Petak, 17.05.2013.

16:16

Derbi za titulu, junaci za istoriju

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju u subotu 144. derbi, koji će ove sezone odlučivati o tituli.

Izvor: B92

Derbi za titulu, junaci za istoriju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

Ljubisa livac

pre 10 godina

Odvalicemo bre Grobare! Cvrsto verujem u to! Ajmo bre, sad il' nikad! Da se vrati titula gde joj je mesto! Veceras mora da se dobije, grizi, lomi, udaraj, ujedaj, cupaj, stipaj, gazi kopackom, sta god. Ovo MORA da se dobije! Posteno, neposteno, penal, ofsajd, ali gol mora da padne! A onda padaj, prenemazi se, cekaj nosila, nerviraj ih namerno. Nek se unervoze pa im strpajte jos jedan, pa jos jedan! Psuj ceo mec, provociraj, znate koga pogotivu. Samo da dobijemo danas ! Ajmoo bree!

Ipak. Lova je u pitanju

pre 10 godina

Bahatost će im doći glave. Teraju čoveka da navija za njih po peti put uzastopce. Da sam na njegovom mestu svirnuo bih penal Za Partizan (ionako ga neće dati). Dokažem da sam najbolji a oni nek se bahate.

psiholog autodidakt

pre 10 godina

Eh,Dzaja,Moca...To bese derbi,tada su se tresli navijaci i jednog i drugog tabora od straha i radosti ove dvojce madjionicara!

Aca Znalaca

pre 10 godina

Danas je dan odluke. Nikada nije bilo ovako u zadnjih par godina. Partizan je suvereno vladao na ovim prostorima. Splet okolnosti je to nametnuo. Džaja se vratio i polako, ali sigurno sve se manja. Danas će pobediti fudbal jer Srbiji treba jedan veliki derbi. Naravno navijam za svoj tim i neću kriti da ću se kladiti na moje ljubimce. Pobedite i osvojite titulu.

Ivan

pre 10 godina

Utakmica sezone, za titulu, za istoriju, junaci, heroji, jagma za kartama, hiljade domacih i stranih novinara, skauti, treneri, selektori, ........................ a fudmal ce biti na nivou treceligasa!

Dobro jutro!

pre 10 godina

Nema ovo veze više s večitim derbijem, bilo nekad. Ja mislim da su ovi iz FSS-a pre početka prvenstva ispisali rezultate mečeva, a verujem da su napravljene tabele i za narednih 5 godina! A ovo će biti ponovo jak derbi tek kada Zvezda i Partizan počnu da osvajaju pošteno titule i kad počnu da prolaze bar drugo kolo evro kupova, a to se neće desiti sve dok se ne napravi jaka i poštena liga, bez seoskih klubova (BSK, Donji Srem, Čukarički...). Ali, vredili to više nekome pričat!!!

wroom1975

pre 10 godina

Koji bre derbi...? Vec u desetom minutu i jedni i drugi krecu da glume predinfarktno stanje, napad slepog creva, faulovi pljuste, kartoni...a od fudbala nema ni...Jadna li nam je liga kada su ova dva tima "najbolji"...moz' samo misliti na sta lice ostali.

Sercan

pre 10 godina

Sutra se cedi mleko za sir, ali brate za Partizan uvek ima vremena. Batali ti prijatelju seno i ostalo, meni jedini problem sto nema piva sutra jer kad se pravi sir nema pijancenja.

Milan Cifluk

pre 10 godina

citam komentare , smejem se i ne mogu da verujem kolko ste zaludjeni i zvezdom i partizanom , momci veze nemaju( na nivou su seoskog fudbala) , sudije su ucinile da opet budu u vrhu,zadnjih 15-tak godina je tako , sve se vrti oko Bg-a budite sigurni da je sve NAMESTENO, gledajte nekad objektivno i recite onako kako jeste. Jedini klub koji je ove sezone zasluzio titulu po meni je Vojvodina , nazalost je tako , inace sam verni navijac Zvezde i i itekako pratim fudbal.

Djole

pre 10 godina

Grobari se unapred brane i cak se vec pravdaju! To se zove vera u sebe!
Napred Delije, titula pa u evropu po lovu ako hocete platu! A mi navijamo i uvek smo uz vas!

Fudbal

pre 10 godina

Partizan : Stojković,Miljković,Pajović,Ivanov,Volkov,Smiljanić,Ilić,Luka,Marković,Ninković,Šćepović. . .4-5-1 ili 4-4-1-1 . . . C.Zvezda : Bajković,Vešović,Mikić,Spajić,Petković,Garido,Milivojević,Milijaš,Kadu,Lazović,Dauda 4-2-3-1

qqruz

pre 10 godina

Ne razumem ove srbe koji govore kako je nasa liga jadna i klubovi ocajni itd itd.
Kakva god da je nasa je, imam i ja omiljeni strani tim ali mi je nas na prvom mestu.
I jos nesto da imate ne daj boze bolesno dete(Jelen super liga) da li ce te ga voleti manje nego zdravo?

čika lo

pre 10 godina

Nadam se da divni Zvezdini navijači nisu opet otkrili da su sutra neke zadušnice, što bi moglo da im da povoda da bojkotuju posetu i nateraju sve druge na bojkot

pablo

pre 10 godina

derbi je postao glupost-ko još moće da gleda gomilu netalentovanih do polutalentovanih seljačina koji trče po pašnjaku...a navijači... e to to je tek posebna priča-nekada...to je bio pravi evrposki derbi u evropskoj metropli ili makar tu blizu...u vrhu

Savudin

pre 10 godina

Postoje 2 scenarija.Djura prodao titulu i Partizan dobija lagano.
Pa cemu onda opsta mobilizacija navijaca,mirenje navijackih grupa,nabijanje cena za sever(znate da cemo doci,ljubav je to,ne znam da li cete ikada nauciti),zabrana pirotehnike(bice je na jugu,znate da ne mozete da nam pridjete).Dakle sve je namesteno protiv nas,ali mi dolazi na vojni poligon po titulu i niko crveno belu masineriju nece zaustaviti.Posebno ne sacica dozvoljenih,zabranjenih,zbunjenih,zalutalih...
Ipak dzentlemenski cemo da vam cusnemo 2 komada i cao zdravo,necemo lucidno i smekerski,videli smo kako to ove godine prolazi.

Djordje

pre 10 godina

Postoje samo 2 komentara vezana za sutrasnji derbi: ako pobedi ZVEZDA jedini komentar ce biti da su vlast i Vucic namestili prvenstvo, a ako partizan pobedi ili bude nereseno onda ce reci da je to zato sto su bolji! Svaka cast za cvrst alibi! ........20000 stize delija, okupacija JNA!
(cz, 17. maj 2013 16:32)

Spin majstori, nema sta! Kukaju godinama da Partizan namesta, kako Tole ne dozvoljava da Zvezda bude prva. Komentar u kome pise da je Zvezda dobila cetiri derbija u nizu, a da sa druge strane Partizan osvaja titule, dobija gomilu preporuka od Zvezdasa. Da li moram da podsecam da je od tih titula Partizan samo u poslednjem derbju (koji nista nije odlucivao) izgubio i da Zvezda vise od cetiri godine nije znala za pobedu? "Zvezda ce da bude sampion, ako sve bude regularno." to su vase krilatice i vasa opravdanja za inferiornost u poslednjim godinama i nemojte sada nama da kacite etiketu onih koji kukaju i traze alibi, jer ako je neko prokukao o navodnoj nepravdi, onda ste to vi. Kratka vam je pamet.

Bora

pre 10 godina

Zvazda veze nema s mozgom a Partizan je jos gori!!!Zvezda ce dobiti sutra samo zato sto Partizan ne zna da igra protiv klubova koji mu nisu filijale

Mix

pre 10 godina

Jedva cekam,da procitam zvezdino saopstenje posle sutrasne utakmice,ko li ce da nude kriv,nemogu ni da predpostavim jer njijova masta je bujna. (ilic, 17. maj 2013 17:00)

Nasa masta bujna, a sta cemo o vasim paranoicnim pricama proteklih mesec Dana?!

Kiza

pre 10 godina

O kome fudbalu pricamo?Ako se to,zobve fudbal?Pa nikada na ovim prostorima od kada se igra ,ovaj najomoljeniji sport,nije bilo gore po njega.Meni licno da poklonite kartu za derbi,u VIP lozi ,ja nebih otisao...svaka cast,onima koji su jos optimisti .sto se tice ovoga sporta...

A?

pre 10 godina

@CROCOP...Pa, bivsi brate, sta da ti kazem? Zna se koji je NAJVECI derbi na ovim prostorima... A to, sto ste nas dobili, to pripisi trenutku! Jer, osim dva igraca (fenomenalna), sta vi imate? Jedino SELEKTORA! Kod nas igra svaka boranija, jer tako odlucuju menadzeri! Da igra ono najbolje sto Srbija ima, bili bi vi nama lagani dorucak... Pogledaj malo na netu, da li postoji bolja odbrana na svetu, od nase? Ali, neko nece, neko ne moze, nekome ne daju menadzeri, a sve uz aminovanje tome karadzica (namerno mala slova), grobara naseg fudbala! Navijacu za vas u Brazilu!

Mare

pre 10 godina

Da li vi navijaci gledate vase ljubimce kako igraju. Pa Partizan iako je izgubio brdo bodova opet je kvalitetnija ekipa od vase. Vi izgleda da samo idete na marakanu da bi pevali i udri brigu na veselje! Da se napijete i skacete kao... A to sto ovi vasi puleni ne mogu da se sastave. Pa se dosudjuju penali i ostala cuda. Npr kao protiv Jagodine onaj 3 pogodak. Klasicno pustanje bratskog kluba.. Stvarno previse brzo poletite u nebo! Jedva cekam sutra da vam Partizan nanese jos jedan kompleks. Sest godina dug. Pozdrav svim grobarima! Koja ce pesma biti za 6 godina?

Kokorayko

pre 10 godina

Ovaj derbi,osim navijača nema nikakvu vrednost i na nivou je derbija moldavske lige, Sheriff Tiraspol:Dacia Chiºinãu.Potvrdu ove konstatacije dobićete krajem Jula u Evropi.

ultrabgd1

pre 10 godina

Zvezdaši, svi iz naše velike crveno bele porodice smo već nekoliko puta prežalili Titulu.... Nemate šta da izgubite ! Hrabro do pobede !

Sima

pre 10 godina

Titula je prodata u zamenu za to da Đurić ne ide u zatvor.Postoji i opcija da se ne reši u derbiju engo da bude nerešeno pa da Partizan kiksne u Smederevu.

Chuppo

pre 10 godina

Kakva crna istorija, kakvi crni junaci... Sezona za zaborav, i jednih i drugih. Da ne pretjeram, "imena" su im osovjila barem pola bodova koliko imaju!!!

oklagija

pre 10 godina

Junak moze biti samo neki igrac Zvezde, jer zaista osvojiti titulu posle -11 je veliki uspeh...narocito u nasoj ligi. Dok sa druge strane sacuvati +11 do kraja nije nista posebno tako da igraci Partizana ne mogu u istoriju. To je jos jedan motiv vise za igrace Zvezde. Idemo do pobede.

igor

pre 10 godina

Kakav derbi, kakva istorija, o čemu vi pričate??? U celoj prvoj ligi nema dva kvalitetna igrača,naš fudbal je mučenje! Jedino što primećujem da na svakoj utakmici igrači pokažu karakter??!!

Pavle

pre 10 godina

Ishod ove utakmice je bitan, kako za FK Partizan tako i za FK C. Zvezdu ali nije odlučujući za konačan poredak na tabeli; tako bar misle FK VOJVODINA i FK SPARTAK.

CROCOP

pre 10 godina

jel vama nije muka poslije Zagreba i kvalifikacija uopce gledat nogomet?Kako se mozete lozit na part. i zvezdu kad ovi drugi propali da ne mogu vise ,a ovi prvi su imali neku sansu izgradit stabilan klub ,al su i oni, kao sto mogu procitat, u dugovima jer ih je uprava iscijedila!Pa kod nas u Zagrebu ljudi bojkotiraju ligu prvaka,ej,ligu prvaka jer im je jasno da banda sjedi u Dinamu koji raspolaze sa ,bez pretjerivanja, 100 milijuna eura sto se iz javnih podataka zna.Samo repka je pokazatelj kvalitete neke zemlje na ovim prostorima,sve ostalo je puhanje na hladno!

Hromi daba

pre 10 godina

A u ljudi sta se lozite kakav derbi!? Gledacete dvadesetak nemaca pojma,brdo faulova,deset plus zutih kartona,najnize uvrede sa tribina i tuce i krv oko stadiona.Kakav derbi.

NekadNijeBiloŠalaOsvojitiKupDrugaMaršala

pre 10 godina

Nema tu više ni f od fudbala kao što je bio u onoj divnoj zemlji koju ludaci rasturiše. Pevalo se 'Zvezda Srbija, nikad Jugoslavija' i kako im se želja ostvarila ne mogu ni titulu više da uzmu i bore se da ne bankrotiraju. Ovi sa druge strane brda su nekad pevali o Partizanu i kad gubi sa 6:0 a sada pevaju samo o sebi i o političkim željama i kad osvajaju titule. Danas od 22 igrača na terenu u derbiju nećete naći trojicu koji umeju da precizno centriraju u 16 metara i kad ih niko ne ometa. Seoska liga. Ko god da pobedi ne znam su čim će u Jevropu?

Pedja

pre 10 godina

Verujem u sve pobede "Crvene zvezde" do kraja šampionata, u kom slučaju je "Partizan". To će nam vratiti titulu, posle više godina čekanja. Crveno-beli!!!

ilic

pre 10 godina

Jedva cekam,da procitam zvezdino saopstenje posle sutrasne utakmice,ko li ce da nude kriv,nemogu ni da predpostavim jer njijova masta je bujna.

cz

pre 10 godina

Postoje samo 2 komentara vezana za sutrasnji derbi: ako pobedi ZVEZDA jedini komentar ce biti da su vlast i Vucic namestili prvenstvo, a ako partizan pobedi ili bude nereseno onda ce reci da je to zato sto su bolji! Svaka cast za cvrst alibi! ........20000 stize delija, okupacija JNA!

bogdan

pre 10 godina

Ne znam kako to derbo "odlučuje titulu", kada crvena zvezda u poslednjem kolu ima najteže moguće gostovanje protiv trećeplasiranog tima lige, koji je zvezdu već tri puita uzastopno pobedio, uključujući i ubedljivo pobedu od 3:0 ove sezone na zvezdinom stadionu.

cz

pre 10 godina

Postoje samo 2 komentara vezana za sutrasnji derbi: ako pobedi ZVEZDA jedini komentar ce biti da su vlast i Vucic namestili prvenstvo, a ako partizan pobedi ili bude nereseno onda ce reci da je to zato sto su bolji! Svaka cast za cvrst alibi! ........20000 stize delija, okupacija JNA!

Chuppo

pre 10 godina

Kakva crna istorija, kakvi crni junaci... Sezona za zaborav, i jednih i drugih. Da ne pretjeram, "imena" su im osovjila barem pola bodova koliko imaju!!!

NekadNijeBiloŠalaOsvojitiKupDrugaMaršala

pre 10 godina

Nema tu više ni f od fudbala kao što je bio u onoj divnoj zemlji koju ludaci rasturiše. Pevalo se 'Zvezda Srbija, nikad Jugoslavija' i kako im se želja ostvarila ne mogu ni titulu više da uzmu i bore se da ne bankrotiraju. Ovi sa druge strane brda su nekad pevali o Partizanu i kad gubi sa 6:0 a sada pevaju samo o sebi i o političkim željama i kad osvajaju titule. Danas od 22 igrača na terenu u derbiju nećete naći trojicu koji umeju da precizno centriraju u 16 metara i kad ih niko ne ometa. Seoska liga. Ko god da pobedi ne znam su čim će u Jevropu?

igor

pre 10 godina

Kakav derbi, kakva istorija, o čemu vi pričate??? U celoj prvoj ligi nema dva kvalitetna igrača,naš fudbal je mučenje! Jedino što primećujem da na svakoj utakmici igrači pokažu karakter??!!

ultrabgd1

pre 10 godina

Zvezdaši, svi iz naše velike crveno bele porodice smo već nekoliko puta prežalili Titulu.... Nemate šta da izgubite ! Hrabro do pobede !

Pavle

pre 10 godina

Ishod ove utakmice je bitan, kako za FK Partizan tako i za FK C. Zvezdu ali nije odlučujući za konačan poredak na tabeli; tako bar misle FK VOJVODINA i FK SPARTAK.

oklagija

pre 10 godina

Junak moze biti samo neki igrac Zvezde, jer zaista osvojiti titulu posle -11 je veliki uspeh...narocito u nasoj ligi. Dok sa druge strane sacuvati +11 do kraja nije nista posebno tako da igraci Partizana ne mogu u istoriju. To je jos jedan motiv vise za igrace Zvezde. Idemo do pobede.

bogdan

pre 10 godina

Ne znam kako to derbo "odlučuje titulu", kada crvena zvezda u poslednjem kolu ima najteže moguće gostovanje protiv trećeplasiranog tima lige, koji je zvezdu već tri puita uzastopno pobedio, uključujući i ubedljivo pobedu od 3:0 ove sezone na zvezdinom stadionu.

Djordje

pre 10 godina

Postoje samo 2 komentara vezana za sutrasnji derbi: ako pobedi ZVEZDA jedini komentar ce biti da su vlast i Vucic namestili prvenstvo, a ako partizan pobedi ili bude nereseno onda ce reci da je to zato sto su bolji! Svaka cast za cvrst alibi! ........20000 stize delija, okupacija JNA!
(cz, 17. maj 2013 16:32)

Spin majstori, nema sta! Kukaju godinama da Partizan namesta, kako Tole ne dozvoljava da Zvezda bude prva. Komentar u kome pise da je Zvezda dobila cetiri derbija u nizu, a da sa druge strane Partizan osvaja titule, dobija gomilu preporuka od Zvezdasa. Da li moram da podsecam da je od tih titula Partizan samo u poslednjem derbju (koji nista nije odlucivao) izgubio i da Zvezda vise od cetiri godine nije znala za pobedu? "Zvezda ce da bude sampion, ako sve bude regularno." to su vase krilatice i vasa opravdanja za inferiornost u poslednjim godinama i nemojte sada nama da kacite etiketu onih koji kukaju i traze alibi, jer ako je neko prokukao o navodnoj nepravdi, onda ste to vi. Kratka vam je pamet.

ilic

pre 10 godina

Jedva cekam,da procitam zvezdino saopstenje posle sutrasne utakmice,ko li ce da nude kriv,nemogu ni da predpostavim jer njijova masta je bujna.

qqruz

pre 10 godina

Ne razumem ove srbe koji govore kako je nasa liga jadna i klubovi ocajni itd itd.
Kakva god da je nasa je, imam i ja omiljeni strani tim ali mi je nas na prvom mestu.
I jos nesto da imate ne daj boze bolesno dete(Jelen super liga) da li ce te ga voleti manje nego zdravo?

čika lo

pre 10 godina

Nadam se da divni Zvezdini navijači nisu opet otkrili da su sutra neke zadušnice, što bi moglo da im da povoda da bojkotuju posetu i nateraju sve druge na bojkot

CROCOP

pre 10 godina

jel vama nije muka poslije Zagreba i kvalifikacija uopce gledat nogomet?Kako se mozete lozit na part. i zvezdu kad ovi drugi propali da ne mogu vise ,a ovi prvi su imali neku sansu izgradit stabilan klub ,al su i oni, kao sto mogu procitat, u dugovima jer ih je uprava iscijedila!Pa kod nas u Zagrebu ljudi bojkotiraju ligu prvaka,ej,ligu prvaka jer im je jasno da banda sjedi u Dinamu koji raspolaze sa ,bez pretjerivanja, 100 milijuna eura sto se iz javnih podataka zna.Samo repka je pokazatelj kvalitete neke zemlje na ovim prostorima,sve ostalo je puhanje na hladno!

Sima

pre 10 godina

Titula je prodata u zamenu za to da Đurić ne ide u zatvor.Postoji i opcija da se ne reši u derbiju engo da bude nerešeno pa da Partizan kiksne u Smederevu.

Hromi daba

pre 10 godina

A u ljudi sta se lozite kakav derbi!? Gledacete dvadesetak nemaca pojma,brdo faulova,deset plus zutih kartona,najnize uvrede sa tribina i tuce i krv oko stadiona.Kakav derbi.

Bora

pre 10 godina

Zvazda veze nema s mozgom a Partizan je jos gori!!!Zvezda ce dobiti sutra samo zato sto Partizan ne zna da igra protiv klubova koji mu nisu filijale

Ivan

pre 10 godina

Utakmica sezone, za titulu, za istoriju, junaci, heroji, jagma za kartama, hiljade domacih i stranih novinara, skauti, treneri, selektori, ........................ a fudmal ce biti na nivou treceligasa!

Mare

pre 10 godina

Da li vi navijaci gledate vase ljubimce kako igraju. Pa Partizan iako je izgubio brdo bodova opet je kvalitetnija ekipa od vase. Vi izgleda da samo idete na marakanu da bi pevali i udri brigu na veselje! Da se napijete i skacete kao... A to sto ovi vasi puleni ne mogu da se sastave. Pa se dosudjuju penali i ostala cuda. Npr kao protiv Jagodine onaj 3 pogodak. Klasicno pustanje bratskog kluba.. Stvarno previse brzo poletite u nebo! Jedva cekam sutra da vam Partizan nanese jos jedan kompleks. Sest godina dug. Pozdrav svim grobarima! Koja ce pesma biti za 6 godina?

Savudin

pre 10 godina

Postoje 2 scenarija.Djura prodao titulu i Partizan dobija lagano.
Pa cemu onda opsta mobilizacija navijaca,mirenje navijackih grupa,nabijanje cena za sever(znate da cemo doci,ljubav je to,ne znam da li cete ikada nauciti),zabrana pirotehnike(bice je na jugu,znate da ne mozete da nam pridjete).Dakle sve je namesteno protiv nas,ali mi dolazi na vojni poligon po titulu i niko crveno belu masineriju nece zaustaviti.Posebno ne sacica dozvoljenih,zabranjenih,zbunjenih,zalutalih...
Ipak dzentlemenski cemo da vam cusnemo 2 komada i cao zdravo,necemo lucidno i smekerski,videli smo kako to ove godine prolazi.

Kokorayko

pre 10 godina

Ovaj derbi,osim navijača nema nikakvu vrednost i na nivou je derbija moldavske lige, Sheriff Tiraspol:Dacia Chiºinãu.Potvrdu ove konstatacije dobićete krajem Jula u Evropi.

Mix

pre 10 godina

Jedva cekam,da procitam zvezdino saopstenje posle sutrasne utakmice,ko li ce da nude kriv,nemogu ni da predpostavim jer njijova masta je bujna. (ilic, 17. maj 2013 17:00)

Nasa masta bujna, a sta cemo o vasim paranoicnim pricama proteklih mesec Dana?!

pablo

pre 10 godina

derbi je postao glupost-ko još moće da gleda gomilu netalentovanih do polutalentovanih seljačina koji trče po pašnjaku...a navijači... e to to je tek posebna priča-nekada...to je bio pravi evrposki derbi u evropskoj metropli ili makar tu blizu...u vrhu

Pedja

pre 10 godina

Verujem u sve pobede "Crvene zvezde" do kraja šampionata, u kom slučaju je "Partizan". To će nam vratiti titulu, posle više godina čekanja. Crveno-beli!!!

Dobro jutro!

pre 10 godina

Nema ovo veze više s večitim derbijem, bilo nekad. Ja mislim da su ovi iz FSS-a pre početka prvenstva ispisali rezultate mečeva, a verujem da su napravljene tabele i za narednih 5 godina! A ovo će biti ponovo jak derbi tek kada Zvezda i Partizan počnu da osvajaju pošteno titule i kad počnu da prolaze bar drugo kolo evro kupova, a to se neće desiti sve dok se ne napravi jaka i poštena liga, bez seoskih klubova (BSK, Donji Srem, Čukarički...). Ali, vredili to više nekome pričat!!!

A?

pre 10 godina

@CROCOP...Pa, bivsi brate, sta da ti kazem? Zna se koji je NAJVECI derbi na ovim prostorima... A to, sto ste nas dobili, to pripisi trenutku! Jer, osim dva igraca (fenomenalna), sta vi imate? Jedino SELEKTORA! Kod nas igra svaka boranija, jer tako odlucuju menadzeri! Da igra ono najbolje sto Srbija ima, bili bi vi nama lagani dorucak... Pogledaj malo na netu, da li postoji bolja odbrana na svetu, od nase? Ali, neko nece, neko ne moze, nekome ne daju menadzeri, a sve uz aminovanje tome karadzica (namerno mala slova), grobara naseg fudbala! Navijacu za vas u Brazilu!

wroom1975

pre 10 godina

Koji bre derbi...? Vec u desetom minutu i jedni i drugi krecu da glume predinfarktno stanje, napad slepog creva, faulovi pljuste, kartoni...a od fudbala nema ni...Jadna li nam je liga kada su ova dva tima "najbolji"...moz' samo misliti na sta lice ostali.

Kiza

pre 10 godina

O kome fudbalu pricamo?Ako se to,zobve fudbal?Pa nikada na ovim prostorima od kada se igra ,ovaj najomoljeniji sport,nije bilo gore po njega.Meni licno da poklonite kartu za derbi,u VIP lozi ,ja nebih otisao...svaka cast,onima koji su jos optimisti .sto se tice ovoga sporta...

Milan Cifluk

pre 10 godina

citam komentare , smejem se i ne mogu da verujem kolko ste zaludjeni i zvezdom i partizanom , momci veze nemaju( na nivou su seoskog fudbala) , sudije su ucinile da opet budu u vrhu,zadnjih 15-tak godina je tako , sve se vrti oko Bg-a budite sigurni da je sve NAMESTENO, gledajte nekad objektivno i recite onako kako jeste. Jedini klub koji je ove sezone zasluzio titulu po meni je Vojvodina , nazalost je tako , inace sam verni navijac Zvezde i i itekako pratim fudbal.

Djole

pre 10 godina

Grobari se unapred brane i cak se vec pravdaju! To se zove vera u sebe!
Napred Delije, titula pa u evropu po lovu ako hocete platu! A mi navijamo i uvek smo uz vas!

Aca Znalaca

pre 10 godina

Danas je dan odluke. Nikada nije bilo ovako u zadnjih par godina. Partizan je suvereno vladao na ovim prostorima. Splet okolnosti je to nametnuo. Džaja se vratio i polako, ali sigurno sve se manja. Danas će pobediti fudbal jer Srbiji treba jedan veliki derbi. Naravno navijam za svoj tim i neću kriti da ću se kladiti na moje ljubimce. Pobedite i osvojite titulu.

Fudbal

pre 10 godina

Partizan : Stojković,Miljković,Pajović,Ivanov,Volkov,Smiljanić,Ilić,Luka,Marković,Ninković,Šćepović. . .4-5-1 ili 4-4-1-1 . . . C.Zvezda : Bajković,Vešović,Mikić,Spajić,Petković,Garido,Milivojević,Milijaš,Kadu,Lazović,Dauda 4-2-3-1

Sercan

pre 10 godina

Sutra se cedi mleko za sir, ali brate za Partizan uvek ima vremena. Batali ti prijatelju seno i ostalo, meni jedini problem sto nema piva sutra jer kad se pravi sir nema pijancenja.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Odvalicemo bre Grobare! Cvrsto verujem u to! Ajmo bre, sad il' nikad! Da se vrati titula gde joj je mesto! Veceras mora da se dobije, grizi, lomi, udaraj, ujedaj, cupaj, stipaj, gazi kopackom, sta god. Ovo MORA da se dobije! Posteno, neposteno, penal, ofsajd, ali gol mora da padne! A onda padaj, prenemazi se, cekaj nosila, nerviraj ih namerno. Nek se unervoze pa im strpajte jos jedan, pa jos jedan! Psuj ceo mec, provociraj, znate koga pogotivu. Samo da dobijemo danas ! Ajmoo bree!

psiholog autodidakt

pre 10 godina

Eh,Dzaja,Moca...To bese derbi,tada su se tresli navijaci i jednog i drugog tabora od straha i radosti ove dvojce madjionicara!

Ipak. Lova je u pitanju

pre 10 godina

Bahatost će im doći glave. Teraju čoveka da navija za njih po peti put uzastopce. Da sam na njegovom mestu svirnuo bih penal Za Partizan (ionako ga neće dati). Dokažem da sam najbolji a oni nek se bahate.

cz

pre 10 godina

Postoje samo 2 komentara vezana za sutrasnji derbi: ako pobedi ZVEZDA jedini komentar ce biti da su vlast i Vucic namestili prvenstvo, a ako partizan pobedi ili bude nereseno onda ce reci da je to zato sto su bolji! Svaka cast za cvrst alibi! ........20000 stize delija, okupacija JNA!

CROCOP

pre 10 godina

jel vama nije muka poslije Zagreba i kvalifikacija uopce gledat nogomet?Kako se mozete lozit na part. i zvezdu kad ovi drugi propali da ne mogu vise ,a ovi prvi su imali neku sansu izgradit stabilan klub ,al su i oni, kao sto mogu procitat, u dugovima jer ih je uprava iscijedila!Pa kod nas u Zagrebu ljudi bojkotiraju ligu prvaka,ej,ligu prvaka jer im je jasno da banda sjedi u Dinamu koji raspolaze sa ,bez pretjerivanja, 100 milijuna eura sto se iz javnih podataka zna.Samo repka je pokazatelj kvalitete neke zemlje na ovim prostorima,sve ostalo je puhanje na hladno!

ilic

pre 10 godina

Jedva cekam,da procitam zvezdino saopstenje posle sutrasne utakmice,ko li ce da nude kriv,nemogu ni da predpostavim jer njijova masta je bujna.

Savudin

pre 10 godina

Postoje 2 scenarija.Djura prodao titulu i Partizan dobija lagano.
Pa cemu onda opsta mobilizacija navijaca,mirenje navijackih grupa,nabijanje cena za sever(znate da cemo doci,ljubav je to,ne znam da li cete ikada nauciti),zabrana pirotehnike(bice je na jugu,znate da ne mozete da nam pridjete).Dakle sve je namesteno protiv nas,ali mi dolazi na vojni poligon po titulu i niko crveno belu masineriju nece zaustaviti.Posebno ne sacica dozvoljenih,zabranjenih,zbunjenih,zalutalih...
Ipak dzentlemenski cemo da vam cusnemo 2 komada i cao zdravo,necemo lucidno i smekerski,videli smo kako to ove godine prolazi.

Bora

pre 10 godina

Zvazda veze nema s mozgom a Partizan je jos gori!!!Zvezda ce dobiti sutra samo zato sto Partizan ne zna da igra protiv klubova koji mu nisu filijale

čika lo

pre 10 godina

Nadam se da divni Zvezdini navijači nisu opet otkrili da su sutra neke zadušnice, što bi moglo da im da povoda da bojkotuju posetu i nateraju sve druge na bojkot

pablo

pre 10 godina

derbi je postao glupost-ko još moće da gleda gomilu netalentovanih do polutalentovanih seljačina koji trče po pašnjaku...a navijači... e to to je tek posebna priča-nekada...to je bio pravi evrposki derbi u evropskoj metropli ili makar tu blizu...u vrhu

Pedja

pre 10 godina

Verujem u sve pobede "Crvene zvezde" do kraja šampionata, u kom slučaju je "Partizan". To će nam vratiti titulu, posle više godina čekanja. Crveno-beli!!!

oklagija

pre 10 godina

Junak moze biti samo neki igrac Zvezde, jer zaista osvojiti titulu posle -11 je veliki uspeh...narocito u nasoj ligi. Dok sa druge strane sacuvati +11 do kraja nije nista posebno tako da igraci Partizana ne mogu u istoriju. To je jos jedan motiv vise za igrace Zvezde. Idemo do pobede.

Mare

pre 10 godina

Da li vi navijaci gledate vase ljubimce kako igraju. Pa Partizan iako je izgubio brdo bodova opet je kvalitetnija ekipa od vase. Vi izgleda da samo idete na marakanu da bi pevali i udri brigu na veselje! Da se napijete i skacete kao... A to sto ovi vasi puleni ne mogu da se sastave. Pa se dosudjuju penali i ostala cuda. Npr kao protiv Jagodine onaj 3 pogodak. Klasicno pustanje bratskog kluba.. Stvarno previse brzo poletite u nebo! Jedva cekam sutra da vam Partizan nanese jos jedan kompleks. Sest godina dug. Pozdrav svim grobarima! Koja ce pesma biti za 6 godina?

ultrabgd1

pre 10 godina

Zvezdaši, svi iz naše velike crveno bele porodice smo već nekoliko puta prežalili Titulu.... Nemate šta da izgubite ! Hrabro do pobede !

Djordje

pre 10 godina

Postoje samo 2 komentara vezana za sutrasnji derbi: ako pobedi ZVEZDA jedini komentar ce biti da su vlast i Vucic namestili prvenstvo, a ako partizan pobedi ili bude nereseno onda ce reci da je to zato sto su bolji! Svaka cast za cvrst alibi! ........20000 stize delija, okupacija JNA!
(cz, 17. maj 2013 16:32)

Spin majstori, nema sta! Kukaju godinama da Partizan namesta, kako Tole ne dozvoljava da Zvezda bude prva. Komentar u kome pise da je Zvezda dobila cetiri derbija u nizu, a da sa druge strane Partizan osvaja titule, dobija gomilu preporuka od Zvezdasa. Da li moram da podsecam da je od tih titula Partizan samo u poslednjem derbju (koji nista nije odlucivao) izgubio i da Zvezda vise od cetiri godine nije znala za pobedu? "Zvezda ce da bude sampion, ako sve bude regularno." to su vase krilatice i vasa opravdanja za inferiornost u poslednjim godinama i nemojte sada nama da kacite etiketu onih koji kukaju i traze alibi, jer ako je neko prokukao o navodnoj nepravdi, onda ste to vi. Kratka vam je pamet.

Sima

pre 10 godina

Titula je prodata u zamenu za to da Đurić ne ide u zatvor.Postoji i opcija da se ne reši u derbiju engo da bude nerešeno pa da Partizan kiksne u Smederevu.

NekadNijeBiloŠalaOsvojitiKupDrugaMaršala

pre 10 godina

Nema tu više ni f od fudbala kao što je bio u onoj divnoj zemlji koju ludaci rasturiše. Pevalo se 'Zvezda Srbija, nikad Jugoslavija' i kako im se želja ostvarila ne mogu ni titulu više da uzmu i bore se da ne bankrotiraju. Ovi sa druge strane brda su nekad pevali o Partizanu i kad gubi sa 6:0 a sada pevaju samo o sebi i o političkim željama i kad osvajaju titule. Danas od 22 igrača na terenu u derbiju nećete naći trojicu koji umeju da precizno centriraju u 16 metara i kad ih niko ne ometa. Seoska liga. Ko god da pobedi ne znam su čim će u Jevropu?

bogdan

pre 10 godina

Ne znam kako to derbo "odlučuje titulu", kada crvena zvezda u poslednjem kolu ima najteže moguće gostovanje protiv trećeplasiranog tima lige, koji je zvezdu već tri puita uzastopno pobedio, uključujući i ubedljivo pobedu od 3:0 ove sezone na zvezdinom stadionu.

Mix

pre 10 godina

Jedva cekam,da procitam zvezdino saopstenje posle sutrasne utakmice,ko li ce da nude kriv,nemogu ni da predpostavim jer njijova masta je bujna. (ilic, 17. maj 2013 17:00)

Nasa masta bujna, a sta cemo o vasim paranoicnim pricama proteklih mesec Dana?!

Chuppo

pre 10 godina

Kakva crna istorija, kakvi crni junaci... Sezona za zaborav, i jednih i drugih. Da ne pretjeram, "imena" su im osovjila barem pola bodova koliko imaju!!!

qqruz

pre 10 godina

Ne razumem ove srbe koji govore kako je nasa liga jadna i klubovi ocajni itd itd.
Kakva god da je nasa je, imam i ja omiljeni strani tim ali mi je nas na prvom mestu.
I jos nesto da imate ne daj boze bolesno dete(Jelen super liga) da li ce te ga voleti manje nego zdravo?

Milan Cifluk

pre 10 godina

citam komentare , smejem se i ne mogu da verujem kolko ste zaludjeni i zvezdom i partizanom , momci veze nemaju( na nivou su seoskog fudbala) , sudije su ucinile da opet budu u vrhu,zadnjih 15-tak godina je tako , sve se vrti oko Bg-a budite sigurni da je sve NAMESTENO, gledajte nekad objektivno i recite onako kako jeste. Jedini klub koji je ove sezone zasluzio titulu po meni je Vojvodina , nazalost je tako , inace sam verni navijac Zvezde i i itekako pratim fudbal.

igor

pre 10 godina

Kakav derbi, kakva istorija, o čemu vi pričate??? U celoj prvoj ligi nema dva kvalitetna igrača,naš fudbal je mučenje! Jedino što primećujem da na svakoj utakmici igrači pokažu karakter??!!

Djole

pre 10 godina

Grobari se unapred brane i cak se vec pravdaju! To se zove vera u sebe!
Napred Delije, titula pa u evropu po lovu ako hocete platu! A mi navijamo i uvek smo uz vas!

Kokorayko

pre 10 godina

Ovaj derbi,osim navijača nema nikakvu vrednost i na nivou je derbija moldavske lige, Sheriff Tiraspol:Dacia Chiºinãu.Potvrdu ove konstatacije dobićete krajem Jula u Evropi.

Kiza

pre 10 godina

O kome fudbalu pricamo?Ako se to,zobve fudbal?Pa nikada na ovim prostorima od kada se igra ,ovaj najomoljeniji sport,nije bilo gore po njega.Meni licno da poklonite kartu za derbi,u VIP lozi ,ja nebih otisao...svaka cast,onima koji su jos optimisti .sto se tice ovoga sporta...

Fudbal

pre 10 godina

Partizan : Stojković,Miljković,Pajović,Ivanov,Volkov,Smiljanić,Ilić,Luka,Marković,Ninković,Šćepović. . .4-5-1 ili 4-4-1-1 . . . C.Zvezda : Bajković,Vešović,Mikić,Spajić,Petković,Garido,Milivojević,Milijaš,Kadu,Lazović,Dauda 4-2-3-1

Hromi daba

pre 10 godina

A u ljudi sta se lozite kakav derbi!? Gledacete dvadesetak nemaca pojma,brdo faulova,deset plus zutih kartona,najnize uvrede sa tribina i tuce i krv oko stadiona.Kakav derbi.

Aca Znalaca

pre 10 godina

Danas je dan odluke. Nikada nije bilo ovako u zadnjih par godina. Partizan je suvereno vladao na ovim prostorima. Splet okolnosti je to nametnuo. Džaja se vratio i polako, ali sigurno sve se manja. Danas će pobediti fudbal jer Srbiji treba jedan veliki derbi. Naravno navijam za svoj tim i neću kriti da ću se kladiti na moje ljubimce. Pobedite i osvojite titulu.

Dobro jutro!

pre 10 godina

Nema ovo veze više s večitim derbijem, bilo nekad. Ja mislim da su ovi iz FSS-a pre početka prvenstva ispisali rezultate mečeva, a verujem da su napravljene tabele i za narednih 5 godina! A ovo će biti ponovo jak derbi tek kada Zvezda i Partizan počnu da osvajaju pošteno titule i kad počnu da prolaze bar drugo kolo evro kupova, a to se neće desiti sve dok se ne napravi jaka i poštena liga, bez seoskih klubova (BSK, Donji Srem, Čukarički...). Ali, vredili to više nekome pričat!!!

Ivan

pre 10 godina

Utakmica sezone, za titulu, za istoriju, junaci, heroji, jagma za kartama, hiljade domacih i stranih novinara, skauti, treneri, selektori, ........................ a fudmal ce biti na nivou treceligasa!

Pavle

pre 10 godina

Ishod ove utakmice je bitan, kako za FK Partizan tako i za FK C. Zvezdu ali nije odlučujući za konačan poredak na tabeli; tako bar misle FK VOJVODINA i FK SPARTAK.

A?

pre 10 godina

@CROCOP...Pa, bivsi brate, sta da ti kazem? Zna se koji je NAJVECI derbi na ovim prostorima... A to, sto ste nas dobili, to pripisi trenutku! Jer, osim dva igraca (fenomenalna), sta vi imate? Jedino SELEKTORA! Kod nas igra svaka boranija, jer tako odlucuju menadzeri! Da igra ono najbolje sto Srbija ima, bili bi vi nama lagani dorucak... Pogledaj malo na netu, da li postoji bolja odbrana na svetu, od nase? Ali, neko nece, neko ne moze, nekome ne daju menadzeri, a sve uz aminovanje tome karadzica (namerno mala slova), grobara naseg fudbala! Navijacu za vas u Brazilu!

Ljubisa livac

pre 10 godina

Odvalicemo bre Grobare! Cvrsto verujem u to! Ajmo bre, sad il' nikad! Da se vrati titula gde joj je mesto! Veceras mora da se dobije, grizi, lomi, udaraj, ujedaj, cupaj, stipaj, gazi kopackom, sta god. Ovo MORA da se dobije! Posteno, neposteno, penal, ofsajd, ali gol mora da padne! A onda padaj, prenemazi se, cekaj nosila, nerviraj ih namerno. Nek se unervoze pa im strpajte jos jedan, pa jos jedan! Psuj ceo mec, provociraj, znate koga pogotivu. Samo da dobijemo danas ! Ajmoo bree!

wroom1975

pre 10 godina

Koji bre derbi...? Vec u desetom minutu i jedni i drugi krecu da glume predinfarktno stanje, napad slepog creva, faulovi pljuste, kartoni...a od fudbala nema ni...Jadna li nam je liga kada su ova dva tima "najbolji"...moz' samo misliti na sta lice ostali.

Sercan

pre 10 godina

Sutra se cedi mleko za sir, ali brate za Partizan uvek ima vremena. Batali ti prijatelju seno i ostalo, meni jedini problem sto nema piva sutra jer kad se pravi sir nema pijancenja.

Ipak. Lova je u pitanju

pre 10 godina

Bahatost će im doći glave. Teraju čoveka da navija za njih po peti put uzastopce. Da sam na njegovom mestu svirnuo bih penal Za Partizan (ionako ga neće dati). Dokažem da sam najbolji a oni nek se bahate.

psiholog autodidakt

pre 10 godina

Eh,Dzaja,Moca...To bese derbi,tada su se tresli navijaci i jednog i drugog tabora od straha i radosti ove dvojce madjionicara!