Nedelja, 19.05.2013.

15:51

Danilovićevo stanje stabilno

Zdravstveno stanje Predraga Danilovića, predsednika KK "Partizan" stabilno je i on se više ne nalazi na intenzivnoj nezi.

Izvor: Blic

Daniloviæevo stanje stabilno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

Milutin

pre 10 godina

Premijeru, ja sam Srbin I nije mi poznata ta tradicija. Sa cijom tradicijom mesate srpsku I ako je to neka lokalna tradicija u Zitoradji nemojte da generalizujete. Srbi se za svoje prijatelje tradicionalno zrtvuju a ne bodu ih nozevima, znate. Danilovicu zelim brz oproravak od povreda I preporucujem da poseti psihijatra jer se poneo kao poremecena osoba. Alkohol nije opravdanje za ovo.

Milence

pre 10 godina

Pa jel' mu prijatelj dao krv za operaciju, platio salu, lekare, intenzivnu negu i sadasnju sobu, li ja, zato sto su se prijatelji eto zabavili? Nema krvi za operacije, anestezija, rentgen aparati po domovima zdravlja ne rade, nema materijala, lekova, a za oruzani obracun u kafani svi vrcaju od azurnosti i razumevanja?! Koja s... zemlja.

Vladimir

pre 10 godina

Sve najbolje jednom od najboljih kosarkasa svih vremena! Stubovi srpstva bi voleli da je covek poginuo samo zato jer ne radi za Ćokija, po ko zna koji put likuju zbog tudje nesrece! Ne daj se legendo! Kada je Vilotic bio bolestan svi su mu pruzili podrsku, u tome je razlika izmedju grobara i "stubova srpstva"!

bzvz

pre 10 godina

Juce je Vucic izjavio da niko nije nedodirljiv!Kako to danas smesno zvuci.Evo,ovaj je nedodirljiv,pa ona majka je nedodirljiva,pa onaj hepi,pa onaj sto koridorise,pa onaj snajder.pa ima ih ko pleve.Pre cemo mi dodirnuti dno nego vi njih,ustvari smo ga sa vama i dodirnuli.A i sa onim proslim,da ne bude zabune!
!

Nikola Psihijatrovic

pre 10 godina

B 92 :Danilović je uboden u stomak i presečena mu je tetiva palca desne ruke, a po dolasku policije i Hitne pomoći, odbio je svaku saradnju. U policiji kažu da su ubrzo stupili u kontakt sa Danilovićevim prijateljem Filipovićem sa kojim je prethodno veče bio u kafani.

"Filipović je otišao u posetu Daniloviću, a zatim najavio da će s advokatom otići u policijsku stanicu na Čukarica da da izjavu o napadu", objašnjavaju u policiji.

Danilovića je posetila i supruga, a ispred sobe u kojoj se oporavlja stoji obezbeđenje. Premijer i ministar policije Ivica Dačić je naveo da je u pitanju "koliko on zna, tradicinonalna srpska svađi među prijateljima".

...Ovde imamo kompletan repertoar srpskog ludila tj. debilizma ovih prostora. Ponasanje zrtve prema policiji i med. osoblju ( odbijanje da da izjavu ), pocinioca zlocina ( pokusaj ubistva s'pedumisljajem ), kasnija poseta pocionica zlocina svojoj zrtvi i omogucavanje te posete kako od policije tako i od zrtve ( ??? ),izjava " premijera i ministra unutrasnjih poslova " ( SIC !!! )objasnjava na najbolji nacin koliko smo mi neizlecivo psihicki poremecen narod .

Meri & Saki

pre 10 godina

" Čime se bavi gospodin Fido? "
Fida je vlasnik Kafanice,lokala u kojoj se sve i odigralo(ugostitelj poslednjih 17 godina ) ... dugogodisnji prijatelj , sportskog drustva Partizan , posebno kosarkaskog kluba, na sva gostovanja ide poslednjih petnaestak godina,ako ne i vise,covek potpuno na mestu ,mogu samo da naslutim da vise nije mogao da istrpi bahatog Danilovica .Licno znam kako se inace ponasa u Kafanici kada dodje sa svojom svitom " prijatelja " i " drugaricama " ... Daleko da opravdavam cin i za svaku je osudu ali bahatosti,samozivosti,netoleranciji i ponizavanju se moralo nekako stati na put, na zalost izabran je pogresan put a mozda i sa takvma i ne moze drugacije, prosto su nerazumni .

Patrijota

pre 10 godina

Jos jedan od mnogobrojnih, svakodnevnih potvrda da je Srbija najveca septicka jama na svetu u svakom mogucem segmentu zivota! Jedini izlaz je bezanje odavde zauvek, pa taman i u Avganistan ako se nema boljih mogucnosti!

Nista ne razumem

pre 10 godina

Zasto se toliko paznje pridaje zdravstvenom stanju jednog pijanca i konfliktne licnosti? Jel se to salje poruka da takvi trebaju da nam budu za uzor?

NS

pre 10 godina

Voleo sam ovog coveka i sportistu i cenio.. Ali nesto je jako sumljivo u svemu ovome da odbija saradnju sa policijom i stiti nekoga sve mi to ne lici na nekoga ko je dobar porodican covek............ Ne primereno ponasanje jednog idola mladima......

Boris

pre 10 godina

Ako je Dacic zaista tako nesto rekao kao "tradicionalna svadja", onda on definitivno nije dorastao funkciji koju obavlja! Ej, Premijer, "tradicionalna svadja", misli svojom Glavom!

Aleksa

pre 10 godina

Prijatelji, a nož im služi kao sredstvo za rješavanje medjusobnih nesporazuma i problema!!? Ne razumijem, zaista - ili ni "prijatelj" više nije što je nekada bilo... Kakve to veze, opet, ima sa srpstvom? Kada je neko primitivac, najmanje je bitno koje je nacije; važnije je ima li nož u džepu.

herz

pre 10 godina

ja stvarno kada citam o dogadjajima u srbiji nekada nisam siguran da li je ovo sve jedna velika zajebancija i da li je ta zemlja stvarno drzava, ili je sve to jedna fikcija, detalji iz ovoga clanka su potpuno nevjerovatni, premijer je vec dao izjavu i posjetio danilovica, covjek za koga se pretpostavlja da to izvrsio vec je bio u bolnici, nije priveden nego je on otisao da se prijavi, imate osjecaj kao da je sve ovo jedan show u koji su svi ukljuceni svi se dobro zezaju imate hitnu, konobaricu, premijera, vlasnika kafane, onda vucica, tu je negdje i policija onako usput, ludilo

OjsOjs

pre 10 godina

Nadam se da ce Urgentni Centar fakturisati ove silne intervencije ukljuciv i bezuspesni izlazak hitne pomoci na taren koju je ovaj ``pacijent`` vredjao i pretio im oruzijem. Dosta je bilo pokrivanja tih troskova iz fondova zdravstvenog osiguranja odnosno iz budzeta koji pune posteni gradjani. Ti koji se bodu nozevima, udaraju pikslama, flasama i sl. treba da placaju svoje lecenje, a jos bolje takve upucivati na privatne klinike da ne zauzimaju kapacitete nekome kome je pomoc zaista potrebna. A ne posle ajde narode skupljaj pare za malu Milicu, malu Ljubicu itd. Kao Fond nema para, pa naravno da nema kad pokriva troskove pijancima, narkomanima, bahatoj mafiji....
Ako ima svoju kafanicu, ima i da plati za klinikicu i za maksiofacijalnu hirurgicu i na tibi zakrpicu.....! (Platne kartice ne primamo)

Petar

pre 10 godina

Policija ga čuva a prijatelj koji ga je izbo ga obilazi u bolnici i posećuje policijsku stanicu po želji. Niko nije niti će biti uhapšen jer su poznati i prijatelji i bila je tradicionalna prijateljska svađa. Da, i posećuje ga potpredsednik vlade, pravda ih predsednik... sve u svemu, od svih najviše mi se gadi država koja ih sve zajedno toleriše. Kao da čitam stari zavet, jedna kazna za robovlasnike a druga za robove, pih!

Vlada

pre 10 godina

Sramota je sto se ovakve stvari desavaju ali Danilovicu je to "moralo" da se desi, sobzirom na to kakav zivot vodi.
Vecito u drustvu "kontraverznih biznismena", bah acenje gde god da se pojavi na najgore nacine...
Jos u Majamiju dok je igrao bio je onaj skandal kako tuce suprugu, pa na Kalemgdanskoa terasi kada se tukao sa navijacima i kada je stolicom udarao jednog od njih, razne optuzbe o vozenju sudija u gepeku itd itd...
Kakav god da je bio kosarkas, obican je bahati ulicar kao covek....drago mi je sto nije ozbiljno povredjen ali ni trunku se ne razlikuje od onih sa kojima se druzi..

Samo pitam

pre 10 godina

Zasto se krije od javnosti sta se desilo? Ocigledno je da je huligan Danilovic kriv. Nije mu prvi put. Zasto ga posecuju Vucic i Dacic?? I na kraju ce biti pojeo vuk magarca.Onaj koji je kriv nece odgovarati

Perica

pre 10 godina

Tradicionalna ili ne, upotreba oruzja je krivicno delo, a neodavanje “prijatelja“ je saucesnistvo i ucesce u prikrivanju krivicnog dela. Prema tome-zatvor, pa robijaj za “tradicionalnog prijatelja“ koliko ti volja!

N.I.

pre 10 godina

Otkud komentatori znaju da je Filipović imao nož u džepu? Možda je nož vlasništvo restorana u kome se prijateljska tuča (tuče?) odigrala. "Pauk" je veliki i nasilan čovek, moguće je da se rečeni Filipović branio. NE KAŽEM DA JESTE, samo da je moguće...

prijateljstvo

pre 10 godina

"Premijer i ministar policije Ivica Dačić je naveo da je u pitanju "koliko on zna, tradicinonalna srpska svađi među prijateljima"."

Zemljo, otvori se.

Imp

pre 10 godina

Kakav ministar, takva i izjava.

Ne samo da bi trebalo da objasni odakle Danilovicu ( ako je neko zaboravio, pravosnažno osuđen na uslovnu (!) kaznu zbog fizičkog napada na sudiju u svlačionici ) diplomatski pasoš, već i pištolj kojim je pretio službi Hitne pomoći i za koji se zna da nosi sa sobom.

Glavni događaj u zemlji je nenormalni ispad Danilovića i njegovog odličnog prijatelja, koji je izgleda simpatičan čitavoj vladi, pa ga još i posećuju uz kamere. Samo još nedostaju pohvale za junaštvo i poziv na novo pijančenje i ubadanje.

Posle su kao mlade generacije krive za svoje ponašanje. U kakvoj zemlji đivimo i ko nas je vodio sve vreme, mladi su fenomenalni.

Žao mi je i radnika Hitne pomoći koji moraju da trpe poniženja od ovakvih primitivaca kao što je Danilović, uz sav jad posla koji obavljaju.

dzoki

pre 10 godina

Dobro je da je ok,samo mi nije jasno..zna se ko je nekoga izbo nozem i odsekao mu prst i on seta po BGu i ide u posete? Zasto nije uhapsen cim se saznalo ko je?

Cole

pre 10 godina

Ne znam da li sam se istripovao,
ali mi se čini da se u poslednje
vreme, kako kod nas, tako i u svetu,
sve češće dešavaju ubistva, silovanja,
pljačke, tuče..., jednostavno nepodnošljivo.

diplomatski pasos

pre 10 godina

Policija je prvi put, po pozivu, obisla kafanu u 02:00 ujutro ali se Danilovic pozvao na "diplomatski pasos". Molim Dacica, inace ministra unutrasnjih poslova, da objasni po kojoj osnovi je Danilovicu dodeljen diplomatski pasos?

De la Nik

pre 10 godina

Odusevljen sam Dacicem, to je jedan politicki genije, kakav vrsni diplomata "u pitanju je tradicionalna srpska svadja" alooooo eeeeej

prijateljstvo

pre 10 godina

"Premijer i ministar policije Ivica Dačić je naveo da je u pitanju "koliko on zna, tradicinonalna srpska svađi među prijateljima"."

Zemljo, otvori se.

diplomatski pasos

pre 10 godina

Policija je prvi put, po pozivu, obisla kafanu u 02:00 ujutro ali se Danilovic pozvao na "diplomatski pasos". Molim Dacica, inace ministra unutrasnjih poslova, da objasni po kojoj osnovi je Danilovicu dodeljen diplomatski pasos?

Vlada

pre 10 godina

Sramota je sto se ovakve stvari desavaju ali Danilovicu je to "moralo" da se desi, sobzirom na to kakav zivot vodi.
Vecito u drustvu "kontraverznih biznismena", bah acenje gde god da se pojavi na najgore nacine...
Jos u Majamiju dok je igrao bio je onaj skandal kako tuce suprugu, pa na Kalemgdanskoa terasi kada se tukao sa navijacima i kada je stolicom udarao jednog od njih, razne optuzbe o vozenju sudija u gepeku itd itd...
Kakav god da je bio kosarkas, obican je bahati ulicar kao covek....drago mi je sto nije ozbiljno povredjen ali ni trunku se ne razlikuje od onih sa kojima se druzi..

dzoki

pre 10 godina

Dobro je da je ok,samo mi nije jasno..zna se ko je nekoga izbo nozem i odsekao mu prst i on seta po BGu i ide u posete? Zasto nije uhapsen cim se saznalo ko je?

Petar

pre 10 godina

Policija ga čuva a prijatelj koji ga je izbo ga obilazi u bolnici i posećuje policijsku stanicu po želji. Niko nije niti će biti uhapšen jer su poznati i prijatelji i bila je tradicionalna prijateljska svađa. Da, i posećuje ga potpredsednik vlade, pravda ih predsednik... sve u svemu, od svih najviše mi se gadi država koja ih sve zajedno toleriše. Kao da čitam stari zavet, jedna kazna za robovlasnike a druga za robove, pih!

Imp

pre 10 godina

Kakav ministar, takva i izjava.

Ne samo da bi trebalo da objasni odakle Danilovicu ( ako je neko zaboravio, pravosnažno osuđen na uslovnu (!) kaznu zbog fizičkog napada na sudiju u svlačionici ) diplomatski pasoš, već i pištolj kojim je pretio službi Hitne pomoći i za koji se zna da nosi sa sobom.

Glavni događaj u zemlji je nenormalni ispad Danilovića i njegovog odličnog prijatelja, koji je izgleda simpatičan čitavoj vladi, pa ga još i posećuju uz kamere. Samo još nedostaju pohvale za junaštvo i poziv na novo pijančenje i ubadanje.

Posle su kao mlade generacije krive za svoje ponašanje. U kakvoj zemlji đivimo i ko nas je vodio sve vreme, mladi su fenomenalni.

Žao mi je i radnika Hitne pomoći koji moraju da trpe poniženja od ovakvih primitivaca kao što je Danilović, uz sav jad posla koji obavljaju.

herz

pre 10 godina

ja stvarno kada citam o dogadjajima u srbiji nekada nisam siguran da li je ovo sve jedna velika zajebancija i da li je ta zemlja stvarno drzava, ili je sve to jedna fikcija, detalji iz ovoga clanka su potpuno nevjerovatni, premijer je vec dao izjavu i posjetio danilovica, covjek za koga se pretpostavlja da to izvrsio vec je bio u bolnici, nije priveden nego je on otisao da se prijavi, imate osjecaj kao da je sve ovo jedan show u koji su svi ukljuceni svi se dobro zezaju imate hitnu, konobaricu, premijera, vlasnika kafane, onda vucica, tu je negdje i policija onako usput, ludilo

De la Nik

pre 10 godina

Odusevljen sam Dacicem, to je jedan politicki genije, kakav vrsni diplomata "u pitanju je tradicionalna srpska svadja" alooooo eeeeej

Perica

pre 10 godina

Tradicionalna ili ne, upotreba oruzja je krivicno delo, a neodavanje “prijatelja“ je saucesnistvo i ucesce u prikrivanju krivicnog dela. Prema tome-zatvor, pa robijaj za “tradicionalnog prijatelja“ koliko ti volja!

OjsOjs

pre 10 godina

Nadam se da ce Urgentni Centar fakturisati ove silne intervencije ukljuciv i bezuspesni izlazak hitne pomoci na taren koju je ovaj ``pacijent`` vredjao i pretio im oruzijem. Dosta je bilo pokrivanja tih troskova iz fondova zdravstvenog osiguranja odnosno iz budzeta koji pune posteni gradjani. Ti koji se bodu nozevima, udaraju pikslama, flasama i sl. treba da placaju svoje lecenje, a jos bolje takve upucivati na privatne klinike da ne zauzimaju kapacitete nekome kome je pomoc zaista potrebna. A ne posle ajde narode skupljaj pare za malu Milicu, malu Ljubicu itd. Kao Fond nema para, pa naravno da nema kad pokriva troskove pijancima, narkomanima, bahatoj mafiji....
Ako ima svoju kafanicu, ima i da plati za klinikicu i za maksiofacijalnu hirurgicu i na tibi zakrpicu.....! (Platne kartice ne primamo)

Nikola Psihijatrovic

pre 10 godina

B 92 :Danilović je uboden u stomak i presečena mu je tetiva palca desne ruke, a po dolasku policije i Hitne pomoći, odbio je svaku saradnju. U policiji kažu da su ubrzo stupili u kontakt sa Danilovićevim prijateljem Filipovićem sa kojim je prethodno veče bio u kafani.

"Filipović je otišao u posetu Daniloviću, a zatim najavio da će s advokatom otići u policijsku stanicu na Čukarica da da izjavu o napadu", objašnjavaju u policiji.

Danilovića je posetila i supruga, a ispred sobe u kojoj se oporavlja stoji obezbeđenje. Premijer i ministar policije Ivica Dačić je naveo da je u pitanju "koliko on zna, tradicinonalna srpska svađi među prijateljima".

...Ovde imamo kompletan repertoar srpskog ludila tj. debilizma ovih prostora. Ponasanje zrtve prema policiji i med. osoblju ( odbijanje da da izjavu ), pocinioca zlocina ( pokusaj ubistva s'pedumisljajem ), kasnija poseta pocionica zlocina svojoj zrtvi i omogucavanje te posete kako od policije tako i od zrtve ( ??? ),izjava " premijera i ministra unutrasnjih poslova " ( SIC !!! )objasnjava na najbolji nacin koliko smo mi neizlecivo psihicki poremecen narod .

Aleksa

pre 10 godina

Prijatelji, a nož im služi kao sredstvo za rješavanje medjusobnih nesporazuma i problema!!? Ne razumijem, zaista - ili ni "prijatelj" više nije što je nekada bilo... Kakve to veze, opet, ima sa srpstvom? Kada je neko primitivac, najmanje je bitno koje je nacije; važnije je ima li nož u džepu.

Samo pitam

pre 10 godina

Zasto se krije od javnosti sta se desilo? Ocigledno je da je huligan Danilovic kriv. Nije mu prvi put. Zasto ga posecuju Vucic i Dacic?? I na kraju ce biti pojeo vuk magarca.Onaj koji je kriv nece odgovarati

N.I.

pre 10 godina

Otkud komentatori znaju da je Filipović imao nož u džepu? Možda je nož vlasništvo restorana u kome se prijateljska tuča (tuče?) odigrala. "Pauk" je veliki i nasilan čovek, moguće je da se rečeni Filipović branio. NE KAŽEM DA JESTE, samo da je moguće...

Nista ne razumem

pre 10 godina

Zasto se toliko paznje pridaje zdravstvenom stanju jednog pijanca i konfliktne licnosti? Jel se to salje poruka da takvi trebaju da nam budu za uzor?

Cole

pre 10 godina

Ne znam da li sam se istripovao,
ali mi se čini da se u poslednje
vreme, kako kod nas, tako i u svetu,
sve češće dešavaju ubistva, silovanja,
pljačke, tuče..., jednostavno nepodnošljivo.

Meri & Saki

pre 10 godina

" Čime se bavi gospodin Fido? "
Fida je vlasnik Kafanice,lokala u kojoj se sve i odigralo(ugostitelj poslednjih 17 godina ) ... dugogodisnji prijatelj , sportskog drustva Partizan , posebno kosarkaskog kluba, na sva gostovanja ide poslednjih petnaestak godina,ako ne i vise,covek potpuno na mestu ,mogu samo da naslutim da vise nije mogao da istrpi bahatog Danilovica .Licno znam kako se inace ponasa u Kafanici kada dodje sa svojom svitom " prijatelja " i " drugaricama " ... Daleko da opravdavam cin i za svaku je osudu ali bahatosti,samozivosti,netoleranciji i ponizavanju se moralo nekako stati na put, na zalost izabran je pogresan put a mozda i sa takvma i ne moze drugacije, prosto su nerazumni .

Boris

pre 10 godina

Ako je Dacic zaista tako nesto rekao kao "tradicionalna svadja", onda on definitivno nije dorastao funkciji koju obavlja! Ej, Premijer, "tradicionalna svadja", misli svojom Glavom!

bzvz

pre 10 godina

Juce je Vucic izjavio da niko nije nedodirljiv!Kako to danas smesno zvuci.Evo,ovaj je nedodirljiv,pa ona majka je nedodirljiva,pa onaj hepi,pa onaj sto koridorise,pa onaj snajder.pa ima ih ko pleve.Pre cemo mi dodirnuti dno nego vi njih,ustvari smo ga sa vama i dodirnuli.A i sa onim proslim,da ne bude zabune!
!

Patrijota

pre 10 godina

Jos jedan od mnogobrojnih, svakodnevnih potvrda da je Srbija najveca septicka jama na svetu u svakom mogucem segmentu zivota! Jedini izlaz je bezanje odavde zauvek, pa taman i u Avganistan ako se nema boljih mogucnosti!

NS

pre 10 godina

Voleo sam ovog coveka i sportistu i cenio.. Ali nesto je jako sumljivo u svemu ovome da odbija saradnju sa policijom i stiti nekoga sve mi to ne lici na nekoga ko je dobar porodican covek............ Ne primereno ponasanje jednog idola mladima......

Vladimir

pre 10 godina

Sve najbolje jednom od najboljih kosarkasa svih vremena! Stubovi srpstva bi voleli da je covek poginuo samo zato jer ne radi za Ćokija, po ko zna koji put likuju zbog tudje nesrece! Ne daj se legendo! Kada je Vilotic bio bolestan svi su mu pruzili podrsku, u tome je razlika izmedju grobara i "stubova srpstva"!

Milutin

pre 10 godina

Premijeru, ja sam Srbin I nije mi poznata ta tradicija. Sa cijom tradicijom mesate srpsku I ako je to neka lokalna tradicija u Zitoradji nemojte da generalizujete. Srbi se za svoje prijatelje tradicionalno zrtvuju a ne bodu ih nozevima, znate. Danilovicu zelim brz oproravak od povreda I preporucujem da poseti psihijatra jer se poneo kao poremecena osoba. Alkohol nije opravdanje za ovo.

Milence

pre 10 godina

Pa jel' mu prijatelj dao krv za operaciju, platio salu, lekare, intenzivnu negu i sadasnju sobu, li ja, zato sto su se prijatelji eto zabavili? Nema krvi za operacije, anestezija, rentgen aparati po domovima zdravlja ne rade, nema materijala, lekova, a za oruzani obracun u kafani svi vrcaju od azurnosti i razumevanja?! Koja s... zemlja.

Vladimir

pre 10 godina

Sve najbolje jednom od najboljih kosarkasa svih vremena! Stubovi srpstva bi voleli da je covek poginuo samo zato jer ne radi za Ćokija, po ko zna koji put likuju zbog tudje nesrece! Ne daj se legendo! Kada je Vilotic bio bolestan svi su mu pruzili podrsku, u tome je razlika izmedju grobara i "stubova srpstva"!

diplomatski pasos

pre 10 godina

Policija je prvi put, po pozivu, obisla kafanu u 02:00 ujutro ali se Danilovic pozvao na "diplomatski pasos". Molim Dacica, inace ministra unutrasnjih poslova, da objasni po kojoj osnovi je Danilovicu dodeljen diplomatski pasos?

Samo pitam

pre 10 godina

Zasto se krije od javnosti sta se desilo? Ocigledno je da je huligan Danilovic kriv. Nije mu prvi put. Zasto ga posecuju Vucic i Dacic?? I na kraju ce biti pojeo vuk magarca.Onaj koji je kriv nece odgovarati

Vlada

pre 10 godina

Sramota je sto se ovakve stvari desavaju ali Danilovicu je to "moralo" da se desi, sobzirom na to kakav zivot vodi.
Vecito u drustvu "kontraverznih biznismena", bah acenje gde god da se pojavi na najgore nacine...
Jos u Majamiju dok je igrao bio je onaj skandal kako tuce suprugu, pa na Kalemgdanskoa terasi kada se tukao sa navijacima i kada je stolicom udarao jednog od njih, razne optuzbe o vozenju sudija u gepeku itd itd...
Kakav god da je bio kosarkas, obican je bahati ulicar kao covek....drago mi je sto nije ozbiljno povredjen ali ni trunku se ne razlikuje od onih sa kojima se druzi..

Imp

pre 10 godina

Kakav ministar, takva i izjava.

Ne samo da bi trebalo da objasni odakle Danilovicu ( ako je neko zaboravio, pravosnažno osuđen na uslovnu (!) kaznu zbog fizičkog napada na sudiju u svlačionici ) diplomatski pasoš, već i pištolj kojim je pretio službi Hitne pomoći i za koji se zna da nosi sa sobom.

Glavni događaj u zemlji je nenormalni ispad Danilovića i njegovog odličnog prijatelja, koji je izgleda simpatičan čitavoj vladi, pa ga još i posećuju uz kamere. Samo još nedostaju pohvale za junaštvo i poziv na novo pijančenje i ubadanje.

Posle su kao mlade generacije krive za svoje ponašanje. U kakvoj zemlji đivimo i ko nas je vodio sve vreme, mladi su fenomenalni.

Žao mi je i radnika Hitne pomoći koji moraju da trpe poniženja od ovakvih primitivaca kao što je Danilović, uz sav jad posla koji obavljaju.

Cole

pre 10 godina

Ne znam da li sam se istripovao,
ali mi se čini da se u poslednje
vreme, kako kod nas, tako i u svetu,
sve češće dešavaju ubistva, silovanja,
pljačke, tuče..., jednostavno nepodnošljivo.

Nista ne razumem

pre 10 godina

Zasto se toliko paznje pridaje zdravstvenom stanju jednog pijanca i konfliktne licnosti? Jel se to salje poruka da takvi trebaju da nam budu za uzor?

OjsOjs

pre 10 godina

Nadam se da ce Urgentni Centar fakturisati ove silne intervencije ukljuciv i bezuspesni izlazak hitne pomoci na taren koju je ovaj ``pacijent`` vredjao i pretio im oruzijem. Dosta je bilo pokrivanja tih troskova iz fondova zdravstvenog osiguranja odnosno iz budzeta koji pune posteni gradjani. Ti koji se bodu nozevima, udaraju pikslama, flasama i sl. treba da placaju svoje lecenje, a jos bolje takve upucivati na privatne klinike da ne zauzimaju kapacitete nekome kome je pomoc zaista potrebna. A ne posle ajde narode skupljaj pare za malu Milicu, malu Ljubicu itd. Kao Fond nema para, pa naravno da nema kad pokriva troskove pijancima, narkomanima, bahatoj mafiji....
Ako ima svoju kafanicu, ima i da plati za klinikicu i za maksiofacijalnu hirurgicu i na tibi zakrpicu.....! (Platne kartice ne primamo)

N.I.

pre 10 godina

Otkud komentatori znaju da je Filipović imao nož u džepu? Možda je nož vlasništvo restorana u kome se prijateljska tuča (tuče?) odigrala. "Pauk" je veliki i nasilan čovek, moguće je da se rečeni Filipović branio. NE KAŽEM DA JESTE, samo da je moguće...

prijateljstvo

pre 10 godina

"Premijer i ministar policije Ivica Dačić je naveo da je u pitanju "koliko on zna, tradicinonalna srpska svađi među prijateljima"."

Zemljo, otvori se.

Meri & Saki

pre 10 godina

" Čime se bavi gospodin Fido? "
Fida je vlasnik Kafanice,lokala u kojoj se sve i odigralo(ugostitelj poslednjih 17 godina ) ... dugogodisnji prijatelj , sportskog drustva Partizan , posebno kosarkaskog kluba, na sva gostovanja ide poslednjih petnaestak godina,ako ne i vise,covek potpuno na mestu ,mogu samo da naslutim da vise nije mogao da istrpi bahatog Danilovica .Licno znam kako se inace ponasa u Kafanici kada dodje sa svojom svitom " prijatelja " i " drugaricama " ... Daleko da opravdavam cin i za svaku je osudu ali bahatosti,samozivosti,netoleranciji i ponizavanju se moralo nekako stati na put, na zalost izabran je pogresan put a mozda i sa takvma i ne moze drugacije, prosto su nerazumni .

Nikola Psihijatrovic

pre 10 godina

B 92 :Danilović je uboden u stomak i presečena mu je tetiva palca desne ruke, a po dolasku policije i Hitne pomoći, odbio je svaku saradnju. U policiji kažu da su ubrzo stupili u kontakt sa Danilovićevim prijateljem Filipovićem sa kojim je prethodno veče bio u kafani.

"Filipović je otišao u posetu Daniloviću, a zatim najavio da će s advokatom otići u policijsku stanicu na Čukarica da da izjavu o napadu", objašnjavaju u policiji.

Danilovića je posetila i supruga, a ispred sobe u kojoj se oporavlja stoji obezbeđenje. Premijer i ministar policije Ivica Dačić je naveo da je u pitanju "koliko on zna, tradicinonalna srpska svađi među prijateljima".

...Ovde imamo kompletan repertoar srpskog ludila tj. debilizma ovih prostora. Ponasanje zrtve prema policiji i med. osoblju ( odbijanje da da izjavu ), pocinioca zlocina ( pokusaj ubistva s'pedumisljajem ), kasnija poseta pocionica zlocina svojoj zrtvi i omogucavanje te posete kako od policije tako i od zrtve ( ??? ),izjava " premijera i ministra unutrasnjih poslova " ( SIC !!! )objasnjava na najbolji nacin koliko smo mi neizlecivo psihicki poremecen narod .

Petar

pre 10 godina

Policija ga čuva a prijatelj koji ga je izbo ga obilazi u bolnici i posećuje policijsku stanicu po želji. Niko nije niti će biti uhapšen jer su poznati i prijatelji i bila je tradicionalna prijateljska svađa. Da, i posećuje ga potpredsednik vlade, pravda ih predsednik... sve u svemu, od svih najviše mi se gadi država koja ih sve zajedno toleriše. Kao da čitam stari zavet, jedna kazna za robovlasnike a druga za robove, pih!

Perica

pre 10 godina

Tradicionalna ili ne, upotreba oruzja je krivicno delo, a neodavanje “prijatelja“ je saucesnistvo i ucesce u prikrivanju krivicnog dela. Prema tome-zatvor, pa robijaj za “tradicionalnog prijatelja“ koliko ti volja!

Aleksa

pre 10 godina

Prijatelji, a nož im služi kao sredstvo za rješavanje medjusobnih nesporazuma i problema!!? Ne razumijem, zaista - ili ni "prijatelj" više nije što je nekada bilo... Kakve to veze, opet, ima sa srpstvom? Kada je neko primitivac, najmanje je bitno koje je nacije; važnije je ima li nož u džepu.

NS

pre 10 godina

Voleo sam ovog coveka i sportistu i cenio.. Ali nesto je jako sumljivo u svemu ovome da odbija saradnju sa policijom i stiti nekoga sve mi to ne lici na nekoga ko je dobar porodican covek............ Ne primereno ponasanje jednog idola mladima......

Patrijota

pre 10 godina

Jos jedan od mnogobrojnih, svakodnevnih potvrda da je Srbija najveca septicka jama na svetu u svakom mogucem segmentu zivota! Jedini izlaz je bezanje odavde zauvek, pa taman i u Avganistan ako se nema boljih mogucnosti!

De la Nik

pre 10 godina

Odusevljen sam Dacicem, to je jedan politicki genije, kakav vrsni diplomata "u pitanju je tradicionalna srpska svadja" alooooo eeeeej

Boris

pre 10 godina

Ako je Dacic zaista tako nesto rekao kao "tradicionalna svadja", onda on definitivno nije dorastao funkciji koju obavlja! Ej, Premijer, "tradicionalna svadja", misli svojom Glavom!

bzvz

pre 10 godina

Juce je Vucic izjavio da niko nije nedodirljiv!Kako to danas smesno zvuci.Evo,ovaj je nedodirljiv,pa ona majka je nedodirljiva,pa onaj hepi,pa onaj sto koridorise,pa onaj snajder.pa ima ih ko pleve.Pre cemo mi dodirnuti dno nego vi njih,ustvari smo ga sa vama i dodirnuli.A i sa onim proslim,da ne bude zabune!
!

dzoki

pre 10 godina

Dobro je da je ok,samo mi nije jasno..zna se ko je nekoga izbo nozem i odsekao mu prst i on seta po BGu i ide u posete? Zasto nije uhapsen cim se saznalo ko je?

herz

pre 10 godina

ja stvarno kada citam o dogadjajima u srbiji nekada nisam siguran da li je ovo sve jedna velika zajebancija i da li je ta zemlja stvarno drzava, ili je sve to jedna fikcija, detalji iz ovoga clanka su potpuno nevjerovatni, premijer je vec dao izjavu i posjetio danilovica, covjek za koga se pretpostavlja da to izvrsio vec je bio u bolnici, nije priveden nego je on otisao da se prijavi, imate osjecaj kao da je sve ovo jedan show u koji su svi ukljuceni svi se dobro zezaju imate hitnu, konobaricu, premijera, vlasnika kafane, onda vucica, tu je negdje i policija onako usput, ludilo

Milence

pre 10 godina

Pa jel' mu prijatelj dao krv za operaciju, platio salu, lekare, intenzivnu negu i sadasnju sobu, li ja, zato sto su se prijatelji eto zabavili? Nema krvi za operacije, anestezija, rentgen aparati po domovima zdravlja ne rade, nema materijala, lekova, a za oruzani obracun u kafani svi vrcaju od azurnosti i razumevanja?! Koja s... zemlja.

Milutin

pre 10 godina

Premijeru, ja sam Srbin I nije mi poznata ta tradicija. Sa cijom tradicijom mesate srpsku I ako je to neka lokalna tradicija u Zitoradji nemojte da generalizujete. Srbi se za svoje prijatelje tradicionalno zrtvuju a ne bodu ih nozevima, znate. Danilovicu zelim brz oproravak od povreda I preporucujem da poseti psihijatra jer se poneo kao poremecena osoba. Alkohol nije opravdanje za ovo.