Nedelja, 19.05.2013.

17:17

Đilas: Dinkić nije kompetentan

Gradonačelnik Beograda i predsednik DS-a Dragan Đilas odbacio je ocenu lidera URS i ministra Mlađana Dinkića da vlast u glavnom gradu radi loše.

Izvor: Beta

Ðilas: Dinkiæ nije kompetentan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

bataSMraka

pre 10 godina

Djilas i dalje optuzuje ovu vlast koja je nasledila sve dugove i minuse, neresena pitanja Kosova, narod u nikada gorem polozaju a njegova stranka koja je imala tolike gubitke i blokirane racune vise i niko ne pominje

make

pre 10 godina

Djilas i dalje optuzuje ovu vlast koja je nasledila sve dugove i minuse,neresena pitanja Kosova,narod u nikada gorem polozaju a njegova stranka koja je imala tolike gubitke i blokirane racune vise i niko ne pominje.

panonski

pre 10 godina

E svasta sam cuo od Djilasa, ali da kritikuje vladavinu svoje stranke do danas nisam :).. Evo citiracu, da ne pogresim :).. "Kako se gradilo i gradi u Beogradu, a kako u Srbiji, lako se zaključi kada se pogleda šta je napravljeno u glavnom gradu, a šta u Republici u prethodne četiri godine". E pa prva recenica u kojoj se slazemo. U Srbiji niste napravili skoro nista, a koliko ste ojadili Beograd, videcemo cim se promeni vlast.

cican

pre 10 godina

Sve što je Vikiliks objavio se posle nekog vremena ispostavi da je potpuno tačno. Prema Vikiliksu gradonačelnik Beograda Dragan Đilas je još 2009. godine tadašnjem američkom ambasadoru u Srbiji Kameronu Manteru rekao da je strateški plan razvoja Beograda više marketing nego što predstavlja realnost, što je potvrđeno u Manterovoj depeši poslatoj administraciji u Vašingtonu. Na svakom od nas ostaje da veruje Vikiliksu, ili ne.

YROŠ

pre 10 godina

Ubrzo posle uvođenja BusPlusa cena karata je skočila za nekih 20%, ali je i pored tog skoka cena karata prihod GSP-a bio iz meseca u mesec sve manji, što je dokaz da je uvođenje BusPlusa jedna velika greška vodećih ljudi u Beogradu, i zato nije čudo što je GSP sada u problemima. Jedna od stvari koje su doprinele lošem stanju u GSP-u je i uvođenje BusPlusa.

PreDragMC

pre 10 godina

(Milan 023, 20. maj 2013 10:35)

U potpunosti se slazem sa vasim komentarom, samo sto je 10 godina malo da se neke stvari zaborave, cak je prosto i nemoguce! Koliko je samo njihovih umesano u ovim spornim privatizacijama, a sta cemo tek jos da saznamo ??

Florijan

pre 10 godina

Milan 023, 20. maj 2013 10:35)
Milane, svaka ti je na mestu. Ova država bi po DSu trebalo samo da se sastoji od fakultetlija, magistara i doktora nauka ( a kojih to je diskutabilno). A što je sa nama ostalima? Mi ono kao „raja“.

Milan 023

pre 10 godina

Jedan dobronameran savet Đilasu bi bio da više ne govori narodu kako je DS pun školovanih kardova, ili tzv. "eksperata", jer na sami pomen reči kadrovi DS-a i "eksperti" DS-a, narod dobije ospice. Ne može narod tako brzo da zaboravi sve te školovane kardove DS-a, koji su napunili svoje džepove, a ispraznili državne kase. Pokupovali su vile na Dedinju, skupocene jahte, postali suinvestitori u izgradnji stanova, pokupovali firme po Srbiji u pljačkaškoj privatizaciji, pouzimali kredite, koje nikada nisu vratili, od Agrobanke i Razvojne Banke Vojvodine. Dolazili su u Srbiju sa koferom i spavali kod tetke na kauču, a posle par godina su spavali u skupocenim vilama na Dedinju. Da bi narod sve ovo zaboravio DS-u potrebno je da prođe dosta godina, minimum 10-tak, jer je DS sa svojim bahatim funcionerima unazadio i opustošio Srbiju, a posledice takve vladavine će narod Srbije još dugo da oseća.

Srbin 100%

pre 10 godina

Mislim da ni jedan ni drugi nemaju pravo da se oglasavaju na ekonomske teme jer obojica imaju veoma lose rezultate na tom planu

PreDragMC

pre 10 godina

Svi su kirivi, samo oni nisu, 10 godina su unistavali drzavu, oskrnavili sve sto su mogli i idalje pricaku kako je njihova politika najbolja za Srbiju!
Imate li vi obraza, kako vas nije sramota!????

GOMOLAVA

pre 10 godina

Moze Dragan Djilas koliko god hoce da blati Mladjana Dinkic ali on je od 5 oktobra 2ooo godine uvek u koaliciji koja je na vlasti. URS je nastao tako sto je strankama koje su bile na vlasti na lokalu obecavao kule i gradove, protiv republicke vlasti. Tako da je on stekao veliko iskustvo u tome. Djilas tek treba da se dokaze, ali kako je poceo on sigurno nece biti u poziciji da sa njim neko napravi koaliciju.

Beograđanin

pre 10 godina

Beograd,kao i veći deo zemlje je za neke političare samo poen,nije deo države
(samoJa, 19. maj 2013 23:55)

Kamo lepe sreće. Ne samo da je gradonačelnik BG otprilike 4-5 čovek u državi, nego BG ima skoro 100 milijardi budžeta, potpuno je jasno kome i zašto ovaj Đilas smeta...

Veljko Popovic

pre 10 godina

Ahahahah ... A na republickom nivou se, vidim, obise od informacionih tehnologija ?!?!? O infrastrukturi da ne govorim ... Sve mi je jasno bilo kad smo krenuli da skupljamo papire za roditeljski dodatak koji nam po zakonu pripada nakon rodjenja deteta: grad smo zavrsili za pet minuta, a republiku zavrsavamo vec dva meseca setajuci od saltera do saltera i informisuci se ... Toliko o informacionim tehnologijama na republickom nivou ...

Pravnica

pre 10 godina

Cinjenica je da je Dinkic zavrsio na najboljem fakultetu u zemlji ekonomiju. Sto mu daje za pravo da kaze puno toga a da se ne sumnja u reci.

Realista

pre 10 godina

Može Dinkić nekom da se sviđa ili ne, ali on je pokazao da je veliki znalac kada su u pitanju finansije...
(marijana, 19. maj 2013 21:14)

Pobogu ženo... Jeste li vi ikad čitali neke ozbiljnije ekonomiste - ili, još bolje, šta misle o Dinkiću, u čisto stručnom smislu?!

DS laze

pre 10 godina

@ (licemeri, 19. maj 2013 17:32)
PA i nije on je 10 godina drzao finansije u svojim rukama i pogledajte gde smo sad ali vam nije smetao dok ste bili u vladi sa njim a sada vam smeta

NIJE Dinkic DRZAO FINANSIJE SRBIJE 10 GODINA, nego DS- 4 godine Boza Djelic, 3 godine Dijana Dragutinovic i 2 godine Mirko Cvetkovic.

Mona Lisa smile

pre 10 godina

preduhovit covek, ali pre-du-ho-vit!
sad, moj stav o Dinkicu je takav da je jedan od onih koji su unistili srpsku ekonomiju, ali odakle ovom ideja da ikoga proziva za nekompetentnost? pored toga, nije mu Dinkic bio nepodoban kada su bili u koaliciji?

janko gm

pre 10 godina

Nikada nisam bio glasač ili pristalica Dinkića, i naverovatnije nikada neću ni biti njegov glasač, ali on za rad u ovj vladi zaslužuje pohvale. Za svoj rad prethodnih 10 godina zaslužuje uglavnom kritike. Malo je tu bilo nečega dobrog. Međutim, izgleda da je trebalo 10 godina da radi pogrešno i da se uči na greškama, i posle 10 godina konačno je, po mom mišljenu, počeo da radi u interesu Srbije, i da radi poprilično dobro.

marijana

pre 10 godina

Može Dinkić nekom da se sviđa ili ne, ali on je pokazao da je veliki znalac kada su u pitanju finansije, i da je Srbija zahvaljujući celoj vladi, pa i Dinkiću praktično izbegla bakrot. Dakle, Dinkić kada oće može da radi veoma dobro, i ima znanje. Ono što je nedostajalo Dinkiću u prethodnim vladama je to da za koalicionog partnera ima Vučića koji neće dozvoliti ni jednom ministru da radi nešto nezakoniti, pa tako i Dinkić sada radi dobro za razliku od prethodnih vlada kada je uglavnom radio loše, kao i većina ministara iz tih vlada.

Milan L.

pre 10 godina

U prethodnoj vladi sve je bilo neozbiljno, počev od premijera, pa na dalje, i tu je Dinkić radio loše kao i većina drugih ministara. Međutim, ova vlada je mnogo ozbiljnija, i to pre svega zahvaljujući Vučiću, koji neće dopustiti nikakve nezakonite radnje ni ministrima iz svoje stranke, a ni ministrima iz URS-a i SPS-a, pa je i sam Dinkić ozbiljniji i za sada dobro obavlja svoj posao.

TATATATIRA

pre 10 godina

Po meni ste obojica isti,mnogo pogresnih poteza koji su se obili o glavu naroda je delo vas dvojice,koji ce nas jos dugo pratiti,kao omca oko vrata.

hulk

pre 10 godina

Slazem se sa Dinkicem da je vlast losa u Beogradu ali se ni on nije nesto pretrgo od posla sva bitna pitanja su resavali pre svih Vucic i Dacic

novicavg

pre 10 godina

Jovanović i njegov LDP pokušavaju da gurajući ponovo u prvi plan svoj EU fanatizam koji ide toliko daleko da je u prilici po njegovim stavovima priština odavno imala priznanje od Srbije i predstavljena u međunarodnim institucijama. I nije ga briga ni za narod ovde u Srbiji niti za one severno i južno od Ibra , bitna je direktiva EU po svaku cenu bez obzira na cenu.U toj svojoj ideji ide i na to da ova vlast koja treba da istera ovo pitanje sa prištinom na čistac posle reševanje kosovskog galimatijasa raspiše izbore da bi Jovanović i njemu slični kojih se privremeno odrekao kao što je Čanak ili Vuk mogli da na krilima dobijenog datuma i svog proklamovanog načela EU po svaku cenu dođu do parčeta vlasti za dalje sakaćenje Srbije i njeno unutrašnje prekrajanje.

Hrabrost je danas biti hrabar

pre 10 godina

U ovoj zemlji jedino još Đilas ima hrabrosti da javno iznosi istinu, svi ostali nešto šupkaju i buškaju, ali kad vide nekoga ko je makar i simpatizer aktuelne vlasti, ćute kao zaliven. Svaka čast gospodine gradonačelniče!

IstoIsto

pre 10 godina

Kod mene u kvartu još stoje plakati, deo kampanje SNS-a za poslednje izbore, "Glasaš za Đilasa, dobiješ Dinkića", pa posle baš oni s njim napravili koaliciju. Predlažem kampanju za sledeće izbore - "Obrni-okreni - dobiješ Dinkića!". U svakoj je Vladi bio od 2000. i svaku je posle kritikovao...

Mustra bečka

pre 10 godina

Bolje bi ti bilo da gledas da uradis nesto za Beograd nego sto samo kritikujes vladu
(opa, 19. maj 2013 17:52)

Vidite šta je nevolja... 1. On je uradio za Beograd daleko više nego npr. naš (SNS) gradonačelnik, 2. On je opozicija. Njemu je posao da kritikuje Vladu.

Ili treba da vas podsetim kako (i kojim rečnikom) je Đilasa kritikovala sadašnja Vlada kad su bili opozicija? :)

hibiskus

pre 10 godina

Kako se gradilo i gradi u Beogradu, a kako u Srbiji, lako se zaključi kada se pogleda šta je napravljeno u glavnom gradu, a šta u Republici u prethodne četiri godine", ocenjuje gradonačelnik Beograda.

To mi iz unutrasnjosti govorimo vec 20 godina, sve pare odose za Beograd, cak su i plate razlicite na istim radnim mestima

Janko

pre 10 godina

Svako ko kritikuje Djilasove propuste, nije kompetentan. E, baš ga pretera! Šteta što gradjani nemaju mogućnost da se izjasne o Djilasovoj kompetenciji.

men

pre 10 godina

Djilas je majstor demagogije. Kaže da Dinkić nije kompetentan a istovremeno u gradskoj vlasti drži i dalje kadrove iz URS-a iako je ta stranka doživela debakl u gradu i nema nijednog odbornika.

Objektivno

pre 10 godina

Nisam pristalica ni jednih ni drugih, ali realno gledano kako moze ovaj Dinkic nesto da prica kad su 3 njegova gradonacelnika pod istragom zbog duplih funkcija i jos kojekakvih malverzacija.

licemeri

pre 10 godina

PA i nije on je 10 godina drzao finansije u svojim rukama i pogledajte gde smo sad ali vam nije smetao dok ste bili u vladi sa njim a sada vam smeta

Dantes

pre 10 godina

Kako god, ali Dinkic je od 5 oktobra uvek u koaliciji koja je na vlasti! URS je napravio tako sto je stranke koje su imale vlast na lokalu podbunjivao protiv republicke vlasti, da bi potom u novoj republickoj vlasti cinio sve bas protiv lokalnih samouprava.
Glavni preletac u ovom novom veku je Dinkic!
Djilasu ostaje da radom u Beogradu pokaze da li je zreo da vodi zemlju na nekim novim izborima.
A to ce beogradjani da pokazu!

Milovan

pre 10 godina

Potpuno mi je neverovatno da iko, ali iko normalan i posten moze da glasa za Mladjana Dinkica i ekipu oko njega. Napred Demokratska stranka!

men

pre 10 godina

Djilas je majstor demagogije. Kaže da Dinkić nije kompetentan a istovremeno u gradskoj vlasti drži i dalje kadrove iz URS-a iako je ta stranka doživela debakl u gradu i nema nijednog odbornika.

Milovan

pre 10 godina

Potpuno mi je neverovatno da iko, ali iko normalan i posten moze da glasa za Mladjana Dinkica i ekipu oko njega. Napred Demokratska stranka!

Janko

pre 10 godina

Svako ko kritikuje Djilasove propuste, nije kompetentan. E, baš ga pretera! Šteta što gradjani nemaju mogućnost da se izjasne o Djilasovoj kompetenciji.

IstoIsto

pre 10 godina

Kod mene u kvartu još stoje plakati, deo kampanje SNS-a za poslednje izbore, "Glasaš za Đilasa, dobiješ Dinkića", pa posle baš oni s njim napravili koaliciju. Predlažem kampanju za sledeće izbore - "Obrni-okreni - dobiješ Dinkića!". U svakoj je Vladi bio od 2000. i svaku je posle kritikovao...

hulk

pre 10 godina

Slazem se sa Dinkicem da je vlast losa u Beogradu ali se ni on nije nesto pretrgo od posla sva bitna pitanja su resavali pre svih Vucic i Dacic

Dantes

pre 10 godina

Kako god, ali Dinkic je od 5 oktobra uvek u koaliciji koja je na vlasti! URS je napravio tako sto je stranke koje su imale vlast na lokalu podbunjivao protiv republicke vlasti, da bi potom u novoj republickoj vlasti cinio sve bas protiv lokalnih samouprava.
Glavni preletac u ovom novom veku je Dinkic!
Djilasu ostaje da radom u Beogradu pokaze da li je zreo da vodi zemlju na nekim novim izborima.
A to ce beogradjani da pokazu!

Objektivno

pre 10 godina

Nisam pristalica ni jednih ni drugih, ali realno gledano kako moze ovaj Dinkic nesto da prica kad su 3 njegova gradonacelnika pod istragom zbog duplih funkcija i jos kojekakvih malverzacija.

Mustra bečka

pre 10 godina

Bolje bi ti bilo da gledas da uradis nesto za Beograd nego sto samo kritikujes vladu
(opa, 19. maj 2013 17:52)

Vidite šta je nevolja... 1. On je uradio za Beograd daleko više nego npr. naš (SNS) gradonačelnik, 2. On je opozicija. Njemu je posao da kritikuje Vladu.

Ili treba da vas podsetim kako (i kojim rečnikom) je Đilasa kritikovala sadašnja Vlada kad su bili opozicija? :)

TATATATIRA

pre 10 godina

Po meni ste obojica isti,mnogo pogresnih poteza koji su se obili o glavu naroda je delo vas dvojice,koji ce nas jos dugo pratiti,kao omca oko vrata.

Milan L.

pre 10 godina

U prethodnoj vladi sve je bilo neozbiljno, počev od premijera, pa na dalje, i tu je Dinkić radio loše kao i većina drugih ministara. Međutim, ova vlada je mnogo ozbiljnija, i to pre svega zahvaljujući Vučiću, koji neće dopustiti nikakve nezakonite radnje ni ministrima iz svoje stranke, a ni ministrima iz URS-a i SPS-a, pa je i sam Dinkić ozbiljniji i za sada dobro obavlja svoj posao.

Hrabrost je danas biti hrabar

pre 10 godina

U ovoj zemlji jedino još Đilas ima hrabrosti da javno iznosi istinu, svi ostali nešto šupkaju i buškaju, ali kad vide nekoga ko je makar i simpatizer aktuelne vlasti, ćute kao zaliven. Svaka čast gospodine gradonačelniče!

licemeri

pre 10 godina

PA i nije on je 10 godina drzao finansije u svojim rukama i pogledajte gde smo sad ali vam nije smetao dok ste bili u vladi sa njim a sada vam smeta

hibiskus

pre 10 godina

Kako se gradilo i gradi u Beogradu, a kako u Srbiji, lako se zaključi kada se pogleda šta je napravljeno u glavnom gradu, a šta u Republici u prethodne četiri godine", ocenjuje gradonačelnik Beograda.

To mi iz unutrasnjosti govorimo vec 20 godina, sve pare odose za Beograd, cak su i plate razlicite na istim radnim mestima

Realista

pre 10 godina

Može Dinkić nekom da se sviđa ili ne, ali on je pokazao da je veliki znalac kada su u pitanju finansije...
(marijana, 19. maj 2013 21:14)

Pobogu ženo... Jeste li vi ikad čitali neke ozbiljnije ekonomiste - ili, još bolje, šta misle o Dinkiću, u čisto stručnom smislu?!

Mona Lisa smile

pre 10 godina

preduhovit covek, ali pre-du-ho-vit!
sad, moj stav o Dinkicu je takav da je jedan od onih koji su unistili srpsku ekonomiju, ali odakle ovom ideja da ikoga proziva za nekompetentnost? pored toga, nije mu Dinkic bio nepodoban kada su bili u koaliciji?

janko gm

pre 10 godina

Nikada nisam bio glasač ili pristalica Dinkića, i naverovatnije nikada neću ni biti njegov glasač, ali on za rad u ovj vladi zaslužuje pohvale. Za svoj rad prethodnih 10 godina zaslužuje uglavnom kritike. Malo je tu bilo nečega dobrog. Međutim, izgleda da je trebalo 10 godina da radi pogrešno i da se uči na greškama, i posle 10 godina konačno je, po mom mišljenu, počeo da radi u interesu Srbije, i da radi poprilično dobro.

marijana

pre 10 godina

Može Dinkić nekom da se sviđa ili ne, ali on je pokazao da je veliki znalac kada su u pitanju finansije, i da je Srbija zahvaljujući celoj vladi, pa i Dinkiću praktično izbegla bakrot. Dakle, Dinkić kada oće može da radi veoma dobro, i ima znanje. Ono što je nedostajalo Dinkiću u prethodnim vladama je to da za koalicionog partnera ima Vučića koji neće dozvoliti ni jednom ministru da radi nešto nezakoniti, pa tako i Dinkić sada radi dobro za razliku od prethodnih vlada kada je uglavnom radio loše, kao i većina ministara iz tih vlada.

DS laze

pre 10 godina

@ (licemeri, 19. maj 2013 17:32)
PA i nije on je 10 godina drzao finansije u svojim rukama i pogledajte gde smo sad ali vam nije smetao dok ste bili u vladi sa njim a sada vam smeta

NIJE Dinkic DRZAO FINANSIJE SRBIJE 10 GODINA, nego DS- 4 godine Boza Djelic, 3 godine Dijana Dragutinovic i 2 godine Mirko Cvetkovic.

novicavg

pre 10 godina

Jovanović i njegov LDP pokušavaju da gurajući ponovo u prvi plan svoj EU fanatizam koji ide toliko daleko da je u prilici po njegovim stavovima priština odavno imala priznanje od Srbije i predstavljena u međunarodnim institucijama. I nije ga briga ni za narod ovde u Srbiji niti za one severno i južno od Ibra , bitna je direktiva EU po svaku cenu bez obzira na cenu.U toj svojoj ideji ide i na to da ova vlast koja treba da istera ovo pitanje sa prištinom na čistac posle reševanje kosovskog galimatijasa raspiše izbore da bi Jovanović i njemu slični kojih se privremeno odrekao kao što je Čanak ili Vuk mogli da na krilima dobijenog datuma i svog proklamovanog načela EU po svaku cenu dođu do parčeta vlasti za dalje sakaćenje Srbije i njeno unutrašnje prekrajanje.

Veljko Popovic

pre 10 godina

Ahahahah ... A na republickom nivou se, vidim, obise od informacionih tehnologija ?!?!? O infrastrukturi da ne govorim ... Sve mi je jasno bilo kad smo krenuli da skupljamo papire za roditeljski dodatak koji nam po zakonu pripada nakon rodjenja deteta: grad smo zavrsili za pet minuta, a republiku zavrsavamo vec dva meseca setajuci od saltera do saltera i informisuci se ... Toliko o informacionim tehnologijama na republickom nivou ...

Beograđanin

pre 10 godina

Beograd,kao i veći deo zemlje je za neke političare samo poen,nije deo države
(samoJa, 19. maj 2013 23:55)

Kamo lepe sreće. Ne samo da je gradonačelnik BG otprilike 4-5 čovek u državi, nego BG ima skoro 100 milijardi budžeta, potpuno je jasno kome i zašto ovaj Đilas smeta...

GOMOLAVA

pre 10 godina

Moze Dragan Djilas koliko god hoce da blati Mladjana Dinkic ali on je od 5 oktobra 2ooo godine uvek u koaliciji koja je na vlasti. URS je nastao tako sto je strankama koje su bile na vlasti na lokalu obecavao kule i gradove, protiv republicke vlasti. Tako da je on stekao veliko iskustvo u tome. Djilas tek treba da se dokaze, ali kako je poceo on sigurno nece biti u poziciji da sa njim neko napravi koaliciju.

Milan 023

pre 10 godina

Jedan dobronameran savet Đilasu bi bio da više ne govori narodu kako je DS pun školovanih kardova, ili tzv. "eksperata", jer na sami pomen reči kadrovi DS-a i "eksperti" DS-a, narod dobije ospice. Ne može narod tako brzo da zaboravi sve te školovane kardove DS-a, koji su napunili svoje džepove, a ispraznili državne kase. Pokupovali su vile na Dedinju, skupocene jahte, postali suinvestitori u izgradnji stanova, pokupovali firme po Srbiji u pljačkaškoj privatizaciji, pouzimali kredite, koje nikada nisu vratili, od Agrobanke i Razvojne Banke Vojvodine. Dolazili su u Srbiju sa koferom i spavali kod tetke na kauču, a posle par godina su spavali u skupocenim vilama na Dedinju. Da bi narod sve ovo zaboravio DS-u potrebno je da prođe dosta godina, minimum 10-tak, jer je DS sa svojim bahatim funcionerima unazadio i opustošio Srbiju, a posledice takve vladavine će narod Srbije još dugo da oseća.

Florijan

pre 10 godina

Milan 023, 20. maj 2013 10:35)
Milane, svaka ti je na mestu. Ova država bi po DSu trebalo samo da se sastoji od fakultetlija, magistara i doktora nauka ( a kojih to je diskutabilno). A što je sa nama ostalima? Mi ono kao „raja“.

YROŠ

pre 10 godina

Ubrzo posle uvođenja BusPlusa cena karata je skočila za nekih 20%, ali je i pored tog skoka cena karata prihod GSP-a bio iz meseca u mesec sve manji, što je dokaz da je uvođenje BusPlusa jedna velika greška vodećih ljudi u Beogradu, i zato nije čudo što je GSP sada u problemima. Jedna od stvari koje su doprinele lošem stanju u GSP-u je i uvođenje BusPlusa.

cican

pre 10 godina

Sve što je Vikiliks objavio se posle nekog vremena ispostavi da je potpuno tačno. Prema Vikiliksu gradonačelnik Beograda Dragan Đilas je još 2009. godine tadašnjem američkom ambasadoru u Srbiji Kameronu Manteru rekao da je strateški plan razvoja Beograda više marketing nego što predstavlja realnost, što je potvrđeno u Manterovoj depeši poslatoj administraciji u Vašingtonu. Na svakom od nas ostaje da veruje Vikiliksu, ili ne.

Pravnica

pre 10 godina

Cinjenica je da je Dinkic zavrsio na najboljem fakultetu u zemlji ekonomiju. Sto mu daje za pravo da kaze puno toga a da se ne sumnja u reci.

Srbin 100%

pre 10 godina

Mislim da ni jedan ni drugi nemaju pravo da se oglasavaju na ekonomske teme jer obojica imaju veoma lose rezultate na tom planu

PreDragMC

pre 10 godina

(Milan 023, 20. maj 2013 10:35)

U potpunosti se slazem sa vasim komentarom, samo sto je 10 godina malo da se neke stvari zaborave, cak je prosto i nemoguce! Koliko je samo njihovih umesano u ovim spornim privatizacijama, a sta cemo tek jos da saznamo ??

make

pre 10 godina

Djilas i dalje optuzuje ovu vlast koja je nasledila sve dugove i minuse,neresena pitanja Kosova,narod u nikada gorem polozaju a njegova stranka koja je imala tolike gubitke i blokirane racune vise i niko ne pominje.

bataSMraka

pre 10 godina

Djilas i dalje optuzuje ovu vlast koja je nasledila sve dugove i minuse, neresena pitanja Kosova, narod u nikada gorem polozaju a njegova stranka koja je imala tolike gubitke i blokirane racune vise i niko ne pominje

PreDragMC

pre 10 godina

Svi su kirivi, samo oni nisu, 10 godina su unistavali drzavu, oskrnavili sve sto su mogli i idalje pricaku kako je njihova politika najbolja za Srbiju!
Imate li vi obraza, kako vas nije sramota!????

panonski

pre 10 godina

E svasta sam cuo od Djilasa, ali da kritikuje vladavinu svoje stranke do danas nisam :).. Evo citiracu, da ne pogresim :).. "Kako se gradilo i gradi u Beogradu, a kako u Srbiji, lako se zaključi kada se pogleda šta je napravljeno u glavnom gradu, a šta u Republici u prethodne četiri godine". E pa prva recenica u kojoj se slazemo. U Srbiji niste napravili skoro nista, a koliko ste ojadili Beograd, videcemo cim se promeni vlast.

Mustra bečka

pre 10 godina

Bolje bi ti bilo da gledas da uradis nesto za Beograd nego sto samo kritikujes vladu
(opa, 19. maj 2013 17:52)

Vidite šta je nevolja... 1. On je uradio za Beograd daleko više nego npr. naš (SNS) gradonačelnik, 2. On je opozicija. Njemu je posao da kritikuje Vladu.

Ili treba da vas podsetim kako (i kojim rečnikom) je Đilasa kritikovala sadašnja Vlada kad su bili opozicija? :)

Hrabrost je danas biti hrabar

pre 10 godina

U ovoj zemlji jedino još Đilas ima hrabrosti da javno iznosi istinu, svi ostali nešto šupkaju i buškaju, ali kad vide nekoga ko je makar i simpatizer aktuelne vlasti, ćute kao zaliven. Svaka čast gospodine gradonačelniče!

Janko

pre 10 godina

Svako ko kritikuje Djilasove propuste, nije kompetentan. E, baš ga pretera! Šteta što gradjani nemaju mogućnost da se izjasne o Djilasovoj kompetenciji.

men

pre 10 godina

Djilas je majstor demagogije. Kaže da Dinkić nije kompetentan a istovremeno u gradskoj vlasti drži i dalje kadrove iz URS-a iako je ta stranka doživela debakl u gradu i nema nijednog odbornika.

Milan L.

pre 10 godina

U prethodnoj vladi sve je bilo neozbiljno, počev od premijera, pa na dalje, i tu je Dinkić radio loše kao i većina drugih ministara. Međutim, ova vlada je mnogo ozbiljnija, i to pre svega zahvaljujući Vučiću, koji neće dopustiti nikakve nezakonite radnje ni ministrima iz svoje stranke, a ni ministrima iz URS-a i SPS-a, pa je i sam Dinkić ozbiljniji i za sada dobro obavlja svoj posao.

Dantes

pre 10 godina

Kako god, ali Dinkic je od 5 oktobra uvek u koaliciji koja je na vlasti! URS je napravio tako sto je stranke koje su imale vlast na lokalu podbunjivao protiv republicke vlasti, da bi potom u novoj republickoj vlasti cinio sve bas protiv lokalnih samouprava.
Glavni preletac u ovom novom veku je Dinkic!
Djilasu ostaje da radom u Beogradu pokaze da li je zreo da vodi zemlju na nekim novim izborima.
A to ce beogradjani da pokazu!

marijana

pre 10 godina

Može Dinkić nekom da se sviđa ili ne, ali on je pokazao da je veliki znalac kada su u pitanju finansije, i da je Srbija zahvaljujući celoj vladi, pa i Dinkiću praktično izbegla bakrot. Dakle, Dinkić kada oće može da radi veoma dobro, i ima znanje. Ono što je nedostajalo Dinkiću u prethodnim vladama je to da za koalicionog partnera ima Vučića koji neće dozvoliti ni jednom ministru da radi nešto nezakoniti, pa tako i Dinkić sada radi dobro za razliku od prethodnih vlada kada je uglavnom radio loše, kao i većina ministara iz tih vlada.

novicavg

pre 10 godina

Jovanović i njegov LDP pokušavaju da gurajući ponovo u prvi plan svoj EU fanatizam koji ide toliko daleko da je u prilici po njegovim stavovima priština odavno imala priznanje od Srbije i predstavljena u međunarodnim institucijama. I nije ga briga ni za narod ovde u Srbiji niti za one severno i južno od Ibra , bitna je direktiva EU po svaku cenu bez obzira na cenu.U toj svojoj ideji ide i na to da ova vlast koja treba da istera ovo pitanje sa prištinom na čistac posle reševanje kosovskog galimatijasa raspiše izbore da bi Jovanović i njemu slični kojih se privremeno odrekao kao što je Čanak ili Vuk mogli da na krilima dobijenog datuma i svog proklamovanog načela EU po svaku cenu dođu do parčeta vlasti za dalje sakaćenje Srbije i njeno unutrašnje prekrajanje.

Milovan

pre 10 godina

Potpuno mi je neverovatno da iko, ali iko normalan i posten moze da glasa za Mladjana Dinkica i ekipu oko njega. Napred Demokratska stranka!

janko gm

pre 10 godina

Nikada nisam bio glasač ili pristalica Dinkića, i naverovatnije nikada neću ni biti njegov glasač, ali on za rad u ovj vladi zaslužuje pohvale. Za svoj rad prethodnih 10 godina zaslužuje uglavnom kritike. Malo je tu bilo nečega dobrog. Međutim, izgleda da je trebalo 10 godina da radi pogrešno i da se uči na greškama, i posle 10 godina konačno je, po mom mišljenu, počeo da radi u interesu Srbije, i da radi poprilično dobro.

hulk

pre 10 godina

Slazem se sa Dinkicem da je vlast losa u Beogradu ali se ni on nije nesto pretrgo od posla sva bitna pitanja su resavali pre svih Vucic i Dacic

licemeri

pre 10 godina

PA i nije on je 10 godina drzao finansije u svojim rukama i pogledajte gde smo sad ali vam nije smetao dok ste bili u vladi sa njim a sada vam smeta

hibiskus

pre 10 godina

Kako se gradilo i gradi u Beogradu, a kako u Srbiji, lako se zaključi kada se pogleda šta je napravljeno u glavnom gradu, a šta u Republici u prethodne četiri godine", ocenjuje gradonačelnik Beograda.

To mi iz unutrasnjosti govorimo vec 20 godina, sve pare odose za Beograd, cak su i plate razlicite na istim radnim mestima

TATATATIRA

pre 10 godina

Po meni ste obojica isti,mnogo pogresnih poteza koji su se obili o glavu naroda je delo vas dvojice,koji ce nas jos dugo pratiti,kao omca oko vrata.

DS laze

pre 10 godina

@ (licemeri, 19. maj 2013 17:32)
PA i nije on je 10 godina drzao finansije u svojim rukama i pogledajte gde smo sad ali vam nije smetao dok ste bili u vladi sa njim a sada vam smeta

NIJE Dinkic DRZAO FINANSIJE SRBIJE 10 GODINA, nego DS- 4 godine Boza Djelic, 3 godine Dijana Dragutinovic i 2 godine Mirko Cvetkovic.

Mona Lisa smile

pre 10 godina

preduhovit covek, ali pre-du-ho-vit!
sad, moj stav o Dinkicu je takav da je jedan od onih koji su unistili srpsku ekonomiju, ali odakle ovom ideja da ikoga proziva za nekompetentnost? pored toga, nije mu Dinkic bio nepodoban kada su bili u koaliciji?

Objektivno

pre 10 godina

Nisam pristalica ni jednih ni drugih, ali realno gledano kako moze ovaj Dinkic nesto da prica kad su 3 njegova gradonacelnika pod istragom zbog duplih funkcija i jos kojekakvih malverzacija.

Realista

pre 10 godina

Može Dinkić nekom da se sviđa ili ne, ali on je pokazao da je veliki znalac kada su u pitanju finansije...
(marijana, 19. maj 2013 21:14)

Pobogu ženo... Jeste li vi ikad čitali neke ozbiljnije ekonomiste - ili, još bolje, šta misle o Dinkiću, u čisto stručnom smislu?!

Pravnica

pre 10 godina

Cinjenica je da je Dinkic zavrsio na najboljem fakultetu u zemlji ekonomiju. Sto mu daje za pravo da kaze puno toga a da se ne sumnja u reci.

IstoIsto

pre 10 godina

Kod mene u kvartu još stoje plakati, deo kampanje SNS-a za poslednje izbore, "Glasaš za Đilasa, dobiješ Dinkića", pa posle baš oni s njim napravili koaliciju. Predlažem kampanju za sledeće izbore - "Obrni-okreni - dobiješ Dinkića!". U svakoj je Vladi bio od 2000. i svaku je posle kritikovao...

Srbin 100%

pre 10 godina

Mislim da ni jedan ni drugi nemaju pravo da se oglasavaju na ekonomske teme jer obojica imaju veoma lose rezultate na tom planu

Beograđanin

pre 10 godina

Beograd,kao i veći deo zemlje je za neke političare samo poen,nije deo države
(samoJa, 19. maj 2013 23:55)

Kamo lepe sreće. Ne samo da je gradonačelnik BG otprilike 4-5 čovek u državi, nego BG ima skoro 100 milijardi budžeta, potpuno je jasno kome i zašto ovaj Đilas smeta...

GOMOLAVA

pre 10 godina

Moze Dragan Djilas koliko god hoce da blati Mladjana Dinkic ali on je od 5 oktobra 2ooo godine uvek u koaliciji koja je na vlasti. URS je nastao tako sto je strankama koje su bile na vlasti na lokalu obecavao kule i gradove, protiv republicke vlasti. Tako da je on stekao veliko iskustvo u tome. Djilas tek treba da se dokaze, ali kako je poceo on sigurno nece biti u poziciji da sa njim neko napravi koaliciju.

PreDragMC

pre 10 godina

Svi su kirivi, samo oni nisu, 10 godina su unistavali drzavu, oskrnavili sve sto su mogli i idalje pricaku kako je njihova politika najbolja za Srbiju!
Imate li vi obraza, kako vas nije sramota!????

Milan 023

pre 10 godina

Jedan dobronameran savet Đilasu bi bio da više ne govori narodu kako je DS pun školovanih kardova, ili tzv. "eksperata", jer na sami pomen reči kadrovi DS-a i "eksperti" DS-a, narod dobije ospice. Ne može narod tako brzo da zaboravi sve te školovane kardove DS-a, koji su napunili svoje džepove, a ispraznili državne kase. Pokupovali su vile na Dedinju, skupocene jahte, postali suinvestitori u izgradnji stanova, pokupovali firme po Srbiji u pljačkaškoj privatizaciji, pouzimali kredite, koje nikada nisu vratili, od Agrobanke i Razvojne Banke Vojvodine. Dolazili su u Srbiju sa koferom i spavali kod tetke na kauču, a posle par godina su spavali u skupocenim vilama na Dedinju. Da bi narod sve ovo zaboravio DS-u potrebno je da prođe dosta godina, minimum 10-tak, jer je DS sa svojim bahatim funcionerima unazadio i opustošio Srbiju, a posledice takve vladavine će narod Srbije još dugo da oseća.

Florijan

pre 10 godina

Milan 023, 20. maj 2013 10:35)
Milane, svaka ti je na mestu. Ova država bi po DSu trebalo samo da se sastoji od fakultetlija, magistara i doktora nauka ( a kojih to je diskutabilno). A što je sa nama ostalima? Mi ono kao „raja“.

PreDragMC

pre 10 godina

(Milan 023, 20. maj 2013 10:35)

U potpunosti se slazem sa vasim komentarom, samo sto je 10 godina malo da se neke stvari zaborave, cak je prosto i nemoguce! Koliko je samo njihovih umesano u ovim spornim privatizacijama, a sta cemo tek jos da saznamo ??

YROŠ

pre 10 godina

Ubrzo posle uvođenja BusPlusa cena karata je skočila za nekih 20%, ali je i pored tog skoka cena karata prihod GSP-a bio iz meseca u mesec sve manji, što je dokaz da je uvođenje BusPlusa jedna velika greška vodećih ljudi u Beogradu, i zato nije čudo što je GSP sada u problemima. Jedna od stvari koje su doprinele lošem stanju u GSP-u je i uvođenje BusPlusa.

cican

pre 10 godina

Sve što je Vikiliks objavio se posle nekog vremena ispostavi da je potpuno tačno. Prema Vikiliksu gradonačelnik Beograda Dragan Đilas je još 2009. godine tadašnjem američkom ambasadoru u Srbiji Kameronu Manteru rekao da je strateški plan razvoja Beograda više marketing nego što predstavlja realnost, što je potvrđeno u Manterovoj depeši poslatoj administraciji u Vašingtonu. Na svakom od nas ostaje da veruje Vikiliksu, ili ne.

Veljko Popovic

pre 10 godina

Ahahahah ... A na republickom nivou se, vidim, obise od informacionih tehnologija ?!?!? O infrastrukturi da ne govorim ... Sve mi je jasno bilo kad smo krenuli da skupljamo papire za roditeljski dodatak koji nam po zakonu pripada nakon rodjenja deteta: grad smo zavrsili za pet minuta, a republiku zavrsavamo vec dva meseca setajuci od saltera do saltera i informisuci se ... Toliko o informacionim tehnologijama na republickom nivou ...

panonski

pre 10 godina

E svasta sam cuo od Djilasa, ali da kritikuje vladavinu svoje stranke do danas nisam :).. Evo citiracu, da ne pogresim :).. "Kako se gradilo i gradi u Beogradu, a kako u Srbiji, lako se zaključi kada se pogleda šta je napravljeno u glavnom gradu, a šta u Republici u prethodne četiri godine". E pa prva recenica u kojoj se slazemo. U Srbiji niste napravili skoro nista, a koliko ste ojadili Beograd, videcemo cim se promeni vlast.

make

pre 10 godina

Djilas i dalje optuzuje ovu vlast koja je nasledila sve dugove i minuse,neresena pitanja Kosova,narod u nikada gorem polozaju a njegova stranka koja je imala tolike gubitke i blokirane racune vise i niko ne pominje.

bataSMraka

pre 10 godina

Djilas i dalje optuzuje ovu vlast koja je nasledila sve dugove i minuse, neresena pitanja Kosova, narod u nikada gorem polozaju a njegova stranka koja je imala tolike gubitke i blokirane racune vise i niko ne pominje