Nedelja, 19.05.2013.

09:30

Zašto muškarci više vole žene s dugom kosom?

Izvor: Super žena

Zašto muškarci više vole žene s dugom kosom? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Gospođica Rodžera Votersa

pre 10 godina

Kratka kosa je više za žene sa posebnom lepotom lica,ako bi bila neka zrela lepota kao Adriana sa slike,ne bi stajalo.Pogledajte samo Audrey Tautou i njoj slicne.Uostalom,ko je rekao da u kratke frizure spadaju samo 'decacke' frizure? :D Ima i izrazito lepih paz frizura i onih srednje duzine

Nina

pre 10 godina

kratkokosa@Ma opusteno..Naravno da svi pogresimo.I ja sam razmisljala hocu-necu da napisem,izvini,ali zato su krivi citati koje smo na stotine morali znati..Poz

amanda

pre 10 godina

Adriana je samo jedna od mnogih sa silikonima u grudima i anoreksijom...a danas je bar lako imati dugu kosu,tu su razne vrste nadogradnji.

Sercan

pre 10 godina

@Oliva - ipak smatram da nije lose da medjusobno komuniciramo na musko-zenskim temama, tako razbijemo granice koje mozda postoje u nasim glavama i olaksamo sebi musko-zenski razgovor na privatnom planu. Sta znam ja tako razmisljam, ne trebamo se zatvarati. I ne mislim da vam nije vazno sta muskarci misle, meni je vazno sta misle zene. Veoma, veoma vazno.

oliva

pre 10 godina

@Sercan-meni je nelogicno da muskarci komentarisu nesto sto svi znamo a takodje je objašnjeno u članku.Nama i nije bitno toliko šta muškarci misle o nama na osnovu kose koliko vi mislite da nam je bitno-zato što svaka od nas ima kosu kakvu voli a ne kakvu muškarci vole.
Ne komentarišem muške rubrike zato što mislim da nisam dovoljno kompetentna,pa se čudim muškarcima koji komentarišu ženske teme...kao da se mi,žene,lošije razumemo u ženske teme od vas,muškaraca,ccc

kratkokosa

pre 10 godina

@Nina-znala sam da će neko da me ispravi,haha,izvinite što sam ispustila "est" i pogrešila jedno slovo...a kao da niko nikad ne pogreši kad piše komentar na srpskom...

Levo smetalo

pre 10 godina

Duga zenska kosa je uvek privlacila muskarce,simbol je zenstvenosti,pogotovo danas kad imate ove preparate,frizere i cuda,koji naprave kosu kao na reklamama za sampon ili sprej za kosu.Nema muskarca koji se nece okrenuti za takvom osobom.E sad naravno da pravilo ima i iizuzetaka,sto znaci da imate dosta zena kojima stoji lepo kraca kosa (ne suvise kratka),koje su takodje privlacne.Dakle ne radi se o iskljucivosti,sto primecujem u nekim komentarima.Svaka zena je individiua za sebe i trebalo bi da se prema tome i postavi,da kad je kosa u pitanju ima i frizuru i duzinu kose koja joj odgovara.Ali ne vidim razloga za ljutnju,zbog toga sto su devojke sa duzom kosom privlacnije da ne kazem atraktivnije od ovih "osisanih" jer o ukusima se ne raspravlja.

totalno drukčija od drugih

pre 10 godina

@Sercan - Hehe, bravo!!! Ja npr. iz istih razloga najviše volim da čitam muške časopise sa sve slikama golih žena :) P.S. Volim kad vidim da žena nosi kratku kosu ali meni je moja duga plava kovrdžava kosa zaštitni znak i nikad je se ne bih odrekla :)

Tanja

pre 10 godina

Gomiletina gluposti. Muškarcima se sviđaju lepe žene. Ako je žena lepa, imala kratku ili dugu kosu imaće čopor udvarača. I baš me zanima da li bi ijedan od ovih muškaraca koji su izjavili da im se "nikad" nije svidela žena sa kratkom kosom sa takvim gnušanjem odbacili ženu poput Hale Beri npr. Lepa i zgodna žena, sa kratkom frizurom seksi je kao i svaka lepa i zgodna žena sa dugom kosom. Druga je stvar što se žene retko odlučuju da se ošišaju sasvim kratko, i to je već pitanje hrabrosti i umeća da se nešto ne baš tako uobičajeno ponese. Obožavam kad vidim skroz kratko ošišanu ženu, baš zato što se razlikuje od 99% ostalih, uniformisanih dugokosih. I izuzetno mi je ružno kad vidim dugu, a oštećenu, suvu ili retku kosu, dužina joj više ističe nekvalitet. Žene sa takvim kosama definitivno treba da se šišaju kratko.

Sercan

pre 10 godina

@oliva - vidi lepa zeno ja bas volim zene sa kratkom kosom, skroz mmi je to sexy. Moja zenska ima dugu kosu, ali kad je veze u pundju ja odlepim.
Ali nije ovo ono zasto repliciram na tvoj komentar, motiv mog dolaska na zensku rubriku je sledeci; ne bi li ponekad cuo nesto zanimljivo i primenio na sopstveni zivot pa time dodao malo zacina u zajednicko putesestvije moje ljubljene i mene. A kao muski citam i sport i politiku i clanke o poljoprivredi i prehrani jer od toga zivim. Mislim da ne treba da budemo zatvoreni, mene odusevi kad moja zenska dodje kuci i kaze mi kako je igrao Partizan, a ja odlepim od srece.

Nina

pre 10 godina

Zar je to bitno?? Ja imam dugu,dugu kosu,ali nemam nista protiv kratke,svaka cast devojkama koje nose takve frizure..to mi je bas cool :)

marijana

pre 10 godina

Ja se šišam kod berbera, jako dugo nosim kratku kosu i mislim da mi stoji još lepše nego Demi Mur iz mlađih dana. ..Nisam primetila da se muškarcima ne dopada,čak naprotiv, mnogi su oduševljeni. Volim kad mi pozadi grebe koliko je kratko potšišano. :)

Ger-mann

pre 10 godina

(zena, 19. maj 2013 14:00) - hehehe samo ti budi svoja. Muskarci ne podnose autoritet jer je to njihova uloga u vezi. Za takav 'bitno je sta JA mislim' tip zene trce samo mamini sinovi. Drugo, ako zelis dobro da se udas, moras da pratis zahteve 'trzista', i to je cista ekonomija. Ako nisi konkurentna, propadas (nigde princa na konju, ali eventualno dodje konj)

Sharion Stone

pre 10 godina

"taj kome se dopadaju zene sa kratkom kosom,ozbiljno da preispita svoju seksualnost."
(Peter, 19. maj 2013 12:44)
Mozda bi ti trebalo da ispitas vlastitu seksualnost?! Jer, ako ti je potrebna duga zenska kosa da dokaze da si heteroseksualan, tu nesto ne stima... Interesantno da svi transovi imaju dugu kosu..valjda time dokazuju svoju zenstvenost.
Imam kratku prirodno plavu kosu,plave oci i vitak stas...i nemam nikakve potrebe da dokazujem svoju zenstvenost. Ona zraci iz mene.

Lalegator

pre 10 godina

Moja je duga,prirodno crna i prirodno kovrdzava... Moze? :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Loknica, 19. maj 2013 15:54)

Moze

zena

pre 10 godina

Koliko samo muskaraca ima ovde koji sve gledaju iz svog ugla i pokusavaju svima da nametnu to kao pravilo. E pa ne moze. Zene treba da vole sebe onakve kakve jesu, da se oblace i prave frizuru onakvu kakva se njima dopada jer tako nece izgubiti sebe. A kad vole i postuju sebe onda ce naici i neko kome ce se dopadati bas takve kakve su. S kosom ili bez kose, mrsave ili debele nebitno. Za svakoga postoji neko savrsen.

oliva

pre 10 godina

ne zanima me šta muškarci misle o ženskoj kosi-pogotovo ne oni koji čitaju ženske rubrike :-D
zanima me samo mišljenje mog muža a on voli moju kratku kosu i ne čita ženske rubrike.

I_refuge

pre 10 godina

Pitanje je u fazonu: Zasto kupujete taj-i-taj prasak za ves?

Sve je stvar psihe i marketinga u savremenom svetu.

Da vas priupitam: Koji je procenat zena sa kratkom kosom u pornografiji, u erotizovanim tv-reklamama (namenjenim muskoj populaciji)?

*Barry White - I love You just the way You are

Slobodan

pre 10 godina

Meni su se uvek sviđale devojke sa kratkom kosom, jer tada do izražaja dolaze crte lica. Za Simu jadan si ti ako tokom seksa vučeš devojku za kosu.

vampir

pre 10 godina

Ma razliciti smo i razlicite pojavne oblike zelimo. Sreca je da je tako. Taman posla kada bi svi muskarci voleli isti tip zene! I obrnuto...
Ja volim zene koje podignu kosu i ukaze se predivan vrat.
(ko zna, mozda sam vampir, a to i ne znam (?))...

Macho

pre 10 godina

Zene, ne podnosim kratku kosu, istina.
Zasto - odgovor je vrlo jednostavan, zato sto ste vi zene, a zbog toga se razlikujete od nas po nekim delovima tela, sto svodi sve na vrlo logican zakljucak: zene su sa kosom zenstvene, onako sa kratkom su muskobanjaste.
Nikada mi se nije svidela niti jedna zena sa kratkom kosom. U zivotu. Ali nikada!

Cverglan

pre 10 godina

S obzirom da je procenat zena sa kratkom kosom manji od 26, a toliko muskaraca ne smatra da su one sa dugom kosom atraktivnije, znaci da su zene sa kratkom kosom trazenije. Pod pretpostavkom da je neodlucnih zanemarljiv broj ili su vec iskljuceni iz rezultata. Meni se vise svidja kratka kosa.

Pogled iz tame

pre 10 godina

Ova slika me je na nekoga podsetila, pa sam se rastužio. Duga kosa definitvno obara s nogu, jer ima li išta lepše nego staviti devojku u krilo, zagrliti je, a onda provući prste kroz dugu gustu kosu i nežno je poljubiti. Pa šta mi više treba. Sećam se kada sam na jednoj žurki pre mnogo godina ugledao vitku devojku duge crne kose koja se uvrtala na krajevima, a koja je nežno padala preko njenih ramena i grudi, dok su me njene prelepe crne okice sa dugim trepavicama nežno gledale i smešile se. Nikada se kao tada nisam toliko nagutao sopstvene pljuvčake, zastala mi je knedla u grlu, izgubio sam na trenutak moć govora, samo sam je gledao i zamišljao šta bih sve na ovom svetu dao samo da je moja. Žene morate da shvatite da muškarci više vole dugu kosu, jer je ona simbol ženstvenosti, što automatski ne znači da devojka sa kraćom kosom nema šansi. Mada, ako devojka ima kratku kosu kao muškarac, teško da će me privući, jer jednostavno, ne želim muškarca pored sebe !!!

la petit mort

pre 10 godina

Citat iz članka: "Poenta je u idealu žene koju muškarci imaju u svojoj glavi." Poenta je, sasvim suprotno, da zreo muškarac jeste zreo zbog toga što je u stanju da se nosi sa stvarnom ženom onakvom kakva jeste, a ne da beži u imaginarijum idealiteta. Ženstvenost uvek stavljam ispred lepote, ako sam u situaciji da biram.

MilicaBg

pre 10 godina

Isto ovako razmisljaju i zene pa pustaju kosu po svaku cenu i onda mozemo da vidimo duge sprzene i nenegovane kose. I meni se vise dopada duga kosa ali samo kad je lepa i ide uz zenin lik, a bogami i uz visinu (niske zene jako duga kosa proguta jos vise).

la petit mort

pre 10 godina

Citat iz članka: "Poenta je u idealu žene koju muškarci imaju u svojoj glavi." Poenta je, sasvim suprotno, da zreo muškarac jeste zreo zbog toga što je u stanju da se nosi sa stvarnom ženom onakvom kakva jeste, a ne da beži u imaginarijum idealiteta. Ženstvenost uvek stavljam ispred lepote, ako sam u situaciji da biram.

MilicaBg

pre 10 godina

Isto ovako razmisljaju i zene pa pustaju kosu po svaku cenu i onda mozemo da vidimo duge sprzene i nenegovane kose. I meni se vise dopada duga kosa ali samo kad je lepa i ide uz zenin lik, a bogami i uz visinu (niske zene jako duga kosa proguta jos vise).

zena

pre 10 godina

Koliko samo muskaraca ima ovde koji sve gledaju iz svog ugla i pokusavaju svima da nametnu to kao pravilo. E pa ne moze. Zene treba da vole sebe onakve kakve jesu, da se oblace i prave frizuru onakvu kakva se njima dopada jer tako nece izgubiti sebe. A kad vole i postuju sebe onda ce naici i neko kome ce se dopadati bas takve kakve su. S kosom ili bez kose, mrsave ili debele nebitno. Za svakoga postoji neko savrsen.

Slobodan

pre 10 godina

Meni su se uvek sviđale devojke sa kratkom kosom, jer tada do izražaja dolaze crte lica. Za Simu jadan si ti ako tokom seksa vučeš devojku za kosu.

Pogled iz tame

pre 10 godina

Ova slika me je na nekoga podsetila, pa sam se rastužio. Duga kosa definitvno obara s nogu, jer ima li išta lepše nego staviti devojku u krilo, zagrliti je, a onda provući prste kroz dugu gustu kosu i nežno je poljubiti. Pa šta mi više treba. Sećam se kada sam na jednoj žurki pre mnogo godina ugledao vitku devojku duge crne kose koja se uvrtala na krajevima, a koja je nežno padala preko njenih ramena i grudi, dok su me njene prelepe crne okice sa dugim trepavicama nežno gledale i smešile se. Nikada se kao tada nisam toliko nagutao sopstvene pljuvčake, zastala mi je knedla u grlu, izgubio sam na trenutak moć govora, samo sam je gledao i zamišljao šta bih sve na ovom svetu dao samo da je moja. Žene morate da shvatite da muškarci više vole dugu kosu, jer je ona simbol ženstvenosti, što automatski ne znači da devojka sa kraćom kosom nema šansi. Mada, ako devojka ima kratku kosu kao muškarac, teško da će me privući, jer jednostavno, ne želim muškarca pored sebe !!!

vampir

pre 10 godina

Ma razliciti smo i razlicite pojavne oblike zelimo. Sreca je da je tako. Taman posla kada bi svi muskarci voleli isti tip zene! I obrnuto...
Ja volim zene koje podignu kosu i ukaze se predivan vrat.
(ko zna, mozda sam vampir, a to i ne znam (?))...

oliva

pre 10 godina

ne zanima me šta muškarci misle o ženskoj kosi-pogotovo ne oni koji čitaju ženske rubrike :-D
zanima me samo mišljenje mog muža a on voli moju kratku kosu i ne čita ženske rubrike.

Cverglan

pre 10 godina

S obzirom da je procenat zena sa kratkom kosom manji od 26, a toliko muskaraca ne smatra da su one sa dugom kosom atraktivnije, znaci da su zene sa kratkom kosom trazenije. Pod pretpostavkom da je neodlucnih zanemarljiv broj ili su vec iskljuceni iz rezultata. Meni se vise svidja kratka kosa.

I_refuge

pre 10 godina

Pitanje je u fazonu: Zasto kupujete taj-i-taj prasak za ves?

Sve je stvar psihe i marketinga u savremenom svetu.

Da vas priupitam: Koji je procenat zena sa kratkom kosom u pornografiji, u erotizovanim tv-reklamama (namenjenim muskoj populaciji)?

*Barry White - I love You just the way You are

Lalegator

pre 10 godina

Moja je duga,prirodno crna i prirodno kovrdzava... Moze? :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Loknica, 19. maj 2013 15:54)

Moze

Macho

pre 10 godina

Zene, ne podnosim kratku kosu, istina.
Zasto - odgovor je vrlo jednostavan, zato sto ste vi zene, a zbog toga se razlikujete od nas po nekim delovima tela, sto svodi sve na vrlo logican zakljucak: zene su sa kosom zenstvene, onako sa kratkom su muskobanjaste.
Nikada mi se nije svidela niti jedna zena sa kratkom kosom. U zivotu. Ali nikada!

Nina

pre 10 godina

Zar je to bitno?? Ja imam dugu,dugu kosu,ali nemam nista protiv kratke,svaka cast devojkama koje nose takve frizure..to mi je bas cool :)

Tanja

pre 10 godina

Gomiletina gluposti. Muškarcima se sviđaju lepe žene. Ako je žena lepa, imala kratku ili dugu kosu imaće čopor udvarača. I baš me zanima da li bi ijedan od ovih muškaraca koji su izjavili da im se "nikad" nije svidela žena sa kratkom kosom sa takvim gnušanjem odbacili ženu poput Hale Beri npr. Lepa i zgodna žena, sa kratkom frizurom seksi je kao i svaka lepa i zgodna žena sa dugom kosom. Druga je stvar što se žene retko odlučuju da se ošišaju sasvim kratko, i to je već pitanje hrabrosti i umeća da se nešto ne baš tako uobičajeno ponese. Obožavam kad vidim skroz kratko ošišanu ženu, baš zato što se razlikuje od 99% ostalih, uniformisanih dugokosih. I izuzetno mi je ružno kad vidim dugu, a oštećenu, suvu ili retku kosu, dužina joj više ističe nekvalitet. Žene sa takvim kosama definitivno treba da se šišaju kratko.

marijana

pre 10 godina

Ja se šišam kod berbera, jako dugo nosim kratku kosu i mislim da mi stoji još lepše nego Demi Mur iz mlađih dana. ..Nisam primetila da se muškarcima ne dopada,čak naprotiv, mnogi su oduševljeni. Volim kad mi pozadi grebe koliko je kratko potšišano. :)

Sharion Stone

pre 10 godina

"taj kome se dopadaju zene sa kratkom kosom,ozbiljno da preispita svoju seksualnost."
(Peter, 19. maj 2013 12:44)
Mozda bi ti trebalo da ispitas vlastitu seksualnost?! Jer, ako ti je potrebna duga zenska kosa da dokaze da si heteroseksualan, tu nesto ne stima... Interesantno da svi transovi imaju dugu kosu..valjda time dokazuju svoju zenstvenost.
Imam kratku prirodno plavu kosu,plave oci i vitak stas...i nemam nikakve potrebe da dokazujem svoju zenstvenost. Ona zraci iz mene.

Sercan

pre 10 godina

@oliva - vidi lepa zeno ja bas volim zene sa kratkom kosom, skroz mmi je to sexy. Moja zenska ima dugu kosu, ali kad je veze u pundju ja odlepim.
Ali nije ovo ono zasto repliciram na tvoj komentar, motiv mog dolaska na zensku rubriku je sledeci; ne bi li ponekad cuo nesto zanimljivo i primenio na sopstveni zivot pa time dodao malo zacina u zajednicko putesestvije moje ljubljene i mene. A kao muski citam i sport i politiku i clanke o poljoprivredi i prehrani jer od toga zivim. Mislim da ne treba da budemo zatvoreni, mene odusevi kad moja zenska dodje kuci i kaze mi kako je igrao Partizan, a ja odlepim od srece.

Ger-mann

pre 10 godina

(zena, 19. maj 2013 14:00) - hehehe samo ti budi svoja. Muskarci ne podnose autoritet jer je to njihova uloga u vezi. Za takav 'bitno je sta JA mislim' tip zene trce samo mamini sinovi. Drugo, ako zelis dobro da se udas, moras da pratis zahteve 'trzista', i to je cista ekonomija. Ako nisi konkurentna, propadas (nigde princa na konju, ali eventualno dodje konj)

Sercan

pre 10 godina

@Oliva - ipak smatram da nije lose da medjusobno komuniciramo na musko-zenskim temama, tako razbijemo granice koje mozda postoje u nasim glavama i olaksamo sebi musko-zenski razgovor na privatnom planu. Sta znam ja tako razmisljam, ne trebamo se zatvarati. I ne mislim da vam nije vazno sta muskarci misle, meni je vazno sta misle zene. Veoma, veoma vazno.

Gospođica Rodžera Votersa

pre 10 godina

Kratka kosa je više za žene sa posebnom lepotom lica,ako bi bila neka zrela lepota kao Adriana sa slike,ne bi stajalo.Pogledajte samo Audrey Tautou i njoj slicne.Uostalom,ko je rekao da u kratke frizure spadaju samo 'decacke' frizure? :D Ima i izrazito lepih paz frizura i onih srednje duzine

Levo smetalo

pre 10 godina

Duga zenska kosa je uvek privlacila muskarce,simbol je zenstvenosti,pogotovo danas kad imate ove preparate,frizere i cuda,koji naprave kosu kao na reklamama za sampon ili sprej za kosu.Nema muskarca koji se nece okrenuti za takvom osobom.E sad naravno da pravilo ima i iizuzetaka,sto znaci da imate dosta zena kojima stoji lepo kraca kosa (ne suvise kratka),koje su takodje privlacne.Dakle ne radi se o iskljucivosti,sto primecujem u nekim komentarima.Svaka zena je individiua za sebe i trebalo bi da se prema tome i postavi,da kad je kosa u pitanju ima i frizuru i duzinu kose koja joj odgovara.Ali ne vidim razloga za ljutnju,zbog toga sto su devojke sa duzom kosom privlacnije da ne kazem atraktivnije od ovih "osisanih" jer o ukusima se ne raspravlja.

totalno drukčija od drugih

pre 10 godina

@Sercan - Hehe, bravo!!! Ja npr. iz istih razloga najviše volim da čitam muške časopise sa sve slikama golih žena :) P.S. Volim kad vidim da žena nosi kratku kosu ali meni je moja duga plava kovrdžava kosa zaštitni znak i nikad je se ne bih odrekla :)

oliva

pre 10 godina

@Sercan-meni je nelogicno da muskarci komentarisu nesto sto svi znamo a takodje je objašnjeno u članku.Nama i nije bitno toliko šta muškarci misle o nama na osnovu kose koliko vi mislite da nam je bitno-zato što svaka od nas ima kosu kakvu voli a ne kakvu muškarci vole.
Ne komentarišem muške rubrike zato što mislim da nisam dovoljno kompetentna,pa se čudim muškarcima koji komentarišu ženske teme...kao da se mi,žene,lošije razumemo u ženske teme od vas,muškaraca,ccc

amanda

pre 10 godina

Adriana je samo jedna od mnogih sa silikonima u grudima i anoreksijom...a danas je bar lako imati dugu kosu,tu su razne vrste nadogradnji.

kratkokosa

pre 10 godina

@Nina-znala sam da će neko da me ispravi,haha,izvinite što sam ispustila "est" i pogrešila jedno slovo...a kao da niko nikad ne pogreši kad piše komentar na srpskom...

Nina

pre 10 godina

kratkokosa@Ma opusteno..Naravno da svi pogresimo.I ja sam razmisljala hocu-necu da napisem,izvini,ali zato su krivi citati koje smo na stotine morali znati..Poz

Pogled iz tame

pre 10 godina

Ova slika me je na nekoga podsetila, pa sam se rastužio. Duga kosa definitvno obara s nogu, jer ima li išta lepše nego staviti devojku u krilo, zagrliti je, a onda provući prste kroz dugu gustu kosu i nežno je poljubiti. Pa šta mi više treba. Sećam se kada sam na jednoj žurki pre mnogo godina ugledao vitku devojku duge crne kose koja se uvrtala na krajevima, a koja je nežno padala preko njenih ramena i grudi, dok su me njene prelepe crne okice sa dugim trepavicama nežno gledale i smešile se. Nikada se kao tada nisam toliko nagutao sopstvene pljuvčake, zastala mi je knedla u grlu, izgubio sam na trenutak moć govora, samo sam je gledao i zamišljao šta bih sve na ovom svetu dao samo da je moja. Žene morate da shvatite da muškarci više vole dugu kosu, jer je ona simbol ženstvenosti, što automatski ne znači da devojka sa kraćom kosom nema šansi. Mada, ako devojka ima kratku kosu kao muškarac, teško da će me privući, jer jednostavno, ne želim muškarca pored sebe !!!

Macho

pre 10 godina

Zene, ne podnosim kratku kosu, istina.
Zasto - odgovor je vrlo jednostavan, zato sto ste vi zene, a zbog toga se razlikujete od nas po nekim delovima tela, sto svodi sve na vrlo logican zakljucak: zene su sa kosom zenstvene, onako sa kratkom su muskobanjaste.
Nikada mi se nije svidela niti jedna zena sa kratkom kosom. U zivotu. Ali nikada!

oliva

pre 10 godina

ne zanima me šta muškarci misle o ženskoj kosi-pogotovo ne oni koji čitaju ženske rubrike :-D
zanima me samo mišljenje mog muža a on voli moju kratku kosu i ne čita ženske rubrike.

Slobodan

pre 10 godina

Meni su se uvek sviđale devojke sa kratkom kosom, jer tada do izražaja dolaze crte lica. Za Simu jadan si ti ako tokom seksa vučeš devojku za kosu.

Cverglan

pre 10 godina

S obzirom da je procenat zena sa kratkom kosom manji od 26, a toliko muskaraca ne smatra da su one sa dugom kosom atraktivnije, znaci da su zene sa kratkom kosom trazenije. Pod pretpostavkom da je neodlucnih zanemarljiv broj ili su vec iskljuceni iz rezultata. Meni se vise svidja kratka kosa.

MilicaBg

pre 10 godina

Isto ovako razmisljaju i zene pa pustaju kosu po svaku cenu i onda mozemo da vidimo duge sprzene i nenegovane kose. I meni se vise dopada duga kosa ali samo kad je lepa i ide uz zenin lik, a bogami i uz visinu (niske zene jako duga kosa proguta jos vise).

Lalegator

pre 10 godina

Moja je duga,prirodno crna i prirodno kovrdzava... Moze? :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Loknica, 19. maj 2013 15:54)

Moze

marijana

pre 10 godina

Ja se šišam kod berbera, jako dugo nosim kratku kosu i mislim da mi stoji još lepše nego Demi Mur iz mlađih dana. ..Nisam primetila da se muškarcima ne dopada,čak naprotiv, mnogi su oduševljeni. Volim kad mi pozadi grebe koliko je kratko potšišano. :)

Ger-mann

pre 10 godina

(zena, 19. maj 2013 14:00) - hehehe samo ti budi svoja. Muskarci ne podnose autoritet jer je to njihova uloga u vezi. Za takav 'bitno je sta JA mislim' tip zene trce samo mamini sinovi. Drugo, ako zelis dobro da se udas, moras da pratis zahteve 'trzista', i to je cista ekonomija. Ako nisi konkurentna, propadas (nigde princa na konju, ali eventualno dodje konj)

la petit mort

pre 10 godina

Citat iz članka: "Poenta je u idealu žene koju muškarci imaju u svojoj glavi." Poenta je, sasvim suprotno, da zreo muškarac jeste zreo zbog toga što je u stanju da se nosi sa stvarnom ženom onakvom kakva jeste, a ne da beži u imaginarijum idealiteta. Ženstvenost uvek stavljam ispred lepote, ako sam u situaciji da biram.

zena

pre 10 godina

Koliko samo muskaraca ima ovde koji sve gledaju iz svog ugla i pokusavaju svima da nametnu to kao pravilo. E pa ne moze. Zene treba da vole sebe onakve kakve jesu, da se oblace i prave frizuru onakvu kakva se njima dopada jer tako nece izgubiti sebe. A kad vole i postuju sebe onda ce naici i neko kome ce se dopadati bas takve kakve su. S kosom ili bez kose, mrsave ili debele nebitno. Za svakoga postoji neko savrsen.

amanda

pre 10 godina

Adriana je samo jedna od mnogih sa silikonima u grudima i anoreksijom...a danas je bar lako imati dugu kosu,tu su razne vrste nadogradnji.

Levo smetalo

pre 10 godina

Duga zenska kosa je uvek privlacila muskarce,simbol je zenstvenosti,pogotovo danas kad imate ove preparate,frizere i cuda,koji naprave kosu kao na reklamama za sampon ili sprej za kosu.Nema muskarca koji se nece okrenuti za takvom osobom.E sad naravno da pravilo ima i iizuzetaka,sto znaci da imate dosta zena kojima stoji lepo kraca kosa (ne suvise kratka),koje su takodje privlacne.Dakle ne radi se o iskljucivosti,sto primecujem u nekim komentarima.Svaka zena je individiua za sebe i trebalo bi da se prema tome i postavi,da kad je kosa u pitanju ima i frizuru i duzinu kose koja joj odgovara.Ali ne vidim razloga za ljutnju,zbog toga sto su devojke sa duzom kosom privlacnije da ne kazem atraktivnije od ovih "osisanih" jer o ukusima se ne raspravlja.

oliva

pre 10 godina

@Sercan-meni je nelogicno da muskarci komentarisu nesto sto svi znamo a takodje je objašnjeno u članku.Nama i nije bitno toliko šta muškarci misle o nama na osnovu kose koliko vi mislite da nam je bitno-zato što svaka od nas ima kosu kakvu voli a ne kakvu muškarci vole.
Ne komentarišem muške rubrike zato što mislim da nisam dovoljno kompetentna,pa se čudim muškarcima koji komentarišu ženske teme...kao da se mi,žene,lošije razumemo u ženske teme od vas,muškaraca,ccc

Sharion Stone

pre 10 godina

"taj kome se dopadaju zene sa kratkom kosom,ozbiljno da preispita svoju seksualnost."
(Peter, 19. maj 2013 12:44)
Mozda bi ti trebalo da ispitas vlastitu seksualnost?! Jer, ako ti je potrebna duga zenska kosa da dokaze da si heteroseksualan, tu nesto ne stima... Interesantno da svi transovi imaju dugu kosu..valjda time dokazuju svoju zenstvenost.
Imam kratku prirodno plavu kosu,plave oci i vitak stas...i nemam nikakve potrebe da dokazujem svoju zenstvenost. Ona zraci iz mene.

I_refuge

pre 10 godina

Pitanje je u fazonu: Zasto kupujete taj-i-taj prasak za ves?

Sve je stvar psihe i marketinga u savremenom svetu.

Da vas priupitam: Koji je procenat zena sa kratkom kosom u pornografiji, u erotizovanim tv-reklamama (namenjenim muskoj populaciji)?

*Barry White - I love You just the way You are

Sercan

pre 10 godina

@oliva - vidi lepa zeno ja bas volim zene sa kratkom kosom, skroz mmi je to sexy. Moja zenska ima dugu kosu, ali kad je veze u pundju ja odlepim.
Ali nije ovo ono zasto repliciram na tvoj komentar, motiv mog dolaska na zensku rubriku je sledeci; ne bi li ponekad cuo nesto zanimljivo i primenio na sopstveni zivot pa time dodao malo zacina u zajednicko putesestvije moje ljubljene i mene. A kao muski citam i sport i politiku i clanke o poljoprivredi i prehrani jer od toga zivim. Mislim da ne treba da budemo zatvoreni, mene odusevi kad moja zenska dodje kuci i kaze mi kako je igrao Partizan, a ja odlepim od srece.

vampir

pre 10 godina

Ma razliciti smo i razlicite pojavne oblike zelimo. Sreca je da je tako. Taman posla kada bi svi muskarci voleli isti tip zene! I obrnuto...
Ja volim zene koje podignu kosu i ukaze se predivan vrat.
(ko zna, mozda sam vampir, a to i ne znam (?))...

Tanja

pre 10 godina

Gomiletina gluposti. Muškarcima se sviđaju lepe žene. Ako je žena lepa, imala kratku ili dugu kosu imaće čopor udvarača. I baš me zanima da li bi ijedan od ovih muškaraca koji su izjavili da im se "nikad" nije svidela žena sa kratkom kosom sa takvim gnušanjem odbacili ženu poput Hale Beri npr. Lepa i zgodna žena, sa kratkom frizurom seksi je kao i svaka lepa i zgodna žena sa dugom kosom. Druga je stvar što se žene retko odlučuju da se ošišaju sasvim kratko, i to je već pitanje hrabrosti i umeća da se nešto ne baš tako uobičajeno ponese. Obožavam kad vidim skroz kratko ošišanu ženu, baš zato što se razlikuje od 99% ostalih, uniformisanih dugokosih. I izuzetno mi je ružno kad vidim dugu, a oštećenu, suvu ili retku kosu, dužina joj više ističe nekvalitet. Žene sa takvim kosama definitivno treba da se šišaju kratko.

totalno drukčija od drugih

pre 10 godina

@Sercan - Hehe, bravo!!! Ja npr. iz istih razloga najviše volim da čitam muške časopise sa sve slikama golih žena :) P.S. Volim kad vidim da žena nosi kratku kosu ali meni je moja duga plava kovrdžava kosa zaštitni znak i nikad je se ne bih odrekla :)

kratkokosa

pre 10 godina

@Nina-znala sam da će neko da me ispravi,haha,izvinite što sam ispustila "est" i pogrešila jedno slovo...a kao da niko nikad ne pogreši kad piše komentar na srpskom...

Sercan

pre 10 godina

@Oliva - ipak smatram da nije lose da medjusobno komuniciramo na musko-zenskim temama, tako razbijemo granice koje mozda postoje u nasim glavama i olaksamo sebi musko-zenski razgovor na privatnom planu. Sta znam ja tako razmisljam, ne trebamo se zatvarati. I ne mislim da vam nije vazno sta muskarci misle, meni je vazno sta misle zene. Veoma, veoma vazno.

Gospođica Rodžera Votersa

pre 10 godina

Kratka kosa je više za žene sa posebnom lepotom lica,ako bi bila neka zrela lepota kao Adriana sa slike,ne bi stajalo.Pogledajte samo Audrey Tautou i njoj slicne.Uostalom,ko je rekao da u kratke frizure spadaju samo 'decacke' frizure? :D Ima i izrazito lepih paz frizura i onih srednje duzine

Nina

pre 10 godina

Zar je to bitno?? Ja imam dugu,dugu kosu,ali nemam nista protiv kratke,svaka cast devojkama koje nose takve frizure..to mi je bas cool :)

Nina

pre 10 godina

kratkokosa@Ma opusteno..Naravno da svi pogresimo.I ja sam razmisljala hocu-necu da napisem,izvini,ali zato su krivi citati koje smo na stotine morali znati..Poz