u tome je njegova veličina.

jevgenija

pre 10 godina

(moralni pigmej, 11. jun 2013 14:10)

I Dinkic i zuti su u istim poslovima. A da li ce da se uvede red i zakon cemo tek da vidimo dok s esve kockice sloze i sve price propevaju.

Jovan Cetkovic

pre 10 godina

Kada prete LDP-u i drugima to nije nista ali kada se vama preti to je linc .Ali ako nije tacno to sto pisu novinari vi to demantujte a policija i g-din Dacic neka jednom stave tacku na tu i druge afere pos.stedionica,mobtel i drugo .

Del Boy

pre 10 godina

Pitam se pitam... Koga li je ono g-din Vučić prozivao I prikazivao sa slikom u prugastom odelu žirafe? Istina je Pravda je spora, ali.... selektivna!

cista logika

pre 10 godina

A sta mislite gde su pare sa Kipra?Ko je nedodirljiv vec 60ak godina?Ko je Mladji rekao dve reci,a ovaj odmah se sledio.Dva,tri ili cetiri slova!

Marko Pavlica

pre 10 godina

Činjenica je da je Karla del Ponte dala diskove sa računima na Kipru. Gde su ti CD-ovi? Ponteovu je inače italijanska mafija zvala Karla Kuga/Bič jer im je zamrsila konce. Interesantno bi bilo pogledati u dnevnike pokojnog Vladana Batića jer je on tada bio ministar pravde kome je ministarstvo finansija oduzelo diskove.

miga

pre 10 godina

Eeee ničija nije gorela do zore!!!! Ispao si iz sedišta onog trenutka kada si prevario 6 000 000 ljudi u Srbiji sa obećanjem od 1 000 Evra. Tada si podržavao DS jer bi u protivnom pala vlada... ali vlast je vlast... baš je tebe brigalo da li je nečije dete gladno ili željno čekalo igračku koju mu je majka obećala od tvojih 1000Evra...nisi bre čak ni pocrveneo nego si se prepakovao od G-17 u URS i..??? mir,mir,mir niko nije kriv! I sad ti krivi tabloidi. Ma daj bre...

Zoran

pre 10 godina

Dinkiću, ne moraš sazivati savete i praviti od sebe žrtvu, jer to nisi. Ali bez obzira na ono što pišu tabloidi, veeeći deo naroda misli to da si najveća štetočina po Srbiju.

Nesalomivi?

pre 10 godina

Mladjan Dinkić vodi ekonomiju ove zemlje još od famoznog 5. oktobra tj. "promena"!Ako je neko kriv za ovako loše stanje u zemlji onda je to svakako i ova persona!? Biti tolike godine i fotelji u normalnim društvima povlači sa sobom i odgovornost? Da li ste se ikada zapitali KO TO "ČUVA" i gura DINKIĆA sve ove godine? DA li je moguće da nema ni jednog stručnog političara u zemlji koji bi se POŠTENO pozabavio ekonomijom ove zemlje? Ako nema dajte da ga UVEZEMO, jer koliko god da košta sigurno je da bi se na kraju višestruko isplatio! Mlađan Dinkić nas jaše više od deceniju ,a nama je svakoga dana sve gore. Ima li spasa od ovoga "čoveka"!?

"Тежина ланаца"

pre 10 godina

Не знам да ли они позивају на линч, али знам да ти линчујеш.

Сад, кад неко треба да провери да ли си ти прекршио закон и можда направио неко кривично дело, ти покушаваш да извршиш чистку и решиш се тих људи.

Волео бих да нисам управу.

ky3ma

pre 10 godina

Dinkciu da li je istina da je Kragujevcu izvrsena uplata novca i ako grad, ili neke ustanove koje je grad osnovoa nisu ivrsile obavezu placanja u roku? Sve drugo me ne interesuje.

POŽAREVLJANKA

pre 10 godina

E moj Dinkiću kad se zuji oko tvog d...a,ti odmah tražiš sednicu nacionalnog saveta a gde si do sada kad se pojedinim poštenim ljudima gulila koža preko tabloida,svako od vas ima svoju novinu i satanizujete sve pred sobom a kad se neko dotakne malo i vas da guli odmah zapevka.Ajde ne drami nego radi nešto konkretno zašta te ovaj jadan narod plaća.

acomurija

pre 10 godina

Prpa vecni priuceni strucnjace?
Posle pljacke 4 banke da se njihova imovina raskrcmi, pa podvale s "nacionalnom dtedionicom" i gasenja BK-televizije, trebalo je Dinkic da bude osudjen na pet dozivotnih robija!

Jednakiji

pre 10 godina

Taman mislih da će da se založi za jednakost pred zakonom i da će da brani Đilasa od višemesečne medijske hajke, kad ono zvečka, zaigrala mečka i pred njegovim vratima. Kad su Informer i Kurir krpili sve ostale političke protivnike - bilo vam je smešno i dobrodošlo za razračunavanje sa njima. A sad?

Citalac pametne stampe

pre 10 godina

Pazi sda ovog stetocinu sta prica.Tabloidi pozivaju na linc?? Koji Tabloidi.Pogledaj dansnji Kurir. A ukljucio se i Pink. Djilas kao spanska sapunica u reziji Vuka Fatica glavnog ideologa informisanja u SNS-u je od septembra. Ispiraju mozak polupismenoj Srbiji. Mladjane tvoja ekonomska 'doktrina"je unistila ovu Srbiju. I treba da te medijskib lincju.Citaj Vreme, Danas, Nin,Politiku sta misle o tebi

Komšija

pre 10 godina

Malo je ovo čega se on plaši za svo zlo koje je naneo i koje još nekažnjeno nanosi Srbiji i svima nama. Poslednje u nizu je podrška IT sektoru kroz kredite a ideje treba da ocene STRUČNJACI IZ MICROSOFT-a. Pa to je ravno genocidu, predavati naše mlade ljude i njihove ideje stranoj kompaniji. Užas!!

mirko

pre 10 godina

Kada su drugi bili u sličnoj poziciji Dinkić i njegovo okruženje su govorili:"Ako su ispravni, nema razloga da se plaše, mi smo pravna država."
Nema razloga da i sada tako ne misle.

Staja

pre 10 godina

Sklonjena (ubijena) profesorka Borka Vučić će ti iz groba doći glave kolega 'asistentu' Mlađane Dinkiću... Njena dokumenta postoje, a ti povlači poteze očaja - za bolje nećeš i biti! Svakog stigne kosmička pravda...znaj to 'grobaru srpske privrede'.

crni domino

pre 10 godina

Stvarno Dinkicu, a gde su pare sa Kipra?!
Kopao si i rukama i nogama kod Djindjica da budes u finansijama i da pronadjes pare na Kipru da bi posle dve godine rekao da ne znas gde su pare.
Mi se secamo i onog Svedjanina koji je savetovao da drzava Srbija trazi stopiranje svih transakcija kod sumnjivih banaka na Kipru u kojima je bio nas novac jer bi takav zahtev podrzala Evropska Unija, dok se ne rasvetli slucaj.
Ja i dalje pitam: Zasto Dinkicu nisi takav zahtev uputio nadleznima na Kipru i EU, cak i nakon intervjua Svedjanina!?
Zasto Dinkicu? Zasto?!

milan

pre 10 godina

Mlađo jesi ti to počeo da čitaštabloide ili šta. Dok razvlače tvoje protivnike to je sloboda medija kada opletu tebe oćeš vanredno stanje da uvodiš. Pa ne ide to tako

ALEX

pre 10 godina

Što je hrabar. Kada tabloidi napadaju druge to mu ne smeta, a kada su se setili njega, daj Tomo spašavaj. Ma nije moguće. Pisali tabloidi ne pisali, niko ovde nije lud. Znamo svi ko ima putera na glavi i šta je radio unazad 20-tak godina. Nemaju baš svi amneziju. Neka se ne brine, doći će i on na red.

grlja

pre 10 godina

Gosp.Dinkicu,
mislim da je vreme da se pridruzite Miskovicu u CZ-u. Setite sa Vasih afera i onog nesrecnika Bojana Krista koji je trazio da mu napave wc u kancelariji, kako ne bi vidjao zaposlene na hodniku. Vi cete nekom da solite pamet...
Pozdrav...

Futurist

pre 10 godina

..kao sto je i on pricao o Cobijevim ljudima da su izneli milione i milijarde na Kipar i neka ostrva i da ce sve to vratiti u zemlju ( proslo je dvanaest godinica )
moze da se potpisuje kao ' zasluzan za osnivanje Nacionalne stedionice ' :)

sloba

pre 10 godina

evo ga, jedini istinoljubivi i pošteni političar u srbiji se opet oglašava kad mu stvari izmiču kontroli i kad je namirisao izbore...srbijo, ne daj se opet zavarati od ove gnjide!

Zoran

pre 10 godina

Dinkiću, ne moraš sazivati savete i praviti od sebe žrtvu, jer to nisi. Ali bez obzira na ono što pišu tabloidi, veeeći deo naroda misli to da si najveća štetočina po Srbiju.

Jednakiji

pre 10 godina

Taman mislih da će da se založi za jednakost pred zakonom i da će da brani Đilasa od višemesečne medijske hajke, kad ono zvečka, zaigrala mečka i pred njegovim vratima. Kad su Informer i Kurir krpili sve ostale političke protivnike - bilo vam je smešno i dobrodošlo za razračunavanje sa njima. A sad?

Futurist

pre 10 godina

..kao sto je i on pricao o Cobijevim ljudima da su izneli milione i milijarde na Kipar i neka ostrva i da ce sve to vratiti u zemlju ( proslo je dvanaest godinica )
moze da se potpisuje kao ' zasluzan za osnivanje Nacionalne stedionice ' :)

Citalac pametne stampe

pre 10 godina

Pazi sda ovog stetocinu sta prica.Tabloidi pozivaju na linc?? Koji Tabloidi.Pogledaj dansnji Kurir. A ukljucio se i Pink. Djilas kao spanska sapunica u reziji Vuka Fatica glavnog ideologa informisanja u SNS-u je od septembra. Ispiraju mozak polupismenoj Srbiji. Mladjane tvoja ekonomska 'doktrina"je unistila ovu Srbiju. I treba da te medijskib lincju.Citaj Vreme, Danas, Nin,Politiku sta misle o tebi

acomurija

pre 10 godina

Prpa vecni priuceni strucnjace?
Posle pljacke 4 banke da se njihova imovina raskrcmi, pa podvale s "nacionalnom dtedionicom" i gasenja BK-televizije, trebalo je Dinkic da bude osudjen na pet dozivotnih robija!

milan

pre 10 godina

Mlađo jesi ti to počeo da čitaštabloide ili šta. Dok razvlače tvoje protivnike to je sloboda medija kada opletu tebe oćeš vanredno stanje da uvodiš. Pa ne ide to tako

crni domino

pre 10 godina

Stvarno Dinkicu, a gde su pare sa Kipra?!
Kopao si i rukama i nogama kod Djindjica da budes u finansijama i da pronadjes pare na Kipru da bi posle dve godine rekao da ne znas gde su pare.
Mi se secamo i onog Svedjanina koji je savetovao da drzava Srbija trazi stopiranje svih transakcija kod sumnjivih banaka na Kipru u kojima je bio nas novac jer bi takav zahtev podrzala Evropska Unija, dok se ne rasvetli slucaj.
Ja i dalje pitam: Zasto Dinkicu nisi takav zahtev uputio nadleznima na Kipru i EU, cak i nakon intervjua Svedjanina!?
Zasto Dinkicu? Zasto?!

Staja

pre 10 godina

Sklonjena (ubijena) profesorka Borka Vučić će ti iz groba doći glave kolega 'asistentu' Mlađane Dinkiću... Njena dokumenta postoje, a ti povlači poteze očaja - za bolje nećeš i biti! Svakog stigne kosmička pravda...znaj to 'grobaru srpske privrede'.

miga

pre 10 godina

Eeee ničija nije gorela do zore!!!! Ispao si iz sedišta onog trenutka kada si prevario 6 000 000 ljudi u Srbiji sa obećanjem od 1 000 Evra. Tada si podržavao DS jer bi u protivnom pala vlada... ali vlast je vlast... baš je tebe brigalo da li je nečije dete gladno ili željno čekalo igračku koju mu je majka obećala od tvojih 1000Evra...nisi bre čak ni pocrveneo nego si se prepakovao od G-17 u URS i..??? mir,mir,mir niko nije kriv! I sad ti krivi tabloidi. Ma daj bre...

Del Boy

pre 10 godina

Pitam se pitam... Koga li je ono g-din Vučić prozivao I prikazivao sa slikom u prugastom odelu žirafe? Istina je Pravda je spora, ali.... selektivna!

runner

pre 10 godina

Dobro jutro, Kolumbo! Sad si se, kada su potkačili tvoje veličanstvo, setio da tabloidi pozivaju na linč, a dok su celu godinu medijski "čerečili i hapsili" članove DS-a i LDP-a, mudro si ćutao. Godinama pišu svakojake laži, insuanacije i klevete protiv Čedomira Jovanovića pa nisi tražio da se sastane Nacionalni savet za bezbednost. Neki dan su u jeku izborne tišine (Izbori za skupštinu Zemuna) proturili laž da je Đilas podigao 4 mil. evra u kešu pa nisi našao za shodno da ga zaštitiš. Tražiš pravdu za sebe al' je Ti ne daješ drugima. Ne treba ovoj zemlji selektivna pravda nego pravda i jednakost za sve. Kad to budemo imali lako ćemo se dogovoriti sa EU.

grlja

pre 10 godina

Gosp.Dinkicu,
mislim da je vreme da se pridruzite Miskovicu u CZ-u. Setite sa Vasih afera i onog nesrecnika Bojana Krista koji je trazio da mu napave wc u kancelariji, kako ne bi vidjao zaposlene na hodniku. Vi cete nekom da solite pamet...
Pozdrav...

ALEX

pre 10 godina

Što je hrabar. Kada tabloidi napadaju druge to mu ne smeta, a kada su se setili njega, daj Tomo spašavaj. Ma nije moguće. Pisali tabloidi ne pisali, niko ovde nije lud. Znamo svi ko ima putera na glavi i šta je radio unazad 20-tak godina. Nemaju baš svi amneziju. Neka se ne brine, doći će i on na red.

Nesalomivi?

pre 10 godina

Mladjan Dinkić vodi ekonomiju ove zemlje još od famoznog 5. oktobra tj. "promena"!Ako je neko kriv za ovako loše stanje u zemlji onda je to svakako i ova persona!? Biti tolike godine i fotelji u normalnim društvima povlači sa sobom i odgovornost? Da li ste se ikada zapitali KO TO "ČUVA" i gura DINKIĆA sve ove godine? DA li je moguće da nema ni jednog stručnog političara u zemlji koji bi se POŠTENO pozabavio ekonomijom ove zemlje? Ako nema dajte da ga UVEZEMO, jer koliko god da košta sigurno je da bi se na kraju višestruko isplatio! Mlađan Dinkić nas jaše više od deceniju ,a nama je svakoga dana sve gore. Ima li spasa od ovoga "čoveka"!?

ky3ma

pre 10 godina

Dinkciu da li je istina da je Kragujevcu izvrsena uplata novca i ako grad, ili neke ustanove koje je grad osnovoa nisu ivrsile obavezu placanja u roku? Sve drugo me ne interesuje.

mirko

pre 10 godina

Kada su drugi bili u sličnoj poziciji Dinkić i njegovo okruženje su govorili:"Ako su ispravni, nema razloga da se plaše, mi smo pravna država."
Nema razloga da i sada tako ne misle.

sloba

pre 10 godina

evo ga, jedini istinoljubivi i pošteni političar u srbiji se opet oglašava kad mu stvari izmiču kontroli i kad je namirisao izbore...srbijo, ne daj se opet zavarati od ove gnjide!

Komšija

pre 10 godina

Malo je ovo čega se on plaši za svo zlo koje je naneo i koje još nekažnjeno nanosi Srbiji i svima nama. Poslednje u nizu je podrška IT sektoru kroz kredite a ideje treba da ocene STRUČNJACI IZ MICROSOFT-a. Pa to je ravno genocidu, predavati naše mlade ljude i njihove ideje stranoj kompaniji. Užas!!

POŽAREVLJANKA

pre 10 godina

E moj Dinkiću kad se zuji oko tvog d...a,ti odmah tražiš sednicu nacionalnog saveta a gde si do sada kad se pojedinim poštenim ljudima gulila koža preko tabloida,svako od vas ima svoju novinu i satanizujete sve pred sobom a kad se neko dotakne malo i vas da guli odmah zapevka.Ajde ne drami nego radi nešto konkretno zašta te ovaj jadan narod plaća.

"Тежина ланаца"

pre 10 godina

Не знам да ли они позивају на линч, али знам да ти линчујеш.

Сад, кад неко треба да провери да ли си ти прекршио закон и можда направио неко кривично дело, ти покушаваш да извршиш чистку и решиш се тих људи.

Волео бих да нисам управу.

neko ko pamti

pre 10 godina

Ministar Mladjen Dinkić ,treba da objasni ,kako se u normalnim zemljama tretira odavanje imovinskog stanja privatnog lica ma ko to bio.Ili da ga podsete neki iz EU da se to tretira kao najteži prekršaj radne obaveze, i kažnjivo je po zakonu, a,,davalac podataka ,,leti pod ODMAH S POSLA.I ONAJ KO SE TIM PODATKOM,POSLUŽI U JAVNOSTI TAKODJE PODLEŽE ZAKONSKOM POSTUPKU,ZA KRŠENJE LIČNIH PRAVA.Ko to sme kod nas zna se , i nikom ništa jer DO SAD SE SAMO NAPADAO JEDAN ČOVEK A NIJE SE MISLILO DA TO MOŽE DA BUDE BUMERANG OSILJENIH I KRIMINALIZOVANIH ,,LISTOVA,,.Mr, Dinkić se jednom suočio sa istima i naplatio im ,al sad je ,,gluv,, bio i koristilo mu je itekako kad se neko drugi onako barapski napada .E sad ,,popi svu supu koju si skuvao mr.Dinkiću,, s takvima, i to VEEEELIKOM KUTLAČOM.Našao baš u kojoj crkvi da se pomoliš.PATRIJOTSKE IGRE SE NASTAVLJAJU TRKOM UNAZAD , SVE DO DAVNIH 90,tih I NJOHOVIH ,,DIVOTA,,.UŽIVAJTE ,AKO MOŽETE.SVA JE PRILIKA DA NEĆETE DUGO. UKOLIKO OVAJ NAROD NE PATI OD OZBILJNOG MAZOHIZMA.Za sve školovane i ,,nečlanove biblioteka,, to je naveća potvrda i znak da se ovde ne nadaju ničem dobrom i da se što pre udalje daleko , da ne gube ni čas. U civilizaciji se zna ko kosi a ko vodu nosi.Ovde ,,prolivači,,sa stažom od 30 godina samo imaju prodju.I svakim danom ih je više.Za njima ,,brišu,, ,,ostali,, i,,obični,,.I nemojte da mi izostavite komentar ,neču da se priključim ,,komentatorima,, po zadatku, ako je ovo slobodna zemlja i mnogo nas je izvan ,,članstva,,

nikola

pre 10 godina

Pa naravno kada je opštepoznato da je Vučićević iz informera policijski čovek za plasiranje svega tačnog i netačnog. A naprednjaci sada ćute jer su mediji njihovi a nekada su kukali. Šta ti je vlast. Promeniš se iz korena, a izbore dobili na paroli poništavanja svih dogovora sa Tačijem. Kakva prevara. Ali narod je dokazano kratkog pamćenja pa sve zaboravi. A Dinkić je posebna priča, jezičak na vagi koji pliva u svim vodama. Živeli Turci. Tako se bori za narodni interes, a ne kao mi, dve lepe reči, i glasaj glasaj. I eto 50% na izborima. Zato smo uvek bili na margini sveta. Kaže Dinkić fijat, kaže Vučić Emirati, kaže Nikolić Putin, kaže palma Italijani, kaže Mrka da ćemo dobiti autoput, kaže Krkobabić nema smanjenja plata i penzija, a nama sveee gooore, plata mi je 25 hiljada i nije se povećala ovih godinu dana ni dinar. Dva deteta školaraca, žena ne radi. I to je moja sudbina. Ali oni traže glasaj glasaj i glasaj i ja glasao. I zaj.....se ko nikad u životu. I šta sad?

Penzioner

pre 10 godina

Ja nisam ni policajac, a ni predstvanik nekog medija, ali smatram da se jedna od najvećih štetočina koja je zahvatila srpsko društvo i koja pod hitno mora biti uklonjena! Kada kažem uklonjena, ne mislim na uklanjanje snajperom, već mislim na tvoje potuno razvlašćivanje i oduzimanje svih poluga moći, a koje nisu male. Ti godinama žariš i pališ na srpskoj političkoj sceni, sve finasijske poluge si držao u svojim rukama, a kada je lopovska ekipa G-17 otkrivena i kada se konačno videlo kakvi su to eksperti, formirao si regione nebi li poništio svoju vezu sa tom kriminalnom finansijskom organizacijom. Ti si direktno odgovoran za uništenje srpskih banaka, tako da Srbija danas nema sopstvenu banku, koja bi kreditirala srpske privrednike. Samo da te podsetim, uništio si npr. Invest Banku za koju si rekao da je u dubiozi jer je imala gubitak od tadašnjih 200 miliona maraka, a samo na računu u Švajcarskoj koji pripada toj banci je nađeno 380 miliona maraka. Gde je nestao taj novac? Kome si ga dao i koliki je tvoj deo? Direktno si odgovoran za uništenje mnogih firmi, od kojih su neke imale velike šanse za oporavak poput veliklog srpskog brenda GP RAD. Zato danas kriminalci i Kinezi grade po Srbiji, umesto da naše građevinske firme upošljavaju ljude i grade kapitalne objekte u Srbiji. Nadam se da će vrlo brzo, doći do izvođenja tebe i tvoje lopovske bratije iz G-17 pred lice pravde, da se jednom vidi kako si i po čijoj naredbi, uništavao srpsku ekonomiju.

Jovan Cetkovic

pre 10 godina

Kada prete LDP-u i drugima to nije nista ali kada se vama preti to je linc .Ali ako nije tacno to sto pisu novinari vi to demantujte a policija i g-din Dacic neka jednom stave tacku na tu i druge afere pos.stedionica,mobtel i drugo .

David Pantovic

pre 10 godina

Kojim institucijama??? Sve lopov do lopova. Korupcija na velikom nivou. Lazovi kao ti na najvisim pozicijama. Ljudi nemaju vise ni snage ni motiva. Ubili ste nas. Fizicki I psihicki. I ne samo vi nego svi politicari koji su na vlasti posle I pre Zorana Djindjica. On je mozda I jedini mogao nesto da promeni Ali to nikad a necemo znati! Barem je oterao onog demona Milosevica u Hag. Oslobodili smo se velikog zla.

lokator

pre 10 godina

Pa sta je sad,cim tebe neko spomene ti se javis.Kada tabloidi lazu za Djilasa ili nekog drugog,ti cutis.Sram te bilo,mnogo si los covek.I stvarno,gde su te pare?

Marko Pavlica

pre 10 godina

Činjenica je da je Karla del Ponte dala diskove sa računima na Kipru. Gde su ti CD-ovi? Ponteovu je inače italijanska mafija zvala Karla Kuga/Bič jer im je zamrsila konce. Interesantno bi bilo pogledati u dnevnike pokojnog Vladana Batića jer je on tada bio ministar pravde kome je ministarstvo finansija oduzelo diskove.

Pravda

pre 10 godina

Tuzilac i direktor policije su mala deca da otkriju sve sega-mega kombinacije u kojima je Dinkic omogucio u prethodnim godinama da se u Srbiji regrutuje nova elita koja konce drzi u svojim rukama i svojim potezima je kreirala finansijsku i ekonomsku stvarnost u Srbij i Crnoj Gori.Tu su kumovi, prijatelji i partijski saborci iz G 17+ - ,korumpirani profesori pravnog fakulteta i FEFA bankarske akademije, razni eksperti koji su za Deltu javno rekli da nije monopolista!
Srpske pare na frankfurtskoj,londonskoj i cikaskoj berzi kojom upravlja profesor bankarske akademije?! Expert za berzu.I za gubitke na berzi.
Likovi: Djelic, Vlahovic, Pitic, Crnobnja, Dugalic,Savic-savetnik Jorgovanke,Lazarevic,Knezevic,Homnen,Aleksic i drugi su nas napravili budalama " Tada ces spoznati istinu i istina ce te osloboditi."Ivan 8:32

Negovan

pre 10 godina

Kakva gladijatorska borba za opstanak Dinkic vs Dacic...ko ce koga i ko ce kome...naravno uvek svoj svome...a ciji je koji pokazace vreme...

Vizigot

pre 10 godina

Niko iz devedesetih osim Dragoljuba Milanovića i Mihalja Kerteza nije odgovarao. Zato ćemo danas da hapsimo "žute" i Dinkića. Oni su krivi, a ovi prethodni nisu. Alal ti vera, Srbijo!

SinDragan LO

pre 10 godina

... Dinkica. Veca opasnost od njega za Srbiju su samo kriminalizovana policija i sluzbe bezbednosti.
(Ratko, 11. jun 2013 14:11)

Kako vi to razdvajate "Dinkića i službe bezbednosti"?
Gradonačelnik Loznice je član URS-a (G17+), već 9 godina a ranije je bio član SKJ, SPS, JUL-a, tada je bio i načelnik SUP-a i DB-a!
To je čovek ("knez Vidoje od Loznice") koji je formirao prvu opštinsku vlast sa SPS-om u "demokratskoj" Srbiji!
Članovi njegove stranke su nekadašnji funkcioneri SPS-a i JUL-a i njihovi potomci i poštovaoci!
Na mala vrata je uveo SPS ponovo u politiku i ona je (SPS) tu i danas.
Prvi je nakon prethodnih izbora oformio koaliciju G17+, SPS, SNS - a ta koalicija je nakon mesec dana formirana i u skupštini Srbije. Iako su "njegovi" komunalni policajci batinali članove i simpatizere SNS-a u predizbornoj kampanji (kao što to rade i Ničićevi, samo je SNS tamo uzvratio, a u Loznici su sve zaboravili kad im je "knez" ustupio deo svoje apsolutne vlasti i neke funkcije...).
Prvo treba proveriti činjenice/podatke, pa onda komentarisati...

cista logika

pre 10 godina

A sta mislite gde su pare sa Kipra?Ko je nedodirljiv vec 60ak godina?Ko je Mladji rekao dve reci,a ovaj odmah se sledio.Dva,tri ili cetiri slova!

najdan

pre 10 godina

Kakav glup povod da se zatrazi sednica nacionalnog saveta za bezbednost...ne mogu da verujem koliki je politcki plicak taj Dinkic. Da zbog nekih natpisa u novinama trazi to...ne bih da ga castim vise a imao bih sa cime...

Radenko

pre 10 godina

Politicki kraj je vrlo blizu Dinkicu...pitanje je samo kako ga docekati...nemoj mnogo da te zanese to sto si kombinovao sa Dacicem, izgleda da si zaboravio da on misli samo na sebe...pusta te niz vodu i to vec mozes da vidis...pusti ti njega prvi...ostaces na povrsini makar malo duze da uhvatis vazduh pre nego tebe neko povuce..

Gligorije

pre 10 godina

Oteli se kontoli :-) zanci sta, dok ste vi kontrolisali nije smela muva da se cuje...a sada kada se kontrola premestila u ruke onih kojima bas i nije stalo mnogo do zemaljskog kao vama, hvata vas frka...Sramno je sta ste napravili od ove zemlje, ti Dinkicu, ti Dacicu i vasi sateliti iz DS-a...

Darko

pre 10 godina

Dinkicu sto ne trazis od Dacica da te zastiti, i onako ste zajedno skoro sve radili...
samo...cini mi se da ti Daca nece izaci u susret, jer te upravo on pusta niz vodu kao jedinu konekciju sa njegovim sramotama...
Budi samo pametan pa ga povuci sa sobom... ne predaj se bez borbe...

jevgenija

pre 10 godina

(moralni pigmej, 11. jun 2013 14:10)

I Dinkic i zuti su u istim poslovima. A da li ce da se uvede red i zakon cemo tek da vidimo dok s esve kockice sloze i sve price propevaju.

Boki

pre 10 godina

nije ovde rec o dinkicu, vec o zutoj stampi, tipa: kurir i informer...vucko informer je zanimljiv jos od 2003. godine, ali nikada niko nije javno osudio i sankcionisao takav tip husksckog tzv. novinarstva. btw, nek ga neko pita kako i na koji nacin je 'diplomirao' na fpn...a sto se dinkica tice, ako je kriv, drugar iz vlade nek pokrene zvanicne mehanizme i resi to. nema sta da ga on 'disciplinuje' preko tabloida...

vagabunda

pre 10 godina

Šta je ovaj mislio da je zaštićeni medved.
Svaka čast Nikoliću za svoj stav.
Takvim stavom iskazuje da je za pravdu i u tome je njegova veličina.

nesa

pre 10 godina

E da ima suda pa da ,,oplete finansijski,,tabloide za sve sto izmisljaju, poceli bi da se bave novinarstvom. Podaci cure iz suda,tuzilastva,bolnica,mup-a,banaka....probuseni smo kao sir.

Ekonom

pre 10 godina

@(Marko Pavlica, 11. jun 2013 15:30)
Činjenica je da je Karla del Ponte dala diskove sa računima na Kipru. Gde su ti CD-ovi? Ponteovu je inače italijanska mafija zvala Karla Kuga/Bič jer im je zamrsila konce. Interesantno bi bilo pogledati u dnevnike pokojnog Vladana Batića jer je on tada bio ministar pravde kome je ministarstvo finansija oduzelo diskove.

Baratas poluinformacijama
Karla je imala podatke o racunima u Svajcarskoj, a one sa Kipra nikada nije dobila od Kiprana. Te svajcarske podatke je prosledila nasim vlastima (setite se Milobana Bojica i njegovih para u CH) ali je stranka koja je tada podrzavala manjinsku vladu (SPS) uslovila da se to ne objavljuje jer onda vise nema podrske.
Nema Mladja veze sa tom pricom, nego je iza svega SPS i njihov interes da se ne hapse ljudi iz bivseg rezima.
Zar vi mislite da je Sloba bio tako naivan, da ostavi pare na izvolite u nekoj tamo kiparskoj banci. Pa koliko vi godina imate?

tanja

pre 10 godina

Vi što se sada pozivate na DJilasa zaboravili ste da je upravo Dinkić bio prva zrtva Kurira, na naslovnij strani 80 dana za redom, tada se ni Djilas, niti bilo ko nije javio da brani.AKo ste pročitali demant Informeru u celini videli ste da DInkic ne traži zaštitu,vec naprotiv da se proces pokrene, jer je to jedini način da se dokaže istina, a on se isitne ne boji, jer da se boji, ćutao bi i ne bi se sukobljavao sa velikim partnerima kao što je bila DS i SNS koji drže i pravosudje i policiju. Ne boji se jer nema tih milion i milijardi,za razliku od nekih drugih.

PreDragMC

pre 10 godina

Izvini Dinkicu ali 10 godina si i ti u vlasti, moraces i ti da odgovaras za situaciju u drzavi nije posteno da samo tvoji drugovi iz DS-a odgovaraju!

aleksandar grozni

pre 10 godina

Ja pazljivo procitao clanak i nigde ne nadjoh da oni Dinkica nesto optuzuju,vec se pitaju koje i po cijoj naredbi obustavio istragu,kada se doslo do Dinkica,i stvarmo Mladjo di su nasi novci?.

Jagodiceva

pre 10 godina

Crni Mladja, nema sa kim se nije posvadjao, samo sto ovoga puta ulogu ne igra interes licne prirode , te konflikt nece moci da resi potpisom .
Mislio je da ce moci Vucica da ucenjuje koalicijom,
i obezbedi cutanje o Nacionalnoj ?!
Zivotni projekat Dinkica je tezak u kilogramima,
samo jos da cujemo koliko, a nedodirljivih nece biti,
ni po koju cenu, rekao Vucic I nije se salio !

PrinceOfPersia

pre 10 godina

Mnogi od vas u koalicij ste mislili da ako ste napravili vladu da ce te biti postedjeni istraga, sudjenja a kasnije i zatvora! To sto si sada ministar ne znaci da ne mozes biti smenjen i ne znaci da ne moze biti protiv tebe pokernut postupak!

SolidSnake

pre 10 godina

Pitam se kako ces sledece izbore da slazes narod, za prosle si obecavao akcije od 1000 evra, na izborima pre godinu dana si izasao sa strankom "Ujedninjeni regioni Srbije" gde si naglasavao da to nije stranka, gle cuda od jednom postadoste stranka, kakve li ces zeceve iz seseira da vadis na sledecim izborima, i pitanje je da li ces uipste i da predvodis stranku ne sledecim izborima, jer ti prstici nisu bas cisti!

nezahvalan narod

pre 10 godina

Krajnje nezgodna situacija - Dinkić je u koaliciji sa onima koje ne može da ucenjuje a oni još zaposeli i neke bezbednosne službe a službenici u strahu za svoje pozicije pevaju li pevaju... sve Aci na uvce šapuću. Stvarno bre nije u redu da ovako ostavimo Dinkića na cedilu a dao nam je po 2000 evra od akcija.

tanja

pre 10 godina

Vi što se sada pozivate na DJilasa zaboravili ste da je upravo Dinkić bio prva zrtva Kurira, na naslovnij strani 80 dana za redom, tada se ni Djilas, niti bilo ko nije javio da brani.AKo ste pročitali demant Informeru u celini videli ste da DInkic ne traži zaštitu,vec naprotiv da se proces pokrene, jer je to jedini način da se dokaže istina, a on se isitne ne boji, jer da se boji, ćutao bi i ne bi se sukobljavao sa velikim partnerima kao što je bila DS i SNS koji drže i pravosudje i policiju. Ne boji se jer nema tih milion i milijardi,za razliku od nekih drugih.

vagabunda

pre 10 godina

Šta je ovaj mislio da je zaštićeni medved.
Svaka čast Nikoliću za svoj stav.
Takvim stavom iskazuje da je za pravdu i u tome je njegova veličina.

jevgenija

pre 10 godina

(moralni pigmej, 11. jun 2013 14:10)

I Dinkic i zuti su u istim poslovima. A da li ce da se uvede red i zakon cemo tek da vidimo dok s esve kockice sloze i sve price propevaju.

Vizigot

pre 10 godina

Niko iz devedesetih osim Dragoljuba Milanovića i Mihalja Kerteza nije odgovarao. Zato ćemo danas da hapsimo "žute" i Dinkića. Oni su krivi, a ovi prethodni nisu. Alal ti vera, Srbijo!

Jednakiji

pre 10 godina

Taman mislih da će da se založi za jednakost pred zakonom i da će da brani Đilasa od višemesečne medijske hajke, kad ono zvečka, zaigrala mečka i pred njegovim vratima. Kad su Informer i Kurir krpili sve ostale političke protivnike - bilo vam je smešno i dobrodošlo za razračunavanje sa njima. A sad?

Zoran

pre 10 godina

Dinkiću, ne moraš sazivati savete i praviti od sebe žrtvu, jer to nisi. Ali bez obzira na ono što pišu tabloidi, veeeći deo naroda misli to da si najveća štetočina po Srbiju.

runner

pre 10 godina

Dobro jutro, Kolumbo! Sad si se, kada su potkačili tvoje veličanstvo, setio da tabloidi pozivaju na linč, a dok su celu godinu medijski "čerečili i hapsili" članove DS-a i LDP-a, mudro si ćutao. Godinama pišu svakojake laži, insuanacije i klevete protiv Čedomira Jovanovića pa nisi tražio da se sastane Nacionalni savet za bezbednost. Neki dan su u jeku izborne tišine (Izbori za skupštinu Zemuna) proturili laž da je Đilas podigao 4 mil. evra u kešu pa nisi našao za shodno da ga zaštitiš. Tražiš pravdu za sebe al' je Ti ne daješ drugima. Ne treba ovoj zemlji selektivna pravda nego pravda i jednakost za sve. Kad to budemo imali lako ćemo se dogovoriti sa EU.

Gligorije

pre 10 godina

Oteli se kontoli :-) zanci sta, dok ste vi kontrolisali nije smela muva da se cuje...a sada kada se kontrola premestila u ruke onih kojima bas i nije stalo mnogo do zemaljskog kao vama, hvata vas frka...Sramno je sta ste napravili od ove zemlje, ti Dinkicu, ti Dacicu i vasi sateliti iz DS-a...

Ekonom

pre 10 godina

@(Marko Pavlica, 11. jun 2013 15:30)
Činjenica je da je Karla del Ponte dala diskove sa računima na Kipru. Gde su ti CD-ovi? Ponteovu je inače italijanska mafija zvala Karla Kuga/Bič jer im je zamrsila konce. Interesantno bi bilo pogledati u dnevnike pokojnog Vladana Batića jer je on tada bio ministar pravde kome je ministarstvo finansija oduzelo diskove.

Baratas poluinformacijama
Karla je imala podatke o racunima u Svajcarskoj, a one sa Kipra nikada nije dobila od Kiprana. Te svajcarske podatke je prosledila nasim vlastima (setite se Milobana Bojica i njegovih para u CH) ali je stranka koja je tada podrzavala manjinsku vladu (SPS) uslovila da se to ne objavljuje jer onda vise nema podrske.
Nema Mladja veze sa tom pricom, nego je iza svega SPS i njihov interes da se ne hapse ljudi iz bivseg rezima.
Zar vi mislite da je Sloba bio tako naivan, da ostavi pare na izvolite u nekoj tamo kiparskoj banci. Pa koliko vi godina imate?

Futurist

pre 10 godina

..kao sto je i on pricao o Cobijevim ljudima da su izneli milione i milijarde na Kipar i neka ostrva i da ce sve to vratiti u zemlju ( proslo je dvanaest godinica )
moze da se potpisuje kao ' zasluzan za osnivanje Nacionalne stedionice ' :)

Del Boy

pre 10 godina

Pitam se pitam... Koga li je ono g-din Vučić prozivao I prikazivao sa slikom u prugastom odelu žirafe? Istina je Pravda je spora, ali.... selektivna!

Citalac pametne stampe

pre 10 godina

Pazi sda ovog stetocinu sta prica.Tabloidi pozivaju na linc?? Koji Tabloidi.Pogledaj dansnji Kurir. A ukljucio se i Pink. Djilas kao spanska sapunica u reziji Vuka Fatica glavnog ideologa informisanja u SNS-u je od septembra. Ispiraju mozak polupismenoj Srbiji. Mladjane tvoja ekonomska 'doktrina"je unistila ovu Srbiju. I treba da te medijskib lincju.Citaj Vreme, Danas, Nin,Politiku sta misle o tebi

sloba

pre 10 godina

evo ga, jedini istinoljubivi i pošteni političar u srbiji se opet oglašava kad mu stvari izmiču kontroli i kad je namirisao izbore...srbijo, ne daj se opet zavarati od ove gnjide!

Staja

pre 10 godina

Sklonjena (ubijena) profesorka Borka Vučić će ti iz groba doći glave kolega 'asistentu' Mlađane Dinkiću... Njena dokumenta postoje, a ti povlači poteze očaja - za bolje nećeš i biti! Svakog stigne kosmička pravda...znaj to 'grobaru srpske privrede'.

POŽAREVLJANKA

pre 10 godina

E moj Dinkiću kad se zuji oko tvog d...a,ti odmah tražiš sednicu nacionalnog saveta a gde si do sada kad se pojedinim poštenim ljudima gulila koža preko tabloida,svako od vas ima svoju novinu i satanizujete sve pred sobom a kad se neko dotakne malo i vas da guli odmah zapevka.Ajde ne drami nego radi nešto konkretno zašta te ovaj jadan narod plaća.

crni domino

pre 10 godina

Stvarno Dinkicu, a gde su pare sa Kipra?!
Kopao si i rukama i nogama kod Djindjica da budes u finansijama i da pronadjes pare na Kipru da bi posle dve godine rekao da ne znas gde su pare.
Mi se secamo i onog Svedjanina koji je savetovao da drzava Srbija trazi stopiranje svih transakcija kod sumnjivih banaka na Kipru u kojima je bio nas novac jer bi takav zahtev podrzala Evropska Unija, dok se ne rasvetli slucaj.
Ja i dalje pitam: Zasto Dinkicu nisi takav zahtev uputio nadleznima na Kipru i EU, cak i nakon intervjua Svedjanina!?
Zasto Dinkicu? Zasto?!

nikola

pre 10 godina

Pa naravno kada je opštepoznato da je Vučićević iz informera policijski čovek za plasiranje svega tačnog i netačnog. A naprednjaci sada ćute jer su mediji njihovi a nekada su kukali. Šta ti je vlast. Promeniš se iz korena, a izbore dobili na paroli poništavanja svih dogovora sa Tačijem. Kakva prevara. Ali narod je dokazano kratkog pamćenja pa sve zaboravi. A Dinkić je posebna priča, jezičak na vagi koji pliva u svim vodama. Živeli Turci. Tako se bori za narodni interes, a ne kao mi, dve lepe reči, i glasaj glasaj. I eto 50% na izborima. Zato smo uvek bili na margini sveta. Kaže Dinkić fijat, kaže Vučić Emirati, kaže Nikolić Putin, kaže palma Italijani, kaže Mrka da ćemo dobiti autoput, kaže Krkobabić nema smanjenja plata i penzija, a nama sveee gooore, plata mi je 25 hiljada i nije se povećala ovih godinu dana ni dinar. Dva deteta školaraca, žena ne radi. I to je moja sudbina. Ali oni traže glasaj glasaj i glasaj i ja glasao. I zaj.....se ko nikad u životu. I šta sad?

cista logika

pre 10 godina

A sta mislite gde su pare sa Kipra?Ko je nedodirljiv vec 60ak godina?Ko je Mladji rekao dve reci,a ovaj odmah se sledio.Dva,tri ili cetiri slova!

acomurija

pre 10 godina

Prpa vecni priuceni strucnjace?
Posle pljacke 4 banke da se njihova imovina raskrcmi, pa podvale s "nacionalnom dtedionicom" i gasenja BK-televizije, trebalo je Dinkic da bude osudjen na pet dozivotnih robija!

Komšija

pre 10 godina

Malo je ovo čega se on plaši za svo zlo koje je naneo i koje još nekažnjeno nanosi Srbiji i svima nama. Poslednje u nizu je podrška IT sektoru kroz kredite a ideje treba da ocene STRUČNJACI IZ MICROSOFT-a. Pa to je ravno genocidu, predavati naše mlade ljude i njihove ideje stranoj kompaniji. Užas!!

Nesalomivi?

pre 10 godina

Mladjan Dinkić vodi ekonomiju ove zemlje još od famoznog 5. oktobra tj. "promena"!Ako je neko kriv za ovako loše stanje u zemlji onda je to svakako i ova persona!? Biti tolike godine i fotelji u normalnim društvima povlači sa sobom i odgovornost? Da li ste se ikada zapitali KO TO "ČUVA" i gura DINKIĆA sve ove godine? DA li je moguće da nema ni jednog stručnog političara u zemlji koji bi se POŠTENO pozabavio ekonomijom ove zemlje? Ako nema dajte da ga UVEZEMO, jer koliko god da košta sigurno je da bi se na kraju višestruko isplatio! Mlađan Dinkić nas jaše više od deceniju ,a nama je svakoga dana sve gore. Ima li spasa od ovoga "čoveka"!?

mirko

pre 10 godina

Kada su drugi bili u sličnoj poziciji Dinkić i njegovo okruženje su govorili:"Ako su ispravni, nema razloga da se plaše, mi smo pravna država."
Nema razloga da i sada tako ne misle.

ky3ma

pre 10 godina

Dinkciu da li je istina da je Kragujevcu izvrsena uplata novca i ako grad, ili neke ustanove koje je grad osnovoa nisu ivrsile obavezu placanja u roku? Sve drugo me ne interesuje.

"Тежина ланаца"

pre 10 godina

Не знам да ли они позивају на линч, али знам да ти линчујеш.

Сад, кад неко треба да провери да ли си ти прекршио закон и можда направио неко кривично дело, ти покушаваш да извршиш чистку и решиш се тих људи.

Волео бих да нисам управу.

grlja

pre 10 godina

Gosp.Dinkicu,
mislim da je vreme da se pridruzite Miskovicu u CZ-u. Setite sa Vasih afera i onog nesrecnika Bojana Krista koji je trazio da mu napave wc u kancelariji, kako ne bi vidjao zaposlene na hodniku. Vi cete nekom da solite pamet...
Pozdrav...

neko ko pamti

pre 10 godina

Ministar Mladjen Dinkić ,treba da objasni ,kako se u normalnim zemljama tretira odavanje imovinskog stanja privatnog lica ma ko to bio.Ili da ga podsete neki iz EU da se to tretira kao najteži prekršaj radne obaveze, i kažnjivo je po zakonu, a,,davalac podataka ,,leti pod ODMAH S POSLA.I ONAJ KO SE TIM PODATKOM,POSLUŽI U JAVNOSTI TAKODJE PODLEŽE ZAKONSKOM POSTUPKU,ZA KRŠENJE LIČNIH PRAVA.Ko to sme kod nas zna se , i nikom ništa jer DO SAD SE SAMO NAPADAO JEDAN ČOVEK A NIJE SE MISLILO DA TO MOŽE DA BUDE BUMERANG OSILJENIH I KRIMINALIZOVANIH ,,LISTOVA,,.Mr, Dinkić se jednom suočio sa istima i naplatio im ,al sad je ,,gluv,, bio i koristilo mu je itekako kad se neko drugi onako barapski napada .E sad ,,popi svu supu koju si skuvao mr.Dinkiću,, s takvima, i to VEEEELIKOM KUTLAČOM.Našao baš u kojoj crkvi da se pomoliš.PATRIJOTSKE IGRE SE NASTAVLJAJU TRKOM UNAZAD , SVE DO DAVNIH 90,tih I NJOHOVIH ,,DIVOTA,,.UŽIVAJTE ,AKO MOŽETE.SVA JE PRILIKA DA NEĆETE DUGO. UKOLIKO OVAJ NAROD NE PATI OD OZBILJNOG MAZOHIZMA.Za sve školovane i ,,nečlanove biblioteka,, to je naveća potvrda i znak da se ovde ne nadaju ničem dobrom i da se što pre udalje daleko , da ne gube ni čas. U civilizaciji se zna ko kosi a ko vodu nosi.Ovde ,,prolivači,,sa stažom od 30 godina samo imaju prodju.I svakim danom ih je više.Za njima ,,brišu,, ,,ostali,, i,,obični,,.I nemojte da mi izostavite komentar ,neču da se priključim ,,komentatorima,, po zadatku, ako je ovo slobodna zemlja i mnogo nas je izvan ,,članstva,,

miga

pre 10 godina

Eeee ničija nije gorela do zore!!!! Ispao si iz sedišta onog trenutka kada si prevario 6 000 000 ljudi u Srbiji sa obećanjem od 1 000 Evra. Tada si podržavao DS jer bi u protivnom pala vlada... ali vlast je vlast... baš je tebe brigalo da li je nečije dete gladno ili željno čekalo igračku koju mu je majka obećala od tvojih 1000Evra...nisi bre čak ni pocrveneo nego si se prepakovao od G-17 u URS i..??? mir,mir,mir niko nije kriv! I sad ti krivi tabloidi. Ma daj bre...

Marko Pavlica

pre 10 godina

Činjenica je da je Karla del Ponte dala diskove sa računima na Kipru. Gde su ti CD-ovi? Ponteovu je inače italijanska mafija zvala Karla Kuga/Bič jer im je zamrsila konce. Interesantno bi bilo pogledati u dnevnike pokojnog Vladana Batića jer je on tada bio ministar pravde kome je ministarstvo finansija oduzelo diskove.

Pravda

pre 10 godina

Tuzilac i direktor policije su mala deca da otkriju sve sega-mega kombinacije u kojima je Dinkic omogucio u prethodnim godinama da se u Srbiji regrutuje nova elita koja konce drzi u svojim rukama i svojim potezima je kreirala finansijsku i ekonomsku stvarnost u Srbij i Crnoj Gori.Tu su kumovi, prijatelji i partijski saborci iz G 17+ - ,korumpirani profesori pravnog fakulteta i FEFA bankarske akademije, razni eksperti koji su za Deltu javno rekli da nije monopolista!
Srpske pare na frankfurtskoj,londonskoj i cikaskoj berzi kojom upravlja profesor bankarske akademije?! Expert za berzu.I za gubitke na berzi.
Likovi: Djelic, Vlahovic, Pitic, Crnobnja, Dugalic,Savic-savetnik Jorgovanke,Lazarevic,Knezevic,Homnen,Aleksic i drugi su nas napravili budalama " Tada ces spoznati istinu i istina ce te osloboditi."Ivan 8:32

Penzioner

pre 10 godina

Ja nisam ni policajac, a ni predstvanik nekog medija, ali smatram da se jedna od najvećih štetočina koja je zahvatila srpsko društvo i koja pod hitno mora biti uklonjena! Kada kažem uklonjena, ne mislim na uklanjanje snajperom, već mislim na tvoje potuno razvlašćivanje i oduzimanje svih poluga moći, a koje nisu male. Ti godinama žariš i pališ na srpskoj političkoj sceni, sve finasijske poluge si držao u svojim rukama, a kada je lopovska ekipa G-17 otkrivena i kada se konačno videlo kakvi su to eksperti, formirao si regione nebi li poništio svoju vezu sa tom kriminalnom finansijskom organizacijom. Ti si direktno odgovoran za uništenje srpskih banaka, tako da Srbija danas nema sopstvenu banku, koja bi kreditirala srpske privrednike. Samo da te podsetim, uništio si npr. Invest Banku za koju si rekao da je u dubiozi jer je imala gubitak od tadašnjih 200 miliona maraka, a samo na računu u Švajcarskoj koji pripada toj banci je nađeno 380 miliona maraka. Gde je nestao taj novac? Kome si ga dao i koliki je tvoj deo? Direktno si odgovoran za uništenje mnogih firmi, od kojih su neke imale velike šanse za oporavak poput veliklog srpskog brenda GP RAD. Zato danas kriminalci i Kinezi grade po Srbiji, umesto da naše građevinske firme upošljavaju ljude i grade kapitalne objekte u Srbiji. Nadam se da će vrlo brzo, doći do izvođenja tebe i tvoje lopovske bratije iz G-17 pred lice pravde, da se jednom vidi kako si i po čijoj naredbi, uništavao srpsku ekonomiju.

najdan

pre 10 godina

Kakav glup povod da se zatrazi sednica nacionalnog saveta za bezbednost...ne mogu da verujem koliki je politcki plicak taj Dinkic. Da zbog nekih natpisa u novinama trazi to...ne bih da ga castim vise a imao bih sa cime...

ALEX

pre 10 godina

Što je hrabar. Kada tabloidi napadaju druge to mu ne smeta, a kada su se setili njega, daj Tomo spašavaj. Ma nije moguće. Pisali tabloidi ne pisali, niko ovde nije lud. Znamo svi ko ima putera na glavi i šta je radio unazad 20-tak godina. Nemaju baš svi amneziju. Neka se ne brine, doći će i on na red.

milan

pre 10 godina

Mlađo jesi ti to počeo da čitaštabloide ili šta. Dok razvlače tvoje protivnike to je sloboda medija kada opletu tebe oćeš vanredno stanje da uvodiš. Pa ne ide to tako

Jovan Cetkovic

pre 10 godina

Kada prete LDP-u i drugima to nije nista ali kada se vama preti to je linc .Ali ako nije tacno to sto pisu novinari vi to demantujte a policija i g-din Dacic neka jednom stave tacku na tu i druge afere pos.stedionica,mobtel i drugo .

Radenko

pre 10 godina

Politicki kraj je vrlo blizu Dinkicu...pitanje je samo kako ga docekati...nemoj mnogo da te zanese to sto si kombinovao sa Dacicem, izgleda da si zaboravio da on misli samo na sebe...pusta te niz vodu i to vec mozes da vidis...pusti ti njega prvi...ostaces na povrsini makar malo duze da uhvatis vazduh pre nego tebe neko povuce..

David Pantovic

pre 10 godina

Kojim institucijama??? Sve lopov do lopova. Korupcija na velikom nivou. Lazovi kao ti na najvisim pozicijama. Ljudi nemaju vise ni snage ni motiva. Ubili ste nas. Fizicki I psihicki. I ne samo vi nego svi politicari koji su na vlasti posle I pre Zorana Djindjica. On je mozda I jedini mogao nesto da promeni Ali to nikad a necemo znati! Barem je oterao onog demona Milosevica u Hag. Oslobodili smo se velikog zla.

SinDragan LO

pre 10 godina

... Dinkica. Veca opasnost od njega za Srbiju su samo kriminalizovana policija i sluzbe bezbednosti.
(Ratko, 11. jun 2013 14:11)

Kako vi to razdvajate "Dinkića i službe bezbednosti"?
Gradonačelnik Loznice je član URS-a (G17+), već 9 godina a ranije je bio član SKJ, SPS, JUL-a, tada je bio i načelnik SUP-a i DB-a!
To je čovek ("knez Vidoje od Loznice") koji je formirao prvu opštinsku vlast sa SPS-om u "demokratskoj" Srbiji!
Članovi njegove stranke su nekadašnji funkcioneri SPS-a i JUL-a i njihovi potomci i poštovaoci!
Na mala vrata je uveo SPS ponovo u politiku i ona je (SPS) tu i danas.
Prvi je nakon prethodnih izbora oformio koaliciju G17+, SPS, SNS - a ta koalicija je nakon mesec dana formirana i u skupštini Srbije. Iako su "njegovi" komunalni policajci batinali članove i simpatizere SNS-a u predizbornoj kampanji (kao što to rade i Ničićevi, samo je SNS tamo uzvratio, a u Loznici su sve zaboravili kad im je "knez" ustupio deo svoje apsolutne vlasti i neke funkcije...).
Prvo treba proveriti činjenice/podatke, pa onda komentarisati...

lokator

pre 10 godina

Pa sta je sad,cim tebe neko spomene ti se javis.Kada tabloidi lazu za Djilasa ili nekog drugog,ti cutis.Sram te bilo,mnogo si los covek.I stvarno,gde su te pare?

Darko

pre 10 godina

Dinkicu sto ne trazis od Dacica da te zastiti, i onako ste zajedno skoro sve radili...
samo...cini mi se da ti Daca nece izaci u susret, jer te upravo on pusta niz vodu kao jedinu konekciju sa njegovim sramotama...
Budi samo pametan pa ga povuci sa sobom... ne predaj se bez borbe...

Negovan

pre 10 godina

Kakva gladijatorska borba za opstanak Dinkic vs Dacic...ko ce koga i ko ce kome...naravno uvek svoj svome...a ciji je koji pokazace vreme...

nesa

pre 10 godina

E da ima suda pa da ,,oplete finansijski,,tabloide za sve sto izmisljaju, poceli bi da se bave novinarstvom. Podaci cure iz suda,tuzilastva,bolnica,mup-a,banaka....probuseni smo kao sir.

Boki

pre 10 godina

nije ovde rec o dinkicu, vec o zutoj stampi, tipa: kurir i informer...vucko informer je zanimljiv jos od 2003. godine, ali nikada niko nije javno osudio i sankcionisao takav tip husksckog tzv. novinarstva. btw, nek ga neko pita kako i na koji nacin je 'diplomirao' na fpn...a sto se dinkica tice, ako je kriv, drugar iz vlade nek pokrene zvanicne mehanizme i resi to. nema sta da ga on 'disciplinuje' preko tabloida...

PreDragMC

pre 10 godina

Izvini Dinkicu ali 10 godina si i ti u vlasti, moraces i ti da odgovaras za situaciju u drzavi nije posteno da samo tvoji drugovi iz DS-a odgovaraju!

PrinceOfPersia

pre 10 godina

Mnogi od vas u koalicij ste mislili da ako ste napravili vladu da ce te biti postedjeni istraga, sudjenja a kasnije i zatvora! To sto si sada ministar ne znaci da ne mozes biti smenjen i ne znaci da ne moze biti protiv tebe pokernut postupak!

SolidSnake

pre 10 godina

Pitam se kako ces sledece izbore da slazes narod, za prosle si obecavao akcije od 1000 evra, na izborima pre godinu dana si izasao sa strankom "Ujedninjeni regioni Srbije" gde si naglasavao da to nije stranka, gle cuda od jednom postadoste stranka, kakve li ces zeceve iz seseira da vadis na sledecim izborima, i pitanje je da li ces uipste i da predvodis stranku ne sledecim izborima, jer ti prstici nisu bas cisti!

nezahvalan narod

pre 10 godina

Krajnje nezgodna situacija - Dinkić je u koaliciji sa onima koje ne može da ucenjuje a oni još zaposeli i neke bezbednosne službe a službenici u strahu za svoje pozicije pevaju li pevaju... sve Aci na uvce šapuću. Stvarno bre nije u redu da ovako ostavimo Dinkića na cedilu a dao nam je po 2000 evra od akcija.

aleksandar grozni

pre 10 godina

Ja pazljivo procitao clanak i nigde ne nadjoh da oni Dinkica nesto optuzuju,vec se pitaju koje i po cijoj naredbi obustavio istragu,kada se doslo do Dinkica,i stvarmo Mladjo di su nasi novci?.

Jagodiceva

pre 10 godina

Crni Mladja, nema sa kim se nije posvadjao, samo sto ovoga puta ulogu ne igra interes licne prirode , te konflikt nece moci da resi potpisom .
Mislio je da ce moci Vucica da ucenjuje koalicijom,
i obezbedi cutanje o Nacionalnoj ?!
Zivotni projekat Dinkica je tezak u kilogramima,
samo jos da cujemo koliko, a nedodirljivih nece biti,
ni po koju cenu, rekao Vucic I nije se salio !