Četvrtak, 23.05.2013.

17:36

"Vlast otvoreno predaje Kosovo"

Dogovorom o planu za primenu briselskog sporazuma, vlast "otvoreno i bezuslovno predala Kosovo i Metohiju u ruke lažne države Kosovo", kaže Vojislav Koštunica.

Izvor: Beta

"Vlast otvoreno predaje Kosovo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

Konobar

pre 10 godina

E Koštunice sećamo se da si ti isporučio Slobu a garantovao da nećeš,pustio si šiptarske teroriste,dopustio da Cg ode I da štampa lične karte pred referendum za glasače za nezavisnost.Najlakše je izreći ovake paušalne kvalifikacije.Ti si bio trojanac koji je doveo revolucionare 5.10.2000 čije gorke plodove beremo.

Canon89

pre 10 godina

Rece covek za vreme cijeg mandata su Albanci proglasili nezavisnost. Koji licemer...Sto lepo ne ode na KiM i solidarise se sa tim narodom ako je takav humanista i zastitnik ljudskih prava?

Ekatarina

pre 10 godina

Ne,Kosovo ste vi predhodnici predali a ovi su samo žrtveni jarci na kojima se sve to lomi!!Teško da nešto mogu da promene,ma koliko oni to želeli,na već godinama dobro utabanom putu predavanja KOsova!!

Jagodiceva

pre 10 godina

Formiran Anketni odbor za trosenje budzetskih sredstava na KiM od 2000.g do
2012.g. Na celu Odbora, Momir Stojanovic.
Ovim putem zelim da obavestim Kostunicu dr Vojislava , jer iz prilozenih izjava zakljucujem da je propustio serijal Insajdera na pomenutu temu.

panonski

pre 10 godina

Nekima ne bi vredelo ni da nacrtas. Uvek ce tvrdoglavo misliti da su samo oni u pravu. Iako smo dobili nase opstine, i nasu policiju. Iako prognani mogu da se vrate, iako njihova vojska ne sme da priviri na sever.. Pa sto niste obezbedili vise dok ste bili na vlasti, kad je moguce i lako ??

isidora

pre 10 godina

Srbija nije priznala nezavisnost Kosova, kako to govore neki kritičari vlasti. Kosovo je još daleko od nezavisne države. Kosovo, zahvaljujući vetu Rusije i Kine, nikada neće biti članica UN. Sve dok Kosovo nije članica UN, ona će imati status isti kakav danas ima Palestina, a i Palestina je daleko od nezavisne države.

make

pre 10 godina

"Srbija u ovim trenucima prolazi kroz najveće nacionalno poniženje, jer se sadašnja vlast pod pritiscima i ucenama iz Evropske unije dogovara sa albanskim separatistima kako da im preda Kosovo".. Kako te samo nije sramota? A sta si ti uradio dok si imao priliku???? Jak samo na recima...

nebojsa

pre 10 godina

... nema mnogo razlicitih komentara ! Sve je u ovoj drzavi pod kontrolom ... cenzura u Titovo vreme je davala rezultate, ali ova je nadmasila nas crvene za 1.000 % ... Statistika komentara Vam nista ne znaci ... prosto a to su Verige, ili seoski, pijacni racun ... STO VECA SLOVA poenta je svakog urednistava!!! Ali su brojke neumoljivi faktor ... izvrni okreni moze da bude 6 ili 9 ... nisam ja promasio temu, tek da znate ... ostalo smailici sa vrhom jezicka ...drugo i nemogu nista ... HVALA

Drina S

pre 10 godina

Vaše izjave kao i spekulacije su veoma neprimerene. Srbija se nikada neće odreći Kosova. Ako smem da pitam a šta ste vi uradili po pitanju Kosova kada ste bili na vlasti?

crni domino

pre 10 godina

Ko ovog coveka probudi da mi je znati!?
Ostavimo ga da na miru razmislja o svojoj krivici: za ubistvo Djindjica, odlazak Crne Gore, odlazak Kosova, lose privatizacije, patriotsku pljacku naroda Srbije, ne izvrsenu lustraciju, ne otvorene dosijee, propast Petog oktobra, povratak Srbije u devedesete godine i donese konacnu odluku o svom bitisanju u politici!

Lale

pre 10 godina

E Gospodine Kostunica,sto se vi niste potrudili kada Vam je bilo vreme,da pomognete KIM i tom zalosnom naroda.Sada ste nasli nesto da pricate..Sramota
(Srdjan, 23. maj 2013 19:02)

Zato što nije imao m***, tj. nije imao m*** da podigne vojsku i policiju istog trenutka kada je Kosovo proglasilo nezavisnost i na taj način direktno ugrozilo teritorijalni integritet i ustav Srbije, a MORAO je to da uradi! U takvom jednom trenutku, narodna skupština, na zahtev ili naredbu Vlade, proglašava vanredno ili ratno stanje. Vojislav Koštunica, kao tadašnji predsednik Vlade, NIJE uputio takav zahtev i samim tim i sam prekršio ustav koji jasno kaže da "Vojska Srbije mora braniti zemlju od oružanog ugrožavanja spolja", da se država mora braniti kada joj je narušen teritorijalni integritet i kada "javna opasnost ugrožava opstanak države ili gradjana"!
Za sve to, dragi moj prijatelju Srđane, treba imati M*** koja Vojislav nije imao, a i danas NEMA!

ANDJELIJA

pre 10 godina

ostunica kao i uvek,totalno ne obavesten!Nikada nista dobro,nije uradio dok je mogao,danas samo optuzuje proziva bez argumenata!Ova vlas je jasno rekla ,da se nikada nece odreci Kosova i Metohije,i ne moze jer to je kolevka Srpskog naroda!Porucila bih Kostunici,da pazljivije slusa i da se bolje informise,on sve kasno sazna!

Rus

pre 10 godina

Koštunica može da priša šta hoće ali mislim da i Srbi sa Kosova sada vide da je država uz njih i da ih neće nikada izdati, da ć euvek braniti njihove interese i da nikada neće priznati nezavisnost Kosova. Podrška državnom vrhu.

Bojana

pre 10 godina

Sta misle ove opozicione stranke da ce prozivanjem SNS-a da im pokvare ugled koji su stekli za ovih godinu dana? Pa nije narod slep i gluv da ne vidi i ne cuje sta su sve uradili dosada i da je sve to bilo za dobrobit naroda Srbije

TrOjA

pre 10 godina

Ovaj covek apsolutno nista nije uradio za srpski narod. Ne bih dalje da komentarise.
(Cvetic, 23. maj 2013 20:01)

Naprotiv!
On je bio "Trojanski Konj" u Revoluciji 5 Oktobra 2- hiljadite.
On i DSS su u stvari UDBA.
On zna sve o Pokojnog Djindjica.
On je za dva Dana pomoc protivustavnog "Ustava" navalio Srbiji najveci teret posle svi izgubljenih ratova.
On je bio, i ostao najveci Neprijatelj srpskog Naroda.
Zabela- je odgovor.

samo opušteno

pre 10 godina

Prvo tumačiš dogovor u slobodnoj interpretaciji bez stvarnog uvida u celokupni dokument.Kao drugo ovo što je potpisano biće poništeno,kad se objavi dokumenat koji će Toma potpisati u Sočiju sa Putinom.Zapad neće moći da svari toliko približavanje Srbije i Rusije,i nagovoriće Albance da ne prihvataju takav kakav je dokument.Nema izdaje Srbije ne brini Vojo nastavi sa čitanjem knjiga,javićemo kada će biti novi izbori.

crv

pre 10 godina

Da Srbi nemaju pamcenje na nivou kisne gliste, verovatno ne bi lupali ovoliko minusa na svaku izjavu doticnog.
Srbija u njegovo vreme i ona posle, na zalost, nisu za poredjenje.
Ono sto vecinu boli a sto se skoro u Srbiji nece dogoditi, je to sto je on bio i verovatno ce ostati jedini politicar koji je dobrovoljno napustio vlast, istog trenutka kada je posumnjao u podrsku politici koju zastupa.

Kaki ste zlatni i pametni

pre 10 godina

@Ako su Srbi sa Kosova (sa dve po dve plate) ostali na cedilu šta je onda sa nama u centralnoj Srbiji gde veliki broj ljudi nema ni jednu a kamoli dve plate?
(Dugajlija, 23. maj 2013 18:30)

Pa sta te sprecava Dugajlijo da ispruzis korak i da se preselis na Kosovo da uzivas sa DVE plate? Sloboda kretanja je zagarantovana. Zamisli samo sta bi sve mogao sebi i svojoj deci da priustis sa 2 plate, a tek sa svercom? Cudi me da cim se tako dobro zivi nema tamo bar 4 miliona ljudi.

momo

pre 10 godina

ajoj ovi iz DSS zive sigurno na marsu pa ne znaju da je kosovo vec odavno drzava za sebe bolje da dr kostunica i njegovi sateliti daju otkaz jer ih drzava djabe placa

Nik

pre 10 godina

LOL, na istom mestu, u isto vreme, sa istim ciljom - klikcu i komentarisu... drage nam zapadne 'komsije', Albanci(KiM i Albanija), domace 'demokrate' i roboti/glasogovornici vladajuce politikantske strukture...

Zanimljivo, tuzno, jadno... tragicno! :(

miloš gm

pre 10 godina

Status Kosova nije rešen. Kosovo je još daleko od nezavisne države. Kosovo će biti priznato od otprilike polovine zemalja na svetu, ali ne i od one druge polovine, i imaće sličan položaj onome u kome je već Palestina.

isidora

pre 10 godina

Politika DSS-a je radikalne politike, ali sa takvim politikama, u prethodne dve decenije, Srbi su na kraju završavali u Srbiji, ali u užoj Srbiji, pošto su proterani sa svojih ognjišta, a politika državnog vrha je, po meni, jedina realna, i jedina moguća politika u ovom momentu, kojom može da se obezbedi zaštita Srba na Kosovu, a pogotovo Srba na severu Kosova, koji će praktično imati svoju policiju, sudiće im sudije Srbi, a tzv. Vojska Kosova neće moći da stupi na tlo 4 opštine na severu Kosova, što je potvrđeno i u diskusiji u američkom senatu pre nekoliko dana.

Jole

pre 10 godina

Ma da, evo stavili su na tacnu i salvete uz vino pa da ih posluze. Bas ce neko da se utrkuje da pokloni Kosovo i jos javno. Svasta.

nekada SNS-ovac

pre 10 godina

gde su ona lazna obecanja u predizbornoj kampanji?? samo mi to recite?? cekam odgovor___________________________________..

Srdjan

pre 10 godina

E Gospodine Kostunica,sto se vi niste potrudili kada Vam je bilo vreme,da pomognete KIM i tom zalosnom naroda.Sada ste nasli nesto da pricate..Sramota

Freelander

pre 10 godina

Forumi su zagadjeni ovim profesionalnim clanovima SNS- a koji kao deo svojih radnih obaveza posecuju sve moguce forume i potpuno praznoglavo i beskrajno providno (neinteligentno) velicaju Vucica. Forumi kao mesto za razmenu misljenja tako izgubise svaki smisao. Ja se ovim odjavljujem.

patike

pre 10 godina

Neobavesteni, kada budes argumentovao, onako konkretno, sta ste ti i tvoja Vlada ucinili za Kosovo i kosovski narod, osim sto ste po Beogradu palili ambasade, demolirali centar grada i obijali radnje sa sportskom opremom, e tek tada ces, MOZDA, imati pravo da das bilo koji komentar na ovu temu! Toliko.

Jagodiceva

pre 10 godina

Formiran Anketni odbor za trosenje budzetskih sredstava na KiM od 2000.g do 2012.g. Na celu Odbora, Momir Stjanovic.
Ovim putem zelim da obavestim Kostunicu dr Vojislava , jer iz prilozenih izjava zakljucujem da je propustio serijal Insajdera na pomenutu temu.

milos

pre 10 godina

A sta je on to pametno i bitno uradio za Kosovo pa moze da se javi? Vucic je bar uspeo da sacuva nase ljude na Kosova i da se izbori za njihova prava...

Jovancica

pre 10 godina

Koštunice bio si na vlasti,ništa nisi uradio,što tada nisi pronašao rešenje,sve što sada pričaš je besmisleno i izaziva revolt gradjana.

Kosmajac

pre 10 godina

Smesno je zaista da Kostunica deli lekcije, a propustio je kao predsednik drzave da se bori za sprovodjenjje rezolucije 1244, kao i potom Tadic, s cime je stvar zastarela

DEDA CVETKO

pre 10 godina

Ovaj je kao kad ti lekar kaze da ti se tumor vratio po cetvrti put. Idi, covece, neka ti je sa srecom, i ne vracaj se vise ako Boga znas.

FRAJLA

pre 10 godina

Uvek ne obavešten za sve što se ticalo njegove odluke,a sada je našao da kritikuje druge.Bolje da je nešto koristno uradio za vreme svoje vladavine možda ne bih sada bili u ovakvoj situaciji.

Kuznjecov

pre 10 godina

Čekanje i nečinjenje (kao pri proglašenju nezavisnosti Kosova) nas je i dovelo tu gde jesmo i narod je na izborima rekao da je dosta takve promašene politike koja vodi u dalje poraze i gubitke.

gillien

pre 10 godina

evo mene na tom mirnom protestu, ali predhodno da ubedis svog podpredsednika Samardzica da vrati svoju decu iz Brisela gde zive i rade.
More .........

Kole

pre 10 godina

Umesto da se zahvali Vucicu na svemu sto cini za napaceni narod na Kosovu, Kostunko ga vredja. Trebalo bi da odgovara za svoje izjave koje su protiv Srbije i srpskog naroda

Dragan Jurić

pre 10 godina

Napisao bih komentar odmah,ali dobio sam dijareju čim sam pročitao dubokoumne opservacije ove marginalne političke fiigure...

Dugajlija

pre 10 godina

Ako su Srbi sa Kosova (sa dve po dve plate) ostali na cedilu šta je onda sa nama u centralnoj Srbiji gde veliki broj ljudi nema ni jednu a kamoli dve plate?

e-krem

pre 10 godina

"Srbija u ovim trenucima prolazi kroz najveće nacionalno poniženje"

Ova izjava bi imala smisla '98-'99 god. dok su ljudi proterivani kao stoka van kuca i granica ili se mozda Kostunica razboleo od Alchajmera pa se toga ne seca.Bas me zanima gde je bio tada i zasto nije predlozio da se to sto Kosovo daje svojim gradjanima srpske nacionalnosti Srbija da Albancima ali je tada govorio nesto drugo znamo vec sta.

Zdrav Razum

pre 10 godina

Sve sto je protivno volji Vojislava Kostunice je po njegovoj mašti protiv-ustavno i protiv-drzavno.....Kostunica znaci sebe smatra ustavom i drzavom.
A koji su to moguci prijatelji konkretnim uspesnim delima podrzali Srbiju kako bi Kosovo ostalo u njoj? Uvek kad je bilo kriticno oni su okretali glave, a prethodno su nase naivne politicare terali na drzavno samoubistvo sukobom sa celim savremenim svetom, to prijatelji? Prijatelji Srbije ne postoje, samo postoje interesi. Interes Kostunice nije interes Srbije.

nevena

pre 10 godina

I ti si bio na vlasti pa nisi uradio apsolutno nista da sacuvas Kosovo. Pusti ljude koji se bar trude da urade nesto da rade na miru bez tvojih glupih komentara...

FAMA

pre 10 godina

Protivustavan je bio i skup u BEogradu na kojem se Amfilohoje molio za upokojenje Vlade,što je skandal,užas...pa se ne sećam da se KOštunica bunio povodom toga.

Zoran Milosavljevic

pre 10 godina

Bas me interesuje ko je predao neprijatelju Srbe juznog od Ibra. Da li Vas pece malo savest. Kada budete sakupili vise od 3180 ljudi na mitingu imate pravo na izjave koje dajete.

Ana

pre 10 godina

Mozda Kostunica to tako vidi. Ono sto ja vidim jeste da se vlast bori za datum, bolje sutra i snazniju Srbiju koja ce onda moci da se bori za potpuni suverenitet. Ovako ojadjena drzava ne moze da dobije nista inatom, osim produzetka agonije.

Mirko

pre 10 godina

Kad ce ovaj demagog u penziju. Da li bi on vladao Srbijom na nacin kako su njegovi ljudi upravljali Kolubarom. Ili mu mozda treba drzava u kojoj se nikada nece otkriti malverzacije u kojima je ucestvovao, kao ni pozadina ubistva Djindjica. Nadam se da ce na sledecim izborima proci kao radikali na proslim.

Zoran

pre 10 godina

Ne razumem, čemu prenosite ove vesti. Samo napišite "Rekao je isto što i prošli put. Opet nije pružio nikakvo rešenje za problem Kosova."

Romul

pre 10 godina

Kostunica je dobar samo na recima, mnoga dela koja je obecavao su izostala. Lako je sa te strane sada kritikovati, ovo ili ono. Kada je imao priliku zasto nije neke stvari odradio, ako vec zna i ume bolje.

Alempije

pre 10 godina

A,sta bi ti radio Vojislave?
Sto ne ponudi resenje za sve ove godine?
Vecini ljudi u Srbiji,kola idu nizbrdo odavno,dok ovima oko tebe i nije tako lose,sto se nijednom neseti da zadjes u narod da vidis kako i od cega prezivljavaju sve ove godine,dok ti propagiras neku svoju demokratiju,koja vazi samo za clanstvo oko tebe i koji se debelo ovajdise od ove jadne Srbije.

MILADA

pre 10 godina

Da se on bavo Kosovom dok je bio na vlasti nebi bilo sada ovakvih problema koje imamo pa ni malo nije ukusno sa njegove strane da kometariše ovako.

Zoran

pre 10 godina

Jedini glas razuma na nasoj politickoj sceni koji stavlja dobrobit drzave iznad licnog interesa. Vi ste nam poslednja nada. Dva diktatora su pala zahvaljujuci Vama pa se nadamo da treca sreca ce biti pravi izbor pa da konacno krenemo napred sa drzavotvornom politikom, ovo sto se danas radi je samo poklanjanje delova teritorije zarad kredita sa visokom kamatom koji ce nas dovesti do bankrotsva. Sto pre prekinemo sa ovom suludom politikom pre cemo moci da krenemo napred.

dobrica

pre 10 godina

Gospodin KOštunica govori o nekim našim prijateljima pa bi baš volela da znam kojji su to prijatelji jer kad god nam je bilo najteže nismo imali baš neku pomoć prijatelja.

BRATAC SAČULATAC

pre 10 godina

Vojislav Kostunica da bi opstao na politickoj sceni, povremeno se oglasi. Ovog puta bi mu bolje bilo da se nije javno oglasio. Jer su njegove kvalifikacije izrecne bez dokaza i argumenata.

Petar

pre 10 godina

Medijsko zaglupljivanje nacije, porezi na sve i svasta, nezaposlenost sve veca i veca, kriminal u drasticnom porastu, nepostovanje zakona i ustava od strane najvisih organa vlasti, predaja dela teritorije na foru... E Vojo, Vojo, od blata cemo te praviti, ma koliko mislili da nisi bio dobar.

Nikola

pre 10 godina

"Srbija u ovim trenucima prolazi kroz najveće nacionalno poniženje, jer se sadašnja vlast pod pritiscima i ucenama iz Evropske unije dogovara sa albanskim separatistima kako da im preda Kosovo", ocenio je Koštunica.

Ovo je sustina.

Krle

pre 10 godina

Srbija nikada nece priznati Kosovo niti ga prodati,samo mi nije jasan Kostunica koji za vreme njegovog mandata ne uradi nesto po pitanju KIM,lako je sada otezavati stav cele SRBIJE!

snovak

pre 10 godina

Zar ne vidite koliko ste smesni. Bilo bi lepse da Vam ne kazem da to nije posteno sto pricate, posebno ne normalno, sa svakog aspekta. Ali Vama je svejedno, vazno je da ste 20 godina predsednik partije, da ste sef i da Vasa, sada vec staracka sujeta zaista ne zasluzuje bilo kakvu paznju.SN

Savatije G.

pre 10 godina

Kostunica bi imao pravo nesto da prica da je pokusao sta bilo da uradi po pitanju Kosova, osim sto prica prazne price koje ne pomazu zivotu obicnih gradjana.

Nixon

pre 11 godina

Molim Vas Gospodine Kostunica da nam bar Vi ne drzite predavanja... Vi biste nas gurnuli u izolaciju! Lako je lajati kao kuce iz ugla... Mislim da Vi ni taj 1% nebi ste mogli da resite... S toga cutite..

BRATAC SAČULATAC

pre 10 godina

Vojislav Kostunica da bi opstao na politickoj sceni, povremeno se oglasi. Ovog puta bi mu bolje bilo da se nije javno oglasio. Jer su njegove kvalifikacije izrecne bez dokaza i argumenata.

Zoran Milosavljevic

pre 10 godina

Bas me interesuje ko je predao neprijatelju Srbe juznog od Ibra. Da li Vas pece malo savest. Kada budete sakupili vise od 3180 ljudi na mitingu imate pravo na izjave koje dajete.

DEDA CVETKO

pre 10 godina

Ovaj je kao kad ti lekar kaze da ti se tumor vratio po cetvrti put. Idi, covece, neka ti je sa srecom, i ne vracaj se vise ako Boga znas.

e-krem

pre 10 godina

"Srbija u ovim trenucima prolazi kroz najveće nacionalno poniženje"

Ova izjava bi imala smisla '98-'99 god. dok su ljudi proterivani kao stoka van kuca i granica ili se mozda Kostunica razboleo od Alchajmera pa se toga ne seca.Bas me zanima gde je bio tada i zasto nije predlozio da se to sto Kosovo daje svojim gradjanima srpske nacionalnosti Srbija da Albancima ali je tada govorio nesto drugo znamo vec sta.

MILADA

pre 10 godina

Da se on bavo Kosovom dok je bio na vlasti nebi bilo sada ovakvih problema koje imamo pa ni malo nije ukusno sa njegove strane da kometariše ovako.

FRAJLA

pre 10 godina

Uvek ne obavešten za sve što se ticalo njegove odluke,a sada je našao da kritikuje druge.Bolje da je nešto koristno uradio za vreme svoje vladavine možda ne bih sada bili u ovakvoj situaciji.

nevena

pre 10 godina

I ti si bio na vlasti pa nisi uradio apsolutno nista da sacuvas Kosovo. Pusti ljude koji se bar trude da urade nesto da rade na miru bez tvojih glupih komentara...

Kuznjecov

pre 10 godina

Čekanje i nečinjenje (kao pri proglašenju nezavisnosti Kosova) nas je i dovelo tu gde jesmo i narod je na izborima rekao da je dosta takve promašene politike koja vodi u dalje poraze i gubitke.

Mirko

pre 10 godina

Kad ce ovaj demagog u penziju. Da li bi on vladao Srbijom na nacin kako su njegovi ljudi upravljali Kolubarom. Ili mu mozda treba drzava u kojoj se nikada nece otkriti malverzacije u kojima je ucestvovao, kao ni pozadina ubistva Djindjica. Nadam se da ce na sledecim izborima proci kao radikali na proslim.

Zdrav Razum

pre 10 godina

Sve sto je protivno volji Vojislava Kostunice je po njegovoj mašti protiv-ustavno i protiv-drzavno.....Kostunica znaci sebe smatra ustavom i drzavom.
A koji su to moguci prijatelji konkretnim uspesnim delima podrzali Srbiju kako bi Kosovo ostalo u njoj? Uvek kad je bilo kriticno oni su okretali glave, a prethodno su nase naivne politicare terali na drzavno samoubistvo sukobom sa celim savremenim svetom, to prijatelji? Prijatelji Srbije ne postoje, samo postoje interesi. Interes Kostunice nije interes Srbije.

Ana

pre 10 godina

Mozda Kostunica to tako vidi. Ono sto ja vidim jeste da se vlast bori za datum, bolje sutra i snazniju Srbiju koja ce onda moci da se bori za potpuni suverenitet. Ovako ojadjena drzava ne moze da dobije nista inatom, osim produzetka agonije.

dobrica

pre 10 godina

Gospodin KOštunica govori o nekim našim prijateljima pa bi baš volela da znam kojji su to prijatelji jer kad god nam je bilo najteže nismo imali baš neku pomoć prijatelja.

Dugajlija

pre 10 godina

Ako su Srbi sa Kosova (sa dve po dve plate) ostali na cedilu šta je onda sa nama u centralnoj Srbiji gde veliki broj ljudi nema ni jednu a kamoli dve plate?

milos

pre 10 godina

A sta je on to pametno i bitno uradio za Kosovo pa moze da se javi? Vucic je bar uspeo da sacuva nase ljude na Kosova i da se izbori za njihova prava...

Romul

pre 10 godina

Kostunica je dobar samo na recima, mnoga dela koja je obecavao su izostala. Lako je sa te strane sada kritikovati, ovo ili ono. Kada je imao priliku zasto nije neke stvari odradio, ako vec zna i ume bolje.

Krle

pre 10 godina

Srbija nikada nece priznati Kosovo niti ga prodati,samo mi nije jasan Kostunica koji za vreme njegovog mandata ne uradi nesto po pitanju KIM,lako je sada otezavati stav cele SRBIJE!

Nixon

pre 11 godina

Molim Vas Gospodine Kostunica da nam bar Vi ne drzite predavanja... Vi biste nas gurnuli u izolaciju! Lako je lajati kao kuce iz ugla... Mislim da Vi ni taj 1% nebi ste mogli da resite... S toga cutite..

Kaki ste zlatni i pametni

pre 10 godina

@Ako su Srbi sa Kosova (sa dve po dve plate) ostali na cedilu šta je onda sa nama u centralnoj Srbiji gde veliki broj ljudi nema ni jednu a kamoli dve plate?
(Dugajlija, 23. maj 2013 18:30)

Pa sta te sprecava Dugajlijo da ispruzis korak i da se preselis na Kosovo da uzivas sa DVE plate? Sloboda kretanja je zagarantovana. Zamisli samo sta bi sve mogao sebi i svojoj deci da priustis sa 2 plate, a tek sa svercom? Cudi me da cim se tako dobro zivi nema tamo bar 4 miliona ljudi.

crv

pre 10 godina

Da Srbi nemaju pamcenje na nivou kisne gliste, verovatno ne bi lupali ovoliko minusa na svaku izjavu doticnog.
Srbija u njegovo vreme i ona posle, na zalost, nisu za poredjenje.
Ono sto vecinu boli a sto se skoro u Srbiji nece dogoditi, je to sto je on bio i verovatno ce ostati jedini politicar koji je dobrovoljno napustio vlast, istog trenutka kada je posumnjao u podrsku politici koju zastupa.

TrOjA

pre 10 godina

Ovaj covek apsolutno nista nije uradio za srpski narod. Ne bih dalje da komentarise.
(Cvetic, 23. maj 2013 20:01)

Naprotiv!
On je bio "Trojanski Konj" u Revoluciji 5 Oktobra 2- hiljadite.
On i DSS su u stvari UDBA.
On zna sve o Pokojnog Djindjica.
On je za dva Dana pomoc protivustavnog "Ustava" navalio Srbiji najveci teret posle svi izgubljenih ratova.
On je bio, i ostao najveci Neprijatelj srpskog Naroda.
Zabela- je odgovor.

Zoran

pre 10 godina

Ne razumem, čemu prenosite ove vesti. Samo napišite "Rekao je isto što i prošli put. Opet nije pružio nikakvo rešenje za problem Kosova."

gillien

pre 10 godina

evo mene na tom mirnom protestu, ali predhodno da ubedis svog podpredsednika Samardzica da vrati svoju decu iz Brisela gde zive i rade.
More .........

Freelander

pre 10 godina

Forumi su zagadjeni ovim profesionalnim clanovima SNS- a koji kao deo svojih radnih obaveza posecuju sve moguce forume i potpuno praznoglavo i beskrajno providno (neinteligentno) velicaju Vucica. Forumi kao mesto za razmenu misljenja tako izgubise svaki smisao. Ja se ovim odjavljujem.

Nik

pre 10 godina

LOL, na istom mestu, u isto vreme, sa istim ciljom - klikcu i komentarisu... drage nam zapadne 'komsije', Albanci(KiM i Albanija), domace 'demokrate' i roboti/glasogovornici vladajuce politikantske strukture...

Zanimljivo, tuzno, jadno... tragicno! :(

Petar

pre 10 godina

Medijsko zaglupljivanje nacije, porezi na sve i svasta, nezaposlenost sve veca i veca, kriminal u drasticnom porastu, nepostovanje zakona i ustava od strane najvisih organa vlasti, predaja dela teritorije na foru... E Vojo, Vojo, od blata cemo te praviti, ma koliko mislili da nisi bio dobar.

Nikola

pre 10 godina

"Srbija u ovim trenucima prolazi kroz najveće nacionalno poniženje, jer se sadašnja vlast pod pritiscima i ucenama iz Evropske unije dogovara sa albanskim separatistima kako da im preda Kosovo", ocenio je Koštunica.

Ovo je sustina.

patike

pre 10 godina

Neobavesteni, kada budes argumentovao, onako konkretno, sta ste ti i tvoja Vlada ucinili za Kosovo i kosovski narod, osim sto ste po Beogradu palili ambasade, demolirali centar grada i obijali radnje sa sportskom opremom, e tek tada ces, MOZDA, imati pravo da das bilo koji komentar na ovu temu! Toliko.

Zoran

pre 10 godina

Jedini glas razuma na nasoj politickoj sceni koji stavlja dobrobit drzave iznad licnog interesa. Vi ste nam poslednja nada. Dva diktatora su pala zahvaljujuci Vama pa se nadamo da treca sreca ce biti pravi izbor pa da konacno krenemo napred sa drzavotvornom politikom, ovo sto se danas radi je samo poklanjanje delova teritorije zarad kredita sa visokom kamatom koji ce nas dovesti do bankrotsva. Sto pre prekinemo sa ovom suludom politikom pre cemo moci da krenemo napred.

momo

pre 10 godina

ajoj ovi iz DSS zive sigurno na marsu pa ne znaju da je kosovo vec odavno drzava za sebe bolje da dr kostunica i njegovi sateliti daju otkaz jer ih drzava djabe placa

crni domino

pre 10 godina

Ko ovog coveka probudi da mi je znati!?
Ostavimo ga da na miru razmislja o svojoj krivici: za ubistvo Djindjica, odlazak Crne Gore, odlazak Kosova, lose privatizacije, patriotsku pljacku naroda Srbije, ne izvrsenu lustraciju, ne otvorene dosijee, propast Petog oktobra, povratak Srbije u devedesete godine i donese konacnu odluku o svom bitisanju u politici!

nekada SNS-ovac

pre 10 godina

gde su ona lazna obecanja u predizbornoj kampanji?? samo mi to recite?? cekam odgovor___________________________________..

Dragan Jurić

pre 10 godina

Napisao bih komentar odmah,ali dobio sam dijareju čim sam pročitao dubokoumne opservacije ove marginalne političke fiigure...

Savatije G.

pre 10 godina

Kostunica bi imao pravo nesto da prica da je pokusao sta bilo da uradi po pitanju Kosova, osim sto prica prazne price koje ne pomazu zivotu obicnih gradjana.

Jovancica

pre 10 godina

Koštunice bio si na vlasti,ništa nisi uradio,što tada nisi pronašao rešenje,sve što sada pričaš je besmisleno i izaziva revolt gradjana.

Jagodiceva

pre 10 godina

Formiran Anketni odbor za trosenje budzetskih sredstava na KiM od 2000.g do 2012.g. Na celu Odbora, Momir Stjanovic.
Ovim putem zelim da obavestim Kostunicu dr Vojislava , jer iz prilozenih izjava zakljucujem da je propustio serijal Insajdera na pomenutu temu.

isidora

pre 10 godina

Politika DSS-a je radikalne politike, ali sa takvim politikama, u prethodne dve decenije, Srbi su na kraju završavali u Srbiji, ali u užoj Srbiji, pošto su proterani sa svojih ognjišta, a politika državnog vrha je, po meni, jedina realna, i jedina moguća politika u ovom momentu, kojom može da se obezbedi zaštita Srba na Kosovu, a pogotovo Srba na severu Kosova, koji će praktično imati svoju policiju, sudiće im sudije Srbi, a tzv. Vojska Kosova neće moći da stupi na tlo 4 opštine na severu Kosova, što je potvrđeno i u diskusiji u američkom senatu pre nekoliko dana.

snovak

pre 10 godina

Zar ne vidite koliko ste smesni. Bilo bi lepse da Vam ne kazem da to nije posteno sto pricate, posebno ne normalno, sa svakog aspekta. Ali Vama je svejedno, vazno je da ste 20 godina predsednik partije, da ste sef i da Vasa, sada vec staracka sujeta zaista ne zasluzuje bilo kakvu paznju.SN

Alempije

pre 10 godina

A,sta bi ti radio Vojislave?
Sto ne ponudi resenje za sve ove godine?
Vecini ljudi u Srbiji,kola idu nizbrdo odavno,dok ovima oko tebe i nije tako lose,sto se nijednom neseti da zadjes u narod da vidis kako i od cega prezivljavaju sve ove godine,dok ti propagiras neku svoju demokratiju,koja vazi samo za clanstvo oko tebe i koji se debelo ovajdise od ove jadne Srbije.

Srdjan

pre 10 godina

E Gospodine Kostunica,sto se vi niste potrudili kada Vam je bilo vreme,da pomognete KIM i tom zalosnom naroda.Sada ste nasli nesto da pricate..Sramota

Lale

pre 10 godina

E Gospodine Kostunica,sto se vi niste potrudili kada Vam je bilo vreme,da pomognete KIM i tom zalosnom naroda.Sada ste nasli nesto da pricate..Sramota
(Srdjan, 23. maj 2013 19:02)

Zato što nije imao m***, tj. nije imao m*** da podigne vojsku i policiju istog trenutka kada je Kosovo proglasilo nezavisnost i na taj način direktno ugrozilo teritorijalni integritet i ustav Srbije, a MORAO je to da uradi! U takvom jednom trenutku, narodna skupština, na zahtev ili naredbu Vlade, proglašava vanredno ili ratno stanje. Vojislav Koštunica, kao tadašnji predsednik Vlade, NIJE uputio takav zahtev i samim tim i sam prekršio ustav koji jasno kaže da "Vojska Srbije mora braniti zemlju od oružanog ugrožavanja spolja", da se država mora braniti kada joj je narušen teritorijalni integritet i kada "javna opasnost ugrožava opstanak države ili gradjana"!
Za sve to, dragi moj prijatelju Srđane, treba imati M*** koja Vojislav nije imao, a i danas NEMA!

nebojsa

pre 10 godina

... nema mnogo razlicitih komentara ! Sve je u ovoj drzavi pod kontrolom ... cenzura u Titovo vreme je davala rezultate, ali ova je nadmasila nas crvene za 1.000 % ... Statistika komentara Vam nista ne znaci ... prosto a to su Verige, ili seoski, pijacni racun ... STO VECA SLOVA poenta je svakog urednistava!!! Ali su brojke neumoljivi faktor ... izvrni okreni moze da bude 6 ili 9 ... nisam ja promasio temu, tek da znate ... ostalo smailici sa vrhom jezicka ...drugo i nemogu nista ... HVALA

FAMA

pre 10 godina

Protivustavan je bio i skup u BEogradu na kojem se Amfilohoje molio za upokojenje Vlade,što je skandal,užas...pa se ne sećam da se KOštunica bunio povodom toga.

Kosmajac

pre 10 godina

Smesno je zaista da Kostunica deli lekcije, a propustio je kao predsednik drzave da se bori za sprovodjenjje rezolucije 1244, kao i potom Tadic, s cime je stvar zastarela

miloš gm

pre 10 godina

Status Kosova nije rešen. Kosovo je još daleko od nezavisne države. Kosovo će biti priznato od otprilike polovine zemalja na svetu, ali ne i od one druge polovine, i imaće sličan položaj onome u kome je već Palestina.

make

pre 10 godina

"Srbija u ovim trenucima prolazi kroz najveće nacionalno poniženje, jer se sadašnja vlast pod pritiscima i ucenama iz Evropske unije dogovara sa albanskim separatistima kako da im preda Kosovo".. Kako te samo nije sramota? A sta si ti uradio dok si imao priliku???? Jak samo na recima...

Jagodiceva

pre 10 godina

Formiran Anketni odbor za trosenje budzetskih sredstava na KiM od 2000.g do
2012.g. Na celu Odbora, Momir Stojanovic.
Ovim putem zelim da obavestim Kostunicu dr Vojislava , jer iz prilozenih izjava zakljucujem da je propustio serijal Insajdera na pomenutu temu.

Kole

pre 10 godina

Umesto da se zahvali Vucicu na svemu sto cini za napaceni narod na Kosovu, Kostunko ga vredja. Trebalo bi da odgovara za svoje izjave koje su protiv Srbije i srpskog naroda

samo opušteno

pre 10 godina

Prvo tumačiš dogovor u slobodnoj interpretaciji bez stvarnog uvida u celokupni dokument.Kao drugo ovo što je potpisano biće poništeno,kad se objavi dokumenat koji će Toma potpisati u Sočiju sa Putinom.Zapad neće moći da svari toliko približavanje Srbije i Rusije,i nagovoriće Albance da ne prihvataju takav kakav je dokument.Nema izdaje Srbije ne brini Vojo nastavi sa čitanjem knjiga,javićemo kada će biti novi izbori.

Jole

pre 10 godina

Ma da, evo stavili su na tacnu i salvete uz vino pa da ih posluze. Bas ce neko da se utrkuje da pokloni Kosovo i jos javno. Svasta.

Bojana

pre 10 godina

Sta misle ove opozicione stranke da ce prozivanjem SNS-a da im pokvare ugled koji su stekli za ovih godinu dana? Pa nije narod slep i gluv da ne vidi i ne cuje sta su sve uradili dosada i da je sve to bilo za dobrobit naroda Srbije

ANDJELIJA

pre 10 godina

ostunica kao i uvek,totalno ne obavesten!Nikada nista dobro,nije uradio dok je mogao,danas samo optuzuje proziva bez argumenata!Ova vlas je jasno rekla ,da se nikada nece odreci Kosova i Metohije,i ne moze jer to je kolevka Srpskog naroda!Porucila bih Kostunici,da pazljivije slusa i da se bolje informise,on sve kasno sazna!

Drina S

pre 10 godina

Vaše izjave kao i spekulacije su veoma neprimerene. Srbija se nikada neće odreći Kosova. Ako smem da pitam a šta ste vi uradili po pitanju Kosova kada ste bili na vlasti?

panonski

pre 10 godina

Nekima ne bi vredelo ni da nacrtas. Uvek ce tvrdoglavo misliti da su samo oni u pravu. Iako smo dobili nase opstine, i nasu policiju. Iako prognani mogu da se vrate, iako njihova vojska ne sme da priviri na sever.. Pa sto niste obezbedili vise dok ste bili na vlasti, kad je moguce i lako ??

Rus

pre 10 godina

Koštunica može da priša šta hoće ali mislim da i Srbi sa Kosova sada vide da je država uz njih i da ih neće nikada izdati, da ć euvek braniti njihove interese i da nikada neće priznati nezavisnost Kosova. Podrška državnom vrhu.

isidora

pre 10 godina

Srbija nije priznala nezavisnost Kosova, kako to govore neki kritičari vlasti. Kosovo je još daleko od nezavisne države. Kosovo, zahvaljujući vetu Rusije i Kine, nikada neće biti članica UN. Sve dok Kosovo nije članica UN, ona će imati status isti kakav danas ima Palestina, a i Palestina je daleko od nezavisne države.

Ekatarina

pre 10 godina

Ne,Kosovo ste vi predhodnici predali a ovi su samo žrtveni jarci na kojima se sve to lomi!!Teško da nešto mogu da promene,ma koliko oni to želeli,na već godinama dobro utabanom putu predavanja KOsova!!

Canon89

pre 10 godina

Rece covek za vreme cijeg mandata su Albanci proglasili nezavisnost. Koji licemer...Sto lepo ne ode na KiM i solidarise se sa tim narodom ako je takav humanista i zastitnik ljudskih prava?

Konobar

pre 10 godina

E Koštunice sećamo se da si ti isporučio Slobu a garantovao da nećeš,pustio si šiptarske teroriste,dopustio da Cg ode I da štampa lične karte pred referendum za glasače za nezavisnost.Najlakše je izreći ovake paušalne kvalifikacije.Ti si bio trojanac koji je doveo revolucionare 5.10.2000 čije gorke plodove beremo.

Petar

pre 10 godina

Medijsko zaglupljivanje nacije, porezi na sve i svasta, nezaposlenost sve veca i veca, kriminal u drasticnom porastu, nepostovanje zakona i ustava od strane najvisih organa vlasti, predaja dela teritorije na foru... E Vojo, Vojo, od blata cemo te praviti, ma koliko mislili da nisi bio dobar.

Zoran

pre 10 godina

Jedini glas razuma na nasoj politickoj sceni koji stavlja dobrobit drzave iznad licnog interesa. Vi ste nam poslednja nada. Dva diktatora su pala zahvaljujuci Vama pa se nadamo da treca sreca ce biti pravi izbor pa da konacno krenemo napred sa drzavotvornom politikom, ovo sto se danas radi je samo poklanjanje delova teritorije zarad kredita sa visokom kamatom koji ce nas dovesti do bankrotsva. Sto pre prekinemo sa ovom suludom politikom pre cemo moci da krenemo napred.

Nikola

pre 10 godina

"Srbija u ovim trenucima prolazi kroz najveće nacionalno poniženje, jer se sadašnja vlast pod pritiscima i ucenama iz Evropske unije dogovara sa albanskim separatistima kako da im preda Kosovo", ocenio je Koštunica.

Ovo je sustina.

Nixon

pre 11 godina

Molim Vas Gospodine Kostunica da nam bar Vi ne drzite predavanja... Vi biste nas gurnuli u izolaciju! Lako je lajati kao kuce iz ugla... Mislim da Vi ni taj 1% nebi ste mogli da resite... S toga cutite..

miloš gm

pre 10 godina

Status Kosova nije rešen. Kosovo je još daleko od nezavisne države. Kosovo će biti priznato od otprilike polovine zemalja na svetu, ali ne i od one druge polovine, i imaće sličan položaj onome u kome je već Palestina.

samo opušteno

pre 10 godina

Prvo tumačiš dogovor u slobodnoj interpretaciji bez stvarnog uvida u celokupni dokument.Kao drugo ovo što je potpisano biće poništeno,kad se objavi dokumenat koji će Toma potpisati u Sočiju sa Putinom.Zapad neće moći da svari toliko približavanje Srbije i Rusije,i nagovoriće Albance da ne prihvataju takav kakav je dokument.Nema izdaje Srbije ne brini Vojo nastavi sa čitanjem knjiga,javićemo kada će biti novi izbori.

Kole

pre 10 godina

Umesto da se zahvali Vucicu na svemu sto cini za napaceni narod na Kosovu, Kostunko ga vredja. Trebalo bi da odgovara za svoje izjave koje su protiv Srbije i srpskog naroda

isidora

pre 10 godina

Politika DSS-a je radikalne politike, ali sa takvim politikama, u prethodne dve decenije, Srbi su na kraju završavali u Srbiji, ali u užoj Srbiji, pošto su proterani sa svojih ognjišta, a politika državnog vrha je, po meni, jedina realna, i jedina moguća politika u ovom momentu, kojom može da se obezbedi zaštita Srba na Kosovu, a pogotovo Srba na severu Kosova, koji će praktično imati svoju policiju, sudiće im sudije Srbi, a tzv. Vojska Kosova neće moći da stupi na tlo 4 opštine na severu Kosova, što je potvrđeno i u diskusiji u američkom senatu pre nekoliko dana.

Dragan Jurić

pre 10 godina

Napisao bih komentar odmah,ali dobio sam dijareju čim sam pročitao dubokoumne opservacije ove marginalne političke fiigure...

DEDA CVETKO

pre 10 godina

Ovaj je kao kad ti lekar kaze da ti se tumor vratio po cetvrti put. Idi, covece, neka ti je sa srecom, i ne vracaj se vise ako Boga znas.

Ana

pre 10 godina

Mozda Kostunica to tako vidi. Ono sto ja vidim jeste da se vlast bori za datum, bolje sutra i snazniju Srbiju koja ce onda moci da se bori za potpuni suverenitet. Ovako ojadjena drzava ne moze da dobije nista inatom, osim produzetka agonije.

Kosmajac

pre 10 godina

Smesno je zaista da Kostunica deli lekcije, a propustio je kao predsednik drzave da se bori za sprovodjenjje rezolucije 1244, kao i potom Tadic, s cime je stvar zastarela

Zoran

pre 10 godina

Ne razumem, čemu prenosite ove vesti. Samo napišite "Rekao je isto što i prošli put. Opet nije pružio nikakvo rešenje za problem Kosova."

Srdjan

pre 10 godina

E Gospodine Kostunica,sto se vi niste potrudili kada Vam je bilo vreme,da pomognete KIM i tom zalosnom naroda.Sada ste nasli nesto da pricate..Sramota

Jagodiceva

pre 10 godina

Formiran Anketni odbor za trosenje budzetskih sredstava na KiM od 2000.g do 2012.g. Na celu Odbora, Momir Stjanovic.
Ovim putem zelim da obavestim Kostunicu dr Vojislava , jer iz prilozenih izjava zakljucujem da je propustio serijal Insajdera na pomenutu temu.

Zoran Milosavljevic

pre 10 godina

Bas me interesuje ko je predao neprijatelju Srbe juznog od Ibra. Da li Vas pece malo savest. Kada budete sakupili vise od 3180 ljudi na mitingu imate pravo na izjave koje dajete.

BRATAC SAČULATAC

pre 10 godina

Vojislav Kostunica da bi opstao na politickoj sceni, povremeno se oglasi. Ovog puta bi mu bolje bilo da se nije javno oglasio. Jer su njegove kvalifikacije izrecne bez dokaza i argumenata.

Jovancica

pre 10 godina

Koštunice bio si na vlasti,ništa nisi uradio,što tada nisi pronašao rešenje,sve što sada pričaš je besmisleno i izaziva revolt gradjana.

momo

pre 10 godina

ajoj ovi iz DSS zive sigurno na marsu pa ne znaju da je kosovo vec odavno drzava za sebe bolje da dr kostunica i njegovi sateliti daju otkaz jer ih drzava djabe placa

Bojana

pre 10 godina

Sta misle ove opozicione stranke da ce prozivanjem SNS-a da im pokvare ugled koji su stekli za ovih godinu dana? Pa nije narod slep i gluv da ne vidi i ne cuje sta su sve uradili dosada i da je sve to bilo za dobrobit naroda Srbije

MILADA

pre 10 godina

Da se on bavo Kosovom dok je bio na vlasti nebi bilo sada ovakvih problema koje imamo pa ni malo nije ukusno sa njegove strane da kometariše ovako.

Krle

pre 10 godina

Srbija nikada nece priznati Kosovo niti ga prodati,samo mi nije jasan Kostunica koji za vreme njegovog mandata ne uradi nesto po pitanju KIM,lako je sada otezavati stav cele SRBIJE!

Mirko

pre 10 godina

Kad ce ovaj demagog u penziju. Da li bi on vladao Srbijom na nacin kako su njegovi ljudi upravljali Kolubarom. Ili mu mozda treba drzava u kojoj se nikada nece otkriti malverzacije u kojima je ucestvovao, kao ni pozadina ubistva Djindjica. Nadam se da ce na sledecim izborima proci kao radikali na proslim.

FAMA

pre 10 godina

Protivustavan je bio i skup u BEogradu na kojem se Amfilohoje molio za upokojenje Vlade,što je skandal,užas...pa se ne sećam da se KOštunica bunio povodom toga.

TrOjA

pre 10 godina

Ovaj covek apsolutno nista nije uradio za srpski narod. Ne bih dalje da komentarise.
(Cvetic, 23. maj 2013 20:01)

Naprotiv!
On je bio "Trojanski Konj" u Revoluciji 5 Oktobra 2- hiljadite.
On i DSS su u stvari UDBA.
On zna sve o Pokojnog Djindjica.
On je za dva Dana pomoc protivustavnog "Ustava" navalio Srbiji najveci teret posle svi izgubljenih ratova.
On je bio, i ostao najveci Neprijatelj srpskog Naroda.
Zabela- je odgovor.

Zdrav Razum

pre 10 godina

Sve sto je protivno volji Vojislava Kostunice je po njegovoj mašti protiv-ustavno i protiv-drzavno.....Kostunica znaci sebe smatra ustavom i drzavom.
A koji su to moguci prijatelji konkretnim uspesnim delima podrzali Srbiju kako bi Kosovo ostalo u njoj? Uvek kad je bilo kriticno oni su okretali glave, a prethodno su nase naivne politicare terali na drzavno samoubistvo sukobom sa celim savremenim svetom, to prijatelji? Prijatelji Srbije ne postoje, samo postoje interesi. Interes Kostunice nije interes Srbije.

milos

pre 10 godina

A sta je on to pametno i bitno uradio za Kosovo pa moze da se javi? Vucic je bar uspeo da sacuva nase ljude na Kosova i da se izbori za njihova prava...

Dugajlija

pre 10 godina

Ako su Srbi sa Kosova (sa dve po dve plate) ostali na cedilu šta je onda sa nama u centralnoj Srbiji gde veliki broj ljudi nema ni jednu a kamoli dve plate?

crv

pre 10 godina

Da Srbi nemaju pamcenje na nivou kisne gliste, verovatno ne bi lupali ovoliko minusa na svaku izjavu doticnog.
Srbija u njegovo vreme i ona posle, na zalost, nisu za poredjenje.
Ono sto vecinu boli a sto se skoro u Srbiji nece dogoditi, je to sto je on bio i verovatno ce ostati jedini politicar koji je dobrovoljno napustio vlast, istog trenutka kada je posumnjao u podrsku politici koju zastupa.

Kaki ste zlatni i pametni

pre 10 godina

@Ako su Srbi sa Kosova (sa dve po dve plate) ostali na cedilu šta je onda sa nama u centralnoj Srbiji gde veliki broj ljudi nema ni jednu a kamoli dve plate?
(Dugajlija, 23. maj 2013 18:30)

Pa sta te sprecava Dugajlijo da ispruzis korak i da se preselis na Kosovo da uzivas sa DVE plate? Sloboda kretanja je zagarantovana. Zamisli samo sta bi sve mogao sebi i svojoj deci da priustis sa 2 plate, a tek sa svercom? Cudi me da cim se tako dobro zivi nema tamo bar 4 miliona ljudi.

Kuznjecov

pre 10 godina

Čekanje i nečinjenje (kao pri proglašenju nezavisnosti Kosova) nas je i dovelo tu gde jesmo i narod je na izborima rekao da je dosta takve promašene politike koja vodi u dalje poraze i gubitke.

Rus

pre 10 godina

Koštunica može da priša šta hoće ali mislim da i Srbi sa Kosova sada vide da je država uz njih i da ih neće nikada izdati, da ć euvek braniti njihove interese i da nikada neće priznati nezavisnost Kosova. Podrška državnom vrhu.

e-krem

pre 10 godina

"Srbija u ovim trenucima prolazi kroz najveće nacionalno poniženje"

Ova izjava bi imala smisla '98-'99 god. dok su ljudi proterivani kao stoka van kuca i granica ili se mozda Kostunica razboleo od Alchajmera pa se toga ne seca.Bas me zanima gde je bio tada i zasto nije predlozio da se to sto Kosovo daje svojim gradjanima srpske nacionalnosti Srbija da Albancima ali je tada govorio nesto drugo znamo vec sta.

FRAJLA

pre 10 godina

Uvek ne obavešten za sve što se ticalo njegove odluke,a sada je našao da kritikuje druge.Bolje da je nešto koristno uradio za vreme svoje vladavine možda ne bih sada bili u ovakvoj situaciji.

gillien

pre 10 godina

evo mene na tom mirnom protestu, ali predhodno da ubedis svog podpredsednika Samardzica da vrati svoju decu iz Brisela gde zive i rade.
More .........

nevena

pre 10 godina

I ti si bio na vlasti pa nisi uradio apsolutno nista da sacuvas Kosovo. Pusti ljude koji se bar trude da urade nesto da rade na miru bez tvojih glupih komentara...

Romul

pre 10 godina

Kostunica je dobar samo na recima, mnoga dela koja je obecavao su izostala. Lako je sa te strane sada kritikovati, ovo ili ono. Kada je imao priliku zasto nije neke stvari odradio, ako vec zna i ume bolje.

Lale

pre 10 godina

E Gospodine Kostunica,sto se vi niste potrudili kada Vam je bilo vreme,da pomognete KIM i tom zalosnom naroda.Sada ste nasli nesto da pricate..Sramota
(Srdjan, 23. maj 2013 19:02)

Zato što nije imao m***, tj. nije imao m*** da podigne vojsku i policiju istog trenutka kada je Kosovo proglasilo nezavisnost i na taj način direktno ugrozilo teritorijalni integritet i ustav Srbije, a MORAO je to da uradi! U takvom jednom trenutku, narodna skupština, na zahtev ili naredbu Vlade, proglašava vanredno ili ratno stanje. Vojislav Koštunica, kao tadašnji predsednik Vlade, NIJE uputio takav zahtev i samim tim i sam prekršio ustav koji jasno kaže da "Vojska Srbije mora braniti zemlju od oružanog ugrožavanja spolja", da se država mora braniti kada joj je narušen teritorijalni integritet i kada "javna opasnost ugrožava opstanak države ili gradjana"!
Za sve to, dragi moj prijatelju Srđane, treba imati M*** koja Vojislav nije imao, a i danas NEMA!

crni domino

pre 10 godina

Ko ovog coveka probudi da mi je znati!?
Ostavimo ga da na miru razmislja o svojoj krivici: za ubistvo Djindjica, odlazak Crne Gore, odlazak Kosova, lose privatizacije, patriotsku pljacku naroda Srbije, ne izvrsenu lustraciju, ne otvorene dosijee, propast Petog oktobra, povratak Srbije u devedesete godine i donese konacnu odluku o svom bitisanju u politici!

make

pre 10 godina

"Srbija u ovim trenucima prolazi kroz najveće nacionalno poniženje, jer se sadašnja vlast pod pritiscima i ucenama iz Evropske unije dogovara sa albanskim separatistima kako da im preda Kosovo".. Kako te samo nije sramota? A sta si ti uradio dok si imao priliku???? Jak samo na recima...

Savatije G.

pre 10 godina

Kostunica bi imao pravo nesto da prica da je pokusao sta bilo da uradi po pitanju Kosova, osim sto prica prazne price koje ne pomazu zivotu obicnih gradjana.

snovak

pre 10 godina

Zar ne vidite koliko ste smesni. Bilo bi lepse da Vam ne kazem da to nije posteno sto pricate, posebno ne normalno, sa svakog aspekta. Ali Vama je svejedno, vazno je da ste 20 godina predsednik partije, da ste sef i da Vasa, sada vec staracka sujeta zaista ne zasluzuje bilo kakvu paznju.SN

patike

pre 10 godina

Neobavesteni, kada budes argumentovao, onako konkretno, sta ste ti i tvoja Vlada ucinili za Kosovo i kosovski narod, osim sto ste po Beogradu palili ambasade, demolirali centar grada i obijali radnje sa sportskom opremom, e tek tada ces, MOZDA, imati pravo da das bilo koji komentar na ovu temu! Toliko.

Nik

pre 10 godina

LOL, na istom mestu, u isto vreme, sa istim ciljom - klikcu i komentarisu... drage nam zapadne 'komsije', Albanci(KiM i Albanija), domace 'demokrate' i roboti/glasogovornici vladajuce politikantske strukture...

Zanimljivo, tuzno, jadno... tragicno! :(

ANDJELIJA

pre 10 godina

ostunica kao i uvek,totalno ne obavesten!Nikada nista dobro,nije uradio dok je mogao,danas samo optuzuje proziva bez argumenata!Ova vlas je jasno rekla ,da se nikada nece odreci Kosova i Metohije,i ne moze jer to je kolevka Srpskog naroda!Porucila bih Kostunici,da pazljivije slusa i da se bolje informise,on sve kasno sazna!

dobrica

pre 10 godina

Gospodin KOštunica govori o nekim našim prijateljima pa bi baš volela da znam kojji su to prijatelji jer kad god nam je bilo najteže nismo imali baš neku pomoć prijatelja.

isidora

pre 10 godina

Srbija nije priznala nezavisnost Kosova, kako to govore neki kritičari vlasti. Kosovo je još daleko od nezavisne države. Kosovo, zahvaljujući vetu Rusije i Kine, nikada neće biti članica UN. Sve dok Kosovo nije članica UN, ona će imati status isti kakav danas ima Palestina, a i Palestina je daleko od nezavisne države.

Alempije

pre 10 godina

A,sta bi ti radio Vojislave?
Sto ne ponudi resenje za sve ove godine?
Vecini ljudi u Srbiji,kola idu nizbrdo odavno,dok ovima oko tebe i nije tako lose,sto se nijednom neseti da zadjes u narod da vidis kako i od cega prezivljavaju sve ove godine,dok ti propagiras neku svoju demokratiju,koja vazi samo za clanstvo oko tebe i koji se debelo ovajdise od ove jadne Srbije.

Jole

pre 10 godina

Ma da, evo stavili su na tacnu i salvete uz vino pa da ih posluze. Bas ce neko da se utrkuje da pokloni Kosovo i jos javno. Svasta.

Drina S

pre 10 godina

Vaše izjave kao i spekulacije su veoma neprimerene. Srbija se nikada neće odreći Kosova. Ako smem da pitam a šta ste vi uradili po pitanju Kosova kada ste bili na vlasti?

nekada SNS-ovac

pre 10 godina

gde su ona lazna obecanja u predizbornoj kampanji?? samo mi to recite?? cekam odgovor___________________________________..

Freelander

pre 10 godina

Forumi su zagadjeni ovim profesionalnim clanovima SNS- a koji kao deo svojih radnih obaveza posecuju sve moguce forume i potpuno praznoglavo i beskrajno providno (neinteligentno) velicaju Vucica. Forumi kao mesto za razmenu misljenja tako izgubise svaki smisao. Ja se ovim odjavljujem.

Jagodiceva

pre 10 godina

Formiran Anketni odbor za trosenje budzetskih sredstava na KiM od 2000.g do
2012.g. Na celu Odbora, Momir Stojanovic.
Ovim putem zelim da obavestim Kostunicu dr Vojislava , jer iz prilozenih izjava zakljucujem da je propustio serijal Insajdera na pomenutu temu.

Ekatarina

pre 10 godina

Ne,Kosovo ste vi predhodnici predali a ovi su samo žrtveni jarci na kojima se sve to lomi!!Teško da nešto mogu da promene,ma koliko oni to želeli,na već godinama dobro utabanom putu predavanja KOsova!!

panonski

pre 10 godina

Nekima ne bi vredelo ni da nacrtas. Uvek ce tvrdoglavo misliti da su samo oni u pravu. Iako smo dobili nase opstine, i nasu policiju. Iako prognani mogu da se vrate, iako njihova vojska ne sme da priviri na sever.. Pa sto niste obezbedili vise dok ste bili na vlasti, kad je moguce i lako ??

Canon89

pre 10 godina

Rece covek za vreme cijeg mandata su Albanci proglasili nezavisnost. Koji licemer...Sto lepo ne ode na KiM i solidarise se sa tim narodom ako je takav humanista i zastitnik ljudskih prava?

nebojsa

pre 10 godina

... nema mnogo razlicitih komentara ! Sve je u ovoj drzavi pod kontrolom ... cenzura u Titovo vreme je davala rezultate, ali ova je nadmasila nas crvene za 1.000 % ... Statistika komentara Vam nista ne znaci ... prosto a to su Verige, ili seoski, pijacni racun ... STO VECA SLOVA poenta je svakog urednistava!!! Ali su brojke neumoljivi faktor ... izvrni okreni moze da bude 6 ili 9 ... nisam ja promasio temu, tek da znate ... ostalo smailici sa vrhom jezicka ...drugo i nemogu nista ... HVALA

Konobar

pre 10 godina

E Koštunice sećamo se da si ti isporučio Slobu a garantovao da nećeš,pustio si šiptarske teroriste,dopustio da Cg ode I da štampa lične karte pred referendum za glasače za nezavisnost.Najlakše je izreći ovake paušalne kvalifikacije.Ti si bio trojanac koji je doveo revolucionare 5.10.2000 čije gorke plodove beremo.