Četvrtak, 16.05.2013.

21:24

Milošević: Blaga prednost Partizanu

Nekadašnji igrač Partizana i reprezentativac Savo Milošević istakao je da se u večitim derbijima nikad ništa ne zna, ali da blagu prednost daje "crno-beloma".

Izvor: B92

Miloševiæ: Blaga prednost Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

20 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 10 godina

Svaka cast sto je spomenuo taj gol u kupu. Najdrazi sportski momenat iz detinjstva., 9 god sam imao i jos se dobro secam te utakmice. I opet sudja im dao nepostojeci penal, sto jos postao obicaj u derbijima. Odracemo ih u subotu!!!

nemanja

pre 10 godina

Sramota za nase prvenstvo je to sto se ova utakmica smatra odlucujucom,pogotovu ako se uzme u obzir da Zvezda ima dve jako nezgodne utakmice posle derbija.Ko moze da garantuje da ce Zvezda pobediti u Novom Sadu, pa i Slobodu kod kuce,jer videli smo kako se muce na svakoj utakmici.Ako pobedi Partizan,realnije je da je sve gotovo,ako gledamo sam raspored.Mene nervira cinjenica da ce Vojvodina,nakon gubljenja kupa,otaljavati ove tri uktamice,koje za njih nemaju nikakav znacaj, i vrlo je ocekivano da puste Zvezdu,ako to njima bude bilo neophodno za titulu.Partizan,i pored dobrih igraca nema igru.Problem je bio u Vermezovicu,a Rasovic nema mnogo vremena da nesto ispravlja,a ima i teret bodova nad glavom,dok Zvezda nema kvalitet u igrackom kadru.Osim Lazovica,mozda Daude,ostali su cist prosek.U Partizanu ipak brani najbolji nas golman,igra Ilic,a talenat Markovica,Mitrovica,Ninkovica i Jojica je dokazan u mladim selekcijama reprezentacije.Zvezda nema tako dobre klince,a u odbrani iskustvo koje ima Ivanov.Posto je derbi,sve je otvoreno,i ne bih se iznenadio pobedi Zvezde.Ako Rasovic zeli da dobije,mora da preuzme sredinu terena.Po mom misljenju,samo Mitrovic bi bio u spicu,a pet veznih bili bi Markovic,Ninkovic,Ilic,Jojic i Smiljanic. Luka je promasaj, Scepovic nije daleko.Jojic i Ninkovic bi morali od pocetka,imaju,tehniku,pas,sut, i zelju da se dokazu.Nadam se da ce Rasovic to uvideti.Neka bolji pobedi,ako ovaj Partizan ne moze bar nereseno sa ovakvom Zvezdom,ne treba mu titula.

DraganO

pre 10 godina

Ma dajte, prosto Gasprom zeli da ove godine Zvezda igrau kvalifikacijama za LŠ i kraj priče.
Dakle ove godine Zvezda prvak posle 100 godina jer je tako, na zalost, dogovoreno.
Inace sam partizanovac ali je bilo ocigledno cim je poceo drugi deo sampionata.
(Steva, 17. maj 2013 08:07

Decko, upravu si, vi ste mali klub, Evropa trazi velike. Vi to nikada necete biti, cak i da osvojite sledecih 10 titula, mali ste pa ste mali.

Neka pobedi bolji, ati lepo maramicu i da izduvas sline, jos si mali!

Dakako

pre 10 godina

Baš raste broj grobara koji ima neko vanzemaljsko misljenje o svom klubu, pa tako ukoliko pobedi Zvezda biće namešteno. Zvezda je puno kikseva imala u prvom delu, Patizan ih ima u drugom i ne znam šta je tu sporno? Po čemu vi vidite da ste toliko bolji, pobedjivali ste protivnike sa većom reputacijom u Evropi? Pobedjivali ste nas redovno u zadnje vreme? Ja vidim da slične ekipe možemo da dobijemo u Evropi, da gubimo i od Voše i od drugih ekipa komotno u JSL i jedni i drugi, jer smo generalno slabi. Problem je što ste svaku našu pobedu u zadnje vreme karakerisali kao "slučajnu" ili "prodatu", našu krizu kao neznanje i vašu dominaicju, a vašu krizu kao nameštaljku koju pravi Vučić, Džajini tiketi i sl. Licemerno je to što je državni vrh i dalje uglavnom "crno-beli", baš kao i što je bio zanjih 10 godina ( Nikolič, Tadić, Dačić, Dinkić, Dodik ). Spustite se na zemlju, ni mi, ni vi nismo više za klasu bolji od ostalih u ligi, zato tako češće u gubimo bodove. Dotakli smo dno, a vi vidite teoriju zavere i korumpirane zvezde u svom timu koje prodaju titulu. Najrealniji su oni koji kažu da će pobediti ili osvojiti titulu manje lošiji klub.

Bilal

pre 10 godina

... ali isto tako i više izgubljenih duela sa Zvezdom u poslednje dve-tri godine,...
(Mirko, 17. maj 2013 02:00)
Koje, bre, dve-tri godine!? Samo i jedino prošla, 2012, godina! Do dolaska Avrama Granta, godinama niste znali za nerešeno a kamo li za pobedu. A i u ta 4 naša poslednja poraza, u najmanje dva smo bili daleko bolji od vas, ali nismo imali sreće. Kad se samo setim, onolikih stativa i zicera. Možda nam se to sutra vrati!?

Steva

pre 10 godina

Ma dajte, prosto Gasprom zeli da ove godine Zvezda igrau kvalifikacijama za LŠ i kraj priče.
Dakle ove godine Zvezda prvak posle 100 godina jer je tako, na zalost, dogovoreno.
Inace sam partizanovac ali je bilo ocigledno cim je poceo drugi deo sampionata.

runner

pre 10 godina

Jalova bi to bila nada za Partizan osloniti se samo na domaći teren i 2 boda prednosti. Pa sad, ruku na srce, ako tim koji u svojim redovima ima jednog Sašu Ilića, Lazara Markovića, Ivanova i Stojkovića nije u stanju odigrati bar nerešeno, na svom bunjištu, onda i nije za šampiona države, mada, se u srpskoj sportskoj javnosti stvara atmosfera kao da u Humsku dolazi, u najmanju ruku, Benfika i po svemu sudeći se neće birati ni sportska ni nesportska sredstva da se Partizan napokon svrgne s trona.

Dok se nekom ne smrkne....

pre 10 godina

@Cofi:Cela zemlja zeli posten fudbal a ne ovu smejuriju od lige.I kad je Zvezda bila -11 znalo se da ce biti sampion.To je najavio Vermezovic izjavom da nije sve gotovo.Postignut je dogovor CZ - PFC - VLADA SRBIJE.Cela zemlja to vidi osim vas zvezdasa koji su ubedjeni da je tek sad prvenstvo regularno.Malo morgen.Demantuju vas golovi u 98 minuti i penali.Nadam se da cete progledati a ako ne vas problem.Od

Mirko

pre 10 godina

Sava je moj najsimpatičniji Partizanovac, ali baš zbog toga ne može se očekivati da nešto drugo kaže, zar ne?

Mislim da stadion nije nikakva prednost, i jedni i drugi ulaze na stadion koliko hoće, može biti i više zvezdinih navijača nego Partizanovih.

Rašović je još nov u Partizanu, Sa Pinto ima malo više utakmica za Zvezdom.
Rašović je upoznat sa Partizanom dobro jer je radio u filijali, može napraviti neko iznenađenje kao što najavljuje, ali ništa dramatično.
Sa Pinto diže formu Zvezde iz dana u dana, serija pobeda uliva sigurnost, opušteni su jer do skora nisu ni imali šanse za borbu za trofej, dakle ništa ne mogu da izgube, mogu samo da dobiju. Igra je sve bolja i bolja, iako je bilo dosta bledih izdanja i provlačenja, i pored pobeda. Sve u svemu igra nije nešto specijalno, ali ima potncijala da bude i fantastična.

Partizanu se vratio Ilić i sad će imati šanse, tim duže igra zajedno i imaju više titula poslednjih godina, i samopouzdanje zbog toga, ali isto tako i više izgubljenih duela sa Zvezdom u poslednje dve-tri godine, i izgubljenih 9 poena prednosti ispred Zvezde, što malo zebe oko srca.
Mane su pojedini igrači koji se konstantno forsiraju a ne daju rezultate, dok su neki koji su davali rezultate povređeni ili retko igraju.

Naravno kao Zvezdaš nadam se pobedi u svakom slučaju, ali i nešto više od toga, "mirišem" pobedu, ne znam zašto ali mi se tako čini... Videćemo uskoro. Pozdrav i jednima i drugima, neka bolji pobedi!

Uros

pre 10 godina

Savo majstore! Jos se pamti taj 6. april 1994, tvoj gol za 1:0, cuveni sudija Sava Cokanica, nepostojeci penal za Zvezdu, nepostojeci penal za Partizan pred kraj da se kao malo iskupe kad su mislili da je sve gotovo, i onda negde u 100-om minutu (zbog raznih prekida) bomba Vasiljevica... I pesma o incidentu sa poluvremena "Ko je tuk'o Drobnjaka? Bata, Bata!" :D

krcko

pre 10 godina

Realno sve su rekli i Milosevic i onaj Cvetkovic na rts-u. Partizan u prednosti zbog domaceg terena i dva boda prednosti gde mu odgovara i bod, ali zvezda psiholoski bolja i rasterecenija jer je do pre par nedelja bila izgubljena,a sada je na dva boda.
(pera, 16. maj 2013 22:19)

Kako rasterecenija? Pa u vecoj su oni frci jer znaju da im samo pobeda obezbedjuje titulu koju, ako odigraju nereseno ili izgube, moraju da cekaju godinu dana, ako je i sledece sezone ne osvoji Partizan. Sto znaci da Zvezda mora da napadne a to ostavlja Partizanu prostora za kontre. A oni sami dobro znaju koliko je Markovic brz a i koliko im je odbrana kriticna, da se ne lazemo. Dakle, vise ce Zvezda izgubiti porazom nego Partizan, a to znaju igraci i jednog i drugog tima.

Cofi

pre 10 godina

Jednostavno,pobedice Zvezda!Mora da nam se vrati za ovoliku neizmernu ljubav koju pokazujemo iz dana u dan iz godine u godinu,i da kad je i najteze,nismo odustajali,to mora da nam se vrati.Nema sile koja nas vise moze zaustaviti,Partizan se tu nista ne pita,pitamo se samo mi.I igracki verujem da smo bolji,sto uz sve navedeno mora rezultirati samo jednim,pobedom Crvene zvezde,to jednostavno cela zemlja zeli i ocekuje!Ja znam da ni igraci ni navijaci Zvezdini na tribinama nece stati i prestati dok tako ne bude,dok zajedno,kao prvi,ne prodjemo kroz cilj!Igraj Zvezdo,bori se,Zvezdo znaj da ludo volim te!0-5!

NikNik

pre 10 godina

Nemam poima o fudbalu kod nas u poslednjih 7 godina od kad ne zivim u Srb, ali sam sanjao pre neko vece da je bilo 4:3 za Zvezdu. Poima nemam dal to ima bilo kakve veze sa bilo cim znajuci kolko su nasi igraci spretni u napadu, ali ko zna. Poslednji put kad sam sanjao brojeve za lutriju pre 4-5 godina pogodio sam 3 od 6. Ne mislim mnogo o tome ali mozda sam sanjao stvarno prave brojeve i pola sam ih zaboravio do ujutru. Ko ce ga znati... Kolika je kvota na 7+?

pera

pre 10 godina

Realno sve su rekli i Milosevic i onaj Cvetkovic na rts-u. Partizan u prednosti zbog domaceg terena i dva boda prednosti gde mu odgovara i bod, ali zvezda psiholoski bolja i rasterecenija jer je do pre par nedelja bila izgubljena,a sada je na dva boda.

emirati

pre 10 godina

Vuk Rasovic ako izgubi derbi moze da se oprosti od Partizana ! Ali to se nece dogoditi - lakse ce Partizan pobediti Zvezdu neko sto se ocekuje.Dva boda prednosti - domaci teren- domaci trener - psiholoska prednost - bolji tim ....!!

pera

pre 10 godina

Realno sve su rekli i Milosevic i onaj Cvetkovic na rts-u. Partizan u prednosti zbog domaceg terena i dva boda prednosti gde mu odgovara i bod, ali zvezda psiholoski bolja i rasterecenija jer je do pre par nedelja bila izgubljena,a sada je na dva boda.

emirati

pre 10 godina

Vuk Rasovic ako izgubi derbi moze da se oprosti od Partizana ! Ali to se nece dogoditi - lakse ce Partizan pobediti Zvezdu neko sto se ocekuje.Dva boda prednosti - domaci teren- domaci trener - psiholoska prednost - bolji tim ....!!

NikNik

pre 10 godina

Nemam poima o fudbalu kod nas u poslednjih 7 godina od kad ne zivim u Srb, ali sam sanjao pre neko vece da je bilo 4:3 za Zvezdu. Poima nemam dal to ima bilo kakve veze sa bilo cim znajuci kolko su nasi igraci spretni u napadu, ali ko zna. Poslednji put kad sam sanjao brojeve za lutriju pre 4-5 godina pogodio sam 3 od 6. Ne mislim mnogo o tome ali mozda sam sanjao stvarno prave brojeve i pola sam ih zaboravio do ujutru. Ko ce ga znati... Kolika je kvota na 7+?

Cofi

pre 10 godina

Jednostavno,pobedice Zvezda!Mora da nam se vrati za ovoliku neizmernu ljubav koju pokazujemo iz dana u dan iz godine u godinu,i da kad je i najteze,nismo odustajali,to mora da nam se vrati.Nema sile koja nas vise moze zaustaviti,Partizan se tu nista ne pita,pitamo se samo mi.I igracki verujem da smo bolji,sto uz sve navedeno mora rezultirati samo jednim,pobedom Crvene zvezde,to jednostavno cela zemlja zeli i ocekuje!Ja znam da ni igraci ni navijaci Zvezdini na tribinama nece stati i prestati dok tako ne bude,dok zajedno,kao prvi,ne prodjemo kroz cilj!Igraj Zvezdo,bori se,Zvezdo znaj da ludo volim te!0-5!

runner

pre 10 godina

Jalova bi to bila nada za Partizan osloniti se samo na domaći teren i 2 boda prednosti. Pa sad, ruku na srce, ako tim koji u svojim redovima ima jednog Sašu Ilića, Lazara Markovića, Ivanova i Stojkovića nije u stanju odigrati bar nerešeno, na svom bunjištu, onda i nije za šampiona države, mada, se u srpskoj sportskoj javnosti stvara atmosfera kao da u Humsku dolazi, u najmanju ruku, Benfika i po svemu sudeći se neće birati ni sportska ni nesportska sredstva da se Partizan napokon svrgne s trona.

Dakako

pre 10 godina

Baš raste broj grobara koji ima neko vanzemaljsko misljenje o svom klubu, pa tako ukoliko pobedi Zvezda biće namešteno. Zvezda je puno kikseva imala u prvom delu, Patizan ih ima u drugom i ne znam šta je tu sporno? Po čemu vi vidite da ste toliko bolji, pobedjivali ste protivnike sa većom reputacijom u Evropi? Pobedjivali ste nas redovno u zadnje vreme? Ja vidim da slične ekipe možemo da dobijemo u Evropi, da gubimo i od Voše i od drugih ekipa komotno u JSL i jedni i drugi, jer smo generalno slabi. Problem je što ste svaku našu pobedu u zadnje vreme karakerisali kao "slučajnu" ili "prodatu", našu krizu kao neznanje i vašu dominaicju, a vašu krizu kao nameštaljku koju pravi Vučić, Džajini tiketi i sl. Licemerno je to što je državni vrh i dalje uglavnom "crno-beli", baš kao i što je bio zanjih 10 godina ( Nikolič, Tadić, Dačić, Dinkić, Dodik ). Spustite se na zemlju, ni mi, ni vi nismo više za klasu bolji od ostalih u ligi, zato tako češće u gubimo bodove. Dotakli smo dno, a vi vidite teoriju zavere i korumpirane zvezde u svom timu koje prodaju titulu. Najrealniji su oni koji kažu da će pobediti ili osvojiti titulu manje lošiji klub.

Nenad

pre 10 godina

Svaka cast sto je spomenuo taj gol u kupu. Najdrazi sportski momenat iz detinjstva., 9 god sam imao i jos se dobro secam te utakmice. I opet sudja im dao nepostojeci penal, sto jos postao obicaj u derbijima. Odracemo ih u subotu!!!

krcko

pre 10 godina

Realno sve su rekli i Milosevic i onaj Cvetkovic na rts-u. Partizan u prednosti zbog domaceg terena i dva boda prednosti gde mu odgovara i bod, ali zvezda psiholoski bolja i rasterecenija jer je do pre par nedelja bila izgubljena,a sada je na dva boda.
(pera, 16. maj 2013 22:19)

Kako rasterecenija? Pa u vecoj su oni frci jer znaju da im samo pobeda obezbedjuje titulu koju, ako odigraju nereseno ili izgube, moraju da cekaju godinu dana, ako je i sledece sezone ne osvoji Partizan. Sto znaci da Zvezda mora da napadne a to ostavlja Partizanu prostora za kontre. A oni sami dobro znaju koliko je Markovic brz a i koliko im je odbrana kriticna, da se ne lazemo. Dakle, vise ce Zvezda izgubiti porazom nego Partizan, a to znaju igraci i jednog i drugog tima.

Uros

pre 10 godina

Savo majstore! Jos se pamti taj 6. april 1994, tvoj gol za 1:0, cuveni sudija Sava Cokanica, nepostojeci penal za Zvezdu, nepostojeci penal za Partizan pred kraj da se kao malo iskupe kad su mislili da je sve gotovo, i onda negde u 100-om minutu (zbog raznih prekida) bomba Vasiljevica... I pesma o incidentu sa poluvremena "Ko je tuk'o Drobnjaka? Bata, Bata!" :D

DraganO

pre 10 godina

Ma dajte, prosto Gasprom zeli da ove godine Zvezda igrau kvalifikacijama za LŠ i kraj priče.
Dakle ove godine Zvezda prvak posle 100 godina jer je tako, na zalost, dogovoreno.
Inace sam partizanovac ali je bilo ocigledno cim je poceo drugi deo sampionata.
(Steva, 17. maj 2013 08:07

Decko, upravu si, vi ste mali klub, Evropa trazi velike. Vi to nikada necete biti, cak i da osvojite sledecih 10 titula, mali ste pa ste mali.

Neka pobedi bolji, ati lepo maramicu i da izduvas sline, jos si mali!

Dok se nekom ne smrkne....

pre 10 godina

@Cofi:Cela zemlja zeli posten fudbal a ne ovu smejuriju od lige.I kad je Zvezda bila -11 znalo se da ce biti sampion.To je najavio Vermezovic izjavom da nije sve gotovo.Postignut je dogovor CZ - PFC - VLADA SRBIJE.Cela zemlja to vidi osim vas zvezdasa koji su ubedjeni da je tek sad prvenstvo regularno.Malo morgen.Demantuju vas golovi u 98 minuti i penali.Nadam se da cete progledati a ako ne vas problem.Od

Bilal

pre 10 godina

... ali isto tako i više izgubljenih duela sa Zvezdom u poslednje dve-tri godine,...
(Mirko, 17. maj 2013 02:00)
Koje, bre, dve-tri godine!? Samo i jedino prošla, 2012, godina! Do dolaska Avrama Granta, godinama niste znali za nerešeno a kamo li za pobedu. A i u ta 4 naša poslednja poraza, u najmanje dva smo bili daleko bolji od vas, ali nismo imali sreće. Kad se samo setim, onolikih stativa i zicera. Možda nam se to sutra vrati!?

Steva

pre 10 godina

Ma dajte, prosto Gasprom zeli da ove godine Zvezda igrau kvalifikacijama za LŠ i kraj priče.
Dakle ove godine Zvezda prvak posle 100 godina jer je tako, na zalost, dogovoreno.
Inace sam partizanovac ali je bilo ocigledno cim je poceo drugi deo sampionata.

nemanja

pre 10 godina

Sramota za nase prvenstvo je to sto se ova utakmica smatra odlucujucom,pogotovu ako se uzme u obzir da Zvezda ima dve jako nezgodne utakmice posle derbija.Ko moze da garantuje da ce Zvezda pobediti u Novom Sadu, pa i Slobodu kod kuce,jer videli smo kako se muce na svakoj utakmici.Ako pobedi Partizan,realnije je da je sve gotovo,ako gledamo sam raspored.Mene nervira cinjenica da ce Vojvodina,nakon gubljenja kupa,otaljavati ove tri uktamice,koje za njih nemaju nikakav znacaj, i vrlo je ocekivano da puste Zvezdu,ako to njima bude bilo neophodno za titulu.Partizan,i pored dobrih igraca nema igru.Problem je bio u Vermezovicu,a Rasovic nema mnogo vremena da nesto ispravlja,a ima i teret bodova nad glavom,dok Zvezda nema kvalitet u igrackom kadru.Osim Lazovica,mozda Daude,ostali su cist prosek.U Partizanu ipak brani najbolji nas golman,igra Ilic,a talenat Markovica,Mitrovica,Ninkovica i Jojica je dokazan u mladim selekcijama reprezentacije.Zvezda nema tako dobre klince,a u odbrani iskustvo koje ima Ivanov.Posto je derbi,sve je otvoreno,i ne bih se iznenadio pobedi Zvezde.Ako Rasovic zeli da dobije,mora da preuzme sredinu terena.Po mom misljenju,samo Mitrovic bi bio u spicu,a pet veznih bili bi Markovic,Ninkovic,Ilic,Jojic i Smiljanic. Luka je promasaj, Scepovic nije daleko.Jojic i Ninkovic bi morali od pocetka,imaju,tehniku,pas,sut, i zelju da se dokazu.Nadam se da ce Rasovic to uvideti.Neka bolji pobedi,ako ovaj Partizan ne moze bar nereseno sa ovakvom Zvezdom,ne treba mu titula.

Mirko

pre 10 godina

Sava je moj najsimpatičniji Partizanovac, ali baš zbog toga ne može se očekivati da nešto drugo kaže, zar ne?

Mislim da stadion nije nikakva prednost, i jedni i drugi ulaze na stadion koliko hoće, može biti i više zvezdinih navijača nego Partizanovih.

Rašović je još nov u Partizanu, Sa Pinto ima malo više utakmica za Zvezdom.
Rašović je upoznat sa Partizanom dobro jer je radio u filijali, može napraviti neko iznenađenje kao što najavljuje, ali ništa dramatično.
Sa Pinto diže formu Zvezde iz dana u dana, serija pobeda uliva sigurnost, opušteni su jer do skora nisu ni imali šanse za borbu za trofej, dakle ništa ne mogu da izgube, mogu samo da dobiju. Igra je sve bolja i bolja, iako je bilo dosta bledih izdanja i provlačenja, i pored pobeda. Sve u svemu igra nije nešto specijalno, ali ima potncijala da bude i fantastična.

Partizanu se vratio Ilić i sad će imati šanse, tim duže igra zajedno i imaju više titula poslednjih godina, i samopouzdanje zbog toga, ali isto tako i više izgubljenih duela sa Zvezdom u poslednje dve-tri godine, i izgubljenih 9 poena prednosti ispred Zvezde, što malo zebe oko srca.
Mane su pojedini igrači koji se konstantno forsiraju a ne daju rezultate, dok su neki koji su davali rezultate povređeni ili retko igraju.

Naravno kao Zvezdaš nadam se pobedi u svakom slučaju, ali i nešto više od toga, "mirišem" pobedu, ne znam zašto ali mi se tako čini... Videćemo uskoro. Pozdrav i jednima i drugima, neka bolji pobedi!

Cofi

pre 10 godina

Jednostavno,pobedice Zvezda!Mora da nam se vrati za ovoliku neizmernu ljubav koju pokazujemo iz dana u dan iz godine u godinu,i da kad je i najteze,nismo odustajali,to mora da nam se vrati.Nema sile koja nas vise moze zaustaviti,Partizan se tu nista ne pita,pitamo se samo mi.I igracki verujem da smo bolji,sto uz sve navedeno mora rezultirati samo jednim,pobedom Crvene zvezde,to jednostavno cela zemlja zeli i ocekuje!Ja znam da ni igraci ni navijaci Zvezdini na tribinama nece stati i prestati dok tako ne bude,dok zajedno,kao prvi,ne prodjemo kroz cilj!Igraj Zvezdo,bori se,Zvezdo znaj da ludo volim te!0-5!

emirati

pre 10 godina

Vuk Rasovic ako izgubi derbi moze da se oprosti od Partizana ! Ali to se nece dogoditi - lakse ce Partizan pobediti Zvezdu neko sto se ocekuje.Dva boda prednosti - domaci teren- domaci trener - psiholoska prednost - bolji tim ....!!

NikNik

pre 10 godina

Nemam poima o fudbalu kod nas u poslednjih 7 godina od kad ne zivim u Srb, ali sam sanjao pre neko vece da je bilo 4:3 za Zvezdu. Poima nemam dal to ima bilo kakve veze sa bilo cim znajuci kolko su nasi igraci spretni u napadu, ali ko zna. Poslednji put kad sam sanjao brojeve za lutriju pre 4-5 godina pogodio sam 3 od 6. Ne mislim mnogo o tome ali mozda sam sanjao stvarno prave brojeve i pola sam ih zaboravio do ujutru. Ko ce ga znati... Kolika je kvota na 7+?

Steva

pre 10 godina

Ma dajte, prosto Gasprom zeli da ove godine Zvezda igrau kvalifikacijama za LŠ i kraj priče.
Dakle ove godine Zvezda prvak posle 100 godina jer je tako, na zalost, dogovoreno.
Inace sam partizanovac ali je bilo ocigledno cim je poceo drugi deo sampionata.

Dok se nekom ne smrkne....

pre 10 godina

@Cofi:Cela zemlja zeli posten fudbal a ne ovu smejuriju od lige.I kad je Zvezda bila -11 znalo se da ce biti sampion.To je najavio Vermezovic izjavom da nije sve gotovo.Postignut je dogovor CZ - PFC - VLADA SRBIJE.Cela zemlja to vidi osim vas zvezdasa koji su ubedjeni da je tek sad prvenstvo regularno.Malo morgen.Demantuju vas golovi u 98 minuti i penali.Nadam se da cete progledati a ako ne vas problem.Od

pera

pre 10 godina

Realno sve su rekli i Milosevic i onaj Cvetkovic na rts-u. Partizan u prednosti zbog domaceg terena i dva boda prednosti gde mu odgovara i bod, ali zvezda psiholoski bolja i rasterecenija jer je do pre par nedelja bila izgubljena,a sada je na dva boda.

Bilal

pre 10 godina

... ali isto tako i više izgubljenih duela sa Zvezdom u poslednje dve-tri godine,...
(Mirko, 17. maj 2013 02:00)
Koje, bre, dve-tri godine!? Samo i jedino prošla, 2012, godina! Do dolaska Avrama Granta, godinama niste znali za nerešeno a kamo li za pobedu. A i u ta 4 naša poslednja poraza, u najmanje dva smo bili daleko bolji od vas, ali nismo imali sreće. Kad se samo setim, onolikih stativa i zicera. Možda nam se to sutra vrati!?

DraganO

pre 10 godina

Ma dajte, prosto Gasprom zeli da ove godine Zvezda igrau kvalifikacijama za LŠ i kraj priče.
Dakle ove godine Zvezda prvak posle 100 godina jer je tako, na zalost, dogovoreno.
Inace sam partizanovac ali je bilo ocigledno cim je poceo drugi deo sampionata.
(Steva, 17. maj 2013 08:07

Decko, upravu si, vi ste mali klub, Evropa trazi velike. Vi to nikada necete biti, cak i da osvojite sledecih 10 titula, mali ste pa ste mali.

Neka pobedi bolji, ati lepo maramicu i da izduvas sline, jos si mali!

Mirko

pre 10 godina

Sava je moj najsimpatičniji Partizanovac, ali baš zbog toga ne može se očekivati da nešto drugo kaže, zar ne?

Mislim da stadion nije nikakva prednost, i jedni i drugi ulaze na stadion koliko hoće, može biti i više zvezdinih navijača nego Partizanovih.

Rašović je još nov u Partizanu, Sa Pinto ima malo više utakmica za Zvezdom.
Rašović je upoznat sa Partizanom dobro jer je radio u filijali, može napraviti neko iznenađenje kao što najavljuje, ali ništa dramatično.
Sa Pinto diže formu Zvezde iz dana u dana, serija pobeda uliva sigurnost, opušteni su jer do skora nisu ni imali šanse za borbu za trofej, dakle ništa ne mogu da izgube, mogu samo da dobiju. Igra je sve bolja i bolja, iako je bilo dosta bledih izdanja i provlačenja, i pored pobeda. Sve u svemu igra nije nešto specijalno, ali ima potncijala da bude i fantastična.

Partizanu se vratio Ilić i sad će imati šanse, tim duže igra zajedno i imaju više titula poslednjih godina, i samopouzdanje zbog toga, ali isto tako i više izgubljenih duela sa Zvezdom u poslednje dve-tri godine, i izgubljenih 9 poena prednosti ispred Zvezde, što malo zebe oko srca.
Mane su pojedini igrači koji se konstantno forsiraju a ne daju rezultate, dok su neki koji su davali rezultate povređeni ili retko igraju.

Naravno kao Zvezdaš nadam se pobedi u svakom slučaju, ali i nešto više od toga, "mirišem" pobedu, ne znam zašto ali mi se tako čini... Videćemo uskoro. Pozdrav i jednima i drugima, neka bolji pobedi!

runner

pre 10 godina

Jalova bi to bila nada za Partizan osloniti se samo na domaći teren i 2 boda prednosti. Pa sad, ruku na srce, ako tim koji u svojim redovima ima jednog Sašu Ilića, Lazara Markovića, Ivanova i Stojkovića nije u stanju odigrati bar nerešeno, na svom bunjištu, onda i nije za šampiona države, mada, se u srpskoj sportskoj javnosti stvara atmosfera kao da u Humsku dolazi, u najmanju ruku, Benfika i po svemu sudeći se neće birati ni sportska ni nesportska sredstva da se Partizan napokon svrgne s trona.

Dakako

pre 10 godina

Baš raste broj grobara koji ima neko vanzemaljsko misljenje o svom klubu, pa tako ukoliko pobedi Zvezda biće namešteno. Zvezda je puno kikseva imala u prvom delu, Patizan ih ima u drugom i ne znam šta je tu sporno? Po čemu vi vidite da ste toliko bolji, pobedjivali ste protivnike sa većom reputacijom u Evropi? Pobedjivali ste nas redovno u zadnje vreme? Ja vidim da slične ekipe možemo da dobijemo u Evropi, da gubimo i od Voše i od drugih ekipa komotno u JSL i jedni i drugi, jer smo generalno slabi. Problem je što ste svaku našu pobedu u zadnje vreme karakerisali kao "slučajnu" ili "prodatu", našu krizu kao neznanje i vašu dominaicju, a vašu krizu kao nameštaljku koju pravi Vučić, Džajini tiketi i sl. Licemerno je to što je državni vrh i dalje uglavnom "crno-beli", baš kao i što je bio zanjih 10 godina ( Nikolič, Tadić, Dačić, Dinkić, Dodik ). Spustite se na zemlju, ni mi, ni vi nismo više za klasu bolji od ostalih u ligi, zato tako češće u gubimo bodove. Dotakli smo dno, a vi vidite teoriju zavere i korumpirane zvezde u svom timu koje prodaju titulu. Najrealniji su oni koji kažu da će pobediti ili osvojiti titulu manje lošiji klub.

Uros

pre 10 godina

Savo majstore! Jos se pamti taj 6. april 1994, tvoj gol za 1:0, cuveni sudija Sava Cokanica, nepostojeci penal za Zvezdu, nepostojeci penal za Partizan pred kraj da se kao malo iskupe kad su mislili da je sve gotovo, i onda negde u 100-om minutu (zbog raznih prekida) bomba Vasiljevica... I pesma o incidentu sa poluvremena "Ko je tuk'o Drobnjaka? Bata, Bata!" :D

krcko

pre 10 godina

Realno sve su rekli i Milosevic i onaj Cvetkovic na rts-u. Partizan u prednosti zbog domaceg terena i dva boda prednosti gde mu odgovara i bod, ali zvezda psiholoski bolja i rasterecenija jer je do pre par nedelja bila izgubljena,a sada je na dva boda.
(pera, 16. maj 2013 22:19)

Kako rasterecenija? Pa u vecoj su oni frci jer znaju da im samo pobeda obezbedjuje titulu koju, ako odigraju nereseno ili izgube, moraju da cekaju godinu dana, ako je i sledece sezone ne osvoji Partizan. Sto znaci da Zvezda mora da napadne a to ostavlja Partizanu prostora za kontre. A oni sami dobro znaju koliko je Markovic brz a i koliko im je odbrana kriticna, da se ne lazemo. Dakle, vise ce Zvezda izgubiti porazom nego Partizan, a to znaju igraci i jednog i drugog tima.

nemanja

pre 10 godina

Sramota za nase prvenstvo je to sto se ova utakmica smatra odlucujucom,pogotovu ako se uzme u obzir da Zvezda ima dve jako nezgodne utakmice posle derbija.Ko moze da garantuje da ce Zvezda pobediti u Novom Sadu, pa i Slobodu kod kuce,jer videli smo kako se muce na svakoj utakmici.Ako pobedi Partizan,realnije je da je sve gotovo,ako gledamo sam raspored.Mene nervira cinjenica da ce Vojvodina,nakon gubljenja kupa,otaljavati ove tri uktamice,koje za njih nemaju nikakav znacaj, i vrlo je ocekivano da puste Zvezdu,ako to njima bude bilo neophodno za titulu.Partizan,i pored dobrih igraca nema igru.Problem je bio u Vermezovicu,a Rasovic nema mnogo vremena da nesto ispravlja,a ima i teret bodova nad glavom,dok Zvezda nema kvalitet u igrackom kadru.Osim Lazovica,mozda Daude,ostali su cist prosek.U Partizanu ipak brani najbolji nas golman,igra Ilic,a talenat Markovica,Mitrovica,Ninkovica i Jojica je dokazan u mladim selekcijama reprezentacije.Zvezda nema tako dobre klince,a u odbrani iskustvo koje ima Ivanov.Posto je derbi,sve je otvoreno,i ne bih se iznenadio pobedi Zvezde.Ako Rasovic zeli da dobije,mora da preuzme sredinu terena.Po mom misljenju,samo Mitrovic bi bio u spicu,a pet veznih bili bi Markovic,Ninkovic,Ilic,Jojic i Smiljanic. Luka je promasaj, Scepovic nije daleko.Jojic i Ninkovic bi morali od pocetka,imaju,tehniku,pas,sut, i zelju da se dokazu.Nadam se da ce Rasovic to uvideti.Neka bolji pobedi,ako ovaj Partizan ne moze bar nereseno sa ovakvom Zvezdom,ne treba mu titula.

Nenad

pre 10 godina

Svaka cast sto je spomenuo taj gol u kupu. Najdrazi sportski momenat iz detinjstva., 9 god sam imao i jos se dobro secam te utakmice. I opet sudja im dao nepostojeci penal, sto jos postao obicaj u derbijima. Odracemo ih u subotu!!!