Utorak, 11.06.2013.

07:55

Saslušanja uhapšenih za "Azotaru"

U Tužilaštvu za organizovani kriminal počela saslušanja 10 osoba koje su jutros privedene zbog zloupotreba pri prodaji mineralnog đubriva HIP "Azotara" Pančevo

Izvor: B92

Saslušanja uhapšenih za "Azotaru" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

174 Komentari

Sortiraj po:

Ayax88

pre 10 godina

pa ovo je organizovani kriminal... citava grupa, takoreci: lanac, qq...
sto Velja onomad rece: ''ajde da su kraduckali na malo'', nego ovo je zaista najbahatija otimacina, nama kao narodu, vrlo svojstvena (mislim na funkcionere, naravno, i one koji osete novac)

smiljan

pre 10 godina

pitanju su uglavnom vlasnici ili ovlascena lica firmi i preduzeca koja nisu imala pravo na regresirano mineralno dzubrivo. Sumnja se da je tim firmama isporuceno gotovo 17 hiljada tona robe, pri cemu je drzava ostecena za vise od 141 milion dinara.

ovo vise moze biti i duplo vise?

Srbin 100%

pre 10 godina

Izgleda da kako je krenulo DS i SPS moci da drze sednice glavnom odbora ne u Zajecaru ili nekom drugom gradu vec u Zabeli,Padinskoj Skeli,ili nekoj slicnoj ustanovi

Milan

pre 10 godina

Na taj nacin oni su omogucili "Azotari" da naplati novcana sredstva na ime regresa od Ministarstva poljoprivrede, sumarstva i vodoprivrede, cime su ostetili budzet drzave.

normalno, sto da ne, kada ih niko nije proveravao
sta li je ovakvim u glavama u momentu kada se odluce na ovakve akcije? da ih niko nikada nece uhvatiti i razotkriti?

Dalibor

pre 10 godina

Insajder bi mogao da pokrene jos poneke sporne privatizacije, uvek sve sto su oni istrazivali ispostavilo se da je tacno, stavise, uspesniji su u tome od same policije.

đorđija

pre 10 godina

Kriminal i korupcija su ozbiljno pretili opstanku Srbije kao države. Zbog toga započeta borba protiv korupcije i kriminala, mora biti nastavljena nesmanjenom žestinom. Ta borba mora biti neprestana jer se korupcija i kriminal nikada ne mogu u potpunosti iskoreniti, ali se mogu držati u nekim prihvatljivim granicama.

gerilac

pre 10 godina

Na ovim komentarima uvek se zabavljam tako sto pritisnem "ctrl" plus "F" i onda pretrazim pojam "vuc"! Do sada, verovali ili ne 46 puta upotrebljeno! ;) Probajte...;)

Josip

pre 10 godina

Uh kako mi je drago. Licno sam imao prilike da vidim sta se sve radilo sa regresiranim djubrivom, dok seljaci u okolnim selima nisu imali po saku da bace na svoje njive. I treba tako!

Cresnjari

pre 10 godina

Raduje me cinjenica da u Srbiji konacno nema zasticenih, ko god se ogresio o zakon treba da odgovara. Podrska tuzilastvu i sudovima.

ćik

pre 10 godina

Srbija najzad ima nekoga ko sme i može da se obračuna sa svima koji su ogrezli u kriminal i korupciju. Vučić je krenuo u borbu o kojoj pre njega niko nije smeo ni da pomisli. Tu borbu je mogao da pokrene samo neko ko ima mnogo hrabrosti, i ko nema mrlje u svom političkom životu, a Vučić je jedan od retkih takvih političara u Srbiji. Ne sumnjam da će svi koji su činili nezakonite radnje, a za koje se to može dokazati, biti procesuirani. Sigurno je da Vučić ni po cenu novih izbora neće odustajati od nulte tolerancije na korupciju.

Zoran

pre 10 godina

Tesko mi je da kazem, ali izgleda da je Srbija pri vrhu liste zemalja koje imaju veliki broj lopova po glavi i dzepu stanovnika.

triša

pre 10 godina

Dok su nam drugi govorili da živimo u mafijaškoj i korumpiranoj državi nismo im verovali, samo smo bili iznenađeni odakle nekim ljudima novac kad većina teško živi. Sada kad dokazi izlaze na svetlost dana, kada mnoge korupcije bivaju rasvetljene i dalje smo skeptični, jer bolna je istina da su oni za koje smo se borili i demonstrirali ovu državu opljačkali i unazadili, isto, a možda i više, nego Sloba Milošević.

Jole

pre 10 godina

Pa oni od toga napravili bas unosan biznis. Mozda je neko od njih skorasnji clan SNS-a u nadi da ce biti preskocen ali Vucko je neumoljiv.

Jagodica88Bobica

pre 10 godina

Tuga…a pošten narod ne može da zaradi ni za hleb I mleko…Drago mi je što je ova vlast, na čelu sa Vučićem počela da radi protiv kriminalaca.

MASTER DR

pre 10 godina

Svi vi botovi koji veličate diktaturu Vučića,par pitanja: da li Vučić hapsi,da li Vučić radi u tužilaštvu,da li Vučić unapred osiđuje? Nije Vučić Bog,pa da je svemoguć,a i nije baš tako pošten kako se priča.

Duci0167

pre 10 godina

Ako hocete pravu borbu protiv korupcije,hapsenja treba da budu svaki dan. Pa za jedno 4-5 godina da se ocisti lopovluk. Toliko smo pokradeni. Ko ce sve to da nadoknati je problem.

ČPKOLINO- MEDOLINO

pre 10 godina

Dosta je bilo pljacke drzave, mora tome da se stane na put. Kada bi svako "otimao" po malo,a da za to ne odgovara, pa daleko ekonomske drzave bi propale od Srbije. Hvala Bogu da je dosla vlast koja zeli da spreci dalje pljackanje drzave, treba im pruziti u tome maksimalnu podrsku.

prća

pre 10 godina

Prethodnih godina u Srbiji je bila prisutna sistemska korupcija u koju su bili uključeni najviši državni funkcioneri. Vučić je uspeo da pokrene borbu protiv korupcije, i polako se, zahvaljujući Vučiću, uspostavlja institucionalna borbu protiv korupcije, što i jeste cilj svake zemlje.

Inspektor Kluzo

pre 10 godina

do prošle godine se kralo na sve strane. E pa sad je vreme da se podvuče crta a oni koji su umakali prstiće u med malo podnesu račune.

Zoran

pre 10 godina

Znate sta, bilo nekada, ne znam da li ima i sada, na radiju emisija "Pozdravi i zelje". E tako mi izgledaju neki ovde koji pozdravljaju Vucica i zele mu uspeh u daljem radu. :)))) Mozda je obican narod, ali SUMNJAM, narod tako obuicno ne prica o ovoj vlasti, vise su prodane duse za neku drzavnu poziciju ili mesto u vlasti.

Asus Eeeeee

pre 10 godina

Po okoncanju svih optuznica i procesuiranju svih krivaca, doci ce do novog i zdravog ulaganja u Srbiju. Konacno ce moci posteno da se ulozi u proizvodnju i poljorivredu u Srbiji.

BatMAN

pre 10 godina

Konacno i postenje da zavlada Srbijom. Posle dugo dugo godina, pocece gradjani Srbije normalno da zive od svog rada i da ne strepe da li ce neko da ih pokrade ili izradi. Konacno postajemo pravna drzava.

Zoran

pre 10 godina

Ne misle svoi tako u Srbiji, ne raduju se svi zbog ovoga sto radi vlast. Evo pruivatnik mi kaze da to treba da se osudi, ako j ekriv, pustoi da radi posao dalje, jer su oni ti koji pokrecu posao u Srbiji. No, vidim da mnogi u narodu zele da im se sve oduzme i podeli narodu da mogu i dalje da kunjaju po kaficima i drzavnim poslovima. To moze, lai na kraju ce opet morati da se privatizuje jer vi u drzavnoj sluzbi ste nesposobni da voditye posao. Da ste sposobni otvorili bi sam privatno, a ne bi tamo sedeli i cekali penziju ili otkaz.

Trcovac

pre 10 godina

Bez korenitih promena koje su se desile poslednjih nekoliko meseci, nije bilo moguce rasvetliti zloupotrebe pri privatizaciji pojedinh preduzeca. Ima nade za Srbiju, jer kada sve dodje na svoje mesto i kada odgovorni budu privedeni pravdi, bice otvorena vrata svim investitorima da dodju i dobice sansu da posteno uloze u Srbiju i na obostrano zadovoljstvo krene proizvodnja i ekonomski oporavak u Srbiji.

Noca

pre 10 godina

Za vreme vlasti DS u Srbiji se kralo na sve strane, sada mnogi moraju da odgovoraju za sve sto su nezakonito radili,borba protiv kriminala i korupcije treba joc jacim tempom nastaviti.

Otpravnik demokrata

pre 10 godina

Država konačno pokazuje svoje čeljusti orema korupciji i kriminalu. Vala dosta je bilo arčenja državnih para i enormno bogaćenje pojedinaca dok većina građana nema hleba da kupi.

Petrosjan

pre 10 godina

Nadam se da će mnogi koji budu pokušali da rade na ovakav način odustati od takvih "poslovnih" namera. znaće šta ih čeka u budućnosti.

Goga

pre 10 godina

Samo nek ih hapse znali su sta smeju sta ne kao i svi mi ostali,ima njih jos dosta nakotilo se toga za ovih dvanaest godina koliko hoces.

SolidSnake

pre 10 godina

Kriminal i korupcija su u Srbiji zastupljeni vec decenijama, ali ne u ovolikoj meri kao danas! Poslednjih 12 godina Ds je bas radio na znacajnom ojacanju korupcije kako bi mogli da ostvare neke svoje licne interese!

Zafira

pre 10 godina

Samo savesnim radom tuzilastva i sudova u Srbiji, i uz pomoc Vucica moci ce da se iskoreni kriminal. Ako uspemo da suzbijemo krimi nal i korupciju, Srbija ce moci da krene dalje u oporavak i ekonomsko jacanje.

giler

pre 10 godina

Vučić se hrabro uhvatio u koštac sa korupcijom na svim nivoima. Pohvale za borbu protiv korupcije stižu sa svih strana sveta. Očigledno je da su EU i SAD, jedva dočekale da u Srbiju na vlast dođe čovek koji će imati hrabrosti da pokrene borbu za iskorenjivanje korupcije, samo se pojave neki nedobronamerni kritičari u Srbiji, koji osporavaju ovu borbu. Osporavati borbu protiv korupcije znači zalagati se za neuređenu zemlju u kojoj caruje korupcija, kakva je Srbija bila prethodnih godina.

Teletabis

pre 10 godina

Ipak ima nade za bolju i uspesnu Srbiju. Sa ekspeditivnim tuzilastvom, Vucicevom energijom ponovo cemo biti vodeca drzava u regionu. Samo napred i uskoro cemo biti moderna i ekonomski jaka Srbija. A preduslov svega toga su ispitivanja privatizacija i kazne za odgovorne.

Pera Arambašić

pre 10 godina

Sve je ovo "politički korektno", a kako je moguće, molim vas, da je broj uhapšenih "obrnuto proporcionalan", čak za 114,45 puta (srednji kurs Evra) od iznosa kojim je opljačkana "Galenika"?
141.610.000 dinara "AZOTARA"
cca 141.610.000 evra "GALENIKA"

Duka

pre 10 godina

Ima ovoga koliko hocete po Srbiji ali od negde se moralo poceti,e sad je sve na tuzilastvu mada i tu ima mutnjih radnji i to bi trebalo ispitati.

Pribak

pre 10 godina

Borba protiv kriminala i korupcije se nastavlja jos jacim intenzitetom. Sve cestitke tuzilastvu i Aci Vucicu zbog toga. Samo napred i bez odustajanja, narod je svim srcem uz vas.

nesa

pre 10 godina

Sad ce upropastiti te privatne firme.Njih treba po dzepu i nek rade,a osuditi one koji su im to omogucili plus konfiskacija. Ali...ja ne verujem u stručnost ni tuzilastva ni sudija.

botovi jadni ste

pre 10 godina

Ds dobio nove smernice..pitaju koliki je kurs evra danas? a ne pitaju gde su pare koje je dulic pokrao...
(srele, 11. jun 2013 09:39

To treba da pitas ove tvoje "beskompromisne borce".Uhapsili su ga pre vise od 6 meseci i ?I naravno jos uvek nista.

A kad vec spominjes smernice mladi bote vidi se po ocenama komentara ko ovde radi po smernicama.

jela

pre 10 godina

Borba protiv kriminala i korupcije je jako vazna i treba biti prioritet, to mnogo znaci koliko zbog dovodjenja investitora toliko i zbog nas samih! Proteklih 10 godina pa mozda i vise, prema Srbiji se postupalo kao da je to necija tudja drzava a ne nasa, svako je gledao kako samo da iskoristi a retko ko da doprinese razvoju! Ovakvo razmisljanje moramo svi da promenimo hajde da svako od nas uradi nesto za istu tu drzavu, i da svi mi ne dozvolimo da vise iko pljacka i urusava Srbiju!

Sve u svoje vreme

pre 10 godina

vucic nema hrabrosti da hapsi spsovce.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gu, 11. jun 2013 10:59)

Nisu još dovoljno sazreli, ali u julu počinje berba.

srboljub

pre 10 godina

Prosto neverovatno koja masinerija radi kod ovih SNS-ovaca kada se radi o lupanju minusa. Neverovattno pre petnast minuta napisah komementar a ono
vec oko 100-tinak (minusa). Sta radi digitalizacija i plitak pamet. Bas sa se slatko
nasmejao. Istina najvise pogadja. Ja vam ne zameram vec vas zalim.

darkec

pre 10 godina

Pre godinu dana nisam ni pretpostavljao da će u tako kratkom roku Srbija krenuti ka ozdravljenju od bolesti koja se zove korupcija. Verovao sam da je to zlo koje se zove korupcija nemoguće iskoreniti jer je u pitanju bila sistemska korupcija u koju su bili uključeni najviši državni funkcioneri. Vučić je uspeo da pokrene borbu protiv korupcije, i polako se, zahvaljujući Vučiću, uspostavlja institucionalna borbu protiv korupcije, što i jeste cilj svake zemlje. Vučić je uradio nešto ogromno, priznajem da nisam verovao da ima snage za to.

pera

pre 10 godina

Kad ce vec jednom tuzilastvo da pokrene istragu u vezi para koje su iznete iz Srbije na Kipar, a posle zavrsile na privatnim racunima.
Azotara je sica, ovde je rec od 12 milijardi dolara.

VILJEMOVKA

pre 10 godina

Pre samo godinu dana niko u Srbiji nije mogao da ni pretpostavi da će u tako kratkom roku Srbija krenuti ka ozdravljenju od bolesti koja se zove korupcija. Retko ko je verovao da to zlo koje se zove korupcija moguće iskoreniti, jer je u pitanju bila sistemska korupcija. U njoj su na zalost bili uključeni najviši državni funkcioneri. Aleksandar Vučić je uspeo da pokrene borbu protiv korupcije i kriminala. Aleksandar Vučić je uradio nešto ogromno, priznajem da nisam verovao da ima snage za to.Ali srecom odabrao je i odlican tim za sprovodjenja akcija,hapsenja sada nema da procori vest o akciji kao sto je to bio slucaj pre samo godinu dana.

ena

pre 10 godina

Nastavite u borbi protiv korupcije,imate punu podrsku naroda!Mnogo je korupcije i kriminala u nasoj drzavi i tome jednom treba stati na put

Lale

pre 10 godina

...Zahvaljujući Aleksandru Vučiću i pokretanju borbe protiv kriminala i korupcije Srbija može da očekuje potpuni ekonomski oporavak. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države.
(Frančeska, 11. jun 2013 10:24)

Zahvaljujući Aleksandru Vučiću i pokretanju borbe protiv kriminala i korupcije nadrljao je Sreta iz Sente!
Pa jel to ta borba protiv kriminala i korupcije? Pa jel jedan Sreta iz Sente naneo toliku štetu za "budućnost Srbije"?
Vi iz SNSa ste jadno smešni!

Patrijota

pre 10 godina

Ha,ha,ha... borba Vucica i Dacica protiv kriminala i korupcije u Srbiji??? Ha,ha,ha... ne mogu da verujem da ima onih koji su ovim zadovoljni i misle da je to to? Alo ljudi, ovo je deciji vrtic od onoga sto bi trebalo da bude! Recite mi jedno jedino ime iz politike koje je do sada uhapseno??? Pa kako da hapse sabracu iz mafije kada su svi i sadasnji i bivsi sve radili u saradnji i svi sve o svima znaju!!!
Trazili ste ih; dobili ste ih! A kako ce to zavrsiti videcete uskoro!? Pogledajte u novcanike i cene, pogledajte u svoju decu!!!???

Fica Abart

pre 10 godina

Citam jedan komentar i na kraju se pita covek,pa zar je samo Sreta i sente kriv.Ma nije samo on,ko zna koliko Sreta ima i drugo da mu odgovorim,a koje tim Sretama omogucio da se tako i na taj nacin obogacuju i sistemski unistavaju narod da ne kazem nesto drugo u stilu kako sam sistemski unistio idiota.

srboljub

pre 10 godina

Ajmo napred radikali malo vam zaskripalo u Briselu. Daj da hapsimo sve redom
a dan presude ako do toga dodje nije relevantan. Moraju poeni da se skupljaju
Vidite dragi moji SNS-ovci, nece Vucicu ni silna hapsenja pomoci jer je lazljiv.
Blizi vam se kraj ovom kratkotrajnom divljanju. Narod je uvideo ko je ovde lazov
i ko su lopovi. Nadam se da ce Tadic konacno ponovo preuzeti celnu poziciju
u DS-u. Svi dobro znaju da je to ustvari najposteniji politicar koga smo posle
Djindjica u Srbiji imali. Vas Vucic je jedna dvolicna osoba sa prljavom retorikom
kome treba prvo naci njemu ravnom. Setite se samo predizborne kampanje pa
ono ulizavanje ministru inostranih poslova gospodinu Vesterveleu prilikom nje-
gove posete Srbiji. Ja sam se prosto zastideo za njega i iskljucio program RTS-a
Vrhunac svega, ako sam dobro razumeo, je bilo vodjenje Vestervelea na veceru
i razgovore u vili njegovog oca. Jao Srbijo. Ovaj Dacic u dusi i nije tako prljav
koliko je Vucic. Na kraju da vas pitam vas komentatore SNS-ovaca. Kod tolikih
hapsenja dali je neko osudjen. Ako je taj Miskovic toliko pokrao drzavu pa sto
ga ne osude i vrate taj novac drzavi. Beko se i dalje seta i Jorgovanka mu aplaudira, spreman covek. Eto zasto ovoj vladi Amerika i Evropa neveruje njihovoj
reci koju su im dali. Nista bre niste naucili. Politika jeste diplomatija ali kockanje i pokerisanje se u kazinu obavlja. Srbija u periodu od 2000-te pa do leta 2012-te
nije sjajno zivela ali daleko,daleko bolje nego sada. E moj predsednice nastavi ti samo da odlikujes poneke diktatore i da koketiras tvojom inteligencijom.
Time sigurno neces imponirati demokratskom svetu, naprotiv. Sad vam ni Djilas
ne moze vise pomoci. Razotkrio se da je vas covek. Koje povike u predizbornoj kampanji na njegovo bogatstvo od strane Vucica a sta sad i posle vaseg izjavljivanja gradonacelnik u Beogradu se menja. Sta je u pitanju njegov dobar rad za Beograd ili nesto drugo.

Đaja

pre 10 godina

Kako je došla nova vlast i omogućila inatitucijama da rade svoj posao, tako, jedne za drugom, isplivavaju afere, privredni kriminal, sistemska korupcija, a članovi mafije, jedan po jedan, idu na zasluženi odmor. Vidite li šta znači politička volja? Gde je bila do sada?

lena

pre 10 godina

Korupcije je u Srbiji postojalo uvek, ali u poslednjih 12 godina, to je poprimilo tolike razmere, da bilo koga, ko se upusti u borbu sa istom, ocekuje tezak i mukotrpan rad.

Kaca

pre 10 godina

Ovakve naslove volim da vidjam u novinama a nesto mi se cini da ih zadnjih godinu dana ima vise nego u proteklih 10 zajedno. Svaka cast.

Frančeska

pre 10 godina

Svako ko je kriv treba da odgovara za svoje postupke. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću i pokretanju borbe protiv kriminala i korupcije Srbija može da očekuje potpuni ekonomski oporavak. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države.

Ivica

pre 10 godina

Ko je postavio te rukovodioce u Azotari? To niko ne sme da pita. Ja znam ali necu da kazem, jer ce i mene uhapsiti. Recicu samo, bivsi Ministar ekonomije a sadasni Ministar finansija.

бт

pre 10 godina

Ови око Бајатовића к'о киша око Крагујевца. Шта рече Вучићу, хапсићеш све редом? Па хапси онда редом, да видимо и главну зверку тамо где јој је место. Ако Бајатовић чак и није умешан у злоупотребе (у шта је тешко поверовати) онда га треба моментално сменити јер је био дужан да такве ствари спречи. Ако га не смењујете и не хапсите онда сте и ти Вучићу и ти Дачићу исти к'о остали.

Klod

pre 10 godina

"U pitanju su uglavnom vlasnici ili ovlašćena lica firmi i preduzeća koja nisu imala pravo na regresirano mineralno đubrivo".

Sitna boranija...kao po običaju! Kad budem video naslov: UHAPŠEN BAJATOVIĆ, tada ću da poverujem u "borbu" protiv korupcije. Dokle god vi hapsite raznorazne Radoslave i Srete...glavni hohštapleri su mirni i toliku štetu koju ste naveli oni naprave do 14h svakog dana!

laza

pre 10 godina

Opet, po ko zna koji put napominjem...da se u ovoj zemlji upola manje krade, mi ne bi bili u dugovima, ziveli bi pristojno.
A za to su potrebne dve stvari: 1)strozija kontrola i 2)da se iskoreni mito i korupcija.

Sasa

pre 10 godina

U covece! NS i Vojvodina ima da budu cisti od kriminalaca! SVE ce da ih MUP Beograd sredi!

A u Beogradu... drago mi je da NEMA kriminala u BGD-u... to je nas "BELI" GRAD!

Stanislava

pre 10 godina

Neka se i dalje radi na svim spornim slucajevima, do kraja. Neka odgovaraju za svoje aktivnosti kao i neka bude nauk drugima kako i na koji nacin da obavljaju svoj posao na nacin na koji treba.

Optimus Prime

pre 10 godina

Zelim da verujem da se sve ovo radi u cilju krchenja puta do nalogodavaca tj.podstrekaca ovakvog anti-drzavnog delovanja. Ne zelim da poverujem da ce na kraju za sve biti odgovorni samo pijuni...

Lepi Cane

pre 10 godina

U aferi azotara se ide temeljno u razotkrivanju korupcije i kriminala. Češlja se po dubini i po širini. Nema i ne sme da bude zaštićenih likova.

Transporter

pre 10 godina

Tesko je biti prvi medju jednakima i ucestvovati u svemu i drzati sve konce u rukama, preveliki je to teret. Bilo bi dobro da postoji poverenje u svom pravom smislu i znacenju pa da se raspline akcija koordinisano po svim meridijanima sistema. Ovako to mnogo sporije napreduje ali izgleda da je nuzno da to bude tako jer su raspleli mrezu svugde, pa sto se vise ljudi ukljuci to je veca verovatnoca da se neko otpeva...Opasna je bolest korupcija, mislim da nismo ni svesni kako nas je to cudoviste prozdiralo...i jos uvek jede...

Đorđe 025

pre 10 godina

Dolaskom SNS-a na vlast “pojedincima” je počelo da smeta, što se pokrenula tema “borba protiv korupcije”, zato što su i oni sami umešani u ovakve radnje, pa su u strahu da će morati da odgovaraju za nezakonite radnje kojima su stekli enormno bogatstvo. Protivnici borbe protiv korupcije su, u najvećem delu, upravo oni koji se boje istraga, jer nisu bili baš prepošteni u prošlosti.

Zurkolomac

pre 10 godina

Obavestite nas kada neko bude osudjen na 20 godina robije od tih krimosa i kada im bude oduzeta imovina. Samo od hapsenja nema nikakve koristi...

Od drveta ne videti sumu

pre 10 godina

@Aj blago men

bas me briga koliki je kurs, ne jedem Evre ! Ali me je briga koliko kosta voce, koliko kosta povrce, sve otislo preko 50%, koliko me drzava dere za porez, na kucu otisao 50%, na lokal 78%. Da li vidite te procente ? Sta onda ima veze kad dinar padne 1, 2 ili 3% ?

andrija

pre 10 godina

Koliko ja znam Goran Čolaković vlasnik vlasnik DOO "Mašinoremont" je iz Bečeja i član je Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS. .

jednom BOT uvek BOT

pre 10 godina

Sad ce demokrate da vicu da je ovo mazanje ociju skretanje paznje i sl. Prihvatite cinjenicu da su vase drage demokrate opljackale zemlju skoro do gole koze
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Whiplash, 11. jun 2013 09:09)

Istina je da su se u DS-u u poslednjih 6-7 godina skupili raznorazni karijeristi i lopovi.
Ali ti bi dragi napredni bote trebalo da prihvatis cinjenicu da najveci lopovi nisu u DS-u.Najveci lopovi i danas sede u Vladi i nikom nista.Jasno je kao dan da je u SPS-u najvise lopova,a ni URS ne zaostaje.Ima ih i u SNS ali jos nisu stigli da se "pokazu".
A kad smo vec kod "beskompromisne borbe protiv korupcije i kriminala u kojoj niko nije zasticen", sta je sa Kostunicom i DSS-om?Sta je sa Veljom Ilicem i njegovim lopovima iz NS?Sta je sa Majom Gojkovic i Mirovicem koji su Novi Sad u crno zavili?Sta je sa Dusanom Stuparom kad je o Azotri rec?Sta ono bi za izbornom "kradjom"?Ko je za to odgovarao?

Ovo jeste mazanje ociju i to je svakom iole normalnom jasno.
Koliki je kurs evra?Kolike su cene?Koliko je firmi u blokadi?Koliko para fali u budzetu?Koliko smo se zaduzili za manje od godinu dana?Gde je preCednik zavrsio fakultet?

Mogu do sutra da postavljam pitanja na koja nemate odgovore dragi botovi.Prihvatite tu cinjenicu.

DS je prvo kaznjen na izborima,a bogami ocigledno je da ce neki da zavrse i na robiji.I nemam nista protiv toga.Ali nismo svi retardirani da mislimo da je samo DS problem ove drzave.

shpitz

pre 10 godina

OK, sve je to lepo, ali gde su pare? Potrpaste tolike lopove u rešt, a od para ništa. Šta su oni radili sa tom lovom? Pokupite im imovinu pa da od svega ima nekog ćara, a ne ovako još će dobiti smeštaj i hranu na teret države. Ili njihova lova samo menja vlasnika... Pitam se...

sreckovic

pre 10 godina

Ljudi koji su ucestvovali u tim privatizacijama nemaju morala i to je onaj najgori sloj ljudi koji je spreman na sve,drzava treba na sve moguce nacine da se odbrani od takvih ljudi.

Colgate

pre 10 godina

Ma nema veze sto ima mnogo vise krivih nego uhapsenih, strpljenja i bice i oni uhapseni i otkriveni, mnogo njih se nada da ih nece stici Pravda ali uzalud se nadaju.

Michael

pre 10 godina

Vucic je nastavio sa ozbiljnom borbom protiv korupcije, potrebno je da istraje I ocisti ovu zemlju od lopova I kriminalaca koji su je pustosili prethodnih godina.

Sve je isto, posteni ce opet na kraju izvisiti, kao sto je bilo i pre...

pre 10 godina

Pa ljudi ovo smo sve vec gledali kad je DS bio na vlasti, i opet se istorija to jest zaracan krug ponavlja.
Setimo se samo kako je islo, prvo Karic, pa onda one silne mafije, te naftna te stecajna te djubretarska ma nema koja nije bila hapsena.
A nakraju mi opet nista bolje nismo ziveli, niti smo ostvarili bilo kakav znacajniji pomak u bilo kome segmentu.
Tako ce biti i sa ovim slinim hapsenjima,
Znaci problem je negde drugde , to jest u samom vrhu celokupnog stranackog establismenta, koji samo tudje lopove skidaju a svoje postavljaju i tako u krug...

živan

pre 10 godina

Tokom protekle decenije sistem usluga, prijateljstva i rodbinskih veza rezultirao je činjenicom da je Srbija u svetu označena kao zemlja u kojoj caruje korupcija. Srbija je prethodnih godina bila “hajdučka zemlja”, što dokazuje i svakodnevna hapšenja. Neki ovu Vučićevu borbu žele da obesmisle na taj način što o hapšenjima govore kao “političkom progonu”, umesto da budu samokritični i da kažu da su mnogi državni funkcioneri prethodnih godina počinili brojne nezakonite radnje, i oštetili državu za ogromne pare.

velja

pre 10 godina

Kada će Igor Mirovic i Maja Gojković malo na robiju..pa ojadili su Novi Sad za nekoliko desetina miliona evra....a da oni su članovi SNS-a za njih zakon ne važi.

stanica babinje

pre 10 godina

Cekajte kako u Azotari pa Bajatovic kaze da je tamo sve cisto i posteno kao Sunce. Nije valjda da je i on precutkivao sta se desava.

jastreb

pre 10 godina

Nepravda koja je godinama tistila gradjane Srbije konacno pocinje da se resava,ne samo kada je Azotara u pitanju vec i sve ostale sporne privatizcije.

Aj blago meni

pre 10 godina

Bas me briga za hapsenja, zanima me koliki je danas kurs. (Predrag, 11. jun 2013 08:24)
Ja cu ti reci...za godinu dana... je kod DS-a kurs isao od 105 do 119...kod SNS-a 8 meseci stoji na 111...sad skocio 3 dinara i od toga pravite dramu...vratice se...Koliko je kod vas Svajcarac skocio vise nego u EU? I cisto da napomenem koliko - ima hapsenje lopova iz azotare...Da li je ovaj narod skrenuo pamecu?!

milica

pre 10 godina

Pre godinu dana nisam ni pretpostavljao da će u tako kratkom roku Srbija krenuti ka ozdravljenju od bolesti koja se zove korupcija. Verovao sam da je to zlo koje se zove korupcija nemoguće iskoreniti jer je u pitanju bila sistemska korupcija u koju su bili uključeni najviši državni funkcioneri. Vučić je uspeo da pokrene borbu protiv korupcije, i polako se, zahvaljujući Vučiću, uspostavlja institucionalna borbu protiv korupcije, što i jeste cilj svake zemlje. Vučić je uradio nešto ogromno, priznajem da nisam verovao da ima snage za to.

HELGA

pre 10 godina

Svaka cast ljudima koji rade na ovoj slucaju, verujem da je tesko doci do istine ali isto tako verujem da ce uspeti u tome. Sačica ljudi se bogatila na nesreci ovog naroda i treba da bude kaznjena zbog toga. Pitam se samo koliki su bili njihovi apetiti.

Dusanka Ć

pre 10 godina

Svi ti bivši finkcioneri u javnosti su do skora slovili za neke uspešne ljude, a ono goli lopov do lopova. Svakome po zasluzi, dosta je plačkanja i otimanja.

zlatan

pre 10 godina

Ljut, 11.jun. 2013.

Lepo bi bilo dase sve obaci po kratkom postupku kako ti kazes. Odmah bi trebalo uhapsiti i politicare koji su te rabote dozvolili, jer je svima jasna sprega izmedju njih. Ali postoji zakon koji mora de se postuje. Da uhapse i osude mnakar jednog je ucinak vec 100% jer pre nisu ni jednog. A u medjuvremenu su zaustavljerne te radnje.

Whiplash

pre 10 godina

Sad ce demokrate da vicu da je ovo mazanje ociju skretanje paznje i sl. Prihvatite cinjenicu da su vase drage demokrate opljackale zemlju skoro do gole koze

bebana

pre 10 godina

Da je bilo sreće nikad nam se ne bi desile te 24 spirne privatizacije ali to govori da smo omanuli i mi kao narod jer da nemamo takve apetite prema novcu i nelegalnim radnjama ne bi bili tu gde jesmo.

pasuljijada

pre 10 godina

Znaci nastavja se borba protiv korupcije koju je pokrenuo Aleksandra Vucic, bravo za to, istrajte ljudi, jer it e kako ce biti posla za nadlezne. Zemlja je puna ovakvih sitnih ali bogami i krupnih riba koji se kriju iza sitnih ribica. Samo im vi pokazite ruku pravde svim akoji su ostetili drzavu i ogresili se o zakon.

RANKA

pre 10 godina

Šta novac uradi ljudima to je neverovatno,spremni su sve da unište radi tog prokletog novca a onda su im svi krivi,samo vi hapsite,ako ne bude mesta u zatvorima stavite im šipke na kućne prozore.

buckuris

pre 10 godina

Samo zelim da podrzim i dalje Vucica u njegovoj borbi protiv korupcije. Istrebi sine sve ove zlotvore i stavi ih tamo gde im je i mesto.

Raptor

pre 10 godina

A Dule Bajatović sada ima druge brige, Južni tok, ovo-ono, levo-desno, tamo-'vamo, pritiskaju ga nove muke napretka Srbije a o ovome ne zna ništa, pojma nema a pitanje je da li je ikada i bio u Azotari i da li je ikada išta i rekao o strahovitom napretku "mrtvog konja u kasača" pod njegovim i Vujačićevim rukovođenjem Azotarom...
Uzdravlje!

Zorana P.

pre 10 godina

Sve one koji rade protiv zakona ove zemlje, bogateci se na racun obicnih i siromasnih radnika, treba najstrozije kazniti. Borba potpredsednika Vucica protiv ovakvih i slicnih njima, uliva nadu da ce se Srbija vec jednom ocistiti od kriminala i korupcije koja je ojadila i osiromasila Srbiju.

Vanjas

pre 10 godina

Mene samo zanima ko je tim ljudima dozvolio da ovoliko kradu? Kako to da tek sa dolaskom nove vlasti, tačnije naprednjaka(pošto su ovi bili tu sve vreme)počinju da se raspliću čvorovi naše privrede?

Halo Žitište!!!

pre 10 godina

A kada ce konačno ponovo da se pokrene afera AGROZIV,koja je stopirana,da vidimo koliko je kadar SPS-a u Zitistu ojadio i narod i drzavni budzet,dzaba ste krecili ako se Pedja Amizic ne nadje iza resetaka...

goksi86

pre 10 godina

Sasvim normalna stvar, ako kradeš ideš u zatvor. Nebitno je kakvu političku zaleđinu imaš i koliko kukaš da je u pitanju nepravda i politički progon.

Ivan

pre 10 godina

Cim je apelacioni sud ponistio produzetak pritvora za Dragina i vratio tuzilastvu predmet oni da bi se oprali ovako pohapse 10 seljaka. Ma dajte ljudi. Videcete na kraju da ce ovo biti davljenje macica, jos ce se i odsteta placati za nezakoniti pritvor. A njih surnajst u pritvoru. Ima da se naplacamo Vuciceve borbe samo tako. Na nos ce nam izaci. A koliko je euro danas?

Vlajko

pre 10 godina

Šta je bilo nemate odgovor na ekonomska pitanja pa pokušavate da zamajavate ovaj narod novim hapšenjima i fol borbom protiv korupcije i kriminala.
Ostaćete upamćeni kao najnesposobnija i najneodgovcornija vlast koja je protraćila svoj mandat ništa ne uradivši da se reše ekonomski problemi ,non stop optužujući nekog drugog da je kriv za vaše neznanje i nečinjenje.

Acika

pre 10 godina

Ovo je tek početak, ima tu jos dosta afera koje treba da se otvore i isteraju do kraja. Polako ali sigurno krećemo napred, mnogi su sumnjali kad je Vučič obećavao da će rešiti problem sumnjivih privatizacija a sad su svesni da su pogrešili.

Glasinačko polje

pre 10 godina

Ovo čovek da ne poveruje. Kde god se izvrši neka kontrola otkrije se zloupotreba i pljačka. Pa šta je ova prethodna vlast radila kada ništa nije preduzimala protiv ovakvih zloupotreba.Nije ni čudo što je Srbija dovedena u ovako tešku ekonomsku krizu.

Bojan

pre 10 godina

Kad uhapse Maju Gojković što je ojadila NS ili koštunicu koji je upravo ovu Azotaru poklonio, onda ću reći da pravda Prvogh nije selektivna...
Sve je ovo pretstava, jer je dinar pukao, kao i država...

zg

pre 10 godina

a po kom osnovu ih hapse,kao policijsko hapsenje pa ce ih drzati 48sati i pustiti, ili ih privode samo na razgovor?Ili ce ih strpati u pritvor?Mogli ste to malo pojasniti..da ne misle ojudi cim su uhapseni da de zaglaviti u zatvoru..mozda ih odma puste..

Ljut

pre 10 godina

Ova dopunska hapsenja su dokaz koliko policija traljavo i netemeljito radi svoj posao. Treba najpre da se istrazi ceo slucaj, popisu svi koji su krsili zakon a za cija (ne)dela postoje dokazi, tokom istrage biti u stalnoj konsultaciji sa tuzilastvom, zatim napisati optuznicu, pohapsiti celu ekipu a tuzilastvu predati optuznicu. Ovako sve razvodnjavaju, komplikuju, drze ljude u pritvoru (naravno SNS svog coveka Dusana Stupara oslobodi) i sudjenja traju godinama.

bogdan

pre 10 godina

Neverovatno kakva je mafija vladala i igrala se državom svih ovih godina. A posle kao uspešni biznismeni i privrednici. Lako je biti biznismen kada uzmeš kredit od 5 miliona evra, i nikad ga ne vratis, pa uzmeš još jedan kao reprogram pa ne vratiš ni njega, a političari na vlasti drze zaleđinu i uzimaju provizije. Tako je Srbija funkcionisala u vreme vladavine DS-a, i zato danas imamo ovolika hapšenja.

Aj blago meni

pre 10 godina

Bas me briga za hapsenja, zanima me koliki je danas kurs. (Predrag, 11. jun 2013 08:24)
Ja cu ti reci...za godinu dana... je kod DS-a kurs isao od 105 do 119...kod SNS-a 8 meseci stoji na 111...sad skocio 3 dinara i od toga pravite dramu...vratice se...Koliko je kod vas Svajcarac skocio vise nego u EU? I cisto da napomenem koliko - ima hapsenje lopova iz azotare...Da li je ovaj narod skrenuo pamecu?!

bogdan

pre 10 godina

Neverovatno kakva je mafija vladala i igrala se državom svih ovih godina. A posle kao uspešni biznismeni i privrednici. Lako je biti biznismen kada uzmeš kredit od 5 miliona evra, i nikad ga ne vratis, pa uzmeš još jedan kao reprogram pa ne vratiš ni njega, a političari na vlasti drze zaleđinu i uzimaju provizije. Tako je Srbija funkcionisala u vreme vladavine DS-a, i zato danas imamo ovolika hapšenja.

Raptor

pre 10 godina

A Dule Bajatović sada ima druge brige, Južni tok, ovo-ono, levo-desno, tamo-'vamo, pritiskaju ga nove muke napretka Srbije a o ovome ne zna ništa, pojma nema a pitanje je da li je ikada i bio u Azotari i da li je ikada išta i rekao o strahovitom napretku "mrtvog konja u kasača" pod njegovim i Vujačićevim rukovođenjem Azotarom...
Uzdravlje!

Vanjas

pre 10 godina

Mene samo zanima ko je tim ljudima dozvolio da ovoliko kradu? Kako to da tek sa dolaskom nove vlasti, tačnije naprednjaka(pošto su ovi bili tu sve vreme)počinju da se raspliću čvorovi naše privrede?

Frančeska

pre 10 godina

Svako ko je kriv treba da odgovara za svoje postupke. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću i pokretanju borbe protiv kriminala i korupcije Srbija može da očekuje potpuni ekonomski oporavak. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države.

Đorđe 025

pre 10 godina

Dolaskom SNS-a na vlast “pojedincima” je počelo da smeta, što se pokrenula tema “borba protiv korupcije”, zato što su i oni sami umešani u ovakve radnje, pa su u strahu da će morati da odgovaraju za nezakonite radnje kojima su stekli enormno bogatstvo. Protivnici borbe protiv korupcije su, u najvećem delu, upravo oni koji se boje istraga, jer nisu bili baš prepošteni u prošlosti.

Đaja

pre 10 godina

Kako je došla nova vlast i omogućila inatitucijama da rade svoj posao, tako, jedne za drugom, isplivavaju afere, privredni kriminal, sistemska korupcija, a članovi mafije, jedan po jedan, idu na zasluženi odmor. Vidite li šta znači politička volja? Gde je bila do sada?

Lepi Cane

pre 10 godina

U aferi azotara se ide temeljno u razotkrivanju korupcije i kriminala. Češlja se po dubini i po širini. Nema i ne sme da bude zaštićenih likova.

Stanislava

pre 10 godina

Neka se i dalje radi na svim spornim slucajevima, do kraja. Neka odgovaraju za svoje aktivnosti kao i neka bude nauk drugima kako i na koji nacin da obavljaju svoj posao na nacin na koji treba.

bebana

pre 10 godina

Da je bilo sreće nikad nam se ne bi desile te 24 spirne privatizacije ali to govori da smo omanuli i mi kao narod jer da nemamo takve apetite prema novcu i nelegalnim radnjama ne bi bili tu gde jesmo.

Whiplash

pre 10 godina

Sad ce demokrate da vicu da je ovo mazanje ociju skretanje paznje i sl. Prihvatite cinjenicu da su vase drage demokrate opljackale zemlju skoro do gole koze

Glasinačko polje

pre 10 godina

Ovo čovek da ne poveruje. Kde god se izvrši neka kontrola otkrije se zloupotreba i pljačka. Pa šta je ova prethodna vlast radila kada ništa nije preduzimala protiv ovakvih zloupotreba.Nije ni čudo što je Srbija dovedena u ovako tešku ekonomsku krizu.

sreckovic

pre 10 godina

Ljudi koji su ucestvovali u tim privatizacijama nemaju morala i to je onaj najgori sloj ljudi koji je spreman na sve,drzava treba na sve moguce nacine da se odbrani od takvih ljudi.

Ljut

pre 10 godina

Ova dopunska hapsenja su dokaz koliko policija traljavo i netemeljito radi svoj posao. Treba najpre da se istrazi ceo slucaj, popisu svi koji su krsili zakon a za cija (ne)dela postoje dokazi, tokom istrage biti u stalnoj konsultaciji sa tuzilastvom, zatim napisati optuznicu, pohapsiti celu ekipu a tuzilastvu predati optuznicu. Ovako sve razvodnjavaju, komplikuju, drze ljude u pritvoru (naravno SNS svog coveka Dusana Stupara oslobodi) i sudjenja traju godinama.

Halo Žitište!!!

pre 10 godina

A kada ce konačno ponovo da se pokrene afera AGROZIV,koja je stopirana,da vidimo koliko je kadar SPS-a u Zitistu ojadio i narod i drzavni budzet,dzaba ste krecili ako se Pedja Amizic ne nadje iza resetaka...

Zorana P.

pre 10 godina

Sve one koji rade protiv zakona ove zemlje, bogateci se na racun obicnih i siromasnih radnika, treba najstrozije kazniti. Borba potpredsednika Vucica protiv ovakvih i slicnih njima, uliva nadu da ce se Srbija vec jednom ocistiti od kriminala i korupcije koja je ojadila i osiromasila Srbiju.

andrija

pre 10 godina

Koliko ja znam Goran Čolaković vlasnik vlasnik DOO "Mašinoremont" je iz Bečeja i član je Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS. .

Acika

pre 10 godina

Ovo je tek početak, ima tu jos dosta afera koje treba da se otvore i isteraju do kraja. Polako ali sigurno krećemo napred, mnogi su sumnjali kad je Vučič obećavao da će rešiti problem sumnjivih privatizacija a sad su svesni da su pogrešili.

zlatan

pre 10 godina

Ljut, 11.jun. 2013.

Lepo bi bilo dase sve obaci po kratkom postupku kako ti kazes. Odmah bi trebalo uhapsiti i politicare koji su te rabote dozvolili, jer je svima jasna sprega izmedju njih. Ali postoji zakon koji mora de se postuje. Da uhapse i osude mnakar jednog je ucinak vec 100% jer pre nisu ni jednog. A u medjuvremenu su zaustavljerne te radnje.

Transporter

pre 10 godina

Tesko je biti prvi medju jednakima i ucestvovati u svemu i drzati sve konce u rukama, preveliki je to teret. Bilo bi dobro da postoji poverenje u svom pravom smislu i znacenju pa da se raspline akcija koordinisano po svim meridijanima sistema. Ovako to mnogo sporije napreduje ali izgleda da je nuzno da to bude tako jer su raspleli mrezu svugde, pa sto se vise ljudi ukljuci to je veca verovatnoca da se neko otpeva...Opasna je bolest korupcija, mislim da nismo ni svesni kako nas je to cudoviste prozdiralo...i jos uvek jede...

goksi86

pre 10 godina

Sasvim normalna stvar, ako kradeš ideš u zatvor. Nebitno je kakvu političku zaleđinu imaš i koliko kukaš da je u pitanju nepravda i politički progon.

Optimus Prime

pre 10 godina

Zelim da verujem da se sve ovo radi u cilju krchenja puta do nalogodavaca tj.podstrekaca ovakvog anti-drzavnog delovanja. Ne zelim da poverujem da ce na kraju za sve biti odgovorni samo pijuni...

Bojan

pre 10 godina

Kad uhapse Maju Gojković što je ojadila NS ili koštunicu koji je upravo ovu Azotaru poklonio, onda ću reći da pravda Prvogh nije selektivna...
Sve je ovo pretstava, jer je dinar pukao, kao i država...

jednom BOT uvek BOT

pre 10 godina

Sad ce demokrate da vicu da je ovo mazanje ociju skretanje paznje i sl. Prihvatite cinjenicu da su vase drage demokrate opljackale zemlju skoro do gole koze
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Whiplash, 11. jun 2013 09:09)

Istina je da su se u DS-u u poslednjih 6-7 godina skupili raznorazni karijeristi i lopovi.
Ali ti bi dragi napredni bote trebalo da prihvatis cinjenicu da najveci lopovi nisu u DS-u.Najveci lopovi i danas sede u Vladi i nikom nista.Jasno je kao dan da je u SPS-u najvise lopova,a ni URS ne zaostaje.Ima ih i u SNS ali jos nisu stigli da se "pokazu".
A kad smo vec kod "beskompromisne borbe protiv korupcije i kriminala u kojoj niko nije zasticen", sta je sa Kostunicom i DSS-om?Sta je sa Veljom Ilicem i njegovim lopovima iz NS?Sta je sa Majom Gojkovic i Mirovicem koji su Novi Sad u crno zavili?Sta je sa Dusanom Stuparom kad je o Azotri rec?Sta ono bi za izbornom "kradjom"?Ko je za to odgovarao?

Ovo jeste mazanje ociju i to je svakom iole normalnom jasno.
Koliki je kurs evra?Kolike su cene?Koliko je firmi u blokadi?Koliko para fali u budzetu?Koliko smo se zaduzili za manje od godinu dana?Gde je preCednik zavrsio fakultet?

Mogu do sutra da postavljam pitanja na koja nemate odgovore dragi botovi.Prihvatite tu cinjenicu.

DS je prvo kaznjen na izborima,a bogami ocigledno je da ce neki da zavrse i na robiji.I nemam nista protiv toga.Ali nismo svi retardirani da mislimo da je samo DS problem ove drzave.

Patrijota

pre 10 godina

Ha,ha,ha... borba Vucica i Dacica protiv kriminala i korupcije u Srbiji??? Ha,ha,ha... ne mogu da verujem da ima onih koji su ovim zadovoljni i misle da je to to? Alo ljudi, ovo je deciji vrtic od onoga sto bi trebalo da bude! Recite mi jedno jedino ime iz politike koje je do sada uhapseno??? Pa kako da hapse sabracu iz mafije kada su svi i sadasnji i bivsi sve radili u saradnji i svi sve o svima znaju!!!
Trazili ste ih; dobili ste ih! A kako ce to zavrsiti videcete uskoro!? Pogledajte u novcanike i cene, pogledajte u svoju decu!!!???

Lale

pre 10 godina

...Zahvaljujući Aleksandru Vučiću i pokretanju borbe protiv kriminala i korupcije Srbija može da očekuje potpuni ekonomski oporavak. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države.
(Frančeska, 11. jun 2013 10:24)

Zahvaljujući Aleksandru Vučiću i pokretanju borbe protiv kriminala i korupcije nadrljao je Sreta iz Sente!
Pa jel to ta borba protiv kriminala i korupcije? Pa jel jedan Sreta iz Sente naneo toliku štetu za "budućnost Srbije"?
Vi iz SNSa ste jadno smešni!

velja

pre 10 godina

Kada će Igor Mirovic i Maja Gojković malo na robiju..pa ojadili su Novi Sad za nekoliko desetina miliona evra....a da oni su članovi SNS-a za njih zakon ne važi.

бт

pre 10 godina

Ови око Бајатовића к'о киша око Крагујевца. Шта рече Вучићу, хапсићеш све редом? Па хапси онда редом, да видимо и главну зверку тамо где јој је место. Ако Бајатовић чак и није умешан у злоупотребе (у шта је тешко поверовати) онда га треба моментално сменити јер је био дужан да такве ствари спречи. Ако га не смењујете и не хапсите онда сте и ти Вучићу и ти Дачићу исти к'о остали.

Ivan

pre 10 godina

Cim je apelacioni sud ponistio produzetak pritvora za Dragina i vratio tuzilastvu predmet oni da bi se oprali ovako pohapse 10 seljaka. Ma dajte ljudi. Videcete na kraju da ce ovo biti davljenje macica, jos ce se i odsteta placati za nezakoniti pritvor. A njih surnajst u pritvoru. Ima da se naplacamo Vuciceve borbe samo tako. Na nos ce nam izaci. A koliko je euro danas?

Sasa

pre 10 godina

U covece! NS i Vojvodina ima da budu cisti od kriminalaca! SVE ce da ih MUP Beograd sredi!

A u Beogradu... drago mi je da NEMA kriminala u BGD-u... to je nas "BELI" GRAD!

zg

pre 10 godina

a po kom osnovu ih hapse,kao policijsko hapsenje pa ce ih drzati 48sati i pustiti, ili ih privode samo na razgovor?Ili ce ih strpati u pritvor?Mogli ste to malo pojasniti..da ne misle ojudi cim su uhapseni da de zaglaviti u zatvoru..mozda ih odma puste..

Vlajko

pre 10 godina

Šta je bilo nemate odgovor na ekonomska pitanja pa pokušavate da zamajavate ovaj narod novim hapšenjima i fol borbom protiv korupcije i kriminala.
Ostaćete upamćeni kao najnesposobnija i najneodgovcornija vlast koja je protraćila svoj mandat ništa ne uradivši da se reše ekonomski problemi ,non stop optužujući nekog drugog da je kriv za vaše neznanje i nečinjenje.

Zurkolomac

pre 10 godina

Obavestite nas kada neko bude osudjen na 20 godina robije od tih krimosa i kada im bude oduzeta imovina. Samo od hapsenja nema nikakve koristi...

shpitz

pre 10 godina

OK, sve je to lepo, ali gde su pare? Potrpaste tolike lopove u rešt, a od para ništa. Šta su oni radili sa tom lovom? Pokupite im imovinu pa da od svega ima nekog ćara, a ne ovako još će dobiti smeštaj i hranu na teret države. Ili njihova lova samo menja vlasnika... Pitam se...

Sve je isto, posteni ce opet na kraju izvisiti, kao sto je bilo i pre...

pre 10 godina

Pa ljudi ovo smo sve vec gledali kad je DS bio na vlasti, i opet se istorija to jest zaracan krug ponavlja.
Setimo se samo kako je islo, prvo Karic, pa onda one silne mafije, te naftna te stecajna te djubretarska ma nema koja nije bila hapsena.
A nakraju mi opet nista bolje nismo ziveli, niti smo ostvarili bilo kakav znacajniji pomak u bilo kome segmentu.
Tako ce biti i sa ovim slinim hapsenjima,
Znaci problem je negde drugde , to jest u samom vrhu celokupnog stranackog establismenta, koji samo tudje lopove skidaju a svoje postavljaju i tako u krug...

Klod

pre 10 godina

"U pitanju su uglavnom vlasnici ili ovlašćena lica firmi i preduzeća koja nisu imala pravo na regresirano mineralno đubrivo".

Sitna boranija...kao po običaju! Kad budem video naslov: UHAPŠEN BAJATOVIĆ, tada ću da poverujem u "borbu" protiv korupcije. Dokle god vi hapsite raznorazne Radoslave i Srete...glavni hohštapleri su mirni i toliku štetu koju ste naveli oni naprave do 14h svakog dana!

Ivica

pre 10 godina

Ko je postavio te rukovodioce u Azotari? To niko ne sme da pita. Ja znam ali necu da kazem, jer ce i mene uhapsiti. Recicu samo, bivsi Ministar ekonomije a sadasni Ministar finansija.

stanica babinje

pre 10 godina

Cekajte kako u Azotari pa Bajatovic kaze da je tamo sve cisto i posteno kao Sunce. Nije valjda da je i on precutkivao sta se desava.

Od drveta ne videti sumu

pre 10 godina

@Aj blago men

bas me briga koliki je kurs, ne jedem Evre ! Ali me je briga koliko kosta voce, koliko kosta povrce, sve otislo preko 50%, koliko me drzava dere za porez, na kucu otisao 50%, na lokal 78%. Da li vidite te procente ? Sta onda ima veze kad dinar padne 1, 2 ili 3% ?

srboljub

pre 10 godina

Ajmo napred radikali malo vam zaskripalo u Briselu. Daj da hapsimo sve redom
a dan presude ako do toga dodje nije relevantan. Moraju poeni da se skupljaju
Vidite dragi moji SNS-ovci, nece Vucicu ni silna hapsenja pomoci jer je lazljiv.
Blizi vam se kraj ovom kratkotrajnom divljanju. Narod je uvideo ko je ovde lazov
i ko su lopovi. Nadam se da ce Tadic konacno ponovo preuzeti celnu poziciju
u DS-u. Svi dobro znaju da je to ustvari najposteniji politicar koga smo posle
Djindjica u Srbiji imali. Vas Vucic je jedna dvolicna osoba sa prljavom retorikom
kome treba prvo naci njemu ravnom. Setite se samo predizborne kampanje pa
ono ulizavanje ministru inostranih poslova gospodinu Vesterveleu prilikom nje-
gove posete Srbiji. Ja sam se prosto zastideo za njega i iskljucio program RTS-a
Vrhunac svega, ako sam dobro razumeo, je bilo vodjenje Vestervelea na veceru
i razgovore u vili njegovog oca. Jao Srbijo. Ovaj Dacic u dusi i nije tako prljav
koliko je Vucic. Na kraju da vas pitam vas komentatore SNS-ovaca. Kod tolikih
hapsenja dali je neko osudjen. Ako je taj Miskovic toliko pokrao drzavu pa sto
ga ne osude i vrate taj novac drzavi. Beko se i dalje seta i Jorgovanka mu aplaudira, spreman covek. Eto zasto ovoj vladi Amerika i Evropa neveruje njihovoj
reci koju su im dali. Nista bre niste naucili. Politika jeste diplomatija ali kockanje i pokerisanje se u kazinu obavlja. Srbija u periodu od 2000-te pa do leta 2012-te
nije sjajno zivela ali daleko,daleko bolje nego sada. E moj predsednice nastavi ti samo da odlikujes poneke diktatore i da koketiras tvojom inteligencijom.
Time sigurno neces imponirati demokratskom svetu, naprotiv. Sad vam ni Djilas
ne moze vise pomoci. Razotkrio se da je vas covek. Koje povike u predizbornoj kampanji na njegovo bogatstvo od strane Vucica a sta sad i posle vaseg izjavljivanja gradonacelnik u Beogradu se menja. Sta je u pitanju njegov dobar rad za Beograd ili nesto drugo.

botovi jadni ste

pre 10 godina

Ds dobio nove smernice..pitaju koliki je kurs evra danas? a ne pitaju gde su pare koje je dulic pokrao...
(srele, 11. jun 2013 09:39

To treba da pitas ove tvoje "beskompromisne borce".Uhapsili su ga pre vise od 6 meseci i ?I naravno jos uvek nista.

A kad vec spominjes smernice mladi bote vidi se po ocenama komentara ko ovde radi po smernicama.

Dusanka Ć

pre 10 godina

Svi ti bivši finkcioneri u javnosti su do skora slovili za neke uspešne ljude, a ono goli lopov do lopova. Svakome po zasluzi, dosta je plačkanja i otimanja.

Zoran

pre 10 godina

Znate sta, bilo nekada, ne znam da li ima i sada, na radiju emisija "Pozdravi i zelje". E tako mi izgledaju neki ovde koji pozdravljaju Vucica i zele mu uspeh u daljem radu. :)))) Mozda je obican narod, ali SUMNJAM, narod tako obuicno ne prica o ovoj vlasti, vise su prodane duse za neku drzavnu poziciju ili mesto u vlasti.

srboljub

pre 10 godina

Prosto neverovatno koja masinerija radi kod ovih SNS-ovaca kada se radi o lupanju minusa. Neverovattno pre petnast minuta napisah komementar a ono
vec oko 100-tinak (minusa). Sta radi digitalizacija i plitak pamet. Bas sa se slatko
nasmejao. Istina najvise pogadja. Ja vam ne zameram vec vas zalim.

Pera Arambašić

pre 10 godina

Sve je ovo "politički korektno", a kako je moguće, molim vas, da je broj uhapšenih "obrnuto proporcionalan", čak za 114,45 puta (srednji kurs Evra) od iznosa kojim je opljačkana "Galenika"?
141.610.000 dinara "AZOTARA"
cca 141.610.000 evra "GALENIKA"

laza

pre 10 godina

Opet, po ko zna koji put napominjem...da se u ovoj zemlji upola manje krade, mi ne bi bili u dugovima, ziveli bi pristojno.
A za to su potrebne dve stvari: 1)strozija kontrola i 2)da se iskoreni mito i korupcija.

MASTER DR

pre 10 godina

Svi vi botovi koji veličate diktaturu Vučića,par pitanja: da li Vučić hapsi,da li Vučić radi u tužilaštvu,da li Vučić unapred osiđuje? Nije Vučić Bog,pa da je svemoguć,a i nije baš tako pošten kako se priča.

nesa

pre 10 godina

Sad ce upropastiti te privatne firme.Njih treba po dzepu i nek rade,a osuditi one koji su im to omogucili plus konfiskacija. Ali...ja ne verujem u stručnost ni tuzilastva ni sudija.

darkec

pre 10 godina

Pre godinu dana nisam ni pretpostavljao da će u tako kratkom roku Srbija krenuti ka ozdravljenju od bolesti koja se zove korupcija. Verovao sam da je to zlo koje se zove korupcija nemoguće iskoreniti jer je u pitanju bila sistemska korupcija u koju su bili uključeni najviši državni funkcioneri. Vučić je uspeo da pokrene borbu protiv korupcije, i polako se, zahvaljujući Vučiću, uspostavlja institucionalna borbu protiv korupcije, što i jeste cilj svake zemlje. Vučić je uradio nešto ogromno, priznajem da nisam verovao da ima snage za to.

Sve u svoje vreme

pre 10 godina

vucic nema hrabrosti da hapsi spsovce.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gu, 11. jun 2013 10:59)

Nisu još dovoljno sazreli, ali u julu počinje berba.

Duci0167

pre 10 godina

Ako hocete pravu borbu protiv korupcije,hapsenja treba da budu svaki dan. Pa za jedno 4-5 godina da se ocisti lopovluk. Toliko smo pokradeni. Ko ce sve to da nadoknati je problem.

pasuljijada

pre 10 godina

Znaci nastavja se borba protiv korupcije koju je pokrenuo Aleksandra Vucic, bravo za to, istrajte ljudi, jer it e kako ce biti posla za nadlezne. Zemlja je puna ovakvih sitnih ali bogami i krupnih riba koji se kriju iza sitnih ribica. Samo im vi pokazite ruku pravde svim akoji su ostetili drzavu i ogresili se o zakon.

Colgate

pre 10 godina

Ma nema veze sto ima mnogo vise krivih nego uhapsenih, strpljenja i bice i oni uhapseni i otkriveni, mnogo njih se nada da ih nece stici Pravda ali uzalud se nadaju.

buckuris

pre 10 godina

Samo zelim da podrzim i dalje Vucica u njegovoj borbi protiv korupcije. Istrebi sine sve ove zlotvore i stavi ih tamo gde im je i mesto.

živan

pre 10 godina

Tokom protekle decenije sistem usluga, prijateljstva i rodbinskih veza rezultirao je činjenicom da je Srbija u svetu označena kao zemlja u kojoj caruje korupcija. Srbija je prethodnih godina bila “hajdučka zemlja”, što dokazuje i svakodnevna hapšenja. Neki ovu Vučićevu borbu žele da obesmisle na taj način što o hapšenjima govore kao “političkom progonu”, umesto da budu samokritični i da kažu da su mnogi državni funkcioneri prethodnih godina počinili brojne nezakonite radnje, i oštetili državu za ogromne pare.

jela

pre 10 godina

Borba protiv kriminala i korupcije je jako vazna i treba biti prioritet, to mnogo znaci koliko zbog dovodjenja investitora toliko i zbog nas samih! Proteklih 10 godina pa mozda i vise, prema Srbiji se postupalo kao da je to necija tudja drzava a ne nasa, svako je gledao kako samo da iskoristi a retko ko da doprinese razvoju! Ovakvo razmisljanje moramo svi da promenimo hajde da svako od nas uradi nesto za istu tu drzavu, i da svi mi ne dozvolimo da vise iko pljacka i urusava Srbiju!

pera

pre 10 godina

Kad ce vec jednom tuzilastvo da pokrene istragu u vezi para koje su iznete iz Srbije na Kipar, a posle zavrsile na privatnim racunima.
Azotara je sica, ovde je rec od 12 milijardi dolara.

Duka

pre 10 godina

Ima ovoga koliko hocete po Srbiji ali od negde se moralo poceti,e sad je sve na tuzilastvu mada i tu ima mutnjih radnji i to bi trebalo ispitati.

milica

pre 10 godina

Pre godinu dana nisam ni pretpostavljao da će u tako kratkom roku Srbija krenuti ka ozdravljenju od bolesti koja se zove korupcija. Verovao sam da je to zlo koje se zove korupcija nemoguće iskoreniti jer je u pitanju bila sistemska korupcija u koju su bili uključeni najviši državni funkcioneri. Vučić je uspeo da pokrene borbu protiv korupcije, i polako se, zahvaljujući Vučiću, uspostavlja institucionalna borbu protiv korupcije, što i jeste cilj svake zemlje. Vučić je uradio nešto ogromno, priznajem da nisam verovao da ima snage za to.

Michael

pre 10 godina

Vucic je nastavio sa ozbiljnom borbom protiv korupcije, potrebno je da istraje I ocisti ovu zemlju od lopova I kriminalaca koji su je pustosili prethodnih godina.

RANKA

pre 10 godina

Šta novac uradi ljudima to je neverovatno,spremni su sve da unište radi tog prokletog novca a onda su im svi krivi,samo vi hapsite,ako ne bude mesta u zatvorima stavite im šipke na kućne prozore.

Kaca

pre 10 godina

Ovakve naslove volim da vidjam u novinama a nesto mi se cini da ih zadnjih godinu dana ima vise nego u proteklih 10 zajedno. Svaka cast.

lena

pre 10 godina

Korupcije je u Srbiji postojalo uvek, ali u poslednjih 12 godina, to je poprimilo tolike razmere, da bilo koga, ko se upusti u borbu sa istom, ocekuje tezak i mukotrpan rad.

Fica Abart

pre 10 godina

Citam jedan komentar i na kraju se pita covek,pa zar je samo Sreta i sente kriv.Ma nije samo on,ko zna koliko Sreta ima i drugo da mu odgovorim,a koje tim Sretama omogucio da se tako i na taj nacin obogacuju i sistemski unistavaju narod da ne kazem nesto drugo u stilu kako sam sistemski unistio idiota.

VILJEMOVKA

pre 10 godina

Pre samo godinu dana niko u Srbiji nije mogao da ni pretpostavi da će u tako kratkom roku Srbija krenuti ka ozdravljenju od bolesti koja se zove korupcija. Retko ko je verovao da to zlo koje se zove korupcija moguće iskoreniti, jer je u pitanju bila sistemska korupcija. U njoj su na zalost bili uključeni najviši državni funkcioneri. Aleksandar Vučić je uspeo da pokrene borbu protiv korupcije i kriminala. Aleksandar Vučić je uradio nešto ogromno, priznajem da nisam verovao da ima snage za to.Ali srecom odabrao je i odlican tim za sprovodjenja akcija,hapsenja sada nema da procori vest o akciji kao sto je to bio slucaj pre samo godinu dana.

Pribak

pre 10 godina

Borba protiv kriminala i korupcije se nastavlja jos jacim intenzitetom. Sve cestitke tuzilastvu i Aci Vucicu zbog toga. Samo napred i bez odustajanja, narod je svim srcem uz vas.

giler

pre 10 godina

Vučić se hrabro uhvatio u koštac sa korupcijom na svim nivoima. Pohvale za borbu protiv korupcije stižu sa svih strana sveta. Očigledno je da su EU i SAD, jedva dočekale da u Srbiju na vlast dođe čovek koji će imati hrabrosti da pokrene borbu za iskorenjivanje korupcije, samo se pojave neki nedobronamerni kritičari u Srbiji, koji osporavaju ovu borbu. Osporavati borbu protiv korupcije znači zalagati se za neuređenu zemlju u kojoj caruje korupcija, kakva je Srbija bila prethodnih godina.

Inspektor Kluzo

pre 10 godina

do prošle godine se kralo na sve strane. E pa sad je vreme da se podvuče crta a oni koji su umakali prstiće u med malo podnesu račune.

Zoran

pre 10 godina

Tesko mi je da kazem, ali izgleda da je Srbija pri vrhu liste zemalja koje imaju veliki broj lopova po glavi i dzepu stanovnika.

gerilac

pre 10 godina

Na ovim komentarima uvek se zabavljam tako sto pritisnem "ctrl" plus "F" i onda pretrazim pojam "vuc"! Do sada, verovali ili ne 46 puta upotrebljeno! ;) Probajte...;)

HELGA

pre 10 godina

Svaka cast ljudima koji rade na ovoj slucaju, verujem da je tesko doci do istine ali isto tako verujem da ce uspeti u tome. Sačica ljudi se bogatila na nesreci ovog naroda i treba da bude kaznjena zbog toga. Pitam se samo koliki su bili njihovi apetiti.

jastreb

pre 10 godina

Nepravda koja je godinama tistila gradjane Srbije konacno pocinje da se resava,ne samo kada je Azotara u pitanju vec i sve ostale sporne privatizcije.

ena

pre 10 godina

Nastavite u borbi protiv korupcije,imate punu podrsku naroda!Mnogo je korupcije i kriminala u nasoj drzavi i tome jednom treba stati na put

Goga

pre 10 godina

Samo nek ih hapse znali su sta smeju sta ne kao i svi mi ostali,ima njih jos dosta nakotilo se toga za ovih dvanaest godina koliko hoces.

SolidSnake

pre 10 godina

Kriminal i korupcija su u Srbiji zastupljeni vec decenijama, ali ne u ovolikoj meri kao danas! Poslednjih 12 godina Ds je bas radio na znacajnom ojacanju korupcije kako bi mogli da ostvare neke svoje licne interese!

prća

pre 10 godina

Prethodnih godina u Srbiji je bila prisutna sistemska korupcija u koju su bili uključeni najviši državni funkcioneri. Vučić je uspeo da pokrene borbu protiv korupcije, i polako se, zahvaljujući Vučiću, uspostavlja institucionalna borbu protiv korupcije, što i jeste cilj svake zemlje.

Jagodica88Bobica

pre 10 godina

Tuga…a pošten narod ne može da zaradi ni za hleb I mleko…Drago mi je što je ova vlast, na čelu sa Vučićem počela da radi protiv kriminalaca.

Jole

pre 10 godina

Pa oni od toga napravili bas unosan biznis. Mozda je neko od njih skorasnji clan SNS-a u nadi da ce biti preskocen ali Vucko je neumoljiv.

ćik

pre 10 godina

Srbija najzad ima nekoga ko sme i može da se obračuna sa svima koji su ogrezli u kriminal i korupciju. Vučić je krenuo u borbu o kojoj pre njega niko nije smeo ni da pomisli. Tu borbu je mogao da pokrene samo neko ko ima mnogo hrabrosti, i ko nema mrlje u svom političkom životu, a Vučić je jedan od retkih takvih političara u Srbiji. Ne sumnjam da će svi koji su činili nezakonite radnje, a za koje se to može dokazati, biti procesuirani. Sigurno je da Vučić ni po cenu novih izbora neće odustajati od nulte tolerancije na korupciju.

Cresnjari

pre 10 godina

Raduje me cinjenica da u Srbiji konacno nema zasticenih, ko god se ogresio o zakon treba da odgovara. Podrska tuzilastvu i sudovima.

Teletabis

pre 10 godina

Ipak ima nade za bolju i uspesnu Srbiju. Sa ekspeditivnim tuzilastvom, Vucicevom energijom ponovo cemo biti vodeca drzava u regionu. Samo napred i uskoro cemo biti moderna i ekonomski jaka Srbija. A preduslov svega toga su ispitivanja privatizacija i kazne za odgovorne.

Zafira

pre 10 godina

Samo savesnim radom tuzilastva i sudova u Srbiji, i uz pomoc Vucica moci ce da se iskoreni kriminal. Ako uspemo da suzbijemo krimi nal i korupciju, Srbija ce moci da krene dalje u oporavak i ekonomsko jacanje.

Trcovac

pre 10 godina

Bez korenitih promena koje su se desile poslednjih nekoliko meseci, nije bilo moguce rasvetliti zloupotrebe pri privatizaciji pojedinh preduzeca. Ima nade za Srbiju, jer kada sve dodje na svoje mesto i kada odgovorni budu privedeni pravdi, bice otvorena vrata svim investitorima da dodju i dobice sansu da posteno uloze u Srbiju i na obostrano zadovoljstvo krene proizvodnja i ekonomski oporavak u Srbiji.

Asus Eeeeee

pre 10 godina

Po okoncanju svih optuznica i procesuiranju svih krivaca, doci ce do novog i zdravog ulaganja u Srbiju. Konacno ce moci posteno da se ulozi u proizvodnju i poljorivredu u Srbiji.

BatMAN

pre 10 godina

Konacno i postenje da zavlada Srbijom. Posle dugo dugo godina, pocece gradjani Srbije normalno da zive od svog rada i da ne strepe da li ce neko da ih pokrade ili izradi. Konacno postajemo pravna drzava.

Noca

pre 10 godina

Za vreme vlasti DS u Srbiji se kralo na sve strane, sada mnogi moraju da odgovoraju za sve sto su nezakonito radili,borba protiv kriminala i korupcije treba joc jacim tempom nastaviti.

Zoran

pre 10 godina

Ne misle svoi tako u Srbiji, ne raduju se svi zbog ovoga sto radi vlast. Evo pruivatnik mi kaze da to treba da se osudi, ako j ekriv, pustoi da radi posao dalje, jer su oni ti koji pokrecu posao u Srbiji. No, vidim da mnogi u narodu zele da im se sve oduzme i podeli narodu da mogu i dalje da kunjaju po kaficima i drzavnim poslovima. To moze, lai na kraju ce opet morati da se privatizuje jer vi u drzavnoj sluzbi ste nesposobni da voditye posao. Da ste sposobni otvorili bi sam privatno, a ne bi tamo sedeli i cekali penziju ili otkaz.

Petrosjan

pre 10 godina

Nadam se da će mnogi koji budu pokušali da rade na ovakav način odustati od takvih "poslovnih" namera. znaće šta ih čeka u budućnosti.

ČPKOLINO- MEDOLINO

pre 10 godina

Dosta je bilo pljacke drzave, mora tome da se stane na put. Kada bi svako "otimao" po malo,a da za to ne odgovara, pa daleko ekonomske drzave bi propale od Srbije. Hvala Bogu da je dosla vlast koja zeli da spreci dalje pljackanje drzave, treba im pruziti u tome maksimalnu podrsku.

triša

pre 10 godina

Dok su nam drugi govorili da živimo u mafijaškoj i korumpiranoj državi nismo im verovali, samo smo bili iznenađeni odakle nekim ljudima novac kad većina teško živi. Sada kad dokazi izlaze na svetlost dana, kada mnoge korupcije bivaju rasvetljene i dalje smo skeptični, jer bolna je istina da su oni za koje smo se borili i demonstrirali ovu državu opljačkali i unazadili, isto, a možda i više, nego Sloba Milošević.

Josip

pre 10 godina

Uh kako mi je drago. Licno sam imao prilike da vidim sta se sve radilo sa regresiranim djubrivom, dok seljaci u okolnim selima nisu imali po saku da bace na svoje njive. I treba tako!

đorđija

pre 10 godina

Kriminal i korupcija su ozbiljno pretili opstanku Srbije kao države. Zbog toga započeta borba protiv korupcije i kriminala, mora biti nastavljena nesmanjenom žestinom. Ta borba mora biti neprestana jer se korupcija i kriminal nikada ne mogu u potpunosti iskoreniti, ali se mogu držati u nekim prihvatljivim granicama.

Srbin 100%

pre 10 godina

Izgleda da kako je krenulo DS i SPS moci da drze sednice glavnom odbora ne u Zajecaru ili nekom drugom gradu vec u Zabeli,Padinskoj Skeli,ili nekoj slicnoj ustanovi

Otpravnik demokrata

pre 10 godina

Država konačno pokazuje svoje čeljusti orema korupciji i kriminalu. Vala dosta je bilo arčenja državnih para i enormno bogaćenje pojedinaca dok većina građana nema hleba da kupi.

Milan

pre 10 godina

Na taj nacin oni su omogucili "Azotari" da naplati novcana sredstva na ime regresa od Ministarstva poljoprivrede, sumarstva i vodoprivrede, cime su ostetili budzet drzave.

normalno, sto da ne, kada ih niko nije proveravao
sta li je ovakvim u glavama u momentu kada se odluce na ovakve akcije? da ih niko nikada nece uhvatiti i razotkriti?

Dalibor

pre 10 godina

Insajder bi mogao da pokrene jos poneke sporne privatizacije, uvek sve sto su oni istrazivali ispostavilo se da je tacno, stavise, uspesniji su u tome od same policije.

smiljan

pre 10 godina

pitanju su uglavnom vlasnici ili ovlascena lica firmi i preduzeca koja nisu imala pravo na regresirano mineralno dzubrivo. Sumnja se da je tim firmama isporuceno gotovo 17 hiljada tona robe, pri cemu je drzava ostecena za vise od 141 milion dinara.

ovo vise moze biti i duplo vise?

Ayax88

pre 10 godina

pa ovo je organizovani kriminal... citava grupa, takoreci: lanac, qq...
sto Velja onomad rece: ''ajde da su kraduckali na malo'', nego ovo je zaista najbahatija otimacina, nama kao narodu, vrlo svojstvena (mislim na funkcionere, naravno, i one koji osete novac)

Patrijota

pre 10 godina

Ha,ha,ha... borba Vucica i Dacica protiv kriminala i korupcije u Srbiji??? Ha,ha,ha... ne mogu da verujem da ima onih koji su ovim zadovoljni i misle da je to to? Alo ljudi, ovo je deciji vrtic od onoga sto bi trebalo da bude! Recite mi jedno jedino ime iz politike koje je do sada uhapseno??? Pa kako da hapse sabracu iz mafije kada su svi i sadasnji i bivsi sve radili u saradnji i svi sve o svima znaju!!!
Trazili ste ih; dobili ste ih! A kako ce to zavrsiti videcete uskoro!? Pogledajte u novcanike i cene, pogledajte u svoju decu!!!???

srboljub

pre 10 godina

Ajmo napred radikali malo vam zaskripalo u Briselu. Daj da hapsimo sve redom
a dan presude ako do toga dodje nije relevantan. Moraju poeni da se skupljaju
Vidite dragi moji SNS-ovci, nece Vucicu ni silna hapsenja pomoci jer je lazljiv.
Blizi vam se kraj ovom kratkotrajnom divljanju. Narod je uvideo ko je ovde lazov
i ko su lopovi. Nadam se da ce Tadic konacno ponovo preuzeti celnu poziciju
u DS-u. Svi dobro znaju da je to ustvari najposteniji politicar koga smo posle
Djindjica u Srbiji imali. Vas Vucic je jedna dvolicna osoba sa prljavom retorikom
kome treba prvo naci njemu ravnom. Setite se samo predizborne kampanje pa
ono ulizavanje ministru inostranih poslova gospodinu Vesterveleu prilikom nje-
gove posete Srbiji. Ja sam se prosto zastideo za njega i iskljucio program RTS-a
Vrhunac svega, ako sam dobro razumeo, je bilo vodjenje Vestervelea na veceru
i razgovore u vili njegovog oca. Jao Srbijo. Ovaj Dacic u dusi i nije tako prljav
koliko je Vucic. Na kraju da vas pitam vas komentatore SNS-ovaca. Kod tolikih
hapsenja dali je neko osudjen. Ako je taj Miskovic toliko pokrao drzavu pa sto
ga ne osude i vrate taj novac drzavi. Beko se i dalje seta i Jorgovanka mu aplaudira, spreman covek. Eto zasto ovoj vladi Amerika i Evropa neveruje njihovoj
reci koju su im dali. Nista bre niste naucili. Politika jeste diplomatija ali kockanje i pokerisanje se u kazinu obavlja. Srbija u periodu od 2000-te pa do leta 2012-te
nije sjajno zivela ali daleko,daleko bolje nego sada. E moj predsednice nastavi ti samo da odlikujes poneke diktatore i da koketiras tvojom inteligencijom.
Time sigurno neces imponirati demokratskom svetu, naprotiv. Sad vam ni Djilas
ne moze vise pomoci. Razotkrio se da je vas covek. Koje povike u predizbornoj kampanji na njegovo bogatstvo od strane Vucica a sta sad i posle vaseg izjavljivanja gradonacelnik u Beogradu se menja. Sta je u pitanju njegov dobar rad za Beograd ili nesto drugo.

Ivan

pre 10 godina

Cim je apelacioni sud ponistio produzetak pritvora za Dragina i vratio tuzilastvu predmet oni da bi se oprali ovako pohapse 10 seljaka. Ma dajte ljudi. Videcete na kraju da ce ovo biti davljenje macica, jos ce se i odsteta placati za nezakoniti pritvor. A njih surnajst u pritvoru. Ima da se naplacamo Vuciceve borbe samo tako. Na nos ce nam izaci. A koliko je euro danas?

Ljut

pre 10 godina

Ova dopunska hapsenja su dokaz koliko policija traljavo i netemeljito radi svoj posao. Treba najpre da se istrazi ceo slucaj, popisu svi koji su krsili zakon a za cija (ne)dela postoje dokazi, tokom istrage biti u stalnoj konsultaciji sa tuzilastvom, zatim napisati optuznicu, pohapsiti celu ekipu a tuzilastvu predati optuznicu. Ovako sve razvodnjavaju, komplikuju, drze ljude u pritvoru (naravno SNS svog coveka Dusana Stupara oslobodi) i sudjenja traju godinama.

Lale

pre 10 godina

...Zahvaljujući Aleksandru Vučiću i pokretanju borbe protiv kriminala i korupcije Srbija može da očekuje potpuni ekonomski oporavak. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države.
(Frančeska, 11. jun 2013 10:24)

Zahvaljujući Aleksandru Vučiću i pokretanju borbe protiv kriminala i korupcije nadrljao je Sreta iz Sente!
Pa jel to ta borba protiv kriminala i korupcije? Pa jel jedan Sreta iz Sente naneo toliku štetu za "budućnost Srbije"?
Vi iz SNSa ste jadno smešni!

Vlajko

pre 10 godina

Šta je bilo nemate odgovor na ekonomska pitanja pa pokušavate da zamajavate ovaj narod novim hapšenjima i fol borbom protiv korupcije i kriminala.
Ostaćete upamćeni kao najnesposobnija i najneodgovcornija vlast koja je protraćila svoj mandat ništa ne uradivši da se reše ekonomski problemi ,non stop optužujući nekog drugog da je kriv za vaše neznanje i nečinjenje.

jednom BOT uvek BOT

pre 10 godina

Sad ce demokrate da vicu da je ovo mazanje ociju skretanje paznje i sl. Prihvatite cinjenicu da su vase drage demokrate opljackale zemlju skoro do gole koze
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Whiplash, 11. jun 2013 09:09)

Istina je da su se u DS-u u poslednjih 6-7 godina skupili raznorazni karijeristi i lopovi.
Ali ti bi dragi napredni bote trebalo da prihvatis cinjenicu da najveci lopovi nisu u DS-u.Najveci lopovi i danas sede u Vladi i nikom nista.Jasno je kao dan da je u SPS-u najvise lopova,a ni URS ne zaostaje.Ima ih i u SNS ali jos nisu stigli da se "pokazu".
A kad smo vec kod "beskompromisne borbe protiv korupcije i kriminala u kojoj niko nije zasticen", sta je sa Kostunicom i DSS-om?Sta je sa Veljom Ilicem i njegovim lopovima iz NS?Sta je sa Majom Gojkovic i Mirovicem koji su Novi Sad u crno zavili?Sta je sa Dusanom Stuparom kad je o Azotri rec?Sta ono bi za izbornom "kradjom"?Ko je za to odgovarao?

Ovo jeste mazanje ociju i to je svakom iole normalnom jasno.
Koliki je kurs evra?Kolike su cene?Koliko je firmi u blokadi?Koliko para fali u budzetu?Koliko smo se zaduzili za manje od godinu dana?Gde je preCednik zavrsio fakultet?

Mogu do sutra da postavljam pitanja na koja nemate odgovore dragi botovi.Prihvatite tu cinjenicu.

DS je prvo kaznjen na izborima,a bogami ocigledno je da ce neki da zavrse i na robiji.I nemam nista protiv toga.Ali nismo svi retardirani da mislimo da je samo DS problem ove drzave.

Bojan

pre 10 godina

Kad uhapse Maju Gojković što je ojadila NS ili koštunicu koji je upravo ovu Azotaru poklonio, onda ću reći da pravda Prvogh nije selektivna...
Sve je ovo pretstava, jer je dinar pukao, kao i država...

Zorana P.

pre 10 godina

Sve one koji rade protiv zakona ove zemlje, bogateci se na racun obicnih i siromasnih radnika, treba najstrozije kazniti. Borba potpredsednika Vucica protiv ovakvih i slicnih njima, uliva nadu da ce se Srbija vec jednom ocistiti od kriminala i korupcije koja je ojadila i osiromasila Srbiju.

Frančeska

pre 10 godina

Svako ko je kriv treba da odgovara za svoje postupke. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću i pokretanju borbe protiv kriminala i korupcije Srbija može da očekuje potpuni ekonomski oporavak. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države.

Sasa

pre 10 godina

U covece! NS i Vojvodina ima da budu cisti od kriminalaca! SVE ce da ih MUP Beograd sredi!

A u Beogradu... drago mi je da NEMA kriminala u BGD-u... to je nas "BELI" GRAD!

velja

pre 10 godina

Kada će Igor Mirovic i Maja Gojković malo na robiju..pa ojadili su Novi Sad za nekoliko desetina miliona evra....a da oni su članovi SNS-a za njih zakon ne važi.

Vanjas

pre 10 godina

Mene samo zanima ko je tim ljudima dozvolio da ovoliko kradu? Kako to da tek sa dolaskom nove vlasti, tačnije naprednjaka(pošto su ovi bili tu sve vreme)počinju da se raspliću čvorovi naše privrede?

Aj blago meni

pre 10 godina

Bas me briga za hapsenja, zanima me koliki je danas kurs. (Predrag, 11. jun 2013 08:24)
Ja cu ti reci...za godinu dana... je kod DS-a kurs isao od 105 do 119...kod SNS-a 8 meseci stoji na 111...sad skocio 3 dinara i od toga pravite dramu...vratice se...Koliko je kod vas Svajcarac skocio vise nego u EU? I cisto da napomenem koliko - ima hapsenje lopova iz azotare...Da li je ovaj narod skrenuo pamecu?!

shpitz

pre 10 godina

OK, sve je to lepo, ali gde su pare? Potrpaste tolike lopove u rešt, a od para ništa. Šta su oni radili sa tom lovom? Pokupite im imovinu pa da od svega ima nekog ćara, a ne ovako još će dobiti smeštaj i hranu na teret države. Ili njihova lova samo menja vlasnika... Pitam se...

bogdan

pre 10 godina

Neverovatno kakva je mafija vladala i igrala se državom svih ovih godina. A posle kao uspešni biznismeni i privrednici. Lako je biti biznismen kada uzmeš kredit od 5 miliona evra, i nikad ga ne vratis, pa uzmeš još jedan kao reprogram pa ne vratiš ni njega, a političari na vlasti drze zaleđinu i uzimaju provizije. Tako je Srbija funkcionisala u vreme vladavine DS-a, i zato danas imamo ovolika hapšenja.

Đorđe 025

pre 10 godina

Dolaskom SNS-a na vlast “pojedincima” je počelo da smeta, što se pokrenula tema “borba protiv korupcije”, zato što su i oni sami umešani u ovakve radnje, pa su u strahu da će morati da odgovaraju za nezakonite radnje kojima su stekli enormno bogatstvo. Protivnici borbe protiv korupcije su, u najvećem delu, upravo oni koji se boje istraga, jer nisu bili baš prepošteni u prošlosti.

Kaca

pre 10 godina

Ovakve naslove volim da vidjam u novinama a nesto mi se cini da ih zadnjih godinu dana ima vise nego u proteklih 10 zajedno. Svaka cast.

Lepi Cane

pre 10 godina

U aferi azotara se ide temeljno u razotkrivanju korupcije i kriminala. Češlja se po dubini i po širini. Nema i ne sme da bude zaštićenih likova.

Acika

pre 10 godina

Ovo je tek početak, ima tu jos dosta afera koje treba da se otvore i isteraju do kraja. Polako ali sigurno krećemo napred, mnogi su sumnjali kad je Vučič obećavao da će rešiti problem sumnjivih privatizacija a sad su svesni da su pogrešili.

Glasinačko polje

pre 10 godina

Ovo čovek da ne poveruje. Kde god se izvrši neka kontrola otkrije se zloupotreba i pljačka. Pa šta je ova prethodna vlast radila kada ništa nije preduzimala protiv ovakvih zloupotreba.Nije ni čudo što je Srbija dovedena u ovako tešku ekonomsku krizu.

Đaja

pre 10 godina

Kako je došla nova vlast i omogućila inatitucijama da rade svoj posao, tako, jedne za drugom, isplivavaju afere, privredni kriminal, sistemska korupcija, a članovi mafije, jedan po jedan, idu na zasluženi odmor. Vidite li šta znači politička volja? Gde je bila do sada?

buckuris

pre 10 godina

Samo zelim da podrzim i dalje Vucica u njegovoj borbi protiv korupcije. Istrebi sine sve ove zlotvore i stavi ih tamo gde im je i mesto.

živan

pre 10 godina

Tokom protekle decenije sistem usluga, prijateljstva i rodbinskih veza rezultirao je činjenicom da je Srbija u svetu označena kao zemlja u kojoj caruje korupcija. Srbija je prethodnih godina bila “hajdučka zemlja”, što dokazuje i svakodnevna hapšenja. Neki ovu Vučićevu borbu žele da obesmisle na taj način što o hapšenjima govore kao “političkom progonu”, umesto da budu samokritični i da kažu da su mnogi državni funkcioneri prethodnih godina počinili brojne nezakonite radnje, i oštetili državu za ogromne pare.

Whiplash

pre 10 godina

Sad ce demokrate da vicu da je ovo mazanje ociju skretanje paznje i sl. Prihvatite cinjenicu da su vase drage demokrate opljackale zemlju skoro do gole koze

milica

pre 10 godina

Pre godinu dana nisam ni pretpostavljao da će u tako kratkom roku Srbija krenuti ka ozdravljenju od bolesti koja se zove korupcija. Verovao sam da je to zlo koje se zove korupcija nemoguće iskoreniti jer je u pitanju bila sistemska korupcija u koju su bili uključeni najviši državni funkcioneri. Vučić je uspeo da pokrene borbu protiv korupcije, i polako se, zahvaljujući Vučiću, uspostavlja institucionalna borbu protiv korupcije, što i jeste cilj svake zemlje. Vučić je uradio nešto ogromno, priznajem da nisam verovao da ima snage za to.

pasuljijada

pre 10 godina

Znaci nastavja se borba protiv korupcije koju je pokrenuo Aleksandra Vucic, bravo za to, istrajte ljudi, jer it e kako ce biti posla za nadlezne. Zemlja je puna ovakvih sitnih ali bogami i krupnih riba koji se kriju iza sitnih ribica. Samo im vi pokazite ruku pravde svim akoji su ostetili drzavu i ogresili se o zakon.

darkec

pre 10 godina

Pre godinu dana nisam ni pretpostavljao da će u tako kratkom roku Srbija krenuti ka ozdravljenju od bolesti koja se zove korupcija. Verovao sam da je to zlo koje se zove korupcija nemoguće iskoreniti jer je u pitanju bila sistemska korupcija u koju su bili uključeni najviši državni funkcioneri. Vučić je uspeo da pokrene borbu protiv korupcije, i polako se, zahvaljujući Vučiću, uspostavlja institucionalna borbu protiv korupcije, što i jeste cilj svake zemlje. Vučić je uradio nešto ogromno, priznajem da nisam verovao da ima snage za to.

VILJEMOVKA

pre 10 godina

Pre samo godinu dana niko u Srbiji nije mogao da ni pretpostavi da će u tako kratkom roku Srbija krenuti ka ozdravljenju od bolesti koja se zove korupcija. Retko ko je verovao da to zlo koje se zove korupcija moguće iskoreniti, jer je u pitanju bila sistemska korupcija. U njoj su na zalost bili uključeni najviši državni funkcioneri. Aleksandar Vučić je uspeo da pokrene borbu protiv korupcije i kriminala. Aleksandar Vučić je uradio nešto ogromno, priznajem da nisam verovao da ima snage za to.Ali srecom odabrao je i odlican tim za sprovodjenja akcija,hapsenja sada nema da procori vest o akciji kao sto je to bio slucaj pre samo godinu dana.

Michael

pre 10 godina

Vucic je nastavio sa ozbiljnom borbom protiv korupcije, potrebno je da istraje I ocisti ovu zemlju od lopova I kriminalaca koji su je pustosili prethodnih godina.

giler

pre 10 godina

Vučić se hrabro uhvatio u koštac sa korupcijom na svim nivoima. Pohvale za borbu protiv korupcije stižu sa svih strana sveta. Očigledno je da su EU i SAD, jedva dočekale da u Srbiju na vlast dođe čovek koji će imati hrabrosti da pokrene borbu za iskorenjivanje korupcije, samo se pojave neki nedobronamerni kritičari u Srbiji, koji osporavaju ovu borbu. Osporavati borbu protiv korupcije znači zalagati se za neuređenu zemlju u kojoj caruje korupcija, kakva je Srbija bila prethodnih godina.

Noca

pre 10 godina

Za vreme vlasti DS u Srbiji se kralo na sve strane, sada mnogi moraju da odgovoraju za sve sto su nezakonito radili,borba protiv kriminala i korupcije treba joc jacim tempom nastaviti.

prća

pre 10 godina

Prethodnih godina u Srbiji je bila prisutna sistemska korupcija u koju su bili uključeni najviši državni funkcioneri. Vučić je uspeo da pokrene borbu protiv korupcije, i polako se, zahvaljujući Vučiću, uspostavlja institucionalna borbu protiv korupcije, što i jeste cilj svake zemlje.

goksi86

pre 10 godina

Sasvim normalna stvar, ako kradeš ideš u zatvor. Nebitno je kakvu političku zaleđinu imaš i koliko kukaš da je u pitanju nepravda i politički progon.

Zafira

pre 10 godina

Samo savesnim radom tuzilastva i sudova u Srbiji, i uz pomoc Vucica moci ce da se iskoreni kriminal. Ako uspemo da suzbijemo krimi nal i korupciju, Srbija ce moci da krene dalje u oporavak i ekonomsko jacanje.

Inspektor Kluzo

pre 10 godina

do prošle godine se kralo na sve strane. E pa sad je vreme da se podvuče crta a oni koji su umakali prstiće u med malo podnesu račune.

Stanislava

pre 10 godina

Neka se i dalje radi na svim spornim slucajevima, do kraja. Neka odgovaraju za svoje aktivnosti kao i neka bude nauk drugima kako i na koji nacin da obavljaju svoj posao na nacin na koji treba.

Goga

pre 10 godina

Samo nek ih hapse znali su sta smeju sta ne kao i svi mi ostali,ima njih jos dosta nakotilo se toga za ovih dvanaest godina koliko hoces.

Teletabis

pre 10 godina

Ipak ima nade za bolju i uspesnu Srbiju. Sa ekspeditivnim tuzilastvom, Vucicevom energijom ponovo cemo biti vodeca drzava u regionu. Samo napred i uskoro cemo biti moderna i ekonomski jaka Srbija. A preduslov svega toga su ispitivanja privatizacija i kazne za odgovorne.

Otpravnik demokrata

pre 10 godina

Država konačno pokazuje svoje čeljusti orema korupciji i kriminalu. Vala dosta je bilo arčenja državnih para i enormno bogaćenje pojedinaca dok većina građana nema hleba da kupi.

Jagodica88Bobica

pre 10 godina

Tuga…a pošten narod ne može da zaradi ni za hleb I mleko…Drago mi je što je ova vlast, na čelu sa Vučićem počela da radi protiv kriminalaca.

zlatan

pre 10 godina

Ljut, 11.jun. 2013.

Lepo bi bilo dase sve obaci po kratkom postupku kako ti kazes. Odmah bi trebalo uhapsiti i politicare koji su te rabote dozvolili, jer je svima jasna sprega izmedju njih. Ali postoji zakon koji mora de se postuje. Da uhapse i osude mnakar jednog je ucinak vec 100% jer pre nisu ni jednog. A u medjuvremenu su zaustavljerne te radnje.

HELGA

pre 10 godina

Svaka cast ljudima koji rade na ovoj slucaju, verujem da je tesko doci do istine ali isto tako verujem da ce uspeti u tome. Sačica ljudi se bogatila na nesreci ovog naroda i treba da bude kaznjena zbog toga. Pitam se samo koliki su bili njihovi apetiti.

jastreb

pre 10 godina

Nepravda koja je godinama tistila gradjane Srbije konacno pocinje da se resava,ne samo kada je Azotara u pitanju vec i sve ostale sporne privatizcije.

Colgate

pre 10 godina

Ma nema veze sto ima mnogo vise krivih nego uhapsenih, strpljenja i bice i oni uhapseni i otkriveni, mnogo njih se nada da ih nece stici Pravda ali uzalud se nadaju.

ena

pre 10 godina

Nastavite u borbi protiv korupcije,imate punu podrsku naroda!Mnogo je korupcije i kriminala u nasoj drzavi i tome jednom treba stati na put

botovi jadni ste

pre 10 godina

Ds dobio nove smernice..pitaju koliki je kurs evra danas? a ne pitaju gde su pare koje je dulic pokrao...
(srele, 11. jun 2013 09:39

To treba da pitas ove tvoje "beskompromisne borce".Uhapsili su ga pre vise od 6 meseci i ?I naravno jos uvek nista.

A kad vec spominjes smernice mladi bote vidi se po ocenama komentara ko ovde radi po smernicama.

Pribak

pre 10 godina

Borba protiv kriminala i korupcije se nastavlja jos jacim intenzitetom. Sve cestitke tuzilastvu i Aci Vucicu zbog toga. Samo napred i bez odustajanja, narod je svim srcem uz vas.

SolidSnake

pre 10 godina

Kriminal i korupcija su u Srbiji zastupljeni vec decenijama, ali ne u ovolikoj meri kao danas! Poslednjih 12 godina Ds je bas radio na znacajnom ojacanju korupcije kako bi mogli da ostvare neke svoje licne interese!

BatMAN

pre 10 godina

Konacno i postenje da zavlada Srbijom. Posle dugo dugo godina, pocece gradjani Srbije normalno da zive od svog rada i da ne strepe da li ce neko da ih pokrade ili izradi. Konacno postajemo pravna drzava.

Dusanka Ć

pre 10 godina

Svi ti bivši finkcioneri u javnosti su do skora slovili za neke uspešne ljude, a ono goli lopov do lopova. Svakome po zasluzi, dosta je plačkanja i otimanja.

RANKA

pre 10 godina

Šta novac uradi ljudima to je neverovatno,spremni su sve da unište radi tog prokletog novca a onda su im svi krivi,samo vi hapsite,ako ne bude mesta u zatvorima stavite im šipke na kućne prozore.

Transporter

pre 10 godina

Tesko je biti prvi medju jednakima i ucestvovati u svemu i drzati sve konce u rukama, preveliki je to teret. Bilo bi dobro da postoji poverenje u svom pravom smislu i znacenju pa da se raspline akcija koordinisano po svim meridijanima sistema. Ovako to mnogo sporije napreduje ali izgleda da je nuzno da to bude tako jer su raspleli mrezu svugde, pa sto se vise ljudi ukljuci to je veca verovatnoca da se neko otpeva...Opasna je bolest korupcija, mislim da nismo ni svesni kako nas je to cudoviste prozdiralo...i jos uvek jede...

andrija

pre 10 godina

Koliko ja znam Goran Čolaković vlasnik vlasnik DOO "Mašinoremont" je iz Bečeja i član je Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS. .

Fica Abart

pre 10 godina

Citam jedan komentar i na kraju se pita covek,pa zar je samo Sreta i sente kriv.Ma nije samo on,ko zna koliko Sreta ima i drugo da mu odgovorim,a koje tim Sretama omogucio da se tako i na taj nacin obogacuju i sistemski unistavaju narod da ne kazem nesto drugo u stilu kako sam sistemski unistio idiota.

Trcovac

pre 10 godina

Bez korenitih promena koje su se desile poslednjih nekoliko meseci, nije bilo moguce rasvetliti zloupotrebe pri privatizaciji pojedinh preduzeca. Ima nade za Srbiju, jer kada sve dodje na svoje mesto i kada odgovorni budu privedeni pravdi, bice otvorena vrata svim investitorima da dodju i dobice sansu da posteno uloze u Srbiju i na obostrano zadovoljstvo krene proizvodnja i ekonomski oporavak u Srbiji.

Petrosjan

pre 10 godina

Nadam se da će mnogi koji budu pokušali da rade na ovakav način odustati od takvih "poslovnih" namera. znaće šta ih čeka u budućnosti.

ČPKOLINO- MEDOLINO

pre 10 godina

Dosta je bilo pljacke drzave, mora tome da se stane na put. Kada bi svako "otimao" po malo,a da za to ne odgovara, pa daleko ekonomske drzave bi propale od Srbije. Hvala Bogu da je dosla vlast koja zeli da spreci dalje pljackanje drzave, treba im pruziti u tome maksimalnu podrsku.

ćik

pre 10 godina

Srbija najzad ima nekoga ko sme i može da se obračuna sa svima koji su ogrezli u kriminal i korupciju. Vučić je krenuo u borbu o kojoj pre njega niko nije smeo ni da pomisli. Tu borbu je mogao da pokrene samo neko ko ima mnogo hrabrosti, i ko nema mrlje u svom političkom životu, a Vučić je jedan od retkih takvih političara u Srbiji. Ne sumnjam da će svi koji su činili nezakonite radnje, a za koje se to može dokazati, biti procesuirani. Sigurno je da Vučić ni po cenu novih izbora neće odustajati od nulte tolerancije na korupciju.

Cresnjari

pre 10 godina

Raduje me cinjenica da u Srbiji konacno nema zasticenih, ko god se ogresio o zakon treba da odgovara. Podrska tuzilastvu i sudovima.

Raptor

pre 10 godina

A Dule Bajatović sada ima druge brige, Južni tok, ovo-ono, levo-desno, tamo-'vamo, pritiskaju ga nove muke napretka Srbije a o ovome ne zna ništa, pojma nema a pitanje je da li je ikada i bio u Azotari i da li je ikada išta i rekao o strahovitom napretku "mrtvog konja u kasača" pod njegovim i Vujačićevim rukovođenjem Azotarom...
Uzdravlje!

zg

pre 10 godina

a po kom osnovu ih hapse,kao policijsko hapsenje pa ce ih drzati 48sati i pustiti, ili ih privode samo na razgovor?Ili ce ih strpati u pritvor?Mogli ste to malo pojasniti..da ne misle ojudi cim su uhapseni da de zaglaviti u zatvoru..mozda ih odma puste..

bebana

pre 10 godina

Da je bilo sreće nikad nam se ne bi desile te 24 spirne privatizacije ali to govori da smo omanuli i mi kao narod jer da nemamo takve apetite prema novcu i nelegalnim radnjama ne bi bili tu gde jesmo.

sreckovic

pre 10 godina

Ljudi koji su ucestvovali u tim privatizacijama nemaju morala i to je onaj najgori sloj ljudi koji je spreman na sve,drzava treba na sve moguce nacine da se odbrani od takvih ljudi.

Od drveta ne videti sumu

pre 10 godina

@Aj blago men

bas me briga koliki je kurs, ne jedem Evre ! Ali me je briga koliko kosta voce, koliko kosta povrce, sve otislo preko 50%, koliko me drzava dere za porez, na kucu otisao 50%, na lokal 78%. Da li vidite te procente ? Sta onda ima veze kad dinar padne 1, 2 ili 3% ?

laza

pre 10 godina

Opet, po ko zna koji put napominjem...da se u ovoj zemlji upola manje krade, mi ne bi bili u dugovima, ziveli bi pristojno.
A za to su potrebne dve stvari: 1)strozija kontrola i 2)da se iskoreni mito i korupcija.

Optimus Prime

pre 10 godina

Zelim da verujem da se sve ovo radi u cilju krchenja puta do nalogodavaca tj.podstrekaca ovakvog anti-drzavnog delovanja. Ne zelim da poverujem da ce na kraju za sve biti odgovorni samo pijuni...

srboljub

pre 10 godina

Prosto neverovatno koja masinerija radi kod ovih SNS-ovaca kada se radi o lupanju minusa. Neverovattno pre petnast minuta napisah komementar a ono
vec oko 100-tinak (minusa). Sta radi digitalizacija i plitak pamet. Bas sa se slatko
nasmejao. Istina najvise pogadja. Ja vam ne zameram vec vas zalim.

Sve u svoje vreme

pre 10 godina

vucic nema hrabrosti da hapsi spsovce.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gu, 11. jun 2013 10:59)

Nisu još dovoljno sazreli, ali u julu počinje berba.

Asus Eeeeee

pre 10 godina

Po okoncanju svih optuznica i procesuiranju svih krivaca, doci ce do novog i zdravog ulaganja u Srbiju. Konacno ce moci posteno da se ulozi u proizvodnju i poljorivredu u Srbiji.

Zoran

pre 10 godina

Ne misle svoi tako u Srbiji, ne raduju se svi zbog ovoga sto radi vlast. Evo pruivatnik mi kaze da to treba da se osudi, ako j ekriv, pustoi da radi posao dalje, jer su oni ti koji pokrecu posao u Srbiji. No, vidim da mnogi u narodu zele da im se sve oduzme i podeli narodu da mogu i dalje da kunjaju po kaficima i drzavnim poslovima. To moze, lai na kraju ce opet morati da se privatizuje jer vi u drzavnoj sluzbi ste nesposobni da voditye posao. Da ste sposobni otvorili bi sam privatno, a ne bi tamo sedeli i cekali penziju ili otkaz.

Duci0167

pre 10 godina

Ako hocete pravu borbu protiv korupcije,hapsenja treba da budu svaki dan. Pa za jedno 4-5 godina da se ocisti lopovluk. Toliko smo pokradeni. Ko ce sve to da nadoknati je problem.

MASTER DR

pre 10 godina

Svi vi botovi koji veličate diktaturu Vučića,par pitanja: da li Vučić hapsi,da li Vučić radi u tužilaštvu,da li Vučić unapred osiđuje? Nije Vučić Bog,pa da je svemoguć,a i nije baš tako pošten kako se priča.

Jole

pre 10 godina

Pa oni od toga napravili bas unosan biznis. Mozda je neko od njih skorasnji clan SNS-a u nadi da ce biti preskocen ali Vucko je neumoljiv.

Sve je isto, posteni ce opet na kraju izvisiti, kao sto je bilo i pre...

pre 10 godina

Pa ljudi ovo smo sve vec gledali kad je DS bio na vlasti, i opet se istorija to jest zaracan krug ponavlja.
Setimo se samo kako je islo, prvo Karic, pa onda one silne mafije, te naftna te stecajna te djubretarska ma nema koja nije bila hapsena.
A nakraju mi opet nista bolje nismo ziveli, niti smo ostvarili bilo kakav znacajniji pomak u bilo kome segmentu.
Tako ce biti i sa ovim slinim hapsenjima,
Znaci problem je negde drugde , to jest u samom vrhu celokupnog stranackog establismenta, koji samo tudje lopove skidaju a svoje postavljaju i tako u krug...

Ivica

pre 10 godina

Ko je postavio te rukovodioce u Azotari? To niko ne sme da pita. Ja znam ali necu da kazem, jer ce i mene uhapsiti. Recicu samo, bivsi Ministar ekonomije a sadasni Ministar finansija.

Klod

pre 10 godina

"U pitanju su uglavnom vlasnici ili ovlašćena lica firmi i preduzeća koja nisu imala pravo na regresirano mineralno đubrivo".

Sitna boranija...kao po običaju! Kad budem video naslov: UHAPŠEN BAJATOVIĆ, tada ću da poverujem u "borbu" protiv korupcije. Dokle god vi hapsite raznorazne Radoslave i Srete...glavni hohštapleri su mirni i toliku štetu koju ste naveli oni naprave do 14h svakog dana!

lena

pre 10 godina

Korupcije je u Srbiji postojalo uvek, ali u poslednjih 12 godina, to je poprimilo tolike razmere, da bilo koga, ko se upusti u borbu sa istom, ocekuje tezak i mukotrpan rad.

jela

pre 10 godina

Borba protiv kriminala i korupcije je jako vazna i treba biti prioritet, to mnogo znaci koliko zbog dovodjenja investitora toliko i zbog nas samih! Proteklih 10 godina pa mozda i vise, prema Srbiji se postupalo kao da je to necija tudja drzava a ne nasa, svako je gledao kako samo da iskoristi a retko ko da doprinese razvoju! Ovakvo razmisljanje moramo svi da promenimo hajde da svako od nas uradi nesto za istu tu drzavu, i da svi mi ne dozvolimo da vise iko pljacka i urusava Srbiju!

Zoran

pre 10 godina

Znate sta, bilo nekada, ne znam da li ima i sada, na radiju emisija "Pozdravi i zelje". E tako mi izgledaju neki ovde koji pozdravljaju Vucica i zele mu uspeh u daljem radu. :)))) Mozda je obican narod, ali SUMNJAM, narod tako obuicno ne prica o ovoj vlasti, vise su prodane duse za neku drzavnu poziciju ili mesto u vlasti.

triša

pre 10 godina

Dok su nam drugi govorili da živimo u mafijaškoj i korumpiranoj državi nismo im verovali, samo smo bili iznenađeni odakle nekim ljudima novac kad većina teško živi. Sada kad dokazi izlaze na svetlost dana, kada mnoge korupcije bivaju rasvetljene i dalje smo skeptični, jer bolna je istina da su oni za koje smo se borili i demonstrirali ovu državu opljačkali i unazadili, isto, a možda i više, nego Sloba Milošević.

Halo Žitište!!!

pre 10 godina

A kada ce konačno ponovo da se pokrene afera AGROZIV,koja je stopirana,da vidimo koliko je kadar SPS-a u Zitistu ojadio i narod i drzavni budzet,dzaba ste krecili ako se Pedja Amizic ne nadje iza resetaka...

stanica babinje

pre 10 godina

Cekajte kako u Azotari pa Bajatovic kaze da je tamo sve cisto i posteno kao Sunce. Nije valjda da je i on precutkivao sta se desava.

Zurkolomac

pre 10 godina

Obavestite nas kada neko bude osudjen na 20 godina robije od tih krimosa i kada im bude oduzeta imovina. Samo od hapsenja nema nikakve koristi...

бт

pre 10 godina

Ови око Бајатовића к'о киша око Крагујевца. Шта рече Вучићу, хапсићеш све редом? Па хапси онда редом, да видимо и главну зверку тамо где јој је место. Ако Бајатовић чак и није умешан у злоупотребе (у шта је тешко поверовати) онда га треба моментално сменити јер је био дужан да такве ствари спречи. Ако га не смењујете и не хапсите онда сте и ти Вучићу и ти Дачићу исти к'о остали.

nesa

pre 10 godina

Sad ce upropastiti te privatne firme.Njih treba po dzepu i nek rade,a osuditi one koji su im to omogucili plus konfiskacija. Ali...ja ne verujem u stručnost ni tuzilastva ni sudija.

pera

pre 10 godina

Kad ce vec jednom tuzilastvo da pokrene istragu u vezi para koje su iznete iz Srbije na Kipar, a posle zavrsile na privatnim racunima.
Azotara je sica, ovde je rec od 12 milijardi dolara.

Pera Arambašić

pre 10 godina

Sve je ovo "politički korektno", a kako je moguće, molim vas, da je broj uhapšenih "obrnuto proporcionalan", čak za 114,45 puta (srednji kurs Evra) od iznosa kojim je opljačkana "Galenika"?
141.610.000 dinara "AZOTARA"
cca 141.610.000 evra "GALENIKA"

Duka

pre 10 godina

Ima ovoga koliko hocete po Srbiji ali od negde se moralo poceti,e sad je sve na tuzilastvu mada i tu ima mutnjih radnji i to bi trebalo ispitati.

Zoran

pre 10 godina

Tesko mi je da kazem, ali izgleda da je Srbija pri vrhu liste zemalja koje imaju veliki broj lopova po glavi i dzepu stanovnika.

Josip

pre 10 godina

Uh kako mi je drago. Licno sam imao prilike da vidim sta se sve radilo sa regresiranim djubrivom, dok seljaci u okolnim selima nisu imali po saku da bace na svoje njive. I treba tako!

gerilac

pre 10 godina

Na ovim komentarima uvek se zabavljam tako sto pritisnem "ctrl" plus "F" i onda pretrazim pojam "vuc"! Do sada, verovali ili ne 46 puta upotrebljeno! ;) Probajte...;)

đorđija

pre 10 godina

Kriminal i korupcija su ozbiljno pretili opstanku Srbije kao države. Zbog toga započeta borba protiv korupcije i kriminala, mora biti nastavljena nesmanjenom žestinom. Ta borba mora biti neprestana jer se korupcija i kriminal nikada ne mogu u potpunosti iskoreniti, ali se mogu držati u nekim prihvatljivim granicama.

Milan

pre 10 godina

Na taj nacin oni su omogucili "Azotari" da naplati novcana sredstva na ime regresa od Ministarstva poljoprivrede, sumarstva i vodoprivrede, cime su ostetili budzet drzave.

normalno, sto da ne, kada ih niko nije proveravao
sta li je ovakvim u glavama u momentu kada se odluce na ovakve akcije? da ih niko nikada nece uhvatiti i razotkriti?

Dalibor

pre 10 godina

Insajder bi mogao da pokrene jos poneke sporne privatizacije, uvek sve sto su oni istrazivali ispostavilo se da je tacno, stavise, uspesniji su u tome od same policije.

Srbin 100%

pre 10 godina

Izgleda da kako je krenulo DS i SPS moci da drze sednice glavnom odbora ne u Zajecaru ili nekom drugom gradu vec u Zabeli,Padinskoj Skeli,ili nekoj slicnoj ustanovi

smiljan

pre 10 godina

pitanju su uglavnom vlasnici ili ovlascena lica firmi i preduzeca koja nisu imala pravo na regresirano mineralno dzubrivo. Sumnja se da je tim firmama isporuceno gotovo 17 hiljada tona robe, pri cemu je drzava ostecena za vise od 141 milion dinara.

ovo vise moze biti i duplo vise?

Ayax88

pre 10 godina

pa ovo je organizovani kriminal... citava grupa, takoreci: lanac, qq...
sto Velja onomad rece: ''ajde da su kraduckali na malo'', nego ovo je zaista najbahatija otimacina, nama kao narodu, vrlo svojstvena (mislim na funkcionere, naravno, i one koji osete novac)