Četvrtak, 06.06.2013.

10:13

Podneta prijava protiv Trivanove

Agencija za borbu protiv korupcije podnela Odeljenju za borbu protiv korupcije Republičkog javnog tužilaštva u Beogradu krivičnu prijavu protiv Jelene Trivan.

Izvor: Tanjug

Podneta prijava protiv Trivanove IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

Pavladoljska

pre 10 godina

G-djo Trivan,znaci otud ona zamerka komentarsianja u medijima od pre neki dan...?!Kao prvo, opet se pozivate na progon samo i jedino DS funkcionera, sto naravno, nije i nece biti, ali , s obzirom na period proveden u vlasti,
Vi sigurno znate ko bi sve i za sta trebao da odgovara, te ne vidim zasto ne biste bili koncizni i kooperativni . A kao drugo,velika vecina nas,obicnih,podatke o svojoj imovini u celosti moze prikazati kadgod ...uglavnom je skromna i generacijama nasledjena...A Vasa ?!
Razlog nepotpune prijave imovine sigurno postoji...

Inferno

pre 10 godina

Pa vala itreba, konacno da gospoda iz DS poloze racune odakle im sve to sto su stekli. Ili im stranka daje zaista izuzetno visoke plate ili je to mozda neki politicki plen, dobijen haranjem gradjana, bas me zanima krajnji ishod.

KINEZ

pre 10 godina

U svakom konkretnom slučaju gde se sumnja da nelegalna i neprijavljena imovina postoji, pod hitno treba ispitati bez obzira kako se ko zove i koju funkciju ima. Ta pohlepa za punjenjem sopstvenih džepova je i nas dovela do dna.

miccca

pre 10 godina

Ova gos,uvek ima razlog za kritiku!A to sto se krsi zakon,I ona je glavni akter toga,"po njij je to nebitno",ali zaboravila je da veze vise ne prolaze!

va

pre 10 godina

direktor visoke poslovne iz leskovca da dobije prijavu i za to sto je od iste napravio stampariju diploma i skolovanje kadrova za koje vise nema mesta u opstinskim kancelarijama... maksimalna degradacija ustanove... da ne moralizujem previse, zna se cemu sluze takve "visoke skole" ali ovo dole je bruka i sramota grada.

Pametnjakovic

pre 10 godina

Pošto se žena bavi ljudskim pravima, ja pitam šta je sa našim pravom da budemo građani istih prava kao političari? Kada će političari početi da snose posledice za svoje ponašanje kao i običan narod? Nadam se da je to vreme došlo.

Charlie

pre 10 godina

Ostro preotestujem zbog ovakvog cina usmerenog protiv Jelene Trivan a sve u cilju urusavanja lika i dela doticne a samim tim i DS... Ocekujem i zvanicno saopstenje A. Jerkov. Dokle ce ti politicki progoni pol. neistomisljenika.... auuu bas sam se zaneo malo....
(mlekadzija, 6. jun 2013 14:11)

A jesi se malo zaneo. Ni lik ni delo nisu baš za neko podizanje spomenika.

deki

pre 10 godina

Svako ko se ogresio o zakon treba da odgovara i iz redova DS-a i iz SNS-a.. to narod zeli da vidi da bi se uverio u ozbiljne namere vlade.

mlekadzija

pre 10 godina

Ostro preotestujem zbog ovakvog cina usmerenog protiv Jelene Trivan a sve u cilju urusavanja lika i dela doticne a samim tim i DS... Ocekujem i zvanicno saopstenje A. Jerkov. Dokle ce ti politicki progoni pol. neistomisljenika.... auuu bas sam se zaneo malo....

COVEK

pre 10 godina

Dacu glas SNS ukoliko izadju u javnost prvo sa njihovima pa SPS da pretresu ali da ne zale ni DS..Ovo je cisto samo udaranje po DS, ne branim ih ali Mrkonjica,Bajatovica,Knezevica-aflatoksina i Slavicu iz zdravlja malo da pretresete pa nisu svi cisti..

Aps

pre 10 godina

A, njoj su politički procesi i obračuni to što je malo mućkala i prikrivala imovinu? Demokratski, nema šta. U zatvor, da se dozove pameti.

PrinceOfPersia

pre 10 godina

Pitam se dokle ce te se vise iscudjavati vi iz DS-a kako sve vi, pa ponjavise ste se nakrali, i unistili ovu zemlju! Gde god se nesto preceslja nadje se neki vas clan, funkcioner, predsednici na lokalima! Zabotravljate kako ste dosli do te imovine koju ste stekli za 10 godina!????

Milence

pre 10 godina

Za ovo dvoje necu da komentarisem jer ih ne znam ali za g. Stojanovica zna cela juzna Srbija. Nadaleko je cuven po "postenju". Ta skola je prakticno privatizovana iako je zvanicno drzavna, pola kolektiva su Stojanovici, ex-Stojanovici i njihovi rodjaci. Vrlo slicna situacija kao kod Visnjica na Medicinskom fakultetu u Nisu. BTW, sta bi sa Visnjicem? Ne bi trebalo ni on da se izvuce.

Nislija

pre 10 godina

Jos jedan teatralan politicki potez. Spremaju se nepopularne ekonomske mere, pa nije naodmet malo podici rejting pre toga. Pozdravljam, neka odgovara svako ko je kriv, ali zanimljivo je da se hapse iskljucivo funkcioneri DS. Zar u prethodnoj Vladi nisi bili SPS i URS - zasto su oni amnestirani za lose rezultate prethodne vlasti? I sta je sa predizbornim obecanjima SNS o investicijama, radnim mestima, boljem zivotu. U decembru su rekli da idemo uzlaznom linijom, a sad spremaju nepopularni paket mera. Ali sve to zamagli staro, dobro, popularno hapsenje...

(zlo)upotreba

pre 10 godina

Ima li netko a da je bio u vlasti ili tik pored a da se nije na bilo koji način ovajdio? Sad će I njoj “dokazati” da nije imala potrebe baš sve da prijavi. Genijalci!

master dr

pre 10 godina

Svi vi sto hvalite Vucica zapitajte se malo. Zasto ni jedan funkcioner ni iz jedne druge stranke nije optuzen ni procesuiran za bilo sta,osim iz ds-a? Najveci lopovi sede u vlasti a opozicija se razapinje,blati i unistava. Ovo je cista diktatura i teror. Ne kazem i ne branim nikoga,svi politicari kod nas imaju debeeelog putera na glavi,ali sto je mnogo,mnogo je. Da li ste se zapitali svi vi iz prepostene sns,odakle Vucicu i Nikolicu nekretnine od stotine hiljada evra,kada se zna da isti taj Vucic nema ni dana radnog staza. Za Nikolica koji ima pet godina staza u gradskom groblju u Kragzjevcu? Svi su bre isti! Ajde sada kancelarijo za brze minuse,navalite....

baka

pre 10 godina

A da narod malo podnese krivicne prijave protiv SVIH politicara?? Sasvim sam siguran da bi SVIMA nasli minimum za 5 godina robije, i bivsim politicarima a i sadasnjim.

Analitičar

pre 10 godina

Ovim potezom ce SNS uciniti medvedju uslugu DS-u...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mrtvac, 6. jun 2013 10:33)

Ovim potezom SNS, pomaže DS-u da pročisti svoje redove od kompromitovanih kadrova, da bi jednog dana i DS, bila normalna stranka.

Tatjana

pre 10 godina

Očigledno smo bili izuzetno bogata zemlja nekada. A gospođa Trivan ima tu sreću da živi u Srbiji te se može nadati samo zatvorskoj kazni. Situacija bi bila bitno drugačija kada bi za isto delo odgovarala u Kini.

Mnemozina

pre 10 godina

Svako ko je kriv treba da odgovara. Znamo da funkcioneri bivše vlasti uništili i razorili našu državu a građane doveli do ivice egzistencije. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države. Verujem da će se stanje u našoj državi promeniti na bolje.

PreDragMC

pre 10 godina

Zato je znaci Trivan kritikovala Agenciju, to je ona izreka "Ne laje pas sela radi, vec radi sebe" svima je bilo sumljivo naprsno pojavljivanje u javnost posle godinu dana !

Singe

pre 10 godina

Samo se pitam sta su cekali do sada,a i ona je znala svoje obaveze prema drzavi i nije nista preduzela sad ce da se zali kako joj namestaju.

nemam ništa, odakle mi

pre 10 godina

da li iko pita akamoli podnosi tužbu o poreklu imovine vodećih naprednjaka? stanovi, kuće, imanja, haciende, sve od poslaničkih plata (mora da su astronomske) i 'minulog' rada.
'vataj političke protivnike, treba pokriti sopstvenu bruku...

Zoki

pre 10 godina

Ovo je SAMO prijava, ostaje da se utvrde sve cinjenice i …. Samo mi se nesto cini da Jelena nije imuna na peljesenje drzave. Odmah se setim odstete koju je dobila za ~ujed psa lutalice~ u rekordnom roku.

Noca

pre 10 godina

Za vreme vlasti demokratske stranke korupcija je cvetala i uvukla se u sve pore zivota ,a sad zbog toga mnogi moraju da odovaraju,i ako bprbu prtotiv kriminala i korupcije pokusavu nazivati politickim progonom nebi li izbegli svoju odgovornost.

Jesen stiže dunjo moja

pre 10 godina

Agencija podnese predmet pravosudnim organima i objave na svom sajtu. Odmah se sve zna. Dok ne dođe službeno do prekršioca ipak prođe određeno vreme(zbog uručivanja).

Mile i njegovo pile

pre 10 godina

Pa kako da podnesu protiv naprednjaka kada su do sada demokrate bile na vlaasti. A sa druge strane, niko nije Trivanki kriv što je prikrivala imovinu.

Апоплекс

pre 10 godina

Ја мислио, добила пријаву за онолико смарање грађана пред изборе глупим изјавама. СВАКИ проклети дан! Ја још имам трауме :)

Mija

pre 10 godina

Kritke na racuna borbe protiv korupcije su neosnovane. Za vreme demokratske stranke korupcija je dozivela svoj procvat, da li je iko procesuiran u njihovo vreme? Nema potrebe zuti da se bune kako radis takoce ti biti.

NOC - U - BELOM - SETENU

pre 10 godina

Svako za izgovorenu javnu rec, bez argumenata mora da po Zakonu odgovara.Sve oklonosti moraju da se ispitaju. Tako da to treba da shvati i gospodja jelena Trivan, a ne sada da ponovo pravi gresku, pa da u Javnosti se brani kako je to hajka protiv nje i DS-a.

shvati me

pre 10 godina

Drzava je u teskom stanju, a oni ne mogu da prijave pravo stanje imovine. Bas se pitam zasto?! Je l to strah da se otkrije koliko je zapravo imovno stanje pojedinih funkcionera, s obzirom da je narod sve siromasniji.

panonski

pre 10 godina

A preti zatvor do 5 godina ? Pa zato se zena nervira i pokusava da istera neku njenu pravdu.. Bilo je dovoljno da ne krsi zakon, to jest da ne skriva imovinu..

kragujevcanin

pre 10 godina

A tata BRANA - INEXOVAC - nikom nista. Ima u vlasti jos indexovaca pa ce to da prođe lako. Samo da Trivanka malo ucuti. Ovo joj BORAC protiv kriminala i korupcije salje poruku da se smiri.
I ..pojeo vuk magarca....
Kragujevac - INDEX- Smederevo - Jasna Avramovic... I tako "borba protiv kriminala i korupcije" ostade lepa obmana ....
Jadan ovaj narod...

Pametnjakovic

pre 10 godina

Pošto se žena bavi ljudskim pravima, ja pitam šta je sa našim pravom da budemo građani istih prava kao političari? Kada će političari početi da snose posledice za svoje ponašanje kao i običan narod? Nadam se da je to vreme došlo.

Mija

pre 10 godina

Kritke na racuna borbe protiv korupcije su neosnovane. Za vreme demokratske stranke korupcija je dozivela svoj procvat, da li je iko procesuiran u njihovo vreme? Nema potrebe zuti da se bune kako radis takoce ti biti.

panonski

pre 10 godina

A preti zatvor do 5 godina ? Pa zato se zena nervira i pokusava da istera neku njenu pravdu.. Bilo je dovoljno da ne krsi zakon, to jest da ne skriva imovinu..

Апоплекс

pre 10 godina

Ја мислио, добила пријаву за онолико смарање грађана пред изборе глупим изјавама. СВАКИ проклети дан! Ја још имам трауме :)

KINEZ

pre 10 godina

U svakom konkretnom slučaju gde se sumnja da nelegalna i neprijavljena imovina postoji, pod hitno treba ispitati bez obzira kako se ko zove i koju funkciju ima. Ta pohlepa za punjenjem sopstvenih džepova je i nas dovela do dna.

miccca

pre 10 godina

Ova gos,uvek ima razlog za kritiku!A to sto se krsi zakon,I ona je glavni akter toga,"po njij je to nebitno",ali zaboravila je da veze vise ne prolaze!

Zoki

pre 10 godina

Ovo je SAMO prijava, ostaje da se utvrde sve cinjenice i …. Samo mi se nesto cini da Jelena nije imuna na peljesenje drzave. Odmah se setim odstete koju je dobila za ~ujed psa lutalice~ u rekordnom roku.

deki

pre 10 godina

Svako ko se ogresio o zakon treba da odgovara i iz redova DS-a i iz SNS-a.. to narod zeli da vidi da bi se uverio u ozbiljne namere vlade.

nemam ništa, odakle mi

pre 10 godina

da li iko pita akamoli podnosi tužbu o poreklu imovine vodećih naprednjaka? stanovi, kuće, imanja, haciende, sve od poslaničkih plata (mora da su astronomske) i 'minulog' rada.
'vataj političke protivnike, treba pokriti sopstvenu bruku...

master dr

pre 10 godina

Svi vi sto hvalite Vucica zapitajte se malo. Zasto ni jedan funkcioner ni iz jedne druge stranke nije optuzen ni procesuiran za bilo sta,osim iz ds-a? Najveci lopovi sede u vlasti a opozicija se razapinje,blati i unistava. Ovo je cista diktatura i teror. Ne kazem i ne branim nikoga,svi politicari kod nas imaju debeeelog putera na glavi,ali sto je mnogo,mnogo je. Da li ste se zapitali svi vi iz prepostene sns,odakle Vucicu i Nikolicu nekretnine od stotine hiljada evra,kada se zna da isti taj Vucic nema ni dana radnog staza. Za Nikolica koji ima pet godina staza u gradskom groblju u Kragzjevcu? Svi su bre isti! Ajde sada kancelarijo za brze minuse,navalite....

NOC - U - BELOM - SETENU

pre 10 godina

Svako za izgovorenu javnu rec, bez argumenata mora da po Zakonu odgovara.Sve oklonosti moraju da se ispitaju. Tako da to treba da shvati i gospodja jelena Trivan, a ne sada da ponovo pravi gresku, pa da u Javnosti se brani kako je to hajka protiv nje i DS-a.

baka

pre 10 godina

A da narod malo podnese krivicne prijave protiv SVIH politicara?? Sasvim sam siguran da bi SVIMA nasli minimum za 5 godina robije, i bivsim politicarima a i sadasnjim.

kragujevcanin

pre 10 godina

A tata BRANA - INEXOVAC - nikom nista. Ima u vlasti jos indexovaca pa ce to da prođe lako. Samo da Trivanka malo ucuti. Ovo joj BORAC protiv kriminala i korupcije salje poruku da se smiri.
I ..pojeo vuk magarca....
Kragujevac - INDEX- Smederevo - Jasna Avramovic... I tako "borba protiv kriminala i korupcije" ostade lepa obmana ....
Jadan ovaj narod...

COVEK

pre 10 godina

Dacu glas SNS ukoliko izadju u javnost prvo sa njihovima pa SPS da pretresu ali da ne zale ni DS..Ovo je cisto samo udaranje po DS, ne branim ih ali Mrkonjica,Bajatovica,Knezevica-aflatoksina i Slavicu iz zdravlja malo da pretresete pa nisu svi cisti..

va

pre 10 godina

direktor visoke poslovne iz leskovca da dobije prijavu i za to sto je od iste napravio stampariju diploma i skolovanje kadrova za koje vise nema mesta u opstinskim kancelarijama... maksimalna degradacija ustanove... da ne moralizujem previse, zna se cemu sluze takve "visoke skole" ali ovo dole je bruka i sramota grada.

Mile i njegovo pile

pre 10 godina

Pa kako da podnesu protiv naprednjaka kada su do sada demokrate bile na vlaasti. A sa druge strane, niko nije Trivanki kriv što je prikrivala imovinu.

Tatjana

pre 10 godina

Očigledno smo bili izuzetno bogata zemlja nekada. A gospođa Trivan ima tu sreću da živi u Srbiji te se može nadati samo zatvorskoj kazni. Situacija bi bila bitno drugačija kada bi za isto delo odgovarala u Kini.

Milence

pre 10 godina

Za ovo dvoje necu da komentarisem jer ih ne znam ali za g. Stojanovica zna cela juzna Srbija. Nadaleko je cuven po "postenju". Ta skola je prakticno privatizovana iako je zvanicno drzavna, pola kolektiva su Stojanovici, ex-Stojanovici i njihovi rodjaci. Vrlo slicna situacija kao kod Visnjica na Medicinskom fakultetu u Nisu. BTW, sta bi sa Visnjicem? Ne bi trebalo ni on da se izvuce.

shvati me

pre 10 godina

Drzava je u teskom stanju, a oni ne mogu da prijave pravo stanje imovine. Bas se pitam zasto?! Je l to strah da se otkrije koliko je zapravo imovno stanje pojedinih funkcionera, s obzirom da je narod sve siromasniji.

PreDragMC

pre 10 godina

Zato je znaci Trivan kritikovala Agenciju, to je ona izreka "Ne laje pas sela radi, vec radi sebe" svima je bilo sumljivo naprsno pojavljivanje u javnost posle godinu dana !

Nislija

pre 10 godina

Jos jedan teatralan politicki potez. Spremaju se nepopularne ekonomske mere, pa nije naodmet malo podici rejting pre toga. Pozdravljam, neka odgovara svako ko je kriv, ali zanimljivo je da se hapse iskljucivo funkcioneri DS. Zar u prethodnoj Vladi nisi bili SPS i URS - zasto su oni amnestirani za lose rezultate prethodne vlasti? I sta je sa predizbornim obecanjima SNS o investicijama, radnim mestima, boljem zivotu. U decembru su rekli da idemo uzlaznom linijom, a sad spremaju nepopularni paket mera. Ali sve to zamagli staro, dobro, popularno hapsenje...

Analitičar

pre 10 godina

Ovim potezom ce SNS uciniti medvedju uslugu DS-u...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mrtvac, 6. jun 2013 10:33)

Ovim potezom SNS, pomaže DS-u da pročisti svoje redove od kompromitovanih kadrova, da bi jednog dana i DS, bila normalna stranka.

Singe

pre 10 godina

Samo se pitam sta su cekali do sada,a i ona je znala svoje obaveze prema drzavi i nije nista preduzela sad ce da se zali kako joj namestaju.

Aps

pre 10 godina

A, njoj su politički procesi i obračuni to što je malo mućkala i prikrivala imovinu? Demokratski, nema šta. U zatvor, da se dozove pameti.

Noca

pre 10 godina

Za vreme vlasti demokratske stranke korupcija je cvetala i uvukla se u sve pore zivota ,a sad zbog toga mnogi moraju da odovaraju,i ako bprbu prtotiv kriminala i korupcije pokusavu nazivati politickim progonom nebi li izbegli svoju odgovornost.

Jesen stiže dunjo moja

pre 10 godina

Agencija podnese predmet pravosudnim organima i objave na svom sajtu. Odmah se sve zna. Dok ne dođe službeno do prekršioca ipak prođe određeno vreme(zbog uručivanja).

mlekadzija

pre 10 godina

Ostro preotestujem zbog ovakvog cina usmerenog protiv Jelene Trivan a sve u cilju urusavanja lika i dela doticne a samim tim i DS... Ocekujem i zvanicno saopstenje A. Jerkov. Dokle ce ti politicki progoni pol. neistomisljenika.... auuu bas sam se zaneo malo....

Mnemozina

pre 10 godina

Svako ko je kriv treba da odgovara. Znamo da funkcioneri bivše vlasti uništili i razorili našu državu a građane doveli do ivice egzistencije. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države. Verujem da će se stanje u našoj državi promeniti na bolje.

PrinceOfPersia

pre 10 godina

Pitam se dokle ce te se vise iscudjavati vi iz DS-a kako sve vi, pa ponjavise ste se nakrali, i unistili ovu zemlju! Gde god se nesto preceslja nadje se neki vas clan, funkcioner, predsednici na lokalima! Zabotravljate kako ste dosli do te imovine koju ste stekli za 10 godina!????

Charlie

pre 10 godina

Ostro preotestujem zbog ovakvog cina usmerenog protiv Jelene Trivan a sve u cilju urusavanja lika i dela doticne a samim tim i DS... Ocekujem i zvanicno saopstenje A. Jerkov. Dokle ce ti politicki progoni pol. neistomisljenika.... auuu bas sam se zaneo malo....
(mlekadzija, 6. jun 2013 14:11)

A jesi se malo zaneo. Ni lik ni delo nisu baš za neko podizanje spomenika.

(zlo)upotreba

pre 10 godina

Ima li netko a da je bio u vlasti ili tik pored a da se nije na bilo koji način ovajdio? Sad će I njoj “dokazati” da nije imala potrebe baš sve da prijavi. Genijalci!

Inferno

pre 10 godina

Pa vala itreba, konacno da gospoda iz DS poloze racune odakle im sve to sto su stekli. Ili im stranka daje zaista izuzetno visoke plate ili je to mozda neki politicki plen, dobijen haranjem gradjana, bas me zanima krajnji ishod.

Pavladoljska

pre 10 godina

G-djo Trivan,znaci otud ona zamerka komentarsianja u medijima od pre neki dan...?!Kao prvo, opet se pozivate na progon samo i jedino DS funkcionera, sto naravno, nije i nece biti, ali , s obzirom na period proveden u vlasti,
Vi sigurno znate ko bi sve i za sta trebao da odgovara, te ne vidim zasto ne biste bili koncizni i kooperativni . A kao drugo,velika vecina nas,obicnih,podatke o svojoj imovini u celosti moze prikazati kadgod ...uglavnom je skromna i generacijama nasledjena...A Vasa ?!
Razlog nepotpune prijave imovine sigurno postoji...

mlekadzija

pre 10 godina

Ostro preotestujem zbog ovakvog cina usmerenog protiv Jelene Trivan a sve u cilju urusavanja lika i dela doticne a samim tim i DS... Ocekujem i zvanicno saopstenje A. Jerkov. Dokle ce ti politicki progoni pol. neistomisljenika.... auuu bas sam se zaneo malo....

Charlie

pre 10 godina

Ostro preotestujem zbog ovakvog cina usmerenog protiv Jelene Trivan a sve u cilju urusavanja lika i dela doticne a samim tim i DS... Ocekujem i zvanicno saopstenje A. Jerkov. Dokle ce ti politicki progoni pol. neistomisljenika.... auuu bas sam se zaneo malo....
(mlekadzija, 6. jun 2013 14:11)

A jesi se malo zaneo. Ni lik ni delo nisu baš za neko podizanje spomenika.

COVEK

pre 10 godina

Dacu glas SNS ukoliko izadju u javnost prvo sa njihovima pa SPS da pretresu ali da ne zale ni DS..Ovo je cisto samo udaranje po DS, ne branim ih ali Mrkonjica,Bajatovica,Knezevica-aflatoksina i Slavicu iz zdravlja malo da pretresete pa nisu svi cisti..

Mija

pre 10 godina

Kritke na racuna borbe protiv korupcije su neosnovane. Za vreme demokratske stranke korupcija je dozivela svoj procvat, da li je iko procesuiran u njihovo vreme? Nema potrebe zuti da se bune kako radis takoce ti biti.

Mnemozina

pre 10 godina

Svako ko je kriv treba da odgovara. Znamo da funkcioneri bivše vlasti uništili i razorili našu državu a građane doveli do ivice egzistencije. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države. Verujem da će se stanje u našoj državi promeniti na bolje.

panonski

pre 10 godina

A preti zatvor do 5 godina ? Pa zato se zena nervira i pokusava da istera neku njenu pravdu.. Bilo je dovoljno da ne krsi zakon, to jest da ne skriva imovinu..

Noca

pre 10 godina

Za vreme vlasti demokratske stranke korupcija je cvetala i uvukla se u sve pore zivota ,a sad zbog toga mnogi moraju da odovaraju,i ako bprbu prtotiv kriminala i korupcije pokusavu nazivati politickim progonom nebi li izbegli svoju odgovornost.

master dr

pre 10 godina

Svi vi sto hvalite Vucica zapitajte se malo. Zasto ni jedan funkcioner ni iz jedne druge stranke nije optuzen ni procesuiran za bilo sta,osim iz ds-a? Najveci lopovi sede u vlasti a opozicija se razapinje,blati i unistava. Ovo je cista diktatura i teror. Ne kazem i ne branim nikoga,svi politicari kod nas imaju debeeelog putera na glavi,ali sto je mnogo,mnogo je. Da li ste se zapitali svi vi iz prepostene sns,odakle Vucicu i Nikolicu nekretnine od stotine hiljada evra,kada se zna da isti taj Vucic nema ni dana radnog staza. Za Nikolica koji ima pet godina staza u gradskom groblju u Kragzjevcu? Svi su bre isti! Ajde sada kancelarijo za brze minuse,navalite....

Mile i njegovo pile

pre 10 godina

Pa kako da podnesu protiv naprednjaka kada su do sada demokrate bile na vlaasti. A sa druge strane, niko nije Trivanki kriv što je prikrivala imovinu.

NOC - U - BELOM - SETENU

pre 10 godina

Svako za izgovorenu javnu rec, bez argumenata mora da po Zakonu odgovara.Sve oklonosti moraju da se ispitaju. Tako da to treba da shvati i gospodja jelena Trivan, a ne sada da ponovo pravi gresku, pa da u Javnosti se brani kako je to hajka protiv nje i DS-a.

nemam ništa, odakle mi

pre 10 godina

da li iko pita akamoli podnosi tužbu o poreklu imovine vodećih naprednjaka? stanovi, kuće, imanja, haciende, sve od poslaničkih plata (mora da su astronomske) i 'minulog' rada.
'vataj političke protivnike, treba pokriti sopstvenu bruku...

Апоплекс

pre 10 godina

Ја мислио, добила пријаву за онолико смарање грађана пред изборе глупим изјавама. СВАКИ проклети дан! Ја још имам трауме :)

Zoki

pre 10 godina

Ovo je SAMO prijava, ostaje da se utvrde sve cinjenice i …. Samo mi se nesto cini da Jelena nije imuna na peljesenje drzave. Odmah se setim odstete koju je dobila za ~ujed psa lutalice~ u rekordnom roku.

PrinceOfPersia

pre 10 godina

Pitam se dokle ce te se vise iscudjavati vi iz DS-a kako sve vi, pa ponjavise ste se nakrali, i unistili ovu zemlju! Gde god se nesto preceslja nadje se neki vas clan, funkcioner, predsednici na lokalima! Zabotravljate kako ste dosli do te imovine koju ste stekli za 10 godina!????

Singe

pre 10 godina

Samo se pitam sta su cekali do sada,a i ona je znala svoje obaveze prema drzavi i nije nista preduzela sad ce da se zali kako joj namestaju.

shvati me

pre 10 godina

Drzava je u teskom stanju, a oni ne mogu da prijave pravo stanje imovine. Bas se pitam zasto?! Je l to strah da se otkrije koliko je zapravo imovno stanje pojedinih funkcionera, s obzirom da je narod sve siromasniji.

Analitičar

pre 10 godina

Ovim potezom ce SNS uciniti medvedju uslugu DS-u...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mrtvac, 6. jun 2013 10:33)

Ovim potezom SNS, pomaže DS-u da pročisti svoje redove od kompromitovanih kadrova, da bi jednog dana i DS, bila normalna stranka.

Jesen stiže dunjo moja

pre 10 godina

Agencija podnese predmet pravosudnim organima i objave na svom sajtu. Odmah se sve zna. Dok ne dođe službeno do prekršioca ipak prođe određeno vreme(zbog uručivanja).

PreDragMC

pre 10 godina

Zato je znaci Trivan kritikovala Agenciju, to je ona izreka "Ne laje pas sela radi, vec radi sebe" svima je bilo sumljivo naprsno pojavljivanje u javnost posle godinu dana !

Tatjana

pre 10 godina

Očigledno smo bili izuzetno bogata zemlja nekada. A gospođa Trivan ima tu sreću da živi u Srbiji te se može nadati samo zatvorskoj kazni. Situacija bi bila bitno drugačija kada bi za isto delo odgovarala u Kini.

Nislija

pre 10 godina

Jos jedan teatralan politicki potez. Spremaju se nepopularne ekonomske mere, pa nije naodmet malo podici rejting pre toga. Pozdravljam, neka odgovara svako ko je kriv, ali zanimljivo je da se hapse iskljucivo funkcioneri DS. Zar u prethodnoj Vladi nisi bili SPS i URS - zasto su oni amnestirani za lose rezultate prethodne vlasti? I sta je sa predizbornim obecanjima SNS o investicijama, radnim mestima, boljem zivotu. U decembru su rekli da idemo uzlaznom linijom, a sad spremaju nepopularni paket mera. Ali sve to zamagli staro, dobro, popularno hapsenje...

Aps

pre 10 godina

A, njoj su politički procesi i obračuni to što je malo mućkala i prikrivala imovinu? Demokratski, nema šta. U zatvor, da se dozove pameti.

kragujevcanin

pre 10 godina

A tata BRANA - INEXOVAC - nikom nista. Ima u vlasti jos indexovaca pa ce to da prođe lako. Samo da Trivanka malo ucuti. Ovo joj BORAC protiv kriminala i korupcije salje poruku da se smiri.
I ..pojeo vuk magarca....
Kragujevac - INDEX- Smederevo - Jasna Avramovic... I tako "borba protiv kriminala i korupcije" ostade lepa obmana ....
Jadan ovaj narod...

(zlo)upotreba

pre 10 godina

Ima li netko a da je bio u vlasti ili tik pored a da se nije na bilo koji način ovajdio? Sad će I njoj “dokazati” da nije imala potrebe baš sve da prijavi. Genijalci!

baka

pre 10 godina

A da narod malo podnese krivicne prijave protiv SVIH politicara?? Sasvim sam siguran da bi SVIMA nasli minimum za 5 godina robije, i bivsim politicarima a i sadasnjim.

miccca

pre 10 godina

Ova gos,uvek ima razlog za kritiku!A to sto se krsi zakon,I ona je glavni akter toga,"po njij je to nebitno",ali zaboravila je da veze vise ne prolaze!

KINEZ

pre 10 godina

U svakom konkretnom slučaju gde se sumnja da nelegalna i neprijavljena imovina postoji, pod hitno treba ispitati bez obzira kako se ko zove i koju funkciju ima. Ta pohlepa za punjenjem sopstvenih džepova je i nas dovela do dna.

va

pre 10 godina

direktor visoke poslovne iz leskovca da dobije prijavu i za to sto je od iste napravio stampariju diploma i skolovanje kadrova za koje vise nema mesta u opstinskim kancelarijama... maksimalna degradacija ustanove... da ne moralizujem previse, zna se cemu sluze takve "visoke skole" ali ovo dole je bruka i sramota grada.

Inferno

pre 10 godina

Pa vala itreba, konacno da gospoda iz DS poloze racune odakle im sve to sto su stekli. Ili im stranka daje zaista izuzetno visoke plate ili je to mozda neki politicki plen, dobijen haranjem gradjana, bas me zanima krajnji ishod.

Milence

pre 10 godina

Za ovo dvoje necu da komentarisem jer ih ne znam ali za g. Stojanovica zna cela juzna Srbija. Nadaleko je cuven po "postenju". Ta skola je prakticno privatizovana iako je zvanicno drzavna, pola kolektiva su Stojanovici, ex-Stojanovici i njihovi rodjaci. Vrlo slicna situacija kao kod Visnjica na Medicinskom fakultetu u Nisu. BTW, sta bi sa Visnjicem? Ne bi trebalo ni on da se izvuce.

Pametnjakovic

pre 10 godina

Pošto se žena bavi ljudskim pravima, ja pitam šta je sa našim pravom da budemo građani istih prava kao političari? Kada će političari početi da snose posledice za svoje ponašanje kao i običan narod? Nadam se da je to vreme došlo.

deki

pre 10 godina

Svako ko se ogresio o zakon treba da odgovara i iz redova DS-a i iz SNS-a.. to narod zeli da vidi da bi se uverio u ozbiljne namere vlade.

Pavladoljska

pre 10 godina

G-djo Trivan,znaci otud ona zamerka komentarsianja u medijima od pre neki dan...?!Kao prvo, opet se pozivate na progon samo i jedino DS funkcionera, sto naravno, nije i nece biti, ali , s obzirom na period proveden u vlasti,
Vi sigurno znate ko bi sve i za sta trebao da odgovara, te ne vidim zasto ne biste bili koncizni i kooperativni . A kao drugo,velika vecina nas,obicnih,podatke o svojoj imovini u celosti moze prikazati kadgod ...uglavnom je skromna i generacijama nasledjena...A Vasa ?!
Razlog nepotpune prijave imovine sigurno postoji...