Sreda, 22.05.2013.

12:35

Vulin ostaje na čelu Kancelarije?

Iako je za RTS bilo potvrđeno u Vladinoj Kancelarijiji za Kosovo i Metohiju da Aleksandar Vulin ostaje na čelu, to prema poslednjim informacijama nije tačno.

Izvor: B92

Vulin ostaje na èelu Kancelarije? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

ALEX

pre 10 godina

Kako je navežbao ovaj zabrinuti izraz lica. Video da je Vučiću krenulo od kad je postao zabrinut, pa vežbao, vežbao i navežbao i on da bude zabrinut.

novicavg

pre 10 godina

Sa Vulinom ili bez njega Srbi sa Kosova moraju shvatiti da je država Srbija uz njih i da je neophodno sprovesti potpisani sporazum.
(Rus, 22. maj 2013 22:56)
Tačno tako, pogotovu posle najnovijeg sporazuma Dačića i Tačija.Ili će shvatiti da je ovo jedino rešenje kojim Srbiju dobijaju iza sebe kao garanta egzistencije ili postaju građani države kojom rukovodi priština. I Vulin je verovatno posle burnog i emotivnog reagovanja shvatio suštinu dogovora i svu pogubnost odbijanja saradnje i koopšeratibnosti sa vladom Srbije.

novicavg

pre 10 godina

Ako je iko dobro radio svoj posao onda je to sigurno Vulin koji je pre svega svojim poštenim stavom i nadasve ljudskim odnosom zaslužio da vodi ovu kancelariju.Da je to tako pokazuje i sakupljanje potpisa kojim se traži od Vučića da Vulina vrati na čelo kancelarije za KiM posle ishitrene i na momente emotivne datke ostavke u televizijskoj emisiji. Kao čovek koji razume patnje Srpskog naroda na severu reagovao je burno i emotivno i ne slažući se u prvi mah sa parafiranim sporazumom bez dubljeg razmišljanja i tumačenja sporazuma regao kako bi treba da reaguje svaki pošteni Srbin funkcioner koji brani čast i ugled severa Kosova. Mislim da treba da se vrai na čelo ove kancelčarije i da svojim radom i poštenim odnosom može doprineti da se sporazum u tačnosti do detalja primeni u korist Srba.zato ga i oni žele na čelu kancelarije za KiM.

Rus

pre 10 godina

Sa Vulinom ili bez njega Srbi sa Kosova moraju shvatiti da je država Srbija uz njih i da je neophodno sprovesti potpisani sporazum.

Mladomir81

pre 10 godina

Ne slaze se sa potpisivanjem sporazuma? Dobro, ali ako je usao u celu ovu pricu, trebalo je da zna da ce isto tako morati da preuzme i odgovornost, umesto sto sada pokusava da skupi pokoji politicki poen.

lav

pre 10 godina

Direktor Kancelarije je tom prilikom rekao da ostavku podnosi iz dva razloga. Prvi razlog je, prema njegovim recima, taj sto je zeleo da pokaze koliko je vazno da se podze putem koji je predlozio i svojim koalicionim partnerima, a to je referendum, kako bi se postiglo jedinstvo naroda.

meni ovo lici na klasicno dodvoravanje, pored toga sto je pokusao da nametne svoj stav, upravo iz razloga prvonavedenog... izbegavanje odgovornosti

Vlajko

pre 10 godina

samo je Vulin još nedostajao kao "stručnjak" ovoj smešnoj crno-crvenoj vladi.
Mora da Dačiću i Vučiću u zadnjih mesec dana nije imao ko da šeta kofere po Briselu ?

Lopicic

pre 10 godina

Podrska Vulinu zbog ove odluke, dobar je politicar, i treba da podrzi Vucica, jer je i sam Video da je Vucic odlucan da se pomogne tim ljudima.

Noca

pre 10 godina

Ako se Vulin nije slagao sa sporazumom iz Brisela i dao ostavku to ne znace da treba da radi protiv buducnosti Srbije,vec ako moze da pomogne da se resi prolemi.

Dilea

pre 10 godina

Uh !!!, samo što nisam zaplakao od radosti što se naš pametni Vulin predomoslio. Kakva cirkusijada!!!. Srbija je banana država. Ako ste ozbiljni i odgovorni ljudi, ukinite ovu kancelariju za Kosovo, jer ničemu ne služi, a pare odlaze u nepovrat, ali nekima u džep.

Saša

pre 10 godina

Šta bi mi bez njega.Toliko mi je nedostajao svih ovih godina ovaj verni "julovac". Skoro da sam i zaboravila delovanje te inkvizicijske partije, ali tu je dotični da me podseti.

Dirty

pre 10 godina

Ufff, konacno kakvo olaksanje za civilizaciju ??? Pa Vulin je jedan od najdragoceniji kadrova Mire Markovic, Vucele, Jaksica, DB-a, Boska & Stanka, Trece Srbuje, Dveri, SPC, NS, DSSS...

BRKA -TRANS

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je ucinio jos jedan korak napred, kada je uspeo da odobrovolji gospodina Vulina, da povuce svoju ostavku u interesu Srba sa KIM. Ostavke u ovom trenutku nikom nisu dobre.Izgleda da jedino Aleksandar Vucic ima sposobnost da resava probleme i ljudima izlazi u susret. Vulin je korektno obavljao svoj posao i vredelo je razgovarati o njegovom povratku na duznosti.

caca

pre 10 godina

Srbija sada ima šansu da krene ka EU, i ako tu priliku ne iskoristimo, ko zna, da li, i kada, ćemo opet imati tu priliku. Zbog toga svi političari koji mogu da pomognu treba da se uključe u rešavanje problema kosova, a Vulin sigurno, zbog dobrih odnosa sa Srbima sa Kosova, tu može mnogo da pomogne.

Cica

pre 10 godina

Zalosno sta SNS radi, malo hapsi malo pusta, malo se dogovara malo se ne dogovara, potpisuje nekakve sporazume a boga moli da se to ne primeni, pa za svaki slucaj vraca Vulina da sto vise potkopava zajedno sa Panticem i ostalim "patrijotama". Usput su zaduzili Srbiju za skoro 4.5 milijarde eura, a na putu su da nam uvale i MIG-ove koje niko nece, pa ni rusi. Cirkus, ali cirkus koji ce poprilicno boleti Srbiju i sve njene gradjane.

ognjen

pre 10 godina

Najlakše je, kada je teško, otići. Treba ostati i boriti se i dalje. Dobro je što se Vulin vraća, jer on može mnogo da pomogne u razgovorima sa Srbima sa Kosova.

Aleksandar

pre 10 godina

Još samo da mi se objasni kako neko ko je dao otkaz može da se natera da i dalje dolazi na posao? Vlada nije usvojila otkaz!? Nije nego

Glup

pre 10 godina

Evo probudio se Vucicev ispirac mozga. Dok mnogi misle da su u pitanju botovi u stvari se radi o jednom botu koji sve komentare kalupi na istu semu tipa Veliki vodja Aca Vucic je mudar i vodi nas u svetlu buducnost (kao sto Kim Dzong Un vodi svoju Severnu Koreju).

Hehe

pre 10 godina

Pa naravno da ostaje. Samo sto ce sada morati da malo skrati svoje jezik sto se njegovih prijasnjih izjava o Kosovu tice (tipa: NIKADA NECEMO SARADJIVATI SA TZV DRZAVOM KOSOVO, itd). Sada mora promeniti plocu i pazljivije da bira reci u javnosti

M

pre 10 godina

Smejurija.Ovaj Vulin-kadar Mire Markovic i JULA,umesto da odgovara za svoja dela Vucko ga moli da ostane.I sada kada neko kaze kako se Vucko proimenio taj nije pri sebi. Da li ima potrebe za kancelarijom za Kosovo, pa naravno da nema, nego se radi o novcu koji ide za Kosovo. E narode glupi i ne treba da imas hleba da jedes, nisi ni zasluzio.

M.

pre 10 godina

Prava farsa od pocetka do kraja. Pateticna kvazi ostavka, pa unapred pripremljena peticija, pa Vuciceve molbe 'u ime naroda' i na kraju isto tako unapred poznat hepi end, a sve zbog jednog vladinog komunikatora bez realne moci koga funkcija je ispustanje pare i neobavezujuce price da se malo ublaze frustracije nacionalistickog dela javnosti. Predstava za malu decu.

smesni ste

pre 10 godina

Izgleda da jedino Vucic ima sposobnost da resava probleme i ljudima izlazi u susret. Vulin je korektno obavljao svoj posao i vredelo je razgovarati o njegovom povratku na duznosti.
(Polonez, 22. maj 2013 12:48)

SNS hop hop huraa SNS hop hop huraa SNS hop hop huraa SNS...
...joj brate sta trebam reci?
A da SNS hop hop huraa SNS hop hop huraa

Renato Aranda

pre 10 godina

Pade mi kamen sa srca!
Noćima nisam mogao oka sklopiti u iščekivanju ove radosne vesti!
Hvala i Vulinu i Vučiću!
(odoh da se pakujem i neću se okretati)

dragi botici

pre 10 godina

Pa da, nista bez malog od Mire...imamo sps, bivsi jul, bivse radikale. Hvala demokratama sto su nam to priredile.

@Polonez
Ne znam ko vam stancuje te 'jedino Vucic' komentare, ald deder da vam deda mraz (u kojeg verovatno takodje verujete) obajasni par stvari: ako je Vucic jedini sposoban da resava probleme (koje probleme? logicke? matematicke?) onda to znaci da nema ni jednog kompetentnog sardnika koji ce mu pomoci. To znaci da svi sem Vucica ili prave dodatne probleme ili su potpuno nesposobni. To pak znaci da postoji toliko mnogo problema usled te nekompetencije da se zapravo ne mogu resiti. To znaci da Vucic svaki dan kad obecava neki boljitak zapravo obmanjuje narod. To pride znaci da ni Vucic ne moze da resi probleme. Svojom bezumnom pohvalom, vi drugim recima nazivate Vucica nesposobnim lazovom. Reductio ad apsurdum, q.e.d. Ovo je dakle ili najlukavija moguca subverzija, ili partofilsko robotizovanje koje bi prvo trebalo kvalifikovati kao spam, i drugo vredja citaoca...
Srecna nova godina.

Mirijevac

pre 10 godina

Vučić podržava princip odgovornosti i da se dogovorom dođe do rešenja. Ako su Srbi sa Kosova želeli da se Vulin vrati na posao, normalno je učiniti sve što je moguće da se to i ostvari.

Alisa8

pre 10 godina

Dobro je sto je Vulin ostao jer mu kosovski Srbi veruju, pa ce verovatno postupiti po Vulinovim sugestijama a koje ce biti u skladu sa sporazumom sa Pristinom i da ce im objasniti pogodnosti koje ce imati ako pocne primena sporazuma.

Pero

pre 10 godina

Bljak. Ko bi da prihvati ovu informaciju, neka pročita onu od pre mesec dana, kad Vulin kazuje zbog čega je odstupio. Biće ravno čudu nađe li u njoj bilo čega dodirnog u odnosu na današnji povratak.

onako usput

pre 10 godina

i sta sad, vulin je trazio referendum na kosvu u vezi briselskog sporazuma, i sta sad oce li ga biti ili ce vulin da pogazi rec?

Dule

pre 10 godina

Ako drzi bar malo do sebe Vulin ne bi prihvatio da vise radi taj posao. Alo bre, ne slazes se sa tim sta je pregovaracki tim uradio, dajes ostavku, a molis Boga da se vratis. Pa gde to ima? U Srbiji, brale!

pravnik

pre 10 godina

Ako se ne varam, slicno je prosle i prethodna farsa oko estradnog menadzera kojem ostavka nije prihvacena.
ovo se samo, ko zna koji po redu dokaz, da mi nismo dovoljno zrelo drustvo da bi mogli da primenjujemo demokratske principe. Odgovornost je prva stvar koju moramo da naucimo i kao biracko telo i kao politicari da bi mogli uopste o bilo cemo da pricamo.

Marko

pre 10 godina

Popustio je kao nekad Toma, Vucic i Seselj, kada ih je tadasnji predsednik Milutinovic zamolio da ne napustaju vladu zato sto je NATO usao na Kosovo, i oni jadni sta ce, popustili i ostali u vladi :)
Tako je i mladi Vulin bio na tantalovim mukama, ali roditeljska Vuciceva molba je urodila plodom i Kosovo je ponovo srpsko jerbo je Vulin ponovo na celu kancelarije i koordinacionog tima :))
Uraaaaa spaseni smo

Miroslav

pre 10 godina

Kakvo licemerje, kakva ironija, kakva nedoslednost, kakvi manipulanti, kakve gnjide od ljudi, vlastoljupci...!!! Da li se kod naših političara može naći i M od morala. Ljudi bez trunke časti i obraza.

slovenac

pre 10 godina

Nekad, davno, gledalo se "Pozorište u kući", a sad se svakodnevno gleda i čita "Pozorište u Srbiji", koje sve više postaje tragikomedija!:D

Polonez

pre 10 godina

Izgleda da jedino Vucic ima sposobnost da resava probleme i ljudima izlazi u susret. Vulin je korektno obavljao svoj posao i vredelo je razgovarati o njegovom povratku na duznosti.

Pametnjaković

pre 10 godina

Dokle god Srbi, bilo gde da su, polažu svoje poverenje u pripadnike elite, dotle će im bivati sve gore i gore. Elita nema nameru da promeni bilo šta, oni sada gledaju kako da narod još dublje dovedu do bezizlazne situacije tako da pristanu na sve, da bi elita dobila pare sa zapada. Mi moramo da shvatimo ko vlada Srbijom već 70 godina, samo se smenjuju. Đinđić je bio jedini koji je to hteo da promeni, zato ga je elita i ubila. Elita nikada neće mirnim putem dozvoliti da neko iz naroda dođe na vlast.

vodja

pre 10 godina

Da li je neko zaista verovao da ce biti drugacije? Nasi politicari u svom recniku ne znaju za rec ostavka i odgovornost.Za 20 godina visepartijskog sistema na prste jedne ruke se mogu nabbrojati oni koji su podneli ostavke i jos ce vam neki prst ostati slobodan.Zato nam i ide ovako niko ni za sta nije kriv!

NBG DEMOKRATA

pre 10 godina

Hahahaha! E prijatelji moji, sve je ovo (ne samo ova tema) jedna lepa predstava da nam život svima lakše i brže prođe... Kad već nemamo para i znanja za bolje.

Kole

pre 10 godina

Hahaha, veliki come-back, predomislio se covek, a taman je onako emotivno otisao pred kamerama, da se covek rasplace. Ali nagovorio ga Aca i sad ce jos emotivnije da se vrati. Jaooooo, koja komedija, koji cirkus, koje pozoriste od drzave!

lala

pre 10 godina

Aha, sad odjednom verujes da je ipak ispravan sporazum... Kako ste samo prevrtljivi, ne podrzavam politiku Seselja, ali je covek bar od principa bre, cvrsto veruje u svoje stavove i ne menja ih kako vetar duva a to sem njega na nasoj politickoj sceni niko nema.

Jedan obicni gradjanin...

pre 10 godina

Ako neko misli da ova ... Vulin vredi nesto i da ovakvi ljudi mogu doneti nesto dobro i pravicno ovoj zemlji, onda NAMA JEDNOSTAVNO NEMA SPASA...

NBG DEMOKRATA

pre 10 godina

Hahahaha! E prijatelji moji, sve je ovo (ne samo ova tema) jedna lepa predstava da nam život svima lakše i brže prođe... Kad već nemamo para i znanja za bolje.

Alisa8

pre 10 godina

Dobro je sto je Vulin ostao jer mu kosovski Srbi veruju, pa ce verovatno postupiti po Vulinovim sugestijama a koje ce biti u skladu sa sporazumom sa Pristinom i da ce im objasniti pogodnosti koje ce imati ako pocne primena sporazuma.

Mirijevac

pre 10 godina

Vučić podržava princip odgovornosti i da se dogovorom dođe do rešenja. Ako su Srbi sa Kosova želeli da se Vulin vrati na posao, normalno je učiniti sve što je moguće da se to i ostvari.

Polonez

pre 10 godina

Izgleda da jedino Vucic ima sposobnost da resava probleme i ljudima izlazi u susret. Vulin je korektno obavljao svoj posao i vredelo je razgovarati o njegovom povratku na duznosti.

vodja

pre 10 godina

Da li je neko zaista verovao da ce biti drugacije? Nasi politicari u svom recniku ne znaju za rec ostavka i odgovornost.Za 20 godina visepartijskog sistema na prste jedne ruke se mogu nabbrojati oni koji su podneli ostavke i jos ce vam neki prst ostati slobodan.Zato nam i ide ovako niko ni za sta nije kriv!

Renato Aranda

pre 10 godina

Pade mi kamen sa srca!
Noćima nisam mogao oka sklopiti u iščekivanju ove radosne vesti!
Hvala i Vulinu i Vučiću!
(odoh da se pakujem i neću se okretati)

M

pre 10 godina

Smejurija.Ovaj Vulin-kadar Mire Markovic i JULA,umesto da odgovara za svoja dela Vucko ga moli da ostane.I sada kada neko kaze kako se Vucko proimenio taj nije pri sebi. Da li ima potrebe za kancelarijom za Kosovo, pa naravno da nema, nego se radi o novcu koji ide za Kosovo. E narode glupi i ne treba da imas hleba da jedes, nisi ni zasluzio.

Miroslav

pre 10 godina

Kakvo licemerje, kakva ironija, kakva nedoslednost, kakvi manipulanti, kakve gnjide od ljudi, vlastoljupci...!!! Da li se kod naših političara može naći i M od morala. Ljudi bez trunke časti i obraza.

M.

pre 10 godina

Prava farsa od pocetka do kraja. Pateticna kvazi ostavka, pa unapred pripremljena peticija, pa Vuciceve molbe 'u ime naroda' i na kraju isto tako unapred poznat hepi end, a sve zbog jednog vladinog komunikatora bez realne moci koga funkcija je ispustanje pare i neobavezujuce price da se malo ublaze frustracije nacionalistickog dela javnosti. Predstava za malu decu.

Aleksandar

pre 10 godina

Još samo da mi se objasni kako neko ko je dao otkaz može da se natera da i dalje dolazi na posao? Vlada nije usvojila otkaz!? Nije nego

Kole

pre 10 godina

Hahaha, veliki come-back, predomislio se covek, a taman je onako emotivno otisao pred kamerama, da se covek rasplace. Ali nagovorio ga Aca i sad ce jos emotivnije da se vrati. Jaooooo, koja komedija, koji cirkus, koje pozoriste od drzave!

Jedan obicni gradjanin...

pre 10 godina

Ako neko misli da ova ... Vulin vredi nesto i da ovakvi ljudi mogu doneti nesto dobro i pravicno ovoj zemlji, onda NAMA JEDNOSTAVNO NEMA SPASA...

smesni ste

pre 10 godina

Izgleda da jedino Vucic ima sposobnost da resava probleme i ljudima izlazi u susret. Vulin je korektno obavljao svoj posao i vredelo je razgovarati o njegovom povratku na duznosti.
(Polonez, 22. maj 2013 12:48)

SNS hop hop huraa SNS hop hop huraa SNS hop hop huraa SNS...
...joj brate sta trebam reci?
A da SNS hop hop huraa SNS hop hop huraa

Pero

pre 10 godina

Bljak. Ko bi da prihvati ovu informaciju, neka pročita onu od pre mesec dana, kad Vulin kazuje zbog čega je odstupio. Biće ravno čudu nađe li u njoj bilo čega dodirnog u odnosu na današnji povratak.

dragi botici

pre 10 godina

Pa da, nista bez malog od Mire...imamo sps, bivsi jul, bivse radikale. Hvala demokratama sto su nam to priredile.

@Polonez
Ne znam ko vam stancuje te 'jedino Vucic' komentare, ald deder da vam deda mraz (u kojeg verovatno takodje verujete) obajasni par stvari: ako je Vucic jedini sposoban da resava probleme (koje probleme? logicke? matematicke?) onda to znaci da nema ni jednog kompetentnog sardnika koji ce mu pomoci. To znaci da svi sem Vucica ili prave dodatne probleme ili su potpuno nesposobni. To pak znaci da postoji toliko mnogo problema usled te nekompetencije da se zapravo ne mogu resiti. To znaci da Vucic svaki dan kad obecava neki boljitak zapravo obmanjuje narod. To pride znaci da ni Vucic ne moze da resi probleme. Svojom bezumnom pohvalom, vi drugim recima nazivate Vucica nesposobnim lazovom. Reductio ad apsurdum, q.e.d. Ovo je dakle ili najlukavija moguca subverzija, ili partofilsko robotizovanje koje bi prvo trebalo kvalifikovati kao spam, i drugo vredja citaoca...
Srecna nova godina.

Pametnjaković

pre 10 godina

Dokle god Srbi, bilo gde da su, polažu svoje poverenje u pripadnike elite, dotle će im bivati sve gore i gore. Elita nema nameru da promeni bilo šta, oni sada gledaju kako da narod još dublje dovedu do bezizlazne situacije tako da pristanu na sve, da bi elita dobila pare sa zapada. Mi moramo da shvatimo ko vlada Srbijom već 70 godina, samo se smenjuju. Đinđić je bio jedini koji je to hteo da promeni, zato ga je elita i ubila. Elita nikada neće mirnim putem dozvoliti da neko iz naroda dođe na vlast.

lala

pre 10 godina

Aha, sad odjednom verujes da je ipak ispravan sporazum... Kako ste samo prevrtljivi, ne podrzavam politiku Seselja, ali je covek bar od principa bre, cvrsto veruje u svoje stavove i ne menja ih kako vetar duva a to sem njega na nasoj politickoj sceni niko nema.

Marko

pre 10 godina

Popustio je kao nekad Toma, Vucic i Seselj, kada ih je tadasnji predsednik Milutinovic zamolio da ne napustaju vladu zato sto je NATO usao na Kosovo, i oni jadni sta ce, popustili i ostali u vladi :)
Tako je i mladi Vulin bio na tantalovim mukama, ali roditeljska Vuciceva molba je urodila plodom i Kosovo je ponovo srpsko jerbo je Vulin ponovo na celu kancelarije i koordinacionog tima :))
Uraaaaa spaseni smo

Saša

pre 10 godina

Šta bi mi bez njega.Toliko mi je nedostajao svih ovih godina ovaj verni "julovac". Skoro da sam i zaboravila delovanje te inkvizicijske partije, ali tu je dotični da me podseti.

Glup

pre 10 godina

Evo probudio se Vucicev ispirac mozga. Dok mnogi misle da su u pitanju botovi u stvari se radi o jednom botu koji sve komentare kalupi na istu semu tipa Veliki vodja Aca Vucic je mudar i vodi nas u svetlu buducnost (kao sto Kim Dzong Un vodi svoju Severnu Koreju).

onako usput

pre 10 godina

i sta sad, vulin je trazio referendum na kosvu u vezi briselskog sporazuma, i sta sad oce li ga biti ili ce vulin da pogazi rec?

Dule

pre 10 godina

Ako drzi bar malo do sebe Vulin ne bi prihvatio da vise radi taj posao. Alo bre, ne slazes se sa tim sta je pregovaracki tim uradio, dajes ostavku, a molis Boga da se vratis. Pa gde to ima? U Srbiji, brale!

Dilea

pre 10 godina

Uh !!!, samo što nisam zaplakao od radosti što se naš pametni Vulin predomoslio. Kakva cirkusijada!!!. Srbija je banana država. Ako ste ozbiljni i odgovorni ljudi, ukinite ovu kancelariju za Kosovo, jer ničemu ne služi, a pare odlaze u nepovrat, ali nekima u džep.

slovenac

pre 10 godina

Nekad, davno, gledalo se "Pozorište u kući", a sad se svakodnevno gleda i čita "Pozorište u Srbiji", koje sve više postaje tragikomedija!:D

pravnik

pre 10 godina

Ako se ne varam, slicno je prosle i prethodna farsa oko estradnog menadzera kojem ostavka nije prihvacena.
ovo se samo, ko zna koji po redu dokaz, da mi nismo dovoljno zrelo drustvo da bi mogli da primenjujemo demokratske principe. Odgovornost je prva stvar koju moramo da naucimo i kao biracko telo i kao politicari da bi mogli uopste o bilo cemo da pricamo.

Dirty

pre 10 godina

Ufff, konacno kakvo olaksanje za civilizaciju ??? Pa Vulin je jedan od najdragoceniji kadrova Mire Markovic, Vucele, Jaksica, DB-a, Boska & Stanka, Trece Srbuje, Dveri, SPC, NS, DSSS...

Cica

pre 10 godina

Zalosno sta SNS radi, malo hapsi malo pusta, malo se dogovara malo se ne dogovara, potpisuje nekakve sporazume a boga moli da se to ne primeni, pa za svaki slucaj vraca Vulina da sto vise potkopava zajedno sa Panticem i ostalim "patrijotama". Usput su zaduzili Srbiju za skoro 4.5 milijarde eura, a na putu su da nam uvale i MIG-ove koje niko nece, pa ni rusi. Cirkus, ali cirkus koji ce poprilicno boleti Srbiju i sve njene gradjane.

Hehe

pre 10 godina

Pa naravno da ostaje. Samo sto ce sada morati da malo skrati svoje jezik sto se njegovih prijasnjih izjava o Kosovu tice (tipa: NIKADA NECEMO SARADJIVATI SA TZV DRZAVOM KOSOVO, itd). Sada mora promeniti plocu i pazljivije da bira reci u javnosti

Vlajko

pre 10 godina

samo je Vulin još nedostajao kao "stručnjak" ovoj smešnoj crno-crvenoj vladi.
Mora da Dačiću i Vučiću u zadnjih mesec dana nije imao ko da šeta kofere po Briselu ?

lav

pre 10 godina

Direktor Kancelarije je tom prilikom rekao da ostavku podnosi iz dva razloga. Prvi razlog je, prema njegovim recima, taj sto je zeleo da pokaze koliko je vazno da se podze putem koji je predlozio i svojim koalicionim partnerima, a to je referendum, kako bi se postiglo jedinstvo naroda.

meni ovo lici na klasicno dodvoravanje, pored toga sto je pokusao da nametne svoj stav, upravo iz razloga prvonavedenog... izbegavanje odgovornosti

Mladomir81

pre 10 godina

Ne slaze se sa potpisivanjem sporazuma? Dobro, ali ako je usao u celu ovu pricu, trebalo je da zna da ce isto tako morati da preuzme i odgovornost, umesto sto sada pokusava da skupi pokoji politicki poen.

BRKA -TRANS

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je ucinio jos jedan korak napred, kada je uspeo da odobrovolji gospodina Vulina, da povuce svoju ostavku u interesu Srba sa KIM. Ostavke u ovom trenutku nikom nisu dobre.Izgleda da jedino Aleksandar Vucic ima sposobnost da resava probleme i ljudima izlazi u susret. Vulin je korektno obavljao svoj posao i vredelo je razgovarati o njegovom povratku na duznosti.

Lopicic

pre 10 godina

Podrska Vulinu zbog ove odluke, dobar je politicar, i treba da podrzi Vucica, jer je i sam Video da je Vucic odlucan da se pomogne tim ljudima.

ALEX

pre 10 godina

Kako je navežbao ovaj zabrinuti izraz lica. Video da je Vučiću krenulo od kad je postao zabrinut, pa vežbao, vežbao i navežbao i on da bude zabrinut.

ognjen

pre 10 godina

Najlakše je, kada je teško, otići. Treba ostati i boriti se i dalje. Dobro je što se Vulin vraća, jer on može mnogo da pomogne u razgovorima sa Srbima sa Kosova.

caca

pre 10 godina

Srbija sada ima šansu da krene ka EU, i ako tu priliku ne iskoristimo, ko zna, da li, i kada, ćemo opet imati tu priliku. Zbog toga svi političari koji mogu da pomognu treba da se uključe u rešavanje problema kosova, a Vulin sigurno, zbog dobrih odnosa sa Srbima sa Kosova, tu može mnogo da pomogne.

Rus

pre 10 godina

Sa Vulinom ili bez njega Srbi sa Kosova moraju shvatiti da je država Srbija uz njih i da je neophodno sprovesti potpisani sporazum.

Noca

pre 10 godina

Ako se Vulin nije slagao sa sporazumom iz Brisela i dao ostavku to ne znace da treba da radi protiv buducnosti Srbije,vec ako moze da pomogne da se resi prolemi.

novicavg

pre 10 godina

Ako je iko dobro radio svoj posao onda je to sigurno Vulin koji je pre svega svojim poštenim stavom i nadasve ljudskim odnosom zaslužio da vodi ovu kancelariju.Da je to tako pokazuje i sakupljanje potpisa kojim se traži od Vučića da Vulina vrati na čelo kancelarije za KiM posle ishitrene i na momente emotivne datke ostavke u televizijskoj emisiji. Kao čovek koji razume patnje Srpskog naroda na severu reagovao je burno i emotivno i ne slažući se u prvi mah sa parafiranim sporazumom bez dubljeg razmišljanja i tumačenja sporazuma regao kako bi treba da reaguje svaki pošteni Srbin funkcioner koji brani čast i ugled severa Kosova. Mislim da treba da se vrai na čelo ove kancelčarije i da svojim radom i poštenim odnosom može doprineti da se sporazum u tačnosti do detalja primeni u korist Srba.zato ga i oni žele na čelu kancelarije za KiM.

novicavg

pre 10 godina

Sa Vulinom ili bez njega Srbi sa Kosova moraju shvatiti da je država Srbija uz njih i da je neophodno sprovesti potpisani sporazum.
(Rus, 22. maj 2013 22:56)
Tačno tako, pogotovu posle najnovijeg sporazuma Dačića i Tačija.Ili će shvatiti da je ovo jedino rešenje kojim Srbiju dobijaju iza sebe kao garanta egzistencije ili postaju građani države kojom rukovodi priština. I Vulin je verovatno posle burnog i emotivnog reagovanja shvatio suštinu dogovora i svu pogubnost odbijanja saradnje i koopšeratibnosti sa vladom Srbije.

Polonez

pre 10 godina

Izgleda da jedino Vucic ima sposobnost da resava probleme i ljudima izlazi u susret. Vulin je korektno obavljao svoj posao i vredelo je razgovarati o njegovom povratku na duznosti.

dragi botici

pre 10 godina

Pa da, nista bez malog od Mire...imamo sps, bivsi jul, bivse radikale. Hvala demokratama sto su nam to priredile.

@Polonez
Ne znam ko vam stancuje te 'jedino Vucic' komentare, ald deder da vam deda mraz (u kojeg verovatno takodje verujete) obajasni par stvari: ako je Vucic jedini sposoban da resava probleme (koje probleme? logicke? matematicke?) onda to znaci da nema ni jednog kompetentnog sardnika koji ce mu pomoci. To znaci da svi sem Vucica ili prave dodatne probleme ili su potpuno nesposobni. To pak znaci da postoji toliko mnogo problema usled te nekompetencije da se zapravo ne mogu resiti. To znaci da Vucic svaki dan kad obecava neki boljitak zapravo obmanjuje narod. To pride znaci da ni Vucic ne moze da resi probleme. Svojom bezumnom pohvalom, vi drugim recima nazivate Vucica nesposobnim lazovom. Reductio ad apsurdum, q.e.d. Ovo je dakle ili najlukavija moguca subverzija, ili partofilsko robotizovanje koje bi prvo trebalo kvalifikovati kao spam, i drugo vredja citaoca...
Srecna nova godina.

Marko

pre 10 godina

Popustio je kao nekad Toma, Vucic i Seselj, kada ih je tadasnji predsednik Milutinovic zamolio da ne napustaju vladu zato sto je NATO usao na Kosovo, i oni jadni sta ce, popustili i ostali u vladi :)
Tako je i mladi Vulin bio na tantalovim mukama, ali roditeljska Vuciceva molba je urodila plodom i Kosovo je ponovo srpsko jerbo je Vulin ponovo na celu kancelarije i koordinacionog tima :))
Uraaaaa spaseni smo

Glup

pre 10 godina

Evo probudio se Vucicev ispirac mozga. Dok mnogi misle da su u pitanju botovi u stvari se radi o jednom botu koji sve komentare kalupi na istu semu tipa Veliki vodja Aca Vucic je mudar i vodi nas u svetlu buducnost (kao sto Kim Dzong Un vodi svoju Severnu Koreju).

Pero

pre 10 godina

Bljak. Ko bi da prihvati ovu informaciju, neka pročita onu od pre mesec dana, kad Vulin kazuje zbog čega je odstupio. Biće ravno čudu nađe li u njoj bilo čega dodirnog u odnosu na današnji povratak.

lala

pre 10 godina

Aha, sad odjednom verujes da je ipak ispravan sporazum... Kako ste samo prevrtljivi, ne podrzavam politiku Seselja, ali je covek bar od principa bre, cvrsto veruje u svoje stavove i ne menja ih kako vetar duva a to sem njega na nasoj politickoj sceni niko nema.

M.

pre 10 godina

Prava farsa od pocetka do kraja. Pateticna kvazi ostavka, pa unapred pripremljena peticija, pa Vuciceve molbe 'u ime naroda' i na kraju isto tako unapred poznat hepi end, a sve zbog jednog vladinog komunikatora bez realne moci koga funkcija je ispustanje pare i neobavezujuce price da se malo ublaze frustracije nacionalistickog dela javnosti. Predstava za malu decu.

M

pre 10 godina

Smejurija.Ovaj Vulin-kadar Mire Markovic i JULA,umesto da odgovara za svoja dela Vucko ga moli da ostane.I sada kada neko kaze kako se Vucko proimenio taj nije pri sebi. Da li ima potrebe za kancelarijom za Kosovo, pa naravno da nema, nego se radi o novcu koji ide za Kosovo. E narode glupi i ne treba da imas hleba da jedes, nisi ni zasluzio.

Miroslav

pre 10 godina

Kakvo licemerje, kakva ironija, kakva nedoslednost, kakvi manipulanti, kakve gnjide od ljudi, vlastoljupci...!!! Da li se kod naših političara može naći i M od morala. Ljudi bez trunke časti i obraza.

slovenac

pre 10 godina

Nekad, davno, gledalo se "Pozorište u kući", a sad se svakodnevno gleda i čita "Pozorište u Srbiji", koje sve više postaje tragikomedija!:D

Kole

pre 10 godina

Hahaha, veliki come-back, predomislio se covek, a taman je onako emotivno otisao pred kamerama, da se covek rasplace. Ali nagovorio ga Aca i sad ce jos emotivnije da se vrati. Jaooooo, koja komedija, koji cirkus, koje pozoriste od drzave!

Jedan obicni gradjanin...

pre 10 godina

Ako neko misli da ova ... Vulin vredi nesto i da ovakvi ljudi mogu doneti nesto dobro i pravicno ovoj zemlji, onda NAMA JEDNOSTAVNO NEMA SPASA...

smesni ste

pre 10 godina

Izgleda da jedino Vucic ima sposobnost da resava probleme i ljudima izlazi u susret. Vulin je korektno obavljao svoj posao i vredelo je razgovarati o njegovom povratku na duznosti.
(Polonez, 22. maj 2013 12:48)

SNS hop hop huraa SNS hop hop huraa SNS hop hop huraa SNS...
...joj brate sta trebam reci?
A da SNS hop hop huraa SNS hop hop huraa

Pametnjaković

pre 10 godina

Dokle god Srbi, bilo gde da su, polažu svoje poverenje u pripadnike elite, dotle će im bivati sve gore i gore. Elita nema nameru da promeni bilo šta, oni sada gledaju kako da narod još dublje dovedu do bezizlazne situacije tako da pristanu na sve, da bi elita dobila pare sa zapada. Mi moramo da shvatimo ko vlada Srbijom već 70 godina, samo se smenjuju. Đinđić je bio jedini koji je to hteo da promeni, zato ga je elita i ubila. Elita nikada neće mirnim putem dozvoliti da neko iz naroda dođe na vlast.

vodja

pre 10 godina

Da li je neko zaista verovao da ce biti drugacije? Nasi politicari u svom recniku ne znaju za rec ostavka i odgovornost.Za 20 godina visepartijskog sistema na prste jedne ruke se mogu nabbrojati oni koji su podneli ostavke i jos ce vam neki prst ostati slobodan.Zato nam i ide ovako niko ni za sta nije kriv!

NBG DEMOKRATA

pre 10 godina

Hahahaha! E prijatelji moji, sve je ovo (ne samo ova tema) jedna lepa predstava da nam život svima lakše i brže prođe... Kad već nemamo para i znanja za bolje.

Renato Aranda

pre 10 godina

Pade mi kamen sa srca!
Noćima nisam mogao oka sklopiti u iščekivanju ove radosne vesti!
Hvala i Vulinu i Vučiću!
(odoh da se pakujem i neću se okretati)

Aleksandar

pre 10 godina

Još samo da mi se objasni kako neko ko je dao otkaz može da se natera da i dalje dolazi na posao? Vlada nije usvojila otkaz!? Nije nego

Mirijevac

pre 10 godina

Vučić podržava princip odgovornosti i da se dogovorom dođe do rešenja. Ako su Srbi sa Kosova želeli da se Vulin vrati na posao, normalno je učiniti sve što je moguće da se to i ostvari.

Alisa8

pre 10 godina

Dobro je sto je Vulin ostao jer mu kosovski Srbi veruju, pa ce verovatno postupiti po Vulinovim sugestijama a koje ce biti u skladu sa sporazumom sa Pristinom i da ce im objasniti pogodnosti koje ce imati ako pocne primena sporazuma.

Dule

pre 10 godina

Ako drzi bar malo do sebe Vulin ne bi prihvatio da vise radi taj posao. Alo bre, ne slazes se sa tim sta je pregovaracki tim uradio, dajes ostavku, a molis Boga da se vratis. Pa gde to ima? U Srbiji, brale!

BRKA -TRANS

pre 10 godina

Aleksandar Vucic je ucinio jos jedan korak napred, kada je uspeo da odobrovolji gospodina Vulina, da povuce svoju ostavku u interesu Srba sa KIM. Ostavke u ovom trenutku nikom nisu dobre.Izgleda da jedino Aleksandar Vucic ima sposobnost da resava probleme i ljudima izlazi u susret. Vulin je korektno obavljao svoj posao i vredelo je razgovarati o njegovom povratku na duznosti.

Lopicic

pre 10 godina

Podrska Vulinu zbog ove odluke, dobar je politicar, i treba da podrzi Vucica, jer je i sam Video da je Vucic odlucan da se pomogne tim ljudima.

caca

pre 10 godina

Srbija sada ima šansu da krene ka EU, i ako tu priliku ne iskoristimo, ko zna, da li, i kada, ćemo opet imati tu priliku. Zbog toga svi političari koji mogu da pomognu treba da se uključe u rešavanje problema kosova, a Vulin sigurno, zbog dobrih odnosa sa Srbima sa Kosova, tu može mnogo da pomogne.

Noca

pre 10 godina

Ako se Vulin nije slagao sa sporazumom iz Brisela i dao ostavku to ne znace da treba da radi protiv buducnosti Srbije,vec ako moze da pomogne da se resi prolemi.

ognjen

pre 10 godina

Najlakše je, kada je teško, otići. Treba ostati i boriti se i dalje. Dobro je što se Vulin vraća, jer on može mnogo da pomogne u razgovorima sa Srbima sa Kosova.

Hehe

pre 10 godina

Pa naravno da ostaje. Samo sto ce sada morati da malo skrati svoje jezik sto se njegovih prijasnjih izjava o Kosovu tice (tipa: NIKADA NECEMO SARADJIVATI SA TZV DRZAVOM KOSOVO, itd). Sada mora promeniti plocu i pazljivije da bira reci u javnosti

Vlajko

pre 10 godina

samo je Vulin još nedostajao kao "stručnjak" ovoj smešnoj crno-crvenoj vladi.
Mora da Dačiću i Vučiću u zadnjih mesec dana nije imao ko da šeta kofere po Briselu ?

Rus

pre 10 godina

Sa Vulinom ili bez njega Srbi sa Kosova moraju shvatiti da je država Srbija uz njih i da je neophodno sprovesti potpisani sporazum.

novicavg

pre 10 godina

Ako je iko dobro radio svoj posao onda je to sigurno Vulin koji je pre svega svojim poštenim stavom i nadasve ljudskim odnosom zaslužio da vodi ovu kancelariju.Da je to tako pokazuje i sakupljanje potpisa kojim se traži od Vučića da Vulina vrati na čelo kancelarije za KiM posle ishitrene i na momente emotivne datke ostavke u televizijskoj emisiji. Kao čovek koji razume patnje Srpskog naroda na severu reagovao je burno i emotivno i ne slažući se u prvi mah sa parafiranim sporazumom bez dubljeg razmišljanja i tumačenja sporazuma regao kako bi treba da reaguje svaki pošteni Srbin funkcioner koji brani čast i ugled severa Kosova. Mislim da treba da se vrai na čelo ove kancelčarije i da svojim radom i poštenim odnosom može doprineti da se sporazum u tačnosti do detalja primeni u korist Srba.zato ga i oni žele na čelu kancelarije za KiM.

Dirty

pre 10 godina

Ufff, konacno kakvo olaksanje za civilizaciju ??? Pa Vulin je jedan od najdragoceniji kadrova Mire Markovic, Vucele, Jaksica, DB-a, Boska & Stanka, Trece Srbuje, Dveri, SPC, NS, DSSS...

Cica

pre 10 godina

Zalosno sta SNS radi, malo hapsi malo pusta, malo se dogovara malo se ne dogovara, potpisuje nekakve sporazume a boga moli da se to ne primeni, pa za svaki slucaj vraca Vulina da sto vise potkopava zajedno sa Panticem i ostalim "patrijotama". Usput su zaduzili Srbiju za skoro 4.5 milijarde eura, a na putu su da nam uvale i MIG-ove koje niko nece, pa ni rusi. Cirkus, ali cirkus koji ce poprilicno boleti Srbiju i sve njene gradjane.

lav

pre 10 godina

Direktor Kancelarije je tom prilikom rekao da ostavku podnosi iz dva razloga. Prvi razlog je, prema njegovim recima, taj sto je zeleo da pokaze koliko je vazno da se podze putem koji je predlozio i svojim koalicionim partnerima, a to je referendum, kako bi se postiglo jedinstvo naroda.

meni ovo lici na klasicno dodvoravanje, pored toga sto je pokusao da nametne svoj stav, upravo iz razloga prvonavedenog... izbegavanje odgovornosti

Mladomir81

pre 10 godina

Ne slaze se sa potpisivanjem sporazuma? Dobro, ali ako je usao u celu ovu pricu, trebalo je da zna da ce isto tako morati da preuzme i odgovornost, umesto sto sada pokusava da skupi pokoji politicki poen.

novicavg

pre 10 godina

Sa Vulinom ili bez njega Srbi sa Kosova moraju shvatiti da je država Srbija uz njih i da je neophodno sprovesti potpisani sporazum.
(Rus, 22. maj 2013 22:56)
Tačno tako, pogotovu posle najnovijeg sporazuma Dačića i Tačija.Ili će shvatiti da je ovo jedino rešenje kojim Srbiju dobijaju iza sebe kao garanta egzistencije ili postaju građani države kojom rukovodi priština. I Vulin je verovatno posle burnog i emotivnog reagovanja shvatio suštinu dogovora i svu pogubnost odbijanja saradnje i koopšeratibnosti sa vladom Srbije.

onako usput

pre 10 godina

i sta sad, vulin je trazio referendum na kosvu u vezi briselskog sporazuma, i sta sad oce li ga biti ili ce vulin da pogazi rec?

pravnik

pre 10 godina

Ako se ne varam, slicno je prosle i prethodna farsa oko estradnog menadzera kojem ostavka nije prihvacena.
ovo se samo, ko zna koji po redu dokaz, da mi nismo dovoljno zrelo drustvo da bi mogli da primenjujemo demokratske principe. Odgovornost je prva stvar koju moramo da naucimo i kao biracko telo i kao politicari da bi mogli uopste o bilo cemo da pricamo.

Saša

pre 10 godina

Šta bi mi bez njega.Toliko mi je nedostajao svih ovih godina ovaj verni "julovac". Skoro da sam i zaboravila delovanje te inkvizicijske partije, ali tu je dotični da me podseti.

Dilea

pre 10 godina

Uh !!!, samo što nisam zaplakao od radosti što se naš pametni Vulin predomoslio. Kakva cirkusijada!!!. Srbija je banana država. Ako ste ozbiljni i odgovorni ljudi, ukinite ovu kancelariju za Kosovo, jer ničemu ne služi, a pare odlaze u nepovrat, ali nekima u džep.

ALEX

pre 10 godina

Kako je navežbao ovaj zabrinuti izraz lica. Video da je Vučiću krenulo od kad je postao zabrinut, pa vežbao, vežbao i navežbao i on da bude zabrinut.