Subota, 25.05.2013.

10:26

Šutanovac: Znam kako da pomognem DS

Kandidat za predsednika Gradskog odbora DS u Beogradu Dragan Šutanovac izjavio je da se kandidovao, jer zna da može da pomogne rukovodstvu stranke.

Izvor: B92

Šutanovac: Znam kako da pomognem DS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

bataSMraka

pre 10 godina

DS se od gubitka vlasti svojim izjava sve vise ukopao i pokazao svoje pravo lice nezainteresovanosti osim za licne interese a ukoliko dodje do povratka na stare staze slave opet ce nas vratiti u nazad kako su to i dosada radili

ObiWanKenobi

pre 10 godina

"Ako budes pomagao kao sto si kao ministar pomogao u profesionalizaciji Vojske Srbije, od DS-a ce ostati samo naziv, kao sto je i s vojskom slucaj."
(Ana, 25. maj 2013 11:37)
----------------------------
Draga SNS-bot-dron Ana, Pa tvoj Prvi demagog Srbije se sada hvali tudjim perjem i potpisuje ugovore o vojnoj saradnji koje je sve pripremio i ugovorio Sutanovac za vreme svog mandata.

Pavladoljska

pre 10 godina

I ja znam kako da pomognem tebi... posteno radi sa svojom diplomom gradjevinca , posteno zaradjuj,zivi "skromno" i mani se politike .
E bice vec drugi padez ako se politika dokopa tebe...

Sasa

pre 10 godina

Da.Sve ti objasnili Dusan Petrovic i Zoran Petrov ,bivsi poslanik iz Dimitrovgrada.
Svi vi igraci Pocasnog predsednika Tadica ste pokopali DS.

Srbin 100%

pre 10 godina

DS umesto da se okrene novim kadrovima oni se vracaju starim koji su glavni krivci za stanje u zemlji,sa tim stavom tesko da ce biti iole bitan faktor na politickoj sceni Srbije

Niksha

pre 10 godina

Prica o g-dinu Sutanovcu i uopste o njegovoj kandidaturi poprilicno iritira ogroman broj ljudi.
Nema cenzusa za DS na izborima ako on ponovo bude u samom vrhu.

Tijana S

pre 10 godina

Svima nam je dosta DS-ovih "iskusnih" ljudi,i ako nemaju da ponude mladji i neiskvareni kadar,bolje da ne kandiduju ni ovakve!

Fica

pre 10 godina

~Sada se vraćam stranci u punom kapacitetu, kako bih dao doprinos povratku na stare staze uspeha~… A gde si do sada praznio ~kapacitete~?

eto ja toliko

pre 10 godina

Verujem ti da znaš da pomogneš DS,ako im pomogneš kao što si kao ministar vojni pomagao vojsci onda protivnici DS mogu biti bez brige,da ih DS može ugroziti.

nikolina

pre 10 godina

Kaže Đilas da je DS pun kadrova, ali se to ne bi moglo reći kada se podledaju kandidati za jednu od najbitnijih funkcija u svakoj stranci, a to je funkcija predsednika gradskog odbora u Beogradu.

Kosarkas

pre 10 godina

Neverovatno je kako ljudi nemaju mere, ponekad.
Da li g-din Sutanovac stvarno misli da DS a i narod Srbije ne mogu bez njega!?!

opajdara

pre 10 godina

Bojim se da Sutanovac nema dovoljno iskustva da vodi stranku u opoziciji. On ume samo da rukovodi strankom koja je na vlasti. Tacnije, ume da iskoristi to sto mu je stranka na vlasti.

LICENCA

pre 10 godina

Odlaskom Zorana Djindjica sa zivotne scene, coveka koji je izgradio imidz DS. Stranka se svakim danom,meseceom i godinom sve vise i vise urusavala. Vi to ne umete, a pokazali ste umete u poslednjih 10 godina, to je samo da punite svoje dzepove, briga za gradjane to kod Vas ne postoji, zato su Vam i okrenuli ledja.

novica952

pre 10 godina

Pre sam za opciju da se Šutanovac kandiduje da povrati delom stare kadrove DS-a koju su neopravdano zapostavljani sastavljanjem nove politike i novog rukovodstva stranke koji forsira novi lider Đilas. O pomoći stranci i obnovi programa rada i reformi rada GO nema ništa, sve je to samo puka fraza i politički paflet.DS je zašao u doboku krizu i programa i članstva, dešava se da članovi napuštaju stranku i čitavi opštinski i gradski odbori tako da ponovnim ulaskom Šutanovca u igru za predsednik Gradskog odbora se ništa neće promeniti.čak i sumanjam da je interes Đilas da on vodi Gradski odbor i da će lider sve učiniti da pobedi mlađani Božović koji je njegov igrać i koji će gradski odbor voditi u smerui kako to odgovara Đilasu kao lideru i gradonačelniku

Partizan

pre 10 godina

@ELpatron

Mislis li da ih Djilas bolje vodi nego sto bi to radio Sutanovac? Ja bas imam utisak da ih najvise predsednik stranke vodi ka cenzusu od -5%

Livada klase A=gradjevinsko zemljiste

pre 10 godina

DS je izgradio covek koji vise nije sa nama. Vi to ne umete, a pokazali ste sta umete u poslednjih 10 godina.

Soterija

pre 10 godina

Šutanovac ne zna kako da pomogne sebi a ne DS-u. Šutanovac se tereti za malverzacije. DS je stranka koja je godinama pljačkala i uništavala našu državu i narod. Vreme je situacija u našoj državi promeni a bolje. Državne institucije će jačati,a krađa više neće moći da se isplati. Građani su zaslužili posle dvadeset godina uništavanja da žive bolje, građani su zaslužili da rade.

Jagodiceva

pre 10 godina

Da biste menjali i podigli urnisani DS ( uzgred budi receno, sami ste se dotle doveli, i jos gore cete ) nije dovoljno da uvozite zvucna imena i inetelktualce...imali ste to i do sada...Osim, aroganicje, ataka na inteligenciju ostatka gradjana i lopovluka od ' vasih vrlih vrlina" drugo nismo ni imali !Sve ljude, sve vreme...ccc... nece moci...mogli ste samo neko vreme i sada je tome kraj. Da biste stvorili novu stranku, najpre morate menjati sebe u svojim razmisljanjima, ambicijama , navikama, takvo okruzenje stvarati , ali onda to nece biti DS !

Gligorije

pre 10 godina

Na pitanje da li je tacno da je njegova kandidatura "pokusaj vracanja u igru stare struje DS-a bliske Tadicu"

ovo je hit nad hitovima. :D meni su drazi ovi sadasnji, jer iako je BoTa bio katastrofalan, ovi su jos gori, a drazi su mi jer se svakim novim nastupom sve vise ukopavaju.

Oliver82

pre 10 godina

@ELpatron

Mislis li da ih Djilas bolje vodi nego sto bi to radio Sutanovac? Ja bas imam utisak da ih najvise predsednik stranke vodi ka cenzusu od -5%

Zvezdarac

pre 10 godina

Omladina je iznela izbore i sve moguce akcije,dok se tvoj Djurisic zalozio da nas raspustite jer ste fotelja gladni. E pa nece moci,vreme je za novu generaciju sposobnih i neokaljanih. Mladi su koren svake uspesne reforme,a to ce i dokazati!

Velimir86

pre 10 godina

@ELpatron

Mislis li da ih Djilas bolje vodi nego sto bi to radio Sutanovac? Ja bas imam utisak da ih najvise predsednik stranke vodi ka cenzusu od -5%

Leon

pre 10 godina

Reformisati beznadezne, nesposobne, korumpirane, lopove, otimace, unistitelje drzave... kako? pomocu carobnog stapica?
nek' krene od sebe, mada on i nije najvece zlo
btw, ja i dalje navijam da se Gangula predomisli i odustane od strucnog usavrsavanja u Nambiji na neko vreme, ipak je on najbolji reprezent danasnjeg DS-a

Predisav82

pre 10 godina

"Vodicu potpuno novu organizaciju. DS mora da izadze s novom politikom, za novo vreme, sa novim ljudima koji su se dokazali i koji imaju iskustvo i znanje", kazao je on, ocenivsi da se DS "ocigledno nije privikla na opozicioni rad".

A u tom slucaju mi bismo trebali da zaboravimo sve sto ste nam radili 12 godina, jer ste sada novi i reformisani? Mislim, niste jos, bicete, kao.
Posebno mi se dojmio ovaj deo da se DS nije privikla na opozicioni rad. :D Pa, kako da se privikne kada iz opozicije ne mogu da pljackaju ovu ojadjenu drzavu.
Samoukinite se dok je vreme.

LEGENDA SEKULARAC

pre 10 godina

Gospodine Sutanovac ima i drugih, i boljih nacina da pomognete DS i narodu, to je da se ne kandidujete. Najveca pomoc od politicara narodu kako da zivi, ne treba im da politicari kako opet da preuzmu neku vrstu vlasti. Videli smo i culi kako, sta ste radili, dok ste bili ministar Vojske. Zato ucinite nam, uslugu kad Vas molimo, nemojte da se kandidujete. Jer Vas ni Dragan Djilas nece, na sve nacine ce Vas spreciti da ne pobedite.

jack

pre 10 godina

Kriza u DS-u je mnogo dublja nego što je samo smena garnitura jednog predsednika. DS je izgubila svoj politički identitet. Nekada je svrha te stranke bila sprovodjenje reformi i projekat tranzicije iz zaostalog ruralno-socijalističkog društva u moderno evropsko ali pošto su proveli na vlasti više od decenije a ništa od toga nisu sproveli, sada su se idejno pogubili pa se hvataju za ličnosti lidera jer se platforma rasplinula. Djilas, Tadić, Šutanovac..sve je to isto, smuti pa prospi.
Ta stranka prolazi kroz tešku krizu identiteta sličnu onoj kroz koju je prošao SPS nakon izručenja Miloševića u Hag. Te dve stranke su po meni gotovo identične po svemu i bore se za isti segment glasača. To su oni koji vole mnogo da pričaju o reformama ali ne u svojoj kući.

CezarMilan

pre 10 godina

Iskreno, ne vidim pomak na bolje u demokratskoj stranci jos dugo… Oni moraju da se prvo ociste od svih parazita koje nose ne grbaci, a koji im cine rukovodstvo. U to ubrajam I Sutanovca. Nema razlike izmedju njega I Aleksandra Sapica.

sandra

pre 10 godina

Cini mi se da DS-u nema pomoci. Navikli su da su vladajuca stranka I nemaju iskustvo za rad u opoziciji. Sve dok ih vodi sadasnji predsednik oni ce biti privatno preduzece, a ne politicka organizacija.

Grumpy

pre 10 godina

"Dovoljno smo dugo sa strane posmatrali harangu protiv naših članova, popuštajući pred onima koji bi da unište DS." - Naprotiv, sami sebe uništavate, svojim ponašanjem i postupcima, i tu vam pomoć nije potrebna, teško ćete se vratiti na stare staze, posebno sada kada od drugih vidimo kako može dobro i požrtvovano da se radi i bori za državu.

Beogradjanin, demokrata

pre 10 godina

Grumpy

A ti citas Kurir pa znas kao svi oni rade.Ispade svi iz DS-a su lopovi kako voli da kaze glavni urednik Kurira A.Vucic. Sta je to inkrimisano uradio Sutanovac.Sto polupismeni novinari Kurira pronadjose da gradi kucu na Vracaru.E nije nego. Gradi ali sa jos devet investitora. Gradi sebi stan jer je takav nacin jeftiniji nego da placa gradjevinsku mafiju.A onda agencija za borbu protiv korupcije u toj gradnji pronadje visak od zamisli "velikih" 6 kvadrata.Starsno.
Ja jesam clan DS u gradu i nisam se odlucio jos za koga cu. Bolje Sutanovac nego mladjani crnogorac Balsa Bozovic rodjen u Beogradu

Oj Srbijoooo

pre 10 godina

Koliko vidim komentari onih koji setaju od Kurira do B92.Izvor informacija onh koji stampaju list za polupismenu i krezavu Srbiju a njih po statistici 1,3 miliona.Oooooj pameti.Samo bih htela da pitam sta je to Sutanovac lose uradio dok je bio Ministar odbrane

Nobelovac

pre 10 godina

Maki.... A kao ranije si glasao(la) za demokrate.Ajde da se ne lazemo. Kazes demagogija.Pa nema veceg politickog demagoga od A Vucica.Prica ono sto narod voli da cuje. Da li jeu aferi aflatoksin rekao da ce za koji dan da se vrati na 0,05.I jeli se vratilo.Nije niti ce.Ovo je samo jedan primer, jer je 1500 karaktera malo da se pobroji njegova demagogija. Za vreme DS bilo najgore cak i od vremena Milosevica.Nije nego. Ali ovi sada sta rade jos malo pa nas nece biti a oni ce imati racune u Emiratima

Open mind

pre 10 godina

Da druze Sutanovac, sve tece sve se menja...ali vi nikako da se promenite...same old same old...rekoh posto znate latinski, mozda znate i engleski...

panta rei haha

pre 10 godina

Strasno je sta ste napravili od DS-a, i stari i novi! Ponovo isti likovi?! Sutanovac vs. Bozovic = zet(pevaca) vs. tatinog sina(iz susedne drzave), to su im najveca dostignuca!
Tuzno ali istinito, ova stranka definitivno nema snage da se izvuce iz blata, koje se nakupilo prethodnih godina!

Lizalica

pre 10 godina

Sutanovac ce pomoci nekome evidentno...samo to nece biti DS...e sad da li radi u koordinaciji sa nekom drugom opcijom pitanje je na koje nemam odgovor...ali se odgovor namece sam...u DS-u vlada jednoumlje i da postoji bar trunka svesnosti, raskrstili bi sa ovakvim kadrom odavno i shvatili da su zbog takvih tu gde jesu :-) jos samo Djilas da se kandiduje opet za gradonacelnika i sve mi jasno :-)

vracarac

pre 10 godina

do sad sam glasao ds u gradu misleci da su Djilas i Bogdanovic radili dobro. Ukoliko vracarski zemljoradnik ili nambijski doktor budu predsednici DS-a u gradu na moj glas gospodo ne racunajte

Ana

pre 10 godina

Ako budes pomagao kao sto si kao ministar pomogao u profesionalizaciji Vojske Srbije, od DS-a ce ostati samo naziv, kao sto je i s vojskom slucaj.

kraja

pre 10 godina

"mora da dođe neko ko ima utemeljenje ne samo u stranci, nego i među građanima, ko ima iskustvo u vođenju velikih sistema"

...slazem se...
...niko nije ojadio velike sisteme kao demokrate...
...iskusno...

britka

pre 10 godina

Ne znam koliko vredi jedan gradski odbor, ako im se odbori po Srbiji raspadaju. Clanovi prelaze u druge stranke ili formiraju grupe gradjana. A sve to zbog razocarenja u sadasnje rukovodstvo stranke. Jedini izlaz im je kompletna promena garniture u samom vrhu stranke. I onda ce morati sve ispocetka, ali bar bi se postavili pravi temelji. Ovako, sa Sutanovcem ili bilo kojim drugim bivsim visokim funkcionerom, nema popravke.

Vladimir Horvat

pre 10 godina

Samo nemojte Vi da nam više pomažete. Od Vaše pomoći i pomoći ekipe oko Borisa Tadića smo pukli na izborima.
Toliko ste bili osioni i bahati (setite se samo "utiska nedelje" sa Šutanovcem i Jorgovankom između dva kruga predsedničkih izbora) da nije ni čudo što su nas zajahali "bajčetinci".
Ako vam je makar malo stalo do DS - sklonićete se.

mile

pre 10 godina

Pomocice te sigurno izlaskom u medije i pricom umesto o vlasti sirite unutarstranacke stvari. Ovde se i ovako svi bave vise DS nego Kosovom, siromastvom, nezaposlenoscu a vi im dajete povoda... A sto se tice podrske naroda, uz moje postovanje za sve sto ste radili, narod vas ne voli isto kao sto ni Sapica nisu zavoleli iako ima dobrih osobina. Ako hocete da pomignete stranci odustanite posto podrsku clanova nemate

Savo Derikonja

pre 10 godina

Kada vi niste mogli pomoći DS kao potpredednik stranke , teško je poverovati da možete nešto uraditi kao šef beogradskih demokrata.Bolje bi bilo da vi tu funkciju prepustite nekom drugom.

Acer

pre 10 godina

Jel Ds misli da se sroza još više vraćanjem Šutanovca u svoje redove. Ionako mali broj glasača će sad da opadne do te mere da je pitanje jel će na sledećim izborima preći cenzus.

Dangić

pre 10 godina

Ako budete pomagali DS kao što ste to do sada radili onda DS na sledećim izborima neće preći ni cenzus. Ipak bi bilo najbolje da vi to prepustite nekom drugom.

Vladimir Horvat

pre 10 godina

Samo nemojte Vi da nam više pomažete. Od Vaše pomoći i pomoći ekipe oko Borisa Tadića smo pukli na izborima.
Toliko ste bili osioni i bahati (setite se samo "utiska nedelje" sa Šutanovcem i Jorgovankom između dva kruga predsedničkih izbora) da nije ni čudo što su nas zajahali "bajčetinci".
Ako vam je makar malo stalo do DS - sklonićete se.

Acer

pre 10 godina

Jel Ds misli da se sroza još više vraćanjem Šutanovca u svoje redove. Ionako mali broj glasača će sad da opadne do te mere da je pitanje jel će na sledećim izborima preći cenzus.

Dangić

pre 10 godina

Ako budete pomagali DS kao što ste to do sada radili onda DS na sledećim izborima neće preći ni cenzus. Ipak bi bilo najbolje da vi to prepustite nekom drugom.

panta rei haha

pre 10 godina

Strasno je sta ste napravili od DS-a, i stari i novi! Ponovo isti likovi?! Sutanovac vs. Bozovic = zet(pevaca) vs. tatinog sina(iz susedne drzave), to su im najveca dostignuca!
Tuzno ali istinito, ova stranka definitivno nema snage da se izvuce iz blata, koje se nakupilo prethodnih godina!

Nobelovac

pre 10 godina

Maki.... A kao ranije si glasao(la) za demokrate.Ajde da se ne lazemo. Kazes demagogija.Pa nema veceg politickog demagoga od A Vucica.Prica ono sto narod voli da cuje. Da li jeu aferi aflatoksin rekao da ce za koji dan da se vrati na 0,05.I jeli se vratilo.Nije niti ce.Ovo je samo jedan primer, jer je 1500 karaktera malo da se pobroji njegova demagogija. Za vreme DS bilo najgore cak i od vremena Milosevica.Nije nego. Ali ovi sada sta rade jos malo pa nas nece biti a oni ce imati racune u Emiratima

Beogradjanin, demokrata

pre 10 godina

Grumpy

A ti citas Kurir pa znas kao svi oni rade.Ispade svi iz DS-a su lopovi kako voli da kaze glavni urednik Kurira A.Vucic. Sta je to inkrimisano uradio Sutanovac.Sto polupismeni novinari Kurira pronadjose da gradi kucu na Vracaru.E nije nego. Gradi ali sa jos devet investitora. Gradi sebi stan jer je takav nacin jeftiniji nego da placa gradjevinsku mafiju.A onda agencija za borbu protiv korupcije u toj gradnji pronadje visak od zamisli "velikih" 6 kvadrata.Starsno.
Ja jesam clan DS u gradu i nisam se odlucio jos za koga cu. Bolje Sutanovac nego mladjani crnogorac Balsa Bozovic rodjen u Beogradu

Oj Srbijoooo

pre 10 godina

Koliko vidim komentari onih koji setaju od Kurira do B92.Izvor informacija onh koji stampaju list za polupismenu i krezavu Srbiju a njih po statistici 1,3 miliona.Oooooj pameti.Samo bih htela da pitam sta je to Sutanovac lose uradio dok je bio Ministar odbrane

Savo Derikonja

pre 10 godina

Kada vi niste mogli pomoći DS kao potpredednik stranke , teško je poverovati da možete nešto uraditi kao šef beogradskih demokrata.Bolje bi bilo da vi tu funkciju prepustite nekom drugom.

britka

pre 10 godina

Ne znam koliko vredi jedan gradski odbor, ako im se odbori po Srbiji raspadaju. Clanovi prelaze u druge stranke ili formiraju grupe gradjana. A sve to zbog razocarenja u sadasnje rukovodstvo stranke. Jedini izlaz im je kompletna promena garniture u samom vrhu stranke. I onda ce morati sve ispocetka, ali bar bi se postavili pravi temelji. Ovako, sa Sutanovcem ili bilo kojim drugim bivsim visokim funkcionerom, nema popravke.

vracarac

pre 10 godina

do sad sam glasao ds u gradu misleci da su Djilas i Bogdanovic radili dobro. Ukoliko vracarski zemljoradnik ili nambijski doktor budu predsednici DS-a u gradu na moj glas gospodo ne racunajte

Open mind

pre 10 godina

Da druze Sutanovac, sve tece sve se menja...ali vi nikako da se promenite...same old same old...rekoh posto znate latinski, mozda znate i engleski...

Ana

pre 10 godina

Ako budes pomagao kao sto si kao ministar pomogao u profesionalizaciji Vojske Srbije, od DS-a ce ostati samo naziv, kao sto je i s vojskom slucaj.

Grumpy

pre 10 godina

"Dovoljno smo dugo sa strane posmatrali harangu protiv naših članova, popuštajući pred onima koji bi da unište DS." - Naprotiv, sami sebe uništavate, svojim ponašanjem i postupcima, i tu vam pomoć nije potrebna, teško ćete se vratiti na stare staze, posebno sada kada od drugih vidimo kako može dobro i požrtvovano da se radi i bori za državu.

sandra

pre 10 godina

Cini mi se da DS-u nema pomoci. Navikli su da su vladajuca stranka I nemaju iskustvo za rad u opoziciji. Sve dok ih vodi sadasnji predsednik oni ce biti privatno preduzece, a ne politicka organizacija.

CezarMilan

pre 10 godina

Iskreno, ne vidim pomak na bolje u demokratskoj stranci jos dugo… Oni moraju da se prvo ociste od svih parazita koje nose ne grbaci, a koji im cine rukovodstvo. U to ubrajam I Sutanovca. Nema razlike izmedju njega I Aleksandra Sapica.

mile

pre 10 godina

Pomocice te sigurno izlaskom u medije i pricom umesto o vlasti sirite unutarstranacke stvari. Ovde se i ovako svi bave vise DS nego Kosovom, siromastvom, nezaposlenoscu a vi im dajete povoda... A sto se tice podrske naroda, uz moje postovanje za sve sto ste radili, narod vas ne voli isto kao sto ni Sapica nisu zavoleli iako ima dobrih osobina. Ako hocete da pomignete stranci odustanite posto podrsku clanova nemate

kraja

pre 10 godina

"mora da dođe neko ko ima utemeljenje ne samo u stranci, nego i među građanima, ko ima iskustvo u vođenju velikih sistema"

...slazem se...
...niko nije ojadio velike sisteme kao demokrate...
...iskusno...

Kosarkas

pre 10 godina

Neverovatno je kako ljudi nemaju mere, ponekad.
Da li g-din Sutanovac stvarno misli da DS a i narod Srbije ne mogu bez njega!?!

jack

pre 10 godina

Kriza u DS-u je mnogo dublja nego što je samo smena garnitura jednog predsednika. DS je izgubila svoj politički identitet. Nekada je svrha te stranke bila sprovodjenje reformi i projekat tranzicije iz zaostalog ruralno-socijalističkog društva u moderno evropsko ali pošto su proveli na vlasti više od decenije a ništa od toga nisu sproveli, sada su se idejno pogubili pa se hvataju za ličnosti lidera jer se platforma rasplinula. Djilas, Tadić, Šutanovac..sve je to isto, smuti pa prospi.
Ta stranka prolazi kroz tešku krizu identiteta sličnu onoj kroz koju je prošao SPS nakon izručenja Miloševića u Hag. Te dve stranke su po meni gotovo identične po svemu i bore se za isti segment glasača. To su oni koji vole mnogo da pričaju o reformama ali ne u svojoj kući.

LEGENDA SEKULARAC

pre 10 godina

Gospodine Sutanovac ima i drugih, i boljih nacina da pomognete DS i narodu, to je da se ne kandidujete. Najveca pomoc od politicara narodu kako da zivi, ne treba im da politicari kako opet da preuzmu neku vrstu vlasti. Videli smo i culi kako, sta ste radili, dok ste bili ministar Vojske. Zato ucinite nam, uslugu kad Vas molimo, nemojte da se kandidujete. Jer Vas ni Dragan Djilas nece, na sve nacine ce Vas spreciti da ne pobedite.

Lizalica

pre 10 godina

Sutanovac ce pomoci nekome evidentno...samo to nece biti DS...e sad da li radi u koordinaciji sa nekom drugom opcijom pitanje je na koje nemam odgovor...ali se odgovor namece sam...u DS-u vlada jednoumlje i da postoji bar trunka svesnosti, raskrstili bi sa ovakvim kadrom odavno i shvatili da su zbog takvih tu gde jesu :-) jos samo Djilas da se kandiduje opet za gradonacelnika i sve mi jasno :-)

nikolina

pre 10 godina

Kaže Đilas da je DS pun kadrova, ali se to ne bi moglo reći kada se podledaju kandidati za jednu od najbitnijih funkcija u svakoj stranci, a to je funkcija predsednika gradskog odbora u Beogradu.

Velimir86

pre 10 godina

@ELpatron

Mislis li da ih Djilas bolje vodi nego sto bi to radio Sutanovac? Ja bas imam utisak da ih najvise predsednik stranke vodi ka cenzusu od -5%

Soterija

pre 10 godina

Šutanovac ne zna kako da pomogne sebi a ne DS-u. Šutanovac se tereti za malverzacije. DS je stranka koja je godinama pljačkala i uništavala našu državu i narod. Vreme je situacija u našoj državi promeni a bolje. Državne institucije će jačati,a krađa više neće moći da se isplati. Građani su zaslužili posle dvadeset godina uništavanja da žive bolje, građani su zaslužili da rade.

Jagodiceva

pre 10 godina

Da biste menjali i podigli urnisani DS ( uzgred budi receno, sami ste se dotle doveli, i jos gore cete ) nije dovoljno da uvozite zvucna imena i inetelktualce...imali ste to i do sada...Osim, aroganicje, ataka na inteligenciju ostatka gradjana i lopovluka od ' vasih vrlih vrlina" drugo nismo ni imali !Sve ljude, sve vreme...ccc... nece moci...mogli ste samo neko vreme i sada je tome kraj. Da biste stvorili novu stranku, najpre morate menjati sebe u svojim razmisljanjima, ambicijama , navikama, takvo okruzenje stvarati , ali onda to nece biti DS !

Livada klase A=gradjevinsko zemljiste

pre 10 godina

DS je izgradio covek koji vise nije sa nama. Vi to ne umete, a pokazali ste sta umete u poslednjih 10 godina.

LICENCA

pre 10 godina

Odlaskom Zorana Djindjica sa zivotne scene, coveka koji je izgradio imidz DS. Stranka se svakim danom,meseceom i godinom sve vise i vise urusavala. Vi to ne umete, a pokazali ste umete u poslednjih 10 godina, to je samo da punite svoje dzepove, briga za gradjane to kod Vas ne postoji, zato su Vam i okrenuli ledja.

Leon

pre 10 godina

Reformisati beznadezne, nesposobne, korumpirane, lopove, otimace, unistitelje drzave... kako? pomocu carobnog stapica?
nek' krene od sebe, mada on i nije najvece zlo
btw, ja i dalje navijam da se Gangula predomisli i odustane od strucnog usavrsavanja u Nambiji na neko vreme, ipak je on najbolji reprezent danasnjeg DS-a

Zvezdarac

pre 10 godina

Omladina je iznela izbore i sve moguce akcije,dok se tvoj Djurisic zalozio da nas raspustite jer ste fotelja gladni. E pa nece moci,vreme je za novu generaciju sposobnih i neokaljanih. Mladi su koren svake uspesne reforme,a to ce i dokazati!

opajdara

pre 10 godina

Bojim se da Sutanovac nema dovoljno iskustva da vodi stranku u opoziciji. On ume samo da rukovodi strankom koja je na vlasti. Tacnije, ume da iskoristi to sto mu je stranka na vlasti.

Predisav82

pre 10 godina

"Vodicu potpuno novu organizaciju. DS mora da izadze s novom politikom, za novo vreme, sa novim ljudima koji su se dokazali i koji imaju iskustvo i znanje", kazao je on, ocenivsi da se DS "ocigledno nije privikla na opozicioni rad".

A u tom slucaju mi bismo trebali da zaboravimo sve sto ste nam radili 12 godina, jer ste sada novi i reformisani? Mislim, niste jos, bicete, kao.
Posebno mi se dojmio ovaj deo da se DS nije privikla na opozicioni rad. :D Pa, kako da se privikne kada iz opozicije ne mogu da pljackaju ovu ojadjenu drzavu.
Samoukinite se dok je vreme.

Gligorije

pre 10 godina

Na pitanje da li je tacno da je njegova kandidatura "pokusaj vracanja u igru stare struje DS-a bliske Tadicu"

ovo je hit nad hitovima. :D meni su drazi ovi sadasnji, jer iako je BoTa bio katastrofalan, ovi su jos gori, a drazi su mi jer se svakim novim nastupom sve vise ukopavaju.

Partizan

pre 10 godina

@ELpatron

Mislis li da ih Djilas bolje vodi nego sto bi to radio Sutanovac? Ja bas imam utisak da ih najvise predsednik stranke vodi ka cenzusu od -5%

eto ja toliko

pre 10 godina

Verujem ti da znaš da pomogneš DS,ako im pomogneš kao što si kao ministar vojni pomagao vojsci onda protivnici DS mogu biti bez brige,da ih DS može ugroziti.

Tijana S

pre 10 godina

Svima nam je dosta DS-ovih "iskusnih" ljudi,i ako nemaju da ponude mladji i neiskvareni kadar,bolje da ne kandiduju ni ovakve!

Oliver82

pre 10 godina

@ELpatron

Mislis li da ih Djilas bolje vodi nego sto bi to radio Sutanovac? Ja bas imam utisak da ih najvise predsednik stranke vodi ka cenzusu od -5%

Fica

pre 10 godina

~Sada se vraćam stranci u punom kapacitetu, kako bih dao doprinos povratku na stare staze uspeha~… A gde si do sada praznio ~kapacitete~?

Niksha

pre 10 godina

Prica o g-dinu Sutanovcu i uopste o njegovoj kandidaturi poprilicno iritira ogroman broj ljudi.
Nema cenzusa za DS na izborima ako on ponovo bude u samom vrhu.

bataSMraka

pre 10 godina

DS se od gubitka vlasti svojim izjava sve vise ukopao i pokazao svoje pravo lice nezainteresovanosti osim za licne interese a ukoliko dodje do povratka na stare staze slave opet ce nas vratiti u nazad kako su to i dosada radili

novica952

pre 10 godina

Pre sam za opciju da se Šutanovac kandiduje da povrati delom stare kadrove DS-a koju su neopravdano zapostavljani sastavljanjem nove politike i novog rukovodstva stranke koji forsira novi lider Đilas. O pomoći stranci i obnovi programa rada i reformi rada GO nema ništa, sve je to samo puka fraza i politički paflet.DS je zašao u doboku krizu i programa i članstva, dešava se da članovi napuštaju stranku i čitavi opštinski i gradski odbori tako da ponovnim ulaskom Šutanovca u igru za predsednik Gradskog odbora se ništa neće promeniti.čak i sumanjam da je interes Đilas da on vodi Gradski odbor i da će lider sve učiniti da pobedi mlađani Božović koji je njegov igrać i koji će gradski odbor voditi u smerui kako to odgovara Đilasu kao lideru i gradonačelniku

Sasa

pre 10 godina

Da.Sve ti objasnili Dusan Petrovic i Zoran Petrov ,bivsi poslanik iz Dimitrovgrada.
Svi vi igraci Pocasnog predsednika Tadica ste pokopali DS.

Srbin 100%

pre 10 godina

DS umesto da se okrene novim kadrovima oni se vracaju starim koji su glavni krivci za stanje u zemlji,sa tim stavom tesko da ce biti iole bitan faktor na politickoj sceni Srbije

Pavladoljska

pre 10 godina

I ja znam kako da pomognem tebi... posteno radi sa svojom diplomom gradjevinca , posteno zaradjuj,zivi "skromno" i mani se politike .
E bice vec drugi padez ako se politika dokopa tebe...

ObiWanKenobi

pre 10 godina

"Ako budes pomagao kao sto si kao ministar pomogao u profesionalizaciji Vojske Srbije, od DS-a ce ostati samo naziv, kao sto je i s vojskom slucaj."
(Ana, 25. maj 2013 11:37)
----------------------------
Draga SNS-bot-dron Ana, Pa tvoj Prvi demagog Srbije se sada hvali tudjim perjem i potpisuje ugovore o vojnoj saradnji koje je sve pripremio i ugovorio Sutanovac za vreme svog mandata.

Oj Srbijoooo

pre 10 godina

Koliko vidim komentari onih koji setaju od Kurira do B92.Izvor informacija onh koji stampaju list za polupismenu i krezavu Srbiju a njih po statistici 1,3 miliona.Oooooj pameti.Samo bih htela da pitam sta je to Sutanovac lose uradio dok je bio Ministar odbrane

Grumpy

pre 10 godina

"Dovoljno smo dugo sa strane posmatrali harangu protiv naših članova, popuštajući pred onima koji bi da unište DS." - Naprotiv, sami sebe uništavate, svojim ponašanjem i postupcima, i tu vam pomoć nije potrebna, teško ćete se vratiti na stare staze, posebno sada kada od drugih vidimo kako može dobro i požrtvovano da se radi i bori za državu.

Ana

pre 10 godina

Ako budes pomagao kao sto si kao ministar pomogao u profesionalizaciji Vojske Srbije, od DS-a ce ostati samo naziv, kao sto je i s vojskom slucaj.

Vladimir Horvat

pre 10 godina

Samo nemojte Vi da nam više pomažete. Od Vaše pomoći i pomoći ekipe oko Borisa Tadića smo pukli na izborima.
Toliko ste bili osioni i bahati (setite se samo "utiska nedelje" sa Šutanovcem i Jorgovankom između dva kruga predsedničkih izbora) da nije ni čudo što su nas zajahali "bajčetinci".
Ako vam je makar malo stalo do DS - sklonićete se.

kraja

pre 10 godina

"mora da dođe neko ko ima utemeljenje ne samo u stranci, nego i među građanima, ko ima iskustvo u vođenju velikih sistema"

...slazem se...
...niko nije ojadio velike sisteme kao demokrate...
...iskusno...

Nobelovac

pre 10 godina

Maki.... A kao ranije si glasao(la) za demokrate.Ajde da se ne lazemo. Kazes demagogija.Pa nema veceg politickog demagoga od A Vucica.Prica ono sto narod voli da cuje. Da li jeu aferi aflatoksin rekao da ce za koji dan da se vrati na 0,05.I jeli se vratilo.Nije niti ce.Ovo je samo jedan primer, jer je 1500 karaktera malo da se pobroji njegova demagogija. Za vreme DS bilo najgore cak i od vremena Milosevica.Nije nego. Ali ovi sada sta rade jos malo pa nas nece biti a oni ce imati racune u Emiratima

Soterija

pre 10 godina

Šutanovac ne zna kako da pomogne sebi a ne DS-u. Šutanovac se tereti za malverzacije. DS je stranka koja je godinama pljačkala i uništavala našu državu i narod. Vreme je situacija u našoj državi promeni a bolje. Državne institucije će jačati,a krađa više neće moći da se isplati. Građani su zaslužili posle dvadeset godina uništavanja da žive bolje, građani su zaslužili da rade.

panta rei haha

pre 10 godina

Strasno je sta ste napravili od DS-a, i stari i novi! Ponovo isti likovi?! Sutanovac vs. Bozovic = zet(pevaca) vs. tatinog sina(iz susedne drzave), to su im najveca dostignuca!
Tuzno ali istinito, ova stranka definitivno nema snage da se izvuce iz blata, koje se nakupilo prethodnih godina!

Lizalica

pre 10 godina

Sutanovac ce pomoci nekome evidentno...samo to nece biti DS...e sad da li radi u koordinaciji sa nekom drugom opcijom pitanje je na koje nemam odgovor...ali se odgovor namece sam...u DS-u vlada jednoumlje i da postoji bar trunka svesnosti, raskrstili bi sa ovakvim kadrom odavno i shvatili da su zbog takvih tu gde jesu :-) jos samo Djilas da se kandiduje opet za gradonacelnika i sve mi jasno :-)

britka

pre 10 godina

Ne znam koliko vredi jedan gradski odbor, ako im se odbori po Srbiji raspadaju. Clanovi prelaze u druge stranke ili formiraju grupe gradjana. A sve to zbog razocarenja u sadasnje rukovodstvo stranke. Jedini izlaz im je kompletna promena garniture u samom vrhu stranke. I onda ce morati sve ispocetka, ali bar bi se postavili pravi temelji. Ovako, sa Sutanovcem ili bilo kojim drugim bivsim visokim funkcionerom, nema popravke.

vracarac

pre 10 godina

do sad sam glasao ds u gradu misleci da su Djilas i Bogdanovic radili dobro. Ukoliko vracarski zemljoradnik ili nambijski doktor budu predsednici DS-a u gradu na moj glas gospodo ne racunajte

CezarMilan

pre 10 godina

Iskreno, ne vidim pomak na bolje u demokratskoj stranci jos dugo… Oni moraju da se prvo ociste od svih parazita koje nose ne grbaci, a koji im cine rukovodstvo. U to ubrajam I Sutanovca. Nema razlike izmedju njega I Aleksandra Sapica.

LEGENDA SEKULARAC

pre 10 godina

Gospodine Sutanovac ima i drugih, i boljih nacina da pomognete DS i narodu, to je da se ne kandidujete. Najveca pomoc od politicara narodu kako da zivi, ne treba im da politicari kako opet da preuzmu neku vrstu vlasti. Videli smo i culi kako, sta ste radili, dok ste bili ministar Vojske. Zato ucinite nam, uslugu kad Vas molimo, nemojte da se kandidujete. Jer Vas ni Dragan Djilas nece, na sve nacine ce Vas spreciti da ne pobedite.

Predisav82

pre 10 godina

"Vodicu potpuno novu organizaciju. DS mora da izadze s novom politikom, za novo vreme, sa novim ljudima koji su se dokazali i koji imaju iskustvo i znanje", kazao je on, ocenivsi da se DS "ocigledno nije privikla na opozicioni rad".

A u tom slucaju mi bismo trebali da zaboravimo sve sto ste nam radili 12 godina, jer ste sada novi i reformisani? Mislim, niste jos, bicete, kao.
Posebno mi se dojmio ovaj deo da se DS nije privikla na opozicioni rad. :D Pa, kako da se privikne kada iz opozicije ne mogu da pljackaju ovu ojadjenu drzavu.
Samoukinite se dok je vreme.

Leon

pre 10 godina

Reformisati beznadezne, nesposobne, korumpirane, lopove, otimace, unistitelje drzave... kako? pomocu carobnog stapica?
nek' krene od sebe, mada on i nije najvece zlo
btw, ja i dalje navijam da se Gangula predomisli i odustane od strucnog usavrsavanja u Nambiji na neko vreme, ipak je on najbolji reprezent danasnjeg DS-a

Livada klase A=gradjevinsko zemljiste

pre 10 godina

DS je izgradio covek koji vise nije sa nama. Vi to ne umete, a pokazali ste sta umete u poslednjih 10 godina.

Acer

pre 10 godina

Jel Ds misli da se sroza još više vraćanjem Šutanovca u svoje redove. Ionako mali broj glasača će sad da opadne do te mere da je pitanje jel će na sledećim izborima preći cenzus.

Dangić

pre 10 godina

Ako budete pomagali DS kao što ste to do sada radili onda DS na sledećim izborima neće preći ni cenzus. Ipak bi bilo najbolje da vi to prepustite nekom drugom.

Beogradjanin, demokrata

pre 10 godina

Grumpy

A ti citas Kurir pa znas kao svi oni rade.Ispade svi iz DS-a su lopovi kako voli da kaze glavni urednik Kurira A.Vucic. Sta je to inkrimisano uradio Sutanovac.Sto polupismeni novinari Kurira pronadjose da gradi kucu na Vracaru.E nije nego. Gradi ali sa jos devet investitora. Gradi sebi stan jer je takav nacin jeftiniji nego da placa gradjevinsku mafiju.A onda agencija za borbu protiv korupcije u toj gradnji pronadje visak od zamisli "velikih" 6 kvadrata.Starsno.
Ja jesam clan DS u gradu i nisam se odlucio jos za koga cu. Bolje Sutanovac nego mladjani crnogorac Balsa Bozovic rodjen u Beogradu

Zvezdarac

pre 10 godina

Omladina je iznela izbore i sve moguce akcije,dok se tvoj Djurisic zalozio da nas raspustite jer ste fotelja gladni. E pa nece moci,vreme je za novu generaciju sposobnih i neokaljanih. Mladi su koren svake uspesne reforme,a to ce i dokazati!

Gligorije

pre 10 godina

Na pitanje da li je tacno da je njegova kandidatura "pokusaj vracanja u igru stare struje DS-a bliske Tadicu"

ovo je hit nad hitovima. :D meni su drazi ovi sadasnji, jer iako je BoTa bio katastrofalan, ovi su jos gori, a drazi su mi jer se svakim novim nastupom sve vise ukopavaju.

eto ja toliko

pre 10 godina

Verujem ti da znaš da pomogneš DS,ako im pomogneš kao što si kao ministar vojni pomagao vojsci onda protivnici DS mogu biti bez brige,da ih DS može ugroziti.

Savo Derikonja

pre 10 godina

Kada vi niste mogli pomoći DS kao potpredednik stranke , teško je poverovati da možete nešto uraditi kao šef beogradskih demokrata.Bolje bi bilo da vi tu funkciju prepustite nekom drugom.

Open mind

pre 10 godina

Da druze Sutanovac, sve tece sve se menja...ali vi nikako da se promenite...same old same old...rekoh posto znate latinski, mozda znate i engleski...

sandra

pre 10 godina

Cini mi se da DS-u nema pomoci. Navikli su da su vladajuca stranka I nemaju iskustvo za rad u opoziciji. Sve dok ih vodi sadasnji predsednik oni ce biti privatno preduzece, a ne politicka organizacija.

mile

pre 10 godina

Pomocice te sigurno izlaskom u medije i pricom umesto o vlasti sirite unutarstranacke stvari. Ovde se i ovako svi bave vise DS nego Kosovom, siromastvom, nezaposlenoscu a vi im dajete povoda... A sto se tice podrske naroda, uz moje postovanje za sve sto ste radili, narod vas ne voli isto kao sto ni Sapica nisu zavoleli iako ima dobrih osobina. Ako hocete da pomignete stranci odustanite posto podrsku clanova nemate

jack

pre 10 godina

Kriza u DS-u je mnogo dublja nego što je samo smena garnitura jednog predsednika. DS je izgubila svoj politički identitet. Nekada je svrha te stranke bila sprovodjenje reformi i projekat tranzicije iz zaostalog ruralno-socijalističkog društva u moderno evropsko ali pošto su proveli na vlasti više od decenije a ništa od toga nisu sproveli, sada su se idejno pogubili pa se hvataju za ličnosti lidera jer se platforma rasplinula. Djilas, Tadić, Šutanovac..sve je to isto, smuti pa prospi.
Ta stranka prolazi kroz tešku krizu identiteta sličnu onoj kroz koju je prošao SPS nakon izručenja Miloševića u Hag. Te dve stranke su po meni gotovo identične po svemu i bore se za isti segment glasača. To su oni koji vole mnogo da pričaju o reformama ali ne u svojoj kući.

Jagodiceva

pre 10 godina

Da biste menjali i podigli urnisani DS ( uzgred budi receno, sami ste se dotle doveli, i jos gore cete ) nije dovoljno da uvozite zvucna imena i inetelktualce...imali ste to i do sada...Osim, aroganicje, ataka na inteligenciju ostatka gradjana i lopovluka od ' vasih vrlih vrlina" drugo nismo ni imali !Sve ljude, sve vreme...ccc... nece moci...mogli ste samo neko vreme i sada je tome kraj. Da biste stvorili novu stranku, najpre morate menjati sebe u svojim razmisljanjima, ambicijama , navikama, takvo okruzenje stvarati , ali onda to nece biti DS !

Oliver82

pre 10 godina

@ELpatron

Mislis li da ih Djilas bolje vodi nego sto bi to radio Sutanovac? Ja bas imam utisak da ih najvise predsednik stranke vodi ka cenzusu od -5%

Partizan

pre 10 godina

@ELpatron

Mislis li da ih Djilas bolje vodi nego sto bi to radio Sutanovac? Ja bas imam utisak da ih najvise predsednik stranke vodi ka cenzusu od -5%

Kosarkas

pre 10 godina

Neverovatno je kako ljudi nemaju mere, ponekad.
Da li g-din Sutanovac stvarno misli da DS a i narod Srbije ne mogu bez njega!?!

nikolina

pre 10 godina

Kaže Đilas da je DS pun kadrova, ali se to ne bi moglo reći kada se podledaju kandidati za jednu od najbitnijih funkcija u svakoj stranci, a to je funkcija predsednika gradskog odbora u Beogradu.

Velimir86

pre 10 godina

@ELpatron

Mislis li da ih Djilas bolje vodi nego sto bi to radio Sutanovac? Ja bas imam utisak da ih najvise predsednik stranke vodi ka cenzusu od -5%

opajdara

pre 10 godina

Bojim se da Sutanovac nema dovoljno iskustva da vodi stranku u opoziciji. On ume samo da rukovodi strankom koja je na vlasti. Tacnije, ume da iskoristi to sto mu je stranka na vlasti.

LICENCA

pre 10 godina

Odlaskom Zorana Djindjica sa zivotne scene, coveka koji je izgradio imidz DS. Stranka se svakim danom,meseceom i godinom sve vise i vise urusavala. Vi to ne umete, a pokazali ste umete u poslednjih 10 godina, to je samo da punite svoje dzepove, briga za gradjane to kod Vas ne postoji, zato su Vam i okrenuli ledja.

Tijana S

pre 10 godina

Svima nam je dosta DS-ovih "iskusnih" ljudi,i ako nemaju da ponude mladji i neiskvareni kadar,bolje da ne kandiduju ni ovakve!

Niksha

pre 10 godina

Prica o g-dinu Sutanovcu i uopste o njegovoj kandidaturi poprilicno iritira ogroman broj ljudi.
Nema cenzusa za DS na izborima ako on ponovo bude u samom vrhu.

Srbin 100%

pre 10 godina

DS umesto da se okrene novim kadrovima oni se vracaju starim koji su glavni krivci za stanje u zemlji,sa tim stavom tesko da ce biti iole bitan faktor na politickoj sceni Srbije

novica952

pre 10 godina

Pre sam za opciju da se Šutanovac kandiduje da povrati delom stare kadrove DS-a koju su neopravdano zapostavljani sastavljanjem nove politike i novog rukovodstva stranke koji forsira novi lider Đilas. O pomoći stranci i obnovi programa rada i reformi rada GO nema ništa, sve je to samo puka fraza i politički paflet.DS je zašao u doboku krizu i programa i članstva, dešava se da članovi napuštaju stranku i čitavi opštinski i gradski odbori tako da ponovnim ulaskom Šutanovca u igru za predsednik Gradskog odbora se ništa neće promeniti.čak i sumanjam da je interes Đilas da on vodi Gradski odbor i da će lider sve učiniti da pobedi mlađani Božović koji je njegov igrać i koji će gradski odbor voditi u smerui kako to odgovara Đilasu kao lideru i gradonačelniku

Fica

pre 10 godina

~Sada se vraćam stranci u punom kapacitetu, kako bih dao doprinos povratku na stare staze uspeha~… A gde si do sada praznio ~kapacitete~?

Sasa

pre 10 godina

Da.Sve ti objasnili Dusan Petrovic i Zoran Petrov ,bivsi poslanik iz Dimitrovgrada.
Svi vi igraci Pocasnog predsednika Tadica ste pokopali DS.

Pavladoljska

pre 10 godina

I ja znam kako da pomognem tebi... posteno radi sa svojom diplomom gradjevinca , posteno zaradjuj,zivi "skromno" i mani se politike .
E bice vec drugi padez ako se politika dokopa tebe...

ObiWanKenobi

pre 10 godina

"Ako budes pomagao kao sto si kao ministar pomogao u profesionalizaciji Vojske Srbije, od DS-a ce ostati samo naziv, kao sto je i s vojskom slucaj."
(Ana, 25. maj 2013 11:37)
----------------------------
Draga SNS-bot-dron Ana, Pa tvoj Prvi demagog Srbije se sada hvali tudjim perjem i potpisuje ugovore o vojnoj saradnji koje je sve pripremio i ugovorio Sutanovac za vreme svog mandata.

bataSMraka

pre 10 godina

DS se od gubitka vlasti svojim izjava sve vise ukopao i pokazao svoje pravo lice nezainteresovanosti osim za licne interese a ukoliko dodje do povratka na stare staze slave opet ce nas vratiti u nazad kako su to i dosada radili