Sreda, 29.05.2013.

18:48

Pajtić: Plaše ljude separatizmom

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić kaže da u Vojvodini ne postoje političke strukture i grupe koje se zalažu za odvajanje pokrajine od Srbije.

Izvor: Tanjug

Pajtiæ: Plaše ljude separatizmom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

gradjanka

pre 10 godina

(Milos, Vojvodina, 30. maj 2013 11:34)
Lupas ko Maksim po diviziji...Kome normalnom moze da smeta jedna bogata, tolerantna, mnogoljudna, multinacionalna i multikulturalna sredina. Ona je ukras i bogatstvo jedne zemlje. Jesam clan SNS, ali i borac da svi u ovoj drzavi, bez obzra na polnu, nacionalnu, versku..... pripadnost uzivaju u njoj ista prava. Srbija je nasa zajednicka domovina.Prekinite da gledate kao neprijatelje sve ispod Dunava i Save.

IvanNS

pre 10 godina

Samo dirajte Vojvodinu pa ce vam one zmije u BG postati otrovne i svaki dan ce vam padati zuta kisa i led. Rade botovi i dobijaju platu za to ali ne od sns~a vec od javnih preduzeca gde su zaposleni posle izbora u NS ,cak ni na posao ne idu a plata kaplje

Milos, Vojvodina

pre 10 godina

@gradjanka, 30. maj 2013 00:02

Naravno da vam ne smeta, samo da drzimo multietnicki karakter i autonomiju u svoja 4 zida. Ako se usudimo da je pokazemo javno, dobicemo batine. Da odavno mi je jasna ta vrsta plemenitosti.

Zamfir88

pre 10 godina

"Mi hocemo da Srbija bude moderna evropska drzava, pravna drzava u kojoj se postuje svacije pravo, jer ako se danas ne postuje pravo stanovnika Vojvodine, sutra se nece postovati nicije pravo, bice uspostavljen takav princip", rekao je Pajtic.

Normalno, ti zastitnice ljudskih prava. Kakav smehotresan covek, qq...

titin

pre 10 godina

Pajtić, Pastor i Čanak tada nisu pokretali temu autonomije Vojvodine, za svih prethodnih 12 godina, zarad privilegija koje Čanku, Pajtiću i Pastoru učešće u vlasti donosilo, a sada su digli glas i tobože se bori za Vojvodinu, a ustvari se bori za sebe i na ovaj način pokušava da pridobije glasove građana Vojvodina, ali ne vredi više to gospodi Pajtići, Pastoru i Čanku, jer su građani Vojvodine njih pročitali, i više im ne veruju.

biljana

pre 10 godina

Osnovno pitanje je zašto to sve što po ustavu Srbije pripada Vojvodini Pajtić nije tražio u vreme dok je DS vladao Srbijom. 7% perubličkog budžeta, koje po ustavu pripada Vojvodini, nije ispoštovano ni jedne godine u prethodne 4 godine vladavine DS-a.

mama

pre 10 godina

Ovako funkcionise SNS. prvo kao oni ne daju Vojvodinu (isto kao i KiM), smene DS u Vojvodini, "narod" pocinje da klice, a onda totalni zaokret, potpisivanje sporazuma, "narod"opet klice i vice" da otresemo ko slinu i Vojvodinu". Tako da svi koji ste za vecu autonomiju ili mozda republiku, ne brinite SNS zastupa vase interese.

IZVOZ - IDEJA

pre 10 godina

Problem Bojana Pajtića je što su se od njega polako ograđuju Savez Madjara Vojvodine, još čudnije je što je to počeo da radi i LSV, pa čak i neke stranačke kolega Bojana Pajtića. Ne treba biti puno maštovit, pa zaključiti da i Dragan Đilas ne gleda baš blagonaklono prema Bojanu Pajtiću i njegovim pokusaju sa pokrajinskim egzibicijama. Zato i pokusva da svu krivicu svali na drugog pogotovu na SNS.

MRKI

pre 10 godina

U Vojvodini i Srbiji nisu problem narod vec politicari koji hoce da preko svadje politickih partija posvadjaju i narod radi svog rejtinga. Hoce politicari vecu moc i jednoumlje. Ono sto misle Vucic Dacic Djilas Dinkic i ostale vodje stranaka je ispravno. Ako im neko suprotstavi odmah krsi partijsku disciplinu a svi su pljuvali TITA i komuniste a isto rade.

gradjanka

pre 10 godina

Niko ne govori o autonomasenju naroda vec politickog vrha DS-a, koji se zarad ostanka na vlasti prihvatio tog opasnog orudja. Inace, nikom ovde ne smeta autonomija Vojvodine i njen specificni multietnicki i multikulturalni milje. Pozdrav od SNS bota.

Sinisa NS

pre 10 godina

Pajtic je obican pajac, ali Vojvodina je bastion srpstva i takva ce i ostati. Neka beogradska manguparija umislila da je kupila tapiju na Srbiju i sve srpsko i da su bogomdani Srbi, a da mi u vojvodini to nismo nego smo separatisti. E pa gospodo nece moci. Vojvodina ce opstati i Vojvodine ce biti, za vjek vjekova, po cenu da cela Srbija sa sve Beogradom postane Vojvodina, ali Vojvodinu da utopite u Srbiju (tacnije Beograd), e na to zaboravite. Dok vicete kako se Vojvodina separatise, Beograd je odavno postao drzava za sebe. Ima i parlament i Vladu i grb i zastavu (koju niko do sada nije zapalio), gradonacelnika sa predsednickim ovlascenjima, cak i svoju zeleznicu (Bg voz) itd, itd. To gospodo Beogradjani ne vidite, ali vam Vojvodina smeta.

Banat Republika

pre 10 godina

Kako meseci prolaze, ja sve manje volim svoj DS koji: (1) nije ozbiljan kao opozicija; (2) nije se uspostavio korupciji (npr. skandal oko RBV i kredita za DS) i nije napravio vladavinu prava; i (3) udvara se kvazi-separatistima iz LSV i nije za pravu decentralizaciju sa jakim okruzima i lokalnim samoupravama.

Milos, Vojvodina

pre 10 godina

Prvo sam video najpreporuceniji komentar, iznervirao sam se i otisao. Onda sam malo razmislio, vratio se i video da sam bio upravu (Antibot je potvrdio moje sumnje, hvala, super ti je komentar btw). :)
Internet siledzijstvo sns radikala je samo ekstenzija njihovog ponasanja van virtuelnog sveta.
Dragi SNS botovi, upravo vas ovako zamisljam: :)

vosa

pre 10 godina

ma cega se oni boje ??? ... eto dobro susedskih odnosa izmedju srba hrvata slovaka madjara rumuna rusina ..i svih ostalih nekome to smeta.... zavadi pa vladaj.

momo

pre 10 godina

bolje bi bilo da vojvodjanski politicari preuzmu i beograd kako bi narod srbije ziveo bolje dok su vam SNS SPS DSS na vladi necete imati nista to nisu politicari to su brbljivci koji obecavaju a nista ne urade samo huskaju narod protiv vojvodine jer su zavidni kupuju migove a narod nema sta da jede nama ne treba vojska oruzije nego miran zivot Pajtic je klasa od politicara i mi imamo potpuno poverenje u njegovu politiku

andjeo

pre 10 godina

Naprednjaci jos samo vi mozete sacuvati ovo malo Srbije sto je ostalo.imate moju punu podrsku i napred na nove izbore da samostalno odlucujemo o buducnosti Srbije

Antibot

pre 10 godina

Ala rade SNS botovi, u roku od 2 minuta po 100 minusa za Pajtica, a po 100 pluseva za nazadnjacke komentare. Kao, "narod glasa". Presmesni su u svojoj bahatosti :-)))

MRKI

pre 10 godina

Nije mi jasno ali kako vidim ovde cw znaci iz Vojvodine gde je 2/3 naroda Srbi da ce Srbi da se otcepe sami od Srba. Ako ce da se otcepe pa neka idu.ali mi se cini da vladajuca koalicija to potencira jer ne moze da dodje na vlast u Vojvodini. To vec menja neke stvari i pokazuje nemoc Vucica i Dacica da sruse Pajtica. Koliko su svima usta puna demokratije ali samo je demokratija ono sto njima odgovara tako je demokratija da u republici vlada SPS, SNS, URS, PUPS i JS a u Vojvodini koalicija oko DS nije demokratska. Narid je glasao stanje je ovako do sledecih izbora.

Miki

pre 10 godina

Napredikali su najzad ukapirali da su njihovi komentari neopevano glupi i nepismeni, pa sad samo udaraju minuse i pluseve. OK. To se lakše podnosi od njihovih literarnih radova.

Leonid

pre 10 godina

(Patria, 29. maj 2013 19:54)
" Sta ti vrede pare, kad ne mozes da radis sa njima ono sto ti mislis da treba nego ono sto Vlada u Nemanjinoj misli da treba."
Zato što su radili sa parama ono što misle da treba dobili smo aferu sa Razvojnom bankom Vojvodine.

Patria

pre 10 godina

Zato što su radili sa parama ono što misle da treba dobili smo aferu sa Razvojnom bankom Vojvodine.
(Leonid, 29. maj 2013 20:09)
Moguce, medjutim to i dalje ne daje ovoj vladi za pravo da se mesa u izvrsne ingerencije pokrajine. Neka Vucic hapsi ako ima osnova, ako nema nek ne sprovodi drzavni udar u Vojvodini. Nije dobio tamo izbore i mora da se strpi do sledecih izbora. Inace je u prekrsaju i kad tad ce odgovarati pred zakonom za to sto radi. I Milosevic i Tadic su mislili da ce vladati vecito pa nisu. Nece ni Vucic.

Lala

pre 10 godina

Pajticu, nemoj odustajati, nemoj im dozvoliti da gaze Vojvodinu samo zato sto nije glasala za nazadnjake. Pun nam je kofer njihove arogancije i bezobrazluka!

Limanac

pre 10 godina

Nije ni cudo da SNS plasi narod separatizmom, kad nemaju odgovor ni na jedan problem u drustvu. Nezaposlenost vrtoglavo raste, drzava na ivici bankrotstva, nema stranih investicija. Za godinu dana uprskase sve sto su mogli da uprskaju. Nije ni cudo da sada napadaju Vojvodinu, nemaju cime da zamajavaju ljude.

vojvodjani vs sisari

pre 10 godina

"Tu vrstu teme i ne čujemo među ljudima u Vojvodini koji se ne bave javnim poslom",..............

E ovo je cinjenica velika kao cela Srbija.

Vojvodina se uvek koristi za nesto i necije ciljeve, a narod mozes mazati na hleb. Ovde ne bi mogao skupiti autonomasa ni za pet autobusa. Nama samo treba mir, a ne posle svake promene vlasti neke nove price o otcepljenju. Nekad plasiraju zuti, nekad crni. Narod iz Vojvodine nikad anije izasao na ulice niti bi sa latio oruzja, da bi se otcepio. Nama treba samo da nam se malo otkace sa sise. Grizu.

Ako ikada bude otcepljenja, Srbija ce se otcepiti od Vojvodine.

emilija

pre 10 godina

Problem Pajtića je što su od njega počeli da se ograđuju i SVM, a još čudnije je što je to počeo da radi i LSV, pa čak i neke stranačke kolega Bojana Pajtića. Ne treba biti puno maštovit, pa zaključiti da i Đilas ne gleda baš blagonaklono prema Pajtiću i njegovim "pokrajinskim egzibicijama".

Vitez Koja

pre 10 godina

Pajtić i DS će na sve načine izbegavati izbore u Vojvodini jer su svesni debakla koji bi na njima doživeli,ali od volje naroda se ne može pobeći.

Patria

pre 10 godina

Ajde SNSovci prestanite sa zamenom teza. Vecito kukate zasto se nisu bunili dok je DS bio na vlasti. Pa tad im se vlast nije mesala u upravljanje, a sad se mesa. Sta ti vrede pare, kad ne mozes da radis sa njima ono sto ti mislis da treba nego ono sto Vlada u Nemanjinoj misli da treba. Podrska Pajticu, da svako gleda u svoje dvoriste i bavi se svojim poslom.

čala

pre 10 godina

Očigledno je da Pajtić za svoje, sada već ne skrivene, autonomaške ideje nema podršku ni u DS-u. Ako Vojvodina nije došla na red za 12 godina vladavine DOS-a u različitim oblicima, ne mora ni posle 6 meseci vladavine SNS-a. Pajtić, Pastor i Čanak tada nisu pokretali ovu temu zarad privilegija koje Čanku, Pajtiću i Pastoru učešće u vlasti donosi, a sada su digli glas i tobože se bori za Vojvodinu, a ustvari se bori za sebe i na ovaj način pokušava da pridobije glasove građana Vojvodina, ali ne vredi više to gospodi Pajtići, Pastoru i Čanku, jer su građani Vojvodine njih pročitali, i više im ne veruju.

Vitez Koja

pre 10 godina

Pajtić i DS će na sve načine izbegavati izbore u Vojvodini jer su svesni debakla koji bi na njima doživeli,ali od volje naroda se ne može pobeći.

čala

pre 10 godina

Očigledno je da Pajtić za svoje, sada već ne skrivene, autonomaške ideje nema podršku ni u DS-u. Ako Vojvodina nije došla na red za 12 godina vladavine DOS-a u različitim oblicima, ne mora ni posle 6 meseci vladavine SNS-a. Pajtić, Pastor i Čanak tada nisu pokretali ovu temu zarad privilegija koje Čanku, Pajtiću i Pastoru učešće u vlasti donosi, a sada su digli glas i tobože se bori za Vojvodinu, a ustvari se bori za sebe i na ovaj način pokušava da pridobije glasove građana Vojvodina, ali ne vredi više to gospodi Pajtići, Pastoru i Čanku, jer su građani Vojvodine njih pročitali, i više im ne veruju.

Leonid

pre 10 godina

(Patria, 29. maj 2013 19:54)
" Sta ti vrede pare, kad ne mozes da radis sa njima ono sto ti mislis da treba nego ono sto Vlada u Nemanjinoj misli da treba."
Zato što su radili sa parama ono što misle da treba dobili smo aferu sa Razvojnom bankom Vojvodine.

emilija

pre 10 godina

Problem Pajtića je što su od njega počeli da se ograđuju i SVM, a još čudnije je što je to počeo da radi i LSV, pa čak i neke stranačke kolega Bojana Pajtića. Ne treba biti puno maštovit, pa zaključiti da i Đilas ne gleda baš blagonaklono prema Pajtiću i njegovim "pokrajinskim egzibicijama".

Lala

pre 10 godina

Pajticu, nemoj odustajati, nemoj im dozvoliti da gaze Vojvodinu samo zato sto nije glasala za nazadnjake. Pun nam je kofer njihove arogancije i bezobrazluka!

Patria

pre 10 godina

Ajde SNSovci prestanite sa zamenom teza. Vecito kukate zasto se nisu bunili dok je DS bio na vlasti. Pa tad im se vlast nije mesala u upravljanje, a sad se mesa. Sta ti vrede pare, kad ne mozes da radis sa njima ono sto ti mislis da treba nego ono sto Vlada u Nemanjinoj misli da treba. Podrska Pajticu, da svako gleda u svoje dvoriste i bavi se svojim poslom.

Limanac

pre 10 godina

Nije ni cudo da SNS plasi narod separatizmom, kad nemaju odgovor ni na jedan problem u drustvu. Nezaposlenost vrtoglavo raste, drzava na ivici bankrotstva, nema stranih investicija. Za godinu dana uprskase sve sto su mogli da uprskaju. Nije ni cudo da sada napadaju Vojvodinu, nemaju cime da zamajavaju ljude.

Miki

pre 10 godina

Napredikali su najzad ukapirali da su njihovi komentari neopevano glupi i nepismeni, pa sad samo udaraju minuse i pluseve. OK. To se lakše podnosi od njihovih literarnih radova.

vojvodjani vs sisari

pre 10 godina

"Tu vrstu teme i ne čujemo među ljudima u Vojvodini koji se ne bave javnim poslom",..............

E ovo je cinjenica velika kao cela Srbija.

Vojvodina se uvek koristi za nesto i necije ciljeve, a narod mozes mazati na hleb. Ovde ne bi mogao skupiti autonomasa ni za pet autobusa. Nama samo treba mir, a ne posle svake promene vlasti neke nove price o otcepljenju. Nekad plasiraju zuti, nekad crni. Narod iz Vojvodine nikad anije izasao na ulice niti bi sa latio oruzja, da bi se otcepio. Nama treba samo da nam se malo otkace sa sise. Grizu.

Ako ikada bude otcepljenja, Srbija ce se otcepiti od Vojvodine.

Patria

pre 10 godina

Zato što su radili sa parama ono što misle da treba dobili smo aferu sa Razvojnom bankom Vojvodine.
(Leonid, 29. maj 2013 20:09)
Moguce, medjutim to i dalje ne daje ovoj vladi za pravo da se mesa u izvrsne ingerencije pokrajine. Neka Vucic hapsi ako ima osnova, ako nema nek ne sprovodi drzavni udar u Vojvodini. Nije dobio tamo izbore i mora da se strpi do sledecih izbora. Inace je u prekrsaju i kad tad ce odgovarati pred zakonom za to sto radi. I Milosevic i Tadic su mislili da ce vladati vecito pa nisu. Nece ni Vucic.

Antibot

pre 10 godina

Ala rade SNS botovi, u roku od 2 minuta po 100 minusa za Pajtica, a po 100 pluseva za nazadnjacke komentare. Kao, "narod glasa". Presmesni su u svojoj bahatosti :-)))

momo

pre 10 godina

bolje bi bilo da vojvodjanski politicari preuzmu i beograd kako bi narod srbije ziveo bolje dok su vam SNS SPS DSS na vladi necete imati nista to nisu politicari to su brbljivci koji obecavaju a nista ne urade samo huskaju narod protiv vojvodine jer su zavidni kupuju migove a narod nema sta da jede nama ne treba vojska oruzije nego miran zivot Pajtic je klasa od politicara i mi imamo potpuno poverenje u njegovu politiku

MRKI

pre 10 godina

Nije mi jasno ali kako vidim ovde cw znaci iz Vojvodine gde je 2/3 naroda Srbi da ce Srbi da se otcepe sami od Srba. Ako ce da se otcepe pa neka idu.ali mi se cini da vladajuca koalicija to potencira jer ne moze da dodje na vlast u Vojvodini. To vec menja neke stvari i pokazuje nemoc Vucica i Dacica da sruse Pajtica. Koliko su svima usta puna demokratije ali samo je demokratija ono sto njima odgovara tako je demokratija da u republici vlada SPS, SNS, URS, PUPS i JS a u Vojvodini koalicija oko DS nije demokratska. Narid je glasao stanje je ovako do sledecih izbora.

vosa

pre 10 godina

ma cega se oni boje ??? ... eto dobro susedskih odnosa izmedju srba hrvata slovaka madjara rumuna rusina ..i svih ostalih nekome to smeta.... zavadi pa vladaj.

Milos, Vojvodina

pre 10 godina

Prvo sam video najpreporuceniji komentar, iznervirao sam se i otisao. Onda sam malo razmislio, vratio se i video da sam bio upravu (Antibot je potvrdio moje sumnje, hvala, super ti je komentar btw). :)
Internet siledzijstvo sns radikala je samo ekstenzija njihovog ponasanja van virtuelnog sveta.
Dragi SNS botovi, upravo vas ovako zamisljam: :)

Sinisa NS

pre 10 godina

Pajtic je obican pajac, ali Vojvodina je bastion srpstva i takva ce i ostati. Neka beogradska manguparija umislila da je kupila tapiju na Srbiju i sve srpsko i da su bogomdani Srbi, a da mi u vojvodini to nismo nego smo separatisti. E pa gospodo nece moci. Vojvodina ce opstati i Vojvodine ce biti, za vjek vjekova, po cenu da cela Srbija sa sve Beogradom postane Vojvodina, ali Vojvodinu da utopite u Srbiju (tacnije Beograd), e na to zaboravite. Dok vicete kako se Vojvodina separatise, Beograd je odavno postao drzava za sebe. Ima i parlament i Vladu i grb i zastavu (koju niko do sada nije zapalio), gradonacelnika sa predsednickim ovlascenjima, cak i svoju zeleznicu (Bg voz) itd, itd. To gospodo Beogradjani ne vidite, ali vam Vojvodina smeta.

andjeo

pre 10 godina

Naprednjaci jos samo vi mozete sacuvati ovo malo Srbije sto je ostalo.imate moju punu podrsku i napred na nove izbore da samostalno odlucujemo o buducnosti Srbije

Banat Republika

pre 10 godina

Kako meseci prolaze, ja sve manje volim svoj DS koji: (1) nije ozbiljan kao opozicija; (2) nije se uspostavio korupciji (npr. skandal oko RBV i kredita za DS) i nije napravio vladavinu prava; i (3) udvara se kvazi-separatistima iz LSV i nije za pravu decentralizaciju sa jakim okruzima i lokalnim samoupravama.

biljana

pre 10 godina

Osnovno pitanje je zašto to sve što po ustavu Srbije pripada Vojvodini Pajtić nije tražio u vreme dok je DS vladao Srbijom. 7% perubličkog budžeta, koje po ustavu pripada Vojvodini, nije ispoštovano ni jedne godine u prethodne 4 godine vladavine DS-a.

Milos, Vojvodina

pre 10 godina

@gradjanka, 30. maj 2013 00:02

Naravno da vam ne smeta, samo da drzimo multietnicki karakter i autonomiju u svoja 4 zida. Ako se usudimo da je pokazemo javno, dobicemo batine. Da odavno mi je jasna ta vrsta plemenitosti.

IvanNS

pre 10 godina

Samo dirajte Vojvodinu pa ce vam one zmije u BG postati otrovne i svaki dan ce vam padati zuta kisa i led. Rade botovi i dobijaju platu za to ali ne od sns~a vec od javnih preduzeca gde su zaposleni posle izbora u NS ,cak ni na posao ne idu a plata kaplje

IZVOZ - IDEJA

pre 10 godina

Problem Bojana Pajtića je što su se od njega polako ograđuju Savez Madjara Vojvodine, još čudnije je što je to počeo da radi i LSV, pa čak i neke stranačke kolega Bojana Pajtića. Ne treba biti puno maštovit, pa zaključiti da i Dragan Đilas ne gleda baš blagonaklono prema Bojanu Pajtiću i njegovim pokusaju sa pokrajinskim egzibicijama. Zato i pokusva da svu krivicu svali na drugog pogotovu na SNS.

titin

pre 10 godina

Pajtić, Pastor i Čanak tada nisu pokretali temu autonomije Vojvodine, za svih prethodnih 12 godina, zarad privilegija koje Čanku, Pajtiću i Pastoru učešće u vlasti donosilo, a sada su digli glas i tobože se bori za Vojvodinu, a ustvari se bori za sebe i na ovaj način pokušava da pridobije glasove građana Vojvodina, ali ne vredi više to gospodi Pajtići, Pastoru i Čanku, jer su građani Vojvodine njih pročitali, i više im ne veruju.

gradjanka

pre 10 godina

Niko ne govori o autonomasenju naroda vec politickog vrha DS-a, koji se zarad ostanka na vlasti prihvatio tog opasnog orudja. Inace, nikom ovde ne smeta autonomija Vojvodine i njen specificni multietnicki i multikulturalni milje. Pozdrav od SNS bota.

mama

pre 10 godina

Ovako funkcionise SNS. prvo kao oni ne daju Vojvodinu (isto kao i KiM), smene DS u Vojvodini, "narod" pocinje da klice, a onda totalni zaokret, potpisivanje sporazuma, "narod"opet klice i vice" da otresemo ko slinu i Vojvodinu". Tako da svi koji ste za vecu autonomiju ili mozda republiku, ne brinite SNS zastupa vase interese.

MRKI

pre 10 godina

U Vojvodini i Srbiji nisu problem narod vec politicari koji hoce da preko svadje politickih partija posvadjaju i narod radi svog rejtinga. Hoce politicari vecu moc i jednoumlje. Ono sto misle Vucic Dacic Djilas Dinkic i ostale vodje stranaka je ispravno. Ako im neko suprotstavi odmah krsi partijsku disciplinu a svi su pljuvali TITA i komuniste a isto rade.

Zamfir88

pre 10 godina

"Mi hocemo da Srbija bude moderna evropska drzava, pravna drzava u kojoj se postuje svacije pravo, jer ako se danas ne postuje pravo stanovnika Vojvodine, sutra se nece postovati nicije pravo, bice uspostavljen takav princip", rekao je Pajtic.

Normalno, ti zastitnice ljudskih prava. Kakav smehotresan covek, qq...

gradjanka

pre 10 godina

(Milos, Vojvodina, 30. maj 2013 11:34)
Lupas ko Maksim po diviziji...Kome normalnom moze da smeta jedna bogata, tolerantna, mnogoljudna, multinacionalna i multikulturalna sredina. Ona je ukras i bogatstvo jedne zemlje. Jesam clan SNS, ali i borac da svi u ovoj drzavi, bez obzra na polnu, nacionalnu, versku..... pripadnost uzivaju u njoj ista prava. Srbija je nasa zajednicka domovina.Prekinite da gledate kao neprijatelje sve ispod Dunava i Save.

Lala

pre 10 godina

Pajticu, nemoj odustajati, nemoj im dozvoliti da gaze Vojvodinu samo zato sto nije glasala za nazadnjake. Pun nam je kofer njihove arogancije i bezobrazluka!

Patria

pre 10 godina

Ajde SNSovci prestanite sa zamenom teza. Vecito kukate zasto se nisu bunili dok je DS bio na vlasti. Pa tad im se vlast nije mesala u upravljanje, a sad se mesa. Sta ti vrede pare, kad ne mozes da radis sa njima ono sto ti mislis da treba nego ono sto Vlada u Nemanjinoj misli da treba. Podrska Pajticu, da svako gleda u svoje dvoriste i bavi se svojim poslom.

Limanac

pre 10 godina

Nije ni cudo da SNS plasi narod separatizmom, kad nemaju odgovor ni na jedan problem u drustvu. Nezaposlenost vrtoglavo raste, drzava na ivici bankrotstva, nema stranih investicija. Za godinu dana uprskase sve sto su mogli da uprskaju. Nije ni cudo da sada napadaju Vojvodinu, nemaju cime da zamajavaju ljude.

Patria

pre 10 godina

Zato što su radili sa parama ono što misle da treba dobili smo aferu sa Razvojnom bankom Vojvodine.
(Leonid, 29. maj 2013 20:09)
Moguce, medjutim to i dalje ne daje ovoj vladi za pravo da se mesa u izvrsne ingerencije pokrajine. Neka Vucic hapsi ako ima osnova, ako nema nek ne sprovodi drzavni udar u Vojvodini. Nije dobio tamo izbore i mora da se strpi do sledecih izbora. Inace je u prekrsaju i kad tad ce odgovarati pred zakonom za to sto radi. I Milosevic i Tadic su mislili da ce vladati vecito pa nisu. Nece ni Vucic.

Miki

pre 10 godina

Napredikali su najzad ukapirali da su njihovi komentari neopevano glupi i nepismeni, pa sad samo udaraju minuse i pluseve. OK. To se lakše podnosi od njihovih literarnih radova.

Antibot

pre 10 godina

Ala rade SNS botovi, u roku od 2 minuta po 100 minusa za Pajtica, a po 100 pluseva za nazadnjacke komentare. Kao, "narod glasa". Presmesni su u svojoj bahatosti :-)))

momo

pre 10 godina

bolje bi bilo da vojvodjanski politicari preuzmu i beograd kako bi narod srbije ziveo bolje dok su vam SNS SPS DSS na vladi necete imati nista to nisu politicari to su brbljivci koji obecavaju a nista ne urade samo huskaju narod protiv vojvodine jer su zavidni kupuju migove a narod nema sta da jede nama ne treba vojska oruzije nego miran zivot Pajtic je klasa od politicara i mi imamo potpuno poverenje u njegovu politiku

Vitez Koja

pre 10 godina

Pajtić i DS će na sve načine izbegavati izbore u Vojvodini jer su svesni debakla koji bi na njima doživeli,ali od volje naroda se ne može pobeći.

čala

pre 10 godina

Očigledno je da Pajtić za svoje, sada već ne skrivene, autonomaške ideje nema podršku ni u DS-u. Ako Vojvodina nije došla na red za 12 godina vladavine DOS-a u različitim oblicima, ne mora ni posle 6 meseci vladavine SNS-a. Pajtić, Pastor i Čanak tada nisu pokretali ovu temu zarad privilegija koje Čanku, Pajtiću i Pastoru učešće u vlasti donosi, a sada su digli glas i tobože se bori za Vojvodinu, a ustvari se bori za sebe i na ovaj način pokušava da pridobije glasove građana Vojvodina, ali ne vredi više to gospodi Pajtići, Pastoru i Čanku, jer su građani Vojvodine njih pročitali, i više im ne veruju.

MRKI

pre 10 godina

Nije mi jasno ali kako vidim ovde cw znaci iz Vojvodine gde je 2/3 naroda Srbi da ce Srbi da se otcepe sami od Srba. Ako ce da se otcepe pa neka idu.ali mi se cini da vladajuca koalicija to potencira jer ne moze da dodje na vlast u Vojvodini. To vec menja neke stvari i pokazuje nemoc Vucica i Dacica da sruse Pajtica. Koliko su svima usta puna demokratije ali samo je demokratija ono sto njima odgovara tako je demokratija da u republici vlada SPS, SNS, URS, PUPS i JS a u Vojvodini koalicija oko DS nije demokratska. Narid je glasao stanje je ovako do sledecih izbora.

emilija

pre 10 godina

Problem Pajtića je što su od njega počeli da se ograđuju i SVM, a još čudnije je što je to počeo da radi i LSV, pa čak i neke stranačke kolega Bojana Pajtića. Ne treba biti puno maštovit, pa zaključiti da i Đilas ne gleda baš blagonaklono prema Pajtiću i njegovim "pokrajinskim egzibicijama".

vosa

pre 10 godina

ma cega se oni boje ??? ... eto dobro susedskih odnosa izmedju srba hrvata slovaka madjara rumuna rusina ..i svih ostalih nekome to smeta.... zavadi pa vladaj.

Leonid

pre 10 godina

(Patria, 29. maj 2013 19:54)
" Sta ti vrede pare, kad ne mozes da radis sa njima ono sto ti mislis da treba nego ono sto Vlada u Nemanjinoj misli da treba."
Zato što su radili sa parama ono što misle da treba dobili smo aferu sa Razvojnom bankom Vojvodine.

vojvodjani vs sisari

pre 10 godina

"Tu vrstu teme i ne čujemo među ljudima u Vojvodini koji se ne bave javnim poslom",..............

E ovo je cinjenica velika kao cela Srbija.

Vojvodina se uvek koristi za nesto i necije ciljeve, a narod mozes mazati na hleb. Ovde ne bi mogao skupiti autonomasa ni za pet autobusa. Nama samo treba mir, a ne posle svake promene vlasti neke nove price o otcepljenju. Nekad plasiraju zuti, nekad crni. Narod iz Vojvodine nikad anije izasao na ulice niti bi sa latio oruzja, da bi se otcepio. Nama treba samo da nam se malo otkace sa sise. Grizu.

Ako ikada bude otcepljenja, Srbija ce se otcepiti od Vojvodine.

andjeo

pre 10 godina

Naprednjaci jos samo vi mozete sacuvati ovo malo Srbije sto je ostalo.imate moju punu podrsku i napred na nove izbore da samostalno odlucujemo o buducnosti Srbije

Sinisa NS

pre 10 godina

Pajtic je obican pajac, ali Vojvodina je bastion srpstva i takva ce i ostati. Neka beogradska manguparija umislila da je kupila tapiju na Srbiju i sve srpsko i da su bogomdani Srbi, a da mi u vojvodini to nismo nego smo separatisti. E pa gospodo nece moci. Vojvodina ce opstati i Vojvodine ce biti, za vjek vjekova, po cenu da cela Srbija sa sve Beogradom postane Vojvodina, ali Vojvodinu da utopite u Srbiju (tacnije Beograd), e na to zaboravite. Dok vicete kako se Vojvodina separatise, Beograd je odavno postao drzava za sebe. Ima i parlament i Vladu i grb i zastavu (koju niko do sada nije zapalio), gradonacelnika sa predsednickim ovlascenjima, cak i svoju zeleznicu (Bg voz) itd, itd. To gospodo Beogradjani ne vidite, ali vam Vojvodina smeta.

Milos, Vojvodina

pre 10 godina

Prvo sam video najpreporuceniji komentar, iznervirao sam se i otisao. Onda sam malo razmislio, vratio se i video da sam bio upravu (Antibot je potvrdio moje sumnje, hvala, super ti je komentar btw). :)
Internet siledzijstvo sns radikala je samo ekstenzija njihovog ponasanja van virtuelnog sveta.
Dragi SNS botovi, upravo vas ovako zamisljam: :)

Banat Republika

pre 10 godina

Kako meseci prolaze, ja sve manje volim svoj DS koji: (1) nije ozbiljan kao opozicija; (2) nije se uspostavio korupciji (npr. skandal oko RBV i kredita za DS) i nije napravio vladavinu prava; i (3) udvara se kvazi-separatistima iz LSV i nije za pravu decentralizaciju sa jakim okruzima i lokalnim samoupravama.

gradjanka

pre 10 godina

Niko ne govori o autonomasenju naroda vec politickog vrha DS-a, koji se zarad ostanka na vlasti prihvatio tog opasnog orudja. Inace, nikom ovde ne smeta autonomija Vojvodine i njen specificni multietnicki i multikulturalni milje. Pozdrav od SNS bota.

titin

pre 10 godina

Pajtić, Pastor i Čanak tada nisu pokretali temu autonomije Vojvodine, za svih prethodnih 12 godina, zarad privilegija koje Čanku, Pajtiću i Pastoru učešće u vlasti donosilo, a sada su digli glas i tobože se bori za Vojvodinu, a ustvari se bori za sebe i na ovaj način pokušava da pridobije glasove građana Vojvodina, ali ne vredi više to gospodi Pajtići, Pastoru i Čanku, jer su građani Vojvodine njih pročitali, i više im ne veruju.

Zamfir88

pre 10 godina

"Mi hocemo da Srbija bude moderna evropska drzava, pravna drzava u kojoj se postuje svacije pravo, jer ako se danas ne postuje pravo stanovnika Vojvodine, sutra se nece postovati nicije pravo, bice uspostavljen takav princip", rekao je Pajtic.

Normalno, ti zastitnice ljudskih prava. Kakav smehotresan covek, qq...

IZVOZ - IDEJA

pre 10 godina

Problem Bojana Pajtića je što su se od njega polako ograđuju Savez Madjara Vojvodine, još čudnije je što je to počeo da radi i LSV, pa čak i neke stranačke kolega Bojana Pajtića. Ne treba biti puno maštovit, pa zaključiti da i Dragan Đilas ne gleda baš blagonaklono prema Bojanu Pajtiću i njegovim pokusaju sa pokrajinskim egzibicijama. Zato i pokusva da svu krivicu svali na drugog pogotovu na SNS.

MRKI

pre 10 godina

U Vojvodini i Srbiji nisu problem narod vec politicari koji hoce da preko svadje politickih partija posvadjaju i narod radi svog rejtinga. Hoce politicari vecu moc i jednoumlje. Ono sto misle Vucic Dacic Djilas Dinkic i ostale vodje stranaka je ispravno. Ako im neko suprotstavi odmah krsi partijsku disciplinu a svi su pljuvali TITA i komuniste a isto rade.

mama

pre 10 godina

Ovako funkcionise SNS. prvo kao oni ne daju Vojvodinu (isto kao i KiM), smene DS u Vojvodini, "narod" pocinje da klice, a onda totalni zaokret, potpisivanje sporazuma, "narod"opet klice i vice" da otresemo ko slinu i Vojvodinu". Tako da svi koji ste za vecu autonomiju ili mozda republiku, ne brinite SNS zastupa vase interese.

Milos, Vojvodina

pre 10 godina

@gradjanka, 30. maj 2013 00:02

Naravno da vam ne smeta, samo da drzimo multietnicki karakter i autonomiju u svoja 4 zida. Ako se usudimo da je pokazemo javno, dobicemo batine. Da odavno mi je jasna ta vrsta plemenitosti.

biljana

pre 10 godina

Osnovno pitanje je zašto to sve što po ustavu Srbije pripada Vojvodini Pajtić nije tražio u vreme dok je DS vladao Srbijom. 7% perubličkog budžeta, koje po ustavu pripada Vojvodini, nije ispoštovano ni jedne godine u prethodne 4 godine vladavine DS-a.

IvanNS

pre 10 godina

Samo dirajte Vojvodinu pa ce vam one zmije u BG postati otrovne i svaki dan ce vam padati zuta kisa i led. Rade botovi i dobijaju platu za to ali ne od sns~a vec od javnih preduzeca gde su zaposleni posle izbora u NS ,cak ni na posao ne idu a plata kaplje

gradjanka

pre 10 godina

(Milos, Vojvodina, 30. maj 2013 11:34)
Lupas ko Maksim po diviziji...Kome normalnom moze da smeta jedna bogata, tolerantna, mnogoljudna, multinacionalna i multikulturalna sredina. Ona je ukras i bogatstvo jedne zemlje. Jesam clan SNS, ali i borac da svi u ovoj drzavi, bez obzra na polnu, nacionalnu, versku..... pripadnost uzivaju u njoj ista prava. Srbija je nasa zajednicka domovina.Prekinite da gledate kao neprijatelje sve ispod Dunava i Save.