Ponedeljak, 27.05.2013.

10:02

Đilas: Ne plašim se ničega u životu

Članovi DS-a, kada izlaze u javnost, trebalo bi manje da kritikuju stranku. Mnogi još ne mogu da prihvate da sam ja na čelu stranke, kaže Dragan Đilas.

Izvor: B92

Ðilas: Ne plašim se nièega u životu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

155 Komentari

Sortiraj po:

zodiac

pre 10 godina

Ne plasis se nicega, zato sto si bogat i bahat, u zemlji u kojoj vlada bezakonje. Da ima zakona i pravde, ne bi bio ni bogat, ni bahat, i plasio bi se mnogo cega.

Grof Monarhista

pre 10 godina

Mislim da bi gospodinu gradonačelniku, inače ljubimcu Subnora bolje bilo da vodi računa o svom preduzeću koje se strmoglavo srozava, nego da razmišlja o tome koliko će SPO osvojiti glasova na sledećim izborima.

Novak81

pre 10 godina

"Sve sto bilo ko izjavi u Kuriru za mene ne postoji. Most kosta 160 miliona evra, svaki dinar se zna gde je otisao, komisija izabrala idejno resenje sa akademikom Hajdinom na celu“, rekao je Dzilas i dodao da je ponosan na taj projekat posto su u Beogradu smanjene guzve, i da ce ove godine biti gotove i sve pristupne saobracajnice.

preposteni Djilas... a ako je ovo laz, zasto ih ne tuzi? ionako je najavljivao kojekakve tuzbe

Grumpy

pre 10 godina

"dodaje da sa ovim ministrima koji su sada u vladi, Srbija ne može napred i da kako to građani budu shvatali, tako će i rasti podrška DS." - Pre će napred sa ovim ministrima, nego sa onima koji su mutnim poslovima krasili prošle vlade. A, ako neko baš ne radi kako treba, ne sumnjam da će biti zamenjen, posebno ako je u pitanju neko iz sns-a, jer Vučić to sigurno neće tolerisati, on je svima jasno stavio do znanja da mu je osnovni interes dobro naroda.

Aleksandra

pre 10 godina

Bolje cutite i nesramotite se jer ste juce pokazali koliko se plasite i to pred nekoliko miliona gledalaca u emisiji Kaziprst.

Pavladoljska

pre 10 godina

Svasta covek naprica za ovih pola sata a tolike je godine proveo ne rekavsi nista...Na osnovu cega misli da ce mu se ukazati poverenje ? Na osnovu lake konverzacije i lepo upakovanih obecanja? Tu smo gde jesmo zahvaljujuci Tvom
necinjenju, anticinjenju ili zmurenju !
Svaki posten covek nema cega da se plasi i mirno spava.
Ne vidim cemu Djilasova opaska....?

Rosuljac

pre 10 godina

Gledacete vi g.Djilas SPO-u u ledja veoma brzo.Pokusali ste zajedno sa komunjarama da ga unistite ali ocigledno niste uspeli.

Vuksan88

pre 10 godina

Kada dodje do novih izbora, a izvesno je da u doglednom periodu ce doci, zatvori ce biti puni bivsih politicara i funkcionera.

BRANKO

pre 10 godina

Voditeljka je bila u pravu, kada je pitala Đilas zašto napada samo Dačića i Dinkića, a o SNS-u ćuti. To je pokazatelj da Đilas želi koaliciju sa SNS. Da li je to neko mogao da pretpostavi pre godinu dana, kada je DS odbacivao svaku mogućnost saradnje sa SNS-om, a sada bi jedva čekao da uleti sa SNS u koaliciju. Međutim, okreće se kolo sreće, pa sada više o tome ne odlučuje DS, nego je odluka na SNS, jer sada SNS može da bira sa kim će u koaliciju.

kićan

pre 10 godina

Đilas, svakom svojom izjavom, pokazuje da je njegov izbor za predsednika DS-a bila velika greška. Mislim da je krajnje vreme da neko, ko misli dobro DS-u, a ko ima uticaja na Đilasa, da Đilasu dobronameran savet da mesto predsednika DS-a prepusti nekom drugom.

Plavi

pre 10 godina

Zanimljivo kao se Đilas uhvatio i za SPO? To je ono što izgleda plaši demokrate da SPO ponovo postane respektabilna snaga na srpskoj političkoj sceni. Verujem da bi sve ovo mnogo drugačije izgledalo da SPO nije istisnut iz DOS-a i sistematski uništavan.

jeftingasizrusije

pre 10 godina

A trebalo bi... vi politicari... da se plasite naroda!!! Ali... avaj... ovaj narod se ponasa i razmislja kao ovca... zato... opusteno!!!

UNION

pre 10 godina

Ne znam da li ste primetili njegovu gestikulaciju kada govori o vrticima i mostovima...Stalno odmahuje rukama i govori: ta deca,ti vrtici,za onu decu, taj most za onaj narod...Covek time upravo pokazuje nivo nezainteresovanosti za NASU DECU,NAS NAROD, NASE PARE I MOSTOVE.A pokazuje da su to za njega sve samo sredstva I objekti!
E da...nikada necu zaboraviti ono Djilasovo gostovanje kod I.I kada je rekao da prvo sto je uveo u gradsku upravu jeste da se gasi svetlo u kancelariji kada se izadje, i time su odmah ustedeli.

Demokrata

pre 10 godina

Normalno da neki ne mogu da vas prihvate. Niti ono, baš ličite na političara, ako ćemo fer, niti (očito) vaša politika liči na onu "lako ćemo" koju je vodio Tadić. Poštovao sam našeg bivšeg predsednika, ali i previše kompromisa (ostalo da ne pominjem) je dovelo DS dovde...

Iskreno? Uveren sam da mora oštro, i još oštrije. Kome se ne dopada - nije shvatio. Period.

Razocarani Demokrata

pre 10 godina

Djilas:Neplasim se niceg u zivotu:Ako se neplasite nicega u zivotu zbog cega ste u danasnjoj emisiji kaziprst drzali glavu dole i zasto ste na pomen koliko je kostao most na Adi poceli da menjate glas.

ZoranNS

pre 10 godina

Nerviraju me kapitulantske reči Đilasa, "Vučić je sada najači" pa mu nudi saradnju, ako je Vučić najači i DS to priznaje i nudi ideje, onda neću da glasam za DS nego za Vučića. Đilase, ako je Vučić najači onda se bori da najači budeš ti i DS, jasno mi je što Dinkić podilazi Vučiću, on nema izbora sa svojih 2-3 podto glasova, ali DS??????

Žeks

pre 10 godina

Želim da verujem da Đilas želi dobro Srbiji, ali kad vidim da je oko sebe okupio ljude koji su koštali "glave" DS, onda sumnjam. Jedini argument je taj što su poslušni.

Voja

pre 10 godina

Djilas i koncenzus oko Kosova, ekonomije.. Zna li taj covek o cemu prica. Posto su nam prepostene demokrate unistile ekonomiju i privredu Srbije u poslednjih 15 godina, sad bi hteli sta? Da je potpuno dokrajce, ili prodaju ostatke?

ZA * JEL DA*

pre 10 godina

Kažete cuvaju Djilasa dva automobila ispred a onda dva pozadi.
Izvinite a koliko kola prate vašeg Predsednika i Prvog, jer im presecaju KOLONU. Ko se nalazi u koloni?

MIKI

pre 10 godina

Koliko ste vi iz DS krali mi smo mnogo bogata zemlja.Živim za taj dan kad ce da se donese zakon neki drastičan za vas koji ste ojadili ovu našu prelepu Srbiju.

Duribaba

pre 10 godina

Djilas je jasno stavio do znanja svoju poziciju jucerasnjim izjavama, a ovim jutrosnjim gostovanjem je i zacementirao. DS postaje stranka bez perspektive...nazalost. Zasto na zalost? Da bi vlast bila jos bolja potrebna je dobra opozicija, a sa Djilasom na celu DS toga nema.On se svim silama trudi da uspostavi jednoumlje u stranci i to ce biti pogubno za njih.

Powerd

pre 10 godina

To sto Djilas kaze da se ne plasi, ne mora da znaci da se stvarno ne plasi. Mislim da je jutrosnje gostovanje imalo za cilj izvinjenje. Sva ova prica usmerena na Dinkica imala je kao motiv rasterecenje SNS-a za lose stanje ekonomije(sto je istina)a time se DS stavlja na raspolaganje kao potencijlani partner kada se SNS resi Dinkica. Dakle ovo je bilo samo izvinjenje kako bi se spasio do onoga sto mu sledi i nametnuo kao potencijalni partner ukoliko do oprosta dodje.

Bankrot

pre 10 godina

Postoje 2 razloga iz kojih neko sebi moze da ne dozvoli strah. Prvo da nema krivice(sto u ovom slucaju nije) i drugo nedostatak pameti. Obzirom da ovde krivicu treba dokazati i da u ovakvu situaciju nije mogao doci glup covek jasno je da strah postoji iz razume se sasvim opravdanih razloga.

Алекса, ПО

pre 10 godina

Лепо наш народ каже да се успех најтеже прашта. Тако ни председник ДС није могао, а да не дирне у СПО који се, мало по мало, враћа на сцену. Више од 20 година им је СПО био највећи, а можда и једини, политички противник. Стари комплекси из деведесетих су прорадили. Једина им је борба била да, не бирајући средстава, отимају чланове и симпатизере СПО, служећи се притом најгнуснијим лажима и подметачинама. Боље би било градоначелнику Београда да остави СПО на миру и да мисли на своју странку. Рецимо једна од тема за размишљање би могла да му буде, како то да је пола министара из бивше владе у затвору или колико му је бивших градоначелника и локалних руководиоца широм Србије, такође, по затворима.

lepše je s kulturom

pre 10 godina

A trebalo bi! Čovek je samo jedinka na Zemlji, nemoćna da se odupre silama prirode. Jednom dat život nema reprizu. I treba ga proživeti humano i pošteno a ne bahato.

Neverovatno

pre 10 godina

Neverovatno. Ne smes da kritikujes. Cim kritikujes jave se ovi iz SNS-a a poceli i iz URS-a. Sta to govori? Da ih istina pogadja. Dinkic svojim poreskim zakonom je ostetio sve gradove, a najvise Beograd, jer je u Beogradu 1/3 srpske privrede. Nije isto kada je budzet u Kursumliji budzet manji za 20 hiljada evra i Beogradu gde je to 200 miliona evra. I sve sto je Djilas rekao u pravu je.

Les visitors

pre 10 godina

Ne znam da li ste primetili njegovu gestikulaciju kada govori o vrticimai mostovima...Stalno odmahuje rukama i govori: ta deca,ti vrtici,za onu decu, taj most za onaj narod...Covek time upravo pokazuje nivo nezainteresovanosti za NASU DECU, NAS NAROD, NASE PARE I MOSTOVE. A pokazuje da su to za njega sve samo sredstva. E da...nikada necu zaboraviti ono Djilasovo gostovanje kod I.I kada je rekao da prvo sto je uveo u gradsku upravu jeste da se gasi svetlo u kancelariji kada se izadje, i time su odmah ustedeli.

Sokrat

pre 10 godina

Djilas kaže da se danas u Beogradu živi bolje nego pre četiri godine. Smešno!!! Situacija je gora nego ikad, koliko se ja sećam. Malverzacije, korupcija i stranačko zapošljavanje cvetaju u Beogradu.

Skeptik

pre 10 godina

Kako ja vidim stvari, problem sa Đilasom je (između ostalog) i to što je - drugačiji.
Doživljavam ga kao menadžera - deluje mi da je navikao da radi, ide prečicama, efikasno deluje i - misli. Imam utisak i da ima kratak fitilj :).
Ukratko - čovek koji se ne služi teškim, dramatičnim rečima, patetikom, koji slabo nešto ume da presipa iz šupljeg u prazno, i koji smatra da je biti gradonačelnik POSAO, a ne FUNKCIJA.

Kome zaboga tako šta može da se dopadne? :D

Siniša BG

pre 10 godina

Upravo sam odgledao intervju, pošto ja mnogo ne verujem u pisanje medija, već u ono što čujem i vidim....

Svi bi vi da bude jeftin prevoz, obdanište, da budu škole i obdaništa kao u Beču, da budu novi autobusi, tramvaji, trojbusi...da đaci dobiju besplatne udžbenike, penzioneri sa malim primanjima pomoć, trudnice pomoć...a odakle sve to finansirati kada je budžet Beograda 600 miliona i kada najveći deo prihoda odlazi u republički budžet. Npr. od svake mesečne karte za prevoz 640 dinara je PDV i ide u republički budžet, pa neka ukinu plaćanje pdv i prevoz će biti jeftiniji. Od svakog računa za infostan 20% ide u republički budžet itd. Kako to da B92 ne zna koliko košta most na Adi, to je veoma, veoma čudno za tako ozbiljan medij, a to je vrlo lako proveriti, a ne da se pričaju laži i ponavlja ono što govore(lažu) pojedine partije. Odbranićemo se mi i od ove napasti, kao i od Miloševića, ništa ne brinite.

Vladica

pre 10 godina

Čitam ove komentare - vi meni ljudi niste jasni, stvarno.
Ovaj Đilas je opozicija. To znači da nije na vlasti :). To, takođe znači, da ne samo da ima pravo, nego da mu je posao da kritikuje vlast.
Što to shvatate lično? :)

Svetlana Novak

pre 10 godina

Razumem sve ove smesne zadate kometare SNS-ovaca, ali ih naravno ne opravdavam. Cela Srbija, koja cesto pominje Turke, kao razlog svog propadanja, nije zaboravila, niti izgubila niti jezik, niti veru u svih skoro 500 godina vazalstva, ali je zato u 60 godina komunizma izgubila mnoge teritorije gde je vekovima zivao srpski narod, u svojoj ili nekoj susednoj drzavi. Nije to tema, tako je. Ali je tema da je tu istu Tursku, na Evropski nivo, digao jedan Turcin koji se zvao Ataturk. Vi SNS-ovci bi o istom Gospodinu Ataturku, pricali kao sada o Djilasu. To je strah, drgi moji, strah od boljega, bolje obrazovanog, od talentovanijeg, od efikasnijeg, od postenijeg, od onog koji ne prica bajke, vec radi i tera da se radi. Tu je nezgoda. Sigurno je da bi Dragan Djilas, za relativno kratko vreme, za istoriju je prekratko i 10 godina, oporavio Srbiju da je niko ne prepozna. Ali vama SNO-ovcima, SPS-ovcima, SPO-ovcima, onim sirotima URS-anima, ne trebaju taki, jasni, kratki, efikasni i dosledni. Vama treba lelemudjenje, pa tako i zivite. Nazalost cele Srbije. Nazalost ni oni koji su otisli i kojji bi se vratili da ih Dragan Djilas pozove, nisu srecni zbog svega sto je objektivna stvarnost. Medjutim, treba se boriti, mora i uvek je bilo da boljitak nadje put, a da nije tako jos uvek bi ziveli u kamenom dobu. SN

Ace88

pre 10 godina

Ako clanovi DS-a ne mogu da prihvate da Djilas vodi tu stranku, stvarno ne razumem kako onda ocekuje da ga obican narod prihvati? Kako ne shvata da mu je vreme da se povuce sa politicke scene Srbije?

snežana

pre 10 godina

Ako su neki zaboravili, mi Beogrdjani, nismo sta su radili razni vucici, nikolici, dacici, svih ovih godina. Kako ono kazu nisu shvatali pad berlinskog zida..... ha, ha, Nisu ni danas shvatili. Glasajte i dalje za vucice, i slicne i bacajte smece preko terase i van kontejnera. Ali, Beograd vam se nece dati.

Milan L. NS

pre 10 godina

Iz Đilasovih reči provejava opet pretnja svima onima u DS-u koji se suprostave predsedniku stranke. Đilas je uveo strahovladu u DS, i od tog diktatorskog načina vođenja demokratske stranke ne odstupa, pa u DS-u danas nema ni D od demokratije, ali zato ima D od diktature, a upravo to je jedan od razloga sve manjeg rejtinga DS-a. Međutim, bojim se, da će dok Đilas to ne shvati, tada već biti kasno za DS. Posle Đilasove vladavine, jer svakoj vladavini dođe kraj, DS-u će trebati nekoliko godina da povrati glasače koje je Đilas oterao, i tera ih i dalje, svakim svojim pojavljivanjem u javnosti.

lale

pre 10 godina

vucko bese obecao milijarde investicina i 0000 zaduzivanja! godinu dana posle vučko je ispunio obecanje ali je zamenio brojke pa tako danas imamo 00000000000 investicija ali i 4 000 000 000 novog duga

papi

pre 10 godina

Interesantno kako sada vi demokrate imate resenje i za ekonomiju i za KiM i za sve, pa moram da pitam, pa sta ste radili zadnjih 12 godina!?

Jel da

pre 10 godina

Rece neko koga svuda prati obezbedjenje. Svaki put dva auta idu, prvo izadje obezbedjenje da osmotri situaciju, pa posle 20ak sekundi i on.

Noca

pre 10 godina

Ako izbori po opstinama nisu merodani pokazatelj podrske, neka Djilas odmah rapise izbore u Beogradu,da pokaze svoju snagu skojom pokusava da obmanjuje javnost,prvi pokazatelj podrske DS i Djilasu bice izbori u Zemunu.

Beogradjanin starosedelac

pre 10 godina

Neverovatni komentari citaoca Kurira lista koji krpi Djilasa mesecima kao spanska serija. Vama kritizeri se Djilas ne obraca.Obraca se obrazovanim i pametnim ljudima ljudima koji ne citaju Kurir, ne gledaju Pink.Obraca se ljudima koji imaju skole,koji su procitali neku knjigu u zivotu,koji se kupaju ako ne dvaputa dnevo onda barem jednom, koji imaju sve zube u glavi, koji ne prave galamu i slusaju 24 sata zvuke rodnog kraja, koji ne ostavljaju kupus i taj kupus smrdi po zgradama do jula meseca, koji ne suse ves na balkonu zajedno sa vencima luka i paprika, koji ne ostavljaju cipele ispred ulaznih vrata. Ko ima mozga shvatice sta je rekao.A takvih je barem u Beogradu 36%.Da ne govorim u Vojvodini, Novom Sadu, Sapcu,Uzicu,Krusevcu

boba

pre 10 godina

Djilase, pa ti nisi realan covek, kako za sebe kazes, ti se nadas rastu DS, kazes da se DS proganja, a po rezultatima DS ispada da si ti proganjao druge unazad godinama i to bi bilo realno a ne ono sto ti govoris.

mikula

pre 10 godina

Ma šta hoće više od Đilasa? Zahvaljujući Đilasu Beograd ima najskuplji nefunkcionalan most u Evropi. Treba da smo ponosni na to, jer ćemo to neviđeno građevinsko ostvarenje otplaćivati decenijama. Gos. Đilasu, ne osvrćite se se na kritke i radite po svome, i obećavajte i dalje.

moler

pre 10 godina

Gledao sam emisiju u kojoj je gostovao Dragan Djilas i mislim da je jutrosnji nastup najslabije njegovo izdanje i da je samo jos vise odaljilo glasace od DS-a.

panonski

pre 10 godina

Volim ove demokrate, sto sada, sve znaju.. I sta treba u ekonomiji i sta treba u prosveti i na Kosovu. Prosto sam zapanjen koliko su ljudi progledali u zadnjih godinu dana.. Pa sto to sve niste radili, a sto sada pricate ? Jel vasi ministri zadnjih 12 godina nisu znali za te "istinske planove razvoja Srbije" . Zasto Vam onda kadrovi zavrsavaju po sudovima i zatvorima ? Rezultate izbora u Kosjericu necu ni da pominjem :)..

ns

pre 10 godina

Gospodin Djilas govori o demokratiji jer je to razlog za vise kandidata za izbor predsednika Gradskog odbora stranke. Pa kada je on "biran" za predsednika, nije se pitalo clanstvo i nije bio pravi izbor nego njegov dogovor sa Tadicem, sto bas i nije bilo demokratski. A to sto ga ljudi iz stranke ne prepoznaju kao svog predsednika je dovoljan odgovor. Ne mozes doci na vlast na bahat nacin, bez demokratske procedure i ocekivati da te ljudi postuju. Nece to ici. Nazalost, procice dosta vremena za nas, to je nase izgubljeno vreme, vreme koje nam kradu kojekakvi politicari.

lale

pre 10 godina

dok su bili opozicija SNS je kritikovao i pretio da ce uhapsiti Dinkica( najveceg krivca za propast ekonomije---- ovo su reci Vučka u kampanji ) a danas ga brane i podrzavaju, prosto ne verovatno

Sunce Slobode

pre 10 godina

"Ne obraćam pažnju na istraživanja, izbori su jedino merodavno mesto. Ali ako pratite Ipsosova istraživanja, svakog meseca raste podrška DS."

:) I to sve skoro pa u jednoj recenici.

"Ta kampanja vlasti, u jednom trenutku će neko reći pa dosta je, evo već godinu dana su na vlasti, više nije kriva DS, mora da se krene dalje, da preuzmu odgovornost“

rece Predsednik stranke kojoj je Kostunica bio kriv za sve i cetiri godine posle odlaska sa vlasti.

"jel ste videli maturante, svi su polupijani imaju alkohol u rukama, kako ta deca da sutra budu bolji ljudi?"

a dok smo mi vladali znalo se, posle mature klaker ili kabeza, pa u biblioteku dok se ne zatvori ili na pesnicko vece.


Ovoga bi i Sojic pobedio na izborima. . . mozda bivsi profesor i nije najgore resenje za DS?

svetlanast.

pre 10 godina

vernici se plase boga /ma kako ga zvali/.
ateisti se plase sopstvene savesti ali i osude zajednice /ako urade nesto lose/.
dragan djilas bi mogao da se plasi dusa predaka koje su boravile u nepotrebno posecenim platanima u bulevaru kralja aleksandra /i na dugim mestima po beogradu/.
abordzini starosedeoci u australiji veruju u to, cak tvrde da stabla medjusobno razgovaraju.
po bezobzirnosti dragan djilas potseca na slobodana milosevica i trebalo bi ga dok je jos to moguce - ZAUSTAVITI.
inace, posle "lekcija" koje je "ocitao" suzani trninic, jednoj od najboljih novinarki - b92 bi trebalo da ga ignorise.

ljubomir

pre 10 godina

Svako od nas ima neki strah u zivotu,samo je pitanje kada ce da ispliva na povrsinu.Ti bi po meni trebao da se bojis kada tvoj rad kao gradonacelnika dodje pod lupu provera neke komisije,ima tu dosta nelogicnih poteza koji su na stetu gradjana Beograda.

Sladjanaa

pre 10 godina

Pa da li se Djilas Boga boji.Upropastio je gradjane nemaju ni osnovno a on bez srama nikoga se ne plasi.Nije se ni Miskovic plasio pa gde je sada ????

Rke Koke

pre 10 godina

TRAGIČNO I ZASTRAŠUJUĆE koliko sve liči na 2002/2003!
I tada smo imali "lopova, kriminalca, izdajnika..." Đinđića, i "veliku poštenjačinu i spasioca" Koštunicu. Velikom delu naroda je tada delovalo nemoguće da će ikada promeniti mišljenje, pa onda... I sada imamo fanatičnu mržnju i fanatičnu ljubav na delu, bez uplitanja razuma. Prilično sam uveren da će Vučić Srbiju spasiti i unaprediti baš koliko i Koštunica, samo se nadam da Đilas neće završiti kao Đinđić. Strašno je koliko kao narod ne napredujemo, ne izvlačimo pouke, ništa ne razumemo.

mirko

pre 10 godina

Voditeljka Trninic je vise puta lepo pitala Djilasa da li se on to "nudi" (SNS-u) jer je njegovo izlaganje mahom vezano za nipodastavanje URS i SPS. Eto toliko o Djilasu.
(Psiholog, 27. maj 2013 10:53)
Pisac komentara kao i voditeljka nisu dobro čuli, a Đilas je nekoliko puta ponovio da odgovornost nije samo na Dinkiću, jer njegove zakone u Skupštini izglasava cela koalicija na vlasti. To što DS podržava neke strateške odluke važne za državu Srbiju, i u tom smislu nudi saradnju nema nikakve veze sa nekim budućim savezima.
LJudi su navikli da opozicija mehanički bude protiv svega što predlaže vlast, bio je to manir radikala, i onih sa bedžom, a i onih bez bedža, ali to ne rade državotvorne stranke, nego oni koji žele biti u vlasti po svaku cenu. DS to nije nikada radila, pa ni sada.
Ako neko uporedi ovaj Đilasov intervju sa intervjuima sns-ovaca u vreme kada su bili opozicija razumeće bitnu razliku.

spacabound

pre 10 godina

Pa da li se Djilas Boga boji.Upropastio je gradjane nemaju ni osnovno a on bez srama nikoga se ne plasi.Nije se ni Miskovic plasio pa gde je sada ????
(Sladjanaa, 27. maj 2013 12:00)

Omladinko SNSa, cime te je unistio Djilas??!! Jesi li ti uopste iz Beograda??

Marija Simonović

pre 10 godina

Jedino što je iz ovog teksta jasno, jeste da gospodin Đilas nije nikakav "reper" za politička dešavanja u Srbiji, kao ni u sopstvenoj stranci, naprotiv, on je "izgubio kompas". U Kosjeriću je 8,5% birača glasalo za listu Srpskog pokreta obnove, koji je izašao samostalno na te izbore, dok se drugi "kriju" iza svojih stranačkih lidera, ili računaju na vernost svojih glasača zbog "stare slave".

Kuramoca

pre 10 godina

Sramota je sto B92 pusta ovog Djilasa da ovako pljuje po Dinkicu.
Dinkic je veliki strucnjak,
Srbija je izasla iz recesije,
zaustavljena je nezaposlenost,
Fijat bi bankrotirao da ga on nije doveo u Srbiju,
penzije i plate rastu,
kurs pada, Toma je naucio i engleski,
Kosovo je Srpsko i slobodno,
Porezi su manji, benzin jeftinih,
Vucica voli cela Srbija... pa sta vise hoce taj Djilas?!

Filijala Blace

pre 10 godina

Iako Djilas igra na kartu kratke memorije u Srba mislim da mu nece proci jer je ipak sve to vrlo sveze. Kako je mogao da pomisli da dezavuise narod sa Dinkicem i svojim "neucestovanjem" u stvaranju ovako loseg zivota kada su svakodnevno vidne cinjenice i gotovo svakog momenta se lako podsetimo toga.

Noca

pre 10 godina

Djilasu sada smeta B92 jel nije objektivna,samo sto novinarka pitala ga je neka pitanja na koja on treba da odgovori a on se tako bahato ophodio prema njoj,Djilas je pokusao da prikaze da Beograd pod njegovom vlascu da je skoro kao Bec sto je van svake pameti.

R2D2

pre 10 godina

Napade na Dinkica kao da se on tu juce stvorio. Pa zar nije bio i u njihovim vladama tu gde je i sad, zar nije ovo sve njihovo delo? Trudi se covek(ali bezuspesno) da prikaze kako je ovo stanje sada stvoreno, a jasno je kao dan da je sve to nasledje neodgovorne i bahate politike kojoj je predvodnik bio DS.

Radoznali

pre 10 godina

Akorezultati izbora po malim gradovima i opstinama, u razlicitim delovima zemlje, nisu reper, onda stvarno ne znam sta je reper. Pa narod je vec u vise opstina pokazao kome daje podrsku, a to svakako nije DS na celu sa Djilasom

SolidSnake

pre 10 godina

Ne znam u kojoj zemlji ti zivis? Citiram "rejting iz meseca u mesec raste", pa gospodine Djilas ne bih rekao da vam bas raste mislim da znatno pada vas rejting, i dalje mazete narodu oci!!!!!

Predrag

pre 10 godina

Da mogu nazadnjaci bi ga odavno za nešto procesuirali. Đilas je izuzetno pametan i radan čovek (dipl. mašinski inženjer, uspešan u poslu, dva braka, četvoro dece) tako da su samo puste želje nazadnjaka i njihovih komentatora ovde da će Đilas biti optužen.

bbbbbb

pre 10 godina

@aaaaaaaaa
"Beograd uz Djilasa!!!!"
Sigurno je tebe Djilas obezbedio dobro kao sto veci deo gradjana nije pa ga podrzavas, ja bas mislim obrnuto da vise Beograd nije uz njega.

Milion

pre 10 godina

Mnogo ambicije malo kondicije. Zaleteo se Djilas ambiciozno da trci maraton, a ostao je bez daha vec na samom startu. Sto ga vise slusam,sve vise mi se cini da gubi dodir sa realnoscu. Ona izjava od juce(kako se kandidati kriju iza lidera) je trebala biti uvertira za jutrosnje gostovanje, a i jedno i drugo su samo prosti pokazatelji da gradonacelnik gubi konce u svim segmentima.Danasnji dan treba da donese jos neke bitne vesti rekao bih. Ukoliko ne bude danas onda do kraja nedelje mora biti...

velja

pre 10 godina

Najbitnije je da je nešto počelo da se menja,sva podrška vladi i radu, a sada kontinualno (bez zastoja) u promene i mi ćemo biti mala bogata zemlja.

VOJNO NEUTRALNA

pre 10 godina

Drugim stranka se zamera sto navodno nemaju kadra ali ako ce zemlju da vodi kadar kakav ima DS onda mi u ovoj zemlji nemamo sta da trazimo jer smo upravo taj kadar videli na delu prethodnih godina.

gradjanin

pre 10 godina

Trebalo bi da se plasi pokradenih gradjana koji su ga doveli na vlast a sada su jako nezadovoljni njegovim radom jer ga ti gradjani nece podrzati sutra kada se opet kandiduje za gradonacelnika

Milentije

pre 10 godina

Zivot u Beogradu bolji nego pre cetiri godine??? Mozda je njemu bolje, i njegovoj porodici, zbog silnih para do kojih je dosao. Obican narod nema ni za leba ni sa lebom. Kako ga samo nije sramota?

Komšija

pre 10 godina

"...kako bi neke mudre glave, a ne samo političari, došli do rešenja."
Ovo je velika istina, bravo Đilas, pogodio si suštinu problema ove države.

Predrag

pre 10 godina

@Generalno niko nije zadovoljan stanjem u Beogradu, jer je ocigladno da sve uradjeno ide na ruku licnoj promociji aktuelnog gradonacelnika.

A jel recimo u novoizgrađena obdaništa idu neka deca ili Đilas ide u njih? Sram vas bilo za navedeni komentar, ljudi dnevno koriste objekte/usluge koje im je grad omogućio a od Vučića bukvalno nemam ništa, ali bukvalno. Ako neko misli da je Vučić nešto konkretno obezbedio građanima Beograda a da to oni i koriste neka napiše.

sandra

pre 10 godina

Generalno niko nije zadovoljan stanjem u Beogradu, jer je ocigladno da sve uradjeno ide na ruku licnoj promociji aktuelnog gradonacelnika. Mislim da je grad sam po sebi mnogo bitniji.

desperate democrat

pre 10 godina

(q, 27. maj 2013 10:11)
E, moj kolega, vidiš diktaturu u Srbiji gde mediji nikada više nisu kritikovali vlast nego sada, a ne vidiš u našoj stranci, gde nikad gora strahovlada nije bila i gde se neistomišljenicima oduzima reč i izbacuju sa sastanaka i iz stranke...

Ceca

pre 10 godina

Postoji mnogo reci koje bi dobro objasnile ovo jutrosnje pojavljivanje, ali slika govori vise od 1000 reci. Jutros ste pred sobom imali prilike da vidite jednog coveka koji moli za oprost jer zna da je vrlo blizu momenat obdanjivanja dela koje nije trebao da pocini. Videli ste coveka koji se nudi da ucestvuje u vlasti, tako sto ce svojim "sposobnim" kadrovima, zameniti nesposobne ali u jednom trenutku nuzne kadrove URS-a i SPS-a.

Psiholog

pre 10 godina

Voditeljka Trninic je vise puta lepo pitala Djilasa da li se on to "nudi" (SNS-u) jer je njegovo izlaganje mahom vezano za nipodastavanje URS i SPS. Eto toliko o Djilasu.

ignjat

pre 10 godina

Đilasa očigledno hvata panika. Nije se snašao na mestu predsednika, stalno se pojavljuju nove afere u koje su umešani funkcioneri DS-a, a i afere sa beogradaskim funkcionerima DS-a su počele da se otkrivaju. Kao rezultat svega toga rejting DS-a konstantno opada, a Đilas ne zna kako da povrati stranku i u panici pravi još veće greške, koje dodatno srozavaju rejting stranke.

brzalica

pre 10 godina

Mozda se vi g.Djilas ne plasite nicega ali vase stranacke kolege bi trebale da se plase zakona jer mnogi od njih su godinama krsili taj zakon a od vas se samo ocekuje da ih ne stitite u tome.

bananica

pre 10 godina

Ja sam od onih koji su mislili da je Tadic kriv za propast DS-a I da ce Djilas stranku dovesti u red. Ispalo je da je samo unazadio, produbio postojece probleme I doterao DS do ivice propasti. Da li je u pitanju neiskustvo u vodjenju ovakvog aparata ili nadmenost bogatog pojedinca ne znam, ali upecatljiva je slika Dragana Djilasa koji je izgubio svaki kredibilitet.

StefanBU

pre 10 godina

Dragane izbaci i Sutanovca iz stranke, i sve one koji nisu radili dobar posao... Ukljuci mlade, sposobne i ambiciozne strucnjake odavde i iz inostranstva ako treba, u svim opstinskim odborima postavi najstrucnije a ne najpodobnije i vrati se na vlast! Ako to uradis, verujem da ces u skorije vreme dobiti ponovo priliku da vodis Srbiju! Dokazi da mendazer moze da vodi Srbiju, jer i Srbiji treba red,rad i disciplina kao sto to funkcionise u uspesnim firmama!

Silvester

pre 10 godina

Ti se ne plašiš i ne stidiš ničega, i to sa pravom. Dobro znaš da su sve partije izvezane kao svinjska creva, a ta tvoja patetika o nepostojećim zajedničkim strategijama nije tačna - pljačka je jedino što vas zanima, samo je pitanje ko će više a ko manje. Tu sve partije imaju konsenzus. Ovo što pričaš o ekonomiji, obrazovanju, Kosovu itd... ma do toga ti je stalo kao do lanjskog snega.

Sokolovic

pre 10 godina

Sto se tice mosta na Adi, muka mi je od te price. Svima je jasno da je aktuelni gradonacelnik sebi sagradio hram, koji ce nas do kraja godine kostati 2,5 milijarde evra. U siromasnoj drzavi stajace najskuplji most na svetu. To nam je u amanet ostavio Dragance!

Milos

pre 10 godina

Tesko da iko ko zeli dobro DS-u, moze da prihvati i da se pomiri sa cinjenicom da je covek kao gdin Djilas na celu stranke. Na svu srecu, 5 Oktobra smo shvatili i naucili da niko nije nesmenljiv.

q

pre 10 godina

Plasim se da ce most ostati kao spomenik jednog vremena kada se u Srbiji najbolje zivelo od prvog srpskog ustanka do danas i kada je Srbija isla napred. Danas Srbija polako klizi ka onome sto njeni gradjani najvise i vole... Diktaturi !

Nebojsa

pre 10 godina

DS ima jako mnogo materijala za politicku borbu protiv SNS i Vucica. Mogu jednostavno da procesljaju internet i da naprave kompilaciju Vucicevih i Nikolicevih javnih istupa i iznetih stavova u proteklih 10 ili 20 godina, i da tako podsete ljude na to ko je pravi krivac za sveopstu krizu u Srbiji. Umesto tega, oni se bave sobom i postaju ranjivi cak i za potpuno naivne napade SNS-ove "pres sluzbe" ("sve zlo u Srbiji je posledica vladavine DS-a"). Aman ljudi, uozbiljite se, necu valjda ja da vas ucim...

Super Mario

pre 10 godina

Kosjerić sigurno nije reper jer vi ne biste mogli na republičom nivou da imate ni 18%. Kako vreme prolazi, DS sa tobom na čelu tone sve dublje i to su fakti. I znaj, ako se sprovodi zakon i ljudi koji su kršili zakon odgovaraju, to nije progon, nego pravna država.

PreDragMC

pre 10 godina

Kazes da izbori u Kosjericu nisu merilo sta tacno gradjani misle i da bi na republickom nivou bilo drugacije, e pa ja mislim sasvim drugacije, ti si Djilase tek na republickom nivou puko kao zvecka!

Magnituda 10

pre 10 godina

Prvo sam pomislio da je jutrosnje gostovanje afirmacija lika i dela D.Djilasa u svrhu samorekalmiranja, a onda sam shvatio da je ovo pokajnicki gest i moleban za oprost. U jutrosnjoj emisiji videli ste gostovanje gresnog coveka koji se ne stidi da prizna. Otvoreno se ponudio da zameni URS i SPS u vladi

Katarina

pre 10 godina

Umesto da Dilas shvati da je on samo servis gradjana i da na svako pitanje on mora da odgovori sa duznim postovanjem,on se ponasa kao da je grad Beograd njegova firma pa niko onda nista ne sme da ga pita niti da mu kaze.Novinarka je bila ok,pitala ga je neka pitanja na koja on treba da odgovori a on se tako bahato ophodio prema njoj a samim tim i prema gradjanima koje njegovi odgovori vrlo zanimaju i zivotno doticu.A sto se obdanista tice,SIGURNO nisu ista kao u Becu,sto on tvrdi.Neverovatno sta covek prica!Mozda ima toliko para i moci pa je malo izasao iz realnosti ali treba neko da mu kaze da se malo spusti na zemlju.

CezarMilan

pre 10 godina

Problemi sa kojima se Beograd suocava nisu zanemarljivi. Podsetimo se da je u Beogradu zivot poskupeo za 70% I da beogradjani vrlo tesko I lose zive. Realim merama sve se moze stabilizovati, ali nazalost trenutno nemamo dovoljno zainteresovanu vlast, jer gradonacelnik muku muci da svojim partijskim saborcima postane autoritet, sto mu ne polazi za rukom.

AKE

pre 10 godina

Trebao bi druze da se plasis i te kako dzaba ti i te pare i sve sto si stekao...kada nikad neces moci mirno da spavas ni ti ni vecina iz vrha tvoje stranke.........

MilanCh

pre 10 godina

Svaka promena je teska.
Pojedinici jos ne mogu da se pomire sa cinjenicom da zbog njihovog rada nisu vise na polozajima gde su bili i sada im ova promena u stranci ne odgovara. Sasvim je razumljivo da bi oni ostavili status qvo kako je i bilo, ali...

Gradonacelnik je pravi i svaka njemu cast kako se bori u uslovima kada je u opsadi i izolaciji ove vlasti koja nista konkretno ne radi.

Ivana

pre 10 godina

Nisu ljudi navikli da imaju red, zato i ne odgovara Đilas. DS je godinama u rasulu, svako je radio šta mu je palo na pamet, pa je i logično da se sada bune takvi.

Neko iz mase

pre 10 godina

Neka neko proveri zasto u vodovodu i kanalizaciji u Beogradu posluje fantomska firma i preko nje su zaposleni radnici pod ugovorom.Sistem placanja ide preko posrednika koji sebi zadrzi procenat i radnik primi manju platu nego radnik koji je primljen u vodovodu.Sto posto proverite i videcete da je tacno i tako je vec niz godina unazad.Malo objektivnosti i istrazivackog rada i u Beogradu ne bi skodilo novinarima i mediskim kucama pogotovo sto su skoro sve iz Bg-a

Sofronije

pre 10 godina

Djilas nije u stanju ni svoju stranku da vodi a kamoli Beograd.To što ima više kandidata za predsednika gradskog odbora Beograda nije odraz demokratije u DS, već pokazatelj da je stranka u rasulu.

taština praznine

pre 10 godina

E vidiš ja se plašim, ti prijatelju nemaš ni mentalnih, ni moralnih, ni ljudskih preduslova da vodiš DS ali zato imaš ogromnu sujetu i želju za apsolutizmom. Očajna kombinacija.

Sa tobom na čelu DS-a dolazimo do vrlo neprijatnog zaključka kako navodno SNS nema alternativu. Imao bi je kada bi opozicija bila kvalitetna ali ovako sa hipotekom Tadićevih kleptomana i sa zamenom u vidu apsolutiste koji se besprizorno obogatio dok je zemlja propadala, plašim se da nam predstoji vrlo dug period u kome DS neće ni primirisati vlasti.

Mosakis

pre 10 godina

Djilas nema podrsku ni medju svojim clanstvom,a kamoli medju narodom,da dodju sledeci izbori pa da i sam dodje u realnost i shvati da gradjane vise ne moze da prevari

lale

pre 10 godina

katarina @ upravu su! ali me čudi kako nemas slican komentar za Vučka koji se ponasa kao da je kralj Srbije i niko i nigde ne sme kritikovati ovu vlast! ja ne pamtim ni jednu vlast u zadnjih 20god da je na realne i istinite kritike reagovala napadanjem! ok neka bude da je za sve kriv DS do maja 2012god ALI ko je kriv za zadnjih godinu dana? jel mozda Djilas? e vise nemate opravdanje za nerad!!!

dobri

pre 10 godina

Volja gradjana je da bolje i kvalitetnije zive, a ne znam kako im je to DS omogucio za onih 12 godina vladavine. Nije mi jasno po kojim je to kriterijumima jedino DS Bogom dan da bude alfa I omega srpske politike. Predsednik DS-a je ipak mali igrac u ovim velikim politickim igrarijama, ne snalazi se najbolje. Neko jednostvno nema tolike kapacitete koliko god da se trudi.

Barkoh`ba

pre 10 godina

Meni se vise cini da je sve farsa i da je Demokratska stranka u velikim problemima. I da se izvuce iz ove krize, DS vise nikada nece biti velika i mocna, a o vlasti mogu samo da sanjaju. Mislim da su sve kredite potrosili I da Dragan Djilas ne radi dobro svoj posao.

vojvodjanin

pre 10 godina

nekako mi se nisi svidjao ali polako uvidjam da su se svi urotili protiv i da se ponašaju kao da su doživeli kolektivnu amneziju. Ako izdržite ove pritiske ima nade za Srbiju inače ..gotovo.. sa svima nama.

MACAK - U - CIZMAMA

pre 10 godina

Mislim da Dragan Djilas nije u pravu kada kaze, da se ne boji nicega u zivotu. Nije u pravu mora da se plasi suda naroda na izborima. On je taj koji meri svaciji rad pa tako i njegov. kaze da se mnogi, jos nisu navikli da je on na celu DS. Tu ima jedan veliki problem, bojim se da se oni naviknu na to, da DS ne ce ni postojati, ili ce se boriti da predju cenzus. Sto se tice mosta na Adi morace da polozi racune gradjanima Beograda kad tad.

бт

pre 10 godina

"...svaki dinar se zna gde je otišao...", извини, мораћеш да објасниш где су отишли еври а не динари јер си Београђане задужио у еврима а не динарима.

smrtnik

pre 10 godina

Mi obicni gradjani se plasimo za nasu buducnost i buducnost nase dece, jer ste nas opljackali i doveli drzavu do ruba ambisa. Naravno da se ti ne plasis nikog jer imas mnogo para koje si ''posteno'' zaradio.

Милутин

pre 10 godina

Када се господину Ђиласу није свидело што новинарка Б92 има другачији став по питању обданишта у Београду и Бечу он је рекао "морам вам рећи да ви немате везе са мозгом".Срећа па Б92 има видео секцију па се то може лако видети.Неко ко претендује да води ДС,мора усвојити један начин обраћања и у оваквим случајевима.Оно што је рекао је врло танко и неубедљиво,чак тврди да ДС има добар резултат у Косјерићу.Не знам, ко у то може поверовати.За Динкића је у праву.На крају од целе ДС остаје само господин Мићуновић који нешто зна.Ђилас,Јеремић,Шутановац,Тадић су постигли врло мало.

DraganaGaga

pre 10 godina

Imali smo priliku poslednjih godinu dana da vidimo kakvi se "demokratski" procesi odvijaju u Demokratskoj stranci. Nekadasnji predsednik stranke ucenjen da mora da ode sa te funkcije, sadasnji je covek popularan u krugu dvojke u glavnom gradu, jedan od visokih funkcionera se tereti za ucestvovanje u korupcionaskim radnjama, a ostali se medjusobno optuzuju. Svako prica svoju pricu, svako trazi krivca u drugom, svako izdaje ideale da bi se priklonio trenutno popularnijoj struji unutar stranke. A predsednik DS-a govori o visokom stepenu demokratije u unutarstranackim izborima u Beogradu. Demokratija na delu, nema sta.

q

pre 10 godina

Plasim se da ce most ostati kao spomenik jednog vremena kada se u Srbiji najbolje zivelo od prvog srpskog ustanka do danas i kada je Srbija isla napred. Danas Srbija polako klizi ka onome sto njeni gradjani najvise i vole... Diktaturi !

бт

pre 10 godina

"...svaki dinar se zna gde je otišao...", извини, мораћеш да објасниш где су отишли еври а не динари јер си Београђане задужио у еврима а не динарима.

Milentije

pre 10 godina

Zivot u Beogradu bolji nego pre cetiri godine??? Mozda je njemu bolje, i njegovoj porodici, zbog silnih para do kojih je dosao. Obican narod nema ni za leba ni sa lebom. Kako ga samo nije sramota?

PreDragMC

pre 10 godina

Kazes da izbori u Kosjericu nisu merilo sta tacno gradjani misle i da bi na republickom nivou bilo drugacije, e pa ja mislim sasvim drugacije, ti si Djilase tek na republickom nivou puko kao zvecka!

sandra

pre 10 godina

Generalno niko nije zadovoljan stanjem u Beogradu, jer je ocigladno da sve uradjeno ide na ruku licnoj promociji aktuelnog gradonacelnika. Mislim da je grad sam po sebi mnogo bitniji.

Sladjanaa

pre 10 godina

Pa da li se Djilas Boga boji.Upropastio je gradjane nemaju ni osnovno a on bez srama nikoga se ne plasi.Nije se ni Miskovic plasio pa gde je sada ????

desperate democrat

pre 10 godina

(q, 27. maj 2013 10:11)
E, moj kolega, vidiš diktaturu u Srbiji gde mediji nikada više nisu kritikovali vlast nego sada, a ne vidiš u našoj stranci, gde nikad gora strahovlada nije bila i gde se neistomišljenicima oduzima reč i izbacuju sa sastanaka i iz stranke...

Sunce Slobode

pre 10 godina

"Ne obraćam pažnju na istraživanja, izbori su jedino merodavno mesto. Ali ako pratite Ipsosova istraživanja, svakog meseca raste podrška DS."

:) I to sve skoro pa u jednoj recenici.

"Ta kampanja vlasti, u jednom trenutku će neko reći pa dosta je, evo već godinu dana su na vlasti, više nije kriva DS, mora da se krene dalje, da preuzmu odgovornost“

rece Predsednik stranke kojoj je Kostunica bio kriv za sve i cetiri godine posle odlaska sa vlasti.

"jel ste videli maturante, svi su polupijani imaju alkohol u rukama, kako ta deca da sutra budu bolji ljudi?"

a dok smo mi vladali znalo se, posle mature klaker ili kabeza, pa u biblioteku dok se ne zatvori ili na pesnicko vece.


Ovoga bi i Sojic pobedio na izborima. . . mozda bivsi profesor i nije najgore resenje za DS?

ignjat

pre 10 godina

Đilasa očigledno hvata panika. Nije se snašao na mestu predsednika, stalno se pojavljuju nove afere u koje su umešani funkcioneri DS-a, a i afere sa beogradaskim funkcionerima DS-a su počele da se otkrivaju. Kao rezultat svega toga rejting DS-a konstantno opada, a Đilas ne zna kako da povrati stranku i u panici pravi još veće greške, koje dodatno srozavaju rejting stranke.

Katarina

pre 10 godina

Umesto da Dilas shvati da je on samo servis gradjana i da na svako pitanje on mora da odgovori sa duznim postovanjem,on se ponasa kao da je grad Beograd njegova firma pa niko onda nista ne sme da ga pita niti da mu kaze.Novinarka je bila ok,pitala ga je neka pitanja na koja on treba da odgovori a on se tako bahato ophodio prema njoj a samim tim i prema gradjanima koje njegovi odgovori vrlo zanimaju i zivotno doticu.A sto se obdanista tice,SIGURNO nisu ista kao u Becu,sto on tvrdi.Neverovatno sta covek prica!Mozda ima toliko para i moci pa je malo izasao iz realnosti ali treba neko da mu kaze da se malo spusti na zemlju.

bbbbbb

pre 10 godina

@aaaaaaaaa
"Beograd uz Djilasa!!!!"
Sigurno je tebe Djilas obezbedio dobro kao sto veci deo gradjana nije pa ga podrzavas, ja bas mislim obrnuto da vise Beograd nije uz njega.

MIKI

pre 10 godina

Koliko ste vi iz DS krali mi smo mnogo bogata zemlja.Živim za taj dan kad ce da se donese zakon neki drastičan za vas koji ste ojadili ovu našu prelepu Srbiju.

Ace88

pre 10 godina

Ako clanovi DS-a ne mogu da prihvate da Djilas vodi tu stranku, stvarno ne razumem kako onda ocekuje da ga obican narod prihvati? Kako ne shvata da mu je vreme da se povuce sa politicke scene Srbije?

Sokolovic

pre 10 godina

Sto se tice mosta na Adi, muka mi je od te price. Svima je jasno da je aktuelni gradonacelnik sebi sagradio hram, koji ce nas do kraja godine kostati 2,5 milijarde evra. U siromasnoj drzavi stajace najskuplji most na svetu. To nam je u amanet ostavio Dragance!

Noca

pre 10 godina

Djilasu sada smeta B92 jel nije objektivna,samo sto novinarka pitala ga je neka pitanja na koja on treba da odgovori a on se tako bahato ophodio prema njoj,Djilas je pokusao da prikaze da Beograd pod njegovom vlascu da je skoro kao Bec sto je van svake pameti.

panonski

pre 10 godina

Volim ove demokrate, sto sada, sve znaju.. I sta treba u ekonomiji i sta treba u prosveti i na Kosovu. Prosto sam zapanjen koliko su ljudi progledali u zadnjih godinu dana.. Pa sto to sve niste radili, a sto sada pricate ? Jel vasi ministri zadnjih 12 godina nisu znali za te "istinske planove razvoja Srbije" . Zasto Vam onda kadrovi zavrsavaju po sudovima i zatvorima ? Rezultate izbora u Kosjericu necu ni da pominjem :)..

MACAK - U - CIZMAMA

pre 10 godina

Mislim da Dragan Djilas nije u pravu kada kaze, da se ne boji nicega u zivotu. Nije u pravu mora da se plasi suda naroda na izborima. On je taj koji meri svaciji rad pa tako i njegov. kaze da se mnogi, jos nisu navikli da je on na celu DS. Tu ima jedan veliki problem, bojim se da se oni naviknu na to, da DS ne ce ni postojati, ili ce se boriti da predju cenzus. Sto se tice mosta na Adi morace da polozi racune gradjanima Beograda kad tad.

VOJNO NEUTRALNA

pre 10 godina

Drugim stranka se zamera sto navodno nemaju kadra ali ako ce zemlju da vodi kadar kakav ima DS onda mi u ovoj zemlji nemamo sta da trazimo jer smo upravo taj kadar videli na delu prethodnih godina.

Razocarani Demokrata

pre 10 godina

Djilas:Neplasim se niceg u zivotu:Ako se neplasite nicega u zivotu zbog cega ste u danasnjoj emisiji kaziprst drzali glavu dole i zasto ste na pomen koliko je kostao most na Adi poceli da menjate glas.

Radoznali

pre 10 godina

Akorezultati izbora po malim gradovima i opstinama, u razlicitim delovima zemlje, nisu reper, onda stvarno ne znam sta je reper. Pa narod je vec u vise opstina pokazao kome daje podrsku, a to svakako nije DS na celu sa Djilasom

mikula

pre 10 godina

Ma šta hoće više od Đilasa? Zahvaljujući Đilasu Beograd ima najskuplji nefunkcionalan most u Evropi. Treba da smo ponosni na to, jer ćemo to neviđeno građevinsko ostvarenje otplaćivati decenijama. Gos. Đilasu, ne osvrćite se se na kritke i radite po svome, i obećavajte i dalje.

jeftingasizrusije

pre 10 godina

A trebalo bi... vi politicari... da se plasite naroda!!! Ali... avaj... ovaj narod se ponasa i razmislja kao ovca... zato... opusteno!!!

moler

pre 10 godina

Gledao sam emisiju u kojoj je gostovao Dragan Djilas i mislim da je jutrosnji nastup najslabije njegovo izdanje i da je samo jos vise odaljilo glasace od DS-a.

AKE

pre 10 godina

Trebao bi druze da se plasis i te kako dzaba ti i te pare i sve sto si stekao...kada nikad neces moci mirno da spavas ni ti ni vecina iz vrha tvoje stranke.........

Sofronije

pre 10 godina

Djilas nije u stanju ni svoju stranku da vodi a kamoli Beograd.To što ima više kandidata za predsednika gradskog odbora Beograda nije odraz demokratije u DS, već pokazatelj da je stranka u rasulu.

SolidSnake

pre 10 godina

Ne znam u kojoj zemlji ti zivis? Citiram "rejting iz meseca u mesec raste", pa gospodine Djilas ne bih rekao da vam bas raste mislim da znatno pada vas rejting, i dalje mazete narodu oci!!!!!

ljubomir

pre 10 godina

Svako od nas ima neki strah u zivotu,samo je pitanje kada ce da ispliva na povrsinu.Ti bi po meni trebao da se bojis kada tvoj rad kao gradonacelnika dodje pod lupu provera neke komisije,ima tu dosta nelogicnih poteza koji su na stetu gradjana Beograda.

Super Mario

pre 10 godina

Kosjerić sigurno nije reper jer vi ne biste mogli na republičom nivou da imate ni 18%. Kako vreme prolazi, DS sa tobom na čelu tone sve dublje i to su fakti. I znaj, ako se sprovodi zakon i ljudi koji su kršili zakon odgovaraju, to nije progon, nego pravna država.

Milos

pre 10 godina

Tesko da iko ko zeli dobro DS-u, moze da prihvati i da se pomiri sa cinjenicom da je covek kao gdin Djilas na celu stranke. Na svu srecu, 5 Oktobra smo shvatili i naucili da niko nije nesmenljiv.

Barkoh`ba

pre 10 godina

Meni se vise cini da je sve farsa i da je Demokratska stranka u velikim problemima. I da se izvuce iz ove krize, DS vise nikada nece biti velika i mocna, a o vlasti mogu samo da sanjaju. Mislim da su sve kredite potrosili I da Dragan Djilas ne radi dobro svoj posao.

Jel da

pre 10 godina

Rece neko koga svuda prati obezbedjenje. Svaki put dva auta idu, prvo izadje obezbedjenje da osmotri situaciju, pa posle 20ak sekundi i on.

smrtnik

pre 10 godina

Mi obicni gradjani se plasimo za nasu buducnost i buducnost nase dece, jer ste nas opljackali i doveli drzavu do ruba ambisa. Naravno da se ti ne plasis nikog jer imas mnogo para koje si ''posteno'' zaradio.

Ceca

pre 10 godina

Postoji mnogo reci koje bi dobro objasnile ovo jutrosnje pojavljivanje, ali slika govori vise od 1000 reci. Jutros ste pred sobom imali prilike da vidite jednog coveka koji moli za oprost jer zna da je vrlo blizu momenat obdanjivanja dela koje nije trebao da pocini. Videli ste coveka koji se nudi da ucestvuje u vlasti, tako sto ce svojim "sposobnim" kadrovima, zameniti nesposobne ali u jednom trenutku nuzne kadrove URS-a i SPS-a.

bananica

pre 10 godina

Ja sam od onih koji su mislili da je Tadic kriv za propast DS-a I da ce Djilas stranku dovesti u red. Ispalo je da je samo unazadio, produbio postojece probleme I doterao DS do ivice propasti. Da li je u pitanju neiskustvo u vodjenju ovakvog aparata ili nadmenost bogatog pojedinca ne znam, ali upecatljiva je slika Dragana Djilasa koji je izgubio svaki kredibilitet.

Milion

pre 10 godina

Mnogo ambicije malo kondicije. Zaleteo se Djilas ambiciozno da trci maraton, a ostao je bez daha vec na samom startu. Sto ga vise slusam,sve vise mi se cini da gubi dodir sa realnoscu. Ona izjava od juce(kako se kandidati kriju iza lidera) je trebala biti uvertira za jutrosnje gostovanje, a i jedno i drugo su samo prosti pokazatelji da gradonacelnik gubi konce u svim segmentima.Danasnji dan treba da donese jos neke bitne vesti rekao bih. Ukoliko ne bude danas onda do kraja nedelje mora biti...

ns

pre 10 godina

Gospodin Djilas govori o demokratiji jer je to razlog za vise kandidata za izbor predsednika Gradskog odbora stranke. Pa kada je on "biran" za predsednika, nije se pitalo clanstvo i nije bio pravi izbor nego njegov dogovor sa Tadicem, sto bas i nije bilo demokratski. A to sto ga ljudi iz stranke ne prepoznaju kao svog predsednika je dovoljan odgovor. Ne mozes doci na vlast na bahat nacin, bez demokratske procedure i ocekivati da te ljudi postuju. Nece to ici. Nazalost, procice dosta vremena za nas, to je nase izgubljeno vreme, vreme koje nam kradu kojekakvi politicari.

Voja

pre 10 godina

Djilas i koncenzus oko Kosova, ekonomije.. Zna li taj covek o cemu prica. Posto su nam prepostene demokrate unistile ekonomiju i privredu Srbije u poslednjih 15 godina, sad bi hteli sta? Da je potpuno dokrajce, ili prodaju ostatke?

Mosakis

pre 10 godina

Djilas nema podrsku ni medju svojim clanstvom,a kamoli medju narodom,da dodju sledeci izbori pa da i sam dodje u realnost i shvati da gradjane vise ne moze da prevari

gradjanin

pre 10 godina

Trebalo bi da se plasi pokradenih gradjana koji su ga doveli na vlast a sada su jako nezadovoljni njegovim radom jer ga ti gradjani nece podrzati sutra kada se opet kandiduje za gradonacelnika

boba

pre 10 godina

Djilase, pa ti nisi realan covek, kako za sebe kazes, ti se nadas rastu DS, kazes da se DS proganja, a po rezultatima DS ispada da si ti proganjao druge unazad godinama i to bi bilo realno a ne ono sto ti govoris.

lepše je s kulturom

pre 10 godina

A trebalo bi! Čovek je samo jedinka na Zemlji, nemoćna da se odupre silama prirode. Jednom dat život nema reprizu. I treba ga proživeti humano i pošteno a ne bahato.

UNION

pre 10 godina

Ne znam da li ste primetili njegovu gestikulaciju kada govori o vrticima i mostovima...Stalno odmahuje rukama i govori: ta deca,ti vrtici,za onu decu, taj most za onaj narod...Covek time upravo pokazuje nivo nezainteresovanosti za NASU DECU,NAS NAROD, NASE PARE I MOSTOVE.A pokazuje da su to za njega sve samo sredstva I objekti!
E da...nikada necu zaboraviti ono Djilasovo gostovanje kod I.I kada je rekao da prvo sto je uveo u gradsku upravu jeste da se gasi svetlo u kancelariji kada se izadje, i time su odmah ustedeli.

R2D2

pre 10 godina

Napade na Dinkica kao da se on tu juce stvorio. Pa zar nije bio i u njihovim vladama tu gde je i sad, zar nije ovo sve njihovo delo? Trudi se covek(ali bezuspesno) da prikaze kako je ovo stanje sada stvoreno, a jasno je kao dan da je sve to nasledje neodgovorne i bahate politike kojoj je predvodnik bio DS.

Neko iz mase

pre 10 godina

Neka neko proveri zasto u vodovodu i kanalizaciji u Beogradu posluje fantomska firma i preko nje su zaposleni radnici pod ugovorom.Sistem placanja ide preko posrednika koji sebi zadrzi procenat i radnik primi manju platu nego radnik koji je primljen u vodovodu.Sto posto proverite i videcete da je tacno i tako je vec niz godina unazad.Malo objektivnosti i istrazivackog rada i u Beogradu ne bi skodilo novinarima i mediskim kucama pogotovo sto su skoro sve iz Bg-a

papi

pre 10 godina

Interesantno kako sada vi demokrate imate resenje i za ekonomiju i za KiM i za sve, pa moram da pitam, pa sta ste radili zadnjih 12 godina!?

Милутин

pre 10 godina

Када се господину Ђиласу није свидело што новинарка Б92 има другачији став по питању обданишта у Београду и Бечу он је рекао "морам вам рећи да ви немате везе са мозгом".Срећа па Б92 има видео секцију па се то може лако видети.Неко ко претендује да води ДС,мора усвојити један начин обраћања и у оваквим случајевима.Оно што је рекао је врло танко и неубедљиво,чак тврди да ДС има добар резултат у Косјерићу.Не знам, ко у то може поверовати.За Динкића је у праву.На крају од целе ДС остаје само господин Мићуновић који нешто зна.Ђилас,Јеремић,Шутановац,Тадић су постигли врло мало.

CezarMilan

pre 10 godina

Problemi sa kojima se Beograd suocava nisu zanemarljivi. Podsetimo se da je u Beogradu zivot poskupeo za 70% I da beogradjani vrlo tesko I lose zive. Realim merama sve se moze stabilizovati, ali nazalost trenutno nemamo dovoljno zainteresovanu vlast, jer gradonacelnik muku muci da svojim partijskim saborcima postane autoritet, sto mu ne polazi za rukom.

Nebojsa

pre 10 godina

DS ima jako mnogo materijala za politicku borbu protiv SNS i Vucica. Mogu jednostavno da procesljaju internet i da naprave kompilaciju Vucicevih i Nikolicevih javnih istupa i iznetih stavova u proteklih 10 ili 20 godina, i da tako podsete ljude na to ko je pravi krivac za sveopstu krizu u Srbiji. Umesto tega, oni se bave sobom i postaju ranjivi cak i za potpuno naivne napade SNS-ove "pres sluzbe" ("sve zlo u Srbiji je posledica vladavine DS-a"). Aman ljudi, uozbiljite se, necu valjda ja da vas ucim...

Psiholog

pre 10 godina

Voditeljka Trninic je vise puta lepo pitala Djilasa da li se on to "nudi" (SNS-u) jer je njegovo izlaganje mahom vezano za nipodastavanje URS i SPS. Eto toliko o Djilasu.

Sokrat

pre 10 godina

Djilas kaže da se danas u Beogradu živi bolje nego pre četiri godine. Smešno!!! Situacija je gora nego ikad, koliko se ja sećam. Malverzacije, korupcija i stranačko zapošljavanje cvetaju u Beogradu.

Bankrot

pre 10 godina

Postoje 2 razloga iz kojih neko sebi moze da ne dozvoli strah. Prvo da nema krivice(sto u ovom slucaju nije) i drugo nedostatak pameti. Obzirom da ovde krivicu treba dokazati i da u ovakvu situaciju nije mogao doci glup covek jasno je da strah postoji iz razume se sasvim opravdanih razloga.

Žeks

pre 10 godina

Želim da verujem da Đilas želi dobro Srbiji, ali kad vidim da je oko sebe okupio ljude koji su koštali "glave" DS, onda sumnjam. Jedini argument je taj što su poslušni.

vojvodjanin

pre 10 godina

nekako mi se nisi svidjao ali polako uvidjam da su se svi urotili protiv i da se ponašaju kao da su doživeli kolektivnu amneziju. Ako izdržite ove pritiske ima nade za Srbiju inače ..gotovo.. sa svima nama.

brzalica

pre 10 godina

Mozda se vi g.Djilas ne plasite nicega ali vase stranacke kolege bi trebale da se plase zakona jer mnogi od njih su godinama krsili taj zakon a od vas se samo ocekuje da ih ne stitite u tome.

Magnituda 10

pre 10 godina

Prvo sam pomislio da je jutrosnje gostovanje afirmacija lika i dela D.Djilasa u svrhu samorekalmiranja, a onda sam shvatio da je ovo pokajnicki gest i moleban za oprost. U jutrosnjoj emisiji videli ste gostovanje gresnog coveka koji se ne stidi da prizna. Otvoreno se ponudio da zameni URS i SPS u vladi

Les visitors

pre 10 godina

Ne znam da li ste primetili njegovu gestikulaciju kada govori o vrticimai mostovima...Stalno odmahuje rukama i govori: ta deca,ti vrtici,za onu decu, taj most za onaj narod...Covek time upravo pokazuje nivo nezainteresovanosti za NASU DECU, NAS NAROD, NASE PARE I MOSTOVE. A pokazuje da su to za njega sve samo sredstva. E da...nikada necu zaboraviti ono Djilasovo gostovanje kod I.I kada je rekao da prvo sto je uveo u gradsku upravu jeste da se gasi svetlo u kancelariji kada se izadje, i time su odmah ustedeli.

Komšija

pre 10 godina

"...kako bi neke mudre glave, a ne samo političari, došli do rešenja."
Ovo je velika istina, bravo Đilas, pogodio si suštinu problema ove države.

svetlanast.

pre 10 godina

vernici se plase boga /ma kako ga zvali/.
ateisti se plase sopstvene savesti ali i osude zajednice /ako urade nesto lose/.
dragan djilas bi mogao da se plasi dusa predaka koje su boravile u nepotrebno posecenim platanima u bulevaru kralja aleksandra /i na dugim mestima po beogradu/.
abordzini starosedeoci u australiji veruju u to, cak tvrde da stabla medjusobno razgovaraju.
po bezobzirnosti dragan djilas potseca na slobodana milosevica i trebalo bi ga dok je jos to moguce - ZAUSTAVITI.
inace, posle "lekcija" koje je "ocitao" suzani trninic, jednoj od najboljih novinarki - b92 bi trebalo da ga ignorise.

ZoranNS

pre 10 godina

Nerviraju me kapitulantske reči Đilasa, "Vučić je sada najači" pa mu nudi saradnju, ako je Vučić najači i DS to priznaje i nudi ideje, onda neću da glasam za DS nego za Vučića. Đilase, ako je Vučić najači onda se bori da najači budeš ti i DS, jasno mi je što Dinkić podilazi Vučiću, on nema izbora sa svojih 2-3 podto glasova, ali DS??????

Milan L. NS

pre 10 godina

Iz Đilasovih reči provejava opet pretnja svima onima u DS-u koji se suprostave predsedniku stranke. Đilas je uveo strahovladu u DS, i od tog diktatorskog načina vođenja demokratske stranke ne odstupa, pa u DS-u danas nema ni D od demokratije, ali zato ima D od diktature, a upravo to je jedan od razloga sve manjeg rejtinga DS-a. Međutim, bojim se, da će dok Đilas to ne shvati, tada već biti kasno za DS. Posle Đilasove vladavine, jer svakoj vladavini dođe kraj, DS-u će trebati nekoliko godina da povrati glasače koje je Đilas oterao, i tera ih i dalje, svakim svojim pojavljivanjem u javnosti.

DraganaGaga

pre 10 godina

Imali smo priliku poslednjih godinu dana da vidimo kakvi se "demokratski" procesi odvijaju u Demokratskoj stranci. Nekadasnji predsednik stranke ucenjen da mora da ode sa te funkcije, sadasnji je covek popularan u krugu dvojke u glavnom gradu, jedan od visokih funkcionera se tereti za ucestvovanje u korupcionaskim radnjama, a ostali se medjusobno optuzuju. Svako prica svoju pricu, svako trazi krivca u drugom, svako izdaje ideale da bi se priklonio trenutno popularnijoj struji unutar stranke. A predsednik DS-a govori o visokom stepenu demokratije u unutarstranackim izborima u Beogradu. Demokratija na delu, nema sta.

Kuramoca

pre 10 godina

Sramota je sto B92 pusta ovog Djilasa da ovako pljuje po Dinkicu.
Dinkic je veliki strucnjak,
Srbija je izasla iz recesije,
zaustavljena je nezaposlenost,
Fijat bi bankrotirao da ga on nije doveo u Srbiju,
penzije i plate rastu,
kurs pada, Toma je naucio i engleski,
Kosovo je Srpsko i slobodno,
Porezi su manji, benzin jeftinih,
Vucica voli cela Srbija... pa sta vise hoce taj Djilas?!

Duribaba

pre 10 godina

Djilas je jasno stavio do znanja svoju poziciju jucerasnjim izjavama, a ovim jutrosnjim gostovanjem je i zacementirao. DS postaje stranka bez perspektive...nazalost. Zasto na zalost? Da bi vlast bila jos bolja potrebna je dobra opozicija, a sa Djilasom na celu DS toga nema.On se svim silama trudi da uspostavi jednoumlje u stranci i to ce biti pogubno za njih.

Filijala Blace

pre 10 godina

Iako Djilas igra na kartu kratke memorije u Srba mislim da mu nece proci jer je ipak sve to vrlo sveze. Kako je mogao da pomisli da dezavuise narod sa Dinkicem i svojim "neucestovanjem" u stvaranju ovako loseg zivota kada su svakodnevno vidne cinjenice i gotovo svakog momenta se lako podsetimo toga.

Noca

pre 10 godina

Ako izbori po opstinama nisu merodani pokazatelj podrske, neka Djilas odmah rapise izbore u Beogradu,da pokaze svoju snagu skojom pokusava da obmanjuje javnost,prvi pokazatelj podrske DS i Djilasu bice izbori u Zemunu.

Predrag

pre 10 godina

@Generalno niko nije zadovoljan stanjem u Beogradu, jer je ocigladno da sve uradjeno ide na ruku licnoj promociji aktuelnog gradonacelnika.

A jel recimo u novoizgrađena obdaništa idu neka deca ili Đilas ide u njih? Sram vas bilo za navedeni komentar, ljudi dnevno koriste objekte/usluge koje im je grad omogućio a od Vučića bukvalno nemam ništa, ali bukvalno. Ako neko misli da je Vučić nešto konkretno obezbedio građanima Beograda a da to oni i koriste neka napiše.

Predrag

pre 10 godina

Da mogu nazadnjaci bi ga odavno za nešto procesuirali. Đilas je izuzetno pametan i radan čovek (dipl. mašinski inženjer, uspešan u poslu, dva braka, četvoro dece) tako da su samo puste želje nazadnjaka i njihovih komentatora ovde da će Đilas biti optužen.

velja

pre 10 godina

Najbitnije je da je nešto počelo da se menja,sva podrška vladi i radu, a sada kontinualno (bez zastoja) u promene i mi ćemo biti mala bogata zemlja.

StefanBU

pre 10 godina

Dragane izbaci i Sutanovca iz stranke, i sve one koji nisu radili dobar posao... Ukljuci mlade, sposobne i ambiciozne strucnjake odavde i iz inostranstva ako treba, u svim opstinskim odborima postavi najstrucnije a ne najpodobnije i vrati se na vlast! Ako to uradis, verujem da ces u skorije vreme dobiti ponovo priliku da vodis Srbiju! Dokazi da mendazer moze da vodi Srbiju, jer i Srbiji treba red,rad i disciplina kao sto to funkcionise u uspesnim firmama!

lale

pre 10 godina

katarina @ upravu su! ali me čudi kako nemas slican komentar za Vučka koji se ponasa kao da je kralj Srbije i niko i nigde ne sme kritikovati ovu vlast! ja ne pamtim ni jednu vlast u zadnjih 20god da je na realne i istinite kritike reagovala napadanjem! ok neka bude da je za sve kriv DS do maja 2012god ALI ko je kriv za zadnjih godinu dana? jel mozda Djilas? e vise nemate opravdanje za nerad!!!

Marija Simonović

pre 10 godina

Jedino što je iz ovog teksta jasno, jeste da gospodin Đilas nije nikakav "reper" za politička dešavanja u Srbiji, kao ni u sopstvenoj stranci, naprotiv, on je "izgubio kompas". U Kosjeriću je 8,5% birača glasalo za listu Srpskog pokreta obnove, koji je izašao samostalno na te izbore, dok se drugi "kriju" iza svojih stranačkih lidera, ili računaju na vernost svojih glasača zbog "stare slave".

Rke Koke

pre 10 godina

TRAGIČNO I ZASTRAŠUJUĆE koliko sve liči na 2002/2003!
I tada smo imali "lopova, kriminalca, izdajnika..." Đinđića, i "veliku poštenjačinu i spasioca" Koštunicu. Velikom delu naroda je tada delovalo nemoguće da će ikada promeniti mišljenje, pa onda... I sada imamo fanatičnu mržnju i fanatičnu ljubav na delu, bez uplitanja razuma. Prilično sam uveren da će Vučić Srbiju spasiti i unaprediti baš koliko i Koštunica, samo se nadam da Đilas neće završiti kao Đinđić. Strašno je koliko kao narod ne napredujemo, ne izvlačimo pouke, ništa ne razumemo.

mirko

pre 10 godina

Voditeljka Trninic je vise puta lepo pitala Djilasa da li se on to "nudi" (SNS-u) jer je njegovo izlaganje mahom vezano za nipodastavanje URS i SPS. Eto toliko o Djilasu.
(Psiholog, 27. maj 2013 10:53)
Pisac komentara kao i voditeljka nisu dobro čuli, a Đilas je nekoliko puta ponovio da odgovornost nije samo na Dinkiću, jer njegove zakone u Skupštini izglasava cela koalicija na vlasti. To što DS podržava neke strateške odluke važne za državu Srbiju, i u tom smislu nudi saradnju nema nikakve veze sa nekim budućim savezima.
LJudi su navikli da opozicija mehanički bude protiv svega što predlaže vlast, bio je to manir radikala, i onih sa bedžom, a i onih bez bedža, ali to ne rade državotvorne stranke, nego oni koji žele biti u vlasti po svaku cenu. DS to nije nikada radila, pa ni sada.
Ako neko uporedi ovaj Đilasov intervju sa intervjuima sns-ovaca u vreme kada su bili opozicija razumeće bitnu razliku.

lale

pre 10 godina

vucko bese obecao milijarde investicina i 0000 zaduzivanja! godinu dana posle vučko je ispunio obecanje ali je zamenio brojke pa tako danas imamo 00000000000 investicija ali i 4 000 000 000 novog duga

Beogradjanin starosedelac

pre 10 godina

Neverovatni komentari citaoca Kurira lista koji krpi Djilasa mesecima kao spanska serija. Vama kritizeri se Djilas ne obraca.Obraca se obrazovanim i pametnim ljudima ljudima koji ne citaju Kurir, ne gledaju Pink.Obraca se ljudima koji imaju skole,koji su procitali neku knjigu u zivotu,koji se kupaju ako ne dvaputa dnevo onda barem jednom, koji imaju sve zube u glavi, koji ne prave galamu i slusaju 24 sata zvuke rodnog kraja, koji ne ostavljaju kupus i taj kupus smrdi po zgradama do jula meseca, koji ne suse ves na balkonu zajedno sa vencima luka i paprika, koji ne ostavljaju cipele ispred ulaznih vrata. Ko ima mozga shvatice sta je rekao.A takvih je barem u Beogradu 36%.Da ne govorim u Vojvodini, Novom Sadu, Sapcu,Uzicu,Krusevcu

spacabound

pre 10 godina

Pa da li se Djilas Boga boji.Upropastio je gradjane nemaju ni osnovno a on bez srama nikoga se ne plasi.Nije se ni Miskovic plasio pa gde je sada ????
(Sladjanaa, 27. maj 2013 12:00)

Omladinko SNSa, cime te je unistio Djilas??!! Jesi li ti uopste iz Beograda??

lale

pre 10 godina

dok su bili opozicija SNS je kritikovao i pretio da ce uhapsiti Dinkica( najveceg krivca za propast ekonomije---- ovo su reci Vučka u kampanji ) a danas ga brane i podrzavaju, prosto ne verovatno

MilanCh

pre 10 godina

Svaka promena je teska.
Pojedinici jos ne mogu da se pomire sa cinjenicom da zbog njihovog rada nisu vise na polozajima gde su bili i sada im ova promena u stranci ne odgovara. Sasvim je razumljivo da bi oni ostavili status qvo kako je i bilo, ali...

Gradonacelnik je pravi i svaka njemu cast kako se bori u uslovima kada je u opsadi i izolaciji ove vlasti koja nista konkretno ne radi.

Vladica

pre 10 godina

Čitam ove komentare - vi meni ljudi niste jasni, stvarno.
Ovaj Đilas je opozicija. To znači da nije na vlasti :). To, takođe znači, da ne samo da ima pravo, nego da mu je posao da kritikuje vlast.
Što to shvatate lično? :)

taština praznine

pre 10 godina

E vidiš ja se plašim, ti prijatelju nemaš ni mentalnih, ni moralnih, ni ljudskih preduslova da vodiš DS ali zato imaš ogromnu sujetu i želju za apsolutizmom. Očajna kombinacija.

Sa tobom na čelu DS-a dolazimo do vrlo neprijatnog zaključka kako navodno SNS nema alternativu. Imao bi je kada bi opozicija bila kvalitetna ali ovako sa hipotekom Tadićevih kleptomana i sa zamenom u vidu apsolutiste koji se besprizorno obogatio dok je zemlja propadala, plašim se da nam predstoji vrlo dug period u kome DS neće ni primirisati vlasti.

snežana

pre 10 godina

Ako su neki zaboravili, mi Beogrdjani, nismo sta su radili razni vucici, nikolici, dacici, svih ovih godina. Kako ono kazu nisu shvatali pad berlinskog zida..... ha, ha, Nisu ni danas shvatili. Glasajte i dalje za vucice, i slicne i bacajte smece preko terase i van kontejnera. Ali, Beograd vam se nece dati.

Svetlana Novak

pre 10 godina

Razumem sve ove smesne zadate kometare SNS-ovaca, ali ih naravno ne opravdavam. Cela Srbija, koja cesto pominje Turke, kao razlog svog propadanja, nije zaboravila, niti izgubila niti jezik, niti veru u svih skoro 500 godina vazalstva, ali je zato u 60 godina komunizma izgubila mnoge teritorije gde je vekovima zivao srpski narod, u svojoj ili nekoj susednoj drzavi. Nije to tema, tako je. Ali je tema da je tu istu Tursku, na Evropski nivo, digao jedan Turcin koji se zvao Ataturk. Vi SNS-ovci bi o istom Gospodinu Ataturku, pricali kao sada o Djilasu. To je strah, drgi moji, strah od boljega, bolje obrazovanog, od talentovanijeg, od efikasnijeg, od postenijeg, od onog koji ne prica bajke, vec radi i tera da se radi. Tu je nezgoda. Sigurno je da bi Dragan Djilas, za relativno kratko vreme, za istoriju je prekratko i 10 godina, oporavio Srbiju da je niko ne prepozna. Ali vama SNO-ovcima, SPS-ovcima, SPO-ovcima, onim sirotima URS-anima, ne trebaju taki, jasni, kratki, efikasni i dosledni. Vama treba lelemudjenje, pa tako i zivite. Nazalost cele Srbije. Nazalost ni oni koji su otisli i kojji bi se vratili da ih Dragan Djilas pozove, nisu srecni zbog svega sto je objektivna stvarnost. Medjutim, treba se boriti, mora i uvek je bilo da boljitak nadje put, a da nije tako jos uvek bi ziveli u kamenom dobu. SN

Ivana

pre 10 godina

Nisu ljudi navikli da imaju red, zato i ne odgovara Đilas. DS je godinama u rasulu, svako je radio šta mu je palo na pamet, pa je i logično da se sada bune takvi.

Silvester

pre 10 godina

Ti se ne plašiš i ne stidiš ničega, i to sa pravom. Dobro znaš da su sve partije izvezane kao svinjska creva, a ta tvoja patetika o nepostojećim zajedničkim strategijama nije tačna - pljačka je jedino što vas zanima, samo je pitanje ko će više a ko manje. Tu sve partije imaju konsenzus. Ovo što pričaš o ekonomiji, obrazovanju, Kosovu itd... ma do toga ti je stalo kao do lanjskog snega.

Алекса, ПО

pre 10 godina

Лепо наш народ каже да се успех најтеже прашта. Тако ни председник ДС није могао, а да не дирне у СПО који се, мало по мало, враћа на сцену. Више од 20 година им је СПО био највећи, а можда и једини, политички противник. Стари комплекси из деведесетих су прорадили. Једина им је борба била да, не бирајући средстава, отимају чланове и симпатизере СПО, служећи се притом најгнуснијим лажима и подметачинама. Боље би било градоначелнику Београда да остави СПО на миру и да мисли на своју странку. Рецимо једна од тема за размишљање би могла да му буде, како то да је пола министара из бивше владе у затвору или колико му је бивших градоначелника и локалних руководиоца широм Србије, такође, по затворима.

Siniša BG

pre 10 godina

Upravo sam odgledao intervju, pošto ja mnogo ne verujem u pisanje medija, već u ono što čujem i vidim....

Svi bi vi da bude jeftin prevoz, obdanište, da budu škole i obdaništa kao u Beču, da budu novi autobusi, tramvaji, trojbusi...da đaci dobiju besplatne udžbenike, penzioneri sa malim primanjima pomoć, trudnice pomoć...a odakle sve to finansirati kada je budžet Beograda 600 miliona i kada najveći deo prihoda odlazi u republički budžet. Npr. od svake mesečne karte za prevoz 640 dinara je PDV i ide u republički budžet, pa neka ukinu plaćanje pdv i prevoz će biti jeftiniji. Od svakog računa za infostan 20% ide u republički budžet itd. Kako to da B92 ne zna koliko košta most na Adi, to je veoma, veoma čudno za tako ozbiljan medij, a to je vrlo lako proveriti, a ne da se pričaju laži i ponavlja ono što govore(lažu) pojedine partije. Odbranićemo se mi i od ove napasti, kao i od Miloševića, ništa ne brinite.

Neverovatno

pre 10 godina

Neverovatno. Ne smes da kritikujes. Cim kritikujes jave se ovi iz SNS-a a poceli i iz URS-a. Sta to govori? Da ih istina pogadja. Dinkic svojim poreskim zakonom je ostetio sve gradove, a najvise Beograd, jer je u Beogradu 1/3 srpske privrede. Nije isto kada je budzet u Kursumliji budzet manji za 20 hiljada evra i Beogradu gde je to 200 miliona evra. I sve sto je Djilas rekao u pravu je.

Skeptik

pre 10 godina

Kako ja vidim stvari, problem sa Đilasom je (između ostalog) i to što je - drugačiji.
Doživljavam ga kao menadžera - deluje mi da je navikao da radi, ide prečicama, efikasno deluje i - misli. Imam utisak i da ima kratak fitilj :).
Ukratko - čovek koji se ne služi teškim, dramatičnim rečima, patetikom, koji slabo nešto ume da presipa iz šupljeg u prazno, i koji smatra da je biti gradonačelnik POSAO, a ne FUNKCIJA.

Kome zaboga tako šta može da se dopadne? :D

dobri

pre 10 godina

Volja gradjana je da bolje i kvalitetnije zive, a ne znam kako im je to DS omogucio za onih 12 godina vladavine. Nije mi jasno po kojim je to kriterijumima jedino DS Bogom dan da bude alfa I omega srpske politike. Predsednik DS-a je ipak mali igrac u ovim velikim politickim igrarijama, ne snalazi se najbolje. Neko jednostvno nema tolike kapacitete koliko god da se trudi.

Demokrata

pre 10 godina

Normalno da neki ne mogu da vas prihvate. Niti ono, baš ličite na političara, ako ćemo fer, niti (očito) vaša politika liči na onu "lako ćemo" koju je vodio Tadić. Poštovao sam našeg bivšeg predsednika, ali i previše kompromisa (ostalo da ne pominjem) je dovelo DS dovde...

Iskreno? Uveren sam da mora oštro, i još oštrije. Kome se ne dopada - nije shvatio. Period.

ZA * JEL DA*

pre 10 godina

Kažete cuvaju Djilasa dva automobila ispred a onda dva pozadi.
Izvinite a koliko kola prate vašeg Predsednika i Prvog, jer im presecaju KOLONU. Ko se nalazi u koloni?

Plavi

pre 10 godina

Zanimljivo kao se Đilas uhvatio i za SPO? To je ono što izgleda plaši demokrate da SPO ponovo postane respektabilna snaga na srpskoj političkoj sceni. Verujem da bi sve ovo mnogo drugačije izgledalo da SPO nije istisnut iz DOS-a i sistematski uništavan.

Powerd

pre 10 godina

To sto Djilas kaze da se ne plasi, ne mora da znaci da se stvarno ne plasi. Mislim da je jutrosnje gostovanje imalo za cilj izvinjenje. Sva ova prica usmerena na Dinkica imala je kao motiv rasterecenje SNS-a za lose stanje ekonomije(sto je istina)a time se DS stavlja na raspolaganje kao potencijlani partner kada se SNS resi Dinkica. Dakle ovo je bilo samo izvinjenje kako bi se spasio do onoga sto mu sledi i nametnuo kao potencijalni partner ukoliko do oprosta dodje.

Vuksan88

pre 10 godina

Kada dodje do novih izbora, a izvesno je da u doglednom periodu ce doci, zatvori ce biti puni bivsih politicara i funkcionera.

Rosuljac

pre 10 godina

Gledacete vi g.Djilas SPO-u u ledja veoma brzo.Pokusali ste zajedno sa komunjarama da ga unistite ali ocigledno niste uspeli.

kićan

pre 10 godina

Đilas, svakom svojom izjavom, pokazuje da je njegov izbor za predsednika DS-a bila velika greška. Mislim da je krajnje vreme da neko, ko misli dobro DS-u, a ko ima uticaja na Đilasa, da Đilasu dobronameran savet da mesto predsednika DS-a prepusti nekom drugom.

BRANKO

pre 10 godina

Voditeljka je bila u pravu, kada je pitala Đilas zašto napada samo Dačića i Dinkića, a o SNS-u ćuti. To je pokazatelj da Đilas želi koaliciju sa SNS. Da li je to neko mogao da pretpostavi pre godinu dana, kada je DS odbacivao svaku mogućnost saradnje sa SNS-om, a sada bi jedva čekao da uleti sa SNS u koaliciju. Međutim, okreće se kolo sreće, pa sada više o tome ne odlučuje DS, nego je odluka na SNS, jer sada SNS može da bira sa kim će u koaliciju.

Grumpy

pre 10 godina

"dodaje da sa ovim ministrima koji su sada u vladi, Srbija ne može napred i da kako to građani budu shvatali, tako će i rasti podrška DS." - Pre će napred sa ovim ministrima, nego sa onima koji su mutnim poslovima krasili prošle vlade. A, ako neko baš ne radi kako treba, ne sumnjam da će biti zamenjen, posebno ako je u pitanju neko iz sns-a, jer Vučić to sigurno neće tolerisati, on je svima jasno stavio do znanja da mu je osnovni interes dobro naroda.

Novak81

pre 10 godina

"Sve sto bilo ko izjavi u Kuriru za mene ne postoji. Most kosta 160 miliona evra, svaki dinar se zna gde je otisao, komisija izabrala idejno resenje sa akademikom Hajdinom na celu“, rekao je Dzilas i dodao da je ponosan na taj projekat posto su u Beogradu smanjene guzve, i da ce ove godine biti gotove i sve pristupne saobracajnice.

preposteni Djilas... a ako je ovo laz, zasto ih ne tuzi? ionako je najavljivao kojekakve tuzbe

zodiac

pre 10 godina

Ne plasis se nicega, zato sto si bogat i bahat, u zemlji u kojoj vlada bezakonje. Da ima zakona i pravde, ne bi bio ni bogat, ni bahat, i plasio bi se mnogo cega.

Pavladoljska

pre 10 godina

Svasta covek naprica za ovih pola sata a tolike je godine proveo ne rekavsi nista...Na osnovu cega misli da ce mu se ukazati poverenje ? Na osnovu lake konverzacije i lepo upakovanih obecanja? Tu smo gde jesmo zahvaljujuci Tvom
necinjenju, anticinjenju ili zmurenju !
Svaki posten covek nema cega da se plasi i mirno spava.
Ne vidim cemu Djilasova opaska....?

Aleksandra

pre 10 godina

Bolje cutite i nesramotite se jer ste juce pokazali koliko se plasite i to pred nekoliko miliona gledalaca u emisiji Kaziprst.

Grof Monarhista

pre 10 godina

Mislim da bi gospodinu gradonačelniku, inače ljubimcu Subnora bolje bilo da vodi računa o svom preduzeću koje se strmoglavo srozava, nego da razmišlja o tome koliko će SPO osvojiti glasova na sledećim izborima.

q

pre 10 godina

Plasim se da ce most ostati kao spomenik jednog vremena kada se u Srbiji najbolje zivelo od prvog srpskog ustanka do danas i kada je Srbija isla napred. Danas Srbija polako klizi ka onome sto njeni gradjani najvise i vole... Diktaturi !

Predrag

pre 10 godina

Da mogu nazadnjaci bi ga odavno za nešto procesuirali. Đilas je izuzetno pametan i radan čovek (dipl. mašinski inženjer, uspešan u poslu, dva braka, četvoro dece) tako da su samo puste želje nazadnjaka i njihovih komentatora ovde da će Đilas biti optužen.

spacabound

pre 10 godina

Pa da li se Djilas Boga boji.Upropastio je gradjane nemaju ni osnovno a on bez srama nikoga se ne plasi.Nije se ni Miskovic plasio pa gde je sada ????
(Sladjanaa, 27. maj 2013 12:00)

Omladinko SNSa, cime te je unistio Djilas??!! Jesi li ti uopste iz Beograda??

Predrag

pre 10 godina

@Generalno niko nije zadovoljan stanjem u Beogradu, jer je ocigladno da sve uradjeno ide na ruku licnoj promociji aktuelnog gradonacelnika.

A jel recimo u novoizgrađena obdaništa idu neka deca ili Đilas ide u njih? Sram vas bilo za navedeni komentar, ljudi dnevno koriste objekte/usluge koje im je grad omogućio a od Vučića bukvalno nemam ništa, ali bukvalno. Ako neko misli da je Vučić nešto konkretno obezbedio građanima Beograda a da to oni i koriste neka napiše.

mirko

pre 10 godina

Voditeljka Trninic je vise puta lepo pitala Djilasa da li se on to "nudi" (SNS-u) jer je njegovo izlaganje mahom vezano za nipodastavanje URS i SPS. Eto toliko o Djilasu.
(Psiholog, 27. maj 2013 10:53)
Pisac komentara kao i voditeljka nisu dobro čuli, a Đilas je nekoliko puta ponovio da odgovornost nije samo na Dinkiću, jer njegove zakone u Skupštini izglasava cela koalicija na vlasti. To što DS podržava neke strateške odluke važne za državu Srbiju, i u tom smislu nudi saradnju nema nikakve veze sa nekim budućim savezima.
LJudi su navikli da opozicija mehanički bude protiv svega što predlaže vlast, bio je to manir radikala, i onih sa bedžom, a i onih bez bedža, ali to ne rade državotvorne stranke, nego oni koji žele biti u vlasti po svaku cenu. DS to nije nikada radila, pa ni sada.
Ako neko uporedi ovaj Đilasov intervju sa intervjuima sns-ovaca u vreme kada su bili opozicija razumeće bitnu razliku.

Kuramoca

pre 10 godina

Sramota je sto B92 pusta ovog Djilasa da ovako pljuje po Dinkicu.
Dinkic je veliki strucnjak,
Srbija je izasla iz recesije,
zaustavljena je nezaposlenost,
Fijat bi bankrotirao da ga on nije doveo u Srbiju,
penzije i plate rastu,
kurs pada, Toma je naucio i engleski,
Kosovo je Srpsko i slobodno,
Porezi su manji, benzin jeftinih,
Vucica voli cela Srbija... pa sta vise hoce taj Djilas?!

Svetlana Novak

pre 10 godina

Razumem sve ove smesne zadate kometare SNS-ovaca, ali ih naravno ne opravdavam. Cela Srbija, koja cesto pominje Turke, kao razlog svog propadanja, nije zaboravila, niti izgubila niti jezik, niti veru u svih skoro 500 godina vazalstva, ali je zato u 60 godina komunizma izgubila mnoge teritorije gde je vekovima zivao srpski narod, u svojoj ili nekoj susednoj drzavi. Nije to tema, tako je. Ali je tema da je tu istu Tursku, na Evropski nivo, digao jedan Turcin koji se zvao Ataturk. Vi SNS-ovci bi o istom Gospodinu Ataturku, pricali kao sada o Djilasu. To je strah, drgi moji, strah od boljega, bolje obrazovanog, od talentovanijeg, od efikasnijeg, od postenijeg, od onog koji ne prica bajke, vec radi i tera da se radi. Tu je nezgoda. Sigurno je da bi Dragan Djilas, za relativno kratko vreme, za istoriju je prekratko i 10 godina, oporavio Srbiju da je niko ne prepozna. Ali vama SNO-ovcima, SPS-ovcima, SPO-ovcima, onim sirotima URS-anima, ne trebaju taki, jasni, kratki, efikasni i dosledni. Vama treba lelemudjenje, pa tako i zivite. Nazalost cele Srbije. Nazalost ni oni koji su otisli i kojji bi se vratili da ih Dragan Djilas pozove, nisu srecni zbog svega sto je objektivna stvarnost. Medjutim, treba se boriti, mora i uvek je bilo da boljitak nadje put, a da nije tako jos uvek bi ziveli u kamenom dobu. SN

бт

pre 10 godina

"...svaki dinar se zna gde je otišao...", извини, мораћеш да објасниш где су отишли еври а не динари јер си Београђане задужио у еврима а не динарима.

Rke Koke

pre 10 godina

TRAGIČNO I ZASTRAŠUJUĆE koliko sve liči na 2002/2003!
I tada smo imali "lopova, kriminalca, izdajnika..." Đinđića, i "veliku poštenjačinu i spasioca" Koštunicu. Velikom delu naroda je tada delovalo nemoguće da će ikada promeniti mišljenje, pa onda... I sada imamo fanatičnu mržnju i fanatičnu ljubav na delu, bez uplitanja razuma. Prilično sam uveren da će Vučić Srbiju spasiti i unaprediti baš koliko i Koštunica, samo se nadam da Đilas neće završiti kao Đinđić. Strašno je koliko kao narod ne napredujemo, ne izvlačimo pouke, ništa ne razumemo.

snežana

pre 10 godina

Ako su neki zaboravili, mi Beogrdjani, nismo sta su radili razni vucici, nikolici, dacici, svih ovih godina. Kako ono kazu nisu shvatali pad berlinskog zida..... ha, ha, Nisu ni danas shvatili. Glasajte i dalje za vucice, i slicne i bacajte smece preko terase i van kontejnera. Ali, Beograd vam se nece dati.

MilanCh

pre 10 godina

Svaka promena je teska.
Pojedinici jos ne mogu da se pomire sa cinjenicom da zbog njihovog rada nisu vise na polozajima gde su bili i sada im ova promena u stranci ne odgovara. Sasvim je razumljivo da bi oni ostavili status qvo kako je i bilo, ali...

Gradonacelnik je pravi i svaka njemu cast kako se bori u uslovima kada je u opsadi i izolaciji ove vlasti koja nista konkretno ne radi.

Nebojsa

pre 10 godina

DS ima jako mnogo materijala za politicku borbu protiv SNS i Vucica. Mogu jednostavno da procesljaju internet i da naprave kompilaciju Vucicevih i Nikolicevih javnih istupa i iznetih stavova u proteklih 10 ili 20 godina, i da tako podsete ljude na to ko je pravi krivac za sveopstu krizu u Srbiji. Umesto tega, oni se bave sobom i postaju ranjivi cak i za potpuno naivne napade SNS-ove "pres sluzbe" ("sve zlo u Srbiji je posledica vladavine DS-a"). Aman ljudi, uozbiljite se, necu valjda ja da vas ucim...

Beogradjanin starosedelac

pre 10 godina

Neverovatni komentari citaoca Kurira lista koji krpi Djilasa mesecima kao spanska serija. Vama kritizeri se Djilas ne obraca.Obraca se obrazovanim i pametnim ljudima ljudima koji ne citaju Kurir, ne gledaju Pink.Obraca se ljudima koji imaju skole,koji su procitali neku knjigu u zivotu,koji se kupaju ako ne dvaputa dnevo onda barem jednom, koji imaju sve zube u glavi, koji ne prave galamu i slusaju 24 sata zvuke rodnog kraja, koji ne ostavljaju kupus i taj kupus smrdi po zgradama do jula meseca, koji ne suse ves na balkonu zajedno sa vencima luka i paprika, koji ne ostavljaju cipele ispred ulaznih vrata. Ko ima mozga shvatice sta je rekao.A takvih je barem u Beogradu 36%.Da ne govorim u Vojvodini, Novom Sadu, Sapcu,Uzicu,Krusevcu

vojvodjanin

pre 10 godina

nekako mi se nisi svidjao ali polako uvidjam da su se svi urotili protiv i da se ponašaju kao da su doživeli kolektivnu amneziju. Ako izdržite ove pritiske ima nade za Srbiju inače ..gotovo.. sa svima nama.

ZA * JEL DA*

pre 10 godina

Kažete cuvaju Djilasa dva automobila ispred a onda dva pozadi.
Izvinite a koliko kola prate vašeg Predsednika i Prvog, jer im presecaju KOLONU. Ko se nalazi u koloni?

Komšija

pre 10 godina

"...kako bi neke mudre glave, a ne samo političari, došli do rešenja."
Ovo je velika istina, bravo Đilas, pogodio si suštinu problema ove države.

lale

pre 10 godina

katarina @ upravu su! ali me čudi kako nemas slican komentar za Vučka koji se ponasa kao da je kralj Srbije i niko i nigde ne sme kritikovati ovu vlast! ja ne pamtim ni jednu vlast u zadnjih 20god da je na realne i istinite kritike reagovala napadanjem! ok neka bude da je za sve kriv DS do maja 2012god ALI ko je kriv za zadnjih godinu dana? jel mozda Djilas? e vise nemate opravdanje za nerad!!!

lale

pre 10 godina

vucko bese obecao milijarde investicina i 0000 zaduzivanja! godinu dana posle vučko je ispunio obecanje ali je zamenio brojke pa tako danas imamo 00000000000 investicija ali i 4 000 000 000 novog duga

sandra

pre 10 godina

Generalno niko nije zadovoljan stanjem u Beogradu, jer je ocigladno da sve uradjeno ide na ruku licnoj promociji aktuelnog gradonacelnika. Mislim da je grad sam po sebi mnogo bitniji.

ignjat

pre 10 godina

Đilasa očigledno hvata panika. Nije se snašao na mestu predsednika, stalno se pojavljuju nove afere u koje su umešani funkcioneri DS-a, a i afere sa beogradaskim funkcionerima DS-a su počele da se otkrivaju. Kao rezultat svega toga rejting DS-a konstantno opada, a Đilas ne zna kako da povrati stranku i u panici pravi još veće greške, koje dodatno srozavaju rejting stranke.

Neverovatno

pre 10 godina

Neverovatno. Ne smes da kritikujes. Cim kritikujes jave se ovi iz SNS-a a poceli i iz URS-a. Sta to govori? Da ih istina pogadja. Dinkic svojim poreskim zakonom je ostetio sve gradove, a najvise Beograd, jer je u Beogradu 1/3 srpske privrede. Nije isto kada je budzet u Kursumliji budzet manji za 20 hiljada evra i Beogradu gde je to 200 miliona evra. I sve sto je Djilas rekao u pravu je.

Siniša BG

pre 10 godina

Upravo sam odgledao intervju, pošto ja mnogo ne verujem u pisanje medija, već u ono što čujem i vidim....

Svi bi vi da bude jeftin prevoz, obdanište, da budu škole i obdaništa kao u Beču, da budu novi autobusi, tramvaji, trojbusi...da đaci dobiju besplatne udžbenike, penzioneri sa malim primanjima pomoć, trudnice pomoć...a odakle sve to finansirati kada je budžet Beograda 600 miliona i kada najveći deo prihoda odlazi u republički budžet. Npr. od svake mesečne karte za prevoz 640 dinara je PDV i ide u republički budžet, pa neka ukinu plaćanje pdv i prevoz će biti jeftiniji. Od svakog računa za infostan 20% ide u republički budžet itd. Kako to da B92 ne zna koliko košta most na Adi, to je veoma, veoma čudno za tako ozbiljan medij, a to je vrlo lako proveriti, a ne da se pričaju laži i ponavlja ono što govore(lažu) pojedine partije. Odbranićemo se mi i od ove napasti, kao i od Miloševića, ništa ne brinite.

lale

pre 10 godina

dok su bili opozicija SNS je kritikovao i pretio da ce uhapsiti Dinkica( najveceg krivca za propast ekonomije---- ovo su reci Vučka u kampanji ) a danas ga brane i podrzavaju, prosto ne verovatno

Skeptik

pre 10 godina

Kako ja vidim stvari, problem sa Đilasom je (između ostalog) i to što je - drugačiji.
Doživljavam ga kao menadžera - deluje mi da je navikao da radi, ide prečicama, efikasno deluje i - misli. Imam utisak i da ima kratak fitilj :).
Ukratko - čovek koji se ne služi teškim, dramatičnim rečima, patetikom, koji slabo nešto ume da presipa iz šupljeg u prazno, i koji smatra da je biti gradonačelnik POSAO, a ne FUNKCIJA.

Kome zaboga tako šta može da se dopadne? :D

Ivana

pre 10 godina

Nisu ljudi navikli da imaju red, zato i ne odgovara Đilas. DS je godinama u rasulu, svako je radio šta mu je palo na pamet, pa je i logično da se sada bune takvi.

Sladjanaa

pre 10 godina

Pa da li se Djilas Boga boji.Upropastio je gradjane nemaju ni osnovno a on bez srama nikoga se ne plasi.Nije se ni Miskovic plasio pa gde je sada ????

Milentije

pre 10 godina

Zivot u Beogradu bolji nego pre cetiri godine??? Mozda je njemu bolje, i njegovoj porodici, zbog silnih para do kojih je dosao. Obican narod nema ni za leba ni sa lebom. Kako ga samo nije sramota?

Demokrata

pre 10 godina

Normalno da neki ne mogu da vas prihvate. Niti ono, baš ličite na političara, ako ćemo fer, niti (očito) vaša politika liči na onu "lako ćemo" koju je vodio Tadić. Poštovao sam našeg bivšeg predsednika, ali i previše kompromisa (ostalo da ne pominjem) je dovelo DS dovde...

Iskreno? Uveren sam da mora oštro, i još oštrije. Kome se ne dopada - nije shvatio. Period.

PreDragMC

pre 10 godina

Kazes da izbori u Kosjericu nisu merilo sta tacno gradjani misle i da bi na republickom nivou bilo drugacije, e pa ja mislim sasvim drugacije, ti si Djilase tek na republickom nivou puko kao zvecka!

bbbbbb

pre 10 godina

@aaaaaaaaa
"Beograd uz Djilasa!!!!"
Sigurno je tebe Djilas obezbedio dobro kao sto veci deo gradjana nije pa ga podrzavas, ja bas mislim obrnuto da vise Beograd nije uz njega.

Noca

pre 10 godina

Djilasu sada smeta B92 jel nije objektivna,samo sto novinarka pitala ga je neka pitanja na koja on treba da odgovori a on se tako bahato ophodio prema njoj,Djilas je pokusao da prikaze da Beograd pod njegovom vlascu da je skoro kao Bec sto je van svake pameti.

Super Mario

pre 10 godina

Kosjerić sigurno nije reper jer vi ne biste mogli na republičom nivou da imate ni 18%. Kako vreme prolazi, DS sa tobom na čelu tone sve dublje i to su fakti. I znaj, ako se sprovodi zakon i ljudi koji su kršili zakon odgovaraju, to nije progon, nego pravna država.

Katarina

pre 10 godina

Umesto da Dilas shvati da je on samo servis gradjana i da na svako pitanje on mora da odgovori sa duznim postovanjem,on se ponasa kao da je grad Beograd njegova firma pa niko onda nista ne sme da ga pita niti da mu kaze.Novinarka je bila ok,pitala ga je neka pitanja na koja on treba da odgovori a on se tako bahato ophodio prema njoj a samim tim i prema gradjanima koje njegovi odgovori vrlo zanimaju i zivotno doticu.A sto se obdanista tice,SIGURNO nisu ista kao u Becu,sto on tvrdi.Neverovatno sta covek prica!Mozda ima toliko para i moci pa je malo izasao iz realnosti ali treba neko da mu kaze da se malo spusti na zemlju.

velja

pre 10 godina

Najbitnije je da je nešto počelo da se menja,sva podrška vladi i radu, a sada kontinualno (bez zastoja) u promene i mi ćemo biti mala bogata zemlja.

Sokolovic

pre 10 godina

Sto se tice mosta na Adi, muka mi je od te price. Svima je jasno da je aktuelni gradonacelnik sebi sagradio hram, koji ce nas do kraja godine kostati 2,5 milijarde evra. U siromasnoj drzavi stajace najskuplji most na svetu. To nam je u amanet ostavio Dragance!

Radoznali

pre 10 godina

Akorezultati izbora po malim gradovima i opstinama, u razlicitim delovima zemlje, nisu reper, onda stvarno ne znam sta je reper. Pa narod je vec u vise opstina pokazao kome daje podrsku, a to svakako nije DS na celu sa Djilasom

SolidSnake

pre 10 godina

Ne znam u kojoj zemlji ti zivis? Citiram "rejting iz meseca u mesec raste", pa gospodine Djilas ne bih rekao da vam bas raste mislim da znatno pada vas rejting, i dalje mazete narodu oci!!!!!

Milion

pre 10 godina

Mnogo ambicije malo kondicije. Zaleteo se Djilas ambiciozno da trci maraton, a ostao je bez daha vec na samom startu. Sto ga vise slusam,sve vise mi se cini da gubi dodir sa realnoscu. Ona izjava od juce(kako se kandidati kriju iza lidera) je trebala biti uvertira za jutrosnje gostovanje, a i jedno i drugo su samo prosti pokazatelji da gradonacelnik gubi konce u svim segmentima.Danasnji dan treba da donese jos neke bitne vesti rekao bih. Ukoliko ne bude danas onda do kraja nedelje mora biti...

AKE

pre 10 godina

Trebao bi druze da se plasis i te kako dzaba ti i te pare i sve sto si stekao...kada nikad neces moci mirno da spavas ni ti ni vecina iz vrha tvoje stranke.........

CezarMilan

pre 10 godina

Problemi sa kojima se Beograd suocava nisu zanemarljivi. Podsetimo se da je u Beogradu zivot poskupeo za 70% I da beogradjani vrlo tesko I lose zive. Realim merama sve se moze stabilizovati, ali nazalost trenutno nemamo dovoljno zainteresovanu vlast, jer gradonacelnik muku muci da svojim partijskim saborcima postane autoritet, sto mu ne polazi za rukom.

desperate democrat

pre 10 godina

(q, 27. maj 2013 10:11)
E, moj kolega, vidiš diktaturu u Srbiji gde mediji nikada više nisu kritikovali vlast nego sada, a ne vidiš u našoj stranci, gde nikad gora strahovlada nije bila i gde se neistomišljenicima oduzima reč i izbacuju sa sastanaka i iz stranke...

smrtnik

pre 10 godina

Mi obicni gradjani se plasimo za nasu buducnost i buducnost nase dece, jer ste nas opljackali i doveli drzavu do ruba ambisa. Naravno da se ti ne plasis nikog jer imas mnogo para koje si ''posteno'' zaradio.

Marija Simonović

pre 10 godina

Jedino što je iz ovog teksta jasno, jeste da gospodin Đilas nije nikakav "reper" za politička dešavanja u Srbiji, kao ni u sopstvenoj stranci, naprotiv, on je "izgubio kompas". U Kosjeriću je 8,5% birača glasalo za listu Srpskog pokreta obnove, koji je izašao samostalno na te izbore, dok se drugi "kriju" iza svojih stranačkih lidera, ili računaju na vernost svojih glasača zbog "stare slave".

StefanBU

pre 10 godina

Dragane izbaci i Sutanovca iz stranke, i sve one koji nisu radili dobar posao... Ukljuci mlade, sposobne i ambiciozne strucnjake odavde i iz inostranstva ako treba, u svim opstinskim odborima postavi najstrucnije a ne najpodobnije i vrati se na vlast! Ako to uradis, verujem da ces u skorije vreme dobiti ponovo priliku da vodis Srbiju! Dokazi da mendazer moze da vodi Srbiju, jer i Srbiji treba red,rad i disciplina kao sto to funkcionise u uspesnim firmama!

Filijala Blace

pre 10 godina

Iako Djilas igra na kartu kratke memorije u Srba mislim da mu nece proci jer je ipak sve to vrlo sveze. Kako je mogao da pomisli da dezavuise narod sa Dinkicem i svojim "neucestovanjem" u stvaranju ovako loseg zivota kada su svakodnevno vidne cinjenice i gotovo svakog momenta se lako podsetimo toga.

MACAK - U - CIZMAMA

pre 10 godina

Mislim da Dragan Djilas nije u pravu kada kaze, da se ne boji nicega u zivotu. Nije u pravu mora da se plasi suda naroda na izborima. On je taj koji meri svaciji rad pa tako i njegov. kaze da se mnogi, jos nisu navikli da je on na celu DS. Tu ima jedan veliki problem, bojim se da se oni naviknu na to, da DS ne ce ni postojati, ili ce se boriti da predju cenzus. Sto se tice mosta na Adi morace da polozi racune gradjanima Beograda kad tad.

R2D2

pre 10 godina

Napade na Dinkica kao da se on tu juce stvorio. Pa zar nije bio i u njihovim vladama tu gde je i sad, zar nije ovo sve njihovo delo? Trudi se covek(ali bezuspesno) da prikaze kako je ovo stanje sada stvoreno, a jasno je kao dan da je sve to nasledje neodgovorne i bahate politike kojoj je predvodnik bio DS.

mikula

pre 10 godina

Ma šta hoće više od Đilasa? Zahvaljujući Đilasu Beograd ima najskuplji nefunkcionalan most u Evropi. Treba da smo ponosni na to, jer ćemo to neviđeno građevinsko ostvarenje otplaćivati decenijama. Gos. Đilasu, ne osvrćite se se na kritke i radite po svome, i obećavajte i dalje.

papi

pre 10 godina

Interesantno kako sada vi demokrate imate resenje i za ekonomiju i za KiM i za sve, pa moram da pitam, pa sta ste radili zadnjih 12 godina!?

Magnituda 10

pre 10 godina

Prvo sam pomislio da je jutrosnje gostovanje afirmacija lika i dela D.Djilasa u svrhu samorekalmiranja, a onda sam shvatio da je ovo pokajnicki gest i moleban za oprost. U jutrosnjoj emisiji videli ste gostovanje gresnog coveka koji se ne stidi da prizna. Otvoreno se ponudio da zameni URS i SPS u vladi

gradjanin

pre 10 godina

Trebalo bi da se plasi pokradenih gradjana koji su ga doveli na vlast a sada su jako nezadovoljni njegovim radom jer ga ti gradjani nece podrzati sutra kada se opet kandiduje za gradonacelnika

Милутин

pre 10 godina

Када се господину Ђиласу није свидело што новинарка Б92 има другачији став по питању обданишта у Београду и Бечу он је рекао "морам вам рећи да ви немате везе са мозгом".Срећа па Б92 има видео секцију па се то може лако видети.Неко ко претендује да води ДС,мора усвојити један начин обраћања и у оваквим случајевима.Оно што је рекао је врло танко и неубедљиво,чак тврди да ДС има добар резултат у Косјерићу.Не знам, ко у то може поверовати.За Динкића је у праву.На крају од целе ДС остаје само господин Мићуновић који нешто зна.Ђилас,Јеремић,Шутановац,Тадић су постигли врло мало.

VOJNO NEUTRALNA

pre 10 godina

Drugim stranka se zamera sto navodno nemaju kadra ali ako ce zemlju da vodi kadar kakav ima DS onda mi u ovoj zemlji nemamo sta da trazimo jer smo upravo taj kadar videli na delu prethodnih godina.

Mosakis

pre 10 godina

Djilas nema podrsku ni medju svojim clanstvom,a kamoli medju narodom,da dodju sledeci izbori pa da i sam dodje u realnost i shvati da gradjane vise ne moze da prevari

moler

pre 10 godina

Gledao sam emisiju u kojoj je gostovao Dragan Djilas i mislim da je jutrosnji nastup najslabije njegovo izdanje i da je samo jos vise odaljilo glasace od DS-a.

Silvester

pre 10 godina

Ti se ne plašiš i ne stidiš ničega, i to sa pravom. Dobro znaš da su sve partije izvezane kao svinjska creva, a ta tvoja patetika o nepostojećim zajedničkim strategijama nije tačna - pljačka je jedino što vas zanima, samo je pitanje ko će više a ko manje. Tu sve partije imaju konsenzus. Ovo što pričaš o ekonomiji, obrazovanju, Kosovu itd... ma do toga ti je stalo kao do lanjskog snega.

Sofronije

pre 10 godina

Djilas nije u stanju ni svoju stranku da vodi a kamoli Beograd.To što ima više kandidata za predsednika gradskog odbora Beograda nije odraz demokratije u DS, već pokazatelj da je stranka u rasulu.

boba

pre 10 godina

Djilase, pa ti nisi realan covek, kako za sebe kazes, ti se nadas rastu DS, kazes da se DS proganja, a po rezultatima DS ispada da si ti proganjao druge unazad godinama i to bi bilo realno a ne ono sto ti govoris.

Powerd

pre 10 godina

To sto Djilas kaze da se ne plasi, ne mora da znaci da se stvarno ne plasi. Mislim da je jutrosnje gostovanje imalo za cilj izvinjenje. Sva ova prica usmerena na Dinkica imala je kao motiv rasterecenje SNS-a za lose stanje ekonomije(sto je istina)a time se DS stavlja na raspolaganje kao potencijlani partner kada se SNS resi Dinkica. Dakle ovo je bilo samo izvinjenje kako bi se spasio do onoga sto mu sledi i nametnuo kao potencijalni partner ukoliko do oprosta dodje.

brzalica

pre 10 godina

Mozda se vi g.Djilas ne plasite nicega ali vase stranacke kolege bi trebale da se plase zakona jer mnogi od njih su godinama krsili taj zakon a od vas se samo ocekuje da ih ne stitite u tome.

bananica

pre 10 godina

Ja sam od onih koji su mislili da je Tadic kriv za propast DS-a I da ce Djilas stranku dovesti u red. Ispalo je da je samo unazadio, produbio postojece probleme I doterao DS do ivice propasti. Da li je u pitanju neiskustvo u vodjenju ovakvog aparata ili nadmenost bogatog pojedinca ne znam, ali upecatljiva je slika Dragana Djilasa koji je izgubio svaki kredibilitet.

Sunce Slobode

pre 10 godina

"Ne obraćam pažnju na istraživanja, izbori su jedino merodavno mesto. Ali ako pratite Ipsosova istraživanja, svakog meseca raste podrška DS."

:) I to sve skoro pa u jednoj recenici.

"Ta kampanja vlasti, u jednom trenutku će neko reći pa dosta je, evo već godinu dana su na vlasti, više nije kriva DS, mora da se krene dalje, da preuzmu odgovornost“

rece Predsednik stranke kojoj je Kostunica bio kriv za sve i cetiri godine posle odlaska sa vlasti.

"jel ste videli maturante, svi su polupijani imaju alkohol u rukama, kako ta deca da sutra budu bolji ljudi?"

a dok smo mi vladali znalo se, posle mature klaker ili kabeza, pa u biblioteku dok se ne zatvori ili na pesnicko vece.


Ovoga bi i Sojic pobedio na izborima. . . mozda bivsi profesor i nije najgore resenje za DS?

Milan L. NS

pre 10 godina

Iz Đilasovih reči provejava opet pretnja svima onima u DS-u koji se suprostave predsedniku stranke. Đilas je uveo strahovladu u DS, i od tog diktatorskog načina vođenja demokratske stranke ne odstupa, pa u DS-u danas nema ni D od demokratije, ali zato ima D od diktature, a upravo to je jedan od razloga sve manjeg rejtinga DS-a. Međutim, bojim se, da će dok Đilas to ne shvati, tada već biti kasno za DS. Posle Đilasove vladavine, jer svakoj vladavini dođe kraj, DS-u će trebati nekoliko godina da povrati glasače koje je Đilas oterao, i tera ih i dalje, svakim svojim pojavljivanjem u javnosti.

Barkoh`ba

pre 10 godina

Meni se vise cini da je sve farsa i da je Demokratska stranka u velikim problemima. I da se izvuce iz ove krize, DS vise nikada nece biti velika i mocna, a o vlasti mogu samo da sanjaju. Mislim da su sve kredite potrosili I da Dragan Djilas ne radi dobro svoj posao.

Ceca

pre 10 godina

Postoji mnogo reci koje bi dobro objasnile ovo jutrosnje pojavljivanje, ali slika govori vise od 1000 reci. Jutros ste pred sobom imali prilike da vidite jednog coveka koji moli za oprost jer zna da je vrlo blizu momenat obdanjivanja dela koje nije trebao da pocini. Videli ste coveka koji se nudi da ucestvuje u vlasti, tako sto ce svojim "sposobnim" kadrovima, zameniti nesposobne ali u jednom trenutku nuzne kadrove URS-a i SPS-a.

Psiholog

pre 10 godina

Voditeljka Trninic je vise puta lepo pitala Djilasa da li se on to "nudi" (SNS-u) jer je njegovo izlaganje mahom vezano za nipodastavanje URS i SPS. Eto toliko o Djilasu.

Milos

pre 10 godina

Tesko da iko ko zeli dobro DS-u, moze da prihvati i da se pomiri sa cinjenicom da je covek kao gdin Djilas na celu stranke. Na svu srecu, 5 Oktobra smo shvatili i naucili da niko nije nesmenljiv.

Jel da

pre 10 godina

Rece neko koga svuda prati obezbedjenje. Svaki put dva auta idu, prvo izadje obezbedjenje da osmotri situaciju, pa posle 20ak sekundi i on.

DraganaGaga

pre 10 godina

Imali smo priliku poslednjih godinu dana da vidimo kakvi se "demokratski" procesi odvijaju u Demokratskoj stranci. Nekadasnji predsednik stranke ucenjen da mora da ode sa te funkcije, sadasnji je covek popularan u krugu dvojke u glavnom gradu, jedan od visokih funkcionera se tereti za ucestvovanje u korupcionaskim radnjama, a ostali se medjusobno optuzuju. Svako prica svoju pricu, svako trazi krivca u drugom, svako izdaje ideale da bi se priklonio trenutno popularnijoj struji unutar stranke. A predsednik DS-a govori o visokom stepenu demokratije u unutarstranackim izborima u Beogradu. Demokratija na delu, nema sta.

Noca

pre 10 godina

Ako izbori po opstinama nisu merodani pokazatelj podrske, neka Djilas odmah rapise izbore u Beogradu,da pokaze svoju snagu skojom pokusava da obmanjuje javnost,prvi pokazatelj podrske DS i Djilasu bice izbori u Zemunu.

dobri

pre 10 godina

Volja gradjana je da bolje i kvalitetnije zive, a ne znam kako im je to DS omogucio za onih 12 godina vladavine. Nije mi jasno po kojim je to kriterijumima jedino DS Bogom dan da bude alfa I omega srpske politike. Predsednik DS-a je ipak mali igrac u ovim velikim politickim igrarijama, ne snalazi se najbolje. Neko jednostvno nema tolike kapacitete koliko god da se trudi.

Vladica

pre 10 godina

Čitam ove komentare - vi meni ljudi niste jasni, stvarno.
Ovaj Đilas je opozicija. To znači da nije na vlasti :). To, takođe znači, da ne samo da ima pravo, nego da mu je posao da kritikuje vlast.
Što to shvatate lično? :)

MIKI

pre 10 godina

Koliko ste vi iz DS krali mi smo mnogo bogata zemlja.Živim za taj dan kad ce da se donese zakon neki drastičan za vas koji ste ojadili ovu našu prelepu Srbiju.

taština praznine

pre 10 godina

E vidiš ja se plašim, ti prijatelju nemaš ni mentalnih, ni moralnih, ni ljudskih preduslova da vodiš DS ali zato imaš ogromnu sujetu i želju za apsolutizmom. Očajna kombinacija.

Sa tobom na čelu DS-a dolazimo do vrlo neprijatnog zaključka kako navodno SNS nema alternativu. Imao bi je kada bi opozicija bila kvalitetna ali ovako sa hipotekom Tadićevih kleptomana i sa zamenom u vidu apsolutiste koji se besprizorno obogatio dok je zemlja propadala, plašim se da nam predstoji vrlo dug period u kome DS neće ni primirisati vlasti.

ns

pre 10 godina

Gospodin Djilas govori o demokratiji jer je to razlog za vise kandidata za izbor predsednika Gradskog odbora stranke. Pa kada je on "biran" za predsednika, nije se pitalo clanstvo i nije bio pravi izbor nego njegov dogovor sa Tadicem, sto bas i nije bilo demokratski. A to sto ga ljudi iz stranke ne prepoznaju kao svog predsednika je dovoljan odgovor. Ne mozes doci na vlast na bahat nacin, bez demokratske procedure i ocekivati da te ljudi postuju. Nece to ici. Nazalost, procice dosta vremena za nas, to je nase izgubljeno vreme, vreme koje nam kradu kojekakvi politicari.

Neko iz mase

pre 10 godina

Neka neko proveri zasto u vodovodu i kanalizaciji u Beogradu posluje fantomska firma i preko nje su zaposleni radnici pod ugovorom.Sistem placanja ide preko posrednika koji sebi zadrzi procenat i radnik primi manju platu nego radnik koji je primljen u vodovodu.Sto posto proverite i videcete da je tacno i tako je vec niz godina unazad.Malo objektivnosti i istrazivackog rada i u Beogradu ne bi skodilo novinarima i mediskim kucama pogotovo sto su skoro sve iz Bg-a

svetlanast.

pre 10 godina

vernici se plase boga /ma kako ga zvali/.
ateisti se plase sopstvene savesti ali i osude zajednice /ako urade nesto lose/.
dragan djilas bi mogao da se plasi dusa predaka koje su boravile u nepotrebno posecenim platanima u bulevaru kralja aleksandra /i na dugim mestima po beogradu/.
abordzini starosedeoci u australiji veruju u to, cak tvrde da stabla medjusobno razgovaraju.
po bezobzirnosti dragan djilas potseca na slobodana milosevica i trebalo bi ga dok je jos to moguce - ZAUSTAVITI.
inace, posle "lekcija" koje je "ocitao" suzani trninic, jednoj od najboljih novinarki - b92 bi trebalo da ga ignorise.

Ace88

pre 10 godina

Ako clanovi DS-a ne mogu da prihvate da Djilas vodi tu stranku, stvarno ne razumem kako onda ocekuje da ga obican narod prihvati? Kako ne shvata da mu je vreme da se povuce sa politicke scene Srbije?

panonski

pre 10 godina

Volim ove demokrate, sto sada, sve znaju.. I sta treba u ekonomiji i sta treba u prosveti i na Kosovu. Prosto sam zapanjen koliko su ljudi progledali u zadnjih godinu dana.. Pa sto to sve niste radili, a sto sada pricate ? Jel vasi ministri zadnjih 12 godina nisu znali za te "istinske planove razvoja Srbije" . Zasto Vam onda kadrovi zavrsavaju po sudovima i zatvorima ? Rezultate izbora u Kosjericu necu ni da pominjem :)..

Les visitors

pre 10 godina

Ne znam da li ste primetili njegovu gestikulaciju kada govori o vrticimai mostovima...Stalno odmahuje rukama i govori: ta deca,ti vrtici,za onu decu, taj most za onaj narod...Covek time upravo pokazuje nivo nezainteresovanosti za NASU DECU, NAS NAROD, NASE PARE I MOSTOVE. A pokazuje da su to za njega sve samo sredstva. E da...nikada necu zaboraviti ono Djilasovo gostovanje kod I.I kada je rekao da prvo sto je uveo u gradsku upravu jeste da se gasi svetlo u kancelariji kada se izadje, i time su odmah ustedeli.

Duribaba

pre 10 godina

Djilas je jasno stavio do znanja svoju poziciju jucerasnjim izjavama, a ovim jutrosnjim gostovanjem je i zacementirao. DS postaje stranka bez perspektive...nazalost. Zasto na zalost? Da bi vlast bila jos bolja potrebna je dobra opozicija, a sa Djilasom na celu DS toga nema.On se svim silama trudi da uspostavi jednoumlje u stranci i to ce biti pogubno za njih.

ljubomir

pre 10 godina

Svako od nas ima neki strah u zivotu,samo je pitanje kada ce da ispliva na povrsinu.Ti bi po meni trebao da se bojis kada tvoj rad kao gradonacelnika dodje pod lupu provera neke komisije,ima tu dosta nelogicnih poteza koji su na stetu gradjana Beograda.

Алекса, ПО

pre 10 godina

Лепо наш народ каже да се успех најтеже прашта. Тако ни председник ДС није могао, а да не дирне у СПО који се, мало по мало, враћа на сцену. Више од 20 година им је СПО био највећи, а можда и једини, политички противник. Стари комплекси из деведесетих су прорадили. Једина им је борба била да, не бирајући средстава, отимају чланове и симпатизере СПО, служећи се притом најгнуснијим лажима и подметачинама. Боље би било градоначелнику Београда да остави СПО на миру и да мисли на своју странку. Рецимо једна од тема за размишљање би могла да му буде, како то да је пола министара из бивше владе у затвору или колико му је бивших градоначелника и локалних руководиоца широм Србије, такође, по затворима.

Bankrot

pre 10 godina

Postoje 2 razloga iz kojih neko sebi moze da ne dozvoli strah. Prvo da nema krivice(sto u ovom slucaju nije) i drugo nedostatak pameti. Obzirom da ovde krivicu treba dokazati i da u ovakvu situaciju nije mogao doci glup covek jasno je da strah postoji iz razume se sasvim opravdanih razloga.

Razocarani Demokrata

pre 10 godina

Djilas:Neplasim se niceg u zivotu:Ako se neplasite nicega u zivotu zbog cega ste u danasnjoj emisiji kaziprst drzali glavu dole i zasto ste na pomen koliko je kostao most na Adi poceli da menjate glas.

Sokrat

pre 10 godina

Djilas kaže da se danas u Beogradu živi bolje nego pre četiri godine. Smešno!!! Situacija je gora nego ikad, koliko se ja sećam. Malverzacije, korupcija i stranačko zapošljavanje cvetaju u Beogradu.

Voja

pre 10 godina

Djilas i koncenzus oko Kosova, ekonomije.. Zna li taj covek o cemu prica. Posto su nam prepostene demokrate unistile ekonomiju i privredu Srbije u poslednjih 15 godina, sad bi hteli sta? Da je potpuno dokrajce, ili prodaju ostatke?

UNION

pre 10 godina

Ne znam da li ste primetili njegovu gestikulaciju kada govori o vrticima i mostovima...Stalno odmahuje rukama i govori: ta deca,ti vrtici,za onu decu, taj most za onaj narod...Covek time upravo pokazuje nivo nezainteresovanosti za NASU DECU,NAS NAROD, NASE PARE I MOSTOVE.A pokazuje da su to za njega sve samo sredstva I objekti!
E da...nikada necu zaboraviti ono Djilasovo gostovanje kod I.I kada je rekao da prvo sto je uveo u gradsku upravu jeste da se gasi svetlo u kancelariji kada se izadje, i time su odmah ustedeli.

lepše je s kulturom

pre 10 godina

A trebalo bi! Čovek je samo jedinka na Zemlji, nemoćna da se odupre silama prirode. Jednom dat život nema reprizu. I treba ga proživeti humano i pošteno a ne bahato.

ZoranNS

pre 10 godina

Nerviraju me kapitulantske reči Đilasa, "Vučić je sada najači" pa mu nudi saradnju, ako je Vučić najači i DS to priznaje i nudi ideje, onda neću da glasam za DS nego za Vučića. Đilase, ako je Vučić najači onda se bori da najači budeš ti i DS, jasno mi je što Dinkić podilazi Vučiću, on nema izbora sa svojih 2-3 podto glasova, ali DS??????

Žeks

pre 10 godina

Želim da verujem da Đilas želi dobro Srbiji, ali kad vidim da je oko sebe okupio ljude koji su koštali "glave" DS, onda sumnjam. Jedini argument je taj što su poslušni.

jeftingasizrusije

pre 10 godina

A trebalo bi... vi politicari... da se plasite naroda!!! Ali... avaj... ovaj narod se ponasa i razmislja kao ovca... zato... opusteno!!!

Plavi

pre 10 godina

Zanimljivo kao se Đilas uhvatio i za SPO? To je ono što izgleda plaši demokrate da SPO ponovo postane respektabilna snaga na srpskoj političkoj sceni. Verujem da bi sve ovo mnogo drugačije izgledalo da SPO nije istisnut iz DOS-a i sistematski uništavan.

kićan

pre 10 godina

Đilas, svakom svojom izjavom, pokazuje da je njegov izbor za predsednika DS-a bila velika greška. Mislim da je krajnje vreme da neko, ko misli dobro DS-u, a ko ima uticaja na Đilasa, da Đilasu dobronameran savet da mesto predsednika DS-a prepusti nekom drugom.

Rosuljac

pre 10 godina

Gledacete vi g.Djilas SPO-u u ledja veoma brzo.Pokusali ste zajedno sa komunjarama da ga unistite ali ocigledno niste uspeli.

BRANKO

pre 10 godina

Voditeljka je bila u pravu, kada je pitala Đilas zašto napada samo Dačića i Dinkića, a o SNS-u ćuti. To je pokazatelj da Đilas želi koaliciju sa SNS. Da li je to neko mogao da pretpostavi pre godinu dana, kada je DS odbacivao svaku mogućnost saradnje sa SNS-om, a sada bi jedva čekao da uleti sa SNS u koaliciju. Međutim, okreće se kolo sreće, pa sada više o tome ne odlučuje DS, nego je odluka na SNS, jer sada SNS može da bira sa kim će u koaliciju.

Vuksan88

pre 10 godina

Kada dodje do novih izbora, a izvesno je da u doglednom periodu ce doci, zatvori ce biti puni bivsih politicara i funkcionera.

Pavladoljska

pre 10 godina

Svasta covek naprica za ovih pola sata a tolike je godine proveo ne rekavsi nista...Na osnovu cega misli da ce mu se ukazati poverenje ? Na osnovu lake konverzacije i lepo upakovanih obecanja? Tu smo gde jesmo zahvaljujuci Tvom
necinjenju, anticinjenju ili zmurenju !
Svaki posten covek nema cega da se plasi i mirno spava.
Ne vidim cemu Djilasova opaska....?

Aleksandra

pre 10 godina

Bolje cutite i nesramotite se jer ste juce pokazali koliko se plasite i to pred nekoliko miliona gledalaca u emisiji Kaziprst.

Grumpy

pre 10 godina

"dodaje da sa ovim ministrima koji su sada u vladi, Srbija ne može napred i da kako to građani budu shvatali, tako će i rasti podrška DS." - Pre će napred sa ovim ministrima, nego sa onima koji su mutnim poslovima krasili prošle vlade. A, ako neko baš ne radi kako treba, ne sumnjam da će biti zamenjen, posebno ako je u pitanju neko iz sns-a, jer Vučić to sigurno neće tolerisati, on je svima jasno stavio do znanja da mu je osnovni interes dobro naroda.

Novak81

pre 10 godina

"Sve sto bilo ko izjavi u Kuriru za mene ne postoji. Most kosta 160 miliona evra, svaki dinar se zna gde je otisao, komisija izabrala idejno resenje sa akademikom Hajdinom na celu“, rekao je Dzilas i dodao da je ponosan na taj projekat posto su u Beogradu smanjene guzve, i da ce ove godine biti gotove i sve pristupne saobracajnice.

preposteni Djilas... a ako je ovo laz, zasto ih ne tuzi? ionako je najavljivao kojekakve tuzbe

Grof Monarhista

pre 10 godina

Mislim da bi gospodinu gradonačelniku, inače ljubimcu Subnora bolje bilo da vodi računa o svom preduzeću koje se strmoglavo srozava, nego da razmišlja o tome koliko će SPO osvojiti glasova na sledećim izborima.

zodiac

pre 10 godina

Ne plasis se nicega, zato sto si bogat i bahat, u zemlji u kojoj vlada bezakonje. Da ima zakona i pravde, ne bi bio ni bogat, ni bahat, i plasio bi se mnogo cega.